مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
با سلام
با توجه به رشد روز افزون مودمهای نسل سه و چهار و سهم قابل توجه مودمهای هواوی در این بازار، جای خالی این بحث رو انجمن حس کردم. لذا از تمام دوستان دعوت می کنم تا تجربیات و مشکلات خود را مطرح کنند تا از این طریق صرفه جویی زیادی در وقت بشه و با هزینه کمتر مشکلاتشون رو حل کنند.
در این تاپیک تمام مباحث مرتبط با مودمهای 3G و 4G اعم از مشاوره خرید- آنلاک - فلش کردن - اتصال به روترها - نرم افزارهای مرتبط با آنها و .... مجاز است.
بنده برای شروع چند مورد از تجربیاتم رو درباره برخی مودمهای هواوی خدمتتون عرض می کنم.:n01:
چک کردن سیگنال و قفل رو باند ها با دو برنامه زیر در ویندوز ( مودمهای هواوی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چک کردن سیگنال در اندروید با این دو برنامه ( مودمهای هواوی)
آپدیت b315- e5186
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپدیت 3372 ایرانسل در همین ص موجود است
معرفی دو سایت برای گرفتن کدهای فلش و آنلاک
1-
که فقط نیاز به iMEi داره و هیچ چیز دیگری لازم نیست
2-
با امکان گرفتن سه کد با هر اکانت گوگل پلاس
3-
این مورد سوم با سه تا الگوریتم متفاوت آنلاک کد رو محاسبه می کنه و لازمه بدونید مدل دستگاه شما از کدوم الگوریتم تبعیت می کنه.
خیلی از دستگاهها همون الگوریتم ورژن 2 یا همون جدید به حسب huaweicodecalculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستند
----------------
انلاک 3372 با توضیحات بیشتر
--------------
آنلاک e8231
------------
انلاک e5172
به سایت زیر برید و سریال IMEI را وارد کنید که 3 کد آنلاک بشما میده و کد ورژن2 مناسب برای آنلاک کردن این مدل روتر است.بعد یک سیم کارت مثلا ایرانسل داخل روتر قرار بدید وارد پنجره Internet====>>>PIN Management
در اینجا از شما کد آنلاک را میخواهد که از سایت دریافت کردید رو کپی مکینید و داخل اون پست و بعد گزینه Submit.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست اصلی در تاپیک ایرانسل
نمایش rssi rsrq
Click here to view the original image of 804x401px.
حالت آنلاک
Click here to view the original image of 804x417px.
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
3- از طریق پست بالا کد فلش را دریافت کنید
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از سه بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.( اما احتمال قوی ممکنه )
4 بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
---
تجربه یکی از کاربران
اگر مودم e3372 کسی با آپدیت های اول تاپیک سازگار نداشت و شماره سریال مودمش با G4PD شروع میشه این آپدیت ها به دردش میخوره :
استفاده از برنامه ltewatch
ویرایش 11 بهمن 95
اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید
در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
هنگام اجرا در 10 run as administrator را نزنید
احرین وب یو ایی که من نصب کردم اینه
حتما وب یو آی رو نصب کنید اما احتمالا نیازی به تغیر ورژن فرم ویر نیست
اینم فرم ویر فعلیم هست
فرم ویر هم که بالای پست هستش
فایل اصلی که دسترسی رو از طریق adb اضافه می کنه
اگر آپدیت کردید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و دانگل رو به روتر وصل کردید توی اندروید می تونید مشخصات سیگنال رو با برنامه زیر ببینید.
دوستانی که این نرم افزار اندروید رو با مودمهای دیگه هواوی تست کردن و تونستند مشخصات خط رو بگیرند لطفا با بیان فرم ویر و وب یو آی مودمشون اعلام کنند.
Click here to view the original image of 804x503px.
Click here to view the original image of 804x503px.
ترکیب e5372 و tl-mr3020
در این ترکیب شما خروجی یو اس بی مودم رو به ورودی روتر 3020 می زنید و اینترنت وارد روتر میشه و از طریق اون می تونید با کابل لن و یا وایرلس اینترنت داشته باشید.
1- مهم ترین مزیت این روش اینه که می تونید از طریق کابل لن اینترنت داشته باشید و این برای بعضی ها یک مشکل بود.
2- کیفیت اینترنتی که با کابله از وایرلس خیلی بهتره مخصوصا از وای فایی که مودمهای 4 جی می دن
3- وای فای مودمهای 4 جی خیلی ضعیفه و افت کیفیت در فاصله یه کم زیاد محسوسه اما وای فای این روتر خیلی قوی تره
4- از طریق همین یو اس بی، مودم هم شارژ میشه
Click here to view the original image of 804x473px.
Click here to view the original image of 802x998px.
ضمنا اگر کسی روتر ای دی اس ال داره که خروجی لنش می تونه به عنوان wan و اکسس پوینت کار کنه می تونه اینترنت مودمش رو که با دانگل یا سیم وصله از طریق وایرلس مودمش شیر کنه. کافی روی مودم و شبکه روتر کلیک کنه و اونها رو بریج کنه البته قبلش باید روتر رو از حالت dhcp خارج کرد و disable کرد. البته این کار توسط خود ویندوز صورت میگیره و لازمش اینه که سیستم روشن بمونه. آموزش کامل در
پست کاربر گرامی
iDownload & iGameجهت اطلاع دوستان در خصوص ترکیب مودم USB E3372 و روترهای TP-LINK
E3372 Huawei USB Modem: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودم 2G/3G/4G (دانگل) USB مدل E3372 ساخت شرکت هواوی از کیفیت و سرعت بسیار خوبی برخورداره. در حالت 3G از DC-HSPA+ با سرعت دانلود 42Mbps و در حالت 4G از فرکانس های 800/900/1800/2100/2600 با استاندارد cat4 و سرعت دانلود 150Mbps پشتیبانی میکنه.
قیمت این مودم + یک عدد سیم کارت 4G ایرانسل + ده گیگ اینترنت هدیه و یکسال گارانتی مبلغ 119 هزار تومنه. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%87%204G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20E3 372)
امکان آنلاک کردن این مودم جهت استفاده با سایر اپراتورها براحتی امکانپذیره. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قدرت گیرندگی خوبی داره ولی با این حال امکان اتصال 2 عدد آنتن اکسترنال نیز بر روی آن تعبیه شده.
با کابل افزایش طول USB براحتی میشه مودم رو جهت دریافت بهترین سیگنال تا شعاع چندین متر جابجا کرد.این مودم رو هم میشه مستقیم به پورت USB لپ تاپ یا PC وصل کرد و هم میشه از طریق روترهای 3G/4G ساپورت TP-LINK به صورت WiFi و LAN هم استفاده نمود.
کنسول وب این مودم کامله و SMS و USSD هم ساپورت میکنه:
TP-LINK 3G/4G Routers:
TP-LINK چهار مدل روتر دانگل خور 3G/4G داره که کنسول وب هر 4 مدل تقریبا" یکسانه و هر 4 مدل مودم E3372 رو ساپورت میکنن:
1. TL-MR3020 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این روتر داری WiFi با سرعت 150Mbps، یک پورت LAN، یک پورت USB (جهت اتصال مودم) و آداپتور برق USB استاندارد (5V/1A) با پورت Mini USB هست. بنابراین میشه از پاور بانک و یا پورت USB لپ تاپ یا PC هم برای روشن کردن این روتر استفاده کرد. این روتر فقط دارای یک ورژن سخت افزاری می باشد. قیمت این روتر با گارانتی 3 ساله 83 هزار تومنه.
2. TL-MR3040: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این روتر مشابه روتر TL-MR3020 هست با این تفاوت که باطری داخلی 2000mAh هم داره. این روتر دارای دو ورژن سخت افزاری می باشد V1 و V2 (جدید تره) که فریمورهای آنها با هم فرق میکنه. قیمتش با گارانتی 3 ساله 132 هزار تومنه:
3. TL-MR3220: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این روتر داری WiFi با سرعت 150Mbps، یک عدد آنتن خارجی، 4 پورت LAN، یک پورت WAN، یک پورت USB (جهت اتصال مودم) و آداپتور معمولی برق (9VDC/0.85A) هست. این روتر دارای دو ورژن سخت افزاری می باشد V1 و V2 (جدید تره) که فریمورهای آنها با هم فرق میکنه. قیمت این روتر با گارانتی 3 ساله 83 هزار تومنه:
4. TL-MR3420: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این روتر داری WiFi با سرعت 300Mbps، دو عدد آنتن خارجی، 4 پورت LAN، یک پورت WAN، یک پورت USB (جهت اتصال مودم) و آداپتور معمولی برق (12VDC/1A) هست. این روتر دارای 3 ورژن سخت افزاری می باشد V1 و V2 و V3 که فریمورهای آنها با هم فرق میکنه، ورژن V1 این روتر فقط دانگل 3G ساپورت میکنه ولی ورژنهای V2 و V3 از دانگل 4G هم پشتیبانی میکنن (V3 این روتر جدیده و هنوز تو ایران نیومده). قیمت این روتر با گارانتی 3 ساله 108 هزار تومنه:
نکات:
1. در خصوص هر 4 روتر مذکور بهتره که به آخرین ورژن فریمورهاشون آپدیت بشن.
2. SSID و پسورد WiFi روترها از کارخونه ست شده و در پشت روترها نوشته شده (البته از طریق کنسول وب قابل تغییر هستند).
3. برای اتصال به اینترنت و استفاده از دیتای موبایل بصورت پیش فرض نیاز به هیچ تنظیمی بر روی مودم E3372 و روترهای مذکور نیست و فقط با قرار دادن سیم کارت درون مودم USB، اتصال آن به روتر و روشن کردن روتر در کمتر از 1 دقیقه اینترنت وصل میشه.
4. جهت جلوگیری از هک شدن، WPS وای فای روتر رو غیرفعال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE]
naser.051
04-02-2016, 12:41
من از ترکیبe3372 +mr3040 استفاده میکنم سرعت وای فای خیلی پایینه وقتی دانگل رو بهش میزنم سرعت واغعی 5 مگ هست مثلا وقتی دانگل رو میزنم به روتر سرعت میشه 1 مگ ایا راه حلی داره؟ firmware هم به اخرین نسخه اپدیت شده الان به نظر شما ایراد از چی میتونه باشه؟>
من از ترکیبe3372 +mr3040 استفاده میکنم سرعت وای فای خیلی پایینه وقتی دانگل رو بهش میزنم سرعت واغعی 5 مگ هست مثلا وقتی دانگل رو میزنم به روتر سرعت میشه 1 مگ ایا راه حلی داره؟ firmware هم به اخرین نسخه اپدیت شده الان به نظر شما ایراد از چی میتونه باشه؟>
متاسفانه دلیل این مشکل رو نمی دونم . ( من توی ترکیب mr3020+sierra 320u) این مشکل رو داشتم. امیدوارم راه حلی براش پیدا بشه
اما افت سرعت در حالت وای فای نسبت به حالت سیمی یه مقدارش طبیعی هست اما اگر با حالت کابل لن هم افت سرعت داری دلیلش رو نمی دونم. توی حالت وای فای از کانالهای خلوت تر استفاده کن با نرم افزار vistumbler ببین دور و برت چه کانالهایی بیشتر استفاده میشه.
روتر رو ریست کن و بزار روی حالت 4g only و تنظیمات خاصی هم لازم نیست اعمال کنی. حتما از آخرین فرم ویر روتر هم استفاده کن.
تنظیمات من
سلام
این کابل افزاینده USB را میشه بگید از کجا گرفتید . من دو مدل گرفتم جواب نداند رو 4G / ولی روی 3G اکی بود . ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر :n16:
سلام
این کابل افزاینده USB را میشه بگید از کجا گرفتید . من دو مدل گرفتم جواب نداند رو 4G / ولی روی 3G اکی بود . ممنون میشم پاسخ بدید. با تشکر :n16:
کدوم کابل؟
این افزایش نیست این همون کابلی که برای شارژ موبایل استفاده میشه و یه سرش به 5372 وصله نه 3372
برای 3372 کابلهای افزایشی معمولی هم برای من جواب میده اما طبیعتا اگر سو اس بی تری باشه کیفیتش بهتره و بعضی از دانگلها با کابل افزایشی قطع وصلی پیدا می کنند.
اما این مورد توی وب هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C%DA%A9.jpg
بله دقیقا من هم همون مشکل قطع و وصل را دارم . مودم هم
3372 هست . :n03:
من یه مشکلی احساس میکنم سر میزان عددی RSSI که در مودم E3372 نماش میده اینگار با آپدیت جدید درست نیست همچنین تو صفحه اول که سطح سیگنال نشون میده در قسمتی از خونه که نشون میده چهارتا خط پر سرعت خیلی پایین تر از جایی که سه خط پر . و اگر امکان داره کسی در مورد اون مقادیری که تو information هست کمی توضیح بده که چیا هستن .
من یه مشکلی احساس میکنم سر میزان عددی RSSI که در مودم E3372 نماش میده اینگار با آپدیت جدید درست نیست و اگر امکان داره کسی در مورد اون مقادیری که تو information هست کمی توضیح بده که چیا هستن .
چرا همچین فکری می کنی؟
توی نسل چهار
rssi و rsrp مهمه که معمولا عدد آر اس ار پی 22 23 تا بیشتر از rssi هست و خیلی از موبایلها پیش فرضشون توی سیگنال نسل 4 همین rsrp هست
چرا همچین فکری می کنی؟
توی نسل چهار
rssi و rsrp مهمه که معمولا عدد آر اس ار پی 22 23 تا بیشتر از rssi هست
باید کمتر باشه یا بیشتر ؟ یعنی -77 بهتر یا -85 ؟
-77 بهتر از -85 هست.
تقریبا 50 تا 70 عالیه
mohammad_s7201
04-02-2016, 20:06
سلام.
دوستان این مودم های 4G که همراه اول بصورت قسطی داره میفروشه رو میشه آنلاک کرد که مثلا رایتل و ... هم توش کار کنه؟
خودشون که میگن فقط سیمکارت همراه اول توش کار میکنه
تولید کننده: Huawei
مدل محصول: E5573
PedramIV
04-02-2016, 20:30
سلام.
دوستان این مودم های 4G که همراه اول بصورت قسطی داره میفروشه رو میشه آنلاک کرد که مثلا رایتل و ... هم توش کار کنه؟
خودشون که میگن فقط سیمکارت همراه اول توش کار میکنه
تولید کننده: Huawei
مدل محصول: E5573
نیازی به آنلاک کردن نداره. شما میتونی از هر شبکه ای استفاده کنی.
mohammad_s7201
04-02-2016, 21:18
جدا؟ این که خیلی خوبه:n20:
پس این قضیه آنلاک کردن مودم ها واسه چیه؟
شما همین E3372 رو هم از بیرون بخری مال ایرانسل نخری آنلاک شرکتها برای تبلیغات برای قشنگی کار میان مودم لاک میکنن که فقط رو اپراتور خودشون کار کنه طرف فکر کنه مثلا تفاوت داره یا کسی اطلاعاتی نداشته باشه فکر کنه مودم مثلا ایرانسل یا همراه اول تولید کرده .
-77 بهتر از -85 هست.
تقریبا 50 تا 70 عالیه
سر همینه یکی جایی که مقدار rssi من روی -77 سرعتم کمتر از جایی که روی -85 . یکیم توی صفحه اول که وقتی 3 تا است سرعت بیشتر از 4 تا است .
شما خودتون دارید.
می تونید توی سایتهایی که توی پست دوم معرفی کردم Imei رو بزنید ببینید اونجا هم آنلاک کد بهتون میده؟
- - - Updated - - -
سر همینه یکی جایی که مقدار rssi من روی -77 سرعتم کمتر از جایی که روی -85 . یکیم توی صفحه اول که وقتی 3 تا است سرعت بیشتر از 4 تا است .
فرم ویر شما 04 هست یا 03؟
توی همون جایی که -77 دارید -88 سرعت بیشتری دارید؟ یعنی از همون بی تی اس؟
چون اگر دو تا باشه قابل توجیه هست ممکن شما از یه بی تی اسی که پهنای باند خوبی داری با -85 بهتر از بی تی اس دیگری با -77 بگیری.
الان همینجایی که من هستم ایرانسل توی تری جی با منهای 65 5 مگ هم نیمده اما من جاهایی با منهای 72 19 مگ گرفتم
الان عکس زیر رو ببینید سیگنال نسل سه عالیه اما اینجا یک مگ هم سرعت نداره اما اگر برم روی نسل 4 توی تایم مناسب 27 مگ سرعت میده
naser.051
04-02-2016, 23:32
RSSI:
-83dBm
RSCP:
-89dBm
Ec/Io:
-6dB
معنی این اعداد چیه میشه در مورد هرکدوم توضیح بدین؟
Signal to Interference plus Noise Ratio (SINR)
نسبت سیگنال به تداخل بعلاوه نرخ نویز
Reference Signal Received Power (RSRP)
قدرت دریافتی سیگنال مرجع
Reference Signal Received Quality (RSRQ)
کیفیت دریافتی سیگنال مرجع
Received Signal Strength Indicator (RSSI)
نمایشگر قوت سیگنال مرجع
در rsrp منهای 70 بهترین و -140 بدترین وضعیت است فکر می کنم تا -120 قابل استفاده است.
در rsrq مهنای 4 بهترین حالت و 20- بدترین است.
در rssi منهای 50 بهترین و 100- بدترین است.
در snr مثبت 25 بهترین و 10- بدترین است
RSSI:
-83dBm
RSCP:
-89dBm
Ec/Io:
-6dB
معنی این اعداد چیه میشه در مورد هرکدوم توضیح بدین؟
این برای نسل سه هست
ون اسکایک میگوید: "برای UMTS، پهن باند CDMA ما دوست داریم سطحی در حدود -106 dBm RSCP (قدرت کد سیگنال تصحیح شده) داشته باشیم
rssi هم بالا گفته شد
Ec/Io & RSCP are terms related to WCDMA.
Ec/Io : It is the ratio of Received power of the carrier to the all over Noise. It is used to measure quality of Pilot Channel.
RSCP : Received Signal Code Power. It is measured after despreading of the signal (Narrowband). It is a some of RSSI(Received signal strength) and Ec/No in dbm
مطلب جالب که نیاز به وقت و حوصله داره برای ترجمه
ستون مخصوص سیگنالها روی تلفن همراه شما دقیقا چه مفهومی دارند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
naser.051
04-02-2016, 23:50
E5573 این مدل انلاک میشه؟ گزینه only 4g و only3g دارد؟
شما خودتون دارید.
می تونید توی سایتهایی که توی پست دوم معرفی کردم Imei رو بزنید ببینید اونجا هم آنلاک کد بهتون میده؟
- - - Updated - - -
فرم ویر شما 04 هست یا 03؟
توی همون جایی که -77 دارید -88 سرعت بیشتری دارید؟ یعنی از همون بی تی اس؟
چون اگر دو تا باشه قابل توجیه هست ممکن شما از یه بی تی اسی که پهنای باند خوبی داری با -85 بهتر از بی تی اس دیگری با -77 بگیری.
الان همینجایی که من هستم ایرانسل توی تری جی با منهای 65 5 مگ هم نیمده اما من جاهایی با منهای 72 19 مگ گرفتم
الان عکس زیر رو ببینید سیگنال نسل سه عالیه اما اینجا یک مگ هم سرعت نداره اما اگر برم روی نسل 4 توی تایم مناسب 27 مگ سرعت میده
ورژن 3 . فکر میکنم مشکل سر همینه روی یه BTS دیگه میوفته . به نظرم SINR خیلی بهتر برای تنظیم چون الان جایی میگیرفتم RSSI-77 ولی sinr -8 ولی جایی گرفتم RSSI -89 SINR 17
PedramIV
05-02-2016, 00:25
بعضی مودم ها نیاز به آنلاک کردن دارند و بعضی اصلا آنلاک نمیشن اما این مدل نیازی به آنلاک کردن نداره و میشه با هر اپراتوری اجراش کرد. من یکیش رو دارم که سیم کارت ایرانسل ایرانسل روشه.
توی این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%203G/4G%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%20 %D9%85%D8%AF%D9%84%20D100) پایین صفحه یک جدول هست که انواع مودم ها و جزییاتشون رو نشون داده.
بعضی مودم ها نیاز به آنلاک کردن دارند و بعضی اصلا آنلاک نمیشن اما این مدل نیازی به آنلاک کردن نداره و میشه با هر اپراتوری اجراش کرد. من یکیش رو دارم که سیم کارت ایرانسل ایرانسل روشه.
توی این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%203G/4G%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%20 %D9%85%D8%AF%D9%84%20D100) پایین صفحه یک جدول هست که انواع مودم ها و جزییاتشون رو نشون داده.
شما مودمتون رو از بازار خریدید یا همراه اول؟ همه مودم ها قابلیت لاک شدن رو دارن، بسته به تولید کننده و سفارش دهنده داره
سلام دوستان مدل هوایی 5573 چطوره؟
پورت لن داره؟انتن دهیش خوبه؟
شما مودمتون رو از بازار خریدید یا همراه اول؟ همه مودم ها قابلیت لاک شدن رو دارن، بسته به تولید کننده و سفارش دهنده داره
راجع آنلاک مودم 8372 هم اطلاعی دارید ؟ من تو سایتای چینی میبینم زده حدود 40 دلار که خیلی ارزونتر از اینجا درمیاد ولی بیشترشون زدن چاینا تلکام مارک روی مودم هم OI هستش .
یه سرچی سرسری زدم , یکی دوتا سایت روسی و هندی هستن که پولیه .
راجع آنلاک مودم 8372 هم اطلاعی دارید ؟ من تو سایتای چینی میبینم زده حدود 40 دلار که خیلی ارزونتر از اینجا درمیاد ولی بیشترشون زدن چاینا تلکام مارک روی مودم هم OI هستش .
ظاهرا آنلاک میشه اما با دنگ وفنگ
خوب توی همون سایتهای چینی انلاکش رو هم می فروشن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _506_503_504_502_10001_10002_10016_10017_10010_100 05_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb20 1560_3,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6452&btsid=0887601d-2a4f-49dc-bd24-514fc925598a
اونطور که تو سایتا دیدم این مودم هم مثل 3372 هست و از همون الگوریتم برای آنلاک کردنش استفاده میشه
از صفحه زیر برای این کار استفاده کنین:
naser.051
05-02-2016, 11:29
مدل های e3372 , e3276, e8372 میتونید براحتی انلاک و اپدیت کرد
Sent from my LT25i
اونطور که تو سایتا دیدم این مودم هم مثل 3372 هست و از همون الگوریتم برای آنلاک کردنش استفاده میشه
از صفحه زیر برای این کار استفاده کنین:
اگر جایی رو پیدا کردید که الگوریتم رو هم بهتون میگه بفرماییید به پست دوم اضافه کنم
توی huaweicodecalculator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه چیزهایی داره اما ظاهرا ورژن 3 (201) رو نشون نمیده
PedramIV
05-02-2016, 20:04
من مودم رو از نمایندگی ایرانسل گرفتم. توی لینکی که گذاشتم نوشته که کدوم لاک هست و نمیشه تغییرش داد.
mohammad_s7201
05-02-2016, 20:08
شما همین E3372 رو هم از بیرون بخری مال ایرانسل نخری آنلاک شرکتها برای تبلیغات برای قشنگی کار میان مودم لاک میکنن که فقط رو اپراتور خودشون کار کنه طرف فکر کنه مثلا تفاوت داره یا کسی اطلاعاتی نداشته باشه فکر کنه مودم مثلا ایرانسل یا همراه اول تولید کرده .
من به خاطر قسطی بودنش میخوام از همراه اول بخرم. علاوه بر اینکه 10 گیگ هم اینترنت رایگان میده.
گفتم اگر آنلاک باشه بعدا میتونم هر سیمکارتی خواستم توش بذارم
mohammad_s7201
05-02-2016, 20:21
یعنی مودم E5573 رو از هرجایی که بخریم آنلاکه؟ چه همراه اول چه ایرانسل و ....؟؟
PedramIV
05-02-2016, 20:32
یعنی مودم E5573 رو از هرجایی که بخریم آنلاکه؟ چه همراه اول چه ایرانسل و ....؟؟
آره. من سیم کارت شرکت های دیگه رو امتحان نکردم اما توی تنظیمات اگه جستجوی شبکه رو روی دستی بزارم علاوه بر ایرانسل، همراه اول رو هم میاره.
mohammad_s7201
05-02-2016, 20:41
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون.
ولی من متوجه نشدم. این مودم E5573 رو همراه اول داره میفروشه و خودش تو قسمت نظرات گفته که فقط با سیمکارت همراه اول کار میکنه.
یعنی همراه اول لاکش نکرده؟؟ داره دروغ میگه؟ اگه بخرم با رایتل هم کار میکنه؟؟
ممنون:n12:
farid_s_f
05-02-2016, 21:23
سلام من مودم E5573 دارم لاک هستش و از طریق هر 3 لینک صفحه اول که دوستان گذاشتن امتحان کردم ولی آنلاک نشد
ولی مودم ایرانسلم که E5373 بود براحتی آنلاک شد . اگه کسی واسه آپدیت راهنماییم کنه ممنون میشم
ورژن جدیدتره WebUI
در این نسخه مشکل Phonebook حل شده اما جزئیاتی مثل rssi , rscp و... در صفحه Information وجود نداره
naser.051
05-02-2016, 22:46
من به خاطر قسطی بودنش میخوام از همراه اول بخرم. علاوه بر اینکه 10 گیگ هم اینترنت رایگان میده.
گفتم اگر آنلاک باشه بعدا میتونم هر سیمکارتی خواستم توش بذارم
شرایط اقساطی چجوریه؟
mohammad_s7201
05-02-2016, 23:02
شرایط اقساطی چجوریه؟
هنوز نمیدونم. فردا میرم میپرسم. اگر مودمش آنلاک باشه یا بشه آنلاکش کرد خیلی میصرفه
سلام من مودم E5573 دارم لاک هستش و از طریق هر 3 لینک صفحه اول که دوستان گذاشتن امتحان کردم ولی آنلاک نشد
ولی مودم ایرانسلم که E5373 بود براحتی آنلاک شد . اگه کسی واسه آپدیت راهنماییم کنه ممنون میشم
مودم E5573 رو از کجا خریدید؟؟
داداس جواب ما رو هم میدادی!
این مودم پورت لن داره؟انتن دهیش خوبه؟کلا مودم خوبیه؟
آره. من سیم کارت شرکت های دیگه رو امتحان نکردم اما توی تنظیمات اگه جستجوی شبکه رو روی دستی بزارم علاوه بر ایرانسل، همراه اول رو هم میاره.
دوست عزیز پیدا کردن شبکه دلیل نمیشه مهم رجیستر شدن به شبکه است که یکی از کاربران گفت نمیشه
یعنی به آی ام آی شما کد آنلاک نمیدن؟ یا میدن و آنلاک نمیشه؟ صفحه ای که میگه کد وارد کنید براتون میاد؟
داداس جواب ما رو هم میدادی!
این مودم پورت لن داره؟انتن دهیش خوبه؟کلا مودم خوبیه؟
لن نداره
باتری 1500 میلی آمپر هم داره که به نظرم ضعیفه اما نسبت به قیمتش ارزش داره البته اگر بشه آنلاکش کرد
هنوز نمیدونم. فردا میرم میپرسم. اگر مودمش آنلاک باشه یا بشه آنلاکش کرد خیلی میصرفه
مودم E5573 رو از کجا خریدید؟؟
دوست عزیز ممنون میشم شرایط اقساطی مودم روتر رومیزی فورحیشو هم بپرسید....مثلا 12 ماهه ....ماهی چقد میشه ؟
لن نداره
باتری 1500 میلی آمپر هم داره که به نظرم ضعیفه اما نسبت به قیمتش ارزش داره البته اگر بشه آنلاکش کرد
اونجوری که من میدونم اگه مال شرکت خاصی نباشه رو همه سیم کارتها جواب میده
یه سوال دیگه این مودم هنگام اتصال به برق هم قابل استفادس؟
Masoud 206-16v
06-02-2016, 09:54
واقعا عالي شد و با آپديتي كه دوستمون قرار دادند هم دانگل و web ui رو آپديت كردم فوق العاده شد.
در ضمن براحتي دانگل ايرانسل E3372 آنلاك شد.
من از تركيب روتر TP-LINK MR3420 و دانگل E3372 استفاده ميكنم.
7cEram
دوستان به نظرتون این تاپیک ارزش مهم شدن رو نداره؟
من فکر می کنم بحثهای مودم 3g 4g خیلی بیشتر از مودمهای ای دی اس اله که الان مهمه.
به مدیرها گفتم تا ببینیم به چه تصمیمی میرسن
ورژن جدیدتره WebUI
در این نسخه مشکل Phonebook حل شده اما جزئیاتی مثل rssi , rscp و... در صفحه Information وجود نداره
به نظرم برای مودم فون بوک کاربردی نداره. مشخصات rssi با اون قابل قیاس نیست
amirdiba
06-02-2016, 22:15
اینقدر تعریف از دانگل فور جی e3372. شنیدم که هوس کردم بخرم. دوستان انلاک این دانگلم هست؟ کسی لینک خرید سراغ داره؟ من خودم هواوی e5573 دارم که فوق العاده قوی هست .جایی که موبایل اصلا وصل نمیشه راحت وصل میشه و سرعت حدود پنج تا ده مگ رو میده. فقط امکان قفل شبکه نداره. این 3372واقعا میشه قفل کرد رو فور یا تری جی؟ البته ی روتور 3020تی پی لینک و مودم ای دی اس ال2750u که هردو دانگل ساپورت میکنن دارم. الان دانگلی که دارم ی دانگل تری حی بی نام و نشونه که راحت کانکت میشه. پس با e3372باید فورجی رو هم داشته باشم راحت. راهنمایی کنید لطفا
naser.051
06-02-2016, 23:22
پاک شود..............................
naser.051
06-02-2016, 23:25
اینقدر تعریف از دانگل فور جی e3372. شنیدم که هوس کردم بخرم. دوستان انلاک این دانگلم هست؟ کسی لینک خرید سراغ داره؟ من خودم هواوی e5573 دارم که فوق العاده قوی هست .جایی که موبایل اصلا وصل نمیشه راحت وصل میشه و سرعت حدود پنج تا ده مگ رو میده. فقط امکان قفل شبکه نداره. این 3372واقعا میشه قفل کرد رو فور یا تری جی؟ البته ی روتور 3020تی پی لینک و مودم ای دی اس ال2750u که هردو دانگل ساپورت میکنن دارم. الان دانگلی که دارم ی دانگل تری حی بی نام و نشونه که راحت کانکت میشه. پس با e3372باید فورجی رو هم داشته باشم راحت. راهنمایی کنید لطفا
کلا برند huawei برند خوبیه تجهیزاتش عالیه من 3372 دارم انتن دهی مربوط به خیلی چیزا میشه شما ترکیب E3372 + TS-9 antenna استفاده کنید شبکه تضمین شده سرعت بالا خاهید داشت چون 3372 که انتن دهیش خوبیه ولی انتن بهش وصل کنید قدرت گیرندگی چندین برابر میشه این مدل انتن که گفتم اگر جای باشید که از دکل مثلا 350 کیلومتر دور تر باشید این انتن میتونه فرکانس رو به خوبی دریافت کنه
کلا برند huawei برند خوبیه تجهیزاتش عالیه من 3372 دارم انتن دهی مربوط به خیلی چیزا میشه شما ترکیب E3372 + TS-9 antenna استفاده کنید شبکه تضمین شده سرعت بالا خاهید داشت چون 3372 که انتن دهیش خوبیه ولی انتن بهش وصل کنید قدرت گیرندگی چندین برابر میشه این مدل انتن که گفتم اگر جای باشید که از دکل مثلا 350 کیلومتر دور تر باشید این انتن میتونه فرکانس رو به خوبی دریافت کنه
350 کیلومتر؟ how are you
مگه ایرانسل فرکانس sw می فرسته
سلام
دوستان این مدل هوآوی قابلیت قفل شبکه رو داره رو فورجی ؟ من شاید برم بخرمش ممنون میشم جواب بدید سریعتر
با تشکر
سلام
دوستان این مدل هوآوی قابلیت قفل شبکه رو داره رو فورجی ؟ من شاید برم بخرمش ممنون میشم جواب بدید سریعتر
با تشکر
ظاهرا میشه
If your connection jumps between the 4G, 3G and 2G networks
In the 4G router setup manager you can lock the router to a particular network (only
possible when disconnected):
Select Internet from the menu in the upper part, then go to Network Connection in
the left menu. Select Network Mode and one of the preferred modes: Auto, 4G, 3G
or 2G.
amirdiba
07-02-2016, 12:04
من انلاک 5573 رو خریدم. ولی واسه دوستانی که میخان انلاک کنن بگم که فعلا این مودم انلاک نمیشه. مگه این که بعدااا فرجی بشه. ولی الان نه
پس لاک شرکتی نخرین چون انلاکش تو نت فراوونه از265 تا 290.
من 320 خریدم 8 ماه پیش
من انلاک 5573 رو خریدم. ولی واسه دوستانی که میخان انلاک کنن بگم که فعلا این مودم انلاک نمیشه. مگه این که بعدااا فرجی بشه. ولی الان نه
پس لاک شرکتی نخرین چون انلاکش تو نت فراوونه از265 تا 290.
من 320 خریدم 8 ماه پیش
یعنی چی مگه اینکه بعدا 4 جی بشه؟
آنلاک شدن چه ارتباطی به نوع شبکه داره
bilmazlar
07-02-2016, 16:06
فکر کنم منظورش «فَرَج» به معنای گشایش باشه نه 4G.
:n26:
amirdiba
07-02-2016, 16:19
عزیزم فور جی که هست چه لاک چه انلاک . من دیدم چند نفر تو پستا پرسیدن انلاک میشه از همراه اول یا اپراتور دیگه بخریم گفتم خیر نمیشه
amirdiba
07-02-2016, 16:20
اره منظورمم همینه عزیزم. شاید یکی اومد ی جا اینو انلاک کرد. :n20:
آره مشخصه. منتها امروز فکرم خرابه و چشمم آلبو گیلاس می بینه:n06:
mohammad_s7201
07-02-2016, 16:27
من امروز از همراه اول مودم E5573 رو خریدم. یه سیمکارت دیتا هم بهم دادن.
مشکل من اینه که با هر لپ تاپی که به مودم وصل میشم فقط یک بار وصل میشه. یعنی اگه قطع کنم و دیگه به وایرلس مودم وصل نمیشه.
با چندتا لپ تاپ امتحان کردم اینو ولی با گوشی مشکلی نداره.:n13:
کسی این مشکل رو داشته؟
درضمن سیمکارت رو چجوری باید شارژ کنم و بسته بخرم؟ از داخل تنظیمات مودم میشه؟ یا باید هردفعه سیمکارت رو بندازم تو گوشی؟
البته 10گیگ اینترنت هدیه بهم دادن که باید کدش رو وارد کنم.
amirdiba
07-02-2016, 16:30
مشکل من اینه که با هر لپ تاپی که به مودم وصل میشم فقط یک بار وصل میشه. یعنی اگه قطع کنم و دیگه به وایرلس مودم وصل نمیشه.
کسی این مشکل رو داشته؟
درضمن سیمکارت رو چجوری باید شارژ کنم و بسته بخرم؟ از داخل تنظیمات مودم میشه؟ یا باید هردفعه سیمکارت رو بندازم تو گوشی؟
این مشکلو تا حالا نداشتم به هر وسیله ای که پورت usb داشته باشه منظورم کام و لپتاپه وصل میشه. برای خریدم بله سیم کارتو دربیار. جور دیگه نمیشه. چون ussd ساپورت نمیکنه.
کسی این مشکل رو داشته؟
خوب برای خرید که می تونی آنلاین بخری یا خط به خط
برای خرید بسته هم برو my.mci.ir یا نرم افزار اندرویدشو نصب کن
با تشکر از مدیران انجمن
گروه مهم شد
واقعا جاش خالی بود چون همراه اول و رایتل هم دارن میان تو گود 4 جی و دیگه ایرانسل انحصاری نداره. ان شاء الله که این دو تا زودتر پوششون رو تقویت کنن چون ایرانسل این اواخر داره خیلی بازی درمیاره
amirdiba
07-02-2016, 16:40
اره اونطورم میشه ولی چون مثل مای ایرانسل نیست و هربار باید منتظرکد باشی و مراحلی طی کنی من خودم سیم کارتو در میارم . راحتره :n31:
amirdiba
07-02-2016, 16:42
ی چیزم بگم برای مودم 5573 همیشه ی پاوربانک همراهت باشه چون 4 ساعت بیبشتررر کار نمیکنه.
ی چیزم بگم برای مودم 5573 همیشه ی پاوربانک همراهت باشه چون 4 ساعت بیبشتررر کار نمیکنه.
به همین دلیل شاید ترکیب 3372 و mr3040 بهتر باشه.
یا مودم تی پی لینک m7350
کسی این مشکل رو داشته؟
نقدی می فروشن یا قسطی هم داره؟
یه مقدار اطلاعات بیشتری می دید
amirdiba
07-02-2016, 17:03
من 3372 رو با 3020 تی پی لینک سفارش دادم. البته پاور بانک داشتم . یعنی اون 3040 بهتر بود؟ هنوز به دستم نرسیده
فرستاده شده از هواووی میت 8
naser.051
07-02-2016, 17:32
همراه اول به مناسبت دهه فجر اقساط گذاشته یکی نیست شرایط اقساط مثلا 12 ماهه رو توضیح بده چون به خود همراه اول زنگ زدم خبر نداشتن الان من چجوری باید از شرایط باز پرداخت اقساط مودم های همراه مطلع بشم؟؟!
Sent from my LT25i
من 3372 رو با 3020 تی پی لینک سفارش دادم. البته پاور بانک داشتم . یعنی اون 3040 بهتر بود؟ هنوز به دستم نرسیده
فرستاده شده از هواووی میت 8
نمی دونم اما 3040 روی خود روتر باتری 2000 میلی آمپر هم داره. خوب شاید پاور بانک بهتر ساپرت کن اما هزینش بیشتر میشه و یه کم شلوغ میشه اما دوام بیشتر هم مساله ایه
mohammad_s7201
07-02-2016, 17:53
منم همین کارو کردم.:n02:
اره اونطورم میشه ولی چون مثل مای ایرانسل نیست و هربار باید منتظرکد باشی و مراحلی طی کنی من خودم سیم کارتو در میارم . راحتره :n31:
کدش که زود میاد. مشکل اینجاست که سیمکارت هدیه ای که بهم دادن بزرگه (دوپانچ یا سه پانچ نیست)، گوشی هایی هم که دارم همه یا میکروسیم میخورن یا نانوسیم.
با نرم افزار Huawei HiLink که رو گوشیم نصب کردم راحت میشه پیامک ارسال کرد و بسته خرید.
با این نرم افزار میشه خیلی راحت تنظیمات مودم رو تغییر داد.
همراه اول به مناسبت دهه فجر اقساط گذاشته یکی نیست شرایط اقساط مثلا 12 ماهه رو توضیح بده چون به خود همراه اول زنگ زدم خبر نداشتن الان من چجوری باید از شرایط باز پرداخت اقساط مودم های همراه مطلع بشم؟؟!
Sent from my LT25i
شما زنگ بزن شعبه مرکزی همراه اول تو ونک. اونا بهت توضیح میدن
نقدی می فروشن یا قسطی هم داره؟
یه مقدار اطلاعات بیشتری می دید
من مای فای 4G قسطی خریدم. MIFI-4G یعنی همون مودم همراه
قیمتش با مالیات و اینا میشه 299000 تومن - قیمت خرید نقدیش 40-50 هزار تومن ارزونتره
اقساط 18 ماهه، ماهی 16300 تومن. قسط اولش 17000 تومنه که همین اول باید بدید. اقساطش هم فقط 18 ماهه هست. هر مودمی شرایط خودشو داره. تعداد اقساط و هدیه اش بسته به نوع مودمی که میخرید متفاوته.
یه سیمکارت دیتای هدیه با 10 گیگ اینترنت هدیه هم داخلش داره.
حتما هم باید سیمکارت همراه اول کد 1-6 داشته باشید تا بتونید قسطی بخرید (بعنوان وثیغه) که اگه دوماه قسط ندادید بتونن خططتون رو قطع کنن
naser.051
07-02-2016, 17:57
منم همین کارو کردم.:n02:
کدش که زود میاد. مشکل اینجاست که سیمکارت هدیه ای که بهم دادن بزرگه (دوپانچ یا سه پانچ نیست)، گوشی هایی هم که دارم همه یا میکروسیم میخورن یا نانوسیم.
با نرم افزار Huawei HiLink که رو گوشیم نصب کردم راحت میشه پیامک ارسال کرد و بسته خرید.
با این نرم افزار میشه خیلی راحت تنظیمات مودم رو تغییر داد.
شما زنگ بزن شعبه مرکزی همراه اول تو ونک. اونا بهت توضیح میدن
من مای فای 4G قسطی خریدم. MIFI-4G یعنی همون مودم همراه
قیمتش با مالیات و اینا میشه 299000 تومن
اقساط 18 ماهه، ماهی 16300 تومن. قسط اولش 17000 تومنه که همین اول باید بدید. اقساطش هم فقط 18 ماهه هست. هر مودمی شرایط خودشو داره. تعداد اقساط و هدیه اش بسته به نوع مودمی که میخرید متفاوته.
یه سیمکارت دیتای هدیه با 10 گیگ اینترنت هدیه هم داخلش داره.
حتما هم باید سیمکارت همراه اول کد 1-6 داشته باشید تا بتونید قسطی بخرید (بعنوان وثیغه) که اگه دوماه قسط ندادید بتونن خططتون رو قطع کنن
کد 1-6 چیه؟ شعبه درفتر مرکزی ونک شمارش چنده؟
Sent from my LT25i
mohammad_s7201
07-02-2016, 18:04
مثلا 0912143... یا 0912397 یا .... یعنی بعد از 0912 با یکی از ارقام 1،2،3،4،5،6 شروع شده باشه. سیمکارتت حداقل باید 400هزار تومن بیارزه تا بتونی بعنوان وثیقه ازش استفاده کنی.
amirdiba
07-02-2016, 18:05
با نرم افزار
Huawei HiLink میشه اس داد ولی چطوری میشه بسته خرید؟ هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه؟
mohammad_s7201
07-02-2016, 18:07
اینم یه نمونه دانلود با همراه اول با مودم E5573.
وقتی آنتن میرفت روی 4G دانلود قطع میشد :n13:
naser.051
07-02-2016, 18:08
مثلا 0912143... یا 0912397 یا .... یعنی بعد از 0912 با یکی از ارقام 1،2،3،4،5،6 شروع شده باشه. سیمکارتت حداقل باید 400هزار تومن بیارزه تا بتونی بعنوان وثیقه ازش استفاده کنی.
شماره دفتر ونک رو دارین شما؟
Sent from my LT25i
با نرم افزار
Huawei HiLink میشه اس داد ولی چطوری میشه بسته خرید؟ هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه؟
سیستم همراه اول اینطوریه که همون کدهای اس اس دی رو میشه معمولا با پیامک فرستاد و جوابش میاد امتحان کنید به جای زدن 111 فلان اون عدد رو به 111 پیامک کنید اینطوری هم میشه بسته خرید ( یحتمل )
mohammad_s7201
07-02-2016, 18:13
شماره دفتر ونک رو دارین شما؟
آقا یه شماره تلفنه دیگه، سرچ کن راحت پیدا میشه.
لینکش رو هم که واست گذاشتم، زحمت بکش یه کلیک روش بکن تمام فروشگاههای همراه اول رو نوشته
Sent from my LT25i
سیستم همراه اول اینطوریه که همون کدهای اس اس دی رو میشه معمولا با پیامک فرستاد و جوابش میاد امتحان کنید به جای زدن 111 فلان اون عدد رو به 111 پیامک کنید اینطوری هم میشه بسته خرید ( یحتمل )
بله کاملا درسته.
همون کدهای USSD که شماره گیری میکنی رو باید به سرشماره اش پیامک کنی.
من امروز الکی ( چون اینجا 4 جی نداریم ) سیم کارت همراه اول رو تعویض کردم سه پانچه
amirdiba
07-02-2016, 18:18
من قطعا میگم نمیشه لااقل با دوتا خطی که دارم چک کردم. واسه همین میگم نمیشه. ولی چیزای که خودش میگه رو میشه مثلا برای لغو خودکار میگه فلان کدو بگیر یا 8 بفرست 100 ولی واسه خرید من نتونستم
من قطعا میگم نمیشه لااقل با دوتا خطی که دارم چک کردم. واسه همین میگم نمیشه. ولی چیزای که خودش میگه رو میشه مثلا برای لغو خودکار میگه فلان کدو بگیر یا 8 بفرست 100 ولی واسه خرید من نتونستم
احتمالا برای 100 فعال نیست
اما برای 111 فعاله شما عدد 320 رو به 111 بفرست وضعیت اینترنت بسته رو میگه. با همین 111 میشه بسته ها رو هم خرید
amirdiba
07-02-2016, 19:33
الان نیم ساعته 320 رو اس زدم به 111 و با اون خطم 32 رو فرسالدم به 111 خبری نشده تا الان
amirdiba
07-02-2016, 19:41
سر شماره 10 جواب داد ولی خیلی طولانی جهت اطلاع
ramin vao
07-02-2016, 20:35
من مودم 3372 رو آپدیت کردم خیلی بهتر شد فقط گزینه های جدیدش یکمی گیج کنندس.
الان مهمترینش این dns هست من تو قسمت ipv4 دی ان اس گوگل رو دادم ولی توی device information مودم زده dns1 10.200.107.200 و dns2 10.200.107.207 من چجوری این رو عوض کنم؟؟
در ضمن این گزینه های جدید مثل DHCP , Firewall switch , SIP ALG setting , NAT setting , upnp setting اینا همه تو فریم ور جدید اومدن کسی اطلاعی داره از اینا باید همینجوری باشن یا دستکاریش کرد ؟؟
لطفا کسی وارده راهنمایی کنه ممنون
naser.051
07-02-2016, 20:43
من مودم 3372 رو آپدیت کردم خیلی بهتر شد فقط گزینه های جدیدش یکمی گیج کنندس.
الان مهمترینش این dns هست من تو قسمت ipv4 دی ان اس گوگل رو دادم ولی توی device information مودم زده dns1 10.200.107.200 و dns2 10.200.107.207 من چجوری این رو عوض کنم؟؟
در ضمن این گزینه های جدید مثل DHCP , Firewall switch , SIP ALG setting , NAT setting , upnp setting اینا همه تو فریم ور جدید اومدن کسی اطلاعی داره از اینا باید همینجوری باشن یا دستکاریش کرد ؟؟
لطفا کسی وارده راهنمایی کنه ممنون
گزینه جدید تغییر داده نشود چون تنظیمات امنیتی میباشد در حالت فعلی باقی بموند بهتر است
Sent from my LT25i
amirdiba
07-02-2016, 21:08
داستان این فروم چطوریه چرا مدام باید لاگین کنم؟ مرورگر هامم عوض کردم باز اگه حتی بازم باشه صفحه بعد نیم ساعت که میای میبینی پرت شدی بیرون.
از پ - ر وکسی استفاده می کنی؟
اگر توی مرورگرت ------ فعال بشه کش لاگ این پاک میشه
اینم عملکرد سیستم پیامکی به جای دستوری
amirdiba
07-02-2016, 21:27
از پ - ر وکسی استفاده می کنی؟
اگر توی مرورگرت ------ فعال بشه کش لاگ این پاک میشه
اینم عملکرد سیستم پیامکی به جای دستوری
نه ------ رو من ده روز ی بار شاید روشن کنم. واسه همین میبگم چرا اینطوریه. ویندوزم ده و کروم فایرفاکس و اپرا همین داستانه . واسه کد ها هم گفتم سرشاخه 10 جواب منو داد ولی نیم ساعت بیشتر طول کشید
mohammad_s7201
07-02-2016, 21:58
دوستان این گزینه هایی که دورشون خط کشیدم چیه؟ روی کدوم باشه بهتره؟
Auto Disconnect Interval واسه چیه؟ یعنی هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه؟؟؟:n13:
دوستان این گزینه هایی که دورشون خط کشیدم چیه؟ روی کدوم باشه بهتره؟
Auto Disconnect Interval واسه چیه؟ یعنی هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه؟؟؟:n13:
اولی برای استفاده از کانالهای وای فای هست ممکن توی بعضی کشورها محدودیتهای باشه
بزار غیر فعال بمونه
دومی هم برای قطع شدن اینترنت هست اگر ده دقیقه بیکار بمونه اینترنت مودم قطع میشه اما روی شبکه می مونه
amirdiba
07-02-2016, 22:13
نه اون اگه ده دقیفه چیزی به مودم وصل نباشه مودم میره تو حالت safe و برق مصرف نمیکنه منطقه هم که اگه بخای ی کشور رو انتخاب کنی اونو فعال میکنی وگرنه که خودش ایرانو درک کرده:n13:
mohammad_s7201
07-02-2016, 22:27
یافتم یافتم.....:n19::n20:
نرم افزار خود دستگاه (Huawei HiLink) یه قسمتی داره واسه وارد کردن USSDها. خیلی راحت میشه بسته خرید:n10:
naser.051
07-02-2016, 22:28
داستان این فروم چطوریه چرا مدام باید لاگین کنم؟ مرورگر هامم عوض کردم باز اگه حتی بازم باشه صفحه بعد نیم ساعت که میای میبینی پرت شدی بیرون.
تیک remember me در هنگام لاگین زده شود
Sent from my LT25i
amirdiba
07-02-2016, 22:34
نرم افزار خود دستگاه (Huawei HiLink) یه قسمتی داره واسه وارد کردن USSDها. خیلی راحت میشه بسته خرید:n10:
من یکساله از این نرم افزار استفاده میکنم کجاشه که من ندیدم؟ شایدم این امکان واسه من فعال نیست رو 5573.
این قابلیت در ورژن های جدید به های لینک اضافه شده اما ظاهرا برای مودمهایی هست که توی فرم ویر یا وب یو آی اونها این قابلیت لحاظ شده ( اونطور که من فهمیدم )
mohammad_s7201
07-02-2016, 22:43
من یکساله از این نرم افزار استفاده میکنم کجاشه که من ندیدم؟ شایدم این امکان واسه من فعال نیست رو 5573.
shortcut-----> USSD------->check services
ورژن نرم افزار: 3.17.2
Firmware version: 21.180.17.00.1279
mohammad_s7201
08-02-2016, 09:12
سلام.
دوستان این گزینه واسه چیه؟ هروقت این دکمه رو میزنم یه یوزرنیم و پسورد بهم میده :n13:
بعدشم این پیامک اومد:
مشترک گرامی بنا به درخواست شما از طریق USSD، رمز دوم به شماره ----- در تاریخ 19/11/94 برای شما ارسال گردید. خواهشمند است در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید.
amirdiba
08-02-2016, 11:12
shortcut-----> USSD------->check services
ورژن نرم افزار: 3.17.2
Firmware version: 21.180.17.00.1279
ورژنم همونه ولی ندارم
bilmazlar
08-02-2016, 12:36
ورژنم همونه ولی ندارم
باید فرمویر مودم امکان این قابلیت رو داشته باشه. مودم E5573 و E5577 (که من دارمش و فرمویرش مشابه مدل مودم شماست)، این قابلیت رو ندارن. شما اگه تو کنترل پنل تحت وب این مودمها (192.168.8.1) هم که برین قابلیت USSD وجود نداره.
باید منتظر بمونیم شاید یه زمانی تو آپدیت رسمی یا ماد شده فرمویر این مودمها این قابلیت بهشون اضافه بشه. من خیلی گشتم هنوز برای این دو تا مدل چیزی پیدا نکردم.
amirdiba
08-02-2016, 12:38
باید فرمویر مودم امکان این قابلیت رو داشته باشه. مودم E5573 و E5577 (که من دارمش و فرمویرش مشابه مدل مودم شماست)، این قابلیت رو ندارن. شما اگه تو کنترل پنل تحت وب این مودمها (192.168.8.1) هم که برین قابلیت USSD وجود نداره.
باید منتظر بمونیم شاید یه زمانی تو آپدیت رسمی یا ماد شده فرمویر این مودمها این قابلیت بهشون اضافه بشه. من خیلی گشتم هنوز برای این دو تا مدل چیزی پیدا نکردم.
تحقیقا موافقم
naser.051
08-02-2016, 12:39
اقا من یک مودم میخوام با مشخصات سخت افزاری E5573 خب این خوبه ولی خروجی لن نداره مشکل من خروجی لن هست که داشته باشه چون مودم باطری خور میخوام شبیه همیبن که گفتم ایا سراغ دارین؟
amirdiba
08-02-2016, 12:55
اقا من یک مودم میخوام با مشخصات سخت افزاری E5573 خب این خوبه ولی خروجی لن نداره مشکل من خروجی لن هست که داشته باشه چون مودم باطری خور میخوام شبیه همیبن که گفتم ایا سراغ دارین؟
با 3020 ترکیب نمیشه؟ البته من دارم ولی تست نکردم
naser.051
08-02-2016, 12:58
با 3020 ترکیب نمیشه؟ البته من دارم ولی تست نکردم
روتر های تی پی لینک به درد نمیخوره چون با اتصال دانگل سرعت نصف میشه من الان همه مدل هاشو تست کردم بعضی پهنای باند از نصف هم کمتر میشه
Sent from my LT25i
milad azad
08-02-2016, 13:05
سلام
مودم 4جی همراه اول که بعضی از دوستان میگن e5573 هست ولی در خود سایت همراه اول e5172 isj
مدل دقیق e5573 چی هست؟ چون فیرمور برای این مدل هم هست ولی چند مدلن و نیازه که دقیقا مشخص شه. از برنامه dc-unlocker میتونین استفاده کنین
mohammad_s7201
08-02-2016, 14:10
سلام
مودم 4جی همراه اول که بعضی از دوستان میگن e5573 هست ولی در خود سایت همراه اول e5172 isj
ایناهاش
مدل دقیق e5573 چی هست؟ چون فیرمور برای این مدل هم هست ولی چند مدلن و نیازه که دقیقا مشخص شه. از برنامه dc-unlocker میتونین استفاده کنین
واسه من دقیقا مدلش اینه: E5573s-320
amirdiba
08-02-2016, 14:20
اینی که تو ایرانه
E5573s-320
amirdiba
08-02-2016, 14:41
جهت اطلاع بگم 3020 و e5573 بهم وصل میشن و مودم اینترنتشو به روتور ولی فای 3020 میده و مثل دانگل اصلا لازم نیست تنظیمات روتور رو ست کنی. سرعتی هم که گرفتم حدود 25 مگ بود. درسته هر دو وای فای دارند ولی خوب خروجی لن روتور شاید به درد کسی بخوره.
mohammad_s7201
08-02-2016, 15:00
دوستان به اینجا میشه اعتماد کرد؟
کد آنلاک مودم های مختلف رو میفروشه با قیمت خیلی کم
naser.051
08-02-2016, 15:04
توروخدا یکی یک شماره ای چیزی یده من میخام قسطی از همراه اول مودم بخرم زنگ زدم همراه اول اطلاع نداستن من الان باید چیکار کنم؟
Sent from my LT25i
amirdiba
08-02-2016, 15:14
توروخدا یکی یک شماره ای چیزی یده من میخام قسطی از همراه اول مودم بخرم زنگ زدم همراه اول اطلاع نداستن من الان باید چیکار کنم؟
Sent from my LT25i
یکی از دوستان دیروز شرح خریدش رو گفته بود. به مناسبت دهه فجر یا شایدم همینطوری . من رفتم قسطی بخرم واسه یکی از اشنایان. طرف هم نگفت نمیدم. ولی اون ادرسی که همراه اول داده بود واسه قسطی خریدن باز نشد. اگه خطط از این قدیمی ها باشه که هیچ خودش ضمانته ولی اگه ارزون باشه چک میخاد. بسته به قیمت هم اقساطش طولانی و میان مدته. ولی بازم میگم ادرس باز نشد ولی گفت میشه.
البته ی شماره هم داد گفت اینا که قسطی میخان یک رو بفرستن به 8018 خودشون تماس میگیرن. ولی برو فروشگاههای خود همرا اخر حتما .ادرسش تو سایت هست.
naser.051
08-02-2016, 15:19
من مشهدم تو لیست فروشگاه های زنجیره ای اسم شهرم نبود و شماره دارم که قدیمی باشه و عدد 1 به 8018 فرستادم 72 ساعت شده خبری نشده اما ؟ شماره تماس دارین که من زنگ بزنم برای خرید مودم قسطی؟
Sent from my LT25i
amirdiba
08-02-2016, 15:20
دوستان به اینجا میشه اعتماد کرد؟
کد آنلاک مودم های مختلف رو میفروشه با قیمت خیلی کم
خوب چراغ روشن کن اگه شد که ما هم میریم میخریم. ولی تجربه من تو خریدای خارجی با این که اوایل باور نداشتم تغییر کرده. بخر و بگو چه کردی. مثلا چند میده کدو؟؟ کی پرداخت میکنه ؟ البته پرداخت کننده که زیاده .البته هاست سایت امریکاس با کارت های معتبر زیادی کار میکنه ولی صفح فیسش 560 تا بیشتر نیست . چون خیلی ها دنبال انلاک هستند تعداد کمیه. میتونی از اونا بپرسی
amirdiba
08-02-2016, 15:26
من مشهدم تو لیست فروشگاه های زنجیره ای اسم شهرم نبود و شماره دارم که قدیمی باشه و عدد 1 به 8018 فرستادم 72 ساعت شده خبری نشده اما ؟ شماره تماس دارین که من زنگ بزنم برای خرید مودم قسطی؟
Sent from my LT25i
من زنگ زدم 9990 اونا کلا میگن به ما ربطی نداره. ولی میگه برو مخابرات شهرتون. اصلیش. منم سه طبقه این اداره رو بالا پایین کردم همشون درحال صبحانه خوردن بودن در اراک و اصلا نمیدونستن چیه . کلی گفتم تا فهمیدن مودم سیم کارت خور هست ولی اونا فقط دانگل قسطی میدن و خونگی. همه کار تو همون فروشگاههای همراه اول انجام میشه. احتمالا زنگ میزنن چون تا جمع شه لیست شه صبحونه خورده شه و غیره و تا لیستو برسونن دست فروشگاهها همون 10 روزه احتمالا :n02: ولیی نا امید نشو به نزدیکترین فروشگاه زنگ بزن و بگوووو تلفنی کارتو انجام بدن. شاید شد برات پست کردن. بعد مگه مشهد میشه فروشگاه رسمی نداشته باشه وقتی اراک داره.اراک ی کوچولو شهرهه :n24:
naser.051
08-02-2016, 15:33
من اخه موندم چرا همراه اول داغونه؟ مثلا مگه میشه شما صاحب خونه باشی از تو خونه خودت خبر نداشته باشی !!!!!! 9990 واسه چکار هست؟ مگه اینا اپراتور همراه اول نیستن؟ چرا اطلاع ندارن؟ این واغعا جای تاسف داره
Sent from my LT25i
amirdiba
08-02-2016, 15:40
من اخه موندم چرا همراه اول داغونه؟ مثلا مگه میشه شما صاحب خونه باشی از تو خونه خودت خبر نداشته باشی !!!!!! 9990 واسه چکار هست؟ مگه اینا اپراتور همراه اول نیستن؟ چرا اطلاع ندارن؟ این واغعا جای تاسف داره
Sent from my LT25i
ی میوه فروش وقتی وسط ی بازار شلوغ مغازه داره اولا هر باری بیاره فروش میره که معمولا اشغالترین نوع میوه هاس. ولی یکی کنار شهره میدونه باید با میوه خوب مشتری جمع کنه. حکایت ما و شما هم الان اینه.
جهت اطلاع بگم 3020 و e5573 بهم وصل میشن و مودم اینترنتشو به روتور ولی فای 3020 میده و مثل دانگل اصلا لازم نیست تنظیمات روتور رو ست کنی. سرعتی هم که گرفتم حدود 25 مگ بود. درسته هر دو وای فای دارند ولی خوب خروجی لن روتور شاید به درد کسی بخوره.
به علاوه اینکه وای فای روتر با وای فای مودم قابل مقایسه نیست وای فای مودم برای این هست که همون کنارش استفاده کنی نه ده متر اون ورتر اینم برای ممالکی هست که همه جا سیگنال خوبه نه توی یه نقطه خاص مثل زیر هود آشپزخانه:n04:
amirdiba
08-02-2016, 16:30
ترکیب 3020 و 3372 تو شبکه 3G ایرانسل
amirdiba
08-02-2016, 16:33
به علاوه اینکه وای فای روتر با وای فای مودم قابل مقایسه نیست وای فای مودم برای این هست که همون کنارش استفاده کنی نه ده متر اون ورتر اینم برای ممالکی هست که همه جا سیگنال خوبه نه توی یه نقطه خاص مثل زیر هود آشپزخانه:n04:
میدونم عزیزم یکی خروجی lan میخاست گفتم اینطورم میشه:n25:
amirdiba
08-02-2016, 16:43
پاک شود ............................
amirdiba
08-02-2016, 16:45
ی چیزی هم روش نوشته 3G Wireless data card ولی این وایرلس نیست. من که ندیدم . یعنی چی
mohammad_s7201
08-02-2016, 17:07
Sent from my LT25i
این شماره جایی که من مودم رو خریدم : ۰۲۱ - ۷۷۹۲۰۰۵۹
اینم شماره فروشگاه مرکزی: ۰۲۱ - ۸۸۲۰۸۵۱۸
واسه خرید قسطی حتما باید حضوری برید، تلفنی نمیشه.
از همون فروشگاه مرکزی میتونی بپرسی که تو مشهد کجا باید بری بخری.
اگر به من میدادن واست میخریدم میفرستادم ولی حتما باید صاحب خط خودش حضور داشته باشه
naser.051
08-02-2016, 17:26
این شماره جایی که من مودم رو خریدم : ۰۲۱ - ۷۷۹۲۰۰۵۹
اینم شماره فروشگاه مرکزی: ۰۲۱ - ۸۸۲۰۸۵۱۸
واسه خرید قسطی حتما باید حضوری برید، تلفنی نمیشه.
از همون فروشگاه مرکزی میتونی بپرسی که تو مشهد کجا باید بری بخری.
اگر به من میدادن واست میخریدم میفرستادم ولی حتما باید صاحب خط خودش حضور داشته باشه
من حضوری نمیتونم بیام تهران خرید کنم اگر اینترنتی نیشد بهتر بود دانگل 3372 و روتر 3040 دارم ولی چون سرعت رو خیلی زیاد کاهش میده میخوام یک مودم بخرم که مستقل wifi و lan و lte باشه میخوام بخرم الان به این شماره ها هم چند باری زنگ میزنم مشغوله از طرفی اگر وای فای این مودم های فورجی ضعیف باشه به دردم نمیخوره چون مودم تک انتن adsl دارم اما جواب نمیده اگر ای مودم ها اینجوری ضعیف باشه به کارم نمیاد موندم اصلا بخرم یا نخرم
من حضوری نمیتونم بیام تهران خرید کنم اگر اینترنتی نیشد بهتر بود دانگل 3372 و روتر 3040 دارم ولی چون سرعت رو خیلی زیاد کاهش میده میخوام یک مودم بخرم که مستقل wifi و lan و lte باشه میخوام بخرم الان به این شماره ها هم چند باری زنگ میزنم مشغوله از طرفی اگر وای فای این مودم های فورجی ضعیف باشه به دردم نمیخوره چون مودم تک انتن adsl دارم اما جواب نمیده اگر ای مودم ها اینجوری ضعیف باشه به کارم نمیاد موندم اصلا بخرم یا نخرم
اگر حوصلشو داری و اهل ریسک هستی فرم ویر 3040 رو با open-ddwrt عوض کن. البته اگر واقعا مطمئن هستی که mr3040 سرعتتو پایین میاره حتی با کابل لن!
dd-wrt راحتتره اما openwrt تخصصی تره منم زیاد سر در نمیارم
اگر انگلیست خوبه برو سراغش و الا بی خیالش شو
البته اینم معلوم نیست جواب بده
برای مودمها یه طریقه تقویت استفاده از repeater یا هون رنج اکستندر هست.
WA850RE
amirdiba
08-02-2016, 19:54
دوستان تو تاپیک ها هست ولی چون 3372 امروز به دستم رسیده میخام انلاک کنم. کدوم از دوستان انلاک کرده؟ میشه بگه چطور؟ روش راستین بازار جواب میده؟ بعد به نظرتون فریمورک جدید نصب کنم؟ چه مزایایی داره؟ ممنون
amirdiba
08-02-2016, 20:36
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
Click here to view the original image of 804x401px.
حالت آنلاک
Click here to view the original image of 804x417px.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محتوای مخفی: عکسهای دیگر
ضمن تشکر از کاربر IVAN مشکل ussd با تغییر webui حل شد کاربرانی که از ورژن webui
17.100.06 استفاده کرده اند. ورژن 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1 را دریافت کرده و صرفا همان وب یو آی را آپدیت کنند.
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
3- از طریق پست بالا کد فلش را دریافت کنید
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از سه بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.( اما احتمال قوی ممکنه )
4 بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
مودم رو باید انلاک کنم قبل از ارتقا . واسه انلاک سه تا کد میده و ی کد فلش. باید همون کد فلش باشه ؟ یعنی نگهش دارم یا میشه هر دفه ime رو بزنی و کد فلش بگیری؟ راستین بازار گفته 10 دفه بزنی کدو میسوزه و شما میگی سه دفه؟ سه دفه یعنی دفه سوم غلط باشه خراب میشه دیگه؟ داستان ده بار تو انلاک صادقه؟ و سه بار تو ارتقا؟ ولی تا جایی که میدونم اون دفه اخرشون یا باید خراب شه یا لاک یا بسوزه.میشه اینا رو که پرسیدم بگین؟ ممنون
قبل از ارتقاء آنلاک کنید. روش راستین بازار جواب میده.
اگر می خواهی توی مودمت مشخصات ریز سیگنال رو ببینی آپدیت
برای ارتقاء کد فلش لازمه که سه بار خطا پذیرفته میشه بار چهارمش نمی دونم چی میشه. سایتهایی که کد آنلاک میدن توی پست دوم هست. می تونی مقایسه کنی . این کدها همیشگیه و Imei دستگاه با فلش تغییر نمی کنه
کد آنلاک شما توی این آدرس زیر ver 2 هست احتمال زیاد ورژن سه که قطعا نیست و اولی هم بعیده. نتیجه رو منعکس کنید.
amirdiba
08-02-2016, 21:54
قبل از ارتقاء آنلاک کنید. روش راستین بازار جواب میده.
اگر می خواهی توی مودمت مشخصات ریز سیگنال رو ببینی آپدیت
برای ارتقاء کد فلش لازمه که سه بار خطا پذیرفته میشه بار چهارمش نمی دونم چی میشه. سایتهایی که کد آنلاک میدن توی پست دوم هست. می تونی مقایسه کنی . این کدها همیشگیه و Imei دستگاه با فلش تغییر نمی کنه
کد آنلاک شما توی این آدرس زیر ver 2 هست احتمال زیاد ورژن سه که قطعا نیست و اولی هم بعیده. نتیجه رو منعکس کنید.
کد آنلاک شما توی این آدرس زیر ver 2 هست احتمال زیاد ورژن سه که قطعا نیست و اولی هم بعیده.
میشه این جمله رو توضیح بدی؟
پس من فعلا با روش راستین بازار میرم واسه گرفتن کد انلاک و کد فلش چیزی شبیه این عکس
درسته دیگه؟ فقط لطفا اون جمله رو واسم بگو ممنون
کد آنلاک شما توی این آدرس زیر ver 2 هست احتمال زیاد ورژن سه که قطعا نیست و اولی هم بعیده.
میشه این جمله رو توضیح بدی؟
پس من فعلا با روش راستین بازار میرم واسه گرفتن کد انلاک و کد فلش چیزی شبیه این عکس
درسته دیگه؟ فقط لطفا اون جمله رو واسم بگو ممنون
ظاهرا هواوی از الگوریتمهای متفاوتی برای آنلاک کردن مودمهاش استفاده کرده. اسم الگوریتم خیلی قدیمی رو میزاریم ورژن 1 و الگوریتم جدید که تو بازار زیاده ورژن 2 و جدیدترین الگوریتم هم ورژن 3 . بعضی از سایتها هنور ورژن 3 رو نمی دن
mohammad_s7201
08-02-2016, 23:19
مودم که خریدم، سیمکارت 4G هم دارم، 10 گیگ هم اینترنت رایگان دارم اما نه خونمون نه محل کارم و نه دانشگاهم هیچکدوم آنتن نمیدن. :n28:
4G که هیچ، به زور یه ذره آنتن 3G میاد و میره :n34:
مودم که خریدم، سیمکارت 4G هم دارم، 10 گیگ هم اینترنت رایگان دارم اما نه خونمون نه محل کارم و نه دانشگاهم هیچکدوم آنتن نمیدن. :n28:
آقا امتحان کردی این مودم بدون باتری هم کار میکنه یا نه ؟ یعنی مستقیم با برق اداپتور ؟
bilmazlar
09-02-2016, 16:48
آقا امتحان کردی این مودم بدون باتری هم کار میکنه یا نه ؟ یعنی مستقیم با برق اداپتور ؟
من مودم E5577 دارم که بدون باتری کار نمیکنه و Battery Error میده وقتی بدون باتری به منبع تغذیه وصل میشه.
حالا برای شما چه فرقی میکنه که با باتری یا بدون باتری بزنی به برق؟
bilmazlar
09-02-2016, 16:56
دوست عزیز از این بابت که هزینه کردین و عملن غیرقابل استفاده است واقعن متأسفم. اما خوب شما اول باید با گوشی از آنتندهی مطمئن میشدین بعد میرفتین سراغ خرید مودم با این قیمت قابل توجه.
البته به نظرم نباید ناامید بشین. اول با مودم و از طریق کنترل پنل تحت وبش یا با نرمافزار موبایل اگه داره، در حالت غیرخودکار و به شکل دستی بذارین همه Network Providerها رو بگرده. اگه بتونه شبکههای 3G و/یا 4G رو شناسایی کنه و نشون بده، اون وقت تو جاهای مختلف مودم رو ببرین تست کنین تا بالأخره بهترین جایی رو که آنتن میده رو پیدا کنین.
من خودم تو خونه که با گوشی فقط آنتن 2G ناپایدار داشتم اون قدر جاهای مختلف رو تست کردم که در نهایت تو یه نقطه خاص داخل خونه روی شبکه 4G ایرانسل با سه خط آنتن تونستم متصل بشم و تا 6-7 مگابیت هم سرعت بگیرم.
نقطه خاص که میگم واقعن نقطه خاصه: کنار دودکش هود آشپزخانه نزدیک به سقف.:n05: خوشبختانه مودمم قابلیت وایفای داره و از اونجا هم با لپتاپ یا گوشی میتونم ازش استفاده کنم.
من مودم E5577 دارم که بدون باتری کار نمیکنه و Battery Error میده وقتی بدون باتری به منبع تغذیه وصل میشه.
حالا برای شما چه فرقی میکنه که با باتری یا بدون باتری بزنی به برق؟
ببخشید من شنیدم باتری بعضی از گوشیهای هواوی برای مودم e5577 قابل استفاده است. شما این موضوع را تایید می کنید؟ شما مودم تون رو از دیجی کالا خریده اید؟ چون یکی از کاربرانش ادعا کرده بود بدون باتری و با برق مستقیم قابل استفاده است. آخه من دیشب سفارش دادم از دیجی کالا اگر واقعا بدون باتری کار نمیکنه کنسل کنم سفارشم رو.
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
amirdiba
09-02-2016, 17:12
دوست عزیز از این بابت که هزینه کردین و عملن غیرقابل استفاده است واقعن متأسفم. اما خوب شما اول باید با گوشی از آنتندهی مطمئن میشدین بعد میرفتین سراغ خرید مودم با این قیمت قابل توجه.
البته به نظرم نباید ناامید بشین. اول با مودم و از طریق کنترل پنل تحت وبش یا با نرمافزار موبایل اگه داره، در حالت غیرخودکار و به شکل دستی بذارین همه Network Providerها رو بگرده. اگه بتونه شبکههای 3G و/یا 4G رو شناسایی کنه و نشون بده، اون وقت تو جاهای مختلف مودم رو ببرین تست کنین تا بالأخره بهترین جایی رو که آنتن میده رو پیدا کنین.
من خودم تو خونه که با گوشی فقط آنتن 2G ناپایدار داشتم اون قدر جاهای مختلف رو تست کردم که در نهایت تو یه نقطه خاص داخل خونه روی شبکه 4G ایرانسل با سه خط آنتن تونستم متصل بشم و تا 6-7 مگابیت هم سرعت بگیرم.
نقطه خاص که میگم واقعن نقطه خاصه: کنار دودکش هود آشپزخانه نزدیک به سقف.:n05: خوشبختانه مودمم قابلیت وایفای داره و از اونجا هم با لپتاپ یا گوشی میتونم ازش استفاده کنم.
دقیقا منم همین نقطه خاص رو تو ی جایی که انتن نیست پیدا کردم و مودم رو اگه حتی یک سانت اینور اور کنم نمیگیره
فرستاده شده از هواوی میت 8
amirdiba
09-02-2016, 19:25
ببخشید من شنیدم باتری بعضی از گوشیهای هواوی برای مودم e5577 قابل استفاده است. شما این موضوع را تایید می کنید؟ شما مودم تون رو از دیجی کالا خریده اید؟ چون یکی از کاربرانش ادعا کرده بود بدون باتری و با برق مستقیم قابل استفاده است. آخه من دیشب سفارش دادم از دیجی کالا اگر واقعا بدون باتری کار نمیکنه کنسل کنم سفارشم رو.
5573 و 5577 بدون باطری کار نمیکنه.ولی ی مدلهایی کار میکنه که شنیدم ولی حضور ذهن ندارم. حالا باطری باشه یا نباشه چه فرق داره؟؟؟ باطری باشه به یو اس پی وصله شارژم میشه . عیبش چیه؟ وقتی هم شارژ میشه ،شارژ قطع میشه یعنی بار اضافه رو باطری نمیره. حالا بی باطری میخای ی جمپر درست کن سر اتصلات رو به هم وصل کن میشه بی باطری .البته من دیدم این کارو کردن ولی نپرسیدم چطوری. نباید سخت باشه. ولی لطفا بگو این بی باطری کار کنه یا نکنه فرقش چیه؟
- - - Updated - - -
باطری هاشونم که فراونه. زیادم جواب گو نیست 4 تا 8 الی 10. من که همیشه ی پاور بانک 11000 PNY همراهمه.
5573 و 5577 بدون باطری کار نمیکنه.ولی ی مدلهایی کار میکنه که شنیدم ولی حضور ذهن ندارم. حالا باطری باشه یا نباشه چه فرق داره؟؟؟ باطری باشه به یو اس پی وصله شارژم میشه . عیبش چیه؟ وقتی هم شارژ میشه ،شارژ قطع میشه یعنی بار اضافه رو باطری نمیره. حالا بی باطری میخای ی جمپر درست کن سر اتصلات رو به هم وصل کن میشه بی باطری .البته من دیدم این کارو کردن ولی نپرسیدم چطوری. نباید سخت باشه. ولی لطفا بگو این بی باطری کار کنه یا نکنه فرقش چیه؟
- - - Updated - - -
باطری هاشونم که فراونه. زیادم جواب گو نیست 4 تا 8 الی 10. من که همیشه ی پاور بانک 11000 PNY همراهمه.
من چون یکسره دانلود مداوم دارم باید یکسره به شارژ باشه فکر کنم کلک باتریش اینجوری کنده بشه.بعدا اگر خارج شهر بخوام استفاده کنم باتریش دیگه موندگاری نداره. کاش مدل dlink 932 سفارش داده بودم.اون مدل بدون باتری هم کار می کرد.[emoji17]
amirdiba
09-02-2016, 20:19
من چون یکسره دانلود مداوم دارم باید یکسره به شارژ باشه فکر کنم کلک باتریش اینجوری کنده بشه.بعدا اگر خارج شهر بخوام استفاده کنم باتریش دیگه موندگاری نداره. کاش مدل dlink 932 سفارش داده بودم.اون مدل بدون باتری هم کار می کرد.[emoji17]
عزیزم کلک باطری اینا به این مفتی کنده نمیشه. اگه هم شد باطری زیادده. راه حل زیاده. شریک عمر که نیست. راحت باش عزیزززم
amirdiba
09-02-2016, 20:24
تازه تا رسید پس بفرست اونو مدلی که میخای رو تلفنی اوکی کن. دیجی جون از این حرفا نداره-ی چیز مهم از دیلینک بگذر. تجهیزات ایران هواویه. هواوی هم بسیار قدرتمنده. میدونم بعدا به حرفم میرسی.مودم هواویییی جایی که هیچ موبایلی دیگه نمیگیره وصل میشه. درسته اونم معتبره ولی این همه مصرف کننده اشتباه نمیکنن
از نظر باتری مدل e5372t خوبه که متاسفانه توی ایران نیست و دوستم برای من از استرالیا اورد
3560 میلی آمپر دوازده ساعت با سیگنال خوب جواب میده.
والا ما یه گوشی الجی رو دوماه یکسره بعنوان هات اسپات تو خونه استفاده کردیم باتریش چون دائم به شارژر وصل بود مرخص شده . حالا این گوشی ها هم گفته میشه قطع کن دارن ولی در عمل اینطور نیست و همون یه بخش هی خالی و پر میشه و از بین میره . در مورد این مودم هم فکر نکنم تکنولوژی پیشرفته تری داشته باشه که باتری رو به 100 رسید بگذاره کنار باقی مدت رو از برق مستقیم استفاده کنه. و من چون میخوام بعنوان رومیزی ازین مودم استفاده یکسره کنم برام فرق میکنه که این خاصیت رو داشته باشه یا نه.
بله یه باتری یدکی شاید 40 , 50 تومن بیشتر نباشه ولی خوب چرا ؟
تازه خیلی ازین مدلارو اینجا و اونجا میگن که بدون باتری هم کار میکنه و چیز عجیبی نیست .
amirdiba
09-02-2016, 22:26
والا ما یه گوشی الجی رو دوماه یکسره بعنوان هات اسپات تو خونه استفاده کردیم باتریش چون دائم به شارژر وصل بود مرخص شده . حالا این گوشی ها هم گفته میشه قطع کن دارن ولی در عمل اینطور نیست و همون یه بخش هی خالی و پر میشه و از بین میره . در مورد این مودم هم فکر نکنم تکنولوژی پیشرفته تری داشته باشه که باتری رو به 100 رسید بگذاره کنار باقی مدت رو از برق مستقیم استفاده کنه. و من چون میخوام بعنوان رومیزی ازین مودم استفاده یکسره کنم برام فرق میکنه که این خاصیت رو داشته باشه یا نه.
بله یه باتری یدکی شاید 40 , 50 تومن بیشتر نباشه ولی خوب چرا ؟
تازه خیلی ازین مدلارو اینجا و اونجا میگن که بدون باتری هم کار میکنه و چیز عجیبی نیست .
والا دوستان که از وقتی رایتل مودم داده دارن همینطور استفاده میکنن و تا حالا باطری هم نخریدن. ولی خوب منم گفتم میشه تعویض کرد. مگه از دیجی نگرفتین.
از نظر باتری مدل e5372t خوبه که متاسفانه توی ایران نیست و دوستم برای من از استرالیا اورد
3560 میلی آمپر دوازده ساعت با سیگنال خوب جواب میده.
آقا یه سوال که باید اول می پرسیدم !
اصلا استفاده از یه مودم ( حالا چه 3373 چه این یکی ها ) واقعا فرقی در سرعت آپ و دان ایجاد میکنه یا فقط بحث انتن دادن بهتره ؟؟
من الان تو منزل با گوشی پی 8 راحت 3 , 4 خط انتن تو مد 4جی دارم . قطع و وصلی هم به اون صورت نداره ولی تست اسپید تابحال بالای 14 نداشته ام و روزایی هم که وضع نت بدتره روی 7, 8 مثل همین امروز. سرعت دان با idm هم حداکثر 1 و خورده ای مگه روز و شب.
حالا بنظرت واقعا یه مودم چه دانگل چه رومیزی تاثیری محسوسی رو این سرعتا داره یا حداکثر کشش دکل منطقه مون همینه و اینا خرج بیخوده؟
والا دوستان که از وقتی رایتل مودم داده دارن همینطور استفاده میکنن و تا حالا باطری هم نخریدن. ولی خوب منم گفتم میشه تعویض کرد. مگه از دیجی نگرفتین.
نه , من همیشه از مغازه خرید میکنم . یکم old school ام ! تازه بازار ایران خیلی نزدیک مونه دشواری نداره .
نمیگم که نشدنیه , بله دارن هنوز استفاده میکنن ولی خب من ترجیح میدم این قابلیت رو داشته باشه .
amirdiba
09-02-2016, 22:47
نه , من همیشه از مغازه خرید میکنم . یکم old school ام ! تازه بازار ایران خیلی نزدیک مونه دشواری نداره .
نمیگم که نشدنیه , بله دارن هنوز استفاده میکنن ولی خب من ترجیح میدم این قابلیت رو داشته باشه .
والا من از مودم به این دلیل استفاده میکنم چون جایی که هستم موبایل فقط E هست. ولی مودم من سیگنال رو میگیره و تا 5تا 8 مگ سرعت میده در بدترین زمانهااا 2 مگ. ولی خونه که adsl هست ولی تجربه مودم وقتی تو خونه 40 مگ سرعت داری حالا نه همیشه خیلی شیرینه. ولی من تو خونه گاها وصل میشم با مودم.همه چیز رو خودتون میتونید بسنجید که نیاز دارین یا نه.
تاکید میکنم 500 نفریم یکیشون H رو موبایلش نمیاد ولی من با مودم دارم
amirdiba
09-02-2016, 23:27
همین الان 3372 رو به لپتاب زدم و گفت اپدیت داره .یک فایل 2.45 مگ دانلود شد به اسم MobileBrServ و داخلش ی فایل به اسم data و mbbServiceSetup هست . چه کنم؟ نصب کنم؟ یعنی بعدا انلاک میشه؟ چطوری؟
amirdiba
09-02-2016, 23:33
فایل
mbbServiceSetup اجرا کردم چیزی متوجه نشدم. من فکر کردم این لودری چیزی هست که باید اون فایلو باش فلش بزنم ولی انگاری با اجراش کارشو کرده . چون از قبل عکس از مشخصات فریمور دارم تغییری نمیبینم. دوباره که اجرا میکنم میگه میخای ری اینستال کنی. یعنی بی اجازه کارشو کرده. چی بود این
والا من از مودم به این دلیل استفاده میکنم چون جایی که هستم موبایل فقط E هست. ولی مودم من سیگنال رو میگیره و تا 5تا 8 مگ سرعت میده در بدترین زمانهااا 2 مگ. ولی خونه که adsl هست ولی تجربه مودم وقتی تو خونه 40 مگ سرعت داری حالا نه همیشه خیلی شیرینه. ولی من تو خونه گاها وصل میشم با مودم.همه چیز رو خودتون میتونید بسنجید که نیاز دارین یا نه.
تاکید میکنم 500 نفریم یکیشون H رو موبایلش نمیاد ولی من با مودم دارم
منم سوالم همینه . گوشی همین الان بدون زحمت 3 ,4 چهار خط میده روی 4جی . پس مشکل کم بودن آنتن رو ندارم ولی
بقول شما آدم می بینه تست میزارن 30 , 40 مگابیت بعد سرعت خودشو می بینه که رکوردش 14 بوده , این نا امید کننده است!
میخوام بدونم این هنر مودمه یا اینکه اونا دکل منطقه شون انقدر خاصه؟
amirdiba
10-02-2016, 00:01
نه عزیز به نظر من گوشیت خوبه. همیشه این عدد ها نیست . بیشتر اوقات همونه که خودت داری.
اونجایی که سیگنال خوبه تفاوت چندانی با موبایل خوب نداره. این سرعت ها منطقه ایه و به خیلی چیزها بستگی داره تا دو هفته پیش تا 50 مگ رو تجربه کردم اما الان بالاتر از 16 مگ نمیره
خوبی مودم اینه که توی هر سوراخ سمبه ای میزاری
من چون استفاده اصلیم اینترنته سراغ مودم رفتم اینطوری موبایلم هم ماندگارتره و طول روز بیشتر جواب میده مصرف باتری وای فای با 3 جی و 4جی قابل قیاس نیست مخصوصا اگر سیگنال هم ضعیف باشه
همین الان
پس مودم چندان این رو بهتر نمیکنه . کشش منطقه ما همینه. درسته؟
amirdiba
10-02-2016, 00:18
این که عالیه
amirdiba
10-02-2016, 00:24
الان تست گرفتم تری جی ایرانسل با مودم 3372 دانلود 5.16 اپلود0.7 پینگ چهل
naser.051
10-02-2016, 00:35
الان تست گرفتم تری جی ایرانسل با مودم 3372 دانلود 5.16 اپلود0.7 پینگ چهل
با تری جی سرعتم تا 17 مگ هم رفت 8 مگ خیلی زیاده؟
Sent from my LT25i
amirdiba
10-02-2016, 03:08
زیاد نیست ولی خوب تحویل نمیده چه کارش کنم.میگن تری جی بیست یک مگ و فور جی صد مگ ساپورت میکنه. کوووو. ایرانیزه شده دیگه
bilmazlar
10-02-2016, 11:24
این جواب رو تو پیغام خصوصی هم براتون فرستادم. بعد دیدم اینجا هم به صورت عمومی مطرح کردین، دوباره اینجا هم عینن نقل میکنمش:
مدل باتری استفاده شده در مودم E5577 من اینه: HB824666RBC. این باتری 3000mAh اه که تو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 201644_5,searchweb201560_1) میتونین عکسش رو ببینین.
ظاهرن این مدل باتری فقط برای همین مودمهای E5577 و E5573 قابل استفاده است. این که باتری گوشیهای دیگه هواوی به این مودم میخوره یا نه رو من اطلاعی ندارم. اما با توجه به ضخامت باتری که تو اون لینک هم شاید تا حدودی دیده بشه، بعید میدونم این نوع باتری تو گوشیهای موبایل قابل استفاده باشه و طبیعتن بالعکس، باتری گوشیهای موبایل که ضخامت خودشون و طبیعتن باتریشون از این باتری کمتره، توی این مودم قابل استفاده باشن.
من مودم رو از مغازه خرید کردم 2 ماه پیش با گارانتی DataNet و آنلاک شده. با شارژر و بدون باتری تست کردم خطای Battery Error میداد. اطلاعی از صحت گفته کاربر دیجی کالا ندارم. وضعیت مودم من اینه. شاید مال اونا جور دیگهایه.
bilmazlar
10-02-2016, 11:49
منم سوالم همینه . گوشی همین الان بدون زحمت 3 ,4 چهار خط میده روی 4جی . پس مشکل کم بودن آنتن رو ندارم ولی
بقول شما آدم می بینه تست میزارن 30 , 40 مگابیت بعد سرعت خودشو می بینه که رکوردش 14 بوده , این نا امید کننده است!
میخوام بدونم این هنر مودمه یا اینکه اونا دکل منطقه شون انقدر خاصه؟
ببین مطمئنن کیفیت آنتن و گیرندگی روی حداکثر سرعت میتونه اثر بذاره. اگه شما با گوشی 3 یا 4 خط آنتن دارین، به احتمال خیلی زیاد با مودم فول آنتن رو میگیرین. فول آنتن هم یعنی شما میتونی از کل رنج فرکانسی مجاز استفاده کنی و این یعنی پهنای باند اتصالت میتونه با مودم بالاتر باشه. اما به شرطها و شروطها. اونم این که خود اپراتور، اجازه این کار رو بده و برای سرعت سقف نذاشته باشه.
من تو محل کار 1 ماه پیش با مودم 4G و فول آنتن، تا 36مگابیت هم از سرورهای داخلی تست گرفتم با سیم کارت ایرانسل. اما الآن با همون مودم و با همون کیفیت آنتن، دیگه سرعتم تو تست از سرورهای داخلی بالاتر از 27مگابیت نمیره. این یعنی به احتمال زیاد خود ایرانسل برای این دکل محدودیت سقف سرعت گذاشته. ظاهرن بعضی جاهای دیگه هم این جوری بوده.
این محدودیت گذاشتن روی حداکثر سرعت رو همه اپراتورها به یه نوعی دارن. فعلن ایرانسل از بقیه کمتره. رایتل که از همون اول 4G رو روی 5مگابیت فیکس کرده بود. در حالی که آنتندهیش خوب بود.
همراه اول هم ظاهرن یه محدودیتهایی گذاشته.
----------------------------
جدای از بحث بالا، کارکردهای اصلی مودمهای 3G و 4G ایناست:
1. افزایش گیرندگی و پایداری بالاتر آنتندهی و در نتیجه امکان گرفتن سرعتهای بالاتر در (در جاهایی که دور از دکله و گوشیها معمولن مشکل آنتندهی دارن.)
2. بالا بردن کیفیت ارتباط اینترنت (چون فقط برای همین کار طراحی شدن و برنامه دیگهای روشون نصب نمیشه و همه منابع به طور اختصاصی برای این کار استفاده میشن.)
3. حذف نگرانی از قطع ارتباط اینترنت به دلیل تماس و مکالمه تلفنی
4. شیرینگ اینترنت در مورد روتر/مودمها (یعنی مودمهایی که قابلیت وایفای دارن)
5. قیمت پایینتر نسبت به متوسط قیمت گوشیها (گرونترین مودمهای 4G الآن 400 تومنه و کیفیت ارتباط خوبی دارن. در حالی که با این قیمت شما فقط یه گوشی رده پایین که احتمالن کیفیت و امکانات چندانی هم نداره میتونی بگیری)
bilmazlar
10-02-2016, 12:03
زیاد نیست ولی خوب تحویل نمیده چه کارش کنم.میگن تری جی بیست یک مگ و فور جی صد مگ ساپورت میکنه. کوووو. ایرانیزه شده دیگه
درسته که از نظر تئوری 3G و 4G سرعتهای خیلی بالاتری میتونن داشته باشن، اما این کاملن بستگی به این داره که عرض کانال فرکانسی در اختیارشون چقدره. مثلن تا همین چند هفته پیش، عرض کانال فرکانسی 4G ایرانسل 5مگاهرتز بود و سرعتهایی که با همین 4G گرفته میشد زیر 20مگابیت بود. از چند هفته پیش عرض کانال فرکانسی 4G ایرانسل دو برابر شده و ظرفیتش هم در نتیجه دو برابر و همون اوائل تستهای نزدیک به 40مگابیت هم ثبت شد.
این عرض کانال فرکانسی هم باید با مجوز وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم باشه. و گر نه 4G سرعتهای خیلی خیلی بالاتر از اینها رو هم میتونه بده.
---------------------------------
یه نکته دیگه هم اینه که این سرعت دسترسی یه سر قضیه است. یعنی حداکثر سرعت دسترسی کاربر به شبکه داخل کشور یا حتی در حالت بدتر سرعت دسترسی کاربر به شبکه خود اپراتور این قدره. این که در عمل سرعت واقعی اینترنتش چیه به عوامل دیگهای هم ربط داره از جمله پهنای پایین اینترنت بینالملل.
مخلص کلام این که اگه سرعت دسترسی به شبکه اپراتور یا حتی شبکه داخلی 10 برابر اینا هم بشه تا زمانی که عمده محتوای مفید و به درد بخور خارج از ایران تولید و نگهداری میشه، ما نیاز به پهنای باند اینترنت واقعی داریم نه سرعت بالای دسترسی به شبکه.
amirdiba
10-02-2016, 12:06
عزیزم تئوری نیست اینو مطمن باش .لیاقت مارو همین دیدن. محدود شده
naser.051
10-02-2016, 12:44
عزیزم تئوری نیست اینو مطمن باش .لیاقت مارو همین دیدن. محدود شده
نه عزیز اینطور نیست شبکه ایرانسل سراسری نشده ببینید الان هر bts یک مقدار پهنای باند تعیین شده داره وقتی سراسری بشه هر دکل به تنهای کار نمیکنه همه وصل میشن به یک شبکه وسیع در سطح کشوری بنا بر این تا وقتی سراسری نشده نمیشه تصمیم گرفت بخاطر همینه یک شهر سرعت خوبه یک شهر دیگه سرعت خرابه اما فعلا اگر میخای از نت ایرانسل اسفاده مودم بهترین گزینه هست
Sent from my LT25i
amirdiba
10-02-2016, 12:54
سرعت داخلی بی معنیه. اینترانت گران به چه درد میخوره.
سلام،دوستان من امروز یک مودم E3372 خریدم،سیم کارت رایگان 4g ایرانسل هم داخلش بود که فعالش کردم،وقتی که من سیم کارت و داخل گوشی می زارم سرعت آپلود تا 20 مگ هم می ره،اما وقتی مودم E3372 رو به لپ تاپ وصل می کنم،سرعت آپلود از 3 مگ بیشتر نمی شه،باید بگم موقع باز کردن مودم از جعبه یک بار مودم از دستم افتاد رو زمین،این مشکل طبیعی هستش یا مودم اشکال پیدا کرده؟با تشکر
amirdiba
10-02-2016, 15:21
فکر نکنم مشکلی باشه با ی کام یا لپتاب دیگه امتحان کن قطعا تنظیمات ویندوزته.نهایتش مرجوع میکنی. ولی اینا راحت خراب نمیشن
فکر نکنم مشکلی باشه با ی کام یا لپتاب دیگه امتحان کن قطعا تنظیمات ویندوزته.نهایتش مرجوع میکنی. ولی اینا راحت خراب نمیشن
ممنون، یک چیز دیگه هم اینه که داخل کاتالوگ مودم نوشته شده که وفتی مودم به 4g وصل هستش باید چراغ مودم آبی تیره باشه ولی مودم من چه به 3g رجیستر می کنم چه 4g چراغش آبی کم رنگ هستش،اینم مشکله؟
amirdiba
10-02-2016, 15:30
نه مشکلی نیست منم از این رنگا سر در نیوردم
نه مشکلی نیست منم از این رنگا سر در نیوردم
واسه شما وقتی که به 4g وصل هستش ابی تیره هستش یا آبی کم رنگ،بعدش باید به ایرانسل زنگ بزنم 10 گیگ اینترنت و فعال کنه؟
amirdiba
10-02-2016, 15:46
هر دو حالت ابیه اره زنگ زدن توضیح دادم چی خریدم ime مودم ازم گرفت و گفت تا یک هفته اینده فعال میشه
naser.051
10-02-2016, 15:46
ممنون، یک چیز دیگه هم اینه که داخل کاتالوگ مودم نوشته شده که وفتی مودم به 4g وصل هستش باید چراغ مودم آبی تیره باشه ولی مودم من چه به 3g رجیستر می کنم چه 4g چراغش آبی کم رنگ هستش،اینم مشکله؟
با ضربه خراب نمیشه مگر اینکه مودم کامل له بشه چراغ ابی کم رنگ هم نشانه متصل شدن به شبکه هست
Sent from my LT25i
با ضربه خراب نمیشه مگر اینکه مودم کامل له بشه چراغ ابی کم رنگ هم نشانه متصل شدن به شبکه هست
Sent from my LT25i
این که سرعت آپلود با گوشی تا 20 مگ می ره ولی با مودم تا 3 مگ به خاطر چی هستش؟اگه مودم و به روتر وصل کنم مشکل حل می شه؟من مودم و با یک کامپیوتر دیگه هم تست کردم دیدم باز همینه.
amirdiba
10-02-2016, 16:24
شاید سیگنالت ضعیفه .و مودم گوشیت قوی تر. یکی از دوستان نرم افزار مونیتورینگ اندروید این مودم رو گذاشته هم با اون هم با ltewatchویندوزی سیگنال مودم رو اندازه بگیر. تو تاپیک ها هست
سلام دوستان
دوستان منم میخام مودم جیبی و همراه بخرم
اما تردید دارم
(برای چی؟چون من میخام از مودم همراه از وای فای اون استفاده کنم.اونم برای وصل کردن کارتخوان بی سیم یا همراه)پوز سیار
چون جایی که من میخام استفاده کنم انتن همراه اول و ایرانسل اصلا در ان روز انتن دهی جالب نداره(بدلیل ترافیک بالای شبکه) گوشی موبایل را میگم
ایا با این اوصاف بازهم برم سراغ همین مدلهایی که در همین تاپیک بحث شده؟(چون اینها هم سیمکارتی هست)وقتی خط داخل گوشی انتن نمیده داخل مودم که هیجی!!!
اصلا یک چیز دیگه
در ایران چند نوع اینترنت و مودم اینترنت داریم؟که به صورت عام استفاده میشوند؟
مثلا adsl-wimax و .......
دوستان راهنمایی کنید من باید تا چند روز دیگه مودم را بگیرم(باتوجه به گفته های بالا)
سلام دوستان
دوستان منم میخام مودم جیبی و همراه بخرم
اما تردید دارم
(برای چی؟چون من میخام از مودم همراه از وای فای اون استفاده کنم.اونم برای وصل کردن کارتخوان بی سیم یا همراه)پوز سیار
چون جایی که من میخام استفاده کنم انتن همراه اول و ایرانسل اصلا در ان روز انتن دهی جالب نداره(بدلیل ترافیک بالای شبکه) گوشی موبایل را میگم
ایا با این اوصاف بازهم برم سراغ همین مدلهایی که در همین تاپیک بحث شده؟(چون اینها هم سیمکارتی هست)وقتی خط داخل گوشی انتن نمیده داخل مودم که هیجی!!!
اصلا یک چیز دیگه
در ایران چند نوع اینترنت و مودم اینترنت داریم؟که به صورت عام استفاده میشوند؟
مثلا adsl-wimax و .......
دوستان راهنمایی کنید من باید تا چند روز دیگه مودم را بگیرم(باتوجه به گفته های بالا)
شما اول با یک گوشی که قابلیت تری جی و 4 جی داره سرچ کن ببنین چه سیگنالهایی وجود داره بعد در مورد خرید مودم تصمیم بگیره
خیلی از جاها رایتل سیگنال نسل سه داره. شما هم اگر حداقل سیگنال رایتل داشته باشی با همین مودمها می تونی کارتو راه بیاندازی
سلام،دوستان من امروز یک مودم E3372 خریدم،سیم کارت رایگان 4g ایرانسل هم داخلش بود که فعالش کردم،وقتی که من سیم کارت و داخل گوشی می زارم سرعت آپلود تا 20 مگ هم می ره،اما وقتی مودم E3372 رو به لپ تاپ وصل می کنم،سرعت آپلود از 3 مگ بیشتر نمی شه،باید بگم موقع باز کردن مودم از جعبه یک بار مودم از دستم افتاد رو زمین،این مشکل طبیعی هستش یا مودم اشکال پیدا کرده؟با تشکر
آیا سرعت دانلود مودم و گوشی هم متفاوته؟
با کابل وصل کردی یا مستقیم به پورت یو اس بی زدی؟ سعی کن از کابلهای افزایشی usb3 استفاده کنی تا پرش سیگنال هم نگیری
آیا گوشی رو توی همون نقطه ای که مودم رو گذاشتی تست کردی؟
پورت usb3 نداری روی اون تست کنی؟
وقتی خود دانگل با یو اس بی سرعت بالایی نمیده بعیده با روتر تغییر کنه مگر اینکه پورت یو ای بی مشکل داشته باشه. بهتر درایورهای یو اس بی رو هم آپدیت کنی.
متاسفانه ورژن خود ایرانسل آر اس اس آی رو نشون نمیده و الا می تونستی سیگنال اون رو با عدد با مودمت مقایسه کنی. و در صورت آپدیت ممکنه گارانتیت ممکن مشکل دار بشه!
ضمنا از سرورهای یکسانی برای تست استفاده کن بعضی از سرورها آپلود بالا نشون نمیدن قائم نت بدک نیست.
آیا سرعت دانلود مودم و گوشی هم متفاوته؟
با کابل وصل کردی یا مستقیم به پورت یو اس بی زدی؟ سعی کن از کابلهای افزایشی usb3 استفاده کنی تا پرش سیگنال هم نگیری
آیا گوشی رو توی همون نقطه ای که مودم رو گذاشتی تست کردی؟
پورت usb3 نداری روی اون تست کنی؟
وقتی خود دانگل با یو اس بی سرعت بالایی نمیده بعیده با روتر تغییر کنه مگر اینکه پورت یو ای بی مشکل داشته باشه. بهتر درایورهای یو اس بی رو هم آپدیت کنی.
متاسفانه ورژن خود ایرانسل آر اس اس آی رو نشون نمیده و الا می تونستی سیگنال اون رو با عدد با مودمت مقایسه کنی. و در صورت آپدیت ممکنه گارانتیت ممکن مشکل دار بشه!
ضمنا از سرورهای یکسانی برای تست استفاده کن بعضی از سرورها آپلود بالا نشون نمیدن قائم نت بدک نیست.
سرعت دانلود نه، هر دو 3.5 مگ هستند.
نه بدون کابل، مستقیم به لپ تاپ وصل کردم.
پورت usb3 لپ تاپم نداره.
الان سرعت آپلود روی لپ تاپ تا 6 مگ هم گرفتم اما هنوز خیلی مونده به آپلود 20 مگی گوشی برسه،RSSI هم با نرم افزار watchlte دیدم واسه مودم دانگل لپ تاپ روی -64 هستش،به نظر شما ممکنه دانگل با ضربه ای که موقع باز کردن از جعبه بهش وارد شد(از دستم افتاد) آسیب دیده باشه که برم نمایندگی بدم عوض کنن؟
با تشکر :n16:
3.5 مگابیت منظورتون هست دیگه؟
نمی دونم ضربه تاثیر داشته باشه یا نه. اما وقتی توی جعبه بوده و سیگنال خوب هم بهت میده بعیده مشکل دار شده باشه. به هر حال اگر مشمول گارانتی باشه حالا حالا گارانتی داره و بهتره توی شرایط مختلف و با سیستمهای دیگه چکش کنید.
معمولا آپلود خود من 21 مگه چون rssi بین 55 تا 60 هست و اتفاقا 3372 واقعا از نظر آپلود و دانلود عالیه
من باهاش 50 مگ دانلود و 22 مگ آپلود داشتم الان با یو اس بی یه تست براتون می گیرم میزارم
این تستها رو به زور گرفتم چون اینترنت ایرانسل اسپید تست رو باز نمی کرد با وی پی داخلی لودش کردم و بعد دیسکانکت شدم و با اینترانت ایرانسل تست کردم
این با یو اس بی
اینم با روتر
اینم وضعیت سیگنال
mohammad_s7201
10-02-2016, 23:43
سلام دوستان. دوتا سوال دارم
1- مودم E5573 رو با چه شارژری میشه شارژش کرد؟ از نظر ولتاژ و توان و.... منظورمه. مثلا با شارژر گوشی galaxy S2 یا S4 میشه؟؟
2- چه آنتنی باید به این مودم وصل کنیم تا سیگنال 3G و 4G رو قویتر دریافت کنه؟ مدل خاصی رو میشناسید؟ یا اینکه کجا میفروشه؟
این آنتن درسته:
naser.051
10-02-2016, 23:45
1- مودم E5573 رو با چه شارژری میشه شارژش کرد؟ از نظر ولتاژ و توان و.... منظورمه. مثلا با شارژر گوشی galaxy S2 یا S4 میشه؟؟
2- چه آنتنی باید به این مودم وصل کنیم تا سیگنال 3G و 4G رو قویتر دریافت کنه؟ مدل خاصی رو میشناسید؟ یا اینکه کجا میفروشه؟
این آنتن درسته:
انتن ts-9 بهترین گزینه هست
Sent from my LT25i
3.5 مگابیت منظورتون هست دیگه؟
نمی دونم ضربه تاثیر داشته باشه یا نه. اما وقتی توی جعبه بوده و سیگنال خوب هم بهت میده بعیده مشکل دار شده باشه. به هر حال اگر مشمول گارانتی باشه حالا حالا گارانتی داره و بهتره توی شرایط مختلف و با سیستمهای دیگه چکش کنید.
معمولا آپلود خود من 21 مگه چون rssi بین 55 تا 60 هست و اتفاقا 3372 واقعا از نظر آپلود و دانلود عالیه
من باهاش 50 مگ دانلود و 22 مگ آپلود داشتم الان با یو اس بی یه تست براتون می گیرم میزارم
بله،3.5 مگابیت هستش سرعت دانلود
شما اول با یک گوشی که قابلیت تری جی و 4 جی داره سرچ کن ببنین چه سیگنالهایی وجود داره بعد در مورد خرید مودم تصمیم بگیره
خیلی از جاها رایتل سیگنال نسل سه داره. شما هم اگر حداقل سیگنال رایتل داشته باشی با همین مودمها می تونی کارتو راه بیاندازی
ممنون
من که گفتم گوشی همین تماس معمولی را اونجا انتن نمیده(باید چندین مرتبه زنگ بزنی تا وصل بشه.هم تماس ورودی هم خروجی) چه برسه به تری جی و فور جی
من گفتم بجز این مودم سیمکارتی همراه مودم همراه دیگه چی میتونه باشه؟
مثلا یکیش وایمکس(مودم همراه و جیبی داره)
الباقی چی؟...که بدون سیمکارت بشه ازش استفاده کرد
این تستها رو به زور گرفتم چون اینترنت ایرانسل اسپید تست رو باز نمی کرد با وی پی داخلی لودش کردم و بعد دیسکانکت شدم و با اینترانت ایرانسل تست کردم
این با یو اس بی
اینم با روتر
اینم وضعیت سیگنال
من با نرم افزار watchlte ویندوز سیگنال 4g دانگل رو دیدم امروز،روی -57 بود،به نظرت دانگل مشکل داره که سرعت آپلود تا 10 مگ می ره تو تست اخه سیگنال دانگل هم مشکلی نداره،بعد می آد روی 6.5 فیکس می شه؟اما از همین جا گوشی آپلودش راحت تا 20 مگ می ره؟
amirdiba
11-02-2016, 12:36
این آنتن درسته:
شارژره هر موبایل و پورت usb
انتن هم من سه مورد مختلف از چین خریدم همون ts9 که فقط ی مدل الکیشو عصرشاپ با این کانکتور داره. رو انتنش حساب کنین یا ندونین نمیدونمم ولی خوب کانکتورهاش چون نسیت انگار همون پول کلنکتورهاشو دادین. چون کانکتور رو دونه ای
30 تا 50 میفروشن جچون نیست
اگه خریدین باید دوتایی بخرین. البته نه که اون اجباری بده ولی مودم ها دوتا جک دارن. من خریدم ثاثیر شگفت انگیزی ندیدم البته من ته شبکه هستم امواجم منفی 105 هست.ولی نتم دیگه قط نمیشه
amirdiba
11-02-2016, 12:39
2750u و e3372 طرز متصل کردن
اولی مودم ADSL هست. هرکار میکنم نمیتونم.
Masoud 206-16v
11-02-2016, 13:04
2750u و e3372 طرز متصل کردن
اولی مودم ADSL هست. هرکار میکنم نمیتونم.
فكر كنم مودم ٢٧٥٠ اصلا دانگل ٤جي رو ساپورت نكنه و تنها ٣جي باشه.معمولا از نظر سخت افزار كه مربوط به چيپ مودم هست مربوط ميشه.
دليلش هم واضحه تا مصرف كننده هر از مدتي نياز پيدا كنه تا مدل توليد شده ي جديد رو خريد كنه.
7cEram
amirdiba
11-02-2016, 13:21
فكر كنم مودم ٢٧٥٠ اصلا دانگل ٤جي رو ساپورت نكنه و تنها ٣جي باشه.معمولا از نظر سخت افزار كه مربوط به چيپ مودم هست مربوط ميشه.
دليلش هم واضحه تا مصرف كننده هر از مدتي نياز پيدا كنه تا مدل توليد شده ي جديد رو خريد كنه.
7cEram
سلام جناب درست میفرمایید . ی مودم تری جی قدیمی دارم اونو میشناسه ولی اینترنت پایداری نمیده سگنال گیریش انگار ضعیفه. یعنی واسه اون مودم ی مودم تری جی جدید بخرم؟ چیزی مد نظر دارین؟
Masoud 206-16v
11-02-2016, 13:26
سلام جناب درست میفرمایید . ی مودم تری جی قدیمی دارم اونو میشناسه ولی اینترنت پایداری نمیده سگنال گیریش انگار ضعیفه. یعنی واسه اون مودم ی مودم تری جی جدید بخرم؟ چیزی مد نظر دارین؟
دانگل تري جي آنتن بهش نصب ميشه؟
من قبلا همون مودم رو با دانگل E153 هواوي مچ كرده بودم و براحتي كار ميكرد.
اگر وارد سايت سازنده مودم بشيد اطلاعات بهتري در مورد دانگل هايي كه باهاش كار ميكنن رو كسب ميكنيد.
7cEram
amirdiba
11-02-2016, 14:58
تری جی وای فای که دیدم انتن داره و دانگلی که تری جی باشه با انتن ندیدم. 3g منسوخ شدس تو دنیاا .افغانستان تمام اپراتورهاس فور جی هست اونم نوع اخرش
سلام دوستان
نظرتون در مورد مودم huawei e8372 چیه؟
تا رنج قیمت 200 چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
ممنون
کسی نبود به من بگه چی بگیرم با توجه به پستهای قبلی من
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم
فرستاده شده از vsun v3
amirdiba
11-02-2016, 19:01
کسی نبود به من بگه چی بگیرم با توجه به پستهای قبلی من
منتظر نظرات و پیشنهادات شما هستم
فرستاده شده از vsun v3
وای فای داشته باشه؟
amirdiba
11-02-2016, 19:06
به نظرم اگه قیمت 8372 دویست تا دویست ده باشه و انلاک باشه عالیه.البته 5573 هم خوبع که حدود ۲۷۰ که امکان قفل شبکه نداره. اگه 8372امکان قفل شبکه داشته باشه بهترین گزینس.
دوستان اگر فایل بروزرسانی mbbService مودم هواوی دارین برام آپلود کنین باسپاس فراوان
وای فای داشته باشه؟
بله وای فای داشته باشه
ترجیحا مودم سیمکارتی نباشه
چون در جایی که میخام ازش استفاده کنم گوشی به زور انتن میده (انتن معمولی)که مجبوری برای یک تماس ده بار زنگ بزنی تا شاید وصل بشه
amirdiba
12-02-2016, 00:05
بله وای فای داشته باشه
ترجیحا مودم سیمکارتی نباشه
چون در جایی که میخام ازش استفاده کنم گوشی به زور انتن میده (انتن معمولی)که مجبوری برای یک تماس ده بار زنگ بزنی تا شاید وصل بشه
مودم سیک کارتی نباشه پس چطوری باشه؟ جور دیگه مگه داریم؟ نهایتش ی دانگل با روتور 4G و 3G چیز دیگه هم مگه داریم؟
مودم سیک کارتی نباشه پس چطوری باشه؟ جور دیگه مگه داریم؟ نهایتش ی دانگل با روتور 4G و 3G چیز دیگه هم مگه داریم؟
من که گفتم سیمکارتی مدنظرم نیست
بله داریم اگر پست های قبلی مرا خوانده باشی حتی به مودم جیبی وایمکس هم اشاره کردم
حالا افتاد بگو خب:n02::n02:
اما من بازم سوالم را تکرار میکنم
در ایران چند نوع سرویس اینترنت هست؟
مثل:adsl-wimax و.....
حالا من اینترنتی(مودم) میخام اولا وای فای باشه دوما سیمکارتی نباشه سوما وایمکس اخرین گزینه من هست(غیر از وایمکس پشنهاد بدهید)
اینم هم پست های قبلی من هست
بازم ممنون
بله داریم اگر پست های قبلی مرا خوانده باشی حتی به مودم جیبی وایمکس هم اشاره کردم
حالا من اینترنتی(مودم) میخام اولا وای فای باشه دوما سیمکارتی نباشه سوما وایمکس اخرین گزینه من هست(غیر از وایمکس پشنهاد بدهید)
بازم ممنون
عزيزم شما حالت خوب نيست يا فكر كنم اطلاعاتت كمه
اولا اينجا تاپيك اينترنت ٣جي و ٤جي هست
سوالت اينجا معني نداره!
بعدم وايفاي ربطي به مودم نداره يه اپشن واسه دستگاه مودم هست حالا هر نوع اينترنتي كه ميخواد باشه
خالا شما خودت ميگي آنت موبايل نداري اونجا كه هستي پس اين گزينه كنسل هست
Adsl هم كه نميخواي
يا وايمكس ياد بگيري كه الان همه مودهاي وايمكس وايفاي دارن جديدا! كه البته وايمكس منسوخ شده و بدرد نميخوره
اخرين گزينت اينترنت وايرلس هست كه يه سري شركت ميدن و بايد ببيني پوشش بهت ميدن يا نه
اونم وايفاي داشتن به روترت بستگي داره
به غير اينا هم چيز قابل استفاده ديگه اي نيست
amirdiba
12-02-2016, 04:42
بازم ممنون
بی سواد
ادب هم خوب چیزیه. افتاد یعنی چی
بچه ها كسي ميدونه اين دانگل يو اس بي همراه اول كه با سيم كارت دينا واسه فروش گذاشته به قيمت ١٣٠ تومن چه مدلي هست ماله چه برندي هست؟!
و انلاك ميشه؟!
mohammad_s7201
12-02-2016, 14:02
بچه ها كسي ميدونه اين دانگل يو اس بي همراه اول كه با سيم كارت دينا واسه فروش گذاشته به قيمت ١٣٠ تومن چه مدلي هست ماله چه برندي هست؟!
و انلاك ميشه؟!
دانگل 130 هزارتومنی ندیدم. یکیش 54 هزار تومنه و اون یکیش 151 هزار تومنه.
همه مودم هایی که همراه اول میفروشه هواوی هستش.
میتونی مدلش رو سرچ کنی تا برندش معلوم بشه. البته تو این لینک ها هم خودش نوشته
مودم 4G
مودم 3G
amirdiba
12-02-2016, 15:09
رو میشه انلاک کرد؟ E303
مارک هواوی همراه اول
amirdiba
12-02-2016, 15:37
روتور 3020رو ده روزی هست خریدم. روز اول هم کانفیگش کردم و تمام. امروز روشن کردم یکساعت استفاده کردم بعد پاورش قطع کردم .دوباره که خواستم استفاده کنم دیدم ظاهرا ریست فکتوری شده بود. کسی هم دست نزده. اسمش و رمزش دیفالت خودش بود. این یعنی چه؟ البته با همون دیفالت کار کرد. پاورشم از ی پاوربانک 11000 پی ان وای استفاده میکنم
روتور 3020رو ده روزی هست خریدم. روز اول هم کانفیگش کردم و تمام. امروز روشن کردم یکساعت استفاده کردم بعد پاورش قطع کردم .دوباره که خواستم استفاده کنم دیدم ظاهرا ریست فکتوری شده بود. کسی هم دست نزده. اسمش و رمزش دیفالت خودش بود. این یعنی چه؟ البته با همون دیفالت کار کرد. پاورشم از ی پاوربانک 11000 پی ان وای استفاده میکنم
منم تجربه ریست خود به خودی 3020 رو توی این یکسال بعضا داشتم
سلام دوستان میخواستم در کنار سرویس ای دی اس الی که دارم صرفا برای دانلود کردن یه مودم 4جی بخرم از دوستانی که تجربه استفاده از مودم E3372 (که خود ایرانسل میفروشه) دارن،میخواستم در مورد تجربشون با این مودم چندتا سوال بپرسم
سرعتش چطوره؟نهایت سرعت دانلودی که ازش گرفتین چقده؟پایداریش چطوره؟سازگاریش با ویندوز 10 خوبه؟کلا توصیه میکنین که بخرمش؟
ممنون میشم تجربه کاریتون رو در اختیار بنده قرار بدین :n40::n40::n40:
کلا خوبه
من حداکثر دانلود 50 مگ و آپلودم 23 مگ بوده.
روی ویندوز 10 تست نکردم اما فکر کنم مشکلی نباشه
اگر روتر 3020 تهیه کنید که هزار درصد روی 10 هم جواب میده چون دیگه لن و وایرلس محسوب میشه
saeed_punisher2013
12-02-2016, 16:24
کلا خوبه
من حداکثر دانلود 50 مگ و آپلودم 23 مگ بوده.
روی ویندوز 10 تست نکردم اما فکر کنم مشکلی نباشه
اگر روتر 3020 تهیه کنید که هزار درصد روی 10 هم جواب میده چون دیگه لن و وایرلس محسوب میشه
مودم خودم الان 2750 دی لینک هست نمیشه به صورت دانگل از این مودم استفاده کرد که بشه شر کرد نت 4جی رو؟اگه بشه خوبه نشه هم مهم نیس برام
متوسط سرعت دانلود ایرانسل تقریبا چقد هست؟میشه روش به عنوان سرعت بالا و پایدار حساب باز کرد؟
روتر هم فک نکنم نیاز بشه برام چون نمیخوام شر کنم نت 4 جی رو فقط صرفا برای دانلود فایل های حجیم میخوام از نت 4 جی استفاده کنم برای همین سرعت دانلود بالا برام مهمه
amirdiba
12-02-2016, 16:25
دوستان من تاحالا از لن 3020 نت نگرفتم .داگلم وصله اینترت وای فایم خوبه ولی لنش رو کانکشن کامم مثلت زرد داره و وصل نمیشه و ای پی نمیده چه کنم؟ تو تنظیمات باید کاری کنم؟
amirdiba
12-02-2016, 16:29
مودم خودم الان 2750 دی لینک هست نمیشه به صورت دانگل از این مودم استفاده کرد که بشه شر کرد نت 4جی رو؟اگه بشه خوبه نشه هم مهم نیس برام
متوسط سرعت دانلود ایرانسل تقریبا چقد هست؟میشه روش به عنوان سرعت بالا و پایدار حساب باز کرد؟
روتر هم فک نکنم نیاز بشه برام چون نمیخوام شر کنم نت 4 جی رو فقط صرفا برای دانلود فایل های حجیم میخوام از نت 4 جی استفاده کنم برای همین سرعت دانلود بالا برام مهمه
اره 3372 چون فور جیه به 2750uکانکت نمیشه. دنبال ی مودم تری جی هستم که با این مچ باشه. اون لیستشم دارم ولی خیلی از اون مودم ها تا ایران نیست. اگه کسی از دوستان از دانگلی با این روتور مودم جواب گرفته بگه بخریم. سوال دومم اینه که e303 هواوی همراه اول تو لیست مودم های ساپورت شده 2750هست ولی ایا انلاک میشه؟
naser.051
12-02-2016, 16:58
اره 3372 چون فور جیه به 2750uکانکت نمیشه. دنبال ی مودم تری جی هستم که با این مچ باشه. اون لیستشم دارم ولی خیلی از اون مودم ها تا ایران نیست. اگه کسی از دوستان از دانگلی با این روتور مودم جواب گرفته بگه بخریم. سوال دومم اینه که e303 هواوی همراه اول تو لیست مودم های ساپورت شده 2750هست ولی ایا انلاک میشه؟
با فیرم ویر کاستوم هم راه حل نداره 2750 دانگل 3372 رو ساپورت کنه؟
Sent from my LT25i
amirdiba
12-02-2016, 17:40
با فیرم ویر کاستوم هم راه حل نداره 2750 دانگل 3372 رو ساپورت کنه؟
Sent from my LT25i
نمیدونم و بلد نیستم .اگه راهی داره بگین
amirdiba
12-02-2016, 17:43
دوستان. ۳۰۲۰ لنم نت نداره تو حالت فور جی چه کنم
saeed_punisher2013
12-02-2016, 18:57
شما خودتون این مودم رو دارید دیگه درسته؟راضی هستید؟میشه به صورت دستی انتخاب کرد که رو کدوم شبکه ثابت بمونه؟(3g یا 4g) کلا خریدشو بهم توصیه میکنید یا نه؟
amirdiba
12-02-2016, 19:19
سلام بله من راضی هستم. وقتی اره تو قسمت سامبا و اری جی میشه گذاشت اتو میشه گذاشت فقط wcdma . من خیلی تحقیق کردم تو این رنج قیمت عالیه. مودم قبلیم هم تی پی لینک وایرلسی بود که مشکلی نداشت .اینو فقط به خاطر پورت usb خریدم. هارد دو ترا بهش میزنم و از سه کام و لپتابی که تو خونه دارم بعلاوه تلوزیون و موبایل ها دسترسی به فایل ها دارم بردشم صدمتری بدون مانع و طبقه سوم خونمون هم برد میده
دوستان. ۳۰۲۰ لنم نت نداره تو حالت فور جی چه کنم
شاید تنظیمات 3020 درست نیست.
در ویندوز توی قسمت پراپرتیز شبکه برو و در قسمت ip4 اعداد اول رو بزار
192.168.0.10
بعد تب رو بزن 255.255.255.0
و گیت وی هم همون ای پی مودم که پیش فرضش
198.168.0.254
دی ان اس هم لازم نسیت اما می تونی
4.2.2.2
4.2.2.4
بزاری
اگر نشد از قسمت details همون شبکه 3020 یه تصویر بزار
amirdiba
12-02-2016, 19:48
شاید تنظیمات 3020 درست نیست.
در ویندوز توی قسمت پراپرتیز شبکه برو و در قسمت ip4 اعداد اول رو بزار
192.168.0.10
بعد تب رو بزن 255.255.255.0
و گیت وی هم همون ای پی مودم که پیش فرضش
198.168.0.254
دی ان اس هم لازم نسیت اما می تونی
4.2.2.2
4.2.2.4
بزاری
اگر نشد از قسمت details همون شبکه 3020 یه تصویر بزار
مرسی عزیزم بابت اطلاعاتت. رو اون کامی که تست گرفتم مشکل داشت. رو لپتاب خودم بدون هیچ تنظیمی اوکی بود
بی سواد
ادب هم خوب چیزیه. افتاد یعنی چی
بی سوادم خودتی
با ادب بی نزاکت[emoji7] [emoji7] [emoji7]
فرستاده شده از vsun v3
عزيزم شما حالت خوب نيست يا فكر كنم اطلاعاتت كمه
اولا اينجا تاپيك اينترنت ٣جي و ٤جي هست
سوالت اينجا معني نداره!
بعدم وايفاي ربطي به مودم نداره يه اپشن واسه دستگاه مودم هست حالا هر نوع اينترنتي كه ميخواد باشه
خالا شما خودت ميگي آنت موبايل نداري اونجا كه هستي پس اين گزينه كنسل هست
Adsl هم كه نميخواي
يا وايمكس ياد بگيري كه الان همه مودهاي وايمكس وايفاي دارن جديدا! كه البته وايمكس منسوخ شده و بدرد نميخوره
اخرين گزينت اينترنت وايرلس هست كه يه سري شركت ميدن و بايد ببيني پوشش بهت ميدن يا نه
اونم وايفاي داشتن به روترت بستگي داره
به غير اينا هم چيز قابل استفاده ديگه اي نيست
بعضی از حرفات جالبه
وایمکس منسوخ شده
پس مبین نت و ایرانسل با کاسه و کوزه اش را جمع کنه بره دنبال کاسبی دیگه ایی
البته از حق نگذریم بله اینجا تاپیک تری جی و فور جی هست
منم میرم تاپیک جدید در جای خودش ایجاد میکنم
فرستاده شده از vsun v3
دوستان لطفا وارد بحثهایی حاشیه ای نشیم.
اومدیم دور هم چیزی یاد بگیریم. همین
نه کسی به کسی بدهکاره نه از کسی طلبکار
amirdiba
12-02-2016, 19:56
دوستان لطفا وارد بحثهایی حاشیه ای نشیم.
اومدیم دور هم چیزی یاد بگیریم. همین
نه کسی به کسی بدهکاره نه از کسی طلبکار
منم موافقم و تو این یادگیری ها شرط ادب و سخن هم مهمه.من تا این سن کسی بهم نگفته افتاد و این حرفاا. چی فک میکنن بعضی هاا
saeed_punisher2013
12-02-2016, 20:21
میخوام اینترنتی این مودم e3372 رو بخرم 134 تومن میده با ارسال رایگان یه سیمکارت و 10 گیگ حجم رایگان بخرم بنظرتون؟تو منطقه ما 3جی حدودا 6 مگابیت هست سرعتش 4جی چقد میشه بنظرتون؟
amirdiba
12-02-2016, 20:24
میخوام اینترنتی این مودم e3372 رو بخرم 134 تومن میده با ارسال رایگان یه سیمکارت و 10 گیگ حجم رایگان بخرم بنظرتون؟تو منطقه ما 3جی حدودا 6 مگابیت هست سرعتش 4جی چقد میشه بنظرتون؟
اولا همینو از راستین بازار بخر مجانی هم میفرسته همه اینا رو هم داره میده 119 بعدش فعلا با این سرعت هاست. زیاد درگیر فور جی تری جی نشو. ی روز خوبه. ده. روز بد. این شااله درست میشه
saeed_punisher2013
12-02-2016, 20:28
اولا همینو از راستین بازار بخر مجانی هم میفرسته همه اینا رو هم داره میده 119 بعدش فعلا با این سرعت هاست. زیاد درگیر فور جی تری جی نشو. ی روز خوبه. ده. روز بد. این شااله درست میشه
والا برا من که بالا نمیاد این سایت راستین بازار پس صبر میکنم هر وقت سایتش اوکی شد از اونجا میخرم،وضع نت که کلا خوب نیس از اول همین ماه و تا نصفه های اسفند هم ادامه خواهد داشت احتمالا،ممنون از راهنماییت دوست من
amirdiba
12-02-2016, 20:29
اره امروز بالا نمیاد. ولی شماره شو دارم تلفنی هم اوکی میکنه اگه خواستی بهت میدم
emprator227
13-02-2016, 11:30
سلام.یک مودم 3372 خریدم.اول اونو اپدیت کردم.دیروز میخواستم انلاکش کنم که با کد ورژن 3 نشد.منم فکر کردم کد رو اشتباه زدم دوباره همون کد رو زدم که بازم نشد.
الان نوشته فقط 1 بار دیگه اجازه دارم کد رو بزنم.حالا یک سوال.
اگه یکبار دیگه اشتباه بزنم مودم میسوزه؟
به نظرتون چجوری انلاک کنم؟
با کد ورژن 2 امتحان نکردم چون یکبار دیگه مونده.
amirdiba
13-02-2016, 11:33
بله میسوزه .از چه سایتی کد گرفتی؟
emprator227
13-02-2016, 11:35
کد هایی که میده از بیشتر سایت ها یکی هست و از چند تا سایت گرفتم همگی یکی بود
amirdiba
13-02-2016, 11:42
واقعا نیاز داری انلاک کنی؟ اگه داری بزن یا میسوزه یا انلاک میشه.
سلام.یک مودم 3372 خریدم.اول اونو اپدیت کردم.دیروز میخواستم انلاکش کنم که با کد ورژن 3 نشد.منم فکر کردم کد رو اشتباه زدم دوباره همون کد رو زدم که بازم نشد.
فکر کنم شما باید کد ورژن 2 رو بزنی و برای آنلاک جایی خوندم که ده بار هم جا داره برای فلش بیشتر از سه تا نمیشه.
تعدادی از کاربران سوال می پرسن به نتیجه میرسن و منعکس نمی کنن میرن حاجی حاجی مکه
قبلا به یکی از کاربران گفتیم کد ورژن 2 رو بزن جواب رو بگو اما ....
طبیعتا باید کدهایی که سایتها میدن یکی باشه فقط راحتی و سختی ارائه کد متفاوته
شما نتیجه گرفتی بفرمایید پست 2 آپدیت بشه
کد هایی که میده از بیشتر سایت ها یکی هست و از چند تا سایت گرفتم همگی یکی بود
شما 9 بار کدو اشتباه زدی؟!!
به هر حال اگه کدو اونقدر اشتباه زدی پس حتما یه عددایی یادت مونده. برو صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ببین v3 همونه که قبلا میزدی
یکیم اینکه نگران نباش چیزی بنام سوختن وجود نداره فقط یه شمارنده وجود داره که میشه reset کرد و دوباره کدو زد (البته یکم زحمت داره)
فقط من یه پیشنهاد دارم .شما که میخوایی آنلاک کنی و گارانتی مهم نیست برات. برو فیرمور مودمو آپدیت کن بعد آنلاکش کن
چون اون فیرم ور ها تغییر داده شدن و شاید این مشکل آنلاکت برطرف شه!
mohammad_s7201
14-02-2016, 12:04
شما 9 بار کدو اشتباه زدی؟!!
به هر حال اگه کدو اونقدر اشتباه زدی پس حتما یه عددایی یادت مونده. برو صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ببین v3 همونه که قبلا میزدی
یکیم اینکه نگران نباش چیزی بنام سوختن وجود نداره فقط یه شمارنده وجود داره که میشه reset کرد و دوباره کدو زد (البته یکم زحمت داره)
فقط من یه پیشنهاد دارم .شما که میخوایی آنلاک کنی و گارانتی مهم نیست برات. برو فیرمور مودمو آپدیت کن بعد آنلاکش کن
چون اون فیرم ور ها تغییر داده شدن و شاید این مشکل آنلاکت برطرف شه!
من مودم E5573 هواوی دارم که همراه اول لاکش کرده.
از این کدها میتونم استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
و اینکه این کدها رو کجا باید بزنم؟
من مودم E5573 هواوی دارم که همراه اول لاکش کرده.
از این کدها میتونم استفاده کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
و اینکه این کدها رو کجا باید بزنم؟
اگر سیم کارت یه اپراتور دیگه رو بزاری طبیعتا باید ازت کد آنلاک رو بپرسه اما نمی دونم آیا اصلا کد ورژن 2 یا سه روی 5573 جواب میده یا نه. قبلا دوستانی که داشتند گفتند جواب نمیده پس صبر کن 5573 دارها بیان یا خودت این دو تا ورژن رو تست کن
amirdiba
14-02-2016, 16:44
اگر سیم کارت یه اپراتور دیگه رو بزاری طبیعتا باید ازت کد آنلاک رو بپرسه اما نمی دونم آیا اصلا کد ورژن 2 یا سه روی 5573 جواب میده یا نه. قبلا دوستانی که داشتند گفتند جواب نمیده پس صبر کن 5573 دارها بیان یا خودت این دو تا ورژن رو تست کن
من 5573 دارم و خیلی دنبال انلاک کردن و این داستاناش هستم. لااقل تو فروم های فارسی و اون انگلیسی هایی که من خوندم و دیدم فعلا امکان انلاکش نیست. البته من انلاکش خریدم همینطوری دنبالش بودم.
amirdiba
14-02-2016, 17:20
امیر خان این الان یعنی چه؟
amirdiba
14-02-2016, 19:08
امیر خان این الان یعنی چه؟
انواع انتن برای 3372 و5573 و غیره که کانکتور TS9وcrc9 دارند
naser.051
14-02-2016, 19:43
انتن ts-9 چنده اگر بخام بخرم؟ کسی وارد کننده هست؟ یا فروشگاه ایرانی سراغ دارین؟
Sent from my LT25i
amirdiba
14-02-2016, 19:56
انتن ts-9 چنده اگر بخام بخرم؟ کسی وارد کننده هست؟ یا فروشگاه ایرانی سراغ دارین؟
Sent from my LT25i
برو تو سایت چین شیپ یا نظایر اون. سایت های چینی زیادی واسه خرید معرفی کرده. برو کالاتو پیدا کن و لینکشو بده اون اقا و پولش رو به ریال میدی اون اقا واست به دلار میخره. به ادرس خودت 20 تا 60 روزه هم میاد. تو ایران بعید میدونم پیدا کنی. اگه خودت مسترکارت و نطایر اون داشته باشی خودتم میتونی بخری. مثلا من شبیه اون انتن مربعی که 35 dbi رو از dhgate سفارش دادم تا درب منزل 150 در اومد. فروشنده ای انتخاب کن که ارسال رایگان یا نهایت چند دلاری به ایران دارند. خیلی راحته. فقط انتن رو با کانکتور درست سفارش بده چون اگه مثل من اشتباه کنی مجبوری دوتا کانکتور دیگه از چین سفارش بدی که 65 در اومد. مثلا e3372 کانکتورش crc9 هست و e5573 کانکتورش ts9
اقا مودم ها فور جی سیم کارت باید چه سایزی باشه؟همه سایزی میخوره؟یا میکرو باید باشه؟
saeed_punisher2013
14-02-2016, 22:39
اقا مودم ها فور جی سیم کارت باید چه سایزی باشه؟همه سایزی میخوره؟یا میکرو باید باشه؟
والا من E3372 دارم سایز معمولی میخوره همون سایز قدیمی سیمکارت بقیه مودم ها رو اطلاع ندارم
سلام من از طریق این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دقیقا این صفحه کد آنلاک و کد فلش گرفتم و کار کرد و مدل مودم من هم 3372 ایرانسل هست و راحت اول انلاک کردم و بعد اپدیت فریم ور کردم با کد فلش دریافتی . اینم بگم نمیدونم چه حکمتی داره که هر کدوم از این سایتهای انلاین دریافت کد انلاک هر بار برا من یه کد انلاک و یه کد فلش نمایش نمیدن و هر دفعه با دفعه بعدی کلا فرق داره . البته من همون بار اول و از طریق این صفحه انلاک کردم و کد فلش هم گرفتم و جواب هم داد . و چند بار خواستم دوباره برا تست کد بگیریم دیدم فرق دارن به حر حال کار من که راه افتاد . برا اشتباه وارد کردن بیش از 10 بار هم اینو عرض کنم تو خود همین سایت نوشته مودم نمیسوزه فقط قابلیت انلاک کردن مخفی میشه که با ریست کردن مودم توسط یک ابزار مخصوص دوباره این قابلیت باز میگرده و از 1 شروع میشه فقط امتحان نکردم ببینه رو 3372 جواب میده یا نه . اگه کد فلش فریم ور هم اشتباه وارد کنی چیزی نمیشه فقط فریم ور اپدیت نمیشه چون بدون کد صحیح امکان اپیدت شدن فریم ور وجود نداره . اینارو خود همین سایت با دلیل و مدرک نوشته و ابزار مخصوص رو هم قرار داده . فقط یه نفر میخواد که تست کنه تا خیال همه راحت بشه .
ابزار آنلاکر و ریست کردن دفعات کد آنلاک مودم های هواوی فقط مدل هایی که در عکس اشاره شده با آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.7.7 Huawei Unlocker.rar
فیلم آموزش آنلاک مودم هواوی مدل: E303 رایتل : به همراه HUAWEI MODEM Code Writer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] To Unlock Huawei E3131 And E303 USB Modems - _.MP4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] MODEM Code Writer.rar
LONELY MAN
15-02-2016, 10:21
سلام دوستان.....من مودم 3372 هواوی رو چند روز پیش خریدم....قصد دارم یه روتر برای وای فای واسه خونه بگیرم....پیشنهادتون چیه....این مشکل کاهش سرعت روتز 3020 هنوز پا برجاست؟؟؟...پیشنهاد دیگه ای هم ندارین که این کاهش سرعت رو نداشته باشه(با قیمت مناسب:n09:) کل تایپپیک رو هم مطالعه کردم
ممنون:n16:
amirdiba
15-02-2016, 11:47
سلام دوستان.....من مودم 3372 هواوی رو چند روز پیش خریدم....قصد دارم یه روتر برای وای فای واسه خونه بگیرم....پیشنهادتون چیه....این مشکل کاهش سرعت روتز 3020 هنوز پا برجاست؟؟؟...پیشنهاد دیگه ای هم ندارین که این کاهش سرعت رو نداشته باشه(با قیمت مناسب:n09:) کل تایپپیک رو هم مطالعه کردم
3020 افت سرعتش عیب نیست. این ی ابزار کوچیک وسفریه. اگه تمام مزیت ها توش جمع بود دیگه شما 600 نمیدادی روتور بخری. واسه خونه 3020 و نطایر اون خوب نیست. باید قوی تر و رومیزی باشه . چون اونا 5 متر ازشون دور شی فاتحه سیگنال خوندس
amirdiba
15-02-2016, 11:56
سلام من از طریق این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دقیقا این صفحه کد آنلاک و کد فلش گرفتم و کار کرد و مدل مودم من هم 3372 ایرانسل هست و راحت اول انلاک کردم و بعد اپدیت فریم ور کردم با کد فلش دریافتی . اینم بگم نمیدونم چه حکمتی داره که هر کدوم از این سایتهای انلاین دریافت کد انلاک هر بار برا من یه کد انلاک و یه کد فلش نمایش نمیدن و هر دفعه با دفعه بعدی کلا فرق داره . البته من همون بار اول و از طریق این صفحه انلاک کردم و کد فلش هم گرفتم و جواب هم داد . و چند بار خواستم دوباره برا تست کد بگیریم دیدم فرق دارن به حر حال کار من که راه افتاد . برا اشتباه وارد کردن بیش از 10 بار هم اینو عرض کنم تو خود همین سایت نوشته مودم نمیسوزه فقط قابلیت انلاک کردن مخفی میشه که با ریست کردن مودم توسط یک ابزار مخصوص دوباره این قابلیت باز میگرده و از 1 شروع میشه فقط امتحان نکردم ببینه رو 3372 جواب میده یا نه . اگه کد فلش فریم ور هم اشتباه وارد کنی چیزی نمیشه فقط فریم ور اپدیت نمیشه چون بدون کد صحیح امکان اپیدت شدن فریم ور وجود نداره . اینارو خود همین سایت با دلیل و مدرک نوشته و ابزار مخصوص رو هم قرار داده . فقط یه نفر میخواد که تست کنه تا خیال همه راحت بشه .
روش راستین بازار سه تا عدد غیر کد فلش میده که میگه اول v3 اگه نشد v2 و اگه نشد v1 رو وارد کن و حتما میشه. این سایت و نطایر اون که شما گفتین کد فلشو با روش بازار ی جور میده ولی ی کد بیشتر واسه انلاک نمیده که من چک کردم همه با v1 برابر بودن. کسی داستان این قضیه نمیدونه؟ چرا اکثرا رو v1 or v2 انلاک میشن؟ واسه تاریخ تولیده؟
Masoud 206-16v
15-02-2016, 12:46
TP-LINK MR3420
7cEram
emprator227
15-02-2016, 13:11
ابزار آنلاکر و ریست کردن دفعات کد آنلاک مودم های هواوی فقط مدل هایی که در عکس اشاره شده با آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.7.7 Huawei Unlocker.rar
مودم 3372 با این نرم افزار کار نمیکنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.