مشاهده نسخه کامل
: VDSL / مخابرات استان تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
خوبه سرعت منو رو 50 مگ بستن در صورتیکه مکس ریت تو مودم 100 مگ هست
- - - Updated - - -
خوبه سرعت منو رو 50 مگ بستن در صورتیکه مکس ریت تو مودم 100 مگ هست
درود. شما به مکس ریت کاری نداشته باشید. در ایران بالاترین مد 17a هست که تا 70 مگ حداکثر میتونن ببندن . من خطم 145 مگ جواب میده و کافو تو دیوار مجتمعمون هست با Line Attenuation زیر 10 ولی حداکثر 70 مگ میتونم بگیرم. 1 بار گفتم تا 100 مگ باز گذاشتن در دقیقه 10000 تا ارور ثبت میکرد و لینک به فنا رفت. اگر باهاشون صحبت کنید تا 65 مگ هم براتون ببندن دیگر بهترین حالت هست.
درود. دوستان سرعت اپلودتون رو از چند روز پبش پایین نیاوردن ؟ من 1 سال رو 70 دان و 15 اپ بودم و هیچ مشکلی نبود و از 2 روز پیش اپلود رو اوردن رو 10 مگ ! میترسم زنگ بزنم درخواست بدم اپلود رو دوباره بیارن رو 15 مگ و به جاش دانلود رو هم کم کنن !
درود. دوستان سرعت اپلودتون رو از چند روز پبش پایین نیاوردن ؟ من 1 سال رو 70 دان و 15 اپ بودم و هیچ مشکلی نبود و از 2 روز پیش اپلود رو اوردن رو 10 مگ ! میترسم زنگ بزنم درخواست بدم اپلود رو دوباره بیارن رو 15 مگ و به جاش دانلود رو هم کم کنن !
درود. دوستانی که سرویس 50 مگ گرفتن توجه کنن اگر خط شما کشش داره تا 70 باید براتون باز بزارن. من رفتم برای خط دوم سرویس بگیرم داخل فورم زده UP TO 70 ولی اسم سرویس 50 مگ هست. سر این مسئله من مجبور شدم چند بار با بخش فروش و ادمای مختلف حرف بزنم تا قبول کنن باید سرویس تا 70 باز باشه و نباید رو 50 قفل کنن ! اگر پشتیبانی هم گفت اصلا سرویس 70 نداریم بگید با فروش صحبت کردم و سرویس 50 خریداری شده باید تا 70 باز باشه. خلاصه بعد از 3 -4 بار با پشتیبانی حرف زدن یکی پیدا میشه که دوزاریش میافته و ارجاع میده براتون درست میکنن والا هی میگن اصلا این سرویس وجود نداره. یعنی خودشون نمیدونن چی دارن میفروشن و باید به تعهدشون عمل کنن.
فقط یک تریداف وجود داره. دو تا پروفایل سرعت بیشتر ندارن ! اگر رو 50 ببندن اپلود شما رو 30 هست ! اگر بیارن رو 70 اپلود رو میان رو 10 ! این مدنظرتون باشه که اگر اپلود بالا نیاز دارید.
freeacounting
24-11-2024, 17:48
سلام
منم با 2020 تماس گرفتم برای تبدیل به vdsl هزینشو دادم ولی از 26 ام سمت پنلم شده vdsl ولی اینترنتم قطعه و هنوز بسته فعال نشده پیامک اومده با شما تماس میگیریم جهت نصب و راه اندازی
کسی میدونه vlan id چی بزارم ؟
Upstream
Downstream
Current Rate (kbps)
19996
39992
Max Rate (kbps)
43061
119747
SNR Margin (dB)
24.7
23.7
Line Attenuation (dB)
11.1
7.6
Errors (pkts)
0
0
- - - Updated - - -
سلام
منم با 2020 تماس گرفتم برای تبدیل به vdsl هزینشو دادم ولی از 26 ام سمت پنلم شده vdsl ولی اینترنتم قطعه و هنوز بسته فعال نشده پیامک اومده با شما تماس میگیریم جهت نصب و راه اندازی
کسی میدونه vlan id چی بزارم ؟
Upstream
Downstream
Current Rate (kbps)
19996
39992
Max Rate (kbps)
43061
119747
SNR Margin (dB)
24.7
23.7
Line Attenuation (dB)
11.1
7.6
Errors (pkts)
0
0
درود.
اگر گوگل سرچ بفرمایید راهنمایی نسب و تنظیمات VDSL مخابرات موجود هست.
این برای مودم Asus هست(البته تنظیمات برای همه یکی هست و فقط یوسر و پاسورد فرق میکنه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خدمت دوستان
در حال حاضر روی خط من سرویس ADSL از شرکت دیده بان نت وصل است
مرکز مخابراتی من تهران - مالک اشتر است
طبق گقته پشتیبانی مخابرات در منطقه ما سرویس فیبر نوری مخابرات ارائه نمیشود
به 2020 هم زنگ زدم میگه چون الان روی خط شما ADSL شرکت دیگه ای هست نمیتونیم بفهمیم VDSL پشتیبانی میشود یا نه !
وضعیت SNR و Attenuation خط من موقع دانلود مقادیر زیر است :
SNR Margin Down Stream = 10.4
Attenuation Down Stream = 28
سؤالی که از شما عزیران دارم اینست که با این وضعیت مقادیر SNR و Attenuation خط من اصلاً امکان رفتن به سمت VDSL وجود دارد؟
ممنون
سلام خدمت دوستان
به 2020 هم زنگ زدم میگه چون الان روی خط شما ADSL شرکت دیگه ای هست نمیتونیم بفهمیم VDSL پشتیبانی میشود یا نه !
سؤالی که از شما عزیران دارم اینست که با این وضعیت مقادیر SNR و Attenuation خط من اصلاً امکان رفتن به سمت VDSL وجود دارد؟
ممنون
قابل قبوله ... ولی باز از سرویس دهنده ی سوال کن
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستان
ممنون
قابل قبوله ... ولی باز از سرویس دهنده ی سوال کن
دوستان آیا اینترنت قطع میشه برای تبدیل به VDSL ؟
اگه اره تا چند روز قطعه ؟
adsl مخابرات به vdsl مخابرات
دوستان آیا اینترنت قطع میشه برای تبدیل به VDSL ؟
اگه اره تا چند روز قطعه ؟
adsl مخابرات به vdsl مخابرات
درود.
قطعی بسیار کوتاه و مختصر خواهد بود . اگر منطقتون تحت پوشش باشه تبدیل ADSL به VDSL فقط نیاز به یک تعویض پورت در مرکز مخابراتی داره . این کار لحظه ای هست و پورت رو که سویچ کنن 20 ثانیه نت قطع میشه و دوباره وصل میشه.
amir99133
28-03-2025, 07:23
داداش یک عکس از کیفیت خطت میزاری؟
amir99133
31-03-2025, 15:01
باید از طریق تلنت به کارت vdle ma5616 وصل بشن پارامتر vdsl tone blackout configuration رو روی 17 مگاهرتز ست کنن که پروفایلت بشه 17a
mahan999
28-05-2025, 17:07
باید از طریق تلنت به کارت vdle ma5616 وصل بشن پارامتر vdsl tone blackout configuration رو روی 17 مگاهرتز ست کنن که پروفایلت بشه 17a
این مخابراتی ها این چیزها حالیشون نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.