مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
magk1369
17-12-2016, 09:36
مودم همراهHuawei Vodafone E5786 4G LTE CAT6 را سفارش اینترنتی دادم
ایا میشه به عنوان مودم ثابت استفاده کرد؟ همیشه به برق باشه؟ نمیسوزه؟
یا با همون مدت 10 ساعت شارژ استفاده کنم؟
Sponge-BoB
17-12-2016, 11:14
چطور میتونم به ltewatch وصل شم!هرچه مینویسم،وارد نمیشه!
morypory
17-12-2016, 16:12
سلام به دوستان
من از Adsl مخابرات استفاده میکنم جهت اینترنت ولی وقتی دانگا 4G مدل E3372 را به usb وصل میکنم اینترنتم قطع میشه چطور میتوانم این دوتا مودم را با هم متچ کنم که هم دانگل را داشته باشم هم مودم adsl باید ip ها را تو یک رنج کنم لطفا راهنمائی کنید
سلام به دوستان
من از Adsl مخابرات استفاده میکنم جهت اینترنت ولی وقتی دانگا 4G مدل E3372 را به usb وصل میکنم اینترنتم قطع میشه چطور میتوانم این دوتا مودم را با هم متچ کنم که هم دانگل را داشته باشم هم مودم adsl باید ip ها را تو یک رنج کنم لطفا راهنمائی کنید
من هم همین مشکلو داشتم ببین شما یا باید از یکی از اینا استفاده کنی و یا باهم ترکیبشون کنی البته من دو سه تا نرم افزار برای ترکیب و bridge کردن و هم چنین از خود قابلیت bridge تو ویندوز استفاده کردم ولی هیچ کدام پهنای باندشونو جمع نزد و در نهایت فقط از یکیشون استفاده می کرد . پس بهتره از هرکدوم که می خوای استفاده کنی از قسمت change adaptor settings اونی که نمی خوای استفاده کنی رو disable کنی.
ahmadas67
19-12-2016, 05:04
تو ایران این قابلیت وجود نداره که روی مودم با سیم کارت تماس بگیری من 315 دارم نتونستم برای تماس استفاده کنم
- - - Updated - - -
تو ایران این قابلیت وجود نداره که روی مودم با سیم کارت تماس بگیری من 315 دارم نتونستم برای تماس استفاده کنم
morypory
19-12-2016, 21:21
دوستان سلاتم یک سوال ترکیب دانگل E3372 و روتر AF23 به من وای فای میدهد اما نرم افزار HiLink این روتر را نمیشناسد آیا نرم افزار دیگری سراغ دارید که بشود از طریق مودم این روتر و دانگل را مدیریت کرد
با سلام لطفا کسی درباره مودم هوایی E303H-2 مدل 3 جی همراه اول اطلاعات داره و انلاکش کرده یا برنامه ای و فایل فلاشی داره براش
Sponge-BoB
26-12-2016, 16:43
سلام،من قبل اینکه مودم رو آپدیت کنم،آنلاکش کردم،الان که آپدیت شده،میخوام سیم کارت همراه اول بذارم روی مودم ایراد میگیره،میخوام از اول هم آنلاک کنم نمیشه،3 بار فرصت داده،2 بار رو تست کردم نشد!حالا مونده همون یکبار!
لطفا آموزش راه اندازی برنامه ltewatch و برنامه های مشابه را برای مودم E8372 توضیح بدید.
من برنامه هایی که دوستان توی این فروم گذاشتن را گرفتم ولی اجرا نمیشن.
برنامه باید توی پوشه خاصی باشه یا کانفیگ خاصی میخواد ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام.یه مودم e5577 bolt گرفتم،طبق توضیحات سایت فروشنده تمام اپراتورها رو ساپورت میکنه ولی وقتی به دستم رسید فقط ایرانسل رو جواب میذه.چیکار کنم که اپراتورای دیگه رو جواب بده؟؟
اگر سیم کارت دیگری میندازی و ازت کد انلاک بخواد باید بتونی انلاکش کنی
مطالب ص اول تاپیک رو بخونید
اگر سیم کارت دیگری میندازی و ازت کد انلاک بخواد باید بتونی انلاکش کنی
مطالب ص اول تاپیک رو بخونید
سلام.نه عزیز پیغام no service میذه
ًَُASQ7889
29-12-2016, 08:09
سلام. دوستان من یه مشکلی تو استفاده از مودم TP-LINK M5350 دارم و به شدت اذیتم میکنه. تنظیمات Network Mode روی Auto هست و غیر فعال (قابلیت تغییر نداره) و مودم اتوماتیک سوییچ میشه روی GSM در صورتی که میتونه 3G باشه و شبکه 3G موجوده.در واقع میخوام Network Mode روی 3G Only تنظیم بشه. مودم رو داخل منزل استفاده میکنم. چندین بار هم تنظیمات رو از اول انجام دادم ولی مشکل پابرجاست. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم. تشکر.
shervin115
29-12-2016, 08:35
سلام. دوستان من یه مشکلی تو استفاده از مودم TP-LINK M5350 دارم و به شدت اذیتم میکنه. تنظیمات Network Mode روی Auto هست و غیر فعال (قابلیت تغییر نداره) و مودم اتوماتیک سوییچ میشه روی GSM در صورتی که میتونه 3G باشه و شبکه 3G موجوده.در واقع میخوام Network Mode روی 3G Only تنظیم بشه. مودم رو داخل منزل استفاده میکنم. چندین بار هم تنظیمات رو از اول انجام دادم ولی مشکل پابرجاست. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم. تشکر.
یکبار شبکه نت موبایل رو تو مودم دیسکانکت کن
در حالت اتصال شما نمیتونی تنظیمات شبکه رو تغییر بدی
alpha007
30-12-2016, 00:09
سلام
این نداشتن ussd تو بعضی مودم ها واقعا مشکل حاد و بزرگیه؟
مثل این مودم E5786 که امکانات خوبی داره ولی این یه قلم از دستشون در رفته :n13:
میشه باهاش کنار اومد؟
باقیمانده اعتبار و دستورهای دیگه... خودش معضلیه :n37:
Mr.Pooya
30-12-2016, 00:37
سلام
این نداشتن ussd تو بعضی مودم ها واقعا مشکل حاد و بزرگیه؟
مثل این مودم E5786 که امکانات خوبی داره ولی این یه قلم از دستشون در رفته :n13:
میشه باهاش کنار اومد؟
باقیمانده اعتبار و دستورهای دیگه... خودش معضلیه :n37:
سلام.
نه چون اپراتور ها اپليكيشن دارن مشكلي پيش نمياد. مثلا برنامه ايرانسل من يا mymci رايتل هم فكر كنم تو سايتش فقط ميشه كنترل كرد نمي دونم اپ داره يا نه
alpha007
30-12-2016, 09:53
سلام.
نه چون اپراتور ها اپليكيشن دارن مشكلي پيش نمياد. مثلا برنامه ايرانسل من يا mymci رايتل هم فكر كنم تو سايتش فقط ميشه كنترل كرد نمي دونم اپ داره يا نه
آخه من مودم رو برای PC استفاده میکنم. ایرانسل برای PC هنوز اپلیکیشن نداره
Mr.Pooya
30-12-2016, 12:22
آخه من مودم رو برای PC استفاده میکنم. ایرانسل برای PC هنوز اپلیکیشن نداره
فكر كنم ايرانسل هم از تو سايتش ميشه چك كرد چقدر اعتبار مونده. بسته رو كه مي دونم ميشه خريد از تو سايتش
سلام
مودم E3372 من خیلی دیسکانکت میشه. ارتباط با نت زود به زود قطع میشه.
میخواستم بپرسم اشکال سخت افزاری مودم هست؟
kavirdarkavir
30-12-2016, 17:06
منم با مودم E3372 همین مشکلی رو که دوستمون rioman داره دارم.
وقتی حالت عادی فقط صفحات اینترنت رو میبینم معمولا قطع نمیشه ولی وقتی با دانلود منیجر کمی دانلود میکنم پس از چند ثانیه سرعت یه دفعه از 3 مگ به صفر میرسه و نت قطع میشه
جالب اینه که توی همین زمان مودم همچنان به شبکه وصل هست ولی اینترنت نمیده. باید مودم رو از پورت usb یه بار جدا کنم و دوباره وصل کنم تا بتونم از نت استفاده کنم
مودم قبلیم که اونم از همین نوع بود همیشه توی خونه خوب کار میکرد اما از یک ماه پیش بخش ورود به کنسولش دچار مشکل شده بوده، ضمن اینکه از یک هفته پیش هم دقیقا قطع و وصلی از همین نوع داشت. این باعث شد مودم رو بردم نمایندگی و چون گارانتی داشت برام تعویض کردن.
الان که این مودم جدید هم دوباره همین مشکل رو داره واقعا نمیدونم دیگه مشکل از کجاست.
آنتن دهی خونمون خوبه. یعنی سیم کارت رو از مودم در اوردم و داخل گوشیم گذاشتم و با نت موبایل لبتاب رو اینترنت وصل کردم حتی یکبار هم قطع نشد.
الان این مشکل قطع شدن موقع دانلود حدود 1ماه هست که برام پیش اومده. از همون اوایل که ایرانسل این مودم E3372 رو معرفی کرد همیشه توی خونه از این مودم استفاده میکردم و ازش هم راضی بودم.
هر راهی رو امتجان کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست.
دوستان ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
یه سری از قطعی ها به خاطر عدم تامین مناسب امپراژ هست مستقیم به سوکت پشت کیس وصل کنید
sasan.69
30-12-2016, 19:56
تایید می شه برای منم چند شبی پیش اومد در طی ی تایم زمانی خاص (4صب ب بعد!) نمی دونم دلیلش چی بود
حتی ب پشت کیس هم وصل می کردم اوکی نمی شد
یه سری از قطعی ها به خاطر عدم تامین مناسب امپراژ هست مستقیم به سوکت پشت کیس وصل کنید
من بیشتر مواقع با کابل USB مودم رو وصل می کنم.
اینطوری راحت اینور اونور می برمش تا سیگنال بهتری بگیرم.
ولی چند باری که مستقیم به پورت USB وصل کردم هم قطع شده.
یه سری از قطعی ها به خاطر نداشتن موجودی یا فعال بودن طرح مصرف ازاده مثلا اگر شما فقط بسته یک ساعته داشته باشی و موجودی هم صفر باشه احتمالا بعد از 40 دقیقه به مشکل بخوری و از شبکه اخراج بشی یا اگر بسته 6 تا 12 بگیری و بسته شبانه روزی هم نداشته باشی 1140 به بعد قطع و وصلی پیدا می کنی
taraneh_2002
31-12-2016, 03:04
مودم e3372 کیفیتش خوبه؟
سرعتش تا چند مگابیت بالا میره؟:n01:
sasan.69
31-12-2016, 03:51
مودم e3372 کیفیتش خوبه؟
بله کیفیتش عالی و خیلی راضی هستم
درباره سرعت هم بستگی ب منطقه تون دارم
اینم تست من که بیش از 4مگ سرعت دان دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم e3372 کیفیتش خوبه؟
بله خوبه
سرعت بستگی به سیگنال و شرایط دکل داره تا صد مگ رو دیدم خودمم تا نزدیک 90 مگ زدم
sasan.69
31-12-2016, 16:03
منم با مودم E3372 همین مشکلی رو که دوستمون rioman داره دارم.
وقتی حالت عادی فقط صفحات اینترنت رو میبینم معمولا قطع نمیشه ولی وقتی با دانلود منیجر کمی دانلود میکنم پس از چند ثانیه سرعت یه دفعه از 3 مگ به صفر میرسه و نت قطع میشه
جالب اینه که توی همین زمان مودم همچنان به شبکه وصل هست ولی اینترنت نمیده. باید مودم رو از پورت usb یه بار جدا کنم و دوباره وصل کنم تا بتونم از نت استفاده کنم
مودم قبلیم که اونم از همین نوع بود همیشه توی خونه خوب کار میکرد اما از یک ماه پیش بخش ورود به کنسولش دچار مشکل شده بوده، ضمن اینکه از یک هفته پیش هم دقیقا قطع و وصلی از همین نوع داشت. این باعث شد مودم رو بردم نمایندگی و چون گارانتی داشت برام تعویض کردن.
الان که این مودم جدید هم دوباره همین مشکل رو داره واقعا نمیدونم دیگه مشکل از کجاست.
آنتن دهی خونمون خوبه. یعنی سیم کارت رو از مودم در اوردم و داخل گوشیم گذاشتم و با نت موبایل لبتاب رو اینترنت وصل کردم حتی یکبار هم قطع نشد.
الان این مشکل قطع شدن موقع دانلود حدود 1ماه هست که برام پیش اومده. از همون اوایل که ایرانسل این مودم E3372 رو معرفی کرد همیشه توی خونه از این مودم استفاده میکردم و ازش هم راضی بودم.
هر راهی رو امتجان کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست.
دوستان ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
دیشب بسته3ساعته زدم که ساعت 4ونیم کلا قطع و no servic شد!!! تازه فهمیدم که این مشکل فقط و فقط با ایرانسله و شبایی که بسته همراه اول می زنم کاملا عالی و با ثبات هست
دیشب بسته3ساعته زدم که ساعت 4ونیم کلا قطع و no servic شد!!! تازه فهمیدم که این مشکل فقط و فقط با ایرانسله و شبایی که بسته همراه اول می زنم کاملا عالی و با ثبات هست
سلام
شما مودم رو آنلاک کردین؟!
اگه بله چطوری؟
sasan.69
01-01-2017, 15:51
سلام
شما مودم رو آنلاک کردین؟!
اگه بله چطوری؟
سلام
بله انلاک کردم و درصفحه اول همین تاپیک توضیح درباره انلاک مودم3372 هست و دوستمونak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخوبی توضیح دادن(پست 2#)
danyal_202005
02-01-2017, 11:45
دوستان مودم wu260 از شرکت T&W رو که رایتل میفروشه رو چجوری آنلاک کنم ؟
Sponge-BoB
02-01-2017, 14:41
داداش راهی داری دوباره مودممو آنلاک کنم؟؟یبار آنلاک شده،طبق مطلب شما آپدیت کردم،حالا که میخوام سیم همرا اول بذارم پین میخاد!!2 بار هم از پین استفاده کردم که اشتباه بود!!
amirdiba
02-01-2017, 17:24
داداش راهی داری دوباره مودممو آنلاک کنم؟؟یبار آنلاک شده،طبق مطلب شما آپدیت کردم،حالا که میخوام سیم همرا اول بذارم پین میخاد!!2 بار هم از پین استفاده کردم که اشتباه بود!!
لابد پین سیم کارت میخاد .اگه انلاک شده
ارسال شده از آیفون من
Sponge-BoB
03-01-2017, 05:09
لابد پین سیم کارت میخاد .اگه انلاک شده
ارسال شده از آیفون من
مربوط به مودمه!
morypory
04-01-2017, 09:27
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم.
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-01-2017, 10:14
دوستان برای دیدن مشخصات سیگنال وتعغیر فرکانس در مودم mr200 راهی هست مثلا همین نرم افزار lte wacher
سلام خدمت دوستان من با نرم افزار LTEWatchH فرکانس مودم E3372 را تغییر دادم یک گزینه داشت در عکس هست در قسمت باند میخواستم ببینم همون 4G+ یا نه میشه عزیزان بیشتر توضیح بدهند ممنون میشم.
اون الکی باند 44 نشون میده
اصلا مودم 3372 پلاس نیست. باند 44 هم ترکیب 1800 و 2600 هست که مودم شما فقط به یکیش وصل میشه
دوستان برای دیدن مشخصات سیگنال وتعغیر فرکانس در مودم mr200 راهی هست مثلا همین نرم افزار lte wacher
خیر راهی وجود نداره
راستی شما با انتن sxt کجا رسیدی؟ مشکلت حل شد؟ الان چند مگ دانلود بهت میده
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-01-2017, 11:40
خیر راهی وجود نداره
راستی شما با انتن sxt کجا رسیدی؟ مشکلت حل شد؟ الان چند مگ دانلود بهت میده
اره شکر خدا مشکلی ندارم مشکل از روتره بود الان وصلش کردم به مودم روتر ایسوس تمام نرم افزارهام بی نقص کار میکنند سرعتم هم تا ۴۳رو باند ۷میره ولی رو باند۳نه متاسفانه تقریبا چیزی ندارم فوق اعاده ضعیفه البته هنوز منطقه ما خبری از 4gنیست ولی با این کوچولو کاملا نیازم رو برآورده میکنم هیچ کمبودی هم نسبت به پوشش دارها ندارم واقعا دستگاه خوبیه
ي فريمور هست كه دست هاي وب اون فقط مشخصات و مقدار سيگنال رو داره
بيرون پيدا نكردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
EDRIS7700
04-01-2017, 15:14
سلام دوستان
کسی از مودم سیم کارت خور LTE دي-لينک مدل DWR-910 استفاده میکنه میخواستم بدونم میشه از از طریق USB خود مودم هم به اینترنت وصل شد یا فقط از طریق WiFi میشه چون سیستمم WiFi نداره
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-01-2017, 15:32
ي فريمور هست كه دست هاي وب اون فقط مشخصات و مقدار سيگنال رو داره
بيرون پيدا نكردم
ممنون دوست عزیز ولی دونستن مشخصات سیگنال بدون امکان تغییر فایده نداره من دیروز برای یکی از دوستان تو منطقه ای که پوشش داره یه mr200 سفارش دادم از راستین بازار وقتی وصل کردم واقعا شکه شدم نهایت ۳خط سیگنال داد در حالی که e3372 تو همون نقطه فول آنتن بود اون هم با سرعت خیلی کم بعد از کلی سرو کله زدن و اپدیت فریمور تازه متوجه شدم وقتی هر دوانتن رو نصب میکنم چون قدرت خوبی داره میره رو باند ۷که متاسفانه باند۷تو اون منطقه شدیداً ضعیفه نهایت ۵مگابیت اون هم با اپلود نیم مگ میده ولی باند ۳تا ۲۵مگ هم میشه گرفت الان یکی از آنتنهاش رو جدا کردم فعلا نتیجه داده ولی گهگاهی بازم میره رو باند ۷ نمیدونم چکار کنم عجب اشتباهی کردم مودم خوبیه ولی او این مورد به مشکل خوردم
ممنون دوست عزیز ولی دونستن مشخصات سیگنال بدون امکان تغییر فایده نداره من دیروز برای یکی از دوستان تو منطقه ای که پوشش داره یه mr200 سفارش دادم از راستین بازار وقتی وصل کردم واقعا شکه شدم نهایت ۳خط سیگنال داد در حالی که e3372 تو همون نقطه فول آنتن بود اون هم با سرعت خیلی کم بعد از کلی سرو کله زدن و اپدیت فریمور تازه متوجه شدم وقتی هر دوانتن رو نصب میکنم چون قدرت خوبی داره میره رو باند ۷که متاسفانه باند۷تو اون منطقه شدیداً ضعیفه نهایت ۵مگابیت اون هم با اپلود نیم مگ میده ولی باند ۳تا ۲۵مگ هم میشه گرفت الان یکی از آنتنهاش رو جدا کردم فعلا نتیجه داده ولی گهگاهی بازم میره رو باند ۷ نمیدونم چکار کنم عجب اشتباهی کردم مودم خوبیه ولی او این مورد به مشکل خوردم
اره متاسفانه مودم قوي هست ولي نرم افزار ضعيف داره
حالا همين بحث انتخاب باند واقعا بر چه اساسي انجام ميشه
اصولا باند بالاتر بايد بهتر باشه
گوشي ايفون هم انتخاب باند نداره
ولي معمولا هميشه بهترين سرعت رو داره اينجا
--------/--------/-------/-------/-------/----
سلام دوستان
کسی دانگل e3372 رو به مودم ای دی اس ال TP-Link W8970 یا Archer D2 وصل کرده و کار کرده باهاش ؟
سوال بعدیم اینه که سرعت 3G و 4G چقدر با هم فرق میکنه؟
به ايسوس وصل كردن
عكسش صفحات قبل هست
سلام دوستان
کسی دانگل e3372 رو به مودم ای دی اس ال TP-Link W8970 یا Archer D2 وصل کرده و کار کرده باهاش ؟
mr.arbab28
04-01-2017, 17:12
برنامه lte watch را نصب کردم در لپتاپم اما کار نکرد ایا کار های دیگری باید انجام داد ؟ طرز کارش چهجوریه؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
mr.arbab28
04-01-2017, 17:14
سلام دوستان
سرعت اسمی
حد اکثر سرعت در حالت تریجی ۴۲ مگ
حد اکثر سرعت در حالت فورجی ۱۵۰ مگ
در ایران
سرعت تریجی حد اکثرش ۲۱ مگ بوده
و فورجی ۹۴ مگ حد اکثر
E8372 رو کسی تونست آپدیت کنه ؟! اگه شده قابلیت ارسال USSD CODE بهش اضافه میشه یا نه ؟!
سرعت اسمی
حد اکثر سرعت در حالت تریجی ۴۲ مگ
حد اکثر سرعت در حالت فورجی ۱۵۰ مگ
در ایران
سرعت تریجی حد اکثرش ۲۱ مگ بوده
و فورجی ۹۴ مگ حد اکثر
مرسی مودمی که به بشه e3372 رو به پورت یو اس بی اون وصل کرد سراغ ندارین؟ دوستان یک مدل ایسوس رو پیشنهاد دادن. مدلهای دیگه ای هم هست؟
سلام آیا میشه مودم همراهی که به صورت پیش فرض برای سیستم عامل اندرویدی نیست به تبلت وصل کرد ؟؟ درست مثل گیرنده دیجیتال که وصل میکنیم به تبلت از طریق نرم افزراهای usb dub..,
faramobile
05-01-2017, 21:17
- - - Updated - - -
خیر حرف شما درست نیست من خودم ۳۱۵ دارم و براحتی باهاش تماس گرفتم، فقط یه نکته داره که احتمالا شما لاک کردی رو 4G به همین دلیل نمیتونید تماس بگیرید، باید رو حالت Autoباشه که بتونه تماس بگیره
alpha007
05-01-2017, 23:57
من یه مودم vodafone r226 (همون huawei e5786 که به سفارش vodafone زده) دارم که از همون اول زده disconnect و پین کد میخواد.
سیمکارتم ایرانسله. یه پین کد از سیمکارت دارم که بهش میدم قبول نمیکنه
چی کارش کنم چطور فعال میشه و وصلش کنم؟
خوب با یه سیم دیگه امتحان کن که پین نمی خواد اگر با همه سیم کارتها ازت پین می خواد معلومه که آنلاک نیست
EDRIS7700
07-01-2017, 01:10
دوستان من یک سالی مودم 3G دی لینک DWM-156 دارم و میخواستم الان مودم D-Link DWR-910 4G LTE رو بخرم حالا یه سوال دارم امکان داره هر دو مودم رو همزمان روی سیستم نصب کنم و به دلخواه قابل استفاده باشه یا باید یکی حذف بشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم
Masoud 206-16v
07-01-2017, 08:14
دوستان من یک سالی مودم 3G دی لینک DWM-156 دارم و میخواستم الان مودم D-Link DWR-910 4G LTE رو بخرم حالا یه سوال دارم امکان داره هر دو مودم رو همزمان روی سیستم نصب کنم و به دلخواه قابل استفاده باشه یا باید یکی حذف بشه لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم
اگر بخوايد بروي سيستم مثل لپ تاپ يا پي سي بله امكان استفاده همزمان وجود داره،اگر بخوايد همزمان اينترنت رو به يك دستگاه از طريق واي فاي بديد نياز به تهيه روتر ميكروتك داريد.
EDRIS7700
07-01-2017, 12:19
ممنونم دوست عزیر
بستگی به برنامه اش داره ، مثلا دانلود تورنت با چند تا اینترنت راحت کار میکنه چون به ip شما بستگی نداره ..
alpha007
07-01-2017, 20:59
سلام
اینجا جاش نیست ولی من یه دونه dwr-910 دارم یک هفته س خریدم خواستی با قیمت کمتر از بازار فروشنده م
به کار من نمیاد تو این منطقه ای که هستیم
سلام دوستان از این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]می خواستم خرید کنم چقدر قابل اعتماد هست و در ثانی این مودم با این قیمت ارزش خرید داره
سلام
دوستان لطفاً کمک کنید
من میخوام یک مودم ADSL بگیرم که یو اس بی داشته باشه و با یو اس بی دانگل 4G هم ساپورت کنه لطفاً یک مدل مودم ADSL و یک دانگل 4G رو که میشناسه بهم معرفی کنید
سلام
دوستان لطفاً کمک کنید
من میخوام یک مودم ADSL بگیرم که یو اس بی داشته باشه و با یو اس بی دانگل 4G هم ساپورت کنه لطفاً یک مدل مودم ADSL و یک دانگل 4G رو که میشناسه بهم معرفی کنید
حدودا ١٥٠ قيمت داره
بدون افت و خيز اضافه
فعلا بهترين
AlirezaGr7
13-01-2017, 10:08
سلام دوستان
من یک مودم همراه Vodafone R226 (هوآوی E5786-22a) دارم اما نمیدونم تنظیمات درستش چیه... چون قابلیت تجمیع فرکانسی داره و Cat6 هست گفتن که ایرانسل این خاصیت رو داره و توی توضیحاتش اومده پهنای باند دو فرکانس ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز را با یکدیگر جمع میکند.
تصویر صفحه تنظیمات مودم رو فرستادم. من فقط اون apn رو میدونم که mtnirancell میشه. با همین مودمو وصل میشه به اینترنت اما همیشه یه علامت R روی صفحه مودم میاد (رومینگ!)
همچنین توی اطلاعات اتصال که نگاه میکنم فقط مقابل ipv4 آیپی و این موارد ظاهر میشه و مقابل ipv6 خالیه!
میشه اگر کسی اطلاعات داره منو واسه تنظیمات راهنمایی کنه؟
واقعا چند ساعته باهاش سروکله میزنم اما هیچ فایده ای نداره
مواردی که در صفحه تنظیمات مودم مورد نیازه:
Ip type = IPv4 + IPv6
IPv4/IPv6 APN = mtnirancell
IPv4/IPv6 Number = ?
IPv4/IPv6 DNS1=?
IPv4/IPv6 DNS2=?
Security = PAP
ابوالفضل ۴۰۴۵
13-01-2017, 11:30
دوستان من یه مودم روتر ایسوس مدل N12ub1دارم تو توضیحاتش تو سایت دی جی کالا تنها مودمی adslبود که قابلیت نصب دانگل 4g رو داشت با چه گرفتاری یه کارکرده اش رو پیدا کردم ولی در کمال تعجب متوجه شدم به هیچ وجه e3372 رو نمیشناسه وفقط دانگلهای 3gرو میشناسه ایا راه حلی براش نمیشناسید وچگونه است که دی جی کالا اشتباه نوشته درحالی که در مورد N14u قابلیت نصب ننوشته ولی در عمل قبول میکنه
دوستان من یه مودم روتر ایسوس مدل N12ub1دارم تو توضیحاتش تو سایت دی جی کالا تنها مودمی adslبود که قابلیت نصب دانگل 4g رو داشت با چه گرفتاری یه کارکرده اش رو پیدا کردم ولی در کمال تعجب متوجه شدم به هیچ وجه e3372 رو نمیشناسه وفقط دانگلهای 3gرو میشناسه ایا راه حلی براش نمیشناسید وچگونه است که دی جی کالا اشتباه نوشته درحالی که در مورد N14u قابلیت نصب ننوشته ولی در عمل قبول میکنه
شما غیر از تغییر فرم ویر روتر ایسوز کار دیگری نمی تونید انجام بدید اگر نمی شناسه سریع برگردونید و با ان 14 عوضش کنید
به هر حال با پشتیبانی دیجی کالا صحبت کنید
سلام دوستان
من یک مودم همراه Vodafone R226 (هوآوی E5786-22a) دارم اما نمیدونم تنظیمات درستش چیه... چون قابلیت تجمیع فرکانسی داره و Cat6 هست گفتن که ایرانسل این خاصیت رو داره و توی توضیحاتش اومده پهنای باند دو فرکانس ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ مگاهرتز را با یکدیگر جمع میکند.
تصویر صفحه تنظیمات مودم رو فرستادم. من فقط اون apn رو میدونم که mtnirancell میشه. با همین مودمو وصل میشه به اینترنت اما همیشه یه علامت R روی صفحه مودم میاد (رومینگ!)
همچنین توی اطلاعات اتصال که نگاه میکنم فقط مقابل ipv4 آیپی و این موارد ظاهر میشه و مقابل ipv6 خالیه!
Ip type = IPv4 + IPv6
IPv4/IPv6 Number = ?
IPv4/IPv6 DNS1=?
IPv4/IPv6 DNS2=?
Security = PAP
سلام
عکسی ندیدم.
تنظیمات ای پی 6 مهم نیست. شما فقط یه apn تنظیم می کنی نهایتا. اون آر هم مهم نیست. طبیعتا مودم شما طوری تنظیم شده که در حالت 4 جی و اتومات از هر دو فرکانس با هم استفاده کنه. اما برای فهم دقیق تر بهتره که از برنامه های زیر استفاده کنی و ببینی که آیا مودمت رو می شناسن و امکان تغییر باند دارید یا نه. اگر امکانش بود یه بار بزارید روی 1800 و یه بار هم روی 2600 ببینید ایا توی هر دو سیگنال دارید یا نه اگر توی هر دو سیگنال داشتید بزارید روی باند 44 و بعد هم مودم رو خاموش روشن کنید و تست بگیرید . نهایتا شما با سه تا تست می فهمید تجمیع می کنه یا نه. بهتره از همون ltewatch استفاده کنید و برای تست به جای تست اسپید تست از سایت شاتل لند با 32 کانکشن دانلود کنید تا باند 3، 7؛ و 44 رو مقایسه کنید
لطفا نتایج رو حتما بیان کنید تا دوستان درباره این مودم اطلاعات بیشتری کسب کنند.
تست کنید ایا هر دو برنامه لینک زیر با مودم کار می کنه و نهایتا یه مقایسه از تستها. در صورتی که نتونستید عکسها رو بزارید برای بنده بفرستید تا توی تاپیک بزارم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تصویری از محیط ltewatch
ابوالفضل ۴۰۴۵
13-01-2017, 12:48
شما غیر از تغییر فرم ویر روتر ایسوز کار دیگری نمی تونید انجام بدید اگر نمی شناسه سریع برگردونید و با ان 14 عوضش کنید
به هر حال با پشتیبانی دیجی کالا صحبت کنید
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما ولی اشتباهی که من کردم رو حساب توضیحات دی جی کالا وچون موجود نداشت یه کار کرده اش رو از جای دیگه تهیه کردم وقتی خریدم تازه متوجه شدم توضیحات دی جی اصلا درست نیست دقیقا همون موقع دی جیN14u رو موجود داشت ولی چون تو توضیخاتش کاربرد پورت usbرو اشتراک هارد و پرینتر ودانلود مستر نوشته بود من این اشتباه رو مرتکب شدم هر چی هم فریمورش رو تعغیر دادم دانگل 4g رو نشناخت واقعا عجیب بود از سایت معروفی مثل دی جی چنین سوتی تقریبا بزرگی شاید این اشتباه من رو خیلی های دیگه مرتکب شده باشند
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما ولی اشتباهی که من کردم رو حساب توضیحات دی جی کالا وچون موجود نداشت یه کار کرده اش رو از جای دیگه تهیه کردم وقتی خریدم تازه متوجه شدم توضیحات دی جی اصلا درست نیست دقیقا همون موقع دی جیN14u رو موجود داشت ولی چون تو توضیخاتش کاربرد پورت usbرو اشتراک هارد و پرینتر ودانلود مستر نوشته بود من این اشتباه رو مرتکب شدم هر چی هم فریمورش رو تعغیر دادم دانگل 4g رو نشناخت واقعا عجیب بود از سایت معروفی مثل دی جی چنین سوتی تقریبا بزرگی شاید این اشتباه من رو خیلی های دیگه مرتکب شده باشند
ایا توی دیجی کالا صریحا نوشته بود با 3372 کار می کنه؟
اینکه نوشته بهش دانگل وصل میشه دلیل نمیشه حتما 3372 هم باهاش کار کنه
ابوالفضل ۴۰۴۵
13-01-2017, 13:16
ایا توی دیجی کالا صریحا نوشته بود با 3372 کار می کنه؟
اینکه نوشته بهش دانگل وصل میشه دلیل نمیشه حتما 3372 هم باهاش کار کنه
نه نوع مودم رو ننوشته فقط نوشته پشتیبانی از دانگلهای 3g 4g درحالی که در تنظیماتش اصلا صحبتی از 4g نیست فقط نوشته 3g حتی انواع دانگلهای هووایی رو هم لیست میاره ولی فقط 3g شون رو در حالی که در مورد N14 تو دی جی اصلا صحبتی از پشتیبانی از دانگل نشده حالا هر نوعیش ولی پشتیبانی میکنه اون هم از همه مدلاش اون جور که دوستان فنی میگن چیپستهایی میتونن کدکهای 4g رو بشناسن وباز کنن که قدرت پردازش بسیار بالاتری دارن واین یه قابلیت سخت افزاریه وبا تعغیر فریمور نمیشه این امکان رو اضافه کرد درحالی که مودم N12ub1, فقط تو اپشنهاش لیستی از انواع دانگلهای 3g رو ارائه میده
AlirezaGr7
13-01-2017, 19:55
ممنونن بابت راهنمایی هاتون
من تنظیمات رو روی فرکانس 1800 قرار دادم و آنتن داشتم
بعد روی 2600 قرار دادم و یکبار خاموش و روشن کردم باهم آنتن داشتم
اما باند 44 پیدا نکردم! فقط یه گزینه advanced lte بود که وقتی روش میزارم حتی بعد از خاموش و روشن کردن هم نتیجه ای نداره و آنتن میره.
میشه لطفا تحلیل این تست هارو برام بگید و اینکه یعنی دستگاه از 2 باند پشتیبانی میکنه اما عملا من نمیتونم ازاین قابلیت استفاده کنم؟
متاسفانه تصویر نمیتونم قرار بدم سایت اجازه نمیده
alpha007
13-01-2017, 20:58
سلام دوستان
Ip type = IPv4 + IPv6
IPv4/IPv6 Number = ?
IPv4/IPv6 DNS1=?
IPv4/IPv6 DNS2=?
Security = PAP
دوستمون درست میگن علامت R همیشه روشنه
نشونه رومینگه ولی نباید همیشه روشن باشه. تو تنظیمات باید قابلیتی باشه که بشه خاموشش کرد
در کل منم متوجه شدم زیاد چیز مهمی نیست
alpha007
13-01-2017, 21:07
یه سوال مهم و اساسی:
برای تغییر فرکانس مودم های مهمی مثل netgear و dlink که بشه تجمیع فرکانس رو بهشون داد چی کار باید کرد؟ چه نرم افزاری؟
فقط برای هوآوی یه نرم افزار هست. بقیه چی؟
مودمی که قابلیت تجمیع داره خودش اتومات تجمیع می کنه نیازی نیست با نرم افزار کاری کنید. نرم افزار فقط برای بررسی بیشتر و ارزیابی شرایط هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
alpha007
13-01-2017, 21:27
مودمی که قابلیت تجمیع داره خودش اتومات تجمیع می کنه نیازی نیست با نرم افزار کاری کنید. نرم افزار فقط برای بررسی بیشتر و ارزیابی شرایط هست
اره اینو شنیدم
ولی وقتی مثلا برای همین هوآوی ها رو حالت تجمیع میزاری مودم خودش ریست میشه نرم افزار هم هر دفعه همون فرکانسی که تنظیمش کردی رو نشون میده
مث بچه تخسی که حتما باید بهش بگی چیکار کنه چیکار نکنه :n39: وقتی بهش فرکانس تجمیع میدی سرعتت بهتره تا زمانیکه خودش حال کنه بره رو این حالت
mr.arbab28
14-01-2017, 01:56
الان مودمی که فورجی پلاس ساپورت میکنه به غیر از ۵۷۸۶ اسمش چیه؟ حالا گیریم مودمی نبود خاستم همینو بخرم ایا کیفیتش خوبه از فورجی پلاس این مودم راضی هستین؟
alpha007
14-01-2017, 09:36
الان مودمی که فورجی پلاس ساپورت میکنه به غیر از ۵۷۸۶ اسمش چیه؟ حالا گیریم مودمی نبود خاستم همینو بخرم ایا کیفیتش خوبه از فورجی پلاس این مودم راضی هستین؟
غير از 5786 مودمي كه 4g پلاس ساپورت كنه 5186 ئه
alpha007
14-01-2017, 15:08
يه سوال:
الان براي مثال شبكه ايرانسل داره رو باندهاي 1 و 3 و 5 و 7 سرويس ميده كه حالا باندهاي 3 و 7 رو دوستان دارن استفاده ميكنن. كاري به اين نداريم كه باندهاي 1 و 5 و غيره ش استفاده ميشه يا خير.
سوال تخصصي م اينه اگه مودمي باندهاي 2 و 4 و 5 و 12 و 17 و 29 و 30 رو ساپورت كنه اين معناش اينه فقط ساخته و پرداخته همين باندهاس؟ يعني نميشه از اين مودم تو باندهاي 1 و 3 و 5 و 7 و 28 كه قبلاً استفاده ميكردي استفاده كني؟
سوال دوم:
كلاً شبكه داخلي ايران، ايرانسل و رايتل و همراه اول باندهاشون كدوماس؟ 1-3-5 ؟ يا 2-4-5-12 ؟
يه سوال:
الان براي مثال شبكه ايرانسل داره رو باندهاي 1 و 3 و 5 و 7 سرويس ميده كه حالا باندهاي 3 و 7 رو دوستان دارن استفاده ميكنن. كاري به اين نداريم كه باندهاي 1 و 5 و غيره ش استفاده ميشه يا خير.
سوال تخصصي م اينه اگه مودمي باندهاي 2 و 4 و 5 و 12 و 17 و 29 و 30 رو ساپورت كنه اين معناش اينه فقط ساخته و پرداخته همين باندهاس؟ يعني نميشه از اين مودم تو باندهاي 1 و 3 و 5 و 7 و 28 كه قبلاً استفاده ميكردي استفاده كني؟
سوال دوم:
كلاً شبكه داخلي ايران، ايرانسل و رايتل و همراه اول باندهاشون كدوماس؟ 1-3-5 ؟ يا 2-4-5-12 ؟
سوال اول خیر نمیشه
دوم ایرانسل نسل 4 باند سه و هفت
همراه اول باند 3 و بعضی جاها نادرا به علاوه باند هفت
elyartab
15-01-2017, 20:58
سلام دوستان
من میخوام دانگل 4g بگیرم تا از این بسته های اینترنت نامحدود شبانه همراه اوول استفاده کنم.
به نظرتون از کجا بگیرم؟ از خود سایت همراه اول بگیرم میشه آنلاک کرد و سیم کارت اپراتورهای دیگه رو هم استفاده کرد ؟
ممنونم
abbasi.naft
16-01-2017, 00:28
سلام دوستان
من میخوام دانگل 4g بگیرم تا از این بسته های اینترنت نامحدود شبانه همراه اوول استفاده کنم.
به نظرتون از کجا بگیرم؟ از خود سایت همراه اول بگیرم میشه آنلاک کرد و سیم کارت اپراتورهای دیگه رو هم استفاده کرد ؟
ممنونم
البته،قبل از هر کاری،برید به سایت اپراتور مورد نظرتون و ببینید،خونتون رو توی نقشه، براش پوشش آنتن دهی در نظر گرفتند یا که نه.
که خدایی نکرده عین من ، مودم نگیرید و روی دستتون باد بکنه و مجبور شید مودم نو رو با نصف قیمت رد بکنید.
حدودا ١٥٠ قيمت داره
بدون افت و خيز اضافه
فعلا بهترين
آقا عالی دستت درد نکنه همینا رو گرفتم خیلی راحت و بی درد سر بود
elyartab
16-01-2017, 09:09
1.من الان تو خونه با گوشی LTE رو دارم یعنی با دانگل مودم هم خواهم داشت دیگه؟
2. به نظرتون خرید دانگل به صرفه است یا اینکه مودم آداپتور دار و بزرگ 4G ؟ خودم بیشتر به دانگل تمایل دارم. به برق نیاز نداره و کوچیک و سبکه
3. دانگل 4جی آیا امکان اشتراک گذاری اینترنت بین چند کاربر رو داره؟ اگه آره، آیا مارک های خاصی تو بازار این امکان رو دارن یا اینایی که ایرانسل و همراه اول هم میفروشن اینطورین؟
4. این مدل تو راستین بازار هست به نظرتون چطوره؟ Huawei Wingle E8372 4G WiFi Router
5. به نظرتون خرید مودم که قابلیت کار با همه اپراتورها رو داره بهتره یا اینکه از این شرکتی ها بگیریم و آنلاک کنیم؟
خیلی ممنونم
سلام دوستان.هنگام دانلود با مودم E8372 به نظرتون با وای فای لپتاپ بهش وصل بشیم سرعت بالاتری میده یا مستقیم وصلش کنیم به usb یا اینکه اصلا کلا هیچ فرقی نمیکنه؟
و سوال دیگه در مورد این مودم اینکه تازگیا وقتی وصلش میکنم به لپ تاپ مودمو نمیشناسه در حالیکه قبلا این مشکل وجود نداشت و بلافاصله پس از اتصال صفحه اوتوران کانفیگ مودم میومد بالا. دلیلش چی میتونه باشه
amirbrad
16-01-2017, 15:03
سلام دوستان.هنگام دانلود با مودم E8372 به نظرتون با وای فای لپتاپ بهش وصل بشیم سرعت بالاتری میده یا مستقیم وصلش کنیم به usb یا اینکه اصلا کلا هیچ فرقی نمیکنه؟
و سوال دیگه در مورد این مودم اینکه تازگیا وقتی وصلش میکنم به لپ تاپ مودمو نمیشناسه در حالیکه قبلا این مشکل وجود نداشت و بلافاصله پس از اتصال صفحه اوتوران کانفیگ مودم میومد بالا. دلیلش چی میتونه باشه
سلام
وای فای اگر فاصله دور باشه یا امواج دیگه اختلال ایجاد کنه تاثیر منفی داره ، یوس بی هم اگر ۳ باشه بهتره ، به پورت و کابلتون بستگی داره ، بهتره خودتون هر دو امتحان کنید موقع دانلود.
یه بار کانکشن رو سیستم پاک کنید و درایور مودم دوباره بریزید اگر نشد مودم ریست کنید از اول کانفیگ کنید. در ضمن ppoe قرار بدید و مورد دیگه اینکه فایروال اتصال جز بلک لیست نزاشته باشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
قطعا با یو اس بی خیلی بهتره مشروط به اینکه اونجا هم سیگنالش خوب باشه. از کابل افزایشی جنس خوب هم می تونید استفاده کنید.
این دو تا دستور رو توی cmd admin اجرا کنید و بعد هم ری استارت
این برای کسانی که مشکل لیمیت اکسس رو هم دارن خیلی خوب جواب میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
elyartab
16-01-2017, 19:42
سلام
دوستان به نظرتون مودم Dlink Dwr910 بهتره یا Huawei 8372؟
سلام
8372
البته دليل علمي نداره
alpha007
16-01-2017, 23:38
سلام
سلام
هر کدوم محاسن خودشو داره
dwr-910 دارم نوی نو به کارم نمیاد زیر قیمت میخوام بدم
elyartab
17-01-2017, 10:00
سلام
هر کدوم محاسن خودشو داره
dwr-910 دارم نوی نو به کارم نمیاد زیر قیمت میخوام بدم
قیمت چند..؟
elyartab
17-01-2017, 10:02
راستین بازار 8372 رو تحفیف زده بود ولی دیر رسیدم تموم شده بود زمانش.
به نظرتون بازم میذاره رو تخفیف که صبر کنم؟
alpha007
17-01-2017, 10:39
راستین بازار 8372 رو تحفیف زده بود ولی دیر رسیدم تموم شده بود زمانش.
به نظرتون بازم میذاره رو تخفیف که صبر کنم؟
سلام اره یادمه چند روز پیش تخفیف گذوشته بود ولی زمانش کوتاه بود
این بحث های قیمت و اینها رو هم اینجا نمیشه ادامه داد. بیا pv در خدمتتم
AbolfazlMF
17-01-2017, 18:34
درود دوستان
من مودم E3372 گرفتم 2-3 هفته ای میشه ، مشکلی که دارم اینه که ، وقتی شروع میکنم به دانلود شبانه ، هر از گاهی قطع میشه و یکی دو دقیقه طول میکشه تا دوباره وصل بشه با اینکه چراغ همچنان روشن و ثابته ، به عنوان مثال اگه با یک بسته 3 ساعته میشه 30 گیگ گرفت ، اگه بزنی خودش دانلود بشه و کاری بهش نداشته باشی ، 17-18 میگیره .
خواستم بدونم مشکل از چیه و راه حلی داره ؟
مرسی .
aliakbari313
18-01-2017, 10:05
با سلام آیا راهی برای قفل کردن cel-id روی مودم های هوایی وجود داره؟ آخرین رقم cell-id مرتب از یک به 2 تغییر میکنه و وقتی روی 2 میره سرعتم خیلی پایین میاد و گاهی قطع میشه اما وقتی روی یک هست خیلی خوبه. می دانم دکل که مودم به اون وصلم عوض نمیشه و احتمالا سکتور آنتن عوض میشه.
ashkan22
19-01-2017, 14:31
سلام من مودم tenda dh301 دارم که ورودی یو اس بی داره چجوری میتونم با دانگل 3G که دارم از اینترنت سیم کارت استفاده کنم یعنی از خاصیت روترش استفاده کنم؟
Mohammad Aghaee
19-01-2017, 18:35
سلام . میخواستم ببینم راهی واسه آنلاک مودم d100 ایرانسل هست؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه .
سلام من مودم tenda dh301 دارم که ورودی یو اس بی داره چجوری میتونم با دانگل 3G که دارم از اینترنت سیم کارت استفاده کنم یعنی از خاصیت روترش استفاده کنم؟
سلام
فورجي كه اطمينان دارم نميشناسه
چون دوستان تست كردن
تري جي هم جايي نديدم اشاره اي كرده باشن بهش
كاربرد يو اس بي روي مودم ها رابطه مستقيمي به چيپست دستگاه داره
متاسفانه تنها اشاره اي كه به كاربرد يو اس بي اين مودم شده قابليت سامبا و ftp ميباشد
اگر در منو هاي دستگاه جستجو انجام دهيد ممكن است به موارد قابل استفاده يو اس بي پي برده و تستي انجام دهيد
و با دوستان خود به اشتراك گذاشته تا استفاده بهتري در انجمن از اين مودم گردد
با سپاس
ashkan22
19-01-2017, 19:33
سلام و تشکر تا جاییکه دیدم فقط مربوط به اشتراک پرینتر و هارده ولی راجع به دانگل نمیدونم
سلام
فورجي كه اطمينان دارم نميشناسه
چون دوستان تست كردن
تري جي هم جايي نديدم اشاره اي كرده باشن بهش
كاربرد يو اس بي روي مودم ها رابطه مستقيمي به چيپست دستگاه داره
متاسفانه تنها اشاره اي كه به كاربرد يو اس بي اين مودم شده قابليت سامبا و ftp ميباشد
اگر در منو هاي دستگاه جستجو انجام دهيد ممكن است به موارد قابل استفاده يو اس بي پي برده و تستي انجام دهيد
و با دوستان خود به اشتراك گذاشته تا استفاده بهتري در انجمن از اين مودم گردد
با سپاس
saeediranzad
20-01-2017, 10:29
سلام و تشکر تا جاییکه دیدم فقط مربوط به اشتراک پرینتر و هارده ولی راجع به دانگل نمیدونم
بله؛ درسته. دانگل 3G را پشتیبانی نمیکنه. شما یا باید یه روتر سازگار بخرید یا از برنامهconnectify برای روتر کردن لپتاپ استفاده کنید.
saeediranzad
20-01-2017, 10:34
سلام . میخواستم ببینم راهی واسه آنلاک مودم d100 ایرانسل هست؟ اگه کسی میدونه ممنون میشم بگه .
اگر میتونید از یوتیوب دانلود کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1vkJx6vxY&usg=AFQjCNGNvV4HgkvGX1mw1WxQgWYbaOubYw
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم میگه که با برنامه
FMC unlockerمیشه آنلاکش کرد. چون خودش پورت USBنداره.
akbarnet
21-01-2017, 01:16
اگر میتونید از یوتیوب دانلود کنید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1vkJx6vxY&usg=AFQjCNGNvV4HgkvGX1mw1WxQgWYbaOubYw
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم میگه که با برنامه
FMC unlockerمیشه آنلاکش کرد. چون خودش پورت USBنداره.
تست شده است ؟؟؟
saeediranzad
21-01-2017, 07:41
تست شده است ؟؟؟
نه. من که خودم این مودم را ندارم. ولی تلگرام و فیسبوک نیست که!
خودم همیشه همینجوری راه حلهام را پیدا میکنم.
morypory
21-01-2017, 09:34
با سلام
من مودم E3372 با روتر Huawei AF23 استفاده میکنم جهت بررسی سیگنال شبکه دو تا نرم افزار یکی E3372HLMon و یکی دیگر Stats for Huawei LTE روی گوشیم نصب کردم که متاسفانه هیچکدوم عمل نمیکنند میخواستم ببینم نرم افزار دیگری در این خصوص وجود دارد یا نه با تشکر
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-01-2017, 12:10
با سلام
من مودم E3372 با روتر Huawei AF23 استفاده میکنم جهت بررسی سیگنال شبکه دو تا نرم افزار یکی E3372HLMon و یکی دیگر Stats for Huawei LTE روی گوشیم نصب کردم که متاسفانه هیچکدوم عمل نمیکنند میخواستم ببینم نرم افزار دیگری در این خصوص وجود دارد یا نه با تشکر
دوست عزیز یه موردی که درمورد این روترهای هووایی وجود داره وباعث میشه نتونید به راحتی وراحت به کنسول مودم بشید و نرم افزارهای مودم خوب کارنکنند وجود ای پی یکسان برای مودم وروتر هست به نطر من شما اول مودم رو جدا کن بعد با وارد کردن ای پی روتر وارد تنظیمات روتر شو بعد ای پی روتر رو تعغیر بده به صورتی که با ای پی مودم متفاوت باشه به احتمال بسیار زیاد مشکلاتت حل میشه
با سلام
باید اول از طریق صفحه اول فرم ویر و وب یو آی رو تغییر بدید تا اونا فعال بشن
morypory
21-01-2017, 12:58
دقیقا من هم ip ها را عوض کردم ولی هیچکدوم از نرم افزارها عکس العملی نشان نداد E3372HLMon که کلا بسته میشود و اخطار میدهد و ان یکی نرک افزار هم که یک تولبار آبی رنگ زیر ایجاد میشود و Wait connect for API را ممیزند و هیچ عکس العملی نشان نمیدهد البته اخطار نرم افزار E3372 به شکل زیر است
Unfortunatly,E3372HLMon has stopped
دقیقا من هم ip ها را عوض کردم ولی هیچکدوم از نرم افزارها عکس العملی نشان نداد E3372HLMon که کلا بسته میشود و اخطار میدهد و ان یکی نرک افزار هم که یک تولبار آبی رنگ زیر ایجاد میشود و Wait connect for API را ممیزند و هیچ عکس العملی نشان نمیدهد البته اخطار نرم افزار E3372 به شکل زیر است
نیازی به تغییر ای پی نیست اگر کارهایی رو که گفتم انجام داده باشید در همون ای پی مودم می تونید مشخصات رو ببیند و هیچ نرم افزار جانبی هم لازم نداره
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-01-2017, 15:22
ای پی مودم رو نباید تعغیر داد چون نرم افزار e3372hl فقط به دنبال ای پی خودش یعنی 192.168.8.1 میگرده واگه این آدرس رو پیدا نکنه ویا تداخلی ببینه کارش رو انجام نمیده البته شما با تعغیر فریمور و وب یو میتونید تو سیستم بدون نیاز به نرم افزاری مشخصات سیگنال رو ببینید ولی برای دیدن مشخصات دکلی که بهش متصلید فقط باید از طریق نرم افزار انجام بشه من خودم رو گوشی بدون هیچ مشکلی ازش استفاده میکردم البته روتر من دیلینک بود
Meghdad1981
21-01-2017, 15:41
سلام منم یه مودم lh92 ایرانسل دارم میخوام سیم همراه اول بزارم توش ، آنلاک این مودم امکان پذیره بالاخره یا خیر؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Meghdad1981
21-01-2017, 15:42
هر کی آنلاک مودم LH92 ایرانسل رو خاست بگه تا بهش بگم چجور آنلاک کنه
سلام میشه لطف کنین برامن ارسال کنین !
دوستانی که خرید از سایت های اینترنتی دارند خیلی دقت کنند چون حتی همون بهترین سایتی که ادعا داره کمترین قیمت را داره در کارش صداقت نداره من حدود 2هفته گرفتارش شدم مودم دسته دو برایم فرستاده بود تا برگشت دادم و بهم رسی کلی اذیت شدم کلی هزینه روی دستم گذاشت
abbasi.naft
22-01-2017, 00:18
دوستانی که خرید از سایت های اینترنتی دارند خیلی دقت کنند چون حتی همون بهترین سایتی که ادعا داره کمترین قیمت را داره در کارش صداقت نداره من حدود 2هفته گرفتارش شدم مودم دسته دو برایم فرستاده بود تا برگشت دادم و بهم رسی کلی اذیت شدم کلی هزینه روی دستم گذاشت
کدوم سایت عزیز؟
sasan.69
22-01-2017, 00:26
کدوم سایت عزیز؟
فکر کنم منظورشون راستین بازاره که واقعا در ارسال منم عذاب داد بعد ی هفته کاری بدستم رسید! امااینکه مودم دسته دو فرستاده باشه ی کم بعیده و اعتبار سایت میاد پایین
mohammad_87
22-01-2017, 03:16
سلام
در حال حاضر چه مودمهایی رو میشه برای +4g همراه اول و ایرانسل استفاده کرد؟
آیا مودمهای td-lte بالای cat4 ندارند؟
کسی نیستم که تبلیغات علیه سایتی داشته باشم ولی واقعا به معنای واقعی کلاه گذاری کرد احتمال زیاد چون موجودی نداشته کالای مرجوعی را برایم فرستاده بود تا مشتری را نگه داره تا جنسش برسه و جالب اینه قرار بود هزینه برگشت پست بر گردن این ها باشه متاسفانه من پرداخت کردم و جالبتر اینکه مودمی که الان برایم فرستادن کارتنش اصلا مال خودش نیست و آدم های زرنگی هستند تا باهاشون صحبت می کنی وعده وعید میدن ولی بدون پشتوانه حتی عکس از باز کزدن بسته دارم که مودم دسته دو فرستادن سایتی که معروف هست و دوستمون بالا معرفی کردن دوستان تا جایی که امکان داره حضوری خرید کنید و به نظر من همین مودم های ایرانسل با این شرایط بهتر هستند دیگه فقط مشکلاتی بودند که به سر من آمد هر کس اختیار خودش را دارد
Meghdad1981
22-01-2017, 06:52
سلام میشه لطف کنین برامن ارسال کنین !
دم خودم گرم جوینده یابنده است ، یه سایت خارجی و پیداش کردم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم خودم گرم جوینده یابنده است ، یه سایت خارجی و پیداش کردم حل شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو توی سایت کامل توضیح دادم چگونه مودم ال اچ92 رو انلاک کنید
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
frozan2014
23-01-2017, 18:21
سلام
دوستان چطوری میشه باندهای مختلف رو روی مودم E8372 مشاهده کرد؟!
نیاز به اپدیت یا تغییر فریموو داره؟! روش انجام کار چطوری هستش؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
سلام
دوستان چطوری میشه باندهای مختلف رو روی مودم E8372 مشاهده کرد؟!
نیاز به اپدیت یا تغییر فریموو داره؟! روش انجام کار چطوری هستش؟!
با برنامه e5186 toolbox هم امتحان کنید
frozan2014
23-01-2017, 23:37
با برنامه e5186 toolbox هم امتحان کنید
ممنون از شما دوست عزیز
.
فقط شما روی 3372 چیکار کردین که باندها رو از هم با نرخ فرکانس های متفاوت تفکیک کردین!؟ ایا اپپرید یا فریمو نصب کردین!؟
میشه روی 8372 هم این کارو انجام داد؟!
این قابلیت روی فرم ویر کاستم هست. از 8372 اطلاعی ندارم اما از طریق همون تول باکس فکر کنم بشه
mhroozbeh
24-01-2017, 00:29
اساتید روی E8372 چطور میشه ussd زد؟ با huawei hilink هم نمیشه من گزینه ای توین برنامه پیدا نکردم
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
misagh1372
24-01-2017, 00:52
اساتید روی E8372 چطور میشه ussd زد؟ با huawei hilink هم نمیشه من گزینه ای توین برنامه پیدا نکردم
همچنین قابلیتی نداره اصلا
mhroozbeh
24-01-2017, 00:54
همچنین قابلیتی نداره اصلا
میگفتن با این برنامه میشه که
misagh1372
24-01-2017, 01:01
میگفتن با این برنامه میشه که
نه نمیشه فقط با برنامه میشه پیامک فرستاد
amirkalak6
24-01-2017, 09:22
دوستان مودم 3g رایفای آنلاک میشه ؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
frozan2014
24-01-2017, 13:58
این قابلیت روی فرم ویر کاستم هست. از 8372 اطلاعی ندارم اما از طریق همون تول باکس فکر کنم بشه
سلام
دوست عزیز ممنون!
فقط طریقه استفاده از این برنامه رو هم میشه بفرمایید؟!
خیلی ممنون بابت تمامی زحمات
دوستان مودم 8372 را چجوری میشه باندشو تغییر داد؟اصلا چجوری بفهمم الان باند پیشفرضش چنده؟
mamali27
25-01-2017, 01:09
سلام آقایون
من یه مودم z6000 ایرانسل دارم چجوری میشه آنلاکش کرده؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید:n01:
دوستان سلام
من یک عدد مودم E3372 دارم و وقتی شب میخوام بزارم رو دانلود به مشکل قطع شدن نت بر میخورم ! تقریبا بعد از ۱ دقیقه از گذشتن تایم دانلود ! فقطم مشکل با Reboot کردن مودم حل میشه و وقتی دوباره میزارم رو دانلود این اتفاق تکرار میشه :n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34::n34:
اونم به این صورت که فقط تو دانلود شبانه ( دانلود ۵ گیگ ۶ تا ۱۲ قضیه اوکیه) این مشکل به وجود میاد و فقط فقط رو باند 4G ! رو باند 3G این مسئله برطرف میشه ... عجیبه ! آنتم هم ۵ خطش پره ......
آیا مشکل از سمته ایرانسله؟ محدودیت سازی آیاااااا ؟!!
یا از طرف دستگاس؟
در ضمن من قبلا از بسته های نیم ساعت نامحدودم استفاده میکردم که اونم این مشکلو داشت ولی وقتی چنتا بسته می خریدم پشتش مینداختم مشکل حل میشد !!!!! ( رکب میخورد آقا دزده )
نظرتون چیه آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n36:
amirkalak6
26-01-2017, 09:26
دوستان مودم 3g رایفای آنلاک میشه ؟؟؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
دوستان کسی نمیدونه مودم 3g رایتل ایا انلاک میشه یا نه؟؟؟
رایفای
vvvmmm210
26-01-2017, 20:48
سلام دوستان من از دیواندره کردستان مزاحم شدم از اینترنت تری جی همراه اول با موبایل دانلود میکنم و سرعت دانلودم در بهترین حالت 1.2 مگابایت میباشد و در طرح نامحدود 2 الی 7 تقریبا 10 گیگ میتونم دانلود کنم از عزیزان سوالاتی داشتم خواهشا پاسخگو باشید:
1-اگه با کامپیوتر و دانلود منیجر دانلود کنم میزان سرعت و دانلودم تاثیر میگذارد؟
2_اگه مودم بگیرم چطوره تاثیر داره؟
3_بی زحمت یه مودم خیلی خوب و حرفه ای با آنتن جهت بالا بردن سرعت معرفی نمایید هزینه برام مهم نیست تا 2 میلیون تومان میتونم خرج کنم فقط سرعت دانلودم بره بالا بتونم در طرح نامحدود 1الی 11 تقریبا 50 گیگ دانلود داشته باشم ممنون////
silvermanhhh
26-01-2017, 20:58
سلام
۱ صد در صد
۲ بله تا ثیر داره البته بستگی به مودم و مدلش داره
۳ یه سری دستگاه هایی هستن اسمشون sxt lte ساخت شرکت mikrotik قیمتشون بین ۵۰۰تا۶۰۰هست وصل میکنی بیرون از خونه خودش مثل انتن عمل میکنه سیمکارتم میخوره،اما نیاز به کابل cat 4 دارین با روتر یا دستگاه دیگه(من از این دستگاهه و نحوه کارش خبر ندارم)
vahid207
27-01-2017, 11:32
سلام لطفا کسی از مودم e3372 سر در میاره بیاد تلگرامم با مودم به مشکل بر خوردم @mr_zr206
vahid207
28-01-2017, 13:31
کسی هست کمکم کنه ایا؟؟؟
Le0nard0
28-01-2017, 15:27
سلام لطفا کسی از مودم e3372 سر در میاره بیاد تلگرامم با مودم به مشکل بر خوردم
مشکلتو همینجا بگو کاربرای زیادی این مودم رو دارن حتما مشکلت حل میشه
راستین بازار چه اشتباهی کرده رفته مدل Huawei E5186-61a 3G/4G CAT6 LTE CPE رو اورده برای فروش. این مدل اصلا پلاس ایرانسل رو ساپرت نمی کنه. خودم داشتم و همه چیزش رو تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20CAT6%20LTE%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9 %88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20E5186-61a|Huawei%20E5186-61a%203G/4G%20CAT6%20LTE%20CPE
جالبه اینه که خودشونم یه بار نوشتن 22 یه بار 61 اما همون 61 درسته
گفتن با نرم افزار پلاسشو درست می کنن اما عمرا بتونن همچین کاری کنن. بحث سخت افزاریه نه نرم افزاری
vahid207
28-01-2017, 17:29
سلام من با این مودم e3372-153 ماله ایرانسل
مشکل قطع شدن داشتم هر5دیقه ی بار قطع میشد و داغ هم بود مودم (اینطور که من شنیدم میگفتن بخاطر بسته های 2تا8 صبحش که میگیری اینطوریه)و من ورژن اصلی این شرکتو به این ورژن اپدیت کردم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_universal زدم مودم اومد بالا و هر کاری میکردم مودم failed میزد ولی داخل این ای پی 192.168.8.1 میشد و این webui Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK رو زدم درست ولی قابلیت های ussd و only 4g/3g از بین رفت و ی ورژن زدم به کلی مودم الان تعطیل شده و وصل
میکنم به کامپیوتر اینطوریه پورتشو هر ورژنی بهش میزنم ارور کد 19 download failed میده لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه چیکار کنم
سلام من با این مودم e3372-153 ماله ایرانسل
مشکل قطع شدن داشتم هر5دیقه ی بار قطع میشد و داغ هم بود مودم (اینطور که من شنیدم میگفتن بخاطر بسته های 2تا8 صبحش که میگیری اینطوریه)و من ورژن اصلی این شرکتو به این ورژن اپدیت کردم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_universal زدم مودم اومد بالا و هر کاری میکردم مودم failed میزد ولی داخل این ای پی 192.168.8.1 میشد و این webui Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK رو زدم درست ولی قابلیت های ussd و only 4g/3g از بین رفت و ی ورژن زدم به کلی مودم الان تعطیل شده و وصل
میکنم به کامپیوتر اینطوریه پورتشو هر ورژنی بهش میزنم ارور کد 19 download failed میده لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه چیکار کنم
از بعضی ورژن ها امکان برگشت نیست
اینجا ورژن های دیگر را ببنید امیدوارم مشکلتان حل شود
vahid207
28-01-2017, 17:56
جواب نمیده
vahid207
28-01-2017, 17:57
گارانتی داره اگه ببرم گارانتی درستش میکنن
mamali27
28-01-2017, 21:08
سلام آقایون
سلام آقایون
یعنی چی آنلاک کنی؟ می خواهی سیم کارت کدوم اپراتوری که تی دی ال تی ای روی باند 42 داره بندازی؟ اگر سوال دارید یه خورده شفاف تر بپرسید.
با سلام دوستان
من مودم هواووی e5577-s321 دارم . از کجا میتونم قدرت سیگنال دهی رو ببینم ؟ تو device information نیست . webui و firmware رو هم آپدیت کردم به ورژن های 21.316.01.00.00 و 17.100.12.00.03 البته ورژن 13 رو هم امتحان کردم بازم نداشت .
Huawei toolbox و
lte watch
هم نصب کردم ولی همه مشخصات رو میارن به جز مشخصات سیگنال .
morteza_7
29-01-2017, 01:37
سلام
دوستان کسی می دونی چرا نمی تونم از باند 2600 ایرانسل استفاده کنم وچرا این ارور و می ده؟؟؟
روی باند LTE وضعیتم اینه :
frozan2014
29-01-2017, 12:37
سلام
از دوستان کسی مودم هواوی E8372h رو اپدیت کرده؟!
راهنمایی لطفا
Le0nard0
29-01-2017, 14:21
تست های پلاس اون سایت مسخره که مودم 5186 رو برای فروش گذاشته واقعا احمقانه و خنده داره . تست سرعت +4g گذاشته 7 مگابیت افتخار هم میکنه .
vahid207
29-01-2017, 15:01
کسی نمیدونه؟؟؟
android500
29-01-2017, 15:13
سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد این مودمای مثلا 3372 یا 8372 ممنون میشم راهنمایی کنید:
میشه با یه سیم کارت یک پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟ اگه میشه زمان تعویض سیمکارت و آماده شدن دستگاه چقد طول میکشه؟
تست های پلاس اون سایت مسخره که مودم 5186 رو برای فروش گذاشته واقعا احمقانه و خنده داره . تست سرعت +4g گذاشته 7 مگابیت افتخار هم میکنه .
اون مدل 61 اصلا روی اف دی دی پلاس نمیشه مطمئنم
vahid207
29-01-2017, 16:47
سواله منو کسی نمیدونه جوابمو بده؟؟؟
با سلام دوستان
من مودم هواووی e5577-s321 دارم . از کجا میتونم قدرت سیگنال دهی رو ببینم ؟ تو device information نیست . webui و firmware رو هم آپدیت کردم به ورژن های 21.316.01.00.00 و 17.100.12.00.03 البته ورژن 13 رو هم امتحان کردم بازم نداشت .
Huawei toolbox و
lte watch
هم نصب کردم ولی همه مشخصات رو میارن به جز مشخصات سیگنال .
سلام دوستان ! کسی نظری نداره ؟
اینا روی موبایلت تست کن شاید اون e3372 چیزی نشون داد
من دارم روی مودم استفاده می کنم . Huawei e5577s-321 هست و میخوام مشخصات سیگنال رو روی مودم ببینم . گوشیم هم آیفون هست .
اون نرم افزار های روی اندروید نصب میشه و سیگنال بعضی مودمهای هواوی رو نشون میده. از اپل اطلاعی ندارم
GhesseyeAmir
30-01-2017, 11:21
سلام.ببخشید این مودم huawei e5186 که راستین بازار آورده رو سفارش دادم بصورت پرداخت در محل.حالا اینجا خوندم که دو فرکانس ایرانسل رو ادغام نمیکنه و خود راستین بازار ی تستی از همین 61a گذاشته.من گیج شدم بالاخره پشتیبانی میکنه یا نه.تستی که خودشون گذاشتن بصورت جدا روی فرکانس 1800 یک و خورده ای روی 2600 چهار و خورده ای و روی اتوماتیک تا هفت مگ سرعت گرفته.لطفا منو راهنمایی کنین که احتمالا امروز یا فردا بدستم میرسه که قبول نکنم.چون هزینه ش بالاس و نمیخوام پشیمون شم.ممنون ازتون
دوستان يه سوال . كانكتور Ts 9 رو چه مغازه هايي دارن؟ من تبريز هستم اگه جايي ميشناسيد راهنمايي كنيد
سلام.ببخشید این مودم huawei e5186 که راستین بازار آورده رو سفارش دادم بصورت پرداخت در محل.حالا اینجا خوندم که دو فرکانس ایرانسل رو ادغام نمیکنه و خود راستین بازار ی تستی از همین 61a گذاشته.من گیج شدم بالاخره پشتیبانی میکنه یا نه.تستی که خودشون گذاشتن بصورت جدا روی فرکانس 1800 یک و خورده ای روی 2600 چهار و خورده ای و روی اتوماتیک تا هفت مگ سرعت گرفته.لطفا منو راهنمایی کنین که احتمالا امروز یا فردا بدستم میرسه که قبول نکنم.چون هزینه ش بالاس و نمیخوام پشیمون شم.ممنون ازتون
بگید یه عکس از داخل اطلاعات مودم بزارن یا خودتون چک کنید اگر
ca mode =yes
نوشته بود تجمیع می کنه و الا نه
GhesseyeAmir
30-01-2017, 13:48
بگید یه عکس از داخل اطلاعات مودم بزارن یا خودتون چک کنید اگر
ca mode =yes
نوشته بود تجمیع می کنه و الا نه
ممنونم.تو تستی که شما تو آپارات گذاشتین دیدم ca mod yes رو.خوبه اطلاع رسانی کردین وگرنه من الان پونصد و نود میدادم آخر پشیمون میشدم.من نمیدونم چرا سایتایی مثه دیجی کالا که ی قدم جلوتر از بقیه س مودم cat6 نمیاره.
amirbrad
30-01-2017, 14:07
یعنی راستین بازار 61a اورده؟!
جالبه کامنتها خوندم تو سایتش انکار میکنن که تجمیع نداره!! این همه منتظر این مدل موندم از خارج از کشور نگرفتم که اینجا با گارانتی و ارزونتر بخرم اخرشم مدل اشتباهی اوردن و تستی که کرده رو حالت اتومات میگه پلاس! همیشه اتومات نمیره رو پلاس باید قفل بکنن رو پلاس یا ادونسد ، جالبه قیمت بالاست گارانتی یکسالست و انلاک اپراتور استرالیاست یعنی انلاک فکتوری نبوده و مستقیم از شرکت هواوی خریداری نشده .هرچند پلاس همه جا ایران فعال نیست و جدیدا ایرانسل افت زیادی داره.
GhesseyeAmir
30-01-2017, 14:19
یعنی راستین بازار 61a اورده؟!
جالبه کامنتها خوندم تو سایتش انکار میکنن که تجمیع نداره!! این همه منتظر این مدل موندم از خارج از کشور نگرفتم که اینجا با گارانتی و ارزونتر بخرم اخرشم مدل اشتباهی اوردن و تستی که کرده رو حالت اتومات میگه پلاس! همیشه اتومات نمیره رو پلاس باید قفل بکنن رو پلاس یا ادونسد .هرچند پلاس همه جا ایران فعال نیست و جدیدا ایرانسل افت زیادی داره.
بله خودشون میگن ادغام میکنه دوتا فرکانسو.خودشونم زحمت میکش بالاخره میرن میارن خب عزیز نسخه کاملشو بیار.اگه قرار باشه عادی باشه با دویست تومنم میشه مودم خرید.
android500
30-01-2017, 14:54
سلام دوستان یه سوال داشتم در مورد این مودمای مثلا 3372 یا 8372 ممنون میشم راهنمایی کنید:
میشه با یه سیم کارت یک پیامک رو ارسال کرد و بلافاصله سیم کارت دیگه روش انداخت و یه پیامک دیگه فرستاد؟ و همینطور برای چندین سیکارت این کارو انجام داد با گوشی باید حتما ریستارت بشه و زمان زیادی میخاد! میخام ببینم با این دانگل میشه سریعتر این کارو انجام داد؟ اگه میشه زمان تعویض سیمکارت و آماده شدن دستگاه چقد طول میکشه؟
کسی اگه میدونه لطفا جواب بده جوابش برام مهمه :n16:
اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید.
در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Click here to view the original image of 698x635px.
اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید.
در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Click here to view the original image of 698x635px.
انجام شد ولی نتیجه نداد کدوم قسمت باید رفت و این مشخصات رو دید ؟
توی همون قسمت اطلاعات سیستم
حتما inst_add_par باید اجرا بشه و ارور هم نده در ویندوز 10 به شکل معمولی و بدون run as administrator اجرا بشه. نهایتا باید توی همون ص سیاه اینتر رو بزنی تا مودم ری بوت بشه
iDownload & iGame
30-01-2017, 23:15
انجام شد ولی نتیجه نداد کدوم قسمت باید رفت و این مشخصات رو دید ؟
ظاهرا" رو همه مدلهاش جواب نمیده.
ظاهرا" رو همه مدلهاش جواب نمیده.
توی همون پست وب یو آی فعلی خودم رو هم گذاشتم. اول اونو نصب کنید شاید جواب بده
داداش برای من اجرا شد دستت درد نکنه فقط چطوری باید باند رو تغییر دادمن الان باند3 هست؟
iDownload & iGame
30-01-2017, 23:57
ظاهرا" بجای وب یو آی، فریمور رو گذاشتین.
بله ظاهرا حق با شماست این وب یو ای رو نصب کنید
iDownload & iGame
31-01-2017, 00:20
با وب یو آی جدید اوکی شد.
ممنون
123arash
31-01-2017, 10:37
ببخشید از دوستان کسی اطلاع داره کجا انتن مودم میفروشن؟منظورم تو مغازه هاست..چندتا مغازه کامپیوتری رفتم اصلا ندونست چیه هنگ کرده بود بیچاره..راستین بازار هم نداره تا چند وقت دیگه موجودش میکنه.
ببخشید از دوستان کسی اطلاع داره کجا انتن مودم میفروشن؟منظورم تو مغازه هاست..چندتا مغازه کامپیوتری رفتم اصلا ندونست چیه هنگ کرده بود بیچاره..راستین بازار هم نداره تا چند وقت دیگه موجودش میکنه.
sasan.69
31-01-2017, 15:29
اقا این پیغام چیه که اجازه نمی ده از برنامه استفاده کنم؟ تو تنظیمات مودم باید برم؟
Le0nard0
31-01-2017, 16:13
اون سایت درپیت بازار اینکه مدلی رو رفته از دست فروشای استرالیا خریده آورده که پلاس نمیشه بخوره تو سرش ولی اینکه میاد تست 7 مگابیتی برای پلاس میذاره از صدتا فحش هم واسه کاربراش بدتره . تست 1 مگابیتی میذاره واسه 4g .حداقل از اون زیرزمینی که داره تست میکنه پا نمیشه بره رو پشت بوم خونشون بتونه یه تست معقول بگیره .
sasan.69
01-02-2017, 00:24
اقا این پیغام چیه که اجازه نمی ده از برنامه استفاده کنم؟ تو تنظیمات مودم باید برم؟
جواب می دید لطفا..مودم3372
ابوالفضل ۴۰۴۵
01-02-2017, 10:08
دوستان کسی از مودمهای رومیزی 4g برای انتقال تصویر استفاده میکنه؟
سلام دوستان
من از مودم 3372 ایرانسل استفاده میکنم
وقتی مودم رو اولین بار وصل کردم خودش بعد از نصب مودم وارد ادرس 192.168.8.1 شد ولی الان هرکاری میکنم وارد این ادرس نمیشه
درضمن رو یه سیستم دیگه وارد میشه
سیستم عامل هم ویندوز 10 هست
ممنون
سلام دوستان
من از مودم 3372 ایرانسل استفاده میکنم
وقتی مودم رو اولین بار وصل کردم خودش بعد از نصب مودم وارد ادرس 192.168.8.1 شد ولی الان هرکاری میکنم وارد این ادرس نمیشه
درضمن رو یه سیستم دیگه وارد میشه
سیستم عامل هم ویندوز 10 هست
ممنون
سلام. چک کن ------ ست نکرده باشی
kolakola86
02-02-2017, 00:17
سلام
چند تا سوال در رابطه با 3372 ایرانسل
1- سرعت دانلود با 4g ایرانسل و 4g همراه اول چند مگ بر ثانیست .... چون آنلاک میشه میگم همراه اول .... این یه مورد رو لطفا دوستان با دقت پاسخ بدن... جایی که من هستم سیگنال خوبه جفتش
2- آیا هنوز هم آنلاک میشه؟
3- کیفیتش چطوره .. مثلا کسی هست 2 یا 3 سال داشته باشه این مودم رو
4 با ussd به راحتی میشه بسته خرید و ... چون من فکر نکنم هیچ وقت بندازم سیم کارت رو رو گوشی
5- سیم کارتی که باهاش میدن فقط دیتا هستش یا شماره داره؟ و دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
6- یه جا خوندم رابط کاربریش با ویندوز سون مشکل داره این درسته؟
ممنون از جواب دوستان
:n01:
banehjok
02-02-2017, 02:05
سلام
دوستان یه مودم هواوی به مدل E5577Cs-321 رو دارم که قفل شبکه هست کد انلاک براش تهیه کردم چند روزه درگیرشم نتونستم کد انلاکشو وارد کنم یعنی جایی تو مدم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرماییدب
با تشکر
123arash
02-02-2017, 13:39
سلام
چند تا سوال در رابطه با 3372 ایرانسل
1- سرعت دانلود با 4g ایرانسل و 4g همراه اول چند مگ بر ثانیست .... چون آنلاک میشه میگم همراه اول .... این یه مورد رو لطفا دوستان با دقت پاسخ بدن... جایی که من هستم سیگنال خوبه جفتش
2- آیا هنوز هم آنلاک میشه؟
3- کیفیتش چطوره .. مثلا کسی هست 2 یا 3 سال داشته باشه این مودم رو
4 با ussd به راحتی میشه بسته خرید و ... چون من فکر نکنم هیچ وقت بندازم سیم کارت رو رو گوشی
5- سیم کارتی که باهاش میدن فقط دیتا هستش یا شماره داره؟ و دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
6- یه جا خوندم رابط کاربریش با ویندوز سون مشکل داره این درسته؟
ممنون از جواب دوستان
:n01:
سلام سه ماه میشه این مودمو خریدم و تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.
1-سرعت بستگی به منطقتون داره مثلا محله ما فعلا تا پنج مگابایت سرعت دانلود داشتم که به عبارتی همون چهل مگابیت میشه و جای دیگه از منطقمون سرعت دانلود میشه یک مگابایت البته ایرانسل منظورمه همراه اول تست نکردم.
2- بله انلاک میشه خودم سه چهار روز پیش انلاکش کردم.
3-اگر کیفیتش بد بود مطمین باش تو انجمنا و بازار و کلا همه جا میگفتن بد هست و نخرید ولی چیزی در موردش نگفتن در ضمن بدون اداپتور یا باطری هست که نشون میده جنس خوبیه بدون نیاز به اونا کار میکنه و بچه های انجمن داشتن اگه بد بود میگفتن.
4-کد ها رو میشه زد مثلا استعلام اعتبار و پیام فرستاد یا خوند..واسه خرید بسته هم میشه مای ایرانسل تو گوشی نصب کرد و از اونجا بسته خرید واسه هر سیمکارتی که خواستید
5-سیمکارت همراهش شماره داره
6-خیر..اتفاقا با سون عالی هم هست
فقط هر از گاهی اینترنتش قطع میشه و اصلا شبکه رو نمیشناسه اینو مد نظر داشته باشید از بقیه هم بپرسید در اینباره
سلام سه ماه میشه این مودمو خریدم و تا جایی که بتونم کمکتون میکنم.
1-سرعت بستگی به منطقتون داره مثلا محله ما فعلا تا پنج مگابایت سرعت دانلود داشتم که به عبارتی همون چهل مگابیت میشه و جای دیگه از منطقمون سرعت دانلود میشه یک مگابایت البته ایرانسل منظورمه همراه اول تست نکردم.
2- بله انلاک میشه خودم سه چهار روز پیش انلاکش کردم.
3-اگر کیفیتش بد بود مطمین باش تو انجمنا و بازار و کلا همه جا میگفتن بد هست و نخرید ولی چیزی در موردش نگفتن در ضمن بدون اداپتور یا باطری هست که نشون میده جنس خوبیه بدون نیاز به اونا کار میکنه و بچه های انجمن داشتن اگه بد بود میگفتن.
4-کد ها رو میشه زد مثلا استعلام اعتبار و پیام فرستاد یا خوند..واسه خرید بسته هم میشه مای ایرانسل تو گوشی نصب کرد و از اونجا بسته خرید واسه هر سیمکارتی که خواستید
5-سیمکارت همراهش شماره داره
6-خیر..اتفاقا با سون عالی هم هست
فقط هر از گاهی اینترنتش قطع میشه و اصلا شبکه رو نمیشناسه اینو مد نظر داشته باشید از بقیه هم بپرسید در اینباره
به نظر من قطع شدنی که شما میگید به خود مودم برمی نمی گرده و به سیم کارت و شبکه ایرانسل و متغیر های دیگه مربوطه
طریق آنلاک و آپدیت هم در ص اول تاپیک مودم موجوده
kolakola86
02-02-2017, 18:16
خیلی ممنون از دو دوست عزیز که به من جواب دادن
من یه سوال دیگه بپرسم
این هر از گاهی که میگید قطع میشه یعنی چقدر؟
دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
ممنون
دوستان
یه مودم ارزون قیمت 4G میخام برای اینترنت همراه اول و ایرانسل که وصل کنم به لپتاپ و کارای روزمره رو انجام بدم
قیمت حداکثر ۱۵۰ تومن که هر دو رو ساپورت کنه
حداکثر هم دیگه بیشتر از ۱۰ مگ انتظار سرعت رو ندارم، ولی کیفیتش افتضاح نباشه که همینم نگیره.
اینجایی که ما هستیم تا سرعت ۲۰ مگ رو همسایه ها با ایرانسل میگیرن
لطفا پیشنهاد بدید
ممنون
دوستان
یه مودم ارزون قیمت 4G میخام برای اینترنت همراه اول و ایرانسل که وصل کنم به لپتاپ و کارای روزمره رو انجام بدم
قیمت حداکثر ۱۵۰ تومن که هر دو رو ساپورت کنه
حداکثر هم دیگه بیشتر از ۱۰ مگ انتظار سرعت رو ندارم، ولی کیفیتش افتضاح نباشه که همینم نگیره.
اینجایی که ما هستیم تا سرعت ۲۰ مگ رو همسایه ها با ایرانسل میگیرن
لطفا پیشنهاد بدید
ممنون
3372
بهترين انتخاب
راحت هم آنلاك ميشه
3372
بهترين انتخاب
راحت هم آنلاك ميشه
ممنون
اما مدلی نیست که احتیاج به آنلاک نباشه؟
من میترسم نتونم آنلاک کنم بزنم خرابش کنم
هزینه آنلاک کردنش چقدره؟
سلام من با هات اسپات و از طریق یو اس بی شر میکنم نامحدود شبانه همراه اولو رو لپتاپ ولی مشکل اینه بعضی شبا بعد چند مدت میبینم اتصال برقرار نیست و دانلود وسطش قطع شده در صورتی ک تو گوشی نت هست باید هات اسپات و خاموش روشن کنم ک درست شه
مشکل از چیه؟ تنظیمات یا خود اینترنت؟ گوشی هم اپله
123arash
03-02-2017, 12:35
به نظر من قطع شدنی که شما میگید به خود مودم برمی نمی گرده و به سیم کارت و شبکه ایرانسل و متغیر های دیگه مربوطه
طریق آنلاک و آپدیت هم در ص اول تاپیک مودم موجوده
نمیدونم چرا قطع و وصلیش فقط ساعت یازده به بعد صبح شروع میشه چون من بسته پنج گیگ هفتگی میگیرم تا یازده خوبه بعدش مدام قطع میشه پیغام نو سرویس میده...به هر حال این موردو گفتم تا دوستمون خواست بخره اینم مد نظرش باشه
123arash
03-02-2017, 12:44
خیلی ممنون از دو دوست عزیز که به من جواب دادن
من یه سوال دیگه بپرسم
این هر از گاهی که میگید قطع میشه یعنی چقدر؟
دلیل اختلاف قیمت مثلا دیجی کالا با خود ایرانسل چیه (دیجی ارزونتره)
ممنون
منظورم اینه هروقت بسته گرفتم یک ساعت اخر مدام قطع میشه کلا شبکه غیب میشه و چون با مودمهای دیگه تست نکردم نمیدونم دقیق مشکل از کجاست اما در کل مشکل خاصی نداشته واسم و عالی بوده..
فکر نکنم فرقی داشته باشن شما تو سایت راستین بازار هم برید ببینید اونجا چند میفروشن هرجا ارزونتر بود بگیرید..ولی نظر من اینه عصر برید نمایندگیای ایرانسل یا مغازه های کامپیوتری قیمت بگیرید شاید ارزونتر هم پیدا شد..
banehjok
03-02-2017, 12:51
سلام
دوستان یه مودم هواوی به مدل E5577Cs-321 رو دارم که قفل شبکه هست کد انلاک براش تهیه کردم چند روزه درگیرشم نتونستم کد انلاکشو وارد کنم یعنی جایی تو مدم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی بفرماییدب
با تشکر
EDRIS7700
03-02-2017, 16:33
دوستان برای مودم سیم کارتی 3G دی لینک وقتی با ویندوز XP کار میکنم پیامک ها راحت بر روی مودم میومد ، اما بر روی ویندوز 8 و 10 پشت سیم میمونه و باید یک بار مودم رو خاموش روشن کنم و از قسمت ذخیره در سیم کارت پیام رو دریافت کنم
کسی میدونه مشکلش چیه تا کمکم کنه ممنوم :n40:
راستین بازار بد جور داره مشتریها رو فریب میده واقعا اینطوریشو فکر نمی کردم هر چقدرم گفتم این e5186s-61a ایرانسل رو تجمیع نمی کنه زیر بار نمیره
حالا ببینید کی گندش درمیاد.
این کامنت رو الان گذاشتم ببینید جواب میده و اجازه میده توی سایت ثبت بشه
این فایل رو هم ببینید تا دقیقا فرق 22 و 61 رو متوجه بشید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم مدل 22 خودم که نوشته yes من 5 ماه پیش مدل 61 رو خریدم و یقین کردم جواب نمیده حتی از فروشنده علی اکسپرس هم 35 دلار جریمه گرفتم شاید عکسشو بزارم
اینم سند refund 35 دلار
یوزرهای خود اپتوس هم گفتن فقط روی 2300 تجمیع گرفتن
keywords:
huawei E5186s-61a
ca
تجمیع، پلاس ایرانسل
amirbrad
03-02-2017, 19:32
راستین بازار بد جور داره مشتریها رو فریب میده واقعا اینطوریشو فکر نمی کردم هر چقدرم گفتم این e5186s-61a ایرانسل رو تجمیع نمی کنه زیر بار نمیره
حالا ببینید کی گندش درمیاد.
این کامنت رو الان گذاشتم ببینید جواب میده و اجازه میده توی سایت ثبت بشه
[/8284929/rasti.PNG[/IM
این فایل رو هم ببینید تا دقیقا فرق 22 و 61 رو متوجه بشید
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مدل 22 خودم که نوشته yes من 5 ماه پیش مدل 61 رو خریدم و یقین کردم جواب نمیده حتی از فروشنده علی اکسپرس هم 35 دلار جریمه گرفتم شاید عکسشو بزارم
اینم سند refund 35 دلار
[
keywords:
huawei E5186s-61a
ca
تجمیع، پلاس ایرانسل
جالبه من باتوجه به تجربه شما کامنت گذاشتم تو سایتش و گفتم این مدل تجمیع نداره روی این دو باند اما اصلا ثبت نکردن! میخوان زودتر این مدل رد کنن بره احتمالا بعدش ایا ۲۲ بیارن یا نه!
جالبه من باتوجه به تجربه شما کامنت گذاشتم تو سایتش و گفتم این مدل تجمیع نداره روی این دو باند اما اصلا ثبت نکردن! میخوان زودتر این مدل رد کنن بره احتمالا بعدش ایا ۲۲ بیارن یا نه!
آخه مساله اینه که کسی که 590 هزار پول بی زبون رو میده برای اون مدل حتما پیگیر تجمیعش هم میشه
?????????????????????
سلام من با هات اسپات و از طریق یو اس بی شر میکنم نامحدود شبانه همراه اولو رو لپتاپ ولی مشکل اینه بعضی شبا بعد چند مدت میبینم اتصال برقرار نیست و دانلود وسطش قطع شده در صورتی ک تو گوشی نت هست باید هات اسپات و خاموش روشن کنم ک درست شه
مشکل از چیه؟ تنظیمات یا خود اینترنت؟ گوشی هم اپله
سلام
من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم
طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح
شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم
شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم
زنگ زدم پشتیبانی:
1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد
بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!
بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .
بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم
الان که دارم تایپ می کنم:
الان شب دوم هستم
الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.
الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟
اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده
سرعت بنده با 4G:
3مگابایت
البته با گوشی
الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت
یه سوال در باره دانگل:
ایا مدل خوبی خریدم؟ گارانتیش به چه صورته و اگر بخوام بفروشم مثل ایرانسل باید مالکیت انتقال پیدا کنه به خریدار؟
بعدشم خیلی حساسه به صورت دستی شبکه 4 جی میخوام تایید کنم هی ارور میده ناموفق اما 3 جی سریع انتن میگیره !
لطفا اساتید راهنمایی کنن.
love4love
04-02-2017, 14:09
سلام به همه
دوستان من e5186-22a گرفتم. سرعت دریافت و پینگ بسیار عالی هست نسبت به گوشی. ولی یه مشکل که دارم اینه ک وقتی میخوام دانلود کنم سرعت درسافتم محدود میشه و 1/8 رو نمیده. بطور مثال سرعت 18 مگا بیت رو با گوشی میگیرم و سرعت دانلودم با هات اسپات 2 مگابایت میشه در صورتی که وقتی با مودم وصل میشم سرعت 24 مگا بیت هست ولی سرعت دانلودم میره رو 300 کیلوبایت !!!!!!!!! به نظرتون چیکار کنم. با این toolbox کار خاصی میشه کرد؟
hojjat314
04-02-2017, 15:32
با سلام
دوست عزیز مودم e5186-22a کجا خریدی ؟ بی زحمت آدرسشو به ما بده
love4love
04-02-2017, 15:38
با سلام
دوست عزیز مودم e5186-22a کجا خریدی ؟ بی زحمت آدرسشو به ما بده
از چین خریدم. قیمتشم خیلی بالاتر درومد. صبر کنید ایران هم میاد
سلام به همه
دوستان من e5186-22a گرفتم. سرعت دریافت و پینگ بسیار عالی هست نسبت به گوشی. ولی یه مشکل که دارم اینه ک وقتی میخوام دانلود کنم سرعت درسافتم محدود میشه و 1/8 رو نمیده. بطور مثال سرعت 18 مگا بیت رو با گوشی میگیرم و سرعت دانلودم با هات اسپات 2 مگابایت میشه در صورتی که وقتی با مودم وصل میشم سرعت 24 مگا بیت هست ولی سرعت دانلودم میره رو 300 کیلوبایت !!!!!!!!! به نظرتون چیکار کنم. با این toolbox کار خاصی میشه کرد؟
سرعت چی 24 مگابیته؟
از شاتل لند دانلود کنید/ کانکشنها دانلود منیجر رو هم 32 بزارید
love4love
04-02-2017, 17:28
سرعت چی 24 مگابیته؟
از شاتل لند دانلود کنید/ کانکشنها دانلود منیجر رو هم 32 بزارید
اخوی سرعت دانلود کانکشن دیگه. با تمام سرورها مشکل دارم. وگرنه که نمیگفتم مشکل دارم. دقت کنید با موبایل تست شده و مشکلی ندارم.
به چیزی که می نویسید دقت کنید نوشتید با مودم 24 مگابیت سرعت دارید بعدشم می گید 300 کیلو بایت نه از اون 24 مگ یه عکس میزارید نه از اون 300 کیلو بایت. اگر دوست دارید کسی کمک کنه یه دو تا عکس هم بزارید . البته این خطاب به تمام کسانی هست که درج مشکل می کنند
morteza_7
04-02-2017, 19:07
من عکسم گذاشتم جواب نداد کسی !!!!
morteza_7
04-02-2017, 19:12
دوست عزیز منم همین مشکل داشتم از این برنامه استفاده کردم حل شد :
love4love
04-02-2017, 19:13
به چیزی که می نویسید دقت کنید نوشتید با مودم 24 مگابیت سرعت دارید بعدشم می گید 300 کیلو بایت نه از اون 24 مگ یه عکس میزارید نه از اون 300 کیلو بایت. اگر دوست دارید کسی کمک کنه یه دو تا عکس هم بزارید . البته این خطاب به تمام کسانی هست که درج مشکل می کنند
من همیشه سعی میکنم سوالاتم رو کامل بپرسم. مگه دفتر نقاشیه از رو عکس میخواین جواب بدین. سوال کاملا مشخصه. بازم به زبان ساده تر: با اسپید تست سرعت کانکشن 28 مگابیت هست ولی وقتی شروع به دانلود از هر سروری میکنم محدودیت سرعت پیدا میکنم و نمیتونم بالای 1 مگابایات بگیرم. هر کدوم از این جملاتم عکس خواست بگین براتون بفرستم. این مشکل رو با هات اسپات کردن گوشی ندارم.
sasan.69
04-02-2017, 19:20
دوست عزیز منم همین مشکل داشتم از این برنامه استفاده کردم حل شد :
ممنونم بابت پاسخگویی
سپاس:n16:
از چین خریدم. قیمتشم خیلی بالاتر درومد. صبر کنید ایران هم میاد
این نوشته در راستین بازار از شما نیست؟ در روتر 5186 - 61آ
love4love
04-02-2017, 23:23
این نوشته در راستین بازار از شما نیست؟ در روتر 5186 - 61آ
شرلوک جان حالا مثلا که چی! دستمو روو کردی؟! عوض اینکارا بهتره واسه اینکه رتبه و رنک بگیری اسپم نفرستی. خیلی راحت، اطلاعاتی نداری بکش کنار بذار بقیه نظر بدن. عکسم برات میفرستم تا ناراحت نشی بگی عکسش کوو.
sasan.69
05-02-2017, 00:50
اقا می گم استفاده از دیتا گوشی خیلی باطری می خوره..اگه ی مودم بگیرم چقدر تاثیر داره
amirbrad
05-02-2017, 01:42
اقا می گم استفاده از دیتا گوشی خیلی باطری می خوره..اگه ی مودم بگیرم چقدر تاثیر داره
شما مودم رومیزی بگیرید با برق مستقیم مشکل باطری دیگه ندارین، مودم باطری خور هم شارژ تموم میکنه اگر استفادتون زیاده
sasan.69
05-02-2017, 02:11
شما مودم رومیزی بگیرید با برق مستقیم مشکل باطری دیگه ندارین، مودم باطری خور هم شارژ تموم میکنه اگر استفادتون زیاده
منظورم مشکل خالی کردن باطری گوشی بود
سلام دوستان
بین مودم های رومیزی کدوم خیلی خوب جواب میده
بیشتر تو فکر B315 هستم ...... نظر دوستان چیه؟؟
amirbrad
05-02-2017, 11:15
سلام دوستان
بین مودم های رومیزی کدوم خیلی خوب جواب میده
بیشتر تو فکر B315 هستم ...... نظر دوستان چیه؟؟
سلام من این مودم دارم مودم خوبیه اگر با قیمتش مشکل ندارین گزینه خوبیه
منظورم مشکل خالی کردن باطری گوشی بود
گوشی با کابل هات اسپات کنید همزمان هم شارژ میشه اما راهی نداره متاسفانه و عمر باطری کم میشه بخصوص که سیکل کامل بره از ۱ تا ۱۰۰%
banehjok
06-02-2017, 02:47
سلام
با تشکر
یا حداقل طریقه اپدیتش و فایلشو لطف کنییین
سلام
میخوام تو خونه برای مودم E3372 یه روتر بخرم.
بین این دوتا مدل موندم که کدوم رو انتخاب کنم.
Huawei AF23 4G/3G WiFi Router 300Mpbs
یا
TP-LINK TL-MR3020 3G Wireless N Router
اینکه رو LAN اوفت سرعت نداشته باشه برام خیلی مهمه...چون بیشترین مصرفم رو LAN هستش
تو فروم که جستجو کردم بیشتر از MR3020 پست هست و نمونه های تست اون رو گذاشتن که اوفت سرعت رو LAN ندیدم.
ولی هیچ تستی از AF23 پیدا نکردم.
یا اینکه کلاً برم TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Wireless N Router بخرم که پورت LAN هاش بیشتره...ولی کمی بهش شک دارم، یادم میاد که تو نظرات راستین بازار و دیجی کالا خونده بودم که قطعی و وصلی زیاد داره که بخاطر آداپتورشه.
هر چند تو خونه یه سویچر 8پورته دارم، عملاً نیازی به پورت LAN اضافی ندارم.
3020 روتر خوبیه، با لن افت نداره تا 90 مگ هم باهاش رفتم اما وای فایش عالی نیست اما از نظر من خوبه
talebi1372
07-02-2017, 16:31
سلام من e8372 خریدم . ولی به ltewatch وصل نمیشه اصلا .
Software version:
21.313.11.00.1389
Web UI version:
17.100.12.00.1389
چه کار باید بکنم ؟ اپدیت کنم ؟ برنامه ی دیگری نیاز هست ؟ میخوام بتونم باند ها رو کنترل و قفل کنم .
amirbrad
07-02-2017, 17:07
سلام من e8372 خریدم . ولی به ltewatch وصل نمیشه اصلا .
Software version:
21.313.11.00.1389
Web UI version:
17.100.12.00.1389
چه کار باید بکنم ؟ اپدیت کنم ؟ برنامه ی دیگری نیاز هست ؟ میخوام بتونم باند ها رو کنترل و قفل کنم .
net framework رو سیستم نصب کنید
login تیکشو تو مودم بزنید
talebi1372
07-02-2017, 17:46
net framework رو سیستم نصب کنید
login تیکشو تو مودم بزنید
نت فریم ورک هست رو سیستم . اون گزینه لاگین رو نداره مودمم . باید اپدیت کنم ؟
amirbrad
07-02-2017, 18:44
نت فریم ورک هست رو سیستم . اون گزینه لاگین رو نداره مودمم . باید اپدیت کنم ؟
چه اروری دریافت میکنید موقع اجرای نرم افزار؟
talebi1372
07-02-2017, 19:07
چه اروری دریافت میکنید موقع اجرای نرم افزار؟
اروری نمیده فقط من تو فایل لاگ این ارور رو دیدم .
07:02:45.023 PM Login was successful...
07:02:45.029 PM fetching Drive / MonitoringStatus Data...
07:03:33.163 PM set Language to: en-US
07:02:45.101 PM Fetch Drive Error!
07:02:45.131 PM Fetch Monitoring Error!
07:02:45.131 PM fetching Drive / MonitoringStatus Data failed!
07:02:45.131 PM ConnectionStatus Error => 0
amirbrad
07-02-2017, 19:51
اروری نمیده فقط من تو فایل لاگ این ارور رو دیدم .
07:02:45.023 PM Login was successful...
07:02:45.029 PM fetching Drive / Monitorinatus Data failed!
07:02:45.131 PM ConnectionStatus Error => 0[/B]
ای پی و پسورد مودم درست وارد میکنید تو ltewatch ؟
talebi1372
07-02-2017, 19:59
ای پی و پسورد مودم درست وارد میکنید تو ltewatch ؟
بله . مطمئن هستم . چندین بار چک کردم . انگار این فریمور اطلاعات انتن و بعضی امکانات رو نداره . تو لاگ هم نوشته که کانکت میشه . اطلاعات رو نمیتونه بگیره .
من هم با مودم 8372 نتونستم به ltewath وصل بشم
talebi1372
07-02-2017, 22:38
مودم رو اپدیت کردین ؟ اگر کردین به من بگین تا من دیگه اپدیت نکنم
فکر کنم آپدیت باشه
Software version: 21.313.11.00.1389
Web UI version: 17.100.12.00.1389
کلا نبود ussd توی مودم 8372 آزاردهنده است
amirdiba
07-02-2017, 23:17
سلام مودم LH96. رو میشه انلاک کرد؟
سلام مودم LH96. رو میشه انلاک کرد؟
برو به این آدرس آموزش انلاک LH92 هست
amirkalak6
08-02-2017, 14:24
دوستان مودم رایفای انلاک میشه ایا؟؟
soheilsh
08-02-2017, 18:19
سلام
میخوام تو خونه برای مودم E3372 یه روتر بخرم.
بین این دوتا مدل موندم که کدوم رو انتخاب کنم.
Huawei AF23 4G/3G WiFi Router 300Mpbs
یا
TP-LINK TL-MR3020 3G Wireless N Router
اینکه رو LAN اوفت سرعت نداشته باشه برام خیلی مهمه...چون بیشترین مصرفم رو LAN هستش
تو فروم که جستجو کردم بیشتر از MR3020 پست هست و نمونه های تست اون رو گذاشتن که اوفت سرعت رو LAN ندیدم.
ولی هیچ تستی از AF23 پیدا نکردم.
یا اینکه کلاً برم TP-LINK TL-MR3220 3G/4G Wireless N Router بخرم که پورت LAN هاش بیشتره...ولی کمی بهش شک دارم، یادم میاد که تو نظرات راستین بازار و دیجی کالا خونده بودم که قطعی و وصلی زیاد داره که بخاطر آداپتورشه.
هر چند تو خونه یه سویچر 8پورته دارم، عملاً نیازی به پورت LAN اضافی ندارم.
af23 مودم خوبیه اما اداپتور هاشون اصلا فابریک نیست و همشون ازبازار اینجا تهیه شدن ، قطع و وصلی خیلی زیادی داره با شارژر همراهش .
tplink 3020-3220-3420-3040 همشون مشکلی قطعی رو دارن مشکلشونم اداپتور نیست خود تیپیلینک هم نمیدونه مشکلش چیه
ولی باز از af23 بهترن ! اها راستی با af23 تو کنسول دانگل ها هم نمیشه رفت
morteza_7
08-02-2017, 19:11
بله . مطمئن هستم . چندین بار چک کردم . انگار این فریمور اطلاعات انتن و بعضی امکانات رو نداره . تو لاگ هم نوشته که کانکت میشه . اطلاعات رو نمیتونه بگیره .
دوست عزیز اینو امتحان کردید :
- - - Updated - - -
اینو امتحان کنید من که جواب گرفتم :
amirbrad
08-02-2017, 23:27
حالا ببینید کی گندش درمیاد.تجمیع، پلاس ایرانسل
[بالاخره فهمیدن مدل اشتباهی اوردن تو کامنت ها نوشتن هفته اینده مدل ۲۲ میارن! بدون اینکه راست قضیه به مردم بگن.
تنها مزیت مدل 61 اینه که فرکانس ۲۳۰۰ تی دی پشتیبانی میکنه که ایرانسل درخواست داده واسه گرفتنش.اما ۲۲ فقط ۲۶۰۰ ، اینطوری باید انواع مودم تو خونه بچینیم !!
a_tak2001
09-02-2017, 21:54
با سلام
کسی مودم ۴جی مدل زد ۶۰۰۰ را آنلاک کرده ؟ لطفا راهتمایی کنید
- - - Updated - - -
با سلام
کسی مودم ۴جی مدل زد ۶۰۰۰ را آنلاک کرده ؟ لطفا راهتمایی کنید
suicidal.winds
09-02-2017, 23:37
سلام دوستان , چجوری مودم 4جی همراه که 10 تا کدش اشتباه زده شده را انلاک کنم
e5373
ممنون
behnambazi
10-02-2017, 19:35
بچه ها یه سوال میخوام مودم 3372 بگیرم
بعد این قضیه افت سرعت روتر های USB چیه ؟ داستانش
siamak_may2008
11-02-2017, 05:47
سلام کسی ازدوستان خبر داره این b68l همراه اول انلاک میشه یا نه
javad_0569
11-02-2017, 09:46
سلام
دوستان مودم B315s-22 شبکه 4g+ رو هم ساپورت میکنه ؟؟؟
mrouzbehi
11-02-2017, 11:15
سلام دوستان با هیچ روشی نتونستم مودم e3372 رو با سیمکارت فورجی همراه اول انلاک کنم راه حلی نداره؟
سلام
دوستان مودم B315s-22 شبکه 4g+ رو هم ساپورت میکنه ؟؟؟
خیر پلاس نیست
در رومیزی فقط
e5186s-22a
amirdiba
11-02-2017, 16:20
برو به این آدرس آموزش انلاک LH92 هست
شما نحوندی من چی میخام .92 رو نه 96
سلام
مثل اینکه راستین بازار تست گذاشته از این مودم
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20CAT6%20LTE%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9 %88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20E5186-61a|Huawei%20E5186-61a%203G/4G%20CAT6%20LTE%20CPE#E5186Dispute
تست نمی خواد یه عکس بزاره که نوشته ca mode : yes. همین . هیچی نمی خواد
یوزرهای خود اپتوس هم گفتن فقط روی 2300 تجمیع گرفتن
Ahmad.S9689
12-02-2017, 14:43
درود دوستان
با توجه به هزینه های بالا و کیفیت نامناسب isp های ایرانی که علاوه بر بی کیفیت بودنشون اپراتور های واقعا بی اعصاب و رو مخی هم دارن ، تصمیم گرفتم که از نت های نامحدود ماهانه سیم کارت ها استفاده کنم
یه مودم میخواستم که ترجیحا Lan هم بشه و ساپورت دیوایس هاشم بالا باشه و از نسل 4 و 4.5 ( و ان شاءالله 5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساپورت کنه
قیمتشم هر چی کمتر باشه بهتره
تشکر عزیزان
mojtaba1874
12-02-2017, 16:02
با عرض ادب محضر اساتید و با تشکر از اطلاعات دقیق شما
اگه ممکنه راجب ترکیب مودم 3372 و روتر AF23 هواوی هم یه توضیحاتی بددید
مشکل: با توجه به شباهت آی پی هر دو دستگاه .فقط به روتر میتوان دسترسی داشت ، واز دسترسی به
آی پی و اطلاعاتی مثل (تنظیمات نتورک و ussd و sms ,.....) مودم 3372 عاجزیم
بنده IPروتر را عوض کردم ولی فایده نداشت ....در مورد فریمور و وبیو روترAF23 هم گشتم نتوانستم چیزی پیدا کنم
بازم ممنون:n16:
بچه ها این سری جدید مودم B315 رو کسی گرفته؟ که آنتن همراهش داره
چون ورژن روش قابلیت پشتبانی از USSd رو داره کسی فریمورش رو داره؟
من تاپیک مودم رو پیدا نکردم
کلا آخرین آپدیتی که کسی داره چیه؟
amirbrad
12-02-2017, 17:38
بچه ها این سری جدید مودم B315 رو کسی گرفته؟ که آنتن همراهش داره
چون ورژن روش قابلیت پشتبانی از USSd رو داره کسی فریمورش رو داره؟
من تاپیک مودم رو پیدا نکردم
کلا آخرین آپدیتی که کسی داره چیه؟
ورژن روش فکر کنم غیر رسمیه چون مدل قبلی دارم اپدیتی نیومده براش هنوز شماره فریمور اخریش اینه 21.316.01
ورژن روش فکر کنم غیر رسمیه چون مدل قبلی دارم اپدیتی نیومده براش هنوز شماره فریمور اخریش اینه 21.316.01
نه غیر رسمی نیست
کلا از تو پنل اپدیت این مودم ها نمیاد اکثرا
باید ستی اپدیت بشن
مال مپم ورژنش عین مال شماست
اما اون که دارن میفرشون احتمالا ورژن بالاتری داره چون انتن هم بهش اضافه شده با انتنهاش بع فروش میره
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
mojtaba1874
12-02-2017, 18:11
مشکل: با توجه به شباهت آی پی هر دو دستگاه .فقط به روتر میتوان دسترسی داشت ، واز دسترسی به
بنده IPروتر را عوض کردم ولی فایده نداشت ....در مورد فریمور و وبیو روترAF23 هم گشتم نتوانستم چیزی پیدا کنم
بزرگوارها ،عزیزان جواب بنده را ندادید؟
mojtaba1874
12-02-2017, 18:14
دوستان جواب ندادید؟
timsar jackson
13-02-2017, 04:26
با مودم b315 چجوری میتونیم از ussd استفاده کنیم؟
آپدیت
جدیدشو گیر بیاری میشه
ata.royalfalcon
13-02-2017, 10:55
باید Firmware رو آپدیت کنید . لینک دانلود Firmware و توضیحات در مورد چگونگی آپدیت در دو پست 26457# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 26458# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده .
دقت کنید Firmwareـی که گذاشته شده برای مدلهای B315s-22 هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.