مشاهده نسخه کامل
: كلوپ K790-k800-k810
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
19
20
21
معین طلا
12-07-2008, 14:07
به کامپیوتر های دیگه وصل کردم بازم جواب نداد....
تا دو روز پیش راحت کار میکرد بدون هیچ مشکلی......
یه دفه اینجوری شد بدون اینکه ضربه بخوره یا خیس بشه
اعصابمو خورد کرده .............
Hadi King
12-07-2008, 14:18
به کامپیوتر های دیگه وصل کردم بازم جواب نداد....
تا دو روز پیش راحت کار میکرد بدون هیچ مشکلی......
یه دفه اینجوری شد بدون اینکه ضربه بخوره یا خیس بشه
اعصابمو خورد کرده .............
پورت USB گوشيت رو با مسواك پاك كن ببين كثيف نشده !
ببين موقعي كه كابل رو به USB كامپيوتر زدي و به گوشي هم وصل كردي بعد از 2 . 3 دقيقه كابل رو از USB كامپيوترت جدا كن ســـر كابل رو دست بگير ببين داغ نكرده :20:
اگه داغ كرده مشكل از USB كامپيوتر اگه داغ نكرده كه از پورت هاي گوشيت هست بايد ببري تعويض كني:11:
موفق باشيد!:40:
Spaniuly
12-07-2008, 14:51
پورت USB گوشيت رو با مسواك پاك كن ببين كثيف نشده !
ببين موقعي كه كابل رو به USB كامپيوتر زدي و به گوشي هم وصل كردي بعد از 2 . 3 دقيقه كابل رو از USB كامپيوترت جدا كن ســـر كابل رو دست بگير ببين داغ نكرده :20:
اگه داغ كرده مشكل از USB كامپيوتر اگه داغ نكرده كه از پورت هاي گوشيت هست بايد ببري تعويض كني:11:
البته اگه از پورت گوشي بود شارژر هم جواب نميداد ديگه درسته واقعا لازمه كه مسواك بزنه پورت گوشي رو؟
سلام دوستان
کسی تا حالا از k800 به عنوان وبکم استفاده کرده ؟؟
اگر کمک کنین ممنون میشم خیلییییییییییییی
کمکککککککککککککککککککک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadi King
12-07-2008, 16:23
تقريبا مطمئن شدم كه نميشه
منم يه زماني اون اوايل كه كا800 خريدم خيلي خودمو جر دادم نميشه البته اگه شد لطف ميكني به منم ياد بدي
سلام دوستان
کسی تا حالا از k800 به عنوان وبکم استفاده کرده ؟؟
اگر کمک کنین ممنون میشم خیلییییییییییییی
کمکککککککککککککککککککک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول بالا جوابــــ داده :11:
Setareh 2006
12-07-2008, 18:05
پروفايل يك حالت هست براي تغيير دادن سريع حالت گوشي يعني مجبور نيستي وقتي از خونه مياي بيرون بذاري رو Outdoor بيشترين مورد استفاه اش تو Meeting هست كه بلافاصله گوشيتو رو حالت ويبرا قرار ميده خيلي چيز مهمي نيست (به نظر من) چون كافيه تنظيمات حالت نرمال رو به دلخواه تغيير بدي مثلا صداي زنگ رو بذاري آخر
همونطور كه ميدوني صداي زنگ كا800 خيلي كر كننده نيست ميتوني بذاري آخر اينجوري مثله پروفايل خارج از خونه هم ميشه. من پروفايل رو معمولا انگولاك نميكنم رو نرمال هست هميشه. چيز واجبي نيست كه بخواي موبه مو اجراش كني
اينكه تو خيابون هستي و نميتوني تو نور روز صفحه رو ببيني طبيعي هست همه گوشيها توي نور مستقيم روز صفحه شون ديده نميشه به براتنس هم ربطي نداره برايتنس نور خود صفحه رو افزايش ميده نور گير كه نيست
خوب تو تنظيمات گوشي دو نوع زبان داريم:
زبان نوشتار
زبان گوشي
اگه فارسي نيستن هيچكدوم طبيعي هست كه نتوني فارسي SMS تايپ كني البته من خيلي كم ديدم يك گوشي سوني اريكسون موجود در بازار ايران كه آكبند هم باشه نه زبان گوشي و نه نوشتارش فارسي نداشته باشه اين مراحل رو طي كن:
برو به منو گوشي / تنظيمات / عمومي / گزينه زبان رو انتخاب كن صفحه اي كه باز شد تو اون ميتوني ببيني گوشيت چه زبون هايي رو ساپورت ميكنه اگه فارسي داشت انتخاب كن
در صورتي كه گوشي زبان نوشتاري فارسي رو ساپورت كنه (قريب به اتفاق ساپورت ميكنن) كافيه وقتي داري SMS تايپ ميكني دكمه # رو نگه داري زبان هاي نوشتاري + 123 اونجا موجود هستند فارسي داشت انتخاب كن و فارسي تايپ كن
اميدوارم استفاده لازم رو ببري اگه سوال ديگه يا نكته مبهمي هست من و دوستان عزيزم آماده جوابگويي هستيم
توی این قسمت : تنظيمات / عمومي / گزينه زبان ، قبلا رفتم ولی نه در قسمت زبان گوشی و نه در قسمت زبان نوشتن گزینه ی فارسی وجود نداره ، زبان هاش این ها هستند
Phone Language
:
According to SIM
English
Indonesia
Bhs Malaysia
Filipinio
و دو زبان دیگه که با حروف مخصوص خودشون نوشته شده یکیش فکر کنم چینی هستش یکیش هم نمی دونم شاید ویتنامی
Writing Language
:
English
Indonesian
Chinese Simplified
Standard abc
123...
همين ، اصلا زبان فارسی توشون نیست
در ضمن نمی دونم وقتی گوشی رو روشن می کنیم چه کار کنم که دیگه اول اون منوی پروفایل نیاد ؟
hessam_sz
12-07-2008, 19:14
شما بايد كلا گوشيت رو فلش كني و يه فريمور فارسي دار بريزي رو گوشييت
reza-atom
12-07-2008, 20:11
سلام
اگه ميشه دوستاني كه K810 خريدن بنويسن با كليدهاي جديدش مشكل دارن يا نه؟؟؟خيلي مهمه!!!
Alishmas
12-07-2008, 20:46
سلام ، من گوشيم دوربينش تقلبي بوده ، براي همين کيفيت عکس هاش زياد خوب نيست ،
ميخواستم ببينم قيمت دوربين چنده که يه دوربين ديگه بخرم و عوضش کنم.
اين دوربين رو چند ازم بر ميدارن ؟
Spaniuly
12-07-2008, 21:44
ستاره همونطور كه حسام جان فرمود بايد فلش كني و فريمور فارسي بزني روش براي انكار ميتوني به تاپيك تبديل K800 به K810 هم مراجعه كني شايد دلت خواست به 810 هم تبديلش كني من همون اول هم حدس زدم كه گوشيت فارسي نداره
اينم كد تاپيك تبديل 800 به 810
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Spaniuly
12-07-2008, 22:26
اين اولين باره كه يه همچين چيزي ميشنوم مگه ميشه دوربين رو عوض كرد؟ البته اگه ميدوني تقلبي هست چرا نمبري به فروشنده اعتراض كني؟
Hadi King
13-07-2008, 01:25
سلام
اگه ميشه دوستاني كه K810 خريدن بنويسن با كليدهاي جديدش مشكل دارن يا نه؟؟؟خيلي مهمه!!!
من خودم ندارم ولي دوستام داره هيچ مشكلي با كليد ها نداره ؟ چه طور مگــــه :20:
اين اولين باره كه يه همچين چيزي ميشنوم مگه ميشه دوربين رو عوض كرد؟ البته اگه ميدوني تقلبي هست چرا نمبري به فروشنده اعتراض كني؟
دوربين عوض كننـــــــ مگه عوض هم ميكننــــ :18:
حالا ببر به فروشنده نشون بده كه كلي از خريــــدش گذشته :13:
Spaniuly
13-07-2008, 09:30
من خودم ندارم ولي دوستام داره هيچ مشكلي با كليد ها نداره ؟ چه طور مگــــه :20:
دوربين عوض كننـــــــ مگه عوض هم ميكننــــ :18:
حالا ببر به فروشنده نشون بده كه كلي از خريــــدش گذشته :13:
H.VIKE تا حالا همچين چيزي شنيده بودي ؟ من كه اولين باره
Hadi King
13-07-2008, 10:16
H.VIKE تا حالا همچين چيزي شنيده بودي ؟ من كه اولين باره
از شهـــر هاي ديــــگه خبري ندارم ولــــي تو شهر خودمون تا حالا نشنيدم از عوض كردن دوربين :41:(H.VIKE)...هادي :11:
Alishmas
13-07-2008, 10:46
چرا اينقدر تعجب کرديد ؟
دوربينش خيلی راحت در مياد ! فقط يه فيش داره ( البته کار ما ها نيست ، اون هايی که تو کار سخت افزار موبايل هستند ميتونن)
من ميخوام عوض کنم ، فکر کنم حدود 40 تومنه !
Hadi King
13-07-2008, 10:55
چرا اينقدر تعجب کرديد ؟
دوربينش خيلی راحت در مياد ! فقط يه فيش داره ( البته کار ما ها نيست ، اون هايی که تو کار سخت افزار موبايل هستند ميتونن)
من ميخوام عوض کنم ، فکر کنم حدود 40 تومنه !
مــــا تعجب نكرديم گفتيم كه تو شهر خودمون ما همچين چيزي رو نشنيده بوديــــم:41:همين :46:
Spaniuly
13-07-2008, 11:47
مــــا تعجب نكرديم گفتيم كه تو شهر خودمون ما همچين چيزي رو نشنيده بوديــــم:41:همين :46:
منم همينطور تاحالا نديدم البته چرا به فروشنده اعتراض نميكني؟
Setareh 2006
13-07-2008, 12:31
شما بايد كلا گوشيت رو فلش كني و يه فريمور فارسي دار بريزي رو گوشييت
میشه بگین فلش کردن یعنی چی ؟ دقیقا باید چکار کنم ؟ آیا خودم می تونم این کار رو بکنم یا باید بدم فروشنده این کار رو بکنه ؟
در ضمن یک سوال دیگه دارم ، یکی از برنامه هایی که فروشنده موقع آپگرید ریخت روش دیکشنری هستش وقتی دیکشنری رو استفاده می کنم حروف فارسی و نوشته های فارسی رو قشنگ نشون میده ولی نمی دونم چرا توی قسمت زبان گوشی و زبان نوشتن اصلا گزینه فارسی وجود نداره ؟
Setareh 2006
13-07-2008, 12:32
ستاره همونطور كه حسام جان فرمود بايد فلش كني و فريمور فارسي بزني روش براي انكار ميتوني به تاپيك تبديل K800 به K810 هم مراجعه كني شايد دلت خواست به 810 هم تبديلش كني من همون اول هم حدس زدم كه گوشيت فارسي نداره
اينم كد تاپيك تبديل 800 به 810
گوشی که خودش کا 810 هستش
Hadi King
13-07-2008, 12:40
میشه بگین فلش کردن یعنی چی ؟ دقیقا باید چکار کنم ؟ آیا خودم می تونم این کار رو بکنم یا باید بدم فروشنده این کار رو بکنه ؟
در ضمن یک سوال دیگه دارم ، یکی از برنامه هایی که فروشنده موقع آپگرید ریخت روش دیکشنری هستش وقتی دیکشنری رو استفاده می کنم حروف فارسی و نوشته های فارسی رو قشنگ نشون میده ولی نمی دونم چرا توی قسمت زبان گوشی و زبان نوشتن اصلا گزینه فارسی وجود نداره ؟
گوشی که خودش کا 810 هستش
گوشي تازه خريدي خودت فلش نكني بهتره ببر همون جا بهشون بگو زبان فارسي بهش اضافه كنن كه با باكس اينكار رو برات انجام ميدن :46:
:20:
ديكشنري خودت فارسي ساپورت ميكنه ولي گوشي شما فارسي روش نصب نيست به خاطر اينه كه فارسي ساپورت نميكنــــه :11:
Setareh 2006
13-07-2008, 12:45
گوشي تازه خريدي خودت فلش نكني بهتره ببر همون جا بهشون بگو زبان فارسي بهش اضافه كنن كه با باكس اينكار رو برات انجام ميدن :46:
:20:
ديكشنري خودت فارسي ساپورت ميكنه ولي گوشي شما فارسي روش نصب نيست به خاطر اينه كه فارسي ساپورت نميكنــــه :11:
ممنون که این قدر سریع پاسخ دادی . آیا بایت این کار باز هم باید هزینه ای پرداخت کنم ؟
راستی منظورتون از باکس یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین ؟
Hadi King
13-07-2008, 12:49
ممنون که این قدر سریع پاسخ دادی . آیا بایت این کار باز هم باید هزینه ای پرداخت کنم ؟
راستی منظورتون از باکس یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین ؟
شما كه گوشي از خودشون گرفتين فــــكر كنم مفتي برات فلش كنن ؟
باكس هم دستگاهي پيشرفته هستش برا فلش گوشي هاي سوني اريكسون :11:
p30boy.s
13-07-2008, 13:01
سلام
برای اول کار هر کس راهنمای فارسی دارد بگذارد
هركس راهنماي فارسي ميخواهد ميتونه ازلينك زير دانلود كنه فرمتش هم pdf هست:20:
p30boy.s
13-07-2008, 13:11
شايد دان طول بكشه ولي مي ارزه
Spaniuly
13-07-2008, 15:01
راستي صداي K810 هم به اندازه K800 ضعيفه يا فقط K800 تو كم بودن صدا روي K310 رو سفيد كرده؟
hessam_sz
13-07-2008, 15:17
دوستان اگر مين خالي فلش كنم تمام پچ هايي كه تا حالا نصب كردم پاك ميشه؟
mostafaeshghi
13-07-2008, 16:21
راستي صداي K810 هم به اندازه K800 ضعيفه يا فقط K800 تو كم بودن صدا روي K310 رو سفيد كرده؟
بله این ود گوشی در یک حد صدا دارند! ولی شما در کل به محصولات سونی اریکسون دقت کنید میبینید که سری کا که اول امس کمرا نیز هست نقطه ی قوت کارشون رو دیوربین هست و نه چیز دیگری و برعکس در سری دبلیوست که به صدا اهمیت بیشتری داده میشه !
ولیبه نظر من صدای کا800 کم نیست ، یعنی برای یه گوشی با این همه امکانات کافیه! شما موقعی میگی صداش کمه که بری با گوشیهای دیگه مثل ان73 یا دبلیو850 و ... مقایسه کنی!
Alishmas
13-07-2008, 17:55
آره ، فقط پچ ها پاک ميشه :10:
Hadi King
13-07-2008, 18:07
اين دو گوشي با هم فرقي ندارن چه از لحاظ صدا و دوربين :41:
حسام جون از اون سوالا بود هااااااااا
B L A S T E R
13-07-2008, 19:02
شوخی میکنی؟
کیفیت صدای گوشی k800 بسیار عالی و در حد اعلا هست
باند ماشین نیست که !!! گوشی در همین حد صداش خوبه
نه بیشتر نه کمتر
hessam_sz
13-07-2008, 19:38
:31:
حسام جون از اون سوالا بود هااااااااا
شوخی میکنی؟
چرا اينطوري رفتار ميكننين با آدم.
آخه يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومد كه ميدونستم مجبورم mian را فلش كنم ولي چون خيلي پچ رو گوشيم نصب كردم خيلي برام سخت بود كه از دستشون بدم.واسه همين پرسيدم گفتم شايد فرجي بشه.:31:
الانم دارم يكي يكي پچ هام را نصب ميكنم:41:
Spaniuly
13-07-2008, 21:51
بله این ود گوشی در یک حد صدا دارند! ولی شما در کل به محصولات سونی اریکسون دقت کنید میبینید که سری کا که اول امس کمرا نیز هست نقطه ی قوت کارشون رو دیوربین هست و نه چیز دیگری و برعکس در سری دبلیوست که به صدا اهمیت بیشتری داده میشه !
ولیبه نظر من صدای کا800 کم نیست ، یعنی برای یه گوشی با این همه امکانات کافیه! شما موقعی میگی صداش کمه که بری با گوشیهای دیگه مثل ان73 یا دبلیو850 و ... مقایسه کنی!
راستش كارم به N73 نكشيد چون جلوي E250 ضايع شد گوشيم نه خداييش صداي K800 از همه گوشيهايي كه به عمرم ديدم پايينه البته شايدم مال من اينجوري باشه حتي وقتي به موزيك پلير مي رم و اكولايزر رو روي دستي قرار ميدم و همشو ميذارم آخر و حالت رو رو استريو قرار ميدم بازم جلوي E250 كم مياره
Spaniuly
13-07-2008, 21:55
کیفیت صدای گوشی k800 بسیار عالی و در حد اعلا هست
باند ماشین نیست که !!! گوشی در همین حد صداش خوبه
نه بیشتر نه کمتر
ميدوني چيه من قبل اين كه K800 بخرم گوشيم از اين چيني هاي 5 بانده بود واسه همين اصلا عقده صدا ندارم منم معتقدم كه صداي گوشي هرچي كم باشه متين تره
معمولا گوشي نديده ها سنگ صداي بالاي گوشي رو به سينه ميزنن منم فقط خواستم بدونم همه 800 ها اينجورين يا مال من اينجوري از آب در اومده البته راضيم ازش چون قبل خريد كا800 از بين تمام مدلهاي گوشي سوني اريكسون (كتاب راهنماي كامل گوشي دارم) انتخاب كردم و بهترين گزينه بود حتي گزينه اي بهتر از 850
Hadi King
13-07-2008, 22:56
آخه يه مشكلي واسه گوشيم پيش اومد كه ميدونستم مجبورم mian را فلش كنم ولي چون خيلي پچ رو گوشيم نصب كردم خيلي برام سخت بود كه از دستشون بدم.واسه همين پرسيدم گفتم شايد فرجي بشه.:31:
چيــــزي نگفتيم حسام عزيز ناراحــــت ميشي :31:
ميدوني چيه من قبل اين كه K800 بخرم گوشيم از اين چيني هاي 5 بانده بود واسه همين اصلا عقده صدا ندارم منم معتقدم كه صداي گوشي هرچي كم باشه متين تره
معمولا گوشي نديده ها سنگ صداي بالاي گوشي رو به سينه ميزنن منم فقط خواستم بدونم همه 800 ها اينجورين يا مال من اينجوري از آب در اومده البته راضيم ازش چون قبل خريد كا800 از بين تمام مدلهاي گوشي سوني اريكسون (كتاب راهنماي كامل گوشي دارم) انتخاب كردم و بهترين گزينه بود حتي گزينه اي بهتر از 850
افريــــــن به انتخابـــــت كه 850 رو ول كردي رفتي گوشي مورد علاقه خودت رو گرفتيــــــ :11:
بهترين كارت اين بوده كه دفترچه راهنما ها رو خوندي بعد انتخاب كردي
Setareh 2006
14-07-2008, 05:08
چيــــزي نگفتيم حسام عزيز ناراحــــت ميشي :31:
افريــــــن به انتخابـــــت كه 850 رو ول كردي رفتي گوشي مورد علاقه خودت رو گرفتيــــــ :11:
بهترين كارت اين بوده كه دفترچه راهنما ها رو خوندي بعد انتخاب كردي
میشه بگین این کتاب راهنمای خرید گوشی دقیقا چه عنوانی داره و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟
Spaniuly
14-07-2008, 06:53
H.Vike جان ممنونم والا به نظر من K850 فقط دوربينش از K800 بالاتره :850 جوي استيك نداره و براي من داشتن جوي استيك خيلي مهمه
Spaniuly
14-07-2008, 06:56
میشه بگین این کتاب راهنمای خرید گوشی دقیقا چه عنوانی داره و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟
اسم اين كتاب اينه :
راهنماي خريد موبايل جي اس ام
توش مدلها و قيمت گوشيهاي زير + امكانات هر گوشي رو به طور كامل نوشته هر صفحه اين كتابچه اختصاص به يك مدل گوشي داره + تصوير اندازه واقعي گوشي چيز توپيه من از نمايشگاه تهران تهيه كردم داداشم رفه بود تهران كنكور ارشد بده اونموقع بود كه خريد از اونجا
mostafaeshghi
14-07-2008, 07:06
راستش كارم به N73 نكشيد چون جلوي E250 ضايع شد گوشيم نه خداييش صداي K800 از همه گوشيهايي كه به عمرم ديدم پايينه البته شايدم مال من اينجوري باشه حتي وقتي به موزيك پلير مي رم و اكولايزر رو روي دستي قرار ميدم و همشو ميذارم آخر و حالت رو رو استريو قرار ميدم بازم جلوي E250 كم مياره
به نظر من که صداش کم نیست و مناسبه ، شما برای این که از صدای کا800 پایینتر را هم ببینی بهتر یه سر به گوشیهای سامسونگ بزنی! حتما مدلهایی هستند که صداشون بسیار ضعیفتر باشند!
B L A S T E R
14-07-2008, 08:58
چندتا پچ داری؟
خب همرو با هم مخلوط کن:10:
Spaniuly
14-07-2008, 10:38
به نظر من که صداش کم نیست و مناسبه ، شما برای این که از صدای کا800 پایینتر را هم ببینی بهتر یه سر به گوشیهای سامسونگ بزنی! حتما مدلهایی هستند که صداشون بسیار ضعیفتر باشند!
به هر حال شايد حدسم درست باشه كه 800 من صداش اينقدر ضعيفه
mostafaeshghi
14-07-2008, 18:29
به هر حال شايد حدسم درست باشه كه 800 من صداش اينقدر ضعيفه
خب شاید ! که این میطلبه که شما برای اطمینان حتما به یه تعمیراتی موبایل مطمئن مراجعه کنید !
golmohammadi
14-07-2008, 19:07
حقته
چون قبول نكردي كه عده اي پچ را تبديل به يه پچ بكني
و يه بار پچ بريزي و راحت بشي
E250 ؟
صداش از K800 معمولي شايد بيشتر باشه ولي از ته چاه مياد
اما وقتي هك شد و اكواستيك X800 ريخته شد E250 ميره كنار ...
hessam_sz
14-07-2008, 21:52
حقته
چون قبول نكردي كه عده اي پچ را تبديل به يه پچ بكني
و يه بار پچ بريزي و راحت بشي
حالا كه ديگه تموم شد تقريبا از صبح تا شب طول كشيد.ولي مشكل اينجا بود كه پچ ها پراكنده بودن اگر نه اين كار را ميكردم .
Spaniuly
15-07-2008, 07:27
البته حالا حالاها بايد سماق بمكم تا Cid 53 هك بشه
golmohammadi
15-07-2008, 11:10
اينطور كه من ميبينم حالا حالاها بايد صبر كني ...
حالا كه ديگه تموم شد تقريبا از صبح تا شب طول كشيد.ولي مشكل اينجا بود كه پچ ها پراكنده بودن اگر نه اين كار را ميكردم .
از صبح تا شب ؟:19:
بابا چه خبره ؟
مگه چند تا ريختي؟
من پچهاي معمولي را در 12 ثانيه نصب ميكنم
مابقي هم تا 60 ثانيه نصب ميشند ...
hessam_sz
15-07-2008, 12:12
اينطور كه من ميبينم حالا حالاها بايد صبر كني ...
بابا چه خبره ؟
مگه چند تا ريختي؟
اولا كه گفتم چون پراكنده بود بيشتر وقتم صرف پيدا كردنش شد اگر نه به قول شما نصبش كاري نداره بعدشم من حدود 10 تا پچ گرافيكي نصب كردم كه خودت ميدوني چقدر طول ميكشه
Hadi King
15-07-2008, 12:37
بايد سوخت و ساخت ديــــــگه ! انشاالله به زودي ها بياد :11:
بابا چه خبره ؟
مگه چند تا ريختي؟
سرعت عمل اسماعيل رو ببين :31::31:
اولا كه گفتم چون پراكنده بود بيشتر وقتم صرف پيدا كردنش شد اگر نه به قول شما نصبش كاري نداره بعدشم من حدود 10 تا پچ گرافيكي نصب كردم كه خودت ميدوني چقدر طول ميكشه
پچ هايي كه ميتوني رو با برنامه يكي كن بريز و بقيه رو ديــــگه...:11:
سلام به همه
من برای ارتباط گوشیم (k800) با نرمافزار Far manager مشکل دارم لطفا کمکم کنید
مسئله حیثیتیه اونم وحشتناک
tnx all:41:
Spaniuly
15-07-2008, 21:33
بچه ها خداييش قبول ميكنين سوني اريكسون واسه اهل فن ها يعني خودمون گوشي بهتر از نوكياست درسته نوكيا غول گوشيهاست ولي من معتقدم قدرت مانوري كه رو سوني اريكسون هست نوكيا نداره
نوكيا گوشي واسه اوناي كه پولشون رو نميدونن چيكار كنن ميرن عوض K800 يه N73 ميخرن باهاش پز ميدن
hessam_sz
15-07-2008, 23:11
بچه ها خداييش قبول ميكنين سوني اريكسون واسه اهل فن ها يعني خودمون گوشي بهتر از نوكياست درسته نوكيا غول گوشيهاست ولي من معتقدم قدرت مانوري كه رو سوني اريكسون هست نوكيا نداره
نوكيا گوشي واسه اوناي كه پولشون رو نميدونن چيكار كنن ميرن عوض K800 يه N73 ميخرن باهاش پز ميدن
آخه n73 پز دادن داره؟باور كن همين كا800 با اينكه ارزونتره كلاسش از n73 بيشتره من كه خجالت ميكشم n73 دستم بگيرم.
Spaniuly
16-07-2008, 06:22
آخه n73 پز دادن داره؟باور كن همين كا800 با اينكه ارزونتره كلاسش از n73 بيشتره من كه خجالت ميكشم n73 دستم بگيرم.
اي گفتي منم همينو ميگن الان بچه 14 ساله N73 برميداره
خيلي ضايع اس
البته دیگه عمر ان 73 تموم شده و الان هر کی داره از گزشته ست
بعید میدونم دیگه کسی الان ان 73 (نو) بخره
matarsaak
16-07-2008, 12:25
خدايش كسي ميره الان k800 بگيره سيمبيان هم نداره به چيش دلمون خوش باشه
hessam_sz
16-07-2008, 12:33
البته الان راست ميگي چون كا800 هاي جديد را نميشه هك كرد ولي من كا800 كه هك بشه را با 100 تا ان 73 عوض نميكنم چون هر كاري دلم بخواد باهاش انجام ميدم.
تازه مگه سيمبيان چيه كه شما اينقدر قربون صدقش ميريد؟تازه سرعتشم از جاوا كمتره.
p30boy.s
16-07-2008, 14:24
اين هم چندتا تم باحال براي تمام دوستان كهk810ياk810دارن به خداگوشي خوبيه اميد وارم از تمها خوشتون بياد:20:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p30boy.s
16-07-2008, 14:28
دوست عزيز اخه سيمبين چه گلي بر سرنوكيا دارا زده كه جاوا نميتونه. الان ديگه هرچي برنامه مياد جاواست
اگر كسي k800ياk810نمي خريد جزپرفروشترينا نبود.
وای جدی نگید n73 خیلی n73 گوشی بی کلاسیه به خدا
واقعا سرعتش منو دیوونه کرده بود
خداراشک رفتم کا800 خریدم و خیلی هم راضی هستم
به نظر من ان 73 بیشتر به درد بچه ها میخوره به عنوان اسباب بازی
matarsaak
16-07-2008, 17:44
اره شما راست ميگيد. خودم با جفت اين دو گوشي كار كردم. اصلا قابل مقايسه نيستن. N73 خيلي سرتره
hessam_sz
16-07-2008, 19:40
اره شما راست ميگيد. خودم با جفت اين دو گوشي كار كردم. اصلا قابل مقايسه نيستن. N73 خيلي سرتره
قيمتاشونم قابل مقايسه نيست.
همين كه شما داريد يك گوشي كه 100هزار تومن از كا800 گرونتره را با كا 800 مقايسه ميكنيد نشوندهنده اقتدار سوني هست.
دوست عزیزم چرا انقدر زود ناراحت میشید
والا به خدا منم با n73 کار کردم میدونم چیه
سرعتش که واقعا افتضاح است
هنگ کردنش هم که زبانزد خاص و عام هست
قیمتش که عجیبه !!
والا به خدا من برا ان73 حاضر نیستم صد وپنجاه هزار تومن هم بدم
در مورد دوربین
شما یک عکس با ان 73 بگیر یک عکس هم با کا800 رو کامپیوتر با هم مقایسه کن
اصلا قابل مقایسه هست !!!!!!!!1
در ضمن lcd گوشی ان73 خیلی شکننده و ضعیف هست
Hadi King
16-07-2008, 22:49
سلام به همه
من برای ارتباط گوشیم (k800) با نرمافزار Far manager مشکل دارم لطفا کمکم کنید
مسئله حیثیتیه اونم وحشتناک
tnx all:41:
شمـــا دوست من با برنامه setool2lite كـــار كني آسونتر و بهتـــره از نظر منـــ :11:
اي گفتي منم همينو ميگن الان بچه 14 ساله N73 برميداره
خيلي ضايع اس
البته دیگه عمر ان 73 تموم شده و الان هر کی داره از گزشته ست
بعید میدونم دیگه کسی الان ان 73 (نو) بخره
البته الان راست ميگي چون كا800 هاي جديد را نميشه هك كرد ولي من كا800 كه هك بشه را با 100 تا ان 73 عوض نميكنم چون هر كاري دلم بخواد باهاش انجام ميدم.
تازه مگه سيمبيان چيه كه شما اينقدر قربون صدقش ميريد؟تازه سرعتشم از جاوا كمتره.
دوست عزيز اخه سيمبين چه گلي بر سرنوكيا دارا زده كه جاوا نميتونه. الان ديگه هرچي برنامه مياد جاواست
اگر كسي k800ياk810نمي خريد جزپرفروشترينا نبود.
وای جدی نگید n73 خیلی n73 گوشی بی کلاسیه به خدا
واقعا سرعتش منو دیوونه کرده بود
خداراشک رفتم کا800 خریدم و خیلی هم راضی هستم
به نظر من ان 73 بیشتر به درد بچه ها میخوره به عنوان اسباب بازی
قيمتاشونم قابل مقايسه نيست.
همين كه شما داريد يك گوشي كه 100هزار تومن از كا800 گرونتره را با كا 800 مقايسه ميكنيد نشوندهنده اقتدار سوني هست.
قیمتش که عجیبه !!
در مورد دوربین
دوستان خودتون نگاه كنيد كلــــوپ k790-k800-k810 هســـتش چه ربطي به N73 داره كه دارين براش بحث ميكنين هر كـــي امده برا N73 يـــه چيزي گفته ؟:41:
هر آدمي سليقه اي داره ادم هاي زيادي زيـــادي هستن كـــه هنوز هم از N73 خوششون مياد !:20:
كلوپ سوني اريكسون هستش پس بحث نوكيا نكنيد ! خود نوكيا كلوپ داره اگه شما همين حرفـــاي كـــه زدين رو برين تو كلوپ نوكيا بزنين 100% كار به بحث و دعوا ... اخطار ؟ بن ؟ ميـــكشه:13:
بحث رو ادامه نديد....
Spaniuly
17-07-2008, 06:50
والا اگه ميدونستم تعريف من از سوني اريكسون و استفاده از نام محافظت شده N73 اين همه توريست شاكي رو ميكشونه به تاپيك اصلا اين حرف رو نميزدم من واقعا از اين كل كلاي فروم تعجب ميكنم. منم اميدوارم اين بحث همين جا خاتمه پيدا كنه از كل كل متنفرم.
golmohammadi
17-07-2008, 18:22
خبر از آخرين قيمت مموري از نوع M2
87.4.27 تبريز
موري از نوع M2 با ظرفيت 4 گيگابايت : 36000
موري از نوع M2 با ظرفيت 2 گيگابايت : 17000
موري از نوع M2 با ظرفيت 1 گيگابايت : 10000
قیمتش که عجیبه !!
در مورد دوربین
حالا شما یه فیلم با k800 بگیر !!! انگار رفتی زندان و صو رت همه رو شطرنجی نشون می ده!!لطفا تعصبی برخورد نکنید.دوستم k810 گرفته دیدم اونم همینطوریه! دلیلشو کسی می دونه؟ اینایی که من دیدم تقلبین یا همه همینطورن؟راه حلی هم حتما نداره دیگه؟
Hadi King
17-07-2008, 18:45
والا اگه ميدونستم تعريف من از سوني اريكسون و استفاده از نام محافظت شده N73 اين همه توريست شاكي رو ميكشونه به تاپيك اصلا اين حرف رو نميزدم من واقعا از اين كل كلاي فروم تعجب ميكنم. منم اميدوارم اين بحث همين جا خاتمه پيدا كنه از كل كل متنفرم.
حالا شما یه فیلم با k800 بگیر !!! انگار رفتی زندان و صو رت همه رو شطرنجی نشون می ده!!لطفا تعصبی برخورد نکنید.دوستم k810 گرفته دیدم اونم همینطوریه! دلیلشو کسی می دونه؟ اینایی که من دیدم تقلبین یا همه همینطورن؟راه حلی هم حتما نداره دیگه؟
دوستان بحث رو ديگه ادامه ندين !
K810 تازگي ها رفيقام گرفته از همه لحاظ گوشي خوبي هستش !
اينجور كه شما از دوربينش ميگي نيــــست :41:
hessam_sz
17-07-2008, 21:44
خبر از آخرين قيمت مموري از نوع M2
87.4.28 تبريز
موري از نوع M2 با ظرفيت 4 گيگابايت : 36000
موري از نوع M2 با ظرفيت 2 گيگابايت : 17000
موري از نوع M2 با ظرفيت 1 گيگابايت : 10000
چييييييييييييييي ميگي؟
خدايا من همين 3 ماه پيش 2 گيگ خريدم 25 تومن:18::18::18:
غم مخور
همه چیز توی ایران گرون میشه بجز موبایل و کارت حافظه(دی:)
راستی کا 800 دسته دوم 10 ماه کار کرده چقدر میارزه؟
golmohammadi
17-07-2008, 22:52
چييييييييييييييي ميگي؟
خدايا من همين 3 ماه پيش 2 گيگ خريدم 25 تومن:18::18::18:
اره حسام
من از موبايل فروشي نپرسيدم
بلكه از يه مغازه كه كارش مموري هست پرسيدم
شايد موبايل فروسي ها گرونتر از اين بفروشند
ولي خيلي حال ميده ها K800 با مموري 4 گيگ ...
4 گیگ!
چه رمانتیک!
ولی حالا دیگه؟! که همه دارندمیفروشن
...................................
Hadi King
17-07-2008, 23:55
غم مخور
همه چیز توی ایران گرون میشه بجز موبایل و کارت حافظه(دی:)
4 گیگ!
چه رمانتیک!
ولی حالا دیگه؟! که همه دارندمیفروشن
...................................
نــــه كسي كه تازه خريده اره از خريدنش پشيمونه ولي اگه كسي خيلي وقته داره گوشيشو نميخواد بفروشه !
نــــو كــــه 180 تومنـــــه دست دومش ديــــگه به مدت كاركردش و وسايل هاشو و ضربه خوردگي بستگي داره اگه چيزيش نيســـــت 120 خوبــــه :11:
hessam_sz
18-07-2008, 00:47
هادي جان به شدت حرفات را تاييد مي كنم.
من شخصا گوشيمو به هيچ عنوان از دست نميدم حتي اگر يه گوشي ديگه بخرم اينو نميفروشم.
Spaniuly
18-07-2008, 09:07
انصافا كيفيت فيلمبرداري سوني اريكسون از هر لحاظ از نوكيا پايينه من با اينكه تعصب شديدي نسبت به سوني اريكسون دارم هميشه از مطلب نگذشتم كه سوني اريكسون نسبت به فيلمبرداري خيلي كم لطفه برعكس نوكياست
راستي آقاي گل محمدي بيگير منو دارم ميام تبريز
Ice Star
18-07-2008, 17:58
سلام
خواهرزادم یه K810 گرفته دفعه اول نزده شارژ یعنی 2 ساعت کارکرده که گوشی خاموش شده
بعد 8 ساعت زده شارژ
الآن مشکلی پیش میاد یا نه
اما من که احساس کردم داره شارژ خالی می کنه
چون با 1/5 ساعت کار کردن 40 درصد از شارژ رفته بود
golmohammadi
18-07-2008, 20:48
انصافا كيفيت فيلمبرداري سوني اريكسون از هر لحاظ از نوكيا پايينه من با اينكه تعصب شديدي نسبت به سوني اريكسون دارم هميشه از مطلب نگذشتم كه سوني اريكسون نسبت به فيلمبرداري خيلي كم لطفه برعكس نوكياست
راستي آقاي گل محمدي بيگير منو دارم ميام تبريز
اره بزرگترين ايراد سوني فيلمبرداريشه ...
چه خوب بيايي اينجا در خدمتيم
loosimey2003
19-07-2008, 13:16
سلام
من هنوز مشکل دارم
تقریبا 2 ماه یک بار درخواست کمک میکنم
اما کسی نمیتونه مشکلمو حل کنه
گوشی من k800 cid49 هست دادم بیرو فلشش کردن بد از یه مدت اسم کسی که بهم اس ام اس میداد رو اشتباه مینوشت. یعنی به اسم یکی دیگه میزد
بعضی ها هم خود به خود پاک میشدن تا حالا 10 _20 بار خودم فلشش کردم حتی cid رو هم عوض کردم cid52 شد
اما هنوز هم تعطیله
اگه کسی دردشو میدونه ممنون میشم کمکم کنه
سلام
مدل گوشی : k800i
یه مشکل برام پیش امده
کابل usb رو وصل کردم به گوشی صفحش سفید شد وبعدش خاموش شد
بعد هرچی کلید پاور رو فشار دادم گوشی روشن نشد و فقط یه چراغ قرمز توی inferared روشن میشد
بردم دادم یه موبایل فروش با dream box درستش کرد و گوشی بالا آمد اما دیگه صدای اسپیکرش در نمیاد گوشی بدون اسپیکر هم که به درد نمیخوره ولی میشه باهاش صحبت کرد در ضمن من خودم روی گوشی فلش k810 زده بودم و الان هم همون فلش k810 روش هست
کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟
اگر فلش k800 بزنم روش حل میشه؟
با تشکر
Ice Star
20-07-2008, 00:45
سلام
خواهرزادم یه K810 گرفته دفعه اول نزده شارژ یعنی 2 ساعت کارکرده که گوشی خاموش شده
بعد 8 ساعت زده شارژ
الآن مشکلی پیش میاد یا نه
اما من که احساس کردم داره شارژ خالی می کنه
چون با 1/5 ساعت کار کردن 40 درصد از شارژ رفته بود
میگم نظرتون چی هست
باطری خراب هست یا .....
در ضمن گوشی ضمانت نامه هم داره
hessam_sz
20-07-2008, 07:53
میگم نظرتون چی هست
باطری خراب هست یا .....
در ضمن گوشی ضمانت نامه هم داره
كا800 هاي جديد همه باترياشون آشغال شده.در ضمن هيچ ضمانت نامه اي باتري را عوض نميكنه.بايد بري يك باتري اصلي بخري حدودا 10 تومن قيمتشه.
در ضمن اگه باتري كا810 بگيري يك كمي بيشتر كار ميكنه.بهترتره
golmohammadi
20-07-2008, 12:49
سلام
من هنوز مشکل دارم
تقریبا 2 ماه یک بار درخواست کمک میکنم
اما کسی نمیتونه مشکلمو حل کنه
گوشی من k800 cid49 هست دادم بیرو فلشش کردن بد از یه مدت اسم کسی که بهم اس ام اس میداد رو اشتباه مینوشت. یعنی به اسم یکی دیگه میزد
بعضی ها هم خود به خود پاک میشدن تا حالا 10 _20 بار خودم فلشش کردم حتی cid رو هم عوض کردم cid52 شد
اما هنوز هم تعطیله
اگه کسی دردشو میدونه ممنون میشم کمکم کنه
چنين مشكلي برا كسي پيش نيومده
شما يه كاري بكن اسم كنتاكتها را با لاتين ضخيره كن البته اگه فارسي هست
اگه بازم حل نشد احتمالا گوشي ايراد داره
سلام
مدل گوشی : k800i
یه مشکل برام پیش امده
کابل usb رو وصل کردم به گوشی صفحش سفید شد وبعدش خاموش شد
بعد هرچی کلید پاور رو فشار دادم گوشی روشن نشد و فقط یه چراغ قرمز توی inferared روشن میشد
بردم دادم یه موبایل فروش با dream box درستش کرد و گوشی بالا آمد اما دیگه صدای اسپیکرش در نمیاد گوشی بدون اسپیکر هم که به درد نمیخوره ولی میشه باهاش صحبت کرد در ضمن من خودم روی گوشی فلش k810 زده بودم و الان هم همون فلش k810 روش هست
کسی میدونه این مشکل از کجاست ؟
اگر فلش k800 بزنم روش حل میشه؟
با تشکر
ظاهرا باطري گوشي شما تموم شده بود
اما اينكه چرا صداش نمياد كمي عجيبه
شما يه بار ديگه فلش بزن و يا درايو صداشو عوض كن ببين مشكل صدا درست ميشه يه نه ؟
اگه نشد مشكل سخت افزاري هست بايد بدي برات تعميرش كنند
کا 800 بار رم 2 گیگ که هنگ نمینه درسته؟
با رم 4 گیگ چطور؟
golmohammadi
20-07-2008, 22:46
کا 800 بار رم 2 گیگ که هنگ نمینه درسته؟
با رم 4 گیگ چطور؟
نه بابا هنگ چيه
البته 4 گيگو نديدم ولي فكر نكنم هنگ كنه
احتمالا چند روز ديگه منم مموري 4 گيگ بگيرم
ebinem173
20-07-2008, 23:36
من کا810 دارم با رم 4 گیگ هنگ نمیکنه
مطمین هستم با رم 8 گیگ هم هم نخواهد کرد
Ice Star
21-07-2008, 12:13
كا800 هاي جديد همه باترياشون آشغال شده.در ضمن هيچ ضمانت نامه اي باتري را عوض نميكنه.بايد بري يك باتري اصلي بخري حدودا 10 تومن قيمتشه.
در ضمن اگه باتري كا810 بگيري يك كمي بيشتر كار ميكنه.بهترتره
من که گفتم گوشی k810 هست
hessam_sz
21-07-2008, 13:14
من که گفتم گوشی k810 هست
فرقي نميكنه كا 810 هم مثل كا800 كيفيتش را از دست داده
Ice Star
21-07-2008, 18:38
فرقي نميكنه كا 810 هم مثل كا800 كيفيتش را از دست داده
ممنون یعنی حالا باطری را عوض کنه باید
اینو دیگه بعید میدونم:13:
hessam_sz
21-07-2008, 18:51
ممنون یعنی حالا باطری را عوض کنه باید
بله ديگه بايد عوض بشه.قيمت باطري اصلي 10 تا 12 تومن هست.
golmohammadi
21-07-2008, 21:01
من کا810 دارم با رم 4 گیگ هنگ نمیکنه
اما K800 تا 4 گيگ ساپورت ميكنه
مگه غير اينه ؟
Setareh 2006
22-07-2008, 07:26
ببخشید باطری باید به چند درصد برسه تا شارژش کنیم ؟ اگه مثلا 70% باشه میشه شارژش کرد ؟ ایرادی نداره ؟
sahar-hd
22-07-2008, 07:34
فكر نكنم مشكلي نداره عزيزم
ميگن اكه صبر كني شارژ تموم بشه يا به 10 ،15 % برسه و بعدش شارژ كني بهتره
golmohammadi
22-07-2008, 11:26
ببخشید باطری باید به چند درصد برسه تا شارژش کنیم ؟ اگه مثلا 70% باشه میشه شارژش کرد ؟ ایرادی نداره ؟
در اين سري گوشيها زياد فرق نميكنه
هر موقع خواستي ميتوني شارژ كني و يا از شارژ دراري
مگه غير اينه ؟
منکه به همون 4 گیگش هم شک دارم بتونه درست و حسابی اجرا کنه:13:
چه برسه به 8گیگ:41:
mobin_mcdc2000
22-07-2008, 18:45
مگه غير اينه ؟
قبول دارم و تایید میشه .
منکه به همون 4 گیگش هم شک دارم بتونه درست و حسابی اجرا کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
چه برسه به 8گیگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
قبول نمیشه :41::41:. 4 گیگ راحت وبدون هنگ اجرا میکنه . 8 گیگش هم امتحان نکردم اما فکر کنم بازم هنگ نکنه:31::27:
hessam_sz
22-07-2008, 20:05
حالا چرا در مورد چيزي كه وجود نداره بحث ميكنيد؟
مگه مموري 8 گيگ واسه كا800 امده كه گير دادين به 8 گيگ
ebinem173
22-07-2008, 23:49
مگه غير اينه ؟
توی مشخصات رسمی این گوشی نوشته تا 2 گیگ اما من همین الان دارم 4 گیگ استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
حاضرم شرط ببندم 8 گیگ هم مشکلی نداره
کسی هست شرط ببنده؟
golmohammadi
23-07-2008, 14:33
توی مشخصات رسمی این گوشی نوشته تا 2 گیگ اما من همین الان دارم 4 گیگ استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
حاضرم شرط ببندم 8 گیگ هم مشکلی نداره
کسی هست شرط ببنده؟
اره تائيد ميشه
نوكيا برعكس هست
يعني مثلا روش مينويسه 2 گيگ بعد كه 2گيگ ميندازي روش هنگ ميكنه و بايد 1 گيگ بندازي ...
اما سوني روش مينويسه 2 گيگ تا 4 هم كار ميكنه :27:
P990 اصلي تا 8 گيگ ساپورت ميكنه
كاش يه نوع از M2 8 گيگ بود تا امتحانش ميكرديم
البته بعيد هم نيست كه 8 گيگش وارد بازار بشه
من 1 گيگ را خرديم 25 تومن
الان 4 گيگ شده 36 تومن
با اين روند 8 گيگش هم مياد
Spaniuly
23-07-2008, 20:16
منم معتقدم چیزی به نام هنگ کردن به خاطر مموری تو گوشی K800 بی معنی باشه
K800 کم نمیاره باور نداری امتحان کن
بالاخره برگشتیم از تبریز گل محمدی جان حال میکنین با این شهر ها اخرشه تبریز
hessam_sz
23-07-2008, 20:38
خوش به حالت منم پارسال رفتم خيلي حال داد.
نرفتي پيش گلمحمدي؟
golmohammadi
23-07-2008, 22:37
برگشتين ؟
مگه كي اومده بودين ؟
فكر نميكردم بيخبر بيايي
نميبخشمت داشته باش ...
نرفتي پيش گلمحمدي؟
حسام اين خيلي بيوفا بود ما نميدونستيم
حداقل دفعه بعد كه خودت اومدي مثل كراوزر نكن
:13:
Spaniuly
24-07-2008, 08:57
والا من همون لحظه که گفتم اومدیم تبریز بیگیر منو اومدیم دیگه یه راست رفتیم طرفای پروین اعتصامی(ولیعصر)
Spaniuly
24-07-2008, 09:00
ولی کلا بازار موبایل و قطعات سخت افزاری تو تبریز گرونتر از ارومیه هست DVD Writer liteon ارومیه 24 تومن هست اونجا 30 تومن میگفتن همه جا
hessam_sz
24-07-2008, 09:17
:13:
نه مطمئن باش من بيام يك راست ميام پيش تو يك هفته هم تلپ ميشم.:31:
hessam_sz
24-07-2008, 09:19
ولی کلا بازار موبایل و قطعات سخت افزاری تو تبریز گرونتر از ارومیه هست DVD Writer liteon ارومیه 24 تومن هست اونجا 30 تومن میگفتن همه جا
اونجا چيش ارزونه كه موبايل ارزون باشه؟
ما گفتيم بريم بازار يكم لباس بخريم 2 تا مغازه قيمت كرديم فرار كرديم اومديم بيرون.
Spaniuly
24-07-2008, 17:18
ما گفتيم بريم بازار يكم لباس بخريم 2 تا مغازه قيمت كرديم فرار كرديم اومديم بيرون.
البته نسبت به ارومیه گرونی هست شاید از شهرهای دیگه ارزونتر باشه خوب هرچی باشه ارومیه مرزی هست طبیعی هست که لوازم خارجی قیمتشون ارزون باشه بر عکس لوازم داخلی و وطنی
golmohammadi
24-07-2008, 17:44
والا من همون لحظه که گفتم اومدیم تبریز بیگیر منو اومدیم دیگه یه راست رفتیم طرفای پروین اعتصامی(ولیعصر)
اي نامرد
خونه ما هم نزديكاي وليعصر هست
لايتون كه زياد خوب نيست من توصيه نميكنم
ولي فكر نكنم اروميه ارزونتر باشه
چون اين قطعات از تهران مياد نه قاچاق ...
اي ول حسام
منتطرم
راستي از موضوع پرت نشيم
اگه خواستين ايدي منو از داخل پروفايلم اد كنين تا بيشتر صحبت كنيم
راستي يه چيز ديگه
ميبينم كه دكمه تشكر را تو سايت گذاشتند ...
چطور شد ؟
باورم نميشه
صد بار بچه ها گفتند ولي كسي نبود گوش بده همش نظر خودشون مهم بود
خدا كنه تگ URL را هم باز كنند
Spaniuly
25-07-2008, 11:53
به خاطر لطفت یه تشکر بهت بدهکار شدیم گل محمدی جان والا منم تو تبریز که بودم دسترسی به اینترنت نداشتم با موبایل هم که نمیشه تو فروم پست زد وگرنه اگه شماره تلفنی آیدی چیزی داشتم دلم میخواست ببینمت عزیزم
ایشالا دفعه بعد
البته اگه افتخار دادی به ما اومدی بهم خبر بده
Spaniuly
25-07-2008, 11:55
یه سوال فنی دیگه کسی میدونه آدم چطوری میتونه بفهمه تو کدوم پست ازش تشکر شده؟
مثلا من آخرین پست گل محمدی رو تشکر کردم اگه نتونه به این تا÷یک بیاد از جای دیگه میتونه بفهمه که از ÷ستی که اینجا زده تشکر شده؟
hessam_sz
25-07-2008, 19:02
مثلا من آخرین پست گل محمدی رو تشکر کردم اگه نتونه به این تا÷یک بیاد از جای دیگه میتونه بفهمه که از ÷ستی که اینجا زده تشکر شده؟
آره ديگه تو پروفايل خودت بري زده
golmohammadi
25-07-2008, 21:48
به خاطر لطفت یه تشکر بهت بدهکار شدیم گل محمدی جان والا منم تو تبریز که بودم دسترسی به اینترنت نداشتم با موبایل هم که نمیشه تو فروم پست زد وگرنه اگه شماره تلفنی آیدی چیزی داشتم دلم میخواست ببینمت عزیزم
ایشالا دفعه بعد
البته اينا همش بهونه بود چون هر جا بري كافي نت هست حال بيخيال
منم پارسال با دو تا از دوستام اومده بوديم اروميه بعد رفتيم پيرانشهر و 3 تو گوشي به ما باسديلار ...
اگه بيام حتما خبرت ميكنم
ميگم وقتي يه پست ميزني بعد ميخواهي يكي ديگه بزني پست قبلي را ويرايش كن تا يه پست اضافي زده نشه ممنون
بچه ها سه سوال داشتم
كسي تا حالا عملا رو K800 مموري 4 گيگ انداخته ؟
اگه اره چطوري كار كرده ؟
امتحان كرده كه اگه مموري بيشتر از 2 گيگش پر باشه هنگ ميكنه يا نه ؟
توی این پست یکی از کاربر ها گفته استفاده کرده و هیچ مشکلی نداشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golmohammadi
26-07-2008, 21:44
توی این پست یکی از کاربر ها گفته استفاده کرده و هیچ مشکلی نداشته
اره ميدونم
فقط ميخوام دقيقتر بدونم
كساي ديگه اي هم اگه 4 گيگ را رو K800 امتحان كردند اونا هم بيان و بگند
Spaniuly
26-07-2008, 22:36
k800 همیشه گفتم که فوق العاده هست منم از یکی از دوستام ÷رسیدم گفت مشکلی با 4 گیگ نداره 100% مطمئنم با 8 گیگ هم نخواهد داشت
خیلی بعید 8 رو ساپورت کنه
من فکر کنم p1 هم با 8 گیگ زیاد روون نباشه چه برسه با کا 800
Hadi King
27-07-2008, 01:21
نرفتي پيش گلمحمدي؟
برگشتين ؟
مگه كي اومده بودين ؟
فكر نميكردم بيخبر بيايي
نميبخشمت داشته باش ...
البته نسبت به ارومیه گرونی هست شاید از شهرهای دیگه ارزونتر باشه خوب هرچی باشه ارومیه مرزی هست طبیعی هست که لوازم خارجی قیمتشون ارزون باشه بر عکس لوازم داخلی و وطنی
اي نامرد
خونه ما هم نزديكاي وليعصر هست
لايتون كه زياد خوب نيست من توصيه نميكنم
ولي فكر نكنم اروميه ارزونتر باشه
چون اين قطعات از تهران مياد نه قاچاق ...
اي ول حسام
منتطرم
راستي از موضوع پرت نشيم
اگه خواستين ايدي منو از داخل پروفايلم اد كنين تا بيشتر صحبت كنيم
راستي يه چيز ديگه
ميبينم كه دكمه تشكر را تو سايت گذاشتند ...
چطور شد ؟
باورم نميشه
صد بار بچه ها گفتند ولي كسي نبود گوش بده همش نظر خودشون مهم بود
خدا كنه تگ URL را هم باز كنند
ایشالا دفعه بعد
آره ديگه تو پروفايل خودت بري زده
البته اينا همش بهونه بود چون هر جا بري كافي نت هست حال بيخيال
منم پارسال با دو تا از دوستام اومده بوديم اروميه بعد رفتيم پيرانشهر و 3 تو گوشي به ما باسديلار ...
اگه بيام حتما خبرت ميكنم
ميگم وقتي يه پست ميزني بعد ميخواهي يكي ديگه بزني پست قبلي را ويرايش كن تا يه پست اضافي زده نشه ممنون
بچه ها سه سوال داشتم
كسي تا حالا عملا رو K800 مموري 4 گيگ انداخته ؟
اگه اره چطوري كار كرده ؟
امتحان كرده كه اگه مموري بيشتر از 2 گيگش پر باشه هنگ ميكنه يا نه ؟
اووو نگاه ببين اسماعيل و حسام و krauser چي هاااا نكردن بحث دعوت . مهموني . خريد . فروش . لباس . قاشق چنگال . همه چي اوردن وسطــــــ :31:
نكنه سه تايي فروشگاه باز كردين خبـــر ندادين هاااا :31::31:
Spaniuly
27-07-2008, 06:54
نه بابا اسماعیل جون خیلی لطف داره واسه همین بحث رفته به نا کجا وگرنه فروشگاه تو فروم چیکار میکنه
در ضمن این K800 که من دیدم هرچی از مغز بگذره ساپورت میکنه
درود ، ممنون میشم لطفا سریع منو راهنمایی کنید
بعد از اینکه با کابل در حالت file transfer گوشی k810 خودمو REMOVE کردم ، دیگه روشن نشد!!!!
بدبختی اینکه cid 53 هس و setool هم نمیشناسش!
اساتید بگن چکار بایس کرد؟
hessam_sz
27-07-2008, 17:37
درود ، ممنون میشم لطفا سریع منو راهنمایی کنید
بعد از اینکه با کابل در حالت file transfer گوشی k810 خودمو REMOVE کردم ، دیگه روشن نشد!!!!
بدبختی اینکه cid 53 هس و setool هم نمیشناسش!
اساتید بگن چکار بایس کرد؟
اول مطمئن بشيد كه گوشي شارژ داره.
بعد باطري را در بياريد دوباره بذاريد.حالا گوشي را روشن كنيد.اگر باز هم روشن نشد دكمه پاور را به مدت 15 ثانيه نگه داريد.
اگر باز هم روشن نشد ديگه چاره اي نيست بايد بدين بيرون براتون فلش كنن.فقط با باكس فلش ميشه:10:
7918+khoram
27-07-2008, 17:42
سلام دوستان
چطور می شه روی منوی k810 پسورد گذاشت؟
hessam_sz
27-07-2008, 21:46
سلام دوستان
با نصب پچ ميشه
golmohammadi
27-07-2008, 23:26
k800 همیشه گفتم که فوق العاده هست منم از یکی از دوستام ÷رسیدم گفت مشکلی با 4 گیگ نداره 100% مطمئنم با 8 گیگ هم نخواهد داشت
يعني عملا دوستت امتحان كرده اره ؟
اينجوري باشه عاليه
راستي اونور مموري 4 گيگ m2 چنده ؟
اينور 36 تومنه خواستم ببينم اونور چه خبره ؟
البته يه جنس مطمئن
خیلی بعید 8 رو ساپورت کنه
من فکر کنم p1 هم با 8 گیگ زیاد روون نباشه چه برسه با کا 800
P1 اگه روش نوشته حتما ساپورت ميكنه مطمئن باش
گوشيهاي سوني معمولا با مموري سازگارتر هستند
از K800 هم بعيد نيست چه ديدي شايد ساپورتيد ...
اووو نگاه ببين اسماعيل و حسام و krauser چي هاااا نكردن بحث دعوت . مهموني . خريد . فروش . لباس . قاشق چنگال . همه چي اوردن وسطــــــ :31:
نكنه سه تايي فروشگاه باز كردين خبـــر ندادين هاااا :31::31:
كجاي بودي هادي جون ؟ نيستي ...
نميخواهي بيايي اينورا ؟
من شايد چند ماه ديگه بيام اونورا
البته الانم ميتونم برم ولي بد جوري شرجيه عمرا اگه برم
شرجيهاي دوره خدمت بسمه
راستي هادي اگه بيام اونور يه مموري 4 گيگ هم بايد بدي واسم ... :31:
نه بابا اسماعیل جون خیلی لطف داره واسه همین بحث رفته به نا کجا وگرنه فروشگاه تو فروم چیکار میکنه
در ضمن این K800 که من دیدم هرچی از مغز بگذره ساپورت میکنه
مخلص بچه هاي با معرفت
اره تائيد ميشه. K800 از عجايب گوشيها بشمار ميره
سلام دوستان
با نصب پچ ميشه
حسام رو منو ميشه؟!؟
Menu :18:
Hadi King
27-07-2008, 23:44
دوست من شوخي بود ايكون :31:گذاشتم كـــه با اسماعيل تنها نبودم كـــه:31:
كجاي بودي هادي جون ؟ نيستي ...
نميخواهي بيايي اينورا ؟
من شايد چند ماه ديگه بيام اونورا
البته الانم ميتونم برم ولي بد جوري شرجيه عمرا اگه برم
شرجيهاي دوره خدمت بسمه
اره كم ميام به علت امتحان كنكور كه الحمدالله تموم شد :46:
و ADSL ام هم شارژ تموم كرده با Dial-up دارم چند روزي ميام !
بيا اسماعيل منتظرم شرجي هست ديگه نه اونقــدر...:20:
اينو ...
راستي هادي اگه بيام اونور يه مموري 4 گيگ هم بايد بدي واسم
تو بيا 4 گيگ كــه هيچي 64 MB برات ميخـــرم:31:
Spaniuly
28-07-2008, 08:12
اینور 25 تومن هست M2 چهار گیگ البته فقط یه جا میشناسم که 25 تومنه
hessam_sz
28-07-2008, 10:02
حسام رو منو ميشه؟!؟
Menu
ها ؟چي ميگه؟
خوب من فكر كردم منظورش همون فايل منيجر و اينا هاست ديگه
7918+khoram
28-07-2008, 10:42
با نصب پچ ميشه
من تو چند تا سایت آموزش پسورد گذاری رو منوی گوشی های سونی اریکسون رو دیدم اما سر در نیاوردم
Spaniuly
28-07-2008, 12:53
من تو چند تا سایت آموزش پسورد گذاری رو منوی گوشی های سونی اریکسون رو دیدم اما سر در نیاوردم
آموزش انگلیسی بود یا فارسی؟
sin2x=2sinxcosx
28-07-2008, 15:03
با عرض سلام . تو K800 وقتی می خوای مکالمه رو شروع کنی می نویسه : "رمز نگاری توسط شبکه انجام نشد . انتقال تماس مطمئن نیست . " دلیلش چی می تونه باشه .
7918+khoram
28-07-2008, 15:34
آموزش انگلیسی بود یا فارسی؟
آموزش نمی شه گفت CID و فریم ور و Red یا Brown رو می دی اونم یه فایل یهت می ده یعد با یه نرم افزار اون فایل رو روی گوشیت می ریزی به همین سادگی:46:
golmohammadi
28-07-2008, 16:50
دوست من شوخي بود ايكون :31:گذاشتم كـــه با اسماعيل تنها نبودم كـــه:31:
اره كم ميام به علت امتحان كنكور كه الحمدالله تموم شد :46:
و ADSL ام هم شارژ تموم كرده با Dial-up دارم چند روزي ميام !
بيا اسماعيل منتظرم شرجي هست ديگه نه اونقــدر...:20:
اينو ...
تو بيا 4 گيگ كــه هيچي 64 MB برات ميخـــرم:31:
64 ؟ منظورت گيگ يا مگ
هه هه اره ميشه
الان ميام
اینور 25 تومن هست M2 چهار گیگ البته فقط یه جا میشناسم که 25 تومنه
خوب اينجوري باشه كه عاليه
كاش ميدونستي كه چجور كار ميكنه
خوب كار ميكنه يا هنگ ميكنه ...
اگه درست كار كنه ميگم يكي برام ايميل بزني :18:
بدون شوخي گفتما
ها ؟چي ميگه؟
خوب من فكر كردم منظورش همون فايل منيجر و اينا هاست ديگه
منظورش با واقعيت فرق داره
ايشون گفتند منو
شما كجا ديدين لطفا لينك را بدين تا بريم سر بزنيم ببين صحت داره يا نه
با عرض سلام . تو K800 وقتی می خوای مکالمه رو شروع کنی می نویسه : "رمز نگاری توسط شبکه انجام نشد . انتقال تماس مطمئن نیست . " دلیلش چی می تونه باشه .
فكر كنم يه ريست كني حل بشه
منظورم تنظيم كارخانه
البته دو نوع ريست داره يكي مستر هست شما بايد اونيكي را بزنيد
اگه جواب نداد مستر ريست
فعلا نتيجه را بگو
Spaniuly
28-07-2008, 21:43
اسماعیل من در خدمتم ولی خودش میگه که خوب کار میکنه
golmohammadi
28-07-2008, 22:16
اسماعیل من در خدمتم ولی خودش میگه که خوب کار میکنه
ممنون Farouk عزيز
مطمئنا ماست فروش نميگه كه ماستش ترشه ...
اگه اطمينان هست زحمتشو بهت ميدم
و اگه ديم خوب كار كرد احتمالا چند تاي ديگه هم سفارش بدم
راست خشاب هم حتما داره ديگه درسته
hessam_sz
28-07-2008, 23:40
ممنون Farouk عزيز
مطمئنا ماست فروش نميگه كه ماستش ترشه ...
اگه اطمينان هست زحمتشو بهت ميدم
و اگه ديم خوب كار كرد احتمالا چند تاي ديگه هم سفارش بدم
راست خشاب هم حتما داره ديگه درسته
اوه اوه ببين ديگه كار داره به جاهاي باريك ميكشه.:18::18:
بچه ها زدن تو كار خريد و فروش اسلحه.اونم تو تاپيك كا800.خدا بخير كنه.:32:
sin2x=2sinxcosx
29-07-2008, 12:06
64 ؟ فكر كنم يه ريست كني حل بشه
منظورم تنظيم كارخانه
البته دو نوع ريست داره يكي مستر هست شما بايد اونيكي را بزنيد
اگه جواب نداد مستر ريست
فعلا نتيجه را بگو
سلام دوست عزیز . چند بار مستر ریست کردم . حل نشد .
7918+khoram
29-07-2008, 12:17
64
شما كجا ديدين لطفا لينك را بدين تا بريم سر بزنيم ببين صحت داره يا نه
سایتش gsmaria هست در انجا یه تاپیک هست مخصوص قفل گذاشتن روی منوی گوشی سونی اریکسون
Spaniuly
29-07-2008, 12:40
خلاصه ما در خدمتیم البته آیدی منو داره اسماعیل جان
نوکرتیم
حسام جان شدی آخر فروم باز های ایول مبارکه
hessam_sz
29-07-2008, 13:12
خلاصه ما در خدمتیم البته آیدی منو داره اسماعیل جان
نوکرتیم
حسام جان شدی آخر فروم باز های ایول مبارکه
خواهش ميكنم قابل شما را نداره اگه خواستي بيا جاها عوض:31:
golmohammadi
29-07-2008, 15:24
اوه اوه ببين ديگه كار داره به جاهاي باريك ميكشه.:18::18:
بچه ها زدن تو كار خريد و فروش اسلحه.اونم تو تاپيك كا800.خدا بخير كنه.:32:
خوب ما داريم راجب K800 صحبت ميكنيم
مگه غير اينه ؟
سلام دوست عزیز . چند بار مستر ریست کردم . حل نشد .
ارور عجيبي هست
شايد هم مربوط به شبكه هست
يه كاري بكن
با يه سيمكارت ديگه هم تست كن ببين
بعد اگه درست نشد يه بار كاستومايز را بريز كه خيلي راحته
و اگه درست نشد فلشش كن
سایتش gsmaria هست در انجا یه تاپیک هست مخصوص قفل گذاشتن روی منوی گوشی سونی اریکسون
باشه بررسي ميكنم
hessam_sz
29-07-2008, 18:02
خوب ما داريم راجب K800 صحبت ميكنيم
مگه غير اينه ؟
خوب من ديدم دارين در مورد خشاب و فشنگ و اينا صحبت ميكننين.
ميگم نكنه پچ جديد واسه كا800 اومده كه تبديل به تفنگش ميكنه؟:31:
حالا قضيه خشاب چيه جدا؟
Hadi King
29-07-2008, 18:33
دوست من با سيم كارت هاي ديگه امتحان كن ببين به اون سيم كارت ها هم همين ارور رو ميده يا نـــه ؟
64 ؟ منظورت گيگ يا مگ
هه هه اره ميشه
الان ميام
اسماعيل جون منظورم 64 مگـــــ بود :22:
قدمت رو دوتا چشم هام همين الان بيــــا مخلصت هستم تا اخرينــــ روز :11:
golmohammadi
29-07-2008, 20:27
خوب من ديدم دارين در مورد خشاب و فشنگ و اينا صحبت ميكننين.
ميگم نكنه پچ جديد واسه كا800 اومده كه تبديل به تفنگش ميكنه؟:31:
حالا قضيه خشاب چيه جدا؟
هه هه خيلي جالب اومدي
ميگند مردم حرفها را بزرگ ميكنن نمونش همين حسام
اخه من كي راجب فشنگ حرف زدم ؟
شايد راجب خشاب گفتم
خوب بگذريم
منظور از خشاب واسط بين مموري و ريدر هست البته عده اي از مموريها مستقيما به ريدر وصل ميشوند و نيازي به خشاب ندارند.
دوست من با سيم كارت هاي ديگه امتحان كن ببين به اون سيم كارت ها هم همين ارور رو ميده يا نـــه ؟
اسماعيل جون منظورم 64 مگـــــ بود :22:
قدمت رو دوتا چشم هام همين الان بيــــا مخلصت هستم تا اخرينــــ روز :11:
64 مگ ؟
هه هه اره ولي اگه پيدا شد
مخلصيم هادي
Hadi King
29-07-2008, 22:28
64 مگ ؟
هه هه اره ولي اگه پيدا شد
مخلصيم هادي
از زيـــر سنگ هم شـــده برات پيدا ميكنم يادگاري بهت ميـــدم :31::31:
كوچكتم اسماعيل جون :11:
sin2x=2sinxcosx
30-07-2008, 12:26
ارور عجيبي هست
شايد هم مربوط به شبكه هست
يه كاري بكن
با يه سيمكارت ديگه هم تست كن ببين
بعد اگه درست نشد يه بار كاستومايز را بريز كه خيلي راحته
و اگه درست نشد فلشش كن
تو بعضی سیمکارت ها درست میشه تو بعضی ها نه . سیمکارت ها هم همه همراه اول هستند .
Hadi King
30-07-2008, 17:11
تو بعضی سیمکارت ها درست میشه تو بعضی ها نه . سیمکارت ها هم همه همراه اول هستند .
اگه اينجوريـــه پس مشكل از سيم كارت ها يا شبكــه هستش ! از گوشي نيست :41:
مخابرات ببر ببين چي جواب ميدنـــــ :11:
sin2x=2sinxcosx
30-07-2008, 19:38
اگه اينجوريـــه پس مشكل از سيم كارت ها يا شبكــه هستش ! از گوشي نيست :41:
مخابرات ببر ببين چي جواب ميدنـــــ :11:
تو مخابرات هم یه تستی به قول خودشون کردن و گفتن مشکل از ما نیست . شاید هم اونا راست میگن . چون همین سیمکارت تو یه K800 دیگه مشکلی نداره .
golmohammadi
30-07-2008, 22:41
تو مخابرات هم یه تستی به قول خودشون کردن و گفتن مشکل از ما نیست . شاید هم اونا راست میگن . چون همین سیمکارت تو یه K800 دیگه مشکلی نداره .
عزيز شما كاري را گفتم بكنيد
انشاالله حل ميشه
اقا يكي چند تا پچ جديد براي k800 بزاره خسته شدم
hessam_sz
01-08-2008, 09:43
اقا يكي چند تا پچ جديد براي k800 بزاره خسته شدم
اينجا كه تاپيك پچ نيست.
پچ جديد اومده اتفاقا خيلي هم باحاله.
با نصب اين پچ جديد ميتونيد بدون ريختن پچ هاي گرافيكي آيكون هاي داخلي گوشي را عوض كنيد.
به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد.
كمك
سلام اقا چرا نميشه پچ هايي كه حجمش بالا است رو بريزي رو گوشي
هي ارور ميده حجمش بالاست
hessam_sz
02-08-2008, 13:00
كمك
سلام اقا چرا نميشه پچ هايي كه حجمش بالا است رو بريزي رو گوشي
هي ارور ميده حجمش بالاست
تاپيك ديگه هم توضيح دادم يا با فار منيجر بايد بريزي يا به چند قسمت تقسيمش كني
LORD GAMES
02-08-2008, 18:35
سلام من گوشیم k810 است امروز گوشیم شارژش تموم شد و خاموش شد بعد وقتی روشنش کردم ارور میده گوشی قفل شده کد قفل گوشی را وارد کنید لطف کنید اگه کسی این کد رو داره منو راهنمایی کنه:19:
كمك
من داشتم از طريق فارمنيجر پچ نصب ميكردم يه جا اشتباه كردم ديگه گوشيم روشن نميشه چي كار كنم
تو رو خدا كمك
حتي با اسيتول هم نميشناسه
hessam_sz
02-08-2008, 21:37
سلام من گوشیم k810 است امروز گوشیم شارژش تموم شد و خاموش شد بعد وقتی روشنش کردم ارور میده گوشی قفل شده کد قفل گوشی را وارد کنید لطف کنید اگه کسی این کد رو داره منو راهنمایی کنه:19:
كد قفل به صورت پيش فرض 0000 هست.
اما شايد پين كد ميخواد ؟
اگه پين سيمكارت باشه بايد از پشت لاشه سيمكارت نگاه كني
abolfazlm
02-08-2008, 23:15
میتونی برای صفر کردن قفل با سیتول اونو آنلاک کنی ...خیلی سادس ... البته اگه cid53 نباشه گوشیت که باکس میخواد
كمك
من داشتم از طريق فارمنيجر پچ نصب ميكردم يه جا اشتباه كردم ديگه گوشيم روشن نميشه چي كار كنم
تو رو خدا كمك
حتي با اسيتول هم نميشناسه
امکان نداره که با سیتول نشناسه مگه گوشیت سوخته باشه که با پچ نصب کردن گوشی نمیسوزه ..!!:13: شارژ باتری هنگام کار کردن و پچ ریختن پر بود یا نه ... بزن تو شارژ یه دو سه ساعت بعد با سیتول فول فلش کن...اگه از gdfs هم بکاپ گرفتی بریز بعد گوشیت رو روشن کن... اگه با این کارا درست نشد با باکس امتحان کن!!
Ice Star
03-08-2008, 16:41
سلام
گوشی K810 خواهر زادم بعضی موقع ها رم را نمی شناسه وقتب خاموش روشن می کنم پیغام می ده گوشی را فرمت کن
وقتی فرمت می کنم بعد از کمتر از یک روز هر چی تو رم هست پاک میشه و باز هم رم را نمی شناسه
تنضیمات کارخانه کردم رم را هم فرمت کردم
حالا شما بگید چی کار کنم ؟؟
abolfazlm
03-08-2008, 18:46
سلام
گوشی K810 خواهر زادم بعضی موقع ها رم را نمی شناسه وقتب خاموش روشن می کنم پیغام می ده گوشی را فرمت کن
وقتی فرمت می کنم بعد از کمتر از یک روز هر چی تو رم هست پاک میشه و باز هم رم را نمی شناسه
تنضیمات کارخانه کردم رم را هم فرمت کردم
حالا شما بگید چی کار کنم ؟؟
ببینم xxxicestar جان شما رم دیگه ای رو رو گوشی امتحان کردی ؟
حالت اول رم خودت خرابه 40%!!!
حالت دوم گوشیت فلش میخواد20%!!!!
حالت سوم گوشیت مشکل سخت افزاری داره 40%!!!
حالت چهارم همه موارد
Ice Star
03-08-2008, 19:26
رم دیگه ای امتحان نکردم
ولی رم را فرمت کردم گوشی را هم مستر ریست کردم فعلا درست شده
راستش من خودم احتمال می دم رم خراب باشه
می خوام اگه تکرار شد با یه رم دیگه امتحان کنم اگه مشکل بر طرف نشد
اونوقت مشکل از گوشی هست دیگه
خبر می دم تا از کمکتون بهره مند بشم
golmohammadi
03-08-2008, 23:59
رم دیگه ای امتحان نکردم
ولی رم را فرمت کردم گوشی را هم مستر ریست کردم فعلا درست شده
راستش من خودم احتمال می دم رم خراب باشه
می خوام اگه تکرار شد با یه رم دیگه امتحان کنم اگه مشکل بر طرف نشد
اونوقت مشکل از گوشی هست دیگه
خبر می دم تا از کمکتون بهره مند بشم
به احتمال قوي ايراد از مموري هست
Ice Star
06-08-2008, 03:03
به احتمال قوي ايراد از مموري هست
احتمال قوی را ولش کن چون خود رم بود داشت کرم می ریخت
عوض کردم حالا خوب شد
داره خوب کار می کنه
نکته : مشکل رم هم سخت افزاری بود هم نرم افزاری
LORD GAMES
06-08-2008, 14:41
سلام من دیروز گوشیم دست داداشم بود بعد بلد نبوده رفته کلیپ های گوشیم رو پاک کرده شما نمیدونید چه جوری این کلیپ ها رو میشه برگردوند راستی گوشی من Sony Ericsson K810 است لطفا کمکم کنید ممنون:20:
golmohammadi
06-08-2008, 21:27
سلام من دیروز گوشیم دست داداشم بود بعد بلد نبوده رفته کلیپ های گوشیم رو پاک کرده شما نمیدونید چه جوری این کلیپ ها رو میشه برگردوند راستی گوشی من Sony Ericsson K810 است لطفا کمکم کنید ممنون:20:
بايد از برنامه هاي ريكاوري استفاده كنيد
بدين منظور به بخش نرم افزار سايت مراجعه كنيد
abolfazlm
06-08-2008, 23:07
احتمال قوی را ولش کن چون خود رم بود داشت کرم می ریخت
عوض کردم حالا خوب شد
داره خوب کار می کنه
نکته : مشکل رم هم سخت افزاری بود هم نرم افزاری
من میدونستم تو میتونی...الهی شکر موفق شدی:10:
mehdi313
07-08-2008, 07:39
سلام
در زیر 3 تا پچ برای K800 آوردم و چند تا سوال:
1.اصلا این پچ ها قابل اطمینان هستند؟
2.R8BF003 و R8BA024 و R1KG001 چه فرقی با هم دارند؟
3.از کجا بفهمیم گوشی ما از کدومه؟
4.SW یعنی چی؟
در ضمن من اینا رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم.
; K800 SW-R8BF003
; Clear message "Press "*" and unlock"
; and the message "Now press unlock"
; (c) IronMaster
; (p) hippy dave
+44140000
1351740: C8F718FB C046C046
135199A: C8F7EBF9 C046C046
---------------------------------------------------------------
; K800 SW-R8BA024
; Options "Bass" changed to "Mega Bass"
; "Bass" settings change to "Mega Bass"
; (c) Adow
; (p) Seclub
+44140000
1A42F19: 0500000003 12FAFCFD0E
; locale = Russian_Russia.1251
-------------------------------------------------------------------
; K800 SW-R1KG001
; Saving video made in VideoDJ 'e *. mp4
; Saving video made in VideoDJ in *. mp4
(S) Joker XT
; (P) AlexAiS aka Tim
45BFB63C: 3300670070 6D0070003 4
hessam_sz
07-08-2008, 08:49
منظورت از قابل اطمينان چيه؟
خب يا كار ميكنن يا كار نميكنن ديگه.
اگرم باعث خرابي در گوشي بشن پاكشون ميكني درست ميشن.
براي فهميدن فريمور هم 2 راه وجود داره.
1_با برنامه ستول
2_با زدن كد راست/ستاره/چپ/چپ/ستاره/چپ/ستاره و در قسمت servic info/software info ميتونيد ببينيد
abolfazlm
07-08-2008, 12:53
سلام
در زیر 3 تا پچ برای K800 آوردم و چند تا سوال:
1.اصلا این پچ ها قابل اطمینان هستند؟
2.R8BF003 و R8BA024 و R1KG001 چه فرقی با هم دارند؟
3.از کجا بفهمیم گوشی ما از کدومه؟
4.SW یعنی چی؟
در ضمن من اینا رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم.
; K800 SW-R8BF003
; Clear message "Press "*" and unlock"
; and the message "Now press unlock"
; (c) IronMaster
; (p) hippy dave
+44140000
1351740: C8F718FB C046C046
135199A: C8F7EBF9 C046C046
---------------------------------------------------------------
; K800 SW-R8BA024
; Options "Bass" changed to "Mega Bass"
; "Bass" settings change to "Mega Bass"
; (c) Adow
; (p) Seclub
+44140000
1A42F19: 0500000003 12FAFCFD0E
; locale = Russian_Russia.1251
-------------------------------------------------------------------
; K800 SW-R1KG001
; Saving video made in VideoDJ 'e *. mp4
; Saving video made in VideoDJ in *. mp4
(S) Joker XT
; (P) AlexAiS aka Tim
45BFB63C: 3300670070 6D0070003 4
....
مربوط به مین های مختلف هستش ...که خیلی با هم فرق داره
هر مین تشکیل شده از چندین مسیر که به هر کدومش میگن یه offset
این پچ ها رو مسیر های مربوط ریخته میشن...
پچ یه فریمور رو نمیه رو یه فریمور دیگه ریخت
طریقه فهمیدنش رو دوست خوبم گفت...
هر فریمور انواع مختلفی داره ...مثلا orange یا generic که بهتره جنریک باشه..چون پچ ها برای این نوع main ساخته میشن
Behroooz
07-08-2008, 20:17
باطری اصل برای کا 800 نیست تو بازار که بیش از دو ر وز شارژ بده؟
abolfazlm
07-08-2008, 20:37
باطری اصل برای کا 800 نیست تو بازار که بیش از دو ر وز شارژ بده؟
ربطی به باطری نداره بستگی داره از گوشیت چهطوری استفاده میکنی
golmohammadi
07-08-2008, 23:03
ربطی به باطری نداره بستگی داره از گوشیت چهطوری استفاده میکنی
اين چه حرفيه
خوب معلومه به باطري بستگي داره
همه به باطري و هم به ميزان كاركدن بستگي داره
همه نوع باطري در بازار وجود داره
ولي باطري اصلي تقريبا 10 تومنه
براي فهميدن فريمور هم 2 راه وجود داره.
و راه 3 هم وجود داره
Menu\Settings\General\Update Servis\SoftWareVersion
4.SW یعنی چی؟
مخفف SoftWare هست
معنيش هم نرم افزار ميشه
abolfazlm
08-08-2008, 00:31
اين چه حرفيه
خوب معلومه به باطري بستگي داره
همه به باطري و هم به ميزان كاركدن بستگي داره
همه نوع باطري در بازار وجود داره
ولي باطري اصلي تقريبا 10 تومنه
البته گلمحمدی جون ...بر منکرش لعنت ...هیچ کی نمیگه یه باتری قلابی کار یه باتری اورجنال رو انجام میده ...این جور که دوستم میگه انتظار بیشتری از گوشی نمیشه داشت مگه میشه با یه k800 یه هفته بدون این که شارژش کم بشه یکسره آهنگ و ... چیزا گوش کرد...انصاف داشته باش دوست من
princeofkaraj
08-08-2008, 23:31
جوی استیکش برای من خرابه ، حتی وقتی از جعبه بیرون آوردم هم همینطوری از 100تا جهت 90تاش رو اشتباه میزنه
برای دوستم هم پرسیدم همینطوری بود!
Hadi King
10-08-2008, 02:22
جوی استیکش برای من خرابه ، حتی وقتی از جعبه بیرون آوردم هم همینطوری از 100تا جهت 90تاش رو اشتباه میزنه
برای دوستم هم پرسیدم همینطوری بود!
دوست من اشتباه عرض ميكنيد چرا بـــه من و 100 تا كاربراي ديگه كـــه اين گوشي رو دارن اينجوري نيستـــــ :11:
rezapourmanesh
10-08-2008, 16:33
سلام دوستان من گوشي k810i سوني اريکسون گرفتم، گوشي خوبي فقط يک مشکل بسيار خنده دار داره که اگه کسي کمک کنه حلش کنم ممنون مي شوم.
توي پيامها براي ارسال يا دريافت مسيج وقتي اسم فارسي از دفترچه تلفن انتخاب مي کنم اسم را بر عکس مي نويسد مثلا علي رضا را اينطوري مي نويسد : اضر يلع
کسي مي تونه کمکم کنه؟ فقط توي پيامها (ارسال شده، دريافتي ها، ذخيره شده ها و ...) اين جوري است.
تورو خدا کمک کنيد که خيلي حالگيريه
باز هم ممنونم. باتشکر. :10::11::11:
Hadi King
10-08-2008, 17:32
سلام دوستان من گوشي k810i سوني اريکسون گرفتم، گوشي خوبي فقط يک مشکل بسيار خنده دار داره که اگه کسي کمک کنه حلش کنم ممنون مي شوم.
توي پيامها براي ارسال يا دريافت مسيج وقتي اسم فارسي از دفترچه تلفن انتخاب مي کنم اسم را بر عکس مي نويسد مثلا علي رضا را اينطوري مي نويسد : اضر يلع
کسي مي تونه کمکم کنه؟ فقط توي پيامها (ارسال شده، دريافتي ها، ذخيره شده ها و ...) اين جوري است.
تورو خدا کمک کنيد که خيلي حالگيريه
باز هم ممنونم. باتشکر. :10::11::11:
دوست من اينجوري دستي شما نميتونيد درست كنيد بايد ببري برات فلش كننــــ تا نوشته ها درستــــ نوشته بشـــه براي يكي از رفيقام همين كارو كردم درست شـــد:11:
ببر تعميرگاه ها برات درستش ميكننــــ :46:
rezapourmanesh
11-08-2008, 07:33
دوست من اينجوري دستي شما نميتونيد درست كنيد بايد ببري برات فلش كننــــ تا نوشته ها درستــــ نوشته بشـــه براي يكي از رفيقام همين كارو كردم درست شـــد:11:
ببر تعميرگاه ها برات درستش ميكننــــ :46:
سلام مي خواستم خودم گوشي را فلاش کنم اگه بتوني از ابتدا توضيح بدي ممنون مي شوم.
مي خوام بتونم الف پک هو روش نصب کنم.
فريمور : R1KG001
گوشي کا 810 هست.
کمک لطفا (در سطح مقدماتي و ابتدايي):11::11::11:
سلام دوستان
من یه مشکلی باگوشیم پیدا کردم. :19:
وقتی 10-15 تا عکس با گوشیم میگیرم (البته بدون اینکه تو این فاصله ازحالت دوربین خارج بشم) گوشیم به شدت پشتش و صفحه کلیدش داغ می کنه. به این زودی ها هم دیگه خنک بشو نیست . به نظرتون اشکال از چیه از گوشی یا از باتری؟ یا.............. :41:
در ضمن گوشیم k810 است.
آیا این مورد توی گوشی های se کلاً سابقه داشته ؟
Hadi King
12-08-2008, 02:27
سلام مي خواستم خودم گوشي را فلاش کنم اگه بتوني از ابتدا توضيح بدي ممنون مي شوم.
مي خوام بتونم الف پک هو روش نصب کنم.
فريمور : R1KG001
گوشي کا 810 هست.
کمک لطفا (در سطح مقدماتي و ابتدايي):11::11::11:
شمـــا براي فول فلش كردن اين اموزش رو درست بخوني ميفهميــــ دوست عزيز :11:
سلام دوستان
من یه مشکلی باگوشیم پیدا کردم. :19:
وقتی 10-15 تا عکس با گوشیم میگیرم (البته بدون اینکه تو این فاصله ازحالت دوربین خارج بشم) گوشیم به شدت پشتش و صفحه کلیدش داغ می کنه. به این زودی ها هم دیگه خنک بشو نیست . به نظرتون اشکال از چیه از گوشی یا از باتری؟ یا.............. :41:
در ضمن گوشیم k810 است.
آیا این مورد توی گوشی های se کلاً سابقه داشته ؟
جوابتو تو تايپك ديگه اي دادمــــ برو ببينـــ :46:
Spaniuly
13-08-2008, 17:52
کلا جوی استیک K800 ها با دوام نیست البته اینکه فابریک این مشکل رو داشته باشه طبیعی نیست نال من اول درست بود ولی یه بار افتاد دست پسر عمه ام(قاتل بالفطره سی دی و لوازم الکترونیکی و ...) یه ذره محکم فشارش داد الان دیگه خیلی خوب کار نمیکنه البته خیالی نیست 3 4 تومن که بیشتر نیست قیمت جوی استیکش با هزینه تعویضش فوقش میشه 5 تومن
راستی اگه خواستین حال مارو بپرسین خیلی وقت بود جاتونو تنگ نکرده بودم مخلص همه بچه های باحال تاپیک هستیم
Spaniuly
13-08-2008, 18:07
این SE Tool لعنتی آخه کی میاد من تا کی باس تو خماری این K810 بمونم بابا ایهاالناس من میخوام k800 ام رو به K810 تبدیل کنم واقعا باحاله ها قیافه گوشیت به خوشکلی K800 باشه کاراییش به خوبی K810
قبول دارین شکل ظاهری 800 قشنگتراز 810 هست البته K810 که یکدست سیاه باشه خیلی خوشکله یه چیز دیگست ولی K810 های دورنگ خیلی زشتن شبیه ریموت کنترل تلوزیون هستن نه؟
Hadi King
13-08-2008, 18:09
این SE Tool لعنتی آخه کی میاد من تا کی باس تو خماری این K810 بمونم بابا ایهاالناس من میخوام k800 ام رو به K810 تبدیل کنم واقعا باحاله ها قیافه گوشیت به خوشکلی K800 باشه کاراییش به خوبی K810
قبول دارین شکل ظاهری 800 قشنگتراز 810 هست البته K810 که یکدست سیاه باشه خیلی خوشکله یه چیز دیگست ولی K810 های دورنگ خیلی زشتن شبیه ریموت کنترل تلوزیون هستن نه؟
دوست من شـــما اين تايپك جديد منو نگاه كنيــد :46:
E-Masood
13-08-2008, 19:33
کجای کاری؟:18:
برنامه اومد و منم گوشیم رو به K810 تبدیل کردم و یه مدتی حالشو بردم ولی دوباره به K800 تبدیلش کردم :31:
shahab_f
13-08-2008, 20:32
سلام دوستان
,من یه هندزفری سری دبلیو(دوتکه) از این مضخرفاش (ارزون) خریدم به هوای اینکه از تبدیلش استفاده کنم و روش یه هدفون خوب بذارم , اما وقتی هدفون رو بهش وصل می کنم صدا فقط از سمت راست پخش میشه , میشه بگین مشکل از چیه؟؟
hessam_sz
13-08-2008, 21:13
سلام دوستان
,من یه هندزفری سری دبلیو(دوتکه) از این مضخرفاش (ارزون) خریدم به هوای اینکه از تبدیلش استفاده کنم و روش یه هدفون خوب بذارم , اما وقتی هدفون رو بهش وصل می کنم صدا فقط از سمت راست پخش میشه , میشه بگین مشکل از چیه؟؟
هم ميتونه از محل اتصال كابل به گوشي باشه هم هدفون به هندزفري.
golmohammadi
13-08-2008, 21:42
کلا جوی استیک K800 ها با دوام نیست البته اینکه فابریک این مشکل رو داشته باشه طبیعی نیست نال من اول درست بود ولی یه بار افتاد دست پسر عمه ام(قاتل بالفطره سی دی و لوازم الکترونیکی و ...) یه ذره محکم فشارش داد الان دیگه خیلی خوب کار نمیکنه البته خیالی نیست 3 4 تومن که بیشتر نیست قیمت جوی استیکش با هزینه تعویضش فوقش میشه 5 تومن
راستی اگه خواستین حال مارو بپرسین خیلی وقت بود جاتونو تنگ نکرده بودم مخلص همه بچه های باحال تاپیک هستیم
به سلام چطوري كجايي تو ؟
اين چند وقته كجا بودي؟
پيعام خصوصي هم كه جواب نميدي
جدا جوي استيك 3 تومنه ؟
بيشتر سليقه اي هست
ولي نوشتن sms با K810 بايد سخت تر از K810 باشه درسته ؟
برنامه اومد و منم گوشیم رو به K810 تبدیل کردم و یه مدتی حالشو بردم ولی دوباره به K800 تبدیلش کردم :31:
جدا تبديلش كردي ؟
حالا چرا به K800 برگشتي ؟
hessam_sz
13-08-2008, 22:19
بيشتر سليقه اي هست
ولي نوشتن sms با K810 بايد سخت تر از K810 باشه درسته ؟
بالاخره كدومش؟
كا810 يا كا800؟
Spaniuly
13-08-2008, 23:18
دکمه های 810 خیلی ریزه فکر کنم نوشتن باهاش سخت باشه
Spaniuly
13-08-2008, 23:20
بابا منظورم واسه CID 53 هست گوشیم CID53 هست
اسماعیل مخلصیم داداش آره اینترنت نداشتم این یکی دو هفته چاکرتیم
Spaniuly
14-08-2008, 12:04
اسماعیل من الان دارم یه نرم افزار دانلود میکنم واسه Cid 53 سیتول نیست ها یه چیز دیگه H.vike گذاشته بود تو تاپیکش اگه کار کرد اون تشکیلات رو لازم دارم هر چی که روی گوشیت زدی دقیقا همونارو منم میخوام اوکی؟
milad1362
14-08-2008, 17:19
سلام دوستان
من با دو مشكل مواجه شدم در مورد k800i اولي اينكه يهويي برنامه هايي رو كه نصب كردم غير فعال ميشن حتي برنامه هاي مجاني ...؟
دوم اينكه چطوري ميتونم صفحه كليد گوشيم رو رمز دار كنم توي منوي تنظيمات امنيتي چيزي نتونستم پيدا كنم...؟
از دوستان درخواست راهنمايي دارم با تشكر.
Hadi King
14-08-2008, 17:26
سلام دوستان
من با دو مشكل مواجه شدم در مورد k800i اولي اينكه يهويي برنامه هايي رو كه نصب كردم غير فعال ميشن حتي برنامه هاي مجاني ...؟
دوم اينكه چطوري ميتونم صفحه كليد گوشيم رو رمز دار كنم توي منوي تنظيمات امنيتي چيزي نتونستم پيدا كنم...؟
يعني برنامه هاي كه تازه نصب ميكني غيره فعال ميشنــــ !
براي رمز دار كردن هم بايد گوشيت رو به K810i تبديل كني و پچ روش بريزي تا رمز دار بشه مثل نوكيـــا :11:
Behroooz
14-08-2008, 18:33
به علت زود تمام شدن شارژ گوشی تاچند روز اینده گوشی کا 800 رو میفروشمش ...
Hadi King
14-08-2008, 18:46
بهروز جون مشكل از باطري هستشـــ باطري رو عوض كنــــ درست ميشه چرا ميخواي بفروشي :11:
Behroooz
14-08-2008, 18:49
باطریش دو روز بیشتر دوام نمیاره . اگه نیم ساعت باهاش موسیقی گوش بدیکه واویلا . باطری اصل هم که نیست ...
Hadi King
14-08-2008, 22:25
باطریش دو روز بیشتر دوام نمیاره . اگه نیم ساعت باهاش موسیقی گوش بدیکه واویلا . باطری اصل هم که نیست ...
مال من 4 ساعت هم شعر گوشي بده ولي كم نميشــه هنوز شارژ داره...
مغازه هاي هستن كـــه باطري هاي خوبي ميفروشـــن:11:
milad1362
14-08-2008, 23:50
اره دوست عزيز هر بار كه روشن و خاموش ميكنم يه سري از برنامه هام غير فعال ميشن در حالي كه اكثر اونا مجاني هستن...:13: :2::41:
Alishmas
15-08-2008, 01:51
1. چطوری ميتونم چند پچ رو با هم نصب کنم ؟
2. صفحه کليد Original گير مياد ؟
Spaniuly
15-08-2008, 07:32
خوش تیپ آدم K800 رو میفروشه آخه؟ بیخیال بابا بهتر از این چی گیر میخوای بیاری
golmohammadi
15-08-2008, 16:41
بالاخره كدومش؟
كا810 يا كا800؟
شرمنده اشتباه شد
نوشتن پيام با كا800 راحت تر از كا810 هست
اونم بخاطر دكمه ها گرد كا810
اسماعیل من الان دارم یه نرم افزار دانلود میکنم واسه Cid 53 سیتول نیست ها یه چیز دیگه H.vike گذاشته بود تو تاپیکش اگه کار کرد اون تشکیلات رو لازم دارم هر چی که روی گوشیت زدی دقیقا همونارو منم میخوام اوکی؟
شما تبديل كنين
بعد منو بچه ها در خدمتيم
اصلا هر چي خواستي بريزم يه دي وي دي بفرستم برات خوبه ؟
سلام دوستان
منظور از اينكه برنامه ها غير فعال ميشند چيه ؟
يعني باز نميشند ؟
ارور ميده ؟ اگه آره ارور را اينجا بزار
براي رمز گذاشتن به صفحه كليد هم بايد پچشو بريزي الان فريمور گوشت چيه ؟
به خاطر يه باتري حيف نيست بفروشيش ؟
يه 10 تومن خرج كن و عوضش كن
اما نه اگه تصميمت جدي هست من مشتري هستم
1. چطوری ميتونم چند پچ رو با هم نصب کنم ؟
2. صفحه کليد Original گير مياد ؟
با استفاده از برنامه Patch_Collector ميتوني چند تاشو به يكي تبديل كني و بريزي
فقط دقت كن پچهاي گرافيكي را يكي نكن چون خودشون سنگين هستند و شايد كار نكنه
از اينجا دانلود كن
Spaniuly
16-08-2008, 07:02
اون نرم افزار Xs++ هم برا Cid 53 نبود بازم ضدحال خوردم
Behroooz
16-08-2008, 19:42
یک سوال .
برای تایپ حروف پ چ ژ گ در k800 چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟
منتظرم .
بهروز
milad1362
16-08-2008, 22:07
سلام دوست عزيز
هنگام اجراي برنامه پيغام operation fail يا يه چيزي توي اين مايه ها ميده و كنار ايكون اصلي برنامه توي گوشي روي اون كلي كوچولو يه خط قرمز ميفته
تازگي ها ميخواستم گوشي رو تبديل كنم به k810i كه با برنامه SeTool 2 Lite 1.11 با main و fs به شرح زير:
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R8BA024_FS_CENT_EUROPE_RED52.fbn
ولي بعد از تبديل همش lcd چشمك ميزد و مجبور شدم دوباره با main و fs زير تبديل به k800i كنم:
K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52 .fbn
K800_R8BA024_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
اگه ميشه يه توضحي هم در اين باره به شكل كامل به همراه فايلهاي قابل دانلود main و fs و qucike توضيح در مورد پچهاي موجود در برنامه SeTool 2 Lite 1.11 ارائه بديد
golmohammadi
16-08-2008, 23:16
یک سوال .
برای تایپ حروف پ چ ژ گ در k800 چه برنامه ای پیشنهاد میکنید؟
منتظرم .
بهروز
براي اينكار برنامه لازم نيست
بلكه بايد فايلهاي فلش اين زبانها را پشتيباني كنند
يعني شما بايد گوشي را فلش كنين
ترجيحا به K810 تبديل كنيد تا هم مشكل فوق حل بشه
و هم از پچهاي بيشتري استفاده كنين
همه فايلهاي مورد نياز هم در صفحه اول تبديل K800 به K810 موجود ميباشند
سلام دوست عزيز
هنگام اجراي برنامه پيغام operation fail يا يه چيزي توي اين مايه ها ميده و كنار ايكون اصلي برنامه توي گوشي روي اون كلي كوچولو يه خط قرمز ميفته
تازگي ها ميخواستم گوشي رو تبديل كنم به k810i كه با برنامه SeTool 2 Lite 1.11 با main و fs به شرح زير:
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R8BA024_FS_CENT_EUROPE_RED52.fbn
ولي بعد از تبديل همش lcd چشمك ميزد و مجبور شدم دوباره با main و fs زير تبديل به k800i كنم:
K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52 .fbn
K800_R8BA024_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
اگه ميشه يه توضحي هم در اين باره به شكل كامل به همراه فايلهاي قابل دانلود main و fs و qucike توضيح در مورد پچهاي موجود در برنامه SeTool 2 Lite 1.11 ارائه بديد
اون ارور كه ميده فعلا تنها راهش فلش هست
بعدش در مورد فريمورهايي كه گفتين همگي سالم هستند
بلكه بعضي از گوشيهاي K800 نسبت به ورژن K810 R8BA024 حساسيت دارند (در مورد چشمك زدن LCD)
و بايستي از يه ورژن ديگه استفاده بشه
اگه خواستين رو همون K800 باقي بمونين بهتره ورژن R8BF003 را نصب كنين البته اگه پچ براتون مهمه
چون بيشتر پچهاي K800 برا اين ورژن وجود داره
در مورد پچها و عملكردشون و نحوه ريختنشون همگي به تاپيك خودش سر بزنين
شرمنده زياد وقته سرچ ندارم . مي خواستم قفل براي صفحه كليد k800 نصب كنم . تو كدوم تاپيك بايد برم و چي كار بايد بكنم
Spaniuly
17-08-2008, 07:47
کلوپ پچ باید بری البته من داشتم لینکشو سرچ کنی میاره البته اساتید تو این تاپیک هستن که میتونن کمکت کنن
شرمنده زياد وقته سرچ ندارم . مي خواستم قفل براي صفحه كليد k800 نصب كنم . تو كدوم تاپيك بايد برم و چي كار بايد بكنم
برای کا 800 نیست
شما باید گوشیتو تبدیل کنی به کا 810
و تو قسمت پچ DB2020 بگردی ...
اینجا ...
Mostafa.yey
18-08-2008, 11:16
من یه k810 خریدم
هه چیزش ردیفه.
فقط متوجه شدم که وقتی می خوای بلوتوث بفرستی اگه یه کم فاصله گوشی زیاد بشه یا یه مانع مثل دیوار یا دست و پا و... جلوش باشه سرعتش می اد پایین و قطع می شه به نظر شما باید چکار کنم؟
Hadi King
18-08-2008, 11:20
من یه k810 خریدم
هه چیزش ردیفه.
فقط متوجه شدم که وقتی می خوای بلوتوث بفرستی اگه یه کم فاصله گوشی زیاد بشه یا یه مانع مثل دیوار یا دست و پا و... جلوش باشه سرعتش می اد پایین و قطع می شه به نظر شما باید چکار کنم؟
اينجا جوابت رو دادم دوست عزيـــز :11:
Spaniuly
18-08-2008, 13:02
H.vike اون نرم افزار Xs چه طور شد بالاخره برا Cid 53 نيست؟
Spaniuly
18-08-2008, 13:03
Hadi King
18-08-2008, 14:34
دوست من هر چي روس ها گفتـــه بودن براي شما شرح دادم ؟ بازم يه ديدي ميزنم :20:
من خودمم كـــه سيد 53 پيدا نميكنم پيش هر كي ميرم گوشيشو ميگيرم امتحان ميكنم 52 هستشــــ:11:
Spaniuly
19-08-2008, 03:10
خوب حاضر من ميگم ديگه سيد من 53 بود و ساپورت نكرد
Hadi King
19-08-2008, 09:22
من ميگم ديگه سيد من 53 بود و ساپورت نكرد
بايد از روسي ها شاكي باشي از دست من دلخور نشي كه اين همه حجم دانلود كرديــــ
ولي من يه ديدي جاهاي ديگــه ميزنم تا انشالله يه برنامه اي چيزي پيدا بشـــه براي هك قطعي اين CID 53 :11:
خوب حاضر
:23:
Spaniuly
19-08-2008, 10:10
هادي اين حرفا چيه من كه از دستت دلخور نيستم نميدونم چرا همچين تصوري داري من فقط تو تب و تابم كه گوشيمو تبديل كنم از بچه هاي فروم هم تشكر ميكنم تازه دانلودي كه كردم 18 مگ بود زياد نبود
من شده 2 گيگ دانلود كردم ديدم خرابه 18 مگ كه چيزي نيست تازه Adsl دارم خيالي نيست
در هر صورت چشم اميدم بعد خدا به شماست
snowy_winter
21-08-2008, 01:45
سلام دوستان
جوی استیک k800 رو چه جوری تمیز کنم؟ خیلی کثیف شده و کلیدهای جهتیش درست کار نمیکنن:41:
پیشاپیش ممنون:11:
Spaniuly
21-08-2008, 09:44
سلام دوستان
جوی استیک k800 رو چه جوری تمیز کنم؟ خیلی کثیف شده و کلیدهای جهتیش درست کار نمیکنن:41:
اصلا ربطي به كثيف شدنش نداره k800 ها همينطورين بزرگترين نقطه ضعفشونه جوي استيكشون واقعا زود خراب ميشن مال اكثر كساني كه K800 استفاده ميكنن همينطوري بد به دلت را نده
golmohammadi
21-08-2008, 10:56
سلام دوستان
اصلا ربطي به كثيف شدنش نداره k800 ها همينطورين بزرگترين نقطه ضعفشونه جوي استيكشون واقعا زود خراب ميشن مال اكثر كساني كه K800 استفاده ميكنن همينطوري بد به دلت را نده
اره
بايد تعوصش بشه
البته اگه جوي استيك را چند بار به دور خودش در هر دو جهت بپيچونيش تا حدودي درست ميشه ...
Spaniuly
21-08-2008, 11:45
خيلي ضعيف ساختن جوي استيك K800 رو البته با چرخوندن تا يكي دو دقيقه درست ميشه بعدش دوباره همون آش و همون كاسه هست
Alishmas
21-08-2008, 14:07
من چند وقت پيش گوشيم يهو قاتی کرد ! يعنی کل صفحه سياه شده بود اما نوشته Call و Menu بود هنوز ،
توی منو هم ميتونستم برم اما بعضی از قسمت ها رو باز باز نميکرد برام.
گوشی رو يه فلش زدم درست شد اما باز الان که تقريباً 10 روز ميگزره دوباره اينجوری شده !
ميخواستم ببينم کسی تا حالا با اين مشکل مواجه شده ؟
يا اصلاً علتش چيه ؟
با درود . من دو روزه با مموریم مشکل پیدا کردم بطوریکه وقتی گوشیرو خاموش میکنم یا فایلی روی مموری save میکنم ، با پیغام format memory card مواجه میشم! (k810 , Sony 1Gb)
دوستان راهنمایی فرمایید. ممنون.
Spaniuly
21-08-2008, 22:37
با درود . من دو روزه با مموریم مشکل پیدا کردم بطوریکه وقتی گوشیرو خاموش میکنم یا فایلی روی مموری save میکنم ، با پیغام format memory card مواجه میشم! (k810 , Sony 1Gb)
دوستان راهنمایی فرمایید. ممنون.
احتمالا مموري نيم سوز كرده بندازش رو يه گوشي ديگه امتحان كن اگه ايراد داد مموري مشكل داره
من چند وقت پيش گوشيم يهو قاتی کرد ! يعنی کل صفحه سياه شده بود اما نوشته Call و Menu بود هنوز ،
توی منو هم ميتونستم برم اما بعضی از قسمت ها رو باز باز نميکرد برام.
گوشی رو يه فلش زدم درست شد اما باز الان که تقريباً 10 روز ميگزره دوباره اينجوری شده !
ميخواستم ببينم کسی تا حالا با اين مشکل مواجه شده ؟
يا اصلاً علتش چيه ؟
من شخصا با چنين مشكلي مواجه نشدم اما ممكن هست از خود گوشي باشه يعني گوشيها از همون اول يه باگ خاصي دارند كه باعث ميشه يه مشكل منحصر بفرد داشته باشند كه متاسفانه K800 ها اكثرا درب كارخانه باگ دارند بعضي ها عكسهاي گرفته شده رو بي كيفيت ميكنه يا همين مشكلي كه شما داريد و البته مال منم بي اشكال نيست بازيهايي كه Protected هستند و روي گوشي نصب شدن به صورت فابريك موقع اجرا شدن موبايل رو ريستارت ميكنه
snowy_winter
22-08-2008, 01:46
اره
بايد تعوصش بشه
البته اگه جوي استيك را چند بار به دور خودش در هر دو جهت بپيچونيش تا حدودي درست ميشه ...
خيلي ضعيف ساختن جوي استيك K800 رو البته با چرخوندن تا يكي دو دقيقه درست ميشه بعدش دوباره همون آش و همون كاسه هست
ممنون از جواباتون:11:
:41: حیف شد.. به جز این جوی استیکش که مخصوصا موقع بالا و پایین کردن منوها خیلی اذیت میکنه خیلی ازش راضیم.. تنها راهش عوض کردن جوی استیکه؟
ولی کثیف هم شده..نگاهش میکنم مشخصه چقدر گرد و خاک روشه.. میشه تمیزش کرد که تا عوضش کنم اینقدر اذیت نکنه؟
Spaniuly
22-08-2008, 13:57
:41: حیف شد.. به جز این جوی استیکش که مخصوصا موقع بالا و پایین کردن منوها خیلی اذیت میکنه خیلی ازش راضیم.. تنها راهش عوض کردن جوی استیکه؟
ولی کثیف هم شده..نگاهش میکنم مشخصه چقدر گرد و خاک روشه.. میشه تمیزش کرد که تا عوضش کنم اینقدر اذیت نکنه؟
درست مثل مال منه پس دقيقا همين مشخصات كه گفتي برا منم هست دور جوي استيك كثيف شده با فوت كردنم هيچ فرقي نميكنه همونجور كثيف مونده و البته تو بالا پايين كردنا مشكل داره زود خراب ميشن حيف
وقتي تو k800 در موزيك پلير هستيم ، بعد از خوندن 2 يا حداكثر 3 آهنگ ديگه آهنگي نمي خونه و وقتي رو آهنگ هاي بعدي ميزني پيغام ميده : اين فايل قابل خوندن نيست . چندين بار اتفاق افتاده . كسي ميدونه راه حلش چيه ؟
golmohammadi
22-08-2008, 21:05
اي بابا ما ميگيم كثيف شدنش ربطي نداره بعئ شما ميگين تميزش كنين فرق ميكنه ...
اين جوي استيك كه شما در ظاهر گوشي ميبينيد جوي استيك اصلي نيست ...
من وقتي قوطي را عوض كردم ديدم
جوي استيك گوشي با يه ميله به جوي استيك بيروني وصل ميشه
و خودش هم كه روي برد قرار داره
پس اوني كه در بيرون ديده ميشه هر چقدر هم كثيف باشه ربطي به كاركردش نداره ...
وقتي تو k800 در موزيك پلير هستيم ، بعد از خوندن 2 يا حداكثر 3 آهنگ ديگه آهنگي نمي خونه و وقتي رو آهنگ هاي بعدي ميزني پيغام ميده : اين فايل قابل خوندن نيست . چندين بار اتفاق افتاده . كسي ميدونه راه حلش چيه ؟
شايد فرمتش براي گوشي قابل شناسايي نيست
اون فايلها را كه گوشي نميتوه باز كنه ميتوني بفهمي فرمتشون چي هست؟
شايد فرمتش براي گوشي قابل شناسايي نيست
اون فايلها را كه گوشي نميتوه باز كنه ميتوني بفهمي فرمتشون چي هست؟
نه دوست من ... متوجه منظور من نشدي.
اينو كه خودمم مي دونم . گفتم كه مشكل داره . چون از هر جا شروع كني به پخش آهنگ 3 تا آهنگ مي خونه بعد اون ارور رو ميده . پسونده همه مديا ها mp3 هستش
snowy_winter
22-08-2008, 23:46
درست مثل مال منه پس دقيقا همين مشخصات كه گفتي برا منم هست دور جوي استيك كثيف شده با فوت كردنم هيچ فرقي نميكنه همونجور كثيف مونده و البته تو بالا پايين كردنا مشكل داره زود خراب ميشن حيف
اي بابا ما ميگيم كثيف شدنش ربطي نداره بعئ شما ميگين تميزش كنين فرق ميكنه ...
اين جوي استيك كه شما در ظاهر گوشي ميبينيد جوي استيك اصلي نيست ...
من وقتي قوطي را عوض كردم ديدم
جوي استيك گوشي با يه ميله به جوي استيك بيروني وصل ميشه
و خودش هم كه روي برد قرار داره
پس اوني كه در بيرون ديده ميشه هر چقدر هم كثيف باشه ربطي به كاركردش نداره ...
\
ممنون از جواباتون و گلمحمدی عزیز ممنون از توضیحتون:11:
پس میدم برام عوضش کنن:20:
Spaniuly
22-08-2008, 23:57
اينو كه خودمم مي دونم . گفتم كه مشكل داره . چون از هر جا شروع كني به پخش آهنگ 3 تا آهنگ مي خونه بعد اون ارور رو ميده . پسونده همه مديا ها mp3 هستش
ايندفعه كه ارور داد همون فايلي كه تو موزيك پلير باز نكرد بلافاصله از تو فايل منيجر بازش كن ببين ميخونتش؟
اينم بگم اگه از نرم افزار KD Player استفده كنيد اونم با بعضي چيزا مشكل داره
تنظیماته گوشیتو كلا ریست كن
Spaniuly
23-08-2008, 06:21
تنظیماته گوشیتو كلا ریست كن
اي داد بيداد امان از دست اين K800
حيف نشد گوشيمو فلش كنم دلم ميخواست يه گوشي جور كنم كه حداكثر استفاده رو بكنم ازش
راستي يه نظرسنجي كوچولو:
اگه قرار باشه K800 تون رو بفروشين به جاش چي مخرين؟
من منتظر ميشم C905 بياد ايران تا بخرمش
E-Masood
24-08-2008, 16:35
اي داد بيداد امان از دست اين K800
حيف نشد گوشيمو فلش كنم دلم ميخواست يه گوشي جور كنم كه حداكثر استفاده رو بكنم ازش
راستي يه نظرسنجي كوچولو:
Just K800
Just K800
Spaniuly
24-08-2008, 20:16
Just K800
Just K800
بابا عشق K800
خوب بقيه چطور؟
golmohammadi
24-08-2008, 20:47
بابا عشق K800
خوب بقيه چطور؟
من كه فعلا به همين قناعت ميكنم
هر گوشي (تازه اومده)كه بخري بعد از مدت كمي افت قيمت ميكنه
Spaniuly
25-08-2008, 07:26
من كه فعلا به همين قناعت ميكنم
هر گوشي (تازه اومده)كه بخري بعد از مدت كمي افت قيمت ميكنه
آره حق با توئه همين C905 كه 900 هزار تومن قيمتشه 2 سال ديگه ميشه 200 300 تومن
shahab_f
27-08-2008, 00:05
منم تو فکر تعویض گوشی بودم اما لامصب این کا 800 با دوربین 3.2 و فلش زنون و اتوفوکس یه کاری کرده که آدم مجبور شه اگه می خواد یه گوشی دیگه بخره 400-500 بذاره کنار که لا اقل از کا800 سر تر باشه.
راستی دوستان یه نگاهی به این پست می اندازین؟ راجع به کیفیت پخش موسیقی کا 800 در مقایسه با یه mp3 پلیره :
shahab_f
27-08-2008, 00:38
راستي يه نظرسنجي كوچولو:
f480 سامسونگ:20:
golmohammadi
27-08-2008, 01:07
منم تو فکر تعویض گوشی بودم اما لامصب این کا 800 با دوربین 3.2 و فلش زنون و اتوفوکس یه کاری کرده که آدم مجبور شه اگه می خواد یه گوشی دیگه بخره 400-500 بذاره کنار که لا اقل از کا800 سر تر باشه.
راستی دوستان یه نگاهی به این پست می اندازین؟ راجع به کیفیت پخش موسیقی کا 800 در مقایسه با یه mp3 پلیره :
خوب چيشو نگاه كنيم ؟
کسی از دوستان میدونه که چطوری صدای بوت k810i زیاد میشه چون صداش خیلی کمه. در ضمن میخواستم بدونم میشه با این گوشی فایلهای sis رو اجرا کرد.
لطفا چند تا تم خوب وزیبا رو برای این گوشی رو برام قرار بدید.
shahab_f
27-08-2008, 11:24
خوب چيشو نگاه كنيم ؟
همین دیگه , میگم جدا صدای کا800 از mp3 پلیر با کیفیت تره؟
golmohammadi
27-08-2008, 12:26
کسی از دوستان میدونه که چطوری صدای بوت k810i زیاد میشه چون صداش خیلی کمه. در ضمن میخواستم بدونم میشه با این گوشی فایلهای sis رو اجرا کرد.
منظور از صداي بوت همون صداي فيلمي هست كه موقع روشن شدن گوشي پخش ميشه درسته ؟
فكر كنم صداي ويدئو كمه كه بايد ويدئو ديگه اي جايگزين بشه(البته دقيق نميدونم)
لطفا چند تا تم خوب وزیبا رو برای این گوشی رو برام قرار بدید.
mobile9.com
همین دیگه , میگم جدا صدای کا800 از mp3 پلیر با کیفیت تره؟
خوب اره
اليته قبل از هك چندان جالب نيست
ولي بعد از ريختن درايو صداي X800 غوغا ميكنه
و صد البته كيفيتش بهتر از خيلي MP3 Player ها هست
Spaniuly
27-08-2008, 12:28
سليمان عزيز صداي گوشيت با يه پچ ساده زياد ميشه اگه بتوني كاراي فلش رو انجام بدي ميتوني خودت اينكارو انجام بدي در غير اينصورت بده بيرون ايكي ثانيه برات رديفش كنن
در ضمن شهاب صداي Mp3 پلير خيلي كمه و فقط با گوشي بايد گوش بدي در واقع Mp3 پيلرهاي قديمي بلندگو نداشتن و باس ميذاشتي گوشت ولي الان يه بلندگو ضعيف ميذارن به عنوان امكانات همين در ضمن K800 اگه هندزفري فابريكشو داشته باشي صداش كركننده اس
منظور از صداي بوت همون صداي فيلمي هست كه موقع روشن شدن گوشي پخش ميشه درسته ؟
درسته منظورم همین بود.
arash_zp
28-08-2008, 01:22
سلام دوستان
اكه كسي هست سريع جواب منو بده
810 خز شده يا ميشه ؟
Spaniuly
28-08-2008, 07:54
سلام دوستان
اكه كسي هست سريع جواب منو بده
810 خز شده يا ميشه ؟
خز؟
اين ديگه چيه؟ توضيح بده يه چيزي گيرمون بياد:31:
behnam_tr
28-08-2008, 10:35
مشکل با مموری 1 گیگ k800
چند روزیه مموری گوشیم مشکل پیدا کرده ....مشکلش اینه که وقتی از طریق رم ریدر یا کابل اطلاعات رو توش میریزم موقعی که میخام روی گوشی بندازم یا مموری رو نمیشناسه یا اگه میشناسه پیغام میده که آیا میخواهید فرمت کنید....وقتی فرمت کنم نمیشناسه و و قتی هم فرمت نکنم بازم نمی شناسه ....و یه مشکل این که بعضی موقع ها که میشناسه اطلاعات رو تو خودش نگه نمی داره یعنی با یه بار خارج کردن و دوباره وارد کردن تو گوشی یا رم ریدر اطلاعات میپره >>>>>
حال سوالم اینه که مموریم خراب شده یا نه ؟؟
Spaniuly
28-08-2008, 11:42
مشکل با مموری 1 گیگ k800
چند روزیه مموری گوشیم مشکل پیدا کرده ....مشکلش اینه که وقتی از طریق رم ریدر یا کابل اطلاعات رو توش میریزم موقعی که میخام روی گوشی بندازم یا مموری رو نمیشناسه یا اگه میشناسه پیغام میده که آیا میخواهید فرمت کنید....وقتی فرمت کنم نمیشناسه و و قتی هم فرمت نکنم بازم نمی شناسه ....و یه مشکل این که بعضی موقع ها که میشناسه اطلاعات رو تو خودش نگه نمی داره یعنی با یه بار خارج کردن و دوباره وارد کردن تو گوشی یا رم ریدر اطلاعات میپره >>>>>
حال سوالم اینه که مموریم خراب شده یا نه ؟؟
قبلا هم چند نفر اين مشكل رو داشتن و من هميشه بهترين راهي كه براشون پيشنهاد كردم روي يه گوشي ديگه بندازن رم رو رو اون امتحان كنن
به احتمال زياد رم نيم سوز كرده و فكر كنم تو خرج افتادي البته بهتره يه امتحاني بكني روش من رو انشالاه كه از رمت نباشه
behnam_tr
28-08-2008, 12:44
قبلا هم چند نفر اين مشكل رو داشتن و من هميشه بهترين راهي كه براشون پيشنهاد كردم روي يه گوشي ديگه بندازن رم رو رو اون امتحان كنن
به احتمال زياد رم نيم سوز كرده و فكر كنم تو خرج افتادي البته بهتره يه امتحاني بكني روش من رو انشالاه كه از رمت نباشه
امتحان کردم مثل اینکه نیم سوز شده و چاره ای جز خرید یه رم تازه ندارم........مرسی
behnam_tr
28-08-2008, 18:56
آیا k800i رم 2 گیگ ساپورت میکنیا نه ؟؟ قیمت رم 2 گیگ چنده ؟؟
ebinem173
28-08-2008, 22:02
بله تجربه شخصی دارم که رم 4 گیگ هم ساپورت میکنه قیمت هم حدود 18 تومن
behnam_tr
28-08-2008, 22:51
بله تجربه شخصی دارم که رم 4 گیگ هم ساپورت میکنه قیمت هم حدود 18 تومن
یعنی رم 4 گیگ رو بدون هیچ مشکلی میلوبونه ؟؟؟وای چی شود!!!!!@:31:
:10:حالا 2 تا سوال دیگه ::
1- رم 4 گیگ تو بازار ایران پیدا میشه ؟؟ اگه میشه قیمتش چنده ؟؟
2- این 18 تومن که گفتی مال 2 گیگ بود دیگه نه ؟؟؟
مرسی.
zendeyad
29-08-2008, 04:02
Salam azizan man k800 daram gdfs gooshim paride bood manam ba box flashesh kardam bad az oon moshkele semc daram chon nemitoonam pach nasb konam age rahe halli hast mamnoonetoon misham
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.