مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
saeeddeeas
14-08-2016, 18:34
برنامه ای جالب برای مشاهده مشخصات سیگنال بعضی مودمهای هواوی از طریق نرم افرار . البته فرم ویر باید اطلاعات رو داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 3372 جواب نداد
sent from Huawei mate 8
KING iMAN
14-08-2016, 20:57
درود.
مودمی معرفی کنید که آنتن دهیش (قدرت دریافت سیگنال های LTE) فوق العاده قوی باشه نسبت به تلفن همراه. یعنی توی کورترین نقاط هم جواب بگیرم.
توی شرکتمون متأسفانه نسل چهارم تا درب ورودی اطاق وجود داره ولی داخل نمیاد!
روی 3372 جواب نداد
sent from Huawei mate 8
جواب میده. عکس بالا از 3372 هست
از ص اول تاپیک باید فرم ویر رو ارتقاء بدید، البته اگر مدل ایرانسل هست
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
KING iMAN
14-08-2016, 21:11
مشخصات باندهای گوشی موبایل بنده:
LTE band 1|2100, 2|1900, 3|1800, 4|1700/2100, 5|850, 7|2600, 8|900, 12|700, 17|700, 20|800, 28|700, 38|2600, 40|2300
آیا نرم افزاری وجود داره که بتونم 1800 یا 2600 رو روی گوشیم انتخاب کنم؟
saeeddeeas
14-08-2016, 21:59
جواب میده. عکس بالا از 3372 هست
از ص اول تاپیک باید فرم ویر رو ارتقاء بدید، البته اگر مدل ایرانسل هست
میترسم اپدیت کنم مودم به فنا بره[emoji1]
sent from Huawei mate 8
میترسم اپدیت کنم مودم به فنا بره[emoji1]
sent from Huawei mate 8
اگر مدل ایرانسله نترس. خیلی راحت اپدیت میشه
یه خورده ریسک نمک زندگیه اونم توی رنج صد تومن
برنامه ای جالب برای مشاهده مشخصات سیگنال بعضی مودمهای هواوی از طریق نرم افرار . البته فرم ویر باید اطلاعات رو داشته باشه
من با این مشخصه دانلودم حدود 4.5 مگابایته
دوستان حرفه ای gain مودم 3372 یا مودمهایی که آنتنشو داخلیه چند dbi هست ( فکر می کنید ) بیشتر از یکی دو دی بی آی هستش؟
اینو قبول دارید؟
Though, to be honest, don't get too fixated on the gain of the antenna. The antenna in a typical data dongle is less than zero; a LOT less than zero. So even a low gain external omni with 2 or 3 dBi is still several times higher than the antenna in your dongle
KING iMAN
14-08-2016, 23:21
درود.
دنبال مودمی با دو ویژگی زیر میگشتم:
حالت LTE رو بصورت مستقل انتخاب و در واقع مودم رو مجبور به کار در شبکه ی نسل چهارم کنم.
بتونم به صورت دستی باندهای شبکه ی LTE رو انتخاب کنم(مثلا 1800 یا 2600)
من گوشی موبایل LG G5 H860 دارم. با خودم گفتم حتما با این گوشی هم قادر به انجام هر دو کار فوق هستم.
لذا از اونجاییکه مدلهای مختلفی مثل LG G2 / LG G4 رو استفاده کرده و اندکی با کدهای تنظیمات مخفی گوشیهای LG آشنایی داشتم تستش کردم و جواب گرفتم.
تصمیم گرفتم این مطلب رو برای شما عزیزان هم به نگارش دربیارم تا استفاده کنید.
مرحله ی اول) با شماره گیری کد ذکر شده میتونید وارد تنظیمات مخفی گوشی بشید.
نکته: اون سه رقم انتهایی کد بسته به مدل گوشی شما تفاوت داره. گوشی بنده مدلش H860 هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله ی دوم) گزینه ی Filed Test رو انتخاب کنید.
مرحله ی سوم) گزینه ی Modem Settings رو انتخاب کنید
مرحله ی چهارم) گزینه ی RAT Selection رو انتخاب و در صفحه ی بعد گزینه ی LTE Only رو انتخاب کنید
نکته: سیمکارت ی که LTE میشه باید در اسلات شماره ی یک باشه.
تا اینجای کار موفق شدین گوشی رو مجبور به کار در شبکه ی LTE بصورت مستقل کنید.
حالا وقت اون رسیده که باند مورد نظرمون رو انتخاب کنیم.(برای مثال 1800 یا 2600).
مرحله ی پنجم) مراحل اول تا سوم رو مجددا انجام بدین و این بار گزینه ی LTE Band Selection رو انتخاب کنید. یک سری باند میبینید که با اعداد مختلف نشون داده شده.
با توجه به راهنمای زیر باند مورد نظرتون رو انتخاب کنید:
LTE band 1|2100, 2|1900, 3|1800, 4|1700/2100, 5|850, 7|2600, 8|900, 12|700, 17|700, 20|800, 28|700, 38|2600, 40|2300
نکته ی اول: تعداد این باندها با توجه به مدل گوشیتون میتونه کمی متفاوت باشه ولی دو باند مشخص شده حتما موجود خواهد بود
نکته ی دوم: راهنمای کامل باندهای LTE رو از لینک زیر مشاهده کنید:
امیدوارم این مطلب مفید واقع بشه.
با احترام.
ایمان اسدی.
amir0078u
14-08-2016, 23:35
سلام به همه دوستان من سپاسگذارم از مطالب شما موفق شدم آپدیت کنم عکس هم میزارم در ضمن سریال مودم من با L8FDW شروع شده file:///C:/Users/amir/Desktop/2.PNG
file:///C:/Users/amir/Desktop/1.PNG
saeeddeeas
15-08-2016, 00:42
من با این مشخصه دانلودم حدود 4.5 مگابایته
با این مشخصات سرعت تا 3.2 مگ
sent from Huawei mate 8
دوستان من یک مودم TP-Link MR200 خریدم به وی پی ان که وصل می شم دیتا رد و بدل نمیشه، کسی میدونه مشکل کجاست؟
درود
مگه Irancell Huawei E3372 LTE قیمتش صد تومنه؟
saeeddeeas
15-08-2016, 21:44
من مدل ایرانسل دارم میشه دقیق بگی کدوم فایل هارو بزنم ؟ آخه خیلی زیاد فایل بود توی تاپیک
sent from Huawei mate 8
من مدل ایرانسل دارم میشه دقیق بگی کدوم فایل هارو بزنم ؟ آخه خیلی زیاد فایل بود توی تاپیک
sent from Huawei mate 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
کدم از اینجا بگیرید
درود
مگه Irancell Huawei E3372 LTE قیمتش صد تومنه؟
من از راستین 120 گرفتم. ده گیگ اینترنت داشت ده هزار تومن هم اعتبار ( سیم کارتم حساب نکن ) خداییش کمتر از صد تومن تمام شد.
مودم خیلی خوبی هست برای داخل خونه واقعا ازش راضیم ( چشم نزنم که صبح می سوزه)
من از راستین 120 گرفتم. ده گیگ اینترنت داشت ده هزار تومن هم اعتبار ( سیم کارتم حساب نکن ) خداییش کمتر از صد تومن تمام شد.
مودم خیلی خوبی هست برای داخل خونه واقعا ازش راضیم ( چشم نزنم که صبح می سوزه)
الان هم 10 گیگ اینترنت میده با یه سیم کارت نسل 4
125 هزار
انتن خوب بده معمولاً دانلود در 4G دوربر چند هستش؟؟
Pooya Rezaie
16-08-2016, 02:34
سلام. دوستان مودم 3372 رو انلاک کردم ولی سیم کارت ها رو سلیقه ای و عشقی میشناسه . یه رایتل تست کردم اصلا نخوند. یه رایتل دیگه بدون مشکل 3G/4G وصل میشه. همراه اول 3G وصل میشه 4G نه. ولی 4-5 سیم ایرانسل تست زدم همه رو بدون مشکل 2G/3G/4g وصل شدن.
در ضمن از سیم کارت ها و پوشش شبکه مطمئن هستم چون قبلش با گوشی تست کردم همه رو.
کسی این مشکل رو داشته؟
abtin123456
16-08-2016, 14:13
سلام. دوستان مودم 3372 رو انلاک کردم ولی سیم کارت ها رو سلیقه ای و عشقی میشناسه . یه رایتل تست کردم اصلا نخوند. یه رایتل دیگه بدون مشکل 3G/4G وصل میشه. همراه اول 3G وصل میشه 4G نه. ولی 4-5 سیم ایرانسل تست زدم همه رو بدون مشکل 2G/3G/4g وصل شدن.
در ضمن از سیم کارت ها و پوشش شبکه مطمئن هستم چون قبلش با گوشی تست کردم همه رو.
کسی این مشکل رو داشته؟
داداش چطوری آنلاک کردی
saeeddeeas
16-08-2016, 16:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml
کدم از اینجا بگیرید
روی کیفیت آنتن دهی و سرعت نت اثر نداره که؟
sent from Huawei mate 8
داداش چطوری آنلاک کردی
صفحه اول تاپیک رو بخونید توضیحش هست
Pooya Rezaie
16-08-2016, 23:39
کسی از دوستان نظری نداره راجع مشکل صفحه قبل ؟ ایا اگه فلش کنم فریمور اصلی هواوی بریزم درست میشه؟
یه سوال دیگه. الان که انلاک کردم گارانتی باطل شده یا اگه فریمور جدید و اصلی بریزم گارانتی باطل میشه ؟
سلام من یه مودم خریدم میخوام انلاکش کنم مدلش هواوی E5377 لطفا کمک کنید چجوری انلاکش کنم ممنون
دوستانی که فنیشون خوبه ببین از این آنتن چطور چندتا خروجی گرفتن؟ آیا واقعا مبدلهاش موجوده؟
لینک اصلی آنتن اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AkgD
هدف اینه که این آنتن دو تا خروجی sma بده
مثل اینکه انتنی که برای فروش گذاشتن فقط یک خروجی بهت میده
puya2010
18-08-2016, 12:58
دوستان مودم MR200 قابلیت قفل رو 4G و انتخاب فرکانس و مشاهده قدرت و کیفیت سیگنال دریافتی رو داره؟
حالا یا از طریق WebUI خودش یا FirmWare خودش یا از طریق نرمافزارهای جانبیش؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
Alone-Star
18-08-2016, 13:39
دوستان کسی DLink DWR 921 Rev C1 داره اینجا ؟
Masoud 206-16v
18-08-2016, 14:15
دوستان فريمور براي مدل E8231s داريد كه بشه روي ٣G ثابتش كرد.
يا Webui رو تغيير داد.
ممنون ميشم
7cEram
دوستان مودم MR200 قابلیت قفل رو 4G و انتخاب فرکانس و مشاهده قدرت و کیفیت سیگنال دریافتی رو داره؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
قابلیت قفل روی 4g رو داره
اما قابلیت انتخاب فرکانس و مشاهده قدرت سیگنال رو نداره
لینک زیر emulator پنل این مودم هست که میتونید خودتون تست کنید
قابلیت قفل روی 4g رو داره
اما قابلیت انتخاب فرکانس و مشاهده قدرت سیگنال رو نداره
لینک زیر emulator پنل این مودم هست که میتونید خودتون تست کنید
این شبیه ساز برای همه دیوایسهای تی پی لینک هست؟ خیلی وقت پیش با خودم می گفتم ای کاش سازندها شبیه ساز همه تجهیزاتشون رو درست کنند
این شبیه ساز برای همه دیوایسهای تی پی لینک هست؟ خیلی وقت پیش با خودم می گفتم ای کاش سازندها شبیه ساز همه تجهیزاتشون رو درست کنند
برای خیلی از مدلاش موجوده
لینک زیر رو ببینید
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
البته اینکه من گفتم قابلیت نشون دادن قدرت سیگنال رو نداره منظورم به شکل دقیق بود
وگرنه 4تا خط برای نشون دادن سیگنال داره که به صورت 25% 50% 75% 100% نشون میده که توی پنل مودم هم مشخصه
برای خیلی از مدلاش موجوده
لینک زیر رو ببینید
البته اینکه من گفتم قابلیت نشون دادن قدرت سیگنال رو نداره منظورم به شکل دقیق بود
وگرنه 4تا خط برای نشون دادن سیگنال داره که به صورت 25% 50% 75% 100% نشون میده که توی پنل مودم هم مشخصه
این درصدها برای مایی که باید توی سوراخ سمبه دنبال سیگنال بگردیم خوب نیست مهم اینه که snir و آر کیو رو بدونیم
کاشکی یه تاپیک جدا برای انتن ها اینجا داشت ..
دوستان در منطقه ای قرار دارم که 4G با گوشی فقط 2تا آنتن پر داره. برای همچین منطقه ای چه مودم رو پیشنهاد می کنید که بتونم کامل سیگنال بگیرم؟
دوستان در منطقه ای قرار دارم که 4G با گوشی فقط 2تا آنتن پر داره. برای همچین منطقه ای چه مودم رو پیشنهاد می کنید که بتونم کامل سیگنال بگیرم؟
با خریدن مودم خیلی سیگنالتون تغییر نمی کنه مگر اینکه یه آنتن معمولی براش بخری بزاری کنار پنجرتون
Anishtain_DM
19-08-2016, 13:47
سلام دوستان من الان یه D100 ایرانسل دارم میخوام B315 یا MR200 بگیرم.
کسی کنار هم گیرندکی آنتن این سه تا مودم رو تست کرده ؟
میخوام بدونم گیرندگی این دو تا مودم از D100 بیشتره یا کمتره ؟
اصلا امکان تغییر باند با مودم MR200 نیست ؟
ممنون
iDownload & iGame
19-08-2016, 17:33
سلام دوستان من الان یه D100 ایرانسل دارم میخوام B315 یا MR200 بگیرم.
کسی کنار هم گیرندکی آنتن این سه تا مودم رو تست کرده ؟
میخوام بدونم گیرندگی این دو تا مودم از D100 بیشتره یا کمتره ؟
اصلا امکان تغییر باند با مودم MR200 نیست ؟
ممنون
مقایسه ی همه ی روتر های رومیزی 4G LTE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Anishtain_DM
19-08-2016, 18:41
مقایسه ی همه ی روتر های رومیزی 4G LTE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من این مطلب رو قبلا مطالعه کردم.
اشاره نکرده آیا میشه MR200 رو تغییر باند داد یا نه ؟
با خریدن مودم خیلی سیگنالتون تغییر نمی کنه مگر اینکه یه آنتن معمولی براش بخری بزاری کنار پنجرتون
آنتن معمولی منظورتون چه نوع آنتنی هست؟ این مدل های Dlink , tplink که آنتن همراهشون هست تغییر تو سیگنال ییجاد نمیکنه؟
سایت نوین فون آنتن های صد تومنی رو ببینید،
البته این در صورتی هست که واقعا مودم و موبایل بیرون پنجره آنتن بهتری داشته باشن به شکلی که نمی تونید مثلا مودم رو اونجا بزارید ولی آنتن رو می تونید بزارید
Masoud 206-16v
20-08-2016, 18:21
سلام به دوستان
مشكل دارم با وارد كردن پسور در دانگل e8231
كليد ريست رو هم چند بار زدم ولي پسورد رو قبول نميكنه و اجازه دسترسي به گزينه ها رو ندارم.
خواستم فريمورش رو آپديت كنم و همه چي اوكي بود و هيچ مشكلي در مراحل آپديت بوجود نيومد و براحتي آپديت شد ولي حالا هرچي پسورد ميدمش قبول نميكنه و راحلش چيه؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
7cEram
Anishtain_DM
20-08-2016, 18:52
سلام
الان من مودم D100 دارم Huawei B315 بگیرم فرقی میکنه گیرندگیش بهتر میشه ؟
ممنون
Masoud 206-16v
20-08-2016, 19:15
سلام به دوستان
مشكل دارم با وارد كردن پسور در دانگل e8231
كليد ريست رو هم چند بار زدم ولي پسورد رو قبول نميكنه و اجازه دسترسي به گزينه ها رو ندارم.
خواستم فريمورش رو آپديت كنم و همه چي اوكي بود و هيچ مشكلي در مراحل آپديت بوجود نيومد و براحتي آپديت شد ولي حالا هرچي پسورد ميدمش قبول نميكنه و راحلش چيه؟؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
7cEram
درست شد WEBUI رو به ورژن 17 آپدیت کردم و اوکی شد.
از این آدرس میتونید آخرین ورژن فریمور دانگل و webui رو دانلود کنید.
فریمور :
E8231s-2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Webui :
Huawei_E8231s_Update_WEBUI_17.100.08.00.03_Univers al ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] al.rar)
Webui With USSD CODE :
HUAWEI_E8231_Update_WEBUI_WITH_USSD_17.100.05.03.8 65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 65.exe?dl=0)
دوستان 2تا جای آنتن در Huawei B315 برای آنتن 4g یا آنتن وایرلس؟
Anishtain_DM
20-08-2016, 19:34
دوستان 2تا جای آنتن در Huawei B315 برای آنتن 4g یا آنتن وایرلس؟
جای آنتن ها برای 4G هست.
sami_villa
21-08-2016, 23:41
کسی مودم ۴جی جیبی میشناسه ک بشه بهش انتن اکسترنال برای بالا رفتن انتن دهی وصل کرد?
لطفا مشخصات و قیمتش هم بنویسید.
مدت زمان شارژ دهی و ظرفیت باتریش
همچنین با اداپتور کار میکنه که بشه باتریشو دراورد یا ن
لن داره یا فقط یو اس بی :n28:
سپاس
نظرتون درباره Huawei E5577 4G LTE Wi-Fi Modem Mobile Hotspot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟؟
خصوصیات مورد نیاز:
هم با سیم و هم بی سیم بشه باهاش کار کرد (چون مواقع زیادی هست که فقط با سیستم یا لب تاب ازش استفاده میکنم)
هم باتری خور باشه و هم بشه بدون باتری (با برق مستقیم) باهاش کار کرد (ماجرای طول عمر باتری یکی از دلایلیه که این حرف رو زدم)
تا 400هزار تومن (اگه تا 500 باشه و عالی باشه و ارزش خریدش هم بالا باشه، قبوله:D)
آنتی دهی عالی
همین
ممنون
behnamy01
22-08-2016, 10:30
کسی مودم ۴جی جیبی میشناسه ک بشه بهش انتن اکسترنال برای بالا رفتن انتن دهی وصل کرد?
سپاس
نظرتون درباره Huawei E5577 4G LTE Wi-Fi Modem Mobile Hotspot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟؟
خصوصیات مورد نیاز:
هم با سیم و هم بی سیم بشه باهاش کار کرد (چون مواقع زیادی هست که فقط با سیستم یا لب تاب ازش استفاده میکنم)
هم باتری خور باشه و هم بشه بدون باتری (با برق مستقیم) باهاش کار کرد (ماجرای طول عمر باتری یکی از دلایلیه که این حرف رو زدم)
تا 400هزار تومن (اگه تا 500 باشه و عالی باشه و ارزش خریدش هم بالا باشه، قبوله:D)
آنتی دهی عالی
همین
ممنون
sami_villa
22-08-2016, 11:02
منظورت این مدل هست؟ D-Link DWR-953
سپاس
مدل E8372 بد نبود، ولی ترجیح میدم اتصال با کامپیوتر با کابل RJ-45 باشه
نظرتون درباره Huawei E5577 4G LTE Wi-Fi Modem Mobile Hotspot ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟؟ (لینک اصلاح شد)
خصوصیات مورد نیاز:
آنتی دهی عالی
همین
ممنون
Huawei E5770 Specifications - Huawei Mobile Wifi - Huawei Official Site ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من یه چیز تو مایه ها این میخوام ..... ولی هنوز به ایران وارد نشده، نمیدونم میشه یا نه و کی؟؟!!
behnamy01
22-08-2016, 14:36
منظورت این مدل هست؟ D-Link DWR-953
سپاس
بله، اگه "قیـمت بالا" میخواین طبق همون لینک پست ام که دادم این مـدل رو پیشنهاد میکنم. همچنین مدل huawei B315 و همچنین MR200 هم خیلی خوبن.
اکثر مـودم ها آنتن میخوره(حالا ممکنه با کانکتورهای مختلف) مثل همون مدل E8372 که معرفی کردم یا مدل B315
اسم مدل پیشنهادی رو که دوستان میگن دیگه قیـمت روزش رو خودتون میتونید از سـایت هایی مثل ----------- .com و digikala .com نگـاه کنید. مثلا B315 حدود 375 تا 430 هستش، ولی اون E8372 که گفتم بین 202 تا 215 هستش.
اگر امکان داره روش آنلاک کردن E5573 همراه اول هم بذارید.من فقط 4 بار دیگه فرصت دارم کد صحیح رو وارد کنم
لطفا هرکی بلده راهنمایی کنه که بدجور گیر افتادم
sami_villa
23-08-2016, 09:23
بله، اگه "قیـمت بالا" میخواین طبق همون لینک پست ام که دادم این مـدل رو پیشنهاد میکنم. همچنین مدل huawei B315 و همچنین MR200 هم خیلی خوبن.
اکثر مـودم ها آنتن میخوره(حالا ممکنه با کانکتورهای مختلف) مثل همون مدل E8372 که معرفی کردم یا مدل B315
اسم مدل پیشنهادی رو که دوستان میگن دیگه قیـمت روزش رو خودتون میتونید از سـایت هایی مثل ----------- .com و digikala .com نگـاه کنید. مثلا B315 حدود 375 تا 430 هستش، ولی اون E8372 که گفتم بین 202 تا 215 هستش.
دوست عزیز من مودم جیبی میخوام که بشه بهش انتن هم وصل کرد. رو میزی بکارم نمیاد
دوست عزیز من مودم جیبی میخوام که بشه بهش انتن هم وصل کرد. رو میزی بکارم نمیاد
E5577
:n05:
murchehh
23-08-2016, 20:28
سلام دوستان
می خواستم ببینم مودم 8372 رو میشه فرکانسش رو تغییر داد؟
خیلی ممنون
ابوالفضل ۴۰۴۵
23-08-2016, 21:18
دوستان در مورد امکان انتخاب فرکانس دستی در مورد مودم B315 آیا راهی هست که بشه از داخل گوشی این کار رو انجام داد یا حتما باید فقط با سیستم باشه اخه من دیگه خیلی وقتیه با سیستم سروکار ندارم مودمم هم ۳۳۷۲ دارم از طریق گوشی وارد کنسولش میشم و انجام میدم اگه کسی راهی بدونه لطف میکنه راهنمایی کنه
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
milad azad
24-08-2016, 08:00
سلام دوستان
می خواستم ببینم مودم 8372 رو میشه فرکانسش رو تغییر داد؟
خیلی ممنون
بله میشه .
دوستان الان مودم قیمت مناسب 4g چیه؟
amirbrad
24-08-2016, 18:05
دانگل رایتل wu260 هیچ گزینه ایی نداره که کد انلاک بزنم. کسی اطلاعی داره؟
murchehh
24-08-2016, 20:11
بله میشه .
خیلی ممنون از توجهت داداش
توی کدوم قسمت میتونم این کارو کنم؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
دوستان الان مودم قیمت مناسب 4g چیه؟
مودم 130تومن البته مدل usb همراه 230 به بعد
دوستان میشه به 3372 انت خارجی وصل کرد؟ انتن دهی خوبی داره؟ ارزش خرید چی؟ و ایا توی همین سری مودم های دیگه ای هست یانه ؟
ir.ghost
25-08-2016, 12:27
دوستان میشه به 3372 انت خارجی وصل کرد؟ انتن دهی خوبی داره؟ ارزش خرید چی؟ و ایا توی همین سری مودم های دیگه ای هست یانه ؟
بله ولی از آنتن های dual chain استفاده کنید چون ایرانسل داره MIMO 2x2 رو راه اندازی میکنه و سرعت 2برابری رو به نسبت قبل به شما ارائه میده توی انجمن درباه MIMO 2x2 توضیح دادم
لطفا راهنمایی کنید چطوری در e3372 خودم dns ست کنم ... ممنون
hotman1234
25-08-2016, 19:02
من طبق پست اول مودم e3372 رو آپدیت کردم اما الان فقط به اینترنت ایرانسل وصل میشه و رایتل رو با اینکه میشناسه اما به اینترنت وصل نمیشه. مشکلش کجاس؟
لطفا راهنمایی کنید چطوری در e3372 خودم dns ست کنم ... ممنون
باید فیرمور رو عوض کنین و یه فایلی هست اونو اجرا کنین تا این امکان تو مودم فعال بشه (تو همین تاپیک تو یکی از پستا قرار داده بودم)
amirdiba
25-08-2016, 20:47
سلام
کسی از تنظیمات این مودم برای 3جی ایرانسل سر در میاره
ه مودمیه.....
باید فیرمور رو عوض کنین و یه فایلی هست اونو اجرا کنین تا این امکان تو مودم فعال بشه (تو همین تاپیک تو یکی از پستا قرار داده بودم)
خیلی ممنون ...
فیرمور طبق آموزش همین تاپیک تغییر دادم و از set_dns_e3372s فایل دست به اجرا adb - clear_dns - set_dns زدم ولی مشکلم حل نشد ...
مشکل ام اینه که در مودم می نویسه سرعت دانلود صقر و وقتی عیب یاب شبکه ویندوز ران میکنم میگه مشکل از dns است ...
کسی برای این مشکل 0 بودن سرعت دانلود و این dns راه حلی دارد ؟ لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون ...
فیرمور طبق آموزش همین تاپیک تغییر دادم و از set_dns_e3372s فایل دست به اجرا adb - clear_dns - set_dns زدم ولی مشکلم حل نشد ...
مشکل ام اینه که در مودم می نویسه سرعت دانلود صقر و وقتی عیب یاب شبکه ویندوز ران میکنم میگه مشکل از dns است ...
کسی برای این مشکل 0 بودن سرعت دانلود و این dns راه حلی دارد ؟ لطفا راهنمایی کنید
البته شما باید set dns رو فقط اجرا میکردی. بعد از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن ببین درست شده با خیر
یکی هم اینکه dns زمانی خودشون نشون میده که شما از دامنه استفاده کنی. اما اگه آدرس به صورت آی پی باشه ارتباطی به اون مورد نداره. وقتی مشکل دانلود داری این لینکو هم تست کن
ا....
خیلی ممنون از لطف و محبت شما
دی ان اس 10.255.255.254 - 8.8.4.4 ست شد درسته ؟
یه مشکل دیگه اینه که یه هو شبکه ایرانسل قطع میشه ... عجیبه ...
دیروز 4 گیگ روزانه داشتم که با این مشکلات پرید ... الان یک گیگ خریدم و داره کار می کنه ...
خیلی ممنون از راهنمایی های شما
ای کاش یه ایندکس برای این تاپیک تهیه شود تا به راحتی به توان پست های خوب پیدا کرد ... مثل پست شما برای تغییر دی ان اس ...
hellbrain666
26-08-2016, 12:52
الان مودمی تو بازار هست که Cat 6 یا بیشتر باشه؟
Arashmartini
26-08-2016, 13:19
دوستان لطفا یه مودم وای فای با برد قوی که سیم کارت 4g ساپورت کنه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنید برای مصرف خانگی؟
ه مودمیه.....
asus n12u-b1
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
silvermanhhh
27-08-2016, 17:53
دوستان لطفا یه مودم وای فای با برد قوی که سیم کارت 4g ساپورت کنه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنید برای مصرف خانگی؟
مودم هواوی 8372 یو اس بی هست،قویه اما جدا به برق وصل نمیشه برقشو با یو اس بی میگیره230حدودا هست،غیر این همش بالای ۳۵۰ تومن
iceboy24000
27-08-2016, 20:07
سلام
من یه مودم هواوی 5377 دارم از یکی از کشورهای همسایه
مودم قفله و کدهای قابل ورود برای آنلاک هم صفر هست و شرکت خدمات دهنده برای اینکه با کد آنلاک نشه همه ده کد رو وارد کرده
الان من یه ورژن داشبورد قدیمی تر از مال خودش زدم روش گفتم کلا ببینم میتونم انجامش بدم.
الان ورژن نرم افزاری قدیمی تر از مال خود مودمه رو هم پیدا کردم ولی نمیتونم دانگرد کنم و میگه این ورژن مال این مودم نیست در حالی که هر دو 5377ts هستند
مشکل از کجاست به نظر شما؟
malek911
28-08-2016, 09:20
انتقال
سلام.امروز آنتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستم رسید و اول تو خونه امتحانش کردم.تو خونه ما 2G رو مودم E8372 به زحمت میگرفت و نهایتش 3 خط از 5 خطش پر میشد ولی وقتی این آنتن رو وصل کردم 3G رو انتخاب کرد و فول آنتن بودش(البته تو شهر ما 4G رو ایرانسل ساپورت نمیکنه).حالا بریم سر اصل مطلب که من این آنتن رو بیشتر واسه محل کارم خریده بودم که 4G ایرانسل تو محل کارم ساپورت میشه ولی در بهترین حالتش 4 خطش پر میشد.الان که با خوشحالی آوردمش امتحان کنم اصلا و ابدا هیچ فرقی نکرده :( بازم در بهترین حالتش 4 خط پر میشه.میخواستم ببینم مشکل از مودمه یا آنتنه یا از خودمه :)
در ضمن وقتی باند رو میزارم رو 2600 کلا آنتن میپره و باز هم در ضمن تقریبا 4-5 ماه پیش که مودم رو تو محل کار امتحان کردم هر 5 خطش پر میشد و سرعت دانلودم بین 8-9 میشد ولی از شانس من یه هفته بعدش آنتن شد 4 تا و سرعتش فوقش 3.2 هستش.
malek911
28-08-2016, 09:23
حذفیده شود
morypory
28-08-2016, 09:44
دوستان در خصوص ساخت آنتن یا همان تقویت کننده 4G راستین بازار یک مقاله به آدرس زیر قرار داده امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار بگیرد
iceboy24000
28-08-2016, 12:37
سلام
من یه مودم هواوی 5377 دارم از یکی از کشورهای همسایه
مودم قفله و کدهای قابل ورود برای آنلاک هم صفر هست و شرکت خدمات دهنده برای اینکه با کد آنلاک نشه همه ده کد رو وارد کرده
الان من یه ورژن داشبورد قدیمی تر از مال خودش زدم روش گفتم کلا ببینم میتونم انجامش بدم.
الان ورژن نرم افزاری قدیمی تر از مال خود مودمه رو هم پیدا کردم ولی نمیتونم دانگرد کنم و میگه این ورژن مال این مودم نیست در حالی که هر دو 5377ts هستند
مشکل از کجاست به نظر شما؟
اینم مشخصاتش:
Detecting modem :
selection :
manufacturer - Huawei modems
model - Auto detect (recommended)
Found Applications port COM5
Found modem : E5377Ts-32
Model : Huawei E5377
IMEI : 865076021881135
Serial NR. : K2LBY15415006750
Firmware : 21.301.03.00.401
Compile date / time : Mar 2 2015 14:02:37
Hardware ver. : CL1E5377SM
Dashboard version : WEBUI_17.100.02.03.55_V7R2
SIM Lock status : unlocked
Wrong codes entered : 10 (unlock attempts left : 0)
سلام
مودم 3372 خریدم تو دفتر پیشخوان شماره سیمکارت هدیه و شماره imei مودم ثبت کرد ولی اینترنت هدیه 10 گیگ فعال نشده . باید حتما به 700 زنگ بزنم یا خودش اتومات فعال میشه؟
حدود ده روز طول میکشد
از قسمت ecare فعال شدن را چک کنید
حدود ده روز طول میکشد
از قسمت ecare فعال شدن را چک کنید
ممنون
تو سایت ecare.irancell.ir از منوی حساب بعد گزینه اطلاعات حساب که رفتم هیچ چیزی به اسم هدیه یا حجم 10 گیگ اینترنت ننوشته. فقط نوشته مانده حساب 90870 و وضعیت حساب ready to active و نام طرح تعرفه پایه ثانیه ای .
اگه هدیه 10 گیگ فعال شده باشه تو منوی اطلاعات حساب چی مینویسه؟
معادل اعتبار 10 گیگ رو به ریال میزنه؟
یه چیزی می نویسه شبیه 2 میلیون که ریال هست
2097152
murchehh
30-08-2016, 04:07
دوستان کسی می دونه چطور میشه فرکانس رو برای مودم ۸۳۷۲ به صورت دستی تغییر بدم!؟
سلام
مودم این دارم : e3372
بنظرم ایرانسل دزدی حجم دانلود دارد و شاید جاسوسی هم داشته باشد! میزان آپلود این مودم حدود 5 برابر آپلودی است که دارم ... به هرحال عجیبه !!!
نظر شما چیه ؟ جاسوسیه ؟
saeeddeeas
31-08-2016, 12:47
سلام
مودم این دارم : e3372
بنظرم ایرانسل دزدی حجم دانلود دارد و شاید جاسوسی هم داشته باشد! میزان آپلود این مودم حدود 5 برابر آپلودی است که دارم ... به هرحال عجیبه !!!
نظر شما چیه ؟ جاسوسیه ؟
برای منم اپلود بالاش تقریبا موقع دانلود حدود 120 کیلو مداوم در حال اپلود هست
sent from Huawei mate 8
ir.ghost
31-08-2016, 13:23
فک کنم با تغییر Webui بشه ولی شما انجام نده چون به احتمال 99 درصد مودمت به فنا میره ( واسه من مودمی که فقط 5 دقیقه استفاده کردم به فنا رفت و دیگه frimware روش نصب نمیشه)
iceboy24000
31-08-2016, 13:38
فک کنم با تغییر Webui بشه ولی شما انجام نده چون به احتمال 99 درصد مودمت به فنا میره ( واسه من مودمی که فقط 5 دقیقه استفاده کردم به فنا رفت و دیگه frimware روش نصب نمیشه)
منم ورژن Webui رو دانگرد کردم الان frimware مدل خودش رو قبول نمیکنه و میگه مال این نیست.دلیلش اینه پس؟
راه حلی داره به نظرتون؟
shirazdownload
31-08-2016, 14:36
سلام
دوستان من نیاز به مودمی دارم که از +4G یا همون LTE Advance پشتیبانی کنه
دوتا مودم هست از شرکت tp-link که روی یکیش نوشته lte advance و یکی lte
دوتاشون Cat4 هستن
حالا سوال اینجاست که اون مودمی که روش نوشته lte advance واقعا منظورش همین +4G بوده ؟ و اون یکی که چیزی از این مورد ننوشته چی ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
shirazdownload
31-08-2016, 15:48
هیچ کدوم از اینها پلاس نیستند، اصلا مودمی که 4 جی پلاس باشه توی بازار ایران نیست
مودمی که پلاس باشه دانلود رو تا 300 می نویسه نه 150
این m7300 هستش
ولی طبق چیزی که من توی ویکی پدیا خوندم لازم نیست که حتما Cat6 یعنی 300mb باشه
LTE is a standard for wireless communication and LTE Advanced (Cat.4 or above), is a high speed version of LTE sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX,[1] 4.5G or 4G LTE ULTRA
ولی طبق چیزی که من توی ویکی پدیا خوندم لازم نیست که حتما Cat6 یعنی 300mb باشه
LTE is a standard for wireless communication and LTE Advanced (Cat.4 or above), is a high speed version of LTE sometimes marketed as LTE+, 4G+, 4GX,[1] 4.5G or 4G LTE ULTRA
مهم اینه که مودمی که شما گفتید و سایر مودمهای بازار برای ادغام فرکانسهای ایرانسل جواب نمیده و موبایلهایی که توی توضیحاتشون سرعت را تا 300 نوشته جواب میده حالا کت 4، ca ساپرت کنه یا نکنه
برای منم اپلود بالاش تقریبا موقع دانلود حدود 120 کیلو مداوم در حال اپلود هست
sent from Huawei mate 8
جالب و عجیب !!! شما ایده ای نداری چی آپلود میشه ؟ ( دیشب بود که بنظرم voa گفت قعالیت Huawei در آمریکا ممنوع شده از ترس جاسوسی !!! )
کسی نمی دونه دلیل این آپلودهای نامتعارف چیه ؟
ir.ghost
31-08-2016, 20:40
منم ورژن Webui رو دانگرد کردم الان frimware مدل خودش رو قبول نمیکنه و میگه مال این نیست.دلیلش اینه پس؟
راه حلی داره به نظرتون؟
مدل خودش هست ولی مشکل دار هست و تایید نمیشه
mostafa-t
31-08-2016, 22:47
سلام
من huawei e353 دارم روی یه سیم کارت خارجی قفل هست کد imei رو هم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کردم حالا اون کد دوم رو که میده کجا باید بزنم ؟
نرم افزار اصلی اون سیم کارت رو باید نصب کنم ؟
ویندوز 10 دارم خطایی نمیزنه و تو دیوایس منیجر مودم رو میشناسه .
اگه میشه راهنمای کامل و قدم به قدم بذارید بهتره
اصلا برای استفاده از یه سیم کارت دیگه رو این مودم همین روشش هست ؟
تشکر فراوان
منتظر کمکتون هستم
سلام
من huawei e353 دارم روی یه سیم کارت خارجی قفل هست کد imei رو هم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کردم حالا اون کد دوم رو که میده کجا باید بزنم ؟
نرم افزار اصلی اون سیم کارت رو باید نصب کنم ؟
ویندوز 10 دارم خطایی نمیزنه و تو دیوایس منیجر مودم رو میشناسه .
اگه میشه راهنمای کامل و قدم به قدم بذارید بهتره
اصلا برای استفاده از یه سیم کارت دیگه رو این مودم همین روشش هست ؟
تشکر فراوان
منتظر کمکتون هستم
معمولا اینطوریه که سیم یه اپراتور دیگر رو میزاری و با همون حالت وبگردی می کنی تا ازت درخواست کد آنلاک کنه
milad azad
01-09-2016, 08:00
با برنامه E5186 Toolbox
alidevil100
02-09-2016, 10:35
سلام دوستان. نظرتون راجبه مودم E5186 چیه؟ 4G+ ساپورت میکنه؟ مودم بهتری تو این رنج هست؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
amirbrad
02-09-2016, 11:52
سلام دوستان. نظرتون راجبه مودم E5186 چیه؟ 4G+ ساپورت میکنه؟ مودم بهتری تو این رنج هست؟
سلام
میشه بفرمایید از کجا میخوایید تهیه کنید اگر داخل کشور بگید اگر ممکن نیست تو خصوصی. ممنون
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
alidevil100
02-09-2016, 12:04
سلام
میشه بفرمایید از کجا میخوایید تهیه کنید اگر داخل کشور بگید اگر ممکن نیست تو خصوصی. ممنون
سلام
خیر داخل کشور نیست
iceboy24000
02-09-2016, 23:22
مدل خودش هست ولی مشکل دار هست و تایید نمیشه
خوب به نظرتون چاره چيه؟
ايا هواوي نرم افزارهاي ارجينال رو عرضه نميكنه و مشكل اينجاست؟
الان من راهي دارم كه بتونم نرم افزار مودم رو عوض بكنم؟
و كلا ايا با عوض كردن ورژن نرم افزارش(دانگرد يا آپگرد)ممكنه بشه مودم رو انلاك كرد؟
سلام دوستان
کسی با این روش به نتیجه رسیده؟؟
دوستان در خصوص ساخت آنتن یا همان تقویت کننده 4G راستین بازار یک مقاله به آدرس زیر قرار داده امیدوارم مورد استفاده عزیزان قرار بگیرد
من به نتیجه نرسیدم، اصلا هیچی دریافت نمیکنم (اصلا کلا انگار آنتنی در کار نیست)
mostafa_1366
04-09-2016, 15:34
اومدم فریمور 3372 رو آپدیت کنم هرکاری کردم نشد. دو سه بار هم امتحان کردم یه بار کد غلط بود دفعه بعد هم موقع دانلود خطا داد :n03: عوضش webui خالی رو آپدیت کردم ظاهرش تغییر کرد و تنظیماتش بیشتر شده:n19:
مشکلی که به وجود نمیاد؟
سلام
مودم رومیزی که آنتن دهی اش قوی باشه و این آنتن ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو ساپورت کنه چی پیشنهاد میدین؟؟
سلام
مودم رومیزی که آنتن دهی اش قوی باشه و این آنتن ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو ساپورت کنه چی پیشنهاد میدین؟؟
این چه سوکتیه؟
ts9
ts5
sma
?
این چه سوکتیه؟
ts9
ts5
sma
?
CRC9 و TS9 , SMA
لینک سایت آنتن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اومدم فریمور 3372 رو آپدیت کنم هرکاری کردم نشد. دو سه بار هم امتحان کردم یه بار کد غلط بود دفعه بعد هم موقع دانلود خطا داد :n03: عوضش webui خالی رو آپدیت کردم ظاهرش تغییر کرد و تنظیماتش بیشتر شده:n19:
مشکلی که به وجود نمیاد؟
تنظیمات اضافی درست کار نمیکنن. 3372 مدلی نیست که آنلاک نشده باشه. شما باید ببینی دانگل 3372s هست یا 3372h بعد فایل مناسب اون مدلو بگیری
mostafa_1366
04-09-2016, 23:23
تنظیمات اضافی درست کار نمیکنن. 3372 مدلی نیست که آنلاک نشده باشه. شما باید ببینی دانگل 3372s هست یا 3372h بعد فایل مناسب اون مدلو بگیری
3372s هست. الان که داره بدون مشکل کار میکنه. فریمور همون نسخه قبلیه ولی webui آپدیت شده.
مقایسه عملی 3372 و 5372
zamanphp
06-09-2016, 15:37
سلام دوستان
تو منطقه ای که ما هستیم فعلا 4g نیومده و 3g هست
آیا امکانس هشت که من مودم E3372 رو بگیرم و روی 3g استفاده کنم تا زمانی که 4g بیاد؟
منی که تو طبقه 3 زندگی میکنم و جلومون هم سازه نیست ، آنتن دهی اون خوب هست؟
با تشکر
murchehh
06-09-2016, 16:11
سلام دوستان
تو منطقه ای که ما هستیم فعلا 4g نیومده و 3g هست
آیا امکانس هشت که من مودم E3372 رو بگیرم و روی 3g استفاده کنم تا زمانی که 4g بیاد؟
منی که تو طبقه 3 زندگی میکنم و جلومون هم سازه نیست ، آنتن دهی اون خوب هست؟
با تشکر
سلام
این مودم آنتن دهی شبیه گوشی داره شاید (یه مقدار کمی) کمتر، آنتن دهی هم بستگی به این داره که چقدر دکل 4G (که در آینده قراره نصب بشه) از شما دور باشه ولی این نکته مثبتی هست که هم ارتفاع دارید و هم مانع ندارید.
در مورد استفاده از مودم هم امکانش هست که تا زمان برقراری ارتباط 4G از حالت 3G استفاده کنید.
mostafa-t
06-09-2016, 21:19
سلام من مودم huawei 3g داشتم روی مودم tp link 4g جواب میداد الان huawei e3276 4g گرفتم به لبتاب وصل میکنم کانکت میشه ولی به مودم وصل میکنم کانکت نمیشه
تو ستاپ مودم هم رفتم اما نشد
میدونین مشکل از کجاست
tp link mr3420
huawei e3276
سلام من مودم huawei 3g داشتم روی مودم tp link 4g جواب میداد الان huawei e3276 4g گرفتم به لبتاب وصل میکنم کانکت میشه ولی به مودم وصل میکنم کانکت نمیشه
تو ستاپ مودم هم رفتم اما نشد
میدونین مشکل از کجاست
tp link mr3420
huawei e3276
3276 چند خريدي
٣٣٧٢ رو كه ساپورت ميكنه ولي اين رو نميدونم
ي چك بكنين احتمال اينكه ساپورت نكنه هست
وگر نه معمولا تنظيمات خاصي نداره
mostafa-t
06-09-2016, 23:23
دست دوم 600000 تومن
فریم ویرش رو اپدیت کردم درست شد مودم رو شناخت
:n01::n01:
bigbang001
07-09-2016, 12:11
دوستان لطفا یک راهنمایی دقیق بکنید
مودمهای e8372 و e5573 از نظر مشخصاتی چه مزایا و معایبی نسبت به هم دارن؟
Sent from my iPhone 6s+
سلام دوستان
مودم Huawei E5770 هنوز تو ایران موجود نیست؟؟؟
مودم E5577 قابلیت این رو داره که با کابل usb به سیستم وصل شه یعنی Wi-Fi خاموش باشه؟؟
ممنون
دست دوم 600000 تومن
فریم ویرش رو اپدیت کردم درست شد مودم رو شناخت
:n01::n01:
ششصد هزار ریال؟!@
mostafa-t
07-09-2016, 19:23
ششصد هزار ریال؟!@
ببخشید اشتباه شد
60000 تومن
پس خیلی خوب خریدی، مبارکت باشه
چیپشم فکر کنم کوالکوم باشد 3372 چیپ هواوی داره
saeediranzad
08-09-2016, 18:37
حذف شودــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ-
.::Mohammad::.
08-09-2016, 19:08
سلام
ایا مودم D-100 رو هم میشه انلاک کرد و بعدش اپدیت کرد و سیم کارت دیگه انداخت روش و تغییر فرکانس و این جور حرف ها داد ؟ اگر شدنی هست لطفا بگید چطوری این کار رو بکنم. متشکرم
تا جایی که می دونم دی 100 انلاک نشده اما lh92 انلاک شده
دوستانی که مثل من در استفاده از برنامه ltewatch از 3372 مشکل داشتند. راه حلشو پیدا کردم. این هم با ارتباط مستقیم یو اس بی جواب میده هم روتر.
راه حل خیلی ساده هست فقط کافی در قسمت تنظیمات و تغییر رمز ورود تیک نیاز به لاگ این رو فعال کنید تا برنامه ال تی ای واچ بر اساس همون یوزر پس ورد admin یا هر چیزی که شما تعیین می کنید وارد مودم بشه.
برای استفاده از این قابلیت باید فرم ویری که در ص اول گذاشتم نصب کنید
لینک برنامه ltewatch_h
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که مثل من در استفاده از برنامه ltewatch از 3372 مشکل داشتند. راه حلشو پیدا کردم. این هم با ارتباط مستقیم یو اس بی جواب میده هم روتر.
راه حل خیلی ساده هست فقط کافی در قسمت تنظیمات و تغییر رمز ورود تیک نیاز به لاگ این رو فعال کنید تا برنامه ال تی ای واچ بر اساس همون یوزر پس ورد admin یا هر چیزی که شما تعیین می کنید وارد مودم بشه.
لینک برنامه ltewatch_h
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی XP نصب نمیشه ؟
تست نکردم. احتمالا به دات نت فریم ورک برمی گرده
اموزش انلاک کردن مودم e8372 21.313.11.00.306
m0hamad_reza
12-09-2016, 18:12
سلام
من تو يك محيط صنعتي كار ميكنم با تجهيزات صنعتي
بعضي جاها اينترنت اپراتورها h يا 4g ميشه .. جايي ك من هستم خيلي سرعت ضعيفه.
يه مودم پيشنهاد كنيد لطفا قدرت گيرندگي بسيار بالايي داشته باشه با مشخصات زير :
1-ترجيحا قابل حمل باشه و بشه بدون باطري در مواقع لزوم استفاده كرد
2-قيمتش اصلا مهم نيست
3-حتما حتما 4G ساپورت باشه
يه مدل هوايي ديدم usb هست ..E-8372 ...اين چطوره؟
سلام
من تو يك محيط صنعتي كار ميكنم با تجهيزات صنعتي
بعضي جاها اينترنت اپراتورها h يا 4g ميشه .. جايي ك من هستم خيلي سرعت ضعيفه.
يه مودم پيشنهاد كنيد لطفا قدرت گيرندگي بسيار بالايي داشته باشه با مشخصات زير :
1-ترجيحا قابل حمل باشه و بشه بدون باطري در مواقع لزوم استفاده كرد
2-قيمتش اصلا مهم نيست
3-حتما حتما 4G ساپورت باشه
يه مدل هوايي ديدم usb هست ..E-8372 ...اين چطوره؟
اين ميتونه كمك كن
فقط روميزي بگير
m0hamad_reza
12-09-2016, 18:56
اين ميتونه كمك كن
فقط روميزي بگير
گيرندگي تو دريافت سيگنال ...كسايي ك امتحان كردن واسه كدوم مدل بهتر است ؟
گيرندگي تو دريافت سيگنال ...كسايي ك امتحان كردن واسه كدوم مدل بهتر است ؟
من خودم mr200 دارم
عالي بقيه رو نميدونم
از نظر قدرت اونقدر اختلاف ندارن يكي ظاهر يكي نرم افزار با هم متفاوت هستن
در جواب سوال یکی از کاربرها
مودم 3372 ایرانسل، جواب داده همونو بگیرید
بله با آپدیت فرم ویر می تونید رو فرکانس قفل کنید
دو تا جای آنتن با سوکت تی اس ۵ داره
کلا خوبه
armanaaa
13-09-2016, 19:39
سلام دوستان
من قصد خرید مودم رو دارم... برای دانلود کردن می خوام و برای آنلاسن بازی کردن
بین b315 و mr200 موندم
ممنون میشم راهنمایی کنین
تمام فروم و راستین بازار رو خوندم بازهم نمی تونم تصمیم بگیرم:n03:
برای b315 و امثالش کسی راه حلی داره که بشه از طریق گوشی اندروید فرکانس ها رو ست کرد. اون مدلهایی که توی فرم ویر این امکان رو دارن مثل 3372 که مشکلی نیست اما امثال بی 315 که با ltewatch or e5186 toolbox این امکان هست نمی دونم برای تغییر با موبایل چه باید کرد
سلام دوستان وقتتون بخیر
می خواستم سوال کنم آیا با مودم dlink dwr 932 می شه روی فرکانس خاصی قفل کرد یا خیر؟حتی با تغییر فرم ور هم اگر بشه مشکلی نیست فقط بشه:n07:
ممنونم
سلام دوستان
سایت «راستین بازار» قابل اطمینان هست برای خرید؟؟
تا حالا ازش خرید کردید؟؟؟
سلام دوستان
سایت «راستین بازار» قابل اطمینان هست برای خرید؟؟
تا حالا ازش خرید کردید؟؟؟
بله
خوبه
amirbrad
15-09-2016, 00:13
بله
خوبه
سلام این مودمی که شما گرفتین راضی هستین نسبت به b315 خیلی فرق داره؟ ممنون میشم تجربتون بگید
مقایسه کالاها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|335|335|10443|10392)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|335|335|10443|10392)
در کل که میدونم E8372 عالیه بین همش
بین 3372 و 3370 کدوم بهتره؟؟؟ (غیر از ایرانسل از هیچ اپراتوری سیم کارت نه دارم و نه میگیرم)
سلام این مودمی که شما گرفتین راضی هستین نسبت به b315 خیلی فرق داره؟ ممنون میشم تجربتون بگید
این مقایسه اصلا درست نیست 120 کجا 400 کجا
3372 خوبه وای فای در مقیاس نزدیک به دانگل می خواهید 8372
من 315 ندارم اما معمولا راضی هستند
amirbrad
15-09-2016, 14:30
این مقایسه اصلا درست نیست 120 کجا 400 کجا
3372 خوبه وای فای در مقیاس نزدیک به دانگل می خواهید 8372
من 315 ندارم اما معمولا راضی هستند
منظورم 5186 بود که تازه خریدید با b315 فرقش
منظورم 5186 بود که تازه خریدید با b315 فرقش
عزیز بنده 315 ندارم
اما طبیعتا 5186 بالاتر از اون هست و توی بازار ما هم موجود نیست
5186 حالت تجمیع هم ساپرت می کنه و وای فایش هم Ac هست. واقعا وای فایش خوبه. دو تا سوکت تلفن هم داره. من تلفن رو بهش وصل کردم و میشه باهاش از طریق سیم کارت صحبت کرد ( تماس گرفت) البته فکر کنم 315 هم سوکت تلفن داره
از نظر گیرندگی آنتن، هم خوبه. یه مقدار از 3372 بهتره
saiwanab
16-09-2016, 12:29
یعنی هیچ کسی بلد نیست مودم wu260رایتل رو آنلاک کنه؟؟؟
puya2010
16-09-2016, 14:59
عزیز بنده 315 ندارم
اما طبیعتا 5186 بالاتر از اون هست و توی بازار ما هم موجود نیست
5186 حالت تجمیع هم ساپرت می کنه و وای فایش هم Ac هست. واقعا وای فایش خوبه. دو تا سوکت تلفن هم داره. من تلفن رو بهش وصل کردم و میشه باهاش از طریق سیم کارت صحبت کرد ( تماس گرفت) البته فکر کنم 315 هم سوکت تلفن داره
از نظر گیرندگی آنتن، هم خوبه. یه مقدار از 3372 بهتره
جناب E5186 رو چند و از کجا خریدی؟
چون اگه بودجهام برسه شدیدا قصد خریدش رو دارم
puya2010
16-09-2016, 15:04
برای b315 و امثالش کسی راه حلی داره که بشه از طریق گوشی اندروید فرکانس ها رو ست کرد. اون مدلهایی که توی فرم ویر این امکان رو دارن مثل 3372 که مشکلی نیست اما امثال بی 315 که با ltewatch or e5186 toolbox این امکان هست نمی دونم برای تغییر با موبایل چه باید کرد
فکر کنم قبلا خود شما بودی که یه نرمافزار اندرویدی برای همین کار برای مودم E3372 معرفی کردی
اما برای b315، فکرکنم بیشتر از اینکه مربوط به اون نرمافزار باشه به فیرمور و وبیو مودم برمیگرده که باید امکانات بیشتری بهش اضافه بشه تا خود نرمافزار
در هر حال اگه پیدا کردی همچین نرمافزاری، ما رو هم بیخبر نذار:n02:
جناب E5186 رو چند و از کجا خریدی؟
چون اگه بودجهام برسه شدیدا قصد خریدش رو دارم
من از علی اکسپرس خریدم به قیمت 135 دلار البته مدل 61a .
70 تومن هم گمرکی و پست دادم. توی شهر ما گمرک رو زیاد گرفتن حدود 570 اب خورد. اگر علاقه به جدیدترین تکنولوژیها نبود این هزینه واقعا زیاده
البته از خوش شانسی ما فعلا حالت تجمیع رو اینجا ندارم و کلا فرکانس 1800 هم اشغال شده
amirbrad
17-09-2016, 00:47
یعنی هیچ کسی بلد نیست مودم wu260رایتل رو آنلاک کنه؟؟؟
منم مثل شما این مشکل دارم کد انلاک دارم اما درخواست کد نمیاد که بشه انلاک کرد
.::Mohammad::.
17-09-2016, 12:36
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد می دهید
Huawei E5573 4G LTE
Huawei E5577 4G LTE
ایا این دو تا انلاک میشن ؟ اپدیت نرم افزاری میشن ؟
از این بهتر تو رده جیبی ها چی پیشنهاد می دهید؟
aliakbari313
17-09-2016, 14:15
70 تومن هم گمرکی و پست دادم. توی شهر ما گمرک رو زیاد گرفتن حدود 570 اب خورد. اگر علاقه به جدیدترین تکنولوژیها نبود این هزینه واقعا زیاده
البته از خوش شانسی ما فعلا حالت تجمیع رو اینجا ندارم و کلا فرکانس 1800 هم اشغال شده
با سلام می تونین دقیق تر بگین چون ALIEXPREE ارسال به ایران نداره و سایت های واسطه هم حدود 250 تومن کارمزد میگیرن. پولو چطور پرداخت کردین؟
با سلام می تونین دقیق تر بگین چون ALIEXPREE ارسال به ایران نداره و سایت های واسطه هم حدود 250 تومن کارمزد میگیرن. پولو چطور پرداخت کردین؟
سلام
پیام خصوصی ارسال شد
puya2010
17-09-2016, 17:05
جناب میبخشید که بازم میپرسم، چند روزه به دستت رسید؟
و اینکه سایت یا جایی میشناسی که مطمئن و منصف باشند و خرید از خارج انجام بدن؟
سی روزه
puya2010
17-09-2016, 17:29
دوستان یه سوالی برام پیش اومده که از دوستانی که اطلاع دارند میخوام جواب بدن
الان غیر از مودم E5187 و E5786 که +4G رو ساپورت میکنند و در ایران هم موجود نیستند، تقریبا همه مودمهای موجود در ایران کتگوری ۴ هستند، یعنی سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت
تو تاپیک اینترنت 4G ایرانسل ، اونجوری که بنده دست و پا شکسته خوندم دوستان نوشته بودن که فناوری +4G از دو آنتن برای تجمیع فرکانسها و افزایش سرعت دانلود استفاده میکنه، بنابراین یکی که مودمهای E5186 یا E5786 رو میخره حتما باید بهش دو آنتن وصل کنه،
اما مودمهای کتگوری ۴ که الان در ایران موجود هستند دیگه چرا دو آنتن دارند؟ یعنی اینها هم زمانی که ست میشن رو حالت 4G از دو آنتن استفاده میکنند؟ مگه این مودمها هم برای اتصال در حالت 4G از تجمیع فرکانسها استفاده میکنند؟
این رو به خاطر این میپرسم که الان میخوام یه آنتن بخرم، اما آنتن یه خروجی داره اما مودم دو ورودی آنتن داره؟ چجوریه؟
بعضها میگن آنتن دوم الکیه و فایدهای نداره؟!!!!!
برخی میگن چون ایرانسل دکلهاش رو به MIMO 2*2 ارتقا داده، حتما باید دو آنتن خریداری بشه
آیا برای اتصال مودم E8372 در حالت 4G کتگوری ۴ حتما نیاز به دو آنتن هستش؟
ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنند
puya2010
17-09-2016, 17:40
سلام
پیام خصوصی ارسال شد
دوست عزیز میبخشید اما اگه بیادبی نباشه لطفا برای بنده هم ارسال کنید
دوست عزیز میبخشید اما اگه بیادبی نباشه لطفا برای بنده هم ارسال کنید
135 دلار شد 500 تومن از من هم 70 تومن بابت گمرک و پست گرفتن . که فکر کنم مامور گمرک قم به علت مراجعه حضوری و خوشحالی بنده برای ترخیص کم نذاشتنو ممکنه گمرک شهرهای دیگه جور دیگری حساب کنند اما قانون 14 درصده ازش کالاست ( فکر کنم احتمالا )
سلام دوستان، من تواین زمینه اصلا اطلاعاتی ندارم پس اگه راهنمایی کنید ممنون می شم. یه مودم b68L دارم که اگه اشتباه نکنم یه انتن میشه بهش وصل کرد حالا این انتن باید حتما دم پنجره اتاقم باشه اگه همچین چیزی امکان پذیره چه مدل انتنایی خوب هستن برای این کار و از کجا باید تهیه کنم؟
تاپیک آنتن مراجعه کنید
به در خواست يكي از دوستان
كيفيت و مقدار آنتن دهي me200 و ٣٣٧٢
mr200 با دو ، يك و بدون آنتن خارجي
تست با دو آنتن
--------------------------------------------
3372
تست ديد مستقيم فاصله ٥٠ متر ساعت ٧ صبح
--------------------------------------------
m.speed71
19-09-2016, 00:28
سلام
کسی می تونه راهنمایی کنه مودم E5573 که لاک همراه اوله رو آنلاک کنم
تو منطقه ما عملا همراه اول نتش بی استفادس منم از هر سایت رایجی که قبلا باهاش مودمای دانگل ایرانسل رو آنلاک میکردم
کد گرفتم جواب نداد الان فقط 4 بار فرصت زدن کد رو دارم
دوستانی که در این مورد اطلاع دارن خواهشا منو راهنمایی کنن
در ضمن درسته که میگن با فلش زدن فریمور مودم میشه فرصتای زدن کد رو از دوباره به 10 بار برگروند؟
سلام
کسی می تونه راهنمایی کنه مودم E5573 که لاک همراه اوله رو آنلاک کنم
تو منطقه ما عملا همراه اول نتش بی استفادس منم از هر سایت رایجی که قبلا باهاش مودمای دانگل ایرانسل رو آنلاک میکردم
کد گرفتم جواب نداد الان فقط 4 بار فرصت زدن کد رو دارم
دوستانی که در این مورد اطلاع دارن خواهشا منو راهنمایی کنن
در ضمن درسته که میگن با فلش زدن فریمور مودم میشه فرصتای زدن کد رو از دوباره به 10 بار برگروند؟
فكر نكنم با كدهاي رايج بتوني
ي سر اينجا بزن
انلاک مودم های 4g همراه اول
دوستان مدل e5186_61a یه موقع نخرید باند سه و هفت رو ادغام نمی کنه
نمی دونم چینی ها دروغگو هستن یا... البته مقصر همون رئیسشونه که هواویه
مخلص کلام مدل 61 فقط اف دی دی رو تا 150 مگ ساپرت می کنه و از تجمیع خبری نیست اما علی اکسپرس پر از سرعت 300 مگ برای این مدله
جالب اینجاست که چیپ این مدل با 22 آ یکی هست اما مدل 61 فقط برای تجمیع باند 2300 هست و باندهای دیگر رو که ساپرتم می کنه تجمیع نمی کنه
دیگه به چیپ ها هم نمیشه اعتماد کرد،
خلاصه کلی هزینه و وقت و یک ضد حال حسابی،
مشخصات کامل تمام ورژنهای 5186
سلام دوستان
تا چند وقت دیگه باید برم دانشگاه، هنوزم دنبال مودم مناسب میگردم (چند وقت پیش هم پست گذاشته بودم اینجا)
دنبال مودمی هستم که +4G ساپورت کنه (البته نمیدونم مودم ها کوچیک بدون باتری ساپورت میکنند یا نه) چون چند جا +4G دیدم برا همین دنبالشم
الان دوتا انتخاب دارم
1. مودم های کوچک Wingle (بدون باتری) + پاوربانک
(این حالت یه خوبی که داره اینکه اون پاوربانک رو میشه برا گوشی هم استفاده کرد که تو راه و مسافرت عالیه) [مدل مدنظر: E8372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فک کنم +4G ساپورت نمیکنه، درسته؟؟؟]
2. مودم های همراه با باتری:
که قیمت بالایی دارند و نسخه های +4G هم هنوز تو ایران نیست و از اونور هم بیاد نمیصرفه چون خیلی گرونه مثل مدلE5786 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهاد شما دوستان چیه؟؟؟
مودم Wingle وجود داره که +4G ساپورت کنه؟؟
m.speed71
19-09-2016, 10:56
فكر نكنم با كدهاي رايج بتوني
ي سر اينجا بزن
انلاک مودم های 4g همراه اول
بله متاسفانه با روشای معمول جواب نمیده
به ایشون هم قبلا پیام دادم تو پی تی ولی جواب ندادن
البته مبلغ کمی هم برا آنلاک کردن نمیگیرن و روش رایگانی سراغ ندارید؟
ممنون از راهنماییتون
m.speed71
19-09-2016, 10:59
آیا روشی هست بشه شمارشگر تعداد وارد کردن کدهای آنلاک مودم رو ریست کرد تا دوباره 10 بار فرصت دادن کد به مودمو داشته باشیم؟
رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق گفته کانال آپارات ایرانسل:
در یك ازمایش موفق تونستیم ركورد بالاترین سرعت در ایران رو با استفاده از نسل چهار و نیم اینترنت (4.5G) به ثبت برسونیم. در این تست سرعت موفق شدیم به سرعت دانلود فوق العاده 1200 مگابیت بر ثانیه با نرخ تاخیر (Ping) یک میلی ثانیه دست پیدا کنیم؛ و دانلود فایل 2 گیگابایتی طی 14 ثانیه امکان پذیر شد.
پس با این حساب باید دنبال یه مودم بهتر باشم
از دوستان کسی درباره پست که گذاشتم نظری نداره؟؟ :
سلام دوستان
تا چند وقت دیگه باید برم دانشگاه، هنوزم دنبال مودم مناسب میگردم (چند وقت پیش هم پست گذاشته بودم اینجا)
دنبال مودمی هستم که +4G ساپورت کنه (البته نمیدونم مودم ها کوچیک بدون باتری ساپورت میکنند یا نه) چون چند جا +4G دیدم برا همین دنبالشم
الان دوتا انتخاب دارم
(این حالت یه خوبی که داره اینکه اون پاوربانک رو میشه برا گوشی هم استفاده کرد که تو راه و مسافرت عالیه) [مدل مدنظر: E8372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که فک کنم +4G ساپورت نمیکنه، درسته؟؟؟]
که قیمت بالایی دارند و نسخه های +4G هم هنوز تو ایران نیست و از اونور هم بیاد نمیصرفه چون خیلی گرونه مثل مدل E5786 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با وجود این ویدئو ایرانسل، یه مودم wingle با پشتیبانی 4.5G معرفی کنید لطفا اگه هست!:n16:
bahram_milad
21-09-2016, 01:31
سلام دوستان
من یه مودم 3372 خریدم و با راهنمایی دوستان اپدیت کردم هم firmware و هم webui
حالا میخوام webui به حالت اول ایرانسل برگردونم هرجا گشتم نبود میشه یکی از دوستان زحمت بکشه یه بکاپ از webui مودمش بگیره بذاره که دوستانی مثل من هم بتونیم استفاده کنیم
سپاس
استفاده از این مودم به صورت 15 ساعت حداقل روشن امکان پذیر هست؟
بهتره از باطری استفاده کرد یا با اتصال به برق؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مودم 3372 خریدم و با راهنمایی دوستان اپدیت کردم هم firmware و هم webui
حالا میخوام webui به حالت اول ایرانسل برگردونم هرجا گشتم نبود میشه یکی از دوستان زحمت بکشه یه بکاپ از webui مودمش بگیره بذاره که دوستانی مثل من هم بتونیم استفاده کنیم
سپاس
منم نیاز دارم اگه کسی داره یا میتونه بک آپ بگیره و اینجا قرار بده دریغ نکنه . ماله همراه اول هم شد مشکلی نیست فقط مربوط به مودم : E3372s-153 باشه . با تشکر فراوان .
saeeddeeas
24-09-2016, 21:50
کمک فوری
روتر 3220 دارم وقتی مودم 3372 می زارم روی 2g روتر مودم رو شناسایی نمی کنه
الان خیلی نیاز دارم به 2g لطفا اگر راه حلی داره بگید
خیلی نیاز دارم
sent from Huawei mate 8
منم نیاز دارم اگه کسی داره یا میتونه بک آپ بگیره و اینجا قرار بده دریغ نکنه . ماله همراه اول هم شد مشکلی نیست فقط مربوط به مودم : E3372s-153 باشه . با تشکر فراوان .
نبود ؟ یعنی کسی یه مودم e3372s-153 خریداری شده از همراه اول یا ایرانسل نداره ؟ یه بک آپ ناقبل برا ما محبت کنه .
کمک فوری
روتر 3220 دارم وقتی مودم 3372 می زارم روی 2g روتر مودم رو شناسایی نمی کنه
الان خیلی نیاز دارم به 2g لطفا اگر راه حلی داره بگید
خیلی نیاز دارم
sent from Huawei mate 8
جدیدا اینطوری شده یا نه از اول اینطوری بود ؟
نبود ؟ یعنی کسی یه مودم e3372s-153 خریداری شده از همراه اول یا ایرانسل نداره ؟ یه بک آپ ناقبل برا ما محبت کنه .
اصلا همچین چیزی وجود نداره،
اگر امکان داره راه حلشو بگید شاید یه نفر پیدا بشه
saeeddeeas
25-09-2016, 05:54
جدیدا اینطوری شده یا نه از اول اینطوری بود ؟
کلا این روتر با نت 2g مشکل داره
گفتم شاید کسی راهی پیدا کرده باشه
sent from Huawei mate 8
سلام دوستان
الان دوتا انتخاب دارم
که قیمت بالایی دارند و نسخه های +4G هم هنوز تو ایران نیست و از اونور هم بیاد نمیصرفه چون خیلی گرونه مثل مدلE5786 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان کسی نظری/پیشنهادی نداشت؟؟
رکورد سرعت اینترنت همراه در ایران توسط ایرانسل شکسته شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طبق گفته کانال آپارات ایرانسل:
پس با این حساب باید دنبال یه مودم بهتر باشم
با وجود این ویدئو ایرانسل، یه مودم wingle با پشتیبانی 4.5G معرفی کنید لطفا اگه هست!:n16:
وینگل یا دانگل 4.5 تا حالا اصلا توی سایت ها ندیدم
مودم e3372 کیفیت انتن دهیش چطوری هستش
من با گوشی galaxy s7 توی خونه مزینه 4g+ و با نرم افزار adm یا idm روی کامپیوتر البته به صورت hotspot با گوشی به کامپیوتر روی 5 مگ بر ثانیه یا 6 مگ هستش آیا کیفیت این مودم ها از گوشی بیشتر هستش ؟؟؟
میخواهم بزنم به کامپیوتر برای اینترنت 3 ساعته نامحدود تنظیم کنم خودش دانلود کنه
مودم e3372 کیفیت انتن دهیش چطوری هستش
من با گوشی galaxy s7 توی خونه مزینه 4g+ و با نرم افزار adm یا idm روی کامپیوتر البته به صورت hotspot با گوشی به کامپیوتر روی 5 مگ بر ثانیه یا 6 مگ هستش آیا کیفیت این مودم ها از گوشی بیشتر هستش ؟؟؟
میخواهم بزنم به کامپیوتر برای اینترنت 3 ساعته نامحدود تنظیم کنم خودش دانلود کنه
کیفیتش خوبه اما پلاس نیست
هیچ مودمی در بازار ایران از 4 جی پلاس ساپرت نمی کنه. پس احتمالا سرعت کمتری با مودم خواهید گرفت
وقت بخیر
آیا مودم tp link mr200 میشه آنلاک کرد؟
شیوه کار چطوریه؟
وقت بخیر
آیا مودم tp link mr200 میشه آنلاک کرد؟
شیوه کار چطوریه؟
مگه لاکه. تا جایی که می دونم این مودم از اساس آنلاکه.
شما لاک کدوم شرکت رو دیدی؟
مگه لاکه. تا جایی که می دونم این مودم از اساس آنلاکه.
شما لاک کدوم شرکت رو دیدی؟
والا تا جایی که من آمار گرفتم الان مودمی که داره های وب میده ( mr200) ازشون پرسیدم میگن لاکه!
قیمت و اقساطی که میده خیلی مناسبه ببینم اگر آنلاک میشه یکی بخرم
والا تا جایی که من آمار گرفتم الان مودمی که داره های وب میده ( mr200) ازشون پرسیدم میگن لاکه!
اگر لاک باشه بعید می دونم آنلاک بشه
amirbrad
27-09-2016, 15:00
برای اینترنت 4g روستایی این مودم میده؟
برای اینترنت 4g روستایی این مودم میده؟
بله یکی از مودم هاش اینه
ولی تماس گرفتم گفتن مودم که لاکه
فعلا هم واگذاری ندارن مرحله پیش ثبت نام هست.
کیفیتش خوبه اما پلاس نیست
هیچ مودمی در بازار ایران از 4 جی پلاس ساپرت نمی کنه. پس احتمالا سرعت کمتری با مودم خواهید گرفت
الان کدوم اپراتور و در کدام شهرها اینترنت + 4G ارائه میده ؟ باندی که این نسل از اینترنت روی اون ارائه میشه چه باندی هستش ؟
الان کدوم اپراتور و در کدام شهرها اینترنت + 4G ارائه میده ؟ باندی که این نسل از اینترنت روی اون ارائه میشه چه باندی هستش ؟
4g+ همون 4g هست و در واقع گوشی/مودم شما میتونه با تجمیع دو فرکانس 1800 و 2600 اونو تبدیل به پلاس کنه و سرعت شما رو مقدار چشمگیری افزایش بده که معمولا رو گوشیهای پرچمدار و مودم های CAT6 همچین قابلیتی هست که هیچ شرکتی هنوز مودم CAT6 تو ایران وارد نکرده
البته اپراتور هم باید تو اون منطقه هر دو فرکانس رو فعال کرده باشه!که بنده فقط ایرانسل رو اطلاع دارم که اکثر جاها فعال کرده,با توجه به تست هایی که انجام دادم بقیه اپراتور ها رو بعید میدونم هنوز فعال کرده باشن
hotman1234
29-09-2016, 15:02
مودم mr200 قابلیت تغییر باند رو داره؟
amirbrad
29-09-2016, 15:13
مودم mr200 قابلیت تغییر باند رو داره؟
خیر
....................
sadra_gamer
29-09-2016, 15:23
دوستان با مودم mr200 چطوری میشه باند شبمه ایرانسل انتخاب کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
amirbrad
29-09-2016, 15:39
دوستان با مودم mr200 چطوری میشه باند شبمه ایرانسل انتخاب کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
تا جایی که اطلاع دارم با این مودم نمیشه باند عوض کرد
دوستان من از مودم e3372 استفاده میکنم
در حالت عادی از هیچ طرحی استفاده نمیکنم و فقط برای بسته های شبانه از این مودم و یک لپتاپ استفاده میکنم در نتیجه تا زمانی که ساعت 2 بامداد نشه اینترنت ندارم - مشکل اینجاست که وقتی ساعت 2 میشه مودم اینترنت رو تشخیص نمیده و من مجبورم یک بار مودم رو ریبوت کنم تا به اینترنت متصل بشه در نتیجه باید شبها بیدار بمونم تا این کار رو انجام بدم
گزینه غیرفعال کردن و فعال کردن مجدد آداپتور شبکه این مودم در ویندوز 10 رو هم امتحان کردم اما نتیجه نداشته
آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟
آیا نمیشه از طریق اسکریپت مودم رو ریبوت کرد؟
در ضمن این مشکل هم با سیمکارت ایرانسل و هم همراه اول وجود داره
پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم
ata.royalfalcon
30-09-2016, 10:09
دوستان من از مودم e3372 استفاده میکنم
در حالت عادی از هیچ طرحی استفاده نمیکنم و فقط برای بسته های شبانه از این مودم و یک لپتاپ استفاده میکنم در نتیجه تا زمانی که ساعت 2 بامداد نشه اینترنت ندارم - مشکل اینجاست که وقتی ساعت 2 میشه مودم اینترنت رو تشخیص نمیده و من مجبورم یک بار مودم رو ریبوت کنم تا به اینترنت متصل بشه در نتیجه باید شبها بیدار بمونم تا این کار رو انجام بدم
گزینه غیرفعال کردن و فعال کردن مجدد آداپتور شبکه این مودم در ویندوز 10 رو هم امتحان کردم اما نتیجه نداشته
آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟
آیا نمیشه از طریق اسکریپت مودم رو ریبوت کرد؟
در ضمن این مشکل هم با سیمکارت ایرانسل و هم همراه اول وجود داره
پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم
1. من این مشکل رو با لینوکس و پکیچ USB reset به اضافه USB Hub آداپتوردار مدل D-link DUB-H7 حل کردم و در پست 19# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم توضیح دادم (البته نیاز به اصلاح دستور و استفاده از ping هست که هنوز پست رو ویرایش نکردم) . برای ویندوز اطلاع ندارم چه نرم افزاری هست ولی شما یه جستجو انجام بدید احتمالاً بتونید نرم افزاری پیدا کنید که پورت USB که این مودم بهش وصل هست رو یکبار power off/on یا reset کنه .
2. میتونید یه بسته 20 مگابایتی 500 تومنی یکروزه (ایرانسل) بخرید تا اینترنت وصل بمونه تا نیازی نباشه تمام شب بیدار بمونید .
saeeddeeas
30-09-2016, 12:05
مشکل شناسایی توجی به روتر 3220 کسی توانسته حل کنه؟
sent from Huawei mate 8
1. من این مشکل رو با لینوکس و پکیچ USB reset به اضافه USB Hub آداپتوردار مدل D-link DUB-H7 حل کردم و در پست 19# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم توضیح دادم (البته نیاز به اصلاح دستور و استفاده از ping هست که هنوز پست رو ویرایش نکردم) . برای ویندوز اطلاع ندارم چه نرم افزاری هست ولی شما یه جستجو انجام بدید احتمالاً بتونید نرم افزاری پیدا کنید که پورت USB که این مودم بهش وصل هست رو یکبار power off/on یا reset کنه .
2. میتونید یه بسته 20 مگابایتی 500 تومنی یکروزه (ایرانسل) بخرید تا اینترنت وصل بمونه تا نیازی نباشه تمام شب بیدار بمونید .
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
سعی میکنم با devcon و بچ فایل دیوایس USB رو ری استارت کنم ببینم چی میشه
سلام دوستان
مودم Huawei E8372 چهار تا مدل داره
کدوم برا ایران مناسب تره؟
مدل 927 و 153 مناسبه برا ایران؟؟
دوم) این آنتن (Dual LTE MIMO Antenna | MIMO Dual TS9 Port Antenna | 35dbi Dual 4G TS9/SMA/CRC9 Antenna to Buy with Free Shipping ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تو ایران جواب میده(با مودم بالایی)؟؟
سوم) اگر نه، چه آنتنی رو پیشنهاد میکنید که مناسب باشه تو ایران و صرفا MIMO 2x2 رو هم ساپورت کنه؟؟
چهارم) آیا میشه با نصب آنتن مناسب به یک مودم، از قابلیت +4G استفاده کرد؟؟ (چون الان مودم هایی که +4G ساپورت میکنند تو ایران نیستند)
آنتن ربطی به 4 جی پلاس نداره،
مدل 153 برای ایران مناسبه
آنتن ربطی به 4 جی پلاس نداره،
مدل 153 برای ایران مناسبه
این 153 برای آنتن هست یا مودم؟
چرا وقتی با مودم e3372 با شبکه lte به اینترنت وصل میشیم کلا باز کردن صفحات اینترنتی و وصل شدن اپلیکیشن ها به اینترنت زود و سریع انجام میشه و هیچ تغییری در نوع شبکه در مودم صورت نمی پذیره و چراغ سبز مودم دائما روشن هست . ولی رو شبکه 3g اول رو umts و رنگ چراغ ابی و هنگام مصرف ترافیک و رد و بدل ترافیک و وصل شدن اپلیکیشنها به اینترنت اتومات میره رو :+ dc-hspa و رنگ چراغ مودم باز سبز میشه و کلا تو این حالت سرعت باز کردن صفحات پایین و مقدار زمانی که طول میکشه اپلیکیشن ها و مرورگرها به اینترنت وصل و رد و بدل ترافیک کنن هم زیاده . ؟
کلا همینطوریه دیگه، سرعت و وبگردی 4 جی طبیعتاً باید بهتر از تری جی باشه
کلا همینطوریه دیگه، سرعت و وبگردی 4 جی طبیعتاً باید بهتر از تری جی باشه
منظورم سرعت نیست . درسته 4G طبیعتا باید سرعتش بیشتر باشه . منظورم من یه چیزی در تو مایه های DNS هستش . چطوری بگم موقع استفاده از 3G یه وقفه زمانی اون موقع عوض شدن شبکه بین UMTS و +DC-HSPA به وجود میاد نمیشه مثل 4G همیشه رو +DC-HSPA باشه و اون وقفه رو نداشته باشیم . و چراغ هم سبز باشه .
نه راه حلی ندیدم.
این هم روی موبایل اینطوریه هم روی مودم توی حالت بیکار میره روی تری جی عادی توی استفاده میره روی دوال کریر
البته برای موبایل ظاهرا یه توییک هست که یه سره روی پلاس بمونه اما طبیعتا باتری رو سریع خالی می کنه
اما خوب بود برای مودم ها یه طرحی می گذاشتن که دائم روی پلاس بمونه اونجا که دیگه بحث باتری نیست. حالا نمی دونم آیا تنظیمات اپراتور هم اینجا مهمه یا نه
naser.051
03-10-2016, 18:07
من چند تا سوال دارم میخام از همراه اول مودم بخرم ایا به راحتی انلاک میشود؟ ایا اموزش انلاک کردنش هست؟ مودم های کن میفروشه گارانتی معتبر داره؟
مودم مثلا e5577 که داره با وجود باطری داخلی میشه برق مستقیم استفاده کرد؟ چرا همراه اول مودم هاش ارزون تر نسبت به بازار؟
amirdiba
04-10-2016, 18:15
ی سوال. تو تاپیک ها دیدم بعضی دوستان تو کار ست کردن و انتخاب فرکانس هستن؟ خوب مگه رو تری یا فور جی قفل کنی همون کارو نمیکنه؟ مزیت انتخاب فرکانس چیه؟ فرقش با قفل رو باند چیه؟
اینم ی پکیج خوب اگه کسی میخاد بخره. انلاکش که زیاد سخت نیست
amirbrad
04-10-2016, 19:13
ی سوال. تو تاپیک ها دیدم بعضی دوستان تو کار ست کردن و انتخاب فرکانس هستن؟ خوب مگه رو تری یا فور جی قفل کنی همون کارو نمیکنه؟ مزیت انتخاب فرکانس چیه؟ فرقش با قفل رو باند چیه؟
اینم ی پکیج خوب اگه کسی میخاد بخره. انلاکش که زیاد سخت نیست
با روتر فقط میشه نسل شبکه ها قفل کرد اما با نرم افزارهای جانبی رو بعضی مودم ها میشه فرکانس قفل کرد فرکانس همون باند قفل میکنه، دلیلشم اینه که مثلا نسل 4 ایرانسل رو 1800 و 2600 هستش اما وقتی من تو محل خودمون الان میرم رو 1800 سرعت بهتری داره بعضی وقتا برعکس همچنین پوشش فرکانس و ضریب نفوذشون فرق داره لذا دستی انتخاب میکنیم واسه بهترین شرایط نظیر سرعت و ثبات و پوشش...
amirdiba
04-10-2016, 19:31
با روتر فقط میشه نسل شبکه ها قفل کرد اما با نرم افزارهای جانبی رو بعضی مودم ها میشه فرکانس قفل کرد فرکانس همون باند قفل میکنه، دلیلشم اینه که مثلا نسل 4 ایرانسل رو 1800 و 2600 هستش اما وقتی من تو محل خودمون الان میرم رو 1800 سرعت بهتری داره بعضی وقتا برعکس همچنین پوشش فرکانس و ضریب نفوذشون فرق داره لذا دستی انتخاب میکنیم واسه بهترین شرایط نظیر سرعت و ثبات و پوشش...
حالا من 3372 و 8372 و ی مودم تری جی وای فای دار 8231 رو دارم. همه هواوی. اینا امکان انتخاب فرکانس دارن؟
سلام
من مودم 3372 دارم و حدود 3-4 روزه با مشکلی مواجه هستم
وقتی مودم رو به سیستم وصل میکنم فقط 2 تا 3 تا آنتن داره و
باید 4-5 بار مودم رو ریست کنم تا انتن پر بشه
مشکل از کجا میتونه باشه؟
amirbrad
04-10-2016, 20:02
حالا من 3372 و 8372 و ی مودم تری جی وای فای دار 8231 رو دارم. همه هواوی. اینا امکان انتخاب فرکانس دارن؟
هواوی اکثرا میشه شما نرم افزار lte wach رو پی سی بریز وصل بشید ببینید ساپورت میکنه یا نه البته واسه lte نوشته واسه تری جی امتحان کنید خودتون . حتی میشه webui هم ریخت البته باید مراقب باشید که بشه برگشت به ورژن اصلی
سلام
مشکل از کجا میتونه باشه؟
یه بار مودم اپدیت و ریست کارخونه انجام بدید با سیمکارت های دیگم امتحان کنید، ممکنه شما به یه باند کم پوشش وصل میشید و چندبار ریستار میکنید میره رو فرکانس با پوشش بیشتر و یا دکل دیگه.
amirdiba
04-10-2016, 20:27
سلام
مشکل از کجا میتونه باشه؟
حساس نشو تو منطقتون دارن رو دکلهاا بازی درمیارن. اختلال نباید همیشگی باشه. حالا ی بارم ریست فکتوری کن
سلام
مشکل از کجا میتونه باشه؟
تعداد آنتن ها مهم نیست بررسی پارامترهای سیگنال مهمه که با آپدیت 3372 همانطوری که در ص اول تاپیک گفته شده میسر است.
شما تقریبا یه سرعتی برای دانلود دارید بیشتر روی اون متمرکز بشید تا تعداد انتن.
بهتره با اپدیت مشخصات دکلی که متصل شدید و سیگنال رو مانیتور کنید
ممنون از همه دوستان
مودم رو قبلا با همون لینک های صفحه اول به روز رسانی کرده بودم
فکر کنم بیشتر همون دستکاری آنتن منطقه باشه
چون من دید مستقیم دارم به آنتن ایرانسل و ما هم طبقه چهار ساختمون هستیم
و من بدون هیچ مشکلی تا 4 روز پیش تا 50 مگ سرعت رو داشتم
naser.051
05-10-2016, 00:51
مودم های همراه اول انلاک میشه؟ لطفا اموزش انلاک رو قرار بدین
Sent from my Lenovo K50a40
amirdiba
06-10-2016, 21:00
سلام مودموو عوض کردم و از راستین ی 8372 گرفتم. ایا کاستومی چیزی واسش هست؟
و این که جز Hilink نرم افزار دیگه هست من ایتم های انتن رو ببینم؟ به غیر از 33مونیتور و نرم افزارهای ویندوزی
یه سوال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%85%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20% D8%AD%D9%85%D9%84%203G/4G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF %D9%84%20AF23
این زده قابل حمل ولی باتری نداره !
چطوری قابل حمله ولی باتری نداره؟ اینکه باید سیم بهش وصل باشه
amirdiba
07-10-2016, 15:33
یه سوال:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%85%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%20% D8%AD%D9%85%D9%84%203G/4G%20%D9%87%D9%88%D8%A2%D9%88%DB%8C%20%D9%85%D8%AF %D9%84%20AF23
این زده قابل حمل ولی باتری نداره !
چطوری قابل حمله ولی باتری نداره؟ اینکه باید سیم بهش وصل باشه
این ی روتوره. سیم کارت نمیخوره. شما میتونی ی دانگل فورجی یل تری جی بدون وای فای بهش بزنی و اینترنتو از طریق فای فای این وسله بگیری یا از لنش اینترنت بگیری. برق این وسیله هم از ادابتوره میتونی از پاوربانکم برق براش بگیری. قابل حمل یعنی رو میزی نیست و ی وسیله کوچیک و سفریه.مثل روتور 3020
این ی روتوره. سیم کارت نمیخوره. شما میتونی ی دانگل فورجی یل تری جی بدون وای فای بهش بزنی و اینترنتو از طریق فای فای این وسله بگیری یا از لنش اینترنت بگیری. برق این وسیله هم از ادابتوره میتونی از پاوربانکم برق براش بگیری. قابل حمل یعنی رو میزی نیست و ی وسیله کوچیک و سفریه.مثل روتور 3020
میدونم مودم نیست و روتره :دی
مثلا میشه برقش رو از برق فندکی ماشین گرفت؟
amirdiba
08-10-2016, 23:44
میدونم مودم نیست و روتره :دی
مثلا میشه برقش رو از برق فندکی ماشین گرفت؟
بله از هر پورت usb که پنج ولت بده میشه
amirdiba
09-10-2016, 21:47
اطلاعات سیگنال مودم 8372 رو چطور میشه دید؟
من با 3372monitor و ltewatch و E5186 Toolbox چک کردم نشد. میشه دوستان راهنمایی کنن؟ اگه هم با اینا که گفتم بگین چطور؟
3372 و 8231 و 5172 رو دارم و با اینا میشه دیدولی 8372 نتونستم. e5172 اصلا خودش داخل منوهاش داره مقادیر سیگنالو. 3372 هم داره با فریمور کاستوم ولی با این نرم افزارا هم که گفتم میشه. ولی 8372 رو نتونستم
ممنون
من حدس می زنم تنها با تغییر فرم ویر امکان داره
مدل دقیق مودم چیه؟
e8372h-153?
توی این سایت من این فرم ویرها رو دیدم اما نمی دونم چی به چی هست چون خود اصلا 8372 ندارم این سایتم اشتراک می خواد
سلام دوستان
کدوم مدل Huawei E8372h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای ایران مناسبه؟؟ (اون h آخرش رو تو سایت زده بود، آیا مدل دیگه هم داره؟؟)
تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل های 153 و 927 و 510 و 511 بود که طبق اطلاعاتی که با جستجو به دست اوردم 153 و 927 برا ایران مناسب به نظر میومد اما گفتم از دوستان هم پرسوجویی بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
naser.051
10-10-2016, 09:56
سلام دوستان
کدوم مدل Huawei E8372h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای ایران مناسبه؟؟ (اون h آخرش رو تو سایت زده بود، آیا مدل دیگه هم داره؟؟)
تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل های 153 و 927 و 510 و 511 بود که طبق اطلاعاتی که با جستجو به دست اوردم 153 و 927 برا ایران مناسب به نظر میومد اما گفتم از دوستان هم پرسوجویی بکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما مدل ۱۵۳ رو بگیر مدل های دیگه بگیری مخلفاتش بیشتره فقط
Sent from my Lenovo K50a40
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما مدل ۱۵۳ رو بگیر مدل های دیگه بگیری مخلفاتش بیشتره فقط
مخلفات سخت افزاری یا نرم افزاری؟؟
ببینم اگه ارزش داره که بالاترین مدل رو میخرم (البته مدنظر داشته باشید که من یه پاوربانک هم میخوام بخرم (چون تو سفرم) و میخوام در مواقع مورد نیاز، برق مودم رو از پاوربانک بگیرم)
amirdiba
10-10-2016, 14:52
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
خوبه بخرش. اگه بد بود که تو راستین بازار بعد هر شارز یکساعته تمام نمیشد. من چندتا ازش خریدم. فقط ussd نداره ولی قدرتش معرکس
amirdiba
10-10-2016, 14:59
مخلفات سخت افزاری یا نرم افزاری؟؟
ببینم اگه ارزش داره که بالاترین مدل رو میخرم (البته مدنظر داشته باشید که من یه پاوربانک هم میخوام بخرم (چون تو سفرم) و میخوام در مواقع مورد نیاز، برق مودم رو از پاوربانک بگیرم)
مدل های دیگش تو ایران نیست. مدلهای دیگش فرکانس بیشتری ساپورت میکنه. اگه جهانگردی برو اونا بخر. اگه نیستی همون 153 کافیه
مدل های دیگش تو ایران نیست. مدلهای دیگش فرکانس بیشتری ساپورت میکنه. اگه جهانگردی برو اونا بخر. اگه نیستی همون 153 کافیه
ما ایران رو بگیردیم، جهان پیشکش :n02:
اوکی .... خیلی خیلی ممنون
sasan.69
10-10-2016, 16:28
سلام...
اين دکل که نزديک ماهس مربوط ب نت ايرانسل مى شه؟
persia_m
10-10-2016, 16:54
[QUOTE=mohammad_s7201;8835803]واسه آنلاک کردن مودم هواوی E5573 این ویدیو رو ببینید. مراحلش رو دقیقا اجرا کنید، خیلی راحت آنلاک میشه.
فایل های مورد نیاز رو هم همون زیر ویدیو لینک هاشو گذاشته میتونید دانلود کنید (همه فایل ها لازم نیست. اول ویدیو رو ببینید تا بفهمید کدوما نیازه)
درضمن لازم نیست همه کارهای ویدیو رو تا آخر انجام بدید. فقط این مراحل کافیه:
0- اول ویدیو رو تا دقیقه 20 نگاه کنید تا بفهمید کدوم نرم افزارها لازمه. در ضمن قبل از همه کد IMEI مودم رو جایی ذخیره کنید که اگه لازم شد داشته باشید، چون بعد از دانگرید کردن مودم دیگه روشن نخواهد شد.
1- دانگرید کردن به فریمور پایین تر
2- پیدا کردن کد network unlock code و oem code با استفاده از نرم افزار
3- برگردوندن به فریمور جدید (آپگرید کردن)
4- استفاده از کد network unlock code واسه آنلاک کردن مودم
به همین سادگی:n02:
بازم تاکید میکنم بقیه مراحل رو نیازی نیست انجام بدید. به احتمال 99% همین 4تا مرحله جواب میده. اگه نداد بقیه رو هم انجام بدید.
سلام دوست عزیز.
من به محض اینکه میخوام دانگرید کنم ازم پسوورد میخوار.
این پسوورد رو از کجا باید پیدا کنم؟؟؟
persia_m
10-10-2016, 17:03
واسه آنلاک کردن مودم هواوی E5573 این ویدیو رو ببینید. مراحلش رو دقیقا اجرا کنید، خیلی راحت آنلاک میشه.
فایل های مورد نیاز رو هم همون زیر ویدیو لینک هاشو گذاشته میتونید دانلود کنید (همه فایل ها لازم نیست. اول ویدیو رو ببینید تا بفهمید کدوما نیازه)
درضمن لازم نیست همه کارهای ویدیو رو تا آخر انجام بدید. فقط این مراحل کافیه:
0- اول ویدیو رو تا دقیقه 20 نگاه کنید تا بفهمید کدوم نرم افزارها لازمه. در ضمن قبل از همه کد IMEI مودم رو جایی ذخیره کنید که اگه لازم شد داشته باشید، چون بعد از دانگرید کردن مودم دیگه روشن نخواهد شد.
1- دانگرید کردن به فریمور پایین تر
2- پیدا کردن کد network unlock code و oem code با استفاده از نرم افزار
3- برگردوندن به فریمور جدید (آپگرید کردن)
4- استفاده از کد network unlock code واسه آنلاک کردن مودم
به همین سادگی:n02:
بازم تاکید میکنم بقیه مراحل رو نیازی نیست انجام بدید. به احتمال 99% همین 4تا مرحله جواب میده. اگه نداد بقیه رو هم انجام بدید.
سلام دوست عزیز.
من به محض اینکه میخوام دانگرید کنم ازم پسوورد میخوار.
این پسوورد رو از کجا باید پیدا کنم؟؟؟
aghaieyan
10-10-2016, 17:10
دوستان من یه سوال داشتم: اگر مثلا من مودم 4g همراه اول رو خریداری کنم و سیمکارت هدیه اون رو ترابرد کنم به ایرانسل سیمکارت رو مودم کار میکنه؟
سلام...
اين دکل که نزديک ماهس مربوط ب نت ايرانسل مى شه؟
:n04:
اینطوری که نمیشه تشخیص داد!
یا سیگنال رو چک کن
یا باید از قسمت شبکه ایرانسل بپرسی,که خب مستقیم نمیشه باهاشون تماس بگیری و دردسر داره
یا برو از مغازه دار ها یا آدمای اون اطراف بپرس احتمال زیاد میدونن!:n09:
ولی دونستنش چه فایده داره؟!شما وضیعت سیگنالت رو چک کن
omid7000
11-10-2016, 06:45
با سلام به همه دوستان
میخاستم 3g سیم کارت دائمی ایم رو فعال کنم و با personal hotspot به اشتراک بزارم برای پی سی.ولی دو تا سوال دارم :
1-برای داشتن سرعت عالی حتما باید برم یوسیم 4 جی بخرم و با یه مودم E3372 ترکیب کنم ؟
2-اگه 3g رو رو گوشیم فعال کنم به احتمال زیاد حک میشه چون چند وقت پیش هم مودم adsl ام حک شده بود با اینکه پسوردش خیلی طولانی بود مشکل من با personal hotspot تنه سکیوریتیشه چون 4g که اکثر جاها فعال نیست و ما به همون 3g هم راضیم.(گوشی iphone 4)
لفا راهنمایی بفرمایین.
Mohsen_mzh
17-10-2016, 22:38
پاک شود لطفا.
با سلام به همه دوستان
میخاستم 3g سیم کارت دائمی ایم رو فعال کنم و با personal hotspot به اشتراک بزارم برای پی سی.ولی دو تا سوال دارم :
1-برای داشتن سرعت عالی حتما باید برم یوسیم 4 جی بخرم و با یه مودم E3372 ترکیب کنم ؟
2-اگه 3g رو رو گوشیم فعال کنم به احتمال زیاد حک میشه چون چند وقت پیش هم مودم adsl ام حک شده بود با اینکه پسوردش خیلی طولانی بود مشکل من با personal hotspot تنه سکیوریتیشه چون 4g که اکثر جاها فعال نیست و ما به همون 3g هم راضیم.(گوشی iphone 4)
لفا راهنمایی بفرمایین.
Wps رو در مودم خاموش کنید تا هک نشه
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
مودمی مثل B315 که 4G+ ساپورت نمیکنه، کلا ساپورت نمیکنه؟
منظورم اینه که من اگه یه آنتن MIMO 2X2 جدا بخرم .... با اتصال اون به B315 میتونم از 4G+ لذت ببریم؟
البته کار اصلی من برای دانلود شبانه با ایرانسل هست و چون دانلود محدودیت 60 گیگابایتی داره، اگه 4G+ هم باشه فایدهای نداره، چون اینجا که من هستم، 4G حداقل 2مگابایت هست
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
behnambazi
19-10-2016, 23:34
دوستان یه سوال این مودم دانگل E3372 میشه باند فرکانس رو لاک کرد ؟
omid7000
20-10-2016, 00:25
درودpar-haam
من چند روزه از هواوي e8372 دارم استفاده ميكنم حالا شما زاكسل رو پسند ميكنيد
تو چند سايت ديدم شما اين مودم رو براي فروش گزاشتيد دست دوم :n13::n13:
هواوي انتن خارجي ميشه وصل كرد اما زاكسل نه مشكل داغ شدن هم مهم نيست گارانتي سه ساله داره اما زاكسل يك ساله
والا هوااوي تو تجهزات مخابراتي كم كسري نزاشته اما تو گوشي من قبولش ندارم
با عرض مغذرت اين تايپيك جاش نبود
با تشكر از دوستان
سلام
آیا از آنتن دهی مودمتون راضی هستین ؟ یا نیاز به خرید آنتن تقویتی داره ؟ ما خونمون موبایل خیلی بد خط میده اگه اینم بد خط بده اصلا قید 4g می زنم و از همن adsl استفاده می کنم.
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
منظورم اینه که من اگه یه آنتن MIMO 2X2 جدا بخرم .... با اتصال اون به B315 میتونم از 4G+ لذت ببریم؟
البته کار اصلی من برای دانلود شبانه با ایرانسل هست و چون دانلود محدودیت 60 گیگابایتی داره، اگه 4G+ هم باشه فایدهای نداره، چون اینجا که من هستم، 4G حداقل 2مگابایت هست
دوستان کسی نظری نداره؟
ata.royalfalcon
20-10-2016, 06:19
سلام دوستان
یه سوالی داشتم
دوستان کسی نظری نداره؟
سلام .
مودم B315 کلاً 4G پلاس نیست و با وصل کردن دو آنتن هم 4G پلاس نمیشه .
دوستان یه سوال این مودم دانگل E3372 میشه باند فرکانس رو لاک کرد ؟
بله میشه روی فرکانس خاص لاک کرد . البته باید webui مد شده بریزید تا تنظیمات بیشتر دیده بشه . این webui در صفحه اول همین تاپیک موجوده .
سلام .
مودم B315 کلاً 4G پلاس نیست و با وصل کردن دو آنتن هم 4G پلاس نمیشه .
ممنون از پاسخگوییتون.... پس یعنی تمام مودم هایی که تو ایران هست، با آنتن هم 4G+ نمیگیرند؟
به نظرتون مودم رومیزی بگیرم، یا مودم همراه (مودم های Wingle با یه پاوربانک):
نظرتون چیه؟
مزیت های مودم های رومیزی چیه؟
ممنون از پاسخگوییتون.... پس یعنی تمام مودم هایی که تو ایران هست، با آنتن هم 4G+ نمیگیرند؟
چرا مودم TP-LINK M7350 این قابلیتو داره
behnambazi
20-10-2016, 13:48
بله میشه روی فرکانس خاص لاک کرد . البته باید webui مد شده بریزید تا تنظیمات بیشتر دیده بشه . این webui در صفحه اول همین تاپیک موجوده .
مرسی ،یه سوال دیگه من میخوام مودم رو کارکرده بگیرم از یه بنده خدا حالا برای اپدیت کردنش احتیاج به کد دارم ؟
به اون بنده خدا گفتم کد داری گفت نه فقط سیم کارت میندازی داخلش و وصل میکنی به کامپیوتر
naser.051
20-10-2016, 13:50
اگر داره پس باید cat۶ باشه و حداکثر پهنای باندش در حالت فورجی باید ۳۰۰ مگ باشه ولی تو مشخصاتش زده دانلود ۱۵۰ مگ و اپلود ۵۰ مگ ؟؟؟؟؟؟
اگر فورجی پلاس هست که من برم بخرم تو چند تا پست قبلیم مطرح کردم گفتن فورجی پلاس نیست وگرنه قصد خریدشو داشتم
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
شما با یه فرکانس نمیتونی به حداکثر پهنای باند برسی ولی با تجمیع فرکانس پهنای باندتون هم افزایش پیدا میکنه. این مودم این امکانو داره ولی نهایت تا 150 مگابیت. شما 300 مگ میخوای؟
در تجميع اصل موضوع فركانس و باند
قابل تجميع
اين مودم در ايران قابليت تجميع نداره
چون فركانس و باند قابل ارائه توسط اپراتور هاي هر كشور فرق ميكنه
naser.051
20-10-2016, 14:23
شما با یه فرکانس نمیتونی به حداکثر پهنای باند برسی ولی با تجمیع فرکانس پهنای باندتون هم افزایش پیدا میکنه. این مودم این امکانو داره ولی نهایت تا 150 مگابیت. شما 300 مگ میخوای؟
من که نگفتم با یک فرکانس؟ بحث من اینکه این مودم تا ۱۵۰ مگ فقط پشتیبانی میکنه اون وقت چجوری میشه فورجی پلاس باشه؟ اصلا فورجی پلاس و نسل پنجم cat6 به بالا هستن
الان تنها مودم فورجی پلاس کمپانی huawei ساخته و مدلش E5786 هست که هنوز تو ایران نیامده قیمت در سایت های خارج ۲۱۰ دلار هست
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
هیچ مودمی توی بازار ایران از تجمیع 20+20 پشتیبانی نمی کنه من جمله این مدل. برای استفاده از پلاس ایرانسل مودم باید تجمیع 20 و 20 داشته باشه و این مدل اگر تجمیع هم کنه 10 و 10 رو تجمیع می کنه که از اونم اطلاعات خاصی ندارم اما کسی رو ندیدم توی تاپیک بگه این مودم براش ایرانسل رو تجمیع کرده باشه به هر حال وضعیت فعلی ایرانسل 15+10 هست که این روتر جواب نمیده
ضمنا پلاس بودن به چیپ مودم ارتباط دارد و ربطی به آنتن نداره
همچنین بنده در مورد کارکرد میمو روی شبکه ایرانسل بازخورد خوبی در حالت غیر پلاس ندیدم
شخصا دو تا یاگی دارم اما دوتا با یکی تاثیر چندانی نداره پس اصلا میمو از نظر من روشن نیست که فعال باشه
amirbrad
20-10-2016, 15:02
هیچ مودمی توی بازار ایران از تجمیع 20+20 پشتیبانی نمی کنه من جمله این مدل. برای استفاده از پلاس ایرانسل مودم باید تجمیع 20 و 20 داشته باشه و این مدل اگر تجمیع هم کنه 10 و 10 رو تجمیع می کنه که از اونم اطلاعات خاصی ندارم اما کسی رو ندیدم توی تاپیک بگه این مودم براش ایرانسل رو تجمیع کرده باشه به هر حال وضعیت فعلی ایرانسل 15+10 هست که این روتر جواب نمیده
ضمنا پلاس بودن به چیپ مودم ارتباط دارد و ربطی به آنتن نداره
همچنین بنده در مورد کارکرد میمو روی شبکه ایرانسل بازخورد خوبی در حالت غیر پلاس ندیدم
شخصا دو تا یاگی دارم اما دوتا با یکی تاثیر چندانی نداره پس اصلا میمو از نظر من روشن نیست که فعال باشه
سلام
شما با 5186 تجمیع دارین؟ میشه یه تست با تجمیع رو حالت پلاس و یکی بدون پلاس رو فرکانس 1800 یا 2600 قفل کنید و تست بزارید با اسپید تست.
ata.royalfalcon
20-10-2016, 19:02
مرسی ،یه سوال دیگه من میخوام مودم رو کارکرده بگیرم از یه بنده خدا حالا برای اپدیت کردنش احتیاج به کد دارم ؟
به اون بنده خدا گفتم کد داری گفت نه فقط سیم کارت میندازی داخلش و وصل میکنی به کامپیوتر
احتمالاً اون مودمی که میخواهید بخرید لاک ایرانسل هست . بهتر هست اول آنلاک بشه که بتونید از سیمکارتهای اپراتورهای دیگه هم استفاده کنید . در صفحه اول روش آنلاک کردن گفته شده ولی بطور خلاصه و طبق تجربیاتی که داشتم برید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و IMEI مودم رو وارد کنید که سه تا کد آنلاک میده و یه کد برای فلش کردن Firmware مودم . من با کد (V3/201) این مودم رو آنلاک کردم . بعد از آنلاک کردن ، Firmware جدید رو هم ریختم و سپس Webui که باعث شد تنظیمات زیادی آزاد بشه از جمله امکان انتخاب فرکانس مورد نظر . فقط دقت کنید Firmware که در صفحه اول گذاشته شده برای مدلهای E3372s-153 هست .
یکسری احتمالات دیگه رو هم باید در نظر بگیرید ، شاید فروشنده قبلاً آنلاک کرده ، شاید فروشنده اینقدر کد اشتباهی داده که چیزی برای شما نمیمونه که ریسک کنید و بتونید چندبار کد اشتباه وارد کنید و شاید بتونید بدون انجام اینکارها (آنلاک کردن و Firmware و webui ریختن) با برنامه E5186 Toolbox فرکانس رو عوض کنید .
سلام
شما با 5786 تجمیع دارین؟ میشه یه تست با تجمیع رو حالت پلاس و یکی بدون پلاس رو فرکانس 1800 یا 2600 قفل کنید و تست بزارید با اسپید تست.
نه عزیز بنده ندارم.
نمی دونم حالا چرا اون عبارت بالای من رو نقل قول کردید:n13:
amirbrad
20-10-2016, 20:27
نه عزیز بنده ندارم.
نمی دونم حالا چرا اون عبارت بالای من رو نقل قول کردید:n13:
مدل اشتباه تایپی داشتم منظورم e5186 بود
بحث تجمیع بوددیدم شماهم پست گذاشتین این مودم هم دارین نقل قول کردم همین
مدل اشتباه تایپی داشتم منظورم e5186 بود
بحث تجمیع بوددیدم شماهم پست گذاشتین این مودم هم دارین نقل قول کردم همین
بله
یکی از دوستان سفارش داده دعا کنید به دستش برسه، اون موقع ایشون می تونه نتایجش رو بگه
فعلا توی پست گم شده
من مدل e5186_61a گرفته بودم که به خاطر دروغ گویی های سایتها جواب نداد فقط e5186s-22a خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.