مشاهده نسخه کامل
: كلوپ K790-k800-k810
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
bineshan
11-02-2007, 16:39
ک800 هم شد گوشی 66 خزه کلاسش از این بالاتره
اقا احمد با چه منطقي شما اين گوشي رو همسطح به قول خودتون 66 خز مي دونيد شما كه دم از منطق مي زنيد
منتظر جوابت هستم اگر جوابت قانع كننده نبود مجبور ميشم ...... پس درست صحبت كن و با دليل
S!N!STeR
11-02-2007, 21:50
چیه بابا همتون قاطی کردید خل شدیدا جنبه شوخیم نداریدا شماکه میگید ک800 از ن73 بهتره چیه اسمت snفلان تو بیا نقص ایتو ثابت کن بگو چرا بهتره ده بگو دیگه از روی زور حرف نزنید منطقی باشید
با سلام
1. شوخی هم حدی داره.:angry:
2. من که نگفتم K800 از N73 بهتره که حالا بخوام ثابتش کنم
تو هی مسخره کردی و گفتی N73 از K800 بهتره. حالا ثابت کن.:evil:
Nabakhshoode
12-02-2007, 01:10
این یارو احمده چی گفت Lol ؟ خودشم نفهمید !
bineshan
12-02-2007, 01:58
اينو مي پسنديد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bineshan
12-02-2007, 02:04
راست مي گن قسمت فلزي بالاي گوشي كه دوربين رو پوشونده حالت خميده داره و كاملا مسطح نيست؟
bineshan
12-02-2007, 02:10
داخله يه مقاله در مورد اين گوشي اين طور نوشته بود كه حفاظ دوربين پشت گوشي خيلي زود شل ميشه
و گرد و خاك به طور عجيبي در زير شيشه قاب گوشي جمع ميشه و عيبي كه پست بالا بهش اشاره كردم
واقعا برام عجيب بود
bineshan
12-02-2007, 02:18
همچنين اشاره كرده بود كه كادر صفحه lcd گوشي به يك سمت در اكثر گوشي ها انحراف داره
خيلي خيلي عجيبه
bineshan
12-02-2007, 02:27
خوب دقت كنيد فكر كنم درست باشه اين حرف
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).jpg
bineshan
12-02-2007, 02:34
bineshan
12-02-2007, 02:41
كسي نياد ما رو بگيره زير كتك اينا رو تو يه ماهنامه نوشته بود
اگه خواستين ادرسه اين مجله رو مي دم برين .........
bineshan
12-02-2007, 02:45
bineshan
12-02-2007, 02:55
قابل توجه همه دوستان كه در قسمت شيك ساز ترين كمپاني گوشي نظر داده بودن
واقعا كدوم گوشيو پيدا ميكنيد اين همه عكس خوش تيپ داشته باشه
Dr.Afzali
12-02-2007, 02:56
واقعا بعضيها بايد يكسر بيا پيش همكارانم يك چكاپ كامل از مغزشون داشته باشند.من نميدونم اين نوكيا اين طرفدارهاشو از كجا و با چه قيمتي خدمت ميگيره.احمد بوقي چند ميگيري؟جواب دوستمون (S!N!STeR) رو ندادي.
جناب ahmad1364 عزیز
لطفا از دیکته درست و صحبت های بر مبنا علمی پست ارسال کنید
اینجا هیچ کسی حق توهین رو نداره
تاپیک اصلاح شد
amin_metal1370
12-02-2007, 20:41
جناب ahmad1364 عزیز
لطفا از دیکته درست و صحبت های بر مبنا علمی پست ارسال کنید
اینجا هیچ کسی حق توهین رو نداره
تاپیک اصلاح شد
مافیا جان چه خوب شد سری به ما فقیر فقرا هم زدید! ;)
ahmad1364
13-02-2007, 01:06
ببین دوست من تو این تایپیک مثل اینکه کسی هوای کسی رو از لحاظ ادب نداره میدونی چرا به خاطر اینکه کسی نمیشناستشون خود من نه با کسی مشکل دارم اگرم چیزی خارج از ادب گفتم که موجب رنجشتون شد معذرت میخوام ولی اینو بدونید از هیچ کسی نمیترسم لازم باشه همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید میتونید اینو در تایپیک های قبلی دوستانم ببینید هرچند چه دوستی در هر حال اینو بگم که کرم از درخته از من نیست
bineshan
13-02-2007, 11:25
ببین دوست من تو این تایپیک مثل اینکه کسی هوای کسی رو از لحاظ ادب نداره میدونی چرا به خاطر اینکه کسی نمیشناستشون خود من نه با کسی مشکل دارم اگرم چیزی خارج از ادب گفتم که موجب رنجشتون شد معذرت میخوام ولی اینو بدونید از هیچ کسی نمیترسم لازم باشه همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید میتونید اینو در تایپیک های قبلی دوستانم ببینید هرچند چه دوستی در هر حال اینو بگم که کرم از درخته از من نیست
بابا تو ديگه كي هستي
دوست من كوتاه اومدن بعضي مواقع هم خوبه نه از لحاظ ترس بلكه نشون دهنده شعور طرفه
amin_metal1370
13-02-2007, 19:33
همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید
دوست من مگه بنده چیزی خلاف ادب گفتم که اینجوری جواب میدید؟ در تکمیل حرف دوستمون bineshan باید بگم یک حدیث هست که میگه:«گذشت و بخشیدن در اوج قدرت بزرگ ترین پیروزی است.»
Saman_Figo
13-02-2007, 23:26
سلام
من از يكي از دوستام شنيدم كه چند تا كد واسه k800 هستش كه بزني هم صداش و هم
چند چيز ديگش بهتر مي شه.
كسي اون كدهارو داره؟؟؟
Dr.Afzali
14-02-2007, 03:51
در اين مواقع و درمقابل اين انسانها كه قرار ميگيره و برخورد ميكنه بسي اهي از دل بر آيد و گويد فرهنگ هم خوب چيزيه.كاش همه داشتن.خدايا به بعضيها فرهنگ بده و به منم اوني كه خودت ميدوني(خصوصيه)
به طرف یه بار حرف منطقی بزنی باید بگیره موضوع رو
نه رو قدرت نمایی بنده و دیگران حرف رو متوجه شه
اینجا انجمن موبایل هست نه انجمن کل کل و توهین
ahmad1364 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اخراج شد
S!N!STeR
14-02-2007, 12:46
به طرف یه بار حرف منطقی بزنی باید بگیره موضوع رو
نه رو قدرت نمایی بنده و دیگران حرف رو متوجه شه
اینجا انجمن موبایل هست نه انجمن کل کل و توهین
ahmad1364 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اخراج شد
خیلی ممنون از اقدام سریع شما مافیا جان. :cool:
امیدوارم از این به بعد در این تاپیک به مباحث مورد نظر پرداخته شود.
موفق باشید;)
S!N!STeR
14-02-2007, 13:07
بچه ها K800 دوباره داره گرون میشه
امروز دوباره رسید به مرز 400 تومن= 395000
سلام حاجی این احمد1364 واسه چی اخراج شد
amin_metal1370
14-02-2007, 16:35
بچه ها K800 دوباره داره گرون میشه
امروز دوباره رسید به مرز 400 تومن= 395000
بابا این بازار ایران رو باید بگذاریم در کوزه آب بخوره...من خودم تابستون یه 3250 خریدم 325 تومن یک هفته بعد شد 310 تومن.خیلی افتضاحه.این وسط خریدار های بدبخت باید بسازن و بسوزن.
amin_metal1370
14-02-2007, 16:38
سلام حاجی این احمد1364 واسه چی اخراج شد
به این دلیل:
..ولی اینو بدونید از هیچ کسی نمیترسم لازم باشه همتونو میشورم میذارم کنار پس خودتون رعایت ادب کنید میتونید اینو در تایپیک های قبلی دوستانم ببینید ..
این نقل قول از جناب Ahmad1364 هست.دیگه خودتون قضاوت کنید...
bineshan
15-02-2007, 11:48
تكاور مشكوك مي زني تو.......؟ بگذريم
من تصميم گرفتم كه اين گوشي رو بخرم به نظر شما از چه گارانتي بگيرم يا اصلا گارانتي خوبه يا نه؟
اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم بايد چيكار كنم
موفق باشيد
ها چه مشکوکی فکر کردی من اونم آره من اونم اومدم نفستو بگیرم که موجب اخراج من شدی
امروز یه K800 برنزی برای خواهرم خریدم، 375 هزارتومن. عجب چیزیه، کیفیت مواد و ساختش عالیه. خیلی ظریفه و کلا آدم از کارکردن باهاش لذت میبره. یعنی غیر اسمارت فون فقط K800. البته این اسمارت فونها هم دردسر زیاد دارن. لطفا اینجا رو بخونین... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست 27.
نظر شما چیه؟
bineshan
16-02-2007, 00:33
بالاخره گارانتي خوبه يا نه؟
چه مشكلاتي ممكنه بوجود بياد اگه گارانتي نباشه؟
منتظر جوابتون هستم
مي خوام برم اين گوشي رو بگيرم
S!N!STeR
16-02-2007, 11:54
بالاخره گارانتي خوبه يا نه؟
چه مشكلاتي ممكنه بوجود بياد اگه گارانتي نباشه؟
منتظر جوابتون هستم
مي خوام برم اين گوشي رو بگيرم
به نظر من هیچ فرقی نداره
سیتادل که گندشونه مثلا چی کار میکنه فقط از نظر رجیستر مطمئنه که اونم خودت به راحت میتونی در مورد گوشی های بدون گارانتی امتحان کنی و ازش مطمئن بشی
یا فوق فوقش گوشیت قاطی کنه (عمرا) واست فلشش کنن که اونم با 6-7 تومن میتونی فلشش کنی
در کل نمی ارزه که به خاطر گارانتی 30-40 تومن اضافه پول بدی( سیتادل اینجوری .گارانتی های دیگه هم که کاغذ هاش بیرون ریخته ، بنابراین هیچ ارزشی ندارن. )
پیشاپیش بهت تبریک میگم :biggrin: من خودمم تا 2 ماه دیگه میگیرم.:laughing:
موفق باشید.
bineshan
16-02-2007, 12:12
ممنون عزيز
بايد از چي مطمئن بشم؟
S!N!STeR
16-02-2007, 12:42
ممنون عزيز
بايد از چي مطمئن بشم؟
فقط از همین نظر که رجیستر باشه
ومحتویات داخل جعبه درست و کامل باشه( من خودم اطلاعی از محتویاته داخلش ندارم ولی میتونی از کسایی که این گوشی رو دارن بپرسی مثل: R@R#M@N )
saeed8769
17-02-2007, 08:25
سلام . چطور میشه منوی فارسی به k800i اضافه کرد ؟؟؟ آیا از طریق آپدیت کردن اینترنتی امکان داره؟
bineshan
17-02-2007, 22:12
ما بالاخره اين گوشي رو گرفتيم
من زياد توجه نكردم موقع خريد
تو جعبه گوشي cd نداره نه؟
محتویات جعبه K800
1- گوشی
2- باتری
3- هدست استریو
4- بند چرمی
5- شارژر
6- CD
7- کابل USB
8- دفترچه راهنما
هر کدوم که کمه، حتما از فروشنده بخواه. در ضمن مبارکه...;)
bineshan
17-02-2007, 23:05
جدي cd هم داره؟
شما خودتون گرفتيد؟
Dr.Afzali
18-02-2007, 04:20
بله دوست من سيدي هم داره كه توش درايورهاي لازم براي نصب كابل هست.و يكسري چيزهاي ديگه .البته رايتيش هم توي بازار ميتوني گير بياري با اينكه اصليش حق شماست كه از خود فروشگاه بخواهي.در ضمن با گارانتي گرفتي يا بدون گارانتي؟من خودم بدون گارانتي گرفتم و نه يكبار هنگ كرده و نه آخي گفته.حال كن با گوشيت
حتما ببینید- بالاخره تکلیف مبارزه K800 و N73 روشن شد:
S!N!STeR
18-02-2007, 14:58
آقا مبارکه( شیرینی یادت نره :laughing: )
راستی بالاخره چند گرفتی؟( با گارانتی یا نه)
موفق باشید.;)
bineshan
19-02-2007, 00:38
مرسيs!n!ster جان
با گارانتي سيتادل 430 تومن
ولي ضد حال خوردم كه cdتوش نبود مسخرس به خدا اين مملكت ما
زنگ زدم نمايندگي مي گن چون ما تحريم امريكا هستيم cdها ارجينال امريكا هستش اون طرف اب برشون مي دارن
ميگه برين خودتون كپيشو پيدا كنيد
اخه.....بهتره ادامه ندم الان هر چي ميرسه به دهنم مياد ميگم
واقعا تو ذوق مباركمون خورد
موفق باشيد
به اميد تحريم هاي بيشتر
rezadaewoo1
19-02-2007, 09:25
تاييد ميكنيم.
سلام بينشان جان
بلاخره ك800 گرفتي
مباركه
تو جعبش سي دي هم هست
به نظر من نمايندگي بهت چرت و پرت گفته
آخه آمريكا حاضره سي دي گوشي چيني رو اورجينال رايت كنه؟
علت نگذاشتن CD توي جعبه توسط سيتادل:
چون k800 رو وقتي كه وصل ميكني به كامپيوتر ودر حالت انتقال فايل(file transfer ) قرارش ميدي بعداز چندبار كه اين كار رو كردي گوشي هنگ ميكنه واحتياج به فلش كردن پيدا ميكنه(البته با firmware فعلي) ودراصل براي اين كار بايد وقتي گوشي خاموش اين كار رو انجام بدي (البته فعلا) و سيتادل هم براي جلوگيري از سرازير شدن همه گوشي ها براي فلش مجدد اين كار رو انجام داده.
واين بود تجارب من وجوابهايي كه از يكي پرسنل پارس الرمس گرفتم.
من خودم سيتادلشو گرفته بودم كه cd توش نبود وخودم رفتم pc suite وبقيه چيزهاش رو از سايت sony ericsson دان كردم واين تجارب را به دست آوردم و حالا اونها رو به شما ارائه دادم.
bineshan
22-02-2007, 18:16
با تشكر از
R@R#M@N
و mk81
مجبوريم ما هم cdرو گير بياريم
bineshan
22-02-2007, 18:27
mk81جان اگه لينك دانلودشو برا ما هم بذاري اگه cdگيرمون نيومد ما هم بدانلوديم
bineshan
22-02-2007, 18:40
R@r#m@n جان اين گوشي تا حالا مشكلي برات ايجاد نكرده؟
PC suite 2.0.53 :
update service setup 2.6.11.7 :
MK81
masoud khan
23-02-2007, 14:59
دوستان سلام
من هم بالاخره بعد از کلی وب گردی واین دل اون دل کردن میخواهم این گوشی رو بخرم
فقط یه مطلب با توجه به نزدیک ایام نوروز بهتر الان بگیرم یا بعد از عید
از نظر قیمت عرض میکنم
لطفا منو راهنمایی کنید بعد این مموری روش چند هست
و یه سوال دیگه فرقش با این k810 چیه
bineshan
24-02-2007, 10:45
ممنون mk81جان
bineshan
24-02-2007, 10:52
مسعود خان از من ميشنوي بگير اگه بخواي منتظر k810بشيني حالا حالا ها بايد صبر كني تا بياد بعد قيمتش بياد پايين بعد يه گوشي جديد تر مياد بعد......اين رشته سره دراز دارد....
Dr.Dolfin
24-02-2007, 18:41
من نمیدونم بحث شما چیه؟قصد توهین ندارم من خودم طرفدار سونی اریکسون بودم ولی ان73 از همه نظر از کا800 بالا تره جز تووی سرعت که تازه چون یه سیستم عامل قوی(سیمبین 9.1)روش نصبه.
masoud khan
24-02-2007, 18:48
مسعود خان از من ميشنوي بگير اگه بخواي منتظر k810بشيني حالا حالا ها بايد صبر كني تا بياد بعد قيمتش بياد پايين بعد يه گوشي جديد تر مياد بعد......اين رشته سره دراز دارد....
بینشان جان ممنون
ولی یه سوال دیگه هم داشتم رم همراهش چند مگ هست چون توی سایتها فقط نوشته دارد
amin_metal1370
25-02-2007, 13:27
ای بابا اینجا مثلاً کلوپ کا 800 هستا!!تازه کا810 که هنوز به بازار نیومده.
masoud khan
26-02-2007, 04:51
سلام دوستان
از عزیزانی که k800 رو خریداری کردن یکی لطف کنه بگه رم همراه گوشی چند مگ هست
ببين داداش همه سئوالات رو يهو بگو واينقدر تاپيك رو الكي سر كار نزار :
ضمنا روي k800 رمي وجود نداره و بايد خودت بخري.
عزيزم راضي شدي ديگه بس كن : توام با اين گوشي خريدنت.
S!N!STeR
26-02-2007, 13:54
سلام دوستان
از عزیزانی که k800 رو خریداری کردن یکی لطف کنه بگه رم همراه گوشی چند مگ هست
اصلا تو جعبه ی گوشی رم وجود نداره ( حافظه داخلی = 64 مگ )
منم یه سوال برام پیش اومد: آیا K800 فقط مموری M2 می خوره یا Stick due هم میخوره؟؟؟
Just M2..............only M2
چيز ديگه اي هم نمي خوره
قيمت:
512 سوني : 37000 تومان
512 سن ديسك: 29000 تومان
1 گيگ سوني: 53000 تومان
bineshan
26-02-2007, 15:43
دكتر جان اول بذار جا پات مشخص بشه بعد كل كل رو شروع كن اينجا درو پيكر داره كسي در مورد n73 صحبت نكرده
چند پيام به دوستاني كه k800 دارند :
1.اولا با اين n73 اي هاي بي خانمان كه مثل اينكه يا تاپيك ندارند يا تو تاپيكشون راهشون نميدن كاري نداشته باشيد وباهاشون كل كل نكنيد.
2.بابا چرا خودمون داريم گوشيمون رو جواد ميكنيم و به هر تازه به دوران رسيده اي پيشنهاد خريدش رو ميديم و ازش كلي تعريف ميكنيم بابا ولشون كنيد بزاريد هركاري دوست دارند بكنند : مگه عاقبت k750 رونديديد.
3.وتازه هر كي ام از گوشيتون پرسيد فقط همين رو بگيد : اي بدك نيست............بابا خودتون رو عشقه بريد حال كنيد
amin_metal1370
26-02-2007, 19:14
بابا چرا خودمون داريم گوشيمون رو جواد ميكنيم و به هر تازه به دوران رسيده اي پيشنهاد خريدش رو ميديم و ازش كلي تعريف ميكنيم بابا ولشون كنيد بزاريد هركاري دوست دارند بكنند : مگه عاقبت k750 رونديديد.
هرچیزی رو که برای خودت می پسندی برای دیگران هم بپسند
bineshan
26-02-2007, 20:18
چند پيام به دوستاني كه k800 دارند :
1.اولا با اين n73 اي هاي بي خانمان كه مثل اينكه يا تاپيك ندارند يا تو تاپيكشون راهشون نميدن كاري نداشته باشيد وباهاشون كل كل نكنيد.
2.بابا چرا خودمون داريم گوشيمون رو جواد ميكنيم و به هر تازه به دوران رسيده اي پيشنهاد خريدش رو ميديم و ازش كلي تعريف ميكنيم بابا ولشون كنيد بزاريد هركاري دوست دارند بكنند : مگه عاقبت k750 رونديديد.
3.وتازه هر كي ام از گوشيتون پرسيد فقط همين رو بگيد : اي بدك نيست............بابا خودتون رو عشقه بريد حال كنيد
اينم حرفيه
amin_metal1370
26-02-2007, 20:18
ویرایش شد توسط خودم
bineshan
26-02-2007, 20:42
k800 مثله اينكه ناياب شده و تو بازار نيست و قيمتش بالا رفته
احتكار كه ميگن اينه......
به اميد تحريم هاي بيشتر
سلام آقا امين تنگ اسمت زدي metal ولي داري توي اين تاپيك شعر نو مي گي .......................عجب............
amin_metal1370
26-02-2007, 22:12
سلام آقا امين تنگ اسمت زدي metal ولي داري توي اين تاپيك شعر نو مي گي .......................عجب............
بله متال زدم به چند دلیل:
1-امکان ایجاد یوزر بدون این حرف(البته اونی که من می خواستم)نبود
2-من متال رو به معنای واقعی کلمه(=فلز)استفاده کردم و اصلاً از سبک متال در موسیقی خوشم نمی آد(فکر می کنم پست هایی که تا به حال دادم و امضام کاملاً این موضوع رو روشن می کنن).
masoud khan
27-02-2007, 06:16
سلام دوستان
میدونم این تایپیک تخصصی نمیخواهم بحث را بندازم ولی این پست رو به من ببخشید
جناب اقای mk81 شما که به من ایراد میگیری یه بار پستهامو خوندی
این پست شما شماره 306
....ببين داداش همه سئوالات رو يهو بگو واينقدر تاپيك رو الكي سر كار نزار :
ضمنا روي k800 رمي وجود نداره و بايد خودت بخري.
عزيزم راضي شدي ديگه بس كن : توام با اين گوشي خريدنت.....
حال پستهای منو یه بار دیگه بخون بعد قضاوت کن
1- پست اول شماره 299
دوستان سلام
من هم بالاخره بعد از کلی وب گردی واین دل اون دل کردن میخواهم این گوشی رو بخرم
فقط یه مطلب با توجه به نزدیک ایام نوروز بهتر الان بگیرم یا بعد از عید
از نظر قیمت عرض میکنم
لطفا منو راهنمایی کنید بعد این مموری روش چند هست
و یه سوال دیگه فرقش با این k810 چیه .....
2- پست شماره 303
...بینشان جان ممنون
ولی یه سوال دیگه هم داشتم رم همراهش چند مگ هست چون توی سایتها فقط نوشته دارد....
3- پست شماره 305
....سلام دوستان
از عزیزانی که k800 رو خریداری کردن یکی لطف کنه بگه رم همراه گوشی چند مگ هست...
خوب حال خودت همه رو یه جا بخون دوباره قضاوت کن
ببخشید وسط بحث تخصصی این پست رو زدم
bineshan
27-02-2007, 10:43
مسعود خان تو درست ميگي
mk81يكم تند رفتي اينجا مخصوص پرسيدن سواله حالا به بزرگي همديگر رو ببخشيد
bineshan
27-02-2007, 11:13
اين هم يه برسي كلي از اين گوشي
سونی اریکسون بیشتر بر کارآیی گوشی های خود تکیه دارد و اندازه آنها خیلی هم مهم نیست. K800 یک دوربین است و گوشی های این که به آنها لقب دوربین داده می شود، گوشی هایی هستند که دارای دوربین دیجیتالی می باشند.
امروزه ما بیشترین درجه وضوح را در تصاویر گوشی های دوربین دار می بینیم. این گوشی ها خصوصیاتی مشابه با یک دوربین عکاسی کامل منجمله فلاش xenon و فوکوس اتوماتیک دارند البته گوشی های مالتی مدیا جدید نوکیا حتی زوم بصری نیز دارند. اهمیت کاربردهای دوربین گوشی های موبایل رو به افزایش است و نزاع بر سر دستگاه های مالتی مدیا ادامه دارد. دستگاهی که عکس های عالی بگیرد، فیلم های با کیفیت بالا ضبط کند، دارای پخش کننده موسیقی با کیفیت باشد، دستگاهی که بتوان در اینترنت جستجو و با آن بازی کرد، بوسیله آن کارهای روزانه خود را برنامه ریزی و زمانبندی کرد. البته هیچ گوشی کامل و بی عیبی وجود ندارد و اینجاست که برای خرید گوشی به مشکل بر خواهید خورد.
اکنون به بررسی گوشی سونی اریکسون K800 که گام بزرگی در مسیر دستگاه های مالتی مدیا برداشته است، می پردازیم. از خصیصه های این گوشی می توان به پشتیبانی GPRS و UMTS، اسلات کارت حافظه، دوربین 2/3 مگاپیکسلی همراه با فوکوس اتوماتیک و فلاشxenon ، Mp3 Player بی نظیر، پشتیبانی بلوتوث و رادیو FM اشاره کرد.
این گوشی با دو ورژن تولید شده است، یکی مدل K800 و K790. تفاوت بین این دو مدل این است که K800، ارائه دهنده پشتیبانی 3G UMTS و دوربین VGA برای مکالمه ویدویی است اما پشتیبانی EDGE ندارد در حالیکه K970 پشتیبانی EDGE دارد.
ساختمان
طراحی K800 همانند دیگر گوشی های سری K است. ظاهری بسیار زیبا دارد و تنها نیم سانتی متر از مدل K750 بزرگتر است اگرچه در نگاه اول بسیار بزرگتر از K750 به نظر می رسد.
K800 ساختمانی کاملاً قابل اطمینان دارد و سزاوار تعریف و تمجید است.
K800 ابعادی معادل 22×47×105 میلی متر و وزنی معادل 115 گرم دارد. قابل ذکر است که ابعاد مدل K750 برابر با 5/20×46×100 میلی متر و وزنش 99 گرم است.
این گوشی در دو رنگ مشکی و قهوه ای موجود می باشد. در قسمت بالای گوشی دو عنصر نقره ای که کلید نرم هستند، تعبیه شده است و منفذه اسپیکر در بین این دو واقع شده است. یک دوربین VGA برای تماس های ویدیویی در سمت راست این اسپیکر قرار دارد. البته K790 فاقد این دوربین می باشد.
صفحه نمایشTFT ، QVGA این گوشی بوسیله یک فریم آینه ای احاطه شده است. زمانی که صفحه نمایش خاموش است، تمام سطح آن یکنواخت است و اثر انگشت روی آن باقی می ماند و دائماً نیاز به تمیز کردن دارد. دیگر قسمت های گوشی این مشکل را ندارد.
در قسمت چپ گوشی، اسلات کارت حافظه Stick Micro (M2) که بوسیله یک درپوش پلاستیکی محافظت می شود، قرار گرفته است یکی از مزیت های این اسلات کارت این است که بدون جابجا کردن باتری یا خاموش کردن گوشی، قابل جابجایی است. کارت M2 یکی از انواع جدید کارت حافظه است که در سپتامبر 2005 بوسیله سونی ارائه شد و در بازار به ندرت یافت می شود. این نوع کارت حافظه به دلیل اندازه کوچکش (15×5/12 میلی متر) منحصر به گوشی های موبایل است که سازگار با کارت های حافظه Stick Pro است و می توان آن را در منفذه حافظه Stick Pro در یک نت بوک یا یک ریدر کارت PCقرار داد.
در سمت چپ یک کلید Play/Stop برای پخش کننده موسیقی وجود دارد و با فشار آن پخش کننده موسیقی شروع به پخش آخرین لیستی که به گوش داده اید، می کند. در قسمت بالایی زمینه گوشی لیستی از خواننده و نام آهنگ ظاهر می شود که کاملاً مشابه با مدل K750i و سری W سونی اریکسون است. با فشار مجدد بر روی این دکمه پخش کننده موسیقی خاموش می شود.
در سمت راست گوشی یک کلید دو منظوره دوربین قرار گرفته که میانبر کاربردهای دوربین است و پورت مادون در زیر این کلید تعبیه شده است. در قسمت بالایی همین سمت دو دکمه کنترل کننده میزان صدا قرار دارد که برای زوم دوربین نیز استفاده می شود. در قسمت بالای گوشی دکمه On/Off تعبیه شده است که در حالت آماده فشار بر روی آن، مینابر منو را برای روشن کردن صدا، قفل کردن صفحه کلید و تغییر پروفایل زنگ ارائه می دهد.
در قسمت پایینی گوشی پورت USB، شارژ کننده باتری و محل اتصال هدست استریو و در سمت چپ آن روزنه بند رکاب دور گردن وجود دارد.
پوشش پشتی K800 از پلاستیک مات مشکی رنگ ساخته شده است. لنزهای دوربین نیز بوسیله یک پوشش نقره ای محافظت می شود. فلاش xenon دوربین دیجیتالی گوشی، در سمت چپ لنزهای دوربین تعبیه شده است. این فلاش در واقع درقسمت بالایی لنز دوربین زمانی که آن را به صورت افقی در دست می گیرد، قرار گرفته است. حرکت دادن قسمت کشویی محافظ دوربین، کاربردهای آن را در اختیار شما می گذارد. البته زمانی که این پوشش را کنار نزده اید، برای استفاده کاربردهای دوربین یک اخطار شما را از این موضوع آگاه می سازد. یک آینه برای سهولت در عکس گرفتن از خود در زیر لنز دوربین هنگامی که آن را به صورت عمودی در دست می گیرد، وجود دارد.
K800 به راحتی در دست جای می گیرد و کاملاً تعادل دارد و طراحی زیبای آن جذب کننده است. پوشش پشتی آن سبب شده که هنگامی که روی میز قرار می گیرد کمی متمایل شود.
باتری
پوشش باتری در قسمت پشتی گوشی قرار گرفته است. این باتری از نوع 900 mAh Li-Polymer می باشد و بنا به گفته سازنده آن تأمین کننده 350 ساعت حالت آماده و 2 ساعت و نیم زمان مکالمه در شبکه های UMTS و 7 ساعت و نیم در شبکه های GSM را دارد.
پوشش باتری بوسیله حرکت کشویی به راحتی باز می شود. جایگاه سیم کارت در زیر باتری است و رایج برای مدل های سونی اریکسون است البته هنگام گذاشتن راحت جا می افتد اما در زمان برداشتن کمی مشکل است. از ساختمان K800 در هنگام استفاده هیچ صدایی ساطع نمی شود.
صفحه کلید
نور پیش زمینه صفحه کلید به رنگ ارغوانی است اگرچه کمی غیر معمول است اما یکی از بهترین هاست. اولین مشکلی که با آن مواجه خواهید شد صفحه کلید ویژه گوشی است که طرز استفاده از آن واقعاً مشکل است. کلیدها پلاستیکی هستند و در حالت افقی راحت تر قابل تشخیص هستند تا حالت عمودی. کلیدهای اطراف دکمه Joystick تاحدی نامناسب هستند و به سبب اینکه تمایزی بین آنها وجود ندارد بدون نگاه کردن، نمی توانید از آنها استفاده کند. تمام کلیدها تا حدی کوچک هستند و کار کردن با آنها حتی برای خانم ها نیز مشکل است در عوض Joystick عکس العمل خوبی دارد و بسیار دقیق است.
هدایت منو بوسیله دکمه Joystick صورت می گیرد و شبیه به مدل قبلی سونی اریکسون می باشد. در هر دو طرف Joystick دو کلید نرم و کلید C و کلید Back قرار دارند. دو کلید کوچک میانبر هم در چپ و راست در شکاف بین کلید ها وجو دارند که یکی از آن برای جستجو و دیگری منو را فعال می کند.
صفحه نمایش
صفحه نمایش K800 از نوع TFT و 2 اینچی همراه با 262 هزار رنگ و درجه وضوح QVGA 240×320 پیکسلی می باشد. این صفحه نمایش بسیار عالی است و رنگ ها کاملاً روشن و واضح هستند. صفحه نمایش K800 در مقایسه با مدل K750 بهتر است. این صفحه نمایش در نور مستقیم خورشید به شرطی که اثر انگشتی روی آن وجود نداشته باشد، کاملاً خواناست.
صدای K800 در هنگام مکالمه با کیفیت و شگفت آور است و کاربران آن در این رابطه احساس رضایت می کنند. حالت لرزشی آن نیز متوسط است.
موسیقی های Mp3 از طریق بلندگوی گوشی پخش می شوند و کیفیت خوبی دارند اما فاقد عناصر بم هستند. صدای موسیقی حتی در آخرین میزان بلندی کاملاً واضح است هیچ تصرفی در آنها نمی شود.
سرعت هدایت منو رضایت بخش است. در حالت آماده، دو کلید نرم بالای صفحه کلید ارائه دهنده منوی تماس ها و منوی اصلی هستند. در صفحه نمایش K800 اطلاعاتی در مورد: ساعت، روز، نام اپراتور، میزان سیگنال شبکه، موقعیت باتری ظاهر می شوند.
دفترچه تلفن
دفترچه تلفن K800 ظرفیت ثبت 1000 اسم را دارد اما در کل می توانید تا 2500 شماره را برای این 1000 اسم، ذخیره کنید. اسامی از طریق نام یا فامیل مرتب می شوند که بطور معمول شامل: 5 شماره، 3 آدرس ایمیل، یک آدرس وب، یک عکس، یک ملودی زنگ، فرمان صدا برای شماره گیری از طریق صدا، موقعیت، شرکت، آدرس شرکت، آدرس منزل، یک یادداشت کلی و روز تولد، می شود. یکی از خصوصیات جالب آن، ثبت روز تولد به صورت خودکار در تقویم است. یکی دیگر از تغییرات مثبت دفترچه تلفن، امکان وارد کردن اطلاعات بدون وارد شدن در روش ویرایش است. ذخیره کننده تماس ها تا 30 تماس (تماس های ناموفق، ارسالی و دریافت شده) را ذخیره می کند.
پیام ها
K800 از MMS، SMS و RSS پشتیبانی می کند. ویرایشگر پیام ها هیچ تغییر و بهسازی نسبت به مدل های قبلی سونی اریکسون نداشته است. پیام ها و ایمیل ها در حافظه گوشی ذخیره می شوند البته ذخیره ایمیل ها در کارت حافظه نیز امکانپذیر است. سرویس چت My Friends نیز وجود دارد اما بستگی به شبکه دارد.
K800پشتیبانی ایمیل نیز دارد و از پروتوکل های POP3 و SMTP حمایت می کند همچنین امکان وارد کردن رمز عبورهای جداگانه را برای سرور SMTP وجود دارد. برای پیوست ها نیز هیچ محدودیتی وجود ندارد.
اگر از مدل های دیگر سونی اریکسون استفاده می کنید، مدیریت فایل K800 برایتان شگفت آور نیست زیرا هیچ تغییری مهمی در آن به چشم نمی خورد اما اگر کاربر جدید سونی اریکسون هستید باید بدانید که مدیریت فایل non-OS یکی از بهترین هاست و اجازه علامتگذاری فایل ها، کپی کردن، تغییر مکان و همچنین ایجاد و حذف فلدرها را به شما می دهد. در لیست فایل ها سه مسیر فرعی وجود دارد: 1- فایل های حافظه گوشی 2- فایل های کارت حافظه و یک فایل دو جانبه برای تمام فایل ها.
گشتن در بین عکس ها نیز به راحتی امکان پذیر است و می توانید مانند یک لیست همه را مشاهده کنید. همچنین می توانید عکس ها در ماتریسی 3×3 یا 5×5 و بدون نام مشاهده کنید. امکان مشاهده عکس ها به صورت عمودی و افقی و یا بزرگنمایی نیز وجود دارد.
یک نکته جدید در مورد گشتن فایل ها Timeline است که به شما امکان ..... کردن عکس ها نسبت به ماهی است که آنها را گرفته اید، می دهد. پس از انتخاب ماه امکان انتخاب روز دقیق هم حتی وجود دارد که دقیقاً همانند کامپیوتر عمل میکند. با وجود Pictbridge و DPOF امکان پرینت مستقیم عکس ها از گوشی نیز فراهم شده است.
منو
دسترسی به منوی اصلی از طریق فشار Joystick یا کلید نرم متناظر امکان پذیر است. منوی K800 کاملاً شبیه به مدل های دیگر سونی اریکسکون است و در 4 ردیف و 3 ستون چیده شده است. آیتم ها همانند مدل k750 آراسته شده اند و تنها تفاوت آیکون دوربین است که شبیه به دوربین های دیجیتال سونی اریکسون است. یک تفاوت کوچک نیز در منو بین مدل های K800 و K790 وجود دارد؛ K800 در منوی اصلی به جای آیکون رادیو FM، آیکوی برای تماس ویدیویی دارد.
همانند دیگر گوشی های سونی اریکسون، امکان تغییر تم های موجود در گوشی نیز وجود دارد اما متأسفانه با تغییر تم ها، آیکون ها تغییر نخواهند کرد.
پخش کننده موسیقی
پخش کننده موسیقی K800 عیناً شبیه به مدل های سروی واکمن سونی اریکسون هستند و تنها ایراد آن فقدان برابرکننده MegaBass می باشد.
یکی دیگر از قابلیت های خوب K800، رادیو FM آن است که تنها با اتصال هدفون گوشی قابل استفاده است چرا که این هدفون همانند یک آنتن عمل می کند. این رادیو همراه با پشتیبان RDS است و تا 20 کانال را ذخیره می کند. کیفیت آن همانند مدل K750 است و یکی از خصیصه های خوب آن ضبط و آپلود آهنگ یا ترانه هایی است که از رادیو گوش می کنید همراه با نام خواننده و نام آهنگ.
دوربین
از نظر کاربردی K800 شبیه به K750 است تنها تفاوت دوربین بسیار عالی K800 است اما باید به این نکته اشاره کرد که دوربین K750 نیز یکی از بهترین ها به شمار می رود.
اکنون کمی در مورد دوربین مکالمه ویدیویی که در قسمت جلویی K800 قرار گرفته است، صبحت کنیم. این دوربین VGA است. در زمان مکالمه ویدیویی، تصویر طرف مقابل را بصورت بزرگ مشاهده خواهد کرد و تصویر شما در یک فریم کوچک در گوشه سمت چپ قرار می گیرد. امکان مشاهده تصویر خودتان به صورت mirror-like نیز وجود دارد به این معنی که تصویری که دریافت می کند همانند زمانی است که روبه روی آینه ایستاده اید و خودتان را می بینید. امکان بزرگ نمایی تا 2x نیز در این حالت وجود دارد.
سه نوع کیفیت ویدیویی متفاوت وجود دارد که شامل: بدون اشکال و صاف (Smooth)، شارپ (Sharp) و معمولی. تصاویر روشSmooth کاملاً صاف هستند در حالی که در Sharp تصاویر را با جزئیات نمایش می دهند.
و اما در مورد دوربین 2/3 مگاپیکسلی K800. این دوربین عکسهایی با درجه وضوح 2048×1536 می گیرد. حجم عکس ها بین 100 تا 200 کیلوبایت در کیفیت معمولی 1 مگاپیکسلی و 800 تا 900 کیلوبایت در 3 مگاپیکسلی است. فلاش Xenon، K800 همانند دوربین های دیجیتالی است و نقش هم و اساسی در مکان های نامناسب از نظر نور دارد.
این ضبط کننده فیلم دوربین از نوع قدیمی QCIF با درجه وضوح 176×144 پیکسل در fps 15 است که مناسب به نظر نمی رسد. در هر حال، دوربین K800 بسیار عالی است و کیفیت خوبی دارد و سونی اریکسون سزاوار تعریف و تمجید است.
امکانات اتصال
گذشته از پشتیبانی USB و پورت مادون قرمز، K800 قابلیت اتصال مانند 3G و GPRS برای انتقال سریع داده ها و مکالمه ویدیویی دارد.
Browser اینترنت HTML NetFront نیز در سطح خوبی قرار دارد و وظیفه خود را به خوبی انجام می دهد و تنظیماتی از جمله نمایش در تمام صفحه بدون هیچ منوای و همچنین امکان تماشای صفحه های وب به صورت عمودی یا افقی وجود دارد. اندازه فونت نسبتاً کوچک است و یکی از معایب سیستم منوی گوشی به شمار می رود اما امکان بزرگنمایی وجود دارد.
K800 از بلوتوث 2.0 به همراه پروفایل A2DP که امکان استفاده از اسپیکر بلوتوث استریو را فراهم می کند، پشتیبانی می کند. یک نکته جالب در مورد پشتیبان عالی بلوتوث، پروفایل HID (Human Interface Device) می باشد که به شما اجازه استفاده از گوشی به عنوان یک کنترل کننده از راه دور برای PC و دیگر دستگاه های بلوتوث دار را می دهد همچنین از گوشی می توانید به عنوان یک مودم بلوتوث برای اتصال PC به اینترنت استفاده کنید. گذشته از این K800 از پروفایل های بلوتوث نیز حمایت می کند. این پروفایل های شامل: شبکه Dial-up، Generic Access، Generic Object Exchange، Object Push، Serial Port، Handsfree، Synchronization، Basic Imaging، File Transfer، HID، SyncML OBEX binding، JSR-82 Java API و A2DP می شود.
K800 پشتیبانی موضعی و همسان سازی از راه دور محتویات و رویدادهای تقویم را دارد. اولی با Outlook و یک PC است در حالی که همسان سازی از راه دور با سرورهای دور و متحرک است. اتصال از طریق USB دو نوع دارد، اولی برای انتقال اطلاعات و دومی برای استفاده از گوشی به عنوان مودم (USB Internet) می باشد. K800 قابلیت آپدیت over-the-air ورژن سخت افزار گوشی را دارد به این معنی که به شما امکان دانلود ورژن جدید را بوسیله خود گوشی فراهم می کند.
یک آیکون سازمان دهنده در منوی اصلی وجود دارد که شامل کاربردهای: تقویم، یادداشت ها، وظایف، همسان سازی، تایمر، مبدل، ماشین حساب و هشداردهنده می شود. تقویم را می توانید به صورت ماهانه، هفتگی یا روزانه نمایش دهید. همانطور که قبلاً هم به آن اشاره شد در دفترچه تلفن گوشی می توانید روز تولد را ثبت کنید و در این زمان است که گوشی از شما می پرسد که مایل به ثبت آن در تقویم هستید یا نه.
یک منوی سرگرمی در K800 که در آن یک پخش کننده ویدیویی که ظاهری شبیه به browser وب NetFront و همانند مدل K750 می باشد، وجود دارد. چند کاربرد سرگرمی جالب دیگر از جمله VideoDJ، PhotoDJ و MusicDJ، کنترل کننده راه دور و ضبط کننده صدا در K800 به چشم می خورند. از VideoDJ در جهت ایجاد کلیپ های ویدویی و حتی اضافه کردن موسیقی روی آنها، استفاده می شود که بسیار سرگرم کننده است. PhotoDJ برای ایجاد تغییرات در تصاویر و MusicDJ که بسیار ساده است برای ایجاد ملودی های پلی فونیک می باشد. کاربرد کنترل از راه دور برای کنترل PC بوسیله بلوتوث است که سه روش: Presenter (برای PowerPoint)، مدیا پلیر (برای فرمان پخش موسیقی) و دسکتاپ (برای فرمان موس با Joystick) را ارائه می دهد. ضبط کننده صدا قابلیت ضبط و ذخیره نامحدود را دارد.
K800 دو بازی از پیش نصب شده دارد: FotoQuest Fishing و گلف که هر دوی آنها 3D و سرگرم کننده هستند.
Features at a glance:
Imaging & Messaging
* 3.2 Mega pixel with Auto Focus Camera
* Xenon Flash
* BestPicâ„¢
* Video and image stabilizer function
* 2.0� QVGA 262K TFT display
* Active lens cover
* Photo keys
* Cyber-shotâ„¢ user interface
* Memory for 100 pictures (at 3.2MP), 64 MB internal user memory
* Video recording/playback
* Adobe picture/video PC SW
* 16x Digital zoom
* Auto red eye reduction
* DPOF & PictBridge
* Time line view of pictures
* Picture Blogging (powered by Blogger)
* PictureDJ â„¢ and VideoDJâ„¢
* Standard push e-mail (P-IMAP) support
* VGA camera for Video Telephony
Entertainment
* Music Player (MP3, AAC, AAC+, eAAC+ support)
* Video Player
* Music DJâ„¢
* OMA DRM phase 1.x
* Streaming Audio/Video
* 3D games
* A/B buttons for horizontal games support
* RDS FM radio
Connectivity
* Bluetooth® 2.0
* IrDA
* HTML Full Browser with RSS readers
* USB 2.0 Mass storage
* External antenna connector
* Memory Stick Microâ„¢ (M2â„¢) slot
* Flight mode
* Multitasking
* USB cable, stereo portable handsfree and PC software in the box
* Talk time: up to 7 hours GSM/2.5 hours UMTS
* Standby time: up to 350 hours
* Size: 106 x 47 x 18 (22) mm
* Weight: 115 grams
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكنه بينشان جان :
فكر كنم اطلاعاتي كه دادي براي تازه واردها واونايي كه ميخوان گوشي بخرند خوب بوده باشه .
بشتابيد :
مجموعه اي از تم هاي زيباي k800 براي بچه هاي نازنين تاپيك k800 :
اين مجموعه ثمرات جستجوهاي چندين ماهه من است كه كاملا گلچين شده است.
تعداد آنها 25 عدد ميباشد كه من آنها را به صورت زيپ شده به شما ارائه مي دهم.
حجم كل به صورت زيپ شده 7.12 ميگ مي باشد به صورت دوفايل جداگانه كه اگر آنهارا از حالت زيپ خارج كنيد خواهدشد 8.23 ميگ.
اميدوارم كه از اين مجموعه خوشتان بيايد.
لينكهاي مربوطه در پست بعدي ميباشند............................
اوليش: 2.56 ميگ:
دوميش: 2.29 ميگ:
سوميش : 2.27 ميگ :
Farshadd
27-02-2007, 18:41
بچه ها واقا صدای کا800 از و810 ضعیفتره ؟ از 3250 چه طور؟
amin_metal1370
27-02-2007, 18:55
بچه ها واقا صدای کا800 از و810 ضعیفتره ؟ از 3250 چه طور؟
دوست عزیز اگر برای کل انداختن می خواید اصلاً توصیه نمی کنم چون مطمئناً (البته با کمی اختلاف)در برابر 3250 کم میاره.ولی کیفیت بالای صداش کم بودن نسبی صداش رو توجیه می کنه.
هر چيزي براي k800 مي خوايد بگيد يا هر سئوالي داريد درميان بگذاريد.
masoud khan
28-02-2007, 14:51
سلام دوستان
من خریدم با گارانتی سیتادل
420
ویه رم 512
در ضمن ما کوچیک همه هستیم از شما بینشان جان هم ممنون
و mk81 هم به همین صورت
مبارك باشه مسعود خان
اميدوارم كه باهاش حال كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از تم هايي هم كه من گذاشتم استفاده كن بد نيستند..........
bineshan
28-02-2007, 20:20
مبارك باشه مسعود خان
اميدوارم موفق باشي
mk81جان ما از اينترنت نفتي استفاده مي كنيم دانلود كردن با اين حجم يكم سخته
bineshan
28-02-2007, 20:24
دستت درد نكنه بينشان جان :
فكر كنم اطلاعاتي كه دادي براي تازه واردها واونايي كه ميخوان گوشي بخرند خوب بوده باشه .
خواهش عزيز
سلام دوستان
منم می خوام که یدونه از این K800 بگیرم . ولی قبلش چندتا سوال در موردش داشتم :
1- آیا بین این K800 ها هم شماره سریال با خود گوشب مطابقت نداره ؟
2- اگه بله قیمت شماره سریال درستش چنده و قیمت شماره سریال نادرستش چنده ؟
3- میشه بگید بلندی صداش در حد چه گوشی هست ؟
خیلی ممنون
masoud khan
01-03-2007, 04:42
ارش جان
اول بله با گارانتی سیتادل که همچی تموم وتکمیله 420
با گارانتی متفرقه 400
بدون گارانتی ودیمی 378
behrouz22
01-03-2007, 10:36
سلام به بچه هاي k800
من جديدا" k800 خريدم و خيلي هم راضيم.خيلي قشنگه و عالي....يه ايراد بزرگ داره و اونم فيلم برداري ضعيفشه.....مي خواستم چند نكته بگم كه تو صفحات اين كلوپ دربارهشون خوندم :
گوشيه من رنگ تمام صفحه كليدش ارغواني نيست بلكه نور بالاش ارغواني و پايينش سفيده
صداي k800 اصلا" كم نيست و براي اينكه صداش بيشتر هم بشه خودم يه كاري ميكنم كه با اين كار صداش چند برابر ميشه و من حتي با بيشتر گوشيها مخصوصا" نوكيا كل انداختم و همه تعجب كردن از صداي اين گوشي......
بعد از اينكه رفتين قسمت اكوآلايزر ( music player>more>setting>equalizer ) ......
manual رو بزنين و همه رو تا يكي مونده به آخر بالا ببرين(اگه همه رو تا آخر بالا ببرين صدا كمي خشخش ميكنه)
بعد done رو بزنين و دوباره تو همون قسمت setting >stereo widening رو هم off كنين....(اينا رو گفتم براي كسايي كه نميدونن)
و حالا قسمت خيلي مهمه قضيه:
گوشي رو روي يه آهنگ كه هم صداش بلنده هم كيفيت صداش خوبه بزارين و حالا روي يه سطح صاف....مثلا" روي درگاهي پنجره كه سنگي هست (اين خيلي بهتره) يا روي يه سطح فلزي صاف بزارين....يا اون به ديوار بچسبونين يا به طور 45 درجه گوشه ديوار نگه دارين و يا اگه هيچ كدوم از اينا نبود دستتونو بزارين زيرش(اينم بد نيست) و صدا رو تا آخر ببرين بالا...........و تفاوت رو احساس كنين
البته بگم اين براي k750 هم ميشه كه خوب اگه در اين لحاظ اين دو گوشيو همزمان مقايسه كنيم گوشيه ما يه ذره (فقط يه ذره) صداش كمتره كه اونم به خاطره پوشش پلاستيكيشه كه ميدونين پلاستيك خيلي صدا رو كم ميكنه و اينكه روي سطح كج مي ايسته(بنابراين بهتره خودتون صاف نگه دارين)....
چند تا سوال هم داشتم:
يه چيزي تو قسمت فيلم هست : image stabilizer اگه كسي اطلاعاتي از اين داره ممنون ميشم....
اين دفترچه راهنماي فارسي ك800 كه تو سايت ها هست من نتونستم بگيرم اگه كسي داره بيزحمت به من هم بدين......
behrouz22
01-03-2007, 10:54
ممنون از تمز هاي زيباتون واقعا" عالي بودن
سلام بهروز جان: مباركت باشه :
1.اولا ممنون كه از تم ها خوشت اومده
2.وقتي كه تو اكولايزر به صورت دستي فركانسها رو زياد مي كني كيفيت صدا يه كمي خراب ميشه وكلا من به همه شما پيشنهاد ميكنم كه توي (1.بلندي صدا 2.كيفيت فيلمبرداري)باكسي كل نيندازيد چونكه k800 اصلا براي اين كارها طراحي نشده و خيلي مزاياي ديگه داره كه ميتوني با اونها حال كني:مانند:(1.كيفيت و وضوح عكس فوق العاده 2.توي خشگلي 3.تويخوش دستي و................)
3. درمود image stabilizer سوال كرده بودي كه اين گزينه مربوط ميشه به جلوگيري از تاثير لرزش دست يا لرزش شي مورد عكاسي در كيفيت عكس و اين هست اوج cybershot بودن.
اینم داشته باشین که دیگه نهایت برتری و اقتدار K800 هست:
بهترین دوربین عکاسی دنیا به نام Canon EOS-1Ds Mark II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از لنز CMOS استفاده میکنه که اتفاقا K800 هم از همین لنز بهره می بره. دیگه خودتون قضاوت کنید.
در ضمن رزلوشن این دوربین فوق العاده، 16.7 مگاپیکسل هست.
bineshan
01-03-2007, 13:14
بهروز جان براي گوش دادن از طريق اسپيكر stereo widening رو onكن كيفيت صدا عالي ميشه با handsfreeگوش كني offكن
alireza999
01-03-2007, 15:00
من می خوام k800 بخرم
یه رم 1گیگ هم می خوام روش بزارم
می خواستم بدونم رم 1گیگ بزارم روش سرعتش نمی آد پایین؟
bineshan
01-03-2007, 15:30
من كه 512 گذاشتم تغييري ايجاد نشد(تا خرخره هم پرش كردم) حالا 1 گيگ رو نمي دونم ولي فكر نكم سر عتش كم بشه
منم همینطور 512 دارم و تا ته پره و اصلآ سرعتش کم نشده
در ضمن این گوشی فک کنم تا 4گیگ ساپورت میکنه
و 1 گیگ براش چیزی نیست
behrouz22
01-03-2007, 16:40
شما اينايي كه گفتم امتحان كنين ببينين چقدر صداش بلندتر ميشه
behrouz22
01-03-2007, 16:43
مال من فقط تو قسمت فيلم برداري image stabilizer داره و تو قسمت عكاسي نداره......مال شما داره؟؟؟؟
behrouz22
01-03-2007, 16:47
راستي يادم رفت نگفتين اين دفترچه راهنماي فارسي كه تو سايتها هست كسي گرفته يا نه؟؟؟؟؟
masoud khan
01-03-2007, 17:03
R@r#m@n
شما مطمئنی من تا 2 گیگ رو شنیدم جواب میده ها
از خودم شروع میکنم:
از کلیه دوستان دعوت میکنم تا بیش از 60 تم زیبای گوشی k800 را در قالب 6 لینک فشرده مجزا از طریق لینک های زیر دریافت نموده و لذت ببرند:
لازم به ذکر است که: رمز عبور فایل های فشرده *********.net میباشد:
لینک ها:
لینک شماره 1:
لینک 2:
لینک شماره 3:
لینک شماره 4:
لینک شماره 5:
لینک شماره 6:
رمز عبور فایل ها: *********.net
رمز عبور فایل های فشرده در عکس زیر ثبت شده است:
موفق باشید.
belalim_benyamin
02-03-2007, 00:43
من هرچی دور زدم دیدم فقط دعواست اینجا
حالا گوشی تو بهتره یا من...
چه فرقی می کنه ... مهم اینه که یه چیزی هست که بتونی باهاش نق بزنی ...
می گم به جای این همه دعوا بیایین برنامه هاش ... تمهاش ... چیزیاییی که هست رو بزارین تا همه استفاده کنن ...
نوکیا با سونی اشتی ...
باشه رفقا ...
belalim_benyamin
02-03-2007, 00:47
منم کا 800 دارم ..
ازش راضی ام ...
صداش کمه ... اما مگه می خوای باهاش چه کار کنی ؟؟؟
یه برنامه هست که صدای نوکیا رو می بره بالا ...
می خوام ببینم واسه این برنامه هم هست یا نه ؟
belalim_benyamin
02-03-2007, 00:48
ای بابا ...
جواب منو بدینا ..
نرم سره کار ؟
منتظرم ... قربون معرفتتون ... یا حق
سلام
من می خوام کا800 بگیرم
خوبه؟
برنامه می خوره؟
صداش خوبه؟ راست می گن کمه؟
راستی ابعاد صفحه نمایشش چند میلی متره؟
ممممممممممنون
alireza999
02-03-2007, 08:16
سلام
من می خوام کا800 بگیرم
خوبه؟
برنامه می خوره؟
صداش خوبه؟ راست می گن کمه؟
راستی ابعاد صفحه نمایشش چند میلی متره؟
ممممممممممنون
دوست عزیز این گوشی سیستم عامل نداره و فقط فایل های جاوا نصب می شه!
صداش هم معمولیه!
صفحه نمایشش 2اینچه
اگه یه گوشی با صدای بلند و صفحه نمایش بزرگ تر و قابلیت نصب کلی برنامه و فیلمبرداری با کیفیت خیلی بهتر و البته سرعت کمتر می تونی بری n73 بگیری که 50 تومن گرون تر از k800 هست
من خودم خیلی از k800 خوشم میاد که تو فکر خریدش هستم:happy:
masoud khan
02-03-2007, 20:25
راستي يادم رفت نگفتين اين دفترچه راهنماي فارسي كه تو سايتها هست كسي گرفته يا نه؟؟؟؟؟
با با جان دفترچه فارسی که تو خود جعبه گوشی هست تو دیگه چی میخواهی
دوست عزیز این گوشی سیستم عامل نداره و فقط فایل های جاوا نصب می شه!
صداش هم معمولیه!
صفحه نمایشش 2اینچه
اگه یه گوشی با صدای بلند و صفحه نمایش بزرگ تر و قابلیت نصب کلی برنامه و فیلمبرداری با کیفیت خیلی بهتر و البته سرعت کمتر می تونی بری n73 بگیری که 50 تومن گرون تر از k800 هست
من خودم خیلی از k800 خوشم میاد که تو فکر خریدش هستم:happy:
آخه ان 73 محافظ دوربین نداره
از اینش خوشم نمیاد
همش باید مواظب باشم اثر انگشتم روش نیفته:sad:
alireza999
03-03-2007, 15:19
از اینش خوشم نمیاد
کی میگه n73 محافظ دوربین نداره --- داره کشویه این هم عکسش برای اطلاعات بیشتر برو تو کلوپ n73
S!N!STeR
03-03-2007, 15:25
از اینش خوشم نمیاد
N73 محافظ دوربین داره:tongue: . اینم عکسش
البته بهت بگم من K800 رو قبول دارم. نوکیا:puke: فقط پول اسمشو میگیره. K800 حرف نداره.
ONLY K800i
S!N!STeR
03-03-2007, 15:41
اینو از یه سایت دیگه پیدا کردم در مورد: چراغ قوه برای k800 و k790 . من که خودم هنوز K800 نگرفتم، نتونستم امتحانش کنم. شما ببینید کار می کنه یا نه؟؟؟ اینم لینکه پستش ( با توضیحات و فایل دانلود )
اینم چند تا عکس از K800 و N73 در کنار هم ( K800 خیلی نازه )
موفق باشید.:biggrin:
اینو از یه سایت دیگه پیدا کردم در مورد: چراغ قوه برای k800 و k790 . من که خودم هنوز K800 نگرفتم، نتونستم امتحانش کنم. شما ببینید کار می کنه یا نه؟؟؟ اینم لینکه پستش ( با توضیحات و فایل دانلود )
من اینو گرفتم و امتحان کردم
کار میکنه
masoud khan
03-03-2007, 18:19
خوب این چی کار میکنه یه توضیح بدین رو لینک که میری فقط برنامه سیو میشه
حالا تنها کمبود ان 73 برای من چراغ قوه اش است!
نمی شه یه کاری بکنین؟:sad:
در مورد ک800 هم مشکل اصلی ام اینه که برنامه براش کمه
داداشم دبلیو810 داره و در به در دنبال یه دیکشنریه!
هر چی دانلود می کنه بعدش میگه فایلش sis است و به موبایلم نمی خوره
والا ک 800 را خیلی دوست دارم
من k800 خودم رو که البته سریال اصلی هم بودش، در طول 25 دقیقه آپدیت کردم و نسخه فریم ور اون رو بهR1GB001 ارتقاء دادم.
هیچ گونه مشکلی هم در حال حاضر ندارم.
behrouz22
04-03-2007, 14:59
با با جان دفترچه فارسی که تو خود جعبه گوشی هست تو دیگه چی میخواهی
گوشی من گارانتی نداره=> دفترچه راهنمای فارسی نداره:sad:
S!N!STeR
04-03-2007, 15:10
در مورد ک800 هم مشکل اصلی ام اینه که برنامه براش کمه
داداشم دبلیو810 داره و در به در دنبال یه دیکشنریه!
هر چی دانلود می کنه بعدش میگه فایلش sis است و به موبایلم نمی خوره
والا ک 800 را خیلی دوست دارم
به داداشت بگو یه ذره بیشتر بگرده
من حتی رو K300 داداشم دیکشنری ریختم دیگه چه برسه به W810 !
برنامه های جاوا الان بیرون خیلی زیاده. دیروز یه پک از برنامه های جاوا رو دیدم، هر چی بخوای توش داره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد.
اینم یه دیکشنری برای برادر شما و بقیه ی دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip
موفق باشید.:happy:
bineshan
04-03-2007, 16:26
خیلی ها از صدای کم این گوشی شکایت دارن ولی به نظر من صداش در حد نرماله من یه پیشنهاد می کنم دیدم داخله بعضی تاپیک ها صحبت از اسپیکر های اکسترنال با قیمت 20 تومن به بالا کردن به نظر من خرجه اضافیه شما میتونید با خرید یه فیش که یه سرش به گوشی می خوره و سره دیگش که مثل فیش های avهست به کاناله audio ورودی tv یا ضبط یا حتی به اسپیکرpcخودتون وصل کنید این فیش رو من تو جعبه w810دیدمه و با k800امتحان کردم جواب داد داخله ماشین هم که دیگه همتون طریقه وصل کردن به ضبط ماشین رو بلدین دیگه احتیاج به این خرج اضافی نیست
یه سری بزنید :
نظر بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bineshan
04-03-2007, 16:50
یه نکته ای هم که جا داره بگم اینکه وقتی از ترنسفر فایل گوشی استفاده می کنید برای جدا کردن کابل اول روی یکی از درایو های مجازی راست کلیک کنید بعد گزینه ejectرو بزنید بعد با احتیاط کابل رو جدا گنید
موفق باشید
alireza999
05-03-2007, 15:16
منم k800 خریدم
رنگ قهوه ایش 70mb هم حافظه داخلی داره
یه مشکلی دارم سی دی گوشیم توی سیدی رامم باز نمی شه!!! چی کار کنم؟
ولی یه خوبی که این گوشی دارهpop up خوده ویندوز شناشایی میکنه
bineshan
05-03-2007, 23:41
مباركه
چقدر؟
masoud khan
06-03-2007, 05:38
علیرضا جان مبارک باشه
من که با این اینترنت اشغالی 5 ساعت طول کشید تا این برنامه ای که mk81 گذاشته بود رو بگیرم
بگو ببینم کجایی میشه از روش برام یه دونه رایت کنی
(ساکن تهرانی یا نه )
masoud khan
06-03-2007, 06:04
گوشی من گارانتی نداره=> دفترچه راهنمای فارسی نداره:sad:
خوب مال من چون گارانتی داشت داره چیشو میخوای بگو بهت بگو یا عکسشو برات بزارم
masoud khan
06-03-2007, 06:40
به داداشت بگو یه ذره بیشتر بگرده
من حتی رو K300 داداشم دیکشنری ریختم دیگه چه برسه به W810 !
برنامه های جاوا الان بیرون خیلی زیاده. دیروز یه پک از برنامه های جاوا رو دیدم، هر چی بخوای توش داره از شیر مرغ تا جون آدمیزاد.
اینم یه دیکشنری برای برادر شما و بقیه ی دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].zip
موفق باشید.:happy:
سلام دوست من
این رمز ش چی هست
پیدا کردم
بعد روی 310 هم کار میکنه یا نه
مرسی
alireza999
06-03-2007, 11:59
علیرضا جان مبارک باشه
من که با این اینترنت اشغالی 5 ساعت طول کشید تا این برنامه ای که mk81 گذاشته بود رو بگیرم
بگو ببینم کجایی میشه از روش برام یه دونه رایت کنی
(ساکن تهرانی یا نه )
یعنی سی دی گوشی شما هم cd rom نگرفته؟؟
عزیزم من مشهد هستم ممنون
ali_saeedi
06-03-2007, 15:49
خیلی هم عکس هایش مالی نیست از n73 بهتره؟ به نظر شما n73 بگیرم k800 کدوم بهتره
دو نمونه عکس که با K800 گرفته شده:
تكنولوژي
06-03-2007, 18:04
سلام
خواهشا تمام کسانی که k800 دارن به تاپیک زیر مراجعه کنند
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alireza999
06-03-2007, 20:07
فقط می تونم بهت بگم عکس k800 خیلی بهتر از n73
من خودم n73 داشتم اصلا خوش دست نبود یه k800 گرفتم توپه
bineshan
07-03-2007, 14:35
پست بالا تاييد ميشه
masoud khan
08-03-2007, 13:04
یعنی سی دی گوشی شما هم cd rom نگرفته؟؟
عزیزم من مشهد هستم ممنون
نه دوست من اصلا سی دی توی جعبه نبود گارانتی سیتا دل سی دی رو بر میداره
masoud khan
08-03-2007, 13:09
تكنولوژي
جان جواب شمارو دادم به بخش پیغام خصوصی مراجعه کنید
bineshan
08-03-2007, 23:05
ميگم كسي ميدونه منظور از powersavevدر قسمت بلوتوث چيه؟
alireza999
09-03-2007, 00:12
منظور از power save پایین آوردن مصرف باطری در بلوتوثه که یه گوشی رو شناسایی میکنه
بهتره این قسمت off باشه.
اگه Power Save روشن باشه یعنی گوشی نمیتونه همزمان با بیش از یک وسیله ارتباط داشته باشه، یعنی مثلا اگه هدست بلوتوت وصل باشه، نمیتونی به/از موبایل دیگه فایلی بدی/بگیری. اگر هم خاموش باشه که چنین محدودیتی نداره.
behrouz22
09-03-2007, 00:23
خوب مال من چون گارانتی داشت داره چیشو میخوای بگو بهت بگو یا عکسشو برات بزارم
من دفترچه فارسيشو از خود سايت سوني پيدا كردم:) :rolleye: .................اينم لينكش:
mahsa_pas
09-03-2007, 01:28
من یه مشکل بزرگ دارم گوشی من تو شبکه ایران کار نمی کنه.کسی میدونه بایاد چی کارش کنم؟اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.هر جا که نشون دادم بهم گفتن نمی تونن درستش کنن.
voroojak-mva
09-03-2007, 11:35
من یه مشکل بزرگ دارم گوشی من تو شبکه ایران کار نمی کنه.کسی میدونه بایاد چی کارش کنم؟ ...
سلام ...
من ساكن قم هستم . با يه 6270 اين مشكل رو داشتم (همون روز اول ) . بردم اونجايي كه خريده بودمش . يه گوشي ديگه بهم داد و اونو فرستاد تهران .
فعلا ...
bineshan
09-03-2007, 13:57
من یه مشکل بزرگ دارم گوشی من تو شبکه ایران کار نمی کنه.کسی میدونه بایاد چی کارش کنم؟اگه ممکنه منو راهنمایی کنین.هر جا که نشون دادم بهم گفتن نمی تونن درستش کنن.
اين گوشي رو شما از كجا خريدين؟مگه موقع خريد امتحانش نكرديد؟
bineshan
09-03-2007, 15:23
من دفترچه فارسيشو از خود سايت سوني پيدا كردم:) :rolleye: .................اينم لينكش:
دستت درد نكنه عالي بود
masoud khan
10-03-2007, 14:18
بهروز جان
با این که من دفترچه رو داشتم بازم دان کردم مرسی
hameh midonan nolia to multi media pisheh sony ericsson kam miareh vali doosta vagan sedayeh k800 paeiineh va nemisheh ba w810 ya 3250 6270 mogayeseh kard(ya n73:sad:
hameh midonan nolia to multi media pisheh sony ericsson kam miareh vali doosta vagan sedayeh k800 paeiineh va nemisheh ba w810 ya 3250 6270 mogayeseh kard(ya n73
با سلام خدمت دوستان
در اين تاپيك هر كس سوالي ,مشكلي يا توضيحي در مورد k800داره ميتونه مطرح كنه
اين گوشي حرفاي زيادي براي گفتن مي تونه داشته باشه در حالي كه به عنوان بهترين گوشي سال هم انتخاب شده
من خودم هم ارادت خاصي نسبت به اين گوشي دارم
hameh midonan nolia to multi media pisheh sony ericsson kam miareh vali doosta vagan sedayeh k800 paeiineh va nemisheh ba w810 ya 3250 6270 mogayeseh kard(ya n73
bineshan
10-03-2007, 23:16
لطفا فارسي تايپ كنيد
در ضمن صداش هم همچين كم نيست مگه مي خواي باهاش چيكار كني
من يه گوشي k800 از دوستان بود كه براش با update service سايت سوني اريكسون update اش كردم و با موفقيت آپ ديت شد ولي حالا ميگه تو نقاط مختلف دسترسي به شبكه اش از بين ميره و يه جاهايي دوباره به شبكه دستسي داره ميشه كمك كنيد
مثل اينكه دادرسي پيدا نميشه البته يكي از دوستان همين جا البته تو يه تاپيك ديگه گفت به آپديت ربطي نداره ولي اين قضيه بعد از آپديت اتفاق افتاده و در اينصورت مشكلش چيه و بايد چيكار كنيم دوستان خواهشا به داد برسيد
bineshan
12-03-2007, 11:33
شما الان نمي تونيد با گوشيتون تماس بگيريد؟
تو بعضي جاها no access ميده ولي بعضي جاها ميشه تماس بگيري
bineshan
12-03-2007, 18:22
فكر نكنم ربطي به اپديت گوشي داشته باشه چون اين اتفاق براي خودم چند روز پيش افتاد
pesartala2001
13-03-2007, 01:39
من هم اين مشكل را دارم البته فقط در تهران كه تو حوالي بازار شبكه ندارم
masoud khan
13-03-2007, 06:38
والا برای من یه دفعه این جوری شد با یه بار خاموش وروشن کردن درست شد
bineshan
13-03-2007, 14:40
فكر ميكنيد علتش چيه؟
alireza999
14-03-2007, 12:38
من 2بار قاب کریستالی برای گوشیم خریدم هر دو تا شکستن اصلا این مدل قاب کریستالی که واسه k800 درست کردن به درد نمی خوره!
آیا قاب دیگه ای هم واسه k800 هست برم بخرم؟
سعيددددد
14-03-2007, 23:51
خواهش ميكنم يكي بگه فرمت ظبط k800 چيه ؟ 3gp يا mp4 .........................
S!N!STeR
15-03-2007, 09:47
خواهش ميكنم يكي بگه فرمت ظبط k800 چيه ؟ 3gp يا mp4 .........................
فیلم رو با فرمت 3gp ظبط می کنه.;)
موفق باشید.
mohammadflash2006
18-03-2007, 12:49
مشخصات گارانتي
نام شركت حدود قيمت ( تومان )
گارانتی متفرقه 390000
جدول مشخصات گوشي
مشخصات
نام گوشي: K800
تاريخ معرفي : ماه فوریه سال 2006
باند فركانس:
باند :
UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
سيستم عامل نوع: ندارد
مشخصات ظاهري وزن: 115 گرم
سايز (میلی متر) : طول : 105 عرض : 47 ضخامت : 22
رنگ بندي گوشي : مشکی – قهوه ای
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 262144 رنگ
ابعاد: 240x 320 پیکسل
صفحه نمايش لمسي: ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد
تصوير زمينه: دارد
--------------------------------------------------------------------------------
مشخصات دوربين نوع: 3.2 مگاپیکسل دارای فوکوس اتوماتیک و لنز سایبرشات و دوربین دوم VGA
قابليت بزرگنمايي: 16 برابر
ابعاد عكس : 2048x1536 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد QCIF
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه
فلاش: دارد از نوع xenon
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 72 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد
پخش MP3 به جاي زنگ: دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player
قابليت پخش: MP3, M4A, 3GP, AMR, WAV, G-MIDI 1, Real 8
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 64مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد (Memory Stick Micro (M2
دفترچه تلفن: دارد
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: USB
بلوتوث: دارد نسخه 2
اينفرارد: دارد
GPRS : دارد Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : ندارد
HSCSD : دارد
: 3G
دارد 384kbps
Wireless LAN: ندارد
بازي نام بازي : دارد با فابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP : دارد نسخه ی 2
xHTML : دارد
HTML : دارد
ساير مشخصات
messaging : SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging
تايپ هوشمند T9 : دارد
ويبره : دارد
آيفون : دارد
منشي تلفني : ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد
فرمان صوتي : دارد
راديو : دارد FM با RDS
چراغ قوه: دارد با استفاده از نور فلاش
فن آوري Push to talk : ندارد
مكالمه تصويري: دارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد
قابليت نمايش Pdf : ندارد
قابليتهاي ديگر: Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 7 ساعت
زمان آماده به كار: 350 ساعت
وسايل جانبي هندزفري: مدل HPM-85 و مدل HPM-82 و مدل HPM-65 و مدل HPB-60
هندزفري بلوتوث: مدل HBH-DS970 ومدل HBH-PV700 ومدل HBH-IV835 و مدل HBH-GV435 و مدل HBH-PV705
كاركيت:
كاركيت بلوتوث: مدل HCB-100
كابل:
هلدر: مدل HCH-60
قابليت نصب دوربين:
كيبورد بيسيم:
شارژر: مدل CST-60 و مدل CST-75
شارژر فندكي: مدل CLA-60
ساير لوازم :
سلام يه سوال داشتم اونم اين كه صداي اين گوشي از 6131 بيشتره يا نه؟و كلا در چه حديه مثلا تفاوتش با ان 73 چيه مرسي
واقعا" آپشنهاي دوربين اين گوشي ميارزه به كل نوكيا :
بابا قبول داريم k800 عكسش توپه ولي قبول كنيد كه n73 هم دوربينش خوبه!
هر كدومشون حرفايي براي گفتن دارن! لطفا تعصب بي جا نداشته باشيد.
با سلام
گوشی خیلی خوبی است.
فقط در بلندی صدا کم میاره(در کیفیت عالی است)
متاسفانه مشكل k800 فقط صدا نيست!
كيفيت فيلمش افتضاحه! خداييش تعصب رو يه خورده كم كنيد مي بينيد همه چيز عكس نيست!
enamoured1985f19
19-03-2007, 09:46
با سلام خدمت دوستان
در اين تاپيك هر كس سوالي ,مشكلي يا توضيحي در مورد k800داره ميتونه مطرح كنه
اين گوشي حرفاي زيادي براي گفتن مي تونه داشته باشه در حالي كه به عنوان بهترين گوشي سال هم انتخاب شده
من خودم هم ارادت خاصي نسبت به اين گوشي دارم
آقا يكي به ما كمك كنه.گوشيم روشن نميشه.:13:
مي خواستم سيم كارت عوض كنم.دفعه اول گوشي رو خاموش نكرده،باتري رو كشيدم بيرون!گوشي روشن شد.
ولي دفعه بعد كه سيم رو عوض كردم ديگه روشن نشد.البته اين دفعه گوشي رو خاموش كردم.
مشكل از باتري و شارژ گوشيه.چون وقتي مي خوام گوشي رو روشن كنم،چراغ اينفراردش روشن ميشه.يعني اينكه شارژ نداره.تو شارژ هم ميزنم فايده هم نداره.
زنگ زدم الرمس ميگه گوشي بي گارانتي قبول نمي كنم.دم عيدي بي گوشي شديم.
يه راهنمايي بكنيد.اگه جايي رو هم سراغ داريد بگيد.فقط زود كه امروز روز آخره.ممنون
bineshan
19-03-2007, 13:57
مي خواستم سيم كارت عوض كنم.دفعه اول گوشي رو خاموش نكرده،باتري رو كشيدم بيرون!گوشي روشن شد.
ولي دفعه بعد كه سيم رو عوض كردم ديگه روشن نشد.
دلت به حال گوشي نميسوزه به حال پولايي هم كه دادي بابت اين گوشي نميسوخت
اول خاموش كن بعد.....
اينفرارد ربطي به شارژ هم داره اخه؟؟!!
سلام هرچی می گردم تم با حال پیدا نمی کنم مخصوص k800i یه سایت خوب معرفی کنید تشکر
Farbod_h
19-03-2007, 17:55
ولي دفعه بعد كه سيم رو عوض كردم ديگه روشن نشد.البته اين دفعه گوشي رو خاموش كردم.
مشكل از باتري و شارژ گوشيه.چون وقتي مي خوام گوشي رو روشن كنم،چراغ اينفراردش روشن ميشه.يعني اينكه شارژ نداره.تو شارژ هم ميزنم فايده هم نداره.
زنگ زدم الرمس ميگه گوشي بي گارانتي قبول نمي كنم.دم عيدي بي گوشي شديم.
يه راهنمايي بكنيد.اگه جايي رو هم سراغ داريد بگيد.فقط زود كه امروز روز آخره.ممنون
سلام
دوست عزیز شما گوشیت رو بده برات فلش کنن . نیم ساعت هم طول نمی کشه:20:
سر پر هم 10 تومن برات آب می خوره
enamoured1985f19
19-03-2007, 19:50
دلت به حال گوشي نميسوزه به حال پولايي هم كه دادي بابت اين گوشي نميسوخت
اول خاموش كن بعد.....
اينفرارد ربطي به شارژ هم داره اخه؟؟!!
فلش كردم،درست شد.
آره.وقتي كه شارژ گوشي تموم ميشه به چراغ اينفرارد يه نگاه بنداز.روشن خاموش ميشه.
Evolution37
19-03-2007, 19:52
سلام!
به نظر شما k800i تا یه هفته بعد از عید میاد روی 350000تومان یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید!
enamoured1985f19
19-03-2007, 19:54
سلام هرچی می گردم تم با حال پیدا نمی کنم مخصوص k800i یه سایت خوب معرفی کنید تشکر
bineshan
19-03-2007, 22:37
سلام!
به نظر شما k800i تا یه هفته بعد از عید میاد روی 350000تومان یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید!
فكر نكنم چون اين گوشي تو بازار كمياب كه هيچ نايابه
k800من تصويرش خيلي ماته
با اينكه همه تنظيمات رو انجام دادم هنوز تصويرش ماته!
نمي دونم چيكار كنم
bineshan
20-03-2007, 12:31
از همون اول كه گرفتيش مات بود؟
mostafaeshghi
20-03-2007, 12:52
k800من تصويرش خيلي ماته
با اينكه همه تنظيمات رو انجام دادم هنوز تصويرش ماته!
نمي دونم چيكار كنم
با مایی یا با اونا. میای میگی که فیلمش خوب نیست تصویرش هم که مثل ان73 بعد خودت میای میگی که کا800 داری. بابا تو آخرشی.
یه عکس بگذار ببینیم چه جوریاست.
mostafaeshghi
20-03-2007, 12:53
سلام بر همه ی بروبچ کا800i
میخوام یه سری حرف را بزنم
من از متعصبان خیلی زیاد نوکیا بودم (الآن یه کم کمتر شده) و الآن هم هستم. من میخواستم دو روز پیش برم گوشی بخرم که گفتم با دوستم برم تو کافینت و تحقیقاتی کنیم و بعد بریم پاساژ علاء الدین و بخریم.
من 340 هزار تومان داشتم و حتما و حتما راغب بودم که گارانتی اصلی گوشی را بخرم.
من تو نظرم مدل 6288 نوکیا بود و میخواستم با توجه به چند گوشی دیگه که همگی از برند نوکیا بودند مقایسه کنم گوشیهای دیگر ان90 و 6282 و ...
مهمترین معیار ها برای من : 1-دوربین 2-صدا 3- پخش مالتی مدیا (صوت و تصویر و عکس)
رفیقم خیلی اصرار کرد که سونی اریکسون را ببینیم و بگیریم ولی من از روی تعصب گوش نمیکردم و بهونه ی چینی بودن و ... را میاوردم.
رفتیم کافی نت و بعد از برآوردهای فراوان به این نتیجه گرفتیم که با موقعیت و وضعیت مالی فعلی بهترین زینه همون 6288 است.
تحقیقات را تو سایت GSM Arena و GSM.ir انجام دادیم.
بعد رفیقم گیر داد گفت حالا که انتخاب کردیم بریم یه چندتا گوشی از سونی اریکسون ببنیم شاید نظرت عوض شد. من هم قبول کردم (چون میدونستم عمرا قبول نمیکنم که گوشی سونی اریکسون بگیرم) گفت یه 3-4 مدل را باز کن مثل: کا750 کا800 دبلیو800 دبلیو810 و.... کا800 آخریه بود همه ی گوشیها را که دیدم گفتم دیدی سونی اریکسون مفت نمیارزه گفت حالا این آخری را نگاه کن ببین نظرت عوض نمیشه
وقتی چشمم به اطلاعات کا800 افتاد با دهن باز و چشم های گشاد شده تعجب کرده بودم و نمیدونستم چی بگم. (البته اینو هم بگم که علاقه ی وافری هم به ان73 داشتم و به همه توصیه میکردم حتی چند تا پست هم در تاپیکهای این گوشی دارم) وقتی اینو با ان73 مقایسه کردم دیگه هیچی نگفتم و کم آوردم. دیگه اونجا اعتراف کردم که کم آوردم و این گوشه سونی اریکسون خیلی توپه ، تازه وقتی تفاوت عکسهای مقایشه شده ی این دو گوشی را هم دیدم دیگه واقعا گیج شده بود که تازه نوکیا ان73 150 هزار تومان گرونتره ، یعنی واقعا کسی تفاوت عکس و قیمت را ببینه و بفهمه و ان73 بگیره خیلی آدم جالبیه!(هنوز تعصب را دارم چون سونی اریکسون در گوشیهای قبلی نسبت به نوکیا ضعیفتر عمل گرده و تازه داره جون میگیره و مدلهای توپی میده بیرون) بهش گفتم ولی من که پولشو ندارم. گفت اینو دیگه کاریش نمیشه کرد ، بیا بریم علاءالدین و 6288 بخریم. هر جوری هم دو دو تا میکردم که یه جورایی پول قرض کنم همه جوره به بن بست میخوردم. دیگه ناچارا" رفتیم.
رفتیم یه سری قیمت گرفتیم و یهو رفیقم یه سورپرایز حسابی کرد گفت من بهت 100 هزار تومان میدم (شانسو که پول همراهش بود) و تو بیا سونی اریکسون کا800 بخر ، و بعدا پولشو بهم بده. من دیگه اونموقع کف کرده بودم و نمیدونستم چه جوری از رفیقم تشکر کنم خلاصه سرتون را درد نیارم رفتیم سیتادل و یه کا800 گرفتیم با قیمت 440 هزار تومان. این بود داستان ما. و ت الآن که خفن و خفن راضی ام.
حالا یه سری اطلاعات و اظهار نظر دارم که در زیر عرض میکنم
تفاوت رنگ در ان73 و کا800
ادر عکس زیر کاملا مشهوده که کدام ال سی دی قویتری دارند و رنگ پذیری کدام بهتره.
این عکس در پست 220 بود که اینجا کپی کردم.
Bineshan جان. در مورده زیز باید بگم که فقط وفقط خواسته گوشی و شرکت را خراب کنه. شما هم بخوای ان73 را از قصد جلوی کسی خراب کنی مطمئنا همین چیزهای چرت و پرت را عنوان میکنی.
"داخله يه مقاله در مورد اين گوشي اين طور نوشته بود كه حفاظ دوربين پشت گوشي خيلي زود شل ميشه
و گرد و خاك به طور عجيبي در زير شيشه قاب گوشي جمع ميشه و عيبي كه پست بالا بهش اشاره كردم
واقعا برام عجيب بود
همچنين اشاره كرده بود كه كادر صفحه lcd گوشي به يك سمت در اكثر گوشي ها انحراف داره"
"
علت نگذاشتن CD توي جعبه توسط سيتادل:
چون k800 رو وقتي كه وصل ميكني به كامپيوتر ودر حالت انتقال فايل(file transfer ) قرارش ميدي بعداز چندبار كه اين كار رو كردي گوشي هنگ ميكنه واحتياج به فلش كردن پيدا ميكنه(البته با firmware فعلي) ودراصل براي اين كار بايد وقتي گوشي خاموش اين كار رو انجام بدي (البته فعلا) و سيتادل هم براي جلوگيري از سرازير شدن همه گوشي ها براي فلش مجدد اين كار رو انجام داده."
در مورده بالا باید بگم که در مورده من که اینطوری نبود و دو روز پیش که رفتم بگیرم سی دی هم داخلش بود و ازش استفاده کردم.
در مورده فرق کا800 با کا810 باید چند نکته را عرض کنم تفاوت این دو گوشی چیز زیادی نیست و به نظر من صبر کردن براش کار اشتباهیه
تفاوت این دو گوشی:
1- ظاهر (که صد در صد در کا810 بهتر شده)
2- کا 810 توان باطریش 3 ساعت بیشتر از کا800 است.
همین 2 تا فرق را داشت و یه فرق دیگه اش فکر کنم این باشه که توی بسته ی اون 64 مگابایت مموری را بگذارند چون نوشته بود کا800 داره ولی تو هیچ پکی نبوده این مموری!
نکته ی جالب اینه که تو سایت GSM Arena در قسمت صدا جلوی فیلد کا810 ننوشته که بلندگوش 72 کانله هست یا نه ؟!؟!
Bineshan جان این مورد زیر را یه ذره بیشتر و کاملتر توضیح میدی. من که خیلی مشتاق شدم بگیرم.
"خیلی ها از صدای کم این گوشی شکایت دارن ولی به نظر من صداش در حد نرماله من یه پیشنهاد می کنم دیدم داخله بعضی تاپیک ها صحبت از اسپیکر های اکسترنال با قیمت 20 تومن به بالا کردن به نظر من خرجه اضافیه شما میتونید با خرید یه فیش که یه سرش به گوشی می خوره و سره دیگش که مثل فیش های avهست به کاناله audio ورودی tv یا ضبط یا حتی به اسپیکرpcخودتون وصل کنید این فیش رو من تو جعبه w810دیدمه و با k800امتحان کردم جواب داد داخله ماشین هم که دیگه همتون طریقه وصل کردن به ضبط ماشین رو بلدین دیگه احتیاج به این خرج اضافی نیست"
R@R#M@N جان
عکسهایی که از منظره گرفته بودی با اون کیفت توپ دیدم ولی نکته ی جالب توجه اینجاست که عکسها نسبت به بالاترین درجه ی عکس کا800 جا داشتند و عکسها و 700X525 هستند. در صورتی که فول عکس کا800 1536X2048 هست که این هم نکته ی جالبی بود.
voroojak-mva
20-03-2007, 16:22
سلام ...
دمت گرم مصطفي جووون !!! خيلي باحالي ! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
آقايون نوكيايي از خودشون دفاع كنن ! ( مخصوصا فري جون
در ضمن : كا810 قابليت خوندن html رو نداره ولي كا800 داره .
فعلا ...
bineshan
20-03-2007, 22:44
مصطفي جان مبارك باشه
در مورد چيش توضيح بدم؟
alireza999
21-03-2007, 12:14
عکس های k800 و n73 رو باهم مقایسه کردم
حجم عکس های k800 به طور متوسط 850kb بود
حجم عکس های n73 متوسط 650kb بود
واقعا دوربین k800 حرفه ای ترین و بهترین دوربینی که تاحالا رو گوشی گذاشتن
عید همگی مبارک
mostafaeshghi
21-03-2007, 16:22
مصطفي جان مبارك باشه
در مورد چيش توضيح بدم؟
همون فیش تبدیل که گفتی را با یه عکس و لینک و اطلاعات و اگر ممکنه با قیمت یه توضیح مفصلتری بدیو اینکه از کجا میشه پیدا کرد.
قربانت: مصطفی عشقی
سوالي داشتم درباره نصب برنامه هاي 6230i .آيا برنامه هاي جاوا را ميتوان در حافظه خارجي گوشي نصب كرد؟
اگر اين امكان وجود دارد مراحل آن را توضيح دهيد.:46:
k_b202000
22-03-2007, 13:01
با سلام
چطور میتونم کیفیت پخش و عکسهارو در گوشی K800 رو بهتر کنم؟
لطفا مرا راهنمایی کنید.
k_b202000@yahoo.com هم E-Mail منه.
متشکرم.
k_b202000
22-03-2007, 13:18
با سلام
چطور میتونم کیفیت گوشی K800 رو بهتر کنم؟
لطفا مرا راهنمایی کنید.
k_b202000@yahoo.com هم E-Mail منه.
متشکرم.
k_b202000
22-03-2007, 13:30
:40:
اگه برای بالا بردن کیفیت K800 برنامه ای لازمه لطفا لینک دانلودشو برام بفرستین به:
k_b202000@yahoo.com
متشکرم.
:46:
ilailaila
23-03-2007, 01:44
سوالي داشتم درباره نصب برنامه هاي 6230i .آيا برنامه هاي جاوا را ميتوان در حافظه خارجي گوشي نصب كرد؟
اگر اين امكان وجود دارد مراحل آن را توضيح دهيد.:46:
اینجا کلوپ کا 800 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18: :18: :18:
با مایی یا با اونا. میای میگی که فیلمش خوب نیست تصویرش هم که مثل ان73 بعد خودت میای میگی که کا800 داری. بابا تو آخرشی.
یه عکس بگذار ببینیم چه جوریاست.
من طرف حقم از معدود كسانيم كه هر دو رو دارم با اجازه بزرگترا k800 رفته تعمير
ولي خودمونيم بدجوري مچمو گرفتي ايول خوشم اومد
از همون اول كه گرفتيش مات بود؟
نه تازه اين جوري شده
mostafaeshghi
23-03-2007, 12:37
نه تازه اين جوري شده
بابا من که گفتم یه عکس بگذار ببینیم چه جوریاست؟!؟!
r@r#m@n جان
عکسهایی که از منظره گرفته بودی با اون کیفت توپ دیدم ولی نکته ی جالب توجه اینجاست که عکسها نسبت به بالاترین درجه ی عکس کا800 جا داشتند و عکسها و 700x525 هستند. در صورتی که فول عکس کا800 1536x2048 هست که این هم نکته ی جالبی بود.
درسته
من عکسها رو برای به هم نریختن قالب فروم ریسایز کرده بودم
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
راستی یه سوال:
کسی میدونه توی اینباکس چطور میشه اس ام اس ها رو به ترتیب زمانی که اومدن دید
وال استريت
23-03-2007, 14:29
سلام
من يه مشکل با k 800 برام پيش اومده
آخرين باری که گوشی را با کابل usb به کامپيوتر وصل کرده بودم يادم رفت که قبل از جدا کردن کابل ديوايس را خاموش کنم و بعد از جدا کردن گوشی قاطی کرد و ديگه روشن نشد....
چيکار بايد بکنم؟؟؟
ترا خدا کمکم کنيد بايد فلش کنم؟؟
اصلا روشن نميشه فقط چند بار چراغ اينفراردش روشن خاموش ميشه..
کمکم کنيد.
mostafaeshghi
23-03-2007, 18:08
درسته
من عکسها رو برای به هم نریختن قالب فروم ریسایز کرده بودم
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
راستی یه سوال:
کسی میدونه توی اینباکس چطور میشه اس ام اس ها رو به ترتیب زمانی که اومدن دید
اس ام اس ها به صورت عادی در حالت زمانی قرار دارند و به ترتیب از جدید به قدیم هستند. ولی برای اطمینان تو اینباکس More را بزن آخرین گزینه List Option را بزن و بعد گزینه ی Date & Time را انتخاب کن.
mostafaeshghi
23-03-2007, 18:15
آقا یه سوال من میخوام مموری کارت بخرم.
به نظر شما 512 بگیرم یا 1 گیگ. میترسم 1 گیگ بگیرم هنگی و قاطی داشته باشه. (در ضمن کسی نیستم که تا خرخره مموری را پر کنم ولی یه موقعهایی نیاز میشه) حالا نظر شما چیه؟ من که رفیقم رو کا750 1گیگ انداخته و هیچ مشکلی نداره. ممنون میشم اگر تجارب را در اختیارم بگذارید.
رفتم پاساژ علاءالدین قیمت گرفتم و بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدم:
با مارک سونی 512 مگابایت: 26 هزار
1 گیگابایت با مارک سان دیسک: 42 هزار تومان
هیچ جا سونی 1 گیگ نداشت ولی قیمتش 47-8 تومن.
خودم خیلی راغبم که سونی بگیرم چون مطمئنا بیشترین هماهنگی و کارآمدی را با دستگاههای مارک خودش داره!
در این مورد هم نظرتون را بگید
ممنون و متشکر
Farbod_h
23-03-2007, 19:29
عشقی جان یه گیگ بگیر
گوشی های جاوا هنگ تو کارش نیست
bineshan
23-03-2007, 22:49
همون فیش تبدیل که گفتی را با یه عکس و لینک و اطلاعات و اگر ممکنه با قیمت یه توضیح مفصلتری بدیو اینکه از کجا میشه پیدا کرد.
قربانت: مصطفی عشقی
مصطفي جان متاسفانه عكسي از اين فيش پيدا نكردم نه بذارم ولي كسايي كه گوشي w810دارن اين فيش تو جعبه گوشي هست كه يه سرش به گوشي مي خوره و سر ديگش به ورودي صدا مثلا tvوصل ميشه بعد شما ميتونيد صدا رو از tv گوش كنيد حالا به جاي tv ميتونه هر وسيله اي باشه كه ورودي صدا داشته باشه
bineshan
23-03-2007, 22:51
مصطفي جان 1 گيگ هيچ مشكلي تو سرعت گوشي ايجاد نميكنه
bineshan
23-03-2007, 22:55
وال استريت جان بايد فلش كني
من گوشی ن800 گرفتم صدای بلندش گزگز می کنه البته صوتی هایی که روی خمدش در صدای زیاد گزگز نمی کنه چیکار کنم
ilailaila
25-03-2007, 20:11
اونارو تبدیل کن به mp3 یا mp4
voroojak-mva
26-03-2007, 00:06
سلام ...
من ميخوام به يه چيزي صادقانه اعتراف كنم !!!
آقا ك800 توي بلندي صدا چقدر افتضاحه !!!! و وقتي با دوربينش زوم ميكنه به طرز فجيعي كيفيت عكس مياد پايي . ولي به طور عادي و در شرايط مناسب ، عكسهاي فوق العاده اي مي گيره .
در ضمن من خودم ك800 دارم .
فعلا ...
Farbod_h
26-03-2007, 00:37
سلام ...
آقا ك800 توي بلندي صدا چقدر افتضاحه !!!! و وقتي با دوربينش زوم ميكنه به طرز فجيعي كيفيت عكس مياد پايي . ولي به طور عادي و در شرايط مناسب ، عكسهاي فوق العاده اي مي گيره .
فعلا ...
زومش دیجیتاله دیگه!!! همه ی دوربینا همین طورن . زوم دیجیتال کیفیت رو پایین میاره
در ضمن سونی اریکسون با این بلندگواش گند زده من یه زد 610 گرفتم اوم اگه یکم کیفیت آهنگ پایین باشه یا waveو با شه گزگز می کنه
mostafaeshghi
26-03-2007, 14:21
سلام ...
فعلا ...
به نظر من که صداش متناسبه و کافیه برای یه گوش اگر میخوای بلندتر باشه باید بری سری دبلیو بگیری که مخصوص صداست و یا گوشیهایی مثله 6233 یا 6270 یا ان73 ولی این دوربین سری کا هست که نقطه قوتش در دوربین هست.
من تا حالا هیچ گوشی ندیدم که زومش از این گوشی بهتر باشه (در همین حدود 3.2 و کمتر را میگم و نه جدیدا که ان95 اومده) و این بهترین امکانات را برای عکسبرداری داره.
bineshan
26-03-2007, 23:00
پست بالا تاييد ميشه
zizoo_68
27-03-2007, 20:31
سلام
می خواستم بدونم وقتی گوشی ضربه ببینه از کجا باید فهمید که سالمه یا نه.مثلا پیکسلاش سوخته یا نه.
اخه دیروز گوشی از دستم افتاد.فاصلشم از زمین یه 2 متری بود.تازه رو اسفالتم افتاد.
ولی خیلی تعجب کردم هیچیش نشد.حتی یه خط هم روش نیفتاد(البته k800 که ضد خش هست).ولی در کل خیلی بد افتاد.قلبم از جا کند.
در ضمن وقتی هم که افتاد خاموش شد، می خواستم علتشو بدونم.اگه می شه بگید چه طوری بفهمم همه چیزش سالمه.
ممنون
Farbod_h
28-03-2007, 00:17
سلام
می خواستم بدونم وقتی گوشی ضربه ببینه از کجا باید فهمید که سالمه یا نه.مثلا پیکسلاش سوخته یا نه.
اخه دیروز گوشی از دستم افتاد.فاصلشم از زمین یه 2 متری بود.تازه رو اسفالتم افتاد.
ولی خیلی تعجب کردم هیچیش نشد.حتی یه خط هم روش نیفتاد(البته k800 که ضد خش هست).ولی در کل خیلی بد افتاد.قلبم از جا کند.
در ضمن وقتی هم که افتاد خاموش شد، می خواستم علتشو بدونم.اگه می شه بگید چه طوری بفهمم همه چیزش سالمه.
ممنون
سلام
دوربین رو فعال کن و دستت رو کاملن بگیر جلوش تا صفحه سیاه شه
اگه کاملن سیاه شد مشکلی نداره . نقاط سفید=پیکسل سوخته و نقاط آبی و قرمز =- اتصالی تو دوربین
بعد یه خورده طول میکشه تا معلوم شه چیزیش شده یا نه
shab-nam
28-03-2007, 14:02
می گم نمیشه بجای این حرفا چند تا برنامه ، تم ، وال پیپر یا بازی مخصوص k800 بذارید اینجا ؟!!!
راستی سلام !
اگه کسی هم شگرد خاصی تو این گوشی ها بلد بگه ،لطفاً !
هیچ جا هیچی نیست !!! یعنی من پیدا نکردم !
bineshan
28-03-2007, 22:05
گوشی اروم و بی سروصدا که میگن اینه
zizoo_68
29-03-2007, 04:30
سلام
دوربین رو فعال کن و دستت رو کاملن بگیر جلوش تا صفحه سیاه شه
اگه کاملن سیاه شد مشکلی نداره . نقاط سفید=پیکسل سوخته و نقاط آبی و قرمز =- اتصالی تو دوربین
بعد یه خورده طول میکشه تا معلوم شه چیزیش شده یا نه
سلام
منظورتون از نقطه ی سفید چیه؟یعنی تمام صفحه سفید بشه.نقاط سفید باید واضح باشه یا باید خیلی دقت کنی؟
نمی شه پارچه گذاشت جلوش؟منظورم اینکه حتما باید دست باشه؟اخه مال دوستم یکم قرمز شد مال منم همینطور
می شه بگید اگه پیکسل بسوزه چی می شه.اخه با همون کیفیت عکس می گیره
ممنون
Farbod_h
29-03-2007, 13:29
سلام
منظورتون از نقطه ی سفید چیه؟یعنی تمام صفحه سفید بشه.نقاط سفید باید واضح باشه یا باید خیلی دقت کنی؟
نمی شه پارچه گذاشت جلوش؟منظورم اینکه حتما باید دست باشه؟اخه مال دوستم یکم قرمز شد مال منم همینطور
می شه بگید اگه پیکسل بسوزه چی می شه.اخه با همون کیفیت عکس می گیره
ممنون
بر عکس کل صفحه باید سیاه شه
حالا با هرچی که جلوی لنز رو بگیری
نقاط سفید پیکسل های سوختس که رو کیفیت عکس تاثیری نداره و مشکل بر میگرده به صفحه نمایش
نقاط آبی و قرمز توی عکس هم ظاهر می شن و کیفیت عکس رو پایین میارن
[
آخه من نمیدونم شما به چیه کا800 مینازین :biggrin: تو عکسبرداری و فیلمبرداری و صدا که جلو ان73 سوسکه
تازه ال سی دیه ان73 میارزه به 1000 تا کا800 (( توجه کنید>>>فقط ال سی دیش با اندازه یه بزرگ و کیفیت عالیش ))
یه نکته با حال : کیفیت تصویر k800 & N73 یکیه و صفحه N73 بزرگتره پس ...... وضوح و کیفیت تصویر N73 کمتره
farhad resalati
31-03-2007, 17:27
دوستان کسی راجه به فرمت هایی که ساپورت میکنه توضیحی بده یعنی : 1- طبق گفته GSM فرمت های MP3, M4A, 3GP, AMR, WAV, G-MIDI 1, Real 8, mid , رو پخش میکنه اخه تو کا 750خیلی از اینها ساپورت نمیشد 2- میخواستم کیفیت lcd رو نسبت به n70 و n73 برام بگید 3- اینطور که تو سایتش اومده رم روش نداره میخواستم قیمت رم سونی اریکسون کا 800 با ظرفیت 1 و 2 گیگا رو برام بگید خواهشن واقعیت رو بگید نمیخوام بخرم بعدا نفرینتون کنم (چشمک شیطونی )
amin_metal1370
31-03-2007, 22:33
فربد خان این امضای شما چجوریه که آی پی بنده و سیستم عامل و آی اس پیم رو کاملاً مشخص کرده؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Farbod_h
01-04-2007, 01:07
فربد خان این امضای شما چجوریه که آی پی بنده و سیستم عامل و آی اس پیم رو کاملاً مشخص کرده؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوت کوزه گری دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoud khan
01-04-2007, 06:03
اینم فوت کوزه گری شما برادر
Farbod_h
01-04-2007, 12:11
اینم فوت کوزه گری شما برادر
زیرش آدرس زده دیگه! :27: باید یکم آدم از دوگوله استفاده کنه:10:
farhad resalati
01-04-2007, 19:42
به جای این پست های بیهوده یکی جواب سوالم رو بده واقعا همین شده که بچه های خوب سایت دیگه نمیان راجه به همین مطلب نا مربوط هم تاپیک داشتیم پارسال
من 5 روز پيش يك گوشي كا800 خريدم و الان هم خيلي ازش راضي ام. امكانات و قابليتهاش بيشتر از اون چيزي بود كه فكرشو ميكردم و انتظارشو داشتم. من اين گوشي را از بين سه گزينه زير كه در ذهن داشتم انتخاب كردم :
K800 ..... P990 ..... i-mate / jasjam
و نهايتاٌ كا 800 رو انتخاب كردم و خريدم.
بهتون پيشنهاد ميكنم اگر در فكر خريد گوشي هستين ، كا 800 رو حتما در بين گزينه هاي تحت بررسي تون قرار بدين و در موردش اطلاعات لازم رو كسب كنين. با توجه به قابليتهاي مختلفش به احتمال قوي انتخابتون همين خواهد بود.
ارادتمند - پارسا
من 5 روز پيش يك گوشي كا800 خريدم و الان هم خيلي ازش راضي ام. امكانات و قابليتهاش بيشتر از اون چيزي بود كه فكرشو ميكردم و انتظارشو داشتم. من اين گوشي را از بين سه گزينه زير كه در ذهن داشتم انتخاب كردم :
بهتون پيشنهاد ميكنم اگر در فكر خريد گوشي هستين ، كا 800 رو حتما در بين گزينه هاي تحت بررسي تون قرار بدين و در موردش اطلاعات لازم رو كسب كنين. با توجه به قابليتهاي مختلفش به احتمال قوي انتخابتون همين خواهد بود.
ارادتمند - پارسا
ارادتمند - پارسا:20: :20: :20:
shirvan_tr
01-04-2007, 20:07
salam
ye dashtam
k800 farsi dare ?
amin_metal1370
01-04-2007, 21:49
مبارک باشه آقا پارسا.چند خریدی؟
bineshan
01-04-2007, 21:50
دوستان کسی راجه به فرمت هایی که ساپورت میکنه توضیحی بده یعنی : 1- طبق گفته GSM فرمت های MP3, M4A, 3GP, AMR, WAV, G-MIDI 1, Real 8, mid , رو پخش میکنه اخه تو کا 750خیلی از اینها ساپورت نمیشد 2- میخواستم کیفیت lcd رو نسبت به n70 و n73 برام بگید 3- اینطور که تو سایتش اومده رم روش نداره میخواستم قیمت رم سونی اریکسون کا 800 با ظرفیت 1 و 2 گیگا رو برام بگید خواهشن واقعیت رو بگید نمیخوام بخرم بعدا نفرینتون کنم (چشمک شیطونی )
1-همه رو امتحان نکردم ببینم که ساپورت می کنه یا نه
2-از لحاظ کیفیت هم سطح با n73 هست
3-یک گیگ m2من قیمت کردم 63 تومن
اره رم نداره
موفق باشی
my_consort_is_my_life
02-04-2007, 02:35
آقا قيمت امروز كا 800 چنده؟
bineshan
02-04-2007, 17:20
shirvan جان منظورت رو نفهمیدم
در ضمن فارسی بنویس
HOSSEIN-70
02-04-2007, 18:36
باسلام ببخشيد من ميخوام گوشي بخرم 400000 تومن هم دارم اين طور كه معلومه كا800خيلي خوبه !اگه ميشه اطلاعات اين گوشي رو بدين.صداش چجوريه؟ موفق باشيد
a.toraby
02-04-2007, 19:36
:31: فقط k800:31:
من و k800 :10:
a.toraby
02-04-2007, 19:45
باسلام ببخشيد من ميخوام گوشي بخرم 400000 تومن هم دارم اين طور كه معلومه كا800خيلي خوبه !اگه ميشه اطلاعات اين گوشي رو بدين.صداش چجوريه؟ موفق باشيد
این لینکو ببین:
کیفیت صداش عالیه
ولی صدای بلندگوش یه کم نسبت به نوکیا کمتره
Evolution37
02-04-2007, 21:40
:19: منتظریم....
bineshan
03-04-2007, 04:27
نسبت به کی دو ماه پیش فکر نکنم زیاد تغییری کرده باشه
bineshan
03-04-2007, 04:36
این لینکو ببین:
کیفیت صداش عالیه
ولی صدای بلندگوش یه کم نسبت به نوکیا کمتره
تایید میشه
mostafaeshghi
03-04-2007, 21:18
salam
ye dashtam
k800 farsi dare ?
اگر گارنتی اصلی یعنی سیتادل بگیری منو فارسی هم داره.
دقيقا نميدونم توچه مايه اي ولي دونوع قيمت داره كه 30 تومن باهم اختلاف دارن
يكيشون شماره سريالش با مخابرات ميخونه و اون يكي نه!ولي در مجموع بالاترين قيمتش 380 به بالا بايد باشه!
a.toraby
04-04-2007, 17:07
می شه در مورد حافظه m2 توضیح بدین؟؟؟؟
cdplayer
04-04-2007, 21:38
دلتون خوشه ها 385 تومن پول زبون بسته برای گوشی ای همچون کا800 که سیستم عامل نداره من باشم ان73 رو میخرم ان73 خیلی گوشیه خوبیه صفحه نمایش اون بسیار با کیفیت تر از کا800 هستش پخش موزیکش هم عالیه
نمیدونم هدف سونی اریکسون از ارائه این مدل های تکراری جاوا چیه
bineshan
04-04-2007, 22:07
دلتون خوشه ها 385 تومن پول زبون بسته برای گوشی ای همچون کا800 که سیستم عامل نداره من باشم ان73 رو میخرم ان73 خیلی گوشیه خوبیه صفحه نمایش اون بسیار با کیفیت تر از کا800 هستش پخش موزیکش هم عالیه
اگه شركت نوكيا ماله من بود حتما استخدامت مي كردم
سلام
کسی اینجا کپسول k750 رو روی k800 امتحان نکرده ببینه که جواب میده یا نه؟
cdplayer
04-04-2007, 23:55
دوستان حتی مدل های سامسونگ بسیار بهتره از کا800 هستند دی900 گوشیه خوبیه
mostafaeshghi
06-04-2007, 15:08
1-ه
3-یک گیگ m2من قیمت کردم 63 تومن
اره رم نداره
موفق باشی
بابا قیمتهات نجومیه. من قبل از عید یعنی دقیقا روز سه شنبه از علاءالدین قیمت گرفتم و 1 گیگ ام2 مارک سان دیسک 45 و سونی هم 47
512 هم سونی 28 و سان دیسک 25
mostafaeshghi
06-04-2007, 15:10
با گارانتی و بی گارانتی خیلی فرق میکنه.
من 1 هفته قبل از عید با گارانتی اصلی (سیتادل) گرفتم 440 هزار تومان. در صورتی که بدون گارانتی و یا گارانتی متفرقه اش 400 هزارتومانه.
mostafaeshghi
06-04-2007, 15:36
عزیز دل انگیز اینجا کلوپ کا800 هست. مگر میخواهی حرف حساب بزنی با دلیل و منطق حرف بزن اگر میخواهی از روی تعصب حرف بزنی اینجا جاش نیست.
کا800 قیمتش 440 هزارتومانه با گارانتی اصلی ولی ان73 با گارانتی اصلی الآن 550 هزار تومانه. پس نگو که اگر من میخواستم کا800 بخرم میرفتم ان73 میخریدم بین این دو 110 هزار تومان فاصله است. دیگه هم این بحث را ادامه نده.
mostafaeshghi
06-04-2007, 15:44
اگر میخواهی که خیالت راحت باشه باید گارانتی اصلی بخری که قیمت قبل عیدش 440 هزار تومانه که باید 40 هزار بگذاری رو پولهات.
این اطلاعات گوشی که از سایت جی اس ام آرنا برداشتم.
General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, February
Status Available
Size Dimensions 105 x 47 x 22 mm
Weight 115 g
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.0 inch, 30 x 40 mm
- Wallpapers, screensavers
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3
Customization Composer, download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 x 20 fields, Photo call
Call records 30 received, dialed and missed calls
Card slot Memory Stick Micro (M2)
- 64 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML(NetFront)
Games FotoQuestFishing, MiniGolf + downloadable, order now
Colors Velvet Black, Allure Brown
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QCIF), xenon flash; secondary video call VGA camera
- Java MIDP 2.0
- RDS FM radio
- MP3/AAC/MPEG4 player
- TrackID music recognition
- T9
- Image viewer
- Picture editor
- Picture blogging
- Organiser
- Built-in handsfree
- Voice memo/dial
Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-33)
Stand-by Up to 350 h
Talk time Up to 7 h
اینو باید بدونی که گوشیهای سونی اریکسون عمدتا 3 دسته ایند. سیر جی که سری ساده و به قولی اداری هست برای کارهای روزمره خوبه. سری دبلیو که نقطه قوتشون صدا شونه و سری کا که نقطه قوتشون دوربینشونه. کا800 هم نقطه قوتش دوربین 3.2 مگاپیکسلیش هست با فلش زنون. ولی در مورده صدا پرسیده بودی که باید بگم: کیفیت صداش (دقت کن کیفیت و نه بلندی) از همه ی گوشیها بالاتره چون 72 کاناله هست (برای مثال صدای ان73 64 کاناله است) در مورده بلندی راحت بگم که کفاف اون چیزی را که میخوای میده ولی برای آهنگ در تمام گوشیها باید از هدفون استفاده کرد. ولی از نظر رینگتون بلندگوش خیلی قویه. برای کاملتر متوجه شدن باید نظرات دوستان دیگر در صفحات قبل را بخوانی .
اگر می شه طریقه نصب بازی رو به من اموزش بدید چون گوشیم تازه گرفتم
ببخشید کسی به ما جواب نمیده
masoud khan
08-04-2007, 05:59
قادری جان خیلی راحت شما فایل بازی رو که با پسوند جار هست به گوشی منتقل میکنی (با رم ریدر یا با کابل یا با بلوتوث از گوشی سایر دوستان )
بعدش اگر با اون دو روش اول باشه( که بهتره تو پوشه other ذخیره کنیش ) از فایل منیجر میری روش واونو باز میکنی خودش شروع به نصب میکنه فقط از شما میپرسه که روی مموری بریزم بازی رو یا روی گوشی
در مورد اخر که با بلوتوث بود به محض گرفتن برنامه خودش اتوماتیک وار شروع به نصب میکنه
به همین راحتی
masoub khanدستت درد نکنه اما وقتی به گوشیم منتقل میکنم واونو باز میکنم برای نصب نمی ره پیام میده که چطوری مد خوای اونو ارسال کنی در ضمن پسوندش نمی دونم
tamkoroz
08-04-2007, 16:36
آقا دستم به دامنتون من یک k800i گرفتم پشتش نوشته چینیه همه k800i ها چینی هستن
در ضمن قابش چنده
mrmostafa
08-04-2007, 17:15
k800 واقعا گوشي خوبيه من از دبي گرفتم الان ميگه ديگه نيستش گوشيهاي خيلي خوبي در اومد منم راضيم
a.toraby
08-04-2007, 19:46
masoub khanدستت درد نکنه اما وقتی به گوشیم منتقل میکنم واونو باز میکنم برای نصب نمی ره پیام میده که چطوری مد خوای اونو ارسال کنی در ضمن پسوندش نمی دونم
عمو جون. این فایلی که می خای نصب کنی حتماً sys هستش. باید jar باشه.
masoud khan
09-04-2007, 04:48
سلام رفیق ببین شاید به جای فایل جار داری جاد رو وارد میکنی
حجم یکی تقریبا یک کیلو بایت هست ودومی بسته به برنامه بیشتر وکمتر داره احتمالا اینجای کارت لنگه میتونی با دکمه اینفورمیشن از توی گوشی هم پیدا کنی نشد بازم بگو من هستم
اگه نشد بگو من برات یه فایل اپ میکنم امتحانش کن
cdplayer
11-04-2007, 00:59
قابل توجه دوستان عزیز:
گوشی K800 i در خوش دستی لنگه ندارد این گوشی با حروف K در زبان سوئدی CAMERA رو به صورت KAMERA می نویسند به همین دلیل به سری دوربین سونی اریکسون K گفته می شود
این گوشی مخصوص عکسبرداری در شب است بقدری سرعت شاتر اون زیاد است که 32 عکس پی یا پی از یک منظره میگیره در یک ثانیه
کیفیت پخش مکالمه طرف مقابل و موزیک اون 72 کاناله است چیزی که نوکیا ان73 از اون هنوز بی بهره مانده است گوشی های سیمبین دار بدرد ایران نمیخورند چون برنامه هاشون رجیستر شده هستند و باید کارت اعتباری داشت تا کد اصلی این برنامه ها رو خرید در کل ان 73 با بوجود اینکه 3 مگاه پیکسلی است ولی عکس ها را مقداری غیر طبیعی می اندازه ولی گوشی K800 i سونی اریکسون عکس ها رو بسیار طبیعی می اندازه
چیزی که به اون توجه نشده اینه که رنگ مشکلی مخملی گوشی K800 i بسیار زیبا و در دست این گوشی خوش دست است
در ضمن کیفیت مکالمه گوشی K800 i خیلی شفاف تر از ان73 است
Evolution37
11-04-2007, 08:41
آقا کیفیت و بلندی صدای این گوشی رو با w700 و k750 مقایسه کنید
اضطراری!!!!!!!!!
ممنون
voroojak-mva
11-04-2007, 17:51
آقا کیفیت و بلندی صدای این گوشی رو با w700 و k750 مقایسه کنید
اضطراری!!!!!!!!!
ممنون
سلام ...
از نظر بلندي كه حتي از k750 هم كمتره ...
از نظر كيفيت هم تفاوت چنداني ندارن ...
ولي در صداي زنگ با فايل MIDI كيفيت K800 بيشتره چون 72 كاناله است ولي اون دوتا 64 ....
راستي كسي به غير از كا800 گوشيه 72 كاناله ي ديگه اي سراغ داره ؟
حتي N95 هم 64 كاناله است ...
عجب اعجوبه اييه اين كا800 . من كه ازش راضيم ...
فعلا ...
alireza999
11-04-2007, 19:08
سلام ...
از نظر بلندي كه حتي از k750 هم كمتره ...
از نظر كيفيت هم تفاوت چنداني ندارن ...
ولي در صداي زنگ با فايل MIDI كيفيت K800 بيشتره چون 72 كاناله است ولي اون دوتا 64 ....
راستي كسي به غير از كا800 گوشيه 72 كاناله ي ديگه اي سراغ داره ؟
فعلا ...
are z1010 ham 72 kanale
ilailaila
12-04-2007, 19:25
یه سوال فنی
میشه با کا 800 فقط 1 یا چند شماره رو دایورت کرد؟؟یعنی اگه فقط مثلا شماره 0912333333 زنگ زد خط دایورت بشه رو یه خط دیگه؟؟؟؟ میشه؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.