مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
darvish1900
08-06-2016, 09:29
٦ دلار
اصلا ارزش فروش داشته
چه جوري رسيد اينجا
چه جوري اطمينان كردي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
از سایت هندی خرید مودم نکردم آنلاکش رو خرید کردم.
naser.051
08-06-2016, 14:11
بله من قسطی خریدیم. در 18 قسط جمعا 294000 تومان+سیم کارت دیتا+10گیگ اینترنت رایگان
قسط اول 17000 اقساط بعدی 16300 تومان
من خاستم قسطی بخرم گفتم باید خط 912 داشته باشم ایا شما خط 912 داشتین؟
silvermanhhh
09-06-2016, 07:02
سلام دوستان ،میخام برا دانگل e3372 روتر بخرم،دوستان راهنمایی کنید بهترین و خوش قیمت ترین روتر تو بازار چی هست؟بنظر خودم tp link Mr 3220 خوبه تو دیجی کالا 80حدودا زده،بعد این روترها از سرعت کم نمیکنن؟
darvish1900
09-06-2016, 10:31
من خاستم قسطی بخرم گفتم باید خط 912 داشته باشم ایا شما خط 912 داشتین؟
بله باید خط 912 داشته باشید.
بله باید خط 912 داشته باشید.
عزیز آدرس سایتش رو به ما هم م دی بدونیم چه جوری باید خرید کنیم
sorrowrock
09-06-2016, 16:07
سلام دوستان جایی بهتر از اینجا برای این سوال پیدا نکردم اگر جاش اینجا نیست عذر میخواممن 2 تا مودم دارم یکی مودم tp link mr200 که 4g هست و یکی adsl معمویهر 2 این مودم ها با 2 تا کابل لن جداگانه متصل هستند(استفاده همزمان نمیخوام)میخوام ببینم راهی هست این 2 با اینکه هر 2 وصل باشند به کامپیوتر اما بتونم مدیریت کنم که هر زمان خواستم یکی قطع باشه اون یکی وصل و بالاعکسممنون میشم نرم افزاری یا روشی داره راهنمایی کنیدتشکر
mohammad_s7201
09-06-2016, 21:42
لطفا ی اسکرین شات از صفحه لاک مودم و همچین صفحه اول مودم نامبرده بزار با ی سیم کارت دیگه.
این اموزش کاملا ناقصه . من چه میدونم شما چه کردین. چی رو به چی زدی. کد مورد چهار از کجا بیارم؟ برگردوندن به فریمور جدید یعنی چه. همه مثل شما اینقدر فوت اب نیستند به خدا. تازه این مودمیه که لاک همراه اولش بسیار زیاد دست مردمه از جمله خودم و همه دنبال انلاک کردن و کسی نتونسته. لطفا اون اسکریت شات ها رو هم بزار. ی اموزش درست درمونم بزار بفهممیم. البته اگه این لطفو رو دوست دارین بکنین.
دوست عزیز شما ویدیو رو نگاه کن، تمام این چیزایی که میگی توش هست. تمام این مراحل رو یکی یکی انجام میده و توضیح میده. مرحله به مرحله باهاش برو جلو.
من اون مراحل رو نوشتم که بدونید زیاد کاری نداره و مراحل اضافی رو انجام ندید.
اصلا هم لازم نیست حرفه ای باشید، هیچ پولی هم نمیخواد خرج کنید.
hossein 43
10-06-2016, 16:44
با سلام. ایا مودم هواوی E3372 با روتر Tl-mr3040 سازگار است و از نظر سرعت چطوری است وراه دیگر استفاده از روتر مذکور چگونه است
؟؟ باتشکر
darvish1900
10-06-2016, 21:04
عزیز آدرس سایتش رو به ما هم م دی بدونیم چه جوری باید خرید کنیم
قسطی خریدن مودم؟ به فروشگاه های همراه اول یا به سایت زیر
mci.ir
amirdiba
10-06-2016, 21:14
دوست عزیز شما ویدیو رو نگاه کن، تمام این چیزایی که میگی توش هست. تمام این مراحل رو یکی یکی انجام میده و توضیح میده. مرحله به مرحله باهاش برو جلو.
من اون مراحل رو نوشتم که بدونید زیاد کاری نداره و مراحل اضافی رو انجام ندید.
اصلا هم لازم نیست حرفه ای باشید، هیچ پولی هم نمیخواد خرج کنید.
اون فیلمو من دیدم هر اپراتوری فریمور خودشو سفارشی داره. مطمنم انلاک نکردی . این که فیلمو ببین راحته جایی تو فروم بازی نداره. مطمنم فقط خواستی ی چیزی بگی. وگرنه اسکرین شاتهایی که گفته بودم رو میزاستین. اینجا جای بحث و ارایه راهکارها اونم گام به گامه. من خودم ادعایی ندارم ولی کلی مودم و انلاک کردم و این مودمه که میدونم خیلی ها دارند و تا الان نشده انلاک کنی .البته ببخشید تند حرف میزنم. ولی مطمنم. شما چیزی انلاک نکردی.
Sent from my S5-F using Tapatalk
mohammad_s7201
10-06-2016, 21:36
اون فیلمو من دیدم هر اپراتوری فریمور خودشو سفارشی داره. مطمنم انلاک نکردی . این که فیلمو ببین راحته جایی تو فروم بازی نداره. مطمنم فقط خواستی ی چیزی بگی. وگرنه اسکرین شاتهایی که گفته بودم رو میزاستین. اینجا جای بحث و ارایه راهکارها اونم گام به گامه. من خودم ادعایی ندارم ولی کلی مودم و انلاک کردم و این مودمه که میدونم خیلی ها دارند و تا الان نشده انلاک کنی .البته ببخشید تند حرف میزنم. ولی مطمنم. شما چیزی انلاک نکردی.
Sent from my S5-F using Tapatalk
عکس زیر همه چی رو نشون میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه مودم mr6400 خریداری کردم ولی توی کانفینگ اطلاعات سیگنال رو کامل نمیزنه فقط میزان سیگنال رو نشون میده که میزنه 75 درصد و 3 چراغ از 4 چراغ روشن ! نرمافزاری چیزی سراغ دارین بشه قشنگ تمام اطلاعات سیگنال رو باهاش دید ؟ و اینکه آنتن تقویتی برای این مودم هست ؟
البته یه وقتایی 100 درصد میشه و 4 چراغ روشن
قسطی خریدن مودم؟ به فروشگاه های همراه اول یا به سایت زیر
mci.ir
منظورم خرید ن آنلاکش از یه سایت هندی بود عزیز
amirdiba
11-06-2016, 00:13
سلام من یه مودم mr6400 خریداری کردم ولی توی کانفینگ اطلاعات سیگنال رو کامل نمیزنه فقط میزان سیگنال رو نشون میده که میزنه 75 درصد و 3 چراغ از 4 چراغ روشن ! نرمافزاری چیزی سراغ دارین بشه قشنگ تمام اطلاعات سیگنال رو باهاش دید ؟ و اینکه آنتن تقویتی برای این مودم هست ؟
البته یه وقتایی 100 درصد میشه و 4 چراغ روشن
نرم افزار ltewatch
نرم افزار ltewatch
تنظیماتی میخواد ؟ چون هیچی نمیاره و همش ارور اتصال میده
amirdiba
11-06-2016, 11:56
تنظیماتی میخواد ؟ چون هیچی نمیاره و همش ارور اتصال میده
دو نوع تنظیمات داره یکی که دیفالتشه که بدون پسورد میزنی و اطلاعاتو میاره
بعضی مودم ها برای ورورد ی خط ادرس دارن مثل 192.168.1.1. یا 192.168.8.1 یا 192.168.0.254 که اینو باید بزنی و پسورد ورود به تنظیمات مودم
رو هر مودمی زدم جواب داده حالا ممکنه مثلا رو ویندوز ده بازی دربیاره که واسه من اینطوریه. گاهی رو ی مودم میشه یا نمیشه ولی ده به پایین میشه.
darvish1900
12-06-2016, 12:20
منظورم خرید ن آنلاکش از یه سایت هندی بود عزیز
در انجمن پرشین تولز قسمت بازارچه - مودم و شبکه تایپیکش هست
من وفتی میخوام مودم e3372 رو فریمورش رو آپدیت کنیم ارور زیر رو میده
راه حلی داره
تو فروم های دیگه گفتن آپدیت شدنی نیست
حالا میگین من چی کار کنم؟؟؟؟؟:n03:
مودم E5172 رو همراه اول قسطی میده ؟!
اگه قسطی میده هر ماه چقدر باید بدی ؟!
و اینکه این مودم فقط سیم کارت های همراه اول رو قبول می کنه یا سیم ایرانسل رو هم قبول می کنه ؟!
راه حلی داره
تو فروم های دیگه گفتن آپدیت شدنی نیست
حالا میگین من چی کار کنم؟؟؟؟؟:n03:
e3372 شما برای ایرانسله؟ با همون فایلی که توی ص اول تاپیک هست امتحان کردید؟ یه تصویر از ص اطلاعات مودمتون بزارید
e3372 شما برای ایرانسله؟ با همون فایلی که توی ص اول تاپیک هست امتحان کردید؟ یه تصویر از ص اطلاعات مودمتون بزارید
بله همون فریمور و web ui که در اول تاپیک گذاشته بودید رو تصب کردم که این ارور رو داد عکس مودم و کنسول مودم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم E5172 رو همراه اول قسطی میده ؟!
اگه قسطی میده هر ماه چقدر باید بدی ؟!
و اینکه این مودم فقط سیم کارت های همراه اول رو قبول می کنه یا سیم ایرانسل رو هم قبول می کنه ؟!
کسی نمی دونه ؟! :n01:
darvish1900
13-06-2016, 22:17
کسی نمی دونه ؟! :n01:
تمامی مدلهای داخل سایت به اقساط داده میشود و فقط سیم همراه اول ساپورت میشه باید انلاک نمایید
sorrowrock
14-06-2016, 01:04
انصافا فقط سوال من مورد داشت پاسخ ندادید!!!
تمامی مدلهای داخل سایت به اقساط داده میشود و فقط سیم همراه اول ساپورت میشه باید انلاک نمایید
مودم E5172 کیفیتش چطوری هستش ؟! و اینکه آیا انلاک میشه ؟! تا به حال کسی آنلاک کرده ؟!
سلام دوستان جایی بهتر از اینجا برای این سوال پیدا نکردم اگر جاش اینجا نیست عذر میخواممن 2 تا مودم دارم یکی مودم tp link mr200 که 4g هست و یکی adsl معمویهر 2 این مودم ها با 2 تا کابل لن جداگانه متصل هستند(استفاده همزمان نمیخوام)میخوام ببینم راهی هست این 2 با اینکه هر 2 وصل باشند به کامپیوتر اما بتونم مدیریت کنم که هر زمان خواستم یکی قطع باشه اون یکی وصل و بالاعکسممنون میشم نرم افزاری یا روشی داره راهنمایی کنیدتشکر
دوستان اگه در این زمینه اطلاعی دارید این دوست عزیز رو راهنمایی کنید .
sorrowrock
یکی از راهها اینه که اتصال اترنت یکیشونو غیرفعال کنین. تو cmd تایپ میکنین
netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled
و برای دوباره فعال شدن:
netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=enabled
برای کنترل اتصال اترنتهای مختلف فقط کافیه به جای Local Area Connection اسمشو جایگزاری کنین که معمولا آخرش عدد میخوره مثل Local Area Connection 2 و تو ویندوز 8 هم Ethernet 2 و...
سلام دوستان
این مودم e3372 برا جاهایی که پوشش فورجی نسبتا صعیف هست چطوره؟
با گوشی به زور دو خط آنتن فورجی میده. این مودم رو بگیرم خوب آنتن میگیره؟
سلام دوستان
این مودم e3372 برا جاهایی که پوشش فورجی نسبتا صعیف هست چطوره؟
با گوشی به زور دو خط آنتن فورجی میده. این مودم رو بگیرم خوب آنتن میگیره؟
بستگي داره به گوشي
به نظر من در حد گوشي من هست
٣٣٧٢ دارم با اينكه مقدار عددي سيگنال ظاهرا بهتر هست ولي سرعت با گوشي يكي كه بايد با توجه به سيگنال بيشتر باشه كه نيست
به اميد ايراني آزاد و آباد
sorrowrock
14-06-2016, 19:12
sorrowrockیکی از راهها اینه که اتصال اترنت یکیشونو غیرفعال کنین. تو cmd تایپ میکنینnetsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabledو برای دوباره فعال شدن:netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=enabledبرای کنترل اتصال اترنتهای مختلف فقط کافیه به جای Local Area Connection اسمشو جایگزاری کنین که معمولا آخرش عدد میخوره مثل Local Area Connection 2 و تو ویندوز 8 هم Ethernet 2 و...ممون دوست عزیزیه یک هفته است لنگ همین دستور ساده هستمبازم تشکر
mohammad_s7201
15-06-2016, 09:04
مودم E5172 کیفیتش چطوری هستش ؟! و اینکه آیا انلاک میشه ؟! تا به حال کسی آنلاک کرده ؟!
اکثر مودم ها آنلاک میشن به شرطی که روشش رو بتونی پیدا کنی. من خودم مودم E5573 رو از همراه اول خریدم و آنلاکش کردم.الان با یه سرچ کوچک تو گوگل دیدم کلی مطلب درباره آنلاک کردن مودم E5172 هست.
اما شما فقط به امید آنلاک شدن این مودم رو نخر. 1% هم احتمال بده که آنلاک نشه. اول ببین آنتن دهی همراه اول تو جایی که میخوای ازش استفاده کنی چجوریه. شاید همون همراه اول کارت رو راه بنداره.
بعدشم اول تو اینترنت جستجو کن ببین روشی میتونی واسه آنلاکش پیدا کنی یا نه، بعد تصمیم بگیر.
حواست باشه بعد از خرید پشیمون نشی
silvermanhhh
16-06-2016, 17:22
سلام
من دیروز روتر tp link mr3220 رو از بازار خریدم .تست سرعت گرفتم با روتر 3g از هشت مگابیت بیشتر نمیشد اما با همون e3372 خالی از 12 مگابیت هم میزد بالاتر (تست همین الان ).متاسفانه روتر ها سرعت و پینگو میارن پایین و مخصوصا رو اپلود خیلی تاثیر میزارن .پیشنهادم اینه که کسایی که هنوز دانگل نخریدن دانگل 8372 رو بخرن که خودشم وایفای داره دیگه نیازی به این دنگ و بساطا نیست همین سیم بازیا باعت افت شدید سرعت میشه همون دانگل که مستقیم وصل بشه به پورت usb کامپیوتر بهترین عملکرد رو داره.
سلام
من دیروز روتر tp link mr3220 رو از بازار خریدم .تست سرعت گرفتم با روتر 3g از هشت مگابیت بیشتر نمیشد اما با همون e3372 خالی از 12 مگابیت هم میزد بالاتر (تست همین الان ).متاسفانه روتر ها سرعت و پینگو میارن پایین و مخصوصا رو اپلود خیلی تاثیر میزارن .پیشنهادم اینه که کسایی که هنوز دانگل نخریدن دانگل 8372 رو بخرن که خودشم وایفای داره دیگه نیازی به این دنگ و بساطا نیست همین سیم بازیا باعت افت شدید سرعت میشه همون دانگل که مستقیم وصل بشه به پورت usb کامپیوتر بهترین عملکرد رو داره.
دوست من
رو تری که خریدیم در حد روتر سطح پایین هست
از این قبیل روتر ها توقع بیشتر نباید داشت
بنده با مودم تست کردم دقیقا سرعت با گوشی یکی بود
بیشترین موردی که به نظر من باید توجه کنین آمپر دریافتی روتر هست که باید بالاتر از ۱ امپر باشه حدودا
سلام
اگر با وای فای تست کردید با کابل لن تست کنید بهتر میشه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
گوشي آيفون.
ايرانسل فورجي
--------------------------------------------
٣٣٧٢ مستقيم به سيستم
٣٣٧٢ به مودم و اتصال واي فاي
سرعت دقيقا يكي
silvermanhhh
17-06-2016, 11:05
اگر با وای فای تست کردید با کابل لن تست کنید بهتر میشه
اتفاقا با همون لن تست کردم،بقول دوستمون روتر کسی بخاد بخره باید پول زیاد بزاره براش نه ۱۰۰تومن ،اینا فقط کار آدمو راه میندازن برا وایفای کردن،سرعت کامل نمیدن،البته همین هشت مگابیت روتر هم برا گوشی خوبه،ولی برا دانلود قضیه فرق میکنه..
سلام
دوستان مودم e8372 آنتن دهیش چطوره؟ از e3372 بهتره آیا؟
سلام
دوستان مودم e8372 آنتن دهیش چطوره؟ از e3372 بهتره آیا؟
دوست من دقيقا يكي با قابليت واي فاي
سلام خدمت دوستان
من يه مودم 5573 هواوي گرفتم و يه سيمكارت رايتل
ديشب بسته ي حرفه اي فعال كردم.اما سرعت دانلودم زير 100 كيلو بايت بود.
درحالي كه با adsl و سرعت 2 مگ حدود 700 كيلوبايت دانلود دارم.
ايا تنظيمات خاصي داره كه بايد انجام بدم؟
ديدم كه با 3جي ايرانسل 1.5 مگ دارن دانلود ميكنن.حالا 4جي بماند!!!
خيلي اعصابم خورده خواهشا راهنماييم كنيد مرسي
silvermanhhh
18-06-2016, 00:08
سلام خدمت دوستان
من يه مودم 5573 هواوي گرفتم و يه سيمكارت رايتل
ديشب بسته ي حرفه اي فعال كردم.اما سرعت دانلودم زير 100 كيلو بايت بود.
درحالي كه با adsl و سرعت 2 مگ حدود 700 كيلوبايت دانلود دارم.
ايا تنظيمات خاصي داره كه بايد انجام بدم؟
ديدم كه با 3جي ايرانسل 1.5 مگ دارن دانلود ميكنن.حالا 4جي بماند!!!
خيلي اعصابم خورده خواهشا راهنماييم كنيد مرسي
سلام برادر
اگه سیم ایرانسل داری حالا جدید یا قدیمی تست کن ببین چجوره،رایتل مضخرفه،حتی با فول آنتن و بسته حرفه ایش ۳gفوق فوقش 8مگابیت بره،یعنی اگه دکلش قشنگ فقط پنجاه متر فاصله داشته باشه اینجوره،به غیر از این برو تو تنظیمات اگه میتونی رو یه شبکه قفل کنی مثلا 3g only یا 4g only رو داره،بزن رو 3gببین بهتر میشه یا نه،بهتر نشد همون سیم کارتای ایرانسل یا همراه اول اگه دم دست داری بزن ببین چی میشه
emprator227
18-06-2016, 00:25
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟
adj200635
18-06-2016, 15:39
سلام ، کسی از اساتید میتونه مودم هوایی مدلE5577Cs-321
Software version: 21.316.01.02.401
Web UI version: 17.100.14.00.401
را انلاک کنه ، توجه کنید اون گزینه ای که باید کد انلاک رو وارد کیم غیر فعال هست زمانی که یه سیمکارت غیر از خودش استفاده میکنیم
اگه کسی بتونه این مدل رو انلاک کنهمن میتونم به صورت عمده بیارم لطفا با پیام خصوصی یا در تاپیک پاسخ بدید تشکر
هر کی آنلاک مودم LH92 ایرانسل رو خاست بگه تا بهش بگم چجور آنلاک کنه
هر کی آنلاک مودم LH92 ایرانسل رو خاست بگه تا بهش بگم چجور آنلاک کنه
سلام اگر عمومی هستید که در تاپیک عمومی مودم بزارید. اگرم پولیه پخ بفرمایید
فردا به صورت عمومی میزارم
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
adj200635
20-06-2016, 11:35
سلام ، کسی از اساتید میتونه مودم هوایی مدلE5577Cs-321
Software version: 21.316.01.02.401
Web UI version: 17.100.14.00.401
را انلاک کنه ، توجه کنید اون گزینه ای که باید کد انلاک رو وارد کیم غیر فعال هست زمانی که یه سیمکارت غیر از خودش استفاده میکنیم
اگه کسی بتونه این مدل رو انلاک کنهمن میتونم به صورت عمده بیارم لطفا با پیام خصوصی یا در تاپیک پاسخ بدید تشکر
سلام دوستان
براي آنلاك lh92 شنيدم اگه فريمور 932 d رو روي lh92 بريزيم آنلاك ميشه كسي از دوستان تست كرده؟
amirdiba
20-06-2016, 22:58
سلام من نحوه انلاکشو میخام لطفا
- - - Updated - - -
سلام من نحوه انلاکشو میخام لطفا
برای آنلاک مودم LH ایرانسل فقط باید فریمور روی آن نصب کرد
برای نصب فریمور میرید داخل تنظیمات مودم در سربرگ سیستم یه قسمت داره به نام آپدیت سیستم فایلی که آپلود کردم رو از زیپ خارج کرده و میدید و آپدیت رو میزنید چند دقیقه طول میکشه تا نصب بشه
تمام
نکته : حتما با کابل به کامپیوتر وصل کنید.
*** بعد از آپدیت مودم ip پیش فرض 192.168.0.1 شده و رمز ورود هم admin بدون پسورد می باشد !
فریمور LH ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 92.zip)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mane1659
25-06-2016, 01:28
سلام دوستان من یه مودم فورجی دی لینک 932 d1 خریدم برای وارد شدن به تنظیمات مودم با موبایل ارور پسورد میگرم و وارد نمیشه اما با لپ تاپ به راحتی وارد میشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
سلام دوستان من یه مودم فورجی دی لینک 932 d1 خریدم برای وارد شدن به تنظیمات مودم با موبایل ارور پسورد میگرم و وارد نمیشه اما با لپ تاپ به راحتی وارد میشه کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
با یه بروزر دیگه امتحان کنید؟ با فایرفاکس تست کردید؟ request desktop رو هم فعال کنید توی مرورگر
mehdi-srs
25-06-2016, 07:12
اکثر مودم ها آنلاک میشن به شرطی که روشش رو بتونی پیدا کنی. من خودم مودم E5573 رو از همراه اول خریدم و آنلاکش کردم.الان با یه سرچ کوچک تو گوگل دیدم کلی مطلب درباره آنلاک کردن مودم E5172 هست.
اما شما فقط به امید آنلاک شدن این مودم رو نخر. 1% هم احتمال بده که آنلاک نشه. اول ببین آنتن دهی همراه اول تو جایی که میخوای ازش استفاده کنی چجوریه. شاید همون همراه اول کارت رو راه بنداره.
بعدشم اول تو اینترنت جستجو کن ببین روشی میتونی واسه آنلاکش پیدا کنی یا نه، بعد تصمیم بگیر.
حواست باشه بعد از خرید پشیمون نشی
با سلام و تشکر
در صورت امکان به صورت عمومی نحوه انلاک را بیان کنید.
سوال : ایا می شود در آن از سیم کارت های 4G ایرانسل استفاده کرد؟؟
سوال : ایا افت سرعت هم دارد؟؟؟
با تشکر
mane1659
25-06-2016, 09:59
با یه بروزر دیگه امتحان کنید؟ با فایرفاکس تست کردید؟ request desktop رو هم فعال کنید توی مرورگر
با مرورگرهای اپرا و کروم امتحان کردم نشده اما با فایرفکس امتحان نکردم این قسمتی که شما گفتید که فعالش کنید تو کدوم قسمت هست ؟
بعضی مودم ها فقط ی یوزر میتواند داخل تنظیمات باشه البته برای بقیه معمولا ارور پسورد نمیده ولی وارد نمیشه
mane1659
25-06-2016, 10:19
[QUOTE=srx190d;8844546]بعضی مودم ها فقط ی یوزر میتواند داخل تنظیمات باشه البته برای بقیه معمولا ارور پسورد نمیده ولی وارد نمیشه
به اميد ايراني آزاد و آباد[/QUO
من خودم یک نفر میخوام وارد تنظیمات بشم ارور میده نمیدونم مشکل کجاست در صورتیکه با لپ تاپ به راحتی وارد میشه
siamak_may2008
25-06-2016, 12:17
سلام خسته نباشید کسی از دوستان میتونه تو انلاک b68l همراه اول ککمکم کنه مممنون میشم هر کاری میکنم انلاک نمیشه
سلام
دوستاني كه مودم 4G خريدن يه سوال داشتم
من الان اينترنتو با گوشي ايفون ميزارم رو 3G و با كابل وصل ميكنم به لپتاپ و بازي انلاين wow رو انجام ميدم
در بيشتر مواقع پينگش و سرعت دانلودش مشكلي نداره
حالا اين مودم ها كه با كابل لن وصل ميشن اثري بر روي پينگ و اينا ميزاره ؟ مثلا Tp Link MR200
پيشنهادتون براي من كه بازي انلاين برام مهمه چيه؟
mohammad_s7201
25-06-2016, 22:45
با سلام و تشکر
در صورت امکان به صورت عمومی نحوه انلاک را بیان کنید.
سوال : ایا می شود در آن از سیم کارت های 4G ایرانسل استفاده کرد؟؟
سوال : ایا افت سرعت هم دارد؟؟؟
با تشکر
سلام.
بله هر سیمکارتی قابل استفاده است. کلا دیگه آنلاک شده.
هیچگونه افت سرعتی نداشته.
آموزش آنلاک کردن این مودم رو بصورت تصویری در اسرع وقت توی همین تاپیک قرار میدم.
از دوستانی که تجربه دارن راهنمایی میخواستم برا خرید مودم adsl با قابلیت پخش وایرلس 3g از طریق درگاه usb به وسیله دانگل : zte mf 193 یعنی با این دانگل همخوانی لازم رو داشته باشه .
از دوستانی که تجربه دارن راهنمایی میخواستم برا خرید مودم adsl با قابلیت پخش وایرلس 3g از طریق درگاه usb به وسیله دانگل : zte mf 193 یعنی با این دانگل همخوانی لازم رو داشته باشه .
داخل تنظيمات فكر كنم مدلي كه ذكر كردين رو ديدم
داخل تنظيمات فكر كنم مدلي كه ذكر كردين رو ديدم
تشکر قیمت این مودم شما چنده ؟ در ضمن تجربه ای از این مدل ندارین : D-Link DSL-2750U New N300 ADSL2+ Wireless میخوام اینو بخرم یا چیزی در این حد و حدود . فقط دانگل منو ساپورت کنه .
Asus N14U_C1 Wireless N300 ADSL2+ Modem فقط 3g ساپورت داره یا نه 4g هم شر میکنه ؟
فورجي
قيمت حدودا ١٤٠
نه فقط همين ي مورد تست شده كه عالي جواب داده
سلام کسی جریان اینو می دونه
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
سلام کسی جریان اینو می دونه
از این آنتن ها تو سایتهای چینی زیاده می تونی تو سایت پرشین تولز بگی برات بخرن و بفرستن
دوستان کسی میتونه فایل فریموور را برایم پیدا کنهzte 910f
سلام دوستان
من یه مودم 5573 دارم (انلاک)که تا حالا خیلی عالی بوده البته با ایرانسل با چیز دیگه ای تستش نکردم و به صورت wifi بهش متصل میشم
فقط برام خیلی مهمه که بتونم از کدهای ussd استفاده کنم(خیلی خیلی مهمه ، چون اکثر طرح ها رو باید با این کدها فعال کرد)
ایا دوستان راهی سراغ دارن
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
من یه مودم 5573 دارم (انلاک)که تا حالا خیلی عالی بوده البته با ایرانسل با چیز دیگه ای تستش نکردم و به صورت wifi بهش متصل میشم
فقط برام خیلی مهمه که بتونم از کدهای ussd استفاده کنم(خیلی خیلی مهمه ، چون اکثر طرح ها رو باید با این کدها فعال کرد)
ایا دوستان راهی سراغ دارن
ممنون از راهنماییتون
برنامه mdma جواب نمیده؟ توی حالت یو اس بی البته.
mobile data monitoring application
برنامه mdma جواب نمیده؟ توی حالت یو اس بی البته.
mobile data monitoring application
این برنامه چی هست؟
دیگه اینکه من با usb نمیتونم متصل بشم فقط wifi
دوستان حرفه ای یه نگاه به این لینک بندازن ببینن چیزی متوجه میشن ازش،یعنی این واقعا مربوط به 5573 هستش
چطوری؟
سلام دوستان
آیا مودم huawei e5330 رو میشه آنلاک کرد؟
و این که چجوری میشه ریست کرد کانتر رو که بشه بهش کد داد
اساتید ممنون میشم جواب بدید
با تشکر
KING iMAN
01-07-2016, 14:24
.:فوری:. راهنمایی برای خرید بین سه مدل مودم 4G
:n16:
nima.g22
01-07-2016, 20:24
سلام
دوستان درسته که میگن مودم e3372 گیرندگیش از مدل e8372 بیشتره؟
e8372 آپدیت میشه که ussd داشته باشه؟
mohammad_s7201
01-07-2016, 22:25
دوستان حرفه ای یه نگاه به این لینک بندازن ببینن چیزی متوجه میشن ازش،یعنی این واقعا مربوط به 5573 هستش
چطوری؟
مشکلش چیه؟؟
داره تنظیمات مودم رو آموزش میده.
اگر منظورت ussd هستش که باید بگم منم همین مودم رو دارم و ussd داره.
خیلی راحت با برنامه huawei hilink میتونی از این قابلیت استفاده کنی
abbasi.naft
02-07-2016, 07:36
سلام
دوستان درسته که میگن مودم e3372 گیرندگیش از مدل e8372 بیشتره؟
3372 بیشتره ؟؟ منبعتون ؟؟
نظرات مربوط به این دو مدل رو توی سایت راستین بازار بخونید ، در جواب یه کامنتی مدیر سایت اشاره کرده بود که 8372 قوی تره.
راست و دروغش پای خودشون
...
خیر آپدیتی براش نیومده
سلام دوستان
با تشکر
در مودم 4g کم و زیاد شدن کدام ایتم در سرعت تاثیر گذار است
راه حلی داره ؟
همون فریمور و web ui که در اول تاپیک بود رو تصب کردم که این ارور رو داد عکس مودم و کنسول مودم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آپدیت روی مدلهای ایرانسل راحت جواب میده. نمی دونم شاید با مدلهای همراه اول مشکل داره و مشخصاتشون دقیقا یکی نیست
راه حلی داره ؟
اول از همه در قاب مودم رو باز کن....ببین رو اون برچسبی که روشه...مدل مودم رو نوشته e3372s-153 یا e3372h-153
اگه مدل s بودش.....بقیه ی پستم رو بخون.
من برای Fw و webui از دو ادرس زیر از فروم lteforum.at استفاده کردم
و این هم لینک دانلودشون....همین دوتا رو دانلود کردم.
منبع lteforum.at هم همون سایت روسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
برای کد Flash هم از سایت زیر استفاده کردم
هر دو فایل رو حالت ran as administrator اجرا کردم.....
بعد از نصب webui هم زبان پیش فرض ـش روسی بودش....که که از طریق همون ادرس IP مودم....توی فایرفکس...گوشه بالای صفحه زبان انگلیسی رو انتخاب کردم.
P.S
اگه سیستم پسوردش رو فعال کردی...پسورد پیش فرض ـش admin هستش
اول از همه در قاب مودم رو باز کن....ببین رو اون برچسبی که روشه...مدل مودم رو نوشته e3372s-153 یا e3372h-153
اگه مدل s بودش.....بقیه ی پستم رو بخون.
من برای Fw و webui از دو ادرس زیر از فروم lteforum.at استفاده کردم
و این هم لینک دانلودشون....همین دوتا رو دانلود کردم.
منبع lteforum.at هم همون سایت روسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.
برای کد Flash هم از سایت زیر استفاده کردم
هر دو فایل رو حالت ran as administrator اجرا کردم.....
بعد از نصب webui هم زبان پیش فرض ـش روسی بودش....که که از طریق همون ادرس IP مودم....توی فایرفکس...گوشه بالای صفحه زبان انگلیسی رو انتخاب کردم.
P.S
اگه سیستم پسوردش رو فعال کردی...پسورد پیش فرض ـش admin هستش
اتفاقا مدل ایرانسل مدل s هست و فایلهایی که توی ص اول تاپیک هست رو خیلی ها بدون مشکل نصب کردند.
senator2011
04-07-2016, 00:32
اتفاقا مدل ایرانسل مدل s هست و فایلهایی که توی ص اول تاپیک هست رو خیلی ها بدون مشکل نصب کردند.
سلام
مودم e8372 با اپدیت قابلیت USSD براش فعال میشه یا نه؟
dvb595959
04-07-2016, 00:50
درود
من تصمیم گرفتم که ی مودم برای اینترنت همراه اول بخرم که انلاک کردنش راحت باشه تا بتونم در صورت نیاز از سیم کارتهای ایرانسل هم بهره ببرم.
چه مدلی بهم پیشنهاد میدین؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
فکر کنم ...دم تو مودم
داشتم web ui رو آپدیت میکردم که ارور داد download failed بعد من مودم رو درآوردم دوباره زدم بعد هی فقط چشمک میزنه و ...ه شد توش حتی hilink مودم رو هم باز نمیکنه
Masoud 206-16v
04-07-2016, 07:02
درود
من تصمیم گرفتم که ی مودم برای اینترنت همراه اول بخرم که انلاک کردنش راحت باشه تا بتونم در صورت نیاز از سیم کارتهای ایرانسل هم بهره ببرم.
چه مدلی بهم پیشنهاد میدین؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
E5172
7cEram
دوستان آیا بعد آپدیت مودم ۳۳۷۲ تنظیمات و پیامک های ذخیره شده حذف میشن؟
سلام دوستان مودمmf910سفارش ایرانسل نیز قابلیت انلاک داره ولی با هزینه حدود25تومان من انجام دادم و نرم افزارش را به مدل روسی آپدیت کردم
naser.051
07-07-2016, 22:00
سلام دوستان مودمmf910سفارش ایرانسل نیز قابلیت انلاک داره ولی با هزینه حدود25تومان من انجام دادم و نرم افزارش را به مدل روسی آپدیت کردم
به زودی در انجمن به صورت رایگان قرار میدم اموزش انلاک رو
دوست عزیز من با خرید کد آنلاک کردم
ولی در سایت روسی یک روش را گذاشته بدون کد متاسفانه من ترجمه ام خوب نبود برای همین نفرستادم
naser.051
08-07-2016, 12:51
ولی در سایت روسی یک روش را گذاشته بدون کد متاسفانه من ترجمه ام خوب نبود برای همین نفرستادم
لینک سایت روسی رو بدین من زبان روسیم خوبه میتونم ترجمه کنم
کروم روسی رو راحت به انگلیسی ترجمه می کنه اگر با انگلیسی مشکل نداری
کروم روسی رو راحت به انگلیسی ترجمه می کنه اگر با انگلیسی مشکل نداری
سلام دوستان عزیز آیا میشه به lh92مودم ایرانسل آنتن تقویت نصب کرد
darvish1900
09-07-2016, 16:42
آیا مودم B68l همراه اول قابل آنلاک. خیلی گشتم چیزی پیدا نشد
سلام دوستان عزیز آیا میشه به lh92مودم ایرانسل آنتن تقویت نصب کرد
خیر جایی برای نصب آنتن نداره
ولی گیرندگی خوبی داره
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
آگر به پشت باطری دقت کنیم یک جا برای نصب آنتن هست ولی نوع کانکتوری که نیاز هست را نمیدونم حتی کارشناسان ایرانسل تایید کردند اگر از دوستان کسی تشخیص میده کمک کنه نوع کانکتور مورد نیاز برای نصب
naser.051
10-07-2016, 08:44
آگر به پشت باطری دقت کنیم یک جا برای نصب آنتن هست ولی نوع کانکتوری که نیاز هست را نمیدونم حتی کارشناسان ایرانسل تایید کردند اگر از دوستان کسی تشخیص میده کمک کنه نوع کانکتور مورد نیاز برای نصب
کانکتور سه مدل بیشتر نیست یکی از اینا ساپرت میکنه
ts 9
sma
crc9
فک کنم crc۹ باشه دقیق نمیدوم
milad azad
10-07-2016, 18:10
تو سایت روسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به زبان روسی
از پارسال تونستن برای مودم هواوی E8372 کاستوم فریم ویر بسازن
که بعد از زدنش نه تنها USSD داری همون کد دستوری بلکه مشخصات دقیق سیگنال هم داری و همچنین میتونی بعضی فرکانس ها رو فعال کنی مثل 2300 که جدیدا بعضی اپراتور های کوچک تو ایران مجوز گرفتن رو این فرکانس وایمکس جدید TD-LTE بدن
منتهی دردسر داره مودم 8372 اگر فریمویرش تا حالا اپ نشده باشه راحت میشه زیر 21.110.99.05.00
ولی اگر بالا باشه باید چند تا درایور ریخت روسیستم وبعد پش ت مودم رو باز کرد یه اتصال کوتاه داد تا بشه دانگرید کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ftranslate_c%3Fdepth%3D2%26hl%3Den%26rurl%3Dtransl ate.google.com%26sl%3Dru%26tl%3Den%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%253Fshowtopic%253D 687148%2526view%253Dfindpost%2526p%253D45838575%26 usg%3DALkJrhgZiCKPlhZaV7b_ija1cvGJlUJGWA&e=45838575&f=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] translate_c%3Fdepth%3D2%26hl%3Den%26rurl%3Dtransla te.google.com%26sl%3Dru%26tl%3Den%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%253Fshowtopic%253D6 87148%2
526st%253D340%26usg%3DALkJrhgRFSn6EPrPNdnxdq_ehxXL ceDDxw%23entry45838575 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ftranslate_c%3Fdepth%3D2%26hl%3Den%26rurl%3Dtransl ate.google.com%26sl%3Dru%26tl%3Den%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F%2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%253Fshowtopic%253D 687148%2526view%253Dfindpost%2526p%253D45838575%26 usg%3DALkJrhgZiCKPlhZaV7b_ija1cvGJlUJGWA&e=45838575&f=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] translate_c%3Fdepth%3D2%26hl%3Den%26rurl%3Dtransla te.google.com%26sl%3Dru%26tl%3Den%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F4pda.ru%2Fforum%2Findex.php%253Fshowtopic%253D6 87148%2526st%253D340%26usg%3DALkJrhgRFSn6EPrPNdnxd q_ehxXLceDDxw%23entry45838575)
البته من هنوز خودم دست به کار نشدم چون دو دلم پشت مودم باز بشه گارانتی 3 ساله میپره
aliakbari313
10-07-2016, 21:38
با سلام
کسی از دوستان مودم Huawei B315 را در اختیار داره؟ نسبت به مودم MR200 tp-link برتری داره؟ آیا در WebUI مودم b315 مقادیر مشخصات سیگنال RSRP و cell-id نمایش داده میشه؟
نرم افزاری در لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است کسانی که مودم b315 رو در اختیار دارن می تونن تست کنن و نتیجه سازگاری را با این مودم بیان کنن؟
با تشمر
siamak_may2008
11-07-2016, 02:07
سلام اقا تورو خدا اگه راهی برا انلاکه مودم همراه اول b68l میدونین بگین برام بد جور گیرم نه میتونم یکی دیگه بخرم نه اینجا همرا انتن میده
آنتن ts9 دارم روی 3372 هم که تی اس 5 هست جواب میده اما فکر کنم عکسش نشه.
اگر کسی در این زمینه تجربه داره استفاده می کنیم
تست آنتن دهی
گوشی آیفون ۶
دانگل ۳۳۷۲
و mr200
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه در یک مکان زمان
سلام دوستان کسی من رو کمک نمی کنه ؟
سلام اساتید کسی میتونه کمک کننه ؟
با تشکر
تست آنتن دهی
گوشی آیفون ۶
دانگل ۳۳۷۲
و mr200
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه در یک مکان زمان
از نظر من این شکلها چیزی رو ثابت نمی کنه چون تعداد آنتن ها می تونه الگوریتمهای متفاوتی بین سازنده ها داشته باشه.
شما اگر می تونی در یک نقطه خاص rssi & rsrp هر سه رو اندازه گیری کن اون اعدا مهمن. به علاوه اگر بتونید توی همون نقطه از سرور خوب و مطمئنی اسپیدتست بگیری خیلی عالی میشه و به درد کاربران بعدی هم می خوره که میان مطالعه می کنند تا تصمیم بگیرند فقط سعی کنید تمام اسپید تستها با کابل باشه
این عکس رو ببینید اصلا اعداد تست و آر اس اس آ ی 57 با تعداد و رنگ آنتن ها نمی خونه
soheilsh
11-07-2016, 19:03
انتن TS9-TS5-CRC9 کسی خواست در خدمتیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-11863765
amirmohammad_49
11-07-2016, 23:42
درود
دوستان این آنتن را می خوام خریداری کنم، کسی فروشنده داخلی سراغ نداره؟یا مورد مشابه آنتن را اگه پیشنهاد بدین ممنون میشم
سلام دوستان
یک سوال
ایا مودم D-LINK 2750U با مودم جیبی ایرانسل Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem
همخوانی داره یا نه؟
لطفا زودتر جواب بدهید ممنون
سلام دوستان
یک سوال
ایا مودم D-LINK 2750U با مودم جیبی ایرانسل Irancell Huawei E3372 LTE Portable Modem
همخوانی داره یا نه؟
لطفا زودتر جواب بدهید ممنون
خیر ساپورت نمیکنه
خیر ساپورت نمیکنه
ببخشید خود شما شخصا تست کردید این مورد را یا نه در سایت یا جای خواندید؟
یعنی حتی تری جی هم ساپورت نمیکنه؟
فور جی که معلومه ساپورت نمیکنه
من بحثم از سایورت اینکه ایا این دو مودم با هم ست میشند یا نه؟
باز هم ممنون
ببخشید خود شما شخصا تست کردید این مورد را یا نه در سایت یا جای خواندید؟
یعنی حتی تری جی هم ساپورت نمیکنه؟
فور جی که معلومه ساپورت نمیکنه
من بحثم از سایورت اینکه ایا این دو مودم با هم ست میشند یا نه؟
باز هم ممنون
ببینید فرقی نمیکنه که حالت شبکه چی باشه. مودم هایی که فقط 3g ساپورت میکنن نوع کانکشنشون به صورت ppp هست ولی مودم های 4g که تو بازار هستن و من دیدم نوع اتصالشون به صورت ethernet هست و مشکل از اینجا شروع میشه. تو کانکشنهای کلاسیک نیاز به یه کانکشن بود و شماره تماس و یوزر و... ولی تو نوع اترنت این موارد وجود نداره
پس حالت شبکه مهم نیست نوع اتصال به مودم مهمه که توضیح دادم
naser.051
12-07-2016, 22:24
درود
دوستان این آنتن را می خوام خریداری کنم، کسی فروشنده داخلی سراغ نداره؟یا مورد مشابه آنتن را اگه پیشنهاد بدین ممنون میشم
فروشنده سراغ ندارم اما شرکت سراغ دارم براتون بخرن و ارسال کنن به ایران ایا لینک سایت را میخاهید؟
سلام
دوستان ماشالا تو اینترنت چندین فریمور برای e5336 هست، مودم من e5336Bs-2 هستش که فریمورش نسخه 21 هستش، دیروز نزدیک بود اشتباها فریمور e5336s-2 (دقت کنین که B نداره) بریزم که نسخه 24 بودش
از دوستانی که اطلاع دارن ممنون میشم راهنمایی کنن که کجا میتونم آخرین نسخه اش رو بگیرم
چرا سایتی چیزی نیست که توضیح بده تغییرات فریمورها چیه؟ شاید خیلی جرئی باشن و ارزش آپدیت کردن نداشته باشه
سلام .
نور مستقیم خورشید بیفته روش به جزء گرم شدن مودم دانگل چه اتفاق دیگه ای میافته ؟ سرعتش کم میشه ؟
سلام
ببخشید من در بخش مربوطه که شما در مورد آنتن توضیح دادید سوال کردم که ناظر محترم انجمن شبکه اینترنت خواستند من سوالم رو اینجا بپرسم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کابل آنتن باید امپدانسش 50 اهم باشه یا 75 اهم؟ اگه امپدانس ورودی مودم50 اهم باشه پس احتمالا کابل هم باید 50 اهم باشه دیگه؟
برای این آنتن بهترین کابل مقرون به صرفه که میشه تهیه کرد چیه؟ (شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟)
حداکثر طول کابل آنتن چقدر میتونه باشه؟
لطفا در مورد ساخت بالون آنتن و نحوه نصب دایپل روی بوم اگه میشه توضیح بدید.
من درست متوجه نشدم چجوریه ؟ بعد از اینکه در نرم افزار design yagi روی دکمه calculate و بعد روی دکمه Balun کلیک میکنیم شکل شماتیک بالون رو نشون میده. آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟
و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟
با تشکر
ata.royalfalcon
13-07-2016, 17:31
سلام
کابل آنتن باید امپدانسش 50 اهم باشه یا 75 اهم؟ اگه امپدانس ورودی مودم50 اهم باشه پس احتمالا کابل هم باید 50 اهم باشه دیگه؟
برای این آنتن بهترین کابل مقرون به صرفه که میشه تهیه کرد چیه؟ (شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟)
حداکثر طول کابل آنتن چقدر میتونه باشه؟
لطفا در مورد ساخت بالون آنتن و نحوه نصب دایپل روی بوم اگه میشه توضیح بدید.
من درست متوجه نشدم چجوریه ؟ بعد از اینکه در نرم افزار design yagi روی دکمه calculate و بعد روی دکمه Balun کلیک میکنیم شکل شماتیک بالون رو نشون میده. آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
بعد 2 سر folded dipole باید به کدام قسمت pcb وصل شه و سیم مغزی و شیلد کابل آنتن به کجای pcb باید وصل شوند؟
و اینکه اون قسمت folded dipole چطوری باید روی بوم نصب بشه ؟ قسمت شکاف گپ folded dipole زیر محور بوم قرار میگیره یا بالای محور بوم قرار میگیره ؟ قطر خم شدگی فولدد دایپل 25 میلیمتر هست پس باید قطر بوم از 25 میلیمتر کمتر باشه اگر قسمت شکاف گپ folded dipole بخواد زیر محور بوم قرار بگیره؟
با تشکر
با سلام .
تا اونجایی که میدونم به سوالاتتون جواب میدم .
شماره RG کابل و امپدانسش چقدر باید باشه؟
دوستان کابل RG-6 رو پیشنهاد کردن که 75 اهمی هم هست .
آیا باید اینرو روی کاغذ با مقیاس واقعی پرینت بگیرم و بعد روی فیبر pcb طرحشو با اسید بسازم؟
خیر ؛ پیشنهاد میکنم سایت زیر رو به عنوان نمونه ببینید که یه آنتن برای فرکانس 787MHz ساخته .
همانطوریکه در عکسهای زیر میبینید طول بالون 126 میلیمتر هست (این اندازه با توجه به velocity factor ، فرکانس و ... متغیر هست پس عدد رو درست وارد کنید) و از وسط خم میکنید و سیم مغزی به folded dipole لحیم میکنید و سیم شیلد هم به به یکدیگر متصل میشوند (به folded dipole اتصالی نخواهند داشت) .
همانطوریکه در سایت زیر گفته شده ، folded dipole رو میتونید به سه حالت مختلف روی بوم نصب کنید (عکس زیر) و مزیت خاصی نسبت به هم هم ندارند . شما باید ببینید چطوری میتونید به ساده ترین و راحتترین روش folded dipole و المنتها رو روی بوم نصب کنید .
با سلام . تا اونجایی که میدونم به سوالاتتون جواب میدم . دوستان کابل RG-6 رو پیشنهاد کردن که 75 اهمی هم هست . خیر ؛ پیشنهاد میکنم سایت زیر رو به عنوان نمونه ببینید که یه آنتن برای فرکانس 787MHz ساخته . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطوریکه در عکسهای زیر میبینید طول بالون 126 میلیمتر هست (این اندازه با توجه به velocity factor ، فرکانس و ... متغیر هست پس عدد رو درست وارد کنید) و از وسط خم میکنید و سیم مغزی به folded dipole لحیم میکنید و سیم شیلد هم به به یکدیگر متصل میشوند (به folded dipole اتصالی نخواهند داشت) . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطوریکه در سایت زیر گفته شده ، folded dipole رو میتونید به سه حالت مختلف روی بوم نصب کنید (عکس زیر) و مزیت خاصی نسبت به هم هم ندارند . شما باید ببینید چطوری میتونید به ساده ترین و راحتترین روش folded dipole و المنتها رو روی بوم نصب کنید . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از راهنمایی شما خیلی متشکرم
pooya777
14-07-2016, 13:38
دوستان یه سوال.راسته که میشه آنتن تقویتی 4g درست کرد؟ توی یکی از این سایتها یکی روش ساختش رو توضیح داده بود ولی یه کم گنگ بود.چقدر میتونه درست باشه؟
amirmohammad_49
14-07-2016, 20:01
فروشنده سراغ ندارم اما شرکت سراغ دارم براتون بخرن و ارسال کنن به ایران ایا لینک سایت را میخاهید؟
سلام
اگر هر دو را معرفی کنید ممنون میشم
murchehh
15-07-2016, 11:08
سلام
در مورد مودم huawei 8372 کسی از کابل افزایش طول استفاده کرده اینجا؟
کلا این کابل های ده بیست متری جوابگو هستند و افت سیگنال یا قطعی ایجاد نمی کنن؟؟
کلا سرعت بالا ازشون در میاد؟
خییییلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
ایا مودمd100 ایرانسل ازTDD پشتیبانی می کنه
naser.051
17-07-2016, 12:03
سلام
در مورد مودم huawei 8372 کسی از کابل افزایش طول استفاده کرده اینجا؟
کلا این کابل های ده بیست متری جوابگو هستند و افت سیگنال یا قطعی ایجاد نمی کنن؟؟
کلا سرعت بالا ازشون در میاد؟
خییییلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
شما از کابل rj-45 استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد اما کابل افزایش دیگه به مشکل میخوری
ایا مودمd100 ایرانسل ازTDD پشتیبانی می کنه
خیر فقط FDD
خیر فقط FDD
حالا این طرح TDD ارایه بشه تغییر چشمگیری هم در سرعت بوجود می یاد ؟
حالا این طرح TDD ارایه بشه تغییر چشمگیری هم در سرعت بوجود می یاد ؟
بیشتر قصد از ارایه نسل4 ثابت جایگزینی برای وایمکس هست تفاوت عمده ای هم که داره با FDD پهنای باند بیشتر و پینگ بسیار پایین تر هست حتی پینگ های 2-3 میلی ثانیه هم میشه تجربه کرد.
silentnight247
17-07-2016, 15:12
دوستان من با گوشی سامسونگ a5 با دو خط آنتن و هاتسپات ۱۲ مگابیت دریافت میکنم (دانلود ۱.۵ مگ بر ثانیه) و چندتا سوال داشتم:
۱.آیا خریدن مودم ۴جی اون سرعت رو تقویت میکنه؟ یا تفاوتی با گوشی نداره؟
۲.کدوم مدل مودم ورودی یک آنتن خارجی رو هم داراست؟
ممنونم اگه منو راهنمایی کنید
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
darvish1900
17-07-2016, 16:04
یک مودم داریم 10 بار کدش خورده
new algo hash code v رو هم پیدا کردیم. حالا انو کجا باید وارد کنیم؟
بیشتر قصد از ارایه نسل4 ثابت جایگزینی برای وایمکس هست تفاوت عمده ای هم که داره با FDD پهنای باند بیشتر و پینگ بسیار پایین تر هست حتی پینگ های 2-3 میلی ثانیه هم میشه تجربه کرد.
نمی دونید کی ارایه می شه ؟
پایان این هفته (اول مرداد) طرح کاهش تعرفه اینترنت اجرایی میشه
ایا اطلاعی در زمینه تغییر در بسته های اینترنت همراه دارید؟
با تشکر از شما
murchehh
17-07-2016, 18:02
شما از کابل rj-45 استفاده کن هیچ مشکلی پیش نمیاد اما کابل افزایش دیگه به مشکل میخوری
داداش ببخشيد اين كابل افزايش rj45 چطور به 8372 متصل ميشه؟؟؟( چون كلا اين مودم لن نداره)
naser.051
17-07-2016, 22:19
داداش ببخشيد اين كابل افزايش rj45 چطور به 8372 متصل ميشه؟؟؟( چون كلا اين مودم لن نداره)
من نگفتن لن داره؟ باید تبدیل وصل کنید
miladbird7
19-07-2016, 09:42
من نگفتن لن داره؟ باید تبدیل وصل کنید
سلام از این تبدیل ها؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه کابل 3 متره گرفتم برق رد می کنه wifi دارم ولی رو pc اینترنت نمیاد
دوستان من الان دارم بسته نامحدود شبانه رو میگیرم و با موبایل با کابل usb اینترنت رو به pc میدم و با idm دانلود میکنم الان میخوام یه مودم usb بخرم و میخوام زیاد برای مودم هزینه نکنم مدل huawei E3372 LTE 150Mbps Portable USB 4G Modem رو تو اینترنت دیدم و قیمتش هم نسبت به بقیه مودم ها مناسب تره میخواستم بدونم که آیا سرعت این مودم با گوشی s7 که الان دارم استفاده میکنم یکیه و فرقی نداره ؟ آنتن دهیش چطوره ؟
من این مودم رو دارم و ازش راضیم. با mr3020 و از طریق لن بیشتر استفاده می کنم.
سرعت اینترنت هم به قدرت سیگنال و سپس زیرساخت های ایرانسل و دکلی که بهش وصل می شید ارتباط داره
--
اینم تست همین الان با وضعیتی که گفتم
دوستان من الان دارم بسته نامحدود شبانه رو میگیرم و با موبایل با کابل usb اینترنت رو به pc میدم و با idm دانلود میکنم الان میخوام یه مودم usb بخرم و میخوام زیاد برای مودم هزینه نکنم مدل huawei E3372 LTE 150Mbps Portable USB 4G Modem رو تو اینترنت دیدم و قیمتش هم نسبت به بقیه مودم ها مناسب تره میخواستم بدونم که آیا سرعت این مودم با گوشی s7 که الان دارم استفاده میکنم یکیه و فرقی نداره ؟ آنتن دهیش چطوره ؟
آیا گوشی s7 سامسونگ tdd رو ساپورت میکنه ؟
چه مودم هایی tdd ساپورت هستن ؟
آیا گوشی s7 سامسونگ tdd رو ساپورت میکنه ؟
چه مودم هایی tdd ساپورت هستن ؟
بله مدل G930F تی دی دی هم ساپرت می کنه اما مهم اینه که شما کدوم فرکانس رو می خواهید مثلا 3500 رو که تی دی دی ثابت ایرانسل هست نداره. تقریبا هیچ گوشی این فرکانس رو ساپرت نمی کند
این فرکانس رو که میگید باید دستی به مودم داد یا اتوماتیک خود مودم ست میکنه ؟
چه مودم هایی تو بازار هستند که این فرکانس رو ساپورت میکنند ؟
این فرکانس رو که میگید باید دستی به مودم داد یا اتوماتیک خود مودم ست میکنه ؟
چه مودم هایی تو بازار هستند که این فرکانس رو ساپورت میکنند ؟
ساپرت از یک فرکانس بحث سخت افزاریه و شما کاری نمی تونید کنید.
فعلا باید صبر کنید تا رسما ایرانسل شروع کنه. فعلا زوده
ساپرت از یک فرکانس بحث سخت افزاریه و شما کاری نمی تونید کنید.
فعلا باید صبر کنید تا رسما ایرانسل شروع کنه. فعلا زوده
ممنون از جوابتون
می دونم ساپورت از فرکانس خاص بحث سخت افزاریه میخوام بدونم آیا مودمی تو بازار ایران الان هست که این فرکانس رو ساپورت کنه ؟
سلام به دوستان عزیز
من یک آنتن 4gخودم درست کردم توی اینترنت سرچ کردم و ساختش به نظرم خیلی راحت بود فقط این سوکت ts 9را از کجا میشه تهیه کرد
behnamy01
19-07-2016, 17:49
سلام به دوستان عزیز
من یک آنتن 4gخودم درست کردم توی اینترنت سرچ کردم و ساختش به نظرم خیلی راحت بود فقط این سوکت ts 9را از کجا میشه تهیه کرد
از چه آمـوزشی استـفاده کردید؟ لینک واسـم بفرستید بی زحمت
دوستان کسی درباره sxt lte می تونه توضیحاتی بده
مودم بنده E3372h بود و با آپدیت های که در پست های قبلی موجود بود سازگار نبود . اگر مودم e3372 کسی با آپدیت های اول تاپیک سازگار نداشت و شماره سریال مودمش با G4PD شروع میشه این آپدیت ها به دردش میخوره :
آپدیت های مودم E3372h-607 Universal
این لینک دانلود WebUi E3372h With USSD Support :
و اینم لینک دانلود Firmware Huawei E3372h-607 Update 22.200.05.00.00
و اینم برای کد فلش و آنلاک :
Lord Farshad
20-07-2016, 04:44
درود.
کسی در مورد آنتن های لگاریتمی اطلاع / تجربه ای داره؟
saeeddeeas
20-07-2016, 11:15
سلام به دوستان عزیز
از سایت راستین بازار
sent from Huawei mate 8
pooya777
20-07-2016, 14:10
خوب دوستان اینجا کسی راهنمایی نکرد.با یه سرچ در اینترنت و دیدن چندتا فیلم از یوتیوب تونستم یه آنتن 4g بسازم که خیلی سیگنال و کیفیت دریافت رو بالا برد :)
فقط برای 4g باید دوتا ساخت.نکات فنی رو هم باید رعایت کرد تا نتیجه بده.
binamplayer
20-07-2016, 14:29
خوب دوستان اینجا کسی راهنمایی نکرد.با یه سرچ در اینترنت و دیدن چندتا فیلم از یوتیوب تونستم یه آنتن 4g بسازم که خیلی سیگنال و کیفیت دریافت رو بالا برد :)
فقط برای 4g باید دوتا ساخت.نکات فنی رو هم باید رعایت کرد تا نتیجه بده.
لینکاشو بده ما هم استفاده کنیم بعد چقدر هزینه برات برداشت نکته خاصی داره؟
pooya777
20-07-2016, 14:50
لینک خاصی نیست تو گوگل سرچ کنی چندتا لینک برات میاره. تو یوتیوب هم سرچ کنی چندتا فیلم میاره.اینار و ببینی و نکات فنیش رو رعایت کنی با کمتر از پنجاه تومن میتونی بسازی.البته بیشتر هزینه واسه تهیه کانورتر کانکتورهای مودم میره.
ارزانترین مودم 4G TDD چی هست؟
هم بدون WIFI و هم با اون
البته قابلیت هات اسپات رو داشته باشه ( یا روی مودم ها و تلویزیون های USB خور نصب بشه )
( البته همه اینا بدون آنتن خارجی میخوام چون وسعم نمیرسه )
خونه ما فقط شبها 4g آنتن میده اون هم فقط 1 آنتن
ولی با همون نهایت استفاده رو میبرم
الان کدوم اپراتور داره نسل 4 تی دی دی میده که شما دنبالش هستی؟ نکنه منظورت اف دی دی هست
الان کدوم اپراتور داره نسل 4 تی دی دی میده که شما دنبالش هستی؟ نکنه منظورت اف دی دی هست
صرفا اسم اون تاپیک رو نگاه کردم، اصلا برام مهم نیست الان وضعیتش چطوره
و البته دید بلندمدت دارم
نمیخوام مودمی بخرم، نسل بعدی اینترنت که اومد این بازنشسته بشه
هر مودمی که آخرین تکنولوژی 4g رو میده چه FDD چه TDD باشه اون تکنولوژی
تکنولوژی LTE نیز در دو نوع وجود دارد: نوع FDD (مخفف: frequency division duplex) و نوع TDD (مخفف:time division duplex). که رایج ترین نوع مورد استفاده آن FDD است. نوع FDD از فرکانس های جداگانه ای برای downlink و uplink در قالب یک جفت باند استفاده می کند. این بدان معناست که برای هر یک باندی که یک گوشی پشتیبانی می کند، در واقع از دو محدوده فرکانس استفاده می شود که به عنوان باند های فرکانسی جفت شده شناخته می شوند.
نوع TDD از یک محدوده فرکانسی در یک باند فرکانس استفاده می کند، اما این باند برای ارسال و دریافت سیگنال ها در یک محدوده فرکانس به صورت سگمنت بندی شده، می باشد.
مودمی که هم اف دی دی 1800 2600 و هم تی دی دی 3500 داشته باشه خیلی کمه
من فقط مدل e5776-420 رو توی اینترنت دیدم.
یک سوال دارم با نرم افزار network signal info دکل های اطراف خونه رو بررسی کردم همشونedge هستند الا یکی نوشته UMTS 384kbps جریان چیه
این با همشون فرق داره
این مودم
Huawei LTE CPE B315
رو کسی داره از بچه ها ؟ یکی می گفت توی دیجیکالا که با رایتل مشکل داره !
من مودم ایرانسل 3372 دارم که انلاکشم کردم... میخواستم ببینم چجور روی فرکانس خاصی لاکش کنم ؟
من مودم ایرانسل 3372 دارم که انلاکشم کردم... میخواستم ببینم چجور روی فرکانس خاصی لاکش کنم ؟
بنده با راهنمایی یکی از دوستان فریمور رو ارتقا دادم و توانستم فرکانس رو تغییر بدم البته برای من تا1800 سیگنال میداد
کسی مودم d100ایرانسل رو انلاک کرده
دوستان من یه دانگل یو اس بی e3372 ایرانسل دارم میخوام برا ش tp link tl mr 3220 بگیرم بعضی از دوستان میگن وقتی دانگل ایرانسل رو بهش وصل میکنن سرعت اینترنت بیشتر 1 نمیرسه و با خود دانگل سرعت بهتره آیا راه حلی برای این مشکل هست ؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن
ارزانترین مودم 4G چی هست؟ چه TDD و چه FDD
هم بدون WIFI و هم با اون
البته قابلیت هات اسپات رو داشته باشه ( یا روی مودم ها و تلویزیون های USB خور نصب بشه )
( البته همه اینا بدون آنتن خارجی میخوام چون وسعم نمیرسه )
خونه ما فقط شبها 4g آنتن میده اون هم فقط 1 آنتن
ولی با همون نهایت استفاده رو میبرم
کسی نظری نداشت؟
دوستان انتن یاگی تو تهران کجا می تونم پیدا کنم برای خرید ؟ :n16:
کسی نظری نداشت؟
بنظر من صبر کنید مودم های TD LTE بیاد بعد بشه نظر داد... اصن دید شبکه TDD چطوره سرعت و کیفیت و قیمتش.... بهترین کار اینه یه مودمی خرید( در چند ماه آینده) که هم TDD و هم FDDهای ایران رو پوشش بده....
- - - Updated - - -
بنده با راهنمایی یکی از دوستان فریمور رو ارتقا دادم و توانستم فرکانس رو تغییر بدم البته برای من تا1800 سیگنال میداد
مودم شما ایرانسل بود ؟ از کجا بفهمم برا من 2600 رو میگیره یا نه ؟
بنظر من صبر کنید مودم های TD LTE بیاد بعد بشه نظر داد... اصن دید شبکه TDD چطوره سرعت و کیفیت و قیمتش.... بهترین کار اینه یه مودمی خرید( در چند ماه آینده) که هم TDD و هم FDDهای ایران رو پوشش بده....
- - - Updated - - -
مودم شما ایرانسل بود ؟ از کجا بفهمم برا من 2600 رو میگیره یا نه ؟
اره ایرانسل والا من وقتی نرم افزارشو ارتقا دادم این قسمت به تنظیماتش اضاف شد
alichalki
21-07-2016, 17:32
سلام به همگی دوستان
می خواستم یه مودم 4G بگیرم از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنم که در محل زندگی ما انتن دهیش خوب نیست ، صحبت هاتونو دنبال کردم متاسفانه چیز زیادی متوجه نشدم ! :n13:
با توجه به استفاده از سیم کارت ایرانسل و نسل 4G و انتن دهی ضعیف محل زندگی چه مودمی پیشنهاد میدین ؟ جریان این FDD و TDD چیه ؟
ممنون بابت راهنماییتون :n16:
naser.051
21-07-2016, 17:36
من گوشیم lenovo k3 note هست و از tddپشتیبانی میکنه میخام ببینم وقتی tdd وصل میشه چطور میشه فهمید که بهtdd وصل شده؟
اره ایرانسل والا من وقتی نرم افزارشو ارتقا دادم این قسمت به تنظیماتش اضاف شد
شما چه نرم افزاری ریختید ؟ آموزش ؟
شما چه نرم افزاری ریختید ؟ آموزش ؟
پ خ شد.......
iran666_info
22-07-2016, 00:18
درود بر همگی
مودم هو آ وی E303 از همراه اول خریدم.منتها سیمکارت ایرانسل رو قفل کرده و ظاهرا راههای زیادی هست برای آنلاک کردم !
دوستان اگر توضیحاتی در خصوص آنلاک و روشهای اون بدهند ممنون میشم
در ضمن آسیبی به مودم یا کانفلیکت با سیم کارت همراه اول بوجود خواهد آمد یا خیر ؟
اگر لینک آنلاین آنلاک هم هست لطف کنید
Armin.Computer
22-07-2016, 01:55
سلام
مودم 3372 گیرندگی خوبی داره نسبت به گوشی؟
ارزش خرید داره؟
برای اتصال به اکسس پوینت و استفاده دایمی برا خونه؟
EDWARD WHITE
22-07-2016, 07:55
سوال
یک E3372 دارم فلش کردم هم WEBUI هم FIRMWARE ... دیگ پیامکش کار نمی کنه ...
لطفا بگید کدوم ورژن رو فلش کنم ...
EDWARD WHITE
22-07-2016, 07:56
سلام
مودم 3372 گیرندگی خوبی داره نسبت به گوشی؟
ارزش خرید داره؟
برای اتصال به اکسس پوینت و استفاده دایمی برا خونه؟
تقریبا عین گوشیه البته گوشی من S5 هست 4G ... مزیت خاصی نداره از نظر آنتن
iran666_info
22-07-2016, 14:16
درود بر همگی
مودم هو آ وی E303 از همراه اول خریدم.منتها سیمکارت ایرانسل رو قفل کرده و ظاهرا راههای زیادی هست برای آنلاک کردم !
دوستان اگر توضیحاتی در خصوص آنلاک و روشهای اون بدهند ممنون میشم
در ضمن آسیبی به مودم یا کانفلیکت با سیم کارت همراه اول بوجود خواهد آمد یا خیر ؟
اگر لینک آنلاین آنلاک هم هست لطف کنید
------------
راهی نیست ؟!
faramobile
22-07-2016, 18:11
اینا چی هست؟ جدید اومده اینا؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
pooya777
22-07-2016, 19:49
دوستان من یه دانگل یو اس بی e3372 ایرانسل دارم میخوام برا ش tp link tl mr 3220 بگیرم بعضی از دوستان میگن وقتی دانگل ایرانسل رو بهش وصل میکنن سرعت اینترنت بیشتر 1 نمیرسه و با خود دانگل سرعت بهتره آیا راه حلی برای این مشکل هست ؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن
من این مدلی که میگی تجربه نداشتم.ولی روتر جیبی دی لینک DIR-514 روتر خیلی خوب و جمع و جوریه تا بیست متر برد وای فای داره.جریان آمپرش بالاتر از یک هست و از نظر قدرت و کیفیت فرقی با وقتی که دانگل مستقیم به یو اس بی هست نداره.دو تا پورت یکی لن یکی هم ون هم داره.که میشه با لن به وسیله دیگری متصلش کرد و استفاده کرد و با پورت ون هم میشه اینترنت adsl رو هم بهش داد.قابیلت وای فای هات اسپات هم داره که میشه یه وای فای دیگری رو هات اسپات کرد و تقویتش کرد.کلن چیز خوبیه.فقط ورژنش B باشه.ولی اگه جابجاییش مهم نیست و برد وای فای بیشتری میخوای همین 3220 خوبه.
saeeddeeas
22-07-2016, 20:13
من مودم 3372 ایرانسل دارم انلاک کردم امکانش هست اون ورژن که میشه فرکانس تغییر داد رو نصب کنم؟
sent from Huawei mate 8
Armin.Computer
22-07-2016, 20:38
من مودم 3372 ایرانسل دارم انلاک کردم امکانش هست اون ورژن که میشه فرکانس تغییر داد رو نصب کنم؟
sent from Huawei mate 8
دوست عزیز چطوره این مودم؟
گیرندگی بهتری نسبت به گوشی داره؟
دستان این مودم 3372 رو میشه یه یاگی وصل کرد ؟
sent from Huawei mate 8
اول باید فیرمویرشو تغییر بدی بعد هم webui رو (به آنلاک ارتباطی نداره)
saeeddeeas
23-07-2016, 00:35
دوست عزیز چطوره این مودم؟
گیرندگی بهتری نسبت به گوشی داره؟
والا من چون آنتن بهش وصل کردم نمیتونم دقیق در مقایسه با موبایل بگم اما تاحالا راضی بودم، داخل خونه اصلا آنتن فورجی ندارم آنتن زدم بالا پشت بام
sent from Huawei mate 8
saeeddeeas
23-07-2016, 01:03
اول باید فیرمویرشو تغییر بدی بعد هم webui رو (به آنلاک ارتباطی نداره)
چطور؟
sent from Huawei mate 8
چطور؟
sent from Huawei mate 8
صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه کنین اما به طور کلی:
flash code رو بدست بیارین ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فیرومیر رو دانلود و اکسترکت کنید ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سیم کارتو در بیارین از مودم و وصلش کنین به usb و فایل فیرمور رو اجرا کنین هر جا کد فلش رو خواست کدی که بدست آورده بودین و وارد کنین
بعد که با موفقیت تموم شد فایل Webui رو دانلود و اکسترکت کنین ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این دیگه کد نمیخواد اجراش کنین و مراحلو طی کنین تا نصب بشه. سیم کارتو داخل مودم قرار بدین و وارد تنظیمات شده و یه بار Restore Defaults رو انجام بدین
تقریبا تمام هست. فقط اگه خواستین dns ها رو هم به سرویس گوگل تغییر بدین این فایل دانلود و اکسترکت کنین و فایل set_dns.cmd رو اجرا کنین ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دیگه کار دیگه ای نمونده. فقط دقت کنین که مدل مودم e3372-s باشه و e3372-h نباشه که فیرمویر اون فرق میکنه و همچنین فایل set_dns این مدل. وقتی قاب رویی مودمو برا جا زدن سیم کارت درمیارین میتونین مدل دقیق دانگلو ببنین
sent from Huawei mate 8
بله میشه، از ص اول تاپیک بگیرید.
ضمنا بل این فرکانس ها رو تغییر نمیده بلکه صرفاً می تونی تیک فرکانسی که می خواهی انتخاب کنی
saeeddeeas
23-07-2016, 18:44
اون برنامه برای اندروید 6 موجود نیست؟ چون روی اندروید 6 سیگنال نشون نمیده و برنامه بسته میشه
iran666_info
23-07-2016, 19:02
سلام
راهی برای آنلاک کردن E303 Huawei هست ؟
متخصصین و اساتید لطفا توضیح بدهند
سیمکارت ایرانسل که وصل می کنم قفل هست و کد میخواهد !
pooya777
23-07-2016, 20:03
سلام دوستان.من میخوام دانگل 3372s رو آپدیت کنم.پست اول این تاپیک رو هم دیدم.منتها میبینم چندتا فایل دیگه هم دوستان گذاشتن که شماره های ورژنش متفاوته با پست اول.مثلا این WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.3.rar گویا از ورژن پست اول بالاتره.همینطور این E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_01.rar متفاوته و گویا پایینتره.منکه گیج شدم کدوما رو باید دانلود کنم.چون مثل اینکه بعضی بعد از آپدیت یه مشکلاتی داشتند مثلا یکی از دوستان گفته پیامکش کار نمیکنه.بخاطر مختلف بودن این فایلها نیست؟
سلام
من مودم رو به روز کردم
حالا یه سوال
حالت Auto رو برای استفاده فقط 4G باید روی چی بذاریم؟
و تیک All support توی قسمت LTE رو هم بزنم؟
اگر سیگنال 4 جی دارید بزارید روی حالت 4g
در حالت عادی به فرکانس ها دست نزنید، اما اگر می خواهید فقط از فرکانس خاصی استفاده کنید تیک بقیه رو بردارید.
یه عکس هم از حالت عادی بگیرید تا بدانید کدام فرکانس ها رو دستگاه شما ساپرت می کنه
fattahi55
24-07-2016, 14:37
سلام
دوستان عزیزم اگه ممکنه بهم کمک کنین
با کلی امید وآرزو رفتم از ایرانسل مودم۴جی مدل d-100 شو خریدم چون منطقه ما وایمکس جواب نمیده
خلاصه سرتونو درد نیارم الان اینم آنتن نمیده چون ساختمونای بلند کنارمون هست ولی همراه اول نتش عالیه
حالا سوالم اینه که میشه این وآنلاک کرد همراه اول گذاشت؟
یه جاخوندم مدل این مدل مودمای ایرانسل واسه کمپانی Gemtek هست وتو سایتشم لنگه همین ودیدم
ممنون میشم راهکار بدین واسه آنلاکش
اگر سیگنال 4 جی دارید بزارید روی حالت 4g
در حالت عادی به فرکانس ها دست نزنید، اما اگر می خواهید فقط از فرکانس خاصی استفاده کنید تیک بقیه رو بردارید.
یه عکس هم از حالت عادی بگیرید تا بدانید کدام فرکانس ها رو دستگاه شما ساپرت می کنه
بله از لحاظ 4G مشکلی ندارم
فقط قبلا برای استفاده گزینه 4G Only داشت
بعد از به روز رسانی این گزینه ها اضافه شده
فکر کنم باید گزینه LTE ONLY رو انتخاب کنم درسته؟
Armin.Computer
24-07-2016, 15:10
بله از لحاظ 4G مشکلی ندارم
فقط قبلا برای استفاده گزینه 4G Only داشت
بعد از به روز رسانی این گزینه ها اضافه شده
فکر کنم باید گزینه LTE ONLY رو انتخاب کنم درسته؟
چه مودمی هست این؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مودمی هست این؟؟؟؟؟؟؟؟
مودم 3372s
سلام،
با کیفیت ترین مودم از لحاظ کارایی و ساخت 3g/4g در حال حاضر مربوط به چه شرکتی هست؟
pooya777
24-07-2016, 15:42
سلام دوستان.من میخوام دانگل 3372s رو آپدیت کنم.پست اول این تاپیک رو هم دیدم.منتها میبینم چندتا فایل دیگه هم دوستان گذاشتن که شماره های ورژنش متفاوته با پست اول.مثلا این WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.3.rar گویا از ورژن پست اول بالاتره.همینطور این E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_01.rar متفاوته و گویا پایینتره.منکه گیج شدم کدوما رو باید دانلود کنم.چون مثل اینکه بعضی بعد از آپدیت یه مشکلاتی داشتند مثلا یکی از دوستان گفته پیامکش کار نمیکنه.بخاطر مختلف بودن این فایلها نیست؟
کسی اینجا جوابی نداد و راهنمایی نکرد.مثلن اسمش انجمنه.من با همون فایلهای صفحه اول آپدیت کردم و الآن مشکل دارم.در حالت یو اس بی که مستقیم میزنم بعد چند لحظه قطع میشه و باید رستور دیفالت کنم و درست میشه ولی دوباره همون قطع شدن اتفاق میفته.در حالت 4g با اینکه آنتن داره سند و رسیو نداره! فقط تو حالت 3g میتونم استفاده کنم.لطفن راهنمایی کنید.
Armin.Computer
24-07-2016, 16:19
مودم 3372s
s آخر ارتباطی با مدل مودم داره؟؟؟
s آخر ارتباطی با مدل مودم داره؟؟؟
بله مربوط به مودم هست
کسی اینجا جوابی نداد و راهنمایی نکرد.مثلن اسمش انجمنه.من با همون فایلهای صفحه اول آپدیت کردم و الآن مشکل دارم.در حالت یو اس بی که مستقیم میزنم بعد چند لحظه قطع میشه و باید رستور دیفالت کنم و درست میشه ولی دوباره همون قطع شدن اتفاق میفته.در حالت 4g با اینکه آنتن داره سند و رسیو نداره! فقط تو حالت 3g میتونم استفاده کنم.لطفن راهنمایی کنید.
بعضی وقت ها قبل از اینکه من به روز رسانی رو هم انجام بدم همین مشکل رو داشتم.
یه کابل افزایش طول USB 3 گرفتم و با اون جای مودم رو عوض میکنم.
اینطوری شاید مشکل شما هم حل بشه.
هر چند دقیقه سرعت میفته؟
البته بستگی به دکل ایرانسل نزدیک محل شما هم داره.
fattahi55
24-07-2016, 17:43
سلام
دوستان عزیزم اگه ممکنه بهم کمک کنین
با کلی امید وآرزو رفتم از ایرانسل مودم۴جی مدل d-100 شو خریدم چون منطقه ما وایمکس جواب نمیده
خلاصه سرتونو درد نیارم الان اینم آنتن نمیده چون ساختمونای بلند کنارمون هست ولی همراه اول نتش عالیه
حالا سوالم اینه که میشه این وآنلاک کرد همراه اول گذاشت؟
یه جاخوندم مدل این مدل مودمای ایرانسل واسه کمپانی Gemtek هست وتو سایتشم لنگه همین ودیدم
ممنون میشم راهکار بدین واسه آنلاکش
دوستان کسی راهی واسه آنلاک این مودم نمیدونه؟؟؟؟؟
دوستان کسی راهی واسه آنلاک این مودم نمیدونه؟؟؟؟؟
این هفته راستین بازار قراره فایل اپدیت بده شاید انلاک شد
منم همین مشکل رو دارم اگه انلاک بشه مشکلات سرعت حل میشه می ریم سراغ قیمت
fattahi55
24-07-2016, 18:09
این هفته راستین بازار قراره فایل اپدیت بده شاید انلاک شد
منم همین مشکل رو دارم اگه انلاک بشه مشکلات سرعت حل میشه می ریم سراغ قیمت
ممنونم دوست من از راهنماییت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ng
saeeddeeas
24-07-2016, 21:18
این چطوری نصب کنیم
sent from Huawei mate 8
pooya777
24-07-2016, 21:43
بعضی وقت ها قبل از اینکه من به روز رسانی رو هم انجام بدم همین مشکل رو داشتم.
یه کابل افزایش طول USB 3 گرفتم و با اون جای مودم رو عوض میکنم.
اینطوری شاید مشکل شما هم حل بشه.
هر چند دقیقه سرعت میفته؟
البته بستگی به دکل ایرانسل نزدیک محل شما هم داره.
مرسی از توجهت دوست عزیز.اشکالش رو متوجه شدم.فکر کنم بخاطر تداخل فرکانسی بوده.باید تیک های فرکانسهایی که ایرانسل پشتیبانی نمیکنه رو برداشت اونوقت استیبل میشه.بقیه دوستان هم اگر به مشکل نو سرویس مواجه شدن همین کار رو بکنند.
pooya777
24-07-2016, 21:47
این ورژن فریمور 22.315.01.00.00 فقط برای مدل 3372 h اومده؟ واسه مدل s چی نیومده؟ چون این قسمتهایی که مشخص کردی نداره 22.300.09.00.00
webui جدید این قابلیت بهش اضافه شده ولی فعلا برای 3372h و با ورژن جدید فیرمور. هنوز خبری برای 3372s نیست ولی در کل جالب بود و اطلاعات شبکه کاملتر شده
Armin.Computer
25-07-2016, 00:18
بله مربوط به مودم هست
ممنونم
منظورم این بود که مثلا s امکانات بیشتری داره؟؟؟؟
ممنونم
منظورم این بود که مثلا s امکانات بیشتری داره؟؟؟؟
اتفاقا همونطور که عکس گذاشته بودم فعلا 3372h رو 4pda بهتر ساپورت میکنه و برنامه هاش بروزتره. تفاوتشون فقط تو فرکانس کاریشون هست
morypory
25-07-2016, 08:06
سلام،
با کیفیت ترین مودم از لحاظ کارایی و ساخت 3g/4g در حال حاضر مربوط به چه شرکتی هست؟
من خیلی در این زمینه تحقیق کردم فکر میکنم بهترین مودم Huawei B315 می باشه که قیمتی حدود 410 داره بعد از این میشه به TP-Link MR200 اشاره کرد البته این مورد دوم را زیاد مطمئن نیستم چون من زیاد از مدل tp-link دلخوشی ندارم
EDWARD WHITE
25-07-2016, 12:25
من خیلی در این زمینه تحقیق کردم فکر میکنم بهترین مودم Huawei B315 می باشه که قیمتی حدود 410 داره بعد از این میشه به TP-Link MR200 اشاره کرد البته این مورد دوم را زیاد مطمئن نیستم چون من زیاد از مدل tp-link دلخوشی ندارم
منم به نتیجه شما دارم میرسیم .......... در ضمن اون mr200 خوشگله کلا .... اولش که 600 تومن بود مردم فکر کردن چیز عجیبه !
D-Link DWR-953 هم هست که تازه اومده ....
به جز wifi دار بودن
امتیازی دارن مودم های آنتن دار نسبت به مودم های عادی USB ؟
چون مودم adsl بنده ساپورت میکنه دانگل 4g رو و دو آنتن 5db هم داره
میخوام ببینم نظرتون چیه، یه مودم مثلا دست دوم usb بگیرم نزدیک 100 تومن
یا باید کلا خرج بیفته رو دستم و بالای 400-500 خرج خرید مودم روتر 4g کنم!؟
دوستانی که نیاز به یک آنتن 4gبا قدرت 13dbiدارند من یک نوع از این آنتن را درست کردم گیرندگی به نظرم در حد خودش خیلی خوب هست من 4gرا با مودم zte 910fفقط یک آنتن داشتم با این آنتن کل آنتنش فول شد
این هم آموزش ساخت از منبع اصلی
darvish1900
25-07-2016, 16:40
دوستانی که نیاز به یک آنتن 4gبا قدرت 13dbiدارند من یک نوع از این آنتن را درست کردم گیرندگی به نظرم در حد خودش خیلی خوب هست من 4gرا با مودم zte 910fفقط یک آنتن داشتم با این آنتن کل آنتنش فول شد
این هم آموزش ساخت از منبع اصلی
کانکتور مودم از کجا گیر آوردی TS9 , TS5 تو بازار نیست
darvish1900
25-07-2016, 17:05
این طرحی ساده تر
darvish1900
25-07-2016, 17:07
طرحی دیگر
داداش یه یاگی میگرفتی دیگه از این دردسرا نداشتی
راحت درست کردم یک سیم مفتولی 4را به صورت یک ورق در آوردم بعدش به صورت یک لوله مسی متناسب با پرت tc9قرار دادمش کار ساده ایی البته نبود ولی درست شد
abbasi.naft
26-07-2016, 06:14
این طرحی ساده تر
قبلا سرعتتون چند بود؟
darvish1900
26-07-2016, 12:02
این از سایتهای خارجی برداشته شده خودم تست تکردم چون کانکتور TS9 ندارم به مودم وصل کنم. البته کار دیگه مد نظرم تست کنم اگر جواب بده اینجا قرار میدم
pooya777
26-07-2016, 19:58
اتفاقا همونطور که عکس گذاشته بودم فعلا 3372h رو 4pda بهتر ساپورت میکنه و برنامه هاش بروزتره. تفاوتشون فقط تو فرکانس کاریشون هست
دوست عزیز میتونی یه عکس از صفحه فرکانسهای LTE بذاری؟ میخوام ببینم تفاوتی بین فرکانسهای مورد پشتیبانی مدل h با مدل s هست یا نه.
دوستان من زیاد در مودم و اینا تخصص ندارم میخوام از مبین نت مهاجرت کنم به 4g. ایرانسل الان بهتر از بقیس درسته؟ اگه به جای مودم خودشون اینو بخرم کار درستی کردم؟ ارزش داره؟ TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE
در ضمن من بازی میکنم و پینگم بیخوام پایین باشه. 4g پینگش خوبه؟
ایا مودم d100ایرانسل امکان وارد کردن دستی فرکانس رو دارد یا نه؟اگه هست چگونه؟
و این که چطور بفهمیم در حال حاضر ازکدوم فرکانس استفاده می کند؟
and-roid2
26-07-2016, 23:11
ایا مودم d100ایرانسل امکان وارد کردن دستی فرکانس رو دارد یا نه؟اگه هست چگونه؟
و این که چطور بفهمیم در حال حاضر ازکدوم فرکانس استفاده می کند؟
انتخاب نوع فرکانس بصورت دستی را داره.
B7: 2600
B3: 1800
+
ata.royalfalcon
27-07-2016, 19:45
ساخت آنتن یاگی 13 المنتی برای فرکانس 1800MHz تقریباً در حال اتمام هست .
اون کاغذها بعداً برداشته میشه . فقط مونده ساخت کانکتور ، اتصال سیمها و تست نهایی . اگر نتیجه قابل قبول باشه دومی رو هم میسازم .
اون کاغذها بعداً برداشته میشه . فقط مونده ساخت کانکتور ، اتصال سیمها و تست نهایی . اگر نتیجه قابل قبول باشه دومی رو هم میسازم .
موفق باشید انشاالله که نتیجه زحمتتون رو ببینید
من خودم یک انتن سفارش دادم اگه نتیجه داد تست می زارم
iran666_info
28-07-2016, 01:56
راه آنلاک کردن E303 هوآوی
ظاهرا کسی اطلاع نداره ؟!!
bigbang001
28-07-2016, 21:42
سلام دوستان
یک راهنمایی فوری نیاز دارم
یک دانگل lte نیاز دارم و میخوام از طریق Usb به یک دستگاه متصل کنم که بهش اینترنت بدم
سیم کارت رایتل یا ایرانسل میخوام بندازم
الان این کار را با هات اسپات کردن یک گوشی و اتصال با کابل usb انجام دادم اما مشکل اینه که ای پی ولید را گوشی میگیره و به دستگاه ای پی اینولید میده
برام خیلی مهمه که این دانگل خودش دایل نکنه و در واقع دستگاه اتصال را برقرار و ای پی ولید را دستگاهم بگیره. (دانگل رایتل دارم این کارو میکنه اما متاسفانه فقط 3g است)
انتن دهی دانگل هم نیاز دارم حتی الامکان قوی باشه
تو دیجیکالا دیدم مدل هواووی E8372 4g رو داره ایا این نیازمو برطرف میکنه و دستگاه خوبیه؟ یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
Sent from my iPhone 6s+
naser.051
28-07-2016, 21:55
سلام دوستان
یک دانگل lte نیاز دارم و میخوام از طریق Usb به یک دستگاه متصل کنم که بهش اینترنت بدم
الان این کار را با هات اسپات کردن یک گوشی و اتصال با کابل usb انجام دادم اما مشکل اینه که ای پی ولید را گوشی میگیره و به دستگاه ای پی اینولید میده
برام خیلی مهمه که این دانگل خودش دایل نکنه و در واقع دستگاه اتصال را برقرار و ای پی ولید را دستگاهم بگیره. (دانگل رایتل دارم این کارو میکنه اما متاسفانه فقط 3g است)
تو دیجیکالا دیدم مدل هواووی E8372 4g رو داره ایا این نیازمو برطرف میکنه و دستگاه خوبیه؟ یا چیز دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
Sent from my iPhone 6s+
۸۳۷۲ بخرید
فرستاده شده از Lenovo K50a40ِ من با Tapatalk
iDownload & iGame
28-07-2016, 22:11
سلام دوستان
Sent from my iPhone 6s+
تا جایی که بنده اطلاع دارم و تست کردم آی پی اختصاص داده شده به موبایل یا مودم در سرویس های 3G و 4G هر 3 اپراتور غیر ولیده.
bigbang001
28-07-2016, 23:57
تا جایی که بنده اطلاع دارم و تست کردم آی پی اختصاص داده شده به موبایل یا مودم در سرویس های 3G و 4G هر 3 اپراتور غیر ولیده.
خیر برای رایتل که ولید هست و ازش استفاده میکنم.
Sent from my iPhone 6s+
saeeddeeas
29-07-2016, 11:38
مودم من اینه
Cl1e3372sm ver.a
کدوم اپدیت بزنم؟
sent from Huawei mate 8
iDownload & iGame
29-07-2016, 12:24
خیر برای رایتل که ولید هست و ازش استفاده میکنم.
Sent from my iPhone 6s+
بله درست می فرمایید. بنده مجددا" با سیم کارت هر 3 اپراتور تست کردم: رایتل آی پی ولید میده ولی ایرانسل و همراه اول خیر.
ظاهرا" برای مودم فورجی E3372 فریمور کاستومی هست که خودش دیال نمیکنه.
از روتر و مودم های فورجی که قابلیت DDNS و پورت فورواردینگ داشته باشن هم می تونید برای کاری که مد نظرتون هست استفاده کنید.
KING iMAN
29-07-2016, 14:48
درود.
من از بسته های 10 گیگ ماهیانه ایرانسل(4G) رو گوشیم استفاده میکردم و همیشه ترافیک مازاد میاوردم انتهای دوره.
تا اینکه حدود سه هفته پیش مودم D-Link DWR-932_d1 رو خریدم و سیمکارت رو توی اون گذاشتم. حجمم خیلی زود مصرف میشه. تا روشنش میکنم شروع میکنه حجم خوردن که قسمت زیادیش آپلود هست. شیوه ای برای محدود کردن حجم آپلودش هست؟
تصویر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
iDownload & iGame
29-07-2016, 16:21
بله درست می فرمایید. بنده مجددا" با سیم کارت هر 3 اپراتور تست کردم: رایتل آی پی ولید میده ولی ایرانسل و همراه اول خیر.
ظاهرا" برای مودم فورجی E3372 فریمور کاستومی هست که خودش دیال نمیکنه.
از روتر و مودم های فورجی که قابلیت DDNS و پورت فورواردینگ داشته باشن هم می تونید برای کاری که مد نظرتون هست استفاده کنید.
در خصوص آی پی ولید رایتل:
با خرید بسته (روزانه پایه)، آی پی غیر ولید شد!
ظاهرا" فقط در حالت مصرف آزاد آی پی ولید میده.
bigbang001
29-07-2016, 16:55
در خصوص آی پی ولید رایتل:
با خرید بسته (روزانه پایه)، آی پی غیر ولید شد!
ظاهرا" فقط در حالت مصرف آزاد آی پی ولید میده.
من تا الان همیشه بسته روی خطم فعال داشتم و همیشه هم ای پی ولید داشتم
البته بسته حرفه ای
این دانگل e8372 الان رسید دستم و متاسفانه باید بگم رو دستم باد کرد.
اصلا درست کار نمیکنه به دستگاه متصل کردم و دستگاه نتونست دایل کنه
به یک مودم adsl که دانگل بهش میخوره هم متصل کردم اونم نمیتونه اتصال برقرار کنه
اعلام میکنه که دانگل بهش وصله ولی نمیتونه دایل کنه.
حداقل وقتی گوشی هات اسپات میکردم نت به دستگاه میداد فقط ای پی لوید نبود این دانگل اصلا به دستگاه نت نمیده با یو اس بی!
Sent from my iPhone 6s+
iDownload & iGame
29-07-2016, 23:40
من تا الان همیشه بسته روی خطم فعال داشتم و همیشه هم ای پی ولید داشتم
البته بسته حرفه ای
این دانگل e8372 الان رسید دستم و متاسفانه باید بگم رو دستم باد کرد.
اصلا درست کار نمیکنه به دستگاه متصل کردم و دستگاه نتونست دایل کنه
به یک مودم adsl که دانگل بهش میخوره هم متصل کردم اونم نمیتونه اتصال برقرار کنه
اعلام میکنه که دانگل بهش وصله ولی نمیتونه دایل کنه.
حداقل وقتی گوشی هات اسپات میکردم نت به دستگاه میداد فقط ای پی لوید نبود این دانگل اصلا به دستگاه نت نمیده با یو اس بی!
Sent from my iPhone 6s+
در خصوص آی پی ولید تو منطقه ای که بنده هستم کاملا" رندوم هست. یعنی از هر 5 بار فقط 1 بار آی پی ولید میده. به نظرم بستگی داره تو لحظه ای که کانکت میشم رایتل آی پی ولید آزاد داشته باشه یا نه.
Mehrdad092000
30-07-2016, 04:28
سلام
من یه مودمن 3372 بگیرم میخواد برای راستل استفاده کنه
با کدوم فریمور اپدیت کنم ؟و انلاکیش کلا چیکار کنم اولش مرسی راهنمایی کنید
bigbang001
30-07-2016, 08:33
دوستان من هر چی گشتم دانگل e3372 انلاک (بدون اپراتور) برای خرید پیدا نکردم. کسی جایی سراغ داره برای فروش داشته باشه؟
Sent from my iPhone 6s+
KING iMAN
30-07-2016, 09:14
این دقیقا چیکار میکنه؟
pooya777
30-07-2016, 10:04
سلام من یه مودمن 3372 بگیرم میخواد برای راستل استفاده کنهبا کدوم فریمور اپدیت کنم ؟و انلاکیش کلا چیکار کنم اولش مرسی راهنمایی کنیدشما از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایلها رو دانلود کنید.البته نگاه کنید مدلش s باشه که روی مودم میتونید ببینید.برای آنلاک کردنش برید تو سایت راستین بازار و لینک همین مودم و اونجا توضیح داده.راحته.به این روش که کد آنلاک و فلش رو با دادن شماره imei در این سایت میتونید بگیرید v201 Algo Huawei Unlock Calculator - R206 E3531 E3272 E5372 E5330 E8231 E3372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من هر چی گشتم دانگل e3372 انلاک (بدون اپراتور) برای خرید پیدا نکردم. کسی جایی سراغ داره برای فروش داشته باشه؟Sent from my iPhone 6s+آنلاک کردنش خیلی راحته.همون اپراتوری بخرید و به روشی که بالا گفتم آنلاک کنید.در سایت راستین بازار با عکس توضیح داده چطور.
bigbang001
30-07-2016, 12:31
شما از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فایلها رو دانلود کنید.البته نگاه کنید مدلش s باشه که روی مودم میتونید ببینید.برای آنلاک کردنش برید تو سایت راستین بازار و لینک همین مودم و اونجا توضیح داده.راحته.به این روش که کد آنلاک و فلش رو با دادن شماره imei در این سایت میتونید بگیرید v201 Algo Huawei Unlock Calculator - R206 E3531 E3272 E5372 E5330 E8231 E3372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آنلاک کردنش خیلی راحته.همون اپراتوری بخرید و به روشی که بالا گفتم آنلاک کنید.در سایت راستین بازار با عکس توضیح داده چطور.
یعنی به ایرانسل سفارش بدم؟ هیچ جا پیدا نمیشه ازاد بخرم؟ الان زورکی ایرانسل یه سیمکارتم روش باز میده.
Sent from my iPhone 6s+
hamed11368
30-07-2016, 13:44
یعنی به ایرانسل سفارش بدم؟ هیچ جا پیدا نمیشه ازاد بخرم؟ الان زورکی ایرانسل یه سیمکارتم روش باز میده.
Sent from my iPhone 6s+
مودم 3372 به صورت آنلاک (سفارش مگا فون) در سایت بامیلو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجود هست
منتها نمیدونم همین فایل ها روی این مودم هم قابل فلش زدن هست یا نه
pooya777
30-07-2016, 14:01
Sent from my iPhone 6s+
کمترین قیمتی که میتونی تهیه کنی همیناست.از بامیلو یا راستین بازار.سیمکارت هم نخواستی خوب استفاده نمیکنی وگرنه خود مودم رو آنلاک کنی ربطی دیگه به ایرانسل نداره.
مودم 3372 به صورت آنلاک (سفارش مگا فون) در سایت بامیلو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجود هست
منتها نمیدونم همین فایل ها روی این مودم هم قابل فلش زدن هست یا نه
آره همین فایلها به همه این مودمها میخوره.فقط باید از رو مودم ببینی مدل s هست یا h که برای همون رو دانلود کنی.
دوستان من مودم e5372t رو احتمالا می خوام بفروشم . دوام باتری 3560 میلی امپریش خیلی خوبه. توی بازار ایران نیست و برای من از استرالیا اوردند. هواوی برای تلسترا سفارشی زده. انتن زیر هم اشانتیون میدم. اگر کسی تمایل داشت قیمت مد نظرش رو پخ کنه.
ای دی تلگرامم akbar9000
iran666_info
30-07-2016, 16:51
راه آنلاک کردن E303 هوآوی چیست ؟
javadjan50
30-07-2016, 19:21
سلام من دنبال یک روش برای انلاک کردن مودم هواوی e5220 لطفا اگه میشه بنده حقیر رو راهنمایی کنید
باتشکر جواد
دوستانی که نیاز به آنتن تقویتی دارند این سایت مدل های مختلفی آورده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی قیمت هایش به نظرم زیاد جالب نیستند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.