مشاهده نسخه کامل
: VDSL / مخابرات استان تهران
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
hosseinzfff
05-10-2019, 19:34
دوستان چک کنید مودم TPLink TD-W9970v2 با چیپست Broadcom BCM63381U
پروفایل 17a هست یا 30a
الان وضعیت من با این مودم اینطوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر 17a هست برم مودم رو بفروشم Dlink Dsl-224 بگیرم
سلام دی لینک که 30A داره ولی فقط سرعت ابلود رو زیادتر میکنه یعنی حداکثر سرعتش برای دانلود و ابلود 100 مگابیته ...توصیه میکنم ایسوس dsl-n16 رور بخری ..سرعت دانلود با مودم ایسوس حداکثر 200 و ابلود حداکثر 150 مگابیته..
w9970 بروفایل 30A نداره..
ir.ghost
05-10-2019, 20:34
سلام دی لینک که 30A داره ولی فقط سرعت ابلود رو زیادتر میکنه یعنی حداکثر سرعتش برای دانلود و ابلود 100 مگابیته ...توصیه میکنم ایسوس dsl-n16 رور بخری ..سرعت دانلود با مودم ایسوس حداکثر 200 و ابلود حداکثر 150 مگابیته..
w9970 بروفایل 30A نداره..
اونم فایده ای نداره پورت گیگ نداره
hosseinzfff
05-10-2019, 22:14
اونم فایده ای نداره پورت گیگ نداره
اره بورت گیگابیتی نداره ولی از هیچی بهتره با وایفای وصل میشی فوقش...که با وایفای میشه سرعت بالای 100 مگ گرفت ...
dadash42
06-10-2019, 09:28
برام از آلمان یه مودم دسته دو آوردن Asus DSL-AC68U عالیه
€50 از ebay تولید 2017
تمام امکانات داره, xDSL, GB-Lan, QOS, VPN Server, 1900mbs wifi, USB3
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با یه mecool kiii pro خیلی حال میده :)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان. یه مودم D-Link AC750 DSL-2877AL دو بانده با پشتیبانی از VDSL2 برای فروش دارم. کسی اگر خواست پیام بده
1 ماه کارکرد، کاملا نو به همراه جعبه و متعلقات
جدیدا اینترنت شرکت به پیشنهاد مخابرات به vdslتغییر دادیم .دوتا سوال دارم آیا خطوط به فیبر نوری تغییر پیدا کرده ینی لازمه vdslحتما فیبرنوریه یانه ؟اگه نه چطور میشه فهمید فیبرنوریه باکابلها مسی قدیمی؟.
2.مودم تحویلی مخابرات مودم یوتل چطور مودمیه ؟؟واینکه پورت fxs کاربردش چیه ؟؟
سوال آخر سرعت پورت 100مگا بیت زده ینی بیشتر از این اگه اینترنت بگیری جواب نمیده دیگه درسته ؟
ERF@NIAN
19-10-2019, 14:10
جدیدا اینترنت شرکت به پیشنهاد مخابرات به vdslتغییر دادیم .دوتا سوال دارم آیا خطوط به فیبر نوری تغییر پیدا کرده ینی لازمه vdslحتما فیبرنوریه یانه ؟اگه نه چطور میشه فهمید فیبرنوریه باکابلها مسی قدیمی؟.
سوال آخر سرعت پورت 100مگا بیت زده ینی بیشتر از این اگه اینترنت بگیری جواب نمیده دیگه درسته ؟
لازمه vdsl فاصله کم با مرکزمخابراتیه (انشعاب فیبر نوری منطقه). اگه فاصله زیاد باشه تا کافو فیبرنوری میکشن، بعد از اونجا مسی میاد تا توی واحد
مخابرات نهایت سرعتی که میفروشه 50 مگابیته، نهایت سرعت فناوری مورد استفاده مخابرات هم 100 مگابیته واسه همین مشکلی از این نظر پیش نمیاد
مگه اینکه واسه شبکه داخلی برنامه خاصی داشته باشید اون موقع محدودیت 100 مگ وجود داره
پورت fxs هم اگه بخواید بهش تلفن و فکس و... وصل میشه
misam5526
19-10-2019, 14:13
1- به خطوط شما فیبر نوری ont ، کافوی نوری و یا FTTC میگن. یعنی از مرکز تا کافوی محله فیبر نوری و از کافو تا شرکت شما خط مسی هست.
2-یوتل فک کنم ایرانی-چینیه. طبیعتا اگه خودتون مودمی از برند بهتر تهیه کنید خوبه ولی همینم کار رو برای سرویسهای فعلی راه میندازه و اگه نیاز اضافه در جهت وایرلس بهتر داشت یک روتر (و نه مودم) بخرید و به مودم متصل کنید.
3- پورت fxs برای اتصال تلفن به VoIP هست.
4- اصولا بیشتر از 100 مگ از این سرویس نمیشه گرفت پس نگران نباشید.
1- به خطوط شما فیبر نوری ont ، کافوی نوری و یا FTTC میگن. یعنی از مرکز تا کافوی محله فیبر نوری و از کافو تا شرکت شما خط مسی هست.
2-یوتل فک کنم ایرانی-چینیه. طبیعتا اگه خودتون مودمی از برند بهتر تهیه کنید خوبه ولی همینم کار رو برای سرویسهای فعلی راه میندازه و اگه نیاز اضافه در جهت وایرلس بهتر داشت یک روتر (و نه مودم) بخرید و به مودم متصل کنید.
3- پورت fxs برای اتصال تلفن به VoIP هست.
4- اصولا بیشتر از 100 مگ از این سرویس نمیشه گرفت پس نگران نباشید.
خیلی ممنون اتفاقا یکی بهم گفت فیبر از مخابرات تا کافو میاد از اونجا کابل پس چرا تا خود مشترک نمیکشن؟
پس مودم قبلیم 2740u قبلی هم که مخابرات بود راحت جواب میداد الکی برداشتن بردن اون فک کنم بهتر بود ولی تو دی جی کالا دیدم قیمت یوتل بالاتره !!!
مقدار نویز قبل ازsnr=25 بود ولی حالا که به شده وی دی اس ال مقدارsnr=6 شده این مشکلی پیش نمیاره.؟
تلفن voipباید درخواست بدی به مخابرات ؟؟وتحت اینترنت کار میکنه دیگه اون موقع به تلفن های ثابت های معمولی هم میشه تماس گرفت ؟؟
dadash42
20-10-2019, 16:50
خیلی ممنون اتفاقا یکی بهم گفت فیبر از مخابرات تا کافو میاد از اونجا کابل پس چرا تا خود مشترک نمیکشن؟
پس مودم قبلیم 2740u قبلی هم که مخابرات بود راحت جواب میداد الکی برداشتن بردن اون فک کنم بهتر بود ولی تو دی جی کالا دیدم قیمت یوتل بالاتره !!!
مقدار نویز قبل ازsnr=25 بود ولی حالا که به شده وی دی اس ال مقدارsnr=6 شده این مشکلی پیش نمیاره.؟
تلفن voipباید درخواست بدی به مخابرات ؟؟وتحت اینترنت کار میکنه دیگه اون موقع به تلفن های ثابت های معمولی هم میشه تماس گرفت ؟؟
vdsl با همون سیم مسی از کافو نوری تا منزل میاد, خارج همینطوره
برای vdsl مودم با قابلیت vdsl الزامی هست, 2740u فقط با adsl کار میکند
نویز خط به نسبت فاصله از کافو و سرعت بالاتر vdsl بیشتر میشود, ولی گمان نکنم از snr25 به snr6 افت کند, باید از مخابرات بپرسی, شاید مشکل از جایی دیگه باشه. مثلا کافو نوری از کافوی صابق دورتر قرار دارد
ولی بازم با snr6 و مودم vdsl مشکلی پیش نمیاد
تو ابران voip از طرف مخابرات ارائه نمیشود و فعلاً پورت fxs لازم نیست, شاید در آینده.
امروزه همه با گوشی با voip از طریق app های گوناگون مکالمه میکنند
بعضی مودم های adsl و vdsl قابلیت اضافه کردن sip/voip account در منیو دارند و از این طریق میشه از گوشی همراه با wifi به عنوان گوشی منزل استفاده کرد. حالا باید صبر کنیم مخابرات یه روزی این سرویس ارائه بده
vdsl با همون سیم مسی از کافو نوری تا منزل میاد, خارج همینطوره
برای vdsl مودم با قابلیت vdsl الزامی هست, 2740u فقط با adsl کار میکند
نویز خط به نسبت فاصله از کافو و سرعت بالاتر vdsl بیشتر میشود, ولی گمان نکنم از snr25 به snr6 افت کند, باید از مخابرات بپرسی, شاید مشکل از جایی دیگه باشه. مثلا کافو نوری از کافوی صابق دورتر قرار دارد
ولی بازم با snr6 و مودم vdsl مشکلی پیش نمیاد
تو ابران voip از طرف مخابرات ارائه نمیشود و فعلاً پورت fxs لازم نیست, شاید در آینده.
امروزه همه با گوشی با voip از طریق app های گوناگون مکالمه میکنند
بعضی مودم های adsl و vdsl قابلیت اضافه کردن sip/voip account در منیو دارند و از این طریق میشه از گوشی همراه با wifi به عنوان گوشی منزل استفاده کرد. حالا باید صبر کنیم مخابرات یه روزی این سرویس ارائه بده
مرسی از راهنماییتون .
مودم قبلی 2740u بود کاملا vdslرو جواب میداد هیچ مشکلی هم نداشت فقط مقدارsnr=6 شد فک کردم که مشکل از مودم برای همین مخابرات عوضش کرد دیدم فرقی نکرده مودم یوتل مخابراتم مقدارsnr همون 5تا6.
misam5526
20-10-2019, 18:53
مرسی از راهنماییتون .
مودم قبلی 2740u بود کاملا vdslرو جواب میداد هیچ مشکلی هم نداشت فقط مقدارsnr=6 شد فک کردم که مشکل از مودم برای همین مخابرات عوضش کرد دیدم فرقی نکرده مودم یوتل مخابراتم مقدارsnr همون 5تا6.
مودم D-link 2740U تنها برای ADSL قابل استفادست و مودم VDSL نیست.
مودمهای vdsl تکنولوژی متفاوتی رو نیاز دارند و پایه قیمتی اونها بالاتره.
vdsl
مخابرات خیلی وقته که خطوط مبتنی بر VoIP+SIP رو ارائه میده (خصوصاً روی سرویس تانوما که نیاز به شماره دارند در منازلی که خط مسی براشون کشیده نشده)
شرکتهای دیگه هم این یرویس رو ارائه میدند. مثل اسیاتک، شاتل، صبانت و ...
dadash42
20-10-2019, 19:55
مخابرات خیلی وقته که خطوط مبتنی بر VoIP+SIP رو ارائه میده (خصوصاً روی سرویس تانوما که نیاز به شماره دارند در منازلی که خط مسی براشون کشیده نشده)
شرکتهای دیگه هم این یرویس رو ارائه میدند. مثل اسیاتک، شاتل، صبانت و ...
عجب, بیخبر هستم. چقدر پیشرفت کردیم, عالیه
شیراز 16مگ
شما کدوم منطقه هستید؟ من شهرک گلستان هستم ADSL دارم ولی نویز داره خطم.. درخواست VDSL بدم فایدهای داره؟ فیبر نوری نداریم ولی فاصله تقریبا کمتر از 1 کیلومتر هست.
- - - Updated - - -
شیراز 16مگ
شما کدوم منطقه هستید؟ من شهرک گلستان هستم ADSL دارم ولی نویز داره خطم.. درخواست VDSL بدم فایدهای داره؟ فیبر نوری نداریم ولی فاصله تقریبا کمتر از 1 کیلومتر هست.
dadash42
23-10-2019, 19:59
امروز یه تلفن ثابت باsplitter نصب کردم, با تلفن صحبت میکنم خط vdsl قطع میشه
قبلا با adsl مشکلی نداشتم, یک ساعت پریز ها و splitter های مختلفی امتحان کردم نتیجه نگرفتم
بنظرم مشکل در کافو بین اتصال vdsl dslam و کافوی سیم تلفن باشه
کسی اطلاعی داره؟
ضمناً امروز تست سرعت گرفتم
خارجی
داخلی
MOH@ND3S
24-10-2019, 01:29
امروز یه تلفن ثابت باsplitter نصب کردم, با تلفن صحبت میکنم خط vdsl قطع میشه
قبلا با adsl مشکلی نداشتم, یک ساعت پریز ها و splitter های مختلفی امتحان کردم نتیجه نگرفتم
بنظرم مشکل در کافو بین اتصال vdsl dslam و کافوی سیم تلفن باشه
کسی اطلاعی داره؟
ضمناً امروز تست سرعت گرفتم
خارجی
داخلی
از status مودم اسکرین بدید
dadash42
24-10-2019, 06:09
از status مودم اسکرین بدید
خطم مشکلی نداره, snr11 و ثبات بسیار خوبه
فقط وقتی تلفن استفاده میکنم قطع و وصل میشه, چهار splitter و پریزهای مختلف امتحان کردم
فکر کنم اتصال کافو ایراد داره, ولی چطوری مخابرات را فحموند
سرعت فوقالعاده خوب
تنظیمات مودم
darvish1900
24-10-2019, 09:50
شاهکار مخابرات
از اول این ماه بدون اطلاع قبلی به مشترکین وضعیت شارژ پس پرداخت را تغییر داده و از این به بعد به جای شارژ اول ماه شارژ رو زمانی که قبلا سرویس خریدی انجام میدهند
حالا منی که 29 ماه راه اندازی کردم نه تنها شارژ نشدم چون به ماه قبل باید تا 29 ماه بعد صبر کنم تا شارژ بشه حالا پول این ماه من چی میشه این وسط منی که یکی ماه اینترنت ندارم و باید حجم بخرم؟
MOH@ND3S
24-10-2019, 10:50
خطم مشکلی نداره, snr11 و ثبات بسیار خوبه
فقط وقتی تلفن استفاده میکنم قطع و وصل میشه, چهار splitter و پریزهای مختلف امتحان کردم
فکر کنم اتصال کافو ایراد داره, ولی چطوری مخابرات را فحموند
سرعت فوقالعاده خوب
تنظیمات مودم
شما یکم snr آپ استریمتون پایینه و حساسه..چند تا گوشی دارید روی این خط ؟ باید اسپلیتر پشت همشون باشه و مودم خودش به تنهایی هم به پریز وصل بود عیب نداره.
dadash42
24-10-2019, 14:32
شما یکم snr آپ استریمتون پایینه و حساسه..چند تا گوشی دارید روی این خط ؟ باید اسپلیتر پشت همشون باشه و مودم خودش به تنهایی هم به پریز وصل بود عیب نداره.
بنظرت تو منیو مودم چجوری snr up بهتر کنم؟
همونطوری که میگی هستش, یک تلفن با اسپلیتر در پریز جدا اون اطاق و مودم بدون اسپلیتر پریز جدا این اطاق.
تمام راه ها امتحان کردم, با هم رو یک اسپلیتر ,روی پریزهای مختلف, جدا, 4 اسپلیتر مختلف
حتی تلفن با 3 اسپلیتر پشت سر هم!
تلفن ثابت فعلا جمع کردم تا مشکل درست شه, اینقدر لازم نیست, هفته یک بار بیشتر نه
اضافه,
annex-M امتحان کردم اصلاً sync نکرد
ولی عجب :blink:
Annex-B sync میکنه و وصل هم میشهه!
متاسفانه با تلفن بازم خط میپره
MOH@ND3S
24-10-2019, 16:00
بنظرت تو منیو مودم چجوری snr up بهتر کنم؟
همونطوری که میگی هستش, یک تلفن با اسپلیتر در پریز جدا اون اطاق و مودم بدون اسپلیتر پریز جدا این اطاق.
تمام راه ها امتحان کردم, با هم رو یک اسپلیتر ,روی پریزهای مختلف, جدا, 4 اسپلیتر مختلف
حتی تلفن با 3 اسپلیتر پشت سر هم!
تلفن ثابت فعلا جمع کردم تا مشکل درست شه, اینقدر لازم نیست, هفته یک بار بیشتر نه
اضافه,
annex-M امتحان کردم اصلاً sync نکرد
ولی عجب :blink:
Annex-B sync میکنه و وصل هم میشهه!
متاسفانه با تلفن بازم خط میپره
Annex M که کلا برای adsl2 هست..vdsl دو حالت annex A و B داره که B برای جاهایی هست که کلا خط تلفن ندارن و فقط دیتا استفاده میشه و از باند POTS هم برای آپ استریم اسفاده میکنه مودم ( که تو ایران نداریم همچین جایی فعلا و همه بوق دارن ).. Annex A هم که برای حالت دیتا همراه با بوق تلفن استفاده میشه .
تو مودمتون stability adjusment رو یکم زیاد کنید آروم آروم .. یا اگه snr میشه تعیین کرد بذارید رو 10-11 ببینید درست میشه یا نه.
dadash42
24-10-2019, 16:34
Annex M که کلا برای adsl2 هست..vdsl دو حالت annex A و B داره که B برای جاهایی هست که کلا خط تلفن ندارن و فقط دیتا استفاده میشه و از باند POTS هم برای آپ استریم اسفاده میکنه مودم ( که تو ایران نداریم همچین جایی فعلا و همه بوق دارن ).. Annex A هم که برای حالت دیتا همراه با بوق تلفن استفاده میشه .
درسته, annex-B مال آلمانه و همینه تعجب کردم با annex-B راحت sync میکنه! بدون هیچ مشکلی کنکت میکنه!
تابحال تو ایران ندیدم!
بعید نیست اینجا از لوازم و تجهیزات شلخته پلخته یا دست دوم از کشورهایی مثل آلمان استفاده میکنیم
تو مودمتون stability adjusment رو یکم زیاد کنید آروم آروم .. یا اگه snr میشه تعیین کرد بذارید رو 10-11 ببینید درست میشه یا نه.
stability adjusment رو 10 گذاشتم snr از 11 رفت رو 12 ولی up-snr تغییر نکرد
روی 20db گذاشتم وشد snr19 ولی بازم up-snr تغییر نکرد, مانده روی snr6
اگر مخابرات سرعت upstream پایین بیاره احتمالا up-snr بهتر میشه, مثلا 30mbps
فعلاً کارشناسان مخابرات بجز اندکی این سیستم جدید vdsl وارد نیستند
2020 تماس گرفتم هیچ کمکی نکردن فقط گفتن خط شما در حال مطلوب و عالیه
پیشنهاد کارشناس با هزینه دادند, از خیرش گذشتم
تعجب میکنن از مودم غیر از خودشون استفاده میکنم, یکی اسرار میکرد غیر ممکنه
یکی هم میگفت باید VCI و VPI روی 35 و 0 بذارم, بهش توضیح دادم این فقط برای adsl است و برای vdsl مطرح نیست. دید بلد نیست به کارشناس بعدی وصل کرد!
MOH@ND3S
24-10-2019, 18:33
درسته, annex-B مال آلمانه و همینه تعجب کردم با annex-B راحت sync میکنه! بدون هیچ مشکلی کنکت میکنه!
تابحال تو ایران ندیدم!
بعید نیست اینجا از لوازم و تجهیزات شلخته پلخته یا دست دوم از کشورهایی مثل آلمان استفاده میکنیم
stability adjusment رو 10 گذاشتم snr از 11 رفت رو 12 ولی up-snr تغییر نکرد
روی 20db گذاشتم وشد snr19 ولی بازم up-snr تغییر نکرد, مانده روی snr6
اگر مخابرات سرعت upstream پایین بیاره احتمالا up-snr بهتر میشه, مثلا 30mbps
فعلاً کارشناسان مخابرات بجز اندکی این سیستم جدید vdsl وارد نیستند
2020 تماس گرفتم هیچ کمکی نکردن فقط گفتن خط شما در حال مطلوب و عالیه
پیشنهاد کارشناس با هزینه دادند, از خیرش گذشتم
تعجب میکنن از مودم غیر از خودشون استفاده میکنم, یکی اسرار میکرد غیر ممکنه
یکی هم میگفت باید VCI و VPI روی 35 و 0 بذارم, بهش توضیح دادم این فقط برای adsl است و برای vdsl مطرح نیست. دید بلد نیست به کارشناس بعدی وصل کرد!
عجیبه که مودمتون روی آپ استریم تغییر نمیده این حالتو..تست تلفنو بگیرید رو این حالت اگه باز افتاد 100 درصد از آپ استریمه.برگردونید حالت قبل.کاریش نمیشه کرد.
اصولا باید تارگت snr رو از dslam روی 10 تنظیم میکردن که خودش تنظیم کنه خطو زیر 10 نیاد.. مشخصه که کانفیگو کپی پیست کردن رفته !
dadash42
24-10-2019, 19:03
عجیبه که مودمتون روی آپ استریم تغییر نمیده این حالتو..تست تلفنو بگیرید رو این حالت اگه باز افتاد 100 درصد از آپ استریمه.برگردونید حالت قبل.کاریش نمیشه کرد.
اصولا باید تارگت snr رو از dslam روی 10 تنظیم میکردن که خودش تنظیم کنه خطو زیر 10 نیاد.. مشخصه که کانفیگو کپی پیست کردن رفته !
ممنون از پیشنهادات
نه باز خط پرید, برگردوندم روی عادی, تلفن از پریز کشیدم تا بالاخره مخابرات مشکل حل کنه
چند روز بعد 2020 زنگ میزنم تنظیم snr10 upstreamرو dslam پیشنهاد میدم
فعلا تلفن ثابت لازم ندارم, حوصله دوباره بحث با کارشناسان ندارم
ضمناً در مورد کانکت با annex-b احتمالا از این کارتهای vdsl/adsl از Cisco یا مشابه گذاشتن, قابلیت annex-a/b vdsl/adsl داره. کارشناس گفت اگر میخوام پشت خط همون لحظه به adsl برمیگردونه
Cisco Multimode VDSL2 and ADSL2/2+ High-Speed WAN Interface Card ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOH@ND3S
24-10-2019, 19:25
ممنون از پیشنهادات
نه باز خط پرید, برگردوندم روی عادی, تلفن از پریز کشیدم تا بالاخره مخابرات مشکل حل کنه
چند روز بعد 2020 زنگ میزنم تنظیم snr10 upstreamرو dslam پیشنهاد میدم
فعلا تلفن ثابت لازم ندارم, حوصله دوباره بحث با کارشناسان ندارم
ضمناً در مورد کانکت با annex-b احتمالا از این کارتهای vdsl/adsl از Cisco یا مشابه گذاشتن, قابلیت annex-a/b vdsl/adsl داره. کارشناس گفت اگر میخوام پشت خط فورا به adsl برمیگردونه
Cisco Multimode VDSL2 and ADSL2/2+ High-Speed WAN Interface Card ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیسکو کجا بود..یا زایکسل یا هوآوی..کانفیگ dslam هم 2020 حالیشون نیست..پیمانکار یا مدیر فنی باید انجام بدن که اونم سخت پیداشون میشه.
dadash42
24-10-2019, 19:28
سیسکو کجا بود..یا زایکسل یا هوآوی..کانفیگ dslam هم 2020 حالیشون نیست..پیمانکار یا مدیر فنی باید انجام بدن که اونم سخت پیداشون میشه.
درسته :biggrin: به اذیتش نمی ارزه
شاید در آینده خودشون حل کنن
mohsenP3000
24-10-2019, 19:32
شاهکار مخابرات
از اول این ماه بدون اطلاع قبلی به مشترکین وضعیت شارژ پس پرداخت را تغییر داده و از این به بعد به جای شارژ اول ماه شارژ رو زمانی که قبلا سرویس خریدی انجام میدهند
حالا منی که 29 ماه راه اندازی کردم نه تنها شارژ نشدم چون به ماه قبل باید تا 29 ماه بعد صبر کنم تا شارژ بشه حالا پول این ماه من چی میشه این وسط منی که یکی ماه اینترنت ندارم و باید حجم بخرم؟
داداش مشکل منم بود زنگ بزن 195
dadash42
25-10-2019, 14:41
تست دیگری کردم
بدون وصل تلفن به پریز با گوشی همراه خودمو به ثابت زنگ زدم و فوری vdsl قطع شد!
مشکل شاید از تنظیم dslam up-snr بیشتر باشه, منظورم سیم کشی بین کافو نوری dslam و کافو تلفن
misam5526
25-10-2019, 15:44
تست دیگری کردم
مشکل شاید از تنظیم dslam up-snr بیشتر باشه, منظورم سیم کشی بین کافو نوری dslam و کافو تلفن
مشکل شما که به نوعی نشت ولتاژ و درهمریختگی کانالهای انتقال فرکانس هست، احتمالا به ایراد پورت یا اسپلیتر طرف مخابرات برمیگرده. درخواست تغییر پورت بدید تا خط دوباره روی پورت جدید ست بشه.
dadash42
25-10-2019, 16:19
مشکل شما که به نوعی نشت ولتاژ و درهمریختگی کانالهای انتقال فرکانس هست، احتمالا به ایراد پورت یا اسپلیتر طرف مخابرات برمیگرده. درخواست تغییر پورت بدید تا خط دوباره روی پورت جدید ست بشه.
خیلی ممنون برای توضیح, فقط باید مخابرات قانع کنم
MOH@ND3S
25-10-2019, 17:53
تست دیگری کردم
این مشکل بیشتر اوقات از نوع سیم کشی و کابل میشه..از دم کافو بگیرید تا خونتون پشت مودم..کابل اگر ضعیف باشه و کشش فرکانس های بالارو نداشته باشه تداخل فرکانس ایجاد میکنه.بهتره اول سمت خودتون ببرید مودم رو سر خط تست کنید..ببینید snr آپ بیشتر میشه یا نه..تست تلفن هم بگیرید...اگر مشکل حل نشد مخابراتو کچل کنید.
dadash42
25-10-2019, 18:14
این مشکل بیشتر اوقات از نوع سیم کشی و کابل میشه..از دم کافو بگیرید تا خونتون پشت مودم..کابل اگر ضعیف باشه و کشش فرکانس های بالارو نداشته باشه تداخل فرکانس ایجاد میکنه.بهتره اول سمت خودتون ببرید مودم رو سر خط تست کنید..ببینید snr آپ بیشتر میشه یا نه..تست تلفن هم بگیرید...اگر مشکل حل نشد مخابراتو کچل کنید.
ممنون
چون این مشکل از زمان تعویض adsl به vdsl رخ داد, و قبلا هیچ مشکلی نداشتم, ساختمان نوساز با سیم کشی جدید و استاندارد, حدس میزنم احتمالا مشکل از کافو باشه
بخصوص تلفن وصل نیست بازم کسی زنگ بزنه خط میپره, اشاره به مشکل در کافو
به هر صورت 2020 زنگ زدم, مشکل توضیح دادم و ثبت شد
قراره روزهای آینده تغییر پورت بدند, تا ببینم چی میشه
کافو نوری جدید نزدیک مجتمع قرار داره, شاید 60 یا 70 متری. 10 ماه پیش دزد تمام وسایل و تجهیزات را از کافو ربود. دیدم لولا فلزی با فرز بریده شده و سیمها عینا با انبر دستی کنده آویزان
مخابرات یکی دو روز طول کشید جایگزین کنه,
الان دری با ضخامت با لولا های درونی گذاشته
ALI_METALL
26-10-2019, 15:53
خط من کشش 16 مگ adsl رو نداره مجبور شدم 8 مگ رو انتخاب کنم.با این وضعیت اصلا من میتونم درخواست vdsl بدم؟
misam5526
26-10-2019, 17:29
خط من کشش 16 مگ adsl رو نداره مجبور شدم 8 مگ رو انتخاب کنم.با این وضعیت اصلا من میتونم درخواست vdsl بدم؟
خیر. خط شما باید کافوی نوری باشه تا بتونید از vdsl استفاده کنید.
dadash42
31-10-2019, 11:03
سلام دوستان,
مخابرات بلاخره خطمو تنظیم کرد و تلفن همزمان بدون قطعی با vdslکار میکرد
snr خیلی خوب شد ولی سرعتم فقط 50mbs
اما مودم یک بار خاموش روشن کردم پرید به تنظیمات صابق با مشکل تلفن و قطعی چند ثانیه vdsl
ولی سرعت فوقالعادی :biggrin:100mbs
بنظرم کارشناسان هنوز فن vdsl تو دست نگرفتن
حیفم میاد این خط واقعاً سریع vdsl از دست بدم, دوبرابر سرعت vdsl فامیلم تو آلمان
شاید در آینده یه خط دوم ثابت جدا برای تلفن بگیرم
سلام دوستان,
اما مودم یک بار خاموش روشن کردم پرید به تنظیمات صابق با مشکل تلفن و قطعی چند ثانیه vdsl
مودم شما چیه؟
ir.ghost
31-10-2019, 19:17
سلام دوستان,
دومی روی پروفایل 17a هست
اولی رو نمیدونم
روی دومی چه مشکلی داشتید که عوض کردید پروفایل رو؟
dadash42
31-10-2019, 19:53
مودم شما چیه؟
دومی روی پروفایل 17a هست
اولی رو نمیدونم
روی دومی چه مشکلی داشتید که عوض کردید پروفایل رو؟
asus dsl-ac68u
فقط 17a, پروفایلی عوض نکردم, تنظیمات روی dslam از سوی مخابرات انجام شد
صفحه قبلی توضیح دادم
دیگه مشکلی نیست, از خطم راضی ام :rolleye: از خیر تلفن ثابت میگذرم, شاید دو بار در ماه استفاده میشه
تا اینکه مهندسین مخابرات تنظیمات vdsl با تلفن ثابت بلد شن
اکثر کشورها با vdsl فقط از voip/sip استفاده میکنن و سیستم pots کاملا جمع شده
ایران سیستم فیبرنوری دیجیتال همزمان با سیستم تلفن قدیمی pots استفاده میشه و حتماً تنظیماتش حساسه مهندسین موتور سوار, وانتی مخابرات هنوز درست بلد نشدن
ERF@NIAN
31-10-2019, 20:21
مشکل شماروهم تازه حل نکرده بودن، فقط ریت خط رو آورده بودن پایین تر
در واقع صورت مسئله رو پاک کردن
dadash42
31-10-2019, 20:32
مشکل شماروهم تازه حل نکرده بودن، فقط ریت خط رو آورده بودن پایین تر
در واقع صورت مسئله رو پاک کردن
عیبی نداره, عوضش سرعت 100mbps دادن:thumbsup:
hosseinzfff
31-10-2019, 23:21
سلام دوستان,
CRC زیاده با اینکه SNR بالاست مودمای ASUS همینجور کیلویی CRC میندازن
dadash42
01-11-2019, 06:47
CRC زیاده با اینکه SNR بالاست مودمای ASUS همینجور کیلویی CRC میندازن
نه اینطور نیست, اتفاقا برعکس crc با مودم asus کمه, مگر اینکه کاربر عمداً تو تنظیمات بیش از حد سرعت dsl اضافه کرده
crc زیاد در ساعاتی مشکل خطه از سوی isp
الان چک کردم تو 16 ساعت crc نداشتم
تنظیمات فعلی
ir.ghost
01-11-2019, 11:51
چند متر فاصله دارید
و کدوم سرویس رو گرفتید که تا 100مگابیت باز هست
dadash42
01-11-2019, 13:37
چند متر فاصله دارید
و کدوم سرویس رو گرفتید که تا 100مگابیت باز هست
60~70 متری
فعلاً سرویس vdsl فرق نمیکنه, خط ها کاملاً بازن و سرعت به نصب فاصله از کافو
hosseinzfff
01-11-2019, 16:26
نه اینطور نیست, اتفاقا برعکس crc با مودم asus کمه, مگر اینکه کاربر عمداً تو تنظیمات بیش از حد سرعت dsl اضافه کرده
crc زیاد در ساعاتی مشکل خطه از سوی isp
الان چک کردم تو 16 ساعت crc نداشتم
تنظیمات فعلی
الان خط شما روی interleave هست اگه روی fast بذارن کیلویی CRC میندازه ... مودمای asus هم به خاطر اینکه cpu ش مدیاتکه (ralink) crc زیاده...الان مودم شما دو تا cpu داره یکیش برادکامه و دیگری مدیاتکه .. اون cpu مربوط به کارهای XDSL مودمتون مدیاتکه در اصل ...البته اینم بگم مدیاتک برای خطوط بدون نویز عالیه و چون خط شما نویز نداره مشکلی ایجاد نمیکنه...برای خطوط نویز دار مودم BROADCOM و LANTIQ بهترن ..
dadash42
01-11-2019, 16:44
الان خط شما روی interleave هست اگه روی fast بذارن کیلویی CRC میندازه ... مودمای asus هم به خاطر اینکه cpu ش مدیاتکه (ralink) crc زیاده...الان مودم شما دو تا cpu داره یکیش برادکامه و دیگری مدیاتکه .. اون cpu مربوط به کارهای XDSL مودمتون مدیاتکه در اصل ...البته اینم بگم مدیاتک برای خطوط بدون نویز عالیه و چون خط شما نویز نداره مشکلی ایجاد نمیکنه...برای خطوط نویز دار مودم BROADCOM و LANTIQ بهترن ..
درسته mediatek ولی از asus با دسترسی به امکانات و تنظیمات و سالهای سال ساپورت و firmware های تازه بروز
به قول خودت با دو cpu سوا برا ac1900 wifi و مودم dsl/vdsl و نرمافزار عالی asuswirt
بهتر از مودم ارزان قیمت با BROADCOM بدونه امکانات تنظیم و بدون ساپورت و بدونه firmware بروز
مونده بودم بین tplink 9970 ارزونتر یا tplink archer ac1600 یا dsl-ac68u طبعاً سومی انتخاب کردم
متاسفانه جیبم نرسید به مودم dsl-ac88u با دو cpu BROADCOM, حالا بعضی ها میگن ac68u بهتره
آخرین firmware برای مودم مدل بالا tplink archer ac1600 سال 2017 بوده
جدیدترین firmware مودم asus dsl-ac68u دو هفته قبل بود, اولین حصن asus همینه, ساپورت و بروز رسانی و بهبود عملکرد
david848
04-11-2019, 23:12
من مشهدم میخام درخواست vdsl بدم تاپیک مشهد خیلی خلوته:jealous:
مودم که خود مخابرات میده چطوره وضعیتش (من فاصلم از مرکز حدود 60 متره ) ؟ تماس گرفتم گفت سرعت 50 میبندیم ولی اینجا دوستان 100 مگ هم دارن
الان من مودم بهتر تهیه کنم خطم بالاتر از 100 هم بکشه میبندن یا نه
Rahpooyan
05-11-2019, 18:30
مودم که خود مخابرات میده چطوره وضعیتش (من فاصلم از مرکز حدود 60 متره ) ؟ تماس گرفتم گفت سرعت 50 میبندیم ولی اینجا دوستان 100 مگ هم دارن
ابتدا تانوما را پیگیری کنید.
dadash42
07-11-2019, 14:30
ابتدا تانوما را پیگیری کنید.
بنظرم فعلا vdsl بهتره, هرچه نزدیکتر به کافو سرعت بالاتره, عیناً سرعت تانوما یا بیشتر, و دردسر و خرج و محدودیت قیبرنوری در منزل نداره
ضمناً isp خصوصی ها کمک هزینه به مخابرات بدن vdsl از محاصره مخابرات درمیاد
بعید میدونم فیبرنوری به منزل یا تانوما دسترس خصوصی ها بیفته
dadash42
07-11-2019, 14:34
60 متری از کافو بالاترین سرعت vdsl داری, فعلا همون 100مگ
مودم خودشون جواب میده, خودت بخری بهتر
david848
07-11-2019, 20:27
منطقه ما دوتا مرکز داره رو یکیش کارت vdsl نصب کردن رو یکیش نکردن
شانس بد من رو این مرکزی که من هستم ندارن اومد گفت باید 10 نفر درخواست بدن تا نصب کنیم اینم از شانس من:sad:
hosseinzfff
07-11-2019, 20:33
شانس بد من رو این مرکزی که من هستم ندارن اومد گفت باید 10 نفر درخواست بدن تا نصب کنیم اینم از شانس من:sad:
وای چقد بد شانسی تو تسلیت :37:
dadash42
08-11-2019, 08:54
دوست و همسایه جمع کن, 10 نفر چیزی نیست
alpha007
09-11-2019, 16:25
چون هنوز فراگير نشده
ملت بدونن چه مزايايي داره سريع درخواست ميدن. ولي نگاه به هزينه اوليه ش ميكنن ميگن نميخواييم !
misam5526
09-11-2019, 17:29
مجموعه ای از اتفاقات و تصمیمات در حال رخ دادنه که زمزمه شکست طرح سورینو و تلاش های وزیر جوان علی رغم امیدواری شدید اولیه، برای افزایش سرعت مشترکین ازش بگوش میرسه.
*مسدود کردن بخش بزرگی از ترافیک مصرفی داخلی (ارزون قیمت) که به سایتهای محتوای فیلم اختصاص داشت و شیف دادن مشترکین به استفاده از اینترنت و پهنای باند بین الملل (گرون قیمت) برای جبران این تعطیلی؛
*تصمیمات احتمالی شرکت زیرساخت برای نرخ و قیمت پهنای باند فروخته شده به شرکتها در سال اینده متناسب به میزان کسری بودجه احتمالیشون؛
*ناتوانی احتمالی شرکت زیر ساخت در رسیدن به اهداف مورد نظر در افزایش پهنای باند بین الملل متناسب با برنامه های مورد نظر وزارت خانه بدلیل رعایت مسائل و محدودیت های ارزی.
*ادامه فشار و سختی واردات قطعات مورد نیاز برای گسترش طرح های اینده بنا به تصمیمات مقامات بالارده در کنترل میزان واردات کلی کشور و خروج ارز
*عدم استقبال و ناتوانی طیف خیلی بزرگی از مردم برای پرداخت بیشتر به شرکتها (خصوصاً مخابرات) جهت استفاده از سرویسهای گرونتر
در نتیجه دچشم انداز طرح سورینو حاکی از شکست این طرح بوده و نه تنها شرکتهای دیگه حاضر به همکاری و سرمایه گذاری در vdsl نخواهند بودف بلکه خود مخابرات هم ممکنه عقب گردی در تعرفه ها یا تصمیماتی دیگه داشته باشه در این زمینه.
dadash42
10-11-2019, 06:53
....
در نتیجه دچشم انداز طرح سورینو حاکی از شکست این طرح بوده و نه تنها شرکتهای دیگه حاضر به همکاری و سرمایه گذاری در vdsl نخواهند بودف بلکه خود مخابرات هم ممکنه عقب گردی در تعرفه ها یا تصمیماتی دیگه داشته باشه در این زمینه.
vdsl مرحله بعد از adsl است ، مانند adsl مرحله بعد از dsl و آنالوگ قبل از آن بود
اگر اجرا به دلیل کمبود بودجه به طور موقت کند شده، دیر یا زود vdsl جایگزین adsl میشه
ایران یک کشور در حال توسعه است و از مراحل توسعه پرش می کند و ما مستقیماً از آنالوگ به adsl رفتیم بدون اینکه ابتدا dsl داشته باشیم
من 20 سال پیش در خارج کار می کردم و به یاد می آورم وقتی dsl برای اولین بار بیرون آمد ، حداکثر سرعت 100kbs دانلود را داشت که بعد از ده سال سرعت 20~30kbs آنالوگ در آن زمان جای تعجب داشت
هنوز مودم آنالوگ usb دارم که در آن روزها با خرید آن کارت های اینترنتی از اینترنت استفاده می کردیم
یادتون در آن زمان shatel شركت فروش كارت هاي اينترنتي بود كه مخابرات در آن دخيل نبودند ، آنها هنوز در عصر حجر گیر كرده بودند و ساير شرکتهای بدون مجوز از مزيت خطوط مس استفاده مي كردند
برای تلفن از تهران به تبریز, اصفهان یا هر شهرستان مجبور میشدیم به تله کابین یا دفتر پست/مخابرات بریم
زمان به سرعت میگذرد:biggrin:
vdsl مرحله بعد از adsl است ، مانند adsl مرحله بعد از dsl و آنالوگ قبل از آن بود
اگر اجرا به دلیل کمبود بودجه به طور موقت کند شده، دیر یا زود vdsl جایگزین adsl میشه
ایران یک کشور در حال توسعه است و از مراحل توسعه پرش می کند و ما مستقیماً از آنالوگ به adsl رفتیم بدون اینکه ابتدا dsl داشته باشیم
من 20 سال پیش در خارج کار می کردم و به یاد می آورم وقتی dsl برای اولین بار بیرون آمد ، حداکثر سرعت 100kbs دانلود را داشت که بعد از ده سال سرعت 20~30kbs آنالوگ در آن زمان جای تعجب داشت
هنوز مودم آنالوگ usb دارم که در آن روزها با خرید آن کارت های اینترنتی از اینترنت استفاده می کردیم
یادتون در آن زمان shatel شركت فروش كارت هاي اينترنتي بود كه مخابرات در آن دخيل نبودند ، آنها هنوز در عصر حجر گیر كرده بودند و ساير شرکتهای بدون مجوز از مزيت خطوط مس استفاده مي كردند
برای تلفن از تهران به تبریز, اصفهان یا هر شهرستان مجبور میشدیم به تله کابین یا دفتر پست/مخابرات بریم
زمان به سرعت میگذرد:biggrin:
قشنگ داریم با این وضعیت پرش میکنیم !!!! مرسی بابت یادآوری
blackbird
10-11-2019, 16:34
یعضی وقتها هم پرش همراه با سقوط هست :biggrin:
dadash42
11-11-2019, 08:10
قشنگ داریم با این وضعیت پرش میکنیم !!!! مرسی بابت یادآوری
یعضی وقتها هم پرش همراه با سقوط هست :biggrin:
:biggrin::laughing:
cartesiba
13-11-2019, 15:54
سلام دوستان اینترنت من از adsl شده vdsl سرعت اینترنت چقدر باید باشه / سرعت من الان روی 14 مگ هست . بیشتر هم میشه؟
cartesiba
13-11-2019, 16:10
من جدیدا رفتم مرکز شهید توکلی تهرانسر درخواست VDSL دادم و اونا هم گفتن فعلا امکاناتش رو نداریم. فاصله ی خونه تا مرکز هم یک کیلومتر نمیشه. اعتراض زدم 195 بازم جواب دادن امکاناتش رو فعلا نداریم. مثلا شهر تهران و پایتخت هست اینجوریه وای به حال شهرستان که کی بخوان تجهیز کنن.
dadash42
13-11-2019, 18:15
سلام دوستان اینترنت من از adsl شده vdsl سرعت اینترنت چقدر باید باشه / سرعت من الان روی 14 مگ هست . بیشتر هم میشه؟
عکس صفحه مودم شما نشان میده 50mbs امکان پذیره ، شاید به سرعت کمتری قفل شدید. شما کدام سرویس را دارید, 16mbs؟
چون معمولا vdsl حداکثر سرعت آزاد میذارن
تنظیمات باید profile 17a انتخاب کنی, 30a سرعت کم میکنه
و annex-A بگذار, annex-B مال آلمانه
فکر کنم تجهیزات جدید از کشورهای مختلف, مودم به اشتباه میندازه
مودم منم اول annex-B انتخاب کرد
سعی کن رو این تنظیمات بگذاری
dadash42
13-11-2019, 18:25
من جدیدا رفتم مرکز شهید توکلی تهرانسر درخواست VDSL دادم و اونا هم گفتن فعلا امکاناتش رو نداریم. فاصله ی خونه تا مرکز هم یک کیلومتر نمیشه. اعتراض زدم 195 بازم جواب دادن امکاناتش رو فعلا نداریم. مثلا شهر تهران و پایتخت هست اینجوریه وای به حال شهرستان که کی بخوان تجهیز کنن.
فامیل تو منطقه میدان آرژانتین دارم, اونجا هنوز قیبرنوری نکشیدن و بخاطر دوری از مرکز مخابرات فقط 8mb adsl دارند.
تعجب میکنم به بالا شهری ها فیبرنوری نکشیدن
من الان تو قم vdsl سرعت تمام دارم
Gamexland
14-11-2019, 04:31
فامیل تو منطقه میدان آرژانتین دارم, اونجا هنوز قیبرنوری نکشیدن و بخاطر دوری از مرکز مخابرات فقط 8mb adsl دارند.
تعجب میکنم به بالا شهری ها فیبرنوری نکشیدن
من الان تو قم vdsl سرعت تمام دارم
همین عجیبه
من تو رفت و امد به اهواز و بوشهرم ولی بیشتر اهواز.
سه ماهه پیگیرم ولی هیچ جوابی نمیگیرم! همش میگن تجهیزات نیست !!!
Gamexland
14-11-2019, 04:32
عکس صفحه مودم شما نشان میده 50mbs امکان پذیره ، شاید به سرعت کمتری قفل شدید. شما کدام سرویس را دارید, 16mbs؟
سلام
خوبید؟
میگم بهترین برند و مودم vdsl الان چیه طبق تجربه شما؟
dadash42
14-11-2019, 14:26
سلام
خوبید؟
میگم بهترین برند و مودم vdsl الان چیه طبق تجربه شما؟
راستش همشون خوبن, کارشون انجام میدن, تنظیمات اولی برای ناشی شاید مشکله
کدوم بهتره؟ من میگم asus, بعضی میگن tplink یا dlink با چیپ broadcom, یا xyzel یا غیره
باید انتخاب کنی, چی نیاز داری GB Lan ,1900ac ،usb3, چند پورت شبکه ، برای آینده سازگار باشه. هرکسی نظر خودشو داره
من asus dsl-ac68u دسته دو خریدم, حدود 600تومان, بسیار راضیم
dadash42
14-11-2019, 14:42
همین عجیبه
من تو رفت و امد به اهواز و بوشهرم ولی بیشتر اهواز.
سه ماهه پیگیرم ولی هیچ جوابی نمیگیرم! همش میگن تجهیزات نیست
با نصاب مخابرات صحبت میکردم, میگفت همکاران مخابراتی از استان همسایه از کافو نوری های ما چندین بار تجهیزات دزدیدن :puke:
ظاهراً این اتفاق زیاد می افته, کسی متوجه نمی شه چون آنها لباس و وانتهای مخابراتی دارند:wac:
mahan999
14-11-2019, 17:55
Annex B انتخاب کنید چی میشه ؟
میشه یک عکس از صفحه line status وقتی annex b انتخاب میکنید بگیرید ؟
- - - Updated - - -
mahan999
14-11-2019, 18:04
TP Link - TD-W9970
تست کردید حجم داخلی محاسبه میشه با vpn آسیاتک
dadash42
14-11-2019, 19:58
تست کردید حجم داخلی محاسبه میشه با vpn آسیاتک
اصلاً به داخلی بودن توجه نمیکنم, شاید 0.00001 % سایتها "داخلی" باشند
قدیمها با 10گیگ حجم ماهانه اجباری با remote روی سرور داخلی میذاشتیم, دست ispهای دزد قطع شد, خدا شکر
خدا حفظ کنه وزیر ارتباطات, از عصر حجر درآمدیم
خط روی annexB باشه چندان فرقی نداره, سرعت و نویز تقریباً همونه
این dslam های ما, چینی بی نام, دو حالتی هستن, vdsl و adsl ساپورت با multi-annex ساپورت
مودم های vdsl امروزۀ ما با annex-a-b-j کار میکنن, فعلا خیلی اثری نداره با کدام, ولی annex-A درسته
مودم روی auto-config بذاریم اول annex-b انتخاب میکنه, احتمالاً این multimode-dslam های چینی ابتدا annexB را انتخاب می کنند, که کشورهایی مثل آلمان که فقط annexB دارند با مشکل روبرو نشن, برای صادرات بهتره
albertxx
15-11-2019, 14:20
60~70 متری
فعلاً سرویس vdsl فرق نمیکنه, خط ها کاملاً بازن و سرعت به نصب فاصله از کافو
سلام
یعنی هر سرویسی بگیرید سرعت تا 100 مگ بازه ؟؟
لیست قیمت رو زحمت میکشید !
david848
15-11-2019, 23:06
چون هنوز فراگير نشده
ملت بدونن چه مزايايي داره سريع درخواست ميدن. ولي نگاه به هزينه اوليه ش ميكنن ميگن نميخواييم !
هزینه اولیه هم نداره درد اینه .منطقه ما برا ثبت نام vdsl همون پول adsl رو میگیره برا طرح هاش فک کنم بقیه جاها هم همینه
dadash42
16-11-2019, 00:13
سلام
یعنی هر سرویسی بگیرید سرعت تا 100 مگ بازه ؟؟
لیست قیمت رو زحمت میکشید !
سلام دوستان، جمعآوری سرویس قبل از 3 ماه نمیشه؟
امروز تماس گرفتم واسه جمعاوری بعلت استفاده از اینترنت همراه... میگه که قبل از سه ماه از قرارداد، ممکن نیست!
cartesiba
16-11-2019, 16:18
سلام فکر کنم در مورد مودم tp link نمیشه
mahan999
16-11-2019, 17:09
اصلاً به داخلی بودن توجه نمیکنم, شاید 0.00001 % سایتها "داخلی" باشند
قدیمها با 10گیگ حجم ماهانه اجباری با remote روی سرور داخلی میذاشتیم, دست ispهای دزد قطع شد, خدا شکر
خدا حفظ کنه وزیر ارتباطات, از عصر حجر درآمدیم
خط روی annexB باشه چندان فرقی نداره, سرعت و نویز تقریباً همونه
این dslam های ما, چینی بی نام, دو حالتی هستن, vdsl و adsl ساپورت با multi-annex ساپورت
مودم های vdsl امروزۀ ما با annex-a-b-j کار میکنن, فعلا خیلی اثری نداره با کدام, ولی annex-A درسته
مودم روی auto-config بذاریم اول annex-b انتخاب میکنه, احتمالاً این multimode-dslam های چینی ابتدا annexB را انتخاب می کنند, که کشورهایی مثل آلمان که فقط annexB دارند با مشکل روبرو نشن, برای صادرات بهتره
یعنی شما میگی annex b حواب میده ؟ من میگم نمیده مخصوص همون آلمان اگر میشه خودتون تست کنید و نتیجه رو با مقایسه line status بزارید
dadash42
16-11-2019, 19:49
یعنی شما میگی annex b حواب میده ؟ من میگم نمیده مخصوص همون آلمان اگر میشه خودتون تست کنید و نتیجه رو با مقایسه line status بزارید
من بالا خوب توضیح دادم, میخوای قبول کنی, نکنی
صفحه قبلی نگاه کن دوستمون روی annexb هست
منم اول annexb بودم, گذاشتم رو annexA
حوصله ندارم برای یه screenshot تنظیمات بهم بزنم, هم مودم هم dslam باید sync کنن, vdsl حساسه
multimode-dslam عیناً اول annex b امتحان میکنه. و اگر مودم کاربر قبول کرد, رو همون میمونه
اگر کاربر خودش روی annexA بذاره, اون موقع multimode-dslam با annexA تنظیم میشه
dadash42
16-11-2019, 20:05
سلام فکر کنم در مورد مودم tp link نمیشه
چرا, میشه. بایستی بری تو settings option
کسی یه tplink داره میتونه نشون بده
ضمناً دوستمان mahan999 باور نمیکنه رو annexB هستی
dadash42
23-11-2019, 21:33
به به دوباره وصل شدیم :thumbsup::biggrin::دی
فعلا سرعت از 10mb بالاتر نمیره, یک دهم سرعت عادی, ولی غنیمت است
به به دوباره وصل شدیم :thumbsup::biggrin::دی
فعلا سرعت از 10mb بالاتر نمیره, یک دهم سرعت عادی, ولی غنیمت است
بزرگوار من 16 مگ دارم الان سرعت به 1 هم نمیرسه، شما خوش شانسی
دیروز که هنوز وصل نکرده بودن پر*کسی داشتم 14 مگ سرعتش بود
dadash42
23-11-2019, 23:35
بزرگوار من 16 مگ دارم الان سرعت به 1 هم نمیرسه، شما خوش شانسی
دیروز که هنوز وصل نکرده بودن پر*کسی داشتم 14 مگ سرعتش بود
منم مثل شما دیروز 100mbs یا دانلود با 12مگ داشتم
مثل شما امروز حداکثر 10mbs, دانلود حداکثر 1مگ
احتمالا زمان میخواد به حالت عادی برگرده, هنوز نقاطی وصل نیستن و خطوطی بسته
خاموش روشن کردن تاسیسات کشورمان با این وسعت و جمعیت هزینه و کار داره
خاموش موندنش هم خسارت کلانی داشت, روزی 61میلیون دلار
از روزنامه همشهری:
روزی ۶۱ میلیون دلار | ضرر پنج هزار میلیارد تومانی قطعی اینترنت به اقتصاد ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روزی-۶۱-میلیون-دلار-ضرر-پنج-هزار-میلیارد-تومانی-قطعی-اینترنت)
albertxx
24-11-2019, 09:10
VDSL بعد زده 2 مگ ؟؟؟ حداقل باید 20 مگ باشه تا فرقی بینش با ADSL باشه
دوم
اینجا که حداکثر سرعت 50 مگ هست ؟!!
یعنی اگه 20 و 30 مگ هم بگیرید سرعت تا 100 مگ بازه ؟؟
dadash42
24-11-2019, 18:52
صبح سرعت کامل بود تا 100mbs, دیشب بازم 10mbs, از adsl یواش تر
الان دوشنبه بهتره, صبح قطع و وصلی داشت که درست شد ولی تو 3 ساعت 26000 crc error داده
این 5 روز قطعی اثر رو خطوط و تاسیسات داشته
mahan999
26-11-2019, 06:03
صبح سرعت کامل بود تا 100mbs, دیشب بازم 10mbs, از adsl یواش تر
الان دوشنبه بهتره, صبح قطع و وصلی داشت که درست شد ولی تو 3 ساعت 26000 crc error داده
این 5 روز قطعی اثر رو خطوط و تاسیسات داشته
میشه برید قسمت system log و بعد قسمت dsl log یه عکس بندازید
mahan999
26-11-2019, 06:25
کدوم مدل tplink رو دارید ؟
سلام دوستان.
من میخوام یه مودم بخرم که ساپورت vdsl داشته باشه، به دو مدل tplink w9970 و dlink 224 رسیدم. کدومشون بهتر جواب میده برای vdsl ایران؟ تی پی لینک چیپش برودکامه و میگن بهتر و قویتره ظاهرا، ولی دیدم یه چیزایی در مورد پروفایل 17a و 30a و مشکل داشتن w9970 تو این مورد گفته بودید من اطلاعی نداشتم در موردش گفتم بپرسم قبل از خرید.
و یه سوال دیگه اینکه این قضیه vdsl در انحصار مخابراته یا بقیه شرکت ها هم در آینده نزدیک میان رو این تکنولوژی؟ چون من نمیتونم با این حجم های پایین و قیمتهای مخابرات کنار بیام.
بعد اینکه چجوری میتونم بفهمم کافویی که خط ما ازش اومده کجاست و توش تجهیزات vdsl گذاشتن یا نه؟ فاصله خونمون تا مرکز مخابراتیمون رو توی گوگل مپ با خط مستقیم اندازه گرفتم حدود یک کیلومتر بود، قاعدتا تو پیچ و تاب کوچه و خیابون بیشتر میشه طول سیم.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
dadash42
26-11-2019, 07:02
میشه برید قسمت system log و بعد قسمت dsl log یه عکس بندازید
مشکل crc error خودش درست شد, الان 13 ساعت error نزده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرعت دان 13mb :thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahan999
26-11-2019, 07:23
مشکل crc error خودش درست شد, الان 13 ساعت error نزده
جون هر کس دوست داری بگذار annex b از همینجا باز عکس بنداز واقعا نیاز دارم :n16:
dadash42
26-11-2019, 07:35
شرمنده , الان crc رفع شد دستش نمیزنم
ولی با annex-b همینه هیچ فرقی نداره, dslam خودشو با annex-b تنظیم میکنه
چند روز بعد میکنم, بذاز بعد از این قطعی خطوط ثبات پیدا کنه
Gamexland
02-12-2019, 06:06
من بالا خوب توضیح دادم, میخوای قبول کنی, نکنی
صفحه قبلی نگاه کن دوستمون روی annexb هست
منم اول annexb بودم, گذاشتم رو annexA
حوصله ندارم برای یه screenshot تنظیمات بهم بزنم, هم مودم هم dslam باید sync کنن, vdsl حساسه
multimode-dslam عیناً اول annex b امتحان میکنه. و اگر مودم کاربر قبول کرد, رو همون میمونه
اگر کاربر خودش روی annexA بذاره, اون موقع multimode-dslam با annexA تنظیم میشه
کدوم Annex بهتره باشه؟
dadash42
02-12-2019, 10:43
کدوم Annex بهتره باشه؟
اصلاً فرقی نداره, نه نویز, نه سرعت
یک و یکه
dadash42
02-12-2019, 10:59
dadash42
03-12-2019, 08:35
مشکل pots interference و پرش خط vdsl برای یه ثانیه هنوزم هست
ایراد در سیم پیجی و وصل تجهیزات بین دو کافوی نوری و pots بقل هم روی پیاده رو
vdsl فرکانسی بالایی استفاده میکنه و بسیار حساس به نویز از گوشه و کناره, با تجهیزات قدیمی pots درگیره
تا تعداد کاربران vdsl بیشتر نشه مخابرات به مسئله توجه نمیکنه
شاید مشکل از splitter بین pots و vdsl dslam بین دو کافو باشه, splitter dslam adsl صابق جواب گوی vdsl نیست چون فرکانسها بالاترند
خوشبختانه امروزه کسی از تلفن خانه استفاده نمیکنه, همه با همراه مشغولند
اکثر کشورهایی که vdsl استفاده میکنند pots را جمع کردند و voip/sip برای خط ثابت دارند
در ایران pots به این زودی جمع نمیشه بخاطر زیر ساخت برق, سیستم vdsl با voip/sip وصل به برقه و برق زیادی مصرف میکنه, برق قطع میشه هم تلفن voip/sip, هم اینترنت از کار میفته
کسانی که vdsl با مودم مخابراتی دارن لطفاً نظر بدند:n01:
آرین 0098
05-12-2019, 01:25
دوستانی که VDSL با سرعت ۵۰ به بالا دارند، میزان تضعیفشون (Attenuation) روی ADSL2+ چند بود؟
dadash42
05-12-2019, 15:15
دوستانی که VDSL با سرعت ۵۰ به بالا دارند، میزان تضعیفشون (Attenuation) روی ADSL2+ چند بود؟
بالا تو عکس با vdsl مشخصه
همین خط قبلاً با adsl
آرین 0098
05-12-2019, 19:53
بالا تو عکس با vdsl مشخصه
همین خط قبلاً با adsl
عجیبه ... میرایی من ۱۵ دسیبله و توی فرومها گفته شده بالای ۱۳ دیگه روی VDSL حساب نکنید ... منطقاً هم درسته، چون ۱۳ دسیبل تقریباً ۱ کیلومتر میشه.
همون ۱۰ دسیبل برای شما هم از نظر تئوری نباید بالای ۵۰-۶۰ بده.
ضمن این که ۱۰ روی ADSL2+ هست و با VDSL قطعاً باید بیشتر نشون بده ... حالا چه جوری هر دو حالت شما روی دهه، عجیبه.
ERF@NIAN
05-12-2019, 20:17
عجیبه ... میرایی من ۱۵ دسیبله و توی فرومها گفته شده بالای ۱۳ دیگه روی VDSL حساب نکنید ... منطقاً هم درسته، چون ۱۳ دسیبل تقریباً ۱ کیلومتر میشه.
ضمن این که ۱۰ روی ADSL2+ هست و با VDSL قطعاً باید بیشتر نشون بده ... حالا چه جوری هر دو حالت شما روی دهه، عجیبه.
فقط فاصله نیست که attenuation رو زیاد میکنه. عوامل مختلفی روش تاثیر دارن. خط خود من از پارسال تا امسال 2 تا به attenuation اش اضافه شده در حالی که فاصله تغییری نکرده
واسه همین محاسبه فاصله واقعی از روی attenuation ممکن نیست
برای همینه که این تناقض ها پیش میاد
dadash42
05-12-2019, 20:24
مشکلات در سیم پیجی و وصل تجهیزات بین دو کافوی نوری و pots بقل هم روی پیاده رو هست
من فقط 50~60 متری کافو هستم تو ساختمانی نوساز با جدیدترین استاندارد های سیم کشی
تلفنم تو پریز نیست ولی هر وقت کسی زنگم میزنه اختلالات در کافوها از سوی pots یه ثانیه خط VDSL قطع میکنه
خوشبختانه سالهاست غیر از یکی دو بار در ماه کسی ثابت زنگ نمیزنه
حتی وقتی مخابرات کافو برای کاری باز میکنه, مثلا وصل پورت برای مشتری جدید, بازم خط VDSL میپره,
بعدش تا ساعاتی خط بی ثبات crc error زیاد میده, و بعد از یکی دو ساعت خودشو درست میکته
شاید هم مشکل با این multi-mode adsl/vdsl dslam های چینی باشه
دو بار بخاطر شکایتم مهندسی با وانت و مهندسی موتور سوار به کافو آمدند, بدترش کردن و رفتن, تلفن اصلا بوق نمیزد و vdsl شد adsl
دیگه دنبالش نمیرم, کاربران vdsl تو منطقه بیشترشن مخابرات جدی میگیره
hosseinzfff
06-12-2019, 01:15
کاملا اشتباهه... میرایی 15 دسی بل برای ADSL هست و ربطی به VDSL نداره...ADSL فاصله تا مرکز مخابراتی مهمه اما VDSL فاصله تا کافو نوری ..ممکنه خط شما روی ADSL فقط 4 مگابیت کشش داشته باشه اما روی VDSL سرعت100 مگابیت داشته باشید.
mahan999
06-12-2019, 14:20
دستت درد نکنه فکر کردم فرامش کردی . میگم کافوی شما هواوی هست یا zte
- - - Updated - - -
mahan999
06-12-2019, 14:25
مشکل pots interference و پرش خط vdsl برای یه ثانیه هنوزم هست
ایراد در سیم پیجی و وصل تجهیزات بین دو کافوی نوری و pots بقل هم روی پیاده رو
vdsl فرکانسی بالایی استفاده میکنه و بسیار حساس به نویز از گوشه و کناره, با تجهیزات قدیمی pots درگیره
تا تعداد کاربران vdsl بیشتر نشه مخابرات به مسئله توجه نمیکنه
شاید مشکل از splitter بین pots و vdsl dslam بین دو کافو باشه, splitter dslam adsl صابق جواب گوی vdsl نیست چون فرکانسها بالاترند
خوشبختانه امروزه کسی از تلفن خانه استفاده نمیکنه, همه با همراه مشغولند
اکثر کشورهایی که vdsl استفاده میکنند pots را جمع کردند و voip/sip برای خط ثابت دارند
در ایران pots به این زودی جمع نمیشه بخاطر زیر ساخت برق, سیستم vdsl با voip/sip وصل به برقه و برق زیادی مصرف میکنه, برق قطع میشه هم تلفن voip/sip, هم اینترنت از کار میفته
کسانی که vdsl با مودم مخابراتی دارن لطفاً نظر بدند:n01:
»شکل برق رو که باید تو کافو ups بگذارند
dadash42
06-12-2019, 15:25
دستت درد نکنه فکر کردم فرامش کردی . میگم کافوی شما هواوی هست یا zte
هیچ کدام, قاطی تجهیزات بی نام چینی
سال قبل مخابرات از استان همسایه از چند کافو نوری محلی سرقت کرد, چند روز طول کشید مخابرات محلی تجهیزاتی جایگزین کنه, شلخته پلختگی کافو نوری های مون از اون موقع شروع شد
خودم دیدم لولا های کافو را با فرز بریدن, مهندس گفت اون شب کارمندان مخابرات از استان همجوار از سه کافو نوری منطقه مون سرقت کردن, بخاطر کمبود تجهیزات از همدیگه دزدی میکنن:blink:
آرین 0098
06-12-2019, 19:20
فقط فاصله نیست که attenuation رو زیاد میکنه ...
مشکلات در سیم پیجی و وصل تجهیزات بین دو کافوی نوری و pots بقل هم روی پیاده رو هست ...
کاملا اشتباهه... میرایی 15 دسی بل برای ADSL هست و ربطی به VDSL نداره...ADSL فاصله تا مرکز مخابراتی مهمه اما VDSL فاصله تا کافو نوری ..ممکنه خط شما روی ADSL فقط 4 مگابیت کشش داشته باشه اما روی VDSL سرعت100 مگابیت داشته باشید.
اشتباه میکنید ... Attenuation میزان تضعیف از DSLAM/اکسچنج/کافو/کابینت هست ... یا به عبارت دیگه، از جایی که بستر سیم مسی شروع شده.
حالا اول برم مخابرات ببینم اصلاً کابینت تجهیزات VDSL داره یا نه که با این وضعیت، بعید میدونم ...
hosseinzfff
06-12-2019, 19:43
اشتباه میکنید ... Attenuation میزان تضعیف از DSLAM/اکسچنج/کافو/کابینت هست ... یا به عبارت دیگه، از جایی که بستر سیم مسی شروع شده.
حالا اول برم مخابرات ببینم اصلاً کابینت تجهیزات VDSL داره یا نه که با این وضعیت، بعید میدونم ...
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم تکنولوژی ADSL کل مسیر سیم مسیه و فاصله تا مرکز مهمه و dslam هم در مرکز قرار دارد اما VDSL فاصله تا کافو نوری و DSLAM در کافو قرار دارد ..
آرین 0098
06-12-2019, 20:08
دوست عزیز همونطور که قبلا گفتم تکنولوژی ADSL کل مسیر سیم مسیه و فاصله تا مرکز مهمه و dslam هم در مرکز قرار دارد اما VDSL فاصله تا کافو نوری و DSLAM در کافو قرار دارد ..
دو مسیر برای خط تلفن که نداریم ... اگه قسمتی از مسیر، فیبر باشه، ADSL DSLAM هم توی همون کابینت فیبر نوری قرار میگیره.
dadash42
06-12-2019, 21:17
دو مسیر برای خط تلفن که نداریم ... اگه قسمتی از مسیر، فیبر باشه، ADSL DSLAM هم توی همون کابینت فیبر نوری قرار میگیره.
درسته, وقتی با کافونوری محاصره مخابرات شدید adsl از کافو با سیم مسی به خانه وصله
مرکز مخابرات ما 3 کیلومتر فاصله دارد و خطم حداکثر 8مگ بود, وقتی کافونوری 60متری مون گذاشتن خط adsl پرید به 20مگ, حالا با vdsl رو 100مگ :rolleye: دستشون درد نکنه
و تو کافونوری multi-mode adsl/vdsl dslam نصب کردن, بدونه مراجعه به کافو از مرکز میشه تو یه ثانیه با یه کلیک adsl به vdsl تغییر داد و بالعکس
hosseinzfff
07-12-2019, 00:00
درسته, وقتی با کافونوری محاصره مخابرات شدید adsl از کافو با سیم مسی به خانه وصله
مرکز مخابرات ما 3 کیلومتر فاصله دارد و خطم حداکثر 8مگ بود, وقتی کافونوری 60متری مون گذاشتن خط adsl پرید به 20مگ, حالا با vdsl رو 100مگ :rolleye: دستشون درد نکنه
و تو کافونوری multi-mode adsl/vdsl dslam نصب کردن, بدونه مراجعه به کافو از مرکز میشه تو یه ثانیه با یه کلیک adsl به vdsl تغییر داد و بالعکس
خب این مورد استثناس همه جا اینجوری نیست و معمولا سیم مسیه. کسی از فیبر برای ADSL معمولا استفاده نمیکنه و برای VDSL بیشتر استفاده میکنند...وقتی مودم شما میتونه ADSL/VDSL رو با هم داشته باشه دور از ذهن نیست که DSLAM هم این قابلیتو (Backward compatibility)داشته باشه ..
آرین 0098
11-12-2019, 15:48
خاک بر سر مخابرات، علیالخصوص مرکز محلاتی ...
ک*** آسمون رو با VDSL و فیبر پاره کردن، اون وقت دریغ از یه متر فیبر ...
حالا خوبه این منطقه اغلبش شهرکهای چند صد/هزار واحدی هستن و این قدر براشون بیاهمیته ...
پ. ن: اینها کامل شکست خوردهاند ... اوایل اومدن با فیبر یه خرده show off کردن، بعد دیدن با این شرایط نمیصرفه ... اومدن VDSL و سرینو رو توی بوق و کرنا کردن و یه سری سفیه متملق گفتن ببینید چه مملکت خوبی! کجا میان مجانی بهتون VDSL بدن؟
اینم گذشت و ملت ترسوی همیشه در حال دانلود هم به جای مطالبهگری، اصلاً فراموش کردن همچین طرحی قرار بوده اجرا بشه ...
خلاصه با توجه به صحبتهایی که با رئیس مرکز کردم، دنبال این اراجیف نباشید که تمام کارها خوابیدهاند و هیچ پروژهای انجام نخواهد شد ...
خاک بر سر مخابرات، علیالخصوص مرکز محلاتی ...
ک*** آسمون رو با VDSL و فیبر پاره کردن، اون وقت دریغ از یه متر فیبر ...
حالا خوبه این منطقه اغلبش شهرکهای چند صد/هزار واحدی هستن و این قدر براشون بیاهمیته ...
پ. ن: اینها کامل شکست خوردهاند ... اوایل اومدن با فیبر یه خرده show off کردن، بعد دیدن با این شرایط نمیصرفه ... اومدن VDSL و سرینو رو توی بوق و کرنا کردن و یه سری سفیه متملق گفتن ببینید چه مملکت خوبی! کجا میان مجانی بهتون VDSL بدن؟
اینم گذشت و ملت ترسوی همیشه در حال دانلود هم به جای مطالبهگری، اصلاً فراموش کردن همچین طرحی قرار بوده اجرا بشه ...
خلاصه با توجه به صحبتهایی که با رئیس مرکز کردم، دنبال این اراجیف نباشید که تمام کارها خوابیدهاند و هیچ پروژهای انجام نخواهد شد ...
با این شرایط تحریمی ! و کسری بودجه ای که دولت در سال های آینده داره ! پروژه سورینو ! از ابتدا شکست خورده بود ! شرکت های خصوصی هم اصلا این ریسک رو تو این شرایط نمیکنن که بخوان شبکه ثابت رو توسعه بدن ! حتی اگه مخابرات بهشون اجازه بده !
هر وقت هم از وزیر پرسیدن چی شد پروژه سورینو ! جوابی برای گفتن نداشت ! روی کابل های فرسوده ای که قبل انقلاب کشیده شده
مردم انتظار 16 مگابیت فول ADSL دارند
Gamexland
12-12-2019, 17:38
با این شرایط تحریمی ! و کسری بودجه ای که دولت در سال های آینده داره ! پروژه سورینو ! از ابتدا شکست خورده بود ! شرکت های خصوصی هم اصلا این ریسک رو تو این شرایط نمیکنن که بخوان شبکه ثابت رو توسعه بدن ! حتی اگه مخابرات بهشون اجازه بده !
هر وقت هم از وزیر پرسیدن چی شد پروژه سورینو ! جوابی برای گفتن نداشت ! روی کابل های فرسوده ای که قبل انقلاب کشیده شده
مردم انتظار 16 مگابیت فول ADSL دارند
من 18 مگ فول ADSL دارم
ولی وقتی سرعت سند به زور به 1 مگ میرسه به چه دردی میخوره
magiteq1
12-12-2019, 19:00
من 18 مگ فول ADSL دارم
ولی وقتی سرعت سند به زور به 1 مگ میرسه به چه دردی میخوره
با تک کانکشن 2 مگابایت دانلود داری؟
mohsenP3000
12-12-2019, 19:26
دوستان دستی یه پینگ گوگل بگیرید. چرا انقدر پینگ بالاس؟ مال من 45 بود.
راه حلی هست؟
زنگ زدم 2020 می گه تا 450 هم پینگ استاندارده. قطع کرد.
david848
12-12-2019, 23:55
سلام مخابرات این طرح های معمولیش شبانه رایگانه؟من نود گیگشو گرفتم واقعا نمیشه باهاش دانلود داشت
misam5526
13-12-2019, 00:22
سلام مخابرات این طرح های معمولیش شبانه رایگانه؟من نود گیگشو گرفتم واقعا نمیشه باهاش دانلود داشت
خیر. رایگان نداره
mohsenP3000
13-12-2019, 00:59
والا ما که از این نت مخابرات نمی تونیم استفاده کنیم از بس که سرعت کمه و قطعی داره و پینگ بالاس. خودشون هم مدام می گن اگر ناراضی هستید خط رو آزاد می کنیم. (البته که دروغ می گن و یه هزینه اضافه برای استفاده از نت شرکت های دیگه باید بهشون بدید و تا 2 هفته خط بسته هست و به اصطلاح رانژه نمی شه.) من که کوتاه نمیام و همین رو هم تا آخرین بایتش استفاده می کنم و خط رو آزاد نمی کنم.
هم یه خط دیگه تو خونه دارم که از شرکت دیگه ای 1000 گیگ بین الملل رو ماهی 25 می گیرم (سرعت 2 مگ). هم نت 4 جی موبایل هست.
سامانه 195 هم که مدام شکایت بهشون می زنم.
dadash42
13-12-2019, 12:52
منطقه به منطقه فرق میکنه, نزد ما vdsl عالیه :)
تک کنکشن امروز
تک کنکشن امروز
بی زحمت یه تست تک کانکشن از testmynet با سرور فرانکفورت بزارین.
dadash42
13-12-2019, 13:41
تبریک عرض می کنم دوست عزیز
تست من: FTTH :
گاهی خوب میشه ولی شبها بخصوص افتضاحه.
امروز استثنا یه کم زودتر ترکیده
ولی سرعت دانلودم از سرور داخلی همیشه 12.400 مگ هست!
چه تک کانکشن باشه و چه مولتی باشه.
italodance
13-12-2019, 14:58
والا شما هم که دیال اپ گرفتید. اخه این چه وضعشه؟!؟؟
dadash42
13-12-2019, 16:33
وای, اونکه افتضاحه, اونم ftth :n35:
آرین 0098
13-12-2019, 18:28
خوشحالم که یه نفر متوجه شد همهی تستها به جز testmy.net پشیزی ارزش ندارن ...
نکتهای که باید توجه داشت، پهنای باند مخابرات در گزارشهای دورهای تنظیم مقرراته ... اگه بررسی کنید میبینید پهنای باند مخابرات (فکر میکنم فقط تهران) چیزی بین ۶۰ تا ۷۰ گیگابیته ... بخوان به شما مثلاً ۱۰۰ مگ بدن، خیلیه ...
۱۰۰ مگ چند درصد ۶۰-۷۰ گیگ میشه؟ اون وقت مشترکهای میلیونی هم در نظر بگیرید.
در نتیجه همهی اینا شر و وری بیش نیست ...
بابا ایرانه ... اگه اینترنتش قرار بود خوب باشه که میشد امریکایی چیزی.
پ. ن: سگ تو اینترنتی که کنترلش دست مشتی *** باشه که هر موقع خواستن بزنن توی سر ملت قطعش کنن.
تک کنکشن امروز
بحث تککانکشن و صد کانکشن نیست ... پروتکل بستر تست، متدلوژی و عوامل دیگه مهمتر هستن که فقط testmy.net این موارد رو رعایت کرده.
dadash42
13-12-2019, 21:24
نکتهای که باید توجه داشت، پهنای باند مخابرات در گزارشهای دورهای تنظیم مقرراته ... اگه بررسی کنید میبینید پهنای باند مخابرات (فکر میکنم فقط تهران) چیزی بین ۶۰ تا ۷۰ گیگابیته ... بخوان به شما مثلاً ۱۰۰ مگ بدن، خیلیه ...
پ. ن: سگ تو اینترنتی که کنترلش دست مشتی *** باشه که هر موقع خواستن بزنن توی سر ملت قطعش کنن.
بحث تککانکشن و صد کانکشن نیست ... پروتکل بستر تست، متدلوژی و عوامل دیگه مهمتر هستن که فقط testmy.net این موارد رو رعایت کرده.
اگر اینیکه میگی درسته, 12 میلیون جمعیت تهران فقط 70گیگ بینشون باند دارن, پس fttn و ftth چه فایده داره؟ به هیچ دردی نمیخوره
والا زندگی الان فقط تو شهرستانه, دلم برا تهرانیها میسوزه, دود و کثافت, ترافیک, شلوغی, گرانی
یادمه 50 سال پیش چه بهشتی بود, کم جمعیت, آسمان آبی پاک مثل آینه, آب خوردنی گوارا, باغ ها, دماوند مثل تابلو تو پنجره, یادش بخیر
باورتون نمیشه, اون زمان کاروان های شتر, گله گوسفند, خر و الاغ از جلو خونه مون تو امیرآباد رد میشدن, نون خشک بشون میدادیم, سنگ نمک میگرفتیم
magiteq1
13-12-2019, 23:19
به این شکل نیست که بگن ما 70 گیگ ترافیک داریم و از این 70 تا 100 مگابیت اش رو میدیم به اقای فلانی و 20 مگ رو میدیم به اقای فلانی. تقسیم پول که نی. بحث شبکه اس و باند شیر که بحث بسیار پیچیده ای هم هست.
Gamexland
14-12-2019, 02:23
با تک کانکشن 2 مگابایت دانلود داری؟
دو کانکشن به 2 مگابایت میرسه
سلام دوستان. بنده دیروز اینترنت VDSL مخابرات گرفتم. تا امروز ظهر فوق العاده بود. سایت های خارجی تا 20 مگابیت و سایتهای داخلی تا 40 مگابیت میرفت.
امروز بعد از ظهر یک قطعی داشتم، اما بعدش به شدت سرعت پایین اومد. البته سایتهایی مثل فیلیمو و اینستاگرام بدون مشکل میاد.
کسی میدونه علتش چیه؟ آیا واسه همه اینطور شده؟
مودمم tplink 9970 هست.
راستی مودمم هم یک چیز غیر طبیعی داره! چراغهای اینترنت و وایرلسش ثابت هست و اصلا چشمک نمیزنه. از همون اول این شکلی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان. بنده دیروز اینترنت VDSL مخابرات گرفتم. تا امروز ظهر فوق العاده بود. سایت های خارجی تا 20 مگابیت و سایتهای داخلی تا 40 مگابیت میرفت.
امروز بعد از ظهر یک قطعی داشتم، اما بعدش به شدت سرعت پایین اومد. البته سایتهایی مثل فیلیمو و اینستاگرام بدون مشکل میاد.
مودمم tplink 9970 هست.
راستی مودمم هم یک چیز غیر طبیعی داره! چراغهای اینترنت و وایرلسش ثابت هست و اصلا چشمک نمیزنه. از همون اول این شکلی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید
dadash42
17-12-2019, 19:48
مودمم tplink 9970 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید
خط شما خوبه, سرعت به اندازه کشش snr خط
فکر کنم تهران هستی, سرعت در ساعاتی افت داره چون جمعیت زیاده و تهران در مجموع فقط 70گیگ باند برای تمام کاربران اینترنت داره
خط شما خوبه, سرعت به اندازه کشش snr خط
فکر کنم تهران هستی, سرعت در ساعاتی افت داره چون جمعیت زیاده و تهران در مجموع فقط 70گیگ باند برای تمام کاربران اینترنت داره
سلام داداش. ممنون از راهنماییتون.
بله تهران هستم. ولی دیروز و دیشب هیچ مشکلی نداشتم.
راستی در مورد چراغهای مودم اطلاعی ندارید؟
dadash42
17-12-2019, 20:34
سلام داداش. ممنون از راهنماییتون.
بله تهران هستم. ولی دیروز و دیشب هیچ مشکلی نداشتم.
راستی در مورد چراغهای مودم اطلاعی ندارید؟
مودم tplink 9970 شما مشکلی نداره, بعضی مودم ها چشمک نمیزنن, مال شما جزو اینهاست
Tehranshahr
18-12-2019, 12:34
سمت ما مخابرات کارت VDSL نصب نکرده سر خیابون و فعلا فقط ADSL میشه گرفت :sad:
نمیشه بهشون درخواست داد مشکل رو حل کنن؟
dadash42
18-12-2019, 17:53
سمت ما مخابرات کارت VDSL نصب نکرده سر خیابون و فعلا فقط ADSL میشه گرفت :sad:
نمیشه بهشون درخواست داد مشکل رو حل کنن؟
فامیلم تو آرژانتن, یوسف آباد و طرفهای تجریش قفط adsl دارن, اونهم کند چون از مخابرات دورن
فیبر نوری اکثرا تو مناطق جدید تهران کشیدن
dadash42
25-12-2019, 12:51
پانل مشتری من خل شده, من vdsl دارم ولی فقط خرید adsl نشون میده و اونم محدود به 3, 6 و12 ماهه با حجمای کم و قیمت بالا, یک ماهه نداره!!
سیستمشون بهم خورده, احتمالا با یک تلفن به 2020 درست میشه
vivaz360
25-12-2019, 16:49
دوستان کسی اطلاع داره مرکز مخابراتی شهید یزدان پناه vdsl داره یا نه؟
سلام توی منطقه شهید دیالمه سرویس vdsl ارایه می شه>؟
Rahpooyan
30-12-2019, 20:18
پانل مشتری من خل شده, من vdsl دارم ولی فقط خرید adsl نشون میده و اونم محدود به 3, 6 و12 ماهه با حجمای کم و قیمت بالا, یک ماهه نداره!!
سیستمشون بهم خورده, احتمالا با یک تلفن به 2020 درست میشه
تجربه من نشون داده که سیستم پنل با سیستم 2020 فرق می کنه. انگار دست دو پیمان کار مجزا باشه. اگر قصد خرید طرحی دارید که در سامانه نیست باید با 2020 تماس بگیرید و مستقیم از خود 2020 خرید کنید. اینکه بخواهید 2020 طرح را به سامانه اضافه کند بعید میدونم به جایی برسید.
dadash42
30-12-2019, 20:59
تجربه من نشون داده که سیستم پنل با سیستم 2020 فرق می کنه. انگار دست دو پیمان کار مجزا باشه. اگر قصد خرید طرحی دارید که در سامانه نیست باید با 2020 تماس بگیرید و مستقیم از خود 2020 خرید کنید. اینکه بخواهید 2020 طرح را به سامانه اضافه کند بعید میدونم به جایی برسید.
هنوز چند روز از سرویس 183گیگ یک ماهه 50مگ vdsl برام مانده
پانل مشتری, قسمت خرید فقط طرح های عجیب غریب 16مگ نشون میده
dadash42
31-12-2019, 15:25
این جدول که از تاپیک adsl گرفته شده، قیمتها و طرح ها را کمی روشن می کنه
برای کسانی که می خوان چند ماه بخرند بد نیست ، اما من معمولاً فقط ماهانه می خرم طبع نیازم
حیف که طرحهای ماهانه در صفحه نمایش نمی دند ، شاید وب سایتشون ظرفیت نداره.
2020 گفت کلیه طرحهای ماهانه در دسترس است حتی اگر لیست نشده
دوستان میشه راهنمایی کنین من الان خط تلفنم تا 9 مگ بیشتر جواب نمیده روی Adsl اگر بخوام vdsl بگیرم تا چقدر جواب میده کارم گیره ممنون میشم جواب بدین
dadash42
02-01-2020, 18:49
دوستان میشه راهنمایی کنین من الان خط تلفنم تا 9 مگ بیشتر جواب نمیده روی Adsl اگر بخوام vdsl بگیرم تا چقدر جواب میده کارم گیره ممنون میشم جواب بدین
vdsl بگیری از سرعت فعلیتون بالاتره, ولی تا چه سرعتی مربوط به نویز خطتونه, snr تو مودم نشون میده
اگر حداکثر 9مگه احتمالاً snr تون 9 یا 10 باشه, فکرکنم 50مگ براتون میشه
dadash42
06-01-2020, 17:02
ناشکری نکنم امروز تو پانل مخابراتم طرح خوبی پیدا شد, جونم
dadash42
17-01-2020, 10:25
اخیرا مخابرات تونسته فن تنظیمات vdsl در dslam و کافو را بلاخره بدست بیاره
احتمالا مشکل از splitter کافو بود
قبلاً سیگنال قوی pots در کافو خط vdsl را میپروند, یه لحظه قطع میشد
الان درست شده, تلفن زنگ میزنه خط قطع نمیشه
vdsl بگیری از سرعت فعلیتون بالاتره, ولی تا چه سرعتی مربوط به نویز خطتونه, snr تو مودم نشون میده
اگر حداکثر 9مگه احتمالاً snr تون 9 یا 10 باشه, فکرکنم 50مگ براتون میشه
دوست عزیز منم خط ام مشکل داره بیش از 4 یا 5 مگ نمیکشه
SNR Margin Down Stream
6.6
SNR Margin Up Stream
27.5
در شرکت قبلی عدد 6 یازده بود و 27 بیست و یک بود
من میخوام بگم کارشناس بیاد فعلا بتونم سرعت 8 مگ یا 16 مگ روی ای دی اس ال بگیرم
اما یه زمانی بخوام وی دی اس ال یا نوری بگیرم باید کلا سیم کشی و اینارو اون موقع هم عوض کنم ؟؟
سپاس
MMDFullHD
19-01-2020, 12:28
دوست عزیز منم خط ام مشکل داره بیش از 4 یا 5 مگ نمیکشه
SNR Margin Down Stream
6.6
SNR Margin Up Stream
27.5
در شرکت قبلی عدد 6 یازده بود و 27 بیست و یک بود
من میخوام بگم کارشناس بیاد فعلا بتونم سرعت 8 مگ یا 16 مگ روی ای دی اس ال بگیرم
اما یه زمانی بخوام وی دی اس ال یا نوری بگیرم باید کلا سیم کشی و اینارو اون موقع هم عوض کنم ؟؟
سپاس
نه نیازی نیست
احتمالا پورت شرکت جدید مشکل داره
dadash42
19-01-2020, 14:10
نه نیازی نیست
احتمالا پورت شرکت جدید مشکل داره
بعید نیست, با اون اعداد 6 دان 27 آپ یه جایی مشکل داره
اکثراً این مشکلات خطوط از سوی سرویس دهنده ها و زیرساخته, علکی هزینه ساز کارشناس و فلان میفرستن
بعید نیست, با اون اعداد 6 دان 27 آپ یه جایی مشکل داره
اکثراً این مشکلات خطوط از سوی سرویس دهنده ها و زیرساخته, علکی هزینه ساز کارشناس و فلان میفرستن
بهشون بگم مشکل از پورتتون هست و کارشناس بفرستین و اگر مشکل از پورتتون بود هزینه من نمیدم
اینجور بگم یا جور دیگه؟
ممنون
الان آسیاتک هستم
چون بحث کشش خط اومد اینجا اومدم پیام دادم
dadash42
19-01-2020, 16:17
بهشون بگم مشکل از پورتتون هست و کارشناس بفرستین و اگر مشکل از پورتتون بود هزینه من نمیدم
اینجور بگم یا جور دیگه؟
ممنون
الان آسیاتک هستم
چون بحث کشش خط اومد اینجا اومدم پیام دادم
بهتره تو بحث آسیاتک مطرح کنی, قبلاً آسیاتکی بودم از این چیزها سر مشتری میاوردن, نویز, سرعت, ثبات, کارشناس, مودم ببر سر کوچه و ...
تا میتونن می چلونند
توسعه اینترنت پر سرعت در کشور نیازمند زیرساختهای گستردهای که شاید تصور آن نشود که بتوان به جز شرکت مخابرات ایران توزیعکننده و خدماتدهنده دیگری را برای آن در نظر گرفت.
در این زمینه شرکت آسیاتک مدعی است که طرحی برای توسعه اینترنت VDSL ارائه کرده که میتوان با استفاده از ان به 2 میلیون مشترک این خدمات را ارائه کرد. خبرهای جدید حکایت از این دارند که رگولاتوری با توسعه این طرح مخالفت کرده است.
به گزارش پیوست، در طرح ارائه شده از سوی آسیاتک، قرار بود که همکاری با این شرکت و شرکت مخابرات ایران صورت گیرد تا بتوان زیرساخت ارائه سرویس FTTC (فیبرکشی تا کافوی مخابراتی) را به 2 میلیون مشترک فراهم کرد.
نکته عجیب در توسعه این طرح آن است که علیرغم موافقت رقیب شماره یک آسیاتک در این مورد که شرکت مخابرات ایران باشد، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با توسعه و عملی کردن این طرح مخالفت کرده است.
یکی از ویژگیهای این طرح توسعه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی با مشارکت بخش خصوصی بوده که بدون تحمیل هزینه به دولت میتوانست باعث بروزرسانی کافوهای شرکت مخابرات ایران شود و پس از آن همه شرکتهایی که به نوعی در ارائه خدمات و سرویسهای اینترنت در کشور فعال هستند میتوانستند از آن استفاده کرده و سرویسهای پر سرعت یا VDSL را روی بستر آن به کاربران خود ارائه دهند.
محمد علی یوسف زاده، مدیر عامل آسیاتک در این باره میگوید:
این طرح را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دفتر وزیر فرستادیم و حدود ۲۰ جلسه نیز با شرکت مخابرات ایران برگزار کردیم و آنها هم موافقت خود را اعلام کردند؛ اما در نهایت رگولاتوری اعلام کرد چون این طرح به نوعی مشارکت با شرکت مخابرات در توسعه FTTC است، مورد قبول ما نیست.
مدیرعامل آسیاتک میگوید به دنبال مخالفت سازمان رگولاتوری با طرح مطرح شده شرکت، طرح دیگری براساس مصوبه ۲۶۰ رگولاتوری آماده و ارائه کرده است؛ اما مجددا این سازمان اعلام کرده شرکت دیگری که پیش از این چنین طرحی را ارائه داده، همچنان مشکلاتی برای اجرای آن دارد و تا زمانی که این مسائل برطرف نشود، طرح دیگری در این زمینه پذیرفته نیست.
یوسفیزاده در این رابطه به همکاری که با شرکتهای فعال دیگر در این حوزه ایجاد شده نیز اشاره کرده و گفت:
با شرکت شاتل که قبلا وارد این حوزه شده، جلسه گذاشتیم و آنها اعلام کردند حاضر هستند با مشارکت ما و دیگر شرکتهای FCP مدل خود را اجرایی کنند. نامهای با امضای چند شرکت FCP تهیه کردیم و به رگولاتوری فرستادیم؛ اما هنوز به این نامه پاسخی ندادهاند.
او اعلام میکند که هفته گذشته در نامهای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این موضوع را مطرح کردهاند و در انتظار پاسخ وزیر هستند.
منبع : سایت شهرسخت افزار
MMDFullHD
19-01-2020, 21:41
توسعه اینترنت پر سرعت در کشور نیازمند زیرساختهای گستردهای که شاید تصور آن نشود که بتوان به جز شرکت مخابرات ایران توزیعکننده و خدماتدهنده دیگری را برای آن در نظر گرفت.
در این زمینه شرکت آسیاتک مدعی است که طرحی برای توسعه اینترنت VDSL ارائه کرده که میتوان با استفاده از ان به 2 میلیون مشترک این خدمات را ارائه کرد. خبرهای جدید حکایت از این دارند که رگولاتوری با توسعه این طرح مخالفت کرده است.
به گزارش پیوست، در طرح ارائه شده از سوی آسیاتک، قرار بود که همکاری با این شرکت و شرکت مخابرات ایران صورت گیرد تا بتوان زیرساخت ارائه سرویس FTTC (فیبرکشی تا کافوی مخابراتی) را به 2 میلیون مشترک فراهم کرد.
نکته عجیب در توسعه این طرح آن است که علیرغم موافقت رقیب شماره یک آسیاتک در این مورد که شرکت مخابرات ایران باشد، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با توسعه و عملی کردن این طرح مخالفت کرده است.
یکی از ویژگیهای این طرح توسعه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی با مشارکت بخش خصوصی بوده که بدون تحمیل هزینه به دولت میتوانست باعث بروزرسانی کافوهای شرکت مخابرات ایران شود و پس از آن همه شرکتهایی که به نوعی در ارائه خدمات و سرویسهای اینترنت در کشور فعال هستند میتوانستند از آن استفاده کرده و سرویسهای پر سرعت یا VDSL را روی بستر آن به کاربران خود ارائه دهند.
محمد علی یوسف زاده، مدیر عامل آسیاتک در این باره میگوید:
این طرح را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دفتر وزیر فرستادیم و حدود ۲۰ جلسه نیز با شرکت مخابرات ایران برگزار کردیم و آنها هم موافقت خود را اعلام کردند؛ اما در نهایت رگولاتوری اعلام کرد چون این طرح به نوعی مشارکت با شرکت مخابرات در توسعه FTTC است، مورد قبول ما نیست.
مدیرعامل آسیاتک میگوید به دنبال مخالفت سازمان رگولاتوری با طرح مطرح شده شرکت، طرح دیگری براساس مصوبه ۲۶۰ رگولاتوری آماده و ارائه کرده است؛ اما مجددا این سازمان اعلام کرده شرکت دیگری که پیش از این چنین طرحی را ارائه داده، همچنان مشکلاتی برای اجرای آن دارد و تا زمانی که این مسائل برطرف نشود، طرح دیگری در این زمینه پذیرفته نیست.
یوسفیزاده در این رابطه به همکاری که با شرکتهای فعال دیگر در این حوزه ایجاد شده نیز اشاره کرده و گفت:
با شرکت شاتل که قبلا وارد این حوزه شده، جلسه گذاشتیم و آنها اعلام کردند حاضر هستند با مشارکت ما و دیگر شرکتهای FCP مدل خود را اجرایی کنند. نامهای با امضای چند شرکت FCP تهیه کردیم و به رگولاتوری فرستادیم؛ اما هنوز به این نامه پاسخی ندادهاند.
او اعلام میکند که هفته گذشته در نامهای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این موضوع را مطرح کردهاند و در انتظار پاسخ وزیر هستند.
منبع : سایت شهرسخت افزار
جهرمی ریپ زده گفته تو ده روز قراره درست شه!
امیدوارم فقط در حد حرف و پیشرفتش عین adsl نباشه سریع همه جارو پوشش بدن
mf.aghaei70
19-01-2020, 22:26
کسایی ک vdsl دارن سرعتشون چند مگه؟کدوم مودم رو باید خرید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
dadash42
20-01-2020, 00:09
کسایی ک vdsl دارن سرعتشون چند مگه؟کدوم مودم رو باید خرید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا تا 100mbs یعنی دانلود با 10~12mb :)
dadash42
05-02-2020, 07:44
من خوشبین و امیدوار بودم ، سرعت خط تا 100 مگ در ثانیه باز است اما اخیرا سرعت دانلود در ساعاتی به سطوح پایین و تقریباً مشابه تقریباً 1 مگابیت در ثانیه کاهش یافته
به نظرم من در ماه های گذشته تنها VDSL در منطقه داشتم با سرعت تک کنکشن بالا، اما اکنون فکر می کنم بسیاری دیگر به VDSL یا fttn در منطقه من تغییر کرده اند که باند خارجی را در ساعاتی خفه می کنند
یا این یا مخابرات مثل دیدبان, آسیاتک و دیگر isp ها در حال چرخش شیر است
online streaming از 100mb به 1mb در ساعاتی کاهش یافته است
اگر قرار باشه اینطور باقی بمانه, به 2020 تلفن میزنم و میگم به adsl بازگردانند ، ارزان تر است.
چه معنی داره که یک خط 100mb داشته باشید اما در بعضی مواقع تک کنکشن به 1mb فرو می رود.
این یک مزایای vdsl نسبت به fttn است ، یک کلیک و سه ثانیه طول می کشد تا دوباره به adsl تغییر بدند, هنگامی که fttn دارید راه برگشتی نیست
dadash42
05-02-2020, 09:13
شانسیه, صبح ها خوبه, فعلا از 9 تا 12 شب بد میشه
الان 9 صبح :)
سلام
از دوسنانی که سرویس دارند.... این سرویس رو برای گیمینگ پیشنهاد میدید ؟ پینگ به 4.2.2.4 چنده ؟ مودم تا 600 چی پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
dadash42
06-02-2020, 07:28
سلام
از دوسنانی که سرویس دارند.... این سرویس رو برای گیمینگ پیشنهاد میدید ؟ پینگ به 4.2.2.4 چنده ؟ مودم تا 600 چی پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
ping در ساعت 7 صبح:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=95ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=94ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 93ms, Maximum = 95ms, Average = 93ms
مودم adsl/vdsl هر چی بگیری خوبه, این مودم های x-dsl از مشابه adsl پیشرفته ترن
tplink کافیست, asus طبیعتاً بهتره, دسترسی به امکانات بیشتر و ساپورت مداوم
درود. دوستان من الان adsl پارس آنلاین دارم که درخواست جمع آوری دادم و میخوام از مخابرات vdsl بگیرم که در منطقمون قابل ارایه هست. سوال اولم اینکه آیا حتما کابل کشی چیزی لازم هست انجام بشه و چقدری هزینه داره؟ دوم راجع به مودم من tp_link w8961n دارم آیا همین مودم قابل استفاده برای vdsl هم هست یا لازمه مودم جدید بخرم؟
درود. دوستان من الان adsl پارس آنلاین دارم که درخواست جمع آوری دادم و میخوام از مخابرات vdsl بگیرم که در منطقمون قابل ارایه هست. سوال اولم اینکه آیا حتما کابل کشی چیزی لازم هست انجام بشه و چقدری هزینه داره؟ دوم راجع به مودم من tp_link w8961n دارم آیا همین مودم قابل استفاده برای vdsl هم هست یا لازمه مودم جدید بخرم؟
hosseinzfff
06-02-2020, 20:35
ping در ساعت 7 صبح:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=95ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=94ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 93ms, Maximum = 95ms, Average = 93ms
مودم adsl/vdsl هر چی بگیری خوبه, این مودم های x-dsl از مشابه adsl پیشرفته ترن
tplink کافیست, asus طبیعتاً بهتره, دسترسی به امکانات بیشتر و ساپورت مداوم
هر چی بگیری خوب نیست به نظر من ...این مودمای چینی از نظر نرم افزاری اشغالن به درد این نمیخورن که به عنوان روتر ازشون استفاده کرد بهترین کار خرید یک مودم چینی ارزون قیمت با چیپست برادکام و یک روتر هم جدا بخرید
بهترین کار خرید یک مودم چینی ارزون قیمت با چیپست برادکام و یک روتر هم جدا بخرید
با سلام امکانش هست یه مدلی که تو بازار هست رو معرفی کنید
dadash42
06-02-2020, 21:15
فقط باید یه مودم قابلیت vdsl تهیه کنی, tp_link w8961n نمیشه
سیم کشی جدیدی چیزی نمیخواد, مثل صابق تو پریز تلفن میزنی کار میکنه
اون fttn هست که کلی فیبر نوری کشی داره و بنظرم ارزش شو نداره
هر چی بگیری خوب نیست به نظر من ...این مودمای چینی از نظر نرم افزاری اشغالن به درد این نمیخورن که به عنوان روتر ازشون استفاده کرد بهترین کار خرید یک مودم چینی ارزون قیمت با چیپست برادکام و یک روتر هم جدا بخرید
اینم درسته
hosseinzfff
06-02-2020, 21:48
با سلام امکانش هست یه مدلی که تو بازار هست رو معرفی کنید
مودما خیلی گرون و کمیاب شدن فک کنم W9970 TP LINK موجود باشه اگر یافتید بخریدش... یه مودم ایرانی (چینی )هم هست UTEL V304F اینم برادکامه ..قیمتا عجیب رفته بالا...
soroori2
16-02-2020, 19:21
سلام
ازکجا باید بفهمیم که شماره ما تحت پوشش vdsl هست یا نه ؟ با 2020 تماس گرفتم میگن باید بیایی مرکز مخابراتی سوال کنی .
dadash42
16-02-2020, 20:42
سلام
ازکجا باید بفهمیم که شماره ما تحت پوشش vdsl هست یا نه ؟ با 2020 تماس گرفتم میگن باید بیایی مرکز مخابراتی سوال کنی .
اگر محاصره فیبر نوری هستی مرکز مخابراتی تون vdsl شده
تو پانل مشتری, صفحه اول, مرکز مخابرات: vdsl یا adsl درج شده
اگر مرکز مخابراتی تون vdsl باشه با یک درخواست به 2020 از adsl به vdsl تغییر میدن, ساده
کافو نوری ها با dslam multi standard پورت های فراوان adsl و vdsl دارند, دیگه مثل صابق با تجهیزات قدیمی کمبود پورت ندارن
soroori2
17-02-2020, 17:53
- - - Updated - - -
اگر مرکز مخابراتی تون vdsl باشه با یک درخواست به 2020 از adsl به vdsl تغییر میدن, ساده
کافو نوری ها با dslam multi standard پورت های فراوان adsl و vdsl دارند, دیگه مثل صابق با تجهیزات قدیمی کمبود پورت ندارن
سلام
تشکر . ولی جایی نیست که شماره رو وارد کنیم ببینیم شامل vdsl میشه ؟
pipo4713
17-02-2020, 18:32
- - - Updated - - -
سلام
سلام.. خوب چرا خودت رو اذیت میکنی؟ زنگ بزن مرکز مخابراتی و از اونجا بپرس راحت... هم کیفیت خط رو میبینن و هم بهت درست پاسخ میدن..
dadash42
17-02-2020, 21:31
- - -
سلام
اگر انتخاب بین شرکتهای اینترنت داری هنوز منطقه تون فیبر نوری نشده, vdsl موجود نیست
soroori2
19-02-2020, 14:57
اگر انتخاب بین شرکتهای اینترنت داری هنوز منطقه تون فیبر نوری نشده, vdsl موجود نیست
منطقه ای که اومدیم فیبر نوری هست .
dadash42
19-02-2020, 23:48
منطقه ای که اومدیم فیبر نوری هست .
مشتری مخابرات باشی تو پانل نوشته اگر زیر پوشش vdsl هستی
Rahpooyan
20-02-2020, 20:21
مشتری مخابرات باشی تو پانل نوشته اگر زیر پوشش vdsl هستی
بگمونم منظور ایشون اینه که ایا در منطقه انها وی دی اس ال ارایه میشه یا خیر. بهترین راه هم بگمونم همون پرسش از مخابرات هستش هر چند 2020 باید در این حد رو می دونست. هر چند پیشنهاد میشه ایشون ابتدا تانوما را پیگیر باشند و بعد وی دی اس ال.
dadash42
20-02-2020, 23:36
بگمونم منظور ایشون اینه که ایا در منطقه انها وی دی اس ال ارایه میشه یا خیر. بهترین راه هم بگمونم همون پرسش از مخابرات هستش هر چند 2020 باید در این حد رو می دونست. هر چند پیشنهاد میشه ایشون ابتدا تانوما را پیگیر باشند و بعد وی دی اس ال.
به هر صورت تو منطقه فیبرنوری باید اول مشتری dsl مخابرات بشی , چاره ای نداری چون فقط مخابرات سرویس میده
بعد از اون میتونی پیگیر fttn یا ftth بشی, من fttn یا همون vdsl توصیه میکنم
فقط یه vdsl مودم تو پریز تلفن میخواد, خرج دیگری و سیم کشی نداره, سرعت و طرحها مثل
همون تانوما ftth
سرعت vdsl امروز صبح :)
ir.ghost
10-03-2020, 14:48
به هر صورت تو منطقه فیبرنوری باید اول مشتری dsl مخابرات بشی , چاره ای نداری چون فقط مخابرات سرویس میده
بعد از اون میتونی پیگیر fttn یا ftth بشی, من fttn یا همون vdsl توصیه میکنم
فقط یه vdsl مودم تو پریز تلفن میخواد, خرج دیگری و سیم کشی نداره, سرعت و طرحها مثل
همون تانوما ftth
سرعت vdsl امروز صبح :)
چیزی که برام جالب بود مودم Utel V301 پروفایل 30A داره و مودم TP LinkW9970 نداره
مودم Utel v301 قابلیت Special Vectoring رو داره که باعث بالاتر رفت سرعت میشه ولی TP Link نداره
و در آخر اینکه مودم Utelv301 با فعال کردن Special Vectoring تا 99393 kbps لینک آپ میشه
ولی مودم TP link W9970 تا حدود 94157kbps لینک آپ میکنه در شرایط یکسان
چیزی که برام جالب بود مودم Utel V301 پروفایل 30A داره و مودم TP LinkW9970 نداره
مودم Utel v301 قابلیت Special Vectoring رو داره که باعث بالاتر رفت سرعت میشه ولی TP Link نداره
و در آخر اینکه مودم Utelv301 با فعال کردن Special Vectoring تا 99393 kbps لینک آپ میشه
ولی مودم TP link W9970 تا حدود 94157kbps لینک آپ میکنه در شرایط یکسان
با سلام . الان پروفایل چی ست کردین که تا ۱۰۰ up شده؟ 30A؟
پ ن : جواب دریافت شد عکس بالا
با تشکر از خودم :دی
mohammad_87
10-03-2020, 17:19
من اینو نتونستم پیدا کنم. منظورتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
برای من فقط اسم مرکز مخابراتی رو نوشته و بستر ارتباطی : زوج سیم adsl
درحالیکه کافو فیبر هست و از شرکهای دیگه نمیتونم سرویس بگیرم.
ir.ghost
10-03-2020, 19:31
با سلام . الان پروفایل چی ست کردین که تا ۱۰۰ up شده؟ 30A؟
پ ن : جواب دریافت شد عکس بالا
با تشکر از خودم :دی
نه 17a هست
ir.ghost
10-03-2020, 20:43
آپدیت از ورژن V134G113 به ورژن v136h720 باعث بیشتر شدن Attenuation Down Stream از 14 به 33 بود
درصورتی که همین Attenuation Down Stream روی مودم W9970 روی 8.8db هست!
آپدیت از ورژن V134G113 به ورژن v136h720 باعث بیشتر شدن Attenuation Down Stream از 14 به 33 بود
لینکی از اپدیت محبت کنید روی سایت اصلیشون برای Utelv301 چیزی نداره
dadash42
10-03-2020, 21:09
من اینو نتونستم پیدا کنم. منظورتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
برای من فقط اسم مرکز مخابراتی رو نوشته و بستر ارتباطی : زوج سیم adsl
درحالیکه کافو فیبر هست و از شرکهای دیگه نمیتونم سرویس بگیرم.
2020 زنگ بزن, بگو vdsl میخوای
تو کافو نوری ها dslam های مختلفی تو stack گذاشتن, بعضی فقط adsl هستن.
باید یه کارمند مخابراتی بره کافو, سیم شما را به dslam multi وصل کنه
ولی شاید تو کافوی شما هنوز dslam multi standard با قابلیت vdsl نصب نشده, تجهیزات کمه و از کافو نوری ها دزدی هم شده
ir.ghost
10-03-2020, 21:20
لینکی از اپدیت محبت کنید روی سایت اصلیشون برای Utelv301 چیزی نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20(1).img
start202
10-03-2020, 22:10
سلام ببخشید سرویس افزایش سرعت اسیاتک رو هنوز دارین ؟؟ قیمت vps ها چه قدر ه ؟
ir.ghost
11-03-2020, 11:57
همچین سرویسی وجود ندارد.
dadash42
11-03-2020, 13:13
اینجا بحث vdsl مخابراته, تاپیک اسیاتک بپرس ببین چی میگن
ضمناً 100گیگ رایگان خانه نشینی فعال شد, کاش اینو هر ماه اجرا کنن :rolleye:
start202
11-03-2020, 13:38
همچین سرویسی وجود ندارد.
معذرت بابت اسپم
Vps برای فروش دارید شرمنده ؟؟؟
start202
11-03-2020, 14:03
همچین سرویسی وجود ندارد.
معذرت بابت اسپم
dadash42
11-03-2020, 15:34
معذرت بابت اسپم
این جای این سوال ها نیست, اینجا فروشنده نداریم, با گوگل شاید پیدا کنی
البته خودت میتونی با یک Asus Modem خودت یه Vps راه بندازی
misam5526
11-03-2020, 15:55
معذرت بابت اسپم
در فروم web*hosting*talk (بدون ستاره) در بخش خرید و فروش سرور مجازی درخواست خریدتون رو مطرح کنید.
یا در همین فروم بخش بازارچه.
GHAGHALEELEE
11-03-2020, 20:22
بچه ها برای شما هم حجم اضافه کردند ؟ من الان 500 گیگ حجم داخلی دارم فکر کنم عیدیه تا اسفند!
ir.ghost
11-03-2020, 20:34
دوستان اگر کسی فریمور دیفالت مودم V301 رو پیدا کرد برای من بفرسته v134g113
دوستان اگر کسی فریمور دیفالت مودم V301 رو پیدا کرد برای من بفرسته v134g113
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : irantk.ir
ir.ghost
12-03-2020, 10:33
ممنون ولی این دامپ هست و برای استفاده باید مودم رو باز و program کرد.
mohammad_87
17-03-2020, 19:10
ولی شاید تو کافوی شما هنوز dslam multi standard با قابلیت vdsl نصب نشده, تجهیزات کمه و از کافو نوری ها دزدی هم شده
ممنون. به 2020 زنگ میزنم نمیشه . قسمت مکانیزه که قطع میشه . ساعات اداری هم قسمت کارشناس فروش دوبار و هر بار 30 دقیقه پشت خط بودم نوبت من که میشه یهو قطع میشه و اشغال میزنه. فردا باید حضوری برم. در خانه بمانیم شده این :weird:
الان سرویس های vdsl همشون پهنای باند آزاد دارند؟فرقی نداره کدوم سرویس رو بگیرم؟
mohammad_87
18-03-2020, 10:44
امروز رفتم مخابرات میگه امکان ارایه vdsl نیست ):
الان نه میتونم از شرکت های دیگه بگیرم نه میتونم vdsl بگیرم. چه گیری افتادیما
شکایت کنم 195 به جایی نمیرسه؟
یا با رییس مخابرات منطقه صحبت کنم نمیشه درخواست داد که vdsl کنن؟
ابر_حیزون
18-03-2020, 12:51
امروز رفتم مخابرات میگه امکان ارایه vdsl نیست ):
الان نه میتونم از شرکت های دیگه بگیرم نه میتونم vdsl بگیرم. چه گیری افتادیما
شکایت کنم 195 به جایی نمیرسه؟
یا با رییس مخابرات منطقه صحبت کنم نمیشه درخواست داد که vdsl کنن؟
اگه باسه خونتون نزدیک مرکز مخابراتی باشه شاتل هم vdsl میده . البته ممکنه نده
باید تحقیق کنید از سایت شاتل
در پنل مخابرات adsl.tci.ir چطور میشه فهمید زمان تخصیص حجم ماهیانه چه تاریخی هست؟
این سرویسی که من گرفتم 400 گیگ حجم ماهیانه داره. میخوام بدونم تا چه تاریخی قابل مصرف هست؟
dadash42
19-03-2020, 00:44
در پنل مخابرات adsl.tci.ir چطور میشه فهمید زمان تخصیص حجم ماهیانه چه تاریخی هست؟
این سرویسی که من گرفتم 400 گیگ حجم ماهیانه داره. میخوام بدونم تا چه تاریخی قابل مصرف هست؟
پنل روزها و حجم مانده نشون میده
دوستان VDSL مخابرات قابلیت Fast Path هم داره؟
یکی از دوستان جدیداً VDSL گرفته پینگ داخلی اش نسبت به زمانی که ADSL داشت بیشتر شده
پنل روزها و حجم مانده نشون میده
زمان باقی مانده سال رو نشون میده و ترافیک باقی مانده ماه رو
چون من یکی دو بار سرویس رو تغییر دادم، روزهای باقی مانده تا پایان ماه شفاف نیست
سلام. دوستان ایا پینگ تایم برای سرورهای داخل کشوربرای vdsl بهتر از adsl هست؟ منظورم اینه پینگ کمتری داره؟
amin_v30
28-03-2020, 13:58
دوستان کسی این سرویس رو از مرکز مخابرات حکمت شعار داره؟
با سلام
روی مودم Utel V301 می شه vpn نصب کرد؟ اگر جواب مثبته چه پروتکل هایی قابل اجرا هست ؟
در مورد مدل v304F چطور؟
دنبال سرویس VDSL هستم ولی نمی خوام برای مودمش بیش از حد لازم هزینه کنم . فقط نت رو برسونه و بشه روش VPN نصب کرد کارم راه می افته یه زایکسل DEL1312-T10B دارم بجای روتور ازش استفاده می کنم .
ممنون
طبق اعلام وزیر ارتباطات، امروز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استان تهران و قم آغاز شد.
محمدجواد آذری جهرمی امروز با انتشار پستی در صفحه توییتر خود اعلام کرد: سرعت اینترنت خانگی، را حداقل ۴ برابر میکنیم. امروز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استان تهران و قم آغاز شد.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در هفتهی آینده، سایت ثبت نام آغار بکار خواهد کرد. اولویت توسعه با مناطقی است که سرعت نسل۴ موبایل در آنها از متوسط کشوری پایینتر است.
درود. دوستان اگر ممکنه چندتا سایت دانلود فیلم بروز که تست کرده باشید و با اینترنت مخابرات نیم بها حساب بشه رو معرفی کنید. سایتی مثل دوستیها زده نیم بها اما بعد که کلی دانلود کردم میبینم در پنل مخابرات همه رو بین الملل باهام حساب کرده!
behnambazi
30-03-2020, 12:51
درود. دوستان اگر ممکنه چندتا سایت دانلود فیلم بروز که تست کرده باشید و با اینترنت مخابرات نیم بها حساب بشه رو معرفی کنید. سایتی مثل دوستیها زده نیم بها اما بعد که کلی دانلود کردم میبینم در پنل مخابرات همه رو بین الملل باهام حساب کرده!
من اصلا با کخابرات فیلم نمیگیرم چون همه رو 4 برابر حساب میکنه شکایت هم کردم گفت لیستو بروز نمیکنیم
جم شیم یه تاپیک تشکیل بدیم برای این مشکل
dadash42
30-03-2020, 13:32
من اصلا با کخابرات فیلم نمیگیرم چون همه رو 4 برابر حساب میکنه شکایت هم کردم گفت لیستو بروز نمیکنیم
جم شیم یه تاپیک تشکیل بدیم برای این مشکل
طرح 183گیگ، 330گیگ یا 420گیگ ماهانه بگیرین دیگر غصه نخورین :rolleye:
ماهانه 183گیگ 87تومانه, 420گیگ 137تومان
با هزینه دو یا سه پرس چلوکباب در ماه کل ماه سرتون گرمه و مشغول
mohandes23
30-03-2020, 13:46
طبق اعلام وزیر ارتباطات، امروز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استان تهران و قم آغاز شد.
محمدجواد آذری جهرمی امروز با انتشار پستی در صفحه توییتر خود اعلام کرد: سرعت اینترنت خانگی، را حداقل ۴ برابر میکنیم. امروز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استان تهران و قم آغاز شد.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در هفتهی آینده، سایت ثبت نام آغار بکار خواهد کرد. اولویت توسعه با مناطقی است که سرعت نسل۴ موبایل در آنها از متوسط کشوری پایینتر است.
خوب تا خونه بیارن یه باره فیبر بشه دیگه! ولی امیدوارم که این مسله انجام بشه من که 4G اصلا خوب نیس و به شدت این vdsl بهتر هست
اگر امکانش رو دارین بکشین رو سرور شاتللند بعد از اونجا دانلود کنید
فیلم و سریال با زیرنویس رو فعلا از دیجی مووی
سلام
جهت اطلاع مودم VDSLقیمتش از 600هزار تومن شروع میشه :sad:
franchescaolsonEqP
30-03-2020, 21:02
PSArip+Trainbit
مديرعامل شركت مخابرات ايران با اشاره به دستور و تاكيد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات مبني بر ارتقای اینترنت خانگی و افزایش ۴ برابری آن گفت : ظرف مدت ۲ ماه آینده، عملیات اجرایی ۵۵۰ هزار پورتADSL به VDSL(سُرینو) در شهر تهران صورت می گیرد .
به گزارش اداره كل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سید مجید صدری ضمن بیان این مطلب به لزوم افزایش کیفیت خدمات اینترنتی تاکید کرد و افزود: همچنین به دنبال کیفیت حداکثری هستیم تا آنچه مورد نظر تمام مشتريان اينترنت پرسرعت شركت مخابرات ايران تامین شود .
وی افزود : در همین رابطه در حوزه سرمایه گذاری و توسعه شبکه مخابرات کشور گام هایی بر داشته شده است و ادامه روند توسعه و نوسازي شبكه هاي ارتباطي كشور با سرعت بیشتر ازمهم ترين برنامه هاي شركت مخابرات ايران در سال ۱۳۹۹بوده است.
مهندس سید مجید صدری با اشاره به افزایش مصرف اینترنت در پی شیوع ویروس کرونا توجه هرچه بیشتر به کیفیت و زیرساختهای مورد نیاز در تمامی ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری در دستور کار است .
اپلود سنتر شاتل تا جایی که خبر دارم فقط برای کاربران شاتل قابل دسترسی هست ما که مخابراتی هستیم چطور چنین کاری کنیم؟ آیا روشی هست؟
morteza_mombeini
31-03-2020, 13:43
تا حرف وزیر در سراسر ایران اجرایی بشه یه سه سالی طول میکشه چون دقیقا پارسال همین موقع ها بود که گفتن سرینو میخان بدن ولی اصلا خبری نشد شاید دو سه تا منطقه فعال کرده باشن . اینا منظورشون اینه هر جا کافو نوری نصب باشه و هزینه ای هم نداشته باشه به تدریج فعال میکنیم . خودشونو مسخره کردن. «adsl بده vdsl تحویل بگیر»
MMDFullHD
01-04-2020, 17:29
اینجا کسی vdsl داره اسپیلتیترش فرق داره؟یا با همون قدیمی های بازار هم جواب میده؟؟
فک کنم چون صدا رو فقط از ی فرکانس مخصوص جدا جدا میکنه و vdsl زیاد فرکانس های دیگه هم بکار میبره
چون اخه تو کارتن مودم من دو تا اسپیلتر داره یکی از همین معمولیای و پر بازاره یکی ازیناس
dadash42
01-04-2020, 18:32
اینجا کسی vdsl داره اسپیلتیترش فرق داره؟یا با همون قدیمی های بازار هم جواب میده؟؟
فک کنم چون صدا رو فقط از ی فرکانس مخصوص جدا جدا میکنه و vdsl زیاد فرکانس های دیگه هم بکار میبره
چون اخه تو کارتن مودم من دو تا اسپیلتر داره یکی از همین معمولیای و پر بازاره یکی ازیناس
باید مودم vdsl مستقیم پریز تلفن بره, بدونه splitter
علتش اینهadsl splitter جلوی فرکانس بالا vdsl را میگیره و اتصال محدود میکنه
اون splitter برای وصل تلفن در پریز جداگانه است
ضمناً عکس از splitter برای پریز تلفن انگلستان است
انگلیس سیستم ADSL/VDSL عین سیستم ایرانه, voip و sip اونجا جا نیفتاده
Xx Hossein xX
01-04-2020, 19:23
تا حرف وزیر در سراسر ایران اجرایی بشه یه سه سالی طول میکشه چون دقیقا پارسال همین موقع ها بود که گفتن سرینو میخان بدن ولی اصلا خبری نشد شاید دو سه تا منطقه فعال کرده باشن . اینا منظورشون اینه هر جا کافو نوری نصب باشه و هزینه ای هم نداشته باشه به تدریج فعال میکنیم . خودشونو مسخره کردن. «adsl بده vdsl تحویل بگیر»
کلا این وزیر هروقت حرف زده یک گندی بالا اومده. شما دعا کنید که کسی حرفشو نشنیده باشه و این چند وقت وزیر بوندش تموم بشه بره.
dadash42
01-04-2020, 20:12
کلا این وزیر هروقت حرف زده یک گندی بالا اومده. شما دعا کنید که کسی حرفشو نشنیده باشه و این چند وقت وزیر بوندش تموم بشه بره.
ما را نترسون, این بره کی میاد, بدترش
Rahpooyan
01-04-2020, 21:53
حداقل یه حرفی میزنه، مردم چند سالی امیدوار میشن. وزرای قبلی که فقط مردم رو ناامید می کردند ولی بعد از برکناری همه حامی حقوق مردم می شدند. من یکی که هنوز تو همون ثبت نام سرویس تانوما موندم. :thumbsup:
MMDFullHD
02-04-2020, 00:19
:sad:
من از سر در خونه یه سیم اوردم دو زوج مستقیم پشت فیوز های تو خونه بعد اسپیلتر وصل کردم بهش با لحیم مودم هم وصله به همین اسپلیتر کل سیم کشی های پریز خونه هم اومده وصل شده به بازم به همین اسپلیت
یعنی باید الان دوباره این سیم رو جدا کنم از اسپلیت ی سیم جدا بگیرم از این سیم دو زوجی ک مستقیم اومده از پاین؟:sad:
مطمعنید؟ پس چطور نوشته که رو این اسپلیتر vdsl که خروجی برای مودم داره اینطوری بود که فقط صدا رو جدا میکرد؟ (فقط باید یه پورت داشت برای جدا سازی صدا پس پورت مودمش برا چیه)
شما یه تلفن ور دارید بزنید به پورت مودمش هم صدای بوق رو دارید مطمعنا فقط پورت صدا هست که دیتا ازش جدا میشه
اگه اینکه vdsl با adsl تفاوت داره تو اسپیلیت بنظرتون میشه همین اسپلیتر انگلیسیه ارو بشکونم جا پورت سیم هاشو لحیم کنم؟ ایرانی طور ازش در بیارم جایگزین این اسپلیتر adsl کنم؟ کل سیم کشی پریزای خونه ارو بندازم رو همین vdsl اسپلیتره؟ چون کلا سیم کشی خونه معلوم نی تخم جن چی اورده توش سیم پودر شوده کیفیت نداره میخوام کلا سیم رو جدا بیارم از پاین به بالا باشه و سیم تیکه تیکه اس فک کنم اینی که توی فیوز ها هم هست روش نوشته که vdsl داره از تو خود کارتن مودم فابش بوده
چون الان من ریت خونه با پریز ها 8 مگ هم نمیکشه ولی این حرکتو من از پاین زدم 16 مگ رو راحت اپ کرده!
این سوال رو دارم هم برا بعدا میپورسم :biggrin:چون این vdsl سوال شوده بود
dadash42
02-04-2020, 02:31
:sad:
من از سر در خونه یه سیم اوردم دو زوج مستقیم پشت فیوز های تو خونه بعد اسپیلتر وصل کردم بهش با لحیم مودم هم وصله به همین اسپلیتر کل سیم کشی های پریز خونه هم اومده وصل شده به بازم به همین اسپلیت
یعنی باید الان دوباره این سیم رو جدا کنم از اسپلیت ی سیم جدا بگیرم از این سیم دو زوجی ک مستقیم اومده از پاین؟:sad:
مطمعنید؟ پس چطور نوشته که رو این اسپلیتر vdsl که خروجی برای مودم داره اینطوری بود که فقط صدا رو جدا میکرد؟ (فقط باید یه پورت داشت برای جدا سازی صدا پس پورت مودمش برا چیه)
شما یه تلفن ور دارید بزنید به پورت مودمش هم صدای بوق رو دارید مطمعنا فقط پورت صدا هست که دیتا ازش جدا میشه
اگه اینکه vdsl با adsl تفاوت داره تو اسپیلیت بنظرتون میشه همین اسپلیتر انگلیسیه ارو بشکونم جا پورت سیم هاشو لحیم کنم؟ ایرانی طور ازش در بیارم جایگزین این اسپلیتر adsl کنم؟ کل سیم کشی پریزای خونه ارو بندازم رو همین vdsl اسپلیتره؟ چون کلا سیم کشی خونه معلوم نی تخم جن چی اورده توش سیم پودر شوده کیفیت نداره میخوام کلا سیم رو جدا بیارم از پاین به بالا باشه و سیم تیکه تیکه اس فک کنم اینی که توی فیوز ها هم هست روش نوشته که vdsl داره از تو خود کارتن مودم فابش بوده
چون الان من ریت خونه با پریز ها 8 مگ هم نمیکشه ولی این حرکتو من از پاین زدم 16 مگ رو راحت اپ کرده!
این سوال رو دارم هم برا بعدا میپورسم :biggrin:چون این vdsl سوال شوده بود
سیم کشی جالبی کردی ;) ولی چرا بقل فیوز گذاشتی, سیمهای برق روی خط تلفن اختلال ایجاد میکنن
splitter ها برای فرکانس adsl ساخته شدن, splitter برای فرکانس vdsl کمیابه, اصلا پیدا نمیشه
اون splitter ها تو جعبه مودم های ADSL/VDSL عادی هستند
اگر استفاده کنی بازم کار میکنه ولی قسمتی از فرکانس vdsl از دست میره و نویز snr ایجاد میکنه
باید مودم vdsl را مستقیم بدون splitter به پریز تلفن بزنی
MMDFullHD
02-04-2020, 02:51
سیم کشی چالبی کردی ;) ولی چرا بقل فیوز گذاشتی, سیمهای برق روی خط تلفن اختلال ایجاد میکنن
splitter ها برای فزکانس adsl ساخته شدن, splitter برای فرکانس vdsl کمیابه, اصلا پیدا نمیشه
اون splitter ها تو جعبه مودم ADSL/VDSL عادی هستند
اگر استفاده کنی بازم کار میکنه ولی شاید نصف فرکانس vdsl از دست بدی
باید مودم را مستقیم بدون splitter تو پریز بزنی
:laughing:قبلا از پنجره اورده بودم کنار لوله گاز یه چی بمب حرفه ای اما خب متاسفانه کنده شد شب از خواب پاشدم صبح دیدم :tongue:
بخاطر یه نت ذوقالی اینقد دردسر ما کشیدم
ولی از سر در من وصل کردم نویز حدود 23.9 بود رو مد فست و m
الان که بقل پریزو فیوز و صله به اسپلیت 26.1 هست که متاسفانه نمیذاره کامل اپ شه خط تو شبانه روز نوسان زیاد داره:weird: روز کشش 15.8 مگه شب 17.4
قبلا 19.1 هم روز اینا یادمه کشش داشت
این تقسیم و تیکه تیکه شدن تاثیری نداره؟ چون دیگ راهی ندارم جز اینکه بعدا از اسپلیت جداش کنم یه سر به مستقیم به مودم و ی سرشم به اسپلیت تلفن
شما الان دارید سیم کشی خونتون جدیده اصولیه؟ ریت و فاصلتون چقده تا کافو؟
چون من فک کونم فاصله ام تا کافو سر کوچه امون نهایت زیر ۲۰۰ متره کافو نوری نیست
بعد دقیقا دوتا خیابون بالاتر تو بلوار ازین کافو قدیمیا با ازین جدیدا کنار هم زدن یه دو سالی هست فک کنم کنتور هم داره خیلی هم پره یکی دو جا نیست
ولی خط من فیبر نیست حتی من خونه رفیقم روبروش دکل همراه اوله و ازین جعبه تقسیم تلفنیا براش علمک گذاشتن کلا درشم بازه تو اونو هم بازین کانکتور فیزیکا فیبر داره
احتمالا کابل کشی فیبر رو محلمون داره من از مرکز مخابراتیمون کارشناسش پرسیدم گفتش که اگ بخواید سرویس vdsl رو بهتون میدم :blink:
شما مگه ADSL شاتل نداشتید ؟ چه مودم VDSL خریدید ؟ قیمت ؟
farid_givehchin
02-04-2020, 15:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](EU)_V3_QIG.pdf
مودم های VDSL هم به اسپیلیتر نیاز دارند
MMDFullHD
02-04-2020, 18:19
شما مگه ADSL شاتل نداشتید ؟ چه مودم VDSL خریدید ؟ قیمت ؟
هنوزم دارم از شاتل گفتم که برای بعدا پرسیدم خونه خواهرم مودمش مورد داشت براش مودم قبلی خودم ac52 رو بردم
خودم هم الان ac68 گرفتم سه و نیم
توش این اسپلیت رو داش جالب بود برام
ac 88 بهترینشون رو هم داشت پنج و هفتصد و خورده ای ک قیمت داد یادم نیس
بهترینشون همونه چون خونه ما حدود ۱۱۰ و خورده ای متره انتن خوب 5g نمیداد گوفتم عوضش کونم یه زمان از ته اتاق خواب میخوام میرور کونم رو تلیوزیون خونه نمیشد باید عوض میکردم این الان سیگنالش عالیه
dadash42
02-04-2020, 19:22
هنوزم دارم از شاتل گفتم که برای بعدا پرسیدم خونه خواهرم مودمش مورد داشت براش مودم قبلی خودم ac52 رو بردم
بهترینشون همونه چون خونه ما حدود ۱۱۰ و خورده ای متره انتن خوب 5g نمیداد گوفتم عوضش کونم یه زمان از ته اتاق خواب میخوام میرور کونم رو تلیوزیون خونه نمیشد باید عوض میکردم این الان سیگنالش عالیه
من ac68 دارم, عالیه, کارکرد, ساپورت, نرمافزار, firmware همه یک
start202
02-04-2020, 19:46
میشه از نویز خط مودمی که خریدی یه اسکرین بدی شرمنده
MMDFullHD
02-04-2020, 20:51
میشه از نویز خط مودمی که خریدی یه اسکرین بدی شرمنده
من الان از رو شاتل سرویس دارم رو vdsl نیست
از شاتل بدم ؟
start202
02-04-2020, 20:54
من الان از رو شاتل سرویس دارم رو vdsl نیست
از شاتل بدم ؟
اره راستش سرویس adsl من رو فیبر نوری و تا ۲۴ مگ بسته شده و تا ۲۴۰۰کیلو بایت فیکس دان میزنه مودم adslعادی میخوام ببینم شرایط مودم vdsl روی خط چه جوری تا چنج کنم به نظرت نسبت به مودم قبلی شرایط نویزت تغییر کرده ؟؟
و به فکر سرویس vdsl هم هستم
MMDFullHD
02-04-2020, 21:56
اره راستش سرویس adsl من رو فیبر نوری و تا ۲۴ مگ بسته شده و تا ۲۴۰۰کیلو بایت فیکس دان میزنه مودم adslعادی میخوام ببینم شرایط مودم vdsl روی خط چه جوری تا چنج کنم به نظرت نسبت به مودم قبلی شرایط نویزت تغییر کرده ؟؟
و به فکر سرویس vdsl هم هستم
من مودم قبلیمم خودش vdsl داشت ولی چیپش مدیاتک بود اونم عالی و قوی بود چون مودمم ازین تیپی لینک ها دو انتن ها بود اون 52 رو اوردم
سیم کشی رو تغیر داده بودم قبلا هم نوشتم اینجا برید ببیند
برای تایمی بود که خطم رو های وب بود بالا 8 مگ نمیتونستم بگیرم با تیپیلینک یهو هزینه کردم با دستکاری هایی ک کردم سیم کشیش جدا غیر از کنار برق بود بود
ولی باز بعدا مجبور شدم سیمکشی رو باز از بقل سیمای برق رد کنم
الان خطم رو اون ac52 حدود 26.9 بود میراییش ریت نهایت شب 14.8 اینا مگ داشت با این
ac68 هم همین حدوداس 14.9 15 میچرخه چون سیمکشی از بقل فیوز اوردم تو پاریکنگ اورده بودم افتاب پوسند و خلاصه کنده شد مجبور شدم ازتو خونه بیارمش بقل پریز بازم الان اینطوری
چن روز دیگ باز میرم سیم میخرم بخاطر کرونا دوباره سیم کشی رو از سردر مستقیم غیرکنار سیم برق میارم نتیجه اشو میذارم الان خط بدین شکله
start202
02-04-2020, 22:34
من مودم قبلیمم خودش vdsl داشت ولی چیپش مدیاتک بود اونم عالی و قوی بود چون مودمم ازین تیپی لینک ها دو انتن ها بود اون 52 رو اوردم
برای تایمی بود که خطم رو های وب بود بالا 8 مگ نمیتونستم بگیرم با تیپیلینک یهو هزینه کردم با دستکاری هایی ک کردم سیم کشیش جدا غیر از کنار برق بود بود
الان خطم رو اون ac52 حدود 26.9 بود میراییش ریت نهایت شب 14.8 اینا مگ داشت با این
ac68 هم همین حدوداس 14.9 15 میچرخه چون سیمکشی از بقل فیوز اوردم تو پاریکنگ اورده بودم افتاب پوسند و خلاصه کنده شد مجبور شدم ازتو خونه بیارمش بقل پریز بازم الان اینطوری
چن روز دیگ باز میرم سیم میخرم بخاطر کرونا دوباره سیم کشی رو از سردر مستقیم غیرکنار سیم برق میارم نتیجه اشو میذارم الان خط بدین شکله
واقعا مودم تاثیر میزاره این الان با یه مودم عادی هست فک کنم اگه ایسوس بزارم با همین adslتا ۳ مگ هم بره مودم چی خریدید چند شد ؟؟ به نظرت یوتل بگیرم یا برم سراغ یه چیزه دیگه میخوام یه چیزی باشه خیلی گرون نباشه ولی خوب لاین درایورش یا همون چیپش بدرد بخور باشه
hosseinzfff
02-04-2020, 23:10
واقعا مودم تاثیر میزاره این الان با یه مودم عادی هست فک کنم اگه ایسوس بزارم با همین adslتا ۳ مگ هم بره مودم چی خریدید چند شد ؟؟ به نظرت یوتل بگیرم یا برم سراغ یه چیزه دیگه میخوام یه چیزی باشه خیلی گرون نباشه ولی خوب لاین درایورش یا همون چیپش بدرد بخور باشه
مودم ارزون ترم داره ASUS مدل :فقط نمیدونم CHIPSET ش چیه اما DSL-AC68U XDSL CHIPSET مدیاتک داره و برادکام نیست !!
DSL-AC55U
hosseinzfff
02-04-2020, 23:55
الکی هزینه نکن به نظرم زیاد حساس شدی سیم تلفن شیلد دار اگه از کنار سیم برق عبور کنه تاثیری روش نداره اونم تو یه فاصله خیلی کم داخل منزل ..
amin_v30
04-04-2020, 15:18
دوستان میخوام مودم vdsl بگیرم،ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم مودم چیپ برودکام داره:»
asus N16
tplink- w9970 w9960
zyxel vmg1312-b10d
tenda v300
farshad_scientist
04-04-2020, 16:01
دوستان میخوام مودم vdsl بگیرم،ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم مودم چیپ برودکام داره:»
asus N16
tplink- w9970 w9960
zyxel vmg1312-b10d
tenda v300
Archer VR400اینو بگیر بنظرم :) برودکام هم هست
asus هم از نظر نرم افزاری همیشه آپدیت هست و منوی کاربریش عالیه
hosseinzfff
04-04-2020, 16:36
asus N16
tplink- w9970 w9960
zyxel vmg1312-b10d
tenda v300
ASUS N16 مدیاتک
ZYXEL VMG1312-B10D برادکام
====================
TPLINK W9970 برادکام
TPLINK W9960 مدیاتک
TENDA V300 برادکام
ZYXEL VMG1312-B10D( احتمالا برادکام )
در مورد زایکسل
hosseinzfff
04-04-2020, 18:18
در مورد زایکسل
ممنون پستمو ویرایش کردم ... 99 درصد مطمین بودم برادکامه 1 درصد شک داشتم سایت زایکسل رو که چک کردم دیگه 100 درصد مطمین شدم برادکامه
کسی تهران سرویسش vdsl شده؟
میخوام ببینم شروع کردن یا نه!
دوستان برای VDSL میان چک میکنند یا به همه میدن ؟ مثلا منطقه مولوی تهران میشه گرفت ؟
mohsen2129
06-04-2020, 17:03
کسی تهران سرویسش vdsl شده؟
میخوام ببینم شروع کردن یا نه!
من از مرکز مخابراتی جویا شدم گفت دو سه ماه زمان میبره!
roxxon_v2
06-04-2020, 20:22
سلام دوستان
دوستان ما هم VDSL داشتیم در دفتر قبلیمون و الان فیبر مستقیم گرفتیم برای دفتر جدید، تعرفه فیبر مستقیم و VDSL تا قبل عید که چک کردم(قبل کرونا) یکی بود، که به نظرم اگه امکانش هست اصلا طرف VDSL نرین که خیلی به نویز حساسه ، در صورت امکان درخواست فیبر مستقیم بدین ، چون مودم هاشون قیمتاشون نزدیک به همه و اینکه مودم فیبر ساپورت تا حداقل 1 گیگابیت سرعت ساپورت میکنه ( یه جور اینده نگریه نسبت به هزینه) ولی VDSL تا 200مگ (و بعضی از مدل ها که گرونتره تا 300مگ) ساپورت میکنه
البته ابن رو هم اضافه کنم که در صورتیکه مودم فیبر تهیه می کنید حتما چک کنید که پورت لن 1 گیگ بین داشته باشه.
و نکته آخر لازم به ذکره به هیچ عنوان مودم UTEL تهیه نکنید (مخابرات پیشنهاد میکنه) ، خیلی بی کیفیته و مارو خیلی اذیت کرد ...
تبدیل ADSL به VDSL رایگان است
وزیر ارتباطات با بیان اینکه افزایش سرعت هزینه ای به کاربر تحمیل نمی کند، گفت: در صورتی که تکنولوژی اینترنت خانگی به VDSL تغییر یابد، تا سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه نیز شاهد ارتقا خواهیم بود.
محمدجواد آذری جهرمی امروز در لایو اینستاگرام در خصوص وضعیت اینترنت خانگی گفت: با ارائه بسته ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت از سوی اپراتورها، شبکه اینترنت خانگی در هفته آخر اسفند به مدت ۳ روز مختل شد اما با ارتقای انجام شده، در روز ۲۷ اسفند به حالت قبل بازگشت و حال اینترنت خوب شد.
وی با بیان اینکه حدود ۷۵ درصد کاربران بیش از ۷۰ درصد حجم بسته ۱۰۰ گیگابایتی را مصرف کردند، افزود: هم اکنون وضعیت شبکه اینترنت ثابت نسبتاً مناسب است و در شبکه موبایل باید وضعیت را به پایداری برسانیم.
وزیر ارتباطات با اشاره به برنامه ریزی برای افزایش ۴ برابری سرعت اینترنت خانگی، گفت: با تکنولوژی ADSL در حالت ماکزیمم، سرعت اینترنت کاربران بسته به فاصله منزل تا مرکز مخابراتی حدود ۱۶ مگابیت در ثانیه است که در صورتی که این تکنولوژی به VDSL تغییر یابد، تا سرعت ۷۰ مگابیت در ثانیه نیز شاهد ارتقا خواهیم بود.
وی با بیان اینکه ۸۵۰ هزار پورت VDSL در تهران و قم تا دو ماه آینده به بهره برداری میرسد، گفت:
تا شب گذشته در شهر قم ۳۰ هزار پورت واگذار شد و سرعت اینترنت کاربران خانگی حدود ۵ برابر شد. در تهران نیز این سرویس برای روزانه ۱۰ هزار مشترک فعال میشود و ما پیش بینی میکنیم که در کل کشور سرعت اینترنت ۴ برابر شود.
جهرمی با تاکید بر اینکه ارتقای سرویس ADSL مشترکان به VDSL با افزایش قیمت همراه نیست و پول مازادی از مشترکان دریافت نمیشود، ادامه داد: تنها ممکن است با توجه به افزایش سرعت، مصرف منصفانه کاربران از حدود درنظر گرفته شده بالاتر رود که مشترک باید بابت این مصرف، هزینه پرداخت کند.
وی با اشاره به اینکه در تهران تا ۲۷ اردیبهشت حداقل ۸۰۰ هزار پورت VDSL دایر میشود، گفت: اقدام دیگری که از دیشب انجام دادهایم این است که از اپراتورهای اینترنت ثابت خواستهایم که سرعت مشترکان سرویس فعلی ADSL را تا سقف ۱۶ مگابیت بر ثانیه بدون اخذ هزینه اضافه باز بگذارند تا کاربران بتوانند از اینترنت با کیفیت تری برای فرآیندهای آموزش مجازی بهره ببرند.
وزیر ارتباطات در خصوص درخواست کاربران و اساتید دانشگاهی و دانشجویان برای ارائه بسته حمایتی اینترنت موبایل گفت: اگر شبکه موبایل ظرفیت داشت حتماً از این اقدام فروگذار نمیکردیم. اما هم اکنون با محدودیت ظرفیت در شبکه موبایل مواجه هستیم و تلاش میکنیم سرعت را بهبود بخشیم.
به گزارش جی پلاس، در پی آغاز اجرای پروژه ارتقای فناوری اینترنت خانگی از ADSL به VDSL از روز گذشته در تهران و قم، سجاد بنابی در توئیتر عکسی از مقایسه سرعت اینترنت مشترکان قم، قبل و بعد از نصب VDSL منتشر کرد.
نائب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به ارتقای سرعت اینترنت کاربران VDSL نوشت: هنوز مودمهای مشترکان تعویض نشده و با تعویض مودم متوسط سرعت به حدود ۵۰ مگابیت خواهد رسید.
وی این موضوع را یک جهش خوب عنوان کرد و ادامه داد: البته تنها ۳۳ درصد کاربران در قم، به تعویض مودم، بله گفتند و مابقی همین ارتقاء سرعت را کافی میدانند.
به گفته بنابی، ارتقا سرویس اینترنت خانگی در تهران از امروز آغاز شده است.
مطابق با اعلام وزیر ارتباطات، پیاده سازی سرویس VDSL فعلا برای مشترکان اینترنت خانگی شرکت مخابرات ایران و یکی از اپراتورهای اینترنت در برنامه است و قرار است تا ۲۷ اردیبهشت ماه (روز جهانی ارتباطات)، حدود ۸۰۰ هزار مشترک در تهران این سرویس را دریافت کنند.
گفته شده که با جایگزینی سرویس VDSL به جای ADSL سرعت اینترنت کاربران خانگی حداقل ۴ برابر می شود.
OnlyRealMadrid
07-04-2020, 08:27
:rolleye:
لطفا مارک و مدل دقیق مودمتون و مرکز مخابراتیتون و قیمت ماهانه سرویس و حجم بین المللتون رو میگید؟ میزان قطعی و وصلی رو هم ذکر کنید. مرسی
morteza_mombeini
07-04-2020, 10:07
چطور روزانه اینکار رو با سرعت انجام میدن ؟ مگر نباید کافوهای معمولی تبدیل به کافو فیبر بشن و بعد تجهیزات توش نصب بشه ؟ ینی یه شبه اینکارو میکنن اینقدر سرعت عملشون بالاست ؟
mohandes23
07-04-2020, 11:03
چطور روزانه اینکار رو با سرعت انجام میدن ؟ مگر نباید کافوهای معمولی تبدیل به کافو فیبر بشن و بعد تجهیزات توش نصب بشه ؟ ینی یه شبه اینکارو میکنن اینقدر سرعت عملشون بالاست ؟
منم تعجب کردم ولی گویا همه رو فیبر نمی کنن!! اینایی که فاصلشون با مخابرات کمه با همون مسی می دن و تغییری ایجاد نمی کنن ولی اینایی که فاصله دوری دارن از مخابرات کافوی نوری رو میارن تا کابینت
morteza_mombeini
07-04-2020, 11:56
منم تعجب کردم ولی گویا همه رو فیبر نمی کنن!! اینایی که فاصلشون با مخابرات کمه با همون مسی می دن و تغییری ایجاد نمی کنن ولی اینایی که فاصله دوری دارن از مخابرات کافوی نوری رو میارن تا کابینت
بازم همون میشه وقتی بخان vdsl بدن باید تجهیزاتش تو کابینت نصب بشه خوب کافوهای مسی که جایی برای نصب تجهیزات ندارن دوباره باید یه کابینت کنارش نصب کنن که خودش حداقل یک هفته کار میبره بعد اینا نوشتن یه شبه فلان مقدار کاربر سرعتشون ۴ برابر شد
mohandes23
07-04-2020, 12:09
بازم همون میشه وقتی بخان vdsl بدن باید تجهیزاتش تو کابینت نصب بشه خوب کافوهای مسی که جایی برای نصب تجهیزات ندارن دوباره باید یه کابینت کنارش نصب کنن که خودش حداقل یک هفته کار میبره بعد اینا نوشتن یه شبه فلان مقدار کاربر سرعتشون ۴ برابر شد
حالی یه چیزی گفتن احتمالا ثبت نام ها که انجام بشه سیم کشی ها رو در نقاطی که درخواست زیاد دادن رو سیم کشی می کنن .ثبت نام هم فعلا برای مخابرات که انگار در پنل می پرسن که vdsl می خواهید یا نه.کلا اگه قرار باشه سیم کشی بشه فیبر کنن خیلی به صرفه تر هست تعرفه ها و سرعت ها هم اصلا مشخص نیست
دوستان نظرتون در مورد این خبر چیه؟
مگه مودم adsl بیشتر از 16 مگ هم ساپورت می کنه؟
افزایش ۲ برابری سرعت اینترنت بدون تعویض مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]افزایش-۲-برابری-سرعت-اینترنت-بدون-تعویض-مودم)
mohandes23
07-04-2020, 15:30
دوستان نظرتون در مورد این خبر چیه؟
مگه مودم adsl بیشتر از 16 مگ هم ساپورت می کنه؟
افزایش ۲ برابری سرعت اینترنت بدون تعویض مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]افزایش-۲-برابری-سرعت-اینترنت-بدون-تعویض-مودم)
اینم نوشته میانگین سرعت روی کابینت احتمالا همون سر رو مبنا گرفتن.تا 25 هم مودم ها میره
dadash42
07-04-2020, 20:58
نزدیک به 9 ماه vdsl دارم, فکر میکنم یکی از تنها کسان تو محل, سرعت تا 100مگ باز هست و غیر از آبان 98 مشکلی نداشتم
حیف :D الان همه میان سراغ vdsl , پهنای باند اشغال میشه و پورت ها کمیاب
Rahpooyan
07-04-2020, 21:22
وقتی به نالیدن باشه همه اه و فغان شان بالاست ولی وقتی می خوان یه کاری بکنند، فورا پا پس می کشند. از یه سمت می نالند که سرعت کم هستش و بعد میگن مودم تعویض نمی کنیم چون کافیه. شما ببینید که فقط 33% تن به تعویض مودم داده اند. ما باشیم میگیم مخابرات چرا به ما تانوما نمیده، شما باشید به خواست این ملت تن می دهید؟ پول خرج کنید و بعد طرف بگه من همون ای دی اس ال رو می خوام!! :worried:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.