ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ K790-k800-k810

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21

Spaniuly
29-08-2008, 04:21
Salam azizan man k800 daram gdfs gooshim paride bood manam ba box flashesh kardam bad az oon moshkele semc daram chon nemitoonam pach nasb konam age rahe halli hast mamnoonetoon misham

دوست من اول از همه عضويتتون رو بهتون تبريك ميگم
شما كه گوشيتونو فلش كرديد چرا فريم 810 نريختيد روش اينطوري هر پچي كه بخواييد ميتونيد روش نصب كنيد همونطور كه استحضار داريد K800 به اندازه K810 پچ ساپورت نميكنه اگه باكس داريد كافيه فيرم 810 بريزيد بعدش اقدام به پچ مورد نظرتون بكنيد

hessam_sz
29-08-2008, 08:35
یعنی رم 4 گیگ رو بدون هیچ مشکلی میلوبونه ؟؟؟وای چی شود!!!!!@:31:

:10:حالا 2 تا سوال دیگه ::

1- رم 4 گیگ تو بازار ایران پیدا میشه ؟؟ اگه میشه قیمتش چنده ؟؟

2- این 18 تومن که گفتی مال 2 گیگ بود دیگه نه ؟؟؟

مرسی.

بعله پيدا ميشه و اين 18 تومن هم قيمت 2 گيگ هست 4 گيگ اگر باز ارزون نشده باشه 34 تومن

Spaniuly
29-08-2008, 09:25
گوشي من موقع رفتن به بازي ميني گلف ريستارت ميكنه مشكلش چيه به نظرتون؟

mx_2dar
29-08-2008, 09:32
چطور میشه فلش k810 رو روشن کرد در حالت عادی ؟
k750 این کار رو انجام میده ولی k810 این قابلیت حذف شده حالا راهی نداره ؟

Spaniuly
29-08-2008, 15:08

منظورت فلاش هست؟

mx_2dar
29-08-2008, 15:15
اره همون : دی

mostafaeshghi
29-08-2008, 18:59

دوست عزیز توجه داشته باشید که فلاش دوربین کا800 زنون هست و از نوع ال ئی دی نیست که بشه مدام روشنش کرد!

سیستم فلاشهای زنون به این صورت که شارز و دشارز میشه و فلاش میزنهو استمرار فلاش در فلاش زنون محاله !

ولی شما میتونید برنامه ی Torch را از اینترنت دانلود کنید ! با این برنامه میتونید چراغ قرمز دوربین که برای فوکوس هست را روشن کنید و به عنوان چراغ قوه استفاده کنید !

golmohammadi
29-08-2008, 19:20
سلام دوستان
اكه كسي هست سريع جواب منو بده
810‏ خز شده يا ميشه ؟
اين حرفا را بيخيال
وقتي يه گوشي كارائي خوبي داره و قيمتش مناسبه
و همه ميخرند
بايد بگيم خز يا جواد دشه
اصلا منطقي نيست
يعني معني نداره

بله تجربه شخصی دارم که رم 4 گیگ هم ساپورت میکنه قیمت هم حدود 18 تومن

پس شما هم 4 گيگ را ديدين
يه وسال مموري چقدر پر بود ؟
ميخوام بدونم وقتي پره مشكلي پيش نمياد

krauser
پس چي شد ؟
من هنوز منتظرما ...

rezapourmanesh
30-08-2008, 04:47
سلام دوستان من گوشي کا 810 را فلاش کردم با اس تول و پچ الف ها را هم رويش نصب کردم و موقعي که تلفن را جواب مي دم يا به کسي زنگ مي زنم او بالا يه علامت خطرمثل تابلوي خطر توي جاده ها مياد و مي نويسه رمز نگاري توسط شبکه انجام نميشه و ... اين براي چي هست؟
بعضي وقتها هم گوشي ريست ميشه مثلا مي خواهم عکس بگيرم و دکمه را فشار مي دهم تا فوکوس خودکار عمل کنه ولي گوشي خاموش و روشن ميشه چرا؟ کسي دليل اين دو سوال من با راه حل را اگه مي دونه برايم توضيح بده.
فريمورش را به R8b024تبديل کردم .
در ضمن چطوري کيفيت صدايش را بالا ببرم؟ آيا به کيفيت و بلندي نوکيا 3650 ميرسه همون که ته گوشي مي چرخه و تبديل به واکمن ميشه؟
آيا ممکنه؟
با تشکر:11::11:

Spaniuly
30-08-2008, 07:53
اسماعيل باور كن اصلا پيدا نميشه بازم اينبار يه سرچ حسابي مي كنم شايد پيدا كنم اگه پيدا كردم باهات هماهنگ ميكنم برات ميفرستم

hessam_sz
30-08-2008, 15:11
سلام دوستان من گوشي کا 810 را فلاش کردم با اس تول و پچ الف ها را هم رويش نصب کردم و موقعي که تلفن را جواب مي دم يا به کسي زنگ مي زنم او بالا يه علامت خطرمثل تابلوي خطر توي جاده ها مياد و مي نويسه رمز نگاري توسط شبکه انجام نميشه و ... اين براي چي هست؟
بعضي وقتها هم گوشي ريست ميشه مثلا مي خواهم عکس بگيرم و دکمه را فشار مي دهم تا فوکوس خودکار عمل کنه ولي گوشي خاموش و روشن ميشه چرا؟ کسي دليل اين دو سوال من با راه حل را اگه مي دونه برايم توضيح بده.
در ضمن چطوري کيفيت صدايش را بالا ببرم؟ آيا به کيفيت و بلندي نوکيا 3650 ميرسه همون که ته گوشي مي چرخه و تبديل به واکمن ميشه؟
آيا ممکنه؟

در مورد اون علامت من اطلاعي ندارم ولي در مورد خاموش روشن شدن در هنگام عكس گرفتن گاهي گوشي من هم همينطوري ميشه و به خاطر همون الف هست .اگر الف ها را غير فعال كنيد ميبينيد كه مشكل حل ميشه.
براي صدا هم ميشه صدا را افزايش داد ولي كيفيت اسپيكر مياد پايين يعني وقتي صدا را مبري بالا خش خش ميكنه .ولي باز هم صدا به انداره گوشي هاي نوكيا بالا نميره ولي در عوض تو هندزفري ميتركونه.
به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي كا800 مراجعه كنيد.

golmohammadi
31-08-2008, 00:51
اسماعيل باور كن اصلا پيدا نميشه بازم اينبار يه سرچ حسابي مي كنم شايد پيدا كنم اگه پيدا كردم باهات هماهنگ ميكنم برات ميفرستم
Farouk عزيز ببينم چيكار ميكني بد جوري تو كفش موندم

آيا ممکنه؟

در مورد اون علامت من اطلاعي ندارم ولي در مورد خاموش روشن شدن در هنگام عكس گرفتن گاهي گوشي من هم همينطوري ميشه و به خاطر همون الف هست .اگر الف ها را غير فعال كنيد ميبينيد كه مشكل حل ميشه.
براي صدا هم ميشه صدا را افزايش داد ولي كيفيت اسپيكر مياد پايين يعني وقتي صدا را مبري بالا خش خش ميكنه .ولي باز هم صدا به انداره گوشي هاي نوكيا بالا نميره ولي در عوض تو هندزفري ميتركونه.
به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي كا800 مراجعه كنيد.

واسه منم يه بار وقتي دكمه عكاسي را زدم گوشي ريست شد
گاها ريستهاي ديگه اي هم بوجود اومده بود واسه همين فعلا ELF نريختم
اما اون علامت فكر كنم يه بار ديگه هم سوال شده بود
بهتره با يه سيمكارت ديگه هم تست بشه
در مورد تقويت صدا
هر چند كه X800 بهترين درايوه
ولي Einshtein_Sound_Mix_v2.07 هم صداي بلندگوش خوبه
و من الان همينو ريختم
rezapourmanesh عزيز هم بهتره اين دو تا را دانلود كنه و از هر كدوم كه خوشش اومد استفاده كنه

Setareh 2006
31-08-2008, 04:36
دوستان با گوشی کا 810 میشه وقتی با یک نفر داریم مکالمه می کنیم این مکالمه رو ضبط کنیم ؟ اگه میشه بگین از چی طریقی میشه این کار رو کرد ؟

Spaniuly
31-08-2008, 08:41
دوستان با گوشی کا 810 میشه وقتی با یک نفر داریم مکالمه می کنیم این مکالمه رو ضبط کنیم ؟ اگه میشه بگین از چی طریقی میشه این کار رو کرد ؟

وقتي داري مكالمه ميكني گزينه بيشتر رو انتخاب كن و گزينه ضبط كردن مكالمه رو بزن همين خيلي ساده اس با فرمت amr تو فولدر موزيك ذخيره ميكنه

فقط يه اشكالي داره هر 15 ثانيه يه بار يه بوق پخش مي كنه كه تابلو ميشه داري ضبط مي كني

Setareh 2006
31-08-2008, 09:57
وقتي داري مكالمه ميكني گزينه بيشتر رو انتخاب كن و گزينه ضبط كردن مكالمه رو بزن همين خيلي ساده اس با فرمت amr تو فولدر موزيك ذخيره ميكنه

فقط يه اشكالي داره هر 15 ثانيه يه بار يه بوق پخش مي كنه كه تابلو ميشه داري ضبط مي كني

می دونم از طزیق گزینه More میشه صدا رو ضبط کرد ولی مسئله اینجاست که وقتی داریم مکالمه می کنیم دیگه این گزینه روی صفحه نیست به جاش گزینه ی قطع مکالمه فعال هست

این که گفتی هر 15 ثانیه صدای بوق میاد خیلی بده که قضیه حسابی تابلو میشه

golmohammadi
31-08-2008, 11:06

می دونم از طزیق گزینه More میشه صدا رو ضبط کرد ولی مسئله اینجاست که وقتی داریم مکالمه می کنیم دیگه این گزینه روی صفحه نیست به جاش گزینه ی قطع مکالمه فعال هست

این که گفتی هر 15 ثانیه صدای بوق میاد خیلی بده که قضیه حسابی تابلو میشه

چرا اين گزينه وجود نداره ؟
More بايد وجود داشته باشه مگر اينكه پچي چيزي ريختي كه حذفش كرده
در مورد اون صدايي كه موقع ضبت مكالمه مياد و تابلو ميكنه، پچ تست شده را در كلوپ پچ در اواخر گذاشته ام كه اين صدا را قطع ميكنه
يه چيزي هم اضافه كنم
روش ساده تري هم برا ضبت كردن وجود داره اونم فقط با يه ديكمه
كافيه برين به قسمت شرت كاتها
بعد يكي از كليدها جهت را جهت ضبت كردن انتخاب كنيد
حالا موقع مكالمه كافيه اون جهت را بزنيد شروع به ضبت كردن خواهد كرد
حالا اين روش با روش قبلا يه تفاوت داره
در اولي وقتي ميري داخل پوشه موزيك فايل مورد نظر اسمش همون شماره طرف هست
ولي در روش دوم اسم فايل Record هست
موفق باشيد

Setareh 2006
31-08-2008, 18:29
چرا اين گزينه وجود نداره ؟
More بايد وجود داشته باشه مگر اينكه پچي چيزي ريختي كه حذفش كرده
در مورد اون صدايي كه موقع ضبت مكالمه مياد و تابلو ميكنه، پچ تست شده را در كلوپ پچ در اواخر گذاشته ام كه اين صدا را قطع ميكنه
يه چيزي هم اضافه كنم
روش ساده تري هم برا ضبت كردن وجود داره اونم فقط با يه ديكمه
كافيه برين به قسمت شرت كاتها
بعد يكي از كليدها جهت را جهت ضبت كردن انتخاب كنيد
حالا موقع مكالمه كافيه اون جهت را بزنيد شروع به ضبت كردن خواهد كرد
حالا اين روش با روش قبلا يه تفاوت داره
در اولي وقتي ميري داخل پوشه موزيك فايل مورد نظر اسمش همون شماره طرف هست
ولي در روش دوم اسم فايل Record هست
موفق باشيد
گوشی رو تازه گرفتم آکبند هم بود فقط این که خود فروشنده آپدیتش کرد حالا این که پچ هم توش ریخته من درست نمی دونم یعنی اصلا نمی دونم این پچ چی هست و کارش چیه و این که چه طوری می تونم بفهمم که توی گوشی پچ ریخته شده ؟
وقتی با کسی مکالمه می کنم به جای گزینه ی More گزینه ی قطع مکالمه هستش

از طریق دگمه ای که کنار دگمه ی C روی گوشی هست روی صفحه گوشی منوی My Shortcuts ظاهر میشه ، گزینه ی ضبط صدا توی این منو نیست خودم یک Shortcut براش درست کردم حالا هر وقت اون دگمه رو می زنم توی لیست منوی My Shortcuts اول از همه گزینه ی Record Sound هستش

در مورد اون پچی که برای قطع اون صدا هست من خیلی مبتدی هستم و بلد نیستم که چه طوری این کار رو باید بکنم . اگه گوشی رو ببرم پیش خود فروشنده این کار رو می تونه برام انجام بده ؟

در ضمن یک سوال دیگه دارم ، از همون روز اولی که گوشی رو گرفتم توی منوی زبان گوشی اصلا فارسی نیست ولی روی خود صفحه کلید فارسی هست و قتی هم که کسی برام پیام فارسی می فرسته نوشته ی فارسی خیلی خوانا برام میاد ، حالا سوالم اینه که برای فارسی نوشتن گوشی رو باید ببرم پیش فروشنده ، آیا برای این کار گوشی باید فلش بشه ؟ اگر این کار رو بکنم اطلاعاتی که الان روی گوشی هست پاک میشه ؟ اصلا این اصطلاح فلش کردن دقیقا یعنی چی ؟

golmohammadi
31-08-2008, 21:16
گوشی رو تازه گرفتم آکبند هم بود فقط این که خود فروشنده آپدیتش کرد حالا این که پچ هم توش ریخته من درست نمی دونم یعنی اصلا نمی دونم این پچ چی هست و کارش چیه و این که چه طوری می تونم بفهمم که توی گوشی پچ ریخته شده ؟
وقتی با کسی مکالمه می کنم به جای گزینه ی More گزینه ی قطع مکالمه هستش

از طریق دگمه ای که کنار دگمه ی C روی گوشی هست روی صفحه گوشی منوی My Shortcuts ظاهر میشه ، گزینه ی ضبط صدا توی این منو نیست خودم یک Shortcut براش درست کردم حالا هر وقت اون دگمه رو می زنم توی لیست منوی My Shortcuts اول از همه گزینه ی Record Sound هستش

در مورد اون پچی که برای قطع اون صدا هست من خیلی مبتدی هستم و بلد نیستم که چه طوری این کار رو باید بکنم . اگه گوشی رو ببرم پیش خود فروشنده این کار رو می تونه برام انجام بده ؟

در ضمن یک سوال دیگه دارم ، از همون روز اولی که گوشی رو گرفتم توی منوی زبان گوشی اصلا فارسی نیست ولی روی خود صفحه کلید فارسی هست و قتی هم که کسی برام پیام فارسی می فرسته نوشته ی فارسی خیلی خوانا برام میاد ، حالا سوالم اینه که برای فارسی نوشتن گوشی رو باید ببرم پیش فروشنده ، آیا برای این کار گوشی باید فلش بشه ؟ اگر این کار رو بکنم اطلاعاتی که الان روی گوشی هست پاک میشه ؟ اصلا این اصطلاح فلش کردن دقیقا یعنی چی ؟

آپديت كرده ؟
حتما برا اينكار پول هم گرفته اره ؟
پچها در گوشيها ميتونند قسمتهايي از كاركرد گوشي را تغيير بدند
و عده اي هم گرافيك گوشي را تغيير ميدهند
براي نحوه نصب و .. ميتوني به كلوپ پچ براي گوشيهاي DB2020 سر بزني
اون شرت كاتي هم كه من گفتم با ايني كه شما درست كردين فرق داره
ابتدا به منو رفته بعد Settings را زده بعد گزينه Shortcuts را انتخاب كن
حالا ميتوني براي هر يك از 4 كليد جهت يه شرت كات تعيين كني
البته واسه 3 تاش از قبل تعيين شده
و حالا شما يكي هر كدوم كه خواستي را روش برو و Edit را بزن
بعد برو Entertainmet و گزينه ضبت كردن صدا را انتخاب كن
بعد موقع مكالمه با فشردن اون كليد خيلي راحت صداي مكالمه ضبت ميشه

و در مورد اون پچ الان كه مبتدي هستين نميدونم بستگي به خودتون داره اگه خواستين بيشتر توضيح بديم تا خودت نصب كني
ولي نه اگه ميخواهي راحت باشي ميتوني بدي بيرون برات نصبش كنند

واما در مورد فلش و زبانها
اگه گوشي را كامپيوتر فرض كنيم
تعويض ويندوز در كامپيوتر معادل فلش در گوشي ميباشد
با فلش كرده بله همه چي پاك ميشه البته اطلاعات داخل مموري سر جاشون ميمونند ولي داخل حافظه گوشي پاك ميشند
گوشي شما هم ظاهرا زبان فارسي نداره و بايد فلش بشه
بازم ميگم اگه علاقه مند بودين ميتونين خودتون فلش كرده و كاراي ديگه اي هم بكنين كه باعث دگرگوني گوشي بشه ...

Spaniuly
31-08-2008, 21:47
اسماعيل تابستون اومد و تموم شد اين Cid53 هك نشد شانس ما رو داري؟
برم K810 بگيرم ها؟

golmohammadi
31-08-2008, 23:06
اسماعيل تابستون اومد و تموم شد اين Cid53 هك نشد شانس ما رو داري؟
برم K810 بگيرم ها؟

:31: هه هه هه
فاروك عزيز با اين روند كه من ميبينم پيش ميره فكر نكنم به اين زوديها بشه CID53 را هك كرد
از من ميشنوي يه فكر ديگه اي واسه خودت بكن

Spaniuly
01-09-2008, 06:48
:31: هه هه هه
فاروك عزيز با اين روند كه من ميبينم پيش ميره فكر نكنم به اين زوديها بشه CID53 را هك كرد
از من ميشنوي يه فكر ديگه اي واسه خودت بكن

گوشيم تميز مونده فكر ميكني چند بدم روش يه K810 ميتونم بگيرم؟

alireza_asol
01-09-2008, 14:32
سلام.
دوستاني كه k800 دارن ميشه بگن گوشيشون با استفاده معمولي چند ساعت روشن ميمونه؟

behnam_tr
01-09-2008, 16:00
سلام.

3 روز........

Spaniuly
01-09-2008, 17:06
سلام.

مال من 7 روز تو استندباي اگه به حال خودش بمونه و ازش استفاه نكنم
اينم بگم اصيل ترين باطري رو روش انداختم(14 هزار تومنيه)

alireza_asol
01-09-2008, 18:52
گوشي من خيلي روشن بمونه 2 روز شايدم كمتر.
باطريشم عوض كردم بازم همونطوره نميدونم چرا.
امكان داره يه گوشي باطري رو كامل شارژ نكنه؟

golmohammadi
01-09-2008, 20:39
گوشيم تميز مونده فكر ميكني چند بدم روش يه K810 ميتونم بگيرم؟
اين بستگي داره به انصاف طرف
ولي بايد با يكي از دوستان تاخ بزني
اگه ببري فروشنده كلي ضرر ميكني
چون خيلي ارزون ميگيره مال خودتو ...

گوشي من خيلي روشن بمونه 2 روز شايدم كمتر.
باطريشم عوض كردم بازم همونطوره نميدونم چرا.
امكان داره يه گوشي باطري رو كامل شارژ نكنه؟

البته بستگي داره تا چهميان از گوشي استفاده بكني
نه امكان نداره
موقع شارژ ميتوني نگاه كني و ببيني كه تا 100 درصد شارژ ميشه يا نه

behnam_tr
01-09-2008, 20:52
توصیه من اینه که اگه میخواهید 50 درصد مصرف باطری کم بشه روشنایی رو بذارید روی 50.......

یه بار امتحان کنید ضرر نمیکنید.......

Setareh 2006
01-09-2008, 21:14
آپديت كرده ؟
حتما برا اينكار پول هم گرفته اره ؟
پچها در گوشيها ميتونند قسمتهايي از كاركرد گوشي را تغيير بدند
و عده اي هم گرافيك گوشي را تغيير ميدهند
براي نحوه نصب و .. ميتوني به كلوپ پچ براي گوشيهاي DB2020 سر بزني
اون شرت كاتي هم كه من گفتم با ايني كه شما درست كردين فرق داره
ابتدا به منو رفته بعد Settings را زده بعد گزينه Shortcuts را انتخاب كن
حالا ميتوني براي هر يك از 4 كليد جهت يه شرت كات تعيين كني
البته واسه 3 تاش از قبل تعيين شده
و حالا شما يكي هر كدوم كه خواستي را روش برو و Edit را بزن
بعد برو Entertainmet و گزينه ضبت كردن صدا را انتخاب كن
بعد موقع مكالمه با فشردن اون كليد خيلي راحت صداي مكالمه ضبت ميشه

و در مورد اون پچ الان كه مبتدي هستين نميدونم بستگي به خودتون داره اگه خواستين بيشتر توضيح بديم تا خودت نصب كني
ولي نه اگه ميخواهي راحت باشي ميتوني بدي بيرون برات نصبش كنند

واما در مورد فلش و زبانها
اگه گوشي را كامپيوتر فرض كنيم
تعويض ويندوز در كامپيوتر معادل فلش در گوشي ميباشد
با فلش كرده بله همه چي پاك ميشه البته اطلاعات داخل مموري سر جاشون ميمونند ولي داخل حافظه گوشي پاك ميشند
گوشي شما هم ظاهرا زبان فارسي نداره و بايد فلش بشه
بازم ميگم اگه علاقه مند بودين ميتونين خودتون فلش كرده و كاراي ديگه اي هم بكنين كه باعث دگرگوني گوشي بشه ...
میشه لطفا به زبان خیلی ساده طریقه ریختن اون پچ رو در گوشی به من آموزش بدی ؟ یادآوری می کنم که من خیلی
تازه واردم و اصلا نمی دونم حتی چطوری گوشی رو باید به کامپیوتر وصل کنم

Spaniuly
02-09-2008, 09:11
توصیه من اینه که اگه میخواهید 50 درصد مصرف باطری کم بشه روشنایی رو بذارید روی 50.......

البته با كاهش دادن روشنايي تو مصرف باطري صرفه جويي ميشه ولي ديگه نه به اندازه 50%
دليلش اينه كه وقتي گوشي تو استندباي هست لامپهاش خاموش هستند حال اين روشناييش چه 100 باشه چه 50 . در هر صورت فرقي به حالش نميكه اين كار به در كسي ميخوره كه دائما با ور ميره و دائما روشنايي گوشيش روشنه و اگه اي روشنايي 50 باشه كمتر مصرف ميكنه تا اينكه 100 باشه

در هر صورت روش خوبيه من خودمم رو 50 ميذارم روشنايي رو

اينم مجموعه 4 تا تم واسه K800 و K810 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسوردش اينه :

alireza_asol
02-09-2008, 14:59
منم از همون اول كه خريدمش روشناييش رو گذاشتم رو 50.
كافيه با گوشيم يه ربع ور برم كه 30-40 درصد از باطري بره. اعصابمو خورد كرده

golmohammadi
02-09-2008, 20:54

نه ديگه تا اين حد تاثير نداره

میشه لطفا به زبان خیلی ساده طریقه ریختن اون پچ رو در گوشی به من آموزش بدی ؟ یادآوری می کنم که من خیلی

پس بايد گام به گام جلو برين
ابتدا بايد فايلها را دانلود كنين
براي فلش گوشيهاي سوني اريكسون بايد 3 نوع فايل را داشته باشيد
1 MAIN
2 FS
3 Customize
و براي ريختن پچ هم يه بار فايل MAIN مربوط به فريمور گوشي لازمه
پس در هر صورت شما بايد حداقل اين فايل را دانلود كنيد
از من ميشنوين 3 فايل مربوط به فلش K810 R8BA024 را دانلود كنين
چون در صورت بروز اشكال بايد فلش كنين
پس گام اول شد دنلود فايلهاي فلش K810 R8BA024
اين فايلها در كلوپ تبديل K800 به K810 (لينك امضاء من) در صفحه نخست موجود ميباشند
گام بعدي دانلود برنامه setool v1.11 جهت هك گوشي(فلش ريختن درايو صدا تعويض منو و...)
اين هم در همون صفحه در 3 پارت آماده دانلود هست
جهت شناشاندن گوشي به كامپيوتر به درايو usb_flash_driver نيز نياز هست كه همونجا ميتوني پيداش كني
بعد دانلود پچهاي مربوط به گوشي هست كه من همشونو برات آپ ميكنم البته در كلوپ خودش
شما فعلا اين فايلها را دانلود كنين كار خيلي بزرگي كردين
بعد كه تموم شدند بگو تا مابقي مراحل را بگيم
موفق باشيد

friendly jocose
02-09-2008, 21:07
اينم مجموعه 4 تا تم واسه K800 و K810 :
کد:

پسوردش اينه :
[code/]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[code/]

خیلی ممنون

Spaniuly
02-09-2008, 21:18
خیلی ممنون

فدات شم قابلي نداشت فقط سعي كنيد از دكمه تشكر استفاده كنيد به جاي پست اينجوري تو وقت هم صرفه جويي ميشه.

golmohammadi
02-09-2008, 21:55

نه ديگه تا اين حد تاثير نداره

پس بايد گام به گام جلو برين
ابتدا بايد فايلها را دانلود كنين
براي فلش گوشيهاي سوني اريكسون بايد 3 نوع فايل را داشته باشيد
1 MAIN
2 FS
3 Customize
و براي ريختن پچ هم يه بار فايل MAIN مربوط به فريمور گوشي لازمه
پس در هر صورت شما بايد حداقل اين فايل را دانلود كنيد
از من ميشنوين 3 فايل مربوط به فلش K810 R8BA024 را دانلود كنين
چون در صورت بروز اشكال بايد فلش كنين
پس گام اول شد دنلود فايلهاي فلش K810 R8BA024
اين فايلها در كلوپ تبديل K800 به K810 (لينك امضاء من) در صفحه نخست موجود ميباشند
گام بعدي دانلود برنامه setool v1.11 جهت هك گوشي(فلش ريختن درايو صدا تعويض منو و...)
اين هم در همون صفحه در 3 پارت آماده دانلود هست
جهت شناشاندن گوشي به كامپيوتر به درايو usb_flash_driver نيز نياز هست كه همونجا ميتوني پيداش كني
بعد دانلود پچهاي مربوط به گوشي هست كه من همشونو برات آپ ميكنم البته در كلوپ خودش
شما فعلا اين فايلها را دانلود كنين كار خيلي بزرگي كردين
بعد كه تموم شدند بگو تا مابقي مراحل را بگيم
موفق باشيد

Spaniuly
04-09-2008, 18:24
البته آقاي گل محمدي اين گوشي اگه سيد 53 باشه كه مسئله تبديل و اينا منتفيه درست نميگم يعني مشكلي كه من دارم

golmohammadi
05-09-2008, 23:05
خوب اگه cid 53 باشه كه بايد قيد همه چيو بزنه

Spaniuly
06-09-2008, 04:24
خوب اگه cid 53 باشه كه بايد قيد همه چيو بزنه

اي خدا لعنت كنه ابن cid53 رو هرچي ميكشيم از اين cid 53 مي كشيم

behnam_tr
06-09-2008, 10:23
اي خدا لعنت كنه ابن cid53 رو هرچي ميكشيم از اين cid 53 مي كشيم

:20:ناراحت نباش انشالله به زودی نسخه جدید setoollite میاد و میتونیم راحت هر کاری خواستیم بکنیم.....

Spaniuly
06-09-2008, 12:21
:20:ناراحت نباش انشالله به زودی نسخه جدید setoollite میاد و میتونیم راحت هر کاری خواستیم بکنیم.....

كو بابا اصلا زمزمه اش هم نيست هيچ وعده اي هم ندادن براي سيد 53 شانس منه

pezhmantoop
06-09-2008, 14:15
دمتون گرم
عجب كلوپ گرميه
فقط k800

Spaniuly
06-09-2008, 14:46
دمتون گرم
عجب كلوپ گرميه
فقط k800

البته كلوپ كه نيست تاپيكه:31:
تو كلوپ گل ميگن گل ميشنون اينجا هركي در مورد K800 و K810 مشكلي داره مطرح ميكنه ما هم از دستمون بر بياد كمكش ميكنيم

farvehar_1989
07-09-2008, 14:41
سلام خدمت استادان و دوستان عزیز

1 سوال داشتم (خیلی عجله دارم) قیمت k800 تو هفته ی جاری چند بوده و در هفته ی آینده چند خواهد بود؟ آخه تو مجله ی عصر ارتباط ویژه نامه ی تابستان 87 قیمت این گوشی رو نوشته بود : 189 هزار تومن و نوشته بود گارانتیش متفرقه هست .میخوام ببینم گارانتیه متفرقه ینی چی و آیا با این قیمت که زده ساخت چین هست یا این که اصله؟؟............

خیلی عجله دارم

Spaniuly
07-09-2008, 15:16
سلام خدمت استادان و دوستان عزیز

1 سوال داشتم (خیلی عجله دارم) قیمت k800 تو هفته ی جاری چند بوده و در هفته ی آینده چند خواهد بود؟ آخه تو مجله ی عصر ارتباط ویژه نامه ی تابستان 87 قیمت این گوشی رو نوشته بود : 189 هزار تومن و نوشته بود گارانتیش متفرقه هست .میخوام ببینم گارانتیه متفرقه ینی چی و آیا با این قیمت که زده ساخت چین هست یا این که اصله؟؟............

خیلی عجله دارم

K800 الان تو بازار حدود 173 هزار تومن هست اگه ميخواي با كمترين هزينه بهترين K800 رو بخري به حرف فروشنده اهميت نده
موقعي كه ميري K800 بخري فروشنده بدون شك بهت ميگه من بهت K800 اصل رو به فلان قيمت ميدم
كاري به حرفش نداشته باش همه K800 هاي موجود در بازار ايران Winner هستند كه محصول كشور چين هستند. شك نكن فقط صحبت اصل بودن به خاطر باطريشون هست تو وقتي روي K800 يه باطري اصل مالزي كه حدود 14 15 هزار تومن هست در واقع بهترين K800 رو داري كاري كه ميكني اين هست :
ميگردي ارزون ترين جايي كه K800 ميده پيدا ميكني هركي هم گفت ارزون تقلبي هست تو بگو باشه همونو ميخوام ميگري قشنگ امتحانش ميكني كد ستاره چپ ايناشم تست كن ببين صفر باشه. بعد بگو باطريش رو بعد تست كردن در آره. ازش بخواه اين باطري رو ازت به پول برداره. پولشو حساب كتاب كن بيا بيرون و برو به يه مغازه ديگه و بگو كه باطري اصل مالزي براي K800 ميخواي بهش هم بگو وقتي گوشيتو خريدي بهت باطري تقلبي دادن اينجوري طرف حساب دستش مياد كه آبديده هستي و نميشه سرت كلاه گذاشت. ازش ضمانت بگير كه اگه 1 روز تمام (24 ساعت) تو استندباي بمونه فقط 8 يا حداكثر 10 درصد باطري مصرف بشه. ازش تضمين بخواه و بهش بگو اگه زودتر خالي كنه مياي و پس ميدي باطريش رو پولتم عينن ميگيري خلاصه طوري تهديد كن كه بهت باطري تقلبي رو به قيمت گرون قالب نكنه. حتي لازم شد چند تا مغازه رو بگرد و يه جاي مطمئن پيدا كن كه فروشنده اش سرت كلا نذاره. وقتي باطري اصل رو گير آوردي بيار و 12 ساعت تمام گوشيت رو در حالت خاموش (Shut Down) بذار توي شارژ با توجه به اينكه روزا برقا ميره شب ساعت 8 بذار تو شارژ فردا صبح ساعت 8 از شارژ خارج كن. بعدش اگه خواستي با گوشيت كلي حال كن

aminkohan
08-09-2008, 18:31
با یلام من دیروز یک ک 800 خریدم 185 هزار تومن و چینی هستش و سریالشم درسته تو سایته نامبرینگ پلنسم دادم درسته و یک برگ گارانتی که فقط یک تکه کاغذه به من داده که اسمش نیاتله من دیروز 6 ساعتی تلفنو روشن زدم به شارژ و از امروز که دارم کار می کنم می بینم خیلی شارژ کم می کنه در صورتی که من با اون کاری هم نکردم نظ ر شما عزیزان چیه و در ضمن چطوری بفهمم که گوشی صفر هست بالا توضیح دادین من نفهمیدم

Punisher_2008
08-09-2008, 22:03
ما جنوب k800 رو 150 میخریم شما از دوستان کسی خواست میتونه پم بده

Spaniuly
08-09-2008, 22:24
با یلام من دیروز یک ک 800 خریدم 185 هزار تومن و چینی هستش و سریالشم درسته تو سایته نامبرینگ پلنسم دادم درسته و یک برگ گارانتی که فقط یک تکه کاغذه به من داده که اسمش نیاتله من دیروز 6 ساعتی تلفنو روشن زدم به شارژ و از امروز که دارم کار می کنم می بینم خیلی شارژ کم می کنه در صورتی که من با اون کاری هم نکردم نظ ر شما عزیزان چیه و در ضمن چطوری بفهمم که گوشی صفر هست بالا توضیح دادین من نفهمیدم

اولا گرون خريدي 10 تومن گرون خريدي.
باطريت رو كه احتمالا اصل بوده خراب كردي بايد تو حالت خاموش 11 اي 12 ساعت مي ذاشتي شارژ
باطري اصل گير بياري 14 15 تومنه. اونو ديگه خرابش نكني. حيفه
اينم رمز گوشياي سوني اريكسون براي تست گوشي
*>*>*<*>>*>*
فارسي مينويسم: ستاره چپ ستاره چپ ستاره راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره
منظور از چپ و راست جهت جوي استيك هست

aminkohan
09-09-2008, 20:16
با تشکر من این کد را زدم و در قسمت اطلاعات نرم افزاریش جلوی مموری نوشته توضیحی پیدا نشد یا نیست نمی دونم در روزی کخ گوشیرم خریدم یارو 4/5 تا ممموری عوض کرد تا گوشی قبول کرد برای بار اول اصلا نشناخت بار کد برای فرمت خاست 4 صفرو داد اخر بار پیغامه ارور برای فرمت مموری داد بار سوم بازم قبول نکرد تا اخر قبول کرو و من دیروز داخلش خیلی چیزا ریختم کارم می کنه ولی چرا در این قسمت اصلا نشناخته یا نمی دونم جرا این پیغامو داده در ضمن گوشی هنوز روی این حالت بود که یکی زنگ زد و یکهو خارج شد ایا مسئله ای نیست و یا باید وقتی گوشی تو این حالته با کده خاصی دوباره خارج بشی وببخشین منو پس اون کدی که می گن دوربین و این یزارو میشه موقع خرید تست کرد چیه چون با این که نمیشه

Spaniuly
09-09-2008, 20:31
ما جنوب k800 رو 150 میخریم شما از دوستان کسی خواست میتونه پم بده

از اونجا بخواي بفرستي همراه هزينه ارسال و كلي دنگ و فنگش مياد همون آب و همون كاسه ميشه تازه آدم از شهر خودش بخره بهتره اينجوري واسه خدمات پس از فروش و اينجور چيزا هم ميتوني بري يقه فروشنده رو بچسبي:31:
ولي در كل قربون معرفتت لطف داري

با تشکر من این کد را زدم و در قسمت اطلاعات نرم افزاریش جلوی مموری نوشته توضیحی پیدا نشد یا نیست نمی دونم در روزی کخ گوشیرم خریدم یارو 4/5 تا ممموری عوض کرد تا گوشی قبول کرد برای بار اول اصلا نشناخت بار کد برای فرمت خاست 4 صفرو داد اخر بار پیغامه ارور برای فرمت مموری داد بار سوم بازم قبول نکرد تا اخر قبول کرو و من دیروز داخلش خیلی چیزا ریختم کارم می کنه ولی چرا در این قسمت اصلا نشناخته یا نمی دونم جرا این پیغامو داده در ضمن گوشی هنوز روی این حالت بود که یکی زنگ زد و یکهو خارج شد ایا مسئله ای نیست و یا باید وقتی گوشی تو این حالته با کده خاصی دوباره خارج بشی وببخشین منو پس اون کدی که می گن دوربین و این یزارو میشه موقع خرید تست کرد چیه چون با این که نمیشه
چرا همونه همون كد رو ميزني اينارو مياره:

اطلاعات خدمات
تنظيم هاي خدمات
آزمايش هاي خدمات
عنوان هاي نتن
دشارژ كردن فلاش

گزينه سومي يعني آزمايش هاي خدمات رو انتخاب مي كني. اونجا همه چيرو مي توني تست كني.

من بالاخره نفهميدم شما با باطريت مشككل داري يا مموري البته 2 بار خوندم پستت رو چيز زيادي از حرفات دستگيرم نشد. الان اگه بگي دقيقا مشكلت با چيه گوشيت هست راهنمايي مي كنم داداش. اگه باطري هست كه تو پست قبلي دقيقا گفتم باس چيكار كني.
حالا با مموريت مشكل داري؟

aminkohan
10-09-2008, 06:57
اره عزیز ببین مموری هم موقع خرید با مشکل روبرو بود یارو 4/5 تا مموری عوض کرد بار اول که مموری رو تو تلفن گذاشت تلفنو داد به من منم رفتم که مموری رو امتحان کنم وقتی در فایل منیجر روی قسمت حافظه مموری رفتم اول یک پیغام مبنی بر فرمت داد اوکی کردم کد خاست منم کده چهار صفرو دادم و بعد پیغامی مبنی بر درست فرمت نشدن داد و اصلا مموری کار نمی کرد و دوباره یک مموری دیگه گذاشتیم اون دیگه پیغام فرمت نداد ولی اصلا تلفن نشناخته بودش و همینطوری تا اخرین مموری که گذاشت تلفن اونو شناخت و هیچ پیغامی مبنی بر فرمت هم نداد و منم دیروز داخلش کلی برنامه ریختم و کارم می کنه و از داخل خود تلفن شناخته میشه وفضایه خالیشو میگه ولی این کدی که شما دادی و من به تلفن دادم در قسمت اطلاعات نرم افزارش در مورد مموری اصلا نوشته هیچ چیزی نیست ولی مموری تو گوشی کار می کنه و سوال دومم اینه بعد از دادن این کد باید چطوری خارج شیم از این حالت گوشی

aminkohan
10-09-2008, 07:40
راستی بچه ها سونی اریکسونها که ویروسی نمی شن نه و درسته که میگن ک 800 در دو رنگ مشکی و قهوه ای است در صورتی که از من نقره ای هستش مزاحمه همیشگی

Spaniuly
10-09-2008, 08:12
اره عزیز ببین مموری هم موقع خرید با مشکل روبرو بود یارو 4/5 تا مموری عوض کرد بار اول که مموری رو تو تلفن گذاشت تلفنو داد به من منم رفتم که مموری رو امتحان کنم وقتی در فایل منیجر روی قسمت حافظه مموری رفتم اول یک پیغام مبنی بر فرمت داد اوکی کردم کد خاست منم کده چهار صفرو دادم و بعد پیغامی مبنی بر درست فرمت نشدن داد و اصلا مموری کار نمی کرد و دوباره یک مموری دیگه گذاشتیم اون دیگه پیغام فرمت نداد ولی اصلا تلفن نشناخته بودش و همینطوری تا اخرین مموری که گذاشت تلفن اونو شناخت و هیچ پیغامی مبنی بر فرمت هم نداد و منم دیروز داخلش کلی برنامه ریختم و کارم می کنه و از داخل خود تلفن شناخته میشه وفضایه خالیشو میگه ولی این کدی که شما دادی و من به تلفن دادم در قسمت اطلاعات نرم افزارش در مورد مموری اصلا نوشته هیچ چیزی نیست ولی مموری تو گوشی کار می کنه و سوال دومم اینه بعد از دادن این کد باید چطوری خارج شیم از این حالت گوشی
آهان بله درسته اين كد ستاره چپ نست گوشي هست نه تست مموري خوب حالا كه مموريت درسته چيو مي خواي بدوني ؟
وقتي كار مي كنه يعني درسته ديگه مموري M2 هست و خوبم كار مي كنه برات.
در ضمن مموري كه اطلاعات فني نداره مموري يه حافظه اس همين يا درست كار ميكنه يا ميسوزه و كار نمي كنه زياد باهاش ور نرو

راستی بچه ها سونی اریکسونها که ویروسی نمی شن نه و درسته که میگن ک 800 در دو رنگ مشکی و قهوه ای است در صورتی که از من نقره ای هستش مزاحمه همیشگی

K800 ها در 3 رنگ موجود هستند: مشكي ساده , قهوه اي مسي , طوسي نقره اي

Mostafa E
10-09-2008, 09:42
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید

Spaniuly
10-09-2008, 10:54
سلام من ابتدا ماين رو دانلود کر د م ولي اف اس يادم رفت ماين ر و تو قسمت فايلز اد کردم گوشيم به کا810 تبديل شد ولي ديگه نميشه توش درايو صدا و پچ ريخت من هم با باکس وهم بدون باکس فلشش کردم ولي درست نشد لطفا ر اهنمايي کنيد
اگه میشه فایل ریست فریمو ر R8ba024 رو بذارید

شما بايد درخواستتون رو تو يكي از اين كلوپ ها مطرح كنيد:

كلوپ پچ

يا

تبديل K800 به K810

aminkohan
11-09-2008, 10:01
با تشکر می خام بدونم که گوشیهاس سونی اریکسون هم ویروسی میشن یانه و موقعی که کد تست رو برای تست گوشی موفع خرید می دیم برای خارج شدن از این خالت دوباره باید کد خاصی بدیم به گوشی و یا نه هومن دکذمه بک رو بزنیمو و خارج شیم با تشکر

armin321
11-09-2008, 11:45
سلام..............آیا میشه الان گوشی اصل کا 800 گیر آورد؟آیا درسته که میگند این تقلبیهاش خیلی امواج بیشتر داره تا اصلش؟ممنونم

Spaniuly
11-09-2008, 18:21
سلام..............آیا میشه الان گوشی اصل کا 800 گیر آورد؟آیا درسته که میگند این تقلبیهاش خیلی امواج بیشتر داره تا اصلش؟ممنونم

نه الان گوشي هاي K800 موجود در بازار ايران اكثرا Winner هستند كه محصول چين هستند و كافيه روشون باطري اصل بندازي. به اين ميگن اصل وقتي هم باطريش رو عوض ميكنه فروشنده اسمش رو ميذاره تقلبي

با تشکر می خام بدونم که گوشیهاس سونی اریکسون هم ویروسی میشن یانه و موقعی که کد تست رو برای تست گوشی موفع خرید می دیم برای خارج شدن از این خالت دوباره باید کد خاصی بدیم به گوشی و یا نه هومن دکذمه بک رو بزنیمو و خارج شیم با تشکر

نه فايل هايي كه به عنوان برنامه كاربردي ميشناسن گوشيهاي سوني اريكسون فقط جاوا هستند و با جاوا نميشه يك پك ويروسي ساخت. و اگر يك فايل ويروس روي گوشيتون باشه مثل يك فايل ناشناخته و بي اثر مي مونه و اگه خواستيد فقط Delete ميكنيد
خلاصه اش اين ميشه كه ويروسي شدن مفهومي براي گوشي هاي جاوا سوني اريكسون نداره

براي بازگشت دكمه Back رو ميزني اين پرسيدن نداره:46:

aminkohan
11-09-2008, 22:50
دمت گرم من اون روز راجع به باتری گوشیم گفتم که وقتی خریدم تو حالت روشن 5/6 ساعتی زدم به شارژ و از صبحش دیدم که گوشی خیلی شارژ کم می کنه که فرمودن باتریتو خراب کردی و باید تو خاموشی 12 ساعت به شارژ می زدی حالا که گذشته بماند که گوشی من سریع شارژش تموم میشه یک مشکل دیگه اینه که وقتی به شارژ می زنم خیلی گرم میشه میگم این داغ شدن بیش از حد طبیعیه و اگه نیست میتونه این گرم شدن به گوشی صدمه بزنه ئروئ

Spaniuly
11-09-2008, 22:59
دمت گرم من اون روز راجع به باتری گوشیم گفتم که وقتی خریدم تو حالت روشن 5/6 ساعتی زدم به شارژ و از صبحش دیدم که گوشی خیلی شارژ کم می کنه که فرمودن باتریتو خراب کردی و باید تو خاموشی 12 ساعت به شارژ می زدی حالا که گذشته بماند که گوشی من سریع شارژش تموم میشه یک مشکل دیگه اینه که وقتی به شارژ می زنم خیلی گرم میشه میگم این داغ شدن بیش از حد طبیعیه و اگه نیست میتونه این گرم شدن به گوشی صدمه بزنه ئروئ

گرم شدنش طبيعي هست البته باطري ناسالم بيش از اندازه داغ ميكنه ولي اينو مطمئن باش صدمه اي به گوشي نميزنه چون در واقع گوشي گرم ميشه داغ نميشه (دست رو نميسوزونه) پس به گوشي آسيب نميرسه

Ghiyamat
12-09-2008, 18:29
بچه ها من یه N73 موزیکال دست دوم در حد آک خریدم 6ماه پیش اما مشکل شارژ داره و میخوام ردش کنم به جاش یه k800 بخرم. اما شنیدم k800 جدیدی ها زود شارژ خالی میکنن! ظاهرا مشتری ها راضی نبودن.

قضیه چیه؟ واقعا اینطوره؟ مثلا در حالت معمول چقدر نگه میدارن؟ قیمت فعلی این گوشی هم اگه میشه بگید!

راستی من خیلی روی دوربین و نگه داشتن شارژ حساس هستم. گوشی های سونی هم ترجیح میدم. قیمت هم جوری باشه که این N73 رو که میفروشنم بتونم با پولش اونو بخرم. اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید :*

Spaniuly
12-09-2008, 19:45
بچه ها من یه N73 موزیکال دست دوم در حد آک خریدم 6ماه پیش اما مشکل شارژ داره و میخوام ردش کنم به جاش یه k800 بخرم. اما شنیدم k800 جدیدی ها زود شارژ خالی میکنن! ظاهرا مشتری ها راضی نبودن.

قضیه چیه؟ واقعا اینطوره؟ مثلا در حالت معمول چقدر نگه میدارن؟ قیمت فعلی این گوشی هم اگه میشه بگید!

راستی من خیلی روی دوربین و نگه داشتن شارژ حساس هستم. گوشی های سونی هم ترجیح میدم. قیمت هم جوری باشه که این N73 رو که میفروشنم بتونم با پولش اونو بخرم. اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید :*

مشكل باطري توي K800 به خاطر تقلبي بودنشه
قبلا هم گفتم اگه قصد خريد K800 داريد باطري رو موقع خريد گوشي از فروشنده نگيريد و بهش بگيد بطري رو برداره و پولش رو كسر كنه بعد خودتون بريد از يه جاي ديگه با ضمانت باز پس گيري باطري اصل بخريد نحوه شارژ:
12 ساعت تو حالت خاموش ميذاريد شارژ. نه كمتر نه بيشتر حالا نيم ساعت اين ور اونور هم شد مهم نيست.

در اين حالت گوشي شما قادر توي 24 ساعت وقتي باهاش ور نريد و موزيك اينا گوش نديد بهش فقط استفاده معمولي(مكالمه) بكنيد فقط 8 الي 10 درصد از شارژ مي ره و اگه توي استندباي باشه تو 24 ساعت فقط 7 درصد مصرف مي كنه اگه نه زنگ بخوره و نه مكالمه بشه كه اين براي K800 كه مجهز به آي سي هايي هست كه شارژ رو تكميل مي نوشه واقعا عاليه.

aminkohan
12-09-2008, 19:48
اقا ممنون از جوابتون من با سیم ایرانسل خاستم با ک 800 به اینترنت وصل شم هر چی کدو می فرستم جواب میاد تنظیمات در شبکه موجوئ نمی باشد مشکله گوشیه یا نه و در ضمن راجع به مشکل باتری که شما بالا جواب دادین یکی از دوستان گفت ممکنه گوشیت برق می دزده من نفهمیدم میشه راجع به این موضوعم کمی توضیح بدین ممنونم به خدا از شما

Spaniuly
12-09-2008, 20:14
اقا ممنون از جوابتون من با سیم ایرانسل خاستم با ک 800 به اینترنت وصل شم هر چی کدو می فرستم جواب میاد تنظیمات در شبکه موجوئ نمی باشد مشکله گوشیه یا نه و در ضمن راجع به مشکل باتری که شما بالا جواب دادین یکی از دوستان گفت ممکنه گوشیت برق می دزده من نفهمیدم میشه راجع به این موضوعم کمی توضیح بدین ممنونم به خدا از شما

نه اين روزا ايرانسل قاط زده از گوشيت نيست

نه باطريتو تو 12 ساعت تو حالت خاموش ميذاشتي تو شارژ هيچ مشكلي پيش نميومد گوشي اون قدرت رو نداره برق بدزده موتور ماشين كه نيست كوئل دلكو داشته باشه. گوشيه داراي آي سي هاي ظريف هست و آي سي هاي پر مصرف طبيعي هست كه K800 زياد انرژي مصرف ميكنه اين به خاطر سيستم گوشيه ولي با يه بطري اصل و رعايت نكات شارژ كردن مي توني تا ميزان زيادي اين مشكل رو تعديل بدي

abolfazlm
12-09-2008, 21:20
نه اين روزا ايرانسل قاط زده از گوشيت نيست

نه باطريتو تو 12 ساعت تو حالت خاموش ميذاشتي تو شارژ هيچ مشكلي پيش نميومد گوشي اون قدرت رو نداره برق بدزده موتور ماشين كه نيست كوئل دلكو داشته باشه. گوشيه داراي آي سي هاي ظريف هست و آي سي هاي پر مصرف طبيعي هست كه K800 زياد انرژي مصرف ميكنه اين به خاطر سيستم گوشيه ولي با يه بطري اصل و رعايت نكات شارژ كردن مي توني تا ميزان زيادي اين مشكل رو تعديل بدي

k800 من هم زیاد برق میسوزه ...هر دو روز شارژش میکنم ...اما اصلا ناراضی نیستم ...چون میدونم خالی شدن شارژش به خاطر قابلیت هاییه که از اون بیچاره بیش از حد استفاده میکنم...اونو به هیچ نوکیایی عوض نمیکنم:5:

Ghiyamat
13-09-2008, 00:55
دوستان ممنونم. واقعا پست هاتون مفیده. مخصوصا کاربر krauser

عزیزان قیمت گوشی k800 الان چنده؟

aminkohan
13-09-2008, 07:50
k800 من هم زیاد برق میسوزه ...هر دو روز شارژش میکنم ...اما اصلا ناراضی نیستم ...چون میدونم خالی شدن شارژش به خاطر قابلیت هاییه که از اون بیچاره بیش از حد استفاده میکنم...اونو به هیچ نوکیایی عوض نمیکنم:5: عزیز می خام بدونم موقع شارژ:11: گوشیت گرمم میشه یا نه thank

aminkohan
13-09-2008, 07:52
دوست عزیزم، این مشکل شما فقط و فقط، میتونه دو تا عامل داشته باشه.
1- باتری تون خرابه.
2- گوشیتون مشکل برق داره (برق رو می دزده)
خراب بودن باتری به نو یا کهنه بودن اون ربطی نداره. شما میتونید با امانت گرفتن یه باتری از یکی از دوستانتون این مورد رو امتحان کنید.
اگه دیدید که با یک باتری دیگه، باز هم این مشکل برطرف نشد، باید گوشی رو ببرید پیش یک تعمیر کار ماهر. معمولا اگه یک گوشی سونی اریکسون، برق بدزده، تقریبا هزینه تعمیرش میشه 7 تومن (حداقل 7 تومن).
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
ویرایش: یک مورد در مورد باتری هم یادآور بشم. هیچ وقت باتری رو نذارید بیش از اندازه در شارژ بمونه. یک باتری سالم سونی اریکسون حداکثر در عرض 2 ساعت به طور کامل شارژ میشه.
یک شرکتی به نام 3G Power اقدام به تولید باتری های سونی اریکسون کرده. لازم به ذکر هست که این باتری ها، حتی بهتر از باتری های آکبندی هستند که توسط خود سونی اریکسون تولید میشه.
در این باتری ها یک سیستمی پیاده کردند و اون هم اینه که هنگامی که شارژ باتری کامل میشه، گوشی یک پیغام میده: "شارژ کردن را متوقف کنید" . اینطوری به گوشی و باتری هم آسیبی نمیرسه.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gifاین جوابی بود که دوستان محترم دادن

golmohammadi
13-09-2008, 08:21
یک مورد در مورد باتری هم یادآور بشم. هیچ وقت باتری رو نذارید بیش از اندازه در شارژ بمونه. یک باتری سالم سونی اریکسون حداکثر در عرض 2 ساعت به طور کامل شارژ میشه.
یک شرکتی به نام 3G Power اقدام به تولید باتری های سونی اریکسون کرده. لازم به ذکر هست که این باتری ها، حتی بهتر از باتری های آکبندی هستند که توسط خود سونی اریکسون تولید میشه.
در این باتری ها یک سیستمی پیاده کردند و اون هم اینه که هنگامی که شارژ باتری کامل میشه، گوشی یک پیغام میده: "شارژ کردن را متوقف کنید" . اینطوری به گوشی و باتری هم آسیبی نمیرسه.
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gifاین جوابی بود که دوستان محترم دادن

عزيز اين ربطي به باطري نداره
گوشي خوش وقتي باطري را شارژ كرد، جريان شارژ را قطع ميكنه
واسه همين اگه يه هفته هم بزاري شارژ موردي نداره
ولي بهتره همون 2 ساعت شارژ بمونه

Spaniuly
13-09-2008, 08:45
عزيز اين ربطي به باطري نداره
گوشي خوش وقتي باطري را شارژ كرد، جريان شارژ را قطع ميكنه
واسه همين اگه يه هفته هم بزاري شارژ موردي نداره
ولي بهتره همون 2 ساعت شارژ بمونه

100% تاييد ميشه چطوري Golmohamadi جان كم پيدايي پسر
راستي در مورد قيمت K800 هم بهت خبر دادم خواستي من در خدمتم دوستان هم بدونن K800 اينجا بدون باطري 165 تومنه فقط يه باطري 14 15 تومني بندازيد روش مثله گلوله براتون كار ميكنه.
قيامت خان شما لطف داري بنده خدمتگذار شما و بقيه هستم

Ghiyamat
13-09-2008, 12:31
بچه ها من رفتم موبایل فروشیه دوستم! گفت قیمت k800 افزایش یافته و شده 190 تومن. من شهر قم هستم.

حالا شانس ما N73 هم که میخوایم رد کنیم قیمتش 40-50 تومن اومد پایین شده 270!!! شانسو ببین تورو خدا!!

Spaniuly
13-09-2008, 12:57
بچه ها من رفتم موبایل فروشیه دوستم! گفت قیمت k800 افزایش یافته و شده 190 تومن. من شهر قم هستم.

حالا شانس ما N73 هم که میخوایم رد کنیم قیمتش 40-50 تومن اومد پایین شده 270!!! شانسو ببین تورو خدا!!

فعلا دست نگه دار البته شايدم مي خوان سيا كاري كنن فهميدن ميخواي 73 رو رد كني و K800 بخري دارن ير به ير ميكنن

aminkohan
13-09-2008, 17:05
با سلام من دیگه کاری باهاش ندارم باتریشم همون طوری گذاشتم باشه تا ببینم چی می شه راستی زیر ک 800 یک سوراخ و یک تکه اهنی هستش کدومش جایه بندشه راستی یک راه حلی به من گفتن که اگه باتریت زود شارژ تموم می کنه بذار شارژش تموم شه گوشی خاموش بشه بعد در حالت خاموشی 12 ساعت بزن شارژ و در طول این مدت گوشی روشن نشه بعد از این از گوشی استفاده کنم نظره شما چیه

Spaniuly
13-09-2008, 18:32
نه حرف بيخوديه شارژ اوليه فقط 12 ساعت بذاري شارژ هر چقدر بذاري همونه

aminkohan
13-09-2008, 18:54
راستی زیر ک 800 یک سوراخ و یک تکه اهنی هستش کدومش جایه بندشه

golmohammadi
13-09-2008, 22:28
با سلام من دیگه کاری باهاش ندارم باتریشم همون طوری گذاشتم باشه تا ببینم چی می شه راستی زیر ک 800 یک سوراخ و یک تکه اهنی هستش کدومش جایه بندشه راستی یک راه حلی به من گفتن که اگه باتریت زود شارژ تموم می کنه بذار شارژش تموم شه گوشی خاموش بشه بعد در حالت خاموشی 12 ساعت بزن شارژ و در طول این مدت گوشی روشن نشه بعد از این از گوشی استفاده کنم نظره شما چیه

نه حرف بيخوديه شارژ اوليه فقط 12 ساعت بذاري شارژ هر چقدر بذاري همونه
تا حدي درست ميگه
اصلا بهتره يكي دو ماه يه بار اينكارو بكنيد
واسه باطري لازمه
اما نه اينكه باطري خراب سالم بشه
شايد هم تا يه حدي تاثير بزاره
ولي در كل برا باطري سالم توصيه ميشه

راستی زیر ک 800 یک سوراخ و یک تکه اهنی هستش کدومش جایه بندشه

خوب اون تكه فلز مال بندشه ديگه
كه خودشم يه سوراخ داره
يه سوراخ ديگه هم سمت راست هست كه مال ميكروفون هستش

Spaniuly
14-09-2008, 11:12
نه اين كلاه گذاشتن سر خوده باطري خراب شد ديگه هيچ جوره درست نميشه با اين كارا باطري سالم رو هر چه قدر هم رعايت حالش رو مي كني يكي دو ماه ديگه رفته رفته خرابتر ميشه چه برسه يه باطري رو خراب كني بعد انتظار داشته باشي درست بشه با اين كارا.

golmohammadi
14-09-2008, 23:00
بچه ها اين Cid 53 هم عجب ... شده
من ميخواستم يه كا800 بگيرم موندم چيكار كنم
از خود گوشي هم كه نميشه فهميد Cid چنده

Spaniuly
15-09-2008, 05:48
بچه ها اين Cid 53 هم عجب ... شده
من ميخواستم يه كا800 بگيرم موندم چيكار كنم
از خود گوشي هم كه نميشه فهميد Cid چنده

اساعيل جاي تو بودم از خير K800 ميگذشتم بيا برو 810 بگير و خيالت رو راحت كن البته رنگبنديش رو دقت كن
مياي ميري 800 مگيري مي بيني زكي به جاي CID 53 شده CID 52 اون وقته كه خر بيارو باقالي بارش كن

aminkohan
16-09-2008, 17:57
لطفا تنظیمات دستی ایرانسل رو بزارین منم مشکل دارم ایرانسلم این روزا قاط زده هر چی کد می دی می گه تنظیمات گوشی شما در شبکه نیست گوشی من ک 800 است

Spaniuly
16-09-2008, 22:12
يه پروفايل تو اينترنت ستينگ باز ميكني
پورت 8080 ميزني براش
خواستي ميتوني براش پ.ر.و.ك.س.ي هم وارد كني ولي بهترين راه درخواست هست

ویکتوریا
17-09-2008, 15:42
من کا 800 دارم ولی زود شارژش تمام می شه باید چه کار کنم؟

Spaniuly
17-09-2008, 16:14
من کا 800 دارم ولی زود شارژش تمام می شه باید چه کار کنم؟

من نميدونم چرا هركي مياد تو اين تاپيك همين مشكل رو داره صفحه قبل رو بخوني نوشتم چي كار بايد بكني پست هاي اخير همين تاپيك رو بخوني مشكلت حل ميشه

aminkohan
17-09-2008, 17:31
من به 2225 اس انم اس زدم مشکله اینترنتم در ک 800 حل شد

aminkohan
17-09-2008, 17:34
راستی پشت جای شارز شارژر ک 800 بازم سوراخ یا جایه چیزه دیگیه ای داره اون ماله چیه

Spaniuly
17-09-2008, 18:08
من به 2225 اس انم اس زدم مشکله اینترنتم در ک 800 حل شد

خدارو شكر

راستی پشت جای شارز شارژر ک 800 بازم سوراخ یا جایه چیزه دیگیه ای داره اون ماله چیه

هيچي هواكشه چه مي دونم:31:
چيكار به اونا داري آخه:27:

aminkohan
17-09-2008, 19:36
دمت گرم فدات ممنون از کمکت عزیزراستی می گم شاید این سوراخا تیربارشن:40:

Ghiyamat
18-09-2008, 18:09
بچه ها سوال فوری:

امروز یه کا800 شکلاتی خریدم. اما رم رو نمیدونم 1گیگ بخرم یا 2گیگ. خودم 2گیگ دوس دارم. اما فروشنده گفت احتمال داره سرعتش بیاد پایین!!! حالا قراره بهش زنگ بزنم بگم 1گیگ بیاره برام یا 2گیگ!!!

نظر اساتید چیه؟ :*

اون N73 آلمانی خیلی تمیزم رو 180 ازم برداشت فروشنده! واقعا عجله داشتم برای فروشش. جهنم ضرر! گفت اگه فنلاندی بود خیلی بیشتر میتونستم بخرم ازت!!

این کا800 هم میگفت اوریجینال هست باتریش و مشکلی نداره واسه همین 190 هست که بهت میدم 185 !!!!

راستی قیمت رم کا800 رو هم اگه دارید بهم بدید!!

Spaniuly
18-09-2008, 20:09
بچه ها سوال فوری:

امروز یه کا800 شکلاتی خریدم. اما رم رو نمیدونم 1گیگ بخرم یا 2گیگ. خودم 2گیگ دوس دارم. اما فروشنده گفت احتمال داره سرعتش بیاد پایین!!! حالا قراره بهش زنگ بزنم بگم 1گیگ بیاره برام یا 2گیگ!!!

نظر اساتید چیه؟ :*

اون N73 آلمانی خیلی تمیزم رو 180 ازم برداشت فروشنده! واقعا عجله داشتم برای فروشش. جهنم ضرر! گفت اگه فنلاندی بود خیلی بیشتر میتونستم بخرم ازت!!

این کا800 هم میگفت اوریجینال هست باتریش و مشکلی نداره واسه همین 190 هست که بهت میدم 185 !!!!

راستی قیمت رم کا800 رو هم اگه دارید بهم بدید!!

شك نكن 2 گيگ بخر قيمتش 16 تومنه. هيچم هنگ نمي كنه اگه هنگ كرد ببر بكونون تو سرش بگو گوشي اگه اصل باشه 4 گيگ هم ساپورت ميكنه
ولي 2 گيگ رو K800 ها تست شده راستي وقتي گوشيت رو اوردي 12 ساعت در حال خاموش بذار شارژ نه كمتر نه بيشتر( حالا نيم ساعت بالا پايين عيب نمي كنه)

Ghiyamat
18-09-2008, 21:34
شك نكن 2 گيگ بخر قيمتش 16 تومنه. هيچم هنگ نمي كنه اگه هنگ كرد ببر بكونون تو سرش بگو گوشي اگه اصل باشه 4 گيگ هم ساپورت ميكنه
ولي 2 گيگ رو K800 ها تست شده راستي وقتي گوشيت رو اوردي 12 ساعت در حال خاموش بذار شارژ نه كمتر نه بيشتر( حالا نيم ساعت بالا پايين عيب نمي كنه)
ممنون.

والا الان 10 ساعته توی شارژه!

بهم گفت 8 ساعت بزار توی شارژ اما از اونجا که دیدم شما میگی 12 ساعت منم ترسیدم همون 12 ساعت رو میزارم.

رم رو هم بهش میگم. چون آشنا هست گفته به قیمت خرید بهت میدم یعنی 6 تومن!!!!

Spaniuly
18-09-2008, 22:03
چن گيگو 6 تومن ميده 1 گيگو؟
2 گيگ و 4 گيگم اگه قيمتش رو مي دوني بگو

Ghiyamat
19-09-2008, 02:19
چن گيگو 6 تومن ميده 1 گيگو؟
2 گيگ و 4 گيگم اگه قيمتش رو مي دوني بگو
2 گیگ 16 تومن. و 1 گیگ 2 تومن ارزون تر یعنی 14 تومن!

در همین حد میدونم!

Spaniuly
19-09-2008, 06:40
پس 2 گيگ بخر اينجا يك گيگ 10 تومنه ولي 2 گيگ همون 16 تومنه

aminkohan
19-09-2008, 11:00
باسلام من دیروز روی ک 800 دو تا دیکشنری جاوا که بابیلون هستن و دو تا بازی پرنس پرسیا که برای گوسی نوکیا هست ولی تحت جاوا روی گوشیم ریختم بازیها و دیکشنری بدون مشکل اجرا و میشن و نصبشونم موردی نداشت می خام بدونم اینا به گوشی صدمه ای نمی زنه چون برای نوکیا هست فقط برای صفحه گوشی کوچیکن و ایا میشه هر نرم افزاره تحت جاوا رو روی گوشی ریخت

aminkohan
19-09-2008, 11:02
بچه ها من در مورد دوربین ک 800 ونحوه عملکرد وچگونگی استفاده از دکمه بقل گوشی که ماله دوربین گوشی هستش توضیحاتی می خام یعنی چند ثانیه باید بگیریش و این چیزاش ونحوه چراغه بالای دوربین که الان اسمش یادم نیست هر کی بهم بگه ممنون میشم

Ghiyamat
19-09-2008, 11:30
اگه میشه برای منم یه آدرسی جایی معرفی کنید که همه جوره تنظیمات و نحوه عکاسی در شرایط مختلف با گوشی کا800 رو گفته باشه. آخه من خیلی به عکاسی علاقه مندم. همیشه دوس دارم بهترین عکس ها رو بگیرم :*

hessam_sz
20-09-2008, 18:30
باسلام من دیروز روی ک 800 دو تا دیکشنری جاوا که بابیلون هستن و دو تا بازی پرنس پرسیا که برای گوسی نوکیا هست ولی تحت جاوا روی گوشیم ریختم بازیها و دیکشنری بدون مشکل اجرا و میشن و نصبشونم موردی نداشت می خام بدونم اینا به گوشی صدمه ای نمی زنه چون برای نوکیا هست فقط برای صفحه گوشی کوچیکن و ایا میشه هر نرم افزاره تحت جاوا رو روی گوشی ریخت

اينكه ميگيد نرم افزار ها مال نوكيا بوده درست نيست.نرم افزار جاوا براي گوشي هايي هست كه جاوا را پشتيباني ميكنن و ربطي به نوع گوشي نداره و هيچ مشكلي هم ايجاد نميشه.در مورد سايزش هم معمولا هر نرم افزار و يا بازي كه توليد ميشه يا فري سايز هست و يا براي تمام سايز ها توليد ميشه و شما ميتونيد سايز مورد نظرتون را استفاده كنيد.

hessam_sz
20-09-2008, 18:43
بچه ها من در مورد دوربین ک 800 ونحوه عملکرد وچگونگی استفاده از دکمه بقل گوشی که ماله دوربین گوشی هستش توضیحاتی می خام یعنی چند ثانیه باید بگیریش و این چیزاش ونحوه چراغه بالای دوربین که الان اسمش یادم نیست هر کی بهم بگه ممنون میشم

براي تنظيم كه بايد اون دكمه را آنقدر نگه داريد تا يك صدا بده و اون كادر وسط سبز بشه بعد عكس بگيريد
اون چراغ بالاي دوربين اگر منظورتون فلاش هست كه خب كارش مشخصه واسه روشن كردن محيط هاي تاريكه ولي اگر منظورتون اون چراغ قرمز هست كه اون براي زماني كه نور كمه به دوربين كمك ميكنه تا بتونه فوكوس كنه چون در جايي كه نور كمه يا نور نيست لنز نميتونه فوكوس كنه.

hessam_sz
20-09-2008, 18:43
اگه میشه برای منم یه آدرسی جایی معرفی کنید که همه جوره تنظیمات و نحوه عکاسی در شرایط مختلف با گوشی کا800 رو گفته باشه. آخه من خیلی به عکاسی علاقه مندم. همیشه دوس دارم بهترین عکس ها رو بگیرم :*

خودت يه مدت با دوربينش كار كني ياد ميگيري ولي با اين حال اگر سوالي بود من در خدمتم

Shayan_ProStreet
20-09-2008, 19:56
:blush:من چند تا سوال در مورد گوشی خودم (k800) داشتم , اگر امکان داره هر کس که جواب سوالات من رو میدونه به من جواب بده :blush::
1- هیچ راهی وجود نداره که روی k800 منوی فلش (مثل k770) نصب بشه :37:, چون عموی من به تازگی k770 خریده و من هم شیفته ی منوی فلشش شدم:40::40::40: .
2- چرا وقتی گوشیمو به k810 تبدیل میکنم LCD کوشیم هی سفید مشه و چشمک میزنه , حتی چند تا فریمور k810 رو هم امتحان کردم ولی... :41::37:
3- elf و پچ تغییر گرافیک چی هستن میشه برای من توضیح بدید .
4- شاید ربطی نداشته باشه ولی آیا k850 منوی فلش میخونه یا نه ؟

Alishmas
20-09-2008, 20:14
گوشيم يه مشکلي پيدا کرده ،

وقتي کابل Usb رو بهش وصل ميکنم هيچي تشخيص نميده !

يعني گوشي نميفهمه که کابل بهش وصل شده :د

مشکل از کابل هم نيست چون با چند کابل مختلف هم تست کردم.

خود سوکتش هم مشکلي نداره چون راحت شارژ ميشه.

توي تنظيمات خود گوشي هم که هيچ دستکاري نکردم که به خاطر اون خراب شده باشه،

مشکل از چيه ؟

Spaniuly
21-09-2008, 07:32
:blush:من چند تا سوال در مورد گوشی خودم (k800) داشتم , اگر امکان داره هر کس که جواب سوالات من رو میدونه به من جواب بده :blush::
1- هیچ راهی وجود نداره که روی k800 منوی فلش (مثل k770) نصب بشه :37:, چون عموی من به تازگی k770 خریده و من هم شیفته ی منوی فلشش شدم:40::40::40: .
2- چرا وقتی گوشیمو به k810 تبدیل میکنم LCD کوشیم هی سفید مشه و چشمک میزنه , حتی چند تا فریمور k810 رو هم امتحان کردم ولی... :41::37:
3- elf و پچ تغییر گرافیک چی هستن میشه برای من توضیح بدید .
4- شاید ربطی نداشته باشه ولی آیا k850 منوی فلش میخونه یا نه ؟

اكثر اين سوالاتت به كلوپ پچ مربوطه مي توني اونجا مطرح كني تا سريعتر به نتيجه برسي دوست من

مشکل از چيه ؟

روي كامپيوتر ديگه امتحان كردي يه امتحاني بكن نتيجه رو بگو

اينكه ميگيد نرم افزار ها مال نوكيا بوده درست نيست.نرم افزار جاوا براي گوشي هايي هست كه جاوا را پشتيباني ميكنن و ربطي به نوع گوشي نداره و هيچ مشكلي هم ايجاد نميشه.در مورد سايزش هم معمولا هر نرم افزار و يا بازي كه توليد ميشه يا فري سايز هست و يا براي تمام سايز ها توليد ميشه و شما ميتونيد سايز مورد نظرتون را استفاده كنيد.

نه حتي بازيهايي هست كه با اينكه جاوا هستند صرفا براي نوكيا طراحي ميشن نمونه اش بازي فيفا استريت 3 هست كه براي نوكيا ساخته شده و در صورتي كه رو سوني اريكسون نصب كني با ايرادات دكمه مواجه ميشي و متوجه ميشي كه دكمه ها درست كار نميكنن

اينم از سايت: forum.p30world.com
اينجا مگه چشه؟ بپرسي بهت اطلاعات رو خصوصي ميگيم داداش

نصب بازي يا app هيچ مشكلي براي سوني اريكسون به وجود نمياره يا به درستي اجرا ميشن كه مي توني استفاده كني يا اجرا نميشن و در اين صورت فقط حذف مي كني والسلام

Alishmas
21-09-2008, 13:52
روي كامپيوتر ديگه امتحان كردي يه امتحاني بكن نتيجه رو بگو

آره ، با کامپيوتر های مختلف و کابل های مختلف امتحان کردم اما جواب نگرفتم !

Spaniuly
21-09-2008, 14:10
بهتره ببري به يه متخصص نشون بدي چون از دور نميشه آدم در مورد يه گوشي نظر داد اونم گوشي كه همچين مشكلي براش پيش اومده. بدون دست كاري بده به يه تعميرات موبايل

seyyedmiladhashemi
21-09-2008, 20:50
سلام خدمت همه بروبچه ها.من به چند تا برنامه زیر برای k800 نیاز اساسی دارم.ممنون میشم هر کی داره لینک دانلودش رو برام بذاره:

1)نمایش فایلهای pdf به غیر mobilepdf
2)نمایش فیلهای powepoint
3)کل قرآن بدون ترجمه
4)ماشن حساب مهندسی
5)یک برنامه فیلمبرداری خو ب با کیفیت عالی برای مقابله با فیلمبرداری ضعیف دستگاه

behzadn
21-09-2008, 21:02
سلام خدمت همه بروبچه ها.من به چند تا برنامه زیر برای k800 نیاز اساسی دارم.ممنون میشم هر کی داره لینک دانلودش رو برام بذاره:

2)نمایش فیلهای powepoint
3)کل قرآن بدون ترجمه
4)ماشن حساب مهندسی

باید درخواستتو در قسمت نرم افزارهای جاوا مطرح کنی تا پاسخ داده بشه هر چهار برنامه ی بالا موجود است ولی متاسفانه قسمت 5 به صورت جاوا موجود نیست و اگر هم باشه تاثیر چندانی نداره برای بهتر کردن دوربین بهتره اونو فلش کنی و درایور دوربین رو عوض کنی

hessam_sz
21-09-2008, 22:42

2)نمایش فیلهای powepoint
3)کل قرآن بدون ترجمه
4)ماشن حساب مهندسی

1و2 وجود داره ولي كار نميكنه من كه نتونستم باهاش كار كنم.
3 و 4 هست تو قسمت نرم افزار.
5 غير ممكنه

Spaniuly
22-09-2008, 12:41
در واقع 1 و 2 رو K800 نميتونه بكشه چون چيزهايي هستند كه واقعا به پردازندگي بالا نياز دارند كه K800 يك گوشي با سيستم عامل جاوا هست در واقع فاقد سيستم عامل هست اگه اين جور چيزها مد نظر آدم باشه ميتونه يك گوشي PDA مثل w960 بخره و خيالش رو ز هر بابت راحت كنه

معین طلا
23-09-2008, 21:41

مشکل از چيه ؟

حاجی مال منم یکی دو ماه پیش دقیقا مثل مشکل خودت پیش اومده بود....تو فروم هم مطرح کردم کسی سر در نیاورد....
تو تعمیر گاهم بردم یکی تو شهرمون یکیم تو علائدین ....هر دوشون گفتن 20 تومن خرجشه.....(میگفتن اشکال از پورت گوشیه)
خلاصه ما بیخیال تعمیرش شدیم تا اینکه یه هفته پیش بعد از دو ماه به طور اتفاقی زدم به پی سی دیدم گوشیو شناخت یعنی درست شد.......الانم از طریق کابل تو اینترنتم.......
مال من که خودش درست شد مال شمارو دیگه نمیدونم......

GTA SA
23-09-2008, 22:23
من یک رم m2 دارم، اما سرعت ذخیره داده ها خیلی کمه، مثلا یک mb در دقیقه.
اما سرعت خوندن اطلاعات خوبه و یک مگابایت در کمتر از 1 ثانیه خوانده میشه.
مشکل چیه؟
2gb m2 mem card
phone: k810i
-----------
تو k810 منوی vcard برای لیست contacts وجود نداره؟
مثلا غیر از شماره، آدرس منزل و محل کار رو وارد کنیم و بتونیم ببینیم.
قبلا که k800 داشتم خیلی ازش استفاده میکردم و حالا واقعا نیازش دارم.

my email
23-09-2008, 23:25
سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حالا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟

hessam_sz
24-09-2008, 02:43
من یک رم m2 دارم، اما سرعت ذخیره داده ها خیلی کمه، مثلا یک mb در دقیقه.
اما سرعت خوندن اطلاعات خوبه و یک مگابایت در کمتر از 1 ثانیه خوانده میشه.
مشکل چیه؟
2gb m2 mem card
phone: k810i
-----------
تو k810 منوی vcard برای لیست contacts وجود نداره؟
مثلا غیر از شماره، آدرس منزل و محل کار رو وارد کنیم و بتونیم ببینیم.
قبلا که k800 داشتم خیلی ازش استفاده میکردم و حالا واقعا نیازش دارم.

وقتي از كابل گوشي استفاده ميكنيد سرعت كمه اگر ميخواي سرعت زياد باشه بايد از رم ريدر استفاده كني.گوشي شما مشكل نداره مدلش همنطوره.

كي گفته 810 نداره؟مال من كه داره.اصلا تمام گوشي هاي سوني اريكسون داره

Spaniuly
24-09-2008, 13:42
سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حلا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟

نرم افزاري كه باهاش فايل mp3 ميسازي بدرستي Encode نميكنه كافيه همون فايل MP3 رو دوباره با نرم افزار Jet Audio به MP3 تبديل كني ظاهرا فرقي نميكنه ولي باطنا فايل MP3 جديد با دكودر اورجينال ايجاد شده و فرمت صحيح داره اين رو يه بار امتحان كن نتيجه ميگيري

GTA SA
24-09-2008, 17:49
وقتي از كابل گوشي استفاده ميكنيد سرعت كمه اگر ميخواي سرعت زياد باشه بايد از رم ريدر استفاده كني.گوشي شما مشكل نداره مدلش همنطوره.

كي گفته 810 نداره؟مال من كه داره.اصلا تمام گوشي هاي سوني اريكسون داره
پس مشکل سرعت برای خودشه؟ پس چرا موقع خوندن اینقدر خوب کار میکنه و سرعتش از 4mbps هم بیشتره؟

اون مشکل رو هم حل کردم. من کانتکت ها رو روی سیم کارت ذخیره میکنم، برای همین این vcard وجود نداشت.
الان حافظه رو از سیم به گوشی تغییر دادم، امکان افزودن مشخصات vcard اضافه شد.
مرسی.

Spaniuly
24-09-2008, 19:17
دوست عزيز كلا سرعت انتقال از Usb كم هست در مورد گوشي. در واقع اگه ميخواي اطلاعاتت رو با سرعت بالا انتقال بدي بهتره از رم ريدر استفاده كني

my email
24-09-2008, 22:58
سلام گوشی من k800i است و من چند فایل تصویری رو با نرم افزار vcd cutter به فرمت mp3 در اندازه های مختلف تبدیل کردم و داخل کامپیوتر می خونه و وقتی داخل رم گوشی کپی میکنم و اون رو از کامپیوتر پلی می کنم اجرا می شه اما داخل خود گوشی اجرا نمی شه و میگه قابلیت پخش نداره و می دونم که ربطی به اندازه بایت تراک نداره و مطمئنم که فرمتش mp3 هستش و فقط انگار با اون نرم افزار مشکل داره چون تراک های دیگه که خودشون از اول mp3 بودند رو پخش می کنه و هیچ مشکلی نداره حالا از شما سوال دارم که چی کار باید بکنم؟
کسی جواب ما رو نمی ده

Spaniuly
25-09-2008, 07:26
کسی جواب ما رو نمی ده

دوست عزيز چند پست بالاتر جوابت رو دادم ديگه كافي نبود اطلاعات؟

نرم افزاري كه باهاش فايل mp3 ميسازي بدرستي Encode نميكنه كافيه همون فايل MP3 رو دوباره با نرم افزار Jet Audio به MP3 تبديل كني ظاهرا فرقي نميكنه ولي باطنا فايل MP3 جديد با دكودر اورجينال ايجاد شده و فرمت صحيح داره اين رو يه بار امتحان كن نتيجه ميگيري

mr.pejiman
25-09-2008, 16:03
سلام
میخاستم بدونم من اگه بخوام یه نرم افزاریو مثل kd player میانبور کنم باید چیکار کنم
یا مثلا یه کاری کنم که هر وقت لازمش داشتم مجبور نشم برم تو applications
یا میشه جای پلیر k800 یه برامه دیگه نصب کرد
ممنون میشم جوابمو بدید

Spaniuly
25-09-2008, 16:19
سلام
میخاستم بدونم من اگه بخوام یه نرم افزاریو مثل kd player میانبور کنم باید چیکار کنم
یا مثلا یه کاری کنم که هر وقت لازمش داشتم مجبور نشم برم تو applications
یا میشه جای پلیر k800 یه برامه دیگه نصب کرد
ممنون میشم جوابمو بدید

راهي نيست. مگه اينكه يه كار ديگه كني:
برو قسمت تنظيمات/ميانبرها/يكي از جهت ها رو انتخاب كن/برو به قسمت سازمان دهنده ها (orgnaizers)/برنامه هاي كاربردي رو انتخاب كن

حالا مثلا اگه جهت سمت چپ رو انتخاب كني براي ميانبر رفتن به برنامه هاي كاربردي كافيه برنامه مورد نظر رو از ليست app ها انتخاب كني
اين راه از هيچي بهتره و سريع ميتوني به برنامه هاي نصب شده رو گوشيت دسترسي داشته باشي

persianmahdi
25-09-2008, 22:28
سلام دوستان

یه برنامه برای k810 می خوام که باهاش روی بعضی از فایلها پسوورد بزارم . مثلا روی پوشه عکس ها

خواهش می کنم اگه کسی این برنامه را داره لنکش را برام بده .

با تشکر:11:

Spaniuly
25-09-2008, 22:53
سلام دوستان

یه برنامه برای k810 می خوام که باهاش روی بعضی از فایلها پسوورد بزارم . مثلا روی پوشه عکس ها

خواهش می کنم اگه کسی این برنامه را داره لنکش را برام بده .

با تشکر:11:

بهتر از اون مي توني از نرم افزار Moby Explorer استفاده كني كه فايل ها رو مخفي مي كنه اين نرم افزار رو هر جا Search كني گير مياري از بس معروفه. چون اينجا جاش نيست نمي تونم لينك بذارم. توي تاپيك نرم افزار براي موبايل مي توني گير بياري يا از تو گوگل هم مي توني پيدا كني

shahab_f
25-09-2008, 23:56
سلام,مگه قرار نیست کا800 فرمت acc رو پخش کنه ؟ پس چرا نمی کنه؟
کلا چه فرمتی کم حجم تر از ام پی تری هست که کا800 قابلیت پخششو داشته باشه؟

golmohammadi
26-09-2008, 00:13
اينم يه لينك از همين برنامه
اتفاقي دديم

rezapourmanesh
26-09-2008, 11:49
سلام من پچي مي خواستم که بشه توي کا810 فايل فلاش رو اجرا کرد يعني بشه گذاشتش صفحه دسکتاپ يا اسکريم سيور.
آيا همچين پچ يا نرم افزاري وجود داره؟؟؟؟

Spaniuly
26-09-2008, 12:26
سلام من پچي مي خواستم که بشه توي کا810 فايل فلاش رو اجرا کرد يعني بشه گذاشتش صفحه دسکتاپ يا اسکريم سيور.
آيا همچين پچ يا نرم افزاري وجود داره؟؟؟؟

منظورت فايل هاي فلش با فرمت swf هستند؟
منم دنبالش بودم ولي پيدا نكردم فكر نمي كنم وجود داشته باشه واسه گوشي هاي Java Made فايل هاي pdf رو نميشه با app pdf reader باز كرد با گوشي سوني اريكسون چه برسه به فايلهاي فلش

rezapourmanesh
26-09-2008, 12:57
منظورت فايل هاي فلش با فرمت swf هستند؟
منم دنبالش بودم ولي پيدا نكردم فكر نمي كنم وجود داشته باشه واسه گوشي هاي Java Made فايل هاي pdf رو نميشه با app pdf reader باز كرد با گوشي سوني اريكسون چه برسه به فايلهاي فلش

يعني هيچ راهي وجو نداره تا مثل سري دابليو بشه فايل فلاش رو خوند؟
گوشي من کا810 هست.
اگه کسي مي دونه راهنمايي کنه

Spaniuly
26-09-2008, 13:27
نمي دونم شايد تو كلوپ پچ يه راهي داشته باشند يه سري به اونجا بزن گير هم آوردي منو بي خبر نذار

aminkohan
26-09-2008, 13:49
بچه ها شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی امروز من از یک گوشی ک 510 به یک نوکیا می خاستم بلوتوت بدم گوشی نوکیا ازم پس کد یا همچین چیزی می خاست جریا چی بود

Spaniuly
26-09-2008, 14:08
دوست من درست حدس زدي اينجا جاش نيست ولي خوب جواب سوالت اينه گوشيهاي مدل هاي بالا تر همگي براي امنيت بلوتوث پس كد مي خوان ولي شما كه از گوشي قديمي مثل K510 استفاده مي كني اين برات تازگي داره ولي خيلي وقته نكنولوژي Pair شدن به گوشيها اضافه شده

aminkohan
26-09-2008, 18:23
ممنون پس کدش چیه با تشکر

golmohammadi
26-09-2008, 21:19
سلام,مگه قرار نیست کا800 فرمت acc رو پخش کنه ؟ پس چرا نمی کنه؟
کلا چه فرمتی کم حجم تر از ام پی تری هست که کا800 قابلیت پخششو داشته باشه؟
خوب بايد پخش كنه
فرمت AMR هم هست كه سايزش خيلي كمه و در عوض كيفيتش هم پائينه
و مناسب براي مثلا سخنرانيها و يا دعاها و يا نوحه و اينجور چيزهاست كه موسيقي كمتري داشته باشند

ممنون پس کدش چیه با تشکر

يه كد از خودتون تعريف ميكنين
مثلا ميزني 0
و طرف هم 0 را ميزنه
بعد همديگر را اد ميكنين

Spaniuly
26-09-2008, 22:53
ممنون پس کدش چیه با تشکر

دقت نكردي به حرفم
اين كد امنيتي هست كه بايد خودتون يعني دو نفري كه مي خوان بلوتوث رد و بدل كنن هماهنگ ميشه اين باعث ميشه از دريافت بلوتوثهاي ناخواسته و نا مطمئن كه ممكن حاوي ويروس باشه جلوگيري ميكنه.

Pedy.Spider
27-09-2008, 09:50
گوشیم قاط زده، موقع روشن شدن روی آرم سونی اریکسون گیر میکنه.
نمیخوام فلش کنم که phone book هام پاک بشه؟
میشه با far manager یه جوری کانتکت هارو بر گردوند؟؟؟؟!!!!

behzadn
27-09-2008, 10:20
من یه مشکل عجیب با گوشیم دارم اینکه وقتی برنامه ای رو نصب میکنم به مرور زمان تعدادش زیاد میشه که نمیتونم حتی پاکشون کنم مثلا نهج البلاغه رو نصب کردم چند روز پیش الان شده چهار تا همه هم پشت سر هم :31: قسمت بازیها هم همینجوره حالا از هر بازی یا برنامه چند تا کپی پشت سر هم دارم که پاک هم نمیشه میشه بگید چی شده ؟ و یا چطوری میتونم پاکشون کنم ؟‌ البته بدون فلش کردن :20:

Spaniuly
27-09-2008, 10:34
من یه مشکل عجیب با گوشیم دارم اینکه وقتی برنامه ای رو نصب میکنم به مرور زمان تعدادش زیاد میشه که نمیتونم حتی پاکشون کنم مثلا نهج البلاغه رو نصب کردم چند روز پیش الان شده چهار تا همه هم پشت سر هم :31: قسمت بازیها هم همینجوره حالا از هر بازی یا برنامه چند تا کپی پشت سر هم دارم که پاک هم نمیشه میشه بگید چی شده ؟ و یا چطوری میتونم پاکشون کنم ؟‌ البته بدون فلش کردن :20:

از مموري كارت استفاده مي كني؟ يا روي حافظه تلفن نصب مي كني؟

گوشیم قاط زده، موقع روشن شدن روی آرم سونی اریکسون گیر میکنه.
نمیخوام فلش کنم که phone book هام پاک بشه؟
میشه با far manager یه جوری کانتکت هارو بر گردوند؟؟؟؟!!!!

گوشي k510 داداشم هم يه بار اينجوري شد ولي يه روز همونطور كه گير كرده بود به حال خودش گذاشتيم بعد اينكه گوشي به طور كامل روشن شد درست شد بعدش ديگه هيچ وقت چنين مشكلي براش پيش نيومد

behzadn
27-09-2008, 10:42
روی حافظه ی تلفن نصب میشن

Spaniuly
27-09-2008, 11:14
خوب اگه روي مموري نصب كني اين مشكلات پيش نمياد البته مشكل شما اينه كه فايل هاي جاري كه نصب مي كني Read Only هستند اين يه دليل مي تونه باشه ولي ممكنه به سيستم گوشيت هم ربط داشته باشه. يعني با يه فلش ساده اين مشكلات حل بشه ولي من جاي تو باشم يه مموري ميگيرم اينجور چيزها رو روي اون نصب مي كنم

behzadn
27-09-2008, 11:25
خب من مموری رو که دارم حالا اگه روی مموری نصب شده باشن چطوری میتونم پاکشون کنم؟ مشکل من پاک نشدنه

Spaniuly
27-09-2008, 11:59
خوب فايل هاتو اول بريز رو كامپيوتر بعد يه بار فرمت كن مموري رو.

behzadn
28-09-2008, 17:56
خوب فايل هاتو اول بريز رو كامپيوتر بعد يه بار فرمت كن مموري رو.

حالا اگه خود گوشی رو فرمت کنم درست میشه ؟ شماره تلفن و اس ام اس ها هم پاک میشه ؟ اگه اره چطوری میتونم ذخیره کنم دوباره برگردونم ؟ البته غیر از ذخیره روی سیم کارت

hessam_sz
28-09-2008, 18:14
خب من مموری رو که دارم حالا اگه روی مموری نصب شده باشن چطوری میتونم پاکشون کنم؟ مشکل من پاک نشدنه

من ميدونم مشكل از چيه واسه خودم هم اين مشكل پيش اومده دليلش هم اينه كه وقتي گوشي را وصل كامپيوتر ميكنيد يا مموري را توي رم ريدر ميذاريد هنگام قطع كردن كابل safely remove hardware را نميزنيد.
اون ها هم بعد از يه مدت خودشون كم كم پاك ميشن شما هر چند وقت يه بار پاكشون كن چند تاش كم ميشه به مرور زمان همش درست ميشه.

hessam_sz
28-09-2008, 18:33
حالا اگه خود گوشی رو فرمت کنم درست میشه ؟ شماره تلفن و اس ام اس ها هم پاک میشه ؟ اگه اره چطوری میتونم ذخیره کنم دوباره برگردونم ؟ البته غیر از ذخیره روی سیم کارت

با استفاده از برنامه my phon expelorer

behzadn
28-09-2008, 18:47
من ميدونم مشكل از چيه واسه خودم هم اين مشكل پيش اومده دليلش هم اينه كه وقتي گوشي را وصل كامپيوتر ميكنيد يا مموري را توي رم ريدر ميذاريد هنگام قطع كردن كابل safely remove hardware را نميزنيد.
اون ها هم بعد از يه مدت خودشون كم كم پاك ميشن شما هر چند وقت يه بار پاكشون كن چند تاش كم ميشه به مرور زمان همش درست ميشه.

ممنون ولی هر دفه تعدادشون بیشتر میشه و به هیچ وجه پاک نمیشه در ضمن با این برنامه چطور میشه شماره ها و اس ام اس ها رو ذخیره کرد؟

Spaniuly
28-09-2008, 21:44
دوست من اگه با كامپيوتر حافظه تلفن رو فرمت كني اس ام اس ها و كانتكت ها پاك نميشه فايل هات از روش پاك ميشن(البته كاملا مطمئن نيستم ولي فكر مي كنم درست ميگم) با اون نرم افزار كه حسام خان فرمود خيلي راحت ميتوني هر كاري بخواي با گوشيت انجام بدي PC Suit رو از ذهنت پاك مي كنه از بس نرم افزار توپي هست

behzadn
28-09-2008, 22:14
دوست من اگه با كامپيوتر حافظه تلفن رو فرمت كني اس ام اس ها و كانتكت ها پاك نميشه فايل هات از روش پاك ميشن(البته كاملا مطمئن نيستم ولي فكر مي كنم درست ميگم) با اون نرم افزار كه حسام خان فرمود خيلي راحت ميتوني هر كاري بخواي با گوشيت انجام بدي PC Suit رو از ذهنت پاك مي كنه از بس نرم افزار توپي هست

من این برنامه رو دانلدو کردم ولی هر کار میکنم گوشی رو پیدا نمیکنه و کانکت نمیشه نمیدونم چیکار کنم در ضمن نمی تونم ریسک کنم و بدون ذخیره ی اس ام اس ها و شماره ها فرمت کنم اگه شما مطمئنید که پاک نمیشه من فرمت کنم :20:

Spaniuly
28-09-2008, 23:04
از سي دي راه انداز سوني اريكسون كامل نصب كن درايور هاي موبايل رو وقتي گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل مي كني سي دي راه انداز تو سي دي رامت باشه بعد هرچي كه هست تند تند نصب كن بايد موبيلت رو كامپيوترت بشناسه وگرنه اون نرم افزار كار نميكنه. در ضمن موقع نصب بايد Phone Mode انتخاب كني. در مورد فرمت كردن هم اول با اين نرم افزار بك آپ بگير بعد فرمت كن ولي من تقريبا يقين دارم كه فرمت كردن فقط فايلهاي موجود تو فايل منيجر رو پاك ميكنه. ولي ريسك نكن اول بك آپ بگير

behzadn
28-09-2008, 23:27
از سي دي راه انداز سوني اريكسون كامل نصب كن درايور هاي موبايل رو وقتي گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل مي كني سي دي راه انداز تو سي دي رامت باشه بعد هرچي كه هست تند تند نصب كن بايد موبيلت رو كامپيوترت بشناسه وگرنه اون نرم افزار كار نميكنه. در ضمن موقع نصب بايد Phone Mode انتخاب كني. در مورد فرمت كردن هم اول با اين نرم افزار بك آپ بگير بعد فرمت كن ولي من تقريبا يقين دارم كه فرمت كردن فقط فايلهاي موجود تو فايل منيجر رو پاك ميكنه. ولي ريسك نكن اول بك آپ بگير

تمام درایورهام نصبه ولی باز نمیشناسه :41:

Spaniuly
29-09-2008, 08:18
تمام درایورهام نصبه ولی باز نمیشناسه :41:
وقتي نرم افزار رو اجرا مي كني باس f1 بزني

behzadn
29-09-2008, 09:00
وقتي نرم افزار رو اجرا مي كني باس f1 بزني

درسته این کلید برای کانکت شدن برنامه به گوشیه ولی گوشی رو نمیشناسه من چند جایی خوندم که این برنامه با چندین مدل از سونی اریکسون مشکل داره و اونا رو نمیشناسه شاید گوشی منم جزو اونها باشه :41:

Spaniuly
29-09-2008, 10:23
ولي K800 رو ميشناسه مال منم K800 هست. و ميشناسه استفاده هم مي كنم

behzadn
29-09-2008, 14:02
ولي K800 رو ميشناسه مال منم K800 هست. و ميشناسه استفاده هم مي كنم

متاسفانه هر کار کردم جواب نداد pc suite هم نصب کردم که اونم گوشیمو پیدا نکرد با اینکه درایور نصب شد :41: شما درایور مخصوص k800 یا k810 رو دارید مثل همونایی که توی سی دی خود گوشی هست که به تفکیک گذاشته شده البته برای k800 نیست اینم عجیبه . اگه هست میشه اپلود کنید :46:

Spaniuly
29-09-2008, 14:56
متاسفانه آي اس پي كه من ازش اكانت گرفتم سرعتش به گونه اي هست كه من بيشتر از 100 كيلو بايت نميتونم آپلود كنم اينم مشكل جديد من هست كلي به مشكل برخوردم اين درايور هاي گوشي هم حجمشون خيلي بالاست از طرفي شك ندارم مشككل شما از چيز ديگه اي هست

hassand
29-09-2008, 17:54
سلام من اهل شیراز هستم و به کمک فوری در باره ارومیه احتیاج دارم
و اطلاعاتی در مورد ارومیه لازم دارم
لطفا اگر کسی اهل ارومیه هست با ایدی من تماس بگیده و به من کمک کنه
hassan_b315@yahoo.com

behzadn
29-09-2008, 18:56
من بالاخره ریسک کردم و مموری اصلی رو فرمت کردم شماره ها پاک نشد ولی تغییری هم به وجود نیومد هیچ کدوم از برنامه ها یا کپی های به وجود اومده پاک نشد

Spaniuly
30-09-2008, 00:06
من بالاخره ریسک کردم و مموری اصلی رو فرمت کردم شماره ها پاک نشد ولی تغییری هم به وجود نیومد هیچ کدوم از برنامه ها یا کپی های به وجود اومده پاک نشد

فكر كنم بايد فلش كني گوشيتو. انگار مشكلش ريشه اي هست

سلام من اهل شیراز هستم و به کمک فوری در باره ارومیه احتیاج دارم
و اطلاعاتی در مورد ارومیه لازم دارم
لطفا اگر کسی اهل ارومیه هست با ایدی من تماس بگیده و به من کمک کنه
hassan_b315@yahoo.com

سلام من از اروميه هستم ولي جاش اينجا نبود ها اينجا كلوپ K800 هست نه كلوپ دوست يابي. خواستي پيغام خصوصي بده. ببينم چي مي خواي بگي عزيز

behzadn
30-09-2008, 18:23
تا حالا چند بار گوشیمو فلش کردم و دیگه دوست ندارم این کارو انجام بدم در ضمن فایل main و fs مربوط به گوشیمو از دست دادم و دوباره باید بگردم و همونا رو پیدا دانلود کنم که فکر نمیکنم وقتشو داشته باشم این مشکل به هیچ وجه از راه دیگه ای حل نمیشه ؟

Spaniuly
30-09-2008, 18:49
يعني بعد اينكه فلش كدي باز اين مشكل برات پيش اومد؟
نكنه از يه فايل جاوايي استفاده مي كني كه مشكل داره و اون باعث شده اينطوري بشه

behzadn
30-09-2008, 21:17
يعني بعد اينكه فلش كدي باز اين مشكل برات پيش اومد؟
نكنه از يه فايل جاوايي استفاده مي كني كه مشكل داره و اون باعث شده اينطوري بشه

دلمو زدم به دریا فلشش کردم دیگه راهی واسم نمونده بود ممنون از کمکت :46::11:

FAR_FA
30-09-2008, 23:31
سلام
ميخواستم بدونم چه فرقي بين k800 و k810 وجود داره .(بطور خلاصه و بدون در نظر گرفتن قيمت)
اگه شما قصد خريد داشته باشيد كدوم يك براتون ارجح تره و به من خريد كدومشون رو پيشنهاد ميدين.
اگه باز هم قيمت ملاك نباشه k850 چطوره ؟
باتشكر از راهنمايي هاتون

Spaniuly
01-10-2008, 08:11
سلام
ميخواستم بدونم چه فرقي بين k800 و k810 وجود داره .(بطور خلاصه و بدون در نظر گرفتن قيمت)
اگه شما قصد خريد داشته باشيد كدوم يك براتون ارجح تره و به من خريد كدومشون رو پيشنهاد ميدين.
اگه باز هم قيمت ملاك نباشه k850 چطوره ؟
باتشكر از راهنمايي هاتون

گوشيهاي K800 و K810 كاملا مشابه هستند. تنها فرق آنها فرق ظاهري اونا هست (اكثر متفق القول هستند K800 خوشكلتره) ولي يه تفاوت وجود داره كه به قول معروف اين تفاول رو اهل فن درك مي كنن:
همونطور كه كامپيوتر داراي ويندوز و سيستم عامل هست گوشي هاي سوني اريكسون هم داراي يك فريم وير هستند كه همون كار سيستم عامل رو در گوشي انجام ميده. فيرم هاي دو گوشي K800 و K810 به لحاظ ظاهري كامل يكسان و هم شكل هستند ولي تفاوتي كه دارند اينه كه فيرم 810 قويتر هست و داراي قابليت هايي مانند قبول كردن پچ هست و برخي امكاناتي داخلي كه واقعا اهل فن اونها رو درك مي كنن واسه همين هست كه K800 بسيار محبوب تر از 810 هست و الان همه 800 رو به 810 ترجيح ميدن. ولي اگه برات قيمت مهم نيست بين 800 و 810 من ميگم 810 بگير البته يه رنگبندي خوشكل (يك دست سياه) مدل هاي 2 رنگ مخلوط اين گوشيها خيلي زشته(كهنه به نظر مياد) چون مي توني از گوشي كه امكانات داخليش از K800 بيشتره لذت بيشتري ببري شايد بخواي پچ هاي جالب نصب كني روش. يه مطلب هم بگم اين 2 گوشي به قدري با هم يكسان طراحي شدند( به لحاظ سخت افزاري) كه ميتوني فريم هاشونو عوض كني باهم يعني 800 و 810 فريم هاي همديگرو ساپورت مي كنن و قابل تبديل به همديگه هستند. يعني شما اگه 800 بگيري ميتوني به 810 تبديل كني و از همون امكانات 810 بهره مند بشي. اين از 800 و 810.

K850 يك گوشي فوق العاده و در عين حال باكلاس هست وقتي داراي دوربين 5 مگاپيكسلي هست. تونسته تو جرگه گوشيهايي مثله N95 و N82 قرار بگيره اين گوشي تنها مزيتش همين دوربين قويشه. ولي از نظر ظاهري از K800 زشت تر و از K810 خوشكل تره شايان ذكر هست كه 850 داراي جوي استيك هم نيست. اميدوارم تونسته باشم تا به خوبي راهنماييت كنم تا يه انتخاب خوب و دقيق داشته باشي

Ghiyamat
01-10-2008, 16:40
بچه ها من هر موقع گوشی رو از کامپیوتر جدا میکنم توی گوشی مینویسه میخوای فرمت کنی یا نه؟ که من میزنم نه!

حتی وقتی safe هم جدا میکنم.

FAR_FA
01-10-2008, 17:47
گوشيهاي K800 و K810 كاملا مشابه هستند. تنها فرق آنها فرق ظاهري اونا هست (اكثر متفق القول هستند K800 خوشكلتره) ولي يه تفاوت وجود داره كه به قول معروف اين تفاول رو اهل فن درك مي كنن:
همونطور كه كامپيوتر داراي ويندوز و سيستم عامل هست گوشي هاي سوني اريكسون هم داراي يك فريم وير هستند كه همون كار سيستم عامل رو در گوشي انجام ميده. فيرم هاي دو گوشي K800 و K810 به لحاظ ظاهري كامل يكسان و هم شكل هستند ولي تفاوتي كه دارند اينه كه فيرم 810 قويتر هست و داراي قابليت هايي مانند قبول كردن پچ هست و برخي امكاناتي داخلي كه واقعا اهل فن اونها رو درك مي كنن واسه همين هست كه K800 بسيار محبوب تر از 810 هست و الان همه 800 رو به 810 ترجيح ميدن. ولي اگه برات قيمت مهم نيست بين 800 و 810 من ميگم 810 بگير البته يه رنگبندي خوشكل (يك دست سياه) مدل هاي 2 رنگ مخلوط اين گوشيها خيلي زشته(كهنه به نظر مياد) چون مي توني از گوشي كه امكانات داخليش از K800 بيشتره لذت بيشتري ببري شايد بخواي پچ هاي جالب نصب كني روش. يه مطلب هم بگم اين 2 گوشي به قدري با هم يكسان طراحي شدند( به لحاظ سخت افزاري) كه ميتوني فريم هاشونو عوض كني باهم يعني 800 و 810 فريم هاي همديگرو ساپورت مي كنن و قابل تبديل به همديگه هستند. يعني شما اگه 800 بگيري ميتوني به 810 تبديل كني و از همون امكانات 810 بهره مند بشي. اين از 800 و 810.

K850 يك گوشي فوق العاده و در عين حال باكلاس هست وقتي داراي دوربين 5 مگاپيكسلي هست. تونسته تو جرگه گوشيهايي مثله N95 و N82 قرار بگيره اين گوشي تنها مزيتش همين دوربين قويشه. ولي از نظر ظاهري از K800 زشت تر و از K810 خوشكل تره شايان ذكر هست كه 850 داراي جوي استيك هم نيست. اميدوارم تونسته باشم تا به خوبي راهنماييت كنم تا يه انتخاب خوب و دقيق داشته باشي

دوست عزيز
اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي بسيار جامع و كامل بود . ممنون

Hadi King
01-10-2008, 17:59
بچه ها من هر موقع گوشی رو از کامپیوتر جدا میکنم توی گوشی مینویسه میخوای فرمت کنی یا نه؟ که من میزنم نه!

به احتما زياد مشكل از مموري هستش شما مموري رو عوض كنيد و دوباره به كامپيوتر وصل كنيد ببينيد بازم همون نوشته مياد :46:

behzadn
01-10-2008, 20:25

احتمالا مموری رو یه بار با کامپیوتر فرمت کردی بهتره تمام اطلاعات رو روی کامپیوتر بریزی و مموری خالی رو با گوشی فرمت کنیو دوباره اطلاعات رو برگردونی احتمالا مشکلت حل میشه . :20:

Spaniuly
01-10-2008, 23:30
دوست عزيز
اطلاعاتي كه در اختيارم گذاشتي بسيار جامع و كامل بود . ممنون

دوست عزيز دكمه تشكر رو براي همين گذاشتن سعي كن مختصر و مفيد از اين كليد استفاده كني به جاي پست ممنون از توجه شما. در ضمن اطلاعاتي كه دادم اصلا قابلي نداشت و من وظيفه ام بود. حتي نيازي هم به تشكر نبود:46:

E-Masood
03-10-2008, 00:48

شک نکن که ایراد از مموریت هستش مال من هم اینجوری بود بعد از یه مدتی فایلهایی رو که روش میریزی مخصوصا ویدئو هارو خراب میکنه با فرمت هم فکر نکنم درست شه و با ید از گارانتیش استفاده کنی و عوضش کنی!:41::18::19::31::10:

Spaniuly
03-10-2008, 01:27
البته بهتره قبل از اون روي يه گوشي ديگه امتحان كنه و خرابي مموري 100% مطمئن بشه

yosef_shr3k
03-10-2008, 20:58
:41:agha komak konid.man mikham goshimo ke k810 hsto flash konam,ama mog flash eroor mide yejakhondam bayad uspflash ro nasb konam .plz begid tarighe in nasb in uspflash chejoriye ?

hessam_sz
03-10-2008, 21:51
كلوپ تبديل كا800 به كا810 هست از اونجا دانلود كنيد

Spaniuly
04-10-2008, 00:02
يوسف خان توي كلوپ پچ هم ميتوني درخواست بدي. در واقع اگه تاپيكي كه حسام خان معرفي كرد كافي نباشه.

v_prances
05-10-2008, 09:44
سلام
به همگي
يه سوال داشتم ؟ گوشي من K800 براي دومين بار خود به خود صداش قطع مي شه . موزيک اجرا مي کنه اما صدا نداره . زنگ مي خورده ويبره مي کنه اما صدا نداره . کليد هاش هم هنگام کار صدا نمي دهند . کلا صداش قطع مي شه و بعد خود به خود درست مي شه .
علتش چيه ؟
کمکم کنيد

Spaniuly
05-10-2008, 14:15
سلام
به همگي
يه سوال داشتم ؟ گوشي من K800 براي دومين بار خود به خود صداش قطع مي شه . موزيک اجرا مي کنه اما صدا نداره . زنگ مي خورده ويبره مي کنه اما صدا نداره . کليد هاش هم هنگام کار صدا نمي دهند . کلا صداش قطع مي شه و بعد خود به خود درست مي شه .
علتش چيه ؟
کمکم کنيد

من شخصا به چنين مشكلي برخورد نكرده بودم. قبلا هم تو تاپيك مطرح نشده بود ولي احتمال زياد اشكال فيزيكي هست نه نرم افزاري يعني احتمال ميره كه روي كيت گوشي اشكالي بوجود اومده كه باعث اتصال در قسمت باند گوشي شده. البته اين احتمال هم هست كه خود باند ايراد داشته باشه ولي اينكه شما ميفرماييد بعضي اوقات درست كار ميكنه به نظر اشكالش همون اتصال باشه. اين مشكل ميتونه ناشي از ضربه به گوشي هم باشه و يا به زمين برخورد كرده بهترين كار اينه كه ببري قبل هركاري بيرون باند رو برات تست كنه

Saman_Figo
06-10-2008, 01:19
سلام

یه سوال برام پیش اومده!!!

پچ برای چی هست؟ کارش چیه؟

برای چی رو گوشی نصب می کنن؟

Spaniuly
06-10-2008, 05:41
پچ براي تيونينگ موبايل هست يعني تقويت كردن مثلا پچ صدا باعث تقويت صداش ميشه يا پچ براي افزايش كيفيت فيلمبرداري و خيلي چيزاي ديگه كه توي كلوپ پچ گيرت مياد توي انجمن موبايل يرو كلوپ پچ لينك تاپيكش رو ندارم

p30boy.s
08-10-2008, 13:41
سلام
دوستان من در امر گوشی مبتدی هستم
حالا میخام منو گوشیمو فلش کنم و نمیدونم چه برنامه ای رو نیاز داره لطفا لینک فایل اموزش و برنامه مربوطه رو برام بزراریید . گوشیم همk810هستش
ممنون
خدا خیرتون بده . ثواب داره:11:

Spaniuly
08-10-2008, 16:24
سلام
دوستان من در امر گوشی مبتدی هستم
حالا میخام منو گوشیمو فلش کنم و نمیدونم چه برنامه ای رو نیاز داره لطفا لینک فایل اموزش و برنامه مربوطه رو برام بزراریید . گوشیم همk810هستش
ممنون
خدا خیرتون بده . ثواب داره:11:

براي فلش كردن به يه برنامه SE Tool نياز داري بعد دانلود اين نرم افزار مي توني هر پچ يا ميني كه بخواي بريزي رو گوشيتالبته اگه گوشيت CID 53 باشه حالا حالا ها بايد مثه من منتظر بموني و سماق بمكي تا ورژن جديد SE Tool بياد

p30boy.s
08-10-2008, 17:15
براي فلش كردن به يه برنامه SE Tool نياز داري بعد دانلود اين نرم افزار مي توني هر پچ يا ميني كه بخواي بريزي رو گوشيتالبته اگه گوشيت CID 53 باشه حالا حالا ها بايد مثه من منتظر بموني و سماق بمكي تا ورژن جديد SE Tool بياد
:11:
یعنی با ورژن قبلی نمیشه k810 رو به قول بچه ها رو هک کنی؟

Spaniuly
08-10-2008, 18:00
اگه Cid گوشيت از 53 پايين تر باشه ميشه . با ورژن قبلي وصلش كن ببين Cid رو چند نشون ميده

p30boy.s
08-10-2008, 18:12
اگه Cid گوشيت از 53 پايين تر باشه ميشه . با ورژن قبلي وصلش كن ببين Cid رو چند نشون ميده

این cid که میگی چی هست و ازکجا بدونم برای گوشی من چنده؟
لطفا لینک برنامه رو برام بزار :10:
ممنون:11:

Spaniuly
08-10-2008, 18:26
لينك اين نرم افزار توي كلوپ پچ و تاپيك آقاي گل محمدي هست تاپيك تبديل K800 به K810

mehrdad_zero
09-10-2008, 23:43
من میخوام یکی از گوشی های کا 800 یا کا 810 را بخرم.

ولی شنیدم که کار با دکمه های کا 800 سخته ، منظورم کی بوردشه.

و جوی استیک کا 810 هم سفته .

آیا اینها درسته؟

دیگه اینکه با توجه به اینکه میشه فریم ویر کا 800 را به کا 810 تبدیل کرد آیا از نظر نرم افزاری هیچ فرقی بین این دو تا گوشی باقی نمیمونه؟

با این حساب کدومشون ارجحیت داره؟

abolfazlm
09-10-2008, 23:53

آیا اینها درسته؟

دیگه اینکه با توجه به اینکه میشه فریم ویر کا 800 را به کا 810 تبدیل کرد آیا از نظر نرم افزاری هیچ فرقی بین این دو تا گوشی باقی نمیمونه؟

من k800 دارم ... از لحاظ خوش دستی و ... خیلی بهتر از k810 هستش ...خصوصا برای تایپ sms ... از لحاظ نرم افزاری و دوربین و ... هیچ فرقی با k810 نداره و فقط ظاهریه

Spaniuly
10-10-2008, 06:34

آیا اینها درسته؟

اين 2 گوشي به قدر مشابه هستند كه ميشه به هم ديگه تبديل كرد البته بهتره 800 به 810 تبديل بشه هرچي بشه 810 يه ذره بالاتره. ولي اگه ميخواي بخري برو 810 بگير اگه پولش برات مهم نيست. پشيمون نميشي الان ديگه هركي K310 داشت فروخته رفته K800 خريده. به خدا اگه مي دونستم اينجوريه عمرا اگه K800 مي خريدم.

Tom Clancy's
10-10-2008, 09:13
سلام دوستان
منk810 گرفتم بالای گوشی دو تا دکمه هست که بالاشون دو تا عکس ابی می خواستم ببینم اون دوتا روشن میشن؟

mehrdad_zero
10-10-2008, 09:35
دستتون درد نکنه ، درست میگی پسر خاله من دوم راهنمائیه اونم کا 800 داره!

ولی من مهم ترین بخش سوالم در مورد جوی استیک کا 810 بود ، چون میگن کوچیک تر و سفت تر از مال کا 800 هست و کار کردن باهاش خیلی سخته. توی جی اس ام هم همین را نوشته. این گفته چقدر صحت داره؟
دکمه های کیبوردش که واقعا خوش دست به نظر میاد.

Tom Clancy's نظرت درباره جوی استیکش چیه؟ برای بازی و مرور فایلها و ... کار باهاش راحت هست؟

Tom Clancy's
10-10-2008, 09:57
دستتون درد نکنه ، درست میگی پسر خاله من دوم راهنمائیه اونم کا 800 داره!

ولی من مهم ترین بخش سوالم در مورد جوی استیک کا 810 بود ، چون میگن کوچیک تر و سفت تر از مال کا 800 هست و کار کردن باهاش خیلی سخته. توی جی اس ام هم همین را نوشته. این گفته چقدر صحت داره؟
دکمه های کیبوردش که واقعا خوش دست به نظر میاد.

Tom Clancy's نظرت درباره جوی استیکش چیه؟ برای بازی و مرور فایلها و ... کار باهاش راحت هست؟

من که باهاش مشکلی ندارم
جوی استیکشم زیاد سفت نیست معمولی:46:

Spaniuly
10-10-2008, 13:01
اتفاقا اگه K800 استفاده كنيد قدر k810 رو مي دونيد 2 سه هفته بعد خريدن جوي استيك 800 خراب ميشه چون اولا خيلي درازه و شل هم هست فكر ميكنيد چرا جوي استيك 510 اصلا خراب شدن نداره چون كوتاه و سفت و بادوامه. البته منم با كي پد 810 حال نميكنم به نظر مياد سخت باشه تايپ ولي بازم مونده به عادت دستشايد كسي كه 810 داره به راحتي نتونه با 800 تايپ كنه. ولي كلا ميگم 810 فريم ور قويتري هم داره

mojtaba_18843
11-10-2008, 23:23
سلا خدمت دوستان
من میخواستم یکی لینک آموزش اتصال کا810 به اینترنت از طریق کامپیوتر رو بزاره یه بار تاپیک جدا باز کردم حذف شد آخه نمیشه با این همه پست سرچ کرد!!!
ممنون.

Spaniuly
12-10-2008, 14:37
سلا خدمت دوستان
من میخواستم یکی لینک آموزش اتصال کا810 به اینترنت از طریق کامپیوتر رو بزاره یه بار تاپیک جدا باز کردم حذف شد آخه نمیشه با این همه پست سرچ کرد!!!
ممنون.

خوب 2 حالت داره اينكه از ايرانسل استفاده كني و بخواي با ايرانسلت از GPRS استفاده كني ولي دريافتيت روي كامپيوتر باشه. يكي هم اين ه بخواي از اينترنت معمولي استفاده كني و دريافتيت از گوشيت باشه شما كدوم رو ميخواي انجام بديي دوست من؟

soliman
14-10-2008, 00:20
يه سوال خدمت اونايي كه k810i رو دارند . ميخوام بدونم چه جور برنامه هايي را ميتونم براي تصوير زمينه انتخاب كنم؟

Spaniuly
14-10-2008, 04:53
يه سوال خدمت اونايي كه k810i رو دارند . ميخوام بدونم چه جور برنامه هايي را ميتونم براي تصوير زمينه انتخاب كنم؟

در مورد گوشي هاي سونس اريكسون فقط فرمت هاي عادي تصويري مثل jpg و gif و ...

soliman
14-10-2008, 10:31
در مورد گوشي هاي سونس اريكسون فقط فرمت هاي عادي تصويري مثل jpg و gif و ...

پس این گزینه برنامه کاربردی تو تب تصویر زمینه چیه و چه کاربردی داره؟

mojtaba_18843
14-10-2008, 22:44
خوب 2 حالت داره اينكه از ايرانسل استفاده كني و بخواي با ايرانسلت از GPRS استفاده كني ولي دريافتيت روي كامپيوتر باشه. يكي هم اين ه بخواي از اينترنت معمولي استفاده كني و دريافتيت از گوشيت باشه شما كدوم رو ميخواي انجام بديي دوست من؟

سلام
من میخوام با ایرنسل وصل شم
مرسی

Behroooz
15-10-2008, 19:06
سلام

ایا برنامه ای هست که محددیت تصویر برداری رو در کا 800 از بین ببره؟

منظورم محدودیت 60 ثانیه هستش؟

hessam_sz
15-10-2008, 21:14
سلام

:18::18::18:
چيييييييييييييي ميگييييييي؟
از كي تا حالا فيلمبرداري كا800 محدوديت دار شده؟
دوست عزيز شما حتما حافظه گوشيتون پر شده فيلمبرداري كا800 نا محدوده و تا زماني كه حافظش پر نشده فيلم ميگيره

Saman_Figo
17-10-2008, 11:23
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم

soliman
19-10-2008, 00:32

دوست عزيز شايد شما حالت فيلم برداري رو روي گزينه براي پيام تصويري گذاشته ايد. اگه اون رو به حالت فيلم برداري با كيفيت بالا بزاريد حتما درست ميشه.

soliman
19-10-2008, 00:34
سلام
گوشي من کا800 براي چندمين بار امروز صبح صفحه اش سفيد شد
و همونطور سفيد مونده
گوشيم از اون سري اولياست 480 تومن خريدمش
چند بار ديگه هم همينطور شده بود دادم تعمييرش کردن ولي بازم...!
اگه راهنماييم کنين ممنون ميشم

دوست عزيز من هم چندين بار با گوشي K510 I همين مشكل رو داشتم . مشكل گوشي من از تمش بود وقتي كه تمش رو عوض ميكردم درست ميشد.

soliman
19-10-2008, 00:38
من میخوام با ایرنسل وصل شم
مرسی

بايد اين كد رو بزني:
براي سيم كارتهاي دائمي : *130*3*6# و بعد كليد Ok يا Send رو فشار بده از راست به چپ
براي سيم كارتهاي اعتباري : *140*3*6# و Ok يا Send

mojtaba_18843
19-10-2008, 19:39
بايد اين كد رو بزني:
براي سيم كارتهاي دائمي : *130*3*6# و بعد كليد Ok يا Send رو فشار بده از راست به چپ
براي سيم كارتهاي اعتباري : *140*3*6# و Ok يا Send

عرض کردم از طریق کامپیوتر نه خود گوشی
کدها رو که می دونم میخوام به جا کارت اینترنتم از ایرانسل استفاده کنم باهاش آن شم با سامسونگ بلدم ولی این گوشی نه!

hessam_sz
19-10-2008, 21:44
عرض کردم از طریق کامپیوتر نه خود گوشی
کدها رو که می دونم میخوام به جا کارت اینترنتم از ایرانسل استفاده کنم باهاش آن شم با سامسونگ بلدم ولی این گوشی نه!

برو تو قسمت conectivity بعد usb حالا اونجا برو روي usb internet و turn on كن حالا هروقت گوشيت را وصل كني به كامپيوتر اينترنتش خود به خود فعال ميشه البته به شرطي تنظيمات اينترنت گوشيت درست باشه.

Spaniuly
20-10-2008, 18:48
گوشي K800 محدوديت زماني نداره همونطور كه بچه ها گفتن يا روي گزينه براي پيام تصويري گذاشتي يا هم كه حافظه ات پر شده. براي استفاده از اينترنت به حساب ايرانسل هم مقرون به صرفه نخواهد بود براي كساني كه ميخوان اين كار رو بكنن اگه بخواي با كامپيوتر بري اينترنت كلي اعتبار ميره مگه اينكه تنظيمات Explorer رو كاملا تعديل بدي لود شدن عكسها رو غير فعال كني

shadmehr_m
21-10-2008, 02:49
آقا خواهشن کمک کنید من به جواب این سوالام برسم در مورد k810i

اول اینکه من بعضی جاها میبینم نوشتن صدای گوشی بده بعضی جاها نوشتن خوبه. حالا میخوام ببینم اگه من یه آهنگ mp3 برای زنگ این گوشی بذارم. بعد بذارم تو جیبم وقتی گوشی زنگ بخوره قشنگ صدا شنیده میشه یانه؟ صدا بلند هست یانه؟

بعد اینکه همه میگن رنگ دکمه هاش میره.میخوام ببینم این برای همه اتفاق می افته؟ یا ممکنه نره؟

بعذ اینکه میشه واسش قاب شیشه ای گرفت یانداره؟

Spaniuly
21-10-2008, 10:36
آقا خواهشن کمک کنید من به جواب این سوالام برسم در مورد k810i

اول اینکه من بعضی جاها میبینم نوشتن صدای گوشی بده بعضی جاها نوشتن خوبه. حالا میخوام ببینم اگه من یه آهنگ mp3 برای زنگ این گوشی بذارم. بعد بذارم تو جیبم وقتی گوشی زنگ بخوره قشنگ صدا شنیده میشه یانه؟ صدا بلند هست یانه؟

بعد اینکه همه میگن رنگ دکمه هاش میره.میخوام ببینم این برای همه اتفاق می افته؟ یا ممکنه نره؟

بعذ اینکه میشه واسش قاب شیشه ای گرفت یانداره؟

كلا سري K ها صداي خيلي بلندي ندارند ولي با پچ و تقويت صدا ميتوني اين مشكل رو تا حدودي حل كني. در ضمن رينگتونت هم بايد صداي بلند داشته باشه. در مورد دكمه هاش اطلاعي ندارم چون استفاده نكردم

قاب هر مدلي بخواي دارن فقط مشكل اينجاست كه اصل هاش خيلي گرون هستند و البته كمياب

shadmehr_m
21-10-2008, 13:11
من نمیخوام هک کنم آقا جان. لطفن کسی بیاد جواب بده که k810 داشته باشه.در ضمن من قاب گوشی منظورم نیست منظورم محافظ شیشه ای بود! یعنی چی اصلش گرونه؟ مگه محافظ شیشه ای اصل و فرع داره؟

hessam_sz
21-10-2008, 15:50
من نمیخوام هک کنم آقا جان. لطفن کسی بیاد جواب بده که k810 داشته باشه.در ضمن من قاب گوشی منظورم نیست منظورم محافظ شیشه ای بود! یعنی چی اصلش گرونه؟ مگه محافظ شیشه ای اصل و فرع داره؟

در مورد صدا من قبل از هك هم تقريبا راضي بودم ولي اصلا در حد كا750 و سري دبليو نبود ولي بيشترين حد صداش وقتي بود كه گوشي زنگ ميخورد و از اون نظر مشكلي نداره ولي اگه بخواي آهنگ گوشي بدي در مقابل گوشي هاي ديگه كم مياره.
در مورد دكمه ها بايد بگم من يك ساله گوشي را دارم و تا حالا 17000 تا اس ام اس زدم باهاش ولي هيچ كدوم از دكمه هاش پاك نشده به هيچ وجه حتي كمرنگ هم نشده.عين روز اولش ميمونه.
در مورد قاب هم اگر منظورت همون قاب كريستاليه آره ميشه براي كا800 و كا810 ازش استفاده كرد فقط گوشي خيلي گنده ميشه ولي ميشه و قابش تو بازار ريخته.

Spaniuly
21-10-2008, 16:49
حسام خان شما گوشيت K800 هستش يا 810؟

راستي يه سوال فني Cid گوشيت چنده؟

sallamsara61
21-10-2008, 17:25
سلام بچه ها، من یه سوال داشتم حالا نمیدونم چقدر دارم خوب سوال میکنم
1- چطوری میشه بدون کامپیوتر (فقط ازطریق خودگوشی)cid گوشی را تشخیص داد؟
2-من الان میخوام گوشی k810 بخرم اما موندم چون گفته اند متاسفانه الان در بازار گوشی های نویی امده اند از جمله k810 که ظاهرا نو هستن اما ریفلاشرند به این معنا که دم و دستگاه هایی داخلی آنها کار کرده است راداخل قاب بسیار شبیه با قاب فابریک (که ظاهرا در بازار هم زیاد هست اما گرون تر از قاب های معمولی) میذارن،تماس های کلی را که در منوی مخفی گوشی هست رسیت میکنند و به قیمت نو به بازار میفروشند.
حالا من موندم چطور بفهمم که طرف به من کلک نزده؟وگوشی را که به من فروخته اصل هستش؟
قبل از هرچیز قربان همه شما

golmohammadi
22-10-2008, 00:41
سلام بچه ها، من یه سوال داشتم حالا نمیدونم چقدر دارم خوب سوال میکنم
1- چطوری میشه بدون کامپیوتر (فقط ازطریق خودگوشی)cid گوشی را تشخیص داد؟
2-من الان میخوام گوشی k810 بخرم اما موندم چون گفته اند متاسفانه الان در بازار گوشی های نویی امده اند از جمله k810 که ظاهرا نو هستن اما ریفلاشرند به این معنا که دم و دستگاه هایی داخلی آنها کار کرده است راداخل قاب بسیار شبیه با قاب فابریک (که ظاهرا در بازار هم زیاد هست اما گرون تر از قاب های معمولی) میذارن،تماس های کلی را که در منوی مخفی گوشی هست رسیت میکنند و به قیمت نو به بازار میفروشند.
حالا من موندم چطور بفهمم که طرف به من کلک نزده؟وگوشی را که به من فروخته اصل هستش؟
قبل از هرچیز قربان همه شما

1 : والا تا اونجايي كه من ميدونم راهي نيست اگه بود عالي ميشد
2 : اين موضوعي كه شما گفتين ممكنه از 1000 تا گوشي يكيش اينجوري باشه
فكر نكنم اينجوريها هم كه ما ميگين باشه

hessam_sz
22-10-2008, 08:54
حسام خان شما گوشيت K800 هستش يا 810؟

راستي يه سوال فني Cid گوشيت چنده؟

من كا800 تبديل شده به كا810 :31:
cid52 هم هست.

Spaniuly
22-10-2008, 11:03
من كا800 تبديل شده به كا810 :31:
cid52 هم هست.

خوش تیپ تو که گفتی اس ام اس میزنی دکمه های K810 ات پاک نمیشه. بالاخره ما کدوم رو قبول کنیم نکنه قابش رو هم عوض کردی ناقلا؟

1 : والا تا اونجايي كه من ميدونم راهي نيست اگه بود عالي ميشد
2 : اين موضوعي كه شما گفتين ممكنه از 1000 تا گوشي يكيش اينجوري باشه
فكر نكنم اينجوريها هم كه ما ميگين باشه

تایید میشه من از خیلیا پرسیدم که میشه اون امتحان کردن با کد ستاره چپ رو ریست کرد یا نه گفتن نه نمیشه کی بیکاره بشینه یه همچین کاری بکنه

اون دوستی که همچین گمانه زنی براشون پیش اومده حتما این حرف رو از کسی شنیدن که نصبت به سونی اریکسون یا 810 غرض ورزی داره

soliman
26-10-2008, 14:17
راستي دوستان ميخوام بدونم از اين تم هايي كه ايكون ها رو تغيير ميدند براي K810 وجود داره يا نه اگه داره لطفا برا م بزاريد. با تشكر.

golmohammadi
26-10-2008, 17:10
راستي دوستان ميخوام بدونم از اين تم هايي كه ايكون ها رو تغيير ميدند براي K810 وجود داره يا نه اگه داره لطفا برا م بزاريد. با تشكر.

در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
توضيحاتش قبلا داده شده

Behroooz
26-10-2008, 17:24
سلام

ایا برنامه ای هست که بشه باهاش صدای رادیو رو که با گوشی کا 800 گوش میدیم رو ضبط کرد؟

soliman
26-10-2008, 18:28
در سوني ايككونها با تم عوض نميشند
بايد پچ مربوطه را بريزي با يه سري از كارهاي ديگه
توضيحاتش قبلا داده شده
من روي w810 و s500 ديدم كه بدون پچ اين كار رو انجام ميدند . يعني فقط كافيه اون تم رو تنظيمش كن و بس.

hessam_sz
26-10-2008, 19:17
من روي w810 و s500 ديدم كه بدون پچ اين كار رو انجام ميدند . يعني فقط كافيه اون تم رو تنظيمش كن و بس.

بله ولي روي كا800 عملي نيست

darklord_8
27-10-2008, 19:29
سلام دوستان
من تازه یه k810 گرفتم. چند تا سوال داشتم اولا این شارج (zh کدوم دکمه میشه؟) اولیه چیه؟ گرچه من تو دفترچه چیزی ندیدم ولی میگن اولین بار باید 7 -8 ساعت شارج کنی!!! من اون باطری که از اول توش بود کاملا خالی کردم الان که زدم 2 ساعته پر شد یعنی باید 5 ساعت بزارم باشه؟؟؟
سوال دوم : برنامه خوب که بشه باهاش تو ویستا فایل انتقال داد میشناسین؟؟؟ (pc suit فقط تو xp کار کرد تو ویستا اصلا نصب نشد)
ممنون

hessam_sz
27-10-2008, 20:44
سلام دوستان
من تازه یه k810 گرفتم. چند تا سوال داشتم اولا این شارج (zh کدوم دکمه میشه؟) اولیه چیه؟ گرچه من تو دفترچه چیزی ندیدم ولی میگن اولین بار باید 7 -8 ساعت شارج کنی!!! من اون باطری که از اول توش بود کاملا خالی کردم الان که زدم 2 ساعته پر شد یعنی باید 5 ساعت بزارم باشه؟؟؟
سوال دوم : برنامه خوب که بشه باهاش تو ویستا فایل انتقال داد میشناسین؟؟؟ (pc suit فقط تو xp کار کرد تو ویستا اصلا نصب نشد)
ممنون

شما نبايد باطري را خالي ميكردي بايد از همون اول ميذاشتي 8 ساعت به شارژ ولي حالا كه نذاشتي عيب نداره بذار 8 ساعت شارژ كامل بشه.
به نظر من براي انتقال اطلاعات از pc suit استفاده نكن فقط درايور ها را نصب كن كه كامپيوتر گوشي را بشناسه بعد بدون pc suit وقتي گوشي را وصل كردي گزينه يfile transfer را بزن خودش هم حافظه گوشي هم حافظه مموري را باز ميكنه.در ضمن برنامه my phon expelorer هم برنامه بسيار خوبيه براي اين كار ببين اون ميتوني نصب كني؟
با اين برنامه حتي ميتوني اس ام اس ها و تماس ها و كلا همه جاي گوشي را مديريت كني و حتي از طريق كامپيوتر اس ام اس بفرستي.
راه سوم هم اينه كه يك رم ريدر بخري و هروقت ميخواي چيزي بريزي توي گوشي از مموري را بذاري توي رم ريدر و فايل هاي مورد نظرت را مستقيم بريزي توي مموري من خودم از اين روش استفاده ميكنم چون سرعتش خيلي بالاتر از كابل گوشي هست

rezapourmanesh
28-10-2008, 06:47
سلام دوستان
مي دونم اين سوال جاش اينجا نباشه ولي خواهشا يکي جواب بده
من يه برنامه ساده مثل ما فون اکسپلورر مي خواستم براي گوشي هاي نوکيا يعني نوکيا ان 95 هشت گيگ
اگه کسي سراغ داره يا آدرسي داره بهم بده مي تونم دانلود کنم.
با تشکر.
يا علي

aminkohan
29-10-2008, 22:12
ا سلام من چند روز پیش چند تا بازی نصب کردم که توش پرنس پرسیا هم بود همه شون نصب و اجرا شدن مشکلی هم نداشتن وبعد چند تاشونو پاک کردم بدون مشکل پاک شدن اخه من وصواص دارم هی برنامه وبازی و تم می زم و هی پاکشون می کنم ولی امشب دیدم ورژن جدید پرنس پرسیا هستش دانلودش کردم و با چند تا بازی دیگه با گوشی منتقلشون کردم همه اجرا شدن و لی پرنس پرسیا اجرا نشد ولی نصب شد و من دوباره فایلو دانلود کردم و به گوشی انتقال دادم و ایندفعه اصلا نه اجرا شد و نه نصب شد امدم پاکش کنم پاک نشد من دوباره یک ورژنه دیگه رو ریختم که قبلا اجرا وکار هم می کرد ریختم اونم اجرا نشد امدم پاکشون کنم حالا هر کار می کنم پاک نمی شن از طریق کامپیوترم امدم پاک کنم اصلا داخل پوشه اودر که کپی شون کردم نیستن این دو سه فایل ولی از طریق گوشی این فایلها هستن و رووی کامپیوتر دیده نمی شن انگا رکه پاک شدن در صورتی که از طریق گوشی وارد میشم وجود دارن نه اجرا میشن ونه پاک مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنین

golmohammadi
30-10-2008, 00:13
ا سلام من چند روز پیش چند تا بازی نصب کردم که توش پرنس پرسیا هم بود همه شون نصب و اجرا شدن مشکلی هم نداشتن وبعد چند تاشونو پاک کردم بدون مشکل پاک شدن اخه من وصواص دارم هی برنامه وبازی و تم می زم و هی پاکشون می کنم ولی امشب دیدم ورژن جدید پرنس پرسیا هستش دانلودش کردم و با چند تا بازی دیگه با گوشی منتقلشون کردم همه اجرا شدن و لی پرنس پرسیا اجرا نشد ولی نصب شد و من دوباره فایلو دانلود کردم و به گوشی انتقال دادم و ایندفعه اصلا نه اجرا شد و نه نصب شد امدم پاکش کنم پاک نشد من دوباره یک ورژنه دیگه رو ریختم که قبلا اجرا وکار هم می کرد ریختم اونم اجرا نشد امدم پاکشون کنم حالا هر کار می کنم پاک نمی شن از طریق کامپیوترم امدم پاک کنم اصلا داخل پوشه اودر که کپی شون کردم نیستن این دو سه فایل ولی از طریق گوشی این فایلها هستن و رووی کامپیوتر دیده نمی شن انگا رکه پاک شدن در صورتی که از طریق گوشی وارد میشم وجود دارن نه اجرا میشن ونه پاک مشکل از کجاست ممنون میشم کمکم کنین

پيغامي را كه موقع باز كردن گيم ميده اونو اينجا بزار

aminkohan
30-10-2008, 15:35
موقعی که روی دکمه installبرای نصب کلیک می کنم این پیغامو می ده عزیزمoperator failed و می خام پاکش کنم پاک نمی شه 3 تا فایله نه پاک میشن نه اجرا

golmohammadi
30-10-2008, 23:04
موقعی که روی دکمه installبرای نصب کلیک می کنم این پیغامو می ده عزیزمoperator failed و می خام پاکش کنم پاک نمی شه 3 تا فایله نه پاک میشن نه اجرا

تنها راهش فلش هست
ارور operator failed فقط با فلش فابل حل هست
تا حالا بدون فلش كسي نتونسته حل كنه
و معمولا هم موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر براي فايل ترانسفر بوجود مياد
اتفاقا مال من هم الان اينجوري شده
اين دفعه دقيقا يادمه كه موقع وصل كردن به كامپيوتر به خاطر اينكه چند بار قطع و وصل شد اين مشكل سرش اومد

aminkohan
31-10-2008, 16:56
با سلام ممنونم که جوابمو دادین دیشب موبایلو بعده چند روز خاموش کردم و صبحی روشنش کردم و رفتم روی فایلی که پاک نمی شد و deleteرو که زدم پاک شد یعنی اینجوری که شما می گین من دیگه هر برنامه ای بریزم نصب نمی شه و این ارورو می ده اخه هنوز دیگه امتحان نکرم راستیتش بعده اون جریان گفتم دیگه برنامه نمی ریزم موبایل هنوز نو نو هستش

aminkohan
31-10-2008, 18:04
با سلا م اصلا قاط زده یکبار قبول می کنه یکبار نمی کنه امروز یک فاله دیکشنری دادم قبول نکرد دوباره پرنس پرسیارو قبول کر د نصب شد اجرا هم شد ولی از بازی خارج نمی شد که با دکمه برگشت از بازی خارج شدم و دوباره باره وسواسم منو گرفت اون ورژن قبلی از پرنس پرسیا که ریخته بودم از نو ریختم اخه فکر کردم درست شده که بعده اجرا فایلو پاک کردم راحت پاک شد ولی امدم روی بازی در پوشه گیم کلیک کردم یکهو یک صدائی امد و صفحه گوشی سفید شد و بعد چند ثانیه تصویر امد که اول انتن نمی داد که انتنشم بعد از چند ثانیه پر شد ولی در مموری گوشی روی هر پوشه که می رم هیچیرو نمی شناسه مثلا عکسارو بعضیهاشونو میشناسه بعشیهارو نمی شناسه ویدئو ها همینطور گیما رو که اصلا نمی شناسه و همینطور برنامه هارو فقط موزیکارو همه رو می شناسه و حالا که نگاه کردم اصلا پوشه های مموری رو نمی شناسه یعنی تو فایل منیجر که میام وارد مموری بشم پوشه هارو به شکلهای عجیب و غریب نشون می ده,و امدم همه رو پاک کنم که وقتی علامت زدم و حذف کردم باز موقع حذف کردن صفحه سفید شد و رفت ودرست مثل قبل شد و وقتی صفحه امد ازم خاست مموری رو فرمت کنم و اوکی کردم که باز صفحه سفید شد ور فت درست مثل قبل و حالا که صفحه اومده اصلا روی مموری در فایل منیجر میشی می زنه no file و اصلا وارد نمی شه مشکلش چیه

golmohammadi
31-10-2008, 22:47
با سلا م اصلا قاط زده یکبار قبول می کنه یکبار نمی کنه امروز یک فاله دیکشنری دادم قبول نکرد دوباره پرنس پرسیارو قبول کر د نصب شد اجرا هم شد ولی از بازی خارج نمی شد که با دکمه برگشت از بازی خارج شدم و دوباره باره وسواسم منو گرفت اون ورژن قبلی از پرنس پرسیا که ریخته بودم از نو ریختم اخه فکر کردم درست شده که بعده اجرا فایلو پاک کردم راحت پاک شد ولی امدم روی بازی در پوشه گیم کلیک کردم یکهو یک صدائی امد و صفحه گوشی سفید شد و بعد چند ثانیه تصویر امد که اول انتن نمی داد که انتنشم بعد از چند ثانیه پر شد ولی در مموری گوشی روی هر پوشه که می رم هیچیرو نمی شناسه مثلا عکسارو بعضیهاشونو میشناسه بعشیهارو نمی شناسه ویدئو ها همینطور گیما رو که اصلا نمی شناسه و همینطور برنامه هارو فقط موزیکارو همه رو می شناسه و حالا که نگاه کردم اصلا پوشه های مموری رو نمی شناسه یعنی تو فایل منیجر که میام وارد مموری بشم پوشه هارو به شکلهای عجیب و غریب نشون می ده,و امدم همه رو پاک کنم که وقتی علامت زدم و حذف کردم باز موقع حذف کردن صفحه سفید شد و رفت ودرست مثل قبل شد و وقتی صفحه امد ازم خاست مموری رو فرمت کنم و اوکی کردم که باز صفحه سفید شد ور فت درست مثل قبل و حالا که صفحه اومده اصلا روی مموری در فایل منیجر میشی می زنه no file و اصلا وارد نمی شه مشکلش چیه

اي بابا
چه خبره اينهمه ...
فكر كنم فلش لازمه
قبلش مموري را از گوشي خارج كن و ببين فرقي ميكنه
چون ممكنه مموري هم خراب باشه

Behroooz
02-11-2008, 19:16
سلام

ایا برنامه ای هست که بشه باهاش صدای رادیو رو که با گوشی کا 800 گوش میدیم رو ضبط کرد؟

کسی این سوال رو ندید؟

mark469
02-11-2008, 19:17
با سلام خدمت اساتید موقع برقراری تماس یک مثلث قرمز خطر با پیغام ciphering mode not provided on this operator.transmission insecure میبینم.سیم کارت رو p1 گذاشتم همین طور بود ولی روی گوشیهای قدیمی مشکل نداره.سیم کارت دیگه هم که این مشکل رو نداره روی گوشیم میذارم هیچ مشکلی نداره.به نظرم مشکل از مخابرات است .سیم کارت من tci است ولی این مشکل روی mci هم هست نظر اساتید عزیز چیست؟ با تشکر

golmohammadi
02-11-2008, 20:17
با سلام خدمت اساتید موقع برقراری تماس یک مثلث قرمز خطر با پیغام ciphering mode not provided on this operator.transmission insecure میبینم.سیم کارت رو p1 گذاشتم همین طور بود ولی روی گوشیهای قدیمی مشکل نداره.سیم کارت دیگه هم که این مشکل رو نداره روی گوشیم میذارم هیچ مشکلی نداره.به نظرم مشکل از مخابرات است .سیم کارت من tci است ولی این مشکل روی mci هم هست نظر اساتید عزیز چیست؟ با تشکر

ارورهاي شبكه چقدر زياد شده اند ...
اكثرا هم رو سيمكارتهاي همراه اول ارورميدند
شما يه كاستومايز ديگه بريز انشاالله حل ميشه

golmohammadi
02-11-2008, 20:19
کسی این سوال رو ندید؟

پچش اينه
ببين واست كار ميكنه؟

; K810_R8BA024
; record the radio via the Track id in the folder / card / rec
; patch work to create a folder in advance / rec at the root of the memory card
; Then it create an empty file named MR_Rec.amr. @ attribute and the "read-only"
; then connect a headset, goes to radio, choose the Track id,
; while waiting, "Selection of sample music" then click activity and Hit the button "C"
; then goes in the rec folder on the memory card, listen to the radio and records rejoice
;(c)Boyden
;(p) pietropizzi
+44140000
01A991FA: 7400700061002F007400 63006100720064002F00
01A99204: 65006D007000 720065006300

mark469
02-11-2008, 22:00
با تشکر از گل محمدی استاد عزیز
اولا اگه از نرم افزاره که باید واسه سیم کارت دیگه هم ارور بده
دوما مثلا چه کاستومایزی بزنم روش؟ من تازه فلشش کردم و هیچ دستکاریش هم نکردم R8bf003 K800
Spaniuly
02-11-2008, 22:41
گل محمدی جان اون که گذاشتی برای ضبط رادیو باید با SE Tool ریخته بشه؟

Bl@sTeR
04-11-2008, 13:06
من یه چند تا مشکل ریز و بلکم درشت با این گوشی دارم
1. یه مموری گرفتم بع یه مدتی ارور میده میگه فرمت کن
2. اگه خیر رو بزنم میگه مموری نصب نشده ، اگه فرمت کنم هم که نشون میده مموری رو ولی اطلاعات توش که نمیمونه...
3. این چهارمین مموریه که براش گرفتم (البته خدا بیامرزه کسی رو که این گارانتی رو اختراع کرد!)
4. وقتی میخوام مموری رو تو کامپیوتر فرمت کنم نمیشه
5. راه حل دیگه ای به جز فلش نداره ؟

hessam_sz
04-11-2008, 14:50
2. اگه خیر رو بزنم میگه مموری نصب نشده ، اگه فرمت کنم هم که نشون میده مموری رو ولی اطلاعات توش که نمیمونه...
3. این چهارمین مموریه که براش گرفتم (البته خدا بیامرزه کسی رو که این گارانتی رو اختراع کرد!)

اين يعني مموري نيمسوز شده و بايد براي پنجمين بار عوضش كني.
ربطي به فلش كردن نداره

golmohammadi
04-11-2008, 22:17
با تشکر از گل محمدی استاد عزیز
اولا اگه از نرم افزاره که باید واسه سیم کارت دیگه هم ارور بده
دوما مثلا چه کاستومایزی بزنم روش؟ من تازه فلشش کردم و هیچ دستکاریش هم نکردم R8bf003 K800
راستش نميدونم جريان چيه كه اين ارورها زياد شده اند
حالا يه چند تا كاستومايز ديگه پيدا كن و نصب كن
احتمالا درست ميشه
راستي مطمئني كه كاستومايز را موقع فلش درست ريختي؟

شما كدوم شهر هستين؟
كه براي بار 4 مموري گرفتين و خراب از آب درومده؟
طرفاي تبريز من اصلا كا 800 نديدم كه مموريش خراب باشه

golmohammadi
04-11-2008, 22:19
گل محمدی جان اون که گذاشتی برای ضبط رادیو باید با SE Tool ریخته بشه؟

فاروك جون معلومه كه با setool ريخته ميشه
چون راديوي ايران يه تومن نمي ارزه واسه همين روش كار نكردم
توي پچ يه سري توضيحاتي داده
شما يه تستي بكن ببين كار ميكنه يا نه؟
من بعدا تست ميكنم

Behroooz
07-11-2008, 17:44
پچش اينه
ببين واست كار ميكنه؟

میشه بیشتر توضیح بدی؟

golmohammadi
07-11-2008, 20:43
میشه بیشتر توضیح بدی؟

شرمنده شما كا800 ميخواستين من مال كا 810 را دادم
اونو نريزين

aminmousavi86
08-11-2008, 02:02
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

یه گوشی SonyEricsson K800 دارم و یه لپ تاپ که با وایرلس به اینترنت وصله، میخواستم گوشی رو از طریق Bluetooth به لپ تاپ وصل کنم و Connection وایرلس لپ تاپ رو share کنم تا گوشیم به اینترنت وصل بشه ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه.
تو Data Account گوشی یه Bluetooth Connection مربوط به لپ تاپ هست و تو Internet Setting ، قسمت Internet profiles و Setting for Java یه پروفایل برا اینترنت ساختم که از این Data Account برا وصل شدن استفاده کنه ولی هر صفحه اینترنتی که می خوام باز کنم یه لحظه علامت رد و بدل اطلاعات با Bluetooth میاد و سریع میره و صفحه باز نمیشه. آیا باید Proxy خاصی وارد کنم؟ آیا اصلآ راه دیگه ای داره؟

لطفآ کمک کنید و بگید چطور میشه به اینترنت وصل شد.

Punisher_2008
08-11-2008, 09:21
سلام دوستان ما هم به جمع k800 داران یا بهتر بگم به جمع سونی اریکسون برگشتم یک سوال داشتم

رم 8گیگ چنده؟
ایا k800 میتونه 8گیگ ساپورت کنه؟ اخه شنیدم k750 میتونه

hessam_sz
08-11-2008, 09:28
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

یه گوشی SonyEricsson K800 دارم و یه لپ تاپ که با وایرلس به اینترنت وصله، میخواستم گوشی رو از طریق Bluetooth به لپ تاپ وصل کنم و Connection وایرلس لپ تاپ رو share کنم تا گوشیم به اینترنت وصل بشه ولی هر کاری می کنم وصل نمیشه.
تو Data Account گوشی یه Bluetooth Connection مربوط به لپ تاپ هست و تو Internet Setting ، قسمت Internet profiles و Setting for Java یه پروفایل برا اینترنت ساختم که از این Data Account برا وصل شدن استفاده کنه ولی هر صفحه اینترنتی که می خوام باز کنم یه لحظه علامت رد و بدل اطلاعات با Bluetooth میاد و سریع میره و صفحه باز نمیشه. آیا باید Proxy خاصی وارد کنم؟ آیا اصلآ راه دیگه ای داره؟

لطفآ کمک کنید و بگید چطور میشه به اینترنت وصل شد.

اين كاري كه شما ميخواي انجام بدي نميشه ولي برعكسش ميشه.

golmohammadi
08-11-2008, 13:14
سلام دوستان ما هم به جمع k800 داران یا بهتر بگم به جمع سونی اریکسون برگشتم یک سوال داشتم

رم 8گیگ چنده؟
ایا k800 میتونه 8گیگ ساپورت کنه؟ اخه شنیدم k750 میتونه

به به خوش اومدي
باور كردنش كمي برام عجيبه كه كا800 گرفتي
اولا رم نه مموري
دوما مموري 8 گيگ نداريم
سوما تو مشخصات كا 800 نوشته تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
ولي بايد 4 گيگ را بخونه
عده اي از دوستان ميگند كه 4 گيگ را داشتند و بدون مشكل كار ميكرده
و بعضيها هم ميگند كه نه هنگ ميكنه
منم خودم ترسيدم و 2 گيگ گرفتم
ولي بايد 4 گيگ را ساپورت كنه
قيمتشون هم در تبريز :
مموري 4 گيگ M2 با قيمت 28000 با گارانتي
مموري 2 گيگ M2 با قيمت 15000 با گارانتي
مموري 1 گيگ M2 با قيمت 8000 با گارانتي
قيمتهاي فوق براي مارك SanDisk ميباشند
ارزونتر از اينها هم موجو هست

Punisher_2008
08-11-2008, 20:05
به به خوش اومدي
باور كردنش كمي برام عجيبه كه كا800 گرفتي
اولا رم نه مموري
دوما مموري 8 گيگ نداريم
سوما تو مشخصات كا 800 نوشته تا 2 گيگ ساپورت ميكنه
ولي بايد 4 گيگ را بخونه
عده اي از دوستان ميگند كه 4 گيگ را داشتند و بدون مشكل كار ميكرده
و بعضيها هم ميگند كه نه هنگ ميكنه
منم خودم ترسيدم و 2 گيگ گرفتم
ولي بايد 4 گيگ را ساپورت كنه
قيمتشون هم در تبريز :
مموري 4 گيگ M2 با قيمت 28000 با گارانتي
مموري 2 گيگ M2 با قيمت 15000 با گارانتي
مموري 1 گيگ M2 با قيمت 8000 با گارانتي
قيمتهاي فوق براي مارك SanDisk ميباشند
ارزونتر از اينها هم موجو هست
مرسی از راهنماییتون واقعا عکاسیش عالی مخصوصا سرعت شاتر عالی و فلش قوی k810 فلش یکمی ضعیفتره واقعا یک دوربین حرفه ای هست رودست نداره در مورد سوالم یعنی M2 8گیگ نداره؟ الان 512 دارم واقعا برام کمه ولی حافظه داخلی خیلی بهم کمک کرد اول قصد خرید k850 رو داشتم ولی گفتم اونکه در حد همین k810 خودمون بود یکمی حالا بهتره دکمه های لمسیش خراب میشه خیلی تو شک افتادم و بعد تصمیم گرفتم k810 بگیرم ولی دوستام گفتند قبلا k810 داشتی تونع ایجاد کن k800 بگیر منم گرفتم واقعا عالی بلا فاصله رفتم پیش پسرخالم یکی یکی سری اول اول که نبود ولی اون موقع که 310 تومان رسیده بود خرید ولی 4 روز دست گرفت خوشش نه امد تو کارتون گذاشته بود هیچکی هم نمیخرید من رفتم با 5610 عوض کردم دلیل عوض کردن این بود که میخواستیم گوشی در شب عکاسیش عالی باشه سرعت شاتر عالی باشه حرفه ای هم باشه ابته کفیت دوربین 5610 در روز خیلی خوب بود

خود شما هم k800 دارین؟ راضی هستید؟ من تاحالا k800 نداشتم k810 داشتم عالی بود

golmohammadi
09-11-2008, 00:30
مرسی از راهنماییتون واقعا عکاسیش عالی مخصوصا سرعت شاتر عالی و فلش قوی k810 فلش یکمی ضعیفتره واقعا یک دوربین حرفه ای هست رودست نداره در مورد سوالم یعنی M2 8گیگ نداره؟ الان 512 دارم واقعا برام کمه ولی حافظه داخلی خیلی بهم کمک کرد اول قصد خرید k850 رو داشتم ولی گفتم اونکه در حد همین k810 خودمون بود یکمی حالا بهتره دکمه های لمسیش خراب میشه خیلی تو شک افتادم و بعد تصمیم گرفتم k810 بگیرم ولی دوستام گفتند قبلا k810 داشتی تونع ایجاد کن k800 بگیر منم گرفتم واقعا عالی بلا فاصله رفتم پیش پسرخالم یکی یکی سری اول اول که نبود ولی اون موقع که 310 تومان رسیده بود خرید ولی 4 روز دست گرفت خوشش نه امد تو کارتون گذاشته بود هیچکی هم نمیخرید من رفتم با 5610 عوض کردم دلیل عوض کردن این بود که میخواستیم گوشی در شب عکاسیش عالی باشه سرعت شاتر عالی باشه حرفه ای هم باشه ابته کفیت دوربین 5610 در روز خیلی خوب بود

خود شما هم k800 دارین؟ راضی هستید؟ من تاحالا k800 نداشتم k810 داشتم عالی بود

والا 8 گيگ فك كنم هيچ مموري نيست
البته واسه گوشي
و اگه هم باشه هيچكدوم نميشناسه
البته به غير از بعضيها از جمله پي 990 اصل فرانسه اكه اولها بازار بود
در مورد فلش خوب اين يه چيز ثابت شده هست كه فلش زنونش حرف نداره حيف نيست گوشيهايي را كه فلش ندارند و به جاي فلش از 2 تا LED براي نور دهي استفاده شده(كه قيمتشون 200 تومنه) با گوشيهاي فلش دار مقايصه كرد؟
حقيقتش تا زماني كه يك گوشي فلش نداشته باشه نميتونه يك دوربين حرفه اي داشته باشه
اون 2 تا چراغ LED كه كم هزينه هست در مقابل فلش هيچي نيست
كمي هم از نحوه عملكرد فلش ميگم برات
در داخل دوربينهاي ديجيتال قطعه الكترونيكي بنام خازن موجوده كه اين قطعه ميتونه انرژي را در خودش ضخيره كرده و يكدفعه دشارژ كنه
و معمولا 2 خازن و يا بيشتر هست
و يه قسمت از برد گوشي كارش اينه كه در حالت عادي اين خازنها را شارژ ميكنه
بعد پلاريته اين دو خازن را طوري بهم وصل ميكنه كه ولتاژشون باهم جمع بشه
يعني اگه حداكثر ولتاژ باطري 3.6 باشه بعد از جمع بندي 7.4 ولت ميشه
و اين جريان را موقع عكس گرفتن خاليه چراغ فلش ميكنه
واسه خاطر همين نورش زياده
و طبيعتا مصرف باطريش هم بيشتر

و در مورد انتخاب گوشي كه خوب كاري كردي كا850 نگرفتي
چون الان اصلش فكر نكنم موجود باشه اگر هم بود زيان اونطور كه بايد و شايد از كا800 قوي نبود
اون مموري 512 هم كه داري اره كمه بهتره يكي بگيري
اگه 2 گيگ بگيري بدون مشكل كار ميكنه
ولي اگه 4 گيگ بگيري به ظرط بگير و يا حداقل تو مغازه تستش كن كه هنگ نكنه بعد بخر
بعضي از دوستان ميگند كا800 هاي اولي ميتونند 4 گيگ رابدون مشكل بخونند
من خودم هم سعي ميكنم مموري 4گيگ پيدا كرده و تست كنم
شان آوردي كه پسر خالت باهات تاخ زده
اگه جديد نباشه پس CID گوشي هم حتما 53 نيست و اينجاش خيلي جاي خوشحالي داره برات
كيفيت دوربين 5610 و يا ان 73 و .. خوبه كسي نميگه بده
چيزهاي ديگه هم در گوشي بحساب مياند
اپشن دوربين گوشي را ديدي چقدر تكميله؟
فكر نميكني با سرعت بيشتر عكس ميگيره؟
Best Pic را تست كردي؟
و چيزهاي ديگه كه لزومي نداره بگم

من الان كا800 دارم
خيلي هم ازش راضي هستم
حدود 1.5 سال پيش گرفتم
اون موقع 300 به گوشي و 22 تومن به مموري 1 گيگ بدون گارانتي دادم
چند وقت پيش به خاطر نداشتن امنيت گوشي به فكر فروشش بودم(به خاطر نداشتن پسورد صفحه كليد)
ولي خوشبختانه سري DB2020 هم هك شد و تونستيم پچ نصب كنيم
و كاراي ديگه كه انقلابي عظيم در سوني اريكسون بود

Punisher_2008
09-11-2008, 07:33
خیلی ممنون اقا محد اطلاعات کاملی داشتید امید وارم در کنار همم با دوستی روی گوشی هامون کار کنیم

در مورد اپشن دوربین واقعا کامل و حرفه ساخته شده اون حالت best pic چندین عکس رو سریع میگره تست کردم خیلی عالیه سرعت شاتر سرعت سو که عالی فقط یک چیز منو تو شک انداخته

ایا ارزش داشت 5610 که 250 تومان قیمت داشته ولی 5 ماه استفاده کردم رو با k800 که تقریبا سری اول هست وخیلی کم ازش استفاده شده فط در مواقع ضروری استفاده شدهه عوض کردم؟ اخه یک چیزی نگرانم کرد 70 ساعت مکالمه داره به پسر خالم خیلی اعتماد دارم و میدونم بهم دوروغ نمیشه و در ضمن خیلی خیلی تروتمیز حتی ال سی دی خط نداره فقط و فقط در پوش لنز خط داره و جویاستیک خیلی خیلی نرم و راحت کار میکنه

؟k850 یکی ااز دوستان داره راضی هست ولی کفیتش در حد همون k800 خودمونه ولی فلش ضغیفتری داره و عکساش کمی شفاف تر هستند اونم به خاطر ال سی دی هست حتی بعضی های میگفتند k800 تنظیم کن درست میتونه k850 رو قورت بده ولی من تست نکردم نمیدونم راسته یا دوروغ
در مورد مموری microsd 8گیگ رو داره و گوشی هایی مثل n82 n81 6120 ,... ساپورت میکنند نمیدونم m2 داره یا نه ولی اگه تست کنید ببینید 4گیگ میکشه یا نه خوشحال میشم
خداوکیلی گوشی شاخیه فکر نمیکرد که از k810 بهتر باشه حتی یک جا خواندم ه فلش k800 قویتر از k810 هست

و سوال اخر این CID چیه؟ مربوط به چی هست

ببخشید زیاد سوال میکنم میخواد دیگه نو خط سونی ایریکسون هم باشم گوشی هایی محکمی داره الان خیلی خوب شد که یک دوربنی 3.2 عالی و حرفه ای گیرم امد

Hadi King
09-11-2008, 08:24

سلام دوست من اسم دوستمون اسماعيل هستش محمد نيســـت :41:
در هنگام فلش فریمور دقت کنید که فایل فریمور از نظر سیستم سخت افزاری متناسب با گوشی شما باشد.منظور از اینکه از نظر سیستم سخت افزاری مناسب باشد اینه که گوشیهای سونی اریکسون دارای یک سیستم محافظتی با نام CID هستند.

Bl@sTeR
09-11-2008, 12:49
گل ممدی جون باور کن من 4بار مموریم اینطوری شده
تو تبریزم
از پاساژ شریعتی این مموری ها رو میگیرم
این مموری آخریم گاهی تو پی سی دیده میشه کلی توش دیتا میزنم اما وقتی از پی سی جداش میکنم کار نمیکنه و میگه باید فرمت شه جون تو

aminkohan
09-11-2008, 14:24
با سلام اگه میشه تنظیمات گوشی ک800 برای دریافت وفرستادن ایمیل از طریقه گوشیرو اگه کسی می دونه بزاره ممنونم پیشاپیش

hossein_2006_a
09-11-2008, 15:29
سلام
صدا هاي داخلي (اهنگ باتري و بلوتوث و....) گوشي k800 رو ميخوام !
با تشكر
:10:

hessam_sz
09-11-2008, 23:31
سلام
صدا هاي داخلي (اهنگ باتري و بلوتوث و....) گوشي k800 رو ميخوام !
با تشكر
:10:

خدمت شما اگر با 2شارد مشكل داري بگو جاي ديگه آپ كنم
فقط من صداي دليوري را عوض كردم كه در نتيجه صداي دريافت بلوتوس هم عوض شده فايل notofication هست اسمش نداشتم اگر نه ميذاشتم برات.

golmohammadi
10-11-2008, 00:36
خیلی ممنون اقا محد اطلاعات کاملی داشتید امید وارم در کنار همم با دوستی روی گوشی هامون کار کنیم

در مورد اپشن دوربین واقعا کامل و حرفه ساخته شده اون حالت best pic چندین عکس رو سریع میگره تست کردم خیلی عالیه سرعت شاتر سرعت سو که عالی فقط یک چیز منو تو شک انداخته

ایا ارزش داشت 5610 که 250 تومان قیمت داشته ولی 5 ماه استفاده کردم رو با k800 که تقریبا سری اول هست وخیلی کم ازش استفاده شده فط در مواقع ضروری استفاده شدهه عوض کردم؟ اخه یک چیزی نگرانم کرد 70 ساعت مکالمه داره به پسر خالم خیلی اعتماد دارم و میدونم بهم دوروغ نمیشه و در ضمن خیلی خیلی تروتمیز حتی ال سی دی خط نداره فقط و فقط در پوش لنز خط داره و جویاستیک خیلی خیلی نرم و راحت کار میکنه

؟k850 یکی ااز دوستان داره راضی هست ولی کفیتش در حد همون k800 خودمونه ولی فلش ضغیفتری داره و عکساش کمی شفاف تر هستند اونم به خاطر ال سی دی هست حتی بعضی های میگفتند k800 تنظیم کن درست میتونه k850 رو قورت بده ولی من تست نکردم نمیدونم راسته یا دوروغ
در مورد مموری microsd 8گیگ رو داره و گوشی هایی مثل n82 n81 6120 ,... ساپورت میکنند نمیدونم m2 داره یا نه ولی اگه تست کنید ببینید 4گیگ میکشه یا نه خوشحال میشم
خداوکیلی گوشی شاخیه فکر نمیکرد که از k810 بهتر باشه حتی یک جا خواندم ه فلش k800 قویتر از k810 هست

ببخشید زیاد سوال میکنم میخواد دیگه نو خط سونی ایریکسون هم باشم گوشی هایی محکمی داره الان خیلی خوب شد که یک دوربنی 3.2 عالی و حرفه ای گیرم امد
بابا نترس
حتي اگه استفاده شده باشه بازم عيبي ندره
مگه نميگي ظاهرش مثل گوشي نو هست
خوب همين ديگه هيچي نميخواد
برو شكر كن كه CID گوشي 52 هست(البته بايد 52 باشه)
كا850 معلومه سرتره ديگه چيز زيادي ازش نميگم
و مموري 4 گيگ راستش وقت ندارم برم بازار اگه برم حتما يكي تست ميكنم
شما اگه زودتر تست كردين نتيجه را بگين
و جريان CID را هم كه هادي جون گفتند
شما كه گوشي كا 800 گرفتين يواش يواش بايد به فكر تقويت صدا تغيير منو ريختن چا و الفپكها و .. باشيد
اين در حاليست كه همه اين كارا را ميشه با CID هاي زير 53 كرد
يعني اگه CID گوشي 53 باشه نميشه هكش كرد و پچي ريخت و خلاصه تغييراتي انجام داد
واسه خاطر همين گفتم بايد شكر كني
قبل از همه اين كارها مواد لازم را بايد تهيه كني
1 برنامه هك setool 1.11
2 فايلهاي فلش كه در سوني شامل 3 قسمت ميشه
4 usb_flash_driver و
5 آموزش فلش و تبديل
همه اينها را ميتونه با مراجعه به تاپيك موجود در امضاء من پيدا كني

گل ممدی جون باور کن من 4بار مموریم اینطوری شده
تو تبریزم
از پاساژ شریعتی این مموری ها رو میگیرم
این مموری آخریم گاهی تو پی سی دیده میشه کلی توش دیتا میزنم اما وقتی از پی سی جداش میکنم کار نمیکنه و میگه باید فرمت شه جون تو
شما وقتي ميخواهين از PC جدا كنين به چه نحوي جدا ميكنين؟
دقيقا بيان كنيد

خدمت شما اگر با 2شارد مشكل داري بگو جاي ديگه آپ كنم
فقط من صداي دليوري را عوض كردم كه در نتيجه صداي دريافت بلوتوس هم عوض شده فايل notofication هست اسمش نداشتم اگر نه ميذاشتم برات.

حسام از كي لينك ادمين ميذاري؟
خوب بشاه كردمش به اسم خودم
ممنون

Punisher_2008
10-11-2008, 08:46
خیلی ممنون اقا اسماعیل در مورد صدا من از صداش راضی هستم اکلایزر بلا بردم صدای خوبه کیفیتشم خیلی خوبه فقط میشه بگین اخرین ورژن چنده؟