ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ K790-k800-k810

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21

Spaniuly
31-01-2009, 01:30
برو منويي را كه گذاشتم حتما نصب كن
بعد نظرتو بگو
مطمئنم نظرت عوض ميشه

اوکی دستت درد نکنه ولی من سید 53 هستم ها

samaras23
01-02-2009, 18:16
كسي نمي خواد جواب منو بده؟؟

من تازگيها با K800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده
چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم
با update كردن حل ميشه يا بايد گوشي رو فلش كنم؟؟؟

لطفا جواب بديد

golmohammadi
01-02-2009, 20:28
اوکی دستت درد نکنه ولی من سید 53 هستم ها

اي بابا منكه خودم ميدونم
بهت گفتم كه براي CID 53 ميشه بعضي كارها را كرد
مثلا تعويض منو و درايو صدا و ريهتن فونت و درايو دوربين و اينجور چيزها
اونم با فار منيجر و پلاگينهاي jdf
خودم هم چند بار اينكارو كردم
بازم مشكلي داشتي بگو
راستي يه جايي خوندم CID53هم هك شده بطور كامل
يعني پچ هم ميشه ريخت
همه كار ميشه كرد
فقط از GDFS نميشه بكاپ گرفت

Spaniuly
02-02-2009, 01:00
اي بابا منكه خودم ميدونم
بهت گفتم كه براي CID 53 ميشه بعضي كارها را كرد
مثلا تعويض منو و درايو صدا و ريهتن فونت و درايو دوربين و اينجور چيزها
اونم با فار منيجر و پلاگينهاي jdf
خودم هم چند بار اينكارو كردم
بازم مشكلي داشتي بگو
راستي يه جايي خوندم CID53هم هك شده بطور كامل
يعني پچ هم ميشه ريخت
همه كار ميشه كرد
فقط از GDFS نميشه بكاپ گرفت

خلاصه این SE Tool پدر صلواتی ما CID53 ای ها رو خوب دور زد نمیدونم داره چی کار می کنه ببین این CID 53 از کی تو بازار داره آقایی می کنه این SE Tool همینجور بیکار نشسته. والا دیگه الان K810 رو میذاری جلو بچه قهر می کنه من تازه بیام 800 رو به 810 تبدیل کنم که چی بشه حسش اون موقع ها بود الان که از شوق افتاده به چه دردم میخوره فعلا تو خماری C905 هستم

golmohammadi
02-02-2009, 10:53
خلاصه این se tool پدر صلواتی ما cid53 ای ها رو خوب دور زد نمیدونم داره چی کار می کنه ببین این cid 53 از کی تو بازار داره آقایی می کنه این se tool همینجور بیکار نشسته. والا دیگه الان k810 رو میذاری جلو بچه قهر می کنه من تازه بیام 800 رو به 810 تبدیل کنم که چی بشه حسش اون موقع ها بود الان که از شوق افتاده به چه دردم میخوره فعلا تو خماری c905 هستم

نترس حل ميشه(توختاسا دوزلر)
بعدشم از وقتي كه پچهاي k800 r8bf03 تكميل شده من نيازي به تبديل كا800 نميبينم

Hadi King
02-02-2009, 11:28

من تازگيها با k800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده

لطفا جواب بديد
دوست من فرقي نميكنه هم با آپديت حل ميشه هم با فلش كردن گوشـــي :46:
موفق باشيد!:40:

MehranVB
02-02-2009, 16:40

من تازگيها با k800م مشكل يه پيدا كردم وقتي كه ميخوام وارد بازي ها يا برنام ها بشم operation faild ميده

لطفا جواب بديد
اگه واسه همه برنامه ها اینجور باشه با آپدیت یا فلش حل میشه. ولی اگه با برنامه های دیگه مشکل نداشته باشه (یعنی بتونی برنامه جدید نصب و اجرا کنی) مشکل از برنامه های قبلیه و باید دوباره نصب بشن.

samaras23
02-02-2009, 17:21
اگه واسه همه برنامه ها اینجور باشه با آپدیت یا فلش حل میشه. ولی اگه با برنامه های دیگه مشکل نداشته باشه (یعنی بتونی برنامه جدید نصب و اجرا کنی) مشکل از برنامه های قبلیه و باید دوباره نصب بشن.

واسه همه برنامه ها اینطور میشه
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟:13:

MehranVB
02-02-2009, 19:50
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟
میتونی آپدیت کنی که با یه تیر دو نشون زده باشی! هم مشکلت حل میشه و هم اینکه گوشیت آپدیت میشه...

Spaniuly
02-02-2009, 20:04
سلام برا بچه های کلوپ...

پسر خاله ام یه k800 خریده بود تازگیا دیروز گفت گوشیش هنگ می کنه نگاش کردم دیدم راست میگه پرسیدم گفت فلش هم کرده حتی مموری رو هم از روش در آوردم دیدم همونطور مشکل پا برجاست نظر شما چیه

golmohammadi
02-02-2009, 22:05
حالا فلش کنم بهتره با آپدیت؟؟؟:13:
آپديت اگه موجود نباشه نميكنه
بهتره فلش كني تا خيالت راحت بشه

سلام برا بچه های کلوپ...

پسر خاله ام یه k800 خریده بود تازگیا دیروز گفت گوشیش هنگ می کنه نگاش کردم دیدم راست میگه پرسیدم گفت فلش هم کرده حتی مموری رو هم از روش در آوردم دیدم همونطور مشکل پا برجاست نظر شما چیه

اگه با فلش حل نيشه احتمال زياد گوشي ايراد داره و فكر نكنم بشه كاريش كرد :13:

Spaniuly
02-02-2009, 23:37
اگه با فلش حل نيشه احتمال زياد گوشي ايراد داره و فكر نكنم بشه كاريش كرد :13:
آره منم همین رو بهش گفتم واسه همین فردا میره نوکیا بخره من که موافق نیستم با نوکیا

majid16367
03-02-2009, 00:29
سلام
راستش یه دونه گوشی نو گرفتم .... نمی دونم چرا بعد از گرفتن عکس کلی مکث دارم تا بتونم عکس بعدی رو بگیرم ؟ !!!
ضمنا کیفیت فیلمبرداری هم بهتر از این نمیشه ؟ ( با 2 مگا فیلم می گیره یا با همون 3:2 ) ؟
ممنون برا راهنمایی

Spaniuly
03-02-2009, 00:50
سلام
راستش یه دونه گوشی نو گرفتم .... نمی دونم چرا بعد از گرفتن عکس کلی مکث دارم تا بتونم عکس بعدی رو بگیرم ؟ !!!
ضمنا کیفیت فیلمبرداری هم بهتر از این نمیشه ؟ ( با 2 مگا فیلم می گیره یا با همون 3:2 ) ؟
ممنون برا راهنمایی

800 یا 810؟

در ضمن کیفیت فیلمبرداری ها چه 810 باشه چه 310 همه شون روی 176 هست بیشتر نمیشه مگه اینکه گوشیهایی دوربین قوی مثل کا 800 رو بخوای با افزودن پچ کیفیت فیلمبرداری رو بالا ببری

golmohammadi
03-02-2009, 17:03
سلام
ممنون برا راهنمایی

چقدر مكث دراه ؟
كيفيت فيلمبرداري ربطي به مگا پيكسل نداره
در فيلمبرداري رزوليشن هست
مثلا 320*240 كه مال كا800 از اين هم پائينتره

majid16367
03-02-2009, 23:11
ممنون برا پاسخ
من ک 800 گرفتم . مکثش هم حدود 5-6 ثانیه هست تا سیو کنه تصویر رو ! که این یه کم غیر طبیعیه در مقابل نوکیایی که دارم
اما در مورد فیلمبرداری نمیشه کیفیت مثل تصویر عکس باشه ؟ ( تنظیم خاصی داره ؟ )
و آخر اینکه من برنامه هایی رو که دارم تو چه شاخه ای در گوشی بریزم تا نصب بشه ؟ ( من در نوکیا تو other می ریزم و بعد install رو می زنم )
مرسی از محبتتون بچه ها

majid16367
03-02-2009, 23:12
راستی چرا با اینکه با باطری اصلی گرفتم مصرفش نسبت به نوکیا بیشتره ؟ حدود 1 هفته است که دارم استفاده می کنم و 2 بار شارز کردم ؟

golmohammadi
03-02-2009, 23:23
ممنون برا پاسخ
من ک 800 گرفتم . مکثش هم حدود 5-6 ثانیه هست تا سیو کنه تصویر رو ! که این یه کم غیر طبیعیه در مقابل نوکیایی که دارم
اما در مورد فیلمبرداری نمیشه کیفیت مثل تصویر عکس باشه ؟ ( تنظیم خاصی داره ؟ )
و آخر اینکه من برنامه هایی رو که دارم تو چه شاخه ای در گوشی بریزم تا نصب بشه ؟ ( من در نوکیا تو other می ریزم و بعد install رو می زنم )
مرسی از محبتتون بچه ها
يه بار مموري را از گوشي در بيارين و محل ضخيره سازي عكس را به حافظه تغيير بدين
بعد ببينين سرعت تغيير ميكنه يانه؟
برنامه ها فرقي نيمكنند هر جا كه بريزي نصب ميشند ولي همون Other باشه بهتره

راستی چرا با اینکه با باطری اصلی گرفتم مصرفش نسبت به نوکیا بیشتره ؟ حدود 1 هفته است که دارم استفاده می کنم و 2 بار شارز کردم ؟

تو يه هفته د بار شارژ كردي؟
اين كجاش بده ؟
راستي كدوم مدل نوكيا راداري؟
مگه اون چقدر شارژ نگه ميداره ؟

majid16367
03-02-2009, 23:30
مرسی ...
الان دوباره تست کردم . با حافظه گوشی بعد از 5-6 ثانیه سیو می کنه و آماده میشه . اما با مموری بعد از 10-15 ثانیه
چرا ؟

Spaniuly
04-02-2009, 01:19

عزیز k800 کلا گوشی پر مصرف هست خوب باطری خالی می کنه دمش گرم:31:

majid16367
04-02-2009, 16:22
مرسی ...
الان دوباره تست کردم . با حافظه گوشی بعد از 5-6 ثانیه سیو می کنه و آماده میشه . اما با مموری بعد از 10-15 ثانیه
چرا ؟

؟؟..........

majid16367
05-02-2009, 02:29
سئوال دیگه اینکه چرا کیفیت فیلمبرداری نسبت به عکس خیلی پایین تره ؟ راهی داره که کیفیت بره بالا ؟

Sasuke-7
05-02-2009, 05:10
سئوال دیگه اینکه چرا کیفیت فیلمبرداری نسبت به عکس خیلی پایین تره ؟ راهی داره که کیفیت بره بالا ؟
خوب از دوربین های گوشی بیشتر از این انتظار نمی ره در حقیقت بیشتر برای عکس برداری اونم در مواقع خاص تعبیه شدند ولی بهتره که بری دوربین دیجیتال بگیری کیفیتش عالیه و یه 12 مگاپیکسلی رو می گیری 250 تومان قیمتش هم خیلی خوبه!
راهی هم نداره مگر اینکه درایور بریزی اونم فقط کمی بهتر می کنه در حد راضی کننده نیست.

golmohammadi
06-02-2009, 00:15
مرسی ...
چرا ؟

؟؟..........
خوب عزيز تابلو هست كه مموري شما ايرادداره
شما يه بار مموري را در گوشي فرمت كنيد
ببينيت فرق ميكنه يا نه؟

همانظور كه دوستمون گفتند نميشه كاريش كرد
من چند تا درايو ريختم اصلا در حد مطلوب نيست
هر چند فرمهاش ميره بالا و با پچ ميشه فرمت ضخيره سازي را mp4 كرد
و بازم بي فايده هست

Ghiyamat
07-02-2009, 21:30
سلام دوستان

من خودم کا800 دارم و ازش راضی هم هستم.

این سوال رو از قول دوستم که اونم کا800 داره و میخواد گوشیشو بفروشه دارم میپرسم.

میخواد شماره های توی گوشی رو پاک کنه جوری که دیگه امکان restore نباشه! هربار حتی بدون اینکه بک آپ هم بگیره پاک میکنه همه رو! ولی باز با استفاده از گزینه restore تمام شماره ها برمیگردن!!

حتی بعد از دیلیت، یه سیم دیگه هم توی گوشی انداخت بازم شماره ها رو تونست برگردونه! این یعنی اینکه اگه گوشیشو بفروشه طرف میتونه شماره های اینو برگردونه و ببینه!

آیا واقعا امکانش نیس جوری پاک بشه که دیگه ریکاور نشن؟

ممنون میشم راهنمایی کنید!

Ghiyamat
08-02-2009, 02:22
واقعا قانون مسخره ایه این درج پست بعد از تایید!

قبلا میومدم سوالم رو میپرسیدم فوقش دو ساعت بعد 2-3 نفر جواب میدادن کارم راه میفتاد میرفتم!

حالا باید یه روز صبر کنیم تا مدیر بیاد درج کنه! یه روزم صبر کنیم بچه ها بیان بخونن!

تکلیف ما که عجله داریم کارمون فوریه چی میشه؟

مسخره تر از این نمیشد دیگه!

Ghiyamat
08-02-2009, 02:26
ااا غروبی گفت بعد از تایید درج میشه که! اما الان این یکی درج شد بدون تایید!

نمیدونم چه خبره اینجا! ای کاش پست قبلیم رو سیو میکردما! الان نمیدونم کجاس!

دوباره سوالم رو مطرح میکنم! اما این بار خلاصه تر!

دوست من کا 800 داره! میخواد بفروشدش! شماره هاشو اما میخواد همه رو پاک کنه جوری که دیگه ریکاوری هم نشه! اما میگه هربار که پاک میکنه حتی وقتی هم که بک آپ نمیگره اما باز با گزینه restore برمیگرده شماره ها! حتی بعد از پاک کردن یه سیم کارت دیگه گذاشته توش باز شماره ها restore شدن!

چاره چیه دوستان؟

Ghiyamat
08-02-2009, 02:27
ااا غروبی گفت بعد از تایید درج میشه که! اما الان این یکی درج شد بدون تایید!

نمیدونم چه خبره اینجا! ای کاش پست قبلیم رو سیو میکردما! الان نمیدونم کجاس!

دوباره سوالم رو مطرح میکنم! اما این بار خلاصه تر!

دوست من کا 800 داره! میخواد بفروشدش! شماره هاشو اما میخواد همه رو پاک کنه جوری که دیگه ریکاوری هم نشه! اما میگه هربار که پاک میکنه حتی وقتی هم که بک آپ نمیگره اما باز با گزینه restore برمیگرده شماره ها! حتی بعد از پاک کردن یه سیم کارت دیگه گذاشته توش باز شماره ها restore شدن!

چاره چیه دوستان؟

Hadi King
08-02-2009, 02:33
واقعا قانون مسخره ایه این درج پست بعد از تایید!

قبلا میومدم سوالم رو میپرسیدم فوقش دو ساعت بعد 2-3 نفر جواب میدادن کارم راه میفتاد میرفتم!

حالا باید یه روز صبر کنیم تا مدیر بیاد درج کنه! یه روزم صبر کنیم بچه ها بیان بخونن!

تکلیف ما که عجله داریم کارمون فوریه چی میشه؟

مسخره تر از این نمیشد دیگه!
مشكلتون رو به تيم مديريت و سوپر مديــرا بگيـــد اينجا پست دادن مشكلتون حل نميشـــه :11:

R@H!M
09-02-2009, 16:31
سلام ، من چند وقت پیش fs و mine گوشی ام (کا 800) هست را به R8BF003 تبدیل کردم ، فقط تنها مشکلم اینه که دکمه میانبر سمت راست را وقتی می زنم به جای اینکه برنامه های بسته نشده و یا رویدادهای جدید و... را نشان بده میره تو اینترنت.
ممنون میشم کمک کنید.

Sasuke-7
10-02-2009, 05:52
سلام ، من چند وقت پیش fs و mine گوشی ام (کا 800) هست را به R8BF003 تبدیل کردم ، فقط تنها مشکلم اینه که دکمه میانبر سمت راست را وقتی می زنم به جای اینکه برنامه های بسته نشده و یا رویدادهای جدید و... را نشان بده میره تو اینترنت.
ممنون میشم کمک کنید.
فکر کنم با این کارت راه بیوفته!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

R@H!M
10-02-2009, 10:33
فکر کنم با این کارت راه بیوفته!

سلام دوست خوبم.
من این کدها را بصورت txt و html زدم ولی درست نشد.
اگه اشتباهی کردم در مورد نحوه وارد کردن کدها لطفا راهنمایی کنید.
درضمن ممنون که زود جوابدادی.
گزینه تشکرکردن من هم فعال نیست.

roohroba
10-02-2009, 13:25
دوستان بالاخره باتری کا 800 من از بس روزی 2 بار شارژ خالی میکرد حوصلمو سر برد و میخوام یه باتری بخرم،:sad: از اونجایی که میگن همه باتریای کا 800 الان تقلبیند ،من باید چی کار کنم؟ پیشنهاد شما چیه؟
بعد قیمت باتری خوب الان چنده؟
در ضمن به نظر شما شارژر اصلی برا گوشیم بخرم یا از این غیر اصلیای کا 800 هم خوبه؟:23: مرسی

Sasuke-7
10-02-2009, 20:16
دوستان بالاخره باتری کا 800 من از بس روزی 2 بار شارژ خالی میکرد حوصلمو سر برد و میخوام یه باتری بخرم،:sad: از اونجایی که میگن همه باتریای کا 800 الان تقلبیند ،من باید چی کار کنم؟ پیشنهاد شما چیه؟

در ضمن به نظر شما شارژر اصلی برا گوشیم بخرم یا از این غیر اصلیای کا 800 هم خوبه؟:23: مرسی

باتری اصلیش یک هلوگرام داره که اگر به طرف نور بگیری ارم سونی اریکسون رو می بینی و قسمتش هم 8 هزار تومان به بالا بستگی به گوشی داره!
در مورد شارژر هم اگر اصلی بگیری در عرض 2 3 ساعت فول شارژ میشه باتریت ولی اگر تقلبی باشه تا 10 ساعت هم شاید بکشه!
انتخاب با خودته!

Sasuke-7
10-02-2009, 20:20
سلام دوست خوبم.
من این کدها را بصورت txt و html زدم ولی درست نشد.
اگه اشتباهی کردم در مورد نحوه وارد کردن کدها لطفا راهنمایی کنید.
درضمن ممنون که زود جوابدادی.
گزینه تشکرکردن من هم فعال نیست.
ببخشید من فکر کردم شما پتچ زدن رو روی گوشی بلدید این متنی که دادم پتچ هستش و شما باید فا فرمت vkp ذخیره کنید.
و بعد پتچ رو بر روی گوشی خودتون رایت اسکریپت کنید!
اموزش های نصب پتچ رو بخونید!

R@H!M
10-02-2009, 22:19
ببخشید من فکر کردم شما پتچ زدن رو روی گوشی بلدید این متنی که دادم پتچ هستش و شما باید فا فرمت vkp ذخیره کنید.
و بعد پتچ رو بر روی گوشی خودتون رایت اسکریپت کنید!
اموزش های نصب پتچ رو بخونید!

خیلی ممنون با راهنمایت پتچ رو زدم .اما میانبر سمت راست درست نشد.
وقتی امتحان کردم دیدم که میانبر سمت چپ به جای اینکه اینترنت بره به قسمت موزیک پلیر میره که پتچ خوبی به حساب میاد .
ولی میانبر سمت راست هنوز درست نشده وبه اینترنت میره.
اگه مثل اولش بشه خیلی عالی میشه.
بازم ممنون.(هنوز گزینه تشکر کردن من فعال نیست تا تشکر کنم.)

aminpilehvar
11-02-2009, 13:50
سلام
کسی تم city beat رو برای k 810 داره این تم برای گوشیهای سری w هست میخواستم ببینم برای سری k هم پیدا میشه

Spaniuly
11-02-2009, 14:23

البته این رو بدون کلا k800 خوب شارژ خالی میکنه من یه بار از یه متخصص تعمیر موبایل پرسیدم گفت k800 گوشی فوق العاده قدرتمندی هست و قدرت پردازش بالایی داره و این به خاطر آی سی های پیشرفته و مدارهای قوی هست تو سیستم ساختش به کار رفته ولی همین مسایل هم باعث شده مصرف گوشی واقعا بالا باشه ولی در کل باطری اصل و خوب بخری میتونی شاهد شارژ زیادی باشی که گوشیت نگه می داره

golmohammadi
11-02-2009, 18:23

اكثر باتريهاي امروزي تفلبي هستند
يكي از دوستام باتريش خراب بود
تا حالا 2 تا باتري گرفته و خوب از آب درنيومدند
باتري خوب اگه پيدا كني 10 تا 12 تومنه
همانطور كه دوستمون گفتند شارژر اصلي كا800 زود باتري را شارژ ميكنه
راستي مگه شما گوشي بدون شارژر گرفتين كه دنبال شارژر هستين؟
در هر صورت شارژر اصلي كا800 خوب هست و جريانش بالاست
قيمتش هم اگه اصل باشه فكر كنم بالاي 10 تومنه

باتری اصلیش یک هلوگرام داره که اگر به طرف نور بگیری ارم سونی اریکسون رو می بینی /color]
[color=navy]انتخاب با خودته!

اين هلوگرام كجاست دقيقا ؟

Sasuke-7
11-02-2009, 19:33
خیلی ممنون با راهنمایت پتچ رو زدم .اما میانبر سمت راست درست نشد.
وقتی امتحان کردم دیدم که میانبر سمت چپ به جای اینکه اینترنت بره به قسمت موزیک پلیر میره که پتچ خوبی به حساب میاد .
ولی میانبر سمت راست هنوز درست نشده وبه اینترنت میره.
اگه مثل اولش بشه خیلی عالی میشه.
بازم ممنون.(هنوز گزینه تشکر کردن من فعال نیست تا تشکر کنم.)
پس Activity Menu گوشیت به هم ریخته برای اون پتچ پیدا نکردم ولی یک بار دیگه فلش کن ببین درست میشه یا نه اگر درست نشد یک چاره ای براش پیدا می کنیم!

اين هلوگرام كجاست دقيقا ؟
معمولا روی خود باتری می چسبونن ولی متاسفانه چون باتری های اصل و هندزفری های اصل رو هم از توی جعبه در میارند و میفروشند به همین دلیل بیشتر باتری ها این هولوگرام رو دارند و مردم اصلا بهش توجهی ندارند!

R@H!M
11-02-2009, 22:03
پس activity menu گوشیت به هم ریخته برای اون پتچ پیدا نکردم ولی یک بار دیگه فلش کن ببین درست میشه یا نه اگر درست نشد یک چاره ای براش پیدا می کنیم!

حقیقتش من سه یا چهار بار بطور کامل فلش کردم اما درست نشد.اگه راه حلی پیدا بشه واقعا عالی میشه.

golmohammadi
12-02-2009, 19:04
حقیقتش من سه یا چهار بار بطور کامل فلش کردم اما درست نشد.اگه راه حلی پیدا بشه واقعا عالی میشه.

بايد داره كه با فلش درست بشه

معمولا روی خود باتری می چسبونن ولی متاسفانه چون باتری های اصل و هندزفری های اصل رو هم از توی جعبه در میارند و میفروشند به همین دلیل بیشتر باتری ها این هولوگرام رو دارند و مردم اصلا بهش توجهی ندارند!
جالبه
من كه تا حالا دقت نكرده بودم

mohammad_molana
16-02-2009, 12:55
میگن جاوا فلش رو ساپورت نمی کنه...(تو فروم های خارجی دیدم)
می خوام فایل های swf رو تو k810 اجرا کنم

نرم افزاری برای این کار هست؟

Sasuke-7
16-02-2009, 18:39
میگن جاوا فلش رو ساپورت نمی کنه...(تو فروم های خارجی دیدم)
می خوام فایل های swf رو تو k810 اجرا کنم

نرم افزاری برای این کار هست؟
توی تاپیکی که زدید جوابتونو دادم!

Spaniuly
16-02-2009, 19:25
توی تاپیکی که زدید جوابتونو دادم!

ساسوکه جان حالا واقعا راهی هست که swf ساپورت کنه ؟

golmohammadi
16-02-2009, 21:29
نه فكر نكنم
البته زياد هم به جاوا بودن مربوط نيست
چون كا850 و سرهاي w بيشترشون ميتونند فايلهاي فلش را بخونند

Spaniuly
17-02-2009, 01:05
نه فكر نكنم
البته زياد هم به جاوا بودن مربوط نيست
چون كا850 و سرهاي w بيشترشون ميتونند فايلهاي فلش را بخونند

پس تا حالا پچی که بتونه فایل های فلش رو اجرا کنه هنوز نیومده البته برنامه که اصلا هیچ امیدی بهش نیست چون با برنامه یه pdf معمولی رو نمیشه اجرا کرد

golmohammadi
18-02-2009, 00:04
پس تا حالا پچی که بتونه فایل های فلش رو اجرا کنه هنوز نیومده البته برنامه که اصلا هیچ امیدی بهش نیست چون با برنامه یه pdf معمولی رو نمیشه اجرا کرد

پچ فكر نكنم بتونه اينكارو بكنه
اما شياد elf پك بتونه

Sasuke-7
18-02-2009, 05:15
پچ فكر نكنم بتونه اينكارو بكنه
اما شياد elf پك بتونه
نه هیچ الفی هم وجود ندارید که swf اجرا بکند!

golmohammadi
18-02-2009, 21:31
نه هیچ الفی هم وجود ندارید که swf اجرا بکند!

اينو كه ميدونم
منظورم اين وبد كه اگه چيزي ساخته بشه همون الف خواهد بود

Amin.M.1986
27-02-2009, 15:48
آقا من میخوام این کا800 ام رو آپدیت کنم(کلا هرچیشو میشه میخوام آپدیت کنم) این کلوپ رو خوندم یه چیزایی فهمیدم . اما نمیدونم کدوم ورژن رو بریزم. آخه ورژن های جدیدتری هم اومده که اینجا گفته نشده. یکی کمکم کنه بگه کدوم بهتره من همونو بریزم.

Spaniuly
27-02-2009, 16:36
آقا من میخوام این کا800 ام رو آپدیت کنم(کلا هرچیشو میشه میخوام آپدیت کنم) این کلوپ رو خوندم یه چیزایی فهمیدم . اما نمیدونم کدوم ورژن رو بریزم. آخه ورژن های جدیدتری هم اومده که اینجا گفته نشده. یکی کمکم کنه بگه کدوم بهتره من همونو بریزم.

منظورت از آپديت چيه عزيز؟ فريمورش رو يا مي خواي تبديل كني؟ براي فريمور ميتوني توسط gprs هم توسط گوشي دانلود كني در ضمن اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار SE Tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي

Amin.M.1986
27-02-2009, 20:45
منظورت از آپديت چيه عزيز؟ فريمورش رو يا مي خواي تبديل كني؟ براي فريمور ميتوني توسط gprs هم توسط گوشي دانلود كني در ضمن اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار se tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي
فریمور رو میگم. نمیخوام تبدیل کنم. تا حالا هم این کار رو نکردم

Spaniuly
27-02-2009, 21:00
يه سيم كارت ايرانسل ميندازي روي گوشي بعد ميري به setting يه گزينه داره به اسم خدمات به روز رساني يا (Update Service) جستجو ميزني تا آخرين ورژن رو برات پيدا كنه و دانلود كنه برات البته اگه بعد جستجو ببينه به روز هست فريمت ديگه دانلود نميكنه فقط يه پيغام ميده كه به روز هست

Amin.M.1986
27-02-2009, 22:37
چند مگ هست؟ پس این روش ها که تو انجمن نوشته و این حرفا چیه؟

golmohammadi
27-02-2009, 22:57

منظورت از آپديت چيه عزيز؟ فريمورش رو يا مي خواي تبديل كني؟ براي فريمور ميتوني توسط gprs هم توسط گوشي دانلود كني در ضمن اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار se tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي

فریمور رو میگم. نمیخوام تبدیل کنم. تا حالا هم این کار رو نکردم

يه سيم كارت ايرانسل ميندازي روي گوشي بعد ميري به setting يه گزينه داره به اسم خدمات به روز رساني يا (update service) جستجو ميزني تا آخرين ورژن رو برات پيدا كنه و دانلود كنه برات البته اگه بعد جستجو ببينه به روز هست فريمت ديگه دانلود نميكنه فقط يه پيغام ميده كه به روز هست

با gprs گوشي نميشه كاري كرد
بايد قيد اينو به طور كامل زد
اما آپديت فيرموير
واسه كا800 بهترينش k800 r8bf003 هست
هر چي پچ مياد واسه اين مياد
بايد فايلهاي مورد نياز را دانلود كني و فلش كني
همه فايلها در كلوپ تبديل كا800 به كا810 موجود ميباشند
موفق باشيد

Spaniuly
27-02-2009, 23:00

اطلاع ندارم من از اول سال 87 كه اين گوشيم رو خريدم تا به حال Up to date هست اگه شما هم امسال خريدي نياز نيست جستجو كني چون به شما هم احتمالا up 2 date ميده.

پس این روش ها که تو انجمن نوشته و این حرفا چیه؟
همين پست قبليم جواب دادم به اين سوالتون:

اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار se tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي

همونطور كه كه دقت كردي (البته اميدوارم) براي پچ ريختن به SE Tool يا ابزارهاي مشابه نياز داري و اين پچ و روش ها هم روش هاي ديگه هست كه ميتوني استفاده كني ولي در هر حال شما نياز داري چيزي رو دانلود كني حالا چه با گوشي چه با كامپيوتر

Spaniuly
27-02-2009, 23:06
پست تكرار شد...

Amin.M.1986
28-02-2009, 08:51
اما آپديت فيرموير
موفق باشيد

اونجا رو قبلا خوندم. اگه میشه یکم کمکم کن

Spaniuly
28-02-2009, 09:29
اما آپديت فيرموير
موفق باشيد

اولا پسرخاله من با gprs گوشي 610 اش رو آپگريد كرد
دوما اين آقا قبلا هم ازش پرسيدم قصد تبديل و اين جور چيزها رو نداره پست قبلي دوستمون رو بخوني متوجه ميشي گل محمدي جان. ولي كاش خود من اين قدر شوقش رو داشتم اين پچي رو كه گفتي بريزم رو گوشي باور كن اين گوشي c905 شب و روزم رو ازم گرفته نميدونم ديدي يا نه قبل اينكه ببينمش هميشه مي گفتم k800 زيبا ترين گوشي سوني اريكسون هست ولي حالا ميگم c905 زيباترين گوشي سوني هست

golmohammadi
28-02-2009, 13:41
اونجا رو قبلا خوندم. اگه میشه یکم کمکم کن
چه توضيحي؟
فكر كنم كامل هست
شما سوال كنين تا جواب بديم

اولا پسرخاله من با gprs گوشي 610 اش رو آپگريد كرد
دوما اين آقا قبلا هم ازش پرسيدم قصد تبديل و اين جور چيزها رو نداره پست قبلي دوستمون رو بخوني متوجه ميشي گل محمدي جان. ولي كاش خود من اين قدر شوقش رو داشتم اين پچي رو كه گفتي بريزم رو گوشي باور كن اين گوشي c905 شب و روزم رو ازم گرفته نميدونم ديدي يا نه قبل اينكه ببينمش هميشه مي گفتم k800 زيبا ترين گوشي سوني اريكسون هست ولي حالا ميگم c905 زيباترين گوشي سوني هست

واقعا پسر خاله صبوري داشتي
دوما كه گفتي من خودم منظورشو ميدونم
در اون تاپيك قسمت اخر پست نخست مربوط به فلش هست نه تبديل
منظورت كدوم پچ ؟
سي 905 هم اره خوبه
شايد بشه گفت بهترين گوشي در بين گوشيهاي جاوا هست
من فعلا با همين كا800 ميسازم فعلا جواب ميده
راستي يه جايي به cid 53 نوشته بود ميشه پچ ريخت اونجا سر زدي؟

KERMANSHA
28-02-2009, 20:36
سلام به همتون دوستم یه کا800 داره پوشه بازی ها و برنامه های کاربردی رو باز نمیکنه و مینویسه کار انجام نشد ویا operation failed و برنامه هم نصب نمیکنه باید چکار کنه؟

Sasuke-7
28-02-2009, 21:50
سلام به همتون دوستم یه کا800 داره پوشه بازی ها و برنامه های کاربردی رو باز نمیکنه و مینویسه کار انجام نشد ویا operation failed و برنامه هم نصب نمیکنه باید چکار کنه؟
باید فول فلش بشه مشکلش حل میشه!

Spaniuly
28-02-2009, 22:52
چه توضيحي؟
فكر كنم كامل هست

منظورت كدوم پچ ؟
سي 905 هم اره خوبه

آره سر زدم ولي همونطور كه بارها هم بهت گفتم اصلا شوقش از سرم افتاده حواسم خيلي پرت اين c905 شده

KERMANSHA
28-02-2009, 23:37
باید فول فلش بشه مشکلش حل میشه!
چطوری این کارو کنم؟

golmohammadi
28-02-2009, 23:39
آره سر زدم ولي همونطور كه بارها هم بهت گفتم اصلا شوقش از سرم افتاده حواسم خيلي پرت اين c905 شده

اخي ...
C905 هم انصافا عاليه
حقيقتش الان از كا800 بيشتر به عنوان واكمن استفاده ميكنم سر كار
و دوربينش هم كه جاي خودش

Sasuke-7
01-03-2009, 05:42
چطوری این کارو کنم؟
خوب در تاپیک های مختلف آموزش فلش کردن با نرم افزار Setool رو بخونید و فلش کنید!

Spaniuly
01-03-2009, 10:07
تاپيك تبديل كا800 گل محمدي هم آموزش فلش كردن داره به اونجا برو دوست عزيز

hosiyar
01-03-2009, 15:56
آقایون . من هرجا تو سایت های تم k810 که میرم ، یه عالمه تم فلش swf داره برای صفحه stand by که کار نمیکنه . آیا راه آسونی وجود داره که کاری کنیم گوشی فلش ساپورت کنه ؟

Spaniuly
01-03-2009, 18:06
آقایون . من هرجا تو سایت های تم k810 که میرم ، یه عالمه تم فلش swf داره برای صفحه stand by که کار نمیکنه . آیا راه آسونی وجود داره که کاری کنیم گوشی فلش ساپورت کنه ؟

اگه اشتاه نكنم فقط 850 مي تونه فلش ساپورت كنه فعلا راه آسوني براي اينكه گوشي هايي مثه 800 يا 810 فلش ساپورت كنن موجود نيست اتفاقا يكي دو صفحه پيش بحث همين بود

Amin.M.1986
02-03-2009, 12:36
چه توضيحي؟
فكر كنم كامل هست

منظورت كدوم پچ ؟
سي 905 هم اره خوبه

نميدونم جريان cid ها چيه. كدومو بايد دانلود كنم؟

Sasuke-7
02-03-2009, 16:35
سوالتونو واضح بپرسید!
سید گوشی فکر کنید یه جور ورژن گوشی!

Spaniuly
02-03-2009, 22:15
سوالتونو واضح بپرسید!
سید گوشی فکر کنید یه جور ورژن گوشی!

كه اصلا با لا رفتنش به نفع مشتري نيست چون CID ورژن قفل هست الان اگه SE Tool قادر بشه CID 53 رو هم هك كنه CID جديد مياد

golmohammadi
03-03-2009, 13:17

CID در سوني اريكسون ورژن سكريتي گوشي هست
سكريتي هم كه ميدوني چيه
در CID هاي از ديواره هاي مختلفي براي هك نشدن گوشي و اعمال تغييرات روي فايلهاي سيستمي استفاده ميشه
مثلا اينجا چند تا ورژن : 49 و 50 و 52 و 53
53 جديد اومده و هنوز كامل هك نشده
البته با setool
با برنامه هاي ديگه هك ميشه ولي چون از gdfs نميشه بكاپ گرفت يه نوع ريسكه
واسه همين CID چيز مهمي هست
و قبل از اينكه تبديل يا فلش يا هكي بكني بايد اينو بدوني
و براي فهميدنش هم ميتوني به همون كلوپ تبديل كا800 به كا810 مراجعه كني

رايانه
03-03-2009, 15:27
سلام.دوستان ؛ من يك k810 دارم كه نزديك به يك ماهه كه خريدم.گاهي بي دليل خاموش ميشه.البته هميشه اين اتفاق نمي افته ؛ گاهي خود به خودي خاموش ميشه.به نظر شما ويروسي شده؟ ممنون

javajava
03-03-2009, 16:29
دوست عزیز گوشی تو هیچ وقت ویروس نمیگیره!شک نکن
شاید شارژ گوشیت تموم میشه گوشی خاموش میشه
اگه این هم نبود
باطری با سیم کارتو در بیا و یکبار دیگه با دقت بزن سرجاش امیدوارم درست بشه

رايانه
03-03-2009, 17:47
دوست عزیز گوشی تو هیچ وقت ویروس نمیگیره!شک نکن
شاید شارژ گوشیت تموم میشه گوشی خاموش میشه
اگه این هم نبود
باطری با سیم کارتو در بیا و یکبار دیگه با دقت بزن سرجاش امیدوارم درست بشه سلام.ممنون.كمي هم كند شده.ميگند كه سوني اريكسون ويروس نميگيره و بعضي ها هم ميگند كه ويروسي ميشه.حالا معلوم نيست كه بالاخره سوني اريكسون ها هم ويروس ميگيرند يا خير؟ممنون

Sasuke-7
03-03-2009, 18:30
سلام.ممنون.كمي هم كند شده.ميگند كه سوني اريكسون ويروس نميگيره و بعضي ها هم ميگند كه ويروسي ميشه.حالا معلوم نيست كه بالاخره سوني اريكسون ها هم ويروس ميگيرند يا خير؟ممنون

ویروس نمی گیره ولی ممکن ویروس کامپیوتری بگیره این منظور همست مثلا ویروس New Folder رو بگیره تنها راه خلاصیش فلش کردن گوشی و فرمت رم!

golmohammadi
03-03-2009, 21:44
سلام.ممنون.كمي هم كند شده.ميگند كه سوني اريكسون ويروس نميگيره و بعضي ها هم ميگند كه ويروسي ميشه.حالا معلوم نيست كه بالاخره سوني اريكسون ها هم ويروس ميگيرند يا خير؟ممنون

ویروس نمی گیره ولی ممکن ویروس کامپیوتری بگیره این منظور همست مثلا ویروس new folder رو بگیره تنها راه خلاصیش فلش کردن گوشی و فرمت رم!

يه عده از گوشيها كه جاوا هستند ويروسي نميشند
ولي بعضيها كه سيستم عامل دارند ويروسي ميشند
كا810 ويروسي نميشه
اشكال از يه جاي ديگه هست
راستي رايانه جون ممكنه ريستارت كنه(كه شما گفتين خاموش)
اين قسمتشو بيشتر توضيح بده

رايانه
03-03-2009, 22:02
يه عده از گوشيها كه جاوا هستند ويروسي نميشند
ولي بعضيها كه سيستم عامل دارند ويروسي ميشند
كا810 ويروسي نميشه
اشكال از يه جاي ديگه هست
راستي رايانه جون ممكنه ريستارت كنه(كه شما گفتين خاموش)
اين قسمتشو بيشتر توضيح بده سلام.بله درست فرموديد ؛ ريستارت مي كنه.البته هرازگاهي اين جور ميشه.تصاوير را هم كه مرور مي كنم ؛ كند حركت مي كنه و تصوير عوض ميشه.ممنون

majid16367
04-03-2009, 03:16
سلام
امروز بعد از 1 ماه که گوشی 800 خریدم دیدم این عکس اینطور افتاده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid16367
04-03-2009, 03:20
کسی می دونه چرا ؟ ...........
( با کیفیت وی جی ای هسا این عکس )

ضمنا من وقتی تو تنظیمات کیفیت رو روی 3m ( از بین 1m 2m 3m vga ) می گذارم بعد از هر عکس تقریبا 20 ثانیه طول می کشه تا آماده گرفتن عکس بعدی بشه ! آیا این طبیعیه ؟ راهنمایی کنید

Spaniuly
04-03-2009, 10:12
کسی می دونه چرا ؟ ...........
( با کیفیت وی جی ای هسا این عکس )

ضمنا من وقتی تو تنظیمات کیفیت رو روی 3m ( از بین 1m 2m 3m vga ) می گذارم بعد از هر عکس تقریبا 20 ثانیه طول می کشه تا آماده گرفتن عکس بعدی بشه ! آیا این طبیعیه ؟ راهنمایی کنید

سلام
امروز بعد از 1 ماه که گوشی 800 خریدم دیدم این عکس اینطور افتاده:

والا اون موقع كه من K800 خريدم مي گفتن اصل داره و بدل داره مي پرسيدم اصلاش چه فرقي با بدلاش داره جوابي نميدادم تازه فهميدم اصلا يه نوع بيشتر K800 تو ايران نداريم كه محصول چين هست و همگي مارك winner دارن فقط توي ايران مغازه ها اكثرا باطري فابريك winner رو بر ميداشتن و روش باطري غير فابريك مي نداختن حالا توي اين آشفته بازار يه تعدادي هم اين كار رو نميكردند عوض ادعا مي كردند كه داريم K800 اصل مي فروشيم مخلص كلان اينكه K800 اصل و بدل تفاوتشون تو همون باطري بود نه توي گوشي. ولي اين طورا كه شما ميگيد و و بنده خودم هم توي فك و فاميل ديدم كه تازگيا K800 خريدن انگار K800 بل و كم كيفيت داره كم كمك وارد بازار ميشه چون مال يكي از رفقا هم خراب شد و حتي چند بار فلش كردن توسط متخصص تعمير موبايل هم دردش رو دوا نكرد و مجبور شد بفروشه حالا شما دل رو بزن به دريا كارهايي از قبيل مستر ريست فرمت حافظه و فلش رو انجام بده انشالله كه مشكلش حل بشه چون اصلا طبيعي نيت كه 20 ثانيه طول بكشه بين عكس انداختن ها البته من اون عكسي كه روي تيني پيك آپ كردي رو نديدم چون سايت تيني پيك برام فليتر هست ولي توي اين مدت كه من K800 دارم نه عكس هايي كه ميندازم مورد دار هستند نه مشكلاتي مثله هنگ كردن و سرعت پايين اومدن و غيره دارم

golmohammadi
04-03-2009, 14:27
اره اشتباه فكر ميكرديم(البته ميكردي)
شما گفتين كه فرقشون فقط در باتري هست
ولي تفاوتهاي ديگه اي هم داشتند
مثلا يكي از بچه هاي محل يه كا800 گرفته كه هر چند وقت يكبار مموري و حافظه گوشي بدون دليل فرمت ميشه
اكثر گوشيهايي كه اصل نيستند به نوعي با مموري و ضخيره و اين چيزا مشكل دارند
مجيد شما عكس را يه جاي ديگهاپ كن يه نگاهش بكنيم ببينيم جريان چيه
تيني پيك واسه منم فيلتره(لعنت به مخابرات ايران)

javajava
04-03-2009, 16:21
ذخیره در حافظه ی تلفن رو انتخاب کن اگه درست کار کرد اشکال از رمه من هم این مشکل رو داشتم یه رم خوب گرفتم درست شد
عکسات اینجوری میشه؟

majid16367
04-03-2009, 16:47
این هم لینک تو راپید :

ضمنا به من هم کلی منت گذاشت که باطری فابریک داده !!!
همونطور که گفتم فقط تو حالت 3 مگ زمان طوی می کشه ... ولی تو وی جی ای مشکلی نیست
پس غیر از ایراد این عکس این را هم بگید که چه فرقی بین کیفیت وی جی ای و 3 مگ هست ... ممنون

golmohammadi
04-03-2009, 17:33
این هم لینک تو راپید :

ضمنا به من هم کلی منت گذاشت که باطری فابریک داده !!!
همونطور که گفتم فقط تو حالت 3 مگ زمان طوی می کشه ... ولی تو وی جی ای مشکلی نیست
پس غیر از ایراد این عکس این را هم بگید که چه فرقی بین کیفیت وی جی ای و 3 مگ هست ... ممنون

شرمنده رپيد شر هم برام ارور داد باز نشد
چه 3 مگاپيكسل و چه 2 و vga نبايد فرقي داشته باشه
در vga كيفيت پائين هست
هر چقدر رزوليشن بره بالا همونقدر هم ميشه زوم كرد و بدون افت كيفيت
همچنين رزوليشن بالا را ميشه بزرگ پرينت كرد
مثلا اگه 3 مگا پيكسل را بشه رو a4 پرينت كرد و بدون افت كيفيت شايد 2 مگا پيكسل چنين نشود
محل ضخيره سازي عكس را رو حافظه تنظيم كن اگه اشكال دست نشد بايد فلش بشه
و اگه با فلش هم درست نشد خرابه برو پسش بده

Spaniuly
04-03-2009, 20:09
مي دوني چيه اين يعني اينكه باس كم كم K800 ها مون رو بذاريم كنار بريم c905 بخريم من اين k800 ام رو حتي اگه c905 بخرم هم نميفروشم

golmohammadi
04-03-2009, 20:38
مي دوني چيه اين يعني اينكه باس كم كم k800 ها مون رو بذاريم كنار بريم c905 بخريم من اين k800 ام رو حتي اگه c905 بخرم هم نميفروشم

بدجوري به c905 زده شدي
منم به فكر يه گوشي ديگه هستم
نميدونم i900 بگيرم يا گوشي رده پائينتر مثلا ان82

Spaniuly
05-03-2009, 00:15
بدجوري به c905 زده شدي
منم به فكر يه گوشي ديگه هستم
نميدونم i900 بگيرم يا گوشي رده پائينتر مثلا ان82

وورولماخ:31: كه فارسيش زده شدي نميشه معني لغويش ميشه زده شدن اما معادلش ميشه عاشق شدن
آره به قول خودمون " بتر وورولموشام بو c905 "

majid16367
05-03-2009, 01:09
البته نه به اون خرابی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ولی نگفتید جرا تو حالت 3 مگ طول می کشه تا دوربین آماده بشه ولی تو وی جی ای اینطور نیست
یکی از دوستان می گفت چون تو از کابل رابط استفاده می کنی اینطوری شده و باید فلش کنی و از این به بعد از رم ریدر استفاده کنی
درسته ؟

alex110
05-03-2009, 13:13
با عرض خسته نباسيد خدمت مهندسين محترم
من وقتي كابل گوشي رو به كامپيوتر وصل مي كنم رم خود گوشي رو مي شناسه ولي رم كه اضافه كردم رو نمي شناسه در حالي كه در رم ريدر و خود گوشي رم رو مي ياره ولي با رابط نمي ياره با چند رابط مختلف نيز امتحان كردم ولي يوخ....

majid16367
05-03-2009, 23:23
I am wating

javajava
05-03-2009, 23:36
-- نه دوست عزیز بی خودی فلش نکن من دوباره تاکید میکنم 60% ایراد از رمه
-- چون 3 مگاپیکسل اندازه تصویرش بزرگتره در نتیجه هجمش بیشتره در نتیجه ی نتیجه گوشی زمان بیشتری را باید صبر کنه تا اون همه حجم اطلاعات لود بشه اما vgaحجمش کمتره برای همین زودتر میاد
---------------------------
alex بیشتر توضیح میدی!!

majid16367
06-03-2009, 23:55
مرسی ... دلیل اصلی همینه ؟ راستی نگفتی چرا بعضی عکسهام اینطوری شدن ؟ مثل نمونه ای که گذاشتم

majid16367
07-03-2009, 23:34
من منتظرم بچه ها ...................

Spaniuly
07-03-2009, 23:40
من منتظرم بچه ها ...................

دوست عزيز اين طبيعي نيست كه در حالت 3 مگ اينقدر طول بكشه يه ايرادي براش پيش اومده به احتمال خيلي زياد با فلش كردن مشكلش حل ميشه البته قبلش با يه مموري ديگه امتحان كن يا محل ذخيره عكس رو روي حافظه گوشي بذار امتحان كن ببين درست ميشه يا خير اگه نشد فلش

vahidsport
07-03-2009, 23:48
یه بار برای من البته رو کا850 همچین مشکلی برام پیش امود که رمو در اوردم و دوباره جازدم درست شد شما اول رمو عوض کن یا رو فون موری بزار ببین چی میشه اگه نشد فلش کن

Alishmas
08-03-2009, 13:45
K800 (1mb) با (600 kb) چه فرقی ميکنه ؟!

از کجا ميتونم بفهمم گوشی من 1 مگ هست يا 600 کيلوبايت ؟

Spaniuly
08-03-2009, 16:44
k800 (1mb) با (600 kb) چه فرقی ميکنه ؟!

از کجا ميتونم بفهمم گوشی من 1 مگ هست يا 600 کيلوبايت ؟

چي؟

اين ديگه چه صيغه اي هست؟

Amin.M.1986
13-03-2009, 10:00
setool رو دانلود کردم و طبق دستور عمل کردم cid گوشیم رو نتونست تشخیص بده:13:

Spaniuly
13-03-2009, 15:05
setool رو دانلود کردم و طبق دستور عمل کردم cid گوشیم رو نتونست تشخیص بده:13:
cid گوشيت 53 هست... كي خريدي گوشي رو؟

Amin.M.1986
13-03-2009, 18:26
cid گوشيت 53 هست... كي خريدي گوشي رو؟

2سال پیش..

Spaniuly
13-03-2009, 19:44
2سال پیش..

حرفم رو پس مي گيرم 2 سال پيش 53 اصلا نبود ولي مطمئنا نشون ميده پيداش نمي كني ولي خيالت راحت باشه 53 نيست

امير موسر
15-03-2009, 12:25
سلام !

دوستان من یه چند وقتی میشه که موقع صحبت کردن با گوشی صدای خودم بر میگرده ! چیکارش کنم !؟

SonyEricsson
15-03-2009, 13:47
آخرين فريمور گوشي k810 چيه؟
CID گوشي من 53 هست با چه برنامه اي ميتونم فريمور نصب كنم چون setool2lite فكر نكنم بشه فقط ميشناسه گوشي رو!!!!!!

SonyEricsson
15-03-2009, 15:43
با فار انجام دادم! با هيچ برنامه ديگه اي هم نميشه براي cid 53 دارها

Hadi King
15-03-2009, 17:08
آخرين فريمور گوشي k810 چيه؟
cid گوشي من 53 هست با چه برنامه اي ميتونم فريمور نصب كنم چون setool2lite فكر نكنم بشه فقط ميشناسه گوشي رو!!!!!!
فریمور r8ba024
برنامه ستول این سید رو نمیشناســـه:41:

با فار انجام دادم! با هيچ برنامه ديگه اي هم نميشه براي cid 53 دارها
با فار میشـــه ولی احتمال خرابی گوشی با این برنامه زیـــاده دقیق انجام بده موقع کار باهاش:11:

Spaniuly
15-03-2009, 19:43
يا باس از خيرش بگذره يا اينكه با باكس ارتقا بدي كه اونم بيرون خيلي گرون در ميارن واسه آدم

SonyEricsson
16-03-2009, 00:22
دوست عزيز اين فريمور كه گفتي اخري هست ماله 2 سال پيشه!!

جديدش كه حداقل برا من تو مصرف شارژ گوشيم خيلي بهينه شده!! و سرعت كار كردن باهاش عاليه ... R8bf003

استبداد
16-03-2009, 00:55
اگه اشتباه نکنم بهترین فریمور برای هک و پچ و اینجور کارها همون فریمور r8ba024

dorg
17-03-2009, 16:35
این مشخصات گوشی k800 من توی برنامه setools هستش میخواستم ببینم CID من 51 هستش یا 53؟ (خط سوم و هشتم 53 زده ولی خط هفتم 51 !!؟؟)
دیگه اینکه میخواستم ببینم 53 بهتره یا 51 و چه فرقایی با هم دارن مخصوصا برای هک کردن گوشی مثلا تبدیل اون به k810 و غیره؟

ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35612702038662 CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED

Model:K800i
Brand:Sony Ericsson
MAPP CXC article: R8BF003 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R8BF003
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102568/6
CDA version: R8A
Default article: cxc1250490
Default version: R8BF003

Operator: 000-00

Elapsed:6 secs.

استبداد
17-03-2009, 19:33
یکی از اصلی ترین تفاوت هاشون اینه که با setool نمیشه cid 53 رو هک کرد
ادیت:
راستی گوشیتون cid 53 هست

dorg
17-03-2009, 22:19
یعنی به کل قیدشو بزنم ؟
تازه میخواستم کلی منو و پک الف و از این جور چیزا روش بریزم.
یه برنامه دیگه هم مثل اینکه هست اگه اشتباه نکنم <فار>. اون چطور برنامه ای هستش؟ با cid 53 مشکل نداره؟ گوشیمو را خراب نمیکنه؟ چه کارایی میشه باهاش انجام داد؟
به قول داداشمون ادیت: /نقطه سر خط/
سوال مهم: یه گشتی تو اینترنت زدم دیدم با برنامه فار منیجر مکافاتش زیاده، فایل های مخصوصشم کمه؛
می خواستم ببینم راهی هست که CID 53 را به CID 52 تبدیل کرد؟ البته با باکس هم باشه مشکل نداره. (یکبار برای همیشه به صرفه است حالا هر چی قمتش بشه)
اطلاعات روی گوشیم مثل شماره تلفن اس ام اس و... چطور میشه نگه داشت؟

بابت جوابی که خواهید داد متشکرم

vahidsport
17-03-2009, 23:57
یعنی به کل قیدشو بزنم ؟
تازه میخواستم کلی منو و پک الف و از این جور چیزا روش بریزم.
یه برنامه دیگه هم مثل اینکه هست اگه اشتباه نکنم <فار>. اون چطور برنامه ای هستش؟ با cid 53 مشکل نداره؟ گوشیمو را خراب نمیکنه؟ چه کارایی میشه باهاش انجام داد؟
به قول داداشمون ادیت: /نقطه سر خط/
سوال مهم: یه گشتی تو اینترنت زدم دیدم با برنامه فار منیجر مکافاتش زیاده، فایل های مخصوصشم کمه؛
می خواستم ببینم راهی هست که CID 53 را به CID 52 تبدیل کرد؟ البته با باکس هم باشه مشکل نداره. (یکبار برای همیشه به صرفه است حالا هر چی قمتش بشه)
اطلاعات روی گوشیم مثل شماره تلفن اس ام اس و... چطور میشه نگه داشت؟

بابت جوابی که خواهید داد متشکرم

با برنامه فار منجر میتونی ولی باید پلاگین JDFlasher plugin رو روش بریزی که علاوه بر هک میتونی فلش و یا پچ هم بریزی تو گوگل سرچ کنی اینه پشکل برات میاره

dorg
18-03-2009, 23:44
سوال مهم:
تا حالا کسی به وسیله باکس گوشیشو که cid 53 داشته را به cid 52 تبدیل کرده یا نه؟ (نرم افزاری یا حتما باید سخت افزاری باشه؟)

تو این فلکه احمدآباد اصفهان هم که هیچ کس هیچی بلد نیست، فقط بلدند 5-10 تومن پول بگیرن گوشی را یه فلش ساده بکنند؛ شده تلکه پول
(با عرض معذرت از صنف موبایلیها)

majid16367
18-03-2009, 23:48
یه سئوال :
موقعی که تماس برقرار میشه یه صدای بیب میاد که نمی خوام این صدا رو داشته باشم ... چکار باید بکنم ؟ ( k800i )

majid16367
18-03-2009, 23:50
ضمنا من چطوربفهمم که سید گوشی ام چنده ؟ !!!! راهنمایی کنید

Spaniuly
19-03-2009, 00:26
ضمنا من چطوربفهمم که سید گوشی ام چنده ؟ !!!! راهنمایی کنید

با setool

یه سئوال :
موقعی که تماس برقرار میشه یه صدای بیب میاد که نمی خوام این صدا رو داشته باشم ... چکار باید بکنم ؟ ( k800i )

يه پچ هست كه بريزي درست ميشه توي تاپيك پچ درخواست بدي در اختيارت ميذارن

Amin.M.1986
19-03-2009, 12:12
لطفا کمک.... میخوام جی استیک کا800 ام رو عوض کنم ..پیچ ها رو باز کردم ولی نتونستم قاب رو در بیارمممم:41:

استبداد
19-03-2009, 13:08
لطفا کمک.... میخوام جی استیک کا800 ام رو عوض کنم ..پیچ ها رو باز کردم ولی نتونستم قاب رو در بیارمممم:41:
اگه جوی استیکت ایراد داشته باشه
معمولا" تمیزش میکنن تا جایی که میدونم

majid16367
19-03-2009, 15:28
با setool

يه پچ هست كه بريزي درست ميشه توي تاپيك پچ درخواست بدي در اختيارت ميذارن

ممنون ...
میشه زیر سیکل راهنمایی کنی !!
ضمنا من تاپیک درخواست پچ رو هم ندیدم ؟

استبداد
19-03-2009, 15:42
ممنون ...
برای فهمیدن cid گوشیت باید وقتی نرم افزار باز کردی مدل گوشیتو انتخاب کنی بعد گزینه Identify رو بزنی! بعد گوشیتو خاموش کنی بعد دکمه c گوشیتو نگه داری و کابل گوشیتو بزنی تا گوشیت وصل شد دکمه c رو ول کن

Spaniuly
19-03-2009, 17:52
ممنون ...

درخواست پچ نه كلوپ پچ اونجا درخواست رو بدي در اختيارت ميذارن عزيز

Amin.M.1986
19-03-2009, 20:18

کار از تمیز کردن گذشته... ولی حالا فرض کنید میخوام تمیز کنم پیچ ها رو وا کردم ولی قاب رو نتونستم در بیارم ...جیکار کنم

Spaniuly
19-03-2009, 21:56
کار از تمیز کردن گذشته... ولی حالا فرض کنید میخوام تمیز کنم پیچ ها رو وا کردم ولی قاب رو نتونستم در بیارم ...جیکار کنم

ببين جوي استيك شوخي بردار نيست اگه مطمئن نيستي به خودت و جوي استيكت مثل مال من خراب شده بده بيرون واست تعويض كنن با تميز كردن جوي استيك درست بشو نيست

dorg
20-03-2009, 11:36
سوال مهم:
تا حالا کسی به وسیله باکس گوشیشو که cid 53 داشته را به cid 52 تبدیل کرده یا نه؟ (نرم افزاری یا حتما باید سخت افزاری باشه؟)

Spaniuly
20-03-2009, 18:31
سوال مهم:

ببين فكر نكنم بشه cid رو تغيير داد بازم گل محمدي خان بهتر ميدونه ولي من تا حالا تبديل cid به گوشم نخورده حالا چه با باكس چه بدون باكس

vahidsport
21-03-2009, 01:47
برای کار با CID53 بهتره از برنامه Far Manager with JDFlasher plugin استفاده کنید فلش پچ و...

new_boys333
21-03-2009, 12:47
الان قیمت k800 چند هست ؟

Spaniuly
21-03-2009, 13:02
الان قیمت k800 چند هست ؟

همون حول و حوش 170 180

new_boys333
21-03-2009, 13:35
الان نوش تو بازار هست ؟

farhang_760
21-03-2009, 18:35
با سلام خدمت دوستان عزیز

گوشی بنده نمیدونم چی شده که موقعی که خاموشش کردم خواستم دوباره روشنش کنم آرم سونی اریکسون میاد

و بعدش میزنه please wait و این کلمه تا آخر میمونه

من یکمی جستجو کردم بچه ها میگفتن این به خاطر چنج شدن سریال گوشی است بعضی ها میگن باید پچ نصب کنی تا نیازی به باکس کردن نباشه

بعضی ها گفتن باید فلش کنی ما هم برای این کار از setool2lite v 1.10 استفاده کردم ولی اصلا کار نمیکنه همون اول که دکمه identify رو میزنم اینقدر طول میکشه که حد نداره

میگن باید فایل main , fs گوشی رو پیدا کنی خوب از کجا؟؟؟

لطفا جواب بدهید

golmohammadi
21-03-2009, 20:25
تعويض جوي استيك به اين راحتي ها نيست
بهتره بدي بيرون واست عوض كنند
با تميز كردن و .. هم فرقي نميكنه

سوال مهم:
الان ديگه cid53 بطور كامل هك شده نيازي به تبديل من نميبينم

ببين فكر نكنم بشه cid رو تغيير داد بازم گل محمدي خان بهتر ميدونه ولي من تا حالا تبديل cid به گوشم نخورده حالا چه با باكس چه بدون باكس
خودت بهتر ميدوني كه آپگريد cid ممكن شايد باشد
ولي پائين آوردنش تقريبا غير ممكنه
راستي فاروك cid 53 چند وقتيه كه كامل هك شده
من امسال كه يه روز ميگذره ازش 2تا كا800 با cid 53 را هك كرده و همه پچها را ريختم
بازم سوالي چيزي داشتي در خدمتيم

الان نوش تو بازار هست ؟
البته كه هست

با سلام خدمت دوستان عزیز

گوشی بنده نمیدونم چی شده که موقعی که خاموشش کردم خواستم دوباره روشنش کنم آرم سونی اریکسون میاد

و بعدش میزنه please wait و این کلمه تا آخر میمونه

من یکمی جستجو کردم بچه ها میگفتن این به خاطر چنج شدن سریال گوشی است بعضی ها میگن باید پچ نصب کنی تا نیازی به باکس کردن نباشه

بعضی ها گفتن باید فلش کنی ما هم برای این کار از setool2lite v 1.10 استفاده کردم ولی اصلا کار نمیکنه همون اول که دکمه identify رو میزنم اینقدر طول میکشه که حد نداره

میگن باید فایل main , fs گوشی رو پیدا کنی خوب از کجا؟؟؟

لطفا جواب بدهید

اول بگو cid گوشيت چنده تا بگم چطوري بايد فلش كني

Spaniuly
21-03-2009, 20:51
اسماعيل جون امضاي منو كه ميبيني كار ما از آپگريد گذشته كماكان منتظرم يه ذره قيمت اين جيگر بياد پايين كه برم بخرم

golmohammadi
22-03-2009, 01:02
اسماعيل جون امضاي منو كه ميبيني كار ما از آپگريد گذشته كماكان منتظرم يه ذره قيمت اين جيگر بياد پايين كه برم بخرم

كشتي خودتو با اين سي 905
امضاء را نگا كن يه متره
الان ميان اخطار ميدند
تو برو سي905 بگير منم اكس 1 ميگيرم
:31:

Spaniuly
22-03-2009, 19:13
كشتي خودتو با اين سي 905
امضاء را نگا كن يه متره
الان ميان اخطار ميدند
تو برو سي905 بگير منم اكس 1 ميگيرم
:31:
اون وقت بايد جفتمون با اين تاپيك كلوپ K800 باي باي كنيم بريم يه تاپيك بزنيم كلوپ X1 و C905 محصولي مشترك از Krauser و Golmohammadi :31:

خداييش K800 گوشي خوبيه مشكل ماييم كه سيري ناپذيرم يكي نيست به من بگه بهتر از K800 چي مي خواي بچه

golmohammadi
22-03-2009, 22:18
اون وقت بايد جفتمون با اين تاپيك كلوپ k800 باي باي كنيم بريم يه تاپيك بزنيم كلوپ x1 و c905 محصولي مشترك از krauser و golmohammadi :31:

خداييش k800 گوشي خوبيه مشكل ماييم كه سيري ناپذيرم يكي نيست به من بگه بهتر از k800 چي مي خواي بچه

با اينكه گوشيهاي خيلي بهتري اومده
ولي هنوز هم پچهاي جديد نوشته ميشه
تازگيها پچهايي ريخته ام
گوشي خيلي خفن شده
ميگم قبل از اينكه كوچ كني بيا تو نخ پچ
و اينم تجربه كن و برو
البته من سعي ميكنم اگه گوشي جديد بگيرم كا800 را هم نگه دارم :ي

Spaniuly
22-03-2009, 22:51
با اينكه گوشيهاي خيلي بهتري اومده
ولي هنوز هم پچهاي جديد نوشته ميشه
تازگيها پچهايي ريخته ام
گوشي خيلي خفن شده
ميگم قبل از اينكه كوچ كني بيا تو نخ پچ
و اينم تجربه كن و برو
البته من سعي ميكنم اگه گوشي جديد بگيرم كا800 را هم نگه دارم :ي

اره من هم امكان نداره اين رو عوض كنم احتمالا بدم به داداشم احتمالا همون موقع هاست كه داداشم رو اغفال كنم بيفته تو كار پچ اونقت ميام و k800 رو آپگريد مي كنم كه كف كنه يه كم

vahidsport
23-03-2009, 14:19
يكي نيست به من بگه بهتر از k800 چي مي خواي بچه
برو k850 بگیر حاشو ببر:31: اخرت گوشیه

Spaniuly
23-03-2009, 17:42
برو k850 بگیر حاشو ببر:31: اخرت گوشیه

آره ميدونم همون موقع كه مي خواستم 800 بگيرم رو 850 هم فكر كردم ولي قيمتش گرون بود اون موقع البته خداييش ريخت و قيافه 800 هم از 810 سرتره هم 850 تا 850 جوي استيك هم نداره ولي در عوض امكانات خيره كننده اي داره ولي c905 عين عروس مي مونه (بازم عروس؟)

rz21
24-03-2009, 14:50
سلام.من جدیدا هر برنامه یا بازی که روی گوشیم میریزم تاریخ گوشیم را به هم میزنه.ویروس هم نداره مشکلش چیه؟؟؟
دکمه ی عکس برداری من هم کار نمیکنه!!مشکلش چیه؟؟
دوربین دوم گوشیم هم سبز نشون میده دیگه چشه؟؟؟
مربع من هم فرو رفته راه حلی داره/>؟؟؟؟

Spaniuly
24-03-2009, 19:58
سلام.من جدیدا هر برنامه یا بازی که روی گوشیم میریزم تاریخ گوشیم را به هم میزنه.ویروس هم نداره مشکلش چیه؟؟؟
دکمه ی عکس برداری من هم کار نمیکنه!!مشکلش چیه؟؟
دوربین دوم گوشیم هم سبز نشون میده دیگه چشه؟؟؟
مربع من هم فرو رفته راه حلی داره/>؟؟؟؟

يه دفعه بگو گوشيت سكته مغزي كرده ديگه كجاش درسته؟ دكمه عكس برداري كه كار نميكنه مربع گوشيت رو هم بعله دوربين تماس تصويريتم به قول خودت سبز نشون ميده چي كار كردي با طفلكي.

rz21
24-03-2009, 20:46
يه دفعه بگو گوشيت سكته مغزي كرده ديگه كجاش درسته؟ دكمه عكس برداري كه كار نميكنه مربع گوشيت رو هم بعله دوربين تماس تصويريتم به قول خودت سبز نشون ميده چي كار كردي با طفلكي.
دوربین عکس برداریم درست کار میکرد.نمیدونم چش شده!!!مربعم هم که از بس فشار میدادم برای سایلنت اینجوری شده!!!
حالا دوربین دوم من که سبز نشون میده را نمیدونم چه ایرادی داره!!!!

majid16367
24-03-2009, 22:49
گل محمدی خان !!!
با پچ مثلا چه کارای ویژه ای به 800 اضافه میشه که الان فابریکی نداره ؟ راهنمایی می کنی ؟

Spaniuly
25-03-2009, 11:05
گل محمدی خان !!!
با پچ مثلا چه کارای ویژه ای به 800 اضافه میشه که الان فابریکی نداره ؟ راهنمایی می کنی ؟

با اجازه اسماعيل جان يه نمونه اش رو ميگم : مثلا مي توني كيفيت فيلمبرداري رو بزاري روي 30 fps يا رزوليشن رو از 176 به 320 افزايش بدي. خيلي كاراي ديگه ميشه كرد

majid16367
26-03-2009, 01:29
مرسی ...
خوب برای شروع چکار کنم ؟ یا چه کارهایی باید بکنم ؟ ... اتفاقا برای کیفیت فیلمبرداری مشکل داشتم !

بی باک بی بال
27-03-2009, 08:58
گوشی k800i من در موقع ریست مونده است جه کار باید به کنم
خاموش روشن کردم فرقی نمی کنه چکار باید کرد

Maryam-Z
27-03-2009, 09:50
یه بار باتری و سیمکارت رو دربیار دوباره جا بزن ببین درست میشه. برای من یه بار اینطوری شد اینکارو کردم درست شد

بی باک بی بال
27-03-2009, 09:57
نه درست نشد
چکار باید به کنم

Spaniuly
27-03-2009, 21:01
نه درست نشد
چکار باید به کنم

بذار بمونه توی اون حالت حتی اگه 1 ساعت طول بکشه

بی باک بی بال
28-03-2009, 10:30
بکی دوسعت گذاشتم ولی درست نه شد

Sasuke-7
28-03-2009, 18:14
بکی دوسعت گذاشتم ولی درست نه شد
گوشی باید فلش بشه ولی قبلش رمتو در بیار و یه سیم کارت دیگه بنداز در حالت خاموش بزن شارژ بشه بعد 1 ساعت روشن کن اگه دیدی درست نشد راه اول فلشش کن!

mrmostafa
28-03-2009, 18:20
آقا نرم افزار فلش برای کا 810 هست؟؟ فایل های swf رو اجرا کنه برای کسی میخوام

استبداد
28-03-2009, 19:09
k810 قابلیت اجرای swf رو نداره

فکر هم نکنم نرم افزاری هم برای اجراش روی این گوشی وجود داشته باشه...

golmohammadi
28-03-2009, 23:38
گل محمدی خان !!!
با پچ هر چي بگم كمه
اخه انقدر پچ هست كه نميتونم بشمرم
كل گوشي عوض ميشه
مثلا يكيش پسوردگذاري روش قسمتهاي مختلف گوشي
بهبودي موزيك پلير
عوض كردن ايكونهاي گوشي مثلا باطري انتن و ...
افزايش صداي گوشي در همه قسمتها توي هندز فري توپ ميشه راستي فاروك يه درايو صدا پيدا كردم توپه يادم بنداز برات اپ كنم
افزايش كيفيت فيلمبرداري
تعويض منو
الف پك هم هست كه چيكارا نميكنه با گوشي
نمايش تاريخ بصورت شمسي در صفحه گوشي يكي از كارهاشه
كلا هك گوشيهاي سوني جاوا يه عالمي داره كه خيلي بزرگه ...
تا كسي واردش نشه نميتونه بدونه چي هست

در موقع ريست مونده يعني چي؟
دقيقتر بگو
الان بالا مياد نمياد؟
كجا گير ميكنه؟
بيشتر توضيح بده

آقا نرم افزار فلش برای کا 810 هست؟؟ فایل های swf رو اجرا کنه برای کسی میخوام

نه خير نيست
ولي اونطور كه من ميبينم و الف پكها پيشرفت ميكنند احتمالا هكرهاي بتونند يه كاري كنند كه بتونه باز كنه
راستي فاروك من به ارزوم رسيدم :31:
Xperia x1 را اخرش گرفتم
ببينم تو كي c905 را ميگيري ...

Spaniuly
29-03-2009, 00:57
جند خريدي من كه از اين پولا ندارم بايد منتظر شم ارزون بشه بعد

golmohammadi
29-03-2009, 01:46
جند خريدي من كه از اين پولا ندارم بايد منتظر شم ارزون بشه بعد

640 تومن با گارانتي سيتادل
البته c905 هم الان خوبه شده 550 اگه اشتباه نكنم

mohammad-p990i
29-03-2009, 02:08
640 تومن با گارانتي سيتادل
البته c905 هم الان خوبه شده 550 اگه اشتباه نكنم
من تو دبی هستم و حالا P990 دارم دیروز سفارش x1 دادم تا اصلیش رو برام از شرکت بیارن
چون یکی از دوستای بابام نمایندگی سونی اریکسن داره تو دبی به پول ایران میشه حدود 600
و c905 میشه حدود 490/480

اگه از من میشنوین C905 گوشی تعریفی نیست چون فرق با K850 نداره من K850 هم دارشتم گوشی خوبی نبود فقط عکس خوبی میگرفت و کارای بیشتری نداشت
:10:

Spaniuly
29-03-2009, 12:10
من تو دبی هستم و حالا P990 دارم دیروز سفارش x1 دادم تا اصلیش رو برام از شرکت بیارن
چون یکی از دوستای بابام نمایندگی سونی اریکسن داره تو دبی به پول ایران میشه حدود 600
و c905 میشه حدود 490/480

اگه از من میشنوین C905 گوشی تعریفی نیست چون فرق با K850 نداره من K850 هم دارشتم گوشی خوبی نبود فقط عکس خوبی میگرفت و کارای بیشتری نداشت

قيافه c905 به هر چي بگي مي خوره واقعا گوشي خوشكلي هست من اصلا اين K800 رو به خاطر قيافه اش خريدم البته كارايي هاش برام مهم بود ولي بين 800 و 810 خوشكلتره رو انتخاب كردم يعني K800 حتي از 850 هم خوشكلتر هست واقعا اين c905 گوشي فوق العاده اي هست

golmohammadi
29-03-2009, 12:11
و c905 میشه حدود 490/480

اي بي انصاف زودتر ميگفتي x1 را زحمتشو به تو ميداديم
هرچند كه 40 تومن هم به اون صورت زياد نيست
در مورد c905 حرفتونو تائيد ميكنم
البته امكانات خوبي داره مثلا gps و فكر كنم واي فاي هم داره
در كل از بهترين گوشيهاي جاواست
ولي ديگه سيستم عامل يه چيز دگه اي هست
و ويندوز موبايل هم باشه ديگه آخرشه
منم واسه همين xperia را خريدم
فعلا تا يه مدتي باهاش حال كنيم
بعد اين گوشيها هم خوشبختانه زود جواد نميشند
حالا خودت x1 ميگيري يا نه ؟
حساب كن حداقل 40 تومن ميمونه جيبت
البته گارانتيشو نميدونم چيكار بايد كرد وقتي از دبي خريد ميشه

mohammad-p990i
29-03-2009, 14:11
اي بي انصاف زودتر ميگفتي x1 را زحمتشو به تو ميداديم
هرچند كه 40 تومن هم به اون صورت زياد نيست
در مورد c905 حرفتونو تائيد ميكنم
البته امكانات خوبي داره مثلا gps و فكر كنم واي فاي هم داره
در كل از بهترين گوشيهاي جاواست
ولي ديگه سيستم عامل يه چيز دگه اي هست
و ويندوز موبايل هم باشه ديگه آخرشه
منم واسه همين xperia را خريدم
فعلا تا يه مدتي باهاش حال كنيم
بعد اين گوشيها هم خوشبختانه زود جواد نميشند
حالا خودت x1 ميگيري يا نه ؟
حساب كن حداقل 40 تومن ميمونه جيبت
البته گارانتيشو نميدونم چيكار بايد كرد وقتي از دبي خريد ميشه

من هم با شما موافقم

آره میخوام بخرم سفارش دادم تا آخر هفته میاد دستم

در مورد گارانتیش باید بگم من مشکلی ندارم چون خودم دبی زندگی میکنم:11:

راستی اگه از x1 چیزی یاد گرفتی یا هرچی دیگه من رو یادت نره به من هم بگو:10:

golmohammadi
29-03-2009, 18:52
من هم با شما موافقم

آره میخوام بخرم سفارش دادم تا آخر هفته میاد دستم

در مورد گارانتیش باید بگم من مشکلی ندارم چون خودم دبی زندگی میکنم:11:

راستی اگه از x1 چیزی یاد گرفتی یا هرچی دیگه من رو یادت نره به من هم بگو:10:

باشه بيا كلوپ x1
من فعلا چيزي به اون صورت بلد نيستم
بچهه ا اونجا هستند
منم تا حد توان كمك ميكنم
خوش باشي

shahab_f
30-03-2009, 00:06
یه روز در میون دارم شارژ می کنم ، مصرف هم روزی : نیم ساعت بازی ، سه ربع آهنگ با هندزفری .
باتری عوض کنم ؟ از کجا بخرم ؟

golmohammadi
30-03-2009, 00:13
یه روز در میون دارم شارژ می کنم ، مصرف هم روزی : نیم ساعت بازی ، سه ربع آهنگ با هندزفری .

نه خب بدك نيست
در كل 1.5 ساعت كار ميكنين ميشه گفت درسته ؟
بعد دو روز جواب ميده درسته ؟
خب خوبه
بهتر از اين نميتوني پيدا مني

mohammad-p990i
30-03-2009, 00:27

آره عزیز باطریت عیب داره بدون کا باطی اصلی تو بازار نیست دنبالش هم نگرد البته این باتریهای تقلبی هم بد نیست

نه خب بدك نيست
در كل 1.5 ساعت كار ميكنين ميشه گفت درسته ؟
بعد دو روز جواب ميده درسته ؟
خب خوبه
بهتر از اين نميتوني پيدا مني
اگه درست توجه کنی میگه آهمنگ با هندزفری گوش داده وقتی با هندزفری باشه اصلا" باطری مصرف نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
30-03-2009, 09:49
آره عزیز باطریت عیب داره بدون کا باطی اصلی تو بازار نیست دنبالش هم نگرد البته این باتریهای تقلبی هم بد نیست

اگه درست توجه کنی میگه آهمنگ با هندزفری گوش داده وقتی با هندزفری باشه اصلا" باطری مصرف نمیکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من اوايل كه باطري اصل خريده بودم تا يك هفته باهاش كار ميكردم ولي رفته رفته كوتاهتر شد الان سه روز يه بار ميذارم شارژ روزي شايد 1.5 ساعت باهاش آهنگ گوش ميدم يا گيم بازي مي كنم

البته حرف شما تائيد ميشه با هندزفري باطري زياد مصرف نميشه

golmohammadi
30-03-2009, 10:43
اخه موضوع اينه كه
الان ديگه گوشي نميشه پيدا كرد كه باطريش اصل باشه
يكي از دوستام مشكل شارژ داشت
من باطريمو بهش دادم
گفت خوبه ولي بعضي وقتها شارژ يهو كم ميشه
مثلا وقتي 60 درصد هست با يه مكالمه كوچولو ميشه 10 درصد
اين اشكالها بايد از بازري باشه
ولي ظاهرا بعضي گوشيها خودشون معيوب هستند
مصرف بالا و نامتعادلي شايد دارند

shahab_f
30-03-2009, 17:38
اخه موضوع اينه كه
الان ديگه گوشي نميشه پيدا كرد كه باطريش اصل باشه
يكي از دوستام مشكل شارژ داشت
من باطريمو بهش دادم
گفت خوبه ولي بعضي وقتها شارژ يهو كم ميشه
مثلا وقتي 60 درصد هست با يه مكالمه كوچولو ميشه 10 درصد
اين اشكالها بايد از بازري باشه
ولي ظاهرا بعضي گوشيها خودشون معيوب هستند
مصرف بالا و نامتعادلي شايد دارند
البته وقتی فول شارژ نشه ، عددی که نشون میده رو روش نمیشه اعتماد کرد ، مثلا اگه 20 دقیقه بذاری تو شارژ بعد در بیاری ، می نویسه 80 درصد ، بعد از استفاده می بینی یه دفعه پرید رو 15 درصد ، دلیلش اینه که اون شارژه درسته بیست دقیقه ای میرسه به 80 درصد ، ولی اگه بخوای فول شارژ بشه باید یه یه ساعت و ربع دیگه هم تو شارژ باشه .
کلا اون درصده فقط موقعی درست کار میکنه که شارژ تا خرخره پر بشه ، در غیر این صورت مقیاساش غلطه.

چند هست حالا ، ببینم می ارزه

golmohammadi
30-03-2009, 19:09
البته وقتی فول شارژ نشه ، عددی که نشون میده رو روش نمیشه اعتماد کرد ، مثلا اگه 20 دقیقه بذاری تو شارژ بعد در بیاری ، می نویسه 80 درصد ، بعد از استفاده می بینی یه دفعه پرید رو 15 درصد ، دلیلش اینه که اون شارژه درسته بیست دقیقه ای میرسه به 80 درصد ، ولی اگه بخوای فول شارژ بشه باید یه یه ساعت و ربع دیگه هم تو شارژ باشه .
کلا اون درصده فقط موقعی درست کار میکنه که شارژ تا خرخره پر بشه ، در غیر این صورت مقیاساش غلطه.
خب اره
تا فول شارژ نشه نميشه حساب كرد
اگر نصفه شارژ بشه كافيه يه بار گوشي را ريستارت كني
در اين صورت درست نشون ميده

parsbin
02-04-2009, 21:20
آخرین قیمت k800 الان چقدره؟

Spaniuly
02-04-2009, 23:09
آخرین قیمت k800 الان چقدره؟

قابل شما رو نداره مهمون من باش :31:

شوخي مي كنم دقيق نميدونم ولي قيمتها چون نوسان ميكنه و همه جا يكسان نيست بين 170 تا 180 هست

parsbin
03-04-2009, 00:18
یک سال و نیمه این k800 رو دارم.
خسته شدم دیگه! میخوام اینو بدم یکم بزارم روش یک 5800 نوکیا بردارم.
به نظرتون کار درستیه؟

Spaniuly
03-04-2009, 01:04
به نظرتون کار درستیه؟

از من بپرسي ميگم نه از سوني اريكسون واسه چي مي خواي كوچ ني به نوكيا آخه اصلا نوكيا حال سونس اريكسون رو نميده به آدم. به هر حال ميل خودته ولي جاي تو بودم xperia يا مدل هاي آخر سري w رو ميخريدم مثه w980 يا عشق من c905 رو بخر خلاصه ميل خودته ولي خداييش گوشي ديگه استفاده كني بعد يه مدت دلت واسه k800 تنگ ميشه خداييش خيلي گوشي نازيه

mahmood136271
03-04-2009, 10:57
سلام یه سوال داشتم. میخاستم روش دقیق و به ترتیب فارسی کردن گوشی k810رابدونم.

Spaniuly
03-04-2009, 11:59
سلام یه سوال داشتم. میخاستم روش دقیق و به ترتیب فارسی کردن گوشی k810رابدونم.

مي ري به منو:

Settings / تب General / بعد گزينه Language / و حالا زبان هايي كه گوشي شما ساپورت مي كنه رو مياره اگه گزينه فارسي هست فعال كن

golmohammadi
03-04-2009, 12:38
به نظرتون کار درستیه؟

5800 انچنان كارا نيست
xperia هم كه اخرشه ولي گرونه
اگه ميخواهي با قيمت متوسط گوشي خوب بگيري P1 بگير

vahidsport
03-04-2009, 14:41
اگه ميخواهي با قيمت متوسط گوشي خوب بگيري p1 بگير

تا وقتی g900 هست خرید این گوشی اشتباه محضه چون هم قیمتند و....

zidane010
03-04-2009, 21:56
سلام به همگی
وااا یادش بخیر کا800 که داشتم میومدم از بچه های این تاپیک کمک میخاستم:46:در کل خیلی چیزا یاد گرفتم
دمه همتون گرم

به نظرتون کار درستیه؟ به نظره من نوکیا که اصلا سراغش نرو .البته انتخاب نهایی خودت میتونی بگیری ولی من بعد از اینکه کا800 فروختم نوکیا ان 73 ی دوستم تقریبا دو ماه استفاده میکردم .مجبور بودم :27: داشت حالم از هر چی موبایل بود حالم بهم میخورد.مینو هاش خیلی مسخره هست و ...... خیلی چیزای دیگه.
اگه دوست داشتی بری سراغ نوکیا بهتره چند روزی موبایل دوستی یا اشنایی استفاده کنی ببینی چه خبره.
حتی سونی اریکسون هم خاستی بگیری دقت کن اشتباه من نکن
موبایل های سونی اریکسون هم دیگه مثله قبل نیستن. فایل منیجر هاش تغییر کردن:worried:
من خودم یه ماهی میشه جی 900 گرفتم ازش راضی نیستم زیاد . دلم خوش کرده بودم به وای فای و تاچ سکرین و ...
ولی اگه خواستی موبایل بگیری اول ببین دوربینش چطوره .چون هر جا بری موبایل همراهت هست و میتونی از لحظات زندگیت لذت ببری
موفق باشی

golmohammadi
04-04-2009, 12:30
سلام به همگی
وااا یادش بخیر کا800 که داشتم میومدم از بچه های این تاپیک کمک میخاستم:46:در کل خیلی چیزا یاد گرفتم
دمه همتون گرم
به نظره من نوکیا که اصلا سراغش نرو .البته انتخاب نهایی خودت میتونی بگیری ولی من بعد از اینکه کا800 فروختم نوکیا ان 73 ی دوستم تقریبا دو ماه استفاده میکردم .مجبور بودم :27: داشت حالم از هر چی موبایل بود حالم بهم میخورد.مینو هاش خیلی مسخره هست و ...... خیلی چیزای دیگه.
اگه دوست داشتی بری سراغ نوکیا بهتره چند روزی موبایل دوستی یا اشنایی استفاده کنی ببینی چه خبره.
حتی سونی اریکسون هم خاستی بگیری دقت کن اشتباه من نکن
موبایل های سونی اریکسون هم دیگه مثله قبل نیستن. فایل منیجر هاش تغییر کردن:worried:
من خودم یه ماهی میشه جی 900 گرفتم ازش راضی نیستم زیاد . دلم خوش کرده بودم به وای فای و تاچ سکرین و ...
ولی اگه خواستی موبایل بگیری اول ببین دوربینش چطوره .چون هر جا بری موبایل همراهت هست و میتونی از لحظات زندگیت لذت ببری
موفق باشی

چطوري دوست عزيز
پس الان جي 900 داري
جدا ازش راضي نيستي؟ خب مگه چه عيبي داره؟
دوربينش فكر نكن مثل كا800 بايد باشه
كا800 يه اعجوبه بود
منم الان xperia دارم خيلي توپه اما عكاسيش بازم به كا800 نميتونه برسه
البته روز روشن خيلي خوب عكس ميگيره ولي شبا خودت ميدوني بدون فلش زنون عكاسي تعطيله تقريبا :31:

zidane010
04-04-2009, 14:40
چطوري دوست عزيز
پس الان جي 900 داري
جدا ازش راضي نيستي؟ خب مگه چه عيبي داره؟
دوربينش فكر نكن مثل كا800 بايد باشه
كا800 يه اعجوبه بود
منم الان xperia دارم خيلي توپه اما عكاسيش بازم به كا800 نميتونه برسه
البته روز روشن خيلي خوب عكس ميگيره ولي شبا خودت ميدوني بدون فلش زنون عكاسي تعطيله تقريبا :31:
ممنون :11:
عیبی به اون صورت نداره فقط با منوش زیاد حال نمی کنم.موبایل های سونی اریکسون قبلی فایل منیجرشون خیلی خوب بودن.ولی جی 900 مسخره هستش .
مثلا :این مسیر که میری File manager>Music>Rap music با یه برگرشت از فایل منیجر بیرون میاد در صورتی که باید فقط یه فلدر برگرده و اگه دوباره خاستی بری همون فلدر باید از دوباره دست به کار بشی و همه ی مسیرها بری.واقعا مسخرست
تو میدیا پلیر هم که حال نمی ده اهنگها یا عکس ها رو باز کرد چون اونجا همه چی قاطیه ولی تو فایل میجر میشه فلدر فلدر کرد البته تو میدیا پلیر هم میشه پلی لیست درست کرد ولی حال نمیده
سیتینگش هم به نظرم مودل های قبلی مرتب تر بودو راحت تر بودن
از دوربینش انتظاری ندارم چون میدونستم دوربینش زیاد خوب نیست .اون موقع به سرم زده بود که موبایلم حتما باید وای فای و تاچ سکرین باشه:27:
یه عیبه دیگشم وقتی اس ام اس میفرستی برای دلوری ریپورتش دیگه اون صدای قبل رو نمیده(دلیلیق):31:برات زنگی میخوره که برا اس ام اس تنظیم کردی.
واااای امروز بچه های تاپیک جی 900 منو ترور میکنن:31:
ولی در کل موبایله بدی نیست:27:
حالا باید منتظر بشینیم ببینیم کسی میتونه پچی برا این مشکلات پیدا کنه:worried:
موفق باشید:10:

golmohammadi
04-04-2009, 17:22
ممنون :11:
عیبی به اون صورت نداره فقط با منوش زیاد حال نمی کنم.موبایل های سونی اریکسون قبلی فایل منیجرشون خیلی خوب بودن.ولی جی 900 مسخره هستش .
مثلا :این مسیر که میری File manager>Music>Rap music با یه برگرشت از فایل منیجر بیرون میاد در صورتی که باید فقط یه فلدر برگرده و اگه دوباره خاستی بری همون فلدر باید از دوباره دست به کار بشی و همه ی مسیرها بری.واقعا مسخرست
تو میدیا پلیر هم که حال نمی ده اهنگها یا عکس ها رو باز کرد چون اونجا همه چی قاطیه ولی تو فایل میجر میشه فلدر فلدر کرد البته تو میدیا پلیر هم میشه پلی لیست درست کرد ولی حال نمیده
سیتینگش هم به نظرم مودل های قبلی مرتب تر بودو راحت تر بودن
از دوربینش انتظاری ندارم چون میدونستم دوربینش زیاد خوب نیست .اون موقع به سرم زده بود که موبایلم حتما باید وای فای و تاچ سکرین باشه:27:
یه عیبه دیگشم وقتی اس ام اس میفرستی برای دلوری ریپورتش دیگه اون صدای قبل رو نمیده(دلیلیق):31:برات زنگی میخوره که برا اس ام اس تنظیم کردی.
واااای امروز بچه های تاپیک جی 900 منو ترور میکنن:31:
ولی در کل موبایله بدی نیست:27:
حالا باید منتظر بشینیم ببینیم کسی میتونه پچی برا این مشکلات پیدا کنه:worried:
موفق باشید:10:

اين مشكلي كه شما در فايل منيجر دارين در سريهاي قبلي UIQ فكر كنم نبود
چون خودم با پي 990 كار كرده بودم موقع برگشت فقط يه پوشه برميگرده ببينم مگه دكمه UP نداره ؟
در xperia هم كار خيلي راحته باز كردن پوشه ها مثل كامپيوتره
و البته يه چيز خوب هم داره وقتي ميخواهي بري فايل منيجر را باز كني به پوشه اي ميره كه آخرين بار باز شده ...
اين كار فكر كنم در تمام گوشيهاي سيستم عامل دار و لمسي مشترك باشه
اگه جي 900 اينطوري نيست عيبه
اون صداي دليوري پس ضايعه چون ادم نميدونه sms اومده يا دليوري شده ...
كلوپ كا800 را تبديل كرديم به جي 900 :ي
اينجا هم مدتي هست كه خوابيده و ديگه اون شور و اشتياق قبلي نيست
البته پچهاي بسيار زيادي براي كا800 نوشته شده
همچنين الف پكها كه خدا ميدونه چيكار ميكنند

zidane010
05-04-2009, 18:08
اين مشكلي كه شما در فايل منيجر دارين در سريهاي قبلي uiq فكر كنم نبود
چون خودم با پي 990 كار كرده بودم موقع برگشت فقط يه پوشه برميگرده ببينم مگه دكمه up نداره ؟
در xperia هم كار خيلي راحته باز كردن پوشه ها مثل كامپيوتره
و البته يه چيز خوب هم داره وقتي ميخواهي بري فايل منيجر را باز كني به پوشه اي ميره كه آخرين بار باز شده ...
اين كار فكر كنم در تمام گوشيهاي سيستم عامل دار و لمسي مشترك باشه
اگه جي 900 اينطوري نيست عيبه

چرا دکمه ی اپ داره البته دکمه نمیشه گفت چون باید بری رو گزینه ی اپ تاچ کنی و این کار برا بعضی فلدرهای میوزیکم غیره ممکنه . مثلا:فلدر رپ 34 تا اهنگ توش هست اگه من اون وسط باشم باید بیام اون بالا که به اپ برسم.در حالی که میشد با یه دکمه زدن برگشت :46: ولی متاسفانه اینطور نیست.
اره اینم هم طوری هست فایل میجر که باز کنی اخرین فلدری که بودی برات باز میکنه.
موفق باشی

golmohammadi
06-04-2009, 13:56
اهان حالا فهميدم
ادمو اذيت ميكنه ...
در xperia اينطوري نيست

Tom Clancy's
18-04-2009, 21:34
سلام دوستان
من امروز یه روز یه رم m2 2G گرفتم مارکش sony میخواستم بدونم این رمها خوبن یا نه؟

shahab_f
19-04-2009, 15:22
راستی دوستان کا800 ای ، یه نکته ای که شاید از نظر فنی درست نباشه و من اشتباه می کنم اما حیفیم اومد اینجا مطرح نکنم ببینم نظر شما چیه.

اونم اینه که همونطوری که میدونید یکی از مشکلات رایج کا800 (کلا گوشی های جاوا) ارور Operation Failed ـه که من چند باری توی انجمن مطرح کردم و همه بهم پیشنهاد فلش کردن برای رفعش دادن . من یه بار فلش کردم ولی گوشی باز هم مشکل داشت ، فقط یه خورده بهتر شد ، تا اینکه یه رم 2 گیگ با کیفیت براش خریدم . از اون موقع به بعد هر فایل جاوایی رو که توی Other مموری بریزم ، 100% اجرا میشه ، حتی با حجم خیلی بالا ( مثل 5 مگابایت ) تاحالا 13 تا نرم افزار و 15 تا بازی نصب کردم ، یکبار هم Operation Failed نداده .در حالی که تا قبل اون از هر 10 فایل به معنای واقعی 8 تاش رو ارور میداد ، ولی تا رم رو انداختم ، بدون مستر ریست یا چیزی تمام فایل ها ( که همونطوری که گفتم ، منتقل کردم به مموری جدید) به راحتی نصب شدند.
یعنی مثل اینکه ارور یه ربط هایی هم به مموری گوشی داره .

تازه یه سری مشکلات دیگه ی گوشی هم که همین جا مطرح کردم و باز هم دوستان پیشنهاد فلش دادن ، مربوط به مموری گوشیه ، مثلا اینکه آهنگ رو که با بلوتوث دریافت می کنی پخش نمیکنه و فقط اسمش رو نشون میده و حجمش 0 کیلوبایته .اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و مموریش رو defragment کنین میبینین که بین فایل های مشکل دار ، همون فایل آهنگ رو نشون میده ، یعنی این یک مشکل مربوط به ذخیره ی فایل در مموریه ، نه مشکل نرم افزاری گوشی .همینطور وقتی که گوشی عکس رو خراب میکنه ، این هم بابت خراب بودن مموریه.

کلا تمام این مشکلات با تعویض مموری حل شد .اما نمیخوام بگم اگه گوشیتون operation failed میده ، حتما مموری جدید بخرین ، بلکه همون مموریتون رو درست کنین. اگه مموری رو به کامپیوتر وصل کنین و در ابزار Defragment ویندوزتون ، درایو مموری رو انتخاب کنین و Analyze رو بزنین ، به شما میگه که مموری نیاز به دیفرگ داره یا نه.به نظرم اگه از این مشکلات دارین فایل های مموری رو یه جا رو هاردتون بریزین (چون Defragment ویندوز ، از پس یه سری فایل ها بر نمیاد و در آخر ، در قسمت report می بینین که یه سری فایل رو نتونسته جابجا کنه که دقیقا مشکل سر همون فایل هاست) اونوقت مموری رو از طریق کامپیوتر فورمت کنین (کلیک راست و فرمت) ، دوباره فایل ها رو روی مموری برگردونین .حالا محض امتحان اگه لازم بود مموری رو دیفرگ کنین . (بعد از فورمت قاعدتامموری نباید نیازی به دیفرگ داشته باشه . یعنی آنالایز رو که زدین باید بگه نیازی به Defragment نیست ).

فکر کنم به امتحانش میارزه ، خیلی راحت تر از فلش کردنه.:20:

shahab_f
19-04-2009, 15:24
سلام دوستان
من امروز یه روز یه رم m2 2g گرفتم مارکش sony میخواستم بدونم این رمها خوبن یا نه؟
من همین رم رو خریدم ، 12 تومن 1 ماه پیش ، خیلی خوبه ، تمام مشکلاتم حل شد ، (رجوع کن به پست بالایی ، شماره ی 4936 )

Tom Clancy's
19-04-2009, 21:47
من همین رم رو خریدم ، 12 تومن 1 ماه پیش ، خیلی خوبه ، تمام مشکلاتم حل شد ، (رجوع کن به پست بالایی ، شماره ی 4936 )

دوست عزیز سرعت ریختن اطلاعات از از کامپیوتر به رم پایین نیست؟
راستی میخواستم بدونم رمهای m2 sandisk سرعت بیشتری دارند؟

shahab_f
19-04-2009, 22:31
چرا خیلی پایینه :41:
راستش رم های دیگه رو خبر ندارم

zidane010
20-04-2009, 17:34
من گوشیم جی 900 رو که گرفتم میموری سونی 2 گیگ باهاش بود .موبایلم زیاد هنگ میکرد حتی قبل از اینکه بدونم از میموریم هست موبایل رو اپدیت کردم گفتم شاید مشکل از گوشی باشه.دو بار هم میموری سونیم سوخت که بردم عوض کردم با گرانتی.
میموری سومی رو که گرفتم دیگه روش نذاشتم یه میموری سان دیسک گرفتم الان مشکلم حل شده و سرعتش هم بهتره.
در کل فکر کنم میموری های سان دیسک بهتر باشن
متاسفانه میموری های سونی الان که تو بازار میان اکثرا تقلبی هستن
موفق باشید

scar face
22-04-2009, 00:23
سلام
من k800 دارم و یه اکوستیک به اون دادم کیفیت صداش بهتر شده حالا اگه بخوام یه اکوستیک دیگرو امتحان کنم
باید چیکار کنم؟ اگه همون کار قبلی رو انجام بدم خودش جایگزین قبلی میشه؟؟
ممنون

alishmaz
22-04-2009, 01:44
با سلام وخسته نباشيد به همه ي دوستان عزيز ومديران زحمت كش
من يك گوشي k800دارم وقتي با گوشيم عكس مي گيرم عكسو ذخيره نمي كنه ولي از حافظه ي مموريم كم مي كنه.لطفا راهنماييم كنين
با تشكر:11:

bineshan
24-04-2009, 15:46
یادش بخیر زمانی که این تاپیک رو زدم چه دعوایی بود سر k800 و n73 بهترین گوشی های اون زمان
چه امار بی نظیری پیدا کرده این تاپیک شده یه کتاب 500 صفحه ای

Shayan_ProStreet
28-04-2009, 14:05
با سلام , چند وقت پیش گوشی من (K800) لاک شد (GDFS پروند) , دادم بیرون با test point برام درستش کرد. طرف گفت ممکن است دیگه کابل USB به گوشیت وصل نشده , اما شد! ولی دیکه به Setool2lite وصل نشد(البته با نگه داشتن دکمه های 2+5 وصل میشد)! خودم GDFS Original رو داشتم و نصب کردن و با دکمه c وصل شد و حتی به%2

Hadi King
28-04-2009, 16:40
سلام
من k800 دارم و یه اکوستیک به اون دادم کیفیت صداش بهتر شده حالا اگه بخوام یه اکوستیک دیگرو امتحان کنم
ممنون
اره عزیز همون کاری اول رو انجام بده برای ریختنش :40:
اکوستیک جدید جای گزینه اکوستیک قبلی میشـــه :20:

من يك گوشي k800دارم وقتي با گوشيم عكس مي گيرم عكسو ذخيره نمي كنه ولي از حافظه ي مموريم كم مي كنه.لطفا راهنماييم كنين
با یه مموری دیگه امتحان کن شاید مموریت تقلبی باشـــه :13:
که فایل های گرفته شده با دوربین رو ذخیره نکنـــه . . .

با سلام , چند وقت پیش گوشی من (k800) لاک شد (gdfs پروند) , دادم بیرون با test point برام درستش کرد. طرف گفت ممکن است دیگه کابل usb به گوشیت وصل نشده , اما شد! ولی دیکه به setool2lite وصل نشد(البته با نگه داشتن دکمه های 2+5 وصل میشد)! خودم gdfs original رو داشتم و نصب کردن و با دکمه c وصل شد و حتی به%2
یارو یه چیزی گفته 100% از فلش و gdfs چیزی ندونســـته :41:
الان بیشتر اینایی که فلش میکنن چیزی از فلش کردن نمیدونن امتحان مجانیـــه :46:
خودم بیشتر مغازه ها رو امتحان کردم یه سوال اسون هک و فلش باکس رفتم پرسیدم ازشون موندن توش:31:
موفق باشید!:40:

Shayan_ProStreet
28-04-2009, 17:22
خودم بیشتر مغازه ها رو امتحان کردم یه سوال اسون هک و فلش باکس رفتم پرسیدم ازشون موندن توش:31:

درسته حق با شما است , هیچ کدوم هیچی سرشون نمی شه!!!!!:10:
حالا مساله سر این که من چطوری میتونم مشکلم رو حل کنم؟:41::40:

Shayan_ProStreet
28-04-2009, 17:27

حق با شما است

ولی اگر کسی جواب مشکل من رو میدونه , به من کمک کنه . ممنون.

Mokafating
02-05-2009, 02:00
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40:

golmohammadi
10-05-2009, 00:56
سلام
ممنون
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
x800 را بريز تا خودتو خلاص كني
چون بهترينه
يكي ديگه هم هست اسمش اينه (Einshtein_Sound_Mix_v2.07)
اينم ميتوني نصب كني خوبه

عضويت شما را هم تبريك عرض ميكنم
شما يكبار مموري را با خود گوشي فرمت كنين و بعد تست كنين
همچنين بار ديگه محل ضخيره سازي عكس را حافظه انتخاب كنين و نتيجه را بگين

یادش بخیر زمانی که این تاپیک رو زدم چه دعوایی بود سر k800 و n73 بهترین گوشی های اون زمان
چه امار بی نظیری پیدا کرده این تاپیک شده یه کتاب 500 صفحه ای
اره جدا
اونموقع خيلي بحثو جدال و دعوا بود
راستي چطور من شما را خيلي كم ديدم ؟

با سلام , چند وقت پیش گوشی من (K800) لاک شد (GDFS پروند) , دادم بیرون با test point برام درستش کرد. طرف گفت ممکن است دیگه کابل USB به گوشیت وصل نشده , اما شد! ولی دیکه به Setool2lite وصل نشد(البته با نگه داشتن دکمه های 2+5 وصل میشد)! خودم GDFS Original رو داشتم و نصب کردن و با دکمه c وصل شد و حتی به%2
خب وقتي شما بكاپ داشتين نيازي نبود بدين بيرون ...

اونطور كه گفتين مشكلتون حل شده ديگه
الان چي ميخواهين ؟

khezr132
10-05-2009, 07:41
golmohamadi نوشتند :
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
چون بهترينه
اينم ميتوني نصب كني خوبه
با سلام
حقيقتش اينه كه من از موبايل و عمليات تخصصي اون چيزي نميدونم . پس لطفا يه جوري جواب بدين كه ما اكابريها هم بفهميم:20:
من هم يه k800 دارم و خيلي دوست دارم تا كيفيت صداشو ارتقاء بدم اما بلد نيستم . اگه هر كدوم از دوستان مايلند كه كمكم كنه ، لطفا مراحل كار رو كامل توضيح بده .
يه مشكلي چند روزه كه گريبان گير من شده و اينه كه گوشي منو هيچ كامپيوتري نميشناسه و تا usb وصل ميكنم ، پيام ميده كه usb not recognized كلي عكس دارم كه بايستي منتقل بشه و مربوط به كارمه اما مونده تو گوشيو منم كابل بدست از اين كامپيوتر به اون كامپيوتر :11:

khezr132
10-05-2009, 07:47
golmohammad نوشتند :
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
چون بهترينه
اينم ميتوني نصب كني خوبه

با سلام
حقيقتش اينه كه من از موبايل و عمليات تخصصي اون چيزي نميدونم . پس لطفا يه جوري جواب بدين كه ما اكابريها هم بفهميم:20:
من هم يه k800 دارم و خيلي دوست دارم تا كيفيت صداشو ارتقاء بدم اما بلد نيستم . اگه هر كدوم از دوستان مايلند كه كمكم كنه ، لطفا مراحل كار رو كامل توضيح بده .
يه مشكلي چند روزه كه گريبان گير من شده و اينه كه گوشي منو هيچ كامپيوتري نميشناسه و تا usb وصل ميكنم ، پيام ميده كه usb not recognized كلي عكس دارم كه بايستي منتقل بشه و مربوط به كارمه اما مونده تو گوشيو منم كابل بدست از اين كامپيوتر به اون كامپيوتر :11:

golmohammadi
10-05-2009, 11:52
golmohamadi نوشتند :
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
چون بهترينه
اينم ميتوني نصب كني خوبه
با سلام

golmohammad نوشتند :
با اجازه استاد هادي عزيز
عضويتتون را تبريك ميگم
چون بهترينه
اينم ميتوني نصب كني خوبه

با سلام

و اما جواب شما در نقل قول يكي از پستهاي قديمي من :

بنا به درخواست يكي از دوستان (طي پيغام خصوصي ) يكبار ديگه نحوه ريختن آكواستيك را بزبان ساده شرح ميدهم

ابتدا برنامه setool2lt را از صفحه اول همين تاپيك دانلود ميكنيم
بعدش درايو USB را نصب ميكنيم . اين درايو معمولا بطور اتوماتيك هم قابل نصب هست در صورتي كه نصب نشد ميتوان از سي دي خود گوشي نصب كرد و بازم اگر نشد اين درايو را كه به همراه برنامه setool2lt دانلود شده و در اين مسير قرار دارد ( setool2lite107\drivers\usb_flash_driver ) نصب ميكنيم.
حال آكواستيك X800 را دانلود ميكنيم. اين اكواستيك بهترين آكواستيك تا به اين تاريخ هست عين همون jpx2 هست با اين تفاوت كه كيفيتش در هندز فري خيلي زياده . بعد اين فايل را از حالت زيپ درمياريم (توسط يكي از برنامه هاي مربوطه مثلا winrar) بعد داخلش فولدري بنام ifs هست روش راست كليك كرده و گزينه send to را ميزنيم بعدش گزينه دوم يعني Compressed(zipped) Folder را ميزنيم . هم اكنون همه چي براي شروع كار حاضر شده
حال گوشي را خاموش ميكنيم
برنامه setool2li را باز ميكنيم
دقت كنيد در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد
از بالا در قسمت Phone Type مدل گوشي را انتخاب ميكنيم
كمي پايينتر تو قسمت MISC File فايل ساخته شده منظور آكواستيك را فراخاني ميكنيم
بعدش از بالا راست گزينه Flash را ميزنيم
خوب حالا دكمه C در گوشي را گرفته و كابل USB را وصل ميكنيم . در اين حالات اگر درايو USB نصب شده باشد برنامه شروع به كار خواهد كرد اما نه اگه نصب نشده باشد ، سخت افزار جديد براي سيستم شناسايي ميشود كه كه معمولا با زدن گزينه هاي پيش فرض ( منظورم Yes يا Next ) اين درايو شناخته ميشود .
خوب حالا بعد از چند ثانيه (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) Ready ظاهر ميشود كه شما ميتوانيد ار برنامه خارج شده و كابل را دربياريد گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده گوشي لذت ببريد
نكته : اگر موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر اون ريتم كوتاه كه موقع اتصال قطعه جديد به كامپيوتر پخش ميشه ، پخش نشد خونسردي خود را حفظ كرده و بدين ترتيب عمل كنيد :
يا درايور USB كامل نصب نشده كه بايد نصبش كنيد و يا اشكالي در كابل وجود دارد كه بايد بررسي شود
محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنين
بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد
لينك آكواستيك X800 :
لينكي ديگر

Hadi King
10-05-2009, 12:04

حق با شما است

ولی اگر کسی جواب مشکل من رو میدونه , به من کمک کنه . ممنون.
دوست عزیز من مشکلی تو پست شما ندیدم گفتی وصل نمیشد که با این وصل میشـــد و غیره . . .:13:

akhoond
11-05-2009, 19:48
سلام
هادی جان ، کدوم مین و کدوم اف اس رو برا 800 فلش کنن ثواب بیشتر بردن ؟ :دی
تاپیک رو خوندم ، یادم اومد ، اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
مرسی
مخلصیم

Hadi King
12-05-2009, 02:28
سلام
هادی جان ، کدوم مین و کدوم اف اس رو برا 800 فلش کنن ثواب بیشتر بردن ؟ :دی
تاپیک رو خوندم ، یادم اومد ، اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
مرسی
مخلصیم
سلام معین جان :10:
از این R8BA024 فریمور کاربرای زیادی از جمله خودم (قبلا) ثواب زیادی بردم و بردن :31:و سرعت عالیش :20:این R8BF003 فریمور هم عالی کار کـــرده تا به اینـــجا :10:

Hadi King
12-05-2009, 02:33
اما یادمه ، مین و اف اس ها با هم فرق دارن ... نمی دونم کدوم رو دان کنه
نه عزیز مین و اف اس با هم یکی هستن اون برای گوشی W810 هستش که مین و اف اس با هم فرق دارن :46:

K800_R8BA024_MAIN_GENERIC

K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR

sh00t
13-05-2009, 18:52
ممكنه كمكم كنيد؟
پيدا كردن phone lockگوشي k810i

Hadi King
14-05-2009, 00:27
ممكنه كمكم كنيد؟
پيدا كردن phone lockگوشي k810i
دوست من همون Lock Code منظورتونـــه دیگه اگه با برنامه ستول هک سونی کار کرده باشی به راحتی میتونی Lock Code رو بدســـت بیاری اگه نـــه که باید ببری تعمیرگاهها که به 2 دقیقه هم طول نمیکشـــه برات درستش میکنن:11:

shahab_f
24-05-2009, 17:25
سلام دوستان ، دو تا سوال در مورد کا 800 مدت هاست که دارم ، یکی اینکه این دایره هه که یه سوراخ هم داره پشت گوشی چیه ؟

دوم اینکه نور قرمز قبل از زدن فلش به چه علته و چه کاری می کنه ؟؟

vahidsport
24-05-2009, 19:05
اون دایره در پوش انتن هست و اون نور قرمز فکر کنم برای بهتر فوکوس کردن توشب هست

Hadi King
24-05-2009, 19:41
سلام شهاب جون :11:
اون نقطـــه برای اتصال به آنتن هوایی هستش که با یه لاستیک پوشوندنش ...:20:
نور قرمز براي جاهايي که نورکافي وجود نداره و سوژه تاريکه به فوکوس دقيقتر روي سوژه کمک ميکنه. اصطلاحا به اون نور قرمز ميگن لامپ کمکي AF :11:

aRThaS_08
03-06-2009, 10:07
بعد عمری دوباره دست به کار شدم و تم ساختم ... ایندفعه برای و بعشق مهندس میرحسین موسوی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای سونی اریکسون 240x320 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشا" اگر میخواهید جایی اینو بزارید آیدی من (spam_p30) رو ذکر کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس :
پ.ن : فرمت اصلی تم برای k850 هست چون این گوشی واکمن داره و هم سایبرشات ... پس بهترین گزینه برای ساختن تمهای 240x320 اینه چون هم منوی دوربین گوشی رو درست میکنه و هم در گوشی های واکمن دار، واکمن گوشی رو همرنگ میکنه

mostafabad2007
05-06-2009, 11:58
Einshtein_Sound_Mix_v2.07 اگه میشه لینک دانلودشو بزارین

aminkohan
11-06-2009, 21:29
با سلام کاربرد ایندوتا دکمه کنا ردوربین جلوی ک 800 چیه من اولی رو می زنم پیغام وجود نداشتن هیچ فایلی رو می ده و دومیش اصلا سفته و کاربردی نداره و از روزی که برای بار اول دکمه رو زدم و پیغام وجود نداشتن فایلو می ده بعضی وقتا وقتی گوشی رو نگاه می کنم می بینم روی این حالته و ببخشین بهترین اکواستیک برای افزایش صدا برای ک 800 بدون نویز اگه دارین بهم بدین ممنونم میشم

p30boy.s
11-06-2009, 21:39
با سلام کاربرد ایندوتا دکمه کنا ردوربین جلوی ک 800 چیه من اولی رو می زنم پیغام وجود نداشتن هیچ فایلی رو می ده و دومیش اصلا سفته و کاربردی نداره و از روزی که برای بار اول دکمه رو زدم و پیغام وجود نداشتن فایلو می ده بعضی وقتا وقتی گوشی رو نگاه می کنم می بینم روی این حالته

این دوتا دکمه هنگامی که درب دوربین باز هست و داری باهاش کار میکنی به عنوان کلید میانبر برای آپشنهای دوربین هست و وقتی هم که درب دوربین بسته است به عنوان میانبر پوشه عکس وفیلمهای گرفته شده رو میاره

aminkohan
12-06-2009, 09:59
با سلام تنظیمات همراه اول برای ک 800 چطوری میشه من ثبت نامن کردم ایمیلم لمد ولی اس ام اس نیومده وتنظیماته خوده سایت نمی خونه با گوشی

mostafabad2007
24-06-2009, 07:51
لینک دانلودشو برام بزارینEinshtein_Sound_Mix_v2.07

Hadi King
24-06-2009, 13:37
لینک دانلودشو برام بزارینEinshtein_Sound_Mix_v2.07
بفـــرما دوست عزيـــز ...:11:

mostafabad2007
25-06-2009, 09:33
حالا اگه بخوایم به صورت اورجینال برگرده چه کار کنیم

Hadi King
26-06-2009, 15:03
حالا اگه بخوایم به صورت اورجینال برگرده چه کار کنیم
بايد اكوستيك اورجينال روي گوشيت بريزي تا برگرده به حالت اول :20:

mostafabad2007
28-06-2009, 11:04
لطفا لینکشو بزارین

Hadi King
29-06-2009, 11:32
لطفا لینکشو بزارین
بفـــرما ...

Best N95
29-06-2009, 12:34
سلام آخرین فریمور برای K810 چیه؟ با ساپورت زبان فارسی
از کجا بدونم گوشی خودم Main و FS و کلا فریمورش چنده؟.........

چه جوری میتونم آپدیت کنم؟

miroalex
29-06-2009, 21:33

سلام

آخرین فریمور این گوشی R8BF003 هستش البته فارسی نداره می تونه اول R8BA024 که فارسی داره بریزی بعد به فریمور جدیدتر آپدیت کنی!

برای چک کردن به اول با جوییستیک (منظورم همون دکمه ای که باهاش بالا پایین چپ راست میری) سمت راست + ستاره + سمت راست + سمت راست + ستاره + سمت راست + ستاره

منظورم *<*<<*< اینطوری بزن!

گرفتی؟ + ها به این معنی که پشت سره هم باید بزنی مهم نیست سمت راست بزنی یا * ستاره بزنی چی باز می شه رو گوشیت فقط اینایی که نوشتم به ترتیب و یکم تند بزن که اگه موفق بشی درست بزنی یه منو باز می شه می ری تو Service info بعد Software info اونجا هم می تونی ببینی ورژن گوشیتو!

اگه گوشیت الان فارسی داره که هیچی می تونی از برنامه Sonyericsson Update service استفاده کنی اگه نه که برنامه ی دیگه ای لازم داری!

7khats
30-06-2009, 10:25
سلام

چه جوری میشه کاری کرد که وقتی صدای طرف رو ضبط می کنم نفهمه؟

تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میطنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.

با مشکل صدای کلیدا و اون بوق چیکار کنم؟

لطفا راهنمایی کنین:41:

shahab_f
30-06-2009, 10:31
سلام دوست عزیز ، تو تاپیک خودش بپرسی سریعتر جواب میگیری :

7khats
30-06-2009, 12:32
سلام

تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میرنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.

senaps
30-06-2009, 13:06
دو سوال:

الان بهترین فریمور برا کا 800 چیه؟!(منظور از بابت هک کردنه من قبلا 750 داشتم و الف و همه چیز روش داشتم و 130فروختمش وقتی بقیشون100 می فروختن ولی الان یه اوراق دارم و می خوام یه کا 800 بخرم(گوشی فعلیم:n96 واقعا به درد هیچ کاری نمیخوره....)

الان قیمتشون چنده؟!

الان توی جعبشون چی هست؟!

miroalex
30-06-2009, 15:37
دو سوال:

الان بهترین فریمور برا کا 800 چیه؟!(منظور از بابت هک کردنه من قبلا 750 داشتم و الف و همه چیز روش داشتم و 130فروختمش وقتی بقیشون100 می فروختن ولی الان یه اوراق دارم و می خوام یه کا 800 بخرم(گوشی فعلیم:n96 واقعا به درد هیچ کاری نمیخوره....)

الان قیمتشون چنده؟!

الان توی جعبشون چی هست؟!

الان بهترین و البته جدیدترین فریمور کا 800 , R8BF003 هستش که فارسی هم داره!

aluminum
30-06-2009, 18:43
یه سوال داشتم و اینکه چه جوری میشه گوشی k800 رو فرمت کرد
من رم گوشی رو با کامپیوتر فرمت کردم و ریست کلی هم انجام دادم و لی هنوز بازی ها و برنامه ها نصب شده هنوز موندن ولی اجرا نمیشن

فکر کنم مربوط به حافظه داخلی گوشی است . شاید باید اون رو فرمت کرد که من بلد نیستم؟

به نظر شما چه کار می تونم بکنم

البته این رو بگم قبلا به طور خود به خود تمام برنامه ها دو تا شده بودن انگار کپی کرده بودیم همه شون رو . شاید ویروس بوده؟

aluminum
01-07-2009, 15:04
کسی نبود کمکم کنه؟

senaps
02-07-2009, 00:03
این قابلیت نصب الف رو هم که داره؟! فارسیش مهم نیست فقط بتونه الف داشته باشه و اینکه cid 53 بهتره یا پایینترش؟!

cid رو می تونم با تست ببینم؟!اخه خیلی وقته گوشی سونی نداشتم و این چیزا همه یادم رفته.....

محدوده قیمتش چی؟!

وقت خرید چه نکاتی باید مورد توجه باشه؟!

miroalex
02-07-2009, 10:34
به احتمال زیاد بله، برای اطلاعات بیشتر به تاپیک الف مراجعه کنید! cid 53 بهتره با تست گوشی نمی تونی ببینی باید از SETool 1.11 استفاده کنی!
محدوده قیمتش نمیدونم چنده باید بری تو تاپیک درخواست قیمت بپرسی!

Hadi King
02-07-2009, 16:02
این قابلیت نصب الف رو هم که داره؟! فارسیش مهم نیست فقط بتونه الف داشته باشه و اینکه cid 53 بهتره یا پایینترش؟!
دوست من اگه برا هك يا الف ميخواي سيد گوشي بايد 53 به پايين باشــه ...
اگه 53 باشـــه نميتوني الف روش اجرا كنــــي !!!

senaps
02-07-2009, 16:39
خوب ببین من یه k750 با فریمور r1ca021 داشتم که روش الف و پچ و منو و درایور صدا نصب کرده بودم.......

تو ایلام چون کمتر کسی تا حالا این کارو کرده گوشیم شاخ بود ولی تو یه حماقت اونو با یه ایفون عوض کردم....بعدشم یه n95 یگرفتم و همینجوری بین برند های مختلف سوییچ کردم و به این نتیجه رسیدم که هیچکدوم k750 خودم نشده هنوز......ولی می خوام توی یه تست اول k800 رو تست بزنم.....حالا شما پیشنهادت چیشه؟!
من یه منو نوکیا با یه پک گرافیک با پچ قفل صفحه کلید و یه تقویت صدا و نمی دونم الف دستکاری تو دسکتاپ ، عدم درخواست زدن yes در هنگام دریافت بلوتوث و یکی دو تای دیگه نصب کرده بودم و همه ی اونها باید باشن تا من بگم یه گوشی دستمه....

حالا خیالم رو راحت کنین......من برم k750 دوباره بگیرم؟! یا k800 هم همین امکانات و چه بسا بهتر و زیبا ترش رو هم داره؟!

دیگه نه درگیر cid بشیم و نه چیز دیگه ای!!!!!!

golmohammadi
02-07-2009, 21:29

يادش بخير بعد از مدتها به كلوپ قديميمون برگشتم يه سركي بزنم
قيد اپديت را بزن بدرد نميخوره ...
بايد برنامه setool را داشته باشي
بعد ميتوني بفهمي فريمورت چيه

سلام

تو K800 خیلی ضایه میشه چون هم صدای کلیدا در میاد و هم وقتی رکورد رو میرنم هر 20 ثانیه بوق میزنه.

شما بايد پچ بريزين
چقدر به پچ ريختن آشنايي دارين

دو سوال:

الان قیمتشون چنده؟!

الان توی جعبشون چی هست؟!
ان96 بدرد نميخوره ؟ جدا ؟
اينو چند ميفروشي من مشتريشم
R8BF003 اينو بايد حفظ كني اگه كا800 داشته باشي

cid رو می تونم با تست ببینم؟!اخه خیلی وقته گوشی سونی نداشتم و این چیزا همه یادم رفته.....

محدوده قیمتش چی؟!

وقت خرید چه نکاتی باید مورد توجه باشه؟!
همه چي نصب ميشه نترس
CID الان مهم نيست 53 هم باشه همه چي نصب ميشه
در ضمن R8BF003 بطور كامل فارسي هم داره
ميتونين به كلوپ تبديل كا800 به كا810 سر بزنين همه چي اونجا تكميله

به احتمال زیاد بله، برای اطلاعات بیشتر به تاپیک الف مراجعه کنید! cid 53 بهتره با تست گوشی نمی تونی ببینی باید از SETool 1.11 استفاده کنی!
محدوده قیمتش نمیدونم چنده باید بری تو تاپیک درخواست قیمت بپرسی!
الان فرقي نميكنه cid چند باشه

خوب ببین من یه k750 با فریمور r1ca021 داشتم که روش الف و پچ و منو و درایور صدا نصب کرده بودم.......

تو ایلام چون کمتر کسی تا حالا این کارو کرده گوشیم شاخ بود ولی تو یه حماقت اونو با یه ایفون عوض کردم....بعدشم یه n95 یگرفتم و همینجوری بین برند های مختلف سوییچ کردم و به این نتیجه رسیدم که هیچکدوم k750 خودم نشده هنوز......ولی می خوام توی یه تست اول k800 رو تست بزنم.....حالا شما پیشنهادت چیشه؟!
من یه منو نوکیا با یه پک گرافیک با پچ قفل صفحه کلید و یه تقویت صدا و نمی دونم الف دستکاری تو دسکتاپ ، عدم درخواست زدن yes در هنگام دریافت بلوتوث و یکی دو تای دیگه نصب کرده بودم و همه ی اونها باید باشن تا من بگم یه گوشی دستمه....

حالا خیالم رو راحت کنین......من برم k750 دوباره بگیرم؟! یا k800 هم همین امکانات و چه بسا بهتر و زیبا ترش رو هم داره؟!

دیگه نه درگیر cid بشیم و نه چیز دیگه ای!!!!!!

گفتي با يه حماقت اون با ايفون عوض كردي؟
نكنه منظورت اي فون چيني هست ؟
1ن 95 هم كه قويتر از ايناست
اين دوستاتو از كجا پيدا ميكني ما هم سويچي بكنيم :ي
گوشيهاي قويتر از كا800 زياد هستند
ولي در انتخاب بين كا750 و كا800 شكي نيست كه كا800 سرتره

golmohammadi
02-07-2009, 21:32
در فرمت هر چي باشه از بين ميره
اگه از همه چي دو تا نشون ميده احتمالا گوشي قاطي كرده
بعد از ريست كلي اگه درست نشه بايد فلش بشه

golmohammadi
02-07-2009, 21:33
دوست عزيز تو كلوپ كا800 هم گفتم بايد پچ بريزي
اميدوارم به پچ آشنايي داشته باشي

senaps
03-07-2009, 15:37
سلام
پس من با خیال راحت برم یه کا 800 بگیرم؟!

ان96 و کلا n73,n78,n95,5700,5800,3250,6630 و خیلی نوکیا های جدید و قدیم دیگه گرفتم که البته همه بخاطر اینکه من با این سیستم عامل بدرد نخور اینا کار کردن بلد نبودم بیشتر از یه هفته دستم نموندن!(اخه کجای دنیا دیدی برای نصب یه برنامه یا بازی ساده شما مجبور باشی که فار منیجر نصب کنیو بعدشم نمی دونم مثل کامپیوتر برنامه و بازی رو نصب کنی رو گوشی؟! بابا بی خیال من اگه حوصله این کارا رو داشتم تا حالا برا خودم یه سیستم عامل نوشته بودم!!!
بعدشم گوشی های نوکیا خیلی سنگین بود و اینکه به قول دوستان هر لحظه امکان ویروسی شدن وجود داشت!....

ایفون هم ایفونی اصل بود که طرف فک کنم طرفای 820گرفته بود ولی بعد از یه هفته هیچ ازش سر در نیاورد بعدشم من خیلی گوشیمو به رخ می کشیدم و صداش داشت پوز هرچی n73 بود رو به خاک می مالوند! واسه همینم طرف با یه خورده لب و لوچه ریختن من راضی شد ولی راستش بعد از یه هفته خودم گوشی رو پس فرستادم براش و گفتم اقا غلط کردم گوشی خودمو پس بده!!!!!

کلا من از جاوایی که سونی داره استفاده میکنه خوشم میاد......

ضمن اینکه هیچ دنگ و فنگی نداره.......

بعدشم 750 برام گوشی مقاومی هم بود و یه بار تو یه دعوا به دادم رسید!(البته قابش نابود شد ولی خودش مثل ساعت کار می کرد!) همیشه هم گوشی از دستم میوفته پس گوشی های سوسول به دردم نمی خورن.....داداش و خواهر دوقلو و ضد هم تو خونه هم دارم که همیشه گوشیمو باهاش بازی می کونن پس واقعا به یه گوشی که به اندازه بعضی ها 7 تا جون داشته باشه و خیلی هم پر رو باهش و در برخی از موارد خوب دروغ بگه!!!به دردم میخوره.....

حالا من کا 800 کارم رو به راه میندازه؟!

راستش من یه دوربین جیدیتال!!!!دارم که همیشه همراهمه و یه دونه هم mp3 پلیر دارم و از گوشیم یه همچین استفاده هایی نمی کنم پس زیاد از دوربین و نمی دونم کیفیت صداش نمی ترسم ولی البته اگه صداش به اندازه k750 تقویت شده نباشه به درد نمی خوره......

من هنوزم سردرگمم ولی الان یه 750 دستمه بنظرتون چیکار کنم؟!کا800 اگه کارام رو راه میندازه و من مشکلی بابت ترس از اینکه نمی دونم اگه یه چیزی رو امتحان کنم چی میشه و اینا نباشه!!!!!(منظورم اینه که من اولین باری که فلش کردن یاد گرفتم توی یه اقدام انتحاری! سیستم های w800 رو جای فایل های فلش 750 گذاشتم و فلش کردم که البته نتیجه ای نداد و بعدش مقاله مربوط به تبدیل گوشی ها رو خوندم و یادش گرفتم(اون موقع کار درست بود ولی گوشی بالا نمی اومد و تو همون موزیک پلیر گیر میکرد....یعنی سیم کارت رو نم خوند.....)

فک کنم باید یه کا 800 سفید بخرم!(یه بار یه کا 800 با قاب سفید دیدم که خیلی باهاش حال کردم ....الان بهترین و خوشکل ترین رنگش چیه؟!......

golmohammadi
03-07-2009, 17:31
كا800 صداش از كا750 ضعيفتره
نميتونم دروغ بگم
در مورد فلش و تبديل كا750 به w800 هم مثل اب خوردنه

senaps
03-07-2009, 22:05
پس من 750 بگیرم؟!

صداش درست نمیشه؟! یعنی من که پارتی که نمزارم با گوشیم!(بعضی وقتا و برای رو کم کنی فقط!) .....

یعنی اگه درایور صدا عوض بشه هم به اندازه 750 صدا از خودش بیرون نمیده؟!

ال سی دیش ولی یه زمین تا اسمون بهتره نه؟

miroalex
04-07-2009, 22:16
پس من 750 بگیرم؟!

صداش درست نمیشه؟! یعنی من که پارتی که نمزارم با گوشیم!(بعضی وقتا و برای رو کم کنی فقط!) .....

من هم کا 750 داشتم هم کا 810 (که همون کا 800) صداشو یادم نمیاد کدومش بهتر بود ولی کا 810 هم صداش خوب بود و می شد واسه ی رو کم کنی استفاده کرد:5:(البته باید درایور صداشو عوض کنی:21:)

Hadi King
04-07-2009, 22:29
پس من 750 بگیرم؟!

دوســـت عزيــــز از نظـــر الف و كاراي ديگه دو گوشي با هم فرقـــي ندارن برا دوتا ميتوني انجام بدي !!!
با ريختن اكوستيك صــدا بلندي صداي K750 بيشتـــره تا K800 امتحان شــده ...
بستگي به اكوستيك هم داره ...

golmohammadi
04-07-2009, 23:30
همه چيزش بهتره
صداشم گفتم به 750 نميرسه
اگه هك بشه و درايو x800 ريخته بشه بهتر ميشه
ولي صداي هك شده كا800 از صداي هك شده كا750 ضعيفتره
اينم بگم صداي هك شده كا750 از لحاظ بلندي از ان73 و ان 95 هم بيشتره

djmoslemok
10-07-2009, 18:18
دوستان نرم افزار استفاده از دوربین k810 به عنوان وب کم برای پی سی رو کسی داره ؟
در ضمن گوشی من K800 تبدیل شده به K810 هستش !

Behroooz
14-07-2009, 18:56
دوستان کسی منشی تلفنی خوب برای کا 800 داره؟

aminkohan
14-07-2009, 19:11
با سلام من گوشیمو که ک 800 خاستم تقویت صدا کنم وا خرین نسخه پی سی سی سایتو نصب کردم و ستاپ داخل پوشه درایور سیتولم نصب کردم ولی شش بار وقتی سیتول می گفت و من دکمه سی رو می گرفتن و به یو اس بی وصل می کردم و پنجره سخت افزار جدید میومد و من مسیر می دادم نمی شناخت و گوشی روشن میشد در بار هفتم درایور یو اس بی ک 800 رو جدا به پنجره مسیر دادم که بازم اینتقدر طول داد که گوشی به حالت فایل ترانسفر می رفت میشه کمکم کنین در ضمن من درایورEinshtein_Sound_Mix_v2.07 استفاده می خاستم بکنم برای ک 800 خوبه نویز نداره ممنونم کمکم کنین

mys_1
15-07-2009, 11:04
سلام به دوستان
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه بشود هنگام فيلم برداري در نور كم (همانند عكس گرفتن) چراغ قرمز روشن بماند؟
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه هنگام پخش راديو بشود صداي راديو ضبط كرد مثل بعضي از گوشي هاي سامسونگ؟

golmohammadi
16-07-2009, 01:30
دوستان نرم افزار استفاده از دوربین k810 به عنوان وب کم برای پی سی رو کسی داره ؟
در ضمن گوشی من K800 تبدیل شده به K810 هستش !
احتمالا باشه
يكي بود مال مدلهاي پائينتر بود مثل w700 و اينا
ولي كا800 تست شده را من ندارن

دوستان کسی منشی تلفنی خوب برای کا 800 داره؟
براي جاوا چنين چيزي نيست

با سلام من گوشیمو که ک 800 خاستم تقویت صدا کنم وا خرین نسخه پی سی سی سایتو نصب کردم و ستاپ داخل پوشه درایور سیتولم نصب کردم ولی شش بار وقتی سیتول می گفت و من دکمه سی رو می گرفتن و به یو اس بی وصل می کردم و پنجره سخت افزار جدید میومد و من مسیر می دادم نمی شناخت و گوشی روشن میشد در بار هفتم درایور یو اس بی ک 800 رو جدا به پنجره مسیر دادم که بازم اینتقدر طول داد که گوشی به حالت فایل ترانسفر می رفت میشه کمکم کنین در ضمن من درایورEinshtein_Sound_Mix_v2.07 استفاده می خاستم بکنم برای ک 800 خوبه نویز نداره ممنونم کمکم کنین
اين درايو خوبي هست
شما usb_flash_driver را نصب كرده اين؟

سلام به دوستان
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه بشود هنگام فيلم برداري در نور كم (همانند عكس گرفتن) چراغ قرمز روشن بماند؟
آيا برنامه براي كا800 وجود دارد كه هنگام پخش راديو بشود صداي راديو ضبط كرد مثل بعضي از گوشي هاي سامسونگ؟

سوال اول : نه نيست شايد elf نوشته بشه ولي فعلا نيست
سوال 2 : فكر كنم پچي وجود داشته باشه كه اينكارو بكنه به كلوپ پچ سر بزن

p30pro
19-07-2009, 11:51
دوستان می خواستم ببینم چه طوری می شه یا فایل مثلا ساعت با فرمت SWF روی دسکتاپ گوشی K800 قرار داد ؟