مشاهده نسخه کامل
: VDSL / مخابرات استان تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
and-roid2
16-04-2020, 14:23
تشکر بابت عکس ها .کدوم منطقه هست دوست عزیز
این کابینت ها از ابتدای بلوار15خرداد تا باجک نصب شده و همینطور داره پیش میره.
فاصله هر کابینت بطور میانگین 500متر هست.
and-roid2
16-04-2020, 14:32
اولین تست های Vdsl شاتل- قم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dadash42
16-04-2020, 14:32
تشکر بابت عکس ها .کدوم منطقه هست دوست عزیز
فکر کنم الان بنیاد و اون طرفها هم میزنن, پردیسان یکسال هست کاملاً فیبرنوری شده
دوستمون میگه از 15خرداد تا باجک هم میذارن
mohandes23
16-04-2020, 14:42
خوب من پردیسانم ولی این کبینت ها رو که می بینم خیلی تفاوت نداره فقط نزدیک من عکسش رو در قسمت تانوما گذاشتم یک چیز نازک دراز مانند هست احتمالا برای vdsl هست.به هر حال به من گفتن شما تحت پوشش vdsl هستید ولی تانوما خیر.
and-roid2
16-04-2020, 14:43
احتمال میدم کابینت های شاتل و مخابرات از هم جدا باشه و از تجهیزات همدیگه استفاده نکنن. این یک نمونه کابینت مخابرات واقع در عماریاسر هست:
نکته ای که هست شاتل از تحهیزات زایکسل استفاده میکنه و مخابرات از هواوی
----
طبق اطلاعاتی که گرفتم شاتل مرحله بعد توحید رو قراره کابینت نصب کنه
dadash42
16-04-2020, 14:44
سوال اینکه دو شرکت از تجهیزات یکدیگر استفاده میکنند؟ یا ما مخابراتیها تا عبد در انحصاریم؟
mohandes23
16-04-2020, 14:45
پس تجهیزات کبینت ها زایکسل هست .امیدوارم با مودم ایسوس خوب کار کنه.
mohandes23
16-04-2020, 14:47
اره من شاتل ثبت نام کردم کسی به من زنگ نزد ولی مخابرات که زنگ زدم گفتن تحت پوشش هستید.حتما جاهایی که مخابرات داره تحت انحصار مخابرات میوفته.
dadash42
16-04-2020, 14:49
نکته ای که هست شاتل از تحهیزات زایکسل استفاده میکنه و مخابرات از هواوی
----
طبق اطلاعاتی که گرفتم شاتل مرحله بعد توحید رو قراره کابینت نصب کنه
تجهیزات کافو مخابراتی محلمون پر از dslamهای بی نام چینیه
نه هواوی نه زایکسل
مهندس کافو اومده بود پرسیدم تجهیزات هواویه خندید گفت نه, همش بی نام, تجهیزات درجه یک ندارن
hamed_korn
16-04-2020, 15:08
سلام.لطفا چندتا عکس بگیرید ازشون
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Aleghafoor1
16-04-2020, 17:48
سلام
مخابرات قم اولین جایی که داره کافو های فیبر نصب میکنه منطقه مخابراتی 19 دی هست
یعنی بخشی باجک 1 و بخشی از 2 . 55 متری عمار یاسر تا تقریبا سمت نوبهار
چون مرکز مخابراتی اصلی قم اونه
بعد هم میره سراغ شهرک قدس و مناطق جدید شهر چون از قبل فیبر کشی شدن و 90 درصد کارهاش آماده هست
اینجوری که من متوجه شدم تا یک ماه دیگه کل قم فیبر میشه اما پورت ها کمه و امکان vdsl نیست ولی کیفیت خط روی همون adsl به طور محسوسی بهتر میشه
ERF@NIAN
16-04-2020, 18:04
تجهیزات کافو مخابراتی محلمون پر از dslamهای بی نام چینیه
نه هواوی نه زایکسل
مهندس کافو اومده بود پرسیدم تجهیزات هواویه خندید گفت نه, همش بی نام, تجهیزات درجه یک ندارن
تو این یک سالی که vdsl گرفتید کیفیت خط افت نکرده؟
چون هرچی مشترکای vdsl بیشتر بشن نویز هم بیشتر میشه, کشش خط همه پایین میاد. باید از تکنولوژی vectoring استفاده کنن
mohandes23
16-04-2020, 18:09
سلام
بعد هم میره سراغ شهرک قدس و مناطق جدید شهر چون از قبل فیبر کشی شدن و 90 درصد کارهاش آماده هست
اینجوری که من متوجه شدم تا یک ماه دیگه کل قم فیبر میشه اما پورت ها کمه و امکان vdsl نیست ولی کیفیت خط روی همون adsl به طور محسوسی بهتر میشه
خوب پردیسان مگه فیبر نیست؟!بعد اگه تانوما بخوان بکنن کابینت ها رو دوباره باید عوض کنن؟
dadash42
16-04-2020, 18:36
تو این یک سالی که vdsl گرفتید کیفیت خط افت نکرده؟
چون هرچی مشترکای vdsl بیشتر بشن نویز هم بیشتر میشه, کشش خط همه پایین میاد. باید از تکنولوژی vectoring استفاده کنن
سرعت تمام وقت رو 100مگ بوده, با اینکه طرحهای 20, 30, 50 مگ داشتم
فکر کنم فقط با مودم های خودشون میتونن سرعت محدود کنن, با مودم های غیره آزاده
تازه اگر محدود کنن همه طرحهاشون, 16 یا 20 یا 30 مگ همه رو 50مگ محدودن, تنها فرق بین طرحها حجم است
G.993.5 vectoring باید فعال باشه, non-standard vectoring خاموش
hummer_1990
16-04-2020, 18:47
کافونوری شما خیلی کوچیکه و قدیمی, جای چند عدد dslam بیشتر نداره, معلومه کمبود پورت دارین, شاید 200خط ظرفیت هم نداشته باشد
محل مسکونی پر جمعیت کافوی بزرگ و از 20 dslam به بالا نیاز دارد
آخه یه دونه دوتا نیست که!! به فاصله کمتر از 400 _500 متر از هم یه عالمه از این کابینت ها هست فقط تو خیابون ما که 800 متر هست 4 تا از اینا وجود داره همشون شماره بندی شدن تو کوچه ما از 35 تا 38 هست چنتا کوچه پایینتر یکی از کابینت ها شمارش 98 بود پس یعنی خیلی زیادن. همونطور که گفتم هیچ کابینت غیر نوری اینجا نیست همگی Fttc هستن کابل کشی اینجا طوری انجام شده که به ازای هر 2 یا 3 تا مجتمع جدید که ساخته میشه یه کابینت جدید براشون نصب میکنن.
Hsjxhchfi
16-04-2020, 18:48
سلام ایا شهرستان های تهران هم شامل این طرح میشه
شهرنوش.انوار
16-04-2020, 18:51
دوستان میخوام مودم vdsl بگیرم. به نظر شما کدوم بهتره؟
DSL-2877ALTD-9970
dadash42
16-04-2020, 19:01
آخه یه دونه دوتا نیست که!! به فاصله کمتر از 400 _500 متر از هم یه عالمه از این کابینت ها هست فقط تو خیابون ما که 800 متر هست 4 تا از اینا وجود داره همشون شماره بندی شدن تو کوچه ما از 35 تا 38 هست چنتا کوچه پایینتر یکی از کابینت ها شمارش 98 بود پس یعنی خیلی زیادن. همونطور که گفتم هیچ کابینت غیر نوری اینجا نیست همگی Fttc هستن کابل کشی اینجا طوری انجام شده که به ازای هر 2 یا 3 تا مجتمع جدید که ساخته میشه یه کابینت جدید براشون نصب میکنن.
پس اینطور باشه پورت حتماً موجوده , دفعه بعد میری مخابرات یه شیرینی همراهت باشه;)
hummer_1990
16-04-2020, 19:05
سلام.تو این پروفایل مخابرات وقتی بهvdsl تبدیل میشیم چی مینویسه لطفا یک عکس بزارید. برای من که adsl هستم میزنه زوج سیمadsl[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم مخابرات VDSL گرفتم از زوج سیم ADSL به زوج سیم VDSL تغییر پیدا کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dadash42
16-04-2020, 19:10
من امروز رفتم مخابرات VDSL گرفتم از زوج سیم ADSL به زوج سیم VDSL تغییر پیدا کرد.
مبارک باشه :) پردیس جای خوبیه
hummer_1990
16-04-2020, 19:15
مبارک باشه :) پردیس جای خوبیه
ممنون
وضعیت فعلا در حالت (ارسال به مرکز) هست وقتی از طرف مرکز تایید اجرا بشه آیا رو همین مودم ADSL سرعت 13.8 که دارم میره 19 و 20 اینا؟(یا بیشتر)
خط شما وقتی که سوئیچ شد به vdsl از نظر snr تغییری پیدا کرد؟
dadash42
16-04-2020, 19:18
ممنون
وضعیت فعلا در حالت (ارسال به مرکز) هست وقتی از طرف مرکز تایید اجرا بشه رو همین مودم ADSL سرعت 13.8 که دارم میره 19 و 20 اینا؟
با همون snr صابق سرعت vdsl میره 50مگ به بالا;)
hamed_korn
16-04-2020, 19:20
آخه یه دونه دوتا نیست که!! به فاصله کمتر از 400 _500 متر از هم یه عالمه از این کابینت ها هست فقط تو خیابون ما که 800 متر هست 4 تا از اینا وجود داره همشون شماره بندی شدن تو کوچه ما از 35 تا 38 هست چنتا کوچه پایینتر یکی از کابینت ها شمارش 98 بود پس یعنی خیلی زیادن. همونطور که گفتم هیچ کابینت غیر نوری اینجا نیست همگی Fttc هستن کابل کشی اینجا طوری انجام شده که به ازای هر 2 یا 3 تا مجتمع جدید که ساخته میشه یه کابینت جدید براشون نصب میکنن.مبارک باشه.
دوست عزیز شما کدام سرویس رو گرفتید و سرعتتون رو چقدر بسته شد؟مودم رو چیکار کردید؟
Hsjxhchfi
16-04-2020, 19:20
سلام ایا شهرستان های تهران هم شامل این طرح میشه ممکنه شاتل و مخابرات هر کی یه محدود رو پوشش بده یا نه به نظرتون
نه داداش رو همین مودم adsl که نمیشه حتما باید مودم vdsl تهیه کنی وقتی خطت در مرکز مخابراتی به vdsl پورت بشه دیگه با این مودم اصلا نمیتونی اینترنت داشته باشی فکر مودم باش.
ممنون
وضعیت فعلا در حالت (ارسال به مرکز) هست وقتی از طرف مرکز تایید اجرا بشه آیا رو همین مودم ADSL سرعت 13.8 که دارم میره 19 و 20 اینا؟
Aleghafoor1
16-04-2020, 19:33
سلام
hummer_1990
16-04-2020, 19:45
مبارک باشه.
دوست عزیز شما کدام سرویس رو گرفتید و سرعتتون رو چقدر بسته شد؟مودم رو چیکار کردید؟
هنوز به تایید مرکز نرسیده و فعلا سرعتم تغییری نکرده.
بسته هم همون بسته استاندارد غیر حجمی هست که قبلا داشتم.
در مورد مودم یک ساعت و نیم چک و چونه زدم اونجا. دو حالت پیش روتون قرار میدن یا باید به زور مودم مخابرات رو بگیرین تا بسته اینترنت قبلیتون حفظ بشه و خطتون تخلیه نشه یا این که خطتون رو تخلیه میکنن و بسته اینترت شما حذف میشه و 48 ساعت بعد با سرویس vdsl خط رو رانژه میکنن و باید بسته جدید بخرید و البته مودم دلخواه خودتون رو از بيرون تهیه کنید. (حالا نمیدونم در حالت دوم آیا مجبورتون میکنن بسته های مسخره جدید مخصوص vdsl رو بخرید یا میتونید بسته دلخواه بخرید)
با توجه به این که حدود 250 هزار تومن از بسته من مونده بود و مخابرات هم مرغش یه پا داشت و من هم آدم کم طاقتی هستم و نمیتونستم تا 3 ماه دیگه واسه vdsl صبر کنم با کمال نارضایتی مودم درپیت v301 رو گرفتم تا هم سریعتر به vdsl رسیده باشم هم بسته اینترنت حیف و میل نشه.(البته مودم رو باز نمیکنم و بعد از راه افتادن خطم میفروشمش)
ولی هنوزم میگم و مطمئن هم هستم دوستان این قابلیت وجود داره که بدون گرفتن مودم و بدون تخلیه خط سرویستون رو تبدیل کنن. ما که زورمون نرسید شماها ولی سعیتون رو بکنید زیر بار نرید.
Aleghafoor1
16-04-2020, 19:51
پردیسان رو خبر ندارم
یه بنده خدایی که تو مخابرات بود گفت تانوما پروژه ش یه جورایی تعلیق شده و فعلا روی VDSl زمان میذارن
hummer_1990
16-04-2020, 19:52
نه داداش رو همین مودم adsl که نمیشه حتما باید مودم vdsl تهیه کنی وقتی خطت در مرکز مخابراتی به vdsl پورت بشه دیگه با این مودم اصلا نمیتونی اینترنت داشته باشی فکر مودم باش.
از لحاظ فنی این امکان وجود داره حتی یه تعداد از مشترکین قم بعد تبدیل خطشون به vdsl و بدون تعویض مودم سرعتشون رسیده به 19. البته که حرف شما درسته برای استفاده از امکانات و سرعت بالا vdsl حتما باید مودم عوض بشه ولی با همین مودم ADSL هم میشه رو خط vdsl سرعت 19 و 20 داشت مگر این که مگر این که مخابرات نامرد تو تنظیمات مرکز یه تغیراتی بده که این امکان رو از شما بگیره تا مودم هایی که داره رو آب کنه
ERF@NIAN
16-04-2020, 20:00
از لحاظ فنی این امکان وجود داره حتی یه تعداد از مشترکین قم بعد تبدیل خطشون به vdsl و بدون تعویض مودم سرعتشون رسیده به 19. البته که حرف شما درسته برای استفاده از امکانات و سرعت بالا vdsl حتما باید مودم عوض بشه ولی با همین مودم ADSL هم میشه رو خط vdsl سرعت 19 و 20 داشت مگر این که مگر این که مخابرات نامرد تو تنظیمات مرکز یه تغیراتی بده که این امکان رو از شما بگیره تا مودم هایی که داره رو آب کنه
اصولا بالا رفتن سرعت به خاطر فیبرکشی و گذاشتن کافوی نوری هست
شما که تا حالا کافوی نوری داشتی سرعتت با adsl نباید بالاتر بره
الآن مودم max rate رو چقدر زده؟ نویز و اینا چطوره
اگه یه عکس از وضعیت خطت با adsl داشته باشی بزاری خیلی خوب میشه
mohandes23
16-04-2020, 20:01
سلام ایا شهرستان های تهران هم شامل این طرح میشه ممکنه شاتل و مخابرات هر کی یه محدود رو پوشش بده یا نه به نظرتون
باید تماس بگیرید 2020 بررسی کنید
hamed_korn
16-04-2020, 20:03
از لحاظ فنی این امکان وجود داره حتی یه تعداد از مشترکین قم بعد تبدیل خطشون به vdsl و بدون تعویض مودم سرعتشون رسیده به 19. البته که حرف شما درسته برای استفاده از امکانات و سرعت بالا vdsl حتما باید مودم عوض بشه ولی با همین مودم ADSL هم میشه رو خط vdsl سرعت 19 و 20 داشت مگر این که مگر این که مخابرات نامرد تو تنظیمات مرکز یه تغیراتی بده که این امکان رو از شما بگیره تا مودم هایی که داره رو آب کنهبله شما درست میگید فقط گفتند ۳۰٪ تو قم حاظر شدن مودم رو تعویض کنند. وقتی خط تا ۲۴ مگ کشش داشته باشه قطعا روی ۲۰ تا ۲۲ مگ میتونند ببندند. شما در مورد مودم نگفتید بهشون مگه قرار نبود مودم رایگان به مشترک بدین و هیچ گونه هزینه ای این تبدیل سرویس برای مشترک نداشته باشه؟
مودم هایی که خودشون پیشنهاد دادند غیر از یوتل ۳۰۱ دیگه چی بود؟
mohandes23
16-04-2020, 20:17
بله شما درست میگید فقط گفتند ۳۰٪ تو قم حاظر شدن مودم رو تعویض کنند. وقتی خط تا ۲۴ مگ کشش داشته باشه قطعا روی ۲۰ تا ۲۲ مگ میتونند ببندند. شما در مورد مودم نگفتید بهشون مگه قرار نبود مودم رایگان به مشترک بدین و هیچ گونه هزینه ای این تبدیل سرویس برای مشترک نداشته باشه؟
مودم طرح یکساله به من گفت رایگانه و زایکسل هم هست اگر اشتباه نکنم
hummer_1990
16-04-2020, 20:18
اصولا بالا رفتن سرعت به خاطر فیبرکشی و گذاشتن کافوی نوری هست
شما که تا حالا کافوی نوری داشتی سرعتت با adsl نباید بالاتر بره
الآن مودم max rate رو چقدر زده؟ نویز و اینا چطوره
اگه یه عکس از وضعیت خطت با adsl داشته باشی بزاری خیلی خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت من رو روی 16 مگ بسته و سرعتم 14 هست حالا اگه رو 24 ببنده احتمالا چیزی بین 18 تا 21 رو باید داشته باشم البته اگه snr اجازه بده در مورد snr کلا گنگ هستم طبق مطالبی که راجع به snr خوندم حتی عدد 14 هم عدد جالبی نیست و همین سرعت 14 رو هم نباید بده و نمیدونم چرا این سرعت رو میده!
hummer_1990
16-04-2020, 20:32
بله شما درست میگید فقط گفتند ۳۰٪ تو قم حاظر شدن مودم رو تعویض کنند. وقتی خط تا ۲۴ مگ کشش داشته باشه قطعا روی ۲۰ تا ۲۲ مگ میتونند ببندند. شما در مورد مودم نگفتید بهشون مگه قرار نبود مودم رایگان به مشترک بدین و هیچ گونه هزینه ای این تبدیل سرویس برای مشترک نداشته باشه؟
شانس گند من فقط همین مودم آشغال رو داشتن اگه 304f داشتن حتما اونو میگرفتم.
در مورد رایگان بودن مودم کسی چیزی نگفته حتی الان تو خود پنل مخابرات الان قسمت فروش مودم رو فعال کردن. وزیر ارتباطات گفت برای تبدیل خط ها و کافو گذاری و اینا هزینه ای نمیگیرن و با تبدیل به vdsl سرعت بالا میره بدون دریافت هزینه و اگر کسی سرعت بالاتر از adsl بخواد باید مودم بخره که خب باید پولش رو بده و حتی قسط بندی هم میکنن.
ولی الان مشکل اینجاس که اگه مودم رو نگیری بدون هزینه خط رو vdsl میکنن ولی با تخلیه کردن خط و پریدن بسته اینترنت! (کلاهبرداری بزرگ) البته من میتونستم برم پیگیری و شکایت و... انجام بدم و احتمالا هم به نتیجه میرسیدم ولی خب حوصله و وقتش رو ندارم (کلا آدم کم طاقتی هستم نمیتونم واسه چیزی صبر کنم:biggrin:)
hummer_1990
16-04-2020, 20:35
مودم طرح یکساله به من گفت رایگانه و زایکسل هم هست اگر اشتباه نکنم
مودم طرح یک ساله به این دلیل رایگان هست که یه طرح با پایینترین حجم رو به شما میدن و شما این حجم رو طی 2 الی 3 ماه استفاده میکنی و بعد از اون اجازه خرید بسته به شما داده نمیشه و تا 8. 9 ماه باید به اجبار ترافیک اضافه بخری و جیب خودت رو خالی کنی و جیب مخابرات رو پر!!
mohandes23
16-04-2020, 20:37
مودم طرح یک ساله به این دلیل رایگان هست که یه طرح با پایینترین حجم رو به شما میدن و شما این حجم رو طی 2 الی 3 ماه استفاده میکنی و بعد از اون اجازه خرید بسته به شما داده نمیشه و تا 8. 9 ماه باید به اجبار ترافیک اضافه بخری و جیب خودت رو خالی کنی و جیب مخابرات رو پر!!
دقیقا من که زیر بار نرفتم.ینی مخابرات گیگت تموم بشه نمیشه سرویس رو باطل کرد دوباره طرح خرید به جای اینکه گیگ جدا بخری؟
ERF@NIAN
16-04-2020, 20:42
سرعت من رو روی 16 مگ بسته و سرعتم 14 هست حالا اگه رو 24 ببنده احتمالا چیزی بین 18 تا 21 رو باید داشته باشم البته اگه snr اجازه بده در مورد snr کلا گنگ هستم طبق مطالبی که راجع به snr خوندم حتی عدد 14 هم عدد جالبی نیست و همین سرعت 14 رو هم نباید بده و نمیدونم چرا این سرعت رو میده!
منم همین سرعت رو دارم، خطم روی 16 بسته شده 14.5 میگیرم
البته فاصله من بیشتره نویزمم به این خوبی نیست چون شما کافو نوری هستی خطت خیلی خوبه
همین الآنشم میتونی adsl با سرعت 20 مگ بگیری اگر بدن
در مورد snr هرچقدر ریت خط بالاتر باشه snr میاد پایین تر که حتما اینو میدونید
ولی در مورد مقدارش حتی روی 6 و 7 هم خوبه اگه سیم های مسی داخل و کوچه و ساختمون نویزهای ناگهانی نداشته باشن
الآن کشورهای خارجی خیلی ها مثلا vdsl دارن با سرعت 70 مگ ولی snr اشون 5 هست هیچ مشکلی هم پیش نمیاد
hummer_1990
16-04-2020, 21:17
دقیقا من که زیر بار نرفتم.ینی مخابرات گیگت تموم بشه نمیشه سرویس رو باطل کرد دوباره طرح خرید به جای اینکه گیگ جدا بخری؟
به طور معمول نه نمیشه من خودم یک ماه از سرویس قبلیم مونده بود و حجم تمام شده بود هرچی زنگ زدم 2020 فایده نداشت و میگفت شما باید قراردادت به پایان برسه حتما و ترافیک اضافه میخریدم و بدبختی خوردم به اون قطع شدن اینترنت به خاطر شلوغی های آبان و بعدشم 10 روز اینرنت به خاطر قطعی برا همه شارژ کزدن که اون 10 روز برا همه خیر شد واسه من که حجم نداشتم شر!!!
mohandes23
16-04-2020, 21:29
به طور معمول نه نمیشه من خودم یک ماه از سرویس قبلیم مونده بود و حجم تمام شده بود هرچی زنگ زدم 2020 فایده نداشت و میگفت شما باید قراردادت به پایان برسه حتما و ترافیک اضافه میخریدم و بدبختی خوردم به اون قطع شدن اینترنت به خاطر شلوغی های آبان و بعدشم 10 روز اینرنت به خاطر قطعی برا همه شارژ کزدن که اون 10 روز برا همه خیر شد واسه من که حجم نداشتم شر!!!
های وب وقتی از پنل لاگ اوت بشی و دوباره لاگین بشی یه گزینه میاد برای ابطال سرویس امیدوار بودم اینم اینطور باشه
mahsmahs
16-04-2020, 22:17
شما منزل سمت پردیس و بومهن هست؟
Rahpooyan
16-04-2020, 23:02
مخابرات در پنل اینترنتی قسمت تغییر طرح داره. محاسبه میکنه چقدر از طرحی قبلی چقدر طلب دارید، به پنل تون اضافه میشه و بقیه اش رو هم که باید پرداخت کنید.
hummer_1990
16-04-2020, 23:12
مخابرات در پنل اینترنتی قسمت تغییر طرح داره. محاسبه میکنه چقدر از طرحی قبلی چقدر طلب دارید، به پنل تون اضافه میشه و بقیه اش رو هم که باید پرداخت کنید.
این مال زمانی هست که شما از حجمتون چیزی باقی مونده باشه ولی به محض این که حجم صفر بشه امکان تغییر سرویس رو میبندن من دقیقا همین بلا سرم اومد من 7_8 گیگ از حجمم مونده بود و دیدم میشه تغییر سرویس داد (همین که شما میگی) با خودم گفتم این 7_8 گیگ رو هم استفاده کنم بعد تغییر سرویس بدم که حجمم هدر نره ولی وقتی تموم شد یهو با بیلاخ مخابرات رو به رو شدم و محکوم به خرید ترافیک اضافه شدم.
and-roid2
17-04-2020, 00:22
نگاهی به مشخصات Dslam زایکسل :
IES-6000 Series
12 پورت 1152/768، 17 اسلات عمودی به همراه حداکثر میزان ساختار بندی یک کارت MSC و 16 کارت لاین
رابطهای کاربری با امکان خدماتدهی چندگانه شامل ADSL2، ADSL2+ , G.SHDSL.bis, VDSL2 و VOIP (SIP & H.248) , FE و E1 IMA مبتنی بر فیبر
آپلینکهای 10 گیگابایتی اترنت جهت ارائه رابطهای کاربری غیرقابل انسداد در شبکه
QoS جامع جهت افزایش تجربیات کاربر در خصوص اجرای سه گانه
نسخههای یک، دو و سه IGMP snooping که موفقیت آن به اثبات رسیده است و پراکسی جهت راه اندازی تلویزیون آی پی یا IPTV
ACL تغییرپذیر، VLAN مجهز به DHCP و جعل سازی آدرس های Anti-IP/MAC جهت جلوگیری از حملات مخرب
مشخصههای DHCP option 82 و PPPoE IA از اختصاص آدرسهای چندکاربردی IP پشتیبانی مینمایند
مناسب برای مراکز با مشترک زیاد
قابلیت سرویسدهی به ۱۱۵۲ کاربر ADSL
DSL Compliant
ADSL: G.992.1 Annex A, G.992.3 Annex A, G.992.5 Annex A
G.992.1 Annex B, G.992.3 Annex B, G.992.5 Annex B
Support G.992.3 and G.992.5 Spectral Mask
Support Annex M and Annex L in G.992.3 and G.992.5
Support EOC and Overhead Channel Access
Support the latency path function
Support loop diagnostic function specified
Support the power management capability
Support the capability of the Seamless Rate Adaptation (SRA) on-line configuration
Single and dual end loop test
G.998.1 port bonding
SHDSL: G.991.2, G.991.2.bis, G.998.1
VDSL2: G.993.2, G.994.1, G.997.1.
اینکه بشه طرح رو پیش از پایان زمان تعویض کرد به سرویسی که خریداری شده بستگی داره. مثلا مودم رایگان رو روی طرح های بلند مدت میدن (یا قبلا که میدادند) همین مودم 301 که میگیم آشغال هست قیمتش 300_400 تومنه مثلا من برم این طرح رو پس پرداخت بگیرم و بعد از یکی دوماه بگم میخوام عوص کنم معلومه که نمیگذارند. این چیزها رو دقت کنید در شرایط خرید اعلام میکنند مثلا من اخیرا طرح کمپین ماندگار رو گرفتم دقیقا نوشته بود که اگر پیش پرداخت بگیرید همه ترافیک یکجا دراختیار قرار میگیره و در صورت اتمام ترافیک هم امکان خرید ترافیک اضافه وجود داره هم امکان تعویض طرح وجود داره اما اگر پس پرداخت بگیرید ترافیک ماه به ماه میدن و درصورت اتمام ترافیک فقط امکان خرید ترافیک اضافه وجود داره نه تغییر طرح. دوستان یک سوالی هم اگه ممکنه پاسخ بدن من قبلا با برنامه Tapatalk اینجا میومدم. الان چند ماهی هست که بهیچ عنوان با vpn یا بدون اون از طریق این برنامه نمیتونم وارد اکانتم بشم لاگین کنم و درنتیجه کامنت بگذارم. آیا شمام چنین مشکلی دارید ایراد از سایت هست یا از سمت من هست؟
Aleghafoor1
17-04-2020, 10:52
امروز از شاتل اومدن از کافوی مسی قدیمی تا فیبر لوله گذاشتن
گفت تا یک هفته دیگه شاتل وصل میشه (منطقه مخابراتی مالک اشتر قم) حداقل هم 200 پورت روی این کافو ها که عکسش رو گذاشتم نصب میکنن تجهیزات هم مربوط به زایکسل هست
مخابرات و شرکت های دیگه هم از تجهیزات شاتل استفاده میکنن تو بعضی نقاط (که به گفته مهندسی که اونجا بود بهتره برای مشتری ، مخابرات کوتاه مدت نگاه میکنه و تجهیزات بی کیفیت میبنده ) و اجاره میده شاتل
and-roid2
17-04-2020, 11:25
گفت تا یک هفته دیگه شاتل وصل میشه (منطقه مخابراتی مالک اشتر قم) حداقل هم 200 پورت روی این کافو ها که عکسش رو گذاشتم نصب میکنن تجهیزات هم مربوط به زایکسل هست
مخابرات و شرکت های دیگه هم از تجهیزات شاتل استفاده میکنن تو بعضی نقاط (که به گفته مهندسی که اونجا بود بهتره برای مشتری ، مخابرات کوتاه مدت نگاه میکنه و تجهیزات بی کیفیت میبنده ) و اجاره میده شاتل
شما کدوم منطقه هستی ؟
dadash42
17-04-2020, 11:26
همینکه فاصله میذارن بین کافوی pots قدیمی و کافو نوری نشون میده کارشون درسته
کافو نوری ما چسبیده بقل کافو pots قدیمی , ارتباط تلفنی تو کافو pots روی خط vdsl اختلال ایجاد میکنه, هنوزم حل نشده
مثل اینکه راه حلش اینه, فاصله چند متری
یه تذکر به مهندسین کافونوری, درهای محکم با لولا های درونی و قفل های زد سرقت نصب کنید, سال قبل سارقان با فرز تجهیزات کافونوری ما را دزدیدن
Aleghafoor1
17-04-2020, 11:48
شما کدوم منطقه هستی ؟
مالک اشتر هستم
پرسیدم اکیپ شما کجا ها دستشه گفت 15 خرداد، انقلاب ، عماریاسر ، نوبهار ، سمت رودخونه هم هست
Aleghafoor1
17-04-2020, 11:52
همینکه فاصله میذارن بین کافوی pots قدیمی و کافو نوری نشون میده کارشون درسته
کافو نوری ما چسبیده بقل کافو pots قدیمی , ارتباط تلفنی تو کافو pots روی خط vdsl اختلال ایجاد میکنه, هنوزم حل نشده
مثل اینکه راه حلش اینه, فاصله چند متری
پس علت این فاصله اینه ؟ اتفاقا اون سمت خیابون فاصله ی دو برابر داره که من اومده بود تو ذهنم علت این فاصله چیه
تیم خیلی حرفه ای هست ، خیلی هم مهندس اومده :biggrin: یه مهندس اومده کارش متر کردنه ، یه چرخ گرفته دستش متر میکنه ، پرسیدم چرا گفت واسه کابل ها و تجهیزات
دوستان، کسی هست که بتونه از مخابرات سرویس بگیره، اما شاتل رو ترجیح بده؟ شاتل خیلی گرونه خدماتش. چرا شاتل رو ترجیح میدید؟
dadash42
17-04-2020, 13:04
دوستان، کسی هست که بتونه از مخابرات سرویس بگیره، اما شاتل رو ترجیح بده؟ شاتل خیلی گرونه خدماتش. چرا شاتل رو ترجیح میدید؟
هیچ اطلاعاتی از طرحهای vdsl شاتل پیدا نکردم, کسی میدونه؟
mohandes23
17-04-2020, 13:32
هیچ اطلاعاتی از طرحهای vdsl شاتل پیدا نکردم, کسی میدونه؟
این طوری که پشتیابانیش به من گفت 20 گیگ ماهانه و 240 گیگ سالیانه و حجم بالا هم نداره.
الان اینجوری شده. چند وقت پیش 16 مگ مخابرات 175 گیگ حجم داشت شاتل 350 گیگ :hmm:
alireza_asol
17-04-2020, 15:20
-----
کسی اخیرا منطقه مخابرات عاطف رفته بپرسه vdsl میدن یا نه؟ منطقه مزخرفیه
من کلا تو تهرانپارس 1 دونه کافو نوری دیدم.
کوووووووووووووو تا بیان زمینو بکنن فیبر بکشن کافو نوری بزنن و ...
حالا حالا ها منتظر نباش
-----
کسی اخیرا منطقه مخابرات عاطف رفته بپرسه vdsl میدن یا نه؟ منطقه مزخرفیه
یکی از آشغالترین مراکز مخابراتی همین عاطفه.کارمنداش حال ندارن از روی صندلی بلند شن.باید بهشون بگی داداش یکم جابجا شو یه وقت زخم بستر نگیری.نه فیبر نوری داره. نه اجازه میده شرکتا اونجا فعالیت کنن.کلا هیچی به هیچی
شهرنوش.انوار
17-04-2020, 18:19
این طوری که پشتیابانیش به من گفت 20 گیگ ماهانه و 240 گیگ سالیانه و حجم بالا هم نداره.
ببخشید برا شما این قسمت چی میاره؟
mohandes23
17-04-2020, 19:01
ببخشید برا شما این قسمت چی میاره؟
هیچی وارد پنل میشه.من مودم سفارش دادم یکی دو روز دیگه میاد نمی خوام مودم از مخابرات بگیرم
شهرنوش.انوار
17-04-2020, 19:05
همین میخوام ببینم چه پیغامی میده. واسه بقیه میگه شما مجاز به خرید نیستین
میشه بپرسم چی سفارش دادین؟
mohandes23
17-04-2020, 20:08
همین میخوام ببینم چه پیغامی میده. واسه بقیه میگه شما مجاز به خرید نیستین
میشه بپرسم چی سفارش دادین؟
من چون قبلا مخابرات نبودم هیچی نیست و گفتن بار اول باید کارت به کارت کرد و... من می خوام 3 ماهه 130 گیگ هر ماه بگیرم منتظرم مودم بیاد فعال کنم دیگه مودم مخابرات نباشه
Caspian swan
17-04-2020, 20:28
پیش ثبت نام رو از طریق پنل کاربری مخابرات انجام دادم.گزینه خرید مودم اجازه خرید بهم نمیده.برای گرفتن سرویس VDSL باید منتظر اعلام از طریق پنل بمونیم یا باید خودمون اقدام کنیم؟
Sent from my G8342 using Tapatalk
mohandes23
17-04-2020, 20:35
پیش ثبت نام رو از طریق پنل کاربری مخابرات انجام دادم.گزینه خرید مودم اجازه خرید بهم نمیده.برای گرفتن سرویس VDSL باید منتظر اعلام از طریق پنل بمونیم یا باید خودمون اقدام کنیم؟
داداش یه زنگ به 2020 بزن از اونجا هماهنگ کن برا منم همینطوره
Aleghafoor1
17-04-2020, 20:36
من چون قبلا مخابرات نبودم هیچی نیست و گفتن بار اول باید کارت به کارت کرد و... من می خوام 3 ماهه 130 گیگ هر ماه بگیرم منتظرم مودم بیاد فعال کنم دیگه مودم مخابرات نباشه
مودم v304f utel واقعا خوبه
من همون روز که تاره گفتن vdsl یه در حدش رو 200 خریدم
امکاناتی که داره واقعا کارآمد هستن و در حد اسم نیستن
مشکلاتیکه داره :
مگابیتی بودن پورت هاش هست و 300 مگ بودن وایفای روی باند 2.4
نداشتن باند 5 گیگاهرتز
یه پورت گیگابیتی داره که اگر روزی سرعت نت رقت بالا میشه وصلش کرد به روتر و این مشکلات رو هم برطرف کرد یا یه دستگاه به روز برای اون موقع خرید
فریموری غیر از یوتل هم اگر براش پیدا بشه عالیه این فریمور که روشه مربوط به سال 2016 هست
اگر کسی فریمور کاستوم یا لااقل شرکت تولید کننده اصلی رو پیدا کرد آپلود کنه خواهشا
کل نت رو دنبال innbox و zita گشتم چیزی یافت نشد (اینو من بززگترین عیبش میدونم)
Aleghafoor1
17-04-2020, 20:43
یه سری از امکاناتش رو اینجا توضیح داده ، اگر کاربردی داره براتون
رامش خیلی مزخرف هست حتی یه ویزارد نداره ، ولی خیلی کامله
اونی که مثل من علاقه داره به این چیزا راحت 3 ساعت باش سرگرم میشه
Caspian swan
17-04-2020, 20:46
داداش یه زنگ به 2020 بزن از اونجا هماهنگ کن برا منم همینطورهاطلاع دارید برای کسی که مشتری فعلی مخابراته و طرح غزال داره استفاده میکنه چه بسته هایی برای VDSL قابل خریده؟ مجبور به خرید همون سه بسته موجود تو پنل کاربریه؟
mohandes23
17-04-2020, 20:50
مشکلاتیکه داره :
نداشتن باند 5 گیگاهرتز
یه پورت گیگابیتی داره که اگر روزی سرعت نت رقت بالا میشه وصلش کرد به روتر و این مشکلات رو هم برطرف کرد یا یه دستگاه به روز برای اون موقع خرید
فریموری غیر از یوتل هم اگر براش پیدا بشه عالیه این فریمور که روشه مربوط به سال 2016 هست
اگر کسی فریمور کاستوم یا لااقل شرکت تولید کننده اصلی رو پیدا کرد آپلود کنه خواهشا
فقط این مودم از 30a پشتیبانی نمی کنه!
mohandes23
17-04-2020, 20:52
اطلاع دارید برای کسی که مشتری فعلی مخابراته و طرح غزال داره استفاده میکنه چه بسته هایی برای VDSL قابل خریده؟ مجبور به خرید همون سه بسته موجود تو پنل کاربریه؟
اطلاع خاصی ندارم چون مشترک مخابرات نبودم فقط اینکه اول شما باید مطمین بشید که تحت پوشش vdsl هستید
Caspian swan
17-04-2020, 20:57
فقط این مودم از 30a پشتیبانی نمی کنه!این پروفایل برای سرعت 200 مگ به بالاست یا مزیت دیگه ای داره؟
mohandes23
17-04-2020, 21:01
این پروفایل برای سرعت 200 مگ به بالاست یا مزیت دیگه ای داره؟
30a برای 100 اپ و 200 دان هست. 17a هم 50 اپ و 100 دان. 35b هم 300 دان 100 اپ.خاصیت دیگه رو نمی دونم
Aleghafoor1
17-04-2020, 21:06
تا اون موقع که بخواد کاربردی بشه ما 6 بار دستگاه رو عوض کردیم
آینده نگری خوبه ولی تعویض دستگاه با یه به روز که کاربردی باشه بهتره
alidorost
17-04-2020, 21:58
مشکلاتیکه داره :
نداشتن باند 5 گیگاهرتز
من که نوشتم خوبه
هر روز هم مشکل جدید اینترنتی میخورم میبینم امکانات مودمای خیلی گرون تر توش داره
اگر فرکانش وایفایشو تو تنظیماتش بذارید بالاتر پهنای باندش بیشتر میشه
ضمنا برای فریمورش یکی دو ماه پیش اپدیت داده خود شرکت یوتل که از سایتش میتونید بگیرید
alidorost
17-04-2020, 22:02
وا من که عکساش گذاشته بودم تو گزینه هاشه پشتیبانی میکنه
alidorost
17-04-2020, 22:07
ایناهاش تو این اسکرین شات قشنگ پروفایل 30a معلومه
hosseinzfff
17-04-2020, 22:08
من که نوشتم خوبه
ضمنا برای فریمورش یکی دو ماه پیش اپدیت داده خود شرکت یوتل که از سایتش میتونید بگیرید
در شرایط فعلی که مودما گرون شدن utel v304f بهترین مودمه
شهرنوش.انوار
17-04-2020, 22:10
در شرایط فعلی که مودما گرون شدن utel v304f بهترین مودمهالان چنده؟
mohandes23
17-04-2020, 22:11
وا من که عکساش گذاشته بودم تو گزینه هاشه پشتیبانی میکنه
تو دیجی کالا نزده بود شاید داشته باشه باید خر دیجی کالا رو بگیری
alidorost
17-04-2020, 22:13
در شرایط فعلی که مودما گرون شدن utel v304f بهترین مودمه
والا مثلا dchp configuration یا nat loop یا خیلی چیزای دیگه رو علی الظاهر بعضی مودمای دیگه ندارن
من سر اینا این چند روز مشکلاتی برام پیش اومده بود فهمیدم چیه اینا و همشونو به راحت ترین شکل ممکن داشت! خودم تعجب کردم
حتی پورت بازیی رینبو سیکس رو توش پیش فرض داشت که trigger کنه
alidorost
17-04-2020, 22:15
تو دیجی کالا نزده بود شاید داشته باشه باید خر دیجی کالا رو بگیری
من خرتون نگرفتم رفیق
اسکرین شات گذاشتم از مودم خودم بالا که داره دیگه :cool:;)
Aleghafoor1
17-04-2020, 22:21
من که نوشتم خوبه
نهایتا 300 میرسه یا بالاتر میره ؟
همونی که حدیدا دادن ویرایش 2016 هست تو عکس هایی که از مدل innbox می دیدم برای بوت لودر و حتی ورژن نرم افزاری عدد بالاتری درج شده بود
با تل نت بهش وصل شدم ورژنی که میداد متفاوت از تحت وب بود (فک میکنم اون ورژن اصلی هست و یوتل فقط جزیات رو تغییر داده و نامگذاری های خودش رو میذاره روش)
hosseinzfff
17-04-2020, 22:27
همونی که حدیدا دادن ویرایش 2016 هست تو عکس هایی که از مدل innbox می دیدم برای بوت لودر و حتی ورژن نرم افزاری عدد بالاتری درج شده بود
با تل نت بهش وصل شدم ورژنی که میداد متفاوت از تحت وب بود (فک میکنم اون ورژن اصلی هست و یوتل فقط جزیات رو تغییر داده و نامگذاری های خودش رو میذاره روش)
اگه تل نت وصل میشه اینو امتحان کن : adsl configure --snr x جای x یه عدد بذار 100 دیفالته بالاتر از 100 SNR زیاد میشه کمتر از 100 SNR کمتر میشه و ریت خط بالاتر میره...
alidorost
17-04-2020, 22:27
منظورتون از 300 توی چی هست؟
منظورتون توی وایرلسشه؟ توی منوی advanced وایرلسش دیفالت پهنای باند روی 20mhz هست میشه گذاشت رو 40mhz
منظورم این بود
hosseinzfff
17-04-2020, 22:29
الان چنده؟
نمیدونم ناموجوده !! همشو مخاطرات خریده :thumbsup: ولی انگار گرون شده :thumbsdow:n34:
alidorost
17-04-2020, 22:30
اگه تل نت وصل میشه اینو امتحان کن : adsl configure --snr x جای x یه عدد بذار 100 دیفالته بالاتر از 100 SNR زیاد میشه کمتر از 100 SNR کمتر میشه و ریت خط بالاتر میره...
جریان تل نت چیه؟
نمیدونم چیه و درباره چی حرف میزنین
یه توضیح میدید؟
آره به نظر میرسه یوتل ااپدیت میکنه اما فقط مارک خودشو میزنه روش و یادشم رفته عدد سالشو تغییر بده!
hosseinzfff
17-04-2020, 22:42
جریان تل نت چیه؟
نمیدونم چیه و درباره چی حرف میزنین
یه توضیح میدید؟
آره به نظر میرسه یوتل ااپدیت میکنه اما فقط مارک خودشو میزنه روش و یادشم رفته عدد سالشو تغییر بده!
با TELNET میشه به مودم وصل شد و یه سری COMMAND ها که روی مودمای با CHIPSET برادکام کار میکنه رو اجرا کرد...
اول برنامه PUTTY رو دانلود میکنی .....
بعدش اجراش میکنی
طبق تصویر زیر تنظیمش میکنی بعد روی open کلیک میکنی ...
حالا یه ترمینال باز میشه که باید user و password مودم رو وارد کنی تا به مودم وصل بشه ...
دانلود putty:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alidorost
17-04-2020, 22:46
با TELNET میشه به مودم وصل شد و یه سری COMMAND ها که روی مودمای با CHIPSET برادکام کار میکنه رو اجرا کرد...
بعدش اجراش میکنی
حالا یه ترمینال باز میشه که باید user و password مودم رو وارد کنی تا به مودم وصل بشه ...
دانلود putty:
نزنه بترکونه مودمو جا تو من گیمرم مدتیه پینگا عالی شده وضعیتم خوبه (البته SNR خط همیشه پایینه) خراب نشه اینا:blush:
Aleghafoor1
17-04-2020, 22:47
اتفاقا خطم کیفیت پایینی داره و چون تو مجتمع هستم عملا نمیشه سیم رو عوض کنم
الان snr 10 هست تقریبا روی مکس ریت هم 7 Mb
130 بذارم مثلا ؟
البته من یه مشکلی که دارم attenuation روی 450 هست ، مشکلی پیش نمیاد ؟
alidorost
17-04-2020, 22:49
130 بذارم مثلا ؟
خوش بحالت مکس ریت من 5mb هس با snr نهایتا 10 معمولا 6
ولی این یوتله خطو برام نگه میداره :king:
تازه من از تو کوچه تا در مودم خودم سیم روکار اوردم و حرکت زدم شده این
Aleghafoor1
17-04-2020, 22:50
منظورتون از 300 توی چی هست؟
منظورتون توی وایرلسشه؟ توی منوی advanced وایرلسش دیفالت پهنای باند روی 20mhz هست میشه گذاشت رو 40mhz
منظورم این بود
بله وای فای رو میگفتم
بله 40 گذاشتم تا 300 هم کانکت شده که گارهای منو راه میندازه
hosseinzfff
17-04-2020, 22:54
نزنه بترکونه مودمو جا تو من گیمرم مدتیه پینگا عالی شده وضعیتم خوبه (البته SNR خط همیشه پایینه) خراب نشه اینا:blush:
مودم نمیترکه نترس ... فقط اگه snr رو زیاد کمش کنی خط غیر استیبل میشه مثلا الان اینو امتحان کن adsl configure --snr 50
خواستی به حالت اولیه برگرده adsl configure --snr 100
برای ذخیره کردنش هم adsl profile --save
Aleghafoor1
17-04-2020, 22:57
خوش بحالت مکس ریت من 5mb هس با snr نهایتا 10 معمولا 6
ولی این یوتله خطو برام نگه میداره :king:
تازه من از تو کوچه تا در مودم خودم سیم روکار اوردم و حرکت زدم شده این
خیلی داغونه خداییش :thumbsdow
tdd ایرانسل داشتم عادت کردم به اون تحملش خیلی سخته
وی دی اس ال بیاد حتی تغییرش هم ندیم سرعت ماها که خط داغون داشتیم عالی میشه
قبل از این ایسوس داشتم منم حس میکنم کمی بهتر عمل میکنه یوتل :thumbsup:
hosseinzfff
17-04-2020, 23:00
130 بذارم مثلا ؟
اگه خطت روی fast نیست snr رو تا 6 میتونی کمش کنی هنوز جا داره سرعت دانلودت هم میره بالاتر... اینو بزن امتحان کن :
adsl configure --snr 50
alidorost
17-04-2020, 23:03
الان چنده؟
تنها جایی که داره سایت خود ارگ جدیده و سایت راهبرد نت که 700 تومن گذاشته!
alidorost
17-04-2020, 23:09
خیلی داغونه خداییش :thumbsdow
tdd ایرانسل داشتم عادت کردم به اون تحملش خیلی سخته
وی دی اس ال بیاد حتی تغییرش هم ندیم سرعت ماها که خط داغون داشتیم عالی میشه
قبل از این ایسوس داشتم منم حس میکنم کمی بهتر عمل میکنه یوتل :thumbsup:
من یکی که حالا حالا ها گیرم نمیاد vdsl
کو تا بخواد بیاد شیراز
alidorost
17-04-2020, 23:20
بعدش اجراش میکنی
دانلود putty:
لینک عکسو گذاشتید نه نرم افزار
hosseinzfff
17-04-2020, 23:32
لینک عکسو گذاشتید نه نرم افزار
ویرایش کردم لینک اصلاح شدش ممنون...
alidorost
18-04-2020, 00:08
اگه خطت روی fast نیست snr رو تا 6 میتونی کمش کنی هنوز جا داره سرعت دانلودت هم میره بالاتر... اینو بزن امتحان کن :
adsl configure --snr 50
من زدم و خطم توی تنظیمات که روی FAST هست
ریت خط همون 5 مونده و SNR هم 4 هست (این موقع شب همینه اخیرا)
بیشتر 100 هم زدم که طبیعتا snr بالا رفت و سرعت خط کمتر شد
جالب بود
hosseinzfff
18-04-2020, 01:24
من زدم و خطم توی تنظیمات که روی FAST هست
ریت خط همون 5 مونده و SNR هم 4 هست (این موقع شب همینه اخیرا)
بیشتر 100 هم زدم که طبیعتا snr بالا رفت و سرعت خط کمتر شد
جالب بود
خوبه عالیه یعنی مودم یوتل ارزش خرید داره پس...:biggrin:
داداش اگه ریت خطت بالاتر نرفته به خاطر اینه که پروفایل سرعت توسط مخابزات محدود شده اگه سرویس 8 مگ دارید بگین که سرعتو تا 8 باز بذارن ..
alidorost
18-04-2020, 02:06
خوبه عالیه یعنی مودم یوتل ارزش خرید داره پس...:biggrin:
داداش اگه ریت خطت بالاتر نرفته به خاطر اینه که پروفایل سرعت توسط مخابزات محدود شده اگه سرویس 8 مگ دارید بگین که سرعتو تا 8 باز بذارن ..
آره از طرف پارس انلاین خودم گفتم بذارن رو 5 من سرعت 8 خریدم ولی نمیکشه
01110362
18-04-2020, 10:25
یکی از آشغالترین مراکز مخابراتی همین عاطفه.کارمنداش حال ندارن از روی صندلی بلند شن.باید بهشون بگی داداش یکم جابجا شو یه وقت زخم بستر نگیری.نه فیبر نوری داره. نه اجازه میده شرکتا اونجا فعالیت کنن.کلا هیچی به هیچیو مرکز مخابرات هجرت [emoji108]
morteza_mombeini
18-04-2020, 12:46
من یه سوال دارم
اینجاهایی که این روزها دارن کابینت نصب میکنن کابل فیبر موجود هست یا فیبرکشی هم میکنن ؟ ینی کابلش رو از قبل کشیدن یا الان میندازن ؟
brilliant1
18-04-2020, 16:31
این کافوها هم کنتور برق مستقل دارند؟
hummer_1990
18-04-2020, 16:59
سلام و درود خدمت دوستان
عرضم به حضور شما امروز که از سرکار برگشتم دیدم چراغ DSL و اینترنت مودم خاموش شده و 48 ساعت هم از زمان درخواست vdsl گذشته با اینترنت گوشی رفتم داخل پنل کاربری و دیدم وضعیت اینترنت از حالت (انتقال به مرکز) به حالت (آماده به نصب) درومده زنگ زدم 2020 اونم زد دید وصل نمیشه ارجاع داد به واحد فنی بعد یه ربع اینرنت وصل شد.
ولی داخل پنل کاربری هنوز زده (آماده به نصب) بعد یه خانومه از واحد فنی زنگ زد گفت درست شده؟ گفتم آره ولی آماده به نصب یعنی چی؟ گفت نمیدونم فعلا اگه مشکلت رفع شده یه روز دو روز صبر کن دوباره پیگیری کن.
در هر حال یه عکس جدید از تنظیمات مودم میذارم که snr از عدد 14 شده 10 و Attenuation از 12 تبدیل شده به عدد فوق العاده 3 و سرعت 16383 بود الان شده 18383 و تست سرعت گرفتم سرعتم قبلا 13.8 بود الان شده 15.5
به نظرتون چون سرعت 2 مگ رفته بالا snr حدود 4 تا اومده پایین؟
hamed_korn
18-04-2020, 17:12
سلام خوب به سلامتی مبارکه.
خط شما الان تا ۲۴ مگ هم جواب میده باهاشون صحبت کنید دانلود رو از ۱۸ ببرن مثلا ۲۲ مگابیت بزارن براتون.
ولی حیفه vdsl گرفتی این سرعت رو داشته باشید . اگه میتونید مودم رو عوض کنید سرعت بره ۲ تا ۳ برابر بشه حالشو ببرید.
hummer_1990
18-04-2020, 17:31
سلام خوب به سلامتی مبارکه.
خط شما الان تا ۲۴ مگ هم جواب میده باهاشون صحبت کنید دانلود رو از ۱۸ ببرن مثلا ۲۲ مگابیت بزارن براتون.
ولی حیفه vdsl گرفتی این سرعت رو داشته باشید . اگه میتونید مودم رو عوض کنید سرعت بره ۲ تا ۳ برابر بشه حالشو ببرید.
درسته از لحاظ Attenuation عاااالی شده.
ولی اگه بگم سرعتو ببرن بالا تاثیر منفی روی snr نمیذاره؟ به نظرم الان دیگه snr لب مرز رسیده قبلا 14 بود الان شده 10 میترسم اگه از این بیاد پایینتر خطم به مشکل بخوره معمولا وقتی snr خیلی بیاد پایین چراغ DSL هی میپره و ارتباط هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.
به نظرتون اگه سرعتو ببرم بالا snr میاد پایینتر یا همین میمونه؟
amin_v30
18-04-2020, 17:36
ولی اگه بگم سرعتو ببرن بالا تاثیر منفی روی snr نمیذاره؟ به نظرم الان دیگه snr لب مرز رسیده قبلا 14 بود الان شده 10 میترسم اگه از این بیاد پایینتر خطم به مشکل بخوره معمولا وقتی snr خیلی بیاد پایین چراغ DSL هی میپره و ارتباط هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشه.
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
hamed_korn
18-04-2020, 17:37
والا برای من تا ۷ میاد مشکلی نداره از نظر قطعی .قطعی های من اگه پیش بیاد که خود مخابرات مشکل فنی داره و سراسریه.
این رو با دو مودم مختلف گزاشتم از یک خط یکسان.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farid_givehchin
18-04-2020, 17:43
هنوز به تایید مرکز نرسیده و فعلا سرعتم تغییری نکرده.
بسته هم همون بسته استاندارد غیر حجمی هست که قبلا داشتم.
در مورد مودم یک ساعت و نیم چک و چونه زدم اونجا. دو حالت پیش روتون قرار میدن یا باید به زور مودم مخابرات رو بگیرین تا بسته اینترنت قبلیتون حفظ بشه و خطتون تخلیه نشه یا این که خطتون رو تخلیه میکنن و بسته اینترت شما حذف میشه و 48 ساعت بعد با سرویس vdsl خط رو رانژه میکنن و باید بسته جدید بخرید و البته مودم دلخواه خودتون رو از بيرون تهیه کنید. (حالا نمیدونم در حالت دوم آیا مجبورتون میکنن بسته های مسخره جدید مخصوص vdsl رو بخرید یا میتونید بسته دلخواه بخرید)
با توجه به این که حدود 250 هزار تومن از بسته من مونده بود و مخابرات هم مرغش یه پا داشت و من هم آدم کم طاقتی هستم و نمیتونستم تا 3 ماه دیگه واسه vdsl صبر کنم با کمال نارضایتی مودم درپیت v301 رو گرفتم تا هم سریعتر به vdsl رسیده باشم هم بسته اینترنت حیف و میل نشه.(البته مودم رو باز نمیکنم و بعد از راه افتادن خطم میفروشمش)
ولی هنوزم میگم و مطمئن هم هستم دوستان این قابلیت وجود داره که بدون گرفتن مودم و بدون تخلیه خط سرویستون رو تبدیل کنن. ما که زورمون نرسید شماها ولی سعیتون رو بکنید زیر بار نرید.
قطعا و مطمئنا با کمک 195 به نتیجه می رسیدید
من فکر میکنم یه پست هم اینجا گذاشته بودم که سر سرعت آپلود با مخابرات مشکل داشتم و اصلا زیر بار نمی رفتن و از گزینه "همینه که هست" استفاده میکردن" منم پییییگگگگیری کردم درسته یکم طول کشید ولی تو کمیته تخلفات سازمان تنظیم به نفع من رای صادر شد
hummer_1990
18-04-2020, 17:44
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
منطقه پردیس (حومه شرق تهران)
hummer_1990
18-04-2020, 17:47
والا برای من تا ۷ میاد مشکلی نداره از نظر قطعی .قطعی های من اگه پیش بیاد که خود مخابرات مشکل فنی داره و سراسریه.
این رو با دو مودم مختلف گزاشتم از یک خط یکسان.
من هی کاربران فروم رو باهم قاطی میکنم خخخخخخ
شما مگه vdsl نداشتی؟ سرعتت 100 مگ بود!
Aleghafoor1
18-04-2020, 18:06
این کافوها هم کنتور برق مستقل دارند؟
بله کنتور برق هم داخلشون قرار میگیره
ERF@NIAN
18-04-2020, 18:15
سلام و درود خدمت دوستان
عرضم به حضور شما امروز که از سرکار برگشتم دیدم چراغ DSL و اینترنت مودم خاموش شده و 48 ساعت هم از زمان درخواست vdsl گذشته با اینترنت گوشی رفتم داخل پنل کاربری و دیدم وضعیت اینترنت از حالت (انتقال به مرکز) به حالت (آماده به نصب) درومده زنگ زدم 2020 اونم زد دید وصل نمیشه ارجاع داد به واحد فنی بعد یه ربع اینرنت وصل شد.
ولی داخل پنل کاربری هنوز زده (آماده به نصب) بعد یه خانومه از واحد فنی زنگ زد گفت درست شده؟ گفتم آره ولی آماده به نصب یعنی چی؟ گفت نمیدونم فعلا اگه مشکلت رفع شده یه روز دو روز صبر کن دوباره پیگیری کن.
در هر حال یه عکس جدید از تنظیمات مودم میذارم که snr از عدد 14 شده 10 و Attenuation از 12 تبدیل شده به عدد فوق العاده 3 و سرعت 16383 بود الان شده 18383 و تست سرعت گرفتم سرعتم قبلا 13.8 بود الان شده 15.5
به نظرتون چون سرعت 2 مگ رفته بالا snr حدود 4 تا اومده پایین؟
احتمال داره خطتون رو vdsl کرده بودن ولی چون مودم adsl زده بودین وصل نمیشده
بعد زنگ زدید همون adsl رو وصل کردن فعلا تا اینترنت کار کنه تا بعدا بیان مودم vdsl رو وصل کنن
hamed_korn
18-04-2020, 18:20
نه من همadsl هستم
hummer_1990
18-04-2020, 18:32
احتمال داره خطتون رو vdsl کرده بودن ولی چون مودم adsl زده بودین وصل نمیشده
بعد زنگ زدید همون adsl رو وصل کردن فعلا تا اینترنت کار کنه تا بعدا بیان مودم vdsl رو وصل کنن
آفرین احتمال زیاد داستان همینه احتمالا وقتی مودم و نصب کنم از حالت آماده به نصب به حالت (بهره برداری) تغییر پیدا میکنه.
Caspian swan
18-04-2020, 19:23
دوستان من پیش ثبت نام VDSL رو تو پنل انجام دادم ولی گزینه خرید مودم اجازه خرید بهم نمیده .به 2020 هم زنگ میزنم بعد از پنج دقیقه قطع میکنه .تا جایی که میدونم خطم فیبر شده، چون چندین سال پیش فیبر کشی شد و شماره تلفن خونه عوض شد و کیفیت ADSL خوب شد.چاره چیه؟ صبر کنم خودشون تماس بگیرن؟
hitmax77
18-04-2020, 20:08
سلام
من سرویس غزال پس پرداخت رو از سال 97 دارم، اگه درخواست VDSL بدم امکانش هست همین غزال باقی بمونه یا حتما باید بسته های جدید بگیرم؟
alireza_asol
18-04-2020, 20:08
توی adsl هر مگابیت افزایش سرعت تقریبا 2 واحد از snr کم میکنه
شما اگه مودمو بذاری روی annex a ممکنه سرعت دانلودت بیشترم بشه. البته آپلودت نصف میشه
hamed_korn
18-04-2020, 20:14
بعید هست بزارن اون سرویس رو نگه دارید .البته اگه بشه که خیلی خوبه......از ۲۰۲۰ بپرسید.
hummer_1990
18-04-2020, 21:23
دوستان من پیش ثبت نام VDSL رو تو پنل انجام دادم ولی گزینه خرید مودم اجازه خرید بهم نمیده .به 2020 هم زنگ میزنم بعد از پنج دقیقه قطع میکنه .تا جایی که میدونم خطم فیبر شده، چون چندین سال پیش فیبر کشی شد و شماره تلفن خونه عوض شد و کیفیت ADSL خوب شد.چاره چیه؟ صبر کنم خودشون تماس بگیرن؟
مستقیم برو مخابرات محلتون. داخل پنل من هنوزم زده این امکان در استان شما وجود ندارد ولی من رفتم مخابرات انجام دادم.
hummer_1990
18-04-2020, 21:39
توی adsl هر مگابیت افزایش سرعت تقریبا 2 واحد از snr کم میکنه
شما اگه مودمو بذاری روی annex a ممکنه سرعت دانلودت بیشترم بشه. البته آپلودت نصف میشه
مودم من Dlink 2740U هست. تنظیم annex دستی داره؟ یه ذره تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم!
شهرنوش.انوار
18-04-2020, 22:09
به حول و قوه الهی تو پنل مخابرات بستر ارتباطی: زوج سیم VDSL شده و وضعیت اینترنت: ارسال به مرکز شده و اینترنت به وضع قبلی فعاله
حالا الان باید کاری کرد یا صبر؟
الان من طبق لیست خودشون پلن 20 مگ با 350 گیگ حجم کارمو راه میندازه
راهی هست مودم عوض نشه و فقط برم رو اون پلن؟
مستقیم برو مخابرات محلتون. داخل پنل من هنوزم زده این امکان در استان شما وجود ندارد ولی من رفتم مخابرات انجام دادم.
واقعا مسخرس این همه گفته بودن همه کارهاش آنلاین انجام میشه هیچ مرحله ای نیاز نیست و پانشید بیاید مخابرات. الان اونایی که میتونن برن مرکز مخابراتیشون حضوری واسشون کارو راه میندازن ما همینجوری موندیم
تکلیف من یا کس دیگه که بیماری زمینه ای داره یا ریسک گرفتن ویروسش بالاس الان نمیتونه بره بیرون چیه باید علاف بمونه ؟ 2020 هم که قربونش برم زنگ میزنی به بدترین شکل و حالت طلبکارانه نهایتش میگن برو همون پنل هرچی نوشته همونه ما بیشتر خبر نداریم .
dadash42
19-04-2020, 11:36
واقعا مسخرس این همه گفته بودن همه کارهاش آنلاین انجام میشه هیچ مرحله ای نیاز نیست و پانشید بیاید مخابرات. الان اونایی که میتونن برن مرکز مخابراتیشون حضوری واسشون کارو راه میندازن ما همینجوری موندیم
تکلیف من یا کس دیگه که بیماری زمینه ای داره یا ریسک گرفتن ویروسش بالاس الان نمیتونه بره بیرون چیه باید علاف بمونه ؟ 2020 هم که قربونش برم زنگ میزنی به بدترین شکل و حالت طلبکارانه نهایتش میگن برو همون پنل هرچی نوشته همونه ما بیشتر خبر نداریم .
بنظرم با شماره مخابرات محلی یا نمایندگان تماس بگیر. رفتن به دفتر شلوغ مخابرات اینقدر فایده نداره و 2020 فقط تا اندازه ای توانایی داره
mohammad_87
19-04-2020, 23:07
سلام
1. دوستانی که vdsl دارند لطفا یه پینگ با این ip بگیرن و اینجا بذارن. برای سرور کونامی برای بازی pes2020 هست.
34.211.162.105
2. کسانی که جدیدا از طریق درخواست از داخل پنل، vdsl گرفتن آیا فقط از همون سه طرح داخل پنل باید استفاده کرد یا بقیه طرح های vdsl که در سایت هم هست میشه استفاده کرد؟
hummer_1990
19-04-2020, 23:25
سلام
1. دوستانی که vdsl دارند لطفا یه پینگ با این ip بگیرن و اینجا بذارن. برای سرور کونامی برای بازی pes2020 هست.
34.211.162.105
2. کسانی که جدیدا از طریق درخواست از داخل پنل، vdsl گرفتن آیا فقط از همون سه طرح داخل پنل باید استفاده کرد یا بقیه طرح های vdsl که در سایت هم هست میشه استفاده کرد؟
نه از بقیه طرح و بسته ها هم میشه استفاده کرد فقط باید بهشون بگی که خطط تخلیه نکنن که بسته اینترنتی که داری نپره و این که به صورت خودسرانه یکی از اون سه طرح رو برات فعال نکنن (البته 2020 رو نمیدونم من کارامو حضوری انجام دادم)
hummer_1990
19-04-2020, 23:40
به حول و قوه الهی تو پنل مخابرات بستر ارتباطی: زوج سیم VDSL شده و وضعیت اینترنت: ارسال به مرکز شده و اینترنت به وضع قبلی فعاله
حالا الان باید کاری کرد یا صبر؟
الان من طبق لیست خودشون پلن 20 مگ با 350 گیگ حجم کارمو راه میندازه
راهی هست مودم عوض نشه و فقط برم رو اون پلن؟
حدود 24 تا 48 ساعت دیگه از حالت ارسال به مرکز میره رو حالت (آماده به نصب) اون موقع باید مودم vdsl رو روی خط ست کنی.
برای من هم همینجوری بود و وقتی که رفت رو حالت آماده به نصب؛ چراغ DSL مودم خاموش و اینترنت قطع شد و من به جای تنظیم مودم VDSL اشتباه کردم و زنگ زدم 2020 و همون مودم رو دوباره راه انداختن (البته رو بستر VDSL). امروز بعد از ظهر مودم VDSL رو وصل کردم و تنظیمات و انجام دادم ولی متأسفانه وصل نشد زنگ زدم 2020 اونم هرچی ور رفت وصل نشد حتی MAC مودم رو هم ازم پرسید تا به صورت دستی تو سیستمشون وارد کنه تا راه بیفته ولی سیستمشون MAC رو قبول نکرد. فعلا ارجاع داده به واحد فنی مرکز تا ببینیم فردا چی میشه!
من به شما پیشنهاد میکنم اگه همین اتفاق برای شما افتاد و دیدی مودم قبلیت قطع شده خیلی شیک و مجلسی از برق درش بیاری سیمش رو بپیچی دورش و بذاریش تو طاقچه و مستقیم بری سراغ مودم VDSL
ما VDSL دار شدیم ولی با مودم ADSL
تو پنل 20و30 مگ هم اضافه شد. من رفتم رو 20 مگ . حجمم فعلا بی درد و خونریزی و با 40 تومن هزینه بیشتر شد 340 گیگ که مشکل کم اومدن حجمم رفع شد
الان مشکل اینه سرعتم زیاد نشده هیچ. یه نمور کم هم شده.قبلا 16مگ داشتم
تنظیمات
Rahpooyan
20-04-2020, 00:03
تو پنل 20و30 مگ هم اضافه شد. من رفتم رو 20 مگ . حجمم فعلا بی درد و خونریزی و با 40 تومن هزینه بیشتر شد 340 گیگ که مشکل کم اومدن حجمم رفع شد
مودم تو عوض کن. زیاد جالب نیست واسه سرویس VDSL از مودم ADSL استفاده کرد.
مودم تو عوض کن. زیاد جالب نیست واسه سرویس VDSL از مودم ADSL استفاده کرد.
مودم ADSL تا 24 مگ جواب میده. سرویس من 20 مگه
خرج بیخود نیست ؟
hummer_1990
20-04-2020, 00:15
تنظیمات
سرعتت قبلا چند بود؟ الان چند شده؟
وضعیت خطط آماده به نصب شده؟ مودم vdsl داری؟
فاصلتون تا کافو به نظر یه کم زیاد باشه چون وقتی خط من تبدیل شد Attenuation از 12 اومد رو 3 و snr از 14 اومد رو 10 ولی برا شما بعد تبدیل تازه اومده رو 11 حالا مودم vdsl نصب کن ببین این عددها چقدر بالا پایین میشه فعلا رو این مودم واسه vdsl چیزی معلوم نمیکنه
hummer_1990
20-04-2020, 00:18
مودم ADSL تا 24 مگ جواب میده. سرویس من 20 مگه
خرج بیخود نیست ؟
جواب میده ولی احتمالا snr خط شما اجازه نمیده سرعتو تا 24 برات باز کنن snr 6 دیگه لب مرزه از این پایینتر بیاد شاید به مشکل پریدن DSL بربخوری
معلوم هست که این سرویس رو مخابرات کی قراره ارائه بده؟
hosein_artist
20-04-2020, 14:18
این سرویس vdsl از نظر قیمت با سرویس های adsl یکی هست؟ و سوال دیگه اینه که وضعیت حجم دزدی :دی در vdsl به چه صورت هست یعنی منظورم اینه واقعا از نظر قیمت و حجم دزدی با هم فرق دارند ؟ من اگر الان از adsl به vdsl تغییر بدم وضعیت حجم فعلی من چی میشه میپره ؟ من کاربر پس پرداخت نامحدود با ماهانه حجم ترافیک 60 گیک بین اللمل می باشد کلا بعد از تغییر باید چطور سرویس مورد نظرم را از نظر حجم انتخاب کنم ؟ یا اینکه خودشون هر نوع طرح و سرویسی که بخوان برام فعال میکنن؟چون نگاه کردم تو سایتشون 3 طرح دارن یه وقت برندارن برای خودشون یکی از اونها فعال کنن
GHAGHALEELEE
20-04-2020, 14:50
سلام
برای استفاده از vdsl حتتما مودم باید vdsl باشه یا با تغییر بستر اونها با همین مودم adsl هم میشه سرعت بالاتر داشت؟
سرویس من بخاطر فرسودگی خطوط بیشتر از 2.5 مگ مثل اینکه نمیتونه بکشه ، اگر بستر رو به vdsl تغییر بدم بازم این محدودیت باقی میمونه؟
مرسی
hosein_artist
20-04-2020, 15:38
سلام
برای استفاده از vdsl حتتما مودم باید vdsl باشه یا با تغییر بستر اونها با همین مودم adsl هم میشه سرعت بالاتر داشت؟
سرویس من بخاطر فرسودگی خطوط بیشتر از 2.5 مگ مثل اینکه نمیتونه بکشه ، اگر بستر رو به vdsl تغییر بدم بازم این محدودیت باقی میمونه؟
مرسی
نه باید مودم عوض کنی که ارزنترین مودم با قابلیت vdsl بین ۸۰۰تا ۱ میلیون آب میخوره. سرعت بستگی به منطقه مخابراتی و سیم کشی ساختمان از نظر فرسودگی دارد ولی در کل سرعتش تو بدترین شرایط هم چندین برابر adsl هست ولی تنها زمانی این سرعت را تجربه میکنید که مودمتونvdsl ساپورت کنه
Rahpooyan
20-04-2020, 16:49
نه باید مودم عوض کنی که ارزنترین مودم با قابلیت vdsl بین ۸۰۰تا ۱ میلیون آب میخوره. سرعت بستگی به منطقه مخابراتی و سیم کشی ساختمان از نظر فرسودگی دارد ولی در کل سرعتش تو بدترین شرایط هم چندین برابر adsl هست ولی تنها زمانی این سرعت را تجربه میکنید که مودمتونvdsl ساپورت کنه
مودم های یوتل ارزون تر نیستند؟ شاید به پای مودم های گرانتر نرسد ولی گمون کنم واسه کاربری عادی کاربران خانگی کافی باشه.
hamed_korn
20-04-2020, 17:46
سلام.چرا میشه. یوتل هم دو مدل مودم دارهvdsl. ولی همین شرکت هم سعی میکنه جنس کم به بازار بده یا کلا نده. که قیمت رو ببره بالا. همه دنبال کردن تو پاچه همدیگه هستند فعلا.
hummer_1990
20-04-2020, 17:49
سلام و درود دوستان
بالاخره با چند تماس و پیگیری و تنظیمات مودم سرویس ما وصل شد.
عکس از status میذارم براتون.
بسته هم از 16 مگ استاندارد غیر حجمی 183 گیگ تغییر دادم به 30 مگ 420 گیگ استاندارد غیر حجمی. البته رو سرعتهای پایینتر هم سرعت بازه ولی من به خاطر حجم بیشتر این سرویس رو گرفتم.
سوالی هست در خدمتم.
ERF@NIAN
20-04-2020, 18:02
سلام و درود دوستان
بسته هم از 16 مگ استاندارد غیر حجمی 183 گیگ تغییر دادم به 30 مگ 420 گیگ استاندارد غیر حجمی. البته رو سرعتهای پایینتر هم سرعت بازه ولی من به خاطر حجم بیشتر این سرویس رو گرفتم.
سوالی هست در خدمتم.
شما یه کاری کن، با پشتیبانی پیگیری کن یکم برو رو مخشون ریت خطت رو روی 100 مگ ببندن چون سرعت بازه قشنگ 100 مگ رو میگیری
تو این انجمن dadash42 مشکل نویز تلفن داشت vdsl اش پیگیری کرد بعد سرعتشو کردن 100 مگ. میتونی ازش کمک بگیری
یه تست سرعت تک کانکشن هم میتونی از این سرور بگیری بزاری خیلی خوب میشه
Fdcservers.net
چون این سرور تو فرانکفورت هست گفتم
mf.aghaei70
20-04-2020, 18:09
سلام و درود دوستان
سوالی هست در خدمتم.
مودمی ک بهت دادن کدوم مدله عکسشو بذار بیزحمت
mf.aghaei70
20-04-2020, 18:11
واگذاری ۶۲ هزار #اینترنت VDSL برای مشترکان مخابرات
وزیر ارتباطات:
mf.aghaei70
20-04-2020, 18:13
وزیر ارتباطات:
franchescaolsonEqP
20-04-2020, 18:14
این کمپین ماندگار فقط برای adsl هست؟
hosein_artist
20-04-2020, 18:14
مودم های یوتل ارزون تر نیستند؟ شاید به پای مودم های گرانتر نرسد ولی گمون کنم واسه کاربری عادی کاربران خانگی کافی باشه.
چرا نشه ولی خوب فقط بحث حرفه ای بودن مودم نیست من چند بار تو سایت دیجی کالا نظرات خوندم شکایت زیادی از قطعی و مشکلات این مودم ها دیدم. ولی خوب به هر حال کار راه انداز هست تا بعد با یه مودم بهتر عوض کنید.
hummer_1990
20-04-2020, 18:16
شما یه کاری کن، با پشتیبانی پیگیری کن یکم برو رو مخشون ریت خطت رو روی 100 مگ ببندن چون سرعت بازه قشنگ 100 مگ رو میگیری
تو این انجمن dadash42 مشکل نویز تلفن داشت vdsl اش پیگیری کرد بعد سرعتشو کردن 100 مگ. میتونی ازش کمک بگیری
یه تست سرعت تک کانکشن هم میتونی از این سرور بگیری بزاری خیلی خوب میشه
Fdcservers.net
چون این سرور تو فرانکفورت هست گفتم
ببخشید اشتباه شد پینگ 93 دانلود 5.83 و آپ 3.51 و سینگل گرفتم
mf.aghaei70
20-04-2020, 18:21
وزیر ارتباطات:
mf.aghaei70
20-04-2020, 18:25
وزیر ارتباطات:
[emoji843]مخابرات ایران، تاکنون برای ۲۴۸هزار مشترک ظرفیت VDSL دایر کرده که ۶۲ هزار آن واگذار شده است.
[emoji843] تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند که واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
[emoji843] شاتل هم برای ۱۰هزار مشترک، خدمات پرسرعت جدید دائر کرده که ظرف هفته آینده تقدیم مشترکین خود خواهد کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hummer_1990
20-04-2020, 18:32
مودمی ک بهت دادن کدوم مدله عکسشو بذار بیزحمت
مودم utel v301 قیمت 350 تومن برای کاربر خانگی به نظرم با توجه به قیمت خوبه ولی تنها ایرادی که فعلا دیدم اینه که دکمه خاموش روشن نداره و باید از برق بکشی البته برای من زیاد فرقی نداره چون مودم قبلیم تقریبا یه هفته ای بود خاموش نشده بود.
مدل v304f هم هست 550 تومن اون دکمه خاموش روشن داره و یه سری امکانات اضافی داخل تنظیمات و پورت usb هم داره. البته مودم 301 که امکانات کمتر داره جدیدتر از اون یکی هست.
hosein_artist
20-04-2020, 18:45
سلام و درود دوستان
سوالی هست در خدمتم.
آیا وقتی میخوایم تنظیمات مودم را ار adsl به vdsl تغییر دهیم تنطیمان خاصی نیاز هست و اگر میشه یه عکس از تنضیمات و اعداد و ارقام که برای تنظیم vdsl انجام دادین بزارین؟ به هر حال ما هم آینده نگری کنیم:دی که وقتی vdsl برامون وصل شد راحت مودم را تنظیم کنیم
hummer_1990
20-04-2020, 18:47
چرا نشه ولی خوب فقط بحث حرفه ای بودن مودم نیست من چند بار تو سایت دیجی کالا نظرات خوندم شکایت زیادی از قطعی و مشکلات این مودم ها دیدم. ولی خوب به هر حال کار راه انداز هست تا بعد با یه مودم بهتر عوض کنید.
البته که خیلی زود هست نظر قطعی بدم چون کلا 3 ساعت هست که راه افتاده . ولی تا این لحظه dsl ثابت بوده و نپریده و سرعت هم پایدار بوده داخل کامنت های دیجی کالا یه نفر نوشته بود موقع دانلود سرعت خیلی نوسان داره و از 1.5 مگ هی میره رو 100 کیلوبایت و دوباره میره بالا من الان یه فایل 1.8 گیگ دانلود کردم ولی همچین نوسانی ندیدم سرعت بین 6.8 تا 7.1 متغییر بود که به نظرم طبیعی هست چون مودم قبلی که 2740u بود هم همینقدر نوسان رو داشت بین 1.6 تا 1.8 متغییر بود در ضمن تا پایان دانلود حرارت رو چک کردمو اصلا داغی احساس نکردم یه گرمای ملایم داره اتفاقل 2740u خیلی بیشتر از اینا گرم میشد به طوری که سرامیک رو گرم میکرد حالا شاید این هم همون قدر داغ میشه ولی به خاطر نوع قابش قابل احساس نیست.
در ضمن یه آپدیت فریمور هم داخل سایت utel بود که من مودم رو به اون ورژن جدید ارتقا دادم
قبلا با مودم 2740u و ویندوز 10 داستانهااا داشتم ولی مثل اینکه خداروشکر مشکل با این مودم حل شده الان چند ساعته کانکت هستم و اتصالم قطع نشده.
ERF@NIAN
20-04-2020, 18:48
ببخشید اشتباه شد پینگ 93 دانلود 5.83 و آپ 3.51 و سینگل گرفتم
پس مثل adsl میمونه
کشور پهنای باندش برای adsl هم کافی نیست. نهایت این سرعت هایی که میگن رو روی شبکه داخلی بتونن بدن
hosein_artist
20-04-2020, 19:04
البته که خیلی زود هست نظر قطعی بدم چون کلا 3 ساعت هست که راه افتاده . ولی تا این لحظه dsl ثابت بوده و نپریده و سرعت هم پایدار بوده داخل کامنت های دیجی کالا یه نفر نوشته بود موقع دانلود سرعت خیلی نوسان داره و از 1.5 مگ هی میره رو 100 کیلوبایت و دوباره میره بالا من الان یه فایل 1.8 گیگ دانلود کردم ولی همچین نوسانی ندیدم سرعت بین 6.8 تا 7.1 متغییر بود که به نظرم طبیعی هست چون مودم قبلی که 2740u بود هم همینقدر نوسان رو داشت بین 1.6 تا 1.8 متغییر بود در ضمن تا پایان دانلود حرارت رو چک کردمو اصلا داغی احساس نکردم یه گرمای ملایم داره اتفاقل 2740u خیلی بیشتر از اینا گرم میشد به طوری که سرامیک رو گرم میکرد حالا شاید این هم همون قدر داغ میشه ولی به خاطر نوع قابش قابل احساس نیست.
در ضمن یه آپدیت فریمور هم داخل سایت utel بود که من مودم رو به اون ورژن جدید ارتقا دادم
قبلا با مودم 2740u و ویندوز 10 داستانهااا داشتم ولی مثل اینکه خداروشکر مشکل با این مودم حل شده الان چند ساعته کانکت هستم و اتصالم قطع نشده.
راستی یه سوال بعد اگر به صورت غیر حضوری درخواست تبدیل adsl به vadsl بدم برام چه طرحی را فعال میکنن مثلا الان من پس پرداخت ماهانه 60 گیگ هستم بعد از تبدیل همچنان همین طرح خودم با همون حجم باقی ماندم تمدید میشه یا برای خودشون اون 3 طرح را فعال میکنن؟
hummer_1990
20-04-2020, 19:12
پس مثل adsl میمونه
کشور پهنای باندش برای adsl هم کافی نیست. نهایت این سرعت هایی که میگن رو روی شبکه داخلی بتونن بدن
شما به فکر یه فندقشکن خوب باش با فندقشکن خوب سرعت بهتر میتونی بگیری الان یه تست جدید با فندقشکن برات گرفتم ببین فرقش رو!
این تستم سینگل گرفتم البته
hummer_1990
20-04-2020, 19:21
راستی یه سوال بعد اگر به صورت غیر حضوری درخواست تبدیل adsl به vadsl بدم برام چه طرحی را فعال میکنن مثلا الان من پس پرداخت ماهانه 60 گیگ هستم بعد از تبدیل همچنان همین طرح خودم با همون حجم باقی ماندم تمدید میشه یا برای خودشون اون 3 طرح را فعال میکنن؟
غیرحضوری رو نمیدونم ولی من حضوری رفتم و تاکید کردم طرح خودم نپره و البته بعد از راه افتادن خط طرح قبلیم رو تغییر دادم به بسته با حجم بالاتر و بسته های داغون که واسه vdsl اعلام کردن نگرفتم ولی به طور منطقی وظیفه دارن ازت سوال کنن و بعد بسته ها رو فعال یا غیر فعال کنن (البته اینجا ایرانه اینم مد نظر داشته باش:دی)
hamed_korn
20-04-2020, 19:25
مبارکت باشه.
۱. تو تنظیمات مودم جدید attainable rate or max rate نیست که بگه برای دانلود و آپلود خطتون تا چقدر میکشه؟
۲.الان شما یک تست کنید ببینید در یوتیوب راحت میشه با کیفیت 2160p ویدیو دید؟(چون با سرعت ۱۶ مگ که نمیشه من نهایت میتونم1440-p1080 - p استریم کنم) ممنون
hummer_1990
20-04-2020, 19:31
مبارکت باشه.
۱. تو تنظیمات مودم جدید attainable rate or max rate نیست که بگه برای دانلود و آپلود خطتون تا چقدر میکشه؟
۲.الان شما یک تست کنید ببینید در یوتیوب راحت میشه با کیفیت 2160p ویدیو دید؟(چون با سرعت ۱۶ مگ که نمیشه من نهایت میتونم1440-p1080 - p استریم کنم) ممنون
در رابطه با یوتیوب باید حتما فندقشکن خوب داشته باشی. من ویدیو 2160p با فریم 30 و hdr رو باز کردم خیلی روون پلی کرد. ولی بازم میگم ممکنه همیشه به این روونی نباشه و اونم صرفا بر میگرده به اتصال فندقشکن. اگه تونستم یه فیلم میذارم.
hamed_korn
20-04-2020, 19:37
من قند شکن خوب هم استفاده کردم ولی دیگه ۱۶ مگ توان استریم2160p رو نداره کم میاره. تازه 1440p هم هیچ کس نباید به مودم وصل باشه فقط من باید تست بگیرم.....
اگه به من همvdsl بدن که عالی میشه. یهtv 4k با هاش بشینی ویدیو4k تو یوتیوب ببینی.......
alidorost
20-04-2020, 19:40
مودم ها؟!
اقا مودم V304F اش خیلی هم عالیه همه هم اکثرا راضی هستن و من اینجا تست و اسکریناشو گذاشتم تو دیجی کالا هم راضی بودن واللو
چطور هر دوشو میگید بده؟
hosein_artist
20-04-2020, 19:42
قند شکن یه سرویس 3 ساله nord vpn بگیرین و خودتون خلاص کنید اینجوری بهتون بگم جوری هست که حتی باعث کاهش پینگ هم میشه .
hosein_artist
20-04-2020, 19:49
بعدش 1 ساعت که تو یوتوب با کیفیت 2160p فیلم دیدی و 100 گیگ حجمت پرید گوشی میاد دستت که اینجا ایران هست و سرعت حتی 1 گیگ هم تا زمانی که محدودیت هست رویایی بیش نیست :دی مگر مایه دار باشی مدام حجم بخری:دی من خودم یه مدت نتفلیکس میدیدم تازه اونم با کیفیت 720p ورشکست شدم .
hummer_1990
20-04-2020, 20:01
مبارکت باشه.
ویدیو 2160p هست با فریم ریت 60 و hdr اگه دقت کنی نوار سفید رنگ که مربوط به بافرینگ هست با سرعت خیلی بالاتری از نوار قرمز داره میره جلو و اگه میبینی وسط پخش دایره لود شدن میاد اون به خاطر ضعف سیستم من هست که کارت گرافیگ 1080 داره و cpu هم از کدک های 4k پشتیبانی نمیکنه.(لپ تاپ سال 2012)
انگار لینک شدن ویدیو داخل پست های فروم مشکل داره آدرس مستقیم ویدیو هم گذاشتم.
alidorost
20-04-2020, 20:05
مودم utel v301 قیمت 350 تومن برای کاربر خانگی به نظرم با توجه به قیمت خوبه ولی تنها ایرادی که فعلا دیدم اینه که دکمه خاموش روشن نداره و باید از برق بکشی البته برای من زیاد فرقی نداره چون مودم قبلیم تقریبا یه هفته ای بود خاموش نشده بود.
مدل v304f هم هست 550 تومن اون دکمه خاموش روشن داره و یه سری امکانات اضافی داخل تنظیمات و پورت usb هم داره. البته مودم 301 که امکانات کمتر داره جدیدتر از اون یکی هست.
کاکو خوش بحالت ...
دانلود و «اپلود» به مگابایت چند میده
از سرور داخلی با IDM دانلود کنی چند میگیری؟
ضمنا میشه از این آی پی برام تست پینگ بگیری؟ بوس بوس:wub:
185.60.112.157
hummer_1990
20-04-2020, 20:13
کاکو خوش بحالت ...
دانلود و «اپلود» به مگابایت چند میده
از سرور داخلی با IDM دانلود کنی چند میگیری؟
ضمنا میشه از این آی پی برام تست پینگ بگیری؟ بوس بوس:wub:
185.60.112.157
سرعت دانلود 6.7 تا 7.1 سرعت آپلود 1 مگ
پینگ 97_98_99_تا ماکسیسمم 101 با یه دونه timed out
alidorost
20-04-2020, 20:36
یعنی نهایت آپلودش همین قدره؟ :hmm:
برا مخابرات گرفتی نه؟
vdsl هست نه vdsl2
hummer_1990
20-04-2020, 20:59
یعنی نهایت آپلودش همین قدره؟ :hmm:
برا مخابرات گرفتی نه؟
vdsl هست نه vdsl2
نه بیشترم میشه باید زنگ بزنی 2020 ببرن بالا سرویس vdsl2 هست منتها من نیازی به آپلود بالا ندارم آپلود زیاد به درد کسایی میخوره که اکانت یوتیوب دارن یا گیم استریمر هستن وگرنه برای تماس ویدیویی واسه من همین کافیه
mohandes23
20-04-2020, 21:34
شما به فکر یه فندقشکن خوب باش با فندقشکن خوب سرعت بهتر میتونی بگیری الان یه تست جدید با فندقشکن برات گرفتم ببین فرقش رو!
این تستم سینگل گرفتم البته
پینگت بالاست قبلا چند پینگ می گرفتی دوست عزیز؟ تهرانی؟یه پیگ از نیویورک هم بگیری ممنون میشم.نویز خط شما چند بود قبل و روی چند بسته شده بود؟
Caspian swan
20-04-2020, 21:36
پینگت خیلی بده قبلا چند پینگ می گرفتی دوست عزیز؟ تهرانی؟این با قند شکن انجام شده
alidorost
20-04-2020, 22:51
نه بیشترم میشه باید زنگ بزنی 2020 ببرن بالا سرویس vdsl2 هست منتها من نیازی به آپلود بالا ندارم آپلود زیاد به درد کسایی میخوره که اکانت یوتیوب دارن یا گیم استریمر هستن وگرنه برای تماس ویدیویی واسه من همین کافیه
یعنی نوع vdsl ات دست خودته؟
ارتقا رایگانه یا باید پول بدی؟
mohammad_87
20-04-2020, 23:34
دوستانی که vdsl دارند لطفا یه پینگ با این ip بگیرن و اینجا بذارن. برای سرور کونامی برای بازی pes2020 هست.
34.211.162.105
من خیلی خوشحال شدم دیدم سرویس شما وصل شده.
مبارکت باشه.
پینگت بالاست قبلا چند پینگ می گرفتی دوست عزیز؟ تهرانی؟یه پیگ از نیویورک هم بگیری ممنون میشم.نویز خط شما چند بود قبل و روی چند بسته شده بود؟
دوستانی که vdsl دارند لطفا یه پینگ با این ip بگیرن و اینجا بذارن. برای سرور کونامی برای بازی pes2020 هست.
34.211.162.105
vdsl رو روی interleave میبندن پینگش به نسبت بالاست. من دوستم vdsl داره، معمولاً پینگش 10-15 میلی ثانیه از من بیشتره
dadash42
21-04-2020, 11:10
می تونی سرعت، نویز و سایر ویژگی های vdsl را با مودم های پیشرفته تر تغییر دهی, اما دو سه مگابایت سرعت بیشتر و دو سه دقیقه دانلود سریعتر واقعاً ارزش هزینه اضافی مودم گران قیمت نداره
مثل رانندگی در اتوبان، کسی حد مجاز سرعت را می شکند و 5 دقیقه زودتر به مقصد می رسد، ارزش نداره
همین سرعت با مودم مخابرات غنیمته :) خیلی بهتر از adsl
hosein_artist
21-04-2020, 14:00
خوب ما هم امروز حضوری رفتیم مخابرات و درخواست تبدیل به VDSL دادیم و طرح به 400 گیگ در ماه تغییر دادیم کارمند اونجا بهم گفت همین امروز وصل میشه یا تا فردا صبح الان پنل کاربری چک کردم زده ارسال به مرکز حالا سوالی که دارم اینه اگر مودم من VDSL باشه وقتی وصل کنن خود مودم خودکار میشناسه یا باید تنظیمات خاصی براش انجام بدم این هم مدل مودم من هست :ASUS AC 51
dadash42
21-04-2020, 14:18
خوب ما هم امروز حضوری رفتیم مخابرات و درخواست تبدیل به VDSL دادیم و طرح به 400 گیگ در ماه تغییر دادیم کارمند اونجا بهم گفت همین امروز وصل میشه یا تا فردا صبح الان پنل کاربری چک کردم زده ارسال به مرکز حالا سوالی که دارم اینه اگر مودم من VDSL باشه وقتی وصل کنن خود مودم خودکار میشناسه یا باید تنظیمات خاصی براش انجام بدم این هم مدل مودم من هست :ASUS AC 51
باید تو منیو مودم adsl به vdsl تغییر بدی و تنظیمات مربوطه انجام بدی, نام کاربری و پاسورد عوض نمیشه, اونا را حتماً یادداشت بکن
بهتره asus connection wizard مودم را استفاده کنی, خودش تنظیمات را انجام میده, نام کاربری و پاسورد باید بدی
یا اینکه مودم را reset کنی , خودش تنظیمات را انجام میده و نام کاربری و پاسورد باید بدی
hummer_1990
21-04-2020, 16:31
البته این پینگ با فندقشکن هست.
قبلا رو ADSL میزان پینگ خیلی متغییر بود الان گزارش های برنامه SPEEDTEST رو نگاه کردم از 12 بوده تا 27 البته بیشتر دور و بر 17 تا 19 بوده. روی VDSL الان پینگ تقریبا ثابت شده و روی 20 و 19 هستش.
در مورد نویز و نرخ میرایی خط هم تو پست های قبل عکس گذاشتم. هم از زمانی که کلا ADSL بود و هم زمانی که خط VDSL شد ولی مودم هنوز ADSL بود و از الان که مودم هم VDSL شده.
ADSL نویز 14 میرایی 12
VDSL با مودم ADSL نویز 10 میرایی 3
VDSL نویز 21 و میرایی 30
البته وقتی هنوز سرعت مودم VDSL از مرکز روی 18 بسته شده بود و سرعت جدیدم راه نیفتاده بود نویز روی 36 و میرایی 12 بود.
نیویورک سرور SPEEDTEST مولتی بدون قندشکن پینگ 180 سرعت 28
سینگل 177 سرعت 14
با قندشکن 180 سرعت 38 سینگل
مولتی 180 سرعت 50
hummer_1990
21-04-2020, 16:39
این با قند شکن انجام شده
نوع vdsl دست خودم نیست سرویس کلا vdsl2 هست منتها اگه زنگ بزنی به 2020 و درخواست بدی با توجه به کشش خط میتونن سرعت دانلود و آپلود و تا حدودی پینگ رو برات تغییر بدن.
hummer_1990
21-04-2020, 16:58
تنظیمات مودم شما نمیدونم چه شکلیه ولی اگر به صورت خودکار سوئیچ نشد باید interface مربوط به adsl رو پاک کنی و از طریق Wizard یه اینترفیس جدید بسازی و به جای ATM از گزینه PTM استفاده کنی و PPPoE رو انتخاب و یوزر و پسورد مخابرات و وارد کنی و تنظیمات و ذخیره کنی و این که درحالت PTM که مربوط به vdsl هست حتی نیازی به وارد کردن vci. vpi هم نیست. اگر همه تنظیمات رو کاملا درست انجام دادی و اتصال برقرار نشد باید به جای pppoe گزینه Bridge رو انتخاب کنی و ذخیره کنی بعد یه کانکشن Broadband بسازی و یوزر و پسورد مخابرات رو اونجا وارد کنی و کانکت بشی بعد یه ارور میده که کد اون ارور رو باید زنگ بزنی 2020 به کارشناس پشتیبانی بگی اونم کد ارور رو برای مرکز میفرسته و از مرکز برات اینترنت و وصل میکنن البته فکر نکنم کارت به اونجاها بکشه به احتمال زیاد بعد از تنظیم pppoe خودش وصل میشه.
jabi7joon
21-04-2020, 17:17
سلام..
این مقدار نویز توانایی VDSL داره؟
شهرنوش.انوار
21-04-2020, 17:18
سلام:tongue:
بله:rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye ::rolleye:
سلام:tongue:
بله:rolleye::rolleye::rolleye::rolleye::rolleye ::rolleye:
سلام لطفا اسپم ندین و تاپیک رو الکی بالا نیارید
با تشکر
شهرنوش.انوار
21-04-2020, 17:26
لطفا همه ی پست هارو با دقت بخونید
با تشکر
jabi7joon
21-04-2020, 17:31
آقا این مودمهایی که مخابرات میده بدرد میخورن؟
خیلی مثلا با مودم یه تومنی فرق دارن؟
اون پونصدیه 304 هست؟ بگیریم مشکلی نداره؟
باید بریم مرکز تبدیل کنن؟
کجا میبشه دید سرویس های vdsl رو؟
alidorost
21-04-2020, 17:37
کلا کسی بوده تا حالا بدون مراجعه تبدیل کنه به vdsl ؟ کسی از پنل واسش انجام شده ؟ جالبه از اولشم شعارشون بدون هیچگونه مراجعه حضوری بود فعلا هرکی اینجا vdsl گرفته به صورت حضوری رفته
hosein_artist
21-04-2020, 18:14
بستگی به جیب شما و هزینه شما داره اگر مودم حرفه ای با قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری و ..... میخواین خوب باید هزینه بیشتری کنید .برای مثال برای من که از اینترنت نامحدود شبانه همراه اول برای دانلود های سنگینم استفاده میکنم خرید مودمی که جایگاه یو اس بی داشته باشه برای وصل کردن دانگل 4g مهم هست .و یا اگر میخواین مودم شما 2 بانده باشه و یا برنامه نرم افزاری برای کنترل مودم روی گوشی نصب شه و خیلی از قابلیت های دیگه مثل وای فای مهمان و ... در انتها باید این هم در نظر داشته باشین حتما بین یه مودم 500 تومانی با یه مودم 2 میلیونی یا بیشتر تفاوت هایی هست اون دیگه به استفاده شما از مودم بستگی داره.
ولی من پیشنهاد میکنم اگر میتونید مودم خودتون از بیرون تهیه کنید و سعی کنید حداقل یه چیز متوسط بگیرین
mahsmahs
21-04-2020, 21:00
یکی از دوستان من رفته مخابرات مرکز عاطف بهش گفتن تا فاصله 300 متری مرکز مخابرای VDSL میدیم.
alireza_asol
21-04-2020, 21:08
یکی از دوستان من رفته مخابرات مرکز عاطف بهش گفتن تا فاصله 300 متری مرکز مخابرای VDSL میدیم.
بله vdsl کافو نوری میخواد که تو تهرانپارس همونطور که قبلا گفتم نداریم. بی خیالش شو برادر :D . منم تهرانپارسم
Rahpooyan
21-04-2020, 22:23
کلا کسی بوده تا حالا بدون مراجعه تبدیل کنه به vdsl ؟ کسی از پنل واسش انجام شده ؟ جالبه از اولشم شعارشون بدون هیچگونه مراجعه حضوری بود فعلا هرکی اینجا vdsl گرفته به صورت حضوری رفته
اینش مهم نیست. مهم اینه که بتونید این سرویس رو بگیرید. حالا یک و دو روزی اذیتی داره ولی چند روزی خیالتون راحت تره.
Rahpooyan
21-04-2020, 22:30
محصولات گرانتر معمولا قابلیت های بیشتر دارند و البت اسم برند هم هزینه خود را دارد ولی برای کاربرای معمولی و خانگی بعید میدونم آنچنان فایده ای داشته باشد پول بیشتر بدی. اول استفاده خود را معلوم کنید و نیازهایی که واقعا دارید نه آنکه مثلا 100 سال دیگه بخواید در منزل 200 نفر همزمان به مودم دسترسی داشته باشند.
mohammad_87
21-04-2020, 22:51
vdsl رو روی interleave میبندن پینگش به نسبت بالاست. من دوستم vdsl داره، معمولاً پینگش 10-15 میلی ثانیه از من بیشتره
جدا؟چقدر افتضاح
وقتی پینگ بهتر نشه و فقط پهنای باند بهتر بشه که فایده نداره
mohammad_87
21-04-2020, 22:54
البته این پینگ با فندقشکن هست.
قبلا رو ADSL میزان پینگ خیلی متغییر بود الان گزارش های برنامه SPEEDTEST رو نگاه کردم از 12 بوده تا 27 البته بیشتر دور و بر 17 تا 19 بوده. روی VDSL الان پینگ تقریبا ثابت شده و روی 20 و 19 هستش.
در مورد نویز و نرخ میرایی خط هم تو پست های قبل عکس گذاشتم. هم از زمانی که کلا ADSL بود و هم زمانی که خط VDSL شد ولی مودم هنوز ADSL بود و از الان که مودم هم VDSL شده.
ADSL نویز 14 میرایی 12
VDSL با مودم ADSL نویز 10 میرایی 3
VDSL نویز 21 و میرایی 30
البته وقتی هنوز سرعت مودم VDSL از مرکز روی 18 بسته شده بود و سرعت جدیدم راه نیفتاده بود نویز روی 36 و میرایی 12 بود.
نیویورک سرور SPEEDTEST مولتی بدون قندشکن پینگ 180 سرعت 28
سینگل 177 سرعت 14
با قندشکن 180 سرعت 38 سینگل
مولتی 180 سرعت 50
سلام
لطفا یه پینگ با این ip بگیرید:
34.211.162.105
hosein_artist
22-04-2020, 10:49
خوب امروز تو پنل کاربری نگاه کردم زده بود آماده نصب اینترنتم هم قطع نشده ولی سرعتم بالا نمیره مودمم vdsl هست تنظیمات هم انجام دادم ولی وصل نمیشه نمیدونم زنگ بزنم 2020 یا صبر کنم:eh:
wichidika
22-04-2020, 11:07
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اعلام کردواگذاری اینترنت پر سرعت به ۶۲ هزار شهروند تهرانی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سیدمجید صدری با تشریح مجموعه فعالیتهای انجام شده به منظور تجهیز اینترنت خانگی به VDSL در سراسر کشور گفت: بر اثر این اقدامات، ظرفیتسازی تبدیل ۲۴۸ هزار پورت اینترنت پر سرعت و واگذاری به ۶۲ هزار مشترک در تهران انجام شده است.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ضمن اعلام مطلب فوق اظهار کرد: فرایند تکمیل زیرساختها در مراکز مخابراتی جهت ارایه VDSL به مشتریان به صورت شبانهروزی در حال انجام است و در تلاشیم تا با ارائه اینترنتی با حداقل چهار برابر سرعت فعلی، علاوه بر تامین رضایت مشتریان، در توسعه و پیشرفت کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت و استفاده عمومی از پهنای باند پرسرعت که نیاز جامعه امروز است، نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از برنامهریزی کلی برای اجرای جایگزینی اینترنت VDSL به عنوان نسل جدید اینترنت خانگی به جای سرویس ADSL در کل کشور خبر داد و گفت: با حمایتهای وزیر ارتباطات و کوشش جهادی کارکنان تلاشگر شرکت مخابرات ایران، فرآیند نصب تجهیزات در مناطق دارای امکانات با سرعت مطلوبی در حال انجام است و در تلاشیم به زودی گستره پوشش VDSL را به سطح کشوری تبدیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۵۰هزار مشترک مخابرات ایران در تهران درخواست ارتقا دادهاند، گفت : با تلاش متخصصان شرکت مخابرات ایران واگذاری به مابقی هم با سرعت در حال انجام است.
صدری، امر توسعه و تامین حداکثری خدمات موردنیاز مشتریان در شرکت مخابرات ایران را امری ضروری دانست و افزود : همزمان با عملیات توسعه کمی در سراسر کشور، به دنبال تحقق کیفیت حداکثری هستیم تا نیازهای تمام مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران به خوبی تامین شود.
انتهای پیام
mohandes23
22-04-2020, 11:11
خوب امروز تو پنل کاربری نگاه کردم زده بود آماده نصب اینترنتم هم قطع نشده ولی سرعتم بالا نمیره مودمم vdsl هست تنظیمات هم انجام دادم ولی وصل نمیشه نمیدونم زنگ بزنم 2020 یا صبر کنم:eh:
زنگ بزن اگه هم درست نشد باید حضوری بری.حتما پیگیری کن اینا همینجوری درست نمی کنن
بله دوست عزیز
مرکز مخابرات شهید حق شناس (منطقه 22) تنها با درخواست از طریق پنل انجام شد برای من
mr korash
22-04-2020, 11:28
بله دوست عزیز
مرکز مخابرات شهید حق شناس (منطقه 22) تنها با درخواست از طریق پنل انجام شد برای من
تعرفه ها به اینا تغییر کرد ؟یا استاندارد و ماندگار هم هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پنل-مشترک-—-سامانه-مدیریت-اینترنت-مشتریان-شرکت-مخابرات-ایران.png
ERF@NIAN
22-04-2020, 11:38
بله دوست عزیز
سلام شما نزدیک مرکز هستید؟
چون این مرکز ندیدم کافوی نوری داشته باشه
تعرفه ها به اینا تغییر کرد ؟یا استاندارد و ماندگار هم هست ؟
من فعلا 20 مگ استاندارد گرفتم تا فعلا بشه ما مودم adsl هم کار کرد
سلام شما نزدیک مرکز هستید؟
چون این مرکز ندیدم کافوی نوری داشته باشه
خیلی هم نزدیک نیست
من دقیقا شمال دریاچه میدان ساحل هستم
ERF@NIAN
22-04-2020, 12:08
پس ساحل چون نوساز بوده رو از قدیم فیبرکشیدن چون یه 3،4 کیلومتری فاصله داره
ولی نزدیک مرکز همش مسیه
چون بلند مرتبه سازیه احتمالا فیبر بوده از قبل
بله دوست عزیز
سلام دوست عزیز
شما فقط همون قسمتی که درخواست تغییر دارین یا نه رو پر کرده بودین یا تیکت هم زده بودین ؟
من تماس گرفتم گفتن فقط حضوری و فقط هم مالک باید بیاد.
در VDSL مفهومی بنام Fast path برای کاهش پینگ هست ؟
dadash42
22-04-2020, 12:48
در VDSL مفهومی بنام Fast path برای کاهش پینگ هست ؟
بله, طبیعتاً
ایران interleave به صورت استاندارد تنظیم میشه، خارج fastpath تنظیم استاندارد است.
درخواست تغییر به fastpath ندادم بازی نمی کنم
معمولاً اینجا به fastpath تغییر بدی بعد از چند روز و خاموش کردن مودم به حالت interleave برمیگرده
سلام دوست عزیز
شما فقط همون قسمتی که درخواست تغییر دارین یا نه رو پر کرده بودین یا تیکت هم زده بودین ؟
من تماس گرفتم گفتن فقط حضوری و فقط هم مالک باید بیاد.
سلام
نه فقط همون گزینه درخواست تغییر
Caspian swan
22-04-2020, 13:32
سلام
نه فقط همون گزینه درخواست تغییرگزینه خرید مودم برای شما فعال شد تو پنل؟
گزینه خرید مودم برای شما فعال شد تو پنل؟
نوشته:
امکان خرید مودم وجو ندارد :در حال حاضر شما جزو مشترکین مجاز به خرید مودم نمی باشید !
Caspian swan
22-04-2020, 14:37
نوشته:
امکان خرید مودم وجو ندارد :در حال حاضر شما جزو مشترکین مجاز به خرید مودم نمی باشید !باهاتون تماس گرفتن و تغییر رو اعلام کردن؟ الان تو پنل نوشته زوج سیم VDSL ?
hosein_artist
22-04-2020, 14:47
خوب رفتیم مخابرات گفتیم تو پنل زده آماده به نصب ولی چرا وصل نمیشه ؟ البته الانم اینترنت من قطع نشده ولی vdsl نشده گفت آماده به نصب معنیش این نیست که وصل شده گفت باید صبر کنی تا بنویسه آماده بهره برداری بعد اگر وصل نشد بیا :jealous: یعنی پیچوندنمون ؟:D:eh:
persian.godfather
22-04-2020, 17:00
خوب رفتیم مخابرات گفتیم تو پنل زده آماده به نصب ولی چرا وصل نمیشه ؟ البته الانم اینترنت من قطع نشده ولی vdsl نشده گفت آماده به نصب معنیش این نیست که وصل شده گفت باید صبر کنی تا بنویسه آماده بهره برداری بعد اگر وصل نشد بیا :jealous: یعنی پیچوندنمون ؟:D:eh:
چرا برای vdsl باید خوشحال باشیم؟ با این تعرفه های نجومی ، اینترنت همراه که خیلی به صرفه تر هست و اینکه 5g هم در آینده خیلی نزدیک وارد میشه پس اینهمه هزینه واس vdsl اصلا به صرفه نیست
شهرنوش.انوار
22-04-2020, 17:06
مشکل اینه که فقط درصد کمی به مودم های CAT بالای 6 دسترسی دارن تا اون سرعتای عجیب غریب 100 -200 مگو بگیرن مثلا همین نت همراه به جز بسته های نامحدود به نظر من امتیاز دیگه ای نداره
mohandes23
22-04-2020, 18:07
چرا برای vdsl باید خوشحال باشیم؟ با این تعرفه های نجومی ، اینترنت همراه که خیلی به صرفه تر هست و اینکه 5g هم در آینده خیلی نزدیک وارد میشه پس اینهمه هزینه واس vdsl اصلا به صرفه نیست
تعرفه ها که افتضاح هست .من که فعلا دست نگه داشتم تا بلکه بتونم فیبر بگیرم
تعرفه های vdsl همون تعرفه های adsl و بسیار مناسب تر از اینترنت همراه هست. من کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه گرفتم چهل تومن یعنی هرگیگ 500 تومن نت همراه هرجور خرید کنی هرگیگ زیر سه تومن نیست (مگه طرح های زمان دار) ثباتش هم هیچگاه به پای نت سیمی نمیرسه. ترافیک اضافه هم که نرخ پایه اش هرگیگ دو تومن هست که یکجا خرید بشه تا سی درصد ارزونتر هم میشه خرید.
Rahpooyan
22-04-2020, 20:51
حالا تا کی 5G به ایران برسد. تازه اونم با این همه تبلیغات واقعا به این زودی برای کاربر عادی مصرفی خواهد داشت؟ در شرایط کنونی اینترنت ثابت، بهترین گزینه تانوما و بعد وی دی اس ال است. ای دی اس ال را که باید کلا کنار گذاشت. اینترنت موبایل فقط برای بسته های نامحدود خوب است ولی این چیزی نیست که مثلا کاربر بخواد برای همیشه از ان استفاده کند. این سرویس فقط برای دانلودهای حجم بالا خوب است.
شاید من پر توقع باشم. اما انتظار من از VDSL خیلی بیشتر بود. قیمت های 20 مگ به بالا برای من قابل پرداخت و اقتصادی نیست. VDSL از سرعت بالای 20 مگابیت معنی پیدا می کنه. خب من اگر بتونم پول 20 مگ رو بدم، چرا باید مودم جدید بخرم؟ خلاصه این که من خیلی ذوق داشتم برای VDSL اما پاک ناامید شدم و نشستم سر جای خودم. با همون ADSL می سازم. به قول دوستان، شاید با اومدن فیبر و 5G فرجی بشه.
persian.godfather
22-04-2020, 21:00
حالا تا کی 5G به ایران برسد. تازه اونم با این همه تبلیغات واقعا به این زودی برای کاربر عادی مصرفی خواهد داشت؟ در شرایط کنونی اینترنت ثابت، بهترین گزینه تانوما و بعد وی دی اس ال است. ای دی اس ال را که باید کلا کنار گذاشت. اینترنت موبایل فقط برای بسته های نامحدود خوب است ولی این چیزی نیست که مثلا کاربر بخواد برای همیشه از ان استفاده کند. این سرویس فقط برای دانلودهای حجم بالا خوب است.
الان کدوم طرح vdsl صرفه اقتصادی داره واس مصرف کننده عادی
persian.godfather
22-04-2020, 21:02
تعرفه های vdsl همون تعرفه های adsl و بسیار مناسب تر از اینترنت همراه هست. من کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه گرفتم چهل تومن یعنی هرگیگ 500 تومن نت همراه هرجور خرید کنی هرگیگ زیر سه تومن نیست (مگه طرح های زمان دار) ثباتش هم هیچگاه به پای نت سیمی نمیرسه. ترافیک اضافه هم که نرخ پایه اش هرگیگ دو تومن هست که یکجا خرید بشه تا سی درصد ارزونتر هم میشه خرید.
این تعرفه ای که شما گفتی adsl هست ، تعرفه vdsl که از سرعت ۲۰ شروع میشه خیلی قیمت ها بالاست
persian.godfather
22-04-2020, 21:03
شاید من پر توقع باشم. اما انتظار من از VDSL خیلی بیشتر بود. قیمت های 20 مگ به بالا برای من قابل پرداخت و اقتصادی نیست. VDSL از سرعت بالای 20 مگابیت معنی پیدا می کنه. خب من اگر بتونم پول 20 مگ رو بدم، چرا باید مودم جدید بخرم؟ خلاصه این که من خیلی ذوق داشتم برای VDSL اما پاک ناامید شدم و نشستم سر جای خودم. با همون ADSL می سازم. به قول دوستان، شاید با اومدن فیبر و 5G فرجی بشه.
برای من هم vdsl اصلأ صرفه اقتصادی نداره خیلی گرونه ، به نظرم اگر قیمتا همین بمونه شکست اقتصادی میخورن
dadash42
22-04-2020, 21:03
موافقم, vdsl در منزل از لحاظ ثبات و سرعت قابل مقایسه نیست
با حجم نامحدود, قیمت منصفانه و حذف فیلتر تکمیل میشه
mrgspeed
22-04-2020, 21:13
الان من گیج شدم، دوستانی که VDSL گرفتن چه تعرفه هایی دارن توی پنلشون ؟!
01110362
22-04-2020, 21:25
مشکل اینه که فقط درصد کمی به مودم های CAT بالای 6 دسترسی دارن تا اون سرعتای عجیب غریب 100 -200 مگو بگیرن مثلا همین نت همراه به جز بسته های نامحدود به نظر من امتیاز دیگه ای ندارهسلام کدوم اپراتور نامحدود میده الان ؟
باطرح منصفانه و ... ؟!
Caspian swan
22-04-2020, 21:32
الان من گیج شدم، دوستانی که VDSL گرفتن چه تعرفه هایی دارن توی پنلشون ؟!ظاهرا با پیگیری و اصرار میشه بسته هایی که تو سایت مخابرات تهران هست رو خریداری کرد.به سایت مخابرات تهران مراجعه کنید قسمت تعرفه های VDSL.
این سه بسته که تو پنل کاربری هست رو فکر کنم اگه کسی خیلی در جریان نباشه و پیگیری نکنه بهش بفروشن.
Caspian swan
22-04-2020, 21:33
سلام کدوم اپراتور نامحدود میده الان ؟
باطرح منصفانه و ... ؟!نامحدود ساعتی منظوره
mohandes23
22-04-2020, 21:35
ظاهرا با پیگیری و اصرار میشه بسته هایی که تو سایت مخابرات تهران هست رو خریداری کرد.به سایت مخابرات تهران مراجعه کنید قسمت تعرفه های VDSL.
این سه بسته که تو پنل کاربری هست رو فکر کنم اگه کسی خیلی در جریان نباشه و پیگیری نکنه بهش بفروشن.
چه جوری باید پیگیری کرد من که در قم هستم همین بسته 40 گیگی تا 130 گیگی ارایه کردن!
شهرنوش.انوار
22-04-2020, 21:52
سلام کدوم اپراتور نامحدود میده الان ؟
باطرح منصفانه و ... ؟!سلام
همرا اول و ایرانسل شبانه نامحدود دارن
hosein_artist
22-04-2020, 22:02
برای من هم vdsl اصلأ صرفه اقتصادی نداره خیلی گرونه ، به نظرم اگر قیمتا همین بمونه شکست اقتصادی میخورن
قیمت vdsl هیچ فرقی با adsl نداره و شما با همون هزینه ای که برای adsl میدادی برای vdsl میدی .ورشکست شن؟ شما یه سر برو مخابرات ببین چه خبره من خودم دیروز که رفتنم درخواست بدم نفر 10 بوذم حالا شما این در نظر بگیر که یه عده هم به خاطر کرونا دارن غیر حضوری درخواست میدن .در ضمن دوستان توجه داشته باشن شما مثلا اگر سرعت 20 vdsl بگیری سرعت بازه ممکنه تا 30 یا 50 هم بره .
ولی برای درخواست من شدیدا پیشنهاد می کنم خودتون حضوری مراجعه کنید و درخواست بدین چون وقتی حضوری برین همون جا سرویس مورد نظرتون هم درخواست میدین ولی اگر غیر حضوری درخواست بدین ممکنه یکی از اون 3 سرویس مزخرف بهتون بندازن .
مودم هم اگر از نظر مالی دستتون باز هست پیشنهاد میکنم از بیرون خودتون تهیه کنید. هر چند دیروز که من مخابرات بودم اینقدر درخواست داشتن که اصلا مودم تمام کرده بودن و به کاربرها میگفتن مودم ندارین و باید خودتون از بیرون تهیه کنید.
hosein_artist
22-04-2020, 22:08
یکی از دوستان هم گفته بودن اینترنت ثابت به درد نمیخوره و اینترنت همراه بهتره شما اگر یه سرویس همراه میشناسی که هر گیگ را ارزونتر از اینترنت ثابت بده به من معرفی کنید .تنها نت همراه که خوب همون بسته شبانه 1ماهه همراه اول با 450 گیگ دانلود هست که اونم به دلیل محدودیت زمانی قابل مقایسه با نت ثابت نیست .
mohandes23
22-04-2020, 22:10
قیمت vdsl هیچ فرقی با adsl نداره و شما با همون هزینه ای که برای adsl میدادی برای vdsl میدی .ورشکست شن؟ شما یه سر برو مخابرات ببین چه خبره من خودم دیروز که رفتنم درخواست بدم نفر 10 بوذم حالا شما این در نظر بگیر که یه عده هم به خاطر کرونا دارن غیر حضوری درخواست میدن .در ضمن دوستان توجه داشته باشن شما مثلا اگر سرعت 20 vdsl بگیری سرعت بازه ممکنه تا 30 یا 50 هم بره .
ولی برای درخواست من شدیدا پیشنهاد می کنم خودتون حضوری مراجعه کنید و درخواست بدین چون وقتی حضوری برین همون جا سرویس مورد نظرتون هم درخواست میدین ولی اگر غیر حضوری درخواست بدین ممکنه یکی از اون 3 سرویس مزخرف بهتون بندازن .
مودم هم اگر از نظر مالی دستتون باز هست پیشنهاد میکنم از بیرون خودتون تهیه کنید. هر چند دیروز که من مخابرات بودم اینقدر درخواست داشتن که اصلا مودم تمام کرده بودن و به کاربرها میگفتن مودم ندارین و باید خودتون از بیرون تهیه کنید.
پس من مخابرات برم تعرفه هاش فرق می کنه ! دستت درد نکنه داداش
01110362
22-04-2020, 22:11
مودم هم اگر از نظر مالی دستتون باز هست پیشنهاد میکنم از بیرون خودتون تهیه کنید. هر چند دیروز که من مخابرات بودم اینقدر درخواست داشتن که اصلا مودم تمام کرده بودن و به کاربرها میگفتن مودم ندارین و باید خودتون از بیرون تهیه کنید. برا خیلی ها مثل خودم زده به محض آماده شدن امکانات اعلام خواهد شد.
مرکز مزخرف هجرت .
نمیدونم حالا حضوری برم داستان فرق میکنه یا نه !
باهاتون تماس گرفتن و تغییر رو اعلام کردن؟ الان تو پنل نوشته زوج سیم VDSL ?
بله تماس گرفتند گفتند نصف روز قطع میشه اما با کمال تعجب فقط ده دقیقه قطع شد
تو پنل هم نوشته زوج سیم VDSL
hosein_artist
22-04-2020, 22:17
برا خیلی ها مثل خودم زده به محض آماده شدن امکانات اعلام خواهد شد.
مرکز مزخرف هجرت .
نمیدونم حالا حضوری برم داستان فرق میکنه یا نه !
آره برو منم میزدم میگفت نمیشه رفتم اونجا طرف شمارم زد تو سیستم گفت میشه و میتونید درخواست بدین بعد هم لیست سرویس های vdsl گذاشت جلوم گفت خودت انتخاب کن منم دیدم قیمت ها دقیقا همون قیمتهای adsl هست منم سرویس سرعت 30 انتخاب کردم.
الان من گیج شدم، دوستانی که VDSL گرفتن چه تعرفه هایی دارن توی پنلشون ؟!
01110362
22-04-2020, 22:27
آره برو منم میزدم میگفت نمیشه رفتم اونجا طرف شمارم زد تو سیستم گفت میشه و میتونید درخواست بدین بعد هم لیست سرویس های vdsl گذاشت جلوم گفت خودت انتخاب کن منم دیدم قیمت ها دقیقا همون قیمتهای adsl هست منم سرویس سرعت 30 انتخاب کردم.کدوم مرکز هستید شما ؟
از هجرت بعیده این سرعت. عمل ، ولی فردا حضوری میرم.
این قطعی adsl چند روزه خیلی رو مخه ! ۱۰ بار تو نیم ساعت قطع میشه !
خطم مسی بود قبلا ولی به شرکت دیگه اجازه خدمات نمیدادن مجبور شدم از مخابرات بگیرم !!
نمیدونم الان مسی تغییر کرده یا رو همین مسی هم سریع تبدیل به vdsl میکنن یا نه!
پیام پنل من اینه :
Rahpooyan
22-04-2020, 23:40
شاید واسه ماه رمضون کمپین جدید بذارند و قیمت ها متعادل تر باشه ولی با همین قیمت کنونی می تونید وی دی اس ال بگیرید ولی اگر دانلودهاتون زیادتر از ترافیک مجازتون بود هر هفته یا ماه از طرح های اینترنت موبایل خریداری کنید. حواستون باشه طرح های موبایل فقط واسه شب استفاده داره و اگر در روز استفاده کنید مطمئنا وی دی اس ال و تانوما عاقلانه تر خواهد بود. شما 100 گیگ اینترنت بین الملل را در روز از طرح های موبایل استفاده کنید (در هر ساعتی از روز) بنظرتون چقدر هزینه میشه؟
جدا؟چقدر افتضاح
وقتی پینگ بهتر نشه و فقط پهنای باند بهتر بشه که فایده نداره
خب ممکنه اگه یه کارشناس باسواد تو پشتیبانی پیدا بشه خط رو بزاره روی حالت Fast، اون وقت پینگ داخلی میاد روی 4-5 میلی. من خودم fast بودم سرویس رو عوض کردم الان رو interleave عه پینگ داخلی شده 16 ولی حوصله ندارم برای 10 میلی ثانیه 10 ساعت با 2020 وقت تلف کنم.
بهترین حالت پینگ هم رو ffth عه که ایشالا تا قرن آینده به ما میرسه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosein_artist
23-04-2020, 12:55
شانس گند ما 48 ساعت از درخواست گذشته و همچنان تو پنلم زده آماده به نصب و هنوز سرعتم بالا نرفته به 2020 هم که زنگ میزنی 5 دقیقه انتظار و آخرشم میگه اشغال هست یعنی رسما پشتیبانی در کار نیست از طریق بخش پشتیبانی هم که نامه زدم جواب ندادن فردا هم که تعطیه رفت تا شنبه حالا اگر تا شنبه هم وصل شه :grrr:
...Moein...
23-04-2020, 18:24
خب ممکنه اگه یه کارشناس باسواد تو پشتیبانی پیدا بشه خط رو بزاره روی حالت Fast، اون وقت پینگ داخلی میاد روی 4-5 میلی. من خودم fast بودم سرویس رو عوض کردم الان رو interleave عه پینگ داخلی شده 16 ولی حوصله ندارم برای 10 میلی ثانیه 10 ساعت با 2020 وقت تلف کنم.
بهترین حالت پینگ هم رو ffth عه که ایشالا تا قرن آینده به ما میرسه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سرویس شما vdsl هست؟از این لحاظ میپرسم چون اپلود 2 مگ روی adsl هم با annex m میبندن
meisamaria
23-04-2020, 18:46
سلام دوستان
سرویس VDSL من توسط مخابرات راه اندازی شده ولی متاسفانه برای دریافت خدمات دچار مشکل شدم و طبق معمول ۲۰۲۰ هم کلا جواب نمیده و قطع میشه. اگر میتونید راهنمایی کنید.
هنوز سرویس من رو همون سرویس خریداری شده پیش پرداخت ADSL مونده . کانفیگ مودم رو هم که از نوع dlink dsl-2877al هست رو انجام دادم اما حتی چراغ DSL روشن نمیشه. کانفیگ مودم رو در پایین میذارم. حالا سوال من اینه آیا باید سرویس رو تغییر بدم و طرح های VDSL رو بخرم که مشکل برطرف بشه. یا اینکه کانفیگ مودمم مشکل داره. و یا هر دو؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سایت اجازه آپلود عکس بهم نمیده
از اینجا لطفا کانفیگ رو ببینید
الان سرویس شما vdsl هست؟از این لحاظ میپرسم چون اپلود 2 مگ روی adsl هم با annex m میبندن
من adsl هستم با annex m
چرا دوتا آستانه مصرف داره؟
peyman47
23-04-2020, 20:43
چرا دوتا آستانه مصرف داره؟حجم اصلی آستانه بین المللی است در صورت مصرف داخلی حجم مصرفی تقسیم بر ۴ میشه
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
چرا دوتا آستانه مصرف داره؟
اولی حجم ترافیک مصرفی بین المللی هست و دومی معادل داخلی. مخابرات در صورت استفاده از ترافیک داخلی حجم رو با ضریب یک چهارم کم میکنه
ERF@NIAN
23-04-2020, 23:59
قیمت مودم مثل بمب منفجر شده
مودم v301 یوتل از حدود 330 تومن رسیده به کف قیمت 530 تومن به بالا
مودم v304 یوتل که زیر 550 بود رفته بالای 700
مودم 9960 تی پی لینک از 640 تومن رفته بالای 750 تا 1 میلیون تومن
مودم VMG5301-T20A زایکسل از 700 تومن شده 840
مودم DSL-2877AL دی لینک بود 840 تومن دیجی زده 1050، بقیه هم خیلی راحت 950 میدن
مودم ساده adsl 8961 از 500 شده 700
alidorost
24-04-2020, 00:20
دوست عزیز مملکت نیست
دزدی خونه شاه عباسه
dadash42
24-04-2020, 00:23
بخاطر این بحران کرونا قیمتهای اجناس در دنیا بالا رفته, بعضی چیزها چندین برابر
بنظرم فعلاً سعی کنین از این مودمهای نسبتاً ارزون از مخابرات بگیرین
ERF@NIAN
24-04-2020, 00:53
من قبلا دیدم بازار روز به روز داره بدتر میشه گرفتم. امیدی به بهتر شدن شرایط نیست. اونایی که قبل از عید گرفتن که شاهکار کردن چون اون موقع نسبت به دو هفته پیش هم خیلی ارزون تر بود
ولی مخابرات هم مودم زیادی نداره، یه ظرفیت محدودی دارن اونم خیلی از مراکز تموم شده
------
در مورد حفاری و کاشتن فیبرنوری تو تهران تازه یکی دو روزی میشه دارن با شهرداری مذاکره میکنن. هنوز مجوز ها کامل صادر نشده
persian.godfather
24-04-2020, 07:03
من قبلا دیدم بازار روز به روز داره بدتر میشه گرفتم. امیدی به بهتر شدن شرایط نیست. اونایی که قبل از عید گرفتن که شاهکار کردن چون اون موقع نسبت به دو هفته پیش هم خیلی ارزون تر بود
ولی مخابرات هم مودم زیادی نداره، یه ظرفیت محدودی دارن اونم خیلی از مراکز تموم شده
------
در مورد حفاری و کاشتن فیبرنوری تو تهران تازه یکی دو روزی میشه دارن با شهرداری مذاکره میکنن. هنوز مجوز ها کامل صادر نشده
با این تعرفه های گرون vdsl خرید مودم هم به صرفه نیست
dadash42
24-04-2020, 09:57
با این تعرفه های گرون vdsl خرید مودم هم به صرفه نیست
درسته گرونه, اما نداشتنش غیرقابل تحمله, مثل آب و هوا, واجبتر از تلویزیون. آخرش همه می پردازیم.
آبان 10 روز قطع شد انگار همه کور شدیم, نور چشم از دست دادیم, 10 روز تو تاریکی ماندیم
hamed_korn
24-04-2020, 14:41
همین شرکت یوتل خودش سو استفاده کننده محض هست از شرایط. جنس رو به بازار قطره چکانی میده تا قیمت همینطور به ره به سمتی که میخواهد. کار تمام کارخانه های ایرانی همین هست . الان هم که اعلام شد ثبت سفارش قطعات کامپیوتر لغو شد.تا همین ۴ تا شرکت ایرانی سر مردمو ببرند.لعنت به این بیشرف ها
hamed_korn
24-04-2020, 14:41
همین شرکت یوتل خودش سو استفاده کننده محض هست از شرایط. جنس رو به بازار قطره چکانی میده تا قیمت همینطور به ره به سمتی که میخواهد. کار تمام کارخانه های ایرانی همین هست . الان هم که اعلام شد ثبت سفارش قطعات کامپیوتر لغو شد.تا همین ۴ تا شرکت ایرانی سر مردمو ببرند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.