مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
سلام دوستان
یه مودم tfi60 ایرانسل دارم که آنلاک هست و الان روی 196 ایرانسل هست
ایرانسل که در منطقه ما سیگنالش خیلی ضعیف هست و لی همراه اول با گوشی دریافتش خوبه ولی روی مودم با وجودی که سیگنال 4g رو 5 تا پر نشون میده ولی کیفیت سیگنالش 0 یا منفی هست
هر بار ریست میکنم تا یکی دو ساعت SINR lمیره رو 18 19 ولی بعد این زمان به خصوص اگه از اینترنت مودم استفاده نشه دوباره کیفیت میره رو 0 یا منفی میشه
دلیلش چی میتونه باشه
تا حالا 10 تا فریمور مختلف رو فلش زدم ولی نتیجه تغییری نکرده.
شما گوشی رو دقیقا بزار در یک نقطه که به نظرت انتن دهی خوب هست و کاملا ثابت باشه مودم رو هم ببر با همون نوع سیم کارت دقیقا بزار همون جا و اگر فریمور مود شده داری یک بار بزار رو باند 3 و ببین کیفیت چطوره و یک بار هم بزار رو باند 7 و ببین چطوره اگر فریمور مود شده هم نیست با برنامه lte wachte انجام بده ممکنه مودم مثلا به جای باند قوی 3 داره باند ضعیف 7 رو میگیره . در ضمن موقع دانلود یا استفاده از اینترنت اگه کیفیت خوبه و سرعت هم خوبه مشکلی نیست بزار در حالت بیکاری کلا صفر باشه اصل کار زمانی هست که شما نیاز به استفاده از اینترنت داری .
تشکر صابر جان
من تا حالا به اهمیت باند دقت نکرده بودم و حقیقتا خیلی اطلاعاتی راجع به تفاوت های باند نداشتم
طبق گفته شما برای تغییر باند 198 جنرال رو فلش کردم که قابلیت تعویض باند داره و گذاشتم رو 3 (همیشه تو اینفورمیشن مودم باندم رو 7 بود) و بعد این تغییر الان چند ساعتی هست کیفیت سیگنالم رو 19 20 هست و سرعت دانلودم هم ثابت بالای 7 و 8 هست ممنون بابت راهنماییت از ریست کردن 10 باره مودم در روز راحت شدم
تشکر صابر جان
من تا حالا به اهمیت باند دقت نکرده بودم و حقیقتا خیلی اطلاعاتی راجع به تفاوت های باند نداشتم
طبق گفته شما برای تغییر باند 198 جنرال رو فلش کردم که قابلیت تعویض باند داره و گذاشتم رو 3 (همیشه تو اینفورمیشن مودم باندم رو 7 بود) و بعد این تغییر الان چند ساعتی هست کیفیت سیگنالم رو 19 20 هست و سرعت دانلودم هم ثابت بالای 7 و 8 هست ممنون بابت راهنماییت از ریست کردن 10 باره مودم در روز راحت شدم
بله جدیدا این اپراتورها مسخره بازی دراوردن با اینکه پوشش و سرعت و انتن باند 3 خوبه خود به خود مودم همون اول کار میره رو باند ضعیفتر و دورتر و کم سرعت تر و کم انتن تر مثل باند 7 !
taghifathizade
07-01-2020, 19:08
تشکر صابر جان
طبق گفته شما برای تغییر باند 198 جنرال رو فلش کردم که قابلیت تعویض باند داره و گذاشتم رو 3 (همیشه تو اینفورمیشن مودم باندم رو 7 بود) و بعد این تغییر الان چند ساعتی هست کیفیت سیگنالم رو 19 20 هست و سرعت دانلودم هم ثابت بالای 7 و 8 هست ممنون بابت راهنماییت از ریست کردن 10 باره مودم در روز راحت شدمسلام دوست عزیز برای تغییر فرکانس مودم از نرم افزار HManager.v2.24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کن خیلی راحت میشه هر فرکانسی که می خوای تنظیم کنی و مثل lte wachte برای کانکت شدن اذیت نمیکنه. لینکشم آقای بلوچی لطف کردن گذاشتن تو انجمن .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما گوشی رو دقیقا بزار در یک نقطه که به نظرت انتن دهی خوب هست و کاملا ثابت باشه مودم رو هم ببر با همون نوع سیم کارت دقیقا بزار همون جا و اگر فریمور مود شده داری یک بار بزار رو باند 3 و ببین کیفیت چطوره و یک بار هم بزار رو باند 7 و ببین چطوره اگر فریمور مود شده هم نیست با برنامه lte wachte انجام بده ممکنه مودم مثلا به جای باند قوی 3 داره باند ضعیف 7 رو میگیره . در ضمن موقع دانلود یا استفاده از اینترنت اگه کیفیت خوبه و سرعت هم خوبه مشکلی نیست بزار در حالت بیکاری کلا صفر باشه اصل کار زمانی هست که شما نیاز به استفاده از اینترنت داری .
سلام دوست عزیز برای تغییر فرکانس مودم از نرم افزار HManager.v2.24 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کن خیلی راحت میشه هر فرکانسی که می خوای تنظیم کنی و مثل lte wachte برای کانکت شدن اذیت نمیکنه. لینکشم آقای بلوچی لطف کردن گذاشتن تو انجمن .
مودم های مبین نت با ورژن 197 رو نمیشه با این نرم افزارها باندش رو تغییر داد؟
یه مودم 197 مبین نت هم دارم که باند رو تغییر میدم ریست میشه میره رو باند 42 TDD
اتومات هم رو طرح 360 که میذارم رو FDD میره رو باند 7 که سیگنالش افتضاح هست.
shoki.joon
09-01-2020, 13:06
سلام این فریمور و وب یو ای رو لطفا همین جا یا خصوصی بنده برا دانلود بزارید . خیلی ممنون میشم کمک کنید و فریمور و وب یو ای رو در اخیار ما هم قرار بدید . در ضمن مدل دقیق دانگل شما چی بود ؟ e303s-2 ؟ یا مدل دیگه ای بود ؟
سلام. شرمنده دوست عزیز اگه خیلی دیر جواب دادم. مدتی نبودم. والا مودم من پشتش زده E303h-2 ولی فک کنم وب یو ای روی همه مدلا نصب بشه.و یه عذرخواهی دیگه فعلا حجم اینترنتم تموم شده و سرعت افت کرده نمیتونم اپلود کنم. سرچ میکنم لینک دانلودشو میفرستم براتون.
mohammadkj
10-01-2020, 11:54
رومینگ مودم روشنه دوست عزیز؟
خیلی جاها مثل شهر خود ما:laughing: رایتل فقط پوشش 3g داره و 4g روی همراه اول رومینگ و ریجستر میشه
شما رو حالت دستی امتحان کن ببین میتونی ریجستر کنی روی شبکه همراه اول :whistle:
ممنون دوست عزیز
با اتصال به همراه اول 4g شد و مشکل حل شد
- - - Updated - - -
رومینگ مودم روشنه دوست عزیز؟
خیلی جاها مثل شهر خود ما:laughing: رایتل فقط پوشش 3g داره و 4g روی همراه اول رومینگ و ریجستر میشه
شما رو حالت دستی امتحان کن ببین میتونی ریجستر کنی روی شبکه همراه اول :whistle:
ممنون دوست عزیز
با اتصال به همراه اول 4g شد و مشکل حل شد
fastfind
10-01-2020, 14:04
سلام... میخوام مودم 4g بخرم
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟
** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...
*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟
silvermanhhh
10-01-2020, 14:44
سلام دوستان یه مشکل حاد این اواخر برام پیش اومده
مودم tp link mr200 هست
بعضی شبا وقتی استفاده میکنم از شبانه همراه اول،انتن مثلا ۳تا داره بعد یواش یواش میره روی ۱،بعد انتن هارو در میارم دوباره میزارم انتن برمیگرده!بعد دوباره بعد یه مدت برمیگرده ۱انتن ،قطعی دارن مثلا شروع میکنم دانلود مردن یدفی دانلود قفل میشه ،وایفای میپره بعد چند ثانیه باز برمیگرده!مودم احیانا که مشکل نداره؟
سلام دوستان یه مشکل حاد این اواخر برام پیش اومده
مودم tp link mr200 هست
بعضی شبا وقتی استفاده میکنم از شبانه همراه اول،انتن مثلا ۳تا داره بعد یواش یواش میره روی ۱،بعد انتن هارو در میارم دوباره میزارم انتن برمیگرده!بعد دوباره بعد یه مدت برمیگرده ۱انتن ،قطعی دارن مثلا شروع میکنم دانلود مردن یدفی دانلود قفل میشه ،وایفای میپره بعد چند ثانیه باز برمیگرده!مودم احیانا که مشکل نداره؟
مودم رو ریست کنید و دوباره امتحان کنید مشکل پابرجا بود از یک سیم کارت دیگه از همون اپراتور باز دوباره تست بزنید و یک بار هم با یک سیم کارت از یک اپراتور دیگه تست کنید در تمامی این حالتها مشکل برطرف نشد بدونید مشکل از مودمتون هست . مگرنه میتونه از همون سیم کارت یا همون اپراتور باشه .
Pooya Rezaie
15-01-2020, 23:12
سلام.
دوستان راهی برای فلش کردن یا آنلاک مودم مبین نت AirMaster 3000M میدونید؟ هرچی میگردم هیچی پیدا نمیکنم...
Sonyk770
17-01-2020, 10:19
سلام کسی فریمور ویرایش شده e5377 رو داره؟
همونی که زبان فارسی داره ussd و بدون باطری اینا داره
ممنون میشم اکه راهنمایی کنید:n16:
alireza20202003
18-01-2020, 17:39
سلام به همگی
من یک مودم E8372 هواوی داشتم که دو سال پیش خریده بودم. هفته پیش مرخص شد و دیگه وای فایش کار نمیکنه. میخواستم دوباره یدونه مودم بگیرم دیدم گوشی دست دوم قیمتش از مودم دست دوم کمتره ! مثلا یه htc one سالم رو میشه 350 خرید ولی e8372 شاید تهش با چونه بشه نزدیک این قیمت گرفت. الان من موندم که دقیقا برتری های یه مودم نسبت به گوشی چیه که در قیمت بیشتر یا حتی در بهترین حالت یکسان برم سراغ مودم ؟
سلام به همگی
من یک مودم E8372 هواوی داشتم که دو سال پیش خریده بودم. هفته پیش مرخص شد و دیگه وای فایش کار نمیکنه. میخواستم دوباره یدونه مودم بگیرم دیدم گوشی دست دوم قیمتش از مودم دست دوم کمتره ! مثلا یه htc one سالم رو میشه 350 خرید ولی e8372 شاید تهش با چونه بشه نزدیک این قیمت گرفت. الان من موندم که دقیقا برتری های یه مودم نسبت به گوشی چیه که در قیمت بیشتر یا حتی در بهترین حالت یکسان برم سراغ مودم ؟
کاربرد گوشی بیشتر برا مکالمه هست و وب گردی در حد متعارف شبکه های اجتماعی و یا گهگاهی دانلود های حجیم خودتون تست کرده باشید موقعی که به دیتای گوشی وصل باشید وحشتناک باتری گوشی خالی میشه و رو سی پی یو گوشی فشار زیادی میاد ولی با استفاده از وای فای به اینترنت وصل باشید رو همون گوشی باتری هم کمتر مصرف میشه و فشار هم بر روی گوشی کمه . در کل مزیت مودم به گوشی طراحی خاص اون فقط برای اینترنت هست نه چیز دیگر خصوصا دانگل باشه چه بهتر و اصلا نیازی به باتری هم نخواهید داشت و این یک امتیاز هست . الانم میبینید کلا مودم گرون شده به علت وضعیت اشفته بازار و ارز و عدم واردات توسط اپراتور با ارز دولتی هست
mojtabam22
04-02-2020, 23:19
سلام دوستان، آیا دانگل e3372 همراه اول آنلاک میشه؟
با کد آنلاک تست کردم نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان، آیا دانگل e3372 همراه اول آنلاک میشه؟
با کد آنلاک تست کردم نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
مودم aircard 760s انلاک می شه
B3NYAMIN
07-02-2020, 20:55
سلام آموزش کامل آنلاک مودم f60 h1 ایرانسل لطفا:»
سلام
مودم aircard 760s انلاک می شه
سلام آموزش کامل آنلاک مودم f60 h1 ایرانسل لطفا:»
فروش یک عددمودم b525 هواوی با فریمور مود شده وتنظیمات حرفه ای با ظاهر تمیز
B3NYAMIN
16-02-2020, 12:53
من FD-M60 میخواستم نه I60:biggrin:
من FD-M60 میخواستم نه I60:biggrin:
f60 نداریم که اون m60 هست
razmpour
18-02-2020, 15:13
اخرین آپدیت فریمور که من نصب کردم و خوب کار می کنه ورژن
E3372s-153 Update 22.300.09.00.00 Universal
اینم ورژن وب یو آی با امکانات کامل و پشتیبانی از دستورات USSD و دریافت و ارسال پیامک و ... که کمی صفحه پشت زمینه تبلیغاتی شرکت هندی را داره ورژن
E3372H Original WebUI 17.100.12.00.356 (Idea India)
ببخشید سایت امکان ارسال لینک دانلود را بهم نداد
سلام
مودم رو از طریق Balong و فایل usbloader-3372h.bin پاک کردم و فیرم ویر و یو آی جدید ریختم ولی سریال و IMEI مودم 0000 شده (بنا به اطلاعات DC Unlocker):
Found modem : E3372
Model : Huawei E3372h
IMEI : 000000000000000
Serial NR. : 0123456789ABCDEF
Firmware : 22.329.07.00.00
Compile date / time : Jan 18 2018 15:05:08
Hardware ver. : CL2E3372HM
Dashboard version : WEBUI_17.100.13.111.03_HILINK
Web UI version : WEBUI_17.100.13.111.03_HILINK
SIM Lock status : unlocked
Wrong codes entered : 0 (unlock attempts left : 10)
چطور سریال و IMEI رو ری استور کنم ؟؟
razmpour
18-02-2020, 15:14
سلام
مودم رو از طریق Balong و فایل usbloader-3372h.bin پاک کردم و فیرم ویر و یو آی جدید ریختم ولی سریال و IMEI مودم 0000 شده (بنا به اطلاعات DC Unlocker):
سلام
mohsen910
18-02-2020, 21:34
دوستان مودم ایرانسل B-5142 آنلاک میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
AbolfazlMF
19-02-2020, 00:18
سلام دوستان
یه مودم E3372 ایرانسل دارم، نقل مکان کردیم، آنتن اصلاً نداره اینجا. میخواستم بدونم طریقه آنلاکش چطوریه؟
همراه اول میخوام استفاده کنم.
دوستان مودم ایرانسل B-5142 آنلاک میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
این مودم فقط tdd خودشم دو باند 42 و 43 . ارزش انلاک هم نداره و کسی هم انلاک نکرده . در ضمن هواوی هم نیست مودم مربوط به شرکت gemtek میباشد دقیقا مثل d100 .
سلام دوستان
یه مودم E3372 ایرانسل دارم، نقل مکان کردیم، آنتن اصلاً نداره اینجا. میخواستم بدونم طریقه آنلاکش چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
razmpour
19-02-2020, 14:09
سلام دوستان
نسخه firmware مودم چه ورژنی هست؟
سلام خدمت دوستان
من یه مودم greenpacket dt-235 دارم که از گرجستان اوردن مال شرکت silknet بوده
سیم کارت 4g و td lte ایرانسل رو روش تست کردم ارور سیم کارت داد
کسی از دوستان با نوع مودم کار کرده و آیا میشه تو ایران استفادش کرد؟ و امکان آنلاک داره یا خیر؟
ممنونم
سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان با نوع مودم کار کرده و آیا میشه تو ایران استفادش کرد؟ و امکان آنلاک داره یا خیر؟
ممنونم
از این مدل ایرنسل و مبین نت هم داره اینها قفل هستن همان طوری که ماله گرجستان هم قفل شده برا سیم کارتهای خودش . کسی هم انلاک نکرده و روشی هم در اینترنت وجود نداره برا انلاک و کلا این مودم برا شبکه tdd و فرکانس های 2300 به بالا استفاده میشه .
سلام خدمت دوستان
ممنونم
از این مدل ایرنسل و مبین نت هم داره اینها قفل هستن همان طوری که ماله گرجستان هم قفل شده برا سیم کارتهای خودش . کسی هم انلاک نکرده و روشی هم در اینترنت وجود نداره برا انلاک و کلا این مودم برا شبکه tdd و فرکانس های 2300 به بالا استفاده میشه .
sadeghbb
04-03-2020, 16:38
دوستان مودم با قابلیت تجمیع چی پیشنهاد میدین ؟
الان یه b612 دارم میخوام بفروشم یچی دیگه بگیرم
هواوی 528 چطوره ؟
هواوی 528 چطوره ؟
اینو بخرید :
4G+ Cat6 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router
sadeghbb
05-03-2020, 21:48
اینو بخرید :
بهتر از اون مدل هواوی هست ؟ b528 یا b525 که البته این مورد تو بازار نیست
البته الان دیدم موجود نیست جایی اگرم باشه بالای 2میل هست که اصلا نمیصرفه
بهتر از اون مدل هواوی هست ؟ b528 یا b525 که البته این مورد تو بازار نیست
البته الان دیدم موجود نیست جایی اگرم باشه بالای 2میل هست که اصلا نمیصرفه
بله این مدل تی پی لینک بهتر از مدل : b528 هواوی هست . b525 هم الفاتحه تولید نمیشه و وارد هم نمیشه مگر دست دو پیدا کنی .
به قیمت 1500 هم میتونی e5186-22a بخری ولی از نظر نرم افزاری و امکانات خیلی کم و کاستی داره و دیگه ساپورت هم نمیشه و از نظر وای فای هم کمی ضعیفتر عمل میکنه ولی سرعت تجمیعش از همه مودم های cat6 بیشتر و بهتر هست .
sadeghbb
06-03-2020, 01:16
بله این مدل تی پی لینک بهتر از مدل : b528 هواوی هست . b525 هم الفاتحه تولید نمیشه و وارد هم نمیشه مگر دست دو پیدا کنی .
به قیمت 1500 هم میتونی e5186-22a بخری ولی از نظر نرم افزاری و امکانات خیلی کم و کاستی داره و دیگه ساپورت هم نمیشه و از نظر وای فای هم کمی ضعیفتر عمل میکنه ولی سرعت تجمیعش از همه مودم های cat6 بیشتر و بهتر هست .
این مدل mr600 پیدا میشه ؟
حدود قیمتش چنده ؟
این مدل mr600 پیدا میشه ؟
حدود قیمتش چنده ؟
هم قیمت b525 بود 2150000 ولی الان همه چیز گرون شده همه دارن سوء استفاده میکنن و همدیگر رو تیغ میزنن . یه دونه دست دو b525 پیدا کن دور بر 1400 تمیزش رو .
taghifathizade
06-03-2020, 15:31
هواوی 528 چطوره ؟
به نظر من یه دونه fd m60 از سایت ایرانسل بخر و b612 رو هم نگهدار ، برای کارهای عادی و روزمره از b612 استفاده کن و برای دانلود های پر حجم شبانه هم از fd m60
به نظر من یه دونه fd m60 از سایت ایرانسل بخر و b612 رو هم نگهدار ، برای کارهای عادی و روزمره از b612 استفاده کن و برای دانلود های پر حجم شبانه هم از fd m60
الان fd-m60 گرونه درسته بسته 100 گیگ همراهش هست ولی اصلا برا دانلود حجیم هم مناسب نیست و رو شبکه 4.5 باتری دوام کمی داره بدون باتری هم درست جواب نمیده این مودم و هی خاموش روشن میکنه در ضمن مودم جیبی برا دانلود حجیم یا طولانی مدت اصلا مناسب نیست و ممکنه خراب بشه در اینده چون خیلی داغ میکنه و بهش فشار میاد . کلا یکی از نقاط ضعف m60 باتری ضعیف اون در شبکه 4.5 هست .
خدایی برا دانلود با شبکه 4.5 مودم فقط wbb های قطری و بعدا e5186-22a و بعد b525 .
saman1010
07-03-2020, 19:09
هواوی 528 چطوره ؟
اینو بخرید :
سلام
صابر جان b528s برای تجمیع که خوبه. به خصوص برای دانلود. قیمتش هم در بازار بهتر شده. چون خودم برای دانلود ازش استفاده میکنم کاملاً راضی هستم قطعی هم هنگام بسته های شبانه نداره. فقط نقطه ضعفش TD LTE اونه که باید از شاتل استفاده کنی. ولی روی FDD یا 4.5G هیچ مشکلی نداره. سایر امکاناتش هم مثل بقیه مودم هاست.
سلام
صابر جان b528s برای تجمیع که خوبه. به خصوص برای دانلود. قیمتش هم در بازار بهتر شده. چون خودم برای دانلود ازش استفاده میکنم کاملاً راضی هستم قطعی هم هنگام بسته های شبانه نداره. فقط نقطه ضعفش TD LTE اونه که باید از شاتل استفاده کنی. ولی روی FDD یا 4.5G هیچ مشکلی نداره. سایر امکاناتش هم مثل بقیه مودم هاست.
تی پی لینک که معرفی کردم خیلی پیشرفته تر و بهتر و پر امکانات تر و دارای منوی بهتری هست ولی گران و کم یاب هست . بله مودم شما هم خوبه ولی b525 به نظرم تکمیل تر از مودم شما باشه کلا. اون tdd ضعف نیست فقط کشور مسخره ای مثل کشور خودمان ایران هست که برای تیغ زدن ملت رفته فرکانس پیدا نکرده برا tdd و چسپیده به 3500 و 3600 و خودشم الان توش مونده البته مهم نیست خوب داره مودم هاشو اجبارا فرو میکنه تو پاچه ملت من نمیدونم این مدل i60 هم چینی ها تولید نمیکردن کاربران بدبخت اینترنت کشور میخواستن با این مودم های گرین پکت و جم تک چه خاکی به سرشون بریزن حالا خوبه هواوی اومد با i60 و قابلیت تجمیع و گرفتن سرعت بالا در شبکه tdd روی ایرانسل و مبین نت رو سفید کرد . در کل بیشتر کشورها برا tdd از فرکانس های 2300 یا 2600 یا 2800 استفاده میکنن و اینها رو تقریبا همه مودم ها پشتیبانی میکنن و نیازی به تهیه مودم متفاوت نیست مثل ایرانسل و مبین نت .
Mohammadnice
08-03-2020, 00:36
سلام خدمت اساتدید بزرگوار
امکانش هست بعد عید مودم ارزون شه؟
بنده در منطقی ساکن هستم که tdlte ساپورت نمیکنه و لی 4.5g پوشش میده چه مودمی که هم پینگ خوب بده برای بازی آنلاین هم به صرفه بشه خوب هست؟
B612 چطوره؟ انلاک کردنش دشوار نیست؟ نسخه ایرانسلش؟
ممنون بابت راهنمایی
- - - Updated - - -
بنده در منطقی ساکن هستم که tdlte ساپورت نمیکنه و لی 4.5g پوشش میده چه مودمی که هم پینگ خوب بده برای بازی آنلاین هم به صرفه بشه خوب هست؟
ممنون بابت راهنمایی
Mohammadnice
08-03-2020, 00:37
بنده در منطقه ای ساکن هستم که tdlte ایرانسل ساپورت نمیکنه ولی 4.5g پوشش میده چه مودمی که هم پینگ خوب بده برای بازی آنلاین و هم به صرفه بشه خوب هست؟
ممنون بابت راهنمایی
ابر_حیزون
08-03-2020, 04:14
بنده در منطقه ای ساکن هستم که tdlte ایرانسل ساپورت نمیکنه ولی 4.5g پوشش میده چه مودمی که هم پینگ خوب بده برای بازی آنلاین و هم به صرفه بشه خوب هست؟
ممنون بابت راهنمایی
امکانش هست دوست گرامی ولی ارزون نمیشه
چرا ؟ چون تی دی هنوز خریدار داره و تو همین سایت میبینین ملت صف کشیدن که مودم ایرانسل شون رو آنلاک کنن و خواسته یا ناخواسته فقط دارن باسه ایرانسل بازارگرمی میکنن
پس ارزون نمیشه
4.5 جی پینگش از تی دی یه کم بهتره ولی اینترنت همراه هست و به صرفه نیست بسته هاش گرونه . تی دی هم فقط همینه یعنی به صرفه تره که شما بیشتر بخری
ماشین پول سازی ایرانسل
ممنون بابت راهنمایی
- - - Updated - - -
ممنون بابت راهنمایی
ممنون بابت راهنمایی
با این اوضاع آشفته فکر نمیکنم چیزی ارزون بشه ایرانسل هم موجودی زیاد داره و فعلا بازار رو تو دشتش نگه داشته و هنوز داره عرضه میکنه بازار آزاد و مودم های غیر اپراتوری هم خیلی کم یاب و گرون شده و روز به روز هم کم یاب تر و گرون تر هم میشه . اگر شبکه 4.5 معروف و عامیانه یعنی تجمیع 3+7 و همونی که رو گوش های cat6 دریافت میکنید مد نظر شما هست و در منطقه شما فعاله و سرعت و پینگ خوبی دارید باید از خیر خرید مودم های رومیزی ایرانسل بگذرید چون هیچکدام چنین قابلیتی ( تجمیع 3+7) ندارن فقط یک مدل مودم جیبی fd-m60 ایرانسل چنین قابلیتی داره و انلاک هم میشه . برا شبکه 4.5 میتونی مودم های : b528 . b525 . e5186-22a . mr600 تهیه کنی که گرون هستن و یعضی ها اصلا تو باز هم نیستن . کلا تعرفه و نوع اینترنت tdd ( مبین نت و ایرانسل ) مثل adsl هست و شما پشتیبانی و تضمین سرعت دانلود و اپلود و پوشش هر آنچه در قرارداد آمده رو داری و حجم های با صرفه تری داره و توصیه میشه برا این tdd فقط مودم i60 تهیه کنید . اینم بگم تنها مودم دوکاره یعنی با tdd مبین نت و ایرانسل هم کار کنه فقط همین i60 هست . الباقی مودم ها اصلا با tdd مبین نت و ایرانسل کار نمیکنن . در مورد پوشش tdd هم متاسفانه زیاد جالب نیست و به خاطر بعضی مسایل هنوز نتونستن پوشش رو کامل کنن یا شبکه رو تکمیل کنن و گیر کردن تو همون چند استان و شهر . مبین نت هم دید از عهده هزینه گسترش برنمیاد رومینگ با همراه اول رو برا tdd خودش فعال کرد . و در اخر مودم i60 مثل گوشی های cat6 تجمیع نداره خصوصا برا شبکه fdd و نوع تکنولوژی 4.5 این مودم mimo4*4 هست که نه زیاد جالبه و نه بیشتر ایران راه اندازی شده . حالت ca در این مودم برا شبکه tdd هست اونم همه جای کشور راه اندازی نشده .
برا بازی و پینگ خوب هم شما اول باید با ارائه دهنده اینترنت صحبت کنی و یا تست داشته باشی و بهترین رو انتخاب کنی و برا کم کردن پینگ از اکانتهای کاهش پینگ استفاده کنی که رد اینترنت در حاله فروش هست و اکانت تست هم دارن .
tanhatar2
10-03-2020, 00:00
سلام دوستان
من یه مودم e5377T دارم که متاسفانه رمز adminesh عوض شده و هرکاری هم میکنم از طریق دکمه سخت افزاری فکتوری ریست نمیشه
اگه از دوستان راهی برای فلش کردن و درست کردنش سراغ داره ممنون میشم یه دنیا اگه کمک کنه بهم
ممنون
tanhatar2
10-03-2020, 00:10
سلام دوستان
من یه مودم e5377T دارم که متاسفانه رمز adminesh عوض شده و هرکاری هم میکنم از طریق دکمه سخت افزاری فکتوری ریست نمیشه
اگه از دوستان راهی برای فلش کردن و درست کردنش سراغ داره ممنون میشم یه دنیا اگه کمک کنه بهم
ممنون
سلام دوستان
ممنون
دکمه ریست این مودم به خاطر فلش کردن از طریق بوت لودر پریده و برا همینم ریست نخواهد شد و اگر الان لودرش باز باشه میشه فریمور این مودم رو پیدا کرد و از طریق بوت پین و لودر مودم رو فلش کرد و رمز جدید برا مودم تعریف کرد البته این مدل فکر کنم در ایران همشون اپراتوری کردستان عراق هستن و اینها فریمور مخصوص دارن و هر فریموری رو قبول نمیکنن دوستانی که در زمینه تعمیر و فروش این مدل ها هستن میتونن براتون دکمه ریست رو هم راه بیندازن و مودم رو هم راحت از راه دور و با ریموت شدن به کامپیوتر شما فلش کنن خواستید چند نفر رو معرفی کنم باهاشون تماس بگیرید .
سلام دوستان به نظر شما بهتره مودم tf-i60 ایرانسل رو گرفت و آنلاک کرد یا مودم آنلاک دیگری برای TDD-LTE پیشنهاد میکنید؟؟
ابر_حیزون
11-03-2020, 10:45
سلام دوستان به نظر شما بهتره مودم tf-i60 ایرانسل رو گرفت و آنلاک کرد یا مودم آنلاک دیگری برای TDD-LTE پیشنهاد میکنید؟؟
اگه میخواین آنلاک کنید که کار عبثی هست چون فقط ایرانسل از فرکانس 3500 برای تی دی استفاده میکنه و بقیه رو 2600 میدن . مودم های زیادی در بازار هست که رو 2600 سرویس میدن البته مبین نت را نمیدانم
اگه میخواین آنلاک کنید که کار عبثی هست چون فقط ایرانسل از فرکانس 3500 برای تی دی استفاده میکنه و بقیه رو 2600 میدن . مودم های زیادی در بازار هست که رو 2600 سرویس میدن البته مبین نت را نمیدانم
ایرانسل و مبین نت فقط رو فرکانس های 3500 و 3600 داره سرویس میده باندهای 42 و 43 tdd تنها مودمی که همزمان این دو فرکانس رو همراه همه فرکانس های fdd ساپورت میکنه فعلا همین i60 هست و 100 درصد ارزش انلاک داره . مگر نه ایشون باید برا مبین نت یک مودم مجزا جهت tdd تهیه کنن و برا ایرانسل هم یک مودم جزا جهت tdd و یک مودم fdd هم از بازار تهیه کنن . الان کجاش عبث شد ؟
ایرانسل و مبین نت فقط رو فرکانس های 3500 و 3600 داره سرویس میده باندهای 42 و 43 tdd تنها مودمی که همزمان این دو فرکانس رو همراه همه فرکانس های fdd ساپورت میکنه فعلا همین i60 هست و 100 درصد ارزش انلاک داره . مگر نه ایشون باید برا مبین نت یک مودم مجزا جهت tdd تهیه کنن و برا ایرانسل هم یک مودم جزا جهت tdd و یک مودم fdd هم از بازار تهیه کنن . الان کجاش عبث شد ؟
شما میدونید چطور میشه مودم مبین نت رو آنلاک کرد
و ایا اگر آنلاک بشه امکان داره مبین نت دیگه خدمات نده؟
شما میدونید چطور میشه مودم مبین نت رو آنلاک کرد
و ایا اگر آنلاک بشه امکان داره مبین نت دیگه خدمات نده؟
مبین نت فعلا راهی نیست برا انلاکش یه چند نفر راه سخت افزاری رو رفتن ولی مثل اینکه وقت و هزینه زیادی میبره و اصلا ارزشش رو نداره . بعد انلاک هر مودمی فرق نداره مبین نت یا ایرانسل راحت میتونید باز از همون خدمات مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید .
amir_n_n
12-03-2020, 12:54
سلام
کسی میدونه مودم ایزانسل 2510 رو چه جوری میشه انلاک کرد؟
مبین نت فعلا راهی نیست برا انلاکش یه چند نفر راه سخت افزاری رو رفتن ولی مثل اینکه وقت و هزینه زیادی میبره و اصلا ارزشش رو نداره . بعد انلاک هر مودمی فرق نداره مبین نت یا ایرانسل راحت میتونید باز از همون خدمات مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید .
خب آخه من چند روزه مبین نت خریدم.... اون چیزی که از ایرانوِل دیدم، مطمئنا فعلا برای من مبین نت بهترین گزینس.... اینجوری مجبورا با همین مودم مبین نت تا آخر استفاده کنم (مودم B612)
yaserjoonn
17-03-2020, 22:11
با سلام
یه مودم 2510 دارم فقط چراغ پاور وsimروشن میشه؟؟؟هیچ عکس العملی نداره و وارد تنظیمات از طرق lan نمیشه؟؟؟ریست هم نمیشه؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر
miladbarzegar
18-03-2020, 15:10
سلام صابر جان وقت بخیر
من وقتی مودم رو با کابل ب کامپیوتر وصل میکنم چراغ روی مودم که عکس کامیوتر داره شروع میکنه ب چشمک زدن ... مگه نباید چراغش ثابت روشن باشه؟؟مشکل از کجاست؟؟
miladbarzegar
18-03-2020, 15:12
سلام صابر جان وقت بخیر
من وقتی مودم رو با کابل ب کامپیوتر وصل میکنم چراغ روی مودم که عکس کامیوتر داره شروع میکنه ب چشمک زدن ... مگه نباید چراغش ثابت روشن باشه؟؟مشکل از کجاست؟؟
مودم tf-i60
B3NYAMIN
19-03-2020, 19:30
سلام
یه سوال ، اگه مودم رو انلاک کنیم و یه فریمور دیگه روش فلش بزنیم ، تفاوتی در سرعت ایجاد میکنه !؟ بیشتر بشه سرعت!؟
آخه یه جا دیدم بچه ها در موردش بحث میکردن میگفتن فریمور تاثیر زیادی در سرعت دانلود داره:eh:
سلام
یه سوال ، اگه مودم رو انلاک کنیم و یه فریمور دیگه روش فلش بزنیم ، تفاوتی در سرعت ایجاد میکنه !؟ بیشتر بشه سرعت!؟
آخه یه جا دیدم بچه ها در موردش بحث میکردن میگفتن فریمور تاثیر زیادی در سرعت دانلود داره:eh:
درود در بعضی موارد بله
و منظور از اون موارد اینکه فریمور کنونی مودم دارای باگ و اشکال هست و نهایت استفاده از توانایی مودم رو کشش نمیده که در اختیار کاربر قرار بده
توجه داشته باشید همیشه ممکن نیست آپدیت کارایی بهتری رو دراختیارتون قرار بده
مثل اتفاقی که با فریمور 198 موذم i60 اتفاق افتاد سرعت برا بعضی ها کاهش داشت و برای من فریز وایفای داشت یا تایم اوت برای برخی دیگرو...
اگر شما میدونی کیفیت سیگنالت خوبه
مدل مودم با فریمور کنونی رو اینجا اعلام کن تا اساتید عزیز راهنماییت کنن که آیا آپدیت یا دانگرید فریمور تاثیری واست داره یانه :whistle:
miladbarzegar
20-03-2020, 04:07
من وقتی مودم رو با کابل ب کامپیوتر وصل میکنم چراغ روی مودم که عکس کامیوتر داره شروع میکنه ب چشمک زدن ... مگه نباید چراغش ثابت روشن باشه؟؟مشکل از کجاست??
مودم tf-i60
کسی جواب نمیده؟؟
من وقتی مودم رو با کابل ب کامپیوتر وصل میکنم چراغ روی مودم که عکس کامیوتر داره شروع میکنه ب چشمک زدن ... مگه نباید چراغش ثابت روشن باشه؟؟مشکل از کجاست??
مودم tf-i60
کسی جواب نمیده؟؟
موقع وصل با کابل لن اون چراغ مرتب خاموش و روشن میشه و چشمک میزنه و موردی نداره و درسته .
sahand56789
22-03-2020, 18:06
سلام مودم SLC-130S42G آنلاک میشه یا نه.؟
سلام مودم SLC-130S42G آنلاک میشه یا نه.؟
کسی انلاک نکرده
مودم b525 huawei دارم براش آپدیت جدیدی وجود داره؟
ورژن فعلی :
Current version
Software version:
11.236.01.99.74
Web UI version:
21.100.31.00.03
مودم b525 huawei دارم براش آپدیت جدیدی وجود داره؟
ورژن فعلی :
Current version
Software version:
11.236.01.99.74
Web UI version:
21.100.31.00.03
بر روی مودم شما فریمور اپراتوری نصب شده یعنی اگر خودتون اقدام به نصب هیچ فریموری بر روی مودم نکرده اید نتیجه میگیرم کلا مودم شما اپراتوری بوده و انلاک شده هست و به اسم جنرال در بازار ایران فروخته شده و شما هم تهیه کرده اید . اغلب مودم های IDH در ایران چنین وضعیتی دارن . شما برا آپدیت مودم و افزایش امکانات مودم میتونی اینجا سر بزنی :
B3NYAMIN
24-03-2020, 16:37
درود در بعضی موارد بله
و منظور از اون موارد اینکه فریمور کنونی مودم دارای باگ و اشکال هست و نهایت استفاده از توانایی مودم رو کشش نمیده که در اختیار کاربر قرار بده
توجه داشته باشید همیشه ممکن نیست آپدیت کارایی بهتری رو دراختیارتون قرار بده
مثل اتفاقی که با فریمور 198 موذم i60 اتفاق افتاد سرعت برا بعضی ها کاهش داشت و برای من فریز وایفای داشت یا تایم اوت برای برخی دیگرو...
اگر شما میدونی کیفیت سیگنالت خوبه
مدل مودم با فریمور کنونی رو اینجا اعلام کن تا اساتید عزیز راهنماییت کنن که آیا آپدیت یا دانگرید فریمور تاثیری واست داره یانه :whistle:
سیگنال و سرعتم با موبایل خوبه نمیدونم چرا با مودم به مشکل بر میخورم:evil2:
مودم : FD-M60
Current version
Software version:
21.236.01.00.234
Web UI version:
21.100.32.00.234
سیگنال و سرعتم با موبایل خوبه نمیدونم چرا با مودم به مشکل بر میخورم:evil2:
مودم : FD-M60
Current version
Software version:
21.236.01.00.234
Web UI version:
21.100.32.00.234
یعنی باند روی گوشی و مودم یکی هست در همون مکانتون ولی سرعت متفاوته؟
به صورت دستی باند رو عوض کنید بین 1800 که میشه 3
و 2600 که میشه باند 7
امتحان کردید ببینید تغییری حاصل میشه یا نه؟
سلام.
دوستان یک مودم tplink mr200 دارم
که از سیمکارت همراه اول استفاده میکنم مشکل اینه اینجا چون انتن دهی های وب بهتره همراه اول رومینگ میشه رو های وب و سرعت های وب خیلی پایینه چیکار کنم مودم فقط لاک بشه رو شبکه همراه اول و سویچ نکنه رو های وب
سلام.
دوستان یک مودم tplink mr200 دارم
که از سیمکارت همراه اول استفاده میکنم مشکل اینه اینجا چون انتن دهی های وب بهتره همراه اول رومینگ میشه رو های وب و سرعت های وب خیلی پایینه چیکار کنم مودم فقط لاک بشه رو شبکه همراه اول و سویچ نکنه رو های وب
درود در بخش تنظیمات گزینه data roaming رو پیدا کنید و غیرفعالش کنید دیگه روی شبکه خودش میمونه
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم چشمک زدن چراغ lan مودم i60 طبیعی هست ؟ یا مشکل داره ؟
چون وای فای ثابت هست
مثل چشمک چراغ adsl هم نیست، یه حالت خاصی داره انگار داره اخطار میده :/
miladbarzegar
25-03-2020, 14:26
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم چشمک زدن چراغ lan مودم i60 طبیعی هست ؟ یا مشکل داره ؟
چون وای فای ثابت هست
مثل چشمک چراغ adsl هم نیست، یه حالت خاصی داره انگار داره اخطار میده :/
سلام
منم همین مشکلو با همین مودم دارم ولی از صابر ک استاد اینجور کاراست پرسیدم کفت وقتی با کابل وصل میشین باید چشمک بزنه و طبیعیه مودم مشکلی نداره
سلام
منم همین مشکلو با همین مودم دارم ولی از صابر ک استاد اینجور کاراست پرسیدم کفت وقتی با کابل وصل میشین باید چشمک بزنه و طبیعیه مودم مشکلی نداره
که اینطور .. اوکی هست پس :mellow:
ممنون
taghifathizade
25-03-2020, 17:06
سلام دوستان
میخواستم ببینم مودم هیچ نقشی در پینگ داره یا خیر اگه داره مودم m60 پینگ پایینتری میده یا i60 ، یا مودم دیگری در این مورد بهتر عمل میکنه لطف میکنید معرفی کنید
سلام دوستان
میخواستم ببینم مودم هیچ نقشی در پینگ داره یا خیر اگه داره مودم m60 پینگ پایینتری میده یا i60 ، یا مودم دیگری در این مورد بهتر عمل میکنه لطف میکنید معرفی کنید
درود
با توجه به تجربه شخصی میگم
بله داره
بنده یه mf910 دارم یه i60
پایینترین پینگ رو به بنده i60 میده
B3NYAMIN
25-03-2020, 20:08
یعنی باند روی گوشی و مودم یکی هست در همون مکانتون ولی سرعت متفاوته؟
به صورت دستی باند رو عوض کنید بین 1800 که میشه 3
و 2600 که میشه باند 7
امتحان کردید ببینید تغییری حاصل میشه یا نه؟
همون ریدمانه:thumbsdowالبته رو باند 7 سرعت بهتره
میشه آموزش دقیق آنلاک مودمو به من بگید ممنون میشم:wub:
Fd-M60 H1
همون ریدمانه:thumbsdowالبته رو باند 7 سرعت بهتره
میشه آموزش دقیق آنلاک مودمو به من بگید ممنون میشم:wub:
Fd-M60 H1
آموزش و فایلها رو به صورت انگلیسی براتون فرستادم دیگه نتونستید انجام بدید ؟ مودم رو باز کنید و طبق عکس موجود در فایلهای آنلاک بدون باتری بوت پین رو برقرار و به کامپیوتر وصل کنید با کابل usb خودش البته قبل این کارها درایوهای هواوی باید نصب باشه اگر قبلا درایوهای i60 رو نصب دارید رو ویندوز افاقه میکنه و نمیخواد کار دیگه ای انجام بدید . الباقی کار هم مثل i60 مودم یه پورت دیاگ در ویندوز نصب میکنه و صفحه lcd مودم سفید میشه حالا فریمور رو با بالونگ فلش بر روی مودم فلش میکنید دقیقا مثل مودم i60 و بعد اتمام فلش مودم مینویسه ارور باتری حالا باتری و سیم کارت روش میندازید و روشن میکنید و وصل میکنید به کامپیوتر یا با کابل یا با وای فای میرید سراغ اجرای اسکریپت انلاک مخصوص خودش که در بین فایل های آنلاک باز وجود داره و پیغام ok گرفتید تمامه مودم ری استارت میشه و به صورت فول آنلاک بالا میاد با فریمور مود شده که فلش کردید و وب یو ای ایرانسل که روش مونده حالا مودم رو ریست کارخانه میکنید و استفاده میکنید نخواستید میتونید وب یو ای رو هم عوض کنید باز از طریق بوت و فلش کردن از طریق بالونگ .
در مودم i60 فریمور و وب یو ای یکپارچه هست ولی در این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست و جداگانه هم بر روی مودم فلش میشه .
آموزش و فایلها رو به صورت انگلیسی براتون فرستادم دیگه نتونستید انجام بدید ؟ مودم رو باز کنید و طبق عکس موجود در فایلهای آنلاک بدون باتری بوت پین رو برقرار و به کامپیوتر وصل کنید با کابل usb خودش البته قبل این کارها درایوهای هواوی باید نصب باشه اگر قبلا درایوهای i60 رو نصب دارید رو ویندوز افاقه میکنه و نمیخواد کار دیگه ای انجام بدید . الباقی کار هم مثل i60 مودم یه پورت دیاگ در ویندوز نصب میکنه و صفحه lcd مودم سفید میشه حالا فریمور رو با بالونگ فلش بر روی مودم فلش میکنید دقیقا مثل مودم i60 و بعد اتمام فلش مودم مینویسه ارور باتری حالا باتری و سیم کارت روش میندازید و روشن میکنید و وصل میکنید به کامپیوتر یا با کابل یا با وای فای میرید سراغ اجرای اسکریپت انلاک مخصوص خودش که در بین فایل های آنلاک باز وجود داره و پیغام ok گرفتید تمامه مودم ری استارت میشه و به صورت فول آنلاک بالا میاد با فریمور مود شده که فلش کردید و وب یو ای ایرانسل که روش مونده حالا مودم رو ریست کارخانه میکنید و استفاده میکنید نخواستید میتونید وب یو ای رو هم عوض کنید باز از طریق بوت و فلش کردن از طریق بالونگ .
در مودم i60 فریمور و وب یو ای یکپارچه هست ولی در این مودم فریمور و وب یو ای جدا هست و جداگانه هم بر روی مودم فلش میشه .
درود صابرجان آموزش m60 رو برای بنده هم میفرستید ممنون میشم
یه مدت دنبالش گشتم پیدا نکردم
درود صابرجان آموزش m60 رو برای بنده هم میفرستید ممنون میشم
یه مدت دنبالش گشتم پیدا نکردم
درود بر دوستان و اساتید
لطفا راجب این مودم نظر بدید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق گفته های این سایت
در نهایت متوجه شدم مودم ShM D۰۱ همان مودم هواوی B۵۹۳s-۲۲ است(یا مدلی نزدیک و همگروه آن است).
میخوام پیشنهادش بدم به یکی از دوستان :weird:
سلام،دوستان برای مودم b528-a23 فریمویر مود شده سراغ دارین؟
در این مودم هیچ تنظمیاتی مربوط به تجمع باند وجود نداره
آپشن vp**N هم کار نمیکنه!
کسی میتونه یه همچین فریمویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برای این مودم بسازه؟
MH.Mousavi
29-03-2020, 11:24
درود بر دوستان و اساتید
لطفا راجب این مودم نظر بدید
طبق گفته های این سایت
در نهایت متوجه شدم مودم ShM D۰۱ همان مودم هواوی B۵۹۳s-۲۲ است(یا مدلی نزدیک و همگروه آن است).
میخوام پیشنهادش بدم به یکی از دوستان :weird:
نه این سایتا چرت زیاد مینویسن مودمش هواوی نیست برای یکی از این تولید کننده های بی نام و نشان چینه چیپش هم کوالکامه به نظرم اگر میخوای مودم رو میزی کوالکام بگیری D100 بگیزی بهتر باشه تا این مودم
miladbarzegar
30-03-2020, 02:58
سلام به دوستان گرامی
یکی از اعضای خانواده ی مودم ایرانسلD100 داره ی چند وقتی به مشکل خورده
وقتی مودم رو روشن میکنیم بعد از چند دقیقه بدنه سمت چپ مودم داغ میکنه و تمام چراغاش خاموش میشه و فقط چراغ پاور روشن میمونه و هی باید ریستارت کنیم تا دوباره روشن شه و این موضوع بعضی وقتا انقد تکرار میشه که دیگه قید استفاده از اینترنتو باید زد
حالا ی موردی هم هست که بگم شاید تو راهنمایی کمک کنه
(((اداپتور دستگاه گم شده بود و یکی دیگه چند سال قبل از نمایندگی ایرانسل به اسم اصلی خریداری شده)))
بی زحمت اقا صابر یا بقیه دوستانی که سر در میارن یه توضیحی بدن
با تشکر از دوستان
سلام،دوستان برای مودم b528-a23 فریمویر مود شده سراغ دارین؟
در این مودم هیچ تنظمیاتی مربوط به تجمع باند وجود نداره
آپشن vp**N هم کار نمیکنه!
کسی میتونه یه همچین فریمویری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برای این مودم بسازه؟
لطفا راهنمایی کنید برای ساخت فریمویر مود شده و تنظیمات حرفه ای مودم هواوی b528-23a (هزینه ای هم داشته باشه پرداخت می کنم)
لطفا راهنمایی کنید برای ساخت فریمویر مود شده و تنظیمات حرفه ای مودم هواوی b528-23a (هزینه ای هم داشته باشه پرداخت می کنم)
یک عکس کامل به صورت zip از همه جای داخل صفحه وب مودم برام بفرستید و خصوصا مدل دقیق مودم با پسوند اخرش و عکس از صفحه اطلاعات مودم مانند نسخه فریمور و وب یو ای و اینکه مودم شما جنرال هست یا مربوط به اپراتور t mobile .
سلام به دوستان گرامی
یکی از اعضای خانواده ی مودم ایرانسلD100 داره ی چند وقتی به مشکل خورده
وقتی مودم رو روشن میکنیم بعد از چند دقیقه بدنه سمت چپ مودم داغ میکنه و تمام چراغاش خاموش میشه و فقط چراغ پاور روشن میمونه و هی باید ریستارت کنیم تا دوباره روشن شه و این موضوع بعضی وقتا انقد تکرار میشه که دیگه قید استفاده از اینترنتو باید زد
حالا ی موردی هم هست که بگم شاید تو راهنمایی کمک کنه
(((اداپتور دستگاه گم شده بود و یکی دیگه چند سال قبل از نمایندگی ایرانسل به اسم اصلی خریداری شده)))
بی زحمت اقا صابر یا بقیه دوستانی که سر در میارن یه توضیحی بدن
با تشکر از دوستان
با استاد اقای حمید عجمی در ارتباط باش و بفرست ایشون چک کنن
نه این سایتا چرت زیاد مینویسن مودمش هواوی نیست برای یکی از این تولید کننده های بی نام و نشان چینه چیپش هم کوالکامه به نظرم اگر میخوای مودم رو میزی کوالکام بگیری D100 بگیزی بهتر باشه تا این مودم
بله درسته هواوی نیست در ضمن این سایت شبکه چی داره خیلی اطلاعات اشتباه منتشر میکنه و بر این اطلاعات اشتباه هم پافشاری میکنه و مصرف کننده رو کلا گمراه میکنه .
سلام کسی فریمور مود شده یا انلاک کننده مودم B613 مبین نت رو داره ؟
Device name:
B612s-25d
Hardware version:
WL1B612M01
11.197.03.00.1472 Software version:
سلام کسی فریمور مود شده یا انلاک کننده مودم B613 مبین نت رو داره ؟
Device name:
B612s-25d
Hardware version:
WL1B612M01
11.197.03.00.1472 Software version:
نه فریمور میخوره نه فریموری هست نه انلاک میشه و کلا هیچ کاری رو این مودم مبین نت نمیشه کرد . قفل دائم انلاک و فریمور هست .
amirdiba
30-03-2020, 14:38
سلام مودم هواوی 8372 چطوره؟ چقدر سرعت تحویل میده؟ بخرمش؟
سلام مودم هواوی 8372 چطوره؟ چقدر سرعت تحویل میده؟ بخرمش؟
اگر منظورتون دانگل E8372 هست
سرعتش خوبه
من با این مودم تو شبانه رایگان تا 13-15 مگ هم گرفتم....
اگر کاربریتون ثابت هست میتونی با افزایش بودجه مودم های رومیزی ثابت بگیرید
اما اگر میخوای قابل حمل باشه و خب هزینش هم مناسب باشه، میتونی این دانگل رو داخل فندکی ماشین، پاوربانک، شارژدیواری بذارید و از وای فای استفاده کنید
بازم انتخاب با خودتون هست
amirdiba
30-03-2020, 14:49
اگر منظورتون دانگل E8372 هست
سرعتش خوبه
من با این مودم تو شبانه رایگان تا 13-15 مگ هم گرفتم....
اگر کاربریتون ثابت هست میتونی با افزایش بودجه مودم های رومیزی ثابت بگیرید
اما اگر میخوای قابل حمل باشه و خب هزینش هم مناسب باشه، میتونی این دانگل رو داخل فندکی ماشین، پاوربانک، شارژدیواری بذارید و از وای فای استفاده کنید
بازم انتخاب با خودتون هست
پس این سرعت های 120 و 150 مگ چیه که میگیرن؟ البته این دانگل رو تو روز من از دوستم گرفتم تست کردم حدود 40 تا 50 مگ داد . من اون سرعت 150 مدنظرمه البته گوشیم 4.5 جی رو هم ساپورت میکنه ولی هیپوقت بیشتر از 40 تا ندیدم بره.
پس این سرعت های 120 و 150 مگ چیه که میگیرن؟ البته این دانگل رو تو روز من از دوستم گرفتم تست کردم حدود 40 تا 50 مگ داد . من اون سرعت 150 مدنظرمه البته گوشیم 4.5 جی رو هم ساپورت میکنه ولی هیپوقت بیشتر از 40 تا ندیدم بره.
منظور دوستمون 13 تا 15 مگابایت هست سرعت دانلود با دانلود منیجر یعنی : 100 تا 120 مگابیت برثانیه . کلا سرعت های بالا به منطقه شما و دکل شما بستگی داره و باندی که از اون سرویس میگیرد . بعضی ها مودم رو ست میکنن رو باند 7 و بعضی ها باند 3 و کدوم سرعتش خوب بود از اون استفاده میکنن .
sajjads24
30-03-2020, 16:31
نه فریمور میخوره نه فریموری هست نه انلاک میشه و کلا هیچ کاری رو این مودم مبین نت نمیشه کرد . قفل دائم انلاک و فریمور هست .
و از همه مهمتر اگه مودم 360 درجه باشه و از دکل های BTS همراه اول خدمات بده هیچ گونه طرح و تعرفه ای به عنوان حجم شبانه ندارید و هزینه ماهیانه شما بسیار بالاتر و گرانتر از دیگر مشترکین خود موبیننت خواهد بود !
و آنگاه خداوند تحریم را آفرید...
دوستان اطلاع رسانی کنید هیچ کس موبیننت خریداری نکنه این شرکت با گران فروشی و تغییر قیمت تعرفه ها و حذف کامل حجم شبانه داره به مردم خیانت میکنه لطفا اطلاع رسانی کنید ...
اینم عکس تعرفه های گران مودم موبیننت که هیچ کدام حجم شبانه ندارد :
AMIR-AIRGUNNER
30-03-2020, 18:06
سلام
من مودم e3372 رو دارم که البته مدت ها قبل انلاک کردم (مال ایرانسل بود و فقط با یه کد انلاک شد !)
الان احساس میکنم سرعتش نسبت به گوشی کم هست و هر دو باند 7 و 3 رو امتحان کردم . میخواستم بدونم اخرین ورژن نرم افزار این مودم چیه که به اون اپدیت کنم
Device name:
E3372
ICCID:
89981139000178575774
My number:
Unknown
Hardware version:
CL1E3372SM
Software version:
22.300.09.00.00
Web UI version:
17.100.13.01.03-Mod1.4
و از همه مهمتر اگه مودم 360 درجه باشه و از دکل های BTS همراه اول خدمات بده هیچ گونه طرح و تعرفه ای به عنوان حجم شبانه ندارید و هزینه ماهیانه شما بسیار بالاتر و گرانتر از دیگر مشترکین خود موبیننت خواهد بود !
و آنگاه خداوند تحریم را آفرید...
دوستان اطلاع رسانی کنید هیچ کس موبیننت خریداری نکنه این شرکت با گران فروشی و تغییر قیمت تعرفه ها و حذف کامل حجم شبانه داره به مردم خیانت میکنه لطفا اطلاع رسانی کنید ...
اینم عکس تعرفه های گران مودم موبیننت که هیچ کدام حجم شبانه ندارد :
لطفا اگر به پنل tdd هم دسترسی دارید طرح ها و قیمتهای سیم کارت tdd رو هم عکس بگیرید و بزارید تا هم مقایسه بشه و هم همه اطلاع پیدا کنن از قیمتها و حجم ها . با تشکر
سلام
من مودم e3372 رو دارم که البته مدت ها قبل انلاک کردم (مال ایرانسل بود و فقط با یه کد انلاک شد !)
الان احساس میکنم سرعتش نسبت به گوشی کم هست و هر دو باند 7 و 3 رو امتحان کردم . میخواستم بدونم اخرین ورژن نرم افزار این مودم چیه که به اون اپدیت کنم
Device name:
E3372
ICCID:
89981139000178575774
My number:
Unknown
Hardware version:
CL1E3372SM
Software version:
22.300.09.00.00
Web UI version:
17.100.13.01.03-Mod1.4
گوشیتون cat6 هست شبکه 4.5 گوشی رو احیانا با شبکه 4g یا cat4 که این مودم باشه مقایسه نمیکنید ؟ :D:» برا این مودم والا اینترنت پر فریمور مود شده هست و اصلا شیر تو شیر شده معلوم نیست کدوم جدید هست و یا کدوم قدیمی ولی من سعی میکنم جدیدترین رو پیدا و براتون اپلود کنم .
AMIR-AIRGUNNER
30-03-2020, 18:29
گوشیتون cat6 هست شبکه 4.5 گوشی رو احیانا با شبکه 4g یا cat4 که این مودم باشه مقایسه نمیکنید ؟ :D:» برا این مودم والا اینترنت پر فریمور مود شده هست و اصلا شیر تو شیر شده معلوم نیست کدوم جدید هست و یا کدوم قدیمی ولی من سعی میکنم جدیدترین رو پیدا و براتون اپلود کنم .
نه با گوشی cat4 مقایسه میکنم و جالبه که سیگنال مودم از گوشی بهتره ولی سرعتش کمتره :»
این فریمور فکر کنم برای حدود 3-4 سال قبل هست برای همین احتمال میدم شاید با یه فریمور جدید تر مشکل حل بشه
sajjads24
30-03-2020, 18:50
لطفا اگر به پنل tdd هم دسترسی دارید طرح ها و قیمتهای سیم کارت tdd رو هم عکس بگیرید و بزارید تا هم مقایسه بشه و هم همه اطلاع پیدا کنن از قیمتها و حجم ها . با تشکر
خیر متاسفانه من از وقتی که مودم رو خریدم فقط حدود 3 یا 4 ماه به تعرفه های tdd دسترسی داشتم بعدش همه رو از پنل کاربریم حذف کردن و الان چند ماهه دیگه دسترسی ندارم ولی یکی از دوستانم دسترسی داره بهش الان میگم واسم ارسال کنه ...
نه با گوشی cat4 مقایسه میکنم و جالبه که سیگنال مودم از گوشی بهتره ولی سرعتش کمتره :»
این فریمور فکر کنم برای حدود 3-4 سال قبل هست برای همین احتمال میدم شاید با یه فریمور جدید تر مشکل حل بشه
اخرین ورژن ها اینها هستن بعد اینها فریموری منتشر نشده البته تا جایی که تحقیق کردم وب یو ای هم سعی کنید تغییر بدی شاید مشکل از وب یو ای هم باشه
sajjads24
30-03-2020, 19:33
ببینید این قیمت های مودم موبیننت که روز اول خریداری کرده بودم به این صورت بود :
بعد از گذشت 3 الی 4 ماه از خرید مودم تمام تعرفه های حجم شبانه رو حذف کردن و بسیاری از طرح ها و تعرفه ها از پنل حذف شد! با این کار دارن سر مردم رو کلاه میزارن این شرکت موبیننت یک شرکت کلاه برداره و با تبلیغات و تعرفه های دروغ داره سر مردم کلاه میزاره :
مثل همین همراه اول که یادمه سیمکارت همراه اول رو با قیمت 1 میلیون تومان به مردم میفروخت و سر مردم رو کلاه میزاشت ...(خیلی ها سیمکارت 1 میلون تومانی از همراه اول خریدن من هیچ وقت یادم نمیره).
این بی شرف ها دارن به مردم به چشم برده نگاه میکنن و هر کاری دوست دارن با مردم انجام میدن این مردم هستن که باید به فکر خودشون باشن و در هر زمینه ای که تخصص دارن به همدیگه کمک کنن الان تنها راه اینه که کسانی که در زمینه انلاک مودم تخصص دارن راهی برای انلاک مودم پیدا کنن ...
همون طور که یک مهندس شیمی به مردم اموزش تشخیص الکل اتانول رو از متانول به مردم اموزش داد ...
همونطور که یک مهندس عمران خیانت های که در ساخت مسکن مهر انجام شده رو به مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک مهندس مکانیک از کلاه برداری سایپا و گران فروشی پراید رو برای مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک اقتصاددان وضعیت واقعی اقتصاد و نرخ توروم رو به مردم اطلاع داد ...
ای مردم خودمان باید به فکر خودمان باشیم و به همدیگه کمک کنیم در همه زمینه ها ...
ببینید این قیمت های مودم موبیننت که روز اول خریداری کرده بودم به این صورت بود :
بعد از گذشت 3 الی 4 ماه از خرید مودم تمام تعرفه های حجم شبانه رو حذف کردن و بسیاری از طرح ها و تعرفه ها از پنل حذف شد! با این کار دارن سر مردم رو کلاه میزارن این شرکت موبیننت یک شرکت کلاه برداره و با تبلیغات و تعرفه های دروغ داره سر مردم کلاه میزاره :
مثل همین همراه اول که یادمه سیمکارت همراه اول رو با قیمت 1 میلیون تومان به مردم میفروخت و سر مردم رو کلاه میزاشت ...(خیلی ها سیمکارت 1 میلون تومانی از همراه اول خریدن من هیچ وقت یادم نمیره).
این بی شرف ها دارن به مردم به چشم برده نگاه میکنن و هر کاری دوست دارن با مردم انجام میدن این مردم هستن که باید به فکر خودشون باشن و در هر زمینه ای که تخصص دارن به همدیگه کمک کنن الان تنها راه اینه که کسانی که در زمینه انلاک مودم تخصص دارن راهی برای انلاک مودم پیدا کنن ...
همون طور که یک مهندس شیمی به مردم اموزش تشخیص الکل اتانول رو از متانول به مردم اموزش داد ...
همونطور که یک مهندس عمران خیانت های که در ساخت مسکن مهر انجام شده رو به مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک مهندس مکانیک از کلاه برداری سایپا و گران فروشی پراید رو برای مردم اطلاع داد ...
همون طور که یک اقتصاددان وضعیت واقعی اقتصاد و نرخ توروم رو به مردم اطلاع داد ...
ای مردم خودمان باید به فکر خودمان باشیم و به همدیگه کمک کنیم در همه زمینه ها ...
درود معلوم نیست ماجرا چیه
ایرانسل هم همینجوری شده شبانه کلا حذف شده
واقعا هرکس بخره کلاه بدی سرش رفته
به نظرم بهترین راه تحریمشون هست
این ماجرا ها بعد از بخش خبر پایان اعتبار TD-LTE شروع شد
شاید میخوان مردم رو خوب تیغ بزنن و تلکه کنن تا بتونن تجهیزات برای دکل با فرکانس متفاوت بگیرن برای TD منظورم بقیه باند های TD هست
نمیدونم هدفشون چیه واقعا !
ولی مطمعن باشید خیلی ها تحریم میکنن و اگر خط تلفن باشه برمیگردن روی ADSL داغون :mellow:
هرکسم بمونه از ناچاریشه دیگه :thumbsdow
sajjads24
30-03-2020, 22:30
درود معلوم نیست ماجرا چیه
ایرانسل هم همینجوری شده شبانه کلا حذف شده
واقعا هرکس بخره کلاه بدی سرش رفته
به نظرم بهترین راه تحریمشون هست
این ماجرا ها بعد از بخش خبر پایان اعتبار TD-LTE شروع شد
شاید میخوان مردم رو خوب تیغ بزنن و تلکه کنن تا بتونن تجهیزات برای دکل با فرکانس متفاوت بگیرن برای TD منظورم بقیه باند های TD هست
نمیدونم هدفشون چیه واقعا !
ولی مطمعن باشید خیلی ها تحریم میکنن و اگر خط تلفن باشه برمیگردن روی ADSL داغون :mellow:
هرکسم بمونه از ناچاریشه دیگه :thumbsdow
من پیشنهاد میکنم هر جا خط تلفن در دسترس نیست کاربرا میتونن گزینه وایرلس رو با قرار دادن یک انتن میکروتیک یا نانواستیشن در پشت بام استفاده کنن و یا اگه در مناطق خارج از شهر هستن از اینترنت سه نقطه چین استفاده کنن که از همه اینترنت ها بهتره و هیچ وقت قطع و یا فیلتر نخواهد شد یا حداقل کنترول و قطع کردنش دست این دالتون ها نیست.
من پیشنهاد میکنم هر جا خط تلفن در دسترس نیست کاربرا میتونن گزینه وایرلس رو با قرار دادن یک انتن میکروتیک یا نانواستیشن در پشت بام استفاده کنن و یا اگه در مناطق خارج از شهر هستن از اینترنت سه نقطه چین استفاده کنن که از همه اینترنت ها بهتره و هیچ وقت قطع و یا فیلتر نخواهد شد یا حداقل کنترول و قطع کردنش دست این دالتون ها نیست.
اره درسته حرفت ولی داداش گلم اینترنت وایرلس خیلی گرون شده یه سر بزن اینجا خیلی هامون همچین در آمدی نداریم مگر شرکتی چیزی باشه
بحث و بررسی اینترنت بی سیم (Wireless ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خیلی هاشونم دیگه نانو استیشن استفاده نمیکنن میگن وزارت ارتباطات ممنوع کرده :worried:
اون میکروتیک که معمولاً sxt lite هست الان خودش به تنهایی 2 تومنه
اونوقت همین مبین نت و ایرانسل با بسته یکساله مودم رو میدن تقریبا 1 میلیون و دویست
کلا اینجا ایرانه انتخاب بین و بدتر و قطعاً لیاقت امثال من و شما این نیست و داره بهمون ظلم میشه :angry:
راستی اینترنت سه نقطه چین های وب رو میگی؟
برا من عجیب بود همین چند وقت پیش فیبر منطقه ما به کل قطع شد همه چی از کار افتاد دیگه حتی 2g و adsl
ولی های وب آنتن میداد از چی نت میگیره این اپراتور؟
سلام
Device name:
E3372
ICCID:
89981139000178575774
My number:
Unknown
Hardware version:
CL1E3372SM
Software version:
22.300.09.00.00
Web UI version:
17.100.13.01.03-Mod1.4
اخرین ورژن ها اینها هستن بعد اینها فریموری منتشر نشده البته تا جایی که تحقیق کردم وب یو ای هم سعی کنید تغییر بدی شاید مشکل از وب یو ای هم باشه
با اجازه آقا صابر
من این دیروز دقیقا داشتم دوتا دانگل رو فریمور میزدم
بهترین نتیجه رو با این ترکیب گرفتم
اگر مودم متون سری s هست از فایل های اقا صابر قایل
رو دانلود کنید و web interface رو هم مثل بالا دانلود کنید
بادم نیست این جمله رو کجا خودنم ---> "همیشه آخرین نسخه بهترین نسخه نیست"
sajjads24
31-03-2020, 00:49
راستی اینترنت سه نقطه چین های وب رو میگی؟
خیر منظورم یک نوع اینترنت هست که فیلتر سر راهت نیست و قطع و وصل کردنشم دست این دالتون ها نیست.
خیر منظورم یک نوع اینترنت هست که فیلتر سر راهت نیست و قطع و وصل کردنشم دست این دالتون ها نیست.
تو خصوصی بهم معرفی کن ممنونت میشم:»
تو خصوصی بهم معرفی کن ممنونت میشم:»
فکر کنم بشقاب میخواد :biggrin:
اون خیلی خطرناکه.... حکمش سنگینه
فکر کنم بشقاب میخواد :biggrin:
اون خیلی خطرناکه.... حکمش سنگینه
بتونی اختفا هم کنی و مشکی بابت لو رفتن هم نداشته باشی باز این نوع اینترنت ارزش نداره سرعت پایین و حجم ها و تعرفه خیلی و وحشتناک گران با توجه به هزینه ای که میکنی و با کوچکترین نوسان و تغییر اب و هوا و حرکت بشقاب دچار قطع و وصلی میشی و ارزش این همه خرج و ریسک رو نداره .
بتونی اختفا هم کنی و مشکی بابت لو رفتن هم نداشته باشی باز این نوع اینترنت ارزش نداره سرعت پایین و حجم ها و تعرفه خیلی و وحشتناک گران با توجه به هزینه ای که میکنی و با کوچکترین نوسان و تغییر اب و هوا و حرکت بشقاب دچار قطع و وصلی میشی و ارزش این همه خرج و ریسک رو نداره .
اره واقعا اصلا ارزش نداره
من شنیدم میگن اون قابل شناسایی از امواج.... حالا دیگه نمیدونم
همون حکمش کافیه که هر کسی ازش دست بکشه.....
چون هم گیرنده هست هم فرستنده یعنی از طریق بشقاب و اون ال ان بی مخصوص اینترنت ارسال امواج هم دارید برای سند کردن بله قابل شناسایی هست بیشتر از این اینترنت در خارج از شهرها و روستاها یا ویلاها و اونم به صورت ساعتی استفاده میشه نه دائم .
چون هم گیرنده هست هم فرستنده یعنی از طریق بشقاب و اون ال ان بی مخصوص اینترنت ارسال امواج هم دارید برای سند کردن بله قابل شناسایی هست بیشتر از این اینترنت در خارج از شهرها و روستاها یا ویلاها و اونم به صورت ساعتی استفاده میشه نه دائم .
فکر کردم چیز جدیدی کشف کردن بچه ها:دی
اون حالت فرستنده و گیرنده که اصلا ارزش نداره اکانت گرونه تجهیزات قابل ردیابی و...
اون حالت آفلاینشم که فقطچندتا سایت مثل کتابخونه هستن دوتا خبر و مقاله علمی میزارن هر 24 ساعت بروز میشن و اصلا برای ارتباط با دنیای اینترنت مناسب نیست وگرنه خود کشور های پیشرفته همه استفاده میکردن نه فقط درجایی که چیزی نباشه و ناچار باشن کلیپاشم توی یوتیوبت هست که برید ببینید رایگان چجور استفاده کنید
صابر در جریان نیستی های وب از چه طریقی اینترنت خودش رو تامین میکنه ؟
من مطمعنم فیبر نیست چون فیبر کلا شهر قطع میشه همه چی از موبایل و تلفن و adsl از کار میوفته ولی های وب اینترنت داره
حتی توی شلوغی ها و اعتراضات گذشته گاهی های وب قطع نشده فقط توی همین مورد اخری که اینترنت اینترانت شد اونم سراسری
amirdiba
01-04-2020, 23:35
این مودم قدیمه و کت 4 هستش سرعتش همینه
arashafc
02-04-2020, 16:31
دوستان مودم m60 بخرم انلاک میشه یا برم انلاک بخرم؟ چون انلاک خیلی گرونتره!!! و اینکهm60 بهتره یا i60?
- - - Updated - - -
دوستان مودم m60 بخرم انلاک میشه یا برم انلاک بخرم؟ چون انلاک خیلی گرونتره!!! و اینکهm60 بهتره یا i60?
- - - Updated - - -
بخر انلاک میشه اینجا اموزش داریم خودت هم نتونستی بیشتر از 100 تومن هزینه انلاکش نمیشه اونم خیلی گرون ازت بگیرن . fd-m60 برا شبکه 4.5 موبایلی کشور عالی هست و مودم i60 برا شبکه tdd مبین نت و ایرانسل ( اینترنت ثابت ) زیاد دانلود میکنی و مودم باید همیشه تو خونه و تو برق باشه حتما i60 بخر .
با سلام خدمت دوستان گرامی
موقع استفاده از برنامه balong_flash برای نصب رام E5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin وقتی که برنامه اجرا میشه فقط ی صفحه سیاه میاد و میره .هیچ اموزش خاصی برای ان برنامه پیدا نکردم کشت منو این برنامه واقعا چند ده بار زدم هیچ کاری نمیکنه .لطفا اگر برنامه دیگری برای نصب فایل bin هست راهنمایی کنید یا balong_flash درست حسابی که کار کنه کسی سراغ داره بگه باتشکر پیشاپیش
موقع استفاده از برنامه balong_flash برای نصب رام E5785Lh-22c_21.187.63.00.143_Mod.bin وقتی که برنامه اجرا میشه فقط ی صفحه سیاه میاد و میره .هیچ اموزش خاصی برای ان برنامه پیدا نکردم کشت منو این برنامه واقعا چند ده بار زدم هیچ کاری نمیکنه .لطفا اگر برنامه دیگری برای نصب فایل bin هست راهنمایی کنید یا balong_flash درست حسابی که کار کنه کسی سراغ داره بگه باتشکر پیشاپیش
ممنون مشکل اینجا بوده که من ای پی ادرس میزدم
طبق فرمایش شما com8 بود که عدد 8 رو زدم سپاس فراوان از شما
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
من یه مودم E3372s-153 دارم که بریک شده و توسط ویندوز وقتی درایور نصب نیست شناسایی میشه و نصب درایورش بالا میاد ولی بعد نصب فقط صدای وصل شدنش میاد و دیگه هیچی.
از فروم ها خوندم که اگه مودمو ببری به boot mode و با balong فلش کنی بر میگرده. منم میبرمش تو boot mode و پورتش (COM5) شناسایی میشه ولی balong نمیتونه فلشش کنه. و ارور serial port does not open میده.
اگر کسی میدونه لطفا بگه چکارش کنم. ممنون
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید
من یه مودم E3372s-153 دارم که بریک شده و توسط ویندوز وقتی درایور نصب نیست شناسایی میشه و نصب درایورش بالا میاد ولی بعد نصب فقط صدای وصل شدنش میاد و دیگه هیچی.
از فروم ها خوندم که اگه مودمو ببری به boot mode و با balong فلش کنی بر میگرده. منم میبرمش تو boot mode و پورتش (COM5) شناسایی میشه ولی balong نمیتونه فلشش کنه. و ارور serial port does not open میده.
اگر کسی میدونه لطفا بگه چکارش کنم. ممنون
دوستان شاید پیشنهاد بهتری از من داشته باشند
من قبلا موقع نصب رام مودم به مشکل خورد و همچچین چیزی تقریبا برام پیش اومد
فریمور و وب رو مجدد نصب کردم درست شد
اول این سه تا فایل رو نصب کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اقدام به نصب کنید
فریمور: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبیوآی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل exe هست
موفق باشید
ممنون از جوابتون ولی بازم درست نشد.
ستاپ فریمور و وب یوآی هردو با ارور Failed to find port بسته میشن.
درود در بخش تنظیمات گزینه data roaming رو پیدا کنید و غیرفعالش کنید دیگه روی شبکه خودش میمونه
غیرفعاله بازم میره رو شبکه های وب که افتضاحه
متاسفانه این مودم هم قابلیت جستجو و انتخاب شبکه رو هم نداره و همه چیزش بصورت خودکاره
- - - Updated - - -
غیرفعاله بازم میره رو شبکه های وب که افتضاحه
متاسفانه این مودم هم قابلیت جستجو و انتخاب شبکه رو هم نداره و همه چیزش بصورت خودکاره
vahidamrolahi
07-04-2020, 00:31
سلام خسته نباشید
من مودمم از کار افتاده لطفا راهنماییم کنین
ZTE MF910
بعد از خوش امد گویی رو قسمت ایرانسل مونده بد جور گیرم
ممنون میشم کمکک کنین
سلام خسته نباشید
من مودمم از کار افتاده لطفا راهنماییم کنین
ZTE MF910
بعد از خوش امد گویی رو قسمت ایرانسل مونده بد جور گیرم
ممنون میشم کمکک کنین
سلام یه سوال داشتم ، آنلاک کردن و فلش مودم ها بیشتر برای خواندن باقی اپراطور هاست ؟ یا موارد دیگری هم شامل میشه ؟
سلام یه سوال داشتم ، آنلاک کردن و فلش مودم ها بیشتر برای خواندن باقی اپراطور هاست ؟ یا موارد دیگری هم شامل میشه ؟
سلام
هم برای اینکه سیم کارت سایر اپراتور ساپورت بشه
هم برای اضافه کردن امکانت که توسط خود اپراتور ها در فریموری که مودم با اون عرضه شده مسدود شدن!
مثلا اضافه کردن لیست فرکانس های مختلف
امکان انتخاب پهنای وایفای و کانالش و...
بالاخره بعد از 2 سال درگیری با مودم E3372s از یه فروم لهستانی آموزش درست کردنشو پیدا کردم و درست شد.
ولی نمیتونم اینجا اموزشش رو بزارم چون لینک فایل هارو نمیشه گذاشت.
بالاخره بعد از 2 سال درگیری با مودم E3372s از یه فروم لهستانی آموزش درست کردنشو پیدا کردم و درست شد.
ولی نمیتونم اینجا اموزشش رو بزارم چون لینک فایل هارو نمیشه گذاشت.
براحتی میتونید اینجا قرار بدین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
taghifathizade
11-04-2020, 00:12
ایرانسل: مردم نتایج تخصیص فرکانس را طی سه هفته لمس میکنند
ایرانسل تنگنای شدید فرکانسی را یکی از موانع اصلی توسعه شبکه موبایل عنوان و اعلام کرد در صورت تخصیص فرکانس، نتایج توسعه شبکه طی سه هفته برای مردم ملموس خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، شبکه تلفن همراه ایرانسل، حتی قبل از شیوع ویروس کرونا در کشور نیز، در تنگنای شدید فرکانسی قرار داشت تا آنجا که مجبور به استقراض فرکانس از دیگر بازیگران حوزه شده است.
پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و ماندن بسیاری از مردم در خانه، میزان دیتای مصرفی مشترکان نیز به دلیل دورکاری، آموزش از راه دور، رشد چشمگیر نیاز به سرگرمی و… به شدت افزایش یافته و کمبود فرکانس تبدیل به معضلی جدی شده است.
تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تحقق وعده چندین ساله تخصیص فرکانس باندهای ۷۰۰ و ۸۰۰ به اپراتورهای تلفن همراه مشابه اکثر کشورهای پیشرفته، در صورت تحقق، میتواند معضل ظرفیت، پوشش و سرعت شبکه را در ایام کرونایی کشور، در مدت زمان حداکثر سه هفته از زمان تحویل فرکانس، با استفاده از ظرفیت خالی تجهیزات موجود شبکه و نیز موجودی انبار حل کند و توسعه مناسبی در دسترسی به شبکه ایجاد کند
سلام یه مودم سیمکارتی e3372s دارم حدود 6 ماهه وصلش می کنم به سیستم فقط چراغش روشن ویه همچین ایکونی میاد
دوستان می تونن راهنمایی کنن مشکلش چیه؟
ویندورز 10 هم هستش.
زمانی هم که می خوام درایور اپدیت کنم پسوورد می خواد
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه مودم سیمکارتی e3372s دارم حدود 6 ماهه وصلش می کنم به سیستم فقط چراغش روشن ویه همچین ایکونی میاد
دوستان می تونن راهنمایی کنن مشکلش چیه؟
ویندورز 10 هم هستش.
زمانی هم که می خوام درایور اپدیت کنم پسوورد می خواد
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
imei مودمت رو بده به این ماشین حساب و کد فلش رو کپی کن و وارد همین صفحه درخواست پسورد برا نصب فریمور بکن و ببین قبول میکنه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اقا دستت درد نکنه درست شد خیلی ممنون قشنگ 6 ماهه گذاشته بودمش کنار.مشکلش چی بود؟
اقا دستت درد نکنه درست شد خیلی ممنون قشنگ 6 ماهه گذاشته بودمش کنار.مشکلش چی بود؟
مشکل نرم افزاری داشته و بهم ریخته پیش میاد رو گوشی هم پیش میاد و با فلش کردن یا تعویض فریمور درست میشه .
Amir....eegef
13-04-2020, 13:52
سلام وقت بخیر ببخشید من یه مودم رای فای رایتل wmf-280 3g دارم که وقتی داشت فریمور آپدیت میشد به اشتباه از سیستم جداش کردم الان هیچ کاری انجام نمیده نه به سیستم وصل میشه نه هیچ کدوم از چراغ ها نه وای فای فقط چراغ موبوط به شازژ میشه لطفا بگید مشکل از چی هست؟آیا می تونم خودم درستش کنم؟و اگر نه که چقدر حدودا هزینه اش میشه?ممنون
elyartab
16-04-2020, 10:30
سلام دوستان
من مودم E8372 هواوی رو دارم. ولی لامصب سرعتش با سیم کارت فورجی راضی کننده نیست. مثلا امروز سیم کارت رو رو مودم که انداختم فوقش با 1.5 الی 2 مگ سرعت میداد ولی سیم کارت رو میندازم گوشی معمولی فورجی سرعت تا 4.5 هم میده.
چیکارش کنم؟
سلام دوستان
من مودم E8372 هواوی رو دارم. ولی لامصب سرعتش با سیم کارت فورجی راضی کننده نیست. مثلا امروز سیم کارت رو رو مودم که انداختم فوقش با 1.5 الی 2 مگ سرعت میداد ولی سیم کارت رو میندازم گوشی معمولی فورجی سرعت تا 4.5 هم میده.
چیکارش کنم؟
سرعت مودم با وای فای کمتر از سرعت اتصال مستقیم با گوشی در 4g هست در ضمن چیپ ست گوشی شما چیه؟ بیشتر گوشی های دارای چیپ ست کوال کام و اگزینوس سرعت خوبی با 4g دارن . شما یه کار هم بکن باندهای 4g داخل مودم رو تعویض کن یه بار رو 3 امتحان کن یه بار رو 7 .
elyartab
16-04-2020, 12:55
سرعت مودم با وای فای کمتر از سرعت اتصال مستقیم با گوشی در 4g هست در ضمن چیپ ست گوشی شما چیه؟ بیشتر گوشی های دارای چیپ ست کوال کام و اگزینوس سرعت خوبی با 4g دارن . شما یه کار هم بکن باندهای 4g داخل مودم رو تعویض کن یه بار رو 3 امتحان کن یه بار رو 7 .
نه مستقیم با یو اس بی وصل کردم مودم رو
این تغییر بند چطوره؟ ممنونن میشم راهنمایی بفرمایید
نه مستقیم با یو اس بی وصل کردم مودم رو
این تغییر بند چطوره؟ ممنونن میشم راهنمایی بفرمایید
قسمت نتورک ستینگ اگر فریمور مودم مود شده هست و این امکانات رو داره :
elyartab
16-04-2020, 14:30
قسمت نتورک ستینگ اگر فریمور مودم مود شده هست و این امکانات رو داره :
ایول داداش این کدوم مدل مودمه؟
من اینو آنلاک اینا نکردم. از بازار خریدم. هر سیم کارتی روش فعال میشه. مود شده اینا نیس فک کنم. کاری روش نکردم
ولی این مودم شما خیلی باحاله همه چی داره. یو اس اس دی هم داره.
برای من فقط 4 جی و 3 جی اینا هست تو منو. باند ها رو نمیاره.
من میتونم فیرمویر توپ بزنم رو این؟
ایول داداش این کدوم مدل مودمه؟
من اینو آنلاک اینا نکردم. از بازار خریدم. هر سیم کارتی روش فعال میشه. مود شده اینا نیس فک کنم. کاری روش نکردم
ولی این مودم شما خیلی باحاله همه چی داره. یو اس اس دی هم داره.
برای من فقط 4 جی و 3 جی اینا هست تو منو. باند ها رو نمیاره.
من میتونم فیرمویر توپ بزنم رو این؟
شما مدل دقیق مودمت رو بگو با پسوند اخرش تا راهنمایی کنم
elyartab
16-04-2020, 16:28
شما مدل دقیق مودمت رو بگو با پسوند اخرش تا راهنمایی کنم
داخل مودم نوشته
E8372h-153
داخل مودم نوشته
E8372h-153
اول با برنامه ماشین حساب هواوی : huaweicalc_win32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-a6RoAq3_HTftDZ8I4kn9StQD7ozgvgI) فلش کد مودم رو با وارد کردن imei به دست بیار و سپس داخل فایلی که اپلود کردم فریمور به صورت exe و وب یو ای به صورت exe موجود هست نصب کن رو دانگل موقع نصب فریمور و وب یو ای امکان داره همون کد فلش درخواست بشه و اون کدی که با ماشین حساب به دست اوردی وارد کن و ببین جواب میده جواب داد تمومه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_VxbFS_ANxCMpv_HP3Dt5Xi0 bk
elyartab
16-04-2020, 17:30
اول با برنامه ماشین حساب هواوی : huaweicalc_win32 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-a6RoAq3_HTftDZ8I4kn9StQD7ozgvgI) فلش کد مودم رو با وارد کردن imei به دست بیار و سپس داخل فایلی که اپلود کردم فریمور به صورت exe و وب یو ای به صورت exe موجود هست نصب کن رو دانگل موقع نصب فریمور و وب یو ای امکان داره همون کد فلش درخواست بشه و اون کدی که با ماشین حساب به دست اوردی وارد کن و ببین جواب میده جواب داد تمومه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_VxbFS_ANxCMpv_HP3Dt5Xi0 bk
ایول داداش
تو این مراحل آپگرید اگه مشکلی پیش بیاد احتمالش هست که مودم بسوزه؟
یا اینکه احتمالش هست فلش نامتناسب با این مدل نصب بشه؟ خودش خطا میده دیگه این موقع؟
ایول داداش
تو این مراحل آپگرید اگه مشکلی پیش بیاد احتمالش هست که مودم بسوزه؟
یا اینکه احتمالش هست فلش نامتناسب با این مدل نصب بشه؟ خودش خطا میده دیگه این موقع؟
مشکلی پیش نمیاد یا نصب میشه یا نمیشه فقط به ترتیب بزن اول فریمور و بعد وب یو ای . ممکنه فریمو رو زدی و بعد ری استارت دانگل کلا بدون صفحه وب بالا بیاد باز مشکلی نداره شما حالا وب یو ای رو بزن رو مودم .
سلام من یه مودم سیم کارت خور از شرکت دی لینک دارم مدلشم dwm a156 a7هست فریمور مودم و اشتباه ریختم روش ولی الان که فریمور خودشو می ریزم روش کلن شبکه نت ندارم یعنی سیم کارتو نمی شناسه وقتی به یو اس بی رایانه وصلش میکنم دیگه نرم افزار خوده مودم اتوماتیک باز نمیشه و باید روی نرم افزار مودم کلیک کنی تا باز شه و هی صدای قطع و وصل شدن مودم میاد و پایین نرم افزار مودم هم نوشته دستگاه پیدا نشد.داخل نرم افزار مودم یه قسمتی هم داره به اسم عیب یابی وقتی مودم سالم بود عیب یابی رو کلیک میکردی قدرت سیگنال مودم.و شماره imeمودم و شماره ریجیستری مودم اونجا می نوشت ولی الان کلن اون قسمت خالیه.فقط بعضی وقتا مینویسه ناشناخته.ایا عیب سخت افزاری داره یا نرم افزاری.کمک کنید
مشکلی پیش نمیاد یا نصب میشه یا نمیشه فقط به ترتیب بزن اول فریمور و بعد وب یو ای . ممکنه فریمو رو زدی و بعد ری استارت دانگل کلا بدون صفحه وب بالا بیاد باز مشکلی نداره شما حالا وب یو ای رو بزن رو مودم .
درود بر صابر جان
دوست گرامی این مودم جدید ایرانسل Fd-i40 e1. رو چه اطلاعاتی ازش داری؟
تحت چه برندیه؟
آنلاک میشه؟
درود بر صابر جان
دوست گرامی این مودم جدید ایرانسل Fd-i40 e1. رو چه اطلاعاتی ازش داری؟
تحت چه برندیه؟
آنلاک میشه؟
من اطلاعاتی فعلا ندارم
morteza_mombeini
21-04-2020, 09:54
صابر میشه از طریق دستکاری فریمور کاری کرد که مودم i60 مثل اون مودم قطری یکی از پورتهای لنش به جای گیگابیتی مگابیتی بشه ؟
صابر میشه از طریق دستکاری فریمور کاری کرد که مودم i60 مثل اون مودم قطری یکی از پورتهای لنش به جای گیگابیتی مگابیتی بشه ؟
نمیشه سخت افزاری هست و جزء مشخصات و پایه اساس مودم
من اطلاعاتی فعلا ندارم
صابرجان این مدل هست
دوستان میگن ساخت ایرانه
البته فکرکنم منظورشون همون منتاژ وطنیه :biggrin:
ML141
lean tek
صابرجان این مدل هست
دوستان میگن ساخت ایرانه
البته فکرکنم منظورشون همون منتاژ وطنیه :biggrin:
ML141
lean tek
نمونه خارجی من پیدا نکردم اصلا شبیهش هم نیست تو اینترنت
نمونه خارجی من پیدا نکردم اصلا شبیهش هم نیست تو اینترنت
اره جالبش اینکه انلاکش 950 هست توی دیجی
ایرانسل میده 550 لاک
شاید واقعا بچه ها ایرانی ساختن همون اسمبل
قیمتی بد نیست تا ببینیم کارایی چطوره
اینجا اقواممون نمایندگی داره اگر داشت بازش میکنیم تست میکنیم ببینیم چجوره:king:
MH.Mousavi
21-04-2020, 22:26
اره جالبش اینکه انلاکش 950 هست توی دیجی
ایرانسل میده 550 لاک
شاید واقعا بچه ها ایرانی ساختن همون اسمبل
قیمتی بد نیست تا ببینیم کارایی چطوره
اینجا اقواممون نمایندگی داره اگر داشت بازش میکنیم تست میکنیم ببینیم چجوره:king:
من مودمش رو دارم و استفاده میکنم مودم خوبیه دادم هم برام انلاک کردن چند روزیه استفاده میکنم انتن دهی خوبی داره نسبتا فک میکنم از zte بهتز باشه ولی باید دقیق چک کنم که با اطمینان بگم وچیپستش کوالکام هست که ازون یکی مودم ایرانسل که چیپست zte داره به نظرم خیلی بهتره مودمای zte با چیپستای zte چون قیمتش پایینه کشورهای جهان سوم خوب وارد میکنن ولی خود Zte مودمای با کیفیتش رو با چیپ کوالکام میده بیرون نرم افزارش رو اونطور که از انلاکر پرسیدم خود ایرانیا نوشتن و مسئول برنامه نویساش کمیل نامی هست که همه جای فریمور اسمش رو نوشته حالا باز اطلاعات بیشتر در میارم ازش
من مودمش رو دارم و استفاده میکنم مودم خوبیه دادم هم برام انلاک کردن چند روزیه استفاده میکنم انتن دهی خوبی داره نسبتا فک میکنم از zte بهتز باشه ولی باید دقیق چک کنم که با اطمینان بگم وچیپستش کوالکام هست که ازون یکی مودم ایرانسل که چیپست zte داره به نظرم خیلی بهتره مودمای zte با چیپستای zte چون قیمتش پایینه کشورهای جهان سوم خوب وارد میکنن ولی خود Zte مودمای با کیفیتش رو با چیپ کوالکام میده بیرون نرم افزارش رو اونطور که از انلاکر پرسیدم خود ایرانیا نوشتن و مسئول برنامه نویساش کمیل نامی هست که همه جای فریمور اسمش رو نوشته حالا باز اطلاعات بیشتر در میارم ازش
درود و تشکرررر بابت توضیحات لطفا اگر براتون مقدوره از قسمتای مختلف پنلش عکس بزارید
تست سرعت بگیرید
کی آنلاکش کرد و چقدر هزینه گرفت ؟
ممنون ازتون
MH.Mousavi
23-04-2020, 15:26
درود و تشکرررر بابت توضیحات لطفا اگر براتون مقدوره از قسمتای مختلف پنلش عکس بزارید
تست سرعت بگیرید
کی آنلاکش کرد و چقدر هزینه گرفت ؟
ممنون ازتون
در اولین فرصت عکس میزارم، تست سرعت هم در منطقه ما زیاد مناسب نیست من با مودم i60 که صابر جان 17-18 مگ گرفت من 1 مگ میگیرم سرعت من فک نمیکنم مبنای چیزی باشه
من قبله مودم و انلاکم رو همه میدونن کیه 100 دادم برا آنلاک چه اینو چه اون zlt رو
elyartab
23-04-2020, 23:44
سلام
من کد فلش رو در آوردم. اون برنامه E8372h-153_Update_21.328.03.00.00_M_AT_05.10_nv رو اجرا کرد دیوایس رو گشت پیدا کرد بعد رفت مرحله بعدی این خطا رو داد. چیکار کنم؟
سلام
من کد فلش رو در آوردم. اون برنامه E8372h-153_Update_21.328.03.00.00_M_AT_05.10_nv رو اجرا کرد دیوایس رو گشت پیدا کرد بعد رفت مرحله بعدی این خطا رو داد. چیکار کنم؟
وب یو ای رو هم تست کن .
سلام
این سه تا فایل رو اول نصب کنید و مجدا اقدام به نصب firmware رو webui کنید
elyartab
24-04-2020, 18:30
وب یو ای رو هم تست کن .
زدم . رو اون هم همون ارور رو داد.
تو مراحل نصب هم همه درایور ها رو کامل نصب میکنه ولی بازم تو خودنرم افزار ارور میده.
elyartab
24-04-2020, 18:32
این سه تا فایل رو اول نصب کنید و مجدا اقدام به نصب firmware رو webui کنید
ممنونم. هر سه تا رو زدم ولی بازم همون ارور رو داد. نمیدونم مشکل از چیه
اینم ورژن فیرمویر و وب یوآی خودمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg
زدم . رو اون هم همون ارور رو داد.
تو مراحل نصب هم همه درایور ها رو کامل نصب میکنه ولی بازم تو خودنرم افزار ارور میده.
شما دانگل رو با برنامه dc unlocker دیتکت کن ببین میشناسه و اینفو میده ! داد با کدهای دستوری atc باید دانگل رو ببری رو حالت نصب یا دیباگ و ری استارت کنی و در این حالت ببینی فریمور میگیره یا نه باز نگرفت دیگه مجبوری پشتش رو باز کنی و از طریق لودر بهش فریمور بزنی .
AT^SFM=1
AT^RESET
at^godload
AT^RESET
دستورهای atc هم جواب نداد یه آموزش هست برا فعال سازی دستورات و فایل های مورد نیاز هم در زیر ویدیو لینک شده استفاده کن
ممنونم. هر سه تا رو زدم ولی بازم همون ارور رو داد. نمیدونم مشکل از چیه
اینم ورژن فیرمویر و وب یوآی خودمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg
دانگل برا کدوم اپراتور هست چرا روش فریمور اپراتوری نصبه خودتون نصب کردین ؟
elyartab
24-04-2020, 21:36
دانگل برا کدوم اپراتور هست چرا روش فریمور اپراتوری نصبه خودتون نصب کردین ؟
والا من اینو چند سال پیش از راستین بازار گرفتم. اپراتوری نبود. بچه های فوروم هم اون موقع خیلیاشون گرفته بودن. قیمتش خوب بود.
والا من اینو چند سال پیش از راستین بازار گرفتم. اپراتوری نبود. بچه های فوروم هم اون موقع خیلیاشون گرفته بودن. قیمتش خوب بود.
این اپراتوری هست و انلاک شده از فریمور مشخصه وارد کننده به اسم جنرال فروخته باز کاری که الانم شاهد این هستیم :weird:
elyartab
24-04-2020, 23:22
این اپراتوری هست و انلاک شده از فریمور مشخصه وارد کننده به اسم جنرال فروخته باز کاری که الانم شاهد این هستیم :weird:
ای باباااااا. تف تو روحشون. تازه اینو شرکت IDH میفروشه. گارانتی اینام میکنه. کلا به اسم غیر اپراتوری میفروخت راستین بازار. الانم فک کنم میفروشه همین مدل رو هنوز
یعنی نمیشه آپگریدش کرد؟
ای باباااااا. تف تو روحشون. تازه اینو شرکت IDH میفروشه. گارانتی اینام میکنه. کلا به اسم غیر اپراتوری میفروخت راستین بازار. الانم فک کنم میفروشه همین مدل رو هنوز
یعنی نمیشه آپگریدش کرد؟
روش هایی که گفتم جواب نداد ؟
یه بارم اینطوری تست کن با همون فریموری که بهتون دادم
اگر نشد مجبورید بازش کنید و برد رو دربیارید و از طریق اتصال بوت پین و تزریق لودر و سپس فریمور و وب یو ای اقدام کنید .
به چه قیمتی؟
- - - Updated - - -
به چه قیمتی؟
elyartab
27-04-2020, 00:10
روش هایی که گفتم جواب نداد ؟
یه بارم اینطوری تست کن با همون فریموری که بهتون دادم
اگر نشد مجبورید بازش کنید و برد رو دربیارید و از طریق اتصال بوت پین و تزریق لودر و سپس فریمور و وب یو ای اقدام کنید .
برنامه dc unlocker رو زدم اینفو آورد . ولی atc رو بلد نیستم باید بخونم بعد اجراشون کنم ببینم چی میشه
برنامه dc unlocker رو زدم اینفو آورد . ولی atc رو بلد نیستم باید بخونم بعد اجراشون کنم ببینم چی میشه
الان که اینفو داده برو در همین حالت دیوایس منیجر رو نگاه کن باید پورت هم داده باشه و میتونی در همین حالت همون فریمور یا وب یو ای رو یه تستی بزنی ببینی نصب میشه یا نه
من یک مودم tfi60 انلاک بهمراه سیک کارت tdlte دارم انتن مودم فول و 5 چراغ روشن هروقت چک میکنم فقط روی باند 42 هستش چرا؟سرعتم حدود 5 تا 6 مگ بیشتر نمیره چطور باند رو تغییر بدم ؟و چه باندی بهتره ؟با تشکر
من یک مودم tfi60 انلاک بهمراه سیک کارت tdlte دارم انتن مودم فول و 5 چراغ روشن هروقت چک میکنم فقط روی باند 42 هستش چرا؟سرعتم حدود 5 تا 6 مگ بیشتر نمیره چطور باند رو تغییر بدم ؟و چه باندی بهتره ؟با تشکر
مودم رو بزارید رو حالت ca و volte هم خاموش کنید و بعدا باز تست بزنید . بیشتر ایران رو همون باند 42 هست برا استفاده و قفل رو 43 باید رو مودم فریمور مود شده باشه و این باند هم در اون فریمور قابل انتخاب باشه .
دوستان ی مودم خوب و عالی و قوی انلاک که ترجیجا tdlte هم ساپورت کنه از نوع سیم ایرانسلی هم باشه چه بهتر بجز این i60 و 612 و .. چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان ی مودم خوب و عالی و قوی انلاک که ترجیجا tdlte هم ساپورت کنه از نوع سیم ایرانسلی هم باشه چه بهتر بجز این i60 و 612 و .. چی پیشنهاد میکنید؟
نداریم بیشتر مودم ها از باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکنن
یعنی واقعا این همه برند و این همه مدل مودم فقط باید i60 تو این فرکانس کار کنه ؟خیلی عجیبه :wac:
یعنی واقعا این همه برند و این همه مدل مودم فقط باید i60 تو این فرکانس کار کنه ؟خیلی عجیبه :wac:
بله متاسفانه البته مودم های فقط tdd هم هستن که در این دو باند کار میکنن
دوستان این برنامه نمایش سیگنال و باند های مودم های هواوی برای اندروید چرا تو گوگل پلی نیست؟اگر کسی لینک برنامه ویندوز و اندرویدش رو داره لطف کنه ممنون میشم
دوستان این برنامه نمایش سیگنال و باند های مودم های هواوی برای اندروید چرا تو گوگل پلی نیست؟اگر کسی لینک برنامه ویندوز و اندرویدش رو داره لطف کنه ممنون میشم
احتمالا دولوپرش نذاشته دیگه !
این نسخه موبایلش هست با اسم Hmanger
لینک دانلود
اون نسخه ویندوز هم lte watch هست که سایت رسمی داره و نسخه مخصوص هوایی
یک مودم هواوی E5885Ls-93a چرا ورژن وب یو ای اینجوریه ورژنش؟ و اطلاعات دیواس اینفورمیشنش کمه و سطح سیگنال اینا رو نداره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
تاریخ ساخت مودم 2020/1 کاملا جدیده
MH.Mousavi
16-05-2020, 15:32
یک مودم هواوی E5885Ls-93a چرا ورژن وب یو ای اینجوریه ورژنش؟ و اطلاعات دیواس اینفورمیشنش کمه و سطح سیگنال اینا رو نداره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
تاریخ ساخت مودم 2020/1 کاملا جدیده
داداش شما که بزرگ انجمنی ما باید ازت سوال بپرسیم اون مدلای دیگه که میبینی کلی اطلاعات نشون میده فریمور مود شدس ولی برا شما فریمور دست نخوردس که کلی امکانات رو نداره
داداش شما که بزرگ انجمنی ما باید ازت سوال بپرسیم اون مدلای دیگه که میبینی کلی اطلاعات نشون میده فریمور مود شدس ولی برا شما فریمور دست نخوردس که کلی امکانات رو نداره
تشکر از پاسختون اخه ی مودم 5785 هواوی بود که فریمور اورجینالی بود ولی بازم کاملتر بود برا همین تعجب کردم
اعداد شماره web ui خیلی عجیب بود اخه
mh2002ir
18-05-2020, 23:23
سلام دوستان و اساتید
مودم همراه سری 3 جی رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( wmf280 ) قابلیت آنلاک داره و اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید
ممنون
Altairezio
20-05-2020, 23:08
دوستان بنده یه مودم FD-i40-A1 دو آنتن دارم
این مودم اخیراً به صورت شانسی وای فایش روشن و خاموش میشد با روشن خاموش کردن
امروز که اومدم مودمو روشن کنم به کلی دیگه بالا نیومد و فقط چراغ پاور روشن میشه (دکمه ریست هم دیگه کارآیی نداره)
کسی متونه راهنماییم کنه؟
سلام خوبید؟
من ی مودم جیبی میخوام که tdlte و lte رو ساپورت کنه
و از همه مهم تر
قابلیت انتخاب شبکه رو هم داشته باشه. یعنی تنظیمات پیشرفته داشته باشه و بشه به pci ها و باند های مختلف دستی وصل شد و قفل کرد
الان اینجا رایتل به ی دکل وصل میشه که 4g بهم میده برای مثال, ولی ی دکل دیگه هست که 4.5g میده و سرعتش فوق العاده بالاس و ۱۲ مگ رو میده
گوشیم نصف اوقات به یکی از این دکل ها وصل میشه
گاهی این یکی گاهی اون یکی
گفتم ی مودم جیبی بگیرم که بتونم انتخاب دستی دکل رو باهاش انجام بدم
الان من pci اون دکل خوبه رو دارم
میتونید چیزی معرفی کنید بهم؟
حالا جیبی هم نشد اوکیه :)
فقط ی چیزی باشه که باند بشه انتخاب کرد, ی سرچی زدم تو این فروم دیدم b612 و b525 مودم هایی هستن که به نظر ای وقابلیت رو دارن
سلام خوبید؟
و از همه مهم تر
قابلیت انتخاب شبکه رو هم داشته باشه. یعنی تنظیمات پیشرفته داشته باشه و بشه به pci ها و باند های مختلف دستی وصل شد و قفل کرد
الان اینجا رایتل به ی دکل وصل میشه که 4g بهم میده برای مثال, ولی ی دکل دیگه هست که 4.5g میده و سرعتش فوق العاده بالاس و ۱۲ مگ رو میده
فقط ی چیزی باشه که باند بشه انتخاب کرد, ی سرچی زدم تو این فروم دیدم b612 و b525 مودم هایی هستن که به نظر ای وقابلیت رو دارن
تنها مودمی که از tdd ایرانسل و مبین نت به همراه شبکه fdd پشتیبانی میکنه فقط i60 هست . مودم جیبی هم که این حالت رو داشته باشه مدل : e5788 هست که خیلی گرونه دور بر 7 میلیون تومن اونم بتونی پیدا کنی .
سلام خوبید؟
و از همه مهم تر
اقا 12مگابیت یا 12مگابایت کدوم یکی؟
چون حرف4.5زدید و در واقع رایتل 4.5جی نداره و روم همراه هست
اقا 12مگابیت یا 12مگابایت کدوم یکی؟
چون حرف4.5زدید و در واقع رایتل 4.5جی نداره و روم همراه هست
نه مگابایت, یعنی ۱۰۰ مگابیت
رایتل میره رو همراه اول برا همین ۴.۵ میاره وگرنه خود دکل رایتل ۳جی هست
تنها مودمی که از tdd ایرانسل و مبین نت به همراه شبکه fdd پشتیبانی میکنه فقط i60 هست . مودم جیبی هم که این حالت رو داشته باشه مدل : e5788 هست که خیلی گرونه دور بر 7 میلیون تومن اونم بتونی پیدا کنی .
این مودم رو دیدم اره که ایرانسل میفروشه
۳ تا سوال
انلاک میشه؟
از lte هم پیشتیبانی میکنه؟
میشه به ی دکل خاصی وصل شد؟ cell lock در واقع هست فک کنم
این مودم رو دیدم اره که ایرانسل میفروشه
۳ تا سوال
انلاک میشه؟
از lte هم پیشتیبانی میکنه؟
میشه به ی دکل خاصی وصل شد؟ cell lock در واقع هست فک کنم
بله انلاک میشه
بله تی دی هم ساپورته
اما اینکه به دکل خاصی وصل بشی خیر اما میشه به باند های مختلف کهوجود داره وصل شد
sajjads24
25-05-2020, 23:16
سلام دوستان سیمکارت td-lte موبیننت میشه جدا خریداری کرد ؟
سلام دوستان سیمکارت td-lte موبیننت میشه جدا خریداری کرد ؟
سلام اره زیاد
تو دیوار منطقتون سرچ کن میاد
مودم b525 دیگه گیر نمیاد
مودم دیگه ای سراغ دارید که قابلیت تجمیع داشته باشه؟
ata.royalfalcon
27-05-2020, 15:48
مودم b525 دیگه گیر نمیاد
مودم دیگه ای سراغ دارید که قابلیت تجمیع داشته باشه؟
B528 که تا چند وقت پیش دیجیکالا موجود داشت و خریده بودم .
sajjads24
30-05-2020, 23:14
دوستان مودم TD-LTE که شرکت هوواوی نباشه و کیفیت خوب باشه چی سراغ دارین چند مدل بی زحمت معرفی کنید ؟
Ariya2009
04-06-2020, 16:43
با سلام و احترام ،
دوستان من یک مودم TL-MR6400 دارم که یک دفعه سیگنال آن از ۹۸ شده ، ۲۵ و بعضی وقت ها ۵۰ !
دو سوال مهم دارم :
۱. علت چیست و باید چکار کنم ؟
۲. میتوانم یکی از دو مدل تقویت سیگنال زیر را بگیرم برای رفع مشکل و آیا مودم من را ساپورت میکنند ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-تقویتی-88dbi-مودم-های-همراه-4g-lte/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-تقویتی-88dbi-مودم-های-همراه-4g-lte/)
یک دنیا ممنونم.
Thesaeedtk
07-06-2020, 20:15
دوستان tenda 4g 180 همراه اول انلاک میشه؟؟؟
MH.Mousavi
07-06-2020, 23:29
بله آنلاک میشه ولی روشش عمومی نشده
Thesaeedtk
08-06-2020, 00:36
بله آنلاک میشه ولی روشش عمومی نشدهاگر راهنمایی کنید ممنون میشم یا کسی یا جایی رو معرفی کنید
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم یا کسی یا جایی رو معرفی کنید
درود بلانسبت شما و جمع
ایرانسل داره پاچه بچه های انجمن رو میگیره که چرا آنلاک میکنن و آموزش میدین!برا همینه انجمن سوت و کور شده و کسی نیست!
ولی کسی نیست به خودشون بگه چرا با رانت مودم آشغالی تو پاچه ملت میکنید ؟!
کلا یکی دو نفر بیشتر نیستن یا فریمور رسمی تهیه کردن یا خودشون برنامه نویسی کردن و آنلاک کردن اساتید کار بلد و حرفه ای هستن
یخورده سرچ بزنید پیداشون میکنید نمیتونم اسم بیارم که براشون بیشتر از این شر نشه !
Thesaeedtk
08-06-2020, 15:05
درود بلانسبت شما و جمع
ایرانسل داره پاچه بچه های انجمن رو میگیره که چرا آنلاک میکنن و آموزش میدین!برا همینه انجمن سوت و کور شده و کسی نیست!
کلا یکی دو نفر بیشتر نیستن یا فریمور رسمی تهیه کردن یا خودشون برنامه نویسی کردن و آنلاک کردن اساتید کار بلد و حرفه ای هستن
یخورده سرچ بزنید پیداشون میکنید نمیتونم اسم بیارم که براشون بیشتر از این شر نشه !متشکرم
Thesaeedtk
08-06-2020, 15:15
درود بلانسبت شما و جمع
یخورده سرچ بزنید پیداشون میکنید نمیتونم اسم بیارم که براشون بیشتر از این شر نشه !والا بخدا راست میگه من الان ۳ ماه بود دنبال مودم 4g آنلاک میگشتم پیدا نمیکردم بود با قیمتهای عجیب قریب ملوم نبود ریست کنی ببینی آنلاک شده نباشه دیگه مجبوری این مودم مزخرف tenda ۱۸۰ خریدم که لاک همراه آخر در یک کلام فاجعست واقعا 1ساعت بعد از خریدش پشیمون شدم شبکه همرا اول که نابوده حلا جالبه زنگ زدم به اپراطور میگم این آنتنش پر سیگنالم خوبه چرا سرعت رو کیلوبایته میگه برا چه شما اونو خریدی ما دیگه فقط یوتل میفروشیم میگم از فروشگاه خودتون خریدم میگه ما ۱ سال دیگه اون مدل نمیفروشیم مشکلیم داشته باشه به ما ارتباطی نداره مملکتو دیدی تو رو خدا
این لوگوشونو من کجا دلم بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بخدا راست میگه من الان ۳ ماه بود دنبال مودم 4g آنلاک میگشتم پیدا نمیکردم بود با قیمتهای عجیب قریب ملوم نبود ریست کنی ببینی آنلاک شده نباشه دیگه مجبوری این مودم مزخرف tenda ۱۸۰ خریدم که لاک همراه آخر در یک کلام فاجعست واقعا 1ساعت بعد از خریدش پشیمون شدم شبکه همرا اول که نابوده حلا جالبه زنگ زدم به اپراطور میگم این آنتنش پر سیگنالم خوبه چرا سرعت رو کیلوبایته میگه برا چه شما اونو خریدی ما دیگه فقط یوتل میفروشیم میگم از فروشگاه خودتون خریدم میگه ما ۱ سال دیگه اون مدل نمیفروشیم مشکلیم داشته باشه به ما ارتباطی نداره مملکتو دیدی تو رو خدا
این لوگوشونو من کجا دلم بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب راست میگه این مودم آشغالی بیش نیست و خیلی وقته هم ندیدم ازشون برو با استاد حمید صحبت کن ببین فریمور خوب برای این مودم داره یا نه !
Thesaeedtk
08-06-2020, 23:43
خب راست میگه این مودم آشغالی بیش نیست و خیلی وقته هم ندیدم ازشون برو با استاد حمید صحبت کن ببین فریمور خوب برای این مودم داره یا نه !مرسی از راهنمایی والا فروشگاشون به من فروخته اینو دو روز پیش ندارن مودم بدن از این یوتل آشغالتر از این دارن دیگه گذشت اون زمان هواوی
mortezaahmadi70
09-06-2020, 10:00
سلام
یه مودم جیبی huawei e5573 دارم که تو تنظیماتش نمیشه روی فورجی یا تریجی قفل کرد . کسی فریموری براش سراغ نداره که بشه شبکه رو قفل کرد ؟
فریمور الان :
version: 21.316.03.00.0
0Web UI version: 17.100.14.01.0
والا بخدا راست میگه من الان ۳ ماه بود دنبال مودم 4g آنلاک میگشتم پیدا نمیکردم بود با قیمتهای عجیب قریب ملوم نبود ریست کنی ببینی آنلاک شده نباشه دیگه مجبوری این مودم مزخرف tenda ۱۸۰ خریدم که لاک همراه آخر در یک کلام فاجعست واقعا 1ساعت بعد از خریدش پشیمون شدم شبکه همرا اول که نابوده حلا جالبه زنگ زدم به اپراطور میگم این آنتنش پر سیگنالم خوبه چرا سرعت رو کیلوبایته میگه برا چه شما اونو خریدی ما دیگه فقط یوتل میفروشیم میگم از فروشگاه خودتون خریدم میگه ما ۱ سال دیگه اون مدل نمیفروشیم مشکلیم داشته باشه به ما ارتباطی نداره مملکتو دیدی تو رو خدا
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید امن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته
- - - Updated - - -
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید ازمن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته و درایسام هم میفروشم تازه به بچه های اینجا تخفیف هم میدم
Thesaeedtk
11-06-2020, 15:08
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید امن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته
- - - Updated - - -
سلام اقا من کلی مودم فست لینک هواوی دارم انلاک تضمینی دووافایی باندهای مختلف خب بیایید ازمن بخرید در ضمن صابر ازبنده خرید داشته و درایسام هم میفروشم تازه به بچه های اینجا تخفیف هم میدموالا من بی اطلاع بودم متسفانه
داداش فایل فریمور و وب یو ای مودم هواویe5336bs_2رو داری؟
در مورد آنلاک MF710 ZTE O2 اطلاعی دارید ؟
بامدادنیکنفس
14-06-2020, 08:16
آنلاک کار خاصی نیست
یه کردیت کارد میخواد . Credit card با مقدار کمی دلار . میری سایت های هندی ترکی انگلیسی یه پول کمی میدی IMEI دستگاه را میدی کد آنلاک بهت میدن
من اظلاعات غلط نمیدم
- - - Updated - - -
آنلاک کار خاصی نیست
یه کردیت کارد میخواد . Credit card با مقدار کمی دلار . میری سایت های هندی ترکی انگلیسی یه پول کمی میدی IMEI دستگاه را میدی کد آنلاک بهت میدن
من اظلاعات غلط نمیدم
درود برشما
مودم های zte در فروم 4pda طرفدار زیادی دارند
شما توی این تاپیک می تونید فریمور و احتمالا نحوه ی آنلاک رو پیدا کنید
در ضمن با dc unlocker هم میتونید اقدام کنید فکرکنم بشناستش :thumbsup:
اگر دیدین نمیشه و راهی پیدا نکردین قبل از خرید کلید آنلاک
یه پیام به استاد حمید بدید ایشون بسیار متخصص هستن
بامدادنیکنفس
14-06-2020, 08:32
درود برشما
مودم های zte در فروم 4pda طرفدار زیادی دارند
شما توی این تاپیک می تونید فریمور و احتمالا نحوه ی آنلاک رو پیدا کنید
در ضمن با dc unlocker هم میتونید اقدام کنید فکرکنم بشناستش :thumbsup:
درود
دوست گرامی ، مودم m1 nighthawk netgear هم میشه کاری کرد تجمیع فرکانس کند ؟
یا باید حتما دانگل باشه با نرم افزار تجمیع کرد ؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
درود
دوست گرامی ، مودم m1 nighthawk netgear هم میشه کاری کرد تجمیع فرکانس کند ؟
یا باید حتما دانگل باشه با نرم افزار تجمیع کرد ؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
دوست گرامی من اطلاعی از این مدل ندارم
اگر توی یوتیوب مطلب راجب پرسشتون پیدا نکردین به حمید یا صابر پیام بدید اینها بیشتر تخصص دارن
یک نفر دیگه هم از این مدل داشت توی این انجمن اسمش یادم نیست :laughing:
amir4iran
15-06-2020, 17:41
سلام من میخواستم ببینم مودم LH96 دارم اما تنظیمات تغییر نمیکنه و سیو نمیشه بر روی فرمور، وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم نمیشناسه....
کمکی میتونید بکنید؟
- - - Updated - - -
سلام من میخواستم ببینم مودم LH96 دارم اما تنظیمات تغییر نمیکنه و سیو نمیشه بر روی فرمور، وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم نمیشناسه....
کمکی میتونید بکنید؟
amir4iran
15-06-2020, 17:42
قبلا دادمش به ایرانسل چون وارد تنظیمات نمیشد اصلا ، مثلا درستش کردند!
کمکی میتونید بکنید؟
- - - Updated - - -
کمکی میتونید بکنید؟
سلام من مودم tf i60 ایرانسل رو دادم بیرون آنلاک کردن.تا همین دیروز خوب کار میکرد ولی الان هیچ سیمکارتی رو نمیشناسه!لطفا راهنمایی کنید تا خودم درستش کنم
سلام من مودم tf i60 ایرانسل رو دادم بیرون آنلاک کردن.تا همین دیروز خوب کار میکرد ولی الان هیچ سیمکارتی رو نمیشناسه!لطفا راهنمایی کنید تا خودم درستش کنم
سلام اگر یک دفعه این اتفاق افتاده ربطی به آنلاک نداره پس!
شما سیم عوض نکردی ؟به جای سیم کارت آسیبی نرسیده حین تعویض؟با سیم کارت دیگه تست کردی؟
تنظیمات کانکشن رو چک کردی روی اتومات هست؟
از بخش information در تنظیمات عکس بزار ببینیم چه وضعیتی داری:eh:
سلام اگر یک دفعه این اتفاق افتاده ربطی به آنلاک نداره پس!
شما سیم عوض نکردی ؟به جای سیم کارت آسیبی نرسیده حین تعویض؟با سیم کارت دیگه تست کردی؟
تنظیمات کانکشن رو چک کردی روی اتومات هست؟
از بخش information در تنظیمات عکس بزار ببینیم چه وضعیتی داری:eh:
با همه ی سیم کارت ها امتحان کردم.ریستش کردم با سوزن نشد!در ضمن در قسمت information زده disconnect.قبلا یه بار اینجوری شد با سوزن ریستش کردم درست شد.ولی الان هر کاری کردم نشد که نشد.کمکم کنید تا خودم درستش کنم.ممنون
با همه ی سیم کارت ها امتحان کردم.ریستش کردم با سوزن نشد!در ضمن در قسمت information زده disconnect.قبلا یه بار اینجوری شد با سوزن ریستش کردم درست شد.ولی الان هر کاری کردم نشد که نشد.کمکم کنید تا خودم درستش کنم.ممنون
شما از صفحه اول پنل مودم و بخش اینفورمیشن که گفتم عکس بزارید ببینیم اصلا جریان چیه !
شما از صفحه اول پنل مودم و بخش اینفورمیشن که گفتم عکس بزارید ببینیم اصلا جریان چیه !
اینم وضعیت مودم
اینم وضعیت مودم
روی همون connection settings کلیک کنید ببینید وضعیت چجوره شات بزارید؟
اینم وضعیت مودم
amirhjafari
22-06-2020, 01:07
سلام
من می تونم مشکلش رو برطرف کنم
در صورت نیاز پیغام خصوصی بفرستین
- - - Updated - - -
سلام
amirhjafari
22-06-2020, 01:09
سلام
شما گزینه رومینگ هم فعال کنید باید درست بشه
شما گزینه رومینگ هم فعال کنید باید درست بشه
امتحان کردم نشد.حتی جستجوی اپراتورش رو هم manual کردم و روی ir tci گذاشتم بازم درست نشد:worried:
امتحان کردم نشد.حتی جستجوی اپراتورش رو هم manual کردم و روی ir tci گذاشتم بازم درست نشد:worried:
پیام خصوصی دادم بهتون !
سلام دوستان
وقت بخیر
کسی در مورد انلاک کردن مودم مبین نت AirMaster 3000M اطلاعاتی داره؟
میخوام سیم کارت tdlte ایرانسل روش استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
در بخش device information که گفتم تصویر نذاشتید ازش !اگر imei صفر شده یعنی سریال حین فلش فریمور پریده و باید ترمیم بشه !
راهی نیست بشه مودم رو بدون اینکه نیاز به لحیم و باز کردن باشه آنلاک کرد؟! اصلا امکان چنین موضوعی هست؟
راهی نیست بشه مودم رو بدون اینکه نیاز به لحیم و باز کردن باشه آنلاک کرد؟! اصلا امکان چنین موضوعی هست؟
درود 3 جا یک سوال رو مطرح کردید !
خیر ممکن نیست!
mehrvarzan
10-07-2020, 20:44
با سلام
دوستان یدونه مودم هوآوی مدل b612s-25d دارم چطور میتونم انلااکش کنم ، مبین نت هست
کسی بلده راهنمایی کنه ، هزینه اسم تقدیم میکنم
تلگرام پیام بده لطفا
rahi1771@
komeil65
17-07-2020, 09:45
سلام به همه دوستان
کسی فریمور جدید مودم هواوی b612 ورژن 198 رو داره
italodance
18-07-2020, 11:42
لطفا پاک بشود.
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز،
بنده یک مودم e5573s-320 دارم که لاک همراه اول هست. بعد از دیدن تعدادی کلیپ در یوتیوب تلاش کردم که انلاکش کنم و طبیعتا باید مودم رو بر روی دانلود مود میبردم که بار اول موفق شدم ولی متوجه شدم درایور هارو نصب نکردم بعد از نصب درایور ها هرچقدر تلاش کردم دیگه روی دانلود مود که نمیرفت هیچ حتی شارژ هم نمیشد. ولی مودم روشن میشد و قابل استفاده بود. بعد از خیلی تلاش موفق شدم ببرمش روی دانلود مود و فایل usbloader مخصوصش رو با بالونگ ریختم روش و چراغ پاور شروع به چشمک زدن کرد ولی پورت نمیداد. از شما دوستان گرامی خصوصا اقا صابر عزیز خواهش میکنم اگر راهنمایی یا کمکی میتونن بکنن دریغ نکنن. حقیقتش خیلی گرون شده و امکان خرید مودم برام میسر نیست دیگه.
با تشکر:»:»:»:»:»
MoHaMMaDxD
21-07-2020, 17:32
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
شهر ما tdlte ساپورت نمیشه و فقط4g.
کارم با کامپیوتر هستش و برای گیم میخواستم مودم بگیرم و i60 رو مد نظرم داشتم ولی قیمت مودم fd m60 هم تقریبا یکیه حالا سوالم اینه که 4g این ۲ تا مودم چقدر با هم تفاوت داره و برای استفاده 4g کدوم بهتره?
خیلی ممنون بابت راهنمایی
بروزرسانی: 4.5g پوشش نمیده منطقه ما فقط 4g هستش چه مودمی پیشنهاد میدین هم قیمت اینا باشه یا tf i60 برای 4g خوبه؟
همراه اول زده 4.5g پوشش میده ولی بعید میدونم.
یه مودم میخوام برای 4g که بشه انلاک کرد و خوب باشه پینگ و سرعتش ممنونم از همگی.
Thesaeedtk
22-07-2020, 15:07
کارم با کامپیوتر هستش و برای گیم میخواستم مودم بگیرم و i60 رو مد نظرم داشتم ولی قیمت مودم fd m60 هم تقریبا یکیه حالا سوالم اینه که 4g این ۲ تا مودم چقدر با هم تفاوت داره و برای استفاده 4g کدوم بهتره?
خیلی ممنون بابت راهنمایی
بروزرسانی: 4.5g پوشش نمیده منطقه ما فقط 4g هستش چه مودمی پیشنهاد میدین هم قیمت اینا باشه یا tf i60 برای 4g خوبه؟
یه مودم میخوام برای 4g که بشه انلاک کرد و خوب باشه پینگ و سرعتش ممنونم از همگی.جفت مودم ها cat6 تفاوت اینه که i60 ثابته اونیکی پورتابل فقط 4g منطقت اکه با گوشی اوکیه بگیر سراق همرا اولم به نظر من نرو تجربه شخصی من اینه که سرعت به شدت در بیشتر مناطق پایینه ایرانسل بهتره اگرtdlte مبین نت تو شهرتون پوشش داره میتونی روی اونم فکر کنی البته مبین نت انلاک نمیشه ولی بسته هاش ارزونتره و اینکه رومینگم داره اگر منطقه پوشش td نداشته باشه رومینگ میکنن برات ولی اگر پورتابل نمیخوای به نظر من i60 بهتره چون مستقیم با برقه و چهارتا lan داره و نگرانی خراب شدن باطری این چیزا رو نداری البته m60 بدون باطری کار میکنه حالا دیگه انتخاب با خود شماست .
Iman_m71
31-07-2020, 19:20
سلام مودم هواوی E8372 به تازگی خریداری کردم و میخواستم بدونم آپدیت فریمورش ضروری و الزامی هست؟ و مزایاش رو هم لطف کنید بگید
RyanMiler
31-07-2020, 19:44
سلام مودم هواوی E8372 به تازگی خریداری کردم و میخواستم بدونم آپدیت فریمورش ضروری و الزامی هست؟ و مزایاش رو هم لطف کنید بگید
درود دوست عزیز، خجستت باشه به شادی استفاده کنی.
آپدیت برای فریمور خیلی مهم و ضروریه هرچقدر بیشتر آپدیت بیاد برای یک مودم، نشون میده که پشتیبانی بهتری داره و در جهت رفع مشکلات و بهتر شدن تجربه کار باهاش بیشتر پیگیری میکنن. شما هروقت که آپدیت اومد آپدیت کن.
مزایای فریمور های جدیدتر میتونه شامل: امکانات جدیدتر، سرعت بیشتر، تاخیر کمتر در راه اندازی مودم و اتصال به اینترنت و بعصی وقت ها هم رابط کاربری جدیدتر که ظاهر صفحه تنظیمات مودم رو عوض میکنه باشه.
RyanMiler
31-07-2020, 20:02
خیلی ممنون بابت راهنمایی
یه مودم میخوام برای 4g که بشه انلاک کرد و خوب باشه پینگ و سرعتش ممنونم از همگی.
درود دوست عزیز.
-ببین مودم fd-m60 قابل حمله و قابلیت تجمیع فرکانس واقعی رو داره یعنی واقعا 4.5G رو میگیره برات ولی خب شما میگید که منطقه تون پشتیبانی نمیکنه.
-از طرفی دیگه مودم tf-i60 قابل حمل نیست و قابلیت 4.5G واقعی رو نداره ولی هم قابلیت td داره هم fd یعنی اگر روزی هم تو منطقه تون td-lte راه افتاد خیالت راحته میتونی استفده کنی و اینکه قدرت آنتن گیریش خیلی بهتره از fd-m60 هست مخصوصا جاهای کم آنتن مثل روستا.
با توجه به توضیحاتی که دادی من توصیه میکنم tf-i60 رو بگیری.
البته اینو بگم که برای بازی پینگ با ثباتی نمیتونی از اینترنت سیم کارتی بگیری مگر اینکه خوش شانس باشی اینترنت واقعا خوب جواب بده اونجا. اگه بازی برات تو اولویته بتونی adsl بگیری برات بهتره.
italodance
01-08-2020, 07:19
B528 که تا چند وقت پیش دیجیکالا موجود داشت و خریده بودم .
چطوره؟! راضی هستی؟! اینو گفته بودی پرش آنتن داره؟! یعنی چی؟! مگه نمیتونه رو LTE only بمونه؟!
چرا نمایش سیگنال روش نداره؟!
سرعت استریم و تک کانکشنش چطوره؟! آیا با این مودم و سیم ایرانسل سرعت استریم بهتره یا با بقیه فرقی نداره؟!
برای من فقط سرعت استریم مهمه، اگر مولتی و برنامه ای چون IDM استفاده میکنی و سرعت IDM بت ۱۰۰۰۰۰ گیگ هم بده برام مهم نیست.
ممنون
ata.royalfalcon
01-08-2020, 10:22
چطوره؟! راضی هستی؟!
کاملاً راضی هستم .
اینو گفته بودی پرش آنتن داره؟!
بله ، ولی مشکل از مودم نیست مشکل از ایرانسل هست چون قبلاً این مشکل رو نداشتم . ضمن اینکه بقیه دوستان هم مشکل پرش آنتن رو گزارش کردند .
یعنی چی؟! مگه نمیتونه رو LTE only بمونه؟!
اگر در تنظیمات روی LTE only ذخیره بشه به محض شروع دانلود سنگین (مالتی کانکشن که سرعت دانلود به حداکثر میرسه) آنتن میپره ولی اگر روی Auto باشه مشکلی نیست ولی باعث میشه بعضی اوقات به 3G سوییچ بشه . دیشب که روی Auto بود سرعت خیلی خوب بود و خبر از سوییچ شدن نبود . ظاهراً دکل خلوت شده بود .
حالا پنجشنبه و جمعه این هفته که خونه هستم دوباره این مسئله رو تست میکنم (روی LTE only) .
چرا نمایش سیگنال روش نداره؟!
میتونید از lte watch استفاده کنید برای آندرویید هم اپلیکیشن موجود هست . مگر اینکه کسی پیدا بشه و Firmware و webui مود شده برای این مودم تهیه کنه .
سرعت استریم و تک کانکشنش چطوره؟! آیا با این مودم و سیم ایرانسل سرعت استریم بهتره یا با بقیه فرقی نداره؟!
برای من فقط سرعت استریم مهمه، اگر مولتی و برنامه ای چون IDM استفاده میکنی و سرعت IDM بت ۱۰۰۰۰۰ گیگ هم بده برام مهم نیست.
ممنون
با استریم کار نکردم ولی تک کانکشن سرعت خیلی افت میکنه . باید حتماً چند کانکشن باشه تا زیربار بره و به حداکثر سرعت برسه .
italodance
01-08-2020, 11:55
ممنون از پاسخگویی
والا من از ۳ سال پیش رو MR200 موندم، مشکل پرش اصلا تو عمرم باش ندیدم، اما سیگنال یکسالی هست شده تقریبا رو ۷۵ درصد با آنتن خارجی.
سرعت تک کانکشن صبحها تا ۶۵ مگابیت میره راضیم، مولتی هم ۷۰ تا.
مشکل من سر تک کانکشن سرور Hulu هنگام افلاین دانلود هست که ۸ الی ۱۲ مگابیت بیشتر نمیشه، البته استریم عالیه و بافر ندارم.
تک کانکشن از اپل تی وی تا ۴۵ مگابیت.
نتفلیکس ۱۶ الی ۲۰ مگابیت.
اما Hulu دهن منو سرویس کرده با شرکت خارجی پرو ک سیم همه چی رو تست کردیم برام ای پی امریکا تو کشورهای اروپایی double prox کرد ولی سرعت دانلود افلاین همونه.
انواع DNS و چند تا DNS prox از 4 تا شرکت.
ExpressVPN خوبه ولی ایرانسل یا مودم تایم اوت میده .....اینو مشکوکم....
NordVPN اشغال بود ...چند گنده دیگه هم تست کردم..
دیوونه ام کرده موندم مودم شما را بخرم نخرم ربط داره نداره....از این صاحب سرویس سایتهای فوق هم بپرسم ببینم اونها چی میگند.
MR200 قدیمیه و اصلا Toolbox بش وصل نمیشه. LTEWatch که هیچ ۴ تا برنامه قویتر هم امتحان کردم نشد.
نمیدونم احساس میکنم خرج اضافه است و جواب به احتمال نمیگیرم.
italodance
10-08-2020, 10:22
کاملاً راضی هستم .
دوست من بی زحمت چند تا تست اسپیدتست مولتی و سینگل از لندن آمسترام و کپنهاک ترچیها صبح برام بگیر.
ممنون از وقتت :»
karegarm
22-08-2020, 06:25
مودم موبین نت مدل air master 3100 v دارم
آیا مودم لاک هست و نمیشه از سیم کارت دیگه استفاده کرد؟
اگرلاک هس چحوری آنلاک کنم ؟
ممنون میشم جواب بدید
مودم موبین نت مدل air master 3100 a دارم
آیا مودم لاک هست و نمیشه از سیم کارت دیگه استفاده کرد؟
اگرلاک هس چحوری آنلاک کنم ؟
ممنون میشم جواب بدید
لاک هست انلاک هم نمشه
karegarm
23-08-2020, 02:19
مدل air master 3100 v هست به اشتباه 3100a تایپ کردم
مدل air master 3100 v هست به اشتباه 3100a تایپ کردم
کلا این سری انلاک نمیشه ضمنا انلاک هم بشه باند فرکانسی tdداره که فقط ایرانسل رو جواب میده
سلام دوستان خسته نباشید بنده دو عدد مودم دارم یکی از اون ها هواوی 5336BS-2 قفل اپراتور زین و اون یکی دیگه ایرانسل mf810 هست ایا راهی برای انلاک این دو مدل وجود داره ممنون از شما.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.