مشاهده نسخه کامل
: Clash of Clans ™
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
این بازی ه-ک نداره تمام ه-ک یا دروغه و خودتون ه-ک میشید یا کارنمیکنه
Georges St-Pierre
31-07-2014, 12:22
دوستانه با تجربه بهترین نقشه واسه TH 7 کدومه بنظرتون ؟ 3 روز دیگه TH م آپدیت میشه گفتم از همین الان یه نقشه خوب پیدا کنم ...
Milad4171
31-07-2014, 12:49
امروز واسه دو سالگی کلش آف کلنز یه پیام اومده.
شما میتونین از امروز تا هفت آگوست به مدت یک هفته ، تمام معادنتون رو فقط با یک جم Boost بزنن
saeed_136915
31-07-2014, 14:00
امروز واسه دو سالگی کلش آف کلنز یه پیام اومده.
شما میتونین از امروز تا هفت آگوست به مدت یک هفته ، تمام معادنتون رو فقط با یک جم Boost بزنن
من دیشب 20 ، 30 تا جم زدم واسه بوست :n29:
معدن چقدر درامد داره که هزینه هم براش میکنید والا من تو هر اتکک حداق 200 کیلو هز هر منابع میدزدم
.:PAR3A:.
31-07-2014, 18:17
من دیشب 20 ، 30 تا جم زدم واسه بوست :n29:
منم همینطور٬ ۱-۲ ماهه دارم بازی میکنم٬ برای اولین بار بوست زدم دیشب٬ ۳-۴ ساعت بعدش تخفیف خورد. :))
معدن چقدر درامد داره که هزینه هم براش میکنید والا من تو هر اتکک حداق 200 کیلو هز هر منابع میدزدم
توی تاون هال ۶ من از هر منبع به زور ۸۰ک در میاوردم (با تقریبا ۱۰-۱۵ بار نکست زدن :| )٬ هزینه لشکرم هم حداقل ۴۰ک میشد! دیشب ۷ شدم و یه مقدار وضعم بهتر شده٬ ولی هنوز بالای ۱۲۰-۱۳۰ک خیلی کم پیدا میکنم. تروفی هم ۱۳۲۰. چرا آخه؟ :|
Milad4171
31-07-2014, 18:31
اولاً در لول بالا غارت کردن جواب میده. ( 7 به بالا )
دوماً شما حساب کن واسه هر حمله چقدر باید وقت و هزینه ساخت نیرو کنی؟
من هم همین حساب رو کردم اما دیدم به صرفه نیست
مثلا 20 هزارتا خرج میکنی واسه نیرو ،دو ساعت هم وقت میذاری واسه تولیدشون. 30 هزارتا غارت میکنی. واسه 10 هزارتا طلا و اکسیر ؟؟؟
در صورتی که وقتی معادنت رو بوست بزنی تمام معادن در کمتر از یک ساعت 20 هزارتا طلا و اکسیر جمع میکنه !
والا یجوری میگید من احساس میکنم بازی که میکنم با بازی شما فرق داره:)))
من تو این 2 هفته 1.5 ملیون دادم سربازخونه اپ کردم
1.5 دادم لابلاتوار اپ کردم
1.5ملیون دادم بربر به 5 اپ کردم
1.5 ملیون دادم دوتا کمپ اپ کردم
فردا هم 2250000 میدم ارچر 5 بشه:)
همه رو هم با غارت بدست اوردم منابع ام سطحشون 7 و 6 هستش
----
البته 2 تا mortar و 2تا Archer tower هم اپ کردم ولی اونا طلا مصرف میکنن:)
Milad4171
31-07-2014, 18:51
والا یجوری میگید من احساس میکنم بازی که میکنم با بازی شما فرق داره:)))
من تو این 2 هفته 1.5 ملیون دادم سربازخونه اپ کردم
1.5 دادم لابلاتوار اپ کردم
1.5ملیون دادم بربر به 5 اپ کردم
1.5 ملیون دادم دوتا کمپ اپ کردم
فردا هم 2250000 میدم ارچر 5 بشه:)
همه رو هم با غارت بدست اوردم منابع ام سطحشون 7 و 6 هستش
----
البته 2 تا مرتار و 2تا ارچر تورد هم اپ کردم ولی اونا طلا مصرف میکنن:)
نه خوب منم حرفم همینه !
میگم تو لول بالا میشه غارت زد به چند دلیل یکی اینکه ارتقا موارد بالاتره ( الان مورتار ما تا لول 4 بیشتر آپ نمیشه یا باراکا تا لول 8 )
لابراتوار هم تا لول 3.
خوب من با این حجم از نیرو و قدرت ، چقدر امکان داره بتونم در هر حمله 1 میلیون غارت کنم؟ تازه اگر بازی رو ببرم.
البته اگر بخوام مثه این چینی ها بازی کنم ، هی میان می بازن کاپشون کم میشه بعد میرن لول پایین تر ، با سربازای قوی تر میرن لول پایینی ها دخلشون رو میارن :n02:
من لول شش هست تان حالم و همه منابعم هم در همون حد به غیر از دیوارام ( عکس مپم رو میذارم )
یارو با آزدها و غول و دیو بهم حمله کرد در عرض کمتر از چند ثانیه با خاک یکسان شدم :n02: و منابع ام هم از بین رفت تا حدودی.
چون حملات انجام دادم زیاد و قوی ترین نیروم هم ویزارد لول سه هست ، میگم نمیشه تو این لول زیاد مانور داد !
من تصمیم دارم تو این لول فول آپدیت بشم بعد بیام لول بالا ولی لول بالایی هایی که کاپشون کمه و اومدن هم سطح من شدن میان دخل منو میارن نمیذارم کارمو بکنم:n09:
از طرفی ما مدت زیادی هست وار نرفتیم. بازم از وار میشد یه چیزی در آورد. اونم فعلا خبری نیست ازش !
چندتا راهنمایی کنم بهتون اولا زیر 100 کیلو الیکسیر نرین چون مایه به مایه در میاد
خوب سرچ بزنید پولش مهم نیست شما 30 بارم سرچ بزنی نهایتش 20 هزار طلا مصرف میشه ولی با گرفتن یه طعمه خوب ممکنه تا 300 هزار طلا بدست بیارید
همیشه با سپاه کامل و نیروی کمکی برید حتی وقتی میخاید کاپ کم کنید!
گول منابع زیاد حریفهای سخت رو نخورید چون معمولا نمیشه به منابعشون حتی نزدیک شد و حمله شما باعث میشه سر فرصت مناسب ازتون انتقام بگیرن!!!
گاهی لازم نیست کاپ بگیرید میشه راحت با 40 تا ارچر 50 هزار اکسیر بدست بیارید که 40 تا ارچز هزینش برای من 6400 تا میشه واین خیلی بهتر از اینه که با کل نیروتون 100 هزار اکسیر بدست بیارید چون هزینه ساخت غول و ویزارد و والبریکر به مراتب بالاتره
Milad4171
31-07-2014, 19:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
31-07-2014, 19:24
نظر من راجع به بیلدتون:
جاینت بامب هزینه ری آرمش خیلی بالاست و اون جایی که گذاشتینش زیاد به صرفه نیست. کمک چندانی به مختل کردن رید هم نمیکنه. بیشتر ضرر میزنه بهتون.
ای کاش ویزارد تاور رو زودتر از دیوار ها آپ میکردین. الان دیوار های داخلیتون سطحش بالاست٬ که کمکی که میتونه به بیلدتون بکنه اینه که شاید قبل از ۱۰۰٪ شدن وقت تموم شه. ویزارد تاور هم الان که وسعت مپتون کمه بهتره داخل تر بذارین٬ چون خیلی به دفاع کمک میکنه و الان خیلی راحت میشه خرابش کرد.
فانلینگتون خیلی واضحه و به نظرم بهتره جای اون ۲ تا بمب شمالی٬ اسپرینگ ترپ میذاشتین. اینطوری میشه جاینت و والبرکر ریخت از بالا٬ در صورت لزوم یه هیلینگ اسپل٬ تا ایردیفنس رو بندازن و بعدش ۲ تا هیلر بیارن. اما اگه اسپرینگ ترپ بذارین اونجا٬ حداقل از تعداد جاینت ها کم میشه و ایردیفنس دیرتر میافته و دیرتر میشه هیلر آورد => نیرو ها تو این فاصله بیشتر دمیج میبینن.
Thor God
31-07-2014, 19:44
مپ من.
نمیخوام نظر های طولانی بدم. فقط چند نکته :
اولا دیوار ها رو ول کن، اول آپگرید ساختمون ها رو دریاب. الان یه مدت از آپگرید دیوار دست بکش.
آپگرید معدن طلا و الکسیر ساز ها تو قدرتمند شدنت خیلی کمک می کنه.
این سربازه خونه ها رو هم تموم کن که راحت باشی تا اخره بازی.
موفق باشی
منم مپی که آقای virus2009 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد دادن ساختم. مپ واسه حمله Giant خیلی خوب عمل میکنه ولی با آرچر راحت 50 میزنن. ویزارد تاورم زود خراب میشه!
اگه پیشنهادی واسه این مپ دارین بگین لطفا :
اگه مپ بهتری هم سراغ داشتین معرفی کنین.
indianboy
31-07-2014, 20:49
سلام دوستان! لطفا دوستان راهنمایی کنند می خوام یه سر و دستی به روی نقشم بکشم!
من از اول خرداد بازی میکنم اینم که میبینید سطح دیوارام بالاست چون غارت زیاد میرم و تا حالا اصلا کارگرام بیکار نشدن طلایاضافی رو خرج دیوار میکنم
الانم اولویت با ارچز و بعد کنون هستش (2 تا کارگر برای اونا) و 1 دونه کارگز هم برای ایر دفنس:)
پلن خوبی رو داری دنبال میکنی خوبه . احسن :n01:
معادن اصلا برای اتکا کردن نیستن فقط یک آب باریکه برای جبران ضرر های شما چه از اتک ها و چه از زمان های نبود شما در بازی هست .
منم همینطور٬ ۱-۲ ماهه دارم بازی میکنم٬ برای اولین بار بوست زدم دیشب٬ ۳-۴ ساعت بعدش تخفیف خورد. :))
توی تاون هال ۶ من از هر منبع به زور ۸۰ک در میاوردم (با تقریبا ۱۰-۱۵ بار نکست زدن :| )٬ هزینه لشکرم هم حداقل ۴۰ک میشد! دیشب ۷ شدم و یه مقدار وضعم بهتر شده٬ ولی هنوز بالای ۱۲۰-۱۳۰ک خیلی کم پیدا میکنم. تروفی هم ۱۳۲۰. چرا آخه؟ :|
پارسا 10-15 بار برای گشتن یک حریف خوب خیلی کمه و باید این گشت و گزار و انقدر ادامه بدی تا یک حریف خوب گیر بیاری , من خودم تا 100 هزار طلا هم برای گشتن حریف صرف کردم و نتیجه اش شد یک حریف با طلای 380 هزار و اکسیر 400 هزار !
البته ممکن هست شانست بزنه و تو همون 10 تای اول گیرت بیاد .
میلاد جان خیلی رک و راست بهت بگم که تو این بازی تا زیر Town Hall 8 واقعا کاره خاصی نمیشه انجام داده و فقط و فقط باید به سرعت ساختمان های در اولویت و سرباز هارو آپدیت کرد تا به مراحل بالا رسید
الان فقط چیزی که به ذهنم میرسه برای مپت اینه که یکم باز ترش کنی ( از تو گوگل مدل های باز رو ببین )
ساحتمان های اطراف دیوار رو به دیوار نچسبون و یک خونه فاصله بده برای گول زدن حریف
Townhall ات رو بیرون بزار و از فضای اون برای استقرار بهتر مورتار و ویزار تاور استفاده کن و از این بابت نگران نباش
هر بار که تان هال ات نابود بشه 12 ساعت شیلد میگیری و این یعنی 12 ساعت حفظ منابع + منابع تولیدی کالکتور ها
و در ضمن فقط Heal Spell و Rage Spell رو فعلا آپگرید کن ( البته Rage رو تو لابراتوآر 5 و Spell Factory 3 بدست میاری )
سلام دوستان! لطفا دوستان راهنمایی کنند می خوام یه سر و دستی به روی نقشم بکشم!
تان هال رو بزارید بیرون
Spring Trap هارو به داخل انتقال بدید
Air Defense ها رو به لول حداقل 3 برسونید
به هیچ وجه بقیه سرباز خونه هارو فعلا به لول 9 نرسونید چون دراگون در سطح 1 نه کارایی دراه و نه به صرفه هست . این پول رو برای Army Camp و آپگرید نیرو ها خرج کنید
دیوارهای سطح 7 رو به داخل انتقال بدید و دیوار های سطح 6 رو بیرونی بچینید ( دشمن در هر صورت وارد دهکده شما میشه مهم اینه که شما از پیشرفت اون و سرعتش بکاهید ) همچنین نیازی به چیدن دیواره ای 2 لایه یا چند لایه نیست .
چون وجود Archer و Wizard میتونه تاثیر این داستان رو خنثی کنه .
سعی کنید یک مقدار فضای بین ساختمانی ایجاد کنید و اطراف Mortar هارو دیوار بچینید
فعلا همین ها به ذهن من رسید
Amir Hossein
01-08-2014, 01:58
سلام.....
بچه ها یه مشکلی تو بازی پیش اومده....
من تو کلن وار از دو تا اتک هام استفاده کردم..هر دو موفقت آمیز بوده...
آخرش هم کلن وار رو بردیم اون پایینم طبق معمول نوشت که شما فلانقدر گلدو اینا دریافت میکنین
اما حالا که وار تموم شده هیچی تو کلن کستل من نیست...رفتم یکی دو تا از دوستان دیگرو دیدیم...دیدم که اونا گرفتن
قضیه چیه؟ چینین چیزی میشه؟
اومدم رپورت بدم چه با چز شکن چه بدون اون هرچی رپورت رو میزنم هم هیچ اتفاقی نمیوفته :\
Georges St-Pierre
01-08-2014, 10:28
غارتش نکردن ؟
چرا به سوالات من جواب نمیدین؟ هم این صفحه و هم چند صفحه قبل سوال پرسیدم ولی جواب ندادین.
Thor God
01-08-2014, 12:41
سوالتون رو دوباره بپرسید تا جواب بدم. :n26:
1- تو کلن وار افراد به چه ترتیبی از بالا به پایین چیده میشن؟
2- صفحه قبل
3- تو این لولی که من هستم تو چه کاپی میتونیم بیشترین loot رو داشته باشم. چون هنوز هیلر و تلسم شفا ندارم تو کاپ بالا 1000 سخته ، پایین 1000 هم بیشتر از 100K لوت نیست.
king_darkness
01-08-2014, 18:09
تازه لول 8 شدم
هرچی گشتم مپ درست و حسابی برای فارم پیدا نکردم
لول 7 که بودم چون 2تا storage داشتم کم پیش می آمد که به مرکز بیس برسند و قارت کنن ولی الاکه storage ها 3تا شدن خیلی راحت با چند تا archer قارت میکنن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهادی ندارید ؟؟؟
البته trap هارو طوری چیدم که خیلی کم پیش میاد به قسمت های دیگه مپ برسند
مثلا اگه از بالا حمله کنن فقط gold storage همون جارو میزنن و به پاییین نمیرسند
Milad4171
01-08-2014, 18:55
ممنون از دوستان واسه راهنمایی
من تازه امروز :n08: فهمیدم تا حالا روش بازیم اشتباه بوده. تازه امروز فهمیدم حملاتم درست نبوده واسه همین بدون توجه به مپ طرف ، تصمیم به حمله میگرفتم.
امروز با توجه به بوست زدن 90 درصد یوزر ها ، بهترین زمان واسه غارت کردن کالیکتور ها ، حتی استورج ها هست. من امروز با یاری خدا و کمک دوستان و همت خودم:n02: 1.000.000 تا اکسیر و 1.200.000 تا گلد غارت کردم.
آخ حال داد. آخ حال داد :n10:
king_darkness
01-08-2014, 19:44
من تازه امروز :n08: فهمیدم تا حالا روش بازیم اشتباه بوده. تازه امروز فهمیدم حملاتم درست نبوده واسه همین بدون توجه به مپ طرف ، تصمیم به حمله میگرفتم.
امروز با توجه به بوست زدن 90 درصد یوزر ها ، بهترین زمان واسه غارت کردن کالیکتور ها ، حتی استورج ها هست. من امروز با یاری خدا و کمک دوستان و همت خودم:n02: 1.000.000 تا اکسیر و 1.200.000 تا گلد غارت کردم.
هر زمان که دیدی طرف استورج خالی ولی طلای زیادی داره یعنی اینکه کالکتور هاشو خالی نکرده و بهترین زمان حمله است :n02:
مپ تغییر دادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرتون کدوم بهتره ؟؟؟
conficker
01-08-2014, 20:04
سلام دوستان
یه چند روزی نبودم کلن زدین یا نه؟؟!!!
عکس مپم هم می ذارم الان حسش نیست!!!:n02:
دوستان یه سوال ؟
این سبزه ( زیر صورتی سمت راست تصویر) اکسیر هست درسته ؟
واسه من تموم شده و گیر کردم هیچ کاری نمیشه کرد !
حتی درخت ها رو هم قطع کردم و تموم شده و حالا نمیدونم باید چجوری بدستش بیارم
دوستان حرفه ای لطفا راهنمایی کنید
دوستان یه سوال ؟
این سبزه ( زیر صورتی سمت راست تصویر) اکسیر هست درسته ؟
واسه من تموم شده و گیر کردم هیچ کاری نمیشه کرد !
حتی درخت ها رو هم قطع کردم و تموم شده و حالا نمیدونم باید چجوری بدستش بیارم
دوستان حرفه ای لطفا راهنمایی کنید
نه اون جم یا الماس هستش که نباید خرجش میکردی.
اگه تازه بازیو شروع کردی پاکش کن و از اول شروع کن و یه دونه هم خرج نکن 500 تا بشه بتونی کارگر سوم رو بسازی. بعد اگه باز جمعش کنی 1000 بشه کارگر چهارمم میسازی.
با انجام ماموریت های بازی یا همون Achievement میتونی الماس به دست بیاری
نه اون جم یا الماس هستش که نباید خرجش میکردی.
اگه تازه بازیو شروع کردی پاکش کن و از اول شروع کن و یه دونه هم خرج نکن 500 تا بشه بتونی کارگر سوم رو بسازی. بعد اگه باز جمعش کنی 1000 بشه کارگر چهارمم میسازی.
با انجام ماموریت های بازی یا همون Achievement میتونی الماس به دست بیاری
داداش من الان ریست کردم بازی رو و از اول اومد
همون اول بازی 250 تا از 500 تا رو میگیره برای دستگاه الوار و چوب و به مرور همینطور اتوماتیک چیزایی که مجبور میکنه بسازی از الماس کم میشه...
چطور باید خرجش نکرد ؟!
و یه توضیحی در مورد کارگر میدی ؟ همون آپگرید خونه اصلی هست یا چیزی دیگه ؟
مرسی
1- تو کلن وار افراد به چه ترتیبی از بالا به پایین چیده میشن؟
2- صفحه قبل
3- تو این لولی که من هستم تو چه کاپی میتونیم بیشترین loot رو داشته باشم. چون هنوز هیلر و تلسم شفا ندارم تو کاپ بالا 1000 سخته ، پایین 1000 هم بیشتر از 100K لوت نیست.
1- یک میانگین کلی از تمامی قدرت های دفاعی حجومی و سطح نیرو ها و ... تعیین کننده جایگاه شما در هر War هست
2- چیدمان مپ خوبه مشکلی نداره انچنان , فقط شما تروفی ای که داری زیاده و حریفان قدر تر از شما هستن . شما توقع نداشته باش تو لولی که هستی تمامی حریفان با لوت های 200-300 هزار جلوی شما در بیاد .
3- بیشترین لوت بین 1000 تا 1400 هست از TH 6 تا TH 8 بعد از اون برای منابعی مثل اکسیر سیاه باید به تروفی های بالاتر از 1400 رفت .
تازه لول 8 شدم
هرچی گشتم مپ درست و حسابی برای فارم پیدا نکردم
لول 7 که بودم چون 2تا storage داشتم کم پیش می آمد که به مرکز بیس برسند و قارت کنن ولی الاکه storage ها 3تا شدن خیلی راحت با چند تا archer قارت میکنن
پیشنهادی ندارید ؟؟؟
البته trap هارو طوری چیدم که خیلی کم پیش میاد به قسمت های دیگه مپ برسند
مثلا اگه از بالا حمله کنن فقط gold storage همون جارو میزنن و به پاییین نمیرسند
3 تا Storage نشدن دوست گرامی شما ساختیشون
یکی از اشتباهات اکثر بچه ها ساخت Storage بیش از نیازشون هست اونم برای افزایش سریع لول اکانتشون یا کم شدن هزینه آپگرید Storage اشون , اما تا TH 9 اصلا نیازی به زدن Storage سوم نیست چون شما چیزی نداری که بیش از اون بخوای منابع بدست بیاری .
شما اولین کاری که بخوای بکنی اینه که اصلا منبع های سوم رو آپگرید نکنی تا اواخر TH 8 که میخوای بری برای 9 و الان هم این منابع رو بیرون بزاری چون به خاطر کم بودن حجم شاید نهایت 1000 الی 5000 منبع قابل زدن باشه از شما که اونم با قرار دادن این منابع در کناره بیرونی دیوار و نزدیک Canon یا Archer Tower یک محافظت نسبی و خوبی رو داری .
شما فعلا روی آپگرید نهایی همون 2 تا Storage های اصلی کار بکن و هردو رو به سطح 11 برسون که ظرفیت کلی برای هر منبع 2 میلیون میشه و جمعا 4 میلیون گلد و 4 میلیون اکسیر قابلیت ذخیره داری که کافی هست .
مپتون دومتون هم خوبه فقط یک مقدار Wall رو بیشتر روش کار کنید و از Wall سطح 7 برای بعضی قسمت ها استفاده کنید تا اینکه به سراسری به سطح 7 برسونید .
TH رو هم از مپ کاملا فاصله بدید تا راحت تر زده بشه و بعضی ها از زدنش پشیمون نشن.
به لوت های 2-3 میلیون هم میرسی میلاد
من الان بشینم پاش قشنگ بالای 2.5 رو میزنم در روز .
سلام دوستان
یه چند روزی نبودم کلن زدین یا نه؟؟!!!
عکس مپم هم می ذارم الان حسش نیست!!!:n02:
همینطوری نمیشه دوست عزیز باید اعلام آمادگی کنید و دوستان به حد نساب برسن که ارزش این کار باشه بیخودی وقت صرف نشه بی نتیجه بمونه
aminkhoob
02-08-2014, 10:23
همون اول بازی 250 تا از 500 تا رو میگیره برای دستگاه الوار و چوب و به مرور همینطور اتوماتیک چیزایی که مجبور میکنه بسازی از الماس کم میشه...
چطور باید خرجش نکرد ؟!
مرسی
سلام
اون اولی ها رو فکر نکنم بشه کاری کرد ولی بعدش خرج نکن
یه خونه های کوچیکی هست که هر کدوم یه کارگر داره اول فکر کنم دو تا هست و برای ساختن چیزی یا آپگرید لازمن
وقتی چیزی میسازی میرن مشغول میشن
Milad4171
02-08-2014, 10:27
یه سوالی واسه من پیش اومده که اگر بخوایم یه استوریج رو از بازی حذف کنیم باید چیکار کنیم؟؟ اصلا عملیه ؟؟:n02:
conficker
02-08-2014, 11:00
یه سوالی واسه من پیش اومده که اگر بخوایم یه استوریج رو از بازی حذف کنیم باید چیکار کنیم؟؟ اصلا عملیه ؟؟:n02:
نمیشه اگه چیزیو بسازی دیگه نمی شه از بین برد
چطور باید خرجش نکرد ؟!
مرسی
اول بازی برای آموزش به شما مقداری رو استفاده میکنه که مهم نیست
مهم استفاده خوده شما برای ادامه کار هست که باید قبل از استفاده از Gem برای هرکاری از اونها برای ساخت خانه ی کارگر یا Builder's Hut اقدام کنید
250 جم برای کارگر دوم
500 جم برای کارگر سوم
1000 جم کارگر چهارم
2000 جم کارگر پنجم
نمایی از Builder's Hut :
Georges St-Pierre
02-08-2014, 11:35
واسه کلن من هستم ... لول 41
واسه کلن من هستم ... لول 41
سلام
یک اسکرین شات از کل کلن و صفحه آپگرید نیرو ها بزارید
Georges St-Pierre
02-08-2014, 13:05
البته به زودی نقشه عوض میشه با آپدیت TH ...
پ.ن : نیروها هم لول3 هستن اکثرا ( تا لول 4 آزمایشگاه که میشده آپدیت کرد )
conficker
02-08-2014, 13:39
اینم مپ من :n02:
البته این عکس واسه دیروزه الان لول 60 شدم th هم لول 8 شده
البته به زودی نقشه عوض میشه با آپدیت TH ...
نیرو ها چی ؟
اینم مپ من :n02:
البته این عکس واسه دیروزه الان لول 60 شدم th هم لول 8 شده
وضعیت شما خیلی خوبه همه چی در یک سطح تعادل هست تقریبا .
شما الان شروع کن کل دیوار هارو به سطح 6 برسون در کنار اون هم Canon هارو یک لول آپگرید کن .
حواستون باشه Storage های سوم رو فعلا نسازید تا الکی فضا رو اشغال نکنه و استراتژی دفاعی رو بهم بریزه.
نیرو ها در چه وضعیتی هستن ؟
الان وقتشه که خیلی روی نیرو ها فوکوس کنید چون سرعت عمل پیشرفت در این لول مدیون نیرو هاست
Milad4171
02-08-2014, 14:16
اینم آخرین تغییرات مپ من.
الان سه تا کارگر مشغول به کارن ! یه ویزار تاور داره آپ میشه یه کمپ و یه کالکتور اکسیر هم داره آپ میشه
منتظرم کارگرم کارش تموم بشه اون یکی کمپ هم آپ کنم اما معلوم نیست تا 10 ساعت دیگه چه اتفاقی بیفته :n02:
conficker
02-08-2014, 14:42
وضعیت شما خیلی خوبه همه چی در یک سطح تعادل هست تقریبا .
شما الان شروع کن کل دیوار هارو به سطح 6 برسون در کنار اون هم Canon هارو یک لول آپگرید کن .
حواستون باشه Storage های سوم رو فعلا نسازید تا الکی فضا رو اشغال نکنه و استراتژی دفاعی رو بهم بریزه.
الان وقتشه که خیلی روی نیرو ها فوکوس کنید چون سرعت عمل پیشرفت در این لول مدیون نیرو هاست
الان دارم اکسیر جم می کنم تا آرچر به لول5 برسونم بعدش هم یا بربریان ارنقاع می دم یا جیانت
فکر نکنم storage لول 1 زیاد تاثیر داشته باشه البته هنوز نساختم
دیوارم که خیلی طلا می خواد ولی دارم کم کم لول شو می برم بالا (آدم دلش نمی خواد طلا بده دیوارو لول آپ کنه:n02:)
اینم آخرین تغییرات مپ من.
الان سه تا کارگر مشغول به کارن ! یه ویزار تاور داره آپ میشه یه کمپ و یه کالکتور اکسیر هم داره آپ میشه
منتظرم کارگرم کارش تموم بشه اون یکی کمپ هم آپ کنم اما معلوم نیست تا 10 ساعت دیگه چه اتفاقی بیفته :n02:
میلاد جام وضعیتت خیلی بهتر شده
اما چند تا نکته :
1) الان زمان مناسبی برای آپگرید پیوسته ی Collector ها نیست به علت اینکه زمان بر هستن و به اون مقدار برای کسی که میزان ساعات بازیش در روز زیاده کاربرد نداره . پس بهتره از کارگر برای آپگرید دفاعی ها و
ساختمان استفاده بشه فعلا .
2) هر دو Elixir Storage رو به سطح 10 برسون که دیگه باید منابع بیشتری غارت کنی .
3) کم کم به فکر TH 7 باش
الان دارم اکسیر جم می کنم تا آرچر به لول5 برسونم بعدش هم یا بربریان ارنقاع می دم یا جیانت
فکر نکنم storage لول 1 زیاد تاثیر داشته باشه البته هنوز نساختم
دیوارم که خیلی طلا می خواد ولی دارم کم کم لول شو می برم بالا (آدم دلش نمی خواد طلا بده دیوارو لول آپ کنه:n02:)
اگه بخوایم نیرو هارو اولویت بندی کنیم برای آپدیت بدین صورت میشه :
Giant
Archer
WallBreaker
Barbar
Wizard
Healer
Goblin
این ترتیب جواب میده و سرعت پیشرفت رو بالا میبره برای این سطح
البته بسته به استراتژی حمله میتونه جای 3-4 و 5-6 عوض بشه با هم.
دیوار یک پروسه داره و باید با صبر و حوصله جلو برین , اینطور نیست که تو 3 روز کل دیوار رو آپگرید کنید .
نکته بعدی اینه که یکی از راه های حفظ منابع بالا بودن سطح دیوار هست مخصوصا از TH 8 به بالا .
دو تا سوال دارم
یک : چطور میتونم تو ویندوز بازی کنم ؟
اگه بخوام رو گوشی دیگه بریزم چطور باید اکانتمو منتقل کنم؟
دو تا سوال دارم
یک : چطور میتونم تو ویندوز بازی کنم ؟
اگه بخوام رو گوشی دیگه بریزم چطور باید اکانتمو منتقل کنم؟
سلام
1) توسط برنامه BlueStacks که آموزش اون در سایت خودمون باید باشه
2) تو بازی وارد تنظیمات شده و گزینه Link To Device رو میزنید و تعیین میکنید کدوم دستگاه قدیمی ( مبدا ) و کدوم جدیده (مقصد ) هست بعد از این کار تو دستگاه مقصد هم همین کارو کرده و تعیین میکنید که New Device هست سپس کد به شما داده میشه و این کد رو باید تو دستگاه جدید بزنید و انتقال به سرعت انجام میشه.
کد برای انتقال به دستگاههای اپلی هستش
اگه رو بلو استک نصب کنید و با اکانت جیمیل سینک کنید به راحتی موقع نصب بازی رو گوشی های یگه اندرویدی همون اول بازی گزینه sing-in رو بزنید بازی لود میشه
Reza31001
02-08-2014, 21:19
دوستان داداش من بدجور خوره این بازی شده و فکر می کنم لولش هم حدود 60 باشه
حالا میگه اکانت بازی هم خرید فروش میشه و میخواد بفروشش
امکان پذیره؟
اگه آره لطفا تو پیغام خصوصی جایی برای این موضوع معرفی کنید
Amir Hossein
02-08-2014, 21:41
سوال منو دوستان چقدر راهنمایی کردن... :31:
بعد دو ساعت تآخیر گلدو الکسیر ریخته شد...
حالا گفتیم از مپ خودمونم یه شات بذاریم.... دوستان ببینن
البته حالت وار انگار خیلی مبتدیانه چینده شده... ولی اصلا اینطور نیست...
من دو ماهه که از این نپ برای وار استفاده میکنم... بعده 10 12 تا اتک که تو وار بهم دادن... هنوز حتی یه ستاره هم نتونستن ازین بگیرن :31:
کلن خارجیه... :31:
ولی ماشالا دوستان خیلی فعالن...نتیجه ها همیشه یه اختلاف فضایی داره :31:
کد برای انتقال به دستگاههای اپلی هستش
اگه رو بلو استک نصب کنید و با اکانت جیمیل سینک کنید به راحتی موقع نصب بازی رو گوشی های یگه اندرویدی همون اول بازی گزینه sing-in رو بزنید بازی لود میشه
فرقی نمیکنه برای هرد و سیستم عامل این امکان هست هم برای Device های Apple توسط GameCenter و Apple ID و هم برای Android ای ها توسط Gmail .
Link a Device هم که دیگه برای انتقال کامل اکانت COC روی تمام پلتفورم هاس
سوال منو دوستان چقدر راهنمایی کردن... :31:
بعد دو ساعت تآخیر گلدو الکسیر ریخته شد...
حالا گفتیم از مپ خودمونم یه شات بذاریم.... دوستان ببینن
البته حالت وار انگار خیلی مبتدیانه چینده شده... ولی اصلا اینطور نیست...
من دو ماهه که از این نپ برای وار استفاده میکنم... بعده 10 12 تا اتک که تو وار بهم دادن... هنوز حتی یه ستاره هم نتونستن ازین بگیرن :31:
کلن خارجیه... :31:
ولی ماشالا دوستان خیلی فعالن...نتیجه ها همیشه یه اختلاف فضایی داره :31:
شما تو این مقدار Trophy چیزی گیرت میاد ؟!
Amir Hossein
03-08-2014, 02:30
بد نیست... مهم راحت زدنه..
ینی من با ده پونزده تا سرچ به یه چیر تقریبا خوب میرسم که با 200 آرچر همشو میگیرم... احتیاج به ساختن چیزای قوی نیست دیگه:n02:
دوستان داداش من بدجور خوره این بازی شده و فکر می کنم لولش هم حدود 60 باشه
حالا میگه اکانت بازی هم خرید فروش میشه و میخواد بفروشش
امکان پذیره؟
اگه آره لطفا تو پیغام خصوصی جایی برای این موضوع معرفی کنید
بعله امکان پذیره
شما با 2 روش انتقال میتونید اتقال بدید
توسط گزینه Link a Device
دادن (Email (Apple ID-Gmail خودتون همراه با پسوورد به فرد مورد نظر
در این مورد اگر در بازی Sign-in کرده باشید بازی شما در سرور ذخیره خواهد شد و استفاده از اون ایمیل بازی شمارو دوباره Run خواهد کرد
بد نیست... مهم راحت زدنه..
ینی من با ده پونزده تا سرچ به یه چیر تقریبا خوب میرسم که با 200 آرچر همشو میگیرم... احتیاج به ساختن چیزای قوی نیست دیگه:n02:
اتفاقا من الان با تروفی 1300 تا 1400 همینطور هستم و راحت میزنم یه خوبی ای که این تروفی داره میزان دارک اکسیر ها هست .
اما خب من تو اون رنجی که شما بازی میکنی نتونستم بالا تر از 150 یا 200 کیلو بزنم اما تو این رنجی که هستم گاهی تا 450 یا حتی نزدیک 500 هزار هم منابع زدم
(البته به صورت تفکیکی !! یعنی جمعا گلد و اکسیر یه چیزی بین 700 تا 1 میلیون )
آخرین وضعیت منابع من از دیروز صبح تا الان با حدود 400 تا غارت شده و 300 تا مصرف اکسیر برای ساخت نیرو و حدود 2.5 میلیون گلد برای آپگرید دفاعی ها و ریکاوری بمب ها از این منابع کم شده و این مونده !
اینو گذاشتم که دوستان یه موقع بازی رو یه چیزه فضایی ندونن و فکر نکنن بنده بلوف میزنم
ترفند های پیچیده و جذابی داره که تو طول بازی یاد میگیرید
اینم Map جدیدم :دی امروز زدم
چیزی که هست اینه که الان منابع هست ولی کارگر نیست ! :دی
اینم آخرین وضعیت منابع امشب :
چطور میتونم اکانتمو از گوشی پاک کنم ؟
indianboy
04-08-2014, 10:30
آخرین وضعیت منابع من از دیروز صبح تا الان با حدود 400 تا غارت شده و 300 تا مصرف اکسیر برای ساخت نیرو و حدود 2.5 میلیون گلد برای آپگرید دفاعی ها و ریکاوری بمب ها از این منابع کم شده و این مونده !
اینو گذاشتم که دوستان یه موقع بازی رو یه چیزه فضایی ندونن و فکر نکنن بنده بلوف میزنم
ترفند های پیچیده و جذابی داره که تو طول بازی یاد میگیرید
اینم Map جدیدم :دی امروز زدم
چیزی که هست اینه که الان منابع هست ولی کارگر نیست ! :دی
اینم آخرین وضعیت منابع امشب :
سلام دوست عزیز
مال دنیا چرک کف دسته! انقدر دنبال طلا و مال دنیا نباش! این همه جمع کردی آخرش باید بری زیر خاک! :n02:
Milad4171
04-08-2014, 12:51
خوب من. یکی از کارگرام کارش تموم شد دادم واسه آپ کردن تان هال . 6 روز طول میکشه :n02:
حالا بهترین مپ واسه لول 7 چیه ؟؟
+
کاپ بالا حسن داره؟؟ الان یکی با لول 6 تان هال ، لولش گلد 2 شده !!!!!
سلام دوست عزیز
مال دنیا چرک کف دسته! انقدر دنبال طلا و مال دنیا نباش! این همه جمع کردی آخرش باید بری زیر خاک! :n02:
سلام عزیزم
خارج از بحث شوخی این داستان شما اینو توجه کن که تو این دنیا شما فقط مسئول خودت , اطرافیانت , زنت , شوهرت , مادرت و پدرت نیستی !!
شما یک بخش عظیمی از وظیفه ای که برعهده داری مستحکم کردن پایه های زندگی و پیشرفت برای نسل آینده خودت هست ! زمانی که نوه ها و نتیجه ها و نبیله ها وندیده ها و ... زندگی میکنن باید از وجود شما و زندگی درست شما یاد کنن چون که میدونن شما باعث وضعیت فعلی اونها هستید
پس اینجوری ها هم داستان کشکی نیست دوست گلم , اون آقا و خانم بلا نسبت شما نا فهمی که توی تلویزیون و رادیو این خزعبلات رو تحویل جامعه ی فرسوده ی ما میده 1 دقیقه به این موضوع فکر نکرده .
من میدونم هرکس وظیفه پیشرفت خودش رو برعهده دارم اما اینو هم میدونم که منه نوعی نباید مصائب زندگی رو برای نسل بعدم فراهم کنم , اگر سهل انگاری شد خودش جوابگو باشه نه شما ...
چطور میتونم اکانتمو از گوشی پاک کنم ؟
شما بازی رو که پاک کنی کافیه . حالا دلیل این کار چیه ؟
خوب من. یکی از کارگرام کارش تموم شد دادم واسه آپ کردن تان هال . 6 روز طول میکشه :n02:
حالا بهترین مپ واسه لول 7 چیه ؟؟
+
کاپ بالا حسن داره؟؟ الان یکی با لول 6 تان هال ، لولش گلد 2 شده !!!!!
به به به سلامتی
میلاد جان تو TH 7 دیگه یه صبر 1-2 ماهه لازم داری برای آپ کردنه تمام ساختمان ها و نیرو ها و ... تا جایی که دیگه چیزی برای آپ کردن نداشته باشی اینطوری توی TH8 فقط روی نیرو کار میکنی و به شدت سرعت پیشرفتت بالا میره .
این 2 مپ رو من برات مناسب دیدم :
indianboy
04-08-2014, 13:58
سلام عزیزم
خارج از بحث شوخی این داستان شما اینو توجه کن که تو این دنیا شما فقط مسئول خودت , اطرافیانت , زنت , شوهرت , مادرت و پدرت نیستی !!
شما یک بخش عظیمی از وظیفه ای که برعهده داری مستحکم کردن پایه های زندگی و پیشرفت برای نسل آینده خودت هست ! زمانی که نوه ها و نتیجه ها و نبیله ها وندیده ها و ... زندگی میکنن باید از وجود شما و زندگی درست شما یاد کنن چون که میدونن شما باعث وضعیت فعلی اونها هستید
پس اینجوری ها هم داستان کشکی نیست دوست گلم , اون آقا و خانم بلا نسبت شما نا فهمی که توی تلویزیون و رادیو این خزعبلات رو تحویل جامعه ی فرسوده ی ما میده 1 دقیقه به این موضوع فکر نکرده .
من میدونم هرکس وظیفه پیشرفت خودش رو برعهده دارم اما اینو هم میدونم که منه نوعی نباید مصائب زندگی رو برای نسل بعدم فراهم کنم , اگر سهل انگاری شد خودش جوابگو باشه نه شما ...
اتفاقا بنده هم به شدت با اون حرفی که قبلا از روی مزاح زدم مخالف هستم و به شدت حرف شما رو تایید می کنم و اطرافیان و دوستانم هم می دونن که چقدر با این جور حرفها مخالفم!
اتفاقا چندین بار با افرادی (نمی تونم بگم کدوم قشر) که از این جور حرفها زدن درگیری لفظی شدید پیدا کردم!
اما خلاصه بحث اینکه اون حرف رو جهت عوض کردن روحیه بچه ها گفتم!
راستی این چند روزه که طرح جدید کلش آف کلنز اجرا شده و با یک الماس میشه کالکتورها رو بوست کرد میزان منابعی که غارت میکنم به طور متوسط خیلی بیشتر شده! حیف که نمیشه تندتند خرجشون کرد و ساختمون ساخت!
اتفاقا بنده هم به شدت با اون حرفی که قبلا از روی مزاح زدم مخالف هستم و به شدت حرف شما رو تایید می کنم و اطرافیان و دوستانم هم می دونن که چقدر با این جور حرفها مخالفم!
اتفاقا چندین بار با افرادی (نمی تونم بگم کدوم قشر) که از این جور حرفها زدن درگیری لفظی شدید پیدا کردم!
اما خلاصه بحث اینکه اون حرف رو جهت عوض کردن روحیه بچه ها گفتم!
راستی این چند روزه که طرح جدید کلش آف کلنز اجرا شده و با یک الماس میشه کالکتورها رو بوست کرد میزان منابعی که غارت میکنم به طور متوسط خیلی بیشتر شده! حیف که نمیشه تندتند خرجشون کرد و ساختمون ساخت!
بسیار عالی و خوشحالم که این طرز فکر رو دارید
منم البته متوجه شوخی شما شدم و گفتم خارج از شوخی دوست خوبم .
این طرح ها یه جورایی پا بر جا هست همیشه و به صورت یه سورپرایز یا کمک و ایجاد انگیزه فعالیت برای مدتی برگزاری میشه .
خب خیلی ها میان Boost میکنن اما نمیتونن درست مدیریت داشته باشن و به خاطر همین Collector ها شروع به ذخیره زیاد منباع میکنن و چون کسی نیست اونارو به Storage ها انتقال بده
برای Loot کردن منابع زیادی رو به شما نشون میدن و موقعیت خوبی برای غارت هست .
شما به غیر از کارگر و ساخت و ساز آپگرید نیرو هارو هم بر عهده داری
اگه یک عکس از کل کلن خودتون و لابراتوآر برام بزارید میگم چطوری بهینه تر از منابع استفاده کنید
Milad4171
04-08-2014, 14:14
مرسی سعید جان.
یه سوال !
Lightning Spell لول 5 اش تو کدوم لول تان هال باز میشه !؟
indianboy
04-08-2014, 14:31
فکر می کنم تصویر نقشه ام توی صفحه قبلی همین تاپیک باشه!
راستی یه مشکلی که از ابتدا داشتم اینه که معمولا مقدار منابع الکسیری که غارت می کنم کمتر از طلاست! نمی دونم این عادیه یا نه؟ ولی احساس می کنم که مقدار طلای ذخیره شده افراد دیگه به طور متوسط بیشتر از مقدار الکسیرشونه!
مرسی سعید جان.
یه سوال !
Lightning Spell لول 5 اش تو کدوم لول تان هال باز میشه !؟
خواهش میکنم میلاد عزیزم
Laboratory Level 6
Town Hall 8
فکر می کنم تصویر نقشه ام توی صفحه قبلی همین تاپیک باشه!
راستی یه مشکلی که از ابتدا داشتم اینه که معمولا مقدار منابع الکسیری که غارت می کنم کمتر از طلاست! نمی دونم این عادیه یا نه؟ ولی احساس می کنم که مقدار طلای ذخیره شده افراد دیگه به طور متوسط بیشتر از مقدار الکسیرشونه!
بله دیدم نقشه شما رو
این بسته به هدف شماس , اگه شما برای غارت هدف رو اکسیر قرار بدید در آخر روز منابع بیشتری از اکسیر و غارت میکنید تا گلد رو
نمونه بارز این داستان عکس های کلن خوده من
چون روی 4S ریختم با همون APPLE ID گوشی رو 5S نصب کردم حالا تو هر دو با یک اکانت باز میشه
بازی رو پاک کردم apple id هم sign out کردم یه apple id جدید ریختم باز همونه
Milad4171
04-08-2014, 21:47
فلسفه کلن وار چیه؟؟
وقتی ما میتونیم با غارت ات 300 400 هزار تا منابع بگیریم، دیگه این وسط کلن وار چه فایده داره؟ فقط یک جنگ دو طرفه میشه !!!!
دوستان اینم از مپ من
دوماهیه حدودا بازی میکنم،نمیدونم خوب پیشرفت کردم یا نه!
تا فول اپ نشم تاون حالو اپ نمیکنم
لان فقط منتظرم موردای حساس اپ شن تا برم باراکمو اپ کنم.
نظری پیشنهادی انتقادی چیزی دارین در کل بگین خوشحال میشم
aghili89
05-08-2014, 07:40
آقا من یه مشکلی دارم موندم چیکار باید بکنم.
من تا lvl 2 با اکانت گوگلم sign in بودم، بعد sign out کرده بودم، الان که رسیدم lvl 6 ، میخوام با گوگل sign in کنم که ذخیره یشه.. پیغام google alert میاد و میگه اگه sign in کنی از lvl 2 باید دوباره شروع کنی و اگه مطمئنی عبارت config رو تایپ کن.
چیکار کنم :n27:
reza_jolie
05-08-2014, 09:17
فلسفه کلن وار چیه؟؟
وقتی ما میتونیم با غارت ات 300 400 هزار تا منابع بگیریم، دیگه این وسط کلن وار چه فایده داره؟ فقط یک جنگ دو طرفه میشه !!!!
منم نفهمیدم به چه دردی میخوره. الکی وقت سرباز خونه هارو بگیری که چی!
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
من تا lvl 2 با اکانت گوگلم sign in بودم، بعد sign out کرده بودم، الان که رسیدم lvl 6 ، میخوام با گوگل sign in کنم که ذخیره یشه.. پیغام google alert میاد و میگه اگه sign in کنی از lvl 2 باید دوباره شروع کنی و اگه مطمئنی عبارت config رو تایپ کن.
چرا sign out کردی باید همون موقع sign in میکردی و ادامه میدادی
چون روی 4S ریختم با همون APPLE ID گوشی رو 5S نصب کردم حالا تو هر دو با یک اکانت باز میشه
یکی کمک کنه مشکلم حل شه
شما روی 5S دیگه نباید Apple ID قبل رو Run میکردی چون سیو قبلی الان تو گوشی دوباره دانلود شده .
برنامه iTools رو شما بگیر و گوشی رو به PC وصل کن بعد وارد پوشه بازی شو و سیو بازی رو پیدا کن و پاک کن بعدش با Apple ID جدید امتحان کن .
فلسفه کلن وار چیه؟؟
میلاد جان کلن وار یه جورایی بیشتر برای افراد متوسط رو به بالا تا افراد متوسط و ضعیف یک کلن سود آوره , برای لیدر ها و ... خیلی سودی نداره و بیشتر اونها روی تاکتیک ها و استراتژی های خودشون کار میکنن و به رخ هم میکشن این موضوع رو .
البته این موضوع خیلی بستگی به کلن و قوت افراد هم داره هرچی افراد در سطح نزدیک به هم سود آوری هم برای کل بیشتر .
اما فلسفه این وار بیشتر روی جلوگیری از یکنواختی بازی و ایجاد یک پروسه ی استرسی و کار گروهی هست . یعنی بازی رو کمی جدی تر جلوه دادن با این موضوع .
همچنین بعد های مختلف و انگیزه برای پیشرفت بیشتر شده چون بعضی از المان هایی که برای بازی معمولی کاربرد داره تو وار نمیتونه عملکرد مثبتی داشته باشه و شمارو مجاب میکنه که موارد دیگه ای رو هم در بازی به کار بگیرید بر فرض مثال استفاده از Hug Rider , Dragon و PEKKA که بسیار گران قیمت هست هزینه ساختشون و هیچ کس برای بازی معمولی استفاده نمیکنه اما شما توی وار مجبوری در بعضی از حملات استفاده کنی .
شاید بشه گفت بحث کارگروهی در ایجاد این فضا مهمترین عامل این بوجود اومدن این قسمت هست
دوستان اینم از مپ من
دوماهیه حدودا بازی میکنم،نمیدونم خوب پیشرفت کردم یا نه!
تا فول اپ نشم تاون حالو اپ نمیکنم
لان فقط منتظرم موردای حساس اپ شن تا برم باراکمو اپ کنم.
نظری پیشنهادی انتقادی چیزی دارین در کل بگین خوشحال میشم
وضعیت شما خوبه
فقط برای آپگرید کامل سعی کنید به TH7 برسید بعد شروع به این کار بکنید چون قبل از این مرحله چیزه خاصی برای آپگرید وجود نداره و همچنان درگیر TH خواهید بود .
الان فکر مکینم موقعیت برای آپگرید TH باشه .
بعد از اون حتما دفاعی هارو یک لول افزایش بدید و نیرو هارو آپگرید کنید , خیلی روی Collector ها فعلا سرمایه گزاری نکنید تا اینکه برسید به آپگرید به TH 8
الان هم میزان Storage های موجود رو حداقل به 2 میلیون برای هر منبع برسونید
شما با همون Google Account قبلی داری وارد بازی میشی یا عوض کردی ؟
aminkhoob
06-08-2014, 09:01
بچه ها من یه بار امتحانی با PC شروع کردم دیدم اصلا لازم نیست اون الماس های اول رو خرج کرد!
کلی افسوس خوردم چه قد الماس اون اول هدر دادم.
aghili89
06-08-2014, 09:07
شما با همون Google Account قبلی داری وارد بازی میشی یا عوض کردی ؟
چون همون اکانت قبلی هست و از قبل توش ذخیره شده هست ارور میده دیگه!
یعنی راهی نداره اطلاعات جدیدم روی قبلی ذخیره بشه؟
چون همون اکانت قبلی هست و از قبل توش ذخیره شده هست ارور میده دیگه!
یعنی راهی نداره اطلاعات جدیدم روی قبلی ذخیره بشه؟
آخه یه مقدار عجیبه , چون شما وقتی با همون Email وارد بازی بشی نباید اصلا همچین موردی رو به شما گزارش کنه چون بازی شما با همون ایمیل شروع شده
زمانی که شما بازی رو با یک اکانت دیگه شروع میکنید به شما پیغام میده که وضعیت بازی شما با بازی ای که روی اکانت دیگه هست فرق داره و برای ادامه باید Confirm کنید .
همین چیزی که برای من دیشب پیش اومد و من Confirm کردم , بنده با Gmail اول خودم بازی رو یکبار دیگه شروع کردم اما بازی ای که قبلا داشتم رو روی Gmail دیگه ام توسط Apple ID ایم انتقال داده بودم و چون دیدم فقط یکبار قابلیت انتقال وجود داره مجبور شدم دوباره ایمیل دوم ام رو برای بازی وارد کنم که بعد از این کار به من پیغام داد که TownHall بازی شما روی این ایمیل 8 هست و شما الان دارید Townhall 3 رو استفاده میکنید آیا قبول دارید ؟
بدین شکل میتونه این پیغام بیاد
Milad4171
06-08-2014, 12:24
خوب من دارم تان هال رو آپ میکنم به 7. حدوداً 3 روز و نیم زمان مونده
این این زمان کارهایی که دارم انجام میدم :
2 تا از باراکاها رو آپ میکنم به آخرین لول
بعدش ایردیفنس رو به آخرین لول ( فکر کنم لول 4 باید باشه )
بعد از اون اکسیر استوریج رو به لول 10 آپ میکنم )
( لاینتینگ اسپل لول 4 هم مونده که اونم آپ میکنم بعدش)
خوبه این روند؟؟
فکر کنم بعد از اون دیگه وارد لول 7 میشم و همینطوری هی باید آپ کنم! که فکر کنم 2 3 ماه زمان خواهد برد این آپ کردن ها !!!!:n02:
سلام اگه قبرها رو دست نزنیم چی میشه؟؟؟
یا اصن قبرها بدرد چی میخورن؟؟
وضعیت شما خوبه
فقط برای آپگرید کامل سعی کنید به TH7 برسید بعد شروع به این کار بکنید چون قبل از این مرحله چیزه خاصی برای آپگرید وجود نداره و همچنان درگیر TH خواهید بود .
الان فکر مکینم موقعیت برای آپگرید TH باشه .
بعد از اون حتما دفاعی هارو یک لول افزایش بدید و نیرو هارو آپگرید کنید , خیلی روی Collector ها فعلا سرمایه گزاری نکنید تا اینکه برسید به آپگرید به TH 8
الان هم میزان Storage های موجود رو حداقل به 2 میلیون برای هر منبع برسونید
الان جز ایر دیفنسو ویزارد تاورا و دیوارا چیزی برای اپدیت رو لول 6 ندارم.اینا تموم شد تاون حالو اپ کنم؟؟
استوریجا خیلی مهمه الان برام همش جا کم میارم و گذاشتمشون اپ شن
باراکارو کی بذارم اپ شن؟ توی 7 یه چیزه دیگه میده کثل باراک اون برای چیه؟برای دراگه؟
نیروهام جز ویزاد که دو هست بقیه لول 3 هستن اسپلم لول 3 هست
فکر کنم برای هفته دیگه برم تان حالو اپ کنم.
مرسی از راهنماییتون:n16:
سلام اگه قبرها رو دست نزنیم چی میشه؟؟؟
یا اصن قبرها بدرد چی میخورن؟؟
اون قبر ها از نیروهایی که به شما حمله کردن و شما زدینشون بوجود میاد
اونارو میزنین اکسیر میده
کلا اگه باشه نمای خوبی نداره کارایی خاصی هم نداره جز اکسیر که میده!
خوب من دارم تان هال رو آپ میکنم به 7. حدوداً 3 روز و نیم زمان مونده
این این زمان کارهایی که دارم انجام میدم :
2 تا از باراکاها رو آپ میکنم به آخرین لول
بعدش ایردیفنس رو به آخرین لول ( فکر کنم لول 4 باید باشه )
بعد از اون اکسیر استوریج رو به لول 10 آپ میکنم )
( لاینتینگ اسپل لول 4 هم مونده که اونم آپ میکنم بعدش)
خوبه این روند؟؟
فکر کنم بعد از اون دیگه وارد لول 7 میشم و همینطوری هی باید آپ کنم! که فکر کنم 2 3 ماه زمان خواهد برد این آپ کردن ها !!!!:n02:
خیلی خب
نه این کارو نکن فعلا میلاد جان , تا سطح 8 کافیه
این کاره خوبیه حتما انجام بده , AirDefense جزو اون دسته از دفاعی ها هست که امکان حمله بهت رو به شدت کاهش میده
اینم اوکیه
الان جز ایر دیفنسو ویزارد تاورا و دیوارا چیزی برای اپدیت رو لول 6 ندارم.اینا تموم شد تاون حالو اپ کنم؟؟
استوریجا خیلی مهمه الان برام همش جا کم میارم و گذاشتمشون اپ شن
باراکارو کی بذارم اپ شن؟ توی 7 یه چیزه دیگه میده کثل باراک اون برای چیه؟برای دراگه؟
نیروهام جز ویزاد که دو هست بقیه لول 3 هستن اسپلم لول 3 هست
فکر کنم برای هفته دیگه برم تان حالو اپ کنم.
مرسی از راهنماییتون:n16:
بعله شما الان لازم داری که WizardTower رو کاملا در این سطح TH اپ کنی چون جزو دفاعی های مهم هست همچنین AirDefense
خب خوبه
یکی از Barracks هارو به سطح 8 برسونید تا Healer براتون آزاد چون الان بدرد میخوره برای جلوگیری از مرگ سریع نیرو ها در حمله مخصوصا Giant ها
فکر میکنم منظورتون Dark's Barracks باشه که اون برای ساختن نیرو های Dark Elixir ( نیرو های سیاه ) هست که شما کلا برای ساخت اونها به TH7 نیازمندید ( تو صفه اول اشاراتی کردم بهشون )
شما بعد از 2 میلیونی کردن منابع ذخیره سازی و ذخیره منابع و بعد از اتمام آپگرید AirDefense سریعا TH رو آپ کنید و در حین این کار آپگرید WizTower هارو هم انجام بدید
6 روز زمان دارید تا پایان اپگرید TH 7 آپگرید های دفاعی مونده رو تموم کنید که اینطوری دیگه عقب نمیمونید و بلافاصله دوباره آپگرید ها و ساخت و ساز های جدید براتون محیا میشه .
aghili89
06-08-2014, 17:03
آخه یه مقدار عجیبه , چون شما وقتی با همون Email وارد بازی بشی نباید اصلا همچین موردی رو به شما گزارش کنه چون بازی شما با همون ایمیل شروع شده
زمانی که شما بازی رو با یک اکانت دیگه شروع میکنید به شما پیغام میده که وضعیت بازی شما با بازی ای که روی اکانت دیگه هست فرق داره و برای ادامه باید Confirm کنید .
همین چیزی که برای من دیشب پیش اومد و من Confirm کردم , بنده با Gmail اول خودم بازی رو یکبار دیگه شروع کردم اما بازی ای که قبلا داشتم رو روی Gmail دیگه ام توسط Apple ID ایم انتقال داده بودم و چون دیدم فقط یکبار قابلیت انتقال وجود داره مجبور شدم دوباره ایمیل دوم ام رو برای بازی وارد کنم که بعد از این کار به من پیغام داد که TownHall بازی شما روی این ایمیل 8 هست و شما الان دارید Townhall 3 رو استفاده میکنید آیا قبول دارید ؟
بدین شکل میتونه این پیغام بیاد
lالان مثلا lvl 6 هستم؛ میترسم config کنم از lvl 3 مجبور بشم ادامه بدم. چیکار کنم ؟! :((
conficker
06-08-2014, 18:41
lالان مثلا lvl 6 هستم؛ میترسم config کنم از lvl 3 مجبور بشم ادامه بدم. چیکار کنم ؟! :((
اصلا بازی پاک کن دباره شروع کن!!!
تو یه روز بازی کردن آدم می تونه لول 10 هم بشه از لول 3 هم شما شروع کنی تو 1 ساعت می تونی لول 6 شی دوباره!!!
منم همچین مشکلی با سیو بازی دارم به این صورت که :
من بازیو با دوتا اکانت یکی تو گوشیم و یکیم با PC شروع کردم. با PC تا TH3 پیش رفتم ولی دیگه ادامه ندادم. الان میخوام با PC دوباره بازیو از اول شروع کنم و تو همون اکانت ذخیره کنم.
ولی هر کاری میکنم نمیتونم سیو قبلی رو پاک کنم. وارد Google+ میشم سیو بازیو Delete میکنم اونجا پاک میشه ولی وقتی Sign in میشم دوباره سیو پاک شده ظاهر میشه.
کسی راه حلی برای مشکل من داره؟
ALIREZA.000
06-08-2014, 23:01
سلامممممممم
دوستان میشه چندتا بیس وار بهم بدید؟( th 5 ام)
کلن وار نزدیک اگ میشه زودتر
ممنون
یه بیس فارمینگ هم برای من بدید میخام منابع محافظت بشه
بیس فعلیم
saeed_136915
07-08-2014, 09:24
منم همچین مشکلی با سیو بازی دارم به این صورت که :
من بازیو با دوتا اکانت یکی تو گوشیم و یکیم با PC شروع کردم. با PC تا TH3 پیش رفتم ولی دیگه ادامه ندادم. الان میخوام با PC دوباره بازیو از اول شروع کنم و تو همون اکانت ذخیره کنم.
ولی هر کاری میکنم نمیتونم سیو قبلی رو پاک کنم. وارد Google+ میشم سیو بازیو Delete میکنم اونجا پاک میشه ولی وقتی Sign in میشم دوباره سیو پاک شده ظاهر میشه.
کسی راه حلی برای مشکل من داره؟
سلام
این مسیر رو برین (ممکنه یه مقدار متفاوت باشه ) :
Settings/Google/Google+/Apps with Google+ Sign-In/Clash of Clans/Disconnect
سلام
این مسیر رو برین (ممکنه یه مقدار متفاوت باشه ) :
Settings/Google/Google+/Apps with Google+ Sign-In/Clash of Clans/Disconnect
منم از همین مسیر Disconnect و Delete کردم ولی بعد از Sign in دوباره برمیگرده.
---------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه :
من نسخه جدید Blue Stacks رو نصب کردم ( BlueStacks 0.9.0 Build 4049 Beta 1 ) روش نرم افزارهای Play Store و google و چندتا نرم افزار دیگه رو نداره. خودم نصبشون میکنم ولی وقتی میخوام به اکانتم وصل بشم
نمیتونم یعنی وقتی رو اکانت Google تو تنظیمات کلیک میکنم از منو خاج میشه. قند شکن هم کانکت نمیشه. وقتی هم دوباره نسخه قبل رو نصب کردم بازم قند شکن کانکت نمیشه که بتونم به Google پلاس وصل
بشم
aghili89
07-08-2014, 16:19
چیزایی که تو بخش Decations هستن، روی بازی تاثیری بجز زیبایی هم دارن؟ Torch و White Flag و اینجور چیزا..
saeed_136915
07-08-2014, 17:17
چیزایی که تو بخش Decations هستن، روی بازی تاثیری بجز زیبایی هم دارن؟ Torch و White Flag و اینجور چیزا..
خیر تاثیری ندارن و فقط دکور هستن
من و دوستم یه کلن زدیم
friend4ever
فقط معرفت توش مهمه دیگه هیچی مهم نیست
باهر لولی پذیرای شما دوستان هستیم
[QUOTE=SamGun;8333282]شما روی 5S دیگه نباید Apple ID قبل رو Run میکردی چون سیو قبلی الان تو گوشی دوباره دانلود شده .
برنامه iTools رو شما بگیر و گوشی رو به PC وصل کن بعد وارد پوشه بازی شو و سیو بازی رو پیدا کن و پاک کن بعدش با Apple ID جدید امتحان کن .
اخه 5s جیلبریک نشده که بتونم تو فایل بازی وارد شم
07-08-2014, 22:54
توی چه رنجی باید واسه دارک الیکسیر فارم کنم؟ تا چه حد شدنیه اصلا 10000 تا دارک الیکسیر واسه ی کینگ، توی TH7 بدون دریل جمع کنم؟ :| تا الان 360 تا از کلن وار گرفتم و حدود 90 تا هم از غارت. 10000 تا خیلیه! :دی
توی چه رنجی باید واسه دارک الیکسیر فارم کنم؟ تا چه حد شدنیه اصلا 10000 تا دارک الیکسیر واسه ی کینگ، توی TH7 بدون دریل جمع کنم؟ :| تا الان 360 تا از کلن وار گرفتم و حدود 90 تا هم از غارت. 10000 تا خیلیه! :دی
بستگی به خودتون داره
من با نیروی سطح چهار، تونستم توی پنج روز ده هزارتا دارک اکسیر جیم بزنم، و الان دو روز بعدش، چهار هزار دارک اکسیر دارم
جالبه بدونین من قبل اینکه محزن دارک اکسیر داشته باشم، بیش از پنجهزارتا دارک اکسیر دزدیده بودم که خوب مشخصا، سودی به حالم نداشت
07-08-2014, 23:28
بستگی به خودتون داره
من با نیروی سطح چهار، تونستم توی پنج روز ده هزارتا دارک اکسیر جیم بزنم، و الان دو روز بعدش، چهار هزار دارک اکسیر دارم
جالبه بدونین من قبل اینکه محزن دارک اکسیر داشته باشم، بیش از پنجهزارتا دارک اکسیر دزدیده بودم که خوب مشخصا، سودی به حالم نداشت
تروفی رنجتون چیه؟ با چه استراتژی میزنین؟
ببخشید دوستان من میخواستم بدونم راهی برای پیداکردن افرادی که پول دارن در اتک هست؟:n05::n05::n21:
Milad4171
10-08-2014, 12:43
آقا من تازه لولم رفت به 7
این مپ خوبه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
conficker
10-08-2014, 13:30
آقا من تازه لولم رفت به 7
این مپ خوبه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم تان هالو بیرون بزارین بهتر باشه
aghili89
11-08-2014, 07:39
من
تان هالو بیرون گذاشته بودم ولی دیدم وقتی اول اونو خراب میکنن خیلی از پولم کم میشه :/
conficker
11-08-2014, 10:20
من
تان هالو بیرون گذاشته بودم ولی دیدم وقتی اول اونو خراب میکنن خیلی از پولم کم میشه :/
توی تان هال کلا 1000 تا طلا و 1000 اکسیر هست و کسی که تان هالو بزنه از این بیشتر منابع از تان هال نمی تونه ببره
aminkhoob
12-08-2014, 08:12
سلام
من هر کار کردم نشد که در PC به اکانت گوگل وصل بشم و سیو بازی رو بیارم و خدمات گوگل پلی در BlueStacks کار نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
متشکر
سلام
من هر کار کردم نشد که در PC به اکانت گوگل وصل بشم و سیو بازی رو بیارم و خدمات گوگل پلی در BlueStacks کار نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید
متشکر
بعضی وقت ها این مشکل برای منم پیش میاد برای حلش باید برید داخل تنظیمات امنیتی اکانت گوگلتون و یه پسورد برای برنامه ها بسازید(یه پسورد 16 رقمی بهتون میده) که با اون میتونید براحتی کانکت شید
love-sore
13-08-2014, 09:09
سلام دوست عزیز اگر ممکنه مپ برای لول شش بهم معرفی کنید ممنون. واینکه بهتره با چه نیروهایی و چه تعدادی اتک برم؟
مررررررسی:n12:
virus2009
13-08-2014, 14:01
سلام دوستان
دو هفته نبودم چقدر فعال شده اینجا
وضعیت جدید مپ من :
دو دقیقه بعد :
سلام دوست عزیز اگر ممکنه مپ برای لول شش بهم معرفی کنید ممنون. واینکه بهتره با چه نیروهایی و چه تعدادی اتک برم؟
شما از این مپ استفاده کن عالیه
تبریک اولین وار رو شروع کردیم و فکر میکنم برنده هم بشیم :) بچه ها بیاین تو کلن الان 11 نفریم
friend4ever
با پرچم زرد و مشکی
من الان نیروهام شامل جاینت هیلر و ارچر با چند تا والبریکر هستش و اکثرا هم میبرم
ولی فک کنم تو لول پایین ارچر چندان جالب نباشه و استفاده از بربر بهتر باشه
Milad4171
13-08-2014, 22:25
سلام دوستان. تو بلو استیک کیفیت صفحه و شفافیت صفحه در بازی خیلی کمه . کلا اینمدلی هست یا میشه درستش کرد؟؟؟
درود به همه 10 روز بود نت نداشتم
خداروشکر تاپیک خیلی جلو نرفته
سلام دوستان. تو بلو استیک کیفیت صفحه و شفافیت صفحه در بازی خیلی کمه . کلا اینمدلی هست یا میشه درستش کرد؟؟؟
میلاد جان کیفیت برنامه به 2 صورت اوکی هست
Resolution شما
استفاده از حالت Minimize چون در حالت Max تصویر کشیده و بی وضوح میشه .
conficker
17-08-2014, 14:48
کسی قیمت فروش اکانت می دونه چنده؟؟
اکانتی رو که 180 یا 200 تومن بخرن لول چند باید باشه؟؟
الان اکانت من لول 62 هست به نظرتون چند می خرن؟؟؟
starry_girl
17-08-2014, 15:17
راسته که میگن سازنده هاش از مهندسای نوکیا بودن؟
Thor God
17-08-2014, 16:24
این سوال منم هست.:n26:
البته، یکی از دوستان اکانت لول 70 قرار داده بود برای فروش و 80 هزار تومان برای جم خرج کرده بود که اکانتش رو 200 تومان خریداری کردند.
Milad4171
17-08-2014, 17:45
سلام.
آقااصلا مپ خوب گیر نمیاد که بشه غارت کرد. به زوور 100.000 میشه گیر آورد. الان من رفتم به لول 7 اما پول دستم نیومده کارگرام هم فعلا دارن کار میکنن ولی اگر کارشون تموم بشه بیکار میشن چون گلدر و اکسیر کم دارم.
کاپم بره بالا بهتره میشه یا ربط نداره؟؟؟
سلام.
آقااصلا مپ خوب گیر نمیاد که بشه غارت کرد. به زوور 100.000 میشه گیر آورد. الان من رفتم به لول 7 اما پول دستم نیومده کارگرام هم فعلا دارن کار میکنن ولی اگر کارشون تموم بشه بیکار میشن چون گلدر و اکسیر کم دارم.
کاپ الانتون چنده؟
بهتره یک یا دو لیگ برین بالا بعد برگردین پایین سیلور یک و گلد سه تقریبا خوبن
Milad4171
17-08-2014, 18:35
کاپ الانتون چنده؟
بهتره یک یا دو لیگ برین بالا بعد برگردین پایین سیلور یک و گلد سه تقریبا خوبن
کاپم الان 1215 - لولم هم 48
الان سیلور یک هستم!!
خیلی خیلی به ندرت 100 هزار گیر میاد چه برسه بالاتر!!!
p30mojtaba
17-08-2014, 18:58
دوستان من چطورم؟
سومین کلن وار هم راه افتاد
دوتای قبلی رو بردیم
کلن هایی 10 نفره خیلی خوین کلن دشمن قبلی حتی کلن کستلشون رو پر نکرده بودن و به راحتی بردیمشون این کلن هم سوسکه بچه ها دارن قوی میشن:)
------------------------------------------------------
مجتبی خوبه ولی سعی کن اول مرتار بعد برج ویزار بعد برج ارچر و در اخر کانون اپ کنی
p30mojtaba
17-08-2014, 19:08
سومین کلن وار هم راه افتاد
دوتای قبلی رو بردیم
کلن هایی 10 نفره خیلی خوین کلن دشمن قبلی حتی کلن کستلشون رو پر نکرده بودن و به راحتی بردیمشون این کلن هم سوسکه بچه ها دارن قوی میشن:)
------------------------------------------------------
مجتبی خوبه ولی سعی کن اول مرتار بعد برج ویزار بعد برج ارچر و در اخر کانون اپ کنی
خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد :n03:
virus2009
17-08-2014, 23:08
دوستان من چطورم؟
شما باید از منابعتون محافظت کنید در صورتی که اونا رو گذاشتی اطراف مپت و به راحتی با آرچر میشه زدشون
این مپی بود که من استفاده میکردم ( شیش ماه پیش ) مپ خوبی بود ...
ولی پیشنهاد میکنم تون هال رو بزارید بیرون ، خیلی بهتر میشه مپ رو چید
فروش اکانت از 50 تا 600 الی 700 هم من قیمت داشتم
لول 51 رو من 60 فروختم
راسته که میگن سازنده هاش از مهندسای نوکیا بودن؟
حالا چه فرقی میکنه دوست عزیز :دی
اما نه اینطور نیست , اکثریت تیم از افراد در حیطه های فعالیتی مختلف تشکیل یک کمپانی رو دادن و هیچ ارتباطی با هم ندارن
سلام.
چرا !؟ من تو هر اتک دارم بالای 150 هزار میزنم میلاد !
سطح تروفی رو تا 1400 برسون شاید وضع یکم بهتر بشه بعد دباره کاهش بده به 1250 تا 1350
دوستان من چطورم؟
خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد :n03:
شما خوبی دوست خوبم فقط چند نکته :
Air Defense رو حداقل به 4 آپگرید کن
Mortar هارو یک سطح افزایش بده
روی Barracks ها زیاد کار کردی دیگه فعلا لازم به آپگرید نیست
تمامی دیوار ها حداقل سطح 6 باشن
سعی کن به یک شکلی Spring Trap هارو داخل بچینی
سطح نیرو ها به چه شکله ؟
+
برای جمع کردن منابع 2 راه وجود داره :
1) تمرکز روی یک منبع
2) پیدا کردن و گشتن زیاد برای کلن هایی که هردو منبع رو زیاد داشته باشن
برای مثال در روش اول شما فقط طلا لازم داری , در اینجا شما میزان منابع Elixir خودت رو برای هر حمله محاسبه میکنی و سعی میکنی کلن هایی رو پیدا کنی که میزان طلای بالا و میزان اکسیر حداقل برای نیرو سازی بعدی شمارو داشته باشه .
برای مورد دوم هم که داستان مشخص هست یا باید شانس بیارید که در اوایل گشتن یه مورد خوب پیدا کنید یا باید انقدر طلا خرج کنید ( برای مثال 100 هزار ) تا یه کیس 300-400 هزار تایی پیدا بشه تازه اونم اگه باز شانس بیارید قدرت دفاعی در حدی باشه که بتونید همشو بزنید.
اینم 3 حمله ی آخر ما:
arming900
18-08-2014, 09:34
اینم 3 حمله ی آخر ما:
بازیکن تیم ملی رو چرا زدی :n02:
یه ترفند توپ یادتون بدم حال کنید
توی بواستک میتونید تا زمانی که نت قطع نشه ! ( از سمت سرویس دهنده منظور) خودتون رو آنلاین نگه دارید :n09:
برنامه اتو کلیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه به صورت خودکار هر چند ثانیه کلیک میکنه(میتوانید مشخص کنید هر چند ثانیه یکبار کلیک کنه)
پس از نصب و اجرای بازی برنامه کلیک خودکار رو نصب و اجرا کنید فقط و فقط گزینه ثانیه رو از 5 به 3 تغییر بدید و بعد استارت کنید،حالا توی بازی روی یکی از کلکتر ها و یا مثلا روی یک دیوار کلیک کنید و همه چیز رو به حال خود رها کنید ! هر 3 تانیه روی اون چیزی که انتخاب کردید کلیک میشه و در نتیجه شما آنلاین محسوب میشوید:n02:
p30mojtaba
18-08-2014, 16:28
شما خوبی دوست خوبم فقط چند نکته :
Air Defense رو حداقل به 4 آپگرید کن
Mortar هارو یک سطح افزایش بده
روی Barracks ها زیاد کار کردی دیگه فعلا لازم به آپگرید نیست
تمامی دیوار ها حداقل سطح 6 باشن
سعی کن به یک شکلی Spring Trap هارو داخل بچینی
سطح نیرو ها به چه شکله ؟
+
برای جمع کردن منابع 2 راه وجود داره :
1) تمرکز روی یک منبع
2) پیدا کردن و گشتن زیاد برای کلن هایی که هردو منبع رو زیاد داشته باشن
برای مثال در روش اول شما فقط طلا لازم داری , در اینجا شما میزان منابع Elixir خودت رو برای هر حمله محاسبه میکنی و سعی میکنی کلن هایی رو پیدا کنی که میزان طلای بالا و میزان اکسیر حداقل برای نیرو سازی بعدی شمارو داشته باشه .
برای مورد دوم هم که داستان مشخص هست یا باید شانس بیارید که در اوایل گشتن یه مورد خوب پیدا کنید یا باید انقدر طلا خرج کنید ( برای مثال 100 هزار ) تا یه کیس 300-400 هزار تایی پیدا بشه تازه اونم اگه باز شانس بیارید قدرت دفاعی در حدی باشه که بتونید همشو بزنید.
ممنون بابت راهنمایی ها :n16:
ظرفیت اردوگاه : 200 نفر
سطح نیرو ها :
Giant + Archer = 4
Barbarian داره می شه 4
Wall Breaker + Baloon + Goblin + Wizard = 3
Healing Spell = 3
Lighning Spell = 4
واسه بدست آوردن منابع هم معمولا اتک می دم
هر اتک حداقل 100 هزارتایی می گیرم.
با این استراتژی :
90 تا گوبلین + 5 تا وال بریکر + 6 تا جاینت + 70 تا آرچر
king_darkness
18-08-2014, 18:34
اینم 3 حمله ی آخر ما:
منم قبلا اتک هام همین طوری بود ولی 2-3 روزه خیلی بد شده max 150 k میشه !!!
دقت کردید بالون + درگون توی لول های بالا چقدر باگ میشن ؟؟؟ وقتی با تعداد زیاد حمله میکنن air Defense کم میارن و راحت مپ با خاک یکسان میشه
دقت کردید بالون + درگون توی لول های بالا چقدر باگ میشن ؟؟؟ وقتی با تعداد زیاد حمله میکنن air Defense کم میارن و راحت مپ با خاک یکسان میشه
خیلی هم باگ نیست برای اینکه کلی زمان و هزینه صرف ساخت این نیرو ها میشه در ضمن شما اگه کلنتون پر باشه و ایر دفنس ها و بمب ایر ها رو خوب اپ کنید افراد هم لول به سختی میتونن مپتون رو کامل بزنن
king_darkness
18-08-2014, 19:06
خیلی هم باگ نیست برای اینکه کلی زمان و هزینه صرف ساخت این نیرو ها میشه در ضمن شما اگه کلنتون پر باشه و ایر دفنس ها و بمب ایر ها رو خوب اپ کنید افراد هم لول به سختی میتونن مپتون رو کامل بزنن
منظورم clan war بودش چون به هیچ عنوان صرف نمیکنه با این نیرو ها اتک معمولی رفتن
بهترین راه برای بدست آوردن اکسیر تو th8 چی ه ؟؟
من معولا با 25تا جاینت + 1 هیلیر + 4 wallbreaker + آرچر حمله میکنم و بیشتر موقع ها 100% میشه ولی مقدار اکسیر که خرج میشه خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه!!!
hojjatinho
18-08-2014, 19:27
منم یک چند وقتیه به دوستانی کلشی پیوستم :دی و به لظف این تاپیک حواسم به جم هام بود و ازش مراقبت کردم ( فقط یه جا دستم خورد 80 تا جم ناقابل پرید :دی )
اما سوال :
بهترین زمان برای اپ کردن خونه چه موقع هست ؟ من الان TH 5 میخوام اپ کنم به 6 ...
دفاعی ها و دیوار ها همه اخرین لول ممکن هستن اما معادن ها هنوز جا دارند .... TH اپ کنم و بعد ادامه اپ معادن یا ابتدا هر چیز ممکن قابل اپدیت شدن سپس TH؟
arming900
18-08-2014, 19:40
منم یک چند وقتیه به دوستانی کلشی پیوستم :دی و به لظف این تاپیک حواسم به جم هام بود و ازش مراقبت کردم ( فقط یه جا دستم خورد 80 تا جم ناقابل پرید :دی )
اما سوال :
دفاعی ها و دیوار ها همه اخرین لول ممکن هستن اما معادن ها هنوز جا دارند .... TH اپ کنم و بعد ادامه اپ معادن یا ابتدا هر چیز ممکن قابل اپدیت شدن سپس TH؟
معادن رو ولش کن فعلا وقتت رو بذار روی دفاع تا دزدی هست خودکفایی نمیخواد !
تمام وسایل دفاعی آپ کن سربازها رو تا جا داره آپ کن به ترتیب الویت باراک ها رو تا حد اکثر آپ کن کمپ ها رو تا حداکثر ببر هیچ چیزی نمونه اینجور بگم ! در آخر میتونی خونه یا همون تاوون حال رو آپ کنی
بازیکن تیم ملی رو چرا زدی :n02:
یه ترفند توپ یادتون بدم حال کنید
توی بواستک میتونید تا زمانی که نت قطع نشه ! ( از سمت سرویس دهنده منظور) خودتون رو آنلاین نگه دارید :n09:
برنامه اتو کلیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه به صورت خودکار هر چند ثانیه کلیک میکنه(میتوانید مشخص کنید هر چند ثانیه یکبار کلیک کنه)
پس از نصب و اجرای بازی برنامه کلیک خودکار رو نصب و اجرا کنید فقط و فقط گزینه ثانیه رو از 5 به 3 تغییر بدید و بعد استارت کنید،حالا توی بازی روی یکی از کلکتر ها و یا مثلا روی یک دیوار کلیک کنید و همه چیز رو به حال خود رها کنید ! هر 3 تانیه روی اون چیزی که انتخاب کردید کلیک میشه و در نتیجه شما آنلاین محسوب میشوید:n02:
والا منابع خوب میبینم دیگه دقت نمیکنم اصلا کی هست
آقا Auto Clicker بد جواب داد :دی
فقط امیدوارم به عنوان یک Cheat حساب نشه چون داره تا بازه های زمانی یکسان این کارو انجام میده
ممنون بابت راهنمایی ها :n16:
ظرفیت اردوگاه : 200 نفر
سطح نیرو ها :
Giant + Archer = 4
Barbarian داره می شه 4
Wall Breaker + Baloon + Goblin + Wizard = 3
Healing Spell = 3
Lighning Spell = 4
واسه بدست آوردن منابع هم معمولا اتک می دم
هر اتک حداقل 100 هزارتایی می گیرم.
با این استراتژی :
90 تا گوبلین + 5 تا وال بریکر + 6 تا جاینت + 70 تا آرچر
نیرو ها خیلی مهم هستن تو هر آپگرید TH اولین کار آپگرید نیرو ها باشه خیلی بهتره و برای حملات بعدی بهتر میشه عمل کرد.
استراتژی نسبتا خوبیه جواب میده
یه مقدار سخت شده منابع بدست آوردن نمیدونم چرا
نه این اصلا باگ نیست , دراگون چون خیلی جون سخته و نیروی تهاجمی بالایی داره کلا جلوش سخت میشه دووم آورد .
حالا بازم دراگون , PEKKA که دیگه یه وضعیه ! مرگ نداره :دی
منظورم clan war بودش چون به هیچ عنوان صرف نمیکنه با این نیرو ها اتک معمولی رفتن
بهترین راه برای بدست آوردن اکسیر تو th8 چی ه ؟؟
من معولا با 25تا جاینت + 1 هیلیر + 4 wallbreaker + آرچر حمله میکنم و بیشتر موقع ها 100% میشه ولی مقدار اکسیر که خرج میشه خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه!!!
واسه کدوم اکسیر ؟ دارک ؟
سطح نیروها چطوره ؟
اما سوال :
شما تا TH 7 سعی کن سریع آپ کنی بعدش یه 1-2 ماه صبر کنی برای آپگرید کامل بعد دوباره اقدام کنی برای TH بعدی
Milad4171
18-08-2014, 21:38
اینم مپ من در اولین روزهای تان هال 8 .
خیلی کم میشه منابع از غارت بدست آورد. الان الکی کارگرام رو دادم کالکتور آپ کنن بیکار نباشن.
یکیشون هم یخوام بذارم واسه آپه دیوار یکی دیگه هم واسه خرید دارک اکسیر.
king_darkness
18-08-2014, 22:06
یه مقدار سخت شده منابع بدست آوردن نمیدونم چرا
نه این اصلا باگ نیست , دراگون چون خیلی جون سخته و نیروی تهاجمی بالایی داره کلا جلوش سخت میشه دووم آورد .
حالا بازم دراگون , PEKKA که دیگه یه وضعیه ! مرگ نداره :دی
واسه کدوم اکسیر ؟ دارک ؟
سطح نیروها چطوره ؟
pekka & golem که تنهایی یه لشگر حریف اند :n02:
الان 2m اکسیر میخوام که آرچر لول 5 کنم یه هفته میشه هرکاری میکنم جمع نمیشه !!!
به جز جایت که تازه لول 5 شده بقیه لول 4 هستن
2-3 تا اتک با تعداد بالا آرچر رفتم بد نبود ولی خیلی باس بگردم تا ی مپ درست حسابی پیدا شه!!!
pekka & golem که تنهایی یه لشگر حریف اند :n02:
الان 2m اکسیر میخوام که آرچر لول 5 کنم یه هفته میشه هرکاری میکنم جمع نمیشه !!!
به جز جایت که تازه لول 5 شده بقیه لول 4 هستن
2-3 تا اتک با تعداد بالا آرچر رفتم بد نبود ولی خیلی باس بگردم تا ی مپ درست حسابی پیدا شه!!!
آره !
یبار 2-3 ماه پیش یکی بهم با 1 دونه PEKKA حمله کرد نصف دهکده رو ترکوند :دی
یه عکس از مپ ات بده بهم ببینم وضعیتت چیه که نمیتونی منابع رو پر کنی
من واسه آپگرید نیرو هام به لول 5 فکر کنم تو 20-25 روز همه رو آپگرید کردم پشت سر هم بدون وقفه .
king_darkness
18-08-2014, 23:11
از نظر gold و de وضعیتم خوبه (همیشه هر 4تا کارگرم مشغولن خدارو شکر:n02:)
ولی گفتنم چون با تعداد بالا جاینت حمله میکردم اکسیر زیادی برای پختن نیرو ها مصرف میشد زیاد صرف نمیکرد
الان تغییر دادم بهتر شده تو این چند ساعته 400k اکسیر جمع کردم !!!
8تا جاینت + 2wall breaker + گابیلین 30 + بقیه آرچر
th چون بیرونه هروقت از بازی خارج میشم یکی میاد میزنش بهم شیلد مجانی میده:n02:
saeed_136915
18-08-2014, 23:24
سلام
دوستان من واسه کارگر 5ام میخوام 1200 تا جم بخرم... کسی یه جای مطمئن میتونه بهم معرفی کنه؟؟
سلام
دوستان من واسه کارگر 5ام میخوام 1200 تا جم بخرم... کسی یه جای مطمئن میتونه بهم معرفی کنه؟؟
قیمتاش از بقیه جاها مناسب تره و بچه ها هم ازش خرید داشتن
arming900
19-08-2014, 09:22
والا منابع خوب میبینم دیگه دقت نمیکنم اصلا کی هست
آقا Auto Clicker بد جواب داد :دی
فکر نکنم انقدر ها هم پیشرفته باشه سرورها ! نمیتونن جلوش رو بگیرن
aminkhoob
19-08-2014, 09:23
بعضی وقت ها این مشکل برای منم پیش میاد برای حلش باید برید داخل تنظیمات امنیتی اکانت گوگلتون و یه پسورد برای برنامه ها بسازید(یه پسورد 16 رقمی بهتون میده) که با اون میتونید براحتی کانکت شید
من مشکلم این نیست
اصلا خدمات گوگل پلی ارور میده و میگه روی دستگاه شما جواب نمیده
لطفا افرادی که دارن در PC بازی میکنن صفر تا صد کارای لازم رو بگن
من بازی اپدیت شده رو نصب کردم و اجرا میشه ولی به اکانت وصل نمیشه
متشکر
saeed_136915
19-08-2014, 10:29
من مشکلم این نیست
اصلا خدمات گوگل پلی ارور میده و میگه روی دستگاه شما جواب نمیده
لطفا افرادی که دارن در PC بازی میکنن صفر تا صد کارای لازم رو بگن
من بازی اپدیت شده رو نصب کردم و اجرا میشه ولی به اکانت وصل نمیشه
متشکر
من با یلواستکس بازی میکنم روی چندتا سیستم نصب کردم اصلا این مشکل هایی که بعضی از دوستان میگن رو ندیدم
اول از همه بلواستکس رو از سایت خودش دانلود و نصب کنین
بعد از نصب با قندشکن (ترجیحا کریـو یا VPN چون بقیه مثل اینکه جواب نمیدن) برنامه رو باز کنین و Search رو بزنین بعد هم Clash of Clans تایپ کنین و Search Play for ... رو بزنین که بعد از زدن این مورد یه چیزی رو دانلود میکنه که بدون قندشکن دانلود نمیشه
بعد از دانلود شدن و نصب شدن اون برنامه به راحتی دوباره همون Search رو بزنین و اسم بازی رو تایپ کنین و Search Play for... رو بزنین (تو این مرحله من بدون قندشکن میرم) و از داخل Play بازی رو نصب کنین
بعد از نصب بازی اصلا من چیز دیگه ای نصب نمیکنم و به راحتی با اکانت گوگل وصل و سینک میشه
دوستان میشه یه نقشه خوب برای لول 7 بهم معرفی کنید
Thor God
19-08-2014, 18:56
عاغا من چه طور بازی رو تو بلو استکز ران کنم ؟
منظورمه که گوگل پلی رو چه طور اجرا کنم ؟ :n26: هر نسخه ای دانلود کردم نصب نشد روش.
کلش رو نصب کردم الان مهم ترین مشکلم اتصال به گوگل پلی هست + ایا امکان داره بازی از ios منتقل بشه به اندرویید ؟ چن قبلا یکبار این کار رو انجام دادیم انجام نشد :n27:
saeed_136915
20-08-2014, 10:07
بالاخره 5 کارگره شدم :n02:
p30mojtaba
20-08-2014, 17:56
چطوره؟
p30mojtaba
20-08-2014, 17:57
چطوره؟
پ.ن : اشتباهی 2 تا پست کردم
هر کاریم می کنم نمی تونم حذفش کنم
یکی از مدیران محترم این پست رو حذف کنه
دوستان میشه یه نقشه خوب برای لول 7 بهم معرفی کنید
صفحات قبل رو مرور کنید
عاغا من چه طور بازی رو تو بلو استکز ران کنم ؟
منظورمه که گوگل پلی رو چه طور اجرا کنم ؟ :n26: هر نسخه ای دانلود کردم نصب نشد روش.
کلش رو نصب کردم الان مهم ترین مشکلم اتصال به گوگل پلی هست + ایا امکان داره بازی از ios منتقل بشه به اندرویید ؟ چن قبلا یکبار این کار رو انجام دادیم انجام نشد :n27:
شما تو تنظیمات BlueStacks جی میل خودت رو باید وارد کنی بعد که وارد بازی بشه اوکی میشه
بالاخره 5 کارگره شدم :n02:
منم منتظرم جم هام به 800 برسه بعد 1200 تا بخرم و 5 کنم واقعا لازمه همش کم میارم کارگر :دی
الان 630 تا دارم ! :n28:
Milad4171
20-08-2014, 19:34
نتظرم جم هام به 800 برسه بعد 1200 تا بخرم و 5 کنم واقعا لازمه همش کم میارم کارگر :دی
الان 630 تا دارم ! :n28:
آقا واقعا چه فایده داره انقدر بلیدر؟
وقتی نمیتونی به اندازه کافی غارت کنی. الان لول من 48 هست. لول تان هالم تازه شده 8 و دارم دیوارام رو آپ میکنم یه سری آپدیت سربازام تو لابراتوآر.
ولی شدیدا کمبود اکسیر و مخصوصاً گلد دارم. سه تا هم بیلدر دارم ولی مشکل دارم شدیداً
تند و تند دارم با گوبلین و آرچر و یار کمکی جیانت لول 5 یا 6 حمله میکنم که فقط غارت کنم ولی فایده نداره اصلا.
کاپم رو به 1300 رسوندم ولی با توجه به اینکه خودم هنوز آپدیت نشدم به لول های بالا با تان حال 9 برمیخورم و خطوط دفاعی فوق العاده قوی !!!!
البته این استراتژیک رو فعلا دارم میرم جلو و خوبه ( حمله با گوبلین و آرچر ) اما نمیدونم در مراحل بعد چه کنم.
بچه ها میگن لولت که بره بالا شدیدا گلد و اکسیر کم میاری !!!
چطوره؟
پ.ن : اشتباهی 2 تا پست کردم
هر کاریم می کنم نمی تونم حذفش کنم
یکی از مدیران محترم این پست رو حذف کنه
خوبه اما میتونه بهتر هم بشه
فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .
شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره
به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .
وقتی نمیتونی به اندازه کافی غارت کنی. الان لول من 48 هست. لول تان هالم تازه شده 8 و دارم دیوارام رو آپ میکنم یه سری آپدیت سربازام تو لابراتوآر.
ولی شدیدا کمبود اکسیر و مخصوصاً گلد دارم. سه تا هم بیلدر دارم ولی مشکل دارم شدیداً
تند و تند دارم با گوبلین و آرچر و یار کمکی جیانت لول 5 یا 6 حمله میکنم که فقط غارت کنم ولی فایده نداره اصلا.
کاپم رو به 1300 رسوندم ولی با توجه به اینکه خودم هنوز آپدیت نشدم به لول های بالا با تان حال 9 برمیخورم و خطوط دفاعی فوق العاده قوی !!!!
البته این استراتژیک رو فعلا دارم میرم جلو و خوبه ( حمله با گوبلین و آرچر ) اما نمیدونم در مراحل بعد چه کنم.
میلاد جان یه جای کارت باید مشکل داشته باشه و امشب یه بررسی راجبش بکنیم مطمئنا حل میشه
تنها 2 مورد برای پیشبرد سریع این بازی لازمه
1. اتک های به جا و خوب و بدست آوردن منابع بالا
2. بهینه مصرف کردن منابع !
مورد دوم خیلی مهم هست .
من یه زمانی میزان گلد کلی که رکورد داشتم همیشه چند میلیون بالاتر از اکسیر بود اما الان برعکس شده !
چون من نهایت 50 هزار خرج اکسیر نیرو میکنم با برداشت بالای 150-200 هزار
یعنی میانگین هر 5 حمله -700-800 هزار تا سود داره .
تو مراحل بالا تر کم آوردن گلد و اکسیر به خاطر گرون تر شدن ساخت و ساز هست حالا چه نیرویی و چه دفاعی
و در کل میزان صبر در پیشبرد بازی باید بیشتر بشه .
یکی از معضلات خیلی ها برای منابع استفاده نا به جا از Spell هاس , اگه بتونید کنترل خوبی روی مصرف اونها داشته باشید خیلی به نفعتون میشه
saeed_136915
20-08-2014, 19:41
فقط یه موضوعی که هست نوع حمله ی دوم که فقط با Spell Lightening انجام میشه به نظرم مزحک ترین مدل اتک کردنه ! البته بلا نسبت شما چون میدونم شما هم به تقلید از بقیه داری این کارو میکنی .
شما تو این اتک 60 هزار اکسیر رو از بین میبری و آخرش هم این مقدار منابع نصیبت میشه و از اونور 1 ساعت نیم وقت برای ساخت دوباره هدر میره
به جای این مدل اتک , کمی زمان بیشتر بزارید و با نیرو های بهتر حمله کنید نتیجه بهتری میگیرید .
حرفتون درسته ولی واسه دارک اکسیر ارزش داره... من خیلی با این روش دارک جمع کردم
حرفتون درسته ولی واسه دارک اکسیر ارزش داره... من خیلی با این روش دارک جمع کردم
جمع کردن دارک توی لول های 50 تا 70 خیلی مهم نیست و بیشتر شما باید نیرو های اکسیر معمولی و دفاعی رو قوی کنی
برای جمع کردن دارک خوب که بتونید دارک های بین 1000 تا 4000 تو هر اتک بدست بیارید باید سطح تروفی رو به بالای 1600 برسونید .
حالا خارج از این داستان کلا استفاده از Lightening بیشتر برای استراتژی های Clan Wars جواب میده نه برای بازی معمولی .
که اونم من خیلی کم دیدم استفاده بشه .
Milad4171
20-08-2014, 20:05
سعید جان. این مپ من.
نظرت چیه؟
من دارم فعلا دیوارا رو آپ میکنم.
آرچر لول 4 شده الانم داره جیانت لول 4 میشه !
سلام دوستان ...
منم تازه لولم شده ۱۰۴ ... سوالی باشه در خدمتم ....
البته اینم بگم با برادزم Coplay می کنیم ..
p30mojtaba
20-08-2014, 21:15
تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی هر کسی که بیشتر از 500-600 تا داشتبه باشه نقششو جوری چیده که کسی با لول 50 نمی تونه بزنتش
lightening spell خوبیش اینه که خیلی راحت هر کی رو خواستی هدف قرار می دی.چه قوی باشه چه ضعیف
king_darkness
20-08-2014, 22:42
میلاد جان یه جای کارت باید مشکل داشته باشه و امشب یه بررسی راجبش بکنیم مطمئنا حل میشه
تنها 2 مورد برای پیشبرد سریع این بازی لازمه
1. اتک های به جا و خوب و بدست آوردن منابع بالا
2. بهینه مصرف کردن منابع !
مورد دوم خیلی مهم هست .
من یه زمانی میزان گلد کلی که رکورد داشتم همیشه چند میلیون بالاتر از اکسیر بود اما الان برعکس شده !
چون من نهایت 50 هزار خرج اکسیر نیرو میکنم با برداشت بالای 150-200 هزار
یعنی میانگین هر 5 حمله -700-800 هزار تا سود داره .
تو مراحل بالا تر کم آوردن گلد و اکسیر به خاطر گرون تر شدن ساخت و ساز هست حالا چه نیرویی و چه دفاعی
و در کل میزان صبر در پیشبرد بازی باید بیشتر بشه .
یکی از معضلات خیلی ها برای منابع استفاده نا به جا از Spell هاس , اگه بتونید کنترل خوبی روی مصرف اونها داشته باشید خیلی به نفعتون میشه
روش حمله کردنم عوض کردم الان خیلی بهتر شده !!!
شما تمرکز بذار رو حداکثر طلایی که میتونی غارت کنی
همین روش (تعداد بالا آرچر و گوبلین ) ادامه بده چون که مقدار اکسیر مصرفی خیلی کمه
فقط باید روش کار دست بیاد که چطوری حمله کنی که 1 ستاره و حداکثر منابع غارت کنی
لیگ گلد هم نرو که لهت میکنن !!!
20-08-2014, 22:59
جمع کردن دارک توی لول های 50 تا 70 خیلی مهم نیست و بیشتر شما باید نیرو های اکسیر معمولی و دفاعی رو قوی کنی
برای جمع کردن دارک خوب که بتونید دارک های بین 1000 تا 4000 تو هر اتک بدست بیارید باید سطح تروفی رو به بالای 1600 برسونید .
حالا خارج از این داستان کلا استفاده از Lightening بیشتر برای استراتژی های Clan Wars جواب میده نه برای بازی معمولی .
که اونم من خیلی کم دیدم استفاده بشه .
سعید ولی به نظر من خیلی شرایطی هم هست که چنین اتک هایی لازمه. من یه Barrack لول 9 دارم، 2 تا لول 7، یدونه لول 3 و واقعا بیشتر از این نیازی ندارم. آرمی کمپ هام هم مکس شده. نیرو هام هم فقط Dragon و Wizard و Healing Spell رو میتونم آپگرید کنم که اونا رو گذاشتم واسه یه مدت دیگه چون فعلا استفاده خاصی ازشون ندارم. الان هم یه Cannon و 2 تا Air Defense دارن آپگرید میشن (max level) و به جز Cannon ها و دیوار ها بقیه نیرو های دفاعیم مکسن. 1.5میلیون گلد دارم و 800ک الیکسیر. ولی باربرین کینگ هنوز ندارم. از امروز عصر شروع کردم، با باربرین و آرچر و 20 تا گابلین و 3 تا لایتنینگ اسپل (البته اول گابلین نمیذاشتم، ولی توی چند تا مورد با وجود اینکه هیچ مانعی بین نیرو هام و دارک الیکسیر استوریج نبود، میرفتن سراغ ساختمون های دیگه، این 20 تا رو هم گذاشتم که تو چنین مواقعی مستقیم برن سراغ دارک الیکسیر.) میرم سراغ بیس هایی که بیشتر از 400 تا دارک الیکسیر دارن + استوریجشون حداقل پوشش اسپلش دمیج رو داشته باشه. با 2 تا لایتنینگ اسپل یه مورتار رو خراب میکنم، بقیه چیزایی که سر راه باشه (مثلا یه مورتار که مکس نشده باشه رو هم میتونم راحت بزنم، یا ویزارد تاور رو باربرین میت شیلد میفرستم جلو آرچر ها راحت میزنن) رو دیگه راحت میشه زد، بعد هم که میرن سراغ دارک الیکسیر استوریج خیلی شیک. :دی همینطوری تا الان با وجود اینکه چند ساعتش رو بیرون بودم 3ک دارک الیکسیر جمع کردم. حدود 150 تا تروفی از دست دادم و کلی الیکسیر (البته وسطاش یه سری سوژه ی خوب پیدا کردم که مثلا علاوه بر دارک الیکسیر، 100-150ک گلد و الیکسیر هم زدم. :دی 2 تا سوژه هم بود یکیشون 250 و یکیشون 300 تا الیکسیر بود، اونا رو هم زدم. :دی)، ولی واقعا الان واسه الیکسیرم مصرفی به اون شکل ندارم و همینطوری پیش رفتم.
در نهایت تو خیلی از موارد من واسه ی 400-500 تا خیلی بیشتر از 3 تا لایتنینگ اسپل هزینه کردم. ولی تو شرایطی که هیچی ب جز دارک الیکسیر نیاز ندارم، به نظرم حرکت بدی نیست.
کلا امروز روز خوبی بود. :دی خوب غارت کردم. :دی
سعید جان. این مپ من.
نظرت چیه؟
من دارم فعلا دیوارا رو آپ میکنم.
آرچر لول 4 شده الانم داره جیانت لول 4 میشه !
خوبه میلاد جان پیشروی متعادلی داری .
فقط یک نکته توی آپگرید کردن دیوار ها اینه که نباید یکدفعه چتر بشی روی دیوار ها و همه رو آپ کنید بهتره که به صورت همزمان با آپگرید دفاعی ها اونها هم آپ بشن که اینطوری از آپگرید دفاعی ها عقب نمونی
در ضمن میلاد جان الان TH 7 هستی تو 8 شرایط اوایل خیلی سختر میشه اما به مرور بهتر میشه و تازه از لول های 55 الی 60 بازی یه جونه دیگه ای میگیره .
سلام دوستان ...
منم تازه لولم شده ۱۰۴ ... سوالی باشه در خدمتم ....
البته اینم بگم با برادزم Coplay می کنیم ..
خوشحال میشیم دوست عزیز
یه عکس از وضعیت و چیدمان برامون میزاشتی استفاده میکردیم
تا حدودی حرفتون رو قبول دارم ولی هر کسی که بیشتر از 500-600 تا داشتبه باشه نقششو جوری چیده که کسی با لول 50 نمی تونه بزنتش
lightening spell خوبیش اینه که خیلی راحت هر کی رو خواستی هدف قرار می دی.چه قوی باشه چه ضعیف
خب ببین عزیزم برای همین دارم میگم شما نیازی به دارک نداری !
وقتی توانایی زدن لول 50 رو نداشته باشی یعنی از نظر نیرویی هنوز ضعیف هستی و تو این بازی واقعا زیر لول 5 کاره خاصی نمیشه کرد . یعنی شاید درصد موفق حملات 50 باشه اما توی لول 5 به 70-80 میرسه
فوکوس کردن روی آپگرید نیرو ها جزو اولین مهم های هر آپگرید TH هست .
سعید ولی به نظر من خیلی شرایطی هم هست که چنین اتک هایی لازمه. من یه Barrack لول 9 دارم، 2 تا لول 7، یدونه لول 3 و واقعا بیشتر از این نیازی ندارم. آرمی کمپ هام هم مکس شده. نیرو هام هم فقط Dragon و Wizard و Healing Spell رو میتونم آپگرید کنم که اونا رو گذاشتم واسه یه مدت دیگه چون فعلا استفاده خاصی ازشون ندارم. الان هم یه Cannon و 2 تا Air Defense دارن آپگرید میشن (max level) و به جز Cannon ها و دیوار ها بقیه نیرو های دفاعیم مکسن. 1.5میلیون گلد دارم و 800ک الیکسیر. ولی باربرین کینگ هنوز ندارم. از امروز عصر شروع کردم، با باربرین و آرچر و 20 تا گابلین و 3 تا لایتنینگ اسپل (البته اول گابلین نمیذاشتم، ولی توی چند تا مورد با وجود اینکه هیچ مانعی بین نیرو هام و دارک الیکسیر استوریج نبود، میرفتن سراغ ساختمون های دیگه، این 20 تا رو هم گذاشتم که تو چنین مواقعی مستقیم برن سراغ دارک الیکسیر.) میرم سراغ بیس هایی که بیشتر از 400 تا دارک الیکسیر دارن + استوریجشون حداقل پوشش اسپلش دمیج رو داشته باشه. با 2 تا لایتنینگ اسپل یه مورتار رو خراب میکنم، بقیه چیزایی که سر راه باشه (مثلا یه مورتار که مکس نشده باشه رو هم میتونم راحت بزنم، یا ویزارد تاور رو باربرین میت شیلد میفرستم جلو آرچر ها راحت میزنن) رو دیگه راحت میشه زد، بعد هم که میرن سراغ دارک الیکسیر استوریج خیلی شیک. :دی همینطوری تا الان با وجود اینکه چند ساعتش رو بیرون بودم 3ک دارک الیکسیر جمع کردم. حدود 150 تا تروفی از دست دادم و کلی الیکسیر (البته وسطاش یه سری سوژه ی خوب پیدا کردم که مثلا علاوه بر دارک الیکسیر، 100-150ک گلد و الیکسیر هم زدم. :دی 2 تا سوژه هم بود یکیشون 250 و یکیشون 300 تا الیکسیر بود، اونا رو هم زدم. :دی)، ولی واقعا الان واسه الیکسیرم مصرفی به اون شکل ندارم و همینطوری پیش رفتم.
در نهایت تو خیلی از موارد من واسه ی 400-500 تا خیلی بیشتر از 3 تا لایتنینگ اسپل هزینه کردم. ولی تو شرایطی که هیچی ب جز دارک الیکسیر نیاز ندارم، به نظرم حرکت بدی نیست.
کلا امروز روز خوبی بود. :دی خوب غارت کردم. :دی
کلا یه کاری کردی برات کامل شرح بدم داستان رو :دی
ببینید تو این بازی ما همواره رو به پیشرفت هستیم و در واقع چیزی به عنوان عدد منفی وجود نداره به غیر منابع و تروفی که خب شما اونقدر منابع و تروفی از دست نمیدی که به صفر برسی حتی تو مدت چند روز اگه بازی نکنی .
برای پیشبرد سریعتر یک چیزی نیاز هست که شما باید به اون واقف باشید اونم موارد مورد نیاز هر TH هست , برای مثال وقتی در TH 8 نیرو هارو به سطح 5 میرسونید برای آپگرید نهایی یکسری از اونها به TH 10 نیاز دارید یعنی شما یک پیش نیاز برای TH 9 در TH 8 دارید که باید سریعتر انجام بدید .همونطور که در TH7 شما امکان ساخت و بدست آوردن Dark Elixir براتون مهیا میشه در TH8 باید مقداری از اون استفاده کنید نه اینکه دائما هدف بازیتون معطوف به جمع کردن دارک بشه چون اصلا استفاده آنچنانی به جز ساخت King و آپگرید اون ندارید
( مگر اینکه در اواخر حضور در TH 8 بخواید نیرو های Dark رو هم یه دستی رو سرشون بکشید که اونم پیش نیاز TH 9 میتونه باشه )
پس در اینجا فقط افزایش درصد پیشرفت هست که اونم با استراتژی های امتحان شده و جواب داده و یا حتی استراتژی های نوین و تازه یافته میشه این بازی رو پیشبرد .
خب در حال حاضر این وضعیت Map من :
خب الان تو مپ من وضعیت بدین شکله :
Mortar : سطح 4 ( 2 عدد در حال آپگرید به 5 که سطح Max هست در این لول)
Air Defense : سطح 4 ( نسبتا خوب )
WizTower : سطح 4 ( بسیار مهم برای آپگرید به سطح 6 )
Archer Tower : سطح 8 ( نیازمند به 1 یک سطح افزایش برای حالت Max )
Canon : سطح 10 ( سطح Max هست الان و یک نمای خوبی به مپ میده و تقریبا به خاطر نوع رنگ طلایی و بزرگ شدنش بیشتر باعث ترس در حریف میشه )
Hiden Tesla : سطح 1 ( یکی سطح 2 ) این مورد رو فعلا دست نزدم چون باید یکدفعه شروع به آپگریدش کرد و از سطح 4 به بعد بسیار دفاعی قوی و کارآمدی رو داره
دیوار هم که لایه داخلی رو آپ کردم چون بالاخره هر کسی از لایه اول رد میشه و لایه دوم به بعد براش مسئله ساز میشه
Barracks هارو هم 3 تا سطح 9 و یکی سطح 8 گذاشتم به خاطر افزایش سرعت در ساخت نیرو ها بهتره هم سطح هم باشن چون اگه بخوایم تقسیم نیرون کنیم برای ساخت بر فرض تو سطح 8 فقط Healer بسازیم و تو سطح 4 Archer از نظر زمانی کندتر پیش میریم .
بقیه موارد دفاعی هم که دیگه چیز خاصی نداره به جزء دفاعی عای Bomb که خوبه هر از چند گاهی بعد از آپگرید ساختمان ها اون هارو هم یکدفعه با هم آپگرید کنید
وضعیت نیرو ها :
اکثرا Max هستن به غیر از نیرو های Dark که اصلا بهشون دست نزدم به جزء King که با جمع شدن میزان دارک لازم آپگرید میکنمش چون حداقل سطح 5 برای افزایش قابلیت ها و قدرت حجومی لازم داره .
الان اگه کلا توجه کنی پارسا یکسری موارد دست نخورده و یکسری موارد دیگه در حالت آخر هستش , اونم به این خاطر هست که میزان تاثیر شون تو هر TH فرق داره
مثلا توی TH های اولیه Barbar و Giant و Goblin بیشتر استفاده میشه و در TH های بالاتر Archer و Giant و گاهی هم Barbar .
اما برای مثال Balloon ب هیچ وجه به کار من نمیاد و اصلا بهش دست نزدم و منابه مورد نیازش رو برای موارد مهم تر خرچ کردم .
الانه Dragon من داره 3 میشه , اما این نیرو اصلا برای حمله های معمولی کارایی نداره و فقط برای War هست اونم زمانی که بقیه نیرو ها در حالت Max باشن و نیازی دیگه به آپگرید براشون نباشه .
اولیت بندی برای این بازی خیلی تاثیر گذار میتونه باشه .
اینم جدا میزارم براتون که یکم بخندیم با هم :دی
یعنی چیدمانش چه دلبری میکنه :n12:
:n08:
سلام شرمنده چند وقت نبودیم از دور نظاره گر بودیم این از مپ من
اینم از وضعیت لابلاتوار
کلن جدیدی که راه انداختیم خیلی خوبه از بچه های اینجا هم توش هستن بدون وقفه کلن وار داریم و چون 5 نفر بالای اتحاد قوی ان همیشه برنده میشیم:) (چون کلنمون 10 نفرس همیشه کلن هایی خوبی به تورمون میخوره)
منم بعد ویزارد که دیروز گذاشتم واسه اپ میخوام وال بریکر و بعد دراگون اپ کنم بعدشم میزنم تو خط اسپل ها
Amir Hossein
21-08-2014, 12:00
سلام...
سعید جان این که میگی بالن به کار نمیاد (البته من خودمم اصلا آپ نکردمش :31: ) فکر نکنم اینطور باشه چون اواخر فصل که داشتم پلیر های برتر رو میدیدم....یکی رو دیدم که 300 تا برد داشت...یه نگاه به زمینش که انداختم دیدم فقط بالن با مینیون ساخته...یعنی چند بار که نگاه کردم دیدم فقط با همینا اتک میده...که ظاهرا همه هم موفقه...به خود من هم یه بار با همین استراتژی اتک دادن که 100% شد...
سلام...
سعید جان این که میگی بالن به کار نمیاد (البته من خودمم اصلا آپ نکردمش :31: ) فکر نکنم اینطور باشه چون اواخر فصل که داشتم پلیر های برتر رو میدیدم....یکی رو دیدم که 300 تا برد داشت...یه نگاه به زمینش که انداختم دیدم فقط بالن با مینیون ساخته...یعنی چند بار که نگاه کردم دیدم فقط با همینا اتک میده...که ظاهرا همه هم موفقه...به خود من هم یه بار با همین استراتژی اتک دادن که 100% شد...
استراتژی بالن + مینیون از گرون ترین و زمان بر ترین استراتژی هاس
اولا هزینه ساخت بالن از ویزارد هم بالا تره زمانش هم 8 دقیقه هستش مینیون هم که دارک اکسیر مصرف میکنه در ضمن بالن سریع پایین میاد پس اسپل هم باید بزنید که در کل زیاد جالب نمیشه
من هیلر + جاینت + ارچر و تعدادی گوبلین میبرم اگه بد شناسی نیارم منابع رو کلا میزنم + دو تا ستاره میگیرم الانم لیگ گلد سه هستم چون تو سیلور دیگه خیلی کم حریف مناسب پیدا میشد اینجا حریف ها سخترن ولی منایع زود تر پیدا میشه تو سیلور گاهی 40 50 بار باید سرچ میزدم تازه بازم گاهی چیزی پیدا نمیشد
اینم ویلای من ...
سایز عکسا یه مقداز داغونه :دي
aminkhoob
21-08-2014, 14:15
سلام
شما از این مپ استفاده کن عالیه
دمت گرم عجب مپی بود. این مپو زدم خیلی دفاعم قوی شد.
یه بار رفتم تو بازی دیدم مثبت 40 بهم کاپ داده!!
من با یلواستکس بازی میکنم روی چندتا سیستم نصب کردم اصلا این مشکل هایی که بعضی از دوستان میگن رو ندیدم
اول از همه بلواستکس رو از سایت خودش دانلود و نصب کنین
بعد از نصب با قندشکن (ترجیحا کریـو یا VPN چون بقیه مثل اینکه جواب نمیدن) برنامه رو باز کنین و Search رو بزنین بعد هم Clash of Clans تایپ کنین و Search Play for ... رو بزنین که بعد از زدن این مورد یه چیزی رو دانلود میکنه که بدون قندشکن دانلود نمیشه
بعد از دانلود شدن و نصب شدن اون برنامه به راحتی دوباره همون Search رو بزنین و اسم بازی رو تایپ کنین و Search Play for... رو بزنین (تو این مرحله من بدون قندشکن میرم) و از داخل Play بازی رو نصب کنین
بعد از نصب بازی اصلا من چیز دیگه ای نصب نمیکنم و به راحتی با اکانت گوگل وصل و سینک میشه
این Search Play for چیه؟
وقتی سرچ میکنم میره جای دانلود بازی اون چیز دیگه که دانلود میشه چیه؟
وضعیت نیرو ها :
اکثرا Max هستن به غیر از نیرو های Dark که اصلا بهشون دست نزدم به جزء King که با جمع شدن میزان دارک لازم آپگرید میکنمش چون حداقل سطح 5 برای افزایش قابلیت ها و قدرت حجومی لازم داره .
الان اگه کلا توجه کنی پارسا یکسری موارد دست نخورده و یکسری موارد دیگه در حالت آخر هستش , اونم به این خاطر هست که میزان تاثیر شون تو هر TH فرق داره
مثلا توی TH های اولیه Barbar و Giant و Goblin بیشتر استفاده میشه و در TH های بالاتر Archer و Giant و گاهی هم Barbar .
اما برای مثال Balloon ب هیچ وجه به کار من نمیاد و اصلا بهش دست نزدم و منابه مورد نیازش رو برای موارد مهم تر خرچ کردم .
الانه Dragon من داره 3 میشه , اما این نیرو اصلا برای حمله های معمولی کارایی نداره و فقط برای War هست اونم زمانی که بقیه نیرو ها در حالت Max باشن و نیازی دیگه به آپگرید براشون نباشه .
اولیت بندی برای این بازی خیلی تاثیر گذار میتونه باشه .
نصف عمرت بر فنا که بالن رو گذاشتی کنار.
من وارهای مهم رو با بالن میرم اما بالن استراتژی خاصی داره مثلا باید خطی بریزی و لول سه به بالا خوب جواب میده ولی من چند بار با لول دو سه ستاره کردم
خوبی بالن اینه که اول دفاعی ها رو میزنه ولی دراگون از یک کنار صاف میکنه که بعضی وقتا سه ستاره نمیشه
زمان ساخت و اکسیرش هم به صرفه تر از دراگونه و بیشتر میشه بالن برد
لول 6[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
21-08-2014, 18:35
استراتژی بالن + مینیون از گرون ترین و زمان بر ترین استراتژی هاس
اولا هزینه ساخت بالن از ویزارد هم بالا تره زمانش هم 8 دقیقه هستش مینیون هم که دارک اکسیر مصرف میکنه در ضمن بالن سریع پایین میاد پس اسپل هم باید بزنید که در کل زیاد جالب نمیشه
من هیلر + جاینت + ارچر و تعدادی گوبلین میبرم اگه بد شناسی نیارم منابع رو کلا میزنم + دو تا ستاره میگیرم الانم لیگ گلد سه هستم چون تو سیلور دیگه خیلی کم حریف مناسب پیدا میشد اینجا حریف ها سخترن ولی منایع زود تر پیدا میشه تو سیلور گاهی 40 50 بار باید سرچ میزدم تازه بازم گاهی چیزی پیدا نمیشد
این استراتژی اسمش Balloonion هست و نمیدونم الان چه قدر استفاده میشه، اما Q4 2013 و Q1 2014 از پراستفاده ترین استراتژی های بازی بوده. ولی اینطور که من دیدم و به خاطر هزینه ی زیادش برای تروفی فارمینگه، کسایی که میخوان برسن به کریستال لیگ از این استفاده میکنن.
saeed_136915
21-08-2014, 19:43
دوستان بعد از کارگر پنجم که دیگه نیازی نیست جم جمع کنم نه؟؟ همینجوری خرج بکنم بعدا که نیاز نمیشه؟
Milad4171
21-08-2014, 20:04
یه سوال.
چطور هست که دو نفر با یک کاپ برابر اما یکی لولش پایین تره ؟ مثلا یکی سیلور 1 هست یکی گلد 3 هست ؟؟؟ حتی اونی که گلد 3 هست مقداری کاپش کمتره !!!
سلام...
سلام امیر جان
آقا من گفتم که نظر و روش من اینه نگفتم که کلا بلا استفاده هست
تو این بازی من با Goblin هم تونستم بالای 100 کیلو منابع بزنم و کلا 100 درصد بزنم طرف رو
کلا روش های زیادی برای موفقیت در بازی هست و هر کسی میتونه اونو انتخاب کنه .
اما مطمئنا روش هایی که وجود داره نسبت به هم یکسری برتری هایی دارند .
بستگی به هدف شما برای حمله به حریف داره .
دوستان بعد از کارگر پنجم که دیگه نیازی نیست جم جمع کنم نه؟؟ همینجوری خرج بکنم بعدا که نیاز نمیشه؟
چرا نیازه حتما جمع کنید .
چون در بعضی مواقع آفر هایی از طرف شرکت داده میشه که میتونید با استفاده از GEM استفاده ی بهینه ای داشته باشید
یه سوال.
چطور هست که دو نفر با یک کاپ برابر اما یکی لولش پایین تره ؟ مثلا یکی سیلور 1 هست یکی گلد 3 هست ؟؟؟ حتی اونی که گلد 3 هست مقداری کاپش کمتره !!!
میلاد جان لیگ اصلا ارتباطی به سطح طرف نداره
کلا برد و باخت ها سطح لیگ رو تعیین میکنن .
Milad4171
21-08-2014, 20:43
سعید جان. مپ منو که دیدی.
به نظرت الویت بندی برای خرج اکسیر و گلد چی باشه؟ البته گلد که واسه هیدن تسلا باید خرج بشه. ولی واسه اکسیر به نظر چیکار کنم ؟
تا الان تو لابراتوآر آرچر و جیانت و بارباریان رو به لول 4 آپدیت کردم. دارک باراکا رو هم دارم میسازم ولی بدی این لول اینه که دارک رو استخراج نمیکنه انگار. فقط باغارت بدست میاره !!!
اینش بده !
من تصمیم داشتم در اولین مرحله باراکا رو به لول بعد آپدیت کنم که دراگن رو آزاد کنه . نظرت چیه ؟؟؟ ( یا خرج چیزای دیگه کنم به نظرت؟)
سلام
امکانش هست آموزشی تصویری از این بازی بزارید ؟ :n16:
یه سوال.
هر لیگ برای جوین شدن یه مقدار تروفی می خواد ! چه برای بالا رفتن چه برای پایین اومدن ...
مثلا لیگ سیلور یک ... ۱۲۵۰ تا تروفی می خواد لیگ گلد سه ... ۱۵۰۰ تا ... شما اگه بری برسی به ۱۵۰۰ تا می ری لیگ گلد ۳ ... حالا شما هی بیا پایین ... درسته زیر ۱۵۰۰ تا هستی و توی محدوده ی سیلور یکی ولی هنوز گلدی ... تا وقتی که برسی به ۱۲۵۰ تا ... اگه بشی ۱۲۵۰ ۲ باره می شه سیلور ...
این نکته رو هم به خاطر راشته باشین که اصلا تروفی مهم نیست !
amir_aria
22-08-2014, 00:38
درود
دوستان در حال وریفای کردن گوگل ولت بودم که متاسفانه گوگل فهمید از ایرانم و اکانت رو بلاک کرد.
آیا هنوز راهی برای خرید جم وجود داره ؟
22-08-2014, 01:11
سلام
امکانش هست آموزشی تصویری از این بازی بزارید ؟ :n16:
شما شروع کنید بازی رو دستتون میاد. فقط یه سری نکات و تذکرات هست که خیلی به کار میاد، مثلا اینکه نهایت سعیتون رو بکنین جم رو برای چیزی جز Builder's Hut خرج نکنید. یا اینکه بدونین کدوم ساختمون ها و نیرو ها رو آپدیت کنید و مسائل اینطوری.
به نظر من بازی رو شروع کنید، اگه با انگلیسی کنار میاین حتما توی فروم سوپرسل و چنل های یوتوب یه سری اطلاعات به دست بیارین، هر سوالی هم بود اینجا بپرسین.
p30mojtaba
22-08-2014, 17:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چطوره؟
virus2009
22-08-2014, 20:23
چطوره؟
شما مپت خوبه ؛ به نظرم این تغییرات رو انجام بدی خیلی بهتر میشه
تله ها خیلی مهمه که بین دیوار ها باشه ( دیوارهایی که با رنگ آبی مشخص کردم به جاش دیوار لول شش بزار )
سعید جان. مپ منو که دیدی.
به نظرت الویت بندی برای خرج اکسیر و گلد چی باشه؟ البته گلد که واسه هیدن تسلا باید خرج بشه. ولی واسه اکسیر به نظر چیکار کنم ؟
تا الان تو لابراتوآر آرچر و جیانت و بارباریان رو به لول 4 آپدیت کردم. دارک باراکا رو هم دارم میسازم ولی بدی این لول اینه که دارک رو استخراج نمیکنه انگار. فقط باغارت بدست میاره !!!
اینش بده !
من تصمیم داشتم در اولین مرحله باراکا رو به لول بعد آپدیت کنم که دراگن رو آزاد کنه . نظرت چیه ؟؟؟ ( یا خرج چیزای دیگه کنم به نظرت؟)
میلاد جان الان ساختمان های دفاعی همه رو کامل ساختی و فقط نیاز به آپگرید اونها داری یا هنوز نساخته داری ؟
ببین تو TH7 در اواخرش یا در حین آپگرید به TH8 میتونی روی دارک ها کار کنی که برای TH8 کارت راحت تر و سریعتر باشه اما نباید جوری باشه که آپ های دفاعی و حجومیت عقب بیوفته چون اولا مقدار اکسیر خیلی پایینی برای ذخیره میتونی بدست بیاری و دوم اینکه نیرو های اکسیر سیاه تو سطح 1 کارایی آنچنانی ندارن و اصلا تو هم نباید اونهارو خرج کنی چون باید برای ساخت King و آپگرید اون از دارک هات استفاده کنی
پس فعلا فقط تمام هدفت برای اکسیر سیاه ذخیر اون برای King باشه
برای اکسیر معمولی اول آپگرید کامل نیرو ها
دوم Army Camp چهارم رو هم به سطح 6 برسون که تعداد نیرو هات به 200 برسه
و در آخر اینکه فعلا برای Barracks سطح 9 عجله نکن چون نمیتونی ازش استفاده بهینه کنی مگر اینکه فقط یکی رو به سطح 9 برسونی و برای آپگرید دراگون به سطح 2 در لابراتوار اقدام کنی .
اما برای گلد
فعلا برای آپگرید Hidden Tesla دست نگهدار و فقط اگه تمام Hidden Tesla های قابل ساخت رو نساختی بساز و بعد از اون حتما Air Defense دوم که هنوز سطح 3 هست و هر سه Mortar رو به سطح 4 برسون که حملات با Archer و Healer برای حریف سخت بشه ( Mortar سطح 4 هر شلیکش تا Archer سطح 5 رو درجا از پا درمیاره )
بعد از اون Wizard Tower رو هم به سطح آخر تو این سطح از TH برسون که دیگه خیالت از Defense های مهم راحت بشه و بعد از اون به Canon و Archer Tower کم کم رسیدگی کن در کنار آپگرید های
دیگه مثل این سیستم :
یک Canon - یک ArchTower - یک Tesla
amin1374
23-08-2014, 01:17
یک مپ خوب با دفاع بالا برای تاون 8 میخام خونه تو دیوارا باشه دفاعش عالی باشه خلاصه
تنکس
aminkhoob
23-08-2014, 08:03
در سطح TH6 چه آپگرید هایی لازمه قبل از 7؟
الان کمپ ها لول 5 هست و یکی داره میره 6
سرباز خونه ها 6،6 و8
آزمایشگاه 4
اسپل فکتوری 2
سرباز ها 3 به جز بالن 2 و ویزارد2 و والبریکر2 و هیلر که یک هست
مرتارها 3
ویزارد تاور ها 2و1
ارچر تاور ها 5،5،6
کنن ها 6
ضد هوایی 1
اکثر دیوار ها طلایی
کلن کستل میره به 3
مخازن 9
معادن 5و6
لول 32
3 کارگر
کاپ 1029
متشکر
Milad4171
23-08-2014, 09:56
سرباز خونه ها 6،6 و8
آزمایشگاه 4
اسپل فکتوری 2
مرتارها 3
ویزارد تاور ها 2و1
ارچر تاور ها 5،5،6
کنن ها 6
ضد هوایی 1
اکثر دیوار ها طلایی
کلن کستل میره به 3
مخازن 9
معادن 5و6
لول 32
3 کارگر
کاپ 1029
متشکر
سلام.
دوست عزیز. به نظر من تمام موارد رو به حداکثر مقدار در لول 6 آپگرید کنید. چون وارد لول 7 تان هال که بشید آپگرد های جدیدی براتون آزاد میشه و زمان آن هم بسیار زیاد است (2 روز تا 6 روز )
به نظرم من فول آپ بشین در لول 6 بعد وارد لول 7 بشید.
کاپ هم خیلی مهم نیست ولی همین حدود فعلا خوبه !
سرباز خونه ها 6،6 و8
آزمایشگاه 4
اسپل فکتوری 2
مرتارها 3
ویزارد تاور ها 2و1
ارچر تاور ها 5،5،6
کنن ها 6
ضد هوایی 1
اکثر دیوار ها طلایی
کلن کستل میره به 3
مخازن 9
معادن 5و6
لول 32
3 کارگر
کاپ 1029
متشکر
سلام
همیشه همراه توضیحات , عکس از قسمت های مختلف هم بزارید تا راهنمایی دوستان کاملتر و بهتر بشه .
ممنون
سلام
بهترین مپ واسه TH7 چیه؟
مپ هایی که دوستان تو پست های قبل گذاشته بودن دیدم ولی نمیدونم کدومشو بسازم. لطفا یه مپ که مطمئنه بزارین منم استفاده کنم. ممنون
سلام
بهترین مپ واسه TH7 چیه؟
مپ هایی که دوستان تو پست های قبل گذاشته بودن دیدم ولی نمیدونم کدومشو بسازم. لطفا یه مپ که مطمئنه بزارین منم استفاده کنم. ممنون
این 3 تارو من اوکی دیدم برات عزیز
Killzone2
23-08-2014, 17:06
اینم از اخرین وضعیت زمین ما :)
اینم جدا میزارم براتون که یکم بخندیم با هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چیدمانش چه دلبری میکنه :n12:
:n08:
از این ها به پست منم خورده
23-08-2014, 17:55
از این ها به پست منم خورده
اینا کسایی هستن که میخوان بازی رو بزارن کنار، منابعشونو میزارن بیرون واسه ثوابش. :دی
اینا کسایی هستن که میخوان بازی رو بزارن کنار، منابعشونو میزارن بیرون واسه ثوابش. :دی
بعضی وقتها طرف میخاد مپ بچینه یدفعه به دلیلی اف میشه بعد شما سر وقتش میرسی خیلی حال میده من یبار اینجوری ریونج گرفتم طرف داشت دفاع میچید وسط مپش حفره ایجاد شده بود خخخ
اینم از اخرین وضعیت زمین ما :)
چقدر وضعیت چیدمانت بهتر شده
این مپ چقدر جواب داده برات تا الان ؟
Killzone2
23-08-2014, 20:09
چقدر وضعیت چیدمانت بهتر شده
این مپ چقدر جواب داده برات تا الان ؟
خیلی خوبه کم ازم سرقت میشه
البته الان تمام دفاعی هام تا اخر آپ شده خونه هشتی ها که جرات نمیکنن اتک بزنن بهم : دی
مقدار اکسیر سیاهو دیدی؟ یه نامرد خونه لول 10 چینی با جاینت 6 و ویزارد 7 و دراگون 4 زد 2000 تا اکسیر سیاه بلند کرد :| البته 60% درصد زد چون داخل کستل ویزارد داشتم... این سیستم بالانس سوپرسل افتضاح مورد داره!!
حالا رفتم انتقام بگیرم دیدم 2400 تا لوت اکسیر سیاه داره ولی هر جور نگاه کردم نمیشه زدش : دی
ولی کلا خوبه, بزور کسی 90 هزار تا ازم بزنه ( موقعی که 300 هزار تا لوت گلد و اکسیر هست برای زدن...
جدیدا هم به مپی خوردم 800 هزارتا گلد لوت داشت کسی تا حالا به همچین موردی خورده؟ : دی
خیلی خوبه کم ازم سرقت میشه
البته الان تمام دفاعی هام تا اخر آپ شده خونه هشتی ها که جرات نمیکنن اتک بزنن بهم : دی
مقدار اکسیر سیاهو دیدی؟ یه نامرد خونه لول 10 چینی با جاینت 6 و ویزارد 7 و دراگون 4 زد 2000 تا اکسیر سیاه بلند کرد :| البته 60% درصد زد چون داخل کستل ویزارد داشتم... این سیستم بالانس سوپرسل افتضاح مورد داره!!
حالا رفتم انتقام بگیرم دیدم 2400 تا لوت اکسیر سیاه داره ولی هر جور نگاه کردم نمیشه زدش : دی
ولی کلا خوبه, بزور کسی 90 هزار تا ازم بزنه ( موقعی که 300 هزار تا لوت گلد و اکسیر هست برای زدن...
جدیدا هم به مپی خوردم 800 هزارتا گلد لوت داشت کسی تا حالا به همچین موردی خورده؟ : دی
منم دارم همه رو مکس میکنم اما مگه حالا تموم میشه ! :|
تازه Mortar و Canon و یه سری از Collector ها با نیرو هام مکس شدن
وای عزای WizTower و AirDefense با اون زمان های طولانی آپ رو گرفتم
من کلا هیچ وقت Revenge نمیرم چون ارزش نداره سعی میکنم تلافیشو سر یه بدبخته دیگه در بیارم :دی
نــــــــــــــــــه ! جدی میگی !؟!؟
زدیش ؟! :دی
mamamamamam
23-08-2014, 23:03
سلام به همه ابنم اخرین وضعیت مپ من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام کم کم دیوار هامو اپ کنم ایر دیفنس هم همینطور نظری داشتید درمورد مپ بگید
سلام به همه ابنم اخرین وضعیت مپ من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام کم کم دیوار هامو اپ کنم ایر دیفنس هم همینطور نظری داشتید درمورد مپ بگید
سلام
AirDefense رو بزارید بعدا
الان Canon و WizTower مهمتر از بقیه هستن چون کم آپگرید شدن
Hiden Tesla هم چون زمان بر هست آپگرید اش بزارید در اواخر TH8 شروع به آپ کنید و قبل از آپ کردن TH به سطح 9 حتما Hiden Tesla هارو به سطح 3 برسونید
Killzone2
23-08-2014, 23:49
من کلا هیچ وقت Revenge نمیرم چون ارزش نداره سعی میکنم تلافیشو سر یه بدبخته دیگه در بیارم :دی
ایردفنس رو تا 6 ببر تو کلن وارز عمرا با هوایی کسی بیاد سمتت : دی
اره زدم ولی 600 تاش رو تونستم بگیرم : دی
حمله هوایی اگه با استراتژی باشه خیلی خوب جواب میده من خودم با دراگون لول یک و بالن چهار یکی قوی تر از خودمو 100 زدم
استراتژی منم اینه که اول نزدیک ایر دفنس ها دراگون رها میکنم وقتی ایر مشغول زدن دراگون شد بالون ها رو رها میکنم و از طلسم خشم استفاده میکنم برای سرعت بخشیدن به عملیات تخریب چندتا مینیون هم میبرم
درضمن یادتون نره برای نیروهای تو قصر ارچر به تعداد کافی ببیرید
virus2009
24-08-2014, 10:39
پیشنهاد میکنم حتما هر چند روز یک بار لیست رونج هاتونو نگاه کنید ( مخصوصا کسایی که خیلی وقته بهتون اتک زدن )
من دو سه تا تو لیستم گیر آوردم که یکی دو روز تو باری نیومدن و کالکتور هاشون فول بوده ؛ به راحتی 200-300 هزار از هر کدوم گرفتم
مپ سهیل خیلی خوبه ، من تون هال 8 بودم اینو داشتم ، خیلی کم پیش میومد کسی بتونه به وسط برسه
یک نکته : اگه به کسی حمله کردید دریل لول 6 داشت ( کالکتور دارک الکسیر ) به مخزنش نگاه کنید اگه پر بود با خراب کردن هر کدوم بین 800 - 1000 تا دارک گیرتون میاد ( اگه اسپل آبی داشتید رو دریل ها بندازید بهتره )
سلام
من واسه تاون 7 این مپو درست کردم نظرتون چیه؟
عههههه حیف شد پس ! :دی
من فهمیدم داستانش چطوری بوده , طرف علاوه بر کالکتور ها و Storage ها کلن کستلش هم پر بوده که اینطوری منابع برای لوت داشته ! وگرنه بدون کلن کستل امکان نداره این موضوع !
من خودم زمانی که کالکتور هام خالی باشه و منبع هام تا آخر پر باشه نهایت 300 الی 330 هزار منابع برای زدن دارم
آره دقیقا !
اتفاقا الان یه وار داریم که حریف اکثرا سطح AD اش بالای 5 عه ! همه بسیج شدیم با Hug بریم کتاب کنیم :دی
Killzone2
24-08-2014, 13:26
حمله هوایی اگه با استراتژی باشه خیلی خوب جواب میده من خودم با دراگون لول یک و بالن چهار یکی قوی تر از خودمو 100 زدم
چینش طرف مقابل هم مهمه.
به عنوان مثال کسی که ایر بمب های قوی داره لول بالا هست راحت میتونه بخشی از قدرت دراگ ها رو خنثی کنه + با دراگ 3 من خودم خونه ای که TH9 بوده رو تو کلن وارز 80 درصد تخریبش کردم 2 ستاره ولی یه خونه دیگه با همون سطح رو 1 ستاره... چینش خیلی مهمه.
اغلب نزدیک ایردفنس ایر بمب هست البته شانس هم هست شاید کسی ایر بمب هاش اونجا نباشه و لول هاشونم پایین باشه
پیشنهاد میکنم حتما هر چند روز یک بار لیست رونج هاتونو نگاه کنید ( مخصوصا کسایی که خیلی وقته بهتون اتک زدن )
من دو سه تا تو لیستم گیر آوردم که یکی دو روز تو باری نیومدن و کالکتور هاشون فول بوده ؛ به راحتی 200-300 هزار از هر کدوم گرفتم
همین چند روز پیش یه ایرانی بهم حمله کرد چیزی نتونست بزنه بعد من رفتم علاوه بر اینکه 290 تا گلد ازش گرفتم یه 1400 تا دارک اکسیر هم زدم ازش... کلا انتقام بدرد میخوره اینطور جاها
+
قحطی منبع اومده! برا شما هم اینطوریه؟
سلام
یه سوال
میگن تو کاپ های بالا خیلی خوب نمیشه لوت کرد همشون خالین:n03:
من هی کاپمو میارم پایین باز بهم حمله میکنن میشه همون کاپ چند ساعت قبلش تازه بیشتر از اون! این واسه مپ خوبیه که دارم البته:n10:
الان حز ذیوارا که هرچی لوت میکنمو اپ میکنم تمومی نداره چیزی دیگه برای اپ توی لول 6 ندارم نمیدونم اپدیت کنم یا نه!
الان کاپم سیلور 1 هست چقد بیام پایین که بیشتر از 150 تا گلد و اکسیر بزنم؟
البته الان که زیاد وار داریم خوب کاسبم اما بازم جوابگو نیست!
چند هفته ای میشه که توی وار میخوریم به بچه های ایرانی و معنی دقیق کلن وارو درک میکنیم:n09: خدایی ما ایرانیا بازیو ترکوندیم از بس خوبو قوی هستن این کلنا!
سلام
یه سوال
من هی کاپمو میارم پایین باز بهم حمله میکنن میشه همون کاپ چند ساعت قبلش تازه بیشتر از اون! این واسه مپ خوبیه که دارم البته:n10:
الان حز ذیوارا که هرچی لوت میکنمو اپ میکنم تمومی نداره چیزی دیگه برای اپ توی لول 6 ندارم نمیدونم اپدیت کنم یا نه!
چند هفته ای میشه که توی وار میخوریم به بچه های ایرانی و معنی دقیق کلن وارو درک میکنیم:n09: خدایی ما ایرانیا بازیو ترکوندیم از بس خوبو قوی هستن این کلنا!
کلا قحطی اومده من سیلور رو بعد مدتها رها کردم اومدم گلد 3 وضعیت کمی بهتره
لیگهای بالا چون همه بازی میکنن به سختی میشه منابع مفت بدست اورد ولی لیگ کریستال خوراک دارک اکسیره
مپ سهیل خیلی خوبه ، من تون هال 8 بودم اینو داشتم ، خیلی کم پیش میومد کسی بتونه به وسط برسه
یک نکته : اگه به کسی حمله کردید دریل لول 6 داشت ( کالکتور دارک الکسیر ) به مخزنش نگاه کنید اگه پر بود با خراب کردن هر کدوم بین 800 - 1000 تا دارک گیرتون میاد ( اگه اسپل آبی داشتید رو دریل ها بندازید بهتره )
سعید من تا الان نهایت چیزی که از Revenge بدست آوردم فکر کنم 700-800 بیشتر نبود به خاطر همین جبرانش رو با اتک معمولی میکنم .
حالا از این به بعد بیشتر این قسمت رو میبینم بلکه نظرم عوض شد :n13:
سلام
من واسه تاون 7 این مپو درست کردم نظرتون چیه؟
نظر من منفیه
چیدمانش یک مقدار تقسیم بندی اصولی نداره
مثلا از سمت گوشه ی دست چپ بالا Air Defense به راحتی محو میشه !
TH هم که داخله و یکی از Storage ها چسبیده به دیوار بیرونی که راحت قابل زدنه
چینش طرف مقابل هم مهمه.
به عنوان مثال کسی که ایر بمب های قوی داره لول بالا هست راحت میتونه بخشی از قدرت دراگ ها رو خنثی کنه + با دراگ 3 من خودم خونه ای که TH9 بوده رو تو کلن وارز 80 درصد تخریبش کردم 2 ستاره ولی یه خونه دیگه با همون سطح رو 1 ستاره... چینش خیلی مهمه.
اغلب نزدیک ایردفنس ایر بمب هست البته شانس هم هست شاید کسی ایر بمب هاش اونجا نباشه و لول هاشونم پایین باشه
همین چند روز پیش یه ایرانی بهم حمله کرد چیزی نتونست بزنه بعد من رفتم علاوه بر اینکه 290 تا گلد ازش گرفتم یه 1400 تا دارک اکسیر هم زدم ازش... کلا انتقام بدرد میخوره اینطور جاها
+
نه من همین 2 ساعت پیش 300 تا گلد و 320 تا اکسیر زدم
mamamamamam
24-08-2014, 15:31
اینم وضعیت نیرو ها دراگم داره سه میشه برای وار الان هدفم اینه که بعدش ارچر 5کنم من میخوام حمله کنم فقط از ارچر و بربر استفاده میکنم جاینت و هیلر به کارم نمیاد:n02:بعد اون هم میرم سمت اسپیل ها که اپشون کنم در ضمن کسی کلن خواست میتونه بیاد به کلنSORENAلیدرش amirهستش خیلی قوی نیستیم ولی اگه بیاید هواتون رو داریم:n07:
24-08-2014, 16:41
سلام
یه سوال
اگه تاون هال 6 هستین وضع تقریبا همینه، اکثرا عقیده دارن واسه فارم جهنمه تاون هال 6. :دی من خودم از جاینت + هیلر + آرچر و چند تا والبریکر استفاده میکردم (چون اکثر حریفا 1 ایر دیفنس بیشتر ندارن راحته استفاده ازش) ولی چون هزینش یه مقدار بالاست سخته پیدا کردن تارگتی که بیارزه. از باربرین + آرچر (AKA Barch) هم خیلی خوب نمیشه استفاده کرد به خاطر تعداد کمپ ها.
تاون هال 7 هم من از 1000 تا 1550 تروفی رو مرور کردم، نظر من اینه که واسه گلد و الیکسیر حدود 1300-1350 بهترین رنجه و واسه ی دارک الیکسیر اگه Dragon لول 2 دارین + الیکسیر خیلی زیاد و بدون استفاده، هر چی تروفی بیشتر داشته باشین بیشتر گیرتون میاد ولی اگه این شرایط رو ندارین، 1450-1500 خوبه و راحت میشه با باربرین + آرچر هر اتک 400-500 تا دارک الیکسیر گرفت. توی رنج 1100-1200 میبایست واسه هر اتک 20 دقیقه وقت بزارم تا شاید بتونم 150ک از هر منبع گیر بیارم.
virus2009
24-08-2014, 17:46
چینش طرف مقابل هم مهمه.
+
معمولا شنبه ها و یک شنبه ها چون آخر هفته هست همه تو خونشون نشستن پای بازی به نسبت بقیه هفته کمتر لوت گیر میاد
هفته پیش من 5-6 ساعت اتک زدم حدود 800 تا گیر آوردم ( روز یکشنبه ) ، در صورتی قبلش وسط هفته زدم 3 میل جمع کردم
نظر من منفیه
چیدمانش یک مقدار تقسیم بندی اصولی نداره
مثلا از سمت گوشه ی دست چپ بالا Air Defense به راحتی محو میشه !
TH هم که داخله و یکی از Storage ها چسبیده به دیوار بیرونی که راحت قابل زدنه
ممنون آقا سعید که وقت گذاشتین. مپ هایی که معرفی کردین خوب بودن ولی تصمیم گرفتم اینبار خودم یه مپ بسازم.
جای بعضی از ساختمون هارو عوض کردم ببینید الان چطور شد.
دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی واسه بهتر شدن مپ دارین لطفا بگین.
مثلا جای بمب ها و جیانت بمب و تله ها و......
ضمنا اگه جای ایر دفنس پایین و مخزن دارک عوض بشه خوبه یا همینجوری بهتره؟
کلا قحطی اومده من سیلور رو بعد مدتها رها کردم اومدم گلد 3 وضعیت کمی بهتره
لیگهای بالا چون همه بازی میکنن به سختی میشه منابع مفت بدست اورد ولی لیگ کریستال خوراک دارک اکسیره
اره ولی خیلی خوب بچه های کلن لوت میکنن!
موندم والا کاپو ببرم گلد یا بیارم اکسیر دو یا سه!
امروز با کلی گشتو گذار تونستم روهم رفته 1میلیون گلد بگیرم که همش خرج دیوارا شد :n03:
معضل شده این دیوارا :n03:
Vahid_2009
24-08-2014, 21:22
سلام
اینم مپ من در اخرین روزهای TH هشت .
برای من چنذ روزی هست اتک خوب درست پیدا نمیشه باید خیلی گشت.
به نظرتون TH اپ شد بعد چه چیزهارو اول اپ کنم؟
24-08-2014, 22:17
چی شده واقعا؟؟ هیچ کس منابع نداره... من تو لیگ کریستال 3 ، 32 تا رو گشتم هیچ کدوم بالای 200 هزار تا نبودن :n27:
ممنون آقا سعید که وقت گذاشتین. مپ هایی که معرفی کردین خوب بودن ولی تصمیم گرفتم اینبار خودم یه مپ بسازم.
جای بعضی از ساختمون هارو عوض کردم ببینید الان چطور شد.
دوستان دیگه هم اگه پیشنهادی واسه بهتر شدن مپ دارین لطفا بگین.
مثلا جای بمب ها و جیانت بمب و تله ها و......
ضمنا اگه جای ایر دفنس پایین و مخزن دارک عوض بشه خوبه یا همینجوری بهتره؟
خواهش میکنم عزیزم
همونطور که گفتم , کلا این مپ قناصی داره و نمیشه توش ساختمان هارو تقسیم بندی متعادلی کرد
شما کلا بیس رو عوض کن
من این مدل رو دادم تست کردن جواب گرفتن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم امتحان کن
سلام
اینم مپ من در اخرین روزهای TH هشت .
برای من چنذ روزی هست اتک خوب درست پیدا نمیشه باید خیلی گشت.
به نظرتون TH اپ شد بعد چه چیزهارو اول اپ کنم؟
شما همه چیت خوبه فقط وضعیت دیوار هات خیلی نا به سامانه !!
کاش به جای دیوار های سطح 8 , سطح 7 رو بیشتر قرار میدادی .
چی شده واقعا؟؟ هیچ کس منابع نداره... من تو لیگ کریستال 3 ، 32 تا رو گشتم هیچ کدوم بالای 200 هزار تا نبودن :n27:
والا من نمیدونم چرا شماها به مشکل بر خوردید من هنوزم به مشکل بر نخوردم
البته تروفی رو بین 1300 تا 1390 نگه داشتم
بدترین صحنه بازی میدونید کجاس بچه ها ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]که بعدش هم با 400 هزار منابع از دست رفته روبرو بشید
:n29:
خواهش میکنم عزیزم
همونطور که گفتم , کلا این مپ قناصی داره و نمیشه توش ساختمان هارو تقسیم بندی متعادلی کرد
شما کلا بیس رو عوض کن
من این مدل رو دادم تست کردن جواب گرفتن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم امتحان کن
درسته منم قبول دارم هر کاری کردم دیگه بهتر از این نمیشد. همین مپ شمارو میسازم.
فقط واسه وار بیس هم همین خوبه؟
من هنوز هیدن تسلا نساختم ارزش داره همین اول پول جمع کنم واسش یا بزارم واسه قبل از تاون 8 شدن؟
درسته منم قبول دارم هر کاری کردم دیگه بهتر از این نمیشد. همین مپ شمارو میسازم.
فقط واسه وار بیس هم همین خوبه؟
من هنوز هیدن تسلا نساختم ارزش داره همین اول پول جمع کنم واسش یا بزارم واسه قبل از تاون 8 شدن؟
برای وار بد نیست این مپ آما یک مشکل کوچیک و یک مشکل بزرگ داره اونم ارتباط بین 3 تا مورتار هست یعنی احینا اگه کسی وارد اون حوضه بشه هر 3 مورتار راحت محو میشن و مشکل بزرگ بیرون بودن CC هست که نیرو های دفاعی دونات شده توسط افراد گروه به راحتی از بین میرن .
CC و TH باید همیشه در مرکز باشن
برای وار 2 تا مپ خوب پیدا کردم برات
1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای وار چون بیشتر هدف تخریب هست تا منابع , برای همین باید شما جلوی پیشروی رو بگیرید به هر نحوی . که اونم فقط چارش با نوع چیدمان و سطح دیواره هست
Kasra 91
25-08-2014, 18:45
من الان 800 تا Gem دارم جز رفتن به کریستال لیگ راه راحتری میشناسین که به 1000 برسونم Gemهارو ؟
دوستان تعداد اعضای کلنمون به 19 نفر رسیده و از این تعداد 6 نفرمون قوی هستن همین جا خواهش میکنم دوستانی که لول بالا دارن به اتحادمون بیان و مارو یاری کنن تا الان همه کلن وار ها رو بردیم وهیچ قانونی هم وجود نداشت ولی الان کم کم وقتشه یه سر و سامونی به اتحادمون بدیم از بچهای اینجا هم خیلی هستن خوشحال میشیم دوستان لول بالا هم حضور پیدا کنن
----
شدیم 21 نفر به فاصه 10 دقیقه از این پست ممنون
دوستان تعداد اعضای کلنمون به 19 نفر رسیده و از این تعداد 6 نفرمون قوی هستن همین جا خواهش میکنم دوستانی که لول بالا دارن به اتحادمون بیان و مارو یاری کنن تا الان همه کلن وار ها رو بردیم وهیچ قانونی هم وجود نداشت ولی الان کم کم وقتشه یه سر و سامونی به اتحادمون بدیم از بچهای اینجا هم خیلی هستن خوشحال میشیم دوستان لول بالا هم حضور پیدا کنن
----
شدیم 21 نفر به فاصه 10 دقیقه از این پست ممنون
اسم کلنتون چیه؟ لول چند به بالا قبول میکنین؟
.................
حواسم به امضا نبود/// حذف شود
Milad4171
26-08-2014, 02:46
1.500.000 اکسیر با سختی جمع میکنی. یدفعه همه اش میره. خیلی ناجوره:n02: ( البته می صرفه صد در صد )
ایر دیفنس هم گذاشتم آپ بشه. بقیه دیوارای طلایی هم بنفش کردم.
بعدش هم میرم واسه مورتار ها و هیدن تسلای دوم.
گوبلین هم داره به لول 4 آپدیت میشه
خوب. نظرات!!؟
26-08-2014, 03:01
:دی :دی :دی
aminkhoob
26-08-2014, 14:03
اگه تاون هال 6 هستین وضع تقریبا همینه، اکثرا عقیده دارن واسه فارم جهنمه تاون هال 6. :دی من خودم از جاینت + هیلر + آرچر و چند تا والبریکر استفاده میکردم (چون اکثر حریفا 1 ایر دیفنس بیشتر ندارن راحته استفاده ازش) ولی چون هزینش یه مقدار بالاست سخته پیدا کردن تارگتی که بیارزه. از باربرین + آرچر (AKA Barch) هم خیلی خوب نمیشه استفاده کرد به خاطر تعداد کمپ ها.
تاون هال 7 هم من از 1000 تا 1550 تروفی رو مرور کردم، نظر من اینه که واسه گلد و الیکسیر حدود 1300-1350 بهترین رنجه و واسه ی دارک الیکسیر اگه Dragon لول 2 دارین + الیکسیر خیلی زیاد و بدون استفاده، هر چی تروفی بیشتر داشته باشین بیشتر گیرتون میاد ولی اگه این شرایط رو ندارین، 1450-1500 خوبه و راحت میشه با باربرین + آرچر هر اتک 400-500 تا دارک الیکسیر گرفت. توی رنج 1100-1200 میبایست واسه هر اتک 20 دقیقه وقت بزارم تا شاید بتونم 150ک از هر منبع گیر بیارم.
من الان TH6 هستم ولی بالای 100 تا میزنم و بعضی وقتا200
بالنم هم دیروز لول سه شد و وار داشتیم و با بالن شیش ستاره گرفتم .4 تا لول چهار هم کمک گرفتم
من 16 بودم و 16 و11 رو زدم
یه جورایی باگ شده بود و تو اتک دومی دست به هیلینگ اسپل هام نزدم اصلا نفهمیدم چه طور تاورا اومد پایین!!!:n02:
aminkhoob
26-08-2014, 14:20
بچه ها من نسخه جدید نرم افزار BlueStacks رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم ولی وقتی اجرا و وارد سیستم عامل میشه صفحه سیاه میشه ولی کلید های پایین و ساعت دیده میشه
نسخه درایور مخصوص کارت گرافیک لپ تاب رو هم از سایت nvidia دانلود و نصب کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکر
virus2009
26-08-2014, 15:45
من الان 800 تا Gem دارم جز رفتن به کریستال لیگ راه راحتری میشناسین که به 1000 برسونم Gemهارو ؟
یک عکس از صفحه پروفایلت بزار ببینیم چه اچیومنت هایی رو نگرفتی .
میتونی منتظر باشی جم باکس ظاهر بشه
میشه بری تو لیگ گلد 1 و مپ هایی رو گیر بیاری که اینفرنو توور هاشون خاموشه و راحت بزنیشون ( 10 تا بزنی فکر کنم دویست تا بده ) ( بعضی ها هم هستن که تازه رفتن تون هال 10 و اینفرنو هاشون رو بیرون گذاشتن تا ساخته بشه )
اچیومنت xbow هم میشه گرفت ، اچیو های وار هم جم خوب میده
این بازی تو مایه های همون تراوین خدا بیامرزه ؟ :n02:
virus2009
26-08-2014, 20:42
دوستان یک نصیحت دوستانه بهتون میکنم
قبل از اینکه بخواین بیان تون هال 9 هرچی دیوار می خوایید آپ کنید ؛ تو لول خودتون آپ کنید بعد برید تون هال 9
اینجا چون همه چی خرجش بالاست دیگه تک تک گلدهایی که جمع میکنید ارزش داره و اینجوری نیست که بگید اضافشو دیوار بزنم آپ شه
مثلا شما می خوای یک canon آپ کنی 3 میلیون گلد می خواد ، اگه 3 میلیون اون روز جمع کردی میزنی واسه کنن که هیچ ؛ اگر می تونستی بیشتر بزنی میرسونی به 5 میلیون xbow آپ میکنی
ولی اگه 4 میلیون جمع کنی ؛ سه میلیون رو میدی واسه canon یک میلیون میمونه ؛ اگه فرداش 4 میلیون بزنی میشه 5 تا xbow رو میزنی ؛ یا میبینی فقط تونستی 3 میل جمع کنی ، خب دوباره canon میزنی
در صورتی که تو تون هال هشت مثلا گرون ترین دفنس 4 میلیونه خب میدونی هرچی بیشتر بزنی اضافه است پس خرج دیوار میکنی
خلاصه اینجا آدم حیفش میاد گلد واسه دیوار بده ؛ الان پشیمونم که چرا تو تون هال هشت همه دیوار هامو لول 7 نکردم ( کلا از وقتی 9 شدم دست به دیوار هام نزدم )
Milad4171
26-08-2014, 21:16
دوستان یک نصیحت دوستانه بهتون میکنم
قبل از اینکه بخواین بیان تون هال 9 هرچی دیوار می خوایید آپ کنید ؛ تو لول خودتون آپ کنید بعد برید تون هال 9
اینجا چون همه چی خرجش بالاست دیگه تک تک گلدهایی که جمع میکنید ارزش داره و اینجوری نیست که بگید اضافشو دیوار بزنم آپ شه
مثلا شما می خوای یک canon آپ کنی 3 میلیون گلد می خواد ، اگه 3 میلیون اون روز جمع کردی میزنی واسه کنن که هیچ ؛ اگر می تونستی بیشتر بزنی میرسونی به 5 میلیون xbow آپ میکنی
ولی اگه 4 میلیون جمع کنی ؛ سه میلیون رو میدی واسه canon یک میلیون میمونه ؛ اگه فرداش 4 میلیون بزنی میشه 5 تا xbow رو میزنی ؛ یا میبینی فقط تونستی 3 میل جمع کنی ، خب دوباره canon میزنی
در صورتی که تو تون هال هشت مثلا گرون ترین دفنس 4 میلیونه خب میدونی هرچی بیشتر بزنی اضافه است پس خرج دیوار میکنی
خلاصه اینجا آدم حیفش میاد گلد واسه دیوار بده ؛ الان پشیمونم که چرا تو تون هال هشت همه دیوار هامو لول 7 نکردم ( کلا از وقتی 9 شدم دست به دیوار هام نزدم )
دقیقاً .
البته این موضوع در مورد ارتقاء از هر لولی به لول بالاتر هست
یعنی آپدیت کردن تمام موارد تا حداکثر مقدار در اون لول تان هال . اینطوری وقتی وارد تان هال رو به لول بالاتر آپگرید میکنید فقط موارد جدید رو آپدیت میکنید. این هم تو زمان هم تو هزینه ها به صرفه تر هست و وضعیت بهتری ایجاد میکنه !
به نظرم من البته
p30mojtaba
26-08-2014, 22:18
چطوره؟
arming900
27-08-2014, 12:29
چطوره؟
جالب نیست ! عوض کن غارتش بالاست طلاها رو رو هوا میزنن،جیانت بمب رو سعی کنید داخل به کار ببرید تا با یه بربر خنثی نشه
p30mojtaba
27-08-2014, 13:49
جالب نیست ! عوض کن غارتش بالاست طلاها رو رو هوا میزنن،جیانت بمب رو سعی کنید داخل به کار ببرید تا با یه بربر خنثی نشه
اگه جاینت بمب رو داخل ببرم کلا مپم خراب میشه
اگه می شه چند تا مپ خوب واسه تاون هال 7 پیشنهاد بدید
mahmodcomputer92
27-08-2014, 19:33
سرام به نمام دوستان کلنی!
چندتا سوال داشتم لطف میکنید پاسخ بدید؟
۱-وقتی من ازبازی میام بیرون کسی میتونه بهم حمله کنه؟اگه میشه میتونه کلا نابودم کنه؟اگه میشه بعد چه اتفاقی میفته!ینی تمام چیزهایی که ساختم رو باید از صفر شروع کنم؟
۲-یک فرد لول بالا میتونه به اونایی که لولاشون پایینه حمله کنه؟
۳-اگه بخوام سربازام لول بگیرن باید چکار کنم؟
شرمنده من تازه این بازی رو شروع کردم برای همون ...
ممنون
سرام به نمام دوستان کلنی!
چندتا سوال داشتم لطف میکنید پاسخ بدید؟
۱-وقتی من ازبازی میام بیرون کسی میتونه بهم حمله کنه؟اگه میشه میتونه کلا نابودم کنه؟اگه میشه بعد چه اتفاقی میفته!ینی تمام چیزهایی که ساختم رو باید از صفر شروع کنم؟
۲-یک فرد لول بالا میتونه به اونایی که لولاشون پایینه حمله کنه؟
۳-اگه بخوام سربازام لول بگیرن باید چکار کنم؟
شرمنده من تازه این بازی رو شروع کردم برای همون ...
ممنون
سلام
1- بله میتونن حمله کنن ( البته اگه شیلد نداشته باشی ) اگه همه چیزم خراب بشه وقتی وارد بازی میشی دوباره درست میشن.
2- حریفای هم سطح میتونن بهتون حمله کنن ولی بعضی وقتا حریفای قوی هم حمله میکنن. نوح حریفا بستگی به لول تاون هال و کاپتون داره.
3- وقتی تو بازی پیشرفت کنین یه آزمایشگاه باز میشه که با اون میتونین لول سربازا رو افزایش بدین.
اگه جاینت بمب رو داخل ببرم کلا مپم خراب میشه
اگه می شه چند تا مپ خوب واسه تاون هال 7 پیشنهاد بدید
mahmodcomputer92
27-08-2014, 20:33
سلام
1- بله میتونن حمله کنن ( البته اگه شیلد نداشته باشی ) اگه همه چیزم خراب بشه وقتی وارد بازی میشی دوباره درست میشن.
2- حریفای هم سطح میتونن بهتون حمله کنن ولی بعضی وقتا حریفای قوی هم حمله میکنن. نوح حریفا بستگی به لول تاون هال و کاپتون داره.
3- وقتی تو بازی پیشرفت کنین یه آزمایشگاه باز میشه که با اون میتونین لول سربازا رو افزایش بدین.
ممنون از راهنماییتون
بازم چند تا سوال شرمنده
۱-چطوری باید شیلد بزارم؟بعضی وقتها وقتی وارد میشم میبینم بهم حمله کردن بعد میخوام حمله کنم میگه شیلد برداشته میشه! اون جریانش چطوری هست؟
۲-من میخوام وارد یک گروه بشم اون چطوری هست؟
۳-سوال بعدی هم اینکه فرمودید نوع حریفا بستگی به لول تاون هال و کاپتون داره دقیقا چی هستن اینا که گفتید؟
شرمنده
خیلی ممنون
1.500.000 اکسیر با سختی جمع میکنی. یدفعه همه اش میره. خیلی ناجوره:n02: ( البته می صرفه صد در صد )
ایر دیفنس هم گذاشتم آپ بشه. بقیه دیوارای طلایی هم بنفش کردم.
بعدش هم میرم واسه مورتار ها و هیدن تسلای دوم.
گوبلین هم داره به لول 4 آپدیت میشه
خوب. نظرات!!؟
عالیه میلاد جان فقط یک مورد اونم اینه که Hiden Tesla رو جزء آخرین آپگرید های TH7 بزار چون خیلی کم پیش میاد کسی با PEKKA حمله کنه در این سطح
فعلا Archer Tower و Wizard Tower رو بعد از Mortar ها به سطح مکس برسون .
الان در حال حاضر اول 3 تا Mortar ها رو یک سطح افزایش بده که دیگه خیالت راحت باشه از بابتشون .
بچه ها من نسخه جدید نرم افزار BlueStacks رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم ولی وقتی اجرا و وارد سیستم عامل میشه صفحه سیاه میشه ولی کلید های پایین و ساعت دیده میشه
نسخه درایور مخصوص کارت گرافیک لپ تاب رو هم از سایت nvidia دانلود و نصب کردم ولی درست نشد.
لطفا راهنمایی بفرمایید
متشکر
شما این ترفند رو اجرا کن احتمالا مشکلت رفع میشه :
1- از منوی Task Manager وارد پنجره ی Process شو و تمام پردازش های شروع شده با پسوند HD-** رو متوقف کن
2- وارد پنجره بعدی یعنی Service شو و پردازش هایی که BlueStacks دارند رو متوقف کن
3- در پنجره ی Process گزینه Show Process From All رو بزنید و بعد از اون دوباره برنامه BlueStacks رو اجرا کنید
این بازی تو مایه های همون تراوین خدا بیامرزه ؟ :n02:
تقریبا بعله اما خب خیلی فان تر و جالب تر با گرافیک قابل قبول
ممنون از راهنماییتون
بازم چند تا سوال شرمنده
۱-چطوری باید شیلد بزارم؟بعضی وقتها وقتی وارد میشم میبینم بهم حمله کردن بعد میخوام حمله کنم میگه شیلد برداشته میشه! اون جریانش چطوری هست؟
۲-من میخوام وارد یک گروه بشم اون چطوری هست؟
۳-سوال بعدی هم اینکه فرمودید نوع حریفا بستگی به لول تاون هال و کاپتون داره دقیقا چی هستن اینا که گفتید؟
شرمنده
خیلی ممنون
1- خب شما وقتی بهتون حمله میشه بین 12-16 ساعت محافظت میشید اگه بیش از 50% از دهکده اتون تخریب شده باشه و اگه قبل از پایان این تایم بخواید حمله کنید باید شیلد رو از دست بدید ( قانون بازیه )
2- باید Clan Castle رو باز سازی کنید تا بتونید وارد یک کلن بشید و با دوستان گروهی بازی کنید .
3- سطح Town hall یا همون خونه ی اصلی شما و سطح تروفی شما که همون امتیاز کسب کرده شما از دفاع و حملات شما هست که به صورت یک کاپ در سمت شمال غربی تصویر شما موجوده و میتونید ببینید.
خواهش میکنم
mahmodcomputer92
28-08-2014, 00:35
سلام
سوال دیگه اینکه من وقتی میخوام حمله بدم سربازام رو مثلا حدود ۲۵ هستن و آخر جنگ حداقل ۲۰ تاش زنده میمونن اما بعد از پیروزی این سربازا چی میشن؟میان تو مکان خودم یا نا پدید میشن؟ و اینکه تو حمله کردن باید چه چیزهایی رو مد نظر بگیرم تا بهترین بازدهی رو داشته باشه؟
ممنون ازز همتون
سلام
سوال دیگه اینکه من وقتی میخوام حمله بدم سربازام رو مثلا حدود ۲۵ هستن و آخر جنگ حداقل ۲۰ تاش زنده میمونن اما بعد از پیروزی این سربازا چی میشن؟میان تو مکان خودم یا نا پدید میشن؟ و اینکه تو حمله کردن باید چه چیزهایی رو مد نظر بگیرم تا بهترین بازدهی رو داشته باشه؟
ممنون ازز همتون
سربازایی که وارد میدان میشن دیگه بر نمیگردن اگه میخاین صرفه جویی کنید کمترین سرباز رو بفرستین داخل میدان جنگ
تو حمله کردن هم باید اول کلن کستل رو خالی کنید بعد حواستون به تله ها باشه سربازهای ضعیف رو رو یه نقطه رها نکنید وکلی استراتژی دیگه که به مرور خودتون یاد میگیرید
mahmodcomputer92
28-08-2014, 08:16
سلام
ممنونم از راهنماییتون
بازم سوال داشتم
شرمنده
اینکه میخوام از صفحه گوشیم تو بازی عکس بگیرم بزارم تو سایت چطوری باید انجام بدم اینکارو؟
یکی اینکه الان اینجا گروهی هست که بخوام برم داخل اون گروه(البته من تازه کارم راه میده کسی منو تو گروهش!!)
سلام
ممنونم از راهنماییتون
بازم سوال داشتم
شرمنده
اینکه میخوام از صفحه گوشیم تو بازی عکس بگیرم بزارم تو سایت چطوری باید انجام بدم اینکارو؟
یکی اینکه الان اینجا گروهی هست که بخوام برم داخل اون گروه(البته من تازه کارم راه میده کسی منو تو گروهش!!)
بسته به نوع گوشی میتونید از کلید های میانبر برای گرفتن Screen shot استفاده کنید برای مثال برای Apple از کلید های Lock + Home برای گرفتن عکس استفاده میشه
اگه بازی رو در کامپیوتر اجرا میکنید میتونید از برنامه های مخصوص این کار استفاده کنید
بچه ها قیمت و زمان ساخت ویزارد کاهش یافته برید حالشو ببرید
بچه ها قیمت و زمان ساخت ویزارد کاهش یافته برید حالشو ببرید
چهرش هم باحال شده :دی
Milad4171
28-08-2014, 17:07
داستان چیه؟؟؟ یکی در مورد این آپ های جدید توضیح کامل بده ببینم چیه
سرور ریست شده ، هاست آپ شده. ریپلی ها همه پاک شده. ریونج هم نمیشه کرد متاسفانه
داستان چیه؟؟؟ یکی در مورد این آپ های جدید توضیح کامل بده ببینم چیه
سرور ریست شده ، هاست آپ شده. ریپلی ها همه پاک شده. ریونج هم نمیشه کرد متاسفانه
هر دفعه با ارور Maintenance break مواجه شدی میلاد جان , منبی بر رفع یکسری باگ و یا آپدیت جدید هست
تو این آپدیت Wizard کاهش قیمت و زمان ساخت داشته و البته فکر میکنم محدود باشه و تا چند روز دیگه به حالت قبل برگرده .
دوستان عزیزی که Clan دارند و یا اونجا عضو هستن اطلاعاتی مانند :
نام Clan
تعداد افراد
میزان امتیاز
تعداد پیروزی در War
پُست خودشون در Clan
سیمبول کلن
رو قرار بدن که من بزارم صفحه اول برای شناخت کلن های ایرانی و یک رقابت سالم
کلن ها بسته به امتیاز و پیروزی در وار و تعداد عضو ها رتبه بندی میشن
موفق باشید.
نام friend4ever=Clan
تعداد افراد = 20
میزان امتیاز= 8196
تعداد پیروزی در War= تا الان 7 تا
پُست خودشون در Clan= لیدر
سیمبول کلن = پرچم زرد و مشکی
Milad4171
28-08-2014, 18:19
کلن ما :
نام : iRaN MasteRS
تعداد اعضاء : 32 نفر
جمع امتیازات : 13527
نتایج War ـ : 14 برد - یک باخت - یک مساوی
پست من : member
سیمبل کلن :
arming900
28-08-2014, 19:13
iran mobileaval
31 نفر
16046
46 تا که با امشب میشه 47 تا :n02:
الدر
بنفش
mahmodcomputer92
28-08-2014, 22:34
سلام دوستان من هم میخوام بیام و تو.یکی از کلن ها عضو بشم امکانش هست؟؟؟
سلام دوستان من هم میخوام بیام و تو.یکی از کلن ها عضو بشم امکانش هست؟؟؟
لولتون رو لطف کنید بگید چرا که نه همیشه من از دوستان دعوت میکنم مخصوصا دوستان گلم تو این فروم
virus2009
29-08-2014, 15:31
دوستان عزیزی که Clan دارند و یا اونجا عضو هستن اطلاعاتی مانند :
نام Clan
تعداد افراد
میزان امتیاز
تعداد پیروزی در War
پُست خودشون در Clan
سیمبول کلن
رو قرار بدن که من بزارم صفحه اول برای شناخت کلن های ایرانی و یک رقابت سالم
کلن ها بسته به امتیاز و پیروزی در وار و تعداد عضو ها رتبه بندی میشن
موفق باشید.
Persian Army
33 نفر
15316
تا حالا حدود 7-8 بار کلن رو عوض کردیم ( خونه تکونی اینا ) شما حساب کن از وقتی کلن وار شروع شده هفته ای سه بار جنگ داشتیم 80-90 درصد جنگ ها رو بردیم ( فعلا برد 4 از 5 )
Elder ( حدود یک ساله این کلنم ، اگه درخواست بدم لیدر هم میکنن ؛ در این حد رفیقیم :n09:)
سلام
ما الان تو واریم و بعضی از بچه ها نمیدونم از کجا امار دقیق مپ وار طرفو بهمون میدن! میگن از نت در میارن.چه جوری ؟کجا؟
سلام
ما الان تو واریم و بعضی از بچه ها نمیدونم از کجا امار دقیق مپ وار طرفو بهمون میدن! میگن از نت در میارن.چه جوری ؟کجا؟
خب خیلی ها مپ هاشونو از نت میگیرین و همونو بدون تغییر میچینن بخاطر همین آمار مپ رو میشه در اورد
تو وار قبلی یه اتفاق جالب افتاد و دوست من تو کلنمون یدفعه از اتحاد ما غیب شده بود و تو اتحاد حریف بود !!!!!!!!!!!
اونجا جیک مپه همه رو در میاره و به نفر اولشونم ویزارد میده که به خودش اتک بزنه و باهم قرار میزارن که به همدیگه حمله کنن خلاصه ادم باحالی بوده اون طرف و باهم رفیق میشن
خب خیلی ها مپ هاشونو از نت میگیرین و همونو بدون تغییر میچینن بخاطر همین آمار مپ رو میشه در اورد
تو وار قبلی یه اتفاق جالب افتاد و دوست من تو کلنمون یدفعه از اتحاد ما غیب شده بود و تو اتحاد حریف بود !!!!!!!!!!!
اونجا جیک مپه همه رو در میاره و به نفر اولشونم ویزارد میده که به خودش اتک بزنه و باهم قرار میزارن که به همدیگه حمله کنن خلاصه ادم باحالی بوده اون طرف و باهم رفیق میشن
اخه انقدر دقیق؟؟؟!!!! همه که اینجوری نیستن خیلیا مثل خودم تغییر دادم تله هارو! میگن با برنامه در میارن والا نمیدونم!
ماهم از این عضو ها داریم مخصوصا وقتی حریف خارجی باشه میرن تو کلنشون عکس میگیرن امار میگیرن میان میگن :))
virus2009
29-08-2014, 18:04
سلام
شما اگه مودم adsl داشته باشی میتونی این کار رو انجام بدی ، به این صورت :
اول به حریف حمله میکنی ، 30 ثانیه اول بهت مهلت میده ، تو این 30 ثانیه کابل تلفن رو از مودم adsl ـت جدا میکنی ، ارتباطت با اینترنت قطع میشه ولی گوشی/تبلت ـت به مودم وصله
الان با خیال راحت میتونی به حریف حمله کنی و حساب نمیشه ( اینجوری جای همه بمب ها و تسلا ها رو میشه مشخص کرد)
30-08-2014, 00:04
ماهم از این عضو ها داریم مخصوصا وقتی حریف خارجی باشه میرن تو کلنشون عکس میگیرن امار میگیرن میان میگن :))
اول به حریف حمله میکنی ، 30 ثانیه اول بهت مهلت میده ، تو این 30 ثانیه کابل تلفن رو از مودم adsl ـت جدا میکنی ، ارتباطت با اینترنت قطع میشه ولی گوشی/تبلت ـت به مودم وصله
الان با خیال راحت میتونی به حریف حمله کنی و حساب نمیشه ( اینجوری جای همه بمب ها و تسلا ها رو میشه مشخص کرد)
Irani bazi at its finest. :|
------------
امروز به این برخوردم:
جالبه که با وجود اینکه از نظر ظاهری خیلی تمرکز شده روش، از خیلی بیس های دیگه ای که آدم بهش بر میخوره بهتر طراحی شده. :دی حداقل مورتار مثلثی داره.
نه قطعا این کارو نکردن!
حالا کشفش میکنم ;-)
virus2009
30-08-2014, 10:43
Irani bazi at its finest. :|
------------
محض اطلاع بگم این کار رو چینی ها کشف کردن
ما به هر کلن چینی که می خوردیم تک توکی توشون پیدا میشد که میدیدم طرف میاد حمله میکنه و چیزی نمیزنه
اوایل فکر میکردیم می خوان مپ ها رو چک کنن ( اون اوایل که کلن وار شروع شده بود دکمه scout باگ داشت و اگه می خواستی مپ طرف رو ببینی باید بهش حمله میکردی ) ،
ولی بعدا متوجه شدیم این کارو واسه تست کردن حملشون انجام میدادن.
arming900
30-08-2014, 11:25
:n04: این میشه لقمه رو دوره سر چرخوندن
برنامه ایکس مود گیم برای همین کاره دیگه
چه حوصله هایی دارین بخدا !
فکر کنم یه 10 سالی میشه که کلا از هیچ Cheat Code یا روشی برای دور زدن در بازی ها استفاده نکردم !
لذت رو از بین میبره
خب اینم از Ranking کلن ها تا الان
رتبه بندی کلن های ایرانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeed_136915
30-08-2014, 15:34
این هم کلن ما :
Iran Veej
46
14387
24
خودم عضو هستم پست خاصی ندارم :n02:
این هم کلن ما :
Iran Veej
46
14387
24
خودم عضو هستم پست خاصی ندارم :n02:
سعید جان دیر اعلام کردی رفت برای رنکینگ هفته بعد
saeed_136915
30-08-2014, 15:40
سعید جان دیر اعلام کردی رفت برای رنکینگ هفته بعد
فدای سرت مشکلی نداره
فدای سرت مشکلی نداره
قربانت :n12:
=========================
دوستان اگر با کلن های دیگه آشنایی دارند و یا دوستی در کلن دیگه ای دارن که معرفی نشده هم اون فرد رو در صورت تمایل و یا امکان به این فروم بیارید و هم کلن رو معرفی کنید
saeed_136915
30-08-2014, 15:53
راستی اینجا کسی The Simpsons Tapped Out بازی نمیکنه؟؟ :n02:
اونم تقریبا تو همین سبکه ولی با کاراکترهای سیمپسون ها
mamamamamam
30-08-2014, 16:05
دوستان چرا جدیدا هیچی برای غارت پیدا نمیشه؟؟:n04:من لول شصتم کاپ های مختلف رو امتحان کردم اما به زور صد تا طلا و اکسیر پیدا میشه شما هم اینطوری هستین؟؟:n13:
دوستان چرا جدیدا هیچی برای غارت پیدا نمیشه؟؟:n04:من لول شصتم کاپ های مختلف رو امتحان کردم اما به زور صد تا طلا و اکسیر پیدا میشه شما هم اینطوری هستین؟؟:n13:
آره منم جدیدا با همین مشکل بر خوردم اما هنوز کور سو امیدی به بعضی مپ هایی که کالکتور هاشون پره هست
امروز 2 تا زدم اینطوری که بالای 200 بود .
اما درکل خیلی کم شده
ممنون از رنکیگتون من تا دیشب لیدر بودم سریع اپدیت کردید:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.