مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
دوستان ایرانسل دیروز 5Gرو ازمایش کرد یه جایی شنیدم 5G سیم کارت نداره . درسته؟
یعنی دوباره این مودمها تعویض میشه؟
سلام دوست عزیز
بله مودم و دیوایسها حداقل بایداز CAT16 پشتیبانی کنند که این حداقل است مثلا موبایل ( چیپست ساخت شرکت کوالکام snapdragon 835) داشته باشد
ho3in2012
21-09-2017, 20:08
سلام دوستان
بنده داشتم فریمور مودم E8372 رو آپدیت میکردم وسط آپدیت ارور downoad failed داد
حالا دیگه مودم از کار افتاده و فقط چراغ سبز مودم چشمک میزنه
در دیوایس منیجر هم فقط Communication PORT COM1 نشون داده میشه
و دیگه موقع اجرا فایل فلش فریمور فورا ارور 19 میده
الان راه حلی وجود داره برای رفع مشکل؟
باتشکر
آرین 0098
21-09-2017, 21:08
سلام دوستان
بنده داشتم فریمور مودم E8372 رو آپدیت میکردم وسط آپدیت ارور downoad failed داد
حالا دیگه مودم از کار افتاده و فقط چراغ سبز مودم چشمک میزنه
در دیوایس منیجر هم فقط Communication PORT COM1 نشون داده میشه
و دیگه موقع اجرا فایل فلش فریمور فورا ارور 19 میده
الان راه حلی وجود داره برای رفع مشکل؟
باتشکر
این دوتا لینک رو با Google Translate به انگلیسی (نه فارسی) ترجمه کنید، جامع و راحت توضیح داده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه پیچ گوشتی ستاره ای (Torx) سایز T5 و کابل افزاینده USB هم نیاز دارید.
ho3in2012
21-09-2017, 21:22
این دوتا لینک رو با Google Translate به انگلیسی (نه فارسی) ترجمه کنید، جامع و راحت توضیح داده.
یه پیچ گوشتی ستاره ای (Torx) سایز T5 و کابل افزاینده USB هم نیاز دارید.
ممنون دوست عزیز
تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
ho3in2012
22-09-2017, 17:18
دوستان من موفق شدم مودم E8372 رو از حالت Brick خارج کنم
مراحلی که طی کردم رو میگم اگه دوستان به مشکل من خوردن استفاده کنن:
1- نصب ویندوز 7 (رو ویندوز 10 هر کاری کردم جواب نداد)
2- نصب درایور های مودم
3- باز کردن مودم واتصال به سیستم از طریق Short Pin که آموزشش رو دوستان لینکشو دادن
4- فلش کردن مودم با برنامه Huawei_Flasher
5- نصب فریمور
6- نصب وب UI
7- بازیابی IMEI از طریق adb
ho3in2012
22-09-2017, 17:25
دوستان همون طور که میدونین یکی از مراجع دانلود فریمور و Web UI مودم ها فروم روسی 4PDA هست
شما داخل این انجمن می تونین به راحتی فریمور مودم مورد نظرتونو و فایلا و ابزار هاشو دانلود کنین
اما برای دانلود باید عضو بشین و لاگین کنین که این فرآیند نیازمند وارد کردن کپچا روسی هست!
راحتترین کاری که میتونین بکنین برای دانلود اینه لینک دانلود رو کپی کنین تو این سایته و Download رو بزنین
puya2010
22-09-2017, 18:24
دوستان همون طور که میدونین یکی از مراجع دانلود فریمور و Web UI مودم ها فروم روسی 4PDA هست
شما داخل این انجمن می تونین به راحتی فریمور مودم مورد نظرتونو و فایلا و ابزار هاشو دانلود کنین
اما برای دانلود باید عضو بشین و لاگین کنین که این فرآیند نیازمند وارد کردن کپچا روسی هست!
راحتترین کاری که میتونین بکنین برای دانلود اینه لینک دانلود رو کپی کنین تو این سایته و Download رو بزنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوده سایت اصلی آدرس کاملش چیه؟
آرین 0098
22-09-2017, 18:28
راهنمای راحت و مختصر برای حلّ Captcha و ثبت نام در 4pda
بله قبلا موقع لاگین کپچا میخواست ولی الان دیگه یک لینک به ایمیل ارسال میکنه و با اون لاگین انجام میشود
خودم هم چند روز پیش آی دی ساخته بودم موقع لاگین مشکلی نیست
برای ثبت نام هنوز Captcha می خواد.
NinjaLord
22-09-2017, 18:28
بله قبلا موقع لاگین کپچا میخواست ولی الان دیگه یک لینک به ایمیل ارسال میکنه و با اون لاگین انجام میشود
خودم هم چند روز پیش آی دی ساخته بودم موقع لاگین مشکلی نیست
puya2010
22-09-2017, 18:37
دوستان من موفق شدم مودم E8372 رو از حالت Brick خارج کنم
مراحلی که طی کردم رو میگم اگه دوستان به مشکل من خوردن استفاده کنن:
1- نصب ویندوز 7 (رو ویندوز 10 هر کاری کردم جواب نداد)
2- نصب درایور های مودم
3- باز کردن مودم واتصال به سیستم از طریق Short Pin که آموزشش رو دوستان لینکشو دادن
4- فلش کردن مودم با برنامه Huawei_Flasher
5- نصب فریمور
6- نصب وب UI
7- بازیابی IMEI از طریق adbدوست عزیز یه امتحان بکن بعد از بروزرسانی فیرمور e8372 آیا میتونی با نرمافزار ltewatch یا e5186 toolbox اطلاعات دقیق میزان آنتن دهی رو مشاهده کنی؟ چون در حالت کنونی با e5186 toolbox فقط میشه باند و فرکانس رو عوض کرد و نمیشه میزان دقیق آنتن دهی رو دید.
puya2010
22-09-2017, 18:41
دوستان عزیز ارزونترین مودم cat6 چیه و قیمتش چنده؟
سلام
من مودم mr200 دارم با چه برنامه ای میتونم اطلاعت شبکه و مقدار انتن و این چیزا رو ببینو
برنامه lte watch جواب نداد
سلام
من مودم mr200 دارم با چه برنامه ای میتونم اطلاعت شبکه و مقدار انتن و این چیزا رو ببینو
برنامه lte watch جواب نداد
سلام این مودم با هیچ برنامه ای سازگاری نداره و نمیشه
alirezaveis
23-09-2017, 00:56
دوستان عزیز ارزونترین مودم cat6 چیه و قیمتش چنده؟
مودم های ایرانسل که متاسفانه لاک هستن و دوستانی که استفاده کردن از کیفیتشون راضی نیستن
ho3in2012
23-09-2017, 09:12
خوده سایت اصلی آدرس کاملش چیه؟
دوست عزیز یه امتحان بکن بعد از بروزرسانی فیرمور e8372 آیا میتونی با نرمافزار ltewatch یا e5186 toolbox اطلاعات دقیق میزان آنتن دهی رو مشاهده کنی؟ چون در حالت کنونی با e5186 toolbox فقط میشه باند و فرکانس رو عوض کرد و نمیشه میزان دقیق آنتن دهی رو دید.
من کاستوم web ui نصب کردم و راستش این برنامه ها رو تست نکردم
تو این web ui که نصب کردم اطلاعات دقیق آنتن رو نشون میده
امکان انتخاب باند هم وجود داره
راهنمای راحت و مختصر برای حلّ Captcha و ثبت نام در 4pda
منم خودم این مراحلو طی کردم
اما بعدش برای راحتی دوستان یه لینک جنریتور براش نوشتم که دوستان برا دانلود یه فریمور الکی اذیت نشن
alireza_asol
23-09-2017, 13:00
سلام
بهترین مودم تا رنج سیصد و خورده ای تومن چیه؟
مودم ۴.۵ جی خوب چیه و چنده
ممنون
puya2010
23-09-2017, 15:46
من کاستوم web ui نصب کردم و راستش این برنامه ها رو تست نکردم
تو این web ui که نصب کردم اطلاعات دقیق آنتن رو نشون میده
امکان انتخاب باند هم وجود داره
منم خودم این مراحلو طی کردم
اما بعدش برای راحتی دوستان یه لینک جنریتور براش نوشتم که دوستان برا دانلود یه فریمور الکی اذیت نشنمیتونی بگی مدل دقیق مودمت چیه؟
فقط Web UI ریختی یا firmware رو هم عوض کردی؟
قبل از نصب کاستوم، شماره بیلد وبیو و فیرمور چی بود؟
بعد از ریختن وبیو جدید، ussd هم داری؟
میشه یه عکس از دو ویژگی میزان دقیق آنتن و گزینه انتخاب فرکانس که میگی بعد از ریختن وبیو جدید اضافه شده، بذاری؟
اگر هم که با یکی از اون نرمافزارهایی که گفتم به مودم وصل بشی و تایید کنی که آمار دقیق میزان آنتن نوشته میشه و مثل مودم من همش صفر نمینویسه، دیگه واقعا ممنون میشم
javad_0569
23-09-2017, 18:06
سلام
دوستان با مودم هواویی E8372 میشه به باند 3 ایرانسل وصل شد ؟
amirhalgord
23-09-2017, 18:48
با سلام
ممنون میشم نظرتون رو در مورد b525 بگین
با تشکر
amirhalgord
24-09-2017, 12:23
با سلام به دوستان
متاسفانه نمیتونم با برنامه ltewatch وارد مودم b525 بشم و همش برنامه کرش میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنین
puya2010
24-09-2017, 13:33
با سلام به دوستان
متاسفانه نمیتونم با برنامه ltewatch وارد مودم b525 بشم و همش برنامه کرش میکنه
ممنون میشم راهنمایی کنینبا نرمافزار e5186 toolbox امتحان کن
puya2010
24-09-2017, 13:40
با سلام
ممنون میشم نظرتون رو در مورد b525 بگین
با تشکرمودم بسیار خوبیه، به نظر من که از e5186 هم بهتره، تو این تاپیک یا تاپیک راهنمای خرید بود که دوستان یه مقایسهای بین این مودم و e5186 انجام دادند، یه سرچ بزنی پیداش میکنی
puya2010
24-09-2017, 13:46
سلام
دوستان با مودم هواویی E8372 میشه به باند 3 ایرانسل وصل شد ؟با e5186 toolbox میتونی فرکانس دلخواه خودتون رو انتخاب کنید اما این نرمافزار اطلاعات دقیق آنتن رو برای e8372 نشون نمیده
amfouter
24-09-2017, 14:01
با سلام ممنون میشم نظرتون رو در مورد b525 بگین با تشکر
با سلام به دوستان متاسفانه نمیتونم با برنامه ltewatch وارد مودم b525 بشم و همش برنامه کرش میکنه ممنون میشم راهنمایی کنین مودم خوبیه ولی قیمتش یکم بالاس. سرعت دانلودشم تست کردم از گوشی cat16 و مودم d100 ایرانسل که دارم بالاتره ولی گوشیم راحت تر از مودم حالت تجمیع رو انجام میده. برای حالت تجمیع مودمو که تو پستای قبل دوستان بهم گفتن با ltewatch باید تنظیم کنی و به صورت دیفالت این کار و خودش برام انجام نمیده. در رابطه با ltewatch من رو ویندوز 7 باهاش کار میکنم مشکلی ندارم. این تست کن ببین با اینم مشکل داری یا نه.
amirhalgord
24-09-2017, 15:43
مودم خوبیه ولی قیمتش یکم بالاس. سرعت دانلودشم تست کردم از گوشی cat16 و مودم d100 ایرانسل که دارم بالاتره ولی گوشیم راحت تر از مودم حالت تجمیع رو انجام میده. برای حالت تجمیع مودمو که تو پستای قبل دوستان بهم گفتن با ltewatch باید تنظیم کنی و به صورت دیفالت این کار و خودش برام انجام نمیده. در رابطه با ltewatch من رو ویندوز 7 باهاش کار میکنم مشکلی ندارم. این تست کن ببین با اینم مشکل داری یا نه.
ممنونم دوست عزیز این ورژن کار کرد
ممنون از راهنمایی همه دوستان
amirhalgord
24-09-2017, 15:56
حالت تجمیع رو میتونین توضیح بدین چجوری باید تنظیم بشه روی این برنامه ؟
amfouter
24-09-2017, 16:43
حالت تجمیع رو میتونین توضیح بدین چجوری باید تنظیم بشه روی این برنامه ؟ تو برنامه ltewatch بعد از وصل شدن به برنامه گزینه آخر frequency band، نوشته lte advanced. اونو بزنین به 4.5G وصل میشین که حالت تجمیع هستش البته باید در محدوده آنتن دهی 4.5G باشین و مودم یا گوشیتون cat 6 به بالا باشه. باند های 1800 و 2600 برای ایرانسل هستن و رو حالت تجمیع از این 2 باند با هم استفاده میکنه. البته ممکنه رو یه باند به تنهایی سرعتتون از حالت تجمیع بیشتر باشه مثل من :n31:
behzadspy
24-09-2017, 20:14
سلام
من یک مودم هوآوی E5577s-932 دارم
سیم کارت قفله
تموم راههای توی نت رو هم امتحان کردم باز نشده
کسی میتونه آنلاکش کنه ؟
هزینش رو هم میدم:n39::n39:
سلام
سیم کارت قفله
کسی میتونه آنلاکش کنه ؟
همه راه های توی نت رو امتحان کردی فایده نداشته ؟
حیف که دروغ گفتی وگرنه میخواستم رایگان راههنماییت کنم
هواوی هنوز مودمی نتونسته بسازه که آنلاک نشده باشد
اگر هم میخوای واقعا پول بدی تو پرشین تولز یه بنده خدایی پست هم زده راحت واست آنلاک میکنه + هزینه کامل
behzadspy
24-09-2017, 22:55
خب عزیز دل تا جایی که زبان انگلیسیم یاری میکرد بین سایتا گشتم و هرچی کدآنلاک میدادن یا روش آنلا رو امتحان کردم
حالا اگر شما راهنماییم کنید ممنونتون میشم عزیز
البته اگر قابل میدونید کمکم کنید
behzadspy
24-09-2017, 23:00
اگر هم میخوای واقعا پول بدی تو پرشین تولز یه بنده خدایی پست هم زده راحت واست آنلاک میکنه + هزینه کامل
خب دوست عزیز بنده تا جایی که زبان انگلیسیم یاری میکرد بین سایتای خارجی گشتم حتی کدای آنلاک رو هم امتحان کردم اما جواب نگرفتم
حالا شما یه لطف به بنده بکنید و کمکم کنید تا مشکلم حل شه
البته اگر مقدوره
behzadspy
24-09-2017, 23:05
دوست عزیز بنده تا جایی که سواد زبان انگلیسیم یاری میکرد بین صفحات خارجی گشتم . هرچی کد آنلاک بود امتحان کردم جواب نداد
حالا اگر شما این لطف رو در حقم بکنید و راهنماییم کنید ممنون میشم
behzadspy
24-09-2017, 23:06
دوست عزیز بنده تا جایی که سواد زبان انگلیسیم یاری میکرد بین صفحات خارجی گشتم . هرچی کد آنلاک بود امتحان کردم جواب نداد
حالا اگر شما این لطف رو در حقم بکنید و راهنماییم کنید ممنون میشم
با این آقا هم صحبت کردم فرمودند نمیتونن
میتونی بگی مدل دقیق مودمت چیه؟
میشه یه عکس از دو ویژگی میزان دقیق آنتن و گزینه انتخاب فرکانس که میگی بعد از ریختن وبیو جدید اضافه شده، بذاری؟
اگر هم که با یکی از اون نرمافزارهایی که گفتم به مودم وصل بشی و تایید کنی که آمار دقیق میزان آنتن نوشته میشه و مثل مودم من همش صفر نمینویسه، دیگه واقعا ممنون میشم
دوست عزیز لطفا این را هم جواب بدید.
مخصوصا پشتیبانی از ussd
behzadspy
25-09-2017, 00:17
سلام
سیم کارت قفله
کسی میتونه آنلاکش کنه ؟
کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
arash_220volt
25-09-2017, 02:53
با سلام من تو طرح تعویض مودم های وایمکس، مودم بالا رو تحویل گرفتم الان چنتا سوال دارم.
اولا آیا این مودم فقط با 4G وصل میشه یادر محلی که 3g فقط داره مثه خونه من هم وصل میشه و مثل گوشی عمل میکنه؟
(چون همش آنتنش میپره و چشمکزن میشه)
دوما چجوری میشه سیم کارت همراه اول رو توش انداخت و کار کنه(فک کنم آنلاک میگن) چون متاسفانه محل کارم همراه اول جواب میده فقط و اونم 3G
ثالثا دوستانی که جوابمو میدن من ازکجا باید بفهمم به جز سر زدن و چک کردن؟ ایمیلی چیزی برام میاد آیا؟
با سلام من تو طرح تعویض مودم های وایمکس، مودم بالا رو تحویل گرفتم الان چنتا سوال دارم.
اولا آیا این مودم فقط با 4G وصل میشه یادر محلی که 3g فقط داره مثه خونه من هم وصل میشه و مثل گوشی عمل میکنه؟
(چون همش آنتنش میپره و چشمکزن میشه)
دوما چجوری میشه سیم کارت همراه اول رو توش انداخت و کار کنه(فک کنم آنلاک میگن) چون متاسفانه محل کارم همراه اول جواب میده فقط و اونم 3G
ثالثا دوستانی که جوابمو میدن من ازکجا باید بفهمم به جز سر زدن و چک کردن؟ ایمیلی چیزی برام میاد آیا؟
این مودم فقط به باند 42 و 43 وصل میشه نه 4 جی معمولی و نه تری جی اصلا ساپرت نداره
همراه اول هم اصلا باند 42 نداره
این مودم فقط به باند 42 و 43 وصل میشه نه 4 جی معمولی و نه تری جی اصلا ساپرت نداره
همراه اول هم اصلا باند 42 نداره
احسنت :n02:
morypory
26-09-2017, 07:11
درود ؛ WebUI برای مودم همراه E5577s-932 سراغ دارید که هم از USSD پشتیبانی کنه و هم بتوانیم فرکانسها را دستی انتخاب کنیم .با سپاس
morypory
26-09-2017, 07:19
من هم یک مودم E5577s-932 دارم که از عراق برام آورده اند و دقیقا همین مشکل را دارد تمام راهها را امتحان کردم حتی داخل یک فیلم دیدم که پشتشو باز کردو اتصال داد ولی نشد در ضمن جالب که مودم ریست هم نمیشه و کلید ریستشو که میزنم قفل میکنه و در ضمن نام کاربری و کلمه عبور پنل مدیریت هم تغییر داده اند از همین مدل های tishknet است و فکر نکنم به این سادگی انلاک بشه که دوست عزیز فرموده اند و لطفا به هم احترام بگذاریم و با الفاظ دروغگو و یا غیره همدیگر را خطاب نکنیم
من هم یک مودم E5577s-932 دارم که از عراق برام آورده اند و دقیقا همین مشکل را دارد تمام راهها را امتحان کردم حتی داخل یک فیلم دیدم که پشتشو باز کردو اتصال داد ولی نشد در ضمن جالب که مودم ریست هم نمیشه و کلید ریستشو که میزنم قفل میکنه و در ضمن نام کاربری و کلمه عبور پنل مدیریت هم تغییر داده اند از همین مدل های tishknet است و فکر نکنم به این سادگی انلاک بشه که دوست عزیز فرموده اند و لطفا به هم احترام بگذاریم و با الفاظ دروغگو و یا غیره همدیگر را خطاب نکنیم
اصولا روی مودمهای کشورهای مختلف محدودیتهای خاصی قرار میدهند که براحتی با تغییر فریمویر این محدودیتها برطرف میشود
morypory
26-09-2017, 13:01
اصولا روی مودمهای کشورهای مختلف محدودیتهای خاصی قرار میدهند که براحتی با تغییر فریمویر این محدودیتها برطرف میشود
متاسفانه وقتی فریمور را میخواهم بریزم اخطار میدهد که فریمور شما به روز است و جواب نمی دهد البته مشخصات مودم را در زیر ارسال میکنم
IMEI:8668.........
Firmware:21.326.62.00.1365
WebUI:17.00.18.00.1365
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)
این یعنی شما یکبار هم امتحان نکردی ببینی با کد, مودم آنلاک میشود یا خیر ! دقیقا موقع پست زدن و درخاست راهنمایی اینهارو باید نوشت تا بقیه دوستان اینجا بهتر و دقیقتر شما را راهنمایی کنند
شما سیمکارت اوپراتور دیگر رو داخل مودم بگزار و وارد صفحه تنظیمات مودم شوید / اگر نیاز بود کد وارد کنید یکی از اینها را استفاده کن - 94085506 -43814401 - 57757994
اگر کدها فایده ای نداشت الان شما باید فریمویر رو عوض کنید . آن فریمویری که که یکبار امتحان کردی جواب نداده چه ورژنی داشت ؟
اون شماره IMEI رو از پست پاک کن سوء استفاده نشود ! ( اتفاق خاصی نیمافته فقط حجم اینترنت و شارژت تموم میشه و پیامهاو ترافیک هم...
همیشه باید این شماره IMEI عوض بشود بعد از خرید مودم حالا از داخل یا از خارج از کشور فرقی نمیکند
mehdi punisher
26-09-2017, 22:44
سلام خسته نباشید.من به یک مودم سیم کارت خور با قابلیت 4.5g نیاز دارم.از بین مدل های زیر شما کدام بهتر است؟یا اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید؟
e5186-2a huawei
525 huawei
fd-m60 irancell
ca60 irancell
دوستان هر کسی دسترسی داره آخرین وب یو ای برای ٣٣٧٢ بگیره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
arash_220volt
27-09-2017, 01:43
مرسی از راهنماییتون. اما باند 42 43 چه فرقی با 4جی داره؟ دوما من سیم کارت معمولی ایرانسلم توش گذاشتم وصل شد ولی همراه اول نشد. حالا در کل راهی ترفندی چیزی نیست که به یک مودم بدرد بخور تبدیلش کنم؟
mohammadgh6
27-09-2017, 13:36
دوستان عزیز چطوری میتونم
شماره IMEI مودم B315-22a رو عوض کنم؟
ho3in2012
28-09-2017, 23:22
میتونی بگی مدل دقیق مودمت چیه؟
سلام
مدل مودمم E8372h هست
هم WebUI و هم Firmware رو عوض کردم
شماره بیلد اصلی خود مودم رو نمیدونم چند بود چون مودم بریک شده بود و کار نمیکرد فریمور و WebUI رو تعویض کردم
بله USSD هم دارم الان
عکس از مشخصات دقیق سیگنال + انتخاب باند
ho3in2012
28-09-2017, 23:32
اگه منظورتون نسخه 1.20 هست این لینک دانلودشه
برای دانلود اگه عضو 4pda نیستین میتونین لینک رو بدین به Link Generator زیر تا دانلود بشه
اگه منظورتون نسخه 1.20 هست این لینک دانلودشه
برای دانلود اگه عضو 4pda نیستین میتونین لینک رو بدین به Link Generator زیر تا دانلود بشه
نتونستم عضو بشم
اصلا قابل فهم نيست
اگر ميتونين يكي دو تا رو ترجمه كنين تا بچه ها استفاده كنن
با سپاس
ho3in2012
28-09-2017, 23:41
نتونستم عضو بشم
اصلا قابل فهم نيست
اگر ميتونين يكي دو تا رو ترجمه كنين تا بچه ها استفاده كنن
با سپاس
نیازی نیست به وارد کردن کپچا
شما برنامه اندروید 4pda رو دانلود کنین برین از داخلش ثبت نام کنین
دیگه کپچا نمیخواد
برای لاگین هم یه گزینه داره تو سایت که نوشته نمیتونم کپچا رو وارد کنم اونو که بزنین کپچا میره و بجاش بهتون ایمیل تایید لاگین میده
و میتونین بدون کپچا لاگین کنین
and-roid2
28-09-2017, 23:50
ورژن فریمور شما چنده؟
ورژن فریمور شما چنده؟
مال من نيست ولي فكر كنم همين باشه اره همين
ديدم جالب بود گفتم پيدا كنم
وب يو اي اين رو
arash_220volt
29-09-2017, 13:49
چرا به سوالای من جواب نمیدین؟ 1نفر لطف کرد جواب داد اونم برای من قابل فهم نبود.دوباره هم پرسیدم ولی ج ندادین.:n14:
ho3in2012
29-09-2017, 13:57
مرسی از راهنماییتون. اما باند 42 43 چه فرقی با 4جی داره؟ دوما من سیم کارت معمولی ایرانسلم توش گذاشتم وصل شد ولی همراه اول نشد. حالا در کل راهی ترفندی چیزی نیست که به یک مودم بدرد بخور تبدیلش کنم؟
چرا به سوالای من جواب نمیدین؟ 1نفر لطف کرد جواب داد اونم برای من قابل فهم نبود.دوباره هم پرسیدم ولی ج ندادین.:n14:
منظور از باند 42 و 43 باند فرکانسی هستن
مثلا ایرانسل روی باند 42 سرویس td-lte رو ارایه میده
و ایرانسل و همراه اول روی باند 3 و 7 سرویس lte رو ارایه میدن
این مودمی که شما داری هم فقط از باند 42 و 43 پشتیبانی میکنه
در نتیجه وقتی شما سیم معمولی هم داخل مودم میزاری یاز هم به باند 42 متصل میشی نه 3 یا 7
پس طبیعی هست که سیم همراه اول روی این مودم کار نخواهد کرد حتی اگه مودم آنلاک بشه
چون همراه اول روی باند 42 سرویس نمیده
این مودم که شما دارین 3g هم نداره
amin7064
29-09-2017, 18:31
سلام
من مودم دانگل ایرانسل e3372s-153 رو تهیه کردم و فریم وار و وب یو رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم .. بطوریکه دیگه لوگو هواوی رو برای صفحه اصلی نشون میده
با سیم کارت ایرانسل با سرعت 7-8 مگابایت دانلود کردم واینکه محدودیت سرعتی ندیدم .. ولی ..
وقتی از سیم کارت یوسیم همراه اول استفاده می کنم (با اینترنت 30 روز حجم و سرعت نا محدود 1 الی 11 ) سرعت دانلود بیشتر از 1 مگابایت نمیره .. هرکاری کردم نشد .. اصلا به همین خاطر نرم افزاری مودم رو آپدیت کردم .. به پشتیبانی همراه اول هم زنگ زدم . نتونستن حلش کنن .. میخاستم بدونم شما اطلاعاتی در باره رفع این مشکل دارید ؟ .. کسی میدونه مشکل کار از کجاست ؟
:n13::n13::n13:
شماره تماس
09335085893 تلگرام - امین
amin7064
29-09-2017, 18:32
....................
and-roid2
29-09-2017, 18:53
سلام
من مودم دانگل ایرانسل e3372s-153 رو تهیه کردم و فریم وار و وب یو رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم .. بطوریکه دیگه لوگو هواوی رو برای صفحه اصلی نشون میده
با سیم کارت ایرانسل با سرعت 7-8 مگابایت دانلود کردم واینکه محدودیت سرعتی ندیدم .. ولی ..
وقتی از سیم کارت یوسیم همراه اول استفاده می کنم (با اینترنت 30 روز حجم و سرعت نا محدود 1 الی 11 ) سرعت دانلود بیشتر از 1 مگابایت نمیره .. هرکاری کردم نشد .. اصلا به همین خاطر نرم افزاری مودم رو آپدیت کردم .. به پشتیبانی همراه اول هم زنگ زدم . نتونستن حلش کنن .. میخاستم بدونم شما اطلاعاتی در باره رفع این مشکل دارید ؟ .. کسی میدونه مشکل کار از کجاست ؟
:n13::n13::n13:
شماره تماس
09335085893 تلگرام - امین
سیمکارت شما 8مگابیت(1مگابایت) لیمیت شده.مشکل از مودم نیست
یک سیمکارت جدید تهیه کنید مشکل سرعت حل میشه
amin7064
29-09-2017, 19:47
میشه بدون تعویض شماره .. سیم کارت رو عوض کرد ؟
koorosh001
30-09-2017, 14:33
به نظرتون fd-m60 ایرانسل مثل مودم های دیگه آنلاک میشه؟بدون هزینه کردن؟این مودم همون هواوی e5785 هست که که مدل لاک شده ایرانسل دویست تومن از مدل آنلاک ارزانتره.
به نظرتون fd-m60 ایرانسل مثل مودم های دیگه آنلاک میشه؟بدون هزینه کردن؟این مودم همون هواوی e5785 هست که که مدل لاک شده ایرانسل دویست تومن از مدل آنلاک ارزانتره.
- - - Updated - - -
به نظرتون fd-m60 ایرانسل مثل مودم های دیگه آنلاک میشه؟بدون هزینه کردن؟این مودم همون هواوی e5785 هست که که مدل لاک شده ایرانسل دویست تومن از مدل آنلاک ارزانتره.واقعا قیمت خوبی داره.
آنلاک میشود و IMEI هم عوض میشود اما بسختی و حتما باید تجربه و مهارت داشت مخصوصا با دستورات terminal و adb باید آشنا بود و حتما فریمویر باید عوض بشود
در بعضی ورژنها براحتی با داشتن کد مودم انلاک میشود اگر نه که احتمالا با تغییر فریمویر اینکار شدنی است
windows-ps3
30-09-2017, 16:59
آنلاک میشود و IMEI هم عوض میشود اما بسختی و حتما باید تجربه و مهارت داشت مخصوصا با دستورات terminal و adb باید آشنا بود و حتما فریمویر باید عوض بشود
در بعضی ورژنها براحتی با داشتن کد مودم انلاک میشود اگر نه که احتمالا با تغییر فریمویر اینکار شدنی است
دوست عزیز ADB مخفف Android Debug Bridge هست , و برای رفع مشکل برنامه نویسایی که به سیستم عامل اندروید چه مجازی چه روی یخ سخت افزار وصل هست , استفاده میشه
حالا ترمینال لینوکس یه چیزی , میشه به مودم دستور فرستاد
فکر کنم شما به یه مودم دیگه اشتباه گرفتی
این مودم , اکه اشتباه نکنم , یه سیم کارت اپراتور دیگه رو میندازی توش , کد انلاک می خواد , مثل مودم های دیگه هواوی
راستی کسی لینک وب یو ای جدید e3372 رو داره ؟
vahid207
30-09-2017, 18:57
سلام ی مودم e3372 فریمویرشو بروزرسانی کردم دیگه بالا نیومد فک کنم فریمور پرونده کسی میتونه تعمیرش کنه؟
ho3in2012
30-09-2017, 22:02
سلام ی مودم e3372 فریمویرشو بروزرسانی کردم دیگه بالا نیومد فک کنم فریمور پرونده کسی میتونه تعمیرش کنه؟
آموزش رفع بریک تو اینترنت هست
برای منم همین مشکل پیش اومد روی مودم e8372 که تو پست زیر توضیح دادم چجوری رفعش کردم
koorosh001
01-10-2017, 01:01
ممنون.پس شدنی هست.اگه بخرم آنلاکش میکنم.آموزش که موجود باشه کار سختی نیست.
دوست عزیز ADB مخفف Android Debug Bridge هست , و برای رفع مشکل برنامه نویسایی که به سیستم عامل اندروید چه مجازی چه روی یخ سخت افزار وصل هست , استفاده میشه
حالا ترمینال لینوکس یه چیزی , میشه به مودم دستور فرستاد
فکر کنم شما به یه مودم دیگه اشتباه گرفتی
سرما خوردم حالم خوب نیست:n14:
سرما خوردما حالم خوب نیست:n14:
aram1376
01-10-2017, 02:36
البته یکی مثل خودم که باشه ترجیح میدهد شخصا سری به داخل فریمویر مودم بزند و تغییرات اساسی را شخصا انجام بدهد تا اینکه از نرمافزار استفاده کند
عکس اول
و البته وب یو آی هم هیمنطور که برای شخصی سازی و اضافه نمودن امکانات و پاکسازی از دستورات مخرب و یا فعالسازی و... انجام میدهیم
عکس دوم
بهرحال یکی با نرمافزار اینکارو انجام میدهد یکی با ویرایش فریمویر و وب یو آی که کاملا خیال خودش رو راحت میکند
شما خودتون میتونین مودم FD M-60 جدید ایرانسل رو آنلاک کنین؟ چنین کاری رو تا آخر انجام دادین و نتیجه گرفتین؟
چقدر زمان میخواد؟ چقدر هزینه؟
milad azad
01-10-2017, 10:42
اضافه کردن adb که هیچ آخه قدیمی شده :n13: و الان که چند وقتی گزشته حتی bosybox هم روی مودمهای هواوی براحتی نصب میشود:n05:
از خوبیهاشون بگم که مثلا با adb خیلی سریع و در چند ثانیه میشود شماره IMEI را عوض کرد
و یا اینکه پورتهای مودم و پروسسهای فعال رو مانیتور کرد که خیالمون از بابت امن بودن فریمویر راحت باشد و شاید بخایم kill کنیم اگر نیاز باشد
( عکس پایین با minimal adb وصل شدم به آی پی مودم)
تاحالا با bosybox کار کردی ؟ میدونی لقب این برنامه چیه ؟ بهش میگن the swiss army knife of embedded linux که کارکنی باهاش میفهمیاین لقب حقشه :n09:
( عکس پایین با putty وصل شدم به مودم و bosybox را اجرا کردم که فرامین رو برای استفاده نشون میده)
وقتی میخوای ببینی پردازنده مودم چیه از دستور cpuinfo استفاده میکنیم
راستی این خود شمایی که تجرب نداری و بهتره بجای کج بینی و بدبینی و بدحرفی فقط کافیه سوال بپرسی
در این قسمت از فروم غیر از بنده افراد حرفه ای دیگری هم هستند که براحتی با این ابزارها کار میکنند
و میتوانند جوابت رو بدهند !
سلام من برای e8372 با فایل های اماده نصب وب یو ای و فریمویر همه نوع ی رو نصب کردم یا دانگرید و اپگرید کردم و با putty هم برگرداندن imei ولی
وقتی با adb میخوام وارد مودم بشم مدام مینویسه device not found
چه در حالت معمولی به سیستم وصب باشه چه با حالت اتصال دو نقطه از مودم و خط دستور balong_usbload p12 usbloader.bin
حتی با برنامه های اتومات مثل شکل زیر
مشکل چیه
این نصب بیزی باکس و یا adb کجا اموزشش پیدا میشه ؟
تو فروم روسی هیچ کسی حال توضیح نداره
ایا برای شما مقدوره یه اموزشی بدید
ممنون
mani0071
01-10-2017, 16:51
دو بار تا حالا سوال کردم ولی هیچ کس نیست جواب بده
این سایت هایی که تو پست اول گذاشتین کار نمیکنه
IMEI: 866133022781779
E3372s-153
سلام
من مودم b5142 ایرانسل دارم میخواستم بدونم میتونم انلاک کنم و از سیم کارت همراه اول استفاده کنم؟
01-10-2017, 18:24
دوستان عزیز چطوری میتونمشماره IMEI مودم B315-22a رو عوض کنم؟
ho3in2012
01-10-2017, 23:40
سلام من برای e8372 با فایل های اماده نصب وب یو ای و فریمویر همه نوع ی رو نصب کردم یا دانگرید و اپگرید کردم و با putty هم برگرداندن imei ولی
وقتی با adb میخوام وارد مودم بشم مدام مینویسه device not found
چه در حالت معمولی به سیستم وصب باشه چه با حالت اتصال دو نقطه از مودم و خط دستور balong_usbload p12 usbloader.bin
حتی با برنامه های اتومات مثل شکل زیر
مشکل چیه
این نصب بیزی باکس و یا adb کجا اموزشش پیدا میشه ؟
تو فروم روسی هیچ کسی حال توضیح نداره
ایا برای شما مقدوره یه اموزشی بدید
ممنون
سلام
برا مودم E8372h این فریمور رو نصب کنین مشکل اتصال به adb حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html
اسکرین شات از کارکرد adb
milad azad
02-10-2017, 00:05
سلام
برا مودم E8372h این فریمور رو نصب کنین مشکل اتصال به adb حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .html
اسکرین شات از کارکرد adb
سلام من این فریمویر ماه قبل نصب کرده بودم یک مشکلی که باهاش دارم مودم زیاد ریست میشه مخصوصا اگر قرار باشه فایلی رو با حجم بزرگتر از 5 مگ جایی اپلود کنی ریست میشه مودم
akbarnet
02-10-2017, 00:37
دوستان مودم d100 رو هنوز نمیشه آنلاک کرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ho3in2012
02-10-2017, 01:01
سلام من این فریمویر ماه قبل نصب کرده بودم یک مشکلی که باهاش دارم مودم زیاد ریست میشه مخصوصا اگر قرار باشه فایلی رو با حجم بزرگتر از 5 مگ جایی اپلود کنی ریست میشه مودم
سلام
بنده چنین مشکلی ندارم با این فریمور
پیشنهاد بنده اینه
1- فریمور رو نصب کنین
2- آخرین نسخه WebUI رو نصب کنین
3- از قسمت Setting تنظیمات رو به حالت دیفالت (Resore Default) برگردونین
4-از قسمت Mobile Connection گزینه قطع دوره ای خودکار (Auto Disconnect Interval) رو از 10 دقیقه به Always ON تغییر بدین
احتمالا مشکل حل میشه
milad azad
02-10-2017, 11:28
سلام
بنده چنین مشکلی ندارم با این فریمور
پیشنهاد بنده اینه
1- فریمور رو نصب کنین
2- آخرین نسخه WebUI رو نصب کنین
3- از قسمت Setting تنظیمات رو به حالت دیفالت (Resore Default) برگردونین
4-از قسمت Mobile Connection گزینه قطع دوره ای خودکار (Auto Disconnect Interval) رو از 10 دقیقه به Always ON تغییر بدین
احتمالا مشکل حل میشه
سلام تو وب یو ای نسخه اخر چند تا گزینه اضافه شده برای چیه
تنظیم dns تو پوشه Dial up بود بعد تو اینجا هم در 2 قسمت یکی در محل DHCP یکی دیگه در قسمت Extended Dns
اون host file به چه دردی میخوره ؟؟
آپدیت فریم ور E8372 چه تغییراتی رو برای این مودم ایجاد میکنه ؟!
milad azad
02-10-2017, 15:00
اگر منظورت اپدیت های خود شرکت هواووی هست چیزی اضافه نمیکنه فقط اگر باگی باشه برطرف میشه
اگر منظورت اپدیت های خود شرکت هواووی هست چیزی اضافه نمیکنه فقط اگر باگی باشه برطرف میشه
مگه آپدیت رسمی هم برای این مودم اومده ؟! :n13:
باگ این مودم چیه ؟! من که مشکلی ندیدم تاحالا !
بعد از آپدیت گزینه جدیدی به مودم و تنظیمات اون اضافه نمیشه ؟!
من که تا به حال آپدیتی نکردم یعنی نمیدونم چطور باید آپدیت کرد ! نه رسمی نه غیر رسمی .
Mohammaddms
02-10-2017, 16:15
من آخر نفهمیدم یه مودم خوب در حد 300 تا 350 تومان چی بخرم که همه اپراتور ها رو ساپورت کنه
windows-ps3
02-10-2017, 16:35
اضافه کردن adb که هیچ آخه قدیمی شده :n13: و الان که چند وقتی گزشته حتی bosybox هم روی مودمهای هواوی براحتی نصب میشود:n05:
از خوبیهاشون بگم که مثلا با adb خیلی سریع و در چند ثانیه میشود شماره IMEI را عوض کرد
و یا اینکه پورتهای مودم و پروسسهای فعال رو مانیتور کرد که خیالمون از بابت امن بودن فریمویر راحت باشد و شاید بخایم kill کنیم اگر نیاز باشد
( عکس پایین با minimal adb وصل شدم به آی پی مودم)
تاحالا با bosybox کار کردی ؟ میدونی لقب این برنامه چیه ؟ بهش میگن the swiss army knife of embedded linux که کارکنی باهاش میفهمیاین لقب حقشه :n09:
( عکس پایین با putty وصل شدم به مودم و bosybox را اجرا کردم که فرامین رو برای استفاده نشون میده)
وقتی میخوای ببینی پردازنده مودم چیه از دستور cpuinfo استفاده میکنیم
راستی این خود شمایی که تجرب نداری و بهتره بجای کج بینی و بدبینی و بدحرفی فقط کافیه سوال بپرسی
در این قسمت از فروم غیر از بنده افراد حرفه ای دیگری هم هستند که براحتی با این ابزارها کار میکنند
و میتوانند جوابت رو بدهند !
سلام , دوست عزیز قصد جسارت نداشتم , من با adb زیاد کار کردم ولی با Busy Box زیاد اشنا نیستم
عذر می خوام , واقعا نمی دوستم مودم های هوآوی شبه یونکس هستند
امیدوارم شما و امثال شما رو روز به روز تو این انجمن بیشتر ببینم
koorosh001
02-10-2017, 21:35
دوستان من مودم e8372 رو امروز گرفتم.کامپیوترم usb 2.0 هست.یه جا شنیدم وصل کردن این مودم به usb 2.0 مشکل داره.به نظرتون چجوری به کامپیوتر وصلش کنم؟بعد از اینکه خریدمش تازه این موضوع رو فهمیدم.لطفا یه راهی بهم پیشنهاد بدین.من کلا اینو واسه وصل کردن به pc خریده بودم.
دوستان من مودم e8372 رو امروز گرفتم.کامپیوترم usb 2.0 هست.یه جا شنیدم وصل کردن این مودم به usb 2.0 مشکل داره.به نظرتون چجوری به کامپیوتر وصلش کنم؟بعد از اینکه خریدمش تازه این موضوع رو فهمیدم.لطفا یه راهی بهم پیشنهاد بدین.من کلا اینو واسه وصل کردن به pc خریده بودم.
نزدیک به دوسال هستش که این مودم رو دارم و با USB 2.0 هیچ مشکلی نداره .
سلام , دوست عزیز قصد جسارت نداشتم , من با adb زیاد کار کردم ولی با Busy Box زیاد اشنا نیستم
واقعا نمی دوستم مودم های هوآوی شبه یونکس هستند
امیدوارم شما و امثال شما رو روز به روز تو این انجمن بیشتر ببینم
شما فقط اطلاع نداشتی و پیگیرش نبودی پس احتایج به عذرخواهی نیست فقط اون موقع که پست رو نوشتم حالم زیاد خوش نبود بد حرفی کردم شما ببخشید
دلبسته این فروم نیستم حواسم جای دیگه ای است و اینجا هم حرفه ای زیاد داره فقط کم حرفی میکنند شاید هم فکر میکنند لازم نیست بقیه بدانند
کسی درباره b5142 ایرانسل اطلاعات نداره؟
koorosh001
03-10-2017, 02:14
امروز e8372 رو گرفتم.تجربه کاربریمو بهتون میگم.سیمکارتمو از گوشیم درآوردم گذاشتم تو مودم و وصل کردم به پاوربانک.بعد با گوشی رفتم تو پنل کاربریش دیدم سه خط بیشتر آنتن نداره.همون اول خورد تو ذوقم چون گوشیم با همون سیمکارت و در همون مکان همیشه انتنش پره.بعد یکم باهاش وبگردی کردم دیدم وارد سایت ها نمیشه.فقط میشه تو گوگل سرچ کرد و تلگرام.رفتم تو پنل کاربری یه پروفایل جدید ساختم.درست شد ولی دوباره به مشکل خورد.بعد یکم سرعتش رو تست کردم و متوجه شدم از گوشیم ضعیفتره.یه لحظه سریعه یه لحظه کند میشه.بعد از همه این موارد مودم رو به پشت کیس وصل کردم دیدم کلا نوشته no signal !!! بعد مودم رو به جلوی کیس وصل کردم درست شد.پینگ رو هم تست کردم.با گوشی وضعش بهتر از مودم بود.همه میگفتن آنتن دهیش از گوشی بهتره اما واسه من برعکس بود.اصلا سیگنالش پایدار نیست و یکم اینور اونورش میکنم آنتنش کم میشه در حالی که با گوشی اینطوری نیست.مودم رو پشت کیس وصل کردم no signal اومد یعنی در این حد انتن دهیش ضعیفه.پول زیادی خرج نکردم اما انتظاراتم بالاتر بود
milad azad
03-10-2017, 15:01
شما فقط اطلاع نداشتی و پیگیرش نبودی پس احتایج به عذرخواهی نیست فقط اون موقع که پست رو نوشتم حالم زیاد خوش نبود بد حرفی کردم شما ببخشید
دلبسته این فروم نیستم حواسم جای دیگه ای است و اینجا هم حرفه ای زیاد داره فقط کم حرفی میکنند شاید هم فکر میکنند لازم نیست بقیه بدانند
سلام
دوباره میپرسم
لطفا جواب بدید
نحوه تنظیمات putty برای اتصال به مودم چیه
همون پورت سریال و نوع com ?
یا تفاوت داره
تو عکس ها یه جایی رو سفید کردین سانسور اون چیه نام کاربری شما هست ؟
چطور بیزی باکس نصب کردید؟
چطور پروسس های فعال رو میبینید ؟باکدام دستور ؟
h_kobari
03-10-2017, 20:04
سلام خدمت همه دوستان .
من مودم جدید ایرانسل (FD-M60) که همون مودم هوآوی E5785 هست رو خریدم ،که لاک شده روی سیمکارت ایرانسل .
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این مودم رو آنلاک کرد ؟
اینم بگم که سیمکارت همراه اول انداختم توش و ازم کد آنلاک رو پرسید ، ولی من نتونستم کد آنلاک 16 رقمی پیدا کنم براش(کد 8 رقمی رو قبول نمیکنه) ...
ممنون میشم اگه کسی توی این زمینه تجربه داره ، منو راهنمایی کنه .
پیشاپیش ممنون
amin7064
03-10-2017, 21:32
سلام دوستان
webui e3372s-153 که مودم های ایرانسل دارن رو میخاستم .. یعنی پیج اصلی مودم که باز میشه آرم ایرانسل بیاد بالا
من نسخه جدید ترش رو نصب کردم ولی گزینه قفل کردن فقط روی 4g رو نداره
ممنون میشم کسی برام بفرسته .. نسخه جدید ترهم که میخام نصب کنم وسطش ارور میده .
- - - Updated - - -
سلام دوستان
webui e3372s-153 که مودم های ایرانسل دارن رو میخاستم .. یعنی پیج اصلی مودم که باز میشه آرم ایرانسل بیاد بالا
- - - Updated - - -
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
koorosh001
03-10-2017, 22:33
دوستان من مودم e8372 رو خریدم.اول اصلا نشد استفاده کنم.dns رو تنظیم کردم بعد درست شد.ایرادی که بهش وارده و خیلی خورد تو ذوقم آنتن دهیش هست.گوشیم همیشه در حالت 4g آنتنش پره اینجا ولی همون سیمکارتو در همون جا گذاشتم تو مودم سه خط بیشتر آنتن نداره و نوسان داره.جالب اینه که اگه مودمو به پشت کیس وصل کنم تقریبا یک خط آنتن داره.همه میگفتن آنتن دهیش خیلی خوبه ولی از گوشیم که زیاد مدل بالا هم نیست فوق العاده ضعیفتره.همچین بعضی اوقات وسط دانلود یهو نت قطع میشه و کلا دانلود کنسل میشه و با یک خاموش روشن کردن درست میشه که حس میکنم مشکل از ایرانسله.در کل تجربه خوبی نداشتم.اگه فکر میکنید مودمم مشکل داره یا نظری راجع به آنتن دهیش دارید لطفا بگید.چون چند روز مهلت دارم که برگشت بزنم مودم رو اگه خراب باشه.لطفا زودتر راهنمایی که کنید.
windows-ps3
03-10-2017, 23:47
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
- - - Updated - - -
سلام دوستان
نسخه webui چنده دوست عزیز ؟
windows-ps3
03-10-2017, 23:50
دوستان من مودم e8372 رو خریدم.اول اصلا نشد استفاده کنم.dns رو تنظیم کردم بعد درست شد.ایرادی که بهش وارده و خیلی خورد تو ذوقم آنتن دهیش هست.گوشیم همیشه در حالت 4g آنتنش پره اینجا ولی همون سیمکارتو در همون جا گذاشتم تو مودم سه خط بیشتر آنتن نداره و نوسان داره.جالب اینه که اگه مودمو به پشت کیس وصل کنم تقریبا یک خط آنتن داره.همه میگفتن آنتن دهیش خیلی خوبه ولی از گوشیم که زیاد مدل بالا هم نیست فوق العاده ضعیفتره.همچین بعضی اوقات وسط دانلود یهو نت قطع میشه و کلا دانلود کنسل میشه و با یک خاموش روشن کردن درست میشه که حس میکنم مشکل از ایرانسله.در کل تجربه خوبی نداشتم.اگه فکر میکنید مودمم مشکل داره یا نظری راجع به آنتن دهیش دارید لطفا بگید.چون چند روز مهلت دارم که برگشت بزنم مودم رو اگه خراب باشه.لطفا زودتر راهنمایی که کنید.
منم دقیقا همین مشکل دارم ولی فکر نکنم مشکل باشه , چون من با انتن پر ( پنج خط ) در نسل 4 تو گوشی سرعتم نهایتا 15 مگابیته ولی با مودم با چهار خط تا 35 مگابیت هم سرعت داشتم
یا مودم خیلی حساسه , یا گوشی الکی با حداقل قدرت زیاد نشون میده
koorosh001
04-10-2017, 01:02
مشکل اینجاست واسه من سرعت تغییر کرده وخیلی نوسان پیدا کرده هم آنتن هم سرعت.منظورم از سرعت پینگ و سرعت آپلود هست.کیفیت گیم آنلاین هم پایین اومده
منم دقیقا همین مشکل دارم ولی فکر نکنم مشکل باشه , چون من با انتن پر ( پنج خط ) در نسل 4 تو گوشی سرعتم نهایتا 15 مگابیته ولی با مودم با چهار خط تا 35 مگابیت هم سرعت داشتم
یا مودم خیلی حساسه , یا گوشی الکی با حداقل قدرت زیاد نشون میده
آرین 0098
04-10-2017, 01:24
بعضی دوستان تزهایی میدن که علم کامپیوتر و مخابرات و شبکه رو زیر سؤال می بره
همه چیز که «تعداد خطوط آنتن» نیست ... باید بررسی کرد مودم از کدوم باند استفاده می کنه ...
شماره دکل/سکتوری که مودم وصل شده هم مهمّه ... حتّی ممکنه مودم و گوشی کنار هم باشن، ولی به یه دکل/سکتور متّصل نشن
koorosh001
04-10-2017, 01:29
من تز ندادم.چیزی رو که دیدم گفتم.بهتره از علمتون جهت کمک به دیگران استفاده کنید.لطفا بگین چطور باید بفهم مودم و گوشی به چه دکلی وصل میشن.میخوام گوشی و مودم رو مقایسه کنم . اگه حرفه ای بودم که مشکلمو مطرح نمیکردم.در ضمن وقتی یه گوشی و یه مودم کنار هم هستن اصولا باید نزدیکترین دکل وصل بشن.نه اینکه آنتن گوشی پر باشه آنتن مودم سه خط باشه.کاربرای عادی مثل من که نباید دنبال بهترین دکل باشن خود مودم باید تشخیص بده.حالا که باید دستی انجام بدم لطفا راه حل بدید.اینم بگم خدمتتون که سرعت دانلود رو با موبایل و مودم تست کردم الان.سرعت دانلود در idm با موبایل حدود 5 مگابایت و با نوسان کم.سرعت دانلود با مودم حدود 3.5 مگابایت با نواسان زیاد.به نظرم این طبیعی نیست.یه جای کار میلنگه.کاری به آنتن دهی ندارم.حدود 1.5 مگابایت از نظر سرعت با هم تفاوت دارن.
بعضی دوستان تزهایی میدن که علم کامپیوتر و مخابرات و شبکه رو زیر سؤال می بره
همه چیز که «تعداد خطوط آنتن» نیست ... باید بررسی کرد مودم از کدوم باند استفاده می کنه ...
شماره دکل/سکتوری که مودم وصل شده هم مهمّه ... حتّی ممکنه مودم و گوشی کنار هم باشن، ولی به یه دکل/سکتور متّصل نشن
سلام چند روزه مودم همراهم یه ایراد پیدا کرده وقتی dhcp فعاله و به صورت اتوماتیک IP میده اینترنت بعد از چند دقیقه قطع میشه اما میتونم از طریق وای فا وارد تنظیمات مودم بشم وقتی که dhcp غیر فعال میکنم و ip دستی میدم همه چیز درسته مشکل کجاس ؟؟ ریسیت هم کردم فایده نداشت مودم هوواییe8231
ببرم گارانتی؟
morypory
04-10-2017, 12:12
این یعنی شما یکبار هم امتحان نکردی ببینی با کد, مودم آنلاک میشود یا خیر ! دقیقا موقع پست زدن و درخاست راهنمایی اینهارو باید نوشت تا بقیه دوستان اینجا بهتر و دقیقتر شما را راهنمایی کنند
شما سیمکارت اوپراتور دیگر رو داخل مودم بگزار و وارد صفحه تنظیمات مودم شوید / اگر نیاز بود کد وارد کنید یکی از اینها را استفاده کن - 94085506 -43814401 - 57757994
اگر کدها فایده ای نداشت الان شما باید فریمویر رو عوض کنید . آن فریمویری که که یکبار امتحان کردی جواب نداده چه ورژنی داشت ؟
اون شماره IMEI رو از پست پاک کن سوء استفاده نشود ! ( اتفاق خاصی نیمافته فقط حجم اینترنت و شارژت تموم میشه و پیامهاو ترافیک هم...
همیشه باید این شماره IMEI عوض بشود بعد از خرید مودم حالا از داخل یا از خارج از کشور فرقی نمیکند
شرمنده وقتی که اخطار Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10) هست به این معنی نیست که هر 10 کد وارد شده و ما دیگه نمی تونیم کد جدید وارد کنیم و مورد دوم که گفتم رمز یا نام کاربری ورود به پنل مدیریت عوض شده و من سیستم را ریست میکنم ( یکی گفت 2 دقیقه دکمه را فشار بده) فقط روی لوگو هنگ میکنه نه خاموش میشه نه عکس العمل دیگری نشان میدهد و حتما باید باطری را در بیارم که موقع روشن شدن هیچ تغییری نکرده است و همانطور هم که گفتم وقتی فریمور جدید میخواهم بریزم اخطار میدهد که فریمور شما بروز است از youtub یک فیلم دیدم که سخت افزاری اتصال میداد دو تا از پایه ها را و بعد فریمور را میریخت که این کار هم انجام نشد
h_kobari
04-10-2017, 13:06
سلام خدمت همه دوستان .
من مودم جدید ایرانسل (FD-M60) که همون مودم هوآوی E5785 هست رو خریدم ،که لاک شده روی سیمکارت ایرانسل .
میخواستم بدونم راهی هست که بشه این مودم رو آنلاک کرد ؟
اینم بگم که سیمکارت همراه اول انداختم توش و ازم کد آنلاک رو پرسید ، ولی من نتونستم کد آنلاک 16 رقمی پیدا کنم براش(کد 8 رقمی رو قبول نمیکنه) ...
ممنون میشم اگه کسی توی این زمینه تجربه داره ، منو راهنمایی کنه .
پیشاپیش ممنون
کسی نیست که منو راهنمایی کنه ؟
......:n01:
ho3in2012
04-10-2017, 21:34
سلام
من مودم b5142 ایرانسل دارم میخواستم بدونم میتونم انلاک کنم و از سیم کارت همراه اول استفاده کنم؟
به دلیل اینکه این مودم باند 3500 td-lte رو ساپورت میکنه
و چون همراه اول رو این باند سرویس نمیده
شما حتی آنلاک هم کنی فایده نداره
ho3in2012
04-10-2017, 21:36
......:n01:
آپدیت های رسمی که صرفا برای رفع باگ هست. چیزی اضافه نمیکنه
ولی اگه کاستوم فریمور و کاستوم WebUI نصب کنین
میتونین امکاناتی نظیر ussd ، انتخاب دستی و قفل روی باند از تو پنل، ریز جزئیات اطلاعات کیفیت سیگنال و خیلی چیزای دیگه رو داشته باشین
ho3in2012
04-10-2017, 21:50
من تز ندادم.چیزی رو که دیدم گفتم.بهتره از علمتون جهت کمک به دیگران استفاده کنید.لطفا بگین چطور باید بفهم مودم و گوشی به چه دکلی وصل میشن.میخوام گوشی و مودم رو مقایسه کنم . اگه حرفه ای بودم که مشکلمو مطرح نمیکردم.در ضمن وقتی یه گوشی و یه مودم کنار هم هستن اصولا باید نزدیکترین دکل وصل بشن.نه اینکه آنتن گوشی پر باشه آنتن مودم سه خط باشه.کاربرای عادی مثل من که نباید دنبال بهترین دکل باشن خود مودم باید تشخیص بده.حالا که باید دستی انجام بدم لطفا راه حل بدید.اینم بگم خدمتتون که سرعت دانلود رو با موبایل و مودم تست کردم الان.سرعت دانلود در idm با موبایل حدود 5 مگابایت و با نوسان کم.سرعت دانلود با مودم حدود 3.5 مگابایت با نواسان زیاد.به نظرم این طبیعی نیست.یه جای کار میلنگه.کاری به آنتن دهی ندارم.حدود 1.5 مگابایت از نظر سرعت با هم تفاوت دارن.
سلام
سرعت دانلود به خیلی از فاکتور ها بررسی داره
مثلا احتمال داره مودم و گوشیتون به 2 باند فرکانسی متفاوت متصل شده باشه (چون اپراتور ها روی باند 3(1800) و باند 7 (2600) سرویس میدن) و چون یکی از باند ها خلوت تره سرعت بهتری میده
باید اول چک کنین هر کدوم از گوشی و مودمتون به چه باندی متصل هست
برا چک کردن باند تو گوشیا آیفون
*3001#12345#*
شماره گیری کن و آپشن serving cell info رو چک کن
برا چک کردن باند تو گوشیا اندرویدی
میشه از برنامه هایی نظیر LTE Discovery و Network Signal Guru استفاده کنین و باندو چک کنین
تو مودم هم تو صفحه مشخصات سیگنال نشون میده به چه باندی متصل هست
enimonte
04-10-2017, 22:10
کسی نیست که منو راهنمایی کنه ؟
اینجا پیام بده ببین انجام میدن یا نه
koorosh001
05-10-2017, 00:12
سلام
سرعت دانلود به خیلی از فاکتور ها بررسی داره
مثلا احتمال داره مودم و گوشیتون به 2 باند فرکانسی متفاوت متصل شده باشه (چون اپراتور ها روی باند 3(1800) و باند 7 (2600) سرویس میدن) و چون یکی از باند ها خلوت تره سرعت بهتری میده
باید اول چک کنین هر کدوم از گوشی و مودمتون به چه باندی متصل هست
برا چک کردن باند تو گوشیا آیفون
*3001#12345#*
شماره گیری کن و آپشن serving cell info رو چک کن
برا چک کردن باند تو گوشیا اندرویدی
میشه از برنامه هایی نظیر LTE Discovery و Network Signal Guru استفاده کنین و باندو چک کنین
تو مودم هم تو صفحه مشخصات سیگنال نشون میده به چه باندی متصل هست
ممنون بابت توضیحات.هم گوشی هم مودم به یک باند متصل هستن چون اصلا باند 2600 تو منطقه ای ما پوشش نداره.با برنامه e5186 toolbox تست کردم و سر باند 2600 سیگنال نداشت.پس فقط باند 1800 داریم واسه ایرانسل فورجی.در نتیجه هر دو به یک باند وصل هستن.اون اعدادی که تو برنامه e5186 toolbox هستن (مثل -90 dbm) تاثیر زیادی رو سرعت دارن.مثلا اگه RSRP از -96 به -90 برسه ، تو سرعت دانلود خیلی تاثیر میذاره؟مثلا یک و نیم مگابایت سرعت افزایش پیدا کنه.
ho3in2012
05-10-2017, 02:30
ممنون بابت توضیحات.هم گوشی هم مودم به یک باند متصل هستن چون اصلا باند 2600 تو منطقه ای ما پوشش نداره.با برنامه e5186 toolbox تست کردم و سر باند 2600 سیگنال نداشت.پس فقط باند 1800 داریم واسه ایرانسل فورجی.در نتیجه هر دو به یک باند وصل هستن.اون اعدادی که تو برنامه e5186 toolbox هستن (مثل -90 dbm) تاثیر زیادی رو سرعت دارن.مثلا اگه RSRP از -96 به -90 برسه ، تو سرعت دانلود خیلی تاثیر میذاره؟مثلا یک و نیم مگابایت سرعت افزایش پیدا کنه.
RSRP نشون دهنده میزان قدرت متوسط دریافتی از یک سیگنال مرجع هستش
و مقدار -85 تا -102 براش مقدار نسبتا خوبی هست و تفاوت 6dBm اینقدر محسوس نیست
شما با یک سرور یکسان عمل تست سرعت رو انجام بدین و نتایج رو بررسی کنین
اینم یک جدول کیفیت سیگنال که میتونین برای بررسی بیشتر از اون استفاده کنین:
SINR: نسبت سیگنال به نویز هست
RSRP: قدرت متوسط دریافت شده از یک سیگنال مرجع واحد هست
RSSI: نشان دهنده کل قدرت دریافتی از جمله قدرت دریافتی از سلول خدمت رسان و همچنین تمام قدرت کانال و دیگر منابع نویزی که به پارامترهای بالا مرتبط است و از طریق فرمول زیر بدست می آید.
بنده همین ها به ذهنم رسید. اگه مورد دیگه ای هم بود دوستان میان راهنماییتون میکنن
سلام
اساتید لطفا راهنمایی کنید بهترین مودم سیم کارت خور رومیزی چه مدلی و چه مارکی هست ؟
منطقه ای که من هستم یکمی سیگنال ضعیفه برای همین قویترین مودم سیم کارت خور بازار چه مدلی هست؟
مودمی تو بازار هست که هم سیم کارت ساپورت کنه هم adsl و خط تلفن؟
koorosh001
05-10-2017, 13:59
من طبق گفته دوستان مودم e8372 و گوشیم که cat6 هست رو از نظر سرعت دانلود مقایسه کردم.ضمن این که منطقه ما باند 2600 نداره پس گوشی و مودم هر دو به باند 1800 وصل هستن.از نظر RSRP هم مودم و گوشی قدرت تقریبا یکسانی دارن.حالا مشکل اصلی اینجاست که تو شرایط برابر ، گوشی 1.5 الی 2 مگابایت سرغت دانلود بیشتری از مودم داره( تست با IDM) . دوستان لطف کنن اگه راه حلی برای رفع این مشکل دارن بگن.من مودم خریدم که دیگه گوشی رو هات اسپات نکنم.با این وضع سرعت مجبور میشم مودم رو بذارم کنار و این یعنی 200 تومنو ریختم دور.
h_kobari
05-10-2017, 14:16
من طبق گفته دوستان مودم e8372 و گوشیم که cat6 هست رو از نظر سرعت دانلود مقایسه کردم.ضمن این که منطقه ما باند 2600 نداره پس گوشی و مودم هر دو به باند 1800 وصل هستن.از نظر RSRP هم مودم و گوشی قدرت تقریبا یکسانی دارن.حالا مشکل اصلی اینجاست که تو شرایط برابر ، گوشی 1.5 الی 2 مگابایت سرغت دانلود بیشتری از مودم داره( تست با IDM) . دوستان لطف کنن اگه راه حلی برای رفع این مشکل دارن بگن.من مودم خریدم که دیگه گوشی رو هات اسپات نکنم.با این وضع سرعت مجبور میشم مودم رو بذارم کنار و این یعنی 200 تومنو ریختم دور.
سلام
واضح هست که گیرندگی آنتن و چیپست موبایل شما از مودمتون بهتره
اگه بخواین حتما با مودم کار کنین ، تنها راهش اینه که برید سراغ آنتن های تقویت سیگنال 4G (البته اگه مودم شما آنتن اکسترنال میخوره)
koorosh001
05-10-2017, 15:00
سلام
واضح هست که گیرندگی آنتن و چیپست موبایل شما از مودمتون بهتره
اگه بخواین حتما با مودم کار کنین ، تنها راهش اینه که برید سراغ آنتن های تقویت سیگنال 4G (البته اگه مودم شما آنتن اکسترنال میخوره)
مقادیر RSRP و RSRQ و ... تقریبا برابر بود.اگه اشتباه نکنم این یعنی گیرندگی هر دو یکسان هست.و اینکه تقریبا همه معتقدن گیرندگی این مودم کمی بیشتر از گوشی هست.(گوشی Honor 6)
LteWatch با E8372 سازگاری داره ؟!:n36:
puya2010
05-10-2017, 15:53
...;9007608]
LteWatch با E8372 سازگاری داره ؟!:n36:خیر، فقط با e5186 toolbox، اونم نه به طور کامل
koorosh001
06-10-2017, 12:32
آقایون اگه راهکاری دارید واسه این مشکل بگبد دریغ نکنید.مطمعنا میدونید مشکل کجاست یا حداقل احتمال میدید مشکل چیه.
h_kobari
06-10-2017, 13:34
بحث و نقد و بررسی در مورد مودم FD-M60 ایرانسل رو اینجا ادامه بدیم :
نقد و بررسی مودم (+4G) جدید FD-M60 ایرانسل (Huawei E5785)
koorosh001
06-10-2017, 16:50
آقایون اگه راهکاری دارید واسه این مشکل بگبد دریغ نکنید.مطمعنا میدونید مشکل کجاست یا حداقل احتمال میدید مشکل چیه.
اینم اسکرین شات تست سرعت در شرایط کاملا یکسان.باند 1800 و مکان یکسان.اختلاف سرعت زیاده.
گوشی honor 6
مودم e8372
این نکته رو هم باید بگم که طبق e5186 toolbox مقادیر RSRP بین -89 و -100 نوسان داشت که فکر نمیکنم تو یه جای ثابت عادی باشه.چون همین RSRP واسه موبایل رو -92 قفل شده بود.اگه نظری دارید بفرمایید.
puya2010
06-10-2017, 17:13
اینم اسکرین شات تست سرعت در شرایط کاملا یکسان.باند 1800 و مکان یکسان.اختلاف سرعت زیاده.
گوشی honor 6
مودم e8372
این نکته رو هم باید بگم که طبق e5186 toolbox مقادیر RSRP بین -89 و -100 نوسان داشت که فکر نمیکنم تو یه جای ثابت عادی باشه.چون همین RSRP واسه موبایل رو -92 قفل شده بود.اگه نظری دارید بفرمایید.شما چطور با e5186 toolbox داری مقادیر RSRP رو برای مودم e8372 میبینی؟ کاستوم فیرمور زدی؟ خب، شاید مشکل همین کاستوم فیرمور باشه!
بعدش اینکه یه نکته بگم در مورد شرایط آزمایش شما که میگی مکان مودم و گوشی ثابت هستش، (و فکر میکنی که شرایط آزمایش شما یکسان هستش) اجازه بدید من تجربه خودم رو در استفاده از مودم e8372 روی شبکه فقط 4g (و نه 3g) بگم که نه تنها مکان بلکه حتی جهت مودم هم در سرعت نهایی تاثیر داره، به این صورت که من در یک مکان خاص و یک جهت خاص با مودم مذکور به سرعت ۸۰ مگابیت هم میرسم اما فقط کافیه جهتش رو ۳۰ درجه تغییر بدم، (دقت کنید مکان رو دست نمیزنم) اونوقت سرعت میرسه به ۵۰ مگابیت، یعنی اختلافی در حد ۳۰ مگابیت!
اینو گفتم که بگم تصور نکنید که شرایط آزمایش شما یکسان هستش، چرا که عوامل خیلی خیلی زیادی هستند که بر روی سرعت نهایی دریافتی تاثیر گذارند
ضمنا گفتههای من حاصل تجربیات من هستش و پایه و اساس علمی نداره
شاد باشید
koorosh001
06-10-2017, 17:55
شما چطور با e5186 toolbox داری مقادیر RSRP رو برای مودم e8372 میبینی؟ کاستوم فیرمور زدی؟ خب، شاید مشکل همین کاستوم فیرمور باشه!
بعدش اینکه یه نکته بگم در مورد شرایط آزمایش شما که میگی مکان مودم و گوشی ثابت هستش، (و فکر میکنی که شرایط آزمایش شما یکسان هستش) اجازه بدید من تجربه خودم رو در استفاده از مودم e8372 روی شبکه فقط 4g (و نه 3g) بگم که نه تنها مکان بلکه حتی جهت مودم هم در سرعت نهایی تاثیر داره، به این صورت که من در یک مکان خاص و یک جهت خاص با مودم مذکور به سرعت ۸۰ مگابیت هم میرسم اما فقط کافیه جهتش رو ۳۰ درجه تغییر بدم، (دقت کنید مکان رو دست نمیزنم) اونوقت سرعت میرسه به ۵۰ مگابیت، یعنی اختلافی در حد ۳۰ مگابیت!
اینو گفتم که بگم تصور نکنید که شرایط آزمایش شما یکسان هستش، چرا که عوامل خیلی خیلی زیادی هستند که بر روی سرعت نهایی دریافتی تاثیر گذارند
ضمنا گفتههای من حاصل تجربیات من هستش و پایه و اساس علمی نداره
شاد باشید
ممنون بابت توضیحات.فریمور عوض نکردم.مودم رو تازه خریدم فریمور فابریک روش هست.باید خدمتتون عرض کنم که تمامی مقادیر مربوط به قدرت سیگنال اعم از RSRP ، SINR و.... برای من در برنامه e5186 toolbox نمایش داده میشه ؛ با فریمور فابریک. اینکه فرمودید با تغییر زاویه مودم سرعتتون 30 مگابیت افزایش داشته فکر میکنم واسه جاهایی که آنتن ضعیف.اینجا آنتن وضعیت خوبی داره.چند جا تست کردم مودم و گوشی رو گذاشتم کنار هم.همه جا سرعت دانلود(در برنامه idm)حدود 2 مگابایت از سرعت دانلود مودم بیشتر بود.چون چند جای مختلف تست کردم دیگه واسم واضح هست که مودم به طور قابل توجه ای سرعت پایین تری داره که واقعا عجیبه.باند یکسان ، مکان های یکسان ، نرم افزار های تست یکسان ، نحوه اتصال به کامپیوتر یکسان.نمیدونم کجای کار میلنگه.اینم بگم که مودم رو از طریق usb 2.0 به کامپیوتر وصل کردم که دوستان گفتن مشکلی نداره.
ata.royalfalcon
06-10-2017, 21:52
ممنون بابت توضیحات.فریمور عوض نکردم.مودم رو تازه خریدم فریمور فابریک روش هست.باید خدمتتون عرض کنم که تمامی مقادیر مربوط به قدرت سیگنال اعم از RSRP ، SINR و.... برای من در برنامه e5186 toolbox نمایش داده میشه ؛ با فریمور فابریک. اینکه فرمودید با تغییر زاویه مودم سرعتتون 30 مگابیت افزایش داشته فکر میکنم واسه جاهایی که آنتن ضعیف.اینجا آنتن وضعیت خوبی داره.چند جا تست کردم مودم و گوشی رو گذاشتم کنار هم.همه جا سرعت دانلود(در برنامه idm)حدود 2 مگابایت از سرعت دانلود مودم بیشتر بود.چون چند جای مختلف تست کردم دیگه واسم واضح هست که مودم به طور قابل توجه ای سرعت پایین تری داره که واقعا عجیبه.باند یکسان ، مکان های یکسان ، نرم افزار های تست یکسان ، نحوه اتصال به کامپیوتر یکسان.نمیدونم کجای کار میلنگه.اینم بگم که مودم رو از طریق usb 2.0 به کامپیوتر وصل کردم که دوستان گفتن مشکلی نداره.
من هم مودم E3372 رو دارم و هم B315 . قبلاً در شرایط یکسان ایندو رو باهم تست کرده بودم و مودم رومیزی B315 سرعت بیشتری میداد (نتیجه تست رو هم قبلاً در همین انجمن گذاشته بودم) . احتمالاً مشکل شما برمیگرده به سخت افزار ضعیفتر مودمی که دارید .
koorosh001
06-10-2017, 22:46
من هم مودم E3372 رو دارم و هم B315 . قبلاً در شرایط یکسان ایندو رو باهم تست کرده بودم و مودم رومیزی B315 سرعت بیشتری میداد (نتیجه تست رو هم قبلاً در همین انجمن گذاشته بودم) . احتمالاً مشکل شما برمیگرده به سخت افزار ضعیفتر مودمی که دارید .
ممنون بابت توضیحات.نتیجه تست رو تو همین تاپیک گذاشتید؟واسه من حدود 2 مگابایت اختلاف داره.چیزی که واسم عجیبه اینه که تقریبا تمام کسایی که راجع به این مودم نظر دادن گفتن سرعتش از گوشی شون بیشتره.گوشی منم گوشی پیشرفته ای نیست که بخواد انقدر اختلاف داشته باشه.یه مودم ممکنه از نظر سخت افزاری مشکل داشته باشه و مشکلش باعث کاهش سرعت بشه؟اینو به این جهت میپرسم که اگه احتمال مشکل سخت افزاری هست ببرم گارانتی.و اینکه میخوام یه دانگل وای فای بخرم و مودمو از طریق وای فای به دسکتاپ وصل کنم شاید usb 2.0 باعث محدودیت بشه.کسی اگه ایده راجع به این مشکل داره لطفا دریغ نکنه.هات اسپات کردن گوشی دردسره مخصوصا واسه دانلود شبانه.
ata.royalfalcon
06-10-2017, 23:03
نتیجه تست رو تو همین تاپیک گذاشتید؟
پست 1185# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تاپیک .
البته اینجا به خاطر اینکه توسط برجها محصور هستم سیگنال خوبی دریافت نمیکنم .
milad azad
08-10-2017, 14:39
ممنون بابت توضیحات.نتیجه تست رو تو همین تاپیک گذاشتید؟واسه من حدود 2 مگابایت اختلاف داره.چیزی که واسم عجیبه اینه که تقریبا تمام کسایی که راجع به این مودم نظر دادن گفتن سرعتش از گوشی شون بیشتره.گوشی منم گوشی پیشرفته ای نیست که بخواد انقدر اختلاف داشته باشه.یه مودم ممکنه از نظر سخت افزاری مشکل داشته باشه و مشکلش باعث کاهش سرعت بشه؟اینو به این جهت میپرسم که اگه احتمال مشکل سخت افزاری هست ببرم گارانتی.و اینکه میخوام یه دانگل وای فای بخرم و مودمو از طریق وای فای به دسکتاپ وصل کنم شاید usb 2.0 باعث محدودیت بشه.کسی اگه ایده راجع به این مشکل داره لطفا دریغ نکنه.هات اسپات کردن گوشی دردسره مخصوصا واسه دانلود شبانه.
سلام منم E8372 دارم
با گوشی که مقایسه کردم
منظور هواوی y6 یا سامسونگ s6 یا شیاومی redmi 4 prime و یا گوشی glx
چه در باند فرکانسی 1800 و 2600 چه با کابل چه با وای فا سرعت همه برابر بوده
اینو بگم که من در پشت مودم رو اصلا نمی بندم برای خنکی بیشتر و مودم همیشه دقیقا پشت شیشه پنجره هست
sepehr_sn
08-10-2017, 15:35
دوستان مودم Huawei B525 با چه برنامه ای سازگاری داره ؟؟
من با ToolBox تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدم
h_kobari
08-10-2017, 16:11
من با ToolBox تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدمسلام
با نرم افزار HiLink با گوشی میتونی بهش وصل بشی .
با نرم افزار Lte Watch هم میتونی با PC به مودم وصل شی و باند 4Gرو تغییر بدی
موفق باشی
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
h_kobari
08-10-2017, 16:27
سلام منم E8372 دارم
با گوشی که مقایسه کردم
منظور هواوی y6 یا سامسونگ s6 یا شیاومی redmi 4 prime و یا گوشی glx
چه در باند فرکانسی 1800 و 2600 چه با کابل چه با وای فا سرعت همه برابر بوده
اینو بگم که من در پشت مودم رو اصلا نمی بندم برای خنکی بیشتر و مودم همیشه دقیقا پشت شیشه پنجره هست
سلام
شما چجوری ، توی گوشی اندرویدی ، باند فرکانسی رو عوض میکنی ؟
نرم افزار خاصی داره ؟
koorosh001
08-10-2017, 16:36
دوستان امکان داره مشکل سخت افزاری باعث کاهش سرعت دانلود مودم بشه؟همچین چیزی تا حالا مشاهده شده؟با توجه به اینکه من هیجوره موفق به حل مشکلم نشدم احتمال داره مودمم مسکل یخت افزاری داشته باشه؟
h_kobari
08-10-2017, 17:52
دوستان امکان داره مشکل سخت افزاری باعث کاهش سرعت دانلود مودم بشه؟همچین چیزی تا حالا مشاهده شده؟با توجه به اینکه من هیجوره موفق به حل مشکلم نشدم احتمال داره مودمم مسکل یخت افزاری داشته باشه؟
مشکلات سخت افزاری به ندرت پیش میاد واسه مودم ها . معمولا کم بودن سرعت برمیگرده به آنتن دهی ضعیف و جایگاه نامناسب مکان مودم
koorosh001
08-10-2017, 18:10
سلام
شما چجوری ، توی گوشی اندرویدی ، باند فرکانسی رو عوض میکنی ؟
نرم افزار خاصی داره ؟
با نرم افزار network signal guru یا lte discovery . که با بعضی از گوشی ها کار نمیکنه .اگه چیپ گوشیت کوالکام باشه احتمال زیاد جواب میده.
من با ToolBox تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدم
برای pc ltewatch حتما مدل مخصوص هواوی رو بگیرید.. دو تا ورژن داره
برای اندروید هم
محیطش عربیه
در قسمت معلومات الدخول آی پی و یوزر پس رو کنترل کنید
peymanmo
08-10-2017, 22:18
دوستان این آموزش و نحوه آپدیت فریم ور 8372 کجاست ؟ اصلا امکاناتی که به مودم اضافه میشه ارزش داره که مودم و از حالت فابریک خارج کنیم ؟
koorosh001
09-10-2017, 02:17
دوستان این آموزش و نحوه آپدیت فریم ور 8372 کجاست ؟ اصلا امکاناتی که به مودم اضافه میشه ارزش داره که مودم و از حالت فابریک خارج کنیم ؟
من تا حالا این کارو نکردم اما درموردش اطلاع دارم.از مزایاش اینه که میتونی اطلاعات سیگنال دهی دکل های مختلف رو داشته باشی و به هر کدوم که میخوای وصل بشی.همچین میتونی باند مورد نظرت رو انتخاب کنی و تمام این امکانات در پنل کاربری مودم موجود میشه و دیگه نیازی به نرم افزار جانبی نداره.از معایبش اینه که اگه وسط آپدیت برق قطع بشه مودم بریک میشه و دردسر داره آنبریک کردنش همچنین اگه I.D.H بفهمه فریمور عوض کردی گارانتیت باطل میشه. این اطلاغاتی بود که من داشتم.در ضمن شما با آنتن دهی مودمت مشکلی نداری؟تا حالا سرعتش رو با گوشیتون مقایسه کردین؟
sepehr_sn
09-10-2017, 11:04
برای pc ltewatch حتما مدل مخصوص هواوی رو بگیرید.. دو تا ورژن داره
برای اندروید هم
محیطش عربیه
در قسمت معلومات الدخول آی پی و یوزر پس رو کنترل کنید
درست عزیز برای IOS نداره ؟؟
sepehr_sn
09-10-2017, 11:27
سلام
با نرم افزار HiLink با گوشی میتونی بهش وصل بشی .
با نرم افزار Lte Watch هم میتونی با PC به مودم وصل شی و باند 4Gرو تغییر بدی
موفق باشی
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوست عزیز
ممنونم از راهنماییتون
مشکلی که هست اینه روی این برنامه تک - تک میشه فرکانس مورد نظر را انتخاب کرد
راهی نداره که بشه به صورت تجمیعی همه رو انتخاب کرد و از همه پهنای باند ها استفاده کنه ؟؟
سوال بعدیم هم اینه که یک گذینه داشت به نام LTE-Advance - اوون گذینه دقیقا کدوم پهنای باند ها رو درگیر میکنه ؟؟
درست عزیز برای IOS نداره ؟؟
بنده ندیدم
دوستان به چه سکل میشه با آنتن خارجی مودم TP Link Archer mr200 رو تقویت کرد؟
h_kobari
09-10-2017, 12:32
سلام دوست عزیز
ممنونم از راهنماییتون
مشکلی که هست اینه روی این برنامه تک - تک میشه فرکانس مورد نظر را انتخاب کرد
راهی نداره که بشه به صورت تجمیعی همه رو انتخاب کرد و از همه پهنای باند ها استفاده کنه ؟؟
سوال بعدیم هم اینه که یک گذینه داشت به نام LTE-Advance - اوون گذینه دقیقا کدوم پهنای باند ها رو درگیر میکنه ؟؟
همون گزینه LTE-Advanced مربوط به تجمیع فرکانس هست که باند3 و باند 7 رو تجمیع میکنه
که البته درمورد تجمیع فرکانس ها ، مودمتون هم باید +4g رو ساپورت کنه (CAT6+2CA) یا (CAT9+3CA)
peymanmo
09-10-2017, 20:16
من تا حالا این کارو نکردم اما درموردش اطلاع دارم.از مزایاش اینه که میتونی اطلاعات سیگنال دهی دکل های مختلف رو داشته باشی و به هر کدوم که میخوای وصل بشی.همچین میتونی باند مورد نظرت رو انتخاب کنی و تمام این امکانات در پنل کاربری مودم موجود میشه و دیگه نیازی به نرم افزار جانبی نداره.از معایبش اینه که اگه وسط آپدیت برق قطع بشه مودم بریک میشه و دردسر داره آنبریک کردنش همچنین اگه I.D.H بفهمه فریمور عوض کردی گارانتیت باطل میشه. این اطلاغاتی بود که من داشتم.در ضمن شما با آنتن دهی مودمت مشکلی نداری؟تا حالا سرعتش رو با گوشیتون مقایسه کردین؟
ممنون. من گوشیم 3g هستش نمی تونم با مودمم مقایسه کنم. ولی از سرعت اصلا رضایت ندارم نهایت با 1 مگ در ثاتیه دانلود میکنم. همراه اول و ایرانسل هر دو اینجوری هستن. حالا نمی دونم مشکل از مودمه یا کلا منطقه ما اینجوریه. کلا با انتظار و اشتیاقی که این مودم و خریدم جواب نگرفتم.
سلام
میخواستم ببینم با lh92 ایرانسل هم کار میکنه؟
قسمت ip , پسورد چی باید بزنم؟
سپاس
koorosh001
09-10-2017, 22:46
ممنون. من گوشیم 3g هستش نمی تونم با مودمم مقایسه کنم. ولی از سرعت اصلا رضایت ندارم نهایت با 1 مگ در ثاتیه دانلود میکنم. همراه اول و ایرانسل هر دو اینجوری هستن. حالا نمی دونم مشکل از مودمه یا کلا منطقه ما اینجوریه. کلا با انتظار و اشتیاقی که این مودم و خریدم جواب نگرفتم.
من گوشی و مودم رو تو شرایط کاملا یکسان و قدرت سیگنال یکسان مقایسه کردم که متوجه شدم مودم حدود 2 مگابایت سرعت دانلود کمتری ازگوشیم داره.اما اینکه شما میگید 1 مگ بیشتر سرعت نمیده ، تا با یه مودم یا گوشی دیگه مقایسه نکنید نمیشه روی مودم ایراد گذاشت چون ممکنه کلا وضع سیگنال تو منطقه شما ناجور باشه و و هر گوشی ای رو اونجا تست کنید همین سرعت حدودی 1 مگ رو بگیرید مگر اینکه آنتن جانبی یخرید . برنامه e5186 toolbox رو نصب کنید و اعداد مربوط به سیگنال رو ببینبد تا از وضع سیگنال آگاه بشین و همچنین میتونید باند رو اونجا عوض کنید شاید سرعت بهتری گرفتید.
دوستان مودم dt 350 هم ماله ایرانسل انلاک میشه ؟
دوستان مودم dt 350 هم ماله ایرانسل انلاک میشه ؟
mehdi punisher
13-10-2017, 20:34
سلام وقت تون بخیر.من یک مودم huawei b525 خریداری کردم واز قابلیت usb sharing استفاده میکنم.در اوایل سرعت انتقال در حد 500 کلوبایت بر ثانیه بود داخل تنظیمات مودم شدم و فرکانس را به 40hz تغییر دادم وسرعتم کمی بالاتر رفت.راهی هست سرعت به بالاترین حد ممکن رسوند؟ممنون میشم راهنماییم کنید..کانال های wifi هم بررسی کردم با بقیه تداخل نداره
سلام وقت تون بخیر.من یک مودم huawei b525 خریداری کردم واز قابلیت usb sharing استفاده میکنم.در اوایل سرعت انتقال در حد 500 کلوبایت بر ثانیه بود داخل تنظیمات مودم شدم و فرکانس را به 40hz تغییر دادم وسرعتم کمی بالاتر رفت.راهی هست سرعت به بالاترین حد ممکن رسوند؟ممنون میشم راهنماییم کنید..کانال های wifi هم بررسی کردم با بقیه تداخل نداره
منم همین مدل مودم رو تازه خریدم...فرکانس را چطوری تغییر می دین؟؟ و یه سوال قابلیت Cat 6 به طور اتومات فعال است یا باید از تنظیمات مودم کانفیگ خاصی انجام داد؟
mehdi punisher
19-10-2017, 00:32
از طریق ادرس 192.168.8.1وارد تنظیمات مودم شو و درقسمت setting سربرگ wireless فرکانس wifi میتونی تغییر بدی.در مورد سوال دوم شما.CAT6 یک استاندارد هست در تجهیزات شبکه.فک کنم منظور شما حالت 4.5G باشه. مودم به صورت پیش فرض و اتوماتیک بهترین باند واسه دریافت انتخاب میکنه.برای تغییر باند از برنامهLTE watch که لینک دانلودش در پست اول هست اقدام به تغییر باند فرکانسی شبکه نمایید.LTE-A همون حالت تجمیع هست.یعنی دو باند با هم جمع میکنه.تست سرعت بگیرید و نتیجه را اعلام کنید.
سلام تو مودم huawei b525 چطوري ميشه حالت 802.11n يا 802.11a رو انتخاب كرد تو تنظيمات مودم نيست؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
کسی از نحوه
فعالسازی و استفاده از
IPv6
دز مودم
e3370
اطلاع داره ؟
واقعا هیچ راهی برای آنلاک مودم CA60 وجود نداره؟؟؟
سلام خدمت دوستان.
من فایل فریم ویر این مودم tf-i60 رو پیدا کردم اما موقع فلش زدن ارور میده.
کسی نظری راجبه طریقه فورس فلش زدن نداره؟
SSMITIKOMON
25-10-2017, 07:49
سلام دوستان بهترین مودم کت 6 چیه ؟ خودم b525 رو دیدم خوشم اومد ولی اگه بالا تر از این هم هست راهنمایی کنید چون برا خرید مودم 1 میلیون گذاشتم کنار
یدونه انتن هم دیدم اینه مشخصاتش . چطوره به نظرتون فک میکنن سرعتم به 18.75 برسه چون مودم رو جابه جا میکنم تا 17 میره برا چند دقیقه:n37::n36:
آنتن تقویت سیگنال خارجی 4G LTE به همراه کابل با دو کانکتور نوع SMA | TS-9
پولاریزیشن : عمودی
دارای دو خروجی
قدرت آنتن 24dBi
قابل استفاده برای نصب دیواری
به همراه دو عدد کابل
285,000 تومان –385,000 تومان
بعد 3 ماه دوندگی بلاخره اخر اذر یا بهمن باند فرکانس 2600 رو هم برامون فعال میکنن تا ببینیم 4G+ چوریه :n19::n20::n08::n05::n02:
الان 3g هم بد نیست سرعتش 3الی 4 مگابایت . میخوام با تجمیع باند برسم به 20 یا بالاتر :n25:
التماس دعا داریم از دوستان .
h_kobari
25-10-2017, 08:15
سلام دوستان بهترین مودم کت 6 چیه ؟ خودم b525 رو دیدم خوشم اومد ولی اگه بالا تر از این هم هست راهنمایی کنید چون برا خرید مودم 1 میلیون گذاشتم کنار
یدونه انتن هم دیدم اینه مشخصاتش . چطوره به نظرتون فک میکنن سرعتم به 18.75 برسه چون مودم رو جابه جا میکنم تا 17 میره برا چند دقیقه:n37::n36:
آنتن تقویت سیگنال خارجی 4G LTE به همراه کابل با دو کانکتور نوع SMA | TS-9
پولاریزیشن : عمودی
دارای دو خروجی
قدرت آنتن 24dBi
قابل استفاده برای نصب دیواری
به همراه دو عدد کابل
285,000 تومان –385,000 تومان
بعد 3 ماه دوندگی بلاخره اخر اذر یا بهمن باند فرکانس 2600 رو هم برامون فعال میکنن تا ببینیم 4G+ چوریه :n19::n20::n08::n05::n02:
الان 3g هم بد نیست سرعتش 3الی 4 مگابایت . میخوام با تجمیع باند برسم به 20 یا بالاتر :n25:
التماس دعا داریم از دوستان .
اینجا تست تجمیع گرفتن ... یه نگاه بنداز .. و دلتو زیاد صابون نزن :
SSMITIKOMON
25-10-2017, 15:13
اینجا تست تجمیع گرفتن ... یه نگاه بنداز .. و دلتو زیاد صابون نزن :
سلام بابت پاسخ دهی ممنون ولی ایشونم انتنش خوب نبوده بعدم تو تست دانلود با idm خودشو نشون میده امار و ارقام speed test تو 4جی درست نیست .
h_kobari
25-10-2017, 15:29
سلام بابت پاسخ دهی ممنون ولی ایشونم انتنش خوب نبوده بعدم تو تست دانلود با idm خودشو نشون میده امار و ارقام speed test تو 4جی درست نیست .
سلام . با IDM تست گرفته شده . لطفا کل 3 صفحه مبحث رو با دقت مطالعه کنید ...
mehranghj
27-10-2017, 09:37
سلام امروز مودم هواوی B2338-1681 که از شرکت های وب خریدم که فقط روی سیم کارت های وب کار می کرد خواستم آنرا آنلاک کنم برای ایرانسل کد82604608را دادم.چندتا کد دیگه یعنی 34962479 و57063991 را دادمحالا مودم برای همه لاک شد یعنی برای خود سیم کارت های وب نیز که قبلا آزاد بود ومختص آن بود قفل شد حالا هیچ سیمکارتی را قبول نمی کند .مشخصات مودم هست IMD 863867027133675 وسریال هست 17090007169 خواهشمند است به هر طریقی که با شد مرا راهنمایی فرمایید .منتظرم . با تشکر
دوستان یه مودم D- Link 910 خریدم با یک کابل یو اس بی سه متری وقتی به کابل وصل میکنم درست کار نمیکنه ویخوام از پشت کیس فاصلش بدم بزارم جای دیگه که انتن بهتر بده چه کابلی باید بگیرم
Mahdi_0720
29-10-2017, 20:25
سلام دوستان تورو خدایه راه حلی برای آنالاک مودم DT-350 ایرانسل هم بگید من تا قله قاف رفتم ولی راهی پیدا نکردم لطفا کمک کنین...
ممنون
SSMITIKOMON
30-10-2017, 15:50
5186-61a موجوده میخوام بخرم به نظرتون بخرمش یا بدرد نمیخوره چون به نظرم یه باند فرکانسی بیشتر فرق نداره با b525
5186-61a موجوده میخوام بخرم به نظرتون بخرمش یا بدرد نمیخوره چون به نظرم یه باند فرکانسی بیشتر فرق نداره با b525
مذل 61 نه ایرانسل رو تجمیع می کنه نه همراه اول.. خیالت راحت
SSMITIKOMON
30-10-2017, 16:34
مذل 61 نه ایرانسل رو تجمیع می کنه نه همراه اول.. خیالت راحت
سلام داداش مگه همراهه اول باند 3 و باند 7 نیست ؟ یعنی 1800 و 2600 ؟ جفتشو داره که ؟ نظرت درباره نت گیر mr1100 کت 16 چیه ؟ به نظرت باهاش بشه 2 تا باند 4 جی و 2 تا باند 3 جی رو ادغام کرد ؟ چند روز دیگه میاد ایران
SSMITIKOMON
30-10-2017, 17:04
دوستان یه مودم D- Link 910 خریدم با یک کابل یو اس بی سه متری وقتی به کابل وصل میکنم درست کار نمیکنه ویخوام از پشت کیس فاصلش بدم بزارم جای دیگه که انتن بهتر بده چه کابلی باید بگیرم
دوست عزیز اینو در نظر بگیرید مترازززز میره بالا ولتاز میاد پایین واسه همین مودمت کار نمیکنه اگه میخوای انتن دهیشو ببری بالا برو مودم مارت انتنشو بخر بستگی به خونت و نزدیکی به دکل و بودجت از 40 دی بی 100 تومنی هست تا 24 دی بی فضای باز 285 تومنی ولی اخرین متراژ کابلت 20 متره تو هر کدوم بیشتر از این ضعیفه
سلام داداش مگه همراهه اول باند 3 و باند 7 نیست ؟ یعنی 1800 و 2600 ؟ جفتشو داره که ؟ نظرت درباره نت گیر mr1100 کت 16 چیه ؟ به نظرت باهاش بشه 2 تا باند 4 جی و 2 تا باند 3 جی رو ادغام کرد ؟ چند روز دیگه میاد ایران
داره اما به عنوان تک باند استفاده می کنه نه تجمیع این دو تا.. این رو به شکل قطعی میگم
اون مدل نت گیر رو هم تا به حال ندیدم.. لینک مشخصاتشو بدید
کت 16 دیگه باید تا یک گیگابیت سرعت بده .. احتمالا چهار تا کریر و چندین مایمو .. مثل مودم اس 8 پلاس سامسونگ
Mahdi_0720
30-10-2017, 21:23
کسی میدونه چطور مودم ایرانسلِ: green packet DT-350 رو آنلاک کرد؟؟؟
لطفا جواب بدید ممنون...:n30:
Mahdi_0720
30-10-2017, 21:26
داداشا راهی برای آنلاک DT-350 نیس؟؟
Merlin475
30-10-2017, 23:00
سلام
کسی موفق به آنلاک M60 ایرانسل شده؟
مدل کامل FD-M60 ایرانسل و Huawei E5785
SSMITIKOMON
30-10-2017, 23:52
داره اما به عنوان تک باند استفاده می کنه نه تجمیع این دو تا.. این رو به شکل قطعی میگم
اون مدل نت گیر رو هم تا به حال ندیدم.. لینک مشخصاتشو بدید
کت 16 دیگه باید تا یک گیگابیت سرعت بده .. احتمالا چهار تا کریر و چندین مایمو .. مثل مودم اس 8 پلاس سامسونگ
سلام رفیق اینه مدلش
بهترین مودم دنیاست بهم حدودی 900 قیمت دادن 20 الی 40 روز دیگه موجود میشه
.::Mohammad::.
31-10-2017, 01:57
سلام رفیق اینه مدلش
بهترین مودم دنیاست بهم حدودی 900 قیمت دادن 20 الی 40 روز دیگه موجود میشه
کی به شما این قیمت رو داده دوست عزیز ؟ مودم مارت ؟
این مودم فقط به خاطر کت 16 بودن گرونه وگرنه از نظر باند خیلی ناقص هست و فقط باند های 1/3/7/8/28 رو ساپورت میکنه. کت 16 هم شاید تا دو سال دیگه تو ایران بی استفاده باشه تا اون موقع هم این مودم اینقدر قدیمی میشه که اصلا ارزش ریسک کردن و خریدن نداره. بهتره صبر کنی اول امکانات اپراتور ها به روز بشه و کت 16 وارد ایران بشه بعد برید اینقدر هزینه کنید
اطلاعات کامل مودم رو در سایت زیر ببنید
داداشا راهی برای آنلاک DT-350 نیس؟؟
دقیق تر بگید می خواهید با آنلاکش چیکار کنید؟ می خواهی سیم مبین نت بزاری داخلش؟ یا از سیم همراه اول استفاده کنی >
این مودم نه باند 7 داره نه سه.. فقط موندم چرا بعضی ها دنبال آنلاک مودم های تی دی هستن
قبلا دیدم سیم تی دی مبین نت بدون آنلاک هم توی زد دبلیو 101 کار کرده
SSMITIKOMON
31-10-2017, 12:03
کی به شما این قیمت رو داده دوست عزیز ؟ مودم مارت ؟
این مودم فقط به خاطر کت 16 بودن گرونه وگرنه از نظر باند خیلی ناقص هست و فقط باند های 1/3/7/8/28 رو ساپورت میکنه. کت 16 هم شاید تا دو سال دیگه تو ایران بی استفاده باشه تا اون موقع هم این مودم اینقدر قدیمی میشه که اصلا ارزش ریسک کردن و خریدن نداره. بهتره صبر کنی اول امکانات اپراتور ها به روز بشه و کت 16 وارد ایران بشه بعد برید اینقدر هزینه کنید
اطلاعات کامل مودم رو در سایت زیر ببنید
در ضمن اگر اون انتن گرونه که تو پست های قبلی گفته بودی میخواهی بخری رو اگر هنوز نخریدی تو پیام خصوصی به من بگو یک پیشنهاد وگزینه بهتر برات سراغ دارم.
اره مودم مارت داده یعنی باند 1800 و 2600 همراه اول و باند 2100 و 900 3 جی همراهه اول رو باهم ادغام نمیکنه ؟؟؟
Mahdi_0720
31-10-2017, 13:52
سلام ...من الان میتونم هم سیمکارت TD بزارم توش هم معمولی ولی فقط ایرانسل میشه میخوام آنالاکش کنم تا از سیمکارت همراه اول هم استفاده کنم
سلام ...من الان میتونم هم سیمکارت TD بزارم توش هم معمولی ولی فقط ایرانسل میشه میخوام آنالاکش کنم تا از سیمکارت همراه اول هم استفاده کنم
همچین چیزی امکان نداره
هر چند قبلا شفاف توضیح دادم
شما با سیم معمولی ایرانسل هم به باند 42 وصل میشید.. این مودم باند 7 و سه نداره.. نمی دونم چند بار دیگه باید گفت
همچین چیزی امکان نداره
هر چند قبلا شفاف توضیح دادم
شما با سیم معمولی ایرانسل هم به باند 42 وصل میشید.. این مودم باند 7 و سه نداره.. نمی دونم چند بار دیگه باید گفت
کلا یه سری فقط دنبال انلاک کردن هستند اصلا کاری ندارن که بعد از اینکه انلاک شد میخوای چی کارش کنه!؟ به چی وصل شی!
متوجه نمیشن وقتی یه مودم با ۱۰۰ گیگاینترنت خریدن ۲۰۰ مسلما به باند ۷ یا ۳ نمیشه وصل شد اگه اینجور بود دیگه کسی ۳۰۰-۴۰۰ بالای مودم خالیش نمیداد
هر چی هم میگی باز میگن سیم معمولی مزارم توش وصل میشه
saeed742
01-11-2017, 12:03
با سلام. من مدتی هست که یه مودم 4 جی شیائومی گرفتم (هم پاوربانکه هم مودم 4g). از سیم کارت ایرانسل روش استفاده میکنم. همه چی خوب بود تا اینکه یدفعه سایتارو باز نمیکرد و تنها تلگرام دیتا داشت. بعد فهمیدم که اینترنت ایرانسل مشکلداره و باید عدد ------ و پورت خالی بمونه اما مشکل اونجاست که توی تنظیمات مودم اصلا ------ و پورت وجود نداره که من بخوام پاکش کنم. حتی وقتی اکسس پوینت رو رو حالت تنظیم دستی هم میزارم بازم از ------ و پورت خبری نیست. کماکان دارم از فیتر*شکن روی گوشی استفاده میکنم تا سایتا و اینستاگرام باز بشن. اگه کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم اطلاع بده...
با تشکر
mehranghj
02-11-2017, 15:43
سلام مودم هواوی B2338-1681 که از شرکت های وب خریدم که فقط روی سیم کارت های وب کار می کرد خواستم آنرا آنلاک کنم برای ایرانسل کد82604608را دادم.چندتا کد دیگه یعنی 34962479 و57063991 را دادم حالا مودم برای همه لاک شد یعنی برای خود سیم کارت های وب نیز که قبلا آزاد بود ومختص آن بود قفل شد حالا هیچ سیمکارتی را قبول نمی کند .مشخصات مودم هست IMD 863867027133675 وسریال هست 17090007169 خواهشمند است به هر طریقی که با شد مرا راهنمایی فرمایید .منتظرم . با تشکر
با سلام. من مدتی هست که یه مودم 4 جی شیائومی گرفتم (هم پاوربانکه هم مودم 4g). از سیم کارت ایرانسل روش استفاده میکنم. همه چی خوب بود تا اینکه یدفعه سایتارو باز نمیکرد و تنها تلگرام دیتا داشت. بعد فهمیدم که اینترنت ایرانسل مشکلداره و باید عدد ------ و پورت خالی بمونه اما مشکل اونجاست که توی تنظیمات مودم اصلا ------ و پورت وجود نداره که من بخوام پاکش کنم. حتی وقتی اکسس پوینت رو رو حالت تنظیم دستی هم میزارم بازم از ------ و پورت خبری نیست. کماکان دارم از فیتر*شکن روی گوشی استفاده میکنم تا سایتا و اینستاگرام باز بشن. اگه کسی راه حلی سراغ داره ممنون میشم اطلاع بده...
با تشکرداداش مشکل DNS آدرس DNS عوض کنی درست میشه من هم مثل تو بودم این مشکل از طرف ایراسله
سلام مودم هواوی B2338-1681 که از شرکت های وب خریدم که فقط روی سیم کارت های وب کار می کرد خواستم آنرا آنلاک کنم برای ایرانسل کد82604608را دادم.چندتا کد دیگه یعنی 34962479 و57063991 را دادم حالا مودم برای همه لاک شد یعنی برای خود سیم کارت های وب نیز که قبلا آزاد بود ومختص آن بود قفل شد حالا هیچ سیمکارتی را قبول نمی کند .مشخصات مودم هست IMD 863867027133675 وسریال هست 17090007169 خواهشمند است به هر طریقی که با شد مرا راهنمایی فرمایید .منتظرم . با تشکرفکر کنم مودمت به فنا رفت تعداد دفعاتی که کد زدی نباید از ده بار بیشتر بشه وگرنه مودم قفل میشه درست کردنش هم کار هر کسی نیست
saeed742
03-11-2017, 01:33
میشه نحوه عوض کردنشو توضیح بدید.. ممنون میشم
saeed742
03-11-2017, 01:36
داداش مشکل DNS آدرس DNS عوض کنی درست میشه من هم مثل تو بودم این مشکل از طرف ایراسله
mehranghj
03-11-2017, 17:56
سلام مودم هواوی B2338-1681 که از شرکت های وب خریدم که فقط روی سیم کارت های وب کار می کرد خواستم آنرا آنلاک کنم برای ایرانسل کد82604608را دادم.چندتا کد دیگه یعنی 34962479 و57063991 را دادم حالا مودم برای همه لاک شد یعنی برای خود سیم کارت های وب نیز که قبلا آزاد بود ومختص آن بود قفل شد حالا هیچ سیمکارتی را قبول نمی کند .مشخصات مودم هست IMD 863867027133675 وسریال هست 17090007169 خواهشمند است به هر طریقی که با شد مرا راهنمایی فرمایید .در ضمن من فقط 4 مرتبه کددادم یه دونه هم بیشتر ندادم . با تشکر
ho3in2012
03-11-2017, 18:06
سلام مودم هواوی B2338-1681 که از شرکت های وب خریدم که فقط روی سیم کارت های وب کار می کرد خواستم آنرا آنلاک کنم برای ایرانسل کد82604608را دادم.چندتا کد دیگه یعنی 34962479 و57063991 را دادم حالا مودم برای همه لاک شد یعنی برای خود سیم کارت های وب نیز که قبلا آزاد بود ومختص آن بود قفل شد حالا هیچ سیمکارتی را قبول نمی کند .مشخصات مودم هست IMD 863867027133675 وسریال هست 17090007169 خواهشمند است به هر طریقی که با شد مرا راهنمایی فرمایید .در ضمن من فقط 4 مرتبه کددادم یه دونه هم بیشتر ندادم . با تشکر
سلام
نرم افزار dc unlocker مودمتون رو شناسایی میکنه؟
Mahdi_0720
04-11-2017, 18:44
داداشا راهی برای آنلاک مودم Green packet DT-350 که فقط سیمکارت ایرانسل رو میخونه ندارین؟نه؟
- - - Updated - - -
داداشا راهی برای آنلاک مودم Green packet DT-350 که فقط سیمکارت ایرانسل رو میخونه ندارین؟نه؟
- - - Updated - - -
EDRIS7700
05-11-2017, 17:07
سلام دوستان
نرم افزاری برای مدیریت چند مودم دانگل کسی سراغ داره اگه دارید معرفی کنید لطفا ممنون
EDRIS7700
05-11-2017, 17:12
یه سوال دیگه الان من 4 مودم D-LINK DWM-156 دارم میخوام هر 4 تا نصب باشند و هم زمان پیام ارسال و دریافت کنم اما نمیشه فقط یکی نصب میشه
راهی هست بشه همه رو جدا جدا نصب بشند
سلام وقتتون بخیر متاسفانه به خاطر ناشیانه بودنم :n02: احتمال میدم مودم رو بریک کرده باشم:n19: ، ازتون خواهش میکنم کمکم کنید ، حالت فعری مودمم اینه که روشنش میکنم چراغهاش روشن میمونن و دیگه هیچی مدل مودم e5186-22a ، اون موقع که بالا میومد داخل وب که مشخصات مودم رو مینوست مدل رو E5175s-22 نوشته بود با فریمور ورژن 21.236.05.05.00 , اومدم اپدیت کنم که سایر امکانات تو صفحه یوای وب اشافه بشه که شد اما طمع کردم و مجدد ورژن دیگه زدم که دیگه از کار افتاد مودم ، و الان اصلا قابل استفاده نیست ، روشن میشه و چراغ پاور،مود و وایفای روشن و سفیدن ، سمت راستشم ۳ تا انتن روشنه ، همینجا میمونه و حذکتی نمیکنه نرم افزار putty هم نمیتونه وصل بشه ، کسی راه حلی داره؟ یا این فریمور اورجینال رو میتونه گیر بیاره؟ من اصلا پیداش نکردم هیچجا ، همیشه تو زندگیم خودم گندای بزرگی میزنم خخخخ اما همشون حل شدن اینم حل میشه :) خدا خیرتونبده یه کمکی بکنید
سلام وقتتون بخیر متاسفانه به خاطر ناشیانه بودنم :n02: احتمال میدم مودم رو بریک کرده باشم:n19: ، ازتون خواهش میکنم کمکم کنید ، حالت فعری مودمم اینه که روشنش میکنم چراغهاش روشن میمونن و دیگه هیچی مدل مودم e5186-22a ، اون موقع که بالا میومد داخل وب که مشخصات مودم رو مینوست مدل رو E5175s-22 نوشته بود با فریمور ورژن 21.236.05.05.00 , اومدم اپدیت کنم که سایر امکانات تو صفحه یوای وب اشافه بشه که شد اما طمع کردم و مجدد ورژن دیگه زدم که دیگه از کار افتاد مودم ، و الان اصلا قابل استفاده نیست ، روشن میشه و چراغ پاور،مود و وایفای روشن و سفیدن ، سمت راستشم ۳ تا انتن روشنه ، همینجا میمونه و حذکتی نمیکنه نرم افزار putty هم نمیتونه وصل بشه ، کسی راه حلی داره؟ یا این فریمور اورجینال رو میتونه گیر بیاره؟ من اصلا پیداش نکردم هیچجا ، همیشه تو زندگیم خودم گندای بزرگی میزنم خخخخ اما همشون حل شدن اینم حل میشه :) خدا خیرتونبده یه کمکی بکنید
ببین این جواب میده
اول ورژن 282 رو بزن
21.282.99.80.00_MODEM
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!fUYB3LiQ!lS35ocsbiJy4aT7aXd-U-Q!yVoyRTbZ
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GUY.zip)
بعد برو سراغ ورژن های بعدی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32
نرم افزار ltewatch-h رو اجرا میکنم بعد از یکی دو دقیقه کرش میکنه.ویندوز 10
آی پی و پسورد هم میزنم کانکت نمیکنه.
E5186 Toolbox هم تست کردم آی و پسورد میدم لاگین نمیکنه.
مودم b525
Software version:
11.236.01.99.74
Web UI version:
21.100.31.00.03
یه فریمور تو همین انجمن برای این مودم پیدا کردم نصب کردم این گزینه هم اومد قبلش نبود :
CA Mode:
deactivated
راهی داره بشه فعالش کرد یا حتما باید با نرم افزارهای جانبی فعال کرد؟
نرم افزار ltewatch-h رو اجرا میکنم بعد از یکی دو دقیقه کرش میکنه.ویندوز 10
آی پی و پسورد هم میزنم کانکت نمیکنه.
E5186 Toolbox هم تست کردم آی و پسورد میدم لاگین نمیکنه.
مودم b525
Software version:
11.236.01.99.74
Web UI version:
21.100.31.00.03
یه فریمور تو همین انجمن برای این مودم پیدا کردم نصب کردم این گزینه هم اومد قبلش نبود :
CA Mode:
deactivated
راهی داره بشه فعالش کرد یا حتما باید با نرم افزارهای جانبی فعال کرد؟
اکتیو بودن ca به شبکه برمی گرده اگر اونجا پلاس فعال باشه خودش میاد و الا خوب غیر فعاله دیگه
اگر مطمئنی پلاس فعاله بزار روی حالت اتومات و ریبوت کن
سلاااام ممنون از لطفت
خب لینک رو باز کردم و فایل رو از مدیا فایر گرفتم ، فایل دانگرید بود ، دوتا که یکیش حجم کمتر و یکیش حجم خیلی بیشتری داشت ، با اون حجم پایینه شروع کردم
روش استفادم از برنامه مولتی کست ، تنظیمات شبکه به این شکله
192.168.8.10 , 255.255.255.0 , 192.168.0.1 اینا تنظیمات ای پی و ساب نت و گیت وی بود
برنامه رو باز کردم فایلو انتخاب کردم تیک فورس اپگرید زدم همچی اماده استارت ، کابل لن به پورت یک وصله ، حالا مودم خاموشه ، جفت دکمه های وای فای و وی پی اس رو گرفتم ، روشن میکنم با اولین چشمک انتن وای فای ، دکمه وای فای رو رها و چند ثانیه بعد پایینی رو هم رها میکنم ، ظاهرا همچی امادس چون فقط چراغ پاور روشنه و وقتی استارت مولتی کست رو میزنم چراغ وای فای سریع شروع میکنه به چشمک زدن و این کار رو تا ۱۶ ( package file send time ) انجام دادم بعد استوپ و دستگاه خاموش و روشن شد ، متاسفانه تغییری پیدا نکرد ، در مورد فایل دوم که تو پوشه بود بگم که موقع انتخابش نوشت the file is invalid!
سلاااام ممنون از لطفت
خب لینک رو باز کردم و فایل رو از مدیا فایر گرفتم ، فایل دانگرید بود ، دوتا که یکیش حجم کمتر و یکیش حجم خیلی بیشتری داشت ، با اون حجم پایینه شروع کردم
روش استفادم از برنامه مولتی کست ، تنظیمات شبکه به این شکله
192.168.8.10 , 255.255.255.0 , 192.168.0.1 اینا تنظیمات ای پی و ساب نت و گیت وی بود
برنامه رو باز کردم فایلو انتخاب کردم تیک فورس اپگرید زدم همچی اماده استارت ، کابل لن به پورت یک وصله ، حالا مودم خاموشه ، جفت دکمه های وای فای و وی پی اس رو گرفتم ، روشن میکنم با اولین چشمک انتن وای فای ، دکمه وای فای رو رها و چند ثانیه بعد پایینی رو هم رها میکنم ، ظاهرا همچی امادس چون فقط چراغ پاور روشنه و وقتی استارت مولتی کست رو میزنم چراغ وای فای سریع شروع میکنه به چشمک زدن و این کار رو تا ۱۶ ( package file send time ) انجام دادم بعد استوپ و دستگاه خاموش و روشن شد ، متاسفانه تغییری پیدا نکرد ، در مورد فایل دوم که تو پوشه بود بگم که موقع انتخابش نوشت the file is invalid!
گیت وی 8.1 هست
اگر ورژن 282 رو بزنی بعدش باید از طریق پوتی بری جلو توی لینک توضیحاتش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32
اکتیو بودن ca به شبکه برمی گرده اگر اونجا پلاس فعال باشه خودش میاد و الا خوب غیر فعاله دیگه
اگر مطمئنی پلاس فعاله بزار روی حالت اتومات و ریبوت کن
ممنون
داستان ltewatch چیه؟ چرا کرش میکنه؟
دیگه چه نرم افزارهایی برای عوض کردن باند هست؟
مشکل از ورژن web ui نیست؟
من هرچی میگردم آپدیت فریمور و web ui تو سایت هواوی نیست از کجا میشه این دوتارو آپدیت کرد؟
سلام مهندس :)
گیت وی رو اینجا اشتباه نوشتم تو سیستم درست انجام دادم خیالت تخت اون اپدیتو انجام میدم اما اتفاقی نمیوفته و اون برنامه پوتی اصلا وصل نمیشه تا ادامه کار رو انجام بدم، همه چراغای مودم روشن هستن و اتفاقی نمیوفته ، فقط چراغ voip خاموشه ، هیچ ارتباطی در کار نیست , اون سایت روسی رو زیر وروکردم اکثر فایلایی که بودو تست کردم اتقاقی نمیوفته ، با nmap هم چک کردم وصل نمیشه ping نداره
سلام مهندس :)
گیت وی رو اینجا اشتباه نوشتم تو سیستم درست انجام دادم خیالت تخت اون اپدیتو انجام میدم اما اتفاقی نمیوفته و اون برنامه پوتی اصلا وصل نمیشه تا ادامه کار رو انجام بدم، همه چراغای مودم روشن هستن و اتفاقی نمیوفته ، فقط چراغ voip خاموشه ، هیچ ارتباطی در کار نیست , اون سایت روسی رو زیر وروکردم اکثر فایلایی که بودو تست کردم اتقاقی نمیوفته ، با nmap هم چک کردم وصل نمیشه ping نداره
سلام
من مودم 3372s دارم
میخوام بدونم DNS ای که توی خودم مودم هست آیا قابل تغییر هست یا نه؟
البته من توی خود ویندوز DNS گوگل رو ست کردم
ممنون
داستان ltewatch چیه؟ چرا کرش میکنه؟
دیگه چه نرم افزارهایی برای عوض کردن باند هست؟
مشکل از ورژن web ui نیست؟
من هرچی میگردم آپدیت فریمور و web ui تو سایت هواوی نیست از کجا میشه این دوتارو آپدیت کرد؟
ltewatch به چند دلیل کرش میکنه.ویندوز دیفندر و بعضی آنتی ویروسها بدون اینکه هیچ پیغامی بدن جلوی ارتباط نرم افزار رو با مودم میگیرن.من خودم بیت دفندر دارم و مشکلم از همین بود.
دلیل دیگه این هست که با آپدیت شدن فریم ور مودم sesion id (به نقل از یک فروم آلمانی) تغییر میکنه و نرم افزار نمیتونه با مودم ارتباط برقرار کنه و ارور میده.تو همون انجمن اومدن فایل exe رو ادیت کردن و این مشکلو هم حل کردن.من خودم مشکلم آنتی ویروس بود ولی رفتم نشستم ادیت کردن فایل exe.ظاهرا به غیر از ltewatch و E5186 Toolbox یه اسکریپت دیگه هم هست که روی greasemonkey و فایرفاکس کار میکنه.آدرس انجمن : lteforum.at
در ضمن راهی پیدا نکردم که آنتی ویروس بیخیال ltewatch بشه.هربار میخوام استارتش کنم انتی ویروس غیرفعال میکنم ltewatch اجرا میکنم بعد انتی ویروس فعال میکنم دیگه کاری باهاش نداره.
سلام دوستان
ارزانترین مودم CAT6 یا همون 4.5G که با تمام سیمکارت ها پشتیبانی کنه چه مودمی هست و چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
سلام دوستان اگر امکان لینک دانلود نرم افزار LTE watch برام میذارید؟ چون من هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم ممنون:n18:
سلام دوستان اگر امکان لینک دانلود نرم افزار LTE watch برام میذارید؟ چون من هر چی تو گوگل گشتم پیدا نکردم ممنون:n18:
صفحه اول تاپیک هست
چک کردن سیگنال و قفل رو باند ها با دو برنامه زیر در ویندوز ( مودمهای هواوی)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون ولی مودم من CA60 هست و ویندوزم 7 . این برنامه که صفحه اول تاپیکه مخصوص مودمای هواوی هست، آیا برنامه هست که بتونم فرکانس CA60 را تغییر بدم؟ ممنون
دوستان مودمم e3372 ایرانسله ، خیلی وقت پیش میخاستم مودم رو آپدیت کنم اما الان یادم نمیاد آپدیت شد یا نه، ولی webui رو نصب کرده ام و همین الان آنلاکش کرده ام. ولی مشکلم از قبل آنلاک بوده.
1.چند روزه که سرعت دانلود 4 جی ایرانسل، 30 کیلوبایت در ثانیه شده. اول که مودم رو وصل میکنم تا 2 مگابایت میره ولی بعد از چند دقیقه کم میشه، بعضی وقتا هم همون 2 مگ باقی میمونه.
2.یه مشکل دیگه هم دارم هم روی حالت 3 جی و هم 4 جی بعد از چند دقیقه مودم قطع میشه. اکثر وقتی اینطوری میشه که حدود یک دقیقه با بیشتر اینترنت نمیرم( مثلا موقع نوشتن کامنت). اول فک میکردم از ایرانسله اما امروز مودمم رو که آنلاک کردم و توش همراه اول(سیم کارت همراه اولم 3 جیه) گذاشتم باز بعد از چند ثانیه قطع شد. اون حالت هم که خودش مودم رو بعد از چند دقیقه قطع میکنه روی always on هستش
چند روزه بعد از اینکه مودم e3372 رو وصل میکنم بعد از چند ثانیه اینترنت قطع میشه. البته روی 3G (هم همراه اول و هم ایرانسل) بعضی وقتا اینطوری میشه. روی 4G ( فقط سیم کارت ایرانسلم 4 جی است) هم اکثرن سرعت دانلود از 2 مگابایت به 30 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه. فک کنم از ویندوز باشه، ویندوزم 10 است و با auto kms فعال شده وقتی که اینترنت قطع میشه 2 تا برنامه غیر عادی توی task manager باز میشن که فک کنم مربوط به اکتیو ویندوزن یکی اسمش kms connection broker است و دومی توی بخش detail ، اسمش slui.exe بود. بعضی وقتا هم سرعت کامپیتور به شدت پایین میاد و همین که مودم رو در میارم درست میشه. روی یه کامپیوتر دیگه هم تست کردم اونم روی 4 جی سرعت بعد از اینکه چند ثانیه دانلود رو نگه داشتم از 2MB به 30KB کاهش پیدا کرد(اگه همون موقع که مودم رو وصل میکنم دانلوذهم بکنم سرعتش کم نمیشه اما همین pause میزنم و resume میزنم سرعت کم میشه یک خونه هم از سیگنال کم میشه. اما توی اون کامپیوتر روی 3g اینترنت قطع نشد الان هم روی کامپیوتر خودم 3g قطع نمیشه. ولی چند ساعت پیش چندین بار قطع شد.
تورو خدا جواب بدید
سلام
دوستان کسی میدونه چطور میشه باند مودم دی لینک DWR-921 رو دستی عوض کرد؟
تو خود تنظیمات مودم چنین تنظیمی نداره متأسفانه
matr!x_2008
10-11-2017, 18:34
مودم E 3372 ایراتسل دارم مشکلم اینه وقتی اس ام اس میاد..مثلا تیکه تیکه میاد...یه sms مثلا 120 کارکتری توی 5 تا Sms میاد برام..چیکار کنم که همشون با یک اس ام اس بیاد؟
b0z0rgmehr
10-11-2017, 22:56
بنده مودم e5785 هواووی دارم
مشکلم اینه که پیامک میتونم از طریق پنل ارسال کنم
اما پیامکی دریافت نمیشه....
هم با سیمکارت ایرانسل هم با همراه اول
هیچ کدام پیامک دریافتی را نشان نمیدن...
مشکل کجاست؟
majid722
11-11-2017, 11:50
سلام دوستان یه مودم Huawei E5577s-932 4G دارم - در حد آک با کارتن و شارژر و کابل - هرکی خواست در خدمتم - تو سایت ایسام هم گذاشتم - خواستین پیام بدین ممنون...
Renjer Babi
11-11-2017, 20:26
سلام
دوستان کسی هست تونسته باشه مودم E5577s-321 هووآوی و آنلاک کنه؟؟؟؟
majid722
12-11-2017, 09:16
سلام
دوستان کسی هست تونسته باشه مودم E5577s-321 هووآوی و آنلاک کنه؟؟؟؟
بله دوست عزیز دقیقا من همین مدل رو دارم ولی واسه من انلاک بود روش Tishk net نوشته
barcelona_92
13-11-2017, 22:34
سلام
آیا میشه مودم ایرانسل مدل d100 رو آنلاک کرد؟
سلام دوستان کسی تونسته مودم fastlink -5372 رو انلاک کنه؟ روششو کسی داره با سایت dc-ulocker حله؟
یا اگه کسی میتونه روششو بگه بعد انلاک هزینشو میدم
hasan154
15-11-2017, 20:49
سلام دوستان من دانگل E3372 از طریق همین سایت انلاک کردم وبه دانگل هواوی تبدیلش کردم خیلیی ممنون فقط اگر کسی اخرین وب یو آی وفریمور رو داره میتونه قرار بده ممنون میشم.
windows-ps3
17-11-2017, 20:16
نسخه جدید webui e3372
مناسب با مدل مودم ورژن جدید رو فلش کنید
ماله من e3372s بود , از این فایل استفاده کردم
Update_WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.20_V7R2_ 9x25_V7R11_CPIO
قابلیت تنظیم dns , فرکانس و چند تا اطاعات جدید تو قسمت اطلاعات اضافه شده
بخش تنظیمات مود با قابلیت انتخاب تم هم اضافه شده
و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- - - Updated - - -
ahmadtah12
18-11-2017, 14:00
سلام دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید که بین مودم 22a یا b525 هووآوی کدوم رو انتخاب کنم.ظاهرا هر دوتا قیمتاشون تقریبا یکسان هستن.منم 99 درصد استفادم اینه که سیم کارت همراه اول بزارم روش..tdd هم که هر دو ساپورت مکی کنن
یا اینکه میگید تا صبر کنم مودم جدید b612s بیاد که tdd هم ساپورت کنه.هر چند من نیازی به tdd ندارم
whitewolf
18-11-2017, 15:35
سلام دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید که بین مودم 22a یا b525 هووآوی کدوم رو انتخاب کنم.ظاهرا هر دوتا قیمتاشون تقریبا یکسان هستن.منم 99 درصد استفادم اینه که سیم کارت همراه اول بزارم روش..tdd هم که هر دو ساپورت مکی کنن
یا اینکه میگید تا صبر کنم مودم جدید b612s بیاد که tdd هم ساپورت کنه.هر چند من نیازی به tdd ندارم
فرقشون توی باندهای فرکانسی هست که ساپورت می کنن. b525 باندهای فرکانسی بیشتری رو ساپورت می کنه
در ضمن هم 525 و هم b612 هر دو tdd رو اسپورت می کنن.
سلام
قصد خرید Huawei B525 4G LTE Cat6 رو دارم
از دوستان، کسایی که استفاده کردن لطف میکنن تجربشون رو بگن؟
چون قیمت کمی هم نداره و یک مقدار ریسک داره
سلام
مدتیه مودم e3372 ایرانسل رو خریداری کردم و آنلاکش هم کردم
من دو تا کامپیوتر دارم هر دو تاش ویندوز 10 هستش یکی از کامپیوترها ویندوز 10 مال چندین ماه قبل هستش ورژنش
اما روی یکی دیگه اخرین نسخه نوامبر رو نصب کردم با تمام اپدیت ها ولی مودم رو که بهش وصل میکنم اولش به صورت درایو میاد روی autorun میزنم نصب میشه ولی اصلا نه به اینترنت وصل میشه نه میشه از طریق این 192.168.8.1 به پنل مدیریتی رفت نمیشناسه و توی لوکال هاست هم یک تیک زرد رنگ خورده خلاصه توی اون سیستم با ویندوز قدیمی مشکلی نداره
حتی موقع نصب هم اون فایل شورت کات از ایرانسل رو دسکتاپ روش میزنم ایپی 192.168.1.1 رو میزنه در صورتی توی سیستم با ویندوز قدیمی (که مشکلی نداره) همون ایپی خودشه و راحت هم وارد پنل میشه
چی.ار کنم دوستان ؟؟؟مشکل از چیه :n35:
windows-ps3
21-11-2017, 14:59
ویندوز ۱۰ ورژن جدید مشکل داره ، قرار بود اپدیت نوامبر رفع بشه که فعلا نشده
فعلا با این تنظیمات رفع میشه ، احتمالا اپدیت بعدی کاملا حل بشه
sasan.69
22-11-2017, 19:52
مودم 8372 هواووی دارم و ی بسته بلند مدت گرفتم که حدود 14-15ساعت در روز روشنه می خواستم بدونم این استفاده مداوم باعث اسیب نمی شه؟ پشت کیس کامپیوتر وصل می کنم
Arya1987
22-11-2017, 21:26
درود به دوستان
اقا ما یه مودم e3372s هواوی گرفتم به اینترنت وصل نمیشه یه علامت تعجب روی ایکون کنار ساعت هست چراغ مودم هم روشنه و ثابت هست ولی وصل نمیشه ویندوز ۱۰ هستش مشکل از کجا هست
ahmadtah12
23-11-2017, 01:39
ویندوز ۱۰ ورژن جدید مشکل داره ، قرار بود اپدیت نوامبر رفع بشه که فعلا نشده
فعلا با این تنظیمات رفع میشه ، احتمالا اپدیت بعدی کاملا حل بشه
اغا دستت درد نکنه...من که نمیدونستم ویندوز مشکل داره
3 بار مجبور شدم تعویض کنم .تمام درایور های کامپیوتر هم اپدیت بودن..تا راهنمایی شما رو دیدم
دوستان اگه براتون مقدور هست فعلا اپدیت redstone3 رو نگیرید..
مودم من هم E8372 هست
در جواب اون دوست عزیز هم که سوال کردن چند ساعت روشن بزاریم
من نزدیک 1 ساله روزانه 10 تا 15 ساعت مدام وصله به کامپیوتر.تا الان که مشکلی نداشته
مودم 8372 هواووی دارم و ی بسته بلند مدت گرفتم که حدود 14-15ساعت در روز روشنه می خواستم بدونم این استفاده مداوم باعث اسیب نمی شه؟ پشت کیس کامپیوتر وصل می کنم
هیچ مشکلی نداره البته بهتره به صورت وای فا استفاده کنی تا در مواقعی که کاری نداری و اتصال قطعه بعد از ۱۵ دقیقه خودکار بره روی استندبای من خودم به گیرنده دیجیتال وصلش کردم خیلی کم داغ میکنه و سرعت اینترنتم هم بیشتر از زمانیه که از شارژر استفاده میکنم
1.دوستان اینجا کسی هست که ایرانسل سرعت 4g رو براش رو 256kbs محدود کنه؟
2.مودم e3372 دارم روی حالت 3g بعد از چند ثانیه قطع میشه . از کجا می تونم فریمور فعلی مودم رو پیدا کنم و بعد چند ورژن و آپدیت اومده برای فریمور؟
ممنون
آقا من اومدم فریمور رو برا e3372(قبلا آنلاکش کرده بودم) آپدیت کنم گفتم شاید مشکلم حل بشه اما هنگام نصب آپدیت ایستاد( اون قسمت که بالاش نوشته restore information ) بعد از چند دقیقه هم ارور داد و نصب بسته شد. حالا مودمم رو نمی شناسه به نت هم وصل نمیشه فقط وقتی وصل و قطعش میکنم صدا میده مثل یه usb . فریمور قبلیم همین بود که توی اینجا گذاشته بودید(22.300.09.00.00_M_AT_04) . اینو به Huawei_E3372s-153_Update_21.286.99.03.00 آپدیت می کردم که توی نصبش ایستاد. از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کردم
هیچ راهی نداره که خودم بتونم درستش کنم؟ گارانتی این مودم e3372 ایرانسل توی اهواز کجاست؟
sasan.69
23-11-2017, 13:37
هیچ مشکلی نداره البته بهتره به صورت وای فا استفاده کنی تا در مواقعی که کاری نداری و اتصال قطعه بعد از ۱۵ دقیقه خودکار بره روی استندبای من خودم به گیرنده دیجیتال وصلش کردم خیلی کم داغ میکنه و سرعت اینترنتم هم بیشتر از زمانیه که از شارژر استفاده میکنم
گیرنده دیجیتال ندارم و پشت کیس می زنم داغ نمی کنه اما خب استندبای هم نمیشه راه دیگه ای نداره؟
کسی میدونه هزینه ی پروگرام کردن فریمور برا مودم چقد میشه؟
ramin_pilot
24-11-2017, 15:32
سلام خسته نباشید
کسی میدونه مودم هواوی b 5142 رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
ممنونم
دوستان پرسرعت ترین و بهترین مودم که آنتن دهی خوبیم داشته باشه واسه اینترنت 4.5g ایرانسل چیه ؟
ثابت یا همراهش مهم نیست
26-11-2017, 15:40
دوستان پرسرعت ترین و بهترین مودم که آنتن دهی خوبیم داشته باشه واسه اینترنت 4.5g ایرانسل چیه ؟
ثابت یا همراهش مهم نیست
برای نسل 4.5 و تجمیع واقعی فقط این دو مدل که نام می برم کیفیت لازم رو دارند و بقیه مارک ها و مدل هایی که وارد ایران شده هیچ کدوم تجمیع واقعی ندارند و پلاس و 4.5 نمی شوند
مدل B525 هواوی و مدل E5186-22a هواوی
مدل B525 جدید تر هست و باند های بیشتری هم پشتیبانی میکنه
برای نسل 4.5 و تجمیع واقعی فقط این دو مدل که نام می برم کیفیت لازم رو دارند و بقیه مارک ها و مدل هایی که وارد ایران شده هیچ کدوم تجمیع واقعی ندارند و پلاس و 4.5 نمی شوند
این مدل هم که ظاهرا هیج جا نیست چیز دیگه بالاتر و بهتر نیستش؟مثل ac810?یا رومیزی جدیدتر و قوی تر
میشه لطفا این جریان تجمیع رو ساده بگین چی هست؟
دوستان سلام
من امروز وایمکس رو با td-lte(b5142) عوض کردم. چندتا سوال داشتم:
1.کلا این مودم رو چه تنظیماتی باید کرد ؟ تنضیمات خودش خوبه؟(من وایفا رو خاموش کرده ام) یکم در مورد قابلیاتاش برام بگید.
2.این مودم چطور آنلاک میشه؟ اگه آنلاک نشه می تونم سیمکارت4G ایرانسل بزارم توش؟
ممنون
اگه کسی از دوستان که اطلاعات تخصصی در رابطه با مودم داره بتونه آیدی تلگرامشو بده یا یه گروه تخصصی برا مودم معرفی کنه واقعا ممنونش میشم
ممنونم از راهنماییتون
من زیاد اطلاعات راجع به مودم ندارم میشه ساده بفرمایید این مودم ها چه فرقی داره مثلا با مودمی مثل TF-160 که قیمتش تقریبا نصف این مودم هایی که شما معرفی کردید هست
ممنونم
ho3in2012
26-11-2017, 22:28
اگه کسی از دوستان که اطلاعات تخصصی در رابطه با مودم داره بتونه آیدی تلگرامشو بده یا یه گروه تخصصی برا مودم معرفی کنه واقعا ممنونش میشم
به این پست یه نگاهی بندازین
با توجه به اینکه مودم شما e3372 از این فایلا باید استفاده کنین که براتون داخل همین پست گذاشتم
اینم فایل برنامه + فایل فلش برای استفاده از روش ShortPin برای E3372
این رو دانلود و اکسترکت کن
آموزش برنامه:
روش فلش با این برنامه اینه که مودم رو باز میکنی و دو نقطه Boot و Ground رو طبق عکس به هم وصل میکنی (با سیم یا یه شی فلزی)
و وصل میکنی به کامپیوتر بعد پورت COM رو که سیستمت شناسایی میکنه یادداشت میکنی ( از قسمت Device Manager قابل مشاهده هست)
مثلا اگه مودم با COM6 متصل شد به PC عدد 6 رو یه جا یادداشت میکنی
بعد فایلی که دادمو دانلود کن و برو داخل فولدری که توش Huawei_Flasher.exe هست و شیفت رونگه دار وراست کلیک کن و Open Command Prompt رو بزن
برا فلش دستور زیر رو باید نوشت البته برای COM6 ویژگی -p6 باید ست بشه و متناسب با سیستم شما این عدد عوض میشه
Huawei_Flasher.exe -p6 3372.bin
حالا اینتر رو بزن
مودم بعد چن ثانیه فلش میشه و بعدش باید فریمور و WebUI رو فلش کرد
Arya1987
26-11-2017, 23:21
درود کمک
اقا من مودم هواوی e3372s رو انلاک کردم یک روز کار کرد ولی شب که اومدم وصلش کردم دیگه کانکت نمیشه چراغ مودم ثابت نمیشه به صورت چشمک زن به رنگ سبز هست رو دو سیستم هم تست کردم ولی کار نمیکنه؟ مشکل چیه
27-11-2017, 11:05
این مدل هم که ظاهرا هیج جا نیست چیز دیگه بالاتر و بهتر نیستش؟مثل ac810?یا رومیزی جدیدتر و قوی تر
میشه لطفا این جریان تجمیع رو ساده بگین چی هست؟
هر اپراتور اینترنت رو روی باند های مختلف پخش میکته و هر مودم هم چند باند داره و به صورت اتوماتیک به بهترین باند وصل میشه ولی وقتی مودم قابلیت تجمیع داشته باشه میتونه چند باند ( الیته تو ایران فقط دو باند ) رو با هم جمع کنه و سرعت بیشتر بشه. این رو میگن تجمیع سرعت یا نسل 4.5 یا همون +4G
لازمه اینکار اینکه مودم حتما cat6 باشه و مودم از نظر سخت افزاری و چیپست اینقدر قوی باشه که بتونه دو باند رو با هم جمع کنه
همه مودم هایی که cat6 هستن هم نمیتونن این کار رو بکنند اگر هم انجام بدهند به صورت ناقص هست و درست جمع نمیکنند ولی اون دو مدلی که نام بردم تا حالا بهترین عملکرد رو داشتن و هم از نظر سخت افزاری قوی هستن و هم از نظر نرم افزاری توی مودم علامت +4G نشون داده میشه در صورتی که توی مودم های cat6 دیگه مثل TF-I60 و E5785 و چند مدل دیگه علامت +4G نمایش داده نمیشه ولی در این دو مودم که در پست قبل نام بردم اگر دکل ها و تجهیرات اطراف شما مشکلی نداشته باشه تجمیع به درستی انجام میشه
ممنونم از راهنماییتون
من زیاد اطلاعات راجع به مودم ندارم میشه ساده بفرمایید این مودم ها چه فرقی داره مثلا با مودمی مثل TF-160 که قیمتش تقریبا نصف این مودم هایی که شما معرفی کردید هست
ممنونم
مودمی که نام بردی انلاک و قفل هست و فقط سیم کارت ایرانسل روش میخوره به همین دلیل قیمتش نصف قیمت مودم های شرکتی اصلی هست.
این مودمی که نام بردی با اینکه cat6 هست ولی به دلیل انلاک بودن و مشکلان نرم افزاری هرگز +4G نمیشه . من خودم با این مودم TF-I60 هم برای تست کار کردم و کنارش همزمان مدل B525 رو هم روشن کردم مدل TF-I60 روی پلاس و تجمیع نرفت ولی مدل B525 کامل تجمیع کرد و سرعت بیشتری داد
هر اپراتور اینترنت رو روی باند های مختلف پخش میکته و هر مودم هم چند باند داره و به صورت اتوماتیک به بهترین باند وصل میشه ولی وقتی مودم قابلیت تجمیع داشته باشه میتونه چند باند ( الیته تو ایران فقط دو باند ) رو با هم جمع کنه و سرعت بیشتر بشه. این رو میگن تجمیع سرعت یا نسل 4.5 یا همون +4G
لازمه اینکار اینکه مودم حتما cat6 باشه و مودم از نظر سخت افزاری و چیپست اینقدر قوی باشه که بتونه دو باند رو با هم جمع کنه
همه مودم هایی که cat6 هستن هم نمیتونن این کار رو بکنند اگر هم انجام بدهند به صورت ناقص هست و درست جمع نمیکنند ولی اون دو مدلی که نام بردم تا حالا بهترین عملکرد رو داشتن و هم از نظر سخت افزاری قوی هستن و هم از نظر نرم افزاری توی مودم علامت +4G نشون داده میشه در صورتی که توی مودم های cat6 دیگه مثل TF-I60 و E5785 و چند مدل دیگه علامت +4G نمایش داده نمیشه ولی در این دو مودم که در پست قبل نام بردم اگر دکل ها و تجهیرات اطراف شما مشکلی نداشته باشه تجمیع به درستی انجام میشه
مودمی که نام بردی انلاک و قفل هست و فقط سیم کارت ایرانسل روش میخوره به همین دلیل قیمتش نصف قیمت مودم های شرکتی اصلی هست.
این مودمی که نام بردی با اینکه cat6 هست ولی به دلیل انلاک بودن و مشکلان نرم افزاری هرگز +4G نمیشه . من خودم با این مودم TF-I60 هم برای تست کار کردم و کنارش همزمان مدل B525 رو هم روشن کردم مدل TF-I60 روی پلاس و تجمیع نرفت ولی مدل B525 کامل تجمیع کرد و سرعت بیشتری داد
تشکر از توضیحات خوب شما دوست گرامی
با توجه به صحبت های شما فکر میکنم این مدل از بقیه قوی تر هست؟درسته
Huawei B618 LTE Cat11 Wireless Gateway
4gltemall.com/blog/wp-content/uploads/2017/02/Huawei-B618-B618S-B618s-22d-3.png
چون حالا که قراره ی هزینه درست حسابی بشه ی چیز قدر باشه که چند سالی احتیاج به تعویض نباشه
27-11-2017, 11:42
تشکر از توضیحات خوب شما دوست گرامی
با توجه به صحبت های شما فکر میکنم این مدل از بقیه قوی تر هست؟درسته
Huawei B618 LTE Cat11 Wireless Gateway
4gltemall.com/blog/wp-content/uploads/2017/02/Huawei-B618-B618S-B618s-22d-3.png
چون حالا که قراره ی هزینه درست حسابی بشه ی چیز قدر باشه که چند سالی احتیاج به تعویض نباشه
مدل خوبي به نظر ميرسه ولي هنوز تو ايران وارد نشده و همچنين اگر بياد هم قيمتش بالاي يك ميليون هست و اينكه تجهيزات و دكل هاي ايران هنوز نمي تونن cat 11 رو ساپورت كنن در نتيجه نهايت بشه ازش تا cat6 سرعت گرفت براي همين فعلا بصرفه نيست
مدل خوبي به نظر ميرسه ولي هنوز تو ايران وارد نشده و همچنين اگر بياد هم قيمتش بالاي يك ميليون هست و اينكه تجهيزات و دكل هاي ايران هنوز نمي تونن cat 11 رو ساپورت كنن در نتيجه نهايت بشه ازش تا cat6 سرعت گرفت براي همين فعلا بصرفه نيست
پس شما از لحاظ سخت افزار قوی و قابلیت تجمیع تایییدش میکنید؟
27-11-2017, 11:48
پس شما از لحاظ سخت افزار قوی و قابلیت تجمیع تایییدش میکنید؟
تا وارد ايران نشه و تست نشه نميشه هيچ چيزي رو تاييد كرد
توي سايت هاي خارجي بيشتر سرچ كنيد ببينيد كاربرهاي خارجي چي گفتن و چه نظري داشتن در موردش
ممنونم بعد از لحاظ کارایی و سرعت و آنتن دهی فرقی وجود داره بین این مودم ها و موبایل های پرچم دار مثل s8 که همین قابلیت ها رو داره البته فقط خود کارایی اینترنت مد نظر من هست
Arya1987
27-11-2017, 16:08
کسی نیست کمکم کنه مشکل از چی هست؟
واقعا خیلی ممنونم.ولی من این مودم e3372 رو دادم گارانتی چون گفتن فرمورش پریده و پرگرامر میخاد. ینی اگه این کارا رو میکردم درست میشد؟
من دیروز وایمکس رو با b5142 عوض کردم برا آنلاکش کسی رو میخاستم که تخصص داشته باشه. اگه شما تلگرامت رو بدی واقعا ممنون میشم
کسی میتونه b5142 رو آنلاک کنه؟:n19::n20:
به این پست یه نگاهی بندازین
با توجه به اینکه مودم شما e3372 از این فایلا باید استفاده کنین که براتون داخل همین پست گذاشتم
اینم فایل برنامه + فایل فلش برای استفاده از روش ShortPin برای E3372
این رو دانلود و اکسترکت کن
آموزش برنامه:
روش فلش با این برنامه اینه که مودم رو باز میکنی و دو نقطه Boot و Ground رو طبق عکس به هم وصل میکنی (با سیم یا یه شی فلزی)
و وصل میکنی به کامپیوتر بعد پورت COM رو که سیستمت شناسایی میکنه یادداشت میکنی ( از قسمت Device Manager قابل مشاهده هست)
مثلا اگه مودم با COM6 متصل شد به PC عدد 6 رو یه جا یادداشت میکنی
بعد فایلی که دادمو دانلود کن و برو داخل فولدری که توش Huawei_Flasher.exe هست و شیفت رونگه دار وراست کلیک کن و Open Command Prompt رو بزن
برا فلش دستور زیر رو باید نوشت البته برای COM6 ویژگی -p6 باید ست بشه و متناسب با سیستم شما این عدد عوض میشه
Huawei_Flasher.exe -p6 3372.bin
حالا اینتر رو بزن
مودم بعد چن ثانیه فلش میشه و بعدش باید فریمور و WebUI رو فلش کرد
واقعا خیلی ممنونم.ولی من این مودم e3372 رو دادم گارانتی چون گفتن فرمورش پریده و پرگرامر میخاد. ینی اگه این کارا رو میکردم درست میشد؟
من دیروز وایمکس رو با b5142 عوض کردم برا آنلاکش کسی رو میخاستم که تخصص داشته باشه. اگه شما تلگرامت رو بدی واقعا ممنون میشم:V12:
اینجا درباره B525 نوشتن که از tdlte پشتیبانی نمیکنه درسته ایا؟
axgig.com/images/01052980612504353638.jpg
28-11-2017, 02:37
اینجا درباره B525 نوشتن که از tdlte پشتیبانی نمیکنه درسته ایا؟
axgig.com/images/01052980612504353638.jpg
نظره تقریبا درستی هست
این مودم tdlte شرکت شاتل روی باند 38 یا همون 2600 رو پشتبانی میکنه ولی tdlte ایرانسل روی باند 42 یا 3500 رو هرگز پشتیبانی نمیکنه!
در ضمن اینکه گفته تا اخر اذر مودم وارد میشه رو اصلا باور نکن از این وعده ها برای مودم های دیگه زیاد داده این سایت :n02:
Arya1987
28-11-2017, 10:32
دوست عزیز من این روش رو انجام دادم ولی او cmd مینویسه دستور اشتباه هست میشه راهنمایی کنید
Arya1987
28-11-2017, 10:33
دوست عزیز من این روش رو انجام دادم ولی تو cmd مینویسه دستور اشتباه هست میشه راهنمایی کنید
babak13592006
28-11-2017, 11:05
من 5885 رو دو سه هفته ایی هست گرفتم فریمورش چینیه اما مشکلی نداره پنلش دقیقا گزینه ها مطابق فریمور انگلیسی مودم های هواوی هست با hilink هم می شه مدیرتش کر د با ltewatch هم می شه باندها رو تغییر داد بخوبی هم تجمیع می کنه وروی خود نمایشگر هم می یاد علامت پلاس
فقط پورت لنش گیگا بایتی نیست نهایت تا 100مگ رو ساپورت می کنه ولی کلا عملکرد لن وسرعت و واوی فایش خیلی خوبه باطریش هم که بهترین ویژگیشه راحت یک روزتمام جواب می ده
کلا برای کسی که هم می خواد یک مودم همراه داشته باشه هم رومیزی بهترین گزینه است
ho3in2012
28-11-2017, 22:18
دوست عزیز من این روش رو انجام دادم ولی تو cmd مینویسه دستور اشتباه هست میشه راهنمایی کنید
سلام
جواب سوالتون رو داخل پیغام خصوصی فرستادم
اینجا هم میگم که بقیه دوستان هم استفاده کنن
2 نکته رو باید در نظر بگیرین:
نکته اول)
شما باید اول اون دو نقطه رو که تو عکس مشخص کردم براتون بهم وصل کنین
بعد همین طور که اون دو نقطه بهم وصل هست مودم رو به کامپیوتر متصل کنید ( برای راحتی کار می تونین از کابل افزایش طول USB استفاده کنین)
بعد از اتصال مودم به کامپیوتر اون اتصال دو نقطه رو جدا کنین
نکته دوم)
همون جوری که توضیح دادم درایور فلش اضطراری مودم فقط با ویندوز 7 کار میکنه
من خودم به مشکل شما خوردم و با ویندوز 10 به نتیجه نرسیدم
hasan154
30-11-2017, 15:27
سلام دوستان ایا راهی وجود داره که من مودمHuawei B68L همراه اول رو انلاک کنم تا بتونم از سیمکارتهای دیکه هم استفاده کنم اگه راهی هست لطف می کنید بگید ممنون میشم.
android500
30-11-2017, 22:31
دوستان من مودم مودم huawei e8372 خریدم از لحاظ وای فای هیچ مشکلی نداره ولی فقط اولین بار که به سیستم از طریق usb وصل کردم تونستم ازش استفاده کنم بعد اون نتونستم با usb ازش استفاده کنم مشکل از کجاست؟
دوستان این مودم ایرانسل هواوی e3372 چرا روی ویندوز 10 کار نمیکنه!!؟ اصلاً ویندوز این مودم را نمیشناسه. لطفاً راهنمایی کنید مشکل از چیه. خیلی ضروریه. با تشکر
ahmadtah12
01-12-2017, 15:22
سلام دوستان.من تازه ویندوز نصب کردم.مودم دانگل E8372 دارم
وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم خو به خود به جز تب پنل مودم یه تب جدید دیگه باز میشه که سایت msn هست
قبلا اینجوری نبود.حالا ویندوز 10 که نصب کردم خود به خود تا دانگل رو وصل می کنم تب msn هم برام باز میشه
تنظیمات home page فایرفاکس هم که کامل پاکش کردم که هیچ سایتی باز نشه
نمیدونم مشکل از چیه
این هم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).png
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.