ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Clash of Clans ™

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

SamGun
07-11-2014, 00:51
سلام

منم میخوام برم به تاون 8 لطفا یه مپ خوب معرفی کنید.

حفظ منابع و کلکتور ها مخصوصا دریل برام خیلی مهمه چون روزی بیشتر از 10 دقیقه تو بازی نیستم لازمه که قدرت دفاع خوبی داشته باشه.

ممنون

سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام , من اومدم th9 اما الان پشیمونم , احساس میکنم زود بود و لوت خیلی کمه ...
هیچ راهیی نداره برگردم همون th8 >؟ به ساپورت و اینا بگم کاری نمیتونن کنن /؟

نه اقا راهی نداره

عکس از مپ ات بزار ببینم چجوری هستی

Georges St-Pierre
07-11-2014, 01:37
آقا ما دیگه حال و حوسله بازی رو نداریم ... اکانت رو میفروشم هرکس میخواد پی ام بده : Tr4nc3@Ymail.Com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kiar
07-11-2014, 11:37
سلام

ممنون مپ های خوبی بود. فقط یه سوال

تو هر دو مپ مورتار سه تاست ولی یه مورتار اضافه هم تو تاون 8 باز میشه. تو ورژن جدید این مورتار اضافه شده؟ کجای مپ گذاشته بشه خوبه؟

اگه وار بیس خوبی هم سراغ داشتین لطفا معرفی کنین.

ممنون

SamGun
07-11-2014, 11:39
سلام به همه دوستان گل خودم

کلن انجمن هم راه اندازی شد

منتظر حضور گرم و فعالتون هستیم

SamGun
07-11-2014, 12:03
ممنون مپ های خوبی بود. فقط یه سوال

تو هر دو مپ مورتار سه تاست ولی یه مورتار اضافه هم تو تاون 8 باز میشه. تو ورژن جدید این مورتار اضافه شده؟ کجای مپ گذاشته بشه خوبه؟

اگه وار بیس خوبی هم سراغ داشتین لطفا معرفی کنین.

ممنون

بله بله اصلا حواسم نبود

اینارو شما تست کن :

Milad4171
07-11-2014, 12:21
سلام.
سعید دیدم نیستی پس رفتی تو کلن جدید
منم میام به زودی انشالله
وضعیت فعلیم.

SamGun
07-11-2014, 12:34
سلام.
سعید دیدم نیستی پس رفتی تو کلن جدید
منم میام به زودی انشالله
وضعیت فعلیم.

سلام عزیزم

اره منتقل شدیم تعدادیمون به کلن جدید و این کلن رو دیگه کلن انجمن کردیم .

میلاد وضعیتت خیلی بهتر شده آفرین فقط یک کاری باید انجام بدی

الان شروع کن از داخل بیا خارج ، یعنی از دفاعی های قوی مثل WizTower یا Mortar شروع کن به آپ کردن و بیا به بیرون تا برسی به Canon و ArchTower .
Mortar سطح 6 تو TH8 خیلی خیلی مهمه و دفاع فوق العاده ای براته . بعد از اون WizTower 6 .
وضعیت Air ها هم خوبه فقط اون Air ضعیف رو مثل بقیه کن حتما .

وضعیت نیروها چطوره ؟

چند وقته اومدی TH8 ؟

Milad4171
07-11-2014, 12:50
آره. فعلا دارم آپ میکنم. اگر پول داشتم میدادم جم میگرفتم واسه بیلدر. جای مطمئن نمیدونم کجاست چون این ایمیلم که روش اکانت بازیم هستش خیلی واسم مهمه.

حدوداً فکر کنم ده روز نیست اومدم تو تان هال هشت. تا اومدم دارم آپ میکنم فقط لوت خیلی کمه. البته صبحا خوبه ولی تو تایم دیگه کلی باید بگردم. فعلا دارم اونایی که ارزونتر رو هم لول میکنم با بقیه یک سطح که شد آپهای جدید رو شروع میکنم.

لابراتوار تازه تموم شده. دیشب آپ بربرین واسه 5 رو زدم. ولی بقیه تا تان هال هفت فول آپ هستن . اسپل هام 4 هستن.
بلک اکسیر رو ولی چیزی هنوز آپ نکردم. چون نمیتونستم جمع کنم.
فعلا اولین اپ از بلک اکسیر رو میخوام بدم به کینگ که لولش رو ببرم بالاتر

اون لول پایینا تموم بشه میرم سراغ مورتار بعد ویزارد تاور.

hassanshaikhi
07-11-2014, 12:54
آره. فعلا دارم آپ میکنم. اگر پول داشتم میدادم جم میگرفتم واسه بیلدر. جای مطمئن نمیدونم کجاست چون این ایمیلم که روش اکانت بازیم هستش خیلی واسم مهمه.

حدوداً فکر کنم ده روز نیست اومدم تو تان هال هشت. تا اومدم دارم آپ میکنم فقط لوت خیلی کمه. البته صبحا خوبه ولی تو تایم دیگه کلی باید بگردم. فعلا دارم اونایی که ارزونتر رو هم لول میکنم با بقیه یک سطح که شد آپهای جدید رو شروع میکنم.

لابراتوار تازه تموم شده. دیشب آپ بربرین واسه 5 رو زدم. ولی بقیه تا تان هال هفت فول آپ هستن . اسپل هام 4 هستن.

نیازی نیست از سایت هایی که جم میفروشن استفاده کنید.
خودتون گیفت کارت گوگل بخرید بعد مستقیم از بازی خرید کنید.

Milad4171
07-11-2014, 12:57
نیازی نیست از سایت هایی که جم میفروشن استفاده کنید.
خودتون گیفت کارت گوگل بخرید بعد مستقیم از بازی خرید کنید.

چطوری؟؟ خرید نکردم تا حالا!!!

SamGun
07-11-2014, 12:58

اوکیه آقا

فقط یک موضوعی در مورد آپگرید نیرو ها

برای دارک فعلا فقط روی King سرمایه گذاری کن و حتما به سطح 5 برسونش تا قدرت جدیدش باز بشه و کلا فعلا روی کینگ کار کن هرچی بالاتر بهتر.

برای نیرو های اکسیر معمولی هم بعد بربر حتما Giant رو بزن بعدش آرچر .

هر وقت TH آپ میکنی حتما تمام تلاشت رو بکن که اول نیرو هاتو آپ کنی چون تمام پیشرفتت مدیون نیروهاته.

جم برای اندروید ؟ برات PM میکنم .

hassanshaikhi
07-11-2014, 13:05
چطوری؟؟ خرید نکردم تا حالا!!!
اول از سایت های معتبری که گیفت کارت میفروشن با توجه به نیازتون یکی میخرید یه کد 20 رقمی هست.
بعد توی موبایل play store رو باز میکنید و از منوی سمت چپ گزینه Redeem رو بزنید بعد کدی که خریدید رو وارد میکنید و اکانتتون شارژ میشه. بعد توی بازی خرید جم رو میزنید play store باز میشه بعد خرید رو میزنید.

bahmanT
09-11-2014, 20:55
Site :giftha.com جم میفروشه میلاد.مطمئن هم هست من خریدم.فقط قبلش قسمت اموزش رو بخون ببین میتونی از پسش بر بیای یا نه

mahmodcomputer92
09-11-2014, 22:59
سلام دوستان
من میخوام یک اکانت بخرم
اما یک سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده!
۱-اینکه مگه اکانت با جیمیل کار نمیکنه پس کسی که بفروشه آی دی و پس جی میلشو بهم میده؟؟
۲-اگه جیمیلشو بهم بده خوب خودش هم میتونه باهاش کار کنه مگه نه؟؟
اگه غیر این هست لطف میکنید منو راهنمایی کنید؟؟

bahmanT
10-11-2014, 13:40
سلام دوستان
من میخوام یک اکانت بخرم
اما یک سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده!
۱-اینکه مگه اکانت با جیمیل کار نمیکنه پس کسی که بفروشه آی دی و پس جی میلشو بهم میده؟؟
۲-اگه جیمیلشو بهم بده خوب خودش هم میتونه باهاش کار کنه مگه نه؟؟
اگه غیر این هست لطف میکنید منو راهنمایی کنید؟؟

بله میتونه ، باید اطمینان داشته باشی ، بله باید جیمیل یا گیم سنتر بده

اما میشه یه کارایی کرد کرد که اینجا جاش نیست
Kik : neobb10
خواستی راهنمایی میکنم

bahmanT
10-11-2014, 13:52
چند لحظه پیش :n02:

همین الان که داشتم عکس اپلود میکردم زدن اسفالتم کردن فک کنم برم ببینم چی شده ههههه

چرا عکس ها رو نشون نمیده ؟

Milad4171
10-11-2014, 14:30
چند لحظه پیش :n02:

همین الان که داشتم عکس اپلود میکردم زدن اسفالتم کردن فک کنم برم ببینم چی شده ههههه

چرا عکس ها رو نشون نمیده ؟
فکر میکنم بعضی وقتا سایت دان میشه. ولی عکس اولی رو نشون داد.
مینیون خوبه ؟؟ زود میمیرن که ! فایده نداره!

bahmanT
10-11-2014, 14:36
فکر میکنم بعضی وقتا سایت دان میشه. ولی عکس اولی رو نشون داد.
مینیون خوبه ؟؟ زود میمیرن که ! فایده نداره!

با بالون خوبه , اره میمیره ، باید تعداد بالا بسازی ، واسه جم کردن بیس هایی که ایکس بو و اینفرنو نداره و لوت زیاد داره خوبه

tranceyou
10-11-2014, 20:10
از دوستانی کلن دارن برای اینوات معرفی کنن تا ما وارد شیم تشکر

bahmanT
10-11-2014, 23:47
از دوستانی کلن دارن برای اینوات معرفی کنن تا ما وارد شیم تشکر

اگه لول شما بالای 70 هستش میتونید بیاید.
iran kings
اسم من تو بازی neo_bb10

Shahr0kh
11-11-2014, 08:32
اگر لول بالای 60 هستین ....

کلن :‌ بچه هاي ایران

اسم بنده : Hossein

اگر خواستین بگین کلن تگ بدم ...

tranceyou
11-11-2014, 11:08
دوستان عزیز من در حال حاضر در لول 24 هستم برای قوی تر شدن نیاز به اومدن در گروهی هستم که پشتیبانی نیرو بشم
ممنون میشم دوستان اطلاع بدن

Shahr0kh
11-11-2014, 11:15
مهم نیست اگر اکتیو هستین و بازی میکنید
خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم ...

کلن :‌ بچه هاي ایران

اسم بنده : Hossein

اگر خواستین بگین کلن تگ بدم ...

به نوشته ی اسم کلن توجه کنید ی زیرش نقطه داره ...

tranceyou
11-11-2014, 13:48
دوستان یه سوال فنی ، من با یک ایمیل تا لول 24 رفتم و حالا میخوام ادامه بازی رو با ایمیل جدیدم انجام بدم
لطفاً راهنمایی کنید. تشکر

bahmanT
11-11-2014, 15:50
دوستان یه سوال فنی ، من با یک ایمیل تا لول 24 رفتم و حالا میخوام ادامه بازی رو با ایمیل جدیدم انجام بدم

نمیشه ، با همون ایمیل ادامه بدید

HOJ-JAT
11-11-2014, 16:29
باید از link a device استفاده کنید

HOJ-JAT
11-11-2014, 16:35
دوستان عزیز من در حال حاضر در لول 24 هستم برای قوی تر شدن نیاز به اومدن در گروهی هستم که پشتیبانی نیرو بشم
ممنون میشم دوستان اطلاع بدن
family clan 22

bahmanT
11-11-2014, 17:53
باید از link a device استفاده کنید

این دوستمون میخواد با یه جیمیل دیگه شروع کنه , نمیخواد که بره رو یه سیستم عامل دیگه !

لینک برای بردن بازی از روی اندروید به ios یا برعکس به کار میره
برای اندروید به اندروید از جیمیل و بزای ios به ios از game center استفاده میشه

HOJ-JAT
11-11-2014, 21:58
نه خير اندريد به اندرويد هم داره لطفا اطلاعات غلط ندين

tranceyou
12-11-2014, 12:56

یعنی دوست عزیز امکان این هست که انتقال از ایمیلی به ایمیل دیگه انجام بشه؟! و اگر هست میشه راحش رو بگید
چون من هرچی ایمیل جدید رو وارد میکنم اون گزینه کانکت قرمز هست و وقتی که ایمیل قبلی رو میدم سبز میشه!!

aghazadeh_hastam
12-11-2014, 13:25
چرت میگه با همون ایمیل اولیت فقط میشه انتقال داد

bahmanT
12-11-2014, 14:06
یعنی دوست عزیز امکان این هست که انتقال از ایمیلی به ایمیل دیگه انجام بشه؟! و اگر هست میشه راحش رو بگید
چون من هرچی ایمیل جدید رو وارد میکنم اون گزینه کانکت قرمز هست و وقتی که ایمیل قبلی رو میدم سبز میشه!!

به نظرت دلیلش چیه ؟ واضحه

bahmanT
12-11-2014, 14:13

کافیه پیام های بازی رو بخونید ، من سعی کردم این کارو بکنم اما وحی امده که اندروید به اندروید با جیمیل ، ios به ios گیم سنتر . شما به شنیده هاتون بسنده نکنید ، کاریه که تست کردم ولی نمیدونم حتما شما میتونید انجام بدید ، تا اونجا که من میدونم لینک برای انتقال بازی بین سیستم عامل هاست

bahmanT
12-11-2014, 14:15
کی چرت میگه من ?
مشخص کن :n02:

HOJ-JAT
12-11-2014, 19:45
مشاالله ادب اینجا کولاک میکنه و جالب اینجاست که از چشم مدیران و ناظران عزیز هم دور میمونه

کافیه پیام های بازی رو بخونید ، من سعی کردم این کارو بکنم اما وحی امده که اندروید به اندروید با جیمیل ، ios به ios گیم سنتر . شما به شنیده هاتون بسنده نکنید ، کاریه که تست کردم ولی نمیدونم حتما شما میتونید انجام بدید ، تا اونجا که من میدونم لینک برای انتقال بازی بین سیستم عامل هاست
من به گذاشتن این عکس بسنده میکنم!

bahmanT
12-11-2014, 20:02
مشاالله ادب اینجا کولاک میکنه و جالب اینجاست که از چشم مدیران و ناظران عزیز هم دور میمونه

بسنده نكنيد , يك بار سعي كنيد اندرويد رو به اندرويد لينك كنيد , ببينيد چه پيامي ميده

eb6e_ebi
13-11-2014, 22:06
با سلام من لول 43 هستم و دنبال کلن میگردم ممینون میشم کلنی که به لول من بخوره معرفی کنید

mohammad_kheyri
14-11-2014, 10:02
اقا این xmod عجب چیزی برای دارک .کارم شده فقط اسپل فاکتوری بوست کردن :دی
خوشگل تو روز میشه 20 تارو زد (برای لول من خیلیها ) :دی

aghazadeh_hastam
14-11-2014, 10:27

بازم چرت میگی . باید با همون ایمیلت تو دیوایس دیگه بری تو بازی تا سینک بشه

SamGun
14-11-2014, 23:37
سعی کنید از الفاض محترمانه تری استفاده کنید

اینجا محل تخلیه روحی نیست .

اینبار به تذکر شفاهی بسنده میکنم .

javad34
15-11-2014, 09:32
از دیروز یه مشکلی پیش اومده دیگه game center alert کا رنمیکنه . ما 2 تا اکانت داریم بعد تو گیم سنتر وارد میکردیم که سیوها عوض بشه هر کی بازی خودشو بکنه اما از دیروز دیگه نمیشه از دیروز عصر. روی 1 بازی مونده و هر چی گیم سنر رو عوض کنی فرقی نمیکنه.

روی 2 دستگاه تست کردم

SamGun
15-11-2014, 18:44
از دیروز یه مشکلی پیش اومده دیگه game center alert کا رنمیکنه . ما 2 تا اکانت داریم بعد تو گیم سنتر وارد میکردیم که سیوها عوض بشه هر کی بازی خودشو بکنه اما از دیروز دیگه نمیشه از دیروز عصر. روی 1 بازی مونده و هر چی گیم سنر رو عوض کنی فرقی نمیکنه.

روی 2 دستگاه تست کردم

سلام

شما 2 تا اکانت داشتید که Save شده بوده روی Apple ID هاتون درست ؟

بعد در حال حاضر فقط یکی از اکانت ها لاگین میشه

روی گوشی دومی که تست کردید هم اول اکانتی رو تست کردید که روی اون یکی گوشی ست شده بوده یا اون یکی که دیگه Login نمیشه ؟

تو فولدر بازی یک فایل Save وجود داره که ممکن هست از اون سیو فقط داره برای لاگین شدن استفاده میکنه که باید پاک بشه اون فایل توسط نرم افزار iTools

javad34
15-11-2014, 19:07
مرسی تست میکنم جوابشو میدم

javad34
15-11-2014, 19:19
سلام

شما 2 تا اکانت داشتید که Save شده بوده روی Apple ID هاتون درست ؟

بعد در حال حاضر فقط یکی از اکانت ها لاگین میشه

روی گوشی دومی که تست کردید هم اول اکانتی رو تست کردید که روی اون یکی گوشی ست شده بوده یا اون یکی که دیگه Login نمیشه ؟

تو فولدر بازی یک فایل Save وجود داره که ممکن هست از اون سیو فقط داره برای لاگین شدن استفاده میکنه که باید پاک بشه اون فایل توسط نرم افزار iTools

بزار یه بار دیگه مشکلو بگم.

ببین تو الان یه آیپد داری . داری بازیتو میکنی. بعد من میام پیشت آیپدتو میگیرم میرم تو گیم سنترت apple id خودمو میزنم . بعد میرم تو بازیت. بعد 10 ثانیه که وارد بازی میشم تو خود بازی clash میرنه game center alert برا ی تغییر بازی تو به بازی من.

این قضیه خیلی وقت درست بود ولی از دیروز نمیشه گیر کرده تو سیو تو.

ببین مثلا من الان بیام تو آیپد تو تو گیم سنترت اپل آیدی خودمو بزنم و بعدش برم تو بازیت اولش ولکام رو به اسم من میده اما game center alert دیگه نمیاد که بازی عوض بشه..

الان بازی من رفت رو هوا تو هیچ دستگاهی هم نیست.

الان اینکه راهنمایی کردید برم توی فولدر کلش از طریق ifunbox رفتم همه فایلهاشو پاک کردم بازم رفتم تو بازی. فاییده نکرد.

javad34
15-11-2014, 19:22
این بود همیشه میومدمن میرفتم تو مزرعه خودم .الان دیگه نمیاد

javad34
16-11-2014, 09:22
درست شد دیشب ..مشکل از خود کلش بود. دیشب game center alert اومد.

HITB0Y
16-11-2014, 11:10
سلام
یکی از دوستان هست که میخواد اکانت بازیش رو از رو گوشی پاک کنه و از اول شروع کنه!از گیم سنتر signout هم کرد و بازی رو حذف کرد ولی وقتی دوباره نصب کرد اکانت خودش دوباره اومد!:n02:
راه حلش چیه؟

javad34
16-11-2014, 21:51
من که 37 تومن پولم هدر رفت خواستم 1200 تا جم بخرم گیفت کارت 10 دلاری آیتونز خریدم وارد اکانتم کردم redeem کردم کردیتم شد 10$. بعد رفتم تو بازی برای خرید بعد 1200 تا جم رو انتخاب کردم خرید رو زدم رفت تو سوالهای امنیتی .جواب سوالای امنیتی رو یادم رفته و ننوشته بودم.بعد زدم سوالا رو ریست کن گفتش میفرستم به ایمیلت برای ریست کردن سوالا بعد من اون ایمیل رو پاکش کرده بودم قبلا چون اسپم زیاد داشت

..خلاصه 37 تومن بای بای :n02: خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.

آخه سوال امنیتی دیگه چی بود.

الان 10 دلار کردیت دارم تو اکانتم ولی نمیشه استفاده کرد .برا یخرید سوالای امنیتی رو باید جواب بدم که یادم نیست ..

اون ایمیل که پاکش کردم رو رفتم تو یاهو دوباره بسازمش میگه این user name خارج از دسترس.یعنی ایمیلی که پاک شده رو نمیشه دوباره ساخت.

خلاصه شب خوبی بود

یکی به اون اپل عوضی بگه چرا موقعی که داشتم گیفت کارت رو وارد میکردم سوالا ی امنیتی رو نپرسیدی؟ بعد که خرت از پل رد شد حالا موقع خرید میگی سوال امنیتی؟

اگر موقع وارد کردن سوا لای منیتی رو میپرسید منم میرفتم یه اکانت جدید میساختم مثل آدم سوالای امنیتیش رو یادداشت میکردم گیفت کارت رو تو اون وارد میکردم.

37 تومنم هدر نمیرفت.

javad34
17-11-2014, 02:09
37 تومن دیگه پرید آقا یه آیدی دیکمو زدم بعد پرداخت شد پولم کم کرد اما جم نداد. دارم دیوونه میشم تو این ایدی کلی بازی کرک شده هستش شاید بخاطر این جیلبریک و ایدی پر از بازی کرک شده پولمو گرفت و جم نداد
ولی خیلی زور داره تو یه شب ۷۴ تومن به باد بره

فکر می کردم ایندفعه با این ایدی که همه سوالها و ایمیل ریکاوریشو دارم میتونم بخرم ولی

الان اگه بگن ۱۰۰ هزارتا جم ۱۰ هزار تومن خداوکیلی دیگه از کارتم پول نمیدم غلط کردم

SamGun
17-11-2014, 10:11
سلام
یکی از دوستان هست که میخواد اکانت بازیش رو از رو گوشی پاک کنه و از اول شروع کنه!از گیم سنتر signout هم کرد و بازی رو حذف کرد ولی وقتی دوباره نصب کرد اکانت خودش دوباره اومد!:n02:
راه حلش چیه؟

یکی از راه های ساده ی این کار استفاده از یک اکانت جدید ( AppleID و Gmail ) هست که وارد کنید و بازی رو از نو شروع کنید

راه دیگه پاک کردن کامل بازی و Sign out کردن Apple ID در تمام قسمت گوشی + بستن Cloud که بازی دوباره از روی Cloud اجرا نشه .

من که 37 تومن پولم هدر رفت خواستم 1200 تا جم بخرم گیفت کارت 10 دلاری آیتونز خریدم وارد اکانتم کردم redeem کردم کردیتم شد 10$. بعد رفتم تو بازی برای خرید بعد 1200 تا جم رو انتخاب کردم خرید رو زدم رفت تو سوالهای امنیتی .جواب سوالای امنیتی رو یادم رفته و ننوشته بودم.بعد زدم سوالا رو ریست کن گفتش میفرستم به ایمیلت برای ریست کردن سوالا بعد من اون ایمیل رو پاکش کرده بودم قبلا چون اسپم زیاد داشت

..خلاصه 37 تومن بای بای :n02: خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.

آخه سوال امنیتی دیگه چی بود.

الان 10 دلار کردیت دارم تو اکانتم ولی نمیشه استفاده کرد .برا یخرید سوالای امنیتی رو باید جواب بدم که یادم نیست ..

اون ایمیل که پاکش کردم رو رفتم تو یاهو دوباره بسازمش میگه این user name خارج از دسترس.یعنی ایمیلی که پاک شده رو نمیشه دوباره ساخت.

خلاصه شب خوبی بود

یکی به اون اپل عوضی بگه چرا موقعی که داشتم گیفت کارت رو وارد میکردم سوالا ی امنیتی رو نپرسیدی؟ بعد که خرت از پل رد شد حالا موقع خرید میگی سوال امنیتی؟

اگر موقع وارد کردن سوا لای منیتی رو میپرسید منم میرفتم یه اکانت جدید میساختم مثل آدم سوالای امنیتیش رو یادداشت میکردم گیفت کارت رو تو اون وارد میکردم.

37 تومنم هدر نمیرفت.

37 تومن دیگه پرید آقا یه آیدی دیکمو زدم بعد پرداخت شد پولم کم کرد اما جم نداد. دارم دیوونه میشم تو این ایدی کلی بازی کرک شده هستش شاید بخاطر این جیلبریک و ایدی پر از بازی کرک شده پولمو گرفت و جم نداد
ولی خیلی زور داره تو یه شب ۷۴ تومن به باد بره

فکر می کردم ایندفعه با این ایدی که همه سوالها و ایمیل ریکاوریشو دارم میتونم بخرم ولی

الان اگه بگن ۱۰۰ هزارتا جم ۱۰ هزار تومن خداوکیلی دیگه از کارتم پول نمیدم غلط کردم

:n02: :n02:

آقا مقصر خودت هستی قبل از انجام اینجور عملیات ها باید اول از تمام حهات اطمینان حاصل کنی

خوده من 2 بار گیفت 10$ خریدم خیلی راحت هم تو بازی استفاده کردم اصلا مشکلی نبوده .

این بار دوم که میگید پول رفته اما خرید انجام نشده باید با Support تماس بگیری از طریق ایمیل و موضوع رو بگی که برات پیگیری کنن .

ربطی به بازی کـرک شده و JailBreak نداره.

javad34
17-11-2014, 10:15

آقا مقصر خودت هستی قبل از انجام اینجور عملیات ها باید اول از تمام حهات اطمینان حاصل کنی

خوده من 2 بار گیفت 10$ خریدم خیلی راحت هم تو بازی استفاده کردم اصلا مشکلی نبوده .

این بار دوم که میگید پول رفته اما خرید انجام نشده باید با Support تماس بگیری از طریق ایمیل و موضوع رو بگی که برات پیگیری کنن .

ربطی به بازی کـرک شده و JailBreak نداره.

ممنون سعید جان. اون ایمیل که تو پوفایلتون نوشتم همون ایمیل رو فرستادم براشون ببینیم چی میشه

دقیقا همون

Georges St-Pierre
17-11-2014, 12:59
دوستان من میخوام اسمم رو توی بازی عوض کنم ... خیلی مهمه ... راهنمایی میکنید چطور ؟

Dr.Hate
17-11-2014, 13:18
یک مشکل بد در مورد سیو کردن بازی دارم:

من یک جیمیل داشتم روش کلش کاملا سیو میشد و لول آپ هارو نشون میداد گوگل پلاس هم سبز و کانکت میشد، بعد از مدتی گوگل احمق همینجوری الکی زد جیمیل مارو لاک کرد. من هم نامه نگاری کردم که آقا چرا لاک کردی اونا هم عذرخواهی که اشتباه از ما بوده جیمیل مارو برگردوندن!
حالا گوگل پلی اندروید اصلا این جیمیل رو قبول نمیکنه و synce نمیشه، منم دوباره هزارتا تابحال جیمیل ساختم و کامل هم synce کردم ولی بازی کلش توی تنظیمات گوگل پلاس دیسکانکت نشون میده هرچی روش میزنم کانکت نمیشه ولی بهرحال ولکام اون بالا میاد با لول یک و همیشه روی این لول باقیست و دکمه گوگل پلاس هم همیشه قرمز و دیسکانکته!

راهی هست که من بفهمم بازیم سیو میشه یا نه؟ (رو هر اکانتی)
اصلا سیو بازی کجا نوشته میشه؟

javad34
17-11-2014, 13:27
دوستان من میخوام اسمم رو توی بازی عوض کنم ... خیلی مهمه ... راهنمایی میکنید چطور ؟

رای تغییر دادن اسم خود در بازی کلش آف کلنز clash of clans ، تنها راه وارد شدن به قسمتHelp & Support بازی است . در آن قسمت باید روی Report an issue کلیک کنید. سپسOther Problem را انتخاب نمایید. بلافاصله صفحه ای باز میشود که در آن از شما میخواهد متنتان را برای این ایمیل بفرستید :
clashofclans.feedback@supercell.net
دقت کنید در انتهای متن نوشته Do Not Delete آن قسمت را به هیچ عنوان پاک نکنید . چرا که اطلاعات بازی و دستگاه و سابقه بازی شما در این قسمت وارد شده است.متنی بنویسید در این رابطه که میخواهید اسم بازی خود را عوض کنید. میتوانید از این متن استفاده نمایید :
?Hi I Need To Change The Name Of My Village . Can U Help Me Please
منتظر جواب ایمیل بمانید . طی 24 ساعت ایمیلی دریافت خواهید کرد که به شما میگوید این کار تنها یکبار قابل انجام است و تنها در صورتی که اسم دهکده شما نام و فامیل باشد که میخواهید کسی آن را نداند یا نامیست که ممکن است بقیه شما را مسخره دست خود قرار دهند میتوانید آن را تعویض نمایید یا به عبارتی درخواست تعویض دهید.در جواب این نامه اگر نام دهکده شما اسم و فامیلی است یا فامیلی است میتوانید بنویسید:
Yes it’s a Family Name And i Want To Change it To Mostafa
به جای Mostafa اسمی که میخواهید روی دهکده تان بگذارید را بنویسید. یا هر دلیل دیگری بیاورید که از این اسم نمیتوانید استفاده کنید.
پس از مدت کوتاهی اولین ایمیل را از شرکت سوپرسل که یک ایمیل اتوماتیک است و حاوی متن زیر بوده را دریافت میکنید :##- Please type your reply above this line -##
Request received: Clash of Clans Report Problem
Your request (#*******) has been received and is being reviewed by our support staff.
We are receiving an unusually high number of tickets at the moment, so please be patient and kindly avoid sending additional help requests. One of our agents will reply to you as soon as they are available.
Don’t forget to check our easy-to-use Game Support page for a faster resolution at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که معنی کلی آن اینست که به دلیل حجم بسیار بالای تیکتها و درخواستهای کاربران باید منتظر بررسی اکانت خود توسط سوپرسل و پاسخ آنها باشید.
باید منتظر بمانید تا پاسخ بعدی سوپرسل را دریافت کنید.
ظرف 48 تا 72 ساعت مشاهده میکنید که اگر درخواست شما منطقی باشید و بتوانید قانعشان کنید، اسم شما در بازی تغییر کرده است .
این روش تست شده و به خوبی جواب داده است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr.Hate
17-11-2014, 13:50

اوه این پست رو تازه دیدم
پس من کلا دیگه هیچوقت نمیتونم بازی رو سیو کنم چون جیمیل اولم خراب شده
گوشیمو باید تا آخر عمر نگه دارم :n02:

Georges St-Pierre
17-11-2014, 14:18
Hi , I would like to change my name from " Kiss of Death " to " TR4NC3 " because i live in Iran And my Username " Kiss of Death " Has the Word " Kiss " Which is Bloocked on my country's internet and it cause me filtering problem.

من اینو نوشتم :n09:
امیدوارم عوضش کنن :دی

Dr.Hate
17-11-2014, 23:43
Xmod درست کار میکرد ولی جدیدن تا لحظه اخر لودینگ میره کلش و بعدش میپره بیرون :n03:

virus2009
18-11-2014, 14:04
Xmod درست کار میکرد ولی جدیدن تا لحظه اخر لودینگ میره کلش و بعدش میپره بیرون :n03:

کلش جدیدا یک آپدیت داده که نصبش ضروری نیست ( فکر کنم این المان های هالویین رو حذف میکنه )؛ شما تو xmod ، مد مربوط به اون ورژن رو نصب می کنید، به خاطر همین کرش میشه بعد لودینگ.
شما xmod رو باز کن برو داخل صفحه clash اون پایین کناره Update Mod یک گزینه به نام History هست، از اونجا مد ورژن 1.0.7 رو نصب کن.

Georges St-Pierre
18-11-2014, 14:13
دوستان این Xmod چطوریاس ؟ بن نمیشید ؟

Dr.Hate
18-11-2014, 18:38
کلش جدیدا یک آپدیت داده که نصبش ضروری نیست ( فکر کنم این المان های هالویین رو حذف میکنه )؛ شما تو xmod ، مد مربوط به اون ورژن رو نصب می کنید، به خاطر همین کرش میشه بعد لودینگ.
شما xmod رو باز کن برو داخل صفحه clash اون پایین کناره Update Mod یک گزینه به نام History هست، از اونجا مد ورژن 1.0.7 رو نصب کن.

آره دیشب با این روش درست شد...
ولی نمیدونم چرا از امروز هر کاری میکنم اون X توی بازی نمیاد! و کلا انگار مود نصب نیست
حذف کامل کردم دوباره xmod رو از سایتش گرفتم نصب کردم نشد clear data و force stop هم کردم
آنروت کردم با farma root روت کردم باز هم نشد
وقتی xmod اجرا میشه تمام دسترسی ها رو هم داره مود هم نصب میکنه ولی تو بازی اثری از مود نیست
واقعا سیستم عامل بی ثباتیه این اندروید, کلافم کرده

virus2009
19-11-2014, 00:16
دوستان این Xmod چطوریاس ؟ بن نمیشید ؟

xmod واسه سرچ لوت هم استفاده میشه ، یعنی میگرده کسایی که یک مقدار مشخص لوت دارن رو نشون میده ( این حالت امکان بن شدنش هست)
اما حالت دیگه که sandbox هست و فقط برای اتک تست زدن هست بن نمیشید ( 99% )

آره دیشب با این روش درست شد...
ولی نمیدونم چرا از امروز هر کاری میکنم اون X توی بازی نمیاد! و کلا انگار مود نصب نیست
حذف کامل کردم دوباره xmod رو از سایتش گرفتم نصب کردم نشد clear data و force stop هم کردم
آنروت کردم با farma root روت کردم باز هم نشد
وقتی xmod اجرا میشه تمام دسترسی ها رو هم داره مود هم نصب میکنه ولی تو بازی اثری از مود نیست
واقعا سیستم عامل بی ثباتیه این اندروید, کلافم کرده

منم چندبار اینجوری میشد از بازی میرفتم بیرون دوباره میرفتم داخل درست میشد

arming900
19-11-2014, 19:47
xmod واسه سرچ لوت هم استفاده میشه ، یعنی میگرده کسایی که یک مقدار مشخص لوت دارن رو نشون میده ( این حالت امکان بن شدنش هست)
اما حالت دیگه که sandbox هست و فقط برای اتک تست زدن هست بن نمیشید ( 99% )

دقیقا برعکس گفتید

اون برنامه فقط نکس میکنه همون کاری که خودتون انجام میدید

ولی اتک مجازی این خودش یه حقه س

M343
22-11-2014, 00:21
دوستان تازگیا لوت خوب گیر میاد ؟
پیشنهادتون برای تان هال 9 چیه ؟ رو چه لیگی بهتره ؟

Dr.Hate
22-11-2014, 10:06
دقیقا برعکس گفتید

اون برنامه فقط نکس میکنه همون کاری که خودتون انجام میدید

ولی اتک مجازی این خودش یه حقه س

دقیقا برعکس
next خیلی سریع انجام میگیره و اگر مانیتور کنند براحتی میفهمند
اتک مجازی تقریبا بصورت افلاین انجام میگیره و غیر قابل کنترله

Milad4171
22-11-2014, 20:09
به نظر شما ....
جنگه ؟؟؟:n29:

Milad4171
23-11-2014, 16:42
سلام. بازی واسه من بالا نمیاد. سرور فیلتر شده انگار چون با وی پی ان اومد.
سرویسم هم مخابراته.
کسی از مخابرات هست که این مشکل رو داشته باشه؟

kenzu
23-11-2014, 16:52
مال منم با شاتل بالا نمیومد با 3g بالا اومد

Georges St-Pierre
23-11-2014, 16:56
برای منم همینطور شده ... با چه فیلتر شکنی وارد بازی میشی ؟

javad34
23-11-2014, 17:57
منم ممینطور مخابرات تهران از ظهر نتونستم وارد بازی بشم

javad34
23-11-2014, 18:00
ولی برنامه بلو استک میره تو بازی اما با دیوایس نمیره

javad34
23-11-2014, 18:02
امروز از صبح کللی اینترنت بهم ریخته بود پس بگو می خواستن این بازی رو فیلتر کنن

آخه الان اینترنت درست شده اما این بازی دیگه نمیره توش

javad34
23-11-2014, 18:59
تنها کسی که خوشحال شد از فیلتر شدن کلش مادرم بود چون تو خونه هیشکی حرف نمی زد. همه سرشون تو موبایل گرم اتک بود
حتی مهمون وقتی میومد پسورد وایفای رو فقط ۱ کلمه می پرسید بعد ساکت میشد تا آخر سرش تو ویلیجش بود و گرم اتک و وار

Georges St-Pierre
23-11-2014, 20:19
دوستان چرا HSS روی Bluestack کانکت نمیشه ؟ در حالی که روی گوشی مشکلی نداره ...
با کدوم قندشکن میشه با PC بازی کرد ؟

Rossin
23-11-2014, 20:42
بزنم به تخته گوش مبین نت کر هنوز فیلتر نشده و به راحتی میرم تو بازی:n02:

ha3an_khafan
23-11-2014, 20:45
در شهر ما هم فقط کاربران اینترنت مخابرات با این مشکل رو به هستن

kiar
23-11-2014, 21:57
سلام

منم نتم از مخابراته و فقط با قند شکن میتونم برم تو بازی ولی هنوز با بلواستکس تست نکردم.

------------------------

کسی وار بیس خوب واسه تاون 8 داره؟

HOJ-JAT
23-11-2014, 22:29
مال من ساعت ۴ نمیرفت اما الان میره هم مخابرات داریم و هم پیشگامان

Milad4171
23-11-2014, 22:39
مال من ساعت ۴ نمیرفت اما الان میره هم مخابرات داریم و هم پیشگامان

وقتی نمیرفت چه پیغامی میداد؟
??Unable to conect with The Server

HOJ-JAT
24-11-2014, 10:02
اره مثل زمانی که اصلا اینترت وصل نیست

arming900
24-11-2014, 10:23
دوستان چرا HSS روی Bluestack کانکت نمیشه ؟ در حالی که روی گوشی مشکلی نداره ...
با کدوم قندشکن میشه با PC بازی کرد ؟

منم همین مشکل رو دارم

قبلا وقتی آپدیت میومد با هات اسپات شیــــلد میرفت الان دیگه همونم جواب نمیده ! :n04:

HOJ-JAT
24-11-2014, 10:26
ای لعنت بهشون الان دوباره نمیره ..ولی با فند شکن میره..

=CYBER=
24-11-2014, 11:26
DNS مخابرات مشکل داره ٬‌ تو تنظیمات وایفای گوشی DNS رو ست کنید رو 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 مشکل حل میشه .

Milad4171
24-11-2014, 11:33
DNS مخابرات مشکل داره ٬‌ تو تنظیمات وایفای گوشی DNS رو ست کنید رو 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 مشکل حل میشه .

آفرین/ عالی بود :n18:

دوستان پست این دوستمون رو تشکر کنید تا بقیه هم مطلع بشن .
پ ن : ( بهترین کار اینه که کلا DNS SERVER رو داخل مودم از حالت اتوماتیک خارج کنید و اول 8.8.8.8 و دوم 4.2.2.4 تنظیم کنید که کلا مشکلات حل بشه)

Shahr0kh
24-11-2014, 12:56
با تشکر از دوست خوبمون ....

آموزش تصویری :n39::n05:

ahmad2020g
24-11-2014, 14:40
اینترنت شاتلم همینطوره

javad34
24-11-2014, 15:03
آفرین/ عالی بود :n18:

دوستان پست این دوستمون رو تشکر کنید تا بقیه هم مطلع بشن .
پ ن : ( بهترین کار اینه که کلا DNS SERVER رو داخل مودم از حالت اتوماتیک خارج کنید و اول 8.8.8.8 و دوم 4.2.2.4 تنظیم کنید که کلا مشکلات حل بشه)

من همین کاری که شما گفتی رو کردم همه گوشیها و تبلت درست شد

ahmad2020g
24-11-2014, 15:19
شاتلم جواب میده؟

Milad4171
24-11-2014, 15:40
شاتلم جواب میده؟
دوست عزیز امتحان کنید
تغییر DNS مشکلی رو ایجاد نمیکنه

sanam.b
24-11-2014, 15:47
سلام

مشکل من حل نشد، به محض تغییر دادن ip setting به static دکمه connect غیر فعال میشه .باید چیکار کنم؟

از روی فیلم آموزشی همه مقادیر رو عوض می کنم اما در آخر که دکمه connect باید فعال بشه ، مال من فعال نمی شه :n13:

تو گوشی من قبل از DNS یه net mask هست تنظیمات اون چی باید باشه؟

تغییر دادن آپی آدرس چه جوریه؟ من همونی رو که توفیلم میگن رو وارد می کنم.

kenzu
24-11-2014, 15:52
باید ip address رو هم وارد کنی تا کانکت فعال بشه .
رو شاتل جواب نداد

aghili89
24-11-2014, 16:16
رو شاتل جواب نداد

چه آی پی یی رو باید وارد کنیم؟

kenzu
24-11-2014, 16:19
همونی که خودش کمرنگ نوشته .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sanam.b
24-11-2014, 16:35
رو شاتل جواب نداد
از راهنماییت ممنونم من همونی که تو فیلم آموزشی می گن وارد می کنم بقیه مراحل هم تا آخر میرم اما بازهم غیر فعاله.

Milad4171
24-11-2014, 17:06
سلام

مشکل من حل نشد، به محض تغییر دادن ip setting به static دکمه connect غیر فعال میشه .باید چیکار کنم؟

از روی فیلم آموزشی همه مقادیر رو عوض می کنم اما در آخر که دکمه connect باید فعال بشه ، مال من فعال نمی شه :n13:

تو گوشی من قبل از DNS یه net mask هست تنظیمات اون چی باید باشه؟

تغییر دادن آپی آدرس چه جوریه؟ من همونی رو که توفیلم میگن رو وارد می کنم.

دوست عزیز. تغییرات رو در مودم انجام بدین. طبق چیزی که من در پست خودم گفتم ببینید درست میشه یا نه !
ولی قبل از اون تغییرات رو روی گوشی به حالت قبل برگردونید

Armin.Computer
24-11-2014, 21:29
مشکل من بدون تغییر DNS حل شد
خود به خود حل شد

ahmad2020g
24-11-2014, 21:39
اره شاتلم خودش درست شد

sanam.b
25-11-2014, 11:22
ولی من همچنان مشکل دارم
صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه که من تنظیمات رو انجام بدم :n28: :n14: :n28:

sanam.b
25-11-2014, 11:22
چرا مدتی پستهای من دوتاییه؟

Milad4171
25-11-2014, 11:32
ولی من همچنان مشکل دارم
صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه که من تنظیمات رو انجام بدم :n28: :n14: :n28:
این مشکل رو در انجمن شبکه بررسی کنید

aghili89
25-11-2014, 12:09
همونی که خودش کمرنگ نوشته .

دوست عزیز چرا راهنماییت واضح نیست؟ :دی
کجا کمرنگ نوشته؟ وارد بازی میخوای بشی؟ یا جای دیگه ای کمرنگ نوشته؟!

sanam.b
25-11-2014, 20:41
سلام به همه دوستان

من این سوال رو اینجا مطرح کردم اما هنوز هیج جوابی نگرفتم.

به هرحال صفحه تنظیمات مودم باز شد
راستش چون خودم زیاد با تنطیمات مودم آشنایی ندارم(فقط در حد کانفیگ کردن مودم و عوض کردن رمز وای فای )
قسمتی که در عکس با مستطیل قرمز نشون داده شده بخش DNS SERVER ؟ (مودم tp link)
و اگر من بخش static رو فعال کنم اعداد آپی آدرس و ساب نت مسک و گت وی باید چی بنویسم ؟

sanam.b
25-11-2014, 20:44
باز دو تا شد

SamGun
26-11-2014, 11:29
فقط انگار من از مشکلات اخیر بی خبر بودم دیگه ... :دی

دوستانی که برای برنامه BlueStacks راه حل میخوان تاپیک زیر رو مطالعه کنن :

حل مشکل اجرا نشدن بازی Clash of Clans روی برنامه BlueStacks بعد از آپدیت ( روت نشده ! ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام به همه دوستان

من این سوال رو اینجا مطرح کردم اما هنوز هیج جوابی نگرفتم.

به هرحال صفحه تنظیمات مودم باز شد
راستش چون خودم زیاد با تنطیمات مودم آشنایی ندارم(فقط در حد کانفیگ کردن مودم و عوض کردن رمز وای فای )
قسمتی که در عکس با مستطیل قرمز نشون داده شده بخش DNS SERVER ؟ (مودم tp link)
و اگر من بخش static رو فعال کنم اعداد آپی آدرس و ساب نت مسک و گت وی باید چی بنویسم ؟

دوست عزیز اینجا تنظیمات IP مودم شماس نه DNS اون

شما برای فعال کردن بخش Static باید با هزینه ماهانه از ISP خودت IP خریداری کنی تا بتونی اینجا وارد کنی که اونم به حیطه فعالیت شما نمیخوره عزیز دل .

شما با این تصویر جلو برو :

mahmodcomputer92
26-11-2014, 16:14
سلام دوستان
میگم با این نرم افزار xmod میشه روی بلواتکس هم اجراش کرد؟؟؟
خیلی لطف میکنید راهنماییم کنید
البته بلواستکس من روت هست
ممنون

sanam.b
26-11-2014, 17:49
فقط انگار من از مشکلات اخیر بی خبر بودم دیگه ... :دی

دوستانی که برای برنامه BlueStacks راه حل میخوان تاپیک زیر رو مطالعه کنن :

حل مشکل اجرا نشدن بازی Clash of Clans روی برنامه BlueStacks بعد از آپدیت ( روت نشده ! ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز اینجا تنظیمات IP مودم شماس نه DNS اون

شما برای فعال کردن بخش Static باید با هزینه ماهانه از ISP خودت IP خریداری کنی تا بتونی اینجا وارد کنی که اونم به حیطه فعالیت شما نمیخوره عزیز دل .

شما با این تصویر جلو برو :

با سلام دوباره
من مراحلی رو که شما گفته بودید رو انجام دادم

اما به محض اینکه دکمه save رو می زنم قسمت مک آدرس با تعدادی صفر پر میشه(بیضی 2)
و صفحه هم همون جوری می مونه برای خارج شدن هم باید دکمه کنسل رو بزنی یا صفحه رو ببندی.

من متوجه شدم که درقسمت مستطیل 3 تنظیمات من با تنظیمات شما تفاوتهای زیادی وجوداره
ممکن دلیل این باشه ؟ یا مشخصات برای هر شهر فرق می کنه(من در آذربایجان غربی هستم)

sanam.b
26-11-2014, 17:49
مشکل اخیر من

SamGun
26-11-2014, 21:25
با سلام دوباره
من مراحلی رو که شما گفته بودید رو انجام دادم

اما به محض اینکه دکمه save رو می زنم قسمت مک آدرس با تعدادی صفر پر میشه(بیضی 2)
و صفحه هم همون جوری می مونه برای خارج شدن هم باید دکمه کنسل رو بزنی یا صفحه رو ببندی.

من متوجه شدم که درقسمت مستطیل 3 تنظیمات من با تنظیمات شما تفاوتهای زیادی وجوداره
ممکن دلیل این باشه ؟ یا مشخصات برای هر شهر فرق می کنه(من در آذربایجان غربی هستم)

دوست عزیزم من اصلا نگفتم شما به باقی تنظیمات کاری داشته باشی !

فقط قسمت DNS رو به شما آدرس دادم اصلا شما به موارد دیگه کاری نداشته باش .

sanam.b
26-11-2014, 23:16
خوب منم که گفتم کاری که شما گفتید انجام دادم اما به محض اینکه دکمه save رو می زنم قسمت مک آدرس با تعدادی صفر پر میشه(بیضی 2)
و صفحه هم همون جوری می مونه برای خارج شدن هم باید دکمه کنسل رو بزنی یا صفحه رو ببندی. در نتیجه هیچ چیزی تغییر نمی کند. خوب حالا باید چیکار کنم؟

armia
28-11-2014, 00:03
آقایون خواهش میکنم کمک کنید من این مشکل لود نشدن رو تو آیفون دارم و DNS رو تا اونجا ک بلد بودم (مطمئن نیستم درست انجام داده باشم ) عوض کردم اما کار نکرد
یلطفی کنید تو گوشی اپل هم آموزش بدید چکار باید کرد

mohammad_kheyri
28-11-2014, 11:05
یه کلن درست درمون معرفی میکنید .لولم 60 هست
مپ برای 8 که خسته باشه :دی
جواب گرفته باشید (حفظ منابع)

sanam.b
28-11-2014, 12:20
از کمک همه دوستان خیلی ممنون بعد از چند بار وارد کردن اعداد مشکل من حل شد.

sanam.b
28-11-2014, 12:24
آقایون خواهش میکنم کمک کنید من این مشکل لود نشدن رو تو آیفون دارم و DNS رو تا اونجا ک بلد بودم (مطمئن نیستم درست انجام داده باشم ) عوض کردم اما کار نکرد
یلطفی کنید تو گوشی اپل هم آموزش بدید چکار باید کرد

دوست عزیز مشکل من با استفاده از عکسی که SamGun گذاشته بود حل شد ، شما هم اینو امتحان کن شاید درست شد

SevenCity
28-11-2014, 18:25
اقا من برای اولین بار برای دو ساعت دیگه میرم توی جنگ کلنها
باید چیکار کنم از نقشه کلن انتخاب میکنم بعد اتک میزنم بهش؟
حالا اگه من اگه دو ساعت دیگه سرباز نداشته باشم شکست میخورم؟

HOJ-JAT
29-11-2014, 15:03
اقا من برای اولین بار برای دو ساعت دیگه میرم توی جنگ کلنها
باید چیکار کنم از نقشه کلن انتخاب میکنم بعد اتک میزنم بهش؟
حالا اگه من اگه دو ساعت دیگه سرباز نداشته باشم شکست میخورم؟
یک وار ۲۴ ساعت طول میشکه که ۱۲ ساعتش برای اماده سازی و انلایز هست ۱۲ ساعتش هم برای حمله.

nope
29-11-2014, 18:52
به هر خونه چند تا از هم کلنی ها میتونن حمله کنند؟
اینکه بزرگترها به خونه های کوچک حمله نمیکنند بخاطر این هست که میزارن هم کلنی های ضعیفتر به اونا حمله کنند؟

DjEblis
30-11-2014, 17:22
یک وار ۲۴ ساعت طول میشکه که ۱۲ ساعتش برای اماده سازی و انلایز هست ۱۲ ساعتش هم برای حمله.
لطفا اطلاعات غلط ندید
یک وار 48ساعت طول میشکه که 24ساعتش برای اماده سازی و انلایز هست 24 ساعتش هم برای حمله

DjEblis
30-11-2014, 17:26
به هر خونه چند تا از هم کلنی ها میتونن حمله کنند؟
اینکه بزرگترها به خونه های کوچک حمله نمیکنند بخاطر این هست که میزارن هم کلنی های ضعیفتر به اونا حمله کنند؟
تو وار به یک نفر هر کسی بخواد میتونه حمله کنه، بسنگی داره هدفش چی باشه...
و اینکه قوی ترها به مپ های ضعیفتر ها حمله نمی کنن هم اونیه که خودت گفتی هم اینکه بونوسش کمه اگه نه میزدنش

ha3an_khafan
01-12-2014, 00:23
دوستان کسی می دونه مبنای سرچ وار چیه ؟

T_rex
01-12-2014, 00:40
لطفا اطلاعات غلط ندید
یک وار 48ساعت طول میشکه که 24ساعتش برای اماده سازی و انلایز هست 24 ساعتش هم برای حمله
تایید میشه :n05:

salar79
01-12-2014, 18:29
سلام
اقا روشی واقعیی وجود داره برای -- کلش؟
یا همش چرت و پرته؟

mohammad_kheyri
02-12-2014, 09:45
برای 8 کدومو بچینم؟پیشنهاد بهتری دارید!؟

javad34
02-12-2014, 09:52
ذوستان شنیدم اگر درختهای کاج رو نبری برای کریسمس واسه هر کدومش 100 تا جم میده درسته ؟ یا شایعست؟ قطع کنیم یا بزاریم بمونه؟

tranceyou
02-12-2014, 10:10
ذوستان شنیدم اگر درختهای کاج رو نبری برای کریسمس واسه هر کدومش 100 تا جم میده درسته ؟ یا شایعست؟ قطع کنیم یا بزاریم بمونه؟

دوست من اینکه 100 جم میده رو خبر ندارم ولی اره نباید ببری چون چیزای خوبی ازش در راه هست و چراغونی میشه جم هم میده
حالا چندتا معلوم نیست

tranceyou
02-12-2014, 10:23
از دوستانی که کلن خوبی دارن درخواست INVITE رو دارم من لول 32 هستم با 1315 کاپ ممنون

arming900
02-12-2014, 10:59

دوست من اینکه 100 جم میده رو خبر ندارم ولی اره نباید ببری چون چیزای خوبی ازش در راه هست و چراغونی میشه جم هم میده
حالا چندتا معلوم نیست

چرا آخه شایعه درست میکنید

این درخت ها هیچی نمیشه جادویی نیست که تبدیل بشه به چیز دیگه ای

بر اساس الگوریتمی که داره یا جم میده یا لول نه زیاد میشه نه کم

اون درخت های چراغ دار مربوط میشه به کریسمس دو سال پیش و اون یکی ها که روش یه حالت طلایی داره مال کریسمس پارساله

tranceyou
02-12-2014, 12:15
چرا آخه شایعه درست میکنید

این درخت ها هیچی نمیشه جادویی نیست که تبدیل بشه به چیز دیگه ای

بر اساس الگوریتمی که داره یا جم میده یا لول نه زیاد میشه نه کم

اون درخت های چراغ دار مربوط میشه به کریسمس دو سال پیش و اون یکی ها که روش یه حالت طلایی داره مال کریسمس پارساله

دوست عزیزم سلام ، کسی شایعه درست نکرده ، اگه شما و باقی دوستان نیز یادشون باشه زمان آپدیت هالویین
اون کدوهایی که داخل بازی بود هرکدوم تعدادی جم میداد و خیلی ها هم وقتی اپدیت بعدی اومد دیر اپدیت کردن
به خاطر اون جم ها و کدوها ، حالا بر اساس اون اتفاقات بنده نظرم رو اعلام کردم و در آخر اینکه این یک بازی هست
و با گفتن یا نگفتن این چیزا چیزی از زندگی از دست نمیدید که شما اینجوری اومدین و صحبت میکنید.
موفق باشید

king_darkness
02-12-2014, 13:17
1 روز دیگه th 9 میشم!! راهنمایی میکنید اول چه چیزایی آپگرید کنم ؟؟

arming900
02-12-2014, 14:10
دوست عزیزم سلام ، کسی شایعه درست نکرده ، اگه شما و باقی دوستان نیز یادشون باشه زمان آپدیت هالویین
اون کدوهایی که داخل بازی بود هرکدوم تعدادی جم میداد و خیلی ها هم وقتی اپدیت بعدی اومد دیر اپدیت کردن
به خاطر اون جم ها و کدوها ، حالا بر اساس اون اتفاقات بنده نظرم رو اعلام کردم و در آخر اینکه این یک بازی هست
و با گفتن یا نگفتن این چیزا چیزی از زندگی از دست نمیدید که شما اینجوری اومدین و صحبت میکنید.
موفق باشید

اون کدو ها در واقع همین قارچ و گیاه ها بودن که جم میدن بر اساس همون الگوریتم، فقط ظاهرشون عوض شده بود

بازم به این میگن شایعه :n29: اون خیلی ها که گفتین زیادی دل خوش بودن

هیچکدوم هم خدارو شکر هیچ اظلاعی ندارن فقط یه چی میگن (کلی گفتم)

arming900
02-12-2014, 15:15

اول از همه دو عدد ایکس بو میکارید ! دارک دارید 40000 درجا کوئین رو بذارید

بعد لابراتور رو آپ کنید

اگر اسپل فکتوری رو نیاز ندارید آپ کنید یا اگر نه کمپ

برای دفاع اول مورتار ویزارد تاور کنون و ارچر تاور تسلا و اخر ایر

Q9550
03-12-2014, 15:39
تو یک کلن تقریبا حرفه ای هستم و برای درخواست نیرو از واژه های دفاعی و war و فارمینگ و این چیزا استفاده میشه
حالا من موندم این وار و دفاعی یعنی چی مثلا؟
این بازی که همش فارمینگه بعدشم کلن وار هم که از مپ وار نیرو میفرستن!
دفاعی هم اگر میخوان چرا اینقدر تند تند درخواست میشه مگه قرار نیست دفاع باشه که تا چند ساعت استراحت یوزر دفاع کنه؟

نیروهای دفاعی و وار دقیقا چیا هستند؟

سوال بعدی اینکه در کلن وار معمولا عرف اینه که به هم رده خودمون اتک بزنیم حالا اگر به ضعیفتر اتک بزنیم دوستان ناراحت میشن؟

SamGun
03-12-2014, 20:27

اول از همه دو عدد ایکس بو میکارید ! دارک دارید 40000 درجا کوئین رو بذارید

بعد لابراتور رو آپ کنید

اگر اسپل فکتوری رو نیاز ندارید آپ کنید یا اگر نه کمپ

برای دفاع اول مورتار ویزارد تاور کنون و ارچر تاور تسلا و اخر ایر

تو TH9 سه تا دفاعی خیلی مهم وجود داره که در صورت فول آپ بودن تمام دفاعی ها در TH8 میبایست ابتدا اینها رو آپگرید کنید بعد برید سراغ بقیه :

Xbow (حداقل LVL2 )
Air ( فول آپگرید )
Mortar ( فول آپگرید )

دفاعی های Archer Tower و Canon جزو دفاعی های Common هستن و باید در آخر آپگرید بشن در صورتی که همه اول اینها رو آپگرید میکنن و در آخر هم میبینن که فرق آنچنانی بین قبل و بعد نکرده .

ابتدا دفاعی های اصلی بعد فرعی .

kiar
05-12-2014, 11:41
سلام

این مپ منه تو تاون هشت :

1- تا حدودی بعضی از دفاعی های مهم رو آپگرید کردم. اولویت برای بقیه آپگریدها؟

2- اگه پیشنهادی واسه چینش مپ دارین بگین؟ اگه مپ بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین.

ممنون

javad34
06-12-2014, 10:23
به غیر از آپگرید چه جیزهایی باعث بالا رفتن level میشه؟ آیا troops donate هم باعث میشه؟

salar79
08-12-2014, 20:08
به غیر از آپگرید چه جیزهایی باعث بالا رفتن level میشه؟ آیا troops donate هم باعث میشه؟
دقیقا ربط مستقیم داره
بعضی کلن ها با یه اسم خاص که با req شروع میشه مخصوص همینه که همه رک بدن و دیگران پر کنن تا لولشون افزایش پیدا کنه

javad34
09-12-2014, 09:52
من میوخواستم ببینم الان برم تاون هال 7 یا وایسم تمام دیوارها و معادن و بمب های مخفی و همه چیزم رو تا آخر آپدیت کنم بعد برم؟

Milad4171
09-12-2014, 10:36
من میوخواستم ببینم الان برم تاون هال 7 یا وایسم تمام دیوارها و معادن و بمب های مخفی و همه چیزم رو تا آخر آپدیت کنم بعد برم؟

سلام.
هرچه لول تان هان بره بالا تر مقدار آپگرید ها و تعداد خونه ها بیشتر میشه.
بهتر حالن ممکن ( چیزی که من و بچه های دیگه تو کلن فعلی انجام میدیم ) فول آپ شدن در هر لول هست که در بهترین حالت کمترین حمله بهتون انجام بش.
مثلا شما در این لول باید حتماً دیوارها رو به آخرین سطح برسونید. لابراتوآر نباید هیچ گزینه ای برای آپگرید کردن داشته باشه . مخصوصاً دیفنس ها ( آرچر تاور ، ویزارد تاور ، کانون ، مورتار ، ایر دیفنس ، بمب ، جیانت بمب ،ایر بمب
و همینطور استوریج ها یا مخازن باید تا آخرین حد آپگرید بشه.
البته این موارد واسه موضوعات دیگه ای مثل کمپ ، کلن کستل ، اسپل فکتوری و...

این کا باعث میشه وقتی به لول بعد میرید فقط آپگرید های جدید رو انجام بدین و این تو قدرتمند تر شدنتون تو تان هال بالاتر خیلی کمک میکنه !!!

arasrayan
10-12-2014, 17:30
سلام دوستان
من امشب می رسم تاون هال 9 قربون دستتون پیشنهادات و نکات اگه چیزی هست بگید بدونم ممنون میشم.
هزینه ساخت x bow چقدره؟ برای ارتقا به تاون هال 10 چقدر اکسیر می خواد؟

SamGun
13-12-2014, 03:01
سلام دوستان
من امشب می رسم تاون هال 9 قربون دستتون پیشنهادات و نکات اگه چیزی هست بگید بدونم ممنون میشم.
هزینه ساخت x bow چقدره؟ برای ارتقا به تاون هال 10 چقدر اکسیر می خواد؟

به سلامتی عزیز جان

پیشنهاد مهم اینه که اولین کار زدن 2 عدد Xbow به قیمت هر کدام 3 میلیون Gold

بعد از اون آپگرید سریع لابراتوار برای نیرو ها و افزایش لول آنها

اگر تو اتک هاتون میتونید از Spell استفاده نکنید بهتره که اونم سریع آپ کنید .

بعد از اون یک مقدار باید مپ رو هماهنگ کنید , یعنی ساختمان های دفاعی جدید رو قبل از آپگرید ساختمان های قدیم , هم لول سازی کنید تا مپ شما یکدست بشه .

در صورت امکان ساختن مخازن چهارم گلد و اکسیر رو هم برای جا پر کنی انجام بدید چون فعلا نیازی به مخازن چهارم ندارید .

Armin.Computer
13-12-2014, 12:10
سلام
دوستان من نمی دونم اکانت clash رو اکانت گوگلم sync شده یا نه
الانم بازی clash آپدیت می خواد و اجازه نمی ده وارد بازی بشم
چیکار کنم؟؟؟

SamGun
13-12-2014, 14:21
زمانی که وارد بازی میشید در بالای بازی نام شمارو نشان میده که این یعنی بازی Sync شده هست

در غیر این صورت در زمانی که بازی لود شدو وارد آن شدید در قسمت چرخ دنده یا تنظیمات ( Settings ) حتما گزینه Google+ Sign-In رچک کنید و ببینید که Connect ( سبز ) باشه

NOR-1
13-12-2014, 18:57
دوستان لطف کنید راهنمایی کنید
من بعد از این که townhall به lvl 9 اپ کردم هر چقدر اتک میزنم بیشتر از 30-40 هزار منابع نمیده البته کاپ ها بیشتر از 1600 نمیتونم ببرم که اگر هم ببرم اونقدر قوی میندازه که نیرو هم توان مقابله ندارن نیرو ها هم خیلی قوی نیستن اکثرا lvl 4 فقط ارچر lvl 5 اپ کردم دفاعی ها هم تعریفی نداره به نظرتون چکار کنم؟

HOJ-JAT
13-12-2014, 19:06
توی تان ۹ باید از ۹ یا ۱۰ بدزدید اگر از کمتر بدزدی بیشتر از ۴۰ تا گیرت نمیاد...
بخاطر همین مشکلات هست که میگن باید تمام نیرو ها دفاعی ها را توی تان ۸ بیاری بالا تا حد نهایت... بعدش بری روی تان ۹..

NOR-1
13-12-2014, 19:07
خب حالا چاره چیه؟

tas_joft_6
13-12-2014, 20:28
دوست عزیز جای نگرانی نیست منم تام هال 9 هستم تا یکی دو هفته اول بعد اپ کردن منابع زیاد پیدا نمیکنه اما بعدش درست میشه.حدا اقل تجربه ای ک با دوتا اکانت داشتم اینجور بوده .موقع اتک هم بیشتر تام هال 8 میزنم ک بین 250 تا 200 میتونم سرقت کنم.فقط جیانت و ارچر و لیول 6 کن ک ب مشکل برنخوری موقع اتک

javad34
15-12-2014, 10:19
این بازی لعنتی از مواد مخدر هم بدتره
امروز دوباره خواستم جم بخرم پولمو خورد ماه پیش ۲ تا گیفت۱۰ دلاری هدر رفت امروز ۱ گیفت 10 دلاری به همراه یک اپل ایدی خریدم ایندفعه هم خورد تا حالا دقیقا ۱۲۰ هزار تومنم پرپر شد
ایندفعه یک اپل ایدی وریفای شده امریکا خریدم گفتم 100% میشه ایندفعه هم نشد

SamGun
17-12-2014, 17:33
این بازی لعنتی از مواد مخدر هم بدتره
امروز دوباره خواستم جم بخرم پولمو خورد ماه پیش ۲ تا گیفت۱۰ دلاری هدر رفت امروز ۱ گیفت 10 دلاری به همراه یک اپل ایدی خریدم ایندفعه هم خورد تا حالا دقیقا ۱۲۰ هزار تومنم پرپر شد
ایندفعه یک اپل ایدی وریفای شده امریکا خریدم گفتم 100% میشه ایندفعه هم نشد

:دی

دوست عزیز پیگیر نشدی شما ؟

arasrayan
17-12-2014, 20:56
بالاخره 5 کارگره شدم . حیف نشد X BOW رو بسازم .

javad34
18-12-2014, 11:04
:دی

دوست عزیز پیگیر نشدی شما ؟

والا سعید جان ایمیل زدم پاسخی سر راستی نمیدن یه دوستی داشتم انگلیسی خوب بود گفتش نوشته که ما میدونی اعتبارتون کم شده اما کاری از دستمون بر نمیاد.به خود کلش هم که میگی میگن باید زنگ بزنی اپل.

ولی سعید جان 5 تا بازی 2-3 دلاری خرید کردم از پس استور خرید میکنه قشنگ مشکلی نداره ولی از کلش آف کلن خرید میکنی جمش نمیاد.

بعد یه نفر پیدا کردم که جم میفروشه میگه 100 دلارمو خوردن.دیگه فعلا جم نمی خره برای کسی اون خیلی حرفه ای بود.یسری سایتهای فروش جم هستن اما چون اکانت من یوزر پسش عوض نمیشه میترسم سر بازی اذیت کنند لینکش کنند

دوست ندارم دست غریبه بیفته . خلاصه منم کلا قیدشو زدم سعید جان به خاطر2 تا بیلدر 150 تومن پول از دست دادم. هیچی به هیچی.

کلا حالمون گرفته شد

ahmad2020g
19-12-2014, 18:07
سلام دوستان میشه بگید باید چکار کرد که این جما رو بده
اسکرین شات

HOax
19-12-2014, 18:59
سلام دوستان میشه بگید باید چکار کرد که این جما رو بده
اسکرین شات

سلام ،

باید تعداد "کاپ" هات رو به 1250 تا برسونی .

javad34
22-12-2014, 09:34
دوستان یه چیز جالبی برداشتن یه سرور ساختن واسه بازی اونایی که دوست دارن آفلاین ولی فول جم بازی کنند. یعنی بینهایت جم داری و سیو هم میشه ولی اتک آنلاین نمیشه زد.اتک آفلاین میشه زد

برنامه host editor رو بریزید بعدش این آی پی رو وارد کنید رو همین نسخه کریسمس کا رمیکنه. قشنگ.بعد که برید تو بازی اول بازی اونجایی که اسمتونو میپرسه بعد هیچی همه درختها هم بریده شده زمین صاف با فول جم و پول فول و اکسیر فول

100 میلیون از هر کدوم

Hostname : gamea.clashofclans.com
Ip address : 91.121.241.246

منبع وبلاگ سیاوش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکسارم خودم گرفتم :

اتک آفلاین:

pashangparsi6
23-12-2014, 17:50
با در.ود

دوستان من یک کلن ایجاد کردم که یکی از دوستانم توش هست. زمانی که می خوام جنگی چیزی راه اندازی کنم پیام می ده که نمی شه و ...

آیا با دو تَن بازیکن توی کلن نمی شه جنگ راه انداخت؟ باید چند تن باشیم؟

NOR-1
23-12-2014, 20:04
حداقل باید 10 نفر تو کلن باشن تا بشه کلن وار رفت

sb1370
24-12-2014, 15:23
دوستان این اکانت رو چند قیمت بزارم؟

pashangparsi6
28-12-2014, 14:22
دوستان من یک کلن ایجاد کردم به نام Persian Empire

لطفا به این کلن بیاین تا بتونیم جنگ راه اندازی کنیم و ...

با سپاس

bahmanT
31-12-2014, 13:30
اخرین وضعیت

SamGun
05-01-2015, 01:47
اینم آخرین وضعیت من بعد از مدت ها :دی

DjEblis
05-01-2015, 16:04
چه مپ خوبی داری، حیف دیوارات واسه هال 9 خیلی ضعیفه

SamGun
05-01-2015, 17:25
چه مپ خوبی داری، حیف دیوارات واسه هال 9 خیلی ضعیفه

مرسی

ضعیف که نمیشه گفت ! چون از وقتی 8 شده تا وسط کسی بیشتر پیشروی نکرده اما مسلما خیلی بهتر بود که الان دیوارام 9 میبود

SamGun
06-01-2015, 22:09
اون وضعیت دیروز اینم وضعیت امروز :دی :دی

Thor God
06-01-2015, 22:55
SamGun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما روزی چند ساعت وقت میزاری برای این بازی ؟

SamGun
07-01-2015, 00:10
SamGun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما روزی چند ساعت وقت میزاری برای این بازی ؟

جمعا 4-5 ساعت در زمان بیکاری البته گاهی اوقات بیشتر

وقت نباشه روزی 2 ساعت - 1 ساعت

amironline92
07-01-2015, 11:00
بازی خیلی توپیه. :n09: من برای تازه کارا از تجربه ی خودم میگم. کسایی که میگن جمع کردن اکسیر و دارک و گلد سخته اگه شما کالکتراتون برای گلد و اکسر 10 یا 11 باشه راحت جمع میشه و در ضمن تجربه به من ثابت کرده هرچقد لول مخزناتون بالا باشه راحت تر جمع میشه. هر کس سوالی داشت بپرسه خوشحال میشم در ضمن من دو تا اکانت با لول 167 و 170 فروختم :n10: و الان یک اکانت 75 رو تازه شروع کردم. :n23:
amironline1379@yahoo.com در خدمتم :n02::n01:

SamGun
07-01-2015, 12:24
بازی خیلی توپیه. :n09: من برای تازه کارا از تجربه ی خودم میگم. کسایی که میگن جمع کردن اکسیر و دارک و گلد سخته اگه شما کالکتراتون برای گلد و اکسر 10 یا 11 باشه راحت جمع میشه و در ضمن تجربه به من ثابت کرده هرچقد لول مخزناتون بالا باشه راحت تر جمع میشه. هر کس سوالی داشت بپرسه خوشحال میشم در ضمن من دو تا اکانت با لول 167 و 170 فروختم :n10: و الان یک اکانت 75 رو تازه شروع کردم. :n23:
amironline1379@yahoo.com در خدمتم :n02::n01:

امیر جان چند تا عکس از کلن هات بزار و حتی کلن جدیدت

arming900
07-01-2015, 13:26

aminkhoob
09-01-2015, 07:28
سلام

اینم از وضعیت من:

مثلا می خوام برم مستر اگه خدا بخواد!

Spaniuly
10-01-2015, 23:40
والا ما الان حدود سه ماهه (کمتر از سه ماه) افتادیم تو نخ این بازی کلا از کار و زندگی انداخته خیلی اعتیاد آوره لامصب آخه چیه من همه کارام و گیم هامو تعطیل کردم صبح تا شب این لعنتی رو می ذارم جلوم

SamGun
12-01-2015, 20:51
والا ما الان حدود سه ماهه (کمتر از سه ماه) افتادیم تو نخ این بازی کلا از کار و زندگی انداخته خیلی اعتیاد آوره لامصب آخه چیه من همه کارام و گیم هامو تعطیل کردم صبح تا شب این لعنتی رو می ذارم جلوم

ای جانم ارمین :دی

یه عکس بزار ببینم چه کردی ؟

kasra_khan2003
14-01-2015, 14:55
من تا جایی که تونستم سعی کردم به این بازی نیام چون از جنبه ی پایین خودم خبر داشتم.

اما الان حدوداً یک ماهی میشه که شروع کردم :دی

Town Hall 7

SamGun
14-01-2015, 15:30
من تا جایی که تونستم سعی کردم به این بازی نیام چون از جنبه ی پایین خودم خبر داشتم.

Town Hall 7

:دی :دی کسری جون راه درو نداره این بازی !!

عکس بزار

ArashMiniStar
14-01-2015, 15:48

Town Hall 7
عکس لطفا

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

kasra_khan2003
15-01-2015, 01:40
:دی :دی کسری جون راه درو نداره این بازی !!

عکس بزار

حق با شماست : دی

عکس لطفا

Ali*Reza
15-01-2015, 19:30
My Status :

kasra_khan2003
16-01-2015, 00:26
یه War Layout خوب میخوام واسه TH7

ArashMiniStar
16-01-2015, 10:47
یه War Layout خوب میخوام واسه TH7
اینو مد نظر داشته باش

HOJ-JAT
16-01-2015, 11:07
سلام کسی شده با ایکس مود بازی کنه بعدش بن بشه؟؟
میخوام نصب کنم مینرسم

kasra_khan2003
16-01-2015, 13:29
اینو مد نظر داشته باش

خوبه، اما اگه با دراگون از سمت راست-بالا حمله کنه، خیلی زود به Air Defence میرسه، مخصوصاً که همه بالن ها رو گذاشتی سمت چپ.

تو عمل و تجربه چطور بوده؟

arming900
16-01-2015, 17:16
میخوام نصب کنم مینرسم

چه ربطی به بن شدن داره؟!!

مگه همینجوریه بن شدن،مگه کاره خلافی میکنید؟! من خودم میزنم آنلاین میمونه به کارم میرسم

HOJ-JAT
16-01-2015, 19:09

مگه همینجوریه بن شدن،مگه کاره خلافی میکنید؟! من خودم میزنم آنلاین میمونه به کارم میرسم
منظورم قسمت سرچش هست ها...مثلا میگی ۲۰۰ هزار ب بالا
یجا خودم نوشته بود(( دوستام لول ۱۲۰ بودن بن شدن!!))

arming900
16-01-2015, 19:41
منظورم قسمت سرچش هست ها...مثلا میگی ۲۰۰ هزار ب بالا
یجا خودم نوشته بود(( دوستام لول ۱۲۰ بودن بن شدن!!))

اصلا به هیچ وجه اتفاقی نمیفته

سرور از کجا بخواد بفهمه شما سرچ میکنید یا ربات؟ ربات معجزه نمیکنه فقط جای شما نکس میزنه همین

چیز هایی که میشنوید صحت نداره

computera13
16-01-2015, 21:04
این برای چه کاری استفاده میشه؟

ArashMiniStar
16-01-2015, 21:23
این برای چه کاری استفاده میشه؟

اینو بسازی یه معجونایی میتونی بسازی برای اتک هات استفاده کنی که هر کدوم با توجه به لول لابراتوریت یه کاربردی دارن مثلا اسپیل آبی را رعد و برق اون قسمتی رو که میزنی تا حدی نابود میکنه یا زرد همون هیل که جون میده اسپیل های دیگه ای هم هست که باید لولت بالا و بالاتر بره:n36:

computera13
16-01-2015, 21:54
اگه ظرفیت معادن طلا و جمع کننده های اکسیر پر بشه بطور خودکار خالی میشه یا حتما بایر روی اون کلیک کنیم تا خالی بشه؟

kasra_khan2003
16-01-2015, 22:28
این X-Mode خیلی نامردی هست! مخصوصاً امکان Sand Box (دقیقاً اسمش رو مطمئن نیستم) که میاد یه Test Attack میزنه تو War و جای تک تک بمب ها و فنرهای طرف رو مشخص میکنه...

SamGun
16-01-2015, 23:43
میخوام نصب کنم مینرسم

هستن بچه ها بازی میکنن اما خب این موارد ریسک خودش رو داره .

اتفاقا ربط مستقیم به این موضوع داره به این دلیل که در قوانین بازی نوشته شده هر گونه عملی که منجر به هـک و Mod شدن بشه به بن شدن ختم خواهد شد .

حالا اینکه شما میگی ربطی نداره , ربطش مربوط به نصب پلاگین هست و این ردیابی برای هر شرکتی که DataBase تحت سرور داره امکان پذیره .

اما اینکه این بن شدن بخواد Randomize باشه یا نه رو دیگه فکر نکنم اطلاع خاصی کسی داشته باشه .

SamGun
17-01-2015, 00:02
دوستان بالای Level 70 میتونن برای عضویت در کلن سایت , به پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک مراجعه کنن .

در صورت دادن درخواست نام کاربری بازیشون رو هم به بنده اعلام کنن

p30mojtaba
17-01-2015, 05:56
سلام دوستان
بعد از مدت ها دوباره برگشتم به بازی
چطوره؟

SamGun
17-01-2015, 13:05
سلام دوستان
بعد از مدت ها دوباره برگشتم به بازی
چطوره؟

سلام

خوبه آقا فقط خیلی آپ داری که باید انجام بدی , حتما قبل از اومدن به TH9 باید فول کنی همه رو

boymihan
17-01-2015, 15:03
چرا تاون هال رو نباید زود آپرید کرد عزیزان؟

خوب مگه نمیشه بعدا دیفنس هارو آپگرید کرد؟

ممنون

arming900
17-01-2015, 18:13
هستن بچه ها بازی میکنن اما خب این موارد ریسک خودش رو داره .

اتفاقا ربط مستقیم به این موضوع داره به این دلیل که در قوانین بازی نوشته شده هر گونه عملی که منجر به هـک و Mod شدن بشه به بن شدن ختم خواهد شد .

حالا اینکه شما میگی ربطی نداره , ربطش مربوط به نصب پلاگین هست و این ردیابی برای هر شرکتی که DataBase تحت سرور داره امکان پذیره .

اما اینکه این بن شدن بخواد Randomize باشه یا نه رو دیگه فکر نکنم اطلاع خاصی کسی داشته باشه .

درسته ولی شما خللی در بازی ایجاد نمیکنید با این مود

دقیقا کارهایی که انجام میدید رو انجام میده و قابل شناسایی نیست سرور که چشم نداره ببینه کی خودشه کی نیست

الانم که ربات هم اومده خودش نیرو میسازه میره غارت دونیت میکنه و رک میده فقط نظاره گر میباشید :n02:

Armin.Computer
17-01-2015, 19:09
سلام
منم دوس دارم عکس از کلن بزارم
ولی روم نمیشه :دی
لول 31 هستم

pharm
18-01-2015, 16:03
دوستان یه چیدمان برا لول 25 دارید؟

pashangparsi6
18-01-2015, 19:57
درود بر شما

دوستان آیا می شه شناسه‌ی کاربری (اکانت) خودمون رو هم بفروشیم؟ این سایت هایی که واسه خرید و فروش هستند مطمئن هستند؟

یک اکانت لول 8 یا 9 رو چند می شه فروخت؟

با سپاس

Milad4171
18-01-2015, 20:55
سلام
منم دوس دارم عکس از کلن بزارم
ولی روم نمیشه :دی
لول 31 هستم

چرا روت نمیشه بذار !
من خودم خیلی بازی نمیکنم ولی الان لولم 74 هست. تان هال 8
روزی کمتر از نیم ساعت واسش وقت میذارم ولی همیشه بلیدرهام دارن کار میکنن .
واسه خیلی ها عجیبه :n02:

p30mojtaba
19-01-2015, 06:12
دوستان تو TH 8 ترتیب آپ کردن نیرو ها و دفنس ها چجوریه؟

DjEblis
19-01-2015, 12:14
دوستان تو TH 8 ترتیب آپ کردن نیرو ها و دفنس ها چجوریه؟
اگه میخوایی به فکر خودت باشی اول مورتار،ویزاردتاور،هیدن تسلا،کانن، آرچر تاور و ایردیفنس،
ولی اگه میخوایی به فکر دفاع قوی تو کلن وار باشی همینو برعکس اپ کن
نیروها هم اگه واسه انک معمولی بخوایی آرچر،بربر،ویزارد،جاینت هیلر، دراگ، اگه واسه اتک وار بخوایی دراگ، هوگ، آرچر، ویزارد

ArashMiniStar
19-01-2015, 13:35
..........

Spaniuly
19-01-2015, 20:40
ای جانم ارمین :دی

یه عکس بزار ببینم چه کردی ؟

سلام تازه کارم بابا

DjEblis
20-01-2015, 09:13
اینا کی میخوان یه نسخه جدید بدن این برف مسخره رو از تو بازی حذف کنن!!!! کسی خبری نداره؟

sajad-tnt
20-01-2015, 09:21
اینا کی میخوان یه نسخه جدید بدن این برف مسخره رو از تو بازی حذف کنن!!!! کسی خبری نداره؟
سلام ... مطمعناّ تا آخر زمستون باید تحمل کرد دیگه :n02:!.

kasra_khan2003
20-01-2015, 11:54
دیشب دوتا Elixir Storage Level 11 و همینطور دوتا Gold Storage Level 11 پر داشتم، اما همه کارگرها مشغول کار بودن. خلاصه از ترس اینکه بیان و غارت کنن، تروفی رو از ۱۶۰۰ آوردم پایین به ۹۰۰!

سر آخر هم یکی اومد Town Hall رو که بیرون گذاشته بودم زد، با خیال راحت گرفتم خوابیدم :n02:

به نظرتون آدم رو هاگ سرمایه گذاری کنه بهتره یا دراگون؟ من خودم با هاگ بیشتر حال میکنم، دراگون خیلی کند و خنگ هست!

Spaniuly
20-01-2015, 13:19
با احترام کسری خان اگه مخازنت رو با فرض اینکه 100 درصد هم می زدن نهایتا 300 یا 400 تا از هر کدوم رو از دست می دادی حالا با صرف این مقدار و وقت می تونی از 900 برسی به کاپ اولیه ؟

DjEblis
20-01-2015, 16:30
دیشب دوتا Elixir Storage Level 11 و همینطور دوتا Gold Storage Level 11 پر داشتم، اما همه کارگرها مشغول کار بودن. خلاصه از ترس اینکه بیان و غارت کنن، تروفی رو از ۱۶۰۰ آوردم پایین به ۹۰۰!

سر آخر هم یکی اومد Town Hall رو که بیرون گذاشته بودم زد، با خیال راحت گرفتم خوابیدم :n02:

به نظرتون آدم رو هاگ سرمایه گذاری کنه بهتره یا دراگون؟ من خودم با هاگ بیشتر حال میکنم، دراگون خیلی کند و خنگ هست!

تو تاون هال 7 دراگ بهتر جواب میده ولی تو تاون هال هشت به بالا قطعا هوگ هست که با اختلاف زیادی بهتر از دراگه

Spaniuly
20-01-2015, 22:07
فقط یه فرق کوچولو هست رفیق اونم اینه که هوگ رایدر با دارک اکسیر ساخته میشه دارک اکسیرم که از زیر سنگ در میاد دارک اکسیری که باهاش تا 60 لول بابرباریان کینگ و آرچر کوئین رو آپ کنی بقیه نیروهای دارک هم که بماند

ArashMiniStar
21-01-2015, 16:46
هوگ خوب نیست
چون برن رو جیانت بمب دود میشن خیلی بد
تا حالا ندیدین وگرنه نمیگفتین هوگ خوبه
احتمالا باخت خیلی بالاست

ArashMiniStar
21-01-2015, 16:48
هوگ لول پنج به بالاش خیلی قوی میشه زیر اون اولویت با دراگونه بی شک

jamal9
21-01-2015, 17:13
حمله با دراگ اسون تره
ولی بالا تر که برین فقط با بالن ات میدن
برای تان هال هشت دراگ خوبه ،برا نه هاگ
البته هرکسی نمیتونه با هاگ ات بده چون که خیلیا نمیدونن چجوری بفرستن یا جچوری اسپل بزنن

J4ck
21-01-2015, 18:34
این بازی برنامه های کمکی نداره؟
مثلا دوست دارم وقتی کسی درخواست سرباز میکنه صدا بخوره متوجه شم
یا وقتی سربازام ساخته میشه متوجه بشم
البته وقتی انلاینم و نه وقتی افلاینم!

و خیلی چیزای دیگه که واقعا به معتادین این بازی کمک شایانی کنه کور شدم از بس تو صفحه گوشی نگاه کردم:n33:

Rossin
21-01-2015, 19:09
این بازی برنامه های کمکی نداره؟
مثلا دوست دارم وقتی کسی درخواست سرباز میکنه صدا بخوره متوجه شم
یا وقتی سربازام ساخته میشه متوجه بشم
البته وقتی انلاینم و نه وقتی افلاینم!

و خیلی چیزای دیگه که واقعا به معتادین این بازی کمک شایانی کنه کور شدم از بس تو صفحه گوشی نگاه کردم:n33:

وقتی کسی درخواستی داره نه نوتیف روی گوشی نمیاد
ولی وقتی بهم حمله میشه یا نیروهام ساختشون تموم شه اگه بازیو نبسته باشمو بیام بیرون نوتیفش میاد
برای همه اینجوریه تا جایی که دیدم

Rossin
21-01-2015, 19:34
اینم از اخرین وضعیت من
میدونم خیلی عقبم :n28: زیاد وقت بازی ندارم و توی 8 ماه به اینجا رسیدم
بزودی بیلدر 4رو میگیرم

.:PAR3A:.
21-01-2015, 19:39
هاگ توی چند وقت اخیر خیلی زیاد نرف شده و الان به اون شکل کارآمد نیست. توی تاون هال 7 و 8 با توجه به چیدمان دهکده ی حریفتون ممکنه بتونین یه اتک هاگ خوب بدین، که اونم با توجه به هزینه ی بالای 1000 دارک الکسیرش و با توجه به اینکه تو تاون هال 8 DE Pump بالاتر از لول 3 نمیتونین داشته باشین، زیاد منطقی نیست. کلا ریسکش بالاست، با یه بدشانسی خیلی کوچیک اتکی که فکر میکردین حتما 3 ستاره میشه رو میبازین. توی تاون هال 9 یه مقداری بیشتر استفاده میشه به خاطر آنلاک شدن لول 5، ولی باز هم استراتژی هایی مثل Gowiwi و Gowipe و البته LavaLoonion که تازگی خیلی محبوب شده بهتر جواب میدن. توی تاون هال 10 هم که به خاطر اینفرنو تاور حریف استفاده از هاگ خیلی خیلی کم شده.
درگ واسه ی تاون هال 7 و 8 خیلی خوبه و با یه مقدار تمرین جواب خوبی میتونین بگیرین ازش. ولی به شخصه به شدت بدم میاد از همون خنگی و کندی که دوستمون گفتن. :دی اتک دادن باهاشون هم به شدت خسته کنندست. ولی قدرت خوبی دارن.
من خودم هاگ هامو خیلی سریع رسوندم به لول 4، ولی زیاد تصمیم جالبی نبود چون کمتر پیش میاد بتونم تو وار ها با اطمینان ازش استفاده کنم. معمولا ترجیح میدم برم سراغ Gowipe و Balloonion.

SamGun
21-01-2015, 22:51
خب امروز آپدیت Optional این بازی برای رفع افکت برف بازی اومد

این نشون میده تاپیک این بازی توسط کارمندان سوپر سل رصد میشه :دی

Spaniuly
21-01-2015, 23:35
سلام سعید آپدیتشو خود بازی میده یا باس از استور آپ کنیم

Spaniuly
21-01-2015, 23:41
اینم از اخرین وضعیت من
میدونم خیلی عقبم :n28: زیاد وقت بازی ندارم و توی 8 ماه به اینجا رسیدم
بزودی بیلدر 5 رو میگیرم

هشت ماه؟ احتمالان اواسط کلا یه مدت بازی نکردی! هشت ماه زمان زیادیه اگه نذاری بیلدر بیکار بمونه

Rossin
22-01-2015, 00:11
هشت ماه؟ احتمالان اواسط کلا یه مدت بازی نکردی! هشت ماه زمان زیادیه اگه نذاری بیلدر بیکار بمونه

دقیقا راه این 8 ماهه منو بچه های کلن 3 ماهه طی کردن:n27:

هر روز بازی میکنم اما نهایت 2 ساعت جز این هفته که هر روز تا شب دارم وقت میذارم البته یکی از دلایل کند پیش رفتنم این بود که تا فول اپ نشیم نمیتونیم تان هال بزنیم و این مورد وسط درس و کار خیلی وقتمو گرفت.همینجوریشم بخاطر عقب بود لول کینگ و دیوارا خلع الدری شدم:n03:

J4ck
22-01-2015, 09:27
وقتی کسی درخواستی داره نه نوتیف روی گوشی نمیاد
ولی وقتی بهم حمله میشه یا نیروهام ساختشون تموم شه اگه بازیو نبسته باشمو بیام بیرون نوتیفش میاد
برای همه اینجوریه تا جایی که دیدم

اره میدونم ولی من همیشه انلاینم همیشه اتک میزنم واسه همین نیاز مبرم به برنامه های کمکی دارم
پیغامهایی که بهش اشاره کردی همش در حالت افلاین هست و به کارم نمیاد

J4ck
22-01-2015, 09:31

بیلدر پنجم در مدت کم امکان گرفتنش نیست ولی شما گرفتی و جمهات زیادی کرده Mighty هم گرفتی :n02:
میخواستم بدونم خریدی یا گیفت بازی کردی؟
اگر گیفته چه راهی رو بهترین میدونی برای گرفتن گیفت

Dr.Hate
22-01-2015, 09:51
هاگ توی چند وقت اخیر خیلی زیاد نرف شده و الان به اون شکل کارآمد نیست. توی تاون هال 7 و 8 با توجه به چیدمان دهکده ی حریفتون ممکنه بتونین یه اتک هاگ خوب بدین، که اونم با توجه به هزینه ی بالای 1000 دارک الکسیرش و با توجه به اینکه تو تاون هال 8 DE Pump بالاتر از لول 3 نمیتونین داشته باشین، زیاد منطقی نیست. کلا ریسکش بالاست، با یه بدشانسی خیلی کوچیک اتکی که فکر میکردین حتما 3 ستاره میشه رو میبازین. توی تاون هال 9 یه مقداری بیشتر استفاده میشه به خاطر آنلاک شدن لول 5، ولی باز هم استراتژی هایی مثل Gowiwi و Gowipe و البته LavaLoonion که تازگی خیلی محبوب شده بهتر جواب میدن. توی تاون هال 10 هم که به خاطر اینفرنو تاور حریف استفاده از هاگ خیلی خیلی کم شده.
درگ واسه ی تاون هال 7 و 8 خیلی خوبه و با یه مقدار تمرین جواب خوبی میتونین بگیرین ازش. ولی به شخصه به شدت بدم میاد از همون خنگی و کندی که دوستمون گفتن. :دی اتک دادن باهاشون هم به شدت خسته کنندست. ولی قدرت خوبی دارن.
من خودم هاگ هامو خیلی سریع رسوندم به لول 4، ولی زیاد تصمیم جالبی نبود چون کمتر پیش میاد بتونم تو وار ها با اطمینان ازش استفاده کنم. معمولا ترجیح میدم برم سراغ Gowipe و Balloonion.

درسته ولی ...
تمام لذت بازی به هاگران در کلن وار یا حتی فارمینگ هستش البته در مپ های زیر نود و یا صد فقط این نوع اتک زیباست در لول های بالا زیاد دقت نکردم لذت در چیه :n02:
به نظر من که هر یوزری باید راه شمارو پیش بره و هاگ رو آپ کنه چون این بازی بسیار خسته کننده است و فقط با هاگرانز و دارک دزدی (نه به سبک لایت اسپل) لذت بخش میشه
من خودم دراگون رو فقط بخاطر کلن اپ کردم و با بالون 6 cc راحت سه ستاره میکنم اما چه فایده که بسیار کسل کننده و مسخرست!

کلا به نظر میاد یه پونصدشونصدسالی کلشری، کارت درسته بیشتر سر بزن بهمون :n02:

poria-m
22-01-2015, 13:49
سلام.
اینم وضعیت من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ba maram
22-01-2015, 14:19
سلام دوستان
من نمی دونم این شیلد چی هست که اون بالا زده 7 ساعت
میشه بگین چی هست؟:n27:
-------------اگر زمان حمله به من هست باید چه تجهیزاتی بگیرم ؟
-------------آیا اگه بهم حمله شه سربازای من می تونن با اونا در گیر شن ؟
-------------ضمنا من توی این تایم آفلاینم
چی کار کنم؟
-------------راستی دیوار چینی هم کنم ؟ حصار منظورمه...
تو رو خدا کمک کنید
نیاز شدیدی به راهنمایی دارم

poria-m
22-01-2015, 14:33
سلام دوستان
چی کار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید

سلام.
اون شایلد به معنی اینکه تا اون زمان هیچ کس بهت اتک نمیزنه یعنی میتونی با خیال راحت از بازی در بیای تا زمانی که خودت سرچ کنی یا به کسی اتک بزنی که شایلدت از بین میره و باید کسی بهت حمله شدید کنه یا حداقل یه ستاره بگیره تا شایلد بگیری.
-------
در زمانی که بهت حمله شده فقط سرباز های توی کلن کستلت میتونن ازت دفاع کنن یا هیرو هات که فکر نکنم الان داشته باشیشون.
-------
نمیتونی این بازی رو افلاین بازی کنی.
--------
حتما دیوار چینی کن و سعی کن دیوارات با اینکه گرونه ولی همیشه در لول یا حد اخرش باشه.
--------
موفق باشی.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Thor God
22-01-2015, 14:37
سلام دوستان
چی کار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید

شیلد اصن از اسم معلومه. هر قدر که شیلد داشته باشی کسی بهت حمله نمی کنی.
یعنی کسایی که سرچ می کنن، کلن تو نمیاد تو سرچشون. تا حالا کسی رو ریونج کردی که بنویسه یوزر شیلد داره ؟

برای دفاع فقط میتونی ساختمون های دفاعی رو آپدیت کنی. کار دیگه ای مثل سایر بازی های استراتژیکی نمیتونی بکنی.
نه همچین امکانی نیست. فقط ساختمون های دفاعی مثل ویزارد توور و آرچر تاور و کَنُن و مورتار.
هیچی دیگه. باید منتظر بمونی تا یکی از بیلدر ها بی کار بشه و بری بهش کار بدی یا هم اتک بزنی و منابع جمع کنی.
آره دیوار چینی کردن و آپدیتش خیلی مهمه. حتما این کار رو بکن.

موفق باشی

GHELGHELAC
22-01-2015, 14:37
درود
دوستان ما یه وار استارت کردیم من تویه زمینم نوشتم you are loser حالا دیدم طرف روبروم نوشته f..k you البته فحش رو کامل نوشته من اینجا اینجوری نوشتم
میخواستم ببینم چجوری میتونم گزارش کنم؟
و اینکه پای خودم گیر نباشه یه وقت نگن خودت تحریک کردی یارو رو
اصلا این کار من غیر قانونیه یا مشکلی نداره؟
ممنون میشم سریع جواب بدید
با تشکر

poria-m
22-01-2015, 14:51
درود
دوستان ما یه وار استارت کردیم من تویه زمینم نوشتم you are loser حالا دیدم طرف روبروم نوشته f..k you البته فحش رو کامل نوشته من اینجا اینجوری نوشتم
با تشکر

سلام.
به نظرم اون کارو نکنی بهتره....اون کارو واسه این کردن که شما رو منحرف و کاری کنن که روحیتونو از دست بدین.بهترین کار اینکه تو وار شکستشون بدین.

GHELGHELAC
22-01-2015, 15:03
سلام.
به نظرم اون کارو نکنی بهتره....اون کارو واسه این کردن که شما رو منحرف و کاری کنن که روحیتونو از دست بدین.بهترین کار اینکه تو وار شکستشون بدین.

دوست گرامی
درخواست کمک من برای نحوه گزارش کردن بود نه بیخیال شدن و تمرکز کزدن
مگه آزمون دکتراست که منحرف بشم
این کار اگه درست انجام بشه یارو 48 ساعت بن میشه و مپشم همینجوری تویه وار میمونه

poria-m
22-01-2015, 15:06
دوست گرامی
درخواست کمک من برای نحوه گزارش کردن بود نه بیخیال شدن و تمرکز کزدن
مگه آزمون دکتراست که منحرف بشم
این کار اگه درست انجام بشه یارو 48 ساعت بن میشه و مپشم همینجوری تویه وار میمونه

خب با اینکار چه چیزی رو به دست میاری؟ بعد چهل و هشت ساعت دیگه باز میتوته به نفراته دیگه این کارو یکنه...از من میشنوی خودتو به دردسر ننداز.
ما هم کلن واری داشتیم مثل مال شما ولی شکستشون دادیم مپشونو صد و هشتاد درجه عوض شد.

GHELGHELAC
22-01-2015, 15:09
خب با اینکار چه چیزی رو به دست میاری؟ بعد چهل و هشت ساعت دیگه باز میتوته به نفراته دیگه این کارو یکنه...از من میشنوی خودتو به دردسر ننداز.
ما هم کلن واری داشتیم مثل مال شما ولی شکستشون دادیم مپشونو صد و هشتاد درجه عوض شد.

نفراته دیگه به من چه ربطی داره؟
دقت بفرمائید
یارو وقتی بن شه 48 ساعت عملا یک نف ازشون کم میشه یعنی نمیتونه تو وار اتک بزنه
از اون طرف الان این مپش با ۴تا جیانت و یه هیلر سه ستاره جمع میشه چون همرو دور چیده
الان متوجه شدید به چه دردی میخوره؟

Ali*Reza
22-01-2015, 16:07
درود
با تشکر

سلام.
در داخل بازى در قسمت ستينگ و در قسمت help & support ميتونين گزارش کنين.
بايد يک اسکرين شات از محلى که مورد نظرتون هست رو براشون ارسال کنين.
در صورت تاييد در بار اول چهل و هشت ساعت و در صورت تکرار مجدد بکل بن خواهند شد.

Thor God
22-01-2015, 17:03
دو تا عکس جالب زیر یکی از پست های پیج کلش آف کلنز :

ما از اینا میخوایم :n33: :

هوگ رایدر :n08: :

GHELGHELAC
22-01-2015, 18:18
درود
با تشکر

دوستان کسی نمیدونه چجوری این موضوع رو گزارش کنم؟
کم مونده به استارت وار تا امشب وقت دارم واسه این کار
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

poria-m
22-01-2015, 19:42

سلام.
برو تو ستینگ بازی اونجا help and support رو بزن بعد برو بخش chat/... اونجا گزینه ی report an offensive massage رو بزن بعد مشکلتو باید بگی بعد یه عکس هم از بیس طرف بفرست بشون.

frozen01
22-01-2015, 19:42
بهترین مپ کلش برای town hall level 7 چیه ؟

poria-m
22-01-2015, 20:21
بهترین مپ کلش برای town hall level 7 چیه ؟
سلام.
از چه نظری؟برای کاپ یا تروفی میخوای؟ یا برای نگه داری منابع؟

kasra_khan2003
22-01-2015, 20:27
با احترام کسری خان اگه مخازنت رو با فرض اینکه 100 درصد هم می زدن نهایتا 300 یا 400 تا از هر کدوم رو از دست می دادی حالا با صرف این مقدار و وقت می تونی از 900 برسی به کاپ اولیه ؟

بله یه درصدی رو میتونن ازت بزنن که بسته به TH داره. اگر اشتباه نکنم واسه من ۱۶٪ هست.

Trophy برام اصلاً مهم نیست چون من War نمیرم و خودم رو درگیرش نمیکنم. پایین هم باشه میتونی با نیرو های کمتر Loot بزنی.

ArashMiniStar
22-01-2015, 23:37
خوب جوابتو داده تا یاد بگیری توهین نکنی
بازی هم کاری نداره بع همچین چیزی
دست از این بچه بازیا بردارین

frozen01
23-01-2015, 00:00
سلام.
از چه نظری؟برای کاپ یا تروفی میخوای؟ یا برای نگه داری منابع؟

برای هر 3 تاش رو بگید.

چطوری بسازم.

jamal9
23-01-2015, 14:45
برای هر 3 تاش رو بگید.

چطوری بسازم.

بنظرم تو گوگل سرچ کنی بهتر نتیجه میگیری تا اینجا
سرچ کن مپ تان هال هفت برای کاپ /حفظ منابع/ فارمیگ
کلی سایت با کلی عکس از مپ میاره که میتونی یکی از اونارو برای خودت بچینی
البته تو این ورژن جدیدش میتونی سه تا مپ داشته باشی که راحت بین این سه تا سوئیچ میشی ،ینی میتونی سه تا مپ داشته باشی که هر وقت دلت خواست هرکدومو اکتیو کنی

jamal9
23-01-2015, 15:05
سلام.
اون شایلد به معنی اینکه تا اون زمان هیچ کس بهت اتک نمیزنه یعنی میتونی با خیال راحت از بازی در بیای تا زمانی که خودت سرچ کنی یا به کسی اتک بزنی که شایلدت از بین میره و باید کسی بهت حمله شدید کنه یا حداقل یه ستاره بگیره تا شایلد بگیری.
-------
در زمانی که بهت حمله شده فقط سرباز های توی کلن کستلت میتونن ازت دفاع کنن یا هیرو هات که فکر نکنم الان داشته باشیشون.
-------
نمیتونی این بازی رو افلاین بازی کنی.
--------
حتما دیوار چینی کن و سعی کن دیوارات با اینکه گرونه ولی همیشه در لول یا حد اخرش باشه.
--------
موفق باشی.

سلام
منظورتو از هیروهات نفهمیدم؟ هیرو منظورت چیه؟

poria-m
23-01-2015, 15:10
سلام
منظورتو از هیروهات نفهمیدم؟ هیرو منظورت چیه؟

سلام.
دو نوع هیرو یا (قهرمان) تو این بازی وجود داره که اولیش کینگ (شاه) هست که تو تاون هفت میتونی بخریش و دومی کوعین(ملکه) هستش که اونم تو تاون نه میتونی بخری..این دو از قبیلت همیشه حفاظت میکنن و میتونی همیشه در اتک ازشون استفاده کنی.

jamal9
23-01-2015, 16:26
سلام.
دو نوع هیرو یا (قهرمان) تو این بازی وجود داره که اولیش کینگ (شاه) هست که تو تاون هفت میتونی بخریش و دومی کوعین(ملکه) هستش که اونم تو تاون نه میتونی بخری..این دو از قبیلت همیشه حفاظت میکنن و میتونی همیشه در اتک ازشون استفاده کنی.

اهان منظورت کینگ و کویین بود ،اوکی

jamal9
23-01-2015, 16:29
بچه ها کسی از ایکس مود استفاده میکنه تو این بازی؟
میخاستم بپرسم که ارزش داره بخاطر ایکس مود گوشیمو روت کنم؟
و اینکه قسمت سرچش واقعا خوب کار میکنه یا لوتای خوبی نمیاره؟
چون من برا اپگریت دیوار ها همینجوریشو تو 24 ساعت 7-8 میلیون دزدی میکنم ،میخاستم ببینم که راحت و سریع میاره یا مثل سرچ معمولی هی باید بگردم

arming900
23-01-2015, 16:48
بچه ها کسی از ایکس مود استفاده میکنه تو این بازی؟
میخاستم بپرسم که ارزش داره بخاطر ایکس مود گوشیمو روت کنم؟
و اینکه قسمت سرچش واقعا خوب کار میکنه یا لوتای خوبی نمیاره؟
چون من برا اپگریت دیوار ها همینجوریشو تو 24 ساعت 7-8 میلیون دزدی میکنم ،میخاستم ببینم که راحت و سریع میاره یا مثل سرچ معمولی هی باید بگردم

لازمه که بدونید

بارها گفتم این برنامه معجزه نمیکنه که،همون کاری که شما میکنید رو انجام میده سرچ میکنه تا اون مقدار داده شده رو پیدا کنه تازه اونم شما باید تشخیص بدید میتونید بزنید یا نه

چیزی که به درد میخوره اینه یکیش حمله مجازی توی کلنوار هست یکی دیگه هم آنلاین نگه داشتن که این مورد رو من برنامه ضد غارت رو پیشنهاد میکنم روت هم نمیخواد

گوشی اگر نو هست و گارانتی داره روت نکنید

اگر روت کردید خوب خیلی مزایا داره جز این برنامه که میتونید استفاده کنید

یکیش مثلا کرک کردن برنامه ها و ....

jamal9
23-01-2015, 17:58
لازمه که بدونید

بارها گفتم این برنامه معجزه نمیکنه که،همون کاری که شما میکنید رو انجام میده سرچ میکنه تا اون مقدار داده شده رو پیدا کنه تازه اونم شما باید تشخیص بدید میتونید بزنید یا نه

چیزی که به درد میخوره اینه یکیش حمله مجازی توی کلنوار هست یکی دیگه هم آنلاین نگه داشتن که این مورد رو من برنامه ضد غارت رو پیشنهاد میکنم روت هم نمیخواد

گوشی اگر نو هست و گارانتی داره روت نکنید

اگر روت کردید خوب خیلی مزایا داره جز این برنامه که میتونید استفاده کنید

یکیش مثلا کرک کردن برنامه ها و ....

ممنون
فقط این برنامه ضذ غارت نتونستم پیداش کنم ،لینکشو میذارین؟

NEED FOR PC
23-01-2015, 18:00
ممنون
فقط این برنامه ضذ غارت نتونستم پیداش کنم ،لینکشو میذارین؟
دوست عزیز تو بازار هست! اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن کارایی خاصی هم نداره!

poria-m
23-01-2015, 18:06
دوست عزیز تو بازار هست! اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کارایی زیادی نداره و باعث میشه گوشی خراب بشه از لحاظ شارژ...چون باید تو بازی باشی تا بهت حمله نکنن و این شارژ گوشی رو راحت تموم میکنه.

arming900
23-01-2015, 18:23

کارایی زیادی نداره و باعث میشه گوشی خراب بشه از لحاظ شارژ...چون باید تو بازی باشی تا بهت حمله نکنن و این شارژ گوشی رو راحت تموم میکنه.

کاراییش رو من میگم بهتون

توی بلواستک بازی کنید خیلی به کار میاد

هیچ فرقی نمیکنه انگار دارید بازی میکنید دیگه دیگه چه ربطی به باتری و داغ کردن داره

سه چهارتا برنامه مشابه هست یکیش رو من میزارم،پولی هست در بازار

ولی ضد غارت از همه بهتره

SamGun
23-01-2015, 21:00
سلام سعید آپدیتشو خود بازی میده یا باس از استور آپ کنیم

سلام ارمین عزیز

اره باید کامل دوباره دانلود بشه
چون بسته الحاقی نداره .

M o h a m m @ d
24-01-2015, 10:39
یه سوال
کاپ بالا باشه ولی لول پایین توی جستجوی وار ربط داره یا نه؟
تو یه کلن رفتم میگه کاپت بیار پایین کاپم1450 لولم 41 ولی به اندازه کسی لولش 50 باشه برابری میکنه بیشتر دفاعی اپ کردم.میخوام کارگر چهارم بگیرم تا لیگ مستر برم بعد بیام پایین
یه سوال دیگه ممکنه اکانت بدم به کسی دیگه میشه ایمیلی که با بازی سینک کردم قطع کنم یه ایمیل دیگه با اکانت بازی سینک کنم ؟

Ali*Reza
24-01-2015, 15:02
یه سوال
تو یه کلن رفتم میگه کاپت بیار پایین کاپم1450 لولم 41 ولی به اندازه کسی لولش 50 باشه برابری میکنه بیشتر دفاعی اپ کردم.میخوام کارگر چهارم بگیرم تا لیگ مستر برم بعد بیام پایین
یه سوال دیگه ممکنه اکانت بدم به کسی دیگه میشه ایمیلی که با بازی سینک کردم قطع کنم یه ایمیل دیگه با اکانت بازی سینک کنم ؟

انتخاب کلن در کلن وارها ارتباط مستقیم به قدرت و توانایی افراد داخل کلن ( دفاعی و حمله ) داره و ربطی به کاپ و نوع لیگی که داخلش هستید نداره.
امکان تغییر آدرس ایمیل وجود نداره ولی میتونین پسوورد ایمیلتون رو تغییر بدین.

DjEblis
24-01-2015, 15:03
یه سوال

تو جستجوی وار کاپ هیچ دخالتی تو سختی یا اسونی حریف نداره، فقط اپدیت های دفاعی ها و تجهیزات تاثیر داره

-----------------------------------------------------------
اووووف بالاخره از دست این برف لعنتی خلاص شدم