مشاهده نسخه کامل
: VDSL / مخابرات استان تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
hosein_artist
24-04-2020, 15:12
کسی میدونه vlan id مخابرات برای تنظیمات مودم چه عددی هست؟
01110362
24-04-2020, 15:14
معمولا با تلفن ثابت با پشتیبانی تماس بگیری جواب نمیدن با موبایل تماس بگیر ، خودم دوبار اینطوری تست کردم جواب دادن !
persian.godfather
24-04-2020, 16:44
درسته گرونه, اما نداشتنش غیرقابل تحمله, مثل آب و هوا, واجبتر از تلویزیون. آخرش همه می پردازیم.
آبان 10 روز قطع شد انگار همه کور شدیم, نور چشم از دست دادیم, 10 روز تو تاریکی ماندیم
غیرقابل تحمل نیست نداشتن vdsl ، برای ما مصرف کننده عادی همین سرعت ۱۶ کافیه ، دانلود حجیم هم داشته باشیم بسته نامحدود همراه میگیریم ، مگه ما چقدر درآمد داریم که بخوایم ماهانه بالای ۱۲۰ تومن به اینترنت بدیم؟
hosseinzfff
24-04-2020, 17:27
قیمت مودم مثل بمب منفجر شده
مودم v301 یوتل از حدود 330 تومن رسیده به کف قیمت 530 تومن به بالا
مودم v304 یوتل که زیر 550 بود رفته بالای 700
مودم 9960 تی پی لینک از 640 تومن رفته بالای 750 تا 1 میلیون تومن
مودم VMG5301-T20A زایکسل از 700 تومن شده 840
مودم DSL-2877AL دی لینک بود 840 تومن دیجی زده 1050، بقیه هم خیلی راحت 950 میدن
مودم ساده adsl 8961 از 500 شده 700
درست میشه قیمتا به خاطر کروناس ... یکی دو روز دیگه که کرونا رفت قیمتا به شدت سقوط خواهد کرد و دلار به زیر 1000 تومن شیرجه زنان میرود.
MMDFullHD
24-04-2020, 17:34
کسی میدونه vlan id مخابرات برای تنظیمات مودم چه عددی هست؟
فک کنم 15 هست ولی باید بپرسی
mr korash
24-04-2020, 17:46
درست میشه قیمتا به خاطر کروناس ... یکی دو روز دیگه که کرونا رفت قیمتا به شدت سقوط خواهد کرد و دلار به زیر 1000 تومن شیرجه زنان میرود.
بهتره به نزدیکترین کسی که پیشتون هست بگید دوتا چک محکم بزنن زیر گوشتون :دی که از این خواب بیدار شین
brilliant1
24-04-2020, 18:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این باکس فوقانی هم برای vdsl است؟قبلافقط کافوی خالی بود
mohandes23
24-04-2020, 18:14
فعلا که واردات cpu لپتاپ هارد روتر و... رو ممنوع کردن. منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mf.aghaei70
24-04-2020, 18:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اره چون شهرداری همکاری نمیکنه مجبورن اینطوری تجهیزات نصب کنن ک زشتم میکنه کافو رو راستی کدوم شهری؟
آدم نمیدونه چی بگه من سه روز پیش از عید 9970 رو خریدم 500 تومن. 9960 هم میدادن 380 تومن. نمیدونم چطو روشون میشه این قیمتها بگن والا اکثرشون از همون موقع موجودی دارن و فقط بخاطر شرایط بازار دارن سواستفاده میکنن وگرنه بعید میدونم تو این اوضاع تعطیلات نوروز و کرونا باری وارد کرده باشند.
قیمت مودم مثل بمب منفجر شده
مودم v301 یوتل از حدود 330 تومن رسیده به کف قیمت 530 تومن به بالا
مودم v304 یوتل که زیر 550 بود رفته بالای 700
مودم 9960 تی پی لینک از 640 تومن رفته بالای 750 تا 1 میلیون تومن
مودم VMG5301-T20A زایکسل از 700 تومن شده 840
مودم DSL-2877AL دی لینک بود 840 تومن دیجی زده 1050، بقیه هم خیلی راحت 950 میدن
مودم ساده adsl 8961 از 500 شده 700
blackbird
24-04-2020, 20:44
دلار بیاد زیر 1000 تومن ؟ ده هزار تومن هم توهمه .. همین فرمون برن سال دیگه کسی نیازی به اینترنت و مودم و این چیزا نداره همه دنبال نون خالی هستیم.
hosein_artist
24-04-2020, 22:10
کسی چیزی نیاز داره اگر پولش داره همین امروز بخره منتظر ارزون شدن چیزی نباشین که تازه اول گرون شدنها هست .
brilliant1
24-04-2020, 22:46
اره چون شهرداری همکاری نمیکنه مجبورن اینطوری تجهیزات نصب کنن ک زشتم میکنه کافو رو راستی کدوم شهری؟
اگر تجربه یوزر dadash درست باشه،اینجوری نویز خط زیاد میشه
brilliant1
24-04-2020, 22:55
ضمنا اندازه کابینت جدید که روی کافوی قدیمی نصب شده،نصف کابینتهایی است که مجزا نصب میشه،پس ظرفیت عرضه vdsl در این منطقه کمتره؟
hosseinzfff
24-04-2020, 23:24
دلار بیاد زیر 1000 تومن ؟ ده هزار تومن هم توهمه .. همین فرمون برن سال دیگه کسی نیازی به اینترنت و مودم و این چیزا نداره همه دنبال نون خالی هستیم.
با حمایت از تولیدات داخلی هیچ اسیبی بهمون نمیرسه ... ما نیازی به دلار نداریم ایران خودش ابر قدرته جهانیه و به زودی امریکا به غلط کردن میوفته و تسلیم میشه کسانی که همش سنگ امریکا رو به سینه میزنند باید به ایرانی بودنشون شک کرد.
جنس فقط جنس داخلی ساخت ایران .:whistle:(ولی به این بهونه نباید جلوی واردات کالاهای خارجی رو بگیرن بلکه باید دولت از شرکتهای داخلی حمایت کنه شرکتهای داخلی هم کیفیت رو افزایش و قیمت محصولاتشون رو کاهش بدن)
dadash42
25-04-2020, 04:25
30 سال پیش تلفنهای دست دو از آلمان وارد میکردن, هنوزم یکی دارم
الان میخوندم شرکتهای اینترنت آلمانی ده ها هزار مودم vdsl FritzBox دست دوی مشتریان صابق مفتی میفروشن, تولید 2009 تا 2017
با قابلیت annex-A/B
مثلا fritzbox 7390 با امکانات فول, DECT, 1gb-lan, 300mb wlan, voip, vpn, fax, nas/ftp, usb, حافظه داخلی 500mb:tongue: برای 25€ یا 400تومان
کاش اینجا میآوردن
ضمناً اینها ساخت آلمان هستند, نه چین;)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Caspian swan
25-04-2020, 09:19
با حمایت از تولیدات داخلی هیچ اسیبی بهمون نمیرسه ... ما نیازی به دلار نداریم ایران خودش ابر قدرته جهانیه و به زودی امریکا به غلط کردن میوفته و تسلیم میشه کسانی که همش سنگ امریکا رو به سینه میزنند باید به ایرانی بودنشون شک کرد.
جنس فقط جنس داخلی ساخت ایران .:whistle:(ولی به این بهونه نباید جلوی واردات کالاهای خارجی رو بگیرن بلکه باید دولت از شرکتهای داخلی حمایت کنه شرکتهای داخلی هم کیفیت رو افزایش و قیمت محصولاتشون رو کاهش بدن)جالبه که امثال شما تو همه گروهها و کانال ها و فروم ها هستن. اینجا برای بحث در مورد سرویس VDSL مخابراته، نه مزخرفات یک شستشوی مغزی داده شده.
Sent from my G8342 using Tapatalk
crazyrobot
25-04-2020, 09:35
جالبه که امثال شما تو همه گروهها و کانال ها و فروم ها هستن. اینجا برای بحث در مورد سرویس VDSL مخابراته، نه مزخرفات یک شستشوی مغزی داده شده.
داداش مشخصه که داره با طعنه صحبت میکنه
brilliant1
25-04-2020, 10:35
از مخابرات پرسیدم که گفت این باکس برای شاتل است
توسعه شبکه فیبر مخابرات بدلیل هزینه های سنگینی که شهرداری میگیره به کندی پیش میره
dadash42
25-04-2020, 11:07
توسعه شبکه فیبر مخابرات بدلیل هزینه های سنگینی که شهرداری میگیره به کندی پیش میره
همانطور که مشاهده شده، این باعث اختلال در خطوط vdsl میشه. کافو pots چسبیده به کافونوری باعث اختلال میشه
بخاطر این اختلال باید سرعت vdsl کاهش بدن تا نویز کاهش یابه
مثلاً سرعت کامل 100mb vdsl را به 50mb یا کمتر کاهش بدن، باز هم بهتر از adsl است
سرعت پایین طرحهای vdsl فعلی, 16~30مگ, احتمالاً زیرساخت های ضعیف را در نظر می گیرد
همانطور که مشاهده شده، این باعث اختلال در خطوط vdsl میشه. کافو pots چسبیده به کافونوری باعث اختلال میشه
بخاطر این اختلال باید سرعت vdsl کاهش بدن تا نویز کاهش یابه
مثلاً سرعت کامل 100mb vdsl را به 50mb یا کمتر کاهش بدن، باز هم بهتر از adsl است
سرعت پایین طرحهای vdsl فعلی, 16~30مگ, احتمالاً زیرساخت های ضعیف را در نظر می گیرد
اگر ولتاژ ac بالا نزدیک خط مسی نباشه مشکلی نیست ...
این سیستم جدید هم احتمال زیاد فیبر تا داخل کافو اومده یه جعبه اضافه کردن dslam گزاشتن توش , این میشه fttc که اگر dslam رو کانفیگ کنن میتونه تا 100 یا 300 بده بسته به پروفایل و طول سیم کشی تا مشترک ...
mahan999
26-04-2020, 17:49
کدوم شهر هستش ؟
01110362
26-04-2020, 17:53
منم شک کردم [emoji8] بیشتر به طنز میخورد !
قیمت پشکل تو ایران نمیخوان ثابت بمونه و اگر دولت بدونه میشه روش سود کسب کنه یه حرکت روش میزنه !
مردم و خواسته هاشون کیلو چند ! بدجوری شیر تو شیر شده !
یه نکاه به قیمت های الان با دو سه سال پیش بندازیم معلوم میشه چقدر داغانه !
نمونه جدیدش همین مودم های vdsl مخابرات ، خودرو و ...
Gamexland
28-04-2020, 01:13
دوستان اگه من بخوام از Amazon و یا Aliexpress یا ebay ب
یه مودم خوب بخرم و ارسالش چون اشنا دارم مجانیه شما چی پیشنهاد میدید با قیمت خوب بخرم؟
وایفای نداشته باشه مهم نیست، یو اس بی نخوره مهم نیست چون روتر زیاد دارم، فقط باند 5 داشته باشه و qos قوی و قابلیت های محدودیتی بالا.
dadash42
28-04-2020, 03:00
دوستان اگه من بخوام از Amazon و یا Aliexpress یا ebay ب
یه مودم خوب بخرم و ارسالش چون اشنا دارم مجانیه شما چی پیشنهاد میدید با قیمت خوب بخرم؟
وایفای نداشته باشه مهم نیست، یو اس بی نخوره مهم نیست چون روتر زیاد دارم، فقط باند 5 داشته باشه و qos قوی و قابلیت های محدودیتی بالا.
آلمان آشنا داری این خوبه و ارزون, امکان وصل دو تلفن عادی برای voip/sip برای آینده داره
پول بیشتری بدی asus بهتره, مثلاً asus dsl-ac68u
Gamexland
28-04-2020, 13:43
آلمان آشنا داری این خوبه و ارزون, امکان وصل دو تلفن عادی برای voip/sip برای آینده داره
پول بیشتری بدی asus بهتره, مثلاً asus dsl-ac68u
استرالیا اشنا دارم
dadash42
28-04-2020, 15:54
استرالیا اشنا دارم
حالا کی تا پروازهای بینالمللی دوباره برقرارشن
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال داشتم تماس گرفتند از طرف مخابرات و گفتند که اینترنت منزل تبدیل به vdsl شده مودم من TPlink W9970 هستش و ساپورت میکنه vdsl رو
اما کانفیگ که می کنم رو کانتینگ گیر میکنه
سوالم اینه VLAN ID تو اینترنت مخابرات باید فعال بشه ؟
عددش رو ممنون می شوم
متاسفانه 2020 مخابرات که اصلا پاسخگو نیست اینترنتی هم می پرسم یه سری متن بیخود برام کپی پیست می کنند
dadash42
30-04-2020, 16:59
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوال داشتم تماس گرفتند از طرف مخابرات و گفتند که اینترنت منزل تبدیل به vdsl شده مودم من TPlink W9970 هستش و ساپورت میکنه vdsl رو
اما کانفیگ که می کنم رو کانتینگ گیر میکنه
سوالم اینه VLAN ID تو اینترنت مخابرات باید فعال بشه ؟
عددش رو ممنون می شوم
متاسفانه 2020 مخابرات که اصلا پاسخگو نیست اینترنتی هم می پرسم یه سری متن بیخود برام کپی پیست می کنند
VLAN ID 7 مخابرات
VLAN ID 7 مخابرات
نه متاسفانه 7 هم نبود
دیشب به دو صورت یه بار VLAN ID هفت و یه بار بدون فعال کردن VLAN ID کانفیگ کردم هر بار هم 6 ساعت زمان دادم اما نتونست به شبکه وصل بشه
دوستان اگه کسی مودم W9970 داره ممنون می شوم راهنمایی کنه یا یه عکس از کانفیگ مودمش ارسال کنه
ممنون
dadash42
01-05-2020, 10:49
نه متاسفانه 7 هم نبود
دیشب به دو صورت یه بار VLAN ID هفت و یه بار بدون فعال کردن VLAN ID کانفیگ کردم هر بار هم 6 ساعت زمان دادم اما نتونست به شبکه وصل بشه
دوستان اگه کسی مودم W9970 داره ممنون می شوم راهنمایی کنه یا یه عکس از کانفیگ مودمش ارسال کنه
ممنون
پس بذار vlan-id 15 امتحان کن
حداکثر یکی دو دقیقه میخواد
معمولاً لازم نیست vlan-id بذاری, شاید مشکل اتصال از جایی دیگست, یا اینکه مخابرات هنوز به پورت تو کافو وصل نکرده
ir.ghost
01-05-2020, 11:19
لینک VDSL آپ میشه یا نه؟
اگر نمیشه ربطی به Vlan نداره
پس بذار vlan-id 15 امتحان کن
حداکثر یکی دو دقیقه میخواد
معمولاً لازم نیست vlan-id بذاری, شاید مشکل اتصال از جایی دیگست, یا اینکه مخابرات هنوز به پورت تو کافو وصل نکرده
تو پنل کاربری زده VDSL2
تو خود کانفیگ مودم هم
DSL Modulation Type رو رده VDSL2
حالا با 15 هم تست میکنم ممنون
لینک VDSL آپ میشه یا نه؟
اگر نمیشه ربطی به Vlan نداره
بلد نیستم چطور باید تست کنم ؟؟؟
البته اینم بگم اپراتوری که تماس گرفته بود گفت اگر مودم VDSL نداشته باشید سرعت تا 10 مگ و اگر مودم داشته باشید سرعت تا 40 مگ افزایش پیدا میکنه
من الان با کانفیگ ADSL سرعتم حدود 10 مگ افزایش پیدا کرده
ir.ghost
01-05-2020, 13:09
توی صفحه اول مودمت عکس بگیر بفرست
توی صفحه اول مودمت عکس بگیر بفرست
با VLAN ID 15 الان کانفیگ کردم
ir.ghost
01-05-2020, 13:49
pppoe بدون vlan کانکت میشه؟
لینک DSLت آپ شده مشکلی نداره روی 40مگ هم محدود شده برای دانلود و 10مگ هم آپلود
- - - Updated - - -
نه متاسفانه بدون تیک کردن VLAN ID هم تست کردم وصل نشد
ir.ghost
01-05-2020, 14:03
اولا شما باید 2تا pppoe بسازی یکی برای ATM روی ADSL هست که VPI VCI داره یکی هم برای VDSL
ir.ghost
01-05-2020, 14:04
دوم اینکه میتونی مودمت رو بریج کنی بعد روی سیستم کانکشن pppoe بسازی تست کنی وصل میشه یا نه
dadash42
01-05-2020, 14:44
دوم اینکه میتونی مودمت رو بریج کنی بعد روی سیستم کانکشن pppoe بسازی تست کنی وصل میشه یا نه
مخابرات pppoe ساده است, نه bridge
Gamexland
01-05-2020, 14:48
حالا کی تا پروازهای بینالمللی دوباره برقرارشن
پستش میکنه میاد
dadash42
01-05-2020, 15:09
پستش میکنه میاد
پس حتماً یه چیز بدرد بخوری سفارش کن, asus dsl-ac68u یا asus مدلی بالاتر
به ویژه ASUS خوبه چون پشتیبانی انواع خطوط dsl بین المللی داره
از استرالیا میاد میخواهی مطمئن باشی ایران کار می کنه
روی حالت اول که گفتید انجام دادم PPPoe اول قاعدتا براساس adsl ساخته میشه و DSL status رو نوشته Disable و PPPOE دوم که براساس VDSL کانفیگ میشه رو حالت کانتینگ می مونه
در مورد راه دوم روی Bridge گذاشتم . یه کانکشن pppoe خودم ساختم و با یوزر و پسورد مخابرات کانکت زدم ارور 651 داد
dadash42
01-05-2020, 15:21
روی حالت اول که گفتید انجام دادم PPPoe اول قاعدتا براساس adsl ساخته میشه و DSL status رو نوشته Disable و PPPOE دوم که براساس VDSL کانفیگ میشه رو حالت کانتینگ می مونه
در مورد راه دوم روی Bridge گذاشتم . یه کانکشن pppoe خودم ساختم و با یوزر و پسورد مخابرات کانکت زدم ارور 651 داد
ایران نشنیدم سیستم bridging برای vdsl به کار ببره
اون مال اندک سرویس های خارجیه, vodafone و غیره
ایران نشنیدم سیستم bridging برای vdsl به کار ببره
اون مال اندک سرویس های خارجیه, vodafone و غیره
دیگه هر راهی بود رو تست کردم زنگ زدم ببینم فردا کارشناس میفرستن
مخابرات برای من بدون vlan id وصل شد...
روی مد bridge هم وصل میشه و مشکلی نداره ...
من فیبر هم روی bridge استفاده می کنم...
mohandes23
01-05-2020, 16:16
مخابرات برای من بدون vlan id وصل شد...
روی مد bridge هم وصل میشه و مشکلی نداره ...
من فیبر هم روی bridge استفاده می کنم...
این حالت bridge چه مزیت هایی داره؟
dadash42
01-05-2020, 17:20
بشتر محدودیت ایجاد میکنه, مثلاً برای vpn-server که IP خودشو میخواد
mohsen_rkh
01-05-2020, 18:33
دوستان کسی اطلاع داره مودم U.Tel V304F رو چطوری میشه روی ADSL مخابرات کانفیگ کرد؟ فعلاً این منطقه VDSL نیومده ولی من مودم VDSL گرفتم که بعداً نیاز به تعویض نباشه، اما نمیتونم روش به ADSL وصل بشم.
ضمناً با یه مودم DLink 2520U تست کردم به راحتی وصل میشم.
دوستان کسی اطلاع داره مودم U.Tel V304F رو چطوری میشه روی ADSL مخابرات کانفیگ کرد؟ فعلاً این منطقه VDSL نیومده ولی من مودم VDSL گرفتم که بعداً نیاز به تعویض نباشه، اما نمیتونم روش به ADSL وصل بشم.
dsl setting رو روی تنظیمات مودم پیدا کن و از حالت اتومات بذار روی ADSL 2PLUS بعد کانفیگ کن
alidorost
01-05-2020, 20:54
من برا adsl دارمش خودش وصل میشه لابد تنظیماتشو اشتباه وارد کردی
یه سری هم برو این مسیر چک کن ببین تیک adsl و بقیه چیزا رو زده باشی:
advanced settings>dsl
Aleghafoor1
01-05-2020, 22:47
باید بری تو لایر 2 اونحا یه atm بسازی بعد از قسمت wan اون رو انتخاب کنی و رو حالت pppoe تنظیم کنی و تمام
از این لینک هم میتونی کمک بگیری
alidorost
01-05-2020, 23:38
آقا زودتر vdsl ما رو رد کنید بیاد دیگه...
همه سال کار من شده بیام اینجا زده باشه اومده شیراز :biggrin::biggrin:
شما بچه های فروم مگه مسئولیت ندارید؟
mohsen_rkh
02-05-2020, 01:20
dsl setting رو روی تنظیمات مودم پیدا کن و از حالت اتومات بذار روی ADSL 2PLUS بعد کانفیگ کن
من برا adsl دارمش خودش وصل میشه لابد تنظیماتشو اشتباه وارد کردی
یه سری هم برو این مسیر چک کن ببین تیک adsl و بقیه چیزا رو زده باشی:
advanced settings>dsl
باید بری تو لایر 2 اونحا یه atm بسازی بعد از قسمت wan اون رو انتخاب کنی و رو حالت pppoe تنظیم کنی و تمام
از این لینک هم میتونی کمک بگیری
تنظیمات رو دقیقاً مثل همین لینک بالا انجام داده ام ولی وصل نمیشه.
توی صفحه تنظیمات DSL حالت های مختلف رو که تست میکنم تو بعضیاش چراغ اینترنت قرمز میشه تو بعضیاش فقط گهگاهی چند تا چشمک میزنه و در هر دو حالت وصل نمیشه. رو بعضیاش سرعت Upstream میره رو 2048. تنظیمات صفحه DSL باید به چه صورت باشه؟ میتونید اسکرین شات ازش بدید یا بفرمایید کدوم ها تیک داشته باشه؟
با توجه به اینکه میشه دومین مودم که روی این خط داره ست میشه (البته منظورم همزمان نیست!) تو 2-1 تا از نظرات دیجی کالا خوندم که اگه مودم رو بعد از مودم دیگه ای دارید روی خط ست میکنید، باید از مخابرات بخواید که پورت رو ریست کنه چون روی مک آدرس مودم قبلی قفل شده و نمیذاره مودم جدید وصل بشه. نظرتون چیه؟
hosseinzfff
02-05-2020, 02:17
توی صفحه تنظیمات DSL حالت های مختلف رو که تست میکنم تو بعضیاش چراغ اینترنت قرمز میشه تو بعضیاش فقط گهگاهی چند تا چشمک میزنه و در هر دو حالت وصل نمیشه. رو بعضیاش سرعت Upstream میره رو 2048. تنظیمات صفحه DSL باید به چه صورت باشه؟ میتونید اسکرین شات ازش بدید یا بفرمایید کدوم ها تیک داشته باشه؟
با توجه به اینکه میشه دومین مودم که روی این خط داره ست میشه (البته منظورم همزمان نیست!) تو 2-1 تا از نظرات دیجی کالا خوندم که اگه مودم رو بعد از مودم دیگه ای دارید روی خط ست میکنید، باید از مخابرات بخواید که پورت رو ریست کنه چون روی مک آدرس مودم قبلی قفل شده و نمیذاره مودم جدید وصل بشه. نظرتون چیه؟
اگه همه تنظیمات رو درست انجام دادین بازم وصل نمیشه باید با واحد پشتیبانی فنی 2020 تماس بگیرید بگین که مودم جدید خریدین مک ادرس مودم جدید رو تو سیستمشون ثبت کنند
سلام
ممنون میشم چند نفر از دوستانی که VDSL دارند لطفا از 4.2.2.4 پینگ بگیرند.
همجنین شهر و سرعت و مودم رو ذکر کنید .
با تشکر
باید زنگ بزنید مخابرات و بگید مودم جدید وصل کردم به خط تا اطلاعات مودم قبلی رو از روی خط شما بردارن.
سلام
با تشکر
????????????????????????????????????????????????
اولین مزیتش اینه که یه مرحله کمتر nat انجام مبشه ...
دومین مزیتش اینه که دیگه مودم توی routing دستی وارد نمیکنه و همه چیز رو روتر من کنترل میکنه ...
سوم اینکه مزایای امنیتی هم داره مثلا اگر فریمور مودم یه باگی exploit ای چیزی داشته باشه احتمال سو استفاده ازش کمتر میشه ...
برای بیشتر افراد که حتی روتر جدا ندارن استفاده از bridge شاید خیلی توجیحی نداشته باشه ولی برای من خیلی مهم هست که مودم روی bridge باشه ...
alidorost
02-05-2020, 14:09
کاکو تمام تنظیمات رو تیک بزن خودش رو بهترینش وصل میشه فقط اگر annex m برات فعاله و نمیخوای برش دار
کسی اینجا با انتخاب vdsl در نظر سنجی داخل پنل براش vdsl فعال کردن؟
برای من کم کم داره میشه یکماه و هنوز خبری نیست
hamed_korn
02-05-2020, 15:24
سلام.قرار هم نیست خبری بشه. فقط یک نظر سنجی که ببینن تو هر محل چه تعداد درخواست دادن اگه خیلی تقاضا زیاد بود تو برنامه قرار بگیره . حالا۶ ماه دیگه یا یکی دوسال دیگه به نتیجه برسه.مگه اینکه تو بخشی از شهرهای جدید مثل پردیس و مناطقی مثل ۲۲ باشید که کلی مجتمع تازه ساخته شده از قبل فیبر کشی ها شده و فقط نصب کافو نوری مونده باشه.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
hosein_artist
02-05-2020, 18:14
خط من وقتی ADSL بود SNR یا همون نویزم بالای 30 بود از زمانی که VDSL شده SNR من شده عدد 6 که خیلی پایین هست و گاهی باعث قطعی خطم میشه ولی افت سرعت ندارم .زنگ زدم 2020 گفت خطت روی 100 مگ بسته شده گذاشت روی 80 مگ گفت نویزت کم میشه ولی بازم SNR من همون 6 هست که گاهی باعث قطعی میشه نمیدونم چه کنم از سیم کشی ساختمان هم اطمینان دارم چون پارسال سیم کشی عوض شده مودم بردم دم در حیاط مستقیم وصل کردم به خط دیدم باز هم SNR پایین هست نمیدونم دیگه چه کار کنم کسی پیشنهادی داره؟
Caspian swan
02-05-2020, 18:19
خط من وقتی ADSL بود SNR یا همون نویزم بالای 30 بود از زمانی که VDSL شده SNR من شده عدد 6 که خیلی پایین هست و گاهی باعث قطعی خطم میشه ولی افت سرعت ندارم .زنگ زدم 2020 گفت خطت روی 100 مگ بسته شده گذاشت روی 80 مگ گفت نویزت کم میشه ولی بازم SNR من همون 6 هست که گاهی باعث قطعی میشه نمیدونم چه کنم از سیم کشی ساختمان هم اطمینان دارم چون پارسال سیم کشی عوض شده مودم بردم دم در حیاط مستقیم وصل کردم به خط دیدم باز هم SNR پایین هست نمیدونم دیگه چه کار کنم کسی پیشنهادی داره؟سرعت رو رو کمتر ببند
hosein_artist
02-05-2020, 18:58
سرعت رو رو کمتر ببند
والا من سرعت 16 مگ گرفتم ولی خطم باز بود تا 100 مگ برای همینم وقتی زنگ زدم 2020 خودم گفتم برازش روی 80 مگ ولی بازم snr پایین هست نمی دونم میترسم زنگ بزنم بگم بزاه روی 50 مگ افت سرعت پیدا کنم چون الان با اینکه من سرویس 16 مگ انتخاب کردم ولی سرعتم بازه تا 50 هم میره نمیدونم چه کار کنم این snr پایین و قطعی روی مخ هست
dadash42
02-05-2020, 20:05
والا من سرعت 16 مگ گرفتم ولی خطم باز بود تا 100 مگ برای همینم وقتی زنگ زدم 2020 خودم گفتم برازش روی 80 مگ ولی بازم snr پایین هست نمی دونم میترسم زنگ بزنم بگم بزاه روی 50 مگ افت سرعت پیدا کنم چون الان با اینکه من سرویس 16 مگ انتخاب کردم ولی سرعتم بازه تا 50 هم میره نمیدونم چه کار کنم این snr پایین و قطعی روی مخ هست
یه splitter که نذاشتی؟ مودم vdsl باید تنها بدون splitter مستقیم به پریز تلفن وصل شه
تلفن با splitter به پریز تلفن دیگر وصل میشه
hosein_artist
02-05-2020, 23:54
یه splitter که نذاشتی؟ مودم vdsl باید تنها بدون splitter مستقیم به پریز تلفن وصل شه
تلفن با splitter به پریز تلفن دیگر وصل میشه
اصلا من این خطم که اینترنت روش هست تلفن بهش وصل نیست که بخوام بهش Spliter وصل کنم و خط اختصاصی برای اینترنت هست و اصلا مشکل پایین اومدن snr من ربطی به شرایط فیزیکی نداره چون من روی ADSL بالاترین SNR داشتم که 36 بود از زمانی که خطم کردم VDSL این مشکل دارم و این مشکلم دلیلش این هست خطم کشش اینترنت 100 مگ نداره باید بگم بزارنش روی 50 مگ ولی ترسم اینه افت سرعت پیدا کنم .
نمیدونم چه کنم البته قطعی زیاد ندارم توی هر 3 الی 4 ساعت یه بار قطع میشه سرعتم مشکلی ندارم ولی کلا پایین بودن SNR و همون قطعی روی مخ هست.
dadash42
03-05-2020, 03:19
اصلا من این خطم که اینترنت روش هست تلفن بهش وصل نیست که بخوام بهش Spliter وصل کنم و خط اختصاصی برای اینترنت هست و اصلا مشکل پایین اومدن snr من ربطی به شرایط فیزیکی نداره چون من روی ADSL بالاترین SNR داشتم که 36 بود از زمانی که خطم کردم VDSL این مشکل دارم و این مشکلم دلیلش این هست خطم کشش اینترنت 100 مگ نداره باید بگم بزارنش روی 50 مگ ولی ترسم اینه افت سرعت پیدا کنم .
نمیدونم چه کنم البته قطعی زیاد ندارم توی هر 3 الی 4 ساعت یه بار قطع میشه سرعتم مشکلی ندارم ولی کلا پایین بودن SNR و همون قطعی روی مخ هست.
بازم نمی بایست SNR از 30 به 6 با تبدیل به vdslپایین میومد
مشکل احتمالاً از مخابراته
میتونه مودم مشکلی داشته باشه؟
سلام
با تشکر
تاپیک با 130 صفحه یکی یه پینگ نگرفت برا ما ؟خیلی هامون فقط مصرف کننده هستیم حالا چه کمک اینجوری باشه چه جور دیگه
Caspian swan
03-05-2020, 10:30
نمیدونم چه کنم البته قطعی زیاد ندارم توی هر 3 الی 4 ساعت یه بار قطع میشه سرعتم مشکلی ندارم ولی کلا پایین بودن SNR و همون قطعی روی مخ هست.crc هم دارید؟
تاپیک با 130 صفحه یکی یه پینگ نگرفت برا ما ؟خیلی هامون فقط مصرف کننده هستیم حالا چه کمک اینجوری باشه چه جور دیگه
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=87ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=83ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 83ms, Maximum = 87ms, Average = 84ms
Gamexland
03-05-2020, 14:13
دوستان این Adsl2+ من هست
بنظرتون برای VDSL2 چطوره کیفیت خط؟
عکس پنل مودم:
شهرنوش.انوار
03-05-2020, 14:27
تا حالا اینقد CRC از نزدیک ندیده بودم:wac:
start202
03-05-2020, 14:39
دوستان این Adsl2+ من هست
عکس پنل مودم:
کدوم شرکتی سرعت دانلودت چه قدره ؟؟
- - - Updated - - -
دوستان این Adsl2+ من هست
عکس پنل مودم:
مودمت چیه ؟؟
- - - Updated - - -
دوستان این Adsl2+ من هست
عکس پنل مودم:
مودمت چیه ؟؟
Gamexland
03-05-2020, 15:45
- - - Updated - - -
مودمت چیه ؟؟
- - - Updated - - -
مودمت چیه ؟؟
مخابرات
سرعت 2.2 مگ تقریبا
farshad_scientist
03-05-2020, 16:26
دوستان این Adsl2+ من هست
عکس پنل مودم:
به vdsl تبدیل کن شما دیگه غمت چیه؟
Rahpooyan
03-05-2020, 17:10
دوستان این Adsl2+ من هست
عکس پنل مودم:
دوره ADSL تمام شده است. تا الان هم نهایت بی شرمی بوده است که ارایه می شده است. الان تانوما نشد اخرش VDSL است.
MMDFullHD
03-05-2020, 21:35
تست سرعت خودم از خیابون اونوریمون که فیبر هست و خطشون کامل 24 مگ مودمشون هنوز adsl هست
این هم فک کنم کابینتشونه
خداروشکر خط های ما هنوز فیبر نشده ! قراره بشه ک نشوده خداروشکر :tongue:
شهریار
شهرنوش.انوار
03-05-2020, 21:46
داداش هک کردن کار خوبی نیست :دی:دی:دی
بعدم معلومه یجای کار میلنگه یه قسمتش مشکل داره وگرنه کی میگه خط مسی از خط فیبر بهتره؟
MMDFullHD
03-05-2020, 22:07
داداش هک کردن کار خوبی نیست :دی:دی:دی
بعدم معلومه یجای کار میلنگه یه قسمتش مشکل داره وگرنه کی میگه خط مسی از خط فیبر بهتره؟
با کی کار داری داداش؟
چون زیاد پست میذاری همینطوری؟
ریپ برا این روزاس
Rahpooyan
04-05-2020, 14:59
تست سرعت خودم از خیابون اونوریمون که فیبر هست و خطشون کامل 24 مگ مودمشون هنوز adsl هست
این هم فک کنم کابینتشونه
خداروشکر خط های ما هنوز فیبر نشده ! قراره بشه ک نشوده خداروشکر
شهریار
شاید ترافیک تموم کرده. :thumbsup:
درود
مودم یوتل 301 که مخابرات به قیمت 381 تومان نقد میفروشه رو امروز چندجا قیمت گرفتم بین 680 تا 780 !!!
hosseinzfff
04-05-2020, 16:03
درود
مودم یوتل 301 که مخابرات به قیمت 381 تومان نقد میفروشه رو امروز چندجا قیمت گرفتم بین 680 تا 780 !!!
عالیه با این قیمت جعبه مودم هم نمیدن بهت.. چیپ برادکام هم داره و تو خریدش شک نکن ساخت ایرانم که هست
MMDFullHD
04-05-2020, 16:16
شاید ترافیک تموم کرده. :thumbsup:
ن اتفاقا تازه بسته سالیانه خریده
تماس با پشتیبانی گرفتن گفته که بزودی درست میشه
شهرنوش.انوار
04-05-2020, 17:16
این هم فک کنم کابینتشونه
خداروشکر خط های ما هنوز فیبر نشده ! قراره بشه ک نشوده خداروشکر :tongue:
شهریار
توی این کابینتا میتونن کارت VDSL نصب کنن؟
فرق vdsl با fttc چیه؟ما فاصلمون تا مرکز 3 کیلومتر هستش کدومو میتونم بگیرم؟آیا مخابرات fttc میده؟کسی میدونه fttc شاتل کی در همدان میاد؟ممنون
MMDFullHD
04-05-2020, 17:53
فرق vdsl با fttc چیه؟ما فاصلمون تا مرکز 3 کیلومتر هستش کدومو میتونم بگیرم؟آیا مخابرات fttc میده؟کسی میدونه fttc شاتل کی در همدان میاد؟ممنون
fttc
فیبر تا کابینت هست
FTTC FTTH FTTN FTTB FTTM اینا همشون کابل فیبر تا به نقطه ای که میرسن و استفاده میشن اسامی مختلفی دارن
vdsl یه فن اوری هست مثل 3g با 4g
که سرعت بالاتری نسبت به adsl داره
نیاز داره فیبر تا نزدیکی یکی از کابینت کافو ها نزدیکتون بیاد و بعد از نصب تجهیزات میتونید سرویس بگیید
فاصله تا مرکز دیگ مهم نیست اینجا فاصله تا کابینت و کافو نوری مهم هست که باید زیر 1 کیلومتر باشه
اگر فاصله اتون سه کیلومتر هست شما نمیتونید vdsl بگیرید باید منتظر بمونید تا کافوتون نوری بشه بعدا درخواست بدید
مخابرات همونطور که گفتم فیبر تا کافو میاره و بهتون vdsl میده ن fttc
برای شاتل هم فعلا در حال راه اندازیشن فعلا در قم و تهران بقیه شهرای بزرگ تا سال بعد اینجور ک گفتن بهترین حالتش
hosein_artist
04-05-2020, 19:47
آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL:دی در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .
آقا پیشنهاد میکنم فعلا هوس vdsl به سرتون نزنه هنوز زیر ساخت های کشور در حد همون adsl هم نیست .ما مثلا رفتیم درخواست تبدیل از adsl به vdsl دادیم بعد از 12 روز رفت و آمد فرستادن 2 مسئول فنی که آخر هم مشخص شد مشکل از مخابرات بوده وصل شد .تا اینجاش داشته باشین خلاصه وصل شد و ما هم خوشحال بعد 1 ساعت دیدم نتم پرش داره و قطع و وصل میشه بعدش کاشف به عمل اومد که snr یا نویز خطم شدید افت داره و عدد 5 هست .برداشتم زنگ زدم به مخابرات گفتم snr خطم افت داشته گفت نت برات روی 100 مگ بستن میزارم روی 50 مگ مشکلت حل میشه بازم حل نشد .تا اینکه من 2 روز تو ساعتهای مختلف شبانه روز چک کردم و دیدم ساعت 3 شب snr عالی میشه و به عدد 20 میرسه ولی بین ساعت 4 تا 11 شب snr اقت میکنه و قطعی پیدا میکنم باز زنک زدم 2020 گفتم داستان اینه طرف آدم خوبی بود برگشت بهم گفت آقا یه چی بهت میگم ولی جایی نگو گفت زیر ساخت های مخابرات هنور برای vds خیلی قوی نیست و چون تو ساعات اوج مصرف همه وصل میشن نویز خطط میره بالا گفت یا باید سرعتت خیلی پایین بیاری که اون میشه ADSL:دی در کل اینجوری بگم یارو بهم گفت VDSL فعلا چیز مسخره ای هست چون زیر ساختها هنوز کشش نداره .
شما با VDSL قطعی دارید. من با ADSL روزی حداقل سه بار قطعی ارتباط دارم. دلیلش هم شلوغی مخابرات هست. سعی هم کردم خانواده رو راضی کنم بیان از شاتل استفاده کنند، ولی چون کلیه طرحهای مخابرات نصف قیمت شاتل هست، راضی نشدند. شنیدهام که شاتل خوب هست نسبت به بقیه. حداقل محبور نیستم روزی چند بار مودم رو خاموش و روشن کنم.
hosseinzfff
04-05-2020, 20:02
درست ولی بازم از ADSL خیلی بهتره ...من که از خدامه اگه به من بدن VDSL فوری ثبت نام میکنم بدون یک لحظه تعلل.
navid.zz68
04-05-2020, 20:12
همون جواب همیشگی.خطط نمیکشه برات کمتر تنظیم میکنم:laughing:فعلا td lte از همه اینا بهتره
hosein_artist
04-05-2020, 20:36
شما با VDSL قطعی دارید. من با ADSL روزی حداقل سه بار قطعی ارتباط دارم. دلیلش هم شلوغی مخابرات هست. سعی هم کردم خانواده رو راضی کنم بیان از شاتل استفاده کنند، ولی چون کلیه طرحهای مخابرات نصف قیمت شاتل هست، راضی نشدند. شنیدهام که شاتل خوب هست نسبت به بقیه. حداقل محبور نیستم روزی چند بار مودم رو خاموش و روشن کنم.
یه چیزی بگم خلاصت کنم من از آسیا تک گرفته تا ...................... همین شاتل هم که شما میگی استفاده کردم همشون به پخ هستن فقط اسمهای متفاوت دازن.
hosein_artist
04-05-2020, 20:39
درست ولی بازم از ADSL خیلی بهتره ...من که از خدامه اگه به من بدن VDSL فوری ثبت نام میکنم بدون یک لحظه تعلل.
منم تا قبل مثل شما فک می کردم ولی وقتی وصل بشه اگر شانست خوب باشه که هیچی اونم به منطقه ربط داره ولی اگر خوب نباشه قطعی ها مکرر باعث میشه کلافه شی.
hosein_artist
04-05-2020, 20:43
همون جواب همیشگی.خطط نمیکشه برات کمتر تنظیم میکنم:laughing:فعلا td lte از همه اینا بهتره
اتفاقا این بنده خدا تو پشتیبانی آدم خوبی بود حقیقت بهم گفت : گفت نه خطط مشکل داره و کشش هم داره گفت زیر ساختهای برای vdsl قوی نیست و تو ساعات اوج مصرف خطط نویز میگیره منظورش از سرعت پایین هم این بود که یا باید این قطعی ها تحمل کنی و سرعت بالا داشته باشی یا سرعتت بیاری بزاری روی 16 مگ که اونم به درد نمیخوره البته بهم گفت بهتر میشه در آینده ولی میدونیم که اینها وعده سر خرمن هست .:D
Aleghafoor1
04-05-2020, 21:22
ایرانسل اونم با مودم i60 ، همه مودم هاش رو تست کردم هوآوی یه چیز دیگس ، برای من که مصرف زیاد هم ندارم عالیه ، مودمش گرون شده، قیمت قدیم بود یکی دیگه هم میخریدم از این اینترنت های سیمی که جای سرعت بالاتر فقط دردسر دارن راحت میشدم
elyartab
04-05-2020, 21:36
دقیقا. مخابرات از عصر به بعد کلا قطعی طولانی مدت و زیاد داره. طوری که من رو مجبور به جمع آوری کرد. خود پشتیبان ها هم میگفتن بخاطر اینه که این روزا کاربر خیلی زیاده تو شبکه
شاتل از این نظر که تعرفه های رسمی داره و الا بختکی کاربر نمیگیره خوبه. قطعی خیلی خیلی کم داره. آسیا تک هم دارم خوبه نسبتا
MMDFullHD
04-05-2020, 21:55
تا زمانی که اینترنت کشور انحصارا دست زیرساخت باشه وضع همینه ک هست
و بصورت لاکپشتی نت حرکت به جلو خواهد داشت
این VDSL هم وعده ای برای خر کردن مردم پوشش برای ضعف هاشون هست تماس گرفتم میگم VDSL نمیدونه پشتیبانیش اصلا چیه تازه داره یاد مییگره
میگم سرعت خطم ریتش اوکیه ولی دانلود و ... خیلی کنده عملا از 128 ام کمتره از هیچی سر در نمیاره باید بگی داداش بنداز خط رو ی نفر ک از تو بالاتره ..... بالایی زنگ زدیم میگه رو وایفای وصلی میگم بله میگ با سیم وصل شو ! کلهم 24 مگه سرعت تفاوتی اصلا داره موندم میگ مودمتون تنظمیات مخفی داره گاو میذاشتن پشت تلفن ما ما میکرد ادم دلش خوش بود داره صدای گاو و طبیعت میشنوه :biggrin:
اون زمان از کارایی اینترنت خبر داشتن ! میدونستن اینترنت تو اینده بدین شکل نیست اینده ارو توش میتونستند ببین سود اوری و .... ولی خب شکم حرف اول میزنه تو این ممکلت حفظ نظام و .... اینا اولویته والا اینترنت ابزار دشمنه
تو زمانی که دیگ ویدیو ها و محتوا روز به روز افزایش حجم دارند نیاز ضرروری برای زیرساخت قوی هست
ی زمان ی صفحه با 53 کیلوبایت بارگذاری میشد امروز نیاز به 4 5 مگابایت حجم هست و
ویدیو ها کیفیت ها پاین بود امروز صحبت هایی از 16K و ... هست و دقیقه های چندین گیگابایتی هست
امروز میبنید صحبت بحث های VDSL و ... اینا هست زیاد صابون ب دلتون نزنید دلخوش به همین مقدار باشید! :biggrin: این بحث ها توش داره شکل میگیره فقط بخاطر همین یه ذره اعتراض وها و ناراضایتی هاس ک باعث ترس و از لش دراومدن شده و فقطم حرف و حرف حرف ......... عمل 10 درصد و حرف 90 درصد
ما خودمون ازون شیکم گنده ها خواستیم همینطور وضع باشه ب قول اون وزیر مردمی ما خودمون انتخاب کردیم
دوستان کیفیت خدمات کاملا به منطقه بستگی داره همیشه همین بوده تو بعضی مناطق بعضی شرکتها ممکنه بهتر عمل کنند مثلا من دوماهی هست vdsl مخابرات گرفتم کاملا هم راضی هستم بهیچ عنوان قطعی و افت سرعت ندارم. از شاتل هم قبلا سرویس داشتم اونهم بد نبود.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
dadash42
05-05-2020, 12:13
دوستان کیفیت خدمات کاملا به منطقه بستگی داره همیشه همین بوده تو بعضی مناطق بعضی شرکتها ممکنه بهتر عمل کنند مثلا من دوماهی هست vdsl مخابرات گرفتم کاملا هم راضی هستم بهیچ عنوان قطعی و افت سرعت ندارم. از شاتل هم قبلا سرویس داشتم اونهم بد نبود.
کاملاً درسته, حدود یکسال vdsl دارم, فوقالعاده است
سرعت 100مگ, دانلود و آپلود سریعتر از اینترنت 50مگ فامیل در آلمان
ایران
آلمان
سلام دوستان
من تازه VDSL کردم اینترنتو.
میخوام بدونم اگر الان طرحمو که که از ADSL مانده، عوض کنم و ۱۶ مگ با حجم ۱۳۰ گیگ بگیرم، سرعتم همین سرعت الان میمونه ؟
الان ۱۶ مگ ۱۰۰ گیگ دارم که VDSL کردم و زیاد شد سرعت
hamed_korn
05-05-2020, 21:46
سلام قبلش که adsl 16 مگ داشتید و تبدیل به vdsl کردید همان سرویس قبلی با همون حجم رو چقدر الان براتون سرعت دانلود و آپلود رو بستن؟
Upstream Speed
14996 kbps
Downstream Speed
49999 kbps
hamed_korn
05-05-2020, 21:55
خوب شما ببین max rate خطتت تو دانلود و آپلود چقدره؟
اگه کشس داره خطتت سرعت دانلود و آپلود رو به پشتیبانی ۲۰۲۰ بگید بالاتر ببنده. که نخواید سرویستون رو عوض کنید و هزینه بیشتر بدید.البته بهsnr هم توجه داشته باشید.
اما اگه خودتون حجم بیشتر نیاز دارید که خوب اون بحث دیگه هست . و آیا تضمینی هست با انتخاب سرویس با حجم بیشتر سرعتتون رو بالاتر ببندند.
ir.ghost
05-05-2020, 21:57
این جریان SNR تایید میشه من از پارسال تابستون که VDSL دارم این موضوع که زمان افت مصرف مودم رو خاموش روشن کنید تا SNR بهتری بگیره و روی rate بالاتری آپ میشه
حتی چند بار قطعی PPPoe Server از سمت سرویس دهنده بود چون همه مشترک ها قطع بودن SNR بالا رفته بود من مودم رو خاموش روشن کردم لینک 100مگ کامل آپ شد.
ir.ghost
05-05-2020, 21:59
مثلا الان مودم 4ساعت پیش لینکش پریده بوده و بعد که وصل شده روی 94مگ آپ شده
Upstream Speed
45437 kbps
Downstream Speed
94006 kbps
dadash42
05-05-2020, 23:37
مثلا الان مودم 4ساعت پیش لینکش پریده بوده و بعد که وصل شده روی 94مگ آپ شده
Upstream Speed
45437 kbps
Downstream Speed
94006 kbps
مال منم اینطوره, وقتی یکی تو مخابرات سرعتم را کم تنظیم کنه, مثلاً رو 50مگ بذاره, از پریز تلفن میکشم دوباره برمیگرده رو 100مگ
مخابرات یا بلد نیست یا تجهیزات پیشرفته نداره
ERF@NIAN
06-05-2020, 00:03
تجهیزات vdsl باید این سه تا استاندارد رو داشته باشه
ITU-T G.993.2
(ITU-T G.993.5 (G.vector
(ITU-T G.998.4 (G.INP
اولی که همون vdsl هست
دوتای بعدی تکنولوژی هایی هستن که برای مقابله با نویز استفاده میشن
چند صفحه پیش یکی از کاربرا مشخصات تجهیزات مورد استفاده شاتل رو گذاشت که هیچکدوم از اون دوتا استاندارد پایینی رو تو مشخصاتش ننوشته و نداره.
این مدل تجهیرات شاتل: Zyxel IES-6000
تجهیزات vdsl باید این سه تا استاندارد رو داشته باشه
ITU-T G.993.2
(ITU-T G.993.5 (G.vector
(ITU-T G.998.4 (G.INP
اولی که همون vdsl هست
دوتای بعدی تکنولوژی هایی هستن که برای مقابله با نویز استفاده میشن
چند صفحه پیش یکی از کاربرا مشخصات تجهیزات مورد استفاده شاتل رو گذاشت که هیچکدوم از اون دوتا استاندارد پایینی رو تو مشخصاتش ننوشته و نداره.
این مدل تجهیرات شاتل: Zyxel IES-6000
این DSLAM شاتل حتی پروفایل 30a هم ساپورت میکنه..
G inp و G vector رو مودم باید ساپورت کنه که تقریبا تمام مودم های بازار ساپورت میکنن اینو
hosseinzfff
06-05-2020, 01:39
این DSLAM شاتل حتی پروفایل 30a هم ساپورت میکنه..
G inp و G vector رو مودم باید ساپورت کنه که تقریبا تمام مودم های بازار ساپورت میکنن اینو
مگه میشه DSLAM ساپورت نکنه بعد کار کنه ؟ برای اینکه تکنولوژی ضد نویز درست عمل کنند هم DSLAM و هم مودم باید ساپورتشون کنه یه چی دیگم هست که فقط مودم با چیپ برادکام داره "PhyR" ای اس پی هم باید فعالشون کنه تا عمل کنند.
من میترسم الان اگر سرویس جدید بخرم، مثلا ۱۶ مگ ۱۳۰ گیگ، سرعتم رو همون ۱۶ مگ بسته بشه
کسی تجربه مشابه داره ؟
hamed_korn
06-05-2020, 08:32
سلام دوست عزیز یک عکس از صفحه مودم که کشش خط و snr هست بگذارید لطفا.
نترسید شماvdsl دارید سرعت ۱۶ برایadsl بود.
مگه میشه DSLAM ساپورت نکنه بعد کار کنه ؟ برای اینکه تکنولوژی ضد نویز درست عمل کنند هم DSLAM و هم مودم باید ساپورتشون کنه یه چی دیگم هست که فقط مودم با چیپ برادکام داره "PhyR" ای اس پی هم باید فعالشون کنه تا عمل کنند.
DSLAM که شاتل استفاده میکنه اگه از مخابرات بهتر نباشه بدتر نیست... این Ginp و G vector هم تقریبا 99 درصد وسایل مربوط به vdsl دارند اصلا جدید نیست
DSLAM که شاتل استفاده میکنه اگه از مخابرات بهتر نباشه بدتر نیست... این Ginp و G vector هم تقریبا 99 درصد وسایل مربوط به vdsl دارند اصلا جدید نیست
بعید میدونم ساپورت کنه هیچ جا تو مشخصات نه خودش نه کارت vdsl2ش نزده که ساپورت از G993.5 یا G998.4 داره...
ولی مثلا مدلای جدیدترشو ببینید قشنگ واضح نوشته ساپورت از vectoring و G.INP داره , مثلا IES6217 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعید میدونم ساپورت کنه هیچ جا تو مشخصات نه خودش نه کارت vdsl2ش نزده که ساپورت از G993.5 یا G998.4 داره...
ولی مثلا مدلای جدیدترشو ببینید قشنگ واضح نوشته ساپورت از vectoring و G.INP داره , مثلا IES6217 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگه G inp و G venctor که استاندارد 10 12 سال پیش نباشه توش که نباید به سرعت بالای 30 40 مگ امید داشت چون نویز بسیار شدیدتری از ADSL ایجاد میکنه. احتمالا من تا 2 3 ماه آینده بهم تعلق بگیره که مشخص میشه دیگه
saied1384
06-05-2020, 17:49
آقا ما با کلی امید رفتیم مودم خریدیم که vdsl بگیرم حالا رفتم مرکز مخابراتی میگن فعلا زیر ساختها فراهم نیست تو این مرکز
خلاصه اینکه مودم مونده رو دستم کسی خواست بهم پیغام بده
مدل یوتل V304F اکبند هستش و بازش نکردم
morteza_mombeini
06-05-2020, 17:56
آقا ما با کلی امید رفتیم مودم خریدیم که vdsl بگیرم حالا رفتم مرکز مخابراتی میگن فعلا زیر ساختها فراهم نیست تو این مرکز
زیرساختها فراهم نیست ؟ مگه جواد نگفت تا دو ماه اینده کل کشور رو vdsl میکنه ؟
saied1384
06-05-2020, 20:10
زیرساختها فراهم نیست ؟ مگه جواد نگفت تا دو ماه اینده کل کشور رو vdsl میکنه ؟
مرکز گفت ما حتی نمیتونیم به کسایی که نزدیک مرکز هستن هم بدیم
ERF@NIAN
06-05-2020, 20:25
مودم الآن حکم طلارو داره، نگهدار هر روز داره گرون تر میشه
چند خریدی شما ؟ این مودم VPN Client داره یا فقط passthrough داره ؟
saied1384
06-05-2020, 22:56
چند خریدی شما ؟ این مودم VPN Client داره یا فقط passthrough داره ؟
والا زیاد اطاعاتی در موردش ندارم . من 970 گرفتم
میخواستم مدل 301 بگیرم فروشنده گفت این قطعاتش بهتره . 301 میگفت 780
saied1384
06-05-2020, 22:57
مودم الآن حکم طلارو داره، نگهدار هر روز داره گرون تر میشه
گفتم بفروشمش یه مودم 4g پلاس بگیرم
والا زیاد اطاعاتی در موردش ندارم . من 970 گرفتم
میخواستم مدل 301 بگیرم فروشنده گفت این قطعاتش بهتره . 301 میگفت 780
چه یزیدی بوده...301 الان حدود 630 تومنه
کاملاً درسته, حدود یکسال vdsl دارم, فوقالعاده است
سرعت 100مگ, دانلود و آپلود سریعتر از اینترنت 50مگ فامیل در آلمان
ایران
آلمان
البته برای من روی نصف این سرعت شما بستن یعنی دانلودم 32 و اپلودم 12 مگ. اما خوب کاملا کافی هست یک گیگ رو در 3_4 دقیقه دانلود میکنم و استریم مثل یوتیوب هم با حداکثر کیفیت میبینم. بیش از اینهم نیازی ندارم این بود که اعتراض نکردم.
dadash42
07-05-2020, 12:03
البته برای من روی نصف این سرعت شما بستن یعنی دانلودم 32 و اپلودم 12 مگ. اما خوب کاملا کافی هست یک گیگ رو در 3_4 دقیقه دانلود میکنم و استریم مثل یوتیوب هم با حداکثر کیفیت میبینم. بیش از اینهم نیازی ندارم این بود که اعتراض نکردم.
سرعت خطت عالیه, منم راضی میشدم
گفتم بعضی وقتها خطم به 50مگ پایین میاد,
فکر کنم کارمندان مخابرات هر چند وقت گذری میکنن و سعی میکنن سرعتها را به طرح خریداری شده تنظیم کنن
ولی با وصل مجدد به سرعت حداکثر 100مگ برمیگردد
دلیل اینه که من از مودم استاندارد مخابرات استفاده نمیکنم. مخابرات به مودم خودش دسترسی و کنترل داره, میتونه سرعت و نویز و غیره را تنظیم کنه
مودم غیره استفاده کنین میتونین گزینه ها را تنظیم کنین,
خارج همینطوره, عکس بالا از خط فامیل در آلمان با مودم استاندارد شرکت O2 است, سرویس 50مگ خریدن و O2 با مودم خودش رو همون تنظیم کرده, اونجا هم با مودم غیره سرعت بیشتر میشه
Rahpooyan
07-05-2020, 18:26
به قول آفتاب آنلاین:
"دیر یا زود همه کاربران اینترنتی باید به سوی VDSL کوچ کنند، اما اگر شرایط دریافت این سرویس برای شما مهیا (ست)؛ مثل این می ماند که برنده یک جایزه بزرگ در مسابقه ای ۸۰ میلیونی شده باشید.
در حال حاضر، تعداد پورت های VDSL اختصاص داده شده به کاربران بسیار محدود و فقط در برخی استان ها و شهر ها است. اگر از شانس خود استفاده نکنید؛ شاید چند سال دیگر دوباره فرصت اتصال به وی دی اس ال را پیدا کنید."
Caspian swan
08-05-2020, 10:57
دوستان برای تنظیمات مودم یوتل ۳۰۱ برای وی دی اس ال مخابرات لطفا راهنمایی کنید .ممنون
Aleghafoor1
08-05-2020, 12:42
کسی فریمور اصلی یوتل 304f رو داره ؟ نسخه یوتل رو نمی خوام
Rahpooyan
08-05-2020, 16:05
دوستان برای تنظیمات مودم یوتل ۳۰۱ برای وی دی اس ال مخابرات لطفا راهنمایی کنید .ممنون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اموزش ویدئویی:
alottadamage
08-05-2020, 17:20
هزینه های FTTH و FTTC چقدر تفاوت داره؟ FTTH هزینه کابل کشی و نصب تجهیزاتش دقیقا چقدر میشه؟ کسی اگه اطلاعات داره یه راهنمایی بکنه لطفا.
هزینه های FTTH و FTTC چقدر تفاوت داره؟ FTTH هزینه کابل کشی و نصب تجهیزاتش دقیقا چقدر میشه؟ کسی اگه اطلاعات داره یه راهنمایی بکنه لطفا.
برای ftth تا قبل عیدی که خبر دارم مودمش حدود یک تومن بود و هزینه کابل کشی هم بسته به مسافت هست حدود 150-200 تومن میشد.
سرعت خطت عالیه, منم راضی میشدم
گفتم بعضی وقتها خطم به 50مگ پایین میاد,
فکر کنم کارمندان مخابرات هر چند وقت گذری میکنن و سعی میکنن سرعتها را به طرح خریداری شده تنظیم کنن
ولی با وصل مجدد به سرعت حداکثر 100مگ برمیگردد
دلیل اینه که من از مودم استاندارد مخابرات استفاده نمیکنم. مخابرات به مودم خودش دسترسی و کنترل داره, میتونه سرعت و نویز و غیره را تنظیم کنه
مودم غیره استفاده کنین میتونین گزینه ها را تنظیم کنین,
خارج همینطوره, عکس بالا از خط فامیل در آلمان با مودم استاندارد شرکت O2 است, سرویس 50مگ خریدن و O2 با مودم خودش رو همون تنظیم کرده, اونجا هم با مودم غیره سرعت بیشتر میشه
البته من تصور نمیکنم تنظیمات شمارو دست کاری کنند. بحث اینه که گاهی اوقات حالا بعلت بار شبکه یا شاید هم مشکلات سخت افزاری تجهیزاتشون افت سرعت روی یک ای پی رنج خاص پیش میاد که با روشن خاموش کردن مودم و تغییر ای پی سرعت به حالت اول بر میگرده. البته من الان این مشکل رو ندارم اما سال پیش که از پارس آنلاین سرویس داشتم گاهی این حالت پیش میومد و حتی گاها تبادل داده تقريبا متوقف میشد که با خاموش روشن کردن مودم درست میشد که البته سوال کردم مشکل من تنها هم نبود یعنی از شبکه بود.
alottadamage
08-05-2020, 19:57
برای ftth تا قبل عیدی که خبر دارم مودمش حدود یک تومن بود و هزینه کابل کشی هم بسته به مسافت هست حدود 150-200 تومن میشد.
خیلی ممنون، خودتون دارید ftth? پینگش چطوره؟
Caspian swan
08-05-2020, 21:05
کسانی که ازADSL مخابرات به VDSL اومدن، کمپین های غزال و ماندگار براشون حفظ شد یا اینکه مجبور به خرید بسته جدید شدن؟
سوال دوم اینکه؛ فارغ از نوع بسته که خریداری میشه سرعت تا صد مگ بازه؟
Rahpooyan
09-05-2020, 15:56
کسانی که ازADSL مخابرات به VDSL اومدن، کمپین های غزال و ماندگار براشون حفظ شد یا اینکه مجبور به خرید بسته جدید شدن؟
بگمونم کمپین ها همون سرعت اسمی به شما ارایه می شود. مثلا اگر 8 مگ خریداری کرده باشید همان 8 مگ خواهد بود ولی برای طرح های استاندارد مشکلی نیست.
Rahpooyan
09-05-2020, 16:09
هر چقدر خرج داشته باشد بازم به صرفه است. شما که قرار نیست هر روز پول مودم تانوما یا فیبر نوری بدهید. یک بار هزینه کنید و تا مدت ها خود را از عذاب سرعت پایین اینترنت ADSL خلاص کنید. اینکه شما در پخش ویدئوی 1080p و 720p اونم از فیلیمو مشکل داشته باشید ارزش این چند تومان خرج بیشتر را ندارد.
سلام
نه طرح اصلا مهم نیست و سرعت بازه کلا
Caspian swan
09-05-2020, 17:26
چراغ dsl باید ثابت باشه؟ حتی اگه مودم کانفیگ نشده باشه، درسته؟
برا من بعد تبدیل ازADSL به VDSL چراغ چشمک زن شده.مودم جدید وصل کردم تغییری نکرد.زنگ زدم 2020 میگه باید ارجاع بدم به مرکز مخابرات.
بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات تهیه نکردم نمیتونم از طرح غزال قدیمی استفاده کنم و مجبور شدم طرح آزاد بخرم.
این کانفیگ درسته؟ البته به غیر از جای خالی یوزر پسورد
sina1112
09-05-2020, 20:16
کسی اطلاعی نداره تو مرکز خراب شده امامت پوشش vdsl ایجاد کردند یا نه ؟
برا من بعد تبدیل ازADSL به VDSL چراغ چشمک زن شده.مودم جدید وصل کردم تغییری نکرد.زنگ زدم 2020 میگه باید ارجاع بدم به مرکز مخابرات.
بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات تهیه نکردم نمیتونم از طرح غزال قدیمی استفاده کنم و مجبور شدم طرح آزاد بخرم.
Vectoring هم فعال کن
چراغ DSL باید تابت باشه... مودمتون چیه ؟ شما یه بار رو 17a تست کن یه بار با 30a
برای vlan id باید از مرکز بپرسی من vlan id تنظیم نکردم...
گزینه ها هم تیک همرو بزار خودش چیزایی که ساپورت می کنه رو negotiate می کنه ...
Caspian swan
10-05-2020, 17:01
Vectoring هم فعال کن
چراغ DSL باید تابت باشه... مودمتون چیه ؟ شما یه بار رو 17a تست کن یه بار با 30a
بالاخره مشکل چشمک زدن چراغ DSL حل شد.مشکل از کافو سر کوچه بود.سرویس من فقط با پروفایل 12a وصل میشه.یعنی اگه تیک گزینه رو بر دارم دیگه وصل نمیشه.
قبلا رو adsl کمپین غزال داشتم با سرعت 16 مگ.بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات نخریدم باید تغییر طرح بدم.زنگ زدم 2020 پرسیدم هر سرویسی بخرم سرعت بازه؟ گفتن آره.منم چون قراره برم سفر و یه مدتی قراره خونه نباشم یه سرویس با سرعت 512 خریدم.وقتی سرویس امروز راه افتاد دیدم سرعتم بیشتر از 2 مگ نمیشه.زنگ زدم 2020 گفتش ثبت مشکل میکنه ولی احتمالا چون سرویس با سرعت پایین خریدم اینجوریه.دوباره زنگ زدم قسمت خرید و پرسیدم چرا اینجوریه؟ گفتش تا زیر 16 مگ سرعت کم بهت میده بیشتر از اون اگه بخری سرعت باز میشه.رفتم تو پنل یه سرویس 16 مگ خریدم و الان سرعت حدود 2.3 MB شده.تو مودم نشون میده سرعت تقریبا رو همین رینج ستاپ شده.کسی این مشکل رو داشته؟بازم زنگ بزنم 2020؟
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/]
farshad_scientist
10-05-2020, 19:42
بالاخره مشکل چشمک زدن چراغ DSL حل شد.مشکل از کافو سر کوچه بود.سرویس من فقط با پروفایل 12a وصل میشه.یعنی اگه تیک گزینه رو بر دارم دیگه وصل نمیشه.
قبلا رو adsl کمپین غزال داشتم با سرعت 16 مگ.بهم گفتن چون مودم رو از مخابرات نخریدم باید تغییر طرح بدم.زنگ زدم 2020 پرسیدم هر سرویسی بخرم سرعت بازه؟ گفتن آره.منم چون قراره برم سفر و یه مدتی قراره خونه نباشم یه سرویس با سرعت 512 خریدم.وقتی سرویس امروز راه افتاد دیدم سرعتم بیشتر از 2 مگ نمیشه.زنگ زدم 2020 گفتش ثبت مشکل میکنه ولی احتمالا چون سرویس با سرعت پایین خریدم اینجوریه.دوباره زنگ زدم قسمت خرید و پرسیدم چرا اینجوریه؟ گفتش تا زیر 16 مگ سرعت کم بهت میده بیشتر از اون اگه بخری سرعت باز میشه.رفتم تو پنل یه سرویس 16 مگ خریدم و الان سرعت حدود 2.3 MB شده.تو مودم نشون میده سرعت تقریبا رو همین رینج ستاپ شده.کسی این مشکل رو داشته؟بازم زنگ بزنم 2020؟
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/]
میتونی بگی برات پروفایل های دیگه رو فعال کنن و سرعت دانلود و آپلود رو بالاتر ببرن
Profile
Bandwidth ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](signal_processing))
(MHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Number of
total
carriers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Carrier
bandwidth
(kHz)
Maximum aggregate
downstream transmit
power (dBm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Max. downstream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](networking))
throughput ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(Mbit/s ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_per_second))
Max. upstream ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](networking))
throughput
(Mbit/s)[12] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_note-12)
8a
8.832
2048
4.3125
+17.5
50
16
8b
8.832
2048
4.3125
+20.5
50
16
8c
8.500
1972
4.3125
+11.5
50
16
8d
8.832
2048
4.3125
+14.5
50
16
12a
12
2783
4.3125
+14.5
68
22
12b
12
2783
4.3125
+14.5
68
22
17a
17.664
4096
4.3125
+14.5
100
50
30a
30.000
3479
8.625
+14.5
200
100
35b
35.328
8192
4.3125
+17.0
300
100
hamed_korn
10-05-2020, 21:59
سلام.
شما مودم خودتون رفتیدutel خریدید؟
مگه خود مخابرات یوتل نمیفروشه؟
سرعتتون خیلی پایین نیست؟
الان adsl رو برای دانلود روی ۱۸ مگابیت اگه خط بکشه میبندن.
شما کهvdsl داری که باید حداقل ۵۰ مگابیت به بالا بهتون بدن.
hosein_artist
10-05-2020, 22:41
منم 16 مگ گرفتم ولی تا 100 مگ خطم باز هست البته خطم تا 80 مگ بیشتر نمیکشه ولی سرعت دانلودم بین 6 الی 7 مگ در ثانیه هست معمولا برای همه خط باز هست .snr خط یا همون نویزت هم 30 هست یعنی عالیه زنگ بزن 2020 بگو بزارن روی 100 مگ برات شاید بگن دست ما نیست و فلان و بلان ولی تو ساعتهای مختلف زنگ بزن بالاخره یکیشون برات انجام میده .من خودم چند بار زنگ زدم گفتم خطم از 100 مگ بزارن روی 80 یا 50 و بعد دوباره زنگ زدم گفتم بزارن روی 100 چون داشتم نویز خط و کشش خطم چک میکردم.
Mehdi Bayern
11-05-2020, 12:44
سلام من طرح غزال دارم اگه تبدیل کنم به vdsl باید طرح جدید بگیرم یا همین رو منتقل میکنن؟ در صورت انتقال هزینه ماهیانه بیشتری باید بدم؟
بعد دوستانی که گرفتن وضعیت پینگش چجوریه زیر 100 میده؟
Caspian swan
11-05-2020, 14:31
سلام من طرح غزال دارم اگه تبدیل کنم به vdsl باید طرح جدید بگیرم یا همین رو منتقل میکنن؟ در صورت انتقال هزینه ماهیانه بیشتری باید بدم؟
بعد دوستانی که گرفتن وضعیت پینگش چجوریه زیر 100 میده؟
2020 به من گفتن برای اینکه طرح قدیمی ادامه داشته باشه باید از مخابرات مودم بخری.
Caspian swan
11-05-2020, 15:37
سلام.
شما مودم خودتون رفتیدutel خریدید؟
مگه خود مخابرات یوتل نمیفروشه؟
سرعتتون خیلی پایین نیست؟
الان adsl رو برای دانلود روی ۱۸ مگابیت اگه خط بکشه میبندن.
شما کهvdsl داری که باید حداقل ۵۰ مگابیت به بالا بهتون بدن.
بله خودم خریدم.موقع خرید تهران نبودم.به همین دلیل از مخابرات تهیه نکردم.
سرعت از طریق ایجاد تیکت پشتیبانی به 5MB افزایش پیدا کرد.
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ]
dadash42
11-05-2020, 15:50
] ]
5 مگ به نسبت خیلی خوبه
با یه مودم پیشرفته تر و تغییر گزینه ها, بازم یه دو سه مگ روش اضافه میشد
احتمالا با افزایش 2 یا 3 مگ سرعت, اون 17snr به 11snr پایین بیاد ولی بازم خط ثابته
mohandes23
11-05-2020, 16:23
] ]
شما نویزتون قبل از vdsl چند بود؟
hamed_korn
11-05-2020, 16:30
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ]سلام.
باز بهتر از قبل شد.
ولی شما به snr یک نگاه بکنید خیلی سرعت بالاتری میتونند براتون ببندن.
خودشون اولش میگن سرعت ۷۰ مگ بهتون میدیم.
حالا به زور ۴۰ مگابیت میبندن.
باز شما پیگیر باش بگو خطم کشش داره ببرن بالاتر سرعت رو.
Caspian swan
11-05-2020, 17:16
سلام.
باز بهتر از قبل شد.
ولی شما به snr یک نگاه بکنید خیلی سرعت بالاتری میتونند براتون ببندن.
خودشون اولش میگن سرعت ۷۰ مگ بهتون میدیم.
حالا به زور ۴۰ مگابیت میبندن.
باز شما پیگیر باش بگو خطم کشش داره ببرن بالاتر سرعت رو.
Sent from my SM-J730F using Tapatalkدر حال پیگیری هستم. قبل فروش همه چیز میگن....
Caspian swan
11-05-2020, 17:19
شما نویزتون قبل از vdsl چند بود؟حقیقتش یادم نیست.ولی این اطراف خیلی وقت بود خط فیبر شده بود.ADSL دقیقا 2MB جواب میداد. کافو هم سر کوچه هستش، یعنی تا درب ورودی 30 متر فاصله داره.
دوستان این ftth و fttc و vdsl و ... مودماشون یکیه؟
یا برای هر کدوم باید مودم مجزا بخریم؟
dadash42
11-05-2020, 19:19
دوستان این ftth و fttc و vdsl و ... مودماشون یکیه؟...
نه
farshad_scientist
11-05-2020, 19:20
دوستان این ftth و fttc و vdsl و ... مودماشون یکیه؟
یا برای هر کدوم باید مودم مجزا بخریم؟
fttc و vdsl مودمی باید داشته باشید که قابلیت vdsl داشته باشه فرقی نمیکنه ولی برای ftth که کلا فیبرنوری هست مودم دیگه ای باید تهیه کرد
Gamexland
12-05-2020, 04:26
5 مگ به نسبت خیلی خوبه
با یه مودم پیشرفته تر و تغییر گزینه ها, بازم یه دو سه مگ روش اضافه میشد
احتمالا با افزایش 2 یا 3 مگ سرعت, اون 17snr به 11snr پایین بیاد ولی بازم خط ثابته
مودم خوب که سزعتو یالا ببره چی خوبه؟ مدل میگید؟
Gamexland
12-05-2020, 04:28
دوستان الان بغیر از تهران کدوم شهرها vdsl توش راه افتاده؟
OnlyRealMadrid
12-05-2020, 16:18
اینجا ( تهران ) هم خبری نیست. فکر کنم با این سرعتی که مخابرات پیش گرفته، سال دیگه این موقع ( یعنی 1400/2/23 ) شاید 30% از مشترکا رو بتونه VDSL کنه!
dadash42
12-05-2020, 16:45
در شهرهای بزرگ فیبرنوری بطور پراکنده و نصفه کاره موجوده, تهران کرج اصفهان تبریز مشهد قم شیراز...
مودم خوب که سزعتو یالا ببره چی خوبه؟ مدل میگید؟
تمام مودم های asus vdsl گزینه تغییرات خط دارند
کسی از شرکت های دیگر اطلاع داره؟
Rahpooyan
12-05-2020, 17:52
بگمونم بعضی مراکز استان ها باید از قبل راه اندازی شده باشد. مثلا شاتل دزفول رو قبلا شروع کرده بود. برای صبانت هم شهر پردیس خبرش بود. مشهد هم طرح های تانوما و وی دی اس ال داره. قم هم که با تهران در حال اقدامه. اذربایجان شرقی هم طرح های وی دی اس ال داره. در گیلان هم نمایندگی تانوما هست پس وی دی اس ال نبود مهم نیست. باید با مخابرات پیگیری کنید.
alidorost
13-05-2020, 03:14
پیشگامان هم زد تو خط vdsl!
ثبت نام:
و آسیاتک:(انگار اسیاتک مدتیه زده خیال کردم جدید تبلیغ کرده)
تو تعرفه های دیدبان نت هم بسته های vdsl اومده:
امیدوارم تخیلی و الکی نباشه
dadash42
13-05-2020, 03:44
ثبت نام:
و آسیاتک:
یعنی فیبرنوری و vdsl از محاصره مخابرات درمیاد؟
مثل اینکه سرمایه گذاران دنبال مکان جدید برای پولشون هستند
حتماً از املاک, سکه و ماشین سود بیشتری داره :D پول جمع کنیم کافو بخریم
alidorost
13-05-2020, 04:40
یعنی فیبرنوری و vdsl از محاصره مخابرات درمیاد؟
مثل اینکه سرمایه گذاران دنبال مکان جدید برای پولشون هستند
حتماً از املاک, سکه و ماشین سود بیشتری داره :D پول جمع کنیم کافو بخریم
واقعا هیچی نمیشه تو این مملکت پیشبینی کرد...
معلوم نیس چه خبره؟!
mr.dengo
13-05-2020, 12:14
دوستان بي زحمت ميتونيد از اسپيد تست از vdsl تون بذاريد ببينيم اوضاع vdsl مخابرات چطوريه چون منطقه ي ما فيبر نوري هست و الان زنگ زدم شاتل گفت به فيبر vdsl نميدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gamexland
13-05-2020, 13:06
در شهرهای بزرگ فیبرنوری بطور پراکنده و نصفه کاره موجوده, تهران کرج اصفهان تبریز مشهد قم شیراز...
تمام مودم های asus vdsl گزینه تغییرات خط دارند
کسی از شرکت های دیگر اطلاع داره؟
برای من مهم نیست وایفای داشته باشه چون روتر های قدرتمندی دارم. هر برندی باشه معرفی کن میخوان از خارج بفرستن برام
farshad_scientist
13-05-2020, 13:43
برای من مهم نیست وایفای داشته باشه چون روتر های قدرتمندی دارم. هر برندی باشه معرفی کن میخوان از خارج بفرستن برام
یک مودم بگیر که 35B یا همون super vdsl ساپورت کنه خیالت راحت بشه یک دفعه، مثل این مدل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل، اگرم براتون مهم نیست همون مودم asus که تا 30a ساپورت کنه بخرید.
Caspian swan
13-05-2020, 15:14
دوستان بي زحمت ميتونيد از اسپيد تست از vdsl تون بذاريد ببينيم اوضاع vdsl مخابرات چطوريه چون منطقه ي ما فيبر نوري هست و الان زنگ زدم شاتل گفت به فيبر vdsl نميدن
Sent from my iPhone using Tapatalkپیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرنوش.انوار
13-05-2020, 15:35
پیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دانلود منیجر هم با همین سرعت دانلود میکنید؟ چون معمولا دانلود منیجر از اسپید تست حتی توی مولتی کانکشن هم بیشتره. کاش قید میکردید داخلی هستن یا خارجی.
Caspian swan
13-05-2020, 15:59
با دانلود منیجر هم با همین سرعت دانلود میکنید؟ چون معمولا دانلود منیجر از اسپید تست حتی توی مولتی کانکشن هم بیشتره. کاش قید میکردید داخلی هستن یا خارجی.با دانلود منیجر MB 4.9 از سرور های داخلی, این تست ها با سرور های داخلی بود.دوستان در پست های قبلی سرعت های بیشتر و تست قرار داده بودند.
Rahpooyan
13-05-2020, 16:28
ثبت نام:
و آسیاتک:(انگار اسیاتک مدتیه زده خیال کردم جدید تبلیغ کرده)
الان شهرهایی که هنوز VDSL ندارند خوبه از اینها تقاضا بدن. تعداد مشترکین بالا بره بعید نیست شرکت ها استین بالا بزنند. و گرنه کدوم شرکتی میاد واسه 2-3 نفر هزینه کنه و تجهیزات بیاره؟!
alidorost
13-05-2020, 16:48
الان شهرهایی که هنوز VDSL ندارند خوبه از اینها تقاضا بدن. تعداد مشترکین بالا بره بعید نیست شرکت ها استین بالا بزنند. و گرنه کدوم شرکتی میاد واسه 2-3 نفر هزینه کنه و تجهیزات بیاره؟!
به نظر من که فیلمه
گفتن بقیه اطلاعیه زدن ما هم بزنیم
برای من اکثر ساعات روز سرعت حدود اون دوتا پایینی هست. دوتا بالایی ساعت اوج مصرف هست که اولی سرور خارجی (فرانکفورت) و دومی داخلی هست. کلا خط من 32/12 بسته شده. شیراز هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alidorost
13-05-2020, 19:39
برای من اکثر ساعات روز سرعت حدود اون دوتا پایینی هست. دوتا بالایی ساعت اوج مصرف هست که اولی سرور خارجی (فرانکفورت) و دومی داخلی هست. کلا خط من 32/12 بسته شده. شیراز هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون تست VDSL خواست
مگه شیراز VDSL داره؟
شما VDSL هستید؟
ایشون تست VDSL خواست
مگه شیراز VDSL داره؟
شما VDSL هستید؟
بله vdsl هست. Adsl که 12مگ آپلود نداره که! مرکز ما درخواست که دادم کلا سه ساعت نکشید که وصل کردند پورت خالی هم زیاد داشتند. از طریق واتساپ برام طرح هارو فرستاد که یکی رو انتخاب و پولش رو به شماره کارتی که داد واریز کردم دو ساعت بعد تماس گرفتند که رانژه انجام شده کارشناس بفرستند که گفتم خودم تنظیمات مودم رو واردم.
mohandes23
14-05-2020, 12:09
بله vdsl هست. Adsl که 12مگ آپلود نداره که! مرکز ما درخواست که دادم کلا سه ساعت نکشید که وصل کردند پورت خالی هم زیاد داشتند. از طریق واتساپ برام طرح هارو فرستاد که یکی رو انتخاب و پولش رو به شماره کارتی که داد واریز کردم دو ساعت بعد تماس گرفتند که رانژه انجام شده کارشناس بفرستند که گفتم خودم تنظیمات مودم رو واردم.
شما پینگ و نویز خطتون بهتر نشد؟
alidorost
14-05-2020, 12:46
تستی که گذاشتید دانلودت 3 مگابیته آپلودت 1 هست چطور میگی 10 مگ (بایت- بیت؟) آپلود داری؟
کاکو واللو منم شیرازم چطور باید VDSL بگیرم؟
کدوم مرکزی؟
کیفیتش چطوره، پینگ و لاس و اینا؟
مخابراتی؟ بقیه هم تو شیراز vdsl دارن؟
dadash42
14-05-2020, 12:57
در اکثر نقاط کشور دارای فیبرنوری اینجوری سریع وصل میکنند, پورت ها در کافو ها خالی اند, چون کسی مودم vdsl نداره, هزینه اضافه نمیخوان, یا adsl یا vdsl فرقی براشون نداره
مشکلات تو تهران و شهر های پر جمعیت است
دایی در دهکده ای 20 کیلومتری یزد vdsl داره بلد نیست استفاده کنه, فقط تو حد تلگرام واتساپ
تستی که گذاشتید دانلودت 3 مگابیته آپلودت 1 هست چطور میگی 10 مگ (بایت- بیت؟) آپلود داری؟
کاکو واللو منم شیرازم چطور باید VDSL بگیرم؟
کدوم مرکزی؟
کیفیتش چطوره، پینگ و لاس و اینا؟
مخابراتی؟ بقیه هم تو شیراز vdsl دارن؟
تستی که من گذاشتم بر اساس مگابایت MB هست چون اون دوستمون اینجوری گذاشته بود منهم برای مقایسه بهتر بر همون اساس گذاشتم. مگابیت Mb همون تست هم میشه این که میگذارم. بهترین راه که بدونی بهت میدم یا نه مراجعه حضوری هست من قبلش 2020 زنگ زدم مرکز اصلی مخابرات مثلا بخش تانوما تماس گرفتم میخواستم بدونم هزیته چقدره اصلا میدن نمیدن هیچکدوم جواب راست درست ندادن درواقع اصلا خودشون هم درست توجیه نبودن چی به چیه تا شانسی یه سر رفتم مخابرات خودمون چون خیلی نزدیکه. اونجا یه خانم خیلی محترم مسئول اینترنت بود که گفت بله پورت خالی داریم. یه شماره بهم داد رفتم چند روز بعد که مودم رو تهیه کردم باهش تماس گرفتم که سریع وصل شد. خط من کلا چون هم نوساز هستیم هم همسایه مرکز مخابراتی کیفیت خوبی داره با adsl هم فول سرعت میگرفتم. الان هم کیفیت سرویس رو تا حالاش که دوماهی میشه کاملا راضی هستم حتی نسبت به پارس آنلاین که سرویس گیم روش فعال بود از لحاظ پینگ و گیم کمبودی نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر کمک دوستان بزرگوارم
سلام بر همگی
دوستان vdsl مخابرات دارم مودم innbox v45 ، از برج7 سال 99 که وصل شده تا حالا 3 بار اینترنت قطع شده و هر بار حد اقل 24 ساعت منتظر مانده ام تا مخابرات نفر بفرستد اگه عشقش کشید بیاد و مودم را دوباره تنظیم کند ،نزدیک 20 هزار تومن هم بگیرد ، وقتی اینترنت قطع میشه 2020 هم از مخابرات نمیتونه رفع اشکال کنه و میگه باید نفر بیاد مودمتان را تنظیم کنه ،الان کلافه شدم پس بدم adsl بگیرم دوباره ؟ آِیا کسی میتونه آموزش ساده تنظیم مودم را لطف کنه بگه ؟ جسارتا هزینه اش هم به روی دیده . تو این شرایط کرونایی نمیدونم کی میاد تو خونم و د بیا درستش کن.ممنون اگه عزیزان لطف کنن
سلام بر همگی
دوستان vdsl مخابرات دارم مودم innbox v45 ، از برج7 سال 99 که وصل شده تا حالا 3 بار اینترنت قطع شده و هر بار حد اقل 24 ساعت منتظر مانده ام تا مخابرات نفر بفرستد اگه عشقش کشید بیاد و مودم را دوباره تنظیم کند ،نزدیک 20 هزار تومن هم بگیرد ، وقتی اینترنت قطع میشه 2020 هم از مخابرات نمیتونه رفع اشکال کنه و میگه باید نفر بیاد مودمتان را تنظیم کنه ،الان کلافه شدم پس بدم adsl بگیرم دوباره ؟ آِیا کسی میتونه آموزش ساده تنظیم مودم را لطف کنه بگه ؟ جسارتا هزینه اش هم به روی دیده . تو این شرایط کرونایی نمیدونم کی میاد تو خونم و د بیا درستش کن.ممنون اگه عزیزان لطف کنن
درود. من این مدل مودم شمارو ندارم اما چیزی که بر اساس گفته های شما مشخصه مشکل نرم افزاری از مودم هست که هر از گاهی باعث قطع اتصال میشه در هر صورت تنظیم مودم ها کار سختی نیست یه سرچ کوچگ در نت بزنید راهنمایی روش تنطیمات مودمتون هست که هرگاه هنگ کرد خودتون ریست و دوباره تنظیم کنید و نیاز به پرداخت هزینه و علافی نباشه . ظاهرا این مدل چنین مشکلاتی داره و من سرچ کوچکی زدم مرکز کمک 2020 هم زده بود این مشکلات وجود داره و با اپدیت فریمور رفع میشه لینکش رو میگذارم. بهرحال حتی اگه با اپدیت هم رفع نشه هر از دوسه ماهی یکبار تنظیم مجدد کار سختی نیست کافیه یکبار وقت بگذارید یاد میگیرید.
عزیز ممنون از لطفت
چه لذتی داره کسی نشناستت و بهت کمک کنه .
قربانت گردم از صبح ساعت 8 تا الان نت را زیر و رو کردم راستش نتونستم چیزی پیدا کنم ،البته اقرار میکنم در این وادی راه نا بلدم
Caspian swan
15-05-2020, 13:40
عزیز ممنون از لطفت
چه لذتی داره کسی نشناستت و بهت کمک کنه .
قربانت گردم از صبح ساعت 8 تا الان نت را زیر و رو کردم راستش نتونستم چیزی پیدا کنم ،البته اقرار میکنم در این وادی راه نا بلدماین برای مدلv51 .مودم شما هم باید شبیه همین باشه
البته vlan و یوزر و پسورد رو باید داشته باشی برای تنظیمات pppoe
amirhj65
15-05-2020, 13:54
سلام دوستان . کسی از مرکز مخابرات شهید آیت نارمک با پیش شماره 7784 خبر داره که میشه vdsl گرفت یا نه؟
Caspian swan
15-05-2020, 13:58
سلام دوستان . کسی از مرکز مخابرات شهید آیت نارمک با پیش شماره 7784 خبر داره که میشه vdsl گرفت یا نه؟+98 21 7782 7000
فردا زنگ بزن بپرس
alidorost
15-05-2020, 14:28
تستی که من گذاشتم بر اساس مگابایت MB هست چون اون دوستمون اینجوری گذاشته بود منهم برای مقایسه بهتر بر همون اساس گذاشتم. مگابیت Mb همون تست هم میشه این که میگذارم. بهترین راه که بدونی بهت میدم یا نه مراجعه حضوری هست من قبلش 2020 زنگ زدم مرکز اصلی مخابرات مثلا بخش تانوما تماس گرفتم میخواستم بدونم هزیته چقدره اصلا میدن نمیدن هیچکدوم جواب راست درست ندادن درواقع اصلا خودشون هم درست توجیه نبودن چی به چیه تا شانسی یه سر رفتم مخابرات خودمون چون خیلی نزدیکه. اونجا یه خانم خیلی محترم مسئول اینترنت بود که گفت بله پورت خالی داریم. یه شماره بهم داد رفتم چند روز بعد که مودم رو تهیه کردم باهش تماس گرفتم که سریع وصل شد. خط من کلا چون هم نوساز هستیم هم همسایه مرکز مخابراتی کیفیت خوبی داره با adsl هم فول سرعت میگرفتم. الان هم کیفیت سرویس رو تا حالاش که دوماهی میشه کاملا راضی هستم حتی نسبت به پارس آنلاین که سرویس گیم روش فعال بود از لحاظ پینگ و گیم کمبودی نداره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان پس برای شما از خود مرکز vdsl شده و باید نزدیک باشی.. من کیفیت خططم الان بیشتر از 600 کیلوبایت نمیکشه و منتفیه ظاهرا
من برم مرکز مخابراتمون باید چه بخشی بر برا کارای این طوری؟
amirhj65
15-05-2020, 15:12
+98 21 7782 7000
فردا زنگ بزن بپرس
4 روزه زنگ میزنم کسی جواب نمیده:sad:
Aleghafoor1
15-05-2020, 15:21
سلام بر همگی
مودم شما دقیقا همون utel هست
این لینک تنظیمات و راه اندازیشه
یه تست بزن ببین میتونی فریمور utel v304f رو بریزی روش
آهان پس برای شما از خود مرکز vdsl شده و باید نزدیک باشی.. من کیفیت خططم الان بیشتر از 600 کیلوبایت نمیکشه و منتفیه ظاهرا
من برم مرکز مخابراتمون باید چه بخشی بر برا کارای این طوری؟
ها کاکو شما خواستی باید بری مرکز مخابراتی محلتون بخش امور مشترکین اونجا معمولا یک کارمند مسول اینترنت هست. فکر میکنم فاصله تا مرکز هم مهم باشه چون اولین چیزی که پرسید آدرس بود و گفت فاصلتون تا اینجا حدودا چقدره
MMDFullHD
17-05-2020, 17:41
در حالی که سرعت اینترنت در دنیا به واسطه تلاش اپراتورها برای ارتقای خدمات در دوران قرنطینه بهبود پیدا کرده، بر اساس شاخص Ookla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میانگین سرعت اینترنت ثابت در ایران در بازه ۳ ماهه با حدود ۶ مگابیت بر ثانیه کاهش همراه بوده. این افت ۳۰ درصدی باعث سقوط ۱۸ پلهای کشور در رده بندی جهانی شده است.
Rahpooyan
17-05-2020, 19:49
در حالی که سرعت اینترنت در دنیا به واسطه تلاش اپراتورها برای ارتقای خدمات در دوران قرنطینه بهبود پیدا کرده، بر اساس شاخص Ookla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میانگین سرعت اینترنت ثابت در ایران در بازه ۳ ماهه با حدود ۶ مگابیت بر ثانیه کاهش همراه بوده. این افت ۳۰ درصدی باعث سقوط ۱۸ پلهای کشور در رده بندی جهانی شده است.
اگه اینطور بود پس چرا سرویس های استریم نظیر فت فلیکس و یوتیوب کیفیت محتواهاشون رو کم کردند؟ بعد هم در نظر بگیر متاسفانه مردم و مسئولین ما در مقابل پیشرفت ولو محدود مقاومت می کنند. اگر سرویس تانوما رشد بیشتری داشته باشد، اگر تعداد کاربران VDSL بیشتر شود البته دست به جیب شوند و مودم VDSL هم بخرند و اگر صداوسیما مثل بختک سر فرکانس های بلااستفاده نشیند و اجازه دهد اپراتورها از ان استفاده کنند متوسط اینترنت بهتر خواهد بود ولی مردم دست در دست مسئولین باعث این دست آمارهای افتخارآمیز می شوند!!
ERF@NIAN
17-05-2020, 20:26
مردم اگه تو هر دولت ارزش پولشون یک پنجم نشه مگه از پیشرفت بدشون میاد
کرونا رو اینترنت تمام کشورا تاثیر گذاشته ولی خیلی فرق داره کشوری که میانگیین سرعتش 100 مگه با کشوری که مدیرعامل شاتلش میاد میگه میانگین سرعت اینترنت ما تو کشور 5 مگه
اگه وارد کردن پهنای باند انحصاری نبود، اگه هر لحظه دلشون میخواست اینترنت کل کشور رو واسه 10 روز قطع نمیکردن، اگه فیلترینگ نبود، اگه گسترش اینترنتی به جای امنیتی شدن تحت اولویت بود و...
به اگه اگه نیست
MMDFullHD
17-05-2020, 23:53
اگه اینطور بود پس چرا سرویس های استریم نظیر فت فلیکس و یوتیوب کیفیت محتواهاشون رو کم کردند؟ بعد هم در نظر بگیر متاسفانه مردم و مسئولین ما در مقابل پیشرفت ولو محدود مقاومت می کنند. اگر سرویس تانوما رشد بیشتری داشته باشد، اگر تعداد کاربران VDSL بیشتر شود البته دست به جیب شوند و مودم VDSL هم بخرند و اگر صداوسیما مثل بختک سر فرکانس های بلااستفاده نشیند و اجازه دهد اپراتورها از ان استفاده کنند متوسط اینترنت بهتر خواهد بود ولی مردم دست در دست مسئولین باعث این دست آمارهای افتخارآمیز می شوند!!
ببین نتفیلکس یه سرویسه ! یوتیوب هم همینطور تو همه جاها پیش میاد ن فقط بخاطر کرونا بلکه بخاطر حملات اصلا این سرویس ها ممکنه down شه دلیل بر این نیست که بگی کیفیت محتواشون رو کم کردن چون اینترنتشون افت کرده اینترنت فقط دو تا سرویس نیست که
این رو در نظر بگیر که اینقد کیفیت اینترنت زیرساخت بالاس سرور ها کشش این همه ترافیک دریافتی و خروجی رو نداشتن که جواب بدن و این طبیعی هست و این سندیه برای اینکه کیفیت بالاس
بعد درضمن یوتیوب تو زمان کرونا و اون تایم ک تو ایران و خارج تشیدید شده بود قرطنیه ها شدید بود من داشتم ۱۰۸۰ میدیدم :jealous:
اما تو ایران زیرساخت خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزیه که تو اروپا و امریکا بوده حتی سرویس های داخلی(ن خارجی) من بانک سامان رو نمیتونسم باز کنم بانکی ک خدمات اینترنتیش و موبایلتش یکی از بهترین هاست و اپش بالا نمیومد که مشکل سرور داشت سرورشم داخلی بود (مشکل پهنای باند خارجی نداشت) حالا بخاطر فشار هایی ک بود رو سرور های بانک ولی دلیل بر این نبود کلا اینترنت خراب باشه
اگر سرویس تانوما رشد بیشتری داشته باشد، اگر تعداد کاربران VDSL بیشتر شود البته دست به جیب شوند و مودم VDSL هم بخرند
خب ببین تانوما عین پولی میمونه ک پشتوانه میخواد پشتش باشه پول بدون پشتوانه ی کاغذ بیشتر نیست! برای این تانوما درگاه بین الملل باید خیلی بیشتر از چیزی که هست بشه خیلی در نتیجه باید خیلی پول خرج بشه
شما به فرض ی گیگابیت سرعت تانوما بدن بهت بگن بیا از سایت مخابرات فقط دانلود کن این اینترنت نیست که دیگ شما میخواید خودتون برید از سرویس های گوگلو ... استفاده کنید یه اپ تو گوشیتون بریزید
اینا پهنا باند خارجی نیاز داره که باید پول خرج شه
تو خارج مثل ایران نیست مثلا گوگل سرورشو اورده گذاشته تو کره داره توزیع محتوا میکنه تو کشورش ی جورایی داره از گوگل که دیتاسنتر به فرض داره داره از اینترنت داخلی خود کشور گردش میکنه و استفاده میکنن مردمش
اما تو ایران نمیتونن دلایلشم کاملا واضح نمیتونن امریکایا و ... سرور بیارن نت گردش کنه مجبورن پهنا بگیرن بذارن ایران تلگرام اومد گذاشت برید نتیجه اشو سرچ کنید خودتون سفر پاول و ...
اگر صداوسیما مثل بختک سر فرکانس های بلااستفاده نشیند و اجازه دهد اپراتورها از ان استفاده کنند متوسط اینترنت بهتر خواهد بود ولی مردم دست در دست مسئولین باعث این دست آمارهای افتخارآمیز می شوند!!
و اینم بهتون بگم که صدا سیما شاید ی محدوده فرکانسی دستشه ! محدوده پاین تا ۸۰۰ فک کنم ۸۰۰ هم الان دست های وبه ی مقداریش
ولی فرکانس های بالاتر ۹۰۰ و .... اینا که الان همراه داره رو ۲ جی سرویس میده بلا استفاده اس کی الان دیگ شما میبنیید گوشی هوشمند نداشته باشه که قابلیت فورجین داشته باشه؟ این فرکانس ها شدیدا بیخود اشغال ان
و صداسیمایی ها ی حرف جالب زدن و واقعیت رو گفتن که با این بحث فرکانسی الان میشه دو تا اپراتور دیگ تو کشور راه انداخت همین الانش ایرانسل به سه کریر رو اورده
و فرکانس ازاد داره دم دستش
ولی منتهی چیزی که هست فرکانس های پاین تر قدرت نفوذ پذیری بیشتر و ظرفیت کمتری دارن اگر راه بیافته من بهتون این قول رو میدم اگر راه بیافته همین فرکانس های پایین هیچ تاثیری تو کیفیت نداره چون فرکانس های پاین قدرت بیشتری داره گوشی های زیادی کانکت میشن
و فرکانس پیک میشه ظرفیتش میمونه مثلا فرکانسه ای ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ خلوت تر میشه یخورده بار از روشون تاثیر خیلی کمی داره با توجه به وضعیت سیگنالی و انتن هایی ک نصب شده اونی که تو خونس به خاطر همین پیک بودن فرکانس های پاین سرعت خارق العاده ای رو تجربه نمیکنه و فقط پوشش بالاتره
اینها همراه اول و ... این فرکانس رو برای پوشش بهتر میخوان و هزینه هاشون کمتر شه ن برای کیفیت چون مثلا یه دکل میزنن حتی فرکانس های پاین ی دکل میزنن راحت پوشش تا بفرض ۱۰ کیلومتر میرسه دیگ نیازی ب دکل ندارن اضافه بزنن تو هزینه هاشون شدیدا صرفه جویی میشه و همین ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ بقیه ارو جواب میده با این وضعیت میصرفه براشون اما کیفیت تغیری معجزه طور نمیکنه
بعدم اصلا فرکانس کلا صداسیما از ----T خلاص دمشو گذاشت رو کولش و فرکانسا ازاد دو دستی تحویل اپراتورا مشکل باز پهنا خارجی و ... اینا باز پیش میاد
مشکل ما فرکانس و دعوای بخور بخوریشون نیست
ترکیه کشور همسایه شما نگاه کنید به شهرهاشون کلا رو ما هواره داره تلویزون ارایه میده دولتی و خصوصیشون
اپراتورها هم فرکانس ازاد زیاد دارن ترکسل با جدید ترین فناوری داره تو استانبول سرویس میده فرکانس اینقد ازاد داره سرعت گیگابیتی ارایه میده
ولی شما برید قیمت هاشو با سالانه در امد مردمشون ببیند همینطور سایت اسپید تست با ایران شبکه همراهش مو نمیزنه!
Rahpooyan
18-05-2020, 19:48
مردم اگه تو هر دولت ارزش پولشون یک پنجم نشه مگه از پیشرفت بدشون میاد
کرونا رو اینترنت تمام کشورا تاثیر گذاشته ولی خیلی فرق داره کشوری که میانگیین سرعتش 100 مگه با کشوری که مدیرعامل شاتلش میاد میگه میانگین سرعت اینترنت ما تو کشور 5 مگه
اگه وارد کردن پهنای باند انحصاری نبود، اگه هر لحظه دلشون میخواست اینترنت کل کشور رو واسه 10 روز قطع نمیکردن، اگه فیلترینگ نبود، اگه گسترش اینترنتی به جای امنیتی شدن تحت اولویت بود و...
به اگه اگه نیست
بیاین روراست باشیم. مردم ما دنبال چیز مفت هستند ولی وقتی جنسی گرون بشه همه خریدار میشن ولو نیازی نداشته باشند. همین خودرو واقعا چه تعداد نیازمند واقعی بودند؟ گفتند بخریم تا گرون تر بفروشیم حتی همان هایی که میگن ما به پول یارانه زنده ایم!!
باور کنید اگر قیمت ها تغییری نمی کرد باز هم کسی دنبال VDSL و مودم آن نمی رفت. همین الانشم هم خیلی ها میگن ما به همین ADSL راضی هستیم. ما مردمی هستیم که دنبال "آه و ناله کردن و غر زدن و .." هستیم. ولی وقتی به عمل می رسد ببینیم چند نفر سر حرفشون هستند.
شما حرفای مدیر عامل شاتل و ... رو محل نده. بحث گسترش فیبر نوری واسه همه ازاد بود ولی این اقایان روی خوش نشون ندادند. اینا می خواستند مخابرات همه کارها را انجام دهد و اینا فقط سرویس بدن مثل ADSL. این کار هم کمکی به گسترش فیبر نوری نمی کرد. مخابرات هم دست و پا شکسته ادامه داد. پهنای باند انحصاری هم بهانه است. شرکت ها که قرار نیست اینترنت ارزون تر به کاربر بدن که ضرر کنند. اینا دلشون واسه کاربر نسوخته. اینا فقط فکر جیب خود هستند.
من با فیلترینگ هم موافقم و هم مخالف. خیلی جاها باید فیلتر باشد و خیلی سایت ها هم نیازی نیست. بحث امنیت حقیقته چه باور کنیم و چه نکنیم. چون افسار اینترنت دست کشورهایی هست که وقتی به ایران باشه از هیچ کاری کوتاهی نمی کنند. کلی سایت رایگان است که برای کاربر ایرانی ممنوع است. حتی نت فلیکسی که ازاد هم باشد در ایران فیلتر خواهد بود. ولی فیسبوک و اینستاگرام و ... واسه ایران ازاد است. شما یه سر به اینستاگرام بزنید. واسه خودش یه پا آشغالدونی شده. خیلی ها که میان نظر بدن پیجشون رو که می بینید یا اصلا هیچ پستی ندارند یا فقط بصورت راندوم چند تا تصویر بی ربط اپلود شده. حتی تصویر پروفایل ها کپی صفحات بقیه کاربران است.
behzadee
18-05-2020, 20:08
من با شاتل صحبت کردم گفتن که فقط پیشثبتنام انجام میدن
گفتن زمان ارائه سرویس تقریباً 6 ماه تا یک سال دیگهست
Rahpooyan
18-05-2020, 20:21
ببین نتفیلکس یه سرویسه ! یوتیوب هم همینطور تو همه جاها پیش میاد ن فقط بخاطر کرونا بلکه بخاطر حملات اصلا این سرویس ها ممکنه down شه
اشتباه نکنید! این کاهش کیفیت این سرویس ها بصورت رسمی اعلام شد و بخاطر افزایش تعداد کاربران بود نه اینکه مثلا بخاطر حملات باشه یا خیر.
بعد درضمن یوتیوب تو زمان کرونا و اون تایم ک تو ایران و خارج تشیدید شده بود قرطنیه ها شدید بود من داشتم ۱۰۸۰ میدیدم
منظور از کیفیت مثلا بیت ریت آنهاست و نه رزولوشن آن.
اما تو ایران زیرساخت خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزیه که تو اروپا و امریکا بوده حتی سرویس های داخلی(ن خارجی) من بانک سامان رو نمیتونسم باز کنم بانکی ک خدمات اینترنتیش و موبایلتش یکی از بهترین هاست و اپش بالا نمیومد که مشکل سرور داشت سرورشم داخلی بود (مشکل پهنای باند خارجی نداشت) حالا بخاطر فشار هایی ک بود رو سرور های بانک ولی دلیل بر این نبود کلا اینترنت خراب باشه
خوب وقتی سرویس های جهانی این این چتین مشکلاتی پیدا می کنند سرویس های داخلی که جای خود دارد. اتفاقا قطعی اینترنت و همچنین مسئله کرونا سبب خیر شد تا مشکلات اینها معلوم شود. اینکه زیر ساخت در کشور ما خراب است که کسی حرفی ندارد و همه قبول دارند.
خب ببین تانوما عین پولی میمونه ک پشتوانه میخواد پشتش باشه پول بدون پشتوانه ی کاغذ بیشتر نیست! برای این تانوما درگاه بین الملل باید خیلی بیشتر از چیزی که هست بشه خیلی در نتیجه باید خیلی پول خرج بشه
مطمئن باشید سرویس ش ارایه شود انهم حل می شود. سرویس دهنده که مجانی نمی دهد. پولش را می گیرد. اتفاقا وقتی مصرف بالاتر رود تخفیف های بیشتری برای خرید ترافیک بین المللی دریافت می کنند که بسودشان است.
اما تو ایران نمیتونن دلایلشم کاملا واضح نمیتونن امریکایا و ... سرور بیارن نت گردش کنه
واسه سرویس های جستجو و ... گوگل بحث سرور در داخل گمون نکنم مشکلی باشه ولی زیاد خوش بین نباشید ایران هم اجازه دهد، آمریکا بگذارد. شما دیدید که برای چین هم مخالف بودند. خیلی مطالبی که در اینترنت و شبکه های اجتماعی می بینید رو باور نکنید. بیشترشون توهمات افراد است و در واقعیت اصلا چنین نیست. نمونه اش خرید فیلم های کارگردان ایرانی توسط نت فلیکس بود که در حقیقت اصلا چنین نبود.
اینها همراه اول و ... این فرکانس رو برای پوشش بهتر میخوان و هزینه هاشون کمتر شه
هزینه های جانبی شون کمتر بشه میتونن روی گسترش انتن ها در مناطق دیگر هزینه کنند. مطمئنا از بار شکایت خیلی ها کاسته خواهد شد. مطمئنا وقتی 3G تبدیل به 4G بشه هم متوسط سرعت اینترنت بیشتر میشه و هم کاربران بیشتری منتفع می شوند.
ترکیه کشور همسایه شما نگاه کنید به شهرهاشون کلا رو ما هواره داره تلویزون ارایه میده دولتی و خصوصیشون
شبکه های ایرانی همین الانش در بدر و اینتل ست و فکر کنم ترکمن ست قابل دریافت است.
اپراتورها هم فرکانس ازاد زیاد دارن ترکسل با جدید ترین فناوری داره تو استانبول سرویس میده فرکانس اینقد ازاد داره سرعت گیگابیتی ارایه میده
متاسفانه تو این مقایسه ها جای ایراد دارد. مثلا ایران رو با یک کشور عربی خلیج فارس مقایسه می کنند که شاید جمعیت و وسعتش به اندازه یه شهر ایران نباشد. همین وسعت ترکیه رو ببینید. بیشتر از اون پراکندگی جغرافیایی و جمعیتی رو ببینید. الان در همین ایران هر که از خانه قهر کرده است و رفته برای خودش روستا زده است. و گاها اینها شهر شده است. نگاه می کنید که اصلا نزدیکی به جاده های اصلی ندارند. هیچ توجیه اقتصادی و امنیتی و تولیدی و ... هم ندارند. ولی همین ها فقط بار اقتصادی برای کشور و البته اپراتورها دارند. بعضی هم مناطق جغرافیایی قرار گرفته اند که برای اپراتورها سرویس دهی به اینها اصلا منفعت ندارد چون اینها بنگاه خیریه راه نینداخته اند ولی بسبب فشار نمایندگان و دولت باید هزینه کنند. ولی ترکیه انقدر مشکلات این چنینی ندارد.
dadash42
18-05-2020, 21:33
من با فیلترینگ هم موافقم و هم مخالف. خیلی جاها باید فیلتر باشد و خیلی سایت ها هم نیازی نیست. بحث امنیت حقیقته چه باور کنیم و چه نکنیم. چون افسار اینترنت دست کشورهایی هست که وقتی به ایران باشه از هیچ کاری کوتاهی نمی کنند. کلی سایت رایگان است که برای کاربر ایرانی ممنوع است. حتی نت فلیکسی که ازاد هم باشد در ایران فیلتر خواهد بود. ولی فیسبوک و اینستاگرام و ... واسه ایران ازاد است. شما یه سر به اینستاگرام بزنید. واسه خودش یه پا آشغالدونی شده. خیلی ها که میان نظر بدن پیجشون رو که می بینید یا اصلا هیچ پستی ندارند یا فقط بصورت راندوم چند تا تصویر بی ربط اپلود شده. حتی تصویر پروفایل ها کپی صفحات بقیه کاربران است.
فیلتر چیز بدی هست مگر برای دلایل واقعی اجتماعی مثل بچه ازاری و...
به روایت خودت, مردم چیزی که لازم ندارن دنبال میکنن, اگر زورکی بگی این چیز ممنوعه بشتر دنبالش میرن
سایتی که فیلتر شده بیشتر مورد توجه قرار میگیره, مردم بیشتر میخوان بازش کنن, همون سایت آزاد باشه کمتر خبرساز و عادی میشه
فیلتر سایتهای مثل youtube و ebay و amazon و ... واقعاً مسخرس
یه الاغ یه فیلم روی youtube پخش میکنه دلیلی نیس بزرگترین منبع فیلم و آموزشی جهان ممنوع و فیلتر بشه
یک خر یه کتاب آشغال رو amazon بفروشه دلیل نیست بززگترین منبع کتاب دنیا فیلتر بشه
بیاین روراست باشیم. مردم ما دنبال چیز مفت هستند ولی وقتی جنسی گرون بشه همه خریدار میشن ولو نیازی نداشته باشند. همین خودرو واقعا چه تعداد نیازمند واقعی بودند؟ گفتند بخریم تا گرون تر بفروشیم حتی همان هایی که میگن ما به پول یارانه زنده ایم!!
باور کنید اگر قیمت ها تغییری نمی کرد باز هم کسی دنبال VDSL و مودم آن نمی رفت. همین الانشم هم خیلی ها میگن ما به همین ADSL راضی هستیم. ما مردمی هستیم که دنبال "آه و ناله کردن و غر زدن و .." هستیم. ولی وقتی به عمل می رسد ببینیم چند نفر سر حرفشون هستند.
شما حرفای مدیر عامل شاتل و ... رو محل نده. بحث گسترش فیبر نوری واسه همه ازاد بود ولی این اقایان روی خوش نشون ندادند. اینا می خواستند مخابرات همه کارها را انجام دهد و اینا فقط سرویس بدن مثل ADSL. این کار هم کمکی به گسترش فیبر نوری نمی کرد. مخابرات هم دست و پا شکسته ادامه داد. پهنای باند انحصاری هم بهانه است. شرکت ها که قرار نیست اینترنت ارزون تر به کاربر بدن که ضرر کنند. اینا دلشون واسه کاربر نسوخته. اینا فقط فکر جیب خود هستند.
همینکه معتقدید بعضی جاها باید فیلتر بشه نمایانگر طرز فکرتون هست!!! میخوام بدونم آیا امنیت و این بهانه هایی که برای توجیه فیلترینگ میارید فقط مختص ایران هست؟ چون بقیه دنیا که فیلترینگی ندارند امنیتشون هم در خطر نیست.ضمنا از قدیم گفتند آدم عاقل و بالغ وکیل وصی نمیخواد خودش تشخیص میده چی ببینه یا چی نبینه. اینستاگرام بابت چهارتا کلیپ که چندتا جوون از سر بیکاری و سرگرمی میگذارند اشغال دونی نیست شما دوست نداری خوب استفاده نکن اما نمیتونی برای دیگران هم تعیین تکلیف کنی که باید فیلتر بشه تا استفاده نکنند. هر کجای دنیا مردم بدونند یه ماشین یا خونه رو امروز بخرن فردا گرونتر میفروشند حتما میخرند این ایراد متوجه اون سیستمی هست که قیمت و اقتصاد رو نمیتونه کنترل کنه نه اون مردم.
MMDFullHD
19-05-2020, 00:13
متاسفانه تو این مقایسه ها جای ایراد دارد. مثلا ایران رو با یک کشور عربی خلیج فارس مقایسه می کنند که شاید جمعیت و وسعتش به اندازه یه شهر ایران نباشد. همین وسعت ترکیه رو ببینید. بیشتر از اون پراکندگی جغرافیایی و جمعیتی رو ببینید. الان در همین ایران هر که از خانه قهر کرده است و رفته برای خودش روستا زده است. و گاها اینها شهر شده است. نگاه می کنید که اصلا نزدیکی به جاده های اصلی ندارند. هیچ توجیه اقتصادی و امنیتی و تولیدی و ... هم ندارند. ولی همین ها فقط بار اقتصادی برای کشور و البته اپراتورها دارند. بعضی هم مناطق جغرافیایی قرار گرفته اند که برای اپراتورها سرویس دهی به اینها اصلا منفعت ندارد چون اینها بنگاه خیریه راه نینداخته اند ولی بسبب فشار نمایندگان و دولت باید هزینه کنند. ولی ترکیه انقدر مشکلات این چنینی ندارد.
بار اقتصادی رو من نمیدونم ولی بیشتر الان ارز اوری تو ایران بیشتر از همین شهر های پراکنده ایرانه ! هرچی بند و شهر منطقه ازاد و ...
و اپراتور ها سود خودشون رو میکنن حتی یادمه این حاج ممد جواد یا ی مسولی نمیدونم کدومشون میتونی بری سرچ کنی بخاطر سود به اسم بد خوابی جوانان و ....یه نونی هم به اون برسه فشار اوردن که بسه های شبانه ک قیمت ارزونی داره حذف شه!اما بازم اپراتور ها دارن شبانه رو سرویسشون رو میدن و سود میکنن :laughing:
نمیدونم شاید من بد برداشت کردم ولی میگید هرجا ک تراکم بالاتر باشه منفعت بیشتر داره ولی شما اشتباه فکر میکنید
اینکه روز به روز پول مملکت و اقتصاد داره سقوط میکنه مشکلش مردم نیستن !
والا کشوری مثل امریکا با استفاده از فرکانس های پاین و .... حتی هزینه (بیخود بیخووود) برای ظاهر های دکل هاشون تو بیابون هم 4g کردن که مردم میان رد شن با فورجی وصل باشن (یه اپراتور ی جا تبلیغشو نمیدونم کجا بود دیدم با اومدن فایو جی کل کشور رو حتی بیابون هارو تحت پوشش برده بودش) :biggrin: حتما فشار دولتمردای امریکایه که به همه جا فشار اوردن
فیلتر چیز بدی هست مگر برای دلایل واقعی اجتماعی مثل بچه ازاری و...
به روایت خودت, مردم چیزی که لازم ندارن دنبال میکنن, اگر زورکی بگی این چیز ممنوعه بشتر دنبالش میرن
سایتی که فیلتر شده بیشتر مورد توجه قرار میگیره, مردم بیشتر میخوان بازش کنن, همون سایت آزاد باشه کمتر خبرساز و عادی میشه
یه الاغ یه فیلم روی youtube پخش میکنه دلیلی نیس بزرگترین منبع فیلم و آموزشی جهان ممنوع و فیلتر بشه
یک خر یه کتاب آشغال رو amazon بفروشه دلیل نیست بززگترین منبع کتاب دنیا فیلتر بشه
ایول دمت گرم
باید جلوی گردش ازاد رو نگیرن مگ شعار این مملکت استقال ازادی نبود؟ازادیش کجاس؟!مردم الان ازادن؟ مردم خودشون حق انتخاب دارند؟
الان تو کشورهای همین اسلامی و شیعه مثل عراق سایت های خاک برسری ازادن
اما اگر یک خونواده بخواد ... راحت میتونه دسترسی رو با dns ببنده ! واقعا فیلترینگ دور از اینکه امنیتی هست توجیه دیگ ای نداره!
که الان هم همین بخاطر امنیتی ک اومدن ایجاد کنند با فیلترینگ دیتای مردم و ... خود مردم به خطر بیشتر انداختند
خیلی از قندشکن های ک انتشار پیدا میکن به رت و .. الوده ان
اگر این هزینه ها برای فرهنگسازی تو کشور شکل میگرفت نتیجه بهتری میداد
امان از ...
dadash42
19-05-2020, 00:57
برگردیم به بحث vdsl، فیلتر باعث کندی اینترنت, افزایش پینگ و هزینه های زیادی می شود و تأثیر متضاد دارد
MMDFULLHD درست میگه, اکثر vpn ها در حال جاسوسی در همه داده های ما، به خصوص داده های شخصی و کلمه عبور هستند. خوش شانس ما در ایران, هکرهای بینالمللی هیچ علاقه ای به حساب های بانکی ریالی ما ندارند
استفاده از vpn را فقط از طریق افزودن add-on vpn مرورگر firefox و chrome روی PC توصیه می کنم، نه vpnهای سیستمی مثل touchvpn, betternet, speedify , privatix و غیره
vpn در مرورگر، نشت داده ها را به گشت و گذار در مرورگر محدود میکند, فقط هنگامی که vpn در مرورگر فعال است به سایت بانکها و email مراجعه نکنید
Rahpooyan
19-05-2020, 14:36
منم با فیلتر تیوتیوب خیلی موافق نیستم ولی چه کنم چوب همون "الاغ" هایی رو می خوریم که ویدئوهای مشکل دار اپلود می کنند.
ولی امازون و ای بی فیلتر نیست. بعضی وقت ها ای بی مسدود میشه ولی اون فیلترینگ ایران نیست و بخاطر تحریم های آمریکا مسدود میشه. ولی باز اینجا آمریکا سنگ اندازی می کنه. همین امروز خبر دستگیری یکی از مدیران پیمنت ۲۴ منتشر شد چون تحریم های ایران را دور زده است اونم بواسطه شارژ پی پال، ثبت نام امتحانات نظیر آیلتس و خریدهای بین المللی!! الان مثلا خرید از امازون چه ضرری واسه امریکا داره یا مثلا ایران چه سوء استفاده ای از امتحانات آیلتس و خرید از آمازون میتونه داشته باشه؟
Rahpooyan
19-05-2020, 14:58
لطفا حذف شود.
Rahpooyan
19-05-2020, 15:00
بار اقتصادی رو من نمیدونم ولی بیشتر الان ارز اوری تو ایران بیشتر از همین شهر های پراکنده ایرانه ! هرچی بند و شهر منطقه ازاد و ...
منطقه آزاد و ... که صاحبای خودشو داره! شاید واسه اونا 5G هم کم باشه :rolleye:منظورم روستاها و شهرهای پراکنده با جمیعیت کم هستش. حالا روستایی باشه بگی کشاورزی و ... داره و اطراف تک باشه، یه چیزی. نه روستاهای چند خانوار که پراکنده احداث شده اند.
نمیدونم شاید من بد برداشت کردم ولی میگید هرجا ک تراکم بالاتر باشه منفعت بیشتر داره ولی شما اشتباه فکر میکنید
تراکم جمعیتی مناسب باشه واسه اپراتورها بهتره که میتونند به یک منطقه تمرکز کنند در غیر اینصورت کلی هزینه دکل و تجهیزات بکنند و آخرش 100 تا جمعیت که چند نفر بدون گوشی، چند نفر بی سواد، چند نفر بدون گوشی هوشمند، از بقیه هم فقط استفاده تلگرام و اینستاگرام که اوناهم بیشترشون خارج از منطقه کار می کند!!
اینکه روز به روز پول مملکت و اقتصاد داره سقوط میکنه مشکلش مردم نیستن !
همین مردم شما در افزایش قیمت خودرو و ارز و سکه و طلا و مسکن و ... کم مقصر نبودند. طرف میره دار و ندارشو سکه و ارز و خودرو می خره، بعد میگه چون اقتصاد ما خرابه سکه و دلار رفت بالا!! اینایی که به نون شب موندن پراید 90 میلیون می خوان چیکار؟ همون هایی که هی دلار می خریدند اصلا به عمرشون یک بار خارج از کشور میرن؟!
والا کشوری مثل امریکا با استفاده از فرکانس های پاین و .... حتی هزینه (بیخود بیخووود) برای ظاهر های دکل هاشون تو بیابون هم 4g کردن که مردم میان رد شن با فورجی وصل باشن (یه اپراتور ی جا تبلیغشو نمیدونم کجا بود دیدم با اومدن فایو جی کل کشور رو حتی بیابون هارو تحت پوشش برده بودش) حتما فشار دولتمردای امریکایه که به همه جا فشار اوردن
این قسمت اخر حرفاتون زیاد نمیشه جدی گرفت. بیشتر خوراک فیلم و سریال های هالیوودی ست. جایی هم ممکنه مسیر ترانزیتی باشه ولی نه دیگه در حد این حرفا. واسه 5G هم می گفتن فلان شهر راه اندازی شد. بعد معلوم میشد فقط یک خیابون و محله بوده. می گفتند اینقدر سرعت دانلود 5G فلان سرویس دهنده بوده. بعد معلوم می شد تو شرایط آزمایشگاهی و کنترل شده بوده.
MMDFullHD
19-05-2020, 19:04
این قسمت اخر حرفاتون زیاد نمیشه جدی گرفت. بیشتر خوراک فیلم و سریال های هالیوودی ست. جایی هم ممکنه مسیر ترانزیتی باشه ولی نه دیگه در حد این حرفا. واسه 5G هم می گفتن فلان شهر راه اندازی شد. بعد معلوم میشد فقط یک خیابون و محله بوده. می گفتند اینقدر سرعت دانلود 5G فلان سرویس دهنده بوده. بعد معلوم می شد تو شرایط آزمایشگاهی و کنترل شده بوده.
اشتباه گرفتی پوینت حرف من با اومدن 5G شبکه 4G سراسری شده تو امریکا بود ن فایو جی فایو جی هنوز بطور کلی گوشی های تعداد کمی در دسترس هستند
برای اثبات حرفام هم شما رو
ارجا میدم به این لینک
اگر هم باور چ بکنید چ نکنید این یک حقیقته
mokhabezart
20-05-2020, 21:36
همینکه معتقدید بعضی جاها باید فیلتر بشه نمایانگر طرز فکرتون هست!!! میخوام بدونم آیا امنیت و این بهانه هایی که برای توجیه فیلترینگ میارید فقط مختص ایران هست؟ چون بقیه دنیا که فیلترینگی ندارند امنیتشون هم در خطر نیست.ضمنا از قدیم گفتند آدم عاقل و بالغ وکیل وصی نمیخواد خودش تشخیص میده چی ببینه یا چی نبینه. اینستاگرام بابت چهارتا کلیپ که چندتا جوون از سر بیکاری و سرگرمی میگذارند اشغال دونی نیست شما دوست نداری خوب استفاده نکن اما نمیتونی برای دیگران هم تعیین تکلیف کنی که باید فیلتر بشه تا استفاده نکنند. هر کجای دنیا مردم بدونند یه ماشین یا خونه رو امروز بخرن فردا گرونتر میفروشند حتما میخرند این ایراد متوجه اون سیستمی هست که قیمت و اقتصاد رو نمیتونه کنترل کنه نه اون مردم.
طرز تفکر شما هم نشوندهنده سطح سواد و علایقتون هست که البته دلیلی برای سرکوفت یا این مسایل نیست (احتیاجی نمیبینم تا چند تا علامت سوال بذارم مثل خودتون)
آیا جنابعالی خیلی دوست دارین فیلترینگ نباشه و آزادی آرمانی وجود داشته باشه تا مثلا داعش و القاعده و پژاک و امثالشون هم آزادی خودشون رو داشته باشن تا سایت و شبکه اجتماعی و تلویزیون اینترنتی و فایل شرینگ و مسنجر راه بندازن و باقی قضایا مثل هماهنگی برای عملیات تروریستی و جمع کردن طرفدار و گمراه کردن آدمای مریض و عقدهای و تبهکار و عادیسازی اینجور چیزا و شما احساس امنیت بهت دست بده (بازم علامت سوال نمیذارم)
من طرفدار و پشتیبان ملت هستم، نه خاطر خواه حاکم و سیاستکار(نمیگم سیاستمدار) و امثالشون و به سادگی و روشنی میگم که امنیت در همهی زمینه ها از قبیل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و علمی و ورزشی و هر چیزی که منافع ملت باشه، دغدغهی منه.
بقیه دنیا هم فیلترینگ با سبک خودشون دارن، شاید ندونی که کشورهای اروپای غربی و کانادا و آمریکا هم با سیستم خاص و قوانین روشن همونجا دارن، البته اوگاندا و اتیوپی و گواتمالا و جزایر فارو و مغولستان رو نمیدونم، شما بهتر میدونین، چون اونا هم بقیه دنیا هستن، ولی مطمئنا باید بگی که عربستان و قطر و بحرین و ... دارن و اگه بگی ندارن یعنی اونا جزو بقیه دنیا نیستن.
اتفاقا آدم عاقل و بالغ هم وکیل میگیره هم وصی و اونی که نگیره یا تواناییش (مالی-اجتماعی-قانونی-زمانی ...)رو نداره یا یه جای کارش میلنگه ، این مثل هم جاش اینجا نیست، قضیه این موضوع در مورد مشاوره و همفکری و انتقال دانش و تجربه هست.
اینستاگرام هم چهار تا کلیپ ازون جوونا که میگی نداره، اون عدد رو باید ضرب در چند ده هزار کنی تا تخمینت درست بشه مهندس، اون جوونا هم همشون بیکار نیستن، خیلیاشون کار تخصصیشون همین گند و کثافتاست برای مخاطب خودشون؛ اینستاگرام هم صاحب محتوا و دارای مسوولیت هست و یه سطل زباله نیست که برای سهامداراش مثل قلک پول جمع کنه و کاملا اهدافش مشخصه.
هر سایتی حالا هر چیزی که سرویس بده و اسمش رو بزارن وظیفه و مسوولیت مستقیم داره روی محتواش و نمیتونه شونه خالی کنه، اگه نه که هرکی بیاد یه آپلود سنتر راه بندازه و پر بشه از کوفت و زهر مار و ... مثلا یکی در مورد خودت چیزایی نادرست و توهینآمیز بنویسه یا کلیپ بسازه و شما احساس خوبی داشته باشین که نمیشه، حتی توی شرایطی هم بگین که اهمیت نمیدین و محل نمیزارین باز هم این کار درست نیست.
هر حکومت و دولتی، هم باید اراده و هم قدرت کنترل فضای عمومی جامعه و ارتباطات رو با توجه به ارزشهای اون جامعه داشته باشه، چون حکومت از مردم میاد، اگه قانونی یا شرعی یا مردمی نباشه هم مردم باید عوضش کنن، اگه نمیکنن یا نمیخوان یا مهم نیست براشون و اینترنت هم مکان خصوصی نیست، مثل خیابون هست و این حق ذاتی هر حکومتیه که اون رو توی فضای ملی کنترل کنه و نباید اینترنت رو بی صاحب و بستری برای هر ارتباط و عملیات دونست.
من خودم خیلی با فیلترینگ ایران مشکل داشتم و دارم، خیلی از محتوا و مراجع علمی و آموزشی رو پیدا میکنم که دسترسی بهشون بسته ست یا خیلی سخت میشه بهش رسید و حتی سرویسهایی هم که 99% هیچ مشکلی ندارن به خاطر مسایلی که من نمیدونم و بی خبرم از دست دادم ولی نمیگم فیلترینگ نباشه، باید باشه و با روش و استراتژی و تکنیک درست و مصلحت کلی جامعه منطبق و میزون بشه.
شما نه اخبار شبکه خبر ببین، نه بیست و سی و نه گفتگوی خبری، نه صدای آمریکا و نه بی بی سی، از عقل خودتون استفاده کنین و نظر بقیه هم با صبر و اشتیاق جویا بشین حتی اگه فکر میکنین مخالف یا نا متناسب باشه؛ همهی شبکههای سیاسی دولتی-حکومتی دنبال اهداف برای تبلیغ حکومت بالا سرشون و تنبیه مخالفای خودشون هستن و نه چیزی جز این.
شاید نوشتههام کمی تند باشه ولی شما هم از مردم و خود ما هستین و دوست دارم که با هم به نتیجه و روش درست و تفاهم برسیم و لجبازی و رو کم کنی و عقده و کلکل در بین نباشه که اینا چیزی هست که بدخواهان مردم میخوان و همینطور کسایی که جدایی و دشمنی یا عدم همبستگی مردم براشون فرصت و قدرت و ثروته.
در هر صورت این تاپیک مبحثش چیزی به جر فیلترینگ هست و من این بحث قدیمی در مورد فیلترینگ رو ادامه نمیدم.
دوستدارتونم (هر چند توی دنیای مجازی ولی از صمیم قلب میگم)
ویرایش 1: درست کردن اشتباه تایپی :sad:
dadash42
20-05-2020, 23:10
حالا فیلترینگ بچه آزاری, داعش و القاعده و فلان جای خودش
ولی youtube و ebay و amazon و telegram و ... و... دیگه چرا :blink:
متضادی است, فیلترینگ شدیدن سرعت و پینگ را خراب میکنه
از یه طرف سرعت اینترنت را با زحمت 4G و vdsl میکنیم, از اون طرف با دست خودمون ترمزش میزنم, منطقی نیست
MMDFullHD
20-05-2020, 23:45
حالا فیلترینگ بچه آزاری, داعش و القاعده و فلان جای خودش
ولی youtube و ebay و amazon و telegram و ... و... دیگه چرا :blink:
متضادی است, فیلترینگ شدیدن سرعت و پینگ را خراب میکنه
از یه طرف سرعت اینترنت را با زحمت 4G و vdsl میکنیم, از اون طرف با دست خودمون ترمزش میزنم, منطقی نیست
تلگرام به دستور ی بابای فیلتر شد بازم همون یارو خودش دستگیر شد
تلگرام به خاطر مسایل اقتصادی و اومدن شبکه بلاک و گرمش هم ک کلا منهدم شد
تلگرام حتی دیگ cdn اشو میخواست بیاره ایران
نسخه های داخلی هم ک کپی از خود همین تلگرام ولی بازم جوابگو نیست مردم اشتیاقی ندارن ! من خیلیارو هنوز تو تلگرام دارم
اگر هم که میگن داعش و ... اینا املیات (نمیدونم واقعا نمیتونم درک کنم یا این کشور تو خیلی تو امینت:laughing: هست همه قصد ترورشو دارن یا اینکه از چیز های ساده میترسه ... ) چون داعش و ... اینا بخوان کار خودشونو میکنن حتی بدون اینترنت!
همین اعتراض های اخیر از همین تلگرام فیلترشده جون گرفت:biggrin:
تو اینکه دولت های کشور های دیگ کنترل دارن رو هیچکس منکر نیست! حداقل من نیستم ولی کشور های دیگ مثل ایران نیستن ! دیگ نیومدن ی سرویس رو فیلتر کنن برای همه بعد همه هم باز توش با قندشکن (عملا با ی نت خارجی)باشن! بستن روش خوبی برای کنترل و ... نیست
برا همه مشخصه ... دیگ فیلترینگ چرا برا چیه
خدا رو شکر دوستان همه آگاه هستند میدونند چی به چیه. بله چیزهای مانند تروریسم خشونت بچه آزاری در همه دنیا محکوم هست و فیلتر و کنترل میشه باید هم بشه این اصلا مورد بحث ما نبود . وقتی از فیلترینگ صحبت میکنیم منظور اون فیلترینگی هست که در ایران اعمال میشه و هیچ کجای دنیا هم مانندی نداره. اخه کجای دنیا یوتیوب یا تلگرام فیلتره! فرق ما ایرانیها با بقیه مردم دنیا چیه عقلمون ناقص هست یا خوب و بد رو نمیفهمیم؟
hamed_korn
21-05-2020, 11:38
مسئله این هست که مردم نباید آگاه بشوند به خیلی از مسایل راحت ترین کار هم فیلتر کردن هست.
هر چه مردم مطلع تر بشوند . مطالبه گر میشوند و این اصلا زیبنده نیست......
Rahpooyan
21-05-2020, 13:34
چرا پیش ثبت نام هایی که توسط شرکت های غیر از مخابرات و شاتل برای VDSL انجام می شود باز هم فقط برای تهران و قم است؟ یعنی قرار نیست دیگر شهرستان ها هم سرویس بگیرند؟
alidorost
21-05-2020, 15:53
چرا پیش ثبت نام هایی که توسط شرکت های غیر از مخابرات و شاتل برای VDSL انجام می شود باز هم فقط برای تهران و قم است؟ یعنی قرار نیست دیگر شهرستان ها هم سرویس بگیرند؟
پیش ثبت نام ها رو من دیده ام
هیچ کدوم نزدن برای کجا هستن
شرکتای ثالث احتمالا بیان از تجهیزات مخابرات یا شاتل برای دادن VDSL استفاده کنند
Rahpooyan
21-05-2020, 23:09
پیش ثبت نام ها رو من دیده ام
هیچ کدوم نزدن برای کجا هستن
Rahpooyan
21-05-2020, 23:13
شرکتای ثالث احتمالا بیان از تجهیزات مخابرات یا شاتل برای دادن VDSL استفاده کنند
بعید میدونم شاتل این اجازه رو بده. اگر هم قرار است از تجهیزات مخابرات باشه خوب شهرهای دیگر هم ممکن است تجهیزات نصب شده باشد. می توانند در شهرهای دیگر هم فعالیت کنند.
MMDFullHD
22-05-2020, 00:00
بعید میدونم شاتل این اجازه رو بده. اگر هم قرار است از تجهیزات مخابرات باشه خوب شهرهای دیگر هم ممکن است تجهیزات نصب شده باشد. می توانند در شهرهای دیگر هم فعالیت کنند.
مدیر عامل شاتل تو مصاحبه اش با دیجیاتو گفت ک شرکت های دیگ میتونن پورت از شاتل بگیرن
شهرنوش.انوار
22-05-2020, 00:21
مدیر عامل شاتل تو مصاحبه اش با دیجیاتو گفت ک شرکت های دیگ میتونن پورت از شاتل بگیرن
بعد هم مفت که نمیخواد بده حتما یه مبلغی از شرکت متقاضی میگیره. ازونور هم اون شرکت از کاربر میگیره. در کل یوزر ضرر میکنه نه اون دو طرف :D
Rahpooyan
22-05-2020, 14:38
بعد هم مفت که نمیخواد بده حتما یه مبلغی از شرکت متقاضی میگیره. ازونور هم اون شرکت از کاربر میگیره. در کل یوزر ضرر میکنه نه اون دو طرف :D
خوب شانل به اینها با تخفیف میده و گرنه کاربر یک مقایسه بکنه، نمیاد از شرکت گرون تر خدمات بگیره. اون شرکت های دیگه هم حتما حساب اینو می کنند. مثل همین کاری که مخابرات در ADSL با شرکت های دیگه انجام میده. زیرساخت از مخابرات و فروش سرویس از اینها. ولی عیب کار اینه که این شرکت های دیگر کمکی به گسترش سرویس های جدید در دیگر شهرها نمی کنند. اگه مثلا در یک شهر دیگر از زیرساخت های مخابرات و ... استفاده می کردند خیلی بهتر بود.
alidorost
22-05-2020, 15:09
خب این یه شرکته که من اصلا ندیدم و اینجا هم سرویس نمیده فکر کنم
اما اسیاتک و پیشگامان جایی رو اصلا نزدن
alidorost
22-05-2020, 15:16
آسیات تک قراردادشو با مخابرات بسته
alidorost
22-05-2020, 15:20
خوب شانل به اینها با تخفیف میده و گرنه کاربر یک مقایسه بکنه، نمیاد از شرکت گرون تر خدمات بگیره. اون شرکت های دیگه هم حتما حساب اینو می کنند. مثل همین کاری که مخابرات در ADSL با شرکت های دیگه انجام میده. زیرساخت از مخابرات و فروش سرویس از اینها. ولی عیب کار اینه که این شرکت های دیگر کمکی به گسترش سرویس های جدید در دیگر شهرها نمی کنند. اگه مثلا در یک شهر دیگر از زیرساخت های مخابرات و ... استفاده می کردند خیلی بهتر بود.
متاسفانه ما داریم اینجا با کلی امیدواری سالها بحث میکنیم در حالی که این شرکتا دارن به ریش و پول ما میخندن و خدا میدونه چند سال دیگه با چه کیفیتی به ما برسه و با چقدر گرون تر انداختن
و با نت حجمی! به اسم غیر حجمی
MMDFullHD
22-05-2020, 17:02
همین الانش هم شرکت های مثل دیده بان و....
دارن این حرکت رو میزنن یوزری ضرر کرده؟
شهرنوش.انوار
22-05-2020, 19:03
همین الانش هم شرکت های مثل دیده بان و....
دارن این حرکت رو میزنن یوزری ضرر کرده؟
مطمئنن همین شرکته دیده بان اوایلش که مناطق تحت پوشش کمتر بود میمود طرحای وسوسه انگیز میداد و جشنواره های جورواجور. حالا با کیفیتش کاری نداریم ولی الان اگه دقت کرده باشید از وقتی که اومد با پیشگامان و اسیاتک همکاری کرد که از پورتای اونا استفاده کنه همین طرح های عادیشم حجمش کمتر به نسبت بقیه جاها و قیمتاش بالاتره.
مثلا همین طرح 60 گیگش که میده 80 نشون میده. از اونطرف بازم برا پر مصرفا طرح گذاشته 120 تومن دو ترابایت. ولی اگه یادت باشه یه کاربری بود اوایل تو تاپیک دیده بان فعال بود همیشه اسپید تست هاش داخلی 1.5 مگ(بایت) میگرفت ولی خارجی حدود 2 مگ(بیت).
dadash42
22-05-2020, 22:49
به هر صورت vdsl داره میاد و adsl تدریجی میره,
عین adsl که جایگزین dsl شد و dsl بجای analog
فقط 6 یا 7 سال پشت سر کشورهای پیشرفته :)
and-roid2
22-05-2020, 23:04
به هر صورت vdsl داره میاد و adsl تدریجی میره,
عین adsl که جایگزین dsl شد و dsl بجای analog
فقط 6 یا 7 سال پشت سر کشورهای پیشرفته :)
به VDSL هم امید چندانی نیست.
تو قم که فقط مرکز شهر و بالاشهر اون هم اغلب سر خیابون ها دارن تجهیزات نصب میکنن(کافوهای داخل کوچه ها FTTC نیاوردن)
dadash42
22-05-2020, 23:59
به VDSL هم امید چندانی نیست.
تو قم که فقط مرکز شهر و بالاشهر اون هم اغلب سر خیابون ها دارن تجهیزات نصب میکنن(کافوهای داخل کوچه ها FTTC نیاوردن)
من یکساله دارم, خیلی خوبه, سرعت و ثبات بدون قطعی
در قم مثل تهران تو شهرکهای طراحی شده جدید فیبرنوری کشیدن و چندی بعد کافونوری گذاشتن, اولین نقاط کشور با vdsl
تازگی در قائم کافونوری میذارن و عمار یاسر و بافت قدیمی فیبر میکشن
and-roid2
23-05-2020, 00:12
من یکساله دارم, خیلی خوبه, سرعت و ثبات بدون قطعی
در قم مثل تهران تو شهرکهای طراحی شده جدید فیبرنوری کشیدن و چندی بعد کافونوری گذاشتن, اولین نقاط کشور با vdsl
تازگی در قائم کافونوری میذارن و عمار یاسر و بافت قدیمی فیبر میکشن
شما فکر کنم سمت آذر و گلزار باشی درسته؟
اون سمتا مخابرات و شاتل سنگ تموم گذاشتن
تا الان عطاران/15خرداد/زنبیل آباد/صفاشهر/آذر/گلزار/باجک/پردیسان/بلوارامین/عماریاسر دست پا شکسته تجهیز شدن ولی اون سمت رودخونه(امام/ازادگان/انصار/نواب/مدرس و....) هنوز هیچ خبری نیست و بعید میدونم این سمتا بیان!
alidorost
28-05-2020, 20:37
خب خب خب مثل این که نوب ما شیرازیا هم شد!
vdsl طبق گفته وزیر از هفته دیگه!
Rahpooyan
28-05-2020, 22:12
خب خب خب مثل این که نوبت ما شیرازیا هم شد!
پس شما هم قاطی "ایرانی" ها شدید. خوش به حالتون. ما که هنوز اتباع خارجی هستیم و خواهیم بود. :rolleye:
alidorost
29-05-2020, 10:45
پس شما هم قاطی "ایرانی" ها شدید. خوش به حالتون. ما که هنوز اتباع خارجی هستیم و خواهیم بود. :rolleye:
ولی من زیاد امیدوار نیستم چون اولا ما پایین شهر و بدترین مرکز مخابراتی هستیم و هیچ فیبری من اینجاها ندیدم
دوما مگه همون قم و تهرون رو ردست و کامل راه انداختن که این جا راه بندازن؟
ان شاء الله صد سال دیگه
dadash42
29-05-2020, 11:35
ولی من زیاد امیدوار نیستم چون اولا ما پایین شهر و بدترین مرکز مخابراتی هستیم و هیچ فیبری من اینجاها ندیدم
ان شاء الله صد سال دیگه
حتماً بزودی درست میشه, عمو دارم تو ده بیست کیلومتری یزد vdsl داره
محل مون قم یکساله داریم
هزینه فیبر نوری یک صدم مسی هست و تجهیزات ftth و fttc از dsl قدیمی بسیار ارزونتر, به لطف چینی های مرض آور
در برخی کشورها در اعتراض به این مرض چینی ها تجهیزات 5G و مخابرات چینی خود را می سوزونند, ما اینجا چی :biggrin:
ان شاء الله صد سال دیگه
سلام
کدام مرکز مخابراتی هستی؟
محل مون قم یکساله داریم
هزینه فیبر نوری یک صدم مسی هست و تجهیزات ftth و fttc از dsl قدیمی بسیار ارزونتر, به لطف چینی های مرض آور
در برخی کشورها در اعتراض به این مرض چینی ها تجهیزات 5G و مخابرات چینی خود را می سوزونند, ما اینجا چی :biggrin:
در شیراز کارها خیلی کند پیش میرود مثلا باکس یا سیم را دزد میبره یکی دو ماه طول میکشه مخابرات بیاد درستش کنه
alidorost
29-05-2020, 14:18
سلام
کدام مرکز مخابراتی هستی؟
مدرس
فاصله 3 کیلومتری
alidorost
29-05-2020, 14:35
محل مون قم یکساله داریم
واقعا هزینه فیبر کمتر مسیه؟ یا داری شوخی میکنی باهامون؟
این خبر را کجا زده من سرج کردم پیدا نکردم
alidorost
29-05-2020, 15:00
این خبر را کجا زده من سرج کردم پیدا نکردم
دیروز خود وزیر توی اینستاگرامش زد
ندیدی یعنی؟
dadash42
29-05-2020, 15:24
واقعا هزینه فیبر کمتر مسیه؟ یا داری شوخی میکنی باهامون؟
شوخی کجا :biggrin: بله, فلز مس مرغوب و گرونه, چینی ها فیبر نوری شیشه ای را مثل کرونا مفت تولید میکنن
فقط میمونه هزینه فیبرنور کشی زیر پیاده روها که عمله و کارگر تو ایران مفته
alottadamage
29-05-2020, 16:17
این سایت خودش به شرکت آسیاتک وابسته هست ظاهرا، دقیق همین آدرسی که دادید، توش روی لوگوی بالایی کلیک کنید منتقل میشید به سایت آسیاتک
alidorost
29-05-2020, 16:53
شوخی کجا :biggrin: بله, فلز مس مرغوب و گرونه, چینی ها فیبر نوری شیشه ای را مثل کرونا مفت تولید میکنن
فقط میمونه هزینه فیبرنور کشی زیر پیاده روها که عمله و کارگر تو ایران مفته
ایران خودشم شرکت تولید فیبر و سلول خورشیدی داره
and-roid2
30-05-2020, 07:50
and-roid2
30-05-2020, 07:52
Rahpooyan
30-05-2020, 12:53
با این آمارهای داده شده بعید میدونم امسال هم چشم مون به جمال تانوما روشن بشه.
شیراز vdsl داره من از قبل عید دارم استفاده میکنم و تاجایی که خبر دارم از پاییز گذشته شروع کردن به واگذاری پورت vdsl به متقاضیان
mohandes23
30-05-2020, 13:45
با این آمارهای داده شده بعید میدونم امسال هم چشم مون به جمال تانوما روشن بشه.
یک میلیون پورت درسته کمه ولی بازم خیلیه.الان یه چیزی حدود 90 هزار مشترک تانوما هست!
alidorost
30-05-2020, 15:58
شیراز vdsl داره من از قبل عید دارم استفاده میکنم و تاجایی که خبر دارم از پاییز گذشته شروع کردن به واگذاری پورت vdsl به متقاضیان
آره اما منظور fttc که کافو نوری میشه هس
Black Boy67
30-05-2020, 16:31
مخابرات fttc داره؟ یا همون باید با مرکز فاصلت کم باشه که بدن؟ راضی هستین؟ سرعت تک کانکشن و پینگ خوبه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.