ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Clash of Clans ™

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

jamal9
02-11-2015, 16:03
جواب دادم , اکانت 2 روز بن شد ... کسه دیگه بخواد وارد اکانت شه باید یوزر / پسورد جمیل رو داشته باشه یا طرف همینطور که بازی من رو گوشیش هست میتونه واردش شه ؟
کاش میگفت عملیات بازگردانی چطوره

این مراحلی که شما انجام دادین رو من بشخصه انجاام دادم،جای هیچ نگرانی نیست ...
بازیتون دقیقا 48 ساعت بن میشه! شاید بشه 50 ساعت ! تقریبا دو روز هست!
بعد از اون بازی باز میشه براتون!صفحه ی بن براتون که میاد ،براتون اخرش یه تیکت نامبر یا همون شماره سریال نوشته! اون رو حتما حتما حتما یه جا یادداشت کن یا اسکرین شات بگیر! چون شماره ی پرونده ی شماس! و بعدا لازم میشه!
بازی که باز شد احتمالا دیگه طرف نمیتونه بیاد! اگه بازم اومد دوباره ایمیل بده که دوروز بن کردین اما بازم طرف به بازی وصل میشه! بعد از اون فک کنم بازیتون قفل میشه و با همون تیکت نامبر باید بازی رو باز کنین برای یکبار فقط! بعد از اون دیگه از شر طرف خلاص میشین!
حتی اگه اسمتو هم عوض کرده باشه براش بنویس که اسمتو تغییر داده و لطفا اسم قبلیم رو برگردونین! اگه زبانت خوب نیست میتونی از گوگل ترانزلیت کمک بگیری!

jamal9
02-11-2015, 16:09
باید به ساپورت چی بگی تا اسم قبلیت رو برگردونه ؟

بعد از عملیات بن شدن و خلاص شدن از دست مزاحم یه ایمیل دیگه بده و بگو که هکر اسمتو هم عوض کرده بود! لطفا اسم قبلی رو برگردونین!

Hi
My village has already been closed due to hacking of the hacker was comfortable!
But the hacker has changed the name of my village! Please bring back the old name!
my ticket number is:
اخرشم تیکت نامبرتو بزن
احتمالا بازیت قفل میشه و با تیکت نامبر بازش که بکنی میبینی اسم قبلیت برگشته!
جالبه وقتی من اسممو برام که برگردوند بعدش ایمیل داد که نمیتونیم اینکارو بکنیم! در صورتی که انجام داده بود :n02:

danielo
02-11-2015, 17:27
دوستان من یک اکانت دارم که روی گوشی ایفونم بازی میکنم.

یک اکانت دیگه دارم که روی بلو استک در Pc بازی میکنم.
حالا من میخوام این اکانت اندروید را لینک دیوایس کنم روی اپل .ولی مشکل من اینه که روی اپل نمیشه دیتا بازی را پاک کرد و از اول برد که با یک اپل ایدی دیگه بازی سیو باشه .
باید چیکار کنم؟
نمیدونم منظور من را گرفتید یا که نه.
اگه منظور من را متوجه نشدید.اینطوری بگم.
فرض کنید من میخوام با یک اپل ایدی دیگه از اول روی ایفون بازی کنم.چطوری میشه؟

روی اندروید راحته.یک clear data میزنی بازی از اول میاد

kasra_khan2003
03-11-2015, 11:44
خب اول یدونه ایمیل اتوماتیک برات میفرسته ،بعد از اون پشتیبانی هستش که جوابتو شخصا میده و کاملا هم خوب و محترمانه جواب میده!
من حتی بازی دوستم ه دزدیده شده بود و اسمشو عوض کرده بود رو هم تونستم اسم قبلیش رو برگردونم! پشتیبانیش خوبه!

تو همین تاپیک اگر برگردید به عقب و مشکل من رو بخونید، می بینید که اصلاً خوب جواب ندادن.

بله بعد از ایمیل اتوماتیک شخص جواب شما رو میده، اما گاهی حتی ایمیل شما رو نمی خونن و از رو حدسشون که چی ممکنه جواب بدین، عمل میکنن.

برای مثال، اکانت من هم بن شد و بعدش بهم گفتن خب مشکلی نیست اکانت مال شماست حالا اگه میخواین ما Village را روی اولین دستگاهی که بهش وصل میشه قفل کنیم تا کس دیگه ای از رو دستگاه دیگه نتونه وصل بشه. منم جواب دادم «نه، نمیخوام». در جواب چی شنیدم؟ چشم، پس ما بازی رو قفل میکنیم...

خلاصه بعد از چند ایمیل دیگه و توضیح اینکه من که گفتم نکنید، شما اصلاً جوابیه من رو انگار نمی خونید و این حرف ها، پوزش خواستن و به حالت قبل برگردوندند. هرچند سرآخر مجبور شدم طبق دستورالعمل آنها، کلاً گوشیم رو یک دور Restore کنم...

pedram-007
03-11-2015, 15:01
دوستان من یک اکانت دارم که روی گوشی ایفونم بازی میکنم.

یک اکانت دیگه دارم که روی بلو استک در Pc بازی میکنم.
حالا من میخوام این اکانت اندروید را لینک دیوایس کنم روی اپل .ولی مشکل من اینه که روی اپل نمیشه دیتا بازی را پاک کرد و از اول برد که با یک اپل ایدی دیگه بازی سیو باشه .
باید چیکار کنم؟
نمیدونم منظور من را گرفتید یا که نه.
اگه منظور من را متوجه نشدید.اینطوری بگم.
فرض کنید من میخوام با یک اپل ایدی دیگه از اول روی ایفون بازی کنم.چطوری میشه؟

روی اندروید راحته.یک clear data میزنی بازی از اول میاد

مشکلی نیست
از تو گیم سنتر ساین اوت کنید و با جدیده ساین این بشید و بعد بازی رو یه دور پاک کنید و دوباره نصب کنید!
این دفعه از اول بازی شروع میشه بدون هیچ مشکلی!
فک کنم نیاز به دوباره نصب کردن بازی هم نباشه! امتحان کنید!

danielo
03-11-2015, 20:58
مشکلی نیست
از تو گیم سنتر ساین اوت کنید و با جدیده ساین این بشید و بعد بازی رو یه دور پاک کنید و دوباره نصب کنید!
این دفعه از اول بازی شروع میشه بدون هیچ مشکلی!
فک کنم نیاز به دوباره نصب کردن بازی هم نباشه! امتحان کنید!
نخیر اینطور نیست.بازی را پاک میکنم .دوباره نصب میکنم.ولی همون بازی قبل هنوز میاد

گیم سنتر را هم عوض میکنم

Georges St-Pierre
04-11-2015, 00:49
دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟

- - - Updated - - -

migmig3000
04-11-2015, 12:05
بعد از عملیات بن شدن و خلاص شدن از دست مزاحم یه ایمیل دیگه بده و بگو که هکر اسمتو هم عوض کرده بود! لطفا اسم قبلی رو برگردونین!

Hi
My village has already been closed due to hacking of the hacker was comfortable!
But the hacker has changed the name of my village! Please bring back the old name!
my ticket number is:
اخرشم تیکت نامبرتو بزن
احتمالا بازیت قفل میشه و با تیکت نامبر بازش که بکنی میبینی اسم قبلیت برگشته!
جالبه وقتی من اسممو برام که برگردوند بعدش ایمیل داد که نمیتونیم اینکارو بکنیم! در صورتی که انجام داده بود :n02:

من برای یکی از اکانت هام همین اتفاق افتاد و طرف اسمشو عوض کرد حالا نمیشه به جای برگردوندن اسم تغییر نام رو فعال کنن؟!

migmig3000
04-11-2015, 12:09

- - - Updated - - -

اگه پشتیبانی جیمیل بازی رو تغییر داده باشه هکر بازم میتونه وارد بشه ولی اگه بازی روی گوشی شما قفل شده فقط خودتون میتونید بازی کنید.

Zachyrock
05-11-2015, 12:52
سلام دوستان

یک اکانت کلش به فروش میرسد به خریداران واقعی تخفیف داده میشه
هرکی خواست از لینک زیر اقدام کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر:n16:

jamal9
05-11-2015, 22:55
من برای یکی از اکانت هام همین اتفاق افتاد و طرف اسمشو عوض کرد حالا نمیشه به جای برگردوندن اسم تغییر نام رو فعال کنن؟!

خیر فقط اسم قبلی رو برمیگردونن!

jamal9
05-11-2015, 22:59
تو همین تاپیک اگر برگردید به عقب و مشکل من رو بخونید، می بینید که اصلاً خوب جواب ندادن.

بله بعد از ایمیل اتوماتیک شخص جواب شما رو میده، اما گاهی حتی ایمیل شما رو نمی خونن و از رو حدسشون که چی ممکنه جواب بدین، عمل میکنن.

برای مثال، اکانت من هم بن شد و بعدش بهم گفتن خب مشکلی نیست اکانت مال شماست حالا اگه میخواین ما Village را روی اولین دستگاهی که بهش وصل میشه قفل کنیم تا کس دیگه ای از رو دستگاه دیگه نتونه وصل بشه. منم جواب دادم «نه، نمیخوام». در جواب چی شنیدم؟ چشم، پس ما بازی رو قفل میکنیم...

خلاصه بعد از چند ایمیل دیگه و توضیح اینکه من که گفتم نکنید، شما اصلاً جوابیه من رو انگار نمی خونید و این حرف ها، پوزش خواستن و به حالت قبل برگردوندند. هرچند سرآخر مجبور شدم طبق دستورالعمل آنها، کلاً گوشیم رو یک دور Restore کنم...
من چون چند ماهی هست که این تاپیک رو دنبال میکنم،شما دقیقا همین مشکلتون رو چندین ماه قبل گفته بودین! این چیزی که شما میگین مال خیلی وقت پیشه،حالا ممکنه که اشتباه کرده باشن! ولی 99درصد مواقع فکر نکنم که اشتباهی صورت بگیره! چون اونا روند کار دارن و بر اساس قوانین خودشون محدودیت هایی دارن! که مثلا شما هرچی هم بگی باز میگن که فقط اینکارو میتونیم بکنیم! یا مثلا بازیتون هک شده باشه روندش اینه که حتما باید اول بن کنن بعد از اون رسیدگی میکنن! برای هر موضوعی هم که ایمیل میدی پایینش اسم کسی که داره جواب میده هم مینویسه و طرف شخص واقعی هست و نه دستگاه یا کامپیوتر!

jamal9
05-11-2015, 23:02
[QUOTE=Georges St-Pierre;8736824]دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟

- - - Updated - - -
خب اینو شما باید جواب بدین
ببین تغییری تو بازی مشاهده میکنی؟ مثلا معدن ها خالی میشه؟ و ...
اگه دیدی که وارد میشه دوباره به سوپرسل ایمیل بده که پروسه بن شدن رو گذروندی اما بازم طرف کانکت میشه! اخرشم تیکت نامبرو بنویس!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-11-2015, 18:50
سلام دوستان.

گاهی اوقات و اللخصوص امروز وقتی بعد از اتکی که بهت میزنن میخوای جاینت بمب ها و .... رو rearm کنی،به جای اون مقدار مشخص خیلی خیلی بیشتر ازت کم میکنن :n34:

مثلا امروز 600 هزار تا از من کم کرد:n37:

این اتفاق برای شما افتاده و عادیه یا باید بهشون گوشزد کرد ؟

Windows Me
07-11-2015, 02:21
سَلام دوستانــ .
خوشحـال میشـم به کلن من بیاییــن لول 4 هستش داره 5 میشـــه ..
Dostaneha
____
وار پشـت سرهم هستشـــ .
:n16:

bushido
07-11-2015, 09:09
سلام
برا اکانتم آنلوک کد گذاشتن قبلا با سوپر سل برای بیرون انداختن دیوایسای مزاحم مکاتبه داشتم چجوری میتونم این کدو پیدا کنم و وارد کنم؟

computera13
08-11-2015, 07:18
بهترین رنج کاپ برای تاون هال 10 برای لوت حوب چیه؟

EHSANRF
08-11-2015, 13:36
سلام
برا اکانتم آنلوک کد گذاشتن قبلا با سوپر سل برای بیرون انداختن دیوایسای مزاحم مکاتبه داشتم چجوری میتونم این کدو پیدا کنم و وارد کنم؟

اگه یادداشتش نکردی، فکر نمیکنم دیگه راهی داشته باشی! چون همون موقع برات میفرستنش! ( البته مطمئن نیستم )

migmig3000
08-11-2015, 13:48
بهترین رنج کاپ برای تاون هال 10 برای لوت حوب چیه؟

مستر سه محدوده 1600 تا 1700 رو امتحان کنید.

osta_ali
09-11-2015, 14:44
بچه ها بنظرتون چطوري 3 ستاره بگيرم ازشون: (با گولم پكا 2 ستاره رو ميكيرم 100 درصد ولي ميخوام 3 بشه!)

اينم نيروهاي خودم البته كينگ رو به علت آپديت شدن ندارم!

Amir-Rainman
09-11-2015, 18:57
بهترین محدوده کاپ و ترکیب نیرو برای اتک زدن تو تاون هشت چیه؟

الان کاپم حدود 1650ست با دراگ اتک میرم!!!!

EHSANRF
10-11-2015, 00:24
بهترین محدوده کاپ و ترکیب نیرو برای اتک زدن تو تاون هشت چیه؟
الان کاپم حدود 1650ست با دراگ اتک میرم!!!!

20 حاینت، 12 ویزارد، بقیش آرچر
3 تا اسپل هم خون ببر
یه اسپل هم سم

کاپ هم بستگی داره، خودم تو چمپیون میموندم عالی بود، ولی نگهداریش سخت بود

SPIRIT PALST III
10-11-2015, 14:11
نسخه پول بی نهایت (هک شده) رو از کجا میشه تهیه کرد برای ios ؟؟؟ البته یه سایت دیدم ولی می خواستم بدون از کجا بگیرم بهتره؟؟؟ نسخه هک شده فقط پولی هست یا روش مجانی هم داره؟؟؟

مرسی...

jamal9
10-11-2015, 17:53
نسخه پول بی نهایت (هک شده) رو از کجا میشه تهیه کرد برای ios ؟؟؟ البته یه سایت دیدم ولی می خواستم بدون از کجا بگیرم بهتره؟؟؟ نسخه هک شده فقط پولی هست یا روش مجانی هم داره؟؟؟

مرسی...
اون نسخه های هک شده تا جایی که میدونم اصلا بازی کلش نیست. یه بازی دیگه هست با سرور های دیگه که فقط شبیه کلش ساختنش! وقتتو واسه اینجور بازی ها تلف نکن! کلش هیچ هکی نداره! بجز ایکس مود ...
نسخه رایگانش تو اینترنت موحود هست.احتمالا بعضیا از سادگی ملت سواستفاده میکنن و این بازیا رو با اسم هک شده یا جم بی نهایت میفروشن :|

- - - Updated - - -

jamal9
10-11-2015, 17:54
سلام

وقتی بازی بن میشه برات تا دوروز توی بازی اون کد نمایش داده میشه.یعنی اخر اون چیزایی که نوشته یه شماره سریال هست که باید یادداشت میکردی! اگه نکردی نمیدونم راهی هست یا نه! اما باید دوباره ایمیل بدی بهشون و بگی که نمیدونستی که باید اون کد رو یادداشت کنی! احتمالا کمکت میکنن!

EHSANRF
10-11-2015, 18:28
امروز دو بار به مواردی برخوردم که تاون هال 9 یا 10 بودن و اصلا دیوار نداشتن! ولی منابعشون فول بود، راحت صافشون کردم!
اینا چطور این کار رو کردن!؟
به نظرتون از اول دیوار نخریدن؟ یا ترفندی چیزی هست!؟

SPIRIT PALST III
11-11-2015, 21:36
واسه ios نرم افزاری مثل coc auto reloader نیستش؟؟؟ همین اتو ریلودر واسه ios نیست؟؟؟ من نگاه کردم واسه اندروید بود فقط!!!

مرسی...

SPIRIT PALST III
12-11-2015, 19:16
آیا راهی وجود داره که مپ هایی رو واسه اتک بیاره که تان هالشون گوشه ی نقشه هست؟؟؟

osta_ali
13-11-2015, 13:08
آیا راهی وجود داره که مپ هایی رو واسه اتک بیاره که تان هالشون گوشه ی نقشه هست؟؟؟

ایکس مود یرا اندروید
ای مود برا اپل.

SPIRIT PALST III
15-11-2015, 17:31
با xmod میشه به هم کلنی اتک زد؟؟؟

البته منظورم به صورت آزمایشی نیست ها به صورت واقعی...

danielo
15-11-2015, 18:17

نه..........

javad khan008
15-11-2015, 21:57
سلام. دوستان آخرش کلش چی میشه؟
یعنی کی قراره این بازی رو کنار بزارم؟

mahmud1992
15-11-2015, 22:43
من که لولم رسوندم به ۱۱۴ دیدم تمومی نداره پاکش کردم حیف اون یکسال و نیمی که ببراش وقت گذاشتم خدایی عمرم رفت

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

CARISMA
15-11-2015, 22:56
از مپ خودم عکس بذارم روش قیمتگذاری میکنین؟ :n02:

6568mamad
16-11-2015, 03:44
از مپ خودم عکس بذارم روش قیمتگذاری میکنین؟ :n02:
عکس بذار....خواستی بفروشی هم یا حضوری بفروش یا تو سایت ایسام......بقیه جاها که میگن اول رمزو جیمیل رو بده بعد واریز میکنیم رو کلا بیخیال شو چون 99/9/9/9 درصدشون کلاهبردارن

فرستاده شده از SM-G316HUِ من با Tapatalk

sajad-tnt
16-11-2015, 18:05
سلام دوستان.
خسته شدم از این بازی دیگه :\ ... برای همین اکانتم رو میخوام بفروشم راحت شم :)...
هرکی خواست به تاپیکــ زیر مراجعه کنه, توی ایســام ثبت شده ...
[فروش] اکانت کلش لول 78 || Clash Of Clans || قیمت : مفت! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
مـوفق باشــید.

CARISMA
16-11-2015, 20:12
باشه مرسی از راهنماییت :n06:

- - - Updated - - -

باشه مرسی از راهنماییت :n06:

farid0485
16-11-2015, 20:54

آره
باید تیک sandboxرو بزنی
بری توی دهکده هز کسی خواستی
از اونجا اتک بدی

حتی میتونی به نفر اول کلش یا هر کس دیگه ای اتک بدی

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

SPIRIT PALST III
16-11-2015, 21:31
نه..........

آره
باید تیک sandboxرو بزنی
بری توی دهکده هز کسی خواستی
از اونجا اتک بدی

حتی میتونی به نفر اول کلش یا هر کس دیگه ای اتک بدی

منظورم اتک به صورت واقعی هستش ها؟؟؟!!! یعنی بشه منابع گلد و اکسیر از طرف بگیری....یکی از دوستان که پستش رو نقل قول کردم که می گن نمیشه...

farid0485
16-11-2015, 21:43
منظورم اتک به صورت واقعی هستش ها؟؟؟!!! یعنی بشه منابع گلد و اکسیر از طرف بگیری....یکی از دوستان که پستش رو نقل قول کردم که می گن نمیشه...
نه اینطوری نمیشه
حداقل من بلد نیستم

Amir Hossein
21-11-2015, 15:48
سلام
بچه ها هنوز هم x mod رو bluestacks کار نمیکنه؟
یا درست شد؟:n02:

farid0485
21-11-2015, 20:06
سلام
من بلو استکس که روت شده باشه دیدم، احتمالا روش کار میکنه

saeid127
21-11-2015, 21:48
من بلو استکس که روت شده باشه دیدم، احتمالا روش کار میکنه

من گرفتم کار نکرد. تو خود سایت اکس مود نوشته که نسخه سازگار با هیچ شبیه سازی ارائه نشده!

bushido
22-11-2015, 18:11
سلام اسم قبلی اکانت کلشم توسط هکر تغییر کرده حالا میخوام برش گردونی راهی هست؟

- - - Updated - - -

سلام اسم قبلی اکانت کلشم توسط هکر تغییر کرده حالا میخوام برش گردونم راهی هست؟

Amir Hossein
24-11-2015, 13:00
دوستان این x mod رو بلو استکس که کار نمیکنه
اگه اپلیکیشنی هست که خودش سرچ که رو بلواستکس هم کار کنه معرفی کنین ممنون میشم...

amitrisnana
26-11-2015, 12:25
سلام
دوستان میشه یکی روش استفاده از بازی رو سیستم رو برام توضیح بده؟
من هرکار کردم نمیشه

دیگه اینکه یه نرم افزار هست هک نیست اما اتک میزنه اتومات میشه درباره اون هم بگید برام؟

ODADO
26-11-2015, 14:45
سلام.
الان دارک زیاد دارم کدوم یکی از اینا رو آپ کنم اول بهتره؟

گولم رو سه کنم
هوگ رو پنج
کویین رو پنج

ممنون.

jamal9
26-11-2015, 19:30
سلام.
الان دارک زیاد دارم کدوم یکی از اینا رو آپ کنم اول بهتره؟

گولم رو سه کنم
هوگ رو پنج
کویین رو پنج

ممنون.

سلام
گولم نیروی مهمی هست
بعد از اون کویینم مهمه که لااقل پنج باشه
هوگ برای اتک حرفه ای "گولم هوگ" خوبه اما فعلا فکر میکنم مناسب شما نباشه ...اول گولم بذار

jamal9
26-11-2015, 19:33
دوستان این x mod رو بلو استکس که کار نمیکنه
اگه اپلیکیشنی هست که خودش سرچ که رو بلواستکس هم کار کنه معرفی کنین ممنون میشم...

ربات کلش هست که با سرچ تو اینترنت میتونین پیدا کنین،ولی ممکنه که بن بشین ،البته خیلیا استفاده میکنن و خبری از بن نبوده ،اما احتمالش هست!

jamal9
26-11-2015, 19:37
سلام اسم قبلی اکانت کلشم توسط هکر تغییر کرده حالا میخوام برش گردونی راهی هست؟

- - - Updated - - -

سلام اسم قبلی اکانت کلشم توسط هکر تغییر کرده حالا میخوام برش گردونم راهی هست؟
شما اول با سوپرسل مکاتبه کردین؟ که دیگه نتونه بیاد داخل بازیت؟
اگه اینکارو کردی و دو روز بن شدی و تیکت نامبر بهت داده باشه، به سوپرسل ایمیل بده و بگو که قبلا بازیت هک شده بود و هکر اسم دهکده رو عوض کرده! تیکت نامبر رو هم بهشون بده و بگو که قبلا باهاشون مکاتبه کردی ، اگه مکاتبه نکرده باشی برو تو لینک پایین و مراحلشو طی کن،بعد از ایتکه بن شدی و رفتی داخل بازی این کارایی که گفتم رو انجام بده و بهشون ایمیل بده ،فقط وقتی بن میشی برات یه شماره سریال یا همون تیکت نامبر میده که حتما نگهشدار ...

jamal9
26-11-2015, 19:39
سلام

دوست عزیز تا جایی که من میدونم بلواستکز شرایط لازم برای استفاده ی از ایکس مود رو نداره ،در زمینه ی تخصص من نیست اما تا جایی که میدونم و شنیدم هسته ی اندروید یا همچین چیزی باید داشته باشه که کامپیوتر و بلواستکز نمیتونه همچین چیزی رو شبیه سازی کنه ،پس درنتیجه نمیشه ازایکس مود استفاده کرد ،حداقل در حال حاضر ..شاید دراینده فکری به حالش بکنن اما بعید میدونم!

MƐΛИĪИƓĿƐSS
27-11-2015, 12:21
سلام.

یه مشکلی دارم.

خلاصش اینه که بعد از نصب ربات های کلش برای بلو اسکتس پشیمون شدم و بعد از تحمل چند تا مشکل و حل اونا یه مشکلش باقی مونده.

ابعاد تصویر بلو استکس به هم ریخته و تصویر خیلی ناهنجار شده:n02:

از کجا میتونم سایز اولیه بلو استکس رو به دست بیارم ؟؟

jamal9
27-11-2015, 17:22
سلام.

یه مشکلی دارم.

خلاصش اینه که بعد از نصب ربات های کلش برای بلو اسکتس پشیمون شدم و بعد از تحمل چند تا مشکل و حل اونا یه مشکلش باقی مونده.

سلام
اگه بازیت سیو هست بلو استکز رو انستال کن و دوباره نصب کن،به همین راحتی:n02:

computera13
27-11-2015, 18:49
سلام.

یه مشکلی دارم.

amitrisnana
28-11-2015, 12:14
سلام
دوستان دوباره سلام
لطفا کمک کنید
اول من تولید اکسیرم کمه اصلا خرج و دخلم به هم نمیخوره لولم 89 هستش
بعد شنیدم یه نرم افزار هست که خودش بازی رو اتک میزنه و میره جلو این دقیقا کسی میدونه چیه؟
اگه میشه اطلاعات بدید چی هست چطوریه
اگه استفاده کنیم فیلتر نمیشیم؟

arming900
28-11-2015, 17:16
سلام.

یه مشکلی دارم.

راهش همینه که گفتن و همچنین میتونی از برنامه StackTweak استفاده کنی اینو توی خود فروم ربات ها گذاشتن که راحت سایزشو عوض کنی

- - - Updated - - -

سلام.

یه مشکلی دارم.

راهش همینه که گفتن و همچنین میتونی از برنامه StackTweak استفاده کنی اینو توی خود فروم ربات ها گذاشتن که راحت سایزشو عوض کنی

saman123123
29-11-2015, 12:33
سلام.
من تازه تاون نه شدم الان 8 میل گلد دارم،تمام وسایل جدیدی که بعد از نه شدن آزاد شدن رو آپ کردم ،الان میخوام بدونم بعد از این ترتیب آپ دفاعی ها به چه صورت باشه؟
الان کسل آپ کنم یا ایکس بو ها رو دو کنم یا اینکه اصلا چیزهای دیگه در اولویتن؟
سوال دیگه هم مربوط به اکسیر هست ،من به راحتی دارک و گلد جم میکنم ولی اکسیر نمیتونم یعنی دخل و خرج اتک ها نمیخونه باهم،از طرفی اگر بخوام با ارچر و بربر بدون اسپل اتک بدم هم با توجه به اینکه مپ ها سختن عملا نمیشه،با این شرایط چه روشی برای جم کردن اکسیر مناسبه؟

- - - Updated - - -

سلام.
من تازه تاون نه شدم الان 8 میل گلد دارم،تمام وسایل جدیدی که بعد از نه شدن آزاد شدن رو آپ کردم ،الان میخوام بدونم بعد از این ترتیب آپ دفاعی ها به چه صورت باشه؟
سوال دیگه هم مربوط به اکسیر هست ،من به راحتی دارک و گلد جم میکنم ولی اکسیر نمیتونم یعنی دخل و خرج اتک ها نمیخونه باهم،از طرفی اگر بخوام با ارچر و بربر بدون اسپل اتک بدم هم با توجه به اینکه مپ ها سختن عملا نمیشه،با این شرایط چه روشی برای جم کردن اکسیر مناسبه؟

shayan0o21
29-11-2015, 23:05
سلام.
سلام.
سلام داداش
اول کستل بزن ، ایکس بود فعلا نزن که دشمنت سخت تر می افته توی وار
بعد برو تو کار ایر و تسلا تموم که شد ویزارد تاور بعد آرچر تاور و مورتار و کنون
اکسیر فقط بربر و آرچر خیلی راحت میشه زد
کاپ ات چنده ؟ اتفاقا اتک ها اصلا سخت نمی افته مگر چند تادونه

- - - Updated - - -

سلام.
سلام.
سلام داداش
اول کستل بزن ، ایکس بود فعلا نزن که دشمنت سخت تر می افته توی وار
بعد برو تو کار ایر و تسلا تموم که شد ویزارد تاور بعد آرچر تاور و مورتار و کنون
اکسیر فقط بربر و آرچر خیلی راحت میشه زد

saman123123
30-11-2015, 12:45

والا کاپم بین 1700 و 1650 متغیره ولی 80 درصد تان نه یا ده فول اپ میاد برام!

- - - Updated - - -

shayan0o21
30-11-2015, 18:40

یا حسین چه خبرهههههههههههه
من میزنم خیلی کم شاید فول بیافته نمیدونم چرا اینجوری میاد برات :n04:

- - - Updated - - -

یا حسین چه خبرهههههههههههه
من میزنم خیلی کم شاید فول بیافته نمیدونم چرا اینجوری میاد برات :n04:

Malona
03-12-2015, 08:15
کسی که هر روز میاد تو کلن و فحش میده رو میشه به سوپرسل گزارش داد و ایمیل کرد؟

aghazadeh_hastam
03-12-2015, 08:25
خو تنظیمات کلنو به صورت invite only در بیار دیگه نتونه بیاد

Amir-Rainman
04-12-2015, 09:52
کسی ر*ب*ات کلشُ روی مانیتور FullHD اجرا کرده؟؟

من 4-5 تاشون امتحان کردم ولی همشون سر شناسایی بعضی از آبجکتای بازی گیر میکنن

بلو تغییر سایز هم میده ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه!

armin_punisher6
04-12-2015, 14:54
سلام
قبلا اکانت من ه ک شده بود و بعد ایمیل دادن به سوپر سل،ریکاوری کد گرفتم و مشکلم حل شد.الان دوباره طرف به اکانتم دسترسی داره و سوپر سل هم میگه ما فقط یک بار ریکاوری کد رو میدیم.چیکار کنم؟

jamal9
05-12-2015, 16:52
سلام
قبلا اکانت من ه ک شده بود و بعد ایمیل دادن به سوپر سل،ریکاوری کد گرفتم و مشکلم حل شد.الان دوباره طرف به اکانتم دسترسی داره و سوپر سل هم میگه ما فقط یک بار ریکاوری کد رو میدیم.چیکار کنم؟

سلام
خب حتما شما جواب اشتباه دادین دیگه!
بعد از اینکه شما مشکلتون رو با سوپرسل درمیان میزارین سوپرسل از شما اطلاعات بازی رو میپرسه و بعد از تایید هویت شما رو دو روز بن میکنه! که این مراحلو حتما گذروندی! تو فرایند بن شدن هم توی صفحه برانون یه سریال نامبر میذاره که حتما اون رو باید نگهدارین! بعد از اینکه بازی باز شد سورسل به شما دوباره ایمیل میده که ایا بازم هکر به بازی میاد یا نه؟ ایا مشکل دارین بازهم؟
که شما در جوابش باید مینوشتین که بله هنوز هم میاد داخل بازی !
سوپرسل هم درسته کد دیگه ای نمیده!ولی اصلا شما نیازی به کد جدید ندارین!
یدونه ایمیل دوباره بهشون بدین! با این متن که شما یکبار بخاطر بخاطر مزاحمت هکر ایمیل دادین و از بازی بن شدین! ولی بازهم هکر داخل بازی میاد! حتما حتما کد قبلی رو هم بنویس براشون!
کد دیگه ای لازم نیست! نمیدونم شما چجوری ایمیل دادی که اینو میگی ...

Amir-Rainman
05-12-2015, 18:57
دوستان امکانش هست چندتا مپ وار تاون هشت که حداقل با گولم و پکا 2 فقط 1 ستاره بشه معرفی کنین؟

ODADO
07-12-2015, 17:16
سلام.

اگر بخواین اولویت بندی کنین آپدیت این نیروها به چه ترتیبی میشه؟

کویین 6بشه،ارچر6بشه،گالم3 بشه،بالن 6 بشه.

همنیطور بنظرتون تسلاها شیش بشن یا اینکه سایر دفاعیات در اولویت باشن.

EHSANRF
07-12-2015, 17:35
سلام.
اگر بخواین اولویت بندی کنین آپدیت این نیروها به چه ترتیبی میشه؟
کویین 6بشه،ارچر6بشه،گالم3 بشه،بالن 6 بشه.
همنیطور بنظرتون تسلاها شیش بشن یا اینکه سایر دفاعیات در اولویت باشن.
به محض اینکه دارکتون به حدی رسید که میتونین هیرو آپ کنین حتما این کار رو بکنین ( بحثی روی هیروها نداریم دیگه )
اگر اهل وار هستی و زمینی معمولا میزنی، گالم رو بزن 3 بشه
اگه اهل واری و هوایی زنی، بالن رو بزن اول
اگه اهل اتک عادی هستی اول آرجر بزن
تسلاها رو بذار آخرین آپ، وقتی که دیگه هیچی نداشتی تسلاها رو بزن، بعد برو سراغ دیوارهات و مکسشون کن

king_darkness
07-12-2015, 22:25
به محض اینکه دارکتون به حدی رسید که میتونین هیرو آپ کنین حتما این کار رو بکنین ( بحثی روی هیروها نداریم دیگه )
اگر اهل وار هستی و زمینی معمولا میزنی، گالم رو بزن 3 بشه
اگه اهل واری و هوایی زنی، بالن رو بزن اول
اگه اهل اتک عادی هستی اول آرجر بزن
تسلاها رو بذار آخرین آپ، وقتی که دیگه هیچی نداشتی تسلاها رو بزن، بعد برو سراغ دیوارهات و مکسشون کن

معمولا تسلا ها بیشترین زمان آپدیت بین بقیه ساختمون های دفاعی دارن و بیشترین مقدار اتک.
بهترین راهکار اینکه همیشه فقط و فقط یک هیدن تسلا در حال آپ شدن باشه. و از همون روز های اولی که به تان هال بالاتر میری شروع به بالا بردن تسلا کنی

Amir-Rainman
09-12-2015, 17:41
دوستان امکانش هست چندتا مپ وار تاون هشت که حداقل با گولم و پکا 2 فقط 1 ستاره بشه معرفی کنین؟

کسی مپ امتحان پس داده نداره به ما بده؟!

saman123123
09-12-2015, 20:10
سلام بر همه.

من واقعا دیگه سیستم عصبیم مختل شد تو این هفته!!
نمیدونم دلیلش چیه ولی تو این هفته هر چی سرچ میزنم اصلا لوت نمیده بهم از اون طرف فقط تاون ده ها منو میزنن!!!!!:n34:تاون هالم بیرونه موندم چرا یه تاون هشتی ،نهی بهم اتک نمیزنه!!آخه مگه میشه همش تاون ده بزنه به آدم اونم چه زدنی!!!!
چن تا از اتکهایی که فقط امروز خوردم رو ببنین لطفا:
خودم تازه فقط چن هفتس تاونم نه شده!!!
کاپو پایین اورم همین شد،بالا بردم همین شد،واقعا موندم دیگه،ممنون میشم راهنمایی کنین.

aliiran2008
09-12-2015, 21:11
سلام بر همه.

من واقعا دیگه سیستم عصبیم مختل شد تو این هفته!!
نمیدونم دلیلش چیه ولی تو این هفته هر چی سرچ میزنم اصلا لوت نمیده بهم از اون طرف فقط تاون ده ها منو میزنن!!!!!:n34:تاون هالم بیرونه موندم چرا یه تاون هشتی ،نهی بهم اتک نمیزنه!!آخه مگه میشه همش تاون ده بزنه به آدم اونم چه زدنی!!!!
چن تا از اتکهایی که فقط امروز خوردم رو ببنین لطفا:
خودم تازه فقط چن هفتس تاونم نه شده!!!
کاپو پایین اورم همین شد،بالا بردم همین شد،واقعا موندم دیگه،ممنون میشم راهنمایی کنین.

تون هالت چنده؟ کاپت چقدره؟

saman123123
09-12-2015, 21:26
تون هالت چنده؟ کاپت چقدره؟

بالا عرض کردم تچن هفتس تاون نه شدم،کاپمم گلد 2 (1430)هست که تا برنزم اومدم پایین ولی همین آشه و همین کاسه!

aliiran2008
09-12-2015, 21:31
بالا عرض کردم تچن هفتس تاون نه شدم،کاپمم گلد 2 (1430)هست که تا برنزم اومدم پایین ولی همین آشه و همین کاسه!

تریجحا بیا روی 1600 فعلا هم برای اپدیت فردا یکم اوضاع بهم ریخته و لوت کم شده
چو نهمه سر میزنن(احتمال)
صبر کنید تا فردا بببینیم چه تغییراتی اعمال میشه
در ضمن تا فردا کاپ را راحت میشه بالا اورد بعدش تا با سیستم تطابق پیدا کنی طول میکشه

NaughtyCat
10-12-2015, 01:28
آپدیت جدید گفته شده که فردا میاد.

ندیدم که به این تغییر اشاره شده باشه: توی آپدیت جدید، بازی دیگه برای خراب شدن town hall بهتون shield نمیده. اگه town hall رو برای گرفتن shield بیرون گذاشته بودید باید جاشو عوض کنید.

reza4024
10-12-2015, 21:01
دوستان xmod واسه این کلش جدید کی مود رو آپدیت میکنه؟ :n02:

arming900
11-12-2015, 22:15
تسلیت به سوپرسل که خودشو بدبخت کرد با این آپدیت مزخرف

بی در و پیکر شده بازی سه ساعت انلاین بودم کیک کرد اتک زدن اومدم دوباره کیک کرد اتک زدن

توی وارم یهو کرش کرد هرکی هم فیلمشو ببینه بازیش کرش میکنه چه اپل چه اندروید

توی صفحه فیـــــــتسبوشم یک نفرم راضی نیست همه میگن R.I.P

خلاصه انداختیم کنار بازیو فقط برای سرگرمی وار شرکت میکنم بعد یک سال و نیم بیشتر بازی کردن

پشیمون میشن از کارشون احتمال میدم عوضش کنن اوضاع رو

Amir-Rainman
11-12-2015, 22:31
بعد آپدیت مشکلاتی پیدا کرده بازی

نمیشد رپلای وار دید

همین الانم میخواییم رکای وار پرکنیم از بازی میزنه بیرون :|

سرعت سرچ هم کم شده

ولی مطمئنا درستش میکنن

NaughtyCat
11-12-2015, 23:26
^^ من خودم این مشکلات رو نداشتم ولی در کل بازخورد یوزرها مثبت نیست.

این تغییراتی هم که توی بازی ایجاد کردن خیلی به ضرر level های پایین میشه و ممکنه خیلی ها بیخیال بازی بشن کلا. (Town hall 7 به پایین مثلا) بیشتر هدفشون یوزرهای level بالا بوده که به بازی کردن ادامه بدن٬ و البته تشویق به استفاده بیشتر از gem ها! که کور خوندن.

MƐΛИĪИƓĿƐSS
11-12-2015, 23:28

تا وقتی میشد تان رو بذاری بیرون شیلد بگیری راحت بودیما :n02:

الان این شده اوضاع این روزای ما :n23:

armin_punisher6
12-12-2015, 13:21
دوستان متوجه شدم که طرف ایمیل بازیم رو تغییر داده و دیگه رو گیم سنتر من سیو نیست.آخه سوپر سل رو چطور قانع کرده؟
منم میل دادم که میخوام میل رو تغییر بدم و تمام مشخصات رو هم دادم ولی ازم رسید خرید جم خواستن.حتما اون طرف جم خریده.حالا من چی کار کنم؟

estark
12-12-2015, 22:21
سلام.گوشی من دزدیدن.حالا طرف داره با کلش من بازی میکنه پسورد عوض کردم باز داره بازی میکنه.دزد به این پرویی.حالا چکار کنم از شرش راحت شم.با این تفاسیر میشه ردش زد سرجاش بشونم.

aliiran2008
13-12-2015, 08:20
سلام.گوشی من دزدیدن.حالا طرف داره با کلش من بازی میکنه پسورد عوض کردم باز داره بازی میکنه.دزد به این پرویی.حالا چکار کنم از شرش راحت شم.با این تفاسیر میشه ردش زد سرجاش بشونم.

بله میشه
برو تو نیظیمات گوگل
زبان فارسی باشه این قسمت میری
ذستگاه های اخیرا استفاده شده
بعدم روی اسم گوشیت کلیک کن
بعد میزنهبا مدیریت دستگاه Android، دستگاه‌های Android خودتان را پیدا کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر هنوز رمزت را عوض نکردی احتمالا مشکلی نباشه
به فتا هم مراجعه کنی بد نیست
p.s
جای دقیق گوشیت معلوم میشه

amir-king1
14-12-2015, 06:11
با این اپدیت کلش گند زدن به بازی
جدا از هنگ کردن و مشکلات لوت یک حال اساسی امشب ازم گرفت

توی دو تا اتک پشت سر هم به جای اینکه لوتی که برده بودم با بونوسشو به مخزنام اضافه کنه دقیقا همون اندازه از مخزنام کم کرد
دیگه توی این بی لوتی ازین ضد حال بیشتر فکر نکنم باشه

Rossin
15-12-2015, 18:32
سلام
توی اپدیت جدید وضعیف کاپ بالا توی مستر چطوره اتک؟
من الان با یک اکانت 1500 به بالام اصن لوت نیست با یک اکانت دیگه زیر 1500 هستم لوت خیلی خوبه.
تان هالمم 9 هست.

Ashk4n
15-12-2015, 20:47
سلام
دوستان این برنامه های هک جم واقعی هستند ؟

ODADO
15-12-2015, 23:24
سلام،گویا اینجا کسی دیگه تحویل نمیگیره:n09:

اگر براتون مقدور بود لطفا یه مپ وار برای تاون نه که به راحتی سه نشه رو برام پ.خ کنین،تا الان هرچی مپ وار پیدا کردم چیدم حریفای اندونزیایی ترکوندنش!

Spaniuly
16-12-2015, 09:32
بازی گند خورده توش سنگ رو سنگ بند نیس! نمی دونی شیلد داری نداری زدنت نزدنت چقدر زدن چقدر بردن. بازی استراتژی بدون فارمینگ کاری از سوپر سل پروداکشن. مسخره!!! انگار ملت کار و زندگی ندارن باید صبح تا شب بشینن پای کلش نمیشه که

king_darkness
16-12-2015, 12:27
بازی گند خورده توش سنگ رو سنگ بند نیس! نمی دونی شیلد داری نداری زدنت نزدنت چقدر زدن چقدر بردن. بازی استراتژی بدون فارمینگ کاری از سوپر سل پروداکشن. مسخره!!! انگار ملت کار و زندگی ندارن باید صبح تا شب بشینن پای کلش نمیشه که

اتفاقا برای منی که تان هال 10 و لیک چمپیون هستم خیلی خوب شده
هر اتکی که میزنم نزدیک 200k لوت میگیرم اگه بالا 70% هم بشه 200k bonus میده
زمانی هم که برم تو شیلد حداقل 3تا اتک میتونم بدم تا شیلدم از بین بره
چون بین هر اتک 1ساعت تا یک ساعت و نیم زمان ساخت نیروها طول میکشه تا به حال نشده که بازی بندازم بیرون

saeed_136915
16-12-2015, 13:00

واسه من هم خیلی افتضاح شده... دو روزه کلا بازش نکردم... هر شب 4، 5 تا اتک میزنن هر کدوم 200 هزارتا منابع میبرن... مسخره شده

migmig3000
16-12-2015, 16:43
اتفاقا برای منی که تان هال 10 و لیک چمپیون هستم خیلی خوب شده
هر اتکی که میزنم نزدیک 200k لوت میگیرم اگه بالا 70% هم بشه 200k bonus میده
زمانی هم که برم تو شیلد حداقل 3تا اتک میتونم بدم تا شیلدم از بین بره
چون بین هر اتک 1ساعت تا یک ساعت و نیم زمان ساخت نیروها طول میکشه تا به حال نشده که بازی بندازم بیرون

دقیقا همینطوره اگه از زمان شیلد درست استفاده بشه واقعا میشه گفت تغییرات خوبی انجام شده

stratocaster
16-12-2015, 16:50
دوستان اصلا از بت و اتک حودکار استفاده نکنید همین امروز اکانتم بن شد برای همیشه :n30::n30:

bivafa.va.man
16-12-2015, 21:16
دوستان اصلا از بت و اتک حودکار استفاده نکنید همین امروز اکانتم بن شد برای همیشه :n30::n30:
جدی از چه نرم افزاری استفاده کردی بن شدی،پیام سوپرسل چی بود؟
بدون ربات هم که نمیشه بازی کرد.

aliiran2008
16-12-2015, 23:10
فردا بازی اپدیت میشه
بوست 1 جم میشه برای یه هفته و...

a.g g.a
16-12-2015, 23:47
سلام
اکانت من و داداشم یه مشکلی پیدا کرده
داخل وار تا میزنم روی گزینه دونیت Force Stop میده
جالبه هم روی گوشی بازی میکنم هم کامپیوتر روی جفتش این اتفاق می افته،چهار پنج تا اکانت داریم که هی بینشون جابجا میشیم، اونا همشون درستن فقط دو تا اکانت قوی ترمون که دونیتای اصلی رو باید بکنن این مشکلو دارن [emoji20]
دو تا واره که به همین خاطر راحت پایینیامون رو صد میزنن
این مشکل دقیقا بعد آپدیت جدید به وجود اومده
یکی از اکانت ها رو از کلن خارج کردیم و دوباره برگردوندیم ولی مشکل هنوز پا برجاست

shayan0o21
17-12-2015, 03:20
سلام
اکانت من و داداشم یه مشکلی پیدا کرده
داخل وار تا میزنم روی گزینه دونیت Force Stop میده
جالبه هم روی گوشی بازی میکنم هم کامپیوتر روی جفتش این اتفاق می افته،چهار پنج تا اکانت داریم که هی بینشون جابجا میشیم، اونا همشون درستن فقط دو تا اکانت قوی ترمون که دونیتای اصلی رو باید بکنن این مشکلو دارن [emoji20]
دو تا واره که به همین خاطر راحت پایینیامون رو صد میزنن
این مشکل دقیقا بعد آپدیت جدید به وجود اومده
یکی از اکانت ها رو از کلن خارج کردیم و دوباره برگردوندیم ولی مشکل هنوز پا برجاست

سلام داداشی
باگ عجیبه بعد آپدیت هست
الان داری باراکز یا دارک باراکز آپدیت میکنه درسته ؟!
اگر میخوای دونات وار بدی باید جم بزنی یا کنسل کنی این آپدیت رو تا درست شه !!!

amir-king1
17-12-2015, 04:53
+برخی کاربران اندروید نمیتوانند بازی را به روزرسانی کنند
راه حل : بعد از آپدیت کلش اف کلنز به جدیدترین نسخه یعنی 8.63.7 برخی از کاربران اندروید با ارور Force Closes مواجه شدند…بسیاری فکر میکردند این مشکل از دانلود فایل های آن هاست..برای حل این مشکل یک بار گوشی خود را ریست و یا خاموش یا روشن نمایید.اگر باز هم مشکل شما حل نشد به این مطلب مراجعه کنید.
+کرش کردن (بیرون افتادن از بازی) بعد از لمس یا کلیک تاون هال!
توضیح مشکل : بسیاری از بازیکنان بعد از آپدیت آذر 94 کلش اف کلنز با لمس و یا کلیک بر روی تاون هال خود ، از بازی بیرون انداخته شده و مجبور به لود مجدد میشوند! این یک باگ بسیار شایع و آزاردهنده است.
راه حل : جهت رفع این مشکل اگر اینفرو یا Xbow که نیاز به ریشارژ کردن از طریق الکسیر دارد در حال آپگرید باشد را کنسل کنید و یا با استفاده از جم به اتمام برسانید.این راه حل موقتی میباشد و یا میتوانید صبر کنید تا به روزرسانی جدید کلش اف کلنز منتشر شود. در ضمن اگر اینفرو و یا ایکسبو در حال اپگرید نمیباشد به صورت دستی آن ها را ریشارژ کنید و از تاون هال برای پر کردن مهماتشان استفاده نکنید

+ کرش کردن بازی هنگام دونیت کردن در کلن کسل
توضیح مشکل : بعد از اپدیت کلش اف کلنز برخی از کاربران دیگر نمیتوانند در کلن وار Donate کنند.
راه حل : اگر باراکس (سربازخانه) و یا اسپل فکتوری دارید که در حال اپگرید میباشد باید استفاده از جم و یا کنسل کردن آپگرید آن را به اتمام برسانید تا بتوانید دونیت کنید.در غیر این صورت صبر کنید تا سوپرسل با ارئه آپدیت جدید این مشکل را برطرف کند.

amir-king1
17-12-2015, 04:56
سوپر سل اعلام کرد از پنجشنبه 26 آذر آپدیت کریسمس بازی کلش آف کلنز آغاز می شود و با انتشار نسخه ای جدید که باگ های بازی هم در آن رفع می شود و مشکلات بازی مرتفع می شود و تغییراتی نیز در بازی اجرا می شود .
از جمله حالت زمستانی برای بازی ، بوست کردن تولید کننده ها با یک جم ، درخت های کریسمس زیبا ، افزایش زمان آنلاین بودن به مدت چهار ساعت ، افزایش زمان ویلیج گارد برای همه لیگ ها و کاهش قدرت ویچ و ...

آپدیت هایی که بزودی شاهد خواهیم بود :
- رفع باگ Personal Breaks که باعث میشد بازیکن رو حتی بعد از این که برای مدتی آفلاین بود همچنان بیرون کند !
- افزایش زمان Personal Breaks از سه ساعت به چهار ساعت
- Personal Breaks بعد از پانزده دقیقه آفلاین بودن از سر گرفته می شود که این زمان قبلا سی دقیقه بود.
- افزایش Personal Breaks که توضیح دادیم در مواقعی که حمله به شما بشود ولی شیلد نگیرید به سی دقیقه که قبلا پانزده دقیقه بود
- افزایش زمان Village Guard بعد از پایان Shields برای کلیه لیگ ها :
لیگ تایتان یک : چهار ساعت که قبلا سه ساعت بود.
لیگ تایتان دو : سه ساعت که قبلا دو ساعت بود.
لیگ تایتان سه : دو ساعت که قبلا یک ساعت بود.
همه لول های لیگ چمپیون یک ساعت که قبلا نیم ساعت بود.
پایینتر از لیگ چمپیون سی دقیقه که قبلا پانزده دقیقه بود.
- آپدیت پارامترهای پیدا کردن حریف در وار برای تاون هالهای 9 تا 11 که بهینه شده است.
- رفع باگ دونیت اسپل ( که دو عدد و بیشتر اسپل می گرفتید ! که توضیح دادیم در پست های قبل )
- کاهش قدرت یا HP اسکلتون های witch
- تصحیح حالت هوایی یا زمینی قهرمان جدید Grand Warden
- پیدا شدن درخت کریسمس در زمین بازی که قبلا هم شاهد آن در زمین های دیگران بودیم.

ضمنا به زودی یک آپدیت غیر اجباری در دسترس قرار خواهد گرفت که زمان آن اعلام نشده است که این آپدیت شامل این موارد خواهد بود:

- اضافه شدن حالت زمستانی با قابلیت غیر فعال کردن آن از قسمت Setting بازی (در زمین برف بیاد یا نیاد!)
- اضافه شدن یک پنجره ی اطلاعات که نشان میدهد چه زمان Personal Breaks شما رو از بازی بیرون می کند.
- اضافه شدن یک بج آیکون برای نشان دادن اسپل های دونیت شده.
- رفع باگ کرش کردن هنگام تپ کردن روی تاون هال که بیرون انداخته می شدید از بازی !
- رفع باگ لاوا هوند.
- رفع باگ دونیت توی کلن در نقشه کلن وار که بیرون انداخته می شدید از بازی !
- رفع باگی که باعث میشد کلمه ریکوئست یا فول یا تایمر بالای کلن کسل نشان داده نشود.
- رفع باگ نمایش Grand Warden لول یک در داخل پروفایل.

.... و در آخر خبر خوب این که هفته آینده بوست تمام تولید کننده های طلا و اکسیر سیاه و بنفش به مدت یک هفته فقط با یک عدد جم

amir-king1
17-12-2015, 05:04
Personal Breaks چیست؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

هر بازیکن بعد از سه ساعت بازی کردن ، به مدت شش دقیقه به بازیکن Personal Breaks تعلق می گیرد ( به عبارتی دیگر استراحت به وی داده می شود و از بازی بیرون انداخته می شود ) برای اینکه به دیگر بازیکنان شانس حمله کردن به وی داده شود که به این عمل Personal Breaks یا (PB) گفته می شود ، اما چه زمانی این PB ریست می شود ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرحله اول :
- هر بار که شیلد بگیرید ریست می شود.
- آفلاین بودن (بدون Village Guard/Shield) زمان Personal Breaks رو ریست میکند.
- خریدن دو ساعت Village Guard (با ده عدد جم) دو ساعت به Personal Breaks شما اضافه میکند.
- Village Guard شما را آنلاین فرض میکند بدون توجه به این که واقعا شما داخل بازی هستید یا کار دیگر می کنید.

به جز موارد بالا این سه قانون زیر ممکن است برای شما اجرا شود:
1.بعد از سه ساعت بازی شش دقیقه Personal Breaks می گیرید که در طول این این شش دقیقه آفلاین بودن(PB) اگر بازیکن:
الف: حمله ای به وی نشود ، یا
ب: به وی حمله شود اما Shield نگیرد.
به وی اجازه بازی به مدت پانزده دقیقه (به اضافه Village Guard) داده می شود.

2.وقتی آن پانزده دقیقه تمام شد دوباره بازیکن به مدت شش دقیقه Kick می شود برای PB بعدی که مانند مرحله ی اول اگر درمدت زمان آفلاین بودن :
ب: به وی حمله شود اما شیلد نگیرد.
دوباره به وی اجازه بازی به مدت پانزده دقیقه (به اضافه Village Guard) داده می شود.

3.وقتی دومین پانزده دقیقه تمام شد بازیکن برای بار سوم و آخر به به مدت شش دقیقه Kick می شود که اگر در طول این شش دقیقه:
ب: به وی حمله شود اما شیلد نگیرد.
Village Guard بر اساس لیگی که داخل آن هست به وی تعلق میگیرد (بین پانزده دقیقه تا سه ساعت) و Personal Breaks کامل ریست می شود.

Amir-Rainman
17-12-2015, 13:41
سوپرسل اومده ابرو درست کنه زد چشُ کور کرد :n02:

قسمت وار باگ عجیبی داره

اتک وار بزنید، وقتی برمیگردید با کمال تعجب میبیند که نیروهاتون کم نشد:n02:، و به راحتی میتونین اتک دوم هم همون لحظه بزنید :n09::n02:

اتکا رو هم Live نشون نمیده

kenzu
17-12-2015, 14:38

قسمت وار باگ عجیبی داره

اتک وار بزنید، وقتی برمیگردید با کمال تعجب میبیند که نیروهاتون کم نشد:n02:، و به راحتی میتونین اتک دوم هم همون لحظه بزنید :n09::n02:

شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه:n08:

Amir-Rainman
17-12-2015, 15:13
شما x mode رو خاموش کن مشکلت حل میشه:n08:

X mod ندارم اصن

برای بقیه هم کلنیا هم که بعد از دسترس خارج شدن بازی اتک وار زدن هم اینجوریه :n02:

farid0485
18-12-2015, 00:10
فردا بازی اپدیت میشه
بوست 1 جم میشه برای یه هفته و...
این یکی چی شد؟!
راه افتاد؟!
من هنوز منتظرم ولی هیچ اتفاقی نیفتاده...

جز از شما از هیچ جای دیگه ای نشنیدم...
کسی میدونه واقعیه یا نه؟!

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

a.g g.a
18-12-2015, 01:40

قسمت وار باگ عجیبی داره

برای ما هم اتفاق افتاد !

راستش به نظر من بعید نیست که این ویژگی(همین پاک نشدن سرباز ها) از این به بعد برای همیشه به بازی اضافه بشه ، اگه دقت کرده باشین دنیای وار یه دنیای جداگانه هست ، اتکی که بهمون میزنن از منابعمون کم نمیکنه سربازایی که برای دفاع داخل کلن کستل گذاشتیم با اتکی که بهمون میخوره اگر بمیرن هم باز برای اتک های بعدی که بهمون میخوره هستن حالا از این به بعد سربازایی هم که برای نبرد داخل این دنیای مجازی میبریم بعد از اتک زدن هم قابل استفاده هستن

اگه برای همیشه همین طور بشه خیلی عالی میشه :n02: ما همیشه وار ها رو وسط روز استارت میکردیم که بچه ها یک اتکشون رو یک روز بزنن و بعدی رو روز دیگه ولی از این به بعد همه اتک هامون رو توی یک روز میتونیم بزنیم !

ولی در کل هنوز هم باگ ها زیادن با این حال که همین دیروز دو سه بار سرور بازی از دسترس خارج شد و در دست تعمیر بود

. . . . . . . . .

یک سوال داشتم از دوستان با تجربه

ما یک کلن کوچیک داریم با دو تا تون 8 تقریبا فول (غیر از دیوار ) و یک تون 6 و 5 و چند تا 4 و یه عالمه اکانت لول 7 یا 8 (:n02:) همیشه وار 15 نفره میزنیم و خیلی حریف های خوبی برامون میفته یا تون 9ـی که همه چیزش غیر از تون هالش در حد تون 5 هست :n02: یا سه چهار نفر بالایی تون هشت ضعیف ، بعضی وقتام سخت میشه یهو..... معمولا وارها رو با اختلاف زیاد و با 45 یا 44 و این حدود ستاره میبریم(اکانت های پایینی هم همه آشنان و هماهنگیم با هم، بالون 5 یا هوگ 4 میدیم بهشون میترکونن !)

میخواستم بدونم در کل چه عواملی باعث میشه حریفای متعادل رو به روی آدم قرار بگیره ؟ که بشه حداکثر ستاره رو گرفت ؟

این یکی چی شد؟!
راه افتاد؟!

فکر میکنم این برای کریسمس باشه نه الآن احتمالا اگه بخواد اتفاقی رخ بده یکی دو هفته دیگه معلوم میشه !

aliiran2008
18-12-2015, 08:11
این یکی چی شد؟!
راه افتاد؟!

مثلی که افتاده برای هفته اینده

saman123123
18-12-2015, 12:13
برای ما هم اتفاق افتاد !

راستش به نظر من بعید نیست که این ویژگی(همین پاک نشدن سرباز ها) از این به بعد برای همیشه به بازی اضافه بشه ،

یک سوال داشتم از دوستان با تجربه

میخواستم بدونم در کل چه عواملی باعث میشه حریفای متعادل رو به روی آدم قرار بگیره ؟ که بشه حداکثر ستاره رو گرفت ؟

دیروز با فاصله خیلی کمی بازی به بریک رفت و این باگ مربوط به باقی موندن سربازها بعد از اتک وار رفع شد!!
خیلی جالبه باگ هایی که بنوعی به نفعشون هست چن هفته هم بگذره اصلاحش نمیکنن و راه حل موقتی اریه میدن تو فرومشون که اگه جم بزنین و باراکس یا ایکس بو در حال ارتقا رو سریع تموم کنین ارتقاعش رو مشکل حل میشه !!!جم برنیم که به نفع شماست که!!!!
در حالی که هنوز مشکل دونات وار کرش و خیلی مشکلات ریزو درشت دیگه رو حل نکردن دلیلشون هم اینه که میخوایم همه رو با هم حل کنیم!اگه راس میگین باقی موندن سربازها بعد اتک وار رو هم میذاشتین با بقیه حل میکردین دیگه!!!

درسته تجریم در حد سایر دوستان نیست ولی در مورد سوالتون :

بطور کلی قدرت حریف مقابل در وار با توجه به سطح دفعاعیات شما و دیوارهاتون تعیین میشه و تاون هال کمترین میزان نقش رو داره،همونطور که گفتین ممکنه یه تاون نهی باشه که زود اپ کرده باشه و به یه تاون هشت بخوره تو وار.

NaughtyCat
18-12-2015, 13:15
بطور کلی قدرت حریف مقابل در وار با توجه به سطح دفعاعیات شما و دیوارهاتون تعیین میشه و تاون هال کمترین میزان نقش رو داره،همونطور که گفتین ممکنه یه تاون نهی باشه که زود اپ کرده باشه و به یه تاون هشت بخوره تو وار.

دقیقا همینه.

در کل هر نیروی جدیدی که اضافه یا آپگرید میکنید، یه "وزنی" داره. این وزن برای نیروهای دفاعی خیلی بیشتره. بازی هم توی clan war ها همینو در نظر میگیره.

AMIR-AIRGUNNER
18-12-2015, 20:20
بعد از اپدیت جدید دیگه اصلا با بربر ارچر نمیشه لوت زد . دوستان با تاون هال 9 کدوم کاپی برای پیدا کردن کلکتور های پر خوبه ؟
2 -3 روزه 100 هزار خرج پیدا کردن حریف میکنم و بعدش 200 هزارتا به دست می یارم !!!:n14:

a.g g.a
18-12-2015, 23:57
بعد از اپدیت جدید دیگه اصلا با بربر ارچر نمیشه لوت زد . دوستان با تاون هال 9 کدوم کاپی برای پیدا کردن کلکتور های پر خوبه ؟
2 -3 روزه 100 هزار خرج پیدا کردن حریف میکنم و بعدش 200 هزارتا به دست می یارم !!!:n14:

من تون هشتم با هزار خورده ای کاپ هنوزم بعضی وقتا تون بیرون پیدا میکنم فقط با یه بربر کینگ ازشون بین سی تا هشتاد هزار طلا و اکسیر و بین صد تا سیصد تا دارک میگیرم، وقتی هم که آرچر کم داشته باشم کلکتور دیست سیصد هزاری پیدا میشه

ODADO
19-12-2015, 10:42
دوستان این سایت خرید و فروش معتبره؟چون بعضا واسه فول تاون ده قیمتایی زده که هیچ جوره با عقل جور در نمیاد!
تازه نماد اعتمادشم کلیک میکنه میگه اعتبار زمانیش تموم شده گویا!

migmig3000
20-12-2015, 03:33
دوستان این سایت خرید و فروش معتبره؟چون بعضا واسه فول تاون ده قیمتایی زده که هیچ جوره با عقل جور در نمیاد!
تازه نماد اعتمادشم کلیک میکنه میگه اعتبار زمانیش تموم شده گویا!

سایتش معتبره دلیل قیمت های پایین هم اکانت هاییه که فروشنده براش زحمتی نکشیده !

osta_ali
24-12-2015, 12:10
سلام دوستان
متاسفانه یک آدم بی وجدان موقع خرید اکانت دوم داداشم اون رو دزدید و همون لحظه هم شماره تلفن و ایمیل بک آب رو عوض کرده.
لطفا اگه راهی هست یه راهنمایی کنید.(لولش خیلی بالا نیست 67 هست ولی این که یکی بخواد بدزده زور داره.)

farid0485
25-12-2015, 00:06
سلام دوستان
متاسفانه یک آدم بی وجدان موقع خرید اکانت دوم داداشم اون رو دزدید و همون لحظه هم شماره تلفن و ایمیل بک آب رو عوض کرده.
لطفا اگه راهی هست یه راهنمایی کنید.(لولش خیلی بالا نیست 67 هست ولی این که یکی بخواد بدزده زور داره.)
مگه عوض کردن شماره و ایمیل نیازی به تاییده با پیامک نداره؟!

osta_ali
25-12-2015, 12:00
مگه عوض کردن شماره و ایمیل نیازی به تاییده با پیامک نداره؟!

نه مگر اینکه ورود دو مرحله ای رو فعال کرده باشی که داداشم چنین کاری رو نکرده بود اصلا.

ArashMiniStar
25-12-2015, 12:55
نه مگر اینکه ورود دو مرحله ای رو فعال کرده باشی که داداشم چنین کاری رو نکرده بود اصلا.
از قسمت ریکاوری پسورد چیزی دستگیرتون نمیشه؟ متاسفانه مال منم اومد هک کنه پسوردم دادم دستش بعد ک دیدم عوض کرده ایمیل اومد برام سریع عوضش کردم :n29: البته پسوردم رو نداده بودم کد داده بودم دستش ک همون کار میکنه

- - - Updated - - -

از قسمت ریکاوری پسورد چیزی دستگیرتون نمیشه؟ متاسفانه مال منم اومد هک کنه پسوردم دادم دستش بعد ک دیدم عوض کرده ایمیل اومد برام سریع عوضش کردم :n29: البته پسوردم رو نداده بودم کد داده بودم دستش ک همون کار میکنه

osta_ali
25-12-2015, 15:00

- - - Updated - - -

نه متاسفانه
فقط اخرش یه سری سوالات در مورد تاریخ ساخت جیمیل و دستگاهایی که استفاده کردم ازم پرسید و گفت تا 2 یا 3 روز اینده بهت خبر میدیم.

osta_ali
25-12-2015, 15:03
راستی از طریق خود سوپرسل نمیشه پیگیری کرد که روی اولین گوشی قفل کرد یا بشه یه جیمیل دیگه بهش وصل کرد؟

[Mohsen]
25-12-2015, 15:45
سلام دوستان

دقیقا برای من هم همین اتفاق افتاد.

زیاد دلتون رو به گوگل خوش نکنید که پشتیبانی اش فوق العاده ضعیفه من رو چند هفته معطل کردن آخر هم هیچکار نتونستن بکنند.

به خود سوپرسل از بخش Setting کلش پیغام بدید و بگید اکانتم هـک شده چند تا ازتون سوال میپرسن (مثل تاریخ ساخت، دستگاه هایی که معمولا متصل میشه و ...) که اگر بتونید درست جواب بدید، طی مراحلی ایمیل رو عوض میکنن و اکانت رو باز پس میگیرید.

Sadra007
01-01-2016, 15:03
بابا اصلا دیگه نمیشه غارت کرد اه حالم داره بهم میخوره خیلی بد شده .....

کلا گند زدم به بازی رفته خخ:n08:

لول:75:n37:

Sadra007
01-01-2016, 15:06
سلام دوستان

آره اصلا دیگه اطمینانی به گوگل نیست ........

برای دوست من هم همین کارو کردن ..بیچاره لول 125 بود

danielo
01-01-2016, 15:21
بابا اصلا دیگه نمیشه غارت کرد اه حالم داره بهم میخوره خیلی بد شده .....

کلا گند زدم به بازی رفته خخ:n08:

لول:75:n37:
دقیقا .اصلا نمیشه بربر ارچر زد.من که دیگه تقریبا بیخیال شدم

erfan.it
02-01-2016, 18:09
کلا از آپدیت به اینور دیگه بیخیالِ کلش شدم ..

Amir-Rainman
02-01-2016, 18:18
تنها مشکلی که بعد از آپدیت بوجود اومده ، فقط همین استراتژی حمله با بارچ ِ

وگرنه از نظر لوت اوایل واقعا بد بود ولی الان بهتر شده ، بستگی به کاپتون داره

Sadra007
02-01-2016, 18:39
تنها مشکلی که بعد از آپدیت بوجود اومده ، فقط همین استراتژی حمله با بارچ ِ

وگرنه از نظر لوت اوایل واقعا بد بود ولی الان بهتر شده ، بستگی به کاپتون داره

بله بستگی به کاپ داره ولی وقتی مثلا شما کاپتون رو بردید بالا و تو اتک با یکی میافتید ککه لوت بسیار خوب و مپ بسیار عالی و سختی داره و همه ی طلاها و اکسیرش تو مخزن هاش هم هست که دیگه میخوای چه کار کنی ؟؟؟؟؟اگر هم با خودت بگی نه من میتونم لوتشو ببرم و اتک میزنی بهشو میبینی دو سوته میبازی و اکسیرتم بخاطر سرباز های رو هم که مردند از بین میبره....

بعدش حالا مثلا میای میگی خب برم کاپو کم کنم خب فکر خوبی هم هست ولی وقتی کم میکنی دیگه تو اتکات اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشه!!!دگ آدم میخواد چکار کنه آخه:n01:

Amir-Rainman
02-01-2016, 19:02
بله بستگی به کاپ داره ولی وقتی مثلا شما کاپتون رو بردید بالا و تو اتک با یکی میافتید ککه لوت بسیار خوب و مپ بسیار عالی و سختی داره و همه ی طلاها و اکسیرش تو مخزن هاش هم هست که دیگه میخوای چه کار کنی ؟؟؟؟؟اگر هم با خودت بگی نه من میتونم لوتشو ببرم و اتک میزنی بهشو میبینی دو سوته میبازی و اکسیرتم بخاطر سرباز های رو هم که مردند از بین میبره....

بعدش حالا مثلا میای میگی خب برم کاپو کم کنم خب فکر خوبی هم هست ولی وقتی کم میکنی دیگه تو اتکات اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشه!!!دگ آدم میخواد چکار کنه آخه:n01:

از کریستال به بالا واقعا باید تاون 9 یا 10 ماکس باشی تا بشه اونجا و بالاترش دوام آورد اما تو محدوده گلد و سیلور به مراتب وضعیت بهتره

من خودم (تاون 8 تقریبا ماکس ) بعد آپدیت مجبور شدم از 1800 بیام به 1200-1400 ، لوت چرب و چیلی هم حداقل یکی در روز پیدا میشه ، لوت 250-300 هم گیر میاد اکثرا ولی خب لوتای 20-30 تایی هم پیدا میشه!!!

Sadra007
02-01-2016, 19:07
از کریستال به بالا واقعا باید تاون 9 یا 10 ماکس باشی تا بشه اونجا و بالاترش دوام آورد اما تو محدوده گلد و سیلور به مراتب وضعیت بهتره

من خودم (تاون 8 تقریبا ماکس ) بعد آپدیت مجبور شدم از 1800 بیام به 1200-1400 ، لوت چرب و چیلی هم حداقل یکی در روز پیدا میشه ، لوت 250-300 هم گیر میاد اکثرا ولی خب لوتای 20-30 تایی هم پیدا میشه!!!

بله دقیقا شما درست میگید

من که دیگه کم بازی میکنم چون دیگه اصلا لوت چرب و چیلی پیدا نمیشد......

اصلا دیگه دمق بازی کردنشو ندارم :happy:

OMiD.1080p
03-01-2016, 11:37
دوستان یک راهنمایی بکنن من که هنوز متوجه نشدم.
این One Day Shield که زده و باز زیرش زده 5d یعنی چی ؟
یعنی یک روز شیلد میده یا همون 5 روز ؟

EHSANRF
03-01-2016, 12:09
یک روز شیلد میده، اون 5d منظورش، 5 باره، یعنی میتونی 5 بار اینو خرید کنی که میشه 5 روز

Amir-Rainman
03-01-2016, 12:21
دوستان یک راهنمایی بکنن من که هنوز متوجه نشدم.
این One Day Shield که زده و باز زیرش زده 5d یعنی چی ؟
یعنی یک روز شیلد میده یا همون 5 روز ؟

من تا حالا شیلد نخریدم ولی جایی دیدم نوشته بود که مثال همون اولی : یه روز شیلد میگیرین و تا 5 روز نمیتونین شیلد بخرین

inceptro
03-01-2016, 12:47
من تا حالا شیلد نخریدم ولی جایی دیدم نوشته بود که مثال همون اولی : یه روز شیلد میگیرین و تا 5 روز نمیتونین شیلد بخرین

بله دقیقا درسته.

زمان کول داون در بازی ها به مدت زمانی که طول میشکه تا بعد از استفاده از یک امکان دوباره بشه ازش بهر مند شد اشاره داره.

osta_ali
03-01-2016, 13:59
آره اصلا دیگه اطمینانی به گوگل نیست ........

برای دوست من هم همین کارو کردن ..بیچاره لول 125 بود

خدا رو شكر تونستم از طريق ساپورت گوگل پس بگيرم.ولي يه هفته طول كشيد توي اين يك هفته چندبار ايميل زد و سوال هاي خاصي پرسيد و خدا رو شكر اخرش تونستم پس بگيرم.
ولي اون نامرد كه اكانت رو دزديه بود تمام جم ها رو مصرف كرده بود.

farid0485
03-01-2016, 14:54
خدا رو شكر تونستم از طريق ساپورت گوگل پس بگيرم.ولي يه هفته طول كشيد توي اين يك هفته چندبار ايميل زد و سوال هاي خاصي پرسيد و خدا رو شكر اخرش تونستم پس بگيرم.
ولي اون نامرد كه اكانت رو دزديه بود تمام جم ها رو مصرف كرده بود.
چه سوالایی ازت پرسید؟!
یکی از دوستام اکانتش روبردن ولی هرچی سوالا رو جواب داد ایمیلش رو بهش پس ندادن...

osta_ali
04-01-2016, 08:14
چه سوالایی ازت پرسید؟!
یکی از دوستام اکانتش روبردن ولی هرچی سوالا رو جواب داد ایمیلش رو بهش پس ندادن...

تا جايي كه يادم مياد بهت ميگم:
-كي جيميل رو ساختي ؟
-پسورد قبلي چي بود؟
-تلفن بك آب قبليت چي بود؟
-روي چه چيز هايي ست كرده بودي ؟ (اندرويد / كلندر و ......)
-اگه اشتباه نكنم درباره كانتك ها هم سوال پرسيد
-در مورد ليبل هاي جيميل پرسيد

من دو تا اخري رو جواب ندادم ولي بقيه رو درست جواب دادم.بعد دوباره ايميل زد كه نه ما ديديم شما تونسيتيد وارد جيميل شيد و تازه حالت ورود دو مرحله رو هم فعال كرديد(كار اون نامرد بود) كه باز من پيام دادم نه خير هكر همچين كاري كرده و تمام اطلاعات رو اون عوض كرده و كار من نبوده و اين حرفا اخر سر تقريبا نا اميد شده بودم كه بعد از چند روز يه ايمل زد و كلي معذرت خواهي كرد و يك لينك داد برا ريست كردن پسورد.

فقط يادت باشه اين هي ميگه شما تونستيد وارد جيميل شيد و مشكلي نبايد داشته باشيد شما بايد دوباره كامل توضيح بدين كه اين كار هكره و شما دسترسي نداريد.

peahman
06-01-2016, 20:03
به امید خدا برای اولین بار میخوام کلش بازی کنم :)))

MƐΛИĪИƓĿƐSS
06-01-2016, 21:24
به امید خدا برای اولین بار میخوام کلش بازی کنم :)))

توصیه میکنم بازی نکنی .

منم خودم دیگه زیاد بازی نمکینم چون هیچی به جز ضرر توش ندیدم

hp722
06-01-2016, 21:25
دوستان برنامه ای جایی هست که بگه توی هر تانهال چقدر میشه وسایل رو آپدیت کرد و چقدر هزینه لازمه؟

خود سایت سوپرسل اومدم برم انقد سنگین بالا میومد منصرف شدم

farid0485
07-01-2016, 00:00
دوستان برنامه ای جایی هست که بگه توی هر تانهال چقدر میشه وسایل رو آپدیت کرد و چقدر هزینه لازمه؟

خود سایت سوپرسل اومدم برم انقد سنگین بالا میومد منصرف شدم
ای[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]ن یه جوری مثل ویکی پدیاس منتها برای کلش...

saminem
08-01-2016, 19:38
درود

الان حدود 2000 جم دارم. ضرورت داره کارگر پنج رو بگیرم یا نیازی نیس؟ تاون هال 8 هستم

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

EHSANRF
08-01-2016, 22:38
درود
الان حدود 2000 جم دارم. ضرورت داره کارگر پنج رو بگیرم یا نیازی نیس؟ تاون هال 8 هستم

خیلی دیر گرفتی داداش
من تان 7 بودم لول 50 که کارگر 5 گرفتم، اصلا جم هامو مصرف نکردم

saminem
09-01-2016, 15:36
خیلی دیر گرفتی داداش
من تان 7 بودم لول 50 که کارگر 5 گرفتم، اصلا جم هامو مصرف نکردم
درسته شما کاپتو بردی بالا و جمشو گرفتی . ولی من این کارو نکردم یجورایی

EHSANRF
09-01-2016, 17:31
درسته شما کاپتو بردی بالا و جمشو گرفتی . ولی من این کارو نکردم یجورایی
اتفاقا کاپ هنوز نبردم بالا
فقط از خورده ریزه های زمین، و البته ستاره های پروفایل
هنوز مستر یا چمپیون نرفتم
اگه برم که 1000 مستر میده، 2000 هم چمپیون اون موقع حرف نداره

saminem
09-01-2016, 17:33
اتفاقا کاپ هنوز نبردم بالا
فقط از خورده ریزه های زمین، و البته ستاره های پروفایل
هنوز مستر یا چمپیون نرفتم
اگه برم که 1000 مستر میده، 2000 هم چمپیون اون موقع حرف نداره
البته منم مستر نرفتم ولی الان واسه ارتقا وسایل خیلی گلد و اکسیر زیادی میخواد. ارزش داره 5 کارگر ؟

EHSANRF
09-01-2016, 17:47
البته منم مستر نرفتم ولی الان واسه ارتقا وسایل خیلی گلد و اکسیر زیادی میخواد. ارزش داره 5 کارگر ؟
صد درصد
بخوای بیای تاون هشت ( البته الان که هستی ) خیلی نیازت میشه
صد درصد ارزش داره

ODADO
10-01-2016, 11:58
تاون نه ایکس بو ها رو چه زمانی آپ کنیم؟

الان سه تا ارچر تاور دارم برای آپ با ایکسبو ها،کدوم ها رو اول آپ کنم؟

osta_ali
10-01-2016, 13:35
تاون نه ایکس بو ها رو چه زمانی آپ کنیم؟

الان سه تا ارچر تاور دارم برای آپ با ایکسبو ها،کدوم ها رو اول آپ کنم؟

فرق زيادي نداره ولي من اول تقريبا همزمان ميزدم ارچر تاور و يكي تز ايكس بو ها.فقط اگه ايكس بو هات رو مكس كردي تو 9 حريفت تو وار معمولا سختر ميوفته(البته اين چيزي كه من حس كردم ولي مطمئن نيستم)

peahman
10-01-2016, 17:12
توصیه میکنم بازی نکنی .

منم خودم دیگه زیاد بازی نمکینم چون هیچی به جز ضرر توش ندیدم

خب پس بیخیالش میشم
بقیه دوستان هم گفتن ارزش نداره

Sadra007
11-01-2016, 13:36
الان دوره زمونه ای شده که وقتی داری تو خیابون ها راه میری میبینی همه موبایل دستشونه از جلمه پیرمرد،بچه،جوان،نوجوان،مغ ازه دار،یک زن،یک پیرزن،،،!!!!همشونم تو کلش اونم تو اتک!!!

بد معتاد کرده همرو بدد ...اونم چی یک بازی چی یک بازی....

sajad-tnt
16-01-2016, 22:27
فـروش ویــژه!
کلــن لـــول 5 کلــش / Clash Of Clans
کلن های لول 5 بازی کلش آو کلنز | ارزانتر از همه جا!
.
.
نام کلن : Rapkol Squad
41 بار پیروزی در وارها.
نزدیک به یک سوم پرک کلن برای لول 6 شدن پر شده است (747/3800XP).
کد تگ کلن : YVPRGUL0 #
-[فروخــــــــــــــته شــــــــــــــــــــــــ ـــد!]-

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[فروخته شد!][برای خرید کلیک کنید | ثبت شده در سایت ایسام] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نام کلن : VIET PRO
47 بار پیروزی در وارها.
نزدیک به یک سوم پرک کلن برای لول 6 شدن پر شده است (1466/3800XP).
کد تگ کلن : 9JJ8V0C0 #
قیمت : 90 هزارتومان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[برای خرید کلیک کنید | ثبت شده در سایت ایسام] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نام کلن : los mercenarios
33 بار پیروزی در وارها.
پرک کلن برای لول 6 شدن: (294/3800XP).
کد تگ کلن : LG02GPPV #
قیمت : 90 هزارتومان
[برای خرید کلیک کنید | ثبت شده در سایت ایسام] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

××× نکـــــته:
لطفا درخواست قیمت کمتر نفرمایید, قیمتی که برای کلن در نظر گرفته شده است, پایینترین حدممکن میباشد!.
قیمت واقعی کلن ها بالای 150هزارتومان میباشد!...

××× مـزایای کــلن لــول 5 :
1. شما میتونید تا 6 واحد نیرو به دوستان خود دونات کنید.
2.هر نیرویی که دونات بدید 1 لول بالاتر به دست دوستانتون خواهد رسید.
3.سی درصد از هزینه دونات (اکسیر بنفش یا سیاه) که پر میکنید, دوباره به خودتون برمیگرده.
4.لوت (منابع) وار 35 درصد بیشتر میگیرید.

tranceyou
05-02-2016, 13:37
با سلام به دوستان عزیز ، مدتی هست دنبال کلن خوب میگردم که هم فعال باشه و هم توی وار هماهنگ باشن و براشون
زدن اتک درست مهم باشه ، اطلاعات اکانت من تو عکس هستش اگر کلنی هست تکگشو بگه بیام کلنشون ، با تشکر

Amir-Rainman
07-02-2016, 17:06
با سلام به دوستان عزیز ، مدتی هست دنبال کلن خوب میگردم که هم فعال باشه و هم توی وار هماهنگ باشن و براشون
زدن اتک درست مهم باشه ، اطلاعات اکانت من تو عکس هستش اگر کلنی هست تکگشو بگه بیام کلنشون ، با تشکر

اگر دوست داشتی بیا

#9LCQR0VY ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

i.iR لول 5

mehran_pqqp
09-02-2016, 09:27
سلام
دوستان من یک اکانت داشتم تا لول 2 بازی کردم بعد تو قسمت settings رفتم روی google play sign in کلیک کردم ، بعد این اکانت رو بازی نکردم ، یک اکانت دیگه ساختم الان دارم بازی می کنم تا لول 15 رفتم ، بعد الان میرم روی google play sign in کلیک میکنم که این اکانت رو سیو کنم میگه میخای اکانت قبلی (لول 2) رو لود کنی؟ اگه روی load کلیک کنم میگه میخای اکانت فعلی رو پاک و قبلی رو جایگزین کنی؟

کسی میدونه چطوری میتونم اکانت قبلی (لول 2) رو از گوگل پلی حذف کنم و اکانت جدید (لول 15) رو ساین کنم؟

متشکرم

migmig3000
10-02-2016, 00:19
سلام
دوستان من یک اکانت داشتم تا لول 2 بازی کردم بعد تو قسمت settings رفتم روی google play sign in کلیک کردم ، بعد این اکانت رو بازی نکردم ، یک اکانت دیگه ساختم الان دارم بازی می کنم تا لول 15 رفتم ، بعد الان میرم روی google play sign in کلیک میکنم که این اکانت رو سیو کنم میگه میخای اکانت قبلی (لول 2) رو لود کنی؟ اگه روی load کلیک کنم میگه میخای اکانت فعلی رو پاک و قبلی رو جایگزین کنی؟

کسی میدونه چطوری میتونم اکانت قبلی (لول 2) رو از گوگل پلی حذف کنم و اکانت جدید (لول 15) رو ساین کنم؟

متشکرم

سلام یه جیمیل دیگه باید بسازین

mehran_pqqp
12-02-2016, 19:21
سلام یه جیمیل دیگه باید بسازین

مرسی.
جیمیل یکی دیگه هم دارم ، چطوری باید جیمیل قبلی رو از تو گوگل پلی پاک کنم یا از تو گوشی ، منظورم اینه چطوری جیمیل قبلی رو sign out کنم بعد با این جیمیل جدید برم که بتونم بازی رو Save کنم

reza4024
13-02-2016, 13:19
دوستان من میخوام اکانت کلشم رو بفروشم خسته شدم دیگه
جایی هست که بشه با اطمینان فروخت که هم خیال من هم خریدار راحت باشه؟ و اینکه زودم فروش بره
جی میلی هم که دادم به اکانت از همون اول واسه کلش ساختمش یعنی تنها استفاده ای که از جی میل شده فقط بازی کلش هست
قابلیت تغییر اسم دهکده هم وجود داره
اینم وضعیت دهکده:

اینو چقد میخرن؟ بین 200 تا 300 میخرن؟ اگه کمتر میبرن ارزش نداره بفروشمش :n02:

migmig3000
14-02-2016, 23:40
مرسی.
جیمیل یکی دیگه هم دارم ، چطوری باید جیمیل قبلی رو از تو گوگل پلی پاک کنم یا از تو گوشی ، منظورم اینه چطوری جیمیل قبلی رو sign out کنم بعد با این جیمیل جدید برم که بتونم بازی رو Save کنم

خواهش میکنم. توی ستینگ گوشی قسمت اکانت میتونید جیمیل رو حذف یا اضافه کنید.

alex_pk
16-02-2016, 17:07
سلام دوستان

من و دوستم یه اکانت شریکی داشتیم استفاده میکردیم ، تا اینکه ایشون کلا رمز جی میل (که اونم با هم ساخته بودیم) رو عوض کرد و دیگه من نمیتونم بازی کنم.

از اونجا که اصلا دوست ندارم بازی رو از اول شروع کنم،
آیا کسی هست که اکانتی داشته باشه و نیاز نداشته باشه و بده من بازی کنم؟ یا در کنار هم بازی کنیم؟

اکانت خودمون لول حدودا 60 بود و داشتیم اماده میشدیم بریم تان 8

MaFia_King
21-02-2016, 12:17
با سلام

دوستان امروز صبح اکانت جیمیل و فیس بوکم هک شد

من تونستم به اکانت جمیل دسترسی پیدا کنم و رمز و عوض کنم ولی دوباره همون لحظه عوض کردن مجبور شدم از ورود دو مرحله ای با شماره تلفن استفاده کنم

ولی برای فیس بوک کاری نتونستم بکنم برای همین به شرکت سازنده یه پیام دادم و گفتم که فیس بوک هک شده

کار دیگه هست که باید بکنم که دوباره این مشکل پیش نیاد؟

ممنون

migmig3000
21-02-2016, 15:02
با سلام

من تونستم به اکانت جمیل دسترسی پیدا کنم و رمز و عوض کنم ولی دوباره همون لحظه عوض کردن مجبور شدم از ورود دو مرحله ای با شماره تلفن استفاده کنم

ولی برای فیس بوک کاری نتونستم بکنم برای همین به شرکت سازنده یه پیام دادم و گفتم که فیس بوک هک شده

ممنون

بهترین کار همون فعال کردن ورود دو مرحله ایه. برای وارد کردن رمز هم بهتره که از کیبورد مجازی استفاده کنین که احیانا توی کی لاگرها ذخیره نشه

alex_pk
21-02-2016, 17:17
سلام دوستان
من یک کلن لول 6 جدیدا بدستم رسیده میخوام دوباره یه جون تازه بهش بدم
احتمالا میدونید که لول 6 یه قابلیت خوبی که داره اینه هر نیرویی که Donate میشه در Req لولش یکی بالاتر میره(یعنی اگر مثلا دراگ 3 براتون بفرستم به دست شما دراگ 4 میرسه)

گفتم اینجا اعلام کنتم دوستانی که آمادگی دارن برای حضور در کلن و کولیدر شدن ، یه پیغام به بنده بدن
تا کلن رو از ابتدا بازسازی کنیم ، الان 14-15 نفر هستن ولی اگر نیاز باشه پلیر های جدید میاریم و فعال های قبلی رو نگه میداریم.
لول بنده هم 108
البته ما یه کلن دیگه هم داریم که اگر نیاز باشه کلن هارو ادغام میکنیم.

اینرو هم بگم که ترجیح میدم بازیکن با تجربه رو کولیدر کنم.و احتمالا کلن رو دستشون بسپارم چون خودم خیلی وقت رسیدگی به کلن رو ندارم.

MaFia_King
25-02-2016, 20:05
با سلام

ممنون

با سلام

دوستان اکانت فیس بوک من به حالت secure your account رفته و برای فعال شدنش ID کارت می خواد، کاریش می شه کرد؟

با یه اکانت فیس بوک هک شده می شه کاری کرد یا نه؟ مثلا تو بازی سینکش کنه و از طریق پشتیبانی بازی بگه بازی ماله من هست و جیمیلش رو عوض کنه؟

آیا می شه جیمیل و اکانت فیس بوک که تو بازی سینک شده عوض کرد؟

به نظرتون تو این شرایط که جیمیل دست من هست و اکانت فیس بوک که به حالت secure your account رفته بهترین کاری که می تونم بکنم چیه؟

دست و دلم به بازی نمی ره هر لحظه منتظرم که دوباره هکش کنن :n03::n03::n03:

ممنون

sajad-tnt
08-04-2016, 07:53
دیروز بعداز یک سال و چندماه، اکانت رو فروختم رفت ...
آخیش ،چقدر پاک بودن احساس خوبی داره بچه ها :دی.

saminem
08-04-2016, 10:01
لول چند بودید؟

sajad-tnt
08-04-2016, 10:28
لول چند بودید؟
102

Sent from my 5050 using Tapatalk

erfan.it
08-04-2016, 16:11
.
.
کجا فروختید ؟

نگو به آشنا :n14:

sajad-tnt
08-04-2016, 17:42
.
.
کجا فروختید ؟

نگو به آشنا :n14:
:دی
نه به آشنا نفروختم، توی سایت °ایسام° فروختم...

osta_ali
09-04-2016, 11:00

چند فروختي؟
من هم لول 123 هستم ميخوام از شرش خلاص شم.

saminem
09-04-2016, 12:55
چند فروختي؟
من هم لول 123 هستم ميخوام از شرش خلاص شم.
میخوای صلواتی بدش من راهتو ادامه بدم . ولله [emoji4] [emoji3]

GTX000
09-04-2016, 13:06
الان دیگه همه زدن تو کلش رویال .کلش آف کلن مُرد دیگه.منم یه کلن لول 120 دارم اصلا 2 ماهه ندیدمش.فقط کلش رویال رو عشق است جنگ رو در رو.:n25:

erfan.it
09-04-2016, 14:55

.
.
چند روزه فروش رفت ؟ :n33:

OMiD.1080p
26-04-2016, 10:47
بعد از تقریبا یک سال و نیم از کلن قبلیم زدم بیرون
به دلیل بی جنبه بودن نفرات کلن

دوستان اگر یک کلن حداقل لول 8 , اکتیو , و اهل وار سراغ دارید با اسم و رسم درست
تگ کلن رو بدید تا بیام تو کلن

dj77
27-04-2016, 00:19
سلام بچه ها اگر کسی ربات داره اینجا استفاده می کنه برای کلش و بن شده اینجا اعلام کنید ممنون

saminem
27-04-2016, 14:42
خب به دلیل استفاده از xmod دو هفته بن شدم. ای بابا

J@viD
27-04-2016, 15:19
فعلا فقط برای ایکس مود دو هفته بن میکنن در صورت تکرار هم بن دائم.
بات هارو معلوم نیست چجوری میخوان تشخیص بدن کار سختیه.

osta_ali
27-04-2016, 16:14
خب به دلیل استفاده از xmod دو هفته بن شدم. ای بابا

زیاد استفاده میکنی؟
من استفاده میکنم ولی خوشبختانه فعلا خبری نیست(البته این چند وقت زیاد بازی نمیکنم)

saminem
27-04-2016, 17:57
زیاد استفاده میکنی؟
من استفاده میکنم ولی خوشبختانه فعلا خبری نیست(البته این چند وقت زیاد بازی نمیکنم)
صبح رفتم تو بازی بعد از یه روز دیدم پیغام داده

dj77
28-04-2016, 01:33
ایکس مود که آره فقط نصب هم باشه استفاده هم نکنی اصلاً بن میکنه
منتظرم بببینم کسی با ربات هم بن شده تا به حال یا نه. چون ربات از ocr استفاده می کنه کار سختیه.

hamidreza785
28-04-2016, 15:14
متاسفانه من هم بن شدم

بهتره سریعتر ایکس مورد رو پاک کنید قبل از این که بن بشید

sajad-tnt
01-05-2016, 17:09
[فروش فوق العاده کلن لول 5 بازی کلش آو کلنز]
. . .
برای خرید به لینک زیر مراجعه کنید:

danielo
01-05-2016, 18:41
دوستان .این انتی بن ایکس مود الکیه ؟

.:Bardia:.
02-05-2016, 09:52
دوستان .این انتی بن ایکس مود الکیه ؟

حتی اگه واقعی باشه که بعید میدونم تا یه مدت دیگه سوپرسل اون رو هم شناسایی میکنه و بن میشید ؛ استفاده نکنید بهتره .

OMiD.1080p
11-05-2016, 14:22

:sq_6:

jamal9
14-05-2016, 11:51
حذف شود ...

m_sport
14-07-2016, 19:11
سلام دوستان
روی یک جیمیل که بیشتر از یک بازی کلش نمیشه سینک کرد؟
من قبلا بازی رو روی جیمیل سینک کرده بودم و گوشی رو عوض کردم............الان دستگاه رو به همون جیمیل سینک کردم
ممکنه یه چیزی رو اشتباه بزنم که بازی جدید که لول یکه روی جیمیل سینک بشه؟!

NaughtyCat
14-07-2016, 21:22
سلام دوستان
روی یک جیمیل که بیشتر از یک بازی کلش نمیشه سینک کرد؟
من قبلا بازی رو روی جیمیل سینک کرده بودم و گوشی رو عوض کردم............الان دستگاه رو به همون جیمیل سینک کردم
ممکنه یه چیزی رو اشتباه بزنم که بازی جدید که لول یکه روی جیمیل سینک بشه؟!
اگه تو تنظیمات بازی اون Google Play sign in روشن بوده باشه مشکلی نداره، روی دستگاه جدید همون اولش با اکانت خودتون sign in کنید.

m_sport
14-07-2016, 21:51
اگه تو تنظیمات بازی اون Google Play sign in روشن بوده باشه مشکلی نداره، روی دستگاه جدید همون اولش با اکانت خودتون sign in کنید.

اول رفتم تو تنظیمات گوشی و قسمت Accounts و جیمیلم رو وارد کردم.....داخل بازی google play sign in خاموشه...روش که میزنم create your gamer ID میاد...چی باید وارد کنم؟

NaughtyCat
14-07-2016, 22:22
اول رفتم تو تنظیمات گوشی و قسمت Accounts و جیمیلم رو وارد کردم.....داخل بازی google play sign in خاموشه...روش که میزنم create your gamer ID میاد...چی باید وارد کنم؟

من همین الان بازی رو روی یه دستگاه جدید نصب کردم که تستش کنم. روی این تبلت، من هیچ بازی ای و Google Play Games رو نصب نکرده بودم، اول که وارد بازی شدم گفت Play Games رو میخواد.

بعدش که Play Games رو نصب کردم، خودش اکانت رو شناخت و نگفت که ID بسازم (قبلا ساخته بودم). بعد که وارد بازی شدم خود بازی با استفاده از همین Play Games همون اولش میگه که میخواد بازی قبلی رو لود کنه.

پس حالا که اکانت گوگل رو تو دستگاه وارد کردید، یه بار توی Play Games هم برید که اونجا sign in بشه تا بازی همون اول خودش اکانتتون رو بشناسه.

m_sport
14-07-2016, 23:56
من همین الان بازی رو روی یه دستگاه جدید نصب کردم که تستش کنم. روی این تبلت، من هیچ بازی ای و Google Play Games رو نصب نکرده بودم، اول که وارد بازی شدم گفت Play Games رو میخواد.

بعدش که Play Games رو نصب کردم، خودش اکانت رو شناخت و نگفت که ID بسازم (قبلا ساخته بودم). بعد که وارد بازی شدم خود بازی با استفاده از همین Play Games همون اولش میگه که میخواد بازی قبلی رو لود کنه.

پس حالا که اکانت گوگل رو تو دستگاه وارد کردید، یه بار توی Play Games هم برید که اونجا sign in بشه تا بازی همون اول خودش اکانتتون رو بشناسه.

توی google play یه آیدی میخواست که پیش فرض نوشته vagabondmystic 583 بود........منم اوکی کردم و بازی برگشت.........این آی دی چی بوده که تایید کردم؟ مشکلی نداره؟

NaughtyCat
15-07-2016, 01:04
توی google play یه آیدی میخواست که پیش فرض نوشته vagabondmystic 583 بود........منم اوکی کردم و بازی برگشت.........این آی دی چی بوده که تایید کردم؟ مشکلی نداره؟
این ID شما تو play games هستش. میتونید هر وقت خواستید عوضش کنید.

ali.zr
28-08-2016, 11:50
فقط اعتیاد آوره :|

ali.zr
28-08-2016, 11:55
کسی بلده چه جوری میتونم جمیلم رو توی بازی کلش اف کلنس عوض کنم

30-08-2016, 10:22
کسی بلده چه جوری میتونم جمیلم رو توی بازی کلش اف کلنس عوض کنم

باید به پشتیبای کلش پیام بدی ؛ اینو بنویس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza4024
01-09-2016, 10:35
دوستان خواستم وارد بازی بشم که دیدم بن شدم ( واسه استفاده از XMOD)

من زبانم ضعیفه میشه لطف کنین یه متن بنویسین که واسشون میل کنم از بن خارج شه؟ میل شرکت سوپرسل رو هم لطف کنین
xmod رو پاک کردم
لول 108 بودم :n35:
ممنون

saminem
01-09-2016, 16:12
دوستان خواستم وارد بازی بشم که دیدم بن شدم ( واسه استفاده از XMOD)

من زبانم ضعیفه میشه لطف کنین یه متن بنویسین که واسشون میل کنم از بن خارج شه؟ میل شرکت سوپرسل رو هم لطف کنین
xmod رو پاک کردم
لول 108 بودم :n35:
ممنون
اکانت شما کاملا بن شده و راه برگشتی نیست متاسفانه .

reza4024
01-09-2016, 16:35
اعضای کلنی که عضوش بودم ازشون پرسیدم(تلگرام) که چک کنن دهکدمو که آیا هستش یا نه، نگاه کردن که هست دهکدم
یعنی اطلاعاتش پاک نشده
میشه یکی از دوستان لطف کنه یه متن بنویسه؟
ممنون

ardeshir n
03-09-2016, 13:42
اعضای کلنی که عضوش بودم ازشون پرسیدم(تلگرام) که چک کنن دهکدمو که آیا هستش یا نه، نگاه کردن که هست دهکدم
یعنی اطلاعاتش پاک نشده
ممنون
سلام.
در خدمتم.

Sent from my K00E

ardeshir n
03-09-2016, 13:53
جهت تعویض جیمیل:
وارد بازی شوید و تنظیمات را باز کنید.
حالا از جیمیل disconnect کنید.
سپس وارد اپ Google plus شوید.
Settings-account-apps with google plus sign in-clash of clans-Disconnect.
خدمت همگی.
Account همون جیمیلیست که باهاش سینک کردین.

Sent from my K00E

hp722
23-09-2016, 08:19
دوستان یکی پسورد جیمیل منو تغییر داده و وارد بازی میشه.منم چون هنوز بازی رو بلواستکس نصبه میتونم بالا بیارمش.اینو چطور میشه برگردوند؟

ممنون

ardeshir n
23-09-2016, 21:06
دوستان یکی پسورد جیمیل منو تغییر داده و وارد بازی میشه.منم چون هنوز بازی رو بلواستکس نصبه میتونم بالا بیارمش.اینو چطور میشه برگردوند؟

ممنون
سلام.
همین حالا و خیلی سریع به پشتیبانی سوپرسل ایمیل بزنید.
اطلاعات کامل اکانت رو بدین(تاریخ شروع،اسم اولیه،لول اصلی،لول تاون هال،کلن و...)
بعد بگین چجوری مشکل پیش آمده.

Sent from my K00E

hp722
24-09-2016, 08:45
سلام.
همین حالا و خیلی سریع به پشتیبانی سوپرسل ایمیل بزنید.
اطلاعات کامل اکانت رو بدین(تاریخ شروع،اسم اولیه،لول اصلی،لول تاون هال،کلن و...)
بعد بگین چجوری مشکل پیش آمده.

Sent from my K00E

چطور میتونم ایمیل بدم؟از سایت سوپرسل اقدام کنم؟

M o h a m m @ d
24-09-2016, 10:58
چطور میتونم ایمیل بدم؟از سایت سوپرسل اقدام کنم؟
یه ایمیل جدید درست کن با اکانت جدید برو تیک بزن به فارسی بنویس جواب میدن .از ایمیل قبلیت اگه طرف هنوز دسترسی داره استفاده نکنی .ازت اطلاعات میخوان

۱. نام اکانت یا همان نام دهکده.
۲. (#123456789): شماره سریال دهکده که با # شروع میشود به صورت دقیق یا اسکرین شات از صفحه دستگاه .مثال
۳.آیا تا بحال از تغیر نام استفاده کرده اید ؟ اگر کرده اید نام قبلی دهکده را به صورت دقیق و با الفبایی که استفاده کرده اید برای. ما ارسال کنید .
۴. نام کلن فعلی یا کلنی که در ان قبلا حضور داشتید.
۵. میزان تجربه سطح یا همون ایکس پی دهکده.
۶. میزان سطح تالار شهر.یا همون تاون حال لول .
۷. چه زمانی (چه ماهی) شروع به بازی در این حساب کردید به میلادی ؟
۸. در چه مکانی (کدام شهر) حساب را ایجاد کردید
۹. از چه تعداد دستگاه مختلف برای بازی استفاده می‌کردید و آنها چه مدل‌هایی هستند؟
۱۰.آیا به تنهای با این دهکده بازی میکنید ؟
۱۱.آیا تا کنون رمز و جیمیل خود را در اختیار سایت یا شخصی دیگری قرار داده اید ؟
۱۲.آیا تا کنون با خطا ی دستگاه دیگری در حال اتصال است روبرو شده اید ؟
۱۳. آیا تا بحال جم خریداری کرده اید ؟ اگر خرید کرده اید رسید اولین باری که جم خرید کرده اید را برای ما ارسال کنید
۱۴آخرین باری که به بازی متصل بوده اید چه تاریخی و با چه دستگاهی بوده ؟

تقریبا همین سوالات میپرسن تا جواب بدی.
اگه تاییدت کنن بعد یکی دو روز بن میکنن بعد برات یه کد میفرستن تا اون وارد کنی تا بازیت بیاد بالا.
اگه گزینه تماس نیاورد .کلش از بازار دانلود کن ممکنه درست بشه

kasra_khan2003
24-09-2016, 14:52
یعنی اطلاعاتش پاک نشده
ممنون

دهکدتون هست، اما حتی بقیه هم نمیتونن بهش اتک بدن.

این نوع بن شدن واسه کسایی هست که ایکس مود یا نرم افزارهای شبیه به اون رو استفاده میکنن. راه برگشتی هم نداره...

لیدر کلن ما هم همینجوری بن شد (لول ۱۵۰).

Amir-Rainman
28-09-2016, 10:05
دوستان شما با چه روشایی تو وار تاون 10 رو سه ستاره میزنین؟ ( البته با اکانت تاون 10 )

کوینمم لولش 20

mahdi_z100
28-09-2016, 10:33
دوست عزیز تاون 10 داریم تا تاون 10 . اگه تازه طرف 10 شده باشه بسته به مپی که چینده باید اتک بزنی . اگر هم تاون 10 مکس باشه که عمرا بشه 3 ستاره بزنیش :n02:

hp722
10-10-2016, 00:55

ممنون

مکاتباتی با سوپرسل داشتم بخاطر این مشکل و به سوالاتشون پاسخ دادم حالا بهم گفته برم سایت itunes و اونجا دقیق ماه شروع بازی و رسیدهای جم های خریداری شده رو بگم بهشون.اونقد که من میدونم این سایت برای apple هست.من روی اندروید بازی میکردم.اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

shayan0o21
10-10-2016, 09:15
دوستان شما با چه روشایی تو وار تاون 10 رو سه ستاره میزنین؟ ( البته با اکانت تاون 10 )

کوینمم لولش 20

گولم والکری ویزارد دیوار شکن :n02:

badboys_87
10-10-2016, 12:52
سلام .

من قبلا از مارکت بازار جم میخریدم و خیلی مطمئن بود الان از بازار نمیشه جم خرید از کجا بخرم ؟

M o h a m m @ d
10-10-2016, 14:58
مکاتباتی با سوپرسل داشتم بخاطر این مشکل و به سوالاتشون پاسخ دادم حالا بهم گفته برم سایت itunes و اونجا دقیق ماه شروع بازی و رسیدهای جم های خریداری شده رو بگم بهشون.اونقد که من میدونم این سایت برای apple هست.من روی اندروید بازی میکردم.اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم

شما قبلا جم خرید کردین؟
اگه خرید کردین باید شماره رسید خرید بهشون بدین.
همون موقعه که خرید کردین باید از فروشنده که احتمالا از itunes خرید کردن رسید خرید ازشون میخواستین الان فکر نکنم اگه مدت زیادی گذشته باشه جواب بدن

ardeshir n
11-10-2016, 16:09
سلام .

من قبلا از مارکت بازار جم میخریدم و خیلی مطمئن بود الان از بازار نمیشه جم خرید از کجا بخرم ؟
زیاد هست!!
فقط حواستون باشه نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشن.
جم پو و....

Sent from my K00E using Tapatalk

Spectero
18-10-2016, 10:39
سلام

تو این آپدیت جدید که اومد یه چیز رو خوب متوجه نشدم و اون اینه که حالا نیروها تک تک ساخته می شن، قبلا همزمان مثلا چهار تا آرچر از سربازخونه ها همزمان ساخته می شد (اگر مثلا در هر سربازخونه آرچر سفارش می دادیم) اما الان باید تک تک نیروها بیان بیرون. من فکر می کنم چون سوپرسل زمان ساخت رو کم کرده در واقع زمان ساخت هر سرباز تقسیم شده بین چهار سربازخونه نیروی معمولی و ساخت هر سرباز دارک تقسیم شده بین دو سربازخونه دارک. درست می گم یا نه؟ مثلا من تو نیروهام یه گولم سفارش دادم اما هر دو تا سربازخونه دارن کارا می کنن؛ پس زمان ساخت و آماده شدن گولم بین دو سربازخونه دارک تقسیم شده. یه کم بی معنی این کار سوپرسل؛ چطوری یه سرباز نصفش تو یه سرباز خونه ساخته میشه یکی دیگه تو اون یکی؟!!:n02:. اما کاهش زمان ساخت نیروها عالیه و Quick Train هم خیلی مفیده.

ممنون

kasra_khan2003
01-11-2016, 05:28
تو آپدیت هالووین یه باگ هست که میتونین کمپ خودتون رو بدون هدر دادن هیچ دارک الیکسیری، پر از والکری کنین و مدام اتک برین! من خودم امروز صبح متوجه شدم و الان دارم حسابی لذت میبرم :n31:

تاپیک یکم متروکه شده، اما اگه هنوز کسی هست که چک میکنه، بگه تا مراحلش رو توضیح بدم.

osta_ali
03-11-2016, 02:22
تو آپدیت هالووین یه باگ هست که میتونین کمپ خودتون رو بدون هدر دادن هیچ دارک الیکسیری، پر از والکری کنین و مدام اتک برین! من خودم امروز صبح متوجه شدم و الان دارم حسابی لذت میبرم :n31:

تاپیک یکم متروکه شده، اما اگه هنوز کسی هست که چک میکنه، بگه تا مراحلش رو توضیح بدم.

سلام
بگو چطوریه ماهم استفاده کنیم.

kasra_khan2003
03-11-2016, 05:24
سلام
بگو چطوریه ماهم استفاده کنیم.

سلام،

متاسفانه دیروز عصر آپدیت اومد و باگ رو درست کردن.

Iman-Emperatour
09-11-2016, 00:42
سلام من میخواستم اکانتمو بفروشم در یه سایت معتبر فروش این بازی ولی به این خط بولده شده خودم رسیدم!
چجوری سوالات امنیتی همراه با جواب اکانت مورد نظرمو پیدا کنم؟ یادم نیست چی بوده اصلا!

kasra_khan2003
09-11-2016, 16:05
سلام من میخواستم اکانتمو بفروشم در یه سایت معتبر فروش این بازی ولی به این خط بولده شده خودم رسیدم!
چجوری سوالات امنیتی همراه با جواب اکانت مورد نظرمو پیدا کنم؟ یادم نیست چی بوده اصلا!

این به بازی ربطی نداره، به Apple ID شما مربوط هست. سه تا سوال امنیتی هست، که موقع ساخت اکانت اونا رو انتخاب میکنین و بهش جواب میدید.

البته میشه اون سه تا رو ریست کرد و دوباره انتخاب+پاسخ داد. ولی، دانستن صرفاً پسورد برای ریست کردن اونا کافی نیست، معمولا از سه تا سوال، باید به دوتا پاسخ بدید تا بتونین به پنل مورد نظر برید و سوالات را ریست کنین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه راه دیگه هم هست، تماس تلفنی با شرکت اپل و توضیح دادن مشکلتون (اینکه پاسخ security questions رو فراموش کردید). معمولاً ازتون میخوان که حداقل جواب یکی از سوالات رو بدید. من خودم چندین بار برای دوستام این کار رو کردم (از طریق اسکایپ تماس گرفتن با ایالات متحده رایگان هست).

Iman-Emperatour
09-11-2016, 16:40
این به بازی ربطی نداره، به Apple ID شما مربوط هست. سه تا سوال امنیتی هست، که موقع ساخت اکانت اونا رو انتخاب میکنین و بهش جواب میدید.

البته میشه اون سه تا رو ریست کرد و دوباره انتخاب+پاسخ داد. ولی، دانستن صرفاً پسورد برای ریست کردن اونا کافی نیست، معمولا از سه تا سوال، باید به دوتا پاسخ بدید تا بتونین به پنل مورد نظر برید و سوالات را ریست کنین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه راه دیگه هم هست، تماس تلفنی با شرکت اپل و توضیح دادن مشکلتون (اینکه پاسخ security questions رو فراموش کردید). معمولاً ازتون میخوان که حداقل جواب یکی از سوالات رو بدید. من خودم چندین بار برای دوستام این کار رو کردم (از طریق اسکایپ تماس گرفتن با ایالات متحده رایگان هست).

ممنون
میشه اکانتمو بدون مشکل بیارم روی جیمیل اندرویدی تا کارم راحتتر انجام بشه؟ و کلا از روی اپل آیدی من بکلی پاک بشه و مستقیم بره رو اکانت جیمیل یه اندرویدی؟

kasra_khan2003
09-11-2016, 18:01
ممنون
میشه اکانتمو بدون مشکل بیارم روی جیمیل اندرویدی تا کارم راحتتر انجام بشه؟ و کلا از روی اپل آیدی من بکلی پاک بشه و مستقیم بره رو اکانت جیمیل یه اندرویدی؟

متاسفانه جواب اینو نمیدونم. اما احتمالاً بشه، چرا که این امکان وجود داره که بازی رو از روی iOS بفرستین روی Android پس ممکنه بشه همزمان رو دوتا ID باشه، و بعد یکی از ID ها رو پاک کنید...

Amir-Rainman
09-11-2016, 21:44
ممنون

به پشتیبانی کلش پیام بدین و بگین که میخوایین سیو بازی رو از اپل آیدی یه جیمیل مورد نظرتون بفرستین، راهنماییتون میکنن

Iman-Emperatour
11-11-2016, 20:13
متاسفانه جواب اینو نمیدونم. اما احتمالاً بشه، چرا که این امکان وجود داره که بازی رو از روی iOS بفرستین روی Android پس ممکنه بشه همزمان رو دوتا ID باشه، و بعد یکی از ID ها رو پاک کنید...

ممنون کسری جان از راهنمایی خوبت:n01:

به پشتیبانی کلش پیام بدین و بگین که میخوایین سیو بازی رو از اپل آیدی یه جیمیل مورد نظرتون بفرستین، راهنماییتون میکنن

ممنون، اقا امیر من دارم اکانت کلشم رو میفروشم هنوز مشتری خاصی پیدا نکردم، چجوری یا از کجا به پشتیبانی بازی کلش دسترسی پیدا کنم؟ اصلا متن نوشتن درخواستمو نمی دونم!

Amir-Rainman
11-11-2016, 21:00
ممنون، اقا امیر من دارم اکانت کلشم رو میفروشم هنوز مشتری خاصی پیدا نکردم، چجوری یا از کجا به پشتیبانی بازی کلش دسترسی پیدا کنم؟ اصلا متن نوشتن درخواستمو نمی دونم!

تو قسمت تنظیمات بازی برید قسمت راهنمایی و پشتیبانی ، درخواستتون بصورت فارسی بنویسین خودشون راهنماییتون میکنن، حالا متن خاصی نیاز نیست

Iman-Emperatour
14-11-2016, 21:21
سلام مجدد
من قبلا اکانت جیمیل داشتم و کلش رو روی دستگاه اندرویدی بازی میکردم و بعدش انتقالش دادم به دستگاه ios و حالا دوباره اوردمش روی جیمیل قبلیم و میخوام دوباره روی یه اکانت جیمیل دیگه انتقالش بدم این پیغامو در دستگاه اندرویدی به من میده:

yaldaV
14-11-2016, 22:04
منم زیاد وارد نیسم.هی سکه از دست میدم.خخخ

14-11-2016, 23:17
سلام مجدد
من قبلا اکانت جیمیل داشتم و کلش رو روی دستگاه اندرویدی بازی میکردم و بعدش انتقالش دادم به دستگاه ios و حالا دوباره اوردمش روی جیمیل قبلیم و میخوام دوباره روی یه اکانت جیمیل دیگه انتقالش بدم این پیغامو در دستگاه اندرویدی به من میده:

به یک جیمیل دیگه نمیشه انتقال داد مگه این که با پشتیبانی حرف بزنید که روند خودشو داره .

Iman-Emperatour
14-11-2016, 23:54
به یک جیمیل دیگه نمیشه انتقال داد مگه این که با پشتیبانی حرف بزنید که روند خودشو داره .

روش ارتباط با پشتیبانی بجز تماس تصویری راه دیگه ای هم داره؟

15-11-2016, 00:21
روش ارتباط با پشتیبانی بجز تماس تصویری راه دیگه ای هم داره؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Iman-Emperatour
15-11-2016, 01:33
بردیا جان
من عینه این سایت همه مراحلشو رفتم ولی مهمترین بخش که باید گزینه Contact us رو پیدا کنم و طبق اون متن که مدیر این سایت گذاشته تا با پشتیبانی ارتباط برقرار کنم بعد کلی وقت گذاشتن بالاش پیدا نکردم!!!:n37:
----------------------------------------------
راه دیگه ش چیه خلاص شم از این اکانت کلشم؟:n37:
مشتری واسه اکانت بازیم پیدا شده ولی منتظره که مشکل من درست بشه بتونه با جیمیل خودش وارد اکانت من بشه! دارم میفروشمش...

solook1393
15-11-2016, 09:41
به جیمیل کسی دیگه نمیشه انتقال داد

Iman-Emperatour
15-11-2016, 18:35
به جیمیل کسی دیگه نمیشه انتقال داد

چرا؟!!!:n03:

Iman-Emperatour
15-11-2016, 19:37
ببخشید من یه بار دیگه واسه گیج نشدن دوستان مشکلمو بگم...

من قبلا بازی کلش رو روی یه دستگاه جیمیلی بازی میکردم و بعده مدتی که گوشیو عوض کردم انتقالش دادم رو ایفون فایو اس م ولی حالا مشتری پیدا شده واسه اکانتم و میخوام بفروشمش، چون گوشی خریدار اندرویدی هستش
اول این اکانت رو که اپل آیدی هستش روی جیمیل سابقم که بازی رو از این اکانت جیمیل شروع کردم ریختم و حالا با جیمیل خودم میخوام انتقالش بدم به جیمیل خریدار ولی این پیغام رو میده تو قسمت لینک دیوایس

Iman-Emperatour
18-11-2016, 23:40
یه سوال فقط
یکی از دوستان گفتن بدون اینکه با ارتباطات تصویری هم میشه از طریق پشتیبانی یا بصورت ایمیل فرستادن به سوپرسل تقاضا کنم که بشه یه بار دیگه بتونم اکانتمو از طریق link device باز کنند و بتونم اکانتو انتقال بدم (چون یه بار این اکانتو از اندروید به ios الان دیگه واسم امکان پذیر نیست!)

میشه لطفا کمکم کنید؟مرسی

Iman-Emperatour
21-11-2016, 17:21
دریغ از یه جوانمرد واسه راهنمایی من!!!:n27::n27:

saminem
28-11-2016, 00:12
سرورهای کلش فیلتر شد. 
با سایفون میشه بازی کرد.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

ardeshir n
28-11-2016, 13:18
سرورهای کلش فیلتر شد.
با سایفون میشه بازی کرد.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
فیلتر نشده؟!؟!!
راحت باز میکنه!

MAHY@R
28-11-2016, 14:46
بازی لود میشه واسه من ولی رو حالت تبادل داده میمونه هیچ کاری نمیشه کرد

ardeshir n
28-11-2016, 14:58
بازی لود میشه واسه من ولی رو حالت تبادل داده میمونه هیچ کاری نمیشه کرد
عجیبه!!
آخه چطوریه که بنده بدون فندق و گردو شکن کار میکنم؟!
حتی موقع Downloading content هم عادیه!

MAHY@R
28-11-2016, 16:42
عجیبه!!
آخه چطوریه که بنده بدون فندق و گردو شکن کار میکنم؟!
حتی موقع Downloading content هم عادیه!

نه واسه خیلیا اینجوری شده دیگه شانس شما بوده که میره البته بستگی به ای اس پی داره فکر کنم

saminem
29-11-2016, 00:08
واسه من هم بازی راحت میاد بالا

jedivssith
18-12-2016, 21:31
درود

من گزینه Auto Sync گوشی اندورید رو موقع بازی کلش خاموش می کنم که تو پس زمینه شروع به سینک ایمیلها، تلگرام و باقی چیزها نکنه. اما نمی دونم این سینک گوشی تاثیری روی سینک بازی هم داره یا نه؟ به نظرم ربطی نداره و سینک بازی از تو همون گزینه ستینگ و کانکتی که به جی میل هست انجام میشه. برای اطمینان دارم می پرسم که می تونم موقع بازی اتو سینک رو خاموش کنم که اختلال و کندی نداشته باشم بخصوص موقع وار زدن؟

سپاس

DDNet-Persian.ir
21-01-2017, 22:50
مفید بود تشکر.

reza4024
29-03-2017, 13:38
دوستان من یک سال پیش اکانتم واسه استفاده از xmod بن دائم شد
همچنان راهی واسه برگردوندنش نیست؟

ardeshir n
29-03-2017, 22:33
دوستان من یک سال پیش اکانتم واسه استفاده از xmod بن دائم شد
همچنان راهی واسه برگردوندنش نیست؟
سلام.
خیر.
ولی اکانت های فروشی زیادی هست که بنده هم سراغ دارم.
موفق باشید.

reza4024
31-03-2017, 23:55
سلام.
خیر.
ولی اکانت های فروشی زیادی هست که بنده هم سراغ دارم.
موفق باشید.

تان نه مکس بودم
بخوام تان نه مکس بخرم نمیصرفه(گرون میگن)

ardeshir n
02-04-2017, 13:26
تان نه مکس بودم
بخوام تان نه مکس بخرم نمیصرفه(گرون میگن)
اگر میخواین تان ۹ نیمه مکس دارم زیر ۱۶۰

Free Spirit
30-04-2017, 18:49
سلام

مپ برای تاون هال 10 (هم وار همه دهکده) که خوب دارک اکسیر رو محافظت کنه هم نفوذ پذیری به مرکز سخت و مشکل باشه نیاز دارم.

ممنون

jedivssith
28-07-2017, 10:23
درود

کلش رو روی گوشی بازی می کنم و می خوام بلواستک رو روی کامپیوتر نصب کنم و بعضی وقتها برای جلوگیری از مصرف زیاد باتری بخاطر کلش کمی روی کامپیوتر بازی کنم. حالا نصب بلو استک و کلش روی اون باعث نمیشه اکانتم مسدود بشه و سوپرسل فکر کنه دارم تقلب می کنم؟ مشگلی ایجاد نمیشه؟

سپاس

❤❤❤
28-07-2017, 12:33
درود

کلش رو روی گوشی بازی می کنم و می خوام بلواستک رو روی کامپیوتر نصب کنم و بعضی وقتها برای جلوگیری از مصرف زیاد باتری بخاطر کلش کمی روی کامپیوتر بازی کنم. حالا نصب بلو استک و کلش روی اون باعث نمیشه اکانتم مسدود بشه و سوپرسل فکر کنه دارم تقلب می کنم؟ مشگلی ایجاد نمیشه؟

سپاس
نه اصلا من روی بلو استک کلش داشتم ...هیچ مشکلی نداره..بلواستک یه شبیه ساز آندرویده اصلا چرا باید مسدود کنه ...روزی 100 تا کامپیوتر بلو اسکز نصب کنی و کلشت رو بریزی هم مسدود نمیکنه...خیالت تخت

kasra_khan2003
15-11-2018, 09:27
سلام،

این بازی گویا دیگه مثل سابق طرفدار نداره. کسایی که موندن هم میشه گفت حرفه‌ای‌هاش هستند.

اگه کسی اینجا هست که دنبال کلن میگرده، یه کلن خیلی خوب لول ۱۴ داریم که دنبال ۳-۴ تا بازیکن فعال (هر لولی) هستیم.

میتونید بهم پ.خ بدید :n16:

Mmk0090008
18-02-2019, 19:06
لطفا جواب بدید