PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : VDSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

lgcenter
05-08-2018, 10:15
میشه راهنمایی کنید که سرعت دانلود ما چقدر میشه؟ چون معمولا سرعت واقعی که ارائه میشه کمتر از چیزیه که اعلام میکنن

Bensonw3x
05-08-2018, 15:52
این نتیجه تستFTTH شهرستان دامغان
سرعت سرویس 100 بوده ولی از اونجا که عمو مخابرات خیلی منو دوست داشته رو 140 برام بسته
ولی دوستان زحمت کشیدن زیرآب زدن الان بسته شده روی 100 که روی ستس 98 جواب می ده

img.upload724.com/images/22948266586063283694.jpg

این بکیو ، رفته با سرور مجازی ویندوز 2008 تست گذاشته واسه خودشیرینی

cartesiba
05-08-2018, 20:05
سلام دوستان من به 2020 زنگ زدم برای vdsl گفتن نمیدونیم میشه ارائه داد یا نه . چجوری باید فهمید . تا سرکوچه فیبر نوری هست

bigbang001
07-08-2018, 11:46
سلام دوستان من سرویس adsl از پارس انلاین داشتم‌که نسبت به بقیه فوق العاده راضی بودم
الان منزلم عوض شده و متاسفانه میگن خط فییر هست و فقط میتونی vdsl از مخابرات بگیری
الان برای ثبت نام‌اقدام کردم
دوسوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱. مودم از مخابرات نگرفتم. ایا همه مودمهای بازار که میزنن adsl/vdsl سازگار با مخابرات هست؟ بخصوص مدلهای ایسوس مانند dsl-n16u و dsl-ac68u؟
اگر مشخصه خاصی باید دنبال کنم بفرمایید
۲. سرعت مثلا ۸ مگ یا ۱۶ مگ مخابرات اپلود و دانلود روی سایتهای خارجی چقدره؟ (بدون استفاده از دانلود منجر)

Sent from my iPhone using Tapatalk

bigbang001
11-08-2018, 23:05
تست سرعت سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست سرعت سرور خارجی:

اشتراک ۸ مگ
روی داخلی باز گذاشته اما خارجی افتضاح

cartesiba
12-08-2018, 08:38
سلام دوستان چرا قیمتهای vdsl اینقدر گرونه قیمت روی 480 هزارتومن تا .... . شما کدوم طرح را انتخاب کردید؟

bigbang001
14-08-2018, 23:28
سلام دوستان چرا قیمتهای vdsl اینقدر گرونه قیمت روی 480 هزارتومن تا .... . شما کدوم طرح را انتخاب کردید؟

leo.unique
15-08-2018, 13:59
اشتراک ۸ مگ

همیشه همینطوره ؟؟

amin_v30
15-08-2018, 17:35
دوستان یه سوال مهم و تعیین کننده داشتم برای خودم، پینگ توی بازی آنلاین (مثلا توی ps4) توی فناوری adsl و vdsl با هم متفاوت هست؟
یا تفاوت این 2 فناوری فقط توی سرعت هست؟
و اینکه ممنون میشم یه تست پینگ بگیرین اینجا به اشتراک بذارین:n16:

misam5526
16-08-2018, 17:05
دوستان یه سوال مهم و تعیین کننده داشتم برای خودم، پینگ توی بازی آنلاین (مثلا توی ps4) توی فناوری adsl و vdsl با هم متفاوت هست؟
یا تفاوت این 2 فناوری فقط توی سرعت هست؟
و اینکه ممنون میشم یه تست پینگ بگیرین اینجا به اشتراک بذارین:n16:

فرق vdsl و adsl به تکنولوژی استفاده از سیم مسی برای انتقال پهنای باند بر میگرده و از مودم شما تا dslam شرکت خلاصه میشه. یعنی شبکه مخابراتی شرکت بعد از اون (توپولوژی لینک های انتقال دیتا) و زیسرساخت یکیه و پینگ و مسائلی که به کیفیت بستگی داره تفاوت فاحشی نداره.

mohandes
26-10-2018, 19:23
تست سرعت سرور خارجی:
اشتراک ۸ مگ

واقعا افتضاحه. هنوزم سرعتش همینه؟ از ۲۰۲۰ پیگیری نکردید؟

سلام دوستان من سرویس adsl از پارس انلاین داشتم‌که نسبت به بقیه فوق العاده راضی بودم
الان منزلم عوض شده و متاسفانه میگن خط فییر هست و فقط میتونی vdsl از مخابرات بگیری
الان برای ثبت نام‌اقدام کردم
دوسوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱. مودم از مخابرات نگرفتم. ایا همه مودمهای بازار که میزنن adsl/vdsl سازگار با مخابرات هست؟ بخصوص مدلهای ایسوس مانند dsl-n16u و dsl-ac68u؟
اگر مشخصه خاصی باید دنبال کنم بفرمایید
۲. سرعت مثلا ۸ مگ یا ۱۶ مگ مخابرات اپلود و دانلود روی سایتهای خارجی چقدره؟ (بدون استفاده از دانلود منجر)

اتفاقا منم اینترنت هشت مگ مخابرات دارم اما از نوع adsl .
برای اینترنت مخابرات در اصفهان خود مخابراتیا، مودمهای هوآوی و تی پی لینک رو توصیه میکنند. من اوائل یه تی پی لینک داشتم که سالها کار کرد (فکر کنم مدل w8960 بود) و هر وقت سرعت و پینگش اذیت میکرد یه بار یا چند بار خاموش روشنش میکردم تا آی پی اینترنتم عوض بشه و بیفته روی یه آی پی خوب! و اغلب با این کلک مشکل برطرف میشد.
بعد از سوختن تی پی لینک ، اومدیم اینترنته رو خرجش کنیم و یه خبطی کردیم رفتیم یک دستگاه مودم ایسوس مدل N14U خریدیم که از مدلهای مشابه تی پی لینکش گرونتر بود. (الانم مدل آنتن ثابتش حدود پونصد تومنه و از من آنتن جداشونده داشت!) این یه مدت آدموار کار میکرد اما بعد از چند ماه، یه بار که برق رفت و اومد دیدم سرعت کلی کم شده. هر چی هم خاموش روشنش کردیم درست نمیشد. تازه برخلاف تی پی لینک که بسرعت کانکت میشد به شبکه، این ایسوسه کلی فکر میکرد و چندین دقیقه طول میکشید که بعد از ریست یا خاموش روشن کردن، به اینترنت وصل بشه!
خلاصه با حل نشدن مشکل متصدی مخابرات اومد و ور رفت نتونست مشکلو حل کنه. مودم تی پی لینک خودشو وصل کرد و نشونم داد که با اون سرعت دانلود مشکلی نداره و خلاصه گفت این یه اپیدمی در مودمهای ایسوسه و قبلا یه مشتری دیگه هم دیده همین مشکلو داشته و مودمشو فرستاده گارانتی و شرکت گارانتی براش تعویضش کرده. و به من توصیه کرد همون کارو کنم یا از خودش یه مودم جدید بخرم!! ما. گوش نکردیم و رفت و خودمون توی کانفیگش ور رفتیم و یه سری تنظیماتو عوض کردیم و با چند بار اپلای کردن تنظیمات جدید که هر بار ارتباط با اینترنتو قطع میکرد بالاخره دیتا ریت در کانفیگ شد ۱۰۲۴۰ که دانلود حدود یک مگابایت میداد. دیگه هر بار بدلیلی مودم ریست میشد، مینشستم توی کانفیگش ور میرفتم و بعد از چند بار تلاش مشکل درست میشد تا اینکه چند روز پیش زدم آپدیت بشه اما با صد درصد شدن آپدیت و چند دقیقه منتظر شدن دیدم آنتن وایفای نمیاد و با چک کردن مودم دیدم به کل مرخص و بریک شده!!! تماس گرفتم با گارانتی و گفت مودم تعمیریه و تعویضی نیست و بفرستید به نشونیمون. الان یک هشت روزه که مودمو فرستادم و چندین و چند بار تماس گرفتم و بالاخره گفتن شنبه دوباره تماس بگیر بگیم تکلیف چیه!!!

مخلص کلام اینکه بنا بر تجربۀ شخصی بنده، مودمهای ایسوس اولا برخلاف قیمت بالاشون کیفیت پایینی دارند ، ثانیا با اینترنت مخابرات سازگاری ندارند.

حاشیه :
ما از بررسیهای موشکافانۀ شما در تی تی حسابی لذت بردیم برادر. اما ظاهرا دیگه اونجا فعال نیستید؟ [emoji848]

bigbang001
28-10-2018, 22:33

برای اینترنت مخابرات در اصفهان خود مخابراتیا، مودمهای هوآوی و تی پی لینک رو توصیه میکنند. من اوائل یه تی پی لینک داشتم که سالها کار کرد (فکر کنم مدل w8960 بود) و هر وقت سرعت و پینگش اذیت میکرد یه بار یا چند بار خاموش روشنش میکردم تا آی پی اینترنتم عوض بشه و بیفته روی یه آی پی خوب! و اغلب با این کلک مشکل برطرف میشد.
بعد از سوختن تی پی لینک ، اومدیم اینترنته رو خرجش کنیم و یه خبطی کردیم رفتیم یک دستگاه مودم ایسوس مدل N14U خریدیم که از مدلهای مشابه تی پی لینکش گرونتر بود. (الانم مدل آنتن ثابتش حدود پونصد تومنه و از من آنتن جداشونده داشت!) این یه مدت آدموار کار میکرد اما بعد از چند ماه، یه بار که برق رفت و اومد دیدم سرعت کلی کم شده. هر چی هم خاموش روشنش کردیم درست نمیشد. تازه برخلاف تی پی لینک که بسرعت کانکت میشد به شبکه، این ایسوسه کلی فکر میکرد و چندین دقیقه طول میکشید که بعد از ریست یا خاموش روشن کردن، به اینترنت وصل بشه!
خلاصه با حل نشدن مشکل متصدی مخابرات اومد و ور رفت نتونست مشکلو حل کنه. مودم تی پی لینک خودشو وصل کرد و نشونم داد که با اون سرعت دانلود مشکلی نداره و خلاصه گفت این یه اپیدمی در مودمهای ایسوسه و قبلا یه مشتری دیگه هم دیده همین مشکلو داشته و مودمشو فرستاده گارانتی و شرکت گارانتی براش تعویضش کرده. و به من توصیه کرد همون کارو کنم یا از خودش یه مودم جدید بخرم!! ما. گوش نکردیم و رفت و خودمون توی کانفیگش ور رفتیم و یه سری تنظیماتو عوض کردیم و با چند بار اپلای کردن تنظیمات جدید که هر بار ارتباط با اینترنتو قطع میکرد بالاخره دیتا ریت در کانفیگ شد ۱۰۲۴۰ که دانلود حدود یک مگابایت میداد. دیگه هر بار بدلیلی مودم ریست میشد، مینشستم توی کانفیگش ور میرفتم و بعد از چند بار تلاش مشکل درست میشد تا اینکه چند روز پیش زدم آپدیت بشه اما با صد درصد شدن آپدیت و چند دقیقه منتظر شدن دیدم آنتن وایفای نمیاد و با چک کردن مودم دیدم به کل مرخص و بریک شده!!! تماس گرفتم با گارانتی و گفت مودم تعمیریه و تعویضی نیست و بفرستید به نشونیمون. الان یک هشت روزه که مودمو فرستادم و چندین و چند بار تماس گرفتم و بالاخره گفتن شنبه دوباره تماس بگیر بگیم تکلیف چیه!!!

مخلص کلام اینکه بنا بر تجربۀ شخصی بنده، مودمهای ایسوس اولا برخلاف قیمت بالاشون کیفیت پایینی دارند ، ثانیا با اینترنت مخابرات سازگاری ندارند.

حاشیه :
ما از بررسیهای موشکافانۀ شما در تی تی حسابی لذت بردیم برادر. اما ظاهرا دیگه اونجا فعال نیستید؟ [emoji848]

ممنون دوست عزیز از اطلاعات مبسوط شما
اما تجربه من غیر این بوده
همین مدل n14 با پارس انلاین برای من عالی کار کرد
الان هم با سرویس vdsl مخابرات سرعت اتصال عالیه
صبحها سرعت سرور داخلی و خارجی عالی
اما شبها سرعت خارجی کند میشه
وقتی در همان‌زمان سرعت داخلی بالاست نمیشه از مودم ایراد گرفت
تی تی مدت طولانی قطع بود و کلا متاسفانه افت کرد.

srx190d
28-10-2018, 23:17
ممنون دوست عزیز از اطلاعات مبسوط شما
اما تجربه من غیر این بوده
همین مدل n14 با پارس انلاین برای من عالی کار کرد
الان هم با سرویس vdsl مخابرات سرعت اتصال عالیه
صبحها سرعت سرور داخلی و خارجی عالی
اما شبها سرعت خارجی کند میشه
وقتی در همان‌زمان سرعت داخلی بالاست نمیشه از مودم ایراد گرفت
تی تی مدت طولانی قطع بود و کلا متاسفانه افت کرد.

vdsl
ساپورت می‌کنه مودم ؟

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by [emoji851]

FXPRO
28-11-2018, 05:12
دوستانی که سرویس گرفتن چجوری فهمیدن مخابرات منطقشون سرویس میده ؟ تو سایت مخابرات که هیچی نی... زنگم زدم2020 اطلاع نداشت میگه فاصلت باید 500 متر باشه تا مرکز و اصلا نمیدونه اگه کافو نوری باشه مهم نی اون فاصله... من الان چجور بفهمم میتونم vdsl بگیرم یا نه

xomax
28-11-2018, 14:48
دوستانی که سرویس گرفتن چجوری فهمیدن مخابرات منطقشون سرویس میده ؟ تو سایت مخابرات که هیچی نی... زنگم زدم2020 اطلاع نداشت میگه فاصلت باید 500 متر باشه تا مرکز و اصلا نمیدونه اگه کافو نوری باشه مهم نی اون فاصله... من الان چجور بفهمم میتونم vdsl بگیرم یا نه
کارشناس های فروش مخابرات معمولا اطلاعات ندارند. یا حضوری مراجعه کنید، یا مجدد تماس بگیرید با کارشناس فنی صحبت کنید

MMDFullHD
28-11-2018, 15:04

حاشیه :
شانست داداش بد بوده
والا من خیلیارو میشناسم که دارن از محصولات ایسوس استفاده میکنن و راضین
من خودم از سال 89 یه n10 بود تا همین ۹۶ دم دستم بیشتر از ۷ سال ۲۴ ساعته روشن بود اخ نگفت الانم داره ه بهترین کیفیت ممکنش برای ی بنده خدا راحت کار میکنه
بگذریم الانم من یه ac52 دارم ۱ ساله رو شاتل واقعا داره مثل بنز کار میکنه اینم ۲۴ ای روشنه
امکاناتش حتی بعد پیدا شدن باگ ssl وایفایش هم اپدیت اومد براش
گارانتیش از کجا بوده؟ سازگار یا اواژنگ بوده؟

soheilarfaei
29-11-2018, 12:22
دوستانی که vdsl دارید ایا بازی آنلاین توسط کنسول ps4 انجام دادید مشکلی از لحاظ گیمینگ نداشتید؟

mohsen_rkh
09-12-2018, 12:14
مرکز مخابراتی شهید زارعی
بلوار آیت ا... کاشانی تهران
سرویس 100 مگ VDSL

italodance
09-12-2018, 13:22
مرکز مخابراتی شهید زارعی
سرویس 100 مگ VDSL

جای بسی تاسف
بتون تسلیت میگم

mohsen_rkh
09-12-2018, 13:26
مرکز مخابراتی شهید زارعی
سرویس 100 مگ VDSL

جای بسی تاسف
بتون تسلیت میگم

به صورت رکورد تا 82 مگ رکورد داشته. غروب ها هم حدود 65-55 هست ولی بیشتر روز حدود 20.

آرین 0098
10-12-2018, 01:38
به صورت رکورد تا 82 مگ رکورد داشته. غروب ها هم حدود 65-55 هست ولی بیشتر روز حدود 20.
دیگه کار از تأسف هم گذشته ...

بعضی وقتا فکر می کنم اینا چه جوری می تونن با مشتری‌ خودشون این قدر وحشیانه رفتار کنن.

چند وقتیه یکی از دوستان به امریکا مهاجرت کرده و میگه اون جا شرکت ها عاشق مشتری خودشون هستن ... اون وقت اینا فکر چاپیدن و کلاه گذاشتن ... واقعاً جای تأسفه.

من یه هفتست ADSL هشت مگ گرفتم که وقتی اون رو نمی تونن تأمین کنن، ۱۰۰ مگ جای خود دارد.

پ.ن: شما هم مقصر هستید که نمیرید مخابرات و حق مسلّمتون رو بگیرید.

username4test
10-12-2018, 03:23

بعضی وقتا فکر می کنم آخه اینا چه جانورهایی هستن که با مشتری‌ خودشون این قدر وحشیانه رفتار می‌کنن.

چند وقتیه یکی از دوستان به امریکا (بلاد کفر و فساد و منزوی و رو به افول) مهاجرت کرده و میگه اون جا شرکت ها عاشق مشتری خودشون هستن ... اون وقت اینا فکر چاپیدن و کلاه گذاشتن ... واقعاً جای تأسفه.
من یه هفتست ADSL هشت مگ گرفتم که وقتی اون رو نمی تونن تأمین کنن، ۱۰۰ مگ جای خود دارد.

پ.ن: شما هم مقصر هستید که نمیرید خ***ک اینا رو پرچم کنید و حق مسلّمتون رو بگیرید.

کجا رو داری با کجا مقایسه میکنی؟ واضح گفتنش ممکنه دردسر ایجاد کنه :n09:

mohsen_rkh
10-12-2018, 08:22

بعضی وقتا فکر می کنم اینا چه جوری می تونن با مشتری‌ خودشون این قدر وحشیانه رفتار کنن.

چند وقتیه یکی از دوستان به امریکا مهاجرت کرده و میگه اون جا شرکت ها عاشق مشتری خودشون هستن ... اون وقت اینا فکر چاپیدن و کلاه گذاشتن ... واقعاً جای تأسفه.

پ.ن: شما هم مقصر هستید که نمیرید مخابرات و حق مسلّمتون رو بگیرید.

دو بار رفتیم و با رئیس منطقه صبحت کردیم که این شده!!!

italodance
10-12-2018, 09:30

نه همراه از این بهتره
میانگین شبانه روز 55 مگابیت میده

mohsen_rkh
10-12-2018, 09:36
نه همراه از این بهتره
میانگین شبانه روز 55 مگابیت میده
بله ولی نیاز به حجم بالا داریم و مجبور هستیم از یه سرویس ثابت استفاده کنیم.

italodance
10-12-2018, 09:43
بله ولی نیاز به حجم بالا داریم و مجبور هستیم از یه سرویس ثابت استفاده کنیم.
البته استفاده ها فرق میکنه
من معمولا ماهی 50 55 تومان میدم به همراه واسه روزانه 24 گیگ
و دانلودها شبانه است و راضی هستم بیشتر از بعد روحی و روانی راضی هستم. از دست سیم و نویز و مخابرات و فلان شرکت و ...راحت شدم. الان 2 ساله که دیگه زنگی و پی گیری و مشکلی و ارتباطی با سرویس دهنده ندارم و راحت شدم.

mohsen_rkh
15-12-2018, 17:08

الان چند روزی هست که تقریباً رو این سرعت ها به ثبات رسیده. البته در هر حالت، سرعت آپلود خیلی پایدار تره.

bardiam
21-02-2019, 20:45
دوستان کسی میدونه تنظیمات vdsl مخابرات چیه؟! ممنون میشم یکی به اشتراک بزاره.

mohamadgh1376
09-03-2019, 06:04
سلام دوستان خط من onu هست خواستم بدونم میتونم اینترنت Vdsl ثبت نام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

bardiam
10-03-2019, 02:36
سلام دوستان خط من onu هست خواستم بدونم میتونم اینترنت Vdsl ثبت نام کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

جواب این سوال رو فقط خود مخابرات میتونه بده! از لحاظ تئوری میتونن رو خط شما vdsl ارائه بدن ولی این که تو منطقه شما تجهیزاتش رو نصب کرده باشن و آماده عرضه باشه، چیزیه که مخابرات میدونه. مثلا من 6 ماهه که خطم ONU شده اما تازه 1 ماه پیش گفتن "کارت های تجهیزات vdsl رو نصب کردیم" و الان بعد یه ماه هنوز منتظرم ارائه بدن.

mahdicivil
10-03-2019, 16:29
دوستان بهترین مودم برای vdsl چی پیشنهاد میکنید؟ قیمتش خیلی بالا نباشه
ممنون

bardiam
10-03-2019, 22:40
دوستان بهترین مودم برای vdsl چی پیشنهاد میکنید؟ قیمتش خیلی بالا نباشه
ممنون

ماکسیمم بودجه شما چقدره؟!

bardiam
13-03-2019, 23:26
مرکز مخابراتی شهید زارعی
سرویس 100 مگ VDSL

اگه امکانش هست تنظیمات مودم رو به اشتراک بزارید.
حجم مصرفی رو کجا میتونید چک کنید ؟!

rioman
21-05-2019, 15:15
دوستان

ما شهرستان هستیم. امروز از مخابرات پرسیدم VDSL میدین گفتند بله
در حالیکه دور و بر ما کافوی نوری نیست.
نزدیک ترین فاصله من با کافوی نوری که پایین تر از محله ماست 750 متر هست.

بنظرتون واقعا میدن؟
مگه نباید کافوی نوری نزدیک باشه؟ مثلا سر کوچه
من اگه بخوام VDSL بگیرم باید مودم هم بخرم.
میترسم خرج الکی رو دستم بمونه آخرش هم بگن شما 8 مگ میتونی بگیری!!
هیچی بعید نیست.

راهنمایی کنین من چیکار کنم؟

renfield
21-05-2019, 15:19
دوستان

ما شهرستان هستیم. امروز از مخابرات پرسیدم VDSL میدین گفتند بله
در حالیکه دور و بر ما کافوی نوری نیست.
نزدیک ترین فاصله من با کافوی نوری که پایین تر از محله ماست 750 متر هست.

بنظرتون واقعا میدن؟
مگه نباید کافوی نوری نزدیک باشه؟ مثلا سر کوچه
من اگه بخوام VDSL بگیرم باید مودم هم بخرم.
میترسم خرج الکی رو دستم بمونه آخرش هم بگن شما 8 مگ میتونی بگیری!!
هیچی بعید نیست.

راهنمایی کنین من چیکار کنم؟

فاصله باید زیر 300 متر باشه

راه بیفتین تو محلتون ببینید دارند تجهیزات تو پیاده رو

یا برید مرکز مخابرات منطقتون سوال کنید

rioman
21-05-2019, 15:30
فاصله باید زیر 300 متر باشه

راه بیفتین تو محلتون ببینید دارند تجهیزات تو پیاده رو

یا برید مرکز مخابرات منطقتون سوال کنید

کافوی سر خیابون از همون قدیمی هاست.
ولی خانمی که مسئول فروش بود گفت هر جا باشین میتونین بگیرین.
من بهش گفتم نزدیک ما کافوی نوری نیست و فاصله زیاده ولی گفت
میتونین بگیرین!
گفت مودم هم خودمون داریم اختیار با خودتونه که از ما بگیرین یا تهیه کنین.

فردا باید برم مرکز:

اگه اونجا گفتند نه این حرفا نیست و میتونین بگیرین من چیکار کنم؟!
یعنی میخوان یه سرویسی همینجوری بفروشن بعد که سرعت کم
شد هزار تا دبه در بیارن که فاصله زیاده و همینی که هست.
هیچ چیز بعید نیست!

renfield
21-05-2019, 15:37
کافوی سر خیابون از همون قدیمی هاست.
ولی خانمی که مسئول فروش بود گفت هر جا باشین میتونین بگیرین.
من بهش گفتم نزدیک ما کافوی نوری نیست و فاصله زیاده ولی گفت
میتونین بگیرین!
گفت مودم هم خودمون داریم اختیار با خودتونه که از ما بگیرین یا تهیه کنین.

فردا باید برم مرکز:

اگه اونجا گفتند نه این حرفا نیست و میتونین بگیرین من چیکار کنم؟!
یعنی میخوان یه سرویسی همینجوری بفروشن بعد که سرعت کم
شد هزار تا دبه در بیارن که فاصله زیاده و همینی که هست.
هیچ چیز بعید نیست!

نه دوست عزیز ختنوم فرق Adsl و vdsl را نمیدانست

از نزدیک ترین کافو تا منزل شما باید زیر 300 متر باشه

میگن بهتون vdsl ولی لهتون Adsl میدن بعدشم خداحافظ

renfield
21-05-2019, 15:38
مگه اینکه تکنولوژی عوش شده لاشد

rioman
21-05-2019, 17:49
نه دوست عزیز ختنوم فرق Adsl و vdsl را نمیدانست

از نزدیک ترین کافو تا منزل شما باید زیر 300 متر باشه

میگن بهتون vdsl ولی لهتون Adsl میدن بعدشم خداحافظ

مگه اینکه تکنولوژی عوش شده لاشد

من یه تحقیق تو نت کردم نتیجه اش این شد که اینی که شما می فرمایید
مربوط به VDSL2 هست.

تقسیم بندی رو خدمت شما بقیه رفقا میزارم:

انواع VDSL

همانند اینترنت ADSL، روی استاندارد VDSL نیز با سه استاندارد متفاوت روبرو هستیم. تفاوت این سه استاندارد در فرکانس سیگنال‌ها، فاصله موثر با کافوی نوری و سرعت دانلود و آپلود است:

VDSL: استاندارد ITU G.۹۹۳.۱ با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنای‌باند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده می‌شود.

VDSL۲: استاندارد ITU G.۹۹۳.۲ با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL۲ شاهد افزایش پهنای‌باند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.

+VDSL۲: استاندارد ITU G.۹۹۳.۲ Amendment ۱ (با نام VDSL۲ profile ۳۵b ازش نام می‌برند) با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در +VDSL۲ فرکانس ارسال سیگنال‌ها به مرز ۳۵ مگاهرتز می‌رسد.

renfield
21-05-2019, 17:52
مربوط به VDSL2 هست.

انواع VDSL

همانند اینترنت ADSL، روی استاندارد VDSL نیز با سه استاندارد متفاوت روبرو هستیم. تفاوت این سه استاندارد در فرکانس سیگنال‌ها، فاصله موثر با کافوی نوری و سرعت دانلود و آپلود است:VDSL: استاندارد ITU G.۹۹۳.۱ با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنای‌باند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده می‌شود.VDSL۲: استاندارد ITU G.۹۹۳.۲ با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL۲ شاهد افزایش پهنای‌باند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.+VDSL۲: استاندارد ITU G.۹۹۳.۲ Amendment ۱ (با نام VDSL۲ profile ۳۵b ازش نام می‌برند) با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در +VDSL۲ فرکانس ارسال سیگنال‌ها به مرز ۳۵ مگاهرتز می‌رسد.

بله دوست عزیز

تهران حسین آباد کوچه جوانمرد هر 100 متر یه دونه کافوی نوری به اضافه یه باکس vdsl هخست

misam5526
21-05-2019, 22:47
مربوط به VDSL2 هست.

انواع VDSL

همانند اینترنت ADSL، روی استاندارد VDSL نیز با سه استاندارد متفاوت روبرو هستیم. تفاوت این سه استاندارد در فرکانس سیگنال‌ها، فاصله موثر با کافوی نوری و سرعت دانلود و آپلود است:

VDSL: استاندارد ITU G.۹۹۳.۱ با سرعت دانلود حداکثر ۵۵ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۶ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۱ الی ۱.۵ کیلومتر باشد. در VDSL پهنای‌باند بازه فرکانسی ۱۲ کیلوهرتز تا ۲۵ مگاهرتز استفاده می‌شود.

VDSL۲: استاندارد ITU G.۹۹۳.۲ با سرعت دانلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت و آپلود ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۵۰۰ متر باشد. در VDSL۲ شاهد افزایش پهنای‌باند یا همان بازه فرکانسی تا ۳۰ مگاهرتز هستیم.

+VDSL۲: استاندارد ITU G.۹۹۳.۲ Amendment ۱ (با نام VDSL۲ profile ۳۵b ازش نام می‌برند) با سرعت دانلود حداکثر ۳۰۰ مگابیت و آپلود حداکثر ۱۰۰ مگابیت. فاصله کاربران با مرکز مخابراتی یا کافوی نوری باید حداکثر ۳۰۰ متر باشد. در +VDSL۲ فرکانس ارسال سیگنال‌ها به مرز ۳۵ مگاهرتز می‌رسد.

سعی کنید از منابع فارسی خیلی استفاده نکنید. در حال حاضر پیشرفتهایی که برای فناوری VDSL2+ صورت گرفته ارائه این سرویس تا فاصله حدود 900 تا 1000 متری رو ممکن میکنه. یک تاپیکی رو زده بودم برای نسلهای جدیدتر فناوریهای انتقال سیمی دیتا . اون رو پیدا کنید توضیحات دقیقتر داخلش هست.

rioman
22-05-2019, 06:12
سعی کنید از منابع فارسی خیلی استفاده نکنید. در حال حاضر پیشرفتهایی که برای فناوری VDSL2+ صورت گرفته ارائه این سرویس تا فاصله حدود 900 تا 1000 متری رو ممکن میکنه. یک تاپیکی رو زده بودم برای نسلهای جدیدتر فناوریهای انتقال سیمی دیتا . اون رو پیدا کنید توضیحات دقیقتر داخلش هست.

فرمایش شما صحیحه ولی از طرفی باید ببینیم چی تو مملکت به کاربر
ارائه میشه.
مخابرات در حال حاضر VDSL2+ ارائه نمیده و حداکثر VDSL2 میدن.
با توجه به تماسی که بنده با مسئول فروش داشتم اینطور که ایشون می گفت
تقریبا هر جای شهر باشم فرقی نداره پس احتمال زیاد میخوان VDSL بدن که
تا 1.5 کیلومتر هم میشه پوشش داد.
چون اگه بخوان VDSL2 بدن حتما باید بپرسه سر کوچه کافوی نوری هست؟
من با تاکید بهش گفتم دور و بر ما کافوی نوری نیست از کجا میدین گفت مشکلی
نیست شما بیا تقاضا بده سرویس رو وصل می کنیم!!

mahan999
01-06-2019, 22:56
بله دوست عزیز

تهران حسین آباد کوچه جوانمرد هر 100 متر یه دونه کافوی نوری به اضافه یه باکس vdsl هخست

شما خودتون گرفتید ؟ اونجا منطقه با سطح درآمد بالاست یا تجاریه چون سرویسهای مخابرات گرونه و همچنین مودمش گرونترخ

renfield
02-06-2019, 02:23
شما خودتون گرفتید ؟ اونجا منطقه با سطح درآمد بالاست یا تجاریه چون سرویسهای مخابرات گرونه و همچنین مودمش گرونترخ

همچین گرونم نیست . مودم نوری از vdsl ارزون تره .

نه من خودم نگرفتم که اضهار نظر کنم . ولی دوستان گرامی اینجا تست سرعت گذاشتن خودتون میتونید ببینید نوری هم پینگ ش و هم سرعت ش از vdsl بهتره

bardiam
04-06-2019, 18:46
فرمایش شما صحیحه ولی از طرفی باید ببینیم چی تو مملکت به کاربر
ارائه میشه.
مخابرات در حال حاضر VDSL2+ ارائه نمیده و حداکثر VDSL2 میدن.
با توجه به تماسی که بنده با مسئول فروش داشتم اینطور که ایشون می گفت
تقریبا هر جای شهر باشم فرقی نداره پس احتمال زیاد میخوان VDSL بدن که
تا 1.5 کیلومتر هم میشه پوشش داد.
چون اگه بخوان VDSL2 بدن حتما باید بپرسه سر کوچه کافوی نوری هست؟
من با تاکید بهش گفتم دور و بر ما کافوی نوری نیست از کجا میدین گفت مشکلی
نیست شما بیا تقاضا بده سرویس رو وصل می کنیم!!

مگه شما چه سرعتی میخواید واسه VDSL؟! همین 50 مگابیتش هم قیمت درست حسابی نداره بعد بیاد VDSL2+ بده با سرعت 300؟ حتی تانوما رو هم با سقف سرعت 100 مگ ارائه میدن و کاری به این ندارن که میتونه تا گیگابیت سرعت داشته باشه. اگه سرعت بالای 16 مگابیت میخواید و مخابرات تو منطقه شما تانوما ارائه نمیده، همین VDSL2 مخابرات بهترین آپشنه موجوده. به VDSL2+ و G.Fast تو ایران فکر هم نمی کنم حتی ! با این زیر ساخت کابل مسی ایران سرعت بالای 100 امکان پذیر نیست و واسه چنین سرعت هایی باید بریم سمت FTTH (البته بعد این که خود مخابرات سرعت بالای 100 مگ رو مجاز کنه!!!)

mahan999
06-06-2019, 12:27
کسی هست الان vdsl داشته باشه وصل باشه ؟ میتونه بره داخل سایت مخابرات از تعرفه ها عکس بده؟

bardiam
18-06-2019, 21:31
کسی هست الان vdsl داشته باشه وصل باشه ؟ میتونه بره داخل سایت مخابرات از تعرفه ها عکس بده؟

تو سایت مخابرات تعرفه ها هست، نیازی نیست برید پنل. واسه من تو پنل قفل شده چون پس پرداختم.

bardiam
18-06-2019, 22:08
بالاخره بعد از 9 ماه انتظار واسه VDSL، امروز وصلش کردن.
خطم رو 50 مگ واسه دانلود بسته شده و آپلودش هم رو 36 مگ. پروفایلش هم 17a گذاشتن که میشه VDSL2.
حالا فردا میخوام صحبت کنم ببینم واسه یه مدت کوتاه میتونن رو 100 مگ ببندن که چک کنم خطم می کشه یا نه.

xomax
19-06-2019, 14:11
بالاخره بعد از 9 ماه انتظار واسه VDSL، امروز وصلش کردن.
خطم رو 50 مگ واسه دانلود بسته شده و آپلودش هم رو 36 مگ. پروفایلش هم 17a گذاشتن که میشه VDSL2.
حالا فردا میخوام صحبت کنم ببینم واسه یه مدت کوتاه میتونن رو 100 مگ ببندن که چک کنم خطم می کشه یا نه.
سلام دوست عزیز تبریک میگم. یه چندتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید. اگر بشه منم میخوام VDSL بگیرم.
مودم از مخابرات گرفتید؟ هزینه اش چقدر شد؟
سرویس 50 مگ استاندارد رو گرفتید؟
بی زحمت از سرعت داخلی و خارجی هم فرصت کردید تست بزارید
ممنون

bardiam
19-06-2019, 22:52
سلام دوست عزیز تبریک میگم. یه چندتا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید. اگر بشه منم میخوام VDSL بگیرم.
مودم از مخابرات گرفتید؟ هزینه اش چقدر شد؟
سرویس 50 مگ استاندارد رو گرفتید؟
بی زحمت از سرعت داخلی و خارجی هم فرصت کردید تست بزارید
ممنون

نه و حتی پیشنهاد هم نکردن که از خودشون بگیرم. من لینکسیس X6200 خریدم از دیجی کالا 9 ماه پیش حدود 930 تومن.
نه، سرویس 16 مگ گرفتم ازشون ولی سرعت رو باز گذاشتن واسم تا 50 مگابیت واسه دانلود و تا 36 مگابیت واسه آپلود.

تست اینترنت داخلی (از آسیاتک)

Vodafon فرانکفورت

ایرانسل

فعلا تا شنبه گفت تست کنم وضعیت خط و سرعت رو! وضعیت پینگش خیلی بده که گفت مشکل فنی موقتیه . روز اول پینگش تا 400 بود واسه 8.8.8.8 که بعد اومد طرفای 130 اما ADSL که بودم زیر 90 بود فکر کنم (زیر 100 بود حداقل). گفت فعلا کل شبکه وضعیتش بهم ریخته و درست میشه.
راجع به کشش خطم هم گفت چک کرده و تا 70 مگ می کشه حالا فعلا گفت بزار پینگ رو درست کنیم بعد به بقیه موارد رسیدگی می کنیم.

qosmio
19-06-2019, 23:00
نه و حتی پیشنهاد هم نکردن که از خودشون بگیرم. من لینکسیس X6200 خریدم از دیجی کالا 9 ماه پیش حدود 930 تومن.
نه، سرویس 16 مگ گرفتم ازشون ولی سرعت رو باز گذاشتن واسم تا 50 مگابیت واسه دانلود و تا 36 مگابیت واسه آپلود.

تست اینترنت داخلی (از آسیاتک)

Vodafon فرانکفورت

ایرانسل

فعلا تا شنبه گفت تست کنم وضعیت خط و سرعت رو! وضعیت پینگش خیلی بده که گفت مشکل فنی موقتیه . روز اول پینگش تا 400 بود واسه 8.8.8.8 که بعد اومد طرفای 130 اما ADSL که بودم زیر 90 بود فکر کنم (زیر 100 بود هرچی که بود). گفت فعلا کل شبکه وضعیتش بهم ریخته و درست میشه.
راجع به کشش خطم هم گفت چک کرده و تا 70 مگ می کشه حالا فعلا گفت بزار پینگ رو درست کنیم بعد به بقیه موارد رسیدگی می کنیم.

سلام دوست عزیز . شما تهران هستید ؟
لطفا هروقت پینگتون درست شد ، این 3 تا آیپی رو بی زحمت پینگ بگیرید :
144.217.11.99
185.179.203.53
146.66.152.2

blackbird
20-06-2019, 00:57
مرکر مخابرات شیخ فضل الله تهران منطقه شیخ بهایی کسی VDSL گرفته ؟ اگه گرفته بگه که راضی هست و چه جوری میشه گرفت مرسی

bardiam
21-06-2019, 08:28
سلام دوست عزیز . شما تهران هستید ؟
لطفا هروقت پینگتون درست شد ، این 3 تا آیپی رو بی زحمت پینگ بگیرید :
144.217.11.99
185.179.203.53
146.66.152.2

نه، رشت هستم.

Pinging 144.217.11.99 with 32 bytes of data:
Reply from 144.217.11.99: bytes=32 time=231ms TTL=111
Reply from 144.217.11.99: bytes=32 time=228ms TTL=111
Reply from 144.217.11.99: bytes=32 time=229ms TTL=111
Reply from 144.217.11.99: bytes=32 time=228ms TTL=111

Ping statistics for 144.217.11.99:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 228ms, Maximum = 231ms, Average = 229ms

Pinging 185.179.203.53 with 32 bytes of data:
Reply from 185.179.203.53: bytes=32 time=198ms TTL=52
Reply from 185.179.203.53: bytes=32 time=195ms TTL=52
Reply from 185.179.203.53: bytes=32 time=193ms TTL=52
Reply from 185.179.203.53: bytes=32 time=193ms TTL=52

Ping statistics for 185.179.203.53:
Minimum = 193ms, Maximum = 198ms, Average = 194ms

Pinging 146.66.152.2 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.152.2: bytes=32 time=137ms TTL=50
Reply from 146.66.152.2: bytes=32 time=134ms TTL=50
Reply from 146.66.152.2: bytes=32 time=136ms TTL=50
Reply from 146.66.152.2: bytes=32 time=134ms TTL=50

Ping statistics for 146.66.152.2:
Minimum = 134ms, Maximum = 137ms, Average = 135ms

فعلا پینگ ها داغونن، باز اگه تغییری کرد به اشتراک میزارم.

Xx Hossein xX
02-07-2019, 19:11
سلام. دوستان این سرویس روی همین خط فعلی adsl قابل راه اندازیه؟
نیاز به سیم کشی جداگانه نداره؟

bardiam
02-07-2019, 21:04
سلام. دوستان این سرویس روی همین خط فعلی adsl قابل راه اندازیه؟
نیاز به سیم کشی جداگانه نداره؟

بله، فقط مودم باید عوض شه اگه قدیمی باشه و از پروفایل VDSL پشتیبانی نکنه !

polarshaft
03-07-2019, 09:04
الان این سرویسی که ذوستمون تست گذاشت ازش حجمیه ؟ ماهیانه چقدر ؟ اگه حجمی باشه فایده نداره بنظرم

bardiam
04-07-2019, 07:39
الان این سرویسی که ذوستمون تست گذاشت ازش حجمیه ؟ ماهیانه چقدر ؟ اگه حجمی باشه فایده نداره بنظرم

مگه سرویس نامحدود هم داریم هنوز ؟! سرویس 16 مگ مخابرات 1 ماهه بدون طرح ویژه.

polarshaft
04-07-2019, 13:19
مگه سرویس نامحدود هم داریم هنوز ؟! سرویس 16 مگ مخابرات 1 ماهه بدون طرح ویژه.

نامحدود نداریم ولی یه جورتوی تعرفه های جدید adsl شده نامحدود به طور مثال یه شرکت ماهی 500 گیگ حجم با سرعت 8 مگابیت میده 50 تومن ، 500 گیگ خب خیلیه شاید اصن مصرف نشه همش ، حالا همینی که شما دارین باید 1 ترابایت حجم بده ماهیانه ، دور وره 100 گیگ اینا باشه بدرد نمیخوره سری تموم میشه

bardiam
04-07-2019, 17:59
نامحدود نداریم ولی یه جورتوی تعرفه های جدید adsl شده نامحدود به طور مثال یه شرکت ماهی 500 گیگ حجم با سرعت 8 مگابیت میده 50 تومن ، 500 گیگ خب خیلیه شاید اصن مصرف نشه همش ، حالا همینی که شما دارین باید 1 ترابایت حجم بده ماهیانه ، دور وره 100 گیگ اینا باشه بدرد نمیخوره سری تموم میشه

همون طرح های مخابراته که واسه ADSL هم هست، 50 مگابیتش میشه 500 گیگ ماهی. البته من سرعت بالا رو واسه پر کردن هاردم نگرفتم، واسه کاربرد من کافیه.

mr korash
05-07-2019, 17:49
لیست قیمت طرح های vdsl همون طرح هایی تانوما هستش ؟‌

bardiam
05-07-2019, 19:05
لیست قیمت طرح های vdsl همون طرح هایی تانوما هستش ؟‌

فعلا همه تعرفه ها رو یکسان گرفتن واسه همه سرویس ها. مثلا سرویس 16 مگ بین ADSL ، VDSL و تانوما یه قیمت داره. البته تانوما اگه با کابل کشی رایگان بخواید باید طرح حداقل 3 ماهه رو بگیرید که حجمش از طرح پایه کمتره اما باز همون قیمته.

m_amin
18-07-2019, 15:38
کسی درخواست داده واسه تبدیل adsl به Vdsl ؟!
همین که دیروز جهرمی اعلام کرده؟!

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Hasan_
18-07-2019, 15:54
کسی درخواست داده واسه تبدیل adsl به Vdsl ؟!
همین که دیروز جهرمی اعلام کرده؟!

بله من درخواست دادم ، گفتن با عنایت به خداوند و با وجود امکانات و تجهیزات 20 سال آینده به شما تعلق خواهد گرفت...

morteza_mombeini
18-07-2019, 16:18
ميخاستم بدونم vdsl مخابرات پينگش مثل adsl ش بالاست؟

bardiam
18-07-2019, 17:15
ميخاستم بدونم vdsl مخابرات پينگش مثل adsl ش بالاست؟

اگه بدتر نباشه، بهترم نیست ! واسه من 130 معمولا رو 8.8.8.8

morteza_mombeini
18-07-2019, 17:52
داخل رو من تو تستايي كه اينجا ميزارن پينگ ٧٠ هشتاده
راستي سرويس گيمينگ هم دارن رو vdsl ؟

...Moein...
18-07-2019, 18:31
فوق افتضاحه

bardiam
18-07-2019, 18:48
داخل رو من تو تستايي كه اينجا ميزارن پينگ ٧٠ هشتاده
راستي سرويس گيمينگ هم دارن رو vdsl ؟

داخلی که اصلا مهم نیست ! داخلی واسه من همیشه بین 45 تا 47 بوده !
مخابرات اصلا نمیدونه گیم چیه که بخواد سرویس گیمینگ بده !

m_amin
18-07-2019, 19:46
پینگ adsl با Vdsl تفاوت چندانی نداره
مهم سرعت بالاتر Vdsl هست
و اینکه میشه آپلود بهتری داشت

essien
19-07-2019, 10:02
بله من درخواست دادم ، گفتن با عنایت به خداوند و با وجود امکانات و تجهیزات 20 سال آینده به شما تعلق خواهد گرفت...
خب اگه اینجوری نیست برای چی بیاد خودشو خراب کنه اینطوری اعلام کنه ...

Rahpooyan
19-07-2019, 11:33
خب اگه اینجوری نیست برای چی بیاد خودشو خراب کنه اینطوری اعلام کنه ...
برنامه واسه فیبر نوری و سرویس های تانوما بود ولی به در بسته تحریم ها خورد. حالا می خوان با وی دی اس ال پیش برن تا حداقل کمی اوضاع بهتر بشه.

essien
19-07-2019, 19:44
برنامه واسه فیبر نوری و سرویس های تانوما بود ولی به در بسته تحریم ها خورد. حالا می خوان با وی دی اس ال پیش برن تا حداقل کمی اوضاع بهتر بشه.
درسته ولی اینم درصورتیکه سرعتهای بالاتر از adsl با نرخ و کیفیت مطلوب بده به هر حال قدم رو به جلویی میشه .
امیدوارم در حد حرف نباشه و واقعا خبرهایی شده باشه ...

mr korash
19-07-2019, 20:38
:n31: البته یادمه روزای اول هم قول برداشتن انحصار مخابرات روی فیبر رو داده بود !! که در همون مرحله قول موند :n27:
البته قول که چه عرض کنم ! گفت برداشته شده ...... :n29:

essien
20-07-2019, 12:34
:n31: البته یادمه روزای اول هم قول برداشتن انحصار مخابرات روی فیبر رو داده بود !! که در همون مرحله قول موند :n27:
البته قول که چه عرض کنم ! گفت برداشته شده ...... :n29:
بهش پیام بدید بپرسید جواب میداد یادمه ...
ولی خب واقعا یه سری امور متحول شد .
تجسم کنید هنوز داشتیم با اون وزیرهای پیرمرد زبون نفهم که فقط هدفشون پول دراوردن برای دولت بود ، این چند سال و میگذروندیم . هنوز باید برای 10 گیگ با سرعت شیر شده 50 تومن میدادیم!

L.utus
20-07-2019, 13:21
این vdsl که گفتن از 10 روز دیگه واگذار میشه نیاز به ثبت نام حضوری داره یا اتوماتیک به پنل همه کاربرها اضافه میشه؟
مودمش چیه؟تعویض می کنن یا باید بخریم؟
جزییاتش رو اگر کسی می دونه بگه

Dr Nima
20-07-2019, 22:11
این vdsl که گفتن از 10 روز دیگه واگذار میشه نیاز به ثبت نام حضوری داره یا اتوماتیک به پنل همه کاربرها اضافه میشه؟
مودمش چیه؟تعویض می کنن یا باید بخریم؟
جزییاتش رو اگر کسی می دونه بگه

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از ارائه سرویس سورینو (سرعت نو و جدید) به ۲ میلیون مشترک مخابرات از ۱۰ روز آینده خبر داد

سید مجید صدری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: براساس برنامه ششم توسعه خدماتی که به مردم در اینترنت داده می‌شود باید سرعتی بر مبنای ۲۰ مگ داشته باشد و شرکت مخابرات برای تحقق این موضوع گام‌های بلندی برداشته است.

وی افزود: در همین راستا و آستانه آغاز بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ بخش قابل توجهی از مشترکان فعالمان را به حدود ۲ میلیون نفر بدون این که هزینه‌ای دریافت کنیم سرویس خدمات را از «ای دی اس ال» به «وی دی اس ال» و «اف تی تی پی» تغییر می‌دهیم.

صدری گفت: ما برای این کار هزینه‌ای از مشترک دریافت نمی‌کنیم به این معنا که کابل کشی رایگان است و مودم «ای دی اس ال» را تحویل می‌گیریم و مودم «وی دی اس ال» تحویل می‌دهیم.

وی افزود: تلاش ما این است که با کمترین هزینه این کار را تا پایان سال انجام دهیم و آغاز کار اجرایی آن از ۱۰ روز آینده خواهد بود.
مدیر عامل شرکت مخابرات گفت: مبنای ما این است که این خدمت در همه مناطق تهران و استان‌ها ارائه شود و حداقل سرعت این خدمت ۴۰ مگ است و نام این سرویس را سورینو (سرعت نو و جدید) گذاشته ایم.

mobile-1199
20-07-2019, 23:08
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران از ارائه سرویس سورینو (سرعت نو و جدید) به ۲ میلیون مشترک مخابرات از ۱۰ روز آینده خبر داد

سید مجید صدری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: براساس برنامه ششم توسعه خدماتی که به مردم در اینترنت داده می‌شود باید سرعتی بر مبنای ۲۰ مگ داشته باشد و شرکت مخابرات برای تحقق این موضوع گام‌های بلندی برداشته است.

وی افزود: در همین راستا و آستانه آغاز بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکامپ بخش قابل توجهی از مشترکان فعالمان را به حدود ۲ میلیون نفر بدون این که هزینه‌ای دریافت کنیم سرویس خدمات را از «ای دی اس ال» به «وی دی اس ال» و «اف تی تی پی» تغییر می‌دهیم.

صدری گفت: ما برای این کار هزینه‌ای از مشترک دریافت نمی‌کنیم به این معنا که کابل کشی رایگان است و مودم «ای دی اس ال» را تحویل می‌گیریم و مودم «وی دی اس ال» تحویل می‌دهیم.

وی افزود: تلاش ما این است که با کمترین هزینه این کار را تا پایان سال انجام دهیم و آغاز کار اجرایی آن از ۱۰ روز آینده خواهد بود.
مدیر عامل شرکت مخابرات گفت: مبنای ما این است که این خدمت در همه مناطق تهران و استان‌ها ارائه شود و حداقل سرعت این خدمت ۴۰ مگ است و نام این سرویس را سورینو (سرعت نو و جدید) گذاشته ایم.

سورینو :n08:
کلا تو هر چی بد باشن این عزیزان مثل این که تو نام گذاری استعداد ذاتی دارن :n02: تانوما ، سورینو ، ... .
یکی نیست بهشون بگه جای اسم چرت و پرت گذاشتن ، کیفیت و قیمت رو درست کنید ! حالا چند وقت دیگه مشخص میشه این "رایگان رایگان" کردن ـاشون رو از کجا جبران میکنن ... فقط خدا بخیر کنه !

Xx Hossein xX
21-07-2019, 09:48

از این خبرا زیاد شنیدیم، مطمئن باشید 2 سال دیگه هنوز داریم اینجا بحث میکنیم چطوری VDSL بگیریم.
همین چند وقت پیش قرار بود تا آخر هفته رمز دوم یکبار مصرف اجباری بشه برای همه بانکا، پلیس و بانک مرکزی هم اجبار کرده بودن، چی شد؟ کلا فراموش شد و هر روز داره از حساب مردم با فیشینگ دزدی میشه.

این طرح مودم رایگانم احتمالا اینطوریه که باید قرار داد 5 ساله ببندید و 5-6 میلیون پرداخت کنید یکجا :n02:

S!AVASH
21-07-2019, 10:01
مهندس سید مجید صدری همچنین تصریح کرد: با توجه به شناسایی خودکار مشترکین فعال به‌منظور ارائه سرینو، از تمام مشترکین اینترنت مخابرات ایران تقاضا می‌شود به‌منظور تسهیل در خدمت‌رسانی، از تماس با سامانه‌های پاسخگویی و پشتیبانی مخابرات شامل 2020 و 2021 و یا مراجعه به مراکز امور مشترکین در مورد طرح سرینو خودداری فرمایند.

vivaz360
26-07-2019, 11:44
سلام.دوستان چطور میشه درخواست سرویس vdsl داد؟ من به 2020 زنگ میزنم بخش مربوط به خرید vdsl کسی پاسخگو نیست و فقط یه نوار میگه درخواست خودتونو همراه با مشخصات بگین تا بررسی بشه الان چند روزه درخواست دادم ولی خبری نشده.
سوال بعدی چه مودمی برای vdsl پیشنهاد میکیند؟

bardiam
26-07-2019, 18:09
سلام.دوستان چطور میشه درخواست سرویس vdsl داد؟ من به 2020 زنگ میزنم بخش مربوط به خرید vdsl کسی پاسخگو نیست و فقط یه نوار میگه درخواست خودتونو همراه با مشخصات بگین تا بررسی بشه الان چند روزه درخواست دادم ولی خبری نشده.
سوال بعدی چه مودمی برای vdsl پیشنهاد میکیند؟

شما در حال حاضر از مخابرات سرویس دارید؟ چون تا زمانی که خطتون زیر پوشش کافو نرفته باشه VDSL نمیدن.
من خودم مودم X6200 لینکسیس رو دارم و راضیم کامل. اما مودم ایسوس AC52U رو هم خیلی تعریف می کنن.

hosseinzfff
26-07-2019, 18:48
شما در حال حاضر از مخابرات سرویس دارید؟ چون تا زمانی که خطتون زیر پوشش کافو نرفته باشه VDSL نمیدن.
من خودم مودم X6200 لینکسیس رو دارم و راضیم کامل. اما مودم ایسوس AC52U رو هم خیلی تعریف می کنن.

یعنی چی ؟ باید از مخابرات adsl داشته باشیم که بهمون vdsl بدن ؟

ERF@NIAN
26-07-2019, 19:26

فعلا که به کسی آنچنان ندادن. ولی اگه واقعا عمل کنن به حرفشون فقط مشترکای مخابرات میتونن بگیرن. در کل نگرانی نداره چون اگه بخوان انجام بدن باید فیبر بکشن و کافو نوری بشه در نتیجه همه ی افرادی که به اون کافو متصل هستن اتوماتیک مشترک مخابرات میشن و میتونن vdsl بگیرن. اگرم اینکارو نکنن که هیچی
کلا اولویت با مناطقیه که از قبل فیبرکشی شدن و در انحصار مخابرات هستن. مخابرات هم گفته تا آخر سال 2 میلیون مشترک vdsl میخواد بگیره
بقیه شرکتا فعلا هیچ برنامه ای نداشتن و مشخص نیست کاری انجام بدن یا نه. مدیر مخابرات هم گفته ملت مراجعه نکنن خودمون اگه بشه میگیم، منظورش همینه که از دست شما کاری بر نمیاد بستگی به ما داره و اولویت با مناطقیه که از قبل فیبر هستن

bardiam
26-07-2019, 20:09

باید رفته باشید زیر پوشش کافوی نوری. وقتی خط شما بره زیر پوشش کافو، فقط میتونید از مخابرات ADSL و VDSL بگیرید. اگه هنوز آزادانه از هر شرکتی که میخواید میتونید سرویس بگیرید نشون میده که هنوز کافوی نوری نزدیک شما نیومده و از مرکز مخابراتی سرویس شما برقرار میشه. و چون فاصله شما از مرکز مخابراتی بیشتر از حداقل استاندارد VDSL هستش، نمیتونن این سرویس رو برقرار کنن. در حال حاضر مخابرات فقط رو کافو های نوری DSLAM های VDSL رو نصب می کنه.

bardiam
26-07-2019, 20:15
فعلا که به کسی آنچنان ندادن. ولی اگه واقعا عمل کنن به حرفشون فقط مشترکای مخابرات میتونن بگیرن. در کل نگرانی نداره چون اگه بخوان انجام بدن باید فیبر بکشن و کافو نوری بشه در نتیجه همه ی افرادی که به اون کافو متصل هستن اتوماتیک مشترک مخابرات میشن و میتونن vdsl بگیرن. اگرم اینکارو نکنن که هیچی
کلا اولویت با مناطقیه که از قبل فیبرکشی شدن و در انحصار مخابرات هستن. مخابرات هم گفته تا آخر سال 2 میلیون مشترک vdsl میخواد بگیره
بقیه شرکتا فعلا هیچ برنامه ای نداشتن و مشخص نیست کاری انجام بدن یا نه. مدیر مخابرات هم گفته ملت مراجعه نکنن خودمون اگه بشه میگیم، منظورش همینه که از دست شما کاری بر نمیاد بستگی به ما داره و اولویت با مناطقیه که از قبل فیبر هستن

کاملا درسته. متاسفانه تا بقیه شرکت ها دست به کار نشن، با این سرعتی که مخابرات داره توسعه میده، شک دارم به 2 میلیون مشترک نزدیک هم بشه. منطقه مابا این که رفته بود زیر پوشش کافو و کارت DSLAM مرتبط با VDSL هم نصب بود رو کافو، باز 9 ماه طول کشید که بتونن اونو تعریفش کنن تو سیستمشون !

hosseinzfff
26-07-2019, 20:41
کاملا درسته. متاسفانه تا بقیه شرکت ها دست به کار نشن، با این سرعتی که مخابرات داره توسعه میده، شک دارم به 2 میلیون مشترک نزدیک هم بشه. منطقه مابا این که رفته بود زیر پوشش کافو و کارت DSLAM مرتبط با VDSL هم نصب بود رو کافو، باز 9 ماه طول کشید که بتونن اونو تعریفش کنن تو سیستمشون !

کدوم شرکتی توانایی رقابت با مخابرات رو داره ؟

ERF@NIAN
26-07-2019, 20:42

شما اگه vdsl دارید میتونید یه عکس از شرايط خطتون تو تنظیمات مودم بزارید ببینیم چطوره. چون vdsl جای بهبود و استفاده از تکنولوژی های جدید زیاد داره. ببینیم مخابرات از چی استفاده میکنه
همچنین حدودا چند متر سیم مسی از کافو به نظرتون فاصله دارید

bardiam
26-07-2019, 20:58

به تنهایی، هیچ شرکتی !!!
اما چند سال قبل، شرکت های بزرگ یه کنسرسیوم تشکیل دادن که به جای اینکه هر کدوم مستقل بیان وسط، به طور مشترک سرمایه گذاری کنن! اما خب فعلا میگن با این تعرفه ها واسمون به صرفه نیست.

bardiam
26-07-2019, 21:12
شما اگه vdsl دارید میتونید یه عکس از شرايط خطتون تو تنظیمات مودم بزارید ببینیم چطوره. چون vdsl جای بهبود و استفاده از تکنولوژی های جدید زیاد داره. ببینیم مخابرات از چی استفاده میکنه
همچنین حدودا چند متر سیم مسی از کافو به نظرتون فاصله دارید

متاسفانه مودم X6200 در این زمینه نقص شدیدی داره و خبری از Status نیست. تنها اطلاعاتی که میتونم بهش دسترسی داشته باشم، پروفایل کانکشنم هستش که رو VDSL2-17A Annex A بسته شده!

نکته دیگه این که مخابرات از پروفایل های بالاتر پشتیبانی نمی کنه! به طور مثال با انتخاب پروفایل 30a که میتونه سرعت دانلود رو تا 200 مگابیت و آپلود رو تا 100 مگابیت ارتقا بده، ارتباط به کلی قطع میشه و مودم هر چقدر هم تلاش کنه وصل نمیشه. اگه از این پروفایل به جای 17a پشتیبانی می کرد، حداقل میشد 100 مگ رو راحت تر گرفت. الان طبق گفته پشتیبانی، بیشترین سرعتی که خطم می کشه، حدود 70 الی 80 مگه که رو 51 مگ بستن (حدود 6.3 مگابایت).

rioman
26-07-2019, 21:17
متاسفانه مودم X6200 در این زمینه نقص شدیدی داره و خبری از Status نیست. تنها اطلاعاتی که میتونم بهش دسترسی داشته باشم، پروفایل کانکشنم هستش که رو VDSL2-17A Annex A بسته شده!

نکته دیگه این که مخابرات از پروفایل های بالاتر پشتیبانی نمی کنه! به طور مثال با انتخاب پروفایل 30a که میتونه سرعت دانلود رو تا 200 مگابیت و آپلود رو تا 100 مگابیت ارتقا بده، ارتباط به کلی قطع میشه و مودم هر چقدر هم تلاش کنه وصل نمیشه. اگه از این پروفایل به جای 17a پشتیبانی می کرد، حداقل میشد 100 مگ رو راحت تر گرفت. الان طبق گفته پشتیبانی، بیشترین سرعتی که خطم می کشه، حدود 70 الی 80 مگه که رو 51 مگ بستن (حدود 6.3 مگابایت).

شما برای 50 مگ جقدر پرداخت می کنین؟ 174400؟

misam5526
26-07-2019, 21:20

شاتل و آسیاتک.

درسته که مخابرات از بودجه و زیرساختی دولتی بهره میبره. و همینطور حمایتهای خاصی رو در اختیار داره ولی در زمینه فناوری های نو و سرعت توسعه که از بنیادی ترین الزامات صنعت پرشتاب IT هست، بی بهره ست.

امروزه vdsl مخابرات به عنوان تکنولوژی بهتر از adsl میتونه به بازار داخلی فشار ایجاد کنه ولی همیشه سایه تکنولوژی های برتر وایرلس رو بر سرش خواهد داشت. دو شرکتی که اسم بردم برای رهایی از محدودیت سرعت سالهاست به وایرلس در انواع مختلفش روی اوردن که البته با تکنولوژی فعلی شاید شانسی برای رقابت با vdsl مخابرات نداشته باشه ولی سرعت رشد در این زمینه در جهان بالاست و شرکت های نامبرده هم اگه بخوان رقابت کنن سعی میکنن در زمینه ای باشه که برتری تکنولوژی داشته باشن به امثال مخابرات.

bardiam
26-07-2019, 21:22
شما برای 50 مگ جقدر پرداخت می کنین؟ 174400؟

فعلا که سرعت رو واسم تا 51 مگابیت باز گذاشتن. 16 مگ استاندارد گرفتم که قیمتش بدون احتساب عوارض و مالیات 80 تومنه (پس پرداخت).

rioman
26-07-2019, 21:27
فعلا که سرعت رو واسم تا 51 مگابیت باز گذاشتن. 16 مگ استاندارد گرفتم که قیمتش بدون احتساب عوارض و مالیات 80 تومنه (پس پرداخت).
چقدر خوب!
من تانوما دارم. منم 16 مگ گرفتم ولی همون رو دادند.
بقیه کسانیکه حالا چه تانوما دارن و چه VDSL براشون بالاتر بستند.
من شنیده بودم هر سرعتی بگیری 100 مگ میدن.
به هر حال نوش جونتون. حالش رو ببرید

bardiam
26-07-2019, 21:28

هفت شرکت داخلی آغاز کردند: کنسرسیومی برای ارائه عمومی اینترنت VDSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] b%8c-%d8%a8%d8%b1/)«هنوز در بخش اینترنت ثابت نتوانستیم آنطور که باید توسعه پیدا کنیم زیرا هنوز روی‏ADSL هستیم اما این فناوری در دنیا رو به انقراض است و VDSL و FTTH رو به گسترش هستند. البته مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که بخشی به انحصار ذاتی شرکت مخابرات بر می‌گردد که اگرچه قانونی نیست اما سرمایه‌گذاری‌های زیادی در زمان دولتی بودن آن انجام شده است.» این‌ها بخشی از صحبت‌های هفته گذشته وزیر ارتباطات در مراسم افتتاحیه دهمین جشنواره وب و موبایل ایران بود که نشان از اهمیت VDSL و لزوم ترویج آن دارد.
درحالی که تاکنون انحصارات مخابراتی در این سیستم دیده می‌شد و کاربران و حتی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از انحصار اینترنت VDSL انتقاد می‌کنند، خبر از کنسرسیومی متشکل از هفت شرکت ارائه کننده خدمات اینترنتی آمده تا پس از انتقال خطوط فیبر به شهرها، خدمات اینترنت VDSL را در آینده به کاربران عرضه کند.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
«محمدرضا کریمی»، قائم مقام مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات در گفت و گو با سایت «دیجیاتو» درباره دلایلی که منجر شده تا اینترنت VDSL در ایران مانند سایر کشورها شکل نگیرد، توضیحاتی می‌دهد. او هم مثل وزیر ارتباطات اعتقاد دارد که شرکت مخابرات ایران یکی از دلایل اصلی این امر بوده و به دیجیاتو می‌گوید:

«شرکت مخابرات ایران به دو شکل عمده فروش و خرده فروش اینترنت VDSL را ارائه میکند و همین امر سرعت توسعه VDSL را گرفته است. در تجربه های موفق سایر دنیا کشورهایی که زیرساخت سیم مسی را دارند جدا از شرکت هایی هستند که سرویس ارائه میکنند بنابراین برای بهره برداری حداکثری از سیم مسی به همه بازیگران ارائه خدمات میکنند اما شرکت مخابرات ایران متفاوت عمل میکند. چون برای ارائه این سرویس شرکت های خدمات دهنده FTTP و SERCO با همکاری شرکت مخابرات ایران هم باید تجهیزات جدید نصب کنند و هم باید رانژر داشته باشند تا سرویس ارائه کنند. طرحی توسط نظام صنفی تهیه شد تا ما بتوانیم همه بازیگران را ببینیم و پروژه سرعت بهتری بگیرد که به مهندس صالحیان، فرزی، سازمان تنظیم مقررات و وزارتخانه ارسال شد و ما امیدواریم این پروژه سرعت خوبی بگیرد.»
وی درباره فعالیت شرکت های خصوصی در حوزه اینترنت VDSL اطلاعات تازه‌ای به دیجیاتو می‌دهد:

«ما به این حوزه وارد شده و 7 شرکت شرکت پیشگامان، پارس آنلاین، های وب، شاتل، صبانت، آسیاتک و مبنا با راه اندازی یک شرکت واحد به نام شرکت توسعه ارتباطات رایان تدبیر، تشکیل کنسرسیوم داده ایم. این کنسرسیوم قصد دارد تا کار را به صورت مشارکتی انجام دهد چون برای راه اندازی اینترنت VDSLنیاز به تمرکز داریم. شرکت مخابرات نمیتواند با تعداد زیادی بازیگر این کار را انجام دهد چون در کنار کافو مخابرات باید یک کافو دیگر نصب شود. الان 17 شرکت مجوز FTTP را دارند و اگر هرکدام بخواهند در یک کافو نصب کنند کل خیابان ها از کافو پر میشود.»
کریمی در ادامه به تبعات شکل نگرفتن اینترنت VDSL برای شرکت های ارائه دهنده اینترنت ثابت اشاره می‌کند. او معتقد است که تحلیل وزیر ارتباطات مبنی بر روزهای پایانی عمر ADSL کاملا درست است. وی باور دارد که اینترنت سیمی VDSL باید زودتر وارد بازار شود چرا که در این نوع اینترنت دو مولفه سرعت و پایداری سرویس مورد توجه است و اینترنت سیمی نسبت به اینترنت موبایلی پایداری سرویس دارد.

وی با اشاره به اینکه امکان مشارکت برای سایر شرکت ها در این کنسرسیوم وجود دارد، عنوان کرد:

«این شرکت علاوه بر ایجاد و انتقال فیبر به تمامی شهرها، پروژه FTTP را در برنامه خود را دارد همچنین خدمات خود را به صورت عمده فروشی به شرکت های عضو خواهد داد و آنها خرد فروشی انجام می دهند منتها قبل از آن ارتباطاتی در کل این چرخه وجود دارد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی باید آنها را وضع کرده و وظایف هرکدام از بخشها را مشخص کند.»
به گفته کریمی، افول ADSL شروع شده است و این سیستم در ایران بیشتر از 4 تا 5 سال عمر نخواهد داشت ولی اگر ما بتوانیم تکنولوژی جایگزین را داشته باشم این روند سرعت خواهد گرفت. درصورتیکه VDSL در تمام نقاطی که اینترنت ADSL وجود دارد، قابل واگذاری باشد عمر ADSL بیشتر از 2 تا 3 سال نخواهد بود.
چند سال قبل برای خارج شدن اینترنت VDSL از انحصار شرکت مخابرات، شرکت «ایرانیان نت» وارد عرصه رقابت شد و وعده داد تا پایان سال 93 یک میلیون پورت ارائه خواهد داد اما نتوانست وعده خود را عملی کند. «ایرانیان نت» تنها رقیب مجال یافته شرکت مخابرات نبود که طعم شکست را چشید بلکه پس از او شرکت MTN وارد میدان شد که آن هم نتوانست به توفیقی دست پیدا کند.کارشناسان معتقدند که زیاده‌خواهی و انحصار طلبی این شرکت یکی از دلایلی بود که نتوانست سرویس VDSL را در کشور راه‌اندازی کند و با ارگان‌های مربوطه به هماهنگی‌های لازم برسد.
در هر حال به نظر می‌رسد وعده دست یافتن به این سرویس اینترنت با سیم پرسرعت به زودی عملی خواهد شد و بعد از سنجش‌های گوناگون رگولاتوری از زوایای مختلف این طرح، راه‌اندازی و عرضه آن آغاز خواهد شد. پیش ازاین این سیستم تنها در برخی مجتمع‌های مسکونی و اداری عرضه می‌شد و ارایه عمومی آن می‌تواند نسل جدیدی از اینترنت خط ثابت را به خانه‌ها بیاورد.

bardiam
26-07-2019, 21:30

ما به این حوزه وارد شده و 7 شرکت شرکت پیشگامان، پارس آنلاین، های وب، شاتل، صبانت، آسیاتک و مبنا با راه اندازی یک شرکت واحد به نام شرکت توسعه ارتباطات رایان تدبیر، تشکیل کنسرسیوم داده ایم. این کنسرسیوم قصد دارد تا کار را به صورت مشارکتی انجام دهد چون برای راه اندازی اینترنت VDSLنیاز به تمرکز داریم. شرکت مخابرات نمیتواند با تعداد زیادی بازیگر این کار را انجام دهد چون در کنار کافو مخابرات باید یک کافو دیگر نصب شود. الان 17 شرکت مجوز FTTP را دارند و اگر هرکدام بخواهند در یک کافو نصب کنند کل خیابان ها از کافو پر میشود.»

bardiam
26-07-2019, 21:33
چقدر خوب!
من تانوما دارم. منم 16 مگ گرفتم ولی همون رو دادند.
بقیه کسانیکه حالا چه تانوما دارن و چه VDSL براشون بالاتر بستند.
من شنیده بودم هر سرعتی بگیری 100 مگ میدن.
به هر حال نوش جونتون. حالش رو ببرید

فکر کنم عملا واسه دلجویی سرعت من رو باز گذاشتن. چون 9 ماه طول کشید سرویسم رو وصل کنن و طرح غزال رو هم از دست دادم. تو کافوی منطقه ما، من تنها مشترک VDSL هستم. بهشون گفتم میخوام تست کنم شاید به چند نفر دیگه توصیه کردم !! ولی تو پینگ اینقدر ضعیفه که به هیچ کی توصیه نکردم، حداقل تا زمانی که این مشکلش حل شه (گفته موقتیه) !

پینگ شما چطوره ؟!

itsmemeysam
27-07-2019, 15:23
کیا vdsl گرفتن؟هر سرعتی بگیری همونو میدن یا سرعت بازه؟ارزششو داره هزینه کنیم برای مودم و این طرح ها یا TD LTE بهتره بگیریم؟

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

essien
27-07-2019, 16:40
سلام.
دوستان تو تاپیک مودم پرسیدم جوابی نگرفتم گفتم اینجا بپرسم. چون یه مودم باید بخرم گفتم بد نیست علاوه بر adsl ساپورت vdsl هم داشته باشه یه زمان ما هم تونستیم بگیریم :n02:
بین این دو تا مودم کدوم و پیشنهاد میدید و اینکه اصلا خوب هستن ؟ اگه نه مدلی که از نظر قیمتی اونقدر بالاتر از اینا نباشه معرفی کنید ممنون میشم ...

tp-link w9970 قیمت 420 .
d-link 224 قیمت 315 .

هر دوشون هم 3 سال گارانتی دارن .

hosseinzfff
27-07-2019, 17:40
سلام.
دوستان تو تاپیک مودم پرسیدم جوابی نگرفتم گفتم اینجا بپرسم. چون یه مودم باید بخرم گفتم بد نیست علاوه بر adsl ساپورت vdsl هم داشته باشه یه زمان ما هم تونستیم بگیریم :n02:
بین این دو تا مودم کدوم و پیشنهاد میدید و اینکه اصلا خوب هستن ؟ اگه نه مدلی که از نظر قیمتی اونقدر بالاتر از اینا نباشه معرفی کنید ممنون میشم ...

tp-link w9970 قیمت 420 .
d-link 224 قیمت 315 .

هر دوشون هم 3 سال گارانتی دارن .

قطعا تی بی لینک 9970 چون امکانات بیشتر و چیبست برادکام داره و کاربر کنترل بیشتری روی خطش داره

شبیه ساز رابط کاربری w9970 :

mohamadgh1376
28-07-2019, 23:53
سلام دوستان خط تلفن من کافوی نوری هست ولی اینترنت Adsl ندارم اگر من به 2020 مخابرات زنگ بزنم بهم Vdsl میدن یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر

bardiam
29-07-2019, 02:33
سلام دوستان خط تلفن من کافوی نوری هست ولی اینترنت Adsl ندارم اگر من به 2020 مخابرات زنگ بزنم بهم Vdsl میدن یا خیر؟ لطفا راهنمایی کنید باتشکر

یعنی در انحصار مخابراتیت اما هنوز سرویس نگرفتید؟ احتمالش زیاده که VDSL بدن اما رو بعضی از کافوها هنوز کارت DSLAM مربوط به VDSL رو نصب نکردن. میتونید بپرسید ازشون.

Rahpooyan
29-07-2019, 19:09
اول پیگیر تانوما باشید و بعد وی دی اس ال.

misam5526
03-08-2019, 20:02
تا پایان امسال ۱.۵ میلیون پورت VDSL با سرعت ۴ برابری در کشور جایگزین اینترنت ADSL می‌شود.

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،سید مجید صدری مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره چگونگی استفاده از اینترنت VDSL که اوایل مردادماه، خبر رونمایی از آن از سوی وزیر ارتباطات منتشر شد، نوضیح داد: این پروژه در فاز نخست برای مشترکان فعلی اینترنت شرکت مخابرات ایران ارائه می شود. به این معنی که قصد داریم با تعویض کابل و سایر امکانات، سرویس ADSL بیش از ۵ میلیون مشترک فعلی مخابرات را ارتقا داده و به VDSL تبدیل کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه ارائه سرویس ADSL مستلزم نصب امکانات در مراکز مخابراتی است، افزود: در مناطقی که این امکان وجود داشته باشد به مرور با تعویض کابل و سایر امکانات، خطوط ADSL را ارتقا داده و پس از آن به مشترک اعلام می کنیم که خط شما از ADSL به VDSL تغییر پیدا کرده است.
صدری گفت: در این طرح، باید مودم اینترنت کاربران نیز تغییر یابد که برنامه مان این است که مودم های قبلی را از مشترک تحویل گرفته و به جای آن مودم VDSL به مشترک تحویل دهیم. مابه التفاوت هزینه مودم را مخابرات می پردازد و نیازی به پرداخت هزینه از سوی مشترک نیست.

او با تاکید براینکه برای دریافت سرویس، نیازی نیست مشترکان با جایی تماس بگیرند و به محض آماده شدن تجهیزات مربوطه، مرکز مخابرات با مشترک تماس می گیرد، ادامه داد: این طرح به مرور در کل کشور اجرایی می شود و پس از بررسی فاز به فاز شبکه در مراکز مخابراتی، این سرویس را عملیاتی خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه از هفته آینده راه اندازی حدود ۷۰ هزار پورت VDSL در نقاط مختلف کشور آغاز می شود، گفت: قصدمان ارائه سرویس با کیفیت تر به کاربران است و اگر مشترکی تمایلی به دریافت این سرویس نداشته باشد، اصراری بر آن نداریم. البته قرار هم نیست که کاربران بابت ارتقای سرویس ADSL به VDSL هزینه اضافی پرداخت کنند. بلکه همان بسته و همان قیمت سرویس باقی خواهد ماند اما کیفیت و سرعت اینترنت افزایش پیدا می کند. برای مثال اگر هم اکنون میانگین سرعت اینترنت را ۱۰ مگابیت بر ثانیه درنظر بگیریم با اجرای این طرح، کاربران سرعت ۴۰ مگابیتی را تجربه خواهند کرد. او در پایان گفت: پیش بینی می کنیم که تا پایان سال حدود ۱.۵ میلیون مشترک از اینترنت VDSL استفاده کنند که ظرفیت آن را در کل کشور فراهم خواهیم کرد.

morteza_mombeini
03-08-2019, 20:47
چرت گفتن ، يه چند جا راه ميندازن بعد ميگن ما به وعده هامون عمل كرديم براي تانوما هم دو قرنه دارن ميگن تا پايان سال كل منازل به فيبر نوري متصل ميشن ولي كو؟ كسي ديده اصلا؟ الان ٦٠ درصد كافو ها مسي هستن تا مخابرات بخاد همه اينا رو تبديل به كافوي فيبر نوري كنه بالاي ٥ سال زمان ميبره ، من الان يك ماهه تلفن محلمون به خاطر اسيب ديدگي كابل قطه عُرضه ي تعويض كابل رو نداشتن حالا بيان كافو بزنن دوباره كابل كشي كنن و ... اين فيلما رو ما حفظيم .

shahin_ak
03-08-2019, 21:22
=bardiam;9119173]متاسفانه مودم X6200 در این زمینه نقص شدیدی داره و خبری از Status نیست. تنها اطلاعاتی که میتونم بهش دسترسی داشته باشم، پروفایل کانکشنم هستش که رو VDSL2-17A Annex A بسته شده!

نکته دیگه این که مخابرات از پروفایل های بالاتر پشتیبانی نمی کنه! به طور مثال با انتخاب پروفایل 30a که میتونه سرعت دانلود رو تا 200 مگابیت و آپلود رو تا 100 مگابیت ارتقا بده، ارتباط به کلی قطع میشه و مودم هر چقدر هم تلاش کنه وصل نمیشه. اگه از این پروفایل به جای 17a پشتیبانی می کرد، حداقل میشد 100 مگ رو راحت تر گرفت. الان طبق گفته پشتیبانی، بیشترین سرعتی که خطم می کشه، حدود 70 الی 80 مگه که رو 51 مگ بستن (حدود 6.3 مگابایت).[/QUOTE]

منوی مخفی مودمتون داره یه سرچ بکنید مثلن من با این آدرس اطلاع دقیقی از وضعیت خط adsl پیدا میکنم

bardiam
03-08-2019, 21:33
چرت گفتن ، يه چند جا راه ميندازن بعد ميگن ما به وعده هامون عمل كرديم براي تانوما هم دو قرنه دارن ميگن تا پايان سال كل منازل به فيبر نوري متصل ميشن ولي كو؟ كسي ديده اصلا؟ الان ٦٠ درصد كافو ها مسي هستن تا مخابرات بخاد همه اينا رو تبديل به كافوي فيبر نوري كنه بالاي ٥ سال زمان ميبره ، من الان يك ماهه تلفن محلمون به خاطر اسيب ديدگي كابل قطه عُرضه ي تعويض كابل رو نداشتن حالا بيان كافو بزنن دوباره كابل كشي كنن و ... اين فيلما رو ما حفظيم .

ارتقا کافوها رو که داره انجام میده اما این که بخواد کل زیر ساخت مسی رو هم با نوری عوض کنه نه منطقیه و نه به صرفه است. احتمالا جایی که زیر ساخت مسی اسیب دیده داره رو تانوما پیشنهاد بده و جایی که زیر ساخت مسی خوبی داره VDSL. فعلا هدف اصلی VDSL هستش. بقیه شرکت ها هم از طریق کنسرسیوم کافوی نوری میزنن به زودی.

bardiam
03-08-2019, 21:42
=bardiam;9119173]متاسفانه مودم X6200 در این زمینه نقص شدیدی داره و خبری از Status نیست. تنها اطلاعاتی که میتونم بهش دسترسی داشته باشم، پروفایل کانکشنم هستش که رو VDSL2-17A Annex A بسته شده!

منوی مخفی مودمتون داره یه سرچ بکنید مثلن من با این آدرس اطلاع دقیقی از وضعیت خط adsl پیدا میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]

از این صفحه مخفی و یه صفحه مخفی دیگه که رو مدل قدیمی WAG54G2 کار می کرد آگاهی کامل دارم چون تا الان جز لینکسیس مودم دیگه ای نخریدم. متاسفانه تو این صفحه واسه مدل X6200 فقط اطلاعات سخت افزاری، مک آدرس ها و سیستم رمزنگاری و از همه مضحک تر، رمز عبور تعیین شده واسه Wifi نمایش داده میشه. این مدل یه ایراد وحشتناک دیگه هم داره، اونم این که تحت هیچ عنوان امکان تنظیم DNS واسه کاربر وجود نداره ! این ایرادات رو خود لینکسیس پذیرفته و اعلام کرده که در دست بررسیه. اما هنوز بعد دو سال هیچ بروز رسانی جدیدی ارائه نداده. بروزرسانی نسخه 019 هم فقط قدرت Wifi رو بر اساس استاندارد اروپا تضعیف می کنه که من آپدیت نکردم. البته لینکسیس سابقه این رو داره که بعد چند سال یهو یه آپدیت بده ولی اگه کسی این دو ویژگی واسش اهمیت داشته باشه، پیشنهاد می کنم مودم های جدید ایسوس رو در نظر بگیره. و حتما مودمی بگیره که از استاندارد 35A پشتیبانی کنه (به خاطر پشتیبانی بهتر از فاصله های زیاد تا کافو) که متاسفانه خیلی خیلی کم پیدا میشه مودمی که 35a رو ساپورت کنه. اکثرا G.Fast رو هم ساپورت می کنن کنارش.

malthael
03-08-2019, 23:19
اینا که تا همین دو هفته پیش میگفتن تا پایان سال 2 میلیون پورت واگذار میکنند، حالا یه دفعه شد 1.5 میلیون ! من که باورم نمیشه اینا تا آخر سال عرضه واگذار کردن 100 هزار پورت رو هم داشته باشن !! خط جدید گرفتم بعد از یک ماه رفتم مرکز که چرا وصلش نمیکنند ، دیدم غیر از خودم خیلی‌های دیگه هم اونجان . حالا یا مثل من خط جدید دارن یا خرابی . جواب همه ما هم این بود : سیم نداریم، برید خودتون بخرید !:n08:

morteza_mombeini
04-08-2019, 01:02
ارتقا کافوها رو که داره انجام میده اما این که بخواد کل زیر ساخت مسی رو هم با نوری عوض کنه نه منطقیه و نه به صرفه است. احتمالا جایی که زیر ساخت مسی اسیب دیده داره رو تانوما پیشنهاد بده و جایی که زیر ساخت مسی خوبی داره VDSL. فعلا هدف اصلی VDSL هستش. بقیه شرکت ها هم از طریق کنسرسیوم کافوی نوری میزنن به زودی.
مگه رو مسي هم ميشه vdsl ارايه داد؟ بلاخره يه قسمتش بايد فيبر بشه نميشه كه همش مسي باشه من تو اين چند روز اخير ديدم همون كافوهاي قديمي مسي رو داشتن سرويس ميكردن اما خبري از فيبر نبود

sima_6600
04-08-2019, 08:15
vdsl برای حداکثر سرعت باید در فاصله 300 متری از کافوهای نوری باشی این یعنی برای هر 3 خیابان یک کافوی نوری نیاز هست در صورتی که در تکنولوژی adsl2+ شما از مرکز مخابرات تا شعای 3 کیلومتری هستی. من که فکر نمیکنم در شهر های کوچک همچنان خبری از vdsl باشه و این طرح هم یک نوعی برای کلان شهر ها هست مثل تهران اصفهان شیراز مشهد و ... دولت طرح هاش نه برای اسایش مردم بلکه برای پول داراوردن هست پس باید جا های شلوغ این طرح اجرا بشه که سود کلان داشه باشه واسه اقایون. بعد میگن چرا همه دارن به تهران و کلان شهر ها مهاجرت میکنن چرا خیلی ساده است بخاطر امکانات و رفاه بیشتر بخاطر کار و زندگی که در شهرستان ها وجود نداره.:n17:

bardiam
04-08-2019, 12:17
مگه رو مسي هم ميشه vdsl ارايه داد؟ بلاخره يه قسمتش بايد فيبر بشه نميشه كه همش مسي باشه من تو اين چند روز اخير ديدم همون كافوهاي قديمي مسي رو داشتن سرويس ميكردن اما خبري از فيبر نبود

از کافوی نوری تا مودم مشترک ارتباط با کابل مسی هستتش. فقط در FTTH کل ارتباط روی فیبر نوریه.

bardiam
04-08-2019, 12:26
vdsl برای حداکثر سرعت باید در فاصله 300 متری از کافوهای نوری باشی این یعنی برای هر 3 خیابان یک کافوی نوری نیاز هست در صورتی که در تکنولوژی adsl2+ شما از مرکز مخابرات تا شعای 3 کیلومتری هستی. من که فکر نمیکنم در شهر های کوچک همچنان خبری از vdsl باشه و این طرح هم یک نوعی برای کلان شهر ها هست مثل تهران اصفهان شیراز مشهد و ... دولت طرح هاش نه برای اسایش مردم بلکه برای پول داراوردن هست پس باید جا های شلوغ این طرح اجرا بشه که سود کلان داشه باشه واسه اقایون. بعد میگن چرا همه دارن به تهران و کلان شهر ها مهاجرت میکنن چرا خیلی ساده است بخاطر امکانات و رفاه بیشتر بخاطر کار و زندگی که در شهرستان ها وجود نداره.:n17:

تا جایی که ما میدونیم مخابرات و وزیر، وعده سرعت بالای 40 مگابیت رو داده، نه حداکثر سرعت ! بعدشم در VDSL فاصله از مرکز مخابراتی ملاک نیست، چون DSLAM های VDSL در مرکز مخابراتی نصب نمیشن. فاصله از کافوهای نوری مطرحه که تو خیلی از شهر ها در حال توسعه است (در هر محله بالای 3 کافوی نوری نصب میشه). اونم با سرعت توسعه وحشتناک ! حالا چرا مخابرات با این سرعت داره کافوی نوری نصب می کنه؟! چون هر منطقه ای خطش بره زیر کافوی نوری، چون بقیه شرکت ها هنوز اقدام به نصب کافوی نوری نکردن، میرن زیر انحصار مخابرات! یعنی چه بخوان چه نخوان حتی ADSL رو هم باید از مخابرات بگیرن. چون DSLAM های ADSL هم تو مناطقی که تحت پوشش کافو نوری هستن، تو کافوهای نوری نصب میشن نه مراکز مخابراتی. الان تو مرکز استان گیلان، شهر رشت که در مقایسه با اصفهان و شیراز و ... خیلی کوچیکتره، تو 9 ماه گذاشته به شدت کافو نصب شده و شرکت های شاتل و های وب و ... کلی مشترک از دست دادن ! حتی اگه مخابرات VDSL و FTTH نده، باز کلی سود کرده از نصب کافوی نوری.

sima_6600
04-08-2019, 20:58
تا جایی که ما میدونیم مخابرات و وزیر، وعده سرعت بالای 40 مگابیت رو داده، نه حداکثر سرعت ! بعدشم در VDSL فاصله از مرکز مخابراتی ملاک نیست، چون DSLAM های VDSL در مرکز مخابراتی نصب نمیشن. فاصله از کافوهای نوری مطرحه که تو خیلی از شهر ها در حال توسعه است (در هر محله بالای 3 کافوی نوری نصب میشه). اونم با سرعت توسعه وحشتناک ! حالا چرا مخابرات با این سرعت داره کافوی نوری نصب می کنه؟! چون هر منطقه ای خطش بره زیر کافوی نوری، چون بقیه شرکت ها هنوز اقدام به نصب کافوی نوری نکردن، میرن زیر انحصار مخابرات! یعنی چه بخوان چه نخوان حتی ADSL رو هم باید از مخابرات بگیرن. چون DSLAM های ADSL هم تو مناطقی که تحت پوشش کافو نوری هستن، تو کافوهای نوری نصب میشن نه مراکز مخابراتی. الان تو مرکز استان گیلان، شهر رشت که در مقایسه با اصفهان و شیراز و ... خیلی کوچیکتره، تو 9 ماه گذاشته به شدت کافو نصب شده و شرکت های شاتل و های وب و ... کلی مشترک از دست دادن ! حتی اگه مخابرات VDSL و FTTH نده، باز کلی سود کرده از نصب کافوی نوری.
اول این که من نگفتم فاصله تا مخابرات گفتم فاصله تا کفوهای نوری باید زیر 300 متر باشه برای حداکثر سرعت باید زیر 100 متر باشه و برای 40 مگابیت باید بین 100 تا 200 متر باشه.
بعد شما این عدد و ارقام رو از کجا میاری؟؟؟ نکنه شما هم از برو بچه های وزارت هستی؟ من هیچ کسی رو ندیدم با این دقت عدد و ارقام بده. در ضمن مخابرات همه جا این کار رو انجام نمیده چون هزینه بالای داره و برای محله های کوچک و محله های که اینترنت زیاد ندارن اصلا همچین کاری انجام نمیده. شما صبر کن انشالله تا 5 سال دیگه در سرتا سر ایران که نه در بیشتر شهر های بزرگ این طرح عملیاتی میشه. گفتم این اخری مثل خودت عدد بگم خخخخ.:n02::n02:

bardiam
04-08-2019, 21:43
اول این که من نگفتم فاصله تا مخابرات گفتم فاصله تا کفوهای نوری باید زیر 300 متر باشه برای حداکثر سرعت باید زیر 100 متر باشه و برای 40 مگابیت باید بین 100 تا 200 متر باشه.
بعد شما این عدد و ارقام رو از کجا میاری؟؟؟ نکنه شما هم از برو بچه های وزارت هستی؟ من هیچ کسی رو ندیدم با این دقت عدد و ارقام بده. در ضمن مخابرات همه جا این کار رو انجام نمیده چون هزینه بالای داره و برای محله های کوچک و محله های که اینترنت زیاد ندارن اصلا همچین کاری انجام نمیده. شما صبر کن انشالله تا 5 سال دیگه در سرتا سر ایران که نه در بیشتر شهر های بزرگ این طرح عملیاتی میشه. گفتم این اخری مثل خودت عدد بگم خخخخ.:n02::n02:

این نموداری که شما اینجا آوردی دقیق نیست اصلا. زیر 300 متر کافیه واسه اکثر استاندارد های VDSL در بالاترین سرعت عملیشون. تنها تو G.Fast فاصله تا اون حد کوتاه ضروریه. فاصله های زیر 100 متر عملا" میشن FTTB. اینم نمودار دقیق تر :

البته ادعایی ندارم که این نمودار هم دقیقه، ولی شما سرچ کنی 500 تا نمودار میبینی با ادعا های منعدد. در عمل خیلی فاکتورها دخیل هستن و مهم ترینش به پروفایل VDSL و استاندارد کابل مسی بر می گرده. واسه همینم من این نمودار رو مشخص کردم که 2 پروفایل رو مجزا بررسی کرده. مخابرات در حال حاضر از پروفایل 17a استفاده می کنه که تا سرعت 100 مگابیت واسه دانلود رو از لحاظ تئوری می تونه پشتیبانی کنه.

واسه اون عدد دقیقی که گفتم (3 کافو واسه یه محله تقریبا کوچک) رفرنس دارم اونم سایت مخابرات استان گیلانه ! طی 9 ماه گذشته 2 خط تلفنمون رفت زیر پوشش کافو ! اولین خط تلفونمون واسه این محله ایه که الان توش ساکنیم و فقط من VDSL دارم! این محله غیر تجاریه و تقریبا ارزون! یعنی شک دارم تو این محله به این زودیا مشترک جدیدی واسه VDSL پیدا کنن. اون یکی محله هم همین دیروز رفت زیر پوشش کافو و تو سایت مخابرات دقیق شماره کافوها اعلام شده و اسامی کوچه ها هم داده شده!
قطعا تعداد مشترک اینترنت خیلی اثرگذاره رو تصمیم پیمانکارا و مخابرات برای نصب کافوی نوری تو یه محله، این رو هرگز انکار نمی کنم. ولی ربطی به اندازه محله نداره. چون تو یه محله کوچیک اما پر مشترک، با نصب کافو کلی مشترک ADSL میاد دست مخابرات که بعد از بین اونا میتونه مشترکان VDSL هم داشته باشه و سود بیشتر به جیب بزنه.

morteza_mombeini
04-08-2019, 22:38
منم به شدت با جمله ي اخرت موافقم مخابرات هر جا كه براش سود داشته باشه ميزنه حساب كن بخاد مثلا تو جواديه vdsl ارايه بده خيلي مسخره هست بيشتر توي بالاي شهر و وسط شهر ميزنن اون بدبخت بيچاره هاي پايين شهري بايد دلشون به همون 4g گوشيشون خوش باشه

bardiam
04-08-2019, 22:45
منم به شدت با جمله ي اخرت موافقم مخابرات هر جا كه براش سود داشته باشه ميزنه حساب كن بخاد مثلا تو جواديه vdsl ارايه بده خيلي مسخره هست بيشتر توي بالاي شهر و وسط شهر ميزنن اون بدبخت بيچاره هاي پايين شهري بايد دلشون به همون 4g گوشيشون خوش باشه

ممکنه تاثیر بزاره تو اولویتش اما حداقل تو شهر رشت اکثر مناطق به اصطلاح پایین شهر رفتن زیر پوشش کافو، چون الزاما نمیخواد VDSL ارائه بده. با این روش کل کاربران اینترنتی اون محدوده رو مجبور می کنه که از مخابرات سرویس ADSL.
میشه حدس زد اگه یه محله بالاشهر محسوب بشه اما تعداد کاربران اینترنت ثابتش کم باشه یا اکثرا از مخابرات سرویس گرفته باشن، مخابرات ممکنه کافو نزاره، چون مشترک جدیدی بدست نمیاره.

misam5526
05-08-2019, 00:39
این نموداری که شما اینجا آوردی دقیق نیست اصلا. ؟! زیر 300 کافیه واسه اکثر استاندارد های VDSL. تنها تو G.Fast فاصله تا اون حد کوتاه ضروریه. اینم نمودار :

البته ادعایی ندارم که این نمودار هم دقیقه، ولی شما سرچ کنی 500 تا نمودار میبینی با ادعا های منعدد. در عمل خیلی فاکتورها دخیل هستن و مهم ترینش به پروفایل VDSL و استاندارد کابل مسی بر می گرده. واسه همینم من این نمودار رو مشخص کردم که 2 پروفایل رو مجزا بررسی کرده. مخابرات در حال حاضر از پروفایل 17a استفاده می کنه که تا سرعت 100 مگابیت واسه دانلود رو از لحاظ تئوری می تونه پشتیبانی کنه.

واسه اون عدد دقیقی که گفتم (3 کافو واسه یه محله تقریبا کوچک) رفرنس دارم اونم سایت مخابرات استان گیلانه ! طی 9 ماه گذشته 2 خط تلفنمون رفت زیر پوشش کافو ! اولین خط تلفونمون واسه این محله ایه که الان توش ساکنیم و فقط من VDSL دارم! این محله غیر تجاریه و تقریبا ارزون! یعنی شک دارم تو این محله به این زودیا مشترک جدیدی واسه VDSL پیدا کنن. اون یکی محله هم همین دیروز رفت زیر پوشش کافو و تو سایت مخابرات دقیق شماره کافوها اعلام شده و اسامی کوچه ها هم داده شده!
قطعا تعداد مشترک اینترنت خیلی اثرگذاره رو تصمیم پیمانکارا و مخابرات برای نصب کافوی نوری تو یه محله، این رو هرگز انکار نمی کنم. ولی ربطی به اندازه محله نداره. چون تو یه محله کوچیک اما پر مشترک، با نصب کافو کلی مشترک ADSL میاد دست مخابرات که بعد از بین اونا میتونه مشترکان VDSL هم داشته باشه و سود بیشتر به جیب بزنه.

تخمین ها و نمودار شما درسته. VDSL-17a در محدوده 1000 متری بسته به نویز سربار و نوع سیم مسی استفاده شده میتونه به 40 مگابیت بر ثانیه دست پیدا کنه. این 40 مگابیت در اصل به طور میانگین وعده داده شده و هدف همون وعده وزیره که کشش خطوط (سرویس های دریافتی) مشتریکین 4 برابر بشه از نظر سرعت. (گفتن میانگین مشترکین 10 مگابیته که میرسونیم به 40 مگابیت)

روش نصب کافو هم طبق شواهد (برای نصب جدید) بصورت کافوی مادر خواهد بود و لزومی نداره همه کافوها تعویض بشن. بلکه چند کافو منشعب از یک مفصل تحت پوشش یک کافوی نوری مادر قرار میگیره و مشترکینی (بهه صورت گزینشی) از کافوها مجزا و با کابل جدا به کافوی نوری منتقل میشن. در صورتی که منطقه ای مشترکین خیلی زیادی داشته باشه اونوقت ممکنه مستقلا کافوی نوری رو برای جایگزینی یک کافو در نظر بگیرند.

ERF@NIAN
05-08-2019, 00:50
تخمین ها و نمودار شما درسته. VDSL-17a در محدوده 1000 متری بسته به نویز سربار و نوع سیم مسی استفاده شده میتونه به 40 مگابیت بر ثانیه دست پیدا کنه. این 40 مگابیت در اصل به طور میانگین وعده داده شده و هدف همون وعده وزیره که کشش خطوط (سرویس های دریافتی) مشتریکین 4 برابر بشه از نظر سرعت. (گفتن میانگین مشترکین 10 مگابیته که میرسونیم به 40 مگابیت)

روش نصب کافو هم طبق شواهد (برای نصب جدید) بصورت کافوی مادر خواهد بود و لزومی نداره همه کافوها تعویض بشن. بلکه چند کافو منشعب از یک مفصل تحت پوشش یک کافوی نوری مادر قرار میگیره و مشترکینی (بهه صورت گزینشی) از کافوها مجزا و با کابل جدا به کافوی نوری منتقل میشن. در صورتی که منطقه ای مشترکین خیلی زیادی داشته باشه اونوقت ممکنه مستقلا کافوی نوری رو برای جایگزینی یک کافو در نظر بگیرند.

یعنی fttc رو کردن fttn؟ ماشالله روز به روز وعده ای که دادن رو کمتر میکنن. 2 میلیون مشترک رو هم کردن 1.5 میلیون

bardiam
05-08-2019, 02:11

دقیقا. این نمودار رو که پیدا کردم، رفتم سورس اصلیشم مطالعه کردم که یه مقاله رسمی چاپ شده تو ژورنال معتبر IEEE بود. البته از لحاظ تجربی هم واسه من با فاصله بین 400 تا 600 متری از کافو همین سرعت شده، مخابرات هم گفت بین 70 تا نزدیک 80 مگابیت در بهترین حالت خطم کشش داره که حدسم به یقین تبدیل شد.
درسته، با توجه به این که هدفشون افزایش میانگین سرعته، احتمالا همین که سرعت مینیمم کاربرا رو از 2 تا 4 مگ به بالای 8 و 16 مگ برسونن، بیشتر از چیزی میشه که میخواستن.

در مورد کافو هم فکر کنم همین طوره. تو خبری که داخل سایت زده بود، نوشته بود که کافوهای 11، 12 و 13 هدف برگردان هستن. با توجه به این که شماره خط عوض شد و شرکت های دیگه هم گفتن این خط رفته زیر پوشش کافو، احتمال دادم هر 3 کافو ارتقا داده شده باشن، ولی ممکنه از کافوی مادر استفاده کرده باشن.

bardiam
05-08-2019, 02:14
یعنی fttc رو کردن fttn؟ ماشالله روز به روز وعده ای که دادن رو کمتر میکنن. 2 میلیون مشترک رو هم کردن 1.5 میلیون

فکر کنم فعلا همچنان VDSL رو با FTTC بدن، اما در صورتی که بخوان تعداد مشترک رو ناگهانی تا اون حد بالا ببرن، شاید به FTTN هم راضی بشن ولی بعید میدونم، فعلا که تعداد مشترک مورد نظرشون رو به 1.5 میلیون کاهش دادن.

FXPRO
05-08-2019, 03:15
دقیقا. این نمودار رو که پیدا کردم، رفتم سورس اصلیشم مطالعه کردم که یه مقاله رسمی چاپ شده تو ژورنال معتبر IEEE بود. البته از لحاظ تجربی هم واسه من با فاصله بین 400 تا 600 متری از کافو همین سرعت شده، مخابرات هم گفت بین 70 تا نزدیک 80 مگابیت در بهترین حالت خطم کشش داره که حدسم به یقین تبدیل شد.
درسته، با توجه به این که هدفشون افزایش میانگین سرعته، احتمالا همین که سرعت مینیمم کاربرا رو از 2 تا 4 مگ به بالای 8 و 16 مگ برسونن، بیشتر از چیزی میشه که میخواستن.

در مورد کافو هم فکر کنم همین طوره. تو خبری که داخل سایت زده بود، نوشته بود که کافوهای 11، 12 و 13 هدف برگردان هستن. با توجه به این که شماره خط عوض شد و شرکت های دیگه هم گفتن این خط رفته زیر پوشش کافو، احتمال دادم هر 3 کافو ارتقا داده شده باشن، ولی ممکنه از کافوی مادر استفاده کرده باشن.

شما از مخابرات VDSL دارید ؟

ممنون میشم کمی اطلاعات بدین.... ماهیانه حجم ؟ قیمت ؟ سرعتتون به داخل و خارج.... فاصلتون تا کافو ؟ پینگ به 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ...

زیاد شد ... میدونم

bardiam
05-08-2019, 14:36
شما از مخابرات VDSL دارید ؟

ممنون میشم کمی اطلاعات بدین.... ماهیانه حجم ؟ قیمت ؟ سرعتتون به داخل و خارج.... فاصلتون تا کافو ؟ پینگ به 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ...

زیاد شد ... میدونم

بله.
همون تعرفه ها و حجم های مخابرات واسه ADSL. من 16 مگ گرفتم ولی فعلا این 2 ماهی که سرویسم برقرار شده سرعت بازه، 51 مگابیت دانلود و تا 38 مگابیت آپلود. فاصله تا کافو به صورت تخمینی کمتر از 600 متر.
پینگ فوق افتضاح ! در بهترین حالت و با ثبات ترین حالت بین 120 تا 130 واسه 8.8.8.8 ! قرار بود مشکلش موقتی باشه اما الان 2 ماهه پینگ همینه.

rioman
05-08-2019, 15:29
بله.
همون تعرفه ها و حجم های مخابرات واسه ADSL. من 16 مگ گرفتم ولی فعلا این 2 ماهی که سرویسم برقرار شده سرعت بازه، 51 مگابیت دانلود و تا 38 مگابیت آپلود. فاصله تا کافو به صورت تخمینی کمتر از 600 متر.
پینگ فوق افتضاح ! در بهترین حالت و با ثبات ترین حالت بین 120 تا 130 واسه 8.8.8.8 ! قرار بود مشکلش موقتی باشه اما الان 2 ماهه پینگ همینه.

سلام

شما خبر دارین برای سرعتهای بالای 16 مگ طرح تخفیفی میزارن یا نه؟
مثل همین جشنواره های تابستانی ADSL؟

bardiam
05-08-2019, 16:21
سلام

شما خبر دارین برای سرعتهای بالای 16 مگ طرح تخفیفی میزارن یا نه؟
مثل همین جشنواره های تابستانی ADSL؟

فعلا که واسه همین سرعت ها هم طرحی وجود نداره، یا بهتر بگم فعلا هیچ طرح تابستونی ای به طور رسمی معرفی نشده. احتمال داره با شروع واگذاری گسترده VDSL در قالب سورینو، یه سری طرح ویژه هم ارائه کنن. باید منتظر موند.

rioman
05-08-2019, 17:37
فعلا که واسه همین سرعت ها هم طرحی وجود نداره، یا بهتر بگم فعلا هیچ طرح تابستونی ای به طور رسمی معرفی نشده. احتمال داره با شروع واگذاری گسترده VDSL در قالب سورینو، یه سری طرح ویژه هم ارائه کنن. باید منتظر موند.
قیمتهای سرویس های بالای 16 کارشناسی نشده اعلام شده
مثلا 16 مگ 80 تومن و 20 مگ 110 تومن یعنی 30 تومن برای 4 مگ!
البته حجم رو هم باید در نظر بگیریم ولی سرعت مهم تره!
برای 50 مگ 174400 با مالیات میشه که گرونه واقعا
بدون طرح تخفیفی به صرفه نیست.

bardiam
05-08-2019, 22:08

اون قیمت های تعرفه استاندارد یکی دو ساله به همون شکل مونده و با همون تعرفه مصوبه ی وزیره که 16 مگ 80 تومان و 50 مگ 160 تومان تعیین شده بود. فقط پارسال که طرح غزال رو ارائه کرد، تا 50 مگابیت رو تو قالب طرح غزال هم میداد که حجم و قیمتش فوق العاده بود!!!

misam5526
05-08-2019, 22:24

فعلا همه چیز مبهمه ولی میشه به عنوان یک راهکار ضربتی و طرحی فوری بهش نگاه کرد که از لحاظ فنی میتونه به FTTN تعبیر بشه اما در اصل این هیاهو بخاطر زیر فشار قراردادن شرکتها و راضی کردن اونها به حضور در طرح گسترش FTTx هست. حالا FTTC نشد، وزارت به FTTN هم در کوتاه مدت راضیه و چراغ سبز نشون داده.

misam5526
05-08-2019, 22:28

البته همین الان تعدادی از شرکتها همین 100 یا 110 تومن رو برای سرویس 16 مگ ADSL میگیرن (که برای خیلی از کاربرا هم کیفیت لازم رو نداره و محدودیت آپلود هم داره نسبت به VDSL). از طرفی وزیر جوان در توئیتی که داده بود اشاره کرده بود که با افزایش قیمتها در صورتی موافقه که شرکتها کیفیت و تکنولوژی ارائه رو ارتقا بدند (منظور همین vdsl). بنابر این در درازمدت این قیمتها احتمالاض باقی خواهند موند.

Aqua141
09-08-2019, 12:39
سلام دوستان فرق بین تانوما و VDSl چیه

bardiam
09-08-2019, 15:08
سلام دوستان فرق بین تانوما و VDSl چیه

تانوما اسم تجاری مخابراته واسه اینترنت روی فیبر نوری تا مودم مشترک که اصلش FTTH هستش.
سورینو اسم تجاری مخابرات واسه فناوری VDSL هستش که مثل ADSL از خانواده DSL محسوب میشه و از کابل مسی تا منزل و مودم مشترک استفاده می کنه. VDSL در ایران بیشتر رو FTTC (تا کافو ارتباط به صورت فیبر نوری است و بعدش با کابل مسی) و FTTB (بیشتر مخصوص مجتمع ها و برج هاست که تا خود مرکز تلفن ساختمون فیبره و بعدش با ارتباط با کابل مسی هستش بین واحد ها) ارائه میشه.

برعکس VDSL (سورینو) که مثل ADSL با استفاده از فرکانس های مختلف روی کابل مسی کار میکنه، FTTH (تانوما) نیاز به فیبر کشی مستقیم از کافوی نوری تا واحد مسکونی مشترک داره و در هیچ نقطه ای از این ارتباط به کابل مسی ختم نمیشه.

dddmmm
12-08-2019, 13:40
من دو بار 2020 پیغام گذاشتم vdsl هیچکس زنگ نزد
باید مشترک خود مخابرات باشم دوباره ارتقا بدن به vdsl یا همینجوری هم میشه ؟؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

bardiam
12-08-2019, 15:41
من دو بار 2020 پیغام گذاشتم vdsl هیچکس زنگ نزد
باید مشترک خود مخابرات باشم دوباره ارتقا بدن به vdsl یا همینجوری هم میشه ؟؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

پست های صفحه 34 رو با دقت مطالعه کنید.

dadash42
17-08-2019, 22:00
تازه دو سال قبل خط O2 پسرم در آلمان از adsl به vdsl تبدیل شد, 6snr FTTN 50mb
اونم تو شهر بزرگی
تو انگلیس تازه دارن انجام میدن
بزودی اینجا انجام شه عالیه, اینقدر پشت سر آلمانی ها نموندیم. یکساله کافو نوری 50 متری داریم ولی هنوز از vdsl خبری نیست
یه مودم vdsl قدیمی واسم آورده فعلا با adsl استفاده میکنم , Asus DSL-AC68U

MMDFullHD
17-08-2019, 22:07
اونم تو شهر بزرگی
بزودی اینجا انجام شه عالیه, اینقدر پشت سر آلمانی ها نموندیم. یکساله کافو نوری 50 متری داریم ولی هنوز از vdsl خبری نیست
یه مودم vdsl قدیمی واسم آورده فعلا با adsl استفاده میکنم , Asus DSL-N68U

:n08:ودافونو نمیبینی 5G و FTTH اسپانیا و المان و ...
رومانی رو نمیبنی ارزون ترین و پرسرعت ترین نت فیبری رو دارن؟
مرد مومن اون کشورای اروپایشون الان بیشترجاهارو ک vdsl دارن دارن تبدیل میکنن به فیبر
اون جاهایی رو ک هم adsl بوده قبلا روستاهای کوچیک دارن میکنن vdsl اونقوت ما
تو همین adsl اش موندیم

dadash42
17-08-2019, 22:26
مرد مومن اون کشورای اروپایشون الان بیشترجاهارو ک vdsl دارن دارن تبدیل میکنن به فیبر
تو همین adsl اش موندیم

دروغ نمیگم, تو Regensburg همین دو سال vdsl شده. قبلا 16مگ بود شده 50مگ vdsl
برا دوستانی در انگلیس امسال vdsl اومد

MMDFullHD
17-08-2019, 22:40
دروغ نمیگم, تو Regensburg همین دو سال vdsl شده. قبلا 16مگ بود شده 50مگ vdsl
برا دوستانی در انگلیس امسال vdsl اومد

داداش42 داداشی دشمنی ک نداریم منظورم اصلا این نبود اصلا بگم دروغ میگی
منظورم اینه ب فرض شهرهای بزرگشون خیلی وقته راه افتاده الان شهرهای کوچیک دارن این سرویس رو میدن و حتی الان ftth میدن ن vdsl
شما ی سرچ بزن ببین vdsl خیلی وقته ک اومده
تو ایران هنوز ک هنوزه در حد اسم تبلیغه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بریتانیا رو شما تو همین ویکی ببین
بعدش اسپیدتست بری سرعت کشورارو ببینی میانگین سرعتها بالای 60 مگ هست
ک نشون از این داره اکثرا سرویس های کابلی و فیبری بالاتر از vdsl دارن حداقل پروفایل های بالا

dadash42
17-08-2019, 22:53
داداش42 داداشی دشمنی ک نداریم منظورم اصلا این نبود اصلا بگم دروغ میگی
منظورم اینه ب فرض شهرهای بزرگشون خیلی وقته راه افتاده الان شهرهای کوچیک دارن این سرویس رو میدن و حتی الان ftth میدن ن vdsl
شما ی سرچ بزن ببین vdsl خیلی وقته ک اومده
تو ایران هنوز ک هنوزه در حد اسم تبلیغه

باشه, قبول دارم:n02:
حالا Regensburg شهرستانه و دوستان در انگلیس تو شهر کوچکن

bardiam
18-08-2019, 00:45
تو همین adsl اش موندیم

حرف ایشون درسته واسه آلمان. من دوستم هفته پیش خونش رو عوض کرد تو برلین، خونه قبلی فقط ADSL می کشید خطش اونم تا 10 مگابیت ماکسیمم با قیمت 27.5 یورو. این یکی خونه که رفت، O2 پیشنهاد کرد 32.5 یورو بده ماهی که VDSL 50 مگابیت بهش بدن که اونم الان با سرعت 30 کانکته ! آلمانم زیرساخت اینترنت ثابتش کابل مسیه. FTTH و 5G هنوز فراگیر نشده اونجا و تو مرحله توسعه است. الان هم تو انگلیس و هم آلمان، G.Fast هم میدن ولی اینکه همه مشترکین بتونن بگیرن یه بحث دیگست.

ERF@NIAN
18-08-2019, 01:05
درسته، تو همون اروپاهم اپراتور بزرگ و معروف bt( انگلستان) تا همین چندوقت پیش بالاتر از 67 مگابیت نمیداد (جدیدا 145 مگابیت اضافه کرده). تنها isp سرعت بالای انگلیس virgin بود با 300 مگابیت
چون همه مناطق فیبر نیستن، ولی اگه فیبر به منطقت برسه دیگه نونت تو روغنه
آلمان هم از پارسال شروع کرده vdsl میده با پروفایل 35b و سرعت 250 مگابیت
دلیلش هم اینه که فیبر گرونه و اینطوری صرفه جویی میشه
خلاصه کشور به کشور و منطقه به منطقه متفاوته

sima_6600
18-08-2019, 09:42
دوست من در کشور رومانی حدود 4 سال هست که اینترنت فیبر نوری داره با سرعت 1Gbps بعد شما داری در مورد vdsl صحبت میکنی. شما روستا های اون ها رو داری با مراکز شهری پر جمعت ما مقایسه میکنی همین تهران 11 میلیون جمعیت داره چقدر اینترنت پرسعت مثل vdsl و ftth دادن به مردم؟؟ جمعیت تهران از یک سری کشور ها بیشتره. بعد بر اساس اون چیزی که همه میدونن دولت با دولت تو ایران فرق میکنه و هر دولت سیاست ها خودش رو دنبال میکنه معلوم نیست دولت بعد که بیاد سر کار اصلا این پروژه ها رو پیش ببره یا نه مثل مسکن مهر که رفت هوا این پروژه ها هم میره هوا. دلتون رو زیاد خوش نکنید اینجا ایرانه.

dadash42
18-08-2019, 12:02
حرفتون همه درسته, رومانی فقط 19 میلیون جمعیت دازه و تو این ده سال اخیر خیلی پیشرفت و گران شده, چون بقل دریا سیاه هوای خوبی هم داره تبدیل به شمال ما شده
از نقاط اروپا خانه آپارتمان و ویلا میخرند؛ محل بازنشستگی و تفریح

حالا ایران برای پایبندی و گسترش اینترنت باید از روحانی و امثالش پشتیبانی کنیم, اینترنتمون از عصر حجر بروز کردن

italodance
18-08-2019, 12:46
حرفتون همه درسته, رومانی فقط 19 میلیون جمعیت دازه و تو این ده سال اخیر خیلی پیشرفت و گران شده, چون بقل دریا سیاه هوای خوبی هم داره تبدیل به شمال ما شده
از نقاط اروپا خانه آپارتمان و ویلا میخرند؛ محل بازنشستگی و تفریح

حالا ایران برای پایبندی و گسترش اینترنت باید از روحانی و امثالش پشتیبانی کنیم, اینترنتمون از عصر حجر بروز کردن

شنیدم پسرت تو المان روزگار سختی داره و از نژاد پرستی و تبعیض و برخورد غیر انسانی به ستوه در آمده :n38:
برو حالش رو بپرس و برگردونش ایران :n30:

dadash42
18-08-2019, 13:25
شنیدم پسرت تو المان روزگار سختی داره و از نژاد پرستی و تبعیض و برخورد غیر انسانی به ستوه در آمده :n38:
برو حالش رو بپرس و برگردونش ایران :n30:
والا خودش میل داره برگرده, فعلا زندگی و کسب و کارش اونجاست باید نصفه عمری اونجا تو قربت تلف کنه

L.utus
18-08-2019, 20:49
تو سایت مخابرات adsl هشت مگ رو زده ماهی 50 تومن
vdsl هشت مگ هم زده ماهی 50 تومن
حالا سرعت اپلود این دو تا فرقش چیه؟
adsl که اپلودش 2 مگ بالاتر نمیره

blackbird
19-08-2019, 11:47
اونم تو شهر بزرگی
یه مودم vdsl قدیمی واسم آورده فعلا با adsl استفاده میکنم , Asus DSL-AC68U

من دوستم خیلی سال پیش میگفت یه فیبر میاد تو خونه ازش همه چی میگیرن تلفن هر چند تا که بخوای و شبکه تلویزیون های آبونه دار و اینترنت سرعتی که بخوای یادم نمیاد چند سال پیش الکی نگم اما سالهای خیلی قبل بود مطمئنم و یه نکته دیگه دوستان یادشونه یه زمان یه دفعه تلفنهای دست دو آلمانی اکثرا تلکام ریخت تو بازار ما ؟ میگفتن کل زیر ساخت آلمان عوض شده اینا دیگه باهش کار نمیکنه من خودم یه سانترال 4 به 12 شو هنوز دارم :n05:

blackbird
19-08-2019, 11:53
دوستان به این نکته هم دقت کنن اگثر گشورها همه داخل شهر زندگی نمیکنن حومه شهر هستن و شاید نقاط دورتر و فکر کنم او نقاط که شاید یعضی هاشون مشکل برای راه اندازی سرویش پر سرعت داشته باشه یا اصلا مشتری زیاد نداشته باشه که او سرعت رو بخواد و مقرون به صرفه نباشه رو نباید با داخل شهر مقایسه کرد و ملاک قرار داد

dadash42
19-08-2019, 14:37
... دوستان یادشونه یه زمان یه دفعه تلفنهای دست دو آلمانی اکثرا تلکام ریخت تو بازار ما ؟ میگفتن کل زیر ساخت آلمان عوض شده اینا دیگه باهش کار نمیکنه من خودم یه سانترال 4 به 12 شو هنوز دارم :n05:

اون بیش از سی سال قبل بود, ما هم از اونا تبریز خریدیم. آلمان سیستمشون از analog به isdn تبدیل شد, اونم اشتباه بود, دوامی نیاورد چون یهو اینترنت اومد تو دنیا اجباری بازم سیستم تغییر کردند,
علکی نیست میگن ما و آلمان همنژادیم :n08:آتجلا مرکل بیکار بشه دعوت کنیم به تیم ملی
الآن تلفنهای ثابت آلمان همشون voip شده, نه analog نه isdn
splitter نمیذارن, تلفن مستقیم به مودم یا با wireless یا dect با sip و voip وصله

dadash42
22-08-2019, 22:09
امروز از مخابرات پرسیدم گفتند vdsl برام موجوده ولی هزینه بسته ها اینترنت از adsl گرونتره
یا خودشون نمیدونستن یا شاید قیمت محل به محل فرق داره

محمد7966
22-08-2019, 23:48
اشتباه شد.لطفا پاک شود.

ir.ghost
23-08-2019, 00:00

bardiam
23-08-2019, 02:39
امروز از مخابرات پرسیدم گفتند vdsl برام موجوده ولی هزینه بسته ها اینترنت از adsl گرونتره
یا خودشون نمیدونستن یا شاید قیمت محل به محل فرق داره

تو جریان نبودن. نرخ ها تو کل کشور واسه مخابرات یکیه.

bardiam
23-08-2019, 02:41

با کدوم پروفایل سرویس گرفتین ؟! مودمتون چیه ؟

ir.ghost
23-08-2019, 02:45
با کدوم پروفایل سرویس گرفتین ؟! مودمتون چیه ؟

TP Link - TD-W9970

bardiam
23-08-2019, 05:22
TP Link - TD-W9970

خیلی ممنون ولی سوالم بیشتر در رابطه با پروفایل بود، چون مخابرات رو پروفایل 17A میبینده. البته مودمتون 100 مگابیت سقف ساپورتشه که میشه همون 17a. خیلی به کافو نزدیک هستید، درسته؟

ir.ghost
23-08-2019, 05:40
خیلی ممنون ولی سوالم بیشتر در رابطه با پروفایل بود، چون مخابرات رو پروفایل 17A میبینده. البته مودمتون 100 مگابیت سقف ساپورتشه که میشه همون 17a. خیلی به کافو نزدیک هستید، درسته؟
کارت های VDSL2 که استفاده میکنن فکر نکنم بیشتر از 17a ساپورت کنه و اینکه من مودمی پیدا نکردم که بیشتر از 17a باشه (توی بازار)
دوم اینکه بنده شیراز هستم و نه تهران
حدود 250تا 300متر

Gamexland
23-08-2019, 07:10
دوستان این مودم Vdsl رو ساپورت میکنه یا فقط Adsl ?

vegas
23-08-2019, 10:58
دوستان این مودم Vdsl رو ساپورت میکنه یا فقط Adsl ?

فکر کنم دنبال این مودم میگشتی :

اونی که لینکش رو گذاشتی برای فیبر نوری هست .

Gamexland
23-08-2019, 17:01
فکر کنم دنبال این مودم میگشتی :

اونی که لینکش رو گذاشتی برای فیبر نوری هست .

چون یکی از این مودم که لینکشو گذاشتم آک دارم از دو سال پیش،
پس فیبره...
ممنون

bardiam
23-08-2019, 17:21
کارت های VDSL2 که استفاده میکنن فکر نکنم بیشتر از 17a ساپورت کنه و اینکه من مودمی پیدا نکردم که بیشتر از 17a باشه (توی بازار)
حدود 250تا 300متر

Linksys X6200 و ASUS DSL-AC88U به ترتیب تا پروفایل های 30a و 35a رو پشتیبانی می کنن.
فاصلتون خیلی نزدیکه، خوش به حالتون.

FXPRO
23-08-2019, 23:53
حدود 250تا 300متر

مبارکتون باشه ... شما چه سرویس(اسمی) سفارش دادید ؟ ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیرید....

با تشکر

Linksys X6200 و ASUS DSL-AC88U به ترتیب تا پروفایل های 30a و 35a رو پشتیبانی می کنن.

من هنوز مودمی ندیدم که V plus یا همون 30a و 35a رو ساپوررت کنه....

در توضیحات 6200 در سایت خودش لینکسیس
Maximum Line Rate:
Up to 100Mbps over VDSL

bardiam
24-08-2019, 00:10
مبارکتون باشه ... شما چه سرویس(اسمی) سفارش دادید ؟ ممنون میشم یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیرید....

با تشکر

من هنوز مودمی ندیدم که V plus یا همون 30a و 35a رو ساپوررت کنه....

در توضیحات 6200 در سایت خودش لینکسیس
Maximum Line Rate:
Up to 100Mbps over VDSL

مودم ASUS DSL-AC88U تو ایران موجوده و علاوه بر 30a و 35a از G.Fast هم پشتیبانی می کنه. لینکسیس رو خود من دارم و 30a تو گزینه هاشه اما یه کار عجیب کرده، از پروفایل 30a فقط واسه بالا بردن سرعت آپلود استفاده کرده و اونو تا 100 مگابیت رسونده ولی سرعت دانلودش رو رو 100 مگ نگه داشته. تو سایت لینکسیس میتونید به سرعت آپلودش دقت کنید. اگه لازمه عکس منوی تنظیماتش رو هم بزارم.

ir.ghost
24-08-2019, 12:34

قیمت هاشون منطقی نیست.

bardiam
24-08-2019, 19:32
قیمت هاشون منطقی نیست.

دیگه هر تکنولوژی جدیدتری قیمت بالاتری به همراه داره. بعدشم مودم های ASUS و LINKSYS جدای از تکنولوژی به کار رفته همیشه گرون تر از بقیه برند ها بودن. من مودم قبلیم هم LINKSYS WAG54G2 بود که 11 سال شبانه روز روشن بود و آخرش به خاطر VDSL مجبور شدم عوضش کنم. در حال حاضر مودم DSL-AC52U از شرکت ASUS هم دوباره موجود شده که اونم پروفایل 30a پشتیبانی می کنه (دانلود تا 200 مگابیت و آپلود تا 150 مگابیت) و ارزون تره نسبتا.
میشه گفت هیچ مودم زیر 1 میلیونی تو بازار ایران وجود نداره که 30a به بالا رو پشتیبانی کنه اما این مدل ها با قیمت بالاتر تو بازار وجود دارن و انتخاب اول واسه کسانی اند که میخوان یه مودم بگیرن و سال های سال استفاده کنن.

ir.ghost
24-08-2019, 19:48
دیگه هر تکنولوژی جدیدتری قیمت بالاتری به همراه داره. بعدشم مودم های ASUS و LINKSYS جدای از تکنولوژی به کار رفته همیشه گرون تر از بقیه برند ها بودن. من مودم قبلیم هم LINKSYS WAG54G2 بود که 11 سال شبانه روز روشن بود و آخرش به خاطر VDSL مجبور شدم عوضش کنم. در حال حاضر مودم DSL-AC52U از شرکت ASUS هم دوباره موجود شده که اونم پروفایل 30a پشتیبانی می کنه (دانلود تا 200 مگابیت و آپلود تا 150 مگابیت) و ارزون تره نسبتا.
میشه گفت هیچ مودم زیر 1 میلیونی تو بازار ایران وجود نداره که 30a به بالا رو پشتیبانی کنه اما این مدل ها با قیمت بالاتر تو بازار وجود دارن و انتخاب اول واسه کسانی اند که میخوان یه مودم بگیرن و سال های سال استفاده کنن.

اولا که سرویسی بالاتر از 50مگابیت نیست توی لیست vdsl
دوما اینکه TP Link مودم های 35b هم داره ولی داخل بازار نیست
سوما هرچه قدر فرکانس بالاتر میره محدودیت متراژ هم بیشتر میشه حداکثر 500متر برای Vdsl2 و 300متر برای VDSL2+

bardiam
24-08-2019, 20:19
اولا که سرویسی بالاتر از 50مگابیت نیست توی لیست vdsl
دوما اینکه TP Link مودم های 35b هم داره ولی داخل بازار نیست
سوما هرچه قدر فرکانس بالاتر میره محدودیت متراژ هم بیشتر میشه حداکثر 500متر برای Vdsl2 و 300متر برای VDSL2+

شما تاکید کردید که مودمی که از 30a پشتیبانی کنه تو بازار ایران موجود نیست، منم مواردی که موجود بود رو مثال زدم. وگرنه اکثر شرکت های چینی هم مودم های VDSL2 Plus و G.FAST رو عرضه کردن.

انتخاب آینده نگر به سرعت های فعلی بازاری که فعلا تنها بازیگرش مخابراته محدود نیست ! زمانی که من مودم WAG54G رو 90 هزار تومن خریدم، ماکسیمم سرعت ADSL تو ایران 1 مگابیت بود ولی ترجیح دادم یه مودم ADSL2+ بگیرم و اثبات کرد که ارزش هزینه بیشتر رو داشت !

درسته که محدودیت مسافت به جز در 35a که سرعت بهتری رو در مسافت بالاتر میده، در بقیه پروفایل ها دیده میشه اما باز این مورد تو بازار کشوری که هر ماه محصولاتش گرون تر میشن نفی کننده آینده نگری نیست. با ورود سایر شرکت ها، تعداد کافوها افزایش و مسافت کاربران کمتر و کمتر میشه. علاوه بر این اکثر مودم هایی که مثال زدم علاه بر داشتن پروفایل 30a و بالاتر، امکانات جانبی بیشتری هم میدن که ارزش خریدشون رو بالاتر می بره.

ir.ghost
24-08-2019, 22:42
شما تاکید کردید که مودمی که از 30a پشتیبانی کنه تو بازار ایران موجود نیست، منم مواردی که موجود بود رو مثال زدم. وگرنه اکثر شرکت های چینی هم مودم های VDSL2 Plus و G.FAST رو عرضه کردن.

انتخاب آینده نگر به سرعت های فعلی بازاری که فعلا تنها بازیگرش مخابراته محدود نیست ! زمانی که من مودم WAG54G رو 90 هزار تومن خریدم، ماکسیمم سرعت ADSL تو ایران 1 مگابیت بود ولی ترجیح دادم یه مودم ADSL2+ بگیرم و اثبات کرد که ارزش هزینه بیشتر رو داشت !

درسته که محدودیت مسافت به جز در 35a که سرعت بهتری رو در مسافت بالاتر میده، در بقیه پروفایل ها دیده میشه اما باز این مورد تو بازار کشوری که هر ماه محصولاتش گرون تر میشن نفی کننده آینده نگری نیست. با ورود سایر شرکت ها، تعداد کافوها افزایش و مسافت کاربران کمتر و کمتر میشه. علاوه بر این اکثر مودم هایی که مثال زدم علاه بر داشتن پروفایل 30a و بالاتر، امکانات جانبی بیشتری هم میدن که ارزش خریدشون رو بالاتر می بره.
35b
هم محدودیت فاصله داره برای سرعت بالا و عملا توی 250-300متر سرعتش با vdsl2 تفاوتی نداره ولی افت سرعتش توی مسافت بیشتر 500متر کمتر از افت سرعت vdsl2 هست

شما دور اندیش هستید که هزینه مودم هم بالاتر میره
اولا مودمی که حداقل 30a باشه و در بهترین حالت 200مگابیت هست وقتی که پورت شبکه اون 100باشه فایده ای نداره و باید حتما روی وایرلس وصل شد.
و دوما درصورتی هم که VDSL2+ ارائه بشه آیا شما حاضری تغییر مکان بدی و بری 200متری کافو FTTC زندگی کنی؟

hosseinzfff
24-08-2019, 23:04
35b
هم محدودیت فاصله داره برای سرعت بالا و عملا توی 250-300متر سرعتش با vdsl2 تفاوتی نداره ولی افت سرعتش توی مسافت بیشتر 500متر کمتر از افت سرعت vdsl2 هست

اولا مودمی که حداقل 30a باشه و در بهترین حالت 200مگابیت هست وقتی که پورت شبکه اون 100باشه فایده ای نداره و باید حتما روی وایرلس وصل شد.
و دوما درصورتی هم که VDSL2+ ارائه بشه آیا شما حاضری تغییر مکان بدی و بری 200متری کافو FTTC زندگی کنی؟

اقا ایسوس LAN گیگابیتی داره مدل AC52U ...در نتیجه سرعت بالای 100 مگ مشکلی نداره حالا فرض کنیم سیستم شما LAN گیگابیتی نداره اونم با یک کارت شبکه گیگابیتی حله ولی خب گرونه مودمای ایسوس یعنی الکی گرونند !

bardiam
24-08-2019, 23:14
35b

طبق این نمودار تو مسافت 200- 300 خیلی هم فرق دارن !!! تو مسافت بیشتر از 700 متر مثل هم میشن.

هزینه ای که من واسه مودمم کردم تا همین 6 ماه پیش 900 تومن بود و الان 1.6 میلیونه یه تصمیم آینده نگرانه محسوب میشه.

مورد بعدی این که کدوم مودم پورتش 100 مگابیتیه ؟! هر سه مدل مودم های ذکر شده حداقل 4 پورت 1 گیگابیتی داره که از وایرلس سریع تره !!! حداقل قبل جواب دادن یه بررسی می کردید این مدل ها رو.

مورد آخر هم جوابش هم رو این نمودار مشخصه و هم پست قبلیم ! قرار نیست تا ابد تعداد کافو ها همین تعداد بمونن و کنسرسیوم اون چند شرکت هم به زودی اقدام به نصب کافو می کنه. اون وقت به هر کافو که نزدیک تر باشم، از همون سرویس می گیرم.

این بحث بی فایده است و بیش از این ادامه اش نمیدم، نتیجه گیری نهایی این که مودم های دارای پروفایل های 30a و بالاتر تو ایران موجود هستن و هر کس با توجه به بودجه و نیاز و سلیقه اش می تونه خریداری کنه، حتی اگه کل ایران بره زیر پوشش VDSL باز هم دلیل نمیشه که همه به سریع ترین استاندارد و بیش ترین امکانات نیاز داشته باشن و مودم هایی مثل مودم شما نیاز خیلی از افراد رو کامل برآورده می کنه.

ir.ghost
24-08-2019, 23:14
اقا ایسوس LAN گیگابیتی داره مدل AC52U ...در نتیجه سرعت بالای 100 مگ مشکلی نداره حالا فرض کنیم سیستم شما LAN گیگابیتی نداره اونم با یک کارت شبکه گیگابیتی حله ولی خب گرونه مودمای ایسوس یعنی الکی گرونند !

شما حاضری 4.5میلیون هزینه این مودم بدی؟

bardiam
24-08-2019, 23:19
شما حاضری 4.5میلیون هزینه این مودم بدی؟

1.3 تومنه AC52 !!! لطفا شتاب زده جواب ندید ! مودم AC88 قیمتش 4.5 که اونم به خاطر امکانات و اصطلاحا HIGH END بودنشه. در ضمن هم مودم AC52 و هم X6200 لینکسیس تو چند ماه اخیر به خاطر کم بودن موجودیشون قیمتشون رفته بالا تو بازار و اختلاف 3 برابری پیدا کردن با مودم های رده پایین.

ir.ghost
24-08-2019, 23:23

طبق این نمودار تو مسافت 200- 300 خیلی هم فرق دارن !!! تو مسافت بیشتر از 700 متر مثل هم میشن.

هزینه ای که من واسه مودمم کردم تا همین 6 ماه پیش 900 تومن بود و الان 1.6 میلیونه یه تصمیم آینده نگرانه محسوب میشه.

مورد بعدی این که کدوم مودم پورتش 100 مگابیتیه ؟! هر سه مدل مودم های ذکر شده حداقل 4 پورت 1 گیگابیتی داره که از وایرلس سریع تره !!! حداقل قبل جواب دادن یه بررسی می کردید این مدل ها رو.

مورد آخر هم جوابش هم رو این نمودار مشخصه و هم پست قبلیم ! قرار نیست تا ابد تعداد کافو ها همین تعداد بمونن و کنسرسیوم اون چند شرکت هم به زودی اقدام به نصب کافو می کنه. اون وقت به هر کافو که نزدیک تر باشم، از همون سرویس می گیرم.

درسته ولی به نظر من تا زمانی که ایران به vdsl2+ برسه دیگه این تکنولوژی خیلی قدمی و منسوخ شده .
هزینه 450هزارتومن هم برای این مودم بالا بوده

ir.ghost
24-08-2019, 23:48
به این زودی ها قرار نیست شما 350مگابیت 35b رو دریافت کنید ؟
رفتم برای ftth پرسیدم میگن فقط 30مشترک به بالا فیبر میکشیم
بعد این فیبر که به شما کانکشن گیگابیتی میده و مودم شما چند میلیونی می خرید

آیا 1گیگابیت دانلود میکنید؟ عملا 50مگابیت ته پهنای باند ارائه شده هست

حالا تصمیم من این بوده که ته تهش 450هزارتومن هزینه کنم برای این مورد

shahryar84
25-08-2019, 19:00
اگه ADSL دارید و می‌خواهید به VDSL تغییر دهید / یا کلا ظرفیت خطتان را متوجه شوید، Downstream Attenuation را اینجا وارد کنید:

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

bardiam
25-08-2019, 19:55
اگه ADSL دارید و می‌خواهید به VDSL تغییر دهید / یا کلا ظرفیت خطتان را متوجه شوید، Downstream Attenuation را اینجا وارد کنید:

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

واسه VDSL خیلی دقیق نیست. فعلا تنها عاملی که مشخص می کنه شما میتونید VDSL بگیرید اینه که خط رفته باشه زیر پوشش کافوی نوری و مخابرات تو اون کافوی نوری، کارت DSLAM مخصوص VDSL رو نصب کرده باشه.

mohammad_87
25-08-2019, 20:21
سلام
اینکه میگن سیستم uno هست یعنی همون کافوی فیبرنوری هست؟
ما از اولین قربانیان همین فیبر نوری بودیم و چندین ساله فقط از مخابرات میتونیم بگیریم.حالا با پشتیبانی فنی مخابرات صحبت میکردم میگفت خط شما فیبر نیست و فقط اون تجهیزاتی که در کافوی محل شماست برای هواوی هست و فقط شرکتهایی که این تجهیزات رو داشته باشن میتونن به شما خدمات بدهند که فعلا مخابرات هست اما ممکنه برخی شرکتها بتونن باید ازشون استعلام بگیرید.

حالا با این اوصاف،قضیه ftth که کلا فعلا به ما نمیخوره چون کابل تا درب منزل مسی هست.اما vdsl میتونم بگیرم؟میخوام ببینم آیا کسی شرایط دقیقا مشابه من رو داشته و به کجا رسیده؟

dadash42
25-08-2019, 20:31
سلام....اما vdsl میتونم بگیرم؟میخوام ببینم آیا کسی شرایط دقیقا مشابه من رو داشته و به کجا رسیده؟
من 3 روز منتظر پاسخ از مخابراتم. چند روز پیش کارشناس گفت موجوده و باید از قسمت فروش پیگیری کنم. قسمت فروش هم میگه باید قسمت کارشناس برسی کنه.
امروز کارشناس گفت تماس میگیره اونم نکرد, فردا دوباره میپرسم

bardiam
25-08-2019, 20:40
سلام
ما از اولین قربانیان همین فیبر نوری بودیم و چندین ساله فقط از مخابرات میتونیم بگیریم.حالا با پشتیبانی فنی مخابرات صحبت میکردم میگفت خط شما فیبر نیست و فقط اون تجهیزاتی که در کافوی محل شماست برای هواوی هست و فقط شرکتهایی که این تجهیزات رو داشته باشن میتونن به شما خدمات بدهند که فعلا مخابرات هست اما ممکنه برخی شرکتها بتونن باید ازشون استعلام بگیرید.

حالا با این اوصاف،قضیه ftth که کلا فعلا به ما نمیخوره چون کابل تا درب منزل مسی هست.اما vdsl میتونم بگیرم؟میخوام ببینم آیا کسی شرایط دقیقا مشابه من رو داشته و به کجا رسیده؟

دلیل این که بقیه شرکت ها نمیتونن سرویس بدن، برند تجیهزاتشون نیست، برعکس مراکز مخابراتی، تو یک کافو اونقدر فضا وجود نداره که هر شرکت بیاد DSLAM خودش رو نصب کنه. به زودی بقیه شرکت ها هم میان واسه نصب کافو و ارائه سرویس. سرویس FTTH یا تانومای مخابرات کابل کشی رو رایگان انجام میده اگه تو منطقه شما اومده باشه، اگه نیومده باشه میتونید VDSL درخواست بدید. تو اکثر کافوها به صورت پیش فرض DSLAM های VDSL رو نصب کردن یا در صورت وجود تقاضا نصب می کنن. پیشنهاد می کنم حضوری مراجعه کنید واسه VDSL.

ir.ghost
25-08-2019, 21:11
سلام

بله بنده هم به همین صورت بودم به این سرویس ها میگن FTTC یعنی فیبر تا کافو هست و بعد از اون سیم مسی
بسته به فاصلتون میتونید VDSL بگیرید

mohammad_87
26-08-2019, 17:53
من 3 روز منتظر پاسخ از مخابراتم. چند روز پیش کارشناس گفت موجوده و باید از قسمت فروش پیگیری کنم. قسمت فروش هم میگه باید قسمت کارشناس برسی کنه.
امروز کارشناس گفت تماس میگیره اونم نکرد, فردا دوباره میپرسم
شما حضوری پیگیری کردید انقدر طول کشید؟

دلیل این که بقیه شرکت ها نمیتونن سرویس بدن، برند تجیهزاتشون نیست، برعکس مراکز مخابراتی، تو یک کافو اونقدر فضا وجود نداره که هر شرکت بیاد DSLAM خودش رو نصب کنه. به زودی بقیه شرکت ها هم میان واسه نصب کافو و ارائه سرویس. سرویس FTTH یا تانومای مخابرات کابل کشی رو رایگان انجام میده اگه تو منطقه شما اومده باشه، اگه نیومده باشه میتونید VDSL درخواست بدید. تو اکثر کافوها به صورت پیش فرض DSLAM های VDSL رو نصب کردن یا در صورت وجود تقاضا نصب می کنن. پیشنهاد می کنم حضوری مراجعه کنید واسه VDSL.
بله باید حضوری برم.به 2020 زنگ زدم گفتم کافو اینجوریه گفت باید برید مرکز مخابراتی.

بله بنده هم به همین صورت بودم به این سرویس ها میگن FTTC یعنی فیبر تا کافو هست و بعد از اون سیم مسی
بسته به فاصلتون میتونید VDSL بگیرید
ممنون. عکسی که از مودم گذاشتید مثل اینکه برای شما تا 100 مگابیت هم باز بود.خودتون چه سرویسی گرفتید و آیا هزینه ها مثل همین تعرفه سایت هست؟
برای همه سرویس های vdsl پهنای باند رو باز میزارن؟
و برای شما از درخواست تا ارائه چقدر زمان برد؟
ممنون

تعرفه مخابرات اینه:

ir.ghost
26-08-2019, 18:02
شما حضوری پیگیری کردید انقدر طول کشید؟

بله باید حضوری برم.به 2020 زنگ زدم گفتم کافو اینجوریه گفت باید برید مرکز مخابراتی.

ممنون. عکسی که از مودم گذاشتید مثل اینکه برای شما تا 100 مگابیت هم باز بود.خودتون چه سرویسی گرفتید و آیا هزینه ها مثل همین تعرفه سایت هست؟
برای همه سرویس های vdsl پهنای باند رو باز میزارن؟
و برای شما از درخواست تا ارائه چقدر زمان برد؟
ممنون

تعرفه مخابرات اینه:

برای من ثبت نام و رانژه 1روز
اون پروفایل فقط برای تست خط بوده
50مگابیت

dadash42
28-08-2019, 07:41
متاسفانه تو قم طرحهای vdsl بالای 175گیگ نداریم, سرعت فقط 50مگ با حداکثر 175گیگ حجم ماهانه
سرعت زیر 50مگ و حجمهای ماهانه 325, 400 و 500گیگ فعلا نداریم
خواستم بسته 20مگ 325گیگ بگیرم, 2020 گفت شاید تا چند ماه بیارن

AmirC
04-09-2019, 15:37
بچه ها خریدن سرویس vdsl از مخابرات هزینه هاش چه فرقی با adsl می کنه؟

mr korash
04-09-2019, 15:41
بچه ها خریدن سرویس vdsl از مخابرات هزینه هاش چه فرقی با adsl می کنه؟

طرح و قیمت ها فعلا یکیه

Gamexland
07-09-2019, 13:40
دوستان این وضعیت خط منه که الان روش Adsl2+ هست:

مخابرات گفت vdsl میتونیم بدیم
با این وضعیت بنظرتون میتونن 30 مگ بدن؟ چون خطم با ای‌دی‌اس‌ال عااااالیه.سرعت دانلود الان راحت 2 مگ میده

Rahpooyan
08-09-2019, 19:15

اگر مخابرات سرویس های جدید را شما ارایه می کند، با اولوبت تانوما و بعد VDSL. حتما تغییر دهید. چون هم به خود شما سود می رسد و هم راه برای پشتیبانی ای دیگران هم باز خواهد شد.

Hasan_
08-09-2019, 19:26

با این وضعیت بنظرتون میتونن 30 مگ بدن؟ چون خطم با ای‌دی‌اس‌ال عااااالیه.سرعت دانلود الان راحت 2 مگ میده

داداش چند متر با مرکز فاصله داری ؟ یعنی تا الان میتونستن VDSL بدن ولی ندادن؟! چون برای VDSL حتما باید خط ت بره زیره DSLAM کافو مخابرات

Gamexland
08-09-2019, 20:13
اگر مخابرات سرویس های جدید را شما ارایه می کند، با اولوبت تانوما و بعد VDSL. حتما تغییر دهید. چون هم به خود شما سود می رسد و هم راه برای پشتیبانی ای دیگران هم باز خواهد شد.

تانوما اصلا سمت ما نیست.
VDSL گفت یکروزه برات نصب میکنیم فقط مودم باید از خودمون باشه:biggrin: گفتم شما بکشید مشکلی نیست و گفت 30مگ بخر تا 150مگ بازه!!
ولی بحث اینه طبق جزئیات مودمم که گذاشتم فاصله ظاهرا یک کیلومتره با اینکه کافو تلفن ما سر کوچه است و پر پرش میشه گفت 300متره!

- - - Updated - - -

داداش چند متر با مرکز فاصله داری ؟ یعنی تا الان میتونستن VDSL بدن ولی ندادن؟! چون برای VDSL حتما باید خط ت بره زیره DSLAM کافو مخابرات

کافو سر کوچه ماست.
فاصله طبق چیزی که میبینم 300-400 متره
ولی توی مودم ADSL که الان دارم میبینم میزنه 1000 متر!
گفت یکروزه بهت سرویسو میدیم
DSLAM توی کافو سرکوچمون نصبه

malthael
08-09-2019, 21:06

اشکال کار شما اینه که میخوای با خطی که روش ADSL ارائه میشه حداکثر سرعت VDSL رو بسنجی! این مشخصاتی که شما داری از خطت میبینی برای ADSL هست و وقتی خط شما به VDSL تغییر پیدا کنه قطعا این موارد هم تغییر میکنه. تنها موردی که شما الان میتونی کشش خطت رو روی حالت VDSL تشخیص بدی فاصله شما تا کافو هست که اینطور که خودتون میگید ظاهرا فاصله کمی هست. و با این فاصله میشه سرعت تا 100 مگابیت یا نزدیک 100 مگابیت گرفت. البته این که بهتون گفتند سرعت تا 150 مگابیت باز هست احتمالا حرف مفت زدن! چون با توجه به نسخه VDSLای که الان داره تو ایران کار میشه حداکثر سرعت همون 100 مگابیته.

Gamexland
09-09-2019, 16:40
اشکال کار شما اینه که میخوای با خطی که روش ADSL ارائه میشه حداکثر سرعت VDSL رو بسنجی! این مشخصاتی که شما داری از خطت میبینی برای ADSL هست و وقتی خط شما به VDSL تغییر پیدا کنه قطعا این موارد هم تغییر میکنه. تنها موردی که شما الان میتونی کشش خطت رو روی حالت VDSL تشخیص بدی فاصله شما تا کافو هست که اینطور که خودتون میگید ظاهرا فاصله کمی هست. و با این فاصله میشه سرعت تا 100 مگابیت یا نزدیک 100 مگابیت گرفت. البته این که بهتون گفتند سرعت تا 150 مگابیت باز هست احتمالا حرف مفت زدن! چون با توجه به نسخه VDSLای که الان داره تو ایران کار میشه حداکثر سرعت همون 100 مگابیته.

کافو تا خونه که فاصله اش همین 300-400 متره شایدم زیر 250متر چون با گوگل مپ که گرفتم 230 متره و چون آدرس کافو رو از کارشناس نصب مخابرات که دوست صمیمیم هست پرسیدم و دقیق گفت کجاست.خود مخابرات که حضوری رفتم چک کرد گفت بهت میدیم vdsl
حالا سوال اینجاست سرویسی که میدن VDSL هستش یا VDSL2 ??

طبق مقادیری که مودم ADSL2+ ام بهم داده و زده فاصله حدود.1000 متر من کدومو.باور کنم؟
میخوام پورتو عوض نکنه بی کیفیت شه حالا دوباره بیان ADSL2+ نصب کنن من چند روز قطع بمونم

محمد7966
09-09-2019, 17:03
کافو تا خونه که فاصله اش همین 300-400 متره شایدم زیر 250متر چون با گوگل مپ که گرفتم 230 متره و چون آدرس کافو رو از کارشناس نصب مخابرات که دوست صمیمیم هست پرسیدم و دقیق گفت کجاست.خود مخابرات که حضوری رفتم چک کرد گفت بهت میدیم vdsl

طبق مقادیری که مودم ADSL2+ ام بهم داده و زده فاصله حدود.1000 متر من کدومو.باور کنم؟
میخوام پورتو عوض نکنه بی کیفیت شه حالا دوباره بیان ADSL2+ نصب کنن من چند روز قطع بمونم

من از نزدیک با تجهیرات مخابرات و ispها آشنایی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات دارم،تجهیرات adsl تویه مرکز مخابراتی نصب میشه به خاطر همینه برای شما زده 1000 متر.

اما vdsl و فیبر قضیه اش فرق میکنه و ظاهرا از کافوهایی که نزدیک خونه هاس ،صاحب اینترنت میشید.

اگر اشتباه میکنم،دوستان تصحیح بفرمایند.

حالا شما فاصله خونه تا مرکز مخابراتیتون 1000 متره؟

Gamexland
09-09-2019, 17:14
من از نزدیک با تجهیرات مخابرات و ispها آشنایی ندارم ولی تا جایی که اطلاعات دارم،تجهیرات adsl تویه مرکز مخابراتی نصب میشه به خاطر همینه برای شما زده 1000 متر.

اما vdsl و فیبر قضیه اش فرق میکنه و ظاهرا از کافوهایی که نزدیک خونه هاس ،صاحب اینترنت میشید.

اگر اشتباه میکنم،دوستان تصحیح بفرمایند.

حالا شما فاصله خونه تا مرکز مخابراتیتون 1000 متره؟

فاصله من نهایتا به 300 متر میرسه تا کافو سر کوچه
با گوگل مپ که میزنه 200 متر!

محمد7966
09-09-2019, 17:28
فاصله من نهایتا به 300 متر میرسه تا کافو سر کوچه
با گوگل مپ که میزنه 200 متر!

تا کافو آره.اما من سوالم درباره فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست.اون1000 متری که گفتید میشه فاصله شما تا مرکز مخابراتی نه تا کافو.

Gamexland
09-09-2019, 17:53
تا کافو آره.اما من سوالم درباره فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست.اون1000 متری که گفتید میشه فاصله شما تا مرکز مخابراتی نه تا کافو.

نه تا مرکز بیش از اینهاست شاید 2500 متر در بهترین حالت ! اما چرا مودمم تا سرعت 19 مگ لینک میشه عجیبه!! کلا کیفیت خطم فوق العادست

malthael
09-09-2019, 18:16

شما نگران این چیزا نباش .وقتی کافو نزدیکه تا نزدیک های 100 مگ رو میتونی بگیری . برو وصلش کن و حالش رو ببر ! ما که هنوز گیر این ADSL زوار در رفته‌ایم با حداکثر سرعت 8 مگ و بدتر از اون آپلود 512 کیلوبیت !

Gamexland
09-09-2019, 20:37
شما نگران این چیزا نباش .وقتی کافو نزدیکه تا نزدیک های 100 مگ رو میتونی بگیری . برو وصلش کن و حالش رو ببر ! ما که هنوز گیر این ADSL زوار در رفته‌ایم با حداکثر سرعت 8 مگ و بدتر از اون آپلود 512 کیلوبیت !

نه من ADSL که دارم فوق العادست.24ساعت بدون افت سرعت یا لینک پرونی راحت 16مگو دارم.
والا برای VDSL گفتن آخرین سرعت 50مگه ولی گفت شما 30مگ بگیر ولی تا 150مگ بازه !
چیزی که مخابرات میده VDSL هستش یا VDSL2 ؟؟

من سرعت 30 مگم الان برام خوبه... مشکل خاصی ندارم ولی 16 مگم کممه

malthael
09-09-2019, 20:58
نه من ADSL که دارم فوق العادست.24ساعت بدون افت سرعت یا لینک پرونی راحت 16مگو دارم.
والا برای VDSL گفتن آخرین سرعت 50مگه ولی گفت شما 30مگ بگیر ولی تا 150مگ بازه !
چیزی که مخابرات میده VDSL هستش یا VDSL2 ؟؟

من سرعت 30 مگم الان برام خوبه... مشکل خاصی ندارم ولی 16 مگم کممه
VDSL2 با سرعت حداکثر 100Mb .

Gamexland
09-09-2019, 21:08
VDSL2 با سرعت حداکثر 100Mb .

یعنی فشار بیارم 50 مگو بدن؟ میگه 100 مگ نداریم. نهایت 30مگ ولی گفت سرعتو تا 150مگ باز گذاشتیم!
من چهارشنبه صبح میرم مخابرات برای برقراریش

Gamexland
11-09-2019, 13:24
من امروز رفتم.
گفتن DSLAM هنوز تو کافو نصب نشده و طی روزهای اینده...
چقدر زمان میبره بنظرتون؟ اسونه براشون؟

ERF@NIAN
11-09-2019, 14:02
من امروز رفتم.

تجهیزات مخابرات باید بتونه تا 100 مگ رو بده، ولی بالاتر از 50 نمیفروشن
شماهم به اون سایت ماشین حساب کار نداشته باش، مهم فاصله از فیبرنوری هست
همین الآن شما میتونی گوگل کنی اطلاعات خط vdsl 2 خارجی هارو بینی. مثلا طرف هست Attenuation مقدار 9.2
وقتی تو ماشین حساب بزنی بهت میگه حداکثر 57 مگ، ولی در حقیقت خطش روی 70 مگ هست و مودم هم حداکثر کشش رو 100 مگ زده. پس به اون ماشین حساب استناد نکن. مهم اینه که فیبرنوری تا کجا اومده باشه و فاصله ازش چقدر باشه
مخابرات همیشه دوست داره تا جای ممکن تاخیر ایجاد کنه و کش بده پس معلوم نیست

mr korash
11-09-2019, 16:06
من امروز رفتم.
نمیدن باید تقاضا توی اون محل زیاد باشه وگرنه اصلا بیخیالش شو فعلا :thumbsdow بهتره از راه شکایت وارد بشی شاید نتیجه داد

Gamexland
11-09-2019, 18:42
نمیدن باید تقاضا توی اون محل زیاد باشه وگرنه اصلا بیخیالش شو فعلا :thumbsdow بهتره از راه شکایت وارد بشی شاید نتیجه داد

گفت مشترک کم هست زمان میبره!
شنبه بهش زنگ میزنم اگه پیچوند شکایت ثبت میکنم 195

Gamexland
12-09-2019, 00:51
مگه نصب DSLAM چقدر هزینه داره براشون که تعلل میکنن؟

renfield
12-09-2019, 10:44

نصب dslam نیست دوست گرامی مرکز مخابرات محلتون باید نوری باشه تا از اون جا کابل نوری بکشن به خیابونا اسمش هم dslam نیست اونایی که میگن dslam بی سوادن

بهش میگن کابینت fttc

Hasan_
12-09-2019, 11:24
نصب dslam نیست دوست گرامی مرکز مخابرات محلتون باید نوری باشه تا از اون جا کابل نوری بکشن به خیابونا اسمش هم dslam نیست اونایی که میگن dslam بی سوادن

بهش میگن کابینت fttc

دوست عزیز FTTC یعنی فیبر ار مرکز تا کافوی توری ، و بعد از اون از طریق کابل مسی به مشترک سرویس داده میشه ! DSLAM هم کارت شبکه VDSL هست که درون کافوی نوری
یا همون به قول شما کابینت نصب میشه ! برای ارائه سرویس VDSL !

FTTC (Fiber to the Curb or Fiber to the Cabinet or Fiber to the Closet): فیبرنوری از مرکز تا نزدیک ‌ترین کافو نوری به مشترک کشیده شده و بقیه مسیر حداکثر سیصد متری به‌ وسیله سیم مسی به مشترک سرویس داده می‌شود. پهنای باند توسط یکی از فنّاوری‌های xDSL به مشترک تحویل می‌شود.

renfield
12-09-2019, 11:34
من تو ام یا تو منی

Hasan_
12-09-2019, 12:18
شما گفتید نیازی به نصب DSLAM نیست و اونایی که میگن بی سوادن ... در صورتی که برای ارائه سرویس VDSL نصب این کارت ضروری هست... که دوستمون بهش اشاره کردن

موفق باشید.

misam5526
12-09-2019, 15:58

اگه کافوی فعلی نوری باشه (که احتمالا هست و سرویس adsl ارائه میده) نیاز به نصب dslam جدید نیست و تنها کافیه بجای کارت adsl2 در شاسی مربوطه ، کارتهای vdsl2 رو قرار بدند. در این حالت هزینه چندانی نداره و بسته به برند و تعداد پورت نصب شده از 2-3 میلیون هزینه میتونه داشته باشه تا چند ده میلیون.

Gamexland
12-09-2019, 21:08
اگه کافوی فعلی نوری باشه (که احتمالا هست و سرویس adsl ارائه میده) نیاز به نصب dslam جدید نیست و تنها کافیه بجای کارت adsl2 در شاسی مربوطه ، کارتهای vdsl2 رو قرار بدند. در این حالت هزینه چندانی نداره و بسته به برند و تعداد پورت نصب شده از 2-3 میلیون هزینه میتونه داشته باشه تا چند ده میلیون.

بله کافو نوریه.
نمیدونم چرا میپیچونن
حالا یه اشنا پیدا کردم بهشون زنگ بزنه ببینم کاری میکنن یا نه

AmirC
15-09-2019, 10:27
دوستان میشه بگید مودم خوب با قیمت مناسب و کارایی قابل قبول برای VDSL چی بگیرم

Gamexland
15-09-2019, 19:46

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مودم چهارپورت زایکسل VMG5301-T20A Zyxeحدود 500ت

مودم تی پی لینک TD-W9960حدود 400ت

اولی رو بگیری بهتره

persian.godfather
16-09-2019, 10:44

یه سری از دوستان از مخابرات مودم رایگان vdsl گرفتن اما قرارداد ۲ ساله می‌بنده که حق تخلیه ندارید

crazyrobot
16-09-2019, 12:28
یه سری از دوستان از مخابرات مودم رایگان vdsl گرفتن اما قرارداد ۲ ساله می‌بنده که حق تخلیه ندارید
من قراداد 1 ساله بستم به همراه یک مودم(کاسدا)، تا سه ماه دیگه تموم میشه
این دو ساله خیلی زیاده اگه بشه کردش 1 ساله ارزش داره

persian.godfather
16-09-2019, 15:07
من قراداد 1 ساله بستم به همراه یک مودم(کاسدا)، تا سه ماه دیگه تموم میشه
این دو ساله خیلی زیاده اگه بشه کردش 1 ساله ارزش داره

اره ۱ ساله قطعا بهتره ، چطوری باید درخواست vdsl داد که مودم رایگان هم بدن؟

Rahpooyan
16-09-2019, 20:27
فرض هم که دو ساله داشته باشید چیز زیادی از دست نمی دهید. قرار نیست که مثلا بعدا بخواهید سراغ شرکت دیگری برید. همچنین شاید احتمالش خیلی کم باشد که مثلا تعرفه ها کاهش چشمکیر داشته باشند. حداقل 2 سال خیالتون راحت است.

persian.godfather
16-09-2019, 21:47
فرض هم که دو ساله داشته باشید چیز زیادی از دست نمی دهید. قرار نیست که مثلا بعدا بخواهید سراغ شرکت دیگری برید. همچنین شاید احتمالش خیلی کم باشد که مثلا تعرفه ها کاهش چشمکیر داشته باشند. حداقل 2 سال خیالتون راحت است.

من که نگفتم بد هست ، خیلی خوبه چون دیگه پول مودم نمیدیم

crazyrobot
17-09-2019, 11:31
اره ۱ ساله قطعا بهتره ، چطوری باید درخواست vdsl داد که مودم رایگان هم بدن؟
یه چیز دیگه رو یادم رفت بگم، من 8 مگ چهار برابرسرعت و چهار برابر حجم گرفتم که البته هر ماه 20 تومن هم پول مودمش رو دادم.
شاید این دو ساله که میدن مودمش رایگان باشه و شبیه من نخواین 20 تومن اضافه بدین.

Gamexland
17-09-2019, 12:01
مخابرات میگه کارت VDSL2 تموم کردیم بذاریم تو کافو و معلوم نیست کِی بتونیم بخریم!!!
چه کنم به نظر شما؟؟

Hasan_
17-09-2019, 14:28
مخابرات میگه کارت VDSL2 تموم کردیم بذاریم تو کافو و معلوم نیست کِی بتونیم بخریم!!!
چه کنم به نظر شما؟؟
الان مشترک ADSL مخابرات هستید درسته ؟ میشه بگید حداکثر پهنای باندی که میتونید دریافت کنید چقدره؟ با توجه به اینکه مسیرتون
فیبر هست و همچنین کافوی نوری

Gamexland
18-09-2019, 11:38
الان مشترک ADSL مخابرات هستید درسته ؟ میشه بگید حداکثر پهنای باندی که میتونید دریافت کنید چقدره؟ با توجه به اینکه مسیرتون
فیبر هست و همچنین کافوی نوری

بله
19 مگ میگیرم الان

mr korash
18-09-2019, 12:29
چه کنم به نظر شما؟؟
همه رو خودشون بالا کشیدن چون مودم رایگان میدادن :thumbsdow
من از 195 شکایت کردم قشنگ پیچوندن ! دوباره رفتم بازرسی شکایت کردم

Gamexland
19-09-2019, 01:16
همه رو خودشون بالا کشیدن چون مودم رایگان میدادن :thumbsdow
من از 195 شکایت کردم قشنگ پیچوندن ! دوباره رفتم بازرسی شکایت کردم

منم شکایت کردم زنگ زدن گفتن داریم زیرساخت رو اماده میکنیم و به محض اینکه بشه راه میندازیم منم اعتراض زدم که قانع کننده نبود و فقط کارت تموم کردید و باید نصب کنید و یه زمان مشخص کنید

persian.godfather
28-09-2019, 17:49
صفحه اصلي > اخبار > آرشیو اخبار
اخبار > واگذاری طرح سرینو در مخابرات منطقه تهران

چاپ ارسال به دوست

واگذاری طرح سرینو در مخابرات منطقه تهران

پس از شناسایی مشترکین فعال اینترنت پرسرعت در مخابرات منطقه تهران، واگذاری طرح سرینو به منظور تبدیل اینترنت پرسرعت ADSL به VDSL در استان تهران اجرایی شد.

به گزارش مخابرات منطقه تهران، در راستای افزایش رضایتمندی مشتریان اینترنت پرسرعت، جایگزینی VDSL با تعرفه ADSL قبلی جهت مشتریان فعال شرکت مخابرات با نام طرح سرینو برای داشتن سرعت بالاتر و کیفیت بهتر اینترنت پرسرعت آغاز شده است.

بر اساس همین گزارش در این طرح مشتریان بدون پرداخت هزینه، مودم VDSL دریافت می کنند و در قبال آن مودم ADSL خود را تحویل می دهند.

Gamexland
28-09-2019, 17:50
من شکایت کردم به نتیجه ای نرسیدم

persian.godfather
28-09-2019, 17:53
من شکایت کردم به نتیجه ای نرسیدم

این خبری که بالا گذاشتم رو بخونید ، امروز مخابرات اعلام کرده

Gamexland
29-09-2019, 01:21
این خبری که بالا گذاشتم رو بخونید ، امروز مخابرات اعلام کرده

من تهران نیستم، چون تاپیک vdsl فقط برای تهران بود مجبورم اینجا بنویسم

dadash42
29-09-2019, 19:56
من تهران نیستم، چون تاپیک vdsl فقط برای تهران بود مجبورم اینجا بنویسم
ما تو قم vdsl فقط یک سرعت 50mbs داریم با حجمهای 40گیگ تا حداکثر 183گیگ ماهانه, قیمتها مثل adsl

تهرانی ها ظاهرا سرعتهای 2 تا 50مگ و حجمهایی 40 تا 500گیگ ماهانه دارند

ir.ghost
29-09-2019, 23:52
شیراز 16مگ

fery74
30-09-2019, 08:14
شیراز 16مگ

سلام
به این صورت هست که شما 16 مگ میخرید اما مثلا تا 50 مگ باز میزارند ؟

ir.ghost
30-09-2019, 10:07
هر سرویس تا 2برابر سرعت اسمی باز میباشد.
هم برای سرویس های ADSL هم VDSL

rokefar
30-09-2019, 11:05
سلام خدمت دوستان و اساتيد
يك سرويس vdsl از مخابرات گرفتم و تا الان با يك مودم adsl تيپي لينك ازش استفاده ميكردم. ديروز يك مودم VDSL دي لينك DSL-224 خريدم تا از اون استفاده كنم. متاسفانه هر كاري ميكنم چراغ اينترنت سبز نميشه و قرمز ميمونه. هم در حالت PTM و ATM تنظيمات را وارد كردم اما متاسفانه ارتباط برقرار نميشه. چراغ DSL سبز هست ولي چراغ اينترنت قرمزه. در صورتيكه مودم تي لينك قديميم به راحتي از طريق تنظيمات پيش فرض ويزارد ست آپ نصب ميشه.
اگر امكان داره دوستان راهنمايي بفرمايند تا مشكل من رفع بشه. آيا نياز به تنظيمات خاص ديگه هست؟
ممنون

rokefar
30-09-2019, 11:21
از اين مودم استفاده ميكنم.

persian.godfather
30-09-2019, 13:28
يك سرويس vdsl از مخابرات گرفتم و تا الان با يك مودم adsl تيپي لينك ازش استفاده ميكردم. ديروز يك مودم VDSL دي لينك DSL-224 خريدم تا از اون استفاده كنم. متاسفانه هر كاري ميكنم چراغ اينترنت سبز نميشه و قرمز ميمونه. هم در حالت PTM و ATM تنظيمات را وارد كردم اما متاسفانه ارتباط برقرار نميشه. چراغ DSL سبز هست ولي چراغ اينترنت قرمزه. در صورتيكه مودم تي لينك قديميم به راحتي از طريق تنظيمات پيش فرض ويزارد ست آپ نصب ميشه.
اگر امكان داره دوستان راهنمايي بفرمايند تا مشكل من رفع بشه. آيا نياز به تنظيمات خاص ديگه هست؟
ممنون

مخابرات اعلام کرده بود که مودم vdsl رو رایگان میده پس چرا خودتون خریداری کردید؟

rokefar
30-09-2019, 13:47
براي مودم رايگان نياز به قرارداد 2 ساله هست.

persian.godfather
30-09-2019, 14:41
براي مودم رايگان نياز به قرارداد 2 ساله هست.

قرارداد ۲ ساله و مودم رایگان که برای تانوما هست ، برای vdsl اعلام کردن که با مودم adsl خودتون معاوضه میکنن

rokefar
30-09-2019, 15:52
ممنون
از دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

sanso
30-09-2019, 17:20

این فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دیدید؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست

dadash42
01-10-2019, 17:02
این تنظیمات امتحان کن, نزد من کار میکنه, مودم asus
باید تو تنظیمات مودم dlink پیدا کنی
VCI-35 VPI-0
Gvector G.993.5 فعال باشه
VDSL Profile 17 ولی 30 هم کار میکنه:)

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rokefar
01-10-2019, 23:45
باید VLANرو ۱۵ ست میکردم
البته ست بودندقیق تاریخ مودم هم موثر بود

rokefar
02-10-2019, 00:04
باید VLANرو ۱۵ ست میکردم

dadash42
02-10-2019, 07:42
باید VLANرو ۱۵ ست میکردم
vlan برای داخل شبکه است, برای وصل vdsl wan لازم نیست و فرقی نمیکه
فکر کنم مودم شما بالاخره با کارت vdsl در dslam تنظیم شد
قبلاً با مودم adsl tplink کار میکرد احتمالا هنوز کارت adsl به vdsl تو dslam ععوض نکرده بودن

rokefar
02-10-2019, 07:53
vlan برای داخل شبکه است, برای وصل vdsl wan لازم نیست و فرقی نمیکه
فکر کنم مودم شما بالاخره با کارت vdsl در dslam تنظیم شد
قبلاً با مودم adsl tplink کار میکرد احتمالا هنوز کارت adsl به vdsl تو dslam ععوض نکرده بودن
احتمالا، حقيقتش من اطلاعات شبكه زيادي ندارم. اما اين مورد حسابي يكي دو روز مشغولم كرده بود!!!
چيز جالبه ديگه. پسورد اكانتهاي مخابرات هم با حروف كوچيك و هم بزرگ لاگين ميشه!!! من روي مودم قبليم طبق sms خودشون پسورد رو هم حروف كوچيك و هم بزرگ رو رعايت كردم اما مودم بعدي رو كه وصل كردم و كانكت نشد پشتيباني گفت پسورد رو تماما با حروف كوچيك بزن!

dadash42
02-10-2019, 08:04
احتمالا، حقيقتش من اطلاعات شبكه زيادي ندارم. اما اين مورد حسابي يكي دو روز مشغولم كرده بود!!!
چيز جالبه ديگه. پسورد اكانتهاي مخابرات هم با حروف كوچيك و هم بزرگ لاگين ميشه!!! من روي مودم قبليم طبق sms خودشون پسورد رو هم حروف كوچيك و هم بزرگ رو رعايت كردم اما مودم بعدي رو كه وصل كردم و كانكت نشد پشتيباني گفت پسورد رو تماما با حروف كوچيك بزن!
مبارک باشه, اگر تهرانی میتونی با ماهی 20تومان بیشتر 300گیگ بگیری
تو قم همون 183گیگ ماهانه حداکثره

rokefar
04-10-2019, 11:00
ممنون، تهرانم. الان ماهی ۵۰ تومن میدم و سرویس ۸ تا ۱۶ مگ گرفتم با ترافیک ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی. راضی ام ازش.
فقط یه نکته ای، آیتم loss در تست سرعت به چه معناس؟ من وقتی تست سرعت از سرویسم میگیرم اگه سرور های وب انتخاب بشه loss نسبتا بالا میاره اما با سرور فن آپ خیلی کمه!!!

rokefar
04-10-2019, 11:27

hosseinzfff
04-10-2019, 15:38
ممنون، تهرانم. الان ماهی ۵۰ تومن میدم و سرویس ۸ تا ۱۶ مگ گرفتم با ترافیک ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی. راضی ام ازش.
فقط یه نکته ای، آیتم loss در تست سرعت به چه معناس؟ من وقتی تست سرعت از سرویسم میگیرم اگه سرور های وب انتخاب بشه loss نسبتا بالا میاره اما با سرور فن آپ خیلی کمه!!!

packet loss یعنی packet های از دست رفته میتونه باعث قعطی و لگ در بازیهای انلاین بشه و میتونه مشکل از شبکه مخابرات یا مودم ضعیف شما باشه مودم شما هم دی لینکه در برابر نویز مقاوم نیست اصلا...

...Moein...
04-10-2019, 18:09
پکت لاست داره

Gamexland
05-10-2019, 01:30
به کجا پناه ببریم برای نصب DSLAM VDSL2 توی کافو مون؟
همه جا شکایت کردم خسته شدم

dadash42
05-10-2019, 08:31
نگران loss نباش, تاثیری نداره, خارج هم همینطوریه
8 یا 16مگ خریدی, عملاً 50مگ داری, خیلی خوبه
این دولت اقلا زیر ساخت ارتباطی بروز رسونده, دیگه برگشتی نداره
vdsl در ایران واقعاً افتخاره, مثل اینترنت آلمانی ها
چندی پیش گرفتار ispهای دزد بودیم مگ و گیگ به قیمت سیخ کباب با ریحان به ما میفروختن

mr korash
05-10-2019, 10:26
به کجا پناه ببریم برای نصب DSLAM VDSL2 توی کافو مون؟
همه جا شکایت کردم خسته شدم
منم همچنین بیخیالش شدم اصلا :sad:

ir.ghost
05-10-2019, 18:11
دوستان چک کنید مودم TPLink TD-W9970v2 با چیپست Broadcom BCM63381U
پروفایل 17a هست یا 30a

الان وضعیت من با این مودم اینطوره

اگر 17a هست برم مودم رو بفروشم Dlink Dsl-224 بگیرم