ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Assassin's Creed

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Amin Asterix
12-11-2007, 20:04
سلام دوستان،
بازی رو گرفتم و باید اعتراف کنم تا به این لحظه چنین شخصیت پردازی و گرافیکی ندیده بودم روی کنسول X360 ! بازی واقعا عالی کار شده ، مخصوصا هوش مصنوعی. در مورد داستان بازی چیزی نمیگم تا خودتون کشف کنید! روی نحوه ی حرکت کردن Altair خیلی کار شده و واقعا فکر میکنید با یه انسان طرف هستید که داره دستورات شما رو اجرا میکنه! کنترل بازی هم اولش کمی سخت به نظر میرسه، ولی رفته رفته بهش عادت میکنید. موضوع بعدی که شما رو شگفت زده میکنه، نحوه ی بالا رفتن Altair از دیوار هست ، که خیلی نرم و روون التیر از دیوار بالا میره که نشان از انیمیشن های بسیار عالی هست که برای بازی در نظر گرفته شده. در حین دیدن دموها هم میتونید شخصیت رو کنترل کنید یا اینکه دوربین رو تعویض بکنید...
همونطور که گفتم، گرافیک خارق العاده ی بازی شما رو به وجد میاره و باعث میشه از پای دستگاه تکون نخورید!( حالا باز میان میگن 360 بده!!:31: )
متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد! هرچند که الان PC بازها با Crysis سرگرم هستن...:8:

Thank You Jade Raymond For Your Awsome Game

موفق باشید دوستان
یک ماه پیش به این حرفم میخندیدم اما الان میگم و نمیخندم:46:
واقعا خوشحالم که بازی رفت برای 2008.الان واقعا وقت سر خاروندن ندارن.فردا هم که کین و لینچ و پرو استریت میان.
لذتشو ببر داداش.فقط مواضب قلبت باش نترکی از ذوق:31:

Sam Fisher 11
12-11-2007, 23:17
سلام دوستان،
بازی رو گرفتم و باید اعتراف کنم تا به این لحظه چنین شخصیت پردازی و گرافیکی ندیده بودم روی کنسول X360 ! بازی واقعا عالی کار شده ، مخصوصا هوش مصنوعی. در مورد داستان بازی چیزی نمیگم تا خودتون کشف کنید! روی نحوه ی حرکت کردن Altair خیلی کار شده و واقعا فکر میکنید با یه انسان طرف هستید که داره دستورات شما رو اجرا میکنه! کنترل بازی هم اولش کمی سخت به نظر میرسه، ولی رفته رفته بهش عادت میکنید. موضوع بعدی که شما رو شگفت زده میکنه، نحوه ی بالا رفتن Altair از دیوار هست ، که خیلی نرم و روون التیر از دیوار بالا میره که نشان از انیمیشن های بسیار عالی هست که برای بازی در نظر گرفته شده. در حین دیدن دموها هم میتونید شخصیت رو کنترل کنید یا اینکه دوربین رو تعویض بکنید...
همونطور که گفتم، گرافیک خارق العاده ی بازی شما رو به وجد میاره و باعث میشه از پای دستگاه تکون نخورید!( حالا باز میان میگن 360 بده!!:31: )
متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد! هرچند که الان PC بازها با Crysis سرگرم هستن...:8:

Thank You Jade Raymond For Your Awsome Game

موفق باشید دوستان
سلام پیمان جان مثل اینکه کفیدی خفن اااا :27::31:

من امشب گرفتمش ولی هنو نبازیدمش !

امین جان خوبه شما محصلی ما چی بگیم ... دیروز زنگیدم به بیلی 2 ساعت مخشو کار گرفتم که راضیش کنم Mass effect رو عقب بندازه مثلا تا عید !!! فکر کنم با این اوضاع باید این ترم مرخصی بگیرم :31:

Amin Asterix
12-11-2007, 23:33

امین جان خوبه شما محصلی ما چی بگیم ... دیروز زنگیدم به بیلی 2 ساعت مخشو کار گرفتم که راضیش کنم Mass effect رو عقب بندازه مثلا تا عید !!! فکر کنم با این اوضاع باید این ترم مرخصی بگیرم :31:
نه بابا دانشجوام فقط این ترم برنامم خوب در اومده.2 روز میرم از صبح تا شب دانشگاه.5 روز بیکارم:18:.به غیر از شبا که تو فرومم بقیه رو یا بازی میکنم یا به درسام میرسم:10:

Oracle_Eldorado
12-11-2007, 23:42
ببینم شماها دارید در مورد نسخه ی کنسول صحبت میکنید یا P30 ؟!

Sam Fisher 11
12-11-2007, 23:46
ببینم شماها دارید در مورد نسخه ی کنسول صحبت میکنید یا P30 ؟!
کنسول !

متاسفانه نسخه ی PC بازی به 2008 موکول شد!

joey jordison
13-11-2007, 10:17
دوستانی که بازی رو گرفتن بگن ببینیم سیستم مبارزه چه طوری وسایل الطیر چه جوریاست

p3yman_xl
13-11-2007, 10:56
دوستانی که بازی رو گرفتن بگن ببینیم سیستم مبارزه چه طوری وسایل الطیر چه جوریاست

سلام، در کل 4 نوع سلاح داره التیر. یکی همون خنجر معروف پنهان، دیگری 4 خنجر کوچک ، یک شمشیر . آخریش هم یه شمشیر دیگست که روی پشت التیر نصب شده که تا حالا باهاش کار نکردم... سیستم مبارزات هم خیلی نفس گیر هست. مثل همونیه که تو دموها دیدیم( التیر رو هوا بلند میشه و خنجر پنهان! رو بیرون میاره و ...)

سلام حسین عزیز، Mass Effect هم منتشر شد!! لینک دانلودش هم اومده! Free هم است. ( اسم ماه نوامبر رو باید بذارن ماه طلا!!) تازه اولشه حسین جان! همونطور که میدونی تازه اول طوفان هست!

موفق باشید

Oracle_Eldorado
13-11-2007, 12:09
کنسول !

متاسفانه نسخه ی Pc بازی به 2008 موکول شد!

بهتر ! کاش Nfs هم با اون بیاد ! دیگه سیستمم جا نداره بازی نصب کنم !!!
یه هارد 80 ، 2 گیگ و نیم خالی داره !!!!

S A M
13-11-2007, 14:15
اين بازي اومدش؟
چيجوريه؟
باحاله؟

G G Game
14-11-2007, 17:23
به امید روزی که برای Pc هم بیاد.

ahmad08
16-11-2007, 14:39
یک کلمه درباره این بازی که اگه نسخه پی سی اون هم بیاد مطمئنآ شما هم بامن همنظر خواهید شد و اون این است که:((((((((این بازی ..این بازی...بهترین بازی است که تا حالا بازی کردم))))))) ..ببخشید که بیش از یک کلمه بود...........

Sam Fisher 11
19-11-2007, 03:15
مشکل Freeze عنوان Assassin`s Creed جدی شد!

در official Ubisoft Forums یا فروم رسمی سایت Ubisoft در تاپیک اختصاصی گله های شدید از مشکل های Freeze یا قفل شدن بازی یا به اصطلاح لغت فلج شدن بازی Assassin`s Creed شدیدا انتقاد شده و این خود مشکل اساسی را در بین کارکنان و کمپانی عظیم و صاحب نام یوبی سافت ایجاد کرده است جدا از این مشکلات بسیاری از افراد از این فرصت استفاده کرده و در مورد باگ های فراوان بازی که نظر اکثر سایت های معتبر نسبت به امتیاز پایین میباشد رو کرده اند با این تفاسیر منتظر واکنش از سوی یوبی سافت در مورد شاه بازی خود هستیم!

یکی از دوستان این خبر رو در بخش اخبار قرار داده بود که باید بگم حقیقت داره و به شخصه بارها باهاش مواجه شدم. ولی باید بگم زیاد حاد نیست و اون قدری نیست که بره رو اعصاب .

به زودی توضیحات مفصلی راجع به بازی میدم ، هنوز نصف بازی مانده.... فقط اینو بگم که یکی از بهترین بازیهایی است که تا حالا انجام دادم(چه PC و چه کنسول) !

S A M
19-11-2007, 09:34
اين بازي كي مياد؟

p3yman_xl
19-11-2007, 15:29
یکی از دوستان این خبر رو در بخش اخبار قرار داده بود که باید بگم حقیقت داره و به شخصه بارها باهاش مواجه شدم. ولی باید بگم زیاد حاد نیست و اون قدری نیست که بره رو اعصاب .

به زودی توضیحات مفصلی راجع به بازی میدم ، هنوز نصف بازی مانده.... فقط اینو بگم که یکی از بهترین بازیهایی است که تا حالا انجام دادم(چه PC و چه کنسول) !

حسین جان PC که هنوز نیومده!

اين بازي كي مياد؟

نسخه ی کنسولی منتشر شده، اما نسخه ی PC بازی 2008 منتشر میشه. یو بی سافت گفته این کار رو به خاطر کنترل بازی انجام داده و قصدش این بوده که در PC مثل نسخه ی کنسولی کنترلی نرم و روون داشته باشه...
موفق باشید

Amin Asterix
19-11-2007, 19:07
خوشبختانه تاریخ ریلیز بازیم اعلام شده.تو فوریه برای pc میاد.(حداقل میدونیم مارچ نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسین جان توضیح نده فقط بگو کنترلش واقعا نا جوره.تو تریلراشم گفتم یجوری راه میره!!

ماراتون
20-11-2007, 00:48
خوشبختانه تاریخ ریلیز بازیم اعلام شده.تو فوریه برای pc میاد.(حداقل میدونیم مارچ نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حسین جان توضیح نده فقط بگو کنترلش واقعا نا جوره.تو تریلراشم گفتم یجوری راه میره!!

آخخخخ....... جوووووون یعنی میتونیم تعطیلات نوروز ی بازی کنیم. من که میمیرم براش

Sam Fisher 11
20-11-2007, 01:59
حسین جان PC که هنوز نیومده!

؟؟؟؟؟
مگه من گفتم اومده ؟!!!

نترس لو نمیدم ولی دوست دارم شاید بعدا لو دادم :31:

نه اتفاقا کنترلش بهترین کنترل در بین بازیهای موجوده . انیمیشین ها بسیار نرم و زیبا و بدون اشکال هستن. انیمیشن حرکت اسب که واقعا عالی کار شده ! یه یورتمه ای میره که آدم کیف میکنه . حرکات اسب های عرب با اروپایی ها فرق میکنه که درستش هم همینه . من اسب عرب رو ترجیح میدم چون خیلی کشیده است و با وقار حرکت میکنه !

Sam Fisher 11
20-11-2007, 02:04
مصاحبه با تهیه کننده بازی خانم Jade Raymond که پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید. توضیحات جامعی راجع به چگونگی ساخت و روند بازی داده :
72 MB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HELLBOY_HP
20-11-2007, 10:10
الله اكبر يعني واسه Pc آم مياد به نظر من اگه بياد بهترين بازي شناخته ميشه

Amin Asterix
20-11-2007, 11:56
؟؟؟؟؟
مگه من گفتم اومده ؟!!!

نترس لو نمیدم ولی دوست دارم شاید بعدا لو دادم :31:

نه اتفاقا کنترلش بهترین کنترل در بین بازیهای موجوده . انیمیشین ها بسیار نرم و زیبا و بدون اشکال هستن. انیمیشن حرکت اسب که واقعا عالی کار شده ! یه یورتمه ای میره که آدم کیف میکنه . حرکات اسب های عرب با اروپایی ها فرق میکنه که درستش هم همینه . من اسب عرب رو ترجیح میدم چون خیلی کشیده است و با وقار حرکت میکنه !
آفرین فعلا لو نده:20::31:
آخ که چجوری این 3 ماه رو تحمل کنم(خدایی قرار بود امسال بازیا بترکونن اما هیچ کدوم اونی که باید نبودن.فقط این یکی مونده که همش ازش تعریف میکنن:10:)

LeBron
20-11-2007, 12:34
لعنت خدا بر کنکور! باید یه سال دیگه تازه شروع کنم به بازی ):
----
راستی تو صفحه های قبل یه west دیدم (یادم نیست کی نوشته بود) قضیه ش چیه؟

SALAMONALEYKOM
20-11-2007, 19:39
من هم بازی رو گرفتم
خیلییییییییییی گرافیک خوفناکی داره

Sam Fisher 11
23-11-2007, 20:45

سلام
امرزو(ساعت 3 بامداد) بازی رو تموم کردم . میدونین آخرش چی شد .... :31:

صحبت های قبلم رو تایید میکنم و باید بگم یک شاهکار به تمام معنای کلمه بود. شاهکاری دیگر از استودیوی مونترال یوبی سافت (ایشال... هر چی از خدا می خوان بهشون بده) . و آفرین بر تهیه کننده بازی خانم Jade Raymond که نزدیک به دو(تو مصاحبه اخیر گفت 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) سال برای این بازی زحمت کشید یوبی باید قدرشو بدونه !

راستی Amin_Asterix یادمه اون دمو رو که دیده بودی گفتی تعداد خنجرهاش نامحدوده ؟ نه تعدادش محدوده. اول فقط 5 تا داری ولی کم کم زیاد میشن ... . وقتی تمام میشن میتونی از خنجر اصلیش به عنوان سلاح استفاده کنی. کمبوهای زیبایی با خنجر اجرا میکنه !

gamespot کم لطفی کرد وگرنه لیاقت این بازی کمتر از 9.5 نیست (ایول به مجله gameinformer که به بازی 9.5 داد واقعا بازی رو درک کرده) ! به نظرم بهترین بازی عرضه شده در ماه نوامبر بود و مطمئننا یکی از گزینه های بهترین بازی سال هم خواهد بود. یک بازی متفاوت و تقریبا بی نقص که واقعا شایسته عنوان next generation game هست .
امیدوارم هر چه سریع تر مشغول ساخت دنباله های بازی بشن چون هسته داستان به گونه ای است که دست سازنده ها برای ساخت نسخه های بعدی کاملا بازه!

I :40: Altair

altair
24-11-2007, 13:04
وستان عزیز سلام چندتا سوال داشتم:
آیا الطیر مربوط به فرقه ی سینان هست که از نسل حسن صباح میباشد.
چه نوع کارت گرافیک و به چه اندازه رم و کارت گرافیک میخواد.
sam fisher عزیز اگر میشود پایان داستانو به پیغام خصوصیم بفرست خیلی برام مهمه.
رمم 1گیگ هست ولی در مورد کارت گرافیکم فکر که نه مطمئنم باید عوضش کنم چون 128 geforce هستش اگه میشه در مورد کارت گرافیک راهنماییم کنید میخوام بدونم بهترین قویترین با دوامترین کارت گرافیک و cpu چی هست.
با تشکر.

Amin Asterix
24-11-2007, 21:19
وستان عزیز سلام چندتا سوال داشتم:
آیا الطیر مربوط به فرقه ی سینان هست که از نسل حسن صباح میباشد.
چه نوع کارت گرافیک و به چه اندازه رم و کارت گرافیک میخواد.
sam fisher عزیز اگر میشود پایان داستانو به پیغام خصوصیم بفرست خیلی برام مهمه.
رمم 1گیگ هست ولی در مورد کارت گرافیکم فکر که نه مطمئنم باید عوضش کنم چون 128 geforce هستش اگه میشه در مورد کارت گرافیک راهنماییم کنید میخوام بدونم بهترین قویترین با دوامترین کارت گرافیک و cpu چی هست.
با تشکر.

1-بله حشاشین(اساسین)همونا هستن.فرقه 6 امامیه خودمون.چون بازی نکردم نمیدونم الان تو بازی چطور رو این فرقه مانوور دادن!حسین جان یک توضیح بده برا این.می خوام ببینم الطیر چجور آدمی بود؟منفی یا مثبت؟عقاید مذهبیشو رو کردن؟چطور نشونش دادن؟:10:
2 و 3-هنوز بازی نیومده و سیستمشم برای پیسی اعلام نشده.اما من حدس میزنم حداقل 7300 بخواد
شما باید به بودجتون نگاه کنی.اینم در نظر بگیر.اگر مادر بوردت agp باشه باید عوض بشه.رمم باید عوض کنی بعد(ddr1 رو باید ddr2 کنی)کلا رو هوا نمیشه جواب داد.بودجتو با سیستممه فعلیت دقیق تو بخش سخت افزار بگو تا بچه ها راهنمایی کنن:46:
==========
ایول چاقو:31:

mazi_z_PSP
24-11-2007, 23:20
سلام دوستان ! خواهش ميکنم کمکم کنيد . من تو بازي Assassin'S Creed بعد از آنکه ۳ نفر رو مي کشم که آخرين نفر همون آدمه که پشتش تیر و کمان وصله بود . بعد از اینکه میکشمش و بعد از این اون دمو و بقیه خرت و پرت ها رو نشون میده تو هر ۳ تا شهر علامت آدم کشتن میزنه ( هنگام انتخاب شهر ) ولی وقتی میرم توی شهر هیچ ماموریتی بهم نمیده حتی پیش مقر آساسین ها هم میرم و با آن آقاهه هم صحبت می کنم ولی هیچی به هیچی . توی هر ۳تا شهر این کار را کردم ولی هیچی نمیشه . تو رو به خدا کمکم کنید.

arnold_ab
25-11-2007, 13:19
شرکت Ubisoft امروز رسما تایید کرد که به زودی یک Patch برای بازی Assassin's Creed منتشر خواهد کرد که مشکلات بازی از قبیل freeze شدن را بهبود خواهد بخشید . فعلا قرار بر این شده است که این Patch برای نسخه PS3 این بازی منتشر شود . تاریخ دقیق عرضه این Patch نیز هنوز مشخص نیست ...

موفق باشید .

Sam Fisher 11
25-11-2007, 15:33
من قسم خوردم چیزی نگم :31:

mazi_z_PSP
25-11-2007, 21:13
کسی نبود اینجا جواب مارو بده.

altair
26-11-2007, 13:47
ممنونم از کمک همگی دوستان

mazi_z_PSP
26-11-2007, 17:42
سلام دوستان ! خواهش ميکنم کمکم کنيد . من تو بازي Assassin'S Creed بعد از آنکه ۳ نفر رو مي کشم که آخرين نفر همون آدمه که پشتش تیر و کمان وصله بود . بعد از اینکه میکشمش و بعد از این اون دمو و بقیه خرت و پرت ها رو نشون میده تو هر ۳ تا شهر علامت آدم کشتن میزنه ( هنگام انتخاب شهر ) ولی وقتی میرم توی شهر هیچ ماموریتی بهم نمیده حتی پیش مقر آساسین ها هم میرم و با آن آقاهه هم صحبت می کنم ولی هیچی به هیچی . توی هر ۳تا شهر این کار را کردم ولی هیچی نمیشه . تو رو به خدا کمکم کنید.

دست همتون درد نکنه. پس کجا رفتن اونايی که ادعا ميکردن تمام کردن این بازی رو؟
خوب چرا هيچ کی کمکی نميکنه. ها؟

S A M
27-11-2007, 19:29
مگه بازي اومدش؟

Amin Asterix
27-11-2007, 19:33
مگه بازي اومدش؟
شب بخیر.باز تو اسپم دادی؟
واسه کنسولو میگن:21:

S A M
27-11-2007, 19:47
نه اسپم ندادم سوال داشتم
براي كودوم كنسول؟

Amin Asterix
27-11-2007, 19:52
نه اسپم ندادم سوال داشتم
براي كودوم كنسول؟
تو اگر الان نزدیک من بودی دیگه نبودی.مرد حسابی 50 بار پرسیدی.70 بارم جواب دادن و تو همه صفحاتم هست!
x360 & ps3
:18:

ahmad08
27-11-2007, 20:23
دست همتون درد نکنه. پس کجا رفتن اونايی که ادعا ميکردن تمام کردن این بازی رو؟

خوب چرا هيچ کی کمکی نميکنه. ها؟

من که اون قسمت رو در سرزمین مسیحیها یا KINGDOM( فکر کنم که اسمش همینه )اونجا هم ماموریتی نداشتم باید میگشتم که اتفاقی در یک مغازه که عده زیادی ایستاده بودن یکی را هل دادم توی مغازه که یک دفعه صحنه تغییر کرد و روند داستان دوباره همون طور عادی شد.........

S A M
27-11-2007, 21:08
علي ي ي ي ي ي ي
تيپو برم

chaos theory
28-11-2007, 12:25
آقایون از یه بنده خدایی شنیدم که قراره این بازی تا اواخر هفته آینده واسه pc از طرف شرکتهای گمنام که در زمینه دانلود بازی ها و عرضه به بازار به صورت غیر قانونی در ایران پخش بشه .
امیدوارم که صحت داشته باشه قربون هرچی شرکت غیر قانونیه برم.
در ضمن میخوام ببینم این بازی حداقل سیستم مورد نیازش چیه؟
( در ضمن خبر تقریبا 80 درصد مورد اطمینان بنده هستش )

Amin Asterix
28-11-2007, 13:07
آقایون از یه بنده خدایی شنیدم که قراره این بازی تا اواخر هفته آینده واسه pc از طرف شرکتهای گمنام که در زمینه دانلود بازی ها و عرضه به بازار به صورت غیر قانونی در ایران پخش بشه .

سیستم مورد نیازم از دوستان مورد اعتمادتون میپرسیدین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا یوبی سافت که داد بیرون من بهتون سیستمشو میگم:10:

Bar0n
06-12-2007, 21:07
سلام
تا اونجا که من می دونم قرار سال 2008 اونم ماه سوم بیاد

Amin Asterix
06-12-2007, 21:36
این دوستمون باعث یاد آوری شد.الان روز آخر هفته بعده.منم شنبه دیگه نمیام.فقط خواستم بگم دیگه از این شایعات تو فوروم درست نکنین لطفا!(برا خودتون بد میشه)

ادیت:بازی تو فبریه یعنی ماه دوم 2008 قراره بیاد.طبق چیزی که چند روز پیش تو گیم اسپات بود.

Bar0n
07-12-2007, 20:00
سلام
عکس هاشو می تونین از این تاپیک بگیرین

S A M
07-12-2007, 20:20
اين بازي كي براي كامپيوتر مياد
اگه ميشه به فارسي بگين

Amin Asterix
07-12-2007, 21:29
اين بازي كي براي كامپيوتر مياد
اگه ميشه به فارسي بگين
بیشتر از 2 ماه دیگه.دقیق معلوم نیست.تا فوریه که اعلام شده 2 ماه مونده...

chaos theory
07-12-2007, 22:34
این دوستمون باعث یاد آوری شد.الان روز آخر هفته بعده.منم شنبه دیگه نمیام.فقط خواستم بگم دیگه از این شایعات تو فوروم درست نکنین لطفا!(برا خودتون بد میشه)

ادیت:بازی تو فبریه یعنی ماه دوم 2008 قراره بیاد.طبق چیزی که چند روز پیش تو گیم اسپات بود.
ببین دوست عزیز منم از اینکه این حرف فقط یه شایعه بوده مثل شما ناراحتم و دوست دارم این بازی هر چه زود تر به دستمون برسه و اصلا قصد شایعه پراکنی ندارم لطفا درست تر فکر کنید .
برای افرادی امثال ما که عاشق این سبک بازی هستند هر خبری در این رابطه میتونه خوشحال کننده باشه و اگه پست بنده رو دقیق تر خونده باشی منم گفتم 80 درصد احتمال میدم درست باشه .
از این حرفا گذشته باید بگم من همین امشب در یه ویژه نامه ی خبری که در روزنامه خراسان مربوط به دنیای کامپیوتر بود در بخش GAME ها خوندم این بازی برای PC اوایل سال 2008 میاد بیرون و این خبر رو هم منبعش رو گفتم اگه شایعه باشه گردن اونا باز ما رو مقصر نکنید ما هم منتظریم مثل شما.

Amin Asterix
07-12-2007, 22:45
ببین دوست عزیز منم از اینکه این حرف فقط یه شایعه بوده مثل شما ناراحتم و دوست دارم این بازی هر چه زود تر به دستمون برسه و اصلا قصد شایعه پراکنی ندارم لطفا درست تر فکر کنید .
برای افرادی امثال ما که عاشق این سبک بازی هستند هر خبری در این رابطه میتونه خوشحال کننده باشه و اگه پست بنده رو دقیق تر خونده باشی منم گفتم 80 درصد احتمال میدم درست باشه .
از این حرفا گذشته باید بگم من همین امشب در یه ویژه نامه ی خبری که در روزنامه خراسان مربوط به دنیای کامپیوتر بود در بخش GAME ها خوندم این بازی برای PC اوایل سال 2008 میاد بیرون و این خبر رو هم منبعش رو گفتم اگه شایعه باشه گردن اونا باز ما رو مقصر نکنید ما هم منتظریم مثل شما.
خوب 80 درصد یعنی شایعه!!اونم چیزی که اصلا امکانش نیست:13:
تو ارسال قبلیم گفتم فوریه میاد.فوریه=ماه دوم میلادی.(منبع:گیم اسپات تا 2 3 روز قبل)
فعلا:10:

Hitman67
09-12-2007, 13:35
خوب دوستان عزیز من هم یه تیپیک در دارینوس در مورد این دارم
ولی این 2008 مال خارجی ها هستش اگه یادتون باشه خیلی از بازیها قبل از انتشار رسمی تو ایران منتشر شدند مثل call of jaurez که 4 یا 5 ماه قبل از اینکه در آمریکا منتشر بشه در ایران منتشر شد این بازی احتمالش زیاده که تا 15 یا 20 روز دیگه در ایران منتشر بشه مثل بسیاری از بازی ها
البته این یک حدس بر مبنای اتفاقات گذشته هست ولی به احتمال زیاد این اتفاق میفته.
موفق باشید.

@R3Z
09-12-2007, 15:06
call of juarez كه يك سال قبل از عرضه جهاني اومد تو ايران!!
حتي لينكه تورنتش هم پيدا نميشد!!

arnold_ab
09-12-2007, 15:56
دیگه صبرم داره تموم میشه بازی سال2008برای pcمیاد

a.salireza
09-12-2007, 16:08
خوب دوستان عزیز من هم یه تیپیک در دارینوس در مورد این دارم
ولی این 2008 مال خارجی ها هستش اگه یادتون باشه خیلی از بازیها قبل از انتشار رسمی تو ایران منتشر شدند مثل call of jaurez که 4 یا 5 ماه قبل از اینکه در آمریکا منتشر بشه در ایران منتشر شد این بازی احتمالش زیاده که تا 15 یا 20 روز دیگه در ایران منتشر بشه مثل بسیاری از بازی ها
البته این یک حدس بر مبنای اتفاقات گذشته هست ولی به احتمال زیاد این اتفاق میفته.
موفق باشید.
یا حتی همین crysis. خدا کنه مثل بازی های دیگه زودتر پخش بشه.:19::27:

arnold_ab
09-12-2007, 16:11
یا حتی همین crysis. خدا کنه مثل بازی های دیگه زودتر پخش بشه.:19::27:
بازی پخش شده کجائی:31:

a.salireza
09-12-2007, 16:23
بازی پخش شده کجائی:31:
منظورم crysis نیست. اونو که میدونم پخش شده...
منظور من Assassins creed هستش.:5:

Hitman67
09-12-2007, 16:44
خوب به هر حال چه 2008 بیاد چه 1 هفته بعد بیاد خلاصش اینه که بازی رو یا دیر بازی میکنیم یا زود فرقش اینه فقط مشکل اینجاست که خدا کنه باگهاش تو نسخه ی Pc برطرف بشه راستی کسانی که این بازی رو تو Xbox360 و PS3 بازی کردند میشه در مورد روند بازی کمی توضیح بدند.

Sam Fisher 11
09-12-2007, 17:30
خوب به هر حال چه 2008 بیاد چه 1 هفته بعد بیاد خلاصش اینه که بازی رو یا دیر بازی میکنیم یا زود فرقش اینه فقط مشکل اینجاست که خدا کنه باگهاش تو نسخه ی Pc برطرف بشه راستی کسانی که این بازی رو تو Xbox360 و PS3 بازی کردند میشه در مورد روند بازی کمی توضیح بدند.
در صفحات قبل هست :

light
10-12-2007, 06:33
تاريخ دقيق عرضه بازي براي پي سي كي هست ؟

Hitman67
10-12-2007, 15:49
تاريخ دقيق عرضه بازي براي پي سي كي هست ؟
بنا به منابع در اواخر ماه دوم یا اوایل ماه سوم 2008 برای Pc میاد ولی چند تا از دوستان من میگن که برای ایران زودتر میاد مثل بازیهای دیگه ممکنه 1 ماه زودتر از تاریخ عرضه بیاد.:31:
راستی این که میگن استودیوی مونترال اونطور که من میدونم مونترال شهری در کانادا هستش یعنی این استودیو در کاناداست؟آخه یو بی که یه شرکت آمریکایی هستش
نمیدونم والله شایدم اسمش اینه

WaTeRsTyLeR
10-12-2007, 16:20
بنا به منابع در اواخر ماه دوم یا اوایل ماه سوم 2008 برای Pc میاد ولی چند تا از دوستان من میگن که برای ایران زودتر میاد مثل بازیهای دیگه ممکنه 1 ماه زودتر از تاریخ عرضه بیاد.:31:
راستی این که میگن استودیوی مونترال اونطور که من میدونم مونترال شهری در کانادا هستش یعنی این استودیو در کاناداست؟آخه یو بی که یه شرکت آمریکایی هستش
نمیدونم والله شایدم اسمش اینه
فکر کنم با این حرفا رکورد سوتی رو شکستی تبریک میگم .یه جملم درست نبود:31:

Hitman67
10-12-2007, 16:26
فکر کنم با این حرفا رکورد سوتی رو شکستی تبریک میگم .یه جملم درست نبود:31:
ببخشید دوست عزیز اگه اشتباه گفتم بنده رو ببخشید انسان جایزالخطاء هستش اگه اشتباهه شما تصحیحش کنید:10:

arnold_ab
10-12-2007, 17:08
یه خبر جدید اینبازی قراره واسهpspهم بیاد.

a.salireza
10-12-2007, 20:01
چی میشه بخوای Assassins Creed رو با psp بازی کنی.....

Hitman67
10-12-2007, 20:50
من فقط لحظه شماری میکنم تا برای PC منتشر بشه به نظر من در نسخه ی PC باگهاش برطرف میشه.
در ضمن کار ساخت بازی برای نسخه ی PC تموم شده علت دیر منتشر کردن کار کردن روی کنترل بازی هستش.
موفق و سربلند باشید.
Hitman67

ماراتون
10-12-2007, 22:20
آخ جون کی باشه این بازی برای پی سی بیاد. مردیم از بس که از این بازی تعریف کردند. راستی گرافیک 8600gt میکشه ؟

Hitman67
12-12-2007, 12:54
بله فکر کنم 8600 بتونه بکشه در سری 7 هم فکر کنم از 7800 بع بعد بتونه بکشه ولی این بازی به سی پی یوی قوی نیاز داره یعنی میتونیم نتیجه گیری کنیم با وسعتی که بازی داره باید سی پی یو حتما 2 هسته ای باشه تا بتونه روون اجرا کنه و همچنین رم هم فکر کنم 2 گیگ کافی باشه البته من یه تیپیک دارم تو دارینوس که 22 صفحه هستش البته اول 29 صفحه بود چون دارینوس عوض شد و فونتها کمی کوچیک شد 22 صفحه شده و دوستان اونجا زحمت کشیدند چندتا پیشنما از ترینرها و عکسها و مصاحبه در اون تیپیک گذاشتند که اگه صاحب تیپیک اجازه بدند من حتما این مطالب رو میزارم البته فعلا انجمنهای دارینوس تعطیله چون داره بروز رسانی میشه.
موفق و سربلند باشید.:46:
Hitman67

dizgah
12-12-2007, 12:54
تريلر بازي با حجم 25 مگابايت(حتما داونلود كنين)

تيزر بازي با حجم 8 مگابايت:

(لينكها غير مستقيم هستن. براي داونلود روي يكي از دكمه هاي Download كه توي صفحه مي بينين كليك كنين)

Wallpaper:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این تریلر برای پلی استیشن هست دیگه؟ نه؟
یا برای پی سی هست؟؟؟
در ضمن عکسها هم کار نمیکنن

Sam Fisher 11
12-12-2007, 13:56
این تریلر برای پلی استیشن هست دیگه؟ نه؟
یا برای پی سی هست؟؟؟
در ضمن عکسها هم کار نمیکنن
عزیز شما این همه عکس و تریلر و مطلب جدید در صفحات اخیر رو ول کردید چسبیدید به این ؟ خب این پست قدیمیه !(پست2 تاپیک)

Sam Fisher 11
12-12-2007, 14:09
چند بار می خواستم این تریلر رو بذارم یادم میرفت ...

PS3 vs Xbox 360 Comparison

ویدئو مقایسه نسخه Xbox 360 و PS3

14.9 MB

42.6 MB

Omid_Sadeghvand
13-12-2007, 13:10
تصاویر:

h2006
13-12-2007, 16:23
ایول داداش! عالیه ادامه بده!

SAMOUL
17-12-2007, 21:54
چرا ادامه نمیدید تازه داره داغ می شه:46:

B3HZ@D
20-12-2007, 10:06
عجب گرافیکی داره
خدا کنه زودتر منتشر بشه
من که کف کردم
بصورت حدودی هم معلوم نیست که چه زمانی برای pc منتشر بشه؟

Lamanta
20-12-2007, 18:36
حداقل سیستم باری اجرا چیه با سیستم من کار می کنه
cpu : intel 3.2 full pentium 4
vga: geforce 7300 gt
ram: 1gig

chaos theory
20-12-2007, 18:39
حداقل سیستم باری اجرا چیه با سیستم من کار می کنه
cpu : intel 3.2 full pentium 4
vga: geforce 7300 gt
ram: 1gig
هنوز به طور رسمس اعلام نشده چه سیستمی مورد نیاز این بازی هستش .
اما من دیشب یه سری از دمو های بازی رو دانلود کردم واقعا گرافیکش بالاست.

Lamanta
20-12-2007, 18:40
سیستم مورد نیاز بازی چیه حداقل ؟

با سیستم من اجرا میشه ؟دلیل؟ (البته فکر نمی کنم با این توضیحاتی که شما دادید):18:

vga:geforce 7300 gt
cpu: intel pentium 4 3.2 full
ram: 512

chaos theory
20-12-2007, 18:49
پدرام جان یه بار میگی 1 گیگ رم داری یه بار نوشتی 512 ؟
کدومش درسته؟
در ضمن بگو ببینم شما بازی هایی مثل crysis و call of duty 4 رو سیستمت چه جوری اجرا میشن یا اصلا اجرا میشن؟

SAMOUL
20-12-2007, 20:58
این بازی 12 2008february منتشر می شه:11::10:

B O L O T
20-12-2007, 22:27
سیستم مورد نیاز بازی چیه حداقل ؟

با سیستم من اجرا میشه ؟دلیل؟ (البته فکر نمی کنم با این توضیحاتی که شما دادید)

vga:geforce 7300 gt
cpu: intel pentium 4 3.2 full
ram: 512

نه فکر نکنم حداکثر توی low اجرا میکنه

smallfrank
20-12-2007, 22:34
سلام من
cpu :4000 dual - core
vga:geforce 8500 gt
ram: 2 gig
دارم .چه جوری میتونم بازی کنم؟

Lamanta
21-12-2007, 09:57
ببخشید همون 1 gig درسته راستی cod 4 هم روی سیستمم عالی اجرا شد ولی crysis رو هنوز امتحان نکردم!

chaos theory
21-12-2007, 11:29
ببینید دوستان بازی که هنوز نیومده و اطلاعاتی راجع به حداقل سیستم مورد نیازش نمیدونیم نمیشه راجع بهش نظر بدیم.
تا قبل از اینکه Crysis بیاد همه فکر میکردیم میشه با یه کارت سری 8 و 1گیگ رم بازی رو رو تنظیمات بالا انجام داد اما وقتی بازی ریلیز شد و دست همه رسید دیدیم که کاملا در اشتباه بودیم و حتی با یه کارت سری 8600gts و 2گیگ رم هم نمیشه رو High بازی کرد و باید به همون Medium بسنده کنیم.

arnold_ab
21-12-2007, 17:32
تذکر: مطالب پایین برای افرادی است که ASSASSIN'S CREED رو به پایان رسانده اند بنابراین اگر هنوز این بازی رو تمام نکردید یا اینکه مایل به دانستن چیزی از پایان این عنوان قبل از به اتمام رساندن ان توسط خودتان نیستید لطفآ از خواندن ادامه این متن جدآ خودداری کنید. (با تشکر)

ولی اگر شما هم Assassin's Creed رو تا انتها دنبال کرده اید مطمئنآ متوجه پایان عجیب بازی ان هم به همراه اشکال و نمادهایی که در وهله اول تا حدودی هر فردی رو به یاد رمان پر رمز و راز کد داوینچی میندازه, شده اید در واقع جدیدترین محصول استودیوی مونترال کمپانی Ubisoft جز معدود عناوین امسال به شمار میره که از طرح داستانی بسیار هوشمندانه و شاخصی بهره میبره. این امر باعث شده تا بازی از حیث داستان و مضمون به عنوان یک اثر کاملآ موفق به همراه ظرفیت های بالقوه فراوان محسوب بشه . پیرو همین موضوع مجله انگلیسی XBOX WORLD 360 در شماره اخیرش به منظور پاسخ دادن به تعدادی از سوالات بیشمار پدید امده از پایان بازی Assassin's Creed اقدام به چاپ مقاله ای کرده که در ان سعی شده به برخی از این سوالات در قالب 22 پرسش کلیدی پاسخ داده بشه . متنی که در پایین ملاحظه می کنید چیزی نیست جز خلاصه ماحصل مطالب ان مقاله .

*همانطور که متوجه شدید شخصیت محوری بازی دزموند مایلز (Desmond Miles) نام داره که در بازی با عنوان مورد یا فرد شماره 17 شناخته میشه. گر چه هنوز اطلاعات خاصی از پیشینه این شخصیت در دست نیست(به جز اینکه در جایی گفته شده بود شغل این فرد متصدی امور یک بار بوده) ولی چیزی که مسلمه این هست که دزموند یکی از نوادگان الطیر محسوب میشه که با توجه به حافظه پنهان ( الطیر ) موجود در DNA خودش با استفاده از دستگاه Animus میتونسته خاطرات ان رو مرور کنه. این بدین معناست که الطیر بعد از حوادث Assassin's Creed حداقل دارای یک فرزند بوده.

*نوشته هایی که در انتهای بازی دیده میشوند توسط فرد شماره 16 و با خون خود ان شخص نوشته شده اند . به نظر میرسه این فرد قبلآ در این مکان خودکشی کرده و بعد کمپانی ABSTERGO ان اشکال که در اصل به صورت پیغام هایی برای اخطار دادن به فرد بعدی نوشته شده بودند رو پاک میکنه

*براساس یکی از ایمیلهایی که در کامپیوتر دکتر ویدیک قابل مشاهده هست افراد قبلی که از دستگاه ANIMUS به مدت طولانی استفاده کردند بعد از مدتی قادر به تفکیک زندگی خودشان با اجدادی که خاطرات انها را برای کمپانی احیا کرده اند نبودند یعنی به قولی حافظه ها و تواناییها ژنتیکی و کنونی یا ریل تام انها به گونه ای با هم ادغام میشدند که افراد تحت هیچ شرایطی نمیتونستند وقایع گذشته و فعلی رو از هم تمیز بدهند(اثر جانبی استفاده مکرر از ANIMUS ؟ ) این عارضه که از ان در بازی به عنوان'' The Bleeding Effect'' یاد شده یکی از دلایلی است که دزموند در پایان بازی قادر به استفاده از قابلیتEagle vision میشه که با توجه به اینکه قرار است بازی یک سه گانه باشه احتمالآ دزموند در دو نسخه بعد دارای توانایی های بیشتری هم خواهد شد.

ABSTERGO یا پاک کننده؟!

*افراد عضو کمپانی ABSTERGO در بازی به عنوان نوع مدرن و امروزی شده فرقه TEMPLAR (نام فرقه ای از صلیبیون نظامی قرون وسطی یا همان فراماسونها) به حساب میان. هدف اصلی این کمپانی درست مثل اعضای پیشینش برقراری صلح جهانی بین تمامی ملت هاست البته نه از طریق راههایی که من و شما از ان اطلاع داریم بلکه افراد این کمپانی درصددند تا از طریق تسلط و چیرگی مطلق بر جامعه بشری ان هم به وسیله پیدا کردن و استفاده از تعدادی اشیا یا ارتیفکتهای قدیمی گمشده که دارای قدرتهای فرا بشری هستند به این مهم دست پیدا کنند در واقع ABSTERGOدارای تفکری انحرافی برای دستیابی به اهداف خود است که براساس دو اصل کنترل کامل انسانها و نابودی و حذف کامل هر فردی که تحت نفوذ قدرت انها نیست, استوار شده .البته این امر انچنان تعجبی هم نداره چرا که خود لغت ABSTERGO در زبان لاتین به معنای پاک کردن (CLEANS) هست.

در ادامه به بررسی و تفسیر تعدادی از متنها, ایمیلها و علائم فاش شده در انتهای بازی می پردازیم(جهت های متنهای موجود بر کف زمین به صورتی بر مبنای موقعیت قرار گیری فرد در بازی تنظیم شده که درب ورودی در سمت راست شما واقع شده باشه)

- متن مثلثی شکل (سمت چپ)

''They drained my soul and made it theirs. I drained my body to show you where I saw it.''

بخش اول این عبارت برمیگرده به اینکه کمپانی ABSTERGO روح یا در واقع حافظه اجداد فرد شماره 16 (موش ازمایشگاهی قبل از دزموند!!) رو نگاه کرده که در اینجا به تعبیری این عمل از سوی ان فرد دزدیدن قلمداد شده . قسمت بعد بیانگر این موضوع هست که مورد 16 با خون خودش سرنخهایی از محل قرارگیری شی یا اشیای مورد نظر کمپانی رو برای فرد بعدی گذاشته. چه اشیایی؟ خب شواهدی وجود داره که میگه یکی از ان اشیا میتونسته جام مقدس(Holy Grail) باشه. در ادامه در این رابطه بیشتر صحبت می کنیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- متن مربعی شکل ( سمت راست نرسیده به درب ورودی )

''Artefacts sent to the skies to control all nation, to make us obey a hidden crusade. DO NOT HELP THEM''

این پیغام مستقیمآ اشاره میکنه به برنامه های ABSTERGO در مورد شی ای که در الطیر در پایان بازی به ان دست پیدا میکنه که از این به بعد با عنوان سومین تکه '' Piece of Eden'' شناخته میشه.همانطور که در بازی هم دیدید این شی قابلیت این رو داره که باعث بشه مردم هر چیزی رو (بعضآ غیر واقعی) باور کنند و در واقع یک هیپنوتیزم رو در مقیاس و ابعاد بسیار وسیع ایجاد میکنه . این همان چیزی است که ما از ان با عنوان توهم یا خیال باطل یاد میکنیم و در بازی به صورت غیر مستقیم به این موضوع اشاره شده که اکثر وقایع مذهبی و علی الخصوص مسیحی ساختگی و به کمک این وسیله شکل گرفته اند. کمپانی قصد داره که با یافتن این شی و فرستادن ان به یک فرستنده در مدار زمین بشریت رو دچار نوعی شستشوی مغزی کنه .به نظر میرسه که فرد شماره 16 از عواقب و اهداف کمپانی مطلع بوده و از نفر بعد میخواد که تحت هیچ شرایطی به انها کمک نکنه.

- عدد 12212012 یا بهتر بگیم 21122012 یک تاریخه بسیار مهم در بازی (و البته تا حدودی هم در واقعیت) به شمار میره که میشه 21 دسامبر سال 2012 میلادی. Abstergo در یکی از ایمیلهای ویدیک صریحآ بیان میکنه که انها قصد دارند فرستنده یا ماهواره رو در این تاریخ به فضا پرتاب کنند این در حالی است که وقایع بازی در ماه سپتامبر سال 2012 رخ میده و هنوز نزدیک به 3 ماه تا ان زمان فرصت باقیست.

-عدد 130.000 در بازی باز برمیگرده به تاریخ 21/12/2012 و شروع سیزدهمین baktun اما چگونه؟ این تاریخ براساس تقویمتمدن مایا ( یا مایان) و به فرم long count نوشته شده. براساس این تقویم هر یک روز یک kin نام میگیره. بیست kin یک windal, هجده windal یا 360 تا kin میشه یک tun 20 tun میشه یک katun (امیدوارم توجهتون هنوز معطوف به متن باشه!) و بالاخره 20 katun میشه یک baktun که تقریبآ معادل 144.000 روز هست و همانطور که گفتم به تاریخ گرگوریان برمیگرده به همان 21 دسامبر سال 2012. دوازدهمین baktun از 18 سپتامبر 1618 شروع شد که در 21/12/2012 به پایان میرسه.براساس کتاب Popol Vuh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خداوند در خلق 3 دنیای پیشین از ما شکست خورد (نعوذبالله ) و ما در حال حاضر در دنیای چهارم زندگی می کنیم که این خلقت با شروع سیزدهمین baktun در 21 دسامبر 2012 به پایان میرسه!!!

-یکی از تصاویر عجیب بازی شامل سه نوع حیوان(میمون , عنکبوت و مرغ مگس خوار) میشه که با خطوط معروف Nazca (خطوطی متعلق به نوعی گروه خاص موسوم به همین نام در کشور پرو که وقتی از بالا دیده میشند تصاویر حیواناتی نظیر کوسه , میمون, لاما, مارمولک و... رو در ذهن تداعی می کنند و هدف انها از انجام این کار هنوز به عنوان یک راز باقی مانده) در بازی ترسیم شدند. ماهیت این طراحی ها در بازی انچنان مشخص نیست مگر اینکه شاید قرار بوده انها نمایانگر مکان خاصی در نسخه های اتی بازی باشند.

'' WE WILL BE THERE SOON''

-لوسی استیلمن (Lucy Stillman) که به ظاهر یکی از کارمندان ABSTERGO است در واقع یک مامور مخفی از جانب فرقه Assassin به حساب میاد. احتمالآ هدف از فرستادن او به کمپانی به دست اوردن اطلاعاتی مبنی بر پروژه ها و عملکردهای اخیر ABSTERGO (مثل درز قضیه فلوراید که الن ریکین یکی از شخصیتهای کمپانی در یکی از ایمیلهاش به دکتر ویدیک صریحآ عامل درز ان رو داخلی عنوان میکنه) و بعدبه تعویق انداختن برنامه های اتی ان بوده. در یکی از پیغامهایی که برای لوسی از جانب فردی نامعلوم ( از طرف فرقه Assassins یا همان حشاشین) فرستاده شده و لوسی از انها درخواست کمک کرده پیغام در صورت رمزگشایی(با کنار گذاشتن حروف بزرگ در کنار هم برای این پیغام) حاوی مطلبی مرموز به این صورت است:
'' WE WILL BE THERE SOON''

-در بازی تصویر هرمهای تمدن مایان معروف به step pyramid هم دیده میشه که احتمالآ اشاره ای داره به پیدا شدن اولین جمجمه های کریستالی Mitchell-Hedge (توضیح در مطالب مربوط به ایمیلها)

Yonaguni
- yonaguni اسم غربی ترین جزیره ژاپن هست که 28.88 کیلومتر مربع مساحت داره. گفته میشه که روزگاری در این جزیره تمدن بسیار پیشرفته ای وجود داشته که افراد ان متاسفانه به سرنوشتی همچون مردمان اتلانتیس دچار شدند ممکنه این مکان یکی از نقاط مهم شماره بعدی بازی باشه

- 22:13 واقع بر روی دیوار بالای تخت برمیگرده به همین بخش در قسمت Revelation انجیل به صورت عبارت ''I am the Alpha and the Omega the First and the Last the Beginning and the End'' که بیانگر پایان دنیا و خلقت و مسائلی از این قبیل هست تعدادی الفا و امگا هم در همان طرح روی دیوار وجود داره که صحت بند فوق رو تایید میکنه به علاوه حضور یک Lorenz Attractor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که جز اشکالی است که در وهله اول هرج و مرج و بی نظمی رو در ذهن اکثر بینندگانش تداعی میکنه. (این شکل اولین بار در سال 1963 توسط ادوارد لورنز معرفی شد)

Lorenz Attractor

-چشم در مثلث (سمت راست در کنار animus)
این نماد به عنوان نسخه مسیحی Eye of Providence شناخته میشه.چشم در اینجا نماد دید و حوزه اسقفی خدا و یا مشیت الهی است در حالیکه حضور مثلث به اصل تثلیث یا وجود سه اقنوم در خدای واحد اشاره داده. حضور این نماد و اشاره هایی دیگر از مسیحیت در انتهای بازی تا حدودی عجیبه ,عجیب از این لحاظ که بازی ادعا میکنه اکثر اعتقادات مسیحیت بر مبنای مسائل پوچ و خیالی بنا شده و در جایی از بازی تلویحآ اشاره میشه که چیزی به عنوان پسر خدا وجود نداره و این یک عنوان ساختگی برای مسیح بوده و در یکی از ایملیهای بازی گفته میشه که هر وسیله ای که به مسیح نسبت داده شده احتمالآ وجود خارجی نداره و همگی افسانه هستند!! بهرحال شاید از piece of eden در بازی نه تنها برای جلب حمایت عوام از یک دروغ بلکه برای پوشش حقیقت اصلی هم استفاده میشده.

EYE OF PROVIDENCE
- Jiajing و Quetzcoaltz
در تصویر روی دیوار بالای تخت خواب جمله ای با این مضمون خودنمایی میکنه:
''Within Emperor Jiajing's sin andQuetzcoaltz hunger lies the Answers''
امپراتور Jiajing بین سالهای 1521 تا 1567 امپراتور کشور چین و یازدهمین امپراتور سلسله مینگ بود. این فرد به هیچ وجه فرمانروای خوبی نبود ودر طی مدت حکومتش توطئه ای (مثل پروژه والکیری در طی دوران حکومت هیتلر) برای سر به نیست کردن و ترور ان طراحی شد که البته نافرجام موند( یکی از مراحل احتمالی شماره اتی) یکی از علاقه مندیهای این امپراتور جمع اوری ایتم ها و اشیای کمیاب در معبدی تحت عنوان معبد خورشید بود که یکی از این اشیا احتمالآ یک ارتیفکت هست که ممکن است ABSTERGO یا شخصیت اصلی بازی در شماره های بعد هم به دنبال همان باشه.
QUETZCOALTZ یا به صورت درست تر QUETZALCOATL جز خدایان ازتک به شمار می امده که البته باز به عنوان نماد خورشید هم در فرهنگ ازتک ها شناخته میشه و معابد گوناگونی به او نسبت داده شده اند.این خدا در تمدن مایان ها هم با نام kukulkn وجود داشته .کلمه hunger در عبارت فوق به معنی مراسم قربانی کردن حیوانات گوناگون در معابد ان توسط ازتک ها است که در فرهنگ انها از این کار به منظور خشنود ساختن Quetzalcoatl یاد میشده.

*تعدادی از نوشته هایی که بر روی دیوار بالای تخت دیده میشند به زبان چینی و عبری نوشته شده اند که متاسفانه مجله موفق به فهمیدن انها نشده.

ایمیلها:

''The others and I have finished reviewing the Animus recordings from subjects 12 -16. while the piece of dene remains our priority we must continue working to locate and understand the remaining artifacts. I am sure you can understand our reasoning behind this . Although satellite is accomplished to a fair portion of the work for us, we will certainly need to deal with those who are either immune to its effects''

کاملآ مشخصه که ABSTERGOعلاوه بر تکه های Piece of Eden به دنبال اشیا مختلف با قدرت های ماورا الطبیعه دیگه ای هم هست. به نظر میرسه وقتی که فرستنده انها در مدار مورد نظر قرار بگیره اکثریت و نه همه جمعیت کره زمین تحت سلطه انها درمیان پس تعدادی از افراد از اثرات ارتیفکتها مصون باقی میمانند. کمپانی به دنبال راه هایی هست تا بتونه ان افراد خاص رو هم یا به بقیه ملحق کنه یا از بین ببره.
--------------------------------------------------------------------

''We applaud your continued efforts to locate an alternate artifact with the loss of no. 2 in the DIA Satelite Accident . We understand Subject seventeen is having trouble interfacing with the Animus, leading to delays. As a result , we estimate another 24 hours before your next critical update. In the meantime , we'll prepare an extraction team and set them to standby . We're relying on you to obtain the additional information we require .He knows where the other objects are – even if he doesn't realize it. You MUST unlock that final memory or all of this will have been for nothing''

از این پیغام میشه این برداشت رو کرد که کمپانی درصدد بوده فرستنده ای رو با قطعه دوم Piece of Eden به فضا بفرسته که حادثه ای در محل پرتاب منجر به از دست دادن قطعه و 20 نفر از کارکنان محل(با توجه به قسمت پیغامهای حذف شده کامپیوتر لوسی) شده . ABSTERGO شدیدآ به محل اختفای تکه سوم شی نیاز داره که به همین جهت از دزموند در پیدا کردن ان استفاده میشه.

The Philadelphia Experiment: Project Invisibility

'' Philadelphia Project – Data provided from Animus Subject Twelve indicates that the ship briefly manifested in a future state for approximately 18 minutes. It is unclear whether the timeline is consistent with or parallel to our own. Although we have recovered enogh data to reconstruct and repair the original artifact used in the experiment, Administration has refused to move forward on the project, Citing paradox concerns. Corporate policy remains inplace : any objects found to interfere with or manipulate TIME must be contained

براساس یکی از ایمیلهای لوسی یکی از کد های در ورودی عدد 10281943 هست . این عدد نشانه ای است از ازمایش معروف فیلادلفیا یا Project Rainbow ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). گفته میشه که در تاریخ 28 اکتبر سال 1943 ناوشکن امریکایی USS Eldridge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در طی فرایند یک ازمایش کاملآ محرمانه برای مدت کوتاهی (که در اینجا گفته شده 18 دقیقه) ناپدید شد که منظور از ناپدید در اینجا میتونه این باشه که شی هر دو مورد TELEPORT و TIME TRAVEL رو تجربه کرده. بعد از این حادثه خدمه کشتی هیچوقت از اثرات مخرب ان تجربه بهبود پیدا نکردند به طوری که عده ای حتی دیوانه هم شدند. البته نیروی دریایی ایالات متحده کلیه رخدادهای نامبرده رو خیالی نامید و کاملآ منکر وقوع چنین پدیده ای شد ولی هنوز نظریه های بسیاری وجود داره که میتونه تا حدودی اتفاق افتادن این حادثه رو ثابت کنه. در دنیای بازی گفته میشه که این پدیده واقعآ رخ داده و افراد فرقه Templar در ان دست داشتند. پیغام بالا این نکته رو گوشزد میکنه که ABSTERGO با بررسی حافظه فرد شماره 12 و مشاهده حادثه نامبرده توانایی دستکاری زمان و مکان رو در عین واحد داراست هر چند که به خاطر اینکه ممکنه این عمل منجر به حوداث ضد و نقیض بسیاری بشه فعلآ جرات انجام این کار رو نداره. چیز دیگه ای که در این مورد میشه حدس زد اینه که شاید دزموند در نسخه های بعدی بازی با دست یابی به وسیله ای که باعث رخ دادن این پدیده شده بتونه مانع از پرتاب فرستنده به اسمان بشه.

Tunguska event

'' Tunguska Incident – Now believed to be the direct result of assault by Assassins. Research station destroyed as was artifact . Alternate wave generation devices have been located in storage, but we have insufficient data at the moment to initiate research. The risk of accident is too high at the moment . LINEAGE DISCOVERY AND ACQUISTION DIVISION should attempt to locate descendents of any attack survivors( either Assassin of Brotherhood) in order to continue research. Resurrecting this particular type of technology will aid us greatly with any holdouts following the satellite's activation. We are putting together a team to push research in this area''

در ساعت 7:40 صبح روز 30 ژوئن سال 1908 در کنار رودخانه Tunguska در کنار شهری با همین نام (این محل امروزه در روسیه به عنوان کراسنویارسک کرای نامیده میشه) چیزی شبیه به شهاب سنگ نرسیده به زمین در نزدیکی 5 تا 10 کیلومتری بالای منطقه منفجر شد و انفجاری در حد 10 تا 20 مگاتن TNT رو به وجود اورد یعنی چیزی در حدود 1000 برابر قویتر از بمبی که بر سر ژاپنی ها در هیروشیما انداخته شد!! پیغام بالا میگه که ان کار توسط گروهی از فرقه Assassin انجام شده بوده که قصد داشتند یکی از ارتیفکتهای مهم رو به همراه یکی از پایگاههای Templar که مشغول بررسی ان شی بودند رو با هم از بین ببرند. ABSTERGO نیاز زیادی به تکنولوژیی که این عارضه رو به وجود اورده داره تا بتونه مقاومتها و شورش هایی که طبیعتآ قبل از پرتاب فرستنده شکل میگیره رو در قالب یک بمب نیوترونی به نحوی از بین ببره. نکته دیگری که در این پیغام وجود داره این هست که بخشی از کمپانی به نام LINEAGE DISCOVERY AND ACQUISTION DIVISION(جمع اوری و کشف اطلاعات در مورد اصل و نسب اجداد و پیشینه افراد) وظیفه پیدا کردن سوژه های مورد نظر برای بررسی توسط Animus رو برعهده داره.

Holy Grail

''GRAIL – We are removing the grail from our list of objectives. There is insufficient evidence to confirm its existence . current examination of subject seventeen indicates that aside from the form the piece of eden , all other artifacts related to chirst – figure are literary devices ( or derived from piece of eden) and not actual objects . even if the object is real , its use to us at this stage is negligible . our resources are better used elswhere''

خب به نظر میرسه یکی از اشتباهات بزرگ ABSTERGO همین کنار گذاشتن جام مقدس از لیست اشیای گمشده ای است که با بیرون کشیدن حافظه خلق الله در پی پیدا کردن انها هستند. جام مقدس در شماره های بعد نقش پر رنگتری رو ایفا خواهد کرد و احتمال داره که جز اشیایی باشه که دزموند و فرقه ASSASSIN از ان بر علیه کمپانی استفاده کنند. احتمالآ فرد شماره 16 درطی بررسی خاطرات اجدادش توسط ANIMUS به محل اختفای ان پی برده و چون میدونسته که این شی برای کمپانی انچنان ارزشی برای جستجو و صرف وقت نداره (تمرکز اصلی ABSTERGO بر روی تکه های Piece of Eden هست) و از انجایی که به اهمیت و ارزش واقعی جام واقف بوده خواسته که سرنخهایی از مکان ان رو برای فرد بعدی باقی بگذاره .

Mitchell-Hedges Skulls

''Mitchell-Hedges Communication – Analysis of the objects is complete. The good news is that they work. As a result we now have a safe and secure communication channel for use after the launch. However the are severely limited in number , and so we will be providing them only to our most essential facilities. YOU WILL OBVIOUSLY RETAIN POSSESSION OF THE ONE YOU HAVE''

جمجمه های کریستالی MITCHELL– HEDGES در حوالی سال 1926 توسط باستان شناسی به نام Anna Le Guillon Mitchell-Hedges ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در خرابه های یکی از معابد تمدن مایان در شهر بلیز پیدا شدند.(ایندیانا جونز و قلمرو جمجمه کریستالی؟! ) جنس این جمجمه ها از کریستالهای سنگ معدنی کوارتز است و به خاطر بعضی از ویژگیهای خاصی که دارند لفظ "The Skulls of Doom" هم به انها اطلاق میشه . اصلیت این جمجمه ها مشخص نیست عده ای ساخت انها رو به مردمان اتلانتیس و حتی جزیره یوناگونی نسبت داده اند . گفته میشه که تقریبآ 13 عدد از این جمجمه ها در دنیا وجود داره و شوالیه های مهم گروه TEMPLAR همگی یکی از این جمجمه ها رو با خودشان حمل میکردند و هر کسی که انها رو با خودش حمل بکنه دارای توانایی های ماورا الطبیعیه متفاوتی میشه. یکی از این قابلیت ها که ما به ان کار داریم توانایی برقراری ارتباط ذهنی با افراد دیگه است. ABSTERGO این جمجمه ها رو بدست اورده و با تقسیم انها در بین تسهیلات مهم خودش میتونه یک کانال ارتباطی اختصاصی رو برای برقراری ارتباط با افرادش در پایگاههای دیگه به وجود بیاره بدون اینکه ترسی از احتمال شنیدن حرفهای انها توسط افراد فرقه ASSASSIN داشته باشه. انتهای پیغام نشان دهنده این موضوع است که دکتر ویدیک یکی از شخصیت های کلیدی شماره های بعد خواهد بود چرا که او هم در حال حاضر دارای یکی از این جمجمه ها هست.

- از ماهیت اصلی تکه های شی PIECES OF EDEN هیچ اطلاعات خاصی در دست نیست فقط این گمان وجود داره که ممکنه انها با سیبهای طلایی ( GOLDEN APPLES ) معروف افسانه های یونان قرابتی داشته باشند .براساس افسانه ها و اساطیر یونان سه سیب طلایی وجود داشتند که ATLANTA در حین مسابقه برای منحرف کردن حواس HIPPOMENES از ان استفاده میکرد ولی در افسانه های اسکاندیناوی سیبهای طلایی برای بخشیدن زندگی جاویدان به خدایان مورد استفاده قرار میگرفتند. در هرصورت شکل سیب در پایان بازی به دفعات و حتی به صورت خونی هم نشان داده میشه .ممکنه که سازندگان میخواستند انها رو از ابعاد مذهبی و به خصوص کتاب انجیل مورد بررسی قرار بدن بهرحال سیبهای طلایی و pieces of eden اگر شباهتی نداشته باشند ممکنه که در بین ادیان دیگه در یک وجه با هم مشترک باشند و در اصل یک چیز قلمداد بشند:میوه ممنوعه بهشت

-البته من قصد توضیح در مورد اچیومنتهای بازی رو ندارم چرا که این کار قبلآ توسط اشکان جان در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انجام شده ولی بهتره که دو اچیومنت پایان بازی رو که از حیث اشاره به مضمون داستانی از بقیه اهمیت بیشتری دارند رو یکبار دیگه مرور کنیم :
*بعد از اینکه دزموند در پایان بازی قابلیت استفاده از EAGLE VISION رو پیدا میکنه یکی از این اچیومنتها تحت عنوان '' Visions of the Future'' باز میشه که فقط میتونه یک معنی داشته باشه:سر نخ هاو راهنمایی هایی درباره شماره های بعد, که در مورد تعدادی از انها توضیحاتی ارائه شد.
*دیگری که ''The Eagle and The Apple-1191''نام داره با اتمام Assassin's Creed باز میشه و همانطور که مشخصه از مورد قبلی شک برانگیز تر هست و به عناصر بیشتری از بازی اشاره داره. EAGLE که یقینآ خود الطیر هست.AD 1191 سالی است که حوادث مهم Assassin's Creed در ان روایت میشه و با زبان بیزبانی به این نکته اذعان میکنه که ممکنه وقایع مهم شماره های بعد در زمانهای دیگه (چه بعد و چه حتی قبل) رخ بدند. و The Apple هم احتمالآ سومین قسمت Piece of Eden هست که الطیر در پایان بازی با ان مواجه میشه, شاید همان سومین سیب طلایی

May Safety and Peace Be Upon You
کد:

smallfrank
22-12-2007, 17:36
اینهم سایت بازی

Omid_Sadeghvand
22-12-2007, 18:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%20PS3%20)/assassins-creed-b.jpg

Hitman67
24-12-2007, 14:45
به نظر شما به طور حدودی میشه با این سیستم این بازی رو در حد متوسط بازی کرد:
Ram:2 GIG DDRII
MainBoard:Gigabye-x38-DQ6
VGA:7900 GT 256 MB/256 BIT GDDRIII
CPU:Intel Core 2 Q6600 8 MB Cash
ممنون میشم جوابمو بدید.

amin2000
24-12-2007, 14:55
این واقعا یه شاهکاره !!!!!
ممنون

Omid_Sadeghvand
24-12-2007, 19:20
بچه ها به نظرتون این بازی کیفیتش بالاتره از Crysis است؟

chaos theory
24-12-2007, 19:26
بچه ها به نظرتون این بازی کیفیتش بالاتره از Crysis است؟
به نظر من آره.

Hitman67
24-12-2007, 22:32
من خودم دیگه طاقت صبر ندارم چون تو بیشتر مجله ها گفته بودن این بازی برای پی سی همزمان با نسخه های XBOX360 و PS3 منتشر میشه البته قبلش هم تو گیم اسپات 2007 بود ولی زدن 2008 اما اونجور که معلومه میخوان تو نسخه ی pc باگهاش رو برطرف کنن و به نظر من نسخه ی PC توی تمام این نسخه ها بهتر خواهد بود ولی باید 1 ماه و نیم دیگه صبر کنیم تا ببینیم چی میشه آیا میتونیم با سیستممون اجراش کنیم یا نه ؟اگه روی سیستم من اجرا نشه که میرم از بالای برج میلاد خودمو میندازم پایین:31:
موفق و سربلند باشید.
Hitman67

DHAMID
24-12-2007, 23:09
این بازی برای pc هم اوده؟

Hitman67
25-12-2007, 15:20
نه دوست عزیز برای pc قراره یک و نیم ماه دیگه منتشر بشه تا اون موقع باید صبر کنی و اگه سیستمت قدیمیه باید ارتقاش بدی.
موفق باشید.
Hitman67

mehdi_ag
25-12-2007, 15:30
ببينيم مي تونن يه كار كنن بريم يه Xbox360 بگيريم خودمون رو خلاص كنيم. مرديم از بس آپ گريد كرديم

B O L O T
25-12-2007, 15:59

توی این عکس به دست چپش نگاه کنین یه انگشت نیست

اسیستاند یه انگشت نداره

Hitman67
25-12-2007, 16:53
ببينيم مي تونن يه كار كنن بريم يه Xbox360 بگيريم خودمون رو خلاص كنيم. مرديم از بس آپ گريد كرديم
دوست گلم من تا به حال 5 باد کامپیوترم رو ارتقاء دادم اصلا هم پشیمون نیستم چون واقعا کیفیت در بازیهای PC خیلی بالاتر از کنسولهاست ((هیچ مخلوقی از خالق برتر نیست))هر چی باشه تمام این بازی ها رو با استفاده از کامپیوتر دارن درست میکنن نمونش مثلا Splinter Cell Double Agent برای PS2 و PC و چند ماه دیگه بعد از منتشر شدن این برای PS3 منتشر شد من این بازی رو تو هر سه کنسول هم انجام دادم گرافیک این بازی تو PS2 که واقعا افتضاح بود و کنترل هم همینطور تو PS3 بد نبود ولی خوب هم نبود مثل اینکه نورپردازیش اشکال داشت ولی وقتی تو PC بازی کردم واقعا باید بگم یه شاهکار بود نورپردازی عالی و گرافیک فوق العاده و همچنین تسلط بازیکن روی کنترل بازی واقعا جای تحسین داشت اصلا کلا PC یه چیز دیگست به نظر من PC باز واقعی نباید سمت کنسول بره من خودم فردا چون سی پی یوم 3000 بود و کم بود و همچنین مادربردم هم قدرتش به همراه پاور کامپیوتر کم بود اینا رو وقتی به خاطر گیم سفارش دادم فردا هم کیس رو میبرم قطعات رو ردیف کنن.
POWER:GREEN580 B
CPU:CORE 2 Q6600 8MBCASH
MAINBOARD:Gigabyte X38-DQ6

که قیمت پاور 84000 تومن و قیمت سی پی یو 290000 تومن و قیمت مادربرد که جدیدترین چیپست هستش و 1 ماهی هست اومده و از پی سی آی اکسپرس نسخه ی 2 پشتیبانی میکنه 350000 تومن هستش یعنی میشه گفت کلا پول یه PS3
ولی من اعتقاد دارم که هر چقدر هم برای PC پول بدی بازم ارزش داره.
همین ASSASSIN'S CREED اگه برای PC بیاد که میاد با کله میرم میخرم:5:
در ضمن نسخه های این بازی در دو کنسول 360 و پی اس 3 پر از باگها و اشکالهای مختلفه.
ببخشید بحث رو به انحراف کشوندم.:10:

mehdi_ag
25-12-2007, 17:35
اينكه كامپيوتر يه چيز ديگس شكي نيست. من خودم كامپيوترم رو از 486dx4 به اينجا رسوندم (حساب كنيد پرتقال فروش را) منظورم اين بود كه يك سال هم مهلت نمي دن آدم راحت باشه. سالي يه بار بايد اين سيستم بره واسه آپ گريد

vista_vz
27-12-2007, 00:26
ما که پول نداریم هر ماه کامپیوترمونو خفن کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما برو بازی کن جای ما رو هم خالی کن

Benygh
27-12-2007, 00:33
Pci-e 2 برای کارتهای با این قابلینت نتونسته زیاد بازده بالا بده ...
راستی کارت گرافیکتون چیه که پاور ضعیفه ؟؟؟ 8800gt اگه باشه فک کنم کم بیاد ...

a.salireza
27-12-2007, 13:09
توی این عکس به دست چپش نگاه کنین یه انگشت نیست

اسیستاند یه انگشت نداره
بله. به جوی اون انگشت یه چاقوی کوچیکه که تو عکس معلوم نیست.:46:

arnold_ab
27-12-2007, 16:21
بله. به جوی اون انگشت یه چاقوی کوچیکه که تو عکس معلوم نیست.:46:
تو کدوم عکس

a.salireza
28-12-2007, 13:02
تو کدوم عکس
این عکس:

*PiNk PaNTHeR*
28-12-2007, 14:29
دوست گلم من تا به حال 5 باد کامپیوترم رو ارتقاء دادم اصلا هم پشیمون نیستم چون واقعا کیفیت در بازیهای PC خیلی بالاتر از کنسولهاست ((هیچ مخلوقی از خالق برتر نیست))هر چی باشه تمام این بازی ها رو با استفاده از کامپیوتر دارن درست میکنن نمونش مثلا Splinter Cell Double Agent برای PS2 و PC و چند ماه دیگه بعد از منتشر شدن این برای PS3 منتشر شد من این بازی رو تو هر سه کنسول هم انجام دادم گرافیک این بازی تو PS2 که واقعا افتضاح بود و کنترل هم همینطور تو PS3 بد نبود ولی خوب هم نبود مثل اینکه نورپردازیش اشکال داشت ولی وقتی تو PC بازی کردم واقعا باید بگم یه شاهکار بود نورپردازی عالی و گرافیک فوق العاده و همچنین تسلط بازیکن روی کنترل بازی واقعا جای تحسین داشت اصلا کلا PC یه چیز دیگست به نظر من PC باز واقعی نباید سمت کنسول بره من خودم فردا چون سی پی یوم 3000 بود و کم بود و همچنین مادربردم هم قدرتش به همراه پاور کامپیوتر کم بود اینا رو وقتی به خاطر گیم سفارش دادم فردا هم کیس رو میبرم قطعات رو ردیف کنن.
POWER:GREEN580 B
CPU:CORE 2 Q6600 8MBCASH
MAINBOARD:Gigabyte X38-DQ6

که قیمت پاور 84000 تومن و قیمت سی پی یو 290000 تومن و قیمت مادربرد که جدیدترین چیپست هستش و 1 ماهی هست اومده و از پی سی آی اکسپرس نسخه ی 2 پشتیبانی میکنه 350000 تومن هستش یعنی میشه گفت کلا پول یه PS3
ولی من اعتقاد دارم که هر چقدر هم برای PC پول بدی بازم ارزش داره.
همین ASSASSIN'S CREED اگه برای PC بیاد که میاد با کله میرم میخرم:5:
در ضمن نسخه های این بازی در دو کنسول 360 و پی اس 3 پر از باگها و اشکالهای مختلفه.
ببخشید بحث رو به انحراف کشوندم.:10:

دوست من اشتباه میکنی!
هر بازی توی کنسول دیزاین اصلی خوبه.
نسخه ی پی سی این بازی کانورت هست و هرگز جای نسخه ی کنسول رو نمیگیره:13:

Omid_Sadeghvand
28-12-2007, 23:06

SAMOUL
09-01-2008, 12:52

کسی سایز بزرگ این عکس رو نداره؟

havas_1980
09-01-2008, 13:52

کسی سایز بزرگ این عکس رو نداره؟

دریافت Altair Artwork از این آدرس:

اندازه: 1000x1692

سایز: 476 KB

Oracle_Eldorado
09-01-2008, 14:22
Havas جان ممنون . این عکس خیلی قشنگه .
دوستان جدیدا من شایعاتی میشونم در مورد این بازی !
میگن وقتی داری توی بازارش راه میری میتونی جیب مردم رو بزنی !!!!
یا با هرکی میخوای صحبت کنی ( حالا این زیاد عجیب نیست )
یا میتونی کلا سرنوشت بازی رو عوض کنی .
مثلا با کشتن یه نفر کل داستان بازی عوض میشه .
اینطور چیزی هست ؟

SAMOUL
09-01-2008, 16:58
توی عکسی که گذاشتم روی دستش 1 شاهین این تو بازی هم است؟

دریافت Altair Artwork از این آدرس:
کد:

اندازه: 1000x1692
دستت درد نکنه
1 سایز می خوام که بزارم desktop

SAMOUL
09-01-2008, 17:00
راستی یادم رفت همین عکس اواترشو هم می خوام دستت درد نکنه

altair
13-01-2008, 14:45
سلام دوستان ایا این بازی به سیستم زیر میخوره:
vga:8500 gts
ram: 1024
بقیه میزونه فقط بگین ایا این دوتا کافیه هستن یا باید ارتقاع داد.

Carl Johnson
14-01-2008, 21:56
سلام دوستان ایا این بازی به سیستم زیر میخوره:
vga:8500 gts
ram: 1024
بقیه میزونه فقط بگین ایا این دوتا کافیه هستن یا باید ارتقاع داد.

bazi hanoz vase PC nayomade , fekram nakonam system bazi ro elam karde bashan

altair
15-01-2008, 12:54
ممنونم از carl johnson
این بازی پر از باگه اونم چه باگ هایی مثلا وقتی الطیر یه نفرو کشت و از بالال انداخت پایین مرده پایین نیومد تو هوا موند یه بار شنیدم که میگن وقتی از پهلوی دو تا زن که کوزه رو سرشون بود رد مشد کوزه قبل از اینکه زمین بخوره شکست حاللا اینا خوبن که بدترین باگ زمانیه که سوار اسب میشه تو اون مواقع لباسش میره تو بدن اسب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امیدوارم برا pc این مشکلا حل بشه.

Amin_mustang
15-01-2008, 14:42
سلامAltair جان میتونی عکس آواتار خودت رو توی سایز بزرگ برامون بزاری؟

Oracle_Eldorado
15-01-2008, 14:56
ممنونم از carl johnson
این بازی پر از باگه اونم چه باگ هایی مثلا وقتی الطیر یه نفرو کشت و از بالال انداخت پایین مرده پایین نیومد تو هوا موند یه بار شنیدم که میگن وقتی از پهلوی دو تا زن که کوزه رو سرشون بود رد مشد کوزه قبل از اینکه زمین بخوره شکست حاللا اینا خوبن که بدترین باگ زمانیه که سوار اسب میشه تو اون مواقع لباسش میره تو بدن اسب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! امیدوارم برا pc این مشکلا حل بشه.

عزیزم مگه پرنس 3 یادت نیست ؟
خودش پر از باگ بود !
مثلا موی سرش میرفت توی سر خودش !!!!
یا وقتی شمشیر به کمرش بود از تو لباسش رد میشد .
امیدواریم که اینا برای PC بر طرف بشه ......

Carl Johnson
15-01-2008, 22:05
bazio diroz kharidam yekam bazi kardam hanoz bagi nadidam vali ino bebinin :D

altair
15-01-2008, 22:25
اینو دیدم واقعا خنده داره سربازه هی میخوره به دیوار حالا این خوبه باگ های بدتر از اینم داره این بازی گرافیک بسیار عالی داره ولی در عوض پر است از باگ

altair
15-01-2008, 22:27
یه نگاه به این زیری بنداز اگه تونستی اخه ده دقیقه هست کامپیترم هم اون طوری سرعت بالا نداره ببین چیه من که نفهمیدم ولی خوندم وقتی الطیر میمیره بازی میره تو ژنتیکاش و یه کارایی میشه.(چقدر این الطیر تو طول بازی هی هوم هم هی میکنه حالم داره بهم میخوره تو تیزراش دیدم.)

altair
15-01-2008, 22:34
ولی خوب این تیزر پایینی خوبه باحاله:

Carl Johnson
15-01-2008, 22:44
in video ro didam , in faghat dasht gameplay bazio neshon midad ablbate bazio ta akhar rafte bod

Carl Johnson
15-01-2008, 22:46
ولی خوب این تیزر پایینی خوبه باحاله:

are , benazare man behtarin jaye bazi hamine bala raftam az daro divare :D:D

Oracle_Eldorado
15-01-2008, 23:22
میگم چرا شماها همش جنبه های منفی رو نگاه میکنید ؟!
بازی به این قشنگی . به نظر من باگ گذاشتند شما یکمی بخندید !
بابا گرافیک به این قشنگی داره هی ازش ایراد میگیرید ؟!!

Carl Johnson
16-01-2008, 00:04
میگم چرا شماها همش جنبه های منفی رو نگاه میکنید ؟!
بازی به این قشنگی . به نظر من باگ گذاشتند شما یکمی بخندید !
بابا گرافیک به این قشنگی داره هی ازش ایراد میگیرید ؟!!

dar bahal bodanesh ke shakki nist , yeki az behtarin bazi hayist ke tahala bazi kardam :D vali man tahala bug nadidam to bazi chon 1 sa at bishtar bazi nakardam :D vali dostan dar morede bug haye bazi harf mizadan manam in video ro gozashtam bekhandim :D

Carl Johnson
16-01-2008, 00:05
hala inam be eftekhare aghaye oracle:D:D

altair
16-01-2008, 10:32
بازی خوبیه بابا منم دوستش دارم فقط میگم خدا کنه برا pcشکلاتشو حل کنن.از لحاظ گرافیک که غوله مثل crysis .
عجب باگی بود اسبه پاهاش تو هوا بود. از خنده زیاد اشکام در اومد.

Oracle_Eldorado
16-01-2008, 10:36
ایول . ممنون . جالب بود .......

Carl Johnson
16-01-2008, 11:22
hehehe , manam didamesh dashtam az khande mimordam :D

arnold_ab
17-01-2008, 09:13
های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چيزی نداره! ميگه که يه منبع بسيار معتبر که نخواست نامش فاش بده Requirements که به احتمال فراوان همين خواهد بود رو از اين بازی به منبع اين خبر فرستاده (exophase.com) هستش مثل اينکه.
بد ديگه خلاصه همه کف کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونو با Crysis مقايسه کردن. ميگن که اين بازی احتمالاً Crysis رو هم ميگه زکی .. و بايد يه High End PC خفن داشته باشی که بتونی روون اجراش کنی ..

Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)

Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller

*Supported Video Cards at Time of Release

DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series

Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher

The PC version of Assassin’s Creed is scheduled for a March 25 release in the states."

havas_1980
17-01-2008, 13:44

چيزی نداره! ميگه که يه منبع بسيار معتبر که نخواست نامش فاش بده Requirements که به احتمال فراوان همين خواهد بود رو از اين بازی به منبع اين خبر فرستاده (exophase.com) هستش مثل اينکه.
بد ديگه خلاصه همه کف کردن و اونو با Crysis مقايسه کردن. ميگن که اين بازی احتمالاً Crysis رو هم ميگه زکی .. و بايد يه High End PC خفن داشته باشی که بتونی روون اجراش کنی ..

* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* Keyboard, Mouse

* 3 GB System RAM
* 5.1 sound card

DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series

The PC version of Assassin’s Creed is scheduled for a March 25 release in the states."

هر سیستم خفنی که لازم داره مهم نیست! بلکه مهم اینه که درست Crack بشه و BUG تو بازی نباشه. چون بعدش واسه اصلاح, کلی Patch پشت سرش میاد!

Oracle_Eldorado
17-01-2008, 14:18
خوب آرنولد جان شما اینو از کجا آوردی ؟

arnold_ab
17-01-2008, 14:21
خوب آرنولد جان شما اینو از کجا آوردی ؟
مگه نخوندی

adamhesaby
17-01-2008, 15:52
با سی پی یو 3.4 اجرا میشه؟ (اگه بقیه ی امکاناتش رو داشته باشی؟)

arnold_ab
17-01-2008, 16:00
با سی پی یو 3.4 اجرا میشه؟ (اگه بقیه ی امکاناتش رو داشته باشی؟)
بله اجرا میشه

fswteam
17-01-2008, 19:13

بد ديگه خلاصه همه کف کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونو با Crysis مقايسه کردن. ميگن که اين بازی احتمالاً Crysis رو هم ميگه زکی .. و بايد يه High End PC خفن داشته باشی که بتونی روون اجراش کنی ..

* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Keyboard, Mouse

* 3 GB System RAM
* 5.1 sound card

اگه اینجوری باشه که من یکی باید از این بازی دست بردارم با این سیستم هی دارن بازی ها رو سیستمشو می برند بالا نامردا تا ما ها رو بدبخت کنن اخه چقدر خرج کنیم هی ارتقا بدیم راستی من شنیدم فروردین میاد این بازی برای پی سی درسته؟

havas_1980
17-01-2008, 20:38
اگه اینجوری باشه که من یکی باید از این بازی دست بردارم با این سیستم هی دارن بازی ها رو سیستمشو می برند بالا نامردا تا ما ها رو بدبخت کنن اخه چقدر خرج کنیم هی ارتقا بدیم راستی من شنیدم فروردین میاد این بازی برای پی سی درسته؟

برای 25 مارس 2008 (6 فروردین 1387) میاد.

altair
17-01-2008, 23:12
اینم یه باگ دیگه(معلوم نیست چرا ادم ها سربازا تو این بازی همش به دیوار میچسبن شاید به دلیل نروی جاذبه جدیدی که سازندگان این بازی کشف کرده اند:
راستی برای pc به این سیسیتم زیری میخوره:
256 gts
ram 1 gig
بقیه رو بیخیال
اینم یه چندتا باگ دیگه حال کنید:
اینم یکی دیگه 6 ثانیه هست شمشیر از دست الطیر بیرون امد و تو هوا غیب شد!!!!!!!!!!!!!!!

altair
17-01-2008, 23:17

* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Keyboard, Mouse

* 3 GB System RAM
* 5.1 sound card

اگه بازی باگاشو هم درست کنه به نظر من هیچ وقت crysis نمیشه
اینم یه باگه دیگه اگه بازم خواستین دارم

altair
17-01-2008, 23:46
بچه ها این فیلم زیری خیلی مهمه اون بقیه رو اگه ندیدین اشکاال نداره ولی زیری رو ببیننین ماله اخره بازی هست جالبه بازی اخر سر بر میگرده به دوران ما.

Carl Johnson
18-01-2008, 09:11
بچه ها این فیلم زیری خیلی مهمه اون بقیه رو اگه ندیدین اشکاال نداره ولی زیری رو ببیننین ماله اخره بازی هست جالبه بازی اخر سر بر میگرده به دوران ما.

kodom film ??

altair
18-01-2008, 13:53
این فیلم:
این پایینی هم یه باگ دیگه از اسب که گردن و دو تا پاهای جلوش کجه.

rz21
18-01-2008, 20:36
میگم به این مشخصات میخوره تا بریم بخریم؟
geforce 5500 fx
512 mb of ram
cpu 2.4

havas_1980
18-01-2008, 22:03
geforce 5500 fx
512 mb of ram
cpu 2.4

با اینکه میدونم سیستمت نمیتونه بازیهای 2007 به بعد رو ساپورت کنه ولی تا 6 فروردین صبر کن. چند روز مونده به اون روز مشخصاتش هم دقیقا در میاد.

Bioshock
18-01-2008, 22:35
با اینکه میدونم سیستمت نمیتونه بازیهای 2007 به بعد رو ساپورت کنه ولی تا 6 فروردین صبر کن. چند روز مونده به اون روز مشخصاتش هم دقیقا در میاد.
بازی 32 روز دیگه رلیز میشه تو میگی چند روز مونده به فروردین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------
دوستان سیستمی که دوستمون قرار داد fake هست....(منبع بازی سنتر)

----------------------------------------

geforce 5500 fx
512 mb of ram
دوست من بازی به زور بر روی کارت های سری 7 میاد شما می خواهید با این سیستم بازی کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Carl Johnson
18-01-2008, 22:54
این فیلم:
این پایینی هم یه باگ دیگه از اسب که گردن و دو تا پاهای جلوش کجه.

agha inke aslan bagi tosh nabod asbiham nadidim , fek konam linko eshtebah dadi :)

Oracle_Eldorado
18-01-2008, 23:30
دوستان تا بازی نیاد هیچی معلوم نیست .
یادتونه هنوز Crysis نیومده بود ؟ همه میگفتن با سیستم های پایین هم اجرا میشه .
ولی اصلا اینطور چیزی نبود .
پس تا بازی نیومده هیچی مشخص نیست ......

Bioshock
18-01-2008, 23:46
دوستان تا بازی نیاد هیچی معلوم نیست .
یادتونه هنوز Crysis نیومده بود ؟ همه میگفتن با سیستم های پایین هم اجرا میشه .
ولی اصلا اینطور چیزی نبود .
پس تا بازی نیومده هیچی مشخص نیست ......
گفتم که کلا این سیستمی که دوستمون قرار داده fake هست...
-------------------------------------------
کرایسیس بحثش جدا بود اون به خاطر تجاری بودن بازی سیستم مشخصی نداشت. کلا بازی بود که به f**k رفته بود...! نمیشه بازی هارو با اون مقایسه کرد! سبکاشون هم که متفاوته!

djmd
19-01-2008, 05:51
آقا چیزی که مشخصه اینه که :
cpu دو هسته ای خوب اینکه یه چیز طبیعی شده برای بازیهای امروز (مشخصات خود PS3 و XBOX360 مگر چیه)
الان PS3 این بازی رو داشته با 7900 اجرا می کرده البته بعضی از بچه ها گفتن که تو خود دستگاه افت FPS هم داشتن.
xbox360 هم که باجی به اون نمی ده با اون چیپ R5xx فلانش .
دیگه بیشتر از 2 گیگ رم اصلا می خواد چی کار .
اگر هم اولش بیاد و سنگین بود مطمئن باشین خودش مشکل داره patch می دن درست می شه .
گرافیک هم دیگه والا فکر کنم از 8600 به بالا بتونه بازیرو تو high اجرا کنه .

Bioshock
19-01-2008, 06:04
آقا چیزی که مشخصه اینه که :
cpu دو هسته ای خوب اینکه یه چیز طبیعی شده برای بازیهای امروز (مشخصات خود PS3 و XBOX360 مگر چیه)
الان PS3 این بازی رو داشته با 7900 اجرا می کرده البته بعضی از بچه ها گفتن که تو خود دستگاه افت FPS هم داشتن.
xbox360 هم که باجی به اون نمی ده با اون چیپ R5xx فلانش .
دیگه بیشتر از 2 گیگ رم اصلا می خواد چی کار .
اگر هم اولش بیاد و سنگین بود مطمئن باشین خودش مشکل داره patch می دن درست می شه .
گرافیک هم دیگه والا فکر کنم از 8600 به بالا بتونه بازیرو تو high اجرا کنه .
عجب گیری دادی به این ps3 هی قدرتش رو زیر سوال میبری!:31:ps3 از پردازنده فوق قویه cell استفاده میکنه که 7 هسته ای هست و محصول مشترک IBM & SONY هست!(فکر کنم اینتل هم دخالت داشت!)
حالا تو بگو این ps3 فلانه بهمدانه ! از هزار تا کامپیوتر high-end قوی تره عزیز دل من!
اون افت fps نیست درست کن(خودمونیم fps سبکه بازیه! first person shooter!) اونی که جنابعالی میگی افت قریم هست! که اون هم به خاطر زود عرضه شدن بازی و عجله ای بودن و پر باگ بودن بازی بود و گرنه مشکل دیگه ای نداشت اونقدر گیم پلیش متنوعه که با این باگ هام راحت بازی میکنی....:31:

djmd
19-01-2008, 07:37
FPS = Frame per Sec

Oracle_Eldorado
19-01-2008, 10:18
(خودمونیم fps سبکه بازیه! first person shooter!)

FPS = Frame per Sec

هر2تاش معنی درستی میده ولی اینجا FPS منظور همون Frame Per Second هست .
ولی ایشون هم راست میگه ! شما که هنوز قدرت کامل PS3 رو ندیدی انقدر زود قضاوت نکن .

Carl Johnson
19-01-2008, 13:08
هر2تاش معنی درستی میده ولی اینجا FPS منظور همون Frame Per Second هست .
ولی ایشون هم راست میگه ! شما که هنوز قدرت کامل PS3 رو ندیدی انقدر زود قضاوت نکن .

vali graphice bazi to xbox360 behtare :)

Oracle_Eldorado
20-01-2008, 00:14
vali graphice bazi to xbox360 behtare

عزیز باز این بحث رو به میون نیار .
قبلا هم خیلی مفصل در این مورد بحث کردیم و به این نتیجه رسیدیم که PS3 از X360 بهتره . طرفداراش هم دیدن کم آوردن زدنش بی جنبه بازی که باعث بن شدنشون شد .
ببین فقط یه چیزی میگم خودت قضاوت کن :
بازی های PS3 روی BlueRay هستند . BlueRay هم 45 گیگ ظرفیت داره . پس دلیلی برای فشرده کردن فایلهای بازی نیست .
بازی های X360 روی HD DVD 9GIG هستند . پس باید فایلهای بازی یکمی فشرده بشن که توی DVD جا بشن .

حالا به نظرت کدوم بهتره ؟
بازی های فشرده یا معمولی ؟
پس دیگه این بحث رو ادامه ندید .....

Sam Fisher 11
20-01-2008, 04:33
کاری به بحث برتری Ps3 نسبت به 360 و برعکس ندارم چون جاش اینجا نیست. فقط خواستم یادآوری کنم که نسخه 360 نسبت به Ps3 بهتر کار شده. در صفحات قبل میتونین ویدئو رسمی مقایسه این دو نسخه رو مشاهده کنید . حتی تهیه کننده بازی خانم جید ریموند در مصاحبه رسمی گفت که کیفیت بافت ها در نسخه 360 بهتر کار شدن.

اینو گفتم تا دیگه بحثتون رو در این مورد پایان داده باشم.

Oracle_Eldorado
20-01-2008, 07:18
ممکنه برای این بازی اینطوری باشه ولی در مورد بازی های دیگه مطمئن باش فرق داره .
منم همینجا بحث رو تموم میکنم .......

SAMOUL
20-01-2008, 14:25
میدونسستید assassin مثل پرنس 3گانه است تازه خبر 2ش هم است:

Oracle_Eldorado
20-01-2008, 14:40
اصلا داستان این بازی چیه که خبر 3 گانه شدنش هم اومده ؟!

Carl Johnson
20-01-2008, 15:45
کاری به بحث برتری Ps3 نسبت به 360 و برعکس ندارم چون جاش اینجا نیست. فقط خواستم یادآوری کنم که نسخه 360 نسبت به Ps3 بهتر کار شده. در صفحات قبل میتونین ویدئو رسمی مقایسه این دو نسخه رو مشاهده کنید . حتی تهیه کننده بازی خانم جید ریموند در مصاحبه رسمی گفت که کیفیت بافت ها در نسخه 360 بهتر کار شدن.

اینو گفتم تا دیگه بحثتون رو در این مورد پایان داده باشم.

manam hamino migam

Carl Johnson
20-01-2008, 15:46
inam un video moghayese hast
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدman midonam ps3 az xbox 360 behtare vali in bazi ro 360 behtar shode

Carl Johnson
20-01-2008, 15:48

bazi aslan dastan nadare :D faghat miri mizani yeki ro mikoshi dar miri :D:D

havas_1980
20-01-2008, 16:28

Assassin's Creed یک بازی سوم شخص مخفیانه است که شما در نقش یک آدمکش مسلمان تندرو بنام الطائر إبن لا احد (پرنده پسر هیچکس) ظاهر میشید که که در طول بازی ماموریتهای مختلفی رو برای روسای آدمکشان انجام میده. دوره ای که شما به انجام این بازی میپردازید سال 1191 زمان جنگهای صلیبی سومه که شامل نبرد مسلمانان و مسیحیان است و در 4 شهر اورشليم, دمشق, عکا, مصياف انجام میشه... نکات مبهمی در بازی وجود داره که اینجا گفته نشه بهتره چون PC بازها هم انتظار این بازی رو میکشن.

Amin Asterix
20-01-2008, 21:43
Assassin's Creed یک بازی سوم شخص مخفیانه است که شما در نقش یک آدمکش مسلمان تندرو بنام الطائر إبن لا احد (پرنده پسر هیچکس) ظاهر میشید که که در طول بازی ماموریتهای مختلفی رو برای روسای آدمکشان انجام میده. دوره ای که شما به انجام این بازی میپردازید سال 1191 زمان جنگهای صلیبی سومه که شامل نبرد مسلمانان و مسیحیان است و در 4 شهر اورشليم, دمشق, عکا, مصياف انجام میشه... نکات مبهمی در بازی وجود داره که اینجا گفته نشه بهتره چون PC بازها هم انتظار این بازی رو میکشن.

اگه میگفتی الان زنده نبودی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن بازیش تا 10 20 روز دیگه میاد.امتحانای منم کم کم داره تموم میشه و کاملا اماده استقبالم:10:

havas_1980
20-01-2008, 22:06
اگه میگفتی الان زنده نبودی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن بازیش تا 10 20 روز دیگه میاد.امتحانای منم کم کم داره تموم میشه و کاملا اماده استقبالم:10:

جانم! به تعویق افتاده. 25 مارس 2008 برای PC منتشر میشه.(6 فروردین 1387)

Oracle_Eldorado
20-01-2008, 22:19
مشکلی نیست ! 10 ، دوازده روز آینده Dmc 4 بازی میکنیم !!!!!
تا اون موقع دیگه فکر کنم بیاد .....

پس داستان مشخصی نداره . ممنون بابت داستان ......

Amin Asterix
20-01-2008, 23:09
ای بابا.اون هفته 12 فوریه بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خریه این یوبی.عب نداره کماکان کف میکنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djmd
21-01-2008, 09:57
حالا من موندم که حال اینها چه فرقی می کنه .
Ps3 قویتره یا 360 پولش که تو جیب یکی دیگه میره بعد کل کلشو شماها می کنین(افرادی که کل میندازن) .
بی خیال (البته سالاد درست نمی شه) .

djmd
21-01-2008, 10:00
اصلا این شرکتهای بازی سازی مارو درست کردن . بازی با کامپیوتر ساخته می شه بعد اول برای console ها می یاد واقعا مسخره (البته بعضی موقعها برعکس هم اتفاق می افته ولی کم) . این طوری که فایده نداره یه عده تو کف یه عده تو حال .

Hitman67
21-01-2008, 10:43
بابا اين يو بي قاطي كرده گفته بود 2007 براي هر سه يعني PS3 , Xbox360و PC به طور همزامان منتشر ميشه بعد تاريخ انتشارش رو برد 12 فبريه ي 2008 بعد برد 25 مارچ 2008 اي بابا لابد اين دفعه ميگه اصلا آقا براي PC اين بازي رو نساختيم تبليغات بوده:31:من كه ديگه نميتونم انتظار بكشم

Carl Johnson
21-01-2008, 12:19
agha assasins creed vase PC 2008-03-27 miad

Amin Asterix
21-01-2008, 12:26
agha assasins creed vase PC 2008-03-27 miad
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟:41:
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم:18:

Carl Johnson
21-01-2008, 12:49
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟:41:
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم:18:

agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaram

Oracle_Eldorado
21-01-2008, 17:33
agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaram

دوست من بهت که گفتم توی امضات اینو بنویس ! چون همه همه جا بهت گیر میدن !

آقا نمیشه فارسی بنویسی؟
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم

نمیدونی گیم اسپات چه امتیازی بهش داده ؟

Carl Johnson
21-01-2008, 18:30
نمیدونی گیم اسپات چه امتیازی بهش داده ؟

gamespot behesh 9.0 dade

arnold_ab
23-01-2008, 10:15
حداقل سیستم پیشنهادی برای Assassin's Creed که از سوی مایکروسافت اعلام شده است :
Supported OS: Windows XP / Vista /only
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommendedRAM: 2 GB /3 GB recommended
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended)/see supported list
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 10.0 libraries/included on disc
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12 GB

Oracle_Eldorado
23-01-2008, 12:39
خوبه پس سیستم ما میکشه .
آرنولد جان میشه لینکش رو بدی ؟

gamespot behesh 9.0 dade

پس خوبه . میشه خرید !

Amin Asterix
23-01-2008, 13:35
منم همشو دارم اما در حد مینیمم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم جای شکرش باقیه میشه بازی کرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAHAR031
23-01-2008, 13:38
سلام

سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد

cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit

arnold_ab
23-01-2008, 13:39
سلام

سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد

cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAMOUL
23-01-2008, 19:18
باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟

altair
23-01-2008, 20:55

بله اطلاعات کاملی بود ولی باید بگم الطیر یه مسلمانه فلسطینی بود و به فرمان سینان (پس از مرگ حسن صباح) باید وارد جنگ صلیبی میشدند و پادشاهان ستمکار انگلیسی که حمایت میشدند را ترور میکردند محل اصلی فرقه ی حشاشین واقع در الموت ایران بود الموت هنوز وجود داره.
قلعه ای مستحکم با دژ های شکست ناپذیر.

Oracle_Eldorado
23-01-2008, 22:26
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه!

عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟

عزیزم ویستا برای بازی رم بیشتری نیاز داره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویستا برای بازی حرف نداره . ولی اگه سیستم خوبی داشته باشی .

Amin Asterix
24-01-2008, 00:45
عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس:31:
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

chaos theory
24-01-2008, 00:50
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس:31:
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون این طفلی عضو جدیده 2 تا پست هم بیشتر نداره چطوری میشه قبلا هم از این پستها داده باشه؟

Amin Asterix
24-01-2008, 01:38
بابا جون این طفلی عضو جدیده 2 تا پست هم بیشتر نداره چطوری میشه قبلا هم از این پستها داده باشه؟
من کی گفتم ایشون.گفتم اون بنده خدا!اسمشو یادم نیست.
در هر صورت ما از این عجایب زیاد دیدیم.
مشکل همون 2 ارساله به جونه خودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djmd
24-01-2008, 09:29
راستی این ubi برای چی یه demo نمیده بیرون برای PC ارواح عمش .

arnold_ab
24-01-2008, 11:02
منم نگفتم دروغ میگه گفتم اگه دروغ نگفته باشی؟

Oracle_Eldorado
24-01-2008, 23:23
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟

اصلا فکر نمیکردم دروغ گفته باشه !
به هرحال برای اطلاع بد نبود !

djmd
26-01-2008, 10:51
اینجا می تونید سیستم خود را برای این بازی تست کنید :

chaos theory
26-01-2008, 11:21
اینجا می تونید سیستم خود را برای این بازی تست کنید :

درسته ایول جالب بود.
واسه شما چی نوشت؟
حداقل سیستم مورد نیاز رو واسه من تایید کرد اما واسه حالت high به رم و کارت گرافیکم گیر داد.
اینم سیستم من:
cpu:am2 athlon x2 4400
ram : 2x1gig patriot 800
vga: asus 8600GTS 256ddr3

djmd
28-01-2008, 11:07
درسته ایول جالب بود.
واسه شما چی نوشت؟
حداقل سیستم مورد نیاز رو واسه من تایید کرد اما واسه حالت high به رم و کارت گرافیکم گیر داد.
اینم سیستم من:
cpu:am2 athlon x2 4400
ram : 2x1gig patriot 800
vga: asus 8600GTS 256ddr3

من که سیستمم تو امضام هستش .
ماله من تقریبا امتیاز 3dmark از 6000 رد کرده بود .

ولی با این تفاسیر فکر کنم بشه با رز پایینتر تو high اجرا کرد .
خداییش نگاه کنین گرافیکش که دیگه مثل crysis نیست و فقط صحنه های بزرگی داره و نورپردازی زیادی اگر هم گیری چیزی داشته باشه که اصلا نشه high رو قابل قبول با این سیستم هامون اجرا کنیم . حتما باگ خواهد داشت .

jak_1300
28-01-2008, 11:43
مگه بازی واسه کامپیوتر اومده ؟؟؟

chaos theory
28-01-2008, 12:25
من که سیستمم تو امضام هستش .
ماله من تقریبا امتیاز 3dmark از 6000 رد کرده بود .

ولی با این تفاسیر فکر کنم بشه با رز پایینتر تو high اجرا کرد .
خداییش نگاه کنین گرافیکش که دیگه مثل crysis نیست و فقط صحنه های بزرگی داره و نورپردازی زیادی اگر هم گیری چیزی داشته باشه که اصلا نشه high رو قابل قبول با این سیستم هامون اجرا کنیم . حتما باگ خواهد داشت .
شما با کدوم ورژن 3d mark امتیاز گرفتی؟ لابد با 5 درسته؟
من با 3dmark5 تقریبا دوبرابر شما امتیاز گرفتم (11هزار تا) اما بازم به سیستمم گیر میده فکر نمیکنم شما با این سیستم بتونی اجراش کنی. البته به نظر من الکی هستش این بازی هنوز واسه pc بیرون نیومده اینا چطوری میتونن از سیستمها واسه این بازی تست بگیرن.

Oracle_Eldorado
28-01-2008, 13:44
مگه بازی واسه کامپیوتر اومده ؟؟؟
قراره که بیاد .
دوستان این سایتی که دادید ، روی Minimun هم ارور داد !
البته فقط به CPU گیر داد .
سیستم من :
CPU : 3.0Full With 2MB Cache
Ram 2 gig
VGA 8600GT
تازه به هارد هم گیر داد ! من هاردم زیاد جا نداره میگه 12 گیگ میخواد واسه نصب !!!!!
انشالاه تا اون موقع که بیاد CPU رو عوض میکنم .

arnold_ab
28-01-2008, 14:35
خداراشکر سیستممون بازی رو میکشه

vitamin2002
28-01-2008, 15:24
اولا ویندوز من الان vista ultimate 64bit است
دوما سیستم خودم را براتون بگم ( که در لینک اول هم هست چون نمی خوام بگین دروغ می گم )
vga : asus 8800 gts 640 mg 320 bit
cpu :intel core 2 6600 2.4 4mg
ram : ocz ddr2 6400 4 *1 gig platinium
hard : 320 maxtor
monitor : samsung 214 t
power : acbel 550w ( که 135 تومان خریدم )

و من این سیستم را در تاریخ 16 / 4 / 86 خریدم
سوما اون سایتی که نوشتین چک کردم و یه صفحه باز کرد که نمی دونم یعنی چه لطفا شرح بدهید

arnold_ab
28-01-2008, 16:44
اولا ویندوز من الان vista ultimate 64bit است
دوما سیستم خودم را براتون بگم ( که در لینک اول هم هست چون نمی خوام بگین دروغ می گم )
vga : asus 8800 gts 640 mg 320 bit
cpu :intel core 2 6600 2.4 4mg
ram : ocz ddr2 6400 4 *1 gig platinium
hard : 320 maxtor
monitor : samsung 214 t
power : acbel 550w ( که 135 تومان خریدم )

و من این سیستم را در تاریخ 16 / 4 / 86 خریدم
سوما اون سایتی که نوشتین چک کردم و یه صفحه باز کرد که نمی دونم یعنی چه لطفا شرح بدهید

تو آخرین سیستم موجود راداری

djmd
28-01-2008, 17:02
شما با کدوم ورژن 3d mark امتیاز گرفتی؟ لابد با 5 درسته؟
من با 3dmark5 تقریبا دوبرابر شما امتیاز گرفتم (11هزار تا) اما بازم به سیستمم گیر میده فکر نمیکنم شما با این سیستم بتونی اجراش کنی. البته به نظر من الکی هستش این بازی هنوز واسه pc بیرون نیومده اینا چطوری میتونن از سیستمها واسه این بازی تست بگیرن.

نه آقاجون من تو 3D05 با اور تا 11 هزار رو رسیدم و معمول هم 10500 اینها هست .
منظورم تو 3d06 بود که توی خطی که بالای صفحه تست نوشته که می نیمم و ماکزیمم رو نشون داده تو اونجا از 6000 رد کرده بود . که مثل اینکه بالای اون نمودار نوشته بود امتیاز تقریبی شما در 3dmark .

DHAMID
28-01-2008, 18:31
اين بازي واسه pc اومده اگه نه كي مياد.
رو اين سيستم جواب ميده. تو چه حالتي .
cpu:3800 AMD
vga:8800 GTS
RAM;1GIG

vitamin2002
28-01-2008, 18:58
اين بازي واسه pc اومده اگه نه كي مياد.
رو اين سيستم جواب ميده. تو چه حالتي .
cpu:3800 AMD
vga:8800 GTS
RAM;1GIG

Release Date: Mar 25, 2008
رم نمی کشه

Hitman67
29-01-2008, 11:13
سلام دوستان به نظر شما من با اين مشخصات ميتونم اين بازي رو اجرا كنم؟اون سايتي هم كه داديد چون سرعت اينترنتم كمه نميتونم چكش كنم.
CPU:Intel Core2 Quad Q6600 2.4 1066mhz
Ram:2GB G.Skill 1066
VGA:Geforce 7900GT 256MB GDDRIII/256BIT
M.B:GigaByte-X38-DQ6

Oracle_Eldorado
29-01-2008, 11:34
احتمال زیاد بشه ولی اگه یه گرافیک سری 8 داشتی بهتر میشد .
مثلا 8600GT .
بعدشم این سایت که سرعت بالایی نمیخواد . منم Dial Up دارم تونستم تست کنم .

arnold_ab
29-01-2008, 11:47
احتمال زیاد بشه ولی اگه یه گرافیک سری 8 داشتی بهتر میشد .
مثلا 8600GT .
بعدشم این سایت که سرعت بالایی نمیخواد . منم Dial Up دارم تونستم تست کنم .
دوست عزیز شما چرا همش از گرافیک خودتونتعریف میکنین
این همه کارت گرافیک سری8هست شما فقط 8600راتوصیه
میکنید البته جسارت نباشه ها چون چند بار تا حالا دیدم که شما
فقط از همین کارت گرافیک صحبت میکنید یا به دیگران توصیه میکنید
کارت گرافیک خوبیه امانه اینکه همش از این حرف بزنی(ببخشید اگه ناراحتتون کردم:10:)

chaos theory
29-01-2008, 14:14
نه آقاجون من تو 3D05 با اور تا 11 هزار رو رسیدم و معمول هم 10500 اینها هست .
منظورم تو 3d06 بود که توی خطی که بالای صفحه تست نوشته که می نیمم و ماکزیمم رو نشون داده تو اونجا از 6000 رد کرده بود . که مثل اینکه بالای اون نمودار نوشته بود امتیاز تقریبی شما در 3dmark .
امکان نداره با 8600gt بتونی این امتیاز رو بگیری . حتی over هم بکنی نمیتونی از این کارت اینقدر امتیاز بگیری تو 3dmak5 و 6 .:5:
شاید GTS داری حواست نیست.

chaos theory
29-01-2008, 14:17
کارت گرافیک خوبیه امانه اینکه همش از این حرف بزنی(ببخشید اگه ناراحتتون کردم:10:)
به نظر من 8600 خیلی کارت قوی نیست در رده متوسط هستش . من خودم 8600GTS دارم 2 یا 3 ماه هستش که خریدم و قصد دارم واسه عید عوضش کنم.
تازه قویترین 8600 هم همین سری GTS هستش.

djmd
29-01-2008, 15:05
امکان نداره با 8600gt بتونی این امتیاز رو بگیری . حتی over هم بکنی نمیتونی از این کارت اینقدر امتیاز بگیری تو 3dmak5 و 6 .:5:
شاید GTS داری حواست نیست.

حالا من نمی دونم سایت که تست می زنم اینو می گه ولی دربازه امتیازم شک ندارم تو 05 که این ها بود .

Oracle_Eldorado
29-01-2008, 18:40
کارت گرافیک خوبیه امانه اینکه همش از این حرف بزنی(ببخشید اگه ناراحتتون کردم)

چون من کاراییشو دیدم که تعریف میکنم .
خوب شما هم از 8500 خودت تعریف کن !

chaos theory
29-01-2008, 18:49
آرنولد جان باز داری گیر الکی میدی یادت هست که دفعه پیش چه مشکلی پیش اومد دوباره تکرارش نکن خواهشن.
یه مدت بود بچه خوب و با ادبی شده بودی انگار زیاد دووم نداشت.:13:
بنده خدا که چیزی نگفته راست و حسینی در کارت های سری 8 زیر 8600 همه مرخصن تازه گفتم که خود 8600 هم زیاد کارت قدرتمندی نیست در رده میانی هستش. زیر اون هم ول معطلن.

arnold_ab
30-01-2008, 09:25
آرنولد جان باز داری گیر الکی میدی یادت هست که دفعه پیش چه مشکلی پیش اومد دوباره تکرارش نکن خواهشن.
یه مدت بود بچه خوب و با ادبی شده بودی انگار زیاد دووم نداشت.:13:
بنده خدا که چیزی نگفته راست و حسینی در کارت های سری 8 زیر 8600 همه مرخصن تازه گفتم که خود 8600 هم زیاد کارت قدرتمندی نیست در رده میانی هستش. زیر اون هم ول معطلن.
مگه من چی گفتم آخه تو که نمیدونی
درضمن کی گفته کارت های سری 8زیر 8600همه مرخصن من خودم کارت گرافیکم
8500هست کرایسیس را روی مدیوم روون اجرا میکردم.

arnold_ab
30-01-2008, 09:26
ubisoftرسما اعلام کرد عنوان Assassins Creed باز هم با تاخیر هم زمان برای PC , DS روز 28 مارچ منتشر خواهد شد همچنین در این خبر ذکر شده عنوان Dark Messiah of Might and Magic: Elements برای X360 روز 15 فبریه منتشر خواهد شد.

Oracle_Eldorado
30-01-2008, 13:03
یه مدت بود بچه خوب و با ادبی شده بودی انگار زیاد دووم نداشت.

مگه من چی گفتم آخه تو که نمیدونی
درضمن کی گفته کارت های سری 8زیر 8600همه مرخصن من خودم کارت گرافیکم
8500هست کرایسیس را روی مدیوم روون اجرا میکردم.

دوستان هرچی بود تموم شد و رفت . Chaos جان ممنون ....
حالا آرنولد جان میشه یه لینک بدی که ما خیالمون راحت بشه ؟!
منظورم اینه یه لینک از UBI بدی که گفته باشه 28March میاد .....

vitamin2002
30-01-2008, 14:33
دوستان هرچی بود تموم شد و رفت . Chaos جان ممنون ....
حالا آرنولد جان میشه یه لینک بدی که ما خیالمون راحت بشه ؟!

اینم لینک

djmd
30-01-2008, 17:00
یه خبر توپ
اگه تو سایت gamespot تاریخ رسیدن بازی یا اومدن رو نگاه کنید توی اروپا 1 march میاد که اگه بیاد حتما تورنتش سه سوت تو سایتهایه .

Oracle_Eldorado
30-01-2008, 22:25
ویتامین جان ممنون ولی من لینک UBI رو گفتم اگه دقت کرده باشی .

چون Game Spot هر وقتی که بخواد میزنه .
ولی بازم ممنون ....

*PiNk PaNTHeR*
30-01-2008, 22:27

ولی بازم ممنون ....

شما یک نمونه به من بدید که گیم اسپات الکی زده باشه؟
تاریخ 28 مارچ هست مطمئن باشید.

Oracle_Eldorado
30-01-2008, 22:55
دوست من درسته الکی نزده ولی وقتی هنوز شرکت سازنده تاریخ انتشار یه بازی رو نزده این سایت میزنه !
البته دقیقا یادم نیست ولی یه بار این اتفاق افتاد .
به هر حال تاریخ انتشاری که در سایت اصلی یه بازی قرار بگیره معمولا قابل اطمینان تر از سایت های دیگه هست ....

vitamin2002
31-01-2008, 01:01
شاید ربطی به تاپیک نباشه ولی Fps که می گن در کارت گرافیک وتصویر چه است و مقدار آن را از کجا می شود فهمید ؟

djmd
31-01-2008, 06:44
من تو gamespot رو که نگاه کردم هنوز عوض نکرده بودند . همون 25 بود . ولی یه نکته دیگه که وجود داره اینه که بر اساس نوشته خود گیم اسپات بازی در جاهای مختلف دنیا با زمان های مختلفی میاد . که یک نمونش رو بالاتر نوشته بودم که تو اروپا 1 march . دلیلش هم می تونه بحث قضیه رقابت باشه چون بعضی از بازی های دیگه در جاهای دیگه ممکن عرضه نشن یا ... به همین دلیل در هر جا دنیا با یک تاریخ میاد . که مورد بعضی از بازی های دیگر هم قبلا همینطور بود اگه یادتون باشه .

arnold_ab
31-01-2008, 09:27

ولی بازم ممنون ....
نه شما واقعا شورش درآوردی ببینم میخوای
یه آتو بگیری بری زیرآب بزنی!
عزیز گیم اسپات چی کاره هست این وسط؟

خدمت شما دوست عزیز لینک در ضمن گیم اسپات بارها گفته شده در زمان کوتاه تاریخ رو تعویض نمیکنه:
Can See

Oracle_Eldorado
31-01-2008, 15:03
ویرایش شد ....

vitamin2002
31-01-2008, 20:18
شاید ربطی به تاپیک نباشه ولی Fps که می گن در کارت گرافیک وتصویر چه است و مقدار آن را از کجا می شود فهمید ؟

chaos theory
31-01-2008, 20:26
ربطی به تاپیک نداره اما برات توضیح میدم.
fps مخفف frame per seconde به معنی تعداد فریم پخش شده تصویری در واحد ثانیه.
که هر چقدر gpu کارت گرافیک قدرت پردازش روی این فریم ها بالا و سریعتر باشه که سرعتش به پهنای باند ( یا همون bit مموری کارت گرافیک) حافظه مربوط میشه. ما در بازی ها و کارهای گرافیکی افت فریم و یا اصطلاحا تیک رو احساس نمیکنیم.:20:

chaos theory
31-01-2008, 20:32
در اکثر گیم های جدید هم در تنظیمات گرافیک یه قسمتی هست که در حین بازی این fps رو نشون میده مثل بازی lost planet که رقم fps نشان دهنده قدرت کارت شما هست.
اگه در بازی نتونستی پیدا کنی میتونی نرم افزار 3dmark ورژن 5 یا 6 رو نصب کنی که این نرم افزار به کارت های گرافیک بعد از پخش چند تا دموی سنگین امتیاز میده . که در حال پخش نرم افزار شما در در وسط کادر پایین صفحه در حال اجرای نرم افزار fps کارتت رو میتونی ببینی.

vitamin2002
01-02-2008, 01:56
در اکثر گیم های جدید هم در تنظیمات گرافیک یه قسمتی هست که در حین بازی این fps رو نشون میده مثل بازی lost planet که رقم fps نشان دهنده قدرت کارت شما هست.
اگه در بازی نتونستی پیدا کنی میتونی نرم افزار 3dmark ورژن 5 یا 6 رو نصب کنی که این نرم افزار به کارت های گرافیک بعد از پخش چند تا دموی سنگین امتیاز میده . که در حال پخش نرم افزار شما در در وسط کادر پایین صفحه در حال اجرای نرم افزار fps کارتت رو میتونی ببینی.

با تشکر یک سوالم دارم این بازی با بازی devil may cry چه شباهتی دارد ؟

chaos theory
01-02-2008, 01:59
با تشکر یک سوالم دارم این بازی با بازی devil may cry چه شباهتی دارد ؟
به نظر من هیچ شباهتی نداره.

arnold_ab
01-02-2008, 10:54
این بازی میاد بابا مردیم از انتظار:13:
ubisoftرسما اعلام کرد عنوان Assassins Creed باز هم با تاخیر هم زمان برای PC , DS روز 28 مارچ منتشر خواهد شد همچنین در این خبر ذکر شده عنوان Dark Messiah of Might and Magic: Elements برای X360 روز 15 فبریه منتشر خواهد شد.
اگر هم باورت نمیشه میتونی از لینک زیر ببینی
کد:

Aryan.kh
01-02-2008, 11:15
28 مارچ میاد یعنی 57 روز دیگه :42::42::45::37::37::9::9::3::3:
وای خدا ...

altair
01-02-2008, 11:21
مهم نیست که میاد فقط این مهمه که همه ی باگاشو درست کنن بازی با این گرافیک بالا و داستان به این قشنگی که تا حدودی به ایران هم ربط داره حیفه به خاطر باگ نابود بشه.

arnold_ab
01-02-2008, 11:23
من از چندتا مغازه پرسیدم گفتن دو یا سه هفته دیگه میاد.
این مغازه دارها خیلی چیزا میگن

altair
01-02-2008, 12:45
این مغازه دارها خیلی چیزا میگن
اره اینم هست راست میگی مثلا به من گفته بودن بازی spore پاییز امسال میاد که نیومد.

Aryan.kh
01-02-2008, 15:01
این طور که به نظر میرسه این بازه در 10 روز اول فروردین میاد که اون زمان هم همه چیز تق و لقه پس باید تا 13 فروردین و اتمام تعطیلات صبر کنیم منو باش که گفتم عیدو میشینیم پای این بازی ... حیف ....

Oracle_Eldorado
01-02-2008, 16:49
میگم دوستان تا اون موقع پولاتونو جمع کنید سیستم ارتقا بدید .
چون فکر نکنم بازی به این قشنگی با گرافیک پایین قشنگ بشه .
منم باید یه دستی به سیستمم بکشم ...

Aryan.kh
01-02-2008, 17:13
دقیقا باید همین کار رو کرد من در همین راستا توی این هفته که میاد رمم رو از 2 گیگ به 4 گیگ ارتقا میدم فکر نکنم دیگه مشکلی باشه

arnold_ab
01-02-2008, 18:26
میگم دوستان تا اون موقع پولاتونو جمع کنید سیستم ارتقا بدید .
چون فکر نکنم بازی به این قشنگی با گرافیک پایین قشنگ بشه .
منم باید یه دستی به سیستمم بکشم ...
اوراکل جان شما که سیستمت عالیه واسه این بازی

Oracle_Eldorado
01-02-2008, 23:11
دقیقا باید همین کار رو کرد من در همین راستا توی این هفته که میاد رمم رو از 2 گیگ به 4 گیگ ارتقا میدم فکر نکنم دیگه مشکلی باشه
دوست من کارت گرافیکت چیه ؟
این کارو که بکنی تا چند وقت از رم تعمین میشی !

اوراکل جان شما که سیستمت عالیه واسه این بازی

نه عزیزم کجاش عالیه ؟!
روی Low هم گیر داد اون سایته !
البته فقط به هارد گیر داد !!!
من یه پردازنده ی 2 هسته ای نیاز دارم .
دیگه دوران این CPU های 3 فول به سر اومده .

Alireza.M67
01-02-2008, 23:24
این کارو که بکنی تا چند وقت از رم تعمین میشی !

نه عزیزم کجاش عالیه ؟!
روی Low هم گیر داد اون سایته !
البته فقط به هارد گیر داد !!!
من یه پردازنده ی 2 هسته ای نیاز دارم .
دیگه دوران این CPU های 3 فول به سر اومده .

مگه تو کارت 8800 با سی پی یو 6600 نداشتی ؟
فکر کنم با یکی دیگه اشتباه گرفتمت (معذرت میخوام)
در ضمن تأمین درسته نه تعمین .
امشب از روی این کلمه 100 بار تایپ کن تا یاد بگیری ...:31:

SAMOUL
02-02-2008, 21:46
INO NEGA KONID INGAR DASTAN KOTAHE HANOZ KHODAM DOWNLOAD NARKARDAM

Aryan.kh
03-02-2008, 20:54
این کارو که بکنی تا چند وقت از رم تامین میشی !

.

G force 8600 GTS XXX Edition 512 Mb
cpu:AMD Athlon 64 X2 Dual Core +5200
Ram : هنوز 2 گیگ ولی تو این هفته ایشالا میشه 4 گیگ

Oracle_Eldorado
03-02-2008, 22:34
عزیزم سیستمت عالیه ! سیستمت رو با اون سایته تست زدی ؟
اگه نزدی چند صفحه ی قبل یه سایت گذاشتند. یه تست کن ببین چی جواب میده .

smallfrank
03-02-2008, 23:02
من که با این سایت نمیتونم .
حالا شما بگین خوبه یا نه ؟
cpu:4000 AMD
vga:8500 256 gt
ram:2 gig
hard:250 MAXTOR

Armin 2008
03-02-2008, 23:05
جواب می ده 100%.ولی احتمالا رو لاو یا مدیوم.
بی صبرانه منتظر assassin creed p30

smallfrank
03-02-2008, 23:12
هی بدک نیست ولی بازم خوبه .

smallfrank
03-02-2008, 23:22
3d mark رو از کجا بیارم ؟

Armin 2008
03-02-2008, 23:23
نمی دونم،معذرت.

Alireza.M67
03-02-2008, 23:28
3d mark رو از کجا بیارم ؟

ورژن 5 هست
کلا از همین سایت میتونی ورژن های مختلفشو بگیری .

smallfrank
03-02-2008, 23:31
دستت درد نکنه .عددش باید چند باشه ؟

Alireza.M67
04-02-2008, 00:25
دستت درد نکنه .عددش باید چند باشه ؟

یعنی چی عددش باید چند باشه .
اگه منظورت ورژنشه که خب 6 جدید تره و باید بهتر باشه .
ولی حجمش خیلی بیشتره .

Aryan.kh
04-02-2008, 05:34
عزیزم سیستمت عالیه ! سیستمت رو با اون سایته تست زدی ؟
اگه نزدی چند صفحه ی قبل یه سایت گذاشتند. یه تست کن ببین چی جواب میده .
تست زدم برای بازی با گرافیک بالا از رمم ایراد گرفت و گفت 2 گیگ کمه و باید 3 گیگ یا 4 گیگش کنی خیلی سایت جالبی بود یه بار تست گرفت و بعد هر بازی رو که انتخاب می کردی می گفت وضع سیستمت چه طوره در مورد اون بازی
یعنی تو نمودار چسبیده به recomended بود حالا با رم جدید یه تست دوباره می گیرم هنوز که نگرفتمش رم رو راستی چون مانیتورم ذغالی بود یه مانیتورم گرفتم 2032GW سامسونگ واید هستش اونم با رم ایشالا دستم می رسه احتمالا فردا یا پس فردا

arnold_ab
04-02-2008, 14:25
Assassins Creed Cheatsاز همه پلتفرم ها

Oracle_Eldorado
04-02-2008, 22:38
تست زدم برای بازی با گرافیک بالا از رمم ایراد گرفت و گفت 2 گیگ کمه و باید 3 گیگ یا 4 گیگش کنی خیلی سایت جالبی بود یه بار تست گرفت و بعد هر بازی رو که انتخاب می کردی می گفت وضع سیستمت چه طوره در مورد اون بازی
یعنی تو نمودار چسبیده به recomended بود حالا با رم جدید یه تست دوباره می گیرم هنوز که نگرفتمش رم رو راستی چون مانیتورم ذغالی بود یه مانیتورم گرفتم 2032GW سامسونگ واید هستش اونم با رم ایشالا دستم می رسه احتمالا فردا یا پس فردا
پس سیستمت عالیه .
رم هم که قراره برسه دیگه ! دیگه چه غمی داری ؟!

Assassins Creed Cheatsاز همه پلتفرم ها

خیلی جالبه . بازی هنوز نیومده رمز هاش هم اومد ...

Alireza.M67
04-02-2008, 23:29
واسه منم یه همچین چیزی در اومد .
2 . . .من . . . . . . . . . . .. . . . . .. 1
تست کرایسیس رو هم گرفتم که اینجوری شد :
2 . . . . . . . . . . من. . . . . . . . . .1
ولی من کرایسیسو رو high هم میتونستم اجرا کنم پس نتیجه میگیریم که assassin رو هم میشه تو یه حالت قابل قبولی بازی کرد .

djmd
05-02-2008, 06:26
با نظر به استقبال دوستان از سایت YouGamersو بخش GameOMeter حالا یه تست خفن تر و باحال تر :

3DMARK VANTAGE

arnold_ab
05-02-2008, 08:13
دوست عزیز رمزهاش قراره بیاد.

arnold_ab
05-02-2008, 08:14
خیلی جالبه . بازی هنوز نیومده رمز هاش هم اومد ...
دوست عزیز منم نگفتم اومده قراره بیاد.

Oracle_Eldorado
05-02-2008, 11:56
پس مثل اینکه شما منظور منو متوجه نشدی .
خواستم بگم که لینک شما کاملا Fake هست . چون داخل هر پلتفرمی که بری مینویسه No Data .
به جز PS3 و Xbox 360 .
بعدشم بازم 2 تا پست ! جدیدا 2 تا 2تا میزنی ...

Armin 2008
05-02-2008, 18:17
oracle بي خيال اين بابا (arnold ab) شو دوست عزيز.

Oracle_Eldorado
05-02-2008, 20:21
من روز اول بهش گفتم گیر نده خودش شروع کرد .
بعدشم این همه گیر دادن فقط به خاطر اینه که نظم انجمن به هم نریزه ...