مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Paradise_human
10-03-2008, 00:03
دوست عزيز !!!
چرا اينطوري آموزش ميديد
به اين ترتيب اون مرحله كه بهترين مرحله بازي هستش از دست ميره
چرا بجاي اين كار آموزش نمي ديد كه اين دي وي دي هاي خراب رو نخرن
آخه ميرن اينارو از تورنت دانلود مي كنند بعد به مردم مي فروشن به فايل هاي تورنت كه اطميناني نيست:41:
حرف شما درست.
ولی من مراحل اورشلیمو با ورژن روسی رد کردم و تنها بدی که داشت هیچی ازش نفهمیدم.
در کل نسخه ی اصلیش که بیاد یکبار دیگه تمومش میکنم.
end_of_world
10-03-2008, 00:38
حرف شما درست.
ولی من مراحل اورشلیمو با ورژن روسی رد کردم و تنها بدی که داشت هیچی ازش نفهمیدم.
در کل نسخه ی اصلیش که بیاد یکبار دیگه تمومش میکنم.
هيچ باري اولين بار نميشه
اما مثلا خود من ميخوام يه بازي بگيرم ميرم بهترين دي وي دي شو انتخاب مي كنم و مي گيرمش
پس چرا بايد چيزي رو بگيريم كه هم ناقصه و هم خراب از نظر آيتم ها و اجزاي بازي:13:
Paradise_human
10-03-2008, 00:50
هيچ باري اولين بار نميشه
اما مثلا خود من ميخوام يه بازي بگيرم ميرم بهترين دي وي دي شو انتخاب مي كنم و مي گيرمش
پس چرا بايد چيزي رو بگيريم كه هم ناقصه و هم خراب از نظر آيتم ها و اجزاي بازي:13:
این حرفتون هم درست.
ولی منم جزء همون افرادی بودم که برای بازی لحظه شماری میکردم و وقتی امد اول خوب نمی دونستم مشکل داره تازه من شهرستان هستمو بازی رو دو سه روز بعد از تهران به اینجا آوردن.
در کل به خاطر همین لحظه شماری دیگه رفتم گرفتمشو با تمام مشکلاتش ساختم ولی خوب به قول شما هیچی بار اول نمیشه ولی من ازش خسته نشدم و حاضرم باز یک بار دیگه تمومش کنم.(البته نسخه ی اصلیشو)
بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من هدفم تبليغ نيستش فقط ميخوام كه بهترين بازي خور ايران معرفي بشه
عزیز اول شما برو توی my computer در قسمت tools آخرین گزینه folder options رو بزن در قسمت view یک پوشه ای به نام hiden files and folders هست اونو show میکنی بعدش برو سراغ اون پوشه.
در ضمن اون paradise هم که هست اسم یوزر خودمه جای اون اسم اسمی رو که خودت گذاشتی هستش.
موفق باشی.
آقا خیلی ممنون .
LORD SCORPIAN
10-03-2008, 12:56
سلام من یه مشکلی توی این بازی دارم. وقتی گرافیکشو پایین میارم از بازی های خیلی قدیمی هم بدتر میشه وقتی هم گرافیکشو زیاد می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه یعنی به شدت با افت فریم مواجه میشم .
مشخصات سیستم من
گرافیک : 8600GT
رم : 2gig
سی پی یو : 3.8gh
اگه راه حلی داره منظورم تنضیمات بازی هستش لطفا بگین و اگر هم باید سیستممو ارتقا بدم لطفا راهنماییم کنین تا چه قطعاتی رو باید بخرم . با تشکر.
Paradise_human
10-03-2008, 13:24
سلام من یه مشکلی توی این بازی دارم. وقتی گرافیکشو پایین میارم از بازی های خیلی قدیمی هم بدتر میشه وقتی هم گرافیکشو زیاد می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه یعنی به شدت با افت فریم مواجه میشم .
مشخصات سیستم من
گرافیک : 8600GT
رم : 2gig
سی پی یو : 3.8gh
اگه راه حلی داره منظورم تنضیمات بازی هستش لطفا بگین و اگر هم باید سیستممو ارتقا بدم لطفا راهنماییم کنین تا چه قطعاتی رو باید بخرم . با تشکر.
والا مشخصات سیستم من هم همینه
فقط سی پی یو من core 2 duo هستش ولی راحت بازی کردم.
farhad07
10-03-2008, 15:14
ببخشید این مرحله ی که بعد از دزدی از یک نفر و کشتنش وقتی فرمانده اولین بار به او شمشسر می دهد نقشه هیچ علامتی را نمی دهد تا مثلا کاری انجام دهم
jak_1300
10-03-2008, 15:22
بی معرفتا یه عکس بذارین ببینیم چجوریه محیطه بازی ما که پول نداریم گرافیک بالا بخریم حداقل یه عکس از بازی بذارین
بی معرفتا یه عکس بذارین ببینیم چجوریه محیطه بازی ما که پول نداریم گرافیک بالا بخریم حداقل یه عکس از بازی بذارین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به اين آدرس وعكس ها را در سايز بزرگ ببين تعداد عكس ها47
jak_1300
10-03-2008, 15:50
نه در حاله بازی با کامپیوتر عکس میخوام ازش
aRThaS_08
10-03-2008, 16:52
گرافیک : 7600GT
رم : 1gig
سی پی یو : 2.00GHz
من با این سیستم خیلی روون بازی رو توی مدیوم اجرا میکنم و توی دروازه اورشلیم هم گیر نکردم در ضمن شما گفته بودید 12گیگ هارد میخواد ولی این 15گیگ میخواد
آقا یه سوال توی شهرا که را میری یسری زن هستن که میان دنبالتون یه چیزایی میگن از دیوار هم که بالا میری با سنگ میزننت .اینا چی میخوان؟
سلام
من شنیدم از منبع معتبر که از Memory Block 3 اون ور تر نمیره .. این درسته ؟
P-R-I-N-C-E
10-03-2008, 17:51
من با این سیستم خیلی روون بازی رو توی مدیوم اجرا میکنم و توی دروازه اورشلیم هم گیر نکردم در ضمن شما گفته بودید 12گیگ هارد میخواد ولی این 15گیگ میخواد
15 گیگ جا گرفته پس چرا برای من فقط 6 گیگ جا گرفته :18:
بعد این دروازه اورشلیم چندمین مرحلست من اونجاییم که میخوای بری تو ی یه شهر بالای شهر پر پرندس (فکر کنم همشون عقابن)
چقدر مونده برسم به این دروازه اورشلیم؟
راستی من داشتم بازی میکردم بعد ا سربازا دونبالم بودن یه دفعه دیدم دارن به زبون ترکیه ای میکن بگییرینش
؟:18: مگه اونجا ترکیست :31:
نه در حاله بازی با کامپیوتر عکس میخوام ازش
خوب چه فرقي ميكنه اينا هم از داخل بازي گرفته شده!
Carl Johnson
10-03-2008, 19:32
آقا یه سوال توی شهرا که را میری یسری زن هستن که میان دنبالتون یه چیزایی میگن از دیوار هم که بالا میری با سنگ میزننت .اینا چی میخوان؟
on jana geda hastan , mian pol gedaei mikonan. onam ke ba sang mizananet guard ha hastan ke vaghti ke donbalet hastan to az divar beri bala ba sang mizananet ke biofti paein.
khosro-parviz
10-03-2008, 20:07
دوست عزیز شما این بازی رو از کدام شرکت گرفتی؟ چون همه این مشکل رو با شهر اورشلیم دارن (از جمله خود من)که تا وارد میشن از بازی میاد بیرون برای من هم 6 گیگ جا گرفته.
Dark Prince
10-03-2008, 20:56
دوستان سلام ، ببخشید مشخصات سیستم من اینه ولی بازی رو توی Low هم نمی تونم راحت اجرا کنم در صورتی که خیلی از دوستان تو همین تاپیک که سیستمشون تقریبا مثل ماله منه این بازی رو راحت اجرا میکنند!!!
VGA : 7300 LE
Ram : 1GB
CPU : 2.8 Core 2 Duo Full
با ویندوز عوض کردن ممکنه بازی روون اجرا بشه ؟!!
به نظرتون اگه یه گرافیک 8500 GT 512 Suzuki با یک Ram 2GB رو سیستمم بگذارم بازی رو توی چه حالتی اجرا می کنم ؟!!
Amin Asterix
10-03-2008, 21:01
دوستان سلام ، ببخشید مشخصات سیستم من اینه ولی بازی رو توی Low هم نمی تونم راحت اجرا کنم در صورتی که خیلی از دوستان تو همین تاپیک که سیستمشون تقریبا مثل ماله منه این بازی رو راحت اجرا میکنند!!!
به نظرتون اگه یه گرافیک 8500 GT 512 Suzuki با یک Ram 2GB رو سیستمم بگذارم بازی رو توی چه حالتی اجرا می کنم ؟!!
مثه سیستم من میشه.همه رو درجه 3.ریزولیشن 1024*768
شاید یکم اسب سواری کم بیاره
omid moosavi
10-03-2008, 22:07
دوستان سلام من در اين مرحله هستم..چقدر ديگه مونده تا برسم به اون دروازه (اورشليم)
در ضمن من اصلا مشكل صدا ندارم..................
Dark Prince
10-03-2008, 22:23
مثه سیستم من میشه.همه رو درجه 3.ریزولیشن 1024*768
شاید یکم اسب سواری کم بیاره
ببخشید نمی دونید مشکل از چیه که این بازی رو سیستم من اینقدر ضعیف اجرا میشه ؟!!
شما بازی رو روی ویستا اجرا می کنید یا XP ؟
این بازی که من گرفتم برا نصبش 6 GB حجم می خواد ها !!!
سلام
دوستان جایی رو سراغ ندارین فگ( راهنما)فارسی بازیو گذاشته باشن
دوستان سلام من در اين مرحله هستم..چقدر ديگه مونده تا برسم به اون دروازه (اورشليم)
در ضمن من اصلا مشكل صدا ندارم..................
اینجا تازه اولشه من امروز اینجا بودم فکر کنم از دروازه رد شدیم 2 تایی نه؟؟؟
اینجا باید از ساختمون بری بالا و بعد یه سری چیزا مینویسه بعد بری یه جایی دیگه که رو نقشه با آرم ماه مشخصه!
آقایون آیا از دروازه رد شدم یا نه ؟؟
ضمنا چطوری از محیط بازی عکس بگیرم؟؟
ببین من دارم با رم 512 و جی فورس 7300 جی تی بازی رو روون بازی می کنم ولی نمی دونم شما چزا این مشکلات رو دارین !!!!;)
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 00:42
دوست عزیز اشکال از کارت گرافیک شما هست .
کارت گرافیک شما خیلی ضعیفه .
رمتون هم خیلی کمه .
باید 2 گیگ باشه .
CPU هم مشکلی نداره .
البته این سیستمی که من گفتم روون اجرا میکنه .
سلام
دوستان جایی رو سراغ ندارین فگ( راهنما)فارسی بازیو گذاشته باشن
عزیزم فارسی که هنوز نیست ! ولی انگلیسی پیدا کردم .
برو لینک زیر ، قدم به قدم با عکس واستون توضیح داده :
اگه خواستی اینجا هم هست :
a.salireza
11-03-2008, 08:35
من سیستمم اینه ، ولی نمیدونم مشکل چیه که اول حرف میزنه ، بعد دهنش تکون میخوره!:19:
Graphic card: 8400 gs 256 gig
دوهسته ای CPU: Pentium 4
Ram: 2 gig
Direct x: 9
Hard Drive: 256 gig
من سیستمم اینه ، ولی نمیدونم مشکل چیه که اول حرف میزنه ، بعد دهنش تکون میخوره!:19:
Graphic card: 8400 gs 256 gig
دوهسته ای CPU: Pentium 4
Ram: 2 gig
Direct x: 9
Hard Drive: 256 gig
شما نبايد مشكلي داشته باشين.
ميشه واضح تر بگين مشكلتون چيه؟
a.salireza
11-03-2008, 09:56
شما نبايد مشكلي داشته باشين.
ميشه واضح تر بگين مشكلتون چيه؟
گفتم که ، اول حرف میزنه ، بعد دهنش تکون میخوره ! سرعتش هم پایینه.:19:
گفتم که ، اول حرف میزنه ، بعد دهنش تکون میخوره ! سرعتش هم پایینه.:19:
دوست عزیز شما رو xp بازی می کنید یا رو ویستا چون رو ویستا این مشکلات رو نداره.
a.salireza
11-03-2008, 10:39
دوست عزیز شما رو xp بازی می کنید یا رو ویستا چون رو ویستا این مشکلات رو نداره.
بر عکس ، من هم رو ویستا امتحان کردم هم رو xp . هر دوتاش همینجوریه. راستی سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟:27:
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 11:17
بر عکس ، من هم رو ویستا امتحان کردم هم رو xp . هر دوتاش همینجوریه. راستی سیو های بازی کجا ذخیره میشه؟:27:
دوست من مهم نیست مدل کارت گرافیکتون چیه .
مهم اینه که خودش چقدر رم داره و چقدر از سیستم میگیره .
فکر کنم مال شما از این 256 تا 512 هست .
اگه از اینا هست که نباید انتظار بیشتری داشته باشی . چون اصلا قدرت پردازش ندارند .
رم سیستمت خوبه ولی مدل کامل CPU رو بنویس .
دوستان شرمنده من میخوام تا 2 روز دیگه بازی رو بخرم اما نمیدونم مشکلی که میگفتن وسط بازی میپره بیرون رو هنوز داره یا واسش پچ اومده؟!!!!
زبان بازی انگلیسی هست یا به زبان دیگه ایه؟
در آخر اینکه اگر نظرتون اینه که صبر نکنم و برم بخرم چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟ alibaba ,modern,...?
Paradise_human
11-03-2008, 12:38
15 گیگ جا گرفته پس چرا برای من فقط 6 گیگ جا گرفته :18:
بعد این دروازه اورشلیم چندمین مرحلست من اونجاییم که میخوای بری تو ی یه شهر بالای شهر پر پرندس (فکر کنم همشون عقابن)
چقدر مونده برسم به این دروازه اورشلیم؟
راستی من داشتم بازی میکردم بعد ا سربازا دونبالم بودن یه دفعه دیدم دارن به زبون ترکیه ای میکن بگییرینش
؟:18: مگه اونجا ترکیست :31:
نه عزیز ترکیه نیست اگه به تاریخ سری بزنی توی اون تاریخ یعنی سال 1192 میلادی ترکان سلجوقی بر دمشق حاکم بودن و اورشلیم هم که دست نیرو های صلاح الدین هستش و اورشلیمو توی سال 1184 از صلیبیان پس گرفته میشه.
در ضمن من یک جا دیدم یک دیالوگ فارسی ام داخلش گفت.
گفت: از اون طرف رفت.
فکر کنم تنها دیالوگ فارسی بازی باشه.
اخه اینم دلیل تاریخی داره چون اون موقع همین ترکان سلجوقی بر ایران حکومت میکردند.
دوست عزیز گرافیک شما زیاد قوی نیست اینم سیوها که اینجا ذخیره میشن.
C:\Users\USER_NAME\ApplicationData\Roaming\Ubisoft \Assassi n's Creed
دوستان یک سوال داشتم خدمتتون :
سیستم من الان اینه:
VGA:Gforce 8500 gt
RAM:1G DDR2
CPU:proccesor 3000
حالا با این تفاسیر من جدیدآ میخوام یه 1گیگ دیگه رم اضافه کنم آیا تآثیر داره در روند سرعت بازی و اینکه بازی روونتر بشه؟
سلام دوباره به همه ی بچه های گل p30 world بعد از سه ماه دوباره برگشتم. خوب این زیاد مهم نیست.
این الطایر هم بد جوری حال مارو گرفته با این ارورش.
لطفا اگه پچی چیزی در اختیار دارین لینکشو واسه دان بذارید.
(به محض این که می خوام وارد شهر سوم بشم می یاد بیرون)
Amin Asterix
11-03-2008, 13:29
من 8500 رو گفتم اونجوری اجرا میکنه.همونطور که اوراکل گفت سیستمت خیلی ضعیفه.فقط سی پی یو قوی داری بقیه در حد مینیمم.
من رو xp با اون گرافیک بازی میکنم
دوستان یک سوال داشتم خدمتتون :
سیستم من الان اینه:
VGA:Gforce 8500 gt
RAM:1G DDR2
CPU:proccesor 3000
حالا با این تفاسیر من جدیدآ میخوام یه 1گیگ دیگه رم اضافه کنم آیا تآثیر داره در روند سرعت بازی و اینکه بازی روونتر بشه؟
اگه سی پی یو 2 هسته ای داشتی خوب میشد.الان خیلی ضعیفه.اما 1 گیگ رم روش تاثیر خوبی میزاره.
رم که ارزونه 2 تاش کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوباره به همه ی بچه های گل p30 world بعد از سه ماه دوباره برگشتم. خوب این زیاد مهم نیست.
این الطایر هم بد جوری حال مارو گرفته با این ارورش.
لطفا اگه پچی چیزی در اختیار دارین لینکشو واسه دان بذارید.
(به محض این که می خوام وارد شهر سوم بشم می یاد بیرون)
یک پچ 900 مگا بایتی هست با لینک تورنت.تو همین تاپیک سرچ کنی پیدا میشه
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 13:31
راست میگه . منم اعصابم بدجور خورد شده .
وسط بازی به این قشنگی میبینی Don't Send میده .
کسی بلد نیست مشکلش رو حل کنه ؟
بینم رفقا مگه این 3000 که نوشته همون 3.0 نیست؟
اگه باشه که خوبه واس این بازی اخه این بازی پشت پکش نوشته 2.8 بازی رووووون اجرا میشه.
Rude Boy
11-03-2008, 14:58
سلام !!
من علاقه پیدا کردم که یه بار خودم این بازی را تمومش کنم !
نسخه اصلی کی میاد ؟
تا عید میاد ؟
مشخصات سیستمم هم اینه :
ram:1gb DDR2
Cpu:Amd Athlon 64X2 Doual Core +4000
Main:M2a-VM
Vga:GF8500GT 256MB/DDR2
میاد بازی؟
دوست عزيز اين همه دوستان در همين تاپيك روضه خوندن واسه چي؟!
همه اين مشكل رادارند.كسي هم نتونسته اين مشكل راحل كنه
رم براي ويندوز XP : حداقل 1/5 گيگ
كارت گرافيك حداقل : 7300 GT
سي پي يو : حداقل 3 فول
با اين چنين سيستمي ميتوني بازي كني اما با حداقل امكانات و كيفيت:46:
ماله من یه ذره توی سوارکاریش گیر میکنه
Cpu:Pentium D 3.2 4M Catch Dual Core
RAM:2*512
VGA:7300 GS
احتمال داره ماله پایین بودن سیستم باشه
aRThaS_08
11-03-2008, 17:16
بابا من که گفتم برا من ارور نمیده من خودم هم نخریدم که اسم شرکتشو بدونم از دوستم گرفتم در ضمن یکی پرسیده بود چطور میشه از صحنه بازی عکس گرفت با دکمه PrtSc SysReq میشه این کار رو کرد یعنی این همون عمل پرینت اسکرین هست دیگه
aRThaS_08
11-03-2008, 17:22
راستی من میخوام این کارت گرافیکو بگیرم خوبه یا نه؟؟؟
XFX:XFX GeForce 8800 Ultra XXX (768MB)
و این رم رو
elitegroup computer systems inc. (ecs):945PT-A2/1333
Amin Asterix
11-03-2008, 17:56
بابا من که گفتم برا من ارور نمیده من خودم هم نخریدم که اسم شرکتشو بدونم از دوستم گرفتم در ضمن یکی پرسیده بود چطور میشه از صحنه بازی عکس گرفت با دکمه PrtSc SysReq میشه این کار رو کرد یعنی این همون عمل پرینت اسکرین هست دیگه
و این رم رو
چیزی نمیگم!!
Paradise_human
11-03-2008, 18:04
من به شخصه باور نمیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببخشید زیادی رکم!!
خود شرکت سازنده میگه بازی 8 گیگه.بازی ای که دست ما اومده فقط 6 گیگه بعد شما میگی بازی من 15 گیگه.میگن از کجا خریدین میگین دوستتون خریده.بازی ای که همه دنیا باهاش مشکل دارن رو میگین واسه من بدون مشکله!!
در آخرم بدون هیچ ربطی اسم بهترین گرافیکو میاری میگی نظرتون چیه؟دختر خاله 7 ساله منم میدونه 880 اولترا خوبه یا بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ها من میدونم حق با شماست ولی خواهشا خیلی رک صحبت نکنید
تاپیک به این خوبی میکشه به جنجال.
منم یک بار این کارو کردم خیلی رک حرفمو زدم بعد قضیه داشت به جاهای باریک می کشید که خودم ماست مالیش کردم.
با تشکر.
لعنت به این Leak کنند گان که یک کار درست بلد نیستند بکنند :دی
حالا تا بیاد باید سریع کنیم خودمون رو ...
اصلا من که رفتم سراع GOW و COD و Crysis تا بار دیگر تمام کنم ...
Oracle_Eldorado
11-03-2008, 18:12
دوست عزيز اين همه دوستان در همين تاپيك روضه خوندن واسه چي؟!
همه اين مشكل رادارند.كسي هم نتونسته اين مشكل راحل كنه
این هم جواب شما :
یک پچ 900 مگا بایتی هست با لینک تورنت.تو همین تاپیک سرچ کنی پیدا میشه
پس دیگه کم پست الکی بزن .
و این رم رو
آره کارت گرافیک خوبه ولی اگه از من میشنوی گرافیکتو Leadtek یا Gigabyte بگیر و رمتو Patriot .
سلام
می خواستم بدونم این شهر اورشلیم برای اولین بار که میری توش خرابه یا اینکه اگه سیوهای بعد از اونو هم بگیری همین جوری میشه و باید قید شهر اورشلیمو بزنیم ..... ؟ ........... بعد این سیستم لود مجدد بازی چه جوریه من اگه بخوام برم مثلا تو شهر دمشق بازی کنم چرا وقتی لود می کنم از همون روستا اولیه میاره ......؟
و کلا این اون چیزی نبود که هی می گفتن ( یکی از شهرارو که بازی میکنی دیگه بقیه روند بازی برات تکراری میشه:41:) روند بازی از نظر من : شهر جدید بعد خونه ای که روی سقفش علامت V هستش بعد یه صحبت بعد دوباره خونه V شکل بعد آدم اصلی رو می کشی و شهر بعدی - (همین و خیلی تکراری ) جاده های میان شهر هم که چیزی نداره فقط با اسب بری بیای(کیفش همون اولین باره که می بینی بعدش دیگه هیچی)
این اشخاصی هم که باید بکشی به چند روش میشه کشت ؟
قضیه ی این ماموریت های جانبیش چیه و چه مزیتی داره ؟
همین ............ :31:
سلام
می خواستم بدونم این شهر اورشلیم برای اولین بار که میری توش خرابه یا اینکه اگه سیوهای بعد از اونو هم بگیری همین جوری میشه و باید قید شهر اورشلیمو بزنیم ..... ؟ ........... بعد این سیستم لود مجدد بازی چه جوریه من اگه بخوام برم مثلا تو شهر دمشق بازی کنم چرا وقتی لود می کنم از همون روستا اولیه میاره ......؟
و کلا این اون چیزی نبود که هی می گفتن ( یکی از شهرارو که بازی میکنی دیگه بقیه روند بازی برات تکراری میشه:41:) روند بازی از نظر من : شهر جدید بعد خونه ای که روی سقفش علامت V هستش بعد یه صحبت بعد دوباره خونه V شکل بعد آدم اصلی رو می کشی و شهر بعدی - (همین و خیلی تکراری ) جاده های میان شهر هم که چیزی نداره فقط با اسب بری بیای(کیفش همون اولین باره که می بینی بعدش دیگه هیچی)
این اشخاصی هم که باید بکشی به چند روش میشه کشت ؟
قضیه ی این ماموریت های جانبیش چیه و چه مزیتی داره ؟
همین ............ :31:
دوست عزيز كلا مرحله اورشليم مشكل داره به جز نسخه روسي ازهمون جايي كه خود بازي سيو كرده شرو ع ميشه اول مرحله و ماموريتهاي جانبي هم بيشتر از هرچي مهارت رو بيشتر ميكنه در ضمن امتيازهاي بيشتري ميگيري.
ببخشید دوستان کسی به من بدبخت کمک نکرد؟
end_of_world
11-03-2008, 20:04
دوست عزيز كلا مرحله اورشليم مشكل داره به جز نسخه روسي ازهمون جايي كه خود بازي سيو كرده شرو ع ميشه اول مرحله و ماموريتهاي جانبي هم بيشتر از هرچي مهارت رو بيشتر ميكنه در ضمن امتيازهاي بيشتري ميگيري.
پس بهتره منتظر نسخه اصلي بمونيم:46:
راستي كسي نفهميد اين نسخه تقلبي چه جوري پاش به بازار باز شده :41:
سلام
چنتا سوال داشتم!
1-وقتی میری تو یه شهر از کجا باید تارگت ها تو پیدا کنی؟؟
2-وقتی دارن حرف می زنن صداشون نمیاد در کل بازی فقط موزیک هست مال شما هم اینطوریه؟؟؟
3-به نظر شما p30world نسخه اصلی بازی رو میزاره برا فروش؟؟؟
4-اگه می تونید درباره علامت هایی که سمت چپ خون می افتند توضیح بدید؟؟؟
5-الطیر تیر کمون نداره؟؟
مثل سوالای قبلیم بی جواب نمونه لطفا.
مرسی.
end_of_world
11-03-2008, 20:28
سلام
چنتا سوال داشتم!
2-وقتی دارن حرف می زنن صداشون نمیاد در کل بازی فقط موزیک هست مال شما هم اینطوریه؟؟؟
5-الطیر تیر کمون نداره؟؟
مرسی.
1- از روي نقشه نشاني كه ميتوني از مردم بگيري
2 - اين مشكل براي نسخه تقلبي بازي هستش در نسخه اصلي درست ميشه
3 - حتما
4 - نمي دونم
5 - نمي دونم
6- ...:31:
آقا یه سوالی داشتم کسی بازی رو تا آخر نرفت ؟
آخه من رفتم تا آخرش فقط یه سری سوال دارم :
مرحله اخرش که تموم میشه (در قسمت الطیر) و میاد تو منو بعد از آخرین Dna یک سری Dna خالی هم وجود دارد یعنی اینکه بازی تموم نشده چون وقتی از زیر دستگاه میام بیرون (اون چشم نوع خاصی که الطیر تو بازی داشت) که با دکمه E کار می کرد رو می زنم یه سری علائم مرموز روی در و دیوار حک شده که توی یکیش به عربی نوشته بود (( الزلزله)) و یه سری اشکال عجیب غریب حالا می خواستم ببنیم کسی اینارو دیده و باید در این قسمت چی کار کنیم ؟ حتما جوابمو بدید که بد جوری مشکوکه ........... چون شکل هایی که وجود داره چیز های عجیب غریبیه مثلا یکیش یه شکلیه که برای قبیله ی الما هستش و هنوز تا الان کسی نفهمیده که این شکله چیه و ....)
خلاصه اگه کسی می دونه منو هم در جریان بذاره .................. مرسی :40:
بازی کندی بود ولی یهو آخراش جذاب شد .............
end_of_world
11-03-2008, 20:59
آقا یه سوالی داشتم کسی بازی رو تا آخر نرفت ؟
آخه من رفتم تا آخرش فقط یه سری سوال دارم :
مرحله اخرش که تموم میشه (در قسمت الطیر) و میاد تو منو بعد از آخرین Dna یک سری Dna خالی هم وجود دارد یعنی اینکه بازی تموم نشده چون وقتی از زیر دستگاه میام بیرون (اون چشم نوع خاصی که الطیر تو بازی داشت) که با دکمه E کار می کرد رو می زنم یه سری علائم مرموز روی در و دیوار حک شده که توی یکیش به عربی نوشته بود (( الزلزله)) و یه سری اشکال عجیب غریب حالا می خواستم ببنیم کسی اینارو دیده و باید در این قسمت چی کار کنیم ؟ حتما جوابمو بدید که بد جوری مشکوکه ........... چون شکل هایی که وجود داره چیز های عجیب غریبیه مثلا یکیش یه شکلیه که برای قبیله ی الما هستش و هنوز تا الان کسی نفهمیده که این شکله چیه و ....)
خلاصه اگه کسی می دونه منو هم در جریان بذاره .................. مرسی :40:
بازی کندی بود ولی یهو آخراش جذاب شد .............
دوست عزيز شما از كجا ميدونيد اونجا آخر بازي هستش
اونطور كه اعلام شده بازي اصلي بايد چندتا مرحله اضافي نسبت به اينايي كه شما بازي كرديد داشته باشه
پس به نظر من نميشه به اين زودي چيزي گفت
اگر بخوايد ميتونم آدرس گيم پلي بازي رو بدم تا بفهميد جريان از چه قراره:46:
omid moosavi
11-03-2008, 21:05
دوستان سلام من به اينجاي بازي رسيدم لطف بكنيد به من بگوييد چقدر ديگه تا اون دروازه اورشليم مانده است
دوستان من دی وی دی که گرفتم اون پچ 900 مگا بایتی هم توش هست
دیگه لازم نیست اونو دانلود کنم دوستانی هم که نمی تونند این پچ رو دانلود کنند خواستن بگن تا بهشون آدرس سایتی که من ازش خریدم بدم
دوست عزيز شما از كجا ميدونيد اونجا آخر بازي هستش
اونطور كه اعلام شده بازي اصلي بايد چندتا مرحله اضافي نسبت به اينايي كه شما بازي كرديد داشته باشه
پس به نظر من نميشه به اين زودي چيزي گفت
اگر بخوايد ميتونم آدرس گيم پلي بازي رو بدم تا بفهميد جريان از چه قراره:46:
من که فکر نمی کنم این چند مرحله ی اضافی بخواد هسته ی اصلی داستان رو عوض کنه ؟
شما این سایتی که می گی رو لطف کن بده .......
اگه کسی هم یزی می دونه بگه ( در رابطه با چند پست قبلی)
end_of_world
11-03-2008, 21:11
من که فکر نمی کنم این چند مرحله ی اضافی بخواد هسته ی اصلی داستان رو عوض کنه ؟
شما این سایتی که می گی رو لطف کن بده .......
اگه کسی هم یزی می دونه بگه ( در رابطه با چند پست قبلی)
چرا متاسفانه هسته رو عوض خواهد كرد
مطمئن باشيد :46:
اون سايته را هم براتون ميذارم
این آدرس این سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان سلام من به اينجاي بازي رسيدم لطف بكنيد به من بگوييد چقدر ديگه تا اون دروازه اورشليم مانده است
تازه شهر اولی بعد از اینکه اینجا یه نفر رو بکشی میری روستای اولی بعد بهت میگه برو به ACRE یا اورشلیم ....
[QUOTE=jdw;2190078]دوستان من دی وی دی که گرفتم اون پچ 900 مگا بایتی هم توش هست
دیگه لازم نیست اونو دانلود کنم دوستانی هم که نمی تونند این پچ رو دانلود کنند خواستن بگن تا بهشون آدرس سایتی که من ازش خریدم بدم
اسم سایت رو اگه میشه بگو ..... در ضمن این پچی که میگن چی کار میکنه مگه ( اورشلیم رو که درست نمیکنه) میکنه؟
چرا متاسفانه هسته رو عوض خواهد كرد
مطمئن باشيد :46:
اون سايته را هم براتون ميذارم
اگه اینطوره که
من نسخه اصلیش هم بیاد یه بار دیگه بازی میکنم 100 درصد .....
ولی کلا اگه کسی بازی رو تموم کرده بگه که اون علائمی که روی زمین آزمایشگاه ظاهر میشه چیه ؟؟
من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم اما انطور که از بچه ها شنیدم با این پچ میتونی مرحله اورشلیم رو باز کنی فقط زبان این مرحله روسی میشه پست های قبلی رو ببینی می تونی بیشتر در مورد این پچ بدونی
end_of_world
11-03-2008, 21:23
من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم اما انطور که از بچه ها شنیدم با این پچ میتونی مرحله اورشلیم رو باز کنی فقط زبان این مرحله روسی میشه پست های قبلی رو ببینی می تونی بیشتر در مورد این پچ بدونی
دوست عزيز مشكل همينجاست
چون چرا ما بايد نسخه مشكل دار رو بازي كنيم
چرا فروشنده ها بايد نسخه خرابو به بقيه بدن
آقا هنوزم كسي نفهميد اين نسخه چطوري وارد بازار شده ؟ :41:
یعنی شما که الان پچ رو در اختیار دارید زبان بازی روسی هست یا اینکه وقتی به اورشلیم میرسی اینجوری میشه ؟
در ضمن end of world جان اگه میشه اون سایتی که می گفتی رو بده و من فکر کنم اون 3 مرحله بازی به همین نسخه اضافه شده باشه و به احتمال زیاد به هسته داستان ضربه ای نمی زنه چون اون 9 نفری که باید بکشی که ثابته دیگه نمی تونه که یهو بشه 12 نفر و بازی هم که مرحله ای نیست که بخواد 3 تا دیگه به اون اضافه شه ...
به هر حال بعید می دونم که همچین کاری کرده باشن احتمالا منظور از سه مرحله سه نوع ماموریت فرعی جدید به آن اضافه شده همین ......
بعضی از دوستان مثل خودم صبر نمی کنند تا نسخه بدون مشکل رو بازی کنند فعلا که از همین لذت می بریم نسخه اصلی هم که اومد انو هم بازی می کنیم
من خودم تازه این پچ رو توی دی وی دی که گرفتم دیدم هنوز ازش استفاده نکردم اما توی پست های قبلی خونده بودم که باید به مرحله اورشلیم که رسیدی اون پچ رو بریزی بعد که مرحله رو رد کردی باید دوباره به حالت اول برگردونیش که زبان بازی انگلیسی بشه
من خودم تازه این پچ رو توی دی وی دی که گرفتم دیدم هنوز ازش استفاده نکردم اما توی پست های قبلی خونده بودم که باید به مرحله اورشلیم که رسیدی اون پچ رو بریزی بعد که مرحله رو رد کردی باید دوباره به حالت اول برگردونیش که زبان بازی انگلیسی بشه
من فکر نکنم چون باز هم باید به شهر اورشلیم بری .... یعنی برای هر بار رفتن باید پچ رو نصب کرد ؟ آخه اینطوری که نمیشه ......
فعلا که راه دیگه نداره یا باید هر بار که به این شهر می ریم این پچ رو نصب کنیم یا اینکه تا اخر بازی رو با زبان روسی بازی کنیم
Hitman67
11-03-2008, 21:53
خلاصه بدجوری حالمونو گرفتن 2 سال و نیم منتظر این بازی بودم حالا هم که اینطوری امیدوارم نسخه ی اصلیش حداقل بیاد و تو اون نسخه شاهد گرافیک بهتر و بازی بدون باگ و بی عیب باشیم.
Paradise_human
11-03-2008, 21:55
اگه اینطوره که
من نسخه اصلیش هم بیاد یه بار دیگه بازی میکنم 100 درصد .....
ولی کلا اگه کسی بازی رو تموم کرده بگه که اون علائمی که روی زمین آزمایشگاه ظاهر میشه چیه ؟؟
هیچی اونجا آخره بازیه و اگر بری سمت تختت دکمه ی E رو بزنی بعد بازی تموم میشه.
در رابطه با اون memory خالی هم باید بگم به همون پرچم های درون بازی و اون تمپلر هایی رو که میخواستی توی هر شهر بکشی خلاصه از این جور چیزاست مربوط میشه که اگر همرو بگیری اونها هم پر میشه.
موفق باشی.
Paradise_human
11-03-2008, 22:00
چیزی نمیگم!!
ممنون از توجه ای که کردین.
متشکرم.
اقایون خانمها لطفآ -خواهشن کمکم کنید میخوام که واس این بازی برم 1 گیگ رم جدید بخرم اقا تآثیری داره یا نه ؟(ببخشید اگه یه کم تند گفتم اخ 3 بار تاحالا پرسیدم کسی جواب نداد)
اقایون خانمها لطفآ -خواهشن کمکم کنید میخوام که واس این بازی برم 1 گیگ رم جدید بخرم اقا تآثیری داره یا نه ؟(ببخشید اگه یه کم تند گفتم اخ 3 بار تاحالا پرسیدم کسی جواب نداد)
مسلما تاثير هر چقدر رم بيشتر باشه تا ثيرش رو بازي بيشتره حالا ميخواي رمت رو به چه مقدار افزايش بدهي يعني رم فعلي سيستمت چنده.
end_of_world
11-03-2008, 22:36
پس چي كه تاثير داره احمدجان
سعي كن رم تو 800 بگيري چون اينطوري با كلاك كارت گرافيكت تقريبا يكسان ميشه و ميتوني از حداكثر توانايي گرافيك هم استفاده كني:46:
هیچی اونجا آخره بازیه و اگر بری سمت تختت دکمه ی E رو بزنی بعد بازی تموم میشه.
در رابطه با اون memory خالی هم باید بگم به همون پرچم های درون بازی و اون تمپلر هایی رو که میخواستی توی هر شهر بکشی خلاصه از این جور چیزاست مربوط میشه که اگر همرو بگیری اونها هم پر میشه.
موفق باشی.
منظورتون از اینکه بازی تموم میشه چیه ؟ وقتی E رو می زنم باز هم میخوابه و چیز خاصی نمیاد فکر نکنم انقدر بی سر وته تموم شه چون اصولا وقتی یه بازی تموم میشه نوشته های آخر بازی میاد....... من که بعید می دونم این جوری و انقدر یخ و بی مزه تموم شه اگه این باشه که پس ubisoft باید بره بمیزه با این بازیه بی خودش معلوم نیست داستانش رو از واقعیت گرفتن یا تخیلیه.....اه اه اه اه :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
پس چي كه تاثير داره احمدجان
سعي كن رم تو 800 بگيري چون اينطوري با كلاك كارت گرافيكت تقريبا يكسان ميشه و ميتوني از حداكثر توانايي گرافيك هم استفاده كني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه ربطی داشت به کارت گرافیک ؟
لااقل میگفتی باسش با FSB سی پی یو راحت تنظیم بشه برای اور خوبه و ...
قضیه این پچ 900 مگابایتی درسته ؟
قضیه این پچ 900 مگابایتی درسته ؟
اين پچ مال نسخه روسي هستش و با اين ميتوني اورشليم رو با زبان روسي براي وبقيه مراحل رو باز برگردوني به زبان انگليسي البته به نظر من نمي ارزه بهتره صبر كني بازي اصلي بياد.
Carl Johnson
11-03-2008, 23:03
منظورتون از اینکه بازی تموم میشه چیه ؟ وقتی E رو می زنم باز هم میخوابه و چیز خاصی نمیاد فکر نکنم انقدر بی سر وته تموم شه چون اصولا وقتی یه بازی تموم میشه نوشته های آخر بازی میاد....... من که بعید می دونم این جوری و انقدر یخ و بی مزه تموم شه اگه این باشه که پس ubisoft باید بره بمیزه با این بازیه بی خودش معلوم نیست داستانش رو از واقعیت گرفتن یا تخیلیه.....اه اه اه اه :2::2::2::2::2::2::2::2::2:
rast migi agha , akharesh kheili mozakhraf bod bazi ham bi maeni tamom shod
برای بدست آوردن اطلاعات کافی جهت گشودن سوالات در مورد پایان بازی به این آدرس رجوع کنید :
Paradise_human
12-03-2008, 01:08
بله نوشته ها میاد اما بعد از زدن دکمه ی E و متاسفانه بازی همین طوری تموم میشه.
a.salireza
12-03-2008, 07:38
می خواستم بدونم امکان داره این بازی رو آنلاین اجرا کنیم؟:27::46:
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 08:32
نه . چون منوهاش اینطور گزینه ای نیست .
مگه اینکه بعدا طرفداراش مثل GTA SA یه برنامه واسش بسازند .
a.salireza
12-03-2008, 09:02
اون آنلاینی که کنار PC DVD نوشته یعنی چی؟
end_of_world
12-03-2008, 10:32
اون آنلاینی که کنار PC DVD نوشته یعنی چی؟
Pc DVD Online شايد منظورش اينه كه اين سي دي بصورت آنلاين هم فروخته ميشه
كه مطمئنا همينطوره:46:
Angel Of Darkness
12-03-2008, 12:33
سلام
طبق چیزایی که من شنیدم مشکل در مرحله اوشلیم از کرک ناقص ناشی میشه مثل بازی vampire که تو مراحل وسط از بازی بیرون پرت میشدی و نیاز به کرکی در یکی از فایلهای dll هم داشت نه باگهای بازی
میخواستم ببینم درست یا نه ؟
چنتا سوال داشتم!
5-الطیر تیر کمون نداره؟؟
مرسی.
کسی نیست به ما جواب (درست) بده؟؟؟؟!!!!:46:
Paradise_human
12-03-2008, 13:27
کسی نیست به ما جواب (درست) بده؟؟؟؟!!!!:46:
عزیز در چند صفحه قبل جواب شما رو دادن.
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 13:27
سلام
چنتا سوال داشتم!
5-الطیر تیر کمون نداره؟؟
مرسی.
شرمندم دوست عزیز . عجیبه پستتونو ندیدم .
جواب ها :
1. خوب روی نقشه تارگت ها رو مشخص کرده . اونایی که چشمک میزنند مهم تر هستند .
2. نه مال من مشکلی نداشت . میخوای کرک خودمو واست آپلود کنم ؟
3. هر وقت نسخه ی اصلیش بیاد 100% میزاره واسه فروش
4. منظورتون کدوم علامت ها هست ؟ میشه یه عکس بزارید ؟
5. نه تیر کمون نداره ولی یه چاقوهایی داره که میتونی پرتاب کنی .
عزیز در چند صفحه قبل جواب شما رو دادن.
عزیز اگه دقت می کردی همش نمیدونم بود!!!!:13:
به نظر من اگه مدیریت محترم سایت لطف کنه و بازی رو به همراه پچ 900 مگیش واسه فروش تو شاپ بذاره خیلی عالی می شه.
چون 900 مگ دان کردن از پس ما بر نمی یاد:13:
Aryan.kh
12-03-2008, 14:20
من از شرکت dc in pc سفارش دادم بهم گفت مشکل از کرک هست و اون ها الان یه نسخه دیگه درست کردن که دیگه اون مشکل رو نداره و به زودی می دن تو بازار من همون رو سفارش دادم البته فقط یه مشکل داره که فقط با ویستا بالا میاد
من از شرکت dc in pc سفارش دادم بهم گفت مشکل از کرک هست و اون ها الان یه نسخه دیگه درست کردن که دیگه اون مشکل رو نداره و به زودی می دن تو بازار من همون رو سفارش دادم البته فقط یه مشکل داره که فقط با ویستا بالا میاد
یعنی الان می شه تو این سایت سفارش نسخه کامل بازی رو داد؟
این سایته که مال هاست و دومینه:41:
ادرس سایت رو برات به صورت پیغام فرستادم
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 15:16
ممنون از همکاریتون .
لطفا یه نگاهی به قوانین انجمن بندازید که خودتون کمتر اذیت بشید .
با تشکر ، Oracle
pepe اگه میتونی این عکس امضات رو عوض کن مورد داره!!!!!:5:
HTTDH
HELLBOY_HP
12-03-2008, 16:40
من بازي رو اينترنتي خريدم ولي هنوز نرسيده دستم كسايي كه بازي كردن بگن ببينيم بازي چطوره ؟
salarnight
12-03-2008, 16:45
من الان دارم بازی رو می ریزم
Oracle_Eldorado
12-03-2008, 17:43
من بازي رو اينترنتي خريدم ولي هنوز نرسيده دستم كسايي كه بازي كردن بگن ببينيم بازي چطوره ؟
بازی جالبیه . شمشیر زنی با هزاران تکنیک !
شخصیت بازی تقریبا میتونه از هرجایی بالابره ! جایی نیست که نتونی بری .
محیط گرافیکی بزرگ .
مرحله و ماموریت های جالب
همه ی اینا + گرافیک بسیار بالا و زیبای بازی ...
salarnight
12-03-2008, 19:30
1- گرافیکش در حده تیم ملیه !!!!!
2- من الان توی تمرینی هستم
3-
بازی جالبیه . شمشیر زنی با هزاران تکنیک !
شخصیت بازی تقریبا میتونه از هرجایی بالابره ! جایی نیست که نتونی بری .
محیط گرافیکی بزرگ .
مرحله و ماموریت های جالب
همه ی اینا + گرافیک بسیار بالا و زیبای بازی ...
بازی جالبیه ولی فقط برای بار اول که واردش می شین جالبه همین و بس (یعنی همون شهر اول چون با ویژگی های جالب اشنا می شی و کف می کنی ولی بعدش برات تکراری میشه انگار داری GTA بازی می کنی :2: )-
شمشیر زنی با چند تا تکنیک تکراری خیلی باشه 10 تا یا 15 تا-
از هر جاهایی بالا میره (آخه مگه میشه) و پرش هایی میزنه که خیلی غیر طبیعیه (و اصلا از میزان جون کاسته نمیشه(گاهی اوقات)-
محیط گرافیکی بزرگ ولی خیلی تکراری همه ی خونه ها رو کپی کردند و چند جا بعد دوباره Paste کردند(خیلی تابلو)-
مرحله و ماموریت های تکراری و خیلی بچگانه مثلا باید 60 تا پرچم جمع کنی (مگه قارچ خوره :2::31::2:)-
گرافیک محیطی خوب ولی طراحی کاراکترهای ضعیف و تکراری به جز الطیر .
درجه سختی بازی خیلی پایینه طوری که بعد از یک ربع بازی اگه سرباز ها بیفتن دنبالت خیلی سریع میتونی قایم شی و برای کشتن آدمها و بالا رفتن player فقط باید یک کلیک کنه (خیلی سادس) -
همه اینا + یک داستان فوق العاده بی سر و ته و مبهم و بی مزه(خداییش pop داستانش روش کار شده و قشنگ تر بود و حداقل چند تا انیمیشن وسط بازی پخش می کرد ولی این با این همه ابهت ازش بعید بود) -
واقعا به عنوان یک بازی سال 2008 این سوتی های بزرگ ( که خیلی هاش رو ذکر نکردم) بعیده .
همچین به بازی توپیده بودند که ما فکر کردیم چی چی هست ( نمیگم بده ولی نسبت به حرفهایی که راجع به بازی زده شده بود انقدر خفن نبود) فکر کنم SC 5 هم مثه همین ضایع از آب در بیاد-
......... (بی خود از بازی تعریف نکنید این بازی فقط به خاطر اسمش-
تبلیغات حرفه ایی که داشت و طراحی کاراکتر فوق العاده قوی خفن شده و من مطمئنم همه بازی رو تا آخرش میرن هرچی هم ازش نقد کنی فرقی نمیکنه چون تاثیرش رو player ها گذاشته)
خدایش اگه درست نمیگم یکی بیاد بگه ........:19:
Amin Asterix
12-03-2008, 22:51
بازی جالبیه ولی فقط برای بار اول که واردش می شین جالبه همین و بس (یعنی همون شهر اول چون با ویژگی های جالب اشنا می شی و کف می کنی ولی بعدش برات تکراری میشه انگار داری GTA بازی می کنی :2: )-
از هر جاهایی بالا میره (آخه مگه میشه) و پرش هایی میزنه که خیلی غیر طبیعیه (و اصلا از میزان جون کاسته نمیشه(گاهی اوقات)-
محیط گرافیکی بزرگ ولی خیلی تکراری همه ی خونه ها رو کپی کردند و چند جا بعد دوباره Paste کردند(خیلی تابلو)-
مرحله و ماموریت های تکراری و خیلی بچگانه مثلا باید 60 تا پرچم جمع کنی (مگه قارچ خوره :2::31::2:)-
درجه سختی بازی خیلی پایینه طوری که بعد از یک ربع بازی اگه سرباز ها بیفتن دنبالت خیلی سریع میتونی قایم شی و برای کشتن آدمها و بالا رفتن player فقط باید یک کلیک کنه (خیلی سادس) -
همه اینا + یک داستان فوق العاده بی سر و ته و مبهم و بی مزه(خداییش pop داستانش روش کار شده و قشنگ تر بود و حداقل چند تا انیمیشن وسط بازی پخش می کرد ولی این با این همه ابهت ازش بعید بود) -
واقعا به عنوان یک بازی سال 2008 این سوتی های بزرگ ( که خیلی هاش رو ذکر نکردم) بعیده .
همچین به بازی توپیده بودند که ما فکر کردیم چی چی هست ( نمیگم بده ولی نسبت به حرفهایی که راجع به بازی زده شده بود انقدر خفن نبود) فکر کنم SC 5 هم مثه همین ضایع از آب در بیاد-
تبلیغات حرفه ایی که داشت و طراحی کاراکتر فوق العاده قوی خفن شده و من مطمئنم همه بازی رو تا آخرش میرن هرچی هم ازش نقد کنی فرقی نمیکنه چون تاثیرش رو player ها گذاشته)
بله درسته منم قبلا همینو گفتم.اما از گرافیک خفنشم نمیشه گذشت.واقعا گشت و گذار تو شهراش حال میده!!
همین جریان قایم شدنشو به یکی نشون دادم از بازی کلا زده شد.گفت مگه gta ساختن که به این کشککی فرار کنه؟!!ما موندیم چی بگیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم اساسین 2 ایراداش بر طرف شده باشه.احتمالا یک عشق و عاشقیم بعدا باید بهش اضافه شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قارچ خورو خوب اومدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همین سایتی که این رفیقمون گذاشت سفارش دادم.
خودشونم زنگ زدن گفت پچ تو دی وی دی هست.
ولی از مشهد می فرسته:46:
سلام
منم به اورشلیم رسیدم ارور داد.:41:
حالا عیدمونم خراب شد گفتیم عید رو Ac بازی کنیم که......:12:
عزیزم شما چه خصومتی با الطایر داری؟:13:
این بازی نه به نظر من بلکه به نظر اکثر نقد کننده های بزرگ یه شاهکاره.
داستان بازی فوق العادس
ولی اکثر منتقدا یه ایراد همیشه از این بازی می گیرن اونم اینه که برای پرش باید فقط یه دکمرو نگه داری
در صورتی که شما در هر دقیقه ممکنه 30 تا پرش داشته باشی یا برای بالا رفتن از یه ساختمون چندین بار از این پنجره به اون پنجره بپری حالا حساب کن برای هر یار پرش بخوای چند تا دکمرو با هم بگیری:13:
به نظرت کدوم جالب تره؟
در کل assassins creed تو سبک خودش یه ابر شاهکاره
در کل موافقم
واقعا حیف همچین گرافیکی که به خاطر چند ایراد اینطوری ضایع بشه
از همه بد تر هوش مصنوعی ضعیفشه که جذابیت بازی رو خیلی کم میکنه
یه نکته دیگه این آدم هایه تپل که کیف پشتشون بسته چاقو ساز هستن و میشه از تو کیفشون چاقو دزدید ولی همشون شبیه هم هستن !!! یه جایه بازی میبینی 4 تا آدم شبیه هم دارن رد میشن :31:
Ehsan Studio
13-03-2008, 05:43
به نظر من که گرافیکش یه چیزی تو مایه های Hitman Blood Money .
عزیزم شما چه خصومتی با الطایر داری؟:13:
این بازی نه به نظر من بلکه به نظر اکثر نقد کننده های بزرگ یه شاهکاره.
داستان بازی فوق العادس
ولی اکثر منتقدا یه ایراد همیشه از این بازی می گیرن اونم اینه که برای پرش باید فقط یه دکمرو نگه داری
در صورتی که شما در هر دقیقه ممکنه 30 تا پرش داشته باشی یا برای بالا رفتن از یه ساختمون چندین بار از این پنجره به اون پنجره بپری حالا حساب کن برای هر یار پرش بخوای چند تا دکمرو با هم بگیری:13:
به نظرت کدوم جالب تره؟
در کل assassins creed تو سبک خودش یه ابر شاهکاره
درسته یه ابر شاهکاره
منم مرحله اول بازی کف کرده بودم ولی انتظار نداشتم در ادامه اینجوری بشه (تکراری -راحت- ساده - پر از سوتی و خیلی خسته کننده)
و انتظار همچین شروع و پایان بی مزه ای رو هم نداشتم - خداییش بهترین پایان برای هیتمن 4 بود که آخر خلاقیت بود و همچنین مافیا ولی این بازی اول داستانش به خاطر اینکه الطیر یه سوتی میده مقامش رو می گیرند و میگن باید 9 نفر رو بکشی تا دوباره مقامت رو بدست بیاری(آخه اینم داستانه) -نه سر خوبی و نه ته خوبی :2:
Vahidzar
13-03-2008, 09:46
من همین بازی را دیویدیش را بری کامپیوتر گرفتم ولی همون مر حلهی اول که
تو اموزشی است گیر کردم هر کاری می کنم که این کوزه ها از دست این ها نیو فته نمی شه اگه می شه بیشتر توضیح بدین ممنون
a.salireza
13-03-2008, 10:01
تو اموزشی است گیر کردم هر کاری می کنم که این کوزه ها از دست این ها نیو فته نمی شه اگه می شه بیشتر توضیح بدین ممنون
شما باید شیفت رو نگهداری و از وسطشون رد بشی. وقتی به کسی برخورد کنی الطائر طرف رو کنار میزنه.:27::46:
c0dest0rm
13-03-2008, 10:03
Hold Shift and Walk!
Sorry! i've got no persian keys!
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 13:13
Hold Shift and Walk!
Sorry! i've got no persian keys!
You Can Type Finglish
Like This :
Mitooni Intori Type koni
Age Moshkeli ham dar Farsi Type Kardan Dari Mitooni Dar Anjoman Matrah Koni
با تشکر ، Oracle
Paradise_human
13-03-2008, 13:17
به نظر تون ممکنه توی نسخه ی اصلیش همه رو قافل گیر کنه؟
end_of_world
13-03-2008, 13:19
به نظر تون ممکنه توی نسخه ی اصلیش همه رو قافل گیر کنه؟
صد در صد حداقل بازي مشكل دار انجام نميديم
فكرشو بكن چقدر ضدحال ميخوري وقتي به بهترين جاي بازي مي رسي:41:
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 13:23
از چه نظر منظورته ؟ گیم پلی ، گرافیک ، داستان ..... ؟؟؟؟
Vahidzar
13-03-2008, 13:47
دست طلاa.salirezaجان و ممنون
Carl Johnson
13-03-2008, 14:53
از چه نظر منظورته ؟ گیم پلی ، گرافیک ، داستان ..... ؟؟؟؟
az hame nazar :D
Vahidzar
13-03-2008, 17:45
یه سوال دیگه داشتم ببخشید توی اون مرحله که باید جیب مرده را بزنیم چجوریه چون هرچی میرم نزدیکش نمیشه مممنون
یه سوال دیگه داشتم ببخشید توی اون مرحله که باید جیب مرده را بزنیم چجوریه چون هرچی میرم نزدیکش نمیشه مممنون
دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه:46:
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 19:26
az hame nazar :D
به نظر من که فقط مشکلاتش حل میشه .
دوست عزيز بايد دكمه Shift را پايين نگه داري ونزديكش بشي خودش جيب را ميزنه
قبلش باید دکمه ی F رو بزنی که روی هدف تمرکز کنه .
end_of_world
13-03-2008, 19:38
به نظر من که فقط مشکلاتش حل میشه .
اوراكل عزيز همون مشكلاتشم حل بشه كلي خوبه
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟:41:
Dark Prince
13-03-2008, 22:52
دوستان سلام ، میخواستم بدونم با این سیستمی که الان دارم ، اگه کارت گرافیک 8500 GT 512 Suzuki هم بخرم بازی رو توی چه گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟!! ( الان من روی گرافیک Low هم به سختی بازی رو اجرا می کنم .
مشخصات سیستم من الان اینه :
CPU : 2800
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟:41:
بالاخره از یه جایی کش رفتن و بازی رو پخش کردن جالب اینه بازی نسخه روسیش یه جور بوده نسخه انگلیسی یه جور دیگه ولی بالا خره بازی اصلی میاد راحت میشیم در ضمن احتمالا بازی اصلی مراحل بیشتری رو هم داره اگه برش نداشته باشند.
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 22:55
آقا كسي نفهميد اين دي وي دي خراب چطوري در بازار پخش شد؟
برای بار سوم :
این نسخه ، یه کپی از نسخه ای هست که در استرالیا منتشر شده هست .
Alireza.M67
13-03-2008, 22:57
آقا اگه کسی سیو بعد از اون دروازه ی اورشلیم رو داره بذاره .
اون تورنته هم واسه قبلش بود .
Oracle_Eldorado
13-03-2008, 22:58
دوستان سلام ، میخواستم بدونم با این سیستمی که الان دارم ، اگه کارت گرافیک 8500 GT 512 Suzuki هم بخرم بازی رو توی چه گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟!! ( الان من روی گرافیک Low هم به سختی بازی رو اجرا می کنم .
به نظر من 8500 نگیر .
8600GT بگیر خیلی قدرتش بیشتره .
یه رم 1 گیگ دیگه هم نیاز داری اگه میخوای بازی رو روون اجرا کنی .
بهتره یه 8600gt بگیری البته با این کارت میشه بازی کرد ولی با 8600 خیلی بهتر اجرا میشه و تاثیر زیادی داره رو همه ی بازیها.
راست میگن من خودم الان 8500 gt دارم ولی هنوز می لنگه ولی بد نیست ولی اگه میخوا با تنظیمات High اجرا کنی خوب 8600 gt بگیر قیمتش هم حدود 140 تومانه ............
P-R-I-N-C-E
13-03-2008, 23:31
سلام
اقا منم به جمع dont send یها اورشلیم پیوستم
راهی///////سیوی چیزی نیست ؟
راست میگن من خودم الان 8500 gt دارم ولی هنوز می لنگه ولی بد نیست ولی اگه میخوا با تنظیمات High اجرا کنی خوب 8600 gt بگیر قیمتش هم حدود 140 تومانه ............
دوست عزیز 8600gt xfx 256 gddr3 قیمتش 130تومن ومیتونه حداقل تا یه مدت باهاش روون بازی کنی.
سلام
اقا منم به جمع dont send یها اورشلیم پیوستم
راهی///////سیوی چیزی نیست ؟
دوست اسیو بازی در صفحات قبل هست ولی فایده نداره بیشتر مراحل توی اورشلیمه.
omid moosavi
14-03-2008, 12:33
دوستان يك سري به اين سايت پايين بزنيد
Amin Asterix
14-03-2008, 12:54
من رفتم اما چیز جدیدی ندیدم.تازه لینکاشم نتوستم دانلود کنم
اينا فكر نكنم درست باشه فعلا چيز جديدي از بازي نيومده هنوز دو سه هفته اي مونده كه بازي بياد بايد نتظر بشيم اطلاعات جديدي از بازي منتشر بشه.:20:
aRThaS_08
14-03-2008, 13:56
برای منم که دوستم گفته بود گیر نمیکنه گیر کرد اگه سیوی چیزی با حجم کمتر از 50مگ هست بزارید
برای منم که دوستم گفته بود گیر نمیکنه گیر کرد اگه سیوی چیزی با حجم کمتر از 50مگ هست بزارید
اين سيو بازي تا آخر كه ميتونين ازش استفاده كنيد.
joey jordison
14-03-2008, 17:36
بابا این همه سیو دانلود نکنین باور کنین نمی تونین از نسخه ی اصلی لذت ببرین اصلا شما فکر کنین اینی که بازی کردین منظورم همون نسخه ی خراب هست یه دمو بوده
Only Pes
14-03-2008, 17:49
منم با شما موافقم وقتی یه بازی نصفه هست بهتره که بازی نکنید تا نسخه اصلی بیاد اگه بازی کنید واقعا ضرر کردید وقتی یه بازی رو برای اولین بار بخواهید تمومش کنید بهتره نسخه کاملش باشه
صبر کنید نسخه اصلی بیاد اگه الان بازی کنید پشیمون میشید اینقدر صبر کردید یکم دیگه هم صبر کنید
c0dest0rm
14-03-2008, 18:17
سلام!
من این پچ روسی رو نصب کردم. در حد خودش فاجعه ایه! کنترل رو که بهم ریخت! قبلا رایت کلیک رو نگه میداشتم دفاع میکرد، بعد در یک لحظه ول میکردم و میزدم طرفو!
الان یک بار میزنم میره رو دفاع وقتی بر میدارم روی حالت تدافعی میمونه! دوباره میزنم از حالت دفاعی در میاد!
روی سقف ها هم که میری و وقتی از کنارش میپری معلوم نیست چی میشه! باگ بدجوری داره!
حالا سوالم اینه!
این باگی که در ورودی اورشلیم هست که میوفتیم بیرون، داخلش هم هست؟! منظورم اینه که میشه وقتی رفتیم داخل، زبان رو بر گردونیم به انگلسیی؟
این یک مورد، مورد بعدی، چه جوری زبان رو برگردونیم به انگلیسی؟!
mohsentanha
14-03-2008, 19:11
سلام
این دی وی دی هایی که بیرون هستش دموی بازیه یا اصلشه؟
یکی بگه این نسخه اصلی دقیقا کی میاد؟!!!!!
omid moosavi
14-03-2008, 19:17
آقایون بازی را در ویندوز ویستا من نصب کردم وبازی نصبت به ویندوز xp نرم تر وروان تر اجرا میشه برایم خیلی عجیبه چون ای تنها بازی هست که روی ویستا نرمتر وروانتر اجرا میشود..(کیفیتش هم بهتر میشود)
havas_1980
14-03-2008, 19:30
یکی بگه این نسخه اصلی دقیقا کی میاد؟!!!!!
نسخه رسمی آمریکایی این بازی 8 آوریل 2008 برابر 20 فروردین 1387 منتشر میشه.
ببخشید یک سوال داشتم:
وقتی بازی می کنم اعصابم خورد میشه چون همش باید صبر کنم تا دو طرف کامل حرفشون را بزنند و این خیلی وقت میگیره!!!!
حالا یک خواهش دارم اونم این هست که ترفندی نیست که این گفتگوها را رد کند بسیار ممنون می شوم اگر بگید!!!!
pooria_k2
14-03-2008, 23:22
:37::45: حیف شد که دمو بود:41:
راهی نیست بفهمیم بازی ای که گرفتیم دمو هست یا نه؟؟
ببخشید یک سوال داشتم:
وقتی بازی می کنم اعصابم خورد میشه چون همش باید صبر کنم تا دو طرف کامل حرفشون را بزنند و این خیلی وقت میگیره!!!!
حالا یک خواهش دارم اونم این هست که ترفندی نیست که این گفتگوها را رد کند بسیار ممنون می شوم اگر بگید!!!!
دوست عزيز فعلاراهي وجود نداره چون داستان بازي مهمه نميشه اون گفتگو ها رو حذف كردچون داستان بازي در همين گفتگوهاست بايد تمام حرف هاشون رو بزنن.
D.E.V.I.L
15-03-2008, 10:31
سلام برای شنیدن به اون گفتوگوها فقط کافیه یه بار بهشون گوش کنی از دفعه دوم به بعد خودش سریع تموم میشه حرف شما هم درسته خیلی عصاب میخواد !!!
D.E.V.I.L
15-03-2008, 10:33
:37::45: حیف شد که دمو بود:41:
راهی نیست بفهمیم بازی ای که گرفتیم دمو هست یا نه؟؟
سلام دوست عزیز شما که سوال میکنی بازی ای که گرفتیم دمو هست یا نه؟؟ پس چه جوری فهمیدی بازی دمو هست؟البته این بازی دمو نیست چون مدت زمانی که بازی میکنی تقریبا زیاده پس نمیشه گفت دمو یه دلیله دیگه هم اینکه نسخه روسی بازی کامل تموم میشه واسه اینکه بفهمی بازی دمو هست یا نه اون گوشه کنارای تصویر بزرگ نوشته دمو
ببخشید یک سوال داشتم:
ببین میتونی یه کتاب یا روزنامه بزاری کنارت تاحرفشون تموم میشه از اون بخونی:31::46:
سلام دوست عزیز شما که سوال میکنی بازی ای که گرفتیم دمو هست یا نه؟؟ پس چه جوری فهمیدی بازی دمو هست؟البته این بازی دمو نیست چون مدت زمانی که بازی میکنی تقریبا زیاده پس نمیشه گفت دمو یه دلیله دیگه هم اینکه نسخه روسی بازی کامل تموم میشه واسه اینکه بفهمی بازی دمو هست یا نه اون گوشه کنارای تصویر بزرگ نوشته دمو
بهتره صبر کنی نسخه اصلی بیاد این نسخه دمو نیست ولی کامل هم نیست.
من این بازی رو مدتها قبل نصب کردم و tutorial رو هم اجرا کردم حالا که فرصت شده بازی کنم نحوه مبارزه و کشتن دشمنان یادم نمیاد !
کسی میتونه کمک کنه به خصوص عبارت grab که در بالا سمت راست سبز میشه معناش چیه ؟
نسخه رسمی آمریکایی این بازی 8 آوریل 2008 برابر 20 فروردین 1387 منتشر میشه.
باز خدا خیرت بده تاریخ بازی رو بمون گفتی!! اینجا که کسی به کسی نیست!!!
راستی اگه اینطوره خب من و سایر دوستان تا فروردین صبر میکنیم و نسخه اصلی رو میگیریم!
من این بازی رو مدتها قبل نصب کردم و tutorial رو هم اجرا کردم حالا که فرصت شده بازی کنم نحوه مبارزه و کشتن دشمنان یادم نمیاد !
کسی میتونه کمک کنه به خصوص عبارت grab که در بالا سمت راست سبز میشه معناش چیه ؟
هر کس میتونه سریع کمک کنه تا مجبور نباشم یک پروفایل دیگه بسازم و مجدد اون مراحل رو طی کنم.
مرسی.
c0dest0rm
15-03-2008, 19:28
هر کس میتونه سریع کمک کنه تا مجبور نباشم یک پروفایل دیگه بسازم و مجدد اون مراحل رو طی کنم.
مرسی.
وقتی گرب ا.مد، شیفت رو بزنی یقه طرفو میگیره و پرتش میکنه . اگر جهت بدی به جهتی که دادی، اگر نه به عقب پرت میشه. خوراک اینه که یک گله سرباز رو بریزی تو آب! یا از بالای بام پرشتون کنی وسط خیابون!
جای شما بودم یک بار دیگه آموزشی رو طی میکردم :20:
این صحنه رو ببینید چه جنایتی کردم!:31:
شما ها هم بزارید!
سلام
چیکار کردی تو ؟ :دی
خیلی جالب شده ... سرباز ها تموم نمیشن راستی ؟
من که 2 ساعت کشتم ولی بودن باز ... ولی یک بار که کشتم همه فرار میکردن که باز خنجر مخفیه میکشتم از پشت .. حال میداد .. :دی
end_of_world
15-03-2008, 21:42
وقتی گرب ا.مد، شیفت رو بزنی یقه طرفو میگیره و پرتش میکنه . اگر جهت بدی به جهتی که دادی، اگر نه به عقب پرت میشه. خوراک اینه که یک گله سرباز رو بریزی تو آب! یا از بالای بام پرشتون کنی وسط خیابون!
جای شما بودم یک بار دیگه آموزشی رو طی میکردم :20:
این صحنه رو ببینید چه جنایتی کردم!:31:
شما ها هم بزارید!
ووو بابا تو ديگه كي هستي:18:
چند ساعت طول كشيد اينارو از بين ببري:18:
c0dest0rm
15-03-2008, 23:26
سلام
چیکار کردی تو ؟ :دی
خیلی جالب شده ... سرباز ها تموم نمیشن راستی ؟
من که 2 ساعت کشتم ولی بودن باز ... ولی یک بار که کشتم همه فرار میکردن که باز خنجر مخفیه میکشتم از پشت .. حال میداد .. :دی
نه! تموم نمیشن! کافیه مثلا نگهبان های یک دروازه رو بکشی، بعد بری یکم دور شی بیای! میبینی بازم هستن!
ووو بابا تو ديگه كي هستي:18:
چند ساعت طول كشيد اينارو از بين ببري:18:
20 دقیقه! وقتی قابلیت دوج رو داشته باشید راحته!
فقط یک سوال، یک حرکتی هست که بیشتر تمپلار ها میزنن، اونم اینه که شمشیرتو میده کنار بعد یکی میزنه که دو تا از جونت کم میشه، این هیچ آنتی ای نداره!؟ نمیشه یه جوری جلوشو گرفت یا حداقل دفع کرد؟
Alireza.M67
15-03-2008, 23:38
آقایون بازی را در ویندوز ویستا من نصب کردم وبازی نصبت به ویندوز xp نرم تر وروان تر اجرا میشه برایم خیلی عجیبه چون ای تنها بازی هست که روی ویستا نرمتر وروانتر اجرا میشود..(کیفیتش هم بهتر میشود)
آقا یه آمار بده ببینیم که این بازی رو ویندوز ویستا هم تو اورشلیم گیر میکنه یا نه ؟
yasser1680
16-03-2008, 00:40
من زیاد اهل بازی نیستم،ولی تعریف این بازی رو خیلی شنیدم.
سبک بازی و امتیاز بازی رو میشه واسم بزارید اگه شد چندتا اسکرین شات.
end_of_world
16-03-2008, 00:52
من زیاد اهل بازی نیستم،ولی تعریف این بازی رو خیلی شنیدم.
سبک بازی و امتیاز بازی رو میشه واسم بزارید اگه شد چندتا اسکرین شات.
دوست عزيز بهتره صفحات قبل رو يه سرچ بزني در ضمن در قسمت والپيپرها عكس هاي اين بازي هستش:46:
اقا پس ما فعلا این بازی رو نخریم پس ؟!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Paradise_human
16-03-2008, 01:48
آقایون سه چهار روزه نیستیم جامون خالی نیست؟
ای بابا دلمون کباب شد برای اون چهار مرحله.
با این که یک بار تمومش کردم ولی هنوز دلم طاقت نداره.
خدا کنه اضافش کنن و الا اصل ضد حاله.
نه؟
Paradise_human
16-03-2008, 01:50
اقا پس ما فعلا این بازی رو نخریم پس ؟!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میل خودته.
ولی بازی اصل نیست.
نسخه ی اصلی اون توی اروپا 28 مارس و توی آمریکا 8 آوریل میاد.
موفق باشی.
دوسه هفته ديگه صبر كن بعد بخر
آقایون سه چهار روزه نیستیم جامون خالی نیست؟
ای بابا دلمون کباب شد برای اون چهار مرحله.
با این که یک بار تمومش کردم ولی هنوز دلم طاقت نداره.
خدا کنه اضافش کنن و الا اصل ضد حاله.
نه؟
جدي ميگي!اگه دمومش كردي سيوش را بزار ما هم استفاده ببريم.
Hitman67
16-03-2008, 10:01
دوستان حالا ما تا 28 مارس صبر کنیم یا 8 آوریل؟اونی که تو اروپا منتشر میشه مگه تفاوتی با مال آمریکا داره؟فکر کنم اگه 28 مارس لینک تورنتش بیاد 29 مارس بتونیم بازیش کنیم.
این بازی چه سیستمی میخواد ؟!
فکر میکردم سیستم قوی داشته باشم !
با AMD DualCore 64 5600 و 2 گیگ رم و geforce 256 6800 مجبور شدم تمام گرافیک ها رو بیارم پایین ترین حد تا سرعت بازی مناسب بشه ( تاره اونم در xp ) !!!!!!
خیلی دوست دارم بدونم کسانی که از حداکثر گرافیک این بازی استفاده می کنند چه سیستمی دارند.
keylogger
16-03-2008, 10:20
دوربین این بازی خیلی ضعیفه به طوری که تو 45 دقیقه اول من مشکل چرخیدن به دور خودم رو داشتم !
من با سیستم خودم این بازی رو تو گرافیک نسبتا مناسب بازی میکنم
1.8 dualcore intel e2160 cpu
vga: 8500 gt 512 gigabyte
ram ocz 2gig
motherboard p31 gigabyte dsl3
با AMD DualCore 64 5600 و 2 گیگ رم و geforce 256 6800 مجبور شدم تمام گرافیک ها رو بیارم پایین ترین حد تا سرعت بازی مناسب بشه ( تاره اونم در xp ) !!!!!!
خیلی دوست دارم بدونم کسانی که از حداکثر گرافیک این بازی استفاده می کنند چه سیستمی دارند.
شما سیستمت خوبه ولی کارت گرافیکت سری 6000 جی فرس هستش که خیلی دیگه الان قدیمی به حساب میاد شما حد اقل یه کارت از سری 8000 باید داشته باشی !!!
end_of_world
16-03-2008, 11:29
دوست عزيز وقتي صحبت از حداكثر ميشه يعني سيستمي حداكثره به همين خاطر بهترين پيشنهاد همون سيستم پيشنهاد شده براي بازي كرايسيس مطمئنا اين بازي رو غورت ميده:46:
Amin Asterix
16-03-2008, 11:50
دوست عزيز وقتي صحبت از حداكثر ميشه يعني سيستمي حداكثره به همين خاطر بهترين پيشنهاد همون سيستم پيشنهاد شده براي بازي كرايسيس مطمئنا اين بازي رو غورت ميده:46:
نه بابا کمترم کافیه.بیشتر این بازی رم می خواست.سی پی یو و گرافیکش مثه اون نبود
swastika
16-03-2008, 12:43
من با اين سيستم با درجه ی 3 )high( و multisampling 2بازی میکنم سرعت هم خوبه فقط بعضی جاها یه خورده اونم نه زیاد کند میشه.
athlon x2 4600+
Ram ocz bus 8001gig
geforce 7600gt 256gddr3
Metalzadeh
16-03-2008, 13:10
من با اين سيستم با درجه ی 3 )high( و multisampling 2بازی میکنم سرعت هم خوبه فقط بعضی جاها یه خورده اونم نه زیاد کند میشه.
athlon x2 4600+
Ram ocz bus 8001gig
geforce 7600gt 256gddr3
lool
مگه میشه ؟
یه نمه غیر ممکن میرنه :20:
Paradise_human
16-03-2008, 14:13
جدي ميگي!اگه دمومش كردي سيوش را بزار ما هم استفاده ببريم.
بفرما اینم save هام:
بفرما اینم save هام:
دوست عزيز اشتباه نميكني من سيوها را امتحان كردم كار نكرد همون مرحله ائل مياد فقط!
درضمن اين سيوي كه شما گذاشتين و به قول خودتون تاآخرش را رفتين حجمش 179 كيلو بايت ولي حجم سيو گيم من كه تا دو شهر را تموم كردم 400كيلو بايت!
Paradise_human
16-03-2008, 16:51
دوست عزيز اشتباه نميكني من سيوها را امتحان كردم كار نكرد همون مرحله ائل مياد فقط!
درضمن اين سيوي كه شما گذاشتين و به قول خودتون تاآخرش را رفتين حجمش 179 كيلو بايت ولي حجم سيو گيم من كه تا دو شهر را تموم كردم 400كيلو بايت!
من همین Save هارو به یکی دیگه دادم مشکلی نداشت.تو صفحه های قبل هست.
درست سر جاش کپی میکنی؟
باید توی این مسیر کپیش کنی:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Ubisoft
اگه از Xp استفاده میکنی.
ویستارو نمیدونم بچه 3-4 صفحه قبل گذاشته بودن.
به جای user هم هرچی خودت گذاشتی قرار بده.
بعدشم چه ربطی به حجم داره؟
HELLBOY_HP
16-03-2008, 17:13
:41:بروبچ من خبر نداشتم بازي غير اصليش ريخته تو بازار اينترنتي سفارش دادم امروزم نصبش كردم مشكل خاصي نداره ولي فقط ديالوگاي بازي صدا نداره يعني دو سه كلمه كه حرف ميزنن بعدش قطع ميشه و فقط موزيك ملايم دسكتاپ بازي رو ميشنوم همين بعد مثلا 1 دقيقه صدا داره 1 دقيقه صدا نداره البته فقط تو ديالوگاش ها يعني اين مشكل واسه غير اصلي بيدن بازي بيد؟؟؟؟:19:
يه سوال ديگه اين قضيه (حال) به( گذشته) رفتن الطير چيه؟ يه دفعه مياد عصر تكنولوژي ييهو ميره قرون چراغ نفتي:27:
rooholla_86
16-03-2008, 17:18
هر وقت پچش اومد به ما هم خبر بدين:37::9:
Amin Asterix
16-03-2008, 19:55
:41:بروبچ من خبر نداشتم بازي غير اصليش ريخته تو بازار اينترنتي سفارش دادم امروزم نصبش كردم مشكل خاصي نداره ولي فقط ديالوگاي بازي صدا نداره يعني دو سه كلمه كه حرف ميزنن بعدش قطع ميشه و فقط موزيك ملايم دسكتاپ بازي رو ميشنوم همين بعد مثلا 1 دقيقه صدا داره 1 دقيقه صدا نداره البته فقط تو ديالوگاش ها يعني اين مشكل واسه غير اصلي بيدن بازي بيد؟؟؟؟:19:
يه سوال ديگه اين قضيه (حال) به( گذشته) رفتن الطير چيه؟ يه دفعه مياد عصر تكنولوژي ييهو ميره قرون چراغ نفتي:27:
این یارو نوه الطیره خودش نیست.به وسیله dna رفتن تو خاطرات الطیر دارن آمار یک چیزیو در میارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچش همون اول اومد.پچ زبان روسی که حدود 900 مگه.البته هر کسی نمیتونه بگیره.اگر خواستی یک سرچ بکن تو همین تاپیک لینک تورنتش هست
end_of_world
16-03-2008, 20:05
دوست عزيز پچش اومده و در حدود 900 مگه:46:
Vahidzar
16-03-2008, 22:34
سلام به دوستان گرامی
به نظر شما چرا توی ان مرحلهای که باید جیب ترف را بزنیم هر چی که f را مزنم روی اون توکز نمیکنه ولی همون موقع روی سربازه fرا زدم روش تمرکز کرد چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Oracle_Eldorado
16-03-2008, 23:14
دوستان به نظر من کسانی که پچ رو لازم دارند ، با یه نفر که اینترنت خوبی داره هماهنگ کنند .
یعنی یه نفر دانلود کنه و واسه بقیه پست کنه .
چون همه Adsl ندارند .
ولي من بازم ميگم بهتره صبر كنيم نشخه اصلي بياد تا اين مشكلات رو نداشته باشيم.
Hitman67
17-03-2008, 12:42
دوستان شما تا یه نفر پیدا کنین که Adsl داره و این پچ 900 مگی رو هم که پر از باگه و ارزشش رو هم نداره و کنترل بازی رو هم به هم میریزه حدود 1 یا 12 روز طول میکشه پس چه بهتره که تا 10 فروردین صبر کنید تا نسخه ی اصلیش بیاد حدود 2 هفته ی دیگه نسخه ی اصلیش تو ایرانه چون تو 28 مارس واسه اروپا میاد و میتونیم با 4 مرحله ی اضافی و کنترل تست شده و مرحله ی اورشلیم با زبان انگلیسی بازی کنیم که ارزش صبر کردنم داره.
موفق و سربلند باشید.:46:
من همین Save هارو به یکی دیگه دادم مشکلی نداشت.تو صفحه های قبل هست.
درست سر جاش کپی میکنی؟
باید توی این مسیر کپیش کنی:
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Ubisoft
اگه از Xp استفاده میکنی.
ویستارو نمیدونم بچه 3-4 صفحه قبل گذاشته بودن.
به جای user هم هرچی خودت گذاشتی قرار بده.
بعدشم چه ربطی به حجم داره؟
دوست عزيز من دقيقا همين كار را كردم ولي جواب نداد!
shahi-007
17-03-2008, 12:59
دوستان من هر چی خوندم نفهمیدم قضیه اصلی و غیر اصلی چیه!!لطفا یکی برام توضیح بده که این بازی که الان تو بازار هست با 2 دی وی دی چی کم داره؟قضیه زبان روسی چیه و همچنین قضیه پچ 900 مگی چی هست و این پچ چی کار می کنه؟
در واقع فرقش با نسخه اصلی که قراره بیاد تو چیه؟
a.salireza
17-03-2008, 13:07
دوستان من هر چی خوندم نفهمیدم قضیه اصلی و غیر اصلی چیه!!لطفا یکی برام توضیح بده که این بازی که الان تو بازار هست با 2 دی وی دی چی کم داره؟قضیه زبان روسی چیه و همچنین قضیه پچ 900 مگی چی هست و این پچ چی کار می کنه؟
در واقع فرقش با نسخه اصلی که قراره بیاد تو چیه؟
داخل اين نسخه بازي توي شهر اورشليم گير ميكنه. يه پچ هم هست كه زبان رو روسي ميكنه ولي از اين مرحل ميتوني راحت رد شي.
نسخه اصلي هم كه قرار بياد چهار تا مرحله ي اضافي داره و جايي هم گير نميكنه.:27:
من پچو نصب کردم ولی خیلی مزخرف شده:13:
هم تو گیم پلی و هم تو گرافیک بازی اثر می ذاره.
از زبونشونم که دیگه هیچی نمی شه فهمید.
a.salireza
17-03-2008, 13:47
من هرچي ميگردم محل سيو هاي بازي رو پيدا نميكنم. اصلآ توي Drive c فايلي به نام Documents and Settings وجود نداره! ولي توي D هست ولي بازهم فايلي به نام Application Data وجود نداره. سرچ هم كه كردم چيزي نيمد.:19:
linkinkurd
دوستان منم تو Memory block 3 و دروازه اورشلیم گیر کردم. چکار باید بکنم ؟ 900 مگابایت واقعا زیاده واسه من که Dial Up دارم. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن راهی بجز روسی کردن بازی وجود نداره ؟ این نسخه جدید که میگید کی میاد ؟
Paradise_human
دوست عزيز من دقيقا همين كار را كردم ولي جواب نداد!
من همین Save هارو برای خودم امتحان کردم چون ویندوزمو پاک کرده بودم و از دوباره assassin creed رو نصبش کرده بودم save هارو برای خودم ریختم و جواب داد حالا شما رو دیگه نمیدونم مشکل خودتونه.
Paradise_human
17-03-2008, 13:50
دوستان منم تو Memory block 3 و دروازه اورشلیم گیر کردم. چکار باید بکنم ؟ 900 مگابایت واقعا زیاده واسه من که Dial Up دارم. لطفا راهنمایی کنید. در ضمن راهی بجز روسی کردن بازی وجود نداره ؟ این نسخه جدید که میگید کی میاد ؟
این نسخه ی جدید 28 مارس تو اروپا پخش میشه و احتمالا 8-10 فروردین توی ایران میاد.
تنها راهی که داری نصب همین پچ روسیه.
نه راهی بجز روسی کردن وجود نداره.
Paradise_human
17-03-2008, 13:53
من هرچي ميگردم محل سيو هاي بازي رو پيدا نميكنم. اصلآ توي Drive c فايلي به نام Documents and Settings وجود نداره! ولي توي D هست ولي بازهم فايلي به نام Application Data وجود نداره. سرچ هم كه كردم چيزي نيمد.:19:
عزیز شما باید اول برید توی my computer بعد در نوار بالای مای کامپیوتر tools رو میزنی بعد folder options بعد در قسمت veiw قسمت hidden files and folders اونو روی show میزاری بعد اون پوشه توی Documents and Settings پیداش میشه.
موفق باشی.
Amin Asterix
17-03-2008, 13:55
این نسخه ی جدید 28 مارس تو اروپا پخش میشه و احتمالا 8-10 فروردین توی ایران میاد.
تنها راهی که داری نصب همین پچ روسیه.
نه راهی بجز روسی کردن وجود نداره.
البته اینم در نظر بگیرین.
شاید اصلا بازی اصلی برای ما نیاد.مثله خیلی از بازیای دیگه.یادمه فیفا 2007 هم کاملش نیومد.بازی ای که به دست ما رسید 1 هفته نقل و انتقالش عقب بود که فکر نکنم EA تو نسخه اصلی همچین کاری کرده باشه.
شرکتا همین بازیو فعلا زده.دیگه تا اون فروش نره چیز دیگه نمیارن.دیگه خدا میدونه چقدر سخت گیر بیا اون اصلیه!!
a.salireza
17-03-2008, 13:57
عزیز شما باید اول برید توی my computer بعد در نوار بالای مای کامپیوتر tools رو میزنی بعد folder options بعد در قسمت veiw قسمت hidden files and folders اونو روی show میزاری بعد اون پوشه توی Documents and Settings پیداش میشه.
موفق باشی.
خيلي ممنون . راستي اين هم چندتا سيو ::46:
داخل اين سيو اورشليم رد شده و بازي هم تموم شده. كاملآ انگليسي.
linkinkurd
17-03-2008, 13:59
واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
win vista dx10
vga 8600gt 256mb ddr3 -----> 700mhz core + 1700mhz memory
cpu intel P4 3ghz 1mb L2 cache
ram kingstone 1gb ddr1 buss 133
mb : asrock
Paradise_human
17-03-2008, 13:59
البته اینم در نظر بگیرین.
شاید اصلا بازی اصلی برای ما نیاد.مثله خیلی از بازیای دیگه.یادمه فیفا 2007 هم کاملش نیومد.بازی ای که به دست ما رسید 1 هفته نقل و انتقالش عقب بود که فکر نکنم EA تو نسخه اصلی همچین کاری کرده باشه.
شرکتا همین بازیو فعلا زده.دیگه تا اون فروش نره چیز دیگه نمیارن.دیگه خدا میدونه چقدر سخت گیر بیا اون اصلیه!!
آره منم با شما موافقم چون از این نسخه ی تقلبی توی بازار ریخته دیگه اصلیش سخت گیر میاد مگه اینکه از شرکت های معتبر بتونیم گیرش بیاریم.
ولی باز سخته.
linkinkurd
17-03-2008, 14:03
واقعا تعجب میکنم که یوبی سافت این همه آدم رو ترسوند. من از ترس اینکه سیستمم نمی کشه اصلا بازی رو نخریدم. با اینکه عاشقش بودم. ولی یکی از دوستان خرید ماهم آوردیم گفتیم ببینیم سیستم میکشه یانه. و در کمال تعجب این سیستم قدیمی من تونست بازی رو در 1024*768 و بدون هیچ افت فریمی در آخرین حد جزییات بکشه. این حرف رو باور کنید بدون اغراق زدم. البته گرافیکم رو اورکلاک کردم. اینم سیستمم.
win vista dx10
linkinkurd
17-03-2008, 14:07
آره منم با شما موافقم چون از این نسخه ی تقلبی توی بازار ریخته دیگه اصلیش سخت گیر میاد مگه اینکه از شرکت های معتبر بتونیم گیرش بیاریم.
ولی باز سخته.
کاملا موافقم منم. شرکتا تا اینا فروش نره باز جدیدشو نمی ریزن تو بازار.
jak_1300
17-03-2008, 14:30
این بازی اول شخصه یا سوم شخصه نمیدونم چرا زورتون میاد یه عکس از محیط بازی بگیرین بذارین اینجا
راست میگه خسیس بازیتو نگرفته یا حوصله اپلود کردنو ندارید اگه من جای شما بودم الان سر ته این تایپکو
با عکسایی که گرفتم خودم پر کی کیدم ولی حیف دستم کو تاهه همتو ن دارید یه جورایی کم لطفی می کنید و فقط
به فکر کرکو رد کردن بازی هستید یه چندتل فوتو گزاشتن ناز نداره که می شه لطفا عکسهایی که خودتو ن گرفتید
با اخرین تنظیمات بزارید تا چه جوره میشه ؟؟ بزارید داریم کف می کنیم وگرنه خودم از خجالتون در میام او نو قت
دیر شده ها ؟؟؟؟؟؟؟؟
LORD SCORPIAN
17-03-2008, 15:50
با سلام من تو بازی Assassins Creedیه مشکل دارم وقتی تو مموری بلاک 3 بازی میکنم باید به دوشهر برم و با یه نفر صحبت کنم به یکی از شهر ها که اسمش Acre هست میره ولی وقتی می خوام به اون یکی شهر برم از بازی خارج میشه و هیچ اروری هم نمیده البته چندین بار امتحانش کردم حتی فکر کردم شاید ،اول باید به اون شهر برم ولی نشد دوباره از بازی خارج شد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مشخصات سیستم من:
Graphic:8600GT
Ram:2gig
CPU:3.8 gh
با سلام من تو بازی Assassins Creedیه مشکل دارم وقتی تو مموری بلاک 3 بازی میکنم باید به دوشهر برم و با یه نفر صحبت کنم به یکی از شهر ها که اسمش Acre هست میره ولی وقتی می خوام به اون یکی شهر برم از بازی خارج میشه و هیچ اروری هم نمیده البته چندین بار امتحانش کردم حتی فکر کردم شاید ،اول باید به اون شهر برم ولی نشد دوباره از بازی خارج شد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مشخصات سیستم من:
Graphic:8600GT
Ram:2gig
CPU:3.8 gh
دوست عزيز من تو تاپيك حل مشكلات اين بهت گفتم كه همه اين مشكل را دارن تنها شما اين مشكل را ندارين
الطير وارد شهر سومي يعني اورشيلم نميشه عزيز
win vista dx10
شما كه 8600 داري تازه اور كلاك هم كردي!!! ما رو گرفتي؟!!!!!!! يعني ميخواي با ايت سيستمت بازي خوب اجرا نشه؟ خب معلومه كه خوب اجرا ميشه ديگه...:13:
Hitman67
17-03-2008, 16:41
خوب دوستان یه خبر خوب در باره ی اینکه نسخه ی اصلی در ایران رو چه شرکتهایی میاره من چند دقیقه پیش با شرکت تاکین صحبت میکردم با یاهو متنشم اینه:
doctor_killer1361: در ضمن شرکت يو بي اعلام کرد که نسخه ي اساسين کريد يک نسخه ي غير اصل بوده که در بازار عرضه شده و نسخه ي اصلي 4 مرحله بيشتر خواهد داشت و حجمش 6 گيگ نيست بلکه 8 گيگه توي سايت يو بي گفته
takkingame: اميدوارم که برسه اگر نه که بين تعطيلات عيد ميرسه بين 5 تا 11 فروردين
takkingame: جدا خبر جالبي بود اين خبر رو تو سايت بزاري بد نيست
doctor_killer1361: چشم حتما چون من خودمم شک کردم
doctor_killer1361: چون توي يو بي گفته بود
doctor_killer1361: هشت گيگه
doctor_killer1361: و نسخ ي
doctor_killer1361: pc
doctor_killer1361: چهار مرحله اضافه داره
doctor_killer1361: ولي تو اين نسخه
doctor_killer1361: خبري از 4 مرحله نيست
takkingame: آره جالب بود و فکر کنم بعد از عيد ريليز بشه
doctor_killer1361: نسخه ي اصلي براي اروپا 28 مارس و براي آمريکا 8 آوريل ريليز ميشه
takkingame: درسته
doctor_killer1361: اميدوارم شما نسخه ي اصلی رو بيارين
takkingame: حتما مياريم
پس مطمئن باشید که نسخه ی اصلی خواهد آمد.:46:
HELLBOY_HP
17-03-2008, 16:51
يكي به ما نگفت چرا بازي من صداي ديالوگ نداره ها ؟؟؟؟؟؟؟
aRThaS_08
17-03-2008, 17:18
یه اسپیکر که پلیر داک داشته باشه بخر شاید مشکلت حل شد
یه اسپیکر که پلیر داک داشته باشه بخر شاید مشکلت حل شد
]این موضوع ربطی به اون نداره .. احیانا از اسپیکر 5.1 استفاده نمیکنید شما ؟
کارت صدا رو دوباره نصب کنید و کانفیگ کنید از Sound توی کنترل پنل ...
]این موضوع ربطی به اون نداره .. احیانا از اسپیکر 5.1 استفاده نمیکنید شما ؟
کارت صدا رو دوباره نصب کنید و کانفیگ کنید از Sound توی کنترل پنل ...
ربطی به این چیزا نداره مال منم خرابه!:5:
HELLBOY_HP
17-03-2008, 19:24
اسپيكرام كهcharston پنج به يكه توي كنترل پنل ام چه روياستريو چه روي 5 به 1 همين مشكل رو داره
M E H D I
17-03-2008, 20:05
اين بازي رو با 1 گيگابايت رم و كارت گرافيك GeForce 6200 به بالا ميشه اجرا كرد ( با كيفيت پايين البته) البته گرافيك 6200 چند نوعش رو من ديدم. اون نوعيش منظورم هست كه 256 رو به صورت real داره و نه Turbo Cache و Pixel shader 3 داره.
يكي به ما نگفت چرا بازي من صداي ديالوگ نداره ها ؟؟؟؟؟؟؟
این کارایی رو که بهت می گم انجام بده درست میشه:
برو control panel . بعد برو تو sound and audio devices . سر برگ audio رو انتخاب کن و از قسمت sound playback ، گزینه advance رو انتخاب کن واز سربرگ performance وتنظیم قسمت hardware acceleration رو روی basic بذار
مشکلت حل می شه:20:
Paradise_human
17-03-2008, 21:33
خوب دوستان یه خبر خوب در باره ی اینکه نسخه ی اصلی در ایران رو چه شرکتهایی میاره من چند دقیقه پیش با شرکت تاکین صحبت میکردم با یاهو متنشم اینه:
doctor_killer1361: در ضمن شرکت يو بي اعلام کرد که نسخه ي اساسين کريد يک نسخه ي غير اصل بوده که در بازار عرضه شده و نسخه ي اصلي 4 مرحله بيشتر خواهد داشت و حجمش 6 گيگ نيست بلکه 8 گيگه توي سايت يو بي گفته
takkingame: اميدوارم که برسه اگر نه که بين تعطيلات عيد ميرسه بين 5 تا 11 فروردين
doctor_killer1361: نسخه ي اصلي براي اروپا 28 مارس و براي آمريکا 8 آوريل ريليز ميشه
دستت درد نکنه.
خبر خوبی دادی.
ممنون.
Oracle_Eldorado
17-03-2008, 21:52
پس مطمئن باشید که نسخه ی اصلی خواهد آمد.
خوبه پس میشه امیدوار بود به نسخه ی اصلی .
فکر نکنم بازی تا بعد از تعطیلات عید بیاد یه دفعه میبینی بازی دوباره زودتر از عرضه نهایی به بازیار اومد.:8:
اینم یه ترینر از بازی که حجمش 1 مگه:
سلام به همه دوستان.خوبید؟؟؟:20:
آقا من امروز اومدم تا چند تا از مشکلات شما که تو تایپک خوندم رو براتون شرح بودم یعنی کمکتون کنم:5:
میخواستم خودم با دستای خودم چند تا Screen Shot َاز بازی براتون بزارم و چند تا از مشکلاتی که بچه ها گفتن رو باز گو کنم!!!!
1) در مورد صدا هست آقایون و خانومایی که توی باز صدا ندارن اصلا نگرانی به دلشون راه ندن با یه عوض کردن ویندوز درست میشه البته نه XP ِه ویستای Serves pack 1 پدر مادر دار نصب کنید صداش هم میاد من هم همین مشکل رو داشتم تازه تو Vista بازی باحال تره گرافیکش ای یه کمکی فرق میکنه !!!:8:
2) در مورد Save بازی که بچه ها توش موندن و دنبال جای Save میگردن بیشتر بازی هایی که Savash تو My Documents نیست یه سری تو این مسیر بزنن 100 % تو این مسیر پیداش می کنن
C:\Documents and Settings\In the name of God\Application Data\Ubisoft
البته به جای In the name of God اسم User ویندوزتونو بنویسید OK????
3) و این اخریش که میخوام چند تا اسکرین شات براتون یزارم انشاال.. تو پست بعدی الان می خوام برم بیرون :31:
:10:
اینم چند تا Screen که خودم در حین یازی کردن گرفتم
خودم فکر کنم از جا های با حالش گرفتم :46: اگه قشنگه نظر بدید :27: شوخی کردم
1)این اول بازیه
2)این داره میره اون دنیا :18:
3)کم کم داره آماده میشه که بره:5:
4)حالا اینجایی که می بینید برزخه
5)اینم یکی از عکسایی محیط بازی
6)عکسی به سبک پرنس
7)این حرکتش بی نظیره من تو هیچ بازی از این کارایی که این الطاهر میکنه رو ندیدم فکر کنم با Airbus قرارداد بسته D:
8)این حرکتشم خیلی باحاله یه ضد حمله عالی
9)اینم یه ترور بی عیبو نقص
دیگه چی میخواید بچه ها ؟؟؟
من در خدمتم!
linkinkurd
18-03-2008, 11:51
شما كه 8600 داري تازه اور كلاك هم كردي!!! ما رو گرفتي؟!!!!!!! يعني ميخواي با ايت سيستمت بازي خوب اجرا نشه؟ خب معلومه كه خوب اجرا ميشه ديگه...:13:
دوست عزیز یه نگاهی به سی پی یو و رم بکن... ddr1 هست هااااااا ! در حالیکه بازی رو رو ویستا اجرا می کنم که یوبی سافت رم دو گیگ رو واسه ویستا گفته... حالا بگذریم یعنی شما واقعا با اغراق یوبی سافت موافق نیستی؟
linkinkurd
18-03-2008, 11:55
شرکت تکین معتبره... البته تبلیغ نشه. ولی اینجوری که تو متن چت هستش... حرفش شله !
سلام به همه دوستان.خوبید؟؟؟:20:
آقا من امروز اومدم تا چند تا از مشکلات شما که تو تایپک خوندم رو براتون شرح بودم یعنی کمکتون کنم:5:
میخواستم خودم با دستای خودم چند تا Screen Shot َاز بازی براتون بزارم و چند تا از مشکلاتی که بچه ها گفتن رو باز گو کنم!!!!
1) در مورد صدا هست آقایون و خانومایی که توی باز صدا ندارن اصلا نگرانی به دلشون راه ندن با یه عوض کردن ویندوز درست میشه البته نه XP ِه ویستای Serves pack 1 پدر مادر دار نصب کنید صداش هم میاد من هم همین مشکل رو داشتم تازه تو Vista بازی باحال تره گرافیکش ای یه کمکی فرق میکنه !!!:8:
2) در مورد Save بازی که بچه ها توش موندن و دنبال جای Save میگردن بیشتر بازی هایی که Savash تو My Documents نیست یه سری تو این مسیر بزنن 100 % تو این مسیر پیداش می کنن
C:\Documents and Settings\In the name of God\Application Data\Ubisoft
البته به جای In the name of God اسم User ویندوزتونو بنویسید OK????
3) و این اخریش که میخوام چند تا اسکرین شات براتون یزارم انشاال.. تو پست بعدی الان می خوام برم بیرون :31:
:10:
اگه دقت کرده باشی تو صفحه قبلی در مورد صدا توضیح دادم.
نیازی به عوض کردن ویندوز نیست
aRThaS_08
18-03-2008, 15:25
Nec666 جان عکسهایی که از توی بازی گرفتی واقعا خوب بود فقط یه ذره رزولوشن پایین بود من اگه بتونم براتون میزارم
دمت گرم از عکسایی که گزا شتی خوب بود ولی این تمام زور سیستمت بود باید بیشتر از اینا گرا فیک داشته باشه
ولی بازم خیلی خوب بود ممنون دستت درد نکنه
اگه میشه با تما م فیلترینگ (AF و ََAA) و جزئیات very high باشه بگیرید دوستان (پرو شدم )
a.salireza
18-03-2008, 17:33
اینم یه ترینر از بازی که حجمش 1 مگه:
خيلي ممنون.:46:
smallfrank
18-03-2008, 17:40
من با 8500 gt 256 با رم 2 gig چطوزی میتونم بازی کنم ؟
سلام من این عکسایی که گزاشتم برای شما برای این بود که فقط محیط بازی رو ببینید نمیخواستم که کل گرافیکو سیستم بندازم
به هر حال یه وظیفه میدونستم که منم یه سهم کوچکی از این دنیای بزرگ داشته باشم (Game ) به هر حال این بازی رو پیشنهاد میکنم خیلی باحاله :8:
من خودم با حداکثر رزولیشن بازی میکنم واقعا عالیه مخصوصا نور خورشید وقتی میره پشت ابر و در میاد
من اینارو رزولیشنش رو اوردم پایین تا همه بتونن ببینن چه ADSL che Dialup
من با 8500 gt 256 با رم 2 gig چطوزی میتونم بازی کنم ؟
بله شما ميتونيد بازي رو راحت اجرا كنيد ولي احتمالا رو مديوم.
linkinkurd
18-03-2008, 19:50
اینم مسیر Save بازی در ویندوز ویستا... البته اگه قبلا کسی نگفته باشه... ما هم گذاشتیم تا جدیدها استفاده کنن.
راستی یه سوال ... اگه نسخه اصلی بیاد آیا میشه ازSave هایی که الان داریم استفاده کنیم ؟
mohsentanha
18-03-2008, 19:52
سلام من این رو خریدم 6.75گیگ حافظه رو اشغال کرده اسپیکر من 5.1 هست و فعلا هیچ مشکلی نداره
اونجایی که توی مرحله تمرینی می گه با شیفت کار کن من میرم که انجام بدم ولی هر کاری می کنم اونا کنار نمیرن یه کمکی بکنین
این کارایی رو که بهت می گم انجام بده درست میشه:
برو control panel . بعد برو تو sound and audio devices . سر برگ audio رو انتخاب کن و از قسمت sound playback ، گزینه advance رو انتخاب کن واز سربرگ performance وتنظیم قسمت hardware acceleration رو روی basic بذار
مشکلت حل می شه:20:
ایول من خوندم پستت رو ولی دقت نکردم ایول خیلی باحات حال کردم ببینم حالا این تنظیم به این گنگی رو از کجا در اوردی ؟؟؟
آقا این پست دوستمون کاملا درسته و 100 % امتحان شدست من که امتحان کردم جواب داد.
شما هم این کارو بکنید حتما درست میشه.
ایول من خوندم پستت رو ولی دقت نکردم ایول خیلی باحات حال کردم ببینم حالا این تنظیم به این گنگی رو از کجا در اوردی ؟؟؟
آقا این پست دوستمون کاملا درسته و 100 % امتحان شدست من که امتحان کردم جواب داد.
شما هم این کارو بکنید حتما درست میشه.
کافی بود قسمت problem تو read me بازی رو می خوندی.:46:
STON-COLD
19-03-2008, 01:30
من تو همون مرحله ی ازمایشی گیر کردم.
باید اون ادمهایی که کوزه دستشونرو بزنم کنار ولی هر کاری میکنم کوزشون میافته زمین.
Booseh_ye_Irani
19-03-2008, 06:17
سال نو مبارك
دستگاه من P4 2.8 هستش... پنتيوم 2800 ها
يك گيگ RAM دارم، كارت گرافيكمم 5200 بوده كه شهيد شده
پشتيباني نمي كنه نه؟ با 3200 چي؟
يا فقط ايراد از كارت گرافيكه؟ با چه مدلي (ارزون) مي شه خوب بازي كرد. البته مي دونم كارتم بايد سري 8 باشه.
مقصودم بيشتر پردازنده ست.
خوب سال نويي بي كار نباشم :blush:
سلام. من دیگه قید بازی کردن این بازیو زدم :18:. صبر می کنم تا نسخه ی اصلیش بیاد:5:. من که نمی تونم با dial up نهصد مگابایت دانلود کنم:41:. همون بهتر که نمی تونم:31:. اینجوری مجبورم صبر کنم تا نسخه ی اصلیش بیاد:46:.
در ضمن به وبلاگ زیر حتماً یه سری بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یادتون نره حتماً یه سری بزنید.
سال نو مبارك
دستگاه من P4 2.8 هستش... پنتيوم 2800 ها
يك گيگ RAM دارم، كارت گرافيكمم 5200 بوده كه شهيد شده
پشتيباني نمي كنه نه؟ با 3200 چي؟
يا فقط ايراد از كارت گرافيكه؟ با چه مدلي (ارزون) مي شه خوب بازي كرد. البته مي دونم كارتم بايد سري 8 باشه.
مقصودم بيشتر پردازنده ست.
خوب سال نويي بي كار نباشم :blush:
دوست عزیز مادربرد شما احتمالا agp بهتره مادربردتان رو اول عوض کنید بعد به فکر گرافیک و بقیه قطعات باشید.
a.salireza
19-03-2008, 11:07
من تو همون مرحله ی ازمایشی گیر کردم.
باید اون ادمهایی که کوزه دستشونرو بزنم کنار ولی هر کاری میکنم کوزشون میافته زمین.
بايد شيفت رو نگهداري و راه بري.:46:
Booseh_ye_Irani
19-03-2008, 11:14
دوست عزیز مادربرد شما احتمالا agp بهتره مادربردتان رو اول عوض کنید بعد به فکر گرافیک و بقیه قطعات باشید.
بله رفيق حق با شماست، AGP 8X ولي مي خواستم بدونم اگه اينو عوض كنم پردازنده م كافيه يا نه؟:13:
تو قسمت امتحان كردن سخت افزار، پردازنده م رو قبول نداشت :19:
سلام. من دیگه قید بازی کردن این بازیو زدم :18:. صبر می کنم تا نسخه ی اصلیش بیاد:5:. من که نمی تونم با dial up نهصد مگابایت دانلود کنم:41:. همون بهتر که نمی تونم:31:. اینجوری مجبورم صبر کنم تا نسخه ی اصلیش بیاد:46:.
در ضمن به وبلاگ زیر حتماً یه سری بزنید
یادتون نره حتماً یه سری بزنید.
یادش به خیر p30 world هم p30 world قدیم.
به p30 world خوش اومدی رفیق.
ولی خواهشا اول قوانین رو بخون.
اینجا جای spam و یا تبلیغات نیست ، خوب تو اگه نمی خوای پچو دانلود کنی یا می خوای صبر کنی به بقیه چه ربطی داره؟
خواهشا پست های مفید بذارید.
با تشکر
Paradise_human
19-03-2008, 17:35
بچه ها بالاخره معلوم نشد دقیقا با اروپا وارد ایران میشه یا با آمریکا یا شاید هم زودتر؟
HELLBOY_HP
19-03-2008, 18:10
اقا امروز رفتم اونجايي كه ازش بازي ميخرم تو ليست بازياش Assassins رو هم داشت ازش پرسيدم گفت اين تنها نسخه اي كه بازي رو با كرك كامل داره هم انگليسي هم كامل با تضمين 100 در 100 بازي هم ماله شركت Mega Game بود منتها من بازي رو قبلآ اينترنتي خريده بودم گفتم حالا برم خدا رو چه ديديم شايد اورشليمم رد كرد
اگه گير كرد ميام همين بازي رو ميخرم شما در مورد اين شايعه چيزي نشنيديد؟:18:
LORD SCORPIAN
19-03-2008, 20:49
آقا تو رو خدا یکی به من آدرس این پچو بده تا صفحه ی 42 گشتم ولی پیدا نکردم.دیونه شدم چقدر اسپم می دید به خدا اگه منم می خواستم از همون روز اول اسپم بدم الان 1000000 تا پست داشتم! یکی می گه من تا فلان جا رفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، اون یکی می گه منم تا اونجا رفتم یکی می گه من امروز بازیو خریدم و هنوز بازی نکردم !!!! آقا وقتی مشکل نداری یه سوال خاصی نداری یا جواب بهتری برای سوال بقیه نداری چرا پست می دی؟؟؟
بنده تا صفحه 42 گشتم و فقط اینو فهمیدم که این پچ حجمش 900 مگه چی می شد فقط یه نفر اینو بگه فکر کنم همه اونایی که به این انجمن میان هیچ از انجمن های دیگه هم چندین نفر اینو گفتن آقا چی میشه یکی بجای اینکه حجم این پچو بگه تا وقتی که نسخه ی اصلی بیاد بغل امضاش لینکش کنه؟؟؟؟؟
حالا این یه نمونشه فقط موضوع این پچ نیست این تاپیک بیشتر از 80% مطالبش اسپمه باور نمی کنین خودتون به چند صفحه نگاه کنین !!حال فردا بیان در این تاپیکو تخته کنن خوب می شه؟؟؟
joey jordison
19-03-2008, 21:00
اقا امروز رفتم اونجايي كه ازش بازي ميخرم تو ليست بازياش Assassins رو هم داشت ازش پرسيدم گفت اين تنها نسخه اي كه بازي رو با كرك كامل داره هم انگليسي هم كامل با تضمين 100 در 100 بازي هم ماله شركت Mega Game بود منتها من بازي رو قبلآ اينترنتي خريده بودم گفتم حالا برم خدا رو چه ديديم شايد اورشليمم رد كرد
اگه گير كرد ميام همين بازي رو ميخرم شما در مورد اين شايعه چيزي نشنيديد؟:18:
چقدر جالب هست کل دنیا تو این بازی موندن خود یوبی سافت هم که گفته بازی ناقصه عمرا نمی شه اورشلیم را رد کرد این مگا گیم از کجا این ادعا را کرده حالا نتیجه را برای ما بگو ببینیم شاید معجزه ای اتفاق بیوفته ا:27:
بله رفيق حق با شماست، AGP 8X ولي مي خواستم بدونم اگه اينو عوض كنم پردازنده م كافيه يا نه؟:13:
تو قسمت امتحان كردن سخت افزار، پردازنده م رو قبول نداشت :19:
پردازنده شما زیاد قوی نیست اگه میتونید بهتره برید سراغ دو پردازنده های دو هسته ای.
c0dest0rm
20-03-2008, 10:09
آقا تو رو خدا یکی به من آدرس این پچو بده تا صفحه ی 42 گشتم ولی پیدا نکردم.دیونه شدم چقدر اسپم می دید به خدا اگه منم می خواستم از همون روز اول اسپم بدم الان 1000000 تا پست داشتم! یکی می گه من تا فلان جا رفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، اون یکی می گه منم تا اونجا رفتم یکی می گه من امروز بازیو خریدم و هنوز بازی نکردم !!!! آقا وقتی مشکل نداری یه سوال خاصی نداری یا جواب بهتری برای سوال بقیه نداری چرا پست می دی؟؟؟
بنده تا صفحه 42 گشتم و فقط اینو فهمیدم که این پچ حجمش 900 مگه چی می شد فقط یه نفر اینو بگه فکر کنم همه اونایی که به این انجمن میان هیچ از انجمن های دیگه هم چندین نفر اینو گفتن آقا چی میشه یکی بجای اینکه حجم این پچو بگه تا وقتی که نسخه ی اصلی بیاد بغل امضاش لینکش کنه؟؟؟؟؟
حالا این یه نمونشه فقط موضوع این پچ نیست این تاپیک بیشتر از 80% مطالبش اسپمه باور نمی کنین خودتون به چند صفحه نگاه کنین !!حال فردا بیان در این تاپیکو تخته کنن خوب می شه؟؟؟
این خدمت شما:
:20:
میخوام نظرمو در مورد این بازی بگم!
واقعا بازی خوبی نبود!
تمام بازی اینه:
میرید توی یک شهر، شهروند ها رو نجات میدید، View Point هارو میبینید، هر جا که بخواین غیر مجاز و یواشکی وارد شید، یک دسته راهب دمه در وایسادن که میرید وسطشون! آی کیو دشمنان هم که در حد نهنگ! با اون همه ابزار آلات قتاله!!! نمیفهمن راهب نیستی!
هر دفعه باید بری تحقیقاتی کنی که همش عین همه!
یا میشینی رو نیمکت و گوش میکشی! یا جیب بری میکنی! یا کتک میزنی حرف میکشی یا برای رفیقات پرچم جمع میکنی ! یا یکی رو اسکورت میکنی!
همیشه هم زیر View Point ها یک گاری کاه هست که بیوفتین توش! هیچ وقت لازم نیست خطر کنی خودت بیای پایین!
هر بار هم که کسیو کشتی میری پیش المعلم جایزه میده بهت!!!:31:
تمام اینکارها بعد از مموری بلاک 3 یا 4 بشدت خسته کننده و تکراری میشند (یعنی شدند! حداقل برای من!)
شاد باشید!
سال نو هم مبارک!
این خدمت شما:
:20:
میخوام نظرمو در مورد این بازی بگم!
واقعا بازی خوبی نبود!
تمام بازی اینه:
میرید توی یک شهر، شهروند ها رو نجات میدید، View Point هارو میبینید، هر جا که بخواین غیر مجاز و یواشکی وارد شید، یک دسته راهب دمه در وایسادن که میرید وسطشون! آی کیو دشمنان هم که در حد نهنگ! با اون همه ابزار آلات قتاله!!! نمیفهمن راهب نیستی!
هر دفعه باید بری تحقیقاتی کنی که همش عین همه!
یا میشینی رو نیمکت و گوش میکشی! یا جیب بری میکنی! یا کتک میزنی حرف میکشی یا برای رفیقات پرچم جمع میکنی ! یا یکی رو اسکورت میکنی!
همیشه هم زیر View Point ها یک گاری کاه هست که بیوفتین توش! هیچ وقت لازم نیست خطر کنی خودت بیای پایین!
هر بار هم که کسیو کشتی میری پیش المعلم جایزه میده بهت!!!:31:
تمام اینکارها بعد از مموری بلاک 3 یا 4 بشدت خسته کننده و تکراری میشند (یعنی شدند! حداقل برای من!)
شاد باشید!
سال نو هم مبارک!
دوست عزیز شاید برای شما خسته کننده باشه ولی برای بیشتر بچه ها این جوری نیست.
Paradise_human
20-03-2008, 13:07
دوست عزیز شاید برای شما خسته کننده باشه ولی برای بیشتر بچه ها این جوری نیست.
بله منم با شما کاملا موافقم.:10:
ازش که خسته نشدم هیچی این نسخه ی خراب هم که تموم کردم هیچی نسخه ی اصلیشم که اومد یکبار دیگه تمومش میکنم.
راستی سال نو بر همه ی شما دوستان عزیزم مبارک:20::11:
aRThaS_08
20-03-2008, 13:35
سلام ...
با این مشخصاتی که من میگم بازی خورده میشه
سی-پی-یو : Core 2 Duo 2.5GHz
گرافیک : 8400GT (790MB)
رم : 4GB
بازی برای من الان خیلی روون و توپ اجرا میشه و من بعد از یه هفته اون پچ روسی رو با دایلاپ دان کردم فقط یه ذره بازی سختتر شده و نمیشه چیزی ازش فهمید اسکرینشاتم خواستید در خدمتم
a.salireza
20-03-2008, 13:38
سلام ...
با این مشخصاتی که من میگم بازی خورده میشه
سی-پی-یو : Core 2 Duo 2.5GHz
گرافیک : 8400GT (790MB)
رم : 4GB
بازی برای من الان خیلی روون و توپ اجرا میشه و من بعد از یه هفته اون پچ روسی رو با دایلاپ دان کردم فقط یه ذره بازی سختتر شده و نمیشه چیزی ازش فهمید اسکرینشاتم خواستید در خدمتم
:18::18: عجب سيستمي. 4 گيگ رم؟:18:
راستي كسي از سيوي كه گذاشتم استفاده نكرد؟:5::31: من كه خيلي باهاش حال ميكنم.:46::10:
سلام
ایا بعد از نصب پچ روسی میشه زبان رو عوض کرد ؟
Metalzadeh
20-03-2008, 13:57
سلام
ایا بعد از نصب پچ روسی میشه زبان رو عوض کرد ؟
بله تو مرحله ی اورشلیم زبان روسی میشه :20:
من که صبر می کنم نسخه ی اصلی بیاد :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.