ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Clash of Clans ™

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12

pro_translator
28-07-2015, 15:02
مسلما با اتک های پرخرج لوت های خوب هم زده میشه ولی با این ترکیب که گفتم معمولا بین سیصد تا چهار صد لوت میزنم و با جایزه برد لیگ مستر لوت جمعا ممکنه به پونصد هم برسه!

برای لوت زدن (توی مرحله‌های پایینتر) نیازی به "اتک پرخرج" نیست...

من معمولا از ۲۰۰ تا نیرو ۱۴۰ تا آرچر و ۶۰ تا باربرین و چند تا هم جاینت لول ۶ یا ۷ از کلن کسل می‌برم و دنبال ویلج‌هایی می‌گردم که لوت زیاد داشته باشن و زدنشون راحت باشه...

میانگین هم هر سری بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار می‌زنم... منتهی باید صبور بود و تسلیم دهکده‌هایی که زدنشون سخته نشد...

:n16:

Malona
28-07-2015, 15:11
یک راه:
وارد تنظیمات داخل بازی شید
سپس help and support
Lost village
I lost my account! Can I get it back?
حالا بالا سمت راست یک علامت + و conversation است.
اونو بزنید.
لول،لول تاون هال و نام خودرا بفرستید.

Sent from my K00E using Tapatalk

همچین گرینه ای نیست
ولی i lost my village هست.

migmig3000
28-07-2015, 17:47
برای لوت زدن (توی مرحله‌های پایینتر) نیازی به "اتک پرخرج" نیست...

من معمولا از ۲۰۰ تا نیرو ۱۴۰ تا آرچر و ۶۰ تا باربرین و چند تا هم جاینت لول ۶ یا ۷ از کلن کسل می‌برم و دنبال ویلج‌هایی می‌گردم که لوت زیاد داشته باشن و زدنشون راحت باشه...

میانگین هم هر سری بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ هزار می‌زنم... منتهی باید صبور بود و تسلیم دهکده‌هایی که زدنشون سخته نشد...

:n16:

درسته وقتی با هزینه کم میشه لوت زد نیازی به اتک سنگین نیست

Malona
28-07-2015, 18:08
وار قبلی کامل تموم شد اومدم وار جدید رو استارت کنم بعد بیست نفر رو انتخاب کردم یکدفعه صفحه برگشت به وار قبلی و نشون داد که ما چهل صفر بردیم در حالیکه نتیجه اصلی چهل بیست بود حلاصه دوباره برگشتم و دوباره استارت رو زدم همه کسانی رو که انتخاب کرده بودم زده اوت تو پروفایل هم زده Eligible for next war in 1d23h
این یک باگه یا بنی چیزی شدیم!!؟ یعنی دو روز کامل عقب افتادیم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم! :n04::n04::n04::n04:
نه تو واریم نه اجازه سرچ داریم

pro_translator
28-07-2015, 18:21
درسته وقتی با هزینه کم میشه لوت زد نیازی به اتک سنگین نیست

واسه‌ی وار (TH 8) به نظرتون این layout خوبه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این بهتره؟

pro_translator
28-07-2015, 18:35
وار قبلی کامل تموم شد اومدم وار جدید رو استارت کنم بعد بیست نفر رو انتخاب کردم یکدفعه صفحه برگشت به وار قبلی و نشون داد که ما چهل صفر بردیم در حالیکه نتیجه اصلی چهل بیست بود حلاصه دوباره برگشتم و دوباره استارت رو زدم همه کسانی رو که انتخاب کرده بودم زده اوت تو پروفایل هم زده Eligible for next war in 1d23h
این یک باگه یا بنی چیزی شدیم!!؟ یعنی دو روز کامل عقب افتادیم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم! :n04::n04::n04::n04:
نه تو واریم نه اجازه سرچ داریم

احیانا توی این مدت وار رفت و آمد نکرده‌این از کلن؟

pedram-007
28-07-2015, 18:42
ده بار سرچ که کلا ده پونزده ثانیه بیشتر نمیشه :n02:
کلا زیاد توقعاتو بالا نبر ...گفتم دو دقیقه ...بعضی وقتها بیشتر ...بعضی وقتها سرچ اول میاره حتی ...تو دو دقیقه حداقل میشه پنجاه تا نکس زد ...پس زیاد عجله نکن و صبور باش ...
بعضی مواقع اصلا لوت نمیاره ..ممکنه ده دقیقه سرچ کنی ...تو اینجور مواقع انگار لوت قفل شده ..من معمولا بازی رو میبندم دوباره سرچ میکنم درست میشه ...معمولا با اومدن اولین لوت قفلش باز میشه ...
در مورد این عکسا که هم گذاشتم اینا بهترین لوتاییه که زدم ...ولی معمولا حدود 250 تا 330 اینا میاره و روزی دو سه بار حدود چهارصد تا ...
همون 200 تارو هم زود زود بیاره کارت را میفته ...200 تا لوت خیلی خوبیه ....با ارچر بربر هم که میزنی خرجتم که کمه ...اکسیرم که تو هال هشت کلا اضافیه و سوپرسلم هیچ فکری بحالش نکرده ....

سلام دوست عزیز
من تازه تاونم هشت شده و مشکل شدید لوت دارم
من از ۱۷۰۰ تا ۱۳۵۰ رو تست کردم ولی خیلی تک و توک به من دد مپ میده!
ارچرام ۴ و بربرم ۵! جالبیش اینه که اون دد مپایی که به پستم میخوره کاپشون ۱۳۵۰ تا ۱۶۰۰ هست ولی هرچی بالا پایین میکنم نمیتونم به وفور پیدا کنم!
الان میخوام به فرمایش شما برم تو ۱۷۵۰ تا ۱۸۵۰ اما لیگمم باید گلد ۱ بشه یا فرقی نداره؟!
ممنون

Malona
28-07-2015, 19:05
احیانا توی این مدت وار رفت و آمد نکرده‌این از کلن؟

نه
اینجا هم گزارشش اومده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

میگه هفت هشت ساعت دیگه درست شد ولی برای ما که کلا زده 48 ساعت!

Milad4171
28-07-2015, 19:54
سلام

تان هال ۹ خیلی داغونه اصلا اتک خوب گیر نمیاد گیرم بیاد فول آپ تان هال ۹ یا تان هال ۱۰ هستن که نمیشه زدشون

باتشکر
:V2:

jamal9
28-07-2015, 20:12
سلام دوست عزیز
من تازه تاونم هشت شده و مشکل شدید لوت دارم
من از ۱۷۰۰ تا ۱۳۵۰ رو تست کردم ولی خیلی تک و توک به من دد مپ میده!
ارچرام ۴ و بربرم ۵! جالبیش اینه که اون دد مپایی که به پستم میخوره کاپشون ۱۳۵۰ تا ۱۶۰۰ هست ولی هرچی بالا پایین میکنم نمیتونم به وفور پیدا کنم!
الان میخوام به فرمایش شما برم تو ۱۷۵۰ تا ۱۸۵۰ اما لیگمم باید گلد ۱ بشه یا فرقی نداره؟!
ممنون
سلام
معمولا وقتی تان هال اپ میشه یه مدت کوتاه مشکل لوت پیدا میکنن همه ...
لیگه من معمولا گلد یک هست ...چون کاپ تا نزدیکای 1700 هم بیای گلد یک میمونه واسه همین معمولا گلد یک هست کاپم ...
تست کن نتیجه شو بگو ...

jamal9
28-07-2015, 20:14
سلام

تان هال ۹ خیلی داغونه اصلا اتک خوب گیر نمیاد گیرم بیاد فول آپ تان هال ۹ یا تان هال ۱۰ هستن که نمیشه زدشون

باتشکر
سلام
مگه کاپتون چقده؟
با جاینت میزنین؟
معدن پر که زیاد پیدا میشه ...احتمالا کاپتون بالاس که میگین ماکس میاره ...

pro_translator
28-07-2015, 20:40
سلام

باتشکر

من هر بار لوت خوب گیرم نمی‌اومد زبان بازی رو عوض می‌کردم یهویی لوت خوب گیرم می‌اومد!:n02:

jamal9
28-07-2015, 21:32
من هر بار لوت خوب گیرم نمی‌اومد زبان بازی رو عوض می‌کردم یهویی لوت خوب گیرم می‌اومد!:n02:

از نظر من این که میگین زبان بازی رو عوض کنیم سرور عوض میشه و فلان کاملا غلطه ...
بعضی وقتها وقتی سرچ میکنی حتی نیم ساعتم سرچ کنی چیزی نمیاد ...تو اینجور مواقعا کنسل رو بزنی و دوباره سرچ کتی یا بازی رو ببندی و باز کنی هم مشکل حل میشه ..و نیازی به عوض کردن زیان نیست ..وقتی زبان عوض میکنی هم بازی یه بار ریستارت میشه که انگار بازی رو بستی و دوباره باز کردی ...
منم قبلا به زبان بازی اعتقاد داشتم ...اما الان بنظرم فقط و فقط محدوده ی کاپ مشخص میکنه لوت رو .....

Armin.Computer
28-07-2015, 21:46
از نظر من این که میگین زبان بازی رو عوض کنیم سرور عوض میشه و فلان کاملا غلطه ...
بعضی وقتها وقتی سرچ میکنی حتی نیم ساعتم سرچ کنی چیزی نمیاد ...تو اینجور مواقعا کنسل رو بزنی و دوباره سرچ کتی یا بازی رو ببندی و باز کنی هم مشکل حل میشه ..و نیازی به عوض کردن زیان نیست ..وقتی زبان عوض میکنی هم بازی یه بار ریستارت میشه که انگار بازی رو بستی و دوباره باز کردی ...
منم قبلا به زبان بازی اعتقاد داشتم ...اما الان بنظرم فقط و فقط محدوده ی کاپ مشخص میکنه لوت رو .....

تاون 8 بهترین کاپ واسه لوت چه قدره رفیق؟

pro_translator
28-07-2015, 22:09

آره منم منظورم قدیم‌ها بود به توصیه‌ی بچه‌ها! :n02:

jamal9
28-07-2015, 22:30
تاون 8 بهترین کاپ واسه لوت چه قدره رفیق؟

همون گلد یک و دو
چند پست قبل تر هم گفته بودم ....

jamal9
28-07-2015, 22:33
همونطور که دوستمون چند پست قبل تر گفتن وار مشکل پیدا کرده!
من الان دوساعته استارت زدم اما پیدا نمیکنه!
حتی اسم کسایی که تو وار گذاشتم هم نمیاد!
قبلا مثلا چند دقیقه اسما نمیومد بعدش میومد ..اما الان اصلا نمیاد ...
چند بار کنسل کردمو دوباره زدم اما فایده ای نداره!
شما مشکلی دارین یا نه دوستان؟

erfan.it
28-07-2015, 22:53
.
تازه وار ور استارت کردن ، اسما اومد و مشکلی نبود ! :n16:

migmig3000
28-07-2015, 23:08
واسه‌ی وار (TH 8) به نظرتون این layout خوبه؟

یا این بهتره؟

برای وار پیشنهاد میکنم مپی رو انتخاب کنید که ایر دیفنس ها مرکز باشه چون تاون هشت اکثر اتک های وار رو با دراگ میزنن.

pedram-007
29-07-2015, 09:13
سلام
معمولا وقتی تان هال اپ میشه یه مدت کوتاه مشکل لوت پیدا میکنن همه ...
لیگه من معمولا گلد یک هست ...چون کاپ تا نزدیکای 1700 هم بیای گلد یک میمونه واسه همین معمولا گلد یک هست کاپم ...
تست کن نتیجه شو بگو ...

بازم سلام
من دیشب کاپمو رسوندم به ۱۸۰۰ و تست کردم. باید بگم که من مورد به خصوصی تو این رنج کاپ ندیدم که منو جذب کنه. امروز صبح شاید ۵ دقیقه سرچ کردم تا یه مپی بهم نشون داد که ۴۰۰ هزارتا داشت اما نصف بیشترش تو استورجش بود! در باقی موارد نهایتا ۱۰۰ هزارتا. من تا چهار روز پیش تو رنج کاپه ۱۶۰۰ تک و توک دد مپ نشون میداد اما الان هیچی تو رنج ۱۳۵۰ تا ۱۸۰۰ (دیروز این بازه رو طی کردم)!
من یادمه دو هفته قبل از این اپدیت اخری که اسپل جدید معرفی کرد تو تاون ۷ که بودم بین کاپه ۱۲۵۰ تا ۱۳۵۰ واقعا به یه دقیقه نمیکشید که من یه ۲۰۰ هزار تایی پیدا میکردم اما بعدش.......
خدا لعنت کنه سوپرسلو با این اپدیتش :n02:
ممکنه تو سیلور یک کاپه ۱۳۰۰ اینا خوب باشه یا نه؟!

Armin.Computer
29-07-2015, 09:32
همون گلد یک و دو
چند پست قبل تر هم گفته بودم ....

لوت ربطی به ساعات شبانه روز داره؟؟؟

jamal9
29-07-2015, 10:29
بازم سلام
من دیشب کاپمو رسوندم به ۱۸۰۰ و تست کردم. باید بگم که من مورد به خصوصی تو این رنج کاپ ندیدم که منو جذب کنه. امروز صبح شاید ۵ دقیقه سرچ کردم تا یه مپی بهم نشون داد که ۴۰۰ هزارتا داشت اما نصف بیشترش تو استورجش بود! در باقی موارد نهایتا ۱۰۰ هزارتا. من تا چهار روز پیش تو رنج کاپه ۱۶۰۰ تک و توک دد مپ نشون میداد اما الان هیچی تو رنج ۱۳۵۰ تا ۱۸۰۰ (دیروز این بازه رو طی کردم)!
من یادمه دو هفته قبل از این اپدیت اخری که اسپل جدید معرفی کرد تو تاون ۷ که بودم بین کاپه ۱۲۵۰ تا ۱۳۵۰ واقعا به یه دقیقه نمیکشید که من یه ۲۰۰ هزار تایی پیدا میکردم اما بعدش.......
خدا لعنت کنه سوپرسلو با این اپدیتش :n02:
ممکنه تو سیلور یک کاپه ۱۳۰۰ اینا خوب باشه یا نه؟!

ببین دوست عزیز حتی خارج از بازی هم اگه بخام مثال بزنم فک کن شما یه مغازه باز کردی ...همون روز اول که مشتری نمیریزه ...باید یه مقدار بگذره بعد ...
شما یکی دوروز بمون تو اون کا بعد بگو ...نه که دو دقیقه اونجا بمونی و بگی چیزی نیومد ....
کاپ سیلور خوبه اما دارک نیست ...
اتفاقا این اپدیتش که عالی بود ...لوت فوق العاد س ...

jamal9
29-07-2015, 10:31

یجورایی اره ...
صبح زود ..عصر و شبا خیلی خوبه لوت ...ظهر یکم کمتر ...
ولی کلا اینروزا لوت عالیه ...حداقل واسه منو هم کلناییام تو این کاپ ...

jamal9
29-07-2015, 10:32

مشکل با کاهش افراد درست شد ...
پونزده و بیست استارت نشد!
ده نفره جواب داد ...عجیبه ...

saminem
29-07-2015, 12:47
نصف شب خوبه. 1100

uoogle
29-07-2015, 16:56
دوستان کلن خوب کسی سراغ داره معرفی کنه

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

ODADO
29-07-2015, 23:47
دوستان یه سوال شاید نامرتبط ولی جالب برام:

تو قسمت چت کلش چطوری برخی از افراد با کیبورد ،یک صفحه کاملا خالی ارسال میکنن و پایینش مینوسن clear chat؟

minime
30-07-2015, 01:20
تو قسمت google.com/accounts/recovery فقط یه گزینه هست برای بازبابی ..
ینی منظورم اینه که سوال امنیتی و شماره تلفن قبلی و ایمیل بازیابی قبلی اینارو نمیشه زد ..
فقط کی انلاین بودی اخرین بار،اخرین رمز،و ...اینارو میپرسه ...
راه دیگه ای هم هست برای ریکاوری که اطلاعات دیگه بخواد؟

بهترین راه برای پیشگیری از هک شدن جیمیل استفاده از شناسایی دومرحله ای هست.

minime
30-07-2015, 01:32
حتما زیاد نرسیدی بازی کنی
من توی 9 ماه ماکس تان هال نه شدم! فقط معدنا مونده بود که اونم بیشتر از یه ماه طول نمیکشه!

مکس تاون ۹ یعنی دف مکس تروپ و (هیرو) مکس دیوار لول ۱۰ [emoji12]
۹ ماهه شما تاون ۹ مکس شدین ؟

jamal9
30-07-2015, 08:54
مکس تاون ۹ یعنی دف مکس تروپ و (هیرو) مکس دیوار لول ۱۰ [emoji12]
۹ ماهه شما تاون ۹ مکس شدین ؟

خیلی از اصطلاحا بکار میره تو خیلی از جاها که واقعا بخای مو شکافی کنی حتما اشکال پیدا میکنی توش
الان کینگ و کویین رو بخای لول 30 بکنی خودش از لول 15 تا 30 فقط بیشتر از 100 روز طول میکشه ...پس نه لول سی نبود اما لول 10 بودن هردوشون
دیوارها هم بله ...80 تا دیوار لول ده داشتم ...بقیه لول نه بود ...هر روز هم چهارتا ده میکردم ...تو یه ماه هم دیوارای دهم 200 تا میشد وقتی مشغول اپ معدنا بودم ...ینی تقریبا دیوارا هم ماکس میشدن ..تو اون مدت کینگو کویینم 15 میکردم ....
----------------------
کلا نمیدونم ملت چرا دنبال اینن که از مردم غلط بگیرن؟ الان مثلا شما خیلی میدونی؟
دفعایا ماکس بشه تو اصطلاح عامیانه میگن یارو ماکس شده ...حتما خیلیارو هم دیدی که وقتی دفاعیا ماکس شدن بدون توجه به دیوار و هیرو ها تان هالشونو بالا میبرن ...
درسته دیوار حتی خیلی وقتها از بالا بردن دفاعی هم مهمتره ...واسه همین دیوارام بالا بودن ....هیرو ها هم چون خودم لیدر بودم مجبور بودم همیشه تو وار باشم واسه همین نمیتونستم بذارم وگرنه تا بیست بالا میبردم ...
--------
بیاییم دنبال این نباشیم که غلط بگیریم ...قبل از زدن هر حرفی خودمونو در نظر بگیریم که در بقیه موارد ممکنه یه اصطلاحی رو به کار بگیریم که بخوایم اون مبحث رو موشکافی کنیم توش اختلال میبینیم و یکی بخواد اشکال بگیره میتونه ...ولی اصطلاح اصطلاحه و نباید ازش اشکال بگیریم ...
مثل ماکس یا مکس
دونیت یا دونات
فلاسک یا فلاکس
یا خیلی از چیزای دیگه ....ما بخوایم 75 میلیون ادمو بهشون بفهمونیم که اقا فلان چیز غلطه و این درسته فک نکنم کار شدنی ای باشه ...ممکنه بعضی وقتها خودمونم یه چیزی رو بگیم که غلط باشه اما تو اصطلاح عامیانه گفته میشه ...امیدوارم که منظورمو گرفته باشی ...

minime
30-07-2015, 08:57
خیلی از اصطلاحا بکار میره تو خیلی از جاها که واقعا بخای مو شکافی کنی حتما اشکال پیدا میکنی توش
الان کینگ و کویین رو بخای لول 30 بکنی خودش از لول 15 تا 30 فقط بیشتر از 100 روز طول میکشه ...پس نه لول سی نبود اما لول 10 بودن هردوشون
دیوارها هم بله ...80 تا دیوار لول ده داشتم ...بقیه لول نه بود ...هر روز هم چهارتا ده میکردم ...تو یه ماه هم دیوارای دهم 200 تا میشد وقتی مشغول اپ معدنا بودم ...ینی تقریبا دیوارا هم ماکس میشدن ..تو اون مدت کینگو کویینم 15 میکردم ....
----------------------
کلا نمیدونم ملت چرا دنبال اینن که از مردم غلط بگیرن؟ الان مثلا شما خیلی میدونی؟
دفعایا ماکس بشه تو اصطلاح عامیانه میگن یارو ماکس شده ...حتما خیلیارو هم دیدی که وقتی دفاعیا ماکس شدن بدون توجه به دیوار و هیرو ها تان هالشونو بالا میبرن ...
درسته دیوار حتی خیلی وقتها از بالا بردن دفاعی هم مهمتره ...واسه همین دیوارام بالا بودن ....هیرو ها هم چون خودم لیدر بودم مجبور بودم همیشه تو وار باشم واسه همین نمیتونستم بذارم وگرنه تا بیست بالا میبردم ...
--------
بیاییم دنبال این نباشیم که غلط بگیریم ...قبل از زدن هر حرفی خودمونو در نظر بگیریم که در بقیه موارد ممکنه یه اصطلاحی رو به کار بگیریم که بخوایم اون مبحث رو موشکافی کنیم توش اختلال میبینیم و یکی بخواد اشکال بگیره میتونه ...ولی اصطلاح اصطلاحه و نباید ازش اشکال بگیریم ...
مثل ماکس یا مکس
دونیت یا دونات
فلاسک یا فلاکس
یا خیلی از چیزای دیگه ....ما بخوایم 75 میلیون ادمو بهشون بفهمونیم که اقا فلان چیز غلطه و این درسته فک نکنم کار شدنی ای باشه ...ممکنه بعضی وقتها خودمونم یه چیزی رو بگیم که غلط باشه اما تو اصطلاح عامیانه گفته میشه ...امیدوارم که منظورمو گرفته باشی ...

من جواب سووالم و گرفتم ، حالا شما دوس داری رساله بنویسی خود دانی :) مرسی

ardeshir n
30-07-2015, 08:59

iran.power
lvl:5
leaders:reza,saeed

jamal9
30-07-2015, 09:03
بهترین راه برای پیشگیری از هک شدن جیمیل استفاده از شناسایی دومرحله ای هست.

در واقعا هک نشد ...دوستم دو دستی رمز رو تحویل داد ..
ولی درست میگین ...این گزینه رو بهش گفتم که فعال کنه ...
-----------
ولی خوشبختانه اونی که دزدیده بود پسورد رو پس داد ...نمیدونم پشیمون شد یا نه ..
با بهونه ی اینکه برادر کوچیکش اینکارو کرده اومده گفته که تنبیهش کرده و فلان ..اما بعد میدونم یه بچه 13 ساله بلد باشه گزینه های ریکاوری اینارو عوض کنه ...من میخاستم ریکاوری کنم هر روز شاره تلفنش عوض میشد ....چون دو رقم اخرشو نشون میده ...
احتمالا بخاطر این پس داده که دوستم خیلی مزاحمت ایجاد میکرد براش...نذاشت دو دقیقه راحت بازی کنه ...
فقط اسمشو عوض کرده که خب دوستم میگه اشکالی نداره ..اسمشم کامل نیست که سوپرسل قبول نمیکنه عوض کنه ....

jamal9
30-07-2015, 09:06

IR.KINGS
LVL 6
بالای لول هفتاد ...

jamal9
30-07-2015, 09:07
دوستان یه سوال شاید نامرتبط ولی جالب برام:

تو قسمت چت کلش چطوری برخی از افراد با کیبورد ،یک صفحه کاملا خالی ارسال میکنن و پایینش مینوسن clear chat؟

با کیبورد گو اینکارو میکنن
GO KEYBOARD
تو یه جای دیگه مثل تلگرام یا جای دیگه اسپیس میذاری ...بعد اونو کپی میکنی و تو چت پیست میکنی ...
چون کیبورد گو کپی پیست داره ...

مهندس الهه
30-07-2015, 11:01
سلام
واسه تان هال 7 کاپ رو چه رنجی نگه دارم که لوت خوب بگیرم ؟
ازبس نقشه ها رو نکست میزنم طلاهام تموم میشه :n08:

migmig3000
30-07-2015, 11:37
سلام
واسه تان هال 7 کاپ رو چه رنجی نگه دارم که لوت خوب بگیرم ؟
ازبس نقشه ها رو نکست میزنم طلاهام تموم میشه :n08:
گلد سه رو امتحان کنین فقط باید یه مدت کاپ رو ثابت نگه دارین که نتیجش مشخص بشه.

aliiran2008
30-07-2015, 21:32
من تون هال 10 دارم
کاپم را طبق حرف دوستان اوردم رو 2500 از ظهر هر چی سرچ میزنم لوت پیدا نمیشه
نزدیک 100تا سرچ کردم اما هیچی پیدا نشد
اگر لوت خود این لیگ نبود طلا کم میاوردم
اساتید راهنمایی کنید

jamal9
30-07-2015, 21:42
من تون هال 10 دارم
کاپم را طبق حرف دوستان اوردم رو 2500 از ظهر هر چی سرچ میزنم لوت پیدا نمیشه
نزدیک 100تا سرچ کردم اما هیچی پیدا نشد
اگر لوت خود این لیگ نبود طلا کم میاوردم
اساتید راهنمایی کنید
سلام
اول از همه یه مقدار باید وقت بگذره که لوت بیاره تو اون کاپ
من خودم تان هال ده نبودم ...اما بچه ها هستن تو هال ده معمولا یا کاپاشون سیلور هست یا گلد یکو دو ...خیلی کم هم بین گلد یک و کریستال سه ...
از همشون میپرسم میگن لوت عالیه ...
بنظرم بیای ایین بهره ..
اما بازم تو کاپ دیگه هم بری یکم وقت میبره تا لوت بیاره ...

Ali*Reza
30-07-2015, 21:51
من هم بعنوان يک تان دهى بين کاپهاى کريستال سه و گلد يک هميشه لوتهاى خوبى ميزنم.
دوستان تان دهى تست کنن بد نيست.

jamal9
31-07-2015, 12:21
1 جم بوست!
ولی باراکسا هنوز 10 جمه!
چه فایده داره ! اصل کاری که همون باراکسا هستن!

migmig3000
31-07-2015, 14:30
1 جم بوست!
ولی باراکسا هنوز 10 جمه!
چه فایده داره ! اصل کاری که همون باراکسا هستن!

برای کسایی مثل من که زیاد اتک نمیرن خیلی مفیده

saminem
31-07-2015, 16:48
من تاون 4 هست یکی از اکانتام. ارزش داره واسه اکسیر و طلا ، بوست بزنم؟

migmig3000
31-07-2015, 18:55
من تاون 4 هست یکی از اکانتام. ارزش داره واسه اکسیر و طلا ، بوست بزنم؟

کلکتورهای شما ضعیفه و بهتره جم ها رو برای خرید کارگر بذارین و با اتک لوت جمع کنین.

pro_translator
31-07-2015, 23:24
برای کسایی مثل من که زیاد اتک نمیرن خیلی مفیده

من امروز هر دهکده‌ای رو دیدم (غیر از اون‌هایی که آن نشده‌ان چند وقته) همه بوست گذاشته بودن...

من جمله خود من! :n02:

آره در کل خیلی مفیده... از یکی که بوست گذاشته بود حدود ۳۰۰ هزار تا اکسیر و ۲۰۰ هزار تا طلا لوت زدم! :n08:

migmig3000
01-08-2015, 02:16
من امروز هر دهکده‌ای رو دیدم (غیر از اون‌هایی که آن نشده‌ان چند وقته) همه بوست گذاشته بودن...

من جمله خود من! :n02:

آره در کل خیلی مفیده... از یکی که بوست گذاشته بود حدود ۳۰۰ هزار تا اکسیر و ۲۰۰ هزار تا طلا لوت زدم! :n08:

کلکتور 12 روزی یک میلیون و دویست لوت میده نسبت به این که من این چند وقته روزی یه ساعت بازی میکنم و معمولا تو این یه ساعت حدود یک میلیون لوت میزنم به خاطر همین میگم برای من خیلی مفیده

saminem
01-08-2015, 02:28
اووووف شب چقد لوت خووبه. عالیه واقعا

jamal9
01-08-2015, 12:09
سلام
رمز یکی دیگه رو هم دزدیدن :n37:
اما کسی که دزدیده نه ایمیل ریکاوری عوض کرده نه سوال امنیتی
فقط رمزو عوض کرده
از طریق ایمیل ریکاوری میخام ریست کنم مینویسه شما حداقل باید چهار روز وارد نشین تا بتونیم لینک بفرستیم
از طریق سوال امنیتی هم پیش میرم اخرش نمیشه ریست کردش ...والا موندم چیکار کنم ....

MƐΛИĪИƓĿƐSS
01-08-2015, 13:41
سلام.

میشه نحوه بازیابی اکانت رو برام توضیح بدید ؟

الان یه بنده خدیی مجبور شده بازی رو پاک کنه.حالا که ریخته نمیتونه sing in بشه.

من امتحان کردم،تو گوگل پلی گیم sing in میشه ولی دهکده رو لود نمیکنه

jamal9
01-08-2015, 15:09
سلام.

میشه نحوه بازیابی اکانت رو برام توضیح بدید ؟

الان یه بنده خدیی مجبور شده بازی رو پاک کنه.حالا که ریخته نمیتونه sing in بشه.

من امتحان کردم،تو گوگل پلی گیم sing in میشه ولی دهکده رو لود نمیکنه

سلام
برین تو این لینک اموزش داده :

jamal9
01-08-2015, 17:36
سلام
رمز یکی دیگه رو هم دزدیدن :n37:
اما کسی که دزدیده نه ایمیل ریکاوری عوض کرده نه سوال امنیتی
فقط رمزو عوض کرده
از طریق ایمیل ریکاوری میخام ریست کنم مینویسه شما حداقل باید چهار روز وارد نشین تا بتونیم لینک بفرستیم
از طریق سوال امنیتی هم پیش میرم اخرش نمیشه ریست کردش ...والا موندم چیکار کنم ....

خوشبخانه با ای پی خودش مراحل ریکاوری رو رفت و مشکل حل شد
برای من بخاطر ای پی نمیذاشت ریست کنم هرچند که جوابارو بلد بودم ...

فقط یه سوال اگه میدونین
اون طرف هنوز هم تو بازیه ...به سوپرسل پیغام بدم که یکی دیگه هم وصل میشه به اکانتم مشکل رو حل میکنه؟ یا اینکه بازی رو قفل میکنه روی گوشی فقط؟
بعضیا میگن که با اپدیت جدید هم خودبخود کسی که رمز نداره از بازی کیک میشه ...درسته؟

pedram-007
01-08-2015, 19:17
ببین دوست عزیز حتی خارج از بازی هم اگه بخام مثال بزنم فک کن شما یه مغازه باز کردی ...همون روز اول که مشتری نمیریزه ...باید یه مقدار بگذره بعد ...
شما یکی دوروز بمون تو اون کا بعد بگو ...نه که دو دقیقه اونجا بمونی و بگی چیزی نیومد ....
کاپ سیلور خوبه اما دارک نیست ...
اتفاقا این اپدیتش که عالی بود ...لوت فوق العاد س ...

دوباره سلام دوست عزیز
من تو این مدت امتحان کردم
دو شب دد مپ شروع کرد به نشون دادن و عالی بود ولی مثلا الان یا ظهر اینا واقعا چیزی نمیاره
یعنی میخوام بگم طوری نیست که همیشه عالی باشه ولی اگه بخواد خوب باشه خوبه و بستگی به زمانش داره!
حالا موندم که برم سیلور یا نه !؟ :n13:

jamal9
01-08-2015, 19:57
دوباره سلام دوست عزیز
من تو این مدت امتحان کردم
دو شب دد مپ شروع کرد به نشون دادن و عالی بود ولی مثلا الان یا ظهر اینا واقعا چیزی نمیاره
یعنی میخوام بگم طوری نیست که همیشه عالی باشه ولی اگه بخواد خوب باشه خوبه و بستگی به زمانش داره!
حالا موندم که برم سیلور یا نه !؟ :n13:
خیلی خوبه که نتیجه گرفتی
من حقیقتش 90 درصد مواقع برام لوت عالیه و ممکنه یک ساعت یا دوساعت از شبانه روز یکم اذیت کنه ..بهرحال باید بسازی ....البته بعضی روزا حتی یکبار هم اذیت نمیکنه!
نه دادا نیا پایین ...من دوستام سیلور بودن و اصلا راضی نبودن ...بهشون گفتم بیان گلد یک ...الان هی فیلم شیر میکنن و خوشحالن ...همون کاپ عالیه ..

jamal9
01-08-2015, 20:06
اینم از فواید 1 جم بوست
دمت گرم سوپرسل ...تازه من ماکس هشت شدمو دیوارامم فولن ..الان فقط بخاطر دارک دارم میزنم ..و پر کردن مخزن گلد ...
نوش جون بقیه ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

B3NYAMIN
01-08-2015, 20:25
عجب لوتایی داره این روزا:n02:

hp722
02-08-2015, 15:26
دوستان مزیت های بالا رفتن لول کلن چیه؟

Armin.Computer
02-08-2015, 15:36
اووووف شب چقد لوت خووبه. عالیه واقعا

چه ساعت هایی؟؟؟؟؟

saminem
02-08-2015, 15:40
چه ساعت هایی؟؟؟؟؟
ساعت 1 تا اول صبح... خیلی خوبه شبا

Armin.Computer
02-08-2015, 15:55
ساعت 1 تا اول صبح... خیلی خوبه شبا

بد موقع هست
باید بیدار موند :دی
+
تاثیرش خیلی زیاده؟؟؟؟

jamal9
02-08-2015, 15:58
دوستان مزیت های بالا رفتن لول کلن چیه؟

اگه بری قسمت کلن و بزنی رو گزینه ی ابی کنار لول کنار به انگلیسی نوشته کلا
مثلا تو کلن لول پنج دونیت که میکنی نیروها یه لول بالا میبرن ...تو لول شیش تغییر چندانی نسبت به پنج نداریم جز یکم افزایش استورج کلن کاستل و اینا
لول هفت هر ده دقیقه میشه رک داد ..یا لول هشت ،هشت تا میشه دونیت کرد ...لول نه هم جز بیشتر شدن لوت و استورج اینا زیاد تغییر چندانی نسبت به هشت نداره ...و در نهایت کلن لول ده هم بزرگترین مزیتش اینه که دونیت که بکنی نیروها دو لول بالا میرن ...

saminem
02-08-2015, 16:01
بد موقع هست
باید بیدار موند :دی
+
تاثیرش خیلی زیاده؟؟؟؟
نسبت به روز 100درصد بهتره. بد موقع هست ولی خب چند میلیونی میشه زد دیگه

hp722
02-08-2015, 16:39
اگه بری قسمت کلن و بزنی رو گزینه ی ابی کنار لول کنار به انگلیسی نوشته کلا
مثلا تو کلن لول پنج دونیت که میکنی نیروها یه لول بالا میبرن ...تو لول شیش تغییر چندانی نسبت به پنج نداریم جز یکم افزایش استورج کلن کاستل و اینا
لول هفت هر ده دقیقه میشه رک داد ..یا لول هشت ،هشت تا میشه دونیت کرد ...لول نه هم جز بیشتر شدن لوت و استورج اینا زیاد تغییر چندانی نسبت به هشت نداره ...و در نهایت کلن لول ده هم بزرگترین مزیتش اینه که دونیت که بکنی نیروها دو لول بالا میرن ...

بنظر اصلا مزیت آنچنانی و بدرد بخوری نداره

.:PAR3A:.
02-08-2015, 17:43
اضافه کردن 1-2 لول به نیروها واسه ی کلن های سطح پایین خیلی به کار میاد.

arming900
02-08-2015, 18:10
نوی این مناسبت های بوست شما بابد برعکس عمل کنید نتیجه بهتری بگیرید

باراک هارو بوست کنید فقط بدزدید بقیه بوست میزنن برای ما ول میکنن میرن ما میریم میزنیم :n02: بهترین فرصت برای آپ کردن دیوار ها همین موقع هستش

jamal9
02-08-2015, 20:49

مزیت بدرد بخوری نداره؟
قبلا هر بیست دقیقه یبار میشد رک داد ،توی کلن لول ده هر ده دقیقه! برای کسیایی که زیاد اتک میزنن عالیه
یا مثلا تو یه کلن همه گولم لول چهار داریم ...گولم پنج میخایم واسه کلن کاستل ...یا گولم سه هم تو کلن لول ده وقتی دونیت بشه پنج میشه!
یا استورج کاستل بیشتر میشه ،برای کساییکه دیوار بالا میبرن و تو مدتی که کارگرا مشغولن خیلی خوبه،مثلا همه ی مخزنا و حتی مخزن کاستل رو هم پر میکنی !
یا لوت زیادتر میده تو وار که خب مزیت خوبیه ...
یا اینکه وقتی دونیت میکنی بیشتر از نصف هزینه ی ساختش برمیگرده ...
یا بجای پنح نیرو میشه هشت نیرو دونیت کرد ...
اینا واقعا مزیت های کمی نیستن ....
مثلا همین لول بالا رفتنش موقع دونیت برای کاستل وار خیلی خوبه ...قبلا ویزارد شیش ندیده بودیم چون تان هال ده نبودیم اما الان ویزارد شیش همیشه تو کاستل داریم برای دفاع....

jamal9
02-08-2015, 21:03
نوی این مناسبت های بوست شما بابد برعکس عمل کنید نتیجه بهتری بگیرید

باراک هارو بوست کنید فقط بدزدید بقیه بوست میزنن برای ما ول میکنن میرن ما میریم میزنیم :n02: بهترین فرصت برای آپ کردن دیوار ها همین موقع هستش

دقیقا
چه ضیافتی شده بیا و ببین :n02:
من همین الان خدا شاهده تو یه دقیقه سه تا لوت بالای سیصد تا رو نکس زدم ..چون فقط دنبال دارکم ...دیوارامم هشت هست ...فقط منتظرم سه روز دیگه تان هالم نه بشه ...
از هر ده م حداقل 8 تا مپ معدناشونو بوست کردن ...
منو دوستام تو کلن همه ش لوت چهارصدتایی و پونصد تایی میزنیم
ای لاو یو سوپرسل :n02:

jamal9
02-08-2015, 21:06
یه عکس بدون شرح اما خیلی سنگین :n02:

jamal9
02-08-2015, 21:12
از اساتید اگه کسی از سخت افزار و سیستم سر درمیاره یه سری به این تاپیک بزنین کمک کنین ممنون میشم

migmig3000
02-08-2015, 21:48
جالبه این دو روز هر لوتی زدم مپ متروکه بوده و کلکتورهای بوست شده بهم معرفی نکرده!

jamal9
02-08-2015, 22:40
جالبه این دو روز هر لوتی زدم مپ متروکه بوده و کلکتورهای بوست شده بهم معرفی نکرده!

چطور ممکنه؟ کاپتون چیه؟
من از هر ده مپ حداقل برام هفت هشت تا مپ میاره که معدناش بوست شده هستن ...

migmig3000
02-08-2015, 23:08
چطور ممکنه؟ کاپتون چیه؟
من از هر ده مپ حداقل برام هفت هشت تا مپ میاره که معدناش بوست شده هستن ...

مپ با معدن بوست شده که میاره ولی منظورم اینه بر خلاف دوستان که اتک هایی که میزنن همه از معادن بوست شده ی فوله ولی برای من لوت های بالا همگی مپ متروکه هستن و کسی که معدنش رو بوست کرده و دیگه سراغش نیومده به پستم نخورده :n41:

saeid127
03-08-2015, 11:05
دوستان یه سوال. ورژن جدید ایکس مود هم داره؟

migmig3000
03-08-2015, 14:09
دوستان یه سوال. ورژن جدید ایکس مود هم داره؟

هر آپدیت جدیدی که از بازی میاد ایکس مود هم یه آپدیت میده که با بازی سازگار بشه

6568mamad
04-08-2015, 03:39
دوستان من یه مشکل غیر معمول دارم خواهشا کامل بخونید

من یه اکانت لول نود دارم سیو هم هس

بعد به اشتباه گول خوردم رمز جیمیلمو لو دادم

اون طرف هم رفتن و جیمیل بنده رو هک کردن و رمزش هم عوض کردن ولی از اونجایی که من شماره تلفنم رو جیمیلم ثبت بود تونستم رمزو بازیابی کنم و جیمیلمو پس گرفتم و رمزشو هم دوباره عوض کردم

حالا داستان ازین جا شروع میشه که اون طرف این اقایی که مارو هک کرد الان به اکانت من وصله رو گوشیش ولی به ایمیل سینک نیس چون من ایمیلو پس گرفتم

الان من اینطرف وقتی میرم تو بازی اگه اون هم اونجا بره تو بازی من دیگه نمیتونم بازی کنم و خیلی برام درست شده من باید چیکار کنم طرف مقابل هم اشنا نیس که من برم دور گوشیش و کلششو حذف کنم

نمیشه هیچ طوری اونو از بازی خارج کرد؟

Sent from my G630-U20 using Tapatalk

ODADO
04-08-2015, 09:37
سلام.

ما یه عضو جدید داشتیم که تاون هفت بود،همه اتک های معمولیشو با دراگ میزنه که این یعنی با توجه به زمان ساخت دراگ بیشتر ازچند اتک در طول روز نمیتونه بده،اما در کمال تعجب الان در عرض چن ماه داره میشه مکس تاون هشت ،همه دیواراش هشت،کینگ ده،هوگ چهار گولم2 و پکا3!!!
چون طرف رو میشناسم میدونم اهل خرج کردن پول واسه جم نیست،هیچ وقتم بوست نمیزنه!
الان از منم داره میزنه جلو در واقع!
میخواستم بدونم من که کلا از صب ات میدم تا شب ،پدر در اومده تا مثلا تسلاها رو شیش کنم ،ایشون با این وضعیت چطور تونسته همه دفاعیاتشو مکس کنه؟

maziyarkhani
04-08-2015, 12:17
لاوا رو 2 کردم . اتک وار با لاوا لول 2 خیلی بهتر جواب میده .
وار قبلی تاون 9 با ایر دیفنس مکس رو سه ستاره کردم .

از اتک با گولم بنظرم بهتره .

migmig3000
04-08-2015, 14:26
لاوا رو 2 کردم . اتک وار با لاوا لول 2 خیلی بهتر جواب میده .
وار قبلی تاون 9 با ایر دیفنس مکس رو سه ستاره کردم .

از اتک با گولم بنظرم بهتره .
با وجود دو تا ایر سویپر در حالت معمولی گالم مطمئن تر از بالونه البته گاهی اوغات هم ممکنه حریف با تاون نه دیوار لول 10 داشته باشه که در این صورت بالون بهتر جواب میده.

Thor God
04-08-2015, 15:22
یه سوال، چرا کلمه اتک دادن تو بازی مرسوم شده ؟ اتک مگه دادنیه ؟ اتک زدنیه والا تا جایی که مغز بنده کار میکنه. :n31:

دوستان من یه مشکل غیر معمول دارم خواهشا کامل بخونید

من یه اکانت لول نود دارم سیو هم هس

بعد به اشتباه گول خوردم رمز جیمیلمو لو دادم

اون طرف هم رفتن و جیمیل بنده رو هک کردن و رمزش هم عوض کردن ولی از اونجایی که من شماره تلفنم رو جیمیلم ثبت بود تونستم رمزو بازیابی کنم و جیمیلمو پس گرفتم و رمزشو هم دوباره عوض کردم

حالا داستان ازین جا شروع میشه که اون طرف این اقایی که مارو هک کرد الان به اکانت من وصله رو گوشیش ولی به ایمیل سینک نیس چون من ایمیلو پس گرفتم

الان من اینطرف وقتی میرم تو بازی اگه اون هم اونجا بره تو بازی من دیگه نمیتونم بازی کنم و خیلی برام درست شده من باید چیکار کنم طرف مقابل هم اشنا نیس که من برم دور گوشیش و کلششو حذف کنم

نمیشه هیچ طوری اونو از بازی خارج کرد؟

ایمیل بزن به سوپرسل بگو اینه جریان.
حتما دسترسی طرف رو میگیرن.

6568mamad
04-08-2015, 16:15
یه سوال، چرا کلمه اتک دادن تو بازی مرسوم شده ؟ اتک مگه دادنیه ؟ اتک زدنیه والا تا جایی که مغز بنده کار میکنه. :n31:

ایمیل بزن به سوپرسل بگو اینه جریان.
حتما دسترسی طرف رو میگیرن.
چجوری خو

maziyarkhani
04-08-2015, 19:39
با وجود دو تا ایر سویپر در حالت معمولی گالم مطمئن تر از بالونه البته گاهی اوغات هم ممکنه حریف با تاون نه دیوار لول 10 داشته باشه که در این صورت بالون بهتر جواب میده.

بنظرم برای سه ستاره کردن بالون لاوا عالیه اما برای دو ستاره گولم پکا راحت تره .

راستی بنظرتون میشه تاون 9 رو با پکا گولم 3 کرد ؟ شما در کلن تجربه اینچنینی داشتید ؟ چون من و بقیه تاون 9 های کلن تا حالا با گولم پکا سه ستاره نشدیم .

-

jamal9
04-08-2015, 19:56

راستی بنظرتون میشه تاون 9 رو با پکا گولم 3 کرد ؟ شما در کلن تجربه اینچنینی داشتید ؟ چون من و بقیه تاون 9 های کلن تا حالا با گولم پکا سه ستاره نشدیم .

-

اتک بالن خیلی نکات ریز داره که باید رعایت بشه تا سه بشه ...
بله من با گولم چهار و پکا سه تان هال نه ماکس رو هم چند بار سه کردم ....بیشتر به مپ طرف بستگی داره ...اگه باز باشه راحت سه میشه ..اما اگه بسته باشه و دیوراش تو هم باشن دو بیشتر نمیشه ...

saeid127
04-08-2015, 19:58

-

من یه بار با گولم و ویزارد و ویچ۲ سه شدم :n31: تاون ۹ لول ۱۰۲

ولی خب اتفاقی بود. واسه سه کردن تاون هال ۹ با دیوار ۸ به بالا باید لاوالون یا بالونیون زد که البته خیلی سخته

jamal9
04-08-2015, 19:59
چجوری خو

برین تو این سایت کاملا اموزش داده
کامنت هارو هم بخونین خیلی کمک میشه براتون

jamal9
04-08-2015, 20:02
سلام.

ما یه عضو جدید داشتیم که تاون هفت بود،همه اتک های معمولیشو با دراگ میزنه که این یعنی با توجه به زمان ساخت دراگ بیشتر ازچند اتک در طول روز نمیتونه بده،اما در کمال تعجب الان در عرض چن ماه داره میشه مکس تاون هشت ،همه دیواراش هشت،کینگ ده،هوگ چهار گولم2 و پکا3!!!
چون طرف رو میشناسم میدونم اهل خرج کردن پول واسه جم نیست،هیچ وقتم بوست نمیزنه!
الان از منم داره میزنه جلو در واقع!
میخواستم بدونم من که کلا از صب ات میدم تا شب ،پدر در اومده تا مثلا تسلاها رو شیش کنم ،ایشون با این وضعیت چطور تونسته همه دفاعیاتشو مکس کنه؟

نمیدونم ولی اونجوری که میگین نیست ...اتک با دراگ هر 1 و نیم ساعت یبار میشه زد ...هر اتک هم حداق سیصد تا میشه گلد و اکسیر گرفت و هزار تا دوهزار هم دارک ...ینی در روز شاید سه چهار میلیون بشه گلد جمع کرد شایدم اگه بیشتر بازی میکنه بیشتر ...ولی من بشخصه با ارچر بربر روزی 10-12 میلیون میزنم ...دارم هم 15-20 تا ...فقط باید زیاد انلاین باشی و بدونی کدوم کاپ لوتش خوبه ...

saminem
04-08-2015, 20:08
تاون 7 چه کاپی خوبه واسه لوت؟ الان 1270 هستم

ali_mohandes
04-08-2015, 20:21
من کاپم2040تاستست تاون8هستم ....دفاعی هام هم خیلی ضعیفن:n02:کلا عشقی بازی می کنم همیشه هم دراگ دونات می کنم با دراگ هم میرم اتک:n09:

Thor God
04-08-2015, 20:40
چجوری خو

بزن رو اون چرخ دنده بخش تیکتس یا ساپورت بود. دقیق الان یادم نیست

ArashMiniStar
04-08-2015, 20:55
نمیدونم ولی اونجوری که میگین نیست ...اتک با دراگ هر 1 و نیم ساعت یبار میشه زد ...هر اتک هم حداق سیصد تا میشه گلد و اکسیر گرفت و هزار تا دوهزار هم دارک ...ینی در روز شاید سه چهار میلیون بشه گلد جمع کرد شایدم اگه بیشتر بازی میکنه بیشتر ...ولی من بشخصه با ارچر بربر روزی 10-12 میلیون میزنم ...دارم هم 15-20 تا ...فقط باید زیاد انلاین باشی و بدونی کدوم کاپ لوتش خوبه ...
10-12 میلیون؟ لوا میزنی اینقد؟؟؟ :|

amir_t6262
04-08-2015, 21:33
سلام دوستان

من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.

در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.

بنظرتان چیکار کنه؟ چون نمیخواهد save های بازی اش هم از بین بره.

migmig3000
04-08-2015, 22:09

-
آره تاون ده هم با این ترکیب سه میشه نه که جای خود داره. من خودم سه تا گالم دو تا پکا 16 تا ویزارد و کستل رو هم جاینت میبرم و گاهی اوقات سه میشه ولی دیگه خیالم بابت دو ستاره راحته!

سلام دوستان

من خودم اصلا اهل بازی نیستم ولی پسر همکارمان که تبلت asus fe375cg دارد، بطور ناگهانی clash of clans دیگر در تبلتش اجرا نمیشود.
هیچکاری هم نکرده و این اتفاق کاملا ناگهانی افتاده. الان که روی آیکونش میزنی، صفحه سیاه میشود و هیچ اتفاقی نمیفته.

در یکی از سایتها هم دیدم که برای فرد دیگری مشکل مشابه پیش آمده بود و البته کسی نتوانسته بود راهنمایی کند.

بازی رو از طریق گوگل پلی به آخرین نسخه آپدیت کنید احتمالا درست بشه.

jamal9
05-08-2015, 08:56
10-12 میلیون؟ لوا میزنی اینقد؟؟؟ :|

اره با ارچر بربر میزنم ...تو گلد یک و دو لوت عالیه ...البته تو تان هال هشت اینجوریه
ولی تان هال نه نمیتونسم بیشتر از 5 میلیون بزنم ..چون ماکس شده بودم اخراش خیلی اذیتم کرد اخرشم فروختمش
الان با سه تا باراکس چون چهارمی رو هم گذاشتم پکا باز بشه روزی 6-7 میل میزنم ...کاری هم نداره ...هر نیم ساعت یه ات میزنم بالای سیصدتا یا خداقل نزدیک سیصدتا لوت میگیرم ...15 ساعت هم بازی کنم و 30 تا اتک بزنم میشه 9 میلیون ...4 باراکس باشه که خیلی زودتر کمپ پر میشه ...
اما میری تان هال 9 لوت خیلی کمتر میده ...الان معدنا هم بوست شده اتکای پونصدتایی که میبینی عادی شده ...صفحه های قبل عکس گذاشتم از لوت هایی که میزنم ..میتونی ببینی ...

ArashMiniStar
05-08-2015, 12:52
اره با ارچر بربر میزنم ...تو گلد یک و دو لوت عالیه ...البته تو تان هال هشت اینجوریه
ولی تان هال نه نمیتونسم بیشتر از 5 میلیون بزنم ..چون ماکس شده بودم اخراش خیلی اذیتم کرد اخرشم فروختمش
الان با سه تا باراکس چون چهارمی رو هم گذاشتم پکا باز بشه روزی 6-7 میل میزنم ...کاری هم نداره ...هر نیم ساعت یه ات میزنم بالای سیصدتا یا خداقل نزدیک سیصدتا لوت میگیرم ...15 ساعت هم بازی کنم و 30 تا اتک بزنم میشه 9 میلیون ...4 باراکس باشه که خیلی زودتر کمپ پر میشه ...
اما میری تان هال 9 لوت خیلی کمتر میده ...الان معدنا هم بوست شده اتکای پونصدتایی که میبینی عادی شده ...صفحه های قبل عکس گذاشتم از لوت هایی که میزنم ..میتونی ببینی ...
منم چون تاون حال نه هستم میدونم ده دوازده میلیون یکم خارج از تصوره

jamal9
05-08-2015, 13:28
منم چون تاون حال نه هستم میدونم ده دوازده میلیون یکم خارج از تصوره

نوش ....
اره خب چون درصد غارت کمتر میشه ...
مگه اینکه باراکس هارو بوست کنی ...

amir_t6262
05-08-2015, 14:27
بازی رو از طریق گوگل پلی به آخرین نسخه آپدیت کنید احتمالا درست بشه.

اکانت گوگل نداره. راهکار دیگری نیست؟

migmig3000
05-08-2015, 14:33

لینک دانلود آخرین نسخه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ZsOIA&t=1438776091

king_darkness
05-08-2015, 16:46
اگه اکانت گوگل نداره خود بازی یا کش بازی پاک کنی اطلاعاتش میپره!
ولی باید با ساپورت بازی تماس بگیرید و مشخصات(اسم,لول,اسم کلن و فک کنم تگی که پایین اسمش نوشته اون هم مهمه) بهش بدید براتون درست میکنن!

Hossein_128
05-08-2015, 18:22
سلام

دوستان من یه اکانت داشتم که روی گوگل ذخیرش کرده بودم
الان یه گوشی جدید خریدم بعد به اشتباه بازی رو چندبار دیگه روی همون جیمیل ذخیره کردم
الان هر چقدر sign in میکنم، بازی جدیدو برام میاره. قدیمی رو لود نمیکنه

راهی هست بتونم اکانت قبلی رو برگردونم؟؟؟

ممنون

jamal9
05-08-2015, 19:05
سلام

دوستان من یه اکانت داشتم که روی گوگل ذخیرش کرده بودم
الان یه گوشی جدید خریدم بعد به اشتباه بازی رو چندبار دیگه روی همون جیمیل ذخیره کردم
الان هر چقدر sign in میکنم، بازی جدیدو برام میاره. قدیمی رو لود نمیکنه

راهی هست بتونم اکانت قبلی رو برگردونم؟؟؟

ممنون
سلام دوست عزیز
شما اگه بازی رو به همون ایمیل قدیمی سینک کرده باشین و گزینه ی گوگل پلاس براتون سبز شده باشه یا اون بالا اسمتون لود بشه دیگه نمیشه از ایمیلتون برای بازیه دیگه ای استفاده کنین ....این بازی جوری هست که فقط به یک ایمیل متصل میشه و حتی ایمیل رو جایگزین هم نمیشه کرد (مگر با مکاتبه با سوپرسل که هفت خان رستمو باید بگذرونی)
پس اگه بازی جدید شروع کردی و اگه بازی قدیمیت ذخیره شده باشه نمیشه بازی جدید رو روی ایمیل قبلی ذخیره کرد ،پس اینکه میگین بازی جدید روی ایمیل ذخیره شد اشتباهه ...مگر اینکه این دو تا گزینه اتفاق افتاده باشه : اول اینکه ممکنه بازی قبلی روی ایمیل ذخیره نشده باشه -گزینه دوم هم اینکه ذخیره شده اما بدلیل سرعت کم نت گزینه ی سوییچ براتون نمیاد که این مشکله طبیعی هست و با چند بار زدن روی گزینه گوگل کانکت براتون میاد ...بعضی وقتها هم چند بار ایمیل رو میزنین و میرین انک میزنین بعده چند دقیقه براتون پیعام سوییچ میاد:n02:
اگه خدایی نکرده بازی قدیمی روی ایمیل هم ذخیره نشده باشه میتونین از سوپر سل اون رو پس بگیرین ...برین تو لینک زیر اموزش دقیقش هست ...

jamal9
05-08-2015, 19:14
سلام دوستان

سلام
ببین اول از همه یبار تبلت یا گوشی رو ریستارت یا خاموش روشن کن اگه نکردی ...ممکنه با این کار کوچیک مشکلت حل یشه ...
بعدش واسه کارای دیگه اول باید مطمئن باشی که بازی قبلا روی ایمیل سینک شده یا نه؟
اگه سینک شده بازی رو دیتاش رو کاملا پاک کن ...خوده بازی رو هم حذف کن ...برو از گوگل پلی نسخه جدیدش رو دانلود کن ...چون جدیدترین نسخه بدون ایراد هست
اگه توی گوگل پلی پیدا نمیکنه بازی رو شما باید با فیلترشکن وارد گوگل پلی بشین و دانلود کنین
بعد از دانلود احتمال خیلی بالا مشکلتون حل میشه .... چون وقتی اپدیت میاد ما نسخه ی جدید رو دانلود میکنیم اما طی این دوماه فاصله ای که بین اپدیت ها هست چندبار چیزای جدید به بازی اضافه میشه و ممکنه بازی ایراد پیدا کنه و با حذف دیتا و جایگزینی با جدیدترین نسخه از گوگل پلی (فقط گوگل پلی) خیلی از مشکلات قبل حل میشه ...
دوستان هم گفتن که بازی رو اپدیت کنین اما قبلش حتما باید دیتا رو پاک کنی ...اگه خب البته بازی سیو نشده باشه که بازی احتمالا میپره ....
ولی خب اگه لولتون بالا هست میتونین با مکاتبه با سوپرسل بازیتون رو احتمالا پس بگیرین ....

amir_t6262
05-08-2015, 22:44
سلام و ممنون از دوستان.
گفته بودم که تبلت مال من نبود و برای پسر همکارمان بود که نمیدونم چقدر بازی را پیش برده بود ولی بهرحال با توجه به اینکه مشکل از راه های گفته شده حل نشد، تبلت را ریست کردیم و دوباره بازی را نصب کردم که اطلاعات هم پرید و پسر همکارمان هم گفت از اول بازی را انجام میده :n02:
فقط نمیدونم برای بازی همیشه باید یه قندشکن وصل بود؟! یعنی بدون قندشکن نمیشه این بازی رو انجام داد؟
چون اگر قندشکن نباشه، در صفحه اول loading بازی گیر میکنه و نوار loading اش پر نمیشه ولی با قندشکن راحت بازی اجرا میشه.

jamal9
06-08-2015, 07:50
سلام و ممنون از دوستان.
گفته بودم که تبلت مال من نبود و برای پسر همکارمان بود که نمیدونم چقدر بازی را پیش برده بود ولی بهرحال با توجه به اینکه مشکل از راه های گفته شده حل نشد، تبلت را ریست کردیم و دوباره بازی را نصب کردم که اطلاعات هم پرید و پسر همکارمان هم گفت از اول بازی را انجام میده :n02:
فقط نمیدونم برای بازی همیشه باید یه قندشکن وصل بود؟! یعنی بدون قندشکن نمیشه این بازی رو انجام داد؟
چون اگر قندشکن نباشه، در صفحه اول loading بازی گیر میکنه و نوار loading اش پر نمیشه ولی با قندشکن راحت بازی اجرا میشه.
پس حتما تازه شروع کرده بوده که زیاد ناراحت نشده ....بهش بگین بازی رو روی ایمیل ذخیره کنه که بعدا این مشکل پیش بیاد بتونه از ادامه بازی کنه ....
چرا بدون فیلترشکن راحت اجرا میشه ....من که همچین مشکلی نداشتم
نمیدونم ببین اگه با وای فای وصل میشی با نت سیم کارت هم امتحان کن باز فیلترشکن لازم میشه؟
اگه لازم نشد مشکل از نت وای فای هست که باید تنظماتشو درست کنی ...که میگم بهت چجوریه اگه با سیم کارت مشکل نداشتی ...

- - - Updated - - -

Armin.Computer
06-08-2015, 21:29
الکسیر بنفشم داره فول میشه
الان حدودا 5 میلیون دارم
چیکارشون کنم
لابراتوری تا 9 روز دیگه مشغوله واسه هوگ 4
بیلدر ها هم سرکار:n03:

farid0485
06-08-2015, 21:50
الان حدودا 5 میلیون دارم
چیکارشون کنم
Pekka یا wiz بساز بده هم کلنی هات، هم خودت میتونی جم مربوط به دونات رو بگیری هم اونا یه حال حسابی میکنن

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

Armin.Computer
06-08-2015, 21:51
Pekka یا wiz بساز بده هم کلنی هات، هم خودت میتونی جم مربوط به دونات رو بگیری هم اونا یه حال حسابی میکنن

ممنون
جم دونات چیه؟؟؟؟
جم میده بابت دونات؟
چه قدر؟؟؟

Amir-Rainman
06-08-2015, 22:00
الان حدودا 5 میلیون دارم
چیکارشون کنم

خیرات :n02:

خیلی ثواب داره :n02:

- - - Updated - - -

الان حدودا 5 میلیون دارم
چیکارشون کنم

خیرات :n02:

خیلی ثواب داره :n02:

farid0485
06-08-2015, 22:01
ممنون
جم دونات چیه؟؟؟؟
جم میده بابت دونات؟
چه قدر؟؟؟
زیاد نیست خیلی باشه 20 یا 50 تاس ولی خب بهتر از اینه بیان ازت ببرن

Armin.Computer
06-08-2015, 22:02
بچه ها اتک با پکا چه جوری پیشنهاد می دید؟
ویز 5 هم دارم

farid0485
06-08-2015, 22:05
بچه ها اتک با پکا چه جوری پیشنهاد می دید؟
ویز 5 هم دارم
پکا مث جاینت میمونه، دمج زیادی رو تحمل میکنه، میتونی بذاری جلو حرکت کنه، پشتش ویز بذاری

یه حالت دیگه هم هست که گولم میذاری بره بعد پکا رو میذاری پشتش

درضمن برای هر دو حالت از اسپل ریج(بنفشه) استفاده کن

حالا دقیق تر می خوایی برو به یوتیوب سر بزن، چیزای خوبی پیدا میکنی...

jamal9
07-08-2015, 10:45
الان حدودا 5 میلیون دارم
چیکارشون کنم
مزخرفترین چیز تو تان هال هفتو هشت همینه ...اینکه اکسیر اضافی دستت میمونه و هیچکاری نمیتونی باهاش بکنی
بچه ها که کنار تان هال میذارن مخازن اکسیرشون رو که بقیه که میزنن حال کنن ...بهرحال به کار ادم نمیاد تو تان هال هفتو هشت ..ولی نه میشه باهاش دیوار بالا برد ...
-----
پ ن : چرا جدیدا وقتی جواب میدی دو یا سه بار جواب ارسال میشه؟ :|

reza4024
07-08-2015, 12:16
یکی از دوستام بهم گفت درختای کاج دهکدتو بذار بمونه بعد از یه مدت میشه درخت کریسمس و هدیه بهت جم میده
این صحت داره؟

Amir 3d
07-08-2015, 13:13
یکی از دوستام بهم گفت درختای کاج دهکدتو بذار بمونه بعد از یه مدت میشه درخت کریسمس و هدیه بهت جم میده
این صحت داره؟

درخت کریسمس رو تو کریسمس میده بزن جم کن الماس بگیر باز رندم درخت میده

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

ali_mohandes
07-08-2015, 13:25

درخت کریسمس؟؟؟چ جالب چند تا جم میده؟؟من تاحالا ندیدم

Thor God
07-08-2015, 13:36
این صحت داره؟
صحت نداره، اصلا اگرم بر فرض غير ممكن تبديل شد خوب درخت كريسمس كلا الماس نميده
٢٥ هزار تا طلا ميخواد تا بزنيش و ٧٥ هزار تا طلا ميده
من الان از كريسمس تا حالا كاج هاي دور و بر شهرمو گزاشتم بمونه با ٢ تا درخت كريسمسي كه ميده. هيچ كدوم هم الماس ندادن

07-08-2015, 14:46
درخت کریسمس یه آیتم کامل مجزا از کاجه که توی مدت کریسمس به عنوان کادو توی دهکده ظاهر میشه. اصلا هم به کاج عادی ربطی نداره. جم هم نمیده، دوستمون گفت که 25 هزار تا طلا میخواد و 75 هزار طلا میده و پایینش هم بابانوئل کادو میزاره (:دی) که هر کدوم 5 هزار الکسیر میدن.

aghazadeh_hastam
07-08-2015, 15:16
بابانوئل گدا چرا جم باکس نمیذاره پای درخت:n02:

farid0485
07-08-2015, 19:29
بابانوئل گدا چرا جم باکس نمیذاره پای درخت:n02:
اون برای کریسمسه و در ضمن جم هم نمیده

درخت هم ربطی نداره که بمونه زیاد بشه، به صورت رندمه ربطی به تعداد درخت فعلی هم نداره...

همون جم باکس هم وقتی میده به کل بازیکن ها میده که حالا به یکی زود میده به یکی دیر اونم رندومه...

hp722
07-08-2015, 22:32
سلام

دوستان راهی نیست توی برنامه BlueStacks بشه فارسی تایپ کرد؟

EHSANRF
07-08-2015, 23:20
سلام

بله، نرم افزار External Keyboard Pro رو دانلود، نصب و تنظیم و استفاده کن

hp722
08-08-2015, 00:41
بله، نرم افزار External Keyboard Pro رو دانلود، نصب و تنظیم و استفاده کن

دانلود و نصب و همه نوع تنظیم انجام دادم ولی به هیچ وجه توی کلش فارسی نمینویسه

پ.ن: با تنظیماتش ور رفتم بالاخره درست شد.ممنون

farid0485
08-08-2015, 00:45
سلام

من وقتی با بلو استکز کلش راه میندازم الکی ت را فیک مصرف میکنه، مثلا برای 20 دیقه بازی 60 مگ میگیره...

نمیدونم چرا بلو استکز من دانلود میکنه حالا چی و برای چی نمیدونم...

کسی میدونه چرا؟!

ali_mohandes
08-08-2015, 11:58
من وقتی با بلو استکز کلش راه میندازم الکی ت را فیک مصرف میکنه، مثلا برای 20 دیقه بازی 60 مگ میگیره...

کسی میدونه چرا؟!

باید با نرم فزارBWmeterکنترلش کنی ......یعنی این نرم افزار بلو اتسک چند تا فایل داره که به نت وصل میشن....شما فقط باید به یکیش اجازه وصل شدن بدی نه به اونا

Amir-Rainman
08-08-2015, 13:38

بی زحمت میشه بگی چیکار کردی؟ :n02:

کسی میدونه چرا؟!

اگه از نسخه آنلاین ( همین که حجم فایل نصبیش کمه) استفاده میکنین ، فک کنم به همین دلیل باشه

من یه نسخه که حدود 250 مگ بود دانلود کردم همچین مشکلی ندارم

hp722
08-08-2015, 14:08
بی زحمت میشه بگی چیکار کردی؟ :n02:

برنامه رو که نصب کنی میری تو قسمت advanced برنامه و زبان فارسی رو براش انتخاب میکنی و کلیک میانبر ام توی همونجا براش تعریف میکنی و توی setting خود بلواستکس هم کیبورد نصبی رو بعنوان پیش فرض انتخاب میکنی

B3NYAMIN
08-08-2015, 14:20
دوستان چند تا کلن معرفی کنید :n02:

ArashMiniStar
08-08-2015, 14:36
دوستان چند تا کلن معرفی کنید :n02:
بیا Kolahak
بنویس از طرف ارش

farid0485
08-08-2015, 15:19

ببین وقتی کیبورد رو نصب کردی باید با موس اول کیبورد رو بیاری بعد با موست بنویسی ، تو بلو استکز نمیتونی با کیبورد سیستمت فارسی تایپ کنی...

EHSANRF
08-08-2015, 15:54
آموزش تایپ فارسی با استفاده از کیبورد سخت افزاری(مثل Blue Stack)

ابتدا نرم افزار External Keyboard رو دانلود و نصب کنید
بعد روی آیکون نرم افزار کلیک کنید و بعد طبق عکس ها عمل کنید

و یک back بزنید بیاید تو نرم افزار فارسی رو طبق عکس زیر ثبت کنید

بعد بیاد تو محیط Droid4X یا بلو استک طبق عکس های زیر عمل کنید از تایپ کردن فیزیکی فارسی لذت ببرید
برای نوشتن ابتدا باید کلید های Shift+Space رو یزنید تا کار بکنه

منبع: انجمن سافت 98

hp722
08-08-2015, 20:05
ببین وقتی کیبورد رو نصب کردی باید با موس اول کیبورد رو بیاری بعد با موست بنویسی ، تو بلو استکز نمیتونی با کیبورد سیستمت فارسی تایپ کنی...

با همین آموزشی که دوستمون تو پست بالا داده میتونی فارسی تایپ کنی با کیبورد

AVB
09-08-2015, 21:35
برای استفاده از Emoji تو نرم افزارهای شبیه ساز مثل بلو اسکتس و WindRoye و غیره چکار کنیم؟

EHSANRF
10-08-2015, 03:41
دوستان این مپ رو میتونم با چی سه ستاره کنم و چه روشی

نیروهایی که میتونم بسازم:
هوگ 4
دراگ 3
پکا 2
والکری 1
مینیون 3
گولم 1
آرچر،‌ بربر، ویزارد، بالن، جیانت 5
والبریکر، گوبلین 4
هیلر 3

اسپل رعد 5
اسپل هیل 5
اسپل سرعت 4
اسپل سم 2
اسپل زلزله 1

این اتک حیاتیه، اگه این رو نزنم وار حساسی رو باختیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farid0485
10-08-2015, 07:34

هوگ 4
دراگ 3
پکا 2
والکری 1
مینیون 3
گولم 1
والبریکر، گوبلین 4
هیلر 3

اسپل رعد 5
اسپل هیل 5
اسپل سرعت 4
اسپل سم 2
اسپل زلزله 1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
30 تا هاگ با 12 ویز و 4 آرچر یا بربر
اسپل هم فقط هیل رو ببر با یکی از این اسپل نارنجی ها که نیروها رو میکشه

با آرچر یا بربر کلن کسل رو خالی کن و با اسپل نارنجی همه چیزا توش رو بکش(اگه نیرو هوایی هم باشه میشه کشت)

بعد همه هاگ ها رو بفرست و با هیل نذا رو که بمیرن وقتی دیفنس های یه طرف مپ رو کامل زدی کینگ و ویز رو بذار تا شروع کنن به جارو زدن مپ

راستی تو کلن کسل خودت هم هم میتونی هاگ لول 5 یا ویز حداقل لول 6 بذاری ولی من پیشنهاد میدم اونم توش هاگ بذار ولی لول آخر...

Malona
10-08-2015, 08:10
یه سوال تخصصی:
همونطور که میدونید اگر دو دیوار با لول های متفاوت در کنار هم باشند سربازها بیشتر اوقات دیوارهای لول پایینتر رو خراب میکنند یا بطور مثال هیچوقت دیوارهای دوتایی رو خراب نمیکنند و از گوشه میرن و فقط دیوارهای تک رو میزنند
پس هوش مصنوعی در این مورد بهینه شده
حالا اونایی که وال بریکر ضعیفی دارند اگر بخوان بجای وال بریکر با اسپل زلزله دیوارهارو ضعیف کنند آیا سرباز دیوارهای ضعیف شده توسط اسپل زلزله رو تشخیص میدن که به سمتش برن و بزننش تا برن داخل یا خیر؟

ArashMiniStar
10-08-2015, 10:55

با آرچر یا بربر کلن کسل رو خالی کن و با اسپل نارنجی همه چیزا توش رو بکش(اگه نیرو هوایی هم باشه میشه کشت)

بعد همه هاگ ها رو بفرست و با هیل نذا رو که بمیرن وقتی دیفنس های یه طرف مپ رو کامل زدی کینگ و ویز رو بذار تا شروع کنن به جارو زدن مپ

راستی تو کلن کسل خودت هم هم میتونی هاگ لول 5 یا ویز حداقل لول 6 بذاری ولی من پیشنهاد میدم اونم توش هاگ بذار ولی لول آخر...

فکر دراگ هم بکنید اگه تو کلن باشه نمیشه کشت با اسپیل

EHSANRF
10-08-2015, 11:23

اگه این همه فضای خالی نبود، هوگ میبردم داداش
میترسم همش جیانت بمب باشه
ضمناً کستلش دراگ 5 داره متاسفانه

و من نهایت نیرویی که بتونم دونات بگیرم دراگ 2 یا هوگ 2 هست

reza4024
10-08-2015, 11:57
دوستان من تان هشت هستم گولم رو دو کردم و آرمی کمپم 200 تاس
واسه وار چه ترکیبی ببرم؟ دو تا گولم 8تا وال بریکر یه دونه پکا و بقیه ویزارد + دو اسپل ریج ویک هیل
ترکیب خوبیه؟
یه لینک آموزش از نحوه اتک با گولم میذارین؟ که کجا خالی کرد نیرو رو و ...

jedivssith
10-08-2015, 14:09
اینجا میشه دعوت و درخواست برای یک کلن به بچه ها داد؟ من تایپکی با موضوعات دعوتنامه برای وارد کردن افراد به کلن جدید ندیدم. اگر میشه من درخواست رو بنویسم که برای یک کلن انگلیسی زبان به 2 تا 3 نفر با Town Hall 7 که حتما اژدها داشته باشند نیاز داریم. یک کم باید انگلیسی بدونید که بتونید جواب سوال لیدر و کولیدرها رو بدید. زیاد و پیچیده لازم نیست. خودمم هم اونجام اگر مشکلی بود بهتون می گم. تو برنامه واتس آپ هم گروه داریم که بتونیم راحت چت کنیم و اگر مطلب خصوصی خواستیم به یک هم گروهی بگیم راحت باشیم و نیازی نباشه تو چت بازی گفته بشه. نمره کلن ما 5 هست و بچه ها قوی هستند و یک کلن فعاله. بیشتر بچه ها اهل کانادا و آمریکا هستن. چند تایی از فنلاند؛ انگلیس و مالزی. 2 بار در هفته وار داریم. اگر مایلید زود درخواست بدید. فردا وار استارت می خوره. اسم کلن هست SpiRitusDeFatum . منتظریم :n02:

osta_ali
10-08-2015, 14:21

هوگ 4
دراگ 3
پکا 2
والکری 1
مینیون 3
گولم 1
والبریکر، گوبلین 4
هیلر 3

اسپل رعد 5
اسپل هیل 5
اسپل سرعت 4
اسپل سم 2
اسپل زلزله 1

همونطور كه خودت گفتي با هوگ يكم سخنه به خاطر جاينت بمب.
من خودم گولم پكا رو ترجيح ميدم.

4 تا اسپل زلزله
1 اسپل ريج
1 اسپل هيل
2تا پكا
2تا گولم
20 تا ويز
تو كسل هم پكا بگير

با 4 تا اسپل زلزله ديواراي پايين رو باز كن طوري كه راه به سمت خونش كامل باز شه.(4 تا رو بايد يكجا بريزي)
بعد هم اول 2تا گولم رو بنداز پشتش چنتا ويز بعد پكاها و كينك و باقي ويز ها رو ميريزي اسپل ريج هم موقعي كه ويزا دارن دراگ رو ميزنن بريز روشون.2 ستاره ميتوني بگيري.

EHSANRF
10-08-2015, 15:45

4 تا اسپل زلزله
1 اسپل ريج
1 اسپل هيل
2تا پكا
2تا گولم
20 تا ويز
تو كسل هم پكا بگير

با 4 تا اسپل زلزله ديواراي پايين رو باز كن طوري كه راه به سمت خونش كامل باز شه.(4 تا رو بايد يكجا بريزي)
بعد هم اول 2تا گولم رو بنداز پشتش چنتا ويز بعد پكاها و كينك و باقي ويز ها رو ميريزي اسپل ريج هم موقعي كه ويزا دارن دراگ رو ميزنن بريز روشون.2 ستاره ميتوني بگيري.

متاسفانه همینطور رفتم و 46 درصد شد، یه ستاره هم نشد:n27:

farid0485
10-08-2015, 16:22

4 تا اسپل زلزله
1 اسپل ريج
1 اسپل هيل
2تا پكا
2تا گولم
20 تا ويز
تو كسل هم پكا بگير

با اسپل زلزله میشه کلن کسل رو زد؟!

و یه چیز دیگه با او اون اسپل نارجی نیروهای هوایی مث دراگ ا مینیون و بالن هم میشه زد...

aref.kh
10-08-2015, 19:49
سلام دوستان من از یه نفر شنیدم وقتی زبان بازی رو بزاری رو عربی لوت های خوبی میاره ومن گذاشتم و چند تا اتک واقعا خوب برام آورد به طوری مه من تو انگلیسی 120تا بزور پیدا میکردم 300تا برام آورد اما بعد از چند اتک لوت خوب اصلا نمیاره همشون زیر 100تا میخواستم ببینم مشکل از کجاست

10-08-2015, 22:03
سلام دوستان من از یه نفر شنیدم وقتی زبان بازی رو بزاری رو عربی لوت های خوبی میاره ومن گذاشتم و چند تا اتک واقعا خوب برام آورد به طوری مه من تو انگلیسی 120تا بزور پیدا میکردم 300تا برام آورد اما بعد از چند اتک لوت خوب اصلا نمیاره همشون زیر 100تا میخواستم ببینم مشکل از کجاست
تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_illusion
یه جورایی میتونه مربوط به این هم باشه. =)

با اسپل زلزله میشه کلن کسل رو زد؟!

و یه چیز دیگه با او اون اسپل نارجی نیروهای هوایی مث دراگ ا مینیون و بالن هم میشه زد...

با اسپل زلزله نمیشه نیرو های کلن کسل رو زد، فقط به ساختمون ها دمیج میده و مقدار دمیجش هم درصدی از Maximum HP ساختمونه. و البته به دیوار ها هم دمیج بیشتری میده و به خاطر همین تو بعضی شرایط شبیه Jump Spell ازش استفاده میشه.
اسپل نارنجی (Poison Spell) هم میتونه نیروهای هوایی رو بزنه، اما مقدار دمیجی که میده کمه و آسیبی که به درگن و بالن و لاوا هاوند میرسونه اصلا کافی نیست. اما مینیون و Lava Pup رو از بین میبره به راحتی.

osta_ali
10-08-2015, 23:51
متاسفانه همینطور رفتم و 46 درصد شد، یه ستاره هم نشد:n27:

یکی دو بار اینجوری اتک بزنی همچی قشنگ دستت میاد و راحت 2 ستاره میکنی.من با همین روش همیشه 2 میگیرم بعضی وقتا هم 3! فقط لول پکای من 3 هستش.ولی سعی کن تو استفاده از زلزله ماهر شی چون واقعا تو این جور اتک های زمینی جواب میده.من قبلا ریج میبردم و اصلا به زلزله اطمینان نداشتم ولی بعدی از یکی دوبار استفاده بهش ایمان آوردم!

EHSANRF
11-08-2015, 01:53
یکی دو بار اینجوری اتک بزنی همچی قشنگ دستت میاد و راحت 2 ستاره میکنی.من با همین روش همیشه 2 میگیرم بعضی وقتا هم 3! فقط لول پکای من 3 هستش.ولی سعی کن تو استفاده از زلزله ماهر شی چون واقعا تو این جور اتک های زمینی جواب میده.من قبلا ریج میبردم و اصلا به زلزله اطمینان نداشتم ولی بعدی از یکی دوبار استفاده بهش ایمان آوردم!

داداش تان هال من 8 هست، اگه اسپل زلزله ببرم باختم حتمیه همش 7 تا میشه

farid0485
11-08-2015, 07:37
AR3A:.;8686713]تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_illusion
یه جورایی میتونه مربوط به این هم باشه. =)

با اسپل زلزله نمیشه نیرو های کلن کسل رو زد، فقط به ساختمون ها دمیج میده و مقدار دمیجش هم درصدی از Maximum HP ساختمونه. و البته به دیوار ها هم دمیج بیشتری میده و به خاطر همین تو بعضی شرایط شبیه Jump Spell ازش استفاده میشه.
اسپل نارنجی (Poison Spell) هم میتونه نیروهای هوایی رو بزنه، اما مقدار دمیجی که میده کمه و آسیبی که به درگن و بالن و لاوا هاوند میرسونه اصلا کافی نیست. اما مینیون و Lava Pup رو از بین میبره به راحتی.
من نگفتم نیروهاشو ، میگم خودشو خراب کنی که اصلا نیرویی ازش بیرون نیاد...

البته اگه بشه اسپل زیادی مصرف میکنه و نمی ارزه...

osta_ali
11-08-2015, 09:47
داداش تان هال من 8 هست، اگه اسپل زلزله ببرم باختم حتمیه همش 7 تا میشه

تاون من هم 8 هست.البته مکس 8 هستم و تاونم تا دو روز دیگه 9 میشه.حالا اگه شد از چندتا از اتک ها فیلم میگیرم میزارم همین جا .

farid0485
11-08-2015, 09:52
تاون من هم 8 هست.البته مکس 8 هستم و تاونم تا دو روز دیگه 9 میشه.حالا اگه شد از چندتا از اتک ها فیلم میگیرم میزارم همین جا .
برای اینکه اتک حسابی ببینی و یاد بگیری تر هر لولی چطوری لوت بری یا اتک وارت رو 100 کنی تو یوتیوب چیزا خیلی خوبی گیر میآد...

تو آپارات هم باید باشه ولی خب یوتیوب قطعا چیز دیگه ایه...

هان اگه حال و حوصله خوندن هم داری توی wikia مربوط به کلش استراتژی ها فوق العاده ای گذاشته...

SamGun
11-08-2015, 12:02
تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.

تغییر زبان حتی اگه از یه سرور مرکزی استفاده بشه شمارو در لیست افراد اون زبان قرار میده

10 ها بار تست کردم این موضوع رو چون خودم مخالف کامل این داستان بودم .

البته از بعد از آپدیت جدید خیلی تغییر زبان نداشتم اما تا قبل از اون اتک هایی که به شما میشد و شما انجام میداید در 80% موارد افرادی با همان زبان بازی شما بودن و دقیقا در ساعات خواب اون کشور اکانت های بدون شیلد شده و منابع پر بیشتر رویت میشه .

به مدت یک هفته هر شب بین 5 کشور سوییچ میکردم و تفاوت اصن فرا تر از محسوس بود !

+

این نکته رو اضافه کنم عامل اصلی لوت خوب CUP شماس و بعد از اون از گزینه تغییر زبان میشه استفاده کرد

Amir-Rainman
11-08-2015, 16:32
بهترین راه کار برای بدست آوردن دارک تو تاون 7 چیه؟

الان سیلور 1 م ولی اصن لوت بالا 200 گلد و اکسیر پیدا نمیشه، اونایی هم که پیدا میشن خیلی سختن

تصمیم گرفتم برم کریستال :| روزی یه اتکم بزنم کافیه فقط در حد 400-500 گلد و اکسیر و 1000 دارک باشه !!! ( اصن میشه؟ :n02: داریم؟)

گلد 3 هم میری شبیه همین سیلور 1 :|

الآن ایکس مود کار میکنه؟؟ فک کنم تنها راه حله !

Ali*Reza
11-08-2015, 18:19
بعد از حدود دوسال و خورده ای بالاخره دیفنسم تموم شد و کامل آپ شد :n02:
البته من خیلی زیاد بازی نمیکردم و اگر کسی بیشتر از من وقت بزاره نهایتا یک سال و نیمه فول آپ میشه.
من خیلی روی دیوارها و کینگ و کوئین وقت نذاشتم که یکی از اشتباهات من هم همین بوده.

ArashMiniStar
11-08-2015, 18:30
البته من خیلی زیاد بازی نمیکردم و اگر کسی بیشتر از من وقت بزاره نهایتا یک سال و نیمه فول آپ میشه.
من خیلی روی دیوارها و کینگ و کوئین وقت نذاشتم که یکی از اشتباهات من هم همین بوده.

چرا اشتباه؟

Abolfazl-Star
11-08-2015, 18:34

بازم خوبه برای تو من یک سال و نیم هست دارم بازی میکنم تازه تو تاون هال 9 مکس شدم البته به جز دیوارها که نصفش مونده تا لول 9 بشه ( 10 جای خود :n08:) و همینطور هیرو ها :n09:

Ali*Reza
11-08-2015, 18:57
چرا اشتباه؟

توی تان های 9 و بخصوص 10 انقدر چیز واسه آپ کردن وجود داره که فرصت به دیوار آپ کردن نمیرسه و اگر از قبل بطور فول آپ بالا نیومده باشین ضرر میکنین.
و بهترین و منطقی ترین روش برای اپ کردن تان این هست که اول کلا دیفنسها فول آپ بشن و در مرحله بعد دیوارها و کینگ و کوئین رو تا جائیکه ممکنه آپ کنین.
در تان 9 و 10 بخصوص در وارها ، آپ بودن دیوارها و کینگ و کوئین تاثیر مستقیم در پیروزی دارن.

ArashMiniStar
11-08-2015, 19:39
توی تان های 9 و بخصوص 10 انقدر چیز واسه آپ کردن وجود داره که فرصت به دیوار آپ کردن نمیرسه و اگر از قبل بطور فول آپ بالا نیومده باشین ضرر میکنین.
و بهترین و منطقی ترین روش برای اپ کردن تان این هست که اول کلا دیفنسها فول آپ بشن و در مرحله بعد دیوارها و کینگ و کوئین رو تا جائیکه ممکنه آپ کنین.
در تان 9 و 10 بخصوص در وارها ، آپ بودن دیوارها و کینگ و کوئین تاثیر مستقیم در پیروزی دارن.
فکر خوبیه ولی این کینگ و کویین بخوای پشت هم اپ کنی دارک خیلی زیادی میخواد دراوردنش هم سخته
الان من پشیمونم چرا تاون هال 8 یکم بیشتر نموندم هم دیفنس ها فول اپ بشه دیوارا هم مابین دیوارا سیاه میکردم
الان وضعیتم اینجوریه

saminem
11-08-2015, 22:50
کلا شبا لوت عالیه. روزا اصلا خوب نی

reza4024
12-08-2015, 10:44
من یه سوال پرسیدم درباره روش اتک با گولم که جواب ندادین و خودم این ترکیبو بردم
تان 8 هستم
دوتا گولم لول دو
8 تا وال بریکر
اتک وار اولم یه پکا وبقیه ویزارد و دومیش دو پکا وبقیه ویزارد البته یه هوگ هم برای خالی کردن کستل
دو اسپل ریج یه دونه هیل و یه سم
راحت هردو اتک دوستاره شد اما سه شدنش سخت بود و تان هشت هم باید سه بشه توی وار
من بد اتک زدم یا ترکیبم خوب نبوده؟ اتک اول که یه دونه پکا بردم بهتر بود باز
به نظرتون باز با همین روش اتک بزنم یا دراگ؟به نظرم تان هشت دراگ بهتر جواب میده نظر شما چیه؟

ArashMiniStar
12-08-2015, 15:46
تان 8 هستم
دوتا گولم لول دو
8 تا وال بریکر
اتک وار اولم یه پکا وبقیه ویزارد و دومیش دو پکا وبقیه ویزارد البته یه هوگ هم برای خالی کردن کستل
به نظرتون باز با همین روش اتک بزنم یا دراگ؟به نظرم تان هشت دراگ بهتر جواب میده نظر شما چیه؟
بستگی ب مپ داری خیلی مواقع با دراگ سه میشه
کارا ترین نیرو تو اتک وار تاون حال 8 هوگ چهاره

jamal9
12-08-2015, 21:08
تان 8 هستم
دوتا گولم لول دو
8 تا وال بریکر
گولم برای تان هال هشت باید دیواراش باز تر باشه که سه بشه ...البته حواستونم به تایم باشه که از اونور وقت کم نیاد ...تو تان هال هشت اگه دیدی دیوار هفت یا هشت هست و خیلی تو همه و مپش باز نیست بهتره که بیخیال اتک گولم بشی ...
دراگ هم اگه بلد باشی معمولا سه میشه ....
بنظرم گولم دراگ و هوگ سه و چهار رو ترکیبی بزنی با توجه به مپ حریف با یکی از این سه روش حتما سه میشه ...

- - - Updated - - -

mahdi1323
13-08-2015, 12:43
سلام کمک میخواستم میخواستم بدونم از کجا میتونم جم بگیرم این فارسی گیفت خوبه یا کلاهبرداره

farid0485
13-08-2015, 13:15
سلام کمک میخواستم میخواستم بدونم از کجا میتونم جم بگیرم این فارسی گیفت خوبه یا کلاهبرداره
ببین این سایتا کل مشخصاتت رو میگره اعم از رمز و شماره آدرس و هزار چیز دیگه که بخواد به یه گیفت کارت برات جم بخره

اگه خودت بری یه گیفت کار بخری و با اون گیفت کارت از طریق خود کلش جم رو بخری هم ارزونتره هم اینکه خیالت راحته کل اطلاعات رو جیمیلت رو تخلیه نمیشه...

arming900
13-08-2015, 15:13
ماشالله به باگ های بازی که انواع و اقسام شو خودم تجربه کردم :n08:

پر شدن خود به خود کلن ! هم برای خودم اتفاق افتاده هم دیگر هم کلنیم خالی کردم رک دادم زدم روش دیدم ویزارد پر شده

این باگ اسپل جامپ که برای سوپرسل هم فرستادم این عکس رو

این یکی باگ که دیگه نوبرشه کلن حریف رو دیدیم خالیه گفتیم برو راحت بزن، وقتی زد از کلن لاوا دراومد اینم سندش

farid0485
13-08-2015, 17:29
ماشالله به باگ های بازی که انواع و اقسام شو خودم تجربه کردم :n08:

پر شدن خود به خود کلن ! هم برای خودم اتفاق افتاده هم دیگر هم کلنیم خالی کردم رک دادم زدم روش دیدم ویزارد پر شده

این باگ اسپل جامپ که برای سوپرسل هم فرستادم این عکس رو

این یکی باگ که دیگه نوبرشه کلن حریف رو دیدیم خالیه گفتیم برو راحت بزن، وقتی زد از کلن لاوا دراومد اینم سندش

جدا اینا رو فرستادی؟!

اولی رو صد در صد بهت میگن که یکی دیگه کلن رو پر کرده...

دومی رو هم ازت میپرسن عکس اون بربر کنار صفحه چیه؟!
نکنه هک خاصی استفاده میکنی...

احتمال زیاد بهت تذکر بدن ولی احتمال بن کردن هم هست، آخه همیشه تاکید میکنه که با تقلب بد برخورد میکنه...

arming900
13-08-2015, 18:34
جدا اینا رو فرستادی؟!

احتمال زیاد بهت تذکر بدن ولی احتمال بن کردن هم هست، آخه همیشه تاکید میکنه که با تقلب بد برخورد میکنه...

نه دیگه دم به تله که ندادم :n10: فقظ جامپو فرستادم

بعدشم فقط من ریپورت ندادم قطعا

- - - Updated - - -

جدا اینا رو فرستادی؟!

نه دیگه دم به تله که ندادم :n10: فقظ جامپو فرستادم

بعدشم فقط من ریپورت ندادم قطعا

jamal9
14-08-2015, 18:20
سلام دوستان
سایت clashofclans.ir چهارتا مصاحبه از افراد تاپ پلیر گذاشته که خوندنش خالی از لطف نیست
اگه مصاحبه هارو نخونده باشین پیشنهاد میدم برین بخونین ...بشخصه لذت بردم ...

SamGun
16-08-2015, 02:07
بحث زمان شد ما هم یک رو نمایی بکنیم همراه با زمانش :دی

دقیقا 1 سال و 5 ماه و 23 روز :دی ساعتشم حدودا ظهر بود

جمع روز هایی که شل بازی میکردم و خیلی درگیرش نبودم یه 3-4 ماهی میشه وگرنه الان فول بودم .

MƐΛИĪИƓĿƐSS
16-08-2015, 14:05
سلام دوستان.

من بعد از حدود 1 ماه لولم شده 33.

ولی کارگر چهارم خیلی رفته رو مخم.به شدت نیاز دارم.

چیکار کنم، جم بخرم ؟

کاپم رو تا 1250 رسوندم تا 450 جم گرفتم،در حال حاضر 607 جم دارم ولی حال و حوصله ندارم که کاپ رو تا 2000 بالا ببرم با این نیو های محدود و لول پایین.

چه کنم ؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

چیکار کنم، جم بخرم ؟

کاپم رو تا 1250 رسوندم تا 450 جم گرفتم،در حال حاضر 607 جم دارم ولی حال و حوصله ندارم که کاپ رو تا 2000 بالا ببرم با این نیو های محدود و لول پایین.

چه کنم ؟

live4tech
16-08-2015, 14:15
کسی میدونه رنج مناسب برای کاپ تو تاون هال 9 چقدره؟

live4tech
16-08-2015, 14:16
اگه مپ خوب هم دارید معرفی کنید

pedram-007
16-08-2015, 15:00
سلام دوستان.

چیکار کنم، جم بخرم ؟

چه کنم ؟

سلام دوست عزیز
من خودم کسی بودم که مخالف جم خریدن بودم و میگفتم نباید پول خرج کنی چون لذتش از بین میره و از طرفی اغلب دوستام هم این کاررو کرده بودن ولی در نهایت تن به خریدن جم دادم موقعی که سومی رو ازاد کردم برای چهارمی و پنج
بسته به خودته ولی من به نوعی حوصلم سر رفت از کندی پیشرفتم و سرعت دوستام تو کلنمون برا همین خریدم
اما یه نکته ای بگم که تو تاون ۷ تجربم این بود که چون ۵ کارگره بودم مجبور شدم ۲ هفته ای صبر کنم تا تمام نیروهام ماکس بشن در حالی که همه چیم ماکس بودن و داشت حوصلم سر میرفت و فک کنم تو تاون ۸ هم به این معضل دچار شم و اگه هم بالا ببری تاونت رو تو تاون هشتم اینقد اپدیت نیروهای دیگه رو مهم میبینی که میگی اینو که نکردم الانم نمیکنم!
خلاصه که من راضیم از کارم ولی فک کنم یه جوری چرخه ی منطقیه زمانی بازی رو بهم میزنی تعادلشو که ساختمونات ماکس میشن و نیروهات زمانبرن هنوز!
ببخشید که زیاد شد :n01:

arming900
16-08-2015, 17:09
سلام دوستان
سایت clashofclans.ir چهارتا مصاحبه از افراد تاپ پلیر گذاشته که خوندنش خالی از لطف نیست

من خودم این افراد رو اصلا کلشر نمیدونم دلیلش هم آپ کردن همه چیز از همون ابتدا با جم

شما حساب کن این همه وقت گذاشتی نیرو وساختمون اپ کردی ساعت ها غارت کردی ازت زدن کلی طول کشبده تا آپ تموم بشه ،حالا تمام این تایم هایی که گفتم شما درگیر هستید اینا میان فقط کاپ جمع میکنن

هرکی دیگه باشه میره اول میشه دیگه ،بازیکن اونه که خودش از ضفر شروع کنه و بدزده آپ کنه فول کنه

بعضی هاشون واقعا بازی کردن بقیه همه با جم بوده

- - - Updated - - -

سلام دوستان

من خودم این افراد رو اصلا کلشر نمیدونم دلیلش هم آپ کردن همه چیز از همون ابتدا با جم

شما حساب کن این همه وقت گذاشتی نیرو وساختمون اپ کردی ساعت ها غارت کردی ازت زدن کلی طول کشبده تا آپ تموم بشه ،حالا تمام این تایم هایی که گفتم شما درگیر هستید اینا میان فقط کاپ جمع میکنن

هرکی دیگه باشه میره اول میشه دیگه ،بازیکن اونه که خودش از ضفر شروع کنه و بدزده آپ کنه فول کنه

jamal9
16-08-2015, 17:26
[QUOTE=arming900;8690683]من خودم این افراد رو اصلا کلشر نمیدونم دلیلش هم آپ کردن همه چیز از همون ابتدا با جم

- - - Updated - - -

والا من خودمم خوشم نمیاد این شکلی ...اصلا مزه ی بازی بنظرم همین از اول شروع کردن هست ...
شما اگه بازی گاد اف جم رو بازی کرده باشین جم بی نهایت هست ..ادم از بازی زده میشه ...
حالا اینا تو مصاحبه هاشون گفتن که چندهزار و چند میلیون جم خریدن ....یعنی چندین میلیون خرج بازی کردن ...ما که پول هم داشته باشیم اینکارو نمیکنیم ...
بعدشم منصور هشت تا اکانت تو تاپ پلیر داره ...این ادم زندگی نداره؟ تفریح نداره؟ خواب نداره؟ استراحت نداره؟ چه بلایی سره خودش اوورده واقعا؟ چه سودی براش داره که این شکلی داره خودشو عذاب میده ..حالا با کسی که یکی یا فوقش دوتا اکانت داره کار ندارم ....

Amir-Rainman
16-08-2015, 17:40
[QUOTE=arming900;8690683]
بعدشم منصور هشت تا اکانت تو تاپ پلیر داره ...این ادم زندگی نداره؟ تفریح نداره؟ خواب نداره؟ استراحت نداره؟ چه بلایی سره خودش اوورده واقعا؟ چه سودی براش داره که این شکلی داره خودشو عذاب میده ..حالا با کسی که یکی یا فوقش دوتا اکانت داره کار ندارم ....

من الآنش که لول 55م و تاون هفت دیگه حوصله م داره از بازی سر میره، داره خسته کننده میشه، نمیدونم اون دیگه چه حال و حوصله ای داره که 8 تا اکانت داره و روزی 15 تا 18 ساعت بازی میکنن

دوستان بهترین روش برای 3 ستاره کردن اتک وار تاون هشت چیه؟
هم کلنی های عزیزمون فقط با دراگ ات میزنن دیگه خیلی خوب باشه 2 ستاره بگیرن، منو راهنمایی کنین تا به راه راست هدایتشون کنم :n02: ( البته نصفشون تازه رفتن تاون هشت )

arming900
16-08-2015, 18:03
[QUOTE=jamal9;8690694]

من الآنش که لول 55م و تاون هفت دیگه حوصله م داره از بازی سر میره، داره خسته کننده میشه، نمیدونم اون دیگه چه حال و حوصله ای داره که 8 تا اکانت داره و روزی 15 تا 18 ساعت بازی میکنن

هم کلنی های عزیزمون فقط با دراگ ات میزنن دیگه خیلی خوب باشه 2 ستاره بگیرن، منو راهنمایی کنین تا به راه راست هدایتشون کنم :n02: ( البته نصفشون تازه رفتن تاون هشت )

والا منم بعد از یک سال و چهار ماه به بیکار بودن بیلدر ها رسیدم بازی تموم شده س تا آپدیت حوصله ش هم دیگه نیست

هر تاوون هشتی با دراگون سه ستاره میشه

روش ها زیاده بستگی به زمین داره مثلا یه ایر دمه دسته با هوگ میزنن بقیه رو با دراگ میزنن

دراگون قلق داره باید دور زمین یک طرف با کینگ و یک طرف دیگه با یک دراگون خالی بشه بعد تمام دراگون هارو آزاد کنید دیگه پخش نمیشن هیچ چیزی هم جلودارشون نیست

با ایکس مود تست بزنید قشنگ یاد میگیرید

- - - Updated - - -

[QUOTE=jamal9;8690694]

والا منم بعد از یک سال و چهار ماه به بیکار بودن بیلدر ها رسیدم بازی تموم شده س تا آپدیت حوصله ش هم دیگه نیست

هر تاوون هشتی با دراگون سه ستاره میشه

روش ها زیاده بستگی به زمین داره مثلا یه ایر دمه دسته با هوگ میزنن بقیه رو با دراگ میزنن

دراگون قلق داره باید دور زمین یک طرف با کینگ و یک طرف دیگه با یک دراگون خالی بشه بعد تمام دراگون هارو آزاد کنید دیگه پخش نمیشن هیچ چیزی هم جلودارشون نیست

با ایکس مود تست بزنید قشنگ یاد میگیرید

jamal9
16-08-2015, 20:21
[QUOTE=jamal9;8690694]

والا بستگی داره شما با چه هدفی بازی کنی ...من خودم یه اکانت تان هال نه ماکس کردم فروختم ..الان یکی دیگه دارم تان هال نه با عشق بیشتر دارم بازی می کنم:n02:
هوگ 4 خوبه بتونی بزنی ..البته بستگی به مپ حریف داره
دراگ نمیدونم چرا اما تازگیا دیگه نمیشه سه زد باهاش ...یا دمیجش کم شده؟ یا نمیدونم چه اتفاقی افتاده ...قبلا راحت سه میکردن بچه ها ..دیگه از ده تا شاید یکی دوتاش بشه ...
گولم پکا هم لول دو و سه باشن برای مپ های باز خوبه ...
ترکیب 20 تا هوگ و چهارتا دراگ و 20 تا ارچر برای خالی کردن کاستل و کاستل هم هوگ پنح هم یکی از روش هاییه که نمیدونم خودم اختراع کردم یا کسه دیکه ای هم میزنه ...خیلی روش مدرن و عالیه .بعضیا هنگ میکنن وقتی میبینن :n02:
به این صورت هست که اول کاستل رو با بیست تا ارچر خالی میکنی ...بعد هوگ و کاستل رو میفرستی از یه طرف ...تقریبا 80-90 درصد دفاعیا بعضی وقتها هم همه ی دفاعیا رو هوگ ها میزنن ...البته بگم که هوگ لول چهار حتما باید باشه ...سه احتمالش کمه ...بعد از طرف دیگه دراگ هارو میفرستی ...چون دیگه هوازن هم باقی نمونده و فوقش یکی دوتا کنون و تاور ارچر مونده با چهارتا دراگ راحت میشه بقیه مپ رو صاف کرد ...کینگ رو هم جای مناسب میزنی ...فقط باید حواست به تایم باشه که تو این اتک دراگون ها خیلی کند هستن و تایم از دست میره ...بنظرم برای یبارم شده امتحان کن ...خیلی اتک جالبیه ...من جای دیگه دیدم با هوگ یکی از هوازن هارو ببینن ولی همچین اتکی جای دیگه ندیدم ...فقط اتک گولم و هوگ دیدم که برای تان هال نه و ده هست ...

Amir-Rainman
17-08-2015, 08:21
دوستان الآن ایکس مود رو آخرین ورژن کار میکنه؟؟

اگه امکانش هست لینکش رو بزارید

یه راهنمایی هم در مورد استفاده ش بگین، من تا حالا ازش استفاده نکردم ( مشکلی که پیش نمیاره ؟ )

king_darkness
17-08-2015, 12:18
بحث زمان شد ما هم یک رو نمایی بکنیم همراه با زمانش :دی

دقیقا 1 سال و 5 ماه و 23 روز :دی ساعتشم حدودا ظهر بود

جمع روز هایی که شل بازی میکردم و خیلی درگیرش نبودم یه 3-4 ماهی میشه وگرنه الان فول بودم .

سلام
لوت سیلور چطوره؟! با چه نیروهایی حمله میکنی!؟

MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-08-2015, 12:55
من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

ببرمش بالاتر ؟ یا بیارمش پائین تر ؟

لول 33

- - - Updated - - -

من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

لول 33

SamGun
17-08-2015, 13:08
سلام وقت همگی بخیر

هرگونه آموزش , گذاشتن تصویر و ... در رابطه با هــک و ربات های این بازی ممنوعه در صورت تذکر و مشاهده مجدد فرد خاطی جریمه خواهد شد .

با سپاس

پست های مربوطه پاک خواهند شد

SamGun
17-08-2015, 13:10
سلام
لوت سیلور چطوره؟! با چه نیروهایی حمله میکنی!؟

سلام آقا

برای اینکه لوت خوب داشته باشی هم باید از هم لول هات که در کاپ های مختلف هستن سوال کنی و هم دنباله لوت رو داشته باشی . معمولا در تان هال های 9 و 10 لوت بین گلد 1 تا سیلور 3 متغییر هست .

الان مثلا باز لوت بهم ریخته معلوم نیست تو کدوم هست . اما در کل اینجا خوبه یه چیزی گیرت میاد .

farid0485
17-08-2015, 15:16
من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

لول 33

- - - Updated - - -

من کاپم 1218 هست.

چطوره ؟

لول 33
برای لول 33 خیلی بالایی روی 700 یا 600 برات بهتره اونجا لوت های 300000 تایی راحت گیرت میآد..

دوستان الآن ایکس مود رو آخرین ورژن کار میکنه؟؟

اگه امکانش هست لینکش رو بزارید

یه راهنمایی هم در مورد استفاده ش بگین، من تا حالا ازش استفاده نکردم ( مشکلی که پیش نمیاره ؟ )
آره فقط باید گوشیت روت شده باشه...

مشکلی هم نه، حداقل من تا حالا مشکلی ندیدم، فقط اگه از قدیمی تر ها استفاده کنی، یه سری امکانات بازی رو نداری...

MR.CART
17-08-2015, 15:38
یه سوال دلیل خاصی داره که میگن اول باید مکس باشی بعد تاون رو اپ کنی؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

saminem
17-08-2015, 15:50
یه سوال دلیل خاصی داره که میگن اول باید مکس باشی بعد تاون رو اپ کنی؟؟

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
مکس نباشی بری تاون هال بالا زود صافت میکنن، باز باید ابزار قدیم ارتقا بدی همزمان ابزار جدید هم میده بهت که خیلی خیلی وقتتو میگیره. وقتی هم ضعیف باشی نمیتونی منابع خوب واسه ارتقا ابزارا بدست بیاری!

پس همیشه مکس کن ابزار رو مخصوصا ابزار دفاعی و دیوارا. هیچوقت عجله نکن

farid0485
17-08-2015, 15:56
مکس نباشی بری تاون هال بالا زود صافت میکنن، باز باید ابزار قدیم ارتقا بدی همزمان ابزار جدید هم میده بهت که خیلی خیلی وقتتو میگیره. وقتی هم ضعیف باشی نمیتونی منابع خوب واسه ارتقا ابزارا بدست بیاری!

پس همیشه مکس کن ابزار رو مخصوصا ابزار دفاعی و دیوارا. هیچوقت عجله نکن
البته اگه زرنگ باشی میتونی زودتر نیروهات و ماکز لول کنی اون وقت شاید زیاد بهت اتک بدن ولی خیلی بهتر اتک میدی و اگه وقت داری زیاد آنلاین بمونی، خیلی زود پیشرفت میکنی...

mohebronaldo
17-08-2015, 17:06
سلام دوستان.کسی متن بازگرداندن اکانت کلش رو نداره بهم بده و راهنمایی کنه چطوری اکانتی که تاییده رو جیمیل بالا نمیاد

Arrowtic
17-08-2015, 17:23
در راستای صحبت برادر SamGun ،
همونطور که قبلا بارها در این تاپیک و دیگر تاپیک ها اعلام کردم ، طبق قانون زیر صحبت درباره هـک و مسائل پیرامون اون جایی در بخش بازی های آنلاین و شبکه ای ندارن :

2-3 - از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید

MƐΛИĪИƓĿƐSS
17-08-2015, 18:06
برای لول 33 خیلی بالایی روی 700 یا 600 برات بهتره اونجا لوت های 300000 تایی راحت گیرت میآد..

آره فقط باید گوشیت روت شده باشه...

مشکلی هم نه، حداقل من تا حالا مشکلی ندیدم، فقط اگه از قدیمی تر ها استفاده کنی، یه سری امکانات بازی رو نداری...

اره خودم میدونم خیلی زیاده.

ولی میخوام تا 2000 تا ببرمش بالا برای لیگ کریستال که 250 جم بگیرم.

میخوام کارگر چهارم بگیرم.اگه نشه باید جم بخرم

mohebronaldo
17-08-2015, 19:30
دوستان کسی هست بهم کمک کنه

farid0485
17-08-2015, 21:01
اره خودم میدونم خیلی زیاده.

ولی میخوام تا 2000 تا ببرمش بالا برای لیگ کریستال که 250 جم بگیرم.

میخوام کارگر چهارم بگیرم.اگه نشه باید جم بخرم
بازی ساده ای برای بیلدر چهارم راحت به دست میاد نیازی به خرید نیست، یه دونه xbow بزنی و تا کریستال بری راحت میتونی بزنیش...

سلام دوستان.کسی متن بازگرداندن اکانت کلش رو نداره بهم بده و راهنمایی کنه چطوری اکانتی که تاییده رو جیمیل بالا نمیاد
اگه درست متوجه شدم باشم مشکلت اینه که وقتی جیملت رو میزنی بازیت بر نمیگرده، اگه اینه من خودم معمولا یکمی که صبر میکنم مشکل حل میشه...

jamal9
17-08-2015, 21:25
دو سه روزه وضعیت لوت افتضاح شده و مثل سابق نیست ..
واسه شما هم همینطوره؟

mohebronaldo
17-08-2015, 23:00
بازی ساده ای برای بیلدر چهارم راحت به دست میاد نیازی به خرید نیست، یه دونه xbow بزنی و تا کریستال بری راحت میتونی بزنیش...

اگه درست متوجه شدم باشم مشکلت اینه که وقتی جیملت رو میزنی بازیت بر نمیگرده، اگه اینه من خودم معمولا یکمی که صبر میکنم مشکل حل میشه...

نه عزیز درست نمیشه الان چند روزه

mohebronaldo
17-08-2015, 23:01
واسه شما هم همینطوره؟
آره چند روزه منابع نمیاد

armin_punisher6
17-08-2015, 23:04
واسه شما هم همینطوره؟
من که تو چمپیون و مستر فقط تاون حال میزنم‌. ۲ روزه خیلی تاون حال بیرون کم شده.

mohebronaldo
17-08-2015, 23:10
مشکلم اینه که بازی تایید شدست رو جیمیل.یه لحظه رفتم تو یه اکانت دیگه میزنم اکانت اصلی بالا نمیاد.اون بالا میزنه خوش آمدید ولی بالا نمیاد.چند روزه اینجوری شده.خودم تاییدش کردم گوگل پلی کانکت قرمز بود اینجوری بود

jamal9
18-08-2015, 10:41
مشکلم اینه که بازی تایید شدست رو جیمیل.یه لحظه رفتم تو یه اکانت دیگه میزنم اکانت اصلی بالا نمیاد.اون بالا میزنه خوش آمدید ولی بالا نمیاد.چند روزه اینجوری شده.خودم تاییدش کردم گوگل پلی کانکت قرمز بود اینجوری بود

شما یه بار بازی رو حذف دیتا کن و دوباره تست کن ببین میشه یا نه؟ منم به همچین مشکلی برخوردم و با اینکار درست شد
خیلی وقتها هم این مشکل بخاطر سرعت اینترنت هست ...

mohebronaldo
18-08-2015, 12:03
شما یه بار بازی رو حذف دیتا کن و دوباره تست کن ببین میشه یا نه؟ منم به همچین مشکلی برخوردم و با اینکار درست شد
خیلی وقتها هم این مشکل بخاطر سرعت اینترنت هست ...
خوب دیگه گوشی فلش شده همه چی پاک شده فقط روش کلش نصب کردم جیمیل رو وارد میکنم فقط اون بالا میزنه welcome دیگه اون صفحه نمیاد که confrim رو بزنم

mohebronaldo
18-08-2015, 12:04
نه سرعت خوبه خونه اینترنت 1 مگابیت مخابرات داره

saminem
18-08-2015, 13:41
خوب دیگه گوشی فلش شده همه چی پاک شده فقط روش کلش نصب کردم جیمیل رو وارد میکنم فقط اون بالا میزنه welcome دیگه اون صفحه نمیاد که confrim رو بزنم
دوست عزیز بازی کلش رو clear data بزن و دوباره بازی رو بیار بالا درست میشه

ari.poushi
18-08-2015, 14:38
سلام
لطف می کنید تنظیمات ربوت کلش رو هم بگذارید

mohebronaldo
18-08-2015, 14:46
باشه امتحان میکنم خبرتون میکنم

mohebronaldo
18-08-2015, 14:48
جیمیلش رو تو یه گوشی دیگه وارد میکنم هم بالا نمیاد.مشکلش چیه

saminem
18-08-2015, 14:50
جیمیلش رو تو یه گوشی دیگه وارد میکنم هم بالا نمیاد.مشکلش چیه
این کاری که گفتم رو انجام دادید؟ روی گوسی خودتون این کارو بکنید

mohebronaldo
18-08-2015, 14:52
این کاری که گفتم رو انجام دادید؟ روی گوسی خودتون این کارو بکنید
الان تو گوشی خودم کلش ندارم.شب با گوشی خودش این کار رو میکنم

mohebronaldo
18-08-2015, 14:53
آخه چرا اینجوری میشه.جدیدن واسه هم محلیمم اینجوری شده توی گوگل ستینگ میری بعد کانکت اپس رو میزنی میگه کلش کانکته به جیمیل.ولی داخل نمیره

jamal9
18-08-2015, 15:54
آخه چرا اینجوری میشه.جدیدن واسه هم محلیمم اینجوری شده توی گوگل ستینگ میری بعد کانکت اپس رو میزنی میگه کلش کانکته به جیمیل.ولی داخل نمیره

من چون مغازه دارم و کنارش مشکلای بچه هارو هم حل میکنم ...اکثرا گوشی های هواوی این مشکل رو دارن ...من براشون اخرین...حتی بعضیاشون وقتی رو کانکت میزنی هیچ اتفاقی نمیفته ...من براشون اخرین اپدیت گوگل پلی گیمز و گوگل پپلی سرویس رو میریزم و اکثرا حل میشه مشکلشون ...یا اینکه بازی رو کلیر دیتا میکنم و بعد حذفش میکنم و اخرین ورژن رو از گوگل پلی میگیرم و نصب میکنم ...تا حالا نشده برام مشکل کانکت شدن یا سوئیج نشدن با اینکارایی که گفتم حل نشده باشه ...

- - - Updated - - -

ArashMiniStar
18-08-2015, 17:28
دوستان من الان تاون حال 9 هستم میخوام دیوارامو سریع اپ کنم راهش چیه؟ من خودم با ترکیب بربر ارچر با ایکس مود سرچ میزنم لوت اومد میزنم ولی بعضی مواقع لوت نیست گلد یک هم هستم
کلا کند پیش میرم :( از تاون حال هشت هم یکم زود اومدم 9 بعد عرضم ب حضور شما با دیوارای ابی اومدم حالا سخت شده

farid0485
18-08-2015, 19:45
دوستان من الان تاون حال 9 هستم میخوام دیوارامو سریع اپ کنم راهش چیه؟ من خودم با ترکیب بربر ارچر با ایکس مود سرچ میزنم لوت اومد میزنم ولی بعضی مواقع لوت نیست گلد یک هم هستم
کلا کند پیش میرم :( از تاون حال هشت هم یکم زود اومدم 9 بعد عرضم ب حضور شما با دیوارای ابی اومدم حالا سخت شده
بجای آرچر و بربر از جاینت و گوبلین و آرچر استفاده کن با سه تا هیل، اینطوری با جاینت و آچر راه رو باز میکنی و خیلی راحت هرچیزی که هست رو میتونی ببری...
و یه چیز دیگه اینکه با ایکس مود گاهی اوقات نمیشه یا چیزای لب مرزی که راحت هم هست رو بهت نشون نمیده، فقط برای اتک فیک تو وار ازش استفاده کنی خیلی کاربرد بهتری داره...

Abolfazl-Star
18-08-2015, 23:28
بنده خودم تو سه هفته همه دیوارام 8 شد تازه 130 تا هم لول 9 شد :دی

منم با ترکیب بربر و ارچر میرم اتک برای من لوت 12 شب به بعد خوبه برای تو رو نمیدونم ☺

ArashMiniStar
18-08-2015, 23:40
بنده خودم تو سه هفته همه دیوارام 8 شد تازه 130 تا هم لول 9 شد :دی

منم با ترکیب بربر و ارچر میرم اتک برای من لوت 12 شب به بعد خوبه برای تو رو نمیدونم ☺
این دیوارای سه میلیونی و یه میلیون خیلی مسئلس[emoji14]
کاپت رو چنده؟

Abolfazl-Star
18-08-2015, 23:48
پاک شود ...

Abolfazl-Star
18-08-2015, 23:52
دیوارای یه میلیونی رو میشه یه کاری کرد :دی سه میلیونی رو بگووو! ! :n03:

کاپم از 2000 تا 1900 بالا پایین میشه

mohebronaldo
19-08-2015, 00:17
من چون مغازه دارم و کنارش مشکلای بچه هارو هم حل میکنم ...اکثرا گوشی های هواوی این مشکل رو دارن ...من براشون اخرین...حتی بعضیاشون وقتی رو کانکت میزنی هیچ اتفاقی نمیفته ...من براشون اخرین اپدیت گوگل پلی گیمز و گوگل پپلی سرویس رو میریزم و اکثرا حل میشه مشکلشون ...یا اینکه بازی رو کلیر دیتا میکنم و بعد حذفش میکنم و اخرین ورژن رو از گوگل پلی میگیرم و نصب میکنم ...تا حالا نشده برام مشکل کانکت شدن یا سوئیج نشدن با اینکارایی که گفتم حل نشده باشه ...

- - - Updated - - -
امتحان کردم جواب نداد دوست عزیز راه کار دیگش چیه

mohebronaldo
19-08-2015, 00:18
ایکس مود گیم مگه کار میکنه.من چند تا ورژنش رو.دانلود کردم اصلا کلش باز نمیشه یا آرمش اون بقل نمیاد

farid0485
19-08-2015, 09:32
ایکس مود گیم مگه کار میکنه.من چند تا ورژنش رو.دانلود کردم اصلا کلش باز نمیشه یا آرمش اون بقل نمیاد
ایکس مود نیاز داره که دستگاهت روت باشه اگه بلد نیستی روت کنی، توی موبایل مارکت king root روت رو دانلود کن

تو گوگل هم میتونی پیداش کنی...

Amir-Rainman
19-08-2015, 10:00
ایکس مود نیاز داره که دستگاهت روت باشه اگه بلد نیستی روت کنی، توی موبایل مارکت king root روت رو دانلود کن

تو گوگل هم میتونی پیداش کنی...

رویه بلواستکس هم کار میکنه؟

بلو استکس روت شده دارم ولی نتونستم ازش استفاده کنم!

وارد بازی میشه و اون علامتش گوشه صفحه میاد ولی صفحه تنظیماتی نمیبینم !!!!!

farid0485
19-08-2015, 10:09

کلا روی بلو استکز اجرا نمیشه،

ولی اگه خود اندروید رو مث ویندوز روی یه نرم افزار مثل vmware یا emukator ها اجرا کنی

می تونی بری روتش کنی و از اونجا اجراش کنی...

mohebronaldo
19-08-2015, 10:38

گوشی منم روته ولی نمیاد.میرم توش میگه این ورژن روی کلش کار نمیکنه باید ورژن 1.6.7 رو دانلود کنی.کل نت رو گشتم نیست اصلا

mohebronaldo
19-08-2015, 10:38
چند نوع ورژن دانلود کردم کار نکرد اصلا

farid0485
19-08-2015, 11:51
چند نوع ورژن دانلود کردم کار نکرد اصلا
مودت مشکل داره یا ایکس مودت؟!

ببین برو توی موبایل مارکت1 ازش ایکس مود ورژن آخر رو بگیر و در ضمن مودت هم باید

آخرین نسخه باشه وگرنه کار نمیکنه...

mohebronaldo
19-08-2015, 12:02

من خودم xmod game رو از خود سایتش دانلود کردم کار نمیکنه.یعنی نمیره تو بازی یا هم اون زیر میزنه xmod game not supported clash of clans version

mohebronaldo
19-08-2015, 12:03

بی زحمت لینک دانلود اون برنامه و ایکس مود رو لطف میکنید

farid0485
19-08-2015, 12:16
اینم لینک مارکت

فقط حواست باشه که به احتمال خیلی زیاد فیل0000تر شده اس

نوی اون دنبال xmod بگرد...

mohebronaldo
19-08-2015, 12:19
اینم لینک مارکت

فقط حواست باشه که به احتمال خیلی زیاد فیل0000تر شده اس

نوی اون دنبال xmod بگرد...

برای اندروید هست نرم افزارش یا سایت هست.بعدش ایکس مود گیم شما کدوم ورژت هست میشه لینک دانلودش رو بزارید مستقیم از اینجا دانلودش کنم

jamal9
19-08-2015, 13:48
برای اندروید هست نرم افزارش یا سایت هست.بعدش ایکس مود گیم شما کدوم ورژت هست میشه لینک دانلودش رو بزارید مستقیم از اینجا دانلودش کنم

برید سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مستقیم از خود سایتش دانلود کنین ...جدیدترین نسخه رو ....
چرا سرتونو دربیارین برین از مارکت یا سایت های دیگه دانلود کنین
داخل سایتش که میشی فقط انتخاب میکنی برای اندروید میخای یا اپل ...بعد راحت دانلود میشه ...

- - - Updated - - -

jamal9
19-08-2015, 13:50
امتحان کردم جواب نداد دوست عزیز راه کار دیگش چیه

والا باید با همین کارا درست بشه ...
مگر اینکه بازیتون روی ایمیل ذخیره نشده باشه!
مثلا من یبار برای یکی ایمیل جدید ساختم ..بازیش رو که لول ده بود براش ایمیل زدم ،اسمش اون بالا میومد اما سینک نمیشد ...شاید برای شما هم اینجوری شده باشه

farid0485
19-08-2015, 16:22

برید سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مستقیم از خود سایتش دانلود کنین ...جدیدترین نسخه رو ....
چرا سرتونو دربیارین برین از مارکت یا سایت های دیگه دانلود کنین
داخل سایتش که میشی فقط انتخاب میکنی برای اندروید میخای یا اپل ...بعد راحت دانلود میشه ...

- - - Updated - - -
بهترین راه همینه که دوستمون پیشنهاد داده، من الان نصب ندارم ولی مال من جدید نیست...

mohebronaldo
19-08-2015, 19:18
والا باید با همین کارا درست بشه ...
مگر اینکه بازیتون روی ایمیل ذخیره نشده باشه!
مثلا من یبار برای یکی ایمیل جدید ساختم ..بازیش رو که لول ده بود براش ایمیل زدم ،اسمش اون بالا میومد اما سینک نمیشد ...شاید برای شما هم اینجوری شده باشه
آره.دقیقا همینطوری شده هروقت میرم اسم اون بالا میزنه بازی لود نمیشه

mohebronaldo
19-08-2015, 19:18
بهترین راه همینه که دوستمون پیشنهاد داده، من الان نصب ندارم ولی مال من جدید نیست...

کدوم ورژن ایکس مود گیم رو کلش کار میکنه

saminem
19-08-2015, 23:59
کدوم ورژن ایکس مود گیم رو کلش کار میکنه
2.0.2 beta ....

mohebronaldo
20-08-2015, 00:09
2.0.2 beta ....
باشه مرسی شما از کجا دانلود کردی این ورژن رو

saminem
20-08-2015, 00:12
باشه مرسی شما از کجا دانلود کردی این ورژن رو
سایت ایرانی apktops.آی آر

توی قسمت جستجو ایکس مود رو بزن میاره برات

mohebronaldo
20-08-2015, 00:14
سایت ایرانی apktops.آی آر

توی قسمت جستجو ایکس مود رو بزن میاره برات
مرسی از لطف شما.رو کدوم ورژن کلش کار میکنه

saminem
20-08-2015, 00:16
مرسی از لطف شما.رو کدوم ورژن کلش کار میکنه
خواهش.روی اخرین ورژن کلش دارمش و کار میکنم باش.

mohebronaldo
20-08-2015, 00:20
خواهش.روی اخرین ورژن کلش دارمش و کار میکنم باش.
7.156.1 این ورژن کلش دوستمه رو این اجرا میشه که.من خودم چند روز پیش چند تا ورژن مختلف براشون دانلود کردم کار نکرد.بچه ها میگن ما با ایکس مود به نفر اول جهان اتک زدیم:دی

saminem
20-08-2015, 00:24
7.156.1 این ورژن کلش دوستمه رو این اجرا میشه که.من خودم چند روز پیش چند تا ورژن مختلف براشون دانلود کردم کار نکرد.بچه ها میگن ما با ایکس مود به نفر اول جهان اتک زدیم:دی
نسخه 7.156.5 دارم و ایکس مود بدون مشکل کار میکنه.

mohebronaldo
20-08-2015, 00:27
نسخه 7.156.5 دارم و ایکس مود بدون مشکل کار میکنه.
چرا رو این ورژنی که گفتم کار نمیکنه.بعدش اگه آپدیت کنم به همینی که شما داری مشکل پیش نمیاد که.اکانت نمیپره

jamal9
20-08-2015, 11:12
آره.دقیقا همینطوری شده هروقت میرم اسم اون بالا میزنه بازی لود نمیشه

س یعنی بازیتون سیو نشده بوده دیگه نه؟
پس شما بازیتون پریده :n02:
باید با شتیبانی مکاتبه کنی که بتونی برگردونی .البته اگه لولش بالا باشه ...اگه لول پایین باشه بهتره از نو شروع کنین

mohebronaldo
20-08-2015, 11:19
س یعنی بازیتون سیو نشده بوده دیگه نه؟
پس شما بازیتون پریده :n02:
باید با شتیبانی مکاتبه کنی که بتونی برگردونی .البته اگه لولش بالا باشه ...اگه لول پایین باشه بهتره از نو شروع کنین
بازی مال بچه محلم هست.واسش جیمیل ساختم هنوز سبز نشده بود کانکت گوگل پلی تو ستینگ.بعد بهش گفتم تا سبز نشده تو یه اکانت دیگت نرو.یدفعه دیدم رفت دیگه بازی قبلی بالا نیومد

jamal9
20-08-2015, 15:25
بازی مال بچه محلم هست.واسش جیمیل ساختم هنوز سبز نشده بود کانکت گوگل پلی تو ستینگ.بعد بهش گفتم تا سبز نشده تو یه اکانت دیگت نرو.یدفعه دیدم رفت دیگه بازی قبلی بالا نیومد

لول چند بود؟ اگه لول بالا باشه میشه با ایمیل دادن به سوپرسل بازی رو پس گرفت ...البته اگه لول بالا باشه ارزش داره وگرنه سرتو درد نیار

mohebronaldo
20-08-2015, 20:53
لول چند بود؟ اگه لول بالا باشه میشه با ایمیل دادن به سوپرسل بازی رو پس گرفت ...البته اگه لول بالا باشه ارزش داره وگرنه سرتو درد نیار
72 هست بچه محلم هست.میگه خودت پروندی خودتم پس پگیر اکانتو

MJHA
21-08-2015, 00:34

برو قسمت تنظیمات بازی بعد ی گزینه help and support هست تو این گزینه یه گزینه دیگ بنام forget account هس اونو بزن و بعد اطلاعات بازی رو به شرکت سوپرسل بفرست تا اکانت روز برگردونه البته باید یسری از اطلاعات بازی مثل لول و...رو براشون بفرستید

- - - Updated - - -

برو قسمت تنظیمات بازی بعد ی گزینه help and support هست تو این گزینه یه گزینه دیگ بنام forget account هس اونو بزن و بعد اطلاعات بازی رو به شرکت سوپرسل بفرست تا اکانت روز برگردونه البته باید یسری از اطلاعات بازی مثل لول و...رو براشون بفرستید

- - - Updated - - -

EHSANRF
21-08-2015, 02:01
دوستان معروف ترین سایت خرید جم که اگه اسمشو بگم باور نمیکنید یه جورایی از من کلاهبرداری کرده!
من برای خرید جم، طبق فرم خودشون یوزر و پسورد جیمیلم رو دادم و تو قسمت اندروید هم فرم رو پر کردم
ولی جم رو که خریدم ( پارسال جم خریده بودم اونم 2 بار ) متوجه شدم اکانت منو لینک کردن به یه دستگاه اپل! چون توی قسمت لینک نوشته Already Linked
الان خواستم اکانتمو بفروشم به یکی از دوستان ولی نمیشه!
با سوپرسل هم تماس گرفتم میگه رسید خرید جم و تاریخش رو بهمون بده تا برات UnLink کنیم و درستش کنیم
ولی این سایت زیر بار نمیره که نمیره،‌ میگه ما اطلاعات خرید جم رو نداریم که بدیم.
چیکار میشه کرد به نظرتون

فعلا ایمیل زدم به پشتیبانی شون ولی هنوز خبری نشده
اگه خبری نشد توی انجمن ها و کل اینترنت رسواشون میکنم هیچ، به پلیس فتا هم به جرم کلاهبرداری شکایتشون میکنم. ( با وجود اینکه جم ها رو پرداخت کردن )

saminem
21-08-2015, 02:17
دوستان معروف ترین سایت خرید جم که اگه اسمشو بگم باور نمیکنید یه جورایی از من کلاهبرداری کرده!
من برای خرید جم، طبق فرم خودشون یوزر و پسورد جیمیلم رو دادم و تو قسمت اندروید هم فرم رو پر کردم
ولی جم رو که خریدم ( پارسال جم خریده بودم اونم 2 بار ) متوجه شدم اکانت منو لینک کردن به یه دستگاه اپل! چون توی قسمت لینک نوشته Already Linked
با سوپرسل هم تماس گرفتم میگه رسید خرید جم و تاریخش رو بهمون بده تا برات UnLink کنیم و درستش کنیم
ولی این سایت زیر بار نمیره که نمیره،‌ میگه ما اطلاعات خرید جم رو نداریم که بدیم.
چیکار میشه کرد به نظرتون

اگه خبری نشد توی انجمن ها و کل اینترنت رسواشون میکنم هیچ، به پلیس فتا هم به جرم کلاهبرداری شکایتشون میکنم. ( با وجود اینکه جم ها رو پرداخت کردن )
تهدید به شکایت کن

farid0485
21-08-2015, 07:00
چیکار میشه کرد به نظرتون

تهدید به چی؟!

شکایت راجع به چی؟!

تو جم خواستی اونا هم تو شرایط خریدشون گرفتن تمام مشخصات شما بوده حالا هم تمام اطاعات سال پیش رو از دست دادن

می خوای بگی چی؟!

شما خودت با میل و اختیار خودت رمزت رو دادی، اونا اگه نخوان میتونن هیچی بهت ندن...

درضمن به احتمال زیاد اون دوستمون توی اپل حساب داشته و از طریق حساب آپ استور اپلش برات جم خریده

حتی پلیس فتا هم طرف اونو میگیره...

arming900
21-08-2015, 11:27
چیکار میشه کرد به نظرتون

اول چرا میرید سراغ این سایت ها خودتون گیفت بخرید بزنید هزینه هم کمتر میشه

در قبال پول جم هارو تحوبل گرفتید و این کلاهبرداری حساب نمیشه که !:n13:

اطلاعات رو هم نگه نمیدارن حتما که گفتن نداریم

amirkalak6
21-08-2015, 12:22
خوب درسته دیگه،! بالاخره رمز و ازت گرفته و وارد کرده که بتونه جم و برات بریزه دیگه،!! دیگه اطلاعاتشو نداره تو همون موقع میگرفتی ازش

بعد فککردی پلیس فتا میاد برای یه بازی خودشو اسیر کنه؟! انقد بیکارن؟

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

amirkalak6
21-08-2015, 12:23
من یه سوال دارم

اگه میشه یکی دقیقا نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل رو برای خرید جم توضیح بده ببینیم چجوریه

بعد اینکه اون قسمت که زده برای خرید جم تو گوشی من غیر فعاله

saminem
21-08-2015, 12:27
من یه سوال دارم

اگه میشه یکی دقیقا نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل رو برای خرید جم توضیح بده ببینیم چجوریه

واسه منم غیر فعاله با شیلتر شکن هم همیجوریه

amirkalak6
21-08-2015, 12:29
برای من یه سری تو تبلتم شانسی فعال شده بود ولی بازم....
من یه بنده خدا هست ازش گیفت میخام بخرم در میاد 18 تومن خوبه؟

saminem
21-08-2015, 13:15
برای من یه سری تو تبلتم شانسی فعال شده بود ولی بازم....
من یه بنده خدا هست ازش گیفت میخام بخرم در میاد 18 تومن خوبه؟

گفت چند دلاری ؟ چقد جم میخوای مگه؟

EHSANRF
21-08-2015, 13:36
تهدید به شکایت کن
صد در صد چون اثبات کردم اشتباه از خودشونه و قبول کردن، قراره شنبه تماس بگیرم با دفترشون

تهدید به چی؟!
شکایت راجع به چی؟!
تو جم خواستی اونا هم تو شرایط خریدشون گرفتن تمام مشخصات شما بوده حالا هم تمام اطاعات سال پیش رو از دست دادن
می خوای بگی چی؟!
شما خودت با میل و اختیار خودت رمزت رو دادی، اونا اگه نخوان میتونن هیچی بهت ندن...
درضمن به احتمال زیاد اون دوستمون توی اپل حساب داشته و از طریق حساب آپ استور اپلش برات جم خریده
حتی پلیس فتا هم طرف اونو میگیره...

به این دلیل که قبل از خرید خودشون توی توضیحات خرید این رو نوشتن:

چرا رمزعبور جیمیل شما دریافت می شود؟ در سایتهای فروش جم که رمز جیمیل از شما درخواست نمی شود شما باید بازی خود را به گوشی آنها لینک کنید که برای هر بازی فقط و فقط یک بار این امکان وجود دارد. در ظاهر شما رمز جیمیل را نداده اید اما از بازی شما یک کپی در گوشی آنها با اطلاعات و رمز کاربری آنها، وجود خواهد داشت! شما هرگز دیگر قادر به انتقال بازی خود به گوشی دیگری نخواهید بود حتی اگر گوشی خود را عوض کنید. برای همیشه رمز و پسورد بازی شما، یعنی رمزی که آنها برای خودشان تعیین کرده اند در دست آنها خواهد ماند، در واقع اطلاعات شما را گرو نگه می دارند تا برای همیشه از آنها خرید نمایید! (حتی اگر قیمت آنها خیلی بالا باشد و خدمات ضعیف تری هم ارائه دهند).

در صورتی که ایشون خلاف این عمل کرده و رمز جیمیل بنده رو گرفته و با اکانت اپلی نامعلوم لینک کرده و رفته جم خریده!
گیرم که اپل آیدی هم میدادم! در اونصورت هم باتوجه به این مشکلشون میرفت با جیمیل لینک میکرد به همین راحتی
در اصل الان بازی من رو گرو گرفتن طبق پیام خودشون

یعنی شما نمیدونین لینک کردن به معنی واگذار کردن اکانتتونه؟ حالا گیرم اون دیگه اپل آی دی که اون موقع ساخته برای من رو پاک کرده باشه
خودش این رو قبول کرده و گفته شنبه تماس بگیرین ببینم چیکار میکنم

وقتی که این شرایط رو پلیس فتا بدونه که با توجه به اعلامیه سایتش، خلاف حرفشون عمل کرده مطمئن باشین پیگیری خواهند کرد.

اول چرا میرید سراغ این سایت ها خودتون گیفت بخرید بزنید هزینه هم کمتر میشه
در قبال پول جم هارو تحوبل گرفتید و این کلاهبرداری حساب نمیشه که !:n13:

اطلاعات رو هم نگه نمیدارن حتما که گفتن نداریم
چون سریع ترین راهه دوست عزیز، و البته این سایت معتبرترین سایت خرید جم توی کشوره مثلا

خوب درسته دیگه،! بالاخره رمز و ازت گرفته و وارد کرده که بتونه جم و برات بریزه دیگه،!! دیگه اطلاعاتشو نداره تو همون موقع میگرفتی ازش
بعد فککردی پلیس فتا میاد برای یه بازی خودشو اسیر کنه؟! انقد بیکارن؟

شما جواب های بالام رو بخونین متوجه میشین

arming900
21-08-2015, 13:57
من یه سوال دارم

جیمیل و گوگل والت باید تمام اطلاعاتش آمریکایی بشه بعدش دیگه مشکلی ندره

صد در صد چون اثبات کردم اشتباه از خودشونه و قبول کردن، قراره شنبه تماس بگیرم با دفترشون

در صورتی که ایشون خلاف این عمل کرده و رمز جیمیل بنده رو گرفته و با اکانت اپلی نامعلوم لینک کرده و رفته جم خریده!
گیرم که اپل آیدی هم میدادم! در اونصورت هم باتوجه به این مشکلشون میرفت با جیمیل لینک میکرد به همین راحتی

یعنی شما نمیدونین لینک کردن به معنی واگذار کردن اکانتتونه؟ حالا گیرم اون دیگه اپل آی دی که اون موقع ساخته برای من رو پاک کرده باشه

وقتی که این شرایط رو پلیس فتا بدونه که با توجه به اعلامیه سایتش، خلاف حرفشون عمل کرده مطمئن باشین پیگیری خواهند کرد.

چون سریع ترین راهه دوست عزیز، و البته این سایت معتبرترین سایت خرید جم توی کشوره مثلا

سریعتر؟ مگه گیفت خریدن و وارد کردنش جقدر طول میکشه

به فرضم سریعتر،نمیارزه اظلاعات شخصی رو بدید دیگران جمبگیز لابد دیگه

- - - Updated - - -

من یه سوال دارم

جیمیل و گوگل والت باید تمام اطلاعاتش آمریکایی بشه بعدش دیگه مشکلی ندره

سریعتر؟ مگه گیفت خریدن و وارد کردنش جقدر طول میکشه

به فرضم سریعتر،نمیارزه اظلاعات شخصی رو بدید دیگران جمبگیز لابد دیگه