مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
mohammadgh6
11-07-2017, 13:25
من به greenpaket که مودم gp2101 رو تولید میکنه میل زدم فریمور رو بگیر که این جوابشون بود من نمیدونم این ایرانسل این شرکت های ناشناس رو از کجا پیدا میکنه
Dear Morteza,
This email served as notification that we have received your technical enquiry.
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
Green Packet Customer Serviceحتما به خاطر مسایل انلاک از قبل جلوشو میگیرند.
skynet45
11-07-2017, 15:36
با سلام
خواااااااهش دار م از شما لطفا کممممممک کنید
مودم دارم برن huawei مدل e5577 متاسفانه رمز پیشفرض admin رو تغییر دادم و بهد از مدتی بدون استفاده الان میخوام برم تو تنظیمات دقیق یادم نیست چی گذاشته بودم و هر چی دکمه ریست رو فشار و نگه میدارم اثلا ریست نمیشه یعنی حین فشار دادن ریبستارت میشه میشه ولی سر لوگو huaweiu او گیر میکنه فقط هنگام ریست کرن . کسی هست بگه چطور برش گردونم به تنظیمات قبلیش ؟ یا ایکه صفرش کنم.......؟؟؟؟
shervin115
11-07-2017, 16:30
سلام
از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf
این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051
روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.
این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430
سپاس فراوان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf
این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051
روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.
این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430
سپاس فراواناین مودم که قیافهای متفاوت از CA60 ایرانسل داره!
من فکر میکنم مودم CA60 ایرانسل ساخت GreenPacket هست ومدل MH-335[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Merlin475
11-07-2017, 19:22
s8.picofile.com/file/8300241392/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf.html
سپاس فراوان عزیز. من فایل رو کامل مطالعه کردم. متاسفانه اون عزیزی که اون آموزش رو گذاشته از بخش User data مودم خودش رو بک اپ گرفته و تغییرات ایجاد کرده که آنلاک شده
این مودم که قیافهای متفاوت از CA60 ایرانسل داره!
من فکر میکنم مودم CA60 ایرانسل ساخت GreenPacket هست ومدل MH-335
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
جالبه مودمی که معرفی کردید کاملا شبیه به CA60 هست.
بعد به قیافه نیست که، اون DWR-932 دی لینک که معادل LH92 هست و فریمورش رو میشه بریزی روی LH92 و انلاکش کنی پنج شش نسخه داره، هیچ کدوم شبیه به هم نیستند ولی یک مدل اند. مهم سخت افزار هست، یکم تغییرات در برد و ... .
من به سه دلیل میگم این مودم برای ASKEY هست :
1 - من برد دو تا مودم CA60 رو از نزدیک دیدم، هر دو روی بردشون WWRC051 قید شده و کمپانی ASKEY تنها جایی بود که از این مدل نام برده بود.
2 - داخل پنل مودم هم بخش آپدیت میتونید این WWRC051 رو ببینید.
3- و در نهایت هم اینکه داخل مودم ایرانسل بخش آپدیت میتونید به صورت اتوماتیک فریمور رو آپدیت کنید. آدرس سروری که فایل آپدیت ازش دریافت میشه این هست :
182.151.214.170:9090/update/WWRC051-D216/
داخل همین سرور یک پوشه دیگه هم با نام 182.151.214.170:9090/update/WWRC051/ هست که فریمور رسمی ASKEY برای این مودم هست.
نکته مهم : به هیچ عنوان فریمور پوشه ی دوم رو روی مودمتون نریزید. مودم بریک خواهد شد.
پی نوشت » من به ASKEY ایمیل زدم که اگر فریمور دارن بدن جواب ندادن، من به این گرین پکتی که گفتید هم الان ایمیل زدم شاید جواب بدن.
به هر صورت مودم اندرویدی هست اگر کسی قوی کار کرده باشه میتونه با یکم تغییرات توی همین فریمور ها یا فایل های سیستمی مودم از طریق بخش فست بوت مودم رو آنلاکش کنه.
داشت یادم میرفت، مودم اندرویدی هست و اگر دکمه WPS و Power رو با هم نگه دارید مودم روی FASTBOOT بالا میاد. اگر کسی رو میشناسید اندرویدش در این زمینه قویه و کار کرده بهش بگید روش کار کنه به نتیجه میرسه WWRC050 رو با استفاده از ADB و FASTBOOT و QPST آنلاکش کردند توی اون انجمنی که لینک دادم.
آرین 0098
11-07-2017, 20:14
دوستان این مودم ZW101 رو فقط باید به دیرک وصل کرد؟ جای دیگه نمیشه؟ آخه دیرک از کجا بیارم
zorro0641
11-07-2017, 20:24
سلام
بعد از انلاک کردن e3372 نمیشه فریمور ایرانسل رو اپدیت کرد؟
منظورم همون فریموری هست که ایرانسل ارایه میده نه ورژن هوواوی
Merlin475
12-07-2017, 10:04
پی نوشت » من به ASKEY ایمیل زدم که اگر فریمور دارن بدن جواب ندادن، من به این گرین پکتی که گفتید هم الان ایمیل زدم شاید جواب بدن.
Dear Abolfazl Khazaei,
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
Green Packet Customer Service
خلاصش گفته ما طرف حسابمون شرکتیه که مودم رو بهش فروختیم نه شما.
Merlin475
12-07-2017, 10:11
Dear Abolfazl Khazaei,
Best Regards
Green Packet Customer Service
خلاصش گفته ما طرف حسابمون شرکتیه که مودم رو بهش فروختیم نه شما.
happyfeat
12-07-2017, 11:53
سلام
بعد از انلاک کردن e3372 نمیشه فریمور ایرانسل رو اپدیت کرد؟
منظورم همون فریموری هست که ایرانسل ارایه میده نه ورژن هوواوی
یه Webui روی مودم نصب کنید بهتره که. هم امکانات بیشتری میده هم محدودیت قفل روی شبکه و دیسکانکت اتوماتیک نداره دیگه.
zorro0641
12-07-2017, 22:38
یه Webui روی مودم نصب کنید بهتره که. هم امکانات بیشتری میده هم محدودیت قفل روی شبکه و دیسکانکت اتوماتیک نداره دیگه.
فریمور ایرانسل رو نمیشه پیدا کرد؟
میگن تو اپدیت جدید ussd غیرفعال شده، درسته؟
arasholiver007
13-07-2017, 03:50
دوستان این مودم ZW101 رو فقط باید به دیرک وصل کرد؟ جای دیگه نمیشه؟ آخه دیرک از کجا بیارم
دوست عزیز تجربه ایی که من درباره نصب zw101 داشتم اینه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه دیرک ندارین تو پشت بوم میتونی مثل من یه لوله اب که استفاده نمیکنید یا اگه بازم نداشتین دسته طی فقط توجه کن چون لوله و دسته طی قطرشون کمه باید
اون 2عدد پلاستیک که داخل کارتن مودم هست استفاده کنی یعنی هر کدوم از اون پلاستیک ها رو ببند رو لوله یا دیرک یا دسته طی بعد مودم رو محکم کن چون قطر لوله خیلی کمه اگه از اون پلاستیک ها استفاده نکنید
امکان شکستن قاب مودم وجود داره حالا مودم رو سفت کردی لوله رو با طناب یا بست کمری استیل ببند به یه جایه مناسب من این کارو کردم و جواب گرفتم عکس هم تو پستای قبلی گزاشتم که بازم میزارم
mohammadgh6
14-07-2017, 16:56
دوستان ایا راهی هست که چراغ وای فای b315 موقع استفاده چشمک بزنه؟
Merlin475
14-07-2017, 20:48
کسی اطلاع داره ایرانسل بجز این بسته نامحدود ساعتیای شبانه اش، بسته نامحدود شبانه دیگه ای داره یا نه؟ (روزانه/هفتگی/ماهانه)
دوستان ورژن مودمم اینه (عکس)
میخام اپدیت کنم به21.321.03.00.1006 فایلد میزنه کسی نمیدونه چرا؟
شما از طریق needlemethod میتونی هر فریمویری که میخوای نصب کنی/ آنتنهای خودش خیلی خوب جواب میده اما خودم انتن بیرونی نصب کردم سرعت روی LTE چند برابر شد:n02:
دوستان ایا راهی هست که چراغ وای فای b315 موقع استفاده چشمک بزنه؟
برای چه کاری میخوای ؟
mohammadgh6
14-07-2017, 21:06
شما از طریق needlemethod میتونی هر فریمویری که میخوای نصب کنی/ آنتنهای خودش خیلی خوب جواب میده اما خودم انتن بیرونی نصب کردم سرعت روی LTE چند برابر شد:n02:
برای چه کاری میخوای ؟
اکثر مودمها موقع استفاده چراغ وای فای چشمک میزنه .این نمیزنه رو اعصابمه
mohammadgh6
14-07-2017, 21:12
needlemethod چی هست؟ برنامست؟
needlemethod چی هست؟ برنامست؟
صبح بخیر, بچه ها بعد از نماز صبح ,خواب هیچ لذتی نداره مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا باوشه:n09::n10:
از اسمش معلومه یک نوع متده یعنی (روش سوزنی:n02:) در این روش با ابزار سوزن مانندی ارتباطی کوتاه و با ولتاژ بسیار کم با رابط بوت پوینت روی برد برقرار میشود . و مودم بر روی emergency mode قرار میگیرد و بعدش یک پورت کام COM با نام 3G_BOOT در ویندوز شناخته و نصب خواهد شد که با این پورت میشه بوت لودر نصب کرد:n02: بعد از نصب بوتلودر در کمتر از 1 دقیقه تمامی پورتهای COM مورد نیاز برای اتصال به مودم ازاد میشود در عکس پایین مشخص شده
soheilsh
15-07-2017, 16:41
صبح بخیر, بچه ها بعد از نماز صبح ,خواب هیچ لذتی نداره مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا باوشه:n09::n10:
از اسمش معلومه یک نوع متده یعنی (روش سوزنی:n02:) در این روش با ابزار سوزن مانندی ارتباطی کوتاه و با ولتاژ بسیار کم با رابط بوت پوینت روی برد برقرار میشود . و مودم بر روی emergency mode قرار میگیرد و بعدش یک پورت کام COM با نام 3G_BOOT در ویندوز شناخته و نصب خواهد شد که با این پورت میشه بوت لودر نصب کرد:n02: بعد از نصب بوتلودر در کمتر از 1 دقیقه تمامی پورتهای COM مورد نیاز برای اتصال به مودم ازاد میشود در عکس پایین مشخص شده
ببخشید میشه بفرمایید بوت لودر رو چطوری باید ریخت روی دانگل؟
فایلش کجاست؟
و اینکه سوزن رو دقیقا کجا باید بزنیم ؟
ببخشید میشه بفرمایید بوت لودر رو چطوری باید ریخت روی دانگل؟
فایلش کجاست؟
و اینکه سوزن رو دقیقا کجا باید بزنیم ؟
برای اینکار یک کابل یو اس بی نری به نری لازم داری و درایور huawei و mobile partner حتما نصب شده باشن
اول باید مودم کامل باز بشه ( دو پیچ در زیر مودم B315s-22 مشکی و یک پیچ روی برد) قبلش تمامی کابلهای لن و یو اس بی و برق حتما جدا بشه
عکس پایین
برد رو از قاب پلاستیکیش بیرون بیار و به پشت برگردون تا بوت پویینت مودم مشخص بشه ( حالا کابلهای لن و یواس بی و برق رو دوباره وصل کن و مودم به برق متصل باشد )
(یعنی دقیقا کنار دکمه wps شما باید 5 اتصال لحیم کاری شده پیدا کنید که اولین اتصال از سمت چپ همان بوت پوینت است که در عکس هم مشخص کردم)
پیشنهاد میکنم حتما دیوایس منیجر و قسمت Ports (COM & LPT ) حتما باز باشه تا بعد دیدن و ازاد شدن پورت ارتباط بوت پوینت رو قطع کنی
الان طبق عکس یک اتصال بین بوت پوین و محافظ آیسیها و پردازنده برقرار کن و نگه دار ( با هر وسیله ای که رسانا باشه ) و حالا دکمه پاور رو فشار بده تا مودم روشن بشه
خب الان شما باید یک پورت COM 3G PC UI Interface در دیوایس منیجر ببینی که تو عکس نشون دادم
خب الان شما میتونی با نرمافزار Balong USB downloader فایل بوتلودر یو اس بی رو روی مودم نصب کنی (لینک دانلود نرمافزار و بوتلودر ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا در نرمافزار Balong usb downloade بر روی شماره Detect (1) کلیلک کنید تا پورت 3G PC UI Interface [BOOT_3G] شناسایی بشه حالا باید فایل usblsafe_b315s با پسوند BIN. همراه نرمافزار رو انتخاب کنید (3) بعد/
تیک Log Packet را بزار و روی (2) Load کلیک کن تا فایل نصب فایل شروع بشه که کمتز از یک دقیقه زمان نمیبره
بعد از پایان نصب تمام پورتهای مورد نیاز ما شناسایی و با موفقیت نصب میشوند ( حتما درایورهای Huawei و Mobile Partner بدرستی نصب شده باشند )
شخصا تمامی این مراحل رو انجام دادم و فریمویر B315s-22_Update_21.321.03.00.00_M_AT_04.01 براحتی نصب کردم
حتما این فریمویر رو بصورت فایل اجرایی exe. نصب و مودم رو اپدیت کنید
بعد اخرین وب یو آی مربوط به این فریمویر رو از همین تاپیک دانلود و از قسمت تنظیمات داخل مودم local update فایل وب یو آی رو انتخاب و نصب کنید (B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5)
لینک دانلود فریمویر B315s-22_Update_21.321.03.00.00_M_AT_04.01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammadgh6
15-07-2017, 23:13
اقا دمت گرم انقدر زحمت کشیدی وقت گذاشتی
فقط یه سوال. چرا به این صورت باید باشه که سخته .یعنی خود شرکتش نمیخاد راحت اپدیت بشه؟ من اپدیت قبلی رو تو تنظیمات مودم لوکال اپدیت به 21.316.01.00.69 راحت اپدیت کردم ولی این ورژن اینجوریه چرا؟
اگر زحمتی نیست مختصری توضیح بدید.ممنون
xshya
چرا به جای این روش از همون روش استاندارد که در این پست اومده استفاده نمی کنید..
@xshya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا به جای این روش از همون روش استاندارد که در این پست اومده استفاده نمی کنید..
اقا دمت گرم انقدر زحمت کشیدی وقت گذاشتی
فقط یه سوال. چرا به این صورت باید باشه که سخته .یعنی خود شرکتش نمیخاد راحت اپدیت بشه؟ من اپدیت قبلی رو تو تنظیمات مودم لوکال اپدیت به 21.316.01.00.69 راحت اپدیت کردم ولی این ورژن اینجوریه چرا؟
اگر زحمتی نیست مختصری توضیح بدید.ممنون
وب سایت (4pda) منتشر کننده این فریمویرها خودشون هم هشدار دادن که ممکنه بعد از نصب این نوع فریمویرها مجبور به استفاده از ترفند needlemethod بشید ! اخطارشون هم برای فریمویرها به این شکل است
(خود کاربرهای روس این روش رو اختراع کردن و به بنده هیچ ربطی نداره !
B315s-22_UPDATE_21.311.05.00.00
B315s-22_UPDATE_21.313.05.00.00
B315s-22_UPDATE_21.321.03.00.00
ATTENTION!!! With this firmware, you can not then reflash without dismantling the router, that is, then you'll have to do everything through the " method of needles
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ftranslate_c%3Fdepth%3D1%26hl%3Den%26prev%3Dsearch %26rurl%3Dtranslate.google.com%26sl%3Dru%26sp%3Dnm t4%26u%3D[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 253Fshowtopic%253D700481%2526st%253D240%2526view%2 53Dfindpost%2526p%253D50257552%26usg%3DALkJrhiq3Lc c5rF7it6MOrh24FZVDEZZWQ&e=49470607) "
DJMOKHTAR
16-07-2017, 13:06
جدید ترین WEBUI برای E3372
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.10
تست شده بدون مشکل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheilsh
16-07-2017, 18:17
جدید ترین WEBUI برای E3372
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.10
جدیدترینش اینه
17.100.17.00.143 مود16
تست شده بدون مشکل
اگر کسی از دوستان e5186s-22a داره.. نظرشو درباره عملکرد تجمیعش بگه ... پخ هم بده چه بهتر
اگر کسی از دوستان e5186s-22a داره.. نظرشو درباره عملکرد تجمیعش بگه ... پخ هم بده چه بهتر
چند ماه پیش بفکر خریدش بودم اما حیف ک دیدم هواوی در این مدل هم از چیپست HiSilicon استفاده کرده:n03: اگر چیپستش Qualcomm بود با اون قیمت حتما الان داشتمش:n05:
چند ماه پیش بفکر خریدش بودم اما حیف ک دیدم هواوی در این مدل هم از چیپست HiSilicon استفاده کرده:n03: اگر چیپستش Qualcomm بود با اون قیمت حتما الان داشتمش:n05:
من توی باند سه 5 مگابایت و باند 7 نه مگابایت دارم اما توی تجمیع باز میانگین سرعت همون حدود هشت و نه مگ هست
چندین جور تست کردم اتفاقا توی حالت باند 7 خالی استیبل تره و نوسان کمتره... البته توی بعضی از شرایط خوب تجمیع کرده اما اکثرا نه ... موندم مرض از کیه ... مودم ؟ کانفیگ ایرانسل یا ؟
الان تصور شماره #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالت پلاس و 3 حالت باند 7
همونطوری که می بینید حتی در حالت باند 7 در 38 ثانیه 313 مگابایت گرفته و حالت پلاس اگر چه تا 11.3 مگابایت رفته اما میانگین سرعتش با حالت 7 برابر بلکه یه ذره هم کمتره .. حتی توی اینترنت هم ندیدم یه نفر بیاد پلاس این مدل رو درست و حسابی توی عمل آزمایش کنه و تست بده ( جهانی منظورمه نه ایران)
الان فریمویر و وب یو آی چی نصب کردی ؟
در حالت تجمیع پهنای باند کامل بهت میده ؟ یعنی 20mhz + 20mhz
برو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6v)ببنین از این فریمویرها کدومشون رو نصب کردی جواب نداده
الان فریمویر و وب یو آی چی نصب کردی ؟
در حالت تجمیع پهنای باند کامل بهت میده ؟ یعنی 20mhz + 20mhz
برو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6v)ببنین از این فریمویرها کدومشون رو نصب کردی جواب نداده
فرم ویر خودم زیاد دارم .. چندتاشو تست کردم.. یعنی فکر می کنید فرم ویر خیلی تاثیر گذار باشه؟
این لینکم فکر کنم خودم قبلا توی تاپیک گذاشته بودم..
این لینک مختص 5186-22 هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!fUYB3LiQ!lS35ocsbiJy4aT7aXd-U-Q!fVZRQJaK
نصب فریمویر روی مودم خودم تا حدی تاثیر گذاشته که کلا نمیخوام برگردم به نسخه های قبل! راستی بعد از خرید مودم IMEI رو عوض نکردی اگر نه پیشنهاد میکنم حتما انجام بده
اون لینک هم ار سایت bez-kabli گرفتم نمیدونستم اینجا هم شما معرفی کردی یعنی همه پستهای ایناپ تیک رو نخوندم دیگه هرچی لینک و فریمویر هست از این دوتا فروم bez-kabli و 4pda بیشترش میاد بیرون
نصب فریمویر روی مودم خودم تا حدی تاثیر گذاشته که کلا نمیخوام برگردم به نسخه های قبل! راستی بعد از خرید مودم IMEI رو عوض نکردی اگر نه پیشنهاد میکنم حتما انجام بده
اون لینک هم ار سایت bez-kabli گرفتم نمیدونستم اینجا هم شما معرفی کردی یعنی همه پستهای ایناپ تیک رو نخوندم دیگه هرچی لینک و فریمویر هست از این دوتا فروم bez-kabli و 4pda بیشترش میاد بیرون
از همون لینکی که بالا دادم فرم ویر a1ta رو ریختم ببینم چه طور میشه توی این دو تا تست که بهتر به نظر میرسه
آرین 0098
18-07-2017, 00:18
دوستان این مودم GP-2101 حالت Bridge داره؟
murrayit
18-07-2017, 08:37
دوستان آخرین فریمور مودم Z6000 ایرانسل رو کسی داره؟ و میدونین چه ورژنی هست؟ من این ورژن رو دارم IDU-1.2.5.-R15 ولی مشکلات WiFi همچنان برقراره
البته ورژن مايول هم نتونستم آپدیت کنم اینه: 3.3.2.0-TDD-25755-BYPASS-1.0.1
mazdak89
18-07-2017, 15:38
دوستان سلام ،
من هرکاری کردم نتونستم مودم e8372 رو آپگرید کنم . حتی فلش کد و آنلاک کد مودم رو هم بدست آوردم اما موقع آپدیت frimware خطای رمز میده . لطفا یه راه ساده و بی دردسر معرفی کنید ممنون
جدیدا مودم کت 6 با اسم huawei b525 هم وارد بازار ایران شده... توی تایپکی مقایسه ای بین b525 , e5186 دیدم که شاتهاشو میزارم
متاسفانه اطلاعات دقیقی از سی پی و اطلاعات چیپست این دو مدل نیست
Made comparative measurements of speed on B525 and E5186.
He did 3 measurements in a row on each device and repeated at intervals (on the screenshots you can see the time) all three times:
جدیدا مودم کت 6 با اسم huawei b525 هم وارد بازار ایران شده... توی تایپکی مقایسه ای بین b525 , e5186 دیدم که شاتهاشو میزارم
متاسفانه اطلاعات دقیقی از سی پی و اطلاعات چیپست این دو مدل نیست
Made comparative measurements of speed on B525 and E5186.
He did 3 measurements in a row on each device and repeated at intervals (on the screenshots you can see the time) all three times:
البته این مقایسه ها بدرد نمیخوره چون همیشه جای انتن دهی با یکی ۲ سانتیمتر هم عوض میشه واسه این نمیشه جفتشون دقیقا یه آنتن رو داشته باشند امکان داره اون یکی مودم یک مقدار کمتر باشه آنتنش
SSMITIKOMON
20-07-2017, 18:29
دوست عزیز تجربه ایی که من درباره نصب zw101 داشتم اینه اگه دیرک ندارین تو پشت بوم میتونی مثل من یه لوله اب که استفاده نمیکنید یا اگه بازم نداشتین دسته طی فقط توجه کن چون لوله و دسته طی قطرشون کمه باید
اون 2عدد پلاستیک که داخل کارتن مودم هست استفاده کنی یعنی هر کدوم از اون پلاستیک ها رو ببند رو لوله یا دیرک یا دسته طی بعد مودم رو محکم کن چون قطر لوله خیلی کمه اگه از اون پلاستیک ها استفاده نکنید
امکان شکستن قاب مودم وجود داره حالا مودم رو سفت کردی لوله رو با طناب یا بست کمری استیل ببند به یه جایه مناسب من این کارو کردم و جواب گرفتم عکس هم تو پستای قبلی گزاشتم که بازم میزارم
خب الان شما که وصل کردین یه تست سرعت بگیرید
الان مودم انلاک هست ؟ فریمویر زدین روش ؟
واقعا تو بهترین حالت به 120 الی 150 مگابیت یعنی بینه 15 الی 18.75 مگابایت میرسه تو دانلود تو idm ؟؟؟
SSMITIKOMON
20-07-2017, 19:48
سلام به دوستان و اساتید محترم
چندتا سیوال داشتم که همه رو یه جا مینویسم
من یه مودم b315s-22 دارم که فریمورش رو با لوکال اپدیت ارتقا دادم به 21.321.03.00.1006 میخوام بدونم اگه من با متدی که دوستان تو این تاپیک گفتن مودم رو ارتقا بدم اصلا تاثیری داره ؟و اینکه تجمیع داره این مودم ؟ الان من با این مودم بینه 8 الی 14 مگابایت تو idm دانلود دارم تو کامپیوتر یعنی ممکنه سرعتم بیشتر شه ؟ البته رو همراه اول تست کردم ایرانسل یکم کمتره سرعتم . به نظرتون اگه انتن براش بخرم یاگی تاثیر بزاره یا این انتن های 4 جی کوچیکا 35 دی بی ها؟
دوستان مودم zw101 هم میخوام بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه کسی تجربه کاری داره سرعتش تو دانلود با idm خوبه کسی تونسته واقعا از 150 الی 120 مگ کشش دانلودش استفاده کنه و سرعته دانلودش رو برسونه به 15 الی 18.75 مگابایت در ثانیه ؟ انلاک میشه بشه همراه اول روش گذاشت ؟
من مودم LH92 هم داشتم انلاک کردم به DLINK فریمویر که الان انتن دهیش اومده پایین ایا اپدیتی هست تقویتش کرد و مصرف باطریشم کم کرد ؟
برای مودم d100 انلاک یا فریمویر جدید نیومده اینم دارم تو خونه یه گوشه خوابیده
به نظرتون اگه انتن براش بخرم یاگی تاثیر بزاره یا این انتن های 4 جی کوچیکا 35 دی بی ها؟
وقت بخیر
اصولا افراد حرفه ای یکبار برای همیشه خیال خودشون رو از بابت آنتن دهی راحت میکنند تا بیشتر روی دیوایس و اپدیت بودن اون تمرکز داشته باشند و معمولا با استفاده از آنتن خارجی گین بالا و مخصوصا دست ساز ( مثل خودم) بتوانیم یک ارتباط پایدار و با کیفیت داشته باشیم
شما میتوانید از این نمودار برای تنظیم آنتن خودتون استفاده کنید
برای نمونه هم مقدار RSSl فعلی مودم بنده با استفاده از آنتن خارجی و دستساز
سلام به دوستان و اساتید محترم
چندتا سیوال داشتم که همه رو یه جا مینویسم
من یه مودم b315s-22 دارم که فریمورش رو با لوکال اپدیت ارتقا دادم به 21.321.03.00.1006 میخوام بدونم اگه من با متدی که دوستان تو این تاپیک گفتن مودم رو ارتقا بدم اصلا تاثیری داره ؟و اینکه تجمیع داره این مودم ؟ الان من با این مودم بینه 8 الی 14 مگابایت تو idm دانلود دارم تو کامپیوتر یعنی ممکنه سرعتم بیشتر شه ؟ البته رو همراه اول تست کردم ایرانسل یکم کمتره سرعتم . به نظرتون اگه انتن براش بخرم یاگی تاثیر بزاره یا این انتن های 4 جی کوچیکا 35 دی بی ها؟
دوستان مودم zw101 هم میخوام بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه کسی تجربه کاری داره سرعتش تو دانلود با idm خوبه کسی تونسته واقعا از 150 الی 120 مگ کشش دانلودش استفاده کنه و سرعته دانلودش رو برسونه به 15 الی 18.75 مگابایت در ثانیه ؟ انلاک میشه بشه همراه اول روش گذاشت ؟
من مودم LH92 هم داشتم انلاک کردم به DLINK فریمویر که الان انتن دهیش اومده پایین ایا اپدیتی هست تقویتش کرد و مصرف باطریشم کم کرد ؟
برای مودم d100 انلاک یا فریمویر جدید نیومده اینم دارم تو خونه یه گوشه خوابیده
دوست عزیز zw101
مودم LTE نیست که شما دنبال انلاک کردن و استفاده از همراه اول هستی
این مودم TD LTE هست که الان فقط ایرانسل و مبین نت سرویس دارند
که این ۲تا هم فقط مودمهای خودشون رو شبکه رجیستر میشه
پس انلاک کردن معنای نداره
اون سرعتی هم که میگی ماکس اون مودم هست که شما بهتریم حالت آنتن هم باشی به یک سومش شاید برسی
SSMITIKOMON
21-07-2017, 02:36
امین جان ممنون از پاسخگویی
الان با مودم dvr 925 دی لینک و b315 تا 14 مگابایت دانلود داشتم کمه کمش 8 مگه میخوام بدونم چیکار کنم سرعتشو ببرم بالا و به ماکس برسونم 3.5 مگ دیگه بره بالا کل کت 4 رو میگیرم یعنی 150 مگابیتم پر میشه
الان با مودم dvr 925 دی لینک و b315 تا 14 مگابایت دانلود داشتم کمه کمش 8 مگه میخوام بدونم چیکار کنم سرعتشو ببرم بالا و به ماکس برسونم 3.5 مگ دیگه بره بالا کل کت 4 رو میگیرم یعنی 150 مگابیتم پر میشهدوست عزیز 150 مگابیت برای 20 مگاهرتز هست در حالی ایرانسل روی باند 7 فعلا 15 مگاهرتز داره پس در عمل بیش از 112 مگابیت امکان نداره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
الان با مودم dvr 925 دی لینک و b315 تا 14 مگابایت دانلود داشتم کمه کمش 8 مگه میخوام بدونم چیکار کنم سرعتشو ببرم بالا و به ماکس برسونم 3.5 مگ دیگه بره بالا کل کت 4 رو میگیرم یعنی 150 مگابیتم پر میشه
همونطور که دوستمون گفتن شما الان ماکسیموم سرعت ممکن رو داری میگیری و بیشتر از این اککان نداره چون ۱۵ مگاهرتز هست هرموقع ۲۰ بشه سرعت شما اجازه بیشتر شدن داره
SSMITIKOMON
21-07-2017, 16:17
دوست عزیز 150 مگابیت برای 20 مگاهرتز هست در حالی ایرانسل روی باند 7 فعلا 15 مگاهرتز داره پس در عمل بیش از 112 مگابیت امکان نداره
دوستان اینو بگم من همراهه اولم اصلا ایرانسل استفاده نمیکنم
majid722
21-07-2017, 17:07
سلام دوستان عزیز من یه سوال دارم - مودم 3372 با LH92 چ فرقی میکنه ؟ مگه هر دوتا 4جی نیستش و CAT4 ؟ ایا وای فای تو افزایش سرعت واقعی دانولد تاثیر داره ؟
SSMITIKOMON
21-07-2017, 17:49
نه تاثیری نداره و هر چه سیگنال وای فای ضعیف تر باشه سرعته دانلودم میاد پایین مثلا اونی که 1 خط انتن وای فای داره سرعته دانودش تو شبکه پایینه بهترین گزینه واسه دنلود با سرعته واقعی خودتون برقراری اتصال پایدار از طریق کابل لن هست و بقیه موارد تو کاهش سرعت یا پینگ بر میگرده به انتن دهی مودم شما منظورم انتن دهی 4 جی هست
SSMITIKOMON
21-07-2017, 19:29
دوستان واسه مودم فضایه باز ایرانسل اطلاعات بیشتر از گیرنده ثانویش بدست اوردم که سخت افزار یکیه و اینکه رو TD =112 و رویه FDD = 150 میده که همه اطلاعات تو این لینک هست اگه کسی میتونه فریمویر رو پیدا کنه میشه انلاک کرد تو راستین بازار قبلا یکی گرفته بود و گذاشته بود متاسفانه لینک دانلود پاک شده از سرور واسه همین اگه کسی میتونه پیدا کنه عالی میشه فریمویرش رو
متاسفانه لینک ارسال نمیشه چون کاربر تازه واردم
تو سایت برید
بعد اینو بزنید ادامه ادرسنون
majid722
21-07-2017, 23:54
اها ممنون - Irancell E3372 3G/4G USB Dongle + Huawei AF23 3G/4G Router در مورد این پکیج نظرتون چیه ؟ برقراری اتصل لن از یو اس بی بهتره ؟ - روترم بگیرم یا فقط مودم کافیه ؟؟
majid722
21-07-2017, 23:57
Irancell E3372 3G/4G USB Dongle + Huawei AF23 3G/4G Router در مورد این نظرتون چیه ؟ فقط میخوام کامپیوترو وصل کنم به نت - مودم کافیه یا روترم بگیرم ؟ اتصال با کبل لن بهتره یا یو اس بی ؟
majid722
21-07-2017, 23:59
E3372 3G/4G USB Dongle + AF23 3G/4G Router در مورد این نظرتون چیه ؟ فقط میخوام کامپیوترو وصل کنم به نت - مودم کافیه یا روترم بگیرم ؟ اتصال با کبل لن بهتره یا یو اس بی ؟
adj200635
22-07-2017, 02:24
سلام ، کسی میدونه که ایا این مودم هوایی E5577 چجوری انلاک میشه ، لطفا راهنمایی کنید، تشکر
morypory
22-07-2017, 06:07
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید
مظرتون را در مورد مودم مدل
Netgear Aircard AC810S 4G LTE Cat11 Mobile میخواستم بپرسم و آیا به صرفه است که هزینه حدودا 800 هزاری برای خرید این مودم داشته باشیم یا نه
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید
مظرتون را در مورد مودم مدل
Netgear Aircard AC810S 4G LTE Cat11 Mobile میخواستم بپرسم و آیا به صرفه است که هزینه حدودا 800 هزاری برای خرید این مودم داشته باشیم یا نه
صرفه نظر از قیمت که خب هرشخصی اگر 800 هزار داشته باشه و برای خرید این مودم هم هیچ فشار مالی به ضاحبش نیاد خب بنظرم بسیار ارزش داره
در مورد چیپست netgear ac810S لازمه توضیح بدم مدل چیپست این مودم Snapdragon x12 که محصول بهترین تولید کننده پردازندههای مخابراتی دنیا یعنی Qualcomm است و خیال شما از بابت کیفیت و سرعت از طرف مودم کاملا راحت باشه
البته در حال حاضر دو نسل جدیدتر چیپست بنام X16 و X20 هم تولید شدن که لازمه بدانید اسنپدراگون ایکس 20 قویترین و تنها چیپست (گیگابایتی) حال حاضر 4G LTE میباشد
majid722
23-07-2017, 21:20
دوستان راهنمایی کنبن مودم 3372 دانگل بگیرم یا وای فای هواوی 5577 - کارایشون فرق میکنه؟
majid722
23-07-2017, 23:10
ببخشید این مودم هایی که به سفارش شرکت های tishknet یا Fast link ارائه میشه کپیه یا اصله ؟ اون جواب سوال قبلیمم جواب بدین بی زحمت
adj200635
24-07-2017, 02:01
ببخشید این مودم هایی که به سفارش شرکت های tishknet یا Fast link ارائه میشه کپیه یا اصله ؟ اون جواب سوال قبلیمم جواب بدین بی زحمت
سلام، مودمهای به سفارش شرکتهای خریدار و با اسم و مارک اونا توسط شرکت هوایی ساخته میشه ، و همگی اصلی هستن ، فقط لاک هستن و سیمکار همون شبکه رو میخونن بایستی انلاک بشن که بشه با سیمکارت غیر هم استفاده کرد ، فاست اینک ، تیشک نت ، نوروز ، همگی برا کردستان عراق هستند ، من خودم دارمشون ودارم استفاده میکنم
majid722
24-07-2017, 10:10
ممنون از پاشختون - کدوم مدلو شما دارین - سرعت چند میده بهتون ؟ بین دو مدل 5577 - و 3372 دانگل کدوم بهتره ؟
arasholiver007
25-07-2017, 00:08
خب الان شما که وصل کردین یه تست سرعت بگیرید
الان مودم انلاک هست ؟ فریمویر زدین روش ؟
واقعا تو بهترین حالت به 120 الی 150 مگابیت یعنی بینه 15 الی 18.75 مگابایت میرسه تو دانلود تو idm ؟؟؟
دوست عزیز تست سرعت گرفتم تو فروم گزاشتم خیر انلاک نکردم چون کاملا راظی بودم به فکر انلاک نبودم
سلام.امروز یه مودم هوآوی B315 خریدیم.اما چه با سیم کارت ایرانسل و چه سیم کارت همراه اول سرعت دانلودم بالاتر از یک مگ نمیره.کسی می تونه راهنمایی کنه علتش چیه.بسته هم دارم
RSRP : -81
RSSI : -55
SINR : 10
Frequency Band : Automatically
Firmware v : 21.321.03.00.1006
من با گوشی با سرعت 5 مگ با همراه اول دانلود می کنم و با ایرانسل حدود 7 مگ اما با این مودم از یک مگ بیشتر نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام.امروز یه مودم هوآوی B315 خریدیم.اما چه با سیم کارت ایرانسل و چه سیم کارت همراه اول سرعت دانلودم بالاتر از یک مگ نمیره.کسی می تونه راهنمایی کنه علتش چیه.بسته هم دارم
من با گوشی با سرعت 5 مگ با همراه اول دانلود می کنم و با ایرانسل حدود 7 مگ اما با این مودم از یک مگ بیشتر نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنید
احتمالا به باندی متفاوت با باند گوشی وصل میشی
مثلا رو گوشی باند ۷ هستی اما مودم به باند ۳ وصل میشه
باند رو باید به ۷ تغییر بدی
E5186 ToolBox
با این میتونی تغییر بدی
باندها رو هم تغییر دادم اما تو دانلود اصلا تغییر محسوسی اتفاق نمیفته.نه با ایرانسل نه همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با لن وصلی یا وای فای؟
با هر دو تست کردم اما تفاوتی نمی کنه تو سرعت اصلا
با هر دو تست کردم اما تفاوتی نمی کنه تو سرعت اصلا
از کجا مودم رو تهیه کردید؟ چشمام درست میبینه توی عکس با دان منیجر 300K سرعت داری؟شما با نت ایرانسل حداقل باید بین 8 تا 10 سرعت داشته باشی ! از آنتنهای همراه مودم استفاده میکنی ؟
همین الان زنگ بزن پشتیبانی هر دو شرکت
از کجا مودم رو تهیه کردید؟ چشمام درست میبینه توی عکس با دان منیجر 300K سرعت داری؟شما با نت ایرانسل حداقل باید بین 8 تا 10 سرعت داشته باشی ! از آنتنهای همراه مودم استفاده میکنی ؟
همین الان زنگ بزن پشتیبانی هر دو شرکت
از سایت تک رایان خریدم.من قبل از خرید این مودم ، مودم 2101 ایرانسل داشتم که تو دانلود تا 3 مگ راحت سرعت میداد اما با این مودم سرعتی بیشتر از 1 مگ ندیدم.دوتا آنتن همراهش هم بهش وصله.نمیدونم مشکل از کجاست!!!
majid722
25-07-2017, 23:55
دوستان امروز من مودم 5577s-932 هواوی رو سفارش دادم - خدا کنه خوب باشه- کسی هست اینجا این مودمو داشته باشه ؟ باندا رو میشه دستی تغییر داد؟
majid722
25-07-2017, 23:58
یه نرم اقزار هم معرفی کنید برای تغییر باند تو محیط ویندوز
ستان مودم رایتل wmf 280 همچنان انلاکی نیومده واسش ؟؟؟! کسی داره بم بگه خیلی ممنون میشم:n40:
ستان مودم رایتل wmf 280 همچنان انلاکی نیومده واسش ؟؟؟! کسی داره بم بگه خیلی ممنون میشم
:n40:
نرم افزار Alcatel modem inserter امتحان کردی ؟ لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میدم خودت تست کن هرجا بمشکل برخوردی اینجا بگو دوستان کمک میکنن نگران نباش
مودم 4g+ تو بازار ایران الان چه مدلهایی هست؟
majid722
26-07-2017, 21:43
مدلای زیادیه که ارزون ترینش واسه ایرانسله CA60 - البته توجه کنید که 4g+ صحیح نیست - اینترنت 4جی طبقه بندی های مختلفی داره که از 1 شروع میشه تا 16 فک کنم
و به مراتب سرعت میره بالا مثلا گوشی Samsung S8+ cat16 هست که از هر موئمی بگین قویتره
majid722
26-07-2017, 21:50
مدلای زیادیه که ارزون ترینش واسه ایرانسله CA60 - البته توجه کنید که 4g+ صحیح نیست - اینترنت 4جی طبقه بندی های مختلفی داره که از 1 شروع میشه تا 16 فک کنم
و به مراتب سرعت میره بالا مثلا گوشی Samsung S8+ cat16 هست که از هر موئمی بگین قویتره
نرم افزار Alcatel modem inserter امتحان کردی ؟ لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میدم خودت تست کن هرجا بمشکل برخوردی اینجا بگو دوستان کمک میکنن نگران نباش
سلام ممنون ولی من نتونستم دانلود کنم اگ میتونین فایلشو بزارین
سلام
مودم مشکلی نداره
گوشی شما از طبقه بندی cat6 به بالا استفاده میکنه احتمالا
و مودمتون طبقه بندی cat4 هست
گوشیتون قابلیت تجمیع فرکانس داره در حالی که مودمتون نداره
سلام
مودم مشکلی نداره
majid722
29-07-2017, 00:02
سلام ببخشید مودم هواوی 5577 قابلیت تجمیع فرکانسو داره؟
donya1370
29-07-2017, 11:35
سلام.
من یه مودم lh96 ایرانسل دارم که گاهی وای فایش قطع و وصل میشه. یا مثلا چند بار پشت سر هم قطع و وصل میشه تا در نهایت ثابت بمونه. علتش چی می تونه باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. این که اگه این مودم ها دائم به شارژ باشن برای باتریشون مشکلی پیش میاد؟
سلام
من یه مودم B315 دارم.احتمال زیاد فریمورش مشکل داره.حالا من اگه یه فریمور که از نظر ورژن پایین تر از فریمور خود مودم هست رو روش بریزم چه اتفاقی میفته؟
سلام
مودم مشکلی نداره
سلام
من با مودم خود ایرانسل که 2101 هست 3 تا 4 مگ با دانلود منیجر سرعتم هست با گوشی هم کمی بیشتر اما با همون سیم کارت سرعتم با این مودم تو دانلود تقریبا 400 کیلوبایته و در بهترین حالت یک مگ!!! به نظر اصلا عادی نمیاد ...
Merlin475
30-07-2017, 00:31
سلام.
من یه مودم lh96 ایرانسل دارم که گاهی وای فایش قطع و وصل میشه. یا مثلا چند بار پشت سر هم قطع و وصل میشه تا در نهایت ثابت بمونه. علتش چی می تونه باشه؟
یه سوال دیگه هم داشتم. این که اگه این مودم ها دائم به شارژ باشن برای باتریشون مشکلی پیش میاد؟
سلام
همین مشکل رو با دو تا از مودم های خودم دارم. اکثرا گوشی ارتباطش با مودم قطع میشه. سیستم ها فعال هستند.
از توی پنل مدیریت Wi-Fi Channel رو روی 13 تنظیم کنید، وضعیت بهتر میشه.
برای باتری هم، مودم قابلیت کارکردن بدون باتری رو داره. باتری رو در بیارید و مستقیما به شارژش وصلش کنید.
اوقات بکام.
سلام
من یه مودم B315 دارم.احتمال زیاد فریمورش مشکل داره.حالا من اگه یه فریمور که از نظر ورژن پایین تر از فریمور خود مودم هست رو روش بریزم چه اتفاقی میفته؟مشکلی پیش نمیاد اما دقت کن ببین آیا با دانگرید ورژن نرم افزارش تغییر می کنه یا نه
فرم ویر مهمه
مشکلی پیش نمیاد اما دقت کن ببین آیا با دانگرید ورژن نرم افزارش تغییر می کنه یا نه
فرم ویر مهمه
به خاطر سرعت می خوام فریم ور خود مودم رو عوض کنم ببینم تغییری می کنه یا نه؟ فریم وری که من خوام بریزم روش از فریم ور خود مودم پایین تر هست.یه سوال دیگه مودم گارانتی داره با تغییر فریم ور گارانتیش باطل میشه؟بفرستم گارانتی بهتر نیست به نظر شما؟
به خاطر سرعت می خوام فریم ور خود مودم رو عوض کنم ببینم تغییری می کنه یا نه؟ فریم وری که من خوام بریزم روش از فریم ور خود مودم پایین تر هست.یه سوال دیگه مودم گارانتی داره با تغییر فریم ور گارانتیش باطل میشه؟بفرستم گارانتی بهتر نیست به نظر شما؟
اگر گارانتی داره و از وجود مشکل مطمئنی فرستادن به گارانتی هم خوبه شاید اصلا سخت افزاری باشه
اگر گارانتی داره و از وجود مشکل مطمئنی فرستادن به گارانتی هم خوبه شاید اصلا سخت افزاری باشه
از وجود مشکل مطمین هستم اما اینکه نرم افزاری یا سخت افزاری مطمین نیستم.من مودم رو اینترنتی از تهران خریدم.الان هم بخوام بفرستم تهران با هزینه رفت و برگشت برام 50 تا 60 هزار تومن آب می خوره!!! نمیدونم چه کار کنم
majid722
30-07-2017, 22:45
اقا سلام خسته نباشین ----من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟؟؟
ata.royalfalcon
31-07-2017, 06:08
اقا سلام خسته نباشین ----من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟؟؟
سلام .
مودم رو بذارید لبه پنجره و با WiFI بهش وصل بشید . بهتر از این هست که آنتن بخرید و معلوم نیست نتیجه بده یا نده .
majid722
31-07-2017, 07:27
سلام .
مودم رو بذارید لبه پنجره و با WiFI بهش وصل بشید . بهتر از این هست که آنتن بخرید و معلوم نیست نتیجه بده یا نده .
سلام اره بهترین کار همینه - مرسی تازه قیمت انتنا هم بالاس - از 3 تا انتنم بالاتر نرفت که نرفت
majid722
31-07-2017, 07:38
خیلی جالبه - مودم 3372 - امکان تغییر باند توش هست - ولی واسه مودم 5577 اصلا باندا رو نشون نمیده ! کسی میدونه راهی هست بفهمم کدوم باند وصله ؟
majid722
31-07-2017, 10:18
من با 1 خط انتن 4جی میانگین 1.500 سرعتمه- اگه انتنش فول شه میترکونه
majid722
31-07-2017, 10:26
من با 1 خط انتن 4جی میانگین 1.500 سرعتمه- اگه انتنش فول شه میترکونه
Mb-Empire
01-08-2017, 12:50
سلام دوستان آقا مودم d-100 ایرنسلو میشه آنلاک کرد؟!
سلام دوستان آقا مودم d-100 ایرنسلو میشه آنلاک کرد؟!
سلام
فعلا نه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
amirdiba
02-08-2017, 14:03
سلام نرم افزار اندرویدی هست که به مودم. E5172 بخوره؟
خط ادرس این مودم
192.168.1.1
هستش
hotman1234
02-08-2017, 22:46
تا 500 تومن الان بهترین مودم همراه Cat 6 چی هست؟ من خودم یه netgear با huawei دیدم اما نمیدونم کدومش بهتره.
مودمی باشه که زیر دانلود های شبانه کم نیاره مثل مودم Ca60 ایرانسل که بعد یه مدت باطریش نابود میشد.
مودم رومیزی نت گیر ندیدم .. به نظرم b525 بگیر بالاخره جدیدتره البته 5186-22 هم خوبه و بعضی ها گفتن ( سایت روسی ) توی شرایط برابر یم کم 5186 بهتر عمل کرده
hotman1234
03-08-2017, 11:54
مودم رومیزی نت گیر ندیدم .. به نظرم b525 بگیر بالاخره جدیدتره البته 5186-22 هم خوبه و بعضی ها گفتن ( سایت روسی ) توی شرایط برابر یم کم 5186 بهتر عمل کرده
مودم همراه میخوام بگیرم.
sasan.69
03-08-2017, 17:55
مودم 8372 دارم و می خوام بابرنامه lte watch برای تغییر باند مچ کنم اما نمی شناسه و ورود نمی کنه مشکل از کجاست؟ (پسورد هم ورودی مودم هست که عوض کردم)
سلام دوستان بين دوتا مدل مودم روميزي cat6 يني huawei e5186-22a و مودم Huawei B525 كدوم بهتره؟ B525 جديدتره ولي چيپست دوتاشون يكيه ظاهرا موندم كدوم رو بخرم قيمتاشونم تقريبا يكيه. دوستان اگر كمك كنن ممنون ميشم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان بين دوتا مدل مودم روميزي cat6 يني huawei e5186-22a و مودم Huawei B525 كدوم بهتره؟ B525 جديدتره ولي چيپست دوتاشون يكيه ظاهرا موندم كدوم رو بخرم قيمتاشونم تقريبا يكيه. دوستان اگر كمك كنن ممنون ميشم.
جدید رو بگیر چون بالاخره نرم اقزارش جدیدتره و میشه انتظار داشت بهینه تر شده
قیافه بهتری هم داره
و از این به بعد احتمالا فیرم ور های جدید زیاد براش میاد
مودم 8372 دارم و می خوام بابرنامه lte watch برای تغییر باند مچ کنم اما نمی شناسه و ورود نمی کنه مشکل از کجاست؟ (پسورد هم ورودی مودم هست که عوض کردم)
از برنامه e5186 - toolbox استفاده کن
اگر اطلاعات فنی هر دو رو دارید بزارید بهتر بشه مقایسه کرد مثل چیپ مودم و سی پی یو
sadeghbb
03-08-2017, 20:48
ak313
سلام
عزیز مودم 5186 22a رو دیدم چند نفر رو راهنمایی کردین برا فریمور و ...
نظرتون راجع به این مودم چیه ؟ کیفیت ساخت گیرندگی و ...
ارزش خرید داره ؟ میگفتن فریمور اصلی خودش روش نیست ... یه همچین چیزی
گیرندگیش خیلی با مودمهای دیگه فرقی نمی کنه ... مثلا اگر یه 3372 با این کنار هم باشن آنتنشون و سرعتشون یکیه
کیفیت ساخت خوبه ... فرم ویر هم بستگی به سازنده و ارائه کنندش دارع اما طبیعتا روی جدیدی ها باید نسخه جدیدش باشه...
به نظرم فقط برای شرایط دانلود فقط تجمیعش به درد می خوره و الا ارزش 620 هزار تومن هزینه رو نداره چون اگر کیفیت شبکه خوب باشه فرقی بین 5186 و یه 3372 نیست
اما خوب وای فایش خوبه و حالت ac هم با پورت گیگابیت می تونه یه مزیت باشه برای حتی کارهای دیگه
به هر حال اگر کسی می خواد 400 هزینه کنه اینو بگیره بهتره چون همراه اول هم احتمالا تجمیعش در آینده عمومی میشه از طرفی فرکانس 2600 تی دی هم داره که به درد سیم کارت های شاتل در آینده می خوره..
فرم ویر اولی من به درد نمی خورد و قدیمی بود و تجمیعش مشکل داشت اما الان تقریبا قابل قبول عمل می کنه اما به معنای جمع مجموع دانلود باند سه و باند هفت نیست و شاید چیپ های موبایل در تجمیع بهتر عمل کنند..
sasan.69
03-08-2017, 23:11
از برنامه e5186 - toolbox استفاده کن
بى زحمت لينکشو مى زارى!؟
بى زحمت لينکشو مى زارى!؟
ویندوز ایکس پی جواب نمیده احتمالا
دی پی آی ویندوز رو هم تغییر داده باشید باز نمیشه
scale dpi = 100
sadeghbb
04-08-2017, 03:04
گیرندگیش خیلی با مودمهای دیگه فرقی نمی کنه ... مثلا اگر یه 3372 با این کنار هم باشن آنتنشون و سرعتشون یکیه
کیفیت ساخت خوبه ... فرم ویر هم بستگی به سازنده و ارائه کنندش دارع اما طبیعتا روی جدیدی ها باید نسخه جدیدش باشه...
به نظرم فقط برای شرایط دانلود فقط تجمیعش به درد می خوره و الا ارزش 620 هزار تومن هزینه رو نداره چون اگر کیفیت شبکه خوب باشه فرقی بین 5186 و یه 3372 نیست
اما خوب وای فایش خوبه و حالت ac هم با پورت گیگابیت می تونه یه مزیت باشه برای حتی کارهای دیگه
به هر حال اگر کسی می خواد 400 هزینه کنه اینو بگیره بهتره چون همراه اول هم احتمالا تجمیعش در آینده عمومی میشه از طرفی فرکانس 2600 تی دی هم داره که به درد سیم کارت های شاتل در آینده می خوره..
فرم ویر اولی من به درد نمی خورد و قدیمی بود و تجمیعش مشکل داشت اما الان تقریبا قابل قبول عمل می کنه اما به معنای جمع مجموع دانلود باند سه و باند هفت نیست و شاید چیپ های موبایل در تجمیع بهتر عمل کنند..
برا بازی انلاین میخواستم ... پینگ و سرعت مناسب و ...
سلام
اقا من دانگل دارم و با همون کوچولوییش سرعت 50-60مگابیت گرفتم ازش . فقط میخوام تبدیل کنمش به پورت LAN ولی خوب روتر وجود داره ولی گرونه 150-200 هست قیمتش . دستگاه یا تبدیل دیگه وجود نداره قیمتش مناسب تر باشه؟
aliwishstar
04-08-2017, 20:21
سلام دوستان اپلیکیشن مودم lh92 و lh96
majid722
04-08-2017, 21:14
سلام دوستان - مودم 5577 هواوی دارم - یه نرم افزار معرفی کنین برای دیدن باندها و قفل روی باند خاصی - واسه ویندوز میخوام مرسی
majid722
04-08-2017, 21:15
در ضمن LTE Watch کار نکرد !
amirkalak6
05-08-2017, 07:49
ویندوز ایکس پی جواب نمیده احتمالا
دی پی آی ویندوز رو هم تغییر داده باشید باز نمیشه
scale dpi = 100
دوست عزیز برای مودم های ایرانسل MF910 هم برنامه ای هست SNR و سیگنال و نشون بده
؟؟؟
ممنون میشم لطف کنید
dadash42
10-08-2017, 10:38
سلام عزیزان، آیا با همین E3372-4G-LTE میشه از تمام امکانات، تعویض باند، 4GPlus، و غیره استفاده کرد؟
تسمیم دارم یا یه گوشی 4G بخرم یا یک مودم 4G ارزان، گوشی فکر نکنم از مودم بهتر باشه
سلام خدمت دوستان من یه مودم e3372 ایرانسل دارم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه و اینترنت رو قطع می کنه خیلی اذیتم کرده مستقیما هم به پورت لب تابم وصل هست چی کار کنم ؟
سلام دوستان
آیا از دوستان کسی مودم B525 داره راضی باشه؟
میخوام 4G+ وصل بشم باهاش ولی نمیدونم آنتن دهی و کیفیت و ... چطوره آیا مثل گوشی خوب هست یا نه
اینکه باند ۲۳۰۰ رو نداره مشکلی به وجود نمیاره؟
چون خیلی گرونه :n31: میترسم بگیرم مشکلی داشته باشه
ویرایش: میدونم همین صفحه پیش گفتین خوبه چون جدیدتره، ولی یادمه یک مودمی بود الکی میگفتن 4G+ هست (یادم نیست اسمش 61a بود یا 22 یا چی بود) ، گفتم نکنه این هم مشکلی داشته باشه بعد اینهمه هزینه
اگر کسی این مودم رو داره لطفا بگه چطوره
amirkalak6
14-08-2017, 07:09
سلام دوستان
میخوام 4G+ وصل بشم باهاش ولی نمیدونم آنتن دهی و کیفیت و ... چطوره آیا مثل گوشی خوب هست یا نه
ویرایش: میدونم همین صفحه پیش گفتین خوبه چون جدیدتره، ولی یادمه یک مودمی بود الکی میگفتن 4G+ هست (یادم نیست اسمش 61a بود یا 22 یا چی بود) ، گفتم نکنه این هم مشکلی داشته باشه بعد اینهمه هزینه
خب دکل منطقه شما 4g+ داره که میخوای بخری؟
سلام
6 ماه پیش
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
رو خریدم اوایل خیلی خوب بود با سرعت بالا تا 9 مگ بر ثانیه دان می کردم
ولی الان بعد 6 ماه خیلی داغ میکنه خیلی زیاد اینترنت رو قطع میکنه و اوایل دانلود با 6 مگ بر ثانیه دان میده بعد چند ثانیه شدید افت میکنه تا 800 کیلوبایت هم افت میکنه
سیمارت رو میندازم رو گوشی بدون هیچ مشکلی و سرعت بالا تقریا 7 مگ بر ثانیه دان میده باز سیمکارت میزارم رو مودم باز روز از نو روزی از نو
کسی این مشکل رو داره؟
راه کاری سراغ دارین؟
خب دکل منطقه شما 4g+ داره که میخوای بخری؟
بله، با گوشیم دارم میگیرم سرعت هم عالیه، ولی باید یکسره تو شارژ باشه میخوام مودم بگیرم
dadash42
15-08-2017, 10:35
سلام
6 ماه پیش
ولی الان بعد 6 ماه خیلی داغ میکنه خیلی زیاد اینترنت رو قطع میکنه و اوایل دانلود با 6 مگ بر ثانیه دان میده بعد چند ثانیه شدید افت میکنه تا 800 کیلوبایت هم افت میکنه
سیمارت رو میندازم رو گوشی بدون هیچ مشکلی و سرعت بالا تقریا 7 مگ بر ثانیه دان میده باز سیمکارت میزارم رو مودم باز روز از نو روزی از نو
کسی این مشکل رو داره؟
راه کاری سراغ دارین؟
شاید مشکل driver یا usb-port باشه؟ windows رو تازگی update کردی؟
alirezaveis
15-08-2017, 15:07
سلام دوستان
امروز من این مودم رو خریدم. قبلش با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن از 4G+ پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره. امروز من هرچی با این مودم تست گرفتم نتونستم بفهمم به پلاس وصل میشه یا نه. با برنامه ی ltewatch هم باندا رو عوض کردم و توفیری نکرد. سرعت دانلود در حد همون گوشی cat4 خودمه. فقط یه بار سرعت بیشتری گرفتم که تا 5 مگابایت رفت توی دانلود منیجر. از دوستان عزیز که این مودم رو دارن خواهش میکنم اگر تجربه کار با این مودم رو دارن بنده رو راهنمایی کنن. سپاسگزار
alirezaveis
15-08-2017, 15:46
فرم ویر اولی من به درد نمی خورد و قدیمی بود و تجمیعش مشکل داشت اما الان تقریبا قابل قبول عمل می کنه اما به معنای جمع مجموع دانلود باند سه و باند هفت نیست و شاید چیپ های موبایل در تجمیع بهتر عمل کنند..دوست عزیز میشه بیشتر در مورد آپدیت فرم ویر مودمتون توضیح بدید ؟ یا اینکه از کجا آپدیت کردید ؟ تو پست قبلیم گفتم من هنوز نتونستم از تجمیع فرکانس این مودم استفاده کنم. توی منطقه ما هم فرکانس 1800 ایرانسل هست هم فرکانس 2600. آیا موجود بودن این دو فرکانس میتونه تاییدی بر حالت پلاس تو منطقه باشه ؟ توی تنظیمات مودم باید تغییری بدم که بتونم به حالت پلاس وصل بشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
amirkalak6
15-08-2017, 19:49
دوستان مودم mf910 ایرانسل از برنامه ltewatch پشتیبانی نمیکنه؟؟؟؟؟ برنامه مشابهی هست بشه باندو تغییر داد؟
امروز من این مودم رو خریدم. قبلش با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن از 4G+ پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره. امروز من هرچی با این مودم تست گرفتم نتونستم بفهمم به پلاس وصل میشه یا نه. با برنامه ی ltewatch هم باندا رو عوض کردم و توفیری نکرد. سرعت دانلود در حد همون گوشی cat4 خودمه. فقط یه بار سرعت بیشتری گرفتم که تا 5 مگابایت رفت توی دانلود منیجر. از دوستان عزیز که این مودم رو دارن خواهش میکنم اگر تجربه کار با این مودم رو دارن بنده رو راهنمایی کنن. سپاسگزار
هرچند ناراحت شدم که شما چنین تجربه بدی داشتید با این هزینه زیاد
اما ممنونم که اطلاع رسانی کردید و باعث شدید من این اشتباهو نکنم
:n16:
امروز من این مودم رو خریدم. قبلش با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن از 4G+ پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره. امروز من هرچی با این مودم تست گرفتم نتونستم بفهمم به پلاس وصل میشه یا نه. با برنامه ی ltewatch هم باندا رو عوض کردم و توفیری نکرد. سرعت دانلود در حد همون گوشی cat4 خودمه. فقط یه بار سرعت بیشتری گرفتم که تا 5 مگابایت رفت توی دانلود منیجر. از دوستان عزیز که این مودم رو دارن خواهش میکنم اگر تجربه کار با این مودم رو دارن بنده رو راهنمایی کنن. سپاسگزارتوی ویدئو های که از بی 525 دیدم توی حالت پلاس علامت + هم میاد
شما یه بار بزار روی باند 7 یه بار هم باند 3 بعد بزار روی حالت اتومات و نتایج رو مقایسه کن
معمولا توی پلاس سرعت 7 و 3 کاملا جمع نمیشه اما از حالت تک باند سرعت بیشتری می گیره مشروط بر اینکه توی هر دو باند سرعت خوب باشه
دوست عزیز میشه بیشتر در مورد آپدیت فرم ویر مودمتون توضیح بدید ؟ یا اینکه از کجا آپدیت کردید ؟ تو پست قبلیم گفتم من هنوز نتونستم از تجمیع فرکانس این مودم استفاده کنم. توی منطقه ما هم فرکانس 1800 ایرانسل هست هم فرکانس 2600. آیا موجود بودن این دو فرکانس میتونه تاییدی بر حالت پلاس تو منطقه باشه ؟ توی تنظیمات مودم باید تغییری بدم که بتونم به حالت پلاس وصل بشم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنیدتوی ص اول لینک آپدیت فایلهای
5186
هست فایل ال ام تی رو نصب کنید تا توی تنظیمات گزینه
Ca mode
بیاد و از فعال بودن اون مطمئن بشید
لینک روش حرفه ای تغییر فرم ویر هم در ص یادداشت کاربری هست
اگر ورژنتون 300 به بالا هست نیازی به تغییر فرم ویر نیست فقط فایل ال ام تی رو نصب کنید تا وب یو آی تغییر کنه و گزینه حالت تجمیع بیاد
alirezaveis
16-08-2017, 00:46
هرچند ناراحت شدم که شما چنین تجربه بدی داشتید با این هزینه زیاد
اما ممنونم که اطلاع رسانی کردید و باعث شدید من این اشتباهو نکنم
:n16:
خواهش میکنم دوست عزیز. من در هر صورت یه مودم نیاز داشتم و باید میگرفتم. اگه میخواستم cat4 بگیرم یه دویست پنجاه تومنی ارزون تر درمیومد ولی دیگه هی به خودم میگفتم کاش اون که بهتر بود رو میگرفتم. به هرحال پشیمون نیستم :n06:
مدل 525 ی که توی سایت های ایرانی دیدم تجمیع 3 و 7 رو داره
فقط 5186-61a
تجمیع 3 و 7 رو نداره
alirezaveis
16-08-2017, 00:49
توی ویدئو های که از بی 525 دیدم توی حالت پلاس علامت + هم میاد
شما یه بار بزار روی باند 7 یه بار هم باند 3 بعد بزار روی حالت اتومات و نتایج رو مقایسه کن
معمولا توی پلاس سرعت 7 و 3 کاملا جمع نمیشه اما از حالت تک باند سرعت بیشتری می گیره مشروط بر اینکه توی هر دو باند سرعت خوب باشه
ممنون از پاسختون دوست عزیز. باند 3 رو چک کردم تا 5 مگابایت سرعت میداد. باند 7 تا حداکثر 1.5 مگ. روی حالت auto هم همون 1.5 رو گرفتم
alirezaveis
16-08-2017, 00:56
مدل 525 ی که توی سایت های ایرانی دیدم تجمیع 3 و 7 رو داره
فقط 5186-61a
تجمیع 3 و 7 رو نداره
خودمم توی youtube نگاه کردم علامت پلاس رو میاره. ولی واسه من نیاورده. با پشتیبانیشون صحبت کردم یه ایرادای بنی اسرائیلی میاوردن آدم خندش میگرفت. خلاصه نتونست قانع کنه آخرشم گفت بهت حق میدم باید سرعت بیشتری بگیری. گفت مودم رو ببر جای دیگه هم امتحان کن اگه باز مشکل داشتی تماس بگیر
dadash42
16-08-2017, 11:00
مودم Alcatel Link Zone MW40v ارزون از دیوار خریدم، کسی تجربه این مودم داره؟
تو youtube دیدم امکان ussd داره ولی تو menu پیدا نکردم. میخواستم از ussd برای خرید بسته های افزایشی استفاده کنم
alirezaveis
16-08-2017, 11:28
درود دوستان. من دیروز خیلی با مودم HUAWEI B525 سر و کله زدم و بالاخره متوجه شدم این مودم از +4G پشتیبانی میکنه خوشبختانه. ولی دقیقا مثه همون چیزی که کاربرای مودم CA60 ایرانسل گفته بودن زیر بار زیاد و فقط موقع دانلود میره رو حالت پلاس که البته حالت پلاس بیشتر تو همون حالت به درد میخوره. اول که دانلود شروع میشه سرعت یه مقدار پایینه ولی به محض اینکه میره رو حالت پلاس سرعت سریع میره بالا. توی قسمت تنظیماتش هم بعد از شروع دانلود حالت پلاس رو نشون میده که توی عکسی که گذاشتم مشخصه. من یه مقدار باند 7 که دریافت میکنم ضعیفه واسه همین سرعت دانلود بیشتر از 6 مگابایت نتوستم بگیرم. مطمئنم اگه آنتن تقویتی بگیرم اوضاع بهترم میشه.دیروز که مودم به دستم رسید یه جورایی انتظار معجزه داشتم و خیلی سریع قضاوت کردم. اگر با گوشی CAT6 سرعت دانلودتون خوبه و از بودن توی محدوده پلاس مطمئن هستید و با قیمتش مشکل ندارید این مودم رو بگیرید. مودم خیلی خوبی به نظر میرسه من که راضیم. کیفیت ساختشم خیلی بالاست و نشون میده با یه چیز حرفه ای طرف هستید.
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
توی حالت پلاس باند 7 باند اول هست و در صورت نیاز باند 3 هم ضمیمه میشه.. اما به نظر میرسه که چیپ های تجمیع موبایل بهتر عمل می کنند در مورد این مطلب کسی که هم موبابل پلاس و هم مودم پلاس داره بهتر می تونه اظهار نظر کنه
سلام خدمت دوستان من یه مودم e3372 ایرانسل دارم هر 5 دقیقه یکبار قطع میشه و اینترنت رو قطع می کنه خیلی اذیتم کرده مستقیما هم به پورت لب تابم وصل هست چی کار کنم ؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
alirezaveis
16-08-2017, 13:35
خوب خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
توی حالت پلاس باند 7 باند اول هست و در صورت نیاز باند 3 هم ضمیمه میشه.. اما به نظر میرسه که چیپ های تجمیع موبایل بهتر عمل می کنند در مورد این مطلب کسی که هم موبابل پلاس و هم مودم پلاس داره بهتر می تونه اظهار نظر کنه
ممنون دوست عزیز. در آینده نزدیک واسه مودم آنتن هم میگیرم و دوباره تست میکنم ببینم سرعت تغییر میکنه یا نه. گوشی یکی از دوستام رو هم میگیرم و سرعت پلاس رو توی منطقه بررسی میکنم.
ممنون دوست عزیز. در آینده نزدیک واسه مودم آنتن هم میگیرم و دوباره تست میکنم ببینم سرعت تغییر میکنه یا نه. گوشی یکی از دوستام رو هم میگیرم و سرعت پلاس رو توی منطقه بررسی میکنم.بسیار عالی
آنتن خوب بزاری و تنظیم کنی قطعا تاثیر داره،،
اگر با موبایل پلاس مقایسه کردید حتماً اینجا منعکس کنید
omidx360
17-08-2017, 12:00
سلام
من مودم هووای e5577s-932
گرفتم با سیمکارت ایرانسل مشکلی نداره و راحت میشه استفاده کرد ولی همراه اول 2gهست اینترنتش فعال نمیشه
همراه اول رو ir-tciمیشناسه تا به حالت 3gمیره no serviceمیشه کلا نتش فعال نمیشه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن مشکلش چیه
درود دوستان. من دیروز خیلی با مودم HUAWEI B525 سر و کله زدم و بالاخره متوجه شدم این مودم از +4G پشتیبانی میکنه خوشبختانه. ولی دقیقا مثه همون چیزی که کاربرای مودم CA60 ایرانسل گفته بودن زیر بار زیاد و فقط موقع دانلود میره رو حالت پلاس که البته حالت پلاس بیشتر تو همون حالت به درد میخوره. اول که دانلود شروع میشه سرعت یه مقدار پایینه ولی به محض اینکه میره رو حالت پلاس سرعت سریع میره بالا. توی قسمت تنظیماتش هم بعد از شروع دانلود حالت پلاس رو نشون میده که توی عکسی که گذاشتم مشخصه. من یه مقدار باند 7 که دریافت میکنم ضعیفه واسه همین سرعت دانلود بیشتر از 6 مگابایت نتوستم بگیرم. مطمئنم اگه آنتن تقویتی بگیرم اوضاع بهترم میشه.دیروز که مودم به دستم رسید یه جورایی انتظار معجزه داشتم و خیلی سریع قضاوت کردم. اگر با گوشی CAT6 سرعت دانلودتون خوبه و از بودن توی محدوده پلاس مطمئن هستید و با قیمتش مشکل ندارید این مودم رو بگیرید. مودم خیلی خوبی به نظر میرسه من که راضیم. کیفیت ساختشم خیلی بالاست و نشون میده با یه چیز حرفه ای طرف هستید.
خداروشكر مشكلتون حل شد فقط من موندم بين اين مودم كه شما خريدي و مودم huawei e5186-22a كدوم رو بخرم شما بين اين دوتا تحقيق كردي؟
amirkalak6
18-08-2017, 12:04
البته منم با مودم mf910 دانلودم ۴۷۰۰ هستش... پس فعلا 4g+ کوچ نکنیم به صرفه تره
alirezaveis
18-08-2017, 12:31
خداروشكر مشكلتون حل شد فقط من موندم بين اين مودم كه شما خريدي و مودم huawei e5186-22a كدوم رو بخرم شما بين اين دوتا تحقيق كردي؟
ممنون دوست عزیز. والا من مشخصات سخت افزاری و قابلیت های دوتاشون رو بررسی کردم تنها تفاوتی که داشتن این بود که 525B یه باند بیشتر پشتیبانی میکرد(که البته اون باند فعلا کاربردی نداره) و خود مودم هم جدیدتر بود. از طرفی سایت IDH که وارد کننده رسمی مودم های هواوی هستش فقط این مدل از مودم های cat6 رومیزی رو وارد کرده بود. باهاشون تماس گرفتم و اونا هم گفتن که مطمئنا از +4G پشتیبانی میکنه. از لحاظ قیمت هم فقط 9 تومن با e5186 اختلاف قیمت داشت(توی بعضی از سایتا اختلاف قیمت ندارن). در نتیجه تصمیم گرفتم اینو بگیرم. در کل اگه با گوشی وضعیت آنتن خوبی دارید (آنتن دهیش مثه باقی مودماست از گوشیم 10 تا 15 درصد سیگنال بیشتری میگیره) و سرعت دانلود خوبی دارید همین مدل رو بگیرید. با نرم افزار ltewatch هم کاملا ست میشه و میتونید هم مشخصات سیگنال دریافتیتون رو ببینید و هم باند هایی که مودم بهشون متصل هست رو عوض کنید.
windows-ps3
18-08-2017, 14:13
دوستان تو 2 متری پی سی گوشیم با نسل چهار ایرانسل 5 خط انتن میده ولی تو پی سی با مودم e3372 دو خط انتن میده , با گوشی 40 مگ میگیرم ولی با مودم 15 مگ :n03: نسل سوم 20 مگ میده تو پی سی :n03:
دو تا کابل 3 متری گرفتم ولی هیچ کدوم جواب نداد , فکز کنم برق نمیرسه به مودم , بعد از 5 ثانیه مودم ریست میشه
کابلی هست که جواب بده ؟ خودتون تست کرده باشید ؟
اگر چنین کابلی هست برند کابل یا لینکشو رو لطف کنید :n28:
دوستان تو 2 متری پی سی گوشیم با نسل چهار ایرانسل 5 خط انتن میده ولی تو پی سی با مودم e3372 دو خط انتن میده , با گوشی 40 مگ میگیرم ولی با مودم 15 مگ :n03: نسل سوم 20 مگ میده تو پی سی :n03:
دو تا کابل 3 متری گرفتم ولی هیچ کدوم جواب نداد , فکز کنم برق نمیرسه به مودم , بعد از 5 ثانیه مودم ریست میشه
کابلی هست که جواب بده ؟ خودتون تست کرده باشید ؟
اگر چنین کابلی هست برند کابل یا لینکشو رو لطف کنید :n28:
USB 3 باید باشه کابل تا برق اوکی شه
که اونم گرونه به صرف در نمیاد
ممنون دوست عزیز. والا من مشخصات سخت افزاری و قابلیت های دوتاشون رو بررسی کردم تنها تفاوتی که داشتن این بود که 525B یه باند بیشتر پشتیبانی میکرد(که البته اون باند فعلا کاربردی نداره) و خود مودم هم جدیدتر بود. از طرفی سایت IDH که وارد کننده رسمی مودم های هواوی هستش فقط این مدل از مودم های cat6 رومیزی رو وارد کرده بود. باهاشون تماس گرفتم و اونا هم گفتن که مطمئنا از +4G پشتیبانی میکنه. از لحاظ قیمت هم فقط 9 تومن با e5186 اختلاف قیمت داشت(توی بعضی از سایتا اختلاف قیمت ندارن). در نتیجه تصمیم گرفتم اینو بگیرم. در کل اگه با گوشی وضعیت آنتن خوبی دارید (آنتن دهیش مثه باقی مودماست از گوشیم 10 تا 15 درصد سیگنال بیشتری میگیره) و سرعت دانلود خوبی دارید همین مدل رو بگیرید. با نرم افزار ltewatch هم کاملا ست میشه و میتونید هم مشخصات سیگنال دریافتیتون رو ببینید و هم باند هایی که مودم بهشون متصل هست رو عوض کنید.
شما از همين سايت IDH خريدين مودمتون رو؟
alirezaveis
18-08-2017, 22:40
شما از همين سايت IDH خريدين مودمتون رو؟
بله دوست عزیز. IDH وارد کننده ی این مودم و توزیع کننده ی اونه. سایتای دیگه هم از IDH میگیرن که سه سال هم گارانتی داره. فرقی نمیکنه از کجا بگیرید
سلام
وقت بخیر دوستان
یک فروند :n02: مودم E3372 دارم..دو سال پیش از خود ایرانسل گرفتم...
هیچ دوشواری هم باهاش ندارم...
الان چند تا سوال دارم...میشه کاری کرد که سیم کارت همراه اول هم روش اجرا بشه ؟ میخوام از دانلود 3 ساعته شبانه استفاده کنم
سوال دوم هم اینه که آپدیتی چیزی داره مودم؟
mohammadgh6
19-08-2017, 11:46
دوستان مودم b525 میشه با سیم tdd ایرانسل هم کار کنه؟
دوستان مودم b525 میشه با سیم tdd ایرانسل هم کار کنه؟
خیر دوست عزیز
مودم B525 فقط توانایی دریافت باند 38 TDD-LTE رو داره ولی ایرانسل و همچنین مبین نت بر باند 42 به ارائه سرویس می پردازند .
آرین 0098
19-08-2017, 20:55
گوشی و مودم کنار هم، گوشی به دکلی وصل میشه که پارامترهای سیگنالش بد نیست و با یه آنتن ساده، خوب میشه ...
ولی مودم به دکلی وصل میشه که سیگنالش داغونه و با 10تا آنتن هم درست نمیشه ...
دوستان راه حلّی چیزی ندارن؟
سلام
من یه مودم 3372 دارم و میخوام به 2 تا سیستم از طریق کابل لن اینترنت برسونم.
بنظر شما اگه روتر TP-LINK TL-MR3420 3G/4G بخرم مشکلم حل میشه؟
این روتر سرعت 3372 رو درست منتقل می کنه؟
شنیدم تو وایرلس سرعت کم میشه. نصف میشه. درسته؟
اگه راه بهتری سراغ دارین لطفا مضایقه نکنین.
ممنونم
dadash42
21-08-2017, 11:06
با ویندوز 10 و مودم usb میتونی با mobile-hotspot شبکه wireless ایجاد کنی
اگر روتر ساپورت میکنه با شبکه lan مشکلی نیست. خودم یه روتر TD-W8968-V2 دارم با مودم usb E173 3G خوب کار میکنه هم wireless هم lan
happyfeat
22-08-2017, 09:50
سلام
دوستان من یه مودم 3372 ایرانسل آنلاک دارم جدیدا روی 4 جی تبادل نمیکنه و هیچ پیجی را باز نمیکنه کسی میدونه مشکل از چی هست. با یه سیم دیگه هم تست کردم اونم همین مشکل را داشت
soheilsh
22-08-2017, 16:21
نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dadash42
24-08-2017, 10:45
دیشب 2 صبح یک ساعت رایگان ایرانسل 900 تومانی گرفتم پنج دقیقه کار کرد یهو کل خط قطع شد، حتی گوشی چندین ساعت آنتن نداد، 900 تومانم پرید
elyartab
24-08-2017, 14:30
سلام دوستان
من مودم هواوی 8372 دارم. ولی میخوام مودم دی لینک DWR-910 بخرم. راستش این هواوی ussd نداره. برای خرید بسته شبانه پدر آدم درمیاد هی سیم کارت دربیار بذار ...
ظاهرا دی لینک باند 1800 رو ساپورت نمیکنه و اینکه آنتن هم نمیخوره.
قضیه این باند چیه
به نظرتون به صرفه هست خریدش؟
matr!x_2008
24-08-2017, 21:28
میخام مودم e3372 رو انلاک کنم... به نظرتون مشکلی نداره؟ چون بعضی جاها خوندم که انلاک کردن باعث خرابی مودم میشه...
hamid2134
26-08-2017, 13:47
با درود...میخواستم بدونم اگه مودم e3372 رو آنلاک کنیم میشه بعد از آنلاک کردن بازم از سیم کارت ایرانسل روش استفاده کنیم یا دیگه ایرانسل رو نمیخونه؟؟و آنلاک کردن باعث خرابی با کمتر شدن کارایی مودم نمیشه؟
dadash42
27-08-2017, 08:48
بله، بعد از unlock با ایرانسل و تمام سیم کارتها کار میکنه:n10:
دوستانی که 5186-22 دارن بفرمایند ایا از تجمیع راضی هستند؟ فرم ویر مودمشون چیه؟
این اطلاعات مودم من
تجمیع عمل می کنه اما کامل نیست از نظر من .. توی باند میانگین 6 مگ دارم و توی باند 7 حدود نه الی 10 مگ اما بهم 15 مگ نمیده نهایت 12.5 مگ به شکل میانگین
اینم میانگین یک گیگ دانلود داخلی
amirbrad
27-08-2017, 17:35
سلام دوستان
من مودم هواوی 8372 دارم. ولی میخوام مودم دی لینک DWR-910 بخرم. راستش این هواوی ussd نداره. برای خرید بسته شبانه پدر آدم درمیاد هی سیم کارت دربیار بذار ...
قضیه این باند چیه
سلام
شما برنامه ایرانسل من بریزید تو گوشی یا به صفحه وب ایرانسل من برید اونجا برای هر سیمکارتی میشه بسته خرید
این مودم نمیدونم اما معمولا با تغییر فریمور میشه ussd اضافه کرد، پست های اول تایپیک بخونید.
برای تغییر باند رو پی سی نرم افزار ltewatch نصب کنید
فرکانس های ایرانسل ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ هستن فعلا برای نت سیال
دوستانی که 5186-22 دارن بفرمایند ایا از تجمیع راضی هستند؟ فرم ویر مودمشون چیه؟
این اطلاعات مودم من
تجمیع عمل می کنه اما کامل نیست از نظر من .. توی باند میانگین 6 مگ دارم و توی باند 7 حدود نه الی 10 مگ اما بهم 15 مگ نمیده نهایت 12.5 مگ به شکل میانگین
اینم میانگین یک گیگ دانلود داخلی
خوشبحالت.. من هر کاری کردم آپگرید نشد..:V14::V13:
میشه بدمش شما آپگرید کنی؟:V25:
sadeghbb
28-08-2017, 20:33
دوستان بالاخره کدوم مدل کاملتره؟
B525
یا
5186 22a
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خوشبحالت.. من هر کاری کردم آپگرید نشد..:V14::V13:
میشه بدمش شما آپگرید کنی؟:V25:
مشکلی نیست.. هزینه جزئی داره تا مراحل کار رو براتون توضیح بدم و با هم جلو بریم..:n06:
matr!x_2008
28-08-2017, 23:49
میخام مودم e3372 رو انلاک کنم... به نظرتون مشکلی نداره؟ چون بعضی جاها خوندم که انلاک کردن باعث خرابی مودم میشه...
به راحتی انلاک شد.. و هر سیمکارتی رو اوکی میکنه
milad azad
29-08-2017, 11:19
برای مشکل 3372 تو فروم روسی به پشتش هیت سینک چسبوندن
سلام
6 ماه پیش
کسی این مشکل رو داره؟
راه کاری سراغ دارین؟
من خودم E8372 یه سال بیشتر دارم مشکلی ندارم الان سرعت رو ایرانسل رو همه مودم های داغون شده
سلام دوستان
قضیه این باند چیه
لازم نیست مودم بخری
همین رو کاستوم فریمویر بریز من انجامش دادم هم ussd داره هم مشخصات سیگنال هم تعیین باند هم تنظیم DNS
بدون ریختن کاستوم فریمویر هم میتونی با E5186 toolbox باند عوض کنی
ضمنا روی مودم های Hilink مثل E8372 نرم افزار LTE Watch کار نمی کنه
sadeghbb
29-08-2017, 11:21
دوستان بالاخره کدوم مدل کاملتره؟
B525
یا
5186 22a
Sent from my SM-N920C using Tapatalkنبود کسی یه راهنمایی کنه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مشکلی نیست.. هزینه جزئی داره تا مراحل کار رو براتون توضیح بدم و با هم جلو بریم..:n06:
اوکی.. منتظر اطلاعتون هستم..
mohamadir
30-08-2017, 21:00
سلام
امروز مودم b315s-22 را خریدم ولی متاسفانه قابلیت پشتیبانی از کدهای USSD در این مدل وجود ندارد:
مشخصات نرم افزاری :
Software version: 21.316.01.00.00
Web UI version: 17.100.09.00.03
از طریق خود مودم برای آپدیت اقدام کردم ولی پیغام به روز بودن نرم افزار مودم نمایش داده شد!
amirbrad
31-08-2017, 00:31
سلام
امروز مودم b315s-22 را خریدم ولی متاسفانه قابلیت پشتیبانی از کدهای USSD در این مدل وجود ندارد:
مشخصات نرم افزاری :
Software version: 21.316.01.00.00
Web UI version: 17.100.09.00.03
از طریق خود مودم برای آپدیت اقدام کردم ولی پیغام به روز بودن نرم افزار مودم نمایش داده شد!
تو همین تایپیک فریموری هست که میشه فلش کنید قابلیت کد اضافه بشه
دوستمون @alirezaveis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زحمت کشیدند و با مودم بی 525 سه تا تست گرفتن تا وضعیت تجمیعش مشخص بشه
تست ها رو خدمتتون میزارم
باند سه
باند 7
و حالت پلاس
آقا علیرضا به نظر من این تست شما نمی تونه نشان دهنده تجمیع 525 باشه چون به نظر میرسه شما یک تنگنای محدودیت سرعت در نوع ارتباط وای فای دارید.. این مشکل اگر از فرکانس 2.4 گیکاهرتز وای فای استفاده کرده باشید قطعیه... به نظر من ارتباط وای فای شما به هر دلیلی ظرفیت سرعت بالاتر از 88 مگابیت رو نداشته و عملا مودم نمی تونسته سرعت بالاتری رو در تجمیع بهتون بده... چون معمولا در حالت تجمیع حداکثر سرعت خیلی بالاتر میره شده برای یکی دو ثانیه و در استاپ واچ دیو میتر چنین چیزی وجود نداره
به نظرم برای ارزیابی حتما باید از شرایط ارتباطی لن با کابل و چیپ گیگابیت استفاده کنید تا بشه در مورد عملکرد بی 525 قضاوت کرد..
به هر حال ممنون که وقت گذاشتید
آقا علیرضا به نظر من این تست شما نمی تونه نشان دهنده تجمیع 525 باشه چون به نظر میرسه شما یک تنگنای محدودیت سرعت در نوع ارتباط وای فای دارید.. این مشکل اگر از فرکانس 2.4 گیکاهرتز وای فای استفاده کرده باشید قطعیه... به نظر من ارتباط وای فای شما به هر دلیلی ظرفیت سرعت بالاتر از 88 مگابیت رو نداشته و عملا مودم نمی تونسته سرعت بالاتری رو در تجمیع بهتون بده... چون معمولا در حالت تجمیع حداکثر سرعت خیلی بالاتر میره شده برای یکی دو ثانیه و در استاپ واچ دیو میتر چنین چیزی وجود نداره
به نظرم برای ارزیابی حتما باید از شرایط ارتباطی لن با کابل و چیپ گیگابیت استفاده کنید تا بشه در مورد عملکرد بی 525 قضاوت کرد..
به هر حال ممنون که وقت گذاشتید
به نظر من هم محدودیت سرعت به همون وایفای برمیگرده
بهتره اگه امکانش هست از لن استفاده بشه حداقل برای تست کردن.
behnambazi
31-08-2017, 20:44
ادرس فروم رو محبت میکنید بدید
elyartab
01-09-2017, 00:28
برای مشکل 3372 تو فروم روسی به پشتش هیت سینک چسبوندن
من خودم E8372 یه سال بیشتر دارم مشکلی ندارم الان سرعت رو ایرانسل رو همه مودم های داغون شده
لازم نیست مودم بخری
همین رو کاستوم فریمویر بریز من انجامش دادم هم ussd داره هم مشخصات سیگنال هم تعیین باند هم تنظیم DNS
بدون ریختن کاستوم فریمویر هم میتونی با E5186 toolbox باند عوض کنی
ضمنا روی مودم های Hilink مثل E8372 نرم افزار LTE Watch کار نمی کنه
تشکر . کاستوم فریمویر رو برای هواوی 8372 از کجا گیر بیارم؟ ریسک نداره نصبش؟ برای من سیگنال مهم نیست. مهم ussd هست.
با کمک برنامه زیر مشخصات سیگنال را در مودم ببینید و تغییرات مربوط به باند رو هم انجام بدید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظاهرا 4g 2600 برای حالت 2600 تی دی هست اما 1800 جواب میده
دوستان می تونن روی دستگاهشون چک کنن و نتیجه رو بگن
روی 5186 که کار می کنه
سرعه التنزیل : سرعت لحظه ای دانلود و الرفع هم آپلود هست
amirbrad
01-09-2017, 23:28
با کمک برنامه زیر مشخصات سیگنال را در مودم ببینید و تغییرات مربوط به باند رو هم انجام بدید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ظاهرا 4g 2600 برای حالت 2600 تی دی هست اما 1800 جواب میده
دوستان می تونن روی دستگاهشون چک کنن و نتیجه رو بگن
روی 5186 که کار می کنه
روی b۳۱۵ کار میکنه مشخصات سیگنال مینویسه اما هنوز تغییر باندو نسل امتحان نکردم فقط نرم افزارشو اسکن کردین یه موقع اطلاعات مونیتور نکنه! چون به سیستم و انتی ویروس فعلا دسترسی ندارم ،زبانش عربیه گزینه تغییر نداره؟
گزینه تغییر زبانشو ندیدم.. اسکن خاصی هم نکردم
alirezaveis
02-09-2017, 09:52
روی b525 هم تست شد. به درستی کار میکنه. سپاسگزار از ak313
mohammadgh6
02-09-2017, 22:48
دوستان مودم b315 باند 38 فرکانس 2600 بشتیبانی میکنه؟
برای سیم کارت شاتل استفاده کنم
دوستان مودم b315 باند 38 فرکانس 2600 بشتیبانی میکنه؟
برای سیم کارت شاتل استفاده کنم
* Huawei B315s-22: 4G LTE B1/B3/B7/B8/B20 (FDD 800/900/1800/2100/2600MHz)and TD-LTE B38 (2600MHz)
* Huawei B315s-607: 4G Band 1/3/7/8/28/40 (FDD 700/900/1800/2100/2600 & TDD 2300Mhz)
* Huawei B315s-936: 4G Band 1/3/40/41 (FDD 1800/2100 & TDD 2300/2500Mhz)
* Huawei B315s-608:
* 3G UMTS B1/B8
* GSM B2/B3/B5/B8
مدل 22 ساپرت می کنه
احتمالاً برای شما هم همینه
elyartab
03-09-2017, 07:59
سلام
آقا من Dlink Dwr 910 رو گرفتم. روش نوشته باند 1800 و 2600 رو ساپورت میکنه. ولی وقتی وصل میکنم نهایت سرعت 15 میده در حالی که هواوی 8372 تا 24 هم میده.
باید تنظیم خاصی انجام بدم؟
راستی برنامه ltewatch رو هم نصب کردم ولی اول کار که اجچرا میشه خطا میده. ظاهرا به این سایت fritz.box نمیتونه کانکت بشه
kerminio
03-09-2017, 09:48
خب حتما دی لینک ه چون چند کارست فرکانس های بیشتری رو ساپورت میکنه تجمیع فرکانس ها کار سخت تری ه
milad azad
05-09-2017, 09:36
تشکر . کاستوم فریمویر رو برای هواوی 8372 از کجا گیر بیارم؟ ریسک نداره نصبش؟ برای من سیگنال مهم نیست. مهم ussd هست.
با ترنسلیت گوگل برو
این منبع تمام کاستوم ها هست که البته لینک زیر برای 8372 هست
سلام دوستان ی مودم جیبی خوب میخوام بین 300 تا 500 فقط میخوام عالی باشه . اکثرا 7350 معرفی کردن .!؟
سلام دوستان
من یه E3372 دارم، الان تصمیم دارم یه E8273 بگیرم ولی نمیدونم نیاز هست یا نه (غیر از wifi چیز چشم گیری داره که ارزش هزینه کردن داشته باشه؟)
لطفا بهترین رام برای E3372s-153 رو بگید
اینو زدم:
خوبه، یا آبدیت دیگه ای هم اومده؟
ممنون
آرین 0098
06-09-2017, 01:11
من واقعاً موندم مبنای اتّصال مودم های آشغال هوآوی به یه دکل چیه؟
یه E3372 مزخرف دارم، به دکل با SINR حدود 20 dB وصل نمیشه، به دکل با SINR بین 5 تا 10 وصل میشه.
120 تومن دادم از این آنتن مستطیلیا خریدم، به یه دکل وصل میشه که SINRش صفره.
واقعاً علّت این گندکاری رو متوجّه نمیشم.
من واقعاً موندم مبنای اتّصال مودم های آشغال هوآوی به یه دکل چیه؟
یه E3372 مزخرف دارم، به دکل با SINR حدود 20 dB وصل نمیشه، به دکل با SINR بین 5 تا 10 وصل میشه.
120 تومن دادم از این آنتن مستطیلیا خریدم، به یه دکل وصل میشه که SINRش صفره.
واقعاً علّت این گندکاری رو متوجّه نمیشم.
سلام
دوست عزیز باید از برنامه های جانبی که میشه فرکانس رو تغییر داد و همچنین مشخصات دکل رو دید استفاده کنی و انتنتو دقیقا وصل کنی به اون دکلی که میخوای . برای من دوتا دکل کنار هم رو پیدا میکرد که یکی sinr روی 17 بود اما نهایت سرعت در منجر 4 بود ولی دکل کناری sinr بین 8 تا 12 هست و سرعتم حدود 6 مگ هست .پس مبنا رو به نظر من سرعت دانلود در منجر در نظر بگیر و انتنتو تنظیم کن
kerminio
06-09-2017, 08:06
سلام دوستان ی مودم جیبی خوب میخوام بین 300 تا 500 فقط میخوام عالی باشه . اکثرا 7350 معرفی کردن .!؟
مودم جیبی شاطر موبایل رو باید تهیه کنید
dadash42
06-09-2017, 15:45
مودم جیبی Alcatel-mw40v دست دوم پیدا کن بسیار خوبه.
تنظیمات مثل huawei نداره ولی محکم بدون قطعو وصلی کار میکنه. باتری 6 ساعت کار میکنه، میشه عوضش هم کرد
تو محلمون تا 60mb/s دانلود میده
سلام دوستان
من یه E3372 دارم، الان تصمیم دارم یه E8273 بگیرم ولی نمیدونم نیاز هست یا نه (غیر از wifi چیز چشم گیری داره که ارزش هزینه کردن داشته باشه؟)
اینو زدم:
ممنون
ـ:n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n37::n3 7::n37::n37::n37::n37::n37:
mohammadgh6
06-09-2017, 21:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عزیزان این گزینه تو مودم b315برای چیه؟
DJMOKHTAR
06-09-2017, 22:09
سلام دوستان
اینو زدم:
ممنون
منم E3372 دارم و کاملا ازش راضی ام . تفاوتش با 8273 فقط در وایفای هست و از نظر بنده ارزش نداره که با 8273 تعویضش کنید چون تفاوت خاصی رو بجز در ظاهر و وایفای مشاهده نخواهید کرد
در ضمن اگه در منزل مودم ADSL دارید و از 3G/4G USB پشتیبانی میکنه میتونید E3372 رو به مودم وصل کنید و از طریق وایفای بهش وصل بشید .
لینک اخرین اپدیت WebUI :
behzadspy
06-09-2017, 23:17
سلام دوستان
لطف میکنید کمکم کنید؟!
یه مودم هوآووی 5577s دارم نیاز به آنلاک داره باید چکار کنم؟!
اگر لطف کنید راهنماییم کنید یک دنیا ممنونتون میشم
سلام دوستان
لطفا کمک کنین
میخواستم مودم irancell-Z6000 رو آنلاک کنم کسی هست کمکم کنه؟
ممنوم
irainian
07-09-2017, 17:23
ببخشید میشه بگید که فرق یک مودم Archer MR200 Dual Band Wireless AC750 4G LTE با یک مودم
Incell CA60 LTE Wi-F چیه به جز آنلاک بودنشون سرعت دانلود برام مهمه
kerminio
07-09-2017, 17:58
مودم mr200 کت 4 بیشتر نداره اون مودم ایرانسل همون طور که از اسمش پیداست کت 6 داره و تو 4.5 جی بدرد میخوره
windows-ps3
07-09-2017, 19:06
دوستان من 2 تا سیم 1.5 متری خریدیم , دوتاش 8 تومن , واسه مودم e3372 جواب میده
فقط یه مشکلی هست , قدرت انتن دهی شده -71 ولی 4 تا خط انتن میده , گوشیم با 80- , 5 تا انت نشون مید ه , چراشو کسی میدونه ؟
SSMITIKOMON
08-09-2017, 18:09
سلام یه شیر مرد پیدا نمیشه تاپیک انلاک مودم b315 رو بزن که بشه دکل رو انتخاب کرد و درلاره برنامه lte watch توضیح بده که چجوری باهاش دکل مناسب رو پیدا میکنن مطالب پراکندست frimware مناسب در حال حاظر چیه برا مودم
در ضمن عکسهای انلاک مودم b315 حذف شده که یکی از دوستان باز کرده بودش
javad_0569
09-09-2017, 01:20
دوستان کسی روشی برای قفل کدن مودم d100 ایرانل یا نرم افزاری چیزی میشناسه
سلام دوستان،
مودم E8273h-153 چند وقته یکی در میون پیج باز میکنه، متصله و کار میکنه،مثلا تلگرام همیشه دانلود و آپلود داره، ولی مثلا بعد 5 دقیقه مرورگر پیجی باز نمیکنه! هاردریست هم کردم درست نشد.
فک میکنم بعد آپدیت به 21.313.11.00.1389 اینجوری شد، کسی میدونه چیکارش کنم درست شه؟
SSMITIKOMON
10-09-2017, 01:15
سلام من با برنامه LTEWATCH تو انتخاب باند به غیر از باند 3 که 1800 عه به هیچ باند دیگه ای نمیتونم وصل شم
مودمم هم B315 عه تو مشخصاتش زده باند 2600 هم پشتیبانی میکنه کسی هست راهنمایی کنه منو؟
- - - Updated - - -
سیم کارتم همراهه اوله
SSMITIKOMON
10-09-2017, 01:30
اگه منطقه من فقط یه فرکانس داشته باشه مودم کت6 بگیرم فایده نداره درسته ؟
چجوری میشه دکل های منطقه و فرکانسشون رو دید ؟
milad azad
10-09-2017, 13:34
سلام دوستان،
مودم E8273h-153 چند وقته یکی در میون پیج باز میکنه، متصله و کار میکنه،مثلا تلگرام همیشه دانلود و آپلود داره، ولی مثلا بعد 5 دقیقه مرورگر پیجی باز نمیکنه! هاردریست هم کردم درست نشد.
فک میکنم بعد آپدیت به 21.313.11.00.1389 اینجوری شد، کسی میدونه چیکارش کنم درست شه؟
بارها جواب داده شده
مشکل DNS های اپراتور هاست
شما خودت تو کامپیوتر dns ست کن
irainian
10-09-2017, 22:18
سلام خسته نباشید توی مودم های cat4 حداکثیر تا 400 تومن کدومشون قابلیت تجمیع باند رو داره که سرعت بالاتر از بقیه نمونه های cat4 باشه ممنون
سلام خسته نباشید توی مودم های cat4 حداکثیر تا 400 تومن کدومشون قابلیت تجمیع باند رو داره که سرعت بالاتر از بقیه نمونه های cat4 باشه ممنون
هیچ کدام قابلیت تجمیع باند رو ندارند. فقط مودم های Cat 6 به بالا قابلیت CA رو دارند. تا رنج 400 تومن هم فقط CA60 ایرانسل قابلیت تجمیع 2 باند رو دارد.
SSMITIKOMON
10-09-2017, 23:28
با 520 میشه سری مودم های هوایی رو خرید با تجمیع باند
morypory
11-09-2017, 09:06
با درود
من یک مودم همراه 5577s از عراق دارم که فقط با سیم کارت عراق کار می کند آیا راهی برای آنلایک کردن مودم وجود دارد ممنون می شوم راهنمائیم کنید
Soheil20120
11-09-2017, 19:39
دوستان الان مودممارت استوکe518622a داره ولی تو فریمورش مدل دیکه ای نوشته ایا ممکنه این مدل اصلا 22a نباشه ؟که اگه نباشه اصلا ارزش خرید نداره دیکه ولی مدیر سایت میگه فریمور این دومدل یکیه واسه همین این فریمور روی 22aنصبه اگه اطلاعات دارید لطفا راهنمایی کنید قصد خرید دارم یه وقت بی دلیل این همه هزینه نکنم بعد معلوم بشه خبری از تجمیع نیست
وبسایتهای معتبر استوک فروشی نمیکنند شما هم باید بعد از صحبت با مدیر اون وبسایت و با اطمینان کامل خرید کنید. اغلب مودمهای استوک ممکن است فریمویر آن چندین بار عوض شده باشند
سلام من مودم tplink mr200 دارم و نتم هم ایرانسله
وی پی ان نمیتونم وصل بشم مودم هم اخرین فریمور هست
شما با اخرین فریمور مشکل وی پی ان ندارین؟
اعصابم خورد شده کسی میدونه بگه
zorro0641
14-09-2017, 10:18
سلام
من مودم E8372 دارم
مشکلی که دارم این هست که صفحه اصلی مودم با لپ تاپم خیلی با تاخیر لود میشه و حتی بعد از لود شدن هم گزینهها با تاخیر عمل میکنن
ولی بقیه دستگاهها مثل گوشی یا کامیپوتر رومیزی مشکلی ندارن و خیلی سریع لود میکنن صفحه مودم رو
این مشکل رو با E3372 هم داشتم - چند بار اول که وصل میکنم مشکلی نیست ولی به مرور زمان سرعت لود بسیار میاد پایین
کش مرورگر رو هم پاک کردم و با یه مرورگر دیگه هم امتحان کردم ولی مشکل پابرجا هست
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام
من مودم E8372 دارم
مشکلی که دارم این هست که صفحه اصلی مودم با لپ تاپم خیلی با تاخیر لود میشه و حتی بعد از لود شدن هم گزینهها با تاخیر عمل میکنن
ولی بقیه دستگاهها مثل گوشی یا کامیپوتر رومیزی مشکلی ندارن و خیلی سریع لود میکنن صفحه مودم رو
این مشکل رو با E3372 هم داشتم - چند بار اول که وصل میکنم مشکلی نیست ولی به مرور زمان سرعت لود بسیار میاد پایین
کش مرورگر رو هم پاک کردم و با یه مرورگر دیگه هم امتحان کردم ولی مشکل پابرجا هست
دلیلش چی میتونه باشه؟
سلام.دانگل را به پورت usb متصل کردی یا اینکه با آداپتور و wifi وصل شدی؟
چک کن تنظیمات پورتهای usb و wireless روی power saving نباشد
با مرورگر opera و firefox ( هردو ) تست کن
behnambazi
15-09-2017, 18:30
دوستان یه مشکل دارم
مودم 3372 دارم USSD از کار افتاده
zorro0641
16-09-2017, 01:36
سلام.دانگل را به پورت usb متصل کردی یا اینکه با آداپتور و wifi وصل شدی؟
چک کن تنظیمات پورتهای usb و wireless روی power saving نباشد
با مرورگر opera و firefox ( هردو ) تست کن
ممنون از پاسختون
کلا به (3.0) USB وصل میکنم ولی برای اطمینان بیشتر با اداپتور و WIFI هم امتحان کردم
با مرورگر موزیلا هم امتحان کردم ولی مشکل پا برجا بود
تنظبمات Power هم مشکلی نداشت
موقعی که Data رو روشن میکنم سرعت دانگل بهتر میشه ولی دلیلش رو نمیدونم
مودم E3372 هم دقیقا مثل E8372 چند بار اول که وصل میکردم سرعتش خوب بود ولی مرور کند شد - فریمور اصلی رو براش فلش زدم باز برای مدتی خوب بود و کند شد دوباره
zorro0641
16-09-2017, 01:38
دوستان یه مشکل دارم
مودم 3372 دارم USSD از کار افتاده
یعنی چی مشکل داره؟ یکم بیشتر توضیح بدین
کد USSD معمولا از شبکه 3G استفاده میکنه- چک کنین که تنظیمات شبکه رو حالت Auto باشه حتما
ممنون از پاسختون
کلا به (3.0) USB وصل میکنم ولی برای اطمینان بیشتر با اداپتور و WIFI هم امتحان کردم
با مرورگر موزیلا هم امتحان کردم ولی مشکل پا برجا بود
تنظبمات Power هم مشکلی نداشت
موقعی که Data رو روشن میکنم سرعت دانگل بهتر میشه ولی دلیلش رو نمیدونم
مودم E3372 هم دقیقا مثل E8372 چند بار اول که وصل میکردم سرعتش خوب بود ولی مرور کند شد - فریمور اصلی رو براش فلش زدم باز برای مدتی خوب بود و کند شد دوباره
باید یکی از دوستان اینجا با teamviewer وصل بشه و مشکل شمارو حل کنه ! اگر کسی نبود خصوصی پیام بدین میام نگاه میکنم
morypory
16-09-2017, 12:02
دوستان سلام
من یک مودم huawei مدل E5577s-932 tishknet دارم که frimware ورژن 21.326.62.00.1365 و 10 بار هم کد وارد کردن و کدش غیر فعال است هر کاری کردم نتوانستم آنلاکش کنم اگر کسی میتواند راهنمائیم کند
ho3in2012
16-09-2017, 12:12
دوستان سلام
من یک مودم huawei مدل E5577s-932 tishknet دارم که frimware ورژن 21.326.62.00.1365 و 10 بار هم کد وارد کردن و کدش غیر فعال است هر کاری کردم نتوانستم آنلاکش کنم اگر کسی میتواند راهنمائیم کند
اگر مودم شما به صورت دايم قفل شده
پیشنهاد میکنم این ویدیو رو ببینین
آموزش آنلاک هست در صورتی که 10 بار کد وارد شده
قسمت اول ویدیو
قسمت دوم ویدیو
لینک تمام نرم افزار ها و فایل های استفاده شده در ویدیو آموزشی
امیدوارم کمکتون کنه
morypory
16-09-2017, 12:51
یک مشکل دیگری که دارم اینه که رمز کنسول رل عوض کرده اند و هرچه دکمه ریست را فشار میدهم هیچ عکس العملی نشان نمی دهد و متاسفانه از مسیر هائی که در فیلم بود هم رفتم ولی ارور میدهد
mani0071
16-09-2017, 23:32
سلام
دوستان سایت هایی که گذاشتین برای انلاک متاسفانه دیگه جواب نمیده
اگه راهی به ذهنتون میرسه
IMEI: 866133022781779
E3372s-153
dadash42
17-09-2017, 08:14
باید یکی از دوستان اینجا با teamviewer وصل بشه و مشکل شمارو حل کنه ! اگر کسی نبود خصوصی پیام بدین میام نگاه میکنم
teamviewer دیگه تو ایران کار نمیکنه، مثل اینکه trump سحامداره
برای remote-desktop از AnyDesk استفاده کنید، از teamviewer سریعتره
amfouter
17-09-2017, 12:11
سلام. دوستان بین مودم های cat 6 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟ دیشب هواووی B525 رو از دیجی سفارش دادم فردا دستم میرسه. اگه مودم بهتری سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنین
خودم یه مودم d100 دارم cat4 هستش لاک ایرانسل سرعت دانلودش اوایل رو 3 مگ بود ولی الان اومده پایین. رو گوشیم که cat 16 زده تو مشخصاتش تست میگیرم سرعت دان از مودم پایین تره به نظرتون با خرید این مودم میتونم سرعت دانلود بهتری بگیرم؟
alirezaveis
17-09-2017, 14:15
سلام. دوستان بین مودم های cat 6 کدوم مدل رو پیشنهاد میکنین؟ دیشب هواووی B525 رو از دیجی سفارش دادم فردا دستم میرسه. اگه مودم بهتری سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنین
خودم یه مودم d100 دارم cat4 هستش لاک ایرانسل سرعت دانلودش اوایل رو 3 مگ بود ولی الان اومده پایین. رو گوشیم که cat 16 زده تو مشخصاتش تست میگیرم سرعت دان از مودم پایین تره به نظرتون با خرید این مودم میتونم سرعت دانلود بهتری بگیرم؟
سرعت بالا در وهله ی اول به سیگنال دریافتی و ترافیک دکلی که بهش وصل میشید بستگی داره. مودم که به دستتون رسید با استفاده از برنامه ی LTEWatch بهش متصل بشید و سعی کنید با جابجایی مودم بهترین سیگنال رو بگیرید. من این مودم که شما سفارش دادید رو دارم و توی ساعاتی که ترافیک پایینه سرعت دانلودم بین 10 تا 11 مگابایته (80 تا 90 مگابیت) در حالی که با یه گوشی cat4 حداکثر سرعتی که میگیرم 3.5 مگابایته.
amfouter
17-09-2017, 14:24
سرعت بالا در وهله ی اول به سیگنال دریافتی و ترافیک دکلی که بهش وصل میشید بستگی داره. مودم که به دستتون رسید با استفاده از برنامه ی LTEWatch بهش متصل بشید و سعی کنید با جابجایی مودم بهترین سیگنال رو بگیرید. من این مودم که شما سفارش دادید رو دارم و توی ساعاتی که ترافیک پایینه سرعت دانلودم بین 10 تا 11 مگابایته (80 تا 90 مگابیت) در حالی که با یه گوشی cat4 حداکثر سرعتی که میگیرم 3.5 مگابایته. ممنون بابت پاسخ دادنتون :n16:. حقیقتش من از این برنامه که گفتید سردرنمیارم. ممکنه بگین چه تنظیماتی باید تو این برنامه انجام بدم؟
جواب های دروغی که مودم مارت میده به کاربران
بعد که گندش در میاد ویرایش میکنه
behnambazi
17-09-2017, 19:09
مود شبکه روی LTE هست
قبلا کار میکرد میتونستم بسته بخرم ،الان هرکاری میکنم نمیشه
alirezaveis
17-09-2017, 19:58
ممنون بابت پاسخ دادنتون :n16:. حقیقتش من از این برنامه که گفتید سردرنمیارم. ممکنه بگین چه تنظیماتی باید تو این برنامه انجام بدم؟
خواهش میکنم. کار کردن با این نرم افزار به اندازه پخش یه کلیپ توی ویندوز راحته. فقط کافیه مودم رو با لن یا وای فای به سیستم وصل کنید. نرم افزار رو اجرا کنید. اون پایین بزنید رو settings و توی قسمت password، پسورد کنسول مودم رو وارد کنید. در نهایت روی save کلید کنید و تمام.
SSMITIKOMON
17-09-2017, 20:04
چه خوب جواب همه رو میدن بغیر از من :n01:
mani0071
17-09-2017, 20:42
سلام
دوستان سایت هایی که برای آنلاک گذاشتین هیچ کدوم کار کار نمیکنه
amfouter
18-09-2017, 00:29
خواهش میکنم. کار کردن با این نرم افزار به اندازه پخش یه کلیپ توی ویندوز راحته. فقط کافیه مودم رو با لن یا وای فای به سیستم وصل کنید. نرم افزار رو اجرا کنید. اون پایین بزنید رو settings و توی قسمت password، پسورد کنسول مودم رو وارد کنید. در نهایت روی save کلید کنید و تمام.
دمت گرم داداش خیلی لطف کردی :n40:. ایشالا که فردا دیجی آوردش سرعتش اوکی باشه
alirezaveis
18-09-2017, 10:14
سلام من با برنامه LTEWATCH تو انتخاب باند به غیر از باند 3 که 1800 عه به هیچ باند دیگه ای نمیتونم وصل شم
مودمم هم B315 عه تو مشخصاتش زده باند 2600 هم پشتیبانی میکنه کسی هست راهنمایی کنه منو؟
- - - Updated - - -
سیم کارتم همراهه اوله
اینکه مودمتون از فرکانس 2600 پشتیبانی میکنه شکی درش نیست. مشکل اینجاست شما تحت پوشش فرکانس 2600 همراه اول نیستید. منم همین مشکل رو دارم. فرکانس 1800 رو با کیفیت بالا دارم ولی 2600 نیمتونم دریافت کنم. در صورتی که با سیمکارت ایرانسل هر دو فرکانس رو دریافت میکنم.
mehran_360
18-09-2017, 19:08
یکی از دوستان لطف میکنه درباره برنامه LTE Watch و استفاده از اطلاعاتش کمک کنه
ممنون
جواب های دروغی که مودم مارت میده به کاربران
بعد که گندش در میاد ویرایش میکنه
چرا آخه :n27: قابل اعتماد نیست ؟؟؟؟
amfouter
18-09-2017, 20:43
سلام مجدد دوست عزیز. :n02:
مودم امروز به دستم رسید. سرعتش رو ایرانسل خوب نیست که اونم به خاطر آنتن دهی ضعیفم با این مودمه با مودم d100 که مال خود ایرانسله فول آنتن میداد ولی الان بین 2 تا 4 خط آنتن دارم. خواستم آنتن بگیرم برای دریافت بهتر سیگنال سایت خود IDH یه آنتن برای b525 آورده. شما خبر داری آنتناش که آنتناش در چه حدیه؟ میتونیه مشکل دریافت سیگنالمو بهتر کنه یا نه
این برنامه ltewatch امکان تنظیم دکل مخابراتی هم داره؟
چرا آخه :n27: قابل اعتماد نیست ؟؟؟؟
ی مشت بیسواد
حزب باد
نه
استوک و جنس متفرقه زیاد فرستادن
SSMITIKOMON
19-09-2017, 15:03
اینکه مودمتون از فرکانس 2600 پشتیبانی میکنه شکی درش نیست. مشکل اینجاست شما تحت پوشش فرکانس 2600 همراه اول نیستید. منم همین مشکل رو دارم. فرکانس 1800 رو با کیفیت بالا دارم ولی 2600 نیمتونم دریافت کنم. در صورتی که با سیمکارت ایرانسل هر دو فرکانس رو دریافت میکنم.
دمت گرم جواب دادای من امروز با اپراتور منطقه صحبت کردم گفتن 4G - LTE فقط باند 3 همون 1800 رو دارن و یدونه خالی دیگه رو 3G دارن رو فرکانس 2100 به نظرتون اگه کت 6 بخرم این دوتارو تجمیع کنه یه چی مث B525 یا 5186 - 22a?
amfouter
19-09-2017, 20:38
سلام مجدد دوست عزیز :n02:
این مودم b525 قابلیت ca mode یا همون تجمیع فرکانس رو تو تنظیماتش نداره. شما میدونی چطوری میشه اونو فعالش کرد؟
شما برای افزایش سرعتت چیکار کردی؟ من رو باند 2.4 و 5 تست کردم. تو همراه اول باند 5 گیگاهرتز کمی سرعتش بهتر بود.
- - - Updated - - -
این مودم b525 قابلیت ca mode یا همون تجمیع فرکانس رو تو تنظیماتش نداره. شما میدونی چطوری میشه اونو فعالش کرد؟
شما برای افزایش سرعتت چیکار کردی؟ من رو باند 2.4 و 5 تست کردم. تو همراه اول باند 5 گیگاهرتز کمی سرعتش بهتر بود.
amfouter
19-09-2017, 20:48
دوست عزیز اون باند ۲.۴ یا ۵ مربوط یه وایفای مودم هست و ربطی به همراه اول نداره!
باند مودم رو با برنامه LTE Watch میتونین تغییر بدین
amfouter
20-09-2017, 01:11
دوست عزیز اون باند ۲.۴ یا ۵ مربوط یه وایفای مودم هست و ربطی به همراه اول نداره!
باند مودم رو با برنامه LTE Watch میتونین تغییر بدین
بله دوست عزیز در جریان هستم. وقتی رو حالت 2.4 با برنامه ltewatch کار میکنم سرعتم به مراتب کمتر از حالت 5 گیگاهرتز هستش. اونم به خاطر شلوغی کمتر باند 5 مودم هستش. البته من فعلا رو همراه اول تست کردم و هنوز رو ایرانسل تستش نکردم. بزرگترین مشکلم الان اینه که تو تنظیمات مودم حالت ca mode نداره و نمیدونم چطوری میشه از این قابلیت رو این مودم استفاده کرد. الان این دوستمون با ایرانسل سرعت خیلی خوبی گرفتن نمیدونم چه تنظیماتی انجام دادن که انقد سرعتشون خوبه.
راستی چرا پیام قبلیم انقد ریپلای زده من کلا یه بار نوشتم و ارسال کردم :n02:
alirezaveis
20-09-2017, 08:51
گزینه ca mode رو نداره. ولی کافیه تحت پوشش 4.5G باشید و شروع به دانلود کنید. توی کنسول وب مودم علامت پلاس میاد و شما میتونید متوجه بشید مودم در حالت تجمیع فرکانس داره کار میکنه. تا جایی که من میدونم هیچکدوم از مودم های cat6 گزینه ای به نام ca mode توی تنظیماتشون ندارن و این گزینه فقط توی کاستوم فرم ور ها قرار داده شده که هنوز واسه b525 کاستوم فرم وری نیومده. واسه من نه گوشیم و نه لپ تاپم امکان اتصال به باند 5 گیگا هرتز رو نداره که تست کنم. واسه استفاده از نهایت سرعت مودم اونو با کابل لن cat6 به سیستمتون وصل کنید. بهترین نتیجه رو میگیرید. من خودم موقع دانلود مودم رو با کابل به سیستم وصل میکنم.
بله دوست عزیز در جریان هستم. وقتی رو حالت 2.4 با برنامه ltewatch کار میکنم سرعتم به مراتب کمتر از حالت 5 گیگاهرتز هستش. اونم به خاطر شلوغی کمتر باند 5 مودم هستش. البته من فعلا رو همراه اول تست کردم و هنوز رو ایرانسل تستش نکردم. بزرگترین مشکلم الان اینه که تو تنظیمات مودم حالت ca mode نداره و نمیدونم چطوری میشه از این قابلیت رو این مودم استفاده کرد. الان این دوستمون با ایرانسل سرعت خیلی خوبی گرفتن نمیدونم چه تنظیماتی انجام دادن که انقد سرعتشون خوبه.
خوب اون سرعت بهتر مال پهنای باند بیشتری هست که غ گیگا هرتز داره با لن تست کنید سرعت واقعی هست
در مورد گزینه ca میتونید تو lte watch بزارید باند رو گزینه lte Advance که یعنی همون ۴.۵ جی هستش
البته اگه رو اوتو هم باشه موقع دانلود تو پنل مودم یهتون نشون میده
اگه نشون نمیده شاید تحت پوشش پلاس نیستید
amfouter
20-09-2017, 12:17
گزینه ca mode رو نداره. ولی کافیه تحت پوشش 4.5G باشید و شروع به دانلود کنید. توی کنسول وب مودم علامت پلاس میاد و شما میتونید متوجه بشید مودم در حالت تجمیع فرکانس داره کار میکنه. تا جایی که من میدونم هیچکدوم از مودم های cat6 گزینه ای به نام ca mode توی تنظیماتشون ندارن و این گزینه فقط توی کاستوم فرم ور ها قرار داده شده که هنوز واسه b525 کاستوم فرم وری نیومده. واسه من نه گوشیم و نه لپ تاپم امکان اتصال به باند 5 گیگا هرتز رو نداره که تست کنم. واسه استفاده از نهایت سرعت مودم اونو با کابل لن cat6 به سیستمتون وصل کنید. بهترین نتیجه رو میگیرید. من خودم موقع دانلود مودم رو با کابل به سیستم وصل میکنم.
بله کاستوم فریمور با وجود سرچ زیادی که کردم هنوز براش منتشر نشده. راستی سایت IDH یه سر بزنین یه مدل آنتن برای این مدل آورده که 3 db قدرتشه. من گرفتم. بیشتر نوسان فرکانس دریافتیمو کنترل کرد (قبل اون بین 1 تا 4 خط آنتن داشتم ولی بعدوصل کردن آنتن بین 2 تا 4 خط رسید) البته با توجه به قیمتی که داره هرکدوم 25 تومن ارزش خرید نداره (خرید 2 عدد برای مودم 50 تومن درمیاد) در صورتی که آنتن های قویتری با قیمت حدودی 100 تومن میشه گرفت با قدرت 25 تا db 40 و گیرندگی بهتر.
amfouter
20-09-2017, 12:21
بله کاستوم فریمور با وجود سرچ زیادی که کردم هنوز براش منتشر نشده. راستی به سایت idhco که نمایندگی رسمی هواووییه سر بزنین. یه مدل آنتن برای این مدل آورده که 3 db قدرتشه. من گرفتم. بیشتر نوسان فرکانس دریافتیمو کنترل کرد (قبل اون بین 1 تا 4 خط آنتن داشتم ولی بعدوصل کردن آنتن بین 2 تا 4 خط رسید) البته با توجه به قیمتی که داره هرکدوم 25 تومن ارزش خرید نداره (خرید 2 عدد برای مودم 50 تومن درمیاد) در صورتی که آنتن های قویتری با قیمت حدودی 100 تومن میشه گرفت با قدرت 25 تا db 40 و گیرندگی بهتر.
amfouter
20-09-2017, 12:26
[
خوب اون سرعت بهتر مال پهنای باند بیشتری هست که غ گیگا هرتز داره با لن تست کنید سرعت واقعی هست
در مورد گزینه ca میتونید تو lte watch بزارید باند رو گزینه lte Advance که یعنی همون ۴.۵ جی هستش
البته اگه رو اوتو هم باشه موقع دانلود تو پنل مودم یهتون نشون میده
اگه نشون نمیده شاید تحت پوشش پلاس نیستید
ممنون دوست عزیز. طبق نقشه سایت همراه اول تحت پوشش منطقه هستم و با ltewatch هم که تست کردم در حالت lte advanced سرعت کمتری نسبت به حالت اتوماتیک بهم داده. ولی فعلا با ایرانسل نتونستم تست کنم (به خاطر یه هفته اینترنت نامحدودی که همراه اول بهم داده فعلا دارم از اون استفاده میکنم تا طرحش تموم شه برم سراغ ایرانسل :n02:)
koorosh001
20-09-2017, 13:45
سلام.من یک مودم همراه d-link dwr 711/n دارم و میخوام بذارمش کنار و یک مودم همراه دیگه بگیرم.بدلیل اینکه اولا فورجی ساپورت نمیکنه.دوما واقعا ناراضی بودم ازش(خراب شدن خشاب سیمکارت،باد کردن باتری،آنتن دهی ضعیف،باگ های عجیب).من حدود دوسال این مودمو داشتم و به همه پیشنهاد میکنم از دی لینک فاصله بگیرید.(به معنای واقعی در حد اسمش نیست).حالا میخوام یه مودم جدید بخرم که 1- آنتن دهی عالی داشته باشه. 2- علاوه بر باتری با برق مستقیم هم کار کنه.3- قیمتش هرچی ارزانتر باشه بهتره. فرقی نمیکنه دانگل باشه یا مودم. و اینکه آیا مودم های دانگلی هم آنتن دهی در حد و اندازه مودم های باتری خور داره؟از استاندارد های اونا پشتیبانی میکنه؟ مودم رو میزی برتری داره؟قابلیت حملش زیاد واسم مهم نیست.لطفا تجربیاتتون رو با من سهیم بشید.
javad_0569
21-09-2017, 09:59
سلام.
من یه مودم tp link M7310 خرید کردم میخوام بدونم امکان تغییر باند وجود داره . چون توی منطقه ای که من هستم
فقط روی باند 7 حتی با آنتن دهی کم سرعت خوبی رو دریافت کردم ( با مودم های E8372 , b315 و d100 ایرانسل )
ایا نرم افزاری پیدا میشه برای تغییر باند ؟
amfouter
21-09-2017, 12:28
بله کاستوم فریمور با وجود سرچ زیادی که کردم هنوز براش منتشر نشده. راستی به سایت idhco که نمایندگی رسمی هواووییه سر بزنین. یه مدل آنتن برای این مدل آورده که 3 db قدرتشه. من گرفتم. بیشتر نوسان فرکانس دریافتیمو کنترل کرد (قبل اون بین 1 تا 4 خط آنتن داشتم ولی بعدوصل کردن آنتن بین 2 تا 4 خط رسید) البته با توجه به قیمتی که داره هرکدوم 25 تومن ارزش خرید نداره (خرید 2 عدد برای مودم 50 تومن درمیاد) در صورتی که آنتن های قویتری با قیمت حدودی 100 تومن میشه گرفت با قدرت 25 تا db 40 و گیرندگی بهتر.
mohammadgh6
21-09-2017, 13:41
دوستان ایرانسل دیروز 5Gرو ازمایش کرد یه جایی شنیدم 5G سیم کارت نداره . درسته؟
یعنی دوباره این مودمها تعویض میشه؟
دوستان ایرانسل دیروز 5Gرو ازمایش کرد یه جایی شنیدم 5G سیم کارت نداره . درسته؟
یعنی دوباره این مودمها تعویض میشه؟
ایشالا بچت شاید بتونه به ۵جی وصل بشه
ایرانسل از سال پیش با شرکت اریکسون تحقیقات و سرمایه گزاری خودشو شروع کرده بود که خبرش رو هم شنیده بودیم جدیدا هم آزمایش کرده که خیلی خوب جواب گرفته ولی فکر نمیکنم به این زودی اتفاقی بیافتد
همراه اول هم که تازه امسال تحقیقات و سرمایه گزاری رو با شرکت نوکیا در این ضمینه شروع کرده اما پیشرفت شرکت همراه اول هم بسیار سریعه
خودم که هنوز مودم B315 دارم ( cat4 ) اشتراک 6 ماه همراه اول هم دارم که سرعت دانلود با 32 کانکشن idm به 10 مگ میرسه و بهمین سرعت خیلی راضی هستم و فعلا قصد رفتن به سمت مودمهای CAT6 رو هم ندارم / اگر 5G رسما توسط هردو اوپراتور افتتاح بشود حتما مودم جدید تهیه میکنم:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.