ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كلوپ K790-k800-k810

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

hessam_sz
22-11-2007, 23:46
مطمئن باش به جای اینکه پیش بهترین تعمیرکار مشهد رفته باشی پیش بدترینشون رفتی.
گوشی های کا800 مشکلی ندارن و حتما دوستت یه کاری کرده که اینطوری شده.
من خودم چند ماهه که دارم و مثل... ازش کار میکشم ولی هیچ چیزش نشده و دوستان در این تاپیک هم میتونن حرف من رو تایید کنن
کا800 سری جدید و قدیم نداره همش یه جور هستش و تقلبی هم نداره .
با هر گارانتی که بخری هیچ مشکلی نداره.
ارزش داره اصلاکا750 کجا و کا800 کجا
خيلي ممنون يه سوال ديگه هم دارم.آيا ميشه از فلش كا800 به عنوان چراغ قوه استفاده كرد؟آخه واسه من خيلي مهمه.

amin 3gp
23-11-2007, 01:15
شما گوشی تون K800 هست؟
من در K800 خودم این رو خیلی امتحان کردم فایل پاک بشه Contact picture میریزه بهم!

راستی یه سوال:
گوشی K800 خیلی زود میره Stand By یعنی خیلی زود LCD خاموش میشه. میخوای یه ویدئو ببینی، یه عکس ببینی اگه به دکمه هاش دست نزنی خاموش میشه و تو ضایع میشی!
راه حلی برای این مشکل میدونین؟
به نظر من باید فایل power_down.ble رو تغییر داد ولی نمیدونم چطوری!
اره دیگه گوشیم k800 هستش.حتی مموری کارتم که در میارم بازم عکسای کنتاکتم نمیره مگه اینکه از خود option کنتاکت عکسا رو پاک کنی.

amin 3gp
23-11-2007, 01:25
سلام .حدود يك ماه پيش يكي از دوستام رفت k800 خريد منم دستش ديدم خوشم اومد تصميم گرفتم k750 رو بفروشم برم k800 بخرم ولي ديروز گوشيش خاموش شد هر كارش كرديم ديگه روشن نشد بعد با هم رفتيم پيش بهترين تعميركار موبايل تو مشهد يارو گوشي را فلش كرد بعد گفت درست نميشه.گفت گوشي هاي جديد k800 همينطوريه وقتي هم خراب ميشه ديگه درست نميشه.حالا ميخوام ببينم اين موضوع واقعيت داره يعني شما هم همچين چيزي شنيديد؟
و سوال ديگه هم اين كه اگه گوشي را با گارانتي هم بخرم بازم ممكنه اين مشكل پيش بياد؟
با اين وضعيت شما صلاح ميدونيد k750 رو بفروشم برم k800 بگيرم؟
اره درسته گوشیهای جدید k800 که الان تو بازار هستند اون کیفیت اول رو ندارند.zimka جون قبول کن که این جدیداش خیلی بی کیفیتن.شما میتونید k750 و بفروشید و k810 بخرید.
در ضمن شارژر k800 و k810 یکی هستند ولی با k750 ,w800,w700,w810,w580 از لحاظ جریان شارژ که واسه k800 هفتصد میلی امپر هستش و واسه سریهای قدیمی مثل k750 چهر صدو پنجاه میلی امپر, فرق دارند.ولی ولتاژ همشون 3.7 ولت هست واسه همینه که ماله اون یکیو به این یکی میزنی شارژ میشه ولی این کار توصیه نمیشه.

Dr.Afzali
23-11-2007, 03:20
از خودم كه خيلي وقته كا 800 دارم تا چندين و چند نفري كه سراغ دارم توي زمانهاي مختلف اين گوشي رو گرفتن هنوز ايرادي از هيچكدوم مشاهده نشده.

kianericsson
23-11-2007, 17:38
سلام من تازه عضو سایت شدم چند روز پیش تصمیم گرفتم گوشیمو که k800 هستش رو به آیفون تبدیل کنم با setool البته موفق شدم ولی حالا هر بار که گوشی رو خاموش روشن میکنم میخوام وارد منو بشم error میده که فایل .mlخرابه وممکنه گوشیو نتونه رندر کنه بعد که منو اصلی k800 رو تو گوشی ریختم بازم همون مشکل رو داره لطفا منو راهنمایی کنین متن کامل خطا:

errors occur in the menu.ml file.this may render the menu unusable

hessam_sz
23-11-2007, 18:07
اره درسته گوشیهای جدید k800 که الان تو بازار هستند اون کیفیت اول رو ندارند.zimka جون قبول کن که این جدیداش خیلی بی کیفیتن.شما میتونید k750 و بفروشید و k810 بخرید.

نه عمرا برم k810 بخرم.من فقط k800 ميخوام.:37:
حالا ميخوام بدونم اگر با گارانتي بخرم فرقي ميكنه با اونايي كه گارانتي نداره؟يعني كيفيتش بالاتره؟
تازه امروز يه چيز جالب شنيدم به يكي از دوستام گفتم ميخوامk800 بخرم گفت نههههههههههههههههههه نخري ها از هر 10 تاش يكيش ميسوزه.كم كم دارم منصرف ميشم.خواهشا كمك كنيد.بالاخره بخرم يا نه؟؟؟؟
آخه ميگن اگر بسوزه ديگه درست هم نميشه.

golmohammadi
23-11-2007, 22:52
خيلي ممنون يه سوال ديگه هم دارم.آيا ميشه از فلش كا800 به عنوان چراغ قوه استفاده كرد؟آخه واسه من خيلي مهمه.

نه غير ممكنه
فلش فقط براي يك لحظه روشن ميشه.
خازنهاي كه در k800 و همه دوربينهاي فلش دار تعبيه شده انرژي الكتريكي را در خود ضخيره ميكنند و موقع گرفتن عكس يكدفعه در يك لحظه توسط فلش تخليه ميشوند .
اما اگه خواستي يه برنامه هست كه اون لنز قرمز رنگ (كه در نورهاي كم جهت فوكوس دقيق استفاده ميشه) ، را در حالت عادي فعال ميكنه.
اسمش هم Torch K800 هست.

hessam_sz
23-11-2007, 23:45
نه غير ممكنه
خازنهاي كه در k800 و همه دوربينهاي فلش دار تعبيه شده انرژي الكتريكي را در خود ضخيره ميكنند و موقع گرفتن عكس يكدفعه در يك لحظه توسط فلش تخليه ميشوند .
اما اگه خواستي يه برنامه هست كه اون لنز قرمز رنگ (كه در نورهاي كم جهت فوكوس دقيق استفاده ميشه) ، را در حالت عادي فعال ميكنه.
اسمش هم Torch K800 هست.

اي بابا خيلي بد شد .

Highbury
23-11-2007, 23:49
حالا ميخوام بدونم اگر با گارانتي بخرم فرقي ميكنه با اونايي كه گارانتي نداره؟يعني كيفيتش بالاتره؟
تازه امروز يه چيز جالب شنيدم به يكي از دوستام گفتم ميخوامk800 بخرم گفت نههههههههههههههههههه نخري ها از هر 10 تاش يكيش ميسوزه.كم كم دارم منصرف ميشم.خواهشا كمك كنيد.بالاخره بخرم يا نه؟؟؟؟
برو کا800 بخر بیخیال بقیه شو.این گوشی فعلا جز پرفروشترین ها هستش.اونوقت میگی از هر ده تا میسوزه.
توی گوشی های چینی های تقلبی از هر 100 تا یکیشون نمیسوزه اونوقت کا800 از هر ده تا بسوزه؟
میخوای بخر میخوای نر.من که زبونم مو در اورد

amin 3gp
24-11-2007, 01:29
من میگم واسه خریدش دیگه دیر شده چون معمولا گوشیهای سری کا بعد یه مدت که میان دیگه اون کیفیت چند ماه اول و ندارند.واسه همینه که قیمتشون انقدر افت شدید داره.یکی از دوستام جدیدا خریده چند روز پیش میگفت صدای airphone گوشیم در نمیاد.ولی وقتی میزنم روی ایفون میتونم حرف بزنم.هر کاریشم کردیم درست نشد.دیگه به این نتیجه رسیدیم که بلند گو گوشی یا سوخته یا سیماش قطع شده.بعد من گرفتمش یه چند تا تغه محکم به بالاش زدم درست شد.حالا بعضی وقتا صداش در میاد بعضی وقتا باید کتکش بزنی تا صداش در بیاد.با اینکه خودم طرفدار k800 هستم و خودمم دارمش ولی اصلا این جدیداشو تایید نمیکنم که همون جنس سابق باشه.

امير موسر
24-11-2007, 09:06
من میگم واسه خریدش دیگه دیر شده چون معمولا گوشیهای سری کا بعد یه مدت که میان دیگه اون کیفیت چند ماه اول و ندارند.واسه همینه که قیمتشون انقدر افت شدید داره.یکی از دوستام جدیدا خریده چند روز پیش میگفت صدای airphone گوشیم در نمیاد.ولی وقتی میزنم روی ایفون میتونم حرف بزنم.هر کاریشم کردیم درست نشد.دیگه به این نتیجه رسیدیم که بلند گو گوشی یا سوخته یا سیماش قطع شده.بعد من گرفتمش یه چند تا تغه محکم به بالاش زدم درست شد.حالا بعضی وقتا صداش در میاد بعضی وقتا باید کتکش بزنی تا صداش در بیاد.با اینکه خودم طرفدار k800 هستم و خودمم دارمش ولی اصلا این جدیداشو تایید نمیکنم که همون جنس سابق باشه.

بابا حسابي داريد حال ما رو مي گيريد با اين صحبت هاتون.
من تازه 2 روزه خريدم انقدر مي گيد اين جوره اون جوره يواش يواش داره به سرم مي زنه برم پس بدمش.:eh:
تا قبل از اينكه ما بخريم همش از مزيت هاش گفته ميشد ولي الان....

Highbury
24-11-2007, 09:33
من تازه 2 روزه خريدم انقدر مي گيد اين جوره اون جوره يواش يواش داره به سرم مي زنه برم پس بدمش.:eh:
نه بابا مشکلی نداره .من هم سری قدیم داشتم و هم سری جدید مشکلی نداشته دوستام هم داشتن مشکلی نداشته.
در ضمن امین خان ربطی به سری کا نداره که افت قیمت داره. من وقتی دبلیو 950 رو خریدم 510 هزار تومان چند روز بعدش هم کا800 رو خریدم 470 تومان.
الان نگاه کنی دبلیو 950 شده 230 کا800 شده 240.همچنین دبلیو 850 که از 500 تومان رسیده به 280 تومان.
نوکیا ان73 هم 650 بوده حالا شده 310تومان.:31:

hessam_sz
24-11-2007, 09:39

منم گيج شدم .ولي بي خيال دل ميزنم به دريا ميرم ميخرم.هرچي بيشتر حساس بشي بدتره

Highbury
24-11-2007, 09:51
منم گيج شدم .ولي بي خيال دل ميزنم به دريا ميرم ميخرم.هرچي بيشتر حساس بشي بدتره
ای ول برو بخر هیچ مشکلی نداره.

hossein-p30-f
24-11-2007, 11:41
نه غير ممكنه
اسمش هم Torch K800 هست.

بابا خیلی ضایعه که گوشی من D900i سه نوع فلاش داره :
1- یکی که همیشه هنگام عکس گرفتن فلاشش روشن ((مثل K750 ))
2- یکی که اتوماتیکه اگه نور کم باشه فلاش میزنه اگه نور کافی باشه نمیزنه
3- یکی در هر حالتی هنگام گرفتن عکس فلاش میزنه

اونوقت K800 نداره خیلی ضایعس که :18:

Highbury
24-11-2007, 12:50
بابا خیلی ضایعه که گوشی من D900i سه نوع فلاش داره :
1- یکی که همیشه هنگام عکس گرفتن فلاشش روشن ((مثل K750 ))
2- یکی که اتوماتیکه اگه نور کم باشه فلاش میزنه اگه نور کافی باشه نمیزنه
3- یکی در هر حالتی هنگام گرفتن عکس فلاش میزنه

اونوقت K800 نداره خیلی ضایعس که :18:
تو رو خدا نفوذی های نوکی و سامی ریختن توی کلوپ:31:
آخه کسی که دی900 داره میاد دم از فلاش گوشی میزنه اونم جلوی کا800.:27:
اولا کا800 هم فلاش اتومات داره و با تنظیم نور محیط میزنه.
در ضمن بسته به نور محیط قدرت فلاش کم و زیاد میشه:27:
اولش یه نور قرمز میاد که چشم همه رو میگیره:18:کلاس گوشی اینجا خودش رو نشون میده:27:بعدش یه فلاش میزنه که چشم هر چی نوکی و سامی هستش رو کور میکنه.
تا کاظم زنده است سونی پاینده است:18:

hossein-p30-f
24-11-2007, 13:06
تو رو خدا نفوذی های نوکی و سامی ریختن توی کلوپ:31:
آخه کسی که دی900 داره میاد دم از فلاش گوشی میزنه اونم جلوی کا800.:27:
اولا کا800 هم فلاش اتومات داره و با تنظیم نور محیط میزنه.
در ضمن بسته به نور محیط قدرت فلاش کم و زیاد میشه:27:
اولش یه نور قرمز میاد که چشم همه رو میگیره:18:کلاس گوشی اینجا خودش رو نشون میده:27:بعدش یه فلاش میزنه که چشم هر چی نوکی و سامی هستش رو کور میکنه.
تا کاظم زنده است سونی پاینده است:18:

جیگگگگگگگگگگگگگگر من که نگفتم فلاش سامسونگ بهتره ((خودم از دست سامسونگ دلم خونه شما دیگه نمک نپاش هیچ کاریش به گوشیهای آدمیزاد نرفته :41::13:)) ولی میگم چرا K800 فلاشش روشن نمی مونه که بشه ازش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد :13:

این کمپانیها هم بعضی وقتها یه کارهایی می کنن که آدم شاخ درمیاره :18:(( آخه وقی 750 چراغ قوه داره چرا 800 نداره:18:))

hamkar1981
24-11-2007, 15:43
ولی میگم چرا K800 فلاشش روشن نمی مونه که بشه ازش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد :13:

این کمپانیها هم بعضی وقتها یه کارهایی می کنن که آدم شاخ درمیاره :18:(( آخه وقی 750 چراغ قوه داره چرا 800 نداره:18:))
چراغ قوه نداره ولي ميشه يه كلك كوچولو بزني يه چند ثانيه اي نور قرمزش روشن بمونه من تو تاريكي اين روش امتحان كردم بدك نيست.:2:
جاي چراغ قوه فلاش داره توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپ.

hossein-p30-f
24-11-2007, 15:50
چراغ قوه نداره ولي ميشه يه كلك كوچولو بزني يه چند ثانيه اي نور قرمزش روشن بمونه من تو تاريكي اين روش امتحان كردم بدك نيست.:2:
جاي چراغ قوه فلاش داره توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپ.

فکر کنم یه کار دیگه هم بشه بکنی
هر جا چراغ قوه نیاز داشتین یکی همراه خودتون داشته باشین :31:((شوخی))

tatu_mail
24-11-2007, 17:42
سلام من میخوام گوشیمو اپدیت کنم به وسیله 2see tolتا فایلfirmwar دانلود کردم ولی هر کاری کردم نصب نشد

من فکر میکنم تو کارم یه مشکلی هست ایا کار خاصی باید انجام بدم؟؟
به این عکس نگاه کنید ببینید چیز خاصی متوجه میشید؟؟
ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAEED_BARCELONA
24-11-2007, 18:19
جیگگگگگگگگگگگگگگر من که نگفتم فلاش سامسونگ بهتره ((خودم از دست سامسونگ دلم خونه شما دیگه نمک نپاش هیچ کاریش به گوشیهای آدمیزاد نرفته )) ولی میگم چرا K800 فلاشش روشن نمی مونه که بشه ازش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد

این کمپانیها هم بعضی وقتها یه کارهایی می کنن که آدم شاخ درمیاره (( آخه وقی 750 چراغ قوه داره چرا 800 نداره))
تو هیچ گوشی رو پیدا نمیکنی که فلش زنون باشه و بتونی از فلشش به عنوان چراغ قوه استفاده کنی. چون فلش زنون بیشتر از یکی دو ثانیه نمیتونه روشن بشه. هم خودش به فنا میره هم شارژ گوشی

B L A S T E R
24-11-2007, 19:08
جیگگگگگگگگگگگگگگر من که نگفتم فلاش سامسونگ بهتره ((خودم از دست سامسونگ دلم خونه شما دیگه نمک نپاش هیچ کاریش به گوشیهای آدمیزاد نرفته :41::13:)) ولی میگم چرا K800 فلاشش روشن نمی مونه که بشه ازش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد :13:

اخه اون d900 دوتا led زفرتی داره که با یه باتری نیم قلمی هم روشن میمونه.لطفا با زنون مقایسش نکن

marn
24-11-2007, 20:11
اقايوني كه اين frim ware جديدو دارند لطف كنند بزارند بقيه هم استفاده كنند يك جاي up ش كنيد
بابا دست خوش فقط خودتون ميخاين داشته باشين به فكر بقيه هم باشيد

tatu_mail
24-11-2007, 22:00
اقايوني كه اين frim ware جديدو دارند لطف كنند بزارند بقيه هم استفاده كنند يك جاي up ش كنيد
بابا دست خوش فقط خودتون ميخاين داشته باشين به فكر بقيه هم باشيد

نوکرتم هستم
جیگر

ولی اگه طریقه نصبشو بلدی بگو لطفا

K800_R8BA024_FS_EUROPE_2_RED52

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

K800_R8BA024_FS_APAC_RED52

من نمیدونم فرقشون تو چیه:31:
بابا کسی بلده بگه من با see tool نتونستم بریزم

hossein-p30-f
25-11-2007, 07:02
سلام دوستان
دیگه از دست D900i زپرتی خلاص شدم :34: دادمش یه 80000 هم دادم یه K800i گرفتم :26::26::26:

بابا عجببببببببببببببببببببببب بببب عکسی میگیره تو شب :18::18::18:

راستی دیشب یه مستر ریسیت زدم :31: بعضی عکس و فیلم و تم های خود گوشی پاک شدن :41: موردی نداره دوباره نباید بعد از ریسیت میومدن :19:

شارژ اولیه چقدر باشه (( با گوشی کار کردم تا خاموش شد بعد شب تا صبح هم گوشی خاموش بود بعد هم حالا زدمش به شارژ تا کی باشه:19:))

پشت گوشی نوشته K800i اما روی CD و دفترچه و ... نوشته K800 قضیه چیه :9:
پشت گوشی نوشته Made China پشت باتری هم نوشته Made China Finished In China درسته دیگه سریالاش هم با هم میخونه

My Phone Explorer گوشیم رو نشناخت چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گوشی برادرم K750 هست چیکار کنم دو تا نرم افزار سونی که رو سیستم با هم نصب نمی شن :41:

راستی عکسهاش فول اسکیرین نمیشن :18: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SAEED_BARCELONA
25-11-2007, 09:12
شارژ اولیه چقدر باشه (( با گوشی کار کردم تا خاموش شد بعد شب تا صبح هم گوشی خاموش بود بعد هم حالا زدمش به شارژ تا کی باشه))
اگه شب تا صبح میزاشتیش بهتر بود

پشت گوشی نوشته K800i اما روی CD و دفترچه و ... نوشته K800 قضیه چیه
ماله من همه جاش نوشته k800i

پشت گوشی نوشته Made China پشت باتری هم نوشته Made China Finished In China درسته دیگه سریالاش هم با هم میخونه

آره درسته همین باید باشه

My Phone Explorer گوشیم رو نشناخت چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گوشی برادرم K750 هست چیکار کنم دو تا نرم افزار سونی که رو سیستم با هم نصب نمی شن

درایور گوشیتو نصب کن.

راستی عکسهاش فول اسکیرین نمیشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عکسایی که گرفتی یا اونایی که تو پیکچرن؟

hossein-p30-f
25-11-2007, 12:08
دوبار پست شد :31:
این دیال آپ :angry::47::32::47::grrr:

hossein-p30-f
25-11-2007, 12:09
مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عکسایی که گرفتی یا اونایی که تو پیکچرن؟

حل شددددددددددد :31:

Highbury
25-11-2007, 13:29
آخیش بالاخره خرید.دیدی هیچ مشکلی نداره؟چه رنگی و چند خریدی؟

arash_a
25-11-2007, 14:20
فایل custom ی که زبان فارسی داشته باشه از کجا می تونم دانلود کنم . واسه K800 و R1KG

masoodpalang
25-11-2007, 16:56
ببخشید دوستان شاید این مطلب تکراری باشه ولی خیلی واجبه

کسی می تونه درایور دوربین K800 رو معرفی کنه و بطور کامل کامل آموزش نصبش رو بده ؟
بعد اینکه برای گوشی خطری داره یانه چو حس میکنم کیفیت عکس دوربینم توی روز یه کم پایینه!

hossein-p30-f
25-11-2007, 18:05
آخیش بالاخره خرید.دیدی هیچ مشکلی نداره؟چه رنگی و چند خریدی؟

آره بلاخره خریدم :38::15::38:
مشکی :27:
250000 بدون گارانتی

چرا وقتی گوشی رو خاموش روشن می کنم شماره عکسها دوباره از DSC00001 شروع میشه :grrr::angry::grrr:

این طبیعیه یا گوشی من مورد داره :9:

tatu_mail
25-11-2007, 19:05
سلام دوست خوبم ممنون از راهنماییتون
ولی من موبایلمو خراب کردم تورو خدا هرچه زود تر بهم کمک کن ممنون میشم
شما 3 فایلو گفتید باید داشته باشم
من این 2 فایلو داشتم
K800_R8BA024_MAIN_GENERIC_WI_RED52.mbn
K800_R8BA024_FS_EUROPE_5_RED52.fbn

و فایل mics نداشتم من این 2 فایلو ADD کردم به جز فایل سوم عمل اپدیت شروع کردم ولی الان موبالمو روشن میکنم یه پیغام میده Configuration error . please contact your network operetor or service center
و وقتی به موبایلم زنگ میزنم میگه خاموش است
و داخل منو نمیره البته به اونجا نمیرسه ولی تا روشن میکنم پیغام Flight Mode میاد بهدم همین
توروخدا کمک عکس این برنامه را گذاشتم ولی...
ببینید این فایلها درس هست یا نه؟ من این فایلها رو از سایت
برداشتم ولی فایل MiCS نداشت لطفا اگه مشکلم همین فایل سوم بوده یه جارو معرفی کنید که دانلود کنم من تمام کارام با موبایل انجام میشه لطفا کمکم کنید

Highbury
25-11-2007, 19:30
من این 2 فایلو داشتم

و فایل mics نداشتم من این 2 فایلو ADD کردم به جز فایل سوم عمل اپدیت شروع کردم ولی الان موبالمو روشن میکنم یه پیغام میده Configuration error . please contact your network operetor or service center
و داخل منو نمیره البته به اونجا نمیرسه ولی تا روشن میکنم پیغام Flight Mode میاد بهدم همین
برداشتم ولی فایل MiCS نداشت لطفا اگه مشکلم همین فایل سوم بوده یه جارو معرفی کنید که دانلود کنم من تمام کارام با موبایل انجام میشه لطفا کمکم کنید

خب خودت زدی پدرش رو در آوردی.اونوقت میگن سری جدید کا800 مورد داره.
برو فلشش کن حل میشه

desert_prince29
25-11-2007, 19:35
آقا کسی هست که بتونه اکولایزر رو طوری تنظیم کنه که کیفیت آهنگ تو هدفن بشه مثل کیفیت Mega Bass ؟
دمتون گرم یه اکولایزر توپ ارائه کنید...

marn
25-11-2007, 23:12
من این 2 فایلو داشتم

عزيز من شما فايل CUstome رو در قسمت MISC FIle نذاشتي بخاطر همين شبكه ايران رو نمي شناسه پس برو تو اين سايتهاي مخصوص فايل و فايل CUstome رو براي گوشي K800 بگير البته شبكه مثل نيمه شرقي و شمال افريقا
راستي اين frimware جديد رو يك جايي up كن ما هم استفاده كنيم نگا كمكت كردم يا ‍فيل كاستم GEneric البته توجه داشته باش كه اگه فايل كاستومت با cda گوشيت يكي نبود اون فايل Customtse.xml رو دقيقا مثل cda گوشيت تغيير بده خودش درست ميشه

amin 3gp
26-11-2007, 00:23

صفحه های قبل تاپیکو بخونید درباره لامپهای زنون توضیح کامل هست.این نوع لامپ ها داخلش گاز xenon هستش و برای روشن شدن انرژی زیادی لازم دارند.برای همین از دو تا خازن ( خازن عنصری الکترونیکی است که انرژی را به صورت ولتاژ تو خودش ذخیره میکنه و میتونه اونو یکدفعه در موقع نیاز تخلیه کنه روی بار) برای تامین انرژی استفاده میکنند .در کل مدت زمان روشن موندن لامپ زنون کمتر از یک ثانیه هست.چون خازنها سریعا دشارژ میشن.

desert_prince29
26-11-2007, 00:52
آقا کسی هست که بتونه اکولایزر رو طوری تنظیم کنه که کیفیت آهنگ تو هندزفری بشه مثل کیفیت Mega Bass ؟
دمتون گرم یه اکولایزر توپ ارائه کنید...:9::9:

nokia_6253
26-11-2007, 10:21
دوستان صدای هندزفریش چطوره؟بلندیش مثل k750 میشه؟

hossein-p30-f
26-11-2007, 12:09
چرا وقتی گوشی رو خاموش روشن می کنم شماره عکسها دوباره از DSC00001 شروع میشه :grrr::angry::grrr:

این طبیعیه یا گوشی من مورد داره :9:

:19::19::19::19::19::19::19:

Highbury
26-11-2007, 13:17
آقا کسی هست که بتونه اکولایزر رو طوری تنظیم کنه که کیفیت آهنگ تو هندزفری بشه مثل کیفیت Mega Bass ؟
منم همچین درخواستی دارم

hossein-p30-f
26-11-2007, 14:23
دوستان Firmware گوشی من اینه "R1KG001" چه جوریه:5: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

marn
26-11-2007, 14:27
خوب اينكه كاري نداره واقعا عالي مي شه به ترتيبfull full null nul full اگه به اوچه كه ميخواستي نرسيدي اكولاتيزرو توي همين رنجي كه گفتم خودت يكم تغيير بده راستي براي اينكه صداي گوشيت تو هندزفري عالي بشه حتما اين اكوستيكارو باهم تو گوشيت بريز يعني قاطيشون كنXaero ma loud+jpx2 اونوقت هم صداي بلند داري هم يك باس خيلي عالي من خودم امتحان كردم ار مگا باس هم بيشتر اونقدر كه هندزفريات تو باس ديگه كم ميارن عالي حتما امتحان كن. البته اگه اين اكوستيكا رو نريزي صدا باس حتي با دستكاري اكولايزر خوب نميشه.

mehjam
26-11-2007, 16:06
دوستان میشه بگین چطوری Firmware گوشی K800 رو آپدیت کنیم؟ البته بدون SEUS چون فایلهاش خیلی بزرگن.
فریمور گوشی من الان R1JG001 هست.

hamkar1981
26-11-2007, 16:09
با تنظیم دستی اکولایزر میتونید تا حد خیلی زیادی به حالت مگاباس دست پیدا کنید...طبق دستور زیر تنظیم دستی کنید :

1st bar: Full
2nd bar: 5 points
3rd bar: 2 points
4th bar: 7 points
5ht bar: Full

باهندزفري

B L A S T E R
26-11-2007, 16:32
دوستان میشه بگین چطوری Firmware گوشی K800 رو آپدیت کنیم؟ البته بدون SEUS چون فایلهاش خیلی بزرگن.
فریمور گوشی من الان R1JG001 هست.
جدیدترین فریمور ارایه شده توسط سونی R1KG001 هست.
ولی در سایتای دیگه R8BA001

SAEED_BARCELONA
26-11-2007, 17:00
ولی در سایتای دیگه R8ba001
ممد اسمشو اشتباه گفتی.
اسم آخرین آپدیت تو امضام هست

Highbury
26-11-2007, 17:44
ممد اسمشو اشتباه گفتی.
اسم آخرین آپدیت تو امضام هست
سعید جون این آپدیتها چه تغییراتی رو روی گوشی اعمال میکنن؟
چطوری میشه نصب کرد و از کجا؟چقدر طول میکشه؟

SAEED_BARCELONA
26-11-2007, 17:57
والا این آپدیت که من دارم هیچ تغییری نسبت به فریمور قبلی نداشته. خودم یه بار خواستم آپدیت کنم گوشیم چون با دیال آپ کردم گوشیم خراب شد. به شما هم نصیحت میکنم اگه adsl نداری آپدیت نکن.
تو سایت سونی اریکسون برنامه آپدیت سرویسو دانلود میکنی. حتما باید آخرین ورژن فلش پلیر نصب باشه. بعد به اینترنت وصل میشی. بقیشم خودش میگه چیکار کنی

Highbury
26-11-2007, 18:04
والا این آپدیت که من دارم هیچ تغییری نسبت به فریمور قبلی نداشته. خودم یه بار خواستم آپدیت کنم گوشیم چون با دیال آپ کردم گوشیم خراب شد. به شما هم نصیحت میکنم اگه adsl نداری آپدیت نکن.
تو سایت سونی اریکسون برنامه آپدیت سرویسو دانلود میکنی. حتما باید آخرین ورژن فلش پلیر نصب باشه. بعد به اینترنت وصل میشی. بقیشم خودش میگه چیکار کنی
بی خیال کی حال داره بره این همه راه رو

golmohammadi
26-11-2007, 18:56
بچه ها همگي بريد و آكو استيك JPx2 را نصب كنيد به گوشي و از صداي بم در هندزفري لذت ببريد واقعا خيلي بم ميشه .همچنين صداي ايرفون و .. همه افزايش پيدا ميكنه
نحوه ريختن آكواستيك همه و همه در در تاپيك اشاره شده در امضاء من هست
هر كسي سوالي داشت تو همون تاپيك مطرح كنه

Highbury
26-11-2007, 19:32
بچه ها همگي بريد و آكو استيك JPx2 را نصب كنيد به گوشي و از صداي بم در هندزفري لذت ببريد واقعا خيلي بم ميشه .همچنين صداي ايرفون و .. همه افزايش پيدا ميكنه
تایید میشه و اقعا صداش خیلی توپ میشه. من هم گوشی خودم و یه گوشی دیگه رو همین کار رو باهاش کردم.
اینجوری دیگه واقعا از گوشیتون لذت خواهی برد
فقط دوست عزیز تنظیمات مناسبت میخوام تا مثل مگاباس بشه شما بلدید؟

lovepedram
26-11-2007, 22:52
یه کمکی از دوستان داشتم میشه طریقه تبدیل فرمت فیلم برداری k800 که 3gp هستش به mp4 رو واسم توضیح بدین؟
میدونم تو کیفیت هیچ فرقی نداره ولی این برنامه Quick time خیلی سرعتش پایینه - تا یه فیلمو باز کنه پدر ادمو در میاره...

B L A S T E R
26-11-2007, 23:14
برای k800 نمیشه چون براش پچ نیومده.

SAEED_BARCELONA
26-11-2007, 23:29

تایید میشه و اقعا صداش خیلی توپ میشه. من هم گوشی خودم و یه گوشی دیگه رو همین کار رو باهاش کردم.

میشه لینک این آکوستیکو بزارید تا ما هم استفاده کنیم؟

Highbury
27-11-2007, 08:57
میشه لینک این آکوستیکو بزارید تا ما هم استفاده کنیم؟
سعید جون توی همون تاپیک بهترین درایو هستش. فکر کنم دو صفحه مونده به آخر باشه.

hamkar1981
27-11-2007, 10:13
اونيكه گفتم تست كردي بدك نيستا

تست كن بعداً بگو بدرد ميخوره يا نه؟

hamkar1981
27-11-2007, 10:16
آپديت كردن بدون پهناي باند زياد:41::41::41::41::41::41:
من يه بار زياد با تنظيمات گوشيم ور رفتم(كارخانه) يه دفعه شروع كرد به باتري زياد مصرف كردن عرض 3 ساعت باتري خالي مي كرد مستر ريست هم كردم .بعضي دوستان گفتند كه بايد فلش بشه ولي من گوشيمو آپديت كردم باورتون نميشه شد مثل روز اول

marn
27-11-2007, 11:16
دوستان عزيز اينقدر بچها را از آپديت كردن با اينترنت دايلاپ نترسونيد درست طول ميكشه 2-3 ساعت اما اگر وسط كار قطع بشه براي گوشي هيچ موشكلي پيش مي ياد چون درست شما در اول كار گوشيتونو وصل ميكنيد اما اين وصل كردن براي شناسايي گوشي است و هيچ چيزه ديگه اي نيست . خوب حالا اگر وسط كار اينترنت قطع بشه چي معلوم هيچكار نميشه چونكه Update service اول فايلهاي فريم وير جديد رو - رو كامپيوتر ذخيره ميكنه و وقتي كامل شد از روي سيستم به گوشي منتقل ميكنه و اگه اينترنت قطع بشه باز از اونجايي كه رو سيستم ريخته شروع به كار ميكنه پس ترسي نداره چون وقتي به اينترنت كانكت هستيد هيچ فايلي به گوشي شما منتقل نميشه
شايد بپورسيد پس اون پيغامي كه اول ميياد كه ميگه به هيچ عنوان گوشيتونو از كامپيوتر قطع نكنيد چي؟ اونم فقط براي شناسايي گوشي .

Highbury
27-11-2007, 12:48
دوستان میشه بگید طریقه ی نصب نرم افزار بر روی کا800 چطوره؟من همون روز اول دادم کلی برام نرم افزار ریختن که محتاج نباشم اما الن میخوام چند تایی خودم اضافه کنم:11:

hamkar1981
27-11-2007, 13:10
دوستان میشه بگید طریقه ی نصب نرم افزار بر روی کا800 چطوره؟من همون روز اول دادم کلی برام نرم افزار ریختن که محتاج نباشم اما الن میخوام چند تایی خودم اضافه کنم:11:
ميرزي تو other گوشيت(usb) بعد هم install مي كني (اگر منظورت اينه)
البته بايد پسوند نرم افزارت jar باشه نه rar يا sis يا ......
راستي روشي كه براي حال مگا باس(تقريبي) بودو تست كردي دوست عزيز آقا zimka يا فكر كنم آقا كاظم

golmohammadi
27-11-2007, 14:01
یه کمکی از دوستان داشتم میشه طریقه تبدیل فرمت فیلم برداری k800 که 3gp هستش به mp4 رو واسم توضیح بدین؟
میدونم تو کیفیت هیچ فرقی نداره ولی این برنامه Quick time خیلی سرعتش پایینه - تا یه فیلمو باز کنه پدر ادمو در میاره...

همانطور كه ميدونيد اگر فرمت ضخيره سازي فيلم به MP4 تغيير كنه بازم فرقي تو كيفتش نميكنه
پس ارزش نداره كه اينكارو بكنيم
در ضمن اين پچ براي گوشيهاي پايينتر هست و براي كا800 نيومده
اما در مورد Quick time فكر كنم بدترين پليري كه تو عمرم ديدم همين هست ...
شما برو اينجا خودم درخواست كرده بودم و دو تا برنامه توپ براي باز كردن فايلهاي موبايل معرفي شده ميتوني استفاده كني كه فرمتهاي زيادي را پشتيباني ميكنند تقريبا همه فرمتهاي صوتي و تصويري ...
Gomplayer و K-Lite Codec Pack 3.5.3 Full

golmohammadi
27-11-2007, 14:15

اگر آكواستيكي را كه گفتم بريزي خود به خود مگا باس ميشه البته در هندز فري
يعني بيشتر از حد استاندارد بم داره
اما بازم اگر خواستي ميتوني اكولاايزر بدين صورت تنظيم كني تا مگاباستر بشه ...
1st bar: Full
2nd bar: 5 points
3rd bar: 2 points
4th bar: 7 points
5ht bar: Full
البته دوستمون همكار و بقيه دوستان قبلا اشاره كرده بودند

golmohammadi
27-11-2007, 14:29
راستي چجوري فضاي smsها را زياد كنيم ؟
كسي بلده ؟

B L A S T E R
27-11-2007, 19:05
اونم به پچ نیاز داره

golmohammadi
27-11-2007, 20:39
راستي من ميخواستم گوشي را آپديت كنم
Update Service را كه زدم كمي بعد شروع به دانلود كرد
بيشتر از 2 ساعت طول كشيد تا تموم بشه
حالا كه ميخوام بازش كنم اين پيغام را ميده :
Incompatible Macromedia version.
Required verision available from

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
Application will terminate.
چيكار كنم ؟

SAEED_BARCELONA
27-11-2007, 21:24
باید آخرین ورژن فلش پلیر رو دانلود کنی. اون فلش پلیریو دانود کن که به براوزرت بخوره. مثلا اگه با Ie کار میکنی ماله همونو دانلود کن. زیاد نیست زود دانلود میشه

golmohammadi
27-11-2007, 22:50
باید آخرین ورژن فلش پلیر رو دانلود کنی. اون فلش پلیریو دانود کن که به براوزرت بخوره. مثلا اگه با Ie کار میکنی ماله همونو دانلود کن. زیاد نیست زود دانلود میشه

نه من فلش پلير را داشتم براي اطمينان دوباره از سايتش دانلود كرده بودم.

hamkar1981
28-11-2007, 07:55
منم فكر مي كنم دوست عزيز همينطور باشه كه شما مي گيد

lovepedram
28-11-2007, 14:50
یه سوال از دوستان داشتم اونم این بود که وقتی من درایو دوربین گوشیم رو 30فریم کردم مشکلی نداشت و خیلی هم خوب شده بود ولی یه هفته ای میشه که به 35فریم تبدیلش کردم ولی متاسفانه اکثر اوقات در موقع فیلمبرداری هنگ میکنه ((یه طوری هنگ میکنه که هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنن حتی دکمه روشن/خاموش کردن گوشی نیز کار نمیکنه و مجبور میشم باتری رو در میارم)) حالا من چیکار باید بکنم؟

SAEED_BARCELONA
28-11-2007, 15:31
نه من فلش پلير را داشتم براي اطمينان دوباره از سايتش دانلود كرده بودم.
هر کی این مشکلو داشته با دانلود فلش پلیر مشکلش حل شده از جمله خود من.

حالا من چیکار باید بکنم؟
همون درایور 30فریمو بریز یا اینکه درایور ارژینالو بریز تو گوشی
من این درایورو دارم فکر کنم تو تاپیکش درایور ارژینال هم باشه

hossein-p30-f
28-11-2007, 19:26
یه سوال از دوستان داشتم اونم این بود که وقتی من درایو دوربین گوشیم رو 30فریم کردم مشکلی نداشت و خیلی هم خوب شده بود ولی یه هفته ای میشه که به 35فریم تبدیلش کردم ولی متاسفانه اکثر اوقات در موقع فیلمبرداری هنگ میکنه ((یه طوری هنگ میکنه که هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنن حتی دکمه روشن/خاموش کردن گوشی نیز کار نمیکنه و مجبور میشم باتری رو در میارم)) حالا من چیکار باید بکنم؟

سلام اگه ممکنه درایور 30 فریم و طریقه ریختن اون رو بذارید :31:

hessam_sz
29-11-2007, 18:00
سلام بالاخره خريدم.اونم نقره اي!!عجب چيز مامانيه خداييش حال كردم

Highbury
29-11-2007, 19:00
بچه ها شاید گوشی خودم رو بفروشم به نظر شما با دبلیو 850 عوض کنم؟ کیفیت هندسفری اش چطوره؟بلندی صدای هندسفری اش چطوره؟

mrkabiri
29-11-2007, 19:13
من دیروز نرم افزار Torch روی k800 نصب کردم . بعد از چند بار روشن کردن led قرمز با torch دکمه دوربین تبدیل شد به دکمه پاور یعنی بجای فوکوس صفحه shutdown/silent میاد. torch پاک کردم، مستر ریست هم کردم ولی درست نشد . فیرمویرم : RJG001-M_EAST_N_AFR آیا باید فلش کنم اگه آره چه فیرمویری که فارسی هم باشه
لطفا راهنمایی کنید !

lovepedram
29-11-2007, 19:19
سلام اگه ممکنه درایور 30 فریم و طریقه ریختن اون رو بذارید :31:
البته برای k800 نهایتش تا 35 فریم هستش و برای k750 نهایتش 17 فریم
طریقه ریختن در گوشی:
درایو دوربین گوشیت رو دانلود میکنی و بعد فایلهای درونش رو کپی میکنی تو این مسیر Ifs\settings\camera (یعنی یه پوشه بنام Ifs میسازی و در داخل آن settings و در داخل آن پوشه camera را ایجاد میکنی)
بعد از اینکه این فایلها رو تو پوشه camera ریختی برمیگردی روی پوشه Ifs راست کلیک میکنی و گزینه
send to\compressed رو میزنی و بعد فایل زیپ شده رو به این ترتیب به کار میبری:
برنامه setool رو بازی میکنی و از بالا مدل گوشی رو انتخاب میکنی وبعد میری در وسط گزینه misc رو میزنی و فایل zip شده خودت رو در انجا قرار میدی و بعد گزینه Flash رو میزنی و بعد دکمه C گوشیت رو نگه میداری و کابل رو وصل میکنی اگر گوشیت db2010 بود مثله k750 در وسط باتری رو در میاری و بعد جا میزنی البته خود برنامه اینارو میگه و اگر واسه گوشیهای db2020 مثله k800 بود بعد از 10 ثانیه برنامه ready رو می نویسه و گوشی از کابل جدا میکنی و با گوشیت حال میکنی.......:31::10:

mrkabiri
29-11-2007, 19:41
من دیروز نرم افزار Torch روی k800 نصب کردم . بعد از چند بار روشن کردن led قرمز با torch دکمه دوربین تبدیل شد به دکمه پاور یعنی بجای فوکوس صفحه shutdown/silent میاد. torch پاک کردم، مستر ریست هم کردم ولی درست نشد . فیرمویرم : RJG001-M_EAST_N_AFR آیا باید فلش کنم اگه آره چه فیرمویری که فارسی هم باشه
لطفا راهنمایی کنید !

golmohammadi
29-11-2007, 20:34
mrkabiri من چند وقتي ميشه كه torch را نصب كردم و بعضي مواقع استفاده ميكنم اما هيچ مشكلي نيومده اما از حالا به بعد با اين بلايي كه سر شما اومده من ترس دارم برا باز كردن اين برنامه

B L A S T E R
29-11-2007, 21:00
من استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره
میتونی باهاش پارتی بگیری... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAEED_BARCELONA
29-11-2007, 22:43
بچه ها شاید گوشی خودم رو بفروشم به نظر شما با دبلیو 850 عوض کنم؟ کیفیت هندسفری اش چطوره؟بلندی صدای هندسفری اش چطوره؟
من داداشم w850 داره گوشی خوبیه صداشم خوبه الان آکوستکه xaero ma loud روشه صداشو که تا آخر میبریم اصلا خرخر نمیکنه. تو هندزفری هم خوبه ولی به نظر من k800 با w850 عوض نکن

golmohammadi
29-11-2007, 22:49
اره بابا حيف نيست آدم كا800 را عوض كنه با w850 ؟
دوربين كا800 عاليه سري w هيچكدوم به k800 نميرسه

Highbury
29-11-2007, 23:15
اره منم منصرف شدم اگه بگیرم سعی میکنم دبلوی 950 بگیرم
آخه من روزی حدود 20 -30 تا اس ام اس به نامزدم میفرستم. دکمه های کا800 سفته پدرم رو در میاره
پول دبلیو 960 رو هم ندارم.
یه چیز به من میگه صب کن تا چند ماه بعد یه چیز به من میگه الان دبلوی 950 بگیر
ولی راستش رو بخواهید انقدر از خرید و فروش گوشی ضرر کردم دیگه اصلا دلم نمیاد 5 هزار تومان ضرر کنم
اره دبلیو 850 به کا800 نخواهد رسید

amin 3gp
29-11-2007, 23:43
موافقم دگمه هاش اعصاب خرد کنه . ولی میتونی با my phone explorer اس ام اس بفرستی.

SAEED_BARCELONA
30-11-2007, 00:56
آخه من روزی حدود 20 -30 تا اس ام اس به نامزدم میفرستم. دکمه های کا800 سفته پدرم رو در میاره

موافقم دگمه هاش اعصاب خرد کنه . ولی میتونی با my phone explorer اس ام اس بفرستی.
اصلا هم با حرفتون موافق نیستم. من تا حالا با هیچ گوشی مثل k800 برا sms فرستادن حال نکردم. با این گوشیا sms فرستادم.(با همشون sms نفرستادم بعضیاشون فقط باشون نوشتم که ببینم چطوریه)
k800-w850-w550-w810-w700-j100-k510
3250-1110-n73-n70-n95
ِِD500-N620
فقط با p990 که فرستادم احساس کردم بهتر از k800ه که اونم حسالش جداست

desert_prince29
30-11-2007, 01:54
w850 نسبت به K800 فقط کیفیت هندزفریش بهتره که اونم میتونی هندزفریشو با 8000 تومن بخری.
اسم هندزفریش اینه : HPM 70
من قبلا w810 داشتم که هندزفری اون هنوز دستمه... میزنمش به K800 کیفیتش تقریبا همون میشه....

R@R#M@N
30-11-2007, 06:58
كيفيت ك800 توي صدا به سري دبليو ميرسه ولي بلنديش نه
كه با هك كردن مقداري صداش بلندتر ميشه

Alishmas
30-11-2007, 09:46
وقتی صدای گوشی رو با هک کردن زياد بکنی ، به مرور زمان خراب نميشه ؟

چون که به هر حال به اسپيکر ها فشار بيشتری مياد

Highbury
30-11-2007, 10:09
وقتی صدای گوشی رو با هک کردن زياد بکنی ، به مرور زمان خراب نميشه ؟

چون که به هر حال به اسپيکر ها فشار بيشتری مياد
خب اینم راه داره صدای اسپیکرت رو دو درجه همیشه کم کن بازم از همیشه بیشتره ولی توی هندسفری خیلی حال میده من چند بار حوس کردم سری واکمن بگیرم ولی انصافا با هک کردنش صداش خیلی بلند شده و منصرف شدم.
زنده باد سری k و uiQ:31:

hessam_sz
30-11-2007, 11:00
سلام من ديروز بالاخره دلو زدم به دريا رفتم يه كا800 نقرهاي مامان خريدم.238000 تومن +25000 تومن رم 1 گيگ
به نظر شما قيمتش خوبه ؟؟؟
.تا حالا با چند تا مشكل مواجه شدم كه فكر ميكنم بقيه اين مشكلو ندارن.
1:در باتري گوشي خيلي خيلي سخت باز ميشه.يعني بايد باهاش كشتي بگيري و فكر كنم به خاطر باتريش باشه چون باتري هم خيلي سخت در مياد.
2:در دوربين در حالت بسته لق ميزنه يعني يه خورده شل و ول به نظر ميرسه و وقتي گوشي رو دستت ميگيري آزار دهندست.
3:سرعت انتقال اطلاعات از كامپيوتر به حافظه خارجي خيلي كمه.
در بعضي مواقع فونت فارسي را چپه مينويسه مثلا وقتي ميخواي ساعت تنظيم كني به جاي صبح مينويسه ح ب ص
البته اين مشكل رو در گوشي هاي ديگه سوني هم ديدم و واسه منم خيلي مهم نيست چون اصلا از فارسي استفاده نميكنم.

SAEED_BARCELONA
30-11-2007, 11:01
w850 نسبت به K800 فقط کیفیت هندزفریش بهتره
نخیر داداش من. توی اسپیکرم کیفیت w850 بهتر از k800 میباشد!

amin 3gp
30-11-2007, 11:09
سلام من ديروز بالاخره دلو زدم به دريا رفتم يه كا800 نقرهاي مامان خريدم.238000 تومن +25000 تومن رم 1 گيگ
1:در باتري گوشي خيلي خيلي سخت باز ميشه.يعني بايد باهاش كشتي بگيري و فكر كنم به خاطر باتريش باشه چون باتري هم خيلي سخت در مياد.
2:در دوربين در حالت بسته لق ميزنه يعني يه خورده شل و ول به نظر ميرسه و وقتي گوشي رو دستت ميگيري آزار دهندست.
در بعضي مواقع فونت فارسي را چپه مينويسه مثلا وقتي ميخواي ساعت تنظيم كني به جاي صبح مينويسه ح ب ص
البته اين مشكل رو در گوشي هاي ديگه سوني هم ديدم و واسه منم خيلي مهم نيست چون اصلا از فارسي استفاده نميكنم.
حالا باز بگید جدیداش کیفیتش خوبه.

parsbin
30-11-2007, 11:13

منم دیروز گرفتم.240 تومان
اولش در باتریش بدجور اذیت کرد.هفت هشت ده بار کشتی گرفتم باهاش آخرش نمیدونم چی شد یهو باز شد یعنی شانس آوردم!!
دوربینش تو شب خیلی خوبه تو روز معمولیه
سرعت انتقال اطلاعات رو هم درست میگی پایینه ولی اگر از نظر قیمت بخوای با گوشی های نوکیا مقایسه کنی گوشی خوبیه!

my phon explorer رو از کجا بگیرمش؟ pc suit گوشی تو ویستا نصب نمیشه.نسخه جدیدش رو از کجا میشه گرفت؟
ممنون

SAEED_BARCELONA
30-11-2007, 11:23
my phone explorer توی همین سایت هست سرچ کن پیدا میکنی

lovepedram
30-11-2007, 11:25
اصلا هم با حرفتون موافق نیستم. من تا حالا با هیچ گوشی مثل k800 برا sms فرستادن حال نکردم. با این گوشیا sms فرستادم.(با همشون sms نفرستادم بعضیاشون فقط باشون نوشتم که ببینم چطوریه)
k800-w850-w550-w810-w700-j100-k510
3250-1110-n73-n70-n95
ِِD500-N620
فقط با p990 که فرستادم احساس کردم بهتر از k800ه که اونم حسالش جداست
دکمه های k800 تقریبا متوسط هستن نه زیاد خوبن نه زیاد بد
ولی به نظر من دکمه های w700 واسه sms فرستادن از k800 خیلی یهتره....

lovepedram
30-11-2007, 11:38

این مشکلو منم دارم فک کنم تو همه k800 ها اینطوری باشه

Highbury
30-11-2007, 13:22
خوب خریدی-
من سری اول که گرفتم در باتریش خیلی محکم بسته میشد ولی این جدید که گرفتم معمولی هستش ولی ترجیح میدم که سفت باز بشه اینجوری صدا نداره.
حالت دوم که مربوط به کاور لنز هستش باید بگم برای همه اینجوری هستش ولی موجب باز شدن نمیشه یکمی لق میزنه ولی توی جای خودش لق میزنه و پایین نمیاد
3 خب دیگه باید پایین باشه.شاید مورد از مموری کارت باشه ولی سرعتش به نظرم هیچ موردی نداره
کا800 قدیم با جدید فرقی نمیکنه.
همشون یه چیزه.اصلا سری قدیم و جدید نداره که.قبلا چون رجیستر بود قیمتها بالا بود و بعد از اون قیمتها پایین اومد خب چه ربطی به سری جدید و قدیم داره؟
در صورتی کیفیت پایین میاد که تقلبی باشه که کا800 تقلبی نداره .
دوستمون گفتش که عکسش توی روز معمولی هستش. عزیز دلم کا800 بهترین 3 میگاپیکسلی بازار هستش چه در روز و چه در شب.

golmohammadi
30-11-2007, 13:26

گوشي من هيچكدوم يك از اين مشكلاتي را كه شما گفتين را نداره
1 : در باطري گوشي راحت باز ميشه
2 : با اينكه قوطي گوشي را عوض كردم و محافظ لنز از جنس فلزي نيست اما زياد هم شل و و ل نيست كه مثلا خود بخود باز بشه
3 : سرعت انتقال اطلاعات فكر كنم چون از مموري از نوع M2 ايتفاده شده خيلي زياده و تا حالا خيلي گوشي به كامپيوتر وصل كردم اما هيچكدوم به ك800 نميرسه
در مورد فونت فارسي بگم كه تا حالا اينهمه با گوشي كار كردم يادم نمياد يه جايي مشكل فونت فارسي داشته باشه هر چند كه استفاده از زبان فارسي كلاس گوشي را پايين و بهتره از انگليسي ايتفاده كرد
اما خوب همه اين مشكلات چيز خاصي نيستند و دعا كن كه در عملكرد گوشي كم و كاستي وجود نداشته باشه...
---------------------------------------------------------------------
در مورد دكمه هاي كا800 هم من ميتونم راحت متن بنويسم فقط يه راه كوچيك داره كه با كدوم قسمت انگشت بنويسي
در مورد افزايش صدا و اينكه بلنگوها خراب نشند بايد بگم تا حالا چنين چيزي ديده نشده و تو اين سايت هم كسي بيان نكرده اما براي احتياط صداش را تا آخر باز نكن مگر در مواقع حياطي مثل كل انداختن :31:

parsbin
30-11-2007, 13:57
راهی هست که sms رو از پی سی به گوشی بشه منتقل کرد؟
ممنون

hossein-p30-f
30-11-2007, 14:22
راهی هست که sms رو از پی سی به گوشی بشه منتقل کرد؟
ممنون

برنامه MyPhoneExplorer یه سرچ بزن پیدا میشه :27:

gole yase shekaste
30-11-2007, 16:16
بابا كمكم كنين ديگه دوروبرم كا 750 دبليو 700 دبليو 550 هست همش از نظر صدا كم ميارم ،يه دفعه خواستم هك كنم همه مراحل رو رفتم ولي اون نوار سبز رنگ هي ميرفت هي از اول ميومد نزديك 20 دقيقه نشستم هيچي نشد آخر كشيدم بيخيال شدم شما كه ميگفتين 1 دقيقه بيشتر طول نميكشه چرا كمكم نميكنين بگين چي كار كنم

Highbury
30-11-2007, 17:29
بابا كمكم كنين ديگه دوروبرم كا 750 دبليو 700 دبليو 550 هست همش از نظر صدا كم ميارم ،يه دفعه خواستم هك كنم همه مراحل رو رفتم ولي اون نوار سبز رنگ هي ميرفت هي از اول ميومد نزديك 20 دقيقه نشستم هيچي نشد آخر كشيدم بيخيال شدم شما كه ميگفتين 1 دقيقه بيشتر طول نميكشه چرا كمكم نميكنين بگين چي كار كنم
قبل از هر کاری باید یو اس بی رو نصب کن
سی دی رو بذار توی سی دی رام هر چی بود نصبش کن که مطمئن بشی
بعد رستارت بکنم کامپیوترت رو
برنامه رو اجرا بکن
مدل گوشیت رو انتخاب کن
آکوستیک رو توی قسمت مربوط بزار
فلش رو کلیک کن
بعدش اونجا مینوسه که c رو بگیری و کابل رو وصل کنی
تو هم گوشی خاموشت رو در حالی که c رو گرفتی به کامیپوتر وصل کن البته قبلش اون سر دیگش رو باید به کیس وصل کنی ها یادت نره.
بعد از40-50 ثانیه صدای گوشیت خیلی بلند میشه
بعد برو حال اونا رو بگیر
البته دبلیو 700 رو میخوره ولی دبلیو 550 توی بلندی حریف نداره

hossein-p30-f
30-11-2007, 17:33

عزیز شما برو به این تاپیک

پست شماره 6 رو بخون

مشکلت حل میشه

دیگه هیشکی جلو گوشیتگوشیشو روشن هم نمی کنه :31:

من خودم دیروز برای بار اول این کار و خیلی ساده انجام دادم :21:

ciscogig
30-11-2007, 20:24
k800i كساني كه دارند بگن چند خريدن؟

Highbury
30-11-2007, 21:20
الان قیمتش 235-45 هست

hossein-p30-f
30-11-2007, 22:12

من چندروز پیش خریدم 250000 البته یزد

SAEED_BARCELONA
30-11-2007, 22:16
حاجی بهتره بگی الان قیمتش چنده نه اینکه K800 چند گرفتین
من گرفتم 400
یکی دیگه گرفته 480
حسین هم 250

desert_prince29
30-11-2007, 22:56

من با گارانتی سیتادل گرفتم 248 تومن با رم 1 گیگ 22 تومن رو هم 270 تومن... رم 2 گیگ هم 39 تومن بود....

gole yase shekaste
30-11-2007, 23:51
زيمكا وحسين جان دم دوتاتون غيژژژژ برم ببينم چكار ميكنم ،راستي گفتي دبليو 550 تو بلندي حريف نداره من خودم يه آهنگ رو هم تو 700 ريختم هم تو 550 باورت نميشه صداي دوتاشون عين همه تازه 550 خر خر ميكرد ،آره داداش گول دو تا اسپيكرشو نخور دبليو 700 عمرا جلو 550 كم بياره فلفل نبين چه ريزه الباقي شو خودت ميدوني.
من گوشيمو 2 ماه پيش 250 خريدم

Highbury
30-11-2007, 23:59
زيمكا وحسين جان دم دوتاتون غيژژژژ برم ببينم چكار ميكنم ،راستي گفتي دبليو 550 تو بلندي حريف نداره من خودم يه آهنگ رو هم تو 700 ريختم هم تو 550 باورت نميشه صداي دوتاشون عين همه تازه 550 خر خر ميكرد ،آره داداش گول دو تا اسپيكرشو نخور دبليو 700 عمرا جلو 550 كم بياره فلفل نبين چه ريزه الباقي شو خودت ميدوني.
من گوشيمو 2 ماه پيش 250 خريدم
نه عزیز دبلیو 550 خیلی صداش بلنده ا تفاقا اون اسپیکرهاش خیلی خفنه.
اما بعضی دبلیو 550 ها بعد از مدتی صداشون ضعیف میشه که میگن تقلبی
من کا800 دارم و دوستم دبلیو 700 صدای کا800 هک شده از اون بالاتر رفته ولی دبلیو 550 بازم صداش خیلی بلنده و کاملا تابلو هستش که صداش بلند هم بلند و هم تیز:31:
بلندترین صدا بین تمام گوشیها
ان73 و دبلیو 550 داره البته من بین این دو مقایسه ای نکردم

golmohammadi
01-12-2007, 01:59
نه عزیز دبلیو 550 خیلی صداش بلنده ا تفاقا اون اسپیکرهاش خیلی خفنه.
اما بعضی دبلیو 550 ها بعد از مدتی صداشون ضعیف میشه که میگن تقلبی
من کا800 دارم و دوستم دبلیو 700 صدای کا800 هک شده از اون بالاتر رفته ولی دبلیو 550 بازم صداش خیلی بلنده و کاملا تابلو هستش که صداش بلند هم بلند و هم تیز:31:
بلندترین صدا بین تمام گوشیها
ان73 و دبلیو 550 داره البته من بین این دو مقایسه ای نکردم

اونطور كه من ديدم 550 بيشتر از 700 صدا داره
در ضمن با آمدن گوشيهاي چيني ديگه هيچكدوم يك از گوشيهاي ثابق نميتونند هيچ حرفي براي گفتن داشته باشند
مثلا يك مدل هست نوشته suny ericssun 660i كه صداشو زير راديكال ببري ميشه n73

راستي سعيد گفتي گرفتي 400 ؟ واي من گرفتم 300 اينكه 50 ارزون شده زورم مياد تو چطوري شبا خوابت ميبره ؟

Highbury
01-12-2007, 08:46
n73

راستي سعيد گفتي گرفتي 400 ؟ واي من گرفتم 300 اينكه 50 ارزون شده زورم مياد تو چطوري شبا خوابت ميبره ؟
گل محمدی عزیز اون خریده 400؟ من بدبخت رو بگو خریدم 470 به اضافه ی هزینه ی رفتن به تهران.که 220 فروختمش و دوباره 260 خریدمش.
قبلش دبلیو 950 رو 508 هزار تومان خریدم به اضافه ی هزینه ی رفتن به تهران:31:
به خاطر همینه که میخوام بدون ضرر یا با با حداکثر10 تومان ضرر کا800 خودم رو بدم ام600 یا دبلیو 950 بخرم:31:

hamkar1981
01-12-2007, 10:02
دوستان zimka و blaster بابت راهنمائيها تشكر

hessam_sz
01-12-2007, 10:30
الان قیمتش 235-45 هست

من نقره اي گرفتم 238 البته تو بازار از 234 تا 240 بود ولي از 240 گرونتر نديدم.

hessam_sz
01-12-2007, 10:41
راستي من يه مشكل جديد پيدا كردم :عكس هايي كه با گوشي ميگيرم گاهي وقتي روي هم ديگه مياد و يك اثر هنري خلق ميكنه.مثلا 3 تا عكس را با هم يكي ميكنه و از هر عكس يه قسمتشو ميزاره.حالا اگر شد يه نمونه از عكسايي كه اينطوري شده را واستون ميزارم

hamkar1981
01-12-2007, 11:40
راستي من يه مشكل جديد پيدا كردم :عكس هايي كه با گوشي ميگيرم گاهي وقتي روي هم ديگه مياد و يك اثر هنري خلق ميكنه.مثلا 3 تا عكس را با هم يكي ميكنه و از هر عكس يه قسمتشو ميزاره.حالا اگر شد يه نمونه از عكسايي كه اينطوري شده را واستون ميزارم
دوست عزيز لطف مي كني يه نمونه بزاري تا ما هم ببينيم.
شايد ما هم گوشيمونو اونجوري كنيم

Highbury
01-12-2007, 11:46
دوست عزیز این مشکل نیستش که.به این میگن پانوما.یعنی سه تاعکس میتونی بغل هم بگیری و صحنه های بیشتری توی یه عکس جا بشه. خیلی هم جالبه . شما به تنظیماتش ور رفتی و به حالت معمولی باید بذاری .

hessam_sz
01-12-2007, 12:32
دوست عزیز این مشکل نیستش که.به این میگن پانوما.یعنی سه تاعکس میتونی بغل هم بگیری و صحنه های بیشتری توی یه عکس جا بشه. خیلی هم جالبه . شما به تنظیماتش ور رفتی و به حالت معمولی باید بذاری .

دستت درد نكنه ديگه يعني ما اينقدر خنگيم؟؟؟؟؟
نه عزيز دلم من خودم كا750 داشتم ميدونم پانوما چيه.حالا بذار يه بار ديگه اين اتفاق بيوفته واست عكسشو ميذارم اونوقت متوجه ميشي كه اشكال داره.الان يه عكس دارم خانوادگيه نميشه بذارم.

Highbury
01-12-2007, 13:04
نه عزيز دلم من خودم كا750 داشتم ميدونم پانوما چيه.حالا بذار يه بار ديگه اين اتفاق بيوفته واست عكسشو ميذارم اونوقت متوجه ميشي كه اشكال داره.الان يه عكس دارم خانوادگيه نميشه بذارم.
خب حالا چرا ج گرفتت؟این حرفا چیه دوست عزیز من که قصد جسارت نداشتم که

hossein-p30-f
01-12-2007, 13:57
گل محمدی عزیز اون خریده 400؟ من بدبخت رو بگو خریدم 470 به اضافه ی هزینه ی رفتن به تهران.که 220 فروختمش و دوباره 260 خریدمش.
قبلش دبلیو 950 رو 508 هزار تومان خریدم به اضافه ی هزینه ی رفتن به تهران:31:
به خاطر همینه که میخوام بدون ضرر یا با با حداکثر10 تومان ضرر کا800 خودم رو بدم ام600 یا دبلیو 950 بخرم:31:

بابا شما اگه پول اضافه داری بده به من :31:
من دو هفته داشتم فکر می کردم که با 80 ضرر D900 رو بدم یه K800 بگیرم یا نه :31:

Highbury
01-12-2007, 14:09
بابا شما اگه پول اضافه داری بده به من :31:
من دو هفته داشتم فکر می کردم که با 80 ضرر D900 رو بدم یه K800 بگیرم یا نه :31:
باشه دستاتو باز کن الان برات میفرستم:31:
خیلی خوب کاری کردی که80 تومان اون مزخرف رو ردش کردی و کا800 رو گرفتی.
خدا لعنت کنه باعث و بانی کسانی که رجیستر مجیستر گذاشتن
همین دوست خودمون آقای سرمایه دبلوی 950 خرید به قیمت 800 هزار و خورده ای که خورده اش رو یادم نماید.
فکر نکنم کسی به اندازه ی اون انقدر ضرر کرده باشه
آخه تو کجای دنیا بعد از 7-8 ماه کسی انقدر ضرر میکنه؟

hossein-p30-f
01-12-2007, 14:27
باشه دستاتو باز کن الان برات میفرستم:31:

:15::34::15:

خیلی خوب کاری کردی که80 تومان اون مزخرف رو ردش کردی و کا800 رو گرفتی.
آره خودم هم به همین نتیجه رسیدم

آخه کجایی دنیا تو چند روز کسی اینقدر سود می کنه ((وارد کننده ها رو میگم))

hamkar1981
01-12-2007, 15:02
خوب يه عكس ديگه بگير بعد بزار اينجا:21::21:
راستي اين مشكل دائمي يا گه گاهي

hamkar1981
01-12-2007, 15:05
خوب معلومه تو ايران:10::10::10:

Highbury
01-12-2007, 15:55
یادش بخیر وقتی که یهویی گوشی ارزون شد اصلا باور نمیکردم چون دقیقا دو هفته قبلش من کا800 خریده بودم که زد تو حالمون.
حالا من که هیچی یه کی از دوستان نوکیایی بودش که ان73 رو دست دوم به قمیت 550 خریده بود اما دو سه روز بعدش قیمت ان73 نوی اون توی بازار شد 370. بازم خدا رو شکر که دست دوم خرید

hamkar1981
01-12-2007, 16:08
زياد مهم نيست .
عوضش حالشو برديم(منم k800 خريدم 430 ولي كلي حالشو يردم و مي برم)

golmohammadi
01-12-2007, 19:56

هر جوريشو شنيده بوديم اما اينجوريشو ديگه نه

golmohammadi
01-12-2007, 19:56
نقل قول :
قبلش دبلیو 950 رو 508 هزار تومان خریدم به اضافه ی هزینه ی رفتن به تهران
به خاطر همینه که میخوام بدون ضرر یا با با حداکثر10 تومان ضرر کا800 خودم رو بدم ام600 یا دبلیو 950 بخرم[/QUOTE]

واي خدا رحمتتون كنه
اصلا ميدوني هركس گوشي بگيره مخصوصا مدل بالا و جديد و گرون ، همش ضرر همش ضرر
اما من يه چيزي را خوب ميدونم اينكه فعلا قصد عوض كردن k800 را ندارم و به فكرش نيستم
چون خيلي گوشيها را مقايشه كردم باهاش مزاياي زيادي داره .

Highbury
01-12-2007, 20:31
نقل قول :
قبلش دبلیو 950 رو 508 هزار تومان خریدم به اضافه ی هزینه ی رفتن به تهران
به خاطر همینه که میخوام بدون ضرر یا با با حداکثر10 تومان ضرر کا800 خودم رو بدم ام600 یا دبلیو 950 بخرم

واي خدا رحمتتون كنه
اصلا ميدوني هركس گوشي بگيره مخصوصا مدل بالا و جديد و گرون ، همش ضرر همش ضرر
اما من يه چيزي را خوب ميدونم اينكه فعلا قصد عوض كردن k800 را ندارم و به فكرش نيستم
چون خيلي گوشيها را مقايشه كردم باهاش مزاياي زيادي داره .[/quote]
در اینکه کا800 بهترینه شکی نیست ولی من فقط به خاطر اینکه زیادی اس ام اس میدم خیلی اذیت میشم با این گوشی.وگرنه عمرنات سدیم من کا800 خودم رو رد نمیکنم

parsbin
01-12-2007, 20:42
دیگه هر چقدر هم خوب باشه 400 نمی ارزه !
همون 240 خوبه!
راستی چرا انقدر گوشیم زود باطری خالی میکنه؟ 30 ساعته خالی شد

hessam_sz
01-12-2007, 23:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
اين يك نمونه از شاهكار هاي هنري كا 800 ببينيد چه بلايي سر عكس آورده.اين عكس اولش اينطوري نبود.
در ضمن اين عكس ضريح دوم امام رضا(ع) است.حال ميكنيد اون زمان هم كا800 بوده:21::31:

hessam_sz
01-12-2007, 23:57
خوب يه عكس ديگه بگير بعد بزار اينجا:21::21:
راستي اين مشكل دائمي يا گه گاهي

نه فقط گاهي اين اتفاق ميوفته.اين عكسي كه گذاشتم ميبيني سبز شده؟يكي ديگه بود قرمز شد.بعضي وقت ها هم 3 تا عكس رو ميكس ميكنه!!!!!!!!!

hessam_sz
02-12-2007, 00:05
بچه ها اگر دعوام نميكنيد يه مشكل ديگه با كا800 بگم.
من يه زنگ گذاشتم واسه اس ام اس كه خيلي كوتاهه.همون تق تق تق ياهو مسنجر.واسه همين وقتي اس ام اس مياد به جاي اينكه 3 بار پشت سر هم ويبره بزنه فقط يك بار ويبره ميزنه.يعني به اندازه طول خود زنگ.ولي وقتي از زنگ هاي اس ام اس خود گوشي استفاده ميكنم درست ميشه.

Alishmas
02-12-2007, 01:25
چند سؤال در رابطه با اين گوشي داشتم :

1.حافظه داخليش چنده ؟

2.مموري ميکرو ميخوره ؟

3.مموري فابريکش چنده ؟

اگه مشکلي و نقصي هم گوشي داره لطفاً بگيد

hamkar1981
02-12-2007, 08:42
بچه ها اگر دعوام نميكنيد يه مشكل ديگه با كا800 بگم.
من يه زنگ گذاشتم واسه اس ام اس كه خيلي كوتاهه.همون تق تق تق ياهو مسنجر.واسه همين وقتي اس ام اس مياد به جاي اينكه 3 بار پشت سر هم ويبره بزنه فقط يك بار ويبره ميزنه.يعني به اندازه طول خود زنگ.ولي وقتي از زنگ هاي اس ام اس خود گوشي استفاده ميكنم درست ميشه.
تعارف نكن بگو باباي گوشيو دراوردي
نرم افزاري روش ريختي اينطوري شده يا يكدفعه همينطوري؟:18::18:

hossein-p30-f
02-12-2007, 09:27
چند سؤال در رابطه با اين گوشي داشتم :

1.حافظه داخليش چنده ؟

2.مموري ميکرو ميخوره ؟

3.مموري فابريکش چنده ؟

اگه مشکلي و نقصي هم گوشي داره لطفاً بگيد

1- 70 مگ
2- نه M2 کوچیک ((Micro SD نه Micro Stick))
3- یزد 28 تومن ((ا گیگ)) تهران تا 22 اما تا 19 هم میشه پیدا کرد
4- منکه هنوز چیزی ندیدم اما دوستانی که بیشتر با گوشی کار کردن کمکت می کنن

hamkar1981
02-12-2007, 10:21
1- 70 مگ

مطمئني 70 دوست عزيز من الان براي خودمو دارم ميبينم 72 خالي

SAEED_BARCELONA
02-12-2007, 10:52
در اینکه کا800 بهترینه شکی نیست ولی من فقط به خاطر اینکه زیادی اس ام اس میدم خیلی اذیت میشم با این گوشی.وگرنه عمرنات سدیم من کا800 خودم رو رد نمیکنم
زیمکا منم خیلی اس ام اس میفرستم. دوره گذشته(86/7/1 تا 86/9/1) 2015 تا اس ام اس فرستادم. اذیتم نمیکنه چطور تو اینقد ناراحتت میکنه. مگه انگشتای دستت زیادی درشته؟

نه فقط گاهي اين اتفاق ميوفته.اين عكسي كه گذاشتم ميبيني سبز شده؟يكي ديگه بود قرمز شد.بعضي وقت ها هم 3 تا عكس رو ميكس ميكنه!!!!!!!!!
اون کهسه تا عکسو میکنه تو هم گذاشتیش روی پانوراما. اونم که سبز شده یا قرمز میشه برو تو قسمت افکت ببین دستکاریش نکردی.

داداش این یه چیز طبیعیه. گوشی که هوش مصنوعی نداره که با ریتم هر آهنگ برات ویبره کنه. فقط آهنگای خود گوشیرو کارخونه براش با ریتم آهنگ ویبره مربوط به همونو گذاشته. اینایی که گفتی مشکل نیستن!!!!!!!!!!!

بستگی داره که فریمورت چی باشه. ماله من 65 مگ خالی داره

hossein-p30-f
02-12-2007, 12:18

بستگی داره که فریمورت چی باشه. ماله من 65 مگ خالی داره

:27::27::27:

راستی من تا حالا گوشیم رو خالی نکرده بودم فقط چند جا نوشته بود 70 الان که خالی کردم 73 مگ خالی داشتم :31:

hamkar1981
02-12-2007, 13:11

راستی من تا حالا گوشیم رو خالی نکرده بودم فقط چند جا نوشته بود 70 الان که خالی کردم 73 مگ خالی داشتم :31:
:31::46::21::21::21::21::21::21::21::11::18::19:

Highbury
02-12-2007, 13:12
مموری یک گیگ توی قم 20 هزار تومان هستش. ولی توی رنج 19-22 میشه یک گیگش رو پیدا کرد.

hamkar1981
02-12-2007, 13:18
مموری یک گیگ توی قم 20 هزار تومان هستش. ولی توی رنج 19-22 میشه یک گیگش رو پیدا کرد.
توي تهران هم قيمتش هميناست

B L A S T E R
02-12-2007, 13:23
وقتی گوشیو میخرید مموریش خال نیست بلکه یه چیزی حدود 10 مگ پر شده برای بازیها اورجینال زنگهاو....
من همه رو خال کردم 83 مگ دارم الان

hossein-p30-f
02-12-2007, 13:31
وقتی گوشیو میخرید مموریش خال نیست بلکه یه چیزی حدود 10 مگ پر شده برای بازیها اورجینال زنگهاو....
من همه رو خال کردم 83 مگ دارم الان

شما چه جوری اون 10 مگ اورجینال رو خالی کردی :18:

hamkar1981
02-12-2007, 13:42
شما چه جوری اون 10 مگ اورجینال رو خالی کردی :18:
خب پاك كرده به سادگي؟delete:31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31:

hossein-p30-f
02-12-2007, 14:02
خب پاك كرده به سادگي؟delete:31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31:

بابا اگه اورجینال باشه که پاک نمیشه :18:
شما تا حالا گوشیت رو Reset All کردی بعد از این کار هر چی روی گوشیت بمونه دیگه نمتونی پاک کنی:41:

hamkar1981
02-12-2007, 14:14
چرا پاك ميشن فايلهاي صوتي و بازيها پاك ميشن من تست كردم

hossein-p30-f
02-12-2007, 14:19
چرا پاك ميشن فايلهاي صوتي و بازيها پاك ميشن من تست كردم

مال من سه تا بازی هست که پاک نمیشه :41:
البته روی هم 1.5 مگ هم نیست :27:

hamkar1981
02-12-2007, 14:22
مال من سه تا بازی هست که پاک نمیشه :41:
البته روی هم 1.5 مگ هم نیست :27:
حالا چه اصراري پاك كني؟
راستي كدوم بازيها رو مي گي

hossein-p30-f
02-12-2007, 14:28
حالا چه اصراري پاك كني؟
راستي كدوم بازيها رو مي گي

همینجوری آخه هیچی نباید زیر دست آدمیزاد جون سالم در ببره :21::21:

1-گلف 2- تنیس 3- اونی که تو آبه و از ماهیها عکس میگیره

parsbin
02-12-2007, 15:02
حالت ماکرو با اتوفوکوس چه تفاوتی داره هنگام عکاسی؟

Highbury
02-12-2007, 15:08
حالت ماکرو با اتوفوکوس چه تفاوتی داره هنگام عکاسی؟
سعید قشنگ توضیح داد من ویرایش کردم

SAEED_BARCELONA
02-12-2007, 15:13
زیمکا وقتی داکیومنت رو انتخاب کنی فوکاس به صورت خودکار تبدیل میشه به ماکرو. میتونی در این صورت هم فوکاس رو تغییر بدی .کلا فوکاس 3حالت داره
1- اتوماتیک
2- ماکرو یا نزدیک
3- اینفینیت یا بی نهایت که در این صورت خیلی زود عکس میگیره چون فوکاس نمیکنه.

Highbury
02-12-2007, 15:15
زیمکا وقتی داکیومنت رو انتخاب کنی فوکاس به صورت خودکار تبدیل میشه به ماکرو. میتونی در این صورت هم فوکاس رو تغییر بدی .کلا فوکاس 3حالت داره
1- اتوماتیک
2- ماکرو یا نزدیک
3- اینفینیت یا بی نهایت که در این صورت خیلی زود عکس میگیره چون فوکاس نمیکنه.
قربونت برم که انقده با حال حرف میزنی من اصلا نفهمیدم که خودم چی گفتم بهتره که برم ویرایشش کنم:31:تا بقیه گیج نشن

SAEED_BARCELONA
02-12-2007, 15:33
قربونت برم که انقده با حال حرف میزنی من اصلا نفهمیدم که خودم چی گفتم بهتره که برم ویرایشش کنمتا بقیه گیج نشن
من نوکرتم. توهم 4ستاره شدی زیمکا. مبارکه.

parsbin
02-12-2007, 15:36
ممنون دوستان
چقدر زود جواب دادین ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

Highbury
02-12-2007, 15:36
من نوکرتم. توهم 4ستاره شدی زیمکا. مبارکه.
ما بیشتر. آخ جن ستاره:31::26::26::26::26::26::33::33::14::15: :15:
یه چیز بگم چند روز پیش اومدم توی فروم دیدم پستهام صد تا زیاد شده باور کنید
اما فرداش دیدم دوباره همونقدر که زیاد شده دوباره کم شد:13::18:

hamkar1981
02-12-2007, 16:06
1000 تا پست؟
كلي بايد تلاش كنم(خيلي)
zimka جان مبارك

masoodpalang
02-12-2007, 16:52
سلام دوستان من به مشكل در مورد هك برخوردم!

من چند روز پيش مي خواستم آگوستيك صداي گوشيم رو عوض كنم بعد وقتي كه شروع كردم خيلي معطل شدم ولي كاري انجام نشد بعدش Usp رو كشيدم و دوباره شروع كردم ولي دوباره نشد!حالا گوشيم هر چند وقت يه بار خودش خاموش ميشه!به نظر شما

1-چطوري ميشه اين مشكل رو برطرف كنم؟

2-چرا هك جواب نداد؟

3-وقت استفاده از نرم افزار هك گوشي بايد روشن باشه يه خاموش؟

محض رضاي خدا يه آگوستيك خوب و باكيفيت معرفي كنيد!!!
تتشششششكككررر

Highbury
02-12-2007, 17:21
سلام دوستان من به مشكل در مورد هك برخوردم!

من چند روز پيش مي خواستم آگوستيك صداي گوشيم رو عوض كنم بعد وقتي كه شروع كردم خيلي معطل شدم ولي كاري انجام نشد بعدش Usp رو كشيدم و دوباره شروع كردم ولي دوباره نشد!حالا گوشيم هر چند وقت يه بار خودش خاموش ميشه!به نظر شما

1-چطوري ميشه اين مشكل رو برطرف كنم؟

2-چرا هك جواب نداد؟

3-وقت استفاده از نرم افزار هك گوشي بايد روشن باشه يه خاموش؟

محض رضاي خدا يه آگوستيك خوب و باكيفيت معرفي كنيد!!!
تتشششششكككررر
من قربون هر چی تازه وارده بشم که هم با ادب هستن و هم خیلی باحالن:31:موش بخورتت
قبل از اینکه برم سراغ جوابها اینا رو باید بگم
قبل از هک کردن باید درایور یو اس بی نصب باشه. سی دی رو بنداز و هر چی بود نصبش کن کامپیوتر رو رستارت کن
برنامه رو اجرا کن . گوشیت رو انتخاب کن. اکوستیک رو توی قسمت مورد نظر بذار jpx2 و اکوستیک کا800 از همه بهتره البته به نظر من
گوشیت باید خاموش باشه
اون سر یو اس بی رو قبلا باید به کیس زده باشی - حالا فلش رو بزن
بعدش برنامه از شما میخواد که C رو بگیری و یو اس بی رو نصب کنی و شما همین کار رو بکن حالا جوب
1-نمیدونم یه بار دیگه هک کن شاید بشه. یه بار هم مستر ریست کن بعد دوباره هکش کن:31:
2-این سوالت خیلی باحاله مشکل از اونجا نبوده و مشکل از شما بوده کارایی که گفتم یه بار بکن .
3-توی توضیحات گفتم باید خاموش باشه
اکوستیک خوب هم بهت معرفی کردم
قربون اون تشکرت بشم من:10:

Highbury
02-12-2007, 17:44
بچه ها کسی قیمت قاب اریجنال کا800 رو داره؟
کاور لنز آیا جز قاب حساب میشه؟
کاور لنز رو میشه جداگونه خرید؟

masoodpalang
02-12-2007, 22:10
ببخشيد سوالات ناشيانه مي پرسم قربون اخلاق حرفه ايت برم منظورت از سي دي رو بنداز، سي دي گوشي رو ميگي و وقت نصب برنامه ها گوشي بايد به كامپيوتر وصل باشه؟
اين كار رو كردم هرچي بود نصب كردم دو تا درايورم خود برنامه هك داشت اونهارو هم نصب كردم ولي جواب نميده!
دوتا سوال ديگه

1-وقتي ميگه C رو بگير و كابل و بزن بعد از زدن كابل دستم رو تا آخر كه پيغام بعدي رو بده باشه يا نه؟

2-چطوري بايد درايور Usb رو نصب كنم ؟

تنظيمات خاص ديگه اي نداره؟

hessam_sz
02-12-2007, 22:13
تعارف نكن بگو باباي گوشيو دراوردي
نرم افزاري روش ريختي اينطوري شده يا يكدفعه همينطوري؟:18::18:
نه از اولش همينطوري بود.من 4 روزه گوشيمو خريدم

hessam_sz
02-12-2007, 22:29
اون که سه تا عکسو میکنه تو هم گذاشتیش روی پانوراما. اونم که سبز شده یا قرمز میشه برو تو قسمت افکت ببین دستکاریش نکردی.

داداش این یه چیز طبیعیه. گوشی که هوش مصنوعی نداره که با ریتم هر آهنگ برات ویبره کنه. فقط آهنگای خود گوشیرو کارخونه براش با ریتم آهنگ ویبره مربوط به همونو گذاشته. اینایی که گفتی مشکل نیستن!!!!!!!!!!!

عزيز من باور كن رو پانوراما نبود اين عكس ها اولش سالم اند بعدا اينطوري ميشن خوبه كه واست يه نمونه هم گذاشتم.
در مورد ويبره هم من نگفتم كه بايد با هر ريتمي كه اهنگ داره ويبره بزنه.شما هر آهنگي كه واسه اس ام اس بذاري بايد سه تا ويبره كوچيك پشت سر هم بذاره.حالا با اين آهنگي كه من گذاشتم فقط يكي ميزنه.

Highbury
02-12-2007, 22:32
ببخشيد سوالات ناشيانه مي پرسم قربون اخلاق حرفه ايت برم منظورت از سي دي رو بنداز، سي دي گوشي رو ميگي و وقت نصب برنامه ها گوشي بايد به كامپيوتر وصل باشه؟
اين كار رو كردم هرچي بود نصب كردم دو تا درايورم خود برنامه هك داشت اونهارو هم نصب كردم ولي جواب نميده!
دوتا سوال ديگه

1-وقتي ميگه C رو بگير و كابل و بزن بعد از زدن كابل دستم رو تا آخر كه پيغام بعدي رو بده باشه يا نه؟

2-چطوري بايد درايور Usb رو نصب كنم ؟

تنظيمات خاص ديگه اي نداره؟
نه بابا شما آقایید.ما مخلصیم
منظورم از سی دی رو بنداز اینه که . سی دی که توی کارتن بوده رو بنداز توی سی دی رام.بهتره که گوشیت رو به کامپیوتر وصل کنی یعنی در حین نصب درایور یو اس بی گوشیت به کامپیوتر وصل بشه.
یعنی کامپیوتر باید گوشیت رو بشناسه و بعد از باز کردن برنامه ستول نباید پیغام بده که گوشیت رو نشناخته و از این قبیل گیرها.وقتی نصب کردی یه ریست بکن
تا اینجا کامپیوترت موبایل رو شناخته و ریست هم کردی
وقتی شما برنامه رو اجرا کردی و آکوستیک رو توی قسمت مورد نظر گذاشتی و مدل گوشیت رو انتخاب کردی و کابل یو اس بی به کیس وصل بود اون موقع فلش رو بزن که میگه که C رو بگیری و کابل رو وصل کنی
تو سی رو میگیری و کابل رو میزنی وقتی دیدی که عملیات باز کردن پوشه ها شروع شد میتونی سی رو ول کنی یعنی احتیاج نیست که تا آخر نگهش داری
درایور یو اس بی هم رو هم بت گفتم سی دی رو بنداز و هر آت و آشغالی که بود نصبش کن .

B L A S T E R
02-12-2007, 22:34
بچه ها کسی قیمت قاب اریجنال کا800 رو داره؟
کاور لنز آیا جز قاب حساب میشه؟
کاور لنز رو میشه جداگونه خرید؟
فک نکنم قاب اورجینالش پیدا بشه ..
اره حساب میشه
نه فک نکنم موجود باشه
من یه قاب قرمز خریدم بردم عوض کنن گفت یه ساعت طول میکشه بیخیال شرم:27:

golmohammadi
02-12-2007, 22:35
راستي فايلهاي اورجينال گوشي را ميشه راحت تو كامپيوتر پاك كرد
من دموي اصلي را حذف كردم
يكي زحمتشو بكشه و اونو برام اپ كنه

Highbury
02-12-2007, 22:36
فک نکنم قاب اورجینالش پیدا بشه ..
اره حساب میشه
نه فک نکنم موجود باشه
من یه قاب قرمز خریدم بردم عوض کنن گفت یه ساعت طول میکشه بیخیال شرم:27:

حالا این قاب قرمزه چطوره؟ قشنگه ؟ چه قیمته؟

parsbin
02-12-2007, 22:43
..............

Highbury
02-12-2007, 22:59
کاور لنز رو باید جدا بگیری
فکر کنم حدود 1500 تا دو تومان باشه
البته اگر منظورت اون پلاستیک نازک روی ال سی دی باشه

دوست من تو رو خدا بیا ویرایش کن
تو کاور لنز رو نمیدونی چیه؟
شما لنز دوربینتون روی ال سی دی هستش؟:18:گوشیت کا800؟

parsbin
02-12-2007, 23:13
اوه
ببخشید
دقت نکردم روی نوشتت
فکر کردم منظورت محافظ ال سی دی هستش

B L A S T E R
02-12-2007, 23:14
حالا این قاب قرمزه چطوره؟ قشنگه ؟ چه قیمته؟
اره قشنگه
متالیکه
فقط دکمه هاش یکم.....
5.000

Highbury
02-12-2007, 23:20
اره قشنگه
متالیکه
فقط دکمه هاش یکم.....
5.000
کاور لنز هم جز قاب هستش؟
راستی عکسش رو هم بذار نمیدونم توی امضای کدوم از این بچه ها بود

aminphysics
02-12-2007, 23:31
سلام میشه نحوه خوندن فایلهای Pdf رو با K800 توضیح بددید؟فایلهای Html وword رو چطور؟ میخونه؟

hamkar1981
03-12-2007, 07:53
سلام میشه نحوه خوندن فایلهای Pdf رو با K800 توضیح بددید؟فایلهای Html وword رو چطور؟ میخونه؟
دوست عزيز براي خوندن فايهاي pdf و..... نرم افزار مي خواد(خود جاوا ساپورت نمي كنه)
يه چندتايش هم تو قسمت نرم افزار ها معرفي شده(زياد كارايي نداره)
موفق باشي

Bl@sTeR
03-12-2007, 11:09
اومدم سلام عرض کنم

Bl@sTeR
03-12-2007, 11:12
من اولین بارمه که میام تو این تا÷یک یا اساسی تحویلم بگیرین یا میرم گوشیم رو معتاد میکنم
بچه ها گوشیتون رو دوست دارین ؟؟؟ دلتون رو نزده؟؟؟

Bl@sTeR
03-12-2007, 11:16
چند تا تم خفن دارین بذارین دانلود کنیم دلمون وا شه.....

hamkar1981
03-12-2007, 11:45
دوست عزيز درخواست تم اينجا نيست

Bl@sTeR
03-12-2007, 13:22
دوست عزيز درخواست تم اينجا نيست

ای بابا گفتم که اولین بارمه :31:
نمیدونستم برا همین شرمنده ی اخلاق ورزشیتون شدم :11:

حالاباس از کجا بخوام؟؟
حالا اینجا در مرود چیه این گوشی صحبت میکنن میتونین خلاصه بگین؟
:31:

hamkar1981
03-12-2007, 14:51
سلام خدمت تمامي اساتيد
يكي از دوستان گوشي k800 دچار اين مشكلات شده:
1- نور قرمز براي عكس زده نميشه
2- فوكوس هم نمي كنه
راهنمائي كنيد

Highbury
03-12-2007, 15:54
سلام خدمت تمامي اساتيد
2- فوكوس هم نمي كنه
راهنمائي كنيد
درایور دوربینش رو عوض کن . با همون برنامه ستول.

hamkar1981
03-12-2007, 16:48
درایور دوربینش رو عوض کن . با همون برنامه ستول.
هيچ راه ديگه اي نيست
چون من به اين دوستم كه 4 روزه گوشيو خرديه بگم از ترس ميميره(ترسش به خاطر اينكه فكر مي كنه خراب ميشه)

hossein-p30-f
03-12-2007, 17:20

دوست عزیز برو به این تاپیک تم های Size : 240 x 320 رو بگیر :46:

B L A S T E R
03-12-2007, 17:57
سلام خدمت تمامي اساتيد
2- فوكوس هم نمي كنه
راهنمائي كنيد
زمانی که تو دوربینی دکمه 4 رو بزن 3 تا حالت داره یکی دوتا دایره هست که برای عکس گرفتن از جاهای دوره که وقتی رو این حالت باشه نه فوکوس میکنه نه قرمزرو میزنه..بزارش رو حالت اتومات درس میشه...:10:

masoodpalang
03-12-2007, 18:06
سلام دوستان
براي هك گوشي پس از اتصال كابل چقدر طول ميكشه تا پيغام بعدي يعني درآوردن باطري رو بده؟
من 15 يا 20 دقيقه معطل شدم ولي پيغامي نداد همه تنظيمات رو هم درست انجام دادم

masoodpalang
03-12-2007, 18:08
سلام دوستان
براي هك براي افزايش صدا گوشي پس از اتصال كابل چقدر طول ميكشه تا پيغام بعدي يعني درآوردن باطري رو بده؟
من 15 يا 20 دقيقه معطل شدم ولي پيغامي نداد و تغييري بوجود نيومد كه نشون بده داره پوشه هارو مي خونه همه تنظيمات رو هم درست انجام دادم

hossein-p30-f
03-12-2007, 18:15
سلام دوستان
براي هك گوشي پس از اتصال كابل چقدر طول ميكشه تا پيغام بعدي يعني درآوردن باطري رو بده؟
من 15 يا 20 دقيقه معطل شدم ولي پيغامي نداد همه تنظيمات رو هم درست انجام دادم

من که K800 دارم اصلا این نباید باطری رو در بیارم :21:
ولی گوشی برادرم K750 هست زیر 30 ثانیه طول می کشه تا این پیغام رو بده :27:
یه جای کارت می لنگه :27:
توضیح بده چیکار میکنی:5:

hessam_sz
03-12-2007, 18:30
يه سوال:ميشه ضرفيت اس ام اس كا800 رو افزايش داد؟
يه سوال ديگه:به نظر شما عوض كردن درايو دوربين كار خوبه يا نه و اگر خوبه بگيد كدوم درايو بهتر تره؟

B L A S T E R
03-12-2007, 18:46
دوستان کسانی که با ایرانسل به اینترنت وصل شدن یه توضیحی بدن
من *140*3# رو زدم که تنظیمات رو اتوماتیک انجام میده ولی بازم نشد...

hossein-p30-f
03-12-2007, 19:26
البته اینجا جاش نیست
پست رو که دادم دیدم تو اون تاپیکم :31: برا همین رفتم تو تاپیک منو هم پرسیدم :31:
شرمنده :11:

بیا این منوی اورجینال رو فلش کن

خیلی آقایی واقعا ممنون :10::10::10:

دوستان کسانی که با ایرانسل به اینترنت وصل شدن یه توضیحی بدن
من *140*3# رو زدم که تنظیمات رو اتوماتیک انجام میده ولی بازم نشد...

خوب رسیدیم به :40: ایرانسل :40:
از ایرانسل هر چی خواستی از خودم بپرس :46:

شما یه SMS با این متن S Sony Ericsson K800i ((اگه گوشیت K800 نیست مدل گوشیت رو بنویس)) به شماره 2225 میزنی بعد یه پیغام میده که نصبی هست اونو نصب کن دیگه نباید مشکلی داشته باشی :10:

اون کد هم اینه *140*3*6#

Highbury
03-12-2007, 19:28
سلام دوستان
براي هك براي افزايش صدا گوشي پس از اتصال كابل چقدر طول ميكشه تا پيغام بعدي يعني درآوردن باطري رو بده؟
من 15 يا 20 دقيقه معطل شدم ولي پيغامي نداد و تغييري بوجود نيومد كه نشون بده داره پوشه هارو مي خونه همه تنظيمات رو هم درست انجام دادم
به دو سه صفحه قبل نگاه کن پست شماره2409اونجا من توضیح دادم

B L A S T E R
03-12-2007, 20:22
پست رو که دادم دیدم تو اون تاپیکم :31: برا همین رفتم تو تاپیک منو هم پرسیدم :31:
شرمنده :11:

خیلی آقایی واقعا ممنون :10::10::10:

خوب رسیدیم به :40: ایرانسل :40:
از ایرانسل هر چی خواستی از خودم بپرس :46:

شما یه SMS با این متن S Sony Ericsson K800i ((اگه گوشیت K800 نیست مدل گوشیت رو بنویس)) به شماره 2225 میزنی بعد یه پیغام میده که نصبی هست اونو نصب کن دیگه نباید مشکلی داشته باشی :10:

اون کد هم اینه *140*3*6#
بازم نشد
همه چی رو دقیق انجام میدم ولی نشد
من سیمو که گرفتم همون کد *140*1# رو وارد کردم کافیه دیگه...
به نظر شما اشکال از کجاست؟؟

hossein-p30-f
03-12-2007, 22:09
بازم نشد
همه چی رو دقیق انجام میدم ولی نشد
من سیمو که گرفتم همون کد *140*1# رو وارد کردم کافیه دیگه...
به نظر شما اشکال از کجاست؟؟

آره کافیه
ولی برای اینکه مطمئن باشی فروشنده ثبت نامت رو تکمیل کرده یه SMS خالی بزن به شماره 7777 :27:

شما برو Setting connectivity Date communiction Date accounts همه چیز رو پاک کن بعد دوبار اون SMS رو بزن و هر دوبار نصبش کن مشکلت حل میشه:27:
چون من هم بار اول دوبار نصب کردم :31:
امشب هم همه رو پاک کردم یه بار نصب کردم درست نشد وقتی دوباره SMS زدم و نصب کردم درست شد حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوریه :18:

راستی اگه یه سری هم به این آدرس بزنی بد نیست زود جواب میدن آخه تاپیک ایرانسل تقریبا منتقل شده به این آدرس اینجا خیلی زودتر جواب میدن

Alishmas
04-12-2007, 01:18
اول که گوشی رو ميخری مموری کارت خودش نداره ؟

hamkar1981
04-12-2007, 07:39
زمانی که تو دوربینی دکمه 4 رو بزن 3 تا حالت داره یکی دوتا دایره هست که برای عکس گرفتن از جاهای دوره که وقتی رو این حالت باشه نه فوکوس میکنه نه قرمزرو میزنه..بزارش رو حالت اتومات درس میشه...:10:
با تشكر از راهنمائي شما دوست عزي و zimka
امروز صبح كه دوستم ديده بودم گوشي مستر ريست كرده بود برگشت به حالت اولش.
راجب ايرانسل من به شما پيشنهاد مي كنم يه زنگ به اپراتور بزن (با توپ پر) خودشون برات رديفش مي كنند.
من براي e_care بالغ بر50 بار با موبايل درخواست دادم ولي هي مي گفت تو همين 124 ساعت يا هفته ولي خبري نبود زنگ زدم با داد و بيداد 10 دقيقه بيشتر طول نكشيد به من هم e_care دادند.
موفق باشي

hamkar1981
04-12-2007, 07:49
اول که گوشی رو ميخری مموری کارت خودش نداره ؟
خير متاسفانه نداره

معین طلا
04-12-2007, 10:57
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری از خود گوشی به وسیله ی این رمز: #06#*(imei)
فهمید که گوشی مال کدوم کارخونه هستش.......یعنی اینکه اصل یا نه؟
از این قبیل رمز ها(#06#*) دیگه نیست؟

hossein-p30-f
04-12-2007, 11:16
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری از خود گوشی به وسیله ی این رمز: #06#*(imei)
فهمید که گوشی مال کدوم کارخونه هستش.......یعنی اینکه اصل یا نه؟
از این قبیل رمز ها(#06#*) دیگه نیست؟

دوست عزیز وقتی که من می خواستم بخرم از سوالاتی که پرسیدم متوجه شدم که K800 تقلبی نداره و فقط یه نوعش هست که قیافش تابلو هست و دوربینش هم 1.3 هست
از این گذشته اینگوشیها هموشون جینی هستن جنس چینی هم که دیگه .....

اگه سریالهاش یکی هستن و پشت گوشی نوشته Made Chine و پشت باتری هم نوشته Made In china Finished in China دیگه مشکلی نداره ((اینقدر بدبخت شدیم که جنس خوبمون شده چینی بعد هم میگن تحریمها هیچ اثری در اقتصاد و مملکت ما نداشته:2:))

الان هم سریع سر و ته قضیه رو درست کن که الان zimka_14162 میاد و مو های خودشو از ریشه در میاره آخه من و چند نفر دیگه چند بار این پرسیدم بابت این سوال شما دیگه گریش گرفته بود از بس این سوال رو پرسیده بودن :31:

SAEED_BARCELONA
04-12-2007, 12:44
از این گذشته اینگوشیها هموشون جینی هستن جنس چینی هم که دیگه .....

اگه سریالهاش یکی هستن و پشت گوشی نوشته Made Chine و پشت باتری هم نوشته Made In china Finished in China دیگه مشکلی نداره ((اینقدر بدبخت شدیم که جنس خوبمون شده چینی بعد هم میگن تحریمها هیچ اثری در اقتصاد و مملکت ما نداشته
داداش من سونی اریکسون همه گوشیاشو تو چین میزنه ولی کیفیت جنساش اونطوری نیست که شما فکر میکنی. من الان 1سال که k800 دارم ولی هیچ مشکلی نداشته.
در ضمن این مسئله هم هیچ ربطی به تحریم نداره. اونی که تو آمریکا هم سونی اریکسون داره گوشیش چینیه. فقط بعضی از گوشیاشو جای دیگه میزنه مثلا w900 تو ژاپن. p910 تو فرانسه. p990 هم اولاش فرانسه بود ولی بعدش اومد تو چین

hamkar1981
04-12-2007, 13:24
بابا چين از درجه 1 داره تا ....
ولي من تا حالا نديدم و نشنيدم كسي با k800 به مشكل برخورده باشه

Highbury
04-12-2007, 13:25
الان هم سریع سر و ته قضیه رو درست کن که الان zimka_14162 میاد و مو های خودشو از ریشه در میاره آخه من و چند نفر دیگه چند بار این پرسیدم بابت این سوال شما دیگه گریش گرفته بود از بس این سوال رو پرسیده بودن :31:
معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدم:31::18::18::18:برو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید:27::21:

hossein-p30-f
04-12-2007, 14:44
داداش من سونی اریکسون همه گوشیاشو تو چین میزنه ولی کیفیت جنساش اونطوری نیست که شما فکر میکنی. من الان 1سال که k800 دارم ولی هیچ مشکلی نداشته.
در ضمن این مسئله هم هیچ ربطی به تحریم نداره. اونی که تو آمریکا هم سونی اریکسون داره گوشیش چینیه. فقط بعضی از گوشیاشو جای دیگه میزنه مثلا w900 تو ژاپن. p910 تو فرانسه. p990 هم اولاش فرانسه بود ولی بعدش اومد تو چین

عزیز همونجوری که hamkar1981 گفت چین از جنس درجه 1 داره تا .... و شما فکر می کنی اون گوشی چینی که تو آمریکا هست با اینایی که دست ما هست کیفیتشون یکیه:18: درجه 1 میره کشورهای اروپایی وآمریکایی و درجه ... میاد دست من و شما
اگه کشور ما درست و حسابی بود جرات اینکه جنس آشغال بریزن تو این مملکت رو نداشتن از گوشی گرفته تا پاتیل ذوب مس داداش من تو مس کرمانه میگه پاتیل آمریکایی 30 ساله داره کار میکنه اما الان چینی هاش رو 2 ساله آوردن دیگه باید عوضشون کنن اگه اینا تحریم نیست پس چیه :18:
سرمون رو مثل کبک کردیم زیر برف و میگیم تحریم کو :9:

خواهشن دیگه هم این بحث رو نکشین و از این پست من نقل قول نگیرین :42:

معین طلا بهت مجوز ادامه ی زندگی رو میدم برو خدا رو شکر کن که حسن پی30 به دادت رسید

معین طلا
04-12-2007, 16:22
حالا بلدین که چجور میشه فهمید مال کدوم کارخونه هست حالا هر گوشی که میخواد باشه؟
دمت گرم zimka_14162 .... لنگ مجوز you بودم ...........:31:
غیر از اون رمز رمزای دیگه نیست؟

hossein-p30-f
04-12-2007, 16:37

یه نرم افزار جاوا هم بود که شماره سریال رو میدادی میگفت مال کجاس ولی من گوشی خوذم رو زدمیادم نیست نوشت مال کجاس ولی گوشی بابام رو زدم نوشت فنلاند در صورتی که پشت گوشی نوشته Made India :31:

hamkar1981
04-12-2007, 16:41

فنلاند -فرانسه-چين -مالز ي و...
چه فرقي مي كنه اصل اينكه K800 داري حالشو ببر:27::27::27::31::31::31::20:

desert_prince29
04-12-2007, 16:50
بابا چين از درجه 1 داره تا ....
ولي من تا حالا نديدم و نشنيدم كسي با k800 به مشكل برخورده باشه
ما تو کار واردات پشم شیشه هستیم...
ترکیه یه کارخونه تولید پشم شیشه داره که کارش تو جهان شناخته شدس...میده کیلویی 3/1 یورو...
تو چین هم یه سری کارخونه های آشغال هستن که میدن حدود کیلویی 7/0 یورو...
ولی یه جنس چینی توپ هست که قیمت جنسای اون کارخونه زیر 5/2 یورو نیست...خیلی عالیه جنساش...
منظورم اینه که شما K800 رو از چین زیر نظر SE میخری...مطمئن باش SE اونقدر کنترل کیفیت داره که خودشو با اینکه بیشتر تولیدش تو چین هست خراب نکنه...
جنس درجه 1 و 2 هم نداره...شما از هر جا K800 بخری همونه...فرق نداره ایران ، چین ، آمریکا...

hamkar1981
04-12-2007, 16:54
ما تو کار واردات پشم شیشه هستیم...
ترکیه یه کارخونه تولید پشم شیشه داره که کارش تو جهان شناخته شدس...میده کیلویی 3/1 یورو...
تو چین هم یه سری کارخونه های آشغال هستن که میدن حدود کیلویی 7/0 یورو...
ولی یه جنس چینی توپ هست که قیمت جنسای اون کارخونه زیر 5/2 یورو نیست...خیلی عالیه جنساش...
منظورم اینه که شما K800 رو از چین زیر نظر SE میخری...مطمئن باش SE اونقدر کنترل کیفیت داره که خودشو با اینکه بیشتر تولیدش تو چین هست خراب نکنه...

جنس درجه 1 و 2 هم نداره...شما از هر جا K800 بخری همونه...فرق نداره ایران ، چین ، آمریکا...
به اطلاعاتمون افزوده شد:27::5:

معین طلا
04-12-2007, 16:55
باشه بیخیال .................. ممنون
ولی سوال آخر منو جواب ندادین

desert_prince29
04-12-2007, 16:57
همکار جون مطلب تورو نقل قول کردم که حرفتو تایید کنم قصد جسارت نداشتم...
حالا تو حال مارو بگیر... دمت گرم دیگه...

Highbury
04-12-2007, 17:45
بازم این بحث شروع شد.
برید از پرشین بوی بپرسید ایشون پی1 خریدن اونم نه از جاهای دیگه اونم از سوئد:31:میگفت روش نوشته چین و هیچ مشکلی نداره.
بهترین راه برای اینکه ببینی اصله یا نه اول اون سریال نامبرش رو چک کن
از همه مهمتر ببین قیافش مثل اصلش هست یا نه چون کا800 تقلبی نداریم که اونایی که هست قیافشون فرق داره
والسلام

SAEED_BARCELONA
04-12-2007, 18:18
عزیز همونجوری که hamkar1981 گفت چین از جنس درجه 1 داره تا .... و شما فکر می کنی اون گوشی چینی که تو آمریکا هست با اینایی که دست ما هست کیفیتشون یکیه درجه 1 میره کشورهای اروپایی وآمریکایی و درجه ... میاد دست من و شما
شما میتونی از گوشیای سونی اریکسون استفاده نکنی.

adelkohan
04-12-2007, 18:58
1 میخواستم بدانم چه جوری میشه از طریق USB موبایل به اینترنیت کامپیوتر وصل شد مدل گوشی k850i
لطفا راهنماییم کنید

2آیا برنامه است که روی گوشی زمز گذاشت تا کسی وارد آن نشه

B L A S T E R
04-12-2007, 20:08
آره کافیه
ولی برای اینکه مطمئن باشی فروشنده ثبت نامت رو تکمیل کرده یه SMS خالی بزن به شماره 7777 :27:

شما برو Setting connectivity Date communiction Date accounts همه چیز رو پاک کن بعد دوبار اون SMS رو بزن و هر دوبار نصبش کن مشکلت حل میشه:27:
چون من هم بار اول دوبار نصب کردم :31:
امشب هم همه رو پاک کردم یه بار نصب کردم درست نشد وقتی دوباره SMS زدم و نصب کردم درست شد حالا دیگه نمیدونم چرا اینجوریه :18:

راستی اگه یه سری هم به این آدرس بزنی بد نیست زود جواب میدن آخه تاپیک ایرانسل تقریبا منتقل شده به این آدرس اینجا خیلی زودتر جواب میدن
بازم نشد
راستی ربطی به اعتباری و دایمی بودم نداره؟
اخه من فقط سیمو فعال کردم تو دفترچش نوشته کد 12 رقمی...

parisa_t
04-12-2007, 21:34
گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!

franco totti
04-12-2007, 21:36
bache ha man k800 ro az site sony ericsson update kardam vali be ham rikht! majboor shodam bedam biroon flash konam

hossein-p30-f
04-12-2007, 22:28
بازم نشد
راستی ربطی به اعتباری و دایمی بودم نداره؟
اخه من فقط سیمو فعال کردم تو دفترچش نوشته کد 12 رقمی...

نه ربطی نمیتونه داشته باشه :5:
شما دائمی هستی یا اعتباری
من اعتباری هستم :31:
12 رقمی ... چی
اون 12 رقمی شارژ رو می گی

پیغام خاصی میده
شما کجا هستی شاید اینترنت اونجا مشکلی داره

hamkar1981
05-12-2007, 07:45
1

2آیا برنامه است که روی گوشی زمز گذاشت تا کسی وارد آن نشه
براي start up ميشه ولي اونطوري كه تو نوكيها هست نه نميشه جاوا اين قابليتو نداره

Highbury
05-12-2007, 09:12
برو بچ یه کاری بکنید من ظرفیت اس ام اس هام در حال انفجار هستش کلا توی کا800 فقط 1000 تا اس ام اس جا میشه چه سند باشه چه ریسیو باشه.
من دلم نمیاد اس ام اس های نامزدم رو پاک کنم هی میگه جا ندارم. دارم اس ام اسهای ارسالی رو یکی یکی پاک میکن.
کمکم کنید دارم مجبور میشم که کا800 رو رد کنم یه سیمباین بگیرم

hossein-p30-f
05-12-2007, 09:14
چند روز پیش داشتمآهنگ گوش میدادم و باگوشی کار میکردم یه دفعه آهنگ قطع شد بعد رفتم دیدم هر چیMp3 ریخته بودم رو گوشی پاک شده :18: زیاد محلش نگذاشتم دوباره دیشب همین اتفاق افتاد چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟:19::18: :19:
میشهبرای آکوستیکش باشه آخه من یه آکوستیکی رو که برای کا 750 معرفی شده بود رو ریختم روش:31:

SAEED_BARCELONA
05-12-2007, 11:54
کاظم بابا تو کارت بیخ پیدا کرده. خوب اس ام اس هاشو حفظ کن. برو یه سیمبین بگیر چاره ای نیست

! Alex !
05-12-2007, 12:26
چند روز پیش داشتمآهنگ گوش میدادم و باگوشی کار میکردم یه دفعه آهنگ قطع شد بعد رفتم دیدم هر چیMp3 ریخته بودم رو گوشی پاک شده :18: زیاد محلش نگذاشتم دوباره دیشب همین اتفاق افتاد چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟:19::18: :19:
میشهبرای آکوستیکش باشه آخه من یه آکوستیکی رو که برای کا 750 معرفی شده بود رو ریختم روش:31:

امکان کمی داره که به خاطر آکوستیک باشه حالا شما یه بار مستر ریست کنید اگر گوشیتون حل نشد فلاش کنید و آکوستیک دیگه ای رو اضافه کنید

hamkar1981
05-12-2007, 13:03
برو بچ یه کاری بکنید من ظرفیت اس ام اس هام در حال انفجار هستش کلا توی کا800 فقط 1000 تا اس ام اس جا میشه چه سند باشه چه ریسیو باشه.
من دلم نمیاد اس ام اس های نامزدم رو پاک کنم هی میگه جا ندارم. دارم اس ام اسهای ارسالی رو یکی یکی پاک میکن.
آخه تو هم سيمبيني شدي
چون مي دونم بين اين دو انتخاب:40: حتماً سيمبين انتخاب مي كني:31::31::31::31::27::5:

Highbury
05-12-2007, 13:22
آخه تو هم سيمبيني شدي
چون مي دونم بين اين دو انتخاب:40: حتماً سيمبين انتخاب مي كني:31::31::31::31::27::5:
البته در شرف خرید دبلیو950 و ام600 هستم ولی تا اون موقع چی کار کنم؟
چطوری اینها رو میشه سیو کرد؟ هزار تا فول شده.:31:

hossein-p30-f
05-12-2007, 13:39
البته در شرف خرید دبلیو950 و ام600 هستم ولی تا اون موقع چی کار کنم؟
چطوری اینها رو میشه سیو کرد؟ هزار تا فول شده.:31:

خوب SMS هات که نمی خوای همیشه همراه خودت داشته باشی :18:
بریزشون رو سیستم:27:

Highbury
05-12-2007, 13:45
خوب SMS هات که نمی خوای همیشه همراه خودت داشته باشی :18:
بریزشون رو سیستم:27:
درسته اما همون رو هم نمیدونم چطوریه البته میدونم با یه برنامه ای میشد ولی اسمش رو فراموش کردم:18:
لینکش رو برام میشه بذارید و اینکه چطوری روی سیستمم بریزم

hossein-p30-f
05-12-2007, 13:58
درسته اما همون رو هم نمیدونم چطوریه البته میدونم با یه برنامه ای میشد ولی اسمش رو فراموش کردم:18:
لینکش رو برام میشه بذارید و اینکه چطوری روی سیستمم بریزم

برنامه ای به نام MyPhoneExplorer از لینک زیر دانلود کن

شما برنامه رو نصب می کنی گوشی رو وصل میکنی بعد اگه گوشی رو نشناخت میری گزینه File Option بعد Search device رو میزنی بعد که سرچ تموم شد OK میکنی پنجره رو Ok میکنی بعد تو صفحه اصلی نرم افزار اون بالا یه Refresh میزنی حالا همه اطلاعات گوشی در خدمت شما س :21::27::21:
خوب برای ریختن SMS میتونی از کل SMS هات به Backup بگیری
گزینه Extras رو میزنی بعد گزینه Creaet bachup رو میزنی و ادامه کار ..... که دیگه راحته
اگه هم خواستی یکی یکی سیو کنی میری تو قسمت SMS روی SMS راست کلیک می کنی و Eport\Import رو میزنی و سیو میکنی

حتی رمز هم میتونی براش بزاری که کسی SMS هات رو نبینه :21: چون هر دفعه که گوشی رو وصل میکنی اطلاعاتش تو برنامه میمونه و وقتی گوشی هم وصل نباشه میتونی به اطلاعاتش دسترسی داشته باشی

برنامه واقعا عالیییییی هستش :27:

بازم کاری بود در خدمتم:10:

desert_prince29
05-12-2007, 14:56

به نظر من اس اس اسایی که میخای رو اول Forward کن بعد Copy کن بعد تو قسمت Note گوشیت Paste کن.:27::27::27::21::21::13:

hamkar1981
05-12-2007, 15:20
zimka باكپي و پيست كردن تو Note گوشي اگ مشكلت حل نميشه با برنامه اي كه آقا حسين معرفي كرده تست كن جواب ميگيري

desert_prince29
05-12-2007, 15:59
zimka باكپي و پيست كردن تو Note گوشي اگ مشكلت حل نميشه با برنامه اي كه آقا حسين معرفي كرده تست كن جواب ميگيري
با برنامه کار کردم... از گوشیم Backup گرفتم... میشه بگید چه جوری میشه این Bachup رو به یه گوشی دیگه منتقل کرد؟

Highbury
05-12-2007, 16:24
من اون لینک رو میرم ولی مثل اینکه باید ثبت نام کرد .نمشه یه جا دیگه مثل 4share آپلودش کنید من که چیزی به اسم دانلود ندیدم اونجا یه جایی هستم که باید من فایلی رو آپلود کنم و برای دانلود نیست

hossein-p30-f
05-12-2007, 16:40
با برنامه کار کردم... از گوشیم Backup گرفتم... میشه بگید چه جوری میشه این Bachup رو به یه گوشی دیگه منتقل کرد؟

خوب همون فایل Backup که گرفتی رو باز کن بعد برنامه باز میشه و یه پیغام میده و ... :27:
مثل اینه که بخوای به گوشی خودت بگردونی چه فرقی میکنه :18:

من اون لینک رو میرم ولی مثل اینکه باید ثبت نام کرد .نمشه یه جا دیگه مثل 4share آپلودش کنید من که چیزی به اسم دانلود ندیدم اونجا یه جایی هستم که باید من فایلی رو آپلود کنم و برای دانلود نیست

شما اون لینک رو باز کن بعد یه گزینه Free داره اونو بزن بعد یه صفحه دیگه باز میشه شمرش معکوس داره از 7 بعد هم یه کد داره وارد می کنی بعد هم دانلود میکنی :31:

یه با دیگه امتحان کن اگه نشد چشم دیگه چاره ای نیست:41: برات آپلود میکنم

SAEED_BARCELONA
05-12-2007, 16:49
کاظم تو همین سایت سرچ کن پیدا کنی.
برای اینکه back up رو بریزی تو گوشی باید از تب EXTRAS گزینه Restore Back Up رو بزنی.

hossein-p30-f
05-12-2007, 17:52

بفرما آپ کردم ((البته با سرعت لاک پشتی:31:))

توی اون پست هم درستش کردم:27:

mostafaeshghi
05-12-2007, 20:49
به نظر من اس اس اسایی که میخای رو اول Forward کن بعد Copy کن بعد تو قسمت Note گوشیت Paste کن.:27::27::27::21::21::13:

ظرفیت نوت گوشی محدودیت داره فکر کنم روی عدد 20 باشه. Template هم همینطوره محدودیت داره هیچ راهی نیست جز این برنامه خداییش آخرشه.

مصطفی عشقی

mostafaeshghi
05-12-2007, 20:50
بفرما آپ کردم ((البته با سرعت لاک پشتی:31:))

توی اون پست هم درستش کردم:27:

حسین جان چرا اینقدر خودتو عذاب دادی. بیا این لینک صفحه ی دانلود برنامه در وبسایت رسمیش

تازه نسخه ی 1.6.4 هم اومده که خیلی توپ شده حتما دانلود کنید.

قربانت: مصطفی عشقی

hossein-p30-f
05-12-2007, 21:30
حسین جان چرا اینقدر خودتو عذاب دادی. بیا این لینک صفحه ی دانلود برنامه در وبسایت رسمیش

تازه نسخه ی 1.6.4 هم اومده که خیلی توپ شده حتما دانلود کنید.

قربانت: مصطفی عشقی

عذابی نبود امروز بعد از سالیان دراز رفتم با یکی از دوستان بچتم این رو هم گذاشتم آپ شد :31:

ممنون :10:

parisa_t
05-12-2007, 23:55
کسی این لطف رو در حق من نمیکنه ؟؟!!:41:

دوستان . . . . .. . .

گوشیمو ریست کردم همه آهنگ های فابریک گوشیم پاک شده !
امکانش هست از دوستان یکی لطف کنه و آهنگ های مسیج فابریک k800 رو اینجا واسه من بزاره ؟!

desert_prince29
06-12-2007, 01:12
اگه با K750 کار کرده باشید حتما دیدین که از قابلیت Quick Share بهره می بره... یعنی وقتی کابل USB رو وصل میکنی بدون اینکه گوشی خاموش بشه سیستم درایو مموری رو شناسایی کنه load میشه...:27:
آیا راهی هست که بشه K800 یا هر گوشی دیگه که Quick share نیست رو مثل K750 کنه؟ بدون استفاده از برنامه هایی مثل My phone explorer .

hamkar1981
06-12-2007, 08:52
[quote=desert_prince29;1875040]اگه با K750 کار کرده باشید حتما دیدین که از قابلیت Quick Share بهره می بره... یعنی وقتی کابل USB رو وصل میکنی بدون اینکه گوشی خاموش بشه سیستم درایو مموری رو شناسایی کنه load میشه...:27:
منظورتو متوجه نمي شم يعني چي مگه كابل usb وصل كني گوشي خاموش ميشه

smartshabab
06-12-2007, 11:05
جوی استیک من 2 هفته نشده درست کار نمیکنه

Alishmas
06-12-2007, 11:32
من شنيدم که ميگم جوی استيک k800 زياد خوب نيست ، آره ؟

parsbin
06-12-2007, 11:40
چطوری میتونم از محتویات گوشیم بکاپ کلی بگیرم؟
یعنی از مسیجها و دفترچه تلفن و....
پی سی سوئیت چنین گزینه ای رو نداره انگار

Highbury
06-12-2007, 11:42
:31:من هم گوشی قدیمم و هم این یکی که الان حدود 6 ماه یا بیشتر هستش که پیشمه هیچ مشکل توی جوی استیک نداشتم فقط یه سری توش یه کم خاک برداشته بود که تمیزش کردم
اگه ناخنتون بلنده زیر دکمه ی C رو بکنید یعنی قسمت بالایی در میاد.
یعنی یه چیزی تو مایه های اهرم
نفهمیدم چی گفتم هر کی فهمید ترجمه کنه:31:

hamkar1981
06-12-2007, 11:48
من شنيدم که ميگم جوی استيک k800 زياد خوب نيست ، آره ؟
چون خاك ميره زيرش بعد از يه مدت سفت ميشه:5:

hamkar1981
06-12-2007, 11:49
:31:من هم گوشی قدیمم و هم این یکی که الان حدود 6 ماه یا بیشتر هستش که پیشمه هیچ مشکل توی جوی استیک نداشتم فقط یه سری توش یه کم خاک برداشته بود که تمیزش کردم
اگه ناخنتون بلنده زیر دکمه ی C رو بکنید یعنی قسمت بالایی در میاد.
یعنی یه چیزی تو مایه های اهرم
نفهمیدم چی گفتم هر کی فهمید ترجمه کنه:31:
اگر درش بياريم بازم جا مي خوره يا نه بدبخت ميشم:31:

desert_prince29
06-12-2007, 11:58
[quote=desert_prince29;1875040]اگه با K750 کار کرده باشید حتما دیدین که از قابلیت Quick Share بهره می بره... یعنی وقتی کابل USB رو وصل میکنی بدون اینکه گوشی خاموش بشه سیستم درایو مموری رو شناسایی کنه load میشه...:27:
منظورتو متوجه نمي شم يعني چي مگه كابل usb وصل كني گوشي خاموش ميشه
وقتی کابل رو به K800 وصل می کنیم 3 تا گزینه رو صفحه گوشی میاد یکی واسه انتقال فایل از PC به گوشی یکی واسه Print عکس با یه گزینه دیگه.
اگه File transfer رو رو بزنی گوشی خاموش میشه ولی تو K750 اینطور نیست یعنی وقتی میخوای فایلی رو از رو PC به گوشی انتقال بدی نمیخواد گوشی خاموش باشه سریع خودش یه درایو تو MY Copmputer میسازه.:19:

Highbury
06-12-2007, 12:24
اگر درش بياريم بازم جا مي خوره يا نه بدبخت ميشم:31:
من سه بار دست به چنین کاری زدم خیلی باحاله.وقتی درش بیاری زیرش خیلی جالبه.
مثل خنثی کردن بمب میمونه که توی فیلما هستش. آدم برای اولین بار میترسه و عرق میکنه:31:
دفه اول و دوم به راحتی چاپوندمش. ولی دفه سوم نیم ساعت کشتی گرفتم بعدش متوجه شدم اشتباهی دارم زور میزنم یعنی C رو داشتم سمت چپ جا میذاشتمش:31::18:

B L A S T E R
06-12-2007, 12:45
منم دراووردم تمیز کردم زیاد جالب نشد یعنی زیاد فرقی نکرد...
راستی بقیه دکمه ها رو هم به راحتی میتونین درارین..

hamkar1981
06-12-2007, 13:04
منم برم تست كنم
يعني الان تست مي كنم

hamkar1981
06-12-2007, 13:14
[quote=hamkar1981;1875340]
وقتی کابل رو به K800 وصل می کنیم 3 تا گزینه رو صفحه گوشی میاد یکی واسه انتقال فایل از PC به گوشی یکی واسه Print عکس با یه گزینه دیگه.
اگه File transfer رو رو بزنی گوشی خاموش میشه ولی تو K750 اینطور نیست یعنی وقتی میخوای فایلی رو از رو PC به گوشی انتقال بدی نمیخواد گوشی خاموش باشه سریع خودش یه درایو تو MY Copmputer میسازه.:19:
تو k800 خاموش نميشه فقط نبايد زور تپن كابل usb دربياري:18::31: