مشاهده نسخه کامل
: كلوپ K790-k800-k810
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
19
20
21
حتی گوشیمو مستر ریست کردم اما باز اینا پاک نشد.چی کار کنم.
Hadi King
30-04-2008, 14:31
:41: منظورم GDFS نبود مثلا مي خواهيم درايور فعلي دوربين رو خارج كنيم با سيتول نميشه بايد چه كار كنم؟
يا مثلا بخواهيم منوي فعلي رو ازش يه بك آپ تهيه كنيم ( از گوشي خارجش كنيم) بايد چطوري اين كارو انجام بديم؟
اين رو بايد تو فايل txt بنويسي و تو قسمت MISC files برنامه ستول بزاري بعد Write SCRIPT رو بزني بعد همونجا كه فايل txt هست يه فايل زيپ شده قرار ميده كه بك اپ از همون قسمت هست:11:
برا منو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برا دوربين:
برا كاستومايز:
برا صدا:
موفق باشيد!:40:
Hadi King
30-04-2008, 14:36
چند وقت پیش یه سری بازی تو پوشه ادر گوشیم ریختم واسه یکی از دو ستام از قبل اونارو داشتم اما نمیدونم چرا تو پوشه بازی ها از اون بازی ها دو تا هست و پاک هم نمیشه.باید چی کار کنم؟
حتی گوشیمو مستر ریست کردم اما باز اینا پاک نشد.چی کار کنم.
FS رو گوشيت فلش كن همه رو پاك ميكنه:46:
فقط FS رو تو قسمت Files قرار بدم . ماین و چیز های دیگه نمی خواد که.این FS رو باید مثل اکوستیک به صورت زیپ درارم.درسته .و بعد زدن دکمه فلش.
فریم ویر گوشی من فارسیه و باید FS فارسی رو بریزم دیگه درسه.
Hadi King
30-04-2008, 15:05
فقط FS رو تو قسمت Files قرار بدم . ماین و چیز های دیگه نمی خواد که.این FS رو باید مثل اکوستیک به صورت زیپ درارم.درسته .و بعد زدن دکمه فلش.
فریم ویر گوشی من فارسیه و باید FS فارسی رو بریزم دیگه درسه.
FS و كاستومايز هم باهاش فلش كن FS رو تو قسمت فايل add كن!!:11:ديگه ماين نميخواد
نه دوست عزيز نميخواد fs رو زيپ كني:41:
اگه fs فارسي هستش كه كاستومايز نميخواد باهاش فلش كني ولي اگه fs فارسي نيست كاستومايز رو هم باهاش فلش كن:46:
من Fs فارسی رو گرفتم و در قسمت فایل اد کردم ولی تو قسمت فایل چیزی ندیدم.ورژن سیتولز من هم 1.11 هست.
راستی Fs رو باید از حالت رار در بیاری و بعد اون چیزی که تو پو شستو اد کنی یا کل پوشرو.
golmohammadi
30-04-2008, 20:19
من Fs فارسی رو گرفتم و در قسمت فایل اد کردم ولی تو قسمت فایل چیزی ندیدم.ورژن سیتولز من هم 1.11 هست.
راستی Fs رو باید از حالت رار در بیاری و بعد اون چیزی که تو پو شستو اد کنی یا کل پوشرو.
خوب البته كه بايد از حالت فشرده درش بياري
بعد كه استخراج كردي فايل را اد كن نه پوشه
اصلا پوشه كه اد نميشه ...
خوب من فایلو اد کردم اما تو قسمت Files تو سیتولز چیزی ندیدم .حد اقل اسمشو که مینویسه یا این که نه هیچ چیزی نمینویسه؟
کسی نمیدونه مشکل ما از چیه؟
Hadi King
01-05-2008, 06:03
خوب من فایلو اد کردم اما تو قسمت Files تو سیتولز چیزی ندیدم .حد اقل اسمشو که مینویسه یا این که نه هیچ چیزی نمینویسه؟
کسی نمیدونه مشکل ما از چیه؟
دوست عزيز شما كه فايل رو از حالت زيپ در اوردي يه فايل با پسوند fbn...bin يكي از اينا اسخراج ميشه همون فايل رو با ستول add كن:19:
اگه add نشد فكر كنم به خاطر ورژن جديد ستول باشه نميدونم گلمحمدي بود يا يه كاربر ديگه كه همين مشكلو داشت!!!با ورژن هاي ديگه ستول امتحان كن:11:
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
Hadi King
01-05-2008, 07:39
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
دوست عزيز 11 تا پست دادي همش همين سوال رو پرسيدي تو همه تايپك ها اگه قوانين رو نخوندي برو بخون!!!:13:
تو ميگي فريمورهاي مختلفي روش نصب كردم دوست عزيز fs تنها كه فلش نميكنن برا تغيير فريمور بايد main و كاستومايز هم باهاش فلش كني...:19:
به جاي اين همه پست تكراري ميرفتي اينجاmain & fs رو دان ميكردي و رو گوشي فلش ميكردي!
اين main & fs
كاستومايز
اين سه تا رو با هم فلش كني فريمور گوشيت به R1KG001 تغيير ميكنه:11:
خيلي عذر مي خوام ديگه تكرار نميشه
ولي من main و fs و فايل كاستومايز رو با هم flash كردم اما بازم همونطوريه
خواهش ميكنم يه راه جلي به من بگين چون گوشي مال خودم نيست
بازم ببخشين
Hadi King
01-05-2008, 07:59
خيلي عذر مي خوام ديگه تكرار نميشه
ولي من main و fs و فايل كاستومايز رو با هم flash كردم اما بازم همونطوريه
خواهش ميكنم يه راه جلي به من بگين چون گوشي مال خودم نيست
بازم ببخشين
بعد از فلش اگه خاموش روشن ميشه يعني اين سه تا فايل خوب فلش نشده!!!
اسم main & fs خودت رو اينجا بزار نگاه به هم ميخوره فلش شه!!!:18:
اگه main & fs كه گذاشتم رو با هم فلش كني مشكلت حل ميشه:11:
K800_R1KG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
K800_R1KG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
يا براي تبديل به k810 :
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
در ضمن اون fs ي كه شما گذاشتين فارسي نيست
در هر صورت نبايد اين مشكل پيش ميومد
جالا چيكار كنم با اين please wait و رقص نور LCD !!!!
Hadi King
01-05-2008, 08:24
K800_R1KG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
يا براي تبديل به k810 :
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn
K810_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52.fbn
دوست عزيز يه بار main k800 يا k810 تنها فلش كن اگه درست نشد سه تا فايل رو دوباره با هم فلش كن??درست فلش ميشه جايي گيري . اروري چيزي نميده با برنامه ستول كار ميكني ديگه اينجا رو هم يه نگاهي بنداز:11:
100 دفعه اين كارارو كردم قربونت برم با Setools البته دوروغ نگم 4 5 بار اين كارارو كردم
كجايين يه كسي به داد من برسه خواهش ميكنم
Hadi King
01-05-2008, 09:14
در ضمن اون fs ي كه شما گذاشتين فارسي نيست
در هر صورت نبايد اين مشكل پيش ميومد
جالا چيكار كنم با اين please wait و رقص نور LCD !!!!
اگه فارسي داشت كه برات كاستومايز نميزاشتم پس فارسي نيست ديگه:18:
100 دفعه اين كارارو كردم قربونت برم با Setools البته دوروغ نگم 4 5 بار اين كارارو كردم
اون تايپكي كه گفتم برو يه نگاهي بنداز :11:
آقا ممنون مشکل از fs بود.
راستی کسی نمیدونه این مشکل بخاطر چی پیش اومد و اصلا" فایلا پاک نمیشد ؟
اين رو بايد تو فايل txt بنويسي و تو قسمت MISC files برنامه ستول بزاري بعد Write SCRIPT رو بزني بعد همونجا كه فايل txt هست يه فايل زيپ شده قرار ميده كه بك اپ از همون قسمت هست:11:
برا منو:
برا دوربين:
برا كاستومايز:
برا صدا:
مگه نميدوني نميشه اين دستورها رو توي كا 800 اجرا كرد ؟:13:
من كه خودم اينا رو 100 بار زدم هيچي استخراج نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
متاسفانه من Fs فارسی رو نتونستم بگیرم .حالا نمیتونم فارسی بنویسم .کسی میدونه این مشکل چه جوری حل میشه .زبان تلفن فارسی هم نشد ایراد نداره فقط بشه با هاش فارسی نوشت.خیلی برام مهمه.
golmohammadi
02-05-2008, 10:40
سلام
من يكي از امكانات K810 را ديشب امتحان كردم خيلي باحال بود گفتم اينجا هم بگم بچه ها استفاده كنند
To blog يكي از امكاناتي هست كه اين گوشي داره
ديروز كه هواي تبريز باروني بود و يه رنگين كمان هم درومده بود گفتم يه عكسي بگيرم
بعد شب اين عكس را توسط همين ابزار فرستادم اينترنت
بعد يه SMS اومد كه حاوي لينك عكس بود
لينك عكس راميذارم وقتي باز شد رو عكس كليك كنيد تا بزرگتر ديده بشه
حتما هم نظرتونو اعلام كنيد
rahbar3tar
02-05-2008, 15:33
سلام دوستان من یه k800 با فریموره R8BC004 دارم اما من متوجه یه فرق این فریمور با فریمور R1JG001 شدم اونم اینه که تو فریمور قدیمی R1JG001 وقتی که تو قسمت فیلمها یکی رو در اون حالت نمایش 5*5 یا 3*3 انتخاب می کنی فیلم پخش می شه بدون اینکه پخش فیلمو بزنی دقیقا مثل پخش عکس های با پسوند گیف .این خاصیت تو N73 هم هست اما سایر فریمورها رو نمی دونم و تا جایی که من دیدم فقط این فریمور اون خاصیت رو داره که باعث شده بیشتر فروشنده ها مدعی این بشن که این ورژن یا سری از گوشی ها ی کا 800 اصله و بقیه نه و قیمتشونو گرونتر می دنحالا من دنبال اون فریمور می گردم تا خودم نصب کنم اما هیچ جا گیر نیاوردم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم اساتید هم در مورد این مسئله نظر بدن فایلهایی که من می خام اینها هستن MAIN باید این باشه K800_R1JG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52فایل FS ترجیحاK800_R1JG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52مم نون می شم اگه کسی بتونه کمک کنه
rahbar3tar
02-05-2008, 15:44
سلام دوستان من یه k800 با فریموره R8BC004 دارم اما من متوجه یه فرق این فریمور با فریمور R1JG001 شدم اونم اینه که تو فریمور قدیمی R1JG001 وقتی که تو قسمت فیلمها یکی رو در اون حالت نمایش 5*5 یا 3*3 انتخاب می کنی فیلم پخش می شه بدون اینکه پخش فیلمو بزنی دقیقا مثل پخش عکس های با پسوند گیف .این خاصیت تو N73 هم هست اما سایر فریمورها رو نمی دونم و تا جایی که من دیدم فقط این فریمور اون خاصیت رو داره که باعث شده بیشتر فروشنده ها مدعی این بشن که این ورژن یا سری از گوشی ها ی کا 800 اصله و بقیه نه و قیمتشونو گرونتر می دنحالا من دنبال اون فریمور می گردم تا خودم نصب کنم اما هیچ جا گیر نیاوردم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم اساتید هم در مورد این مسئله نظر بدن فایلهایی که من می خام اینها هستن MAIN باید این باشه K800_R1JG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52فایل FS ترجیحاK800_R1JG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52مم نون می شم اگه کسی بتونه کمک کنه
rahbar3tar
02-05-2008, 15:55
SAEED_BARCELONA
02-05-2008, 16:34
آقا زیاد هم مسئله مهمی نیست. تو فریمورای بعدی این قابلیتو برداشتن. گفته شده که اینطوری ال سی دی گوشی صدمه می بینه.
برو تو یه سایت مثل iprotebe.cz ببین اونجا هست یا نه. همه فریمورا هست!
golmohammadi
02-05-2008, 23:24
آقا زیاد هم مسئله مهمی نیست. تو فریمورای بعدی این قابلیتو برداشتن. گفته شده که اینطوری ال سی دی گوشی صدمه می بینه.
برو تو یه سایت مثل iprotebe.cz ببین اونجا هست یا نه. همه فریمورا هست!
سعيد باز گفتين كه به LCD صدمه ميرسونه ...
اي بابا اين چنين چيزي وجود نداره
ربطي به LCD نداره
جدیدا"ویندوز ویستا نصب کردم گوشیمو ویندوز میشناسه ولی موقعی که میخام منو عوض کنم وقتی دکمه C رو نگه میدارم هیچ کاری انجام نمیده و فقط درایو های مموری وتلفن تو مای کامپیوتر نشون داده میشه.چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم.
golmohammadi
04-05-2008, 01:30
جدیدا"ویندوز ویستا نصب کردم گوشیمو ویندوز میشناسه ولی موقعی که میخام منو عوض کنم وقتی دکمه C رو نگه میدارم هیچ کاری انجام نمیده و فقط درایو های مموری وتلفن تو مای کامپیوتر نشون داده میشه.چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم.
usb_flash_driver را بايد دوباره نصب كني
ebinem173
04-05-2008, 08:47
برای نصب usb flash drive در ویستا از این طریق عمل کن
اول درایور رو از این لینک دانلود کن
بعد مراحل زیر رو به ترتیب برو
1.از منوی استارت روی گزینه computer راست کلیک کن و manage رو انتخاب کن
2.در پنجره جدید از سمت چپ device manager رو انتخاب کن
3.گوشی رو خاموش کن و باطری رو به مدت 10 ثانیه در بیار و دوباره بزار سرجاش
4.بدون اینکه گوشی رو روشن بکنب دکمه c رو نگهدار و کابل usb رو در حالی که به کامپیوتر وصل هست سر دیگرش رو به گوشی وصل کن
5.در همون صفحه device manager یک گزینه جدید ظاهر میشه به نام usb flash device که روش راست کلیک کن و update device software رو بزن
6. در پنجره بعدی Browse my computer for driver software رو انتحاب کن و بعد دکمه browse رو بزن و آدرس فولدریکه دانلود کردی و از حالت فشرده هم خارج کردی رو بده
7.موفق باشی
الف چيه؟
كسي طريقه نصبش رو روي كا 800 ميدونه؟
و آيا بعد از نصب مثل پچ قابل پاك كردن هست ؟
golmohammadi
04-05-2008, 20:27
الف چيه؟
كسي طريقه نصبش رو روي كا 800 ميدونه؟
و آيا بعد از نصب مثل پچ قابل پاك كردن هست ؟
سوالاتتو اينجا مطرح كن البته راجب elf
من این کارهارو کردم اما تو قسمت device manager گزینه usb flash device ظاهر نشد.مشکل از چیه؟
سوالاتتو اينجا مطرح كن البته راجب elf
با تشكر از جوابت آيا ميشه يه راهنمايي هم براي استخراج فايل هاي سيستمي از FS بهم بكني؟
من خودم تونستم FS رو به فرمت راو تبديل كنم ولي راه استخراج فايل ها رو نميدونم !
اگه شما يا بقيه دوستان راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم:10:
ebinem173
04-05-2008, 23:44
من این کارهارو کردم اما تو قسمت device manager گزینه usb flash device ظاهر نشد.مشکل از چیه؟
پیشنهاد میکنم قیل از اجرای دوباره این مراحل کابل رو به بک پورت usb دیگه وصل کن و گوشی رو هم در حالت روشن بهش وصل کن و cd گوشی رو بزار و هرچی درایور روی cd هست اتوماتیک نصب کن و بعد این مراحلی که گفتم برو
Hadi King
05-05-2008, 00:54
با تشكر از جوابت آيا ميشه يه راهنمايي هم براي استخراج فايل هاي سيستمي از FS بهم بكني؟
من خودم تونستم FS رو به فرمت راو تبديل كنم ولي راه استخراج فايل ها رو نميدونم !
اگه شما يا بقيه دوستان راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم:10:
دوست عزيز اين اموزش PDF برنامه ستول هستش دانلود كن اخرش بخوني نوشته استخراج فايل هاي سيستمي از FS
بايد اين برنامه رو هم دان كنيSEFSTOOL4 كه لينكش هم همونجا هست!!پايين:40:
خودم آموزش دارم ولي ميگم يعني بايد توي Sefstool4 دستورا هاي استخراج رو بنويسم؟
توي اين آموزشي كه دارم نوشته توي اين بايد بدم ولي چه جوريشو ننوشته توي اين آموزش كه شما گذاشتيد نوشته؟
Hadi King
05-05-2008, 08:20
خودم آموزش دارم ولي ميگم يعني بايد توي Sefstool4 دستورا هاي استخراج رو بنويسم؟
توي اين آموزشي كه دارم نوشته توي اين بايد بدم ولي چه جوريشو ننوشته توي اين آموزش كه شما گذاشتيد نوشته؟
من كار نكردم ولي...
تو اموزش نوشته كه شما بايد FS رو تو پوشه برنامه كپي كني و CMD رو اجرا و از طريق داس وارد پوشه برنامه شويد!!!
اون نوشته ها رو بايد تو داس وارد كني تا وارد پوشه سيستمي بشه؟؟؟
من اين اموزش رو از اينجا دانلود نكردم فكر كنم شما از اينجا اون اموزشت رو دان كردي!!!:18:
loosimey2003
05-05-2008, 09:40
سلام
گوشی من هنوز همون مشکل رو داره
یعنی sms ها خود به خود پاک میشه
میخوام cid گوشیم رو عوض کنم فریمور و fs و کاستومایز برای cid52 میخوام
فارسی هم داشته باشه
شاید درست بشه فکر کنم دیگه راهی ندارم
loosimey2003
05-05-2008, 09:42
راستی گوشیم k800 هست
golmohammadi
05-05-2008, 10:20
شما usb flash driver را نصب كن فايل exe هستش
نصبش كردي؟
سلام
گوشی من هنوز همون مشکل رو داره
یعنی sms ها خود به خود پاک میشه
میخوام cid گوشیم رو عوض کنم فریمور و fs و کاستومایز برای cid52 میخوام
فارسی هم داشته باشه
شاید درست بشه فکر کنم دیگه راهی ندارم
CID را حتمابه 52 ارتقاء بده در كلوپ پچ براي سري db2020 صفحه نخست بطور كامل آموزش داده شده
اگه بخواهي به K810 تبديل كني مشكلي نيست به امضاء من سر بزن هر سوالو ايرادي همداشتي مطرح كن
tatu_mail
05-05-2008, 10:24
سلام
کسی میدونه اسکین پلییر K800 را با seetool کجاش ADD کنم و به چه مسیری
ممنون میشم یکی بگه
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما usb flash driver را نصب كن فايل exe هستش
نصبش كردي؟
نه.یه دونه که تو صفحه قبل بود رو دانلود کردم اما فابل exe واسه نصب نداشت.شما لینکی واسه نصب دارید.
پیشنهاد میکنم قیل از اجرای دوباره این مراحل کابل رو به بک پورت usb دیگه وصل کن و گوشی رو هم در حالت روشن بهش وصل کن و cd گوشی رو بزار و هرچی درایور روی cd هست اتوماتیک نصب کن و بعد این مراحلی که گفتم برو
من cd رومیزارم ولی میگه که پی سی سوییت اون فقط تو ویندوز xp جواب میده.شما لینکی واسه ویستا دارین.
tatu_mail
05-05-2008, 14:42
سلامکسی میدونه اسکین پلییر K800 را با seetool کجاش ADD کنم و به چه مسیری ممنون میشم یکی بگهاینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا درایور k800 می تونی از سایت تاپ سونی دانلود کنی
شما هم برا media player skin از دستور dirs استفاده کن و همیشه داشته باش هر وقتم مسیری رو خواستی را حت از اونجا نگاه کن
چه جوری از تاپ سونی دانلود کنم. مگه اینجا پولی نیست.
ميدونم اينجا جاش نيست !
به هر حال ببخشيد ولي سوالم از اساتيد اينه كه تو سوني اريكسونا كدوم بيشترين صدا رو داره؟
golmohammadi
05-05-2008, 21:16
نه.یه دونه که تو صفحه قبل بود رو دانلود کردم اما فابل exe واسه نصب نداشت.شما لینکی واسه نصب دارید.
بفرما اينو نصب كن حتما مشكلت حل ميشه
البته فايل را از زيپ درار
دوستان ببخشید اینجا میپرسم
من می خام K810i رو بفروشم با رم 2 گیگ همه چیز گوشی هم اصله .میخاستم بدونم چند بفروشم خوبه و کجا میتونم گوشیمو بفرشم.اگه نمیشه جاشو اینجا بگید بهم پیغام خصوصی بفرستید.
golmohammadi
07-05-2008, 17:06
بچه ها الان Fs فارسي براي K800 R8ba024 موجود هست كسي ديده ؟
Hadi King
07-05-2008, 19:30
بچه ها الان Fs فارسي براي K800 R8ba024 موجود هست كسي ديده ؟
من يه گشتي زدم تو وب كاستومايز فارسي پيدا نكردم چه برسه به Fs فارسي برا K800 با اين فريمور:11:
golmohammadi
07-05-2008, 22:34
من يه گشتي زدم تو وب كاستومايز فارسي پيدا نكردم چه برسه به Fs فارسي برا K800 با اين فريمور:11:
براي فريمورهاي ديگه هستش ولي براي اين فريمور ظاهرا نيست
ولي بايد يكي پيدا كنيم و در اين كلوپ بذاريم
حقيقتش من هر چي پچ ميريزم مثلا يكي ميريزم يكي از قبلي پاك ميشه ديگه نميدونم جريان چيه
مجبورم به 800 برگردم تا يه مدتي ببينم چي ميشه
golmohammadi
07-05-2008, 23:59
بچه ها يه خبر خوب
فريمور فارسي براي K800 پيدا كردم اونم براي R8ba024
همين الان تست كردم و درست كار كرد
سرعتش توپه توپه و همچنين حروف (گچپژ) فارسي را هم پشتيباني ميكنه
ميدونم كه خيليها دنبال فريمور K800 هستند و خيليها اومدن و نتونستند پيداش كنند پس براي اينكه دسترسي براي همگان راحت باشه همه فايلهاي لازم را در تاپيك(تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه) صفحه اول ميذارم و در صورت لزوم اسم تاپيك هم عوض ميكنيم
golmohammadi جان ميتوني يه اف اس فارسي واسه R8BF003 K800 بجوري؟
خودم عربي رو دارم يعني توي اس ام اس ميتوني تايپ فارسي كني و خود منو و ... گوشي فارسي نداره!
اگه جور كني واقعا ممنون ميشم!:10:
hessam_sz
11-05-2008, 10:00
بچه ها يه خبر خوب
فريمور فارسي براي K800 پيدا كردم اونم براي R8ba024
همين الان تست كردم و درست كار كرد
سرعتش توپه توپه و همچنين حروف (گچپژ) فارسي را هم پشتيباني ميكنه
ميدونم كه خيليها دنبال فريمور K800 هستند و خيليها اومدن و نتونستند پيداش كنند پس براي اينكه دسترسي براي همگان راحت باشه همه فايلهاي لازم را در تاپيك(تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه) صفحه اول ميذارم و در صورت لزوم اسم تاپيك هم عوض ميكنيم
به نظر من اسم تاپيك را عوض نكن فايل هاي قبلي هم بذار باشه .چون فعلا اكثر پچ هايي كه ساخته ميشه واسه 810 هست حالا دليل نميشه چون گوشي شما مشكل داره اين كارو بكني
tatu_mail
11-05-2008, 13:21
بازم با همون نرم افزار قبلی SEtools بهتون یاد می دم
برای اطلاعات همومی و یاداوری لازم به ذکره این برنامه تمام گوشی های زیر رو ساپورت میکنه
- DB2010:
K750, W600, W700, W800, W810, Z520, Z530, Z550; CID 49/50
- DB2012:
K320, W200; CID 50/51/52
- DB2020:
K530, K550, K610, K770, K790, K800, K810, S500, T650, V630, W580, W610, W660, W710, W830, W850, W880, Z610, Z710; CID 49/51/52
خوب میریم سر اموزش موقعی که برنامه رو نصب کردید (حتما بعد از نصب برنامه usb driver رو هم نصب کنید)برنامه رو باز می کنید از لیست موجود گوشی خودتونو انتخاب می کنید دقت کنید که اگر اشتباه انتخاب کنید دیگه گوشیتون روشن نمی شه!!!!
خوب درایور مورد نظرتونو دانلود می کنید حتما دقت کنید که درایور برای گوشیتان باشد در زیر اول چند ادرس می زارم برای دانلود درایور ها همچنین برای نصب درایور ها باید حتما ادرس دهی کامل باشد یک سری ادرس بهی ها به این شرح:
همچنین ادرس دهی های گوشی:
درایور صدای گوشی
\ifs\settings\acoustic
درایور دوربین گوشی
\ifs\settings\camera
درایور صفحه نمایش گوشی
\ifs\settings\display
افزایش ظرفیت مسیج
\ifs\settings\messaging >> pref_store
بازیها و برنامه های پیشفرض گوشی
\tpa\preset\system\ams
فایلهای زبان گوشی
\tpa\preset\system\language
فایل منوی گوشی
\tpa\preset\system\menu
اسکین مدیا پلیر
\tpa/system/multimedia/mp
انیمیشن های مسیج گوشی
\tpa\preset\system\messaging\sms\objects\animation
فایلهای صدای مسیج و ریپورت و ...
\tpa\preset\system\sound
فایلهای پخش هنگام روشن و خاموش شدن گوشی
\tpa\preset\system\settings
فایلهای کاستومایز گوشی
\tpa\preset\custom
فایل لایوت ( فونت گوشی )
\tpa\system\layout
منوی فلش
\tpa\preset\system \desktop\flash
یعنی اگه شما می خواید مه درایور تقویت شدا رو روی گوشیتان بریزید اول باید یک فولدر به نام ifs بعد درون این فولدر یک فولدر دیگه با نام settings و درون همین فولدر یک فولدر دیگر به نام acoustic می سازید و فایل ها رو درون این فولدر قرار میدید بعد به عقب برگردید و روی فولدر ifs کلیک رست کنید و از send to گزینه comperessed (zipped) folder رو بزنید تا به فایل .zip تبدیل بشه تا برنامه بتونه فایل ها رو جایگزین قبلی کنه
خوب حالا وارد نرم افزار بشید و در قسمت MISC files فایل درایورتون که زیپ کردید رو add کنید بعد گزینه Flash رو می زنید و موقعی که گوشیتان خاموش یک باز بتری رو در اورده و سر جاش می زنید و دکمه c رو نگه می درید و سیم usb رو وصل می کنید هر موقع نرم افزار گوشی شما رو خواند شما دکمه c رو رها می کنید و منتظر می شید تا درایور کاملا نصب بشه به همین سادگی
خوب اگه سوالی بود من در خدمتم
Hadi King
11-05-2008, 22:30
خوب اگه سوالی بود من در خدمتم
ببخشيد كي سوال پرسيده بود كه شما بهش ياد ميدادين:18:دوست عزيز اينجا همه واسه خودشون استادي شدن نياز به اين اموزش ها نيست:21:
tatu_mail
12-05-2008, 08:21
ببخشيد كي سوال پرسيده بود كه شما بهش ياد ميدادين:18:دوست عزيز اينجا همه واسه خودشون استادي شدن نياز به اين اموزش ها نيست:21:
آره واقعا یادمه این تاپیک خیلی قدیمی
ولی من اینو نمیدونستم استاد بعد اینو از سایتی کپی کردم وگرنه و کوچیکه شماییم:21::31::41::11:
golmohammadi
12-05-2008, 13:13
به نظر من اسم تاپيك را عوض نكن فايل هاي قبلي هم بذار باشه .چون فعلا اكثر پچ هايي كه ساخته ميشه واسه 810 هست حالا دليل نميشه چون گوشي شما مشكل داره اين كارو بكني
نه بابا فايلهاي قبلي ميمونه سر جاشون
اگه ديده باشي پايين پست بزگ نوشتم اين قسمت مخصوص فلش K800
اسم تاپيك هم مثلا : تبديل كا 800 به كا810 و فلش اين دو گوشي
golmohammadi
12-05-2008, 13:27
خودم عربي رو دارم يعني توي اس ام اس ميتوني تايپ فارسي كني و خود منو و ... گوشي فارسي نداره!
بايد همزمان هم FS و هم كاستومايز فارسي باشند
باشه اگه وقت كردم برات ميسرچم
سلام
1- k800 ساخت کجاست و کجایی بخریم (با قیمت)
2- چه فرقی با k810 داره
3- پلیر k800 چه فرمتهایی را پخش می کنه (لطفاً تست کنید)
4- پلیر k800 چه فرقی با پلیر k810 می کنه (از نظر پخش فرمت)
maryam_ops
12-05-2008, 15:44
سلام دوستان.
ببخشيد، چند تا سوال داشتم:
1- چطوري دوربين ثانويه اين گوشي رو فعال كنم؟ به صورتي كه عكس بگيره.
2- نميشه در حالت عادي فلش اين گوشي رو روشن كرد واسه وقت هايي كه تاريكه.؟ نميخوام عكس بگيرما.
3- اين فلش كردن يني چي؟
4- اين درايور ها چين؟ چيكار ميكنن؟؟
5- چطوري صداي k800 رو هك كنم؟
ممنون دوستانو.
چندوقتیه که گوشیم تو قسمت بازی از بعضی فایلها یکی کپی میکنه:41: و وقتی اجراش می خوام بکنم یا پاکش کنم operation faild میزنه:18:
درضمن اهنگهامم که تو play list وقتی اجرا می کنم :8:اهنگهای بخش track و پخش می کنه:2:
چی شده!!!!
golmohammadi
12-05-2008, 18:49
سلام
1- k800 ساخت کجاست و کجایی بخریم (با قیمت)
2- چه فرقی با k810 داره
3- پلیر k800 چه فرمتهایی را پخش می کنه (لطفاً تست کنید)
4- پلیر k800 چه فرقی با پلیر k810 می کنه (از نظر پخش فرمت)
1 چين ولي چين داريم تا چين قيمت هم اونطور كه شنديم تا 180 اومده پايين
2 برو به تاپيك تبديل K800 به K810 اونجا مفصله
3و4 هم كه يكي هستند از نظر كيفيت و سرعت و .. يكي هستند ولي از نظر فرمت مال K10 بيشتره
در ضمن ميتوني همه اين تفاوتها را بيخيال بشي به خاطر اينكه اين دو گوشي قابل تبديل به همديگر هستند بدون هيچ مشكلي يعني ميتوني K800 بگيري و بعدش تبديل كني به K810 در اين صورت ظاهرشو متفاوت ولي داخلشون يكي ميشه ... بازم جهت اطلاعات بيشتر برو به تاپيكي كه گفتم
سلام دوستان.
ببخشيد، چند تا سوال داشتم:
1- چطوري دوربين ثانويه اين گوشي رو فعال كنم؟ به صورتي كه عكس بگيره.
2- نميشه در حالت عادي فلش اين گوشي رو روشن كرد واسه وقت هايي كه تاريكه.؟ نميخوام عكس بگيرما.
3- اين فلش كردن يني چي؟
4- اين درايور ها چين؟ چيكار ميكنن؟؟
5- چطوري صداي k800 رو هك كنم؟
.
1دوربين دوم فقط جهت تماس تصويري تعبيه گرديده و نميتوني عكس بگيري فقط ميتوني بري به منوي سرويس و از اونجا مشاهده كني همين
2 فلش غير ممكنه امكانش نيست ولي از اون لنز قرز رنگ ميتوني در حالات عادي استفاده كني با يه برنامه
3 فلش منظورت فلش گوشي؟ اگه اره يه چيزي شبيه ريختن ويندوز به كامپيوتره كه بعد از فلش معمولا ايرادهاي نرم افزاري گوشي از بين ميره و همچنين ممكنه قابليتهايي اضافه بشه
4 بيشتر توضيح بده
5 برو و آكواستيك X800 را بريز حدود 40 درصد صدا افزايش پيدا ميكنه ميتوني بري به تاپيك بهترين درايو براي افزايش صداي K800
چندوقتیه که گوشیم تو قسمت بازی از بعضی فایلها یکی کپی میکنه:41: و وقتی اجراش می خوام بکنم یا پاکش کنم operation faild میزنه:18:
درضمن اهنگهامم که تو play list وقتی اجرا می کنم :8:اهنگهای بخش track و پخش می کنه:2:
چی شده!!!!
اگر موقع اجراي بازي و برنامه operation faild مياد بايد فلش بشه
چاره اي بغير از اين نيست
golmohammadi
12-05-2008, 20:54
راستي نگفتي برا كدوم CID
اونو بگو تا ببينم چيكار ميشه كرد
maryam_ops
13-05-2008, 15:40
سلام و مرسي دوستان.
فلش منظورت فلش گوشي؟ اگه اره يه چيزي شبيه ريختن ويندوز به كامپيوتره كه بعد از فلش معمولا ايرادهاي نرم افزاري گوشي از بين ميره و همچنين ممكنه قابليتهايي اضافه بشه
خب چطوري نصب ميشه؟ بعد از اينكه گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم چيكار كنم؟؟
چند تا سوال ديگه هم دارم:
چطوري يه برنامه رو نصب كنم؟ اصلا كلا نحوه نصب تم و برنامه و اينا رو بگيد.
چرا ويبره گوشي اينقدر ضعيفه؟؟
چطوري كاري كنم كه اس ام اس هايي كه ميدم تو پوشه massage sent ذخيره نشه؟
بهترين انتي ويروس واسه اين گوشي چيه؟
ممنون دوستان.
aRThaS_08
13-05-2008, 17:45
شلام...
من کلا با هک k800 مشکل دارم یعنی از پایه نمیفهمم یکی برام در حد زیر اول دبستان توضیح بده
golmohammadi
13-05-2008, 19:51
سلام و مرسي دوستان.
خب چطوري نصب ميشه؟ بعد از اينكه گوشي رو به كامپيوتر وصل كردم چيكار كنم؟؟
چند تا سوال ديگه هم دارم:
چطوري يه برنامه رو نصب كنم؟ اصلا كلا نحوه نصب تم و برنامه و اينا رو بگيد.
چرا ويبره گوشي اينقدر ضعيفه؟؟
چطوري كاري كنم كه اس ام اس هايي كه ميدم تو پوشه massage sent ذخيره نشه؟
بهترين انتي ويروس واسه اين گوشي چيه؟
ممنون دوستان.
براي فلش كردن گوشي بايد سه تا فايل مربوط به فريمور گوشي را دانلود كني
و همچنين برنامه setool v1.11
نحوه نصب برنامه و تم يا گيم هم خيلي راحته كافيه برنامه مورد نظر را كپي كني به يه جايي از گوشي و بعد بري روش و اجرا كني
ويبره هم متوسط هست و چرا نداره
فكر نكنم بتوني اينكارو بكني مگر با پچ كه چنين پچي هم فكر نكنم ساخته بشه
نيازي با انتي ويروس نيست چون جواوا هست
شلام...
من کلا با هک k800 مشکل دارم یعنی از پایه نمیفهمم یکی برام در حد زیر اول دبستان توضیح بده
آموزش هك در تيتر اول گذاشته شده ميتوني مطالعه كني
javadwolf
14-05-2008, 12:17
من مي خوام يك گوشي بخرم ولي بين k800 و n73 موندم كا 800 خوبه ولي 2 تا مشكل داره يكي صداشه كه ضعيفه و دومي فيلمبرداريش كه كوچيكه نسبت به ان 73 و گرنه از نظر چيزهاي ديگه گوشيه خوبيه حالا به نظر شما من چي بخرم :41:
hessam_sz
14-05-2008, 15:19
من مي خوام يك گوشي بخرم ولي بين k800 و n73 موندم كا 800 خوبه ولي 2 تا مشكل داره يكي صداشه كه ضعيفه و دومي فيلمبرداريش كه كوچيكه نسبت به ان 73 و گرنه از نظر چيزهاي ديگه گوشيه خوبيه حالا به نظر شما من چي بخرم :41:
من پيشنهاد ميكنم شما كا810 بخر.از كا 800 بهتره و در مورد صدا و فيلمبرداري هم راه حل داره.
هم مشكل صدا حل ميشه هم فيلمبرداري.
javadwolf
14-05-2008, 16:14
من پيشنهاد ميكنم شما كا810 بخر.از كا 800 بهتره و در مورد صدا و فيلمبرداري هم راه حل داره.
ميشه بگي چطوري آخه من در مورد صداش شنيدم كه ميگن اگه صداش با نرم افزار زياد كني كيفيتشو از دست ميده حقيقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم فيلمبرداريشو چطوري ميشه بزرگ كرد ميشه راهنمايي كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:41:
summoning
14-05-2008, 21:14
سلام دوستان بچه خواهرم روو لنز گوشیم کا800 با کلید خط انداخته چیکار کنم.
چاره ای نیست .
باید بسوزی و بسازی .
( متاسفانه )
javadwolf
15-05-2008, 08:41
جواب منو ندادين :33:
hessam_sz
15-05-2008, 09:52
ميشه بگي چطوري آخه من در مورد صداش شنيدم كه ميگن اگه صداش با نرم افزار زياد كني كيفيتشو از دست ميده حقيقت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدش هم فيلمبرداريشو چطوري ميشه بزرگ كرد ميشه راهنمايي كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:41:
بله تا حدودي كيفيت رو از دست ميده ولي فقط تو اسپيكر ولي تو هندزفري كيفيتش 2 برابر ميشه .
در مورد فيلمبرداري هم يك فايل هست كه با برنامه setool ميريزي تو گوشي و مشكل حل ميشه دقيقا مثل افزايش صدا.
ولي به هر حال شما نبايد از كا800 توقع داشته باشيد كه از n73 بهتر باشه چون 100 هزار تومن تفاوت قيمت دارن.
سلام بچه ها
آقا دیروز هرچی فایل تو مموری دوم موبایلم داشتم پرید؟ همه آهنگام، کلیپام، عکسام و خلاصه هرچی توش بود فرمت شده
واسه چی؟ دلیلشو می دونید؟
javadwolf
15-05-2008, 10:31
اين افزايش صداش تا چه حدي هست ؟ تقريبا شبيه چه گوشيه ؟
فيلمبرداريش سازيش چند در چند ميشه ؟:5:
hamkar1981
15-05-2008, 11:55
سلام بچه ها
آقا دیروز هرچی فایل تو مموری دوم موبایلم داشتم پرید؟ همه آهنگام، کلیپام، عکسام و خلاصه هرچی توش بود فرمت شده
واسه چی؟ دلیلشو می دونید؟
دليلش زياد مهم نيست.
بعضي وقتها وقتي مموري رو در مياري و دوباره ميخواي جا بزاري پيغام ميده كه مموري بايد فرمت بشه.
3-4 بار اين كار رو كني ديگه پيغام نميده
زيادم ناراحت نباش مي توني برش گردوني
موفق باشي
golmohammadi
15-05-2008, 14:17
فيلمبرداريش كي قوي ميشه كه ما نفهميديم؟
هر چند تعداد فريمها به 35 افزايش پيدا ميكنه ولي كيفيت همون قليه هست
سلام دوستان بچه خواهرم روو لنز گوشیم کا800 با کلید خط انداخته چیکار کنم.
لنزش مگه از شيشه نيست ؟
بعيد ميدونم به هيمن راحتي خط بيفته
اگه شيشه نبود ميشد حلش كرد ولي شيشه را فكر نشه (مگر با تعويض قسمت آسيب ديده)
اين افزايش صداش تا چه حدي هست ؟ تقريبا شبيه چه گوشيه ؟
فيلمبرداريش سازيش چند در چند ميشه ؟:5:
فيلمبرداريش ذاتا ضعيفه با ريختن درايوها ها هم كيفيتش در حد قبول نميشه
اما صداش چرا بعد از هك توپ ميشه
تقريبا 20 درصد كمتر N73 موزيكال
راستي در مقايسه با N73 بگم كه با توجه به قيمتي كه الان هر دو دارند بدون ترديد K800 بهتره
زيادم ناراحت نباش مي توني برش گردوني
اینکه نوشتی یعنی چی؟
چجوری؟
golmohammadi
15-05-2008, 22:07
اینکه نوشتی یعنی چی؟
چجوری؟
فكر كنم منظورش استفاده از برنامه هاي ريكاوري هست
به اين راحتي ها هم نيست
ولي معمولا تا 90 درصد قابل بازيافت ميباشد
شما ميتوني به بخش نرم افزار مراجعه كني
bebakhshid chekar knam ke gooshim fil haye farsi ro support kone.va harf hasho joda joda neshon nade
makhsosan vaghti to internetam ya ye file word baz mikonam
maryam_ops
16-05-2008, 16:58
سلام.
من قبلا پرسيدم كه چه انتي ويروسي واسه اين گوشي مناسبه، گفتن كه جاوا داره و نيازي به انتي ويروس نداره، يني چي؟ يني ويروسي نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم، مدت مناسب شارش گوشي چقدره؟
golmohammadi
16-05-2008, 20:24
bebakhshid chekar knam ke gooshim fil haye farsi ro support kone.va harf hasho joda joda neshon nade
makhsosan vaghti to internetam ya ye file word baz mikonam
اگه گوشيتون منوي فارسي نداره ميتوني با فلش فريمور فارسي مشكلتو حل كني
فايل ورد را نميتونه باز كنه و من بعيد ميدونم برنامشو نصب كرده باشي احتمالا txt باز ميكني كه در صورت فلش كردن اينم درست باز ميكنه
سلام.
من قبلا پرسيدم كه چه انتي ويروسي واسه اين گوشي مناسبه، گفتن كه جاوا داره و نيازي به انتي ويروس نداره، يني چي؟ يني ويروسي نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم، مدت مناسب شارش گوشي چقدره؟
دوست عزيز گوشيهاي جاوا ويروسي نميشوند و هيچ ويروسي برا اين گوشيها نوشته نشده پس نيازي به آنتي ويروس ندارند
شارژ هم خوب بزار شارژ هر موقع فول شارژ شد از برق درش بيار
البته ميتوني شب بزاري شارژ و صبح از شارژ برداري و مشكلي هم پيش نمياد(البته برا اين سري از گوشيها)
و اگر هم منظورت شارژ اوله اونم بار اول شب تا صبح بزار شارژ بشه بعد تمومه(و قبلشم زياد با گوشي كار نكن)
Spaniuly
17-05-2008, 10:07
سلام نرم افزاري وجود داره كه بشه با اون گوشي سوني اريكسون مدل k800 رو به عنوان وبكم قابل استفاده در ياهو مسنجر استفاده كرد؟ اگه هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد من خيلي گشتم به نتيجه نرسيدم
ebinem173
17-05-2008, 10:28
آقا من دو نکته و در مورد این گوشیهای متذکر میشم که
1. مواردی هست که بعضی از دوستان میان و میگن آقا مگه شما نگفتید این گوشیها ویروس نمیگیرن ولی من تا گوشی رو به کامپیوترم وصل کردم آنتی ویروسم پیغام داد که در مموری شما ویروس وجود داره
لازم به ذکره که نه تنها این گوشی بلکه همه گوشیها به راحتی میتونن از گوشیهای دیگه ویروس رو دریافت کنن اما موضوع اینجاست که در حال حاضر هیچ ویروسی روی کارکرد این گوشیها تاثیری نمیگذاره یعنی سادهتر بگم ویروس رو میگیره ولی مثل یک فایل ناشناخته توی فولدر other ذخیره میشه اما مشکلی برای گوشی بوجود نمیاره اما اگر به کامپیوتر وصلش بکنید آنتی ویروس کامپیوتر پیغام میده
2. من پس از تحقیقات زیاد متوجه شدم که در گوشیهای جدید که با باتریهای لیتیومی کار میکنن نیازی نیست که برای بار اول اون رو به مدت زیادی توی شارژ بزنید و در واقع این روش برای باتریهای قدیمی صادق بود
باتشکر
na man gooshim meno farsi dare
zabane farsiam roosh hast
barnamehaye word va pdf ham roosh nasbe
ama vaghti file haye farsi baz mikone hameye horoof az ham jodast va az chap be rast
internetesham to sitaye farsi injourie
Spaniuly
17-05-2008, 13:34
muhama جان اسم نرم افزار باز كردن پي دي اف (جاوا) چيه؟
mishe vase k800 ham mese nokia keyboardesho ghofl kard ke password bezari? kasi dg natoone fozooli kone.
locker o phone lock na ha
mersi
Spaniuly
17-05-2008, 14:13
muhama جان ممنونم كه به سوالم جواب دادي موندم چه جوري جبران كنم
Spaniuly
17-05-2008, 14:29
خودم گير آوردم از تازه كارا واسه ما چراغ روشن نميشه تا حالاش كه نشده ديگه بعد اينو بايد ببينيم كسي خواست من در خدمتم يا علي
Spaniuly
17-05-2008, 14:31
كسي تا حالا ديده گوشي k800 به وبكم تبديل بشه؟ اگه ديده و ميدونه چه جوري راهنمايي كنه
mobile pdf hast ke man az
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید download kardam
golmohammadi
17-05-2008, 14:57
آقا من دو نکته و در مورد این گوشیهای متذکر میشم که
1. مواردی هست که بعضی از دوستان میان و میگن آقا مگه شما نگفتید این گوشیها ویروس نمیگیرن ولی من تا گوشی رو به کامپیوترم وصل کردم آنتی ویروسم پیغام داد که در مموری شما ویروس وجود داره
لازم به ذکره که نه تنها این گوشی بلکه همه گوشیها به راحتی میتونن از گوشیهای دیگه ویروس رو دریافت کنن اما موضوع اینجاست که در حال حاضر هیچ ویروسی روی کارکرد این گوشیها تاثیری نمیگذاره یعنی سادهتر بگم ویروس رو میگیره ولی مثل یک فایل ناشناخته توی فولدر other ذخیره میشه اما مشکلی برای گوشی بوجود نمیاره اما اگر به کامپیوتر وصلش بکنید آنتی ویروس کامپیوتر پیغام میده
2. من پس از تحقیقات زیاد متوجه شدم که در گوشیهای جدید که با باتریهای لیتیومی کار میکنن نیازی نیست که برای بار اول اون رو به مدت زیادی توی شارژ بزنید و در واقع این روش برای باتریهای قدیمی صادق بود
باتشکر
من گفتم ويروسي برا گوشيهاي جاوا نوشته نشده حالا اين دليل نميشه كه ويروس وجود نداشته باشه
شايد انواع ويروس وجود داشته باشه ولي در كاركرد گوشي تاثيري نخواهند داشت
پس در نتيجه نيازي به آنتي ويروس وجود نداره
na man gooshim meno farsi dare
zabane farsiam roosh hast
barnamehaye word va pdf ham roosh nasbe
ama vaghti file haye farsi baz mikone hameye horoof az ham jodast va az chap be rast
internetesham to sitaye farsi injourie
چون اين سري از گوشيهاي سوني اريكسون ورد و پي دي اف نيمتونند باز كنند برنامه هاي هم كه وجود دارند كارايي پاييني دارند و اگه نصب بشند قادر به نمايش صحيح فونتهاي فارسي نميباشند تازه انگلسيس را هم بزور باز ميكنند مثلا بايد فايل pdf سايزش كم باشه تا بتونه باز كنه
پس در نتيجه اين مشكل مربوط به گوشي شما نيست يه مشكي كلي هست
muhama جان اسم نرم افزار باز كردن پي دي اف (جاوا) چيه؟
همانطور كه در بالا گفتم كارائي چنداني ندارند خواستي بزارم
mishe vase k800 ham mese nokia keyboardesho ghofl kard ke password bezari? kasi dg natoone fozooli kone.
locker o phone lock na ha
mersi
اره و با پچ
اما اول اسم گوشي و ورژن فريمور را بگو تا ببينم وجود داره يا نه
در ضمن لطف كن و فارسي تايپ كن
Spaniuly
17-05-2008, 15:11
گل محمدي جان تو تا حالا از گوشي k800 به عنوان وبكم استفاده كردي اصلا چنين چيزي امكان داره يا نه؟
Spaniuly
17-05-2008, 15:16
من اپليكيشن PDF Viewer محصول ir-tci رو واسه گوشيم دانلود كردم اماايلهاي PDf رو كه متن فارسي هستند نمياره اشكال از نرم افزاره يا گوشي من فونتش رو ساپورت نميكه؟
maryam_ops
17-05-2008, 20:00
سلام.
من الان چند تا برنامه و بازي واسه گوشيم دانلود كردم، ولي يه فايل زيپ شده دانلود شده كه يه عالمه توش فايله! كودومو رو گوشي بريزم؟
چيجوري نصب كنم؟
چه جوری میشه 810کا رو فارسی کرد بدون این که محتویات داخل گوشی پاک سه
من یه نوکیا 5310 رو دادم فارسی کنن همه چیزه گوشی فارسی شد حتی بازی ها.همچین قابلیتی رو کا 810 هم داره؟
ahmad154
17-05-2008, 22:54
سلام.
من الان چند تا برنامه و بازي واسه گوشيم دانلود كردم، ولي يه فايل زيپ شده دانلود شده كه يه عالمه توش فايله! كودومو رو گوشي بريزم؟
چيجوري نصب كنم؟
اگه توی اون فایل زیپ چند تا فایل با فرمت (jar) دیدی که هیچ ! هر کدومو خاستی توی مموری بریز یا بلوتوث کن و نصبش کن .
اما اگه توی اون فایل زیپ چند تا فایل با فرمت عکس و غیره دیدی پسوند فایل zip رو jar کن و این طوری میشه نصبش کرد
ahmad154
17-05-2008, 22:57
من اپليكيشن PDF Viewer محصول ir-tci رو واسه گوشيم دانلود كردم اماايلهاي PDf رو كه متن فارسي هستند نمياره اشكال از نرم افزاره يا گوشي من فونتش رو ساپورت نميكه؟
دوست عزیز مشکل از گوشی شما نیستش ! همه همین مشکل رو دارن (ایراد از برنامه هستش)
golmohammadi
17-05-2008, 23:26
گل محمدي جان تو تا حالا از گوشي k800 به عنوان وبكم استفاده كردي اصلا چنين چيزي امكان داره يا نه؟
فكر كنم امكان داره
از K310 استفاده كرده ام ولي K800 را تست نكرده ام
اي بابا چند بار بگم
به گوشي ربط نداره
برنامه ضعيفه
پست قبلي منو خوندي؟
golmohammadi
17-05-2008, 23:30
چه جوری میشه 810کا رو فارسی کرد بدون این که محتویات داخل گوشی پاک سه
من یه نوکیا 5310 رو دادم فارسی کنن همه چیزه گوشی فارسی شد حتی بازی ها.همچین قابلیتی رو کا 810 هم داره؟
اين كه قابليت نيست
بعدشم بعيد ميدونم بازيها فارسي بشه (يه بار ديگه دقت كن)
براي فارسي كردن K810 بايد فريمورهاي فارسي مربوط به گوشي را بريزي گوشي
و بعد از فلش كردن هم همه در حافظه داخلي گوشي پاك ميشه
maryam_ops
18-05-2008, 09:02
سلام.
ببخشيد بازم مزاحم ميشم!
چطوري ميشه فهميد ، بدون شمردن ، چند تا اس ام اس تو اينباكست هست؟
message Counter نداره؟ البته يه قسمت پيدا كردم كه فقط مينويسه چند تا اس ام اس دادي!
hessam_sz
18-05-2008, 09:28
سلام.
ببخشيد بازم مزاحم ميشم!
چطوري ميشه فهميد ، بدون شمردن ، چند تا اس ام اس تو اينباكست هست؟
message Counter نداره؟ البته يه قسمت پيدا كردم كه فقط مينويسه چند تا اس ام اس دادي!
فقط با برنامه ي my phon explorer ميشه فهميد.
نرم افزار بسيار بدرد بخوري هست كه روي كامپيوتر نصب ميشه و شما ميتونيد تمامي قسمت هاي گوشي را با كامپيوتر مديريت كنيد.
مثلا با استفاده از كامپيوتر و كيبورد اس ام اس بفرستيد يا متن هاي اس ام اس را كه در كامپيوتر داريد به inbox منتقل كنيد و...
سلام
اينم فارسي
گوشي من k800 يعني ميشه قفل صفحه كليد واسش گذاشت؟
پچ رو چه جوري ميريزن رو گوشي؟
من جديدا مطالبي رو در مورد ريست كردن گوشي خوندم و خيلي برام جذابه برنامه سيتول رو هم دانلود كردم اما نميدونم ديگه به چي نياز دارم كابل مخصوصي ميخواد؟
واسه گوشي ضرر نداره؟اگه لطف كنيد و يه حيب آموزشي اين برنامه كه ترجيحا تصويري باشه رو واسم بزارين.
خفن به سرم زده گوشيم رو تغيير بدم مخصوصا كيفيت فيلمبردازيشو زياد كنم.
Hadi King
18-05-2008, 13:14
سلام
اينم فارسي
من جديدا مطالبي رو در مورد ريست كردن گوشي خوندم و خيلي برام جذابه برنامه سيتول رو هم دانلود كردم اما نميدونم ديگه به چي نياز دارم كابل مخصوصي ميخواد؟
واسه گوشي ضرر نداره؟اگه لطف كنيد و يه حيب آموزشي اين برنامه كه ترجيحا تصويري باشه رو واسم بزارين.
بيا اينم اموزش:
كابل مخصوصي نميخواد همون كابل رو گوشي!!
تو اين اموزش نوشته پچ چه جوري رو گوشي بريزي!!
hessam_sz
18-05-2008, 13:18
سلام
اينم فارسي
خب.
به نام خدا.
بله ميشه قفل گذاشت هم صفحه كليدش هم قسمت هاي مختلف مثل اس ام اس؛فايل منيجر؛شماره ها؛تماس ها؛بلك ليست.
براي آموزش ريختن پچ به صفحه اول كلوپ کلوپ پچ برای گوشیای سونی اریکسون Db2020.{به همراه فیلم اموزشی}مراجعه كنيد اينجا:
به كابل مخصوصي نياز نداره همون كابل گوشي هست.
ضرر نداره ولي بايد از gdfs گوشي بكاپ بگيري كه اگر خدايي نكرده مشكلي پيش بياد خيلي راحت درست بشه.
فيلم آموزش هم همونجا كه گفتم هست.
كيفيت فيلمبرداري را نميشه زياد كرد فقط ميشه از12 فريم به 35 فريم ارتقا داد.
1- k800 لرزشگیر داره (در حالت فیلمبرداری و عکسبرداری)
2- پلیر k800 و k810 چه تفاوتی با هم دارند
3- ورژن نرم افزار گوشی های k800 با هم تفاوت دارند یا نه (سری اول و سری جدید)
4- من می خوام k800 بخرم با سری اولیاش فرقی کرده یا نه (از نظر کیفیت) مخصوصاً دوربین.
5- ورژن پلیر k800 چنده ؟ آیا همه گوشی هایی که این ورژن پلیر را دارند از یجور فرمت ساپورت می کنند.
6- در حال حاضر ورژن نرم افزار گوشی k800 چنده؟
ahmad154
18-05-2008, 16:29
Hadi King
18-05-2008, 17:03
با سلام خدمت دوستان
در اين تاپيك هر كس سوالي ,مشكلي يا توضيحي در مورد k800داره ميتونه مطرح كنه
پست بالا نوشته كه هر سوالي يا مشكلي در مورد اين گوشي نه معرفي تم برا اين گوشي:18:
برا معرفي تم به اينجا برو...
masoud45
18-05-2008, 19:55
فقط با برنامه ي my phon explorer ميشه فهميد.
نرم افزار بسيار بدرد بخوري هست كه روي كامپيوتر نصب ميشه و شما ميتونيد تمامي قسمت هاي گوشي را با كامپيوتر مديريت كنيد.
مثلا با استفاده از كامپيوتر و كيبورد اس ام اس بفرستيد يا متن هاي اس ام اس را كه در كامپيوتر داريد به inbox منتقل كنيد و...
با اجازه اساتید: با خود گوشی هم میشه فهمید مسیر زیر رو برو
menu_____>filemaneger_____>more_______>memory status_______>phone_______>messeg
اين كه قابليت نيست
بعدشم بعيد ميدونم بازيها فارسي بشه (يه بار ديگه دقت كن)
براي فارسي كردن K810 بايد فريمورهاي فارسي مربوط به گوشي را بريزي گوشي
و بعد از فلش كردن هم همه در حافظه داخلي گوشي پاك ميشه
من به دلیل یه مشکل مجبور شدم که fs و کاستوم بریزم تو گوشیم تا یه سری برنامه رو پاک کنم.اما این fs و کاستوم فارسی نبود حالا من هم دنبال fs وکاستوم فارسی برای گوشیم میگردم.
بعيد ميدونم بازيها فارسي بشه (يه بار ديگه دقت كن)
آره بازی های اصلی گوشی فارسی شده
Hadi King
18-05-2008, 20:50
من به دلیل یه مشکل مجبور شدم که fs و کاستوم بریزم تو گوشیم تا یه سری برنامه رو پاک کنم.اما این fs و کاستوم فارسی نبود حالا من هم دنبال fs وکاستوم فارسی برای گوشیم میگردم.
آره بازی های اصلی گوشی فارسی شده
تو اين تايپك گلمحمدي گذاشته بود!!!:11:
Fs فارسي و كاستومايز برا K810
Fs فارسي و كاستومايز برا K800
golmohammadi
18-05-2008, 22:51
1- k800 لرزشگیر داره (در حالت فیلمبرداری و عکسبرداری)
2- پلیر k800 و k810 چه تفاوتی با هم دارند
3- ورژن نرم افزار گوشی های k800 با هم تفاوت دارند یا نه (سری اول و سری جدید)
4- من می خوام k800 بخرم با سری اولیاش فرقی کرده یا نه (از نظر کیفیت) مخصوصاً دوربین.
5- ورژن پلیر k800 چنده ؟ آیا همه گوشی هایی که این ورژن پلیر را دارند از یجور فرمت ساپورت می کنند.
6- در حال حاضر ورژن نرم افزار گوشی k800 چنده؟
1- بله داره چجوريشم دار ...
K800 جزو گوشيهاي سايبرشات ميباشد و يكي ازامكاناتي كه گوشيهاي سايبرشات دارند همون لرزه گير ميباشد
البته لرزه گير بيشتر در عكاسي بدرد ميخوره و در فيلمبرداري اصلا معني نداره
2- پلير هردو يكي هست فقط مال 810 1 يا دو فرمت بيشتر باز ميكنه
3- خوب تفاوت دارند ولي مهم نيست چون با فلش ميتوان ارتقاء داد
4- سريهاي جديد ظاهرا كيفيت پائيني دارند البته من چند تايي هم ديدم كه خوب كار ميكرد ولي اكثرشون حداقل باطريشون خرابه
5- هموشن يكيه فرقي نميكنه
6- اينم نميشه گفتن چنيدين نوع ورژن وجود داره فقط ميتونم بگم آخرينش K800 R8BA024 ميباشد
7- نتيجه اخلاقي : همه اين سوالاتي كه پرسيدين مخصوصا اونايي كه نرم افزاري ميباشد مهم نيستند چرا كه با فلش درست ميشوند همچنين ميشه K800 ره به K810 تبديل كرد اينم داشته باش.
Spaniuly
19-05-2008, 00:35
sma جان اگه ميخواي K800 بخري احتمالا بهت ميگن اصلش 185 تومن تو بگو غير اصلش چنده؟ فروشنده ميگه حدود 170 تومن تو بگو بدل بده فقط بگو باطري لازم نداري بنابراين باطري فابريك رو بده به فروشنده كه احتمالا ازت 5 تومن برداره بنابراين تو 165 تومن ميدي به يارو خوب؟ تا اينجا كه مشكلي نداري؟
البته وقتي ميخواي بخري با باطري همون يارو امتحان كن كه همه جاي گوشي سالم باشه بخصوص از رمز ستاره چپ استفاده كن و صفر بودن گوشي اطمينان حاصل كن
بعدش مباركت باشه گوشيت
فقط موند يه اشكال بزرگ گوشي تو باطري نداره اشكالي نداره ميري يه مغازه ديگه و ازش ميخواي كه بهت يه باطري اصل بده برا K800 قبل اينكه 14 يا 15 هزار تومن رو بدي به طرف ازش ضمانت ميگيري (به شرط پس گرفتن پول) كه زمان استندباي باطري 10 روز حداقل باشه ازش بخواه كه نحوه شارژ كردن رو بهت بگه تا بهونه نداشته باشه ولي احتمالا بگه كه گوشي رو در حالت خاموش 10 الي 11 ساعت بذاري شارژ درستش هم همينه از بابت اصل يا بدل بودن گوشيت نگران نباش اصل بودن همون تفاوت در باطري هست كه گوشي با باطري تقلبي رو هم با قيمت 185 تومن قالب ميكنن اينارو گفتم سرت كلاه نره گوشي خودش اصله چه 17 تومن چه 185 تومن تفاوت در باطريه
Spaniuly
19-05-2008, 00:46
آقا من همين الان متوجه چيزي شدم
مگه نه اينكه K800 حاظه تلفنش 64 بايد باشه؟
مال من 70 مگابايته
چك كنيد ببينيد مال شما هم اينطوريه؟
Spaniuly
19-05-2008, 00:49
راستي يه تم ويندوز ويستا براي گوشيهاي سوني اريكسون با رزوليشن 240x230 ساختم خيلي باحاله اگه ميخواين بدم نصب كنيد
hamkar1981
19-05-2008, 06:43
اینکه نوشتی یعنی چی؟
چجوری؟و
فكر كنم منظورش استفاده از برنامه هاي ريكاوري هست
به اين راحتي ها هم نيست
ولي معمولا تا 90 درصد قابل بازيافت ميباشد
شما ميتوني به بخش نرم افزار مراجعه كنيدوستمون جواب سوال شما را داد.
زيادم سخت نيست.
برنامه هاي در اين خصوص هست كه حتي با خود كابل usb هم فايلها رو بر مي گردونه
hamkar1981
19-05-2008, 06:45
آقا من همين الان متوجه چيزي شدم
مگه نه اينكه K800 حاظه تلفنش 64 بايد باشه؟
مال من 70 مگابايته
چك كنيد ببينيد مال شما هم اينطوريه؟
دوست عزيز بغير از فايهاي اصلي كه تو حالت معمولي قابل پاك شدن نيست حدود 73 مگا بايته
موفق باشي
Spaniuly
19-05-2008, 08:05
عجب پس اينجورياست البته من مشككل CID گوشيمو مطرح كردم در تاپيك تبديل 800 به 810 ولي بازم اينجا بگم گوشي من k800 هست و CIDش 53 فريموري براش هست يا نه؟
Spaniuly
19-05-2008, 08:08
در ضمن يه تاپيك ميخوام براي انواع اقسام فريمورهاي گوشي K800 لطفا راهنمايي كنيد
hessam_sz
19-05-2008, 09:37
عجب پس اينجورياست البته من مشككل CID گوشيمو مطرح كردم در تاپيك تبديل 800 به 810 ولي بازم اينجا بگم گوشي من k800 هست و CIDش 53 فريموري براش هست يا نه؟
ببين تو فعلا بي خيال شو.
بر فرض كه فريمور 53 هم گير آوردي.با چي ميخواي فلش كني؟setool كه فعلا 53 را ساپورت نميكنه.بايد با box فلش كني كه تو هم box نداري.تازه با box فقط ميشه فلش كرد نميشه گوشي را هك كرد يا مثلا پچ نصب كرد.
Spaniuly
19-05-2008, 10:34
هيچ راهي نداره كه من 53 رو به 52 تبديل كنم؟
Spaniuly
19-05-2008, 10:35
اصلا مزيت اين Cid چيه برتري محسوب ميشه بالا بودن عدد Cid?
hossein-p30-f
19-05-2008, 13:24
خب.
به نام خدا.
بله ميشه قفل گذاشت هم صفحه كليدش هم قسمت هاي مختلف مثل اس ام اس؛فايل منيجر؛شماره ها؛تماس ها؛بلك ليست.
سلام
من خیلی وقته به فروم سر نزدم اما تا اونجایی که من یادمه نمیشد
حالا واقعا میشه:20:
اگه میشه لطفا آموزش
من به جز سکوریتیش با هیچی گوشیم دیگه مشکلی ندارم
maryam_ops
19-05-2008, 14:00
سلام.
ببخشيد، من حس ميكنم صداي گوشيم ضعيف شده، نسبت به اوايل!
منظورم از اوايل حدود يه هفته پيشه، تازه خريدم!
نميدونم چيشو تنظيم كردم صداي پخش موسيقي يا كلا صداش ضعيف شده!
چرا اينجوري شده؟
بعد يه سوال ديگه، اين گوشي پيغام گير نداره؟؟
لطفا نحوه پسورد گذاري رو هم آموزش بديد؟
Spaniuly
19-05-2008, 14:56
مريم خانوم شما ميتوني گوشيتو آپگريد كني به K810 بعدش پچ صدا رو بريزي رو گوشيت ولي قبلش بايد بدوني CID گوشيت چنده همه اين كارهارو ميتوني با SE Tool انجام بدي
معین طلا
19-05-2008, 17:39
سلام
یه چند وقتیه وقتی باطریه گوشیمو در میارم دوباره میزارم تاریخ و ساعت گوشیم ریست میشه چه جوری این مشکل حل میشه؟؟؟؟///
ممنون میشم جواب بدین
maryam_ops
19-05-2008, 17:50
سلاام/
علاوه بر قبلي ها كه هنوز جواب نگرفتم، چند تا سوال ديگه هم دارم:
اون اسپيكري كه در جلوي گوشي و كنار دوربين ثانويه وجود داره چيه؟ چيكار ميكنه؟
شما معمولا وقتي گوشي همراهتونه و به طور متوسط هر نيم ساعت ازش براي زنگ زدن يا اس ام اس دادن و يا پخش موسيقي كوتاه يا كارايي از اين قبيل انجام ميديد، چقدر طول ميكشه تا شار تموم بشه؟
چطوري از اين گوشي به عنوان مودم استفاده كنم و باهاش برم تو اينترنت؟البته تو كامپيوتر
ممنون!
aRThaS_08
19-05-2008, 19:43
اینترنت ربطی به این تاپیک نداره و تاپیک مخصوص خودشو داره
Spaniuly
19-05-2008, 19:53
مريم خانوم با استفاده شما بايد 36 ساعت شارژ نگه داره اون اسپيكر هم كه ميگي اسپيكر نيست گوشي موبايلت هست كه صداي طرف مقابل رو از اونجا ميشنوي به عنوان مودم اگه هم بشه استفاده كرد واقعا ارزش داره آدم از گوشي 180 تومني به عنوان مودم 10 هزار تومني استفاده كنه؟
golmohammadi
19-05-2008, 20:53
سلام
یه چند وقتیه وقتی باطریه گوشیمو در میارم دوباره میزارم تاریخ و ساعت گوشیم ریست میشه چه جوری این مشکل حل میشه؟؟؟؟///
ممنون میشم جواب بدین
احتمالا باطري اضطراري كه داخل گوشي هست معيوب شده
ولي براي احتياط يه بار فلش كن تا شايد درست بشه
اصلا مزيت اين Cid چيه برتري محسوب ميشه بالا بودن عدد Cid?
هيچي
سلام
اگه میشه لطفا آموزش
فريمور گوشي را بگو تا بچه ها بگند بايد چيكار كني
البته بايد به كلوپ پچ بري
سلام.
ببخشيد، من حس ميكنم صداي گوشيم ضعيف شده، نسبت به اوايل!
منظورم از اوايل حدود يه هفته پيشه، تازه خريدم!
نميدونم چيشو تنظيم كردم صداي پخش موسيقي يا كلا صداش ضعيف شده!
چرا اينجوري شده؟
بعد يه سوال ديگه، اين گوشي پيغام گير نداره؟؟
لطفا نحوه پسورد گذاري رو هم آموزش بديد؟
احتمالا اكولايزر گوشي را دستكاري كردين
ولي بهتره درايو صداشو عوض كني تا يه دفعه خودتو خلاص كني
پسورد هم كه برو به تاپيك پچ تا راهنمايي بشه
اینترنت ربطی به این تاپیک نداره و تاپیک مخصوص خودشو داره
اگه اينجا نباشه پس كجا بايد باشه ؟
مريم خانوم با استفاده شما بايد 36 ساعت شارژ نگه داره اون اسپيكر هم كه ميگي اسپيكر نيست گوشي موبايلت هست كه صداي طرف مقابل رو از اونجا ميشنوي به عنوان مودم اگه هم بشه استفاده كرد واقعا ارزش داره آدم از گوشي 180 تومني به عنوان مودم 10 هزار تومني استفاده كنه؟
گوشي موبايل چيه آبرومونو بردي ؟
اون اسمش ايرفون هست
در ضمن بعضي وقتها ارزششو داره كه بعنوان مودم استفاده بكني
همچنين از GPRS ايرانسل ميشه كامپيوتر را به اينترنت وصل كرد البته گوشي هم رابط ميشه .چند روز پيش خودم تست كردم و بدون مشكل به اينترنت كانكت شدم خيلي هم باحال بود
همه اينكارا را با برنامه Sony Ericsson PC Suite امكانپذير ميباشند
ترجيحا نسخه Sony Ericsson PC Suite 3.2 را دانلود كنيد كه هم ترو تميزتره و هم بهتره
اگر هم نتونستيد دانلودش كنيد از همون نسخه كه داخل سي دي گوشي هست استفاده كنيد
Spaniuly
19-05-2008, 21:59
گل محمدي جان ايرفون رو به فارسي ترجمه كني چي ميشه؟ اگه گفتي؟
آفرين درست گفتي...ميشه هموني كه من گفتم فرقي نميكنه والسلام من كه ازت معذرت خواهي كردم تا كي ميخواي با من چپ بيفتي گل محمدي جان
ممنوناز شما دوست عزیزh.vike
Eمیشه یکی لینک Torch کا 800 رو بزاره.داشتما ولی پاک شد
golmohammadi
19-05-2008, 23:45
گل محمدي جان ايرفون رو به فارسي ترجمه كني چي ميشه؟ اگه گفتي؟
آفرين درست گفتي...ميشه هموني كه من گفتم فرقي نميكنه والسلام من كه ازت معذرت خواهي كردم تا كي ميخواي با من چپ بيفتي گل محمدي جان
معني لغوي Earphone : سمعک ،بلندگوى گوشى
البته يه جورايي همون معني كه شما هم گفتين ميده
خلاصه شرمنده قصد بدي نداشتم
راستي ميخواهي منتظر setool جديد باشي
راه ديگه اي هم هست با يه گوشي با CID20 تاخ بزنش؟
ولي به اين زودي setool جديد مياد
معین طلا
19-05-2008, 23:53
یه مشکل دیگه.......
تو تماسی که با من برقرار میشه یا من بر قرار میکنم صدای طرف مقابل نمیاد ولی صدای من میره... البته وقتی اسپیکرو روشن میکنم از قسمت more صدای طرف مقابل میاد ولی وقتی خاموش میکنم دیگه نمیاد.....
مشکل از کجاست؟؟/؟؟؟
چقدر من بد شانسم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا........................ .......!!
golmohammadi
20-05-2008, 00:44
یه مشکل دیگه.......
تو تماسی که با من برقرار میشه یا من بر قرار میکنم صدای طرف مقابل نمیاد ولی صدای من میره... البته وقتی اسپیکرو روشن میکنم از قسمت more صدای طرف مقابل میاد ولی وقتی خاموش میکنم دیگه نمیاد.....
مشکل از کجاست؟؟/؟؟؟
چقدر من بد شانسم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااا........................ .......!!
موقع مكالمه ولوم صدا را شايد كمترش كردي
يه تستي كن ببين صداش اگه كمه زيادش كن
با همون دكمه هايي كه ولوم صدا را در مدياپلير تغيير ميدي
اگه اشكال از اين نبود احتمالش هست كه ايرفون شما خراب باشه
hossein-p30-f
20-05-2008, 07:23
سلام
اگه میشه لطفا آموزش
:19::19::19::19::19::19::19::19:
معین طلا
20-05-2008, 08:04
صداشم زیاد کردم بازم همونجوریه............
پس چرا اسپیکرو روشن میکنم صدای طرف میاد؟؟///
حالا نمیدونی چقدر خرج داره درست شدنش؟؟؟؟؟؟؟//
Spaniuly
20-05-2008, 09:09
معين جان چرا خرج فيرمور گوشيتو اورجينال فلش كن دقيقا به صورت استاندارد در بيار توي كلوپ تبديل كه مال آقاي گل محمدي هست يه سايت توپ براي فريمورهاي جديد و ناب هست باس عضو شي بعد ميتوني فريمور گوشيتو دوباره بريزي البته در هر صورت يه اشكالاتي در ارتقاي گوشي هميشه پيش مياد بايد پاي لرزش نشست البته برا من و شما كه در حد گل محمدي جان نيستم
سلام وقتي اس ام اس هاي من سند ميشه پنجره شورتكات باز ميشه خود به خود قضيه چيه؟
hessam_sz
20-05-2008, 13:50
سلام وقتي اس ام اس هاي من سند ميشه پنجره شورتكات باز ميشه خود به خود قضيه چيه؟
گاهي پيش مياد واسه منم همينجوري ميشه ولي دليلش را نميدونم
Spaniuly
20-05-2008, 13:58
از وقتي خريدي اينجوري بود يا كاري كردي باهاش كه اينجوري شده؟
maryam_ops
20-05-2008, 16:32
سلام.
سوال منو درباره پيغام گير بودن اين گوشي جواب نداديد!
hossein-p30-f
20-05-2008, 22:10
سلام.
سوال منو درباره پيغام گير بودن اين گوشي جواب نداديد!
نه نداره و تا اونجایی که من میدونم نرم افزاری هم براش نیومده
خب.
به نام خدا.
بله ميشه قفل گذاشت هم صفحه كليدش هم قسمت هاي مختلف مثل اس ام اس؛فايل منيجر؛شماره ها؛تماس ها؛بلك ليست.براي آموزش ريختن پچ به صفحه اول كلوپ کلوپ پچ برای گوشیای سونی اریکسون Db2020.{به همراه فیلم اموزشی}مراجعه كنيد اينجا:
به كابل مخصوصي نياز نداره همون كابل گوشي هست.
ضرر نداره ولي بايد از gdfs گوشي بكاپ بگيري كه اگر خدايي نكرده مشكلي پيش بياد خيلي راحت درست بشه.
فيلم آموزش هم همونجا كه گفتم هست.
كيفيت فيلمبرداري را نميشه زياد كرد فقط ميشه از12 فريم به 35 فريم ارتقا داد.
حسام خان بلاخره جواب من رو ندادی
چه جوری میشه قفل گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا قبلا خیلی زودتر جواب میدادین:13:
حالا من سوال مشکلی هم نپرسیدم ((این دفعه سوم هست که میپرسم))
میشه یا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19::19::19:
ebinem173
21-05-2008, 10:45
از اونجایی که گوشی کا810 صدای هندزفیری خیلی خوبی نداره و حتی با ریختن درایور هم بهتر نشد
میخواستم بدونم صداش در هدست بلوتوث استریو چطوره؟
قیمت مدل HBH_DS220 اون چنده؟
آیا باطری رو بیشتر مصرف میکنه؟
آخه برای من مهمترین کارایی گوشی mp3 player باکیفیت هست و این گوشی با تمام مزایاش ولی دلمو زده
کسی لینک torch کا 810 رو داره؟
hessam_sz
21-05-2008, 11:11
نه نداره و تا اونجایی که من میدونم نرم افزاری هم براش نیومده
حسام خان بلاخره جواب من رو ندادی
چه جوری میشه قفل گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا قبلا خیلی زودتر جواب میدادین:13:
حالا من سوال مشکلی هم نپرسیدم ((این دفعه سوم هست که میپرسم))
میشه یا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19::19::19:
حسين جان من كه جواب دادم.بله كه ميشه.چرا نشه؟
شما اول بگو گوشيت كا810 هست يا كا800 و چه فريموري هست تا من پچ مربوط به گوشيت را برات بذارم.
hessam_sz
21-05-2008, 11:33
کسی لینک torch کا 810 رو داره؟
نوشته كا800 ولي به 810 هم ميخوره.
hossein-p30-f
21-05-2008, 11:58
حسين جان من كه جواب دادم.بله كه ميشه.چرا نشه؟
شما اول بگو گوشيت كا810 هست يا كا800 و چه فريموري هست تا من پچ مربوط به گوشيت را برات بذارم.
گوشی من K800 هست
R1KG001
حالا این پچ چه تغییراتی میده فقط برای سکوریتی هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟
تغییر دیگه ای که انجام نمیده؟؟؟؟؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید :
1- در حال حاضر دوربین عکسبرداری k800 بهتره یا n73
2- در حال حاضر بهترین دوربین 3 مگا روی کدام گوشی هست (برای عکسبرداری)
3- یک مغازه پرسیدم k800 را می گفت 193 تومن با لوازم اصلی چکار کنم
4- کیفیت عکسبرداری k800 چقدر افت کرده؟
hossein-p30-f
21-05-2008, 16:59
لطفاً راهنمایی کنید :
1- در حال حاضر دوربین عکسبرداری k800 بهتره یا n73
2- در حال حاضر بهترین دوربین 3 مگا روی کدام گوشی هست (برای عکسبرداری)
3- یک مغازه پرسیدم k800 را می گفت 193 تومن با لوازم اصلی چکار کنم
4- کیفیت عکسبرداری k800 چقدر افت کرده؟
1- تو فضای باز که تقریبا مثل هم هستن ((فکر کنم یه کم N73 بهتره))
تو شب هم اگه جای تاریکی باشه کن نور خیلی کم باشه K800 برات عکس میگیره که N73 پیشش میشه VGA :27: (((یه بار کل انداختیم دوستم که N73 داشت کفت دمش گرم K800 چه عکسی گرفت))
اما تو شب جایی که نور خوب باشه و K800 فلاش بزنه مثل عکسی میشه تو نور خیلی کم گرفته میشه و اگه سوژه عکس برداری از 1.5 تا 2 متر دور باشه خیلی کم نور فلاش به اون میرسه اما N73 اینجوری نیست
حالا اگه خواستی یه چندتا عکس برات میزارم تو شرایط مختلف:46:
2- فکر کنم در کل N73 بهترین باشه ولی من از K800 راضی راضیم
3-
4- من که گوشیم رو خریدم همه می گفتن الان K800 های جدید کیفیتن ندارن و خیلی بد عکس میگیرن و از این حرفها ولی من مشکلی ندیدم یعنی همیشه همین حرفها رو میزنن من قبلا D900 داشتم اون رو هم که می خواستم بخرم همینن حرفها رو برای اون هم میزدن بازم دوستانی که چندتا گوشی بیشتر من کهنه کردن راهنماییت میکنن
آقا k800 شما لرزشگیر دارد
hossein-p30-f
21-05-2008, 17:41
آقا k800 شما لرزشگیر دارد
داره خوبشم داره
K800 دوربین Cyber-shot هست
ببینم مگه K800 شما نداره
حالا نه اینکه فکر کنی مثل دورببین دیجیتال داره ولی در حد گوشی موبایل بله
اینم دو تا از شاهکارهای K800 پیشنهاد میکنم همه حتما ببیننش
Behroooz
21-05-2008, 17:46
مشکل زود خالی شدن باطری رو شما هم در کا 800 دارید؟
راهی نیست که یک باطری خوب واقعی گیر اورد؟
hossein-p30-f
21-05-2008, 17:58
مشکل زود خالی شدن باطری رو شما هم در کا 800 دارید؟
راهی نیست که یک باطری خوب واقعی گیر اورد؟
عزیز اولا چقدر زودخالی میکنه مشخص کن:5:
من دو روز رفتم شیراز عکس گرفتم آهنگ گوش دادم مکالمه زیاد نداشتم وقتی برگشتم هنوز 20% شارژ داشتم
این و از مسافرت گفتم چون من اگثر وقتهایی که خونه هستم گوشیم به سسیستم وصله و داره شارژ میشه و هیچ وقت هم نشده که شارژ کم بیارم برا همین دقیق نمیدونم چقدر شارژش میره همیشه و همه جا بالای 40% شارژ داشتم:27:
ولی اینو امتحان کردم 5 ساعت گوشیم با اسپیکرش آهنگ پخش کرد البته هنوز خاموش نشده بود:27::21::27:
و با هدفون هم چند ساعتگوش دادم بعد که حساب کردم حدود دیدم گوشیم حدود 14 ساعت میتونه باهدفون آهنگ پخش کنه البته با صدای معمولی
Behroooz
21-05-2008, 18:04
مال من دو روز در حالت روشن باشه باطریش تمام میشه .
نوکیا این طوری نیست . تا 7 روز شاید بیشتر باطریش میره .
Spaniuly
21-05-2008, 20:49
بهروز شارژ اوليه اش رو چقدر گذاشتي چند ساعت موند تو شارژ؟
hessam_sz
21-05-2008, 22:31
گوشی من K800 هست
R1KG001
حالا این پچ چه تغییراتی میده فقط برای سکوریتی هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟
تغییر دیگه ای که انجام نمیده؟؟؟؟؟؟؟
براي اين فريمور فكر كنم هنوز اين پچ نيومده.
بنابر اين بايد گوشيت را اول تبديل به كا 810 كني كه خيلي هم راحت هست.
ببين وقتي اين پچ را نصب كني ميتوني رو تمام قسمت ها رمز بزاري ديگه.
خوب واسه سكوريتي هست ديگه پس ميخواستي واسه چي باشه؟
golmohammadi
21-05-2008, 22:38
1- تو فضای باز که تقریبا مثل هم هستن ((فکر کنم یه کم N73 بهتره))
تو شب هم اگه جای تاریکی باشه کن نور خیلی کم باشه K800 برات عکس میگیره که N73 پیشش میشه VGA :27: (((یه بار کل انداختیم دوستم که N73 داشت کفت دمش گرم K800 چه عکسی گرفت))
اما تو شب جایی که نور خوب باشه و K800 فلاش بزنه مثل عکسی میشه تو نور خیلی کم گرفته میشه و اگه سوژه عکس برداری از 1.5 تا 2 متر دور باشه خیلی کم نور فلاش به اون میرسه اما N73 اینجوری نیست
حالا اگه خواستی یه چندتا عکس برات میزارم تو شرایط مختلف:46:
2- فکر کنم در کل N73 بهترین باشه ولی من از K800 راضی راضیم
3-
4- من که گوشیم رو خریدم همه می گفتن الان K800 های جدید کیفیتن ندارن و خیلی بد عکس میگیرن و از این حرفها ولی من مشکلی ندیدم یعنی همیشه همین حرفها رو میزنن من قبلا D900 داشتم اون رو هم که می خواستم بخرم همینن حرفها رو برای اون هم میزدن بازم دوستانی که چندتا گوشی بیشتر من کهنه کردن راهنماییت میکنن
K800 در سال 2006 بهترين دوربين از لحاظ عكاسي را در گوشيها بدست آورد
در اين ميان N73 و D900 هم حضور داشتند ولي نتونستند به K800 برسند
K800 سايبر شات هست و لرزه گير داره و تنظيمات دوربينش هم بهتر ار N73 هست
شما با N73 اگه زوم كنين و عكس بگيرين خيلي تار ميشه ولي با K800 زوم كنين و عكس بگيرين اصلا تار نيمفته
يه چيز جالب هم چند شب پيش كشف كردم شب در تاريكي مطلق ميشه از پلاك ماشين زوم كرد و عكس گرفت اونم از 15 متري ...
همچنين سرعت عكسبرداري K800 خيلي بيشتر از N73 ميباشد
وجود BestPic در دوربينش كه حرف نداره
hossein-p30-f
22-05-2008, 08:57
K800 در سال 2006 بهترين دوربين از لحاظ عكاسي را در گوشيها بدست آورد
در اين ميان N73 و D900 هم حضور داشتند ولي نتونستند به K800 برسند
K800 سايبر شات هست و لرزه گير داره و تنظيمات دوربينش هم بهتر ار N73 هست
شما با N73 اگه زوم كنين و عكس بگيرين خيلي تار ميشه ولي با K800 زوم كنين و عكس بگيرين اصلا تار نيمفته
يه چيز جالب هم چند شب پيش كشف كردم شب در تاريكي مطلق ميشه از پلاك ماشين زوم كرد و عكس گرفت اونم از 15 متري ...
همچنين سرعت عكسبرداري K800 خيلي بيشتر از N73 ميباشد
وجود BestPic در دوربينش كه حرف نداره
همه حرفهای شما درست ولي بعضي مواقع شفافيت N73 خيلي بيشتر هست
15 متري:18::18::18:
براي اين فريمور فكر كنم هنوز اين پچ نيومده.
بنابر اين بايد گوشيت را اول تبديل به كا 810 كني كه خيلي هم راحت هست.
ببين وقتي اين پچ را نصب كني ميتوني رو تمام قسمت ها رمز بزاري ديگه.
خوب واسه سكوريتي هست ديگه پس ميخواستي واسه چي باشه؟
اگه اینو بریزم اونوقت میشه اون پچ سگوریتی رو ریخت
R8BA024
hessam_sz
22-05-2008, 13:19
R8BA024
منظورت اينه كه اين فريمور رانصب كني ديگه؟
آره شما همين فريمور را البته مال كا810 را نصب كن بعد ميتوني اين پچ را نصب كني.
در ضمن براي نحوه ي تبديل به كا 810 هم ميتوني از اين تاپيك كمك بگيري
hossein-p30-f
22-05-2008, 13:27
منظورت اينه كه اين فريمور رانصب كني ديگه؟
آره شما همين فريمور را البته مال كا810 را نصب كن بعد ميتوني اين پچ را نصب كني.
در ضمن براي نحوه ي تبديل به كا 810 هم ميتوني از اين تاپيك كمك بگيري
آره منظور همونه:31:
پس پچ رو بزار که اومدم:8:
hossein-p30-f
22-05-2008, 14:08
دیدی اومدم:31:
تبدیل کردم حالا پچ رو رد کن بیاد:31:
حسام خان به یه چیز دقت کردی ما دو تا پست هامون یه اندازس 640
alireza999
22-05-2008, 19:54
salam
mishe yeki az doostan lotf kone oon 4theme asli ke rooye khode k800 hast be man bede
akhe gooshimo master reset kadam 3ta pak shode faghat yedoone moonde
.
va ye chize dige- gooshim kharab shode; boland gooyi ke moghe mokhaleme sedaye taraf azash miad az kar oftade manzooram Earphone gooshime
alan age bekham ba kasi harf nezanam ya bayad bezaram rooye Pej ya ba Handsfree harf bezanam
Kasi nemidoone bayad chi kar konam?
Mamnoon
ahmad154
22-05-2008, 23:12
سلام به همه دوستان
کسی پچ والکمن 2 رو داره؟
اینجا ببینید (و بیشتر)
Spaniuly
23-05-2008, 08:03
salam
mishe yeki az doostan lotf kone oon 4theme asli ke rooye khode k800 hast be man bede
akhe gooshimo master reset kadam 3ta pak shode faghat yedoone moonde
.
va ye chize dige- gooshim kharab shode; boland gooyi ke moghe mokhaleme sedaye taraf azash miad az kar oftade manzooram Earphone gooshime
alan age bekham ba kasi harf nezanam ya bayad bezaram rooye Pej ya ba Handsfree harf bezanam
Kasi nemidoone bayad chi kar konam?
Mamnoon
در مورد ايرفون نميدونم شايد ضربه ديده يا شايد اشكال نرم افزاري هست ولي برا تم نگران نباش چون تم هاي خود گوشي به درد نميخورن يه تم ويندوز ساختم دانلود كن حلشو ببر
فقط لطفا فارسي تايپ كن تو فروم ممنوم
Spaniuly
23-05-2008, 08:06
ببخشيد كه اينجا گذاشتم تم رو انگار تاپيك تم يه جاي ديگه بود شرمنده
hessam_sz
23-05-2008, 09:14
دیدی اومدم:31:
تبدیل کردم حالا پچ رو رد کن بیاد:31:
حسام خان به یه چیز دقت کردی ما دو تا پست هامون یه اندازس 640
هرچند جاش اينجا نيست ولي خدمت شما
براي پسورد صفحه كليد آخر پچ 12 تا علامت سوال هست.
هر 2 تا علامت سوال ميشه 1 عدد.يعني شما نهايتا ميتونيد يه پسورد 6 رقمي بذاريد.
نحوه ي نوشتن اعداد هم به اين صورت هست
;0 - 30
;1 - 31
;2 - 32
;3 - 33
;4 - 34
;5 - 35
;6 - 36
;7 - 37
;8 - 38
;9 - 39
مثالا اگه ميخواهيد پسورد شما 1984 باشه بايد به اين صورت بنويسيد ؟؟؟؟31393834
اگر كمتر از 6 عدد بود مثل عدد بالا علامت سوال هاي اضافي را پاك نكنيد و بذاريد باشه.
رمز صفحه كليد را نميتونيد با گوشي تغيير بديد و فقط با پچ عوض ميشه ولي رمز قسمت هاي ديگه به خود گوشي عوض ميشه.
در ضمن رمز پيش فرض هم 0000 هست.
براي تعويش زمز هم ميتونيد به همون قسمت سكوريتي بريد.همچنين ميتونيد خودتون تعيين كنيد كه روي چه قسمت هايي رمز باشه و روي چه قسمت هايي نباشه.
بازم اگه سوالي بود در خدمتيم
golmohammadi
23-05-2008, 12:59
همه حرفهای شما درست ولي بعضي مواقع شفافيت N73 خيلي بيشتر هست
15 متري:18::18::18:
R8BA024
در مورد شفافيت اره قبول ولي در كل كا800 بهتره
15 متري هم تعجب نكن هر چند كه باور كردنش سخته ولي اره راست ميگم
البته پلاك ماشين رنگش يه جوري هست كه زود به چشم ميخوره
ولي بازم عكس انداختن از اين فاصله اونم در تاريكي مطلق يه هنره ...
سلام به همه دوستان
کسی پچ والکمن 2 رو داره؟
اینجا ببینید (و بیشتر)
درخواست پچ جاي ديگه داره
هرچند جاش اينجا نيست ولي خدمت شما
براي پسورد صفحه كليد آخر پچ 12 تا علامت سوال هست.
هر 2 تا علامت سوال ميشه 1 عدد.يعني شما نهايتا ميتونيد يه پسورد 6 رقمي بذاريد.
نحوه ي نوشتن اعداد هم به اين صورت هست
;0 - 30
;1 - 31
;2 - 32
;3 - 33
;4 - 34
;5 - 35
;6 - 36
;7 - 37
;8 - 38
;9 - 39
مثالا اگه ميخواهيد پسورد شما 1984 باشه بايد به اين صورت بنويسيد ؟؟؟؟31393834
اگر كمتر از 6 عدد بود مثل عدد بالا علامت سوال هاي اضافي را پاك نكنيد و بذاريد باشه.
رمز صفحه كليد را نميتونيد با گوشي تغيير بديد و فقط با پچ عوض ميشه ولي رمز قسمت هاي ديگه به خود گوشي عوض ميشه.
در ضمن رمز پيش فرض هم 0000 هست.
براي تعويش زمز هم ميتونيد به همون قسمت سكوريتي بريد.همچنين ميتونيد خودتون تعيين كنيد كه روي چه قسمت هايي رمز باشه و روي چه قسمت هايي نباشه.
بازم اگه سوالي بود در خدمتيم
من از پسورد 4 رقمي استفاده ميكنم و همه علامت سوالها را برداشتم و كار ميكنه
hossein-p30-f
23-05-2008, 13:56
درسته کلوپ پچ جداس شرمنده :11:
اما حالا گوشیم روشن نمیشههههههههههههههههههههه هههه:41::41::18::41::41:
من یه پچ نصب کردم دیگه گوشیم روشن نمیشههههههههههههه
Gdfs هم برگردوندم درست نشد
دوباره فريمور ((همونی که گوشیم رو باهاش به 810 تبدیل کرده بودم)) رو هم دوباره ریختم روش بازم فرجی نشد
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19:
من گوشیمو میخواممممممممممم:19::19::19::19:
فکر کنم بدش اومده که گفتم N73 بهتر عکس میگیره:31:
maryam_ops
23-05-2008, 16:40
سلام.
يه چمد تا سوال دارم:
موقع پخش ويديو و كليپ چطوري ميشه كنترلش كرد؟؟ يني مثل عقب برد، پاز كرد يا جلو برد؟
چيكار كنم كه اس ام اس هايي كه ميدم تو پوشه sent message ذخيره نشه؟
چطوري ميتونم اس ام اس فارسي بنويسم،؟ چون فقط ميشه عربي نوشت كه 4 حرف ندارم.
ممنون/
hossein-p30-f
23-05-2008, 19:03
سلاممممممممم :10:
گوشیم روشن شدددددددددددددد :21:
من با Mine و FS زیر فلش کردم بعد کاستومایزش رو ریختم
K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52 .fbn
K800_CDA102568_5_R5A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN
حالا گوشیم این پیغام رو میده
configuration error. Please contact your network operator or service centre
چیکارش کنم :19::19::19:
hessam_sz
23-05-2008, 19:23
سلام.
يه چمد تا سوال دارم:
موقع پخش ويديو و كليپ چطوري ميشه كنترلش كرد؟؟ يني مثل عقب برد، پاز كرد يا جلو برد؟
چيكار كنم كه اس ام اس هايي كه ميدم تو پوشه sent message ذخيره نشه؟
چطوري ميتونم اس ام اس فارسي بنويسم،؟ چون فقط ميشه عربي نوشت كه 4 حرف ندارم.
ممنون/
1-بايد از طريق ويديو پلير نگاه كني تو قسمت سرگرمي ها.بعد با نگه داشتن جوي استيك به سمت چپ و راست عقب جلو ميشه و پاز هم ميشه كرد.
2-نميشه زوره بايد ذخيره بشه.
3-فقط 1 راه داره اونم اينه كه گوشيت را فلش كني و يك فريمور فارسي دار بريزي.
hessam_sz
23-05-2008, 19:27
سلاممممممممم :10:
گوشیم روشن شدددددددددددددد :21:
من با Mine و FS زیر فلش کردم بعد کاستومایزش رو ریختم
K800_R8BA024_FS_M_EAST_N_AFR_RED52 .fbn
K800_CDA102568_5_R5A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN
حالا گوشیم این پیغام رو میده
configuration error. Please contact your network operator or service centre
چیکارش کنم :19::19::19:
معلومه خب main R1KG001 با fs R8BA024 و معلوم نيست با كدوم كاستو م ريختي برو خدا رو شكر كن گوشيت روشن ميشه.
شما همون كا810 را بريز دوباره.
واسه نصب پچ هم حتما يه اشتباهي كردي ولي اگه پچ را درست نصب كردي و گوشي روشن نشد يك بار باتريش را در بيار 2باره بذار درست ميشه.
maryam_ops
23-05-2008, 19:57
1-بايد از طريق ويديو پلير نگاه كني تو قسمت سرگرمي ها.بعد با نگه داشتن جوي استيك به سمت چپ و راست عقب جلو ميشه و پاز هم ميشه كرد.
2-نميشه زوره بايد ذخيره بشه.
3-فقط 1 راه داره اونم اينه كه گوشيت را فلش كني و يك فريمور فارسي دار بريزي.
2- آخه چرا بايد سيو بشه؟ يني واقعا نميشه كاري كرد؟ چه بد!
3- چيجوري بايد اونجوري كنم؟
hossein-p30-f
23-05-2008, 20:30
معلومه خب main R1KG001 با fs R8BA024 و معلوم نيست با كدوم كاستو م ريختي برو خدا رو شكر كن گوشيت روشن ميشه.
شما همون كا810 را بريز دوباره.
واسه نصب پچ هم حتما يه اشتباهي كردي ولي اگه پچ را درست نصب كردي و گوشي روشن نشد يك بار باتريش را در بيار 2باره بذار درست ميشه.
کا 810 رو ریختم دست شد
ممنون:10:
hessam_sz
23-05-2008, 21:08
2- آخه چرا بايد سيو بشه؟ يني واقعا نميشه كاري كرد؟ چه بد!
3- چيجوري بايد اونجوري كنم؟
اينجا:
گوشيت را تبديل به كا810 كن خيلي هم آسونه.
برو بخون اگه مشكلي داشتي بپرس.
راستي usb flash driver را نصب كردي؟
با سلام
بیشترین رمی که k800 ساپورت میکنه چنده؟
آیا 2گیگ یا 3گیگ یا 4گیگ هم ساپورت میکنه احتمال هنگ وجود داره حتی تو 2گیگ؟
golmohammadi
27-05-2008, 23:29
با سلام
بیشترین رمی که k800 ساپورت میکنه چنده؟
آیا 2گیگ یا 3گیگ یا 4گیگ هم ساپورت میکنه احتمال هنگ وجود داره حتی تو 2گیگ؟
تا 4 گيگ ساپورت ميكنه
هنگ هم اصلا برا اين گوشي معني نداره
بيشتر در گوشيهاي كه سيستم عامل دارند هنگ اتفاق ميفته
و يا وقتي مموري پر ميشه گوشي سنگينتر عمل ميكنه
کسی این پچ پسورد گذاری روی قسمتهای مختلف k800 رو داره؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره یه حالی ما ببریم یه پاداش معنوی هم شمایی که زحمتشو میکشی ببری.
:10:
ARZHANG_430
28-05-2008, 05:16
با سلام.ميخواستم بدونم k800 برنامه هاي java تا چه حجمي را ساپورت ميكند؟
Hadi King
28-05-2008, 09:01
با سلام.ميخواستم بدونم k800 برنامه هاي java تا چه حجمي را ساپورت ميكند؟
سلام دوست عزيز فعاليتت رو تو اين فروم تبريك ميگم :
برنامه جاوا ديگه حجمي نداره كه بتونه ساپورت كنه يا نه:13:هر حجمي باشه ساپورت ميكنه:11:
hessam_sz
28-05-2008, 15:58
کسی این پچ پسورد گذاری روی قسمتهای مختلف k800 رو داره؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره یه حالی ما ببریم یه پاداش معنوی هم شمایی که زحمتشو میکشی ببری.
:10:
من هنوز واسه كا800 نديدم پيشنهاد ميكنم تبديل بفرماييد به كا810 تا حالشو ببري اونوقت اينقدر پچ بهت ميدم كه حالت به هم بخوره.:31:
maryam_ops
28-05-2008, 17:27
سلام.
فرق k800 با k800i چيه؟
چطوري نويز موجود تو عكس رو از بين ببرم،؟
بلوتوث اين گوشي از نوع 2 هستش؟
golmohammadi
28-05-2008, 19:49
من هنوز واسه كا800 نديدم پيشنهاد ميكنم تبديل بفرماييد به كا810 تا حالشو ببري اونوقت اينقدر پچ بهت ميدم كه حالت به هم بخوره.:31:
تائيد ميشه
سلام.
فرق k800 با k800i چيه؟
چطوري نويز موجود تو عكس رو از بين ببرم،؟
بلوتوث اين گوشي از نوع 2 هستش؟
فرقاشون تو تاپيك تبديل موجود هست ميتوني به آدرسي كه در امضاء من هست مراجعه كنيد
هيچ نويزي وجود نداره ميشه كمي توضيح بدي؟ شايد گوشي شما نويز داره
بلوتوث هم كه اره ورژنش 2 هست
تا 4 گيگ ساپورت ميكنه
هنگ هم اصلا برا اين گوشي معني نداره
بيشتر در گوشيهاي كه سيستم عامل دارند هنگ اتفاق ميفته
و يا وقتي مموري پر ميشه گوشي سنگينتر عمل ميكنه
ممنونم قیمت رم m2 4گیگ چنده؟
golmohammadi
28-05-2008, 20:54
بچه ها من به غير از فايل K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn با فايل MAIN ديگه اي هم ميتونم فلش كنم ؟
البته R8BA024 باشه
اگه كسي لينكشو داره بهم بده چون بخاطر يه مشكل مجبور با فريمور ديگه فلش كنم
golmohammadi
28-05-2008, 20:56
خواهش
والا نميدونم
اگه بچه ها ميدونند بگند
البته مموري K810 و K800 از نوع M2 هستند كه گرونتر از بقيه مموري ها هست
قيمت 2گيگ فكر كنم 30 تومنه حالا خودت حساب كن 4 گيگ بايد چند باشه
اصلا فكر كنم مموري 4 گيگ از نوع M2 تو ايران موجود نباشه
hessam_sz
28-05-2008, 21:06
گلمحمدي راست ميگه من كه رم 4 گيگ نديدم البته شايد تهران پيدا بشه ولي چون فروشش كمه خيلي خيلي كم پيدا ميشه من واسه رم 2 گيگ حدود 10 تا مغازه رفتم تا پيدا كردم در ضمن قبل از عيد خريدم(2 گيگ) 26 تومن الان بايد خيلي كمتر باشه.شايد تا 22 پيدا بشه
Hadi King
28-05-2008, 21:13
بچه ها من به غير از فايل K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn با فايل MAIN ديگه اي هم ميتونم فلش كنم ؟
البته R8BA024 باشه
اگه كسي لينكشو داره بهم بده چون بخاطر يه مشكل مجبور با فريمور ديگه فلش كنم
اينجا اسماعيل جون:
smallfrank
28-05-2008, 21:28
میشه افزایش صدا رو با نرم افزاراش آموزش بدین ؟
یه درایورم بگین.
hessam_sz
28-05-2008, 21:53
میشه افزایش صدا رو با نرم افزاراش آموزش بدین ؟
یه درایورم بگین.
تشريف بياريد اينجا در خدمتيم
golmohammadi
28-05-2008, 23:43
گلمحمدي راست ميگه من كه رم 4 گيگ نديدم البته شايد تهران پيدا بشه ولي چون فروشش كمه خيلي خيلي كم پيدا ميشه من واسه رم 2 گيگ حدود 10 تا مغازه رفتم تا پيدا كردم در ضمن قبل از عيد خريدم(2 گيگ) 26 تومن الان بايد خيلي كمتر باشه.شايد تا 22 پيدا بشه
حسام اگه 22 تومن باشه من يكي ميرم
راستي يكي از بچه ها كه تو بندر جاسكه مموري 4 گيگ براي P990 خريده من ديگه جايي نديدم
اينجا اسماعيل جون:
ممنون هادي
hessam_sz
29-05-2008, 07:53
حسام اگه 22 تومن باشه من يكي ميرم
راستي يكي از بچه ها كه تو بندر جاسكه مموري 4 گيگ براي P990 خريده من ديگه جايي نديدم
آخه ميدوني چيه؟
من وقتي گوشيم را خريدم يك رم يك گيگ هم براش خريدم 25 تومن.بعد از 4 ماه رفتم رم 2 گيگ بخرم قيمت كردم گفتن رم يك گيگ 18 تومن و رم 2 گيگ 26 تومن.يعني بعد از 4 ماه قيمت 2 رسيده بود به يك.واسه همين الان اصلا جاي تعجب نداره كه رم 2 گيگ 20 تومن شده باشه.
hamkar1981
29-05-2008, 08:06
آخه ميدوني چيه؟
من وقتي گوشيم را خريدم يك رم يك گيگ هم براش خريدم 25 تومن.بعد از 4 ماه رفتم رم 2 گيگ بخرم قيمت كردم گفتن رم يك گيگ 18 تومن و رم 2 گيگ 26 تومن.يعني بعد از 4 ماه قيمت 2 رسيده بود به يك.واسه همين الان اصلا جاي تعجب نداره كه رم 2 گيگ 20 تومن شده باشه.
تائيد ميشه .قيمت رم وقتي رم هاي حجم بالاتر هم بيان به سرعت كاهش پيدا مي كنه
من 512 رو خريدم 32 تومن الان ...مفت
من خيلي وقته كه كمتر به اين كلوپ سر مي زنم از اينكه مي بينم اين كلوپ هنوز يكي از بهترين كلوپهاي سايته(كه مطمئنم بهترينه) لذت مي برم
با تشكر فراوان از كاربر گل محمدي و H.vilke(هادي) و ... خيلي هاي ديگه كه الان اسمشون يادم نيست.
هميشه موفق باشيد
هادي
maryam_ops
29-05-2008, 09:31
هيچ نويزي وجود نداره ميشه كمي توضيح بدي؟ شايد گوشي شما نويز داره
وقتي يه مقدار هوا تاريك ميشه يا يه كم نورشو زياد ميكني ( يا بعضي اوقات هم بدون اين كار ) يه دون دون هايي تو قسمت هاي تيره و تاريك ديده ميشه.
من اونو ميگم.
hessam_sz
29-05-2008, 11:42
وقتي يه مقدار هوا تاريك ميشه يا يه كم نورشو زياد ميكني ( يا بعضي اوقات هم بدون اين كار ) يه دون دون هايي تو قسمت هاي تيره و تاريك ديده ميشه.
من اونو ميگم.
طبيعيه در قسمت هايي كه رنگ تيره هست مثلا مشكي يا قهوه اي يا مثلا در تاريكي اين اتفاق ميفته.
ARZHANG_430
29-05-2008, 16:09
نه.مثلا من قبلا U600 سامسونگ داشتم.برنامه هاي جاوا تا 600 كيلو بايت را اجرا ميكرد.ميخواستم بدونم k800 تا چه حجمي را اجرا ميكند؟ممنون
Hadi King
29-05-2008, 16:32
نه.مثلا من قبلا U600 سامسونگ داشتم.برنامه هاي جاوا تا 600 كيلو بايت را اجرا ميكرد.ميخواستم بدونم k800 تا چه حجمي را اجرا ميكند؟ممنون
من كه هر چي فايل جاوا با هر حجمي رو روي K800 امتحان ميكردم درست اجرا ميشد ايرادي نداشت چرا شما اين سوال رو ميپرسين:11:
golmohammadi
29-05-2008, 20:02
من اونو ميگم.
شما وقتي شب ميخواهي عكس بگيري حالت عكس برداري را عوض كن و رو يكي از حالتهاي Twilight Landscape و يا Twilight Portrait قرار بده بسته به نوع عكسي كه ميخواهي
در اين حالات گزينه اولي براي عكس از مناظر دور و طبيعي در شب و حالت دوم از چهره در شب استفاده ميشه
هر سايزي كه باشه فرقي نداره
جاواي K800 يكي از بهترين هاست.
ARZHANG_430
30-05-2008, 17:27
دستتون طلا
یک باطری گوشی k800 قیمتش چنده؟
hessam_sz
01-06-2008, 19:39
یک باطری گوشی k800 قیمتش چنده؟
قبلا 12 بود الان نميدونم
بلا 12 بود الان نميدونم
آقا ممنون
========
جمله ی امضاتم تایید می کنم، چون تجربه اش کردم
golmohammadi
02-06-2008, 12:14
البته 12 تومن قيمت باطري اصل هست
تا 6 تومن هم پيدا ميشه
من يكي 8 تومن گرفتم دو روز كار ميكنه ( يه روز كمتر از باطري اصلي)
شما هم همون اصلشو بگيرين بهتره
البته 12 تومن قيمت باطري اصل هست
تا 6 تومن هم پيدا ميشه
من يكي 8 تومن گرفتم دو روز كار ميكنه ( يه روز كمتر از باطري اصلي)
شما هم همون اصلشو بگيرين بهتره
از کجا میشه فهمید باتری اصله؟
hessam_sz
02-06-2008, 12:50
آقا ممنون
========
جمله ی امضاتم تایید می کنم، چون تجربه اش کردم
خواهش ميكنم.
========
من هر چقدر بيشتر به اين جمله فكر ميكنم بيشتر به درست بودنش اطمينان پيدا ميكنم.
در نگاه اول همه به اين جمله اعتراض ميكنن ولي در عمل متوجه ميشن كه عاشقي چقدر پست تر از دوست داشتن هست.(خدا رحمت كنه دكتر شريعتي را با اين جملات زيباش)
golmohammadi
02-06-2008, 15:49
مشخصه خاصي نداره
فقط ميتوني به قيد شرط بگيري
خواهش ميكنم.
========
من هر چقدر بيشتر به اين جمله فكر ميكنم بيشتر به درست بودنش اطمينان پيدا ميكنم.
در نگاه اول همه به اين جمله اعتراض ميكنن ولي در عمل متوجه ميشن كه عاشقي چقدر پست تر از دوست داشتن هست.(خدا رحمت كنه دكتر شريعتي را با اين جملات زيباش)
تائيد ميشه
حالا يه سوال :
هر دو هم بايد جواب بدين
شما عاشق K800 هستيد يا دوستش داريد ؟
تو سایت های خود se باطری رو که ساخت و پایانش چین باشه استاندار و اصل میدونن
made in chine finished in chine
hessam_sz
03-06-2008, 01:13
مشخصه خاصي نداره
تائيد ميشه
حالا يه سوال :
هر دو هم بايد جواب بدين
من عاشقشم چون ميدونم يك روز ميفروشمش ميرم يه گوشي بهتر و خوشگل تر ميخرم مثل كا750 كه عاشقش بودم فروختم كا800 گرفتم.:-D
مشخصه خاصي نداره
تائيد ميشه
حالا يه سوال :
هر دو هم بايد جواب بدين
باشه شرط میذارم
==============
منم عاشقش شدم
و حالا مجبورم تحملش کنم چون فعلا موجودی ندارم تعویضش کنم - این گوشی رو فقط بخاطر نیازهام خریدم
هرگاه دوستدار چیزی باشیم این ما هستیم که خودمان را وقف آن می کنیم اما وقتی عاشق باشی هر چه بیشتر با معشوق باشی توقعت از معشوق روز به روز زیادتر میشه
تو سایت های خود se باطری رو که ساخت و پایانش چین باشه استاندار و اصل میدونن
آقا این باطری هم که الان دارم همینطوره، ولی یه نصف روز هم شارژ نگه نمیداره
golmohammadi
04-06-2008, 10:31
اما من پول دارم ولي خودم عوض نميكنم
فكر ميكنين عاشقشم يا دوستش دارم ؟
اما من پول دارم ولي خودم عوض نميكنم
فكر ميكنين عاشقشم يا دوستش دارم ؟
شما دوستش داری، اگه یه روز ازش خسته نشی
آدم یه گشت که تو کلوپ گوشی های جدید میزنه از داشتن گوشی کا 800 احساس سرخورذگی میکنه!
امیدوارم تا تابستون یه بدجه ای برسه تا عوضش کنم
golmohammadi
04-06-2008, 19:00
آدم یه گشت که تو کلوپ گوشی های جدید میزنه از داشتن گوشی کا 800 احساس سرخورذگی میکنه!
امیدوارم تا تابستون یه بدجه ای برسه تا عوضش کنم
عوض كردن گوشي چندان سخت نيست فقط مشكل اينجاست كه امروز ميخري فردا نصف ميشه ...
واسه همين آدم زورش مياد كه گوشي گرون بخره
فکر کنم افت اصلی قیمت تو همون 2-3 ماه اول
اگه بعدش بخری بعد از افت قیمت دیگه کمتر آدام ناراحت میشه
ragbar12
07-06-2008, 01:59
بچه ها اين دكمه وسطي گوشي من رو به پايين دچار مشكل شده يعني هفت هشت بار كه رو به پايين ميزنم تازه به حركت ميفته!
بايد چيكار كنم؟
Hadi King
08-06-2008, 00:08
بچه ها اين دكمه وسطي گوشي من رو به پايين دچار مشكل شده يعني هفت هشت بار كه رو به پايين ميزنم تازه به حركت ميفته!
بايد چيكار كنم؟
مشكل از جوي استيك موبايلت هست برو تعويضش كن:11:
salam azizan man ye moshkeli daram unam ine ke vaghti fili ro bluetooth mikonam age ahang bashe bad mikhone va agar video bashe ba bazi video ha ghati mikone
albate na hamishe
moshkel az kojast?
fokoli_qaz
08-06-2008, 15:49
سلام
من یه مشکل داشتم
گوشی کا 800 من رو شب خاموش کردم صبح هر کاری کردم روشن نمی شه یعنی رو آرم سونی اریکسون گیر میکنه
ممنون میشم کمک کنید
hessam_sz
08-06-2008, 22:55
salam azizan man ye moshkeli daram unam ine ke vaghti fili ro bluetooth mikonam age ahang bashe bad mikhone va agar video bashe ba bazi video ha ghati mikone
albate na hamishe
moshkel az kojast?
مشكل از اينجاست كه كا800 با اكثر مموري ها سازگاري كامل نداره من 2 بار مموري را عوض كردم باز هم همين مشكل بود.
تغريبا راه حلي نداره ولي شما اول يك كپي از فايل هات بگير بعد مموري را format كن و دوباره فايل هات را بريز توش شايد درست بشه.
hessam_sz
08-06-2008, 22:56
سلام
من یه مشکل داشتم
گوشی کا 800 من رو شب خاموش کردم صبح هر کاری کردم روشن نمی شه یعنی رو آرم سونی اریکسون گیر میکنه
ممنون میشم کمک کنید
احتمالا بايد فلش بشه.
اول main خالي را فلش كن بعد اگر درست نشد فلش كامل كن.
djmoslemok
08-06-2008, 23:43
جي پي اس كا800 تبديل شده به كا810 رو چه جوري فعال كنم؟
hessam_sz
09-06-2008, 07:32
جي پي اس كا800 تبديل شده به كا810 رو چه جوري فعال كنم؟
چه فرقي داره؟
هردوش يكيه.بايد بري قسمت تنظيمات اس ام اس و area info بعدcell information را on كن.
fokoli_qaz
09-06-2008, 23:23
احتمالا بايد فلش بشه.
اول main خالي را فلش كن بعد اگر درست نشد فلش كامل كن.
مرسی ممنون
golmohammadi
11-06-2008, 21:57
مشكل از اينجاست كه كا800 با اكثر مموري ها سازگاري كامل نداره من 2 بار مموري را عوض كردم باز هم همين مشكل بود.
تغريبا راه حلي نداره ولي شما اول يك كپي از فايل هات بگير بعد مموري را format كن و دوباره فايل هات را بريز توش شايد درست بشه.
حسام من اين همه كا 800 ديدم هيچكدوم با مموري مشكل ندارند
سلام
من یه مشکل داشتم
ممنون میشم کمک کنید
از بابت شارژ مطمئني؟
hessam_sz
12-06-2008, 00:36
حسام من اين همه كا 800 ديدم هيچكدوم با مموري مشكل ندارند
من شخصا تو همين فروم ديدم كه چند نفر از اين مشكل برخوردار بودن پس اين يك مشكل ذاتي هست كه كا800 داره
farzad919
12-06-2008, 13:17
دوستان عزیز
من چند وقت پیش گوشی موبایلم ( k800 ) را توسط کابل یکی از دوستام که گوشیش ( K 810 ) هست به کامپیوتر وصل کردم بهد از چند ثانیه یک پیغامی آمد که مموری را فرمت کن. که من این کارو نکردم.
بعد از این اتفاق هر کاری می کنم وارد قسمت Application یا games بشم نمی تونم. ( این پیغام را میده : Operation failed ) هیچ Jar فایلی هم نه اجرا میشه نه نصب میشه.
مموری را فرمت کردم و گوشی را هم Master Reset کردم اما هنوز مشکل پا بر جاست .
میشه یک نفر راهنمایی کنه من چی کار کنم که قسمت Application موبایلم درست بشه!!!!!!
ممنون
golmohammadi
12-06-2008, 14:55
دوستان عزیز
من چند وقت پیش گوشی موبایلم ( k800 ) را توسط کابل یکی از دوستام که گوشیش ( K 810 ) هست به کامپیوتر وصل کردم بهد از چند ثانیه یک پیغامی آمد که مموری را فرمت کن. که من این کارو نکردم.
بعد از این اتفاق هر کاری می کنم وارد قسمت Application یا games بشم نمی تونم. ( این پیغام را میده : Operation failed ) هیچ Jar فایلی هم نه اجرا میشه نه نصب میشه.
مموری را فرمت کردم و گوشی را هم Master Reset کردم اما هنوز مشکل پا بر جاست .
میشه یک نفر راهنمایی کنه من چی کار کنم که قسمت Application موبایلم درست بشه!!!!!!
ممنون
اين مشكل تنها راه حلش فلش كردن هست
اگه خواستي فلش كني به كلوپ تبديل كا800 به كا810 مراجعه كن
هم ميتوني با فريمورهاي خود كا800 فلش كني
و هم ميتوني به كا810 تبديلش كني كه پچهاي بيشتري واسش پيدا ميشه
djmoslemok
12-06-2008, 21:05
چه فرقي داره؟
هردوش يكيه.بايد بري قسمت تنظيمات اس ام اس و area info بعدcell information را on كن.
كردم ولي نشد
و تو صفحه مشخصات منطقه نمياد
mrmostafa
12-06-2008, 21:20
برنامه براي كا 800 داريم كه فايل هاي swf رو نشون بده ؟؟
djmoslemok
12-06-2008, 23:58
من باتريه گوشي z530i را كه اصل هست را تو k800 خودم انداختم و دو روز كار كردم باهاش و بعد وقتي تو z530 انداختم مدت زمان شارژ بودنش اومده پايين و سريعتر شارژ تموم ميكنه
من مي خواستم بدونم اين دليش چيه ؟
در ضمن گوشيه من اكثر موقعه به پي سي وصله و در عين استفاده شارژ هم ميشه آيا اين كار باتري رو خراب ميكنه؟
ممنون ميشم روشنم كنيد
mkIANI_en
13-06-2008, 12:14
سلام دوست عزیز هنوز همچین برنامه ای برای کا800 ساخته نشده
فکر هم نکنم ساخته بشه
که اگه قرار بود ساخته بشه میشد سیمبین!
Hadi King
13-06-2008, 14:18
برنامه براي كا 800 داريم كه فايل هاي swf رو نشون بده ؟؟
سلام دوست عزیز هنوز همچین برنامه ای برای کا800 ساخته نشده
درسته همچين برنامه اي نيست !:11:
فکر هم نکنم ساخته بشه
که اگه قرار بود ساخته بشه میشد سیمبین!
براي K750 ميشه ولي بايد فريمور اين گوشي K750 رو كه خيلي قديمي هستش روي گوشي بريزي تا اين فايل ها رو بخونه!!!:18:
سلام گوشيه من از اول كه خريدم (يك سال پيش) صداي پخش مكالمه اش حين تماس كم بود اين اواخر صداش روز به روز كمتر ميشه بطوريكه تو خيابون تقريبا صداي طرف مقابل و نمي شنوم اينم بگم كه گوشم سالمه!!! مشكل گوشيم حل ميشه چيكارش بايد بكنم شنيدم كه اين مشكل همه كا800 هاست؟
با عرض سلام به دوستان و اساتید
آقا من جدیدا یه K810 خریدم و چون دیدم که ساختار کلی فرقی با K800 نداره گفتم اینجا بگم و سوالم رو بپرسم
آقا قضیه اینه که می خوام ببینم هک گوشی K810 چه جوریه چون اصلا اطلاعاتی در مورد هک ندارم و اصولا از آیکونهای تکراری منوی اصلی سونی اریکسون خسته شدم و قصد دارم هم اونها رو عوض کنم و هم اینکه یه فکری به حال صدای فوق العاده ضعیف K810 بکنم
Setool یا روش های قدیمی رو هم یه نگاه انداختم ولی تاپیک جامع یا گام به گام تصویری ندیدم.
لطف کنید راهنمایی کنید بروبکس.ممنون :10:
arashlive63
13-06-2008, 21:40
fسلام خدمت اساتید محترم
گوشیم k800 R1KG001 هست ، میخاستم پچ quick_access رو روی گوشی با setool2lite فلش کنم ، فکر کردم فلش تموم شده و stop رو زدم این پیغام رو داد :
VKP script loaded OK. Lines: 1637
Abort all operations.
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $44140000
New block #0001 added: $45C40000
New block #0002 added: $45C80000
Blocks selected OK. Reading blocks: 3
Block @ $44140000 read error. Have only: 00000000 bytes
loader refused shutdown, remove and insert battery !
Elapsed:623 secs.
بعد از اون دیگه گوشی روشن نمیشه و هنگامی به سیتول وصلش میکنم این پیغام رو میده :
set_gdfs_props failed, exiting
از gdfs هم بک آپ گرفتم ، ولی موقعی که میخام اون رو دوباره بریزم رو گوشی وصل نمیشه و این پیغام رو مبده :
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
از اساتید میخام کمک کنند
13-06-2008, 21:42
fسلام خدمت اساتید محترم
گوشیم k800 R1KG001 هست ، میخاستم پچ quick_access رو روی گوشی با setool2lite فلش کنم ، فکر کردم فلش تموم شده و stop رو زدم این پیغام رو داد :
VKP script loaded OK. Lines: 1637
Abort all operations.
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $44140000
New block #0001 added: $45C40000
New block #0002 added: $45C80000
Blocks selected OK. Reading blocks: 3
Block @ $44140000 read error. Have only: 00000000 bytes
loader refused shutdown, remove and insert battery !
Elapsed:623 secs.
بعد از اون دیگه گوشی روشن نمیشه و هنگامی به سیتول وصلش میکنم این پیغام رو میده :
set_gdfs_props failed, exiting
از gdfs هم بک آپ گرفتم ، ولی موقعی که میخام اون رو دوباره بریزم رو گوشی وصل نمیشه و این پیغام رو مبده :
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
از اساتید میخام کمک کنند
باطري رو در بيار دوباره جا بزن امتحان كن...:11:
arashlive63
13-06-2008, 21:46
دوست من این کارا رو کردم ولی هیچ خبری نیست
Hadi King
13-06-2008, 21:51
دوست من این کارا رو کردم ولی هیچ خبری نیست
دوست عزيز اگه ميتوني يه بار Main تنها رو روي گوشيت فلش كن...:11:
arashlive63
13-06-2008, 21:56
ممنون
این کار رو میکنم وجوابش رو اعلام میکنم
golmohammadi
13-06-2008, 21:58
سلام گوشيه من از اول كه خريدم (يك سال پيش) صداي پخش مكالمه اش حين تماس كم بود اين اواخر صداش روز به روز كمتر ميشه بطوريكه تو خيابون تقريبا صداي طرف مقابل و نمي شنوم اينم بگم كه گوشم سالمه!!! مشكل گوشيم حل ميشه چيكارش بايد بكنم شنيدم كه اين مشكل همه كا800 هاست؟
صداي مكالمه K800 مناسب و بسيار شفاف هست
شما آكواستيك X800 را بريزي مشكلت براي هميشه حل خواهد شد
با عرض سلام به دوستان و اساتید
آقا من جدیدا یه K810 خریدم و چون دیدم که ساختار کلی فرقی با K800 نداره گفتم اینجا بگم و سوالم رو بپرسم
آقا قضیه اینه که می خوام ببینم هک گوشی K810 چه جوریه چون اصلا اطلاعاتی در مورد هک ندارم و اصولا از آیکونهای تکراری منوی اصلی سونی اریکسون خسته شدم و قصد دارم هم اونها رو عوض کنم و هم اینکه یه فکری به حال صدای فوق العاده ضعیف K810 بکنم
Setool یا روش های قدیمی رو هم یه نگاه انداختم ولی تاپیک جامع یا گام به گام تصویری ندیدم.
لطف کنید راهنمایی کنید بروبکس.ممنون :10:
همه اين كارها با setool امكانپذير هست
تعويض منو و آيكونها و درايو صدا و درايوهاي ديگه و خيلي چيزهاي ديگه
تازه با اومدن پچها كه گوشيها خيلي متحول شدند
فقط هر كدوم يه جايي داره و بايد بري اونجا را مطالعه كني و يا درخواست بدي
مثلا درايو صدا در اينجا :
و يا پچها در اينجا :
golmohammadi
13-06-2008, 22:12
استفاده از برق Usb كامپيوتر براي شارژ گوشيهاي ليتيمي حتي براي بارهاي مكرر ضرري نداره
اما اگه خواستي ميتوني اين قابليت را از منوي سرويس غير فعال كني
دليل خراب شدن باطري شما فكر كنم اين هست كه با شارژر K800 شارژش كردي
و چون جريان شارژر K800 بيشتر از Z530 هست به باطري آسيب رسونده
Hadi King
13-06-2008, 22:21
و چون جريان شارژر K800 بيشتر از Z530 هست به باطري آسيب رسونده
اين تايپك كجا بود من نديدم 100% اين حرف اسماعيل درسته اگه من بودم همينو ميگفتم:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.