مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
p30worldapm
27-02-2009, 01:44
سلام گشتم ولي پيدا نكردم ميشه يكي crackشو بذاره آخه مال من حرف نميزنه!
masoud93
27-02-2009, 11:11
تو vista اجراش کن درست میشه برا من هم اینجوری بود تو vista درست شد.
Retired User
27-02-2009, 11:18
براي شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
havas_1980
27-02-2009, 11:22
سلام گشتم ولي پيدا نكردم ميشه يكي crackشو بذاره آخه مال من حرف نميزنه!مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست نه کرک بازی, که این مسیر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
Reza Azimy_RW
28-02-2009, 17:28
سلام
ببخشدچيه اين بازي جذابه ؟!
اخه من که ميبينم همش داره با اين و اون حرف ميزنه يا ...
من اول بازيم يا اينکه همش همينه بازي ؟
نه دوست عزیز بازیه جذابیه
اول بازی شاید حرف زیاد داشته باشه ولی در ادامه داستان جذاب و پر هیجان میشه
یکم دیگه بازی رو ادامه بده تا بفهمی...
Reza Azimy_RW
28-02-2009, 17:49
نه دوست عزیز بازیه جذابیه
اول بازی شاید حرف زیاد داشته باشه ولی در ادامه داستان جذاب و پر هیجان میشه
یکم دیگه بازی رو ادامه بده تا بفهمی...
ایول پس بهتر میشه !!!
گرافیکش که عالیه . سیستممو ارتقا دادم با بالاترین گرافیک اجراش میکنم .
راستی Direct X 10 بازی خیلی گرافیکش بالاتره یا زیاد فرقی نداره ؟
DaRiOuShJh
28-02-2009, 17:52
دوستان
نمیشه یه جوری کرد که کمتر از cpu کار بکشه؟
حتما بالاتره...
اگه نبود که دیگه فرقی بین directx 10 و 9 نبود
من که از ویستا استفاده می کنم و directx 10 و گرافیک عالی بود
پیشنهاد من هم استفاده از ویستا و بهره بردن از directx 10 هست
hamed144
28-02-2009, 17:59
اخ اولاش خیلی حال میداد ولی بسکه کارای تکراری کرد دیگه خسته شدم همش مثله همه
soltanarash
28-02-2009, 19:46
اخ اولاش خیلی حال میداد ولی بسکه کارای تکراری کرد دیگه خسته شدم همش مثله همه
بازی دارای گرافیک بالا است وحرکت های بدن را بخوبی درست کردن و از نظر open world عالیه ولی یوبی سافت یه زحمتی به خودش نداده ماموریت های متنوع بسازه که یکم به بازی هیجان بده.همین علت سطح بازی به این خوبی رو پایین آورده.
masoud93
28-02-2009, 21:09
بازی دارای گرافیک بالا است وحرکت های بدن را بخوبی درست کردن و از نظر open world عالیه ولی یوبی سافت یه زحمتی به خودش نداده ماموریت های متنوع بسازه که یکم به بازی هیجان بده.همین علت سطح بازی به این خوبی رو پایین آورده.
این جوریای که میگیم نیست تکراری هم که باشه بازم حال میده دو سه دفه ای بریش و بازی بسیار خوب و خفنیم بود.
game spot به سختی به بازیها امتیاز میده که این بازی توانست امتیاز خوب 9 رو کسب کند.
البته باید بیشتر از اینا امتیاز میداد (10 ).
Reza Azimy_RW
28-02-2009, 21:31
حتما بالاتره...
اگه نبود که دیگه فرقی بین directx 10 و 9 نبود
من که از ویستا استفاده می کنم و directx 10 و گرافیک عالی بود
پیشنهاد من هم استفاده از ویستا و بهره بردن از directx 10 هست
با این سیستم میشه دایرکت اکس 10 اجرا کرد ؟ :
Dual-Core CPU E5200 @ 2.5 GHz
VGA : 1 GB Gforce 9500
Ram : 2 GB
توی اکس پی که عالی اجرا میشه
اره میشه...
ولی directx 10 چیز سنگینی نیست که که سیستم بالایی بخواد
این برنامه برای هماهنگی بیشتر بین کارت گرافیک و کارت صدا در بازی ها و برنامه ها کاربرد داره
البته برای استفاده از directx 10 باید ویندوز شما ویستا باشه
treason_boys
01-03-2009, 02:44
گرافیک نسخه کنسول این بازی (ps3 و xbox ) با نسخه pc یکیه ؟
اگه قدرت سیستم شما بالا باشه میتونی بازی رو با گرافیک نسخه های کنسول بازی کنی.
بستگی به سیتمتون داره
سلام دوستان
اقا من همونا اویل مموری 2 گیر کردم
دو نفر پیش هم وایسادن
و تویه نقشه گفته برو پیشوشون وقتی میرم پیشش هیچی نمی شه
یه نوشته می نویسه به نام اور دورب یه همچنین چیزی
کسی می دونه من باید چه کار کنم
با تشکر
havas_1980
06-03-2009, 14:24
سلام دوستان
اقا من همونا اویل مموری 2 گیر کردم
دو نفر پیش هم وایسادن
و تویه نقشه گفته برو پیشوشون وقتی میرم پیشش هیچی نمی شه
یه نوشته می نویسه به نام اور دورب یه همچنین چیزی
کسی می دونه من باید چه کار کنم
با تشکرکارهایی که باید در این قسمت انجام بدید به این صورت هستند:
- در این قسمت بعد از تموم شدن صحبت المعلم به سمت هدف بروید تا با جاسوس صحبت کنید.
- Eavesdrop (استراق سمع) - در نزدیکترین نیمکت بنشینید, با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس کلید E رو بزنید.
- Pickpocket (جیب بری) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. سپس در وضعیت Low کلید Shift رو بزنید و نگه دارید در حالیکه به هدف نزدیک بوده و تعقیبش می کنید.
- Interrogation (بازجویی) - با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنید. هدف رو تا جای خلوتی تعقیب کنید. سپس مشت بزنید تا او حرف بزند.
siavashjal
11-03-2009, 21:14
دوستان عزیز
من سیو گیو می خوام برای رد کردن مرحله 9 یعنی robert de sable کسانی که سیو از این بازی دارن خواهش می کنم فایلش رو آپلود کنند.
siavashjal
12-03-2009, 23:38
واقعا از راهنمایی دوستان ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی بالاخره خودم تونستم این بازی رو تموم کنم.
mahyarSAMSUNG
13-03-2009, 01:32
حیف که هنوز از ورژن بعدیش خبری نشده . خیلی بازی جالبی ! کسی از شماره 2 این بازی خبری نداره ؟
eslamy_iut
14-03-2009, 15:35
سلام به همه قضیه ی پچ 35mb ی gamespot چیه اگه کسی دانلود کرده بگه
اینم لینکش من میخوام امتحان کنم نشد تا release صبر میکنم
دوستان من یه سوال دارم من الان رسیدم به ورودی شهر acre حالا نمی دونم چه جوری می شه رفت داخل شهر ؟ چون ورودی شهر چند تا سرباز هست که نمی ذارن برم توی شهر؟ لطفا بگید باید چی کار کنم؟
در ضمن هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
خیلی ساده باید save civilian کنی سربازا یه یارو رو دارن میزنن باید سربازا رو بکشی بعد همروی اون یارو با f lock کنی بعد چند تا آدمو بهت نشون میده با لباسای سفید میری وسطشون space رو میزنی و بعد هیچ کلیدی نزن تا از دروازه رد بشی بعد : وقتی رفتی تو دوباره space بزن:10:
یه پیشنهاد میدم به اونهایی که میگن بازی release نشده game spot گفته Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Apr 8, 2008 »
ESRB: Mature
ok? پس release شده
کار نکرد اوشلیم گیر میکنه ضمنا gamespot چاخان کرده توی خود سایت assassin گفته pc هنوز نیومده
*Necromancer
14-03-2009, 18:46
تنها خبی که من دارم اینه که می خوان سال2010 یا اواخر 2009 بدنش بیرون
و تهیه کننده هم گفته می خواد از همه امکاناتی که برای ساخت یه گیم وجود داره برای ساختن نسخه بعدی استفاده کنه(در اختیار سازنده ها بذاره) و همه چیز رو به بهترین کیفیت ارائه بده! مثل اینکه فروش نسخه اول حسابی بهش ساخته!
M E H D I
14-03-2009, 23:38
برای کسایی که میگن نسخه PC هنوز release نشده:
فکر کنم مدرک معتبری باشه. ضمنا همونطوری که Necromancer عزیز گفتن Assassin's Creed 2 هم تایید شده توسط یوبی سافت. احتمالا تا 31 مارس 2010 شماره 2 بازی هم میاد. شماره دوم احتمالا در مورد اتفاقات انقلاب فرانسه باشه. یعنی به جای این که اتفاقات توی قرن 12 میلادی باشه، با 600 سال اختلاف، تو قرن 18 اتفاق میوفته.
ضمنا به خاطر این که یوبی سافت علاقه زیادی به ارائه شماره بعدی AC و همچنین Ghost Recon داره، به احتمال خیلی زیاد بازی زیبای I Am Alive چند ماه به تاخیر می افته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
salehbagheri
14-03-2009, 23:54
راستي دوستان!
تا حالا كسي مرحله اخر بازي رو رفته؟ منظورم همون مرحله اي هست كه قفله و با جمع اوري تمامي پرچم ها باز ميشه!
شنيدم مرحله خفنيه!!
تو همون مرحله اي كه يه شواليه رو ميخواهيد بكشيد و ميفهميد زنه و ولش ميكنيد!!!
يه جا خوندم كه الطائر عاشق اون زنه شده!! و تو همون مرحله قفل شده عشق خودشو ابراز ميكنه!!!
اگر كسي اون مرحله رو رفته، به ما هم بگه داستان از چه قراره!!
havas_1980
15-03-2009, 00:59
سلام به همه قضیه ی پچ 35mb ی gamespot چیه اگه کسی دانلود کرده بگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینکش من میخوام امتحان کنم نشد تا release صبر میکنم
یه پیشنهاد میدم به اونهایی که میگن بازی release نشده game spot گفته Ubisoft
Ubisoft Montreal
Historic Action Adventure
Release: Apr 8, 2008 »
ESRB: Mature
ok? پس release شده
کار نکرد اوشلیم گیر میکنه ضمنا gamespot چاخان کرده توی خود سایت assassin گفته pc هنوز نیومده
- من هنوز موندم قضیه هنوز منتشر نشدن این بازی از کجا شروع شد؟! انگاری صحبت سر زمان انتشار نسخه بعدی بود! :blink:
- اون پچ, ایراد اورشلیم رو برطرف نمیکنه. نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
به 4 دلیل, دریافت نسخه نهایی توصیه میشه:
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
HoJJaT_007
15-03-2009, 13:58
میگم یه سوال . ارزش داره الان بازی رو بخریم ؟
کلا رو سیستم من جواب میده ؟
Intel 3.06 Hyper Threading
Ram : 1 GB OCZ
Vga : Gefroce 8600 GT 512 MB
خودم فکر نکنم جواب بده . ولی خب میخوام بدونم اگه جواب میده با چه کیفیتی ؟
Reza Azimy_RW
15-03-2009, 14:32
میگم یه سوال . ارزش داره الان بازی رو بخریم ؟
کلا رو سیستم من جواب میده ؟
Intel 3.06 Hyper Threading
Ram : 1 GB OCZ
Vga : Gefroce 8600 GT 512 MB
خودم فکر نکنم جواب بده . ولی خب میخوام بدونم اگه جواب میده با چه کیفیتی ؟
جواب میده .
فکر کنم روی Normal
mhv_kntu
15-03-2009, 17:16
راهی هست که جای همه پرچم ها رو بشه پیدا کرد؟؟؟!
انجام مراحل جانبی هیچ سودی داره؟؟! (در آپگرید)
eslamy_iut
15-03-2009, 19:23
سلامی دوباره به همه یکی میتونه کمک کنه و بگه بغیر از پچ روسی چه راه دیگه ای برای رد اوشلیم هست و اگه اون راه save بازی هست میتونه بگه دقیقا چطوری باید با save اورشلیم رو دور زد؟ یعنی من نمیدونم بعد از کپی کردن save تو directory چطوری اون save توی بازی قابل استفاده است؟
اینم یه تصویر جالبC:\Users\VISTA\Pictures\Untitled.jpg
mahammad_reza
15-03-2009, 20:46
سلام
ممنون دوست عزیز
ولی اینطوری درست نشد منظورم از واید ایسکرین اینه که در بالا وپایین مانیتور قسمتهای سیاه دیده میشه مثل فیلمهای divx
mahammad_reza
15-03-2009, 20:48
وقتی بازی آمد بالا alt+inter رو بزن
سلام
ممنون دوست عزیز
ولی اینطوری درست نشد منظورم از واید ایسکرین اینه که در بالا وپایین مانیتور قسمتهای سیاه دیده میشه مثل فیلمهای divx
alborz_k
15-03-2009, 20:52
سلام. تصور نکنم که سودی داشته باشه!! همین که کل دیده بانی ها رو بری و مردم بی گناه رو نجات بدی کافیه!!
saeed_cpu_full
15-03-2009, 21:14
در صد در صد شدن بازى تأثير داره
در نسخه ى ايكس باكس پيدا كردن پرچم ها و ... باعث گرفتن اچيومنت ميشه
salehbagheri
15-03-2009, 22:22
راستي دوستان!
تا حالا كسي مرحله اخر بازي رو رفته؟ منظورم همون مرحله اي هست كه قفله و با جمع اوري تمامي پرچم ها باز ميشه!
شنيدم مرحله خفنيه!!
تو همون مرحله اي كه يه شواليه رو ميخواهيد بكشيد و ميفهميد زنه و ولش ميكنيد!!!
يه جا خوندم كه الطائر عاشق اون زنه شده!! و تو همون مرحله قفل شده عشق خودشو ابراز ميكنه!!!
اگر كسي اون مرحله رو رفته، به ما هم بگه داستان از چه قراره!!
كسي نبود؟؟!! يعني هيچ كسي بازي رو به طور كامل تموم نكرده؟
RatAtouille
15-03-2009, 23:46
من بازي رو تمام كردم خيلي جالب بود
mhv_kntu
16-03-2009, 06:46
این همه پرچم که باید پیدا کنیم برای آزاد شدن یه مرحله واقعا زیاد و غیرطبیعیه و در حالت عادی غیرممکن!!؟
این نسخه ی جدیدش ماله چه سالی هستش ؟ ماله آیندس یا گذشته ؟؟؟؟؟؟
راستی یه نظر :
بهترین Wallpaper ی که از این بازی دیدن اینجا بزارین. می زارین ؟
metal gear
16-03-2009, 19:38
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم...
وقتی 3 تا شهر اعم از دمشق و 2 تای دیگه رو رفتم و ماموریت هاشو انجام دادم دیگه نمیدونم کجا برم!
تو نقشه گفته که باید بری دوباره به این 3 شهر و با کسی که بهت ماموریت میده حرف بزنی که این کارم فایده نداره..
چه کنم؟؟
resident_evil
16-03-2009, 19:41
سلام
بچه ها من یه جا گیر کردم...
وقتی 3 تا شهر اعم از دمشق و 2 تای دیگه رو رفتم و ماموریت هاشو انجام دادم دیگه نمیدونم کجا برم!
تو نقشه گفته که باید بری دوباره به این 3 شهر و با کسی که بهت ماموریت میده حرف بزنی که این کارم فایده نداره..
چه کنم؟؟
چطوري live باز !!!
برو بالا برج ها !!! بهت ميگه بايد كجا بري !!!
البته اگه درست يادم باشه !!!
metal gear
16-03-2009, 19:47
خوبی..
بابا دیشب بهن پیغام دادم گفتم منو یه طوری invite کن که با هم بازی کنیم دیدم نجوابیدی!
mohsentanha
16-03-2009, 19:53
بالای برج ها برو تا ماموریت ها ازاد بشه
mahdibozorg
17-03-2009, 10:51
سلام
من توی شهر 2 تا هدف بیشتر ندارم یکی vigilantes و یکی راهبه ها اونهایی با حالت گروهی میرن من چجوری باید این 2 تا رد
کنم ممنون میشم توضیح بدید
Turok-71
18-03-2009, 00:19
سلام
من توی شهر 2 تا هدف بیشتر ندارم یکی vigilantes و یکی راهبه ها اونهایی با حالت گروهی میرن من چجوری باید این 2 تا رد
کنم ممنون میشم توضیح بدید
یه کم بیشتر توضیح بده توی بازی راهبه نبود اگه منظورت اون 4 نفرن که سرشون پایین و
حرکت میکنن باید بری وسطشون تا نگهبانها متوجت نشن.
کلا وقتی بالای برجا بری ماموریت جدید آزاد میشه.
هرشهری که علامت زده شده باید برین فرقی نداره اول کدوم . . .
Masoud_kp
18-03-2009, 00:48
دوستان در memoru block 4در شهر ACRE یه قسمتی هست پیش نماینده المعلم تو شهر میرم(یه پیرمردست) بعد بهم ماموریت میده بعدش ماموریتش اینه برم یه کسیه تو یه قلعه مانند هست جفت به نفر دیگه ایستاده بعدش من با F حرفهاشونو گوش میدم بعدش هدفش میشه اون طرف یعنی متراژ هدف طبق اون عوش میشه اما خب هرچی تعقیبش میکنم از قلعه بیرون نمیره با SHIFTهم در نزدیکش میخوام چیزی ازش بدزدم عمل نمیکنه!
من کامل توضیح دادم اگه میشه راهنماییم کنید
اگه یادم باشه باید ولش کنی بره چون وقتی تو بازی فال گوش وامیستی بعد باید دنبال ماموریت بعدی بری اگه اشتباه میکنم یه عکس بذار.
این Mr.aQua اینجا تو سایت نقش عزرائیلو داره کاریش که نمیشه کرد.
دوستان در memoru block 4در شهر acre یه قسمتی هست پیش نماینده المعلم تو شهر میرم(یه پیرمردست) بعد بهم ماموریت میده بعدش ماموریتش اینه برم یه کسیه تو یه قلعه مانند هست جفت به نفر دیگه ایستاده بعدش من با f حرفهاشونو گوش میدم بعدش هدفش میشه اون طرف یعنی متراژ هدف طبق اون عوش میشه اما خب هرچی تعقیبش میکنم از قلعه بیرون نمیره با shiftهم در نزدیکش میخوام چیزی ازش بدزدم عمل نمیکنه!
خوب برو طرف رو بکش ببین ماموریت انجام میشه یا نه؟
T I M S A R
18-03-2009, 13:12
دوستان در memoru block 4در شهر acre یه قسمتی هست پیش نماینده المعلم تو شهر میرم(یه پیرمردست) بعد بهم ماموریت میده بعدش ماموریتش اینه برم یه کسیه تو یه قلعه مانند هست جفت به نفر دیگه ایستاده بعدش من با f حرفهاشونو گوش میدم بعدش هدفش میشه اون طرف یعنی متراژ هدف طبق اون عوش میشه اما خب هرچی تعقیبش میکنم از قلعه بیرون نمیره با shiftهم در نزدیکش میخوام چیزی ازش بدزدم عمل نمیکنه!
دوست عزیز شما اگر علامت ماموریت روی نقشه رو بگی بهتر میتونم راهنماییت کنم.ولی خب اگر علامت یک مشتی باشد که بالای ان خط هست شما باید بعد از گوش وایسادن از طرف چیزی را بدزدید.اما اگر علامت سر انسانی بود شما باید فقط گوش وایسید .
Masoud_kp
18-03-2009, 18:03
خوب برو طرف رو بکش ببین ماموریت انجام میشه یا نه؟
حتی میگیرم هلش میدم هم ماموریت faild میشه حتی شمشیر رو هم دستم میبینه فرار میکنه
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M E H D I
18-03-2009, 18:13
حتی میگیرم هلش میدم هم ماموریت faild میشه حتی شمشیر رو هم دستم میبینه فرار میکنه
احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد:31:
T I M S A R
18-03-2009, 18:44
این از اون ماموریتهایی هست که باید چیزی رو ازش بدزدی.باید پشت سرش و با فاصله حرکت کنی عجله نکن وقتی فرصت مناسب بود بهش نزدیک شو و ازش دزدی کن.
در ضمن توی هر قسمتی دوتا از این ماموریتها هست که انجام دادن یکیش کفایت میکنه.:20:
Masoud_kp
18-03-2009, 20:07
امتحان میکنم مگه دزدی یا shiftخالی نیست خب انجام نمیشه!کلا یه جاهایی مکث داره ولی هر کاری میکنم نمیشه!
resident_evil
18-03-2009, 20:11
امتحان میکنم مگه دزدی یا shiftخالی نیست خب انجام نمیشه!کلا یه جاهایی مکث داره ولی هر کاری میکنم نمیشه!
اينم امتحان كن
احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد:31:
Masoud_kp
18-03-2009, 21:47
بابا عکس رو که گذاشتم اگه بازی رو کسی تموم کرده باشه حتما باید بلد باشه دیگه !
احتمال میدم از اونهایی باشه که باید به زور ازشون حرف بکشین. انقدر دنبالش برین با فاصله تا برسه یه جای خلوت. یه جای خلوت که رسیدین می تونین انقدر بزنینش تا به حرف بیاد
این یارو همش تو 20 متر جابجا میشه و بعدش هم حتی هلش که میدی میزنه زیر گریه و فرار میکنه چه برسه با اینکه بزنیش!
f رو روش بزن بعد وقتی حرکت کرد با Shift جیبشو میزنه به همین راحتی به همین خوشمزگی dude .
Masoud_kp
19-03-2009, 02:32
آقا حل شد ممنون از همگی که کمک کردید
باید در هنگام حرکت ازش میزدم نه هنگام مکث!
راستی در 5هدف باقیمانده کدوم یکی از همه قویتره؟آیا المعلم قویترین هدفم هست؟
آقا حل شد ممنون از همگی که کمک کردید
باید در هنگام حرکت ازش میزدم نه هنگام مکث!
راستی در 5هدف باقیمانده کدوم یکی از همه قویتره؟آیا المعلم قویترین هدفم هست؟
همشون یجورن ... فوق العاده راحت .
mhv_kntu
19-03-2009, 07:36
این بازی دیگه داره من رو دیوانه می کنه!؟
اولش روی vista 64 بیتی ریختم . هی گیر میکرد بعد پچ و کرک پچ رو دانلود کردم گیرش برطرف شد !! ولی سیو بازی پرید!!
دوباره از اول شروع کردم بعد از کشتن دومین نفر وارد شهر چهارم نمی تونم بشم!؟(تو نقشه بالا سمت راست) و وقتی از دروازه شهر رد میشم و وارد اون فضای سفید رنگ میشه همونجا می مونه تا ابد!!؟ و مجبورم از بازی بیام بیرون.
دوباره رو ویستا 32 بیتی و xp هم ریختم و پچ رو هم اجرا کردم ولی از اون دروازه شهر رد نمی شه!!!!!!!!!!!>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟
دیگه چیکار باید بکنم!؟؟؟
همه این بازی رو حداکثر 2 روزه تموم می کنن من 8 روزه دارم باهاش ور میرم تا درست شه!!؟؟ خیلی داره بازیش حال میده!!
havas_1980
19-03-2009, 10:48
این بازی دیگه داره من رو دیوانه می کنه!؟
اولش روی vista 64 بیتی ریختم . هی گیر میکرد بعد پچ و کرک پچ رو دانلود کردم گیرش برطرف شد !! ولی سیو بازی پرید!!
دوباره از اول شروع کردم بعد از کشتن دومین نفر وارد شهر چهارم نمی تونم بشم!؟(تو نقشه بالا سمت راست) و وقتی از دروازه شهر رد میشم و وارد اون فضای سفید رنگ میشه همونجا می مونه تا ابد!!؟ و مجبورم از بازی بیام بیرون.
دوباره رو ویستا 32 بیتی و xp هم ریختم و پچ رو هم اجرا کردم ولی از اون دروازه شهر رد نمی شه!!!!!!!!!!!>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟
دیگه چیکار باید بکنم!؟؟؟
همه این بازی رو حداکثر 2 روزه تموم می کنن من 8 روزه دارم باهاش ور میرم تا درست شه!!؟؟ خیلی داره بازیش حال میده!!نفر اول که تو شهر دمشق هست. نفر دوم رو هم که حق انتخاب دارین. یا از شهر اکرا یا اورشلیم.
نتیجه اینه که تو شهر سوم یعنی اورشلیم نمتونین وارد بشین که میشه در نقشه, پایین تصویر سمت راست! مانند خیلی از کاربرهای دیگه که همین مشکل داشتن.
کسی امکان نداره هنگام رفتن به شهر دمشق گیر کرده باشه که میشه در نقشه, بالا سمت راست (حرف خودتون)
اما نتیجه اینکه نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
HoJJaT_007
19-03-2009, 14:47
سلام .
من نسخه نهایی رو دارم .
اما تو همون اول اول اول موندم
توی توتوریالش فکر کنم . جایی که شهری نیستش . یه محیط خیالی هست و خود الطیر و گاهی اوقات چندن فر
یه قسمتش بود باید یه سربازو میکشتم . منم کشتمش دوستش رسید هی با شمشیر منو میزد (تو همون محیط خیالی)
یه ساختمونم هستش با یه نردبون
من نمیدونم چیکار کنم . لطفا کمک کنید
شما از نردبون برو بالا و برو توی اون محلی که شبیه آلاچیق هست
همون کحلی که بالای پشت بام هست
HoJJaT_007
19-03-2009, 16:12
با چی (چه دکمه ای) از نردبون برم بالا ؟
آخه تازه بازیو خریدم چیز زیادی بلد نیستم :d
شما با همون کلیدهای حرکتی میتونی از نردبان بالا بری
نیازی به کلید خاصی نداری
shahi-007
19-03-2009, 16:47
دوستان اون اول یادتون هست که بازی بیرون اومده بود نمی تونست به یک شهری بره. یادم نیست فکر کنم اورشلیم بود.
حالا من می خوام دوباره این بازی رو نصب کنم و دی وی دی من همچین مشکلی داشت.
یادمه اون زمان یه فایلی بود که این مشکل رو درست می کرد. البته می دونم حجمش زیاده
کسی می تونه لینکی از این فایلا رو بده یا بگه چیکارش کنم. الان همه جا تعطیله و دلمم نمی آد دوباره پول بدم بخرم!!!
havas_1980
19-03-2009, 17:40
دوستان اون اول یادتون هست که بازی بیرون اومده بود نمی تونست به یک شهری بره. یادم نیست فکر کنم اورشلیم بود.
حالا من می خوام دوباره این بازی رو نصب کنم و دی وی دی من همچین مشکلی داشت.
یادمه اون زمان یه فایلی بود که این مشکل رو درست می کرد. البته می دونم حجمش زیاده
کسی می تونه لینکی از این فایلا رو بده یا بگه چیکارش کنم. الان همه جا تعطیله و دلمم نمی آد دوباره پول بدم بخرم!!!همه جا تعطیل بودن یه بحثه, دوباره پول ندادن هم یه بحث دیگه! :46:
اینقدر اون پچ غیر رسمی روسی 900 مگی از لحاظ نصب و اجرا دنگ و فنگ داشت که کسی مطمئنا اون رو پیشنهاد نمی کنه چون نسخه نهایی دیگه بیرون موجوده و هیچی مثل این نمیشه.
حتی اون پچ هم در خیلی جهات درست هم عمل نمی کرد و جلوتر ممکن بود باگهای دیگه هم نمایان بشه که مجبور بشین پچ رو حذف کنین و بازی رو ادامه بدین! البته نسخه ناقص هم باگ داره.
خلاصه اینکه فقط نسخه نهایی رو بازی کنین.
HoJJaT_007
19-03-2009, 19:39
من از یه جایی نسخه نهایی رو خریدم قیمتشم دی وی دی 450 بود . یعنی با خود بازی 900
1600 پول پستش
shahi-007
19-03-2009, 21:03
خوب می شه بگید از کجا می شه آنلاین خرید که زودی بیاره، و مطمئن باشه (تو عید)
HoJJaT_007
19-03-2009, 21:20
تو عید که پست باز نیست پسر خوب .
بیا پروفایل
mhv_kntu
20-03-2009, 04:51
نفر اول که تو شهر دمشق هست. نفر دوم رو هم که حق انتخاب دارین. یا از شهر اکرا یا اورشلیم.
نتیجه اینه که تو شهر سوم یعنی اورشلیم نمتونین وارد بشین که میشه در نقشه, پایین تصویر سمت راست! مانند خیلی از کاربرهای دیگه که همین مشکل داشتن.
کسی امکان نداره هنگام رفتن به شهر دمشق گیر کرده باشه که میشه در نقشه, بالا سمت راست (حرف خودتون)
اما نتیجه اینکه نسخه ای که شما در اختیار دارید نسخه ناقص بازی هست و این ایراد به این دلیل هست. باید به دنبال نسخه نهایی باشین.
مسیر save ها در ویندوز xp
c:\documents and settings\user\application data\ubisoft\assassin's creed\saved games
مسیر save ها در ویندوز vista
c:\users\xxxxx\appdata\roaming\ubisoft\assassin's creed
xxxxx >> نام کاربر
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست.
درسته . من اشتباه کردم . اورشلیم پایین سمت چپ:41:
نسخه هم که ناقص است!؟ و همه اون مشکلاتی که گفتین رو داشت.
اگه یه کرک دیگه بگیریم درست نمیشه؟!
کرک نبود....یک پچ روسی بود که مشکل اورشلیم رو برطرف می کرد
Masoud_kp
21-03-2009, 01:33
دوستان بعد از اینکه المعلم رو کشتی دیگه لیست هم تموم شده بر میگرده تو دنیای خودمون اما دیگه هیچ کار مفیدی انجام نمیده!
آیا بازی تموم شده؟
havas_1980
21-03-2009, 01:50
دوستان بعد از اینکه المعلم رو کشتی دیگه لیست هم تموم شده بر میگرده تو دنیای خودمون اما دیگه هیچ کار مفیدی انجام نمیده!
آیا بازی تموم شده؟در این قسمت از بازی به اتاق استراحت برید و قابلیت Eagle Vision (کلید E) رو فعال کنید ...
HoJJaT_007
21-03-2009, 01:58
تو اورشلیم حوصلم سر رفته
میگم کی خارج میشیم ازش ؟ این اولش فقط مراحل جیب بری و یه مراحل دیگه بود .
حوصلم سر رفت از بس مردمو از دست سربازا نجات دادم
شما میتونی پرچم ها رو جمع کنی
یک سری افراد هم هستن که میتونی ماموریتهای فرعی رو ازشون بگیری
شما وقتی ماموریت ها رو انجام دادین میتونی از اورشلیم خارج بشی
havas_1980
21-03-2009, 15:15
تو اورشلیم حوصلم سر رفته
میگم کی خارج میشیم ازش ؟ این اولش فقط مراحل جیب بری و یه مراحل دیگه بود .
حوصلم سر رفت از بس مردمو از دست سربازا نجات دادماین روند بازیه که باید یک سری ماموریت های تکراری رو انجام بدین (از دید من هیچ گونه ایردای نداره) ولی مشکل از همین جاست که اصلا به داستان و صحبت ها کاری ندارین و دوست دارین فقط بازی رو زود تموم کنین... همین مورد باعث میشه که بازی خسته کننده و تکراری براتون بشه. این از اون بازیهایی هست که باید کم کم و با حوصله انجام بشه و سعی کنین در همه جا چرخ بزنین. همچنین از همه توانایی هاتون هم استفاده کنین نه اینکه فقط دو سه توانایی رو بچسبین و با اونا بازی رو تموم کنین.
HoJJaT_007
21-03-2009, 18:28
خب همه توانایی ها چیه ؟
من زیاد وارد خط داستانش نشدم . میدونم چیه . ولی نفهمیدم الطیر برای چی اومده اورشلیم !
ولی من تا حالا وارد داستان (تو عمق) بازی نرفتم جز Gta IV .
میگم نیمشه این بازی دیالوگاش زیر نویس بذاریم تا چیزی بفهمیم ؟ یعنی توی تنظیماتش نداره چیزی ؟
----------------
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و F میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
چکار داری چی میگن...؟
اصل اینه که ماموریت به پایان میرسه یا نه؟
HoJJaT_007
21-03-2009, 19:22
خب وقتی نفهمی که فایده نداره !
من تو ویکی پدیا یه سرچ کردم . چیزایی مهم فهمیدم
اینکه گروه حشاشین واقعا وجود داشته و حسن صباح موسسش بوده و المعلمی هم یه رابطه ای با حسن صباح داره !
واقعا دتاستانش خیلی پیچیدست !
Masoud_kp
21-03-2009, 23:23
دوست من من هم دیشب تمومش کردم به نظرم بهترین بازی بوه که انجامش دادم!خیلی عالی بود و اصلا هم واسم تکراری نبود میگم واسه اینکه ماموریتها بیاد هم از برجهای محله های فقیر نشین بالا برو هم از برجهای محله های ثروتمند بعد هرکدوم ماموریتی رو میده معمولا محله ثروتمند یا اسراق سمع هست یا دزدی یا اعتراف گیری ولی از اون یارو رفیقه که هی میگه بیا اسکورتم کن یا بعضی وقتا میگه برو کماندارها رو بکش یا سخت تر 3 دقیقه یا 5 دقیه وقت میده میگه برو 3 نفر رو بکش یا 5 تا رو بدن اینه از حالت سفید خارج بشی من یه بار تو عکره سه تا از مامورای صلیبی رو هرکار میکردم نمیشد اینکه آقای havas_1980 گفت باید از همه توانایی ها استفاده کرد من ا پرتاب خنجر کشتمشون!
در کل خیلی بهتر از gta ivدوستش دارم یعنی اصلا به من نچسبیده gta iv!یعنی با اینکه زبان انگلیسیم هم بدک نیست اما نمیچسبه!
راستی دوستان یعنی چی با یه eagle eyeبازی تموم شد منظور assassin creedهست؟مثلا که چی یعنی شماره 2 هم میاد!چون به نظرم بی سر و ته تموم شد
Turok-71
21-03-2009, 23:30
کی التطایر واقعی رو دیده میگید نه بیییییییییا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
havas_1980
21-03-2009, 23:50
دوست من من هم دیشب تمومش کردم به نظرم بهترین بازی بوه که انجامش دادم!خیلی عالی بود و اصلا هم واسم تکراری نبود میگم واسه اینکه ماموریتها بیاد هم از برجهای محله های فقیر نشین بالا برو هم از برجهای محله های ثروتمند بعد هرکدوم ماموریتی رو میده معمولا محله ثروتمند یا اسراق سمع هست یا دزدی یا اعتراف گیری ولی از اون یارو رفیقه که هی میگه بیا اسکورتم کن یا بعضی وقتا میگه برو کماندارها رو بکش یا سخت تر 3 دقیقه یا 5 دقیه وقت میده میگه برو 3 نفر رو بکش یا 5 تا رو بدن اینه از حالت سفید خارج بشی من یه بار تو عکره سه تا از مامورای صلیبی رو هرکار میکردم نمیشد اینکه آقای havas_1980 گفت باید از همه توانایی ها استفاده کرد من ا پرتاب خنجر کشتمشون!
در کل خیلی بهتر از gta ivدوستش دارم یعنی اصلا به من نچسبیده gta iv!یعنی با اینکه زبان انگلیسیم هم بدک نیست اما نمیچسبه!
راستی دوستان یعنی چی با یه eagle eyeبازی تموم شد منظور assassin creedهست؟مثلا که چی یعنی شماره 2 هم میاد!چون به نظرم بی سر و ته تموم شد
- در پست اول, بخش پایان داستان, دو خط آخر - در این مورد (سوال شما) صحبت کردم...
- ادامه این بازی برای سال 2010 منتشر میشه.
HoJJaT_007
22-03-2009, 01:09
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و f میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
Masoud_kp
22-03-2009, 01:25
- در پست اول, بخش پایان داستان, دو خط آخر - در این مورد (سوال شما) صحبت کردم...
- ادامه این بازی برای سال 2010 منتشر میشه.
درسته منم خونده بودمش اما ذدرست متوجه نشدم میاد یا نه!
خب وقتی نفهمی که فایده نداره !
من تو ویکی پدیا یه سرچ کردم . چیزایی مهم فهمیدم
اینکه گروه حشاشین واقعا وجود داشته و حسن صباح موسسش بوده و المعلمی هم یه رابطه ای با حسن صباح داره !
واقعا دتاستانش خیلی پیچیدست !
اون دو نفر که کل داستان بازی رو تعریف نمی کنن
یک سری حرف هایی است که اگر هم متوجه نشی میشه ماموریت رو انجام داد
قضیه داستان بازی فرق می کنه و مهمه
Masoud_kp
22-03-2009, 01:31
یه مشکل . من اوائل اورشلیمم . رفتم بالای برج یه ماموریت گرفتم که به حرف دو نفر گوش کنم منم میرم میشینم و f میزنم . رو هدف قفل میشه اما هیچ صدایی از صحبتاشون نمیاد !
نزدکشونم بری میفهمن !
چیکار کنم ؟
اول f را میزنی تا قفل کنی به هدف بعدش با eگوش میدی به حرفاشون
metal gear
22-03-2009, 13:51
آقا من گیر کردم!
من ماموریت های 3 شهرو انجام دادم دیگه نمیدونم چه کنم؟!!!
تمامه برج ها هم رفتم فقط citizine ها رو نشون میده که نجات بدم و ماموریت نمید...
توی نقشه بالا سمت راست که میگه باید چه کاری انجام بدم یا نه نوشته که باید با اون 3 نفری که توی 3 تا شهر هستن و بهت ماموریت میدن حرف بزنی ..که پیش اون ها هم میرم ولی خبری نیست!!
این بازی که از قارچ خور هم راحت تر بودش خیلی وقته که تمومش کردم فقط بدیش اینه که تکراری میشه .
خدا کنه نسخه ی دومش زودتر بیاد !
HoJJaT_007
22-03-2009, 23:02
میگم گاهی اوقات باگ داره .
من میرم یه زنه رو نجات بدم . دو سرباز میان بالا . میکشمشون دوباره میبنم همون زنه کمک میخواد . دوباره نجات میدم بازم میخواد . دوباره نجات میدم بازم کمک میخواد !
مگه چند تا سربازن ؟ نزدیک به 10 بار کشتم ولی بازم اومدن !!
Very funny
تا حالا اینجوریشو ندیده بودم.
E_Safjou
23-03-2009, 00:10
آقا من گیر کردم!
من ماموریت های 3 شهرو انجام دادم دیگه نمیدونم چه کنم؟!!!
تمامه برج ها هم رفتم فقط citizine ها رو نشون میده که نجات بدم و ماموریت نمید...
توی نقشه بالا سمت راست که میگه باید چه کاری انجام بدم یا نه نوشته که باید با اون 3 نفری که توی 3 تا شهر هستن و بهت ماموریت میدن حرف بزنی ..که پیش اون ها هم میرم ولی خبری نیست!!
باید برگردی به شهر آدمکشها .توی جاده با رابرت دی سیبل مواجه می شی و باید بکشیش.بعد تو شهر آدمکش ها باید بری توی قلعه الموعلیم.جلوی در ورودی باید بازم سرباز بکشی.بعدش می ری تو ی بهشت خیالی توی قلعه.و اونجا باید الموعلیم رو بکشی . وقتی کشتیش میای تو زمان حال تو لابراتور. بعد باید بری جلوی تخت و با e دیوار پشت تختو ببینی.اینجا بازی تموم میشه و تیتراژ می آد.
میگم گاهی اوقات باگ داره .
من میرم یه زنه رو نجات بدم . دو سرباز میان بالا . میکشمشون دوباره میبنم همون زنه کمک میخواد . دوباره نجات میدم بازم میخواد . دوباره نجات میدم بازم کمک میخواد !
مگه چند تا سربازن ؟ نزدیک به 10 بار کشتم ولی بازم اومدن !!
جالب بود
در مورد باگ هم بگم که من هم یک سری باگ دیدم توی این بازی
البته خیلی مشکل ساز نیست
من هم یک مدت نمی تونستم سوار اسبها بشم یا این که نمی تونستم اصلا بجنگم
سلام
من تازه امروز گرفتمش
ببینم امکان ساب تایتل برای حرفاش نزاشتن؟
نصف حرفاشونو نمیشه فهمید
HoJJaT_007
23-03-2009, 20:57
منم موافقم .
منم هیچی نفهمیدم .
یعنی هی ساب تایتل نذاشتن ؟
سلام
شرمنده ميپرم تو حرفتون.
ولي من تا آخر مراحل انيماتور رفتم .يعني الآن پيش اون زنه- لوسي- و دكترم اونا از اتاق ميرن بيرون و بعد من ميفهمم كه ايگل اي(چشم عقاب) توي آزمايش گاه و زماني كه بيرون دستگاه هستم هم كار ميكه يه مشت اراجيف هم رو درو ديوار نوشته .دري وري هاي تو اتاق خواب رو ميخونم ولي بهد نميدونم بايد چه غلتي بكم.
اگه كسي فهميد من چيگفتم كمكم كنه!
resident_evil
23-03-2009, 23:55
سلام
شرمنده ميپرم تو حرفتون.
ولي من تا آخر مراحل انيماتور رفتم .يعني الآن پيش اون زنه- لوسي- و دكترم اونا از اتاق ميرن بيرون و بعد من ميفهمم كه ايگل اي(چشم عقاب) توي آزمايش گاه و زماني كه بيرون دستگاه هستم هم كار ميكه يه مشت اراجيف هم رو درو ديوار نوشته .دري وري هاي تو اتاق خواب رو ميخونم ولي بهد نميدونم بايد چه غلتي بكم.
مگه اونجا بازي تموم نميشه!!!
تا اونجايي كه يادمه اونجا آخرشه !!!
سلام
شرمنده ميپرم تو حرفتون.
بازی تموم شده دوست من.ونها هم که روی در و دیوار نوشته بخشی از داستان بازی که می نونید توی صفحه یاول همین تاپیک ببینید که ماجراش چیه:10:
metal gear
24-03-2009, 09:31
باید برگردی به شهر آدمکشها .توی جاده با رابرت دی سیبل مواجه می شی و باید بکشیش.بعد تو شهر آدمکش ها باید بری توی قلعه الموعلیم.جلوی در ورودی باید بازم سرباز بکشی.بعدش می ری تو ی بهشت خیالی توی قلعه.و اونجا باید الموعلیم رو بکشی . وقتی کشتیش میای تو زمان حال تو لابراتور. بعد باید بری جلوی تخت و با e دیوار پشت تختو ببینی.اینجا بازی تموم میشه و تیتراژ می آد.
ششهره ادم کشها کدومه؟
من کلا 3 تا شهر تو نقشم هست که damascus . acre و یکی دیگه...+ kingdom . کدومش؟
یکم واضح توضیح میدی..من 3 شهرو انتخاب کردم و مسیری که باید طی کنم تا به در ورودی هر شهر برسم هم طی کردم ولی کسی باهام حرف نزد!!
pejmangame
24-03-2009, 10:06
دموهاي بازي رو ميشه Skip كرد؟
Turok-71
24-03-2009, 10:48
ششهره ادم کشها کدومه؟
من کلا 3 تا شهر تو نقشم هست که damascus . acre و یکی دیگه...+ kingdom . کدومش؟
یکم واضح توضیح میدی..من 3 شهرو انتخاب کردم و مسیری که باید طی کنم تا به در ورودی هر شهر برسم هم طی کردم ولی کسی باهام حرف نزد!!
شما باید به شهر kingdom برید وقتی که رفتید علامتی روی نقشه ظاهر میشه
به انجا برید و robert رو در اونجا بکشید.و بعد به شهر خودتون برگردید.
علت اینکه این شهر روی نقشه شما نیست اینه که برجکهای نقشه رو که در حوالی شهر
هست رو دید نزدید. و شهر مشخص نیست. ودر تاریکی هست.
Turok-71
24-03-2009, 10:53
دموهاي بازي رو ميشه skip كرد؟
نه اینکار رو هنوز نمیشه انجام داد.
HoJJaT_007
24-03-2009, 19:55
توی عکا یه مشکلی دارم .
میرم پیش یکی میگه برو دو تا تیرکمونو بکش .
منم میرم با شمشیر میزنمشون !
ولی بعد بر میگیردم f میزنم بازم میگه برو بکش . هی میزنم هی میگه برو بکش .
با چی باید بکشم ؟
Turok-71
24-03-2009, 23:53
توی عکا یه مشکلی دارم .
میرم پیش یکی میگه برو دو تا تیرکمونو بکش .
منم میرم با شمشیر میزنمشون !
ولی بعد بر میگیردم f میزنم بازم میگه برو بکش . هی میزنم هی میگه برو بکش .
با چی باید بکشم ؟
باید او نا رو مخفیانه بکشی جوریکه نبنند.
دو راه داری یا یواش از پشت بهشون نزدیک شو.بزن.
یا با پرتاب اون ستاره ها از دور بزنشون.
HoJJaT_007
25-03-2009, 00:05
ممنون .
ولی قبل از خوندن پست شما با چاقو همشونو زدم !
راستی ربطی نداره که ببینیند یا نه .
مهم اینه که نیفتند پایین . باید جسدشون روی برج بمونه !
تا حالا به چاقو نزده بودم ..
رسیدم به کشتن اون بیمارستان داره .
فعلا کاریش ندارم . فردا حسابشو میرسم . چون الان شب بود حوصله تعقیب نداشتم !
Turok-71
25-03-2009, 00:20
خوب همینه دیگه اگه بیفته پایین که بقیه می فهمن یا میبینن میان سراغت.
metal gear
25-03-2009, 12:20
سلام turok جان.
من رفتم kingdom دیدم که خیلی از دیده بانی ها رو دید نزدم و کلا 3 تا 4 تا شهر هم دارم. damascus acre masyaf و اورشلیم...!
تمامه دیده بانی ها رو در kingdom هم دید زدم ولی هیچ شهره تازه ای دیده نشد !! چی کار کنم؟ هیچ علامتی هم ندارم!
فقط بالای نقشه سمته راست که موقعیتت رو میگه که باید چه کار کنی نوشته که باید بری با 3 تا لیدرها که توی 3 تا شهر هستن و بهت ماموریت میدن حرف بزنی که پیش اونها هم میرم 2-3 ثانیه حرف میزنن و بعد هیچ!!
Turok-71
25-03-2009, 14:46
سلام رفیق شما بعد از هدف قلابی باید برید به کینگدام ویه علامت مشخص میشه.
اگر هم میخوای راهنمای کامل بازی رو واست آپ کنم شاید کارت راه افتاد.
havas_1980
26-03-2009, 12:31
سلام turok جان.
من رفتم kingdom دیدم که خیلی از دیده بانی ها رو دید نزدم و کلا 3 تا 4 تا شهر هم دارم. Damascus acre masyaf و اورشلیم...!
تمامه دیده بانی ها رو در kingdom هم دید زدم ولی هیچ شهره تازه ای دیده نشد !! چی کار کنم؟ هیچ علامتی هم ندارم!
فقط بالای نقشه سمته راست که موقعیتت رو میگه که باید چه کار کنی نوشته که باید بری با 3 تا لیدرها که توی 3 تا شهر هستن و بهت ماموریت میدن حرف بزنی که پیش اونها هم میرم 2-3 ثانیه حرف میزنن و بعد هیچ!!
ببینین! به غیر از شهر مصیاف, بقیه شهر ها دارای سه بخش هستند که هر کدام به مرور زمان باز میشند. مطمئن هستم شما 3 هدف تا به حال کشتین ولی به بخشهای باز شده شهرها سر نزدین. (دیوار آبی برداشته میشه) در هر بخش شما یک نفر رو به قتل می رسونین.
metal gear
26-03-2009, 18:47
والا دیوارای آبی هستن تا حدودی... ولی تمامه دیده بانی های شهرارو دید زدم! فقط citizen باز میکنه!
نه اگه شما بتونین همه اون عقاب ها یا دیده بانی ها رو بگیری کل نقشه شهر باز میشه
و شما به همه شهر میتونین برین
shahi666
01-04-2009, 17:13
ببخشید ما تازه این بازی رو نصب کردیم و تازه کاریم.
یک سوال همون اول بازی یکجا میره زن ها در حال راه رفتن با کوزه ها هستند ، حالا نمیدونم هنوز بازی شروع شده یا نشده . اینجا باید چیکار کرد که رد شده از اون بخش؟
کوزه هاشون می شکنه از اول میاد باید چه کرد؟
مرسی
Big-Boss
01-04-2009, 17:15
ببخشید ما تازه این بازی رو نصب کردیم و تازه کاریم.
یک سوال همون اول بازی یکجا میره زن ها در حال راه رفتن با کوزه ها هستند ، حالا نمیدونم هنوز بازی شروع شده یا نشده . اینجا باید چیکار کرد که رد شده از اون بخش؟
کوزه هاشون می شکنه از اول میاد باید چه کرد؟
مرسی
شما باید هنگام راه رفتن در pc دکمه shift رو نگه دارید تا اروم و با احتیاط از بینشون رد بشه
E_Safjou
01-04-2009, 23:17
در آخر بازی بعد از دیدن تیتراژ داخل آزمایشگاه وقتی کنار کامپیوتر کلیک می کنم دزموند خودش خود به خود یک رمزی وارد می کند که کامپیوتر آن را اشتباه شناسایی می کنه. اونجا دیگه به غیر از خارج شدن از رایانه کار دیگه ای نمی شه کرد.پس رایانه به دردی نمیخوره؟
در آخر بازی بعد از دیدن تیتراژ داخل آزمایشگاه وقتی کنار کامپیوتر کلیک می کنم دزموند خودش خود به خود یک رمزی وارد می کند که کامپیوتر آن را اشتباه شناسایی می کنه. اونجا دیگه به غیر از خارج شدن از رایانه کار دیگه ای نمی شه کرد.پس رایانه به دردی نمیخوره؟
آقا دزموند کی هستن ایشون؟؟
havas_1980
02-04-2009, 01:28
برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) - می بایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک می شدین و یواشکی از جیبش, قلم دیجیتالی او را بر میداشتین.
همچنین برای استفاده از کامپیوتر Lucy (بر روی Animus) - می بایستی در حافظه دوم (اگه اشتباه نکرده باشم) از کنار Animus قلم دیجیتالی او را بر میداشتین.
ایمیلهایی که در کامپیوتر ها هست داستان بازی رو روشن میکنه.
آقا دزموند کی هستن ایشون؟؟شخص گرفتار شده در آزمایشگاه...
metal gear
02-04-2009, 14:21
آقا یکی راهنمای این بازی رو آپ کنه من واقعا گیر کردم!
شما بگین کجا گیر کردین دوستان راهنمایی می کنند
این تاپیک برای همین کاره...
اقا اين بازي براي ps2هم مياد
Masoud King
04-04-2009, 19:20
اقا اين بازي براي ps2هم مياد
نه دوست عزیز برای ps2 نمیاد!
من Sybrand رو هم کشتم
خیلی باحاله بازیش
اسب سواریش که آخرشه
بعضی وقتا شمشیرای جدید به آدم میده ولی در واقع هیچ کارایی خاصی نداره.فقط خوشگلتره.:دی
Big-Boss
08-04-2009, 19:44
دوستانی که بازی رو تهیه کردند و نسخه کامل هست. (تونستن بازی رو تمام کنن)
میشه از طریق پ.خ یا پروفایل بگن بازیشون از چه شرکتی بوده؟
یه سری نسخه هست که مشکل داره و هنگام ورود به اورشلیم از بازی خارج میشه
MOEEN_1369_KHAFAN
09-04-2009, 02:27
ببخشید من مرحله ی آخرش گیر کردم.همون غوله هستش یهو هفت هشت ده تا میشه.
اگه میشه راهنمایی کنید چطوری بکشمش؟
من المعلم رو هم کشتم
بعدش دسموند رو نشون داد که دکتره و دختره ولش کردن و رفتن
بازی تموم شد؟چون هیچی دیگه نمیشه
یه قلم دیجیتال هم قبلا کش رفتم از جیب دکتره.ولی از کامپیوترش نمیتونم استفاده بکنم
یه سری نسخه هست که مشکل داره و هنگام ورود به اورشلیم از بازی خارج میشه
همه نسخه ها همین طوری بوده
یک پچ اومده بود برای این بازی که این مشکل رو برطرف میکرد
من المعلم رو هم کشتم
بعدش دسموند رو نشون داد که دکتره و دختره ولش کردن و رفتن
بازی تموم شد؟چون هیچی دیگه نمیشه
یه قلم دیجیتال هم قبلا کش رفتم از جیب دکتره.ولی از کامپیوترش نمیتونم استفاده بکنم
اره بازی تموم شد
شما میتونی توی اون محوطه بگردی یا این که بری و پرچم جمع کنی و از این جور کارها
از کامپیوتر اون دختره میتونی استفاده بکنی
HoJJaT_007
09-04-2009, 11:18
فاشیست جان مردمو گمراه نکن . همه نسخه ها اینطوری نیست .
منم نسخه کاملو دارم این مشکلو نداره .
aghamajid1369
09-04-2009, 13:04
من هم با نسخه بازی که مال شرکت سرزمین بود مشکلی نداشتم
برادرا آقا بهزاد درست میگن اولین نسخه از این بازی به همه ضد حال زد و با پچ بازی به زبان روسی در میومد ومرحلهی سوم رو رد میکرد. من خودم سه بار اسن بازی رو خریدم وبار اول هم با اون پچ بازی رو تموم کردم .
من سه نسخه مختلقف از شرکت ها رو گرفتم ولی همش همینطوری بود
تا این که اون پچ روسی را دانلود کردم و مشکلم برطرف شد
شاید الان نسخه جدید داده باشن ولی من اون موقع سه بار این بازی رو گرفتم
mohsentanha
09-04-2009, 14:54
من از شرکت پردیس گرفتم هیچی هم نصب نکردم 2بار هم تا اخرش رفتم
من خودم توی همین عید از تکین گرفتم بازیمو.هیچ مشکلی هم نداشتش
بازی رو اگر اپدیت بکنیم دیگه نمیتونی بازی کنیم نه؟:دی
یه بار فارکرای رو اینکاروکردم ولی بعدش گفت محصولت اورجینال نیست.:دی
فکر نکنم بعد اپدیت بتونی بازی کنی!
طبق گفته خود شما فار کرای همچین اجازه ای نداده بود
کلا همه بازی ها یا بیشترشون که کرک شده هستن بعد اپدیت این اجازه رو نمیدن
من خودم توی همین عید از تکین گرفتم بازیمو.هیچ مشکلی هم نداشتش
برادرا این قضیه واسه همون سال 2007 هست که بازی به صورت غیر رسمی و قشنگ دزدی تو بازار ایرن بود.
الان که همه جا نسخه ی کاملو دارن !!ما ضرر کردیم نه شما که تازه گرفتین بازی رو .
mohsentanha
09-04-2009, 23:27
برادرا این قضیه واسه همون سال 2007 هست که بازی به صورت غیر رسمی و قشنگ دزدی تو بازار ایرن بود.
الان که همه جا نسخه ی کاملو دارن !!ما ضرر کردیم نه شما که تازه گرفتین بازی رو .
داداش من خودم نسخه دزدی رو هم دارم فکر کنم قبل عید بود که گرفته بود یعنی عید87 :27::27:
بعد شما چطوری فکر کردین که ما تازه بازی رو خریدیم:18::18:
یه سر به صفحه های قدیمی این تاپیک بزن کلی در مورد داستان بازی هم بحث داشتیم:10:
در ضمن فکر نکنم 1500 تومن پولی باشه که ادم فکر کنه ضرر کرده
شما که نسخه ی دزدی رو هم داری چرا این حرفو زدی:
اون موقع گرون بود میدانی کککککه . . .
کاری به قیمت نداشته باش اصلا مهم نیست این بحثم مهم نیست سو تفاهم نشه یه وقت
mohsentanha
10-04-2009, 20:47
شما که نسخه ی دزدی رو هم داری چرا این حرفو زدی:
اون موقع گرون بود میدانی کککککه . . .
کاری به قیمت نداشته باش اصلا مهم نیست این بحثم مهم نیست سو تفاهم نشه یه وقت
اخه خودم هر دو نسخشو دارم دیگه یعنی 4تا دی وی دی اساسین دارم:27::27:
خوب خودتون گفتین ضرر کردین
نه سوءتفاهم نمیشه
داریم صحبت میکنیم به همدیگه بد وبیراه که نگفتیم:10:
hadi beiki
11-04-2009, 11:47
باالاخره پس از مدت زمان طولانی assassins cread دو هم داره میاد
akharenee
11-04-2009, 13:18
سلام تاريخ دقيقش رو نمي دوني كي مياد
سلام تاريخ دقيقش رو نمي دوني كي مياد
نسخه 2 این بازی تاپیک داره:
سلام من تا یه جای از بازی رفتم اینم عکسش ولی وقطی وارد این جا میشم از بازی میاد بیرون و این ارور رو میده.
کسی سیو بعد اینجا رو داره یا میتونه مشکل منو حل کنه البته بعضی وقط ها از بازی میاومد بیرون دوباره میرفتم از اونجا رد میکرد ولی هر کاری کردم از اینجا رد نکرد 30 بار امتحان کردم:19:
فکر کنم مشکل شما ورود به اورشلیم باشه
یک پچ یا کرک برای رفع این مشکل اومده بود و به احتمال زیاد توی همین تاپیک هست
باید سرچ کنی!!!!
این مشکل رو نسخه های دزدی این بازی دارن
فکر کنم مشکل شما ورود به اورشلیم باشه
یک پچ یا کرک برای رفع این مشکل اومده بود و به احتمال زیاد توی همین تاپیک هست
باید سرچ کنی!!!!
این مشکل رو نسخه های دزدی این بازی دارن
من تو این جا چی رو سرچ کنم وقتی نمیدونم اسمش چی هست اگه ممکنه برام بزارین.
ممنون.
من تو این جا چی رو سرچ کنم وقتی نمیدونم اسمش چی هست اگه ممکنه برام بزارین.
ممنون.
چرا نسخه ی سالمو نمی گیری ؟
این پچ زبون بازی رو تغیر می ده .
کسی سیو بازی رو داره که وارد این قسمت اورشلیم شده باشه یا اگه بگید محل ذخیره سیوها کجا هست من ماله خودمو بهتون میدم شما از اینجا ردش کنید و سیو وارد شده به اورشلیم رو به من بدید ممنون میشم.
چرا نسخه ی سالمو نمی گیری ؟
این پچ زبون بازی رو تغیر می ده .
من که این پچو با دیال آپ نمیتونم بگیرم 900 مگه؟؟؟؟؟
rezakheyri
18-04-2009, 12:27
نسخه اصلشو بخر چرا اینقدر حرص میخوری:41::11:
نسخه اصلشو بخر چرا اینقدر حرص میخوری:41::11:
مگه اینجا چند تا مغازه هست تازه اینو هم سفارش دادم اوردن.
rezakheyri
18-04-2009, 13:09
میخوای من ماله خودمو واست بفرستم :27:
کسی سیو بازی رو داره که وارد این قسمت اورشلیم شده باشه یا اگه بگید محل ذخیره سیوها کجا هست من ماله خودمو بهتون میدم شما از اینجا ردش کنید و سیو وارد شده به اورشلیم رو به من بدید ممنون میشم.
اگه نسخه ی دزدی باشه سیو های بقیه به شما نمی خوره و فقط باید با پچ درستش کنی .
ولی نسخه ی سالم الان تو بازار هست راحت میشه تهیه کرد.
من که این پچو با دیال آپ نمیتونم بگیرم 900 مگه؟؟؟؟؟
بده بیرون برات دانلود کنن
البته حجمش رو نمیدونم چقدره؟ولی فکر نکنم 900 مگ باشه
aghamajid1369
18-04-2009, 14:17
اقا من امروز رفتم 1 کافی نت توی شیراز میگفت هر گیگ 4000 تومن.
اگه resume داشته باشه چیزی که میخواین بگیرین همون خونه بگیرین خیلی بهتره.
البته گرفتن 1 گیگ با dial up تقریبا غیر ممکنه.
اگه حدود 200 مگ باشه توی خونه بگیرین.
نه همون 800-900 مگه من روی dvd دارم .
اون دوستمون هم بره نسخه ی سالمشو بگیره خیلی بهتره .
اقا من امروز رفتم 1 کافی نت توی شیراز میگفت هر گیگ 4000 تومن.
اگه resume داشته باشه چیزی که میخواین بگیرین همون خونه بگیرین خیلی بهتره.
البته گرفتن 1 گیگ با dial up تقریبا غیر ممکنه.
اگه حدود 200 مگ باشه توی خونه بگیرین.
خوب گفته...من توی اراک هر گیگ رو 5 تومن میگیرم
در ضمن نمی ارزه 200 مگ رو با دایال آپ بگیری...واقعا طولانی میشه
alafboys
18-04-2009, 14:47
به نظر من كه همه اين Assassin's Creed رو بي خي شين . يه 7 8 ماه ديگه صبر كنيد Assassin's Creed 2 مياد . اولين تريلرش هم اومده . گرافيكش عاليه .
به نظر من كه همه اين assassin's creed رو بي خي شين . يه 7 8 ماه ديگه صبر كنيد assassin's creed 2 مياد . اولين تريلرش هم اومده . گرافيكش عاليه .
الان که چی اینو گفتی ؟
ربطشو من نفهمیدم . . . !!
سلام،
اول بازی چرا اینطوره ؟ 2-3 درجه ماوس رو می چرخونم دوربین 150 درجه می چرخه !
Sensitivity هم رو کمترین حد خودشه. مشکل از کرکه ؟
[ آخ آخ اشتباه شد... - مشکل مربوط به تاپیک Wanted: Weapons of Fate ]
بخشین. اما من این بازی رو تازه می خوام شروع کنم :دی.
محل سیوهای بازی کجا هستش؟؟؟؟؟؟
C:\Documents and Settings\MNP\Application Data\Ubisoft
نوشته ی قرمز همون user خودتونه .
فولدر Application Data به صورت hidden قرار داره .
My Documents\Electronic Arts\Dead Space
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ربطی به Electronic Arts داره؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی
:27::27:
چه تاپیک خنده داریه!!!
منم برای 2ومین بار این بازی رو تموم کردم خیلی باهاله!!!!
اصلا نمی تونم ترکش کنم میرم برای باره سوم:31:
محل سیو های بازی :
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed
اگه می خوایید با دانلود کرک و پچ مشکل رو حل کنید به دلیل اینکه رفع مشکل احتمالیه و زبان بازی هم عوض میشه بجاش فایل های اصلی رو بگیریدو جایگزین اون فایل های ناقص کنید:
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه ربطی به Electronic Arts داره؟؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin:
رفیق برات ویرایش کردم آخه یه بنده خدایی واسه dead space به تازگی محل سیوارو می خواست حواسم پرت شد.
چه تاپیک خنده داریه!!!
شما دنبال سوژه می گردی عزیز؟!!
masoudtr
18-04-2009, 22:41
من کارت گرافیکم 7300 gt است و 3 گیگ رم دارم + سی پی یو amd 4400
ایا میتونم این بازی را روان بازی کنم یا نه؟
روون واسه تو خابه . . .جدی میگم .
با جزئیات کم میشه .
من خودم بازی رو با بالاترین حد گرافیکی اجرا کردم و خیلی هم روون بود
میشه اجرا کرد...فقط بستگی به قدرت سیستم داره
masoudtr
19-04-2009, 08:11
من خودم بازی رو با بالاترین حد گرافیکی اجرا کردم و خیلی هم روون بود
میشه اجرا کرد...فقط بستگی به قدرت سیستم داره
الان من میخوام برم بازی را بخرم
سیستمم را هم که معرفی کردم
اگه هی تیک تیک کنه و هی بپره اینا که بدرد نمیخوره
یکی بگه میتونم در حد متوسط رو به بالا بازی کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:27::27:
چه تاپیک خنده داریه!!!
منم برای 2ومین بار این بازی رو تموم کردم خیلی باهاله!!!!
اصلا نمی تونم ترکش کنم میرم برای باره سوم:31:
محل سیو های بازی :
c:\documents and settings\user\application data\ubisoft\assassin's creed
شما که دو بر تمام کردید میتونید سیوی که وارد اورشلیم شدید رو برای من بزارید البته اگه ممکنه.
اگه می خوایید با دانلود کرک و پچ مشکل رو حل کنید به دلیل اینکه رفع مشکل احتمالیه و زبان بازی هم عوض میشه بجاش فایل های اصلی رو بگیریدو جایگزین اون فایل های ناقص کنید:
من اگه بخوام اینو بگیرم اینجا که شما لینک گذاشتید 3 تا هست من کدومشو بگیرم.
DataPC_Jerusalem.forge
DataPC_Arsuf .forgeDataPC.forge
Masoud King
19-04-2009, 09:14
الان من میخوام برم بازی را بخرم
سیستمم را هم که معرفی کردم
اگه هی تیک تیک کنه و هی بپره اینا که بدرد نمیخوره
یکی بگه میتونم در حد متوسط رو به بالا بازی کنم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره میشه ولی به شرطیکه درایور کارت گرافیکت به روز باشه! اگر به روز نیست می تونی از آدرس زیر دریافتش کنی:
من حدود 200 صفحه گشتم همه چیز رو فهمیدم ممنون از شما.
masoudtr
19-04-2009, 12:07
من گرفتم 3 تا دی وی دی است مال بقیه چند تاست
هر چی میگذارم تا اخر 2 نصب میشه ولی 3 را قبول نمیکنه
Reza Azimy_RW
19-04-2009, 12:30
من گرفتم 3 تا دی وی دی است مال بقیه چند تاست
هر چی میگذارم تا اخر 2 نصب میشه ولی 3 را قبول نمیکنه
مال من 2 تا دی وی دی بود
بعد ازتموم شدن نصب دوباره دی وی دی 1 رو میخواست
masoudtr
19-04-2009, 13:05
من نصبش کردم ولی متاسفانه کارت گرافیکم یکم پایینه و جزیئیات و کیفیت گرافیک را روی 3 گذاشتم
کسی کارت گرافیک متناسب با سیستم من که بشه این بازی را تقریبا عالی بازی کرد و قیمت مناسب داشته باشه سراغ نداره؟
اینو چند بر میدارن؟
میدونم اینجا جای این سوال نیستش
راستی چجوری باید سیو کنم بازی را و اینکه من از اون معبد که جای برادراش بود اومدم بیرون حالا باید چه کنم
Reza Azimy_RW
19-04-2009, 14:19
من نصبش کردم ولی متاسفانه کارت گرافیکم یکم پایینه و جزیئیات و کیفیت گرافیک را روی 3 گذاشتم
کسی کارت گرافیک متناسب با سیستم من که بشه این بازی را تقریبا عالی بازی کرد و قیمت مناسب داشته باشه سراغ نداره؟
فکر کنم 8600 کافی باشه .
اینو چند بر میدارن؟
کدومو ؟؟؟؟!!!!
میدونم اینجا جای این سوال نیستش
راستی چجوری باید سیو کنم بازی را
خودش سیو میشه
و اینکه من از اون معبد که جای برادراش بود اومدم بیرون حالا باید چه کنم
روی نقشه مشخصه
من اگه بخوام اینو بگیرم اینجا که شما لینک گذاشتید 3 تا هست من کدومشو بگیرم.
DataPC_Jerusalem.forge
DataPC_Arsuf .forgeDataPC.forge
3 تا فایل هست :
Code:
DataPC_Jerusalem.forge
* Mirror 1
* Mirror 2
* Mirror 3
* Mirror 4
* Mirror 5
* Mirror 6
* Mirror 7
اینم 7 تا لینک از فایل اول.هر کودوم از هر میروری که خواستید باید اون چنتا لینک همون میرور رو دانلود کنید.
فایل دوم:
DataPC_Arsuf.forge
* Mirror 1
* Mirror 2
* Mirror 3
* Mirror 4
* Mirror 5
* Mirror 6
* Mirror 7
فایل سوم:
DataPC.forge
Full file (No Splits)
* Mirror 1
* Mirror 2
* Mirror 3
* Mirror 4
* Mirror 5
* Mirror 6
* Mirror 7
* Mirror 8
* Mirror 9
* Mirror 10
* Mirror 11
* Mirror 12
* Mirror 13
* Mirror 14
* Mirror 15
* Mirror 16
* Mirror 17
اینم نرم افزار اکسترکت کردن:
بعد که 3 تا فایل رو دانلود کردی کامل به جای 3 تا فایل ناقص داخل محل نصب بازی جایگزین می کنی.سیو ها هم نمی پره زبان هم عوض نمیشه.حال محض احتیاط برو تو بازی با یه یوزر جدید بازی رو از اول بازی کن یکم بازی کن بعد بیا بیرون برو تو این محل :
بعد حالا باید 3 تا فایل جدید هست برای پروفایل جدید تو بازی اونا رو پاک کن.بعد اون قدیمی ها رو اسمشو عوض کن بزار به اسم اون جدیدا
alafboys
19-04-2009, 17:04
الان که چی اینو گفتی ؟
ربطشو من نفهمیدم . . . !!
منظور من اين بود كه من 2 ماه پيش اومدم ديم همه سر اين پچ اورشليم گيرن . الانم اودم ديدم بازم اوضاع همونه گفتم همه بيخيال شن . چون من پچشم كه گرفنم بازم درست نشد . ميرم تو اورشليم حالا اون تو گير ميكنه . همين
خوب الان که نسخه ی سالم هستش !!
شما بقیه ی کسایی که این بازی رو دوست دارن و می خوان شروع کنن رو دودل می کنید و این درست نیست.
ببخشید ولی قضیه ی این دعوا ها چیه؟
والا ما که هم بازی اومد خریدیم 2 بارم تا آخر رفتیم مشکلی برامون پیش نیومد!
aghamajid1369
19-04-2009, 19:30
بابا بازی هایی که میبینین بقیه باهاش مشکل دارن از شرکت ها معتبر بخرین. بازی من مال شرکت هیچ مشکلی هم نداشتم البته مال همون اول ها هست.
masoudtr
19-04-2009, 22:50
بعد از اینکه اون اول ها میری و با شاگردان یک بنده خدایی تمرین شمشیر بازی میکنی رفتم سوار اسب شدم و رفتم یک جایی بالای یک برج و از اونجا همه جا را دیدم
بعدش نمیدونم چکار باید بکنم
چون وقتی میخوام برم سراغ برج های دیگه میگه شما دسترسی ندارید
راهنمایی لطفا
بعد از اینکه اون اول ها میری و با شاگردان یک بنده خدایی تمرین شمشیر بازی میکنی رفتم سوار اسب شدم و رفتم یک جایی بالای یک برج و از اونجا همه جا را دیدم
بعدش نمیدونم چکار باید بکنم
چون وقتی میخوام برم سراغ برج های دیگه میگه شما دسترسی ندارید
راهنمایی لطفا
اون مناطق فعلا غیر قابل دسترسی هستن باید اول تعدادی از این برجهارو ببینی تا ماموریت جدید برات آزاد بشه تو کل بازی واسه گرفتن ماموریت (آپدیت ماموریتها) باید بالای برج بری و e رو بزنی و در داخل شهرها علاوه بر برج باید سیتیزن آزاد کنی. خودت می بینی.
ببخشید sada جان اینو تو یک لینک مستقیم ندارید؟
من اگه بخوام این بازی رو از اینترنت سفارش بدم از چه سایتی بگیرم بهتره.
malkemid
20-04-2009, 14:04
آقا یه سیو کامل بازی رو برام بذارین لطفا...انقدر از ac 2 گفتن هوس کردم یه بار دیگه چنتا مرحله از 1 رو برم.مرسی
آقا یه سیو کامل بازی رو برام بذارین لطفا...انقدر از ac 2 گفتن هوس کردم یه بار دیگه چنتا مرحله از 1 رو برم.مرسی
masoudtr
20-04-2009, 15:08
این که فقط یک سیو است
سیو کدوم مرحله است
کپی کنیم تمومه
ببخشید sada جان اینو تو یک لینک مستقیم ندارید؟
نه .شرمنده
ولی دیگه فایل های اصلی بازی هست و مطمئن هست
این که فقط یک سیو است
سیو کدوم مرحله است
کپی کنیم تمومه
نه عزیز سیو کل بازیه با تمام مراحل به صورت کامل.سایزش کمه چون فرمت rar هست.
hamed_mehrabian
21-04-2009, 13:34
سلام دوستان این بازی من وقتی بازی میکنم وسط بازی یه دفعه ایرور میده و صفحه آبی میشه و گفته که چند تا کار باید انجام بدی cpu: phenom X3 8450 GPU: HD RADEON 4550 RAM:1GIG JELL
سلام دوستان این بازی من وقتی بازی میکنم وسط بازی یه دفعه ایرور میده و صفحه آبی میشه و گفته که چند تا کار باید انجام بدی cpu: Phenom x3 8450 gpu: Hd radeon 4550 ram:1gig jell
شاید مشکل از سخت افزارتون باشه که بازیرو نمیکشه اجرا کنه.
این بازی بر مبنای سی پی یو های دوهسته ای به بالا پایه ریزی شده.
hamed_mehrabian
21-04-2009, 20:27
شاید مشکل از سخت افزارتون باشه که بازیرو نمیکشه اجرا کنه.
این بازی بر مبنای سی پی یو های دوهسته ای به بالا پایه ریزی شده.
خوب مال من سه هسته ای هست
hamed_mehrabian
21-04-2009, 23:04
بعضی ها میگن اشکال ماله کارت گرافیگته که این بازی رو اجرا نمیکنه چون دما بالاست ولی فکر کنم این کارت به خاطر سردیش معروف شده
من اگه بخوام این بازی رو از اینترنت سفارش بدم از چه سایتی بگیرم بهتره.
کسی جواب سوال منو نداد.
سیو این بازی تو ویندوز ویستا کجا ذخیره میشه؟
سلام من تو درایو c یه سرچ کردم سیو بازی رو پیدا کردم سیوها به صورت شماره بود و تو یکجایی نوشته بو که اگه با شماره باشه اصلی هست.
من سیو خودم رو آپ کردم از شما خواهش میکنم که وارد این قسمت بشید تا سیو کنه بعد این سیو رو به من بدید ممنون.
10کیلو بیت بیشتر نیست.
بازم ممنون جالب این هست که من سیو یک صفحه قبل که یک آقایی گزاشته بود برداشتم تو قسمت 7 بود 7 یا8 تایی هم آدم کشتم ولی من تو قسمت 3 هستم مگه کلش چنتا هست.
بازم مننون.
اینم سیو بازی.
سلام.
هموم 7 تا مرحله رو داره.
ولی چون شما نسخه ی ناقص رو داری به بازیتون نمی خوره.(سیو)
وارد شهر شدم و برات سیو کردم:
ولی اگه بخواد دوباره به اون شهر برگرده باز همون مشکل پیش میاد
masoudtr
22-04-2009, 23:13
کسی کد تقلبی چیزی برای این بازی داره من وقتی میخوام اون افرادی که باید ترور کنه را بکشم اکثرا میمیرم و باید دوباره برم
چرا !!!! اینطوری قشنگه ترینر که ضفا نداره . . . یه کم تمرین کنی راه میافتی رفیق.
masoudtr
22-04-2009, 23:34
سلام رفیق شما بعد از هدف قلابی باید برید به کینگدام ویه علامت مشخص میشه.
اگر هم میخوای راهنمای کامل بازی رو واست آپ کنم شاید کارت راه افتاد.
اره بگذار...........
masoudtr
22-04-2009, 23:35
حالا اگه داری ترینر بگذار
Assassin's Creed Trainer
masoudtr
23-04-2009, 07:51
یک ترنیر بدین
این که میگه باید پچ 35 مگی نصب کنم
Masoud_kp
24-04-2009, 13:54
کسی کد تقلبی چیزی برای این بازی داره من وقتی میخوام اون افرادی که باید ترور کنه را بکشم اکثرا میمیرم و باید دوباره برم
اون کمانداره رفیقت این ماموریت رو بهت داد!
ماموریتهای اون مخصوصا ترورهاش خیلی سختن یه جا بود 5 نفر بودن اون رو انجام ندادم بهتره به برجهای شهر در قسمت مخالفی که الان هستی یعنی اگه بالای شهری برو پایین یا برعکس بری تا ماموریت جدیدی بهت بده!
راستی بعضی وقتها هست از پرتاب چاقو میتونی از فواصل دور بدون اینکه دیده بشی کارهای خوبی انجام بدی1
در کل سادست!
T I M S A R
24-04-2009, 14:10
تنها راه ساده انجام ماموریتها صبوری هستش.برای کشتن target ها باید صبر کنید تا موقعیت مناسب پیش بیاد.
فقط اون دختره که خودش رو بجای روبر جا زده بود شما رو شناسایی میکنه.بقیه رو میشه مخفیانه کشت.
masoudtr
24-04-2009, 14:26
من که یک کد تقلب توپ پیدا کردم مثل باقالی همه را میکشم
اصلا هم فرار نمیکنم با همه درگیر میشم
این نجات مردم عادی یا یافتن پرچم ها فایده ای هم داره یا نه؟
فقط برای سیو کردن داستان است؟
کسی میدونه اینا وقتی میمیرن چی میگن؟
همونایی که باید ترور کنیشون؟
T I M S A R
24-04-2009, 14:35
نجات مردم و ماموریتها متفرقه باعث افزایش جون شما میشه. من همه ماموریتهای متفرقه رو انجام دادم و اگر اشتباه نکنم جونم 22 خط شده بود.
اگر بازی رو تموم کردی بگو تا بگم اینهایی که میمیرن چی میگن.
masoudtr
24-04-2009, 16:51
بگو خلاصه اش را از صفحه اول خواندم میدونم یک چیزایی
HoJJaT_007
24-04-2009, 18:41
نه به هیچ وجه باعث افزایش جون نمیشه .
رد کردن مموری بلاک ها جونو زیاد میکنه . بلکه اون افرادو نجات بدی یه کاری میکنند . مثلا وقتی یکی رو نجات بدی چهار تا آدم تو اون منطقه سبز میشن !
چند تا سرباز دنبالت باشه وقتی از میون اینا رد شی میرن با دست شمشیر سربازا رو میگیرن و میذارن تو فرار کنی (چه فداکارانه :18:)
T I M S A R
24-04-2009, 19:34
نه به هیچ وجه باعث افزایش جون نمیشه .
رد کردن مموری بلاک ها جونو زیاد میکنه . بلکه اون افرادو نجات بدی یه کاری میکنند . مثلا وقتی یکی رو نجات بدی چهار تا آدم تو اون منطقه سبز میشن !
چند تا سرباز دنبالت باشه وقتی از میون اینا رد شی میرن با دست شمشیر سربازا رو میگیرن و میذارن تو فرار کنی (چه فداکارانه :18:)
وقتی هر ماموریتی (اصلی و فرعی) رو تموم کنی سمت چپ تصویر یک نموداری هست که وقتی پر بشه 1خط به جون شما اضافه میشه و اصلا ربطی به مموری بلاکتها نداره.البته تمام کردن مموری بلاکتها خودش باعث افزایش جون میشه.
با سلام بنده همین الان بازی رو نصب کردم با بالاترین resolution که بسیار عالی و روان اجرا میشه
ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو بازی همه چیز مثل رویا نشون داده میشه و نور سفید و قرمز به صفحه زده میشه
انگار که توی رویا هستم !!! بابت فریم به فریم شدن و یا گرافیک هم مشکلی ندارم و همه چی فوق العاده لود و اجرا میشه
آیا اول بازی که وقتی تو شهر قدم میزنیم رویاگونه هستش برای خود بازیه یا بازی که خریدم مشکل داره؟
با سلام بنده همین الان بازی رو نصب کردم با بالاترین resolution که بسیار عالی و روان اجرا میشه
ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو بازی همه چیز مثل رویا نشون داده میشه و نور سفید و قرمز به صفحه زده میشه
انگار که توی رویا هستم !!! بابت فریم به فریم شدن و یا گرافیک هم مشکلی ندارم و همه چی فوق العاده لود و اجرا میشه
آیا اول بازی که وقتی تو شهر قدم میزنیم رویاگونه هستش برای خود بازیه یا بازی که خریدم مشکل داره؟
نه.این ماله خوده بازیه.تو شهر قدم بزن یکم بعد میایی تو اون آزمایشگاه می فهمی دستگاه داغ کرده.بعد یه دور ترینینگ هست که تو یه دنیایی هستی که همه جا آبیه بعد از اینو رد کردی بازی اصلی شروع میشه.
Death prince
25-04-2009, 21:24
یه سوال من بازی رو تا اونجا یی که برمیگردی تو پایگاه خودی بعد اون 10 نفر میاد میکشم ولی اون اصل کاری رو نتونستم بکشم :31:کسی بلده چطوری باید اونو کشت :11:
25-04-2009, 22:06
من تا جایی که اونا کتاب ها را اتش میزنن رفتم چقدر دیگه مونده
ال معلم بهم گفت فقط یک نفر مونده
havas_1980
25-04-2009, 22:08
یه سوال من بازی رو تا اونجا یی که برمیگردی تو پایگاه خودی بعد اون 10 نفر میاد میکشم ولی اون اصل کاری رو نتونستم بکشم :31:کسی بلده چطوری باید اونو کشت :11:
تشکراز تیغه پنهان برای کشتن هدف باید استفاده کنین به این صورت که اجازه حمله به اون بدین و بلافاصله از پشت سر حمله کنین. اگه نشد دوباره با همین روش جلو برین.
masoudtr
26-04-2009, 14:18
من الان باید نفر اخر را که تو شهر acre است بکشم
مشکل اینه اون جایی که باید از یک پیرمرد کیف قاپی کنم طرف بعد از صحبت هاش از جاش تکون نمیخورد
یک جا هم که باید از یک دزد تو 1.30 برم جای دزد دیگه وقتی بهش میرسم زمان نمی ایسته
چکار کنم مشکل از ترینر ای است که اجرا میکنم یا از بازی؟
saeed_cpu_full
26-04-2009, 14:22
من الان باید نفر اخر را که تو شهر acre است بکشم
مشکل اینه اون جایی که باید از یک پیرمرد کیف قاپی کنم طرف بعد از صحبت هاش از جاش تکون نمیخورد
یک جا هم که باید از یک دزد تو 1.30 برم جای دزد دیگه وقتی بهش میرسم زمان نمی ایسته
چکار کنم مشکل از ترینر ای است که اجرا میکنم یا از بازی؟
اگر اون شخص حركت نميكنه معلومه يه ايرادي داره شما يه بار بدون ترينر بازي رو اجرا كن بعدش ببين درست شد يا نه :46:
masoudtr
28-04-2009, 14:24
من شبه های المعلم را هم در اخر بازی کشتم ولی یک چند لحظه که خودش باهام مبارزه کرد غیبش زد
نگاه کردم دیدم رو بالکن همونی ایوانی است که اول که اومدم تو باغ بود هر کار کردم نتونستم برم بالا چه کار کنم
یعنی 4 یا 5 تا را که کشتم همه غیبشون زد بعد رفت رو بالکن
T I M S A R
28-04-2009, 14:41
اگر اشتباه نکنم شما 3یا4 بار با المعلم میجنگید.هر جل میره شما باید تعقیبش کنید.
masoudtr
28-04-2009, 17:55
گفتم که الان رفته رو بالکن یک بار با 5 تا از شبح هاش جنگیدم یک بار هم چند لحظه با خودش الان رو بلندی رفته کسی میدونه چکار باید بکنم؟
وقتی رو بالکن میره به سمتش چاقو پرتاب کنید
aryakhan
02-05-2009, 16:41
وقتی رو بالکن میره به سمتش چاقو پرتاب کنید
چطوری از این پایین نمیشه آخه
چطوری از این پایین نمیشه آخه
ببین یه مشکلی برات پیش اومده رو بالکن که میره بعد میاد پایین باهات در میافته.
وقتی با شبیه های اون مبارزت تموم بشه دیگه روی بالکن نمیره جلوی خودت قدم میزنه و صحبت میکنه بعد اون گوی رو میذاره جیبش میاد سروقتت.
masoudtr
02-05-2009, 18:24
برای من اشکال از ترینر بازی بود غیرفعالش کردم درست شد
JING3LKHAN
03-05-2009, 11:02
عزیزان یه جاهایی هست که بهت ماموریت قتل میدن و زمان معکوس شروع میشه {معمولا 3 دقیقست}که باید دو نفر رو کشت و وقتی من هدف رو میکشم در جا مامورهای تمپلار میفتن دنبالم و ماموریت کنسل میشه و باید از اول رفت.چی طوری باید این مراحل رو رد کنم؟؟؟چون جزو قسمت های اصلی بازیه.
masoudtr
03-05-2009, 11:16
عزیزان یه جاهایی هست که بهت ماموریت قتل میدن و زمان معکوس شروع میشه {معمولا 3 دقیقست}که باید دو نفر رو کشت و وقتی من هدف رو میکشم در جا مامورهای تمپلار میفتن دنبالم و ماموریت کنسل میشه و باید از اول رفت.چی طوری باید این مراحل رو رد کنم؟؟؟چون جزو قسمت های اصلی بازیه.
باید با خنجری که بجای انگشتش است بی سر و صدا بکشیشون
باید با خنجری که بجای انگشتش است بی سر و صدا بکشیشون
و هم اینکه تا وقتی 2 تا می کشی و بر می گردی به اون طرف خودی هیچ کس نباید متوجه تو بشه.
hoosein225
05-05-2009, 11:54
با سلام
دوستان من تو یکی از این مرحله های اول که باید در وسط یک میدان شمشیر بازی کنی گیر کردم
هر چه قدر با شمشیر می زنم چیزی نمیشه و یابعضی اوقات طرف رو میندازه زمین
کسی اطلاعی داره
با تشکر
اون قسمت برای تمرین combo و ایتم هایی که به شما داده میشه
توی تمرین که نمیشه کسی رو کشت....تمرین می کنی وقتی دیدی متوجه فوت و فن شدی از اونجا خارج میشی
hoosein225
05-05-2009, 14:24
اقا خیلی ممنون
بیچار طرف رو شقه شقه کردم
یه بار افتاد رو زمین چند دقیقه همینجوری هی میزدم تو شکمش تا از جاش پانشه تا که بمیره
یه بار افتاد رو زمین چند دقیقه همینجوری هی میزدم تو شکمش تا از جاش پانشه تا که بمیره
ایول باحال بود
اره....
من هم اولش خیلی اون طرف رو میزدم تا بمیره
بعدش متوجه شدم قضیه از چه قراره
بیچاره شده بود کتک خور ما....
aryakhan
08-05-2009, 11:36
اساتید سلام
ظاهرا" بالاخره مراحل اصلی بازی رو تموم کردم چون اون لیست و تیتراژ انتهایی رو هم نمایش داد حالا تو دفتر کنار دستگاه anymouse هستم و میتونم اون علائم رو ببینم و به ایمیلهای کامپیوتر اون خانم هم دسترسی دارم ولی نمیتونم وارد کامپیوتر دکتر بشم آیا راهی هست؟
و ایا این آخر بازی به این خوبیه ؟؟
aghamajid1369
08-05-2009, 12:12
برای استفاده کردن از کامپیوتر باید قبلا 1 چیزی رو کش میرفتی.
درست یادم نیست. فکر کنم از دختره باید 1 چیزی میدزدیدی.
aryakhan
08-05-2009, 12:48
من که عرض کردم به کامپیوتر خانمه دسترسی دارم
ولی به کامپیوتر دکتر نمیشه وارد شد
ممنون
aghamajid1369
08-05-2009, 13:27
من که عرض کردم به کامپیوتر خانمه دسترسی دارم
ولی به کامپیوتر دکتر نمیشه وارد شد
ممنون
اخ شرمنده دوست عزیز.
کم دقتی کردم.
والا نمیدونم بشه به اون کامپیوتر دسترسی پیدا کرد یا نه.
T I M S A R
08-05-2009, 14:52
به کامپیوتر دکتره هم میشه دسترسی داشت. باید از روی میز کارش چیزی رو برداری.
کامپیوتره که چیزی نداره !!
T I M S A R
10-05-2009, 20:33
کامپیوتره که چیزی نداره !!
اینکه به کامپیوتر دسترسی پیدا کنید یا نه تاثیری توی روند بازی نداره و فقط باعث میشه داستان رو بهتر بفهمید و اینکه اونها دنبال چی هستن.
hamed_mehrabian
11-05-2009, 22:24
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید من این بازی رو که 3 dvd هست گرفتم ونصب کردم و وقتی تو شهر دوم میرم بازی چند بار تیک میزنه و یه دفعه قفل میکنه و بعدش هم یه صفحه آبی میاد فکر میکنین مشکل مال کجا باشه
cpu:8450 phenom 3 triple Ram:1gig gell gps:4550 hd radeon saphire
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید من این بازی رو که 3 dvd هست گرفتم ونصب کردم و وقتی تو شهر دوم میرم بازی چند بار تیک میزنه و یه دفعه قفل میکنه و بعدش هم یه صفحه آبی میاد فکر میکنین مشکل مال کجا باشه
شما که مارو دیوانه کردی با این صفحه آبی.
من سه dvd ندیدم.
احتمالا از بازی باید باشه.
mohsentanha
11-05-2009, 22:39
سلام
اکثر موقع ها صفحه ابی مربوط به رم میشه(برا من مربوط به رم بود) یا هارد
در ضمن این بازی 2تا دی ویدیه کامل کامل
hamed_mehrabian
12-05-2009, 11:13
شما که مارو دیوانه کردی با این صفحه آبی.
من سه dvd ندیدم.
احتمالا از بازی باید باشه.
قبول دارم ولی هنوز درست نشده
اینی که گرفتم من مال بازیکده است و فکر کنم نصخه اصلی باشه و ایرادی توش نباشه امکان داره که مربوط به کرکش باشه؟
در ضمن فکر نکنم از رم و هارد باشه
من دیگه تسلیمم.
من خودم نسخه ی نقره ایشو از وست گرفتم و بدون مشکل.
تو dead space چه طور شد درست کردیش؟!
hamed_mehrabian
12-05-2009, 13:23
من دیگه تسلیمم.
من خودم نسخه ی نقره ایشو از وست گرفتم و بدون مشکل.
تو dead space چه طور شد درست کردیش؟!
اره اونو درست کردم باید vcredist رو نصب میکردم تا درست بشه تازه دو بار هم تا آخرش رفتم ولی این assissnt اینجوری گیر میده
راستی حجم این کرکassassint که داری چقدر هستش
اره اونو درست کردم باید vcredist رو نصب میکردم تا درست بشه تازه دو بار هم تا آخرش رفتم ولی این assissnt اینجوری گیر میده
راستی حجم این کرکassassint که داری چقدر هستش
حجم کرک برای من تقزیبا 47 مگ هست.
hamed_mehrabian
12-05-2009, 21:23
درباره این مشکل یه چیزی فهمیدم
من آلان دوباره بازی رو نصب کردم و توی همون جاهایی که قفل میکردم با تنظیمات گرافیک high رفتم ولی ایندفعه قفل نکرد قبلا هم اینجوری بود ولی یه دفعه حالت عوض شد و قفل ها شروع میشد فکر کنم این مشکل مربوط به کارت گرافیک باشه که زود داغ میکنه من رفتم تو سایت خود کارت گرافیکم و دیدم که کارت گرافیک فن دارم ولی مال من اینطوری نیست بنظرتون این کارت گرافیکه قلابی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
aghamajid1369
12-05-2009, 22:23
درباره این مشکل یه چیزی فهمیدم
من آلان دوباره بازی رو نصب کردم و توی همون جاهایی که قفل میکردم با تنظیمات گرافیک high رفتم ولی ایندفعه قفل نکرد قبلا هم اینجوری بود ولی یه دفعه حالت عوض شد و قفل ها شروع میشد فکر کنم این مشکل مربوط به کارت گرافیک باشه که زود داغ میکنه من رفتم تو سایت خود کارت گرافیکم و دیدم که کارت گرافیک فن دارم ولی مال من اینطوری نیست بنظرتون این کارت گرافیکه قلابی نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
مگه میشه فن نداشته باشه؟؟؟
گرافیکت چیه؟؟؟
don mohsen
13-05-2009, 18:28
سلام.می خواستم یه مطلبی بگم.
اول اینکه اگه مارک اساسینز رو بادقت نگاه کنید زیرش دو تا علی نوشته که حاکی از شیعه بودن انهاست.
دوم بازی من 3 dvd هستش.هر وقت می رم تو شهر اور شلیم دونت سند می ده و مباد بیرون.در اصل کل بازی با 2 dvd نصب میشه
و برای اینکه بتونی وارد شهر بشی باید dvd 3 رو نصب کنی...
اما اگه نصب کنی سرعت بازی خیلی پایین میاد...زبان روسی میشه(حتی مکالمات)
و گرافیک به هم میریزه به اصطلاح بعضی از تکسچر ها لود نمیشن چه کار کنم؟؟؟/
T I M S A R
13-05-2009, 18:43
اساسین همون فرقه اسماعیلیه هستند که از فرقه های مذهب تشیع هستند.
peymankameli
13-05-2009, 19:01
ما که بازی را از تیکن گرفتیم البته اصلی ..ودر عرض 2 روز تا آخرش رفتیم..نسخه اصلی 2 دی وی دی هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.