ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ K790-k800-k810

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Highbury
06-12-2007, 13:18
منم دراووردم تمیز کردم زیاد جالب نشد یعنی زیاد فرقی نکرد...
راستی بقیه دکمه ها رو هم به راحتی میتونین درارین..

ببین خوب تمیزش کن یعنی تا اون آخر.نمیدونم با سشوار میشه یا نه اگه خراب نشه با اون هم امتحان کن.
بقیه دکمه ها رونمیدونم والله فکر نکنم قیافه هاشون خفنه:31:
همه جاهاش رو تمیز کن.

hamkar1981
06-12-2007, 13:19
منم دراووردم تمیز کردم زیاد جالب نشد یعنی زیاد فرقی نکرد...
راستی بقیه دکمه ها رو هم به راحتی میتونین درارین..

منم پاك كردم زياد فرق نمي كنه
zimka جان تشكر
راستي اگه اطراف خود جوي استيكش (بدون داروردن) با دستمال پاك كني چون خاك رو همينجا ميبيني (منظورم دور جوي استيك و بدنه هست) توافقت چشمگيره:5:

R@R#M@N
06-12-2007, 15:28
سلام بچه ها
من صبح گوشيمو خاموش كردم و باتري رو در آوردم (به دلايلي) و الان كه باتري رو جا زدم تا گوشي رو روشن كنم گوشي روشن نميشه
و اون چراغ اينفراردش قرمز چشمك ميزنه !!!
با باتري ديگه و حتي با شارژر هم تست كردم ولي اصلآ روشن نميشه
خاستم فلشش كنم كه به كامپيوترم ميزنم روشن نميشه و كام هم نميشناستش و همون قرمزه چشمك ميزنه
كسي واسش اين مشكل پيش نيومده ؟؟؟ راه حلي داره ؟؟
اگه بايد بدم تعمير هزينش چقدره ؟؟ (لطفآ اگه مشكل واستون پيش اومده جواب بدين)

hossein-p30-f
06-12-2007, 15:54
چطوری میتونم از محتویات گوشیم بکاپ کلی بگیرم؟
یعنی از مسیجها و دفترچه تلفن و....
پی سی سوئیت چنین گزینه ای رو نداره انگار

شما با همون برنامه ای که تو پست اول همین صفحه معرفی شده می تونی از همه چیز بکاپ بگیری:21:
طریقه گرفتنش رو هم من صفحه قبل گفتم :27:

B L A S T E R
06-12-2007, 16:31
سلام بچه ها
من صبح گوشيمو خاموش كردم و باتري رو در آوردم (به دلايلي) و الان كه باتري رو جا زدم تا گوشي رو روشن كنم گوشي روشن نميشه
خاستم فلشش كنم كه به كامپيوترم ميزنم روشن نميشه و كام هم نميشناستش و همون قرمزه چشمك ميزنه
معولا وقتی گوشی شارژ خالی میکنه اون چراغ میزنه...

golmohammadi
06-12-2007, 17:04
سلام بچه ها

اخ اخ اخ نگو
من يه بار وصل كرده بودم به كامپيوتر وسط كپي يه دفعه خاموش شد خيلي ترسيدم فكر كردم پريده
بعد هر كاري كردم روشن نشد يعني موقع روشن كردن چراغ قرمز رنگ روشن ميشد
بعد خلاصه گذاشتم شارژ بعد كه كمي باطري شارژ شد روشن شد
بعد فهميدم كه شارژ باطر خيلي كم بود و واسه همين خاموش شده بود

gole yase shekaste
06-12-2007, 18:40
سلام بر دوستان دمتون گرم یه اکوستیک خیلی خر صدا و بلند (آخر صدا باشه) برام معرفی کنین لینکشو بزارین دانلود کنم راستی من بخوام هکش کنم صدای اورجینال کا 800 چی میشه . من سری قبل اول کابل رو زدم بعد فلش هه هه هه آقا زیمکا (دمش گرم )راهننمایی کرد ما رو خلاصه اگه نکات بهداشتی قبل از هک دارین تعارف نکنین بگین یه دفعه گوشیمو نترکونم ممنون هر چی لازمه بگین . یه چیزه دیگه تو اون پی دی اف نوشته درایور یو اس بی فلاش باید نصب بشه در چه مرحله ای نصب کنم دمتون گرم خسیس بازی در نیارین کمکم کنین

gole yase shekaste
06-12-2007, 20:47
بابا من هر کاری کردم نشد فلش رو زدم c رو گرفتم کابل رو زدم هیچی نشد هی میرفت از اول میومد اون گوشه هم نوشته بود hold"c" and insert usb cable ! اصلا میدونید چیه هیشکی منو دوست نداره من که همه چیزه سیدی رو به غیر از فتو شاپ نصب کردم اول دیسک تو فون بعد پی سی سوییت بعدشم QuickTime Player اگه بازم چیزه دیگه مونده نصب کنم بگین. تازه بعد از اینکه کابل رو میزنم هیچ اتفاقی نه تو برنامه میوفته تو کامپیوتر هم که بعد از 2 " 3 دقیقه گوشی رو میشناسه این یو اس بی فلش رو باید تو کدوم پوشه نصب کنم تو گوشی یا تو درایو c کامپیوتر .... ای بابا همه رو کامل توضیح بدین دیگه مثه شیر برنج از وسطش باز میکنن خوب از همون اول بگین تا آخر. مگه اینجا رو راه ننداختن که مشکلات همدیگرو حل کنیم پس چی شد ........ اگه ازتون خواهش کنم چی بیام در خونتون به پاتون بیوفتم چی بهم میگین

R@R#M@N
06-12-2007, 21:03
اخ اخ اخ نگو
من يه بار وصل كرده بودم به كامپيوتر وسط كپي يه دفعه خاموش شد خيلي ترسيدم فكر كردم پريده
بعد هر كاري كردم روشن نشد يعني موقع روشن كردن چراغ قرمز رنگ روشن ميشد
بعد خلاصه گذاشتم شارژ بعد كه كمي باطري شارژ شد روشن شد
بعد فهميدم كه شارژ باطر خيلي كم بود و واسه همين خاموش شده بود
نه من هر كاري كردم روشن نشد
حتي خواستم فلشش كنم روشن نميشد (با يو اس بي هم وصل كردم به كام اون چراغه هي چشمك ميز
بردم بيرون يارو گرفت وصل كرد به كامپيوتر و درست شد . ما هم خوشحال و خندون گرفتيم و گفتيم دستت درد نكنه گفت 5 تومن بيا بالا
گفتم واسه چي گفت gdfs اش رو از دوباره ريختم و ريپير كردم و يه اصطلاحي به كار برد و گفت اين شده (اططلاحش : رد بلنك شده (red blank) ) حالا نميدونم چي به چي بود ولي پول دادمو الانم پشت دستمو داغ كردم گوشي گرون قيمت هك نكنم (واسه اين ميگم گرون قيمت چون من از اولينهايي بودم كه ك800 خريدم و بالاش 480 مايه دادم)

golmohammadi
06-12-2007, 23:41
gole yase shekaste شما به تاپيكي كه در امظاء من هست برو
اونجا همه مرتبه و خيلي زود به هدفت ميرسي

parisa_t
07-12-2007, 00:24
گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!

gole yase shekaste
07-12-2007, 08:07
گل محمدی من چندین بار به این تاپیک رفتم اما نمیدونم هر چی تلاش میکنم بی نتیجه میمونه .میشه شما کاملا بگین چیکار کردین منم همون راه هارو برم بقیه دوستان هم اگه میتونن کمک کنن

golmohammadi
07-12-2007, 11:42
گل محمدی من چندین بار به این تاپیک رفتم اما نمیدونم هر چی تلاش میکنم بی نتیجه میمونه .میشه شما کاملا بگین چیکار کردین منم همون راه هارو برم بقیه دوستان هم اگه میتونن کمک کنن

اي دي منو در ياهو ادد كن تا كامل برات توضيح بدم
همينجا زير آواتو هست اي دي من

gole yase shekaste
07-12-2007, 14:00
نميشه همينجا بگي يا پيغام خصوصي بزاري آخه امروز هر چي ميخواستم وارد ياهو بشم نشد دمت گرم مگر شما به دادم برسين يه جوري حالي كن به ما ديگه من فكر ميكنم يه جايه كارم ميلنگه

golmohammadi
07-12-2007, 18:06
نميشه همينجا بگي يا پيغام خصوصي بزاري آخه امروز هر چي ميخواستم وارد ياهو بشم نشد دمت گرم مگر شما به دادم برسين يه جوري حالي كن به ما ديگه من فكر ميكنم يه جايه كارم ميلنگه

باشه من يكبار ديگه كامل برات توضيح ميدم
ابتدا درايو يو اس بي را نصب كن اين درايو به همراه برنامه setool2lite107 دانلود ميشود كه در مسير زير قرار دارد setool2lite107\drivers\usb_flash_driver . بزار نصب بشه خودش ميدونه كه بايد كجا نصب بشده ( منظورم درايو C )
براي احتياط يكبار سيستم را ريستارت كن
گوشي را خاموش كن در مورد دراوردن سيمكارت و مموري بايد بگم كه من تا حالا 100 بار آكواستيك زدم و اينها را درنياوردم و هيچ مشكلي هم پيش نيومده
حالا برنامه setool2lite107 را باز كن دقت كن در سمت چپ و پايين برنامه بايد USB انتخاب شده باشد سپس مدل گوشي را از قسمت Phone Type انتخاب كن بعد آكواستيك مورد نظر را در قسمت MISC برنامه قرار بده
ناگفته نماند كه تا الان بهترين آكواستيك در بلندي صدا در بلندگو jpx2 هست ( در هندزفري هم صداش سوپر باس هست ) من اين آكواستيك را برات آپلود ميكنم فقط فولدر ifs زيپ شده را آپلود ميكنم تا شما عين همين را در MISC بدون هيچ مشكلي قرار دهي
حالا همه چيز آماده هست FLASH را ميزني سپس دكمه C در گوشي را گرفته و كابل را وصل ميكني (در اين مرحله ممكنه كامپيوتر سخت افزار جديد شناسايي كنه كه شما بايد مسير درايور USB را كه بهمراه برنامه دانلود كرده اين setool2lite107\drivers\usb_flash_driver تعريف كنيد تا بشناسه) پس از چند ثانيه آكواستيك نصب ميشود (نهايت 2 دقيقه در آكواستيكها) و Ready در برنامه ظاهر ميشود حالا از برنامه خارج شده و كابل را درمياري و گوشي را روشن كرده و از صداي تقويت شده لذت ميبري

اما اگر مرحله آخر به مشكل برخوردين يا درايور USB كامل نصب نشده و يا اشكالي در كابل وجود دارد .
محل اتصال USB به كامپيوتر را عوض كنين و به جاي ديگه اي وصل كرده و درايور را از نو نصب كنين
بازم اگر مشكل حل نشد يه كار ديگه اي بكنيد
چون احتمال داره كنتاكتهاي مسي گوشي ( محل فيش كابل ) لكه دار شده باشند يك شيئ نوك تيز مثل چاقو و يا پيچ كشتي تخت كوچيك برداشته و و به ارامي اين لكه هاي سياه را تميز كنيد طوري كه همه جا تميز بشه و هيچ لكه اي در روي كنتاكتهاي مسي باقي نمانده باشد
با انجام دادن اين كارها فكر نميكنم ديگه نقطه ابهامي وجود داشته باشد
اين هم آكو استيك jpx2 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gole yase shekaste
07-12-2007, 18:20
ممنون میرم انجام بدم نتیجشو بهت میگم

gole yase shekaste
07-12-2007, 18:53
گل محمدی واقعا گلی دمت گرم دمت گرم دمت گرم درست شد نصب کردم میدونی کجا میلنگید اونجایی که سخت افزار جدید میشناسه من خنگه هالو کنسل میزدم واقعا ممنون جییییییییییییییییگر

masoodpalang
07-12-2007, 21:18
سلام:41:

يه مشكل!
من چند روز پيش گوشيم رو براي افزايش صدا هك كردم كه حالا گوشيم هر چند وقت يكبار خودش خاموش ميشه!!
البته ناگفته نمونه(با عرض پوزش از هكرهاي حرفه اي) وقتي ميخواستم كابل رو به كامپيوتر وصل كنم بجاي گرفتن كليد C روي خود گوشي ،كليد C روي كيبورد رو ميگرفتم كه چند بار اين كار رو انجام دادم و نشد كه بعدا فهميدم قضيه چيه!

حالا كمكم كنيد بگسد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟:13:

masoodpalang
07-12-2007, 21:19

يه مشكل!
من چند روز پيش گوشيم رو براي افزايش صدا هك كردم كه حالا گوشيم هر چند وقت يكبار خودش خاموش ميشه!!
البته ناگفته نمونه(با عرض پوزش از هكرهاي حرفه اي) وقتي ميخواستم كابل رو به كامپيوتر وصل كنم بجاي گرفتن كليد C روي خود گوشي ،كليد C روي كيبورد رو ميگرفتم كه چند بار اين كار رو انجام دادم و نشد كه بعدا فهميدم قضيه چيه!

حالا كمكم كنيد بگيد كه علتش چيه و بايد چكار كنم؟:13:

Highbury
07-12-2007, 22:38

يه مشكل!

گوشیت دیگه کارش بیخ پیدا کرده یکی از بچه هام همینجوری شده بود واقعا متاسف شدم خیلی خیلی ناراحت شدم دیگه باید دور بندازیش :31::18:مفت بده به نون خشکی من از شما 15 تومان میخرم:31::31::31:(شوخی میکنم امیدوار باش)

gole yase shekaste
07-12-2007, 22:46
من بعد از اينكه از هفت خوان هك و افزايش صدا گذشتم(البته با كمك دوستان بخصوص گل محمدي عزيز) رفتم تو كار منو اما بعد از اينكه كارها انجام شد گوشي رو كه روشن كردم ديدم هيچ اتفاقي نيفتاد انگار كه نه انگار منو ريختم همون منوي قبلي بود واسه شما هم همينجوري بود . لازم به ذكر است من اون منو رو از تاپيك منو براي سوني اريكسون از انجمن سوني اريكسون گرفتم ،ولي حيف شد منو هاي قشنگي بود شرمنده بازم راهنمايي ميخوام

golmohammadi
07-12-2007, 23:30
من بعد از اينكه از هفت خوان هك و افزايش صدا گذشتم(البته با كمك دوستان بخصوص گل محمدي عزيز) رفتم تو كار منو اما بعد از اينكه كارها انجام شد گوشي رو كه روشن كردم ديدم هيچ اتفاقي نيفتاد انگار كه نه انگار منو ريختم همون منوي قبلي بود واسه شما هم همينجوري بود . لازم به ذكر است من اون منو رو از تاپيك منو براي سوني اريكسون از انجمن سوني اريكسون گرفتم ،ولي حيف شد منو هاي قشنگي بود شرمنده بازم راهنمايي ميخوام

مطمئنم كه در مورد ريختن مو اشكالت در ساختن مسير هست
بايد اين مسير را براي منو بسازي tpa\preset\system\menu
يعني هر منويي را كه دانلود كردي بايد فايلهاي آنرا در پوشه آخر اين مسير ( Menu ) بريزي
بعد tpa را زيپ كرده و بريزي رو گوشي
منوهاي خوبي هستند كه به مراتب از منوي اصلي گوشي زيباترند ..
موفق باشي

golmohammadi
07-12-2007, 23:34

يه مشكل!

اين اشتباه را ممكنه خيليها مرتكب شده باشند منظورم c گوشي با c كيبورد
اما شما اگر C كيبورد را ميگرفتي عمليات نصب شروع نميشد و گوشي براي Transfer به كامپيوتر وصل ميشد
پس احتمالا كار ديگه اي كردين كه گوشي ريستارت ميكنه خوب فكر كن ببين يادت مياد ؟
در ضمن يه بار هم تنظيم كارخانه (Master Reset\Reset All) كن ببين مشكل حل ميشه ؟

Alishmas
08-12-2007, 01:38
فردا ميرم اين گوشی رو بگيرم ، اميدوارم که پشيمون نشم

masoodpalang
08-12-2007, 12:11
اين اشتباه را ممكنه خيليها مرتكب شده باشند منظورم c گوشي با c كيبورد
اما شما اگر C كيبورد را ميگرفتي عمليات نصب شروع نميشد و گوشي براي Transfer به كامپيوتر وصل ميشد
پس احتمالا كار ديگه اي كردين كه گوشي ريستارت ميكنه خوب فكر كن ببين يادت مياد ؟
در ضمن يه بار هم تنظيم كارخانه (Master Reset\Reset All) كن ببين مشكل حل ميشه ؟

اگه مستر ريست كنم همه نرم افزارها و بازيها و ... پاك ميشه چطوري ميتونم اينهارو گير بيارم واينكه كد مستر ريست چنده؟
البته اينكه ميگم گوشيم هرچند وقت يكبار خاموش ميشه قبلا
يه نرم افزار ديكشنري و يه تقويم فارسي نصب كردم و يك بار هم باتري رو درآوردم اين كارهايي بود كه انجام دادم حالا به نظر شما به اينها ربط نداره؟

hossein-p30-f
08-12-2007, 13:31
گوشیم رو All Reset کردم بعد که گوشی روباره روشن شد گزینه Call و Menu رفتن بالا اون نوار پایین هم رفته بالا و دیگه هیچی پیدا نیست :41:
خاموش کردم باتریش رو در آوردم حالا روشن کردم بازم فرقی نکرد :45::37::37::37::37::37::37::45:

چرا :19::19::19:

چیکار کنم :19::37::19::37::19::37:

mostafaeshghi
08-12-2007, 14:05
گوشیم رو All Reset کردم بعد که گوشی روباره روشن شد گزینه Call و Menu رفتن بالا اون نوار پایین هم رفته بالا و دیگه هیچی پیدا نیست :41:
خاموش کردم باتریش رو در آوردم حالا روشن کردم بازم فرقی نکرد :45::37::37::37::37::37::37::45:

من هم چند مورد اینجوری دیدم که دلیلش آپدیت نا آگاهانه و با فایلهای غیر معتبر بوده. گوشیت را با یه فایل اپدیت جدید فلش کن حل میشه

hossein-p30-f
08-12-2007, 14:50
من هم چند مورد اینجوری دیدم که دلیلش آپدیت نا آگاهانه و با فایلهای غیر معتبر بوده. گوشیت را با یه فایل اپدیت جدید فلش کن حل میشه

اگه بایدفلش بشه :
خوب فایلهایی که برای فلش لازمه رو دوستان لطف کنن بزارن :46:
همین آموزشی هم که توی اینpdf هست ((آخراش هست)) درسته همین کارها رو باید بکنم :5:

دوستان لطف کنن جدیدترین فریموری که فارسی هم داشته باشه برام بذارین :19::19::19:
اگه هم ممکنه خودتون طریقش رو بگین :31:

ممنون :10:

marn
08-12-2007, 17:50

دليلش پاك شدن فايل لايوت است فايل زير رو دان كن و با setool2lite تو گوشيت بريز مثل نصب اكوستيك صدا درست مي شه مال منم اينجوري شد بعدش همينكارو كردم درست شد.

masoodpalang
08-12-2007, 18:16
كسي نبود به داد ما برسه بگه چرا گوشي من خودش هر از چند گاهي خاموش ميشه؟

معمولا وقتي قفل كليدها رو كه ميزنم اينطوري ميشه.

اگه مستر ريست كنم نرم افزارها و بازيهاي اورجينالشو ميتونم گير بيارم؟:13:

hossein-p30-f
08-12-2007, 18:28
دليلش پاك شدن فايل لايوت است فايل زير رو دان كن و با setool2lite تو گوشيت بريز مثل نصب اكوستيك صدا درست مي شه مال منم اينجوري شد بعدش همينكارو كردم درست شد.

درست شددددددد :26::26::26:
ممنون دوشت عزیز :10::10::10:
ولی نمی دونید چرا اینجوری میشه آخه من دوباره All Reset همینجوری شد :18:

gole yase shekaste
08-12-2007, 18:57
مطمئنم كه در مورد ريختن مو اشكالت در ساختن مسير هست
بايد اين مسير را براي منو بسازي tpa\preset\system\menu
يعني هر منويي را كه دانلود كردي بايد فايلهاي آنرا در پوشه آخر اين مسير ( Menu ) بريزي
بعد tpa را زيپ كرده و بريزي رو گوشي
منوهاي خوبي هستند كه به مراتب از منوي اصلي گوشي زيباترند ..
موفق باشي
بازم ممنون

parisa_t
08-12-2007, 22:00
--------------------------------------------------------------------------------

امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!

Highbury
08-12-2007, 22:05
--------------------------------------------------------------------------------

خوب شد پاک شد :31:فقط زنگ اصلی سونی اریکسون و زنگ اس ام اس اون باحال بود.سعی میکنم برات آپلود کنم اگه این اینترنت اجازه بده
در ضمن دوستان من دبلیو950 گرفتم و کا800 خودم رو رد کردم یعنی سر به سر دادم:41::41::41:
چند تا گل توی خیابون دیدم که خیلی قشنگ بود میخواستم عکس بگیرم که بذارمش توی آلبوم یادم اومد کا800 ندارم:41:
ولی گوشی باحالیه.کسانی که میخوان عوض کنن احیانا
توی هندسفری بلندیش به اندازه ی 90 الی 95 درصد صدای کا800 هک شده با آکوستیک JPX2 هستش این آکوستیک خیلی باسش زیاده ولی بازم به باس دبلیو950 نمیرسه یا حداقل من این طور حس میکنم
صداش توی هندسفری اصلا خش خش نداره بر عکس کا800 که هکش کردم اگه زیاد میکردم صدای باسش خش خش شدید میکرد.

masoodpalang
08-12-2007, 22:18
اگه گوشيم رو ريست كنم محتويات Entertainment پاك ميشه ؟ يا بهتره بگم كلا چي باقي مي مونه؟

Highbury
08-12-2007, 22:26
اگه گوشيم رو ريست كنم محتويات Entertainment پاك ميشه ؟ يا بهتره بگم كلا چي باقي مي مونه؟
اگه منظورت سرگرمی هستش نه پاک نمیشه ببین هر چی توش ریختی از قبیل عکس و فلان پاک میشه:31:
آهنگهایی که توش بود پاک میشه غیر از یکی دو تاش که اصل کاری هستش
هر چی فیلم هستش پاک میشه.

golmohammadi
09-12-2007, 00:00
خوب شد پاک شد :31:فقط زنگ اصلی سونی اریکسون و زنگ اس ام اس اون باحال بود.سعی میکنم برات آپلود کنم اگه این اینترنت اجازه بده
در ضمن دوستان من دبلیو950 گرفتم و کا800 خودم رو رد کردم یعنی سر به سر دادم:41::41::41:
چند تا گل توی خیابون دیدم که خیلی قشنگ بود میخواستم عکس بگیرم که بذارمش توی آلبوم یادم اومد کا800 ندارم:41:
ولی گوشی باحالیه.کسانی که میخوان عوض کنن احیانا
توی هندسفری بلندیش به اندازه ی 90 الی 95 درصد صدای کا800 هک شده با آکوستیک JPX2 هستش این آکوستیک خیلی باسش زیاده ولی بازم به باس دبلیو950 نمیرسه یا حداقل من این طور حس میکنم
صداش توی هندسفری اصلا خش خش نداره بر عکس کا800 که هکش کردم اگه زیاد میکردم صدای باسش خش خش شدید میکرد.

خوب ديگه فكر كردي هر دوربيني K800 ميشه ؟
950 هم كه صداش خوبه
راستي تو Speaker چقدر صداش بهتر از كا800 هست؟

Highbury
09-12-2007, 00:44
خوب ديگه فكر كردي هر دوربيني K800 ميشه ؟
950 هم كه صداش خوبه
راستي تو Speaker چقدر صداش بهتر از كا800 هست؟
البته باید بگم توی هدفون حدود 85/90 درصد بلندی کا800 هک شده رو داره ولی همونطور که گفتم کیفیتش خیلی خوبه
الان گوشی ام آپدیت نیستش یعنی طرف اینجوری میگفت صداش در حد همون کا800 ساده هستش ولی از نظر کیفیت خیلی خیلی بالا هستش.میتونی خودت بفهمی دیگه
من قبلا کا800 خودم رو با دی820 مقایسه میکردم صداش تقریبا از نظر کیفیت توی چیز بودن و وقتی امروز این رو با دی820 یه بنده خدا مقایسه کردم کیفیتش زمین تا آسمون فرق میکرد.
در کل گوشی خوبی هستش.ال سی دی با کیفیتش خیلی به من حال میده یه تم آیفون روش گذاشتم گوشی خیلی خوشکل شده.حیف که قسمت پایینش یه کم زدگی داره البته زیاد به چشم نمیاد خیلی کلاس داره
انصافا وقتی سوژه ی عکس می دیدم اتومات دستم طرف جیبم میرفت تازه یادم میومد که کا800 ندارم:41:

golmohammadi
09-12-2007, 01:37
يه نكته جالب
يه راهي هست كه ميشه گوشي K800 را بدون خاموش شدن ( قطع شدن خط ) به كامپيوتر وصل كرد
برنامه PC Suite را از داخل سي دي نصب كنيد
گوشي را وصل كنيد به كامپيوتر بعد كه 3 تا گزينه رو گوشي ظاهر ميشه هيچكدوم را انتخاب نكنيد
برنامه PC Suite يك سوال راجب تاريخ گوشي و سيستم ميپرسه كه اگه Yes بزني تاريخ گوشي را به تاريخ سيستم عوض ميكنه
روي گوشي براي Login كردن يك User و يك Password ميخواد كه بايد يه چيزي وارد كني و OK بزني
حال ميتوني توسط برنامه PC Suite ( گزينه File Manager ) طبق عكس زير وارد مموري يا حافظه تلفن شده مديريتش را بعهده بگيري
منهتا كمي در اين حالت سرعت نقل اطلاعات پايين هست و فايلها را ميشه كپي و يا انتقال كرد با دوبل كليك باز نميشوند
در ضمن در اين حالت گوشي شارژ نميشود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hessam_sz
09-12-2007, 13:40
سلام يادتونه چند روز پيش گفتم گوشي من عكس هارو قاطي ميكني همتون ميگفتين چون گذاشتي رو پاروناما.حالا جون من اين عكس رو نگاه كنيد خودتون قضاوت كنيد ببينيد چيكار شده"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

marn
09-12-2007, 13:47
درست شددددددد :26::26::26:
ممنون دوشت عزیز :10::10::10:
ولی نمی دونید چرا اینجوری میشه آخه من دوباره All Reset همینجوری شد :18:

خوب چونكه فايل Layuot.xml از حالت readonly خارج شده براي حل اين مشكل قبل از اينكه اين فايلو zip كني read only كنش درست مي شه فقط همين فايلو layuot.xml

masoodpalang
09-12-2007, 17:01
کککمممممکککککک

میخواستم درایور دوربینم رو عوض کنم که یادم رفت مدل گوشیم رو انتخاب کنم حالا دیگه گوشیم روشن نمیشه

جون بچه های آیندتون کمکم کنید خیلی سریع احتیاج به کمک دارم

لطفا بطور دقیق توضیح بدین که باید چکار کنم چون من من آماتورم به جون خودم

hessam_sz
09-12-2007, 17:18
کککمممممکککککک

میخواستم درایور دوربینم رو عوض کنم که یادم رفت مدل گوشیم رو انتخاب کنم حالا دیگه گوشیم روشن نمیشه

جون بچه های آیندتون کمکم کنید خیلی سریع احتیاج به کمک دارم

لطفا بطور دقیق توضیح بدین که باید چکار کنم چون من من آماتورم به جون خودم

شما اول آرامش خودتو حفظ كن.بعد يك بار باتري گوشي را در بيار و دوباره جا بزن بعد گوشي را روشن كن .اگه روشن نشده دكمه را 1 دقيقه نگه دار تا روشن بشه.اگه بازم نشد تشريف ببريد بيرون 5 تومن از جيب مبارك بدين تا گوشيتون را فلش كنند كه ديگه يادت نره اسم گوشي را درست انتخاب كني ولي معمولا نيازي به فلش نيست

hamkar1981
09-12-2007, 18:07
[quote=hessam_sz;1884069]سلام يادتونه چند روز پيش گفتم گوشي من عكس هارو قاطي ميكني همتون ميگفتين چون گذاشتي رو پاروناما.حالا جون من اين عكس رو نگاه كنيد خودتون قضاوت كنيد ببينيد چيكار شده"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL][/quote
بابا حالشو ببر گوشيت خودش mix هم ميكنه:31:
كسي تا حالفا به اين مشكل بر نخورده

Highbury
09-12-2007, 18:10
سلام يادتونه چند روز پيش گفتم گوشي من عكس هارو قاطي ميكني همتون ميگفتين چون گذاشتي رو پاروناما.حالا جون من اين عكس رو نگاه كنيد خودتون قضاوت كنيد ببينيد چيكار شده"][/URL]

درایور دوربینت رو عوض کن مشکلت حل میشه.این رو یه بار هم بهت گفتم

hamkar1981
09-12-2007, 18:12
BLASTER دوست عزيز تو يكي از پستهاتون خوندم (يادم نمياد كجا ولي فكر مي كنم تو k850 بود)گفته بودي K800 سه تا فلش ميزنه(تو نور كم) آيا من درست خوندم يا نه بازم آلبالو......

shahab_f
09-12-2007, 18:15
دوستان .چرا اینقدر زود inbox پر میشه؟
راه حلی نداره؟

Highbury
09-12-2007, 18:59
دوستان .چرا اینقدر زود inbox پر میشه؟
راه حلی نداره؟
کلا 1000 تا ظرفیت بیشتر نداره چه ارسالی و چه دریافتی در مجموع 1000 تا منم همین مشکل رو داشتم ولی با برنامه مای فون اکسپلورر از اونها بکاپ گرفتم تا همیشه برام بمونه:31:
گوشی جاوا همینه دیگه:31:(حالا خوبه خودم تا دیروز جاوا داشتم):2:

B L A S T E R
09-12-2007, 22:21
BLASTER دوست عزيز تو يكي از پستهاتون خوندم (يادم نمياد كجا ولي فكر مي كنم تو k850 بود)گفته بودي K800 سه تا فلش ميزنه(تو نور كم) آيا من درست خوندم يا نه بازم آلبالو......
درسته
ولی نه تو نور کم
اگه anti red eyes (ضد قرمزی چشم) رو فعال کنی 2 تا میزنه....
من خودم یه دوربین سونی دارم 4 تا پشت سرهم میزنه البته در حالت معمولی
ضد قرمزی چشمش هم 6 تا میزنه..:10:

hessam_sz
09-12-2007, 22:29
درایور دوربینت رو عوض کن مشکلت حل میشه.این رو یه بار هم بهت گفتم

,واسه عوض كردن درايو دوربين بايد چه مسيري بسازيم من اين مسير را ساختم ولي نشدifs/settings/camera

hessam_sz
09-12-2007, 22:35
کلا 1000 تا ظرفیت بیشتر نداره چه ارسالی و چه دریافتی در مجموع 1000 تا منم همین مشکل رو داشتم ولی با برنامه مای فون اکسپلورر از اونها بکاپ گرفتم تا همیشه برام بمونه:31:
گوشی جاوا همینه دیگه:31:(حالا خوبه خودم تا دیروز جاوا داشتم):2:

نميشه همون بلايي كه سر كا750 در ميارن سر اينم در بياريم؟

Highbury
09-12-2007, 22:43
:13:
نميشه همون بلايي كه سر كا750 در ميارن سر اينم در بياريم؟
گر صبر کنی زحلوا قوره سازی:31:
یا به قول معروف انقدر وایسا تا زیر پات علف سبز بشه:19::19:
فعلا بکاپ بگیر تا ببینم توی آینده چی میشه شاید درست بشه

B L A S T E R
09-12-2007, 23:05
باید صبر کنید برای گوشیای Cid52 مثل K800 پچ بیاد اونوقت میتونید فضای Sms رو خیلی بیشتر کنید.

desert_prince29
09-12-2007, 23:21
[quote=hessam_sz;1884069]سلام يادتونه چند روز پيش گفتم گوشي من عكس هارو قاطي ميكني همتون ميگفتين چون گذاشتي رو پاروناما.حالا جون من اين عكس رو نگاه كنيد خودتون قضاوت كنيد ببينيد چيكار شده"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL][/quote
بابا حالشو ببر گوشيت خودش mix هم ميكنه:31:
كسي تا حالفا به اين مشكل بر نخورده
منم این مشکلو دارم...البته فقط یه عکسم اینجوری شده...
اگه ممکنه کمک کنید...

Highbury
09-12-2007, 23:23
آخه چه جوری کمک کنم برید درایور دوربینتون رو عوض کنید
چند بار بگم

hessam_sz
09-12-2007, 23:31
:13:
گر صبر کنی زحلوا قوره سازی:31:
یا به قول معروف انقدر وایسا تا زیر پات علف سبز بشه:19::19:
فعلا بکاپ بگیر تا ببینم توی آینده چی میشه شاید درست بشه
يه چيزي بهت ميگم ها تا 2 روز پيش خودت كا800 داشتي حالا داري مسخره ميكني؟:13:
الهي گوشيت بسوزه 2باره بري كا800 بخري.:21:
اصلا تو بودي منو اغفال كردي كا800 بخرم دستم بهت برسه ....
آدم هرچي ميكشه از دست رفيق ناباب ميكشه:10:

zidane010
10-12-2007, 02:14
سلام دوستان
کمک کنید منه غریبه رو:41:
امدم چندتا اهنگ بریزم تو گوشیم تا کابل یو اس بی وصل کردم صفحه ی گوشی شروع کرد به خاموش و روشن شدن کابل رو کشیدم بیرون باز هم لامب صفحه روشن و خاموش میشه.:9:
حتی نمی شد گوشی رو خاموش کنم .
مجبور شدم باتری رو بیرون بیارم اما بعد 8 ساعت هنوز همون مشکل رو دارم:45:
کسی نمی دونه چه خبر شده ؟ تا به حال این مشکل برای شما پیش نیومده؟
لطف کنید راهنمایی کنید باید چه کار کنم ممنونتون میشم:blush:

hessam_sz
10-12-2007, 10:18
سلام دوستان
کمک کنید منه غریبه رو:41:
امدم چندتا اهنگ بریزم تو گوشیم تا کابل یو اس بی وصل کردم صفحه ی گوشی شروع کرد به خاموش و روشن شدن کابل رو کشیدم بیرون باز هم لامب صفحه روشن و خاموش میشه.:9:
حتی نمی شد گوشی رو خاموش کنم .
مجبور شدم باتری رو بیرون بیارم اما بعد 8 ساعت هنوز همون مشکل رو دارم:45:
کسی نمی دونه چه خبر شده ؟ تا به حال این مشکل برای شما پیش نیومده؟
لطف کنید راهنمایی کنید باید چه کار کنم ممنونتون میشم:blush:

سلام اكثر گوشي هاي سوني اريكسون در هنگام تبادل اطلاعات با كابل آسيب پذير هستند واسه من مورد مشابه اتفاق افتاده تنها راهش اينه كه گوشيتو ببري بيرون بدي فلش كنن

hessam_sz
10-12-2007, 10:35
,واسه عوض كردن درايو دوربين بايد چه مسيري بسازيم من اين مسير را ساختم ولي نشدifs/settings/camera

كسي نبود جواب منو بده؟

gole yase shekaste
10-12-2007, 11:10
بچه ها من نتونستم منو اورجینال 800 رو پیدا کنم اگه میشه لینکشو همینجا بزارین یه دونه دانلود کردم ولی به جای آیکون تماس تصویری رادیو داره من میخوام همون تماس تصویری باشه ممنون

hossein-p30-f
10-12-2007, 11:41
بچه ها من نتونستم منو اورجینال 800 رو پیدا کنم اگه میشه لینکشو همینجا بزارین یه دونه دانلود کردم ولی به جای آیکون تماس تصویری رادیو داره من میخوام همون تماس تصویری باشه ممنون

:27::27::27:

masoodpalang
10-12-2007, 11:45
سلام اكثر گوشي هاي سوني اريكسون در هنگام تبادل اطلاعات با كابل آسيب پذير هستند واسه من مورد مشابه اتفاق افتاده تنها راهش اينه كه گوشيتو ببري بيرون بدي فلش كنن

درسته منم بعضی وقتها کابل USB رو میزنم مشکل پیدا میکنه و ریست ویشه وبضی مواقع که شارژر رو ازش جدا میکنم خاموش میشه

Highbury
10-12-2007, 13:03
يه چيزي بهت ميگم ها تا 2 روز پيش خودت كا800 داشتي حالا داري مسخره ميكني؟:13:
الهي گوشيت بسوزه 2باره بري كا800 بخري.:21:
اصلا تو بودي منو اغفال كردي كا800 بخرم دستم بهت برسه ....
آدم هرچي ميكشه از دست رفيق ناباب ميكشه:10:
فعلا که دو بار کا800 خریدم انصافا هم دلم واسش تنگ شده گوشی باحال و خوش دستی هستش مخوصا وقتی صداش رو هک کنی توی هدفون میترکونه:8:
گوشی به خوش دستی کا800 من ندیدم الان که دبلیو950 دارم همیشه احساس میکنم که هر ان ممکنه از دستم بیفته:31:
من تا اون موقع اینباکسم پر نشده بود. اگه توجه میکردی من خودم از این موضوع بسیار رنج می بردم:41:
ولی صبر کنید درست میشه

golmohammadi
10-12-2007, 13:04
كسي نبود جواب منو بده؟

خوب همين مسير درسته ديگه
پس مشكلت چيه ؟
درايو دوربين را ( به اسم camdriver0) بريز تو فولدر انتهايي همين مسير كه ساختي
بعد بريز تو گوشي
حله ؟

gole yase shekaste
10-12-2007, 13:04
:27::27::27:
داداش خرابه اصلا نمیشه نیاز دارم خواهشن منو اورجینال رو بزارین

zidane010
10-12-2007, 13:10
اول ازت ممنونم که جوابمو دادید:11:
دوست عزیز من یه جایی زندگی می کنم که اصلا نمی دونن فلش یعنی چی .یعنی خودم هم زیاد سر توش در نمیارم و لی یه اطلاعاتی خوندم.
فقط چاره اینکه که ببرم خود نمایندگی سونی اریسکون که اونا هم یه قیمتی میگن که بیا و ببین:blink:
اگه زحمت نیست میتونید یه فوروم یا جای رو معرفی کنید که خودم این کار رو بکنم.ممنون میشم
من شنیدم اگه گوشی رو فلش کنی دیگه نمی شه گوشی رو اپدیت کرد درسته؟و بعضی مشکلات دیگه:sad:
ممنونم ازتون

hossein-p30-f
10-12-2007, 13:42
داداش خرابه اصلا نمیشه نیاز دارم خواهشن منو اورجینال رو بزارین

لینک تست شد مشکلی نداره :19:

اینم یه جای دیگه خودم آپ کردم :46:
فقط اون 644 اولش رو بردار و بریز روی گوشیت

اورجینال اورجیناله :27:

marn
10-12-2007, 14:12
اول ازت ممنونم که جوابمو دادید:11:
دوست عزیز من یه جایی زندگی می کنم که اصلا نمی دونن فلش یعنی چی .یعنی خودم هم زیاد سر توش در نمیارم و لی یه اطلاعاتی خوندم.
فقط چاره اینکه که ببرم خود نمایندگی سونی اریسکون که اونا هم یه قیمتی میگن که بیا و ببین:blink:
اگه زحمت نیست میتونید یه فوروم یا جای رو معرفی کنید که خودم این کار رو بکنم.ممنون میشم
من شنیدم اگه گوشی رو فلش کنی دیگه نمی شه گوشی رو اپدیت کرد درسته؟و بعضی مشکلات دیگه:sad:
ممنونم ازتون

سلام تمام سايتهاي زير عضو ميشي هر كدوم خواستي مجاني بعد دانلود مي كني فريم وير براي k800 بعد با setool2lite فلش مي كني

gole yase shekaste
10-12-2007, 14:18
لینک تست شد مشکلی نداره :19:

اینم یه جای دیگه خودم آپ کردم :46:
فقط اون 644 اولش رو بردار و بریز روی گوشیت

اورجینال اورجیناله :27:

ممنون اورجیناله اورجینال بود یه دفعه وسط فلش دستم خورد بهش کنده شد:31: هر کاری کردم روشن نشد:41: باتری و سیمکارتو در آوزدم دوباره روشن کردم خدا را شکر هیچیش نشد:27: اگه یه دفعه وسط فلش کردن کابل یو اس بی کنده چی میشه اگه دیگه روشن نشد چیکارش کنیم:13:

zidane010
10-12-2007, 16:02
سلام تمام سايتهاي زير عضو ميشي هر كدوم خواستي مجاني بعد دانلود مي كني فريم وير براي k800 بعد با setool2lite فلش مي كني

ممنون ازت :20:
همی الان اطلاعاتی در مورد برنامه ی setool2lite گرفتم و برنامه رو هم دانلود کردم ولی هنوز درست نمی فهمم بعضی از گزینه برای چی هست.
سایتی که معرفی کردید هم رفتم نوشته cid49.cid51.cid52 من نمی دونم گوشیم کدوم از از این نوع هستش با همیین برنامه ی setool2lite میشه نگاه کرد کدوم نوعه ؟
شرمنده اگه سوالام خیلی ابتدایی هستش.تازه واردیم دیگه
خدا خیرتون بده کمک کنید ثواب داره:10:
دارم کم کم به گوشیم امیدوار میشم

marn
10-12-2007, 16:32
ممنون ازت :20:
همی الان اطلاعاتی در مورد برنامه ی setool2lite گرفتم و برنامه رو هم دانلود کردم ولی هنوز درست نمی فهمم بعضی از گزینه برای چی هست.
سایتی که معرفی کردید هم رفتم نوشته cid49.cid51.cid52 من نمی دونم گوشیم کدوم از از این نوع هستش با همیین برنامه ی setool2lite میشه نگاه کرد کدوم نوعه ؟
شرمنده اگه سوالام خیلی ابتدایی هستش.تازه واردیم دیگه
خدا خیرتون بده کمک کنید ثواب داره:10:
دارم کم کم به گوشیم امیدوار میشم

اره روي Identify بزن تمام اطلاعات گوشيتو بهت ميده بعد مطابق با cid گوشيت frimware رو انتخاب كن راستي تو فريم ويرها جديدترينو انتخاب كن(R1KJ001) بعد از اينكه mainو fs رو دانلود كردي روهم (27.8)مگابايت مي شن بعد اول فايل main رو add ميكني و بعدش هم فايل fs رو .حتما به ترتيب add كن و بعد رو فلش مي زني .حداكثر 13 دقيقه طول ميكشه و بعد تموم.راستي تا يادم نرفته بگم اول يك customize رو از همون سايتا دانلود كن كه توش فارسي با شه برا مثال middle east n_afeica و اين فايل كاستوم رو هم تو قسمت MISC Files نرم افزار Setool2lite بزار يادت نره كاستوم درست بريزي واگرنه بعد از روشن شدن گوشيت مي گه با اپراتورت تماس برقرار كن و تو گوشيت نميره مثلا اين كاستومو دانلود كن CDA102568/6 R5A M_East_N_AFR

hessam_sz
10-12-2007, 19:15
خوب همين مسير درسته ديگه
پس مشكلت چيه ؟
بعد بريز تو گوشي
حله ؟
خوب من همين كارو ميكنم ولي نميشه چيكار كنم؟
من تا حالا هم آكوستيك عوض كردم هم منو ولي نميدونم چرا درايو دوربينم عوض نميشه:41:

zidane010
10-12-2007, 19:41
راستي تا يادم نرفته بگم اول يك customize رو از همون سايتا دانلود كن كه توش فارسي با شه برا مثال middle east n_afeica و اين فايل كاستوم رو هم تو قسمت MISC Files نرم افزار Setool2lite بزار يادت نره كاستوم درست بريزي واگرنه بعد از روشن شدن گوشيت مي گه با اپراتورت تماس برقرار كن و تو گوشيت نميره مثلا اين كاستومو دانلود كن CDA102568/6 R5A M_East_N_AFR
بازم شرمنده مزاحم شدیم
چند سوال دارم هر که می دونست دریغ نکنه:12:
1.فایل customize از کجای سایته میتونم پیدا کنم ببینید من فقط اینا رو پیدا کردم فارسی یا middle east نداره؟:45:

2. برنامه ی Setool2lite تو فولدر هاش misc files نداره ببینید. من این برنامه تو یه فایل زیپ بود که وقتی از زیپ خارجش کردم بدون نصب اجرا میشه

دوستان بگید حالا باید چه کار کنم؟
چاره چیه؟:worried:

B L A S T E R
10-12-2007, 20:24
میسک فایل منظور فولدر نیست
توی برنامه یه قسمت misc file داره که فایل زیپ قرار میگیرن..

parsbin
10-12-2007, 20:28
قیمت رم یک گیگ برای k800 رو ندارین؟
تا چند گیگ ساپورت میکنه؟

ALFA323
10-12-2007, 21:36
تا چند گیگ ساپورت میکنه؟

من تجربه 4 گیگ رم رو روش داشتم . البته تا زمانی که 4 گیگ پر نشده عالی کار میکنه ولی بعد از اینکه پر شد یکم (خیلی کم) با افت سرعت مواجه میشی ... ولی به راحتی ساپورت میکنه ...
قیمت رم ها هم در جاهای مختلف فرق میکنه ... مثلا تو همین شیراز 1 گیگ SanDisk قیمتش 8 تومنه
جاهاهای دیگه رو سراغ ندارم باید بپرسی !..
موفق باشید.

Alishmas
10-12-2007, 21:47
بهترين تنظيمات براي دوربين اين گوشي چي هست ؟

چون عکس هايي که ميگيرم يه کمي تار ميشه

تم های گوشی رو از کجا ميتونم دانلود کنم ؟

desert_prince29
10-12-2007, 21:50
تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
تا 2 GB ساپورت میکنه... مموریش از نوع M2 هست که یه کم گرونه... 1 GB حدود 20000 تومن 2 GB حدود 35000 تومن...

hossein-p30-f
10-12-2007, 21:50
من تجربه 4 گیگ رم رو روش داشتم . البته تا زمانی که 4 گیگ پر نشده عالی کار میکنه ولی بعد از اینکه پر شد یکم (خیلی کم) با افت سرعت مواجه میشی ... ولی به راحتی ساپورت میکنه ...
قیمت رم ها هم در جاهای مختلف فرق میکنه ... مثلا تو همین شیراز 1 گیگ SanDisk قیمتش 8 تومنه
موفق باشید.

بابا ایییییییییییول 4 گیگ :18:

مطمئنی رم K800 رو گفتی :blink::blink::blink::blink::blink::blink:
آخه من تو یزد قیمت زدم 28 1 گیگ

تهران هم 22 البته تا 19 هم پیدا میشه

اگه شیراز 8 تومنه و اصل هم هست که من 15 تومن میریزم به حسابت یکی برا من بفرست :31:

desert_prince29
10-12-2007, 21:53
آقا یه سوال... چه جوری میشه آهنگی که موقع دریافت بلوتوث میزنه یا وقتی که یه مسیج دلیور میشه رو عوض کرد؟ آخه آهنگ K800 خیلی زاقارته... گوشی قبلیم W810 بود اون آهنگش خوب بود...

marn
10-12-2007, 22:09
بازم شرمنده مزاحم شدیم
چند سوال دارم هر که می دونست دریغ نکنه:12:
1.فایل customize از کجای سایته میتونم پیدا کنم ببینید من فقط اینا رو پیدا کردم فارسی یا middle east نداره؟:45:

2. برنامه ی Setool2lite تو فولدر هاش misc files نداره ببینید. من این برنامه تو یه فایل زیپ بود که وقتی از زیپ خارجش کردم بدون نصب اجرا میشه

دوستان بگید حالا باید چه کار کنم؟
چاره چیه؟:worried:

دوست من همون طور كه دوستمون گفت يك جايي تو برنامه بالاش نوشته MISCFILE
راستي اين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تمام كاستوم فايلارو نداره شما بايد از يك سايت ديگه مثل topsony بگيري من نگاه كردم اوني كه برا گوشي شما لازمه رو داره ولي متاسفانه اجازه دانلود هنوز نگرفتم يعني يك ماه ديگه بهم ميده حالا دوستان اگه كسي اين فايل كاستوم رو داره (حجمش كمه حدود 30KB برا اين دوستمون بزاره)تا كارش راه بيفته راستي شما فريم ويرو دانلود كردي ؟
راستي تو گوگل برا كاستوم فايل سرچ كن حتما پيدا ميشه لعنتي setool2lite هم نميتونه از گوشي db2020 فايل ذخيره كنه اگه ميشد شما يك راست از هم رو گوشيت همونو ميگرفتي بعر موقع فلش همونو باز روش ميريختي ولي حيف (راستي هر كاستومي پيدا كردي توش فارسي داشت درسته بعد ولي بايد فايل Costomize.xml بازش كني و اون چند خط اولشو با فريم ويرا كه دانلود كردي يكسان كني)

golmohammadi
10-12-2007, 22:54
بهترين تنظيمات براي دوربين اين گوشي چي هست ؟

چون عکس هايي که ميگيرم يه کمي تار ميشه

تم های گوشی رو از کجا ميتونم دانلود کنم ؟

بهترين تنظيم بستگي داره كه در چه محيطي بخواهي عكس بگيري ( يعني تنظيمات در شراط مختلف ، متفاوت هستند) اما من از موقعي كه گوشيم را گرفتم همه گزينه ها را گذاشتم اتوماتيك و خيلي خوب ميگيره اما در موارد خاصي بايد دستي تنظيم بشه
در مورد تمها هم فكر كنم بهترين سايت اين باشه :

desert_prince29
10-12-2007, 23:02
آقا یه سوال... چه جوری میشه آهنگی که موقع دریافت بلوتوث میزنه یا وقتی که یه مسیج دلیور میشه رو عوض کرد؟ آخه آهنگ K800 خیلی زاقارته... گوشی قبلیم W810 بود اون آهنگش خوب بود...

golmohammadi
10-12-2007, 23:02

اينجور آهنگها در مسير زير قرار دارند tpa\preset\system\sound
اگر تونستي تغيير بدي كه هيچي
اگه نه هر موزيكي را كه ميخواهي همينجا بزار تا من امادشو برات بزارم
البته خودم تست نكردم

golmohammadi
10-12-2007, 23:04
موفق باشید.

شما مطمئنيد كه قيمت مموري استيك 2 يك گيگ در شيراز 8 تومنه؟
اگه اره يه 100 تايي برا من بگير
فكر كنم اشتباه كردي

desert_prince29
10-12-2007, 23:08
اينجور آهنگها در مسير زير قرار دارند tpa\preset\system\sound
اگر تونستي تغيير بدي كه هيچي
اگه نه هر موزيكي را كه ميخواهي همينجا بزار تا من امادشو برات بزارم
البته خودم تست نكردم
البته من تا حالا گوشیو هک نکردم... فکر می کردم با تنظیمات از تو خود گوشی بشه این آهنگ هارو عوض کرد... ولی حالا که نمیشه بیخیال... حال و حوصله این کارا رو ندارم...
گل محمدی جان قربون دستت...لطف کردی عزیز...

golmohammadi
10-12-2007, 23:10
میسک فایل منظور فولدر نیست
توی برنامه یه قسمت misc file داره که فایل زیپ قرار میگیرن..

دوست عزيز شما هنوز نميدونيد كه بايد برنامه setool2lt را باز كنيد و بعد فايلهاي مورد نظر را در قسمت MISC قرار بدهيد ؟
با اين حساب كمي بعيد ميدونم كه بتوني با موفقيت فلش كني

golmohammadi
10-12-2007, 23:18

شما رو چه حسابي اين نظريه را دادين ؟
وقتي موقع كپي كردن يا هر گونه كار روي گوشي(در صورتي كه حافظه هم كار كند) به هر دليلي ارتباط قطع بشه احتمال آسيب ديدن وجود داره حالا چه Sony Ericsson و چه Nokia و هر ماركي كه باشه فرقي نداره
حتي اگر هارد ديسك هم باشد اين اتفاق ممكن هست بيفتد ( كه معمولا هم بدسكتور و .. ميفته) واسه همينه كه موقعي كه كامپيوتر باز هست و مثلا برق ميره و يا دستي ريستارت ميكنيم موقع شروع ويندوز اسكن ديسك مياد تا جاهايي از هارد را كه احتمالا آسيب ديده اند ترميم كنه

hamkar1981
11-12-2007, 07:54
موفق باشید.
گفتن قيمت تو شيراز پائينه يعني انقدر پائينه:18::18:

hamkar1981
11-12-2007, 07:59
تكرارش شد sorry:18:

hessam_sz
11-12-2007, 09:48
خوب همين مسير درسته ديگه
پس مشكلت چيه ؟
بعد بريز تو گوشي
حله ؟

يعني نياز نيست زيپ كنم؟

E-Masood
11-12-2007, 10:49
يعني نياز نيست زيپ كنم؟
این کارهایی رو که بهت میگم انجام بده:

یه پوشه بساز به اسم ifs بعد داخل این پوشه یه پوشه ی دیگه بساز به اسم settings بعدش داخل این پوشه هم یه پوشه بساز به اسم camera حالا درایورهای دوربین رو داخل پوشه camera بریز و در انتها پوشه ifs رو زیپ کن البته از راه اصولی: روی پوشه راست کلیک کن و از طریق send to زیپ کن.و اون رو داخل misc file قرار بده

اگر این کارهارو کردی و نشد یا مشکل از usb هست یا درایورهایی که انتخاب کردی مشکل داره.

E-Masood
11-12-2007, 11:45
اگه کسی فریمور و کاستوم پک جدید K800 داره لطفا معرفی کنه

E-Masood
11-12-2007, 12:03
این هم درایورهای اورجینال صدا و دوربین K800

آکوستیک اورجینال صدا:

درایور اورجینال دوربین:

hessam_sz
11-12-2007, 15:34
این کارهایی رو که بهت میگم انجام بده:

یه پوشه بساز به اسم ifs بعد داخل این پوشه یه پوشه ی دیگه بساز به اسم settings بعدش داخل این پوشه هم یه پوشه بساز به اسم camera حالا درایورهای دوربین رو داخل پوشه camera بریز و در انتها پوشه ifs رو زیپ کن البته از راه اصولی: روی پوشه راست کلیک کن و از طریق send to زیپ کن.و اون رو داخل misc file قرار بده

اگر این کارهارو کردی و نشد یا مشکل از usb هست یا درایورهایی که انتخاب کردی مشکل داره.

مشكل از درايو بود چون من دقيقا همين كارهايي كه گفتي رو انجام دادم تازه من روزي 10 بار آكوستيك گوشيمو عوض ميكنم ولي با اين مشكل داشتم.بازم ممنون.

ALFA323
11-12-2007, 15:43
بابا ایییییییییییول 4 گیگ :18:

مطمئنی رم K800 رو گفتی :blink::blink::blink::blink::blink::blink:
آخه من تو یزد قیمت زدم 28 1 گیگ

تهران هم 22 البته تا 19 هم پیدا میشه

اگه شیراز 8 تومنه و اصل هم هست که من 15 تومن میریزم به حسابت یکی برا من بفرست :31:
ببین شیراز تو این هفته که تموم شد نمایشگاه کامپیوتر داشت من فروشنده رو اونجا پیدا کردم رم هاش اصل با گارانتی مادام العمر میده قیمت 1 گیگ رو هم میداد 8 تومن !! من دوستم برای گوشی خودش که البته K750 بود 4 گیگ گرفت 35 تومن ... برای K800 هم که MINI میخوره تقریباً 4 گیگ همین قدر بود ...
من برات سوال میکنم ببینم دقیقا چنده چون اون موقع نمایشگاه بود ولی به احتمال زیاد به همون قیمت های نمایشگاه میتونم ازش بگیرم ...
دوستان منتظر باشید تا قیمت های مختلفش رو دقیقاً براتون بپرسم ...
موفق باشید.

hamkar1981
11-12-2007, 16:12
مشكل از درايو بود چون من دقيقا همين كارهايي كه گفتي رو انجام دادم تازه من روزي 10 بار آكوستيك گوشيمو عوض ميكنم ولي با اين مشكل داشتم.بازم ممنون.
دوست عزيز مگه بيكاري روزي 10 بار باباي گوشيتو در مياري:31::19::5:

Highbury
11-12-2007, 19:26
ببین شیراز تو این هفته که تموم شد نمایشگاه کامپیوتر داشت من فروشنده رو اونجا پیدا کردم رم هاش اصل با گارانتی مادام العمر میده قیمت 1 گیگ رو هم میداد 8 تومن !! من دوستم برای گوشی خودش که البته K750 بود 4 گیگ گرفت 35 تومن ... برای K800 هم که MINI میخوره تقریباً 4 گیگ همین قدر بود ...
من برات سوال میکنم ببینم دقیقا چنده چون اون موقع نمایشگاه بود ولی به احتمال زیاد به همون قیمت های نمایشگاه میتونم ازش بگیرم ...
دوستان منتظر باشید تا قیمت های مختلفش رو دقیقاً براتون بپرسم ...
موفق باشید.
درسته اگه مینی باشه قیمتش همونه ولی رم کا800 مینی نیست
M2 هستش که قیمت خیلی بالاست

zidane010
11-12-2007, 19:47
دوست من همون طور كه دوستمون گفت يك جايي تو برنامه بالاش نوشته MISCFILE
راستي اين سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تمام كاستوم فايلارو نداره شما بايد از يك سايت ديگه مثل topsony بگيري من نگاه كردم اوني كه برا گوشي شما لازمه رو داره ولي متاسفانه اجازه دانلود هنوز نگرفتم يعني يك ماه ديگه بهم ميده حالا دوستان اگه كسي اين فايل كاستوم رو داره (حجمش كمه حدود 30KB برا اين دوستمون بزاره)تا كارش راه بيفته راستي شما فريم ويرو دانلود كردي ؟
راستي تو گوگل برا كاستوم فايل سرچ كن حتما پيدا ميشه لعنتي setool2lite هم نميتونه از گوشي db2020 فايل ذخيره كنه اگه ميشد شما يك راست از هم رو گوشيت همونو ميگرفتي بعر موقع فلش همونو باز روش ميريختي ولي حيف (راستي هر كاستومي پيدا كردي توش فارسي داشت درسته بعد ولي بايد فايل Costomize.xml بازش كني و اون چند خط اولشو با فريم ويرا كه دانلود كردي يكسان كني)
marn دستت درد نکنه ما شرمنده ی شماییم:43:

راستي شما فريم ويرو دانلود كردي ؟ اره عزیز دانلود کردم. ولی چه فایده
راستی تو سایت topsony هم عضو شدم ولی خواستم دانلود کنم گفت برو دو ماه دیگه برگرد:18: بیخالش شدم .
از دوستان کسی (customize CDA102568/6 R5A M_East_N_AFR) نداره اپ کنه ؟؟ حجمش زیاد نیست .خدا خیرتون بده:27:
راستی چند تا سوال؟:46: ببینید تا اینجا درست انجام دادم

اول فایل main بعد فایل fr ادد کردم .
1.بعد اون علامت 1 فایل customize ادد کنم نه؟
2. علامت دو restore file نمی خاد چیزی ادد کنی؟
3.بعد از فایل کاستوم رو ادد کردم کابل وصل کنم و flash بزنم نه؟
هر جا اشتباه کردم لطف کنید بگید
هم اکنون نیازمند یاری سبزات هستیم

دوست عزيز شما هنوز نميدونيد كه بايد برنامه setool2lt را باز كنيد و بعد فايلهاي مورد نظر را در قسمت MISC قرار بدهيد ؟
با اين حساب كمي بعيد ميدونم كه بتوني با موفقيت فلش كني عزیز من شما الان باید بهم روحیه بدید:33:
گفتم که اولین باره دارم این کارا می کنم:27: بخدا اگه مجبور نبودم هیچ موقع هم سراغش نمی یومدم:46:
کمک کنید دیگه مراحله های اخرشم:31:

از marn هم کمال تشکر می کنم خیلی زحمت کشیدن:rolleye:

panther99
11-12-2007, 19:53
آقا یه سوال که شاید تکراری باشه . به بزرگیه خودتون میبخشید .
آیکونهای K800 رو میشه مثل K750 عوض کرد ؟؟ با چه برنامه ای ؟؟
منظورم تمام آیکونهاست

ALFA323
11-12-2007, 21:17
درسته اگه مینی باشه قیمتش همونه ولی رم کا800 مینی نیست
M2 هستش که قیمت خیلی بالاست

درسته Zimka جان شما درست میگید
من قیمت ها رو میزارم هم M2 و هم Stick Duo امیدوارم به کارتون بخوره ...

marn
11-12-2007, 23:15
marn دستت درد نکنه ما شرمنده ی شماییم:43:
اره عزیز دانلود کردم. ولی چه فایده
راستی تو سایت topsony هم عضو شدم ولی خواستم دانلود کنم گفت برو دو ماه دیگه برگرد:18: بیخالش شدم .
از دوستان کسی (customize CDA102568/6 R5A M_East_N_AFR) نداره اپ کنه ؟؟ حجمش زیاد نیست .خدا خیرتون بده:27:
راستی چند تا سوال؟:46: ببینید تا اینجا درست انجام دادم

اول فایل main بعد فایل fr ادد کردم .
1.بعد اون علامت 1 فایل customize ادد کنم نه؟
2. علامت دو restore file نمی خاد چیزی ادد کنی؟
3.بعد از فایل کاستوم رو ادد کردم کابل وصل کنم و flash بزنم نه؟
هر جا اشتباه کردم لطف کنید بگید
هم اکنون نیازمند یاری سبزات هستیم
عزیز من شما الان باید بهم روحیه بدید:33:
گفتم که اولین باره دارم این کارا می کنم:27: بخدا اگه مجبور نبودم هیچ موقع هم سراغش نمی یومدم:46:
کمک کنید دیگه مراحله های اخرشم:31:

از marn هم کمال تشکر می کنم خیلی زحمت کشیدن:rolleye:
دوست من تمام مراحل درسته شما فقط فايل كاستومو نياز داري توي اون restore file هيچي لازم نيست بزاري اون برا db2010هستش

golmohammadi
11-12-2007, 23:48
درسته Zimka جان شما درست میگید
من قیمت ها رو میزارم هم M2 و هم Stick Duo امیدوارم به کارتون بخوره ...

ميدونستم كه اشتباه ميكني
چون محال بود با چنين قيمتي

zidane010
12-12-2007, 00:20
دوست من تمام مراحل درسته شما فقط فايل كاستومو نياز داري توي اون restore file هيچي لازم نيست بزاري اون برا db2010هستش
بازم دمت گرم لااقل شما به دادمون میرسید خدا خیرت بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنید بزارید دیگه . ثواب داره بخدا کمک به هم وطن
من یا اینو نابود می کنم یا درستش می کنم

marn
12-12-2007, 10:56
بازم دمت گرم لااقل شما به دادمون میرسید خدا خیرت بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنید بزارید دیگه . ثواب داره بخدا کمک به هم وطن
من یا اینو نابود می کنم یا درستش می کنم

سلام شما هم برو تو تاپيك (دست به دست هم دهيم تاپ سوني را در بزنيم )شركت كن انشاءالله ديگه بچهاي انجمن سوني با تاپ سوني مشكلشون حل مي شه تو دانلود بقيه دوستان هم شركت كنند
اينم لينك تاپيك [/B]

panther99
12-12-2007, 11:45
آقا یه سوال که شاید تکراری باشه . به بزرگیه خودتون میبخشید .
آیکونهای K800 رو میشه مثل K750 عوض کرد ؟؟ با چه برنامه ای ؟؟
منظورم تمام آیکونهاست

اقا جواب ما رو هم بدید ممنون میشم

hamkar1981
12-12-2007, 13:13
سلام به تمامي دوستان و اساتيد
من به يه مشكل يا بهتر بگم به يه چيز عجيب برخوردم (شايد تا حالا دقت نكرده بودم)
زماني كه گوشيم باتريش تموم ميشه(خاموش ميشه) wallpaper من به طور اتوماتيك تبديل به wall paper خود تم ميشه .من از يه wallpaper با پسوند gif استفاده مي كنم.
كسي تا حالا چنين چيزي ديده يا ايراد از گوشي منه

marn
12-12-2007, 15:50
سلام آره ميشه شما اول بايد يك منو مخصوص k800پيدا كني و بعد با setool2liteدقيقا مثل تعويض منو k750 عمل كني يك چيز ديگه منو k790 هم به اون ميخوره اما اون گزينه تماس تصويري حذف ميشه بجاش راديو مياد

owlx3000
12-12-2007, 20:24

یه سر برو به این نشانی

فکر کنم تمام مشکلات تغییر ایکونتون حل بشه

owlx3000
12-12-2007, 20:30
سلام به تمامي دوستان و اساتيد
من به يه مشكل يا بهتر بگم به يه چيز عجيب برخوردم (شايد تا حالا دقت نكرده بودم)
زماني كه گوشيم باتريش تموم ميشه(خاموش ميشه) wallpaper من به طور اتوماتيك تبديل به wall paper خود تم ميشه .من از يه wallpaper با پسوند gif استفاده مي كنم.
كسي تا حالا چنين چيزي ديده يا ايراد از گوشي منه

واسه اینه که wallpaper که استفاده میکنه روی مموری کارتت ذخیره شده
اونو به مموری گوشیت انتقال بده مشکلت حل میشه

mehjam
12-12-2007, 21:22
نظر سنجی بهترین دوربین 5 مگاپیکسلی رو در GSMARENA دیدین؟ بد جور ضایع شدیم، صداشو در نیارین که نوکیایی بشنون غوغا میشه!
k850 حتی از LG و SAMSUNG هم عقب مونده!
چه بر سر سونی اومد؟!؟!
:19:

marn
12-12-2007, 21:48
سلام زيدان جان نگاه كن اگه گوشي شما اصلا روشن نمي شه پس اينارو امتحان كن اما اگه روشن ميشه كه اصلا امتحان نكن .مراحلو حتما به ترتيب انجام بده
.قبل از هر كاري هر كدوم از مراحل زير و يكي يكي انجام بده بعد گوشيتو تست كن اگه درست نشده بود مرحله بعدي رو تست كن.
1)اگه فايل fs كه دانلود كردي دقيقا با اطلاعاتي كه se بهت ميده يكسانه (كلمه به كلمه)(مشخصات فعلي گوشيت )فقط فايل fs بذار و گوشيتو فلش كن.بدون گذاشتن main و كاستوم.اما اگه نيست يكراست برو مرحله بعد. اگه هم هست فلش كن ببين گوشيت روشن مي شه يا نه.فقط fs

2)اگه مرحله يك جواب نداد اينو امتحان كن.فايل fsوmain رو بزار و گوشيتو فلش كن .بدون اينكه فيل كاستومو بذاري چون بعضي از فريم ويرا خودشان كاستوم دارن يا اصلا نياز به كاستوم ندارن خيلي كمشون.بعد از فلش گوشيتو روشن كن اگه درست شد خدا رو شكر كن اگه نه برو مرحله بعد .

3)نگاه اگه شما فايل كاستومي پيدا نكردي اين فايل كاستوم رو امتحان كن اينو از روي k800 خودم ساختم البته اصلش مال k750 هستش ولي با k800 خودم يكيش كردم
شما چون در اين مرحله گوشيتو با فريم ويرايي كه دانلود كردي فلش كردي ديگه نياز به فلش دوباره نداره(چون مرحله 2 رو انجام دادي) و فقط بايد اين فايل كاستومي كه آپلود كردم رو تو قسمت MISCFILE بذار و رو فلش بزن .ديگه لازم نيست اون فايلاي main.fs دوباره بذاري همين كاستوم فقط كافيه.يعني شما اگه فايل كاستوم خود k800 پيدا كردي چون مرحله 2 رو انجام داد ي ديگه لازم نيست فيل main fs رو بزاري.

موضوع مهمتر اين فايل كاستوم رو با گوشيت يكي كن يعني بازش كن و بعد بك فايلي هست به نام customize.xml اون جند خط بالا شو با اطلاعاتي كه setool2lite در مورد گوشيت ميده يكسان كن يعني اون قبليها رو پاك كن اوناي گوشي خودتو بذار اين خطا رو :
<cda-number>xxxx</cda-number>
<cda-revision>xxxxx</cda-revision>
<operator>xxxxx</operator>

مهمتر از همه اگه مرحله 4 هم كار نكرد از گوشيت با دستور(listdirs) يك داير از اطلاعت گوشيت بگير و برو تو پوشه log تو پوشه كه setool2lite رو نصب كردي و اون فيل متني آخرو باز كن و بعد برو به اون خطي كه دقيقا اينارو نوشته
/tpa/preset/custom و تمام مسيرايي كه زير مجموعه اين خط هستن دقيقا با مسيرشون تو يك فايل txt ذخيره كن فقط زير مجموعه اين مسير و اول همشون اينو اضافه كن :delfile
و بعد ذخيره كنو مسير اين فايلو بذار تو miscfile رو writescript بزن تو اون فايلا كاستومو پاك كنه و منتظر باش تا يكي فايل كاستوم اصل k800 رو برات بذاره

ALFA323
12-12-2007, 22:10
نظر سنجی بهترین دوربین 5 مگاپیکسلی رو در GSMARENA دیدین؟ بد جور ضایع شدیم، صداشو در نیارین که نوکیایی بشنون غوغا میشه!
k850 حتی از LG و SAMSUNG هم عقب مونده!
چه بر سر سونی اومد؟!؟!

دوست عزیز اولش جای بحث K850 اینجا نبود !... دوماً شما به Gsm هم اعتماد نکن مگه هر چی دیگران بگن درسته:13:
شما خودت امتحان کن اون وقت میفهمی که K850 خداست حتی از نوکیا هم بالاتره ...
هرگز تو زندگیت به حرف دیگران توجه نکن سعی کن از تجربه خودت استفاده کنی ...
موفق باشید

pooya-s
13-12-2007, 09:17
من 1 ماهی میشه که k800 خریدم.
ولی هر چی them از اینترنت دانلود میکونم و می ریزم روی گوشیم هیچ جوانی نمیده. راهنمایی لطفا
ممنون:40:

mehjam
13-12-2007, 10:50
دوست عزیز اولش جای بحث K850 اینجا نبود !... دوماً شما به Gsm هم اعتماد نکن مگه هر چی دیگران بگن درسته:13:
شما خودت امتحان کن اون وقت میفهمی که K850 خداست حتی از نوکیا هم بالاتره ...
هرگز تو زندگیت به حرف دیگران توجه نکن سعی کن از تجربه خودت استفاده کنی ...
موفق باشید

شما درست میقرمائین.
ولی چرا تا وقتی که همین GSM میگفت K800 (و حتی K750 , W800) بهترین دوربین رو داره و کلی از سونی تعریف میکرد همه ما به اون استناد میکردیم. می یادمه در نتیجه گیری مقایسه دوربین ها نوشته بود سونی باید بهترین دوربین را داشته باشد چون چندین سال سابقه این کار را دارد.
هم قبول داریم که واقعا اگه سونی در وادی گوشی موبایل نبود سامسونگ و نوکیا تا ده سال VGA رو به مردم تحویل میدادند. ولی...

Highbury
13-12-2007, 10:56
ولی هر چی them از اینترنت دانلود میکونم و می ریزم روی گوشیم هیچ جوانی نمیده. راهنمایی لطفا
سلام دوست عزیز اول از همه ورودت رو به این فروم تبریک میگم این گلها هم برای شما :11::11::11::11::11:
یه نکته شما تمهایی رو که انتخاب میکنید باید با کیفیت 320*240 باشه.
هر چی تم هستش رو شما از روی هاردتون کپی کنید توی قسمت them که توی گوشیتون هستش.همین
بعدش از توی گوشی برو به قسمت مدیریت فایل ها و پوشه ی them رو انتخاب کن
اونجا دیگه همه ی تم هات رو میتونی ببینی روی هر کدوم کلیک کن 7-8 ثانیه ی بعد تم جدید در خدمت شما هستش:2::2::2:

hamkar1981
13-12-2007, 11:00
مطمئني theme خود k800 از تاپيك تم يه دو سه تايي بردار اگر نشد بازم بگو:10:

hamkar1981
13-12-2007, 11:44
واسه اینه که wallpaper که استفاده میکنه روی مموری کارتت ذخیره شده
اونو به مموری گوشیت انتقال بده مشکلت حل میشه
بابت راهنمائيتون تشكر :10:
تست ميكنم خبرشو ميدم:5:

zidane010
13-12-2007, 14:39
سلام زيدان جان نگاه كن اگه گوشي شما اصلا روشن نمي شه پس اينارو امتحان كن اما اگه روشن ميشه كه اصلا امتحان نكن .مراحلو حتما به ترتيب انجام بده
.قبل از هر كاري هر كدوم از مراحل زير و يكي يكي انجام بده بعد گوشيتو تست كن اگه درست نشده بود مرحله بعدي رو تست كن.
1)اگه فايل fs كه دانلود كردي دقيقا با اطلاعاتي كه se بهت ميده يكسانه (كلمه به كلمه)(مشخصات فعلي گوشيت )فقط فايل fs بذار و گوشيتو فلش كن.بدون گذاشتن main و كاستوم.اما اگه نيست يكراست برو مرحله بعد. اگه هم هست فلش كن ببين گوشيت روشن مي شه يا نه.فقط fs

2)اگه مرحله يك جواب نداد اينو امتحان كن.فايل fsوmain رو بزار و گوشيتو فلش كن .بدون اينكه فيل كاستومو بذاري چون بعضي از فريم ويرا خودشان كاستوم دارن يا اصلا نياز به كاستوم ندارن خيلي كمشون.بعد از فلش گوشيتو روشن كن اگه درست شد خدا رو شكر كن اگه نه برو مرحله بعد .

3)نگاه اگه شما فايل كاستومي پيدا نكردي اين فايل كاستوم رو امتحان كن اينو از روي k800 خودم ساختم البته اصلش مال k750 هستش ولي با k800 خودم يكيش كردم
شما چون در اين مرحله گوشيتو با فريم ويرايي كه دانلود كردي فلش كردي ديگه نياز به فلش دوباره نداره(چون مرحله 2 رو انجام دادي) و فقط بايد اين فايل كاستومي كه آپلود كردم رو تو قسمت MISCFILE بذار و رو فلش بزن .ديگه لازم نيست اون فايلاي main.fs دوباره بذاري همين كاستوم فقط كافيه.يعني شما اگه فايل كاستوم خود k800 پيدا كردي چون مرحله 2 رو انجام داد ي ديگه لازم نيست فيل main fs رو بزاري.

موضوع مهمتر اين فايل كاستوم رو با گوشيت يكي كن يعني بازش كن و بعد بك فايلي هست به نام customize.xml اون جند خط بالا شو با اطلاعاتي كه setool2lite در مورد گوشيت ميده يكسان كن يعني اون قبليها رو پاك كن اوناي گوشي خودتو بذار اين خطا رو :
<cda-number>xxxx</cda-number>
<cda-revision>xxxxx</cda-revision>
<operator>xxxxx</operator>

مهمتر از همه اگه مرحله 4 هم كار نكرد از گوشيت با دستور(listdirs) يك داير از اطلاعت گوشيت بگير و برو تو پوشه log تو پوشه كه setool2lite رو نصب كردي و اون فيل متني آخرو باز كن و بعد برو به اون خطي كه دقيقا اينارو نوشته
/tpa/preset/custom و تمام مسيرايي كه زير مجموعه اين خط هستن دقيقا با مسيرشون تو يك فايل txt ذخيره كن فقط زير مجموعه اين مسير و اول همشون اينو اضافه كن :delfile
و بعد ذخيره كنو مسير اين فايلو بذار تو miscfile رو writescript بزن تو اون فايلا كاستومو پاك كنه و منتظر باش تا يكي فايل كاستوم اصل k800 رو برات بذاره
با تمام وجود ازت تشکر کنم :11:واقعا من فرهنگ شایر کردن رو در شما میبینم چیزی که خیلی ها ندارن .
حالا نه بخاطر اینکه دارید جواب پست هام میدید اینو میگم مطمنا هر کسی دیگه هم غیر از من بود جواب میدادید. دمت گرم داداش:12:
خوب در مورد گوشی
همون مرحله ی اول که گفتی انجام دادم با اینکه نمی دونستم se چی هست ولی دل رو به دریا زدم و انجامش دادم :biggrin: به خوبی هم پیش رفت و گوشیم روشن شد :7: ولی همون طوری که قبلا گفته بودید نوشته : configuration error. please contact your network operator or service centre
تو منو یا قسمت های دیگه هم نمیره
دستور چیه استاد؟:blush:

marn
13-12-2007, 14:45
با تمام وجود ازت تشکر کنم :11:واقعا من فرهنگ شایر کردن رو در شما میبینم چیزی که خیلی ها ندارن .
حالا نه بخاطر اینکه دارید جواب پست هام میدید اینو میگم مطمنا هر کسی دیگه هم غیر از من بود جواب میدادید. دمت گرم داداش:12:
خوب در مورد گوشی
همون مرحله ی اول که گفتی انجام دادم با اینکه نمی دونستم se چی هست ولی دل رو به دریا زدم و انجامش دادم :biggrin: به خوبی هم پیش رفت و گوشیم روشن شد :7: ولی همون طوری که قبلا گفته بودید نوشته : configuration error. please contact your network operator or service centre
تو منو یا قسمت های دیگه هم نمیره
دستور چیه استاد؟:blush:
خوبا حالا مرحله دوم اجرا كن اگه نشد سوم و اگر نشد پس منتظر باش يكي فايل كاستومو بذاره انشاءلله يكي از بچهاي خودمون مدير مي شه و تاپ سوني هم خودي ميشه.اينم لينك كاستوم برا مرحله 3

realstory
13-12-2007, 14:59
سلام
یک گوشی k850i از انگلستان برایم فرستاده شده است سیم کارت که می گذارم کار نمی کند.قفل است. نمی دانم چه کار کنم؟:41:

zidane010
13-12-2007, 20:45
خوبا حالا مرحله دوم اجرا كن اگه نشد سوم و اگر نشد پس منتظر باش يكي فايل كاستومو بذاره انشاءلله يكي از بچهاي خودمون مدير مي شه و تاپ سوني هم خودي ميشه.اينم لينك كاستوم برا مرحله 3

بازم دمت گرم
عزیز مرحله ی دوم هم انجام دادم فرقی نکرد مثل همون مرحله ی یک گوشی فرقی نکرد فک کنم کاستوم نداشته
هیمن الان هم خاستم لینک کاستومی که گذاشته بودید دانلود کنم ولی فک کنم لینک مشکل داره .
یکی از دوستان امتحان کنه اگه تونست دانلود کنه یه جا دیگه غیر از رپدیشر اپ کنه ممنون میشم:20:

ALFA323
13-12-2007, 21:47
سلام
یک گوشی k850i از انگلستان برایم فرستاده شده است سیم کارت که می گذارم کار نمی کند.قفل است. نمی دانم چه کار کنم؟:41:
تو کلوپ K850 بیان کن تا جوابت رو بگیری ... اینجا مربوط به K850 نیست...
موفق باشید.

Highbury
13-12-2007, 22:16
تو کلوپ K850 بیان کن تا جوابت رو بگیری ... اینجا مربوط به K850 نیست...
موفق باشید.
بابا اینجوری باهاش صحبت نکنید بنده ی خدا...:31:
ببین با سیم کارت ایرانسل و تا لیا جواب میده یا نه.اگه با این دو جواب نداد توی ایران کار نمیکنه
به نظرم باید سریالش رو چینج کرد حالا دقیقا نمیدونم

hessam_sz
14-12-2007, 00:19
سلام يه سوال؟؟؟فرق كا800 با كا810 چيه و چرا تو انجمن سوني اريكسون هيچ خبري از كا810 نيست البته من سرچ نكردم ولي فكر نميكنم تاپيك داشته باشه!!!در ضمن اگه ممكنه تفاوت قيمتشون رو هم بگيد ممنون

Highbury
14-12-2007, 11:14
هیچ فرقی بین این دو گوشی نیست به جز قیافه و یکی دو گزینه ی اضافی توی تنظیمات دوربین که فرق زیادی نداره.البته شارژ باتری بهتری هم داره
تاپیک کا810 همین کا800 هستش و کلیه مباحث مربوط به این گوشی توی این تاپیک مطرح میشه.
تفاوت قیمتشون حدود 30 هزار تومان هستش. ولی کا810 واقعا زیباست خیلی قشنگه

Alishmas
14-12-2007, 11:41
شارج اين K800 چرا اينقدر کمه ؟

تقريباً توی 3 روز خالی ميشه

Highbury
14-12-2007, 11:44

شارژ این گوشی خیلی خوبه. حالا گوشی قبلی شما چی بوده؟
اگه موزیک با اسپیکر گوش میدی زود شارژ تموم میشه سری واکمن بهترند.
کا800 شارژش خیلی خوبه البته به دبلیو850 و 900 نمیرسه.
من خودم کا800 داشتم و الان دبلیو950 شارژ کا800 تقریبا 1.20 درصد دبلیو950 هستش.

behzadn
14-12-2007, 17:10
مي بخشيد اگه سوال تكراريه اخه وقت نكردم 260 صفحه قبلي رو بخونم

هيچ برنامه اي براي قفل صفحه كليد يا حداقل قسمت مسيج ها با پسورد براي اين گوشي وجود نداره ؟ من تقريبا همه جا دنبالش گشتم ولي پيدا نكردم

hessam_sz
14-12-2007, 21:31
مي بخشيد اگه سوال تكراريه اخه وقت نكردم 260 صفحه قبلي رو بخونم

هيچ برنامه اي براي قفل صفحه كليد يا حداقل قسمت مسيج ها با پسورد براي اين گوشي وجود نداره ؟ من تقريبا همه جا دنبالش گشتم ولي پيدا نكردم
نه همچين چيزي وجود نداره:31:

behzadn
14-12-2007, 21:44
خب حالا ما بايد چيكار كنيم پاشيم بريم گوشي رو بفروشيم ؟
اخه گوشي كه امنيت نداره به چه درد مي خوره ؟

shahab_f
14-12-2007, 21:56
هیچ فرقی بین این دو گوشی نیست به جز قیافه و یکی دو گزینه ی اضافی توی تنظیمات دوربین که فرق زیادی نداره.البته شارژ باتری بهتری هم داره
تاپیک کا810 همین کا800 هستش و کلیه مباحث مربوط به این گوشی توی این تاپیک مطرح میشه.
تفاوت قیمتشون حدود 30 هزار تومان هستش. ولی کا810 واقعا زیباست خیلی قشنگه

کا810 کجاش قشنگه؟ کا 770 بهتر نیست؟ تفاوت کا770 با کا800 چیه؟

behzadn
14-12-2007, 22:15
ببينيد من اينجا چي پيدا كردم خب اگه شما ميگيد چنين برنامه اي وجود نداره پس اين چيه ؟ كلاهبرداريه ؟
اينجا رو ببيني

hamkar1981
15-12-2007, 08:24
ببينيد من اينجا چي پيدا كردم خب اگه شما ميگيد چنين برنامه اي وجود نداره پس اين چيه ؟ كلاهبرداريه ؟
اينجا رو ببيني
دوست من خالي بستن كه عيب نيست
شما مطمئن باش اگر چنين چيزي وجود داشت يك روزه تو كل كشور پر ميشد.
موفق باشي

behzadn
15-12-2007, 10:37
حالا من پيگيري ميكنم ببينم درسته يا نه ؟
اگه حقيقت داشت خبرتون ميكنم
يعني هيچ امكاني نداره كه برنامه نويسايي هم كه با اين برنامه نويسي اشنايي دارند چنيم برنامه اي بنويسند ؟

ALFA323
15-12-2007, 11:11
حالا من پيگيري ميكنم ببينم درسته يا نه ؟
اگه حقيقت داشت خبرتون ميكنم
يعني هيچ امكاني نداره كه برنامه نويسايي هم كه با اين برنامه نويسي اشنايي دارند چنيم برنامه اي بنويسند ؟
دوست من زبان برنامه نویسی شده گوشی شما جاوا هست و در این گونه زبان ها شما قادر به دستور دادن
به کل برنامه رو ندارید ... چنین نر افزاری یا برنامه ای که شما میگید باید بتونه به جاوای گوشیتون دستور بده که همچین چیزی وجود نخواهد داشت ... اما در مورد سیمبیان ها مسئله فرق میکنه شما قادر هستید به کل سیستم انواع و اقسام دستور ها را با برنامه های مختلف بدهید ... پس در نتیجه چنین برنامه ای وجود نداره!...
موفق باشی

behzadn
15-12-2007, 11:44
خب ديگه خيالتون راحت گوشي رو ميكوبم به ديوار ميرم يكي ديگه ميگيرم ولي حيف شد دوربينش خيلي عالي بود از ظاهرش هم خيلي خوشم مياد ولي حيف .....
انا لله و انا اليه راجعون
گوشي به لقا حق پيوست

alex666
15-12-2007, 14:36
دوستان من یه کا800 امروز دوستم گرفت شماره سریالش اخرش یه 41 اضافه داشت ولی رو جعبش نبود یعنی 17 شماره سریال بود

saadi2
15-12-2007, 14:36
با سلام دوستان من تازه این گوشی و گرفتم
ولی وقتی یه نفر به من اس ام اس میزنه اسمشو که تو لیست مخاطبا درست وارد کردم البته به فارسی به صورت بر عکس رو گوشی میزنه مثلا علی و میزنه "یلع" اگه ممکنه من و راهنمایی کنید
ممنون

mostafaeshghi
15-12-2007, 17:15
کا810 کجاش قشنگه؟ کا 770 بهتر نیست؟ تفاوت کا770 با کا800 چیه؟

»همترین فرقش نداشتن فلش زنون. همین یه دونه بسه برای کل گوشی.

در ضمن میتونید از گزینه های مقایسه در سایت جی اس امم آرنا استفاده کنید

ALFA323
15-12-2007, 18:33
دوستان من یه کا800 امروز دوستم گرفت شماره سریالش اخرش یه 41 اضافه داشت ولی رو جعبش نبود یعنی 17 شماره سریال بود
به احتمال زیاد گوشی خریداری شده سریال چنج هست ... و این امر در آینده برای دوستتون مشکل ساز میشه ... باز هم مشکل گوشی سریال چنجی!!!:18:

hossein1991
16-12-2007, 02:49
با سلام:11:
دوستان بنده چند روز پیش یه k800 گرفتم ولی یه مشکلی با باطری آن دارم

باتری تا تقریبا 70 یا 80 درصد خوب کار میکنه یعنی وقتی 100 درصد است باهاش چند کار مختلف می کنم و کم کم خالی میشه و من تقریبا راضیم ولی وقتی از حدود 70 میگذره یه دفعه ظرف چند ساعت (مثلا 10 ساعت) اگر بهش دست نزنم و استندبای باشه باتری اش فورا تموم میشه. اگر هم بعد از 70 درصد باهاش کار کنم که به یک ساعت هم نمی رسه که تموم میشه. یعنی آهنگ و سرعت خالی شدن باطری هر چه باتری خالی تر میشه بطور وحشتناکی افزایش پیدا میکنه.
وقتی به 30 میرسه که یک دفعه زودی می ره به صفر!

من شارژ اولیه و ... رو رعایت کردم. مشکل کجاست

ممنون میشم یه آدم خیرخواه کمکی برسونه به این حقیر:41:

golmohammadi
16-12-2007, 11:36
با سلام:11:
دوستان بنده چند روز پیش یه k800 گرفتم ولی یه مشکلی با باطری آن دارم

باتری تا تقریبا 70 یا 80 درصد خوب کار میکنه یعنی وقتی 100 درصد است باهاش چند کار مختلف می کنم و کم کم خالی میشه و من تقریبا راضیم ولی وقتی از حدود 70 میگذره یه دفعه ظرف چند ساعت (مثلا 10 ساعت) اگر بهش دست نزنم و استندبای باشه باتری اش فورا تموم میشه. اگر هم بعد از 70 درصد باهاش کار کنم که به یک ساعت هم نمی رسه که تموم میشه. یعنی آهنگ و سرعت خالی شدن باطری هر چه باتری خالی تر میشه بطور وحشتناکی افزایش پیدا میکنه.
وقتی به 30 میرسه که یک دفعه زودی می ره به صفر!

من شارژ اولیه و ... رو رعایت کردم. مشکل کجاست

ممنون میشم یه آدم خیرخواه کمکی برسونه به این حقیر:41:

در باطري گوشيهاي ديگر 30 درصد در حالت استندباي ميتونه 20 ساعت كار كنه
و 70 درصد هم دو شبانه روز ميتونه كار كنه
با اين حساب باطري گوشي شما ايراد دارد
...............................................
يه حسني كه در گوشيهاي سوني اريكسون هست همين نمايش دادن ميزان شارژ باطري به درصد هست
يعني وقتي مثلا با 30 درصد شارژ اول مثلا دو ساعت موزيك پخش ميشه با 30 درصد شارژ آخر باطري هم به همينقدر ميشه استفاده كرد برعكس گوشيهاي ديگر مثلا نوكيا كه ميزان شارژ باطري را با چند تا خط نشون ميدند كه يك خط اول برابر يا شايد هم بيشتر از بقيه خطهاي ديگر باشد يعني وقتي خط اول تموم ميشه مثل اين ميمونه كه 60 درصد شارژ باطري مصرف شده ...

hamkar1981
16-12-2007, 13:21
پست بالا تائيد ميشه.
مشكل از باتري

E-Masood
16-12-2007, 16:40
شما وقتی از بعضی از نرم افزارهای جاوا استفاده میکنید مثلا دیکشنری ، تقویم فارسی و .... گوشیتون خودبخود خاموش نمیشه یا ریست کنه
؟

Farshadd
16-12-2007, 17:12

سه روز کمه؟؟؟

گوشی شما قبلا چی بوده؟؟ اخه هر گوشی که یه کم امکانات داشته باشه زود شارژ خالی میکنه.

lprock
16-12-2007, 22:04
سلام بچه ها من قبلا" تو یه انجمن ها قاب کریستال مشکی دیده بودم . تو گوگل هم عکساش هست پس چرا اینجا در هر مغازه ای می رم تا میگم رم می کنند اصفهان کسی آدرس نداره برم بگيرم هان راستی برای k800 میخوام اينم ربطش به این انجمن

desert_prince29
17-12-2007, 00:22
واسه منم اینجوریه... نگران نباش سریالش اصلیه...

desert_prince29
17-12-2007, 00:32
اينجا رو ببيني
به نظر من امکانش هست چنین برنامه ای وجود داشته باشه... به این صورت که ما اول میریم این برنامه جاوا رو اجرا میکنیم بعد صفحه کلید رو با تعیین یه رمز قفل میکنیم... و دیکه هر کس بخواد صفحه کلیدو باز کنه باید رمز بده... بعد از اینکه رمزو وارد کرد میتونه از برنامه بیاد بیرونو به کارش ادامه بده...:2: من که خودم نفهمیدم چی گفتم ... هر کی فهمید توضیح بده

saadi2
17-12-2007, 01:44
با سلام دوستان من تازه این گوشی و گرفتم
ولی وقتی یه نفر به من اس ام اس میزنه اسمشو که تو لیست مخاطبا درست وارد کردم البته به فارسی به صورت بر عکس رو گوشی میزنه مثلا علی و میزنه "یلع" اگه ممکنه من و راهنمایی کنید
ممنون

hamkar1981
17-12-2007, 13:37
به نظر من امکانش هست چنین برنامه ای وجود داشته باشه... به این صورت که ما اول میریم این برنامه جاوا رو اجرا میکنیم بعد صفحه کلید رو با تعیین یه رمز قفل میکنیم... و دیکه هر کس بخواد صفحه کلیدو باز کنه باید رمز بده... بعد از اینکه رمزو وارد کرد میتونه از برنامه بیاد بیرونو به کارش ادامه بده...:2: من که خودم نفهمیدم چی گفتم ... هر کی فهمید توضیح بده
چنين نرم افزاري رو من نديدم
فكر نمي كنم هم وجود داشته باشه
اگر ديدي معرفي كن .ما به همينش هم قانع هستيم:10::10::5::5::5::18:

behzadn
17-12-2007, 14:19
به نظرم طراحي اين جور برنامه اي براي برنامه نويساي جاوا كار مشكلي نباشه ولي مطمئن باشيد خيلي راحت ميشه به گوشي نفوذ كرد

golmohammadi
17-12-2007, 15:58
مياد كمي ديگه
فقط بايد صبر كنيد
پچهاي اين مدل از گوشيها خيلي كمه
اگه صبر ايوبي داشته باشيد حتما مياد

tatu_mail
17-12-2007, 21:24
سلام از كجا بفهميم CID گوشيمون چنده اصلا اين چي هست؟
مثل CID 49 & Cid 50 و غيره ممنون ميشم يكي توضيح بده

B L A S T E R
17-12-2007, 21:32
یه کد هست که من فراموشش کردم..
برنامه setool رو باز کن گوشیتو خاموش کن بعد identify رو بزن بعد کید c رو نگه دار یه متن میاد که کل اطلاعات گوشیتو نوشته.

tatu_mail
18-12-2007, 05:58
یه کد هست که من فراموشش کردم..
برنامه setool رو باز کن گوشیتو خاموش کن بعد identify رو بزن بعد کید c رو نگه دار یه متن میاد که کل اطلاعات گوشیتو نوشته.

مرسي گلم
ممنون از راهنمائيت

parsbin
18-12-2007, 13:54
برای k800 قابلیت منشی تلفنی وجود داره؟

B L A S T E R
18-12-2007, 18:34
نه همچین قابلیتی نداره.

hossein-p30-f
18-12-2007, 18:54
نه همچین قابلیتی نداره.

نرم افزارش هم نیست :41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Highbury
18-12-2007, 20:20
نرم افزارش هم نیست :41:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا نرم افزارش كجا بود.فكر كنم :31:شما قبلا دي 900 داشتيد

naser_2006
19-12-2007, 14:50
آیا راهی وجود داره که فلش گوشی رو هنگام فیلم برداری روشن کرد
به طور کلی آیا فلش گوشی غیر از عکاسی که یک لحظه روشن میشه میتوان به صورت دستی روشن کرد

qaderi
19-12-2007, 15:50
به طور کلی آیا فلش گوشی غیر از عکاسی که یک لحظه روشن میشه میتوان به صورت دستی روشن کرد
فکر نمیکنم
من که تا به حال یه همچین چیزی رو ندیدم

B L A S T E R
19-12-2007, 16:42
نه اقا همچین قابلیتی نداره:46:

معین طلا
20-12-2007, 00:07
سلام دوستان
یعنی اصلا هیچ راهی برای بهتر شدن کیفیت فیلمبرداری کا 800 نیست؟
خیلی ضایع هست فیلمبرداریش............
بعد یه سوال دیگه> > بعضی وقتها وقتی که میرم تو قسمت pictures جای بعضی از عکسها سیاه نشون میده
یا مثلا جای تصویر اول یه فیلم یکی از عکس هایی که تو گوشی هست میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته اون سیاه شدن جای عکس تو قسمت فیلم ها هم اتفاق افتاده.....
ممنون میشم کمکم کنید.؟!

R@R#M@N
20-12-2007, 00:39
سلام دوستان
بعد یه سوال دیگه> > بعضی وقتها وقتی که میرم تو قسمت pictures جای بعضی از عکسها سیاه نشون میده
ممنون میشم کمکم کنید.؟
در مورد فيلمبرداري بگم كه نميشه كيفيتشو زياد كرد ولي ميشه فريم ريتش رو بالا برد (تا 35 فريم)
با درايور دوربين كه تو تاپيكش هست

B L A S T E R
20-12-2007, 12:07
سلام دوستان
ممنون میشم کمکم کنید.؟!
واسه منم یه مدت اینجوری شده بود بعد خودش درست شد.

Alishmas
20-12-2007, 13:47
الان يک روز ميشه که وقتی SMSمياد توی Inbox ميره اون ته ! (ته تهم نه)

چرا اينطوری شده ؟

B L A S T E R
20-12-2007, 16:00
یا تاریخ گوشیت رو درست کن.
یا همه مسیجارو پاک کن دوباره بریز.

Mojtaba N87
20-12-2007, 16:14
حجم متوسط عکسای این گوشی چقدره؟

R@R#M@N
20-12-2007, 16:25
حجم متوسط عکسای این گوشی چقدره؟
700 تا 900 معمولآ
اگه خيلي كيفيت داشته باشه تا بالاي 1 هم ميره

معین طلا
21-12-2007, 01:11
آقا چه جوری میشه رنگ روشن شدن دکمه ها یا چراغ زیرشو عوض کرد مثلا قرمز روشن شه؟(در حال حاضر مال من تقریبا زرد کمرنگ روشن میشه البته من قاب گوشیمو عوض کردم چون قبلا تقریبا سفید روشن میشد)
اصلا میشه همچین کاری کرد..... تا حالا کسی عوض کرده یا اصلا تو بازار هست رنگهای دیگش؟
آخه من یه k750 دیدم که چراغ زیر دکمه هاش آبی روشن میشد.

uzumaki_naruto
21-12-2007, 02:15
[QUOTE=Farshadd;1905273]سه روز کمه؟؟؟

گوشی شما قبلا چی بوده؟؟ اخه هر گوشی که یه کم امکانات داشته باشه زود شارژ خالی میکنه.[/QUOT

سلام بچه ها
من تازه این گوشی رو خریدم شارژش زود تموم می شه ینعی 15 تا 30 دقیقه که آهنگ گوش می کنم شارژش تموم می سه آبا باتریش خرابه و این که آیا باتری p990 به k800 می خوره؟

R@R#M@N
21-12-2007, 11:19
آقا چه جوری میشه رنگ روشن شدن دکمه ها یا چراغ زیرشو عوض کرد مثلا قرمز روشن شه؟(در حال حاضر مال من تقریبا زرد کمرنگ روشن میشه البته من قاب گوشیمو عوض کردم چون قبلا تقریبا سفید روشن میشد)
اصلا میشه همچین کاری کرد..... تا حالا کسی عوض کرده یا اصلا تو بازار هست رنگهای دیگش؟
آخه من یه k750 دیدم که چراغ زیر دکمه هاش آبی روشن میشد.
واسه شما چجوري زرد روشن ميشه ؟؟؟
ك800 با قاب مشكي بنفش روشن ميشه
البته شايد واسه شما قهوه اي هست
فك نكنم بشه عوضش كرد

سلام بچه ها
من تازه این گوشی رو خریدم شارژش زود تموم می شه ینعی 15 تا 30 دقیقه که آهنگ گوش می کنم شارژش تموم می سه آبا باتریش خرابه و این که آیا باتری p990 به k800 می خوره؟
آره باتري پ990 بهش ميخوره

معین طلا
21-12-2007, 15:36
نه مال من مشکیه ولی من قابشو عوض کردم دکمه هاشم عوض کردم به خاطر همین تقریبا زرد روشن میشه.....
دکمه های قاب مشکی سفید مایل به به بنفشه.....درسته؟
من قاب قرمز گرفتم میخواستم دکمه هاشم قرمز روشن شه که یک دست بشه به خاطر همین سوال کردم......

golmohammadi
21-12-2007, 16:52
[QUOTE=Farshadd;1905273]سه روز کمه؟؟؟

گوشی شما قبلا چی بوده؟؟ اخه هر گوشی که یه کم امکانات داشته باشه زود شارژ خالی میکنه.[/QUOT

سلام بچه ها

در مورد شما باطري خراب هست ( البته نميدونم آب بندي كردي يا نه )
در مورد اينكه ايا باطري P990 به كا 800 ميخوره يا نه : آره ميخوره موردي ندارد
حتي باطري كا810 و فكر كنم يه مدل ديگه هم اگه اشتباه نكنم Z530 به كا800 ميخوره
و البته دوام باطري كا810 كمي بشتر از كا800 هست
در مورد رنگ LED زير دكمه ها همه رنگشون يكيه اين قوطيهاي متفاوت ( با رنگهاي متفاوت ) هست كه رنگشو تغيير ميدند

hossein1991
22-12-2007, 12:21
[quote=uzumaki_naruto;1918729]

در مورد رنگ LED زير دكمه ها همه رنگشون يكيه اين قوطيهاي متفاوت ( با رنگهاي متفاوت ) هست كه رنگشو تغيير ميدند

آقا "آب بندی" یعنی چی؟ کار خاصی باید انجام داد غیر از شارژ اولیه
منم باطریم خیلی ضعیفه

راستی من یه چیزی شنیدم صحت داره:
باطری اصل, استیل کدر داره و تقلبی, استیل براق
من دو تا باطری تقلبی دیدم (زود تموم می کردن) هر دو براق بودن
دو تا باتری اصل دیدم (دیر تموم میکردن) کدر بودن

یعنی وقتی پشت دو تا باطری رو کنار هم میگیری قشنگ یکی مات یا کدر و دیگری براق است.

آیا نظریه اثبات میشه؟!

uzumaki_naruto
22-12-2007, 21:46
[quote=uzumaki_naruto;1918729]

در باره آب بندی اگه می شه توضیح بدین و این که باطری اصل رو چطور می شه تشخیص داد

golmohammadi
23-12-2007, 00:19
[quote=golmohammadi;1920118]

آقا "آب بندی" یعنی چی؟ کار خاصی باید انجام داد غیر از شارژ اولیه
منم باطریم خیلی ضعیفه

راستی من یه چیزی شنیدم صحت داره:
باطری اصل, استیل کدر داره و تقلبی, استیل براق
من دو تا باطری تقلبی دیدم (زود تموم می کردن) هر دو براق بودن
دو تا باتری اصل دیدم (دیر تموم میکردن) کدر بودن

یعنی وقتی پشت دو تا باطری رو کنار هم میگیری قشنگ یکی مات یا کدر و دیگری براق است.

آیا نظریه اثبات میشه؟!

منظور از آب بندي اره همون شارژ اوليه هست كه خيلي مهمه بدين صورت كه موقعي كه گوشي تازه گرفته شد بايد به مدت 12-16 ساعت در شارژ (بدون قطعي) بمونه و در بعضي موارد شايد ميزان ساعت بيشتر يا كمتر از ايني كه گفتم باشه و در مورد K800 هم دقيقا يادم نيست ( معمولا در دفترچه نوشته ميشه )
و بهتر است در اين حالت گوشي خاموش باشد البته زياد مهم نيست
در مورد نحوه تشخيص باطري اصل از غير اصل زياد اطلاعات ندارم و اگه دوستاني كه در اين مورد تجربه دارند كمك كنند خيلي خوب ميشه
راستي يه چيز ديگه باطري K810 به K800 ميخوره و كمي هم عمر باطريش بيشتر از K800 هست ( فكر كنم 1 ساعت در مكالمه) كسي تا حالا اين تجربه را داشته ؟ اخه منم ميخواستم يه باطري بگيرم گفتم K810 بگيرم شايد بهتر باشه .

hamkar1981
23-12-2007, 10:01
چند روز پيش تو گوشي يكي از بچه ها ديدم(k800) كه وقتي وارد قسمت فيلم ميشي (view اون 3*3) فيلمها رو بدون اينكه بازش كني خودش نشون ميداد يعني تو همون حالت كوچيك. اما من اين قابليتو ندارم.
موضوع چيه؟:19::19::19:
گوشيشو حدوداً 5 ماهي خريده.
من يه گوشي ديگه اي كه حدوداً يه ماه خريدن ديدم اينطوري نبود:41::41::41:
كسي ميدونه چي به چيه؟:5::5::5:

golmohammadi
23-12-2007, 11:51
چند روز پيش تو گوشي يكي از بچه ها ديدم(k800) كه وقتي وارد قسمت فيلم ميشي (view اون 3*3) فيلمها رو بدون اينكه بازش كني خودش نشون ميداد يعني تو همون حالت كوچيك. اما من اين قابليتو ندارم.

اره در اين حالت موقعي كه رو فيلم واي ميسي فيلم را نشون ميده
پس ظاهرا گوشيهاي جديد كيفيت ثابق را ندارند براي اينكار هم هيچگونه تنظيمي وجود نداره كه بگيم اشكال از تنظيماتش هست

hamkar1981
23-12-2007, 14:05
اره در اين حالت موقعي كه رو فيلم واي ميسي فيلم را نشون ميده
پس چرا براي من نشون نميده
من كه تقريباً يك سالي هست k800 دارم؟

marn
23-12-2007, 14:09

دوست من اين به قديمي و جديدي ربطي ندراه .اين به خاطر فريم وير گوشي هستش .ان قابليت در فريموير R1JG001 و قبلياش بود اما در فريمويرهاي جديدتر حذف شدR1KJ001 دليلشم اين بود كه باعث صدمه زدن بهlcd گوشي ميشد حالا گوشي جديد خودشون فريم ويراي جديد دارن اما گوشي قديمي تا آپديت نكني اين قابلبت توشون هست ولي بهتره آپديت بشن.

hamkar1981
23-12-2007, 14:27
به اطلاعاتمون اضافه شد.
تشكر

golmohammadi
23-12-2007, 16:43
دوست من اين به قديمي و جديدي ربطي ندراه .اين به خاطر فريم وير گوشي هستش .ان قابليت در فريموير R1JG001 و قبلياش بود اما در فريمويرهاي جديدتر حذف شدR1KJ001 دليلشم اين بود كه باعث صدمه زدن بهlcd گوشي ميشد حالا گوشي جديد خودشون فريم ويراي جديد دارن اما گوشي قديمي تا آپديت نكني اين قابلبت توشون هست ولي بهتره آپديت بشن.

در مورد اينكه ربط به فريمور داره قبول
اما فكر نكنم به LCD لطمه اي برسونه

tatu_mail
23-12-2007, 20:06

بله دقيقا
اگه اين طور بود كه فايلهاي با پسوند GIF هم بايد بايد LCD خراب كنه

hossein-p30-f
23-12-2007, 21:47
نه بابا نرم افزارش كجا بود.فكر كنم :31:شما قبلا دي 900 داشتيد

آره داشتم :31:
حیف که نداره:41:

marn
24-12-2007, 12:01
سلام
من اينو تو يكي از اين سايتايي كه فريم ويراي گوشيهارو با هم مقايسه مي كنه خوندم يعني اين سايت مياد از اولين فريم وير شروع مي كنه و تا آخريش يكي يكي تفاوتا رو ميگه توي اون نوشته بود دليلشو سوني اريكسون صدمه واردشدن به lcd گوشي گفته .راستي دوستي كه گفته فيل تصويري با پسونئ گيف خيلي با فيلم فرق داره بيشترين فرقش تو حجم فايل اگه شما تو كامپيوترم اينو امتحان كني مي بيني چقدر cpu استفاده ميشه

E-Masood
24-12-2007, 17:52
سلام دوستان

من وقتی گوشیم رو به شارژ میزنم بعد از زمان شارژ نشون میده که 100 درصد شارژ شده ولی وقتی شارژر رو جدا میکنم شارژش به 50 یا 60 میرسه و باید دوباره به شارژ بزنم تا پر بشه .
البته گوشیم رو یه دوماهی هست که خریدم و باتریش هم اصله و شارژ اولیه رو هم رعایت کردم حالا به نظر شما ایراد از کجاست؟
یه سوال دیگه هم داشتم اگه گوشیم رو فلش کنم صداها،تصاویر،و نرم افزارها و خصوصا SMSها پاک میشن؟

SAEED_BARCELONA
24-12-2007, 18:13
یه سوال دیگه هم داشتم اگه گوشیم رو فلش کنم صداها،تصاویر،و نرم افزارها و خصوصا SMSها پاک میشن؟
بله پاک میشن. بهترین کار اینه که با برنامه my phone explorer یه back up بگیری از گوشیت بعد که فلش کردی restore back up کنی

golmohammadi
24-12-2007, 22:51
راستي يك سوال
موقعي كه داخل يك پوشه ميريم مثلا موزيك طوري كه فايلهاي زيادي داره در اين صورت اون نوار اسكرول در گوشي من نمايش داده نميشه آيا مال همه اينجوريه يا فقط مال من اينجوريه ؟

SAEED_BARCELONA
24-12-2007, 23:45
مال من که نشون میده. من رفتم تو پیکچر بعد view modeرو گذاشتم روی list. این کارو کردم تا صفحه خیلی بره پایین.من 539 تا عکس دارم ولی بازم نوار اسکرول رو نشون داد.

golmohammadi
25-12-2007, 02:17
مال من که نشون میده. من رفتم تو پیکچر بعد view modeرو گذاشتم روی list. این کارو کردم تا صفحه خیلی بره پایین.من 539 تا عکس دارم ولی بازم نوار اسکرول رو نشون داد.

من دقيقا يادم نمياد
ولي فكر كنم اولاش داشت
بعدا كه تم و .. نصب كردم غيبش زد
دوستان ديگه بگين در گوشيهاي شما هست يا نيست ؟

marn
25-12-2007, 12:36
راستي يك سوال
موقعي كه داخل يك پوشه ميريم مثلا موزيك طوري كه فايلهاي زيادي داره در اين صورت اون نوار اسكرول در گوشي من نمايش داده نميشه آيا مال همه اينجوريه يا فقط مال من اينجوريه ؟

سلام
مشكلتون بخاطر خرابي فايل لايوت است اين فايل پايينو دانلود كن بعد با setool2lite بريز تو گوشيت درست ميشه
راستي بازم ميگم اون مشكل نشون ندادن فيلم تو گوشي بخاطر فريم وير و تو فريم ويراي جديد نيست R1KG001

hamkar1981
25-12-2007, 16:35
من دقيقا يادم نمياد
ولي فكر كنم اولاش داشت
بعدا كه تم و .. نصب كردم غيبش زد
دوستان ديگه بگين در گوشيهاي شما هست يا نيست ؟
منم اين مشكل دارم ولي زياد مهم نيست:10:

hamkar1981
25-12-2007, 16:37
بله دقيقا
اگه اين طور بود كه فايلهاي با پسوند GIF هم بايد بايد LCD خراب كنه
منم با اين نظر موافقم
تشكر دوست عزيز:10::10::5::5:

E-Masood
25-12-2007, 18:25
بله پاک میشن. بهترین کار اینه که با برنامه my phone explorer یه back up بگیری از گوشیت بعد که فلش کردی restore back up کنی

اگه بکاپ بگیرم بعد از مستر ریست یا فلش صداها مثلا SMS Alert ها قابل بازگشتند؟
اگه جواب این مشکل رو هم بدین ممنون میشم
وقتی گوشیم رو به شارژ میزنم نشون میده که پر شده ولی وقتی اون رو جدا میکنم دوباره به حالت اول برمیگرده و در ضمن گوشیم هم بعضی وقتها خودش خاموش میشه...!!!!

amirkhan_20e20
25-12-2007, 18:41
اگه جواب این مشکل رو هم بدین ممنون میشم
وقتی گوشیم رو به شارژ میزنم نشون میده که پر شده ولی وقتی اون رو جدا میکنم دوباره به حالت اول برمیگرده و در ضمن گوشیم هم بعضی وقتها خودش خاموش میشه...!!!!

اگه بتونی با update service اپدیت کنی که خیلی بهتره . اخرین ورژن واسه گوشیت رو نصب میکنه .

SAEED_BARCELONA
25-12-2007, 20:08
وقتی فلش میکنی تمام SMS alert ها با فریمور جدید میان تو گوشی.
اگه میخوای با update service آپدیت کنی حتما باید ADSL داشته باشی وگرنه با dial up گوشیت به فنا میره

parsbin
25-12-2007, 20:25
حالا فریمور های جدید اون قدری نسبت به قبلی ها تفاوت دارند که آپدیتشون صرف کنه؟!
در ضمن توی اینباکسم چند صد تا sms دارم هی پیغام میده که 95 از اینباکس پر شده نمیشه ظرفیت اینباکس رو زیاد کرد؟

snowy_winter
25-12-2007, 23:10
دوستان سلام

من برنامه ی my phone explorer رو دانلود و نصب کردم اما گوشیم رو پیدا نمیکنه... هم کابل usb و هم بلوتوث رو امتحان کردم ولی گوشی رو پیدا نکرد(no device found) ... به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟

پیشاپیش ممنون :11:

zidane010
26-12-2007, 10:54
دوستان سلام

من برنامه ی my phone explorer رو دانلود و نصب کردم اما گوشیم رو پیدا نمیکنه... هم کابل usb و هم بلوتوث رو امتحان کردم ولی گوشی رو پیدا نکرد(no device found) ... به نظرتون مشکلش چی میتونه باشه؟

شاید اپشین های برنامه رو تغییر دادی
وقتی برنامه باز میکنی F2 یا Optione برنامه بزن بعد تو قسمت connection گزینه ها رو مثل شکل زیر تغییر بده ببین مشکلت حل نمی شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

E-Masood
26-12-2007, 10:59
دوستان سلام

کارهایی رو که خود برنامه بهت میگه انجام بده یعنی باتری رو دربیار دوباره جا بنداز و سیستمت رو ریست کن بعد که بالا اومد برنامه رو اجرا کن و کابل رو به گوشیت بزن البته قبلش مطمئن باش که درایور USB گوشیت نصب شده باشه.(برنامه زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه!)

golmohammadi
26-12-2007, 13:56
سلام
مشكلتون بخاطر خرابي فايل لايوت است اين فايل پايينو دانلود كن بعد با setool2lite بريز تو گوشيت درست ميشه
راستي بازم ميگم اون مشكل نشون ندادن فيلم تو گوشي بخاطر فريم وير و تو فريم ويراي جديد نيست R1KG001

اولا مرسي از بابت راهنمايي
درثاني مورد دوم تائيد ميشه
اما اون موردي كه گفتي نشون دادن فيلمها در حالت3*3 كه به LCD ضرر داره ، اصلا تائيد نميشه

راستي من اون فايل لايوت را ريختم ولي فرقي نكرد
مگه مسير لايوت اين نيست ؟ tpa\system\layout

E-Masood
26-12-2007, 16:56
سلام دوستان

این هم دفترچه راهنمای فارسیK800i

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

snowy_winter
26-12-2007, 19:41
zidane010 و E-Masood عزیز ممنون از راهنماییتون:11:

کارهایی رو که خود برنامه بهت میگه انجام بده یعنی باتری رو دربیار دوباره جا بنداز و سیستمت رو ریست کن بعد که بالا اومد برنامه رو اجرا کن و کابل رو به گوشیت بزن البته قبلش مطمئن باش که درایور USB گوشیت نصب شده باشه.(برنامه زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه!)
این کارها رو امتحان کردم...فکر کنم مشکل از همون درایور باشه...تو قسمتconnection\com port اصلا پورت usb جزو پورتها نیست...درایورش رو چه جوری باید نصب کنم؟ (سی دی همراه گوشیم نبود)

چرا با بلوتوث هم گوشی رو پیدا نمیکنه؟

mortezaghaseme
26-12-2007, 20:18
كمك كمك
گوشي من k800 ميباشد متاسفانه بازدن ريست كلي ريست كرده ديگر لود نميشه ودر يك ضمينه دو گزينه select و info ديده ميشود
خواهشمندم ياريم فرمائيد

در ضمن فلاش هم نمي شه

B L A S T E R
26-12-2007, 20:54
مگه میشه فلش نشه؟؟

E-Masood
27-12-2007, 09:32

این کارها رو امتحان کردم...فکر کنم مشکل از همون درایور باشه...تو قسمتconnection\com port اصلا پورت usb جزو پورتها نیست...درایورش رو چه جوری باید نصب کنم؟ (سی دی همراه گوشیم نبود)

شما توی گوگل سرچ کن یا توی فرومها بگرد درایور گوشیت رو پیدا کن حجمش هم کمه!
آموزش نصبش رو هم میتونید توی موبایلستان پیدا کنید که یه فایل PDF هستش که آموزش فلش گوشیه و آموزش نصب درایور هم درش وجود داره.

E-Masood
27-12-2007, 09:35
كمك كمك
گوشي من k800 ميباشد متاسفانه بازدن ريست كلي ريست كرده ديگر لود نميشه ودر يك ضمينه دو گزينه select و info ديده ميشود
خواهشمندم ياريم فرمائيد

در ضمن فلاش هم نمي شه

چرا نمیشه؟

دقیقا بگو ببینم چکار میکنی و برنامه چی میگه؟

zidane010
27-12-2007, 10:23

این همون فلدر drivers که تو سی دیه.
امتحانش کن ببین مشکلت حل نمیشه
6.3 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خاستی برنامه ی خود سونی اریکسون نصب کنی (اونی که تو سی دیش هست) تو گوگل اینو سرچ کنSony Ericsson PC Suite حتما پیدا میکنی
اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
امیدوارم مشکلت حل بشه

lovepedram
27-12-2007, 14:23
از دوستان کسی از قیمت مموری (2gb (m2 واسه کا800 خبری نداره؟

E-Masood
27-12-2007, 22:35
سلام دوستان
من خیلی فوری به کاستوایز گوشیم احتیاج دارم هر جا گستم پیدا نکردم اینم مشخصاتش:
CDA102295/7 M_EAST_N_AFR
در ضمن اگه میشه بگید این دوتا مشخصات CDA توی گوشی چرا با هم فرق دارند یکی 51 و یکی دیگه 52 اگه فلش کنم مشکلی پیش نمیاد؟

snowy_winter
28-12-2007, 02:36
شما توی گوگل سرچ کن یا توی فرومها بگرد درایور گوشیت رو پیدا کن حجمش هم کمه!
آموزش نصبش رو هم میتونید توی موبایلستان پیدا کنید که یه فایل PDF هستش که آموزش فلش گوشیه و آموزش نصب درایور هم درش وجود داره.

این همون فلدر drivers که تو سی دیه.
امتحانش کن ببین مشکلت حل نمیشه
6.3 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خاستی برنامه ی خود سونی اریکسون نصب کنی (اونی که تو سی دیش هست) تو گوگل اینو سرچ کنSony Ericsson PC Suite حتما پیدا میکنی
اگه پیدا نکردی بگو برات اپ کنم
امیدوارم مشکلت حل بشه
مرسی ولی من هر چی گشتم نتونستم آموزش نصبش رو پیدا کنم... میشه همینجا توضیح بدین یا اگه لینکش رو دارین بذارین؟

بازم ممنون :11:

E-Masood
28-12-2007, 10:48
مرسی ولی من هر چی گشتم نتونستم آموزش نصبش رو پیدا کنم... میشه همینجا توضیح بدین یا اگه لینکش رو دارین بذارین؟

بازم ممنون :11:

بفرما دوست عزیز آموزش رو آپلود کردم با حجم 908KB و فرمت PDF

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

E-Masood
28-12-2007, 11:01
و این هم درایور K800i
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

marn
29-12-2007, 21:45
كمك كمك
خواهشمندم ياريم فرمائيد
در ضمن فلاش هم نمي شه
سلام
فلش برا چي ميخاي بكني برا اين كار به اين ساده اي مي خواي فلش كني
شما هم بايد اون فايل لايوت مه تو ادرس زير است و دانلود كني بعد با se tool2lite بريزي تو گوشيت قبلا دقيقا 2و3 نفر ديگه هم همين مشكلو داشتن بهشون گفتم اين كارو كردند درست شد فقط فايلو دانلود كن بريز تو گوشيت
دوستان به عرض هم ميرسونم تمام مشكلات مربوط به صفحه گوشي مثلا بالارفتن كلمات نبودن اسكرول بار و خيلي مسايل مربوط اينچنيني مربوط به فايل لايوت هستش
راستي گل محمدي جان شما هم دقيقا اين كارو بكن مطمئن باش درست ميشه نبودن اسكرول بار

فايل دانلودي بالا رو اصلا دستكاري نكنيد يكراست بزارين تو تو قسنت MISCFILE بعد رو فلش بزنيد.

golmohammadi
29-12-2007, 22:28
سلام
فلش برا چي ميخاي بكني برا اين كار به اين ساده اي مي خواي فلش كني
شما هم بايد اون فايل لايوت مه تو ادرس زير است و دانلود كني بعد با se tool2lite بريزي تو گوشيت قبلا دقيقا 2و3 نفر ديگه هم همين مشكلو داشتن بهشون گفتم اين كارو كردند درست شد فقط فايلو دانلود كن بريز تو گوشيت
دوستان به عرض هم ميرسونم تمام مشكلات مربوط به صفحه گوشي مثلا بالارفتن كلمات نبودن اسكرول بار و خيلي مسايل مربوط اينچنيني مربوط به فايل لايوت هستش
راستي گل محمدي جان شما هم دقيقا اين كارو بكن مطمئن باش درست ميشه نبودن اسكرول بار

فايل دانلودي بالا رو اصلا دستكاري نكنيد يكراست بزارين تو تو قسنت MISCFILE بعد رو فلش بزنيد.

من اين فايل را ريختم درست نشد
ديگه نميدونم اشكال از چيه
شايد فقط با تم اورجينال كار كنه ديگه نميدونم

SAMIYAN
29-12-2007, 23:48
:19:دوربین ولش کن کسی آنتی ویروس سراغ نداره:19:

golmohammadi
30-12-2007, 00:31
:19:دوربین ولش کن کسی آنتی ویروس سراغ نداره:19:

آنتي ويروس برا چي؟
اينجا كلوپ كا800 هست
و چون گوشي جاواست ويروسي نميشه

E-Masood
30-12-2007, 09:33
سلام دوستان
من عاجزانه تقاضای کمک دارم
من قبلا هم این رو مطرح کرده بودم .من گوشیم هر ازگاهی خودش خاموش میشه نه اینکه کاملا خاموش بشه چون وقتی به گوشیم زنگ میزنم پیغام نمیده که گوشی خاموش است بلکه پیغام میده امکان برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر وجود ندارد و برای راه اندازی مجدد باید گوشی رو با دکمه روشن کردن روشن کنم. یه بار هم فلش کردم ولی درست نشد.اینرو هم بگم که وقتی به شارژ میزنم بعد از مدت کوتاهی نشون میده که پر شده ولی بعد از اینکه از شارژ در میارم دوباره به حالت اول برمیگرده دیروز هم در حالی که توی شارژ بود این حالت واسش پیش اومد من خودم به باتری و شارژ مشکوکم ولی از طرفی هم باتریم اصله و حدود یک ماهی هست که خریدمش حالا جون خودتون ککککممممککککمممم کنید!!

satrianism
30-12-2007, 16:20
سلام
میخواستم ببینم راه حلی برای افزایش صدای k800 هست یا نه
اگه میشه راهنماییم کنید
zidane010
30-12-2007, 17:06
اره عزیز هست
خودم هم امتحان کردم جواب هم میده فقط یه مشکلی داره وقتی صدا تا اخر باز میکنی خرخر میکنه:20:
برای اطلاعات بیشتر به امضای اقای golmohammadi یا این تاپیک مراجعه کن

lovepedram
30-12-2007, 18:25

hessam_sz
30-12-2007, 21:33

قبلا كه حدود 35 تومن بود الان هم فكر نكنم خيلي تغييري كرده باشه

golmohammadi
31-12-2007, 01:46
سلام دوستان
من عاجزانه تقاضای کمک دارم
من قبلا هم این رو مطرح کرده بودم .من گوشیم هر ازگاهی خودش خاموش میشه نه اینکه کاملا خاموش بشه چون وقتی به گوشیم زنگ میزنم پیغام نمیده که گوشی خاموش است بلکه پیغام میده امکان برقراری ارتباط با مشترک مورد نظر وجود ندارد و برای راه اندازی مجدد باید گوشی رو با دکمه روشن کردن روشن کنم. یه بار هم فلش کردم ولی درست نشد.اینرو هم بگم که وقتی به شارژ میزنم بعد از مدت کوتاهی نشون میده که پر شده ولی بعد از اینکه از شارژ در میارم دوباره به حالت اول برمیگرده دیروز هم در حالی که توی شارژ بود این حالت واسش پیش اومد من خودم به باتری و شارژ مشکوکم ولی از طرفی هم باتریم اصله و حدود یک ماهی هست که خریدمش حالا جون خودتون ککککممممککککمممم کنید!!

با اين توضيحاتي كه شما دادين من فكر ميكنم كه باطري گوشي شما خرابه
چون باطري يا گوشي را تازه گرفتي دليل نميشه كه خراب نباشه
براي لوازم برقي و الكترونيكي هيچي تظميني نيست هر لحظه احتمال داره خراب بشه ...
در ضمن يه ترفند جالب هم ، همينجا بگم كه براي همه دوستان مفيده ( به خاطر اينكه به شما هم ربط داره )
اگر موقعي كه گوشي روشن هست بدون خاموش كردن باطري را دربياريد وقتي كسي بهتون زنگ بزنه پيغام خاموشي موبايل گفته نميشه بلكه پيغام برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر وجود ندارد ، پخش ميشه

aminphysics
31-12-2007, 03:02
سلام بر دوستان
مدتیه که درباره این دو گوشی کا800 و ان73 مطلب میخونم حاصل تجربیات من به قرار زیره:
بررسی تخصصی عکسهای دو موبایل در آدرس زیره:

2 صفحه است دقت کنید همه موارد رو بخونید

2 بررسی فیلمهای گرفته شده با دو موبایل :
کا800
URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

n73
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

در کل از نظر فیلم ان73 بسیار بهتر است و از نظر عکس نمیشد گفت دربعضی موارد کا800 و در بعضی موارد ان73 ولی برای اکثر کاربران که به داشتن فقط عکس از لحظات زندگیشون بسنده میکنند ان73 بهتر و عکسهای جالبتری دارد که در زمینه رنگ عکسها مشهود است البته رنگ سفید رو ان 73 نه خوب تقریبا بد پردازش میکنه که البته نمیشه درباره تمام موارد با قطعیت صحبت کرد
موفق و پیروز باشید
(ضمنا دوستان در بخشهای دیگر لینک بدن این مطلب رو بقیه بخونن خیلی ها می پرسن و صد البته با جناح گیری دوستان درباره موبایل های مورد نظرشون جواب میشنوند)

E-Masood
31-12-2007, 09:47
با اين توضيحاتي كه شما دادين من فكر ميكنم كه باطري گوشي شما خرابه
چون باطري يا گوشي را تازه گرفتي دليل نميشه كه خراب نباشه
براي لوازم برقي و الكترونيكي هيچي تظميني نيست هر لحظه احتمال داره خراب بشه ...
در ضمن يه ترفند جالب هم ، همينجا بگم كه براي همه دوستان مفيده ( به خاطر اينكه به شما هم ربط داره )
اگر موقعي كه گوشي روشن هست بدون خاموش كردن باطري را دربياريد وقتي كسي بهتون زنگ بزنه پيغام خاموشي موبايل گفته نميشه بلكه پيغام برقراري ارتباط با مشترك مورد نظر وجود ندارد ، پخش ميشه

من هم بخاطر همین موضوع اسم باتری رو آوردم چون قبلا شنیده بودم که اگه بدون خاموش کردن باتری رو دربیارم همچین پیغامی میده . حالا قیمت باتری چقدره این باتریهای معمولی کارشون چطوره تا کی کارمو راه میندازن؟

hamkar1981
31-12-2007, 11:09
سلام
میخواستم ببینم راه حلی برای افزایش صدای k800 هست یا نه
اگه میشه راهنماییم کنید
ميتوني فايلهاي آگوستيك را براي افزايش صدا(بيشتر تو هاندزفري )استفاده كني
اينم آدرسش

موفق باشي

hamkar1981
31-12-2007, 11:11
سلام بر دوستان
مدتیه که درباره این دو گوشی کا800 و ان73 مطلب میخونم حاصل تجربیات من به قرار زیره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2 صفحه است دقت کنید همه موارد رو بخونید

کا800

n73

در کل از نظر فیلم ان73 بسیار بهتر است و از نظر عکس نمیشد گفت دربعضی موارد کا800 و در بعضی موارد ان73 ولی برای اکثر کاربران که به داشتن فقط عکس از لحظات زندگیشون بسنده میکنند ان73 بهتر و عکسهای جالبتری دارد که در زمینه رنگ عکسها مشهود است البته رنگ سفید رو ان 73 نه خوب تقریبا بد پردازش میکنه که البته نمیشه درباره تمام موارد با قطعیت صحبت کرد
موفق و پیروز باشید
(ضمنا دوستان در بخشهای دیگر لینک بدن این مطلب رو بقیه بخونن خیلی ها می پرسن و صد البته با جناح گیری دوستان درباره موبایل های مورد نظرشون جواب میشنوند)
دوست عزيز ما تاپيك هاي مقايسه اين دو گوشي رو داريم
اينجا فقط و فقط k800:10:

scorpio6_ir
31-12-2007, 12:35
1- فریمور K800_R8BA024 از کجا میتونم دانلود کنم؟؟
2- برای دانلودش فقط باید M_EAST_N_AFR باشه ؟؟؟
3- برای ریختن فریمور باید MAIN هم فلش کنیم ؟؟ اگه جواب مثبت هستش همین که cybershot.4shared.com K800_R8BA024_MAIN_GENERIC_WI_RED52 درسته ؟؟؟

golmohammadi
31-12-2007, 12:51
من هم بخاطر همین موضوع اسم باتری رو آوردم چون قبلا شنیده بودم که اگه بدون خاموش کردن باتری رو دربیارم همچین پیغامی میده . حالا قیمت باتری چقدره این باتریهای معمولی کارشون چطوره تا کی کارمو راه میندازن؟

راستش ديروز خودم يه باطري گرفتم برا كا800
تو بازار چيزي بنام باطري كا800 وجود نداره
چون باطري 3 گوشي كا800 و كا810 و زد510 يكيه واسه همين برا همشون يكنوع باطري ميفروشند
تنها فرقشون اگه باشه در نوشته هاي پشت باطري هست كه فكر كنم فقط كا810 فرق ميكنه . اگه يكي از دوستان لطف كنه و يه عكس و يا نوشته هاي پشت باطري كا810 را بزاره ممنون ميشم
شما هم اگر تونستين باطري كا810 بگيرين بهتره چون كمي دوامش بيشتر از كا800 هست(يك ساعت در مكالمه)
اين هم دو تا عكس از باطري كه دست چپي باطري اصلي گوشي كا800 و دست راستي باطري هست كه بعدا گرفتم . اينو 8 تومن گرفتم برا 6 تومن هم باطري بود ولي فروشنده گفت اين بهتره. چند روز تست ميكنم و نتيجه را اعلام ميكنم

golmohammadi
31-12-2007, 12:59
سلام بر دوستان

2 صفحه است دقت کنید همه موارد رو بخونید

کا800

n73

موفق و پیروز باشید

دوست عزيز كمي دير جنبيدي اين مقايسه ها خيلي وقت پيش شده ...
بعدشم همانطور كه دوستمون hamkar1981 گفتند اين تاپيك فقط براي كا800 هست و مقايصه ها جاي ديگري دارند
سوما n73 هرچقدر هم كه خوب باشه فلش نداره مثل كا750 LED داره كه برد مفيدش 1 متره پس از لحاظ عكاسي در نور كم هيچوقت به كا800 كه فلش زنون داره ، نميتونه برسه (حداقلش در اين مورد)
موفق باشي

golmohammadi
31-12-2007, 14:11
چون يه سري از مشكلات گوشي مربوط به خراب بودن باطري ميشود ، لازم ديدم علائم مربوط به خراب بودن باطري را در اينجا بزارم
مشكلاتي كه ممكن است موقع خراب شدن باطري سر گوشي پيش بياد :
1- تخليه سريع باطري(كه معمولا هر كسي ميتونه اين گزينه را تشخيص بده)
2- هنگ كردن گوشي
3- بهم ريختن تنظيمات تاريخ و ساعت
4- خاموش شدن خود بخود گوشي
لازم به ذكر هست كه اگر اين مشكلات فقط يكبار پيش بيايد ايراد از باطري نيست بلكه بوجود آمدن پياپي مشكلات فوق نشان از معيوب بودن باطري ميدهد

نكته : احتمالش هست كه كنتاكتهاي مسي در باطري لكه دار شده باشند كه اين عامل باعث ميشه تا ولتاژ كاملا به گوشي نرسه و مشكلات بالا را بوجود بياره . جهت رفع عيب فوق لكه ها را با دستمال آعشته به الكل ، تميز ميكنيم و يا با يك شيء فلزي مناسب مثلا نوك پيچ كشتي كوچك( تخت ) تميز ميكنيم.

SAEED_BARCELONA
31-12-2007, 17:18
تو بازار چيزي بنام باطري كا800 وجود نداره
چون باطري 3 گوشي كا800 و كا810 و زد510 يكيه واسه همين برا همشون يكنوع باطري ميفروشند
باطریه w850 هم همینه( BST-33)

B L A S T E R
31-12-2007, 17:58
بهم ريختن تنظيمات تاريخ و ساعت
اگه pc suit رو گوشیتون نصب باشه وقتی گوشی رو متصل میکنید سوال میکنه ایا مایلید ساعت و تاریخ با کامپیوتر یکی بشه اگه yes رو بزنید هر وقت گوشیتون رو وصل کنید زمان و تاریخش عوض میشه.

golmohammadi
31-12-2007, 19:34
باطریه w850 هم همینه( BST-33)

خوبه . شما ديدينش؟
عمر باطري w850 چقدره ؟
خبر داري؟

golmohammadi
31-12-2007, 19:37
اگه pc suit رو گوشیتون نصب باشه وقتی گوشی رو متصل میکنید سوال میکنه ایا مایلید ساعت و تاریخ با کامپیوتر یکی بشه اگه yes رو بزنید هر وقت گوشیتون رو وصل کنید زمان و تاریخش عوض میشه.

اين كه اره
من استفاده از اين برنامه را براي همه توصيه ميكنم
چرا كه با استفاده از اين برنامه ، موقع وصل شدن گوشي به كامپيوتر ، گوشي خاموش نميشود
و اين يك حسن خوبيه
در صفحات قبل راجب اين موضوع نوشته بودم

SAEED_BARCELONA
31-12-2007, 21:59
خوبه . شما ديدينش؟
عمر باطري w850 چقدره ؟
خبر داري؟
آره دیدمش. داداشم داره
باطریش خوب دووم میاره. نور صفحش چون کمه خوب میمونه. فلششم که LED
در کل کارمونو دو روزی راه میندازه. آهنگ زیاد گوش میده داداشم ولی بازم خوب میمونه باطریش

persianphonix
31-12-2007, 22:52
دوستان سلام
گوشی من وقتی که با ایرانسل به اینترنت وصل میشوم هیج عکسی در صفحات وب نشان نمیدهد آیا تنظیمات خاصی باید انجام بدم گوشیم کا 800

nemonemo
01-01-2008, 11:15
دوستان سلام
من مي خواستم واسه گوشيم (k800) رم بخرم ميگن 2 گيگابايت اگه اصل نباشه هنگ ميكنه يك گيگابايت بخر
راهنمايي مي كنين

SAEED_BARCELONA
01-01-2008, 11:32
رم که اصلو غیر اصل نداره. فرقی نمیکنه

Highbury
01-01-2008, 12:26
تایید میشه رم که اصل و غیر اصل نداره
مطمئن باش با هر مارکی که بگیری 2 گیگ که هیچی برو 8 گیگش رو بخر اگه کا800 هنگ کرد من گوشیت رو دو برابر قیمت از شما میخرم.
اینا همش حرفه

hamkar1981
01-01-2008, 12:27
دوستان سلام
من مي خواستم واسه گوشيم (k800) رم بخرم ميگن 2 گيگابايت اگه اصل نباشه هنگ ميكنه يك گيگابايت بخر
راهنمايي مي كنين
بابا يك گيگش كه به اين زوديها پر نميشه
ولي من هم راجع به اصل و غير اصل بودن رم چيزي نشنيدم:10:

persianphonix
01-01-2008, 13:44
هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟

SAEED_BARCELONA
01-01-2008, 13:50
مطمئن باش با هر مارکی که بگیری
دو مارک بیشتر نیست. san disk و sony. دوتاشونم عالین

2 گیگ که هیچی برو 8 گیگش رو بخر اگه کا800 هنگ کرد من گوشیت رو دو برابر قیمت از شما میخرم.
تا 4 گیگ ساپورت میکنه k800

هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
اگه کسی جواب سوالتو میدونست میگفت

golmohammadi
01-01-2008, 14:31
دوستان سلام
راهنمايي مي كنين

اولا كه همه به مموري ميگند رم بابا رم با مموري فرق داره ...
مجيد ايني كه شما ميگين رم نيست مموري هست و كار اين دوتا باهم متفاوت هست ...
در ثاني اره منم فكر نكنم اصل غير اصل باشه
من موقع گرفتن گوشي ميگفت رم 1 گيگ با گارانتي را ميده 25 تومن و بدون گارانتي را ميده 20 تومن منم بدون گارانتيشو گرفتم و هيچ مشكلي هم وجود نداشت
اگه تونستي 2 گيگ بگيري خوب ميشه ولي بايد قيمتشم در نظر بگيري و لي در كل 1 گيگ كاره ادمو كامل را ميندازه

lovepedram
01-01-2008, 14:40
دوستان من مموری 2gb میخوام بخرم ولی تو بازار چون مموری 2gb اونم از نوع M2 کم هستش زیاد از قیمت و نوعش آگاه نیستم اگه بشه منو تو این مورد راهنمایی کنید؟

E-Masood
01-01-2008, 19:34
اين باتريهاي معمولي چطورند كارمو راه ميندازند ؟

SAMIYAN
01-01-2008, 21:58
دوستان من مموری 2gb میخوام بخرم ولی تو بازار چون مموری 2gb اونم از نوع M2 کم هستش زیاد از قیمت و نوعش آگاه نیستم اگه بشه منو تو این مورد راهنمایی کنید؟

اگر می خواستی1gbسونی بخری قیمتش 230000ریال است .:13:

golmohammadi
01-01-2008, 22:21
اين باتريهاي معمولي چطورند كارمو راه ميندازند ؟

من يه باطري گرفتم فروشنده ميگفت خوبه
راستش در كاركرد عادي منظور بدون مكالمه ويا بازي و .. ، يك و نيم روز كار ميكنه
فردا ميرم پسش گردونم

من دوباره درخواست ميكنم هركس گوشي كا810 داره يك عكس از باطري و يا نوشته هاي پشت باطري را اينجا بنويسه ممنون ميشم