مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
اقا دستت درد نکنه
توضیح خوبی بود....ولی من که نفهمیدم اخرش چی شد
برگشتیم پیش دکتره و ما موندیم و کلی شکل روی در و دیوار
و توی ازمایشگاه هی الکی چرخ می خردیم
SADEGH 7
26-07-2008, 18:08
سلام
من یه مشکل دارم : وسط بازی با یه ارور از بازی خارج می شه.خواستم بپرسم مشکل از بازی یا سیستم؟
سیستم من :
cpu:Intel Core2Duo
Vga : Geforce 8500Gt
Main:Asus P5K
Ram : 2Gb Patriot
اینم عکس ارور :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم راهنمایی کنید.
omid moosavi
26-07-2008, 20:38
آقايون اين شكل روي در وديوارها كجاي بازي هست من كه هنوز نديدم
Blue_Ray
26-07-2008, 21:31
سلام
من یه مشکل دارم : وسط بازی با یه ارور از بازی خارج می شه.خواستم بپرسم مشکل از بازی یا سیستم؟
سیستم من :
cpu:Intel Core2Duo
Vga : Geforce 8500Gt
Main:Asus P5K
Ram : 2Gb Patriot
اینم عکس ارور :
ممنون می شم راهنمایی کنید.
شما بازی تقلبی رو خریدی. مشکل از سیستم شما نیست. بازی اصل رو تهیه کن مشکلت حل می شه.
آقايون اين شكل روي در وديوارها كجاي بازي هست من كه هنوز نديدم
اخر بازی. وقتی بازی تموم شد...
SADEGH 7
27-07-2008, 00:35
شما بازی تقلبی رو خریدی. مشکل از سیستم شما نیست. بازی اصل رو تهیه کن مشکلت حل می شه.
اخر بازی. وقتی بازی تموم شد...
سلام
ممنون از راهنماییتون.چجوری بفهمم بازی اصله یا تقلبی؟چون اینجوری شاید دوباره تقلبی بخرم.
مرسی
havas_1980
27-07-2008, 01:56
سلام
ممنون از راهنماییتون.چجوری بفهمم بازی اصله یا تقلبی؟چون اینجوری شاید دوباره تقلبی بخرم.
مرسی
حجم DVD های نسخه ناقص با نسخه نهایی یکیه و تفاوتی ندارند. (2 DVD)
نسخه های 3 DVD هم همون نسخه های ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی بازی محسوب میشن که گرفتنشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.
بهترین تفاوت بین نسخه ناقص و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
مسیر Save ها در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر Save ها در ویندوز VISTA
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
همچنین تفاوت های دیگر این دو نسخه به این صورت هستند:
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه ناقص هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه ناقص هست.
- نسخه ناقص نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
NimoOol.HD2
27-07-2008, 08:36
نسخه های 3 DVD هم همون نسخه های ناقص بعلاوه پچ غیر رسمی بازی محسوب میشن که گرفتنشون به هیچ وجه توصیه نمیشه.
در نسخه نهایی, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه ناقص, به صورت اسم کاربر...
سلام
بازی من تمام مشخصه های بازی اصلی رو داره ولی بازم وسط بازی گیر میکنه چرا ؟؟؟؟
از سیستمم نیست
البته فکر کنم
چون
نسخه تقلبی بدون هیچ مشکلی تا مموری بلاک 3 رفت
الانم من مموری بلاک 6 هستم
اونجا که میری رابرت رو بکشی یه زنی به جاش هست
1.قضیه اش چیه / چرا زنه ؟
2.این یارو بود توی جوراسالیم . چرا دستشو قطع کردن ( من که دلم حال اومد ، آخه هی الهیر رو مسخره میکرد و محل بهش نمیزاشت ) دی:..........
SADEGH 7
27-07-2008, 15:11
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
xxxxx >> نام کاربر
سلام
ممنون از راهنماییتون.سیو های من به صورت عددی هست.مثلا" : 1217080698.sav
پس یعنی بازی تقلبی نیست؟هیچ پچی هم برای بازی نیومده که مشکلاتش رو برطرف کنه؟
دوستان این بازی نسخه بعدی هم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ادامه همین هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
*Necromancer
27-07-2008, 16:46
خوب این که معلومه
این یه سه گانه ست مثل پرنس
قسمت دومش باید warriors باشه سومی هم legends
NimoOol.HD2
27-07-2008, 17:12
finally i finished the Game
yohoooooooo
آها ببخشید
بالاخره بازی رو تموم کردم
فقط یه چند تایی سوال :
1.برای چی باید رابرت رو میکشتم ؟
2. موقعی که الطهیر ، رییسش رو میکشه ، المعلیم چی میگه ؟ نمیتونم باور کنم که دانش اموز ، معلمشو شکست داد ؟؟؟ یه همچین چیزی گفت
3. بعدش الهیر چی میگه : خداوند بر همه چی قادره ؟ چی گفت ؟؟
4. گفتید چه کتابایی رو بخریم /؟ در مورد بازی /
5.این بازی بالاخره سه گانه هست یا نه ؟
6. ورژن بعدی بازی رو حدودا کی شروع به ساختن میکنن؟
silent-assassin
27-07-2008, 18:58
سلام دوستان
من پچ 1.02 را کپی کردم بعد هم کرکش را کپی کردم اما بازی Dont Send میده.
با 1کرک 1 مشکلی ندارم اما با 1.02 مشکل دارم
کرک را هم از Game Copy World گرفتم
mohsentanha
27-07-2008, 20:11
yohoooooooo
آها ببخشید
فقط یه چند تایی سوال :
2. موقعی که الطهیر ، رییسش رو میکشه ، المعلیم چی میگه ؟ نمیتونم باور کنم که دانش اموز ، معلمشو شکست داد ؟؟؟ یه همچین چیزی گفت
4. کتاب خداوند الموت حسن صباح البته کتاب های زیادی هست در ضمن ترجمه ذبیح الله منصوری رو بگیرین
به داستان تغریبا نزدیک هست ولی داستان بازی فراتر از اون کتاب هست
یه سری سوالاتت رو می تونی تو پست 1 بخونی خیلی چیزها برات روشن میشه:10:
سلام
بازی من تمام مشخصه های بازی اصلی رو داره ولی بازم وسط بازی گیر میکنه چرا ؟؟؟؟
از سیستمم نیست
البته فکر کنم
چون
نسخه تقلبی بدون هیچ مشکلی تا مموری بلاک 3 رفت
الانم من مموری بلاک 6 هستم
اونجا که میری رابرت رو بکشی یه زنی به جاش هست
1.قضیه اش چیه / چرا زنه ؟
2.این یارو بود توی جوراسالیم . چرا دستشو قطع کردن ( من که دلم حال اومد ، آخه هی الهیر رو مسخره میکرد و محل بهش نمیزاشت ) دی:..........
ماله منم مشخصات اصل رو داره اما بعد از یه مدت بازی گیر می کنه و باید ریست کنم !
CPU: Q6600
Main : Maximus
Ram : 4GB
VGA : 8800 GTS 512
اشکال از کجاست ؟
yohoooooooo
آها ببخشید
فقط یه چند تایی سوال :
خداوند الموت یه کتاب تاریخی در مورد حسن صباح هست.
داستان بازی خیلی به کتاب الموت نوشته ولادیمیر بارتول شبیه هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NimoOol.HD2
27-07-2008, 22:21
سیلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید حالا این کتاب رو دارید که دانلود کنم !!!؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی شوخی گفتم بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NimoOol.HD2
27-07-2008, 22:29
سلام
اینو بخونید از یه سایتی گرفتم
گفته که حشاشین کسایی بودن که حشیش مصرف میکردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( البته یه کوچولو از حرفاش راسته )
«
سلام بر همگی
من همین الان دوست دارم که به عنوان اولین چیزی که میخوام بگم حرف آخرم باشه:
لطفآ بعد از من بی دلیل پست ندید که، تاپیک مسخره بود یا ...خواهش میکنم دلیل بیارید.
چند نکته باید در باره Assassin's Creedوubi-softو سایت های اخبار بازی فارسی توضیح داده بشه
1.تا حالا هیچ توجه کردید که در بازی های Ubi-Soft که بعضی وقت شما در نقش یه شخصیت ایرانی یا مسلمان هستید داره ، به خودتون توهین میکنه!
2.تا حالا هیچ توجه کردید که توی سایت های بازی فارسی که نقد یا خبر میدن یا حتی توی انجمناش ، وقتی یه بازی یه گیم پلی یا تریلر خوب ازش منتشر میشه ، مثل :Assassin's Creed (که همش رندر شدس و چیز مشخصی از این بازی در دست نیست)خودش رو میکشن که بگن این بازی خوبه،عالیه،از این بهتر نیست و... و سایت های فارسی هی روش مانور میدن و تبلیغات مجانی میکنن بدون اینکه بهش فکر کنن.
3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری بازی های ایرانی پسند بسازه در واقع به شعور یه بازیکن ایران توهین میکنه.چرا؟ الان میگم!
4. تا حالا به بازی POP توجه کردید ، بازی ای که برای اولین بار شما توش در نقش یه شخصیت ایرانی بودید (البته بازی های دیگری قبل از این بازی هم بودن ولی من از اونا صرف نظر میکنم.) و شما شخصیت خوب داستان بودید؛ ولی در واقع این طور نبود:
-در این بازی به هیچ وجه در مورد تاریخ تمدن و قدمت ایران توجه ی نشده بود و ایرانی ها بیشتر به یه سری اعراب صحرا نشین شبیه بودند تا به شاه و شاهزاده.
-اینقدر این بازی ضعیف بود که از نظر اصولی شاهزاده ایرانی به هیچ وجه اسم خاصی نداشت یعنی اونا نمیدونستند که چه اسمی مناسبه.
-اینکه در مورد ایران درست کردن میتونست دو دلیل داشته باشه:
-1-تمدن های دیگه مثل مصر و یونان قدیم تکراری شده بودند.
-2-این هم یه روش جدید برای توهین به ایران بود.
5. اسم بازی Assassin's Creed رو که همه بلدیم به فارسی برگردانیم . مطمئنا توی همه سایت ها توضیح دادن که Assassin's Creed یعنی(( آیین کشنده))
الطیر جزو گروه حشاشینه یکی از شاخه های گروه اسماعیلیانه.اسماعیلیان هم یکی از شاخه های اسلامه. اسلام هم یک آیینه : پس اسلام قاتله.
حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش خود رو مست میکردند و مثلا لذت های بهشت رو احساس میکردن. با این حالت اونا میخوان بگن که مسلمانا و بهشت و جهنم و دنیای دیگرشون همش الکیه و در اثر مواد مخدره.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حشیشان یه گروه کوچیک بوده ولی اونا میگن همه اونجورین.
درسته که Jaye Ramond گفته این گروه فقط نام اسلام رو بدوش میکشن ولی به نظر شما مقصود اونها هم همین بود !!! فکر نکنم .
"این بخش از قضیه هم که اونها انگشتانشون رو قطع میکنن" ماله اینه که اون کاری رو که توی POP شروع کردن دارن در بازی AC بصورت گسترده تر انجام میدن.
مثلا چرا یوبی سافت منترال فقط به این جور داستانها گیر داده.
7.خیلی جالبه که اونا به راحتی هرچی میخوان به ما میگن بعد همه ی ما هرچی که اونا گفتن تکرار میکنیم در آخر میگیم حتمآ خیر و صلاحی توش بود که اونا گفتن.
حرف آخر:
به عنوان حرف آخر اینا چیزایی بودن که باید میگفتم . حالا میخواین خوب برداشت کنید یا بدولی اگه بد برداشت کردید و دلیل داشتید میتونید دلیلتون رو بگید یا PM بفرستید. مگرنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*Necromancer
28-07-2008, 00:50
خب من خوندم حشیش مصرف می کردن که تو ماموریت استرس نداشته باشن
تو بازی هم یه چیزایی بود از دود می اومد!
mohsentanha
28-07-2008, 11:32
سلام
گفته که حشاشین کسایی بودن که حشیش مصرف میکردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخونید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
«
سلام بر همگی
لطفآ بعد از من بی دلیل پست ندید که، تاپیک مسخره بود یا ...خواهش میکنم دلیل بیارید.
چند نکته باید در باره Assassin's Creedوubi-softو سایت های اخبار بازی فارسی توضیح داده بشه
1.تا حالا هیچ توجه کردید که در بازی های Ubi-Soft که بعضی وقت شما در نقش یه شخصیت ایرانی یا مسلمان هستید داره ، به خودتون توهین میکنه!
2.تا حالا هیچ توجه کردید که توی سایت های بازی فارسی که نقد یا خبر میدن یا حتی توی انجمناش ، وقتی یه بازی یه گیم پلی یا تریلر خوب ازش منتشر میشه ، مثل :Assassin's Creed (که همش رندر شدس و چیز مشخصی از این بازی در دست نیست)خودش رو میکشن که بگن این بازی خوبه،عالیه،از این بهتر نیست و... و سایت های فارسی هی روش مانور میدن و تبلیغات مجانی میکنن بدون اینکه بهش فکر کنن.
3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری بازی های ایرانی پسند بسازه در واقع به شعور یه بازیکن ایران توهین میکنه.چرا؟ الان میگم!
4. تا حالا به بازی POP توجه کردید ، بازی ای که برای اولین بار شما توش در نقش یه شخصیت ایرانی بودید (البته بازی های دیگری قبل از این بازی هم بودن ولی من از اونا صرف نظر میکنم.) و شما شخصیت خوب داستان بودید؛ ولی در واقع این طور نبود:
-در این بازی به هیچ وجه در مورد تاریخ تمدن و قدمت ایران توجه ی نشده بود و ایرانی ها بیشتر به یه سری اعراب صحرا نشین شبیه بودند تا به شاه و شاهزاده.
-اینقدر این بازی ضعیف بود که از نظر اصولی شاهزاده ایرانی به هیچ وجه اسم خاصی نداشت یعنی اونا نمیدونستند که چه اسمی مناسبه.
-اینکه در مورد ایران درست کردن میتونست دو دلیل داشته باشه:
-1-تمدن های دیگه مثل مصر و یونان قدیم تکراری شده بودند.
-2-این هم یه روش جدید برای توهین به ایران بود.
5. اسم بازی Assassin's Creed رو که همه بلدیم به فارسی برگردانیم . مطمئنا توی همه سایت ها توضیح دادن که Assassin's Creed یعنی(( آیین کشنده))
الطیر جزو گروه حشاشینه یکی از شاخه های گروه اسماعیلیانه.اسماعیلیان هم یکی از شاخه های اسلامه. اسلام هم یک آیینه : پس اسلام قاتله.
حشیشیان گروه اند که با مصرف حشیش خود رو مست میکردند و مثلا لذت های بهشت رو احساس میکردن. با این حالت اونا میخوان بگن که مسلمانا و بهشت و جهنم و دنیای دیگرشون همش الکیه و در اثر مواد مخدره.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حشیشان یه گروه کوچیک بوده ولی اونا میگن همه اونجورین.
درسته که Jaye Ramond گفته این گروه فقط نام اسلام رو بدوش میکشن ولی به نظر شما مقصود اونها هم همین بود !!! فکر نکنم .
"این بخش از قضیه هم که اونها انگشتانشون رو قطع میکنن" ماله اینه که اون کاری رو که توی POP شروع کردن دارن در بازی AC بصورت گسترده تر انجام میدن.
مثلا چرا یوبی سافت منترال فقط به این جور داستانها گیر داده.
7.خیلی جالبه که اونا به راحتی هرچی میخوان به ما میگن بعد همه ی ما هرچی که اونا گفتن تکرار میکنیم در آخر میگیم حتمآ خیر و صلاحی توش بود که اونا گفتن.
حرف آخر:
به عنوان حرف آخر اینا چیزایی بودن که باید میگفتم . حالا میخواین خوب برداشت کنید یا بدولی اگه بد برداشت کردید و دلیل داشتید میتونید دلیلتون رو بگید یا PM بفرستید. مگرنه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از حرفات هیچ برداشتی نداشتم کل کل هم نمیکنم که پستم پاک بشه من برات دلیل میارم که از سنگ محکم تره:
1. باید بگم که شما صد در صد عضو بازی سنتر هستین یا به اونجا سر میزنین و حرفهای شما دقیقا مثل حرف اون یارو که توی فروم زده بود هست و هیچ شکی نیست
و در مورد حشیشیان باید بگم بهت:
شما تا حالا هیچ فرقه ای رو دیدید که 300 سال عمر کنه و حشیش بکشه کسی که حشیش میکشه حال جنگ کردن داره؟ حال داره شمشیر دست بگیره؟ شما میدونید چقدر فرقه باطنیه مذهبی بودن؟ میدونید که اموزش جنگی و ورزش مثل نماز خوندنشون واجب بود؟ میدونید قدرت بدنیشون چقدر قوی بود؟
شما معنیه حشیش رو نمیدونید حشیش یعنی دارو فروش نه حشیش کشیدن این هارو عرب ها انداختن توی ایران وخواجه نظام الملک احمق هم تایید می کرد.
بزرگ ترین دارو فروشان توی جهان همین حشیشیان بودن که توی الموت دارو می کاشتن و با قیمت نازلی می فروختن.
اولین بیمارستان جهان که بطور رایگان بیماران را مداوا میکردن در شهر الموت تاسیس شد
شما بدون علت یا منبع نظر نمیدادید بهتر بود من منبع محکمی دارم توی کتاب خونه ها هم هست شهر کتاب شعبه های زیادی تو تهران و سایر شهر ها داره
خداوند الموت حصن صباح بخونش بدردت میخوره
هیچ کس نمی گه که اونا صلاح میگن وحرفشون درسته اسم پرنس هم من میدونستم ولی یادم رفت
این فرقه مثل فرقه های دیگه به دست ادم های ناشایست افتاد و ضعیف شد وبعدش هلاکوخان اومد و همه رو از بین برد ونابود کرد
شما این کتاب رو بخون ببین عرب های وحشی چگونه تمام اثار مملکت رو از بین بردن وکتاب های سرمایه ی مارو سوزاندن و اگر حضرت علی نبود بد تر میکردن
هیچ میدونستی ایرانی ها به عرب ها نوشتن رو یاد دادن و مصری که الان میبینی برای ایران بود
و در اخر باید بگم که من این جواب ها وسوالات رو به نرمی نوشتم تا کسی فکر نکنه که من دعوا دارم
و پیشنهاد میکنم کتابی رو بخونی چون برات واجبه
در ضمن جواب اون یارو تو بازی سنتر رو دادن و تاپیک هم قفل شده
من بعد خوندن این کتاب از عرب هامتنفر شدم و ه منو پول سر بگیره به هیچ کدوم از کشور های عربی نخواهم رفت
امید وارم پاسخ هام محکم باشه وجوابت رو پیدا کردی اگه باز هم نتونستی بفهمی من قسنتی از متن کتاب رو برات تایپ میکنم
از مدیریت می خوام که این پست رو پاک نکنند و با ویرایش به پست اول ببرند تا اطلاعات غلت بچه ها از بین بره
من خیلی خوشحال شدم که دوستان رو راهنمایی کردم در مورد این موضوع
وسلام.
*Necromancer
28-07-2008, 14:08
ببخشید اون که معنیش دارو ه تریاکه نه حشیش
خیلی ها تو جامعه حشیش می کشن و بدن سازی هم می کنن اصلا هم معلوم نیست!
سوما عربا رو بیخیال دیگه بخوام توضیح بدم به تاپیک مربوط نمی شه
شهر مقر اساسینز توی بازی که الموت نیست . ما در مورد بازی حرف می زنیم
طرفداری از پرنس آف پرشیا هم نکن که با اون ریش عربی و چشم های آبی و پوست تیره نژادمونو بردن زیر سوال
DaRiOuShJh
28-07-2008, 16:06
هی هی هی!
ما که اندر کفه این بازی همی ماندیم!×!
اول بگم 2 تا کتاب "خداوند الموت" و "الموت" تغریبا مخالف هم هستنا !
من کلی گشتم اصلا تو اینترنت اثری از این کتابها نیست واسه دانلود. اگه کسی داره بذاره همه دانلود کنن. ممنون
ماجرای حشیش واسه بهشت رفتن که تابلوه چرته! یعنی تو اون چند 100 سال یه نفر از خودش نپرسیده واسه چی باید برم جایی که بهم حشیش میدن تا گولم بزنن و خرم کنن ! همه با میل خودشون می رفتن.
اون زمان حشیش دارو بوده تریاک هم مثل کدئین الان !
هر چی بدبختی داشتیم داریم و خواهیم داشت بخاطر خواجه نظام الملک و امپال اونه !
پشت قلعه رفتین ؟ یه باغ هست با 10 تا حوری ! تو کتاب الموت در موردش نوشته ! در کل داستان ماله این کتابه.
اما واقعیت این نیست.
سلام
«
سلام بر همگی
3.یوبی سافت در حالی که میتونه یه سری ........
من به بقیه چیزها کاری ندارم ولی دوست عزیز GamePlay رندر شده نداریم که اگه از پیش رندر شده باشه که دیگه اسمش Gameplay نیست Gameplay باید تو محیط بازی باشه تا بشه بهش گفت Gameplay . در مورد Assassin's Creed من این بازی رو تا آخرش رفتم یکی از بهترین بازی هایی بوده که تا الان بازی کردم به همه هم توصیه میکنم حتما بازی کنند این بازی رو واقعا ارزش بازی کردن داره .
Sam Fisher 11
29-07-2008, 10:47
پست های بی ربط با موضوع تاپیک پاک شدن.
بحث های قومی نژادی نتیجه خوبی نداره و همیشه نتیجه اش چند تا یوزر بن شده بوده!
پس...
امیدوارم دیگه شاهد اینجور بحث ها نباشم...
ممنون
Masoud King
29-07-2008, 14:50
دوستان واسه درست شدن صدای بازی باید پچی چیزی نصب کرد؟!
اگه آره آدرسش رو لطفا بدین....
مممنون..
havas_1980
29-07-2008, 15:45
دوستان واسه درست شدن صدای بازی باید پچی چیزی نصب کرد؟!
اگه آره آدرسش رو لطفا بدین....
مممنون..مشکل صدا مربوط به تنظیمات هست که این مسیر رو باید طی کنید :
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدید.
NimoOol.HD2
29-07-2008, 16:20
بچه ها جوابتونو دادم ولی اکوا پاکش کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جفتشم پاک کرده
فقط گفتم بیشتر اینایی که گفتید رو میدونم . اون یارو اینجوری نوشته بود ، گفتم بزارم که شما هم بفهمید چی گفته
اولشم گفتم که بخونید و بخندید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اسم تاپیکشم اینجور چیزی بود : فاجعه ای به نام assassins creed!!!!
Animators
29-07-2008, 22:18
من که یکروز حدود 5ساعت بازی کردم.مخم ترکید.واقعا بازی محشریه.ولی من هنوز توی داستان و موضوعش مانده ام.
یک چیز دیگه،انیمیشنهای ubisoft ازبازیهاش معرکه تره!:8:
Animators
29-07-2008, 22:23
این تاپیکها چرا اینجوریه!...
خوب بگذریم.این بازی را من یکروز حدد 5 تا6 ساعت پاش نشستم.بعدش مخم ترکید.واقعا!
ولی یک چیزه دیگه،انیمیشنها و کاراکترهای ubisoft به نظر من بهتر از بازیهایش است.:8:
silent-assassin
31-07-2008, 14:58
سلام دوستان
من پچ 1.02 را کپی کردم بعد هم کرکش را کپی کردم اما بازی Dont Send میده.
با کرک 1 مشکلی ندارم اما با 1.02 مشکل دارم
کرک را هم از Game Copy World گرفتم
سلام
کسی نبود جواب بده.
آقا جریان این کرک و پچ چیه؟؟؟
من که یک پچ گرفتم همه چیشو روسی کرد
ولی باز با این حال کمکم کرد بازی رو تموم کنم
havas_1980
31-07-2008, 15:52
سلام
کسی نبود جواب بده.
این کرک پچ رسمی که در پست 1759 معرفی شده, هیچ گونه اشکالی نداره و کاملا تست شده.
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم نصب شده باشه.
آقا جریان این کرک و پچ چیه؟؟؟
من که یک پچ گرفتم همه چیشو روسی کرد
ولی باز با این حال کمکم کرد بازی رو تموم کنم
نسخه ای که شما صحبتشو میکنید نسخه ناقص بازی محسوب میشه نه نسخه نهایی ...
برای رفع ایرادات نسخه ناقص یک پچ غیر رسمی به حجم 900 MB ساخته شده بود که زبان بازی رو تغییر میداد و ایراد ورود به شهر اورشلیم رو برطرف میکرد.
بعد از پخش نسخه ناقص, یک ماه بعد نسخه نهایی اون منتشر شد که تفاوت های بسیاری با اون نسخه داشت.
بعد از عرضه نسخه نهایی, دو پچ رسمی برای این بازی منتشر شده که آخرین پچ رو میتونید از پست 1759 به این آدرس دریافت کنید:
omid moosavi
31-07-2008, 19:05
بالاخره بازي را امروز تمام كردم ....آخراش ديگه حوصلم نشد از زد ضربه استفاده كردم
ممنون هوس جان
توضیح کاملی بود
ولی من همون نسخه ناقص رو تموم کردم
یعنی باید برم نسخه کامل رو بگیرم و اون رو تموم کنم؟
mohammad_1ta
01-08-2008, 10:24
من با بازیش زیاد حال نکردم D:
چون همش تکراریه فقط سخت تر میشه...
من با بازیش زیاد حال نکردم D:
چون همش تکراریه فقط سخت تر میشه...
ایول ...
شما هیچ میدونی نظرت تو این تایپیک تکه تکه ...
B U L U T
01-08-2008, 14:24
سلام از جا بفهميم كه مغازه دار نسخه نهاي ميفروشه
*Necromancer
01-08-2008, 14:24
البته تو یه مجله که نقدش کردن با gta مقایسه کرده بود
ماموریت های اسسینز مثل gta متنوع و جالب نبودن!
silent-assassin
01-08-2008, 15:01
حالا یه سوال دیگه
البته اگه خیلی تابلو هست ببخشید!!!
چه جوری باید بازی را سیو کرد؟؟؟؟!!!!!!
من تو منو ها سیوی ندیدم
بعدا تا الان که من مموری بلاک 2 هستم کلا 3 تا فایل سیو بیشتر ندارم!
حالا یه سوال دیگه
من تو منو ها سیوی ندیدم
شما زحمت نکش اوتو سیو هست
در بیشتر موارد خودش سیو میکنه و ا اگر از اون پرچمها برداری از اونجا سیو میشه
سلام از جا بفهميم كه مغازه دار نسخه نهاي ميفروشهیه 50 بار گفتن و گفتم اینم51 اونجا که نمیشه ولی بیاریش تو خونه اگر بصورت عدد سیو کرد اصلیه
havas_1980
02-08-2008, 01:56
حالا یه سوال دیگه
من تو منو ها سیوی ندیدم
Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست.
در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قابل ادامه است.
شما زحمت نکش اوتو سیو هست
در بیشتر موارد خودش سیو میکنه و ا اگر از اون پرچمها برداری از اونجا سیو میشه ...برداشتن پرچم ها به سیو کردن هیچ گونه ربطی نداره...
silent-assassin
02-08-2008, 08:37
Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست.
برداشتن پرچم ها به سیو کردن هیچ گونه ربطی نداره...
دوست من شما گفتید یکی از راههای تشخیص دو نسخه سیوها هستن که باید عددی باشن تا اصل باشه
من 3 تا فایل سیو دارم هر 3 تا حروفی هستن یکی نام کاربری و دو تای دیگه را هم یادم نیست!
برا همین گفتم نکنه نسخه من تقلبی باشه! من نسخه امپرور را دارم.
برداشتن پرچم ها به سیو کردن هیچ گونه ربطی نداره...
شما هر کاری میخوای بکنی تو بازی و میخوای بعد از اون سیو بشه زحمت بکش یه پرچم پیدا کن اگر بعد از اون بازی
رو نداد من اسممو عوض میکنم چون خودم اینکارو کردم یه جاهایی بعد از اینکه ماموریت رو انجام میدی (اصلی) خودش سیو میکنه
ولی بعضی از ماموریت های فرعی رو که سیو نمیکرد من با این روش سیو میکردم یه پرچم از اون 100 تا که هست پیدا میکردم ورش میداشتم Check Point میداد دفه بعد بازی از اونجا شروع میشد
با
gr 7300 gt
ram 1gig
cpu 3.4
میشه بازی کرد
اگه نمیشه سیستم عوض کنم
Masoud King
04-08-2008, 23:58
اگه نمیشه سیستم عوض کنم
اجرا میشه!
من سیستمم مثه یکی شما هستش و بازی رون اجرا میشه....
اگه نمیشه سیستم عوض کنم
شدنش میشه ولی باید قید گرافیک بالا رو بزنی پایین پایین بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس باحال از بازی. حال کنیدببینید چه قدر آدم نفله کردم.
یه عکس باحال از بازی. حال کنیدببینید چه قدر آدم نفله کردم.
مرحله آخر وقتی سه برابر این آدم ریخت سرت میگم چی به چیه :دی
مرحله آخر وقتی سه برابر این آدم ریخت سرت میگم چی به چیه :دی
من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردم :18: دیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه.:10:
ایول بابا تو دیگه کی هستی من یه بار تموم کردم مرحله اخر دستم خسته شد از بس دکمه زدم و شمشیر کشید همینطور جنازه میریخت از سرو کولش :دی
yasser1680
07-08-2008, 02:53
من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif دیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
آخرین مرحله کمی گیج کننده هست.ولی آسان هست.
harrypotter2007
07-08-2008, 03:29
دوستان مگه این بازی بر روی pc چه سیستمی میخواد.
مرحله آخرش گیج کننده هست. ولی من تا استاده میافتاد زمین همه جا سفید میشد دگه puase رو میزدم یه کم دورو برش معلوم میشد بعد میدیدم استادش پشتشه فوری مچرخیدم میزدمش. اینم یه جورشه دیگه.
سلام
مثل اینکه بازی خیلی خفنی باید باشه من که از فیلم و عکسشو دیدم فیلم رو تو youtube دیدم عکس هم اینجا گذاشته بودین خیلی حال کردم.
چند سی دی یا dvd هست؟
*Necromancer
07-08-2008, 07:43
دو تا دی وی دیه
بازیش که خیلی جالبه کلا بازی تاریخی به این خوبی ساخته نشده!
Dark Prince
07-08-2008, 11:50
دوستان من رسیدم به Memory 4 ! هر 3 نفر در 3 شهر رو کشتم و حالا هیچ ماموریتی ندارم. راستشو بخواید چون با 360 با تلوزیون بازی میکنم رو نقشه یک متنی نوشته شده که انگار باید در شهر اورشلیم انجام بدیم ولی چون کیفیت تلوزیون پایینه نمی تونم بخونمش !
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر، Dark Prince
دوستان من رسیدم به Memory 4 ! هر 3 نفر در 3 شهر رو کشتم و حالا هیچ ماموریتی ندارم. راستشو بخواید چون با 360 با تلوزیون بازی میکنم رو نقشه یک متنی نوشته شده که انگار باید در شهر اورشلیم انجام بدیم ولی چون کیفیت تلوزیون پایینه نمی تونم بخونمش !
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر، Dark Prince
باید بری به علامتی که تو نقشه نشون میده احتمالا اگر مموری چهار باشی و طبق روال بری باید یه صلیب باشه علامت
hooman1981
08-08-2008, 07:00
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
*Necromancer
08-08-2008, 07:56
اگه منظورت اون تیغه مخفیه که با کلیک چپ ماوس
قبلش با کلید 2 اونو انتخابش کن
تا حالا با تیغه مخفی جنگیدید من دیروز این جوری کردم سربازه اومد حمله کنه تیغو کرد تو شیکمش در اورد با مشت زد تو شیکمش دوباره تیغو کرد توش بعد درآور پرتش کر رو زمین همش در عرض 3 ثانیه!
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
فک کنم فقط خودم دو سه بار اینو گفتم کیه که سرچ کنه F بزن قفل کنه روش بعد شیفتو بگیر برو طرفش
Dark Prince
08-08-2008, 13:08
باید بری به علامتی که تو نقشه نشون میده احتمالا اگر مموری چهار باشی و طبق روال بری باید یه صلیب باشه علامت
علامت صلیب کجاست ؟ من هر 3 تا شهر رو گشتم هیچی نبود. پیش اونایی که بهم ماموریت میدن هم میرم یکم حرف میزنه و بعد کار خودشو انجام میده.
با تشکر، Dark Prince
*Necromancer
08-08-2008, 13:10
علامت صلیب کجاست ؟ من هر 3 تا شهر رو گشتم هیچی نبود. پیش اونایی که بهم ماموریت میدن هم میرم یکم حرف میزنه و بعد کار خودشو انجام میده.
با تشکر، Dark Prince
اگه اینجوریه برگرد پیش الموالم
قربونت تو شهرها نباید بری باید خارج بشی تو کینگدام و تو نقشه کلی ببینی اگه همه ماموریتهای سه تا شهر رو تموم کرده باشی
باید اصولا چهارمی رو تو نقشه کینگدام ببینی منظورم همون نقشه کلی هستش
اگه اینجوریه برگرد پیش الموالم
هرکدوم از اون نه نفر رو که میکشی آخرش دو حالت میده که یکی برگشتن پیش المولم و گرفتن شمشیر و از این چیزاست ...
Dark Prince
09-08-2008, 00:24
قربونت تو شهرها نباید بری باید خارج بشی تو کینگدام و تو نقشه کلی ببینی اگه همه ماموریتهای سه تا شهر رو تموم کرده باشی
باید اصولا چهارمی رو تو نقشه کینگدام ببینی منظورم همون نقشه کلی هستش
هرکدوم از اون نه نفر رو که میکشی آخرش دو حالت میده که یکی برگشتن پیش المولم و گرفتن شمشیر و از این چیزاست ...
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپم. من اون کارو کردم ولی فکر کنم چون بعد از حرف زدن با اون رئیس ها اینو گرفتم دیگه بهم ماموریت نمیده. گمان کنم باید بازی رو از اول شروع کنم.:19:
درباره ی Kingdom هم وقتی میرم کلا 3 تا علامت نمیده که اونم علامت 3 شهره.
با تشکر، Dark Prince
H M R 0 0 7
09-08-2008, 13:30
سلام دوستان.
من یه بار اون اوایل این بازی رو از شهرمون گرفتم و منطقه اورشلیم مشکل داشت.
بعد همین هفته پیش رفتم تهران و یه Dvd دیگه گرفتم. فروشنده قسم خورد که مشکلی نداره.منم اومد نصب کردم و دیدم بازم مشکل داره!
کسی لینک دانلود پتچ این بازی که اون قسمت رو مشکل نداشته باشه نداره؟
شما به قسم فروشنده توجه نکن بهش بگو سه سوت نصب کنه برو سیوشو ببین اگر عددی سیو کرد درسته منم همین کارو کردم البته کپی گرفتم و نمیدونم برا کدوم شرکت بود
درضمن شاید بازی سالم باشه شما سیوای خودتو توش کپی میکنی و میگی نمیره ؟
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپممنظورت تو دنیای واقعیه که دکتر با اون خانومه هستن ؟
اصلا اونجا چیزی از جیب دکتر نمیزنی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط یه جا باید حرفاشونو گوش کنی
چرا از اول بری اونجایی که مشکل داری ازش عکس بگیر بذار اینجا خیلی ها تموم کردن من تا حالا همچین چیزی نشنیدم
Dark Prince
09-08-2008, 14:15
منظورت تو دنیای واقعیه که دکتر با اون خانومه هستن ؟
اصلا اونجا چیزی از جیب دکتر نمیزنی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقط یه جا باید حرفاشونو گوش کنی
چرا از اول بری اونجایی که مشکل داری ازش عکس بگیر بذار اینجا خیلی ها تموم کردن من تا حالا همچین چیزی نشنیدم
شاید نسخه ی 360 با PC فرق داشته باشه ولی من دقیقم رفتم یه Flash Memory از جیب دکتره دزدیم.
در ضمن بیخیال سیوم شدم و از دوباره شروع کردم.
با تشکر، Dark Prince
havas_1980
09-08-2008, 14:17
سلام دوستان.
من یه بار اون اوایل این بازی رو از شهرمون گرفتم و منطقه اورشلیم مشکل داشت.
بعد همین هفته پیش رفتم تهران و یه Dvd دیگه گرفتم. فروشنده قسم خورد که مشکلی نداره.منم اومد نصب کردم و دیدم بازم مشکل داره!
کسی لینک دانلود پتچ این بازی که اون قسمت رو مشکل نداشته باشه نداره؟
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس: (فقط نسخه نهایی)
تو قدم به قدم Gamespot که دیدم گفته که اول باید Flash Memory رو از تو جیب دکتر بقاپم. من اون کارو کردم ولی فکر کنم چون بعد از حرف زدن با اون رئیس ها اینو گرفتم دیگه بهم ماموریت نمیده. گمان کنم باید بازی رو از اول شروع کنم.
Dark Prince
ماموریت همیشه وجود داره و بهتون داده میشه و انجام هیچ عملی باعث نمیشه که هدف بعدی لغو بشه... شما در کجا بازی دقیقا اشکال دارید؟
...من تا حالا همچین چیزی نشنیدمبرای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید... پس در صورتی که این کار رو فراموش کرده باشید پس مچبور هستید بازی رو از نو شروع کنید.
برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید... پس در صورتی که این کار رو فراموش کرده باشید پس مچبور هستید بازی رو از نو شروع کنید.جلل خالق یعنی عین ماموریت تو بازی ازجیبش میزنی من همچین کاری نکردم ولی بازی رو هم تموم کردم
این دیگه چه جورشه اصلا همچین چیزی یادم نمیاد بازی رو هم دوماه نیست تموم کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من آلزایمر گرفتم تو جوونی میشه بیشتر توضیح بدی جدی میگم من اصلا تو خارج از بازی تو اتاق غیر از گوش دادن به
حرفاشون از کانال کولر و آخر بازی که با چشم عقابی گاه میکرد کار خواص دیگه ای نکردم
فقط میرفت میخوابید میومد با دستگاه میرفت تو بازی
havas_1980
09-08-2008, 16:53
جلل خالق یعنی عین ماموریت تو بازی ازجیبش میزنی من همچین کاری نکردم ولی بازی رو هم تموم کردم
این دیگه چه جورشه اصلا همچین چیزی یادم نمیاد بازی رو هم دوماه نیست تموم کردم
یعنی من آلزایمر گرفتم تو جوونی میشه بیشتر توضیح بدی جدی میگم من اصلا تو خارج از بازی تو اتاق غیر از گوش دادن به
حرفاشون از کانال کولر و آخر بازی که با چشم عقابی گاه میکرد کار خواص دیگه ای نکردم
فقط میرفت میخوابید میومد با دستگاه میرفت تو بازیمطمئن باشید صحبتی که عنوان کردم در بازی قابل اجراست.
ولی فقط یکبار میتونید این عمل رو در طول بازی, زمان مدرن یعنی قسمتی که عنوان کردم انجام بدید.
Little Sparrow
09-08-2008, 17:12
بازی رو تموم کردم.منم این دزدی رو نکردم.
به نظرم روونی بازی مهمترین و بهترین خصوصیتش بود.
وکلا بازی جالبی بود.
Armin 2008
09-08-2008, 17:27
اون جایی که می گه find 3 invesigations باید چی کار کنم؟
Little Sparrow
09-08-2008, 17:44
اون جایی که می گه find 3 invesigations باید چی کار کنم؟
دوست عزیز شما باید 3 تا ماموریت تحقیق پیدا کنین و انجام بدین تا اطلاعات مورد نظر به هدفتون رو پیدا کنید
برای پیدا کردنشون از برجک ها بالا برین همونview point ها و از اون بالا eagle vision را فعال کنید.تا این
ماموریت ها را پیدا کنید.بعد از این برجک توسط سقوط در خروار کاه ها پایین بیاین و این ماموریت ها رو انجام بدین.:46:
موفق باشید.
من از ای نت نسخه ی روسی رو گرفتم راهی نداره انگلیسیش کنم
*Necromancer
09-08-2008, 18:16
چشم عقابی
eagle visionخوش دارم اسمشو بذارم چشم بصیرت
هوس جان خدایی نکردم این کارو باور کن آخه اونجوری هم که میگی نمیشه ادامه داد پس چطوری من رفتم تا آخر کاش یکی یه حرفی میزد حس میکنم
فراموشی گرفتم
بازی رو تموم کردم.منم این دزدی رو نکردم.
چه عجب یه نفر تایید کرد ....
باید عین بازی اونجا دزدی کنی منظورم اینه که Fرو بگیری قفل کنه روش بعد با شیفت جیبشو بزنی
یا اگه پشت سرش راه بری میزنه جیبشو میگم شاید من دنبالش راه میرفتم خودش زده من نفهمیدم
*Necromancer
09-08-2008, 21:07
بیخیال منم اینکارو نکردم اما محتویات کامپیوتر دکتره تو صفحه اول فک کنم باشه
H M R 0 0 7
09-08-2008, 22:23
شما به قسم فروشنده توجه نکن بهش بگو سه سوت نصب کنه برو سیوشو ببین اگر عددی سیو کرد درسته منم همین کارو کردم البته کپی گرفتم و نمیدونم برا کدوم شرکت بود
درضمن شاید بازی سالم باشه شما سیوای خودتو توش کپی میکنی و میگی نمیره ؟
دیگه به سیوش توجه نکردم.
نه من از اول دوباره با سیو های جدا رفتم.
اسم یه فایل سیوش که درسته رو بدید به من ببینم چه جوری فرمتش.
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس: (فقط نسخه نهایی)
.
ممنون هوس جان
Armin 2008
10-08-2008, 12:32
eagle vision می کنم ولی چیزی پیدا نمی شه چی کارکنم؟اون ماموریت ها نشونه ی خاصی دارن .بعد از eagle vision رو نقشه چیزی می اد؟
دیگه به سیوش توجه نکردم.
نه من از اول دوباره با سیو های جدا رفتم.
اسم یه فایل سیوش که درسته رو بدید به من ببینم چه جوری فرمتش.
ممنون هوس جان
این یکی از سیوهامه ببین کارتو راه میندازه ... باید اینجوری سیو بشه
1214318022.hdr
Little Sparrow
10-08-2008, 12:43
eagle vision می کنم ولی چیزی پیدا نمی شه چی کارکنم؟اون ماموریت ها نشونه ی خاصی دارن .بعد از eagle vision رو نقشه چیزی می اد؟
اگه قبلا از اون بالا رفتین دیگه نمی شه.باید تصویر بچرخه و شهر و نشون بده.شما برو طرف جاهای ابی تو نقشه که شناخته نشده هست و یک view point پیدا کن.
اره این ماموریت ها روی نقشه می اد.
Armin 2008
10-08-2008, 15:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]همون ماموریتی هست که باید blend کنیم بریم بین اون 4 تا قایم شیم بریم تو بیمارستان؟ اگه اره اون جا رو چی کار کنم؟
Little Sparrow
10-08-2008, 16:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]همون ماموریتی هست که باید blend کنیم بریم بین اون 4 تا قایم شیم بریم تو بیمارستان؟ اگه اره اون جا رو چی کار کنم؟
ببخشید ولی منظورتونو نفهمیدم.:11:
Blue_Ray
10-08-2008, 18:16
منم درست منظورتون رو نفهمیدم.اما اگه همون جایی هستی که یک سری دیوونه اونجان و باید اونی که لباسش خونی هست رو بکشی.باید بری تو ساختمون دیگه...:31:
اما اگه همون جایی هستی که یک سری دیوونه اونجان و باید اونی که لباسش خونی هست رو بکشی.باید بری تو ساختمون دیگه
تو نقشه نشونت میده طرف کجاست بعد اینکه پای اون پسره رو میشکنن میبرن تو (تو دمو) یه نردبونی هست کنار از اونجا آروم
اسپیس رو بگیر که شک نکنن برو پشت سر پیرمرده سریع بزن در رو که بمونی فاتحتو میخونن :دی
Armin 2008
11-08-2008, 16:30
view point که تا حالا نرفتم میرح و synorisition می کنم ولی ابجکتی نمی اد اون جایی که شما ها می گید رد کردم.
مرسی
دوست من کامل نمیگی کجایی کدوم شهری اگه تو همون مرحله اون پیرمردو کشتی که کار تمومه باید بری اون پر رو بدی به اون طرف
اگرم دادی اون که باید بری پیش المعلم برا شهر بعدی آماده بشی حالا کدومشه ...
Armin 2008
11-08-2008, 21:17
یه جایی که 3 شهر acre jeruslim damacsus ماموریت داره و باید 3 تا از 6 تا investigation رو داشته باشیم .تو راهنمایی گفته climb a view point منم میرم بالا هم synorision کردم هم eagle vision ولی بعدش ماموریتی نمی اد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H M R 0 0 7
11-08-2008, 23:26
ای بابا من موندم از دست این بازی چیکار کنم!
پچی که معرفی کرده بودین هم نصب کردم ولی باز اورشلیم انداخت بیرون!
نمونه فایل سیو هم اینه:
1218378560.hdr
1218378560.sav
با سیو مرحله بعد درست میشه مشکل؟یعنی یکم جلوتر و داخل اورشلیم؟
Little Sparrow
12-08-2008, 08:01
یه جایی که 3 شهر acre jeruslim damacsus ماموریت داره و باید 3 تا از 6 تا investigation رو داشته باشیم .تو راهنمایی گفته climb a view point منم میرم بالا هم synorision کردم هم eagle vision ولی بعدش ماموریتی نمی اد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گفتم برین قسمت های ابی نقشه و view point ها رو پیدا کنین.بعضی هاشون ماموریتی باز نمی کنه.
Armin 2008
12-08-2008, 17:49
منظورت همون علامت های عقاب روی نقشه است دیگه .همه ی اونا رو رفتم.
ای بابا من موندم از دست این بازی چیکار کنم!
پچی که معرفی کرده بودین هم نصب کردم ولی باز اورشلیم انداخت بیرون!
نمونه فایل سیو هم اینه:
1218378560.hdr
1218378560.sav
با سیو مرحله بعد درست میشه مشکل؟یعنی یکم جلوتر و داخل اورشلیم؟
شما بازیت ناقصه بر پدر اونی که بازی ناقص رو کپی رایت کرد و داد دست مردم ببین چه مصیبتی شده آقا این که میگی اورشلیم
میندازه بیرون یعنی ناقصه یکم بعد و قبل نداره
من اولش که بازیم ناقص بود دوسه بار تا اورشلیم رفتم و انداخت بیرون تا اینکه یکی از بچه ها همین حرفی که من به شما زدم رو
بهم گفت رفتم اون بازی رو با هزار مکافات گیر آوردم اونم کپی و دیدم آره مثل اینکه بصورت عدد سیو میشه و با اون تا آخر رفتم
شما چاره ای نداری جز اینکه از یه جای مطمئن بازی رو بگیری
امیدوارم موفق بشی
یا حق
سلام دوستان من وقتی میرم اورشیلیسم از بازی خارج میشه دلیلشم اصلا نمیدونم چیه دفعه ی پیش که این مشکل پیش اومد دوستان گفتن که مشکل از dvd بازی ته من یه dvd دیگه از یه شرکت دیگه خریدم ولی بازم همون جا از بازی خارج شد .
میشه یه save جلوتر رو بازی کرد.
Armin 2008
13-08-2008, 17:00
یه سری به 2 صفحه ی قبلی بزن دوستان اول سرچ کنن بعد پست بدن.
ببخشید میشه یه سیو جلو تر روبزارین .
اصلا سیو ای این بازی کجا هستن.
ببخشید میشه یه سیو جلو تر روبزارین .
اصلا سیو ای این بازی کجا هستن.
قربونت به سیو ربطی نداره شما بازیت ناقصه مثل خیلی های دیگه
باید بازی اصلی رو گیر بیاری
pejman63
13-08-2008, 23:59
من همه مراحل را تمام کردم.حالا اومدم آزمایشگاه.اون دو تا دکتر هم رفتن.حالا جیکار کنم؟؟؟؟؟
من همه مراحل را تمام کردم.حالا اومدم آزمایشگاه.اون دو تا دکتر هم رفتن.حالا جیکار کنم؟؟؟؟؟
هیچی عزیز شما یکم همون دورو برا راه می ری خسته میشه (چون قرار نیست اتفاق دیگه ای بیفته) بعدش هم بازی رو می بندیو خلاص :31:
هیچی عزیز شما یکم همون دورو برا راه می ری خسته میشه (چون قرار نیست اتفاق دیگه ای بیفته) بعدش هم بازی رو می بندیو خلاص
این راهنمایی کردن نیست دوست من معرفت در گرانیست ...
برو بالای تخت رو با چشم عقابی E نگاه کن ...
Armin 2008
15-08-2008, 18:16
دوست عزیز کلکی دعوا نکنید حق با علیرضای عزیزه پس ادامه نده.
اگه هم مطلب (با حال)دیدی از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن و کلکی پست اسپم نده.
hooman1981
15-08-2008, 18:33
سلام من مرحله هستم که memory 6 save میشه یه دفعه میریزن سره ادم نا مردا از پشتم هم حمله می کنن می خواستم راهنمایم کنید چطوری بجنگم که از پس اونها بر میام عصابم ریخته به هم نمی تونم رد شم از راهنمایتون هم ممنون
سلام من مرحله هستم که memory 6 save میشه یه دفعه میریزن سره ادم نا مردا از پشتم هم حمله می کنن می خواستم راهنمایم کنید چطوری بجنگم که از پس اونها بر میام عصابم ریخته به هم نمی تونم رد شم از راهنمایتون هم ممنون
اگه دورو برت فضای بازه !! یکم بجنگ یکم فرار ...
اگه تو یه فضای بسته ای سعی کن بری یه جای باز !!!
کشتنشون خیلی راحته مخصوصا اگه مموری 6 هستی با اون خنجر بزن اگه میخوای حمله کنی و زود بکشی واگر نه که با همون
شمشیرش دفاع و بدل کن سعی کن اصلا حمله نکنی مگر اینکه فضا باز باشه
موفق باشی
babak-online
15-08-2008, 21:01
با سلام
بعد از اینکه با چشم عقابی بالای تخت رو دیدیم و نوشته ها ظاهر شد بعدش تیتراژ میاد. ولی از بازی بیرون نمیاد و میشه ادامه داد. جریان چیه؟
havas_1980
15-08-2008, 22:58
با سلام
بعد از اینکه با چشم عقابی بالای تخت رو دیدیم و نوشته ها ظاهر شد بعدش تیتراژ میاد. ولی از بازی بیرون نمیاد و میشه ادامه داد. جریان چیه؟بازی درسته که پایان رسیده, ولی شما این امکان رو دارید که به روی دستگاه Animus برید و Memory ها رو از نو (به منظور انجام دادن تمامی اهداف اصلی و تمامی اهداف فرعی) شروع کنید. همچنین در محیط آزمایشگاه چرخ بزنید...
hooman1981
17-08-2008, 08:32
رسیدم پیشه ریسه شون نه راه پیش دارم نه راه پس چطور میتونم خونم که کم میشه و دارم می بازم دوباره خونم زیا شه تو مراحل قبل اگه چند نفرو میکشتی بهت خون میداد ولی الان این طور نیست چیکار کنم؟
قبول دارم سخته ولی شدنیه سعی نکن بزنی این یه توصیه هست که همه جا موثره ولی سعی کن
بکشونیشون طرف دروازه فرار هم گزینه خوبیه دیدی داری میمیری یکم بدو خونت پر بشه
موفق باشی
M.K_Soft
19-08-2008, 16:19
دوستان من همون اول بازی گیر کردم. میشه راهنماییم کنین.
اونجا که مرده با اون زنه صحبت میکنه و بعد به زنه میگه من فعلا سرم شلوغه لطفا منو تنها بزار و بعد یواش و با احتیاط به راهش ادامه میده باید چه کار کنم.
اگه خیلی بهش نزدیک بشم میفهمه و سرباز ها رو خبر میکنه.
مرده هم یه مسیر رو دور میزنه که یه جا هم از پشت یه گاری رد میشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!:41:
دوستان من همون اول بازی گیر کردم. میشه راهنماییم کنین.
اونجا که مرده با اون زنه صحبت میکنه و بعد به زنه میگه من فعلا سرم شلوغه لطفا منو تنها بزار و بعد یواش و با احتیاط به راهش ادامه میده باید چه کار کنم.
اگه خیلی بهش نزدیک بشم میفهمه و سرباز ها رو خبر میکنه.
مرده هم یه مسیر رو دور میزنه که یه جا هم از پشت یه گاری رد میشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
باید یکمی صبر کنی . بعد که مرده راه افتاد آروم بری پشتش و یکمی که نزدیک شدی دکمه ی SHift رو نگه داری . بعد آروم آروم نزدیک بشو و خودش یه چیزی بر میداره و یارو نمیفهمه .
M.K_Soft
19-08-2008, 19:19
باید یکمی صبر کنی . بعد که مرده راه افتاد آروم بری پشتش و یکمی که نزدیک شدی دکمه ی SHift رو نگه داری . بعد آروم آروم نزدیک بشو و خودش یه چیزی بر میداره و یارو نمیفهمه .
Thanks A lot my dear friend.
i appreciate your help.
دوستان من تو اون مرحله که المعلم رو می کشم گیر کردم المعلم فرار کردو رفت من الان تو محوطه گیر کردم ولی هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده هیج راهیم واسه در رفتن ندارم.چی کار کنم لطفا کمکم کنید!!
از پله ها برو پایین
باید پیداش کنی و بزنی تا بمیره
مگه پیدا کردنیه؟؟؟
آخه رفته رو تراسو داره منو تماشا می کنه. رنگشم زرده که فک کنم اگه دشمن بود باید قرمز میشد.
بعدشم من کل اون محوطه ی مسخره و گز کردم المعلم که سهله دیگه کم کم داشتم خودمم گم
میکردم....
بابا مرحله آخر مگه تو اون باغه نیست باید بری دنبالش بزنی دیگه اینم کاری داره
رو تراس چیه پایینه باهات مبارزه میکنه آخرشم میکشی اون تیکه بهشتی کشف میشه والسلام ...
amirpers
20-08-2008, 15:07
دوستان می شه بگید با کدوم دکمه کیف قاپی می کرد ؟ من فراموش کردم .
باید F رو بزنیم ، نزدیکشون بشیم و بعد کدوم دکمه رو بزنیم ؟
بستگی به تنظیمات کیبوردت داره....
بستگی به تنظیمات کیبوردت داره....حالت دیفالت برا همه یکیه دیگه این از اون حرفا بود
دوستان می شه بگید با کدوم دکمه کیف قاپی می کرد ؟ من فراموش کردم .
باید F رو بزنیم ، نزدیکشون بشیم و بعد کدوم دکمه رو بزنیم ؟دوستان خواهشا قبلاز سوال سرچ کنین بد نیست یه دونه کیف زنی سرچ کنی 50 مورد کمک پیدا میکنی اینجا
f رو بزن روش قفل کنه شیفت رو بگیر از عقب بهش نزدیک شو
بچه ها یه سوال :
هدفهایی که در بازی باید کشته بشن رو نمیشه یه جوری کشت که کسی نفهمه ( خیلی بی سروصدا ) ..؟(مثه هیتمن)
یه سواله دیگه اینکه ( فیلمای وسط بازی رو اصلا نمیشه قطع کرد ؟ )
راستی پچی چیزی نیومده ؟
*Necromancer
21-08-2008, 10:51
آقا جان من از کجا باید بفهمم نسخه ای که دارم نسخه نهاییه؟
همچی افت فریم دارم موقع دویدن مربوط به سیستمم هم نیست چون تنظیماتو کاهش می دم هم همینه
نمی شه از رو دیوار پرید رو سر یه نفر تیغه مخفی رو فرو کرد تو گردنش همونطور که تو دموی اول نشون می ده؟
زیر نویس نداشت داستانو نفهمیدیم تو این تاپیک کسی داستانو توضیح مفصل نداده؟
amirpers
21-08-2008, 11:51
دوستان خواهشا قبلاز سوال سرچ کنین بد نیست یه دونه کیف زنی سرچ کنی 50 مورد کمک پیدا میکنی اینجا
f رو بزن روش قفل کنه شیفت رو بگیر از عقب بهش نزدیک شو
دوست عزیز ممنون
دیگه چوبکاریمون نکن دیگه . من دیگه بعد از 2 - 3 سال عضویت در پی سی ورد می دونم باید سرچ کنم . متاسفانه یه مقدار وقتم کم بود و مجبور شدم که دوباره سوال بپرسم .
باز هم ممنون از پاسخت .
havas_1980
21-08-2008, 11:56
بچه ها یه سوال :
هدفهایی که در بازی باید کشته بشن رو نمیشه یه جوری کشت که کسی نفهمه ( خیلی بی سروصدا ) ..؟(مثه هیتمن)
یه سواله دیگه اینکه ( فیلمای وسط بازی رو اصلا نمیشه قطع کرد ؟ )
راستی پچی چیزی نیومده ؟
- بی صر و صدا کشتن در بعضی از مراحل برای اهداف اصلی وجود داره ولی بعد از کشتن اونها, همه اطرافیان میفهمند.
- خیر ... امکان رد کردن صحنه های سینمایی بازی وجود نداره.
- بله ... دریافت پچ رسمی ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس: (فقط نسخه نهایی)
آقا جان من از کجا باید بفهمم نسخه ای که دارم نسخه نهاییه؟
همچی افت فریم دارم موقع دویدن مربوط به سیستمم هم نیست چون تنظیماتو کاهش می دم هم همینه
نمی شه از رو دیوار پرید رو سر یه نفر تیغه مخفی رو فرو کرد تو گردنش همونطور که تو دموی اول نشون می ده؟
زیر نویس نداشت داستانو نفهمیدیم تو این تاپیک کسی داستانو توضیح مفصل نداده؟
- حجم DVD های نسخه ناقص با نسخه نهایی یکیه و تفاوتی ندارند. (2 DVD)
xxxxx >> نام کاربر
قبل از اجرای بازی مطمئن باشید که ویندوز کاملا آپدیت شده باشه و آخرین ورژن درایور کارت گرافیک هم نصب شده باشه. این موراد به روون تر شدن بازی کمک شایانی میکنه.
همچنین دریافت پچ رسمی ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرکش از این آدرس توصیه میشه: (فقط نسخه نهایی)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- خیر ... امکان کشتن به این صورت در بازی وجود نداره.
- برای فهمیدن داستان, به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
سلام ... من پچ و کراک رو گرفتم و نصب کردم ( از کجا بفهمم که کاملا نصب شده )
یه سوال دیگه در رابطه با تنظیمات گرافیکیه بازی :
اگه میشه بگید که با این سیستم میتونم رو آخرین تنظیمات ولی با رزولوشن 480*640 بازی کنم ؟
cpu : 3.1
vga : 8500 gt
ram : 1gb
اگه میشه یه تنظیمات خوب مناسب این سیستم بگید ...
راستی این Vertical SYNC و multi sampling و post FX و level of detail و level of Quality چیه ؟ اگه یه توضیحی بدید در رابطه با اینکه چه تغییراتی در بازی میدن ...
راستی نسخه تقلبیه subtitle داشت ولی چرا این نداره ؟
ممنون میشم
havas_1980
22-08-2008, 13:46
سلام ... من پچ و کراک رو گرفتم و نصب کردم ( از کجا بفهمم که کاملا نصب شده )
یه سوال دیگه در رابطه با تنظیمات گرافیکیه بازی :
اگه میشه بگید که با این سیستم میتونم رو آخرین تنظیمات ولی با رزولوشن 480*640 بازی کنم ؟
cpu : 3.1
vga : 8500 gt
ram : 1gb
اگه میشه یه تنظیمات خوب مناسب این سیستم بگید ...
راستی این Vertical SYNC و multi sampling و post FX و level of detail و level of Quality چیه ؟ اگه یه توضیحی بدید در رابطه با اینکه چه تغییراتی در بازی میدن ...
راستی نسخه تقلبیه subtitle داشت ولی چرا این نداره ؟
ممنون میشماگه اشتباه نکرده باشم وقتی که در زمان حال بر روی دستگاه هستید گوشه بالا سمت چپ, ورژن دستگاه Animus باید 1.28 باشه. (اشاره به ورژن بازی)
Vertical Sync ... برای همگام سازی تغییرات فریم به کار میره طوری که خطوط افقی در حین بازی دیده نشه. بودنش همیشه تایید میشه.
Multisampling ... با نام کامل Multisample Anti-Aliasing که یک نو جدید از Anti-Aliasing به حساب میاد. برای اصلاح زوایای چند ضلعی ها به کار میره طوری که تیزی زوایا رو شاهد نباشیم. برای کارت شما رو Level 1 پیشنهاد میشه.
Post FX ... متاسفانه کاربرد این گزینه رو متوجه نشدم...
Level of Detail ... برای تغییرات جزییات تصویر (تعداد چند ضلعی ها) به کار میره. تغییرات در ظاهر مردم بهترین نمونه ست. در Level 4 توصیه میشه.
Level of Quality ... برای تغییرات کیفیت تصویر به کار میره. حداقل در Level 2 توصیه میشه.
امکان زیر نویس در بازی وجود نداره ولی گفته شده (من خودم تجربه نکردم) در صورت رجیستر کردن, اضافه شدن زیر نویس به بازی رو شاهد هستیم.
*Necromancer
22-08-2008, 14:57
سیو من تو اون آدرسه اینجوریه!
1219148078.sav
پس من نسخه کاملو دارم
Post FX ... متاسفانه کاربرد این گزینه رو متوجه نشدم...
این مربوط به نور پردازی و این چیزا می شه
نور خورشیدو قشنگ می شه حس کرد با این افکت
Level of Quality ... برای تغییرات کیفیت تصویر به کار میره. حداقل در Level 2 توصیه میشه.
تکسچر
shadows
و افکت سایه ها که حتما اگه سیستم مناسب دارید بذارید رو لول دو
به کمک این افکت می شه از پشت بام ها یک منظره حسابی مشاهده کرد
من وقتی این بازی را اجرا می کنم full screen نیست در تنظیماتش هر کاری کردم درست نشد چی کار کنم تا بشهfull screen
masih_2006
22-08-2008, 16:18
من وقتی این بازی را اجرا می کنم full screen نیست در تنظیماتش هر کاری کردم درست نشد چی کار کنم تا بشهfull screen
منم دقیقا همین مشکلو دارم لطفا یکی کمک کنه
CPU : Nvidia Gforce 7300 (256)v
RAM : 1 GIG
CPU : 3.8 Mhz intel
روی این بازی اجرا میشه؟
MAFIABRAIN@gmail.com
لطفا میل بزنید :40::40::40::40::11::11::11::11::10::10::10:
سلام دوستان
من که اون یارو (المعلم) رو تو اون باغه پیدا نکردم اگه کسی سیو عددیشو (منظورم سیو آخر بازی) داره بذاره (سیو سادشو میخوام که برم ماموریتهای نیمه کارشو تموم کنم) ممنون میشم که بذارین.:10:
CPU : Nvidia Gforce 7300 (256)v
RAM : 1 GIG
CPU : 3.8 Mhz intel
روی این بازی اجرا میشه؟
دوست من اولا رم شما پایین هست در اجرای بازی فکر کنم با مشکل مواجه بشین پیشنهاد من رم 2 گیگ هست.
سی پی یو ی شما اگر دو هسته ای باشه که چه بهتر چون که سی پی یوی یک هسته ای روی این بازی فکر نکنم به خوبی جواب بده.
کلا اگر سی پی یو و رم شما بالا باشه با این گرافیک راحت اجرا میشه.
saeed_cpu_full
24-08-2008, 19:53
دوست من اولا رم شما پایین هست در اجرای بازی فکر کنم با مشکل مواجه بشین پیشنهاد من رم 2 گیگ هست.
سی پی یو ی شما اگر دو هسته ای باشه که چه بهتر چون که سی پی یوی یک هسته ای روی این بازی فکر نکنم به خوبی جواب بده.
کلا اگر سی پی یو و رم شما بالا باشه با این گرافیک راحت اجرا میشه.
اجرا میشه ولی کند :46:
سلام دوستان
من که اون یارو (المعلم) رو تو اون باغه پیدا نکردم اگه کسی سیو عددیشو (منظورم سیو آخر بازی) داره بذاره (سیو سادشو میخوام که برم ماموریتهای نیمه کارشو تموم کنم) ممنون میشم که بذارین.
نمیدونم چرا نتونستی بکشی ولی بعد اونم خبری نیست یه دمو درمورد اون قطعه بهشتی داریم و تمام این سیو منه
تو الان میتونی ماموریتهای نیمه کاره منو بری چون این سیو منه حالا خود دانی
موفق باشی
omid moosavi
24-08-2008, 20:03
اقایون با این سیستم اجرا میشه
cpu pentiom 200mhz
ram 32 mb
vga savege 16 mb
hard 10 gig
saeed_cpu_full
24-08-2008, 20:09
cpu pentiom 200mhz
ram 32 mb
vga savege 16 mb
hard 10 gig
داری مسخره میکنی ؟!!! :31::31::31:
پیشنهاد میکنم اگه نون خشکی سر راهت دیدی سیستمت رو بهش بدی
cpu pentiom 200mhz
ram 32 mb
vga savege 16 mb
hard 10 gig
کم کم داره اینجا جوک میشه از راهنمایی و بازی گذشت یکی یه فکر به حالش بکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد بازی که میشم اونجا که باید روی چوبا بپری(اوله اول)تا میپری کامپیوتر ریستارت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان رم 1g چنده؟ میشه بندازم کنار اون یکی؟ چه مارکی؟
:11::11::11:ممنون فکر نمی کردم کسی جوابمو بده:11::11::11::11:
:40::40::40::40::40::40::40:
مشکل ریست سیستم از کم اوردن رم هست.باید رم رو به دو گیگ ارتفا بدی.
یه رم یک گیگ دیگه درست از همون رم خودت بخر و بذار کنارش.
کم کم داره اینجا جوک میشه از راهنمایی و بازی گذشت یکی یه فکر به حالش بکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه ایشون کلا مزاح میکنند !!!
قبلا در تاپیک Crysis هم سابقه داشتند ...
من نسخه ی پردیسو دارم کامله؟:41:
راستی اگه 2گیگ بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
بازم دم شما گرم اون بازی سنتریا که اصلا جواب ادمو نمیدن !!! :10::10::10:
mohsentanha
25-08-2008, 20:25
من نسخه ی پردیسو دارم کامله؟:41:
راستی اگه 2گیگ بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
بازم دم شما گرم اون بازی سنتریا که اصلا جواب ادمو نمیدن !!! :10::10::10:
دی وی دیه من هم برای شرکت پردیش بود مطمئن باش اصلیه
من با دو گیگ هم تموم کردم جواب داد
silent-assassin
26-08-2008, 10:00
سلام من بالاخره اصلش را پیدا کردم اما از شانس من نصب اصلی نیست
و وقتی میخوام پچ 1.02 را نصب کنم ارور میده!
حالا باید چیکار کنم؟
راهی هست که با کلید های رجستری درستش کنم
یا اینکه پچ را دستی نصب کنم؟
ممنون.
سلام من بالاخره اصلش را پیدا کردم اما از شانس من نصب اصلی نیست
و وقتی میخوام پچ 1.02 را نصب کنم ارور میده!
من نفهمیدم نصب اصلش نیست یعنی چی
راستی اگه 2گیگ بگیرم که مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کارت گرافیکیت هم خوب باشه شما به سلامت برو تو بازی از رم کم نمیا ری
havas_1980
27-08-2008, 00:37
من نفهمیدم نصب اصلش نیست یعنی چی...
با اینکه ایشون نسخه نهایی رو بدست آوردند ولی Setup بازی, متاسفانه ارجینال نیست و دستکاری شده...
به همین دلیل پچ نمیتونه محل نصب بازی رو بشناسه و نصب نمیشه.
matrixp990i
27-08-2008, 01:03
ببخشيد ميشه يكي يه توضيح بده اين مرحله آخر بازي assassins creed را چجوري بايد رد كنيم .
ممنون
*Necromancer
27-08-2008, 02:30
ببخشيد ميشه يكي يه توضيح بده اين مرحله آخر بازي assassins creed را چجوري بايد رد كنيم .
ممنون
باید بری و بری و کلی دشمن بکشی تا برسی به اونجایی که کلی تمپلار سرت خراب می شن
اونا رو که کشتی ادوارد میاد جلو(یا رابرت بود؟)همون کچله که اون زنه خودشو جای اون جا زده بود
اون رو هم باید بکشی
خیلی خوب شمشیر می زنه فقط هر وقت خفتت کرد پشت سر هم شیفتو بزن اگرم خواست حمله کنه راست ماوسو که نگه داشتی بلافاصله چپ ماوس رو هم بزن اینو که همه بلدن پس مشکلی اینجا نباید داشته باشی
بعدش برمیگردی به مصیاف و مجبور می شی با کلی از اساسیون مسخ شده (هیپنوتیز شده!!!) مبارزه کنی
بهترین کار اینه که بری پشت بوم اون ساختمونی که بهش نزدیکی هر کی اومد بالا پرتش کن پایین:27:
بعد با اون 9 نفر که ترور کردی مبارزه می کنی(در اصل اونا توهمن و داری با هوا می جنگی اما نمی دونم چرا جونت کم می شه!) بعد با اموالم باید بجنگی که اینجاش سخته
وقتی 5 تا از شبه های الموالم رو کشتی همه شون غیبشون می زنه و می رن گوشه کنار باغ
در این زمان نباید ازش ضربه بخوری چون با یه ضربه کشته می شی
اجازه بده حمله کنه و سریع دفع کن
4 تا از شبه های باقی مونده الموالم کشته می شن و خودش آشکار می شه باید باهاش مثل همیشه مبارزه کنی و وقتی افتاد زمین بری بالاسرش خلاصش کنی
همین تمام!
goldenmasoud
27-08-2008, 08:01
یه سوال.وقتی که با زدن کلید 1 خنجر کوچیکه میاره بیرون چطوری باید چاقو پرتاب کنم؟؟!!!!!
راستی یادم رفت بگم.بعد از یه مدت هم که بازی میکنم یهو از بازی میپره بیرون و ارور the program has stop working میده تو ویستا.مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
silent-assassin
27-08-2008, 08:24
با اینکه ایشون نسخه نهایی رو بدست آوردند ولی Setup بازی, متاسفانه ارجینال نیست و دستکاری شده...
به همین دلیل پچ نمیتونه محل نصب بازی رو بشناسه و نصب نمیشه.
حالا بازم مشکل محل نصب را با کدهای رجیستری حل کردم:27:
اما مشکل جدید پیدا کردم!:41:
این بار ارور میده و میگه ورژن نا آشناس!
حالا موندم اونا چیکارش کنم!
اگه کسی بتونه کل کلید Ubisoft را از رجستری ویندوزش بده به من خیلی ممنونش میشم
یا حالا هر راه دیگه ای که مشکل منو حل کنه.
حالا اصلا یه سوال دیگه:
همراه این پچ چه فایل هایی آپدیت میشن؟
اگه فقط دو تا فایل اصلی بازی هست خودم جایگزین کنم.
ممنون
*Necromancer
27-08-2008, 15:31
یه سوال.وقتی که با زدن کلید 1 خنجر کوچیکه میاره بیرون چطوری باید چاقو پرتاب کنم؟؟!!!!!
باید f رو بزرنی تا رو هدف قفل کنه
راستی یادم رفت بگم.بعد از یه مدت هم که بازی میکنم یهو از بازی میپره بیرون و ارور the program has stop working میده تو ویستا.مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!1
این دیگه باید از خود ویندوز باشه واسه منتم موقع استفاده از ریل پلیر همچین چیزی میاد!
mohsentanha
27-08-2008, 18:41
شما از ترینر استفاده میکنی؟
سرویس پک 1 هست؟
درایور گرافیکت اپدیت شده هست؟
saeed_cpu_full
27-08-2008, 19:14
دوستان چجوری میشه جیب بزنی ( مدارک رو بدزدی ) ؟
Retired User
27-08-2008, 19:36
دوستان چجوری میشه جیب بزنی ( مدارک رو بدزدی ) ؟
هزاز بار توضيح داده شده اما خوب:
روش قفل كن فكر كنم با f بود بعد shift رو نگه دار و بهش نزديك شو خودش ميدزده:20:
اميدوارم موفق باشي:46: البته توي دكمه ها مطمئن نيستم:31:
goldenmasoud
27-08-2008, 21:00
شما از ترینر استفاده میکنی؟
سرویس پک 1 هست؟
درایور گرافیکت اپدیت شده هست؟
نه از ترینر استفاده نمیکنم!!
سرویس پک1 هم نیست!!
درایور هم آپدیت شده!!
نه از ترینر استفاده نمیکنم!!
سرویس پک1 هم نیست!!
درایور هم آپدیت شده!!
تو کدوم مرحلش میندازه بیرون
نکنه اورشلیمه باز ....
بازیت مطمئنی سالمه نسخه کاملشه
اگه آره منم حرف دوستمونو تاید میکنم ویندوز عوض کن یا اگه آنتی ویروس یا تم اضافی داری وقت رفتن به بازی خاموش کن
موفق باشی
amin.t_71
28-08-2008, 15:13
دوستان من این بازی رو دارم هیچ مشکلی با مموری بلاک3 ندارم فقط وقتی یه مدت تقریبا 1 ساعت بازی می کنم از بازی میپره بیرون
مشکل از کجاست؟
از فروشنده هم که پرسیدم گفت برای اون بیرون نپریده؟
goldenmasoud
28-08-2008, 20:06
تو کدوم مرحلش میندازه بیرون
نکنه اورشلیمه باز ....
بازیت مطمئنی سالمه نسخه کاملشه
اگه آره منم حرف دوستمونو تاید میکنم ویندوز عوض کن یا اگه آنتی ویروس یا تم اضافی داری وقت رفتن به بازی خاموش کن
موفق باشی
ماله من نسخه امپرور هست که جدیدا صنوبر شده.این نسخه کامله:2:
matrixp990i
29-08-2008, 07:14
ممنون
باید بری و بری و کلی دشمن بکشی تا برسی به اونجایی که کلی تمپلار سرت خراب می شن
اونا رو که کشتی ادوارد میاد جلو(یا رابرت بود؟)همون کچله که اون زنه خودشو جای اون جا زده بود
اون رو هم باید بکشی
خیلی خوب شمشیر می زنه فقط هر وقت خفتت کرد پشت سر هم شیفتو بزن اگرم خواست حمله کنه راست ماوسو که نگه داشتی بلافاصله چپ ماوس رو هم بزن اینو که همه بلدن پس مشکلی اینجا نباید داشته باشی
بعدش برمیگردی به مصیاف و مجبور می شی با کلی از اساسیون مسخ شده (هیپنوتیز شده!!!) مبارزه کنی
بهترین کار اینه که بری پشت بوم اون ساختمونی که بهش نزدیکی هر کی اومد بالا پرتش کن پایین:27:
بعد با اون 9 نفر که ترور کردی مبارزه می کنی(در اصل اونا توهمن و داری با هوا می جنگی اما نمی دونم چرا جونت کم می شه!) بعد با اموالم باید بجنگی که اینجاش سخته
وقتی 5 تا از شبه های الموالم رو کشتی همه شون غیبشون می زنه و می رن گوشه کنار باغ
در این زمان نباید ازش ضربه بخوری چون با یه ضربه کشته می شی
اجازه بده حمله کنه و سریع دفع کن
4 تا از شبه های باقی مونده الموالم کشته می شن و خودش آشکار می شه باید باهاش مثل همیشه مبارزه کنی و وقتی افتاد زمین بری بالاسرش خلاصش کنی
همین تمام!
تا اينجاش درست ولي وقتي اون يارو رو كشتي بعدش از روي دستگاه بلند ميشه و سه نفر ميان با دكتره صحبت مي كنن و بعد ميرن
دكتره و دختره هم ميرن بعد وقتي كليد E رو ميزني يه سري شكل و حرف روي زمين نوشته شده و توي اتاق هم روي ديوار يه چيزايي نوشته شده خوب حالا بايد چيكار كنيم ؟
حالا هیچی دیگه بازی تموم شد دیگه میخواستی چیکار کنی بالای تختتو ببین با E بازی تمومه و میتونی بری مراحل فرعی رو که انجام ندادی انجام بدی
matrixp990i
29-08-2008, 10:10
حالا هیچی دیگه بازی تموم شد دیگه میخواستی چیکار کنی بالای تختتو ببین با E بازی تمومه و میتونی بری مراحل فرعی رو که انجام ندادی انجام بدی
اينجوري كه نميشه آخر سر نفهميديم مريضيش خوب شد يا نه اگه اينجا پايانش باشه پس بايد ۲ هم داشته باشه .
*Necromancer
29-08-2008, 10:33
این یه سه گانه ست!
این ده بار!
assassins creed
assassins warrior
assassins legend
matrixp990i
29-08-2008, 11:02
این یه سه گانه ست!
این ده بار!
assassins creed
assassins warrior
assassins legend
يعني چي ؟
ميشه يكم توضيح دهيد .
ممنون ميشم .
*Necromancer
29-08-2008, 11:20
يعني چي ؟
ميشه يكم توضيح دهيد .
ممنون ميشم .
سه گانه یعنی سه قسمتی
مثل پرنس که سه قسمتی بود دیگه!
Armin 2008
29-08-2008, 13:41
يعني چي ؟
ميشه يكم توضيح دهيد .
ممنون ميشم
تا حالا prince رو بازی کردی .یا فیلم پدرخوانده رو دیدی تو این جور بازیها یا فیلم ها نویسنده یک داستان می نویسه.بعدا شاید ازش استقبال بشه براش دنباله بسازه.یا این که از اول تو فکر یک داستان طولانی باشه که هم به خاطر سودش و یا بخاطر طولانی بودنش تو یه قسمت جا نشه و باز هم ادمش بده به اون فیلم های بعدی اگه سه تا باشن سه گانه دو تا باشن دوگانه و..
assasins هم اخرش گنگ بود به خاطر همین بود که بتونه دو قسمت دیگه بده که هم سود بیشتری بکنه هم بازی از سردرگمی در بیاد.
silent-assassin
30-08-2008, 08:49
ماله من نسخه امپرور هست که جدیدا صنوبر شده.این نسخه کامله:2:
امپرور نسخه اصل را نزده!
نمم قبلا داشتم تو اورشلیم گیر میکرد!
goldenmasoud
30-08-2008, 11:43
یه سوال.
من چطوری میتونم آدما رو بگیرم و بعد پرتشون کنم!!؟؟؟؟
اگه یکی از دوستان تمام کارهایی رو که الطیر میکنه با توضیح بنویسه ممنون میشم
ببخشید.نمیدونم چرا پستها یهو دو تا شد مجبور شدم ویرایش کنم.برای همین اینو گذاشتم.:31:
این فیلم 10 تا از بهترین کشتنها رو نشون میده تو assassin's creed
silent-assassin
30-08-2008, 16:38
حالا بازم مشکل محل نصب را با کدهای رجیستری حل کردم:27:
اما مشکل جدید پیدا کردم!:41:
این بار ارور میده و میگه ورژن نا آشناس!
حالا موندم اونا چیکارش کنم!
اگه کسی بتونه کل کلید Ubisoft را از رجستری ویندوزش بده به من خیلی ممنونش میشم
یا حالا هر راه دیگه ای که مشکل منو حل کنه.
حالا اصلا یه سوال دیگه:
همراه این پچ چه فایل هایی آپدیت میشن؟
اگه فقط دو تا فایل اصلی بازی هست خودم جایگزین کنم.
ممنون
کسی نبود راهنمایی کنه؟
goldenmasoud
30-08-2008, 18:23
امپرور نسخه اصل را نزده!
نمم قبلا داشتم تو اورشلیم گیر میکرد!
پس باید یکی دیگه بخرم!!!!:18:
نمیشه کرکش کرد؟؟؟؟
silent-assassin
30-08-2008, 18:50
پس باید یکی دیگه بخرم!!!!:18:
نمیشه کرکش کرد؟؟؟؟
میشه اما باید یه پچ 900 مگی دانلود کنی تازه زبونش هم روسی میشه!
بهتره یه نسخه دیگه بخری
همین P30World نسخه اصلش را داره.
$*BEHNAM*$
30-08-2008, 19:21
سلام
من توی این بازی یه مشکل دارم
وقتی که می خوام برم talan یا talal رو بکشم (همون قسمتی که میره توی یه ساختمون بعد در بسته میشه) هی بازی هنگ میکنه . چه طوری باید درستش کنم ؟
havas_1980
30-08-2008, 22:39
سلام
من توی این بازی یه مشکل دارم
وقتی که می خوام برم talan یا talal رو بکشم (همون قسمتی که میره توی یه ساختمون بعد در بسته میشه) هی بازی هنگ میکنه . چه طوری باید درستش کنم ؟
پیشنهاد میشه آخرین پچ رسمی این بازی رو از آدرس زیر دریافت کنید که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه.
این پچ فقط بر روی نسخه نهایی نصب میشه و ایرادات اجرا, گرافیک بازی و ... رو اصلاح میکنه و مزیتهای جدیدی هم اضافه میشه.
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس:
...من چطوری میتونم آدما رو بگیرم و بعد پرتشون کنم!!؟؟؟؟...
تکنیک Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
... اگه یکی از دوستان تمام کارهایی رو که الطیر میکنه با توضیح بنویسه ممنون میشمتکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرید:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
silent-assassin
31-08-2008, 09:06
پیشنهاد میشه آخرین پچ رسمی این بازی رو از آدرس زیر دریافت کنید که امیدوارم مشکلتون رو حل کنه.
این پچ فقط بر روی نسخه نهایی نصب میشه و ایرادات اجرا, گرافیک بازی و ... رو اصلاح میکنه و مزیتهای جدیدی هم اضافه میشه.
دریافت پچ ورژن 1.02 بازی Assassin's Creed و کرک از این آدرس:
تکنیک Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
تکنیکهایی که در محوطه تمرین شهر مصیاف یاد میگیرید:
Practice Fight (تمرین نبرد) شامل:
Strong Attack (حمله قوی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارید.
Fast Attack (حمله سریع) - دکمه چپ ماوس رو بزنید.
Combo Attack (حمله ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع, به نفر اول حمله برده و فورا تغیر جهت داده نفر دوم رو بزنید.
Deflect (کج کردن یا دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید.
Grab (گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید.
در پایان میتونید تمرین نبرد آزاد رو ادامه بدید و یا با زدن دکمه Esc از تمرین انصراف بدید.
Combo Kill (کشتن ترکیبی) - با استفاده از تکنیک حمله سریع پشت سر هم و منظم حمله کنید.
Counter Attack (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه چپ ماوس رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Throwing Knives (پرتاب چاقو) - کلید 1 رو بزنید و دکمه چپ ماوس رو بزنید در حالیکه با حریف فاصله دارید.
Grab Breaks (شکست گرفتن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و دکمه Shift رو بزنید وقتی که حریف شما رو میگیرد.
Dodging (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارید و کلید Space رو بزنید وقتی که حریف حمله میکند.
Defance Breaks (شکست دفاع) - در حالی که به طرف حریف میروید کلید Space رو بزنید تا به سمت حریف خیز بردارید و کلید راست ماوس رو بزنید.
هو.س ظهور کرد اما مشکل من را حل نکرد!:19:
هو.س ظهور کرد اما مشکل من را حل نکرد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه شما خیلی این قضیه رو پیچ دادی من یه بازی داشتم ناقص بود یه مقدار گشتم کاملش پیدا شد پج رو از اینجا دانلود کردم نصب شد
ختم به خیر شد
مشکل شما خیلی حاده
havas_1980
01-09-2008, 02:26
هو.س ظهور کرد اما مشکل من را حل نکرد!
آخه دوست عزیز! واستون یه راه خیلی آسونتری هست...
وقتی که نسخه نهایی با Setup ارجینال تو بازار هست چرا راه سخت رو انتخاب کنید و سعی میکنید با تغییر رجیستری و ... کارتون رو پیش ببرید؟ ...
silent-assassin
01-09-2008, 07:46
آخه دوست عزیز! واستون یه راه خیلی آسونتری هست...
وقتی که نسخه نهایی با Setup ارجینال تو بازار هست چرا راه سخت رو انتخاب کنید و سعی میکنید با تغییر رجیستری و ... کارتون رو پیش ببرید؟ ...
خب مشکل من اینه که نمیدونم کدوم پخش کننده Setup اصل میده کدوم دستکاری شده!
اگه لطف کنید بگید کدوم پخش کننده اصلی میزنه ممنون میشم.
mohsentanha
01-09-2008, 10:54
خب مشکل من اینه که نمیدونم کدوم پخش کننده Setup اصل میده کدوم دستکاری شده!
اگه لطف کنید بگید کدوم پخش کننده اصلی میزنه ممنون میشم.
پردیس اصلش رو میده من گرفتم نه باگ داشت نه اورشلیم گیر کرد خیلی راحت بازی کردم
AmirArdawan
03-09-2008, 10:33
با سلام من وقتی آن پیرمرد که یک گوی زرد در دستش است را کشتم از خواب بیدار میشم. بعدش آقا و خانومه اونجا رو ترک می کنند. بعد از اون نمی دونم ابید چکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
amirpers
03-09-2008, 10:53
با سلام من وقتی آن پیرمرد که یک گوی زرد در دستش است را کشتم از خواب بیدار میشم. بعدش آقا و خانومه اونجا رو ترک می کنند. بعد از اون نمی دونم ابید چکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
اون مرحله آخره دیگه . شما برو توی اتاق خواب و با دکمه E بالای تخت رو نگاه نکن .
Hadi136813
03-09-2008, 13:10
سلام. من پچ 1.02 رو نصب میکنم ولی اخطار میده میگه ورژنش درست نیست. لطفا کمک کنین .
در ضمن اگه پچ رو نصب نکنم چی میشه؟
سلام
من بازي رو تازه گرفتم كه 2 تا Dvd ه ولي ميخوام سيو هام رو ببينم كه اگه به صورت عدد نيست(تقلبيه) برم پس بدم اما سيو هام رو پيدا نميكنم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
در ضمن تو نسخه تقلبي وقتي براي اولين بار ميره اورشليم گير ميكنه؟ يا بعدآ؟ چون من رفتم توي اورشليم و مشكلي نداشت.
ممنون.
یه سرچ زدم برات پیدا کردم تو همین تایپیک
Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
ولی اگه اورشلیم رو رد کردی آسوده باش کامله
arashbi2
04-09-2008, 07:08
من تو صفحات اول توضیحات عجیب غریب رو خوندم که همون اخر بازی نوشته ها عکس ها یکی می تونه برایم بازبون ساده توضیح مختصری بده از کل ماجرا اون دکترا کی بودن برای کی کار میکردند چرا این بازی مذهبی کجاش مذهبی بود و....؟؟؟؟؟؟؟؟
شما یدونه حشاشین یا حسن صباح یا همچین چیزی سرچ کنی اینقد مطلب و نقد پیدا میکنی تو همین تایپیک کلی بحث در موردش شد
موفق باشی
یه سرچ زدم برات پیدا کردم تو همین تایپیک
Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
ولی اگه اورشلیم رو رد کردی آسوده باش کامله
مشكل اينه كه من اين آدرس رو توي run ميزنم و نمياد!!!:31:
يعني ندارم سيو هام رو؟!!!!:18:
ممنون ميشم ياري رسانيد.:10:
J U N I P E R
04-09-2008, 18:41
اون مرحله آخره دیگه . شما برو توی اتاق خواب و با دکمه E بالای تخت رو نگاه نکن .
خب بعدش چی؟
credit پخش میشه و بعد طرف همینجوری اونجا میپرخه کار دیگم نمی تونی بکنی.
اون چیزایی که رو در و دیواره به درد نمیخوره؟
رمزی چیزی از توش در نمیاد؟
Retired User
04-09-2008, 18:49
مشكل اينه كه من اين آدرس رو توي run ميزنم و نمياد!!!:31:
يعني ندارم سيو هام رو؟!!!!:18:
ممنون ميشم ياري رسانيد.:10:
:31::31::31: دوست عزيز اين آدرس رو بايد در هارد ودرايو نصب ويندوز بري نه run:blink::blink:
خب بعدش چی؟
credit پخش میشه و بعد طرف همینجوری اونجا میپرخه کار دیگم نمی تونی بکنی.
اون چیزایی که رو در و دیواره به درد نمیخوره؟
رمزی چیزی از توش در نمیاد؟
مگه همه بازیها باید یه رمزی آزاد کنن به حق چیزای نشنیده من دیگه حرفی ندارم کم آوردم ..........
فقط میتونی مراحل فرعی رو که ناقصه تکمیل کنی
:31::31::31: دوست عزيز اين آدرس رو بايد در هارد ودرايو نصب ويندوز بري نه run:blink::blink:
رفتم اما سيو هام رو آخر كار نداره!!!!!!
چيكار كنم؟
يعني سيو ندارم؟؟؟؟:18::18::18:
ممنون
iceman10
04-09-2008, 21:02
سلام بچها من رمم 1گیگه
گرافیکم 512
cpuهم دو هسته ایه
بازی و که نصب میکنم بعداز اجرا وقتی که لود تموم میشه یهو میاد بیرون یا ریستار میشه
ولی دمو اینا بدونه مشکل میادا
مشکل چیه؟چیکار کنم ؟
خیلی تو کف بازیم
titanium_zarin
04-09-2008, 22:40
سلام.
من این بازی رو میخوام تازه شروع کنم.زیاد از اموزشیش سر در نیوردم.حالا میخوام لطف کنید و دکمهایی که تو بازی استفاده میشن و طرز کار و ... رو بگین برام.
دوتا منو داره و میاد سمت راست و چپ میشه بگین جریانشون چیه؟؟؟؟
J U N I P E R
04-09-2008, 23:34
مگه همه بازیها باید یه رمزی آزاد کنن به حق چیزای نشنیده من دیگه حرفی ندارم کم آوردم ..........
فقط میتونی مراحل فرعی رو که ناقصه تکمیل کنی
چجوری؟
روی اون تخته که نمیدونم اسمش چیه میخوابم تو شیشه ای که میاد دور سرم continue غیر فعاله!
فقط exit animus و credit فعالن.
pedram_sad
05-09-2008, 12:55
يكي براي من ميتونه توضيح بده اخر اين بازي چي شد ؟
اون 2 نفر از اون دره رفتن بيرون و وقتي هم زاويه ديد رو رو fp مياري بعضي جاها يك سري علايمي هست
وقتي رفتيم تو اتاق رو ديوار رو نگاه كرد و رفت تو credits و بعدش دوباره اومد تو اتاق
يكي ميگه اون خودكاري كه از جيب يارو كش رفتيم به چه كاري مي اومد ؟
havas_1980
05-09-2008, 13:35
يكي براي من ميتونه توضيح بده اخر اين بازي چي شد ؟
اون 2 نفر از اون دره رفتن بيرون و وقتي هم زاويه ديد رو رو fp مياري بعضي جاها يك سري علايمي هست
وقتي رفتيم تو اتاق رو ديوار رو نگاه كرد و رفت تو credits و بعدش دوباره اومد تو اتاق...
- برای دونستن داستان بازی و پیغام ها و تصاویر مخفی به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
... يكي ميگه اون خودكاري كه از جيب يارو كش رفتيم به چه كاري مي اومد ؟
- برای استفاده از کامپیوتر Vidic (کامپیوتر روز میز) و خوندن ایمیل های اون لازمه.
سلام بچه ها.
من کاملا تفهیمم که این سوال شاید هزاران بار پرسیده شده و لطف کردید جواب دادید ولی اینم مثل GOW شده.
من دقیقا این بازی رو با پک AVA Games گرفتم (جدیدا ) روی پکش هم یک توضیح انگلیسی داشت که به وضوح اسم Director's Cut Edition و اون 4 تا و... رو ذکر میکرد. هر چند شک داشتم ولی خریدم و حالا با کلی دردسر برای نصبش (که توی X64 ها نصب نمیشه و برای یک اررور مسخره برای d3dx10_36 - که مجبور شدم خودم DLL رو گیر بیارم- )این رو اجرا کردم ولی مسئله اینه که بازی Setup Original نداشت و حالا من نمیدونم چه جوری به فهمم که این نسخه Director's Cut هست یا نیست یا اگر هم نیست توی اون مرحله ی اورشلیم کذایی گیر خواهد کرد یا نه (فکر کنم سیو بدید ببینم گیر میکنه یا نه درست میشه)
از توجهتون پیشاپیش ممنون
سلام در load مرحله ي اول بازي از بازي خارج ميشم وdont send رو ميده
ممنون
havas_1980
05-09-2008, 15:52
سلام بچه ها.
من کاملا تفهیمم که این سوال شاید هزاران بار پرسیده شده و لطف کردید جواب دادید ولی اینم مثل GOW شده.
من دقیقا این بازی رو با پک AVA Games گرفتم (جدیدا ) روی پکش هم یک توضیح انگلیسی داشت که به وضوح اسم Director's Cut Edition و اون 4 تا و... رو ذکر میکرد. هر چند شک داشتم ولی خریدم و حالا با کلی دردسر برای نصبش (که توی X64 ها نصب نمیشه و برای یک اررور مسخره برای d3dx10_36 - که مجبور شدم خودم DLL رو گیر بیارم- )این رو اجرا کردم ولی مسئله اینه که بازی Setup Original نداشت و حالا من نمیدونم چه جوری به فهمم که این نسخه Director's Cut هست یا نیست یا اگر هم نیست توی اون مرحله ی اورشلیم کذایی گیر خواهد کرد یا نه (فکر کنم سیو بدید ببینم گیر میکنه یا نه درست میشه)
از توجهتون پیشاپیش ممنون
درسته که بازی ویندوز 64 بیت رو ساپورت نمیکنه ولی با نصب آخرین پچ رسمی, این امکان فراهم میشه. (فقط برای نسخه نهایی و با Setup ارجینال نصب میشه)
همچنین نبود فایلی رو که ذکر کردید به بازی مربوط نمیشه بلکه نبود اون به ویندوز و یا DirectX برمیگرده.
بهترین تفاوت بین نسخه دزدی و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهای, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه دزدی, به صورت اسم کاربر.
xxxxx >> نام کاربر
titanium_zarin
05-09-2008, 18:14
درسته که بازی ویندوز 64 بیت رو ساپورت نمیکنه ولی با نصب آخرین پچ رسمی, این امکان فراهم میشه. (فقط برای نسخه نهایی و با Setup ارجینال نصب میشه)
همچنین نبود فایلی رو که ذکر کردید به بازی مربوط نمیشه بلکه نبود اون به ویندوز و یا DirectX برمیگرده.
بهترین تفاوت بین نسخه دزدی و نسخه نهایی تو سیو بازیهاست.
در نسخه نهای, سیو های بازی تقریبا به صورت عدد هست ولی در نسخه دزدی, به صورت اسم کاربر.
xxxxx >> نام کاربر
اقا مرسی ولی من محل سیو رو پیدا نمیکنم.اخه من اصلا app data پیدا نمیکنم.جوره دیگه نمیتونم پیدا کنم؟؟؟؟:2::41:
اقا راستی من الان یه مرحله هستم همون اولاش که باید از یه مرد فروشنده که یه زن کنارش یه چیزی بگیرم.میشه بگین چیه و چه طوری بگیرم ازش؟؟؟
$*BEHNAM*$
05-09-2008, 18:34
- برای دونستن داستان بازی و پیغام ها و تصاویر مخفی به پست اول تاپیک مراجعه کنید.
الآن من هم به این قسمت رسیدم .حالا بازی تموم شده یا نه . با اون عکس باید کاری کرد ؟
الآن من هم به این قسمت رسیدم .حالا بازی تموم شده یا نه . با اون عکس باید کاری کرد ؟
هیچ کار بازی تموم شده و باید تصاویر رو ببینی برا دونستن مفهوم تصاویر هم که راهنمایی کردن پست اول
پس دیگه .....
اقا مرسی ولی من محل سیو رو پیدا نمیکنم.اخه من اصلا app data پیدا نمیکنم.جوره دیگه نمیتونم پیدا کنم؟
محل سیو نداره اتو ماتیکه
اقا راستی من الان یه مرحله هستم همون اولاش که باید از یه مرد فروشنده که یه زن کنارش یه چیزی بگیرم.میشه بگین چیه و چه طوری بگیرم ازش؟؟؟
باید نامه رو ازش بدزدی و برای اینکه یه بار دیگه نپرسی
با F رو مرده قفل کن Shift رو بگیر از پشت بهش نزدیک شو خودش جیبشو میزنه
موفق باشین
amin.t_71
05-09-2008, 20:13
قا مرسی ولی من محل سیو رو پیدا نمیکنم.اخه من اصلا app data پیدا نمیکنم.جوره دیگه نمیتونم پیدا کنم؟؟؟؟:2::41:
دوست عزیز فولدر app data به صورت Hiden (مخفی) هست.
در مورد روش دزدی هم در صفحه قبل توضیح دادن.
Ahmad-Ra
05-09-2008, 20:33
آیا در نظر دارن که نسخه ادامه این بازی رو هم بسازن. چون یه مقدار گنگ و نا تموم، بازی تموم شد ؟؟؟....
Retired User
05-09-2008, 20:46
آیا در نظر دارن که نسخه ادامه این بازی رو هم بسازن. چون یه مقدار گنگ و نا تموم، بازی تموم شد ؟؟؟....
دوست عزيز Assassin's Creed يك سه گانه است
Ahmad-Ra
05-09-2008, 21:13
دوست عزيز Assassin's Creed يك سه گانه است
نفهمیدم :31:
iceman10
05-09-2008, 21:18
سلام بچها من رمم 1گیگه
گرافیکم 512
cpuهم دو هسته ایه
بازی و که نصب میکنم بعداز اجرا وقتی که لود تموم میشه یهو میاد بیرون یا ریستار میشه
ولی دمو اینا بدونه مشکل میادا
مشکل چیه؟چیکار کنم ؟
خیلی تو کف بازیم
کمک
هسچکی منو دوس نداره
Retired User
05-09-2008, 21:22
نفهمیدم :31:
این یه سه گانه ست!
این ده بار!
assassins creed
assassins warrior
assassins legend
سه گانه یعنی سه قسمتی
مثل پرنس که سه قسمتی بود دیگه!
دوست عزيز ديگه توضيح بيشتر از اين نداره:31:
آقایون سلام
یک سوال اینکه چرا این قدر تنظیمات بازی ناقصه؟
نه از Anti aliasing خبری هست و نه از تکنیک های دیگه.
تو قسمت صوتی هم هیچ قابلیت به خصوصی مخصوصا برای تنظیم FX ها و حتی تنظیم سیستم صوتی (5.1 و 2.1 و ...) نداره.
می خواستم ببینم این تنظیمات توسط یک کنسول دیگه از خارج بازی کنترل میشه یا نه.
هو.س جان بله، من نگفتم که مشکلات DirexX از بازی بوده ، فقط خواستم مصائبی که تحمل کردم گفته باشم. از شما به خاطر راهنمایی تون متشکرم. فکر میکنم سیو هام عددی هستند ولی خوب Setup اریجینال نیست و امکان نصب پچ هم نخواهد بود به احتمال زیاد.
-------------------------
یک نکته: من هرچی گشتم نتونستم توی اینترنت نسخه ی برای فروش Director's Cut رو گیر بیارم. دوستان از چه شرکتی خریدن؟
Ahmad-Ra
05-09-2008, 21:26
اقا پس اینطوری بید.
معلوم هست تاریخ ریلیز نسخه بعدی ؟
Retired User
05-09-2008, 21:31
اقا پس اینطوری بید.
معلوم هست تاریخ ریلیز نسخه بعدی ؟
هموز مشخص نشده:46: ولي به اين زوديا نيست:13:
NimoOol.HD2
05-09-2008, 23:35
سلام
یه مدت نبودیم اینجا چیز جدیدی نیومده ؟؟
راستی توی اسلحه های اسسین ، زوبین نیست /؟/ آخه من خوندم که داره ولی موقی هم که تموم کردم هنوز نداشت
ضمنا من کتاب خداوند الموت حسن صباح رو دارم
نمیاید گروه تشکیل بدیم برای تایپش ؟؟
آخه توی اینترنت هیچ سایتی نیست که این کتاب رو داشته باشه
البته اگه کپی رایت اجازه بده
hooman1981
06-09-2008, 04:35
می خواسم بدونم چطور اون خودکار از روی تخت بردارم من تو memory 7 هستم وقتی اون دو نفر از در رفتن بیرون چشم عقابی معلوم میشه من بعدش چیکا رکنم ممنون
کمک
هسچکی منو دوس نداره
سیستمتو کامل نگفتی 512 چی کارت گرافیکت ؟
cpu دوهسته ای چی؟
بهتره با توضیحات کامل مشکلتو اینجا مطرح کنی
موفق باشی
می خواسم بدونم چطور اون خودکار از روی تخت بردارم من تو memory 7 هستم وقتی اون دو نفر از در رفتن بیرون چشم عقابی معلوم میشه من بعدش چیکا رکنم ممنون
خودکار چی؟؟!!
خوب بالای تخت رو با E بیا برون از اتاق واسلام قضیه خودکار چیه ؟
titanium_zarin
06-09-2008, 16:01
می خواستم بدونم لازم در هر مرحله همه دستورات رو انجام بدیم؟؟؟اخه من مرحله 2 رو تا نصفه رفتم بعدش رفتم سراغ هدف اصلیه.حالا هم مرحله بعدم.مشکلی پیش نمیاد؟
Retired User
06-09-2008, 18:17
می خواستم بدونم لازم در هر مرحله همه دستورات رو انجام بدیم؟؟؟اخه من مرحله 2 رو تا نصفه رفتم بعدش رفتم سراغ هدف اصلیه.حالا هم مرحله بعدم.مشکلی پیش نمیاد؟
نه ولي بازيو كامل انجام ندادي بعدن هم ميتوني اونارو انجام بدي:21:
آقا یک سوال:
من فکر میکنم نسخه ی کامل رو داشته باشم ولی خوب ستاپ ، اصل نبود.
این پچی که اومده و انگار این باگهاشو برطرف میکنه رو نمیشه یک جوری نصبید؟
SADEGH 7
08-09-2008, 14:46
من نمی دونم بازی رو تموم کردم یا نه.چون اسم سازندگان بازی هم نوشته شد ولی بعدش دوباره اومد تو بازی.الآن بازی تموم شده یا نه؟
havas_1980
08-09-2008, 16:02
من نمی دونم بازی رو تموم کردم یا نه.چون اسم سازندگان بازی هم نوشته شد ولی بعدش دوباره اومد تو بازی.الآن بازی تموم شده یا نه؟بله... بازی درسته که پایان رسیده, ولی شما این امکان رو دارید که به روی دستگاه Animus برید و Memory ها رو از نو (به منظور انجام دادن تمامی اهداف اصلی و تمامی اهداف فرعی) شروع کنید. همچنین در محیط آزمایشگاه چرخ بزنید...
Prince_ of _Persia
09-09-2008, 06:50
حتما اين بازي بايد روي سيستم دو هسته اي نصب شود من cpu 2.6 دارم بازي رو سيستمم اجرا مي شه يا نه.
از نظر بقيه قطعات مشكلي ندارم فقط سي پي يو.
sum_yari
09-09-2008, 07:59
بازی بی سر و ته است همش توی یک مکان جنگ می کنه.
تازه هیچکسم بهش کاری نداره واقعا مزخرفه.
میدونی نظرت تو این تایپیک تکه تکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قدر خودتو بدون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما اين بازي بايد روي سيستم دو هسته اي نصب شود من cpu 2.6 دارم بازي رو سيستمم اجرا مي شه يا نه.
از نظر بقيه قطعات مشكلي ندارم فقط سي پي يو.
رو تک هسته ای هم اجرا کردن مشکلی نداره با هسته فقط گرافیک و رم فک کنم سی پی یوت مناسب باشه
کجاش بی سر و ته بود؟ :41:
ببخشید که قراره سه گانه باشه ها.
بازی در 4 شهر اتفاق میوفته.
منظورتونو از " هیچکسم بهش کاری نداره" نفهمیدم. (به نظرم شما بازی نکردی:18:)
----------
داستان پردازی بسیار عالی بود ، مدلینگ و کاراکتر ها هم خیلی خوب بودن. من از این Kristen bell هم خوشم اومد:31: :20:قبلا تو Veronica Mars دیده بودمش ولی نشناختم:31:
تنها مشکلی که به نظر من داشت کم بودن تنوع ماموریت ها بود که سر جمع به 7-8 نوع نمی رسید.
البته روند بازی کلیشه ای نبود ولی اگه می خواستن بیشتر از این طولش بدن بازی از این لحاظ خسته کننده می شد.
هر چی که بود به نظر من شاهکار بود.:40::40:
vahidhgh
13-09-2008, 01:16
کجاش بی سر و ته بود؟ :41:
ببخشید که قراره سه گانه باشه ها.
بازی در 4 شهر اتفاق میوفته.
منظورتونو از " هیچکسم بهش کاری نداره" نفهمیدم. (به نظرم شما بازی نکردی:18:)
----------
داستان پردازی بسیار عالی بود ، مدلینگ و کاراکتر ها هم خیلی خوب بودن. من از این Kristen bell هم خوشم اومد:31: :20:قبلا تو Veronica Mars دیده بودمش ولی نشناختم:31:
تنها مشکلی که به نظر من داشت کم بودن تنوع ماموریت ها بود که سر جمع به 7-8 نوع نمی رسید.
البته روند بازی کلیشه ای نبود ولی اگه می خواستن بیشتر از این طولش بدن بازی از این لحاظ خسته کننده می شد.
هر چی که بود به نظر من شاهکار بود.:40::40:
موافقم شاهکار بازی سازی بود
گرافیک عالی داستان با حال و ....البته نقطه ضعفهایی هم داشت مثل اینکه نمیشد دموهای وسط بازی رو زد رفت
فقط آخرش پایان ماموریتها و کشتن المعلم بعد که از روی تخت بلند میشه نمیدونم باید چی کار کرد :13:
*Necromancer
13-09-2008, 01:45
برای بار یک میلیاردم:
باید بری به اتاق دسموند و بالای تخت رو با کلید e نگاه کنی
بعدشس تیتراژ میاد و تموم می شه
sum_yari
19-09-2008, 08:17
سلام
من بازی را دارم و همون موقعی که انتشار یاقت دانلودش کردم و نصبش
کردم. خوب شمایی که می گویید بی سرو ته نیست باید بگویم بازی قرار نیست
فقط به گرافیکش نگاه کرد. باید به قسمت های مهم دیگر نیز توجه کرد.
جنگ در یک مکان و کسل کننده بودن بازی.
اگر به سرباز ها کاری نداشته باشیم انها هم با ما کاری ندارند.
حالا به گرافیک کاری نداریم در گرافیک بسیار کار شده و از این لحاظ نمی توان اصلا ایرادی گرفت.
خوب باید در بازی به تمامی موارد توجه کرد نه فقط به گرافیک بازی.
این بازی Assassin's Creed به همراه بازی بایوشاک
واقعا مزخرفند فقط در گرافیکشون کار زیادی شده است.
من به همه دوستان پیشنهاد می کنم این بازی های مزخرف را انجام ندهند.
من بازی های زیر را انجام داده ام که هزار برابر این ها ارزش دارد :
Stranglehold و Gears of War واقعا عالی بودند.حرف ندارند از همه لحاظ .
در ضمن من تا الان بازی های زیادی را انجام داده ام و ارشیو بزرگی از بازی ها را دارم که دانلود کرده ام
و اطلاعات زیادی راجب بازی ها می دانم و اگر می گویم مزخرفند دلیل دارم که دلایل را به طور کامل گفتم.
موفق باشید.
sadeghian2009
19-09-2008, 09:50
من مرحله آخر رو تموم كردم و credit هم اومد بعدش بايد چيكار كرد ؟
و قضيه اون خودكاره كه برمي داره چيه ؟
و رمز كامپيوتر اون مرده چيه ؟
havas_1980
20-09-2008, 17:17
من مرحله آخر رو تموم كردم و credit هم اومد بعدش بايد چيكار كرد ؟
و قضيه اون خودكاره كه برمي داره چيه ؟
و رمز كامپيوتر اون مرده چيه ؟
- با اینکه بازی به پایان رسیده, ولی شما این امکان رو دارید که به روی دستگاه Animus برید و Memory ها رو از نو (به منظور انجام دادن تمامی اهداف اصلی و تمامی اهداف فرعی) شروع کنید. همچنین در محیط آزمایشگاه چرخ بزنید...
- برای استفاده از کامپیوتر Lucy (روی Animus) میبایستی کارت یا فلاش درایو او را از کنار کامپیوترش بر میداشتید.
- برای استفاده از کامپیوتر Vidic (روی میز) میبایستی در شروع حافظه چهارم, از پشت به Vidic نزدیک میشدید و یواشکی از جیبش, کارت یا فلاش درایو او را بر میداشتید.
سلام دوستان
منم در حال بازی کردن این اعجوبه هستم. اولا خوشم نیومد این میان پرده هاش طولانی بود. ولی همین که رفتم توی شهر اول دیوونش شدم.
خیلی بازی روون و خوش ساختیه. یعنی تاریخ رو با وقایعش به خوبی احساس می کنی و این گیجی که شخصیت اصلی بعد از هر کدوم از قتل هاش دچارش میشه (منظورم سوالاتیه که براش پیش میاد) خیلی جالبه.
نمی خواستم آخر داستان رو بدونم ولی متاسفانه توی پست اول خوندم. بهتر بود با یه رنگ دیگه می نوشتید تا هر کس نخواد نخونه.
به هر حال توضیحات کاملی بود. یه سوال آیا تو این تاپیک توی پستی نکات مخفی بازی رو توضیح دادید؟؟؟ مثل پرچمای مخفی و Templars؟
ممنون میشم اگه آدرسشو بدید.
راستی من یه چیزایی از این متنا که نوضیحات عکس ها بود رو هم خوندم. آیا به نظر شما بازی ترویج مسیحیت نمی کنه؟ اصلن جایی تو بازی هست که به اسلام توهین بشه یا یه چیزی مثل این؟
ممنون از همگی
به نظر من هم که بازی خوبی بود
گرافیک و داستان پردازیش حرف نداشت
گیم پلی روون و خوبی داشت
راستی شما که میگید با E بالای تخت رو نگاه کن بعدش بازی تموم میشه
من 100 بار بالای تخت رو نگاه کردم هیچ اتفاقی نیفتاد...البته پایانش عجیب غریب بود
روی زمین هم یک سری از این شکل ها هست
sadeghian2009
21-09-2008, 09:34
بازي حرف نداشت
ولي يكي ميتونه بگه دليل اون علامتهاي روي زمين چي بود و چه مفهوم و رابطه اي با بازي داشت ؟
mohsentanha
21-09-2008, 10:11
بازي حرف نداشت
ولي يكي ميتونه بگه دليل اون علامتهاي روي زمين چي بود و چه مفهوم و رابطه اي با بازي داشت ؟
پست اول رو بخون صریحا بهت جواب میده
FerineFast
22-09-2008, 05:49
معلوم نیست ادامه سه گانه یا حتی داستان کلیش کی بیاد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Turok-71
22-09-2008, 15:15
من دارم بازی رو انجام میدم بازی خیلی خوبیه .
ولی دیگه زیاد داره مراحلش تکراری میشه که دیگه
از قبل میدونی توی شهر باید چکار کنی نمی دونم
چرا بازی با این گرافیک وهوش مصنوعی وحرکات زیبا باید این جوری با تکراری شدنش خسته کننده شه.
havas_1980
23-09-2008, 03:22
من دارم بازی رو انجام میدم بازی خیلی خوبیه .
ولی دیگه زیاد داره مراحلش تکراری میشه که دیگه
از قبل میدونی توی شهر باید چکار کنی نمی دونم
چرا بازی با این گرافیک وهوش مصنوعی وحرکات زیبا باید این جوری با تکراری شدنش خسته کننده شه.
اتفاقا خسته کننده نیست! داستان بخش مهم این بازی رو تشکیل میده که دونستن اون گیمر رو به بازی ترغیب میکنه.
پایان مبهم و ناگهانی بازی فقط کمی توی ذوق میزنه و گرنه مشکل دیگه ای وجود نداره. تکنیک های مبارزه هم به انداره کافی زیاده و تکراری نیست.
Turok-71
23-09-2008, 14:41
من منظورم داستان نبود . این بود که ماموریت ها تکراری بودن .
مثل جیب زدن . کشتن مرد سخنرانه . رسیدن به هدفها در یه
زمان خاص . وارد شدن به شهر ها همه به یک سبک . نجات دادن
یک زن یا مرد از دست سربازا .گوش دادن به حرف دو نفر. اینا همه
در سه تا شهر اتفاق میفته. ایا به نظر شما اینا تکراری شدن نیست.
havas_1980
23-09-2008, 14:59
من منظورم داستان نبود . این بود که ماموریت ها تکراری بودن .
مثل جیب زدن . کشتن مرد سخنرانه . رسیدن به هدفها در یه
زمان خاص . وارد شدن به شهر ها همه به یک سبک . نجات دادن
یک زن یا مرد از دست سربازا .گوش دادن به حرف دو نفر. اینا همه
در سه تا شهر اتفاق میفته. ایا به نظر شما اینا تکراری شدن نیست.توجه کنید این اولین بازی اکشن ماجرایی با مضمون تاریخیه که به صورت Open world توسط UBI ساخته شده... پس جای خسته نباشید و تشکر به سازندگان داره با اینکه ماموریتها کمی تکراری میشه.
siavashjal
23-09-2008, 15:02
راستی این بازی کد تقلب یا نسوز کننده نداره؟
Turok-71
23-09-2008, 15:32
نسخه ی بعدی هم برای این بازی می خاد بیاد ؟
Retired User
23-09-2008, 18:19
راستی این بازی کد تقلب یا نسوز کننده نداره؟
حتما داره اما درخواست كد ، ترينر و.. فقط اينجا
>>> درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط اينجا<<<
نسخه ی بعدی هم برای این بازی می خاد بیاد ؟
هنوز هيچ اطلاعاتي در دست نيست
آقا ببخشید این سوال رو می کنم.به نظرتون با این سیستم من برم بخرم بازی رو یا نه
cpu 3
ram 1gig
nvidia 8400gs
siavashjal
23-09-2008, 19:54
من که این بازی رو ندارم ولی اگه ویندوزت xp باشه میشه. در مورد کارت گرافیک هم این جور که تو پست اول همین تایپیک نوشته شده قاعدتا گرافیک شما بازی رو ساپورت می کنه .
حالا دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن یا بازی رو انجام دادن شاید بهتر راهنماییت کنن.
Turok-71
23-09-2008, 21:46
cpu 3
ram 1gig
nvidia 8400gs
من بازی رو با کارت گرافیکgt 8500 و رم گرافیک 512و رم 1GB بازی کردم
با کیفیت عالی . اره شماهم می تونی با این سیستم با کیفیت
خوب بازی رو انجام بدی.
[siavah]
24-09-2008, 14:13
cpu 3
ram 1gig
nvidia 8400gs
دوست عزيز به نظر من گرافيكتو عوض كن چون اينجوري از هيچ بازيي لذت نميبري..........من خودم geforce 8500 gt دارم ولي اصلا هزش راضي نيستم ...........شما ميتوني با 180 تومن يهگرافيك خيلي خوب بخري.......
Turok-71
24-09-2008, 15:15
سیاوش جان رم گرافیکت چنده ؟
سلام دوستان
به سلامتی امروز بازی تموم شد
خیلی با آخرش حال کردم. همین که بازی تموم شده ولی هنوز کامل نشده یه حرکت کاملن نو در دنیای بازی هاست.
دقیقن مثل فیلم های دنباله دار و چند گانه مجبورت می کنه صبر کنی تا ورژن بعدی بیاد. فکر نمی کردم با این سبک بازی حال کنم ولی حالا می بینم واقعن محشره.
چند تا سوال از دوستان محترم دارم
1-اگه بازی دیگه ای که مال امسال باشه و سبکش شبیه این باشه می شناسید معرفی کنید
2-Sound Track های بازس رو از کجا میشه گرفت؟
3-آیا میشه از سیو های بازی بک آپ گرفت؟ اگه میشه چجوری؟
ممنون از همگی
click_dez
24-09-2008, 20:39
من وقتی میخوام به شهرjerusalem برم برای ترور نفر سوم از بازی خارج میشه و این ارور میاد
چکار کنم
the instruction at "0x0099bc08" refrenced memory at "0x00000020". the memory could not be "raad"
Retired User
24-09-2008, 23:20
من وقتی میخوام به شهرjerusalem برم برای ترور نفر سوم از بازی خارج میشه و این ارور میاد
چکار کنم
the instruction at "0x0099bc08" refrenced memory at "0x00000020". the memory could not be "raad"
براي انمين بار دي: بازي شما مشكل داره و هيچ راهي هم جز خريد نسخه ي اصلي يا patch روسي نداريد البته اولي به مراتب توصيه ميشه
alborz_k
25-09-2008, 00:05
چکار کنم
سلام. اکثر نسخه های این بازی که تو بازارند خرابند و این ایرور رو می دند . شما یک نسخه ی دیگه تهیه کن.
سلام دوستان
به سلامتی امروز بازی تموم شد
خیلی با آخرش حال کردم. همین که بازی تموم شده ولی هنوز کامل نشده یه حرکت کاملن نو در دنیای بازی هاست.
دقیقن مثل فیلم های دنباله دار و چند گانه مجبورت می کنه صبر کنی تا ورژن بعدی بیاد. فکر نمی کردم با این سبک بازی حال کنم ولی حالا می بینم واقعن محشره.
چند تا سوال از دوستان محترم دارم
1-اگه بازی دیگه ای که مال امسال باشه و سبکش شبیه این باشه می شناسید معرفی کنید
2-Sound Track های بازس رو از کجا میشه گرفت؟
3-آیا میشه از سیو های بازی بک آپ گرفت؟ اگه میشه چجوری؟
ممنون از همگی
سلام. من هم بازی رو امروز تموم کردم و واقعأ از این بازی لذت بردم. به جرأت می تونم بگم که یکی از زیبا ترین بازی هایی بود که تا حالا انجام داده بودم. فقط بزرگترین مشکلم زبان انگلیسی بود که نمی تونستم مکالمه ها رو به طور کامل متوجه بشم و در نتیجه بعضی از مفاهیم داستان رو نفهمیدم.
البته در نسخه ی خرداد ماه مجله ی بازی رایانه ، در مورد این بازی و داستانش یک چیز هایی نوشته بودند و چند تا عکس سینمایی از ریموند هم تو مجله گذاشته بودند ، اما با کمال تعجب و ناراحتی باید بگم که داستانی که اون ها نوشته بودند ، با چیزی که در بازی دیدیم کمی فرق داشت و این اصلأ برای یک مجله ی مخصوص بازی خوب نیست. به خصوص که دیگه نمی شه به محتوای اصلی داستانی که نوشته بودند ، اعتماد کرد.
دبگه هیچ بازیی با این سبک و گرافیک و داستان فوق العاده وجود نداره اما می شه gta 4 بازی کرد.:31:
cpu 3
ram 1gig
nvidia 8400gs
در حالت dx9 و با جزئیات پایین می تونی بازی کنی.
به شما توصیه می کن که این بازی رو از دست ندی.
Turok-71
25-09-2008, 02:33
سلام. من هم بازی رو امروز تموم کردم و واقعأ از این بازی لذت بردم. به جرأت می تونم بگم که یکی از زیبا ترین بازی هایی بود که تا حالا انجام داده بودم. فقط بزرگترین مشکلم زبان انگلیسی بود که نمی تونستم مکالمه ها رو به طور کامل متوجه بشم و در نتیجه بعضی از مفاهیم داستان رو نفهمیدم.
البته در نسخه ی خرداد ماه مجله ی بازی رایانه ، در مورد این بازی و داستانش یک چیز هایی نوشته بودند و چند تا عکس سینمایی از ریموند هم تو مجله گذاشته بودند ، اما با کمال تعجب و ناراحتی باید بگم که داستانی که اون ها نوشته بودند ، با چیزی که در بازی دیدیم کمی فرق داشت و این اصلأ برای یک مجله ی مخصوص بازی خوب نیست. به خصوص که دیگه نمی شه به محتوای اصلی داستانی که نوشته بودند ، اعتماد کرد.
دبگه هیچ بازیی با این سبک و گرافیک و داستان فوق العاده وجود نداره اما می شه gta 4 بازی کرد.:31:
بله
سری بازی های پرنس اف پرشیا از این دسته اند.
alborz_k
25-09-2008, 03:08
بله
سری بازی های پرنس اف پرشیا از این دسته اند.
البته assasin یه چیز دیگست.:5:
Turok-71
25-09-2008, 12:30
اینم چنتا عکس از محیط بازی.
این تصویر بیشترین کار یه که تو بازی صورت می گیره : فرار.
چن ضربها نقش مهمی در بازی دارن.
:40::40::40: :8: :40::40::40:
bleu2u4u
26-09-2008, 01:05
اقا من الان معلممو كشتم رفتم مطب دكتر
توضيحاتو صفحه اول داديد ولي من نميدونم اصلا بايد چكا كنم
alborz_k
26-09-2008, 03:02
اقا من الان معلممو كشتم رفتم مطب دكتر
توضيحاتو صفحه اول داديد ولي من نميدونم اصلا بايد چكا كنم
کار خاصی نباید بکنی چون بازی تموم شده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.