ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ K790-k800-k810

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21

tatu_mail
02-01-2008, 06:57
سلام همگي يكي به من كمك ميكنه
؟
من گوشي K800 داشتم 3 روز پيش فروختمش
الان خيلي پشيمونم دوباره ميخوام k800 بگيرم ولي رنگ نقره اي
ولي شنيدم قلابيش تو ازار پر شده
يه جورائي لغ شده
در دوربينش مورد داره و ...
نميدونم ديديد يا نه يه سري از گوشيا اومده كه جعبش و سريال گوشي با هم ست هستند مثل 6300 نوكيا
و پشتش Made in hungry زده ولي قلابي قيمتشم 120 هزار تومانه تو سايت ايستگاه زده
در ضمن 2 سيم كارته K800 هم اومده
حالا يكي به من بگه چطور بفهمم گوشي كه ميخوام بگيرم اصله؟
ممنون ميشم

qaderi
02-01-2008, 08:23
من يه باطري گرفتم فروشنده ميگفت خوبه
راستش در كاركرد عادي منظور بدون مكالمه ويا بازي و .. ، يك و نيم روز كار ميكنه
فردا ميرم پسش گردونم

من دوباره درخواست ميكنم هركس گوشي كا810 داره يك عكس از باطري و يا نوشته هاي پشت باطري را اينجا بنويسه ممنون ميشم
سلام من این گوشی رو دارم اما الان وقت نمیکن عکسش یا نوشته های روی گوشی رو بزارم اما تا ظهر حتما این کار رو میکنم:11:

Highbury
02-01-2008, 08:58
سلام همگي يكي به من كمك ميكنه
؟
من گوشي K800 داشتم 3 روز پيش فروختمش
الان خيلي پشيمونم دوباره ميخوام k800 بگيرم ولي رنگ نقره اي
ولي شنيدم قلابيش تو ازار پر شده
يه جورائي لغ شده
در دوربينش مورد داره و ...
نميدونم ديديد يا نه يه سري از گوشيا اومده كه جعبش و سريال گوشي با هم ست هستند مثل 6300 نوكيا
و پشتش Made in hungry زده ولي قلابي قيمتشم 120 هزار تومانه تو سايت ايستگاه زده
در ضمن 2 سيم كارته K800 هم اومده
حالا يكي به من بگه چطور بفهمم گوشي كه ميخوام بگيرم اصله؟
ممنون ميشم
معمولا گوشیهای سونی اریکسون قلابیشون به شکلی نیست که مثلا کپی همون گوشی باشه معمولا از نظر قیافه طظاهری تفاوت داره و اینکه دوربینشون 3.2 نیست.
مثلا من دبلیو880رو دیدم که ضخامتش بیشتر بود
برای مطمئن شدن یه گارانتی معمولی بگیر
ولی الان کا810 بخری بهتره.

mosi7616
02-01-2008, 10:48
سلام
آقا کی گفته مموری اصل و غیر اصل نداریم
مموری m2 ارجینال رفیقم خریده 45 هزار تومن
من خریدم 25 تومن وقتی تا آخر پرش می کنم انگار سیدی خش دار دارم گوش می دم هی گیر می کنه
ولی مال اون اصلا این مشکلو نداره

lovepedram
02-01-2008, 12:54
اگر می خواستی1gbسونی بخری قیمتش 230000ریال است .:13:
1gb یه جورایی حال نمیده میخوام 2gb رو بخرم

golmohammadi
02-01-2008, 13:05
سلام
من خریدم 25 تومن وقتی تا آخر پرش می کنم انگار سیدی خش دار دارم گوش می دم هی گیر می کنه

من 20 تومن خريدم بدون گارانتي هيچ ايرادي هم نداره
شما واسه احتياط با گارانتي بگير كه 24 تومنه
شما وقتي تا اخر پر ميكني اين مشكل پيش مياد ؟ يعني مثلا وقتي 1درصد فضاي خالي موجود باشه خوب كار ميكنه ؟

Highbury
02-01-2008, 14:13
بچه ها جوی استیک کا810 چه جوریاست ؟کیبوردش هم راحته یا سخته؟

tatu_mail
02-01-2008, 19:23
بچه ها جوی استیک کا810 چه جوریاست ؟کیبوردش هم راحته یا سخته؟

خيلي بهتر از K800 دوستم گرفته خيلي توپهه

shahab_f
02-01-2008, 22:54
دوستان کا800 من مدتیه که بعضی عکس هارو خراب save میکنه یعنی وقتی میری توی قسمت عکس ها یه عکسو نشون میده ولی وقتی میخوای روش زوم کنی تصویرش با یه عکس دیگه که قبلا گرفتی و پاک کردی (!!!!) قاطی میشه.

نمیدونین اشکال از چیه؟مال شمام اینجوری میشه؟

ببینید مثلا قبل از این که عکس رو select کنی اینجوریه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اینکه select اش کردیم این میاد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Highbury
02-01-2008, 23:28
معلوم نیست گوشیهای جدید کا800 چه مرگشونه برگردید صفحات اول رو ببینید اون زمان ما از این مشکلا نداشتیم چند وقت پیش هم حسین یه عکسی رو نشون داد که شاخ در اوردم یعنی اخر قات زدگی بود.میگم برید کا810 بخرید لجبازی میکنید:31:

B L A S T E R
03-01-2008, 00:04
مستر ریست کن درست میشه.

SAEED_BARCELONA
03-01-2008, 10:45
سلام
اصلو غیر اصل نداره.
من 1گیگ گرفتم 45 تومن گارانتی هم نداشت. اسفند پارسال گرفتم. آداپترش made in japan ولی خود مموری made in china. تا الان هیچ مشکلی نداشته مثل ساعت کار میکنه. الان همین مموری با همین مشخصات 22 تومن.

B L A S T E R
03-01-2008, 14:03
من پارسال 512 گرفتم 25.000

hessam_sz
04-01-2008, 18:53
دوستان کا800 من مدتیه که بعضی عکس هارو خراب save میکنه یعنی وقتی میری توی قسمت عکس ها یه عکسو نشون میده ولی وقتی میخوای روش زوم کنی تصویرش با یه عکس دیگه که قبلا گرفتی و پاک کردی (!!!!) قاطی میشه.

نمیدونین اشکال از چیه؟مال شمام اینجوری میشه؟

[]

مال من هم همينجوريه فكر كنم اشكال از مموري باشه من عكس هارو روي مموري كه ذخيره ميكنم همينجوري ميشه ولي وقتي رو حافظه تلفن ذخيره ميكنم ديگه اينجوري نميشه در ضمن اگر مسترد ريت كردي درست شد بگو ما هم همين كارو بكنيم

amin 3gp
05-01-2008, 02:07
معلوم نیست گوشیهای جدید کا800 چه مرگشونه برگردید صفحات اول رو ببینید اون زمان ما از این مشکلا نداشتیم چند وقت پیش هم حسین یه عکسی رو نشون داد که شاخ در اوردم یعنی اخر قات زدگی بود.میگم برید کا810 بخرید لجبازی میکنید:31:
اقای زیمکا خان یادته چند وقت پیش گفتم که کا هشتصد جدیداش مفت نمی ارزه و در مورد افت کیفیت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که میان تو ایران حرف زدم ولی جنابعالی از روی تعصب بیجا حرف منو قبول نکردی و اونایی که راهنمایی میخواستنو گفتی که کا هشتصد بخرن. حالا به حرف من رسیدی ؟ میدونستم که میرسی.

Highbury
05-01-2008, 11:09
اقای زیمکا خان یادته چند وقت پیش گفتم که کا هشتصد جدیداش مفت نمی ارزه و در مورد افت کیفیت گوشیهای سری کا بعد از یه مدت که میان تو ایران حرف زدم ولی جنابعالی از روی تعصب بیجا حرف منو قبول نکردی و اونایی که راهنمایی میخواستنو گفتی که کا هشتصد بخرن. حالا به حرف من رسیدی ؟ میدونستم که میرسی.
اره یادم میاد حدود دو ماه پیش بود.
کا800 قدیم واقعا هیچ مشکلی نداشت خیلی با کیفیت بود.این کا800 های جدید بعضی هاشون نمیدونم چه مرگشونه مثلا مال من خوب بود و مشکلی هم نداشت:31:چه جدیده و چه قدیمه
اما بازم با این افت قیمت و نسبت به این قیمت بازم خوبه مشکل آنچنانی نداره.معمولا همه ی گوشیها همینجوری میشه ولی بازم جز پرفروش ها هستن.
مثلا همین دبلوی810 یا کا750 و بعضی ها هم میگن ان73 اینجوری شده و همشون المانی.
درسته یه نمه تفاوت داره اما این تفاوت توی همه ی گوشی ها نیست بعضی ها یه مشکلاتی داره اگه اینجوری بود الان این گوشی جز گوشیهای تاپ نبود.شما با این قیمت یعنی 225/30 تومان گزینه ی بهتری غیر از این گوشی دارید؟به نظر منم بازم بهترینه.من تجربه ی استفاده ی گوشیهای مختلف زیادی داشتم ولی انصافا کا800 خیلی خوب بود و هست و خواهد بود.:21:

E-Masood
05-01-2008, 12:38
سلام دوستان
من عاجزانه تقاضای کمک دارم
من قبلا هم این رو مطرح کرده بودم .من گوشیم هر ازگاهی خودش خاموش میشه نه اینکه کاملا خاموش بشه چون وقتی به گوشیم زنگ میزنم پیغام نمیده که گوشی خاموش است بلکه پیغام میده امکان برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر وجود ندارد و برای راه اندازی مجدد باید گوشی رو با دکمه روشن کردن روشن کنم. یه بار هم فلش کردم ولی درست نشد.اینرو هم بگم که وقتی به شارژ میزنم بعد از مدت کوتاهی نشون میده که پر شده ولی بعد از اینکه از شارژ در میارم دوباره به حالت اول برمیگرده دیروز هم در حالی که توی شارژ بود این حالت واسش پیش اومد من خودم به باتری و شارژ مشکوکم ولی از طرفی هم باتریم اصله و حدود یک ماهی هست که خریدمش حالا جون خودتون ککککممممککککمممم کنید!!

سلام
من چند وقت پيش اين پست رو گذاشتم و گوشيم مشكلات بالا رو داشت حالا چند تا موبايل فروشي رفتم چندتاشون گفتن مشكل از باتري هستش و چند تا گفتن مشكل از خود گوشي هستش مثلا از تغذيه گوشي. حالا بنظر شما از كجاست .از طرفي خواستم باتري بگيرم كه سه نوع باتري وجود داشت كه يك نوع تقلبي بود ولي دونوع ديگرو نميشد تشخيص داد كه كدوم اصله قيمتها هم كه از 4000 تا 10000 بود واقعا چطوري ميشه اصل رو از غير اصل تشخيص داد؟

golmohammadi
05-01-2008, 14:35
سلام
من چند وقت پيش اين پست رو گذاشتم و گوشيم مشكلات بالا رو داشت حالا چند تا موبايل فروشي رفتم چندتاشون گفتن مشكل از باتري هستش و چند تا گفتن مشكل از خود گوشي هستش مثلا از تغذيه گوشي. حالا بنظر شما از كجاست .از طرفي خواستم باتري بگيرم كه سه نوع باتري وجود داشت كه يك نوع تقلبي بود ولي دونوع ديگرو نميشد تشخيص داد كه كدوم اصله قيمتها هم كه از 4000 تا 10000 بود واقعا چطوري ميشه اصل رو از غير اصل تشخيص داد؟

من جواب شما را دادم
شما يه باطري عوض كن تا ببينيم چي ميشه
بعدشم باطري اصل را با غير اصل هر كسي نميتونه تشخيص بده
ولي هر باطري كه بگيري اگر مشكلات گوشي شما مربوط به باطري باشد ، حل خواهند شد
من خودم يه باطري گرفتم عكسشم گذاشتم الان در كاركرد عادي 1.5 روز كار ميكنه 8 تومن هم دادم

Highbury
05-01-2008, 15:04
باتری که میگیری سعی کن بری از نمایندگی سیتادل بخری.
در ضمن معمولا باتری های اصلی پشتش نوشته شده
made in china finished in china
اگه گوشیتون گارانتی داره ببر شرکت گارانتی و اگه نداره نمایندگی سیتادل ببر

golmohammadi
05-01-2008, 19:27

معمولا پشت همه باطريها اين نوشته وجود دارد

frm
05-01-2008, 21:53
من چند تا تم با حال مي خواهم

frm
05-01-2008, 21:56
من تازه واردم يكي منو تحويل بگيره

Highbury
05-01-2008, 23:06
قبلنا توی همین کلوپ یه نفر ادرس یه سایت داد که کلی تم بودش.کسی الان لینکش رو داره؟

shahab_f
05-01-2008, 23:14
مستر ریست کن درست میشه.

جان؟ با من بودی؟ مستر ریست کنم contactهامم پاک میشه نه؟

B L A S T E R
05-01-2008, 23:26
نه مستر ریست دو نوع داره.1.reset settings -reset all
اگه settings رو بزنی فقط تنظیمات به حالت کارخونه ای برمیگرده.
اگه all رو بزنی همه فایلها به همرا تنظیمات پاک میشه

golmohammadi
06-01-2008, 02:52
من تازه واردم يكي منو تحويل بگيره
به سايت خودت خوش اومدي

قبلنا توی همین کلوپ یه نفر ادرس یه سایت داد که کلی تم بودش.کسی الان لینکش رو داره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چقدر كه بخواهي هست
يه بار من تم دانلود كردم از بس دانلود كردم كه ديگه خسته شدم

rahim206
06-01-2008, 12:24
یه پچ واسه تقویت صدا کا 800 یا 810 سراغ ندارید

golmohammadi
06-01-2008, 20:53
یه پچ واسه تقویت صدا کا 800 یا 810 سراغ ندارید

پچ لازم نيست شما برو اينجا
و آكواستيك x800 را بريز به گوشي ( اين آكواستيك در صفحات آخري موجود ميباشد )
نخوه ريخنش در صفحه اول بطور كامل گفته شده

E-Masood
07-01-2008, 11:04

نمایندگیش کجاست؟میشه اینترنتی خرید؟درضمن یه سوال دیگه:من وقتی میخوام عکس بگیرم با شاسی دوربین نمیشه ولی با جویستک که میگیرم میشه و دکمه دوربین هم کارمیکنه ولی عکس نمیگیره یعنی اینکه وقتی فشارش میدم میره به قسمت دوربین ولی نمیشه عکس گرفت !

golmohammadi
07-01-2008, 14:18
نمایندگیش کجاست؟میشه اینترنتی خرید؟درضمن یه سوال دیگه:من وقتی میخوام عکس بگیرم با شاسی دوربین نمیشه ولی با جویستک که میگیرم میشه و دکمه دوربین هم کارمیکنه ولی عکس نمیگیره یعنی اینکه وقتی فشارش میدم میره به قسمت دوربین ولی نمیشه عکس گرفت !

شما وقتي دكمه مربوط به عكس را كمي فشار دهي ابتدا فوكوس ميكنه و بعد كه فوكوس شد و اون علامت سبز رنگ به همراه يك ريتم كوچيك پخش شد ، كمي بيشتر دكمه را فشار بده تا عكس گرفته بشه
در مورد باطري امروز رفتم پرسيدم
باطري اصل كا800 و كا810 هر دو 12000 هستند و فروش بطور تظميني هست
يعني در صورت معيوب بودن باطري ، باطري عودت و يا تعويض ميگردد
من چون يه باطري غير اصل قبلا خريده بودم واسه همين از خريد باطري اصل صرف نظر كردم
ولي هر كس خواست بخره مال كا810 را بگيره كه دوامش كمي بيشتر از باطري كا800 هست

farhad1390
07-01-2008, 14:27
میشه بگید k800صداش نسبت به w700 و k750 چه طوره خیلی کمتر به نظر می رسه.... وبا افزایش صدا می تونه با n73 رقابت کنه ؟

B L A S T E R
07-01-2008, 16:16
صداش یکم کمتره ولی کیفیت بیشتری داره.
نه با n73 نمیتونه رقابت کنه.

E-Masood
08-01-2008, 18:43
شما وقتي دكمه مربوط به عكس را كمي فشار دهي ابتدا فوكوس ميكنه و بعد كه فوكوس شد و اون علامت سبز رنگ به همراه يك ريتم كوچيك پخش شد ، كمي بيشتر دكمه را فشار بده تا عكس گرفته بشه
در مورد باطري امروز رفتم پرسيدم
باطري اصل كا800 و كا810 هر دو 12000 هستند و فروش بطور تظميني هست
يعني در صورت معيوب بودن باطري ، باطري عودت و يا تعويض ميگردد
من چون يه باطري غير اصل قبلا خريده بودم واسه همين از خريد باطري اصل صرف نظر كردم
ولي هر كس خواست بخره مال كا810 را بگيره كه دوامش كمي بيشتر از باطري كا800 هست

من ميدونم چطوري بايد عكس گرفت ولي گاهي عكس ميگيره گاهي نمي گيره يعني يه وقتهايي فوكوس ميكنه ولي عكس نمي گيرهبعضي وقتها هم ميگيره!

golmohammadi
09-01-2008, 00:28
من ميدونم چطوري بايد عكس گرفت ولي گاهي عكس ميگيره گاهي نمي گيره يعني يه وقتهايي فوكوس ميكنه ولي عكس نمي گيرهبعضي وقتها هم ميگيره!

خوب اين بستگي به تنظيمات گوشي شما داره
شما وقتي كه دوربين در حال كار هست دكمه 4 را بزن تا نحوه فوكوس كردن گوشي عوض بشه
اين گزينه 3 حالت داره
Auto 1
Macro 2
Infinite 3
گزينه اول كه اتوماتيك هست
گزينه دوم براي اشياء نزديك
و گزينه سوم براي اشيائي كه در فاصله دور و بينهاست قرار دارند
شما اگر گزينه سوم يعني Infinite را انتخاب كنيد فوكوس نميكند
پس با تغيير اين گزينه مشكلت حل ميشه

E-Masood
09-01-2008, 10:33
دوست عزيز همه تنظيمات من اتوماتيك هستش اما نميدونم چرا اينجوري ميشه دكمه دوربين كار ميكنه بعضي مواقع فوكوس هم ميكنه اما عكس نميگيره!ولي با جويستك عكس ميگيره!

golmohammadi
09-01-2008, 21:12
دوست عزيز همه تنظيمات من اتوماتيك هستش اما نميدونم چرا اينجوري ميشه دكمه دوربين كار ميكنه بعضي مواقع فوكوس هم ميكنه اما عكس نميگيره!ولي با جويستك عكس ميگيره!

اگر اشكال از تنظيمات نيست
و با جوي استيك كار ميكنه
پس ظاهرا دكمه عكاسي شما ايراد داره
من فكر نكنم ايراد نرم افزاري باشه
شايد هم تو لاستيك همون قسمت آب رفته و يا لكه اي چيزي ...
كه اگه اينجوري باشه بايد باز بشه و با پنبه الكل تميز بشه

hamkar1981
10-01-2008, 09:20
دوستان يه سوال داشتم(اگه تكراري ببخشيد چون نتونستم سرچ كنم صفحات قبلي رو هم نخوندم)
يكي از دوستان از اونور آب يه k800 اورده فارسي نداره(منظورم arabic)
بايد چه بلايي سرش بيارم
تشكر داشت يادم مي رفت

marn
10-01-2008, 16:20
دوستان يه سوال داشتم(اگه تكراري ببخشيد چون نتونستم سرچ كنم صفحات قبلي رو هم نخوندم)
يكي از دوستان از اونور آب يه k800 اورده فارسي نداره(منظورم arabic)
بايد چه بلايي سرش بيارم
تشكر داشت يادم مي رفت

سلامليكم
دوست من شما بايد pack زبوني رو دانلود كني كه توش فارسي باشه بعد مسلما شما custome pack كه فارسي داشته باشي رو نداري اونم بايد دانلود كني يا يك كاستوم پكي كه فارسي نداره رو بگيري هر چي بود فقط ماله k800 باشه بعد تو فايل customize.xml زبون فارسي رو خودت اضافه كني بعد با setool2lite بريزي تو گوشيت ديگه تموم گوشيت فارسي دار ميشه البته هم فايل كاستوم هم پك زبون فارسي رو

marn
10-01-2008, 16:21
دوستان سلام
گوشی من وقتی که با ایرانسل به اینترنت وصل میشوم هیج عکسی در صفحات وب نشان نمیدهد آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدم گوشیم کا 800

سلام
خوب برو تو منو بعد برو بالا توي گزينه internet تو صفحه اي كه باز ميشه رو more بزن (البته اگه گوشيت زبونش انگليسيه) بعد برو تو قسمت option بعدش برو رو گزينه دوم يعني show picture بعدش روي on بزن بعدشم تموم.

batman2008
10-01-2008, 19:57
سلام به همه دوستان
میخوام k800خودمو فلش کنم درر صورت امکان راهنمایی کنید

rezajaghory
10-01-2008, 22:52
سلام يكي ما رو هم راهنمايي كنه مشكلم رو تو امضا م نوشتم

B L A S T E R
10-01-2008, 23:16
مستر ریست کردی؟اگه نشد فلش کن.

shahab_f
10-01-2008, 23:37
آقا راستی ایرانسل اعتباری هم Gprs داره؟ اگه داره سیم کارت مادر جان رو استفاده کنیم خب! نحوه ی وصل شدن به اینترنتو با کا800 یه جوونمردی توضیح میده برای من؟ من بلد نیستم متاسفانه؟

B L A S T E R
10-01-2008, 23:48
برو تو انجمن موبایل قسمت ایرانسل کامل توضیح داده شده.

SAEED_BARCELONA
11-01-2008, 10:00
سلام يكي ما رو هم راهنمايي كنه مشكلم رو تو امضا م نوشتم
باید فلش بشه. منم همین مشکلو داشتم فلش کردم درست شد

ClubMilad
12-01-2008, 11:20
با سلام

دوستان میتونید یه فیلم که با k800 گرفتید بزارین اینجا ببینیم کیفیتش چه جوره.
چون من هم میخواستم یه کا 800 بگیرم میگن عکسهاش عالی هست ولی فیلم برداریش همون 176*144 هست
(یعنی همون کیفیت کن 750 رو داره)

ممنون.

E-Masood
12-01-2008, 15:26
سلام
اگه هنگام شارژ گوشي نشون بده كه شارژ شده درصد صحيح شارژ رو نشون بده اما نشانگر روي Lcd چيز ديگه اي رو نشون بده اين ايرادش از باتريه يا از گوشي؟

SAEED_BARCELONA
12-01-2008, 15:48
اگه هنگام شارژ گوشي نشون بده كه شارژ شده درصد صحيح شارژ رو نشون بده اما نشانگر روي Lcd چيز ديگه اي رو نشون بده اين ايرادش از باتريه يا از گوشي؟
اشکال از گوشیه. ماله منم چند وقته اینطوری شده. نشانگرش سفیده ولی درصدش 30%

R@R#M@N
12-01-2008, 16:07
نه این موقعی هست که گوشی تو شارژ هست
وقتی گوشی رو از شارژ بکنی یا باتری پر میشه یا درصد کم میشه

Highbury
12-01-2008, 16:21
با سلام

چون من هم میخواستم یه کا 800 بگیرم میگن عکسهاش عالی هست ولی فیلم برداریش همون 176*144 هست

ممنون.
کا800 کیفیت فیلمش مثل همون کا750 و دبلیو700 دبلیو850 دبلوی810 و این جور گوشی ها هستش که اصلا قابل قبول نیست.
بهترین فیلمبرداری رو توی سونی اریکسون گوشهای هوشمندش و دبلیو900 و کا850 داره که بازم قابل رقابت با گوشیهایی امثال ان81 و ان93 نیستش:41:

reza58k
12-01-2008, 21:21
سلام ...بچه ها چندتا سوال داشتم .. من جدیدا یه k800 گرفتم با گارانتی کامتل که فروشنده می گفت گارانتیه اصلیه ... شماره سریال بدنه گوشی و جعبه و سریالی که خود گوشی با دادن کد نشون میده همه باهم میخونه
ولی تو سایت نامبرینگ پلن میگه سریال وارد شده به نظر میاد که درست باشه ولی تو این سایت ثبت نشده ...
یه چیز جالبه دیگه اینه که پشت گوشیmade in china حک نشده ولی بقیه کدها مثل IMEI و fcc id وغیره حک شده ... تو این یه هفته هم گوشی هیچ مشکلی نداشته ... فیرمویر گوشی هم R1KG001 هست .... حالا
میخواستم از دوستان گلی که با محصولات سونی آشنایی دارند به نظرشون گوشی که من گرفتم تقلبیه ؟
ممنون می شم دقیق و کامل برام توضیح بدن ....

SAEED_BARCELONA
12-01-2008, 22:27
نه این موقعی هست که گوشی تو شارژ هست
وقتی گوشی رو از شارژ بکنی یا باتری پر میشه یا درصد کم میشه
من وقتی از شارژم درش میارم اینطوریه

گوشیهایی امثال ان81 و ان93 نیستش
زیمکا از تو بعیده. n81 VGA 15fps فیلم میگیره
تو نوکیا بهترین فیلمارو N95- N95 8GB- N82 با VGA 30FPS میگیرن

lovepedram
12-01-2008, 23:15
با سلام

ممنون.

و البته دوربین فیلمبرداری k800 فقط در سایز با k750 یکی هستش ولی با هک میتونی تعداد فریمهای کا800 را تا35 فریم افزایش بدی ولی تو کا750 نهایتش تا 17 فریم با هک کردن ممکن است........:10:

hamkar1981
13-01-2008, 08:38
سلامليكم
دوست من شما بايد pack زبوني رو دانلود كني كه توش فارسي باشه بعد مسلما شما custome pack كه فارسي داشته باشي رو نداري اونم بايد دانلود كني يا يك كاستوم پكي كه فارسي نداره رو بگيري هر چي بود فقط ماله k800 باشه بعد تو فايل customize.xml زبون فارسي رو خودت اضافه كني بعد با setool2lite بريزي تو گوشيت ديگه تموم گوشيت فارسي دار ميشه البته هم فايل كاستوم هم پك زبون فارسي رو
ممنون از راهنمائيتون دوست عزيز
(هر چند شما بالاي ديپلم صحبت كردي):10::10:

rezaete
13-01-2008, 09:46
سلام
فکر کنم از باتری باشه . چون من هم گوشی رو 2 تا 7 ساعت گذاشتم شارژ وقتی از شارژ در می اوردم 93% میشد و وقتی از 30% کمتر میشد نشانگر سفید میشد . دوباره 5 دقیقه دیگه 40 % میشد و نشانگر تا نصفه . رفتم فروشگاهی که خریدم ( گوشی گارانتی نداره) باتری رو برام عوض کرد . حالا هم الحمدالله درست شده .

golmohammadi
13-01-2008, 11:22
سلام ...بچه ها چندتا سوال داشتم .. من جدیدا یه k800 گرفتم با گارانتی کامتل که فروشنده می گفت گارانتیه اصلیه ... شماره سریال بدنه گوشی و جعبه و سریالی که خود گوشی با دادن کد نشون میده همه باهم میخونه
ولی تو سایت نامبرینگ پلن میگه سریال وارد شده به نظر میاد که درست باشه ولی تو این سایت ثبت نشده ...
یه چیز جالبه دیگه اینه که پشت گوشیmade in china حک نشده ولی بقیه کدها مثل IMEI و fcc id وغیره حک شده ... تو این یه هفته هم گوشی هیچ مشکلی نداشته ... فیرمویر گوشی هم R1KG001 هست .... حالا
میخواستم از دوستان گلی که با محصولات سونی آشنایی دارند به نظرشون گوشی که من گرفتم تقلبیه ؟
ممنون می شم دقیق و کامل برام توضیح بدن ....

شما برو اين صفحه :
بعد IMEI را وارد كن
بعد Analyse بزن
اگه نام گوشي كا800 بود ، گوشيت اصله
اگه نه سريالش اصل نيست

maj3h
13-01-2008, 19:41
shahab_f عكسي كه در كلوپ گذاشتي ديدم اشكال به هيچ وجه از گوشي شما نيست مشكل از رم ميباشد حتما رم گوشي را عوض كنيد از اينكه دير جوابتونو دادم شرمنده

reza58k
13-01-2008, 20:00
شما برو اين صفحه :
بعد IMEI را وارد كن
بعد Analyse بزن
اگه نام گوشي كا800 بود ، گوشيت اصله
اگه نه سريالش اصل نيست

شما ظاهرا نوشته منو با دقت نخوندید .... تو این سایت رفتم ولی گوشی رو نشناخت ولی گفت به نظر میاد شماره سریالش درست باشه ... به غیر از IMEI چه مشخصه ای از گوشی هست که می شه چک کرد اصالت گوشی رو ؟؟

hessam_sz
13-01-2008, 20:43
shahab_f عكسي كه در كلوپ گذاشتي ديدم اشكال به هيچ وجه از گوشي شما نيست مشكل از رم ميباشد حتما رم گوشي را عوض كنيد از اينكه دير جوابتونو دادم شرمنده

منم همين مشكلو دارم در ضمن رم با ضمانت گرفتم.يعني به خاطر اين مشكل رم عوض ميكنند؟

golmohammadi
13-01-2008, 21:25
شما ظاهرا نوشته منو با دقت نخوندید .... تو این سایت رفتم ولی گوشی رو نشناخت ولی گفت به نظر میاد شماره سریالش درست باشه ... به غیر از IMEI چه مشخصه ای از گوشی هست که می شه چک کرد اصالت گوشی رو ؟؟

خوب اگه تو اين صفحه سريال را وارد كني و بزني و هيچي نياره يعني گوشي اصل نيست همين

ali-y-j
14-01-2008, 00:56
سلام

من این مطلب را در یک سایتی دیدم می خواستم بدونم حقیقت دارد.

((تم هایی که برای این گوشی طراحی شده اند درست مثل w600 و w810 هستند و نه تنها شکل منوی اصلی بلکه شکل آیکن های مربوطه را نیز تغییر خواهند داد. البته تمام تم های از پیش نصب شده این گوشی فقط منوی اصلی را تغییر می دهد.))
:14:

hamkar1981
14-01-2008, 07:51
سلام

((تم هایی که برای این گوشی طراحی شده اند درست مثل w600 و w810 هستند و نه تنها شکل منوی اصلی بلکه شکل آیکن های مربوطه را نیز تغییر خواهند داد. البته تمام تم های از پیش نصب شده این گوشی فقط منوی اصلی را تغییر می دهد.))
اگر منظورت تمهای خاص w هست(همراه با ویبره و...} رو ی این گوشی وجود نداره و فقط با نصب پچ و .... امکان پذیره
موفق باشی

marn
14-01-2008, 13:57
سلام

سلام
دوست من سري w منموي فلش رو ساپورت ميكنه و اين منو ها فلش با يك تماي خاص خودش(البته مي توني هر تمي رو خاستي بايكم دستكاري مثل همون تم كني) منوي گوشي رو عوض ميكنند ميگم فقط سري w منوي فلش ساپورت ميكنه و وقتي هم اون تم مخصوصو ميذاري منوي گوشيت تغيير ميكنه البته بايد از قبل اون منوي فلش با يك نرم افزار مثل ++xc, setool2lite,xs تو گوشيتن برزي.

maj3h
14-01-2008, 14:20
منم همين مشكلو دارم در ضمن رم با ضمانت گرفتم.يعني به خاطر اين مشكل رم عوض ميكنند؟

شما ميتونيد رم گوشي رو در بياريد و بدون رم 40 50 تا عكس بگيريد متوجه ميشيد كه مشكل از رم هست حتما گارانتي بايدرم را تعويض كند ..

batman2008
14-01-2008, 23:37
سلام به همه دوستان
میخوام k800خودمو فلش کنم درر صورت امکان راهنمایی کنید

ali-y-j
15-01-2008, 02:39
متشکرم
:20:
hamkar1981وmarn

life_have_1way
15-01-2008, 03:20
خوب اگه تو اين صفحه سريال را وارد كني و بزني و هيچي نياره يعني گوشي اصل نيست همين

همه گوشی های جدید k800 قلابی هستن
الانم اصلی و غیر اصلی زیاد فرق نداره:19:

hamkar1981
15-01-2008, 08:05
ما فقط شغلمون:8::10:
دوست عزيز اينجا جاي اينجور چيزها نيست
كلوپ k800
در آينده اي نزديك بن ميشي
اساتيد پست بالا را پاك كنند

Highbury
15-01-2008, 09:19
ویرایش کردم تا نقل قول نشه

همکار تو هم ویرایش کن

B L A S T E R
15-01-2008, 10:09
منم همه اینایی که گفتی هستم ولی تو گرایش نوکی داری

SAEED_BARCELONA
15-01-2008, 14:24
تنها کاربری هستم که هم سامسونگی هم سونی ها و هم نوکی ها از من خوششون میان
من ازت خوشم نمیاد چرا دروغ میگی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

golmohammadi
15-01-2008, 14:29

والا نميدونم ريجيستر گوشي من كه اصله
دوستان هركسي گوشي كا800 جديد گرفته لطفا سريالشو تست كنه ببينه اصله يا نه ؟
راستي منم ميخوام گوشيمو فلش كنم اما CID گوشي من 51 هست و در تاپيك فريمور برا گوشيهاي سوني اريكسون برا اين نوع گوشي فريمور نبود كسي برا اين مدل فلش نداره ؟
شايد هم تبديلش كنم به K810 نظرتون در اين مورد چيه ؟
راستي SAEED_BARCELONA فكر كنم شما قبلا يه بار گوشي را فلش كرده بودين ميشه كمي در اين مورد توضيح بدين ؟

golmohammadi
15-01-2008, 15:37
راستي اين ( operation failed ) آخرش سر منم اومد ( موقع رفتم به پوشه گيمها و Applications)
البته من حدودا 100 تا گيم و برنامه نصب كرده ام
واسه همين ميخوام فلش كنم

SAEED_BARCELONA
15-01-2008, 19:11
من خودم فلش نکردم. دادم بیرون فلش کردن برام.

Highbury
15-01-2008, 20:40
من ازت خوشم نمیاد چرا دروغ میگی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
دیگه ای حرفه هیچ وقت جایی گوفته نکونیا؟؟؟؟؟؟
کاظم هیچ وقت دوروغ نمگه من خودم همین الان پیش رییس سامسونگ بودم از من تعریف کردم بعدش یک طیاره دربست گیرفم رفتم فنلاند اونجا چند تا ان95 هشت گیگ خریدم آوردم توی ژاپن با چند تا دبلوی960 عوض کردم الان اومدم توی اینجا دارم پست میدم:2::2::2:
---------------بت من عزیز هم بهتره که بیرون بدن براش فلش کنن چه بهتر که تبدیل کنن به کا810 به نظرم عکاسیش یه نمه بهتر میشه====================
راستی آواتورم چطوره؟اگه گفتی این یارو کیه ؟خیلی خیلی معروفه

reza58k
16-01-2008, 00:38

سونی اریکسون تولید k800 رو قطع کرده تا بیان تقلبیش رو بزنن اعتبار هم که براش معنی نداره .... ببخشید اینو میگم ولی یه کم فکر کنید بعد از این حرفای کلی بزنید ... حرف مفت که مالیات نداره :31:

masoud khan
16-01-2008, 05:07
من با این مطلب که فرقی نداره اصلی وتقلبی مخالفم
چون من اولی که این گوشی اومده بود خریدم به قیمت 445 تومن واصل با گارانتی سیتادل
تا حالا شاید هزار تا برنامه وبازی رو روش نصب کردم تست کردم وپاک کردم هیچیش نشده
ولی یه بنده خدا رفت به هوای گوشی من یکی خرید ولی بعد از دو ماه یه مرتبه خاموش شد ودیگه روشن نشد

morpheus
16-01-2008, 10:37
سلام،
من الان چند روزه یه مشکل با گوشی پیدا کردم، و اینکه از فلدرهای Games و Application نمیتونم استفاده کنم !!! هنگام وارد شدن این پیغامو میده Operation Failed !! اشکال از چی میتونه باشه ؟؟؟

golmohammadi
16-01-2008, 10:50
سلام،
من الان چند روزه یه مشکل با گوشی پیدا کردم، و اینکه از فلدرهای Games و Application نمیتونم استفاده کنم !!! هنگام وارد شدن این پیغامو میده Operation Failed !! اشکال از چی میتونه باشه ؟؟؟

ورود شما را به انجمنهاي P30world تبريك عرض ميكنم
الان اين بلا سر من هم اومده واسه همين بايد فلش بشه
من مخواستم فريمور K810 را بريزم رو K800 اما ظاهرا K810 مزيت خاصي نسبت به K800 نداره فقط يه دونه Track ID داره سرویس Track ID طرز کارش اینه که شما قسمتی از یک قطعه ی موسیقی رو با اینترنت میفرستید و اون میگه که اسم آهنگ چیه و اسم خواننده و آلبوم رو هم مشخص میکنه. مثلا در مواقعی که یک آهنگ دارید که اسمش و خوانندشو نمیدونید و یا یک آهنگ در رادیو میشنوید و کنجکاو میشید که اسمش چیه خیلی به درد میخوره. پس بهتره همون فريمور K800 را بريزيم
CID گوشي شما چنده ؟
اگه فكر نميكني كه بتوني خودت فلش كني بهتره بدي يه نفر ديگه واست اينكارو بكنه

hamkar1981
16-01-2008, 11:43
سلام،
بعيد مي دونم پاك بشن(چون براي خود گوشيه)
اگه بلدي فلش كن
اگه نه بده بيرون
يه راه ديگه هم هست اون نرم افزار رو دوباره وصل كن(100 در صد تست كن)
موفق باشي
داشت يه چيز يادم مي رفت دوست عزيز من يه بار اين مشكلو داشتم با مستر ريست از بين رفت
(نرم افزار face warp)اگه نرم افزار خود گوشيه مشكلت حل ميشه
دوست عزيز گل محمدي شما هم اين كار رو بكن
:10:

gole yase shekaste
16-01-2008, 14:57
بچه ها میشه برا کا 800 کیت دو سیمکارته استفاده کرد آخه زیر باتری اصلا جا نیست خیلی تنگه

Highbury
16-01-2008, 17:15
من دیدم کا750 رو دو سیم کارته بکنن ولی گوشی رو رفیقم بعد از چند روز مجبور شد به قیمت ناچیز بفروشه

golmohammadi
16-01-2008, 18:25
بعيد مي دونم پاك بشن(چون براي خود گوشيه)
اگه بلدي فلش كن
اگه نه بده بيرون
يه راه ديگه هم هست اون نرم افزار رو دوباره وصل كن(100 در صد تست كن)
موفق باشي
داشت يه چيز يادم مي رفت دوست عزيز من يه بار اين مشكلو داشتم با مستر ريست از بين رفت
(نرم افزار face warp)اگه نرم افزار خود گوشيه مشكلت حل ميشه
دوست عزيز گل محمدي شما هم اين كار رو بكن
:10:

ميشه واضحتر بگي ؟
با مستر ريست كه درست نشد
من مستر ريست كردم يه ايراد ديگه هم پيدا كرد و واسه همين خاطر فايل لايوت را ريختم و اينبار مشكل نبود اسكرول درست شد :31:
در مورد برنامه face warp منظورت چيه ؟ الان وقتي هر گيمي را بخوام نصب كنم همين ارور را ميده و نميشه چيزي نصب كرد ... فكر كنم فلش آخرين راه حله ديگه نميدونم
راستي اين كاستومايز K800 و يا K810 را هر كي داره بزاره برام ممونم.

zidane010
16-01-2008, 19:12
راستي اين كاستومايز K800 و يا K810 را هر كي داره بزاره برام ممونم.
اين كاستوم عمومي كا 800 هست

دوستان کاستوم کا800 با 810 مثل همند؟ یعنی با هم فرقی نمی کنه؟
موفق باشید

golmohammadi
16-01-2008, 20:51
اين كاستوم عمومي كا 800 هست

دوستان کاستوم کا800 با 810 مثل همند؟ یعنی با هم فرقی نمی کنه؟
موفق باشید

Mer30
نميدونم چرا تو اين سايت گزينه تشكر وجود نداره
همه مجبور هستند براي يه تشكر يه پست بزنند
و اين باعث شلوغ شدن تاپيكها و .... ميشه

D E V I L
16-01-2008, 22:31
Mer30
نميدونم چرا تو اين سايت گزينه تشكر وجود نداره
همه مجبور هستند براي يه تشكر يه پست بزنند
و اين باعث شلوغ شدن تاپيكها و .... ميشه

حق با شماست اگه گزینه تشکر بود خیلی خوب میشد.اینطوری هم تعداد پستها کم میشد و هم کسی که مطلبی یا کمکی میکنه بیشتر انگیزه پیدا میکنه.مثلا ممکنه کاربری در جواب کاربر دیگه جوابی بده و مشکلشو حل کنه خب کسی که مشکلش حل شده یه پست میزنه و تشکر میکنه ولی افراد زیادی ممکنه از این پست استفاده کنن و لزومی نمیبینن پست بزنن و تشکر کنن.
دلیل اینکه اینجا دکمه تشکر نداره اینه که صاحبان سایت زیاد حال حوصله رسیدگی به سایت رو ندارن چون اونقدر کاربر داره که اگه دو سالم بهش سرنزنی هیچ اتفاقی نمیوفته.من تو کل انجمنها از اینجا بی نظم تر جایی سراغ ندارم ولی با همین بینظمیش باهاله.شاید هم فقط انجمن موبایل اینطوریه
اگه گزینه تشکر باشه اونموقع حتما باید شیوه امتیازدهی به کاربران تغییر کنه که گفتم برای مدیران حسش نیست:41:
من خودم یه بار برای همین موضوع تاپیک زدم ولی مدیران قفلش کردن!
ولی نبودن این گزینه یه خوبی داره اینه که:
کاربران برای گرفتن یه تشکر امضاهای عجیب و غریب و خواهش و تمنا نمیکنن.ضمنا فک کنم اگه گزینه تشکر باشه سرعت سایت هم بیاد پایین.بالاخره این تشکرها تو یه پایگاه داده ذخیره میشن دیگه.خوندن از پایگاه داده هم کار اضافی میخاد.مثل اینکه گزینه تشکر نباشه بهتره:46:
موفق باشید:11:

golmohammadi
16-01-2008, 22:59
حق با شماست اگه گزینه تشکر بود خیلی خوب میشد.اینطوری هم تعداد پستها کم میشد و هم کسی که مطلبی یا کمکی میکنه بیشتر انگیزه پیدا میکنه.مثلا ممکنه کاربری در جواب کاربر دیگه جوابی بده و مشکلشو حل کنه خب کسی که مشکلش حل شده یه پست میزنه و تشکر میکنه ولی افراد زیادی ممکنه از این پست استفاده کنن و لزومی نمیبینن پست بزنن و تشکر کنن.
دلیل اینکه اینجا دکمه تشکر نداره اینه که صاحبان سایت زیاد حال حوصله رسیدگی به سایت رو ندارن چون اونقدر کاربر داره که اگه دو سالم بهش سرنزنی هیچ اتفاقی نمیوفته.من تو کل انجمنها از اینجا بی نظم تر جایی سراغ ندارم ولی با همین بینظمیش باهاله.شاید هم فقط انجمن موبایل اینطوریه
اگه گزینه تشکر باشه اونموقع حتما باید شیوه امتیازدهی به کاربران تغییر کنه که گفتم برای مدیران حسش نیست:41:
من خودم یه بار برای همین موضوع تاپیک زدم ولی مدیران قفلش کردن!
ولی نبودن این گزینه یه خوبی داره اینه که:
کاربران برای گرفتن یه تشکر امضاهای عجیب و غریب و خواهش و تمنا نمیکنن.ضمنا فک کنم اگه گزینه تشکر باشه سرعت سایت هم بیاد پایین.بالاخره این تشکرها تو یه پایگاه داده ذخیره میشن دیگه.خوندن از پایگاه داده هم کار اضافی میخاد.مثل اینکه گزینه تشکر نباشه بهتره:46:

نه من فكر مكينم اگه گزينه تشكر را بزارند بهتر بشه
چون هر كسي بخواد تشكر كنه بايد يه پست بزنه و در اون پست امظاء طرف و عكس آواتور هم بايد نمايش داده بشه پس زمان لود زيادي لازم هست
اما اگر گزينه تشكر باشه براي نمايش تشكر فقط تعداد تشكر و نفراتشون را نشون ميده كه لود شدنش بمراتب بهتر خواهد بود حتي ميتوان طوري تنظيم كردم كه فقط تعداد تشكرها نمايش داده بشه و كاربرهايي كه تشكر كرده اند در يك پيوستي چيزي كه با كليك كردنش فعال ميشه ، نمايش بشه خيلي عالي ميشه
يه ايراد ديگه هم اينه كه تگ Urlرا برداشته اند و اينم بايد خيلي دردسر ميشه
ايراد ديگه اي هم هست اينه كه در بيشتر بخشهاي مربوطه مديران فعالي وجود نداره و اكثرا كاربران فعال به مشكلات و پستها جواب ميدهند
از بحث خارج نشويم من امروز مغزم پوكيد آخرش نتونستم K800 را فلش كنم يعني فريمور براي Cid51 پيدا نكردم

shahab_f
16-01-2008, 23:01
منم یه سری کتاب های جاوا از تاپیک زیر دانلود کردم , ریختم تو فولدر other وقتی می خوام بازشون کنم operation failed میده . میشه کسی کمکم کنه لطفا؟

SAEED_BARCELONA
17-01-2008, 00:35
برو فلش کن. راهش همینه. با شهاب بودم
devil خودت پیشنهاد میدی خودتم منکرش میشی؟

morpheus
17-01-2008, 10:02
اول می خواستم تشکر کنم، ....
بعد اگه امکان داره لطفا" یکی نحوه کامل فلش کردن گوشی K800 و بطور کامل توضیح بده، شاید خودم تونستم یه کاریش بکنم ... ممنون میشم

morpheus
17-01-2008, 10:11
اول می خواستم از راهنمایی دوستان تشکر کنم،
بعد اگه امکان داره لطفا" یکی نحوه کامل فلش کردن گوشی K800 رو یاد بده، شاید خودم تونستم یه کاریش کنم .... ممنون میشم
در ضمن، بعد از فلش کردن بغیر از SMS و Contacts چیز دیگم از رو گوشی پاک میشه یا نه ؟؟؟

hamkar1981
17-01-2008, 10:55
ميشه واضحتر بگي ؟
با مستر ريست كه درست نشد
من مستر ريست كردم يه ايراد ديگه هم پيدا كرد و واسه همين خاطر فايل لايوت را ريختم و اينبار مشكل نبود اسكرول درست شد :31:
در مورد برنامه face warp منظورت چيه ؟ الان وقتي هر گيمي را بخوام نصب كنم همين ارور را ميده و نميشه چيزي نصب كرد ... فكر كنم فلش آخرين راه حله ديگه نميدونم

اگه چيزيئ نمي توتني نصب كني بايد فلش كني
من منظورم براي ارور field كه بعضي اوقات با مستر ريست حل ميشه
يه مدت نرم افزار face warp من اين ارور رو مي داد وبالا نمي يومد و با مستر ريست مشكل من حل شد
ولي مطمئناً شما راه حلي جز فلش نداري(پيش استاد داريم درس پس ميديم):10:

D E V I L
17-01-2008, 11:43
نه من فكر مكينم اگه گزينه تشكر را بزارند بهتر بشه
چون هر كسي بخواد تشكر كنه بايد يه پست بزنه و در اون پست امظاء طرف و عكس آواتور هم بايد نمايش داده بشه پس زمان لود زيادي لازم هست
اما اگر گزينه تشكر باشه براي نمايش تشكر فقط تعداد تشكر و نفراتشون را نشون ميده كه لود شدنش بمراتب بهتر خواهد بود حتي ميتوان طوري تنظيم كردم كه فقط تعداد تشكرها نمايش داده بشه و كاربرهايي كه تشكر كرده اند در يك پيوستي چيزي كه با كليك كردنش فعال ميشه ، نمايش بشه خيلي عالي ميشه
يه ايراد ديگه هم اينه كه تگ Urlرا برداشته اند و اينم بايد خيلي دردسر ميشه
ايراد ديگه اي هم هست اينه كه در بيشتر بخشهاي مربوطه مديران فعالي وجود نداره و اكثرا كاربران فعال به مشكلات و پستها جواب ميدهند
از بحث خارج نشويم من امروز مغزم پوكيد آخرش نتونستم K800 را فلش كنم يعني فريمور براي Cid51 پيدا نكردم
ورژن جدید ستول میتونه بدون توجه به سید گوشی فلشش کنه یعنی میتونی سید 49 رو روی 52 فلش کنی.ویا میتونی سید گوشیتو به 52 ارتقا بدی و از فریمورهای سید52 استفاده کنی.

برو فلش کن. راهش همینه. با شهاب بودم
devil خودت پیشنهاد میدی خودتم منکرش میشی؟
منم خیلی دلم میخاد گزینه تشکر باشه.ولی میدونم که امکانش نیست.اینجا تنها چیزی که برای مدیران اهمین نداره نظر کاربران هست.من چند بار تو تاپیک پیشنهادات تاپیک زدم ولی نزاشتن نمایش داده بشه.اگه زیاداین بحث رو ادامه بدیم ممکنه بن بشیم!
اصلا بیاد یه نظر سنجی تو کلوپ متفرقه بزنیم نظرتون چیه؟ولی اگه بن شدیم به من ربطی نداره ها:18:

golmohammadi
17-01-2008, 12:22
اول می خواستم از راهنمایی دوستان تشکر کنم،
بعد اگه امکان داره لطفا" یکی نحوه کامل فلش کردن گوشی K800 رو یاد بده، شاید خودم تونستم یه کاریش کنم .... ممنون میشم
در ضمن، بعد از فلش کردن بغیر از SMS و Contacts چیز دیگم از رو گوشی پاک میشه یا نه ؟؟؟

بعد از فلش عين همون موقعي ميشه كه گوشي را آكبندشو بگيري ( فكر نكن كه مموري هم پاك ميشه )

منم یه سری کتاب های جاوا از تاپیک زیر دانلود کردم , ریختم تو فولدر other وقتی می خوام بازشون کنم operation failed میده . میشه کسی کمکم کنه لطفا؟

اين operation failed سر هر كي بياد بايد فلش بشه

اگه چيزيئ نمي توتني نصب كني بايد فلش كني
من منظورم براي ارور field كه بعضي اوقات با مستر ريست حل ميشه
يه مدت نرم افزار face warp من اين ارور رو مي داد وبالا نمي يومد و با مستر ريست مشكل من حل شد
ولي مطمئناً شما راه حلي جز فلش نداري(پيش استاد داريم درس پس ميديم):10:

بدبختي اينه كه فريمور برا CID51 نتونستم پيدا كنم

ورژن جدید ستول میتونه بدون توجه به سید گوشی فلشش کنه یعنی میتونی سید 49 رو روی 52 فلش کنی.ویا میتونی سید گوشیتو به 52 ارتقا بدی و از فریمورهای سید52 استفاده کنی.

منم خیلی دلم میخاد گزینه تشکر باشه.ولی میدونم که امکانش نیست.اینجا تنها چیزی که برای مدیران اهمین نداره نظر کاربران هست.من چند بار تو تاپیک پیشنهادات تاپیک زدم ولی نزاشتن نمایش داده بشه.اگه زیاداین بحث رو ادامه بدیم ممکنه بن بشیم!
اصلا بیاد یه نظر سنجی تو کلوپ متفرقه بزنیم نظرتون چیه؟ولی اگه بن شدیم به من ربطی نداره ها:18:

من الان فريمور CID49 و CID52 را دانلود كردم ولي اينا را نميشه رو CID51 ريخت setool ورژن جديدش را ديشب از يه جايي با مكافات (36مگ) دانلود كردم ولي موقع باز كردن ارور ميده ...

استبداد
17-01-2008, 12:53
سلام
راستش 1 مشکلی دارم اینه که وقتی شارژ یا هندزفری رو به گوشی وصل میکنم نور دکمه ها و صفحه نمایش 3 بار خاموش روشن میشه طبیعی یا غیر عادی؟

D E V I L
17-01-2008, 13:34
من الان فريمور CID49 و CID52 را دانلود كردم ولي اينا را نميشه رو CID51 ريخت setool ورژن جديدش را ديشب از يه جايي با مكافات (36مگ) دانلود كردم ولي موقع باز كردن ارور ميده ...
فک کنم این اسکریپت سید گوشیتو به 52 ارتقا بده ولی خودم تست نکردم:

اگه ارتقا یافت میتونی با همون ورژن های قدیمی هم فلش کنی.ضمنا بکاپ از GDFS یادت نره.
اگه روش بالا جواب نداد از آدرس زیر فریمور 51 رو دانلود کن:

marn
17-01-2008, 14:07
برا دانلود فایلهای فریم ویر به سایت

sek750i

D E V I L
17-01-2008, 15:50
برا دانلود فایلهای فریم ویر به سایت

sek750i
اولی که در دست تعمیره!:18:
ولی دومی یه چیزایی میشه توش پیدا کرد:

morpheus
17-01-2008, 16:43
از کجا میشه Cid گوشیو فهمید ؟؟؟

golmohammadi
17-01-2008, 17:06
فک کنم این اسکریپت سید گوشیتو به 52 ارتقا بده ولی خودم تست نکردم:

اگه ارتقا یافت میتونی با همون ورژن های قدیمی هم فلش کنی.ضمنا بکاپ از GDFS یادت نره.
اگه روش بالا جواب نداد از آدرس زیر فریمور 51 رو دانلود کن:

درمورد تبديل CID هاي پايينتر به CID هاي بالاتر اره خودم ميدونستم
ولي بايد setool جديد اينكار ممكنه
من نسخه v0.914014 و v0.914013 را دانلود كردم ولي موقع اجرا كردنشون يك ارور ميده : Protection card error (801001D
راستي از اون سايتي كه گفتي بايد چجوري دانلود كرد ؟

B L A S T E R
17-01-2008, 17:32
اين سايت كه خيلي وقته تحت تعميره.

D E V I L
17-01-2008, 17:33
درمورد تبديل CID هاي پايينتر به CID هاي بالاتر اره خودم ميدونستم
ولي بايد setool جديد اينكار ممكنه
من نسخه v0.914014 و v0.914013 را دانلود كردم ولي موقع اجرا كردنشون يك ارور ميده : Protection card error (801001D
راستي از اون سايتي كه گفتي بايد چجوري دانلود كرد ؟
اول باید عضوش بشی که نیازی به اینکار نیست ار این نام کاربری استفاده کن:
name=tohid_k750i
pass=1874147
اگه روی Скачать کلیک کنی دانلودش میکنه.
راستی شاید مشکل از ویندوزت باشه.از ویستا که استفاده نمیکنی؟
راستی این ورژنهایی که میگی من تا حالا ندیدم!
از صفحه اول کلوپ پچ میتونی لینک ورژن 1.1 رو برداری.
موفق باشید

B L A S T E R
17-01-2008, 17:47
چرا موبالستان دو جور توضيح داده؟براي پچ
يه جا گفته مين گوشيتون رو دان كنيد بزاريد تو قسمت files بعد پچ مورد نظر رو بزاريد در misc files بعد فلش كنيد.
يه جا هم گفته فقط پچ رو بزاريد تو ميسك فايل بعد write scripe رو بزنيد.
فرق اينا چيه؟؟

golmohammadi
17-01-2008, 19:09
اول باید عضوش بشی که نیازی به اینکار نیست ار این نام کاربری استفاده کن:
name=tohid_k750i
pass=1874147
اگه روی Скачать کلیک کنی دانلودش میکنه.
راستی شاید مشکل از ویندوزت باشه.از ویستا که استفاده نمیکنی؟
راستی این ورژنهایی که میگی من تا حالا ندیدم!
از صفحه اول کلوپ پچ میتونی لینک ورژن 1.1 رو برداری.
موفق باشید

ممنون از بابت username كه دادي
الان دارم دانلود ميكنم
انشاالله كه بتونم موفق بشوم

golmohammadi
17-01-2008, 20:43
اين فريموري كه براي K800 Cid51 در اين صفحه بود را دانلود كردم و گوشي را با اينها فلش كردم جالبه كلا شكل ظاهري همه جاها تغيير كرده ولي گزينه منو حذف شده و كليد اينترنت كار نيمكنه با زدن دكمه اينترنت به منوي تماسها ميره
آيكون نمايش باطري و آنتن نيز به حالت خظي تغيير كرده ( مثل نوكيا )
فارسي هم نداره
مجبورم يكي ديگه فلش كنم
البته من K800_R1JC002_MAIN_VODAFONE_WI_RED51.mbn را ريختم
دارم فريمور ديگه اي را دانلود ميكنم نتيجه را اعلام ميكنم

reza fontana
17-01-2008, 21:35
بخش اموزش نصب بازی روی گوشی k800i تو سایت هست یا همین جا باید مطرح بشه؟

golmohammadi
17-01-2008, 22:17
خوب آخرش بعد از زحمتهاي زياد تونستم گوشي خودم را كامل فلش كنم ( عاقبت جوينده ، يابنده بود )
متاسفانه براي CID51 فريمور كمتر يافت ميشه
و منم برا اين مدل main و fs زير را ريختم : K800_R1JC002_FS_C_ASIA_RED51.fbn و K800_R1JC002_MAIN_GENERIC_WI_RED51.mbn
شكل آيكونهاي منو نيز در اين فريمور تغيير كرده و بهتر از خودش هست
همه چيزش كامله تنها يه ايراد داره اونم اينكه زبان فارسي نداره و بجاش عربي هست البته برا من اين قسمت مهم نيست چون اصلا از زبان فارسي استفاده نميكنم
ولي در عوض تركي هم داره ( خيليها دنبال تركي هستند )
از اين به بعد هر كسي خواست گوشي K800 را فلاش كنه ، هر سوالي داشته باشه در خدمتيم

golmohammadi
17-01-2008, 22:22
بخش اموزش نصب بازی روی گوشی k800i تو سایت هست یا همین جا باید مطرح بشه؟

دوست عزيز آموزش لازم نيست كه
شما بازيهاي جاوا را دانلود ميكني
اگه فرمتش زيپ باشه منظور فشرده شده هست اونو با نرم افزار Winrar از حالت زيپ درش مياري
بعد فايل را كه فرمتش بايد جاوا باشه كپي ميكني تو مموري گوشي تو پوشه Other البته هر جا كپي كني فرقي نميكنه
بعد ميري همونجايي كه گيم را كپي كردي
گيم را انتخاب ميكني و instal ميزني
بعد مراحل نصب را طي ميكني
هر گيم يا برنامه كه نصب كني پيش فرض ميره به پوشه بازيها
بعد ميري از همون پوشه بازي نصب شده را اجرا ميكني
بازم سوالي هست ؟

D E V I L
17-01-2008, 23:21
خوب آخرش بعد از زحمتهاي زياد تونستم گوشي خودم را كامل فلش كنم ( عاقبت جوينده ، يابنده بود )
متاسفانه براي CID51 فريمور كمتر يافت ميشه
و منم برا اين مدل main و fs زير را ريختم : K800_R1JC002_FS_C_ASIA_RED51.fbn و K800_R1JC002_MAIN_GENERIC_WI_RED51.mbn
شكل آيكونهاي منو نيز در اين فريمور تغيير كرده و بهتر از خودش هست
همه چيزش كامله تنها يه ايراد داره اونم اينكه زبان فارسي نداره و بجاش عربي هست البته برا من اين قسمت مهم نيست چون اصلا از زبان فارسي استفاده نميكنم
ولي در عوض تركي هم داره ( خيليها دنبال تركي هستند )
از اين به بعد هر كسي خواست گوشي K800 را فلاش كنه ، هر سوالي داشته باشه در خدمتيم
مبارکه:11:

استبداد
18-01-2008, 11:05
سلام
راستش 1 مشکلی دارم اینه که وقتی شارژ یا هندزفری رو به گوشی وصل میکنم نور دکمه ها و صفحه نمایش 3 بار خاموش روشن میشه طبیعی یا غیر عادی؟

کسی جواب نمیده؟

SAEED_BARCELONA
18-01-2008, 11:51
کسی جواب نمیده؟
کاملا طبیعیه. نتزس

ClubMilad
19-01-2008, 10:25
و البته دوربین فیلمبرداری k800 فقط در سایز با k750 یکی هستش ولی با هک میتونی تعداد فریمهای کا800 را تا35 فریم افزایش بدی ولی تو کا750 نهایتش تا 17 فریم با هک کردن ممکن است........

ببخشید یه کم دیر شد:46:

اگر منظورت از هک تغییر درایو دوربین هست(با استفاده از برنامه Setools( میشه درایو رو بزاری:20:.

اگه هم چیز دیگه ای هست لطف کن و آموزش اون رو بزار:10:

SAEED_BARCELONA
19-01-2008, 20:15
آره با همون setool میتونی انجام بدی

lovepedram
19-01-2008, 22:18
ببخشید یه کم دیر شد:46:

اگر منظورت از هک تغییر درایو دوربین هست(با استفاده از برنامه Setools( میشه درایو رو بزاری:20:.

اگه هم چیز دیگه ای هست لطف کن و آموزش اون رو بزار:10:

ببین من بطور کامل توضیح میدم واست.....
اول برنامه setooltolite 1.07 رو از این سایت پیدا میکنی و دانلود میکنی و بعد میری درایو دوربین مربوط به گوشیت رو از پست زیر دانلودش میکنی وبعد در یه جا از کامپیوترت این پوشه ها رو به ترتیب در داخل همدیگه باز میکنی
ifs و بعد settings و بعد camera
بعد از انجام این کارها داخل پوشه درایو دوربین که از اینترنت دانلود کردی هرچی داره یعنی همون فایل داخلشو کپی میکنی به داخل پوشه camera
حال بعد از پایان این کارا میروی روی پوشه ifs راست کلیک کرده وگزینه send to -->compressed (zipped) folder رو کلیک میکنی یک فایل زیپ شده بهت تحویل میدهد
حلا میروی برنامه setool رو باز میکنی و در 'گزینه misc files روی ... کلیک میکنی وفایل زیپ شده رو در آنجا قرار میدهی واز بالا حتما مدل گوشیت رو انتخاب میکنی چون اگه اشتباه انتخاب کنی گوشیت دیگه روشن نخواهد شد
بعد از انجام این کارا روی گزینه flash کلیک میکنی و در حالی که گوشیت 50% یا بیشتر شارز دارد رو خاموش میکنی و در حالیکه کلید c روی گوشیت فشار میدهی به کابل وصل میکنی و برنامه گوشیت رو شناسایی میکند وبعد c رو رها میکنی و فایلها رو برنامه میزند و بعد از 2 یا 3 دقیقه تمام میشود و گوشی رو از کابل جدا کرده و با گوشیت حال میکنی
موفق باشی.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
البته این آموزش واسه گوشیهای db2020 مثله کا 800 هستش
خوش باش.......

lovepedram
19-01-2008, 22:20
اینم لینک درایو دوربین واسه k800 که فیلمبرداریش رو به 35 فریم بر ثانیه افزایش میده...:10:

golmohammadi
19-01-2008, 22:59
camera
حال بعد از پایان این کارا میروی روی پوشه camera راست کلیک کرده وگزینه send to -->compressed (zipped)

اين قسمتشو ويرايش كن

desert_prince29
20-01-2008, 14:04
آقا یه سوال... بعضی وقتا فایل هایی که رو گوشی میریزم خود به خود پاک میشه... چی کار کنم؟ همین چند وقت پیش یه آلبوم کامل آهنگ ریختم... چند بارم گوش دادم... ولی دیروز دیدم خبری ازشون نیست....
امکانش هست که مموریم خراب باشه... آخه وقتی موقع استفاده از دوربین حافظه رو میزارم رو مموری کارت عکسام قاطی میشه ولی وقتی میزارم رو فون مموری عکسام درست از آب در میاد...

gole yase shekaste
21-01-2008, 09:19
سلام برو بچ میخوام کا800 بدم پی990 بگیرم به نظر شما خوبه یا نه پشیمون میشم اگه بگیرم

golmohammadi
21-01-2008, 10:49
آقا یه سوال... بعضی وقتا فایل هایی که رو گوشی میریزم خود به خود پاک میشه... چی کار کنم؟ همین چند وقت پیش یه آلبوم کامل آهنگ ریختم... چند بارم گوش دادم... ولی دیروز دیدم خبری ازشون نیست....
امکانش هست که مموریم خراب باشه... آخه وقتی موقع استفاده از دوربین حافظه رو میزارم رو مموری کارت عکسام قاطی میشه ولی وقتی میزارم رو فون مموری عکسام درست از آب در میاد...

اگه اينجوري باشه اره احتمالش هست
شما يه كاري كن اطلاعات مموري را بريز به كامپيوتر بعد مموري را يه بار فرمت كن بعد بعد ببين نتيجه چيه
اگه بازم فرقي نكرد يه بار مستر ريست كن انشاالله حل ميشه

hessam_sz
21-01-2008, 11:09

منم مشكل شمارو دارم اشكال از مموري هست بردم نمايندگي پسش بدم قبول نكرد گفت فقط اگر كار نكنه تعويض ميكنيم:41:

hessam_sz
21-01-2008, 11:13
سلام برو بچ میخوام کا800 بدم پی990 بگیرم به نظر شما خوبه یا نه پشیمون میشم اگه بگیرم

از نظر دوربين حتما پشيمون ميشي ولي اگر دوربين برات مهم نيست به نظر من عوضش كن

hessam_sz
21-01-2008, 11:18
دوستان آيا ميشه شكل مديا پلير k800 رو عوض كرد؟
صداي زنگ دليورد رو چي من ماله k750 رو بيشتر دوست دارم

B L A S T E R
21-01-2008, 13:15
الان که گوشیای db2020 مثل k800 قابلیت نصب پچ دارند ..باید صب کنید تا پچش بیاد.ولی میگن گوشی هنگ میکنه.

gole yase shekaste
21-01-2008, 14:03
از نظر دوربين حتما پشيمون ميشي ولي اگر دوربين برات مهم نيست به نظر من عوضش كن
از نظر دوربین که آره من در کل گفتم ممنون ازت

Sepideh_1989
23-01-2008, 11:04
سلام .
یه سوال داشتم . من چیجوری می تونم گوشیم و به تلویزیون وصل کنم . ؟

hessam_sz
23-01-2008, 12:20
سلام .
یه سوال داشتم . من چیجوری می تونم گوشیم و به تلویزیون وصل کنم . ؟

كا 800 كابل tv نداره ولي ميتوني از كابل گوشي هاي ديگه مثل w700 استفاده كني فقط در جريان باش كه نميتوني تصوير ببيني فقط ميتوني صدا رو از tv پخش كني پس خيلي به درد بخور نيست

hossein_2006_a
24-01-2008, 03:37
سلام
گوشي من اسم فرستنده رو تو inbox برعكس نشون ميده البته فارسي.

ميشه درستش كرد؟

:13::13::13:

zidane010
24-01-2008, 06:48
سلام به همگی
دوستان چه جا دیدم نوشته بود فریمور R8bc004 Cid52 امده برا کا800 راسته یا شایعه هست:18:

hamkar1981
24-01-2008, 08:44
فكر ميكنم كاربر گل محمدي معرفي كرده بود
فكر نكنم لينكشو گذاشته بود.
راستي اسم كاربر گل محمدي چيه؟

marn
24-01-2008, 08:59
R8bc004 Cid52 اومدن که اومده ولی کاره Wotan server و کاره خود sony ericsson نیستش و هیچ فرقی هم با r1kj001 نداره فقط براش پچ بیشتر هستش.
اگه میخواد بگین لینکشو از تاپ سونی بزارم هرچی باشه شما ازم تو تاپسونی تشکر کردید و من الان اجازه دانلود دارم

SAEED_BARCELONA
24-01-2008, 11:27
هیچ فرقی هم با r1kj001 نداره فقط براش پچ بیشتر هستش.
بابا بعد r1kj001 یه فریمور دیگه اومد اسمش این بود. r8ba024

B L A S T E R
24-01-2008, 13:58
اینا رو خود سونی معرفی نکرده.سونی خودش اخرین فریمورش همون r1kg001 هست

اگه میخواد بگین لینکشو از تاپ سونی بزارم هرچی باشه شما ازم تو تاپسونی تشکر کردید و من الان اجازه دانلود دارم
مبارکه

hossein_2006_a
24-01-2008, 21:46
سلام
گوشي من اسم فرستنده رو تو inbox برعكس نشون ميده البته فارسي.

ميشه درستش كرد؟

:13::13::13:

یکی نمیخواد جواب منو بده ؟؟

hessam_sz
25-01-2008, 11:57

مال منم همينجوريه ميگن درست نميشه

golmohammadi
25-01-2008, 12:26

مال منم همينجوريه ميگن درست نميشه

مشكل شما و حسين با فلش حل ميشه

marn
25-01-2008, 16:59
اقا گوشیتونو الکی فلش نکنید این مشکله همه است یعنی k800 همه تو inbox اسم فارسی رو بر عکس مینویسه.فقط مشکل شما که نیست یک راه داره اونم اینه که فونت زبونتونو درست کنید که باید شما اینقدر فونت تست کنید تا ببینید کدوم درست مشه

53855385
25-01-2008, 17:18
سلام به استادان عزیز

من سریع میرم سر اصل مطلب
من یه گوشی کا 800 دارم که تا قبل از تقویت صداش میترسیدم فلش کنم اما بعد از اون خوشم اومد

تو تایپکهای زادی گشتم اما فرم ورژن گوشیمو نتونستم پیدا کنم دیگه سرم داره میترکه
از دوستان عاجزانه تمنا دارم که فایل های زیر رو برام بزارن یا راهنمایی کنن که از کجا میتونم بگیرم

این اطلاعات گوشی منه فقط میخوام فایلهای فلش رو داشته باشم تا بتونم گوشی رو فلش کنم اون سه تا فایل اصلی رو میگم خیلی خیلی ممنون میشم
MAIN
FS
Customer

ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:--------------- CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

Model:K800i
MAPP CXC article: R1KG001 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R1KG001
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA123456/123
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
Default version: R1KG001

Operator: 000-00

Elapsed:58 secs

golmohammadi
25-01-2008, 17:58
سلام به استادان عزیز

من سریع میرم سر اصل مطلب
من یه گوشی کا 800 دارم که تا قبل از تقویت صداش میترسیدم فلش کنم اما بعد از اون خوشم اومد

تو تایپکهای زادی گشتم اما فرم ورژن گوشیمو نتونستم پیدا کنم دیگه سرم داره میترکه
از دوستان عاجزانه تمنا دارم که فایل های زیر رو برام بزارن یا راهنمایی کنن که از کجا میتونم بگیرم

این اطلاعات گوشی منه فقط میخوام فایلهای فلش رو داشته باشم تا بتونم گوشی رو فلش کنم اون سه تا فایل اصلی رو میگم خیلی خیلی ممنون میشم
MAIN
FS
Customer

ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:--------------- CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED

Model:K800i
MAPP CXC article: R1KG001 prgCXC1250210_GENERIC_WI
MAPP CXC version: R1KG001
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA123456/123
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
Default version: R1KG001

Operator: 000-00

Elapsed:58 secs

شما برو اين تاپيك
صفحه اول هستش من خودم دانلود كردم

golmohammadi
25-01-2008, 18:00
اقا گوشیتونو الکی فلش نکنید این مشکله همه است یعنی k800 همه تو inbox اسم فارسی رو بر عکس مینویسه.فقط مشکل شما که نیست یک راه داره اونم اینه که فونت زبونتونو درست کنید که باید شما اینقدر فونت تست کنید تا ببینید کدوم درست مشه
نگو مشكل همه
گوشي من قبل از فلش درست مينوشت
و حالا كه فلش كردم بازم درست مينويسه
اما اگه با فونت فارسي حلبشه خوبه ديگه زحمتش كم ميشه

meha
25-01-2008, 19:26
ببخشید من برای خواهرم یک k800 خریدم(نخریدم مال خودم بوده اسفند سال پیش خریدم)
حالا وقتی سیم کارت ایرانسلش را روی گوشیش می اندازم و کد فعال سازی را می فرستم بعد جوابش هم میاد و profile را سیو می کنم ولی وقتی می رم توی اینترنت که وصل بشه وصل نمیشه!!!!!!!

D o l f i n
25-01-2008, 21:54
نگو مشكل همه
گوشي من قبل از فلش درست مينوشت
و حالا كه فلش كردم بازم درست مينويسه
اما اگه با فونت فارسي حلبشه خوبه ديگه زحمتش كم ميشه
يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديم

hamkar1981
26-01-2008, 09:40
ببخشید من برای خواهرم یک k800 خریدم(نخریدم مال خودم بوده اسفند سال پیش خریدم)
حالا وقتی سیم کارت ایرانسلش را روی گوشیش می اندازم و کد فعال سازی را می فرستم بعد جوابش هم میاد و
profile را سیو می کنم ولی وقتی می رم توی اینترنت که وصل بشه وصل نمیشه!!!!!!!
برو به تاپيك ايرانسل اونجا جوابتو بهتر مي دن:10:

SAEED_BARCELONA
26-01-2008, 10:56
يعني درست ميشه من عموم همين مشكل رو داره هنوز ميخواستم در خواست كمك بدم كه ديدم داريد راجع به همين بحث ميكنيد اگه راهي داره بگيد تا ما هم انجام بديم
این سری جدیداش اینطورین. مال منو خیلیای دیگه قبل از هکو بعد از هک مشکلی ندارن!!!
در ضمن خودتونو با فونت ریختن خسته نکنید اصلا فونت فارسی که بتونید به وسیله هک بریزید تو گشی نیست همش انگلیسیه
برید دنبال همون فلش.

golmohammadi
26-01-2008, 12:12
این سری جدیداش اینطورین. مال منو خیلیای دیگه قبل از هکو بعد از هک مشکلی ندارن!!!
در ضمن خودتونو با فونت ریختن خسته نکنید اصلا فونت فارسی که بتونید به وسیله هک بریزید تو گشی نیست همش انگلیسیه
برید دنبال همون فلش.

تائيد ميشه
كاش همه مشكلها با فلش حل ميشد
كافيه يه بار فلش كنين بعدش ديگه كار تمومه گوشي خودتون كه هيچي ميل به فلش گوشيهاي ديگران نيز بوجود مياد
راستي سعيد من الان ميخوام CID را از 51 به 52 ارتقاء بدم و فريمور 52 را بريزم اخه با كدوم نسخه setool اينكارو بايد بكنم ؟

zidane010
26-01-2008, 16:22
تائيد ميشه
كاش همه مشكلها با فلش حل ميشد
كافيه يه بار فلش كنين بعدش ديگه كار تمومه گوشي خودتون كه هيچي ميل به فلش گوشيهاي ديگران نيز بوجود مياد
سلام
فک نکنم با فلاش درست بشه عزیز
من هم الان امتحان کردم همین طوریه . دیروز هم به خاطر مشکل قبلی فلاش کرده بود
فقط برا اطلاع گفتم که الکی گوشی رو فلاش نکنید

B L A S T E R
26-01-2008, 17:20
من که 100 بار هم فونت گوشیمو عوض کردم مشکلی پیش نیومد.الانم درست مینویسه.

hessam2006
26-01-2008, 19:13
اين ( operation failed ) ( موقع رفتم به پوشه گيمها و Applications)

چجوری اتفاق می افته گوشی برنامش بهم می ریزه ویروسی میشه (جاوا ن) یا اگه برنامه خاصی روی گوشی بریزی این جوری میشه

حداقل به ما بگید چجوری این اتفاق می افته که ما بدونیم سراغش نریم

چاکر بروبچه های بخش کلوپ k800i هستیم سالار k800i

golmohammadi
26-01-2008, 19:35
اين ( operation failed ) ( موقع رفتم به پوشه گيمها و Applications)

چجوری اتفاق می افته گوشی برنامش بهم می ریزه ویروسی میشه (جاوا ن) یا اگه برنامه خاصی روی گوشی بریزی این جوری میشه

حداقل به ما بگید چجوری این اتفاق می افته که ما بدونیم سراغش نریم

چاکر بروبچه های بخش کلوپ k800i هستیم سالار k800i

تا حالا كه كسي نفهميده چجوري اين اتفاق روي ميده
كسي هم نميدونه چجوري رفع ميشه
تنها راهش هم فعلا فلش هست

hossein_2006_a
26-01-2008, 19:51
من که 100 بار هم فونت گوشیمو عوض کردم مشکلی پیش نیومد.الانم درست مینویسه.

حالا فلش کنیم یا تغییر فونت ؟
:41::41:

B L A S T E R
26-01-2008, 20:50
تغییر فونت ربطی به فارسی و برعکس نوشتن نداره.
گوشیتونو اپدیت کردید؟

53855385
26-01-2008, 21:54
سلام دوستان
همین جا از آقا گل محمد تشکر میکنم برای لینک بسیار مفیدی که دادند
golmohammadi

گوشی k800 کاتومایزر نمی خواد؟؟؟

یعنی وقتی مین و اف اس گوشی رو میزاری تو برنامه فایل کاستومایزر نمیخواد ؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا.....

hessam2006
26-01-2008, 22:03
تا حالا كه كسي نفهميده چجوري اين اتفاق روي ميده
كسي هم نميدونه چجوري رفع ميشه
تنها راهش هم فعلا فلش هست
ممنون از پاسختون
من یک شکی بردم واین سوال از شما می خوام بپرسم آیا این مشکل فقط با وصل کردن موبایل به وسیله ی usb بوده یانه به وسیله بلوتوث هم این مشکل بوجود اومده

golmohammadi
27-01-2008, 01:34
سلام دوستان
همین جا از آقا گل محمد تشکر میکنم برای لینک بسیار مفیدی که دادند
golmohammadi

گوشی k800 کاتومایزر نمی خواد؟؟؟
یعنی وقتی مین و اف اس گوشی رو میزاری تو برنامه فایل کاستومایزر نمیخواد ؟؟؟؟ کمکم کنید لطفا.....
چرا كاستومايز لازمه سايزش هم خيلي كمه اينم لينكش :

ممنون از پاسختون
من یک شکی بردم واین سوال از شما می خوام بپرسم آیا این مشکل فقط با وصل کردن موبایل به وسیله ی usb بوده یانه به وسیله بلوتوث هم این مشکل بوجود اومده
حقيقتش من يادم نمياد چجوري اين مشكل سرم اومد
من چند صد تا برنامه و بازي نصب كرده بودم
اين مشكل برا من سود داشت چرا كه الان فايلهاي فلش را دارم و هر موقع كه خواستم ميتونم فلش كنم
تازه تو اين فريموري كه من ريختم زبان تركي هم بود كه بهم حالا اساسي داد
در عوض فارسي نداشت و عربي داشت ولي هيچگونه مشكل فنت نداره از جمله مشكل جابجايي اسمها در Inbox
اين اواخر از سرعت گوشي هم ناراضي بودم كه بعد از فلش سرعتش هم بهبود يافت
تازه آيكونهاي منوي اصلي اكثر گوشيهاي سوني خيلي جواد شده تو اين فريمور يه منوي بهتر گذاشته شده

hessam2006
27-01-2008, 17:03
چرا كاستومايز لازمه سايزش هم خيلي كمه اينم لينكش :

حقيقتش من يادم نمياد چجوري اين مشكل سرم اومد
من چند صد تا برنامه و بازي نصب كرده بودم
اين مشكل برا من سود داشت چرا كه الان فايلهاي فلش را دارم و هر موقع كه خواستم ميتونم فلش كنم
تازه تو اين فريموري كه من ريختم زبان تركي هم بود كه بهم حالا اساسي داد
در عوض فارسي نداشت و عربي داشت ولي هيچگونه مشكل فنت نداره از جمله مشكل جابجايي اسمها در Inbox
اين اواخر از سرعت گوشي هم ناراضي بودم كه بعد از فلش سرعتش هم بهبود يافت
تازه آيكونهاي منوي اصلي اكثر گوشيهاي سوني خيلي جواد شده تو اين فريمور يه منوي بهتر گذاشته شده
ممنون
ببخشید الان فریموری که شما نصب کردید روی گوشی R1KG001 هست و فریموری که قبلا روی گوشی نصب بود چی بود آیا با این فریمور جدید این مشکل براتون رخ داده یا کسایی که الان این فریمور دارن واستفاده می کنند این مشکل پیدا کردن

از دوستان خواهش میکنم اونایی که این مشکل براشون پیش اومده فریموری که روی گوشی نصب بوده و این مشکل براشون پیش اومده بنویسند

من میخوام این مشکل رو در K800i پیدا کنم تا دوستان از این مشکل ترسی نداشته باشند ومجبور نباشند گوشی فلش کنند(چون برای خیلی ها این کار مشکل هست)(نه مثل اساتید مثل شما)

golmohammadi
27-01-2008, 20:58
قبلا مال من R1GB001 بود با cid51
الان هم اينه R1JC002

B L A S T E R
27-01-2008, 21:08
به نظرتون بهترین فریمور K800 چیه؟

hessam2006
27-01-2008, 21:10
قبلا مال من R1GB001 بود با cid51
الان هم اينه R1JC002
خیلی ممنون از پاسختون
R1KG001 چرا فریمو جدید رو روی گوشی نصب نمی کنید

hessam2006
27-01-2008, 21:13
به نظرتون بهترین فریمور K800 چیه؟
فکر کنم همین شماره آخر باشه که من تعریفش خیلی جاها شنیدم(R1KG001)

15% افزایش صدا _تغییر در شکل آیکون ها(دومی نمی دونم ولی میگن تغییر داشته چون ماله من R1KG001 این هست)

B L A S T E R
27-01-2008, 21:15
واسه منم همین r1kg001 هست ولی ایکونا تغییر نکرده.البته خودم منو عوض کردم.اخرین فریمور هم که سونی اریک معرفی کرد همین بود.

hessam2006
27-01-2008, 21:16
واسه منم همین r1kg001 هست ولی ایکونا تغییر نکرده.البته خودم منو عوض کردم.اخرین فریمور هم که سونی اریک معرفی کرد همین بود.

operation failed شما دچار این مشکل نشدید

golmohammadi
28-01-2008, 16:37
خیلی ممنون از پاسختون
R1KG001 چرا فریمو جدید رو روی گوشی نصب نمی کنید

CID گوشي من 51 هست و فريمور برا اين گوشي كمتر از بقيه هست
شما اگر برا اين CID فريمور دارين لينكشو بدين ممنون
راستي يه آكواستيك جددي امروز ميذارم كه در اكثر گوشيها كار ميكنه و صدا نيز بلندتره ...

B L A S T E R
28-01-2008, 16:56
operation failed شما دچار این مشکل نشدید
نه.الان یه سال این گوشیو دارم با این مشکل برنخوردم.

golmohammadi
28-01-2008, 17:00
اين آكواستيك روي خيلي از گوشيها تست شده و نتيجه مثبت بوده از جمله K800
حداقل افزايش صدا با اين آكواستيك 40% ميباشد
و صداي هندز فري هم خيلي خوبه
لينك دانلود :

hessam2006
28-01-2008, 18:02
نه.الان یه سال این گوشیو دارم با این مشکل برنخوردم.
ببخشید من انقدر سوال می کنم از روی کنجکاوی هست

الان چه مدت این فریمور روی گوشی شما نصب هست

دوستان یک سوالی داشتم شما تم گوشیتون از کجا میگیرید یه سایت بود که الان .......شده آدرس اینه

من از اینجا میگرفتم حالا دیگه نه تم هاش خیلی خوشگل بود

hessam2006
28-01-2008, 18:04
شما اگر برا اين Cid فريمور دارين لينكشو بدين ممنون
شرمنده دوست غزیز

B L A S T E R
28-01-2008, 18:10
ببخشید من انقدر سوال می کنم از روی کنجکاوی هست

الان چه مدت این فریمور روی گوشی شما نصب هست

دوستان یک سوالی داشتم شما تم گوشیتون از کجا میگیرید یه سایت بود که الان .......شده آدرس اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن از اینجا میگرفتم حالا دیگه نه تم هاش خیلی خوشگل بود
گوشیمو که خریدم یکی دو ما بعد اپدیت کردم:10:

hessam2006
28-01-2008, 19:04
دوستان این چه مرضی هست که بین گوشی های سونی اریکسون در حال پخش شدن هست k800 کم بود w810 اضافه شد

golmohammadi شما گوشیتون اصلیه
B L A S T E R شما چی
سیتادل هست یا نه متفرقه ؟ چنج هست

hessam2006
28-01-2008, 19:30
دوستان من رفتم توی فروم خارجی
این مشکل فقط مخصوص ما نیست خارجی ها هم این مشکل روبه رو شدند وk800i پر
من آدرس این سایت می زارم از خوندنش چیزی دستگیرم نشد ولی فهمیدم که اگه گوشی با usb به کامپیوتر وصل کنی اتفاق می افته

I got the same error today. I had connected the phone via USB to computer, phone rebooted
اگه یکی از دوستان لطف کنن وانگلیسیشون خوب باشه این صفحه ترجمه کنند و به ما بگند ممنون میشیم
یکی از بچه های اونجا فکر کنم راهی پیدا کرده ولی چون من زبانم در حد عالی نیست نفمیدم چجوری

B L A S T E R
28-01-2008, 20:02
دوستان این چه مرضی هست که بین گوشی های سونی اریکسون در حال پخش شدن هست k800 کم بود w810 اضافه شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدgolmohammadi شما گوشیتون اصلیه
B L A S T E R شما چی
متفرقه.اصل

qaderi
28-01-2008, 22:09
سلام از دیروز داخل منو مموریم در قسمت گالری فایلی به نام flashy امده که ÷اک هم نمیشه
میشه من رو راهنمایی کنید

golmohammadi
29-01-2008, 01:02

golmohammadi شما گوشیتون اصلیه
B L A S T E R شما چی
راستش من بدون گارانتي گرفتم و سريالش هم اصل هست

سلام از دیروز داخل منو مموریم در قسمت گالری فایلی به نام flashy امده که ÷اک هم نمیشه
میشه من رو راهنمایی کنید

مشكلي نيست برو وصل كن كامپيوتر و فوري پاكش كن

hamkar1981
29-01-2008, 15:13
من يكي از گوشيهاي جديد K800 گرفتم و باهاش عكس انداختم.
كيفيت عكسش تو مايه هاي k750 بود يه ذره بهتر
اين مشكل تقلبي بودن k800 داره اپيدمي ميشه
دوستان عزيز تو خريدن k800 دقت كنيد

qaderi
29-01-2008, 17:50
مشكلي نيست برو وصل كن كامپيوتر و فوري پاكش كن
پاک نمیشه دوست عزیز چند تای دیگه هم داخل قسمت گوشی اومده

hpk34
29-01-2008, 18:15
با سلام

آقای qaderi خوشحالم که بازم میبینمتون.

چند تا سوال داشتم:

چطوری میشه تاریخ این کوشیو اون جوری که می خوای تنظیم کنی؟مثلا وقتی میگذاریش روی 9/11/2008 - دوباره بر میگرده روی 29/1/2008

آیا تقویم فارسی برای این گوشی نیست؟اگه هست ممنون میشم لینکشو بگذارین.

با تشکر

B L A S T E R
29-01-2008, 20:26
وقتی گوشیتونو به کامپیوتر وصل میکنید اتوماتیک ساعت و تاریخ رو با کامپیوتر تطبیق میده.شما تاریخ کامپیوترت رو درست کن مشکلت حل میشه.

hpk34
29-01-2008, 21:55
آقای B L A S T E R ممنون بخاطر جوابتون

ولی من گوشی رو به کامپیوتر وصلش نمیکم بعد از یکی دو روز دوباره تاریخش بر میگرده به حالت قبلی.

یعنی برنامه تاریخ شمسی برای این گوشی نیست که ما راحت بشیم؟

با تشکر

B L A S T E R
29-01-2008, 22:00
نمیدونم ولی معمولا گوشیای سونی که تاریخشون عوض میشه به خاطر وصل کردن به کامپیوتره.واسه منم همینطور بود.الان درست شد

golmohammadi
30-01-2008, 00:13
آقای B L A S T E R ممنون بخاطر جوابتون

ولی من گوشی رو به کامپیوتر وصلش نمیکم بعد از یکی دو روز دوباره تاریخش بر میگرده به حالت قبلی.

یعنی برنامه تاریخ شمسی برای این گوشی نیست که ما راحت بشیم؟

با تشکر

براي برنامه شما برو تو قسمت درخواست نرم افزار پست بزن
در مورد بهم ريختن تاريخ بايد بگم كه نبايد چنين چيزي رخ بده اگه گوشي را به كامپيوتر وصل نميكني و تاريخ بهم ميريزه احتمالش هست كه باطري شما معيوب باشه !

hessam_sz
30-01-2008, 13:46
براي برنامه شما برو تو قسمت درخواست نرم افزار پست بزن
در مورد بهم ريختن تاريخ بايد بگم كه نبايد چنين چيزي رخ بده اگه گوشي را به كامپيوتر وصل نميكني و تاريخ بهم ميريزه احتمالش هست كه باطري شما معيوب باشه !

البته يه احتمال ديگه هم هست فكر كنم اگر تو تنظيمات زمان Auto time zone روشن باشه خود به خود تنظيمات ساعت به هم ميريزه.
در مورد وصل كردن به كامپيوتر هم خوب بايد ساعت كامپيوتر را در قسمت time zone روي تهران +3:30 قرار بدين كه هروقت گوشي رو وصل ميكنيد به هم نريزه البته تنظيمات گوشي هم بايد time zon روي 3:30+ باشه

hamkar1981
30-01-2008, 14:33
من گوشيمو به كامپوتر زياد وصل مي كنم ولي هيچ وقت تنظيماتش بهم نريخته .
چيز ديگه اي هم نشده

hpk34
30-01-2008, 14:59
آقای golmohammadi و hessam_sz ممنون بخاطر جوابتون.

ولی من برای امتحان گوشیو به کامپیوتر وصل کردم ولی تاریخش عوض نشد.

در مورد باطری هم باید بگم که تا حالا مشکلی نداشته.

نرم افزار هم فقط بگین تاریخ فارسی هست یا نه؟

من تا حالا تایپیک نزدم و دوست ندارم بخاطر یه نرم افزار یه تایپیک بی ارزش بزنم

باذ تشکر

marn
30-01-2008, 16:23
سلام دوستان
این دوتا فونت کار خودمه خیلی قشنگه البته برا انگلیسی
اولی هم زبون فارسی و هم انگلیسی رو ساپورت میکنه اما دومی فقط انگلیسی ساپورت میکنه برا زبون انگلیسی خیلی خیلی قشنگهپایین لینک فونتا هست
راستی کسی نرم افزرار font editor داره میخوام فونت نستعلیق رو برا k800 درست کنم

B L A S T E R
30-01-2008, 18:30
marn جون من خودم اصلا فونت نمسازم ولی میرم تو قسمت فونت ویندوز اونارو ریسایز میکنم میشه فونت گوشی.!!
در ضمن اگه زیاد فونت میسازی من یه تاپیک زده بودم مخصوص فونت گوشی 3-4 صفحه ای فونت گذاشته بودم.
راستی این لینکی که گذاشتی یه امتحان بکن ببین سالمه؟

golmohammadi
31-01-2008, 00:13
البته يه احتمال ديگه هم هست فكر كنم اگر تو تنظيمات زمان Auto time zone روشن باشه خود به خود تنظيمات ساعت به هم ميريزه.
در مورد وصل كردن به كامپيوتر هم خوب بايد ساعت كامپيوتر را در قسمت time zone روي تهران +3:30 قرار بدين كه هروقت گوشي رو وصل ميكنيد به هم نريزه البته تنظيمات گوشي هم بايد time zon روي 3:30+ باشه

من گوشيمو به كامپوتر زياد وصل مي كنم ولي هيچ وقت تنظيماتش بهم نريخته .
چيز ديگه اي هم نشده
كي گفته موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر تاريخش بهم ميريزه؟
فقط موقعي به هم ميريزه كه برنامه pc suit را نصب كرده باشي تازه اينم تنظيمات داره كه ميشه طوري تنظيم كرد كه تاريخ گوشي عوض نشه ..

آقای golmohammadi و hessam_sz ممنون بخاطر جوابتون.

ولی من برای امتحان گوشیو به کامپیوتر وصل کردم ولی تاریخش عوض نشد.

در مورد باطری هم باید بگم که تا حالا مشکلی نداشته.

نرم افزار هم فقط بگین تاریخ فارسی هست یا نه؟

من تا حالا تایپیک نزدم و دوست ندارم بخاطر یه نرم افزار یه تایپیک بی ارزش بزنم

باذ تشکر
شما يه بار گوشيتونو ريست كنين از نوع معمولي

سلام دوستان
اولی هم زبون فارسی و هم انگلیسی رو ساپورت میکنه اما دومی فقط انگلیسی ساپورت میکنه برا زبون انگلیسی خیلی خیلی قشنگهپایین لینک فونتا هست

اين لينكها خراب هستند.

Anathema&sin
31-01-2008, 12:49
سلام به همه...
من 2 روز پیش K800i خریدم....
حالا میخوام یه دیکشنری انگلیسی به فارسیه خواب بریزم روی گوشیم...
کسی دیکشنری خوب سراغ نداره....
اگه دارید لطفا لینکو بزارید.
خیلی ممنون....

golmohammadi
31-01-2008, 13:30
بچه ها من اكروز Cid گوشي را از 51 به 52 ارتقاء دادم و فريمور R1kg001 را ريختم
الان آخرين فريمور كدوم هست ؟

marn
31-01-2008, 14:15
سلام گل محمدی من همین امروز R8ba024 رو گوشیم فلش کردم برا چی اینو دانلود نکردی

B L A S T E R
31-01-2008, 17:21
این r8ba024 چه مزایایی داره؟
راستی اون لینک فونت رو درست کن.

zidane010
31-01-2008, 17:34
سلام به همه...
من 2 روز پیش K800i خریدم....
حالا میخوام یه دیکشنری انگلیسی به فارسیه خواب بریزم روی گوشیم...
کسی دیکشنری خوب سراغ نداره....
اگه دارید لطفا لینکو بزارید.
خیلی ممنون....
مبارکه
این دیکشنری خودمم استفاده می کنم عالیه

marn
31-01-2008, 18:42
روشنایی صفحه بهتر شده فونتا پررنگتر شده کمی سرعت گوشی بهتر شده مثلا من که مموری گوشیم 1gb بود تغریبا پره با قبلی R1KG001 خیلی کم کند بود اما تو این بهتره .در کل نسبت به قبلی بهتره اما تفاوت زیادی نداره.
راستی من همین امروز میل به سونی زدم گفت اخرین فریم ویر R1KG001 است .این آخری کار wotan است اما سونی بعدا مثل قبلیا خودش معرفیش میکنه
راستی لینکا درسته

B L A S T E R
31-01-2008, 18:51
ما که نتونستیم دان کنیم.

golmohammadi
01-02-2008, 11:09
سلام گل محمدی من همین امروز R8ba024 رو گوشیم فلش کردم برا چی اینو دانلود نکردی

راستش چون اين فريمور را قبلا داشتم واسه همين اينو ريختم
شما لينك R8BA024 را اگه داري بده تا من سرچ مكنم
در ضمن بيايين يه بار هم كا800 را به كا810 تبديل كنيم ببينيم چي ميشه ...
من فريمور كا810 را دارم الان ولي setool 1.11 نميتونم بريزم

marn
01-02-2008, 11:26
من خودم از سایت
دانلود
کردم البته fs زبون فارسی نداره ولی خودت می تونی بهش اضافه کنی البته فقط فارسی می نویسه زبون گوشی فارسی نمیشه

mrmostafa
01-02-2008, 11:43
آقا آپديت كنيد بهتره كه خودش به روز ترين فريمور رو روي گوشي فلش ميكنه دنگ و فنگ هم نداره من هر سري وصل ميكنم به اينترنت خودش آپديت ميكنه با برنامه update services

mrmostafa
01-02-2008, 11:46
من خودم از سایت
دانلود
کردم البته fs زبون فارسی نداره ولی خودت می تونی بهش اضافه کنی البته فقط فارسی می نویسه زبون گوشی فارسی نمیشه

آقا اين سايت چطوري بايد عضو بشيم نشدش بعدشم زبانش انگليسي نميشه اعصاب آدم رو خورد ميكنه

Anathema&sin
01-02-2008, 13:19
مبارکه
این دیکشنری خودمم استفاده می کنم عالیه

خیلی ممنون......

فایلو دانلود کردم...میشه بگی چی جوری میتونم بریزمش تو گوشیم.

بازم ممنون

zidane010
01-02-2008, 16:31
خیلی ممنون......

فایلو دانلود کردم...میشه بگی چی جوری میتونم بریزمش تو گوشیم.

بازم ممنون
خواهش می کنم
فایلو از حالت زیب خارج کن بعد فایل یه فلدر رو کپی کن تو گوشیت .
میتونی کپی کنی تو قسمت other بعد از رو گوشی فایل رو اجرا کن خودش نصب می کنه.
سوالی بود در خدمتم

golmohammadi
01-02-2008, 18:07
آقا آپديت كنيد بهتره كه خودش به روز ترين فريمور رو روي گوشي فلش ميكنه دنگ و فنگ هم نداره من هر سري وصل ميكنم به اينترنت خودش آپديت ميكنه با برنامه update services

اره درسته
اما ما ميخواهيم فريمور را داشته باشيم تا در صورت بروز مشكل دوباره فلش كنيم

golmohammadi
01-02-2008, 21:09
من ورژن K800_R8BA024 را پيدا كردم و فلش كردم
تفاوت خاصي نديدم
در اين سايت تمام فريمورها گذاشته شده :

Anathema&sin
01-02-2008, 22:28
خواهش می کنم
فایلو از حالت زیب خارج کن بعد فایل یه فلدر رو کپی کن تو گوشیت .
میتونی کپی کنی تو قسمت other بعد از رو گوشی فایل رو اجرا کن خودش نصب می کنه.
سوالی بود در خدمتم

خیلی ممنونم دوست عزیز ...جدا لطف کردی
متوجه شدم چی کار باید بکنم.

Bl@sTeR
02-02-2008, 09:36
من ان مدته که این گوشی رو دارم ولی نمیدونم چرا بهش رو نمیدم

بچه ها این گوشی با من راه نمیاد چیکار کنم ؟
فرت فرت (البته نه اونقدرا) خاموش روشن میشه
سام تایمزم خاموش میشه ولی روشن شدنش مونده به کرمش باس باتریشو در بیارم یه خورده پشتشو ماساژ بدم تا روشن شه .......

golmohammadi
02-02-2008, 22:47
من امروز K800 را به K810 تبديل كردم
هر سوالي داشتين در خدمتيم .

IM@N
02-02-2008, 23:36
من امروز K800 را به K810 تبديل كردم
هر سوالي داشتين در خدمتيم .

خدمت از ماست. جريان اين تبديلا چيه؟ واقعا به درد مي خوره؟ يعني الآن روي گوشيت يه دكمه ميزني، يه دفعه يه نوري ميزنه تو چشمت و بعد كه چشمت رو باز ميكني ميبيني يه K810i جلوته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل چه تغييراتي كرده؟
اگه واقعا مي ارزه، يه توضيحي در مورد روشش بده.
الكي الكي داريم با هم رفيق ميشيما golmohammadi كلك :10:

ايمان...

IM@N
03-02-2008, 00:17
دوستان من خيلي FirmWare براي K800i ديدم. اما نمي دونم كدوم جديده، كدوم از همه بهتره و يا كدوم Main با كدوم FS سازگاره و از چه Customizerـي بايد استفاده كنم و حتي نمي دونم با استفاده از SETool2Lite 1.07 چه طوري بايد اينها رو بريزم روي گوشي و... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف كنين يه توضيحي بدين و ترجيحا لينك بذارين.
من تونستم منوي گوشيم رو عوض كنم [خيلي هم لذت بخشه] اما نميدونم K800i منو با پسوند swf رو هم قبول ميكنه يا نه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ساپورت مي كنه روش نصب كردنش چه جوريه؟

ايمان...

saeedmaxxx
03-02-2008, 02:01
سلام من یه k800خریدم
راضیم ولی صدای هندزفری بیسbase کمی داره
در واقع صداش زیاده ولی بیسش پایینه
من قبلا w700داشتم کیفیت صداش خیلی بالا بود
البته صدای اسپیکرش قوی هست ولی هندز فری صداش بیس پایینی داره
گوشی شما چطوره؟
لطفا جواب بدین

hessam_sz
03-02-2008, 11:16
سلام من یه k800خریدم
راضیم ولی صدای هندزفری بیسbase کمی داره
در واقع صداش زیاده ولی بیسش پایینه
من قبلا w700داشتم کیفیت صداش خیلی بالا بود
البته صدای اسپیکرش قوی هست ولی هندز فری صداش بیس پایینی داره
گوشی شما چطوره؟
لطفا جواب بدین

مراجعه كنيد به

golmohammadi
03-02-2008, 11:50
خدمت از ماست. جريان اين تبديلا چيه؟ واقعا به درد مي خوره؟ يعني الآن روي گوشيت يه دكمه ميزني، يه دفعه يه نوري ميزنه تو چشمت و بعد كه چشمت رو باز ميكني ميبيني يه K810i جلوته؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل چه تغييراتي كرده؟
اگه واقعا مي ارزه، يه توضيحي در مورد روشش بده.
الكي الكي داريم با هم رفيق ميشيما golmohammadi كلك :10:
ايمان...
ببين وقتي دو گوشي از لحاظ سخت افزاري يكي باشند و يا خيلي بهم نزديك باشند ميشه اينها را به همديگر تبديل كرد
مثلا در تبديل كا750 به دبيليو 800 گوشي كا750 پيشرفت ميكنه و سرعتش بهتر شده و از مدياپلير واكمن بهره مند ميشه . من يه بار اينكارو كردم
در تبديل كا800 به كا810 تفاوت چنداني وجود نداره. اين دو گوشي از لحاظ سخت افزاري يكي هستند. به قول خودمون يه گوشي در 2 نوع قاب. فقط يه برنامه به Track id به گوشي اضافه شده و كمي سرعت گوشي زياد ميشه و يه ذره هم كيفيت عكاسي ميره بالا و ورژن جاوا نيز ميره بالاتر
اگر خواستين آموزش تبديلش را ميذارم ولي گفته باشم تفاوت آنچناني ديده نميشه

دوستان من خيلي FirmWare براي K800i ديدم. اما نمي دونم كدوم جديده، كدوم از همه بهتره و يا كدوم Main با كدوم FS سازگاره و از چه Customizerـي بايد استفاده كنم و حتي نمي دونم با استفاده از SETool2Lite 1.07 چه طوري بايد اينها رو بريزم روي گوشي و... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف كنين يه توضيحي بدين و ترجيحا لينك بذارين.
من تونستم منوي گوشيم رو عوض كنم [خيلي هم لذت بخشه] اما نميدونم K800i منو با پسوند swf رو هم قبول ميكنه يا نه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ساپورت مي كنه روش نصب كردنش چه جوريه؟

ايمان...

الان آخرين ورژن فريمور برا كا800 فريمور K800_R8BA024 ميباشد
شما براي ريختن فريمور منظور فلش كردن بايد CID گوشي را هم بداني
معمولا Main و FS يكجا گذاشته ميشه يعني بهم ميخورند فقط FS ممكنه به زبانهاي مختلفي باشه ولي Main ثابت هست در مورد كاستومايز نميدونم يكي هست يا نه ولي من برا هر نوع فريمور از يك نوع كاستومايز استفاده ميكنم
و برنامه setool هم ورژن 1.11 را بايد دانلود كني و نحوه كار با اين برنامه هم در سايت گذاشته شد در يك قاب PDF هم هست البته الان ديگه همه نحوه كار را باهاش بلد هستند
در مورد منو هم روش نصبشون يكيه با فرمت png ولي من swf را تست نكردم خودت ميتوني تست كني

marn
03-02-2008, 12:50
سلام دوستان
1)در مورد تعویض قاب
من دیروز قاب گوشیمو عوض کردم اون رنگ قرمز که خیلی قشنگ بود و گذاشتم ولی خودم عوض کردم و به شما هم پیشنهاد میکنم حتما خودتون عوض کنید چون ببرین مغازه یا میگن اصلا عوض نمیکنیم یا هم که الکی سر همش میکنند.چون واقعا قابای یدک الکی هستند من خودم تمام قطعات قاب اصلی کندم و رو یدک جدید سوار کردم.
2)درمورد تبدیل k800 به k810 خوب
اصلا ارزش نداره خیلی هم راحت است(البته برا k810 با فریم ویر R8BA024 خیلی خیلی پچ درست شده بیش از حد) فقط باید main ,fs k810 روی k800 بریزین .البته اون چراغای پایین گوشی از کار می افته که اونم یک پچ داره هم یک فایل که با قرار دادن در گوشی اون مشکلشم حل میشه ولی در کل هیچ فرقی نداره.تازه بعضی از قسمت گوشی از کار میافته مثل فرمان صوتی و...
من الان گوشیم k800 مال پسر خالم k810 الان گوشیی من خیلی خیلی از اون بهتره (البته گوشی من تمام هک شده .صدا.منو.مدیا پلیر.دوریبن جلو.عقب.(در کل کل گوشی هکه)
3)درمورد دوستومن برا MegaBass تو k800
من چند وقتی (از وقتی setool2lite1.11 ) اومده تو خط درست کردن پچ رفتم این پچ پایین کاره خودمه البته چون فریم ویرم R8BA024 و main این فریم ویرو دارم فقط پچام برا این فریم ویره
4)منوی فلش
سری k به کلی منوی فلش ساپورت نمیکنه (swf) مگر اینکه براش یک پچ بسازن من چندجا دیدم که پیشنهاد شده اما تا حالا کسی نساخته.راستی با هر ورزن setool2lite میشه گوشی رو فلش کرد ولی فقط نصب پچ تو ورزنا فرق داره.

hessam_sz
03-02-2008, 17:24
سلام دوستان

من بازم ازينا ميخوام:20::20::20:

marn
03-02-2008, 18:54
سلام
بگو اول از زبون فارسی بیشتر استفاده میکنی یا انگلیسی که فونت مخصوص اون برات بسازم.یعنی زبون گوشیت بیشتر فارسی یا انگلیسی.

hessam_sz
03-02-2008, 20:58
سلام
بگو اول از زبون فارسی بیشتر استفاده میکنی یا انگلیسی که فونت مخصوص اون برات بسازم.یعنی زبون گوشیت بیشتر فارسی یا انگلیسی.

من خودم كه هيچ وقت از فارسي استفاده نميكنم ولي چون اس ام اس فارسي زياد برام ميادميخوام حتما فارسي هم داشته باشه.
راستي اگر بتوني فارسي با خط نستعليغ درست كني كه ديگه خيلي باحال ميشه.

golmohammadi
03-02-2008, 21:17
سلام دوستان
1)در مورد تعویض قاب
من دیروز قاب گوشیمو عوض کردم اون رنگ قرمز که خیلی قشنگ بود و گذاشتم ولی خودم عوض کردم و به شما هم پیشنهاد میکنم حتما خودتون عوض کنید چون ببرین مغازه یا میگن اصلا عوض نمیکنیم یا هم که الکی سر همش میکنند.چون واقعا قابای یدک الکی هستند من خودم تمام قطعات قاب اصلی کندم و رو یدک جدید سوار کردم.
2)درمورد تبدیل k800 به k810 خوب
اصلا ارزش نداره خیلی هم راحت است(البته برا k810 با فریم ویر R8BA024 خیلی خیلی پچ درست شده بیش از حد) فقط باید main ,fs k810 روی k800 بریزین .البته اون چراغای پایین گوشی از کار می افته که اونم یک پچ داره هم یک فایل که با قرار دادن در گوشی اون مشکلشم حل میشه ولی در کل هیچ فرقی نداره.تازه بعضی از قسمت گوشی از کار میافته مثل فرمان صوتی و...
من الان گوشیم k800 مال پسر خالم k810 الان گوشیی من خیلی خیلی از اون بهتره (البته گوشی من تمام هک شده .صدا.منو.مدیا پلیر.دوریبن جلو.عقب.(در کل کل گوشی هکه)
3)درمورد دوستومن برا MegaBass تو k800
من چند وقتی (از وقتی setool2lite1.11 ) اومده تو خط درست کردن پچ رفتم این پچ پایین کاره خودمه البته چون فریم ویرم R8BA024 و main این فریم ویرو دارم فقط پچام برا این فریم ویره
4)منوی فلش
سری k به کلی منوی فلش ساپورت نمیکنه (swf) مگر اینکه براش یک پچ بسازن من چندجا دیدم که پیشنهاد شده اما تا حالا کسی نساخته.راستی با هر ورزن setool2lite میشه گوشی رو فلش کرد ولی فقط نصب پچ تو ورزنا فرق داره.

در مورد تبديل K800 به K810 بايد بگم كه هيچكدوم از گفته هاي شما را قبول ندارم چرا چون خودم الان تبديل كردم
منظورت كدوم چراغها ؟ الان همه چراغهاي گوشي من كار ميكنند
فرمان صوتي هم كار ميكنه همين الان تست كردم
سرعت گوشي كمي بيشتر شده و ...
در كل بهتر شده نميدونم چرا شما اين حرفا را ميگين

saeedmaxxx
03-02-2008, 23:14
سلام من وقتی میخوام اهنگ یا هر چیزس رو تو گوشیم بریزم خیلی طول میکشه ؟
لطفا بگین که چرا اینطوریه؟
ایا تو گوشیه شما هم اینطوریه؟
من w700و p990 هم داشتم ولی سرعتش خیلی بالا تر از این حرفا بود
من وقتی با بولو توس از کامپیوتر تو گوشیم چیزی میریزم سرعتش از کابل بیشتره
حالا چیکار کنم من؟

hessam_sz
04-02-2008, 09:54
حالا چیکار کنم من؟

منم همين مشكل شما رو دارم فكر كنم اشكال از مموري باشه

golmohammadi
04-02-2008, 11:43
حالا چیکار کنم من؟

نه بابا اينجوري هم نيست
يعني كابل انقدر مرده كه سرعتش حتي از بلوتوث هم كمتر شده ؟
حتما يه جايي ايراد هست

golmohammadi
04-02-2008, 11:47
من تو اين تاپيك نحوه تبديل كا800 به كا810 را گذاشتم هر كسي خواست بره و تبديل كنه

hamkar1981
04-02-2008, 13:24
حالا چیکار کنم من؟
اول فايلتو روي خود گوشي بريز(منظورم حافظه داخلي گوشيته)
اگه سرعتش زياد بود پس مشكل از مموريته(كه ميتوني يكبار فرمتش كني اگر درست نشد بالاي سرش فاتحه بخون)
وگرنه مشكل از گوشي تونه
اول مستر ريست اگر نشد فلش
موفق باشي:10:

mobin_mcdc
04-02-2008, 14:10
به نظر من هم باید گوشیت فرمت بشه.
یا اصلا اشکال از گوشی نیست . اشکال از پورتusb شما باشد.

hessam_sz
04-02-2008, 15:18
به نظر من هم باید گوشیت فرمت بشه.
یا اصلا اشکال از گوشی نیست . اشکال از پورتusb شما باشد.

نه اشكال از گوشي نيست از مموريه

mobin_mcdc
04-02-2008, 20:09
مشخصات گوشیه کا 800:

سونی اریکسون k800جزو گوشی هایی است که خیلی ها مشتاق و بی صبرانه منتظر خرید آن هستند. این

گوشی به عنوان یک دوربین Cyber-shot عرضه شده است. یکی از خصیصه های فوق العاده آن دوربین 2/3 مگاپیکسلی اش است. البته این نیست که دوربینی از این بهتر وجود ندارد بلکه می توان گفت که K800 یک گوشی بسیار عالی نیز هست.

خصیصه های کلیدی

دوربین 2/3 مگاپیکسلی Cyber-shot™ به همراه فوکوس اتوماتیک

فلاش Xenon

اسلات کارت حافظه

پشتیبانی 3G و تماس ویدیویی

Mp3 Player عالی

رادیو FM همراه با RDS

پورت مادون قرمز

پشتیبانی بلوتوث (A2DP)

پشتیبانی Multi-tasking

معایب اصلی

ابعاد نسبتاً بزرگ

طراحی نامناسب صفحه کلید

فقدان پشتیبانی EDGE و Wi-Fi

ضبط کننده قدیمی ویدیویی تنها با درجه وضوح QCIF (176×144 پیکسل)

کارت حافظه Stick Micro™ (M2™) که جدید و ناشناخته است

سونی اریکسون بیشتر بر کارآیی گوشی های خود تکیه دارد و اندازه آنها خیلی هم مهم نیست. K800 یک دوربین است و گوشی های این که به آنها لقب دوربین داده می شود، گوشی هایی هستند که دارای دوربین دیجیتالی می باشند.

امروزه ما بیشترین درجه وضوح را در تصاویر گوشی های دوربین دار می بینیم. این گوشی ها خصوصیاتی مشابه با یک دوربین عکاسی کامل منجمله فلاش xenon و فوکوس اتوماتیک دارند البته گوشی های مالتی مدیا جدید نوکیا حتی زوم بصری نیز دارند. اهمیت کاربردهای دوربین گوشی های موبایل رو به افزایش است و نزاع بر سر دستگاه های مالتی مدیا ادامه دارد. دستگاهی که عکس های عالی بگیرد، فیلم های با کیفیت بالا ضبط کند، دارای پخش کننده موسیقی با کیفیت باشد، دستگاهی که بتوان در اینترنت جستجو و با آن بازی کرد، بوسیله آن کارهای روزانه خود را برنامه ریزی و زمانبندی کرد. البته هیچ گوشی کامل و بی عیبی وجود ندارد و اینجاست که برای خرید گوشی به مشکل بر خواهید خورد.

اکنون به بررسی گوشی سونی اریکسون K800 که گام بزرگی در مسیر دستگاه های مالتی مدیا برداشته است، می پردازیم. از خصیصه های این گوشی می توان به پشتیبانی GPRS و UMTS، اسلات کارت حافظه، دوربین 2/3 مگاپیکسلی همراه با فوکوس اتوماتیک و فلاشxenon ، Mp3 Player بی نظیر، پشتیبانی بلوتوث و رادیو FM اشاره کرد.

این گوشی با دو ورژن تولید شده است، یکی مدل K800 و K790. تفاوت بین این دو مدل این است که K800، ارائه دهنده پشتیبانی 3G UMTS و دوربین VGA برای مکالمه ویدویی است اما پشتیبانی EDGE ندارد در حالیکه K970 پشتیبانی EDGE دارد.

ساختمان

طراحی K800 همانند دیگر گوشی های سری K است. ظاهری بسیار زیبا دارد و تنها نیم سانتی متر از مدل K750 بزرگتر است اگرچه در نگاه اول بسیار بزرگتر از K750 به نظر می رسد.

K800 ساختمانی کاملاً قابل اطمینان دارد و سزاوار تعریف و تمجید است.

K800 ابعادی معادل 22×47×105 میلی متر و وزنی معادل 115 گرم دارد. قابل ذکر است که ابعاد مدل K750 برابر با 5/20×46×100 میلی متر و وزنش 99 گرم است.

این گوشی در دو رنگ مشکی و قهوه ای موجود می باشد. در قسمت بالای گوشی دو عنصر نقره ای که کلید نرم هستند، تعبیه شده است و منفذه اسپیکر در بین این دو واقع شده است. یک دوربین VGA برای تماس های ویدیویی در سمت راست این اسپیکر قرار دارد. البته K790 فاقد این دوربین می باشد.
صفحه نمایشTFT ، QVGA این گوشی بوسیله یک فریم آینه ای احاطه شده است. زمانی که صفحه نمایش خاموش است، تمام سطح آن یکنواخت است و اثر انگشت روی آن باقی می ماند و دائماً نیاز به تمیز کردن دارد. دیگر قسمت های گوشی این مشکل را ندارد.

در قسمت چپ گوشی، اسلات کارت حافظه Stick Micro (M2) که بوسیله یک درپوش پلاستیکی محافظت می شود، قرار گرفته است یکی از مزیت های این اسلات کارت این است که بدون جابجا کردن باتری یا خاموش کردن گوشی، قابل جابجایی است. کارت M2 یکی از انواع جدید کارت حافظه است که در سپتامبر 2005 بوسیله سونی ارائه شد و در بازار به ندرت یافت می شود. این نوع کارت حافظه به دلیل اندازه کوچکش (15×5/12 میلی متر) منحصر به گوشی های موبایل است که سازگار با کارت های حافظه Stick Pro است و می توان آن را در منفذه حافظه Stick Pro در یک نت بوک یا یک ریدر کارت PCقرار داد.

در سمت چپ یک کلید Play/Stop برای پخش کننده موسیقی وجود دارد و با فشار آن پخش کننده موسیقی شروع به پخش آخرین لیستی که به گوش داده اید، می کند. در قسمت بالایی زمینه گوشی لیستی از خواننده و نام آهنگ ظاهر می شود که کاملاً مشابه با مدل K750i و سری W سونی اریکسون است. با فشار مجدد بر روی این دکمه پخش کننده موسیقی خاموش می شود.
در سمت راست گوشی یک کلید دو منظوره دوربین قرار گرفته که میانبر کاربردهای دوربین است و پورت مادون در زیر این کلید تعبیه شده است. در قسمت بالایی همین سمت دو دکمه کنترل کننده میزان صدا قرار دارد که برای زوم دوربین نیز استفاده می شود. در قسمت بالای گوشی دکمه On/Off تعبیه شده است که در حالت آماده فشار بر روی آن، مینابر منو را برای روشن کردن صدا، قفل کردن صفحه کلید و تغییر پروفایل زنگ ارائه می دهد.
در قسمت پایینی گوشی پورت USB، شارژ کننده باتری و محل اتصال هدست استریو و در سمت چپ آن روزنه بند رکاب دور گردن وجود دارد.
پوشش پشتی K800 از پلاستیک مات مشکی رنگ ساخته شده است. لنزهای دوربین نیز بوسیله یک پوشش نقره ای محافظت می شود. فلاش xenon دوربین دیجیتالی گوشی، در سمت چپ لنزهای دوربین تعبیه شده است. این فلاش در واقع درقسمت بالایی لنز دوربین زمانی که آن را به صورت افقی در دست می گیرد، قرار گرفته است. حرکت دادن قسمت کشویی محافظ دوربین، کاربردهای آن را در اختیار شما می گذارد. البته زمانی که این پوشش را کنار نزده اید، برای استفاده کاربردهای دوربین یک اخطار شما را از این موضوع آگاه می سازد. یک آینه برای سهولت در عکس گرفتن از خود در زیر لنز دوربین هنگامی که آن را به صورت عمودی در دست می گیرد، وجود دارد.
K800 به راحتی در دست جای می گیرد و کاملاً تعادل دارد و طراحی زیبای آن جذب کننده است. پوشش پشتی آن سبب شده که هنگامی که روی میز قرار می گیرد کمی متمایل شود.

mobin_mcdc
04-02-2008, 20:10
باتری کا800 :
پوشش باتری در قسمت پشتی گوشی قرار گرفته است. این باتری از نوع 900 mAh Li-Polymer می باشد و بنا به گفته سازنده آن تأمین کننده 350 ساعت حالت آماده و 2 ساعت و نیم زمان مکالمه در شبکه های UMTS و 7 ساعت و نیم در شبکه های GSM را دارد.
پوشش باتری بوسیله حرکت کشویی به راحتی باز می شود. جایگاه سیم کارت در زیر باتری است و رایج برای مدل های سونی اریکسون است البته هنگام گذاشتن راحت جا می افتد اما در زمان برداشتن کمی مشکل است. از ساختمان K800 در هنگام استفاده هیچ صدایی ساطع نمی شود.
صفحه کلید کا800 :

نور پیش زمینه صفحه کلید به رنگ ارغوانی است اگرچه کمی غیر معمول است اما یکی از بهترین هاست. اولین مشکلی که با آن مواجه خواهید شد صفحه کلید ویژه گوشی است که طرز استفاده از آن واقعاً مشکل است. کلیدها پلاستیکی هستند و در حالت افقی راحت تر قابل تشخیص هستند تا حالت عمودی. کلیدهای اطراف دکمه Joystick تاحدی نامناسب هستند و به سبب اینکه تمایزی بین آنها وجود ندارد بدون نگاه کردن، نمی توانید از آنها استفاده کند. تمام کلیدها تا حدی کوچک هستند و کار کردن با آنها حتی برای خانم ها نیز مشکل است در عوض Joystick عکس العمل خوبی دارد و بسیار دقیق است.
هدایت منو بوسیله دکمه Joystick صورت می گیرد و شبیه به مدل قبلی سونی اریکسون می باشد. در هر دو طرف Joystick دو کلید نرم و کلید C و کلید Back قرار دارند. دو کلید کوچک میانبر هم در چپ و راست در شکاف بین کلید ها وجو دارند که یکی از آن برای جستجو و دیگری منو را فعال می کند.

صفحه نمایش کا800 :

صفحه نمایش K800 از نوع TFT و 2 اینچی همراه با 262 هزار رنگ و درجه وضوح QVGA 240×320 پیکسلی می باشد. این صفحه نمایش بسیار عالی است و رنگ ها کاملاً روشن و واضح هستند. صفحه نمایش K800 در مقایسه با مدل K750 بهتر است. این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید به شرطی که اثر انگشتی روی آن وجود نداشته باشد، کاملاً خواناست.

صدای K800 در هنگام مکالمه با کیفیت و شگفت آور است و کاربران آن در این رابطه احساس رضایت می کنند. حالت لرزشی آن نیز متوسط است.
موسیقی های Mp3 از طریق بلندگوی گوشی پخش می شوند و کیفیت خوبی دارند اما فاقد عناصر بم هستند. صدای موسیقی حتی در آخرین میزان بلندی کاملاً واضح است هیچ تصرفی در آنها نمی شود.
سرعت هدایت منو رضایت بخش است. در حالت آماده، دو کلید نرم بالای صفحه کلید ارائه دهنده منوی تماس ها و منوی اصلی هستند. در صفحه نمایش K800 اطلاعاتی در مورد: ساعت، روز، نام اپراتور، میزان سیگنال شبکه، موقعیت باتری ظاهر می شوند.

دفترچه تلفن کا800 :

دفترچه تلفن K800 ظرفیت ثبت 1000 اسم را دارد اما در کل می توانید تا 2500 شماره را برای این 1000 اسم، ذخیره کنید. اسامی از طریق نام یا فامیل مرتب می شوند که بطور معمول شامل: 5 شماره، 3 آدرس ایمیل، یک آدرس وب، یک عکس، یک ملودی زنگ، فرمان صدا برای شماره گیری از طریق صدا، موقعیت، شرکت، آدرس شرکت، آدرس منزل، یک یادداشت کلی و روز تولد، می شود. یکی از خصوصیات جالب آن، ثبت روز تولد به صورت خودکار در تقویم است. یکی دیگر از تغییرات مثبت دفترچه تلفن، امکان وارد کردن اطلاعات بدون وارد شدن در روش ویرایش است. ذخیره کننده تماس ها تا 30 تماس (تماس های ناموفق، ارسالی و دریافت شده) را ذخیره می کند.
پیام ها کا800 :

K800 از MMS، SMS و RSS پشتیبانی می کند. ویرایشگر پیام ها هیچ تغییر و بهسازی نسبت به مدل های قبلی سونی اریکسون نداشته است. پیام ها و ایمیل ها در حافظه گوشی ذخیره می شوند البته ذخیره ایمیل ها در کارت حافظه نیز امکانپذیر است. سرویس چت My Friends نیز وجود دارد اما بستگی به شبکه دارد.
K800پشتیبانی ایمیل نیز دارد و از پروتوکل های POP3 و SMTP حمایت می کند همچنین امکان وارد کردن رمز عبورهای جداگانه را برای سرور SMTP وجود دارد. برای پیوست ها نیز هیچ محدودیتی وجود ندارد.

اگر از مدل های دیگر سونی اریکسون استفاده می کنید، مدیریت فایل K800 برایتان شگفت آور نیست زیرا هیچ تغییری مهمی در آن به چشم نمی خورد اما اگر کاربر جدید سونی اریکسون هستید باید بدانید که مدیریت فایل non-OS یکی از بهترین هاست و اجازه علامتگذاری فایل ها، کپی کردن، تغییر مکان و همچنین ایجاد و حذف فلدرها را به شما می دهد. در لیست فایل ها سه مسیر فرعی وجود دارد: 1- فایل های حافظه گوشی 2- فایل های کارت حافظه و یک فایل دو جانبه برای تمام فایل ها.
گشتن در بین عکس ها نیز به راحتی امکان پذیر است و می توانید مانند یک لیست همه را مشاهده کنید. همچنین می توانید عکس ها در ماتریسی 3×3 یا 5×5 و بدون نام مشاهده کنید. امکان مشاهده عکس ها به صورت عمودی و افقی و یا بزرگنمایی نیز وجود دارد.
یک نکته جدید در مورد گشتن فایل ها Timeline است که به شما امکان ----- کردن عکس ها نسبت به ماهی است که آنها را گرفته اید، می دهد. پس از انتخاب ماه امکان انتخاب روز دقیق هم حتی وجود دارد که دقیقاً همانند کامپیوتر عمل میکند. با وجود Pictbridge و DPOF امکان پرینت مستقیم عکس ها از گوشی نیز فراهم شده است.

منو کا800:
دسترسی به منوی اصلی از طریق فشار Joystick یا کلید نرم متناظر امکان پذیر است. منوی K800 کاملاً شبیه به مدل های دیگر سونی اریکسکون است و در 4 ردیف و 3 ستون چیده شده است. آیتم ها همانند مدل k750 آراسته شده اند و تنها تفاوت آیکون دوربین است که شبیه به دوربین های دیجیتال سونی اریکسون است. یک تفاوت کوچک نیز در منو بین مدل های K800 و K790 وجود دارد؛ K800 در منوی اصلی به جای آیکون رادیو FM، آیکوی برای تماس ویدیویی دارد.

همانند دیگر گوشی های سونی اریکسون، امکان تغییر تم های موجود در گوشی نیز وجود دارد اما متأسفانه با تغییر تم ها، آیکون ها تغییر نخواهند کرد

golmohammadi
04-02-2008, 21:32
mobin_mcdc گل كاشتي
بابا الان وقت معرفي گوشي گذشته ...

aRThaS_08
04-02-2008, 21:52
اینم یه برنامه که فلاش قرمز گوشیو روشن نگه میداره

morpheus
05-02-2008, 08:19
(کممممممممممممکککککک)
دوستان سلام،
الان یه چند روزیه این گوشی بدجوری قاطی کرده، بعضی وقتا اسم فرستنده اس ام اس ها عوض میشه، یعنی اس ام اس از یکی دیگست ولی به اسم یکی دیگه ریسیو میشه !!! خلاصه حسابی گیجمون کرده .... اشکال از چی می تونه باشه ؟؟؟؟؟

hamkar1981
05-02-2008, 08:19
اینم یه برنامه که فلاش قرمز گوشیو روشن نگه میدارها
دان نشد عزيزم ميشه يكجا ديگه آپش كني
كسي راجب به اين نرم افزار چيزي شنيده

hessam_sz
05-02-2008, 09:23

اين كه چيز جديدي نيست من خيلي وقته دارم ازش استفاده ميكنم اين يه برنامه جاواست كه وقتي اجراش كني چراغ قرمز فلاش رو روشن ميكنه
اينم لينك دانلودش خدمت شما

hessam_sz
05-02-2008, 09:24
(کممممممممممممکککککک)
دوستان سلام،
الان یه چند روزیه این گوشی بدجوری قاطی کرده، بعضی وقتا اسم فرستنده اس ام اس ها عوض میشه، یعنی اس ام اس از یکی دیگست ولی به اسم یکی دیگه ریسیو میشه !!! خلاصه حسابی گیجمون کرده .... اشکال از چی می تونه باشه ؟؟؟؟؟

يه فلش بكن درست ميشه فكر نميكنم راهي جز فلش كردن باشه.

avril
05-02-2008, 13:54
سلام
من کا800 یکی از دوستامو که احتیاج به فلش داشت رو فلش کردم الان هم مشکلی نیست
فقط زبان فارسی گوشی و فارسی برای نوشتن وجود نداره گوشی خودم هم کا800 هست و فارسی دارم میخاستم از دستورات fs استفاده کنم که گویا رو گوشی ما عملی نیست
خلاصه بهم توضیح بدید چه جوری فارسی رو براش بزارم
ممنون

golmohammadi
05-02-2008, 19:47
سلام
من کا800 یکی از دوستامو که احتیاج به فلش داشت رو فلش کردم الان هم مشکلی نیست
فقط زبان فارسی گوشی و فارسی برای نوشتن وجود نداره گوشی خودم هم کا800 هست و فارسی دارم میخاستم از دستورات fs استفاده کنم که گویا رو گوشی ما عملی نیست
خلاصه بهم توضیح بدید چه جوری فارسی رو براش بزارم
ممنون

شما بايد فريمور فارسي پسدا كرده و دوباره فلش كنيد
برو تو تاپيك فريمور براي گوشيهاي سوني اريكسون درخواست بده
منم اگه يه جايي ديدم لينكشو ميذارم
براي كا800 فريمور فارسي زياده
ولي براي كا810 كمتره
راستي CID گوشي را هم بايد بداني

aRThaS_08
05-02-2008, 20:35

بفرمایید:

qaderi
05-02-2008, 20:38
سلام من میخواستم گوشیم رو فرمت کنم میشه من رو راهنمایی کنید باید چیکار کنم
همینطور مموریم رو هم میخواستم فرمت کنم
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم

golmohammadi
06-02-2008, 12:53
سلام من میخواستم گوشیم رو فرمت کنم میشه من رو راهنمایی کنید باید چیکار کنم
همینطور مموریم رو هم میخواستم فرمت کنم
پیشاپیش از همتون تشکر میکنم

بايد وصل كني به كامپيوتر و هر دو را فرمت كني
خود گوشي گزينه فرمت نداره من كه نديدم

hamkar1981
06-02-2008, 13:51
ين كه چيز جديدي نيست من خيلي وقته دارم ازش استفاده ميكنم اين يه برنامه جاواست كه وقتي اجراش كني چراغ قرمز فلاش رو روشن ميكنه
اينم لينك دانلودش خدمت شما
تشكر از شما ادوست عزيز و كاربر arthans
راستي دوستان اين برنامه براي مدت طولاني اگه اجرا بشه براي گوشي ضرر نداره؟

qaderi
06-02-2008, 13:51
بايد وصل كني به كامپيوتر و هر دو را فرمت كني
خود گوشي گزينه فرمت نداره من كه نديدم
میشه مراحلش رو برام توضیح بدید در حد یه کلاس اولی

marn
06-02-2008, 14:30
سلام
برا فرمت کردن مموری خود گوشی بهترین را master reset است ولی با این کار بطور کلی مموری فرمت میشه هر چی دارین.
فرمت memory card از داخل خود گوشی امکان داره .
File manager/more/memory states/memory stick/more/format M.S
مسیر بالا مسیر کلی است حالا اینم فارسیش:
اول داخل مدیریت فایل گوشی برین بعد رو گزینه بیشتر بزنید سپس بر روی وضعیت مموری بزنید بعد روی memoy stick بزنید دوباره باز رو بیشتر بزنید در اخر هم روی Format M.S بعدش بله .حالا مموری کارد فرمت میشه بدون نیاز به کامپیوتر

qaderi
06-02-2008, 17:33
سلام برای فرمت کردم خود گوشیم باید چیکار کنم

hessam_sz
06-02-2008, 18:06
سلام marn جان پس چي شد شما قرار بود فونت درست كني بابا يه چند تا فونت بذار ديگه

marn
06-02-2008, 21:38
مگه فونت قبلیلرو استفاده کردید .خوب بود؟؟امتحانات دانشگاه تازه تموم شد انشاءالله بیشتر فعالیت میکنم
در جواب اون دوستمون که گفته مموری رو فرمت کنم خط اول که گفتم چی کار کنی.

hessam_sz
06-02-2008, 22:51
مگه فونت قبلیلرو استفاده کردید .خوب بود؟؟امتحانات دانشگاه تازه تموم شد انشاءالله بیشتر فعالیت میکنم
در جواب اون دوستمون که گفته مموری رو فرمت کنم خط اول که گفتم چی کار کنی.

آره امتحان كردم اون فونتي كه انگليسي بود خيلي قشنگ بود ولي عملا به درد نميخورد چون خوندنش خيلي سخت بود يه اس ام اس ميخواستم بخونم چشم در مي آمد ولي اون فونتي كه هم فارسي بود هم انگليش خيلي خيلي باحال بود هم قشنگ بود هم قابل خوندن.
ولي اگر خواستي زحمت بكشي لطف كن فونتي كه ميذاري فارسي هم داشته باشه چون من اس ام اس فارسي زياد دارم.
در ضمن هنوز منتظر فونت فارسي نستعليق هم هستيم :11::11:

parsbin
07-02-2008, 00:19
باطری گوشیم خیلی زود خالی میشه
مثلا 7-8 ساعته
باطری رو عوض کنم مشکل حل میشه یا ممکنه ایراد دیگه ای باشه؟
چه باطری ای پیشنهاد میدین؟

golmohammadi
07-02-2008, 01:06
مثلا 7-8 ساعته

اره عوض كني مشكل حله
برو باطري K810 را بگير كه عمرش كمي بيشتر از K800 هست
قيمت باطري اصلي هم 12 تومنه ...

hamkar1981
07-02-2008, 12:05
مثلا 7-8 ساعته
اگر باتريتون يهو اينجوري شده عجله نكن(باتنظيمات كارخونه ايش كه ور نرفتي)
ولي اگر نه به مرور زمان شده كاربر گل محمدي(كه اسمشو هم نمي گه):10: راهنمائيت كرده

qaderi
07-02-2008, 14:46
سلام من میخواستم خود گوشیم رو فرمت کنم نه مموری گوشی یا مموریم رو باید ببرم بیرون بدم فرمت کنن یا خودمم میتونم فرمت کنم

avril
07-02-2008, 18:01
شما بايد فريمور فارسي پسدا كرده و دوباره فلش كنيد
برو تو تاپيك فريمور براي گوشيهاي سوني اريكسون درخواست بده
منم اگه يه جايي ديدم لينكشو ميذارم
براي كا800 فريمور فارسي زياده
ولي براي كا810 كمتره
راستي CID گوشي را هم بايد بداني

ممنون از لطفت
ولی من شنیدم با کاستم بک هم میشه فارسی ریخت که احتیاجی به فلش نباشه
در هر صورت ممنون از راهنماییت :11:

golmohammadi
07-02-2008, 18:05
اگر باتريتون يهو اينجوري شده عجله نكن(باتنظيمات كارخونه ايش كه ور نرفتي)
ولي اگر نه به مرور زمان شده كاربر گل محمدي(كه اسمشو هم نمي گه):10: راهنمائيت كرده
همكار عزيز اسم من همينه خوشت نمياد ؟:13:

سلام من میخواستم خود گوشیم رو فرمت کنم نه مموری گوشی یا مموریم رو باید ببرم بیرون بدم فرمت کنن یا خودمم میتونم فرمت کنم
شما چرا دقت نميكني؟
10پست پيش راهنماييتون كردند :

سلام
برا فرمت کردن مموری خود گوشی بهترین را master reset است ولی با این کار بطور کلی مموری فرمت میشه هر چی دارین.
فرمت memory card از داخل خود گوشی امکان داره .
File manager/more/memory states/memory stick/more/format M.S
مسیر بالا مسیر کلی است حالا اینم فارسیش:
اول داخل مدیریت فایل گوشی برین بعد رو گزینه بیشتر بزنید سپس بر روی وضعیت مموری بزنید بعد روی memoy stick بزنید دوباره باز رو بیشتر بزنید در اخر هم روی Format M.S بعدش بله .حالا مموری کارد فرمت میشه بدون نیاز به کامپیوتر

ممنون از لطفت
ولی من شنیدم با کاستم بک هم میشه فارسی ریخت که احتیاجی به فلش نباشه
در هر صورت ممنون از راهنماییت :11:

خوب اره
حتي براي برگشت از K810 به K800 نيازي به ريختن دوباره Main نيست !

qaderi
08-02-2008, 08:53
سلام بچه ها کد 8 رقمی سونی اریکسون چی هست البته همون کد کارخانه ایش مثل نوکیا که 12345 هست

qaderi
08-02-2008, 09:13
سلام من میخواستم گوشیم رو فلش کنم حالا باید چیکار کنم در حد یک اول دبستانی لطفا توضیح بدید

aRThaS_08
08-02-2008, 09:56
سلام بچه ها کد 8 رقمی سونی اریکسون چی هست البته همون کد کارخانه ایش مثل نوکیا که 12345 هست

0000 کد آن است

marn
08-02-2008, 10:37
سونی اریکسون کد 8 رقمی نداره کدش چهار رقمی 0000
زاستی کی گفته باکاستوم پک میشه فارسی کرد؟این حرف اشتباه است

golmohammadi
08-02-2008, 11:05
سونی اریکسون کد 8 رقمی نداره کدش چهار رقمی 0000
زاستی کی گفته باکاستوم پک میشه فارسی کرد؟این حرف اشتباه است

من گفتم بدون main
يعني با FS و كاستومايز ميشه فارسي كرد
البته بايد ورژنشون يكي باشند