مشاهده نسخه کامل
: Assassin's Creed
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
aRThaS_08
20-03-2008, 13:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب سيستمي. 4 گيگ رم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي كسي از سيوي كه گذاشتم استفاده نكرد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كه خيلي باهاش حال ميكنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستی بگو لینک خریدش رو بهت بدم (آواتارم رو میگم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جواب اون یکی دوست خوبمون باید بگم که وقتی اورشلیم رو رد کردی (کامل) میتونی دوباره ساوند انگلیسی رو بریزی
linkinkurd
20-03-2008, 14:21
این خدمت شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:20:
میخوام نظرمو در مورد این بازی بگم!
واقعا بازی خوبی نبود!
تمام بازی اینه:
میرید توی یک شهر، شهروند ها رو نجات میدید، View Point هارو میبینید، هر جا که بخواین غیر مجاز و یواشکی وارد شید، یک دسته راهب دمه در وایسادن که میرید وسطشون! آی کیو دشمنان هم که در حد نهنگ! با اون همه ابزار آلات قتاله!!! نمیفهمن راهب نیستی!
هر دفعه باید بری تحقیقاتی کنی که همش عین همه!
یا میشینی رو نیمکت و گوش میکشی! یا جیب بری میکنی! یا کتک میزنی حرف میکشی یا برای رفیقات پرچم جمع میکنی ! یا یکی رو اسکورت میکنی!
همیشه هم زیر View Point ها یک گاری کاه هست که بیوفتین توش! هیچ وقت لازم نیست خطر کنی خودت بیای پایین!
هر بار هم که کسیو کشتی میری پیش المعلم جایزه میده بهت!!!:31:
تمام اینکارها بعد از مموری بلاک 3 یا 4 بشدت خسته کننده و تکراری میشند (یعنی شدند! حداقل برای من!)
شاد باشید!
سال نو هم مبارک!
ما که تا مموری بلاک 3 رفتیم و الان هم جلو در اورشلیم منتظریم ببینیم کی رامون میدن ! تا اینجاکه همونطوره که شما گفتی... اما دوست عزیز از یه بازی کامپیوتری انتظار یه دنیای واقعی رو نداشته باش! همه بازی ها اینطورن اگه مثل شما فکر کنیم... Assassins Creed واقعا عالیه !
linkinkurd
20-03-2008, 14:24
سلام ...
با این مشخصاتی که من میگم بازی خورده میشه
سی-پی-یو : Core 2 Duo 2.5GHz
گرافیک : 8400GT (790MB)
رم : 4GB
بازی برای من الان خیلی روون و توپ اجرا میشه و من بعد از یه هفته اون پچ روسی رو با دایلاپ دان کردم فقط یه ذره بازی سختتر شده و نمیشه چیزی ازش فهمید اسکرینشاتم خواستید در خدمتم
واقعا به خاطر داشتن چنین سیستمی بهت تبریک می گم... راستی 8400 790 مگابایتی هم داریم ؟؟؟ عجیبه که بازی با 8400 تا ته رفته!
aRThaS_08
20-03-2008, 14:41
واقعا به خاطر داشتن چنین سیستمی بهت تبریک می گم... راستی 8400 790 مگابایتی هم داریم ؟؟؟ عجیبه که بازی با 8400 تا ته رفته!
ببخشید مگه رم 4گیگ برای pc هم اومده ؟؟؟ بعدشم این سیستم نیست یه نگاه به آواتارم بنداز !!!
mohsentanha
20-03-2008, 16:15
سلام من همون اوایل گیر کردم اونجایی که باید پشت سر یکی برم تا کیفش رو بدزدم ولی نمی دونم چی کار کنم
اگه کسی می دونه بگه
c0dest0rm
20-03-2008, 17:13
یک نکته ای هست که نمیدونم دقت کردید یا نه، شاید هم گفته شده باشه!
این الطائر آقا عاشق شده! بعد عشقش رفته! و معلوم نیست کجا رفته! الان هم داره دنبال ردش میگرده!
یک نکته ای هست که نمیدونم دقت کردید یا نه، شاید هم گفته شده باشه!
این الطائر آقا عاشق شده! بعد عشقش رفته! و معلوم نیست کجا رفته! الان هم داره دنبال ردش میگرده!
واقعا میگی یا داری شوخی میکنی منم شنیده بودم تو بعضی سایت ها گفته بودن اون باید بعد از جنگ ازدواج کرده باشه چون نسل بعدش تو قسمت بعدی خواهد بود ولی من باور نکردم.
Paradise_human
20-03-2008, 19:12
سلام من همون اوایل گیر کردم اونجایی که باید پشت سر یکی برم تا کیفش رو بدزدم ولی نمی دونم چی کار کنم
اگه کسی می دونه بگه
دوست عزیز شما اول سر تارگتت F رو میزنی تا روش فوکوس کنه بعد آروم پشت سر طرف حرکت میکنی(توجه داشته باش وقتی داره راه میره جیبشو باید بزنی وقتی میایسته چپتو میگیره و فرار میکنه)بعد وقتی آروم پشت سرش حرکت کردی در همون حالت Shift رو میگیری بعد جیب اونو راحت میزنه.
موفق باشی.
STON-COLD
21-03-2008, 11:08
تو اون مرحله ای که از پیش پادشاه میای میرسی به یک چاه ودوتا مرد بقل چاه وایسادن
دارن باهم حرف میزنن رو چه جوری رد کنم.
تو اون مرحله ای که از پیش پادشاه میای میرسی به یک چاه ودوتا مرد بقل چاه وایسادن
دارن باهم حرف میزنن رو چه جوری رد کنم.
اگه دقت کنی بغل مردا یه صندلی هست.
بغل صندلی که بری می شینه روش بعد به سمت مردا نگاه کن و f رو بزن
یه کم صحبتاشونو گوش می کنه بعد تموم می شه.:46:
بهتر بود خودت یه کم فکر می کردی
saeed_2008
21-03-2008, 13:13
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده این 4 مرحله که می خوان به بازی اضافه کنند منظورشون 4 نفر برای ترور هست یا یه چیز دیگست ؟؟؟
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده این 4 مرحله که می خوان به بازی اضافه کنند منظورشون 4 نفر برای ترور هست یا یه چیز دیگست ؟؟؟
فعلا معلوم نیست که کجای بازی اضافه میشن فقط گفته شده نسبت به نسخه های کنسولی دارای مراحل بیشتری هست که باید ببینیم کجاش اضافه شده.
shahi-007
21-03-2008, 19:59
دوستان یکی می تونه در مورد شمشیرزدن و جنگیدن کمی بهم توضیح بده!
برای من کمی گنگه.یعنی نمی دونم چطوری باید از خودم دفاع کنم و چطوری باید دشمن رو بکشم
بعدشم اون مستطیلا بالا سمت چپ جونمونه دیگه؟
در ضمن این بازی با تمام خوبیهاش یه سری بدی داره که اینا به چشم من اومد:
1)عدم امکان برای گذاشتن زیرنویس
2)عدم امکان برای تعریف دو دگمه برای یک حرکت
در ضمن می شه یکی داستانش رو بهم کامل توضیح بده!این که از اکنون به گذشته می ره برای من یه کم گنگه!
Paradise_human
22-03-2008, 10:50
دوستان یکی می تونه در مورد شمشیرزدن و جنگیدن کمی بهم توضیح بده!
برای من کمی گنگه.یعنی نمی دونم چطوری باید از خودم دفاع کنم و چطوری باید دشمن رو بکشم
بعدشم اون مستطیلا بالا سمت چپ جونمونه دیگه؟
در ضمن این بازی با تمام خوبیهاش یه سری بدی داره که اینا به چشم من اومد:
1)عدم امکان برای گذاشتن زیرنویس
2)عدم امکان برای تعریف دو دگمه برای یک حرکت
در ضمن می شه یکی داستانش رو بهم کامل توضیح بده!این که از اکنون به گذشته می ره برای من یه کم گنگه!
سلام دوست عزیز.
شما برای دفاع کردن کافی که کلیک راست موس رو نگه داری و تا وقتی هم نگهش داشتی کسی نمیتونه تو مراحل اولش بهت آسیب بزنه اما تو مراحل بالاتر یکسایی هستن به نام تمپلر که از لحاظ مهارت جنگی از همه سرباز های مپ قویتر هستند و اونها دفاع تورو از بین میبرن.
در رابطه با جنگیدن اگه بخوای با کلیک چپ موس هی به سربازا attack کنی به جایی نمیرسی چون اونا تورو میکشن.بهترین راه که من هم خودم از این راه استفاده کردم یک تاکتیکی هست خودش بعد از مرحله ی دمشق به عنوان جایزه بهت میده که میتونی راحت(اگه بلد باشی)تا 20 سربازو همزمان بکشی من خودم توی یکی از همین مراحل شاید نزدیک به 20-25 نفرو با این تاکتیک همزمان کشتم.
خیلی راحت هستش فقط کافی کلیک راست موس رو نگه داری(دفاع)بعد وقتی که طرف با شمشیر بهت حمله کرد کلیک چپ موس رو بزنی تا با نمایشی زیبا طرف رو از پا بندازه.
در مورد اون مستطیل ها هم بله اون ها جون شما هستند که در طی مراحل بعدی بیشتر میشه.
در مورد داستان بازی:
ببین دوست عزیز اون فردی که توی دستگاه می خوابه بعد به گذشته میره یکی از نوادگان الطائر هستش که توسط گروهی با چند نفر دیگه دزدیده میشن تا یک کار مهم رو انجام بدن.
اونها(منظور کسایی که الطائر دو دزدیدن)باید به یک شئ از گذشته دست پیدا کنند تا به اصطلاح صلح رو توی جهان بر پا کنند1(اما در اصل به خاطر مقاصد خودشونه.)و اون شئ رو باید از حافظه ی الطائر خارج کنند بعد با مشکلی روبه رو میشن و میبینن که حافظه ی الطائر قفل هستش و باید به اصطلاح بازخوانی بشه.و اونها هم از همون فرد که از نوادگان الطائر بوده استفاده میکنند تا به اون شئ ارزشمند دست پیدا کنند.
موفق باشید.
سال نو همتون هم مبارک.
aRThaS_08
22-03-2008, 11:59
سلام ...
گفتم یه سری والپیپر که آرنولد جان زحمتش رو کشیده براتون بزارم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد
c0dest0rm
22-03-2008, 12:37
واقعا میگی یا داری شوخی میکنی منم شنیده بودم تو بعضی سایت ها گفته بودن اون باید بعد از جنگ ازدواج کرده باشه چون نسل بعدش تو قسمت بعدی خواهد بود ولی من باور نکردم.
راست میگم به خدا! ببین دماغم دراز نشده!:31:
وقتی میخواستم برای یکی از افراد گروه اسسین ، ماموریت انجام بدم تو صحبت هاش گفت که ردی از اون (دختر یا زن) پیدا نکردی؟ اشمال نداره! مطمئنم بالاخره پیداش میکنی!
من که تموم نکرده پاکش کردم! منتظر میمونم نسخه اصلی بیاد! این نه سر داره نه ته که هیچ، اتفاقات کلیدی که توی اورشلیم میوفته به زبان فاجعه بار روسی هست!
Paradise_human
22-03-2008, 14:04
سلام ...
پسورد
ممنون آقا من چنتایی شون رو نداشتم.
سلام ...
پسورد
ممنون دوست عزيز كه يادي از ما كردين:11:
راستی بازیش برای موبایل هم اومده .... ؟ اگه اومده کجا می تونم گیرش بیارم (لینک) ؟
golmohammadi
23-03-2008, 22:27
بچه ها من اين بازي را تازه نصب كردم
عجب گرافيك خفني داره
گرافيكش در حين بازي از گرافيك دموهاي خيلي از گيمها بيشتره !
در يه جايي موندم
اونجايي كه يه ميداني هست و بايد اول با 1 نفر و بعدش با 2 نفر مبازه بكنم
طبق عكسي كه ميده بايد بزنمش تا بيفته زمين بعد خنجرو بكنم تو شكمش
اما نميدونم با كدوم دكمه ها اينكارو بكنم
shahi-007
23-03-2008, 23:00
دوست من اون یارو نمی میره.فقط یه فردیه برای تمرین!! تو با اون باید تمرین کنی هر موقع هم که یاد گرفتی از اون قسمت آموزش می تونی بیای بیرون.
این شمشیر تو شکم طرف کردن برای وقتیه که با دشمن واقعی بجنگی نه اینا!!
shahi-007
23-03-2008, 23:06
دوستان من یه سوال دارم.قبلا اینو تایپ کرده بودم ولی نمی دونم چرا یهو غیب شده!!
وقتی memory سومی می رسی باید دو نفر رو بکشی.یکیش توی اورشلیمه دیگریشم توی یه شهره دیگه.من اون یکی رو می کشم ولی می خوام برم توی شهر اورشلیم وقتی به دروازش می رسم یعنی از محوطه kingdom خارج می شم و وارد اون فضای آبی می شم که می خواد load کنه یک دفعه از بازی می آد بیرون و ارور می ده.
می خوام ببینم مشکل شما با این بازی هم سره همین تیکشه یا نه!!لطفا راهنماییم کنید
golmohammadi
23-03-2008, 23:06
دوست من اون یارو نمی میره.فقط یه فردیه برای تمرین!! تو با اون باید تمرین کنی هر موقع هم که یاد گرفتی از اون قسمت آموزش می تونی بیای بیرون.
این شمشیر تو شکم طرف کردن برای وقتیه که با دشمن واقعی بجنگی نه اینا!!
اره ميدونستم تمرينه
چون با زدن كليد 9 (در گيم پد) از تمرين خارج ميشد ولي من فكر ميكردم بايد اونا رابكشم
Alireza.M67
23-03-2008, 23:10
دوستان من یه سوال دارم.قبلا اینو تایپ کرده بودم ولی نمی دونم چرا یهو غیب شده!!
وقتی memory سومی می رسی باید دو نفر رو بکشی.یکیش توی اورشلیمه دیگریشم توی یه شهره دیگه.من اون یکی رو می کشم ولی می خوام برم توی شهر اورشلیم وقتی به دروازش می رسم یعنی از محوطه kingdom خارج می شم و وارد اون فضای آبی می شم که می خواد load کنه یک دفعه از بازی می آد بیرون و ارور می ده.
می خوام ببینم مشکل شما با این بازی هم سره همین تیکشه یا نه!!لطفا راهنماییم کنید
به غیر از شما حدود 6 میلیارد آدم دیگه روی کره ی زمین این مشکلو دارن .
بازی اصلی 20 فروردین میاد که باید اونو بازی کنی .
راستی بازیش برای موبایل هم اومده .... ؟ اگه اومده کجا می تونم گیرش بیارم (لینک) ؟
کسی جواب مارو نمیده .....:21::31:
Metalzadeh
24-03-2008, 10:18
کسی جواب مارو نمیده .....:21::31:
بفرمایید :
خیلی ممنون ولی لینک ها که خرابه داداش....
راستی از اونایی که الان بازی رو دستگاهشون نصبه یه تقاضا دارم :
اگه کسی براش مقدوره چند تا عکس از داخل قلعه ای اولی ( همونجا که رئیس الطیر هست) بگیره بذاره
اگه نه که فقط چند تا عکس از رئییسش بگیره بذاره (اسمشو نمی دونم ببخشید)....... با تشکر
با سلام
دوستانی که می خوان این بازی رو تموم کنن و از اورشلیم که مشکل داره عبور کنند ( البته باز هم نمی شه اون قسمت رو بازی کرد - می شه ازش گذشت)
فایل زیر رو دانلود و محتویات اون رو در بخش save game کپی کنند در این آدرس
C:\Users\yourname\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin 's Creed\Saved Games
بعد هنگام اجرای بازی کاربر با نام mm رو انتخاب کنید.
وقتی لود شد می بینید که memory block 7 انجام شده
حالا در اون قسمتی که در عصر حاظره و گزینه خروج از دوران قدیم داره شما می تونید هر مرحله ای که دوست دارید برای بازی replay کنید.
7 هم مرحله آخرشه حتما از اینکه حریف نهایی شما کیه حسابی تعجب خواهید کرد
خیلی ممنون ولی لینک ها که خرابه داداش....
راستی از اونایی که الان بازی رو دستگاهشون نصبه یه تقاضا دارم :
اگه کسی براش مقدوره چند تا عکس از داخل قلعه ای اولی ( همونجا که رئیس الطیر هست) بگیره بذاره
اگه نه که فقط چند تا عکس از رئییسش بگیره بذاره (اسمشو نمی دونم ببخشید)....... با تشکر
با سلام
البته چون موقعیت یکسانه عکس ها شبیه می شن اما به هر حال من 3 تا عکس از المعلم براتون اینجا آپلود کردم
با سلام
البته چون موقعیت یکسانه عکس ها شبیه می شن اما به هر حال من 3 تا عکس از المعلم براتون اینجا آپلود کردم
آقا دستت درست ..... عکس هارو برای طراحی کاراکتر می خواستم چون دارم بازی AC رو به صورت فانتزی
می سازم عکس هایی از کاراکتر بازی می خواستم ......:40:
با سلام
دوستانی که می خوان این بازی رو تموم کنن و از اورشلیم که مشکل داره عبور کنند ( البته باز هم نمی شه اون قسمت رو بازی کرد - می شه ازش گذشت)
حالا در اون قسمتی که در عصر حاظره و گزینه خروج از دوران قدیم داره شما می تونید هر مرحله ای که دوست دارید برای بازی replay کنید.
ممنون دوست عزيز مشكلمون راحل كردي:11:
a.salireza
25-03-2008, 13:00
ممنون دوست عزيز مشكلمون راحل كردي:11:
من هم يه سيو بهتر از اين گذاشته بودم ، ولي نميدونم چرا كسي چيزي نگفت.:18:
Hitman67
25-03-2008, 19:22
به احتمال زیاد نسخه ی اصلی تا 4 روز دیگه میاد چون 28 مارس برای اروپا ریلیز میشه و به احتمال قوی لینک تورنتشو تو سایتهای مخصوص تورنت و دانلود بازی میزارن پس تا آمدن نسخه ی اصلی چیزی نمونده از همین الان شماره ی معکوس برای بهترین بازی شروع شد.
موفق باشید.:46:
shakerifar
26-03-2008, 07:30
شما که میگید تا چهار روز دیگه نسخه اصل می یاد حالا ما که این نسخه خراب رو داریم از کجا باید بفهمیم اصله یا اصل نیست شاید همین نسخه تقلبی رو به ما هم بدن بگن اصله اگه راه حلی دارید بگید
shahi-007
26-03-2008, 10:11
ای کاش یه راهی باشه ماها که بازی غیر اصلی رو خریدیم با دانلود یه فایلی بتونیم کاملش کنیم.درست مثله اون فایله روسی که در واقع همین کار رو می کرد!
بابا بازی قرار 20 فروردین یعنی 8 april ریلیز بشه ...فکر نکنم 4 روز دیگه بیاد
omid moosavi
26-03-2008, 17:11
الان اين نسخهايي كه در بازار هست همش خرابه هست......حداقل 2 يا3 ماه طول ميكشد تا نسخه اصلي به دست ماهها برسد
pouya_2008
26-03-2008, 18:43
با سلام
من نمي دونم اين سيستمم چه مشكلي داره كه اين بازي assassins creed رو با بدبختي بايد بازي كنم
من مجبور شدم بازي رو تقريبا در حد low اجرا كنم تا هم بازي روون باشه وهم گرافيكش زياد تابلو نباشه:13:
ولي بازهم تيك ميزنه ناجور در حدي كه وسط بازي يكدفعه ارور ميده...البته اون ارور نه!:27:
اينم سيستمم:
vga:geforce 8400gs 512
cpu:amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 4000
ram:3GB
Windows XP service Pack 2
راستي من تونستم شهر اورشليم را با يك كلك تا برزخش ببرم ولي بقيش اصلا نمياد
شما هم اگر كلكي بلديد بكار ببريد تاشايد ادامش بياد
با تشكر:11:
Oracle_Eldorado
26-03-2008, 19:27
با سلام
من نمي دونم اين سيستمم چه مشكلي داره كه اين بازي assassins creed رو با بدبختي بايد بازي كنم
من مجبور شدم بازي رو تقريبا در حد low اجرا كنم تا هم بازي روون باشه وهم گرافيكش زياد تابلو نباشه
ولي بازهم تيك ميزنه ناجور در حدي كه وسط بازي يكدفعه ارور ميده...البته اون ارور نه!
اينم سيستمم:
vga:geforce 8400gs 512
cpu:amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 4000
ram:3GB
Windows XP service Pack 2
راستي من تونستم شهر اورشليم را با يك كلك تا برزخش ببرم ولي بقيش اصلا نمياد
شما هم اگر كلكي بلديد بكار ببريد تاشايد ادامش بياد
با تشكر
دوست عزیز سیستم شما خوبه به جز کارت گرافیک .
اونم چون TurboCache هست .
یعنی رم از خودش نداره و از سیستم میکشه .
اگه کارتتو عوض کنی مشکلت حل میشه .
pouya_2008
26-03-2008, 20:12
دوست عزیز سیستم شما خوبه به جز کارت گرافیک .
اونم چون TurboCache هست .
یعنی رم از خودش نداره و از سیستم میکشه .
اگه کارتتو عوض کنی مشکلت حل میشه .
خيلي ممنون:10:
پس بلاخره بايد پول خرج كنيم:19:
Oracle_Eldorado
26-03-2008, 21:07
هرکس Assassin's Creed خواهد ، جعر 8600 کشد !!!!
اگه خواستی کارت گرافیک بخری در قسمت سخت افزار حتما یه مشاوره ای بکن .
سلام چه عجب دوباره روی گل شما رو دیدیم ( خنده )
من یه اشتباه کوچیک کردم رفتم 8500 گرفتم ( همین 3 هفته پیش ) کاش زودتر می گفتی یه 30 تومان میذاشتم روی پولم و 8600 می گرفتم ( گریه )
Oracle_Eldorado
27-03-2008, 01:06
سلام چه عجب دوباره روی گل شما رو دیدیم ( خنده )
من یه اشتباه کوچیک کردم رفتم 8500 گرفتم ( همین 3 هفته پیش ) کاش زودتر می گفتی یه 30 تومان میذاشتم روی پولم و 8600 می گرفتم ( گریه )
عزیزم هیچ وقت بدون مشورت هیچ کاری رو انجام نده .
بلای من سرت میاد ! من موقعی که کامپیوتر ارتقا دادم طرف گفت 7300gs ببر عالیه ! 512 مگابایت هست !!!!
منم گرفتم و دیدم اصلا از این خبرا نیست .
شما هم دیر نشده . از این به بعد هرکاری خواستی انجام بدی اینجا یه مشورتی بکن . ضرر نداره .
کاملا موافقم این کامپیوتری ها از هیچی سر در نمی آرن ( البته بعضی هاشون)
به یارو گفتم چی خوبه ببرم.
گفت یه 8400 ببر کارتو راه میندازه.
گفتم gt یا gs ?
گفت نمیدونم (طرف اصلا نمیدونست اینا چی هستند)
گفتم چیز دیگه نداری ؟
گفت 8500 هم هست.
گفتم بالا تر
گفت میخوای چی کار همین بسه دیگه ...
ما هم جو گیر شدیم همونو برداشتیم.
اندفعه دیگه از این سوتی ها نمیدم حتما مشورت می کنم .....
راستی یه سوال دقیقا کسی نمیدونه کی قراره بازی میاد .... بابا مردیم از بس انتظار کشیدیم ....
a.salireza
27-03-2008, 10:12
ميگم اين الطائز اين هم كاراي خفن انجام ميده ، شنا كردن بلد نيست؟:2: همه كاري از پرواز و از ديوار صاف بالا رفتن و ... بلده به جز شنا كردن!:18: پچي نيست كه بتونه شنا كنه؟:27:
pouya_2008
27-03-2008, 11:56
حتما!:46:
من تاحالا 5 بار بدون مشورت كارت گرافيك عوض كردم هر 5 بار بهم انداختن:2:
pouya_2008
27-03-2008, 12:01
Geforce 5200
Geforce 5500
Geforce 5700
Geforce 6200
Geforce 8400 Gs
Paradise_human
27-03-2008, 12:01
ميگم اين الطائز اين هم كاراي خفن انجام ميده ، شنا كردن بلد نيست؟:2: همه كاري از پرواز و از ديوار صاف بالا رفتن و ... بلده به جز شنا كردن!:18: پچي نيست كه بتونه شنا كنه؟:27:
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی منم تو این فکر بودم آخه کسی که به قول شما این کار هارو میکنه اونوقت شنا کردن بلد نیست.
دقیقا یه همچین مشکلی توی gta 4 vice city بودش که توی نسخه ی بعدش حلش کردن امیدواریم حداقل با یک چیزی یه همچنین مشکلی رو حل کنن.
نه؟
a.salireza
27-03-2008, 12:41
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی منم تو این فکر بودم آخه کسی که به قول شما این کار هارو میکنه اونوقت شنا کردن بلد نیست.
دقیقا یه همچین مشکلی توی gta 4 vice city بودش که توی نسخه ی بعدش حلش کردن امیدواریم حداقل با یک چیزی یه همچنین مشکلی رو حل کنن.
نه؟
Geforce 5200
Geforce 5500
Geforce 5700
Geforce 6200
Geforce 8400 Gs
ميتونستي همه ي اينها رو تو يه پست بگي ، لازم نبود سه تا پست بدي.:27:
GTA VC هم با اومدن يه پچ درست شد. خدا كنه اين هم درست بشه ، كه البته من اينجور فكر نميكنم.:19::2:
Paradise_human
27-03-2008, 14:41
بچه ها فردا قراره تو اروپا ریلایز بشه.
خبری ازش تو ایران نیست؟؟؟
fear123456789
27-03-2008, 14:48
از این بازی بیرون میپرد با توجه به این که سیستم من بالا است علت چیست؟
cpu3/8full 4mg VGA:8800GTX RAM:8Gig Hard540 gig
Oracle_Eldorado
27-03-2008, 14:59
عزیزم مال منم اینطوری هست .
هنوزم چاره ای واسش پیدا نکردم .
یه پچ اومده که نمیشه نصب کنی ! یعنی میشه ولی کل بازی زبونش روسی میشه .
ولی عجب سیستمی داریا ! 8 گیگ رم ...
fear123456789
27-03-2008, 15:20
بهترین بازی بود
omid moosavi
27-03-2008, 17:20
عزیزم مال منم اینطوری هست .
هنوزم چاره ای واسش پیدا نکردم .
یه پچ اومده که نمیشه نصب کنی ! یعنی میشه ولی کل بازی زبونش روسی میشه .
ولی عجب سیستمی داریا ! 8 گیگ رم ...
توي سيستم من هم همين جوري هست
ram 10gig
vga 9600 512mb
hard 800 gig
cpu core 2 4000 8mb cash
می بخشید ، من وقت ندارم 131 صفحه بخونم.
یک کلام بهم بگین این نسخه ای که توی بازار هست نسخه نهاییه یا هنوز ریلیز نشده؟
ايول 8gig رم واو!!!
توي سيستم من هم همين جوري هست
ram 10gig
vga 9600 512mb
hard 800 gig
cpu core 2 4000 8mb cash
دوستان ربطي به سيتمتون نداره همه اين مشكل را دارن شما ميتونيد با استفاده از سيوي كه دوستمون قبلا گذاشته اين مرحله را رد كنيد:
با سلام
می بخشید ، من وقت ندارم 131 صفحه بخونم.
یک کلام بهم بگین این نسخه ای که توی بازار هست نسخه نهاییه یا هنوز ریلیز نشده؟
نه دوست عزيز نسخه نهايي نيست بازي هنوز ريلز نشده قراره 28March ريلز بشه:46:
هنوز ریلیز نشده بابا ... یکی میگه فردا ( تو اروپا) یکی میگه 20 فروردین ( تو آمریکا) ....... من که سر در نیاوردم .
هنوز ریلیز نشده بابا ... یکی میگه فردا ( تو اروپا) یکی میگه 20 فروردین ( تو آمریکا) ....... من که سر در نیاوردم .
خوب دوست عزيز وقتي يكي ميگه فردا تواروپا وديگري 20فروردين معنيش اينه كه هنوز ريلز نشده قراره ريلز بشه تازه شما به اين شايعات توجهي نكنيد.
omid moosavi
27-03-2008, 20:28
حداقل 1ماه طول ميكشد تا به دست ماه برسد(نسخه اصلي)
Paradise_human
27-03-2008, 22:59
خوب دوست عزيز وقتي يكي ميگه فردا تواروپا وديگري 20فروردين معنيش اينه كه هنوز ريلز نشده قراره ريلز بشه تازه شما به اين شايعات توجهي نكنيد.
شایعه کدوم عزیز من!!!!
28 مارس بازی توی اروپا ریلایز میشه.
قبول نداری برو سایت Game spot تا بفهمی.
درباره ی چیزی که اطلاع نداری اظهار نظر نکن.
نوشته شده توسط Nine [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
فکر کنم اخرین حریفمون همون رئیس خودمون باشه (البته با توجه به لحن دوستمون اینو گفتم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sargeras
28-03-2008, 07:00
یه سوال چرا المعلم الطائر را اول بازی میکشه؟
sargeras
28-03-2008, 09:10
من دو تا سوال داستم
1-من با سیو بازی تا آخرش رفتم ولی بعد از اینکه المعلم را کشتم معلوم نشد چی شد یهو رفت به زمان حاضر اونجا هم هیچ کاری نمی کنه آیا این به خاطر تقلبی بودن بازیه یا نه؟
2- در مراحل 3-4-5-6 چهارتا مرحله ی اورشلیم هست که وقتی میرم داخلشون تو هر چهارتا dont send میده آیا اون چهار مرحله که قراره اضافه بشن همین ها هستند یا اونا چهارتا مرحله ی جدید اند؟
شایعه کدوم عزیز من!!!!
28 مارس بازی توی اروپا ریلایز میشه.
قبول نداری برو سایت Game spot تا بفهمی.
درباره ی چیزی که اطلاع نداری اظهار نظر نکن.
دوست عزيز من اسم شما را بردم؟!گفتم به شايعات توجهي نكن خيلي ها از خودشون شايعه درست ميكنند...
من دو تا سوال داستم
1-من با سیو بازی تا آخرش رفتم ولی بعد از اینکه المعلم را کشتم معلوم نشد چی شد یهو رفت به زمان حاضر اونجا هم هیچ کاری نمی کنه آیا این به خاطر تقلبی بودن بازیه یا نه؟
2- در مراحل 3-4-5-6 چهارتا مرحله ی اورشلیم هست که وقتی میرم داخلشون تو هر چهارتا dont send میده آیا اون چهار مرحله که قراره اضافه بشن همین ها هستند یا اونا چهارتا مرحله ی جدید اند؟
در مورد پایان بازی باید بگم برم به این تاپیک جوابت رو می گیری :
در مورد اون 4 مرحله باید بگم اشتباه می کنی چون جدا از اون 4 تا دیگه اضافه میشه و اینی هم که ارور میده به خاطر اینه که نسخه ی نهایی نیستش و نسخه اصلی ( یکی می گه امروز یکی میگه 20 فروردین) میاد .....:31:
یه سوال چرا المعلم الطائر را اول بازی میکشه؟
المعلم الطیر رو نمیکشه اونجا تنبیه می کندش همین ( البته فکر کنما :31: )
سلام
من از یکی شنیدم که وسط آرم بازی دوتا اسم <علی> نوشته شده می خواستم بدونم درسته؟؟
منم تو art work یه قلعه ای رو دیده بودم که روش نام علی نوشته شده بود بعد فهمید اهان این الطیر یه اسماعیلی هست یعنی نه شیعه و نه سنی و امام علی رو قبول داره همون طور که حسن صباح قبول داشت این اسم علی حتما همان حضرت علی هست.
aRThaS_08
28-03-2008, 14:09
من که چیزی ندیدم ببین خودت میبینی
aRThaS_08
28-03-2008, 14:12
در ضمن الطائر اسماعیلی نیست و Assass هست که به فارسی میشه حشّاش(مسلمان تندرو)
omid moosavi
28-03-2008, 15:39
sargeras
28-03-2008, 17:59
شما خودت این چیزها را دیدی؟
sargeras
28-03-2008, 18:02
در مورد اون 4 مرحله باید بگم اشتباه می کنی چون جدا از اون 4 تا دیگه اضافه میشه و اینی هم که ارور میده به خاطر اینه که نسخه ی نهایی نیستش و نسخه اصلی ( یکی می گه امروز یکی میگه 20 فروردین) میاد .....:31:
المعلم الطیر رو نمیکشه اونجا تنبیه می کندش همین ( البته فکر کنما :31: )
ما که این نوشته های خونین شما رو ندیدیم!
خب باید دکمه ی E رو فشار بدی بابا .....
Oracle_Eldorado
28-03-2008, 23:42
قابل توجه دوستانی که بازی رو روی XP اجرا میکنند !!!
اگه کارت گرافیکتون Vista Support هست پیشنهاد میکنم 100 روی ویستا بازی کنید .
من خودم تا امروز روی XP بازی میکردم ولی امروز که ویستا نصب کردم کف بر شدم !!!!
واقعا گرافیکش با DX10 عالیه .
sargeras
29-03-2008, 17:07
خب باید دکمه ی E رو فشار بدی بابا .....
حق با شماست دیدمشون ولی بازی همین جوری تموم میشه !!!من که از داستانش خوشم نیومد (البته شاید با نسخه های بعدش بشه چیزی فهمید)
راستی اون چهار مرحله به کجا اضافه میشن قراره 11 تا memory داشته باشیم؟
Moh@mm@d - TNT
29-03-2008, 18:30
raste ke in bazi tohinie vase iran?
raste ke in bazi tohinie vase iran?
خير دوست عزيز اصلا همچين چيزي نيست وبازي اصلا به ايران توهين نكرده.
آقا من یه چیزایی این آخرش فهمیدم . . .
این نفر هفدهم که ما هستیم بعد از کشتن المعلم یه تیکه از پیس آف ایدن پیدا می کنه که جای تمام ترشر ها و سنگ ها و اشیای ماورا طبیعی دیگه رو نشون می ده . 16 نفر قبلی که از ما بودن هم یه چیزهایی پیدا می کردند ولی اینقدر جامع نبوده که جای همه اشیاء رو نشون بده . برای همین هم ما (نفر 17) واقعا چیز ارزشمندی پیدا کردیم . اون اشکال روی زمین و دیوار هم مربوط میشه به جاهایی که اون اشیا وجود دارند . و در آخر هم اینکه یکی از اون اشیا در جنوبی ترین نقطه ایران قرار داره . !!
mohsentanha
29-03-2008, 22:07
سلام
من دو نفر رو ترور کردم حالا می خوام برم به یه شهر دیگه ولی از بازی میاد بیرون کسی نمی دونه چرا؟
در ضمن از نظر سیستم مشکلی ندارم فقط می خوام بدونم مشکل بازی هستش یا نه؟
Oracle_Eldorado
29-03-2008, 23:12
سلام
من دو نفر رو ترور کردم حالا می خوام برم به یه شهر دیگه ولی از بازی میاد بیرون کسی نمی دونه چرا؟
عزیزم Tab بزن و اونجایی رو که میخوای بری رو نگاه کن ببین کجاست !
اورشلیم !!!
اصلا نمیتونی از این دروازه رد بشی .
تنها راهش یه سیو کامل بگیری و یه Memory Block جلوتر رو لود کنی .
سیو کامل بازی هم چند صفحه ی قبل گذاشته شده .
khosro-parviz
30-03-2008, 09:02
سلام
دوست عزیز تمام نسخه هایی که در بازار هستن همین شکل رو دارن (به جز نسخه ی روسی که پر از باگه
شما تا 20 فروردین صبرکن تا نسخه ی اصلی و سالم بازی بیاد.
راستی یه سوال داشتم دوستان من کارت من 8800 جی تی اس هست ولی وقتی در ویستا نصبش می کنم موقعی که می خوام اجراش کنم ارور دایرتکس می ده.
کسی راه حلی داره؟
بزارید خلاصه داستان بازی که هنوز جایی تو فارسی ندیدم رو بگم :
البته این داستان از خود بازی و اون وقایع احتمالی برگفته شده :
اول قضیه حسن صباح رو مشخص کنم که این بابا واقعی بوده ولی خوب این یارو المعلم که تو masyaf (ماسیاف) بوده این هم واقعی بوده !!! ولی خوب کاراش رو از حسن صباح تقلید کرده بوده . خوب حالا بازی چون نمی خواد بازی به ایران ربط خاصی نداشته باشه برای همین هم از اون المعلم استفاده کرده . این templer ها هم کلا حاصل تخیل خود نویسنده بوده .
و اما درباره این تریشر ها و اشیاء ماورا طبیعی که اونها هم بخشیشون واقعی هستن . یعنی در دنیای واقعی وجود فیزیکی دارند ولی خبری از این قدرت ها نیست !!!
حالا نقش شما تو بازی چیه :
شما برای چی شماره 17 خطاب می شید ! ها چون این templer ها و Assassins هاتو همون قرن 12 داستانشون تموم نشد و تا قرن حاضر هنوز نوادگانشان کارهای پدرها را انجام می دهند . این یارو دکتره که اول بازی می بینید یکی از همون templer ها هست و lucy هم یه خودیه (assassins) هست . این templer ها زمان حاضر هم که اسمشون شده شرکت abstergo دنبال نوادگان Assassins ها می گردن که جاهای اون اشیاء رو پیدا کرده بودند و میاوردنشون اینجا و از طریق دستگاه animus به خاطرات پدربزرگها این بدبخت ها دست پیدا می کنن تا جای اشیا رو پیدا کنن .
خوب 16 نفرو تا حالا این کارو باحشون کرده بودندو به یه جاهایی رسیده بودند . البته بعضی از اون 16 نفر هم که فهمیده بودند اینها می خوان با این اشیا چی کار کنن خود کشی می کردن و به صورت رمز با خونشون یه پیغام هایی روی در و دیوار اون محل می زاشتن تا شما بفهمی باباجان اگر این ها رو پیدا کردی دو دستی تقدیم این نامردا نکنی !
حالا شما نفر 17 هستی و این کار بر روی شما انجام میشه .
این templer ها با این اشیاء می تونن به مقصودشون که حکمرانی بر جهان (چقدر کلیشه ای) هست برسند . فقط کافیه اون ها رو بدست بیارن و با فضا پیما بفرستنشون تو فضا تا دور زمین بچرخن و تمام زمین رو تحت تاثیر قرار بدن .
اگه سوالی هست بگین !
خوب اگه آخر بازی رو دیده باشید یکی از اون اشیا رو می بینید که چه کاری با شما می کنه !!!
در ضمن نسخه PC این بازی احتمالا چهار تا مرحله اضافه تر نداره یعنی چهارتا mem block دیگه نداره . بلکه side mission های اضافی داره (البته اینو تو فروم های ubi نوشته بود) .
sargeras
30-03-2008, 16:19
این templer ها با این اشیاء می تونن به مقصودشون که حکمرانی بر جهان (چقدر کلیشه ای) هست برسند . فقط کافیه اون ها رو بدست بیارن و با فضا پیما بفرستنشون تو فضا تا دور زمین بچرخن و تمام زمین رو تحت تاثیر قرار بدن .
اگه سوالی هست بگین !
خوب اگه آخر بازی رو دیده باشید یکی از اون اشیا رو می بینید که چه کاری با شما می کنه !!!
در ضمن نسخه PC این بازی احتمالا چهار تا مرحله اضافه تر نداره یعنی چهارتا mem block دیگه نداره . بلکه side mission های اضافی داره (البته اینو تو فروم های ubi نوشته بود) .
چه کار میکنه ؟ من وقتی المعلم را کشتم یه کره زمین اومد بعدشم دیگه چیزی نشون نداد رفت به زمان حاضر و اونجا هم کاری نمیکنه فقط اون نوشته ها رو دیدم یعنی بازی ما از نسخه ی تقلبی هم ناقص تره ؟!!
چه کار میکنه ؟ من وقتی المعلم را کشتم یه کره زمین اومد بعدشم دیگه چیزی نشون نداد رفت به زمان حاضر و اونجا هم کاری نمیکنه فقط اون نوشته ها رو دیدم یعنی بازی ما از نسخه ی تقلبی هم ناقص تره ؟!!
خوب همون المعلم یه چیزی تو دستش نبود که شما رو نگه داشته بود ... یا از خودش کپی هایی به وجود آورد ... یا تمام کسایی که کشته بودین رو جلوی چشمتون آورد ... اینها همه قدرت همون پیس آف ایدن که دستش بود , بود .:10:
سلام
من از سیو گیم استفاده کردم مشکلم حل شد ولی یک چیزی .. من چطرو میتونم از اخرین Check Point خودم گیم رو لود کنم ؟ هی باید یا بیام اول مرحله ...
shahab_f
30-03-2008, 17:49
سلام دوستان . من این بازی رو نصب کردم , توی بازی شخصیت ها که حرف می زنند صدای حرفشون نمیاد , یعنی تمام صداهای بازی (موسیقی , افکت ها ...) کار می کنند به جز صدای شخصیت ها , تو تنظیمات خود بازی هم (option) رفتم کمکی نکرد , در ضمن دی وی دی هم سالمه چون با همون دی وی دی خونه ی یکی دیگه با صدا اجرا کرد.
حالا میشه کمکم کنید؟
sargeras
30-03-2008, 18:27
خوب همون المعلم یه چیزی تو دستش نبود که شما رو نگه داشته بود ... یا از خودش کپی هایی به وجود آورد ... یا تمام کسایی که کشته بودین رو جلوی چشمتون آورد ... اینها همه قدرت همون پیس آف ایدن که دستش بود , بود .:10:
چرا انا رو دیدم ولی برای من مبهمه بازی تموم شد بدون انکه نه فیلمی نه صحبتی هیچ تازه اون شیئ تو دست المعلم رو هم الطائر بر نداشت انگار سریال برامون گذاشتن
Hadi136813
30-03-2008, 18:42
داستان بازی در سال 1191 میلادی (زمان رخ دادن سومین جنگ های صلیبی بین مسلمانان و مسیحیان) و در منطقه ای بین امپراطوری LionHeart-King Richard (ریچارد شیردل) و دیوارهای اورشلیم رخ می دهد. Assassin در لغت به معنای آدمکش است اما نام بازی از معنای آدم کش گرفته نشده است. بازی داستانهای گروه حشاشین را روایت میکند. حشاشین نام گروهی از مسلمانان شجاع است که می خواهند با به قتل رساندن سران اصلی جنگ به این جنگ پایان دهند، خصوصیت بارز افراد این گروه این است که برای اثبات وفاداری خود یک انگشتشان را قطع کرده و به جای آن خنجری قرار می دهند که بسیار کار آمد است. در حال حاضر سینان (Sinan) فرمانده اصلی این گروه است و قصد دارد با کشتن نه فرد که عامل اصلی ایجاد این جنگ خونین هستند به جنگ پایان دهد و دنیا را در صلح و صفا ببیند. برای این کار او الطیر( معنای فارسی: شاهین پرنده) را مامور می کند و الطیر نیز که به دنبال کسب شهرت است این ماموریت مهم را قبول می کند. البته دیگر اعضای این گروه نیز در این راه الطیر را همراهی می کنند. Jaye Ramond در مصاحبه خود اعلام کرده است که این گروه تنها نام قاتلین مسلمان را به دوش می کشند و دارای عقاید خاص خود هستند. هوش مصنوعی مطمئنا یکی از جذاب ترین قسمت های Assassin's Creed قسمت هوش مصنوعی خواهد بود.در این قسمت روزنه هایی از هوش مصنوعی نسل آینده را می توان دید که به طریق مختلف می تواند بر روی Gameplay بازی تاثیر بگذارد.در نمایشگاه X06 برای اولین بار از Gameplay بازی پرده برداری شد و هوش مصنوعی،یکی از عواملی بود که باعث شد این بازی یک نمایش بسیار خوب در این نمایشگاه داشته باشد. تقریبا تیم طراحی به ریزترین نکات هوش مصنوعی توجه کرده و به خوبی توانسته اصل "عمل و عکس العمل" را در بازی پیاده کند ولی با این تلاش باز هم در بعضی مواقع شخصیت های غیر قابل بازی (NPC) حرکاتی غیر عادی از خود نشان می دهند که با توجه به زمان باقی مانده تا زمان انتشار می توان انتظار داشت که این مشکلات نیز مرتفع شوند. همانطور که گفته شد در قسمت هوش مصنوعی اصل"عمل و عکس العمل" به خوبی شبیه سازی شده است و دلیل حضور هوش مصنوعی در بازی ها پیاده سازی همین اصل هست ولی بار ها و بار ها دیده شده است که از این قسمت به سادگی گذر شده و توجه چندانی به آن نشده است.در Assassin’s Creed مردم شهر تمام وقت به رفتار Altair توجه می کنند و او را زیر نظر دارند.از حرکات غیر منتظره Altair می ترسند و با حضور او در مجمع خود نگران می شوند.مثلا در صحنه ای که Altair با اسب به شهر وارد می شود مردم از ترس بر خورد نکردن با اسب خود را عقب می کشند و با پیاده شدن Altair از اسب به راه خود ادامه می دهند. مردم در حالی که Altair در میان آنها حضور دارد تا وقتی که حرکتی مشکوکی از او سر نزند به زندگی عادی خود ادامه می دهند.در صحنه ای که Altair از میان مردم در بازار شهر عبور می کند مردم هیچ عکس العملی نسبت به او ندارند.امّا وقتی یکی از مردم با ضربه Altair به زمین می خورد،دیگران از او دوری می کنند و به صورتی خصمانه به او نگاه می کنند. یکی از مهمترین مشکلات هوش مصنوعی بازی در این قسمت به وضوح دیده می شود این است که مردمی که از Altair دوری می کنند تا جایی که می توانند سر خود را به طرف Altair بر میگردانند و به اون نگاه می کنند که در پاره ای از مواقع بسیار غیر واقعی جلوه می کند و قدرت هوش مصنوعی این بازی را زیر سوال می برد. وقتی که Altair می دود مردمی که در سر راه او قرار دارند سعی می کنند که بایستند و خود را از سر راه او دور کنند تا صدمه ای نبینند و کسانی هم که در گوشه کنار کوچه حضور دارند حرکات او را زیر نظر می گیرند.وقتی Altair از ساختمانی بالا می رود، مردم کوچه و خیابان ها با دیدن او تعجب می کنند و او را با دست به یکدیگر نشان می دهند و صبر می کنند تا عاقبت کار را تماشا کنند. شاید در بعضی مواقع مردم به او مشکوک شوند و مراتب را به ماموران محافظ شهر گزارش دهند و آن وقت است که باید خودتان را برای رویارویی با ماموران حفاظتی شهر آماده کنید. Altair نمی تواند مثل Sam Fisher در سایه ها مخفی شود و در موقعیت مناسب به هدف خود برسد.او باید با استفاده از عوامل محیطی به هدف خود نزدیک شود.شاید بهترین راه برای رسیدن به هدف مخفی شدن در میان مردم باشد.اما به دلیل بالا بودن هوش مصنوعی ماموران حفاظتی،اگر او بخواهد در قالب پنهان شدن در میان مردم و رسیدن به هدف خود عمل کند خیلی زود شناسایی می شود.پس باید بهترین گروه مردم که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به Altair دارند انتخاب شوند که از این میان کشیش های کلیسا به دلیل پوشیدن لباس سفید ظاهری شبیه به او دارند و به راحتی در قالب کشیش های کلیسا می توان به هدف خود نزدیک شد و به عبارتی هوش مصنوعی بازی را به اشتباه انداخت. زیبا ترین صحنه بعد از کشتن مقتول در میدان اصلی شهر "عکس العمل" مردم نسبت به حادثه است.به نظر شما عکس العل عادی نسبت به مسئله چیست؟ بهترین گزینه در این مواقع در غریزه انسان "فرار" است که مردم به خوبی این غریزه را به مرحله اجرا در می آورند. آنها با تمام توان می دوند تا خود را از Altair دور کنند تا خود را از مرگ احتمالی نجات دهند.بعضی از مردم نیز خود را بر سر راه Altair قرار می دهند تا شاید بتوانند او را دستگیر کنند و از حکومت برای دستگیری او پاداش دریافت کنند. بهترین راه فرار برای Altair خروج از دروازه شهر است ولی باز ماموران حفاظتی در مقابل عمل Altair یک عکس العمل خوب نشان می دهند و دروازه را میبندند و او را محاصره میکنند.حال وقت مبازه است. همانطور که ملاحظه می فرمایید مردم و ماموران محافظتی بهترین عکس العمل را در مقابل عمل Gamer نشان می دهند و شاید در یک محیط با شرایط مختلف، تصمیمات مختلفی را اتخاذ کنند.در مجموع یکی از نقاط قوت Assassin’s Creed هوش مصنوعی فوق العاده عالی آن است که نوید یک بازی بسیار منطقی را می دهد که نمیتوان به راحتی در محیط آن ریسک کرد.گرچه در هوش مصنوعی بازی نکاتی منفی دیده می شود ولی می توان منتظر ماند تا چند ماهی که به انتشار بازی مانده است نقیصه های هوش مصنوعی برطرف شود و این قسمت بازی به یکی از رویایی ترین هوش مصنوعی های استفاده شده در بازی ها تبدیل شود. تا به حال مشخص شده است که در هوش مصنوعی Assassin's Creed بر روی X360 از حالت خاصی استفاده می شود که در نهایت نتیجه هوش مصنوعی تمامی Platform یعنی PS3-PC-X360 یکی است.در “UbiDay” نیز مشخص شد که Engine بازی می تواند به صورت هم زمان 150 نفر با هوش مصنوعی های مختلف کنترل کند.که این خبر خوبی برای قسمت هوش مصنوعی بازی باشد. فیزیک مانند دیگر قسمت های بازی،به سختی می توان از این این قسمت اشکال گرفت،ولی هنوز اطلاعات خاصی از فیزیک بازی منتشر نشده است. در این قسمت، آن چیز هایی را که ما در تریلر ها دیده ایم و در خبر ها خوانده ایم را برای شما تشریح می کنیم. جالبترین قسمت فیزیک بازی را می توان به برخورد های فیزیکی که میان Altair و مردم انجام می شود نسبت داد.برخوردها بسیار طبیعی طراحی شده است و شدت برخورد ها در صحنه های مختلف فرق میکند.Altair وقتی از میان عده ای از مردم عبور می کند دست خود را بر روی شانه مردم می گذارد تا راه را برای خود باز کند.او می تواند مردم را با دست طرفین پرتاب کند و راه را برای خود باز کند یا دشمنان را از سر را بردارد.یک از نکات جالب در نمایش بازی در نمایشگاه X06 صحنه ای بود که Altair شخصی را به طرف یک دخمه که برای فروش مواد غدایی بود پرتاب کرد.در عین تعجب آن شخص به زمین نخورد بلکه به شدت به ستون آن مغازه برخورد کرد و سپس به زمین افتاد. Altair میتواند اشیاء چوپی مانند ستون ها را با استفاده از ضربه شمشیر تخریب کند و راه را برای تعقیب کنندگان ببندد.یکی دیگر از بهترین قسمت های فیزیک بازی نحوه برخورد شمشیر ها و عکس العمل بدن های شخصیت ها نسبت به ضربه است.هر کسی که قدرت ضربه اش بیشتر باشد می تواند با استفاده از این قدرت تعادل دشمن را به هم بزند و در موقعیت مناسب ضربه دوم را وارد کند.حتی این به هم ریختن تعادل می تواند باعث سقوط شخصیت ها از روی ساختمان ها به روی زمین شود. همانطور که اشاره شد اطلاعات چندان زیادی از فیزیک بازی در دسترس نیست ولی به محض مشخص شدن اطلاعات بیشتری از فیزیک بازی آن را به اطلاع شما خواهیم رساند.تمام چیزی که قبل از E3 می توانیم برای شما بگوییم این است که قرار است بازی از فیزیک عالی بهره ببرد که نمونه هایی از این فیزیک عالی را در سطر های بالا توضیح داده ایم. شخصیت پردازی (طراحی شخصیت و خصوصیات الطیر) شخصیت پردازی یا به عبارت دیگر طراحی شخصیت در بازی Assassin's Creed در نقطه اوج خود قرار دارد به طوری که هنگامی که در شهر قدم می زنید همه ی مردم دارای صورت های خاص خود هستند. الطیر می تواند یک انسان کاملا وحشی باشد و به تمام مردم شهر حمله کرده و آن ها بکشد زیر بازی Open-World نیز هست ، اما این کار غلط ترین کار ممکن به حساب می آید زیرا مردم می توانند پشتوانه الطیر باشند و اگر او آن ها را بکشد مردم نه تنها از او حمایت نمی کنند بلکه مکان او را نیز به مامورین لو می دهند. الطیر دارای توانایی های بسیار بالایی است او از دیوارها بالا رفته ، از روی سقف ها به سقف دیگر می پرد ، خود را بین مردم مخفی می کند، اسب براند و ... . فاصله بین دمشق و اورشلیم چیزی در حدود 130 مایل (203 کیلومتر) است و از آن جایی که بازی دارای سیستم شب و روز دینامیک است الطیر می تواند چه در تاریکی شب و چه در روز و زیر آفتاب سوزان این مسافت طولانی را با پای پیاده و یا اسب بپیماید. نمای ظاهری الطیر بگونه ای است که هیچ وقت به طور کامل صورت او دیده نمی شود زیرا غالبا کلاه خود را بر روی صورتش انداخته تا شناسایی نشود او از این روش برای مخفی نگه داشتن خود به نحوه احسنت استفاده می کند به طوری که در یکی از تریلرها مشاهده می شود ماموران دنبال الطیر کرده اند و او سر خود را پایین انداخته و بین کشیشان کلیسا خود را مخفی می کند. خنجر الطیر نیز سلاح اصلی اوست که به کمک آن هر کسی را که بخواهد می کشد البته حرف های نیز در مورد سیستم جلو و عقب بردن زمان در بازی شنیده می شود که اطلاعاتی از آن در دست نیست. گرافیک بازی هایی که توسط UBI Soft عرضه میشوند معمولا از گرافیک و جلوه های بصری بالایی بهره مند هستند و در کمتر بازی شاهد گرافیک پایین هستیم. بازی Assassin's Creed یکی از نوآورانهترین بازیهای نسل بعد به شمار میرود. چرا که طبق وعده سازندگان در Assassin's Creed همه چیز متفاوت و واقعی است. بازی از نظر گرافیکی یک شاهکار تمام معناست. دقت در طراحی و جزئیات بازی شما را مبهوت میکند. حتی برای طراحی یک ساختمان مدت ها وقت صرف شده تا نسبت به ساختمان های دیگر تفاوت و جود داشته باشد و شما با طی کردن مرحله هیچ شباهتی را احساس نکنید و پی در پی تازگی و تنوع را احساس کنید و ببینید. در کل میتوان گفت طراحی های بازی بسیار دقیق هستند و هیچ انتقادی بر آنها وارد نیست. اگر Oblivion را بازی کرده باشید، حتما میدانید که محیطهای وسیع Oblivion تابهحال در کمتر بازیای مشاهده شده. اما شما در Assassin's Creed چیزی فراتر از آن را خواهید دید. در Assassin's Creed هیچ محدودیتی وجود ندارد و شما به هر قسمت شهر که بخواهید دسترسی دارید. محیط بازی آنقدر وسیع است که با یک بار بازی کردن نمیتوانید تمام قسمتهای شهر را ببینید. هر کدام از شخصیتهای بازی چهرهی مخصوص به خود را دارند و بسیار کم پیش میآید که شما یک چهره را دوبار در بازی ببینید. البته این موضوع در اکثر بازیهای نسل بعد به چشم میخورد. نورپردازی بازی بسیار خیرهکننده است. نور خورشید نسبت به شکل، اندزه و حالت هر جسم بر روی آن تاثیر میگذارد. همچنین بازتاب نور و سایهها کاملا مطابق با قوانین بازتاب نور طراحی شدهاند. علاوه براین، عکسهای منتشر شده از بازی نشان میدهند که همانند بازی Riddick سایهی Altair نیز جلویش نقش میبندد و با حرکت کاراکتر سایه او نیز تغییر خواهد کرد. دیوارهای بلند مانع نفوذ نور خورشید به داخل کوچهها میشوند، شما از کوچهی تاریکی عبور می کنید و با رسیدن به میدان شهر و محوطهای باز نور خورشید را مجددا مشاهده میکنید. تمامی این موارد نشان از توجه سازندهها به نورپردازی در بازی دارد. نکته جالب دیگر در گرافیک بازی نوع پوشش مردم شهرها است که نشانگر آداب و رسوم اعراب در گذشته است. تیم سازنده حتی برای طراحی لباسهای مردم هم وقت زیادی را صرف کرده و لباسهایی کاملا واقعی که در هنگام حرکت و یا وزش باد تغییر حالت میدهند را خلق کرده است. متریالها و تکستچرهای به کار رفته در بازی هم جای تحسین دارند طوری که جلوه ی قرون وسطی و جنگ های صلیبی را به زیبای به تصویر کشیده اند. طراحی کاراکترهای بی شماری در بازی وجود دارد برای مثال چهره فروشنده های شهر هرکدام با شکل و شمایل خاصی طراحی شده اند و دیگر مثل بعضی از بازیها یک سری کاراکتر شبیه به هم کنار هم قرار ندارند بلکه به ریز ترین نکات در بازی اشاره شده و از تکرار کاراکترها در بازی به شدت خوداری شده است . فضای وهم آلود و گرم شهرهای بازی زیبای خاصی را دارد که شما را به دنیای دیگری می برد دنیای که شما در آن با فرهنگ و عقاید و جنگهای آن زمان آشنا می سازد . افکت های ضربه شمشیر و چاقو جای تحسین دارد به طوری که اصابت هر ضربه به هر نقطه از بدن باعث بروز خونریزی و پارگی میشود! یکی دیگر از نکات قوت بازی ناپدید نشدن اجساد در بازی است! در اکثر بازیها حتی بازیهای جدید گیمرها از این موضوع رنج می برند که اشخاص در صورت مردن سریع ناپدید می شوند که بازی را غیر طبیعی میکند.اما در Assassin's Creed این قانون وجود ندارد و حتی ساعت ها بعد از قتل جسد بر روی زمین میباشد. صداگذاری معمولا در بازی هایی که بر هر نحوی تمی از بازی های مخفی کاری دارند صدا آیتم بسیار مهم و حیاتی است و بازی باید از بهترین سیستم صداگذاری بهره مند باشد ، خوشبختانه Assassin's Creed در این زمینه نیز بسیار عالی عمل کرده و از سیستم Dolby Digital 5.1 استفاده می کند و این نوید یک صداگذاری عالی برای بازی را می دهد. موسیقی بازی نیز کاملا حال هوای قرن 12 و قرون وسطا را می دهد و حس بازی در نقش یک قاتل مخفی را به شما القا می کند. تمامی بخش های صدا گذاری بازی تک تک رکورد شده اند از موسیقی متن گرفته تا شکستن شیشه های مختلف... در این بازی شاهد وجود بسیاری اسب هستیم که برای برداشت صدا از اسب واقعی در تکسچر های مختلف صدابرداری شده و در بازی عینا بدون اضافه کردن افکت بارگذاری شده است. این نمونه بسیار کوچکی از قدرت صداگذاری بازی میباشد.
Hadi136813
30-03-2008, 19:22
اینم داستان بازی ...
داستان بازی در یک سه گانه اتفاق خواهد افتاد که نوشته شده توسط استیون بیمز-- steven bames--است.
شخصیت اصلی بازی الطیر یا الطائر که در منابع رسمی الطائر ابن الاحد به معنی "پسر یک نفر" نامیده شده بر خلاف پیش نمایش های خود چندان مخوف و کم حرف از آب در نیامد ولی هویت او همچنان مرموز است و جز نام کوچک ، هویت پدر مسیحی و مادر مسلمان و سنش 25 ، اطلاعات مهم دیگری از او در دست نیست. الطائر مانند پرنس فارس حرکات عجیب و ناباورانه ندارد بلکه تمام حرکاتش معقول و واقعی ولی حرفه ای کار شده است.الطائر انگشت حلقه ندارد بلکه به جای ان مهم ترین سلاح بازی یعنی خنجر شخصی او روی دستش جا سازی شده است. (حشاشین برای اثبات وفاداری خود یکی از انگشتان خود را قطع می کردند)ظاهر و لباس او از اولین تریلر تا نسخه ی اصلی بازی تغییر بسیاری کرده که با مراجعه به خبر های قدیمی و عکس ها ، این امر به شهود قابل رویت است. الطائر یکی از حشاشین یا درمانگران اسماعیلی است که اولین گروه تروریستی تاریخ به شمار می روند . موسس این گروه حسن صباح ، رهبر اسماعیلیون در ایران است که در زمان ملکشاه دست به مخالفت با سلطنت زد. تا قبل از 1100 سال پیش هیچ کس به جز سر سپردگان اسماعیلی از مکان فرماندهی مرکزی حشاشین در قزوین امروزی و الموت آگاه نبودند حتی ریچارد شیر دل نیز تا بعد از سومین جنگ صلیبی موفق به یافتن این قلعه نشد .گرچه هم اکنون نیز سفر به این قلعه کار سهلی نیست.
محتوای بازی بسیار فراتر از قرون وسطا را در بر می گیرد . در زمان حال گروهی از باقی مانده ی تمپلار ها با دزدیدن دزموند مایلز یکی از نواده های الطائر (او یک گارسون است که در یک کافه کار می کند) و انجام آزمایش هایی روی او سعی دارند خاطرات و راز های فاش نشده حشاشین را که در سرنوشت جنگ های صلیبی به طور مرموزی تاثیر داشت از DNA دزموند بیرون بکشند. بیشتر صحنه های بازی نیز در همین خاطرات اتفاق می افتد.
محور داستان نسخه ی اول این سه گانه در قرون وسطا (درون خاطرات دزموند) حول ترور 9 تن از سران تمپلار در سال 1191 می گذرد که بعضی از این سران عبارتند از:
Garnier de naplouse = رئیس درمانگاه شوالیه های تمپلار
Ibn jubayr = زمین شناس عرب-اسپانیایی
Meister sibrand = یکی از سران شوالیه ها
William v = دولتدار آموزشی عکا
Robert IV de sable = یکی از سران شوالیه های تمپلار
Merchant tamir = بازرگان تمپلار
و سه تن دیگر که اغلب جانشینانی هستند که صلاح الدین و ریچارد شیر دل در زمان جنگ برای خود انتخاب کرده اند ، هیچ کدام از آن ها لیاقت حکومت و قدرت را نداشته و دست به فساد می زنند . بنابرین الطیر به دستور المعلم یکی از سران حشاشین که مقر اصلی او در روستای مصیاف(در سوریه کنونی) است، این 9 نفر را به قتل می رساند.
بازی آغازی زیبا دارد و در ابتدا شما بعد از یک فرار وارد مصیاف می شوید و پس از مدت ها المعلم را ملاقات می کنید ، تمپلار ها به دهکده حمله می کنند و جلوی درب قلعه منتظر می مانند. المعلم بهترین شاگردان خود را به بالای برج و روی چوبه های مخصوص می فرستد ، شما یکی از آن ها هستید سپس با پرشی باورنکردنی از ارتفاع به درون کپه ای کاه می پرید پس از آن شما تمپلار ها را با آزاد کردن تنه های درخت از بین می برید . بعد از این شما باید اولین ترور خود را انجام دهید ، شما یک درمانگر هستید ؛درمانگر مشکلات جنگ های صلیبی.
با این همه داستان بازی مرموز و مبهم تمام میشود و آن را کاملاً به نسخه های بعدی موکول می کند ....
سلام
من از سیو گیم استفاده کردم مشکلم حل شد ولی یک چیزی .. من چطرو میتونم از اخرین Check Point خودم گیم رو لود کنم ؟ هی باید یا بیام اول مرحله ...
;sd kdsj ;l; ;ki ?
کسی نیست کمک کنه ؟
Oracle_Eldorado
30-03-2008, 23:06
سلام
فکر نکنم بشه . چون منم میخواستم این کار رو بکنم ولی پیداش نکردم .
khosro-parviz
31-03-2008, 10:19
سوال داشتم دوستان کارت من 8800 جی تی اس هست ولی وقتی در ویستا نصبش می کنم موقعی که می خوام اجراش کنم ارور دایرتکس می ده.
کسی راه حلی داره؟
shahab_f
31-03-2008, 10:28
سوال داشتم دوستان کارت من 8800 جی تی اس هست ولی وقتی در ویستا نصبش می کنم موقعی که می خوام اجراش کنم ارور دایرتکس می ده.
کسی راه حلی داره؟
دایرکت ایکس 10 رو نصب کردی؟
کسی راه حلی داره؟
شما بايد Direcx9 را آخرين ورژنش را نصب كني تا بازي اجرا بشه:46:
chaos theory
31-03-2008, 11:22
سلام دوستان . من این بازی رو نصب کردم , توی بازی شخصیت ها که حرف می زنند صدای حرفشون نمیاد , یعنی تمام صداهای بازی (موسیقی , افکت ها ...) کار می کنند به جز صدای شخصیت ها , تو تنظیمات خود بازی هم (option) رفتم کمکی نکرد , در ضمن دی وی دی هم سالمه چون با همون دی وی دی خونه ی یکی دیگه با صدا اجرا کرد.
حالا میشه کمکم کنید؟
شما رو xp این مشکل رو داری درسته؟
برای رفع این مشکل در منوی استارت و در قسمت run باید متن dxdiag رو تایپ و اجرا کنید بلافاصله یه پیغام براتون ظاهر میشه که شما باید yes رو کلیک کنید در پنجره باز شده در سربرگ sound برید و در اونجا یه level به اسم hardwaresound هستش که تا آخر جلو کشیده شده و شما اونو باید روی قسمت دومی از سمت چپ قرار بدید .
مشکلتون حل خواهد شد.
khosro-parviz
31-03-2008, 11:37
بله دایرتکس رو نصب کردم. من می خوام رو ویستا آیکونی رو که نوشته اجرا با دایرتکس 10 اجرا کنم. کسی که رو ویستا اجراش کرده با دایرتکس 10 لطف کنه بگه دایرتکس رو از کجا گرفته؟ تا من هم همونو دانلود کنم.
Oracle_Eldorado
31-03-2008, 11:38
برای رفع این مشکل در منوی استارت و در قسمت run باید متن dxdiag رو تایپ و اجرا کنید بلافاصله یه پیغام براتون ظاهر میشه که شما باید yes رو کلیک کنید در پنجره باز شده در سربرگ sound برید و در اونجا یه level به اسم hardwaresound هستش که تا آخر جلو کشیده شده و شما اونو باید روی قسمت دومی از سمت چپ قرار بدید .
مشکلتون حل خواهد شد.
ببخشید میشه بگی این منو توی ویستا کجا هست ؟
آخه منو های ویستا توی DirectX Diagnostic خیلی کم شده .
منو های Sound شده 2 تا !
بله دایرتکس رو نصب کردم. من می خوام رو ویستا آیکونی رو که نوشته اجرا با دایرتکس 10 اجرا کنم. کسی که رو ویستا اجراش کرده با دایرتکس 10 لطف کنه بگه دایرتکس رو از کجا گرفته؟ تا من هم همونو دانلود کنم.
دوست عزیز من روی ویستا اجرا کردم ولی با DierctX خود ویندوز ! یعنی هیچی شو آپدیت هم نکردم .
مشکل شما هم خیلی عجیبه . اونم با این کارت گرافیک .
شما بايد Direcx9 را آخرين ورژنش را نصب كني تا بازي اجرا بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DX10 خودش نصب شده و نیازی به 9 نیست ...
دایرکت ایکس 10 رو نصب کردی؟
با ویندوز نصب میشه ...
دوست عزیز فایلی رو که یک نامی مثل dx_.... داره رو بگید تا براتون بذاریم .. اونو کپی کنید درست میشه معمولا ...
چند روز دیگه مونده تا نسخه ی اصلی .... نکنه یه وقت نیارن تو ایران .....
khosro-parviz
31-03-2008, 13:02
دوست عزیز فایلی رو که یک نامی مثل dx_.... داره رو بگید تا براتون بذاریم .. اونو کپی کنید درست میشه معمولا ...
بله در ایکس پی هم همین مشکل رو داشتم و وقتی همچین فایلی رو تو ویندوز ایکس پی نصب کردم اومد. حالا اگه یه همچین فایلی بری ویستا بذارید سپاسگزارم.
Amin Asterix
31-03-2008, 14:44
مشهد شرکت سروش بازی رو با 3 dvd اوورده.کسی خبری چیزی نداره؟خودش میگه این کامله و از این حرفا.تازه میگه کرکشم تو سایتمون هست که من سایتشو نیافتم.ممکنه بازی اصلی باشه؟
(الان اوضاع اینترنتم خرابه الان یک ساته دارم زور میزنم تا به این تاپیک برسم)
Hitman67
31-03-2008, 17:54
دوستان نسخه ی بدون مشکل و اصلی بازی Assassin's Creed با 4 مرحله ی اضافی و چند مرحله ی فرعی اضافی تا 1 هفته ی دیگه ریلیز میشه یعنی 8 آوریل همچنین سایت Amazon شروع به پیش فروش این بازی کرده با قیمت 49.99$
لینک زیر رو نگاه کنید:
عنوانشم اینه:
Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition
این نسخه به هیچ وجه اشکالی نخواهد داشت و باگها در این نسخه کم خواهد شد یا شایدم اصلا نباشه.
اینم اطلاعاتش:
================================================
Assassin's Creed: Director's Cut Edition
Other products by UBI Soft
Platform: Windows | ESRB Rating: Mature
--------------------------------------------------------------------------------
Price: $49.99 & this item ships for FREE with Super Saver Shipping. Details
Special Offers Available
Pre-order Price Guarantee. Details
Availability: This item will be released on April 8, 2008. Pre-order now! See details. Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
موفق باشید.
shahab_f
31-03-2008, 20:19
مشکلتون حل خواهد شد.
:19:ااااااااا.....مشکلم حل شد , چه جالب دستت درد نکنه دوست عزیز.:46:
Sajad2006
31-03-2008, 20:27
مشکلتون حل خواهد شد.
ببخشید من که Sound1 و Sound2 دارم تو کدومش باید انجام بدم؟
Oracle_Eldorado
31-03-2008, 20:44
دوستان نسخه ی بدون مشکل و اصلی بازی Assassin's Creed با 4 مرحله ی اضافی و چند مرحله ی فرعی اضافی تا 1 هفته ی دیگه ریلیز میشه یعنی 8 آوریل همچنین سایت Amazon شروع به پیش فروش این بازی کرده با قیمت 49.99$
لینک زیر رو نگاه کنید:
عنوانشم اینه:
Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition
این نسخه به هیچ وجه اشکالی نخواهد داشت و باگها در این نسخه کم خواهد شد یا شایدم اصلا نباشه.
اینم اطلاعاتش:
================================================
Assassin's Creed: Director's Cut Edition
Other products by UBI Soft
Platform: Windows | ESRB Rating: Mature
--------------------------------------------------------------------------------
Price: $49.99 & this item ships for FREE with Super Saver Shipping. Details
Special Offers Available
Pre-order Price Guarantee. Details
Availability: This item will be released on April 8, 2008. Pre-order now! See details. Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
موفق باشید.
خوب اینو از کجا میشه تهیه کرد ؟
توی ایران هست ؟
a.salireza
31-03-2008, 21:55
خوب اینو از کجا میشه تهیه کرد ؟
توی ایران هست ؟
هنوز منتشر نشده كه تو ايران باشه.:10:
كساني هم كه ميگن از كجا بفهميم واقعيه ، ببينيد رو جلدش عبارت Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition نوشته شده يا نه. :8:اگه نوشته بود يعني اصله.:46::27:
Oracle_Eldorado
31-03-2008, 23:18
هنوز منتشر نشده كه تو ايران باشه.
كساني هم كه ميگن از كجا بفهميم واقعيه ، ببينيد رو جلدش عبارت Assassins-Creed-Directors-Cut-Edition نوشته شده يا نه. اگه نوشته بود يعني اصله.
دوست عزیز وقتی که RE4 اومد یادته ؟
یه مدت بعد 4 تا آدم ..... اومدن روی جلد ها آرم UBI زدن و گفتن این اصلیه !!!
ممکن هم هست برای این بازی هم همون طوری بشه .
آقا من روی سایت mininova علناً یه تورنت دیدم که حجم 7.68gb بود و بقیه هم 6.48gb بودن که اون 6 همون نسخه قبلیه هستش و احتمالا این 7 و خورده ای نسخه ی اصلی ؟!!
البته فکر کنم اینم نسخه اصلی نباشه (lol) بخاطر این که بعضی ها اشاره کردن که فقط مرحله اورشلیم فیکس شده و اون مرحله احتمالا روسی هستش (البته شاید هم انگلیسی باشه) ولی DC Edition نیست .
Oracle_Eldorado
01-04-2008, 10:57
یکی از دوستانی که اینترنت خفن داره دانلود کنه ببینم این همون اصلیه هست یا نه .
اقا مرحله اورشلیم که باز هم نمیاد .. فقط کافیه وسط بازی بپره بیرون که دورباره باید از اول مرحله برید که ضد حاله ...
کسی راهی بلده که بشه از چک پوینت اورد ؟
آقا من 1 کرک پیدا کردم با ظرفیت 900 مگابایت
وقتی نصب کردم مشکل بیرون انداختن بازی حل شد ولی زبونش روسی هست
چکککار وکنم؟ :13:
آقا من 1 کرک پیدا کردم با ظرفیت 900 مگابایت
وقتی نصب کردم مشکل بیرون انداختن بازی حل شد ولی زبونش روسی هست
چکککار وکنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این کرک نیست و یک پچ هست ...
زبانش روسی میشه ...
ولی مراحل کامله ...
این روسیه چه نامردیه .... تو کشورش میگه که هر کی سی دی رایتس داشته باشه جریمه چند صد دلاری ولی هر چی کپی و فیلم و ... هست از روسیه میاد ... :دی
یه سوال داشتم هنوز ورژن اصلی نیومده؟
یه سوال داشتم هنوز ورژن اصلی نیومده؟
خير هنوز نيومده ولي بايد تا هفته ي ديگه بياد.
Ashkan#90
02-04-2008, 01:09
منظورتون از نسخه اصلی چیه ؟ من این یکی که نصب کردم حجمش 10.5 گیگ شده... یعنی هنوز ناقصه ؟!!!
در ضمن میشه یه پچ واسه روون تر اجرا شدن بازی معرفی کنید؟ من همه چی رو رو Low گذاشتم اما بازم به 30 فریم نیرسه، چی کار کنم ؟
عمرا .... 10.5 ؟؟؟؟ آقا شوخی می کنی فکر کنم اشتباه دیدی برو یه نگاه دیگه بنداز
Amin Asterix
02-04-2008, 11:19
من همین 2 صفحه پیش گفتم بازی 3 دی وی دی مشهد اومده!!حتما اون 10 گیگ میشه.فعلا که پول ندارم شاید بعدا خریدم.اینجا که همه ماشالا بی اطلاعن!!
Oracle_Eldorado
02-04-2008, 11:39
خوب عزیز دل شما مشهدی ! من که کرمانشاه هستم و بازی هایی که توی تهران میاد یه هفته بعد میرسه اینجا از کجا خبردار بشم ؟!
حالا شما خواستی ازش بخری ، بهش بگو اگه سر اورشلیم گیر کنه پس میارم !
که بعدا اگه بازم مشکل داشت بتونی پسش بدی و پولت هدر نره .
sajjadgameactor
02-04-2008, 12:14
من محل سیوهای بازی رو تو ویستا نمی تونم پیدا کنم یعنی در کل نمیدونم فایل های مخفی چطور ظاهر میشوند لطفا راهنمایی کنید
Amin Asterix
02-04-2008, 12:37
خوب عزیز دل شما مشهدی ! من که کرمانشاه هستم و بازی هایی که توی تهران میاد یه هفته بعد میرسه اینجا از کجا خبردار بشم ؟!
حالا شما خواستی ازش بخری ، بهش بگو اگه سر اورشلیم گیر کنه پس میارم !
که بعدا اگه بازم مشکل داشت بتونی پسش بدی و پولت هدر نره .
همینو گفتم بعد گفت چون قبلا ازم خریدی برو از سایت فلان کرک سالمشو بگیر.بعد آدرسش اشتباه بود.بازم برم ببینم چه کار میشود کرد.
اما خوب من تو جواب اون دوستمون که گفت 10.5 گیگ امکان نداره گفتم تو مشهد همچین چیزی اومده.
من محل سیوهای بازی رو تو ویستا نمی تونم پیدا کنم یعنی در کل نمیدونم فایل های مخفی چطور ظاهر میشوند لطفا راهنمایی کنید
با سلام
khosro-parviz
02-04-2008, 14:08
خوب همچین چیزی که تو مشهد اومده مرحله اورشلیمش سالمه و باگ هم نداره؟
اینجا مشهد صدای مارا از رادیو خراسان می شنوید !!!!!
به گزارش خبرگزاری DJMD : این شخص درخواست داده از همین شرکته تو مشهد soroosh این بازی تهیه شود و عملا ما خبر را به دوستان برسانیم . ولی طبق آخرین اطلاعات به نظر می رسه تو DVD سوم همون پچ روسی باشه . در ضمن تا نسخه اصلی 6 روز دیگر باقیست . و احتمالا این 3 DVD شامل 4 مرحله اضافی نخواهد شد ولی خوب حتما می گیرم ببینم جریانش چیه !!!
ولی خودمونیم ها این مشهده ماهم داره برای خودش قطبی میشه !!!
الان دوتا شرکت توپ تو مشهد فعالیت می کنن که هیچ وقت هم بازیهاشون سرو تهش زده نمی شه :
soroosh
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید = apple
Assassin's Creed اصلا اون طوري که انتظارش رو داشتم نبود. بازي خيلي کسل کننده و تکراري ميشه و اصلا جالب نيست.
Assassin's Creed اصلا اون طوري که انتظارش رو داشتم نبود. بازي خيلي کسل کننده و تکراري ميشه و اصلا جالب نيست.
بله خوب شما حق داری :10:
وقتی بازی اینقدر تاخیر بخوره برای pc بعد هم داستانش و تمام زیر و روش برای همه روشن بشه خوب دیگه رقبت نمی کنه بره طرف بازی ولی خوب وقتی برای بازی کردنت دلیل داشته باشی و فقط به صرف وقت پر کردن نباشه حال میده .
Amin Asterix
02-04-2008, 17:38
اینجا مشهد صدای مارا از رادیو خراسان می شنوید !!!!!
به گزارش خبرگزاری DJMD : این شخص درخواست داده از همین شرکته تو مشهد soroosh این بازی تهیه شود و عملا ما خبر را به دوستان برسانیم . ولی طبق آخرین اطلاعات به نظر می رسه تو DVD سوم همون پچ روسی باشه . در ضمن تا نسخه اصلی 6 روز دیگر باقیست . و احتمالا این 3 DVD شامل 4 مرحله اضافی نخواهد شد ولی خوب حتما می گیرم ببینم جریانش چیه !!!
ولی خودمونیم ها این مشهده ماهم داره برای خودش قطبی میشه !!!
الان دوتا شرکت توپ تو مشهد فعالیت می کنن که هیچ وقت هم بازیهاشون سرو تهش زده نمی شه :
soroosh
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید = apple
دستت درد نکنه داشت میرفت تو پاچما.پچ 700 مگی رو جای کرک میزارن تو DVD سوم.عجب!!
درسته که بازي قشنگيه ولي همين که تکراري ميشه خيلي بده. همش بايد از View Point ها بريم بالا و يه پر بگيريم و بريم يه نفر رو بکشيم.
اين سازندگان که اين همه در ساخت محيط ها و افراد تنوع به خرج دادن اگه در مأموريت ها و حرکات کارکتر اصلي بازي هم تنوع به خرج ميدادن بد نبود.
البته به قول يکي از دوستان در نگاه اول بازي خيلي عالي به چشم مياد ولي کم کم ازش خسته ميشيم.
دستت درد نکنه داشت میرفت تو پاچما.پچ 700 مگی رو جای کرک میزارن تو DVD سوم.عجب!!
البته بازی هنوز به دستم نرسیده ها !!! ولی خوب این قضیه احتمالش خیلی زیاده
روند بازی تکراریه ...
همیشه باید رفت پیشه یارو امار گرفت و ...
الان وقت وقته Brothers In Arms و SC:Conviction هست ...
این هم لینکBIA:Hell's Highway
shahab_f
03-04-2008, 23:35
آقا من که نمیتونم این همه صفحه رو بخونم ولی الان که داشتم بازی می کردم وقتی وارد یه شهر شدم از بازی اومد بیرون , فکر کنم این همین چیزیه که تو این چند صفحه راجع بهش صحبت می کردین , حالا من چه غلطی باید بکنم؟
ببخشید دوستان. مرحله اورشلیم همان شهر دارالسلام هست. آخه من وقتی از کوهستان میخوام وارد این منطقه بشم از بازی میزنه بیرون علامت اون هم یک صلیب با 4 نقطه اطراف صلیب هست. میخواستم بدونم این مشکلی هست که من دارم یا همون مشکل مرحله اورشلیم هست. ممنون
c0dest0rm
04-04-2008, 01:18
آقا من که نمیتونم این همه صفحه رو بخونم ولی الان که داشتم بازی می کردم وقتی وارد یه شهر شدم از بازی اومد بیرون , فکر کنم این همین چیزیه که تو این چند صفحه راجع بهش صحبت می کردین , حالا من چه غلطی باید بکنم؟
ببخشید دوستان. مرحله اورشلیم همان شهر دارالسلام هست. آخه من وقتی از کوهستان میخوام وارد این منطقه بشم از بازی میزنه بیرون علامت اون هم یک صلیب با 4 نقطه اطراف صلیب هست. میخواستم بدونم این مشکلی هست که من دارم یا همون مشکل مرحله اورشلیم هست. ممنون
مشکل بازیه. یک پچ 900 مگابایتی هست که مشکلو حل میکنه ولی گرافیک، کنترل بازی رو به هم میزنه. زبان رو هم روسی میکنه.
joey jordison
04-04-2008, 09:49
سلام
دوستان بازی مگه قرار نبود 28 مارس بیاد پس چی شد گیم اسپات هم زده 28 مارس برای اروپا؟؟؟
Hitman67
04-04-2008, 10:15
خوب 28 مارس منتشر نشده ولی 8 آوریل یعنی 3 روز دیگه این بازی منتشر خواهد شد حتی این سایت هم شروع به پیش فروش این بازی کرده:
این 2 سال صبر کردین 3 روزم روش
joey jordison
04-04-2008, 13:08
خوب 28 مارس منتشر نشده ولی 8 آوریل یعنی 3 روز دیگه این بازی منتشر خواهد شد حتی این سایت هم شروع به پیش فروش این بازی کرده:
این 2 سال صبر کردین 3 روزم روش
سلام
خوب می دونم 28 مارس منتشر نشده ولی دلیلش چی بوده که منتشر نشده :41:
اخ نمی دونی این 3 روز چقدر داره سخت می گذره به من دارم دق می کنم اونقدر تریلر و اسکرین شات از این بازی دیدم که دارم می میرم:19:
سلام
خوب می دونم 28 مارس منتشر نشده ولی دلیلش چی بوده که منتشر نشده :41:
اخ نمی دونی این 3 روز چقدر داره سخت می گذره به من دارم دق می کنم اونقدر تریلر و اسکرین شات از این بازی دیدم که دارم می میرم:19:
من كه اصلا بازي ايراد دار رو هم نديدم ولي ديگه بايد تا سه روز ديگه بازي بياد.
A-H Entertainment
05-04-2008, 06:53
سیو بازی بعد از قسمت Jerusalem :
پچ انگلیسی به روسی برای قسمت Jerusalem
H M R 0 0 7
05-04-2008, 08:54
دوستان، يه سوال:
آيا اين نسخه اي كه الان تو بازار ايرانه مشكل داره؟ چون من اينو براي پسر عموم گفتم كه بازي كنه.ميگه تا يه جاييش رفتم ديگه جلوتر نميره(البته نه اينكه بازي هنگ كنه يا بپره بيرون).ميگه مطمئنه كه اين نسخه مشكل داره.ميخواستم ببينيم امكانش هست؟
a.salireza
05-04-2008, 09:08
دوستان، يه سوال:
آيا اين نسخه اي كه الان تو بازار ايرانه مشكل داره؟ چون من اينو براي پسر عموم گفتم كه بازي كنه.ميگه تا يه جاييش رفتم ديگه جلوتر نميره(البته نه اينكه بازي هنگ كنه يا بپره بيرون).ميگه مطمئنه كه اين نسخه مشكل داره.ميخواستم ببينيم امكانش هست؟
بله. بازي پسر عموي شما مشكل داره. هنوز بازي اصل پخش نشده.:27:
بله که امکانش هست .
تمام نسخه های تو ایران همینطوری هستند . بخاطر اینکه نسخه اصلی 3 روز دیگه میاد .
H M R 0 0 7
05-04-2008, 09:19
بله. بازي پسر عموي شما مشكل داره. هنوز بازي اصل پخش نشده.:27:
بله که امکانش هست .
تمام نسخه های تو ایران همینطوری هستند . بخاطر اینکه نسخه اصلی 3 روز دیگه میاد .
پس كه اينطور.
ممنون دوستان از اينكه كمك كردين.
Hitman67
05-04-2008, 10:13
خوب دوستان دیگه چیزی به انتشار نسخه ی اصلی این بازی نمونده امروز شنبه و 6 آوریل هستش یعنی این دوشنبه ریلیز میشه.
موفق باشید.
موقع خرید از کجا بفهمیم نسخه اصله؟
Oracle_Eldorado
05-04-2008, 12:50
از اونجایی که هنوز اصلش نیومده !
2 روزه دیگه میاد .
ورژن اصل در مرحله ی اورشلیم گیر نمیکنه .
ورژن اصل هیچگونه باگ گرافیکی نداره .
joey jordison
05-04-2008, 13:22
دوستان هنوز مشخص نشده اون 4 مرحله ی اضافه چی هستند؟؟؟
Little Sparrow
05-04-2008, 16:22
سیستم مورد نیاز ورژن اصلی چنده؟
تو این تایپک اینقدر سیستم مورد نیاز نوشتن که ادم قاطی می کنه!!!!!!!!
khosro-parviz
05-04-2008, 18:58
oracle به نظرت بازی که بیاد چند روز بعد میرسه کرمانشاه؟
oracle به نظرت بازی که بیاد چند روز بعد میرسه کرمانشاه؟
امیدوار هرچه زودتر برسه کرمانشاه چون برای pc دیگه خیلی طول کشید که بیاد.
mostafa 1362 4 5
06-04-2008, 01:14
:13::19::41::2::40:
mostafa 1362 4 5
06-04-2008, 01:18
پس چي شد كسي نيست بگه اين بازي كي مياد مردن برو بچ
a.salireza
06-04-2008, 07:04
پس چي شد كسي نيست بگه اين بازي كي مياد مردن برو بچ
لازم نيست هز چهار دقيقه يبار يه پست بدي. صبر كن تا بقيه جوبت رو بدن. بازي اصلي هم دو روز ديگه مياد.:27:
Metalzadeh
06-04-2008, 12:23
لازم نيست هز چهار دقيقه يبار يه پست بدي. صبر كن تا بقيه جوبت رو بدن. بازي اصلي هم دو روز ديگه مياد.:27:
یعنی 2 روزه به دست ایرانی ها هم میرسه ؟ :20:
2 روز واسه جایی که من هستم میشه حدودا یک هفته :31:
یه هفته از تهران عقبم (ببین چقدر از دنیا عقبم) :19:
دوستان بهتره یه کم تحمل کنن بازی تا دو سه روز آینده بدستمون میرسه.
Little Sparrow
06-04-2008, 12:42
سیستم مورد نیاز ورژن اصلی چنده؟
تو این تایپک اینقدر سیستم مورد نیاز نوشتن که ادم قاطی می کنه!!!!!!!!
نمیخواین جواب سوال منو بدید؟؟:19:
نمیخواین جواب سوال منو بدید؟؟:19:
MINIMUM REQUIREMENTS
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 2 GB
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card
HDD Space: 12GB
DirectX Version: DirectX 10.0
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
RAM: 3GB
Video Card: 512 MB Card
Sound Card: 5.1 Sound Card
راستي بازي هنوز ريلز نشده؟
Little Sparrow
06-04-2008, 16:41
خیلی ممنون.
حالا بازی قشنگیه؟منظورم اینه که ارزش ارتقا سیستم داره؟
Oracle_Eldorado
06-04-2008, 17:53
فقط در صورتی که نسخه ی اصلی و بدون مشکل رو پیدا کنی !
چون نسخه ی معمولی هر چند وقت یه بار پیغام Don't Send میده و از مرحله ی اورشلیم هم رد نمیشه !
Little Sparrow
06-04-2008, 19:49
خیلی ممنونم.به نظر شما چقدر طول می کشه به کرمانشاه برسه؟
چون من خودم کرمانشاهم.
G G Game
06-04-2008, 20:01
چون من خودم کرمانشاهم.
الطیر با اسبش میاد!به اونجا هم می رسه! یعنی خیلی زود با اسبش :31: میرسه!
MINIMUM REQUIREMENTS
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 2 GB
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
RAM: 3GB
Video Card: 512 MB Card
Sound Card: 5.1 Sound Card
راستي بازي هنوز ريلز نشده؟
اول سلام و دوم اینکه اینجا نوشته 3گیگ منظور ddr1 هستش یا ddr2؟
Oracle_Eldorado
06-04-2008, 20:46
چون من خودم کرمانشاهم.
به به ، به به !
همشهری خودمونی که !
تا 2 ، 3 روز دیگه میرسه ...
اول سلام و دوم اینکه اینجا نوشته 3گیگ منظور ddr1 هستش یا ddr2؟
عزیز قبر DDR1 رو کنار SD کندن و رم های DDR1 رو همونجا خاک کردند !
DDR2 هست منظورشون ...
Hitman67
07-04-2008, 10:46
Assassin's Creed در کلاینت استم قرار گرفت. نسخه اصلی این بازی به صورت Pre-Load در کلاینت عرضه بازیهای استم قرار گرفت. این درحالی است که هنوز استم این خبر را فاش نکرده است و همچنین این خبر در هیچ سایت دیگری پخش نشده است.
این به این معنا است که استم از امروز برای فردا اماده شده است و هم اکنون نیز هکرها میتوانند این بازی را دانلود کنند!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این بازی تنها 20 دقیقه است که در استم قرار گرفته و از فردا به فروش میرسد.
نهایتا 2 روز دیگه در شرکت های معتبر ایران عرضه خواهد شد.
در مورد 3 گیگابایت رم هم بستگی به باس رم هم داره اگه شما 2 گیگ 1066 داشته باشید خیلی بهتر از 4 گیگ با باس 5300 یا 6400 هستش.
موفق و سربلند باشید.:46:
sam_sali
07-04-2008, 11:42
این نسخه اصلی پس کی خواهد آمد؟
پول Assassin`s creed ناقص می دهیم
پچ روسی جدا....!
و دیگر هیچ!
:13::9::23:
چون من خودم کرمانشاهم.
انشا الله میرسه همشهری. ای کاش زودتر به کرمانشاه برسه تا منم بتونم بازی کنم .
Little Sparrow
07-04-2008, 18:45
به به به به!
همه کرمانشاهی هستند.:10::10:
شما درباره چی صحبت می کنید که کی به کرمانشاه می رسه ؟
خوب این چهارتا چیز اضافی که p30 داره اینها هستن :
Well, smile PC owners because you get four more! Archer Assassination, Rooftop Race Challenge, Merchant Stand Destruction and Escort Challenge.
omid moosavi
07-04-2008, 21:37
ديگه بازي هال نميدهد حتي اگر اصليش هم بياد ... بازي يجوري هست كسل كننده هست... بازي فقط crysis
Abolfazl3007
07-04-2008, 22:01
نسخه اورجینال با این نسخه ی دزدی چه فرقی داره؟
ديگه بازي هال نميدهد حتي اگر اصليش هم بياد ... بازي يجوري هست كسل كننده هست... بازي فقط crysis
دوست عزیز این بازی کلا با crysis فرق میکنه و نمیشه اینا رو با هم مقایسه کرد و بازی اصلا ه کسل کننده نیست و همه منتظر هستند بازی بیاد .
نسخه اورجینال با این نسخه ی دزدی چه فرقی داره؟
نسخه دزدی بازی دارای با گ های زیادی هست وبازی تند تند قفل میکنه و در ضن در مرحله اورشلیم بازی میاد بیرون و رد
نمیشه البته نسخه انگلیسی و نسخه اصلی چند مرحله اضافه تر از xbox360,ps3 برای pc دارد و مشکلات گیر کردن
بازی هم برطرف شده است.
سلام
به نظر شما تو همدان زودتر میرسه یا تو کرمانشاه؟
بعد یکی میتونه از مالکان سایت p30 world سوال کنه که اونا این بازی رو می زارن برا فروش یا نه؟؟
آیا ممکنه شرکت هایی که اون بازی دزدی رو زده بودن دوباره این اصلی رو بزنن؟؟:46:
سلام به همگی.
الان اولین لحظات رو از 8 آپریل گذروندیم .
ولی خبری از Assassin`s Creed نشده !!!!!:31::27:
اولا که گفتن 11 آپریل.
ثانیا تا حالا 100 برای تاریخ رو عقب انداختن.
چه دیلی داره که این دفعه پای حرفشون بایستن؟؟!
باید صبر داشت.
سلام دوستان این مدل topic رو خودم تازه کشفیدم !
با این مدل تاپیک میشه اخبار و یا وقایعی که قرار فقط دو یا سه روز دربارش بحث بشه می تونید ایجاد کنید و بعد از هماهنگی تاپیک توسط مدیران بسته خواهد شد !! :5:
خوب حالا موضوعی که قرار تو این تاپیک فوری بحث بشه :
امروز 8 April خوب همه می دونید قراره Assassins Creed برای PC بیاد تا الان ساعت 12:05PM فعلا هنوز هم در فروشگاهای معروف NA US هنوز بعضی جاها Pre-Order و بعضی جاهای دیگه هم موجود هست ولی هنوز در سایت های torrent چیزی به چشم نمی خورد !
دوستان همراهی کنند لطفا
Oracle_Eldorado
08-04-2008, 11:55
من هنوز نفهمیدم موضوع تاپیک چیه !
Amin Asterix
08-04-2008, 12:08
دقیقا منم نفهمیدم.اگر قراره قفل شه پس چه فرقی با بقیه داره؟
اولا که گفتن 11 آپریل.
ثانیا تا حالا 100 برای تاریخ رو عقب انداختن.
چه دیلی داره که این دفعه پای حرفشون بایستن؟؟!
باید صبر داشت.
دوست عزیز این چندمین بار که تاریخ عرضه رو عقب میندازن احتمالا دیگه این کار رو نکن.
سلام
به نظر شما تو همدان زودتر میرسه یا تو کرمانشاه؟
بعد یکی میتونه از مالکان سایت p30 world سوال کنه که اونا این بازی رو می زارن برا فروش یا نه؟؟
آیا ممکنه شرکت هایی که اون بازی دزدی رو زده بودن دوباره این اصلی رو بزنن؟؟:46:
احتمال داره تو کرمانشاه زودتر برسه چون من یکی رو میشناسم که تا بیاد رو اینترنت دانلودش میکنه.
c0dest0rm
08-04-2008, 13:08
اینی که اینجا برای فروش گذاشته چیه؟
امروز تازه 8 آپریله که!!!! اینا Leased Line دارن؟!!!
*PiNk PaNTHeR*
08-04-2008, 16:34
بازی ورژن روسی هست که زودتر اومده. ورژن انگلیسی در تاریخی که ذکر کردید میاد.
c0dest0rm
08-04-2008, 17:04
فکر میکنم Release شده!
اینجا رو ببینید:
برای فروش هم گذاشته. 50 دلار.
توی قسمت New Releases همین سایت هم اومده.
Masoud King
08-04-2008, 17:54
من هنوز نفهمیدم موضوع تاپیک چیه !
منم نيم دونم قراره اينجا چه اتفاقي رخ بده!!!!!!!
سلام دوستان این مدل topic رو خودم تازه کشفیدم !
با این مدل تاپیک میشه اخبار و یا وقایعی که قرار فقط دو یا سه روز دربارش بحث بشه می تونید ایجاد کنید و بعد از هماهنگی تاپیک توسط مدیران بسته خواهد شد !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
خوب دوست عزيز تاپيك هر بازي براي اينجور چيزا هم هستش!!!!!!!!!
Hitman67
08-04-2008, 17:54
دوستان این لینک 33 دقیقه ی پیش آپدیت شده یعنی این نسخه ی اصلی هستش؟
فکر کنم نسخ هی اصلی باشه کسانی که ADSL دارن یه چکی بکنند.
موفق و سربلند باشید.
دوستان بازی به نظر اومده باید امروز فردا بدسمون برسه.
آقا جون این تاپیک مثل یه lunch center می مونه فقط خیلی خلاصه و مفید OK !!!!
ظاهرا تورنت این بازی هم اومده اینو یه نگاه بندازین :
دوستان این لینک 33 دقیقه ی پیش آپدیت شده یعنی این نسخه ی اصلی هستش؟
فکر کنم نسخ هی اصلی باشه کسانی که ADSL دارن یه چکی بکنند.
موفق و سربلند باشید.
آره منم فکر کنم !!!
طبق آخرین آمار یه بابا سنگاپوری نسخه اصلی رو گرفته و میگه تو کشورشون پخش شده . که ماله اونا همون نسخه استرالیا هست و اینکه میگه قسمت گرافیکش خطاش چهار قسمت دارن که نسخه قبلی که ما داشیتم سه خط داشت و اینکه این عکس ها رو گذاشته :
Masoud King
08-04-2008, 18:26
آقا جون این تاپیک مثل یه lunch center می مونه فقط خیلی خلاصه و مفید OK !!!!
پس شما بگو تاپيك بازي بدرد چي ميخوره ؟؟؟!!!!!!!!
الي براي يه بازي تاپيك نميزنن كه!!!!!!!!
بچه ها یه سری به تاپیک فوری این بازی تو قسمت اخبار بازی ها بزنید جدیدترین خبرها درباره lunch بازی توش نوشته شده !!!:
شک داری نگاه کن !
پس شما بگو تاپيك بازي بدرد چي ميخوره ؟؟؟!!!!!!!!
الي براي يه بازي تاپيك نميزنن كه!!!!!!!!
تا الان تاپیک بازی که زده می شد اخبار اومدنش هم تو همون تاپیک بازی زده می شد و در صورتی که تاپیک بازی باید درباره خود بازی و مشکلاتش صحبت بشه نه درباره قیمتش و نمی دونم چند تا CD هستو کجا دارن اینجور بحث ها جاش تو یه لانچ سنتر هست .
Masoud King
08-04-2008, 18:45
تا الان تاپیک بازی که زده می شد اخبار اومدنش هم تو همون تاپیک بازی زده می شد و در صورتی که تاپیک بازی باید درباره خود بازی و مشکلاتش صحبت بشه نه درباره قیمتش و نمی دونم چند تا Cd هستو کجا دارن اینجور بحث ها جاش تو یه لانچ سنتر هست .
به نظر شما اخبار يه بازي مربوط به بازي نميشه!!!!!!!!!؟؟؟!!!
و به همين دليل تاپيك بازي رو ميزنن تا تمام مباحث مربوط به اون بازي در تاپيكش عنوان بشه .....
به نظر شما اخبار يه بازي مربوط به بازي نميشه!!!!!!!!!؟؟؟!!!
و به همين دليل تاپيك بازي رو ميزنن تا تمام مباحث مربوط به اون بازي در تاپيكش عنوان بشه .....
اخبار درباره خود بازی چرا ولی نه اخبار موجودیتش در بازارو تعداد DVD هاش و اینجور چیزها
*PiNk PaNTHeR*
08-04-2008, 18:49
هنوز لینک دانلودی از بازی نیست پس امکان پخشش توی اروپا کم هست.
ادیت: همین الان یک لینک دانلود اومد:
chaos theory
08-04-2008, 18:50
چه گیری دادین ها بنده خدا داره واسه شما تلاش میکنه دیگه کار بدی نمیکنه که.
اسم تاپیک که عجیبه به نظرت بهتر نیست حداقل اسم تاپیک رو درست کنی البته تو همون تاپیک بازی هم می شد اینا رو مطرح کرد.
يعني چي؟ يعني شماها هنوز بازي رو ندارين؟!!!!!!
مگه ميشه؟
من دارمش. ميشه بگين با چه سيستمي راحت اجرا ميشه و حداقل سيستم مورد نيازش چيه؟
من که صبر میکنم سایت ایران دیسک که نسخه ناقصشو به همراه پچ ازش خریده بودم نسخه اصلیشو بزاره به سایت های دیگه اعتماد ندارم شاید سفارش بدم دوباره نسخه ناقصو برام بفرستند
يعني چي؟ يعني شماها هنوز بازي رو ندارين؟!!!!!!
مگه ميشه؟
من دارمش. ميشه بگين با چه سيستمي راحت اجرا ميشه و حداقل سيستم مورد نيازش چيه؟
دوست عزیز نسخه ای که شما داری نسخه اصلی نیست
c0dest0rm
08-04-2008, 21:26
هنوز لینک دانلودی از بازی نیست پس امکان پخشش توی اروپا کم هست.
ادیت: همین الان یک لینک دانلود اومد:
آقا این مطمئنا اصلیه؟ دانلود کنم؟:11:
چه گیری دادین ها بنده خدا داره واسه شما تلاش میکنه دیگه کار بدی نمیکنه که.
راست میگه!
*PiNk PaNTHeR*
08-04-2008, 21:49
آقا این مطمئنا اصلیه؟ دانلود کنم؟:11:
از من میپرسی مطمئن نیستم چون کاوری که گذاشته فیک هست... یکم بیشتر صبر کن.
c0dest0rm
08-04-2008, 22:15
از من میپرسی مطمئن نیستم چون کاوری که گذاشته فیک هست... یکم بیشتر صبر کن.
زدم دانلود بشه! کمش اینه که میفهمیم فیک بوده! :46:
راستی، وقتی دانلود شد ، چه جوری بفهمم اصله؟ منظورم اینه که بدون اینکه تا اورشلیم برم.
بابت لینک ها هم ممنونم.
دستت درد نکنه :10:
:11:
دوست عزیز نسخه ای که شما داری نسخه اصلی نیست
از كجا بايد بفهمم؟ ماله من 2 DVD هستش. گمون نمي كنم دمو باشه!!
Amin Asterix
08-04-2008, 22:32
از كجا بايد بفهمم؟ ماله من 2 DVD هستش. گمون نمي كنم دمو باشه!!
کسی نگفت دمو که.نسخه اصلی نبود.یعنی باگ داشت.4 مرحله کمتر داشت و از همه مهمتر یجاش از بازی میپرید بیرون
کسی نگفت دمو که.نسخه اصلی نبود.یعنی باگ داشت.4 مرحله کمتر داشت و از همه مهمتر یجاش از بازی میپرید بیرون
آها.
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووكي :19::19::19::19:
c0dest0rm
09-04-2008, 01:07
تا حالا 6 پارت دانلود شده.
کسی میدونه چه جوری باید فهمید اصله یا نه؟
بدون اینکه تا اورشلیم برسی؟
یه نکته دیگه که نسخه اصلی علاوه بر اون چهار تا اضافی که داره در منوی تنظیماتش هم در قسمت گرافیک برای تنظیمات جزئیات گرافیکی هم هر خطش 4 تا قسمت داره نه مثل اینی که ماداریم . (نسخه فعلی 3 قسمت داره)
خوب امروز 9 April و چند تا از معروف ترین سایت های torrent این بازی رو که نسخه اصلی هم هست رو برای dl گذاشتند و بیشتر افرادی که به اصلی بودنش شک دارن باید گفت که این نسخه در آمریکای شمالی اومده و میشه گفت که این تورنتها هم مربوط به همون نسخه میشه !!!
ساعت 6:30 صبح به وقت ایران
اينجا را ببينيد A-H Entertiment جان زحمت كشيدن ونسخه اصلي را واسمون گذاشتن
بله نسخه اصلي بازي 100 درصد اومده و بايد امروز يا فردا شركتها بازي رو بدن بيرون.
Hitman67
09-04-2008, 11:29
دوستان یه خبر خوب فقط یه تشکر خوشک و خالی از ما بکنید:31:شوخی کردم
شرکت تکین نسخه ی اصل رو توی سایتش برای فروش گذاشته هم اکنون میتوانید این نسخه رو خزیداری کنید اینم سایتش:
در ضمن مطمئن باشید که نسخ هی اصله چون من چند دفعه با خود مدیر شرکت چت کردم و این موضوع رو گفتم که اصل نیست دیروز هم بازم چت کردم گفتم اسم بازی رو بگو منم گفتم بعد اون لینکی که شما به عنوان بازی اصل تو چندتا تییک گذاشتین بهم داد و گفت باید اول تست کنم یعد برای فروش بذارم برای همین مطمئنم اصله.
من سفارش اینترنتی دادم شما هم اینکار رو بکنید.
موفق باشید.
shahramcat
09-04-2008, 11:55
سلام
این رو برای فروشگاه برای خرید حضوری فرستاده شرکت تکین ؟ نریم ببینیم هنوز ندارن ! مثلا پاسا÷ ولیعصر
shahramcat
09-04-2008, 12:17
اگر میخواهید بدانید که بازی Assassins.Creed روی سیستم شما اجرا خواهد شد یا نه به لینک زیر مراجعه نمایید (آنالیز سخت افزاری سیستم شما )
برگرفته از فروم سایت تکین(timan)
sam_sali
09-04-2008, 13:01
اين شركت تكين مشكوك ميزنه.احساس مي كنم مي خواد سرمون گول بماله.دقيقا روز انتشار بازي،بازي رو گذاشته نوشته "نسخه كامل"!به نظر من يه روز ديگه هم صبر كنيم 2 نفر دانلود كنن يا بخرن و مطمئن بشن و به بقيه بگن بهتره.
سلام دوستان
یه نگاه به عکسای زیر بکنید. از تو سایت تکین گرفتم.اونجاهایی رو که دورشون با قرمز خط کشدیدم نگاه کنید.
c0dest0rm
09-04-2008, 16:58
فکر نمیکنم حجمشون فرق داشته باشه.
تصحیح چند تا باگ که تاثیر زیادی روی حجم نداره!
Hitman67
09-04-2008, 17:19
دوستان توجه کنید که حجم فایل Setup حدود 6 و نیم گیگابایت هست چون به صورت RAR یا فشرده هستش تو تمام لینکهای تورنتی هم که دیروز اومده همینقدر هستش ولی توی سایت تکین اگه قسمت پایین رو نگاه کنید میبینید که 12 گیگ حجم مورد نیاز هارد دیسک رو نوشته
دوستان توجه کنید که حجم فایل Setup حدود 6 و نیم گیگابایت هست چون به صورت RAR یا فشرده هستش تو تمام لینکهای تورنتی هم که دیروز اومده همینقدر هستش ولی توی سایت تکین اگه قسمت پایین رو نگاه کنید میبینید که 12 گیگ حجم مورد نیاز هارد دیسک رو نوشته
درسته حق با شماست. پس مطمئن باشم که نسخه کامل هست؟
سلام
بالاخره نسخه اصلی رو کدوم شرکت زده؟
p30world نمی زنه؟
چرا تو gamespot به AC نسخه PC نمره 8.5 داده ولی به Xbox 360 امتیاز 9.0 داده؟؟؟:41:
قضیه ای الطیر با لباس سیاه چیه ؟؟
آخه من یه جایی عکس الطیرو با لباس سیاه دیدم؟؟
اگر میخواهید بدانید که بازی Assassins.Creed روی سیستم شما اجرا خواهد شد یا نه به لینک زیر مراجعه نمایید (آنالیز سخت افزاری سیستم شما )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرگرفته از فروم سایت تکین(timan)
سلام
ببخشيد، ولي سايتش واسه من نمي اومد.
سيستم من اينه:
CPU: Intel 3.6 Full
RAM: 1GB
VGA: GeForce 8400 GS
با اين سيستم جواب ميده؟
سلام
ببخشيد، ولي سايتش واسه من نمي اومد.
سيستم من اينه:
CPU: Intel 3.6 Full
RAM: 1GB
VGA: GeForce 8400 GS
با اين سيستم جواب ميده؟
دوست من اولا کارت گرافیکت اصلا برای بازی مناسب نیست!!
دوما رم سیستم هم برای این بازی یه خورده کمه.اگر بتونی بکنی 2 گیگ کامل میشه.
اگر کارت گرافیک و رم رو بتونی افزاریش بدی هیچ مشکلی برای اجرای بازی نداری.
دوست من اولا کارت گرافیکت اصلا برای بازی مناسب نیست!!
دوما رم سیستم هم برای این بازی یه خورده کمه.اگر بتونی بکنی 2 گیگ کامل میشه.
اگر کارت گرافیک و رم رو بتونی افزاریش بدی هیچ مشکلی برای اجرای بازی نداری.
مشكل گرافيك چيه؟
من همين نسخه ناقص رو كه داشتم بدون هيچ مشكلي اجرا مي شد.
dark_prince783
10-04-2008, 09:45
سلام دوستان
من دی وی دی assassin's creed رو قبلا گرفتم که یه دی وی دی بود . این بازی یکم تو سیستم من ریب میزنه . الآن همون بازی اومده دیروز تو بازار دیدم که 3 تا دی وی دی هست و مغازه دار گفت که مشکلاتش برطرف شده و بازی هم بصورت کامل هست ( همون که میگن چند مرحله اضافه تر داره ) . می خوام ببینم کسی تا حالا این 3 دی وی دی اش رو گرفته که بگه واقعا کار میکنه یا نه ؟
موفق باشید
Amin Asterix
10-04-2008, 10:10
مشكل گرافيك چيه؟
من همين نسخه ناقص رو كه داشتم بدون هيچ مشكلي اجرا مي شد.
خوب اگر مشکلی ندارین چرا سوال میکنین!
فکر نمیکنم حجمشون فرق داشته باشه.
تصحیح چند تا باگ که تاثیر زیادی روی حجم نداره!
چند باگ و چند مرحله.در ضمن بازی از اول قرار بود 12گیگ باشه.یعنی هنوزم قراره 12 گیگ باشه
Abolfazl3007
10-04-2008, 10:38
:ازاطلاعات.شماممنونم
c0dest0rm
10-04-2008, 10:39
خوب اگر مشکلی ندارین چرا سوال میکنین!
چند باگ و چند مرحله.در ضمن بازی از اول قرار بود 12گیگ باشه.یعنی هنوزم قراره 12 گیگ باشه
این نسخه 4 مرحله اضافی نداره.
اون 4 مرحله ای که میگن، 4 تا Challenge هست که نسخه PC نسبت به نسخه Xbox بیشتر داره. منظورم از Challenge همون کشتن بی سر و صدای Archer های رو بام، اسکورت کردن یکی تا جایی مشخص و ایناست.
قراره 12 گیگ جا بگیره که میگیره!:11:
MehranZand
10-04-2008, 11:07
لینک دانلود نسخه کاملشو از torrent بی زحمت بزارین
Oracle_Eldorado
10-04-2008, 11:21
لینک تورنت بازی :
c0dest0rm
10-04-2008, 11:37
لینک تورنت بازی :
Not Found.
اینو ببین:
و این
Rate شون خیلی خیلی پایینه! سرعتشم همینطور!
parslandgroup
10-04-2008, 11:43
لینک دانلودش خرابه
c0dest0rm
10-04-2008, 12:58
لینک دانلودش خرابه
کدومش؟
دوتایی که من لینک دادم کار میکنند.
Paradise_human
10-04-2008, 15:40
قضیه این سه تا dvd چیه؟
من دوتا dvd شو سفارش دادم.
یعنی مال من اصلی نیست و همونو بهم قالب کردن؟؟
هنوز معلوم نشده که این نسخه ای که سایت تکین گذاشته نسخه کامل هست؟
من هنوز شک دارم سایت تکین تاریخ عرضه هردو نسخه رو زده 27 فوریه.
سلام
بالاخره نسخه اصلی رو کدوم شرکت زده؟
p30world نمی زنه؟
چرا تو gamespot به AC نسخه PC نمره 8.5 داده ولی به Xbox 360 امتیاز 9.0 داده؟؟؟:41:
این سوالا رو جواب بدید لطفا . مونده باد کرده !!!!!!:11:
Hitman67
10-04-2008, 19:56
این سوالا رو جواب بدید لطفا . مونده باد کرده !!!!!!:11:
دوست عزیز زیاد خودتو درگیر این امتیازا نکن چون این بازی انحصاری XBOX360 هستش باید امتیازش بالاتز از PC باشه اگه نقد بازی رو هم تو گیم اسپات خونده باشی یه 3 چیز خیلی جزئی که به نظر من حتی ایراد هم تلقی نمیشن گیر داده:
1:پایان گیج کننده
2:سیستم بالایی که بازی میخواد(خداییش این اشکاله؟)
3:خوب بودن مرحله های جدید یا اضافه شده به نسخه ی PC نسبت به مرحله های دیگر این بازی یعنی اون 4 مرحله ی اضافی خیلی بهتر از دیگر مرحله هاست.
همین
Hitman67
10-04-2008, 20:06
دوستان چند نفر پرسیده بودن که آیا مال شرکت تاکین اصله یا نه من تلفنی صحبت کردم گفت که چون همون توضیحات قبل رو کپی کرده و فقط اسم کامل رو نوشته یادش رفته تاریخشو درست کنه گفت الان میرم درست میکنم.
در مورد صحتشم اصله بله مطمئن باشید.
ویرایش:تاریخ درست شد.:46:
سبک بازی : Action
عرضه شده : 8 April
مخصوص کامپیوتر
موفق و سربلند باشید.
shahramcat
10-04-2008, 23:27
دوستان چند نفر پرسیده بودن که آیا مال شرکت تاکین اصله یا نه من تلفنی صحبت کردم گفت که چون همون توضیحات قبل رو کپی کرده و فقط اسم کامل رو نوشته یادش رفته تاریخشو درست کنه گفت الان میرم درست میکنم.
در مورد صحتشم اصله بله مطمئن باشید.
ویرایش:تاریخ درست شد.:46:
سبک بازی : Action
عرضه شده : 8 April
مخصوص کامپیوتر
موفق و سربلند باشید.
بروبچ من امروز رفتم از فروشگاه مرکزی westgame بازی رو گرفتم و نصب کردم 100% اصل هست مطمعن باشید .
linkinkurd
11-04-2008, 11:58
دوستان سلام
آقا از تا حالا از 1-2 نفر شنیدم گفتن با همون نسخه ناقص 2 دی وی دی تونستن بدون هیچ مشکلی از دروازه اورشلیم رد شن و به مموری بلاک 4 برسن. در حالیکه من خودم تو همونجا موندم و مموری بلاک 3 هستم. آیا صحت داره گفتشون ؟ در ضمن منم از همون نسخه اونا دارم رو سیستمم که از شرکت هیتک هست.
Aryan.kh
11-04-2008, 12:28
این بازی و خریدن نسخه اصلیش هم داستانی شده ها اصلا معلوم نیست چه خبره من که خسته شدم ...
omid moosavi
11-04-2008, 17:51
دوستان بيخيال اين بازي بشيد....واقا خسته نشوديد....اينهمه بازيهاي قشنگ ديگه هست.....
Abolfazl3007
11-04-2008, 20:23
من اینو تو یه سایت دیدم
Supported OS: Windows XP / Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 2 GB (3 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
به این نتیجه میرسیم که بازم مثل همیشه UBISOFT شورشو درمیاره و جای تعجب نداره
کرایسیس بدبخت همچین سیستمی نمیخواد
برای این بازی حتما باید CPU دو هسته ای داشته باشید
و حداقل 2 GB رم!
STON-COLD
11-04-2008, 20:49
مرحله دروازه کجاست
من الان مرحله که باید برم پرچم جمع کنم هستم
برای من دو تا دی وی دی هستش
my sistem:
ram:2g
cpu:2.6+2.6
graphic:8600
linkinkurd
11-04-2008, 21:36
من اینو تو یه سایت دیدم
Supported OS: Windows XP / Vista (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 2 GB (3 GB recommended)
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended) (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)*Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON X1300-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 / 9 series
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
به این نتیجه میرسیم که بازم مثل همیشه UBISOFT شورشو درمیاره و جای تعجب نداره
کرایسیس بدبخت همچین سیستمی نمیخواد
برای این بازی حتما باید CPU دو هسته ای داشته باشید
و حداقل 2 GB رم!
دوست عزیز تو همین تاپیک اگه چند صفحه عقب تر بری می بینی که در مورد این اغراق یوبی سافت بحث شد و بازی با سیستم پایینتر هم بالا میاد...
Abolfazl3007
11-04-2008, 22:25
دوست عزیز تو همین تاپیک اگه چند صفحه عقب تر بری می بینی که در مورد این اغراق یوبی سافت بحث شد و بازی با سیستم پایینتر هم بالا میاد...
یعنی واقعا با پایینتر هم جرا میشه؟؟
در ضمن من هر چقدر گشتم اونجایی در مورد سیستم این بازی بحث شده رو پیدا نکردم صفحه چنده؟
من با این سیستم اجرا کردم و بازی کزدم
cpu: 3.2
vga:7300 le
ram: 512
بچه ها بالاخره بخریمش یا نه؟؟؟ از کجا بفهمیم اصله یا نسخه قبلی نباشه؟؟؟ بهتر نیست بزاریم چند هفته بگذره بعد بگیریم؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.