مشاهده نسخه کامل
: VDSL / مخابرات استان تهران
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
آره اما منظور fttc که کافو نوری میشه هس
ببین مخابرات دو نوع اینترنت پرسرعت جدید بر بستر فیبر نوری ارائه میده که خودش در حالت کلی اسمش رو گذاشته تانوما. تانوما دومدل هست اول fttc یا همون vdsl که کافو فیبر هست از اونجا تا خونه میتونه سیم مسی هم باشه این سرویس وقتی میخری نیازی به سیم کشی مخابرات نداره یعنی از همون پهنای خالی سیم تلفن استفاده میکنه عین adsl اگه پورتش در مرکز خالی باشه رانژه میکنن و بهت میدن. نوع دوم ftth هست در این مدل کل مسیر فیبر هست و یک سیم اختصاصی و جداگانه برای اینترنت استفاده میشه یعنی که مخابرات باید برات تا پشت مودم رو کابل کشی کنه مسلما سرعت قابل ارایه در ftth بالاتره و الان مرکز ما سرعت 200مگ میده. هزینش هم بیشتره هم مودمش گرونتره هم کابل کشی رو مخابرات هزیته میگیره بیشتر برای مراکز و کارای تجاری خوب هست. پس fttc همون vdsl هست
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
alottadamage
30-05-2020, 20:09
ببین مخابرات دو نوع اینترنت پرسرعت جدید بر بستر فیبر نوری ارائه میده که خودش در حالت کلی اسمش رو گذاشته تانوما. تانوما دومدل هست اول fttc یا همون vdsl که کافو فیبر هست از اونجا تا خونه میتونه سیم مسی هم باشه این سرویس وقتی میخری نیازی به سیم کشی مخابرات نداره یعنی از همون پهنای خالی سیم تلفن استفاده میکنه عین adsl اگه پورتش در مرکز خالی باشه رانژه میکنن و بهت میدن. نوع دوم ftth هست در این مدل کل مسیر فیبر هست و یک سیم اختصاصی و جداگانه برای اینترنت استفاده میشه یعنی که مخابرات باید برات تا پشت مودم رو کابل کشی کنه مسلما سرعت قابل ارایه در ftth بالاتره و الان مرکز ما سرعت 200مگ میده. هزینش هم بیشتره هم مودمش گرونتره هم کابل کشی رو مخابرات هزیته میگیره بیشتر برای مراکز و کارای تجاری خوب هست. پس fttc همون vdsl هست
البته مخابرات فیبر تا خونه (FTTH) اسمشو گذاشته تانوما و فیبر تا کابینت و کابینت تا خونه مسی رو (FTTC) اسمشو گذاشته سُرینو
سرعت 200 با احتساب هزینه های راه اندازی و مودم و... چند در میاد آخرش؟
مخابرات fttc داره؟ یا همون باید با مرکز فاصلت کم باشه که بدن؟ راضی هستین؟ سرعت تک کانکشن و پینگ خوبه؟
بله همون جوری که بالا توضیح دادم fttc همون vdsl هست مرکز ما هردو سرویس رو ارائه میداد که من بعلت هزینه کمتر fttc گرفتم مودمش ارزونتر هست و برای adsl هم اگه نیاز شد میشه ازش استفاده کرد هزینه کابل کشی هم نداره سرعتش برای من کافیه دیگه مثلا سرعت 200 ftth رو برای استفاده خونگی آدم میخواد چکار! برای fttc بله فاصله تا مرکز مخابراتی مهم هست اما برای ftth فاصله زیاد اهمیت نداره. فعلا این سه ماهه که خیلی خوب بوده من راضیم پینگ داخلی زیر 50 و خارجی زیر 100 هست و قطعی هم نداشتم. خط من روی 32 مگ بسته شده سرعت دانلود داخلی که تقریبا فول میده آپلود 12 مگ و خارجی تک کانکشن هم در ساعت اوج مصرف حدود 16 مگ و ساعات دیگه تا 24 میرسه
البته مخابرات فیبر تا خونه (FTTH) اسمشو گذاشته تانوما و فیبر تا کابینت و کابینت تا خونه مسی رو (FTTC) اسمشو گذاشته سُرینو
الان رو نمیدونم اما قبل عید که من میخواستم بگیرم مودم ftth حدود یک تومن و هزینه کابل کشی هم گفتن 180_200 تومن طرح هاش هم که همون کمپین ماندگار سرعت های هشت و 16 رو میشد انتخاب کرد
Rahpooyan
30-05-2020, 23:12
یادتون نره که هزینه مودم و سیم کشی رو فقط یک بار پرداخت می کنید. پس زیاد روی این مسئله وقت نگذارید و در صورت امکان سریع تر تغییر طرح بدید. من ای دی اس ال رو مثلا سه ماهه و 6 ماهه می گرفتم و مدام نگران تغییر طرح و افزایش قیمت و ... بودم. ولی الان یک ساله میگیرم و تا یک سال خیالم راحته. شما هم اگر در توان تون هستید یک بار خرج کنید و چند سالی خیالتون رو راحت کنید. این چند قرون ارزونی ای دی اس ال ارزش این همه اعصاب خورد کردن را ندارد.
alidorost
31-05-2020, 02:02
میدونم
منظورم اینه که از نوی که باید کافو نوری کنن
vdsl که توشیرازه باید نزدیک مرکز مخابراتی باشی
وقتی وزیر و دولت میگه vdsl یعنی تا کافو نوریه بقیه مسیر مسیه
این طور سرعتت تا 100 مگابیت و بالاتر هم هست (البته در واقع تا 300 هم میره)
Black Boy67
31-05-2020, 08:38
بله همون جوری که بالا توضیح دادم fttc همون vdsl هست مرکز ما هردو سرویس رو ارائه میداد که من بعلت هزینه کمتر fttc گرفتم مودمش ارزونتر هست و برای adsl هم اگه نیاز شد میشه ازش استفاده کرد هزینه کابل کشی هم نداره سرعتش برای من کافیه دیگه مثلا سرعت 200 ftth رو برای استفاده خونگی آدم میخواد چکار! برای fttc بله فاصله تا مرکز مخابراتی مهم هست اما برای ftth فاصله زیاد اهمیت نداره. فعلا این سه ماهه که خیلی خوب بوده من راضیم پینگ داخلی زیر 50 و خارجی زیر 100 هست و قطعی هم نداشتم. خط من روی 32 مگ بسته شده سرعت دانلود داخلی که تقریبا فول میده آپلود 12 مگ و خارجی تک کانکشن هم در ساعت اوج مصرف حدود 16 مگ و ساعات دیگه تا 24 میرسه
متوجه منظورم نشدید. دو نوع VDSL داریم اینجا یکی همین FTTC هست که تا کافور توی محلتون فیبر نوری هست بعد کابل مسی میره به منازل
یکی دیگه اینکه مستقیم از مرکز مخابراتی سیم مسی میره به منزل یعنی همین سیم تلفن که این مورد فاصله باید زیر 1000-1500 باشه تا بشه استفاده کرد
FTTH هم که کلا فیبر هست فاصله اصلا مهم نیست
الان مخابرات FTTC میده یا همون سیم از مرکز هست؟
شما با 30 مگ جند گیگ در ماه دارید؟
متوجه منظورم نشدید. دو نوع VDSL داریم اینجا یکی همین FTTC هست که تا کافور توی محلتون فیبر نوری هست بعد کابل مسی میره به منازل
یکی دیگه اینکه مستقیم از مرکز مخابراتی سیم مسی میره به منزل یعنی همین سیم تلفن که این مورد فاصله باید زیر 1000-1500 باشه تا بشه استفاده کرد
FTTH هم که کلا فیبر هست فاصله اصلا مهم نیست
الان مخابرات FTTC میده یا همون سیم از مرکز هست؟
شما با 30 مگ جند گیگ در ماه دارید؟
والا چیزی بنام سیم مسی مستقیم تا مرکز ما نشنیدیم! این اینترنت جدید کلا بر بستر فیبر هست و دو مدل هست که مخابرات هردوش رو داره میده یکی کافو نوری و بعداز کافو از سیم مسی تلفن خونه میکنه که fttc بهش میگن یا vdsl این فاصله تا مرکز مخابراتی باید زیاد نباشه منهم همینو گرفتم و فعلا سرعت تا چهل مگ رو میدن. یکی هم اونکه از کابل نوری اختصاصی برای اینترنت استفاده میکنه یعنی نیاز به کابل کشی تا خونه رو داره و فاصله براش اهمیت زیادی نداره که ftth بهش میگن و سرعت 200 مگ رو میدن الان یک مجتمع مسکونی بغل دست ما هست این سرویس رو گرفته اشتراکی استفاده میکنن یا اداره پست که تو همین خیابون هست. طرحی که من گرفتم از طرح های کمپین ماندگار هست یکساله 960 گیگ (هشتاد گیگ در ماه) که ماهانه چهل تومن بابتش میدم.
alidorost
31-05-2020, 12:38
والا چیزی بنام سیم مسی مستقیم تا مرکز ما نشنیدیم! این اینترنت جدید کلا بر بستر فیبر هست و دو مدل هست که مخابرات هردوش رو داره میده یکی کافو نوری و بعداز کافو از سیم مسی تلفن خونه میکنه که fttc بهش میگن یا vdsl این فاصله تا مرکز مخابراتی باید زیاد نباشه منهم همینو گرفتم و فعلا سرعت تا چهل مگ رو میدن. یکی هم اونکه از کابل نوری اختصاصی برای اینترنت استفاده میکنه یعنی نیاز به کابل کشی تا خونه رو داره و فاصله براش اهمیت زیادی نداره که ftth بهش میگن و سرعت 200 مگ رو میدن الان یک مجتمع مسکونی بغل دست ما هست این سرویس رو گرفته اشتراکی استفاده میکنن یا اداره پست که تو همین خیابون هست. طرحی که من گرفتم از طرح های کمپین ماندگار هست یکساله 960 گیگ (هشتاد گیگ در ماه) که ماهانه چهل تومن بابتش میدم.
دوست عزیز با توضیحی که دادید مشخص شد که شما موضوع رو اشتباه فهمیدید
vdsl هر کاریش کنیم dsl هست یعنی بر بستر سیم مسیه و زوج کابله
منتهی برای این که پورت هاش به درد بخورن شما باید فاصله خیلی نزدیکی به مرکز مخابراتی یا کافوی نوری داشته باشی:
1. اون چیزی که برای شما راه اندازی کردن vdsl از مرکز مخابراتیه یعنی شما نزدیک مرکز مخابراتی هستید و توی مرکز مخابراتی پورت vdsl برای شما میذارن و سرعت شما یه چیزی زیر 50 مگابیت میشه، باید نزدیک مرکز باشی در این روش (این چیزیه که حداقل دو تا از شرکت ها توی شیراز و بقهی جاها انجام دادن)
2. اون چیزی که در ایران و خیلی جاها راه اندازی شده یا داره میشه اینه که به جای فاصله نزدیک تا مرکز مخابراتی، میان فیبر نوری تا کافوی هر محله میکشن و سیم مسی رو برمیدارن، بعد از کافو تا خونه ی شما سیم مسیه؛ چرا؟ چون سیم مسی افت کیفیت و نویز و تلفات انرژی داره و نمیتونه فاصله بالا رو پوشش بده بنابراین میان با این شیوه مرکز مخابراتی رو از جهت تئوری به خونه ی شما نزدیک میکنن (چون فیبر تلفات نداره و...)
این شیوه دوم اصلا لازم نیست به مرکز مخابراتی نزدیک باشی این همه آدم تازه دارن وصل میکنن و این همه وزیر داره روش مانور میده برای همینه و ما هم منتظر این شیوه هستیم تا راه اندازی بشه
اما ftth یعنی کل مسیر فیبر نوریه و کلا چیز دیگست
Black Boy67
31-05-2020, 15:13
خوب حالا شندیدید :laughing:
شرکت هایی مثل شاتل الان هم در همه شهر ها VDSL میدن اما به همون صورت که من گفتم و مستقیم از مرکز
که اینطور که معلومه مال مخابرات اینطور نیست که خبر خوبی هست
فقط حجمش کمه
دوست عزیز با توضیحی که دادید مشخص شد که شما موضوع رو اشتباه فهمیدید
vdsl هر کاریش کنیم dsl هست یعنی بر بستر سیم مسیه و زوج کابله
منتهی برای این که پورت هاش به درد بخورن شما باید فاصله خیلی نزدیکی به مرکز مخابراتی یا کافوی نوری داشته باشی:
1. اون چیزی که برای شما راه اندازی کردن vdsl از مرکز مخابراتیه یعنی شما نزدیک مرکز مخابراتی هستید و توی مرکز مخابراتی پورت vdsl برای شما میذارن و سرعت شما یه چیزی زیر 50 مگابیت میشه، باید نزدیک مرکز باشی در این روش (این چیزیه که حداقل دو تا از شرکت ها توی شیراز و بقهی جاها انجام دادن)
2. اون چیزی که در ایران و خیلی جاها راه اندازی شده یا داره میشه اینه که به جای فاصله نزدیک تا مرکز مخابراتی، میان فیبر نوری تا کافوی هر محله میکشن و سیم مسی رو برمیدارن، بعد از کافو تا خونه ی شما سیم مسیه؛ چرا؟ چون سیم مسی افت کیفیت و نویز و تلفات انرژی داره و نمیتونه فاصله بالا رو پوشش بده بنابراین میان با این شیوه مرکز مخابراتی رو از جهت تئوری به خونه ی شما نزدیک میکنن (چون فیبر تلفات نداره و...)
این شیوه دوم اصلا لازم نیست به مرکز مخابراتی نزدیک باشی این همه آدم تازه دارن وصل میکنن و این همه وزیر داره روش مانور میده برای همینه و ما هم منتظر این شیوه هستیم تا راه اندازی بشه
اما ftth یعنی کل مسیر فیبر نوریه و کلا چیز دیگست
قضیه این بود که شما گفتید بالاخره شیراز هم vdsl دار میشه منهم گفتم ماه هاست داره. اینکه حالا برای مناطقی که دور از مخابرات هست رو هم بتونن سرویس بدن میان تا کافو رو فیبر میکنن و بهش میگن fttc درست ولی بهرحال اینهم همون vdsl هست و fttc فقط اشاره به یک روش اجرا داره یک سرویس جداگانه که نیست. شما در سایت مخابرات بری دو مدل vdsl که ارایه نمیده یک vdsl داره یه ftth .
alidorost
02-06-2020, 00:03
قضیه این بود که شما گفتید بالاخره شیراز هم vdsl دار میشه منهم گفتم ماه هاست داره. اینکه حالا برای مناطقی که دور از مخابرات هست رو هم بتونن سرویس بدن میان تا کافو رو فیبر میکنن و بهش میگن fttc درست ولی بهرحال اینهم همون vdsl هست و fttc فقط اشاره به یک روش اجرا داره یک سرویس جداگانه که نیست. شما در سایت مخابرات بری دو مدل vdsl که ارایه نمیده یک vdsl داره یه ftth .
:| :blink:
dadash42
02-06-2020, 09:01
به عبارت دیگر بازار دیکته می کند. قیمت multi-standard dslam ارزان تر از adsl dslam های قدیمی هستند و به تدریج جایگزین dslam های قدیمی می شوند. بدان معنی که vdsl تدریجی در همه مناطق کشور بیشتر و بیشتر می شود. کابل های فیبر نوری بسیار ارزان تر از کابل های مسی هستند ، بنابراین آنها هم به تدریج کابل های مس قدیمی را جایگزین می کنند. بنابراین بخواه نخواه ، همه مون به تدریج vdsl یا ftth میگیرم
alottadamage
02-06-2020, 09:13
به عبارت دیگر بازار دیکته می کند. قیمت multi-standard dslam ارزان تر از adsl dslam های قدیمی هستند و به تدریج جایگزین dslam های قدیمی می شوند. بدان معنی که vdsl تدریجی در همه مناطق کشور بیشتر و بیشتر می شود. کابل های فیبر نوری بسیار ارزان تر از کابل های مسی هستند ، بنابراین آنها هم به تدریج کابل های مس قدیمی را جایگزین می کنند. بنابراین بخواه نخواه ، همه مون به تدریج vdsl یا ftth میگیرم
تا VDSL تو کشور فراگیر شه ما هممون منقرض شدیم داداش :D تو آمریکا شرکتی مثل ورایزن (Verizon) روی فایبر آپتیک اینترنت میده با سرعت 1 گیگابیت! یا شرکت Xfinity روی کِیبل نت میده با سرعت 2 گیگابیت! اینجا ما سر اینکه 16 مگابیت کامل بگیریم رو با ISP ها دعوا میکنیم.
mokhabezart
02-06-2020, 10:01
تا VDSL تو کشور فراگیر شه ما هممون منقرض شدیم داداش :D تو آمریکا شرکتی مثل ورایزن (Verizon) روی فایبر آپتیک اینترنت میده با سرعت 1 گیگابیت! یا شرکت Xfinity روی کِیبل نت میده با سرعت 2 گیگابیت! اینجا ما سر اینکه 16 مگابیت کامل بگیریم رو با ISP ها دعوا میکنیم.
دوست عزیز، نباید خودمون رو با امریکا مقایسه کنیم، کمی خودباوری هم لازمه؛ هر وقت امریکا تونست بعد از چهل سال قطع رابطه مستقیم با ما، چهار تا صفر از واحد دلارش برداره، شاید بشه وضعیت اینترنتمون رو باهاش مقایسه کرد. :jealous:
یادمون نرفته که یه چند سالی 128 کیلوبیت برامون کافی بود (از فرمایشات و تراوشات ذهنی تعدادی از دانشمندان و اندیشمندان بزرگ کشور که شعور بالا در آیندهنگری و قدرت زیاد در اتخاذ تصمیمات بسیار قوی و اجرای بسیار قویتر اونا داشتن) و خیلیا دربدر پیدا کردن نامه برای گرفتن سرعت 256 کیلوبیت و بالاتر بودن. :n08:
dadash42
02-06-2020, 10:13
به این حساب قبل از پوشش سراسری فیبر نوری ، احتمالاً مشتری starlink خواهیم بود :biggrin:
alottadamage
02-06-2020, 11:33
دوست عزیز، نباید خودمون رو با امریکا مقایسه کنیم، کمی خودباوری هم لازمه؛ هر وقت امریکا تونست بعد از چهل سال قطع رابطه مستقیم با ما، چهار تا صفر از واحد دلارش برداره، شاید بشه وضعیت اینترنتمون رو باهاش مقایسه کرد. :jealous:
یادمون نرفته که یه چند سالی 128 کیلوبیت برامون کافی بود (از فرمایشات و تراوشات ذهنی تعدادی از دانشمندان و اندیشمندان بزرگ کشور که شعور بالا در آیندهنگری و قدرت زیاد در اتخاذ تصمیمات بسیار قوی و اجرای بسیار قویتر اونا داشتن) و خیلیا دربدر پیدا کردن نامه برای گرفتن سرعت 256 کیلوبیت و بالاتر بودن. :n08:
باید با واقعیت کنار اومد خلاصه :biggrin: اصلا آمریکا رو ول کنید، همین ترکیه که با ما مرز مشترک داره، شما کیفیت اینترنت ترکیه رو با ایران مقایسه کن. آمریکا و هلند و انگلیس و سوئد و ... کلا بیخیال، متاسفانه ما اونقدر وضعمون خرابه که زیرساخت هنوز تو انحصار مخابراته! شرکتای اینترنتی خودشون درگیرن :D
به این حساب قبل از پوشش سراسری فیبر نوری ، احتمالاً مشتری starlink خواهیم بود :biggrin:
استارلینک هم تا برسه... تازه هنوز آمریکای شمالی آزمایشی اجرا میشه و...
Rahpooyan
02-06-2020, 12:10
مثلا اینترنت 1 گیگ هم بدن، بیشتر از 95% جمعیت ایران اصلا احتیاج ندارند. اون چند درصد دیگه هم فقط و فقط استفاده تجاری دارند و تمام. این آمارهای بدرد نخور رو بذارید کنار.
هر که میتونه الان تانوما بگیره، نشد VDSL اخرشه. انگار پراید 9 میلیونی بخری و بعد 90 میلیون بفروشی. ضرر نمی کنی.
بنظر من سرعت الان کوچکترین مشکل اینترنت ماست نه اینکه سرعت بالا خوب نباشه ولی کیفیت و قیمت اینترنت ایران وضعیت بدتری نسبت به سرعتش داره. وقتی کیفیت خوب نباشه سرعت 100 مگ هم داشته باشی جز دانلود کردن بدرد کار دیگری نمیخوره و شاید فقط برای درصد کمی از کابران دانلود حجیم الویت باشه اکثریت اینکه بازی آنلاین و استریم با کیفیت بالا بدون لگ و کانکشن خارجی خوب رو انجام بدن براشون اولویته که این ها نیاز به سرعت های خیلی بالا هم ندارند حتی یک سرویس 8 مگ با کیفیت هم بطور کامل میتونه جوابگوی این مصرف ها باشه و این مسائل هم در ایران حل شدنی نیستند چون بعلت داخلی خارجی کردن نت و اعمال محدودیت های عمدی بر سرور های خارجی بهمون علت هایی که خودتون میدونید هست . دوم قیمت که البته مسلما باید به نسبت درآمد سنجیده بشه. مثلا دوست من در استرالیا سرعت صد مگ رو با چهارصد گیگ درماه داره قیمتش رو نسبت به متوسط درامد اونجاکه حساب کردم(حساب کردم قیمت هرگیگ چند درصد متوسط درآمد یک روزشون هست) دیدم معادل اون در ایران مثل این میشه که هر گیگ 80 تومن باشه. الان منی که طرح یکساله گرفتم مثلآ جشنواره هم بوده با هزار منت هر گیگ رو 500 دارم میدم. نتیجه اینکه الان با وجودیکه هزینه کردم و vdsl سرعت بالا دارم ولی بعلت قیمت بازهم نمیتونم اونجوری که دوست دارم و اونجوری که همه دنیا از نت استفاده میکنند استفاده کنم. مجبور شدم یوتیوب رو بصورت دستی روی کیفیت 720 تنظیم کنم چون چند روز اول که روی اتومات بود دیدم یکساعت با کیفیت 4k حدود 2/5 گیگ مصرف میشه من کلا روزی 3 گیگ دارم بخوام ترافیک اضافی هم بگیرم که هر گیگ دو تومن باید بدم.
dadash42
02-06-2020, 13:10
حرفت درسته، این هزینه ها برای کم درآمدها هیچ ارزشی ندارد. کل وام کرونا یک سال اینترنت را پوشش نمیده.
تمام online streaming روی 480p گذاشتم, تنها راهه. روی UHD-50 بد نیس
alidorost
02-06-2020, 15:43
مثلا اینترنت 1 گیگ هم بدن، بیشتر از 95% جمعیت ایران اصلا احتیاج ندارند. اون چند درصد دیگه هم فقط و فقط استفاده تجاری دارند و تمام. این آمارهای بدرد نخور رو بذارید کنار.
هر که میتونه الان تانوما بگیره، نشد VDSL اخرشه. انگار پراید 9 میلیونی بخری و بعد 90 میلیون بفروشی. ضرر نمی کنی.
کو کی میتونه تانوما بگیره؟
یا للعجب!
بامدادنیکنفس
02-06-2020, 16:53
امریکا رو ول کن . تو فرانسه به مشترک خانگی (خانگی نه تجاری !) 10 گیگ میدن چند ساله
بامدادنیکنفس
02-06-2020, 17:09
استفاده نمیکنن ؟ فکر میکنی . همه ایران که خانوم خونه دار نیستن که برن تو نی نی سایت درد دل کنن .
کافیه 1 گیگ بدن همون یک درصد پدر شبکه ملی اطلاعات را درمیارن
مثل اینه که بگن از فردا به جای سی جی 125 موتور 1000 هم آزاده همه میتونن بخرن
بامدادنیکنفس
02-06-2020, 17:24
احتیاج ندارن ؟ فکر میکنید
همه ایران که خانوم های خونه دار نیستن که برن نی نی سایت درد دل کنن
مثل اینه که از فردا بگن به جای موتور سی جی 125 متور 1000 میتونن بخرن سوار شن.
alottadamage
02-06-2020, 17:42
شما بگو 100 مگابیت، 1 گیگابیت رو فراموش کن، کیفیت اینترنت ایران رو که میدونید، این وضعیت زیرساخت و پینگ افتضاح ماست، پشتیبانی اکثرشون اطلاعات مناسبی ندارند (همین امروز داشتم در مورد یه شرکتی با پشتیبانش حرف میزدم، یه سوال پرسیدم، جوابش رو بنده خدا بلد نبود، مکالمه رو بست! حتی نگفت نمیدونم) و...
بعدشم تانوما رو هر کی نمیتونه بگیره، تا درخواست بدی و... میدونید چقدر طول میکشه؟ (تازه اگه زیرساخت و تجیهزات تو شهر شما فراهم باشه) به همین سادگی بود که هر کی که پول داشت میخرید. اینا همش شو-آف هست، بشنو! ولی باور نکن، ایرانسل و همراه اول هم در ابتدا که 4.5G رو معرفی میکردن، سرعتشون تو اووکلا بالای 200-300 مگابیت بود! ولی الان به طور متوسط بین 20-100 مگابیت دریافت میکنن مردم ما (جاهایی هست که 5 مگابیت به زور میشه دریافت کرد!)
Rahpooyan
02-06-2020, 17:52
شما بگو 100 مگابیت، 1 گیگابیت رو فراموش کن، کیفیت اینترنت ایران رو که میدونید، این وضعیت زیرساخت و پینگ افتضاح ماست، پشتیبانی اکثرشون اطلاعات مناسبی ندارند (همین امروز داشتم در مورد یه شرکتی با پشتیبانش حرف میزدم، یه سوال پرسیدم، جوابش رو بنده خدا بلد نبود، مکالمه رو بست! حتی نگفت نمیدونم) و...
بعدشم تانوما رو هر کی نمیتونه بگیره، تا درخواست بدی و... میدونید چقدر طول میکشه؟ (تازه اگه زیرساخت و تجیهزات تو شهر شما فراهم باشه) به همین سادگی بود که هر کی که پول داشت میخرید. اینا همش شو-آف هست، بشنو! ولی باور نکن، ایرانسل و همراه اول هم در ابتدا که 4.5G رو معرفی میکردن، سرعتشون تو اووکلا بالای 200-300 مگابیت بود! ولی الان به طور متوسط بین 20-100 مگابیت دریافت میکنن مردم ما (جاهایی هست که 5 مگابیت به زور میشه دریافت کرد!)
از پشتیبانی صحبت شو نکن که دل ادم خون میشه. یک طرح رو می خواستم فروش 2020 در جریان نبود. ولی نمایندگی فروش اطلاع داشت. فروش اینترنتی با فروش 2020 هماهنگ نیست. پشتیبانی 2020 با بخش فروش 2020 هماهنگ نیست. اصلا یه مکافاتیه. تجربه شد که طرح 1 ساله بگیریم دیگه طرف پشتیبانی و فروش پیدام نشه.
گفتم واسه اونهایی که میتونن. و گرنه من هم برای شهرستان و هم مرکز استان پیگیر بودم ولی تانوما قسمت نشد. همین VDSL هم گیرم نمیاد. همینه که میگم مثل برنده شدن در قرعه کشیه. هر که میتونه بگیره.
dadash42
03-06-2020, 10:23
...
گفتم واسه اونهایی که میتونن. و گرنه من هم برای شهرستان و هم مرکز استان پیگیر بودم ولی تانوما قسمت نشد. همین VDSL هم گیرم نمیاد. همینه که میگم مثل برنده شدن در قرعه کشیه. هر که میتونه بگیره.
همانطور که گفته شد حداقل 90٪ از ما ایرونی ها توانایی پرداخت آن را نداریم و حتی داشتیم استفاده از آن نمی کردیم.
بیشتر ما فکر می کنیم اینترنت به معنای تلگرام و واتساپ است ، دانش ما از اینترنت فراتر از این نیست.
بعدش مشکل گیر افتادن داءم به مخابرات و هزینه های سنگین و حجم کمی که دارد.
حداقل با adsl و شاید vdsl در آینده شرکتهای isp ارزان تر با طرح های پر حجم تر خواهیم داشت.
Gamexland
10-06-2020, 10:02
زنگ زدم 2020 میگم VDSL چه خبر؟
میگه توی مرکز شما (اهوازم) تجهیزات توی مرکز مخابراتی نصب شده هرکسی 400متر فاصله داره میتونه ثبت نام کنه ... خواستم گوشیو تو سرم خورد کنم. خاخه وقتی تجهیزات ندارید برای چی سرویس راه اندازی میکنید؟ وردارید تو کافو محله ها بزنید مگه چند نفر به مرکز مخابرات نزدیکن. دیگه چه دل دردیه وقتی نزدیک مخابرات باشی تانوما میگیری دیگه
Tehranshahr
14-06-2020, 17:12
سلام دوستان
این هم تجربه من از تبدیل ADSL به VDSL:
- رفتم مخابرات محلمون شمارمو گفتم و گفت میشه تبدیلش کرد به VDSL و منو گذاشت تو لیست
- 3 روز بعدش که 4شنبه هفته پیش میشد از 7 صبح بکل نتم قطع شد و 5 روز(!) طول کشید و امروز که 1شنبه هست ساعت 2 وصل شد
- مودم رو از خود مخابرات گرفتم بهم یوتل V301 داد به قیمت 381 تومن
- کانفیگش رو خودم انجام دادم و VLAN ID هم حتما لازم بود که 2020 اصلا خبر نداشت چنده و بالاخره خودم زنگ زدم از نصاب مخابرات پرسیدم
- خطم رو روی 40مگ دانلود و 8مگ آپلود بستن بصورت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید پروفایل 12A گذاشتن. بنظرتون پشتیبانی تغییرش میده به 17A و سرعت بالاتر؟
و این هم تست سرعت:
البته توی تسک منیجیر سرعت رو موقع تست دقیق 40 و 8 نشون میداد.
شهرنوش.انوار
14-06-2020, 17:45
مبارک باشه داداش.
الان با لشگر پینگ اینجا رو بگیر پینگ اونجارو بگیر رو به رو میشی:دی:دی:دی
Tehranshahr
14-06-2020, 17:48
مبارک باشه داداش.
الان با لشگر پینگ اینجا رو بگیر پینگ اونجارو بگیر رو به رو میشی:دی:دی:دی
مرسی داداش.
من با ADSL پینگ داخلیم 4 بود الان روی VDSL شده 14 ظاهرا خط رو interleave کردن
شهرنوش.انوار
14-06-2020, 18:04
مرسی داداش.
من با ADSL پینگ داخلیم 4 بود الان روی VDSL شده 14 ظاهرا خط رو interleave کردن
ظاهرا VDSL چنل FAST نداره.
میشه بپرسم کدوم مرکزی؟
Tehranshahr
14-06-2020, 18:29
ظاهرا VDSL چنل FAST نداره.
میشه بپرسم کدوم مرکزی؟
داره ولی نمیدونم تغییر میدن یا نه.
حق شناس
dadash42
14-06-2020, 22:47
تو تنظیمات خودت 17a profile بزار, سرعت احتمالا بالاتر میره
Tehranshahr
15-06-2020, 09:04
تو تنظیمات خودت 17a profile بزار, سرعت احتمالا بالاتر میره
گذاشتم ولی لینک آپ نشد.
dadash42
15-06-2020, 10:57
گذاشتم ولی لینک آپ نشد.
خیلی از کافو فاصله داری:n13:
amin_v30
15-06-2020, 11:09
سلام دوستان
این هم تجربه من از تبدیل ADSL به VDSL:
- رفتم مخابرات محلمون شمارمو گفتم و گفت میشه تبدیلش کرد به VDSL و منو گذاشت تو لیست
- 3 روز بعدش که 4شنبه هفته پیش میشد از 7 صبح بکل نتم قطع شد و 5 روز(!) طول کشید و امروز که 1شنبه هست ساعت 2 وصل شد
- مودم رو از خود مخابرات گرفتم بهم یوتل V301 داد به قیمت 381 تومن
- کانفیگش رو خودم انجام دادم و VLAN ID هم حتما لازم بود که 2020 اصلا خبر نداشت چنده و بالاخره خودم زنگ زدم از نصاب مخابرات پرسیدم
- خطم رو روی 40مگ دانلود و 8مگ آپلود بستن بصورت زیر:
همونطور که میبینید پروفایل 12A گذاشتن. بنظرتون پشتیبانی تغییرش میده به 17A و سرعت بالاتر؟
و این هم تست سرعت:
البته توی تسک منیجیر سرعت رو موقع تست دقیق 40 و 8 نشون میداد.
VLan ID رو چی قرار دادی دوست عزیز؟
Tehranshahr
15-06-2020, 11:10
خیلی از کافو فاصله داری:n13:
نه فاصلم حدود 300 400 متره. اینا پروفایل 17a رو فعال نکردن برام.
and-roid2
15-06-2020, 11:21
۳۰۰ متر فاصلتون با کافو هست یا مخابرات؟
اسکرین شات از وضعیت خط در حالت ADSL 2+ دارید؟
dadash42
15-06-2020, 11:22
30a امتحان کردی؟
dadash42
15-06-2020, 11:24
VLan ID رو چی قرار دادی دوست عزیز؟
15 یا 7 vlan-id
Tehranshahr
15-06-2020, 13:25
۳۰۰ متر فاصلتون با کافو هست یا مخابرات؟
اسکرین شات از وضعیت خط در حالت ADSL 2+ دارید؟
فاصله با کابینت.
attenuation 5 هست و حالت adsl.
30a امتحان کردی؟
وقتی تیک 12a برمیدارم کلا دیگه وصل نمیشه.
dadash42
15-06-2020, 18:45
فاصله با کابینت.
وقتی تیک 12a برمیدارم کلا دیگه وصل نمیشه.
با همون 12a وصل کن و مودم را با آخرین firmware update بروز رسانی بکن, شاید جواب داد
Tehranshahr
15-06-2020, 21:48
[
با همون 12a وصل کن و مودم را با آخرین firmware update بروز رسانی بکن, شاید جواب داد
آپدیت هم کردم بازم نشد. من کمپین ماندگار دارم که خودشون هم نوشتن سرعت تحویلی توش 40 مگه. دیگه آخرای حجممه باید یبار سرویس 30مگ رو بگیرم ببینم سرعت چه تغییری میکنه.
Tehranshahr
16-06-2020, 20:00
15 یا 7 vlan-id
مقدار VLAN ID برای هر محل فرق داره حتی توی 1 مرکز هم ممکنه هر محله فرق کنه. مثلا برای محل ما بهم گفت 555 بزنم.
امروز بسته 16 مگ 183 گیگ گرفتم بازم سرعت تغییری نکرد. ظاهرا سرویسای جدید رو همرو یکسان 40/8 میبندن. پشتیبانی 2020 هم کاری نمیکنه.
Caspian swan
16-06-2020, 20:44
مقدار VLAN ID برای هر محل فرق داره حتی توی 1 مرکز هم ممکنه هر محله فرق کنه. مثلا برای محل ما بهم گفت 555 بزنم.
امروز بسته 16 مگ 183 گیگ گرفتم بازم سرعت تغییری نکرد. ظاهرا سرویسای جدید رو همرو یکسان 40/8 میبندن. پشتیبانی 2020 هم کاری نمیکنه.دوست گرامی، بر خلاف ادعای قبلی که سرعت برای همه باز خواهد بود، این جواب پشتیبانی؛[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my G8342 using Tapatalk
Tehranshahr
16-06-2020, 21:20
دوست گرامی، بر خلاف ادعای قبلی که سرعت برای همه باز خواهد بود، این جواب پشتیبانی؛[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ریت خط شما بالاتر رفت توی دانلود و آپلود ولی سرعت دانلود فایل بیشتر نشد؟ میشه عکس از وضعیت خط توی مودم بزارید؟
and-roid2
16-06-2020, 21:35
فاصله با کابینت.
قبل از اینکه کافو فیبر بشه attenuation چند بود؟
Tehranshahr
16-06-2020, 22:00
قبل از اینکه کافو فیبر بشه attenuation چند بود؟
قبلش هم فیبر بود فقط کارت VDSL ساپورت نداشت.
Caspian swan
17-06-2020, 09:22
الان ریت خط شما بالاتر رفت توی دانلود و آپلود ولی سرعت دانلود فایل بیشتر نشد؟ میشه عکس از وضعیت خط توی مودم بزارید؟پیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بسته 16 مگ 183 گیگ گرفتم بازم سرعت تغییری نکرد. ظاهرا سرویسای جدید رو همرو یکسان 40/8 میبندن. پشتیبانی 2020 هم کاری نمیکنه.
خوب تو قسمت تعرفه ها هم اعلام کردن که سرعت برای vdsl تا 40 مگ ارائه میشه و برای ftth تا 200 مگ. بنظر من که این سرعت کافیه البته برای من آپلود رو روی 12مگ بستن. مودم من که 9970 هست vlan id نیاز نبود وارد کنم فقط همون یوزر پسورد رو که دادم اتوماتیک تنظیمات انجام و متصل شد.
Tehranshahr
17-06-2020, 15:02
پیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت خط شما همون 50 مگه الان و 10 مگ آپلود. روی وای فای 2.4 عملا بیشتر از 50مگ هم نمیکشه تو حالت 20مگاهرتز.
من ازشون پرسیدم سرعت 16مگ چقد بازه گفتن تا 50 هرچقد بکشه ولی بنظرم محدودیتی نداره چون روی فیبر هرچقد بتونه میره.
من تیکت زدم سرعتمو بزارین 50 جواب داد که درخواستتون ارجاع داده شد. هنوز انجام نداده.
خوب تو قسمت تعرفه ها هم اعلام کردن که سرعت برای vdsl تا 40 مگ ارائه میشه و برای ftth تا 200 مگ. بنظر من که این سرعت کافیه البته برای من آپلود رو روی 12مگ بستن. مودم من که 9970 هست vlan id نیاز نبود وارد کنم فقط همون یوزر پسورد رو که دادم اتوماتیک تنظیمات انجام و متصل شد.
برای کمپین ماندگار زدن 40
vlan id هم بستگی به کانفیگ DSLAM محل شما داره که براش تعریف کرده باشن یا نه.
Gamexland
18-06-2020, 11:24
دوستان سلام
ظاهرا vdsl اینجا تو شهرستان هم اومده.کافو سر کوچه که فیبره و جدیده ولی ظاهرا dslam رو بردن نصب کردن تو خود مرکز مخابراتی که از ما فاصله اش زیاده
از نظر علمی چون اونجا نصبه فعلا ما نمی تونیم سرویس بگیریم
این کیفیت خط ای دی اس ال من هستش تا سرعت 24 مگ هم میکشه و دانلود می کنه و مشکلی نداره
نظری چیزی دارید که میشه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dadash42
18-06-2020, 11:54
دوستان سلام
ظاهرا vdsl اینجا تو شهرستان هم اومده.کافو سر کوچه که فیبره و جدیده ولی ظاهرا dslam رو بردن نصب کردن تو خود مرکز مخابراتی که از ما فاصله اش زیاده
از نظر علمی چون اونجا نصبه فعلا ما نمی تونیم سرویس بگیریم
این کیفیت خط ای دی اس ال من هستش تا سرعت 24 مگ هم میکشه و دانلود می کنه و مشکلی نداره
نظری چیزی دارید که میشه یا نه؟
کافو معلومه نزدیکه, مبارک باشه, خطت همینجوری هم با adsl عالیه و
dslam داره, در غیر این صورت کار نمیکرد ;)
شاید dslam قدیمه و قابلیت vdsl نداره, ولی بعید میدونم کافو نوری جدید تجهیزات قدیمی نصب کنن
Gamexland
18-06-2020, 13:13
کافو معلومه نزدیکه, مبارک باشه, خطت همینجوری هم با adsl عالیه و
dslam داره, در غیر این صورت کار نمیکرد ;)
شاید dslam قدیمه و قابلیت vdsl نداره, ولی بعید میدونم کافو نوری جدید تجهیزات قدیمی نصب کنن
چند روز پیش زنگ زدم گفت باید نزدیک مرکز مخابراتت باشی !! ولی Line Attenuation روی 10 هست و معلومه وضعیتش بد نیست باید بشه VDSL نصب کرد درسته؟
Gamexland
18-06-2020, 13:26
الان مودم هایی که پروفایل 35b ساپورت کنند حتی وایفای هم نداشته باشه چی هست بگیرم؟ خارجم باشه میگیرم قیمتشم متعادل باشه
dadash42
18-06-2020, 14:30
چند روز پیش زنگ زدم گفت باید نزدیک مرکز مخابراتت باشی !! ولی Line Attenuation روی 10 هست و معلومه وضعیتش بد نیست باید بشه VDSL نصب کرد درسته؟
درسته, اگر کافو multi-standard dslam داره
Hsjxhchfi
23-06-2020, 22:23
کدومشهرستان؟ تهران؟
farshad_scientist
24-06-2020, 00:45
الان مودم هایی که پروفایل 35b ساپورت کنند حتی وایفای هم نداشته باشه چی هست بگیرم؟ خارجم باشه میگیرم قیمتشم متعادل باشه
Tehranshahr
25-06-2020, 11:28
من چندین بار پیگیری کردم ولی مخابرات هیچ تغییری توی سرعتم نداد و همون 40 قبلی باقی موند. حتی 50 هم نکردن.
بنظرم الکی پول بابت مودم 35B ندید مخابرات تو 12A مونده، حتی به 17A هم تغییرش نمیده.
درود. دوستان اگر مقدار line attenuation خط حدود 17 باشه و مقدار snr margin خط 8_9 باشه معنیش چیه؟ آیا مشکل از سمت داخل خونه هست یا مخابرات؟زمانی که adsl داشتم کیفیت خط من همیشه عالی بود فول سرعت رو میگرفتم فاصله مون تا مرکز مخابراتی هم زیر 500 متر هست. از وقتی vdsl گرفتم این مقادیر رو چک نکرده بودم البته مشکلی عملی از بابت پارازیت مثل قطع و وصلی ندارم و سرعتی که برام بستن رو هم تقریبا فول میگیرم اما امروز که مشخصات خط رو در مودم چک میکردم دیدم که مخصوصا snr خیلی پایین هست که نباید این اندازه باشه قبلا اینجوری نبود حالا نمیدونم داخل خونه اتفاقی افتاده یا از مخابرات هست
Caspian swan
25-06-2020, 14:02
درود. دوستان اگر مقدار line attenuation خط حدود 17 باشه و مقدار snr margin خط 8_9 باشه معنیش چیه؟ آیا مشکل از سمت داخل خونه هست یا مخابرات؟زمانی که adsl داشتم کیفیت خط من همیشه عالی بود فول سرعت رو میگرفتم فاصله مون تا مرکز مخابراتی هم زیر 500 متر هست. از وقتی vdsl گرفتم این مقادیر رو چک نکرده بودم البته مشکلی عملی از بابت پارازیت مثل قطع و وصلی ندارم و سرعتی که برام بستن رو هم تقریبا فول میگیرم اما امروز که مشخصات خط رو در مودم چک میکردم دیدم که مخصوصا snr خیلی پایین هست که نباید این اندازه باشه قبلا اینجوری نبود حالا نمیدونم داخل خونه اتفاقی افتاده یا از مخابرات هست
Sent from my HTC 10 using Tapatalkوقتی سرعت بالاتر بسته میشه،طبیعیه که اس ان آر کم بشه
Caspian swan
25-06-2020, 14:06
من چندین بار پیگیری کردم ولی مخابرات هیچ تغییری توی سرعتم نداد و همون 40 قبلی باقی موند. حتی 50 هم نکردن.
بنظرم الکی پول بابت مودم 35B ندید مخابرات تو 12A مونده، حتی به 17A هم تغییرش نمیده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بله قبلا گفتم که اگه بسته شانزده مگ داشته باشید،پشتیبانی شما رو میپیچونه، برا من که به مرحله لجبازی از سمت اونا رسیده بود، یعنی سرعت رو آورده بودن رو بیست مگ، که در نهایت رو پنجاه مگ بسته شد.
البته پنجاه مگ اسمی هستش و سرعت تا 5.6 مگابایت میرسه که خوبه.پشتیبانی گفته بود که برای گرفتن سرعت بالاتر باید بسته تغییر کنه.این در حالیه که همه جا اعلام میکنن ما برای سرعت بیشتر پول بیشتر نمیگیریم!
وقتی سرعت بالاتر بسته میشه،طبیعیه که اس ان آر کم بشه
آلان برای شما که خطتون رو روی 50 مگ بستن مقادیر snr و line چقدر هست؟
Caspian swan
26-06-2020, 15:26
آلان برای شما که خطتون رو روی 50 مگ بستن مقادیر snr و line چقدر هست؟
Sent from my HTC 10 using Tapatalkپیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
27-06-2020, 08:58
بله قبلا گفتم که اگه بسته شانزده مگ داشته باشید،پشتیبانی شما رو میپیچونه، برا من که به مرحله لجبازی از سمت اونا رسیده بود، یعنی سرعت رو آورده بودن رو بیست مگ، که در نهایت رو پنجاه مگ بسته شد.
البته پنجاه مگ اسمی هستش و سرعت تا 5.6 مگابایت میرسه که خوبه.پشتیبانی گفته بود که برای گرفتن سرعت بالاتر باید بسته تغییر کنه.این در حالیه که همه جا اعلام میکنن ما برای سرعت بیشتر پول بیشتر نمیگیریم!
در مورد سرعت من قبلا ازشون پرسیدم جواب این بود:
تو زمینه سرعت ظاهرا خودشون هم دقیق نمیدونن و روی VDSL هم اپراتور ها اطلاعات کافی ندارن وقتی به طرف گفتم خطمو بزار رو 100 مگ طرف تعجب کرد گفت 100 مگ که برای فیبره!
برای VDSL هم بسته 50مگ ماهیانه توی پنل نیست، مشخصه که فعلا هدفشون همون 40 مگه.
Tehranshahr
27-06-2020, 12:16
امروز دوباره پیگیری کردم و بالاخره یه تغییری دادن. سرعتمو گفتن روی 100 بستن. چون پروفایل 12A هست (احتمالا DSLAM اینجا کانفیگ 17A نداره) بیشتر از اینی که آپ شده نمیکشه و SNR رفت روی مرز.
Gamexland
28-06-2020, 10:02
تو زمینه سرعت ظاهرا خودشون هم دقیق نمیدونن و روی VDSL هم اپراتور ها اطلاعات کافی ندارن وقتی به طرف گفتم خطمو بزار رو 100 مگ طرف تعجب کرد گفت 100 مگ که برای فیبره!
پهنای باند ندارن که بدن
همین 40 مگم با تردید دارن میدن، میخوام سطح دسترسی رو توی همه محله ها و شهرهای کوچیک با نصب تجهیزات بالا ببرن بعد بفکر پهنای باند هستن
Gamexland
28-06-2020, 10:04
امروز دوباره پیگیری کردم و بالاخره یه تغییری دادن. سرعتمو گفتن روی 100 بستن. چون پروفایل 12A هست (احتمالا DSLAM اینجا کانفیگ 17A نداره) بیشتر از اینی که آپ شده نمیکشه و SNR رفت روی مرز.
خطت رسیده مرحله بحرانی
ممکنه نصف پکت هات درست نرسه مقصد
اگه روی 60 مگ ببندن وضعیتت بهتر میشه.تجربه من میگه زیر 10db خیلی اذیت کننده ست
Tehranshahr
28-06-2020, 12:00
خطت رسیده مرحله بحرانی
تو این یک روزی که ریت رفته بالا مشکل خاصی نبوده و ارور CRC کمی هم داشت در حد 50 تا نهایت.
dadash42
28-06-2020, 12:05
خطت رسیده مرحله بحرانی
نه, دیگه با مخابرات تماس نگیر, بذار خط همینطور بمونه
فوقش تو گزینه های مودم میشه یکم از سرعت کاست, چه مودمی داری؟
dadash42
28-06-2020, 12:12
تو این یک روزی که ریت رفته بالا مشکل خاصی نبوده و ارور CRC کمی هم داشت در حد 50 تا نهایت.
عالیه, دیگر تغییر نده
قشنگ تو سه سوت یه فیلم full-hd دانلود میکنه;)
Tehranshahr
28-06-2020, 17:00
نه, دیگه با مخابرات تماس نگیر, بذار خط همینطور بمونه
فوقش تو گزینه های مودم میشه یکم از سرعت کاست, چه مودمی داری؟
مودم یوتل V301 گزینه هاشو چک کردم کار خاصی نمیشه کرد ولی الانم مشکل خاصی نداره.
dadash42
28-06-2020, 22:15
همینجوری عالیه, با snr 6~7 خوب جواب میده
حتماً چیپ broadcom داره
navidrezazadeh
28-06-2020, 22:55
سلام دوتان عزیز///دوستان یکی از اشنا ها اینترنت خطشون فیبره رفتن مخابرات گفتن فقط مخابرات بتون میتونه سرویس بده حالا سوال بنده ایننکه همین مودم های معمولی جوابگو هست که بش بدم یا باید یک مود خاصی تهیه کنه///پیشاپیش از جوابگویی تشکر میکنم
hosseinzfff
29-06-2020, 02:14
سلام دوتان عزیز///دوستان یکی از اشنا ها اینترنت خطشون فیبره رفتن مخابرات گفتن فقط مخابرات بتون میتونه سرویس بده حالا سوال بنده ایننکه همین مودم های معمولی جوابگو هست که بش بدم یا باید یک مود خاصی تهیه کنه///پیشاپیش از جوابگویی تشکر میکنم
بستگی به سرویسی که مخابرات میده بهش داره دیگه.. اگه سرویس ADSL میده مودم ADSL2+ جوابگو هست.اگه VDSL بده باید مودم VDSL بگیره اگه کامل فیبر باشه تا خونه هم مودم GPON
Bensonw3x
29-06-2020, 09:33
الان دوستمون گذاشته سرعت نتش 60مگ، میشه بدونم ماهانه چقدر حجم با چه قیمت هستش ؟
Caspian swan
29-06-2020, 11:55
مودم یوتل V301 گزینه هاشو چک کردم کار خاصی نمیشه کرد ولی الانم مشکل خاصی نداره.telnet داره
یه سری کارا میشه کرد، اگه به مشکل خوردی پیگیری کن
hosseinzfff
29-06-2020, 13:27
همینجوری عالیه, با snr 6~7 خوب جواب میده
حتماً چیپ broadcom داره
یکم بعیده برادکام باشه V301 ... فقط اون مدل V304F برادکامه حالا اگه تلنت داره میشه مدل دقیق چیپستشو فهمید : اگر اشتباه نکنم و حافظه ام مرا یاری دهد احتمالا REALTEK باشه (v301)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hosseinzfff
29-06-2020, 14:08
نام اصلی این مودم Binatone DT920W هست وقتی اومد ایران اسمشو تغییر دادن به UTEL V301 ...:D
فریمور اصلی مودم اینه:
MD5 checksum:5280d038aff89255bfe95120f022f67e
شاید بشه این فرمور رو جایگزین فرمور یوتل کرد البته ریسکش با خودت :thumbsup:
matinvaloo
29-06-2020, 15:08
سلام دوستان من خونم منطقه گیشا هست
میخواستم از مخابرات سرویس بگیرم از کجا باید متوجه بشم که خط ام vdsl ساپورت میکنه یا نه
و اینکه کسی میدونه توی گیشا مخابرات خوب جواب میده یا نه
ممنون
بهار سامانه شرق
29-06-2020, 16:54
سلام دوستان من خونم منطقه گیشا هست
میخواستم از مخابرات سرویس بگیرم از کجا باید متوجه بشم که خط ام vdsl ساپورت میکنه یا نه
و اینکه کسی میدونه توی گیشا مخابرات خوب جواب میده یا نه
ممنون
سلام، برای VDSL مطمئن ترین راه مراجعه به مرکز مخابراتی هست.
Tehranshahr
30-06-2020, 14:24
یکم بعیده برادکام باشه V301 ... فقط اون مدل V304F برادکامه حالا اگه تلنت داره میشه مدل دقیق چیپستشو فهمید : اگر اشتباه نکنم و حافظه ام مرا یاری دهد احتمالا REALTEK باشه (v301)
navidrezazadeh
30-06-2020, 15:22
دوستان تو پنل مخابرات ما درخواست vdslهست گفته اگر میخواین درخواست پر کنین حالا سوالم از شما عزیزان اینکه چقد زمان میبره ارزش داره ایا الان اینترنت روی فیبر نوری از مخ میگیریم خواستم ببینم اگر ارزش داره فرم رو پر کنم پیشاپیش از جوابگویی کمال تشکر رو دارم:»
در اولین روزهای فروردین ماه بود که وزیر ارتباطات با وعده 4 برابر شدن سرعت اینترنت خانگی و آغاز عملیات اجرایی ارتقای اینترنت خانگی از ADSL به VDSL در استانهای قم و تهران را در حساب توئیتر خود، کاربران را به بهبود نسبی وضعیت اینترنت ثابت کمی امیدوار کرد.
تا امروز 175 هزار مشترک اینترنت VDSL را در خواست کردهاند و با گذشت 3 ماه هنوز به اینترنت پرسرعتتر به آنها تعلق نگرفته است.
ثبت درخواست 175 هزار مشترک اینترنت VDSL
محمدرضا بیدخام، مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات امروز و در گفتگو با خبرگزاری ایسنا، درخصوص آخرین وضعیت تبدیل اینترنت ADSL به VDSL گفت:
برای تبدیل تجهیزات مشترکان به VDSL، به 330 هزار مشترک در تهران مراجعه شده که 175 هزار مشترک اعلام نیاز کردند و مخابرات در حال فراهم کردن امکانات است تا بتواند تجهیزات را برای آنها دایر کند.
بیدخام در ادامه با اشاره به برنامههای مخابرات اعلام کرد که تصمیم بر اینست که پس از شهر تهران و قم، در شهرهای اصفهان، تبریز، کرج، شیراز و اهواز هم مشترکان ADSL به VDSL تبدیل شوند. او در ادامه افزود:
در طرح کلی توسعه 5 میلیون پورت تا پایان سال را در برنامه داریم که در دستور کار شرکت مخابرات ایران است که هیات مدیره هم مصوب کرده و دنبال فرآیندهای حقوقی و مالی هستند که بتوانیم 5 میلیون پورت را تهیه کنیم و در کشور توسعه دهیم.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات در رابطه با تجهیزات مورد نیاز برای تبدیل اینترنت از ADSL به VDSL اشاره کرد که مصرف کنندگان به تجهیزاتی از جمله مودم نیاز دارند. چراکه مودم معمولی ADSL با آن متفاوت است. از طرف دیگر مخابرات هم از سمت خود نیاز به تجهیزاتی دارد که در حال خرید و آمادهسازی آنها است.
اینترنت VDSL چه زمانی راهاندازی میشود؟
متأسفانه در میان وعدههای مسئولین مبنی بر افزایش سرعت اینترنت، خبری از زمان دقیق ارائه این سرویسها نیست. باوجود گذشت 3 ماه از وعده وزیر مبنی بر 4 برابر شدن سرعت اینترنت، هنوز این موضوع عملی نشده است.
البته این اولین باری نیست که آذری جهرمی چنین ادعایی را مطرح کرده است. او درست یک سال پیش، در تیرماه سال 98 اعلام کرده بود “از فردا امکان تبدیل ADSL خانگی به سرویسهای پرسرعت VDSL فراهم میشه، 4 برابر سرعت فعلی!” اما همانطور که مشاهده میکنید، هنوز چنین امکانی برای مشترکین فراهم نشده و زمان دقیقی هم برای شروع ارائه این سرویس تعیین نشده است.
s a k h t a f z a r m a g
Rahpooyan
30-06-2020, 18:59
دوستان تو پنل مخابرات ما درخواست vdslهست گفته اگر میخواین درخواست پر کنین حالا سوالم از شما عزیزان اینکه چقد زمان میبره ارزش داره ایا الان اینترنت روی فیبر نوری از مخ میگیریم خواستم ببینم اگر ارزش داره فرم رو پر کنم پیشاپیش از جوابگویی کمال تشکر رو دارم:»
اگه تانوما میتونی، که تانوما بگیر. اگر نه، هم مخابرات ثبت نام کن و هم آسیاتک هر کدام که شد. بیخود دست دست نکن که فردا باز مشکل دیگری پیش می اید و باز باید بری تو صف ثبت نام. هر روز که قرار نیست سرویس عوض کنی. مطمئنا تا مدتی خیالت راحت است.
چقدر زمان میبره بستگی به امکانات و تجهیزات مخابرات منطقه شما داره صرف امکان ثبت نام لزوما به معنای آماده بودن واگذاری نیست البته اگر اماده باشه در کمتر از یک هفته بهت میدن اگه نه مثل خیلیها تا زمان نامشخص در انتظار میمونی. اینکه ارزش داره یا نه بستگی بخودت داره بنظر من اگر آدرس ثابت داری یعنی اجاره نشین نیستی ارزش داره یکبار هزینه کنی اما اگر قراره چند ماه دیگه جابجا بشی و یا با سرویس فعلیت مشکل نداری و راضی هستی شاید هزینه اضاف کردن ضروری نباشه.
MMDFullHD
01-07-2020, 12:16
تا امروز 175 هزار مشترک اینترنت VDSL را در خواست کردهاند و با گذشت 3 ماه هنوز به اینترنت پرسرعتتر به آنها تعلق نگرفته است.
من یادمه چن وقت پیش تاپیک رو یادم نمیاد گفتم که نمیتونن سرویس بدن!:biggrin:خیلیا خندیدن حالا هم این 5 میلیون پورت هم کشکه دل نبندید!
بعضیا فورجی رو اوردن وسط گفتن چطور دادن و .... اینم میدنو با دلایل هم گفتم که نمیتونن سرویس بدن بازم باور نکردن
حالا بازم ی عده ماله کش اومدن میگن ک 5G 5G اومد تو تلگرام و گروه ها
عزیزان کشور قطر با اون همه تجهیزاتو و ... ک اورده سرعت گیگابیتیش فقط داخلی میتونه بده
ایرانسل هم توی ی pdf گفته ک مشکلات تجهیزات داره!
پراید تو این مملکت خودمون نمیتونیم تولید کنیم
با این وضعیت نرخ ارز چطور انتظار اینترنت پرسرعت دارید؟
dadash42
01-07-2020, 14:22
پراید تو این مملکت خودمون نمیتونیم تولید کنیم
قربون اون پرایدمون ;) مال من اسمش ژیلا :wub: یه پراید صد مایشن چینی می ارزه
Rahpooyan
07-07-2020, 18:14
انگار برای وی دی اس ال در صبانت هم خبرایی هست. کسی اطلاع بیشتری نداره؟
alidorost
07-07-2020, 19:36
انگار برای وی دی اس ال در صبانت هم خبرایی هست. کسی اطلاع بیشتری نداره؟
استاد همینایی که گفتن معلوم نیس چه خبره ه برسه به شرکتی مثل صبانت!
صبانت چه خبراییه دقیقا؟
amin_v30
09-07-2020, 00:03
دوستان من تازه از آسیاتک تخلیه کردم و میخوام سرویس vdsl بگیرم از مخابرات
خودم هم مودم vdsl رو دارم،میشه راهنمایی کنید که چه تعرفه هایی الان داره واسه این سرویس ارائه میشه؟
و اینکه شیوه پرداخت تو شرکت مخابرات به چه صورت هست؟ روی قبض تلفن میاد؟
پیشاپیش سپاس بابت راهنمایی
dadash42
09-07-2020, 02:23
زنگ بزن به 2020 سریع انجام میشه, به شرطی که موجود باشه
حتماً تقاضای پیش پرداخت کن, نه پس پرداخت
انتخاب تعرفه های مختلف تو مناطق مختلف یکم با هم فرق دارن, 2020 بهت میگه
من ماهی 420گیگ 135تومان گرفتم
ir.ghost
09-07-2020, 12:16
فریمور 1.4 مودم v301 یوتل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
11-07-2020, 19:32
فریمور 1.4 مودم v301 یوتل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه تغییراتی داشته؟
Caspian swan
11-07-2020, 22:03
فریمور 1.4 مودم v301 یوتل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبع این فایل کجاست؟ تو سایت رسمی خبری از آپدیت نیست.
ir.ghost
11-07-2020, 23:04
میتونید زنگ بزنید پشتیبانی و بگید فریمور جدید رو براتون با ایمیل بفرستن
ir.ghost
12-07-2020, 06:57
مخابرات منطقه 6 رفتم میگم وی دی اس ال میخوام (جمالزاده شمالی هستیم) میگه اصلا اونجا زیر ساختش آماده نیست و خیلی منطقه شلوغیه، سرعتتون چنده الان گفتم 16 مگ. خیلی جدی میگه میخوای 4 مگ کنم اگه قطعی وصلی داری . خیلی سریع از محل خارج شدم تا همین سرویس فعلی هم نترکوندن
منطقه شلوغ باشه یه جور عاجز هستن از خدمات رسانی، منطقه کم جمعیت باشه میگن به حد نصاب نرسیده درخواستا . فقط حرف و شعارن لامصبا
amin_v30
12-07-2020, 11:36
اساتید امروز برام sms اومد،الان باید منتظر باشم تا کامل تو مرکز وصل بشه؟
این زوج سیم vdsl زده یعنی vdsl هست دیگه سرویس من؟
یوزر و پسورد هم برام sms کردن
dadash42
12-07-2020, 11:46
اساتید امروز برام sms اومد،الان باید منتظر باشم تا کامل تو مرکز وصل بشه؟
این زوج سیم vdsl زده یعنی vdsl هست دیگه سرویس من؟
یوزر و پسورد هم برام sms کردن
مبارکه , یوزر و پسورد بزن تو مودم و گاز بده:biggrin:
سلام به دوستان
یه سوال
آیا بعد از راه افتادن vdsl افت snr نداشتین؟
با اینکه دانلود همونه ولی آپلود دوبرابر شده
اینجوری بگم دانلود روی 18 و آپلود روی 4.5 بسته شده اما snr دانلود همیشه دور 18 تا 20 بوده الان اومده روی 13- 12
سوال بعدی اینکه مودم شما هم دیر وصل میشه؟ نزدیک به 10 دقیقه طول می کشه تا dsl ثابت بشه!
تنظیماتش هم vdsl2 - g.inp -annex M -profile :17A -Bitswap - SRA - Special Vectoring فعاله
مودم یوتل v301 با فایل دوستمون آپدیت شده به 1.4
farshad_scientist
12-07-2020, 18:10
snr دانلود با این حال که پایین اومده بازم خوب هست ولی اگر میخوای بالاتر بره و آپلود پایین تر بیاد باید به annex A تغییر بدی از داخل مودم
سلام به دوستان
یه سوال
اینجوری بگم دانلود روی 18 و آپلود روی 4.5 بسته شده اما snr دانلود همیشه دور 18 تا 20 بوده الان اومده روی 13- 12
سوال بعدی اینکه مودم شما هم دیر وصل میشه؟ نزدیک به 10 دقیقه طول می کشه تا dsl ثابت بشه!
تنظیماتش هم vdsl2 - g.inp -annex M -profile :17A -Bitswap - SRA - Special Vectoring فعاله
بله snr نسبت به زمانیکه adsl بود کمتر شده طبیعی هم هست چون سرعت بالاتر رفته مال شما هنوز خوبه برای من روی حدود 9 اومده اما دیر وصل شدن مودم طبیعی نیست اونهم ده دقیقه! البته مودم من 9970 هست حدود سی ثانیه ای وصل میشه مودم شما یخورده ضعیغتره اما بازهم نباید اینقدر طول بکشه. درست متوجه شدم یعنی دانلود vdsl برای شما روی 18 مگ بسته شده؟ خیلی کم هست که!
بله snr نسبت به زمانیکه adsl بود کمتر شده طبیعی هم هست چون سرعت بالاتر رفته مال شما هنوز خوبه برای من روی حدود 9 اومده اما دیر وصل شدن مودم طبیعی نیست اونهم ده دقیقه! البته مودم من 9970 هست حدود سی ثانیه ای وصل میشه مودم شما یخورده ضعیغتره اما بازهم نباید اینقدر طول بکشه. درست متوجه شدم یعنی دانلود vdsl برای شما روی 18 مگ بسته شده؟ خیلی کم هست که!
سلام
جالبیش اینه که سرعت ADSL2+ هم همین ۱۸ بود ولی snr بالاتر بود!
یعنی بدون افزایش سرعت شاهد کاهش snr هستم!
snr دانلود با این حال که پایین اومده بازم خوب هست ولی اگر میخوای بالاتر بره و آپلود پایین تر بیاد باید به annex A تغییر بدی از داخل مودم
سلام
اصلا روی حالت Annex M وصل نمیشه! یعنی عملا روشن و خاموش کردنش تاثیری نداره به هر حال روی Annex A وصل میشه!
Caspian swan
13-07-2020, 21:48
سلام
یعنی بدون افزایش سرعت شاهد کاهش snr هستم!احتمال داره از کافو نزدیک خونه باشه.از طریق ۲۰۲۰ یا مخابرات محل پیگیری کن.نباید اینقدر ضعیف باشه
سلام
یعنی بدون افزایش سرعت شاهد کاهش snr هستم!
الان روی vdsl رفتید و یعنی تجهیزات مخابرات عوض شده براتون و اونهم روی snr اثر داشته. اما بهرحال snr 12-13 عالی نیست اما مشکل زا هم نیست.
ir.ghost
17-07-2020, 08:01
من روی 100مگ snr حدود 9.4 میگیرم
بسته به سرعتی که خط شما آپ شده SNR هم متغیر هست
مثلا من برای 24مگ SNRم روی 36 بود!
ir.ghost
17-07-2020, 08:04
به فروش میرسد w9970
سلام دوستان عزیز
دوستان دو روزه در ساعت ۱۲ و ۱۶ تلفن و اینترنت کلا قطع میشه و هر سری هم بعد وصل شدن کلی از کیفیت کم شده
الان snr به زیر ۱۰ رسیده.
دوست دیگری هم مشکل مشابهی داشته؟ قضیه چیه؟
دوستانی که سرویس دارند لطفاً از صفحه تنظیمات مودم قسمت کیفیت خط و ریت خط یک اسکرین شات قرار دهید .سپاس
King Tanha
03-08-2020, 08:57
سلام دوستان عزیز
دوستان دو روزه در ساعت ۱۲ و ۱۶ تلفن و اینترنت کلا قطع میشه و هر سری هم بعد وصل شدن کلی از کیفیت کم شده
الان snr به زیر ۱۰ رسیده.
دوست دیگری هم مشکل مشابهی داشته؟ قضیه چیه؟
دوستانی که سرویس دارند لطفاً از صفحه تنظیمات مودم قسمت کیفیت خط و ریت خط یک اسکرین شات قرار دهید .سپاس
سلام
دوست عزیز مشکل شما میتونه بخاطر قطعی مقطعی بخاطر مشکلی از سیم کشی ها از طرف مخابرات یا داخلی باشه، برای تست این مورد اول داخلی هاتون رو یک چک بکنید، بعد اگر مشکلی نبود درخواست بررسی خط از طریق 17 رو بدید نه پشتیبانی، چون پشتیبانی از خزابی خط اطلاعی نداره.
King Tanha
03-08-2020, 09:04
سلام به دوستان
یه سوال
سلام
دوست عزیز این SNR در سرویس ADSL و VDSL متفاوت هست، شما در ADSL اون SNR میگرفتید بسته به کابل مسی اکثرا بوده و اینکه فاصله مخابراتی، اما در VDSL مساله اینگونه نیست چون یه عده کامل فیبر هستند و یک عده تا کافو فیبر هستند این خودش خیلی تاثیر گذار هست و اینکه VDSL فاصله تا مخابرات اندازه ای داره 700 متر تا 1 کیلومتر و بعضی جاها 1200هم میدن، و این مساله هم مهم هست که تجهیزات بکار برده شده شرکت در اون مرکز مخابراتی چطور بوده و هست، مثلا در یک شرکت ADSL گرفتید و سرعت 16 مگ رو فول میگیرید با SNR:15 اما در شرکت دیگه میاین 8 مگ رو میگیرید و خط کشش 16 رو نداره و پشتیبانی میگه خط کشش نداره و اینجا تجهیزات نشان دهنده هستند خطی که خودش مشکل داشته باشه باید روی اون شرکت دیگر هم مشکل میداشت اما نداره، این مورد رو هم مدنظر بگیرید.
این موارد گفته شده هم برای ADSL و هم برای VDSL صدق میکنه.
farid_givehchin
07-08-2020, 09:40
سلام
دوست عزیز این SNR در سرویس ADSL و VDSL متفاوت هست، شما در ADSL اون SNR میگرفتید بسته به کابل مسی اکثرا بوده و اینکه فاصله مخابراتی، اما در VDSL مساله اینگونه نیست چون یه عده کامل فیبر هستند و یک عده تا کافو فیبر هستند این خودش خیلی تاثیر گذار هست و اینکه VDSL فاصله تا مخابرات اندازه ای داره 700 متر تا 1 کیلومتر و بعضی جاها 1200هم میدن، و این مساله هم مهم هست که تجهیزات بکار برده شده شرکت در اون مرکز مخابراتی چطور بوده و هست، مثلا در یک شرکت ADSL گرفتید و سرعت 16 مگ رو فول میگیرید با SNR:15 اما در شرکت دیگه میاین 8 مگ رو میگیرید و خط کشش 16 رو نداره و پشتیبانی میگه خط کشش نداره و اینجا تجهیزات نشان دهنده هستند خطی که خودش مشکل داشته باشه باید روی اون شرکت دیگر هم مشکل میداشت اما نداره، این مورد رو هم مدنظر بگیرید.
این موارد گفته شده هم برای ADSL و هم برای VDSL صدق میکنه.
با سلام
شما دارید شتباه می فرمایید
اصلا vdsl بدون کافوی فیبر معنی نداره و حالا میخواد مشترک اصلا کناره مرکز باشه اون فاصله کافوی نوری تا مرکز چون از فیبر استفاده میشه اصلا بی معنی میشه چون تجهیزاتی که قبلا در مراکز مخابراتی نصب میشد الان دیگه در کافو نصب میشه و مهم فاصله مشترک از کافو هست
بنده الان از پشت مودم adsl تا خود کافو نوری زیر 100 متر هست و سرعت 26-28 مگابیت حداکثر سرعتم هست کما اینکه یه مدت روی 24.5 بسته شده بود و بدون مشکل کار میکرد،حالا فاصله تا مرکز مخابرات 4.5 کیلومتر بیشتر میشه،امروز مال یکی از همسایه هارو دیدم خط بالایه 28 مگ هم میکشید مودم هم 8951 تی پی لینکه
تو منزل ثبلی هم که کافو مسی بود 23 مگابیت بود،اونجا فاصله کافوی مسی از مرکز حدود 300 و فاصله از کافو تا خونه زیر 100 متر بود(البته واقعا محاسبه اش سخته) قبول دارم اونجا خیلی استثنایی بود یادمه خونه یکی از دوستام که چسبیده بود به مرکز دقیقا مرکز اون سمت کوچه بود اینا این سمت کوچه و پارامتر ها یکم بهتر از ماله من بود
در کل میخوام بگم هر xDSL که میخواد باشه مهم فاصله ای هست که سیگنال روی مس میاد.اینجا هنوز vdsl نمیدن ولی مطمئنم زمانی که ارائه بشه راحت نزدیک به ماکزیمم مدولاسیون انتخابی میرسم
mahsmahs
08-08-2020, 23:38
مخابرات منطقه عاطف همچنان VDSL ارایه نمیده؟
farshidtt
16-08-2020, 11:19
سلام،
دوستان یک سوال.
طبق پست های قبلی اینترنت vdsl مخابرات رو اگه مثلا سرویس 8 مگابیت رو بگیریم، سرعت رو روی مثلا 40 مگابیت میبندن انگار.
درسته یا من اشتباه متوجه شدم. بنابراین خرید سرویس های سرعت بالاتر فقط حجم بیشتری رو در اختیارمون میزاره؟
لطفا راهنمایی کنید. تشکر
ir.ghost
16-08-2020, 11:31
سلام،
دوستان یک سوال.
طبق پست های قبلی اینترنت vdsl مخابرات رو اگه مثلا سرویس 8 مگابیت رو بگیریم، سرعت رو روی مثلا 40 مگابیت میبندن انگار.
درسته یا من اشتباه متوجه شدم. بنابراین خرید سرویس های سرعت بالاتر فقط حجم بیشتری رو در اختیارمون میزاره؟
لطفا راهنمایی کنید. تشکر
با سلام
تغریبا همین طوره
Rahpooyan
16-08-2020, 13:19
مخابرات منطقه عاطف همچنان VDSL ارایه نمیده؟
غیر از مخابرات، های وب و صبانت و اسیاتک و شاتل هم هست. مخابرات نشد، از بقیه پرس و جو کنید. های وب تانوما هم ارایه می کنه. حالا دیگه شانس شماست منطقه شما هم ارائه بشه یا کی ارائه بشه.
mehrdad38
17-08-2020, 19:24
سلام،
دوستان یک سوال.
لطفا راهنمایی کنید. تشکر
درود
من برای محل کارم از مخابرات گرفتم
50 مگابیت بر ثانیه روی 200 به بالا بستن
mehrdad38
17-08-2020, 19:31
از صفحه مانیتور گرفتم تست سرعت روی سایت Speedtest.net
alottadamage
17-08-2020, 19:40
درود، بسیار عالی، میشه از سرور فرانکفورت آلمان و آمستردام هلند هم چند تا تست بگذارید؟ ممنون میشم. :wub:
alottadamage
17-08-2020, 19:46
و اینکه پروفایل 35B بستن؟ اولش فکر کردم FTTH هست. الان VDSL هست یا FTTH? چون ندیدم VDSL ایران پروفایل 35b ببندن
Bensonw3x
17-08-2020, 22:21
درود
مطمئنم حجم هم باگ داره:D
و اینکه پروفایل 35B بستن؟ اولش فکر کردم FTTH هست. الان VDSL هست یا FTTH? چون ندیدم VDSL ایران پروفایل 35b ببندن
در ایران یا 17a میبندن یا پایین تر. حتی کشورهای خارجی هم ندیدم 35b... فقط انگلستان هست که gfast هست
alidorost
18-08-2020, 00:56
آقا امشب چرا همش از این تستای سرعت بالا پینگ پایین میذارید؟
بخدا ما بالاتر 1 مگ ندیدیم بخ قلب ما رحم کنید!
یعنی خانگی هم از مخابرات بگیریم انقدر سرعت میده؟؟؟
خدایااااا
کی از اینا میاد شهر من؟
alottadamage
18-08-2020, 08:23
در ایران یا 17a میبندن یا پایین تر. حتی کشورهای خارجی هم ندیدم 35b... فقط انگلستان هست که gfast هست
آره ولی پروفایل 17 نهایت دانلود/آپلودش 150/50 مگابیت هست، یا باید 35 بسته باشن یا اینکه FTTH هست و VDSL نیس، اینطور نیست؟
آره ولی پروفایل 17 نهایت دانلود/آپلودش 150/50 مگابیت هست، یا باید 35 بسته باشن یا اینکه FTTH هست و VDSL نیس، اینطور نیست؟
ایشون قریب به یقین FTTH هستن..
سریعترین VDSL که دیدم ایران 100 40 بود روی خط شاتل. کلا دو تا مودم تو ایران موجود هست پروفایل 35b ساپ میکنه.
dadash42
18-08-2020, 15:23
ایشون قریب به یقین FTTH هستن..
سریعترین VDSL که دیدم ایران 100 40 بود روی خط شاتل. کلا دو تا مودم تو ایران موجود هست پروفایل 35b ساپ میکنه.
مگه میشه آدم ندونه اومدن خونه اش فیبر نوری با جعبه ftth وصل کرده باشن؟ خیلی فرق داره با یک مودم ساده vdsl توی پریز تلفن
:laughing:
مگه میشه آدم ندونه اومدن خونه اش فیبر نوری با جعبه ftth وصل کرده باشن؟ خیلی فرق داره با یک مودم ساده vdsl توی پریز تلفن
:laughing:
من رو 2 2 تا 4 تا حساب میکنم نه صرفا حرف...ایشون هنوز نیومدن بگن فیبر هست یا VDSL
dadash42
19-08-2020, 10:03
درود
میبایستی تو بحث ftth پست میکردی, اینجا بحث vdsl/fttn است
سلام دوستان
اگر سرویس VDSL رو فعال کنیم کشش خط چه تغییری می کنه؟
یعنی Attainable Rate که در مودم ها نشون میده دانلود و اپلودش
میخوام ببینم اگر VDSL سفارش بدم ولی مودم رو عوض نکنم و از مودم معمولی ADSL+2 استفاده کنم سرعت تا 20-25 مگ بالا میره یا نه؟
چون الان کشش خطم پایینه و به دلیل فرسودگی یا هر چی تا 8 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم
Rahpooyan
19-08-2020, 21:35
سلام دوستان
میخوام ببینم اگر VDSL سفارش بدم ولی مودم رو عوض نکنم و از مودم معمولی ADSL+2 استفاده کنم سرعت تا 20-25 مگ بالا میره یا نه؟
اول از همه که خرید یک مودم وی دی اس ال عاقلانه ترین کار است. همین مودم های ایرانی هم کار شما را راه می اندازند و لازم نیست پول صرف مودم های بالاتر خرج کنید. هر روز که مودم نمی خرید نگران هزینه مودم باشید. دوم هم ببینید ورودی سیم کشی ساختمان هم مشکل سرعت رو دارید یا خیر؟ اگر دیدید که مشکل از سیم کشی داخل ساختمان است همون بهتر سیم کشی جدید انجام بدید. درست است که وی دی اس ال سرعت شما را بالاتر می برد ولی واقعا حیف است این همه کاهش سرعت.
alottadamage
19-08-2020, 22:13
سلام دوستان
رو مودم ADSL هم میشه VDSL استفاده کرد، ولی نهایت سرعتی که میده 24 مگابیت هست (چون استاندارد مودمای ADSL2+ بالاتر از 24 نیست) این گفته اپراتور ها و وزیر ارتباطات و مدیرعامل شاتل و همچنین از لحاظ تئوریکی هست.
سلام دوستان
پاسختون خیر هست. وقتی کیفیت خطتون پایین باشه اگر این مشکل از سمت مخابرات باشه یعنی بعلت دوری از مرکز یا کافو که اساسا vdsl بهتون نمیدن. مگر اینکه مشکل از داخل ساختمان باشه که بتونید ابتدا با سیم کشی داخلی مشکل نویز رو حل کنید در هر حال vdsl بخودی خود کیفیت خط رو بالا نمیبره اتفاقا برعکس نسبت به وقتی که adsl داشتی فاکتوری مثل line attenuation اضافه تر و snr کمتر هم میشه چون سرعت بالاتر بسته شده.
دوستانی که مودم های VDSL استفاده کردید(برای VDSL نه ADSL) .
از تجربه هاتون با مودم یا مودم هایی که داشتید بگید.
مخصوصا این که کدوم مودمی هست که بشه دستی پروفایل vdsl تغییر داد داخلش ؟
dadash42
22-08-2020, 13:57
دوستانی که مودم های VDSL استفاده کردید(برای VDSL نه ADSL) .
از تجربه هاتون با مودم یا مودم هایی که داشتید بگید.
مخصوصا این که کدوم مودمی هست که بشه دستی پروفایل vdsl تغییر داد داخلش ؟
asus dsl-ac68u یا مودم های جدیدتر asus
تمام امکانات را دارند
asus dsl-ac68u یا مودم های جدیدتر asus
تمام امکانات را دارند
4 میلیون ارزش نداره برا چیپ مدیاتکی که الان روی مودم خودم دارم. یه چیزی ارزون که بشه پروفایل VDSL رو دستی انتخاب کرد و آتو نباشه
پیوست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم شما دو نفر مدل مودمتون رو بفرمایید
شما میتونید پروفایل رو بصورت دستی تنظیم کنید ؟
dadash42
23-08-2020, 03:44
4 میلیون ارزش نداره برا چیپ مدیاتکی که الان روی مودم خودم دارم. یه چیزی ارزون که بشه پروفایل VDSL رو دستی انتخاب کرد و آتو نباشه
عجب, مال خودمو یک و خورده سال پیش دست دو 600 تومان گرفتم, ساخت 2017
عالیه, چند روز پیش firmware جدیدی update کردم, فول از امکانات و بروز
Black Boy67
26-08-2020, 08:41
میشه از سرور خارج یه تست بذارید؟
dadash42
26-08-2020, 14:10
میشه از سرور خارج یه تست بذارید؟
Black Boy67
26-08-2020, 15:09
خیلی جالبه فکر نمیکردم این سرعت اینجا هم ممکن باشه
مشکل خاصی نداره؟ مثلا قیلتر شکن ها کار میکنند؟ اینستا کند نیست؟
پایداری اش خوب هست؟ پینگ یا سرعت در شب ها بالا پایین نمیره؟
چون منطقه ما کلا سه ماهه است میخوام مطمین شم که خوب هست بعد بگیرم
26-08-2020, 16:01
خیلی جالبه فکر نمیکردم این سرعت اینجا هم ممکن باشه
مشکل خاصی نداره؟ مثلا قیلتر شکن ها کار میکنند؟ اینستا کند نیست؟
پایداری اش خوب هست؟ پینگ یا سرعت در شب ها بالا پایین نمیره؟
چون منطقه ما کلا سه ماهه است میخوام مطمین شم که خوب هست بعد بگیرم
VDSL هیچ تفاوتی با دیگر اینترنت در ایران ندارد, فقط بسیار سریعتر است
نوش جان
لامصب هر چی ثبتنام میکنیم پیگیری میکنیم کماکان بی فایدس مودمش فعلا همینجوری مونده :biggrin:
Tehranshahr
28-08-2020, 12:49
ممنون میشم شما دو نفر مدل مودمتون رو بفرمایید
شما میتونید پروفایل رو بصورت دستی تنظیم کنید ؟
یوتل V301
قابلیت تنظیم دستی پروفایل هست ولی فایده ای نداره چون فقط روی 12A کار میکنه.
alidorost
28-08-2020, 13:54
یوتل V301
من یوتل v304f دارم تا پروفایل 30ش داره و کاملا همه چیزش دستی تنظیم میشه
برودکام هم هست
یوتل V301
فقط واسه شما یا کل VDSL مخابرات ؟ از مودم راضی هستین ؟
من یوتل v304f دارم تا پروفایل 30ش داره و کاملا همه چیزش دستی تنظیم میشه
برودکام هم هست
شما خودتون Telnet زدید و CPU رو دیدید یا از جایی نقل میکنید ؟
راضی هستین از مودم ؟
alidorost
29-08-2020, 10:16
فقط واسه شما یا کل VDSL مخابرات ؟ از مودم راضی هستین ؟
شما خودتون Telnet زدید و CPU رو دیدید یا از جایی نقل میکنید ؟
راضی هستین از مودم ؟
بله من telnet رو بارها زدم (ضمنا توی بروشور معرفی خودم یوتل هم نوشته که برادکامه)
توضیح این که بعد از آموزشی که دوستان در این باره دادن، زنگ زدم پارس آنلاین گفتم خط رو باز بذارن و هر وقت میخواستم دانلود کنم، snr خطم رو که بیش از 5 مگابایت نمیکشه میکردم 1! و سرعتم میشد 7 مگابیت و مودم آخ نمیگفت و جالب این بود نه پینگ و نه پکت لاسم دست نمیخورد (خب crc بالا میره معلومه اما من چیزی حس نمیکردم)
درباره رضایت از مودم، من قبلا هم گفتم، که تی پی لینک، گیر و یکی دیگه هم مارک مودم داشتیم اما قطع و وصلی و غیره بود اما این مودم واقعا جون سگ به تمام معنی هست! و تنظیمات زیادش و کیفیتش و ظاهرش برا من تا الآن که خیلی راضی کننده بوده (دنبال یه راهی هستم فرکانس وای فایش که قفل شده رو 2.4 رو بشکونم و 5 گیگاهرتز باز بشه فعلا نتیجه ای نرسیدم ولی مثل این که داره و نرم افزاری محدودش کردن)
متاسفانه من vdsl ندارم و اینجا نیست که برای اون هم تست کنم ولی استاندارداشو همون طور که گفتم کامل داره
بله من telnet رو بارها زدم (ضمنا توی بروشور معرفی خودم یوتل هم نوشته که برادکامه)
توضیح این که بعد از آموزشی که دوستان در این باره دادن، زنگ زدم پارس آنلاین گفتم خط رو باز بذارن و هر وقت میخواستم دانلود کنم، snr خطم رو که بیش از 5 مگابایت نمیکشه میکردم 1! و سرعتم میشد 7 مگابیت و مودم آخ نمیگفت و جالب این بود نه پینگ و نه پکت لاسم دست نمیخورد (خب crc بالا میره معلومه اما من چیزی حس نمیکردم)
درباره رضایت از مودم، من قبلا هم گفتم، که تی پی لینک، گیر و یکی دیگه هم مارک مودم داشتیم اما قطع و وصلی و غیره بود اما این مودم واقعا جون سگ به تمام معنی هست! و تنظیمات زیادش و کیفیتش و ظاهرش برا من تا الآن که خیلی راضی کننده بوده (دنبال یه راهی هستم فرکانس وای فایش که قفل شده رو 2.4 رو بشکونم و 5 گیگاهرتز باز بشه فعلا نتیجه ای نرسیدم ولی مثل این که داره و نرم افزاری محدودش کردن)
متاسفانه من vdsl ندارم و اینجا نیست که برای اون هم تست کنم ولی استاندارداشو همون طور که گفتم کامل داره
جایی میشناسید 304 موجود داشته باشن ؟
alidorost
01-09-2020, 13:34
جایی میشناسید 304 موجود داشته باشن ؟
من تو نخ این نبودم وقتی خریدم قبل کرونا بود
اینترنتی از دیجیکالا خرید
باید توی نت بگردی یا توی بازار
فکر کنم همشو شرکتا خریدن!
indiaboy
04-09-2020, 10:18
سلام دوستان
من از مشتریای شاتل توی منطقه 19 دی قم هستم. اینجا فعلا همون adsl هست و وضعیت کیفیت هم خیلی بد هست یعنی روی سرعت 8 مگ قطعی وصلی دارم از سر خط.
زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت منطقه شما بعضی کافوهاش vdsl راه افتاده بعضیای دیگه داره راه میفته وقتی راه افتاد بهتون خبر میدیم تغییر بدید
بعدش زنگ زدم 2020 گفت اصلا قرار نیست اونجا vdsl بیاد چون کلا مسی هست اون منطقه
واقعا گیج شدم نمیدونم اینا چی دارن میگن..
کسی اطلاع داره در این مورد؟
indiaboy
04-09-2020, 10:19
سلام دوستان من از مشتریای شاتل توی منطقه 19 دی قم هستم. اینجا فعلا همون adsl هست و وضعیت کیفیت هم خیلی بد هست یعنی روی سرعت 8 مگ قطعی وصلی دارم از سر خط. زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت منطقه شما بعضی کافوهاش vdsl راه افتاده بعضیای دیگه داره راه میفته وقتی راه افتاد بهتون خبر میدیم تغییر بدید بعدش زنگ زدم 2020 گفت اصلا قرار نیست اونجا vdsl بیاد چون کلا مسی هست اون منطقه واقعا گیج شدم نمیدونم اینا چی دارن میگن.. کسی اطلاع داره در این مورد؟
indiaboy
04-09-2020, 10:22
سلام
مخابرات قم اولین جایی که داره کافو های فیبر نصب میکنه منطقه مخابراتی 19 دی هست
یعنی بخشی باجک 1 و بخشی از 2 . 55 متری عمار یاسر تا تقریبا سمت نوبهار
چون مرکز مخابراتی اصلی قم اونه
بعد هم میره سراغ شهرک قدس و مناطق جدید شهر چون از قبل فیبر کشی شدن و 90 درصد کارهاش آماده هست
اینجوری که من متوجه شدم تا یک ماه دیگه کل قم فیبر میشه اما پورت ها کمه و امکان vdsl نیست ولی کیفیت خط روی همون adsl به طور محسوسی بهتر میشه
اگه ممکنه اگر اطلاعات جدید دارید بگید ممنون
ariobarzan2
04-09-2020, 10:50
اگه ممکنه اگر اطلاعات جدید دارید بگید ممنون
رو خود سایت شاتل داره ثبت نام میکنه برای vdsl در شهر قم و در اطلاعیش هم نوشته تا سرعت 80 مگ
indiaboy
04-09-2020, 11:25
رو خود سایت شاتل داره ثبت نام میکنه برای vdsl در شهر قم و در اطلاعیش هم نوشته تا سرعت 80 مگ
خیلی وقت پیش ثبت نام کردم ولی اسمس اومد که فعلا برای شما قابل ارائه نمیباشد چند ماه قبل. گفتم شاید جدیدا خبری شده.
بعد هم شنیدم سرویس های شاتل اصلا بصرفه نیست و همش باید حجمی خرید درسته؟
برای مخابرات چجوره توی قم vdsl?
جاهایی که شاتل vdsl میده مخابرات هم میده یا فقط یکیشون میدن؟
dadash42
04-09-2020, 13:02
19دی میشه باجک, محل قدیمیه و شرکتها کمتر تمایل به فیبرکشی دارند, تمرکز روی محل های جدید و پر جمعیت دارند, مثل بنیاد, پردیسان, جمهوری و غیره
تهران همینجوریه, امیر آباد, یوسف آباد, بالا شهر, آرژانتین, شمیران فقط dsl ضعیف دارند. شهرک های دور تهران, اسلامشهر, پردیس, شهرک غرب... همه فیبر نوری دارند
ariobarzan2
04-09-2020, 14:59
خیلی وقت پیش ثبت نام کردم ولی اسمس اومد که فعلا برای شما قابل ارائه نمیباشد چند ماه قبل. گفتم شاید جدیدا خبری شده.
بعد هم شنیدم سرویس های شاتل اصلا بصرفه نیست و همش باید حجمی خرید درسته؟
برای مخابرات چجوره توی قم vdsl?
جاهایی که شاتل vdsl میده مخابرات هم میده یا فقط یکیشون میدن؟
اوایل صحبتش بود که شاتل قراره با مخابرات در این زمینه همکاری داشته باشند سرویس وی دی اس ال مخابرات هم که اسمش سورینو است قیمت سرویسهای وی دی اس ال شاتل هم که رو سایتشه فعلاً به صرفه نیست خیلی از شرکتای ديگه مثل های وب و صبانت هم دارن پیش ثبت نام میکنن و میگن بعداً باهاتون تماس میگیریم البته تعداد پورتها محدوده فعلاً همه چیز فعلاً در حد حرفه و با وجود کمبود بودجه تا همه گیر شدن این سرویس و شکسته شدن قیمتاش شاید چند سالی زمان ببره ضمن اینکه همه کاربرها هم هنوز تمایل نشون نمیدن
indiaboy
04-09-2020, 19:41
19دی میشه باجک, محل قدیمیه و شرکتها کمتر تمایل به فیبرکشی دارند, تمرکز روی محل های جدید و پر جمعیت دارند, مثل بنیاد, پردیسان, جمهوری و غیره
تهران همینجوریه, امیر آباد, یوسف آباد, بالا شهر, آرژانتین, شمیران فقط dsl ضعیف دارند. شهرک های دور تهران, اسلامشهر, پردیس, شهرک غرب... همه فیبر نوری دارند
آخه دیدم سر کوچمون ظاهرا کافو زدن گفتم شاید خبری شده. چون شاتل هم گفت 19 دی بعضی کافوهاش راه افتاده.
حالا باز باجک خوبه ما که پایینتریم سمت آذر اینجا که خیلی به هم ریخته تر وقدیمی تره. نمیدونم چجوریه...
باز خوبه این طرفها سرعت ایرانسل خوبه. من شبانه با سرعت حدود 20 مگابایت با idm دانلود میکنم...
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/price) )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی
ariobarzan2
17-09-2020, 18:01
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/price) )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی
جالبه از نظر قیمت مخابرات تقریبا بهتر از بقیه شرکتاس انحصار فیبر نوری رو هم داره ولی مشکلات جانبیش مثل همین محاسبه ترافیک داخلی و عدم پشتیبانی خوب و... هنوز پابرجاست
جالبه از نظر قیمت مخابرات تقریبا بهتر از بقیه شرکتاس انحصار فیبر نوری رو هم داره ولی مشکلات جانبیش مثل همین محاسبه ترافیک داخلی و عدم پشتیبانی خوب و... هنوز پابرجاست
دقیقا
دزدی تو روز روشن محسوب میشه دیگه
حالا یکی مثل ما سر در میاره و نمیتونن سرش کلاه بزارن ولی کافیه یک حساب سر انگشتی کنی ببینی چند نفر ادم غیرمطلع به خیال اینکه فلان سایت ایرانی تعرفه ی داخلی داره شروع به دانلود یا استفاده میکنند و حجمشون مثل برق و باد کم میشه و مجبور میشن دوباره حجم بخرن
صحبت میلیاردها تومن حجم خوری ه
دقیقا
دزدی تو روز روشن محسوب میشه دیگه
حالا یکی مثل ما سر در میاره و نمیتونن سرش کلاه بزارن ولی کافیه یک حساب سر انگشتی کنی ببینی چند نفر ادم غیرمطلع به خیال اینکه فلان سایت ایرانی تعرفه ی داخلی داره شروع به دانلود یا استفاده میکنند و حجمشون مثل برق و باد کم میشه و مجبور میشن دوباره حجم بخرن
صحبت میلیاردها تومن حجم خوری ه
باور کن سر همون ماهم که واردیم کلاه میگذارن بوده که من سایتی رو اول با یک دانلود چک کردم و دیدم داخلي حساب شد بعد روز دیگری که باخیال راحت ازش دانلود کردم دیدم بین الملل حساب شده! شکایت هم که کردم یکبارش که بهم پاسخ دادن تفکیک ترافیک برای این سایت انجام میشود (يعنی تو دروغ میگی) یکبار دیگش هم فقط همون دو گیگی که بعنوان نمونه تاریخ و زمان دانلود داده بودم رو بهم برگردوندن اما اصل مشکل حل نشد یعنی دوباره دیدم دانلود که میکنم بین الملل حساب میشه! شما وقتی یک دزد تو خونه داشته باشی دائم باید حواست به جیبت باشه و پولت رو بشماری آخر سر هم کار خودش رو میکنه. خیلی بده که آدم نتونه به اپراتورش اعتبار کنه
amin_v30
30-09-2020, 15:48
بالاخره با کلی چک و چونه ازشون vdsl گرفتم:thumbsup:
Amir1234646
30-09-2020, 16:06
چرا آپلود انقدر کمه؟ انگار روی 1 مگ بستن!
این مخابرات نمیتونه روی vdsl path mode رو روی fast path بذاره؟
وایرگارد هم که بسته است روی مخابرات :|
نه میشه گیم زد نه سایت باز میشه یک کار شد مثل ادم بکنن
alidorost
30-09-2020, 18:52
پینگ داخلی 60 آپلود زیر 1؟!؟؟!؟!؟!؟؟!
:|
Rahpooyan
30-09-2020, 19:02
اول که مبارکتون باشه حداقل از ای دی اس ال خلاص شدید. بازم جای شکرش هست که از 16 بالاتره.
طرحتون پیش پرداخته یا روی قبض هزینه میاد؟ هزینه و ترافیک و ... چطوره؟
dadash42
01-10-2020, 04:50
بازم مبارک باشه, فقط این تنظیمات رو یه نگاهی بنداز, باید پینگ داخلی و آپلود خیلی بهتر از این باشه
ببین annex-a فعاله یا نه, نویز خط ببین چنده
ariobarzan2
01-10-2020, 08:31
بازم مبارک باشه, فقط این تنظیمات رو یه نگاهی بنداز, باید پینگ داخلی و آپلود خیلی بهتر از این باشه
البته حالت annex-m اگر سرویس را بی ثبات نکنه اپلود را به 2 مگ میرسونه البته اگر قابلیت فعال شدن را بوسیله isp داشته باشه
amin_v30
01-10-2020, 10:25
اول که مبارکتون باشه حداقل از ای دی اس ال خلاص شدید. بازم جای شکرش هست که از 16 بالاتره.
طرحتون پیش پرداخته یا روی قبض هزینه میاد؟ هزینه و ترافیک و ... چطوره؟
آره واقعا،2 ماه adsl داشتم ازشون،کلی رفتم رو مخشون چون هی میگفتن پورت خالی vdsl نداریم!!
پیش پرداخت هست،تعرفه ها که همون مال adsl هست
amin_v30
01-10-2020, 10:33
والا اطلاعات خطم این هست
پروفایل 17a که بیشتر نمیکشه
ولی هر تنظیمی میکنم آپلود بالای 1 Mbps نمیره!! با اینکه رو 14 بسته شده!!
کسی اگه از تنظیمات vdsl مودمش اگه عکس بگیره دمش گرم که ببینم مشکل از چیه
مودمم asus n16 هست
- - - Updated - - -
رفیق شما فکر کنم مودمت asus هست،از تنظیمات فسمت vdsl مودم میتونی یه عکس برام بگیری بفرستی:»
amin_v30
01-10-2020, 10:38
البته حالت annex-m اگر سرویس را بی ثبات نکنه اپلود را به 2 مگ میرسونه البته اگر قابلیت فعال شدن را بوسیله isp داشته باشه
annex-m اینا مگه مال adsl نیست؟
تنظیمات vdsl اینا رو داره فقط
اینم بگم که خودم G.vevtor رو غیر فعال کردم،فعال هم بود باز آپلود بالای 1Mbps نمیرفت!!
من فکر کنم به خاطر مرکز باشه،چون مرکز شلوغی هست،ساعت 2 صبح پینگ گوگل 50 بود،الان 140!!
adsl ]م داشتم ازشون همینجوری بود پینگ
dadash42
01-10-2020, 11:39
G-Vector باید فعال باشه
amin_v30
01-10-2020, 12:51
G-Vector باید فعال باشه
عین همین تنظیماتو گذاشتم ولی بازم سرعت آپلود توی تست همون 1 مگ نشون میده!:eh:
farshad_scientist
01-10-2020, 13:04
عین همین تنظیماتو گذاشتم ولی بازم سرعت آپلود توی تست همون 1 مگ نشون میده!:eh:
تماس بگیر بگو برات زیاد کنن، محدود شده از سمت خودشون
کسی هست اینجا که وایرگارد براش روی مخابرات کار کنه ایا؟ :worried:
champion saleh
02-10-2020, 10:33
درود
ایا میشه با مودم ADSL از اینترنت VDSL استفاده کرد؟
:eh:
مثلا بشه ازش 8 و 16 گرفت؟
موفق باشید.:headphone
farshad_scientist
02-10-2020, 11:04
درود
بله ۲۴ هم میتونی بگیری
dadash42
02-10-2020, 11:33
درود
بله ۲۴ هم میتونی بگیری
ته نمیشه, خط به vdsl تبدیل شه مودم adsl کار نمیکنه, باید مودم توانایی vdsl داشته باشه
amin_v30
02-10-2020, 11:59
کسی هست اینجا که وایرگارد براش روی مخابرات کار کنه ایا؟ :worried:
رو اکثر شرکتا دیگه کار نمیکنه
amin_v30
02-10-2020, 12:01
دوستان اینجا کسی هست که از مخابرات آی پی ثابت خریده باشه؟
برای بازی آنلاین ممکن هست پینگ رو پایین تر بیاره؟
هزینه رو کسی میدونه؟:»
ariobarzan2
02-10-2020, 15:18
ته نمیشه, خط به vdsl تبدیل شه مودم adsl کار نمیکنه, باید مودم توانایی vdsl داشته باشه
چرا تا اونجایی که من میدونم کار میکنه ولی سرعت از یک حدی که همین 24 بالاتر نمیره چون یه تیکه از سیم هنوز مسیه جالبه که روی کارتن مودمای ای دی اس ال مثلا عدد 150 مگ رو زده در حالی که از نظر تیوریک سرعت adsl2+ از 24 بیشتر نیست :blink:
تجربه شخصی در دیگر ISP ها نشون داد خرید آیپی تاثیری رو پینگ من نداشت(شاتل البته بدتر شد) . توصیه میکنم چندین بار مودم خاموش روشن کنید ببینید پینگتون تغییر میکنه. چون Gateway ها تغییر میکنن
رو اکثر شرکتا دیگه کار نمیکنه
چه سرویسی رو برای گیم توصیه میکنید؟ پینگ VDSL خیلی بدتر از ADSL هست متاسفانه
راشا تهرونی
02-10-2020, 17:21
سلام دوستان وقت همگی بخیر
من امروز سایت مخابرات رو داشتم چک میکردم تعرفه ها رو دیدم
سوالم این هست کسی از این سرویس استفاده کرده و راضی هستش ؟
مودم ها حتما باید وی دی اس ال باشه که این سرعت رو بهت بده؟
ممنون
ariobarzan2
02-10-2020, 18:39
چه سرویسی رو برای گیم توصیه میکنید؟ پینگ VDSL خیلی بدتر از ADSL هست متاسفانه
فیبرنوری سرعت و ثبات بهتری میده به اضافه بهبود جزیی در پینگ داخلی و عدم تفاوت در پینگ خارجی وایرلس و بقیه روشها هم زیاد به کارتون نمیاد به دلیل نوساناتش
بزنید تو کار همون فیبر
farshad_scientist
02-10-2020, 19:11
چرا تا اونجایی که من میدونم کار میکنه ولی سرعت از یک حدی که همین 24 بالاتر نمیره چون یه تیکه از سیم هنوز مسیه جالبه که روی کارتن مودمای ای دی اس ال مثلا عدد 150 مگ رو زده در حالی که از نظر تیوریک سرعت adsl2+ از 24 بیشتر نیست :blink:
بله کار می کنه و اون 150 یا حالا بیشتر منظور سرعت wifi هست، مثلا برای انتقال اطلاعات خیلی کاربردیه روی شبکه، الان مثلا مودم من
600Mbps on 2.4GHz + 1300Mbps on 5GHz
انقدر سرعت رو ساپورت می کنه و می تونم با سرعت بالا بدون اختلال در اینترنت از مودم فیلم پخش کنم روی TV که یکی دو بارم بیشتر نکردم یا قبلا فایل ارسال می کردم به یک کامپیوتر دیگه، بزودی هم فیبر وصل میشه و اگر لازم باشه و بشه اینکار رو کرد ازش به عنوان روتر استفاده می کنم و وصل می کنم به مودم فیبر، باشد که این سرعت به کار آید...:)
amin_v30
03-10-2020, 13:10
دوستان این قسمتی که تو عکس هست،تو تنظیمات vdsl باید خالی بمونه؟
یا فرقی نداره کلا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad_scientist
03-10-2020, 13:44
یا فرقی نداره کلا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای استفاده از شبکه ی مجازی و ارتباط گرفتن با کامپیوتر های دیگه هست که مربوط به کارای شبکه میشه، همون خاموش باشه :)
dadash42
03-10-2020, 14:51
این برای استفاده از شبکه ی مجازی و ارتباط گرفتن با کامپیوتر های دیگه هست که مربوط به کارای شبکه میشه، همون خاموش باشه :)
VLAN ID برای مخابرات 7 یا 15 است
amin_v30
03-10-2020, 14:55
VLAN ID برای مخابرات 7 یا 15 است
مرسی از راهنمایی
منی که بدون VLAN ID اینترنتم وصل هست و استفاده میکنم
نیازی هست این VLAN ID رو وارد بکنم یا نه؟
dadash42
03-10-2020, 16:28
مرسی از راهنمایی
نزدیک به 18 ماه vdsl دارم از اولش VLAN ID 7 گذاشتم, معمولاً isp ها VLAN ID لازم دارن و اون موقع مخابرات گفت VLAN ID روی 7 بذارم
من با اکانت تست GodPing تست کردم شد پینگ شد مثل حالت FastPath شاتل
پینگ با اروپا شد دوربر 90
فیبرنوری سرعت و ثبات بهتری میده به اضافه بهبود جزیی در پینگ داخلی و عدم تفاوت در پینگ خارجی وایرلس و بقیه روشها هم زیاد به کارتون نمیاد به دلیل نوساناتش
بزنید تو کار همون فیبر
ای آقا دل خوشی دارید. پیر شدیم تا همین VDSL رو تونستیمم بگیریم. فاصله ام تا کافو شاید به صد متر هم نرسه. این یه ذره اش همون سیم باشه حوصله کل کل با مخابرات رو نداریم
مشکل پینگ اینه که کافو های اینا حالت Fastpath قبول نمیکنه اگرنه تا خود کافو فیبره
...Moein...
04-10-2020, 01:30
ای آقا دل خوشی دارید. پیر شدیم تا همین VDSL رو تونستیمم بگیریم. فاصله ام تا کافو شاید به صد متر هم نرسه. این یه ذره اش همون سیم باشه حوصله کل کل با مخابرات رو نداریم
مشکل پینگ اینه که کافو های اینا حالت Fastpath قبول نمیکنه اگرنه تا خود کافو فیبره
من vdsl شاتل رو دیدم که حالت fast براش فعال بوده
من vdsl شاتل رو دیدم که حالت fast براش فعال بوده
والا تجهیزات کافو مخابرات ما هم زایکسله مثل شاتل. هرچی ترفند و دستور خونده بودم زدم فعال نشد
فقط یک جا خوندم طرف گفته بود بذارید چند روز مودم روشن باشه DSLAM ببینه خط پایداره خودش سویچ میشه روی Fastpath. حالا ببینیم چی میشه
راشا تهرونی
04-10-2020, 17:38
سلام دوستان وقت همگی بخیر
من امروز سایت مخابرات رو داشتم چک میکردم تعرفه ها رو دیدم
سوالم این هست کسی از این سرویس استفاده کرده و راضی هستش ؟
مودم ها حتما باید وی دی اس ال باشه که این سرعت رو بهت بده؟
ممنون
کیست مرا یار کند؟
farshad_scientist
04-10-2020, 18:58
کیست مرا یار کند؟
سایت مخابرات تعرفه ها رو که قبلا بود برداشتن، ولی تا جایی که می دونم هنوز همون هست و از تو پنل مدیریت نت مخابرات میشه تعرفه هارو دید(adsl.tci.ir)، با مودم adsl نهایت میشه 24 مگابیت دانلود و 2.5 مگابیت آپلود دریافت کرد.
مرسی از راهنمایی
نیازی به ست کردن VLAN ID نیست. به گفته پشتیبان اون برای شبکه های FTTH هست
کیست مرا یار کند؟
من چند روزی هست گرفتم و به نظرم بد نیست. مودم باید VDSL ساپورت کنه فردا با مودم ADSL تست میکنم ببینم وصل میشه یا نه.
پهنای باند تا 50 مگ بازه آپلود هم روی 10 مگ من طرح 16 مگ ماهیانه 175 گیگ رو گرفتم. سرعت تک و مولتی کانکشن ایرانی و خارجی همون 50 مگ هست.
در ساعات مختلف سرعت بالا و پایین نمیره و ثبات داره اما برای بازی انلاین پینگش اصلا خوب و با ثبات نیست.
8.8.8.8 از 40 تا 250 در ساعات مختلف متغیره. من جداگانه از گادپینگ اکانت گرفتم که رسید به 100
اما سرعت دانلود بالا واقعا نعمتی هست که دانلود از عذاب دانلود کردن فایل های سنگین کم کرده. فعلا که راضی ایم.
...Moein...
06-10-2020, 14:58
این اون شاتلی بود که گفتم حالت fast داشته
مشترک هم توی قم بوده که پینگش به تهران 6 هس
من چند روزی هست گرفتم و به نظرم بد نیست. مودم باید VDSL ساپورت کنه فردا با مودم ADSL تست میکنم ببینم وصل میشه یا نه.
پهنای باند تا 50 مگ بازه آپلود هم روی 10 مگ من طرح 16 مگ ماهیانه 175 گیگ رو گرفتم. سرعت تک و مولتی کانکشن ایرانی و خارجی همون 50 مگ هست.
در ساعات مختلف سرعت بالا و پایین نمیره و ثبات داره اما برای بازی انلاین پینگش اصلا خوب و با ثبات نیست.
8.8.8.8 از 40 تا 250 در ساعات مختلف متغیره. من جداگانه از گادپینگ اکانت گرفتم که رسید به 100
اما سرعت دانلود بالا واقعا نعمتی هست که دانلود از عذاب دانلود کردن فایل های سنگین کم کرده. فعلا که راضی ایم.
روی همون مودم VDSL میتونید مادولاسیون رو بذارید روی ADSL2+ و ببینید خط لینک میگیره یا نه
با این که شخصا خودم سرعت دانلود بالا شدیدا نیاز دارم ولی باز هم پینگ پایین و ثبات اون رو با سرعت بالا عوض نمیکنم
ariobarzan2
06-10-2020, 15:07
جالبه که مثل ftth که خیلی جاها آپلودش بالاتر از دانلوده وی دی اس ال هم همینطوره یه جورایی برعکس ای دی اس ال هست در این زمینه ولی خوب هنوز هزینه وی دی اس ال چون در ایران هنوز یک تکنولوژی جدیده برای خیلی از کاربرا بالاست چون کفش ماهی 200 تومنه احتمالاً یک سال دو سال دیگه با همه گیر شدنش و رقابتی شدن قیمتا شکسته میشه
روی همون مودم VDSL میتونید مادولاسیون رو بذارید روی ADSL2+ و ببینید خط لینک میگیره یا نه
با این که شخصا خودم سرعت دانلود بالا شدیدا نیاز دارم ولی باز هم پینگ پایین و ثبات اون رو با سرعت بالا عوض نمیکنم
چه سرعت آپلودی داره. اما طرج هاش حجمش کمه فایده نداره
با پشتیبان صحبت کردم قرار شد چک کنن برای Fastpath. فعال شد تست میذارم
اونطوری که میگیره اما اینکه با مودم ADSL بگیره تست کردم جواب نداد.
اینو برای کسایی که مودم ADSL دارن میگم که حتما باید عوض کنین مودم رو با مودم VDSL
جالبه که مثل ftth که خیلی جاها آپلودش بالاتر از دانلوده وی دی اس ال هم همینطوره یه جورایی برعکس ای دی اس ال هست در این زمینه ولی خوب هنوز هزینه وی دی اس ال چون در ایران هنوز یک تکنولوژی جدیده برای خیلی از کاربرا بالاست چون کفش ماهی 200 تومنه احتمالاً یک سال دو سال دیگه با همه گیر شدنش و رقابتی شدن قیمتا شکسته میشه
اپلود ما که رو ده بسته شده دانلود روی 50. نه آقا کجا ماهی 200 تومنه. ماهی 80 تومن با سرعت 50 ماهیانه 183 گیگ بین الملل
ariobarzan2
06-10-2020, 18:51
اینو برای کسایی که مودم ADSL دارن میگم که حتما باید عوض کنین مودم رو با مودم VDSL
اپلود ما که رو ده بسته شده دانلود روی 50. نه آقا کجا ماهی 200 تومنه. ماهی 80 تومن با سرعت 50 ماهیانه 183 گیگ بین الملل
درسته من تعرفه شرکتهای خصوصی را گفتم چون سرویسهای نقره ای شرکتهای خصوصی با سرعتهای 20 30 50 به ترتيب 200 250 300 هست خوب برنزیها هم کمتره ولی شما چون از مخابرات دارید ارزونتر هست اسمش هم اگر اشتباه نکنم سرویس سورینو است به نظر من درسته vdsl سرعت ftth را نداره ولی خوب سرعتش برای یک کاربر خانگی کافیه ضمن اینکه دردسرهای فیبرکشی و هزینه هاش را هم نداره(فقط باید مودمو عوض کرد که با مودمهای معمولی هم تا 24 میکشه) فقط باید به کافو نزدیک باشی چون فاصله تا کافو مسیه در حالی که در ftth فیبر تا 60 کیلومتر هم محدودیتی نداره و افت سرعت ایجاد نمیکنه ولی نقطه ضعف دیگه vdsl کم بودن سرعت آپلودش در مقایسه با ftth هست ولی خوب برای کسی که با ADSL حداکثر تا 2.5 مگ میتونه آپلود داشته باشه بازم غنیمته ولی دیدم دوستان گیمر از پینگ وی دی اس ال هم زیاد راضی نیستن در حالی که در فیبر نوری بهبود جزیی پینگ را داریم در مجموع وی دی اس ال بهتره به نظرم
farshad_scientist
06-10-2020, 19:19
مودم adsl با پروتکل vdsl کار نمی کنه ولی هنوز چون بستر سیم مسی هست میتونه از نهایت سرعت +adsl2 استفاده بکنه و از اون کابینت که نزدیک هست بهره برد.
درسته من تعرفه شرکتهای خصوصی را گفتم چون سرویسهای نقره ای شرکتهای خصوصی با سرعتهای 20 30 50 به ترتيب 200 250 300 هست خوب برنزیها هم کمتره ولی شما چون از مخابرات دارید ارزونتر هست اسمش هم اگر اشتباه نکنم سرویس سورینو است به نظر من درسته vdsl سرعت ftth را نداره ولی خوب سرعتش برای یک کاربر خانگی کافیه ضمن اینکه دردسرهای فیبرکشی و هزینه هاش را هم نداره(فقط باید مودمو عوض کرد که با مودمهای معمولی هم تا 24 میکشه) فقط باید به کافو نزدیک باشی چون فاصله تا کافو مسیه در حالی که در ftth فیبر تا 60 کیلومتر هم محدودیتی نداره و افت سرعت ایجاد نمیکنه ولی نقطه ضعف دیگه vdsl کم بودن سرعت آپلودش در مقایسه با ftth هست ولی خوب برای کسی که با ADSL حداکثر تا 2.5 مگ میتونه آپلود داشته باشه بازم غنیمته ولی دیدم دوستان گیمر از پینگ وی دی اس ال هم زیاد راضی نیستن در حالی که در فیبر نوری بهبود جزیی پینگ را داریم در مجموع وی دی اس ال بهتره به نظرم
درسته VDSL یک جایگزین خوب برای ADSL هست به شرط اینکه قیمتش مناسب باشه. قیمت شرکت های خصوصی الان اصلا به صرفه نیست
مودم adsl با پروتکل vdsl کار نمی کنه ولی هنوز چون بستر سیم مسی هست میتونه از نهایت سرعت +adsl2 استفاده بکنه و از اون کابینت که نزدیک هست بهره برد.
آقا جان من اینهمه دارم روضه میخونم میگم مودم ADSL Asus روی خط VDSL مخابرات وصل نشد و فقط با مودم VDSL وصل شد. اگه تست شده که هیچ اگرنه مردم رو به غلط نندازین.
farshad_scientist
06-10-2020, 20:15
درسته VDSL یک جایگزین خوب برای ADSL هست به شرط اینکه قیمتش مناسب باشه. قیمت شرکت های خصوصی الان اصلا به صرفه نیست
آقا جان من اینهمه دارم روضه میخونم میگم مودم ADSL Asus روی خط VDSL مخابرات وصل نشد و فقط با مودم VDSL وصل شد. اگه تست شده که هیچ اگرنه مردم رو به غلط نندازین.
Bensonw3x
06-10-2020, 20:28
من اگه همچین پلانی در اینده بیاد از هرشرکتی ترغیب میشم بگیرم:
سرعت دانلود +50 مگابیت
سرعت اپلود +25 مگابیت
حجم ماهیانه 1 ترابایت بین الملل
100 تومن حاضرم بدم ماهیانه، منتها الان شاید فقط به درد گیمرها بخوره چونکه ثبات و پینگ خوبی داره وگرنه 100 - 200 گیگ خنده داره واسه همچین سرعتایی
dadash42
06-10-2020, 20:35
با مودم adsl نمیشه به vdsl وصل شد, غیر ممکنه
vdsl با فرکانس و باند بیشتری کار میکنه, باید یک مودم vdsl داشت,
تو کلام دیگه یک adsl/vdsl مودم با قابلیت vdsl
اگر با مودم VDSL مد مودم گذاشتید روی ADSL و جواب داده باید قطعا روی مودم adsl هم جواب بده
دوستان چیز پیچیده ای نیست. مودم vdsl تمام مدهای adsl رو ساپورت میکنه ولی برعکس نه
farshad_scientist
06-10-2020, 23:16
وقتی کابینت vdsl رو میذارن آیا کیفیت خط برای کاربرای adsl بالا میره یا نه؟
کل منظور من همین بود که پیچیده شد چون خودم هم گفتم مودم adsl با پروتکل vdsl کار نمی کنه :)
and-roid2
06-10-2020, 23:44
وقتی کابینت vdsl رو میذارن آیا کیفیت خط برای کاربرای adsl بالا میره یا نه؟
کل منظور من همین بود که پیچیده شد چون خودم هم گفتم مودم adsl با پروتکل vdsl کار نمی کنه :)
100درصد
فیبر میاد تا کافو کیفیت میره بالا.بخصوص برای کسایی که فاصلشون با مخابرات دوره
این مقاله مودمش VDSL هست که از طریق تنظیماتش روی مد ADSL بسته شده! بحث سر جواب دادن مودمی هست که فقط ADSL ساپورت میکنه
خودم انتظار داشتم مودمی که فقط ADSL ساپورت میکنه روی خط VDSL جواب بده که نداد! حالا به نوع تجهیزات ربط داره یا چیز دیگه نمیدونم ولی من تمام حالت ها رو تست کردم وصل نشد
نتیجه این میشه که برای گرفتن سرویس vdsl باید حتما مودم vdsl خرید
dadash42
07-10-2020, 01:35
دلقک بسیار باهوشی :دی
amin_v30
07-10-2020, 13:32
دوست عزیز میشه یه تست سرعت بگیره ببینم سرعت آپلودتون چنده؟
چون آپلود من رو 14 مگ بسته شده ولی توی تست بالاتر از 1 مگ نمیره!!
سرعت دانلود 57 بسته شده که همون رو دقیق میده،ولی این سرعت آپلود داستانی شده
میترسم زنگ بزنم پشتیبانی بدتر بزنن سرعت دانلود هم داغون کنن:laughing:
سلام
برای ما آپلود روی 10 بسته شده که وقت استفاده تقریبا همون 9 تا 10 میچرخه
دانلود هم روی 50 بسته است
تو تنظیمات مودم یا روتر چک کنین QOS بسته نباشه
Tehranshahr
08-10-2020, 11:57
من مودم ایسوس N10_C1 دارم و با خطم که VDSL هست مشکلی نداره و روی ADSL 22 مگ آپ میشه.
farshad_scientist
08-10-2020, 12:17
من مودم ایسوس N10_C1 دارم و با خطم که VDSL هست مشکلی نداره و روی ADSL 22 مگ آپ میشه.
آره ایشون باید تماس میگرفتن با 2020 و میگفتن که هنوز مودم vdsl ندارم و adsl رو براش ست میکردن و میذاشتن رو آخرین سرعت :)
چه بهتر که جواب داد. تست سرعت امضا شما با فیبره؟
alottadamage
08-10-2020, 14:38
این مقاله مودمش VDSL هست که از طریق تنظیماتش روی مد ADSL بسته شده! بحث سر جواب دادن مودمی هست که فقط ADSL ساپورت میکنه
خودم انتظار داشتم مودمی که فقط ADSL ساپورت میکنه روی خط VDSL جواب بده که نداد! حالا به نوع تجهیزات ربط داره یا چیز دیگه نمیدونم ولی من تمام حالت ها رو تست کردم وصل نشد
فرقی نداره، مودم ADSL هم تا 24 مگابیت میتونه VDSL رو بکشه. ولی خب ارزش نداره چون 50 الی 70 مگابیت کجا و 24 مگابیت کجا!
فرقی نداره، مودم ADSL هم تا 24 مگابیت میتونه VDSL رو بکشه. ولی خب ارزش نداره چون 50 الی 70 مگابیت کجا و 24 مگابیت کجا!
خیر مودم ADSL تا 24 مگ VDSL نمیکشه(گفتارش اشتباهه)
شما وقتی مودمی که فقط ADSL ساپورت میکنه میذارید روی خطی که VDSL هست چون خط احتمالا ازونور به فیبر متصل هست و کیفیتش خوبه حداکثر سرعت ADSL رو دریافت خواهید کرد و هیچ ربطی به VDSL نداره(20 تا 24 مگابیت)
راشا تهرونی
08-10-2020, 17:33
دوست داشتم سرعت بالا رو تهیه کنم ولی جایی که هستم بیشتر از 16 میگ نمیدند:sad:
و برای ای دی اس ال میگن فعلا بسترش فراهم نشده :worried:
ir.ghost
10-10-2020, 06:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ir.ghost
10-10-2020, 06:46
amin_v30
10-10-2020, 16:30
چه آپلود و دانلود خوبی داره خطتون،کدوم مرکز هستین؟
VDSL خیلی خوبیه
پروفایل 30a هست؟
چه آپلود و دانلود خوبی داره خطتون،کدوم مرکز هستین؟
VDSL خیلی خوبیه
پروفایل 30a هست؟
این سوال من هم هست. این VDSL مخابرات هست با این سرعت؟
ir.ghost
15-10-2020, 18:36
کلیک کنید لینک تست میاد
Tehranshahr
16-10-2020, 11:08
چه بهتر که جواب داد. تست سرعت امضا شما با فیبره؟
نه تست VDSL هست.
amin_v30
16-10-2020, 11:37
نه تست VDSL هست.
30a هست تستون؟
dadash42
16-10-2020, 12:29
ایران همه 17a داریم, اکثر نقاط دنیا همینه
ariobarzan2
16-10-2020, 12:51
ایران همه 17a داریم, اکثر نقاط دنیا همینه
در این پروفایل که حداکثر سرعت 150 پس چطور سرعت اکثر جاها رو 50 یعنی یک سوم مثلا در adsl2+ سرعت تیوریک 24 ولی میشه به دو سومش که 16 رسید آیا این سرعت برای شرایط آزمایشگاهی و ایزوله است یا مشکل کمبود پهنای باند یا تجهیزات داریم؟در تبلیغاتی که برای وی دی اس ال انجام میشد حداکثر سرعت 70-80 ذکر میشه البته به شرط فاصله کم تا کابینت
alidorost
16-10-2020, 14:03
در این پروفایل که حداکثر سرعت 150 پس چطور سرعت اکثر جاها رو 50 یعنی یک سوم مثلا در adsl2+ سرعت تیوریک 24 ولی میشه به دو سومش که 16 رسید آیا این سرعت برای شرایط آزمایشگاهی و ایزوله است یا مشکل کمبود پهنای باند یا تجهیزات داریم؟در تبلیغاتی که برای وی دی اس ال انجام میشد حداکثر سرعت 70-80 ذکر میشه البته به شرط فاصله کم تا کابینت
تجهیزاتشون vdsl2 به بالاست نمیرن تجهیزات 20 سال پیش رو بخرن که
خود شاتل vdsl2 هست از روی تست بچه هایی که مخابراتن و سازمانی هستن هم معلومه مخابراتم همون
منتهی خودشون محدود میکنن، حالا چه مرضیه نمیدونم شاید مشکلیه پهنای باندی یا تجهیزات دیگه شهری خرابه
همون طور که باید بدونید کابلای مسی ایران روکش کاغذیه! خدای نویزه!
همین جا یه بنده خدا vdsl گذاشت برای شرکت بود بالای 200 بود سرعتش
برای خانگی بالای 100 هم دیدم
کلا تکنولوژی مزخرفیه dsl
تجهیزاتشون vdsl2 به بالاست نمیرن تجهیزات 20 سال پیش رو بخرن که
خود شاتل vdsl2 هست از روی تست بچه هایی که مخابراتن و سازمانی هستن هم معلومه مخابراتم همون
منتهی خودشون محدود میکنن، حالا چه مرضیه نمیدونم شاید مشکلیه پهنای باندی یا تجهیزات دیگه شهری خرابه
همون طور که باید بدونید کابلای مسی ایران روکش کاغذیه! خدای نویزه!
همین جا یه بنده خدا vdsl گذاشت برای شرکت بود بالای 200 بود سرعتش
برای خانگی بالای 100 هم دیدم
کلا تکنولوژی مزخرفیه dsl
شاید پورتهای داخل شبکشون 100 مگابیتی هستش. اینطور نیست؟
dadash42
16-10-2020, 14:57
فامیلم آلمان سرعت 50mb vdsl دارن, امروزه عادیه
full-hd streaming و غیره راحت
البته الان با کرونا, خانه نشینی و مصرف بالای اینترنت کشورهایی مثل آلمان و انگلیس با کمبود باند مواجه شدن, قطع و وصلی پیش میاد
alidorost
16-10-2020, 15:32
شاید پورتهای داخل شبکشون 100 مگابیتی هستش. اینطور نیست؟
اطلاع ندارم
ir.ghost
16-10-2020, 20:40
30a هست تستون؟
17a هست تست
کلیک کنید لینک تست میاد
نه تست VDSL هست.
امکانش هست بفرمایید کدوم طرح رو داریدو چقدر فاصله دارید تا کافو یا مرکز؟
با 2020 صحبت داشتید یا از اول همینطور بوده؟
amin_v30
17-10-2020, 11:43
منم فک کنم بستگی به طرح خریداری شده هم داره
برا من که پیش پرداختم،تو پنل کاربریم بیشترین سرعتی که دارم 16 مگ هست که مال adsl هست!!
یعنی حتی نیومدن تعرفه ها با حجم های متفاوت در نظر بگیرن برای این 2 تا سرویس!!
Tehranshahr
17-10-2020, 14:41
16مگ استاندارد داشتم و این هفته 20مگ استاندارد گرفتم که تفاوتش فقط توی حجمه.
فاصله تا کافو زیر 400 متره.
اولش روی 40 دان و 8 آپ بسته بودن تا اینکه چندین بار زنگ زدم 2020 تا دیگه بازش کردن تا هرجا که کشید بره ولی متاسفانه کانفیگ DSLAM مخابرات خیلی داغونه و همون تنظیمات دیفالته در نتیجه ریت اینقد میره بالا که SNR افت میکنه به زیر 6 مخصوصا توی آپلود و باعت CRC زیاد میشه.
30a هست تستون؟
12A هست.
منم فک کنم بستگی به طرح خریداری شده هم داره
برا من که پیش پرداختم،تو پنل کاربریم بیشترین سرعتی که دارم 16 مگ هست که مال adsl هست!!
یعنی حتی نیومدن تعرفه ها با حجم های متفاوت در نظر بگیرن برای این 2 تا سرویس!!
عجیبه باید 20 و 30 مگ هم توی پنلتون باشه!
amin_v30
17-10-2020, 19:29
16مگ استاندارد داشتم و این هفته 20مگ استاندارد گرفتم که تفاوتش فقط توی حجمه.
فاصله تا کافو زیر 400 متره.
اولش روی 40 دان و 8 آپ بسته بودن تا اینکه چندین بار زنگ زدم 2020 تا دیگه بازش کردن تا هرجا که کشید بره ولی متاسفانه کانفیگ DSLAM مخابرات خیلی داغونه و همون تنظیمات دیفالته در نتیجه ریت اینقد میره بالا که SNR افت میکنه به زیر 6 مخصوصا توی آپلود و باعت CRC زیاد میشه.
12A هست.
عجیبه باید 20 و 30 مگ هم توی پنلتون باشه!
والا من اول adsl تونستم بگیرم،بعد کلی گیر دادم بهشون تا vdsl گرفتم،چون میگفتن پورت خالی نداریم برای vdsl
شاید واسه همینه که واسه خرید تو پنل مشترکین من فقط تعرفه های adsl وجود داره
امکانش هست از پنل مشترکینتون و تعرفه هاتون عکس بگیرین؟
dadash42
18-10-2020, 03:52
... متاسفانه کانفیگ DSLAM مخابرات خیلی داغونه و همون تنظیمات دیفالته در نتیجه ریت اینقد میره بالا که SNR افت میکنه به زیر 6 مخصوصا توی آپلود و باعت CRC زیاد میشه....
درسته, یا اصلا کانفیگ DSLAM بلد نیستن, یا اون تجهیزات چینی اینقدر اشغاله ههیچ کاری نمیشه کرد
این هم سرعتم, پینگ بالا, crc بالا, SNR بالا, چون سرعتم بالاست گذشت میکنم :rolleye:
mf.aghaei70
18-10-2020, 22:46
لطفا هرکسی تو تهران یا قم از کافوی تجهیز شده vdsl برخورد کرد اسم منطقه و عکسشو اینجا بذاره مرسی
alidorost
19-10-2020, 08:16
درسته, یا اصلا کانفیگ DSLAM بلد نیستن, یا اون تجهیزات چینی اینقدر اشغاله ههیچ کاری نمیشه کرد
این هم سرعتم, پینگ بالا, crc بالا, SNR بالا, چون سرعتم بالاست گذشت میکنم :rolleye:
سرعت چند گرفتی؟
یا خودش بازه؟
dadash42
19-10-2020, 11:16
خودش بازه, 30مگ 420 گیگ یک ماه
alidorost
19-10-2020, 11:25
خوش بحالت کاکو
ariobarzan2
19-10-2020, 16:56
خودش بازه, 30مگ 420 گیگ یک ماه
جسارتاً هزینش چقدره ماهیانه ؟
dadash42
19-10-2020, 19:38
جسارتاً هزینش چقدره ماهیانه ؟
amin_v30
20-10-2020, 18:42
برادر امکانش هست از صفحه مودم عکس بگیری که ببنیم آپلود و دانلود رو چند بسته شده براتون:»
dadash42
20-10-2020, 20:21
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.