مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
سلام
دوستان دیروز یک مودم e8372 هوآوی گرفتم، یکی دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
در منطقه ای که هستم پوشش 4g همراه اول رو دارم و با چند تا گوشی هم امتحان کردم و همگی به 4g وصل میشن ولی در کمال تعجب با مودم نتونستم به 4g وصل بشم
جستجوی شبکه رو هم که میزنم 4g
همراه اول رو میاره ولی وقتی انتخاب میکنی میزنه ناموفق!
شبکه رو روی 4g هم قفل کنم سیگنال به کل قطع میشه
با توجه به تعریف هایی که ازش شنیده بودم انتظار گیرندگی بیشتری ازش داشتم
اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم که بگن مشکل چیه
ویرایش: اگر مشکلم تهیه آنتن هست هم لطف بگید چه نوع آنتنی باید تهیه کنم، ممنونم
sent from my Xperia X Performance using Tapatalk
با کدوم بسته تست میکنید ؟
فقط همراه اول یا ایرانسل هم همینطوره
با کدوم بسته تست میکنید ؟
فقط همراه اول یا ایرانسل هم همینطوره
اینجا فقط همراه اول پوشش 4g داره
یه بسته هفتگی خریدم، ولی تو هیچ ساعتی نتونستم به 4g وصل بشم، در حالی که در جستجوی شبکه حالت 4g همراه اول رو میاره
mehrad220
05-04-2017, 02:49
اگر فرم ویر رو تغییر دادید هم توی مودم می تونید انجام بدید هم ال تی واچ
ص اول رو کامل بخونید
خدمت شما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shervin115
05-04-2017, 07:01
سلام
دوستان دیروز یک مودم e8372 هوآوی گرفتم، یکی دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
در منطقه ای که هستم پوشش 4g همراه اول رو دارم و با چند تا گوشی هم امتحان کردم و همگی به 4g وصل میشن ولی در کمال تعجب با مودم نتونستم به 4g وصل بشم
جستجوی شبکه رو هم که میزنم 4g
همراه اول رو میاره ولی وقتی انتخاب میکنی میزنه ناموفق!
شبکه رو روی 4g هم قفل کنم سیگنال به کل قطع میشه
با توجه به تعریف هایی که ازش شنیده بودم انتظار گیرندگی بیشتری ازش داشتم
اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم که بگن مشکل چیه
ویرایش: اگر مشکلم تهیه آنتن هست هم لطف بگید چه نوع آنتنی باید تهیه کنم، ممنونم
سیم کارتت USIM هست ؟
m0hammad12
05-04-2017, 08:08
سلام،دوستان بنده مودم همراه هواوی e5577s دارم،راهی هست که بشه مخفی کرد رمز وای فای در اسکرین مودم که نمایش میدهد؟،۲- انتن تقویتی تاثیری در تقویت سیگنال و افزایش سرعت دانلود را دارد؟خیلی ممنون.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سیم کارتت USIM هست ؟
بله
بله
احتمالا بسته آلفا خریدی
واسه ۴جی باید بسته آلفا+ داشته باشی
یه بسته ۱۰۰ مگ روز ۱۰۰ مگ شب آلفا پلاس بگیر تست کن
احتمالا بسته آلفا خریدی
واسه ۴جی باید بسته آلفا+ داشته باشی
یه بسته ۱۰۰ مگ روز ۱۰۰ مگ شب آلفا پلاس بگیر تست کن
ممنون از راهنمایی
اتفاقا بسته هم آلفا پلاس هست
تعجبم از اینه که همه موارد درسته، هم سیمکارت و هم بسته، جستجوی شبکه هم 4 جی رو میاره ولی روی حالت 4g قرار نمیگیره
ممنون از راهنمایی
اتفاقا بسته هم آلفا پلاس هست
تعجبم از اینه که همه موارد درسته، هم سیمکارت و هم بسته، جستجوی شبکه هم 4 جی رو میاره ولی روی حالت 4g قرار نمیگیره
پس به نظرم سیم کارتت ۴جی نیست
بنداز رو یکی از اون گوشیخایی که میگی ۴جی میشن ببین ۴جی میسه یا نه
اینکه ۴جی میاره اما رجیستر نمیشه یعنی یا سیم کارت ۴جی نیست یا بسته الفا پلاس نداری یا انقدر سیگنال ضعیف هست که نمیتونه وصل شه
پس به نظرم سیم کارتت ۴جی نیست
بنداز رو یکی از اون گوشیخایی که میگی ۴جی میشن ببین ۴جی میسه یا نه
اینکه ۴جی میاره اما رجیستر نمیشه یعنی یا سیم کارت ۴جی نیست یا بسته الفا پلاس نداری یا انقدر سیگنال ضعیف هست که نمیتونه وصل شه
بسته و سیم کارت رو مطمئنم، ولی برای سیگنال خودم هم بهش شک دارم، چون روی گوشی هم که 4 جی میاره سرعت آنچنانی نمیده، سرعت دانلود در حد 4 مگابیت! میده
امروز سیم کارت رو داخل یک گوشی تست میکنم ببینم چطوریه
ممنون از شما و بقیه دوستان برای راهنمایی خوبتون
javad490
05-04-2017, 12:34
سلام
فایل پایینی چی هست؟ با اولی مودم اپدیت شد دومی هم لازمه ؟
بله برای استفاده کردن از تنظیمات و امکانات کامل مودم و دیدن جزئئیات کامل سیگنال و باندهای فرکانسی باید فایل دوم را پس از فایل اول فلش کنید....
فایل دوم وب یو آی هست که مثل یک پل ارتباطی بین کاربر و فریمور (برنامه اول ) عمل می کنه که هر دو نسخه مد شده و با امکانات کامل است.
javad490
05-04-2017, 12:56
تمام این کار هارو انجام دادم اما مودم نهایت سرعتش 12mb هست
در صورتی که گوشی تو همون نقطه 2 3 برابر سرعت میده
سیم کارت مودم را هم عوض کردی و 4G انداختی ؟
من که با سیم کارت ایرانسل روی مودم تا 40 مگ سرعت دانلود دارم
mehrad220
05-04-2017, 13:00
بله سیم کارت 4g ایرانسل هست
شما از مودم های خود ایرانسل استفاده میکنید ؟
javad490
05-04-2017, 18:03
شما از مودم های خود ایرانسل استفاده میکنید ؟
بله مودم من e3372 ایرانسل بود که پس از آنلاک فریمور و وب یو آی جدید و مد شده روی آن فلش کردم
javad490
05-04-2017, 18:26
جدیدترین وب یو آی مد شده مودم هواوی مدل e3372s که در آن قابلیت اضافه کردن کدهای دستوری USSD سفارشی توسط کاربر وجود داره WEBUI_17.100.15.00.05_HILINK_S_mod
دانلود
javad490
05-04-2017, 18:31
جدیدترین وب یو آی مد شده مودم هواوی مدل e3372s که در آن قابلیت اضافه کردن کدهای دستوری USSD سفارشی توسط کاربر وجود داره WEBUI_17.100.15.00.05_HILINK_S_mod
:
اینم برنامه کوچکی که بعداز نصب وب یو ای مذکور با اجرای این برنامه چند کد دستوری مهم و پر کاربرد USSD ایرانسل بطور دائم به دستورات مودم e3372s اضافه میشه و کدهای مذکور توسط خودم اضافه شده.
پس از دانلود برنامه ussd_export باید اکسترکت بشه سپس وقتی مودم به کامپیوتر متصل و روشن است باید فایل ussd_export از داخل پوشه اجرا بشه که پس از اجرا و پایان آن و ریستارت مودم کدهای دستوری پرکاربرد ایرانسل به منو اصلی USSD مودم اضافه میشود:
دانلود
shervin115
05-04-2017, 23:08
بسته و سیم کارت رو مطمئنم، ولی برای سیگنال خودم هم بهش شک دارم، چون روی گوشی هم که 4 جی میاره سرعت آنچنانی نمیده، سرعت دانلود در حد 4 مگابیت! میده
امروز سیم کارت رو داخل یک گوشی تست میکنم ببینم چطوریه
ممنون از شما و بقیه دوستان برای راهنمایی خوبتون
من همچین مشکلی داشتم .
همراه اول سیم کارت های عادی اش هم 3 پانچ هست .
سیم کارت LTE باید بگیری .
الان رو بسته شبانه همراه اول 280 گیگ دانلود کردم
من همچین مشکلی داشتم .
همراه اول سیم کارت های عادی اش هم 3 پانچ هست .
سیم کارت LTE باید بگیری .
الان رو بسته شبانه همراه اول 280 گیگ دانلود کردم
سیم کارت usim هست دوست عزیز (یک ماهی میشه تعویض کردم و روی پوکه سیم کارت هم نوشته usim lte)
بسته هم آلفا پلاس هست
جستجوی شبکه هم میزنم 4g همراه اول رو میاره
با گوشی هم که 4جی رو میاره ضعیف هست، امشب هم با گوشی تست کردم، روی 4جی میره ولی سرعت ضعیفه و سرعت دانلود در حد 3 مگابیت!
خودم اینطور حدس میزنم که این مودم به نحوی باشه که باید حتما سیگنال 4g قوی باشه تا بتونه بره روی حالت 4g
خلاصه که باید برم دنبال آنتن
دوستان مودم رایتل wmf 280 همچنان انلاکی نیومده واسش ؟؟؟! کسی داره بم بگه خیلی ممنون میشم:n40:
سلام
دوستان راهی هست برای مودم e8372 هوآوی که بشه براش کدهای ussd رو فعال کرد؟
برای فعال کردن بسته شبانه نامحدود همراه اول اگه راهی غیر از کد ussd میدونید راهنمایی کنید، برنامه همراه من رو نصب کردم ولی بسته های نامحدود شبانه رو نداره! سیم کارت داخل مودم هست و برای فعال کردن بسته باید هربار بندازم داخل گوشی تا بتونم بسته بگیرم
با تشکر
سلام
دوستان راهی هست برای مودم e8372 هوآوی که بشه براش کدهای ussd رو فعال کرد؟
برای فعال کردن بسته شبانه نامحدود همراه اول اگه راهی غیر از کد ussd میدونید راهنمایی کنید، برنامه همراه من رو نصب کردم ولی بسته های نامحدود شبانه رو نداره! سیم کارت داخل مودم هست و برای فعال کردن بسته باید هربار بندازم داخل گوشی تا بتونم بسته بگیرم
با تشکر
داره عزیز مگه میشه نداشته باشه.تو قسمت ساعتی ها
a.goldsky
06-04-2017, 15:50
سلام دوستان
راهنمایی بفرمائید که مودم همراه اول Huawei e3372h-153 رو چطور آنلاک کنم؟
(روشی که برای مورد مشابه ایرانسل هست برای نوع s هست و برای این مورد که نوع h هست کاربرد ندارد)
با تشکر
داره عزیز مگه میشه نداشته باشه.تو قسمت ساعتی ها
این طور که من دیدم تو قسمت انتخاب بسته چیزی بنام ساعتی نیست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکان انلاک کردن مودم gp 2101 (td -lte هم هست ؟
دوستان مودم رایتل wmf 280 همچنان انلاکی نیومده واسش ؟؟؟! کسی داره بم بگه خیلی ممنون میشم:n40:
کسی
نیس جواب منو بده دوستان؟؟
- - - Updated - - -
کسی
نیس جواب منو بده دوستان؟؟
erfan.it
06-04-2017, 23:11
بسته نامحدود تو همراه من نیستش ! اون ساعتی هم که میگید برای ایرانسله
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
بسته نامحدود تو همراه من نیستش ! اون ساعتی هم که میگید برای ایرانسله
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
بنده هم همین رو عرض کردم
حالا راهی نیست که کدهای ussd رو بشه تو e8372 فعال کرد؟
puya2010
06-04-2017, 23:19
بنده هم همین رو عرض کردم
حالا راهی نیست که کدهای ussd رو بشه تو e8372 فعال کرد؟
شاید تنها راهش این باشه که یه costume firmware براش بیاد که این قابلیت بهش اضافه شده باشه
شاید تنها راهش این باشه که یه costume firmware براش بیاد که این قابلیت بهش اضافه شده باشه
فریم ورش هست
ولی کد فلشش نیست
a.goldsky
07-04-2017, 12:58
سلام دوستان
(روشی که برای مورد مشابه ایرانسل هست برای نوع s هست و برای این مورد که نوع h هست کاربرد ندارد)
با تشکر
لطفا راهنمایی بفرمائید:n16:
سلام دوستان مودم D100 ایرانسل رو خریدم و خیلی راضی هستم، برای قفل کردن رو LTE هم با سوپر یوزر میرم و انجام میدم اما 2 تا سوال دارم:
1- امکان آنلاک این مودم وجود داره یا خیر؟
2- من جایی هستم که 3 خونه آنتن دارم تو بهترین جای منزل اما پنجره رو باز میکنم مودم رو میبرم بیرون انتنش پر میشه حتما باید انتن مخصوص بخرم یا دست ساز هم میتونم براش بسازم؟ سوکت TS-9 تو بازار هست؟
من معذرت میخوام فکر کردم ایرانسل را میفرمایید
مودم خودمم همینه هنوز راهی پیدا نکردم برای ussd
fattahi55
08-04-2017, 12:41
سلام دوستان عزیزم، میخواستم بدونم روشی واسه آنها مودمd100 ایرانسل اومده یاهست؟ وسوال دومم که این آپدیتی که راستین داده چه کاری انجام میدهد ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیزم، میخواستم بدونم روشی واسه آنها مودمd100 ایرانسل اومده یاهست؟ وسوال دومم که این آپدیتی که راستین داده چه کاری انجام میدهد ممنون
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
fattahi55
08-04-2017, 12:48
happyfeat
08-04-2017, 13:57
سلام دوستان
من میخوام مودم 4G ایرانسل مدل Irancell Huawei E3372 LTE را خریداری کنم و آنلاکش کنم با سیم های اوپراتورهای دیگه هم استفادش کنم. آیا این مودم هنوز هم قابلیت آنلاک شدن داره ؟
ایا توی مودم هم میشه باند رو عوض کنیم ؟
برای سیمکارت همراه اول توی مودم lh92 میخوام
DWR-932
MoslemMaleki
08-04-2017, 23:31
سلام دوستان عزیز.
من قبلا یه مودم Huwaei E5377T-32 که با استفاده از نرم افزار dc-unblocker سیستم عاملشو تغییر دادم و آنلاک شد. الان یکی دیگه از همون مدل که هر دو دقیقن یک مدل هستند رو گرفتم . میخوام سیستم عاملشو عوض کنم (تعداد دفعات وارد کردن کدش صفر شده متاسفانه). ولی هر سیستم عاملی رو میگیرم با اینکه در وب سایت های مربوطش با همین نام و شماره سریال ارائه شده اما متاسفانه موقع نصب با پیغام
Error Code: 17, The wirless terminal inserted id not E5377, Update Wizard can't continue
لطفاً راهنمایی کنید. با تشکر
irani_e_sabz
10-04-2017, 17:17
:n12::n12::n12:
amirdiba
12-04-2017, 10:35
....................... خذف شود
amirdiba
12-04-2017, 10:40
.........................حذف شود
سلام
دوستان مودم lh92 برنامه ای برای تست سیگنال و ... برای اندروید داره ؟
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.9.rar ( 34,64 МБ ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
a.goldsky
13-04-2017, 07:55
لطفا راهنمایی بفرمائید:n16:
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم:n40:
zorro0641
13-04-2017, 09:44
سلام
کسی تونسته E3372 رو با روتر Dlink 2750u مچ کنه؟؟
مودم من لاک هست وقتی وصل میکنم به روتر اول switching میکنه بعد dial بعد هم میزنه NoDongle و این چرخه تکرار میشه در حالی که چراغ مودم بصورت ثابت ابی هست :n36:
مودم رو انلاک کنم چیزی تغییر میکنه؟؟
vafa2222
15-04-2017, 00:31
با عرض سلام خدمت دوستان گلم
بنده یه مدت خونم اربیل عراق بود و واسه همین یه مودم هواوی به سفارش فست لینک خریدم مدلشم E5776s-32 هستش الان که برگشتم ایرانم مودم لاک هستش هیچ اپراتوری رو هم قبول نمی کند طبق سفارش دوستان اقدام به انلاک کردن کردم که متوجه شدم خود شرکت فست لینک ده بار رمز اشتباه وارد کرده و عملا نمیشه کد جدیدی وارد کرد حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم کانتر پسورد رو ریست کنم؟ با تشکر:n13::n13::n13:
- - - Updated - - -
بنده یه مدت خونم اربیل عراق بود و واسه همین یه مودم هواوی به سفارش فست لینک خریدم مدلشم E5776s-32 هستش الان که برگشتم ایرانم مودم لاک هستش هیچ اپراتوری رو هم قبول نمی کند طبق سفارش دوستان اقدام به انلاک کردن کردم که متوجه شدم خود شرکت فست لینک ده بار رمز اشتباه وارد کرده و عملا نمیشه کد جدیدی وارد کرد حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم کانتر پسورد رو ریست کنم؟ با تشکر:n13::n13::n13:
zorro0641
15-04-2017, 09:42
سلام دوست عزیز
با قندکشن این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید و مراحل رو به ترتیب انجام بدین
احتمالا مشکلتون حل میشه
vafa2222
16-04-2017, 15:18
سلام ، عزيز لينكي كه دادي چيز خاصي نداشت بازم ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
vafa2222
16-04-2017, 15:47
دوستان گلم لطفا در پیدا کردن پین های بوت و بوت شات روی برد 5776 هواوی بهم کمک کنید .ممنون
ehsanch73
16-04-2017, 21:20
سلام دوستان ایا با افزایش کابل usbتقویت دار که در سایت digikهست میشه مودم usb E8372هووای رو وصل کرد و به پشت بام برد جواب میده اخه من از دوجا کابل ساده بدون تقویت گرفتم 10متری وصل میشد ولی بعد قطع میشداگه کسی جواب گرفته راهنمایی کنید تشکر:n16:
سلام دوستان ایا با افزایش کابل usbتقویت دار که در سایت digikهست میشه مودم usb E8372هووای رو وصل کرد و به پشت بام برد جواب میده اخه من از دوجا کابل ساده بدون تقویت گرفتم 10متری وصل میشد ولی بعد قطع میشداگه کسی جواب گرفته راهنمایی کنید تشکر:n16:
8372 وای فای داره و اگه شما میخوای از اون قابلیتش استفاده کنی فقط نیاز هست که یه منبع برق مناسب تهیه کنی و درواقع مثل 3372 نیست که دیتا هم از طریق کابل منتقل بشه. شما با شارژر 2 آمپر یا بیشتر تست کن احتمالا جواب بده
8372 وای فای داره و اگه شما میخوای از اون قابلیتش استفاده کنی فقط نیاز هست که یه منبع برق مناسب تهیه کنی و درواقع مثل 3372 نیست که دیتا هم از طریق کابل منتقل بشه. شما با شارژر 2 آمپر یا بیشتر تست کن احتمالا جواب بده
دوشت عزیز وقتی بخواد پشت بام وصل کنه مسلما برد وایفایش هم به پایین نمیرسه چون برد کمی داره
باید دیتا هم از کابل بیاد
مگر اینکه فاصله خیلی کم باشه
zorro0641
17-04-2017, 09:28
سلام ، عزيز لينكي كه دادي چيز خاصي نداشت بازم ممنون
یعنی چی چیزی نداشت؟
zorro0641
17-04-2017, 09:32
سلام
سعی کن بجای اینکه مودم رو ببری پشت بوم، انتن تقویتی بگیری برای مودم
این مودم ها indoor یا همون داخلی هستن و برای خارج ساختمون طراحی نشدن-ممکنه نور افتاب یا چیزی دیگه به مودم صدمه بزنه
سلام دوستان آیا مودم LH92 ایرانسل به روتر TP-LINK TL-MR3220 متصل میشه؟ من نیاز به ورت لن دارم که این مودم ایرانسل نداره میخوام مطمین شم این روتر به این مودم متصل میشه مودم های یو اس بی ایرانسلو ساپورت میکنه اما اینو نمیدونم
سلام دوستان آیا مودم LH92 ایرانسل به روترTP-LINK TL-MR3220 متصل میشه؟ من نیاز به ورت لن دارم که این مودم ایرانسل نداره میخوام مطمین شم این روتر به این مودم متصل میشه مودم های یو اس بی ایرانسلو ساپورت میکنه اما اینو نمیدونم
بله از طریق یو اس بی میشه
بله از طریق یو اس بی میشه
ببخشید تکرار میکنم میخوام مطمئن بشم که 95 تومن پول الکی ندم یقین دارید LH92رو متصل میکنه بهش
ببخشید تکرار میکنم میخوام مطمئن بشم که 95 تومن پول الکی ندم یقین دارید LH92رو متصل میکنه بهش
اول که اصلا بهت پیشنهاد این کار رو نمیدم
1بخاطر مشکلات نوسان مخصوصا در usb
2 بله کار میکنه منتها ممکنه بعد از یک مدت دچار افت ولتاژ بشه و دیگه نشناسه دانگلو
بهت پیشنهاد میکنم بجای اینکار از یک اکسس پوینت روتر دار استفاده کنید
چرا بخاطر اینکه ممکنه اونجای که میخواهی قرار بدی سرعت و سیگنال مناسب نداشته باشی و تو جابجای مودم مشکل برات پیش میاد
اما با خرید یکم هزینه بیشتر کلا همچی برعکس میشه روتر اکسس پوینت قابلیت اتصال کلا از طریق وایرلس رو فراهم میکنه و میتونی روتر رو با کابل شبکه به هرجای خواستی بکشی
مثلا مودمت فرضا تو بالکن یا پشت بام گذاشتی بخاطر سیگنال کم نمیتونی کابل بکشی
اول که اصلا بهت پیشنهاد این کار رو نمیدم
1بخاطر مشکلات نوسان مخصوصا در usb
2 بله کار میکنه منتها ممکنه بعد از یک مدت دچار افت ولتاژ بشه و دیگه نشناسه دانگلو
بهت پیشنهاد میکنم بجای اینکار از یک اکسس پوینت روتر دار استفاده کنید
چرا بخاطر اینکه ممکنه اونجای که میخواهی قرار بدی سرعت و سیگنال مناسب نداشته باشی و تو جابجای مودم مشکل برات پیش میاد
اما با خرید یکم هزینه بیشتر کلا همچی برعکس میشه روتر اکسس پوینت قابلیت اتصال کلا از طریق وایرلس رو فراهم میکنه و میتونی روتر رو با کابل شبکه به هرجای خواستی بکشی
مثلا مودمت فرضا تو بالکن یا پشت بام گذاشتی بخاطر سیگنال کم نمیتونی کابل بکشی
مودم رو بردم مغازه طرف متاسفانه مودم LH92 رو ساپورت نمیکنه شانس اوردم نخریدمش
zorro0641
18-04-2017, 19:31
سلام
کسی تونسته E3372 رو با روتر Dlink 2750u مچ کنه؟؟
مودم من لاک هست وقتی وصل میکنم به روتر اول switching میکنه بعد dial بعد هم میزنه NoDongle و این چرخه تکرار میشه در حالی که چراغ مودم بصورت ثابت ابی هست :n36:
مودم رو انلاک کنم چیزی تغییر میکنه؟؟
همچنان منتظرم جواب هستم!
javad_0569
20-04-2017, 17:37
سلام.
دوستان کسی نسخه فریمور B315s-22TCPU-V200R001B321D03SP00C1367 رو
برای b315s-22داره نسخه فعلی مودمم 21.321.03.00.1006 آخرش هست
a.goldsky
20-04-2017, 19:10
سلام دوستان
با تشکر
سلام دوستان، لطفا راهنمایی بفرمائید
behnambazi
21-04-2017, 20:17
دوستان مودم 3372 دارم بسته شبانه میگیرم
ولی نمیدونم چرا بعضی شب ها دیسکانکت میشه کلا میزارم رو دانلود دانلود نمیکنه
بهترین مودم 4جی بازار ک انلاک بشه چیه ؟
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%20% D9%BE%DA%A9%D8%AA%20DT-350
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20Z6000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20GP-2101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20GP-2101:n13:)
بعد این مودما فقط سیمکارته اینتره ثابت میخورن ؟ ینی سیم معمولی ساپرت نمیکنن یا 3G اینا نمیگیرن ؟؟
اگ اینا فقط ثابتن مودم 4جی خوووب تا 300 چی هس؟:n13:
ehsanch73
23-04-2017, 21:44
سلام دوستان برای استفاده از برنامه LTEWatchH مشاهده سیگنال روی مودم huawei E8372 چیکار باید کرد ای پی و پسورد میزنم ولی چیزی نشون نمیده تشکر
mohamad_engineer
24-04-2017, 18:04
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEI مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
1-مدل هواوی مدل E5186-22a به سفارش اپراتور zain کویت با مودم هواوی اصلی مدل E5186-22a که به سفارش هیچ اپراتوری نیست با یکدیگر تفاوت دارند یا خیر؟
2-برای استقاذه از شبکه 4.5g ایرانسل در نرم افزار huawei toolbox v8 در قسمت network band باید روی قسمت auto قرار دهم یا LTE-ADVANCED؟
3-در تنظیمات خود مودم اگر با تغییر حالت AUTO قابلیت قفل بر روی شبگه 4G فعال شود قابلیت استفاده از شبکه 4.5G ایرانسل را دارد یا خیر
4-در تنظیمات مودم در بخش WLAN ADVACE SETTING در دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز وای فای این مودم ارایه شده که در هر فرکانس چندین باند را شامل میشود.جهت استفاده از قابلیت CA این مودم در این بخش و سایر بخش های این مودم چه تنظیماتی باید لحاظ شود؟با تشکر
mohamad_engineer
24-04-2017, 18:10
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEI مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
1-مدل هواوی مدل E5186-22a به سفارش اپراتور zain کویت با مودم هواوی اصلی مدل E5186-22a که به سفارش هیچ اپراتوری نیست با یکدیگر تفاوت دارند یا خیر؟
2-برای استقاذه از شبکه 4.5g ایرانسل در نرم افزار huawei toolbox v8 در قسمت network band باید روی قسمت auto قرار دهم یا LTE-ADVANCED؟
3-در تنظیمات خود مودم اگر با تغییر حالت AUTO قابلیت قفل بر روی شبگه 4G فعال شود قابلیت استفاده از شبکه 4.5G ایرانسل را دارد یا خیر
4-در تنظیمات مودم در بخش WLAN ADVACE SETTING در دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز وای فای این مودم ارایه شده که در هر فرکانس چندین باند را شامل میشود.جهت استفاده از قابلیت CA این مودم در این بخش و سایر بخش های این مودم چه تنظیماتی باید لحاظ شود؟با تشکر
mohamad_engineer
24-04-2017, 18:21
سلام بر شما
mohamad_engineer
24-04-2017, 18:44
سلام بر شما
سلام بر شما
شما کلا چهار تا پست نوشتی اونم . پشت سر هم . نمی دونم چرا اینطوری! کسی بخواد بخونه و جواب بده یدونه هم کفایت می کنه . حداقل توی یک ساعت دیگه چهارتا پست نزنید
1- خیر فرقی نمی کنه
2- اگر روی حالت اتو باشه و هر دو فرکانس باشه خودش اتومات میره روی پلاس اما باند 44 برای حالت پلاس تعریف شده می تونید بزارید روی 44 که ای پی آی api خاص خود مودمه
3- بله
4- تنظیم باند در سازگاری با برخی دستگاه ها می تونه تاثیر گذار باشه اما اگر با حالت اتوماتش مشکل ندارید به تنظیماتش دست نزنید
نرم افزار lte watch بهتره
سلام دوستان برای استفاده از برنامه LTEWatchH مشاهده سیگنال روی مودم huawei E8372 چیکار باید کرد ای پی و پسورد میزنم ولی چیزی نشون نمیده تشکر
از نرم افزار e5186 toolbox استفاده کنید
mohamad_engineer
24-04-2017, 20:09
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEII مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
mohamad_engineer
24-04-2017, 20:11
سلام بر شما
من مودم huawei E5186-22a رو اخیرا از راستین بازار تهیه کردم.فقط بعد از خرید متوجه شدم به سفارش اپراتور zain کشور کویت هست!!!البته کد IMEII مودمو در سایت چک کردم و درست یود مشخصات مودم.الان فقط چند سوال برام پیش اومده:
zorro0641
24-04-2017, 20:20
=================
mkhk2020
24-04-2017, 20:40
با سلام من یه دانگل Giga 360دارم.سیم کارت همراه اول هم داخلشه.(با گوشیم چک کردم نت سیم کارت اوکیه).اما رو لپ تاپ نرم افزارشو که باز میکنم و کانتک تو میزنم وصل نمیشه.apn هم mcinet هست.مشکل انتن هم نداره چون اس ام اس میده و میگیره...
کلا باید چیکار کنم میشه یه توضیحی بدید. ممنون
مشخصات تراشه مودم هم اینه: Qualcomm CDMA Technologies MSM
mohamad_engineer
24-04-2017, 20:47
salam lotfan moadab bashid.man moshkeli baraye laptopam pish umad va payamha chandbar ersal shod.hichvaght zud ghezavat nakonid ke badan pashimun beshid.shakhsiate har )fard ro az tarze harf zadanesh mishe fahmid.baraye hamin vaghean baraye shoma moteasefam.( aghaye zoro 0640
salam lotfan moadab bashid.man moshkeli baraye laptopam pish umad va payamha chandbar ersal shod.hichvaght zud ghezavat nakonid ke badan pashimun beshid.shakhsiate har )fard ro az tarze harf zadanesh mishe fahmid.baraye hamin vaghean baraye shoma moteasefam.( aghaye zoro 0640
اگر ميتوني پست ها رو ويرايش كنين تا دوستان بتونن پاك كنن
اكثر سوالات رو ميتوني همين جا مطالعه كنين يا به صورت تجربي امتحان كنين تا به جواب برسين
موفق باشي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
elyartab
25-04-2017, 15:17
دوستان یه سوال
من مودم هواوی 8372 دارم.
بسته نامحدود شبانه همراه اول می گیرم برای دانلود فقط یه مشکل کوچیک هست.
شروع بسته از ساعت یک یا دو شب هست. خوب وقتی من سیستم رو ساعت 12 شب خاموش می کنم و میذارم که auto power on روشنش کنه. صبح دیدم که مودم اصلا کار نکرده و هیچی دانلود نشده.
ظاهرا این مودم طوری هست که باید بزنی به سیستم ، اون صفحه کانفیگ رو بیاره که وصل شده و بعد اون دانلود کنه. مشکلی که تو این حالت هست بین اون ساعت تا شروع زمان بسته، از شارژ سیم کارت کم میشه و ویندوز نت مصرف میکنه تو بکگراند
میخواستم ببینم چاره ای نداره سیستم رو hibernate کنیم و وقتی روشن شد مودم راه بیوفته؟
ممنونم
ho3in1414
26-04-2017, 00:58
سلام دوستان دوتا سوال داشتم درباره مودم CA60
اول اینکه چطورمیتونم دکلی که بهش وصل میشم رو عوض کنم و روی 3جی قفلش کنم؟
و سوال بعدی اینه که میشه خط دیگهای جز ایرانسل هم توی مودم قرار بدم؟
ممنون میشم جواب بدین چندجا پرسیدم کسی اطلاع نداشت
shervin115
26-04-2017, 08:38
دوستان یه سوال
من مودم هواوی 8372 دارم.
بسته نامحدود شبانه همراه اول می گیرم برای دانلود فقط یه مشکل کوچیک هست.
شروع بسته از ساعت یک یا دو شب هست. خوب وقتی من سیستم رو ساعت 12 شب خاموش می کنم و میذارم که auto power on روشنش کنه. صبح دیدم که مودم اصلا کار نکرده و هیچی دانلود نشده.
ظاهرا این مودم طوری هست که باید بزنی به سیستم ، اون صفحه کانفیگ رو بیاره که وصل شده و بعد اون دانلود کنه. مشکلی که تو این حالت هست بین اون ساعت تا شروع زمان بسته، از شارژ سیم کارت کم میشه و ویندوز نت مصرف میکنه تو بکگراند
میخواستم ببینم چاره ای نداره سیستم رو hibernate کنیم و وقتی روشن شد مودم راه بیوفته؟
ممنونم
سیستم رو با وایفای به مودم کانکت کن
از این برنامه برای روشن کردن سیستم استفاده کن
نباید مشکلی داته باشی .
من سیستم رو هایبرنت می کنم .
خودش روشن میشه و دانلود میکنه و خاموش می کنه
elyartab
26-04-2017, 10:15
سیستم رو با وایفای به مودم کانکت کن
از این برنامه برای روشن کردن سیستم استفاده کن
نباید مشکلی داته باشی .
من سیستم رو هایبرنت می کنم .
خودش روشن میشه و دانلود میکنه و خاموش می کنه
ممنون
ولی مسئله اینجاست که سیستم رو با usb وصل میکنم به مودم. یعنی اصلا سیستم وای فای نداره
ho3in1414
26-04-2017, 15:13
کسی درباره آنلاک کردن مودم CA60 اطلاعی نداره؟؟؟؟
کسی درباره آنلاک کردن مودم CA60 اطلاعی نداره؟؟؟؟
هنوز ممکن نیست
shervin115
26-04-2017, 22:37
ممنون
ولی مسئله اینجاست که سیستم رو با usb وصل میکنم به مودم. یعنی اصلا سیستم وای فای نداره
با usb هم نیازی به لاگین نیست . سیستم بالا بیاد چند دقیقه بعد نت داری تو سیستم
milad azad
26-04-2017, 23:44
از وقتی ایرانسل بسته ها رو حذف کرده همه شدن مودم دست دو فروش
iman2919
29-04-2017, 09:05
منم میخواستم مودم e8372 بخرم شانس اوردم قبل از خرید متوجه شدم بسته 30 گیگ 2 ماه ایرانسل حذف شده و نخریدم:n02:
به نظرم دیگه خرید مودم بصرفه نیست با حذف بسته های خوب ایرانسل!
iman2919
29-04-2017, 09:11
منم میخواستم مودم e8372 بخرم شانس اوردم قبل از خرید متوجه شدم بسته 30 گیگ 2 ماه ایرانسل حذف شده و نخریدم:n02:
به نظرم دیگه خرید مودم بصرفه نیست با حذف بسته های خوب ایرانسل!
reza3432
29-04-2017, 12:57
مگه خود ایرانسل مودم ثابت d100 خونگی نداره که با سیم کارت همراه کار میکنه ؟ این برنامه حذف بسته های پر حجمش دیگه خیلی نامردیه !!!!!
حالا که مودمهاش رو فروخت بسته ها رو برداشت ! همه چی اینجا همینجوریه
فکر کنم ۲ روز دیگه شبانه هاش رو هم بر میداره !!!
به نظر من باید از همین الان تحریمش کنیم
من که هم d100 دارم و هم ca60 اتفاقا از بسته های قبلی هم خیلی کم مونده و دیگه نمیخوام بسته بگیرم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
payam_alone0
01-05-2017, 20:11
دوستان کمک من یه مودم هوای داشتم دادم به یه اشنامون استفاده کنه الان اورده همه 10 تا نوبت وارد کردن پین کد رو سوزونده نمیشهچه جوری باید فلش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید هگه تونستید تو تلگرام بهم بگید که چه بهتر alireza4o3o
مدل مودم fast link E5573s
iman2919
01-05-2017, 21:44
دوستان کمک من یه مودم هوای داشتم دادم به یه اشنامون استفاده کنه الان اورده همه 10 تا نوبت وارد کردن پین کد رو سوزونده نمیشهچه جوری باید فلش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید هگه تونستید تو تلگرام بهم بگید که چه بهتر @alireza4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])o3o
مدل مودم fast link E5573s
به احتمال 99 درصد دیگه خودت نمیتونی کاری کنی و باید بندازی سطل آشغال!
به احتمال 1 درصد اگر ببری نمایندگی تعمیرات هوآوی بتونن با سخت افزار برات احیا کنن!
payam_alone0
02-05-2017, 12:03
به احتمال 99 درصد دیگه خودت نمیتونی کاری کنی و باید بندازی سطل آشغال!
به احتمال 1 درصد اگر ببری نمایندگی تعمیرات هوآوی بتونن با سخت افزار برات احیا کنن!
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ؟؟؟؟؟:V7::V7::V7::V7:
shervin115
02-05-2017, 14:53
برنامه پائین تر پیدا کن و فلش کن و آنلاکش کن
payam_alone0
02-05-2017, 20:20
ممنون میشم یاد بدین چهطوریه ؟:n40:
mkhk2020
04-05-2017, 16:03
با سلام من یه دانگل Giga 360دارم.سیم کارت همراه اول هم داخلشه.(با گوشیم چک کردم نت سیم کارت اوکیه).اما رو لپ تاپ نرم افزارشو که باز میکنم و کانتک تو میزنم وصل نمیشه.apn هم mcinet هست.مشکل انتن هم نداره چون اس ام اس میده و میگیره...
لطفا راهنماییییییییی کنید :n34::n34::n34:
mkhk2020
04-05-2017, 16:07
لطفا راهنماییییییییی کنید :n34::n34::n34:
بهترین مودم 4جی بازار ک انلاک بشه چیه ؟
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%20% D9%BE%DA%A9%D8%AA%20DT-350
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20Z6000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20GP-2101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%B2%DB%8C%20TD-LTE%20%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%84%2 0%D9%85%D8%AF%D9%84%20GP-2101:n13:)
بعد این مودما فقط سیمکارته اینتره ثابت میخورن ؟ ینی سیم معمولی ساپرت نمیکنن یا 3G اینا نمیگیرن ؟؟
اگ اینا فقط ثابتن مودم 4جی خوووب تا 300 چی هس؟:n13:
کسی نبود ؟؟؟
mazdak89
05-05-2017, 13:39
دوستان مودم e8372 دارم ولی نمیتونم روی ویندوز 10 از ltewatch استفاده کنم !!! همش پیغام the connection could not be made میاد !! در صورتی که سیتسم اینترنت (از همین دانگل) داره . مشکل از کجاست ؟ با تچکر
EDRIS7700
06-05-2017, 14:57
سلام دوستان این دو مودم کدوم بهتره از لحاظ سرعت و راحتی در ارسال و دریافت اس ام اس و همچنین کد USSD
DLink DWR-910 300Mbps 4G LTE USB Router
Huawei E 8372 4G Wi-Fi USB Modem
ممنون میشم راهنمایی کنید
EDRIS7700
06-05-2017, 15:09
سلام دوستان این دو مودم کدوم بهتره از لحاظ سرعت و راحتی در ارسال و دریافت اس ام اس و همچنین کد USSD
DLink DWR-910 300Mbps 4G LTE USB Router
Huawei E 8372 4G Wi-Fi USB Modem
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان داره از این دانگل های سیم کارت خور برای تبلتی که سیم کارت نمیخوره استفاده کرد؟
آیا امکان وصل مستفیم دانگل به تبلت هست یا اینکه باید دانگل وای قای دار استفاده بشه و از طریق وای فای از اینترنت استفاده نمود
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
با سلام به دوستان عزیز
آیا امکان داره از این دانگل های سیم کارت خور برای تبلتی که سیم کارت نمیخوره استفاده کرد؟
آیا امکان وصل مستفیم دانگل به تبلت هست یا اینکه باید دانگل وای قای دار استفاده بشه و از طریق وای فای از اینترنت استفاده نمود
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
میشه ولی تبلت باید دانگلو بتونه بشناسه
تبلت باید از قابلیت otg پشتیبانی کنه و شرط بالا هم باز نیاز هست. دانگل اگه وای فای داشته باشه دیگه خیلی راحت میکنه استفاده ازش رو
payam_alone0
07-05-2017, 17:00
ممنون میشم یاد بدین چهطوریه ؟:n40:
کسی نیت کمک کنه بیزحمت ؟؟؟؟
سلام
میشه برای مودم E3372 کانکشن pppoe تعریف کرد؟
چطوری؟
میخوام خودش اتوماتیک به اینترنت وصل نشه.
ممنون
سلام
میشه برای مودم E3372 کانکشن pppoe تعریف کرد؟
چطوری؟
میخوام خودش اتوماتیک به اینترنت وصل نشه.
ممنون
احتمالا با ورژن non-hilink بشه . سرچ کنید
mohsen.pb
12-05-2017, 03:26
مودم پاور بانک شیائومی دارم
کد ussd همراه اول برای اینترنت نامحدود شبانه *1000*200#
چجوری توش بزنم که هی نخوام سیمکارت دربیارم ؟؟؟؟
میگن اینا همش یه کد پیامکی دارن کد پیامکیش چیه؟؟؟؟
mohammad_1992
12-05-2017, 20:53
سلام دوستان مودمی هست که هم بشه ازش adsl و هم نت همراه استفاده کرد؟
سلام دوستان مودمی هست که هم بشه ازش adsl و هم نت همراه استفاده کرد؟
در يك دستگاه معمولا نه
ولي روي مودم adsl ميتوني دانگل وصل كني اگر يو اس بي داشته باشه
mohammad_1992
14-05-2017, 08:52
ذوستان بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Huawei E5186-22a
Huawei E5186-61a
و اینکه در این 2 مدل هم میشه تعیین کرد به کدوم باند وصل بشه ؟
میگن مدل 61 پلاس ایرانسل رو قبوب نمیکنه !
یک سوال دیگه 2 تا جای انتن داره - این انتن های برای گیرندگی نت هست یا برای پوشش وای فای خود مودم؟
سلام
دوستان من یه مودم E3372s خریدم الان با USB به کامپیوترم وصلش کردم اما نمی تونم وارد تنظیمات بشم، به صورت دیفالت آدرسی که باید وارد بشم مگه این نیست ----------> 192.168.8.1
متأسفانه تو مرورگرم این صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه با چندتا مورورگر تست کردم ولی باز نمیشه، دوستانی که استفاده می کنند درایور خاصی داره؟ ویندوز 7 استفاده می کنم قسمت نویگیشن بار USB رو شناخته و چراغ مودم چشمک میزنه یه بار با سیم کارت تست کردم چراغش آبیه یه بار بدون سیم کارت چراغ سبز رنگ چشمک میزنه ولی انگار نه انگار مودم به کامپیوتر وصله !!!
مشکل برطرف شد
==================================
گام بعدی یه سیم کارت دیتا ایرانسل همراه این مودم هست که فروشنده برای فعال سازی اینترنت رایگان چیزی نگفت !
من تو پست های قبلی خوندم اکثراَ موقع خرید فروشنده یه کد داده برای 10G اینترنت رایگان، فروشنده به من کدی نداده چطور می تونم 10G اینترنت رو فعال کنم؟
در مورد آنلاک کردن موذم E3372s من به این لینک /tools.texby.c0m/unlock-codes/huawei رفتم و کد IMEI رو وارد کردم دوتا کد داده یکی کد آنلاک هست و دیگری فلش کد زده، حالا برای آنلاک کردن مودم این کد ها رو کجا باید وارد کنم؟
سلام
دوستان من یه مودم E3372s خریدم الان با USB به کامپیوترم وصلش کردم اما نمی تونم وارد تنظیمات بشم، به صورت دیفالت آدرسی که باید وارد بشم مگه این نیست ----------> 192.168.8.1
متأسفانه تو مرورگرم این صفحه تنظیمات مودم باز نمیشه با چندتا مورورگر تست کردم ولی باز نمیشه، دوستانی که استفاده می کنند درایور خاصی داره؟ ویندوز 7 استفاده می کنم قسمت نویگیشن بار USB رو شناخته و چراغ مودم چشمک میزنه یه بار با سیم کارت تست کردم چراغش آبیه یه بار بدون سیم کارت چراغ سبز رنگ چشمک میزنه ولی انگار نه انگار مودم به کامپیوتر وصله !!!
مشکل برطرف شد
==================================
گام بعدی یه سیم کارت دیتا ایرانسل همراه این مودم هست که فروشنده برای فعال سازی اینترنت رایگان چیزی نگفت !
من تو پست های قبلی خوندم اکثراَ موقع خرید فروشنده یه کد داده برای 10G اینترنت رایگان، فروشنده به من کدی نداده چطور می تونم 10G اینترنت رو فعال کنم؟
در مورد آنلاک کردن موذم E3372s من به این لینک /tools.texby.c0m/unlock-codes/huawei رفتم و کد IMEI رو وارد کردم دوتا کد داده یکی کد آنلاک هست و دیگری فلش کد زده، حالا برای آنلاک کردن مودم این کد ها رو کجا باید وارد کنم؟
شما سیم یه اپراتور دیگه رو بندازه ازت می پرسه و کد انلاک ورژن 2 رو بزن جواب نداد ورژن بعدی رو بزن
شما سیم یه اپراتور دیگه رو بندازه ازت می پرسه و کد انلاک ورژن 2 رو بزن جواب نداد ورژن بعدی رو بزن
ممنونم دوست عزیز منظورتون از کد انلاک ورژن دو فلش کد هستش ؟ منظورتون از کد ورژن بعدی کدوم کد هستش؟
در مورد آپدیت
firmware مودم E3372s قبل از آپدیت کردن باید آنلاکش کنم ؟ آخرین ورژن firmware E3372s لطفا قرار بدین ممنون می شم
تو منطقه ما از سایت ایرانسل چک کردم 4G و4.5G رو پوشش میده روی گوشی خودم 4G در بعضی از نقاط خونه 4خط و در اتاق بنده 3 خط آنتن میده اما با مودم E3372s فقط رو 3G قفل کرده و 4G رو از تنظیمات انتخاب میکنم Faile میشه (شناسایی نمیشه) بنظر شما با آپدیت firmware این مشکل برطرف میشه؟
برای فعال سازی اینترنت ایرانسل باید سیم کارت رو از داخل گوشی شارژ کنم ؟
ممنون، منظور از کد آنلاک ورژن 2 فلش کد هستش که از سایت
/tools.texby.c0m/unlock-codes/huawei گرفتم ؟ (کد آنلاکی که من از اون سایت دریافت کردم خیلی راحت انجام شد این مسئله باعث خراب شدن مودم نشه؟ اگر راه بهتری به غیر از اون سایت هست رو معرفی کنید)
برای آپدیت frimware باید اول آنلاک کنم بعد frimware رو آپدیت کنم؟ لطفاَ آخرین ورژن frimware E3372s رو فرار بدین ممنون میشم
Pooya Rezaie
16-05-2017, 21:55
سلام اقا مودم 3372 رو با اخرین اپدیت که گزاشته بودید اپدیت کردم اوکی شد ولی برنامه ltewatch دیگه مودم رو نمیشناسه . راه حل چیه ؟
سلام اقا مودم 3372 رو با اخرین اپدیت که گزاشتی بودید اپدیت کردم اوکی شد ولی برنامه ltewatch دیگه مودم رو نمیشناسه . راه حل چیه ؟
توی قسمت pasword حتما تیک require log in رو بزنید
Pooya Rezaie
16-05-2017, 22:16
نداره این گزینه رو که ! فقط کادر ادرس و پسورد هست
Pooya Rezaie
16-05-2017, 22:18
منظورتون توی مودم بود. اوکی شد . ممنون
دوستان براي نمايش باند و فركانس روي ٣٣٧٢
روي وين xp پيغام هايي به شماره ١٠ و ١١ ميده
كسي توانسته روي xp آبديت كنه دانگل رو مخصوصا تغيير وب يو آي رو
Armin.Computer
18-05-2017, 19:59
سلام دوستان
تو مودم دی لینک 953 چجوری میشه ببینیم سیگنال چه قدره؟
zorro0641
18-05-2017, 21:03
سلام
سیم کارت همراه اول گذاشتم رو دانگل 3372 انلاک شده- بسته نامحدود شبانه همراه اول میگیرم
الان مشکلم اینه که بعد از چند گیگ دانلود ، اینترنت قطع میشه و صفحه خود مودم هم بالا نمیاد و برای حل کردنش حتما باید مودم رو از usb جدا کنم و دوباره بزنم
همچین مشکلی رو شما هم داشتین؟؟
مودم 3372 دارم توی ltewatch فقط 1800 کار میکنه مودم هم اپدیت نکردم با اپدیت فرقی میکنه به نظر شما؟ وگه نه بیخودی انجام ندم
مودم 3372 دارم توی ltewatch فقط 1800 کار میکنه مودم هم اپدیت نکردم با اپدیت فرقی میکنه به نظر شما؟ وگه نه بیخودی انجام ندم
به مودم ربطی نداره
شما اصلا سیگنال 2600 ندارید
nima.g22
21-05-2017, 21:27
سلام دوستان
برای مودم e8372 آپدیتی نیست امکان ussd داشته باشه بدون نیاز به دانگرید؟من یه ورژن دیدم تو نت ولی لینک پیدا نکردم
Found modem : E8372
Model : Huawei E8372h
IMEI : 866457025xxxxxx
Serial NR. : B7Z7S16B300xxxxxx
Firmware : 21.318.01.02.306
Dashboard version : WEBUI_17.100.14.06.306_RE5
Web UI version : WEBUI_17.100.14.06.306_RE5
SIM Lock status : Locked (Card Lock)
DJMOKHTAR
22-05-2017, 03:17
اینم لینک رام خود ایرانسل
سلام
اینو با چی باید منتقل کرد ؟ چون فقط فایله و ابزار exe نصب همراهش نیست
WEBUI ایرانسل برای دانلود موجود نیست ؟
DJMOKHTAR
22-05-2017, 12:35
دوستان پس از نصب این فیرمور دیگه نمیتونم هیچی روی مودم نصب کنم و ارور کد 19 میده
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_universal
نه فیرمور میگیره نه WebUI
راه حل چیه ؟
دوستان پس از نصب این فیرمور دیگه نمیتونم هیچی روی مودم نصب کنم و ارور کد 19 میده
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_universal
نه فیرمور میگیره نه WebUI
راه حل چیه ؟
همونو دوباره نصب کنید.
کلا فریمویرهای دیگه رو تست کنید تا بالاخره با یکی مشکل برطرف بشه
فرمویرهای نو هایلینک البته بعضا به سختی به های لینک برمی گردن
این مدلی که شما گذاشتید مود شده هست نه یونیورسال
ورژنهای دیگه رو اینجا ببینید
DJMOKHTAR
22-05-2017, 14:02
همونو دوباره نصب کنید.
کلا فریمویرهای دیگه رو تست کنید تا بالاخره با یکی مشکل برطرف بشه
فرمویرهای نو هایلینک البته بعضا به سختی به های لینک برمی گردن
این مدلی که شما گذاشتید مود شده هست نه یونیورسال
ورژنهای دیگه رو اینجا ببینید
بلاخره پس از کلی جستجو و تست انواع فیرمور با نصب این درایور مشکلم حل شد :
یکی بیاد 3372 مارو درست کنه
روی xp موقع آبدیت وب یو آی پیغام 10 و 11 میده
اکثر ورژن ها رو هم امتحان کردم نمیشه
کسی میدونه چطور باید مودم B315s_22 به USB_MODE سوئیچ کرد ؟ مودم مشکیه و سوئیچ کردنش با مدل سفید رنگ فرق داره توی فرومهای خارجی هم هرکی یچیزی میگه چندبار امتحان کردم دکمه های wps و power نگه میدارم و فقط ریست میشه اما دکمه های ریست و wps +power نگه میدارم اول چراغ قرمز و بعد هم آبی میشه و بعد از 30 ثانیه سبز روشن میشه اما فقط برای 2-3 ثانیه. اگر هم فقط کابل یو اس بی وصل باشه چراغ سبز تیره میمونه با کابل یو اس بی و لن جداگانه امتحان کردم اصلا سوئیچ نمیشه اون پورت COM تو دیوایس منیجر اصلا نشون نمیده
سلام دوستان مودم e3372 دارم برای ارسال دستور ussd راه حلی وجود داره ؟
mkhk2020
27-05-2017, 21:40
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان.
من به مودم g4 دارم،روی لپتاپ دوتا از دوستام امتحان کردم،وقتی متصل میکنم ودرایورش که روشه رو نصب میکنم،میرم تو نرم افزارش و کانکت رو میزنم،خیلی راحت وصل میشه. اما روی لپتاپ و سرفیس خودم وقتی میرم تو نرم افزار و کانکتو میزم، سی ثانیه طول میکشه و اخرشم وصل نمیشه.الان مشکل از لپتاپو سریفسمه؟؟؟تنظیم خاصی رو باید تو وای فای یا جای دیگه ای تغییر بدم؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون
سلام دوستان من مودم e3372 دارم مثل اینکه dhcp رو توی تنظیمات غیرفعال کردند و مودم ip نمیگیره راه سخت افزاری هست مودم رو ریست فکتوری کرد ممنون میشم راهنمائی بفرمائید..مرسی
سلام دوستان مودم e3372 دارم برای ارسال دستور ussd راه حلی وجود داره ؟
باید فیرمور و webui رو تغییر بدین تا بتونین ussd ارسال و دریافت کنین
سلام دوستان من مودم e3372 دارم مثل اینکه dhcp رو توی تنظیمات غیرفعال کردند و مودم ip نمیگیره راه سخت افزاری هست مودم رو ریست فکتوری کرد ممنون میشم راهنمائی بفرمائید..مرسی
سخت افزاری که کاربر بتونه فکر نمیکنم بشه. ببینین که کانکشنی که مودم ایحاد میکنه کدومه و این کدهارو استفاده کنین تا ویندوز تنظیماتو از اون کانکشن دریافت کنه. مثلا برای ویندوز 7:
سلام دوست عزیز این کدها رو چطوری باید استفاده کرد بعد مودم این ip رو میده 169.254.4.156 خواستم بدونم چطوری میشه به این ip وصل شد ببخشید یخورده توی شبکه مبتدی هستم ..مرسی
کسی میدونه چطور باید مودم B315s_22 به USB_MODE سوئیچ کرد ؟ مودم مشکیه و سوئیچ کردنش با مدل سفید رنگ فرق داره توی فرومهای خارجی هم هرکی یچیزی میگه چندبار امتحان کردم دکمه های wps و power نگه میدارم و فقط ریست میشه اما دکمه های ریست و wps +power نگه میدارم اول چراغ قرمز و بعد هم آبی میشه و بعد از 30 ثانیه سبز روشن میشه اما فقط برای 2-3 ثانیه. اگر هم فقط کابل یو اس بی وصل باشه چراغ سبز تیره میمونه با کابل یو اس بی و لن جداگانه امتحان کردم اصلا سوئیچ نمیشه اون پورت COM تو دیوایس منیجر اصلا نشون نمیده
usb mode چی هست؟
این لینکو ببین
mohsen.pb
02-06-2017, 20:27
همراه اول جوگیر شد اینترنت شبانه از 1000تومان کرده2500تو سایت زده 1000 چندوقت هم بود همین بود ولی از امشب گرونش کردند تو عکس بالا معلومه اینم عکس سایتش که هنوز 1000عکسا تو پیوست موجود1 فایل زیپ که توش دوتا عکس لینک 2تا عکس
SS_WORLD_2
03-06-2017, 22:25
سلام
یه مودم ایرانسل 3372 دارم که وقتی سیم کارت اعتباری جدید همراه اول میذارم می نویسه no singnal
اما وقتی تو گوشی هست اینترنت وصل می شه ،سیم کارت دائمی 3gوسیم کارت ایرانسل4g که در عکس گذاشتم مودم وصل می شه ،ایا مشکل از پانچ های سیم کارت هست یا یه چیز دیگه؟
mehranghj
04-06-2017, 17:26
با سلام : دوستان من مودم تری جی B970 دارم جند سال است اپدیت نکرده ام ، لطف می کنید فریمور جدید آنرا برام بگذارید یا سایت دانلود آنرا معرفی کنید .از همکاریتان بسیار سپاسگذارم.
mazar123
05-06-2017, 11:41
سلام ىاىاش منم مشكل تو رو ىارم ميشه يكم بيشتر توضيح بدی
[QUOTE=DJMOKHTAR;8965472]تشکر
بلاخره پس از کلی جستجو و تست انواع فیرمور با نصب این درایور مشکلم حل شد :
منم به درد شما مبتلا شدم / میشه توضیح بدین با این نرم افزار جطور مشکلتون حل شد ؟
سلام
یه مودم ایرانسل 3372 دارم که وقتی سیم کارت اعتباری جدید همراه اول میذارم می نویسه no singnal
....
من هم اول این هفته سیمکارت همراه اول گرفتم
و مثل شما مودم سیمکارت رو نمیشناخت
و علتش بخاطر اینکه که سیمکارت جای درستی قرار نمیگیره
باید با سعی و خطا جای درست رو برای سیمکارت پیدا کنید
من حدوداً با 5-6 بار سعی و خطا جای درست رو پیدا کردم و سیمکارت شناسایی شد
----
یادم رفت بگم
به کد آنلاک برای استفاده از سیمکارت همراه اول هم نیاز دارید
happyfeat
10-06-2017, 15:49
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مودم 3372 ایرانسل دارم. الان میخوام براش یه روتر وایرلس با قیمت و کارایی مناسب براش تهیه کنم. دوستان چه روتری برای این مودم پیشنهاد میدید که هم قیمت خوبی داشته باشه هم کارایی قابل قبول! ممنون میشم راهنمایی کنید:n16::n12:
SS_WORLD_2
10-06-2017, 21:42
من هم اول این هفته سیمکارت همراه اول گرفتم
و مثل شما مودم سیمکارت رو نمیشناخت
و علتش بخاطر اینکه که سیمکارت جای درستی قرار نمیگیره
باید با سعی و خطا جای درست رو برای سیمکارت پیدا کنید
من حدوداً با 5-6 بار سعی و خطا جای درست رو پیدا کردم و سیمکارت شناسایی شد
----
یادم رفت بگم
به کد آنلاک برای استفاده از سیمکارت همراه اول هم نیاز دارید
ممنون ازشما
مشکل از طرف دکل مخابرات بود ،که حل شد
EDRIS7700
11-06-2017, 14:13
کسی تفاوت دو مودم Huawei E 8372 با DLink DWR-910 را می دونه ؟
کدوم بهتره برای کامپیوتر ؟
از نظر قیمت زیاد فرق ندارند
سلام خدمت دوستان
من چند مدل مودم دارم که از عراق آوردم ولی هیچکدوم آنلاک نمیشن و تا جایی که من جستجو کردم اینا فریمور کاستوم زدن و یا باکس آنلاک ندارن کلا یا remaining 0 هست که یکی از راههای چاره ش میشه همون روش بوت پین و فریمور و دوباره نصب کردن ( دانگرید و آپگرید و ثبت دوباره IMEI ) و .. مثلا یکی از مدل ها E5577Cs-321 که بوت پین زدم و USbloader زدم و بعد وقتی میخوام فریمور نصب کنم error 17 میده که فک کنم ناسازگاری فریمور هست ولی من همه ورژنای قدیم و جدید موجود و حتی فریمور مدلای مشابه مثه 603 و .. رو تست کردم ولی همه اررور میدن .. کسی راه حلی داره یا روش دیگه ای ...
arashsard
13-06-2017, 12:13
دوستان کسی تا حالا تونسته با استفاده از شیلتر شکن یا سرویس کاهش پینگ پرتکل های pptp یا l2tp رو روی مودم خارجی zw101 ست کنه ؟؟
سلام دوستان.. من به تازگی مودم e5186s-22a تهیه کردم.. موردی که هست اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری داخل تنظیمات مودم مربوط به مودم e5175s-22 هست..
تستهایی که انجام دادم در حالت تجمیع تغییری نسبت به حالت معمولی و مودمهای معمولی ندیدم..
با پشتیبانی جایی که ازش مودم رو خریدم تماس گرفتم.. گفتن این دستگاه با فریم ویر e5175-22عرضه شده و سخت افزار و باندهای فرکانسی آنها یکی می باشد.. واینکه گفتم سیمکارتم ایرانسل هست در جواب گفتن با همراه اول بهتر جواب میگیری!!
راهی برای تغییر فریم ویر هست؟
Device name:
E5175s-22
IMEI:
862850020008624
IMSI :
432350151201577
My number:
Unknown
Hardware version:
CL1E5175SM
Software version:
21.236.08.08.00
Web UI version:
15.100.06.00.03
ashkan22
14-06-2017, 17:20
با سلام من چن روز پیش یه مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372 گرفتم عالی کار میکرد الان باهاش شکلی که پیدا کردم اینه که چه مستقیم به کامپیوتر وصل کن و چه به شارژر دیواری چند ثانیه بعدش اینترنت قطع میشه و وقتی عیب یابی رو میزنم میگه DNS رو پیدا نمیکنه در حالبکه رو همون کامپیوتر و یه لپ تاپ دیگه با یه مودم دیگه سیم کارت رو امتحان کردم عالی کار میکنه کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام دوستان.. من به تازگی مودم e5186s-22a تهیه کردم.. موردی که هست اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری داخل تنظیمات مودم مربوط به مودم e5175s-22 هست..
تستهایی که انجام دادم در حالت تجمیع تغییری نسبت به حالت معمولی و مودمهای معمولی ندیدم..
با پشتیبانی جایی که ازش مودم رو خریدم تماس گرفتم.. گفتن این دستگاه با فریم ویر e5175-22عرضه شده و سخت افزار و باندهای فرکانسی آنها یکی می باشد.. واینکه گفتم سیمکارتم ایرانسل هست در جواب گفتن با همراه اول بهتر جواب میگیری!!
Device name:
E5175s-22
IMEI:
862850020008624
IMSI :
432350151201577
My number:
Unknown
Hardware version:
CL1E5175SM
Software version:
21.236.08.08.00
Web UI version:
15.100.06.00.03
سلام دوست عزیز منم میخوام این مودم رو بگیرم میشه بگین از کدوم سایت یا فروشگاه خریدین؟
Device name:
E5175s-22
IMEI:
862850020008624
IMSI :
432350151201577
My number:
Unknown
Hardware version:
CL1E5175SM
Software version:
21.236.08.08.00
Web UI version:
15.100.06.00.03
سلام دوست عزیز میشه بگین مودمتون رو از کجا خریدین چون منم میخوام بخرم ممنون ازتون
سلام دوست عزیز میشه بگین مودمتون رو از کجا خریدین چون منم میخوام بخرم ممنون ازتون
سلام.. والا من که شدیدا پشیمونم.. چون اصلا کارایی نداشته واسم.. تو بهترین حالت به اندازه مودمهای عادی 4جی هست سرعت.. واکثرا کمتر از اونها..
من از مودم مارت تهیه کردم..
سلام.. والا من که شدیدا پشیمونم.. چون اصلا کارایی نداشته واسم.. تو بهترین حالت به اندازه مودمهای عادی 4جی هست سرعت.. واکثرا کمتر از اونها..
من از مودم مارت تهیه کردم..
منم امروز سایت مودم مارت رو دیدم مدل 22a رو گذاشته 650 تومن با دوتا آنتن. تو مشخصات فنی که تو همین سایت زده برا Firmware نوشته e5175-22a که تو نظرات ازشون پرسیدم چرا اینطوریه ولی هنوز جواب ندادن تو نت هم سرچ کردم برای آپدیت فریمور e5186 22a ولی همشون به صورت غیر رسمی اموزش داده بودن و خودشون هم گفته بودن یه مقدار ریسکی هست و چنتا فریمور هم گذاشته بودن واسه دانلود که وقتی خوندم دیده برا اپراتور vodafone هست. خلاصه امروز تا مرز خریدش رفتم که گفتم بذار تو فروم ها نظرات رو راجبش بخونم تا نظر شما رو دیدم و یه مقدار دلسرد شدم نسبت به خریدش. موندم بخرم یا نه چون اگه سرعتش بخواد مثه 4G معمولی باشه با قیمت خیلی کمتر از 650 تومن میشه مودم های خیلی خوبی خرید. راستی شما کی ازش خرید کردین؟
hojjat314
16-06-2017, 22:50
سلام دوست عزیز من هم همین مودم E5186s-22a از مودم مارت خریدم همین مشکلی که شما نوشتی داشت بهشون گفتم همون جوابی که به شما دادند به من هم همون جواب دادند قانع نشدم سرعتش هم نسبت به مودم قبلی که داشتم (ایرانسل LH92) خیلی فرقی نداشت مودم عودت دادم ولی در سایت نوین فون زده قیمت 610 هزار تومان اون فکر کنم بهتره و فریمورش هم با مودم مودم مارت فرق می کنه
منم امروز سایت مودم مارت رو دیدم مدل 22a رو گذاشته 650 تومن با دوتا آنتن. تو مشخصات فنی که تو همین سایت زده برا Firmware نوشته e5175-22a که تو نظرات ازشون پرسیدم چرا اینطوریه ولی هنوز جواب ندادن تو نت هم سرچ کردم برای آپدیت فریمور e5186 22a ولی همشون به صورت غیر رسمی اموزش داده بودن و خودشون هم گفته بودن یه مقدار ریسکی هست و چنتا فریمور هم گذاشته بودن واسه دانلود که وقتی خوندم دیده برا اپراتور vodafone هست. خلاصه امروز تا مرز خریدش رفتم که گفتم بذار تو فروم ها نظرات رو راجبش بخونم تا نظر شما رو دیدم و یه مقدار دلسرد شدم نسبت به خریدش. موندم بخرم یا نه چون اگه سرعتش بخواد مثه 4G معمولی باشه با قیمت خیلی کمتر از 650 تومن میشه مودم های خیلی خوبی خرید. راستی شما کی ازش خرید کردین؟
من همون دقایق اولیه که موجود کرد خریدم.. اول هفته بود و 3 شنبه دستم رسید.. البته این هفته ظاهرا ایرانسل افت سرعت هم داره ولی باز هم توقع من از این مودم خیلی بیشتر بود..
پستتون رو اونجا خوندم و فکر کردم شما هم خرید کردین و اونجا ازتون از سرعتش پرسیدم..:n02:
EDRIS7700
18-06-2017, 15:24
چطور میشه دو مودم سیمکارتی رو همزمان رو کامپیوتر بالا اورد ؟
یه مدل رو که نصب میکنم دومی بالا نمیاد
sasan.69
18-06-2017, 16:24
داداش مودم مارت سایت معتبری برای خرید هس؟
ببين دوست عزيز منم ميخواستم ازش مودم e5186-22a بخرم ولي ديدم تو مشخصات فني firmware مودم رو زده e5175 كه چندتا از دوستان كه خريد كرده بودن از سايتش هم به اين موضوع اشاره كردن كه در اصل نبايد اينطور باشه و بايد فريمور همون مدل e5186 باشه برا همين ازش نخريدم. تو سايتش بريد صفحه همين مودم چنتا نظر اخر درباره همين موضوع نوشتن كه البته كارشناس سايت جواب داده اينا فرقي ندارن و سخت افزارشون يكي هست ولي در اصل نبايد اينطور باشه
sasan.69
19-06-2017, 12:08
ببين دوست عزيز منم ميخواستم ازش مودم e5186-22a بخرم ولي ديدم تو مشخصات فني firmware مودم رو زده e5175 كه چندتا از دوستان كه خريد كرده بودن از سايتش هم به اين موضوع اشاره كردن كه در اصل نبايد اينطور باشه و بايد فريمور همون مدل e5186 باشه برا همين ازش نخريدم. تو سايتش بريد صفحه همين مودم چنتا نظر اخر درباره همين موضوع نوشتن كه البته كارشناس سايت جواب داده اينا فرقي ندارن و سخت افزارشون يكي هست ولي در اصل نبايد اينطور باشه
من مى خوام مودم 8372 ازشون بگيرم و پايين ترين قيمته حالا نمى دونم از همينجا بخرم يا نه... جاى تا210 تومنه امااينجا زده185
من مى خوام مودم 8372 ازشون بگيرم و پايين ترين قيمته حالا نمى دونم از همينجا بخرم يا نه... جاى تا210 تومنه امااينجا زده185
از نظر ارسال كالا و اينها كه مشكلي نداره حتي ميتوني پرداخت در محل بزني. فقط قبلش كامل مشخصات فني مودمت رو با اوني كه تو سايته چك كن ببين يكي باشه
Pooya Rezaie
19-06-2017, 14:43
دوستان این مودم قرار نیست براتون معجزه کنه یا سرعت چند برابری بده بهتون خیلیا تصور اشتباه دارن. در صورتی ازین مودم سرعت خوبی میگیرید که هم روی باند ۳ و هم باند ۷ سرعت بالا و خوبی داشته باشید که این مودم میاد دو باند رو تجمیع میکنه و سرعت خوبی بهتون میده .
پس قبل خرید مودم ۵۱۸۶ ابتدا با یه مودم یا گوشی ۴جی ساپورت معمولی هر دو باند رو تست کنید اگه سرعت بالا داشتید رو هر دو باند بعد اقدام به خرید این مودم کنید. اگه سرعت رو یکی از باند ها پایین باشه سرعتتون توی کت ۶ فرق چندانی با کت ۴ نخواهد داشت و هزینه الکی کردید
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
دوستان این مودم قرار نیست براتون معجزه کنه یا سرعت چند برابری بده بهتون خیلیا تصور اشتباه دارن. در صورتی ازین مودم سرعت خوبی میگیرید که هم روی باند ۳ و هم باند ۷ سرعت بالا و خوبی داشته باشید که این مودم میاد دو باند رو تجمیع میکنه و سرعت خوبی بهتون میده .
پس قبل خرید مودم ۵۱۸۶ ابتدا با یه مودم یا گوشی ۴جی ساپورت معمولی هر دو باند رو تست کنید اگه سرعت بالا داشتید رو هر دو باند بعد اقدام به خرید این مودم کنید. اگه سرعت رو یکی از باند ها پایین باشه سرعتتون توی کت ۶ فرق چندانی با کت ۴ نخواهد داشت و هزینه الکی کردید
سلام..وقتی این مودم رو خریدم مصادف شد با کندی سرعت نت ایرانسل..تو منطقه ای که من هستم باند 3 سرعت بهتری داره.. وقتی مودم رو در حالت تجمیع فرکانس میزاشتم سرعت فوق العاده کم میشد.. اما دیشب دوباره تست کردم.. رو باند 7 سرعت حدود 1.2 مگ بود.. رو باند 3 حدود 800 900 کیلو بایت ودر حالت تجمیع بین 5 تا 6 مگ بود.. خیالم از بابت اینکه مودم میتونه کارش رو درست انجام بده راحت شد ولی خب این سرعت به اندازه ی مودم های عادی هست که به نظر میرسه اگه مشکلات ایرانسل حل بشه قطعا سرعت دریافتی این مودم بالاتر هم خواهد رفت..
تنها نگرانیم این بود نکنه این مودم با فریمور متفاوتش همون مشکل سری 61 رو داشته باشه یعنی عدم تجمیع فرکانس..که خب خدارو شکر این مشکل رو نداره..
Pooya Rezaie
19-06-2017, 16:39
الان دوستانی هستند سرعت ۱۰۰ مگ یا همین حدود دریافت میکنند. به نظرم واسه همچین افرادی ارزش داره وگرنه سرعت ۲-۳ مگ حتی ۲۰-۳۰ مگ هم ارزش نداره ۶۵۰ تومن واسه این مودم پول بدی. چون رو بسترهایی مثل adsl تا ۱۶ مگ و td-lte ایرانسل یا مبین نت سرعت تا ۴۰ مگ رو میشه با هزینه به مراتب کمتر دریافت کرد.البته خوب بستگی به محل استفاده هم داره و در دسترس بودن این سرویس ها. ولی در کل تو ایران با وضعیت سرعت پایین و افت سرعت فعلی تو تمام اپراتور ها این مودم ارزش خرید نداره مگر اینکه همون طور که تو پست قبل گفتم سرعت بالا رو دو باند باشه که جمعش سرعت قابل قبولی بده بهتون
سلام
دوستان من مودم e 8372 hدارم. متاسفانه خودکار رمز ورودش رو عوض کرده و من به هیچ وجه به تنظیماتم دسترسی ندارم.
لطفا راهنماییم کنید چطور مشکلم رو حل کنم!میدونم مودم باید ریست بشه ولی نمیدونم از کجاش باید ریستش کنم
دوستان تجمیع رو در 5186-22 از کدوم قسمت میشه دید فعال هست؟ و یا چطور میشه فعالش کرد
دوستان تجمیع رو در 5186-22 از کدوم قسمت میشه دید فعال هست؟ و یا چطور میشه فعالش کرد
این فرم ویرو بریزید پایینش میزنه ca mode:yes
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!fUYB3LiQ!lS35ocsbiJy4aT7aXd-U-Q!fVZRQJaK
طریقه آپدیت 5186 و بی 315
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر روی باند سه و 7 سیگنال داری روی حالت اتومات خودش پلاس میشه توی ltewatch هم می تونی lteadvanced band 44 رو انتخاب کنی
احتمالا فقط سیگنال دکل 2600 رو فقط می بینی چون باند اصلی 2600 هست و 1800 بهش اضافه میشه
elyartab
22-06-2017, 08:19
همراه اول مودم هاش رو که فروخت الان بسته نامحدود رو حذف کرده. چیکار کنیم؟!
zorro0641
22-06-2017, 18:51
سلام
مودم E3372 ایرانسل که قبلا انلاکش کردم جدیدا یه مشکل پیدا کرده
موقعی که پیام میاد کلا دیسکانکت میشه و حتما باید از usb جداش کنم و دوباره وصل کنم
برای شما هم اینطور هست؟
راهی برای لاک کردن دوباره مودم هست؟ واسه گارانتی میگم
سلام . مودم CA60 ارزش خرید داره ؟! یه عده که خیلی بد میگن ! :n36:
arasholiver007
23-06-2017, 05:08
سلام منم از سایت مودم مارت این مودم هوواوی 22a رو خریدم ولی یه مشکلی که دارم نمیدونم کدوم قسمت باید برم ببینم
رو چه باندی ست شد باند 7 باند 3 یا تجمیع باند اگه کسی میدونه بگه لطفا
arasholiver007
23-06-2017, 14:28
سلام منم از سایت مودم مارت این مودم هوواوی 22a رو خریدم ولی یه مشکلی که دارم نمیدونم کدوم قسمت باید برم ببینم
رو چه باندی ست شد باند 7 باند 3 یا تجمیع باند اگه کسی میدونه بگه لطفا
کسی نمیدونه؟
WEBUI برای E3372s
WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.14
مشکل USSD که قبلا داشتم حل شده . جواب رو ارسال و دریافت میکنه
نیازی به تغییر فریمور
نبود
اسکرین شات
sasan.69
24-06-2017, 00:06
فریموربرای مودم وایرلس 8372 هواوی هست؟
A Collection of all Huawei E8372h Firmware and WebUI Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اگه خودت سردرآوردی که هیچی .
در غیراینصورت Software version مودم رو بزار
شاید اصلا ورژن مودمت بالاتر از اینا باشه و به کار نیان
فریمورش هیت من دارم
اما کد اپگرید میخواد مه اون موجود نیست هیچ جا بدون اون کد هم اپدیت نمیشه مودم
کسی نمیدونه؟
سلام.. با نرم افزار LTEWatchH
خود مودم این قابلیت رو نداره..
این فرم ویرو بریزید پایینش میزنه ca mode:yes
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!fUYB3LiQ!lS35ocsbiJy4aT7aXd-U-Q!fVZRQJaK
طریقه آپدیت 5186 و بی 315
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر روی باند سه و 7 سیگنال داری روی حالت اتومات خودش پلاس میشه توی ltewatch هم می تونی lteadvanced band 44 رو انتخاب کنی
احتمالا فقط سیگنال دکل 2600 رو فقط می بینی چون باند اصلی 2600 هست و 1800 بهش اضافه میشه
سلام.. من برای مودم 5186 موفق نشدم..
طبق روشی که ذکر شد انجام دادم.. چراغ وای فای شروع به چشمک زدن میکنه و بعد از حدود 2 دقیقه چراغ مود روشن میشه و تو حالت قرمز رنگ می مونه ووای فای هم خاموش میشه!!!
matr!x_2008
24-06-2017, 20:52
WEBUI برای E3372s
WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.14
مشکل USSD که قبلا داشتم حل شده . جواب رو ارسال و دریافت میکنه
نیازی به تغییر فریمور
نبود
اسکرین شات
این فریمور برای E3372 جواب میده؟ کارش چیه دقیقا؟ چون من با وب پیچ....... 192.168استفاده میکنم. این اون پیج رو تغییر میده؟
سلام.. من برای مودم 5186 موفق نشدم..
طبق روشی که ذکر شد انجام دادم.. چراغ وای فای شروع به چشمک زدن میکنه و بعد از حدود 2 دقیقه چراغ مود روشن میشه و تو حالت قرمز رنگ می مونه ووای فای هم خاموش میشه!!!
فريمورش همون قبلي ميمونه؟ يا بايد ريستش كني تا بالا بياد؟
فريمورش همون قبلي ميمونه؟ يا بايد ريستش كني تا بالا بياد؟
بله.. مودم رو خاموش وروشن میکنم ولی فریمور همونه.. اصلا تو اون توضیحات راجع به اینکه چراغی قرمز بشه وبمونه نیست.
arasholiver007
25-06-2017, 01:37
سلام.. با نرم افزار LTEWatchH
خود مودم این قابلیت رو نداره..
واقعا مسخرس 700 تومن پول مودم میدی قابلیت تنظیم باند رو نداره؟
برنامه که گفتین رو میریزم اما برنامه که اجرا میشه هنگ میکنه میاد بیرون
arasholiver007
25-06-2017, 02:05
خیلی واسم جالبه مودم 700 تومنی میخری اون وقت مودم قابلیت تنظیم باند رو نداره باید از یه نرم افزار دیگه استفاده کنی
lte watch هم میزیزم تا بازش میکنم هنگ میکنه کلا
یعنی مثل چی پشیمون شدم از خریدن این مودم 22a همون d100 به خدا شرف داشت
morypory
25-06-2017, 10:22
درود بر عزیزان من مودم ایرانسل E3372 آنلایک دارم که با آخرین Software و WebUI به روز کردم (software version :22.300.09.00.00 و WebUI version:17.100.13.01.03.-Mod1.8) مشکلی که دارم با USSD است که وقتی کد ها را وارد میکنم اخطار میدهد لطفا راهنمائیم کنید
sasan.69
25-06-2017, 13:45
مودم 8372 خریدم اما وایرلس رو نمی شناخته و اخطار می ده اما تو تبلت و مودم سرچ می کنم اسمش میاد اما رمز می خواد و رمز پیش فرزم تغییر دادم نشد. و اون گوشه سمت راست راست هم ی کادر قرمز چشمک می زنه که نمی دونم چرا اخطار باطری می ده!!!!
مودم 8372 خریدم اما وایرلس رو نمی شناخته و اخطار می ده اما تو تبلت و مودم سرچ می کنم اسمش میاد اما رمز می خواد و رمز پیش فرزم تغییر دادم نشد. و اون گوشه سمت راست راست هم ی کادر قرمز چشمک می زنه که نمی دونم چرا اخطار باطری می ده!!!!
8372 من که این گزینه هارو نداره !:n36:
sasan.69
25-06-2017, 18:07
8372 من که این گزینه هارو نداره !:n36:
امروز خريدم شايد فريمور جديد باشه.. الان مشکل واى فا حل شد بصورت پيش فرض در تنظيمات رمز داشت!! الان مشکل من اون گوشه سمت راست کادر قرمزه که چشمک مى زنه ک نوشته باطرى!! ولى خب باطرى نداره اين مدل
درضمن داغ کردن اين مودم طبيعيه!؟ زياد نيست البته در حد گرم شدن
امروز خريدم شايد فريمور جديد باشه.. الان مشکل واى فا حل شد بصورت پيش فرض در تنظيمات رمز داشت!! الان مشکل من اون گوشه سمت راست کادر قرمزه که چشمک مى زنه ک نوشته باطرى!! ولى خب باطرى نداره اين مدل
درضمن داغ کردن اين مودم طبيعيه!؟ زياد نيست البته در حد گرم شدن
حتما فریم ور جدید هستش . برای من هم یه صورت پیش فرض رمز داشت .
علامت باطری :n04:
sasan.69
25-06-2017, 23:33
حتما فریم ور جدید هستش . برای من هم یه صورت پیش فرض رمز داشت .
علامت باطری :n04:
بله نوشته battery ولی چشمک زنه همچنان
بله نوشته battery ولی چشمک زنه همچنان
اخه این کجا و باطری کجا !!!:n02:
sasan.69
26-06-2017, 00:10
اخه این کجا و باطری کجا !!!:n02:
اره منم هميو تعجب مى کنم
دوستان اين مودم نسل ٤ ثابت ايرانسل B 5142 چطوره خوبه؟ كسي داشته. ايرانسل تو طرح تعويض مودم هاي وايمكس اينو ميده اگه كسي اطلاعاتي داره بگه ممنون ميشم.
Electronic-Arts
26-06-2017, 13:01
ویرایش 11 بهمن 95
اصلاحیه برای فرم ویر ص اول تاپیک برای مودم e3372-153
با جرا کردن فایل inst_add_par در فایل زیر اطلاعات مربوط به باند مثل پهنای باند را هم ببینید
در پایان اینتر را بزنید تا مودم ریبوت شود ( سه چهار ثانیه بیشتر زمان نمی برد)
هنگام اجرا در 10 run as administrator را نزنید
احرین وب یو ایی که من نصب کردم اینه
حتما وب یو آی رو نصب کنید اما احتمالا نیازی به تغیر ورژن فرم ویر نیست
اینم فرم ویر فعلیم هست
فرم ویر هم که بالای پست هستش
فایل اصلی که دسترسی رو از طریق adb اضافه می کنه
من همون موقع مودمم رو آپدیت کردم میشه راهنمایی کنید بخوام این پهنای باند هم بیاد چی کار باید بکنم ؟
sasan.69
27-06-2017, 03:58
رفقا مودم8372 رو با برنامه هواوى هاى لينک تو اندرويد اجرا کردم اما قسمت لاگين پسورد وايرلس مودم رو مى زنم ورود نمى کنه و وقتى فراموشى رمز رو مى زنم اين پيام در عکسو مى ده که من متوجه نمى شم!! درعکس اولى هم بعضى گزينه ها اکتىو نيس ک احتمال مى دم بخاطر لاگين نشدنه لطفا راهنمايى کنيد
- - - Update
misagh1372
27-06-2017, 08:23
رفقا مودم8372 رو با برنامه هواوى هاى لينک تو اندرويد اجرا کردم اما قسمت لاگين پسورد وايرلس مودم رو مى زنم ورود نمى کنه و وقتى فراموشى رمز رو مى زنم اين پيام در عکسو مى ده که من متوجه نمى شم!! درعکس اولى هم بعضى گزينه ها اکتىو نيس ک احتمال مى دم بخاطر لاگين نشدنه لطفا راهنمايى کنيد
- - - Update
admin
admin
رو امتحان کنید
sasan.69
27-06-2017, 13:25
admin
admin
رو امتحان کنید
نشد جناب، فقط ى گزينه براى پسورد وجود داره
مودم 3372 چطور اپدیت کنم ؟ پست صفحه اول قدیمیه کلا نمیدونم از اول چکاری باید کرد فقط مودم انلاک کردم همین
--------------
ویرایش: خودم فهمیدم انجامش دادم
siamak_may2008
29-06-2017, 03:59
سلام خسته نباشید دوستان من نیاز مبرم دارم که ایمی مودمم رو عوض کنم از مودم های ۵۷۳۳ هواوی فست لینک هست با دی سی ارور میده با PUTTY هم ارور میده تو رو خدا یکی ج بده هم تا الا بیش از ۱۰ مورد تو این تاپیک سوال کردم کسی ج نداده
zorro0641
29-06-2017, 20:58
مودم 3372 چطور اپدیت کنم ؟ پست صفحه اول قدیمیه کلا نمیدونم از اول چکاری باید کرد فقط مودم انلاک کردم همین
--------------
ویرایش: خودم فهمیدم انجامش دادم
سلام
چطور اپدیت کردی؟
تغییرات خاصی هم داشت؟
سلام
مودم huawei E3372h-153 همراه اول رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
sasan.69
30-06-2017, 00:41
- - - Update
راهنمايى مى کنيد!؟؟
واسه مودم B315s-22 لینک دانلود این وب یو ای رو لطفا ارسال کنید B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5
راستش خودم نگاه کردم متاسفانه فقط تو 4pda موجوده و نمیتونم از اونجا دان کنم:n03:
واسه مودم B315s-22 لینک دانلود این وب یو ای رو لطفا ارسال کنید B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5
راستش خودم نگاه کردم متاسفانه فقط تو 4pda موجوده و نمیتونم از اونجا دان کنم:n03:
این پست رو ببینید
این پست رو ببینید
با فرمویر مشکلی ندارم فقط این نسخه وب یو آی جدید اومده اتفاقا با همین فریم ویر هم ست میشه
با فرمویر مشکلی ندارم فقط این نسخه وب یو آی جدید اومده اتفاقا با همین فریم ویر هم ست میشه
الان فریمور شما چیه؟!
و اینکه وب یو آی رو چه جوری به تنهایی میخوای آپدیت کنی؟!
صبحتون بخیر
یکی از نسخه های 21.321.03.00
همین فریمور که نصب کردم نسخه وب یو آی جدید واسش اومده لینک دانلودش رو احتیاج دارم این نسخه B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5
دیروز دیدم لینک دانلودش تو سایت 4pda.ru منتشر شده اما تو این سایت عضو شدن خیلی سخته چون زبانش و کد امنیت کلا بزبان روسیه است
صبحتون بخیر
همین فریمور که نصب کردم نسخه وب یو آی جدید واسش اومده لینک دانلودش رو احتیاج دارم این نسخه B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5
دیروز دیدم لینک دانلودش تو سایت 4pda.ru منتشر شده اما تو این سایت عضو شدن خیلی سخته چون زبانش و کد امنیت کلا بزبان روسیه است
یعنی به همه فریمپرهایی که رو بی۳۱۵ هیت میخوره؟!
من اونجایی مه گفتی رو چک کردم ولی زده لینک دانلودش حذف شده بود
و درضمن زبان وب یو آی هم روسی بود
که بدرد نمیخوره چون تو عکساش همه روسی بود
هیشکی اینو بلد نیست؟؟؟؟؟؟ :n04:
مودم huawei E3372h-153 همراه اول رو چطوری میشه آنلاک کرد؟
صبحتون بخیر
من تونستم عضو بشم این چیزیه که میخواستین
شما یه امتحان بکن اگه اوکی بود توضیح بده برای اپدیت
از اینجا دانلود کنید.
از اینجا دانلود کنید.
دمت گرم آقا امین از هر انگشتت یه هنر می ریزه البته خودت می دونی که من اینو ندارم
دمت گرم آقا امین از هر انگشتت یه هنر می ریزه البته خودت می دونی که من اینو ندارم
واقعا. بنده هم سپاسگزارم :n40:
از اینجا دانلود کنید.
خیلی راحت آپدیت شد ( آپدیت وب یو آی کمتر از 2 دقیقه زمان میگیره)
شما هم از همین مودم دارید ؟ آپدیت وب یو آی همیشه از قسمت لوکال آپدیت مودم B315s انجام میشه و نرمافزار احتیاج نداره عکس هم گزاشتم
(البته 11 زبان هم پشیبانی میکنه که یکیش انگلیسیه اینرو خودم اطلاع داشتم) این نسخه وب یو آی از adb و telnet هم پشتیبانی میکنه
shervin115
05-07-2017, 01:22
برای عضویت داخل 4PDA.ru برنامه 4PDA.ru ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdetails%3Fid%3Dru.fourpda.client&usg=AFQjCNFkI0oS0GltGtEc0K8a91TvdEpYIw)
رو از فروشگاه گوگل بگیرید . نصب کنید و بدون نیاز به کپچای روسی ثبت نام کنید
Merlin475
05-07-2017, 15:51
سلام
من خودم دیروز اقدام به خرید مودم CA60 کردم و قصد داشتم از اون با سیم کارت همراه اول استفاده کنم.
کمی با این مودم ور رفتم و نکاتی دستگیرم شد که در اینجا منتشر میکنم بلکه دوستان وارد تر از من به نتیجه ی آنلاک برسند.
s8.picofile.com/file/8299691192/20170705_160802.jpg
در تصویر بالا مشخص هست که مودم در حال نمایش دادن لوگوی سازنده ی ASKEY هست. (هر چند که خیلی واضح نیست.)
خیلی امیدوار نشید، من به نتیجه نرسیدم و مودم خودم هم بریک شده و بالا نمیاد. دقیقا بعد از متن خوش آمدید بعد لوگوی بالا، مودم چند ثانیه ای صفحه سیاه نمایش میده و بعد از اون هم خاموش میشه. ولی تا همینجای کار هم به نظرم بسیار موفق عمل شده.
نکاتی که در بررسی مودم متوجه اون ها شدم :
-مودم ساخت شرکت ASKEY و مدل آن WWRC051 است.
-مودم اساسا یک گوشی اندرویدی حاوی کاستوم فریمور طراحی شده برای استفاده به عنوان یک مودم هست.
-مودم دارای حالت Fastboot است، با نگه داشتن کلید WPS و Power وارد حالت Fastboot خواهد شد. درایور هم موجود هست و به صورت خودکار در ویندوز 7 دانلود شد.
-مودم دارای منوی ریکاوری نیست! و برخی در اجرای برخی فرامین ADB دارای مشکل بود.
-مودم بدون باتری نیز کار میکند، در صورتی که قصد استفاده از مودم بدون باتری را دارید کافیست قاب بالایی ان را باز کرده و کابل آن را از روی PCB جدا کنید. (سوکت، بی نیاز از لحیم کاری و...)
-مودم دارای دو آنتن فلت در بخش زیرین آن است.
-مودم دارای چندین فریمور است که کسی تاکنون به آن ها دسترسی نداشته است. لینک دانلود کمی پایین + توضیحات
-باتری مودم دقیقا به بخش سلولار مودم چسبیده است، توصیه میکنم در صورتی که از باتری استفاده نمیکنید و مودم یک سره است حتما باتری رو خارج کنید. گرمای سلولار و باتری باهم ممکن است خطرناک باشد.
در مورد فریمور ها :
با بررسی جزئی متوجه شدم که مودم دارای بخش آپدیت اتوماتیکی هست که از سروری لینک دانلود فایل آپدیت رو تهیه میکنه
آدرس سرور 182.151.214.170 و پورت اون 9090 هست. در این سایت دو پوشه ی WWRC051 وجود داره که یکی از اون ها مستقیما پوشه ی مربوط به ایرانسل هست و فریمور های لاک شده ی ایرانسل در اون قرار داره
لینک فریمور های ایرانسل :
182.151.214.170:9090/update/WWRC051-D216/
لینک فریمور های ASKEY:
182.151.214.170:9090/update/WWRC051/
تحت هیچ شرایطی از پوشه ی فریمور های اصلی فایلی رو روی مودمتون بارگذاری نکنید! مودم خودم من با همین کار بریک شد!
از فریمور های بالا من بک آپ تهیه کردم اگر لینک هارو حذف کردند و کسی لازم داشت داخل تلگرام پیغام بده.
دو تا خواهش :
1- دوستانی که اندروید کار کردند و بلد هستند روی فریمور ها کار کنند شاید با ترکیب این دو مورد یا ویرایش فریمور اصلی ایرانسل بتونید قفل سیم کارت رو بردارند. (فایل های اپدیت زیپ هستند و قابل اکسترکت)
2-دوستانی که دسترسی به این مودم دارند، یکی از عزیزان زحمت بکشه با استفاده از Fastboot از مودمش یه ایمیج بگیره من بتونم مودم خودمو آن بریک کنم. هزینش رو هم پرداخت میکنم.
روش دیگری هم اگر برای درست کردنش بلد هستید اون رو هم بفرمایید درست بشه مشکلی نیست. (هزینش رو هم پرداخت میکنم.)
آیدی تلگرام برای ارتباط بیشتر : Merlin475
Mohammad Aghaee
05-07-2017, 19:39
با سلام . دوستان پیشاپیش اگه این موضوع توی تاپیک مطرح شده و سوالم تکراری هست معذرت میخوام . میخواستم ببینم راهی برای آنلاک مودم d100 ایرانسل هست؟ متاسفانه این مودم ساخت شرکت هواوی نیست که بشه راحت یه کد توش وارد کرد و آنلاک بشه . مودم ساخت شرکت gemtek هست و هرچی نت رو گشتم راهی برای آنلاکش پیدا نکردم . من این مودمو از قبل داشتم و الان میخوام برای یه جایی استفاده کنم که همراه اول اینترنت 4G داره ولی متاسفانه ایرانسل همون 2G هست و نیاز به راهی برای آنلاکش دارم و اگه نشه آنلاکش کرد احتمالا مجبورم یه مودم دیگه بخرم . ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید . :n16:
mohammadgh6
05-07-2017, 22:29
دوستان سلام من مودم b315 رو اپدیت کردم
حالا اونweb ui version و چطور اپدیت کنم
درضمن زبان دستگاه هم انگلیسی و یه زبون دیگه شد.مگر خود هوآوی اپدیت نمیکنه؟
ممنون از دوستان
1سوال دیگه ایا برای اپدیت باید لن وصل باشه یا با وای فای میشه؟
دوستان سلام من مودم b315 رو اپدیت کردم
حالا اونweb ui version و چطور اپدیت کنم
درضمن زبان دستگاه هم انگلیسی و یه زبون دیگه شد.مگر خود هوآوی اپدیت نمیکنه؟
ممنون از دوستان
1سوال دیگه ایا برای اپدیت باید لن وصل باشه یا با وای فای میشه؟
اونم مثل همون اپدیت انجام بده
زبانش هم اون قسمت بالا سمت راست انگلیسی کن
بهتره لن باشه
با وایفای هم میشه یه ذره ریسکش بالاتر هست
دوستان سلام
میخوام مودم E3372 رو آنلاک کنم.
تو پست #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تاپیک 2 تا سایت معرفی شده. از اولی کد گرفتم ولی دستگاه قبول نکرد.
تو سایت دوم E3372 جز مودم های ساپورت شده اش نیست.
یه لینک سوم هم هست که باز نمیشه.
لطفا راهنمایی کنین چطوری مودم رو آنلاک کنم؟
از کجا کدش رو پیدا کنم؟
آپدیت : از اینترنت سرچ کردم یه کد پیدا کردم که ظاهرا قبول کرده
اسم اپراتور ( همراه اول ) رو اینطوری نوشته. آیا درسته؟
amirbrad
06-07-2017, 11:32
حذف شود لطفا..........
برای عضویت داخل 4PDA.ru برنامه 4PDA.ru ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fdetails%3Fid%3Dru.fourpda.client&usg=AFQjCNFkI0oS0GltGtEc0K8a91TvdEpYIw)
رو از فروشگاه گوگل بگیرید . نصب کنید و بدون نیاز به کپچای روسی ثبت نام کنید
جایی برای انگلیسی کردن نداشت
دوستان سلام
میخوام مودم E3372 رو آنلاک کنم.
تو پست #2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این تاپیک 2 تا سایت معرفی شده. از اولی کد گرفتم ولی دستگاه قبول نکرد.
تو سایت دوم E3372 جز مودم های ساپورت شده اش نیست.
یه لینک سوم هم هست که باز نمیشه.
لطفا راهنمایی کنین چطوری مودم رو آنلاک کنم؟
از کجا کدش رو پیدا کنم؟
آپدیت : از اینترنت سرچ کردم یه کد پیدا کردم که ظاهرا قبول کرده
اسم اپراتور ( همراه اول ) رو اینطوری نوشته. آیا درسته؟
هر سه لینک کد دهی در پست دوم کار می کنن و من ایرادی ندیدم
به هر حال خوشبختانه کد آنلاکتون رو گرفتید.. اون سایتی هم که خودتون رفتید بفرمایید .. جزء اسرار نگه ندارید
یادمه قبلا که مودم E3372 داشتم خیلی راحت با یک برنامه انلاکش کردم اسمش اینه huawei calculator فقط اول باید بهش کد IMEI رو بدی بعد به شما کد فلش و کدهای آنلاک رو میده
هر سه لینک کد دهی در پست دوم کار می کنن و من ایرادی ندیدم
به هر حال خوشبختانه کد آنلاکتون رو گرفتید.. اون سایتی هم که خودتون رفتید بفرمایید .. جزء اسرار نگه ندارید
چه سری چه اسراری؟!!! :n04:
من از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کد گرفتم. اگه خواستین تو پست 2# اضافه کنین.
با این توضیح که سایت 3 تا کد میده اول سومی بعد دومی و بعد اولی رو باید امتحان کنن.
واسه من سومی جواب داد.
mohammadgh6
06-07-2017, 15:31
اونم مثل همون اپدیت انجام بده
زبانش هم اون قسمت بالا سمت راست انگلیسی کن
بهتره لن باشه
با وایفای هم میشه یه ذره ریسکش بالاتر هست
خیلی ممنونم .برای
web ui version میشه یه لینک معرفی کنید
خیلی ممنونم .برای
web ui version میشه یه لینک معرفی کنید
یکی دو صفحه قبل رو نگاه کنی من یه لینک برای وب یو آی گذاشتم دانلود کن نصب کن
mohammadgh6
06-07-2017, 15:55
یکی دو صفحه قبل رو نگاه کنی من یه لینک برای وب یو آی گذاشتم دانلود کن نصب کن
منظورتون اینه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Aghaee
06-07-2017, 16:10
با سلام . دوستان پیشاپیش اگه این موضوع توی تاپیک مطرح شده و سوالم تکراری هست معذرت میخوام . میخواستم ببینم راهی برای آنلاک مودم d100 ایرانسل هست؟ متاسفانه این مودم ساخت شرکت هواوی نیست که بشه راحت یه کد توش وارد کرد و آنلاک بشه . مودم ساخت شرکت gemtek هست و هرچی نت رو گشتم راهی برای آنلاکش پیدا نکردم . من این مودمو از قبل داشتم و الان میخوام برای یه جایی استفاده کنم که همراه اول اینترنت 4G داره ولی متاسفانه ایرانسل همون 2G هست و نیاز به راهی برای آنلاکش دارم و اگه نشه آنلاکش کرد احتمالا مجبورم یه مودم دیگه بخرم . ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید . :n16:
کسی اطلاعی نداره؟
کسی اطلاعی نداره؟
نه دوست عزیز امکان انلاک این مودم نیست
باید مودم دیگه تهیه کنید که انلاک باشه
mohammadgh6
06-07-2017, 22:44
دوستان این ورزن و میزنم filed میزنه از مال خودم بالاتره. الان ورژنم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amirbrad
07-07-2017, 10:05
حذف شود......
sasan.69
07-07-2017, 14:20
مودم8372 واى فا دارم ،سوالم اينه چندساعت درروز مى شه ازش استفاده کرد که اسيبى بهش نرسه!؟
مودم8372 واى فا دارم ،سوالم اينه چندساعت درروز مى شه ازش استفاده کرد که اسيبى بهش نرسه!؟
مودم ها برای استفاده مداوم ساخته شدن. اگه تو اهواز نباشین و دمای هوا متعادل باشه مشکلی پیش نمیاد ;)
mohammadgh6
07-07-2017, 21:39
دوستان این ورزن و میزنم filed میزنه از مال خودم بالاتره. الان ورژنم اینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان ورژن مودمم اینه (عکس)
میخام اپدیت کنم به21.321.03.00.1006 فایلد میزنه کسی نمیدونه چرا؟
mohammadgh6
07-07-2017, 21:43
web ui version اگر به روز نباشه چی میشه یا اگر بروز باشه چه فایدهای داره؟
ata.royalfalcon
07-07-2017, 22:34
دوستان ورژن مودمم اینه (عکس)
میخام اپدیت کنم به21.321.03.00.1006 فایلد میزنه کسی نمیدونه چرا؟
Firmware رو با چه روشی میخواهید آپدیت کنید ؟ اگر با روشی که در پست 26458# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده میخواهید آپدیت کنید من هم نتونستم آپدیت کنم و failed میشد . به هر حال با جستجوی زیاد با روشی که در این ویدئو گفته شده تونستم آپدیت کنم (نیاز به برنامه E5186 Toolbox هم هست) .
web ui version اگر به روز نباشه چی میشه یا اگر بروز باشه چه فایدهای داره؟
این webui جدید امکانات بیشتری از جمله USSD ، امکان مشاهده شناسه دکلی که بهش متصل شدید و همچنین امکان تغییر باند و فرکانسها و ... در اختیار شما قرار میده .
mohammadgh6
07-07-2017, 22:52
Firmware رو با چه روشی میخواهید آپدیت کنید ؟ اگر با روشی که در پست 26458# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته شده میخواهید آپدیت کنید من هم نتونستم آپدیت کنم و failed میشد . به هر حال با جستجوی زیاد با روشی که در این ویدئو گفته شده تونستم آپدیت کنم (نیاز به برنامه E5186 Toolbox هم هست) .
این webui جدید امکانات بیشتری از جمله USSD ، امکان مشاهده شناسه دکلی که بهش متصل شدید و همچنین امکان تغییر باند و فرکانسها و ... در اختیار شما قرار میده .
فکر کنم همونه .چون خیلی فایل دانلود کردم قاطی شده
mohammadgh6
07-07-2017, 23:59
دوستان مودمb315 رو بدون انتن های خودش استفاده کنیم ضرری نداره براش؟
انتن هاش خیلی بد ریخته
دوم اینکه میشه کاری کرد که چراغ وای فای موقع استفاده چشمک بزنه ؟
mohammadgh6
08-07-2017, 14:06
یکی از دوستان لینک این برنامه روداره .من پیدانکردم. برنامه E5186 Toolbox
ata.royalfalcon
08-07-2017, 14:53
دوستان مودمb315 رو بدون انتن های خودش استفاده کنیم ضرری نداره براش؟
انتن هاش خیلی بد ریخته
دوم اینکه میشه کاری کرد که چراغ وای فای موقع استفاده چشمک بزنه ؟
با آنتن و بدون آنتن سطح سیگنال رو باید مقایسه کنید و ببینید چه فرقی میکنند . اگر بدتر بشه که نباید آنتن رو بردارید .
یکی از دوستان لینک این برنامه روداره .من پیدانکردم. برنامه E5186 Toolbox
لینک دانلود رو ضمیمه این پست کردم .
siamak_may2008
08-07-2017, 19:32
سلام دوستان خسته نباشید من این فریم ور رو ریختم رو e5377t پسورد میخواد و حتی نمیزاره فریم ور دیگه ای بریزم بازم پس میخواد ادمین هم صحیح نیست مشکلم هم این بود که نمیتونستم ریستور کنم تو رو به خدا شما رو به قران اگه بلدین کمک کنین یا یه حایی رو معرفی کنین که اونحا کمک کنن تا حالا ۸ بار سوال کردم در مورد مطالب مختلف کسی جوابم رو نداده اصلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-66702
مشکلم اینه که رمز 192.168.8.1 رو میخوام به همراه اینکه این رو چطور میتونم ریست کنم س
siamak_may2008
08-07-2017, 19:37
سلام دوستان خسته نباشید من این فریم ور رو ریختم رو e5377t پسورد میخواد و حتی نمیزاره فریم ور دیگه ای بریزم بازم پس میخواد ادمین هم صحیح نیست مشکلم هم این بود که نمیتونستم ریستور کنم تو رو به خدا شما رو به قران اگه بلدین کمک کنین یا یه حایی رو معرفی کنین که اونحا کمک کنن تا حالا ۸ بار سوال کردم در مورد مطالب مختلف کسی جوابم رو نداده اصلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-66702
مشکلم اینه که رمز 192.168.8.1 رو میخوام به همراه اینکه این رو چطور میتونم ریست کنم س
BACK SPACE
09-07-2017, 09:27
سلام دوستان
بنده میخوام یه مودم بگیرم که
1-از 3G/4G پشتیبانی کنه
2-همه اپراتور هار رو ساپورت کنه
3-قابلیت قفل روی شبکه رو داشته باشه
از این سه مدل پیشنهادتون کدومه؟
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
goo.gl/qWy2L1
مودم بي سيم 4G LTE دي-لينک مدل DWR-910
goo.gl/WZ1NYE
مودم همراه 3G/4G ایرانسل مدل Huawei E3372goo.gl/N1bG2j
soheilsh
09-07-2017, 11:55
سلام دوستان کسی میتونی این فایلو دانلود بکنه ؟
WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.16.zip
soheilsh
09-07-2017, 12:13
راستین بازار رو که میشناسید ؟ انقدر گندکاری کردن و کلاه برداری کردن که دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه ، با یه اسم جدید اومدن دارن کار میکنن
sasan.69
09-07-2017, 12:48
راستین بازار رو که میشناسید ؟ انقدر گندکاری کردن و کلاه برداری کردن که دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه ، با یه اسم جدید اومدن دارن کار میکنن
از راستين بازار هم خريد کردم.... مارت پيرانشهره، راستيم تهرانه
- - - Updated - - -
از راستين بازار هم خريد کردم.... مارت پيرانشهره، راستيم تهرانه
دوستان کسی تونسته GP-2101 رو انلاک کنه؟
happyfeat
10-07-2017, 10:55
سلام
دوستان مودم های جدید ایانسل که با تخفیف برای فروش قرار داده آیا مدلی هست که بشه آنلاکش کرد و سیم همراه اول رو هم باهاش استفاده کرد!!
مدل هایی که مد نظرم هست اینا هستش :
GP 2101
TK 2510
DT 350
Z6000
ممنون میشم یکی بگه آیا این مودم های قابلیت آنلاک دارنده یا خیر
سلام
دوستان مودم های جدید ایانسل که با تخفیف برای فروش قرار داده آیا مدلی هست که بشه آنلاکش کرد و سیم همراه اول رو هم باهاش استفاده کرد!!
مدل هایی که مد نظرم هست اینا هستش :
GP 2101
TK 2510
DT 350
Z6000
ممنون میشم یکی بگه آیا این مودم های قابلیت آنلاک دارنده یا خیر
اصلا همراه اول باند 42 و 43 نداره
هیچکدوم از اینها به هیچ وجه با همراه کار نمی کنه و کار نخواهد کرد
من به greenpaket که مودم gp2101 رو تولید میکنه میل زدم فریمور رو بگیر که این جوابشون بود من نمیدونم این ایرانسل این شرکت های ناشناس رو از کجا پیدا میکنه
Dear Morteza,
This email served as notification that we have received your technical enquiry.
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
Green Packet Customer Service
من به greenpaket که مودم gp2101 رو تولید میکنه میل زدم فریمور رو بگیر که این جوابشون بود من نمیدونم این ایرانسل این شرکت های ناشناس رو از کجا پیدا میکنه
Dear Morteza,
This email served as notification that we have received your technical enquiry.
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
Green Packet Customer Service
مگه شما با فرم ویر خودش مشکل دارید؟
shervin115
11-07-2017, 07:02
راستین بازار مشکلی نداره .
گیر مقداد آی تی نیفتادی :n04:
shervin115
11-07-2017, 07:18
سلام دوستان کسی میتونی این فایلو دانلود بکنه ؟
WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.16.zip
Merlin475
11-07-2017, 12:14
سلام
از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf
این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051
روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.
این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430
سپاس فراوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.