ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : VDSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

mf.aghaei70
21-10-2020, 00:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام داداش مدل دقیق مودمت چیه و کدوم منطقه هستی ک vdsl دادن بهت؟

dadash42
22-10-2020, 08:06
سلام داداش مدل دقیق مودمت چیه و کدوم منطقه هستی ک vdsl دادن بهت؟
مخابرات منطقه 22 , asus dsl-ac68u

mf.aghaei70
23-10-2020, 14:25
مخابرات منطقه 22 , asus dsl-ac68u

همه دستگاه های ایسوس Dslam ک ازش سرویس میگیری رو نشون میده؟یا فقط مدل های خاص؟

dadash42
23-10-2020, 14:57
همه دستگاه های ایسوس Dslam ک ازش سرویس میگیری رو نشون میده؟یا فقط مدل های خاص؟

همه مودم ها چیپ dslam نشون میدن, نه فقط asus
ولی dslam ما اشغال چینه, دو بار با کارمند مخابرات درون کافو و تجهیزات را دیدم, کارمند خودش شاکی کیفیت و کارکرد تجهیزاته
شاید چیپ broadcom داشته باشه ولی هیچ مارک شناخته روش نیست, نویز, پرش خط, داغ شدن...
دیگه همه چیز چینی شده, حتی مرض چینی, مثل چینی ها دیگه همیشه باید ماسک بذاریم

mf.aghaei70
23-10-2020, 18:18
همه مودم ها چیپ dslam نشون میدن, نه فقط asus
ولی dslam ما اشغال چینه, دو بار با کارمند مخابرات درون کافو و تجهیزات را دیدم, کارمند خودش شاکی کیفیت و کارکرد تجهیزاته
شاید چیپ broadcom داشته باشه ولی هیچ مارک شناخته روش نیست, نویز, پرش خط, داغ شدن...
دیگه همه چیز چینی شده, حتی مرض چینی, مثل چینی ها دیگه همیشه باید ماسک بذاریم

من مودمم tplink 9970 v3 هست ک چیپش برادکامه ولی نمیزنه فقط مودم های ایسوس نشون میدن چون امکانات نرم افزاری ایسوس عالیه برای ما قطع و وصل میشد چون سیمکشی داخلی رو خوب کار نکرده بودن رفتم بهترین سیم خریدم مخابرات اومد برام از جعبه تقسیم مستقیم وصل کرد الان کیفیت خط بالاس ولی باز روی 200بار قطع و وصل میشه مودمو گذاشتم بفروشم دارم td استفاده میکنم:sad:

dadash42
23-10-2020, 18:36
عجله نکن, tplink خوبه
احتمالا مشکل از سوی تجهیزات و تنظیمات مخابراته

یک عیب بزرگ مخابرات, کافو نوری dslam بغل کافو pots میذاره, اتصال تلفنها در کافو pots موجب اختلال در کافو نوری dslam میشه و خط میپره

mf.aghaei70
24-10-2020, 10:53
عجله نکن, tplink خوبه
احتمالا مشکل از سوی تجهیزات و تنظیمات مخابراته

یک عیب بزرگ مخابرات, کافو نوری dslam بغل کافو pots میذاره, اتصال تلفنها در کافو pots موجب اختلال در کافو نوری dslam میشه و خط میپره

چون دیشب مودم ایسوس ac55u رو سفارش دادم ک امکانات خیلی زیادی داره مهمتریناش انتخاب profile که کمتر مودمی داره G inp G vector برای کاهش نویز و پورت گیگابیتی ایشالا بیاد تستشو میذارم میخام با td ترکیبش کنم

komail7
24-10-2020, 19:29
سلام
دوستان سمت یوسف اباد و خیابان فتحی شقاقی و 3 راه مطهری کسی از vdsl استفاده میکنه?

Tehranshahr
25-10-2020, 18:15
سلام دوستان

من امروز مودمم رو عوض کردم و Innbox V45 وصل کردم که برادکامه. واقعا محشره ریت خط هم بالاتر رفته.
با یوتل V301 که Realtek ریتم 77 دان و 54 آپ بود ولی با مودم جدید برادکام دان 80 و آپ 56 هست علاوه بر کلی امکاناتی که میشه از طریق telnet بهش دسترسی داشت.

وضعیت خط با یوتل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۱۰-۲۱_۲۳-۵۵-۱۴.jpg

وضعیت خط با Innbox V45:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۱۰-۲۵_۱۳-۳۲-۴۸.jpg

تست سرعت:

and-roid2
25-10-2020, 18:30
سلام دوستان

من امروز مودمم رو عوض کردم و Innbox V45 وصل کردم که برادکامه. واقعا محشره ریت خط هم بالاتر رفته.
با یوتل V301 که Realtek ریتم 77 دان و 54 آپ بود ولی با مودم جدید برادکام دان 80 و آپ 56 هست علاوه بر کلی امکاناتی که میشه از طریق telnet بهش دسترسی داشت.
وضعیت خط با Innbox V45:

این کامند رو در telnet ّبزنید،ریت خط بالاترین حد ممکن بسته میشه:
adsl configure --snr 10
جهت save کردن :
adsl profile --save

ir.ghost
25-10-2020, 19:41
near-end interleaved channel bit rate: 100015 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 45439 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps

VMG5301-T20A

Tehranshahr
25-10-2020, 20:09
این کامند رو در telnet ّبزنید،ریت خط بالاترین حد ممکن بسته میشه:
adsl configure --snr 10
جهت save کردن :
adsl profile --save

امتحان کردم ولی فرق خاصی نکرد شاید چون خطم روی Fast

دیگه از این بیشتر فکر نکنم بشه چون SNR هم روی مرزه.

and-roid2
26-10-2020, 00:52
امتحان کردم ولی فرق خاصی نکرد شاید چون خطم روی Fast

احتمالا چون vdsl هستید کامند جواب نداده.این کامند رو تست کن:
vdsl configure --snr 10

دیگه از این بیشتر فکر نکنم بشه چون SNR هم روی مرزه.
من مودم یوتل 304f دارم snr تا مرز 4.5 هم رفته و خط هیچ قطعی نداشته! برای شما هنوز جا داره ریت بالاتر بره
+
سیم کشی منزل از سر خط گرفته شده؟(مشکل نویز نداری؟)

FXPRO
26-10-2020, 03:00
سلام دوستان

وضعیت خط با یوتل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۱۰-۲۱_۲۳-۵۵-۱۴.jpg

وضعیت خط با Innbox V45:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۲۰۲۰-۱۰-۲۵_۱۳-۳۲-۴۸.jpg

تست سرعت:

ممنون میشم یه شات کامل از اطلاعات خط با همین مودم جدید بفرستید(میخوام interleaved depth رو ببینم). در ضمن با مودم جدید ایا شما امکان تغییر دستی پروفایل رو دارید ؟ با مودم قبلی چطور ؟

FXPRO
26-10-2020, 03:08
near-end interleaved channel bit rate: 100015 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 45439 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps

VMG5301-T20A

شما راهی میشناسی بشه SNR رو روی این مودم در داخل منوی مودم مشاهده کرد ؟ و اینکه آیا درخواست کردید پروفایل فست(کمتر شدن پینگ) روی خط شما فعال بشه ؟

Mustang2010
26-10-2020, 10:40
سلام.
دوستان من خطم خیلی نویز داره به نحوی که آسانسور حرکت میکنه نت قطع میشه. SNR روی 6 هستش.
هر کاری کردم ، تلفن قطع کردم و از پشت تابلو تلفن ، مستقیم سیم کشیدم به پشت مودم باز هم درست نشد.
اینترنتم مخابرات 8 مگ هستش.
الان اینترنتو تغییر بدم به VDSL نویز من کمتر میشه یا تاثیری نداره؟
- برای من سرعت 8 مگ کافیه و بیشتر از اون فعلا نیاز ندارم.
برای VDSL میشه از مودم ADSL برای سرعت 8 مگ استفاده کرد؟
من فقط میخوام خطم پایدار شه و قطعی نداشته باشم.
باتشکر

Tehranshahr
26-10-2020, 11:48
احتمالا چون vdsl هستید کامند جواب نداده.این کامند رو تست کن:
vdsl configure --snr 10

من مودم یوتل 304f دارم snr تا مرز 4.5 هم رفته و خط هیچ قطعی نداشته! برای شما هنوز جا داره ریت بالاتر بره
+
سیم کشی منزل از سر خط گرفته شده؟(مشکل نویز نداری؟)
کامند درستش برای من xdslctl configure --snr 10 بود ولی بازم فرقی نکرد.
حالا یک کامند جالبتر پیدا کردم که بیشتر بدردم خورد xdslctl configure --maxDataRate D U S که D مقدار دانلود و U مقدار آپلود و S جمع جفتش هست. با این کامند میشه ریت خط رو دستی آورد پایین که SNR بره بالا و CRC کم بشه.
من روی آپلود زیاد CRC داشتم برای همین از 56000 آوردم روی 51200

اینجا برجه من تو سیم کشی دخالتی نداشتم ولی سیم ها قدیمی نیست.

ممنون میشم یه شات کامل از اطلاعات خط با همین مودم جدید بفرستید(میخوام interleaved depth رو ببینم). در ضمن با مودم جدید ایا شما امکان تغییر دستی پروفایل رو دارید ؟ با مودم قبلی چطور ؟

با جفت مودم ها امکان تغییر پروفایل هست ولی برای من فقط 12A کار میکنه.
برای من تاخیر دانلود روی 5 میلی ثانیه ست شده.

خدمت شما:

amin_v30
26-10-2020, 13:15
Tehranshahr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز منبعی برای این دستورات telnet دارین که بشه استفاده کرد برای مودم asus n16با این دستورات میشه خط رو تغییر داد به fast؟
با این دستورات میشه خط رو به fast تغییر داد؟
یا Interleave Depth رو تغییر داد؟

FXPRO
26-10-2020, 13:27
حالا یک کامند جالبتر پیدا کردم که بیشتر بدردم خورد xdslctl configure --maxDataRate D U S که D مقدار دانلود و U مقدار آپلود و S جمع جفتش هست. با این کامند میشه ریت خط رو دستی آورد پایین که SNR بره بالا و CRC کم بشه.

خدمت شما:

ممنون از شما.

شما بنظرم زنگ بزن بگو چرا پروفایل 17a فعال نیست براتون وضعیت لینکتون با اون پروفایل بسیار بهتر میشه.

نکته ای که شدید تو ذوق من میزنه برای vdsl همین زمان تاخیرش هست. برای من تاخیر با پروفایل فست روی ADSL2+ در 0.24 میلی ثانیه هست(دانلود و اپلود)

من در به در دنبال مودمی ام که بشه پروفایل رو دستی تغییر داد

mf.aghaei70
27-10-2020, 10:17
سلام.
دوستان من خطم خیلی نویز داره به نحوی که آسانسور حرکت میکنه نت قطع میشه. SNR روی 6 هستش.
هر کاری کردم ، تلفن قطع کردم و از پشت تابلو تلفن ، مستقیم سیم کشیدم به پشت مودم باز هم درست نشد.
باتشکر

سلام برای استفاده از vdsl باید مودم جدید تهیه کنید فاصلتون اگ با مرکز مخابرات کم باشه نویزنوم کم میشه پینگتونم بهتر میشه

Mustang2010
27-10-2020, 12:33
سلام برای استفاده از vdsl باید مودم جدید تهیه کنید فاصلتون اگ با مرکز مخابرات کم باشه نویزنوم کم میشه پینگتونم بهتر میشه

فاصلم با مرکز تقریبا 2 کیلومتره.
اما با کافو فاصلم نهایت 70 متره.
وضعیت خطم اینجوریه. و بعضی اوقات SNR منفی هم میشه.

alidorost
27-10-2020, 12:48

خدمت شما:
تاخیر دانلود چیه؟

arsinn
28-10-2020, 12:42
سلام.
باتشکر
درواقع چیزی که شما میگید در عمل شدنی نیست چون اساسا به شما vdsl نمی‌دهند فاصلتون از مرکز زیاد و کیفیت خط پایین هست. اگر از ورودی تلفن به خونه امتحان کردید و سیم کشیدید و بازهم نویز کم نشده مشکل از سمت مخابرات و سیم کشی تا مرکز هست که متاسفانه در چنین مواردی به این راحتیها قابل پیگیری و درست شدن نیست. الان سرعت هشت دارید اگر خیلی قطعی دارید بهتره سرعت چهار بگیرید کار دیگری نمیشه کرد.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Mustang2010
28-10-2020, 15:46
درواقع چیزی که شما میگید در عمل شدنی نیست چون اساسا به شما vdsl نمی‌دهند فاصلتون از مرکز زیاد و کیفیت خط پایین هست. اگر از ورودی تلفن به خونه امتحان کردید و سیم کشیدید و بازهم نویز کم نشده مشکل از سمت مخابرات و سیم کشی تا مرکز هست که متاسفانه در چنین مواردی به این راحتیها قابل پیگیری و درست شدن نیست. الان سرعت هشت دارید اگر خیلی قطعی دارید بهتره سرعت چهار بگیرید کار دیگری نمیشه کرد.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

قطعیم زیاد بود ، چون بازی میکنم بصورت آنلاین ، قطعی حتی چند ثانیه ای یعنی مرگ:rolleye: .
کاهش دادم به 4 مگ SNR شد 12 و فعلا قطعی ندارم و نسبتا پایدار شده.

اون مشخصاتی که گفتم بعد از کشیدم سیم تلفن ، مستقیم از پشت تابلو به پشت مودم بود ، قبل از کشیدن سیم که کشش خطم نهایت رو 2.5 مگ بود :wac: و به شدت داغون.

فکر کنم باید برم سمت تانوما و فیبر نوری. :worried:

Tehranshahr
28-10-2020, 20:25
Tehranshahr ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز منبعی برای این دستورات telnet دارین که بشه استفاده کرد برای مودم asus n16با این دستورات میشه خط رو تغییر داد به fast؟
با این دستورات میشه خط رو به fast تغییر داد؟
یا Interleave Depth رو تغییر داد؟
همونجا help بزنید میاد دستوراتش.
مودم شما چیپش مدیاتکه و تنظیماتش توی وب اینترفیسش بخش DSL هست و چیز دیگه ای نداره.

interleave depth از سمت dslam تعیین میشه و نمیشه تغییرش داد.

ممنون از شما.

شما بنظرم زنگ بزن بگو چرا پروفایل 17a فعال نیست براتون وضعیت لینکتون با اون پروفایل بسیار بهتر میشه.

نکته ای که شدید تو ذوق من میزنه برای vdsl همین زمان تاخیرش هست. برای من تاخیر با پروفایل فست روی ADSL2+ در 0.24 میلی ثانیه هست(دانلود و اپلود)

من در به در دنبال مودمی ام که بشه پروفایل رو دستی تغییر داد
والا همین که ریت خط رو بردن بالا شاهکار کردن. یکبار تیکت زدم برای پروفایل اصلا نفهمیدن چی هست.

تنظیم پروفایل از سمت dslam فقط میشه تغییر داد.

تاخیر توی vdsl ظاهرا ثابت نیست و بر اساس شرایط خط خود dslam تعیینش میکنه. من ریت آپلود رو آوردم 45000 تاخیرش شد 0 ولی وقتی ریت دانلود رو آوردم روی 50000 تاخیرش شد 8 و interleave depth رفت بالا!

تاخیر دانلود چیه؟

مدت زمانی که طول میکشه بسته دریافت بشه. من روی ADSL قبلا پینگم 5 بود و الان 5 تا بهش اضافه شده 10

پ.ن: این مودم Innbox بعضی وقتها بعد از 10-12 ساعت کار یهو ریبوت میشه معلوم نیست چرا. فیرمور جدیدی هم براش پیدا نکردم. فیرمور یوتل هم میترسم روش بریزم کلا دیگه روشن نشه.

alidorost
28-10-2020, 22:32
همونجا help بزنید میاد دستوراتش.
مودم شما چیپش مدیاتکه و تنظیماتش توی وب اینترفیسش بخش DSL هست و چیز دیگه ای نداره.

interleave depth از سمت dslam تعیین میشه و نمیشه تغییرش داد.

والا همین که ریت خط رو بردن بالا شاهکار کردن. یکبار تیکت زدم برای پروفایل اصلا نفهمیدن چی هست.

تنظیم پروفایل از سمت dslam فقط میشه تغییر داد.

تاخیر توی vdsl ظاهرا ثابت نیست و بر اساس شرایط خط خود dslam تعیینش میکنه. من ریت آپلود رو آوردم 45000 تاخیرش شد 0 ولی وقتی ریت دانلود رو آوردم روی 50000 تاخیرش شد 8 و interleave depth رفت بالا!

مدت زمانی که طول میکشه بسته دریافت بشه. من روی ADSL قبلا پینگم 5 بود و الان 5 تا بهش اضافه شده 10

پ.ن: این مودم Innbox بعضی وقتها بعد از 10-12 ساعت کار یهو ریبوت میشه معلوم نیست چرا. فیرمور جدیدی هم براش پیدا نکردم. فیرمور یوتل هم میترسم روش بریزم کلا دیگه روشن نشه.

من فکر کردم منظور شما چیزی غیر از پینگه
تاخیر دانلود ما نمیگیم میگیم تاخیر همین

Tehranshahr
29-10-2020, 00:24
من فکر کردم منظور شما چیزی غیر از پینگه
تاخیر دانلود ما نمیگیم میگیم تاخیر همین

توی مودم جدا نوشته. تو آپلود کردن 1میلی ثانیه و دانلود 5میلی ثانیه.

-------------

برنامه DSL Stats هم چیز جالبیه مخصوصا این بخشش:
نشون میده که پروفایل من 12مگاهرتز پهنای باندشه و چقدرش برای دانلود و آپلود استفاده شده و همچنین کیفیت خط، اگه روی تمام تن ها 15 بیت پر میشد خط عالی بود ولی روی بعضی تن ها برای من ظرفیتش کمتره که فکر کنم بخاطر نویزه.

dadash42
29-10-2020, 06:09
شاید با تهیه مودم های بهتری مشکلاتون حل شه
vdsl ایران خیلی بی ثباته, بخاطر تجهیزات اشغال چینی همچنین زیر ساخت ضعیف
به این خاطر مودم قدرتمند خوبی الزامی است

مشکلی که من دارم اینه که بعضی اوقات وقتی تلفن زنگ می خوره vdsl قطع و وصل میشه، حتی اگر تلفن متصل نیست
به دلیل نزدیک بودن کافو pots به کافو نوری, به dslam چینی اختلال ایجاد میشه, خط vdsl تو همون کافو نوری قطع و وصل میشه

بعدش هم سرعت و نویز خطم افت و خیز داره, معمولاً رو 100mb بازه با snr10 بدونه crc, هر چند وقت میبینم رفته رو 20 یا 30 یا 40mb و snr کم و crc زیاد, دوباره تو پریز میذارم درست میشه, بازهم مشکل از اون dslam چینی

مشکلات زیادی برای دیگران وجود دارد. اگر از تجهیزات اشغال چینی استفاده نمی کردیم شرایط بهتر بود

Tehranshahr
29-10-2020, 10:09
شاید با تهیه مودم های بهتری مشکلاتون حل شه
vdsl ایران خیلی بی ثباته, بخاطر تجهیزات اشغال چینی همچنین زیر ساخت ضعیف
به این خاطر مودم قدرتمند خوبی الزامی است

مشکلی که من دارم اینه که بعضی اوقات وقتی تلفن زنگ می خوره vdsl قطع و وصل میشه، حتی اگر تلفن متصل نیست
به دلیل نزدیک بودن کافو pots به کافو نوری, به dslam چینی اختلال ایجاد میشه, خط vdsl تو همون کافو نوری قطع و وصل میشه

بعدش هم سرعت و نویز خطم افت و خیز داره, معمولاً رو 100mb بازه با snr10 بدونه crc, هر چند وقت میبینم رفته رو 20 یا 30 یا 40mb و snr کم و crc زیاد, دوباره تو پریز میذارم درست میشه, بازهم مشکل از اون dslam چینی

مشکلات زیادی برای دیگران وجود دارد. اگر از تجهیزات اشغال چینی استفاده نمی کردیم شرایط بهتر بود

تجهیزاتشون معمولا هواوی که همه جای دنیا داره استفاده میشه. مشکل بیشتر به اجرای کار و کانفیگ درست برمیگرده.

بهترین مودم هم کاری ازش برنمیاد تا وقتی کانفیگ DSLAM بهینه نباشه.

الان مثلا کانفیگ اینجا باید 17a باشه ولی روی 12a و ظاهرا غیر استاندارد چون توی 12a آپلود نهایت 22 مگه ولی برا من 56 مگ آپ میشه.

منم اگه توی یک پریز دیگه فقط یک سیم خالی تلفن وصل کنم لینکم قطع و دوباره وصل میشه. در این حد حساسه.

start202
29-10-2020, 10:26
تجهیزاتشون معمولا هواوی که همه جای دنیا داره استفاده میشه. مشکل بیشتر به اجرای کار و کانفیگ درست برمیگرده.

الان مثلا کانفیگ اینجا باید 17a باشه ولی روی 12a و ظاهرا غیر استاندارد چون توی 12a آپلود نهایت 22 مگه ولی برا من 56 مگ آپ میشه.

منم اگه توی یک پریز دیگه فقط یک سیم خالی تلفن وصل کنم لینکم قطع و دوباره وصل میشه. در این حد حساسه.

پینگت با اروپا یا توی پابجی سرور اروپا چنده

dadash42
29-10-2020, 11:21
پینگت با اروپا یا توی پابجی سرور اروپا چنده

با vdsl به اروپا از 120 تا 150, مثل تمام خطوط اینترنتی، adsl, 4G...

FXPRO
29-10-2020, 11:21

بله زمان تاخیر هم روی آپلود هم روی دانلود اندازه گیری میشه. مثلا شاید رو آپلود زمان تاخیرت 5 میلی باشه ولی روی دانلود 1 میلی. مثلا الان با پروفایل فست رو DSL برای من 0.24 میلی ثانیه اس چه رو دانلود چه رو آپلود. گویا این زمان تاخیر روی VDSL برحسب سرعت و کیفیت خط توسط DSLAM اندازه گیزی میشه. ولی نکته عجیب اینه من فردی رو دیدم در قم که VDSL شاتل داشت و پینگش 6 میلی ثانیه بود به تهران که فقط با سرویسهای با تاخیر پایین(مثله DSL و فست) امکان پذیره

FXPRO
29-10-2020, 11:29
با vdsl به اروپا از 120 تا 150, مثل تمام خطوط اینترنتی، adsl, 4G...

پینگ به اروپا با ADSL فست باید حدود 70 80 90 باشه.

dadash42
29-10-2020, 11:29
دلیل اصلی زمان عکسالعمل اینترنت و پینگ سیستم فیلتر است

dadash42
29-10-2020, 11:36
پینگ به اروپا با ADSL فست باید حدود 70 80 90 باشه.
سالهاست پینگ زیر 100 نداشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alidorost
29-10-2020, 13:16

-------------

نشون میده که پروفایل من 12مگاهرتز پهنای باندشه و چقدرش برای دانلود و آپلود استفاده شده و همچنین کیفیت خط، اگه روی تمام تن ها 15 بیت پر میشد خط عالی بود ولی روی بعضی تن ها برای من ظرفیتش کمتره که فکر کنم بخاطر نویزه.
توی مودم v304f ؟ این مودم منه
اگه برای شما هم هست کجاش نشون میده؟

alottadamage
29-10-2020, 13:42
بله زمان تاخیر هم روی آپلود هم روی دانلود اندازه گیری میشه. مثلا شاید رو آپلود زمان تاخیرت 5 میلی باشه ولی روی دانلود 1 میلی. مثلا الان با پروفایل فست رو DSL برای من 0.24 میلی ثانیه اس چه رو دانلود چه رو آپلود. گویا این زمان تاخیر روی VDSL برحسب سرعت و کیفیت خط توسط DSLAM اندازه گیزی میشه. ولی نکته عجیب اینه من فردی رو دیدم در قم که VDSL شاتل داشت و پینگش 6 میلی ثانیه بود به تهران که فقط با سرویسهای با تاخیر پایین(مثله DSL و فست) امکان پذیره

احتمالا رو تجیهزات شاتل اوکی هست پروفایل فست فعال کردن بر عکس مخابرات، اگه 6 بوده صد در صد فعال بوده، چون پینگ داخلی قم حدودا 6 تا 8 هست با پروفایل فست ADSL طبق تست هایی که از بقیه دیدم.
امیدوارم VDSL پینگش هم مثل سرعتش مناسب باشه. چون اگه قراره باشه پروفایل فست فعال نکنن، 100 مگ کامل هم بدن باز پینگ واسه من مهم تره.

FXPRO
29-10-2020, 15:30
احتمالا رو تجیهزات شاتل اوکی هست پروفایل فست فعال کردن بر عکس مخابرات، اگه 6 بوده صد در صد فعال بوده، چون پینگ داخلی قم حدودا 6 تا 8 هست با پروفایل فست ADSL طبق تست هایی که از بقیه دیدم.
امیدوارم VDSL پینگش هم مثل سرعتش مناسب باشه. چون اگه قراره باشه پروفایل فست فعال نکنن، 100 مگ کامل هم بدن باز پینگ واسه من مهم تره.

چیزی بنام پروفایل فست روی VDSL(بصورت دستی) وجود نداره و مودم و DSLAM با توجه به خط و مودم زمان تاخیر رو کم و زیاد میکنند

alottadamage
29-10-2020, 15:45
چیزی بنام پروفایل فست روی VDSL(بصورت دستی) وجود نداره و مودم و DSLAM با توجه به خط و مودم زمان تاخیر رو کم و زیاد میکنند

منظور از دستی چیه؟

من قبلا رو VDSL دیدم فست روشن بوده

start202
29-10-2020, 17:05

-------------

میتونی مقدار pilot toneرو پیدا کنی مودمت چیه

alidorost
29-10-2020, 17:19
عزیز هیچ فرقی نداره، کلا بحث فست و پروفایلش برای dsl هست حالا vdsl یا adsl
چهارتا کلیک نرم افزاریه
من مودمم برای همین vdsl تنظیم fast و interleave داره یعنی اپراتور تنظیم کنه میشه

شما از کدام مدرک میفرمایید این تنظیم روی vdsl نیس؟

FXPRO
30-10-2020, 04:14
منظور از دستی چیه؟

من قبلا رو VDSL دیدم فست روشن بوده

دستی یعنی اپراتور یه دکمه بزنه و DSLAM زمان تاخیر شما رو به حداقل کاهش بده(مثه همین فست که رو ADSL داریم الان). اما همچین چیزی روی VDSL امکان پذیر نیست و خود DSLAM با توجه به ثبات خط زمان تاخیر رو میاره پایین

خود شاتل هم گفته سرویس کاهش پینگ رو vdsl نداریم.

چیزی هم که از تجربیات دیگران در کشورهایی که VDSL داشتن خوندم این بوده که زمان تاخیر بصورت اتومات تعیین میشه

FXPRO
30-10-2020, 04:17
عزیز هیچ فرقی نداره، کلا بحث فست و پروفایلش برای dsl هست حالا vdsl یا adsl
چهارتا کلیک نرم افزاریه
من مودمم برای همین vdsl تنظیم fast و interleave داره یعنی اپراتور تنظیم کنه میشه

شما از کدام مدرک میفرمایید این تنظیم روی vdsl نیس؟

بالا توضیح دادم. بله فست برای VDSL هم هست اما مثه ADSL بصورت دستی نیست و اتومات هست. البته گویا تنظیماتی وجود داره که میشه حساسیت DSLAM رو تغییر داد و زمان تاخیر رو سریع تر کاهش بده اگه خط استیبل باشه

dadash42
30-10-2020, 04:27
fastpath با vdsl در دنیا عادیه

alottadamage
30-10-2020, 11:44
دستی یعنی اپراتور یه دکمه بزنه و DSLAM زمان تاخیر شما رو به حداقل کاهش بده(مثه همین فست که رو ADSL داریم الان). اما همچین چیزی روی VDSL امکان پذیر نیست و خود DSLAM با توجه به ثبات خط زمان تاخیر رو میاره پایین

خود شاتل هم گفته سرویس کاهش پینگ رو vdsl نداریم.

چیزی هم که از تجربیات دیگران در کشورهایی که VDSL داشتن خوندم این بوده که زمان تاخیر بصورت اتومات تعیین میشه

من بر عکس شما، من تو ردیت خوندم گفته بود VDSL دارم و به ISP گفتم و ست کردن FathPath :rolleye:

dadash42
30-10-2020, 13:43
اسکرین از مودم فامیل در آلمان, vdsl از O2 با fastpath

dadash42
30-10-2020, 18:04
جالب مقایسۀ کیفیت vdsl آلمان عکس بالا و ایران, هر دو رو 100mb بسته شدن

FXPRO
30-10-2020, 19:32
من فارسی توضیح دادم نحوه fastpath و vdsl رو. اینم دفه آخر که برای کسی فارسی توضیح میدم و حرف رو نمیفهند. من نگفتم fast path وجود نداره گفتم نحوه فعالسازیش فرق میکنه با ADSL.

ما که از خدامونه هم شاتل هم هر کسی دیگه VDSL با پروفایل فست بده

FXPRO
30-10-2020, 19:48
جالب مقایسۀ کیفیت vdsl آلمان عکس بالا و ایران, هر دو رو 100mb بسته شدن

در این عکس نمونه ایران G inp و G vector که بسیار برای کاهش نویز تو VDSL مهم هستند فعال نیست. در عکس خارجی با فعال بودن این 2 نشون میده که چقدر کیفیت خط رو میبره بالا

dadash42
30-10-2020, 20:04
در این عکس نمونه ایران G inp و G vector که بسیار برای کاهش نویز تو VDSL مهم هستند فعال نیست. در عکس خارجی با فعال بودن این 2 نشون میده که چقدر کیفیت خط رو میبره بالا
شاید تجهیزات اشغال چینی یا زیرساخت ضعیف اجازه نمیده G inp وG vector فعال کنن

dadash42
31-10-2020, 07:22
نمونه دیگر از بی ثباتی vdsl در کشور, از خارج vdsl-splitter تهیه کردم ولی هیچ فایده ای نداشت
در ایران مودم vdsl الزامی بدون سپلیتر مستقیم به پریز وصل میشه, تلفن با سپلیتر عادی در یک پریز غیره
دوست داشتم بساط در یک جا قرار بگیره ولی نمیشه, مودم و تلفن حتی با vdsl-splitter در یک پریز باعث نوسانات نویز, سرعت و اختلال میشه
به هر صورت vdsl به هر شکلی غنیمت است, 15 سال پیش dial-up مودم با کارت اینترنتی سرعت 20kbs داشتیم:rolleye:

amin_v30
31-10-2020, 19:00
دوستان برای vdsl چه ANNEX خوب هست؟
A یا B؟
یا چیز دیگه ای؟

dadash42
06-11-2020, 06:48
A یا B؟
یا چیز دیگه ای؟
annex خوب یا بد ندارد، ایران و اکثر کشورهای جهان annex A استفاده می کنند, چند کشور annex b و j استفاده می کنند

FXPRO
06-11-2020, 16:19
A یا B؟
یا چیز دیگه ای؟

شما آپلودتون چطور درست شد ؟

amin_v30
06-11-2020, 19:49
شما آپلودتون چطور درست شد ؟
والا اول تیکت زدم،گفتن سرعت آپلود منطقی و نرمال هست!!
چون رو مودم تا 14 مگ میکشید و خط رو 13 آپ میشد قسمت آپلود، ولی عملا تو تست از 1 مگ هم رد نمیشد
تعرفه 1 مگ گرفته بودم برای تست این سرویس vdsl برای 1 ماه، برای ماه بعد که سرویس رو تغییر دادم و 16 مگ گرفتم خودش خود جوش بعد چند روز درست شد!!
خلاصه که اینا محدودیت سرعت دارن رو تعرفه ها
و اینکه من فکر کنم یه سیستمی هم دارن که پروفایل ها رو در بازه زمانی مشخص چک میکنه،مثلا میبینه سرعتی که خریدم من از 1 مگ شده 16،میاد محدودیت سرعت رو بر میداره منتها چند روز بعد از خرید این اتفاق افتاد،ولی از روز اول سرعت دانلودم محدود نبود،برای آپلود این اتفاق بود

champion saleh
06-11-2020, 21:10
درود

دوستانی که از VDSL استفاده میکنند.
ایا قسمتی از خط شما توسط مخابرات فیبر نوری شده؟
و اینکه هزینه فیبرنوری به عهده چه کسی هست؟

موفق باشید.:headphone

ariobarzan2
06-11-2020, 23:53
درود

دوستانی که از VDSL استفاده میکنند.
ایا قسمتی از خط شما توسط مخابرات فیبر نوری شده؟
و اینکه هزینه فیبرنوری به عهده چه کسی هست؟

موفق باشید.:headphone

درود
در این تکنولوژی باید تا کافو فیبرنوری باشه و از اونجا به بعد مسیه
هزینه سرویسها رو میتونید رو نت سرچ کنید اسم سرویسش سورینو هست برای مخابرات
فقط یک هزینه مودم وی دی اس ال میمونه که خود مخابرات احتمالاً به صورت اجاره ای باید بده دوستانی که خودشون این سرویسو دارن میتونن دقیقتر راهنمایی کنن

dadash42
07-11-2020, 11:34
قیمتهای vdsl مخابرات

dadash42
08-11-2020, 16:05
حذف شود...

dadash42
08-11-2020, 16:10
سرعت بینالمللی مخابرات از ظهر تا حالا زیر 0.4mbs رفت, با آپراتور گوشی 10mbs عادی
کسی خبر داره چرا؟
---------------------------------------------------------------------
درست شد :)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان 9شب بازم بینالمللی 300kbs شده :sad: داخلی 100mbs

jefry007m
10-11-2020, 02:16
سلام به همه بچه ها ، میخواستم این مودم رو بگیرم نظرتون چیه؟ actiontec v1000h برای اینترنت vdsl.

FFHD
12-11-2020, 16:53
سرعت بینالمللی مخابرات از ظهر تا حالا زیر 0.4mbs رفت, با آپراتور گوشی 10mbs عادی
کسی خبر داره چرا؟
درست شد :)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان 9شب بازم بینالمللی 300kbs شده :sad: داخلی 100mbs

شما درست شد؟ چرا هیچکس دیگه این مورد رو گزارش نمیده؟ سرعت خارج آمده روی 512 کیلو بایت. گوگل پلی استور هم همینطور.

dadash42
12-11-2020, 18:25
شما درست شد؟ چرا هیچکس دیگه این مورد رو گزارش نمیده؟ سرعت خارج آمده روی 512 کیلو بایت. گوگل پلی استور هم همینطور.

بازهم عادی شده
فقط اون یکی دو روز به هر دلیلی مشکل داشت، شاید تقصیر ترامپ بود

ir.ghost
13-11-2020, 08:56

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تغییر از Interleaved به fast فقط 9ms کاهش پینگ داشتم

FXPRO
13-11-2020, 13:16

چطور تغییر داده شد به فست چنل ؟ زنگ زدید یا اتومات رفت رو فست ؟

ir.ghost
13-11-2020, 13:22
چطور تغییر داده شد به فست چنل ؟ زنگ زدید یا اتومات رفت رو فست ؟

با ادمین 2020 رفیقم

ir.ghost
14-11-2020, 01:01

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dadash42
16-11-2020, 14:22
سرعت بینالمللی :)

alottadamage
16-11-2020, 17:07
سرعت بینالمللی :)

چنل مود FastPath یا به قول خودمون گیم هست؟

dadash42
16-11-2020, 18:15
چنل مود FastPath یا به قول خودمون گیم هست؟
نه، همون interleave

pedy6990
03-12-2020, 08:32
نه آقا کجا ماهی 200 تومنه. ماهی 80 تومن با سرعت 50 ماهیانه 183 گیگ بین الملل

داداش یه عکس از پرتالت بده هم از صفحه خرید این سرویس هم از صفحه سرویس فعالت
اینجا شرکت خصوصی به من میگه زیر 150 نمی‌صرفه

dadash42
03-12-2020, 09:31
داداش یه عکس از پرتالت بده هم از صفحه خرید این سرویس هم از صفحه سرویس فعالت
اینجا شرکت خصوصی به من میگه زیر 150 نمی‌صرفه

قیمتهای vdsl مخابرات

tahan4868
03-12-2020, 11:06

میشه توضیح بدید چرا سرعت دانلود پایین هست؟

darvish1900
03-12-2020, 17:36
برای VDsl باید بریم مخابرات؟
هیچ لینکی نداره

ir.ghost
03-12-2020, 19:09

میشه توضیح بدید چرا سرعت دانلود پایین هست؟

یکم نویز خطت زیاده ولی نباید انقدر کم ریت دانلود بده احتمالا پروفایلت هنوز روی adsl هست

Mrgoood
05-12-2020, 22:13
سلام کسی میدونه کدام ار مدم زیر بهتر هستم
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده

بامدادنیکنفس
05-12-2020, 22:29
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده

سیاه معمولا چیپست بهتری داره . الکی سیاه نیست

FXPRO
05-12-2020, 23:51
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده

هیچ کدوم

سفیده بسیار قدیمی

سیاهه خرابی زیاد داره و انگار از پلاستیگ 10 بار بازیافت شده درست شده.

9970

vr400

vr600

ac55u

سعی کنید مودمی بگیرید که وایفای 5Ghz داشته باشه که بعدا که vdsl گرفتید مجبور نشید برید یه روتر هم بخرید

hosseinzfff
05-12-2020, 23:52
هر دو دیلینک مدل dsl-224
یکی سفید عمودی
یکیش سیاه خوابیده

هیچ فرقی با هم ندارن تقریبا سخت افزار کاملا یکسانی دارند فقط مدل جدید ظاهری مدرن تر دارد و ممکن است مشکی رنگه نرم افزار به روزتری با امکانات بیشتری داشته باشد .

hosseinzfff
05-12-2020, 23:58
هیچ کدوم

سفیده بسیار قدیمی

9970

vr400

vr600

ac55u

سعی کنید مودمی بگیرید که وایفای 5Ghz داشته باشه که بعدا که vdsl گرفتید مجبور نشید برید یه روتر هم بخرید

درست است مودمی بخرید که وایفای 5 گیگاهرتز داشته باشه حتما .ASUS خوبه

Mrgoood
06-12-2020, 01:15
هیچ کدوم

سفیده بسیار قدیمی

9970

vr400

vr600

ac55u

سلام از کمکتون ممنون
این چه طور هست
Huawei HG630

Mrgoood
06-12-2020, 01:16
تکراری می‌باشد

FXPRO
06-12-2020, 02:39
سلام از کمکتون ممنون
این چه طور هست
Huawei HG630

مودم خوبیه بدون گارانتی حدد 850 پیدا میشه... ولی اگه میخواید در این حد هزینه کنید مودم 9970 بخرید با گارانتی 3 ساله حدود 1 میلیون... ولی هیچ کدوم وایفای 5Ghz ندارند

tahan4868
06-12-2020, 10:44
هیچ فرقی با هم ندارن تقریبا سخت افزار کاملا یکسانی دارند فقط مدل جدید ظاهری مدرن تر دارد و ممکن است مشکی رنگه نرم افزار به روزتری با امکانات بیشتری داشته باشد .

ببخشیدمودم tplink 9960 دارم ولی چراغ های مودم همیشه ثابته. طراحی مودم به این صورته یا چیز دیگه ؟ همه مودم های vdsl چراغ ها ثابتن یا نه؟

FXPRO
06-12-2020, 14:55
ببخشیدمودم tplink 9960 دارم ولی چراغ های مودم همیشه ثابته. طراحی مودم به این صورته یا چیز دیگه ؟ همه مودم های vdsl چراغ ها ثابتن یا نه؟

بغضی ورژنهای 9960 و 9970 چراغ ثابت اند. خیر بیشتر مودمهای چشمک زن هستند

hosseinzfff
06-12-2020, 18:41
سلام از کمکتون ممنون
این چه طور هست
Huawei HG630

همین هواوی رو بخر tplink خوب نیست اول هواوی بعد tplink بعدش تندا

mehdinik59
08-12-2020, 14:46
سرعت vdsl تو تهران چقدر باید باشه؟ سرعت رو ۴۰ مگ محدود میشه؟

Rahpooyan
08-12-2020, 15:59
VDSL کمتر از 80 مگ پشیزی ارزش نداره.

dadash42
08-12-2020, 17:22

شانسیه، یه محل بازه یه محل محدود
مثل اینکه به تعداد کاربران هم وابستس
یه بار به پریز میزنی سرعت بازه، دو روز بعد میزنی مثلاً رو هفتاده یا پنجاه
مثل خیلی چیزها تو وطن حساب کتاب نداره

alidorost
08-12-2020, 18:09
آقای به من سرعت بیست بدید پشیز رو هم میبوسم

amin_v30
08-12-2020, 19:45
شانسیه، یه محل بازه یه محل محدود
مثل اینکه به تعداد کاربران هم وابستس
یه بار به پریز میزنی سرعت بازه، دو روز بعد میزنی مثلاً رو هفتاده یا پنجاه
مثل خیلی چیزها تو وطن حساب کتاب نداره
کاملا تایید میشه،یه منطقه تا جایی که میکشه بازه
یه جا هم خط من تا 100 میکشه اما رو 40 قفله

amin_v30
08-12-2020, 19:46
بسته به کاربردی که شما میخوای داره،من خودم الان 40 مگ هست و کاملا راضی هستم

mehdinik59
08-12-2020, 22:52
کاملا تایید میشه،یه منطقه تا جایی که میکشه بازه
یه جا هم خط من تا 100 میکشه اما رو 40 قفله

مال من اول تا ۸۰ مگ میرفت، ولی تلفن زنگ میخورد قطع میشد، اشتباه کردم بهشون گفتم، سرعتم رو آوردن رو ۴۰ مگ، هر کاری هم میکنم، زیادش نمیکنن. راهی داره به نظرتون؟

dadash42
08-12-2020, 23:36
مال من اول تا ۸۰ مگ میرفت، ولی تلفن زنگ میخورد قطع میشد، اشتباه کردم بهشون گفتم، سرعتم رو آوردن رو ۴۰ مگ، هر کاری هم میکنم، زیادش نمیکنن. راهی داره به نظرتون؟

مال منم تلفن زنگ میخوره قطع میشه، زنگ زدم گذاشتند رو همون ۴۰مگ تقریباً درست شد، کمو بیش بازم خط میپرید
ولی تا از پریز کشیدم برگشت رو ۱۰۰مگ دیگه پیگیری نکردم
تلفن ثابت به ندرت استفاده میکنم، خرج مکالمه اش با گوشی فرقی نداره

hosseinzfff
09-12-2020, 00:59
مال منم تلفن زنگ میخوره قطع میشه، زنگ زدم گذاشتند رو همون ۴۰مگ تقریباً درست شد، کمو بیش بازم خط میپرید

باید از splitter استفاده کنید تا وقتی تلفن زنگ میخوره قطع نشه .

dadash42
09-12-2020, 02:36
باید از splitter استفاده کنید تا وقتی تلفن زنگ میخوره قطع نشه .
نه، splitter vdsl در شرایت مخصوص ما هیچ فایده نداره، قبلا اینجا بحث شده
مشکلات از ضعف زیر ساخت، تجهیزات و کارمندان است
خط در کافو نوری بخاطر اختلال هنگام زنگ زدن به شماره تلفن از سوی کافو pots میپرد
تلفن در منزل به پریز وصل نباشه بازهم میپره
در کشورهای پیشرفته هیچ وقت vdsl بدون پشتیبانی صحیح عرضه نمیشد
تجهیزات ما اکثرا چینی، بی نام و بی‌کیفیت هستند

FXPRO
09-12-2020, 04:07
نه، splitter vdsl در شرایت مخصوص ما هیچ فایده نداره، قبلا اینجا بحث شده
مشکلات از ضعف زیر ساخت، تجهیزات و کارمندان است
خط در کافو نوری بخاطر اختلال هنگام زنگ زدن به شماره تلفن از سوی کافو pots میپرد
تلفن در منزل به پریز وصل نباشه بازهم میپره
در کشورهای پیشرفته هیچ وقت vdsl بدون پشتیبانی صحیح عرضه نمیشد
تجهیزات ما اکثرا چینی، بی نام و بی‌کیفیت هستند

یکی از معضلات تکنولوژیهای جدید(مثلا VDSL جدیده برا ما) اینکه متخصصش کمه و اولاش کلا کسی حالیش نیست درست پشتیبانی کنه. مثل همون پروفایل فست روی ADSL یا +4G .

یکی از تکنیکهای کاهش نویز و افزایش بیت ریت خط فعال کردن دو مولفه ی G Vector و G inp روی خط های VDSL هست که بنده ندیدم تا حالا شرکتی فعال کرده باشه

amin_v30
09-12-2020, 09:34
تیکت بزن،جواب نگرفتی زنگ بزن 2020
دیگه خیلی خواستی پیگیری کنی 195 شکایت کن ازشون

dadash42
09-12-2020, 09:43
یکی از معضلات تکنولوژیهای جدید(مثلا VDSL جدیده برا ما) اینکه متخصصش کمه و اولاش کلا کسی حالیش نیست درست پشتیبانی کنه. مثل همون پروفایل فست روی ADSL یا +4G .

یکی از تکنیکهای کاهش نویز و افزایش بیت ریت خط فعال کردن دو مولفه ی G Vector و G inp روی خط های VDSL هست که بنده ندیدم تا حالا شرکتی فعال کرده باشه

کاملاً درست است
احتمالاً 10 یا 20 سال طول می کشه آن را صحیح اجرا کنیم. ملتی نصفه کاره هستیم :biggrin:
اگر پشتیبانی و تجهیزات از شرکتی مثل siemens بود از روز اول درست انجام میشد

mehdinik59
09-12-2020, 11:02
تیکت بزن،جواب نگرفتی زنگ بزن 2020
دیگه خیلی خواستی پیگیری کنی 195 شکایت کن ازشون

من حتی رفتم روی یه خط دیگم vdsl گرفتم گفتم شاید اون همون ۸۰ باشه، ولی اونم دقیقا مثل همین خطم روی ۴۰ هست
اصلا انگار کلا کافو رو روی ۴۰ تنظیم کردن!
میشه همچین چیزی؟
۲۰۲۰ رو باید بهشون چی بگم که سرعت رو ببرن بالا؟ چی بگم تاثیر داره؟
ماشالا تو ۲۰۲۰ یکی از یکی با سوادتر!

Rahpooyan
09-12-2020, 19:35
من حتی رفتم روی یه خط دیگم vdsl گرفتم گفتم شاید اون همون ۸۰ باشه، ولی اونم دقیقا مثل همین خطم روی ۴۰ هست
اصلا انگار کلا کافو رو روی ۴۰ تنظیم کردن!
میشه همچین چیزی؟
۲۰۲۰ رو باید بهشون چی بگم که سرعت رو ببرن بالا؟ چی بگم تاثیر داره؟
ماشالا تو ۲۰۲۰ یکی از یکی با سوادتر!
اون 2020 چه بخش فروش و چه بخش پشتیبانی یا اطلاعات ندارند یا اختیار لازم. پیشنهاد می کنم سامانه 195 شکایت کنید. حداقل امیدی به نتیجه است. ولی 2020 هم بدلیل نداشتن اطلاعات کافی یا اختیار لازم توانشو ندارند و هم چون معمولا با کلی شکایت از کاربران روبرو هستند و ایناهم اعصاب شون خورد (که گاها واقعا حق هم دارند) یه جواب سر بالا بهت میدن و تمام. وقتتو با 2020 حروم نکن فقط اعصاب خودتو خورد می کنی.

%milad 100
11-12-2020, 17:02
دوستان به نظرتون مخابرات حجم خوری نمیکنه؟ من قبلا دیده بان نت داشتم تو یه ماه نهایت 30 گیگ مصرفم بود الان از اون موقع کمتر مصرف میکنم ولی 40 گیگ رو تو 20 روز تموم کردم!!

dadash42
12-12-2020, 07:34
دوستان به نظرتون مخابرات حجم خوری نمیکنه؟ من قبلا دیده بان نت داشتم تو یه ماه نهایت 30 گیگ مصرفم بود الان از اون موقع کمتر مصرف میکنم ولی 40 گیگ رو تو 20 روز تموم کردم!!

مدتی مخابراتی هستم تابخال ندیدم، چند تا از دوستان حجم خوری داشتند معلوم شد wireless آنها ناامن بوده و توسط دیگران استفاده می شود

تلویزیون‌های smart فقط با روشن گذاشتن هر روز 300 یا 400 مگ رد و بدل مبکنن

radarz
12-12-2020, 11:41
مدتی مخابراتی هستم تابخال ندیدم، چند تا از دوستان حجم خوری داشتند معلوم شد wireless آنها ناامن بوده و توسط دیگران استفاده می شود

تلویزیون‌های smart فقط با روشن گذاشتن هر روز 300 یا 400 مگ رد و بدل مبکنن

اينترنت اين كشور رو معلوم نيست چيجوري طراحي كردن كه مودم بدون اتصال هم باشه كانكشن مصرفي بندازه .... :rambo:

FXPRO
13-12-2020, 02:23

من شخصا مخابرات نداشتم ولی ولی ولی

اگه 10 نفر شنیده باشم در مورد حجم خوری گلایه دارند 9 نفرشون مخابرات بودند

kasra2012
14-12-2020, 13:21
سلام، دوستان كسي اطلاع داره مركز مخابرات تندگويان سرويس vdsl ارائه ميده يا نه؟

Tehranshahr
15-12-2020, 18:53

برای من با مودم V301 یوتل قطع نمیشد موقع زنگ خوردن ولی با Innbox قطع میشد چون ریت بالاتر بود. خودم دستی ریت آپلود رو قفل کردم روی 50 مگ حالا دیگه قطع نمیشه.
بیشتر قطعی ها بخاطر ریت بالای آپلود و افت SNR آپلوده.

dadash42
15-12-2020, 19:14
برای من با مودم V301 یوتل قطع نمیشد موقع زنگ خوردن ولی با Innbox قطع میشد چون ریت بالاتر بود. خودم دستی ریت آپلود رو قفل کردم روی 50 مگ حالا دیگه قطع نمیشه.
بیشتر قطعی ها بخاطر ریت بالای آپلود و افت SNR آپلوده.
کاریش نمیشه کرد، سرعت را خودم پایین بیارم بازم هنگام سیگنال تلفن در dslam تو کافو خط میپره.
مشکل از سوی زیرساخت و تجهیزات مخابرات است، کارمندان مخابرات بلد نیستند تنظیم کنن
عیبی نداره، تازه خوبه، سرعت 100مگ دارم :biggrin: دوبرابر سرعت vdsl فامیلم در خارج از کشور
یکی 40مگ با talktalk داره، اونیکه ها 50مگ با O2، منم اینجا 100مگ با ITC:)

الان با covid ابنترنت بهترین راه برای سرگرمی و ارتباطات است. متاسفانه اکثر دوستان بی سواد اینترنتی هستند، فکر می کنند اینترنت تلگرام است و بس،
تو خونه از بیکاری از پرده ها آویزان شدند

mahdi406
16-12-2020, 12:52
دوستان کسی هست از مخابرات حق شناس منطقه ۲۲ vdsl گرفته باشه ؟

اگر اره باید به چه صورت اقدام کنیم

راشا تهرونی
17-12-2020, 19:15
سلام دوستان
من میتونم با مودم ای دی اس ال از سرویس وی دی اس ال با سرعت 30 میگ کار کنم؟ جواب میده ؟
خود مخابرات میگه تا 16 میگ رو مودم ای دی اس ال جوابگو هست بیشتر رو باید تعویض کنی ؟
میخوام بدونم اگر واقعا لازم هست تعویض کنم یا 30 رو اگر جواب نمیگرم 20 میگ رو بگیرم
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن

dadash42
17-12-2020, 19:52
سلام دوستان
من میتونم با مودم ای دی اس ال از سرویس وی دی اس ال با سرعت 30 میگ کار کنم؟ جواب میده ؟
خود مخابرات میگه تا 16 میگ رو مودم ای دی اس ال جوابگو هست بیشتر رو باید تعویض کنی ؟
میخوام بدونم اگر واقعا لازم هست تعویض کنم یا 30 رو اگر جواب نمیگرم 20 میگ رو بگیرم
ممنون میشم دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن

این سئوال چندین بار اینجا تکرار شده، برای vdsl مودم با قابلیت vdsl الزامی است
تنها راه با مودم adsl همون adsl با سرعت حداکثر 20مگ هست

میتونی تقاضای تغییر اتصال adsl از مرکز مخابراتی به کافو نوری محلی بدی، اقلا از کافو نوری نزدیک به خانه سرعت به 20مگ افزایش پیدا می‌کند
بعداً وقتی مودم vdsl تهیه کردی در عرض 3 ثانیه پشت خط به vdsl تبدیل میکنن

BeyondHD
18-12-2020, 23:42
بدون تماس با 2020 از کجا میشه متوجه شد خطط تا چه سرعتی جواب میده؟

بامدادنیکنفس
19-12-2020, 00:19
بدون تماس با 2020 از کجا میشه متوجه شد خطط تا چه سرعتی جواب میده؟

از دم کافوی VDSL یا همون DSLAM . متر کن تا در خونه بعد تو گوگل سرچ کن

راشا تهرونی
23-12-2020, 12:31
دوستان یک مودم وی دی اس ال با قیمت مناسب و کارایی خوب و بدون لنگی چی رو پیشنهاد میکنید؟
این منظور از وی دی اس ال 2 یا ای دی اس ال 2 چی هستش که بعضی مودم ها دارند ؟
مثل این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/338-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C_1_%D8%B 3%D8%A7%D9%84%D9%87_%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C
با تشکر

mahdi406
23-12-2020, 17:55
دوستان یک مودم وی دی اس ال با قیمت مناسب و کارایی خوب و بدون لنگی چی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
اکثر مودم های موجود در بازار مودم های خوبی هستند بستگی به هزینه ای که میخواید بکنید یکسری امکانات اضافه تر بهتون میده مثل مودم های ایسوس برای گیمینگ و این جور چیزا ولی توی کارایی دریافت اینترنت تفاوت خاصی ندارند بیشتر مشکلات کاربران اینترنت ایران از بستر های نامناسب هست تا مودم و این چیزا
vdsl و adsl هم که مشخصه دیگه یعنی مثلا همین مودم که مد نظر شما هست هم میتونید برای سرویس adsl کانفیگش کنید و هم اگر یک روز روی خط شما سرویس vdsl برقرار شد میتونید روی اون کانفیگش کنید و از سرعت بیشتری بهره بگیرید

Ed96win
23-12-2020, 18:29
مثل این
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/338-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C_1_%D8%B 3%D8%A7%D9%84%D9%87_%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C
با تشکر

مودم زایکسل مدل 5301 رو تهیه کنید بسیار مودم خوبیه.
با نویزی ترین خط ها هم کنار میاد

راشا تهرونی
23-12-2020, 19:50
مثل این
با تشکر

اکثر مودم های موجود در بازار مودم های خوبی هستند بستگی به هزینه ای که میخواید بکنید یکسری امکانات اضافه تر بهتون میده مثل مودم های ایسوس برای گیمینگ و این جور چیزا ولی توی کارایی دریافت اینترنت تفاوت خاصی ندارند بیشتر مشکلات کاربران اینترنت ایران از بستر های نامناسب هست تا مودم و این چیزا
vdsl و adsl هم که مشخصه دیگه یعنی مثلا همین مودم که مد نظر شما هست هم میتونید برای سرویس adsl کانفیگش کنید و هم اگر یک روز روی خط شما سرویس vdsl برقرار شد میتونید روی اون کانفیگش کنید و از سرعت بیشتری بهره بگیرید

من فقط برای وب گردی دانلود و ای پی تیوی میخوام
نمیخوام زیاد هزینه کنم نهایت تا 500 تومان

mahdi406
23-12-2020, 20:19
والا من مودم روتری که دیدم فقط adsl رو ساپورت بکنه الان ماله شرکت UTEL هست اون این حدود قیمت ها هست ولی اگر نظر منو بخوای پیشنهاد میکنم از همین مودم هایی بگیری که vdsl رو هم ساپورت میکنه چون الان با این قیمت ها نمیصرفه مثلا فرق مودم adsl با vdsl همین شرکت UTEL حدودا ۱۰۰ تومنه پس بهتره مودم vdsl بگیری که اگر یک روز vdsl اومد مجبور نباشی دوباره هزینه کنی برای مودم vdsl
مودم های شرکت UTEL هم من از چند نفری که دارن شنیدم کیفیتش خوبه بد نیست مودمی هم که دوستمون معرفی کردن زایکسل هم خوبه اما خب گرونتر هست کیفیتش هم بهتره
مدل مودم utel v301 رو هم میتونی داخل سایت ترب سرچ کنی ارزونترین رو پیدا کنی و همچنین مودم زایکسل رو

mahdi406
24-12-2020, 12:04
پست من نمیدونم چی شد
اما با این بودجه به نظرم یک مقدار بزار روش و یک مودم vdsl حتی مدل ایرانیش رو بگیر چون الان قیمت مودم adsl تنها هم همین قیمت هاست تفاوت زیادی نداره با مودم vdsl اما به زودی اگر vdsl راه بیوفته دیگه نمیخواد دوباره هزینه مودم بدی

راشا تهرونی
24-12-2020, 12:29
مودم وی دی اس ال توسط مخابرات به صورت قسطی رو قبض هم واقعا داده میشه کسی گرفته؟

dadash42
24-12-2020, 12:32

مودم vdsl واجب نیست نو بخری، دو سال پیش یه مودم dsl-ac68u دست دو نصف قیمت خریدم هنوز استفاده میکنم
دیوار نگاه کن ببین چه چیزهایی پیدا میشه

mahdi406
24-12-2020, 12:39
مودم وی دی اس ال توسط مخابرات به صورت قسطی رو قبض هم واقعا داده میشه کسی گرفته؟

دادن که میده
اما باید مخابراتتون امکان ارایه VDSL داشته باشه و ازشون سرویس vdsl بگیرید تا مودم هم بهتون بده
همینجوری تا اونجایی که میدونم نمیده

راشا تهرونی
24-12-2020, 12:39
مودم vdsl واجب نیست نو بخری، دو سال پیش یه مودم dsl-ac68u دست دو نصف قیمت خریدم هنوز استفاده میکنم
دیوار نگاه کن ببین چه چیزهایی پیدا میشه

دیوار هم دیدم قیمت مناسب چیزی نبود

mahdi406
24-12-2020, 12:43

اره قیمت مودم پارسال یهو خیلی رفت بالا متاسفانه
اما همین مودم های یوتل هم من شنیدم اونایی که دارن راضین و فکر کنم ارزونترینش هم باشه بین مودم های دیگه

dadash42
24-12-2020, 13:00

آره، الان نگاه کردم ، اکثر قیمت نو میخوان

راشا تهرونی
24-12-2020, 13:06
آره، الان نگاه کردم ، اکثر قیمت نو میخوان

این موردم هم به نظرم بد نیست ولی باید روش بررسی بیشتر کنم
مودم VDSL/ADSL Tplink 9960
اگر دوستانی هم این مدل رو دارند و راضی هستن ممنون میشم راهنمایی کنم
و اگر میدونن خوده مخابرات چه نوع برندی رو میده هم ممنون میشم دوستانی که تهیه کردند بگن

dadash42
24-12-2020, 13:29

و اگر میدونن خوده مخابرات چه نوع برندی رو میده هم ممنون میشم دوستانی که تهیه کردند بگن

مدل آبی 9960 فکر کنم چیپ broadcom داره، سفیدش نه
اینم جالبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%86_%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B9%D8%B5%D8%B1_%D8%AF%DB%8C% D9%88%D8%A7%D8%B1/wXbrjNe4

and-roid2
24-12-2020, 13:30
بالاخره بعد از کلی انتظار شاتل منطقه ما کابینت FTTC نصب کرد

پ.ن:تا بیان تجهیزات نصب کنن و فیبر بکشن یکی دوماهی طول میکشه اماده بشه.

dadash42
24-12-2020, 13:42
غنیمته، ولی مخابرات حجم و قیمتهای بهتری داره

mahdi406
24-12-2020, 13:47

به سلامتی حتما اگر سرویس گرفتی تستش رو بزار ببینیم اگر خودت الان مشترک adsl یا vdsl هستی از پارامتر های مودمت عکس بزار لطفا یا بگو ببینیم چقدر فرق کرده
اگر مشکلی نداره شهر و منطقه تون رو هم بگو بی زحمت

and-roid2
24-12-2020, 13:48

اینجارو یه نگاه بنداز:

پیشنهاد میکنم اگر بودجت میرسه مودم asus تهیه کنی.

غنیمته، ولی مخابرات حجم و قیمتهای بهتری داره
به همین شاتل راضیم ((:

به سلامتی حتما اگر سرویس گرفتی تستش رو بزار ببینیم اگر خودت الان مشترک adsl یا vdsl هستی از پارامتر های مودمت عکس بزار لطفا یا بگو ببینیم چقدر فرق کرده
اگر مشکلی نداره شهر و منطقه تون رو هم بگو بی زحمت
این فعلا وضعیت Adsl در حالت fastpasth(گیم) هست:

به محض اینکه vdsl فعال بشه تستاشو میزارم.
قم هستم.شاتل مدتیه سرعت نصب کابینت های FTTC رو در قم بالا برده! منطقه ما هم حقیقتش ناامید بودم بیان نصب کنن:biggrin:

mahdi406
24-12-2020, 13:55

مودم های تی پی لینک هم مودم های خوبی هستن ولی من یک دونه ND 8951 داشتم از وای فای اون خاطره خوبی ندارم اما بعد تقریبا ۱۰ سال هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه ولی همچنان بعضی وقت ها وای فایش اذیت میکنه
مودم های مخابرات هم میدونم که یوتل هست اکثرا نود درصد موارد اما بعضی دوستان گفته بودن مودم های برند متفرقه هم دادن بهشون بعضی مناطق

and-roid2
24-12-2020, 13:58
مودم های مخابرات هم میدونم که یوتل هست اکثرا نود درصد موارد اما بعضی دوستان گفته بودن مودم های برند متفرقه هم دادن بهشون بعضی مناطق

بهترین مودم یوتل مدل v304f بود که ظاهرا تولیدش متوقف شده.(چیپ برودکام داشت)
خودم یکی چند ماهه پیش به زحمت پیدا کردم و راضیم.
تنها عیبش فریمورشه که کاربر عادی باهاش نمیتونه کار کنه.

mahdi406
24-12-2020, 14:03
این فعلا وضعیت Adsl در حالت fastpasth(گیم) هست:

به محض اینکه vdsl فعال بشه تستاشو میزارم.
قم هستم.شاتل مدتیه سرعت نصب کابینت های FTTC رو در قم بالا برده! منطقه ما هم حقیقتش ناامید بودم بیان نصب کنن:biggrin:
قبلا وضعیت خطط چه طور بود مثلا کشش خطط (max rate ) نهایتا چقدر بود
تفاوتش محسوسه یا نه ؟

and-roid2
24-12-2020, 14:13
قبلا وضعیت خطط چه طور بود مثلا کشش خطط (max rate ) نهایتا چقدر بود
تفاوتش محسوسه یا نه ؟

بدون پروفایل گیم 17 مگ آپ میشد با snr 8
مکس ریت هم 21مگ

راشا تهرونی
24-12-2020, 14:24
بهترین مودم یوتل مدل v304f بود که ظاهرا تولیدش متوقف شده.(چیپ برودکام داشت)
خودم یکی چند ماهه پیش به زحمت پیدا کردم و راضیم.
تنها عیبش فریمورشه که کاربر عادی باهاش نمیتونه کار کنه.

من به شخصه از برند دی لینک خیلی خوشم میاد بدون لنگی همیشه کار میکنه تمام مودم هایی که تا الان داشتم همه برند دی لینک بوده از تی پی هم قیمتش بیشتر هست

mahdi406
24-12-2020, 17:34
من به شخصه از برند دی لینک خیلی خوشم میاد بدون لنگی همیشه کار میکنه تمام مودم هایی که تا الان داشتم همه برند دی لینک بوده از تی پی هم قیمتش بیشتر هست
بله دی لینک هم مودم خوبیه ولی میگم کلا اینا خیلی با هم فرقی ندارن که کسی بگه از زمین تا اسمون فلان برند فرق داره با اون یکی
اما اگر من خودم شخصا میخواستم انتخاب کنم بنا به نظر شخصی خودم یوتل رو انتخاب میکردم برند خوبیه ارزونتر هم هست

Abolfazl-Star
24-12-2020, 17:45

مبارکا باشه رفیق قدیمی:biggrin:

برای ما تقریبا یه دوماهی میشه سرکوچمون نصب کردن

and-roid2
24-12-2020, 20:12
بله دی لینک هم مودم خوبیه ولی میگم کلا اینا خیلی با هم فرقی ندارن که کسی بگه از زمین تا اسمون فلان برند فرق داره با اون یکی
اما اگر من خودم شخصا میخواستم انتخاب کنم بنا به نظر شخصی خودم یوتل رو انتخاب میکردم برند خوبیه ارزونتر هم هست
مودم های vdsl دیلینک اونایی که در ایران هست بدرد نمیخورن.
بخصوص مدل ۲۸۷۷ al

مبارکا باشه رفیق قدیمی:biggrin:

برای ما تقریبا یه دوماهی میشه سرکوچمون نصب کردن
ممنون
اماده سرویس دهی هم شده؟

بامدادنیکنفس
24-12-2020, 21:17
کل vdsl به درد نمیخوره

وقتی ftth میدن آدم دیوونه س بره Vdsl بگیره ؟

mahdi406
24-12-2020, 21:41
کل vdsl به درد نمیخوره

وقتی ftth میدن آدم دیوونه س بره Vdsl بگیره ؟
حالا اینجورم نیست که کلا به درد نخوره اما خب اره ftth بهتره ولی خب اونم یه جوری شرایط خودش رو داره هر مرکزی یه شرایطی داره مثلا بعضی جاها میگن به تک واحد نمیدیم از این داستانا
فعلا همینم که دارن میدن تازه اگر وسطش ول نکنن غنیمته
ولی خب حرف شما درسته ftth اصولی تر و بهتره

بامدادنیکنفس
24-12-2020, 22:13
حالا اینجورم نیست که کلا به درد نخوره اما خب اره ftth بهتره ولی خب اونم یه جوری شرایط خودش رو داره هر مرکزی یه شرایطی داره مثلا بعضی جاها میگن به تک واحد نمیدیم از این داستانا
فعلا همینم که دارن میدن تازه اگر وسطش ول نکنن غنیمته
ولی خب حرف شما درسته ftth اصولی تر و بهتره

دوست عزیز ،
اگر به شما گفتن به تک واحد نمیدیم ، میتونید سبیل پیمان کار مخابرات را چرب کنید . من همین کاررو کردم. اونا با مسئول فیبر مخابرات رفیق اند و کارتون را راه میندازن

خود من رفتم مخابرات اول یه خانومه بهم گفت : خب ، شما چند پول به حساب ما ریختید ؟! بعد خانومه بغل دستی ش گفت چند تا واحد تو مجتمع تون تانوما میخوان ؟

منم گفتم هر 5 تا واحد را فیبر کشی کردیم .. کارم راه افتاد

vdsl برای خانومای خونه داره که که نمیخوان عمله سیم کش بیاد تو خونه شون فیبر بکشه فیوژن کنه

میخوان مودم اقساطی vdsl مخابرات را بگیرن رو قسط بدن بشینن با سرعت 40 مگ ، خزبلات شهاب حسینی را در فیلیمو تماشا کنند.

الان مثلا در کلانشهر تبریز دارن کانال های زیر زمینی برای ftth میکشن که اصولی بدن به مردم
یا در امریکا که مثل ما پول تلف نمیکنن vdsl اصلا طرفدار نداره و اگه نخوان تو خونه فیبر بکشن دم در CPE میزنن با کابل شبکه میارن تو خونه پخش میکنن

مثل اون ضرب المثل انگلیسی که میگه ما انگلیسی ها هنوز اونقدر پولدار نیستیم که جنس بنجل ارزون بخریم
آذری جهرمی با Vdsl فقط بودجه مملکت را تلف میکنه و برای خودش اسم در میکنه ..

dadash42
24-12-2020, 22:44
vdsl استاندارد اصلی در اروپا و اکثر کشورهای جهان اول است، ftth عمدتا به دلیل سیم کشی نوری داخل منزل و وابستگی به یک ارائه دهنده ftth کمتر پذیرفته شده.
نصب و راه اندازی fttn/vdsl بدون کمک فنی ارزان و آسان است، فقط مودم را متصل کنید و اینترنت سریع برای پخش HD و 4k/UHD و انتخاب ISP های مختلف با قابلیت تعویض بین آنها بدون داشتن قرارداد طولانی مدت دارید.
فامیلم در چند کشور خارج همه vdsl دارند و راضی هستند
در خارج اتصال ftth شامل قرارداد چند ساله با یک ارائه دهنده با سرویس و قیمتهای غیر رقابتی شبیه به ایران است
تازگی شرکتهایی مثل vodaphone, telekom, O2, virgin شروع به ارائه ftth کردند ولی اکثر مشتریان حوصله تعویض ندارند، قیمتها بالاترند و سرعت ارائه شده فوقش همون 100مگ هست که الان با vdsl دارن، خارج سرعت خط را مثل ایران باز نمیذارن
اینجا سرعت باز vdsl و ftth موقت است، فن و تجهیزات جدید است و فعلا کارمندان مخابرات بلد نیستند ، بلاخره اینجا هم تنظیم به سرعت خریداری شده یاد میگیرن و مثل خارج دقیقا روی اون سرعت 30 یا 40 یا 100 مگ می‌بندند
اون موقع کسی نمیره دنبال اذیت و سیم‌کشی ftth برای سرعت 30 یا 50مگ وقتی با همون vdsl 30a تا 300مگ امکان پذیر است

بامدادنیکنفس
24-12-2020, 23:10
vdsl استاندارد اصلی در اروپا و اکثر کشورهای جهان اول است، ftth عمدتا به دلیل سیم کشی نوری داخل منزل و وابستگی به یک ارائه دهنده ftth کمتر پذیرفته شده.
نصب و راه اندازی fttn/vdsl بدون کمک فنی ارزان و آسان است، فقط مودم را متصل کنید و اینترنت سریع برای پخش HD و 4k/UHD و انتخاب ISP های مختلف با قابلیت تعویض بین آنها بدون داشتن قرارداد طولانی مدت دارید.
فامیلم در چند کشور خارج همه vdsl دارند و راضی هستند
در خارج اتصال ftth شامل قرارداد چند ساله با یک ارائه دهنده با سرویس و قیمتهای غیر رقابتی شبیه به ایران است
تازگی شرکتهایی مثل vodaphone, telekom, O2, virgin شروع به ارائه ftth کردند ولی اکثر مشتریان حوصله تعویض ندارند، قیمتها بالاترند و سرعت ارائه شده فوقش همون 100مگ هست که الان با vdsl دارن، خارج سرعت خط را مثل ایران باز نمیذارن

استاندارد اصلی در خارج از ایران مثلا در امریکا کانادا یا اروپا

اینترنت رو کابل تلویزیون هست . مردم عامه و بی سوادشون همه اینترنت کابلی دارن چون همون طور که خودتون گفتید ftth گرونه و اصولا dsl و fttx برای آدمای خوره هست
مردم عادی شون همه اینترنت کابلی دارن .. اینو که من میگم خودم بودم دیدم میگم . مثلا در شهر ونکوور کانادا همه جا فیبر نیست و خیلی ها هنوز اینترنت کابل تلویزیون دارن

یا در گشور مجارستان ، اینترنت کابل تلویزیون خیلی محبوبه

جاهایی هم هستن مثل سوئد نروژ فنلاند و امثالهم که فیبر اکتیو میدن Active ، که تا 10 گیگ و بیشتر ساپورت میکنه

dadash42
24-12-2020, 23:29
درسته کشورها روشهای خودشون را دارند، در آلمان isp telekom از کابل تلویزیون استفاده میکند ولی اکثر مردم بخصوص جوانان به vdsl گرایش پیدا کردهن
telekom مودم کابل دوکاره تلویزیون و اینترنت خودش را دارد با امکانات بسیار محدود، برای بی سوادها یا نسل قدیم
فامیلم و دوستان در آلمان، هلند، فرانسه، انگلیس همه vdsl دارند
باجناق تورنتو کابل تلویزیون

شرکت پخش ماهواه ای SKY در آلمان و انگلیس در سالهای اخیر پخش شبکه هایش را به اینترنت و vdsl منتقل میکنه، مودم مخصوص خودش QBox برای تلویزیون و اینترنت داره و تدریجا بشقاب ماهواره و گیرنده ها از چشم افتادند. با اینترنت مشتری میتونه هم زمان چندین کانال دورور خانه با wireless پخش و ضبط کنه، با بشقاب فقط یکی

Abolfazl-Star
25-12-2020, 03:01
مودم های vdsl دیلینک اونایی که در ایران هست بدرد نمیخورن.
بخصوص مدل ۲۸۷۷ al

ممنون
اماده سرویس دهی هم شده؟

والا دیگه پیگیرش نشدم ببینم سرویس میدن یا نه

فعلا که درگیر آسیاتریم:thumbsdow

راشا تهرونی
25-12-2020, 09:37
یکی از دوستان داشت میگفت اگر سرویس مثلا 30 میگش رو خرید کنی تا 40 میگ تو دانلود بهت میده درسته همچین چیزی ؟:blink:

dadash42
25-12-2020, 11:29
یکی از دوستان داشت میگفت اگر سرویس مثلا 30 میگش رو خرید کنی تا 40 میگ تو دانلود بهت میده درسته همچین چیزی ؟:blink:

ایران سرعت vdsl و ftth موقتاً باز هست، فن و تجهیزات جدیده و فعلا کارمندان مخابرات بلد نیستند تنظیم کنن، بلاخره اینجا هم تنظیم به سرعت خریداری شده یاد میگیرن و مثل خارج دقیقا روی اون سرعت 30 یا 40 یا 100 مگ می‌بندند
اون موقع کسی نمیره دنبال اذیت و سیم‌کشی ftth برای سرعت 30 یا 50مگ وقتی با همون vdsl 30a تا 300مگ امکان پذیر است

بامدادنیکنفس
25-12-2020, 12:43
البته اضافه کنم خیلی تجهیزات Vdsl که اول تو ایران (تهران) نصب شد ، vdsl 1 بود .

که نتایج تست سرعت را هم تو همین فروم گذاشتن 40 تا 50 مگ حداکثر بیشتر نبود . حتی اگه به کافو چسبیده بودن

-------------------

سرعت 300 مگ مال VDSL2+ هست ...

jeromygreen
27-12-2020, 14:33
دوست عزیز ،
اگر به شما گفتن به تک واحد نمیدیم ، میتونید سبیل پیمان کار مخابرات را چرب کنید . من همین کاررو کردم. اونا با مسئول فیبر مخابرات رفیق اند و کارتون را راه میندازن

خود من رفتم مخابرات اول یه خانومه بهم گفت : خب ، شما چند پول به حساب ما ریختید ؟! بعد خانومه بغل دستی ش گفت چند تا واحد تو مجتمع تون تانوما میخوان ؟

منم گفتم هر 5 تا واحد را فیبر کشی کردیم .. کارم راه افتاد

vdsl برای خانومای خونه داره که که نمیخوان عمله سیم کش بیاد تو خونه شون فیبر بکشه فیوژن کنه

میخوان مودم اقساطی vdsl مخابرات را بگیرن رو قسط بدن بشینن با سرعت 40 مگ ، خزبلات شهاب حسینی را در فیلیمو تماشا کنند.

الان مثلا در کلانشهر تبریز دارن کانال های زیر زمینی برای ftth میکشن که اصولی بدن به مردم
یا در امریکا که مثل ما پول تلف نمیکنن vdsl اصلا طرفدار نداره و اگه نخوان تو خونه فیبر بکشن دم در CPE میزنن با کابل شبکه میارن تو خونه پخش میکنن

مثل اون ضرب المثل انگلیسی که میگه ما انگلیسی ها هنوز اونقدر پولدار نیستیم که جنس بنجل ارزون بخریم
آذری جهرمی با Vdsl فقط بودجه مملکت را تلف میکنه و برای خودش اسم در میکنه ..
فعلا خودت بذار جوش فبوژنت یه ماه ازش بگذره خشک بشه بعد نظریه پردازی کن VDSL برا زن خونه داره FTTH برا زن بارداره.

Gamexland
27-12-2020, 20:20
دوستان من چند ماهه تاپیک رو دنبال نکردم

الان بهترین مودم تا 3 میلیون برای VDSL چی هست؟
حتما بشه مقادیر رو دستکاری کرد و بهترین پروفایل هارو ساپورت کنه

متشکر

- - - Updated - - -

متشکر

Gamexland
27-12-2020, 20:35

متشکر

بامدادنیکنفس
27-12-2020, 21:22

متشکر

با این قیمت دلار ، مودم Vdsl تی پی لینک هم بگیری همون 3 میلیون آب میخوره :biggrin:

مودم یوتل هم هست
مودم قسطی مخابرات هم هست .

kasra2012
29-12-2020, 12:56
دوستان براي درخواست وي دي اس ال چكار بايد كرد؟ تو سايت درخواست دادم اما خبري نيست

dadash42
29-12-2020, 13:40
دوستان براي درخواست وي دي اس ال چكار بايد كرد؟ تو سايت درخواست دادم اما خبري نيست

بهترین راه تلفن به 2020 تقاضای vdsl
۳، ۴ روزه پرت مبدن اگر محلتون موجوده
احتمالا میگن بسته فعلی adsl میسوزه

kasra2012
29-12-2020, 13:51
بهترین راه تلفن به 2020 تقاضای vdsl
۳، ۴ روزه پرت مبدن اگر محلتون موجوده
احتمالا میگن بسته فعلی adsl میسوزه
الان روي خط از شاتل اي دي اس ال هست يعني نميشه؟ امروز ٢٠٢٠ درخواست ثبت كرد

dadash42
29-12-2020, 14:01
الان روي خط از شاتل اي دي اس ال هست يعني نميشه؟ امروز ٢٠٢٠ درخواست ثبت كرد

پس باید دستور جمع‌آوری خط شاتل هم بدی، اونجا شاید کار به تاخیر بیفته

kasra2012
29-12-2020, 14:17
پس باید دستور جمع‌آوری خط شاتل هم بدی، اونجا شاید کار به تاخیر بیفته
خب نمیشه یجوری فهمید که منطقه ما میدن یا نه؟
الکی تخلیه نکنم و ندن بمونم بی نت

dadash42
29-12-2020, 16:17
خب نمیشه یجوری فهمید که منطقه ما میدن یا نه؟
الکی تخلیه نکنم و ندن بمونم بی نت

چی بگم، از همسایه بپرس ببین موجوده

بامدادنیکنفس
05-01-2021, 23:22
فعلا خودت بذار جوش فبوژنت یه ماه ازش بگذره خشک بشه بعد نظریه پردازی کن VDSL برا زن خونه داره FTTH برا زن بارداره.

کی از تو نظر خاست پدرسوخته

tahan4868
14-01-2021, 16:01
چند روزه فقط چراغ اینترنت مودم خاموشه و تنظیمات اینترنت بدرستی کانفیگ شده ولی همچنان اینترنت وصل نمیشه. مشکل از چیه؟

bsm1992
22-01-2021, 00:36
دوستان line attenuation سرویس vdsl شما چقدره؟

dadash42
22-01-2021, 07:28
دوستان line attenuation سرویس vdsl شما چقدره؟
line attenuation همه بده، تجهیزات و تنظیمات ضعیف و غیره استاندارد
ولی هرچه هست غنیمته، یک دنیا بهتر از adsl

hummer_1990
01-02-2021, 11:34

حساب کتاب نداره که فقط بلدن اعصاب ادم خورد کنند
یکی 100 مگ داره خودش میاره پایین مخابرات دوباره میذاره رو 100 !!!!!!!
یکی 40 داره یکی 30 داره
برای من اول رو 58 بسته بود بود سرعت دریافتم عملا 56 اینا بود و با زنگ خوردن تلفن هم قطع نمیشد و در طول روز شاید یه بار لینک میپرید و بعضی روزا هم اصلا نمیپرید بعد چند وقت یه روز که اومدم خونه دیدم اینترنت قطعه زنگ زدم 2020 اعلام خرابی کردم نمیدونم چه اشکالی پیش اومده بود که 2 روز تو مرکز درگیرش بودن کار به جایی کشیده بود که اونا خودشون هی تند تند به من زنگ میزدن و پیگیری میکردن بعد 2 روز که خط راه افتاد دیدم سرعت گذاشتن رو 30 مگ و دیگه بالا نبردن هم به 2020 زنگ زدم هم تیکت زدم ولی کاری انجام ندادن 2020 میگفت ما نمیتونیم سرعت رو دستکاری کنیم و بر اساس بسته که میخرید به صورت اتوماتیک سرعت تنظیم میشه که میدونم این حرف کاملا دروغه چرا چون دارم میبینم که کاربرای vdsl هر کدوم یه سرعت متفاوتی بین 40 تا 100 مگ دارن در صورتی که اصلا بسته بالای 30 مگ نداریم
جالبه که من وقتی بسته سرعت 30 مگ میگیرم سرعت رو 30 بسته شده و وقتی هم بسته کمپین ماندگار سرعت 16 مگ میگیرم بازم سرعت 30 مگ هست و پایین نمیاد

و اين كه SNR خط من 27 هست که عالی حساب میشه
و Attenuation خط 32 هست که درسته عالی نیست ولی خب بد هم نیست و با همین مقدار باید خط کاملا پایدار باشه و با این اعداد فکر میکنم سرعتم تا 70 یا 80 هم قابل افزایش باشه ولی خب افزایش نمیدم نامردا

دوستانی که سرعت 40 به بالا دارید یه لطفی بکنید مقدار SNR , Attenuation خطتون رو بگید و این که چه بسته ای خریداری کردید بلکه یه اماری دستمون بیاد ببینیم اوضاع از چه قراره و با مخابرات چند چندیم.
خیلی ممنون

dadash42
01-02-2021, 12:21
طرح ۴۲۰ گیگ ماهانه :thumbsup:

bsm1992
01-02-2021, 15:24
عزیز فاصله شما از کافو چقدره؟

bsm1992
01-02-2021, 15:44
حساب کتاب نداره که فقط بلدن اعصاب ادم خورد کنند
یکی 100 مگ داره خودش میاره پایین مخابرات دوباره میذاره رو 100 !!!!!!!
یکی 40 داره یکی 30 داره
برای من اول رو 58 بسته بود بود سرعت دریافتم عملا 56 اینا بود و با زنگ خوردن تلفن هم قطع نمیشد و در طول روز شاید یه بار لینک میپرید و بعضی روزا هم اصلا نمیپرید بعد چند وقت یه روز که اومدم خونه دیدم اینترنت قطعه زنگ زدم 2020 اعلام خرابی کردم نمیدونم چه اشکالی پیش اومده بود که 2 روز تو مرکز درگیرش بودن کار به جایی کشیده بود که اونا خودشون هی تند تند به من زنگ میزدن و پیگیری میکردن بعد 2 روز که خط راه افتاد دیدم سرعت گذاشتن رو 30 مگ و دیگه بالا نبردن هم به 2020 زنگ زدم هم تیکت زدم ولی کاری انجام ندادن 2020 میگفت ما نمیتونیم سرعت رو دستکاری کنیم و بر اساس بسته که میخرید به صورت اتوماتیک سرعت تنظیم میشه که میدونم این حرف کاملا دروغه چرا چون دارم میبینم که کاربرای vdsl هر کدوم یه سرعت متفاوتی بین 40 تا 100 مگ دارن در صورتی که اصلا بسته بالای 30 مگ نداریم
جالبه که من وقتی بسته سرعت 30 مگ میگیرم سرعت رو 30 بسته شده و وقتی هم بسته کمپین ماندگار سرعت 16 مگ میگیرم بازم سرعت 30 مگ هست و پایین نمیاد

و اين كه SNR خط من 27 هست که عالی حساب میشه
و Attenuation خط 32 هست که درسته عالی نیست ولی خب بد هم نیست و با همین مقدار باید خط کاملا پایدار باشه و با این اعداد فکر میکنم سرعتم تا 70 یا 80 هم قابل افزایش باشه ولی خب افزایش نمیدم نامردا

دوستانی که سرعت 40 به بالا دارید یه لطفی بکنید مقدار SNR , Attenuation خطتون رو بگید و این که چه بسته ای خریداری کردید بلکه یه اماری دستمون بیاد ببینیم اوضاع از چه قراره و با مخابرات چند چندیم.
خیلی ممنون
میرایی خط من تو adsl نشون میده 13 تو vdsl سرعت 40 رو میکشه؟

alidorost
02-02-2021, 16:33
خط شما 127 مگابیت میکشه!!!!

indiaboy
02-02-2021, 16:51
دوستان تعرفه های vdsl مخابرات الان دقیقا چجوریه؟ همون تعرفه های قدیمی هست؟ الان چه سرعتی و چه طرحی مناسب هست برای ابتدای کار؟

dadash42
02-02-2021, 22:18
خط شما 127 مگابیت میکشه!!!!

عزیز فاصله شما از کافو چقدره؟
۶۰~۷۰ متری کافو گذاشتن :rolleye:

dadash42
02-02-2021, 22:27
دوستان تعرفه های vdsl مخابرات الان دقیقا چجوریه؟ همون تعرفه های قدیمی هست؟ الان چه سرعتی و چه طرحی مناسب هست برای ابتدای کار؟
قیمت و طرحهای vdsl مخابرات

and-roid2
03-02-2021, 19:36
کابل کشی از سر خطه؟

dadash42
04-02-2021, 13:58
کابل کشی از سر خطه؟

نه، از پریز تلفن توی مجتمع ۶۰ متر از کافو

MahZi
23-02-2021, 12:59
دوستان من اگر سرویس سالیانه بگیرم میتونم حجم ماه بعدرو تو ماه فعلی استفاده کنم؟
مثلا من سرویس 420 گیگ در ماه رو بصورت سالیانه بگیرم میتونم این ماه 1ترابایت دانلود کنم؟ یا بعد از 420 گیگ سرعت میشه 128 تا ابتدای ماه بعد؟

start202
25-02-2021, 17:55
دوستانی که vdsl دارن شرمنده میتونید اسپلیتر رو با چاقو ی چیزی باز کنید ببینید چند تا سلف داره ؟

dadash42
25-02-2021, 19:42
یا بعد از 420 گیگ سرعت میشه 128 تا ابتدای ماه بعد؟
متاسفانه روش مخابرات همینه، حالا چطوری میخواهی 420گیگ تو یه ماه تموم کنی، باید واقعا زحمت بکشی

دوستانی که vdsl دارن شرمنده میتونید اسپلیتر رو با چاقو ی چیزی باز کنید ببینید چند تا سلف داره ؟
مودم vdsl بدون splitter وصل میشه، نبایستی گذاشت

start202
25-02-2021, 20:51
متاسفانه روش مخابرات همینه، حالا چطوری میخواهی 420گیگ تو یه ماه تموم کنی، باید واقعا زحمت بکشی

فکر نکنم اینطور باشه مودم نیازی چندان به اسپلیتر نداره درسته ولی رو تلفن تاثیر دار و با زنگ خوردن تلفن رویه لینک vdsl تاثیر میزاره شرمنده اگه مودم vdsl دارید میشه چک کنید تو کارتونش و ببینید چند تا سلف داره

amin_v30
26-02-2021, 00:15

منم فکر کنم اسپیلیتر لازمه اگه همزمان میخوای از تلفن هم استفاده کنی،مخصوصا اگه تلفن بیسیم هست،چون تاثیر منفی میذاره رو لینک vdsl

ksra
26-02-2021, 01:26
سلام.
اسپیلیتر چیز خیلی خاصی نداره!
توی اکثر مدل های اسپلیتر وردی خط اسپیلیتر بدون هیچ چیز اضافه ای مستقیم به modem اسپلیتر وصل میشه .
اما از ورودی تا خروجی اسپیلیتر معمولا یا یه خازن خالی (اسپیلیتر های درپیت ) قرار میدن یا ترکیب خازن و سلف (اسپیلیتر های متوسط ) و ترکیب 2 خازن ظرفیت بالا به صورت موازی جهت افزایش ظرفیت خازن و 2 سلف سری جهت افزایش ظرفیت سلف میبندن ( اسپیلیتر های خوب و گران قیمت )
فقط اسپیلیتر کارش جدا کردن سیگنال دیجیتال از سیگنال آنالوگ هست همین!(اونم با یه مدار فیلتر پایین گذر ساده اینکارو میکنن )
موفق باشید.

start202
26-02-2021, 06:15
سلام.
اسپیلیتر چیز خیلی خاصی نداره!
توی اکثر مدل های اسپلیتر وردی خط اسپیلیتر بدون هیچ چیز اضافه ای مستقیم به modem اسپلیتر وصل میشه .
اما از ورودی تا خروجی اسپیلیتر معمولا یا یه خازن خالی (اسپیلیتر های درپیت ) قرار میدن یا ترکیب خازن و سلف (اسپیلیتر های متوسط ) و ترکیب 2 خازن ظرفیت بالا به صورت موازی جهت افزایش ظرفیت خازن و 2 سلف سری جهت افزایش ظرفیت سلف میبندن ( اسپیلیتر های خوب و گران قیمت )
فقط اسپیلیتر کارش جدا کردن سیگنال دیجیتال از سیگنال آنالوگ هست همین!(اونم با یه مدار فیلتر پایین گذر ساده اینکارو میکنن )
موفق باشید.

شماتیکی از گرون قیمته دارید ؟ جایی سراغ دارید که فروش داشته باشن ؟

ksra
26-02-2021, 14:15
شماتیکی از گرون قیمته دارید ؟ جایی سراغ دارید که فروش داشته باشن ؟

سلام
شماتیک خیلی خاصی نداره .. اصلش براساس مدار زیر (فیلتر پایین گذر ) هست (مدل های مرغوب ):
بعضی از موبایل فروشیا و تقریبا همه خدمات کامپیوتری ها اسپیلیتر رو دارن..
موفق باشید.

start202
26-02-2021, 15:22
سلام
شماتیک خیلی خاصی نداره .. اصلش براساس مدار زیر (فیلتر پایین گذر ) هست (مدل های مرغوب ):
بعضی از موبایل فروشیا و تقریبا همه خدمات کامپیوتری ها اسپیلیتر رو دارن..
موفق باشید.
ممنون از لطفتون

start202
16-03-2021, 08:35
ممنون از لطفتون
سلام دوستان کسی vr400.ورژن دو رو داره ؟

Firebirds
18-03-2021, 14:26
سلام دوستان یه تست سرعت میزارید؟ سرعت آپلود رو روی چند میبندن؟

mr.dengo
22-03-2021, 01:25
سلام دوستان کسی vr400.ورژن دو رو داره ؟

مودم من vr400 ورژن 2 هست عزیز چه سوالی داری ؟؟

start202
22-03-2021, 11:29
مودم من vr400 ورژن 2 هست عزیز چه سوالی داری ؟؟
دادا خصوصی رو چک میکنی ؟

and-roid2
23-03-2021, 11:35
تعرفه های VDSL شاتل:

--------------------
همه جا قیمت گذاری بر اساس سرعت منسوخ شده اونوقت شاتل هنوز داره بر اساس سرعت قیمت گذاری میکنه!

dadash42
23-03-2021, 12:29
تعرفه های VDSL شاتل:

--------------------
همه جا قیمت گذاری بر اساس سرعت منسوخ شده اونوقت شاتل هنوز داره بر اساس سرعت قیمت گذاری میکنه!

قیمتها و حجمهای شاتل خیلی بدند :sad: دور از انتظار نبود، شرکت سود جو و نزول خور
مخابرات خیلی بهتره، مثلا طرح 420 گیگ بینالمللی ماهانه 140 تومان

Core
24-03-2021, 16:45
دوستان خط من دانلود رو تا 120 مگ و آبلود رو تا 55 مگ میکشه اما مخابرات تهران خط من رو روی 46 مگ دانلود و 11 مگ آپلود بسته و تماس هم میگیرم میگن دست ما نیست اما اینجا خط بعضی از دوستان بالاتر بسته شده
راهکاری هست پیشنهاد بدید تا خطم رو رو ماکسیمم سرعت ببندند؟
ممنون

Core
24-03-2021, 16:46
سلام دوستان
خط من دانلود رو تا 120 مگ و آبلود رو تا 55 مگ میکشه اما مخابرات تهران خط من رو روی 46 مگ دانلود و 11 مگ آپلود بسته و تماس هم میگیرم میگن دست ما نیست اما اینجا خط بعضی از دوستان بالاتر بسته شده
ممنون

بامدادنیکنفس
24-03-2021, 17:04
سلام دوستان
خط من دانلود رو تا 120 مگ و آبلود رو تا 55 مگ میکشه اما مخابرات تهران خط من رو روی 46 مگ دانلود و 11 مگ آپلود بسته و تماس هم میگیرم میگن دست ما نیست اما اینجا خط بعضی از دوستان بالاتر بسته شده
ممنون
مخابرات جواب صادقانه به شما نمیده خب معلومه نمیان بگن آره دست ما هست سرعتتون را محدود کردیم.

amin_v30
24-03-2021, 19:53
دوستان خط من دانلود رو تا 120 مگ و آبلود رو تا 55 مگ میکشه اما مخابرات تهران خط من رو روی 46 مگ دانلود و 11 مگ آپلود بسته و تماس هم میگیرم میگن دست ما نیست اما اینجا خط بعضی از دوستان بالاتر بسته شده
ممنون
دقیقا منم مشکل شما رو دارم،هر راهی هم رفتم جواب نداد،شما اگه به نتیجه رسوندیش بگو:thumbsup:

farid_givehchin
25-03-2021, 18:08
ممنون

سلام،باید خیلی پیگیر بشید و شاید باز هم جواب نگیرید
اول 2020
دوم تیکت تو پنل کاربری
سوم OMC منطقه
شما نیاز دارید تا با OMC منطقه صحبت کنید که پیدا کردن شماره شون کار بسیار مشکلی هست و اینکه اونجا اصلا جواب شمارو به عنوان اند یوزر میدن یا نه خیلی بعید هست،کلا یا منطقه یا ناک مرکزی(این که اصلا بعیده،اینا حتی جواب همکاراشونم نمیدن) میتونند دست بزنن به این چیزا،البته 2020 هم باید بتونه و الکی میگن نمیتونن،روی پنل هم تیکت بزنی جواب میدن ولی باید پنج بار بزنی تا بفهمن چی میخوای
من تجربه داشتم که با اینکه میدونستن من شماره omc دارم ولی باز هم همکارای بازرسی شون قبول نکردن همون شماره رو بهم بدن،البته من خودم زنگ زدم منطقه و چون میدونستن داستانم چیه و از قبل هم باهاشون صحبت کرده بودم اونا بهم دادن
بعد تازه انقدر سرشون شب شلوغ بود طرف خودش نبود و شیفت شبیا بودن،وقت نداشت باهام صحبت کنه،گفت از کجا میزنگی؟گفتم مشترکم گفت چی میخوایی؟تا بهشون گفتم گفت باشه.البته من مشکلم حل نشد ولی اون چیزی که خواستم انجام دادن و در کل همه کار میتونن بکنن
انقدر سخته باهاشون صحبت کردن که حتی از قسمت فنی خود مخابرات ایران برام میخواستن پیگیری کنن کلی طول کشید تا همین شماره OMC منطقه پیدا کنند.

Firebirds
28-03-2021, 15:03
منطقه مخابراتی هایی که VDSL میدن رو جایی زده؟

alimohm
10-04-2021, 13:54
سلام دوستان ترافیک اضافه به ماه بعد منتقل میشه؟

dadash42
10-04-2021, 14:20
سلام دوستان ترافیک اضافه به ماه بعد منتقل میشه؟
نه، باید تمومش کنی

MMDFullHD
13-04-2021, 23:01
منطقه مخابراتی هایی که VDSL میدن رو جایی زده؟

سلام عزیزم

نه نزده اما راه هایی هست برای متوجه شدن اینکه میتونید سرویس vdsl رو دریافت کنید یا اینکه خیر
اونم اینه ک باید یه کافو نوری نزدیکتون باشه اصولا خط هایی ک فیبر نوری هستند میتونید درخواست بدید و ارتقا بدن دریافت کنید

روش اول زنگ بزنید به مخابرات اگر که ۲۰۲۰ هست (مطمعن ترین راه)

روش دوم اینه که ی عکس از کیفت خط اگه از مخابرات اینترنت دارید بذارید و بچه ها یا خودم بهتون بگن که خطتون فیبر هست یا خیر

روش سوم به سایت xdslplus.ir برید و شماره خط رو وارد کنید در صورتی که بزنه فقط مخابرات اینترنت میده اون خط فیبر نوری هست

روش چهارم به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شمارتون رو وارد کنید اگر زده بود ک خط فیبر نوری هست امکان دریافت اینترنت نیست مثل عکس باز شانس گرفتن دارید

روش پنجم شرکت اسیاتک بیت استریم رو راه انداخته نشون میده ک خط امکانش هست یا نیست از استعلام و ثبت نام تست کنید ببینید نشون میده اما بازم دقیق نیست

amir_taheri
24-04-2021, 14:18
سلام عزیزم

نه نزده اما راه هایی هست برای متوجه شدن اینکه میتونید سرویس vdsl رو دریافت کنید یا اینکه خیر
اونم اینه ک باید یه کافو نوری نزدیکتون باشه اصولا خط هایی ک فیبر نوری هستند میتونید درخواست بدید و ارتقا بدن دریافت کنید

روش اول زنگ بزنید به مخابرات اگر که ۲۰۲۰ هست (مطمعن ترین راه)

روش دوم اینه که ی عکس از کیفت خط اگه از مخابرات اینترنت دارید بذارید و بچه ها یا خودم بهتون بگن که خطتون فیبر هست یا خیر

روش سوم به سایت xdslplus.ir برید و شماره خط رو وارد کنید در صورتی که بزنه فقط مخابرات اینترنت میده اون خط فیبر نوری هست

روش چهارم به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شمارتون رو وارد کنید اگر زده بود ک خط فیبر نوری هست امکان دریافت اینترنت نیست مثل عکس باز شانس گرفتن دارید

روش پنجم شرکت اسیاتک بیت استریم رو راه انداخته نشون میده ک خط امکانش هست یا نیست از استعلام و ثبت نام تست کنید ببینید نشون میده اما بازم دقیق نیست

سلام.
من تهران هستم و با 2020 تماس گرفتم ولی گفت ما نمیتونیم امکان سنجی کنیم که vdsl میتونید بگیرید یا نه. باید ثبت نام کنید بعدا مرکز با شما تماس میگیره و میگه که امکانش هست یا نه، چون من در حال حاضر روی همین خط از آسیاتک سرویس دارم ثبت نام نکردم که مشکلی پیش نیاد.
من داخل سایتی که شما گفتی شماره رو زدم و گفت که فقط مخابرات سرویس میده ولی همونطور که گفتم من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم.

وضعیت کیفیت خط من به صورت زیر هست. به نظر شما امکان گرفتن vdsl روی این خط هست یا نه؟

بامدادنیکنفس
24-04-2021, 18:36
سلام.
من تهران هستم و با 2020 تماس گرفتم ولی گفت ما نمیتونیم امکان سنجی کنیم که vdsl میتونید بگیرید یا نه. باید ثبت نام کنید بعدا مرکز با شما تماس میگیره و میگه که امکانش هست یا نه، چون من در حال حاضر روی همین خط از آسیاتک سرویس دارم ثبت نام نکردم که مشکلی پیش نیاد.
من داخل سایتی که شما گفتی شماره رو زدم و گفت که فقط مخابرات سرویس میده ولی همونطور که گفتم من در حال حاضر از آسیاتک سرویس دارم.

وضعیت کیفیت خط من به صورت زیر هست. به نظر شما امکان گرفتن vdsl روی این خط هست یا نه؟

خط شما تا 25 مگ میکشه !
یعنی یا خونه تون چسبیده به مرکز مخابرات
یا کافوی vdsl تو کوچه تون هست

amir_taheri
24-04-2021, 19:06
خط شما تا 25 مگ میکشه !
یعنی یا خونه تون چسبیده به مرکز مخابرات
یا کافوی vdsl تو کوچه تون هست

تا مرکز مخابراتی حدود 3.5 کیلومتر فاصله داریم.
فکر کنم اون عدد فیک و اشتباهه، نیست؟
چون الان که روی 16 مگ بسته شده snr روی 7 هست. چجوری امکان داره با این میزان تا 25 بکشه؟

بامدادنیکنفس
25-04-2021, 07:33
چون الان که روی 16 مگ بسته شده snr روی 7 هست. چجوری امکان داره با این میزان تا 25 بکشه؟

من دقیق نمیدونم که SNR به Rate بستگی داره یا Max Rate
ولی مکس ریت شما 25 مگه که برای Adsl خیلی محسوب میشه ! (یعنی طبیعی هست که با همچین کشش خط افت SNR داشته باشید )
پس شما کافوی Vdsl دارید .
آسیا تک هم که قرار داد بسته با مخابرات تو همین انجمن اخبارش بود.
موفق باشید

Amir1234646
25-04-2021, 07:57

درسته، اون مقدار حداکثر سرعت رو مودم تخمین میزنه و عملاً تا چند مگابیت پایین تر از اون جواب میده. خط من ر رو 24 مگابیت میزنه و روی 20 مگ متصل میشه با snr حدودای 7

ir.ghost
25-04-2021, 09:13
من دقیق نمیدونم که SNR به Rate بستگی داره یا Max Rate
ولی مکس ریت شما 25 مگه که برای Adsl خیلی محسوب میشه ! (یعنی طبیعی هست که با همچین کشش خط افت SNR داشته باشید )
پس شما کافوی Vdsl دارید .
آسیا تک هم که قرار داد بسته با مخابرات تو همین انجمن اخبارش بود.
موفق باشید

به ریت بستگی داره نه max rate

ir.ghost
25-04-2021, 09:15
برای من وقتی vdsl گرفتم max ریت روی 27 بود ریت روی 24 نویز 7db و فکر کنم snr حدود 25

webfaplus
25-04-2021, 12:34
این VDSL رو دوستان تجربه سرعت متفاوتی دارن؟
با ADSL اصلا فرقی داره یا نه؟
ما که ADSL مخابرات داریم و هرازگاهی سرعتش میاد پایین و گه گاه هم قطع میشه

ariobarzan2
25-04-2021, 12:57
این VDSL رو دوستان تجربه سرعت متفاوتی دارن؟
با ADSL اصلا فرقی داره یا نه؟
ما که ADSL مخابرات داریم و هرازگاهی سرعتش میاد پایین و گه گاه هم قطع میشه
بله وی دی اس ال تو ایران تا 70-80 هم سرعتش میره ای دی اس ال حداکثر تا 16
در ای دی اس ال همه مسیر مسیه ولی وی دی اس ال تا کافو فیبر نوری و بقیش مسیه

webfaplus
30-04-2021, 14:15
بله وی دی اس ال تو ایران تا 70-80 هم سرعتش میره ای دی اس ال حداکثر تا 16
در ای دی اس ال همه مسیر مسیه ولی وی دی اس ال تا کافو فیبر نوری و بقیش مسیه

چقد خوب!!!
مرسی از شما
اونوقت شرایط خاصی داره VDSL؟

ariobarzan2
30-04-2021, 14:40
چقد خوب!!!
مرسی از شما
اونوقت شرایط خاصی داره VDSL؟
باید زیرساختش در منطقه شما فراهم باشه مثل کافوهای فیبرنوری که میتونید اطرافتون رو چک کنید و از مخابرات هم سوال کنید

MMDFullHD
12-05-2021, 18:20
زمان‌بندی وزارت ارتباطات برای واگذاری ۵ میلیون پورت VDSL، از یک به سه سال افزایش یافت

قابل توجه اون دوستی ک سنگ سینه شاتل و مخابرات رو به سینه میزد میگفت دیگ امروز vdsl میدن :laughing:

Gamexland
15-05-2021, 00:07
دوستان برای مودم تا قیمت 1 ت

و با توجه به اینکه چه برندی روی مخابرات بهتر جواب میده کدوم برند رو پیشنهاد می دید؟
U.Tel , TP-Link , Huawei , Zyxel

؟

zadis
15-05-2021, 09:00
دوستان برای مودم تا قیمت 1 ت

و با توجه به اینکه چه برندی روی مخابرات بهتر جواب میده کدوم برند رو پیشنهاد می دید؟
U.Tel , TP-Link , Huawei , Zyxel

؟
من بهت تی پی لینک پیشنهاد میدم چون کارش همینه

Gamexland
15-05-2021, 14:18
دوستان منم vdsl شدم

مودمم u.tel هستش. اسپلیتر vdsl که توی جعبه بود رو وصل کردم

این جزئیات خط من.روی Annex 12A فقط وصل میشه. پیشنهادی نظری؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

دو تا خط دارم. برای اون یکی tp-link میگیرم

- - - Updated - - -

دو تا خط دارم. برای اون یکی tp-link میگیرم

SAeedBaa
15-05-2021, 14:26
دوستان منم vdsl شدم

مودمم u.tel هستش. اسپلیتر vdsl که توی جعبه بود رو وصل کردم

این جزئیات خط من.روی Annex 12A فقط وصل میشه. پیشنهادی نظری؟

وضعیت پینگ و سرعتت چطوریه؟

Gamexland
15-05-2021, 15:10
وضعیت پینگ و سرعتت چطوریه؟

پینگ مثل Adsl هست.
اگه آیپی خاصی میخواد بدید پینگ بگیرم.
پروفایل 12A بنظرتون کم نیست؟ اگه بالاتر بره کیفیت بهتر نمیشه؟

سرعت متغیره... الان ترافیک بالاست. من سرعت 30 مگ خریدم روی 50 برام گذاشتن

Gamexland
15-05-2021, 15:35
یه مشکل عجیب که هست، سرعت آپلودم از دانلودم بیشتره ! بخاطر کمبود پهنای بانده؟

start202
15-05-2021, 15:54
یه مشکل عجیب که هست، سرعت آپلودم از دانلودم بیشتره ! بخاطر کمبود پهنای بانده؟

چند مگ میزنی دانلود ؟

Gamexland
15-05-2021, 16:01
چند مگ میزنی دانلود ؟

چند جا تست گرفتم. دانلود بالاتر 15mbps و اپلود 22mbps نمیده...

Gamexland
15-05-2021, 16:03
Snr down/up هردو نزدیک 6 .
به نظرتون از اینه؟ بگم بیارن پایین سرعتو؟ ولی خب اپلود چرا بالاتره اگه snr پایینه؟
من حدسم اینه پهنای باندشون پر شده

start202
15-05-2021, 22:58

یعنی حدود ۲ مگ دانلود میزنه ؟

start202
15-05-2021, 23:10

Gamexland
16-05-2021, 00:13

تک کانکشن که افتضاح!! 200-300 کیلو
16 کانکشن هم 2 مگ...
زنگ میزنم 2020 میگه کیفیت خطتون خیلی پایینه، باید کارشناس بفرستیم! هنوز 12ساعت نشده. میگه.خطتون 13 مگ بیشتر نمیکشه کی براتون 50 مگ ست کرده!! میگم بابا مودم داره نشون میده 50 مگ، و max rate 60 مگ. میگه مودم برای خودش میگه !!

خلاصه اصلا فرقی با adsl نداره...

start202
16-05-2021, 07:47
تک کانکشن که افتضاح!! 200-300 کیلو
16 کانکشن هم 2 مگ...
زنگ میزنم 2020 میگه کیفیت خطتون خیلی پایینه، باید کارشناس بفرستیم! هنوز 12ساعت نشده. میگه.خطتون 13 مگ بیشتر نمیکشه کی براتون 50 مگ ست کرده!! میگم بابا مودم داره نشون میده 50 مگ، و max rate 60 مگ. میگه مودم برای خودش میگه !!

خلاصه اصلا فرقی با adsl نداره...
نزار کانفیگت خطت رو دست بزنن احتمالا مشکلی دیگه ای هست شاید از سمت crm محدود هست چند بار زنگ بزن شماره فنی رو بگیر خطت کیفیتش خوبه چون پهنا باند بالاس اینجوریه . قطعی که نداری ؟

Gamexland
16-05-2021, 09:59
نزار کانفیگت خطت رو دست بزنن احتمالا مشکلی دیگه ای هست شاید از سمت crm محدود هست چند بار زنگ بزن شماره فنی رو بگیر خطت کیفیتش خوبه چون پهنا باند بالاس اینجوریه . قطعی که نداری ؟

مودمو زدم به یه پریز دیگه سرعت 10 مگ رفت بالاتر!!
ظاهرا مشکل از داخل خونه هم هست.
الان کیفیت بهتر شده
قطعی والا الان از خواب بیدار شدم دیدم خط لینک هست ولی pppoe وصل نبود ریبوت دادم وصل شد

start202
16-05-2021, 10:09
مودمو زدم به یه پریز دیگه سرعت 10 مگ رفت بالاتر!!
ظاهرا مشکل از داخل خونه هم هست.
الان کیفیت بهتر شده
قطعی والا الان از خواب بیدار شدم دیدم خط لینک هست ولی pppoe وصل نبود ریبوت دادم وصل شد

بگرد اولی داخلی که سیم اومده داخل پیدا کن فقط همون پریز رو وصل کن بقیش رو قطع کن تلفن و اینا هم با اسپلیتر وصل کن اوکی میشه

Gamexland
16-05-2021, 10:31
بگرد اولی داخلی که سیم اومده داخل پیدا کن فقط همون پریز رو وصل کن بقیش رو قطع کن تلفن و اینا هم با اسپلیتر وصل کن اوکی میشه

اره، اخه میدونی این اومده خطو باز کرده گذاشته رو حالتی که هرچقدر خط بکشه، ولی اشتباهه، یعنی SNR‌ رو روی 6 لاک کرده، همین باعث میشه کیفیت بیاد پایین. الان سندم تا 32 مگه و رسیو.شده.58 ، بنظرم سندو بگم لاک کنه رو.25 مگ و رسیو رو روی 50تا کیفیت snr بهتر شه

start202
16-05-2021, 11:14
اره، اخه میدونی این اومده خطو باز کرده گذاشته رو حالتی که هرچقدر خط بکشه، ولی اشتباهه، یعنی SNR‌ رو روی 6 لاک کرده، همین باعث میشه کیفیت بیاد پایین. الان سندم تا 32 مگه و رسیو.شده.58 ، بنظرم سندو بگم لاک کنه رو.25 مگ و رسیو رو روی 50تا کیفیت snr بهتر شه

دسش نزن مودمت چیپستش برادکامه ج میده فقط خط رو تقسیم نکن تو چندتا پریز مستقیم بده یه پریز از پریز هم به مودم اونجوری سرعتت رو میارن پایین توdslam بعدش پشیمون میشی

Gamexland
16-05-2021, 12:58
دسش نزن مودمت چیپستش برادکامه ج میده فقط خط رو تقسیم نکن تو چندتا پریز مستقیم بده یه پریز از پریز هم به مودم اونجوری سرعتت رو میارن پایین توdslam بعدش پشیمون میشی

چند بار لینکم پریده، تا مودمو ریبوت ندم لینک.نمیاد، به نظرم این از مودم باید باشه ، یه tp-link.9960 گرفتم جای utel زدم...
جالبه لینک که میپره سعی نمیکنه بگیره. باید مودمو ریبوت بدم

start202
16-05-2021, 13:32
چند بار لینکم پریده، تا مودمو ریبوت ندم لینک.نمیاد، به نظرم این از مودم باید باشه ، یه tp-link.9960 گرفتم جای utel زدم...
جالبه لینک که میپره سعی نمیکنه بگیره. باید مودمو ریبوت بدم
9960 کدوم ورژنه ؟

Gamexland
16-05-2021, 21:00
والا نمیدونم کدومه
آبی رنگه.
توی قسمت سخت افزاری زده V1
ولی فیرمور v1.20 خورد بهش
برسم خونه عکس میگیرم میفرستم

Gamexland
17-05-2021, 01:11
9960 کدوم ورژنه ؟
firmware:

1.2.0 0.8.0 v009d.0 Build 201016 Rel.78709n

Hardware:

TD-W9960 v1 00000000

Gamexland
17-05-2021, 03:03
ورژن 1.20 هست.
پشت مودم زده

start202
17-05-2021, 18:16
ورژن 1.20 هست.
پشت مودم زده
شاید باورت نشه چیپست یوتل بهتر از این هست

Gamexland
18-05-2021, 03:55
شاید باورت نشه چیپست یوتل بهتر از این هست

پول دستم بیاد یه مودم توپ میخرم.
توی این چند روز بهترین سرعتی که گرفتم الان ساعت 5 صبح:

Gamexland
18-05-2021, 04:37
با چیز پی ان تا 30 مگم میگیرم ولی بیشتر اصلا.

Gamexland
21-05-2021, 17:53
تک کانکشن سرور ایران :eh::thumbsdow

SAeedBaa
22-05-2021, 19:20
تک کانکشن سرور ایران :eh::thumbsdow

کدوم شهر هستی؟ تهران؟ با کدوم سرور تست گرفتی؟

Gamexland
23-05-2021, 00:18
کدوم شهر هستی؟ تهران؟ با کدوم سرور تست گرفتی؟

نه اهوازم
انواع سرور ها

mahsmahs
26-05-2021, 16:26
VDSL تو تهرانپارس کسی گرفته؟

shakib zero
26-05-2021, 23:44
دوستان کسی شیراز VDSL گرفته؟ چند تا سوال دارم ازش :»

start202
27-05-2021, 08:03
دوستان کسی شیراز VDSL گرفته؟ چند تا سوال دارم ازش :»
اگه گرفتی به ماهم بگو

mokarrami
27-05-2021, 10:14
سلام
لطفا چند مدل مودم VDSL که با VDSL مخابرات تهران هم سازگار باشه معرفی کنید رنج قیمتی هم حداکثر تا دو میلیون
با تشکر:»

start202
27-05-2021, 10:26
سلام
لطفا چند مدل مودم VDSL که با VDSL مخابرات تهران هم سازگار باشه معرفی کنید رنج قیمتی هم حداکثر تا دو میلیون
با تشکر:»

هرچی خواسی بگیری برادکام بگیر

mokarrami
27-05-2021, 10:30
هرچی خواسی بگیری برادکام بگیر

چند مدل معرفی میکنی؟

FXPRO
28-05-2021, 01:16
چند مدل معرفی میکنی؟

TPlink 9970 V2 یا V3

Tplink VR400 V2

به ورژن ها دقت کن 9970 ورژن 2 و 3 دیگه نوش تو بازار نیست و ورژن 4 اش برادکام نیست

دومی تک و توک تو بازار هست و 600 700 تومنی از ورژن 3 اش که برادکام نیست گرونتره

mehrdadb3
28-05-2021, 11:03
TPlink 9970 V2 یا V3

Tplink VR400 V2

به ورژن ها دقت کن 9970 ورژن 2 و 3 دیگه نوش تو بازار نیست و ورژن 4 اش برادکام نیست

9970 v4 چیپستش مدیا تک هستش بدرد مخابرات میخوره یا نه ؟ قطعی و وصلی داره؟

milad1993xx
28-05-2021, 18:41
TPlink 9970 V2 یا V3

Tplink VR400 V2

سلام ببخشید از کجا دیدید که ورژن 3 vr400 برادکام نیست؟ اگه ممکنه سایت رو معرفی کنید مدل چیپست رو ببینیم خیلی ممنون

FXPRO
29-05-2021, 12:15
9970 v4 چیپستش مدیا تک هستش بدرد مخابرات میخوره یا نه ؟ قطعی و وصلی داره؟

چیپست های مدیاتک اونقدرها که میگن بد نیست. من روی یکی از خط هام مدیاتک دارم و مشکلی هم ندارم ولی موضوع اینه برادکام بهتره برای ثبات خط... حالا اگه خط شما مشکلی نداره و نویز نداره و snr بالاست شما فرقی بین این دو حس نخواهید کرد

سلام ببخشید از کجا دیدید که ورژن 3 vr400 برادکام نیست؟ اگه ممکنه سایت رو معرفی کنید مدل چیپست رو ببینیم خیلی ممنون

والا یادم نمیاد خیلی وقت پیش بود... ولی مطمئنم برادکام نیست... من حدس میزنم هیچ کدوم از محصولات ورژن جدید tplink برادکام نیستند دیگه... حتی ASUS هم مودم جدید داده برادکام نزده... نمیدونم دعوای چین و آمریکاس یا قیمت برادکام اینقدر بیشتره یا تولید نمیشه.... نمیدونم در کل....

mokarrami
29-05-2021, 16:38
سلام اینجا کسی از منطقه 12 مرکز مخابراتی دیالمه تهران سرویس VDSL داره؟

mokarrami
31-05-2021, 16:28
مودم tp link vr400 v2 پروفایل 30a هم پشتیبانی میکنه؟

shakib zero
01-06-2021, 23:17
درود

چند روز پیش با کارشناس 2020 صحبت میکردم ازش در مورد تعرفه های vdsl پرسیدم گفت همون سرویس adsl که خریداری میکردی همونه فقط پهنای باند رو باز میزارن...

درست میگه؟ چون تا پارسال چک میکردم جدول vdsl قیمت و تعرفه هاش فرق داشت