مشاهده نسخه کامل
: VDSL / مخابرات استان تهران
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
وقتی به نالیدن باشه همه اه و فغان شان بالاست ولی وقتی می خوان یه کاری بکنند، فورا پا پس می کشند. از یه سمت می نالند که سرعت کم هستش و بعد میگن مودم تعویض نمی کنیم چون کافیه. شما ببینید که فقط 33% تن به تعویض مودم داده اند. ما باشیم میگیم مخابرات چرا به ما تانوما نمیده، شما باشید به خواست این ملت تن می دهید؟ پول خرج کنید و بعد طرف بگه من همون ای دی اس ال رو می خوام!! :worried:
با سلام. دوست عزیز از یک سمت من به شماحق می دم که خواهان سرعت بیشتر هستی مثل بقیه دوستان و خودم. اما یه نکته ای اینجا وجود داره و اونم مشکل اقتصادیه . طرحی که نه تعرفه اون مشخصه و نه قیمت مودم . در واقع یک چیز مبهم .
من از خودم می گم برای من حداکثر هزینه ای که بتونم برای نت در ماه انجام بدم 40 تومنه تقریبا 500 تومن در سال حداکثر . شاید برای یه قسمتی از جامعه رقم های 100 به بالا برای هر ماه نت مشکلی نباشه که اتفاقا من فکر می کنم همون 33 درصد رو شامل می شه که اعلام آمادگی کردن. در نهایت قیمت هست که میزان استقبال از این طرح رو مشخص می کنه نه سرعت.
hummer_1990
07-04-2020, 22:35
سلام و شب بخیر
آیا روی خطی که VDSL شده میشه مودم ADSL استفاده کرد؟ تا حالا امتحان کردید؟
من الان ADSL2+ دارم با سرعت اسمی 16 و دریافتی 13.8 حالا اگه محل ما و خط تلفن VDSL بشه سرعت من روی مودم قدیمی میره روی حداکثر سرعت ADSL2+ ؟ (یعنی 24 مگ)؟
dadash42
07-04-2020, 23:52
سلام و شب بخیر
آیا روی خطی که VDSL شده میشه مودم ADSL استفاده کرد؟ تا حالا امتحان کردید؟
من الان ADSL2+ دارم با سرعت اسمی 16 و دریافتی 13.8 حالا اگه محل ما و خط تلفن VDSL بشه سرعت من روی مودم قدیمی میره روی حداکثر سرعت ADSL2+ ؟ (یعنی 24 مگ)؟
نه, فقط با مودم VDSL, برعکس میتونی با مودم VDSL هم adsl استفاده کنی
البته ADSL کشش حدود 20مگ داره اگر نزد مخابرات یا کافو باشی
از علامیه های اخیر معلومه کشور کم کم به سمت VDSL میره مثل اکثر کشورهای دنیا, adsl وقتش گذشت
این پیشرفت است ، از مودم آنالوگ گرفته تا dsl تا adsl گرفته تا vdsl و غیره
hummer_1990
08-04-2020, 00:20
از علامیه های اخیر معلومه کشور کم کم به سمت VDSL میره مثل اکثر کشورهای دنیا, adsl وقتش گذشت
داخل پنل کاربری گزینه پیش ثبت نام vdsl رو ثبت کردم یه ربع بعد پیغام داد که این امکان در استان شما وجود ندارد در صورت راه اندازی از طریق همین پنل اعلام میگردد در حالی که اولا ما استان تهران هستیم (شهر پردیس) دوما تو منطقه ما اینترنت انحصاری مخابرات هست و فیبر نوریه (البته گفتن فیبر نوریه! نمیدونم) در هر حال نه FFTH ارائه میدن نه VDSL کوفتی:angry:
hummer_1990
08-04-2020, 00:28
داخل این پست نوشته بعد از برگردان سرعت از 4 رسیده 19 و با تعویض مودم میرسه به 50 مگه منظورش برگردان از ADSL به VDSL نیست؟ اگه منظور همین باشه پس مودم ADSL رو خط VDSL کار نمیکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dadash42
08-04-2020, 00:52
داخل پنل کاربری گزینه پیش ثبت نام vdsl رو ثبت کردم یه ربع بعد پیغام داد که این امکان در استان شما وجود ندارد در صورت راه اندازی از طریق همین پنل اعلام میگردد در حالی که اولا ما استان تهران هستیم (شهر پردیس) دوما تو منطقه ما اینترنت انحصاری مخابرات هست و فیبر نوریه (البته گفتن فیبر نوریه! نمیدونم) در هر حال نه FFTH ارائه میدن نه VDSL کوفتی:angry:
خوبه گفتی, چشمم رو پردیس برای مکان و آب و هواش بود
امیدوارم زودتر اونجا vdsl درست شه
mf.aghaei70
08-04-2020, 01:17
[emoji626][emoji626][emoji626]ثبت نام vdsl شرکت مخابرات آغاز شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/vdslreq
Sent from my iPhone using Tapatalk
OnlyRealMadrid
08-04-2020, 01:38
نزدیک به 9 ماه vdsl دارم, فکر میکنم یکی از تنها کسان تو محل, سرعت تا 100مگ باز هست و غیر از آبان 98 مشکلی نداشتم
حیف :D الان همه میان سراغ vdsl , پهنای باند اشغال میشه و پورت ها کمیاب
لطفا مارک و مدل دقیق مودمتون و مرکز مخابراتیتون و قیمت ماهانه سرویس و حجم بین المللتون رو میگید؟ میزان قطعی و وصلی رو هم ذکر کنید. مرسی
dadash42
08-04-2020, 01:53
لطفا مارک و مدل دقیق مودمتون و مرکز مخابراتیتون و قیمت ماهانه سرویس و حجم بین المللتون رو میگید؟ میزان قطعی و وصلی رو هم ذکر کنید. مرسی
میخوای آدرس و تلفن هم بدم :biggrin:
مودم asus ac-68 , فعلاً طرح 420گیگ ماهانه 137تومان, ثابت و بدون قطعی,
چند روز خاموش نکنم ip عوض نمیشه
mohandes23
08-04-2020, 02:06
خط فیبر هست؟
dadash42
08-04-2020, 02:11
خط فیبر هست؟
فیبر فقط تا کافو, تو منزل برای vdsl لازم نیست
شخصا مخالف فیبر تو منزل هستم
fttn vdsl غیر از مودم خرج و زحمتی نداره و وابسته به طرح های دراز مدت مخابرات نیست
mohandes23
08-04-2020, 02:32
فیبر فقط تا کافو, تو منزل برای vdsl لازم نیست
شخصا مخالف فیبر تو منزل هستم
fttn vdsl غیر از مودم خرج و زحمتی نداره و وابسته به طرح های دراز مدت مخابرات نیست
خوب ممکنه سیم کشی بد باشه تا منزل انوخت دردسر شه.jitter شما با سرورهای خارج چنده؟
OnlyRealMadrid
08-04-2020, 02:50
نه مرسی :biggrin:
پس میخوان گرون کنن ( تو ایران یه چیز کاملا طبیعیه )
یه PDF تو سایتش گذاشته و حجم 500 گیگ بین الملل سرعت 50 مگابیت VDSL رو زده ماهی 160000 تومن که قطعا با مالیات و چرت و پرتایی که معلوم نیست تو جیب کی میره، حدود ماهی 175 تومن آب میخوره واسمون!
فایل PDF قیمت های جدید VDSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pdf)
dadash42
08-04-2020, 03:06
نه مرسی :biggrin:
پس میخوان گرون کنن ( تو ایران یه چیز کاملا طبیعیه )
یه PDF تو سایتش گذاشته و حجم 500 گیگ بین الملل سرعت 50 مگابیت VDSL رو زده ماهی 160000 تومن که قطعا با مالیات و چرت و پرتایی که معلوم نیست تو جیب کی میره، حدود ماهی 175 تومن آب میخوره واسمون!
فایل PDF قیمت های جدید VDSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pdf)
آره, الکی میچاپونن
آخه کی ماهی 500گیگ میخواد:wac: طرح های عجیب دارن
تو پانلم فقط طرح های 183گیگ و 420گیگ دارم, 2020 زنگ زدم گفتم 183گیگ کمه, 420گیگ زیاد, گفتن فعلا فقط این دو طرح موجوده, اون 320گیگ فعلا نیست
dadash42
08-04-2020, 03:25
خوب ممکنه سیم کشی بد باشه تا منزل انوخت دردسر شه.jitter شما با سرورهای خارج چنده؟
نگو jitter بگو filter :biggrin: اون بلای تنگنای اینترنت کشورمون
از یه سو اینترنت پر سرعت میدن, از اون سو با filter می کاهند, اصلا منطقی نیست
قیمت مودم ها از مارک UTEL و قیمت سرویس ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hamed_korn
08-04-2020, 10:17
وزیر جوان برگشته میگه اصلا نیازی نیست اگهadsl دارید هزینه ای بکنید. اینجا مجبور کردن مودم یوتل ایرانی حتما از خودشون بخرید. قیمت سرویس هاشم که وحشتناک بالا هست. کجاش بدونه هزینه هست. ریسس مخابرات گفته مودم خودتون رو بدین رایگان بهتون مودمvdsl میدیم. معنی رایگان یعنی ۵۵۰۰۰۰ به ما بدین بابت یک مودم بیخود.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
dadash42
08-04-2020, 11:10
وزیر جوان برگشته میگه اصلا نیازی نیست اگهadsl دارید هزینه ای بکنید. اینجا مجبور کردن مودم یوتل ایرانی حتما از خودشون بخرید. قیمت سرویس هاشم که وحشتناک بالا هست. کجاش بدونه هزینه هست. ریسس مخابرات گفته مودم خودتون رو بدین رایگان بهتون مودمvdsl میدیم. معنی رایگان یعنی ۵۵۰۰۰۰ به ما بدین بابت یک مودم بیخود.
شاید مودم های قدیمی adsl را برای تبدیل به طلا میخوان,
با استفاده از یک فرآیند شیمیایی, میشه طلا را از مادربرد و پلاتین های مودم جمع کرد
SPIRIT PALST III
08-04-2020, 11:22
آره, الکی میچاپونن
تو پانلم فقط طرح های 183گیگ و 420گیگ دارم, 2020 زنگ زدم گفتم 183گیگ کمه, 420گیگ زیاد, گفتن فعلا فقط این دو طرح موجوده, اون 320گیگ فعلا نیست
قیمت مودم ها از مارک UTEL و قیمت سرویس ها
اگه تعرفه ها این باشه که این حرف که می گن سرعت 4 برابر میشه که دروغ هست که!!! من الان adsl با سرعت (16) 8 مگ حجم 90 گیگ رو می گیرم 54 هزار تومن این هم که 8 مگ سرعت 90 گیگ حجم رو زده 50 هزار تومن خوب اینکه فرقی نداره که؟؟؟ موقعی سرعت چهار برابر میشه که اون 8 مگ 90 گیگ حجم سرعتش بشه 50 مگ. پس چرا میگن سرعت چهار برابر میشه؟؟؟!!!
alidorost
08-04-2020, 11:24
دوستان عزیز من کاربر پارس آفلاینم و قبلا با های وب و شاتل هم بودم
عمدتا فقط میام میخونم نمی نویسمُ اما چون دیدم vdsl با مودماش براتون اومده تجربه خودمو بهتون میگم
خط من نویز و وضعیت افتضاحی داره تا یک سال و خرده ای پیش فقط قطع و وصل میشد با هر مودمی
من تمام سیم کشی تلفن رو خودم با بهترین سیم روکار کردم بازم قطع و صول بود سه تا مودم خارجی داشتم قبلش و...
فاصله ما از مرکز مخابراتی بالای ۱.۵ هست
مجبور شدم مودم بگیرم اون مودم یوتل که براتون زده ۵۵۰ رو به امید اومدن vdsl در یه روزی خریدم (اون موقع ۲۴۰ بود)
اما انصافا و حقیقتا بعد این مودم کلا قطع وصلی بر اثر ارتباط ندارم
snr ۲ هم میشه ولی قطع نمیشه
منوی توش مزخرفه از جهت گرافیکی ولی هر تنظیماتی فکر کنید داره (هر چی)ُ و دل و قلوه تنظیماتشو میشه تغییر داد (برا ادمایی که میخوان همه چیزو خودشون تنظیم کننه) از مودمای خراجی هم برام بهتر بود (من مدل های گرون خارجی نداشتم تا حالا)
به هیچ وجه اون ارزون تره رو نخرید یه چیز اشغالیهُ حتی دکمه روشن خاموشم نداره
اما گرونه رو adsl که عالی بوده و جون سگیه و وای فایش تا ته کوچه ما هم میگیرهُ گیم هم یمزنم باهاش لاس و پینگم توش عالیه (البته وقتی شرایط خود نت ایران درست باشه نباشه هم بهتر از بقیس چون پارس آفلاینم و پروفایل گیم فعال کردم)
همه نوع پورتی هم هم داره
سوال و اسکرینی داشتید بگید
morteza_mombeini
08-04-2020, 11:24
شاید مودم های قدیمی adsl را برای تبدیل به طلا میخوان,
با استفاده از یک فرآیند شیمیایی, میشه طلا را از مادربرد و پلاتین های مودم جمع کرد
من که مودم زایکسل اصلی قدیمی دارم چرا باید اینو بدم به جاش یه مودم شخمی تحویل بگیرم ؟
hamed_korn
08-04-2020, 11:28
من که مودم زایکسل اصلی قدیمی دارم چرا باید اینو بدم به جاش یه مودم شخمی تحویل بگیرم ؟آخه اگه مجانی مودم رو میگرفتن همون یوتل مدل ۳۰۴ رو میدادن یه چیزی. اول میگن مجانی. ولی الان میگن نخیر باید یوتل بخرید.
alidorost
08-04-2020, 11:35
عمدتا فقط میام میخونم نمی نویسمُ اما چون دیدم vdsl با مودماش براتون اومده تجربه خودمو بهتون میگم
خط من نویز و وضعیت افتضاحی داره تا یک سال و خرده ای پیش فقط قطع و وصل میشد با هر مودمی
من تمام سیم کشی تلفن رو خودم با بهترین سیم روکار کردم بازم قطع و صول بود سه تا مودم خارجی داشتم قبلش و...
مجبور شدم مودم بگیرم اون مودم یوتل که براتون زده ۵۵۰ رو به امید اومدن vdsl در یه روزی خریدم (اون موقع ۲۴۰ بود)
منوی توش مزخرفه از جهت گرافیکی ولی هر تنظیماتی فکر کنید داره (هر چی)ُ و دل و قلوه تنظیماتشو میشه تغییر داد (برا ادمایی که میخوان همه چیزو خودشون تنظیم کننه) از مودمای خراجی هم برام بهتر بود (من مدل های گرون خارجی نداشتم تا حالا)
اما گرونه رو adsl که عالی بوده و جون سگیه و وای فایش تا ته کوچه ما هم میگیرهُ گیم هم یمزنم باهاش لاس و پینگم توش عالیه (البته وقتی شرایط خود نت ایران درست باشه نباشه هم بهتر از بقیس چون پارس آفلاینم و پروفایل گیم فعال کردم)
همه نوع پورتی هم هم داره
البته خط من نهایتا سرعت ۵ رو میکشه (بسته ۸ مگی دارم) اما snr ام بین ۱۰.۵ تا ۶ متغییره (وقتی نت خرابه یا شبا بعضی موقع ها میشه ۳! مودم ریستارت میکنم میشه ۶)
start202
08-04-2020, 11:41
همه نوع پورتی هم هم داره
مودمutel دارین کدوم مدلش ؟
alidorost
08-04-2020, 11:46
مودمutel دارین کدوم مدلش ؟
اون گرون تره
304f
با سلام لطفا از امکانات بخش vpn و نوع vpn قابل استفاده اطلاعاتتون رو به اشتراک بزارین
alidorost
08-04-2020, 12:01
با سلام لطفا از امکانات بخش vpn و نوع vpn قابل استفاده اطلاعاتتون رو به اشتراک بزارین
سلام من وی پی انش رو استفاده نکردم نمیدونم دقیقا کجاهاشه
بخش vpn داره اسکرین شاتش اینه حالا جاهای دیگشم هست یا نه نمی دونم
قسمت vpn دو بخش L2TP Client و PPTP Client داره که سمت چپ معلومه؛ اسکرین صفحه PPTP Client و مراحل بعدیش رو پست بعدی میذارم (دوتاشون مراحلشون مثل هم هست؛ فکر کنم -مشخصات الکی زدم بره صفحه بعدش-)
مدل 304f در واقع اینه:
سریهای چینی (Zisa) + سریهای اسلونی (InboxV45)
Zisa V800VWL-AC 802.11ac Vdsl modem for huawei hg659
alidorost
08-04-2020, 12:08
وا چرا نمیشه عکس اپلود یا اینسرت کرد؟ :|
این لینک اسکرین اول تا اخر از مدیا فایر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](7).png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8).png
amin_v30
08-04-2020, 12:22
من خودم آسیاتک adsl سرویس دارم ،امروز ثبتنام کردم واسه vdsl مخابرات از طریق سایتش،کد رهگیری بهم داد،ولی این موضوع مودم اجباری رو متوجه نمیشم،منی که مودم asus دارم چرا باید مجبوری مودم آشغال ایرانی بگیرم!!!!!
alidorost
08-04-2020, 12:22
نگاه کنید این مثلا صفحه مشخصات وضعیت خط DSL هست
انقدر مشخصات و اعداد و ارقام نوشته فکر کنم کارشناس خود شرکت اینترنتی خبر نداشته باشه! -من که عاشق جزییاتم و دوست دارم بفهمم واقعا شرکت اینترنتی داره چه غلطی میکنه رو خطم خیلی خوبه برام- (عکس رو نشون داد ای بار تو انجمن!) :
alidorost
08-04-2020, 12:34
خلاصه من خیلی از این مودم آشغال (بازم تکرار میکنم v304f نه اون ارزون تره چرت و پرته) - به قول دوستان :biggrin:- راضیم -ظاهری و باطنی- و فکر کنم تو VDSL هم خوب کار کنه (البته واقعا معلوم نیس نندازید گردن من!)
start202
08-04-2020, 12:54
کسی چیپش رو میدونه چی کسی بازش کرده ؟؟ میشه از تنظیمات adsl هم عکس بزاری
amin_v30
08-04-2020, 13:16
من الان زنگ زدم 2020،گفتن اگر مودم vdsl داشته باشین خرید مودم از ما نیازی نیست،یعنی اجباری نیست خرید مودم:cool:
amin_v30
08-04-2020, 13:24
چیپ مودم 500 تومنی گویا برودکام هست
alidorost
08-04-2020, 13:27
چیپشو نمیدونم ننوشته فکر کنم جدیدا هم آپدیت فریمور داده نصب کردم سرعت اتصالش بالاتر رفته
منظورتون از تنظیمات ADSL صفحه ستاپ تنظیماتشه؟
تو این PDF عکس همه مراحل ستاپشو گذاشته خود شرکت یوتل:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohandes23
08-04-2020, 13:29
این مودم های asus یک عده نوشته بودن با مخابرات سازگاری نداره ؟ درسته ایا؟ بعد مودم اروپایی امریکایی تو بازار هس؟
hamed_korn
08-04-2020, 13:31
اصلا مشخص نکردن تو این جدول اونیکه vdsl میگیره ماهی ۴۰ تومن با اونیکه ماهی ۱۳۰ تومن. هر جفتشون یک سرعت تحویل میگیرند یا نه؟
آیا سرعت همه یکی هست و اختلاف تو حجم مصرفی هست ....؟
mohandes23
08-04-2020, 13:36
چیپشو نمیدونم ننوشته فکر کنم جدیدا هم آپدیت فریمور داده نصب کردم سرعت اتصالش بالاتر رفته
ساخت کجا هست ؟
hamed_korn
08-04-2020, 13:38
ساخت کجا هست ؟چین شعبه ایران.با افتخا؛رررررر
alidorost
08-04-2020, 13:44
مثل این که درست عکساشو نذاشته
اینم اسکرین شات کامل مراحلی که گفته:
اما مهمترین نکته اش به نظر من
اینه که تنظیمات نوع اتصال و annex و غیره جداست نمیخواد بری تو ستاپش تیک میزنی تغییر میکنه
این اسکرین شات تنظیمات اتصالشه:
همون طور که گفتم تنظیماتش مفصله
امیدوارم کمک کرده باشه
alidorost
08-04-2020, 13:49
ساخت کجا هست ؟
یوتل که ایرانیه پشتشم زده ایران
منتهی فکر نکنم همچین چیزی درست باشه
start202
08-04-2020, 13:59
مثل این که درست عکساشو نذاشته
اینم اسکرین شات کامل مراحلی که گفته:
اما مهمترین نکته اش به نظر من
اینه که تنظیمات نوع اتصال و annex و غیره جداست نمیخواد بری تو ستاپش تیک میزنی تغییر میکنه
این اسکرین شات تنظیمات اتصالشه:
همون طور که گفتم تنظیماتش مفصله
امیدوارم کمک کرده باشه
تو همین صفحه اخری که عکس گذاشتی dsl setting بزن روی advance setting کنار apply
alidorost
08-04-2020, 14:08
تو همین صفحه اخری که عکس گذاشتی dsl setting بزن روی advance setting کنار apply
بفرمایید
hamed_korn
08-04-2020, 14:13
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]علی جان این مدل ۳۰۴ آنتن دهیش چطوره؟
alidorost
08-04-2020, 14:28
علی جان این مدل ۳۰۴ آنتن دهیش چطوره؟
حامد کاکو من تعداد اتصالات شما رو نمیدونم چقدر براتون خوبه
اما تو خونه ما بعضی مواقع پنج تا گوشی؛ یه تب لت؛ یه لن و دو تا لپ تاپ وصل بوده هیچ مشکلی نداشت (البته سرعت نت من پایینه یعنی همه استفاده میکردن حالا و قطع نمیشد و ...)
تو اون پست اولیه هم نوشتم من رفتم تو کوچمون (سی پنجاه متر اونور تر تقریبا -نوشته بودم هفتاد متر! درستش کردمُ تو سی متر هنوز میشه وصل شد استفاده کرد بعد این همه دیوار خونه ها) بازم وای فایشو میدیدم (البته توقع کار کردنشو اونجا که ندارید؟ خخ) کل خونه ما که ۲۵۰ متره تقریبا فول انتنه یا بالای هشتاد درصد (دو تا آنتن داخلی داره منم جای بلند رو میز گذاشتمش)
دو تا اسکرین زیری هم از صفحه basic وایرلسش و advanced اش هست؛ وهنای باند انتنا رو بالا تر هم میشه گذاشت برا من همون ۲۰mhz هست میبینی که 4mhz هم داره اما فرکانس خود وایرلس فقط ۲.۴ هست
در یه کلام من از انتن دهیش خیلی راضیم تو کوچه هم بهش وصل شدم استفاده کردم ولی انتنش شده بود بین ۴۰ تا ۱۰
mohandes23
08-04-2020, 14:30
یوتل که ایرانیه پشتشم زده ایران
منتهی فکر نکنم همچین چیزی درست باشه
شما اگه لطف کنی یه تست سرعت هم بذاری که عالی میشه!
hamed_korn
08-04-2020, 14:31
ممنون از راهنمایی و تجربیاتت. شما مودم رو که داریvdsl رو بگیر سرعتت بره بالا حالشو ببری.
[emoji16]
alidorost
08-04-2020, 14:35
حامد کاکو من تعداد اتصالات شما رو نمیدونم چقدر براتون خوبه
اما تو خونه ما بعضی مواقع پنج تا گوشی؛ یه تب لت؛ یه لن و دو تا لپ تاپ وصل بوده هیچ مشکلی نداشت (البته سرعت نت من پایینه یعنی همه استفاده میکردن حالا و قطع نمیشد و ...)
تو اون پست اولیه هم نوشتم من رفتم ته کوچمون (هفتاد متر تقریبا) بازم وای فایشو میدیدم (البته توقع کار کردنشو اونجا که ندارید؟ خخ) کل خونه ما که ۲۵۰ متره تقریبا فول انتنه یا بالای هشتاد درصد (دو تا آنتن داخلی داره منم جای بلند رو میز گذاشتمش)
دو تا اسکرین زیری هم از صفحه basic وایرلسش و advanced اش هست؛ وهنای باند انتنا رو بالا تر هم میشه گذاشت برا من همون ۲۰mhz هست میبینی که 4mhz هم داره اما فرکانس خود وایرلس فقط ۲.۴ هست
در یه کلام من از انتن دهیش خیلی راضیم تو کوچه هم بهش وصل شدم استفاده کردم ولی انتنش شده بود بین ۴۰ تا ۱۰
ببخشید الان رفتم تو کوچه اون هفتاد متر اشتباهه
اونجایی که نهایت انتن داره سی چهل متره به طرف ته کوچمون هس؛ چه خبره هفتاد متر :biggrin:
alidorost
08-04-2020, 14:40
شما اگه لطف کنی یه تست سرعت هم بذاری که عالی میشه!
تست سرعت از ADSL؟
من VDSL ندارم گفتم که
alidorost
08-04-2020, 14:42
ممنون از راهنمایی و تجربیاتت. شما مودم رو که داریvdsl رو بگیر سرعتت بره بالا حالشو ببری.
[emoji16]
والا من گفتم که بچه شیرازم
فعلا از VDSL خبری نیس فقط محض کمک به کسایی که جاهای دیگه هستن گفتم سوال جواب بدم راجع به مودمه که به هیچ وجه حداقل اون ارزون تره رو نخرن
VDSL ّهم بیاد من قدرت خریدشو ندارم همون کافو نوری بشه سرعت ۸ ای که خریدم واقعی بشه بسه فوقش ۱۶
hosseinzfff
08-04-2020, 15:44
مودم یوتل V304F
چیبست برادکام BCM 63381
رم 128 مگ DDR
فلش 16 مگ
محصول مشترک ایران و چین
===================
کلا این مودمایی که تو ایران هستند تو رنج قیمت 500-600 تومن اگه چیبشون برادکام باشه همشون مدل BCM 63381 DUAL CORE 600 Mhz هستند .
01110362
08-04-2020, 15:52
حالا متخصصین جواب بدن این مودم ۳۰۴ با این چیپ ارزش خرید داره یا بریم دنبال مودم های دیگه !(البته اگر مخابرات اجباریش نکنه ) ، فعلا که دوستان سوال کردند گفتند اجباری نیست ولی تو پروفایل نظرخواهی گفتند خرید از طریق مخابرات ! !
تست تجربیش هم تو adsl دوستمون گذاشتن و راضی بودند.
خودم یه مودم asus G71 قدیمی حدود ۱۰ ساله دارمش مثل تراکتور کار کرده [emoji7] حالا این یوتل خدا کنه تحفه بدرد بخوری باشه.
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
حالا متخصصین جواب بدن این مودم ۳۰۴ با این چیپ ارزش خرید داره یا بریم دنبال مودم های دیگه !(البته اگر مخابرات اجباریش نکنه ) ، فعلا که دوستان سوال کردند گفتند اجباری نیست ولی تو پروفایل نظرخواهی گفتند خرید از طریق مخابرات ! !
خودم یه مودم asus G71 قدیمی حدود ۱۰ ساله دارمش مثل تراکتور کار کرده [emoji7] حالا این یوتل خدا کنه تحفه بدرد بخوری باشه.
يوتل مونتاژيه بعضي از جاها ديدم دارن كار مي كنن باهاش
hosseinzfff
08-04-2020, 16:12
روی مودم زیاد مانور نده هر چی بخری خوبه فقط برادکام باشه میتونی tplink w9970 یا tenda v300 یا همین یوتل رو بخری ...
اصلش روتره باید یه روتر هم جدا بخری که بشه روش openwrt نصب کرد اونوقت میتونی wireguard و open vpn و sqm qos روش نصب کنی حالشو ببری باید یک روتر قدرتمند بخری که کم نیاره بهترین و ارزون ترین مدل برای openwrt روتر xiaomi mi4a gigabit هست .....
کلا یه مودم برادکام رنج 500-600 بخری با یه روتر xiaomi mi4a gigabit دوتاش با هم یک میلیون میشه ولی عملکردش در حد مودم گرون قیمت asus dsl-ac68u که قیمتش 3.5 میلیونه هستش ...
hamed_korn
08-04-2020, 16:34
قیمت ۴۹۴[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohandes23
08-04-2020, 16:38
مودم n16 به نظرتون چه طوره؟
hamed_korn
08-04-2020, 18:44
شاتل ۲ تا مودم vdsl زایکسل داره میفروشه .دمش گرم قیمتش از مخابرات کمتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این قضیه سرعت چهار برابر که روش مانور میدن، بیشتر یه حالت تبلیغاتی داره،چرا؟
چون اگر خاطرتون باشه سر تغییر تعرفه های اینترنت، خیلی از شرکت ها از جمله همین مخابرات، بجای اعلام کردن حجم واقعی اینترنت، ترافیک داخلی رو تبلیغ میکردند و زیرش ریز می نوشتند حجم بین الملل یک دوم، یک سوم، یک چهارم و ...
این قضیه سرعت 4 برابر هم دو پهلو و مبهمه. اینکه میگن سرعت 4 برابر میشه بدون هزینه، برای منی که الان سرعت 16 دارم الکیه، نهایتش کیفیت خط بهتر شد سرعت رو تا 24 باز بزارن. ولی از طرفی اکثر خط های مسی بی کیفیته و نهایت سرعت کاربرا مثلا 2 تا 4 مگه. در این حالت اینکه سرعت 4 برابر میشه درسته. البته در صورتی که مشترک مورد نظر سرویس 2 مگ نخریده باشه.
همین سرویس سورینو رو مخابرات از پارسال تبلیغ میکرد که بدون هزینه سرعت رو میکنه 40 مگابیت و نمونه اش دوست خود من. مودم adsl رو تحویل داد مودم vdsl گرفت رایگان. با طرح 16 مگابیت adsl الان سرعتش روی 50 مگ بسته شده یا همین دوستمون تو فروم که 100 مگ سرعت دارن.قطعاً اینا قابل تعمیم نیست ولی من حدس میزنم شاید برنامه اینه که سرعت پایه و استاندارد adsl رو برای همه 16 بزارن و سرعت های بالاتر بشن طرح های vdsl
mohandes23
08-04-2020, 20:33
شاتل ۲ تا مودم vdsl زایکسل داره میفروشه .دمش گرم قیمتش از مخابرات کمتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا 30a رو هم پشتیبانی می کنه؟ کدوماش بهتره؟
alidorost
08-04-2020, 22:38
دوست عزیز کاربری این مودم ها رو بازکرده و گارانتی و سال ساختشو نگاه کرده
سال ساخت ۲۰۱۲ هست!!! و گارانتی همشم تموم شده
شاتل اومده بی ارزش ترین مودم رو داره میندازه قیمتشم باید پایین باشه
در این لینک ببین:
blackbird
09-04-2020, 03:20
خوب این موضوع خرید جنسهای قدیمی و از رده خارج که همیشه تو این مملکت بوده و چیز تازه ای نیست وقتی دلار انقدر گرون نبود کلی جنس از رده خارج و تقلبی وارد میشد الان که دیگه قدرت خرید انقدر پایین اومده وارد نکنن؟ مدل بروز همه میدونن خوبه وارد کننده مگه دونه ای خرید میکنه به کی بفروشه اون همه مدل گرون رو، یه قطعه 100 دلاری که مدل خیلی معمولی هست میشه یک و نیم میلیون و بخاطر تحریم مستقیم هم جنس نمیدن بهشون. و اینجا من برم وای فای AX یا همون 6 بگیرم 8 میلیون 10 میلیون برای کدوم وسیله که دارم گوشی وای فای 6 میشه بخرم ؟ تلویزیون جدید میشه عوض کرد دیگه؟ بروز رسانی و امنیت هم که بیشتر جوک هست تو ایران رو مودم گرون قیمت کسی نمیدونه بروز زسانی چیه باگ امنیتی کدومه ویندوزی که مجانی رو سیسنمها نصب هست بروز میکنه کسی؟ هنوز از XP هم استفاده میشه ... .و یه نکته من تا بحال ندیدم مخابرات بخواد به زور مودم بفروشه حداقل تو تهران ندیدم اصلا اصراری ندارن حتی برای FTTH که مودمش رو هر جایی ندارن اونم پیمان کار شاید بخواد بفروشه اما خود مخابرات میگه میتو نید خودتون تهیه کنید.
hamed_korn
09-04-2020, 10:34
در این لینک ببین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جالب اینه همین مدلا رو دیجیکالا داره ۷۰۰ میفروشه
Tehranshahr
09-04-2020, 11:48
مودم ایسوس N16P هم خیلی مناسبه ولی اینجا قیمتش رو فضایی گذاشتن 1 میلیون در صورتی که با دلار 16.5 هم حساب کنیم نهایتش 600 تومن باید باشه :eh:
pipo4713
09-04-2020, 13:00
در این لینک ببین:
دوست عزیز اینکه این مودم برای چه ناریخی هست اصلا ملاک قابل قبولی نیست...
جونکه این مودم آکبند بوده و شرکت اصلی این رو گارانتی کرده و میتونید حتی از خودشون خریداری کنید..
اگر منظورتون هم گارانتی اینترنشنال هست .. که نیازی نداره و همینطور اصلا نیاز به گارانتی پیدا نمیکنه مگر اینکه مودم دستکاری بشه تا به گارانتی شرکتی فرستاده بشه.
زاکسل محصولاتش حرف نداره - چون خودشم تو صنعت مخابراتی چین کار میکنه کیفیت کاراش عالیه
زاکسل محصولاتش حرف نداره - چون خودشم تو صنعت مخابراتی چین کار میکنه کیفیت کاراش عالیه
نه این محصولاتی که تو ایرانه
dadash42
09-04-2020, 14:20
تا گفتی چینی حالم بهم خورد:puke:
امیدوارم این کرونا به چنگال چینی ها بر جهان خاتمه بده و بتونیم به محصولات ساخته شده کشورهای خود برگردیم
alidorost
09-04-2020, 14:29
دوست عزیز اینکه این مودم برای چه ناریخی هست اصلا ملاک قابل قبولی نیست...
جونکه این مودم آکبند بوده و شرکت اصلی این رو گارانتی کرده و میتونید حتی از خودشون خریداری کنید..
اگر منظورتون هم گارانتی اینترنشنال هست .. که نیازی نداره و همینطور اصلا نیاز به گارانتی پیدا نمیکنه مگر اینکه مودم دستکاری بشه تا به گارانتی شرکتی فرستاده بشه.
منظورم اینه که حداقل این مودم یوتله ساختش برا الانه اما استانداردهای اون زایکسله برا عهد بوقه!
وای فایش برا کلی وقت پیشه
Battlefield2
09-04-2020, 15:34
آره, الکی میچاپونن
اتفاقا 500 گیگ برای من کم هست. من تازه با adsl توی یکماه اینقدر مصرف میکنم حالا اگر بخوام vdsl که سرعتش 50 مگابیت باشه بگیرم قاعدتا حجم مصرفیم میشه 1 ترابایت.
و اینها حجم سرویس با سرعت 50 رو باید حداقل 1 ترابایت میزاشتن برای سرویسی که 160 هزار تومن پولشه.
شهرنوش.انوار
09-04-2020, 16:19
اتفاقا 500 گیگ برای من کم هست. من تازه با adsl توی یکماه اینقدر مصرف میکنم حالا اگر بخوام vdsl که سرعتش 50 مگابیت باشه بگیرم قاعدتا حجم مصرفیم میشه 1 ترابایت.
و اینها حجم سرویس با سرعت 50 رو باید حداقل 1 ترابایت میزاشتن برای سرویسی که 160 هزار تومن پولشه.
خب شما میتونی زیتل بگیری اصن 2 ترا استفاده کنی :دی
mrgspeed
09-04-2020, 20:38
زیتل خونه ما متاسفانه آنتن نمیده. :thumbsdow
کلا ۶۰۰ یا ۷۰۰ متر تا ناحیه آنتنشون فاصله داریم :sad:
mf.aghaei70
09-04-2020, 22:55
کیا vdsl گرفتن تست سرعت بذارید تعرفه هاش همون قبلیاس دیگ؟مودم یوتلی ک میده مخابرات خوبه؟
sima_6600
10-04-2020, 02:09
اقای وزیر خیلی لطف میکنن همه پهتای باند کشور رو به تهران و قم و چند شهر بزرگ دیگه میدن بقیه هم که ادم نیستن.
این هم وضعیت 4g ما با پنج خط انتن هم ایرانسل هم همراه اول هم رایتل همه از هم بدتر هستن وضعیت adsl رو که دیگه بماند.
اقای وزیر خیلی لطف میکنن همه پهتای باند کشور رو به تهران و قم و چند شهر بزرگ دیگه میدن بقیه هم که ادم نیستن.
این هم وضعیت 4g ما با پنج خط انتن هم ایرانسل هم همراه اول هم رایتل همه از هم بدتر هستن وضعیت adsl رو که دیگه بماند.
الان این پست چه ربطی به vdsl داشت شما یه کاره تست سرعت اونم واسه خط سیم کارت رو گذاشتی اینجا؟
OnlyRealMadrid
10-04-2020, 02:19
دقیقا پول خون پدرشون رو برای اینترنت میگیرن ولی در سال 2020 هنوز دارن اینترنت حجمی میفروشن، اونم 500 گیگ با این قیمت! اینجا ایران است :)
dadash42
10-04-2020, 09:53
دقیقا پول خون پدرشون رو برای اینترنت میگیرن ولی در سال 2020 هنوز دارن اینترنت حجمی میفروشن، اونم 500 گیگ با این قیمت! اینجا ایران است :)
ماهانه 160تومان 500گیگ برا خیلی ها زیاده ولی نسبت به بقیه دنیا ارزونه, نصف قیمت کشورهای پیشرفته
فامیل آلمان ماهانه €25 حدوداً 400تومان برای اینترنت سرعت 50مگ حجم نامحدود میدن, متوسط 250 تا 500گیگ بیشتر مصرف ماهانه ندارند
morteza_mombeini
10-04-2020, 10:00
من تابستون پارسال اینترنت بی سیم نامحدود ۴۰ مگ بدون مصرف منصفانه میگرفتم ۱۸۰ تومن و همه جا هم قابل استفاده بود رومینگ بود روی همراه اول الان دیگه شرکتش نامحدود ارایه نمیده بعد اینترنت کابلی که ارزونترین اینترنته بابت ۵۰۰ گیگ خدا تومن پول میگیرن ، اصلا وقتی صحبت از سرعتهای بالای ۳۰ مگ میشه ینی نامحدود ولی اینجا جوری سرویس میدن که به نفع جیبشون باشه
mohandes23
10-04-2020, 10:10
ماهانه 160تومان 500گیگ برا خیلی ها زیاده ولی نسبت به بقیه دنیا ارزونه, نصف قیمت کشورهای پیشرفته
فامیل آلمان ماهانه €25 حدوداً 400تومان برای اینترنت سرعت 50مگ حجم نامحدود میدن, متوسط 200 تا 500گیگ بیشتر مصرف ماهانه ندارند
متوسط حقوق جرمنی خیلی بیشتر هست اون رو هم باید حساب کرد
dadash42
10-04-2020, 10:18
متوسط حقوق جرمنی خیلی بیشتر هست اون رو هم باید حساب کرد
درسته,
من فقط مقایسه مستقیمی از قیمتها کردم
برای مقایسه, ترکیه حقوق ماهانه تقریباً مثل ایرانه ولی اینترنتش قیمت آلمان
اونجا هم چپ و راست فیلتر داره, youtube, facebook و این قرار فقط با قندشکن باز میشه
نمی خواهم بحثی را شروع کنم ، فقط میگم اینترنت ایران در مقایسه با سایر جهان ارزونه
خودم ترجیح میدم از زیر سایه مخابرات به شرکتی ارزونتر با حجم بالاتری برم
اگر فیبر نوری از محاصره مخابرات آزاد شه, باعث رقابت و کاهش قیمتها میشه
malthael
10-04-2020, 11:11
درسته,
اونجا هم چپ و راست فیلتر داره, youtube, facebook و این قرار فقط با قندشکن باز میشه
نمی خواهم بحثی را شروع کنم ، فقط میگم اینترنت ایران در مقایسه با سایر جهان ارزونه
دولت اگر فیبر نوری از محاصره مخابرات آزاد کنه باعث رقابت و کاهش قیمتها میشه
جدا از بحث حداقل حقوق و ارزش پول ملی که ما در این موضوع از کل دنیا عقبیم کیفیت اینترنت ایران هم قابل مقایسه با کیفیت اینترنت اونها نیست.اولا که بحث فیلترینگ هست که شما بدون دور زدنش رسما اینترنتی ندارید و تو این قسمت هم معمولا باید هزینهای متقبل بشید.دوما اینکه شما اینجا هر سرعتی که بگیری سرعت تحویلی حتی به سرعت قراردادی نزدیک هم نیست. من سرعتی که خریدم 8 مگابیت هست که اونم بخاطر اینه که خطم بیشتر از این کشش نداره ولی با این حال مولتیکانکشن اکثر مواقع حتی نصف سرعت تحویلی هم نیست، تککانکشنم که کل شبانه روز زیر یک مگابیت هست! خدایی مورچه چیه که کلهپاچهاش چی باشه؟ واقعا خجالت داره، آخه 8 مگابیت هم سرعته که تو همینم دزدی کنید؟ تا حالا چندین شرکت هم عوض کردم ولی خب خانه از پایبست ویران است.
mohandes23
10-04-2020, 11:38
درسته,
در همین فورم بحث اینترنت های کشورهای مختلف شد و همه به این نتیجه رسیدند که اینترنت ایران از همه گرون تره بعدم اینجوری که نمی سنجن کشورهای درجه دویی مثل رومانی یا جمهوری چک هم فیبر می دن با قیمت مفت.در مورد ترکیه هم خیلی چیزهاش با ایران فرق می کنه که اصلا اینجا جای بحثش نیست مثلا خوابگاه ها مختل ط هس ایا ایران هم این طور هس؟! در مورد قیمت هم اونجا در امدها قطعا از این جا بیشتره و سرعت و کیفیت هم همینطور
dadash42
10-04-2020, 11:58
حذف شود....
alireza_asol
10-04-2020, 12:38
درسته,
حقوق ماهیانه تو ترکیه مثل ایرانه؟؟؟؟؟؟؟؟
۲ تا از دوستای من ۱۰ ساله ترکیه زندگی میکنن. داییم و خانوادش ۲۰ ساله ترکیه هستن
حقوق تو ترکیه از کارگر ساده بگیر تا علی الخصوص مهندس و کارشناس و کارشناس ارشد به مراتب از ایران بالاتره
قیمت اینترنت در ایران هم ثابتش هم همراهش جزو گرونتریناس اگه گرونترین نباشه
در مورد آلمان
حقوق کارگر ساده که بی سواد باشه و زمینو تمیز کنه ساعتی ۸ تا ۱۰ یورو هستش
یعنی طرف با حقوق ۳ ساعتش میتونه اینترنت نامحدود برای یک ماه بخره.
حالا جنابعالی بفرمایید اینترنت نامحدود ۵۰ مگابیت تو ایران چنده؟ تازه با کیفیت آلمان . اصلا نداریم.
ولی بر فرض محال بگیر ۲۰۰ تومن
کارگر ساده که البته الان همه مهندسا و کارشناسا و کارشناس ارشدا تو ایران کارگر ساده حساب میشن باید حقوق ۳ روزشو بده برای یک ماه اینترنت بخره.
حالا ایران ارزونتره یا آلمان؟
اگه حجم نامحدود و کیفیت رو بخوایم در نظر بگیریم اینترنت تو ایران بی نهایت برابر گرونتر از آلمانه. :tongue::biggrin:
تازه اینترنت کشورایی مثل رومانی که فیبر گیگابیتی میدن به قیمت مفت رو در نظر نمیگیریم.
wichidika
10-04-2020, 14:53
معاون وزیر ارتباطات پاسخ داد:پروژه فیبر نوری متوقف شده است؟
به گفته معاون وزیر ارتباطات، فناوری VDSL ترکیب فیبر نوری و سیم مسی است و در مقایسه با پروژه فیبر نوری تا منازل، مسیر کوتاهتری برای دسترسی به باند پهن پرسرعت است اما پروژه فیبر نوری نیز همچنان در کنار VDSL پیگیری میشود.
به گزارش ایسنا، اینترنت ADSL با بهرهگیری از سیم مسی خطوط تلفن ثابت، جزو قدیمیترین سرویسهای اینترنت در جهان است که اطلاعات را از مراکز مخابراتی به روی مودم میآورد و البته با محدودیتهایی از جمله سرعت دانلود کمتر از ۲۴ مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود کمتر از دو مگابیت روبهروست، اما سرعت دانلود روی اینترنت VDSL که از ترکیب فیبر نوری و سیم مسی استفاده میکند، نزدیک به پنج برابر سرعت دانلود و سرعت آپلود آن نیز ۱۰ برابر ADSL است.
اینترنت فیبر نوری (FTTx) مبتنیبر کابلهای فیبر نوری است و از کابلهای مسی یا خطوط تلفن استفاده نمیکند و کابلهای فیبر نوری انتقالدهنده اطلاعات هستند. به دلیل استفاده اینترنت فیبر نوری از سیگنالهای نوری، کیفیت و سرعت بیشتری نسبت به ADSL و VDSL دارد و میتواند یک کیفیت و سرعت را بدون در نظر گرفتن فاصله کاربر تا سرویسدهنده ارایه دهد و حتی سرعتهای دانلود و آپلودی بالغ بر یک گیگابیت عرضه کند.
پروژه رساندن فیبر نوری به در منازل و جایگزینی آن با کابل مسی با توجه به افزایش سرعت ارتباطات اینترنتی، در سالهای اخیر در ایران هم مورد توجه مسوولان وزارت ارتباطات قرار گرفت. البته در ابتدا اپراتور چهارم (ایرانیاننت) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به عنوان مجری این پروژه در نظر گرفته شد که با مشکلات مالی روبهرو و پس از آن هم مخابرات، امکان واگذاری فیبر نوری به مشترکان را در پروژهای تحت عنوان «تانوما» در اختیار گرفت.
از طرفی کارشناسان حوزه معتقدند اگرچه انحصاری در حوزه فیبر نوری وجود ندارد، اما شرکتهای اینترنتی توان سرمایهگذاری در این زمینه ندارند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، زیرا فیبر نوری سرمایهگذاری کلان میخواهد و به همین دلیل فیبر نوری منحصر به شرکتهایی شده که از قبل در این زمینه سرمایهگذاری کردهاند. از طرف دیگر با توجه به اینکه روند گذر از ADSL در حال حاضر آغاز شده، مسوولان در شرایطی که فراهم کردن امکان فیبر نوری تا منازل نیازمند سرمایهگذاری بیشتری است، جایگزینی VDSL با ADSL را در دستور کار قرار دادند تا بتواند سرعت چهار برابری را برای مشترکان فراهم کند.
VDSL، راه کوتاهتری برای دسترسی به پهنباند پرسرعت استدر این راستا حسین فلاح جوشقانی -معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در گفتوگو با ایسنا درباره شرایط فعلی پروژه فیبر نوری در کشور گفت: فناوری VDSL ترکیب فیبر نوری و سیم مسی است معمولا VDSL راه میانمدتتر و کوتاهتری برای دسترسی به باند پهن پرسرعت است و به همین خاطر ما استراتژی خود را روی تقویت این حوزه گذاشتیم و البته پروژه فیبر نوری هم در کنار VDSL انجام میشود.
وی با اشاره به اشکالات فنی پروژه فیبر نوری اظهار کرد: ساختمانهای ما در حال حاضر همه مجهز به سیم مسی هستند و فیبر ندارند. حتی در بسیاری از موارد مخابرات فیبر هم برده اما مردم اجازه نصب فیبر را نمیدهند، در حالیکه سیم مسی از زمان ساخت ساختمانها وجود داشته و اکنون در پروژه VDSL هدف این است که با ترکیب سیم مسی و فیبر و اینکه فیبر تا کافوهای نزدیک خانهها در فاصلههای ۲۰۰ متری بیاید و آنجا به بعد سیم مسی استفاده شود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه VDSL میتواند تا ۷۰ مگابیتبرثانیه سرعت دهد که نسبت به بالاترین سرعت ADSL چهار برابر است، گفت: برنامه ما این است که بتوانیم پورتهای پرسرعت خانگی را راهاندازی کنیم و فیبر نوری هم با سرمایهگذاریهایی که انجام میشود در حال توسعه است، اما در حال حاضر روش VDSL قابل وصولتر است و به همین دلیل این روش را اکنون دنبال میکنیم.
انتهای پیام
wichidika
10-04-2020, 21:50
نحوه درخواست VDSL با چهار برابر سرعت فعلی اینترنت
فرایند ارتقاء ADSL به VDSL (سرینو) برای مشتریان شرکت مخابرات ایران در قم و تهران انجام میشود و مشتریان برای ثبت تقاضای تغییر تکنولوژی سرویس اینترنت خود باید به صفحه کاربری خود به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و تقاضای خود را ثبت کنند.
به گزارش ایسنا، یکی از راههای افزایش سرعت اینترنت خانگی، جایگزینی VDSL به جای ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است. با جایگزینی سرویس ADSL با VDSL، بدون اینکه تجهیزات مشترک عوض شود، میتوان تجهیزات را با استفاده از فیبر نوری به نزدیک کاربران برد و پس از آن روی همان سیم مسی است، اما با این کار فاصله کاربر تا مرکز مخابراتی به ۳۰۰ متر کاهش پیدا میکند و میتوان سرعت را تا ۷۰ مگابیت افزایش داد.
محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم بارها به این موضوع اشاره کرده و چندی پیش هم از چهار برابر شدن سرعت اینترنت خانگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با این جایگزینی خبر داد. او همچنین هفته گذشته از آغاز فرآیند جایگزینی ADSL با VDSL خبر داد و اعلام کرد روزانه ۱۰ هزار مشترک در شرکتهای مخابرات و شاتل به VDSL ارتقا پیدا میکنند.
او بیان اینکه تا شب گذشته، نزدیک ۳۰ هزار یوزر در قم به سرویس VDSL ارتقا پیدا کردند و سرعتشان حدود پنج برابر شده است گفته بود البته ما متوسط چهار برابر را برای کشور اعلام کردیم. این کار در تهران از روز گذشته آغاز شده و بقیه شرکتها هم در حال اقدام هستند که ظرفیت خوبی را ایجاد کنند و سرعت اینترنت خانگی را افزایش دهند.
در این راستا سیدمجید صدری -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- امروز اعلام کرد ثبتنام اینترنت VDSL (سُرینو) برای مشتریان ADSL در شهرهای تهران و قم آغاز شده است. از جایگزینی اینترنت VDSL به عنوان نسل جدید اینترنت خانگی به جای سرویس ADSL در تهران و قم خبر داد و گفت: با تامین زیرساختهای لازم، برای مشتریان اینترنت پرسرعت مخابرات تهران و قم، امکان ثبتنام اینترنت سرینو با سرعت حداقل چهار برابر فراهم شده است.
وی از برنامهریزی برای اجرای جایگزینی اینترنت VDSL به عنوان نسل جدید اینترنت خانگی به جای سرویس ADSL در کل کشور خبر داد و گفت: فرایند ارتقاء ADSL به VDSL(سرینو) برای مشتریان شرکت مخابرات ایران بهصورت رایگان و هزینه مودم به انتخاب مشتری بهصورت نقد و یا اقساط از وی دریافت میشود. مشتریان برای ثبت تقاضای تغییر تکنولوژی سرویس اینترنت خود از ADSL به VDSL و بهمنظور بهرهمندی از سرعت بیشتر حداقل (تا چهار برابر) باید به صفحه کاربری خود به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و تقاضای خود را ثبت کنند.
بر اساس اعلام شرکت مخابرات ایران، توجه به شرایط خاص کشور بهمنظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تمامی این مراحل بهصورت غیر حضوری انجام میشود و از مشتریان درخواست شده به هیچ عنوان به مراکز حضوری مراجعه نکنند.
انتهای پیام
OnlyRealMadrid
11-04-2020, 07:55
فامیل آلمان ماهانه €25 حدوداً 400تومان برای اینترنت سرعت 50مگ حجم نامحدود میدن, متوسط 250 تا 500گیگ بیشتر مصرف ماهانه ندارند
این چه مدل مقایسه ایه که شما انجام میدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونا به یورو هم درآمد دارن. میشه 25000 تومن به پول ما. اینجوری مقایسه میکنن نه با تبدیل یورو به تومن!
این چه مدل مقایسه ایه که شما انجام میدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اونا به یورو هم درآمد دارن. میشه 25000 تومن به پول ما. اینجوری مقایسه میکنن نه با تبدیل یورو به تومن!
شاید باورتون نشه ولی اینترنت ایران جزء ارزون ها تو دنیا هست، تو گوگل سرچ کنید...
morteza_mombeini
11-04-2020, 09:11
شاید باورتون نشه ولی اینترنت ایران جزء ارزون ها تو دنیا هست، تو گوگل سرچ کنید...
شما فرض کن عنترنت ایران ارزونترین اینترنت دنیا باشه وقتی قراره نصف حقوقت رو بدی تا بتونی یه اینترنت مناسب داشته باشی چه ارزشی داره ؟ همون کشورایی که میگی اینترنتشون گرونتر از ایرانه ببین درامد ماهیانه مردم چند برابر هزینه ایه که برا اینترنت میدن ؟
OnlyRealMadrid
11-04-2020, 10:32
یه ایرانی ماهی 1.5 میلیون تومن حقوق میگیره ( حد بالا بگیریم میشه ماهی 2 میلیون تومن ). ماهی 176000 تومن باید VDSL با محدودیت حجمی 500 گیگ در ماه رو بخره ( با فیلتر و پینگ بالا و پکت لاست و قطعی )
یه کاربر در یه کشور پیشرفته هم میگیم 2000 یورو حقوق میگیره و ماهی 25 یورو میده بدون محدودیت حجمی و فیلتر. حالا کدوم ارزون تره؟!
ویرایش: ما یه فامیل تو فرانسه داریم که میگه علاوه بر اینترنت، یه اشتراک رایگان شبکه پولی فیلم هم میدن بهشون ( به عنوان یه پلن خوب که شما ترغیب بشی اینترنت فلان ISP رو بگیری چون اونجا رقابت سالم وجود داره )
hamed_korn
11-04-2020, 11:13
تهران خیابان مطهری از تقاطع سهروردی تا شریعتی فقط یک عدد کافوی نوری پیدا کردم.
نا امید شدیم. سمت منزل که کلا هیچی نیست طرح ۵ سال آینده هست تبدیل به کافوی نوری......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohandes23
11-04-2020, 11:27
تهران خیابان مطهری از تقاطع سهروردی تا شریعتی فقط یک عدد کافوی نوری پیدا کردم.
نا امید شدیم. سمت منزل که کلا هیچی نیست طرح ۵ سال آینده هست تبدیل به کافوی نوری......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای vdsl نیاز به کابینت هست نیازی نیست تا دم خونه بیاد . این عکس اولی احتمالا برای ftth هست.
hamed_korn
11-04-2020, 12:09
به هر حال یک کافوی نوری باید باشه که از مرکز تا اونجا با فیبر بیاد و از کافو تا این پست های آبونه روی دیوار با سیم مسی بره درسته؟
alireza_asol
11-04-2020, 12:31
بله باید کافو نوری باشه.
اکثر مناطق نیست
سمت تهرانپارس که من یکی هم ندیدم.
یه حرفی رو هوا زدن
alireza_asol
11-04-2020, 12:41
اینایی که میگن اینترنت تو ایران ارزونه کاملا پتانسیل کسب پست و مقام دارن تو این کشور.
مثل همین افرادی که میگن ماشین تو ایران مفته میان قیمت ریالی پرایدو تقسیم بر قیمت ریالی دلار و یورو میکنن میگن دیدین هیچ جا با این قیمت ماشین نمیدن.
یا میگن بنزین فلان جا لیتری یه دلاره میشه ۱۶۰۰۰ تومن ما میدیم ۳۰۰۰ تومن دیدین چه ارزونه. ( بماند که الان بنزین گالنی ۱.۳ دلاره تو آمریکا )
italodance
11-04-2020, 13:18
اینایی که میگن اینترنت تو ایران ارزونه کاملا پتانسیل کسب پست و مقام دارن تو این کشور.
مثل همین افرادی که میگن ماشین تو ایران مفته میان قیمت ریالی پرایدو تقسیم بر قیمت ریالی دلار و یورو میکنن میگن دیدین هیچ جا با این قیمت ماشین نمیدن.
یا میگن بنزین فلان جا لیتری یه دلاره میشه ۱۶۰۰۰ تومن ما میدیم ۳۰۰۰ تومن دیدین چه ارزونه. ( بماند که الان بنزین گالنی ۱.۳ دلاره تو آمریکا )
این خوبه داداش
یادمه یک زمانی چندین نادان میگفتند ایران بهترین جای دنیاست هر کاری بخوای میکنی و همه چی اینجا هست و از این حرفها.
چه احمقهایی پیدا میشن
dadash42
11-04-2020, 13:50
یه ایرانی ماهی 1.5 میلیون تومن حقوق میگیره ( حد بالا بگیریم میشه ماهی 2 میلیون تومن ). ماهی 176000 تومن باید VDSL با محدودیت حجمی 500 گیگ در ماه رو بخره ( با فیلتر و پینگ بالا و پکت لاست و قطعی )
یه کاربر در یه کشور پیشرفته هم میگیم 2000 یورو حقوق میگیره و ماهی 25 یورو میده بدون محدودیت حجمی و فیلتر. حالا کدوم ارزون تره؟!
ویرایش: ما یه فامیل تو فرانسه داریم که میگه علاوه بر اینترنت، یه اشتراک رایگان شبکه پولی فیلم هم میدن بهشون ( به عنوان یه پلن خوب که شما ترغیب بشی اینترنت فلان ISP رو بگیری چون اونجا رقابت سالم وجود داره )
روش مقایسه شما درست در متن خود است، مقایسه مستقیمی با قیمت های واقعی دلار و یورو انجام می دادم
حالا وضعیت فامیلتان در فرانسه را نمیدانم, فامیلم آلمان با سطح تحصیلات پایینتر حدود 1800 یورو قبل از مالیات یعنی درامد خالصی حدود 1350یورو زندگی میچرخونن. حدود 700 یورور اجاره برای آپارتمان 60متری و قبوض ماهانه میمونه 650یورو برای غذا و ماشین و بنزین و بقیه خرجها که بالاترند نسبت به ایران
خارج 40 سال پیش خوب بود, آدم میرفت 5 سال آلمان یا ژاپن کار میکرد برمیگشت دست پر خانه میخرید, اون زمان گذشت. زندگی اون ور آب هم سخته
اینجا برادر زاده جوان ماهی 2.5میلیون خلص کارگری تو سوپر درمیاره, همسالم مستمری بازنشسته حداقل 2.5 میلیون به بالا, صاحب خونه توری میچرخونند
اینجا با هزینه سه پورس چلوکباب, 137تومان 420گیگ 50مگ کل ماه سرمون گرمه
dadash42
11-04-2020, 14:03
این خوبه داداش
یادمه یک زمانی چندین نادان میگفتند ایران بهترین جای دنیاست هر کاری بخوای میکنی و همه چی اینجا هست و از این حرفها.
چه احمقهایی پیدا میشن
حرفتون همه درسته, دور و زمان سخته
من خودم چند ماه چلو کباب درست حسابی نخوردم, پولشو خرج اینترنت میکنم ;) باید سری به بازار بزنم
persian.godfather
11-04-2020, 14:43
دوتا مودم vdsl یوتل چه فرق هایی دارن باهم؟
SPIRIT PALST III
11-04-2020, 17:05
روش مقایسه شما درست در متن خود است، مقایسه مستقیمی با قیمت های واقعی دلار و یورو انجام می دادم
حالا وضعیت فامیلتان در فرانسه را نمیدانم, فامیلم آلمان با سطح تحصیلات پایینتر حدود 1800 یورو قبل از مالیات یعنی درامد خالصی حدود 1350یورو زندگی میچرخونن. حدود 700 یورور اجاره برای آپارتمان 60متری و قبوض ماهانه میمونه 650یورو برای غذا و ماشین و بنزین و بقیه خرجها که بالاترند نسبت به ایران
خارج 40 سال پیش خوب بود, آدم میرفت 5 سال آلمان یا ژاپن کار میکرد برمیگشت دست پر خانه میخرید, اون زمان گذشت. زندگی اون ور آب هم سخته
اینجا برادر زاده جوان ماهی 2.5میلیون خلص کارگری تو سوپر درمیاره, همسالم مستمری بازنشسته حداقل 2.5 میلیون به بالا, صاحب خونه توری میچرخونند
من نه از اقتصاد سر در میارم و نه علاقه ای به مطالعه مقالات مربوطش دارم ولی شما دیگه از من هم بیگانه تر با مباحث تخصصی اقتصاد هستید. قضیه خیلی ساده هست داداش ملاک که یه نفر و دو نفر نیست برای میانگین دستمزد در یک کشور آمارش رو سازمان های جهانی اعلام می کنند (دقیق نمی دونم صندوق بین المللی پول یا جاهای دیگه). دقیقا یادمه یک ویدیو توی بی*بی*سی* فارسی بود که کارشناس اقتصادیش در مورد همین میانگین دستمزد صحبت می کرد آماری که می داد بر اساس همون سازمان های بین المللی توی دنیا بالاترین میانگین دستمزد برای کشورهای اسکاندیناوی (سوئد و نروژ و ...) که رتبه اول رو داشتند بود بعد از اون در رتبه دوم امریکا بود و بعد هم بقیه کشورهای پیشرفته اروپا. حتی دقیق یادمه ایران و چین رو هم با هم مقایسه می کرد و گفت که میانگین دستمزد در چین از ایران بالاتر هست و ایران حتی از چین هم پائین تر هست. ملاک این آمار تخصصی اقتصادی هست نه فلان فامیلم فلان دوستم! سعی می کنم بگردم و اون ویدیو رو ببینم می تونم پیدا کنم تا بیخودی متوسل به دوست و آشنا نشین.
شهرنوش.انوار
11-04-2020, 17:24
دوستان این هم نوری محسوب میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SPIRIT PALST III
11-04-2020, 17:40
اون ویدیو پیدا کردنش خیلی سخته چونکه عنوانش رو یادم نیست و برای چند سال پیش هست. ولی همین موضوع رو به فارسی سرچ کنید چند تا مقاله ای که من دیدم به طور مطلق همه میگن اولا حداقل دستمزد در ایران نه تنها از کشورهای پیشرفته پائین تر هست بلکه جزو پائین ترین دستمزدها در جهان هست. یه شاخص دیگه هم که هست قدرت خرید هست که این دقیقا به همین اختلاف نظر بین دوستان اشاره داره که اون هم همونطور که انتظار می رفت نظر ایشون dadash42 کاملا اشتباه هست. در این سه تا مقاله که شاخص برابری قدرت خرید ایران رو با ترکیه مقایسه کرده در بسیاری از موارد قدرت خرید در ایران کمتر از ترکیه هست احتمالا در مقایسه با امریکا و اروپا وضع برای ایران بدتر هست. این رو دیگه من نمی گم سایت های تخصصی اقتصاد دارن می گن:
*توی جدول ویکیپدیا هم نگاه کنید شاخص PPP ایران از همه کشورهای پیشرفته با اختلاف بسیار کمتر هست.
حداقل دستمزد در ایران و جهان:
حداقل حقوق و شاخص برابری قدرت خرید:
hamed_korn
11-04-2020, 18:17
دوستان این هم نوری محسوب میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عکستون واضح نیست. ببینید کنتور برق داره یا نه ؟ این کابینت طوسی رنگ مستطیل شکل ها ی ساده اگه هست که از اون قدیمی هاست سر هر ۲ یا ۳ تا کوچه یکیش هست( حالا فردا برم چند تا عکس میگیرم).. که اونیکه ما نیاز داریم نیست. اگه کنتور داره که فیبر اومده داخلش و اصل جنسه.
dadash42
11-04-2020, 18:57
نمی تونم صحت این سایت را تأیید کنم, مقایسه هزینه زندگی بین تهران و استانبول به دلار, معلوم نیست دلار به چه نرخی محاسبه شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Restaurants
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=0§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=0§ion=true&tracking=editHref)
Difference
Meal, Inexpensive Restaurant
5.00 $
(33.49 TL)
4.48 $
(30.00 TL)
-10.41 %
Meal for 2 People, Mid-range Restaurant, Three-course
23.75 $
(159.07 TL)
17.92 $
(120.00 TL)
-24.56 %
McMeal at McDonalds (or Equivalent Combo Meal)
4.75 $
(31.81 TL)
3.73 $
(25.00 TL)
-21.41 %
Domestic Beer (0.5 liter draught)
0.71 $
(4.77 TL)
2.69 $
(18.00 TL)
+277.20 %
Imported Beer (0.33 liter bottle)
1.19 $
(7.95 TL)
2.99 $
(20.00 TL)
+151.47 %
Cappuccino (regular)
2.07 $
(13.89 TL)
1.86 $
(12.47 TL)
-10.24 %
Coke/Pepsi (0.33 liter bottle)
0.51 $
(3.39 TL)
0.62 $
(4.15 TL)
+22.66 %
Water (0.33 liter bottle)
0.30 $
(2.02 TL)
0.22 $
(1.46 TL)
-27.58 %
Markets
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=1§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=1§ion=true&tracking=editHref)
Milk (regular), (1 liter)
0.94 $
(6.27 TL)
0.73 $
(4.89 TL)
-22.01 %
Loaf of Fresh White Bread (500g)
0.71 $
(4.76 TL)
0.35 $
(2.34 TL)
-50.94 %
Rice (white), (1kg)
2.97 $
(19.86 TL)
1.35 $
(9.02 TL)
-54.57 %
Eggs (regular) (12)
1.71 $
(11.44 TL)
1.60 $
(10.69 TL)
-6.60 %
Local Cheese (1kg)
4.24 $
(28.37 TL)
5.28 $
(35.38 TL)
+24.73 %
Chicken Fillets (1kg)
3.33 $
(22.32 TL)
3.38 $
(22.61 TL)
+1.28 %
Beef Round (1kg) (or Equivalent Back Leg Red Meat)
14.09 $
(94.35 TL)
9.47 $
(63.46 TL)
-32.74 %
Apples (1kg)
1.21 $
(8.10 TL)
0.80 $
(5.34 TL)
-34.06 %
Banana (1kg)
1.76 $
(11.76 TL)
1.83 $
(12.23 TL)
+4.00 %
Oranges (1kg)
1.00 $
(6.68 TL)
0.86 $
(5.77 TL)
-13.61 %
Tomato (1kg)
1.04 $
(6.99 TL)
0.76 $
(5.12 TL)
-26.73 %
Potato (1kg)
0.71 $
(4.77 TL)
0.48 $
(3.23 TL)
-32.29 %
Onion (1kg)
0.82 $
(5.51 TL)
0.48 $
(3.21 TL)
-41.79 %
Lettuce (1 head)
0.66 $
(4.40 TL)
0.60 $
(4.04 TL)
-8.22 %
Water (1.5 liter bottle)
0.40 $
(2.66 TL)
0.32 $
(2.16 TL)
-18.71 %
Bottle of Wine (Mid-Range)
1.31 $
(8.75 TL)
7.69 $
(51.50 TL)
+488.66 %
Domestic Beer (0.5 liter bottle)
0.59 $
(3.95 TL)
1.84 $
(12.31 TL)
+211.68 %
1.34 $
(8.98 TL)
2.54 $
(17.02 TL)
+89.49 %
Cigarettes 20 Pack (Marlboro)
3.00 $
(20.09 TL)
2.69 $
(18.00 TL)
-10.41 %
Transportation
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=2§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=2§ion=true&tracking=editHref)
One-way Ticket (Local Transport)
0.24 $
(1.59 TL)
0.52 $
(3.50 TL)
+120.03 %
Monthly Pass (Regular Price)
10.92 $
(73.12 TL)
30.61 $
(205.00 TL)
+180.37 %
Taxi Start (Normal Tariff)
0.40 $
(2.68 TL)
0.75 $
(5.00 TL)
+86.64 %
Taxi 1km (Normal Tariff)
0.44 $
(2.93 TL)
0.46 $
(3.10 TL)
+5.80 %
Taxi 1hour Waiting (Normal Tariff)
3.56 $
(23.86 TL)
3.94 $
(26.40 TL)
+10.65 %
Gasoline (1 liter)
0.26 $
(1.74 TL)
1.02 $
(6.86 TL)
+295.51 %
Volkswagen Golf 1.4 90 KW Trendline (Or Equivalent New Car)
60,000.00 $
(401,850.00 TL)
26,875.70 $
(180,000.00 TL)
-55.21 %
Toyota Corolla Sedan 1.6l 97kW Comfort (Or Equivalent New Car)
59,574.73 $
(399,001.74 TL)
22,606.49 $
(151,406.99 TL)
-62.05 %
Utilities (Monthly)
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=3§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=3§ion=true&tracking=editHref)
Basic (Electricity, Heating, Cooling, Water, Garbage) for 85m2 Apartment
30.85 $
(206.59 TL)
66.60 $
(446.02 TL)
+115.90 %
1 min. of Prepaid Mobile Tariff Local (No Discounts or Plans)
0.02 $
(0.12 TL)
0.11 $
(0.74 TL)
+543.15 %
Internet (60 Mbps or More, Unlimited Data, Cable/ADSL)
20.80 $
(139.33 TL)
15.01 $
(100.50 TL)
-27.87 %
Sports And Leisure
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=4§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=4§ion=true&tracking=editHref)
Fitness Club, Monthly Fee for 1 Adult
30.57 $
(204.71 TL)
25.92 $
(173.58 TL)
-15.21 %
Tennis Court Rent (1 Hour on Weekend)
21.05 $
(140.97 TL)
16.58 $
(111.04 TL)
-21.23 %
Cinema, International Release, 1 Seat
3.56 $
(23.86 TL)
3.73 $
(25.00 TL)
+4.78 %
Childcare
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=5§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=5§ion=true&tracking=editHref)
Preschool (or Kindergarten), Full Day, Private, Monthly for 1 Child
127.68 $
(855.16 TL)
296.71 $
(1,987.22 TL)
+132.38 %
International Primary School, Yearly for 1 Child
1,991.01 $
(13,334.78 TL)
6,854.38 $
(45,907.21 TL)
+244.27 %
Clothing And Shoes
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=6§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=6§ion=true&tracking=editHref)
1 Pair of Jeans (Levis 501 Or Similar)
55.44 $
(371.28 TL)
37.25 $
(249.46 TL)
-32.81 %
1 Summer Dress in a Chain Store (Zara, H&M, ...)
38.62 $
(258.66 TL)
27.26 $
(182.55 TL)
-29.42 %
1 Pair of Nike Running Shoes (Mid-Range)
196.16 $
(1,313.79 TL)
64.29 $
(430.55 TL)
-67.23 %
1 Pair of Men Leather Business Shoes
88.29 $
(591.31 TL)
52.05 $
(348.63 TL)
-41.04 %
Rent Per Month
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=7§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=7§ion=true&tracking=editHref)
Apartment (1 bedroom) in City Centre
661.16 $
(4,428.13 TL)
318.98 $
(2,136.40 TL)
-51.75 %
Apartment (1 bedroom) Outside of Centre
426.08 $
(2,853.67 TL)
189.58 $
(1,269.70 TL)
-55.51 %
Apartment (3 bedrooms) in City Centre
1,406.79 $
(9,421.99 TL)
580.37 $
(3,887.03 TL)
-58.75 %
Apartment (3 bedrooms) Outside of Centre
845.28 $
(5,661.29 TL)
334.81 $
(2,242.37 TL)
-60.39 %
Buy Apartment Price
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=8§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=8§ion=true&tracking=editHref)
Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre
3,331.97 $
(22,315.88 TL)
1,379.94 $
(9,242.17 TL)
-58.58 %
Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre
1,894.63 $
(12,689.25 TL)
666.56 $
(4,464.26 TL)
-64.82 %
Salaries And Financing
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=9§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=9§ion=true&tracking=editHref)
Average Monthly Net Salary (After Tax)
308.16 $
(2,063.91 TL)
456.67 $
(3,058.55 TL)
+48.19 %
Mortgage Interest Rate in Percentages (%), Yearly, for 20 Years Fixed-Rate
21.11
16.27
-22.92 %
Last update:
April 2020
April 2020
Contributors:
173
805
Data from past:
12 months
12 months
Currency: USD
MMDFullHD
11-04-2020, 18:59
عکستون واضح نیست. ببینید کنتور برق داره یا نه ؟ این کابینت طوسی رنگ مستطیل شکل ها ی ساده اگه هست که از اون قدیمی هاست سر هر ۲ یا ۳ تا کوچه یکیش هست( حالا فردا برم چند تا عکس میگیرم).. که اونیکه ما نیاز داریم نیست. اگه کنتور داره که فیبر اومده داخلش و اصل جنسه.
نه نیست
کافو نوری ها الان تقریبا تو محل ما
طوری شکل(عین ورق های اهن صندلی نیمکت های پارک ها) محافظ دارن از این بزرگ تر ان این همون کافو معمولیه فک کنم
رنگشون هم سفید یا سفید زرد طوریه
بیشترشون هم تو بلوار گذاشتن
کنتور هم دارن و سیم برق رفته به تیر برق و کنتورش رو حفاظشو طوری گذاشتن بتونن بیاد مامور برق بخونه
ولی هنوز کافو تو خیابون ما ازین طوسی با دستیگره نوستالژیهاس
البته فک کنم چون اینجا سمت خونه ها اکثرا صبانت دارن و خودمم شاتل نیومدن فیبرش کنن
پرسیدم از مخابرات محلمونم قبلنا گفت اگ درخواست بدید براتون روالش میکونیم
که گفت باید خطتتو بیاری رو مخابرات
شهرنوش.انوار
11-04-2020, 19:21
عکستون واضح نیست. ببینید کنتور برق داره یا نه ؟ این کابینت طوسی رنگ مستطیل شکل ها ی ساده اگه هست که از اون قدیمی هاست سر هر ۲ یا ۳ تا کوچه یکیش هست( حالا فردا برم چند تا عکس میگیرم).. که اونیکه ما نیاز داریم نیست. اگه کنتور داره که فیبر اومده داخلش و اصل جنسه.
اون منتهی الیه سمت چپ بالایی کنتور برقه
عکس رو یکی دیگه گرفته مال من نیس
شهرنوش.انوار
11-04-2020, 19:23
نه نیست
کافو نوری ها الان تقریبا تو محل ما
طوری شکل(عین ورق های اهن صندلی نیمکت های پارک ها) محافظ دارن از این بزرگ تر ان این همون کافو معمولیه فک کنم
رنگشون هم سفید یا سفید زرد طوریه
بیشترشون هم تو بلوار گذاشتن
کنتور هم دارن و سیم برق رفته به تیر برق و کنتورش رو حفاظشو طوری گذاشتن بتونن بیاد مامور برق بخونه
ولی هنوز کافو تو خیابون ما ازین طوسی با دستیگره نوستالژیهاس
البته فک کنم چون اینجا سمت خونه ها اکثرا صبانت دارن و خودمم شاتل نیومدن فیبرش کنن
پرسیدم از مخابرات محلمونم قبلنا گفت اگ درخواست بدید براتون روالش میکونیم
که گفت باید خطتتو بیاری رو مخابراتاینا حدودای 2-3 ساله نصب شدن
پس چرا تو محل اینا کافوی مسی رو محافظ گذاشتن؟ :biggrin:
دوستم که عکسو فرستاده خطش فیبره از مخابراتم نت داره
پس یعنی هرکس خطش فیبر باشه امیدی میشه داشت بر تبدیلش به vdsl?
Aleghafoor1
11-04-2020, 19:32
چینی هست
innbox v45 و zisa
دنبال فریمور بدون مارک یوتل هستم کسی داره ؟
اینم دفترچه ای هست که مخابرات قبل از اینکه یوتل جو گیر بشه مودم 100 درصد ایرانی بسازه کنارش میداد
SPIRIT PALST III
11-04-2020, 22:20
نمی تونم صحت این سایت را تأیید کنم, مقایسه هزینه زندگی بین تهران و استانبول به دلار, معلوم نیست دلار به چه نرخی محاسبه شده
Restaurants
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=0§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=0§ion=true&tracking=editHref)
Difference
Meal, Inexpensive Restaurant
5.00 $
(33.49 TL)
4.48 $
(30.00 TL)
-10.41 %
Meal for 2 People, Mid-range Restaurant, Three-course
23.75 $
(159.07 TL)
17.92 $
(120.00 TL)
-24.56 %
McMeal at McDonalds (or Equivalent Combo Meal)
4.75 $
(31.81 TL)
3.73 $
(25.00 TL)
-21.41 %
Domestic Beer (0.5 liter draught)
0.71 $
(4.77 TL)
2.69 $
(18.00 TL)
+277.20 %
1.19 $
(7.95 TL)
2.99 $
(20.00 TL)
+151.47 %
Cappuccino (regular)
2.07 $
(13.89 TL)
1.86 $
(12.47 TL)
-10.24 %
Coke/Pepsi (0.33 liter bottle)
0.51 $
(3.39 TL)
0.62 $
(4.15 TL)
+22.66 %
Water (0.33 liter bottle)
0.30 $
(2.02 TL)
0.22 $
(1.46 TL)
-27.58 %
Markets
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=1§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=1§ion=true&tracking=editHref)
Milk (regular), (1 liter)
0.94 $
(6.27 TL)
0.73 $
(4.89 TL)
-22.01 %
Loaf of Fresh White Bread (500g)
0.71 $
(4.76 TL)
0.35 $
(2.34 TL)
-50.94 %
Rice (white), (1kg)
2.97 $
(19.86 TL)
1.35 $
(9.02 TL)
-54.57 %
Eggs (regular) (12)
1.71 $
(11.44 TL)
1.60 $
(10.69 TL)
-6.60 %
Local Cheese (1kg)
4.24 $
(28.37 TL)
5.28 $
(35.38 TL)
+24.73 %
Chicken Fillets (1kg)
3.33 $
(22.32 TL)
3.38 $
(22.61 TL)
+1.28 %
Beef Round (1kg) (or Equivalent Back Leg Red Meat)
14.09 $
(94.35 TL)
9.47 $
(63.46 TL)
-32.74 %
Apples (1kg)
1.21 $
(8.10 TL)
0.80 $
(5.34 TL)
-34.06 %
Banana (1kg)
1.76 $
(11.76 TL)
1.83 $
(12.23 TL)
+4.00 %
Oranges (1kg)
1.00 $
(6.68 TL)
0.86 $
(5.77 TL)
-13.61 %
Tomato (1kg)
1.04 $
(6.99 TL)
0.76 $
(5.12 TL)
-26.73 %
Potato (1kg)
0.71 $
(4.77 TL)
0.48 $
(3.23 TL)
-32.29 %
Onion (1kg)
0.82 $
(5.51 TL)
0.48 $
(3.21 TL)
-41.79 %
Lettuce (1 head)
0.66 $
(4.40 TL)
0.60 $
(4.04 TL)
-8.22 %
Water (1.5 liter bottle)
0.40 $
(2.66 TL)
0.32 $
(2.16 TL)
-18.71 %
Bottle of Wine (Mid-Range)
1.31 $
(8.75 TL)
7.69 $
(51.50 TL)
+488.66 %
Domestic Beer (0.5 liter bottle)
0.59 $
(3.95 TL)
1.84 $
(12.31 TL)
+211.68 %
1.34 $
(8.98 TL)
2.54 $
(17.02 TL)
+89.49 %
Cigarettes 20 Pack (Marlboro)
3.00 $
(20.09 TL)
2.69 $
(18.00 TL)
-10.41 %
Transportation
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=2§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=2§ion=true&tracking=editHref)
One-way Ticket (Local Transport)
0.24 $
(1.59 TL)
0.52 $
(3.50 TL)
+120.03 %
Monthly Pass (Regular Price)
10.92 $
(73.12 TL)
30.61 $
(205.00 TL)
+180.37 %
Taxi Start (Normal Tariff)
0.40 $
(2.68 TL)
0.75 $
(5.00 TL)
+86.64 %
Taxi 1km (Normal Tariff)
0.44 $
(2.93 TL)
0.46 $
(3.10 TL)
+5.80 %
Taxi 1hour Waiting (Normal Tariff)
3.56 $
(23.86 TL)
3.94 $
(26.40 TL)
+10.65 %
Gasoline (1 liter)
0.26 $
(1.74 TL)
1.02 $
(6.86 TL)
+295.51 %
Volkswagen Golf 1.4 90 KW Trendline (Or Equivalent New Car)
60,000.00 $
(401,850.00 TL)
26,875.70 $
(180,000.00 TL)
-55.21 %
Toyota Corolla Sedan 1.6l 97kW Comfort (Or Equivalent New Car)
59,574.73 $
(399,001.74 TL)
22,606.49 $
(151,406.99 TL)
-62.05 %
Utilities (Monthly)
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=3§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=3§ion=true&tracking=editHref)
Basic (Electricity, Heating, Cooling, Water, Garbage) for 85m2 Apartment
30.85 $
(206.59 TL)
66.60 $
(446.02 TL)
+115.90 %
1 min. of Prepaid Mobile Tariff Local (No Discounts or Plans)
0.02 $
(0.12 TL)
0.11 $
(0.74 TL)
+543.15 %
Internet (60 Mbps or More, Unlimited Data, Cable/ADSL)
20.80 $
(139.33 TL)
15.01 $
(100.50 TL)
-27.87 %
Sports And Leisure
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=4§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=4§ion=true&tracking=editHref)
Fitness Club, Monthly Fee for 1 Adult
30.57 $
(204.71 TL)
25.92 $
(173.58 TL)
-15.21 %
Tennis Court Rent (1 Hour on Weekend)
21.05 $
(140.97 TL)
16.58 $
(111.04 TL)
-21.23 %
Cinema, International Release, 1 Seat
3.56 $
(23.86 TL)
3.73 $
(25.00 TL)
+4.78 %
Childcare
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=5§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=5§ion=true&tracking=editHref)
Preschool (or Kindergarten), Full Day, Private, Monthly for 1 Child
127.68 $
(855.16 TL)
296.71 $
(1,987.22 TL)
+132.38 %
International Primary School, Yearly for 1 Child
1,991.01 $
(13,334.78 TL)
6,854.38 $
(45,907.21 TL)
+244.27 %
Clothing And Shoes
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=6§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=6§ion=true&tracking=editHref)
1 Pair of Jeans (Levis 501 Or Similar)
55.44 $
(371.28 TL)
37.25 $
(249.46 TL)
-32.81 %
1 Summer Dress in a Chain Store (Zara, H&M, ...)
38.62 $
(258.66 TL)
27.26 $
(182.55 TL)
-29.42 %
1 Pair of Nike Running Shoes (Mid-Range)
196.16 $
(1,313.79 TL)
64.29 $
(430.55 TL)
-67.23 %
1 Pair of Men Leather Business Shoes
88.29 $
(591.31 TL)
52.05 $
(348.63 TL)
-41.04 %
Rent Per Month
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=7§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=7§ion=true&tracking=editHref)
Apartment (1 bedroom) in City Centre
661.16 $
(4,428.13 TL)
318.98 $
(2,136.40 TL)
-51.75 %
Apartment (1 bedroom) Outside of Centre
426.08 $
(2,853.67 TL)
189.58 $
(1,269.70 TL)
-55.51 %
Apartment (3 bedrooms) in City Centre
1,406.79 $
(9,421.99 TL)
580.37 $
(3,887.03 TL)
-58.75 %
Apartment (3 bedrooms) Outside of Centre
845.28 $
(5,661.29 TL)
334.81 $
(2,242.37 TL)
-60.39 %
Buy Apartment Price
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=8§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=8§ion=true&tracking=editHref)
Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre
3,331.97 $
(22,315.88 TL)
1,379.94 $
(9,242.17 TL)
-58.58 %
Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre
1,894.63 $
(12,689.25 TL)
666.56 $
(4,464.26 TL)
-64.82 %
Salaries And Financing
Tehran[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=9§ion=true&tracking=editHref)
Istanbul[ Edit ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] untry2%3DTurkey%26city1%3DTehran%26city2%3DIstanbu l%26tracking%3DgetDispatchComparison¤t=9§ion=true&tracking=editHref)
Average Monthly Net Salary (After Tax)
308.16 $
(2,063.91 TL)
456.67 $
(3,058.55 TL)
+48.19 %
Mortgage Interest Rate in Percentages (%), Yearly, for 20 Years Fixed-Rate
21.11
16.27
-22.92 %
Last update:
April 2020
April 2020
Contributors:
173
805
Data from past:
12 months
12 months
Currency: USD
شما مثل اینکه حرف های من رو متوجه نشدی یا اینکه نمی خوای متوجه بشی. گفتم برای تعیین قدرت خرید شاخص PPP مهم هست که توی ویکی پدیا می تونی ببنی که ایران از همه کشورهای پیشرفته پائین تر هست. این سایتی که شما لینک دادی اصلا ربطی به شاخص PPP نداره و اون رو لحاظ نکرده اصلا که ربطی به بحث ما داشته باشه. فقط هزینه زندگی در شهرهای مختلف رو زده خودت یه کم فکر کن الان توی سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند از نیویورک امریکا پائین تر هست پس آیا میشه نتیجه گرفت پس قدرت خرید در دهلی هند بیشتر از نیویورک امریکا هست؟ نه معلومه که نمیشه این نتیجه رو گرفت برای اینکه قدرت خرید بر اساس شاخص PPP هست. PPP هند 2,498 ولی واسه امریکا 15,080 در نتیجه قدرت خرید در امریکا بیشتر از هند هست. یا اصلا هند رو با ایران مقایسه کن: تو سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند پائین تر از تهران ایران هست پس باید نتیجه گرفت که قدرت خرید در هند بیشتر از ایران هست؟ نه خیر هزینه زندگی ربطی به قدرت خرید نداره. قضیه خیلی ساده هست ولی شما ظاهرا نمی خوای بفهمی اصلا توضیحات سایت هایی که لینک دادم رو در مورد شاخص PPP خوندی؟؟؟ اگه می خوندی دیگه نیازی به لینک دادن این سایت که شاخص PPP رو لحاظ نکرده نبود. برای اینکه متوجه بشی داره اشتباه میکنی جواب این سوال رو بده اگه اونطور که شما میگی باشه و ملاک هزینه زندگی در شهرهاست پس قدرت خرید هند از ایران بیشتره چونکه هزینه زندگی در دهلی کمتر از تهران هست، آره ؟؟؟
* سایت اقتصاد آنلاینکه ایران رو با ترکیه مقایسه کرده PPP رو مقایسه کرده نه هزینه زندگی رو ولی این سایتی که شما لینک دادی هزینه زندگی رو حساب کرده نه PPP رو متوجه شدی؟؟؟
dadash42
11-04-2020, 22:51
شما مثل اینکه حرف های من رو متوجه نشدی یا اینکه نمی خوای متوجه بشی. گفتم برای تعیین قدرت خرید شاخص PPP مهم هست که توی ویکی پدیا می تونی ببنی که ایران از همه کشورهای پیشرفته پائین تر هست. این سایتی که شما لینک دادی اصلا ربطی به شاخص PPP نداره و اون رو لحاظ نکرده اصلا که ربطی به بحث ما داشته باشه. فقط هزینه زندگی در شهرهای مختلف رو زده خودت یه کم فکر کن الان توی سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند از نیویورک امریکا پائین تر هست پس آیا میشه نتیجه گرفت پس قدرت خرید در دهلی هند بیشتر از نیویورک امریکا هست؟ نه معلومه که نمیشه این نتیجه رو گرفت برای اینکه قدرت خرید بر اساس شاخص PPP هست. PPP هند 2,498 ولی واسه امریکا 15,080 در نتیجه قدرت خرید در امریکا بیشتر از هند هست. یا اصلا هند رو با ایران مقایسه کن: تو سایت شما هزینه زندگی در دهلی هند پائین تر از تهران ایران هست پس باید نتیجه گرفت که قدرت خرید در هند بیشتر از ایران هست؟ نه خیر هزینه زندگی ربطی به قدرت خرید نداره. قضیه خیلی ساده هست ولی شما ظاهرا نمی خوای بفهمی اصلا توضیحات سایت هایی که لینک دادم رو در مورد شاخص PPP خوندی؟؟؟ اگه می خوندی دیگه نیازی به لینک دادن این سایت که شاخص PPP رو لحاظ نکرده نبود. برای اینکه متوجه بشی داره اشتباه میکنی جواب این سوال رو بده اگه اونطور که شما میگی باشه و ملاک هزینه زندگی در شهرهاست پس قدرت خرید هند از ایران بیشتره چونکه هزینه زندگی در دهلی کمتر از تهران هست، آره ؟؟؟
سلام espirit ,مخالف حرفات نیستم :) حرفت درست
من اینجا فقط مقایسه مستقیم میکردم, ایران یه کیلو سیب اینقدره, ترکیه اینقدر و هند هم اینقدر.
بحث شاخص ملی, درآمد سرانه و اینها ندارم
اینجا 137تومان اینترنت میدم تقریباً 3~4% از حقوق ماهانم, اونور آب فامیل €25 میدن تقریباً 2.5% از حقوق ماهانه
حالا برگردیم به تاپیک اصلی vdsl ...;)
دوست عزیز ولش کنید این بحث رو!
۲ حالت داره مقایسه مستقیم قیمتی بکنید ایران ارزون تر هست کاملا اما بحث نسبت به درآمد و شاخص هزینه باشه ایران گرون هست که اللبته همه چی از موبایل ماشین یا چیزهای دیگه هم گرون هست
خیلی پست اضافه زده شد راجع به این مساله.
* سایت اقتصاد آنلاینکه ایران رو با ترکیه مقایسه کرده PPP رو مقایسه کرده نه هزینه زندگی رو ولی این سایتی که شما لینک دادی هزینه زندگی رو حساب کرده نه PPP رو متوجه شدی؟؟؟
hamed_korn
12-04-2020, 10:18
سلام امروز با یکی از کارشناس های مخابرات منطقه صحبت کردم در مورد این طرحvdsl جهادی که میگن قراره بدن به مشترک ها.
طرف برگشته میگه اینا حرف زیاد میزنن شما توجه نکن . فعلا خبری نیست. فقط جاهایی که مجتمع های مسکونی و تجاری بزرگ و مناطق تازه ساخت هست براشون انجام میدن. خلاصه تو یک محله باید انقدر تقاظا زیاد باشه یا ساختمان های واحد زیاد و مجتمع پر باشه بلکه کاری بکنند.
آب پاکی رو ریخت رو دستمون.با همینadsl باید مشغول بود.
mohandes23
12-04-2020, 10:56
سلام امروز با یکی از کارشناس های مخابرات منطقه صحبت کردم در مورد این طرحvdsl جهادی که میگن قراره بدن به مشترک ها.
طرف برگشته میگه اینا حرف زیاد میزنن شما توجه نکن . فعلا خبری نیست. فقط جاهایی که مجتمع های مسکونی و تجاری بزرگ و مناطق تازه ساخت هست براشون انجام میدن. خلاصه تو یک محله باید انقدر تقاظا زیاد باشه یا ساختمان های واحد زیاد و مجتمع پر باشه بلکه کاری بکنند.
آب پاکی رو ریخت رو دستمون.با همینadsl باید مشغول بود.
خوب برای فیبر هم که هینو می گفتن.چه ربطی به واحد داره اینا باید تا کابینت رو درست کنن تا کلی واحد و منطقه پوشش داده بشه .امیدوارم که سرکاری نباشه واقعا
تو دبی اینترنت رو دارن با مگابایت میفروشن نه با مگابیت --- اونم حداقل سرویس 12 مگابایت دانلود با مودم رایگان / این کشور سر درازی داره :cool:
ERF@NIAN
12-04-2020, 14:46
تو این دو هفته ای که گفتن vdsl میخوان بدن من یه مقدار پیگیر بودم
دریغ از به نفر که بیاد بگه من جدیدا vdsl گرفتم
یکی فقط تو توییتر بود اونم اوضاع مشخصی نداشت
یه نفرو پیدا نکردم بگه محل ما زمین رو کندن کافو نوری گذاشتن
تهه تهش لطف کنن تو همون مرکز مخابراتی تجهیزات vdsl بزارن به افرادی که نزدیکن برسه
mohandes23
12-04-2020, 15:00
تهه تهش لطف کنن تو همون مرکز مخابراتی تجهیزات vdsl بزارن به افرادی که نزدیکن برسه
بابا اون توییتری ها هم معلوم نبود اصلا برای کجا بودن درست بود یا نه. بعدم وقتی می گه 800000 پورت ینی خیلی ها رو باید پوشش بده نه یکی تو توییتر من خودم ثبت نام هم کردم هیچ خبری نشد (هم شاتل هم مخابرات)
djkavehtnt
12-04-2020, 15:59
البته این طرحی نیست که الان تازه بخوان کافوی نوری بذارن
خیلی از مناطق تهران رو چند ساله دارن مجهز می کنن و الان که به تعداد معقولی رسیده می خوان طرح vdsl رو شروع کنن
حالا تمام مناطق تهران رو خبر ندارم من ولی مثلا منطقه ما رو حدود 4 ساله که کافوی نوری گذاشتن
و با این وضعیت تحریمی هم که هستیم بعید می دونم مخابرات بتونه تجهیزات نوری جدید بخره که بیاره تو تمام مناطق بذاره
فعلا با مناطقی که امکانات دارن شروع می کنن تا برسه به مناطق دیگه ....
علاوه بر این مخابرات اونقدر هم پهنای باند نداره که یهو بیاد کل تهران رو یه جا vdsl کنه
شرکت utel هم قطعا اون همه مودم نداره که بده به افراد
به همین دلیل این طرح اوایلش خیلی آروم پیش خواهد رفت
Rahpooyan
12-04-2020, 16:43
تو دبی اینترنت رو دارن با مگابایت میفروشن نه با مگابیت --- اونم حداقل سرویس 12 مگابایت دانلود با مودم رایگان / این کشور سر درازی داره :cool:
شما با دوبی رو با ایران یکی می کنی؟ دوبی رو میگن مساحت شون با 5 انگشت دست اندازه گرفتن :D
این مقایسه های معالفارق رو بذارید کنار. همه چیز رو با شرایط موجود در نظر بگیرید. یک مقایسه وسعت و جمعیت و درامد و .... را هم داشته باشید.
mohandes23
12-04-2020, 18:08
اگه فیبر تا کابینت بیاد نویز هم از بین می ره برای vdsl ؟
MMDFullHD
12-04-2020, 18:33
شو افه باو
محل ما فک کنم چنیدن ساله اومدن فیبر براش کشیدن الان کل دکل های همراه فیبر دارن
حتی یه زمانی که 3g نداشت محلمون
اومدن اسفالت رو یه لایه ریز باریک کندن بعد سیمان ریختن جاش فیبر براشون کشیدن
این هم بلوار اصلیمونه ولی تو خیابونمون اصلا ازین کافو قدیمی داغون مخابراتیاس
این هم نمیدونم کافو نوری برا مخابراته یا ...
زیاد ازین ها تو محل ما هست شاید بالای 5 6 تا دیدم
شرمنده بابت کیفیت بالای عکس
:worried: ولی بیشتر فک کنم در حد حرفه
mf.aghaei70
12-04-2020, 18:48
اگ قرار بشه طبق جدول مخابرات برای سرعت بالاتر هزینه بیشتر بدیم چرا vdsl بگیریم اصلا؟1میلیون پول مودم بدیم اونوقت سرعت16 بگیریم؟دیوانه ایم مگه؟کسانی ک از مخابرات اینترنت vdsl گرفتن لطفا بگن سرعت بازه یا باید بسته های گرونشو بخریم تا سرعت بالا داشته باشیم؟
dadash42
12-04-2020, 20:59
اگه فیبر تا کابینت بیاد نویز هم از بین می ره برای vdsl ؟
آره, هرچه نزدیکتر به کافو نوری باشی بهتر
تا دو سال پیش از مرکز مخابرات 3 تا 4 کیلومتری 6مگ adsl سرعت داشتم snr8
یهو کافونوری گذاشتن 60 یا 70 متری خونه سرعت adsl پرید به 20مگ snr10
تبدیل به vdsl کردم سرعت پرید به 100مگ:biggrin: snr12
MMDFullHD
12-04-2020, 21:07
تا دو سال پیش از مرکز مخابرات 3 تا 4 کیلومتری 4مگ adsl سرعت داشتم snr7
تبدیل به vdsl کردم سرعت پرید به 100مگ:biggrin: snr14
الان این عکسی که بالاتر من پست کردم اینا کافو نوری ان؟
من خونمون از مرکز حدود یه کیلومتر مستقیم غیر مستقیم کابل تو راه کوچه پس کوچه حساب کنی فک کنم کمتر از دو کیلومتر سیمه رو شاتل از سر در مستقیم تا خونه 25.5 نویزه
خونه خواهرمم یه کیلومتر از ما و از مرکز بیشتر فاصله داره ولی خطش رو مخابراته نویزش 19 هست غیر مستقیم فک کنم 3 4 کیلومتری تا مرکز سیم هست
mohandes23
12-04-2020, 21:17
تبدیل به vdsl کردم سرعت پرید به 100مگ:biggrin:
من الان چک کردم روی 8 مگ margin snr 11 12 هست فک کنم حدود 3 کیلومتر هم فاصله باشه چون Attenuation Down Stream عددش 36 تا 40 هست.به نظرت اگه کافو باشه مثل خودت میشه؟ یه بار اومده بود از اسیاتک گفت مشکل نویز از ساختمون نیست و از سر خط چک کرد .البته سر خط داخل مجتمع .گفت این محله کلا مخابرات سیم ها رو جابه جا بسته یه چیزی تو ما یه های ابی رو به قرمز بسته سفید رو به فلان .حالا من نمی دونم به اینا ربط داره یا نه
dadash42
12-04-2020, 21:17
الان این عکسی که بالاتر من پست کردم اینا کافو نوری ان؟....
کوچک بنظر میان, مال ما حدود 2متر ارتفاع داره, 1.8متر طول,1متر عرض
باید بزرگ باشه, مال ما داخلش 3 stack داره, هر کدام پر از تجهیزات و چندین dslam با پنکه های زیاد
از کنار کافو نوری رد میشی صدای بلند پنکه ها را میشنوی
MMDFullHD
12-04-2020, 21:21
کوچک بنظر میان, مال ما حدود 2متر ارتفاع داره, 1.8متر طول,1متر عرض
باید بزرگ باشه, مال ما داخلش 3 stack داره, هر کدام پر از تجهیزات و چندین dslam با پنکه های زیاد
از کنار کافو نوری رد میشی صدای بلند پنکه ها را میشنوی
پس اینا چی میتونن باشن؟:wac:اینم دو متر ارتفاعش ولی طولش ن یه متر شاید باشه
همم کنتور هم دارن
همم کنار بعضیاشون ازین کافو خاکستری قدیمیا خیلی هست زیاد هم هستن
:cool:
اینی که برا ما بود سایلنت سایلنته:tongue:اپدیت تر برا ما یعنی؟:laughing:
نکنه فقط adsl معمولین؟
alidorost
12-04-2020, 21:22
تبدیل به vdsl کردم سرعت پرید به 100مگ:biggrin: snr12
یعنی الان VDSL دارید؟
تست سرعت و پینگ و لاس و SNR میذارید؟
dadash42
12-04-2020, 21:32
پس اینا چی میتونن باشن؟:wac:اینم دو متر ارتفاعش ولی طولش ن یه متر شاید باشه
همم کنتور هم دارن
همم کنار بعضیاشون ازین کافو خاکستری قدیمیا خیلی هست زیاد هم هستن
:cool:
اینی که برا ما بود سایلنت سایلنته:tongue:اپدیت تر برا ما یعنی؟:laughing:
نکنه فقط adsl معمولین؟
اگه بقل کافو قدیمیه احتمال زیاد نوری باشه
یعنی الان VDSL دارید؟
تست سرعت و پینگ و لاس و SNR میذارید؟
حدود 9 ماهه دارم, پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 بخاطر فیلتر
crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه ایران
start202
12-04-2020, 21:36
حدود 9 ماهه دارم
یه تست سرعت وپینگ بزارید مودم کدوم مدل ایسوس هست ؟؟
dadash42
12-04-2020, 21:39
یه تست سرعت وپینگ بزارید مودم کدوم مدل ایسوس هست ؟؟
پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 , بیشتر بخاطر فیلتر
crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه برا ایران
asus dsl-ac68u
mohandes23
12-04-2020, 21:45
پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 , بیشتر بخاطر فیلتر
crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه برا ایران
asus dsl-68
توی گیم ها (اگه شما اهلش هستید) لگ دارید سروهای اروپا و امریکا؟
MMDFullHD
12-04-2020, 21:47
حدود 9 ماهه دارم, پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 بخاطر فیلتر
crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه ایران
این نویزی که داری فک نکنم 50 60 متری کافو نوری باشه حساب سیم داخلی برج ام بکنی حتی ولی بیشتر میخوره
نویزش مثل اینکه بیشتر از 400 500 متری
دوستان ببخشید من اهل تهران نیستم اما دیدم این تاپیک بحث هست خواستم نظر خودم رو بگم. راستش من دو روز هست که در مورد این سرویس VDSL جدی تحقیق کردم و در مورد اقتصادی بودنش با خودم فکر کردم. الان پنل مخابرات رو که نگاه میکنم، بخشی گذاشتهاند برای VDSL. توی این بخش دو نوع مودم رو پیشنهاد کردهاند که به گفته دوستان و احتمالا از برند یوتل هست. دو پیشنهاد کردهاند با اقساط شش ماهه و یک ساله روی قبض تلفن. یکی از اونها 350 و دیگری 550 هزار تومان هست. اما من دو تا مشکل با این طرح دارم. البته به شرطی که پس از قم و تهران، به دیگر شهرها هم برسه. مشکل اول مودم هست. این مودمها باید مشخص بشه که از چه برندی هستند. الان همین خبر واگذاری باعث شده که همهی مودمهای VDSL در فروشگاههای اینترنتی گرون بشند. چون واردات کم هست و الان هم موجودی محدود. فروشنده ها هم میخوان از فرصت استفاده کنند. میتونید در اینترنت قیمتها رو چک کنید. من خودم اصلا رغبتی به یوتل ندارم. چرا باید مثلا 550 بدم به یوتل، در حالی که با هزینهی بیشتر می تونم صاحب دیلینک یا تیپیلینک بشم و خیالم هم راحت باشه؟
مورد دوم هم تعرفهها هستند. مخابرات طبق نوشته های وبسایت خودش، آورده از 512 کیلوبیت داره سرویس میده. خب این 512 کیلوبیت چه فکر اقتصادی پشتش هست؟ فقط در صورتی می تونه با این تفکر جلو بره که در بسیاری از مناطق کلا ADSL رو جمع کنه. قاعدتا کف سرعت سرویس باید از 16 مگ شروع بشه. اگر قراره من مثلا بابت سرعت بیشتر VDSL، هزینهی خیلی بالاتری بپردازم، خب این خیلی برای من قابل درک نیست. وقتی یک فناوری جدید میاد، این درست نیست که ما پول اون فناوری رو از مشتری بگیریم. من در مورد مقیاس کلان حرف میزنم. اگر کف سرعت VDSL مثلا 16 مگ باشه، من نباید به اندازهی سقف سرعت ADSL بابت همون سرعت پول پرداخت کنم، فقط به این خاطر که مخابرات هزینه کرده بابت این فناوری. منظورم این هست که دنیا عوض شده و الان سرعت مثلا 20 مگ باید هم قیمت و حتی ارزونتر از 16 مگ گذشته باشه. نه این که بیان به بهانه VDSL کل قیمتها رو ببرن بالا. خب الان این طرح برای من کاربر خانگی چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟ کلی پول مودم بدم، بعد بیام طبق تعرفهی خودشون، برای سرعت 50 مگابیت ماهی 160 هزار تومان بدم؟ خب من با همین 2 مگ 40 گیگ طرح ماندگار که تا 8 مگ سرعتم هست میسازم و این همه هزینه هم نمیکنم. اگر هم برای یه سری کارهای موردی سرعت بالاتر بخوام، میرم اینترنت سیمکارت رو استفاده میکنم. حرفم بیشتر سر طراحی طرح اقتصادی هست. به نظر من با این وضعیت اقتصادی مردم، بیشتر کاربرهای تجاری و حرفهای میرن سمت این سرویس. البته امیدم زیاد هست که بهبودش بدن.
ببخشید طولانی شد، ممنون که تا آخر مطالعه کردید.
dadash42
12-04-2020, 21:58
توی گیم ها (اگه شما اهلش هستید) لگ دارید سروهای اروپا و امریکا؟
نه, بازی نمیکنم
این نویزی که داری فک نکنم 50 60 متری کافو نوری باشه حساب سیم داخلی برج ام بکنی حتی ولی بیشتر میخوره
نویزش مثل اینکه بیشتر از 400 500 متری
همون 60 70 متری ام, از پنجره میبینم
مخابراتی سیمم تغییر پورت dslam داد باهاش کافو بودم
مشکلی که ما داریم اختلال خط از سوی کافو pots قدیمی بقل کافو نوری, هنوزم حل نشده
mf.aghaei70
12-04-2020, 22:00
دوستان ببخشید من اهل تهران نیستم اما دیدم این تاپیک بحث هست خواستم نظر خودم رو بگم. راستش من دو روز هست که در مورد این سرویس VDSL جدی تحقیق کردم و در مورد اقتصادی بودنش با خودم فکر کردم. الان پنل مخابرات رو که نگاه میکنم، بخشی گذاشتهاند برای VDSL. توی این بخش دو نوع مودم رو پیشنهاد کردهاند که به گفته دوستان و احتمالا از برند یوتل هست. دو پیشنهاد کردهاند با اقساط شش ماهه و یک ساله روی قبض تلفن. یکی از اونها 350 و دیگری 550 هزار تومان هست. اما من دو تا مشکل با این طرح دارم. البته به شرطی که پس از قم و تهران، به دیگر شهرها هم برسه. مشکل اول مودم هست. این مودمها باید مشخص بشه که از چه برندی هستند. الان همین خبر واگذاری باعث شده که همهی مودمهای VDSL در فروشگاههای اینترنتی گرون بشند. چون واردات کم هست و الان هم موجودی محدود. فروشنده ها هم میخوان از فرصت استفاده کنند. میتونید در اینترنت قیمتها رو چک کنید. من خودم اصلا رغبتی به یوتل ندارم. چرا باید مثلا 550 بدم به یوتل، در حالی که با هزینهی بیشتر می تونم صاحب دیلینک یا تیپیلینک بشم و خیالم هم راحت باشه؟
مورد دوم هم تعرفهها هستند. مخابرات طبق نوشته های وبسایت خودش، آورده از 512 کیلوبیت داره سرویس میده. خب این 512 کیلوبیت چه فکر اقتصادی پشتش هست؟ فقط در صورتی می تونه با این تفکر جلو بره که در بسیاری از مناطق کلا ADSL رو جمع کنه. قاعدتا کف سرعت سرویس باید از 16 مگ شروع بشه. اگر قراره من مثلا بابت سرعت بیشتر VDSL، هزینهی خیلی بالاتری بپردازم، خب این خیلی برای من قابل درک نیست. وقتی یک فناوری جدید میاد، این درست نیست که ما پول اون فناوری رو از مشتری بگیریم. من در مورد مقیاس کلان حرف میزنم. اگر کف سرعت VDSL مثلا 16 مگ باشه، من نباید به اندازهی سقف سرعت ADSL بابت همون سرعت پول پرداخت کنم، فقط به این خاطر که مخابرات هزینه کرده بابت این فناوری. منظورم این هست که دنیا عوض شده و الان سرعت مثلا 20 مگ باید هم قیمت و حتی ارزونتر از 16 مگ گذشته باشه. نه این که بیان به بهانه VDSL کل قیمتها رو ببرن بالا. خب الان این طرح برای من کاربر خانگی چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟ کلی پول مودم بدم، بعد بیام طبق تعرفهی خودشون، برای سرعت 50 مگابیت ماهی 160 هزار تومان بدم؟ خب من با همین 2 مگ 40 گیگ طرح ماندگار که تا 8 مگ سرعتم هست میسازم و این همه هزینه هم نمیکنم. اگر هم برای یه سری کارهای موردی سرعت بالاتر بخوام، میرم اینترنت سیمکارت رو استفاده میکنم. حرفم بیشتر سر طراحی طرح اقتصادی هست. به نظر من با این وضعیت اقتصادی مردم، بیشتر کاربرهای تجاری و حرفهای میرن سمت این سرویس. البته امیدم زیاد هست که بهبودش بدن.
ببخشید طولانی شد، ممنون که تا آخر مطالعه کردید.
بعضیا میگن زیر طرح 160تومنی بخری بحالت فرق نداره و سرعتش مثل adsl هست و درصورتی سرعت بالا داری ک طرح های 160تومنی ب بالا بخری ک 50مگ باشه و سرعتش باز باشه تا هیچی معلوم نشده نباید گولشونو خورد الکی سروصدا کردن هنوز 10نفرم پیدا نشدن ک بگن کافوی ما نوری شده یا vdsl گرفتیم حتی از تهران یا قم.کارای پشت پرده در جریانه برای فروختن مودم های اشغال ایرانی-چینی
با سلام
چون این روزها بسیاری از دوستان در فکر تهیه مودم vdsl هستند مطلبی در مورد مودم
دی-لینک مدل DSL-2877AL
دو سری از این مودم با اسم یکسان در بازار هست مواظب باشین اشتباه خرید نکنید
نقل از شهریار خواجه افضلی خریدار این مودم در دیجیکالا:
باسلام
متاسفانه دو مودم دی لینک با کارایی متفاوت اما اسم یکسان و شکل مشابه در لیست مودم های دی لینک ثبت شده است . در صورت خرید این مودم (که دارای دو پورت USB و پورت WAN و دارای سه آنتن داخلی و قابلیت فضای ابری دی-لینک (mydlink Cloud) می باشد) مدل هم نام آن که دارای یک پورت USB و بدون پورت WAN و دارای سه آنتن شاخکی خارجی می باشد؛ برای شما ارسال خواهد شد.
dadash42
13-04-2020, 11:09
ممنون برای مطلب و لینک
این مودمهای vdsl چقدر گران شدن, حداقل دو برابر قیمت واقعی
mf.aghaei70
13-04-2020, 11:52
mf.aghaei70
13-04-2020, 11:55
[emoji626][emoji626]بسته های جدید VDSL مخابرات در پنل اضافه شد
dadash42
13-04-2020, 12:35
حجم های مسخره, vdsl با حجم های آپراتور گوشی :thumbsdow
در صورتی که این حجم ها ماهانه باشه مثلا ۴۴۰ برای هر ماه اگر سرویس یکساله انتخاب بشه که در جواب باید گفت :n16:
و در صورتی که حجم کل دوره منظورشون هست با عرض معذرت از دوستان در جواب باید گفت :V30:به تعبیر ایرانیش با کلیه مخلفاتش
mohandes23
13-04-2020, 13:03
در صورتی که این حجم ها ماهانه باشه مثلا ۴۴۰ برای هر ماه اگر سرویس یکساله انتخاب بشه که در جواب باید گفت :n16:
و در صورتی که حجم کل دوره منظورشون هست با عرض معذرت از دوستان در جواب باید گفت :V30:به تعبیر ایرانیش با کلیه مخلفاتش
ماهانه حداقل 1 ترا برای vdsl نیاز هست زود تموم میشه
بیشتر نظرم به تناسب حجم و قیمت بود چون پایه سرعت vdsl که مشخصه .
dadash42
13-04-2020, 13:18
300~400 گیگ ماهانه برام کافیه, استریم و دانلود پوشش میده:)
یعنی هم مجبوریم مودم آشغالیشونو بخریم هم بسته های آشغالیشون ؟ 50 گیگ برای 3 ماه؟ خودشونو مسخره کردن؟
dadash42
13-04-2020, 13:56
یعنی هم مجبوریم مودم آشغالیشونو بخریم هم بسته های آشغالیشون ؟ 50 گیگ برای 3 ماه؟ خودشونو مسخره کردن؟
اقلاٌ یه طرح 5,000تومان ماهانه هم بذارن برای ایام مسافرت, یه ماه دو ماه خونه نیستیم خطمون جم نشه
djkavehtnt
13-04-2020, 14:51
به حق چیزای ندیده
50 گیگ واسه 3 ماه اون هم روی اینترنت 100 مگ vdsl :)))
در کسری از ثانیه میشه کل حجم 3 ماه رو تموم کرد ....
ای کاش طرح های بالاتری هم بذارن
اینجوری ماهی 20 هزاتومن در میاد واسه 50 گیگ
یا اون طرح آخریه اش میشه ماهی 33 تومن با 440 گیگ حجم سالانه که من الان رو adsl ام ماهانه بیشتر از این مصرف دارم چه برسه به 12 ماه
navid.zz68
13-04-2020, 15:37
پس اون ماهی ۵۰۰ گیگ کجا رفت
UTEL V301 و KASDA KW5262B
dadash42
13-04-2020, 16:06
KASDA KW5262B بد نیست به نسبت, ولی قدیمیه, FXS برای voip داره, بقیش عادی, 100mb LAN, usb2, 2.4GHZ قیمت اینترنتی چین حدوداً 35$ بود, اینجا چنده؟
mohandes23
13-04-2020, 16:07
درود
من از بچه های مخابرات تهران هستم
امروز برامون مودم های جدید VDSL ارسال کردن که بین مراکز مخابراتی تقسیم کنیم
2 مدل ارسال شده یکی UTEL V301 و یکی هم KASDA KW5262B
درود بر شما دوست عزیز .اصلا قرار هست که فیبر کشی کنن و تا کابینت فیبر بیارن و به نظرتون این روند واگذاری گسترده vdsl چقدر طول میشکه؟
Battlefield2
13-04-2020, 17:09
با سلام
چون این روزها بسیاری از دوستان در فکر تهیه مودم vdsl هستند مطلبی در مورد مودم
دی-لینک مدل DSL-2877AL
دو سری از این مودم با اسم یکسان در بازار هست مواظب باشین اشتباه خرید نکنید
نقل از شهریار خواجه افضلی خریدار این مودم در دیجیکالا:
مودم D-Link 2877AL من خودم 2 ساله دارم. نقد کامل و انواع مدلش ها رو توی دی جی کالا همون موقع نوشتم ولی الان رفتم دیدم پاکش کردن و نظر من اونجا نیست.
در کل سه مدل وجود داره ازش که دو مدل وارد ایران شده. همشون به یک اسم هستن و فقط مدل سخت افزاریشون فرق داره و این مدل سخت افزاریش رو روی صفحه اول جعبه و کنار اسمش نمی نویسن و توی سایت ها هم نمی نویسن و فقط در کنار سریال نامبر هست یا قسمت اطلاعات خود مودم. فقط از روی عکس میشه فهمید کدوم یکیش رو دارید می خرید.
مدل آنتن داخلی (بدون آنتن خارجی) A1 هست و مدل آنتن خارجی (3 آنتن غیرقابل جداشدن) A3 هست. مدل A2 هم هست با 3 آنتن قابل جدا شدن که فکر نکنم ایران اومده باشه.
در کل مودم خوبی هست و از 17a و 30a پشتیبانی میکنه. تنظمیاتش در بعضی موارد سخت و پیچیدست. پشتیبانی نرم افزاریش نسبت به ایسوس باید گفت فاجعست. آپدیت فریمورش رو باید از زیر سنگ پیدا کرد.
درود بر شما دوست عزیز .اصلا قرار هست که فیبر کشی کنن و تا کابینت فیبر بیارن و به نظرتون این روند واگذاری گسترده vdsl چقدر طول میشکه؟
درود
فعلا خبری از از فیبر کشی نیست و فعلا به کسانی داده میشه که از قبل امکانات براشون فراهم بوده . در اصل اگر تا ماه پیش مرکزتون امکان دادن vdsl به شما را نداشته این موضوع فعلا هم ادامه داره و خبر جدیدی نیست . نصب تجهیزات جدید حداقل 1 ماه زمان میبره .
mohandes23
13-04-2020, 17:27
درود
فعلا خبری از از فیبر کشی نیست و فعلا به کسانی داده میشه که از قبل امکانات براشون فراهم بوده . در اصل اگر تا ماه پیش مرکزتون امکان دادن vdsl به شما را نداشته این موضوع فعلا هم ادامه داره و خبر جدیدی نیست . نصب تجهیزات جدید حداقل 1 ماه زمان میبره .
تجهیزات جدید برای مراکز یا فیبر کشی مقصودتون هس؟ ینی برای مراکزی هم که vdsl داشتن یک ماه زمان می بره؟
تجهیزات جدید برای مراکز یا فیبر کشی مقصودتون هس؟ ینی برای مراکزی هم که vdsl داشتن یک ماه زمان می بره؟
تا جایی که من اطلاع دارم فعلا خبری از ارتقاء تجهیزات نیست چه در خیابان ها و کوچه ها چه در مراکز . اگر مرکزتون تجهیزاتشو داشته باشه از قبل شرایط نصب و راه اندازیش زمانی نمیبره فعلا در حال انجام کارهای اداری و اولیش هستن برای واگذاری احتمال میدم از شنبه شروع کنن به فروش و فکر میکنم 3-4 روزه هم میان برای نصب و تحویل مشترک میدن
شاید باورتون نشه حتی تو خود مراکز و ساختمانهای ستادی هم اطلاعات زیادی وجود نداره بین کارمندان چون خیلی سریع تصمیم گیری ها انجام میشه و در لحظه هستش
hosseinzfff
13-04-2020, 17:58
KASDA KW5262B بد نیست به نسبت, ولی قدیمیه, FXS برای voip داره, بقیش عادی, 100mb LAN, usb2, 2.4GHZ قیمت اینترنتی چین حدوداً 35$ بود, اینجا چنده؟
chipset برادکام هم داره(bcm 63381) خودم این مدلو دارم 1 سال قبل خریدمش 270 تومن الان شاید قیمتش 2 برابر شده باشه ..از asus dsl-n16 که داشتم بهتره کنترل نویزش و با سرعت بالاتری هم میتونه سینک بشه ..
به telnet میشه وصل شد و با broadcom CLI command به صورت دستی snr رو تغییر داد ...
فایل update فرمورش هم گیر نمیاد ولی من دارم فایل همین نسخه ای که روش نصبه این هم لینک دانلودش:
خلاصه اینکه این مودم رو بگیرین شاید مجبور بشین که یک روتر هم بگیرین چونکه هنگ میکنه برا من ...
amin_v30
13-04-2020, 22:16
واقعا شوخیه زشتی هست که دارن با مردم میکنن!!:thumbsdow
با این بسته های مزخرف دیگه اصلا ارزش گرفتن VDSL را نداره
mohammad_87
14-04-2020, 00:00
درود
سلام
چه جالب، اگه کسی امکان گرفتن vdsl رو از قبل داشته باشه خب میره همون بسته های قبل رو میگیره که قیمتهاش منطقی تر هست. چرا طرح جدید زدن که مودم رو اجباری بفروشن و تعرفه ها رو هم چند برابر به همون کاربر بدند؟جیب دولت رو ما پر کنیم؟
عزیز منطقه ما کافو فکر کنم قیبر هست اما خطوط همون مسی. چون از isp های دیگه نمیتونم سرویس بگیرم خود مخابرات هم میگه نمیتونیم بهتون vdsl بدیم. ابته 6 فروردین پرسیده بودم. الان ما هم باید منتظر باشیم یا شامل اون vdsl ها میشیم؟
من یه بار رفتم مرکز نهری .. خیلی جالب بود به خانومه گفتم من vdsl میخوام بعد گفت نمیشه اونجا کافو نوری نیست بعد, از اونور از هیچ شرکتی بجز مخابرات هم نمیشه اینجا نت گرفت ..قشنگ نیست واقعا.. اگر فیبر نیست پس چرا از بقیه جاها نمیشه گرفت ؟؟ اگر فیبر هست پس چرا vdsl نمیشه ؟
mohandes23
14-04-2020, 00:44
من یه بار رفتم مرکز نهری .. خیلی جالب بود به خانومه گفتم من vdsl میخوام بعد گفت نمیشه اونجا کافو نوری نیست بعد, از اونور از هیچ شرکتی بجز مخابرات هم نمیشه اینجا نت گرفت ..قشنگ نیست واقعا.. اگر فیبر نیست پس چرا از بقیه جاها نمیشه گرفت ؟؟ اگر فیبر هست پس چرا vdsl نمیشه ؟
جواب خیلی سادست نمی خوان بدن! یه تعداد کم هم می دن فقط جنبه تبلیغاتی داره.من رفتم مخابرات می گم فیبر و تانوما انگار اولین باره به گوششون خورده!
جواب خیلی سادست نمی خوان بدن! یه تعداد کم هم می دن فقط جنبه تبلیغاتی داره.من رفتم مخابرات می گم فیبر و تانوما انگار اولین باره به گوششون خورده!
دقیقا ...الانم اینطور که بوش میاد بازم نمیخوان بیان تجهیزاتشون رو ارتقا بدن همه جا...فقط اومدن گفتن ما vdsl هم میدیم.. که خوب خیلی وقت هست که میدن ولی بقول شما به همون تعداد کمی از افراد .. من خودم یکی از دوستانم الان حدودا 2 سال هستش که vdsl داره از مخابرات اونم بخاطر این هستش که تو یه مجتمع بزرگ زندگی میکنه...در اخر به این نتیجه میرسیم که هیچ اتفاقی قرار نیست حالا حالاها بیفته.
01110362
14-04-2020, 01:43
من یه بار رفتم مرکز نهری .. خیلی جالب بود به خانومه گفتم من vdsl میخوام بعد گفت نمیشه اونجا کافو نوری نیست بعد, از اونور از هیچ شرکتی بجز مخابرات هم نمیشه اینجا نت گرفت ..قشنگ نیست واقعا.. اگر فیبر نیست پس چرا از بقیه جاها نمیشه گرفت ؟؟ اگر فیبر هست پس چرا vdsl نمیشه ؟مرکز خجرت هم دقیقا همین مشکله !
انحصار [emoji108]
chipset برادکام هم داره(bcm 63381) خودم این مدلو دارم 1 سال قبل خریدمش 270 تومن الان شاید قیمتش 2 برابر شده باشه ..از asus dsl-n16 که داشتم بهتره کنترل نویزش و با سرعت بالاتری هم میتونه سینک بشه ..
به telnet میشه وصل شد و با broadcom CLI command به صورت دستی snr رو تغییر داد ...
فایل update فرمورش هم گیر نمیاد ولی من دارم فایل همین نسخه ای که روش نصبه این هم لینک دانلودش:
خلاصه اینکه این مودم رو بگیرین شاید مجبور بشین که یک روتر هم بگیرین چونکه هنگ میکنه برا من ...
سلام
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
دقیقا مرکز نهری همین مشکل رو داره تا چند سال که ما اصلا نمی تونستیم adsl بگیرم همه ی شرکت ها میگفتن فیبر نوری هست نمیتونیم سرویس بدیم!
persian.godfather
14-04-2020, 10:32
درود
من از بچه های مخابرات تهران هستم
امروز برامون مودم های جدید VDSL ارسال کردن که بین مراکز مخابراتی تقسیم کنیم
2 مدل ارسال شده یکی UTEL V301 و یکی هم KASDA KW5262B
حالا کدوم مودم بهتره؟ کاسدا یا یوتل؟من حس میکنم یوتل چون ایرانیه ممکنه و استاندارد نباشه و مضر باشه
hamed_korn
14-04-2020, 10:58
حالا کدوم مودم بهتره؟ کاسدا یا یوتل؟من حس میکنم یوتل چون ایرانیه ممکنه و استاندارد نباشه و مضر باشهسلام.شما بین این ۲ تا یوتل مدل ۳۰۴ بگیر.
.کارخانه یوتل و ارگ بم هست.
شهر ما هم اینجوره از مخابرات فقط میشه نت گرفت جالبه میگم vdsl یا فیبر بدین میگن خطتتون فیبر نوری نیست:rolleye::)
crazyrobot
14-04-2020, 11:33
من الان vdsl دارم اما وقتی به قسمت مشاهده وضعیت پیش ثبت نام میرم مینویسه
مشترک گرامی در حال حاضر این قابلیت در استان شما فعال نمی باشد. پس از فعال سازی این قابلیت در استان شما امکان پیش ثبت نام در همین منو وجود دارد.
حدود 14 ماه هم هست که گرفتم و مودمش هم همین کاسداست، مودم خوبیه اما دیگه انگاری تولید نمیشه نمیدونم حالا اینا از کجا میارن.
mohandes23
14-04-2020, 12:39
حدود 14 ماه هم هست که گرفتم و مودمش هم همین کاسداست، مودم خوبیه اما دیگه انگاری تولید نمیشه نمیدونم حالا اینا از کجا میارن.
شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟
mohandes23
14-04-2020, 12:45
خوب بالاخره یه چیز رو هم ما تحت پوشش بودیم :D.دوستان من ثبت نام کردم و حجم ها 40 گیگ داره تا 130 گیگ ماهیانه خیلی کمه برای vdsl موندم چی کار کنم .به این وزیر باید گفت این حجم ها خیلی کمه واقعا انصاف نیست!
خوب بالاخره یه چیز رو هم ما تحت پوشش بودیم :D.دوستان من ثبت نام کردم و حجم ها 40 گیگ داره تا 130 گیگ ماهیانه خیلی کمه برای vdsl موندم چی کار کنم .به این وزیر باید گفت این حجم ها خیلی کمه واقعا انصاف نیست!
در واقع همون طرح کمپین ماندگار حرفه ای ۱ تا ۶
شما مرکز نهری هستید؟ پیش شمارتون را ممکنه بفرمایید؟
amin_v30
14-04-2020, 13:29
میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین
و اینکه میشه قیمتها و حجم ها رو هم دقیق بگین:»
mohandes23
14-04-2020, 13:51
میشه بگین کدوم مرکز مخابراتی هستین
و اینکه میشه قیمتها و حجم ها رو هم دقیق بگین:»
درود بر شما من قم هستم مرکز پردیسان. ببیند اینا خودشون هم مطمین نیستن ولی اینی که به گفت طرح 6 ماهه حداقل 40 گیگ ماهانه 30 خورده ای و 130 گیگ ماهانه 70 و خورده ای که 6 ماهه 400 تومن برای 130 گیگ ماهانه در اومد.البته من از شاتل هم یه امار می گیرم اینجا می گم امیدوارم حجم بیشتری داشته باشه با این حجم گیم رو هم به زور میشه رفت و فقط بازیش نه اپدیت و دان گیم.
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 14:59
درود بر شما من قم هستم مرکز پردیسان. ببیند اینا خودشون هم مطمین نیستن ولی اینی که به گفت طرح 6 ماهه حداقل 40 گیگ ماهانه 30 خورده ای و 130 گیگ ماهانه 70 و خورده ای که 6 ماهه 400 تومن برای 130 گیگ ماهانه در اومد.البته من از شاتل هم یه امار می گیرم اینجا می گم امیدوارم حجم بیشتری داشته باشه با این حجم گیم رو هم به زور میشه رفت و فقط بازیش نه اپدیت و دان گیم.
مبارک باشه.
شما خطتون فیبر بود؟
عزیز منطقه ما کافو فکر کنم قیبر هست اما خطوط همون مسی. چون از isp های دیگه نمیتونم سرویس بگیرم خود مخابرات هم میگه نمیتونیم بهتون vdsl بدیم. ابته 6 فروردین پرسیده بودم. الان ما هم باید منتظر باشیم یا شامل اون vdsl ها میشیم؟
درود
فعلا نباید منتظر اتفاق جدیدی باشیم فعلا تصمیمات خیلی سریع گرفته میشه اما برای عمل کردن حرکات لاک پشتی هستش
از امروز شروع کردن به تماس گرفتن به مشترکین ADSL که آمار دربیارن ببینن چند نفر ثبت نام کننده واقعی هستش تا ببینن ارزش داره هزینه کنن و تجهیزات و ارتقاء بدن
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 15:20
درود
فعلا نباید منتظر اتفاق جدیدی باشیم فعلا تصمیمات خیلی سریع گرفته میشه اما برای عمل کردن حرکات لاک پشتی هستش
از امروز شروع کردن به تماس گرفتن به مشترکین ADSL که آمار دربیارن ببینن چند نفر ثبت نام کننده واقعی هستش تا ببینن ارزش داره هزینه کنن و تجهیزات و ارتقاء بدنممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی.
این تعرفه هایی که اعلام شده به عنوان ویژه مثل کمپین ماندگاره؟ یعنی منظورم اینه تعرفه های استاندارد به قوت خودش باقیه؟
حالا کدوم مودم بهتره؟ کاسدا یا یوتل؟من حس میکنم یوتل چون ایرانیه ممکنه و استاندارد نباشه و مضر باشه
من هیچ کدوم و تست نکردم اما مشترکینی که قبلا UTEL گرفته بودن راضی بودن و البته هیچ خرابی هم برگشت داده نشده اینم اضافه کنم قطعات UTEL کلا چینی هستش و تو ایران (بم ) فقط اسمبل میشه
مشکل اصلیش اینه ورژن301 دکمه پاور نداره . مدل 304 خیلی بهتره که خیلی وقته برامون ارسال نکردن
mohandes23
14-04-2020, 15:23
مبارک باشه.
شما خطتون فیبر بود؟
قربان شما .من خودم از اپراتور پرسیدم گفت احتمالا تا نزدیکاتون اومده ولی در پوشش تانوما یا خود فیبر نیستم وگرنه فیبر می گرفتم
ممنون دوست گرامی بابت اطلاع رسانی.
این تعرفه هایی که اعلام شده به عنوان ویژه مثل کمپین ماندگاره؟ یعنی منظورم اینه تعرفه های استاندارد به قوت خودش باقیه؟
مهلت کمپین ماندگار تا تاریخ 99/2/31 هستش مگر اینکه تمدیدش کنن و احتمالا برای تابستان کمپین جدید میدن
mohandes23
14-04-2020, 15:27
من هیچ کدوم و تست نکردم اما مشترکینی که قبلا UTEL گرفته بودن راضی بودن و البته هیچ خرابی هم برگشت داده نشده اینم اضافه کنم قطعات UTEL کالا چینی هستش و تو ایران (بم ) فقط اسمبل میشه
مشکل اصلیش اینه ورژن301 دکمه پاور نداره . مدل 304 خیلی بهتره که خیلی وقته برامون ارسال نکردن
توی دی جی کالا نوشته بودن این مودم های ایسوس سازگاری با vdsl مخابرات نداره ایا درسته این مطلب؟
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 15:28
مهلت کمپین ماندگار تا تاریخ 99/2/31 هستش مگر اینکه تمدیدش کنن و احتمالا برای تابستان کمپین جدید میدن
فکر میکنم سوالمو درست مطرح نکردم . منظورم این هست که هرکی بخواد vdsl بگیره فقط همین تعرفه هارو باید انتخاب کنه؟
توی دی جی کالا نوشته بودن این مودم های ایسوس سازگاری با vdsl مخابرات نداره ایا درسته این مطلب؟
من چیزی در این مورد نشنیدم اما یه سری مودم وارد کرده بودن از شرکت Iskratel مدل Innbox-V45 اینا خیلی برگشتی و خرابی داشت که مشخص نشد با تجهیزات مشکل داره یا کلا مودمها خراب بودن .
alidorost
14-04-2020, 15:39
من چیزی در این مورد نشنیدم اما یه سری مودم وارد کرده بودن از شرکت Iskratel مدل Innbox-V45 اینا خیلی برگشتی و خرابی داشت که مشخص نشد با تجهیزات مشکل داره یا کلا مودمها خراب بودن .
آقا سیاوش عزیز؛ کلا منتظر باشیم این vdsl برسه مثلا شهر من شیراز؟
امیدی هست؟ (من که ندارم)
malthael
14-04-2020, 15:50
سلام
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
ERF@NIAN
14-04-2020, 16:27
من 9960 دارم تقریبا عین 9970 میمونه
بهشون vpn نمیخوره. سرویسی که به اسم vpn تو تنظیماتش هست کلی تنظیمات داره غیر از اون چیزی که باید داشته باشه
تو توضیحات سایت tp link نوشته برای وصل کردن دو شبکه جدا از طریق اینترنت هست. به درد کاربرد ما نمیخوره
من 9960 دارم تقریبا عین 9970 میمونه
بهشون vpn نمیخوره. سرویسی که به اسم vpn تو تنظیماتش هست کلی تنظیمات داره غیر از اون چیزی که باید داشته باشه
تو توضیحات سایت tp link نوشته برای وصل کردن دو شبکه جدا از طریق اینترنت هست. به درد کاربرد ما نمیخوره
ممنون از هردوی شما همین باعث شد من منصرف بشم. لارم دارم ساپورت کنه نه Ip sec
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 16:39
این خط دوسمه ولی SNR کمه. میتونه VDSL 50 مگ بگیره؟
ERF@NIAN
14-04-2020, 17:00
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از نصب ۲۵ هزار پورت اینترنت VDSL درشهر تهران و ۶۰۰۰ پورت در قم به عنوان نسل جدید اینترنت خانگی به جای سرویس ADSL خبر داد.
سلام
با تشکر
نمیشه روی خود 9970 vpn زد ...
یه روتر جدا بگر خیالت راحت باشه ...
این خط دوسمه ولی SNR کمه. میتونه VDSL 50 مگ بگیره؟
اگر خدماتش رو ارائه کنن میشه خط مشکلی نداره
crazyrobot
14-04-2020, 18:43
شما در گیم با سرورهای اروپا و امریکا ایا لگ و مشکل دارید و حس لگ می کنید و یا بازی پیام بد کانکشن رو میده یا نه؟
واقعیتش اهل بازی نیستم اما با اینحال شاید خنده دار به نظر برسه از چند روز پیش از سال نو سرعت افتضاح شده و هنوزم درست نشده حتی نمیشه یه ویدئو یوتیوب رو با خیال راحت دید، سرعت دانلود خوبه اما حتی اینستاگرام هم قطع و وصلی داره!
شما مرکز نهری هستید؟ پیش شمارتون را ممکنه بفرمایید؟
نه داداش من اراکم.
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 20:01
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از نصب ۲۵ هزار پورت اینترنت VDSL درشهر تهران و ۶۰۰۰ پورت در قم به عنوان نسل جدید اینترنت خانگی به جای سرویس ADSL خبر داد.
البته 5999 تا چون یکیشون رو دیدیم:tongue::دی
hummer_1990
14-04-2020, 20:02
واقعیتش اهل بازی نیستم اما با اینحال شاید خنده دار به نظر برسه از چند روز پیش از سال نو سرعت افتضاح شده و هنوزم درست نشده حتی نمیشه یه ویدئو یوتیوب رو با خیال راحت دید، سرعت دانلود خوبه اما حتی اینستاگرام هم قطع و وصلی داره!
نه داداش من اراکم.
سلام
الان که سرعت کم شده وقتی تست سرعت میگیری چنده سرعت؟
در مورد اینستا که کلا حالی به حالی هست با هر اینترنت و هر سرعتی خیلی وقتا مشکل داره
در مورد یوتیوب اگر سرعتت از 15 یا 14 پایینتر نیومده و مشکل داری یه فکری به حال میلترشکنت بکن احتملا میلترشکن خوبی نداری
hummer_1990
14-04-2020, 20:16
دقیقا برای منم همینطوری شده داخل پنل کاربری من هم همین پیغام رو میده ولی یکشنبه رفتم مخابرات شمارمو گفتم گفت بله خط شما قابلیت سوئیچ به vdsl رو پیدا کرده (البته به تازگی چون قبل عید رفته بودم گفته بود نمیشه) ده پونزده تا مودم utel 301 هم رو میزشون بود.
گفت اگه بخوای vdsl کنی باید مودم مارو بخری گفتم مودم دارم خودم (الکی گفتم) و شما هم حق ندارید به زور مودم بفروشید به مشتری. مودمشون اگر 304 بود احتمالا میگرفتم. یه مقدار چونه زدم گفتن برو بالا پیش رئیس مرکز. رفتم پیش ریسشون ولی درست حسابی نفهمیدم چی میگه ولی انگار منظورش این بود که خط شما باید تخلیه بشه و بعد از اول دوباره با vdsl رانژه بشه و این داستانا!!!
اگه خط تخلیه بشه سرویس اینترنتی که الان دارم نمیپره؟ احتمالا بعدش دوباره مجبور نمیشم بسته های مسخره جدید که مخصوص vdsl میدن رو بگیرم؟ شاید رئیسه میخواد انتقام نخریدن مودم رو یه جور دیگه ازم بگیره که منو ضربه فنی کرده باشه خخخخخخ
mohandes23
14-04-2020, 20:32
نه داداش من اراکم.
داداش شما سرعت دان و اپت چنده؟
یه آپشن به پنل من قسمت vdsl اضافه شد , "خرید مودم". ولی میزنم روش این پیامو میده : امکان خرید مودم وجو ندارد :در حال حاضر شما جزو مشترکین مجاز به خرید مودم نمی باشید !
منم مثل دوستان دیگه که گفتن 2،3 بار خواستم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم هرکدوم رو تماس گرفتم گفتن خطتون فیبر ـه و ما نمیتونیم خدمات بدیم فقط مخابرات. ولی حالا که نیاز هست به این فیبر که کارمونو راه بندازن میگن ندارید صبر کنید تا شاید یه روزی به منطقه شما هم رسیدیم :))
مرکز مخابراتی توحید منطقه 6 هستم
یه سوال من آخر متوجه نشدم اون طرح های استاندارد و معمولی که روزای اول اعلام شد حذف شدن و فقط این کمپین جدیده که 3 ماه 6 ماه و 1 ساله هست و حجماش خیلی کمه رو میشه خرید واسه vdsl ؟
طرح فعلیا که چنتا با سرعت و حجمای بیشتر هم واسه vdsl بشون اضافه شد (20 مگ ماهی 110 تومن بود فکر کنم یکیش) چی شد تکلیفشون ؟
dadash42
14-04-2020, 20:38
دقیقا برای منم همینطوری شده داخل پنل کاربری من هم همین پیغام رو میده ولی یکشنبه رفتم مخابرات شمارمو گفتم گفت بله خط شما قابلیت سوئیچ به vdsl رو پیدا کرده (البته به تازگی چون قبل عید رفته بودم گفته بود نمیشه) ده پونزده تا مودم utel 301 هم رو میزشون بود.
گفت اگه بخوای vdsl کنی باید مودم مارو بخری گفتم مودم دارم خودم (الکی گفتم) و شما هم حق ندارید به زور مودم بفروشید به مشتری. مودمشون اگر 304 بود احتمالا میگرفتم. یه مقدار چونه زدم گفتن برو بالا پیش رئیس مرکز. رفتم پیش ریسشون ولی درست حسابی نفهمیدم چی میگه ولی انگار منظورش این بود که خط شما باید تخلیه بشه و بعد از اول دوباره با vdsl رانژه بشه و این داستانا!!!
اگه خط تخلیه بشه سرویس اینترنتی که الان دارم نمیپره؟ احتمالا بعدش دوباره مجبور نمیشم بسته های مسخره جدید که مخصوص vdsl میدن رو بگیرم؟ شاید رئیسه میخواد انتقام نخریدن مودم رو یه جور دیگه ازم بگیره که منو ضربه فنی کرده باشه خخخخخخ
من حدود 9 ماه پیش از adsl به vdsl تغییر دادم. یک طرح adsl سه ماهه داشتم که نمیشد به vdsl تبدیل شه بنابراین منتظر ماندم تا تمام شه, در غیر این صورت از دست می دادم.
وقتی adsl من را به vdsl تغییر دادند، بلافاصله طی چند ثانیه اتفاق افتاد. روتر adsl/vdsl دارم اتصال adsl قطع شد, به منوی روتر رفتم از adsl به vdsl تغییر دادم و بلافاصله کار کرد. گذرواژه و شماره مشتری تغییر نکرد
مخابراتی سه سوت سیم من را از adsl dslam به adsl/vdsl multi-standard dslam در کافو نوری منتقل کرد
mohandes23
14-04-2020, 20:42
البته 5999 تا چون یکیشون رو دیدیم:tongue::دی
اون یه نفر کیه ؟ :دی
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 20:46
mohandes23 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:tongue:
hummer_1990
14-04-2020, 21:07
من حدود 9 ماه پیش از adsl به vdsl تغییر دادم. یک طرح adsl سه ماهه داشتم که نمیشد به vdsl تبدیل شه بنابراین منتظر ماندم تا تمام شه, در غیر این صورت از دست می دادم.
وقتی adsl من را به vdsl تغییر دادند، بلافاصله طی چند ثانیه اتفاق افتاد. روتر adsl/vdsl دارم اتصال adsl قطع شد, به منوی روتر رفتم از adsl به vdsl تغییر دادم و بلافاصله کار کرد. گذرواژه و شماره مشتری تغییر نکرد
شما جدول طرح های کمپین ماندگار رو که ببینی کاملا مشخصه که طرح های حرفه ای 1 تا 6 بین ADSL و VDSL و تانوما مشترک هست متلا اگر شما سرویس 16 مگ 90 گیگ بخری با همین سرویس رو ADSL سرعت 16 رو VDSL سرعت 40 و تانوما سرعت 200 خواهی داشت پس این امکان وجود داره بسته ها منتقل بشن ولی دروغ میگن تا سود بیشتری به دست بیارن. این یه مطلب
یه مطلب دیگه این که معاون مخابرات بود یا کس دیگه (یادم نیست) یه نمودار منتشر کرد و گفت سرعت مشترکینی قمی که ADSL داشتن بعد از ارتقا به به VDSL و بدون تعویض مودم از ميانگين 4 رسیده به میانگین 19 و با تعویض مودم میتونن حتی به سرعت 70 برسن و این یعنی از مودم های Adsl روی خط vdsl میشه استفاده کرد البته با سرعت نهایتا 24 مگ ولی بازم با دروغ گفتن به مشتری یا حتی دستکاری در تنظیمات مرکز کاری میکنن مشترک مجبور به خرید مودم جدید بشه
لینک زیر و باز کنید تجربه چنتا کاربر خارجی هست که تایید میکنن از مودم asdl میشه روی خط vdsl استفاده کرد (البته با محدود شدن به سرعت Adsl)
hamed_korn
14-04-2020, 21:30
سلام.تو این پروفایل مخابرات وقتی بهvdsl تبدیل میشیم چی مینویسه لطفا یک عکس بزارید. برای من که adsl هستم میزنه زوج سیمadsl[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 21:32
اگر خدماتش رو ارائه کنن میشه خط مشکلی نداره
پس چرا
Attenuation Down Stream اینقد کمه؟
مودمو زده به DSLam ؟ :tongue::دی
persian.godfather
14-04-2020, 22:39
من هیچ کدوم و تست نکردم اما مشترکینی که قبلا UTEL گرفته بودن راضی بودن و البته هیچ خرابی هم برگشت داده نشده اینم اضافه کنم قطعات UTEL کلا چینی هستش و تو ایران (بم ) فقط اسمبل میشه
پس با چی خاموشش میکنن؟ چقدر پیشرفته که یه دکمه خاموش روشن نداره
dadash42
14-04-2020, 23:12
..............
یه مطلب دیگه این که معاون مخابرات بود یا کس دیگه (یادم نیست) یه نمودار منتشر کرد و گفت سرعت مشترکینی قمی که ADSL داشتن بعد از ارتقا به به VDSL و بدون تعویض مودم از ميانگين 4 رسیده به میانگین 19 و با تعویض مودم میتونن حتی به سرعت 70 برسن و این یعنی از مودم های Adsl روی خط vdsl میشه استفاده کرد البته با سرعت نهایتا 24 مگ ولی بازم با دروغ گفتن به مشتری یا حتی دستکاری در تنظیمات مرکز کاری میکنن مشترک مجبور به خرید مودم جدید بشه............
درسته, وقتی سیم مشتری به multi-mode dslam وصله از مرکز مخابرات با یک کلیک میتونن از vdsl به adsl تغییر بدن و برعکس
کافو نوری آمد یهو adsl سرعت 20مگ شد, راستی نیازی به سرعت vdsl نداشتم, بیشتر بخاطر طرحهای حجم بالاتر تبدیل کردم, 183گیگ بالاترین حجم ماهیانه adsl مخابراته , با vdsl الان 420گیگ ماهانه دارم سرعت 100مگ
با وجود گرانی و حجم پایین مخابرات به نسبت بقیه شرکتها انصافا از لحاظ ثبات و قطعی از همه شون بهتره
mohandes23
14-04-2020, 23:23
درسته, وقتی سیم مشتری به multi-mode dslam وصله از مرکز مخابرات با یک کلیک میتونن از vdsl به adsl تغییر بدن و برعکس
کافو نوری آمد یهو adsl سرعت 20مگ شد, راستی نیازی به سرعت vdsl نداشتم, بیشتر بخاطر طرحهای حجم بالاتر تبدیل کردم, 183گیگ بالاترین حجم ماهیانه adsl مخابراته , با vdsl الان 420گیگ ماهانه دارم سرعت 100مگ
پس چرا به من میگه vdsl 130 گیگ بیشترینش هست ؟؟؟
dadash42
14-04-2020, 23:32
پس چرا به من میگه vdsl 130 گیگ بیشترینش هست ؟؟؟
اشتباه میکنه, شاید منظورش این طرحهای الکی جدیده, طرح های عادی حجم های بالاتری دارن, البته گرانترن, من 137تومان ماهانه برای 420گیگ میدم
طرح 500گیگ 160تومان هم هست
mohandes23
14-04-2020, 23:38
اشتباه میکنه, شاید منظورش این طرحهای الکی جدیده, طرح های عادی حجم های بالاتری دارن, البته گرانترن, من 137تومان ماهانه برای 420گیگ میدم
طرح 500گیگ 160تومان هم هست
طرح ها در پنل هست؟ در همه شهرها؟ شاید می خوان این چند ماه اول رو بندازن بهت اینو به من گفت 70 میشه ماهانه هر چی هم پرسیدم گیگ بالاتر دارید گفت نه حالا من چی کار کنم به نظرت؟
dadash42
14-04-2020, 23:44
طرح ها در پنل هست؟ در همه شهرها؟ شاید می خوان این چند ماه اول رو بندازن بهت اینو به من گفت 70 میشه ماهانه هر چی هم پرسیدم گیگ بالاتر دارید گفت نه حالا من چی کار کنم به نظرت؟
مخابرات محل به محل فرق میکنه, قیمت و طرحهای عادی و به اصطلاح "fup" اینجا تو بحث پست شده
کسی عکس داره پست کنه
شهرنوش.انوار
14-04-2020, 23:47
dadash42
14-04-2020, 23:55
:)
دوستان منطقه مولوی تهران VDSL بهش تعلق میگیره ؟
mohandes23
15-04-2020, 00:01
مخابرات محل به محل فرق میکنه, قیمت و طرحهای عادی و به اصطلاح "fup" اینجا تو بحث پست شده
کسی عکس داره پست کنه
منم همین توی ذهنم بود حالا دوباره پیگیری می کنم ببینم چی میشه
mohandes23
15-04-2020, 00:05
دوستان منطقه مولوی تهران VDSL بهش تعلق میگیره ؟
2020 زنگ بزن ببین تحت پوشش هستی یا نه
شهرنوش.انوار
15-04-2020, 00:17
دوستان یه سوال
الان فرض کنید یه بنده خدایی مث من خطش فیبر نیس. ولی تو محلشون فیبر دارن. امکانش هست مراجعه کنم مخابرات و خطمو رایگان فیبر کنن؟
dadash42
15-04-2020, 08:00
این قیمتهای مخابرات تقریباً 2 برابر قیمت شرکتهای دیگر هستن, تا رقابت اونا به فیبرنوری باز نشه مخابرات همینجوری ادامه میده
crazyrobot
15-04-2020, 10:01
سلام
الان که سرعت کم شده وقتی تست سرعت میگیری چنده سرعت؟
در مورد اینستا که کلا حالی به حالی هست با هر اینترنت و هر سرعتی خیلی وقتا مشکل داره
در مورد یوتیوب اگر سرعتت از 15 یا 14 پایینتر نیومده و مشکل داری یه فکری به حال میلترشکنت بکن احتملا میلترشکن خوبی نداری
تنها فیلتر شکن خوبی که کار میکنه mullvad هست اما گرونه خوشم هم نمیاد از داخلی ها استفاده کنم
وقتی این مودم رو گرفتم 20 تومن بیشتر ماهیانه بهشون دادم چون 8 مگ چهار برابر سرعت و حجم گرفتم خوب میشد و به جای 50 تومن بهشون ماهیانه 70 تومن میدادم. فقط بر عکس شما که الان میرید بهتون این مدل مودم ها رو معرفی میکنن برای من یه مودم خیلی قشنگی بود شبیه تاور اونو نشون دادن اما بهم کاسدا دادن.
داداش شما سرعت دان و اپت چنده؟
دانلود 3 تا چهار مگ در ثانیه و آپلود نصفش.
dadash42
15-04-2020, 10:21
بر خلاف تبلیغات, الان تو بدترین بحران 70 سال اخیر در کشور به سر می بریم
این مرض چینی دنیا را بلعیده
همه چیز در حال رکود است , سلامتی, اقتصاد, خدمات, رفاه...
ملاحظه کردین دستگاههای تبلیغات انگلیسی سوزاندن تجهیزات 5G چینی از سوی مردم انگلیسی, و اغراض تنفر از چینی ها, به حرکتی خرافاتی تفسیر میکند
وزیر چرا اشناهای خودشو نمیفرسته تلفن جواب بدن ، این شغل یکی از افتضاح ترین شغل ها تو کشوری که کیفیت افتضاح سرویس دهی دارن :wub:
نمیشه روی خود 9970 vpn زد ...
یه روتر جدا بگر خیالت راحت باشه ...
در مورد روتر مواققم ولی مودمی که تو سال 2020 میگیری باید l 2 t p داشته باشه حداقل. منصرف شدم از خرید 9970
ممنون ازینکه پاسخ دادین
بر خلاف تبلیغات, الان تو بدترین بحران 70 سال اخیر در کشور به سر می بریم
این مرض چینی دنیا را بلعیده
همه چیز در حال رکود است , سلامتی, اقتصاد, خدمات, رفاه...
ملاحظه کردین دستگاههای تبلیغات انگلیسی سوزاندن تجهیزات 5G چینی از سوی مردم انگلیسی, و اغراض تنفر از چینی ها, به حرکتی خرافاتی تفسیر میکند
من پارسال زمستون قبل بحران کرونا، تبلیغ تانوما رو توی دفاتر خدمات ارتباطی و همه جا دیدم. بعدش رفتم و شرایط رو خوندم، خیلی شرایط عالی بود. مودم رایگان با قرارداد سه ساله و سرعت خیلی خوب به علاوه سیم کشی رایگان. وقتی مراجعه کردم، مسئولی اونجا بود و منطقه ما رو پرسید. البته تهران نیستم. منطقه رو بهشون گفتم و به من گفتند که اصلا نه تانوما و نه VDSL ارائه میدن. حتی تا اداره مرکزی مخابرات رفتم و با یکی از مسئولین بخش فیبر نوری حرف زدم. عملا به من گفتند که با ابن اوضاع تحریم و بیپولی مملکت، امیدی به فیبر و حتی VDSL نیست. منطقه ما منطقه حاشیهای و پرتی هم نیست. این یک سمت ماجرا بود. حالا چند وقته که شهرداری داره پیادهروهای شهرمون رو بازسازی میکنه. بتنریزی می کنه و سنگفرش میکنه. من خیلی وقته میبینم که مخابرات همزمان با اونا میاد فیبرکشی میکنه. من امروز شخصا وقتی تا فاصله سه کیلومتری منطقه خودمون رو نگاه کردم، هیچ کافوی نوری رو ندیدم. وقتی میگم هیچی، یعنی هیچی. اوضاع توسعه شبکه واقعا افتضاح هست. شاید براتون عجیب باشه اما من امیدم به توسعه شبکه 5G خیلی بیشتر از فیبر هست. این طوری که مخابرات داره با شهرداری آروم آروم پیش میره، احتمالا آخرش فیبر هم منسوخ میشه. کما این که اگر به سرویس VDSL و تاریخچهاش خصوصا در اروپا نگاه کنید، میبینید که از سال 2007،اینا دارن VDSL واگذار میکنند. شرایط اصلا خوب نیست.
dadash42
15-04-2020, 12:53
من پارسال زمستون قبل بحران کرونا، تبلیغ تانوما رو توی دفاتر خدمات ارتباطی و همه جا دیدم. بعدش رفتم و شرایط رو خوندم، خیلی شرایط عالی بود. مودم رایگان با قرارداد سه ساله و سرعت خیلی خوب به علاوه سیم کشی رایگان. وقتی مراجعه کردم، مسئولی اونجا بود و منطقه ما رو پرسید. البته تهران نیستم. منطقه رو بهشون گفتم و به من گفتند که اصلا نه تانوما و نه VDSL ارائه میدن. حتی تا اداره مرکزی مخابرات رفتم و با یکی از مسئولین بخش فیبر نوری حرف زدم. عملا به من گفتند که با ابن اوضاع تحریم و بیپولی مملکت، امیدی به فیبر و حتی VDSL نیست. منطقه ما منطقه حاشیهای و پرتی هم نیست. این یک سمت ماجرا بود. حالا چند وقته که شهرداری داره پیادهروهای شهرمون رو بازسازی میکنه. بتنریزی می کنه و سنگفرش میکنه. من خیلی وقته میبینم که مخابرات همزمان با اونا میاد فیبرکشی میکنه. من امروز شخصا وقتی تا فاصله سه کیلومتری منطقه خودمون رو نگاه کردم، هیچ کافوی نوری رو ندیدم. وقتی میگم هیچی، یعنی هیچی. اوضاع توسعه شبکه واقعا افتضاح هست. شاید براتون عجیب باشه اما من امیدم به توسعه شبکه 5G خیلی بیشتر از فیبر هست. این طوری که مخابرات داره با شهرداری آروم آروم پیش میره، احتمالا آخرش فیبر هم منسوخ میشه. کما این که اگر به سرویس VDSL و تاریخچهاش خصوصا در اروپا نگاه کنید، میبینید که از سال 2007،اینا دارن VDSL واگذار میکنند. شرایط اصلا خوب نیست.
تهران هستی اقلاٌ میتونی زیتل بگیری, 4G سرعت بالا با حجم نامحدود ;)
حیف فقط تو تهران و کرج سرویس میده, سراسری عالی میشد
mahsmahs
15-04-2020, 13:06
منطقه تهرانپارس فکر نمیکنم اصلا VDSL بدن (مخابرات شهید عاطف)
مشترک گرامی
ضمن تشکر از همراهی و اعتماد جنابعالی، پیش ثبت نام شما با موفقیت انجام شده است. به محض فراهم شدن امکانات VDSL ، اطلاع رسانی از طریق این پنل برای ثبت نام قطعی و تحویل سرویس انجام می شود.
زیتل هم تو تهرانپارس پوشش دهی نداره
amirbagherii
15-04-2020, 14:52
یه 5،6ماه پیش اومدن کافو محل مارو به قول خودشون فیبر نوری کردن و حتی شماره تلفن هامون هم عوض شد و پینگ گوگل که همش رو حدود 300بود:worried: حالا شده 70،80 هرچند سر بحث کرونا و... اینترنت داغونه تا 160هم میره و من که آنلاین بازی می کنم برام نت افتضاح شده
حالا نمیدونم مایی که تهران و قم نیستیم و یه استان دیگه کی vdsl میدن بهمون از مودم v304f هم خوشم اومده نمیدونم چرا، تو این چند روز که قیمتشو دنبال میکردم حدود 200،300رفت روش:grrr::sad: ولی میخوام بدونم مودم کابلی و نه بی سیم vdsl تو ایران هست؟ مثله adsl? چون من اکسس پوینت دارم و واجب نیست مودم گرون بی سیم و... داشته باشه بخرم
ممنون
آقا سیاوش عزیز؛ کلا منتظر باشیم این vdsl برسه مثلا شهر من شیراز؟
امیدی هست؟ (من که ندارم)
درود
حقیقتا اطلاعاتم در حد مخابرات تهران هستش و در مورد سایر استانها اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم اما انشاالله که برسه
پس با چی خاموشش میکنن؟ چقدر پیشرفته که یه دکمه خاموش روشن نداره
درود
فقط باید از پریز کشید !!!!
سلام دوستان، کسی اینجا هست از منطقه مخابراتی پیام نور تهران (شمال غرب) تونسته باشه vdsl بگیره؟ واقعا از نظر پاسخگویی و خدمات یکی از افتضاح ترین مراکز مخابراتی تهران هستن. تا سالها که برای گرفتن پورت ADSL باید چند ماه منتظر میموندی به خاطر کمبود پورت، الان هم برای VDSL میگن فعلا سرویس نمیدیم به منطقه شما و حتی تخمینی هم نمیدن کی ممکنه امکاناتش رو فراهم کنن.
در مورد روتر مواققم ولی مودمی که تو سال 2020 میگیری باید l 2 t p داشته باشه حداقل. منصرف شدم از خرید 9970
ممنون ازینکه پاسخ دادین
l2tp که دیگه تقریبا deprecate شده ...
این 9970 یه مودم ارزون با چیپ برادکام هست(دلاری ارزون) حالا به عنوان هدیه تا حدودی هم routing برات انجام میده ...
کلا مودم رو باید بگیری بزاریش روی bridge ...
ترکیب مودم روتر high end خیلی کم پیدا میشه اونایی هم که هست معمولا زیاد آپدیت نمیشه ...
Rahpooyan
15-04-2020, 18:02
سلام دوستان، کسی اینجا هست از منطقه مخابراتی پیام نور تهران (شمال غرب) تونسته باشه vdsl بگیره؟ واقعا از نظر پاسخگویی و خدمات یکی از افتضاح ترین مراکز مخابراتی تهران هستن. تا سالها که برای گرفتن پورت ADSL باید چند ماه منتظر میموندی به خاطر کمبود پورت، الان هم برای VDSL میگن فعلا سرویس نمیدیم به منطقه شما و حتی تخمینی هم نمیدن کی ممکنه امکاناتش رو فراهم کنن.
شما تهرانی ها که "ایرانی" هستید. باز یکی به داد شما می رسه. ما شهرستانی های "اتباع خارجی و غیر ایرانی" که فقط اخبار شما "ایرانی"هارو دنبال می کنیم، رو چی میگید؟!
hamed_korn
15-04-2020, 19:02
آواز دوهل از دورخوش است. خوبه میبینید دوستان اینجا چقدر شکایت میکنن.فعلا شهرهای دیگه وضعشون بهتره. بخصوص قم که مورد توجه ویژه است.
dadash42
15-04-2020, 19:32
آواز دوهل از دورخوش است. خوبه میبینید دوستان اینجا چقدر شکایت میکنن.فعلا شهرهای دیگه وضعشون بهتره. بخصوص قم که مورد توجه ویژه است.
آره, راستی زندگی تو شهرستان خیلی بهتر از تهرونه
اگر خدا عمر بده, elon musk شبکه starlinkشو راه بندازه میرم پشت کوهی, ته دره ای زندگیمو میکنم
mohandes23
15-04-2020, 19:47
آره, راستی زندگی تو شهرستان خیلی بهتر از تهرونه
اگر خدا عمر بده, elon musk شبکه starlinkشو راه بندازه میرم پشت کوهی, ته دره ای زندگیمو میکنم
اگه دولت ها اجازه ندن برقرار نمی کنه!
mohandes23
15-04-2020, 19:50
شما معلومه که اصلا در قم زندگی نکردی :D. در مورد اینترنت جدای از اینترنت های متنوع تهران ولی هر چی به غرب ایران نزدیک تر می شیم کیفیت بالاتر می ره به دلیل اینکه فاصله از سرورهای اروپا و امریکا کمتر میشه
dadash42
15-04-2020, 19:54
شما معلومه که اصلا در قم زندگی نکردی :D. در مورد اینترنت جدای از اینترنت های متنوع تهران ولی هر چی به غرب ایران نزدیک تر می شیم کیفیت بالاتر می ره به دلیل اینکه فاصله از سرورهای اروپا و امریکا کمتر میشه
درسته, بخصوص تبریز اینترنتش عالیه
قم هم عالیه, رو شاه رگ ایران قرار گرفته
MMDFullHD
15-04-2020, 19:54
شما تهرانی ها که "ایرانی" هستید. باز یکی به داد شما می رسه. ما شهرستانی های "اتباع خارجی و غیر ایرانی" که فقط اخبار شما "ایرانی"هارو دنبال می کنیم، رو چی میگید؟!
اخبارتو عوض کن
:tongue:بخدا همین تهرانشم اونجور گل بل بلی ک الان همون اخبار تو ذهنت ساخته از ما نیست
اگرم اخبار یا شخصی شمارو اتباع خارجی و ... اینا براتون تو ذهنتون ساخته ک کارشو خوب بلد بوده تونسته افکار تجزیه طلبی خودشو تو ذهنت خوب پرورش بده
خلاصه اگر الان وضع نه تنها از اینترنتت کلیت زندیگت داداش ناراحتی یا از جامعه ناراحت نباش ی روز خوبم برا من و تو میاد
ماه هیچ موقع پشت ابر نمیمونه !
mf.aghaei70
15-04-2020, 20:31
[emoji351] امضای قرارداد همکاری میان شاتل و شرکت مخابرات ایران
[emoji419]همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، عملیات نصب و راه اندازی و برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران در شهر قم آغاز شده است. با اجرای این پروژه که با همکاری شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران و نیز شهرداری قم صورت میگیرد، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد.
[emoji842]افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
[emoji843]گفتنیست به دلیل شرایط خاص کشور در بحران کورونا و همدلی موجود میان شاتل و شرکت مخابرات ایران، فعالیتهای مورد نیاز از هفتههای گذشته آغاز شده بود اما اینک قرارداد همکاری رسمی میان دو طرف به امضای هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران و شرکت شاتل رسید.
dadash42
15-04-2020, 21:22
[emoji351] امضای قرارداد همکاری میان شاتل و شرکت مخابرات ایران
[emoji419]همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، عملیات نصب و راه اندازی و برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران در شهر قم آغاز شده است. با اجرای این پروژه که با همکاری شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران و نیز شهرداری قم صورت میگیرد، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد.
[emoji842]افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
[emoji843]گفتنیست به دلیل شرایط خاص کشور در بحران کورونا و همدلی موجود میان شاتل و شرکت مخابرات ایران، فعالیتهای مورد نیاز از هفتههای گذشته آغاز شده بود اما اینک قرارداد همکاری رسمی میان دو طرف به امضای هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران و شرکت شاتل رسید.
شاتل 25 سال پیش یه شرکت کوچک تبریزی بود, کارت های اینترنت دایل آپ 100 تومانی چهار راه شهناز میفروخت, ماشاءالله تبریزی ها
hummer_1990
15-04-2020, 21:25
سلام
امروز رفتم تو محل دیدم تمام کافوهای دور و بر ما همشون فیبر نوری هست و کافوی قدیمی و معمولی یه دونه هم نیست کارمند مخابراتی بنده خدا راست میگفت پس
همشون کنتور برق دارن از داخلشون هم صدای فن میاد منتها شکلشون قدیمیه چون مال 9 سال پیشه رنگشون هم طوسی بوده شهرداری زحمت کشیده همرو رنگ زرد پاشیده رفته این همه سال ما فیبر نوری بودیم نامردا vdsl نمیدادن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شهرنوش.انوار
15-04-2020, 22:43
سلام
امروز رفتم تو محل دیدم تمام کافوهای دور و بر ما همشون فیبر نوری هست و کافوی قدیمی و معمولی یه دونه هم نیست کارمند مخابراتی بنده خدا راست میگفت پس
همشون کنتور برق دارن از داخلشون هم صدای فن میاد منتها شکلشون قدیمیه چون مال 9 سال پیشه رنگشون هم طوسی بوده شهرداری زحمت کشیده همرو رنگ زرد پاشیده رفته این همه سال ما فیبر نوری بودیم نامردا vdsl نمیدادن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فیبر بودی عوضش اعصاب راحت داشتی و خطت تا 16 میکشید :tongue:
شهرنوش.انوار
15-04-2020, 22:45
پس اینی هم که من چند صفحه پیش عکسشو زدم هم نوری هست.
باید برم خوونه دوستم بمونم دیگه:laughing:
dadash42
15-04-2020, 22:55
سلام
کافونوری شما خیلی کوچیکه و قدیمی, جای چند عدد dslam بیشتر نداره, معلومه کمبود پورت دارین, شاید 200خط ظرفیت هم نداشته باشد
محل مسکونی پر جمعیت کافوی بزرگ و از 20 dslam به بالا نیاز دارد
l2tp که دیگه تقریبا deprecate شده ...
این 9970 یه مودم ارزون با چیپ برادکام هست(دلاری ارزون) حالا به عنوان هدیه تا حدودی هم routing برات انجام میده ...
کلا مودم رو باید بگیری بزاریش روی bridge ...
ترکیب مودم روتر high end خیلی کم پیدا میشه اونایی هم که هست معمولا زیاد آپدیت نمیشه ...
من لازم دارم که حتما مودمی داشته باشم که روش vpn نصب میشه. یکی از دوستان میفگت روتر بگیر روش openwrt بریز. یکم رفتم دنبالش نمیدونم بگیرم نگیرم.آخرین آپدیت مودم 9970 برا 3 سال پیشه :|
amin_v30
16-04-2020, 09:34
من لازم دارم که حتما مودمی داشته باشم که روش vpn نصب میشه. یکی از دوستان میفگت روتر بگیر روش openwrt بریز. یکم رفتم دنبالش نمیدونم بگیرم نگیرم.آخرین آپدیت مودم 9970 برا 3 سال پیشه :|
تو رنج قیمتی 9970 به نظرم asus n16 بگیر،vpn هم روش نصب میشه
alidorost
16-04-2020, 13:37
والا همین v304f vpn وی پی ان میخوره
and-roid2
16-04-2020, 13:43
نصب کابینت های FTTC شاتل در قم
این vdsl هم مثل adsl در مراکز فیبر نوری در انحصار مخابراته؟
ما فیبر نوری ها میتونیم فرار کنیم بریم شاتل؟
mohandes23
16-04-2020, 14:13
نصب کابینت های FTTC شاتل در قم
تشکر بابت عکس ها .کدوم منطقه هست دوست عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.