ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Clash of Clans ™

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12

alexamir
16-03-2015, 11:26
ممنون

به نظرتون کدوم مپ برای حفاظت از منابع بهتره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام دوست عزیز میدونی من هم مپای بسته رو خیلی امتحان کردم الان مپ دومی از دوتای دیگه بهتره دیواراتم مشکی کنی عالی تر میشه.ولی در کل بنظر من از تاون هال هشت به بعد که دیوارا نسبتا زیاد میشه مپ باز خیلی بهتر جواب میده منظور از مپ باز چیه اینه که وسایل دفنست مثل ارچرتاور و توپ و یا حتی هیدناتو بیرون از دیوار دور تا دور مپت بچینی و چون اکثرا با غول اتک میدن باعث میشه غولا دور مپت بچرخن و وسط نرن که اگه غولای طرف هم وسط نرن کارش تمومه مگراینکه دیگه کوبین و کینگش و اسپلاش کمکش کنن .مپ خودمو میزارم پایین.من خودم شاید پنجاه تا مپ تا حالا عوض کردم اما الان دوماه هست این مپمو قرار دادم و شاید از بیست اتکی یبار به دارکم برسن و مخزنامو حتی لولای 120 -130 هم سه تاشونو بیشتر نمیزنن معمولا. با چهار یا پنج اسپل حتی . تو کستلم هم همیشه ویزارد دونات میگیرم.

alexamir
16-03-2015, 11:38
سلام دوستان این هم مپ معمولی /وار/ و کلنم دوستان ممنون میشم نظر بدین:n16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD2010
16-03-2015, 12:08
من این بازی رو تا حالا بازی نکردم اصلا فقط میخواستم بدونم کسی میدونه که چقدر ترافیک این بازی مصرف میکنه ؟ مثلا تو هر ساعت ؟

Amir Hossein
16-03-2015, 13:31
من این بازی رو تا حالا بازی نکردم اصلا فقط میخواستم بدونم کسی میدونه که چقدر ترافیک این بازی مصرف میکنه ؟ مثلا تو هر ساعت ؟

چیز خاصی نیست... شاید تو یک ماه 100 مگ

دوستان این چیه؟ باگه؟ :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Public Enemy
16-03-2015, 13:33
چیز خاصی نیست... شاید تو یک ماه 100 مگ

دوستان این چیه؟ باگه؟ :31:

برا منم چندین بار پیش اومده . دقیقا زمانی که توی یه لیگ باشی ، فصل تموم شده باشه بری یه لیگ دیگه این اتفاق میفته

البته مشکل جدیدی هم هستش که می خوای بری وار هنو کلی زمان داری می بینی زده زمان وار صفر و موقع اتک میگه وار در حال پایانه !

kiar
16-03-2015, 22:54
سلام دوستان این هم مپ معمولی /وار/ و کلنم دوستان ممنون میشم نظر بدین:n16:

سلام اول ممنون از راهنماییت

این مپتم برای تاون 9 سیو کردم امتحان میکنم. فقط مشکل لوت نداری تو این مپ؟ چون کلکتور ها دور مپن با آرچر میشه راحت زد و اگه کسی ویزارد تاورم بزنه مخازنم دیگه محافظت نمیشن.

نمیدونم رنج مورتار تا کنار مخازن میرسه که محافظت بشه؟

reza4024
17-03-2015, 14:44
سلام دوستان
من تازه وارد این بازی شدم و اول راهم امروز یه نقشه دیدم واسم جالب بود عکسشو میذارم ببینین
سوالم اینه که آیا از قسمتی که دیوار رو چسبونده به انتهای نقشه نیروهای حمله نمیتونن وارد بشن؟ آخه این نقشه تو دیوار ساختن صرفه جویی میشه و واسه من که اول راهم خیلی به درد میخوره

erfan.it
17-03-2015, 14:51
سلام دوستان
من تازه وارد این بازی شدم و اول راهم امروز یه نقشه دیدم واسم جالب بود عکسشو میذارم ببینین
سوالم اینه که آیا از قسمتی که دیوار رو چسبونده به انتهای نقشه نیروهای حمله نمیتونن وتارد بشن؟ آخه این نقشه تو دیوار ساختن صرفه جویی میشه و واسه من که اول راهم خیلی به درد میخوره

.
.
نه ،،، میشه حمله کرد : )

reza4024
17-03-2015, 15:13
نه ،،، میشه حمله کرد : )

اگه نیرو ها میتونن وارد شن پس چرا یه عده اینجوری دیوار کشیدن؟ احتمالا اون قسمتو کلا تله گذاشتن :n09:

rezahacker3020
17-03-2015, 17:03
سلام دوستان من یه ربات پیدا کردم کارش خیلی ردیفه همون جوری که میدونید یه رباتی بود که خودکار حمله میزد ولی هیچ امکاناتی نداشت ولی این ربات خیلی امکاناتش زیاده برای مثال:
خودکار یرباز میسازه و اتک میده
دونیت و ریکویست خودکار میده
دیوارهارو اپگرید میکنه
میتونید تنظیم کنید که کینگ بربر به چه زمینهایی حمله کنه متروکه باشه یا نه و در چه سطحی باشه اصلا تان هالش بیرون باشه یا نه خلاصه خیلی جالبه من همچین چیزی ندیده بودم.
اگه برین سایتش تو قسمت امکانات ربات کامل توضیح داده.
اینم سایتشه:

man war
17-03-2015, 17:33
سلام
میخوام اکانت clash of clans رو بفروشم لول{88} بیلدر {4} جم 218
قیمت توافقی
ای دی کیک / لاین: sadegh44

jamal9
17-03-2015, 22:15
سلام دوستان
سوالم اینه که آیا از قسمتی که دیوار رو چسبونده به انتهای نقشه نیروهای حمله نمیتونن وارد بشن؟ آخه این نقشه تو دیوار ساختن صرفه جویی میشه و واسه من که اول راهم خیلی به درد میخوره

سلام
اگه نیروهاتو فرستاده باشی نیروهات نمیتونه از دیوار بگذره و باید دیوارو خراب کنه،ولی میشه اینور یا اونور دیوار نیرو فرستاد ....
ولی منظورتو فهمیدم و اره نیرو میتونه وارد بشه چون سمت خارجی مپش دیوار نداره ...

jamal9
17-03-2015, 22:20
سلام
میخوام اکانت clash of clans رو بفروشم لول{88} بیلدر {4} جم 218
قیمت توافقی
ای دی کیک / لاین: sadegh44

مشتری پیدا کردی به منم بگو منم یه اکانتمو میخام بفروشم ...من که مشتری پیدا نکردم

ali_phd71
18-03-2015, 15:16
سلام دوستان
پسر داییم اکانت کلشش با دو ایمیل سینک شده یکیشو نمیدونه کی ازش استفاده میکنه الا به مشکل برخورده میشه کاریش کرد؟
البته رمز هر دو ایمیل رو داره
اگه پسوورد هر دو رو عوض کنه مشکلش درست میشه؟

SamGun
18-03-2015, 22:36
دوستام لطفا یه نگاهی به مپ و وضعیت آپ سربازا و مپ بندازین ببینین برای رفتن به تاون 9 مناسبه؟

آقا برای TH9 نه زوده نه دیر به نظر من بهتره که به وضعیت دیوار هات برسی چون برای کسی که میخواد بره TH9 دیوار 6 واقعا دیگه خیلی افتضاحه .

بعد آقا برای بهتر شدن این مپ جای Air Defense هارو با WizTower ها عوض کن بهتر میشه.

poria-m
18-03-2015, 22:40
آقا برای TH9 نه زوده نه دیر به نظر من بهتره که به وضعیت دیوار هات برسی چون برای کسی که میخواد بره TH9 دیوار 6 واقعا دیگه خیلی افتضاحه .

بعد آقا برای بهتر شدن این مپ جای Air Defense هارو با WizTower ها عوض کن بهتر میشه.
به قول دوستمون یه دو سه هفته ای رو بزار برای دیوارات تا جایی که میتونی اپ کن حتی همشو بکن لول هشت تا با خیال آسوده بری تاون نه..و سعی کن سرباز های دارکتو اپ کنی تا لولی که امکان داره.

kiar
18-03-2015, 23:05

به قول دوستمون یه دو سه هفته ای رو بزار برای دیوارات تا جایی که میتونی اپ کن حتی همشو بکن لول هشت تا با خیال آسوده بری تاون نه..و سعی کن سرباز های دارکتو اپ کنی تا لولی که امکان داره.

خیلی ممنون از راهنماییتون

اول همه دیوارهارو لول 7 میکنم موقع آپ تاون هم تاجایی که بتونم 8 میکنم. اولش نمیخواستم بمب آپ کنم ولی دوستان گفتن ضرویه یه مدتم واسه اون وقت میزارم

واسه نیروهای دارک به نظرتون فقط هوگ 4 کنم و مینیون 2 کافیه؟ چون فکر نمیکنم دیگه بیشتر از این بتونم دارک جمع کنم واسه گولم و والکایر و کینگ.

DjEblis
19-03-2015, 10:32

اول همه دیوارهارو لول 7 میکنم موقع آپ تاون هم تاجایی که بتونم 8 میکنم. اولش نمیخواستم بمب آپ کنم ولی دوستان گفتن ضرویه یه مدتم واسه اون وقت میزارم

واسه نیروهای دارک به نظرتون فقط هوگ 4 کنم و مینیون 2 کافیه؟ چون فکر نمیکنم دیگه بیشتر از این بتونم دارک جمع کنم واسه گولم و والکایر و کینگ.

منم مثل خودت وقتی رفتم تاون 9 اصلا به گولم اعتقاد نداشتم، ولی تو ناون 9 یکی از کلیدی ترین نیروها همین گولم به همراه پکا هست، از من میشنوی گولم و پکا رو سه کن برو تاون 9، چون اونجا دیگه دراگ خیلی جواب نمیده واسه وار.

erfan.it
19-03-2015, 12:07
دوستان نظرتون در موردِ مپ من چیه ؟!؟
میدونم افتضاحه ! چه کنم بهتر بشه ؟!؟
میخوام برم تاون 5 ولی ، پول کم دارم ، چه کنم ؟!؟ :n21:

ali_phd71
19-03-2015, 23:30
سلام دوستان
پسر داییم اکانت کلشش با دو ایمیل سینک شده یکیشو نمیدونه کی ازش استفاده میکنه الا به مشکل برخورده میشه کاریش کرد؟
البته رمز هر دو ایمیل رو داره
اگه پسوورد هر دو رو عوض کنه مشکلش درست میشه؟
دوستان لطفا یکی به من کمک کنه

.:PAR3A:.
20-03-2015, 16:09

واسه ی آپگرید نیرو های دارک زیاد توی تاول هال 8 خودتو درگیر نکن چون توی تاون هال 9 با داشتن کویین خیلی خیلی راحت تر میشه جمع کرد. هاگ رو به نظرم آپ نکن چون انقدر نرف شده که اصلا دیگه به کار نمیاد. گولم هم درسته که خیلی کارآمده، ولی بزار واسه تاون هال 9، جمع کردن 60ک دارک الیکسیر توی تاون هال 8 سخته چون کویین نداری و راحت هم غارت میشی.
کینگ رو حتما برسون به 10 گه موقعی که میرسی تاون هال 9 تا یه مدت وقتتو کامل بذاری روی کویین و مینین هم تا جایی که میتونی ببر بالا، اتک های لاواهاوند + بالن + مینین وقتی برسی به تاون هال 9 خیلی خوب جواب میدن. پکا رو هم لول 3 کن. روی دیوارا کار کن این مدت فعلا. دیوار لول 8 خیــلی حساسیت روش به خرج نده، اما اگه بتونی 20-30 تا دیوارتو 8 کنی خوبه. مجموعا به نظر من کینگ رو لول 10 کن، مینین رو تا 3 یا 4 و پکا رو هم لول 3، توی این فاصله هم دیوارا رو ببر بالا، تموم که شد تاون هال رو بزن بره 9. =)

Spaniuly
21-03-2015, 03:15
پرچممون بالاست عید همگی مبارک
به قول سیاوش قمیشی هیشکی مثه ایرونی نمیشه هیشکی مثه ایرونی نمیشه سوپر سل جان پرچم ایرانو باس اضافه کنی با این اوصاف

Amir Hossein
21-03-2015, 03:38
واقعا امیدی هست الان کسی جوابمو بده؟ :31:
دوستان من همین الان x mode رو نصب کردم...میخواستم ببینم اگه تو سند باکس اتک بدم...اون نیروهایی که استفاده کردم حروم میشن؟ یا فقط آزمایشیه؟ :31:

Spaniuly
21-03-2015, 11:35
وقتی سند باکسفعاله گزینه اش شما هرکیو ویزیت کنید(دقت کنید فقط ویزیت نه اتک) ملاحضه میکنید که به جای ویزیت امکان حمله براتون مهیا می کنه بنابراین وقتی می خواهید به کسی حمله تست و آزمایشی بزنید کافیه اول تیک مربوطه رو فعال و بعد دهکده مورد نظر رو فقط ویزیت کنید اینطوری یه حمله کشکی می زنید بدون اینکه ثبت بشه یا نیرویی بکار گرفته بشه در آخر اتک یا در صورت ساراندر کردن اتک بازی کرش می کنه و میایید بیرون بعد که دوباره وارد میشید میبینید همه چی سرجاشه و نیرویی هم مصرف نشده

Hossein_Bahal
23-03-2015, 15:53
سلام
این مپ منه . ( تان هال 4 که تا 1روز و 9ساعت دیگه میشه لول 5)

میخواستم بدونم نظرتون چیه ؟
توصیه‌ای دارید ؟

Spaniuly
23-03-2015, 19:04
حسین تنها توصیه ام اینه که جونتو نجات بدی و حالا که احتمالا کمتر از یک هفته اس که بازیو شروع کردی خودتو از دستش خلاص کنی وگرنه می افتی به روز ما و بلایی که الان سر من اومده سرت میاد... من به عنوان یه معتاد میگم که نیفت تو دامش حالا ما گفتنی ها رو گفتیم کسی اون موقع به ما نگفت... نگفت که نیمه شب پا میشی میشینی سر این یکی از دوستان امسال پیش می خونه الان به جای درس خوندن تمام وقتش صرف این کلش میشه شاید روزانه کمتر از 5 دقیقه درس می خونه و بعد کلا کلش و دیگر هیچ... من اعتراف می کنم هیچ چیزی توی زندگیم اینقدر منو تحت تاثیر خودش قرار نداده من نتونستم خودم رو کنترل کنم... بله قبول دارم هستن کسانی که کنترل شده بازی می کن ولی من حتی تاثیر کلش رو توی روند زندگی همون کنترل شده ها هم می بینم زندگی خدمم کلا قاطی کرده تمام برنامه هام به خاطر کلش تحت تاثیر هستن... اینار گفتم تا بدونی با چی طرف هستی... حتی اگه مصر باشی که ادامه بدی یه برنامه تنظیم کن یا عهد کن که غلبه نکنه به زندگی عادیت

MR.CART
23-03-2015, 20:30
حسین تنها توصیه ام اینه که جونتو نجات بدی و حالا که احتمالا کمتر از یک هفته اس که بازیو شروع کردی خودتو از دستش خلاص کنی وگرنه می افتی به روز ما و بلایی که الان سر من اومده سرت میاد... من به عنوان یه معتاد میگم که نیفت تو دامش حالا ما گفتنی ها رو گفتیم کسی اون موقع به ما نگفت... نگفت که نیمه شب پا میشی میشینی سر این یکی از دوستان امسال پیش می خونه الان به جای درس خوندن تمام وقتش صرف این کلش میشه شاید روزانه کمتر از 5 دقیقه درس می خونه و بعد کلا کلش و دیگر هیچ... من اعتراف می کنم هیچ چیزی توی زندگیم اینقدر منو تحت تاثیر خودش قرار نداده من نتونستم خودم رو کنترل کنم... بله قبول دارم هستن کسانی که کنترل شده بازی می کن ولی من حتی تاثیر کلش رو توی روند زندگی همون کنترل شده ها هم می بینم زندگی خدمم کلا قاطی کرده تمام برنامه هام به خاطر کلش تحت تاثیر هستن... اینار گفتم تا بدونی با چی طرف هستی... حتی اگه مصر باشی که ادامه بدی یه برنامه تنظیم کن یا عهد کن که غلبه نکنه به زندگی عادیت

بابا تو وضعت خرابه من تا لول 42 هستم کنترل شده بازی میکنم

jamal9
23-03-2015, 20:53
سلام
تو تان هال 9 برای لوت چه رنج کاپ مناسبه ؟ چه نوع اتکی؟ جاینت؟ یا ارچر بربر؟
یکی از قدیمیای کلش بیاد توضیح بده ...
صد رحمت به تان هال هشت که از صوب تا شب 10 -12 میلیون جمع میکردم!اما از ظهر تا الان تو تان هال 9 هنوز یکم مونده شیش میلیون حمع بشه! اعصابم خرده که لابراتور بیکاره!
ممنون میشم راهنمایی کنین!

Public Enemy
23-03-2015, 20:56
ما با کاپ 1000-1300 اومدیم کینگ رو چهار کردیم طرف هامون همه بالا 500 تا اکسیر سیاه داشتند . حالا اومدیم رو جام بالا بردیم رو 1600 اکسیر سیاه گیر نمیاد که هیچ ، پول و طلا هم گیر نمیاد!
دوستان بازم برم بالاتر یا بیام پایین ؟ TH7

sajad-tnt
23-03-2015, 21:15
سلام.
احسنت داداش گلم ... حرف دل منو زدی ...
تاحالا بیشتر از 20بار بازیرو حذف کردم و سعی داشتم که دیگه بازی نکنم ولی نشده !.
بیشترین دوران پاک بودنم 10 روز بوده که بازم نصبش کردم و حتی خودم رو نفرین کردم که چرا توی این مدت حذفش کرده بودم: دی!!!.
حتی خواستم کنترلش کنم و یک برنامه واسه خودم تنظیم کردم ,اما بازم بعد از چند روز دوباره برگشتم به حالت قبلی و شبانه روز چکش میکنم!!.
جدیدا هم چون جم اکانت قبلیم رو الکی به هدر دادم ,و الان با لول 53 فقط سه تا کارگر دارم, یدونه اکانت جدید ساختم و حالا مشکلاتم چند برابر شده تا وقتیکه لول اینو به اون برسونم: دی...
شاید دلیلی که متاسفانه و بدبختانه نمیتونم کنترلش کنم این باشه که با یکی از دوستانم بازیرو همزمان شروع کردیم و خب حالا یجوری بینمون رقابت پیش اومده: دی !!.
ای کاش حداقل اون بزنه بازی رو حذف کنه ولی حیف که اونم نمیتونه: دی!.
.
.
مـوفق باشــید.

Spaniuly
24-03-2015, 01:50
ببینید بچه ها من نمیگم کاپ و تاون هال بی تاثیره نه!... ما همه می دونیم مثلا اگه ما تاون هشت باشیم وقتی دهکده های تاون هفت یا پایین تر رو می زنیم لوت کمی از زدن مخازنش بدست میاریم این رو توی هر دفعه آپ کردن تاون هال اخطار میده و چیز بدیهی هست و اینکه اگه مثلا تاون هال هشت یا نه باشید کاپتون هم زیر 1200 باشه تقریبا باید یک ساعت فایند بزنید تا یه دهکده درست درمون و زدنی براتون گیر بیاره ولی واقعیت اینه بعضی روزا به صورت باورنکردنی لوت خوب میشه که همین هم همه گیر نیست ممکنه برای شما اتفاق بیفته ولی برای کس دیگه ای نه بطور مثال روز چهارشنبه سوری دقیقا صبحش یعنی روز سه شنبه هفته پیش من در حدود 20 اتکی که تا ظهر داشتم حدود شش میلیون گلد و اکسیر و 24 هزار دارک اکسیر جمع کردم که خودم از ناباوری داشتم عقلمو از دست می دادم چیزی که نه قبلش تجربه کردم و نه بعدش و الان از هفته پیش بهترین اتکام دویست و خورده ای هزار تایی میشن و همگی رو توی کاپ های بین 1150 الی 1800 زدم ولی توفیر زیادی به حالم نداشت گل سر سبد اتکم هم همون صبح هفته پیش چهارشنبه سوری بود که 680 هزار تا گلد و اکسیر + 2600 تا دارک از یک دهکده زدم دهکده هم که چه عرض کنم احسان بود! طرف تاون هالش 10 بود و تمام تولید کننده هاش لول 12 و در عین هال سازه های دفاعیش از دم لول دو یا سه بودن من نمی دونم چجوری این دهکده رو سرهم کرده البته این آدما با خرید زیاد جم دهکده رو به شکل دلخواه در میارن و یه جورایی دلخوشی می کنن.

توصیه من به دوستان اینه که اگه مشکل پول دارن و بیکاری کارگرا براشون مشکل سازه اول از مپ های فارمینگ استفاده کنن و برای اتک ها اگه گوشیشون روت هست ایکس مود استفاده کن و وقتی می بینن کاپ رو بالا می برن یا هر کاری می کنن لوت نمیده سعی کنن برای چند ساعت بیخیال اتک بشن و ساعاتی بعد اتک بزنن شاید وضعیت لوت به نفعشون بشه در برخی ساعات یا برخی روزها لوت دادن ها عجیب میشه معمولا این مسایل توی روزای دوشنبه و سه شنبه زیاد اتفاق می افته برای من اینطوره یعنی روزایی که دیتابیس ها ریست میشه که می دونید دوشنبه ها هست به صورت یک هفته در میان تو این روزا اتک بزنید ضرر نمی کنید

dariushparsaie
24-03-2015, 05:59
فروش اکانت لول 60 با 4 کارگر
با قیمت 80 هزار تومن
لطفا فقط در وایبر و واتس اپ پیام بدین و بگین که از طرف سایت پی سی ورلد هستین 09175876274

ghasem13
24-03-2015, 11:36
من از طریق شبیه سازه VMware Workstation آندوید رو اجرا کردم و از داخل آندروید شبیه سازی شده کلش رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده
کسی تا حالا از این راه تونسته کلش رو اجرا کنه ؟

Public Enemy
24-03-2015, 11:42
من از طریق شبیه سازه VMware Workstation آندوید رو اجرا کردم و از داخل آندروید شبیه سازی شده کلش رو دانلود و نصب کردم ولی موقع اجرا ارور میده
کسی تا حالا از این راه تونسته کلش رو اجرا کنه ؟

Clash of clans برا پردازنده های ARM نوشته شده . برای پردازنده های x86 باید مترجم ARM به x86 و کلی مکافات دیگه نصب باشه . از سایر شبیه ساز ها مثل bluestacks استفاده کنین

Spaniuly
24-03-2015, 12:03
برخی فکر می کنن بهترین برنامه برای اجرای اندروید و کلش بر روی پی سی بلواستکز هست که سخت در اشتباهن! بهترین برنامه و استیبل ترین برنامه اندی هست که به قدری حرفه ای و فوق العاده اس که حتی با بلواستکز مقایسه شدنش هم برای بلواستکز افتخار محسوب میشه... بلواستکز سرتاپاش باگ و ایرادات مختلف هست و برو روی خیلی از سخت افزار ها ناسازگاریش بینهایت زیاده و در پی اون شما شاهد استاپ وورکینگ میشید بخصوص روی سیستم عامل سون... برای دوستانی که سیستم نسبتا قوی دارن شدیدا توصیه می کنم اندی رو استفاده کنن و برای همیشه نرم افزار ضعیف بلواستکز رو فراموش کنن

Public Enemy
24-03-2015, 12:12
برخی فکر می کنن بهترین برنامه برای اجرای اندروید و کلش بر روی پی سی بلواستکز هست که سخت در اشتباهن! بهترین برنامه و استیبل ترین برنامه اندی هست که به قدری حرفه ای و فوق العاده اس که حتی با بلواستکز مقایسه شدنش هم برای بلواستکز افتخار محسوب میشه... بلواستکز سرتاپاش باگ و ایرادات مختلف هست و برو روی خیلی از سخت افزار ها ناسازگاریش بینهایت زیاده و در پی اون شما شاهد استاپ وورکینگ میشید بخصوص روی سیستم عامل سون... برای دوستانی که سیستم نسبتا قوی دارن شدیدا توصیه می کنم اندی رو استفاده کنن و برای همیشه نرم افزار ضعیف بلواستکز رو فراموش کنن

bluestacks برای اجرای بهینه نرم افزار های اندروید روی PC تهیه شده به همین دلیل برخی بهینه سازی ها روی نسخه اندروید اون ایجاد شده برخلاف genymotion و andy که فقط سعی کردن یه تجربه اندرویدی روی PC به شما بدن .

توی تاپیک زیر یه مقایسه کلی بین بنچ مارک های شبیه سازهای مختلف انجام شده که میتونین مطالعه کنین .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از نظر پشتیبانی سخت افزاری هم به دلیل عدم وابستگی Bluestacks به VT-X رنج بیشتری از پردازنده هارو پشتیبانی می کنه نسبت به سایر شبیه ساز ها .

ممکنه برخی تبلیغات برای نشون دادن برتری برخی شبیه سازها نسبت به bluestacks انجام بشه اما برای اجرای بهینه نرم افزار ها هیچکدام پای رقابت با bluestacks رو ندارند .

فراموش نکنین یه تفاوت اساسی هستش بین اجرای بهینه نرم افزار ها و تجربه اندرویدی .

نهایت مشکلی که با bluestacks و clash of clans بخورین X mode هستش. چون Bluestacks از رام بر پایه معماری x86 استفاده می کنه و xmode هنوز روی x86 به خوبی جواب نمیده

Spaniuly
24-03-2015, 14:33
دوست عزیز من چیکار به تبلیغات دارم! من خودم بلواستکز رو قبل از اندی تجربه کردم و ابداً قبول ندارمچون با 90 درصد دستگاه هایی که روشون نصب کردم دیدم سازگار نیست
لپ تاپکه مدل MSI CX640DX i7 هست
سیستم که سی پی یوش i5 هست مادربورد Z68 GD55 و رم 8 کورسایر
سیستم داداشم که مادربوردش الایت و سی پی فنوم 4 هست
سیستم برادر خانومم که مادربوردش گیگا P43 هست با رم 8 و سی پی یو کواد کور 8400 اینتل

ولی خداییش مادربورد های ایسوس رو تست نکردم ولی ظاهرا کسانی که بورد ایسوس دارن از بلو استکز راضی هستن

حالا چون توی ایران از ایسوس زیاد استفاده میشه بیشتر افراد فکر می کنن بلواستکز سازگاری زیادی با سخت افزارا داره... من حتی یک صدم درصد هم شک ندارم شما برنامه اندی رو نه نصب کردی و نه استفاده کردی برای همین به این راحتی در موردش نظر می دی... در حالی که من اوایل با بلو استکس و نسخه های مختلفش (روت شده / روت نشده/ نسخه نصبی آنلاین) درگیر بودم و کلکسیونی از مشکلات که توی عمرم در استفاده از هیچ نرم افزاری ندیده بودم فقط در اثر استفاده از بلواستکز دیدم بلواستکز با سیستم کشتی می گیره اینو دیگه همه می دونن دوست من... شما قبل اینکه در مورد نرم افزار اندی نظر بدید توصیه می کنم استفاده کنید و بعد بیایید نظراتتون رو بگید ما هم استفاده کنیم

iilliya
24-03-2015, 14:37
این بلو رو فقط به همون دلیل مشکلش با ایکس مود من پاک کردم البته یه مشکل دیگه هم که بود نمی دونم چرا ولی یکمی با برنامه ایتونز مشکل داشت و باعث میشد برنامه باز نشه ! :n36: تا پاک کردم آیتونزم درست شد !

حالا یه سوال دوستان بین این برنامه ها کدومش با ایکس مود مشکل نداره ؟

Spaniuly
24-03-2015, 15:12
ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم

Public Enemy
24-03-2015, 15:28
توی windroye هم جواب نمیده . به نقل از پیج xmodegames :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Spaniuly
24-03-2015, 15:29
ایکس مود روی اندی نصب میشه ولی روت اکزس نمیده با اینکه روت هم میشه اندی ولی ایکس مود قبول نمیشه رو بلواستکز هم میگفتن نصب میشه اجرا هم میشه والا من خودم شخصا ندیدم

jamal9
24-03-2015, 16:46
دوست عزیز من چیکار به تبلیغات دارم! من خودم بلواستکز رو قبل از اندی تجربه کردم و ابداً قبول ندارمچون با 90 درصد دستگاه هایی که روشون نصب کردم دیدم سازگار نیست
سیستم برادر خانومم که مادربوردش گیگا P43 هست با رم 8 و سی پی یو کواد کور 8400 اینتل

ولی خداییش مادربورد های ایسوس رو تست نکردم ولی ظاهرا کسانی که بورد ایسوس دارن از بلو استکز راضی هستن

حالا چون توی ایران از ایسوس زیاد استفاده میشه بیشتر افراد فکر می کنن بلواستکز سازگاری زیادی با سخت افزارا داره... من حتی یک صدم درصد هم شک ندارم شما برنامه اندی رو نه نصب کردی و نه استفاده کردی برای همین به این راحتی در موردش نظر می دی... در حالی که من اوایل با بلو استکس و نسخه های مختلفش (روت شده / روت نشده/ نسخه نصبی آنلاین) درگیر بودم و کلکسیونی از مشکلات که توی عمرم در استفاده از هیچ نرم افزاری ندیده بودم فقط در اثر استفاده از بلواستکز دیدم بلواستکز با سیستم کشتی می گیره اینو دیگه همه می دونن دوست من... شما قبل اینکه در مورد نرم افزار اندی نظر بدید توصیه می کنم استفاده کنید و بعد بیایید نظراتتون رو بگید ما هم استفاده کنیم
سلام
شدیدا مشکلاتی که بلواستکز داره رو قبول دارم
من لپ تاپم ایسوس هست اما این بلو استکز پیرم کرد
وقتی اجراش میکنم که دیگه سیستمم هنگه هنگه،ینی قفل میکنه از بس سنگینه! ارور استپ ووکینگم زیاد میده! منم نسخه انلاین و افلاین و روت و بدون روت رو دانلود کردم،از همشون بهتر نسخه ی نصب آنلاینه! اما بازم خیلی مشکل داره،انقد مشکل داره که من بیخیال اجرای بازی تو سیستم شدم!
من رم لپ تاپم دو هست!بنظرتون اندی جواب میده تو سیستمم؟

Amir-Rainman
24-03-2015, 17:38
دوستان، clash رو میشه رو سیستم با رم 2 نصب کرد؟ ( همچنین CPU DualCore )

AVB
24-03-2015, 19:55
این ایکس مود چی هست و چکار میکنه؟

من بازی رو روی بلو استکس نصب کردم. مشکلی هنگی و غیره نداره ولی به شدت پردازش سیسم میره بالا تا جای صدای فن اعصابتُ خرد میکنه! حتی فیفا 15 هم اینجوری نمیشه!

iilliya
24-03-2015, 20:08

خوب دقیقا من همین مشکل رو روی روت شده بلو داشتم
بار اول که ایکس مود رو نصب میکنی و باز میکنی یه بار ریکوست روت میده منم بهش دسترسی میدادم اما موقع اینکه میزدم بازی نصب شه پیغام میداد که فیلد میشه دسترسی روت:n41:

پس راه حلی نیست با این وضع:n15:

ایکس مود یه برنامه یا یه جور هک هست :n09: بی خیال سند باکس بشیم همون سرچ ش :n12::n31:

Spaniuly
25-03-2015, 00:39
فعلا ایکس مود فقط دستگاهای اندرویدی و بس

دوستانی که بلواستکز روی سیتم قویشون جوابگو نیست از اندی استفاده کنن برای کلش... عالم و آدم حیران اجرای بی نقص کلش هستن بر روی برنامه اندی... من به قدری به مشکل برخورد کردم در اثر استفاده از بلو استکز که حتی صرف آرشیو هم نگه نداشتم فایل هاشو چیزی حدود 17 18 تا ستاپ برنامه بلواستکز داشتم در حدود 3 4 گیگ فقط فایل داشتم که نسخه های مخ.تلف بلواستکز بودن و روی هیچ دستگاهی جواب نگرفتم و در نهایت اندی منو نجات داد و حالا در حد پرستش دوستش دارم هم روی دسکتاپم صبه هم لپ تاپم فقط یه نمه سیستم باید قوی باشه سیستم صرفا گیمینگ

رم دو به نظرم کمه در وقع خیلی کمه سی پی یو هم باید قوی باشه در حد آی فایو و اینا

Spaniuly
25-03-2015, 01:55

دوستانی که بلواستکز روی سیتم قویشون جوابگو نیست از اندی استفاده کنن برای کلش... عالم و آدم حیران اجرای بی نقص کلش هستن بر روی برنامه اندی... من به قدری به مشکل برخورد کردم در اثر استفاده از بلو استکز که حتی صرف آرشیو هم نگه نداشتم فایل هاشو چیزی حدود 17 18 تا ستاپ برنامه بلواستکز داشتم در حدود 3 4 گیگ فقط فایل داشتم که نسخه های مخ.تلف بلواستکز بودن و روی هیچ دستگاهی جواب نگرفتم و در نهایت اندی منو نجات داد و حالا در حد پرستش دوستش دارم هم روی دسکتاپم صبه هم لپ تاپم فقط یه نمه سیستم باید قوی باشه سیستم صرفا گیمینگ

رم دو به نظرم کمه در وقع خیلی کمه سی پی یو هم باید قوی باشه در حد آی فایو و اینا

iilliya
25-03-2015, 09:41

اندرویدی که نه رو ای او اس من دارم فقط یه مرز عجیب غریبی داره این ایکس مود

اگه اکانت من رو گوشی باشه و سندباکس آن باشه مثلا میخام رو یکی از کسایی که بهم اتک زده تست برم بازی کرش میکنه :n13::n15:
اکانتم رو زدم رو گوشی خواهرم کرش کرد اکانت خودش رو زدم ایکس مود ش کار کرد !!!:n38: چ مدلیه من نمی دونم !

rezahacker3020
27-03-2015, 10:39
دوستان ربات اتواتیکی که قبلا معرفی کرده بودم سایتش نسخه نمایشی گذاشته یعنی میتونید 2 روز ازش رایگان استفاده کنین.

mahmodcomputer92
27-03-2015, 10:58
سلام عزیزان
هنوز نرم افزار ایکس مود برای کلش کار میکنه؟
من نمیخوام گوشیمو روت کنم و میخوام با نرم افزارهای شبیه ساز اندروید(مثل بلواستکس-windroyو ...فرقی نداره ) بازی کلش رو انجام بدم البته با ایکس مود
از دوستان و مدیران عزیزی که این کارو انجام دادن یا میدونن لطفا ازشون تقاضا دارم تو این زمینه منو راهنمایی کنن
واقعا ممنون

Public Enemy
27-03-2015, 12:01

والا علاقه ای به ادامه بحث ندارم چون از حوضه این تاپیک خارج میشه . اما بد نبود همون تاپیکی که لینک براتون گذاشتم که مقایسه بنچ مارک های چندین شبیه ساز ( از جمله اندی ) که خودم زحمت تهیشو کشیدم رو مطالعه میکردین

با تشکر :n40:

rezahacker3020
27-03-2015, 12:50
دوستان ربات اتواتیکی که قبلا معرفی کرده بودم سایتش نسخه نمایشی گذاشته یعنی میتونید 2 روز ازش رایگان استفاده کنین.

Spaniuly
28-03-2015, 13:53
والا علاقه ای به ادامه بحث ندارم چون از حوضه این تاپیک خارج میشه . اما بد نبود همون تاپیکی که لینک براتون گذاشتم که مقایسه بنچ مارک های چندین شبیه ساز ( از جمله اندی ) که خودم زحمت تهیشو کشیدم رو مطالعه میکردین

با تشکر :n40:
بله درسته بحث توی این مورد خارج از از موضوعه ولی منظور اصلی من کیفیت اجرا و بنچ مارک و ... نیست منظور من اینه که وقتی من یوزر ترجیح میدم نرم افزاری که ازش استفاده می کنم استاپ ورکینگ و کرش و صفحه آبی و ریستارت های ناگهانی رو برام به همراه نداشته باشه شاید شما معتقد باشید من بلد نیستم از بلو استکز استفاده کنم ولی همین برام کافیه که اندی از روی که استفاده می کنم نه صفحه آبی برام به همراه داشته نه ریستارت های ناگهانی که قاتل سیستم هست و نه وسط بازی کرش می کنه مثل بلواستکز برای من جواب نداد حتی یک اپسیلن درصد هم بلو استکز برای من جواب نداد و جز نا امیدی از اجرای کلش بر روی کاامپیوتر هیچ پیامدی برای من نداشت برای این همه نفرت از بلواستکز دلایل فوق العاده کافی دارم که به قول شما شاید برای سایرین سودی نداشته باشه و خارج تاپیک هست توی این مورد قبول دارم که نباید بحث کنم ولی روی صحبت من با تمامی افرادی هست که دم به دقیقه بلواستکز اذیتشون می کنه از بازی میاد بیرون ارور استاپ ورکینگ صفحه آبی مشکل سیاهی تصویر و سایر موارد رو دارن برای همه این دوستان که می خوان با خیالی آسوده بشینن و روی دسکتاپ یا لپتاپ کلش بازی کنن فقط و فقط و فقط اندی که خیلی خیلی دوست داشتنی روان و نرم هست استفاده کنن...

من مقاله ای که زحمتش رو کشیدید مطالعه نکردم و یقین دارم بلواستکز ممکنه توی بنچ مارک هم بهتر باشه ولی وقتی مشکلاتی به همراه داشته باشه اصرار به استفاده از اون اشتباهه

Armin.Computer
28-03-2015, 14:46
سلام
دوستان به جز bluestacks شبیه ساز دیگه ای سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟
من با bluestacks مشکل دارم
اگر پست هم خارج قوانین انجمن هست پاک کنید
ببخشید

Spaniuly
28-03-2015, 15:09
آقا آرمین این پست قبلیم به همراه کلیه کانورزیشن هایی که با دوست عزیزمون یعنی حیان71 داشتم شاید جوابگوی سوالتتون باشه

+

یک سوال خیلی خیای مهم و حساس دارم از اونایی که زیاد از لاوا هوند استفاده کردن:

من مدتی هست که این تروپ رو آنلاک کردم ولی هیچ وقت تمایلی برای اجراش نداشتم الان احساس می کنم مجبورم برای استفاده در یک وار حساس ازش استفاده کنم الان برای من این سوال پیش اومده که اون هشت تا توله لاوا هم اولویتشون با سازه های دفاعی حریف هست یا مثل مینیون ها به نزدیک ترین سازه آسیب می زنن؟

arming900
28-03-2015, 17:03
آقا آرمین این پست قبلیم به همراه کلیه کانورزیشن هایی که با دوست عزیزمون یعنی حیان71 داشتم شاید جوابگوی سوالتتون باشه

+

من مدتی هست که این تروپ رو آنلاک کردم ولی هیچ وقت تمایلی برای اجراش نداشتم الان احساس می کنم مجبورم برای استفاده در یک وار حساس ازش استفاده کنم الان برای من این سوال پیش اومده که اون هشت تا توله لاوا هم اولویتشون با سازه های دفاعی حریف هست یا مثل مینیون ها به نزدیک ترین سازه آسیب می زنن؟

دقیقا مثل مینیون عمل میکنن و نزدیکترین ساختمون رو میزنن

M o h a m m @ d
28-03-2015, 17:30

+

دقیقا مثل مینیون عمل میکنن و نزدیکترین ساختمون رو میزنن

لاوا هوند اول ضد هوایی میزنه بعد میره سمت دفاعی .اهدافش با مینیون فرق میکنه
+
شرمنده اشتب شد درست نخوندم:)

arming900
28-03-2015, 17:48
لاوا هوند اول ضد هوایی میزنه بعد میره سمت دفاعی .اهدافش با مینیون فرق میکنه

عزیز جان منظورش بعد از مردن لاوا اون بچه هاشه نه خودش

radarz
28-03-2015, 18:00
این کلش راسته فقط از اپلود نت استفاده می کنه نه از دانلو د؟؟؟؟؟؟؟/

arming900
28-03-2015, 18:04
این کلش راسته فقط از اپلود نت استفاده می کنه نه از دانلو د؟؟؟؟؟؟؟/

اصلا چنین چیزی امکان نداره فقط سند باشه که

به فرض شما وقتی میخوای حمله کنی درخواست میره به سرور و برمیگرده (فرستاده میشه) این میشه رسیو !

Spaniuly
28-03-2015, 23:49
یه نامه به سوپرسل نوشتم و کلی شکو شکایت از ضعف این موجود مسخره یعنی لاوا هاند کردم... قبل استفاده در وار سه تا لاوا هاند لول یک به سمت یه ایردیفنس لول شش فرستادم برای اینکه کارشون خوب پیش بره در هنگام حمله روی ایردیفنس اسپل بنفش لول پنج انداختم تا سه تا لاوا هاند از ماکسیمم قدرتشون استفاده کنن... هر سه لاوا هاند که از قدرت اسپل بنفش لول پنج بهره می بردن قبل اینکه توفیق از بین بردن اون ایردیفنس لول شیش رو بدست بیارن دار فانی رو وداع گفتن!!! یعنی بمیر سوپر سل!!! وقتی داریم از سه تا لاوا هاند حرف می زنیم پای 90 تا اسپیس کمپ در میونه!!! ماکسیمم کمپ میتونه 240 تا باشه ما اگه فول لاوا هاند هم حمله کنیم حتی نمی تونیم از شر 2 تا ایردیفنس مثلا لول هفت یا هشت خلاص بشیم! خوب سوپرسل به من بگو هدفت از ساختن این لاوا هاند چیه؟ به نظرم خیلی خراب کاری کرده با این نیروی مسخره اش و من مطمئنم اگهه ایمیل منو جدی بگیرن و کمی در مورد کارایی لاوا هاند تفکر کنن شاید شاهد تغییراتی در این مورد باشیم یا باید لاوا هاند مثل هوگ پنج تا جا بگیره یا قدرتش حتی بیش از دوبرابر فعلی بشه چون عملا هیچ کاریو صورت نمیده و توله های لاوا حتی نصف کارایی یه مینیون لول یک رو هم ندارن و این یعنی سوپر سل گند زدی با این لاوا هاندت من لاوا هاند های لول بالا رو هم چک کردم به لحاظ خون و به لحاظ قدرت تخریب خیلی قوی تر از لول یک نیستن حتی لاوا هاند فول آپ هم به هیچ دردی نمی خوره اگه دوست دارید خودتون عملا می تونید تست کنید که لاوا هاند چقدر یوزلس و بی مصرفه

Alex Fera
29-03-2015, 02:20
یه نامه به سوپرسل نوشتم و کلی شکو شکایت از ضعف این موجود مسخره یعنی لاوا هاند کردم... قبل استفاده در وار سه تا لاوا هاند لول یک به سمت یه ایردیفنس لول شش فرستادم برای اینکه کارشون خوب پیش بره در هنگام حمله روی ایردیفنس اسپل بنفش لول پنج انداختم تا سه تا لاوا هاند از ماکسیمم قدرتشون استفاده کنن... هر سه لاوا هاند که از قدرت اسپل بنفش لول پنج بهره می بردن قبل اینکه توفیق از بین بردن اون ایردیفنس لول شیش رو بدست بیارن دار فانی رو وداع گفتن!!! یعنی بمیر سوپر سل!!! وقتی داریم از سه تا لاوا هاند حرف می زنیم پای 90 تا اسپیس کمپ در میونه!!! ماکسیمم کمپ میتونه 240 تا باشه ما اگه فول لاوا هاند هم حمله کنیم حتی نمی تونیم از شر 2 تا ایردیفنس مثلا لول هفت یا هشت خلاص بشیم! خوب سوپرسل به من بگو هدفت از ساختن این لاوا هاند چیه؟ به نظرم خیلی خراب کاری کرده با این نیروی مسخره اش و من مطمئنم اگهه ایمیل منو جدی بگیرن و کمی در مورد کارایی لاوا هاند تفکر کنن شاید شاهد تغییراتی در این مورد باشیم یا باید لاوا هاند مثل هوگ پنج تا جا بگیره یا قدرتش حتی بیش از دوبرابر فعلی بشه چون عملا هیچ کاریو صورت نمیده و توله های لاوا حتی نصف کارایی یه مینیون لول یک رو هم ندارن و این یعنی سوپر سل گند زدی با این لاوا هاندت من لاوا هاند های لول بالا رو هم چک کردم به لحاظ خون و به لحاظ قدرت تخریب خیلی قوی تر از لول یک نیستن حتی لاوا هاند فول آپ هم به هیچ دردی نمی خوره اگه دوست دارید خودتون عملا می تونید تست کنید که لاوا هاند چقدر یوزلس و بی مصرفه

آرمین جان کلا از اولشم که این تروپ اومد معلوم بود چیز خاصی نداره وبیشتر برای تبلیغات و جلوه بیشتر بازی اومده!!!
دارک تروپز فعلا فقط هوگ پنج تا لول بالاترش بیاد :n02:

+
در ضمن اون برنامه ای که اون سایت داره با قیمت 20 هزار تومن میفروشه به صورت رایگان ارائه شده و اون سایت داره سوء استفاده میکنه!!!
یه سرچ انگلیسی بکنید پیداش میکنید و باید بگم واقعا مفیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

J@viD
29-03-2015, 06:58
چه جالب
لاوا از نظر من مهمترین تروپ تو وارکلنه و میتونم بگم اتک هوایی بدون لاوا معنی نداره.
البته تا تاون هشت میشه فول درگ سه زد.از هشت به بعد تو وار اگه اتک هوایی باشه بدون لاوا هیچ حرفی برای گفتن نمیمونه.
منتها نحوه اتک دادن با لاوا خیلی مهمه.نکته جالبتر اینه که امروز یه کلن چینی با تکنیک خیلی قشنگی کل کلنمونو سه زد.
و جالبتر اینکه تو اتکاشون لاوا نقش خیلی مهمی داشت.نقش لاوا فقط کتک خوردنه و بس مثل گولم تو اتک زمینی.قرار نیست لاوا ایر دفنس بزنه!
شما لاوارو ول میکنی بعد بالون 6 بعد با اسپل بنفش بالنارو میکشونی وسط مپ لاوا مدت زمان کوتاهیو میخره تا شما با بالن تاورارو بزنی.
تکنیکی که قویترین بازیکنامون سه شدن: 4 تا لاواهوند که یکیش کمکی بود-26 تا بالن-سه تا اسپل بنفش یدونه ابی(برا کشتن نیروهای کستل) همین.
نفر اول و دوممون که با این روش صاف شدن لول 90 تاون نه.
من با همین روش تا 20 لول قویتر از خودمو سه زدم الان لولم 78.
چهارتا اتک اینطوری بزنین نامه تشکر برا سوپر سل میفرستین.

hts1369
29-03-2015, 08:40

عزیزم شما اشتباه اتک میدی با لاوا که اینطوری میگی
لاوا برا زدن نیست
شما از لاوا باید بعنوان یه سپر برای بالن استفاده کنی
اول بالن میریزی بعد لاوا(چون لاوا سریعتر هست زود میره تو محدوده ایر دیفنز و بقیه دفاعی ها طرف)
وقتی دفاعی ها دارن لاوا رو میزنن(میدونی که لاوا جونش زیاده) بالنها ساختمان دفاعی ها رو نابود میکنن.
وگرنه لاوا با اون ضربه های ضعیفش محاله بتونه ایردیفنز رو نابود کنه

Amir Hossein
29-03-2015, 21:45
سلام...
عاقا شما ویدیو های یوتیوبم ببینی بد نیستا :31:
من این ویدیو هارو دیدم یارو با همین لاوا ها یه زمین لول 10 فول آپگیرید رو 100% کرد...
من خودم هم با 4 تا لاوا لول 2 مپ فول آپگیرید لول 9 رو 100% کردم
کلا کار اونا زدن ایر دیفنس نیستش... فقط برای دفاع از بالون ها میرن جلو... همون میت شیلد خودمون :31:

ArashMiniStar
30-03-2015, 11:57
خراب کاری نکرده
خاصیت لاو هوند به هیت پوینت و سپر قوی که هست
زمانی که با بالون اتک بدی سریع داغون میشن ولی اگه دو تا لاو هوند هم قاطیش کنی به عنوان سپر جلو بفرستی راحت میری میزنیشون
هر چیزی بدون دلیل نیست

jamal9
30-03-2015, 18:16

یه چیزی نوشتی که ملت همه دارن جوابتو میدن :n02:
همونطور که دوستان گفتن لاواهوند فقط کتک خوره! مثل گالم! و دمیج نداره که بخاد هوازن رو بزنه!
لاوا هوند برا اتک بالن استفاده میشه و کتک خور بالن هست! معمولا هم دوتا میبرن که کافی هستش!

Spaniuly
30-03-2015, 20:29
ممنونم از راهنمایی دوستان به هر حال صفحه قبلی من گفتم که اولین استفاده ام رو می خواستم از لاوا بکنم که همچین راهنمایی هایی نشد به هر حال خوب شد که متوجه نحوه استفاده ازش شدم ولی خوب با این تفاسیر همون هوگ مطمئن تر هست برای من تاون هال هشت به پایینم هرچقدرم فول باشه بازم دراگ 3 همراه با 4 تا اسپل بنفش لول پنج جواب میده

SamGun
30-03-2015, 21:27
چه خبره :دی !!

من اگه میدونستم این تاپیک باعث بد بختی این جماعت گیمر میشه عمرا استارت میزدم :دی :دی

آرمین داداش چه بلایی سرت اومده ؟! تو چرا انقدر درگیر شدی !

این وضعیت لوت فعلی اگه ادامه داشته باشه بنده به جای اون 2 ماهی که 1 ماه پیش قولش رو داده بودم برای فول آپ شدن و پیش به سوی TH10 رفتن ادامه پیدا کنه فکر کنم تا 2 ماه دیگه هم فول نمیشه :دی

اینم آخرین وضعیت من :

arming900
31-03-2015, 16:06
دیگه شورشو درآوردن با این دستکاری ها،سه روزه هیچی نیست هیچکس هم هیچی نمیگه توی پیج فیســـبوک بازی،یه مشت چرندیات تکراری میزارن فقط:n34::n34::n34:

Spaniuly
31-03-2015, 16:59

من اگه میدونستم این تاپیک باعث بد بختی این جماعت گیمر میشه عمرا استارت میزدم :دی :دی

این وضعیت لوت فعلی اگه ادامه داشته باشه بنده به جای اون 2 ماهی که 1 ماه پیش قولش رو داده بودم برای فول آپ شدن و پیش به سوی TH10 رفتن ادامه پیدا کنه فکر کنم تا 2 ماه دیگه هم فول نمیشه :دی

اینم آخرین وضعیت من :

والا تمام وقتم پای این کلش میره سعید!

دیگه شورشو درآوردن با این دستکاری ها،سه روزه هیچی نیست هیچکس هم هیچی نمیگه توی پیج فیســـبوک بازی،یه مشت چرندیات تکراری میزارن فقط:n34::n34::n34:
کی چی؟ شور چیو در آورده کی در آورده موضوع چیه کدوم دستکاری

sajad-tnt
31-03-2015, 17:27
کی چی؟ شور چیو در آورده کی در آورده موضوع چیه کدوم دستکاری
سلام...
منظور این دوستمون پیدا نشدن لوت خوشمزه و شکم گنده هست :n02: ...
آره متاسفانه برای منم دیگه مثل قدیم لوت خوب گیرم نمیاد :(....
دوستان بنظرتون مشکل کجاست؟؟! الان تان هال 7 هستم ولی سه روز دیگه هشت میشه, کاپم هم 1200 هست !.
الان توی چه کاپی لوت خوب پیدا میشه؟؟!.

kiar
31-03-2015, 17:37
سلام

چند روز دیگه تاونم به 9 آپ میشه. لطفا یه مپ خوب بهم بدین. مپ وار و معمولی. مپی باشه که خودتون استفاده کردین و راضی هستین.

ممنون

Spaniuly
31-03-2015, 18:06
جوینده یابنده بود... باس بگردین
صبح حدود 250 هزار تا گلد خرج کردم تا لوت پیدا کنم آخرشم چیزی نداد گاها پیش میاد

ArashMiniStar
31-03-2015, 19:42
لوت کم شده واقعا تازه ما که مشتری ایکس مودیم وضعمون اینه :n38:

victor021
31-03-2015, 22:16
مثل اینکه میزان لوت هم با مذاکرات 5+1 ارتباط مستقیم داره.

iilliya
31-03-2015, 23:10

اینم آخرین وضعیت من :

با توجه به اون هیلر ماکس اگه از این جماعت جاینت هیلری هستی من که به شخصه هرکی بهم اینجوری بزنه میگم خدا نگزره از اون خنگی که هیلر رو از زیر تله ایر در آورد :n34:

لوت فازیه من پاش بیفته و خوب بده 4 تا باراک بوست خدایش تو 2 ساعت 8ملیون رو فیک میکنم
امروزم بدیش نبود تو 2 ساعت یه 2 ملیونی جور کردم (2 تا باراک بوست)

راستی دوستانی که میگن هوگ از بالون بهتره من مپ وارم با هوگ 5 یا بی ستاره میشه یا 50% یک ستاره
راه حل ؟ دو تا جاینت بمب 3 کنار دست همدیگه لول

بماند خودم تا 1 ماه پیش فقط هوگ بازی میکردم
اما از روزی که خوردم تو یه وار به یه مپی مثل خودم رفتم دنبال بالون

SamGun
01-04-2015, 02:15
با توجه به اون هیلر ماکس اگه از این جماعت جاینت هیلری هستی من که به شخصه هرکی بهم اینجوری بزنه میگم خدا نگزره از اون خنگی که هیلر رو از زیر تله ایر در آورد :n34:

لوت فازیه من پاش بیفته و خوب بده 4 تا باراک بوست خدایش تو 2 ساعت 8ملیون رو فیک میکنم
امروزم بدیش نبود تو 2 ساعت یه 2 ملیونی جور کردم (2 تا باراک بوست)

راستی دوستانی که میگن هوگ از بالون بهتره من مپ وارم با هوگ 5 یا بی ستاره میشه یا 50% یک ستاره
راه حل ؟ دو تا جاینت بمب 3 کنار دست همدیگه لول

بماند خودم تا 1 ماه پیش فقط هوگ بازی میکردم
اما از روزی که خوردم تو یه وار به یه مپی مثل خودم رفتم دنبال بالون

هیلر تازه زنده شده ! :دی

ولی تو هر لولی جواب نمیده خیلی بشه باهاش رفت جلو تا کاپ 2500 عه اونم دست و پا شکسته .

در مورد هوگ هم کاملا بستگی به مپ و شروع اتک داره , همین دیروز با 40 تا هوگ همین مپم رو برای اولین بار فول زدن !!

victor021
01-04-2015, 08:26
دوستان بعد از ازاد کردن کارگر پنجم دلیلی برای جمع کردن جم هست یا میشه با خیال راحت خرج کرد؟

iilliya
01-04-2015, 09:45
هیلر تازه زنده شده ! :دی

ولی تو هر لولی جواب نمیده خیلی بشه باهاش رفت جلو تا کاپ 2500 عه اونم دست و پا شکسته .

در مورد هوگ هم کاملا بستگی به مپ و شروع اتک داره , همین دیروز با 40 تا هوگ همین مپم رو برای اولین بار فول زدن !!

باشه بابا این جاین خدا خفه شده لول 6 و 7 تش دهن سرویس کنه مجبور شدم مپ رو عوض کنم من ! البته بعضی اوقات چی میشه نمی دونم تو یه روز مثل چی اتک میخورم کلا دیدن کوین و کینگ 20 به بالا برام نرمال شده مهم نیست بیان بزنن سر دارک دلم میسوزه :n31: البته مپ رو عوض کردم با جاینت 6 و هیلر ماکس به جون کردن 50% تونست بزنه :n09:

بابا چیه جون بگیره عزیزم موجود مزخرف اپل هیل رو من بیشتر دوست دارم (به همون دلیل هوگ بازی شدید دستم بهش عادت داره)
مپ ت اصلا برای هوگ چیزی نیست جاینت بمب هات که میشه گفت اصلا نیست تو مدار نکته اصلی هوگ جاینت بمبه حساب کن دمیجش رو هوگ 1.5 برابر میشه :n10:

دوستان بعد از ازاد کردن کارگر پنجم دلیلی برای جمع کردن جم هست یا میشه با خیال راحت خرج کرد؟

جمع کن برای بوست کردن باراک ها رو 220 تا یا 240 تا آدم دیگه اعصابش نمیکشه صبر کنه :n27: من که با آرچر خالی میرم اتک اگه 4 تا باراک بوست باشه هر 3 دیقه 4 دیقه کل 220 تا پر میشه یعنی میرم اتک بر میگردم کمپ فول یا تو اتکم یا تو سرچ

بعدم یه سری جا ها اول کار یه سکته ریز میاره بعضی چیزا مثلا اول که میای 9 کوین ساختش 40 کیلو دارک میخواد خیلی ها اگه عادت نرکده باشن به دارک دزدی خوب پراشون سخته بعدم به حساب مثلا 8 خیلی بشتر ازت دارک میتونن ببرن خوب جم داشته باشی کمکه:n20:

hts1369
01-04-2015, 13:51

برا بوست کردن خوبه هزینه کنی ولی برا اینکه بدی کارگر کارش رو زود تموم کنه فایده نداره و جم رو هدر کردی

sajad-tnt
01-04-2015, 19:12
سلام.
دوستان این مپ رو چند رورز پیش همینجوری از روی بیکاری طراحی کردم:n02:...
ولی یه مشکل داره, وقتی که با جیانت حمله میکنن عمرا دستشون به منابع برسه ولی خب همه ی کسانی که با آرچر-بربر حمله میکنن راحت به منابعم میرسن!.
توی تصویر زیر وسط مپ بجای بربرکینگ ,چی رو بجاش بزارم تا توی دفاع از منابع موثرتر باشه؟!!.

poria-m
01-04-2015, 19:20
سلام.
ولی یه مشکل داره, وقتی که با جیانت حمله میکنن عمرا دستشون به منابع برسه ولی خب همه ی کسانی که با آرچر-بربر حمله میکنن راحت به منابعم میرسن!.
توی تصویر زیر وسط مپ بجای بربرکینگ ,چی رو بجاش بزارم تا توی دفاع از منابع موثرتر باشه؟!!.
سلام.
مپ خوبیه به قول شما با جاینت نمیتونن برسن.ولی راح حل برای ارچر-بربر اینه که کلن کستلت رو بزاری جای کینگ و همیشه سعی کنی که پر باشه مخصوصا ویزارد یا چیز قوی..کینگتم حتما بزار دورو بر منابعه.

arming900
01-04-2015, 19:29
سلام.

کلا چیدمان هایی که تمام مخازن کنار هم هستن هرکسی رو وسوسه میکنه برای حمله و این اصلا خوب نیست !

بهترین چیدمان : مخازن دور از هم یعنی یه مخزن اکسیر و طلا با هم و دو تای دیگه با هم کلن کستل هم دقیقا وسط

Public Enemy
01-04-2015, 20:54
دوستان با بربرین کینگ لول پنج کدوم روش حمله مناسب تر هستش ؟

smohsen
01-04-2015, 21:58
سلام.
کدوم کلنی؟:n19:

Zaghan_13
02-04-2015, 00:02
واسه تان هال 8 فارمینگ چی پیشنهاد میدین؟
من این دوتا رو پیدا کردم .. اگه خوبه ک بگین یکی از همینارو بذارم
اگه از مپی استفاده کردین واسه این لول ک خوب نتیجه داده ممنون میشم اینجا بذارین واسم

ممنون

iilliya
02-04-2015, 09:22
سلام.

ویزارد تاور برای بربر و آرچر ویزارد لول بالا خوبه

sajad-tnt
02-04-2015, 09:25
کدوم کلنی؟:n19:
e ... محسن توهم کلش بازی برار؟؟!.
والله عزیز از اینکه دیگه تجربه شده واسم که هیچ کلن ایرانی به درد نمیخوره و همه لیدرهاش یا عقده ای هستن ,یا کم سن و سال ... برای همین دیگه توی کلن نمیرم!.
تروپ هم لازم داشتم میرم یکی از همین کلن های Req And Leave و خلاص:n02:!!.
از این بهتره که براشون واقعا زحمت بکسی, آخرشم سر یه جریان الکی و مسخره کیکت کنن!!.

واسه تان هال 8 فارمینگ چی پیشنهاد میدین؟
من این دوتا رو پیدا کردم .. اگه خوبه ک بگین یکی از همینارو بذارم
اگه از مپی استفاده کردین واسه این لول ک خوب نتیجه داده ممنون میشم اینجا بذارین واسم

ممنون
دوست عزیزم پیشنهاد میکنم مپت رو از چنل این دوستمون (GameDiceHD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تو یوتیوب انتخاب کنی ... من که از تان هال 4 تا الان دارم از مپ هاش استفاده میکنم و خیلی راضی هستم.
اونایی که تعداد نمایشش بیشتر از همه هست واقعا عالیه!.
.
.
مـوفق باشــید.

iilliya
02-04-2015, 09:55
سلام.

ویزارد تاور برای بربر و آرچر ویزارد لول بالا خوبه

jamal9
02-04-2015, 16:54
e
والله عزیز از اینکه دیگه تجربه شده واسم که هیچ کلن ایرانی به درد نمیخوره و همه لیدرهاش یا عقده ای هستن ,یا کم سن و سال ... برای همین دیگه توی کلن نمیرم!.

یه بلانسبتی چیزی هم بگی بد نیستا شاید تو جمع لیدر داشته باشیم و بربخوره بهش :n02:
شاید تاحالا لیدر نبودی ،بعضی وقتا لازمه که لیدر سخت گیری کنه!بعضی وقتا هم اگه تند حرف میزنه واقعا دست خودش نیست! بیشترین فشار و استرس روی لیدره!
چند نفر هی دارن ازش سوال میپرسن!به چند نفر داره توضیح میده که چجوری بزنن! دونیت وارو پر میکنه ! و کلی کارای هماهنگی و اینا!
اگه کولیدرها فعال باشن و کمک کنن که خیلی از فشارا از دوش لیدر برداشته میشه!
من شده لول 120 رو هم کیک کنم وقتی حرف گوش نده! وقتی میاد روبروی تورو میزنه و میگی چرا زدی و حرف بد میزنه میخاد نفر اول تو تاپ پلیرز باشه!
یا کسایی که تو چت حرف نمیزنن و فعال نیستنم کیک میکنم!
ولی اگه همه جا رفتی و با مشکل برخورد کردی ببخشید ولی حتما مشکل از خودته :n02::n19:

AVB
03-04-2015, 01:51
سلام.

سلام

لول 53 بعد کینگ بربر لول 3 !!!!؟؟؟

تا حالا ندیده بودم تو این لول کسی کینگ بربر لول 3 داشته باشه!

جم آیا؟

بعد نفت رو (همون دارک!) چطوری اینقدر پرش کردی؟ رمز موفقیتت رو به ما هم بگو ما هم یاد بگیریم. چون من خودم رو بکشم اینقدر پر نمیشه نهایت بعد 1 هفته بشه 10 هزار تا!

Public Enemy
03-04-2015, 01:54
سلام

جم آیا؟

چیزی عجیبی نیست منم لول 53 یا 54 بودم کینگم فکر کنم همین لول بود . لول 56 دیگه کینگم پنج شد . جم هم فقط واسه کارگر خرج کردم

Saeed Bingo
03-04-2015, 10:27
دوستان گوبلین آدم هم میکشه؟یا فقط دزدی میکنه؟

hts1369
03-04-2015, 11:36
سلام

جم آیا؟

بعد نفت رو (همون دارک!) چطوری اینقدر پرش کردی؟ رمز موفقیتت رو به ما هم بگو ما هم یاد بگیریم. چون من خودم رو بکشم اینقدر پر نمیشه نهایت بعد 1 هفته بشه 10 هزار تا!

چیزی عجیبی نیست
من با لول 51 رفتم مستر کینگم هم شد لول 5
هر کس تو تاون هال هفت برسه مستر چون دارک اضافه میاره حتما میتونه کینکش رو بکنه لول 5
من خیلی اضافه دارک هم داشتم

hts1369
03-04-2015, 12:03
سلام

جم آیا؟

چیزی عجیبی نیست
هر کس تو تاون هال هفت برسه مستر چون دارک اضافه میاره حتما میتونه کینکش رو بکنه لول 5

sajad-tnt
03-04-2015, 13:23
سلام

جم آیا؟

سلام دوست عزیزم.
همینطور که دوستان گفتن ,زیاد عجیب نیست ... تازه الان لول 4 شد و نهایت 2 روز دیگه 5 میشه و دیگه میرم هوگ رو ببرم بالا:n02:...
راستش دوستان توی این تاپیک منو راهنمایی کردن, وقتی در حال سرچ برای لوت هستی همزمان به دارکشون هم توجه کن ,ببین مخزنشون پر هست یا نه ...
اگه مخزن دارکشون زیاد بود (بیشتر از 2000هزار) سه تا اسپل رعد و برق (Lighting) لول 4 خوشگل بنداز روی مخزن دارکش , راحت حداقل 800-900 تا جمع میکنی.
البته اگه تان هالش هم بیرون باشه دیگه بهتر ... کاپ هم ازت کم نمیشه :n02:!!... .
//
البته دوستان درسته لیگ کریستال و مستر دارکش بهتر و بیشتر هست ولی فرقی نداره, الان کاپ من 1200 هست با کمی جست وجو دارک مورد نظرمو پیدا میکنم و...
خوبیش اینه توی کاپ پایین کسی جراعت نمیکنه بهت اتک بزنه و درعوض ازت طلا و اکسیر ببره !!...
.
.
مـوفق باشــید.

jamal9
03-04-2015, 16:35
دوستان عزیز کسی کلن میخاد بیاد اینجا
IR.KINGS
پرچم سفید و سبز!
یه مدته چند نفر کیک شدن کلن خلوت شده! بیست نفر شدیم! قبلا سیو پنج چهل نفر بودیم :| جزو اولین کلنا هم بودیم که لول دو و سه شدیم!
دنبال کلن بودین بیایین پشیمون نمیشین :n02:

AVB
03-04-2015, 16:44
چیزی عجیبی نیست منم لول 53 یا 54 بودم کینگم فکر کنم همین لول بود . لول 56 دیگه کینگم پنج شد . جم هم فقط واسه کارگر خرج کردم

چیزی عجیبی نیست

سلام دوست عزیزم.
همینطور که دوستان گفتن ,زیاد عجیب نیست ... تازه الان لول 4 شد و نهایت 2 روز دیگه 5 میشه و دیگه میرم هوگ رو ببرم بالا:n02:...
راستش دوستان توی این تاپیک منو راهنمایی کردن, وقتی در حال سرچ برای لوت هستی همزمان به دارکشون هم توجه کن ,ببین مخزنشون پر هست یا نه ...
اگه مخزن دارکشون زیاد بود (بیشتر از 2000هزار) سه تا اسپل رعد و برق (Lighting) لول 4 خوشگل بنداز روی مخزن دارکش , راحت حداقل 800-900 تا جمع میکنی.
البته اگه تان هالش هم بیرون باشه دیگه بهتر ... کاپ هم ازت کم نمیشه :n02:!!... .
//
البته دوستان درسته لیگ کریستال و مستر دارکش بهتر و بیشتر هست ولی فرقی نداره, الان کاپ من 1200 هست با کمی جست وجو دارک مورد نظرمو پیدا میکنم و...
خوبیش اینه توی کاپ پایین کسی جراعت نمیکنه بهت اتک بزنه و درعوض ازت طلا و اکسیر ببره !!...
.
.
مـوفق باشــید.

ممنون.
والا من واسه پیدا کردن لوت معمولیش همیجوری کلی مصیبت دارم دیگه دارک هم حالا داشته باشه که دیگه هیچی! تازه بگذریم که درست کردن 3 تا لایت اسپل لول بالا کلی هزینه و زمان میبره! یکی دیگه از مشکلاتی که وجود داره همین حمله هایی هست که وسط درست کردن مجدد نیروها بهت میشه! حالا حساب کنید 3 تا لایت اسپل هم بخوای درست کنی باید 1 ساعت و نیم منتظر بمونی تا اینا فقط آماده شه! اینه که کلاً نمیصرفه حداقل واسه من! میگم، تا حالا هم به غیر اینجا ندیده بودم کسی لول 53 باشه بعد کینگشم 3 یا بالاتر باشه. کینگ 1 دیدم زیاد ولی لول 3 یا بالاتر تا حالا حقیقتاً ندیده بودم تو این رنج لول. اینه که برام جالب بود.
در هر صورت ممنون بابت توضیحات دوستان.
حالا جالبه توی چندتا کلن خارجی که بودم خیلی راحت میگفتن که مثلاً فلان قدر جم خریدن و فلان جا برای فلان کار استفاده کردن! حتی لیدرها و کو لیدرهاشون! حتی راهنماییت هم میکردن که اگه خریدی تو کجاها استفاده کنی یا استفاده نکنی ازشون.....! ولی توی کلن ها ایرانی تا حالا ندیدم کسی جم خریده باشه یا حتی صحبت بکنه دربارش! کلاً به نظر میرسه یه قبحی تو این قضیه وجود داره اینجا! :n02:

hts1369
03-04-2015, 19:06
ممنون.
والا من واسه پیدا کردن لوت معمولیش همیجوری کلی مصیبت دارم دیگه دارک هم حالا داشته باشه که دیگه هیچی! تازه بگذریم که درست کردن 3 تا لایت اسپل لول بالا کلی هزینه و زمان میبره! یکی دیگه از مشکلاتی که وجود داره همین حمله هایی هست که وسط درست کردن مجدد نیروها بهت میشه! حالا حساب کنید 3 تا لایت اسپل هم بخوای درست کنی باید 1 ساعت و نیم منتظر بمونی تا اینا فقط آماده شه! اینه که کلاً نمیصرفه حداقل واسه من! میگم، تا حالا هم به غیر اینجا ندیده بودم کسی لول 53 باشه بعد کینگشم 3 یا بالاتر باشه. کینگ 1 دیدم زیاد ولی لول 3 یا بالاتر تا حالا حقیقتاً ندیده بودم تو این رنج لول. اینه که برام جالب بود.
در هر صورت ممنون بابت توضیحات دوستان.
حالا جالبه توی چندتا کلن خارجی که بودم خیلی راحت میگفتن که مثلاً فلان قدر جم خریدن و فلان جا برای فلان کار استفاده کردن! حتی لیدرها و کو لیدرهاشون! حتی راهنماییت هم میکردن که اگه خریدی تو کجاها استفاده کنی یا استفاده نکنی ازشون.....! ولی توی کلن ها ایرانی تا حالا ندیدم کسی جم خریده باشه یا حتی صحبت بکنه دربارش! کلاً به نظر میرسه یه قبحی تو این قضیه وجود داره اینجا! :n02:

من که گفتم بری مستر دارک اضافه میاری منظورم این نبود که اسپل لایتینگ بزنی و اکسیر بدزدی
بنظر من که اصلا کار جالبی نیست.
تو لیگهای قبل از لیگ کریستال با هر پیروزی به شما فقط کمی طلا و اکسیر میده ولی وقتی میری کریستال با هر پیروزی بهت دارک هم میده.
شما کافیه پنچ شیش روز لیگ کریستال و مستر باشی راحت کینگت رو میکنی پنچ

sajad-tnt
03-04-2015, 20:58
من که گفتم بری مستر دارک اضافه میاری منظورم این نبود که اسپل لایتینگ بزنی و اکسیر بدزدی
بنظر من که اصلا کار جالبی نیست.
تو لیگهای قبل از لیگ کریستال با هر پیروزی به شما فقط کمی طلا و اکسیر میده ولی وقتی میری کریستال با هر پیروزی بهت دارک هم میده.
شما کافیه پنچ شیش روز لیگ کریستال و مستر باشی راحت کینگت رو میکنی پنچ
دوست عزیزم اون جمله ای که مشخص کردم کامل توی حلقم:n02:!!.
توی این بازی باید بٌخوری, وگرنه خورده میشی عزیزم...!!.
هستند افرادی که تان هالشون رو بیرون گذاشتند, معادن و کلکتورش هم پر بوده ولی دلم نیومده به منابعش دست بزنم, برای همین فقط تان هالشون رو زدم!...
بعد که اومدم دیدم همون طرف با فول دراگ بهم اتک زده و با خاک یکسان شدم!!... یکی دوبار هم نبوده, این اتفاق خیلی واسم پیش اومده ...
پس نتیجه میگریم اگه من از اسپل Lighting استفاده نکنم, مطمعنا یکی دیگه این کارو میکنه!... اصلا اصل پیشرفت برهمین روش ها هست ... .
+
بانس (هدیه) توی لیگ کریستال برای هر اتک موفق 100 تا دارک بیشتر نیست (Crystal III), اگه ده تا تان هال هم بزنی و خودت رو با جستجو خسته کنی تازه به یک بار استفاده از روش اسپل رعد و برق میرسی!!.
پس قضاوت با خود دوستان گل ...
.
.
.
درپـناه حــق.

hts1369
03-04-2015, 22:27
دوست عزیزم اون جمله ای که مشخص کردم کامل توی حلقم:n02:!!.
توی این بازی باید بٌخوری, وگرنه خورده میشی عزیزم...!!.
هستند افرادی که تان هالشون رو بیرون گذاشتند, معادن و کلکتورش هم پر بوده ولی دلم نیومده به منابعش دست بزنم, برای همین فقط تان هالشون رو زدم!...
بعد که اومدم دیدم همون طرف با فول دراگ بهم اتک زده و با خاک یکسان شدم!!... یکی دوبار هم نبوده, این اتفاق خیلی واسم پیش اومده ...
پس نتیجه میگریم اگه من از اسپل Lighting استفاده نکنم, مطمعنا یکی دیگه این کارو میکنه!... اصلا اصل پیشرفت برهمین روش ها هست ... .
+
بانس (هدیه) توی لیگ کریستال برای هر اتک موفق 100 تا دارک بیشتر نیست (Crystal III), اگه ده تا تان هال هم بزنی و خودت رو با جستجو خسته کنی تازه به یک بار استفاده از روش اسپل رعد و برق میرسی!!.
پس قضاوت با خود دوستان گل ...
.
.
.
درپـناه حــق.

منظور من این نبود که این کار بی انصافیه یا ناجوانمردانه است.
من میگم با روشی اسونتر میشه دارک گیر اورد
از طرفی شما این رو هم درنظر بگیر که با رسیدن به کریستال 250 تا جم و با رسیدن به مستر 1000 تا جم میگیری و کم کم اماده میشی برا گرفتن کارگر
پس برای یه تاون هال هفت یا 8 اینکه یکبار این راه رو بره خیلی مفیده

kasra_khan2003
04-04-2015, 11:42
سلام،

شما هم جدیداً مدام Disconnect میشین یا علامت WiFi براتون میاد؟ (iOS , Jailbreaked)

saeid127
04-04-2015, 11:59
سلام،

شما هم جدیداً مدام Disconnect میشین یا علامت WiFi براتون میاد؟ (iOS , Jailbreaked)

واسه منم همینطوره.البته با نت خونه اینطوری میشه. با رایتل عالیه!!

Shahr0kh
04-04-2015, 12:16
واسه منم همینطوره.البته با نت خونه اینطوری میشه. با رایتل عالیه!!

آره واسه منم میاد من فکر میکنم از نت من باشه ....

نگو همه این مشکل و دارن .... ( android , Root )

Public Enemy
04-04-2015, 12:19
آره واسه منم میاد من فکر میکنم از نت من باشه ....

نگو همه این مشکل و دارن .... ( android , Root )

از موقعی که کلش رو نصب کردم در صورتیکه آنتن دهی ضعیف بشه یا اینترنت قطع بشه اون آنتن رو میبینم

در غیر اینصورت با اینترنت خونه یا 3G ایرانسل چنین مشکلی نداشتم . حتی این چند روزم که دارم بازی می کنم چنین مشکلی نداشتم و به خوبی کار میکنه

Shahr0kh
04-04-2015, 12:36
از موقعی که کلش رو نصب کردم در صورتیکه آنتن دهی ضعیف بشه یا اینترنت قطع بشه اون آنتن رو میبینم

در غیر اینصورت با اینترنت خونه یا 3G ایرانسل چنین مشکلی نداشتم . حتی این چند روزم که دارم بازی می کنم چنین مشکلی نداشتم و به خوبی کار میکنه

من تبلتم نزدیک خود مودم هستش نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست ...

اما میدونم از ضعف آنتن دهی و اینا نیست ...

Ali*Reza
04-04-2015, 12:54
سلام،

سلام.
من و خيليهاى ديگه هم اين مشکل رو داريم.
بنظرم مشکل از خود بازى و سرورهاش هست.

victor021
04-04-2015, 13:05
سلام،

بله دقیقا منم همین مشکل رو دارم.

Thor God
04-04-2015, 14:17
سلام.
من و خيليهاى ديگه هم اين مشکل رو داريم.
بنظرم مشکل از خود بازى و سرورهاش هست.

نه مشكل از بازي نيست، اينترنت جديدا اينجوري شده همه سايت ها معمولا بالا نميان يا هم خيلي دير بالا ميان
DNS رو 4.2.2.4 بزاريد ببينيد فرقي مي كنه يا نه

ehsan102
04-04-2015, 14:31
سلام دوستان

این سایت مپ های خوبی گذاشته
همه مدل داره
خیلی عالیه من استفاده کردم

jamal9
04-04-2015, 15:07
سلام،

دقیقا واسه منم اینجوری شده چند روزه! پیرم کرد!
من اولش فک کردم از نتمه! فقط وقتی که وای ای رو خاموش روشن میکنم یا گوشی رو خاموش روسن میکنم بهتر میشه...
از نت نیست مشکل،از بازیه!
من با گوشیم وبگردی میکنم مشکلی نداره،ولی بازی اینجوری میشه!
شایدم با تنظیمات وای فای و تغییر dns درست بشه! و ممکنه از نت مخابرات باشه!
من تنظیمات وای فایم درست بود،ولی تازگیا ریست کردم گوشیمو که اونم پاک شد!
برای تنظیم روی اسم وای فای که وصل میشید کلیک کنید و نگهدارید بعد ویرایش رو بزنین!
بعدش پایین تیک گزینه های پیشرفته رو بزنین و تو قسمت ای پی ادرس 192.168.1.10 رو بزنین و dns1 رو 8.8.8.8 بذارین و dns2 رو 4.2.2.4 بذارین و اخرش سیو کنین!
اینکارو بکنین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه! من الان انجام دادم!

ArashMiniStar
04-04-2015, 15:18
مشکل از نته بخاطر تایم اوت و پینگ بالا

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Amir Hossein
04-04-2015, 15:32
من با بلو استکس اینطوری نمیشم...
ولی با گوشی این مشکل رو دارم که اونم شکنندرو فعال میکنم حل میشه :31:

jamal9
04-04-2015, 17:01
مشکل از نته بخاطر تایم اوت و پینگ بالا

خب پس چرا تا یه هفته پیش اینجور نبود؟
اونوخت چرا همه ی سرویس دهنده های اینترنت از مخابرات بگیر تا اسیاتک و اینا اینجورین؟
من که نمیفهمم ...ولی خیلی رو اعصابه

Public Enemy
04-04-2015, 17:04
من که جالبه همین p30world رو دو سه بار رفرش می کنم تا کامل بالا بیاد از بس اینترنت خراب شده !
اما جالبه کلش برای بنده قطعی نداره

arming900
04-04-2015, 17:44
من فکر میکردم مشکل از نت منه کلی فحــــش دادم به بیچاره :n09:

اصلا نمیشه بازی کرد دم به دقیقه علامت نت میاد و میندازه بیرون :n15:غارتم که :n27:

بعضی وقت هام کلا باز نمیکنه ! لودینگ اصلا پر نمیشه

ArashMiniStar
04-04-2015, 19:03
خب پس چرا تا یه هفته پیش اینجور نبود؟
اونوخت چرا همه ی سرویس دهنده های اینترنت از مخابرات بگیر تا اسیاتک و اینا اینجورین؟
من که نمیفهمم ...ولی خیلی رو اعصابه

اینترنت کلا داغون شده برای همه حتی 3g ایرانسلم مث چند هفته قبل نیست
همشم زیر سر چیلترینگ خنگه همون هوشمند معروف!

MR.CART
04-04-2015, 19:06
با نت سیمکارت برین درست میشه

Sent from my GT-I9105 using Tapatalk

SamGun
04-04-2015, 21:05
دوستان هنوز مشکلاتتون پا برجاس ؟

یکسری محدودیت شدید از طرف مخابرات بوده که فعلا باز برداشته شده .

اما این مشکل اینطوری باقی نمیمونه یا کلا بازی بسته میشه و یا اوکی میشه .

Spaniuly
05-04-2015, 09:48
مشکل رو هم مخابرات داره هم رایتل داره؟ ولی قطعی در کار نیست ولی بازم علامت وایرلس وقت و بی وقت میاد واقعا شانس آوردم که موقع وار زدن مشکل ایجاد نکرده تا اینجا البته چیزی نمونده بود مشکل رو ایجاد کنه چند روز پیش من فکر می کنم یه مسائلی هست نمی دونم چی ولی هست بی سابقه هست این قطع شدن ها شایدم مشکل از سرورای سوپر سل باشه که عمدا برای کشور ما ایجاد می کنه ولی موضوع اینجاس که با فلیترشکن هم این مشکل وجود داره

Public Enemy
05-04-2015, 10:02
جالبه اینجا هرکی میاد این مشکل رو داره جز من !

البته من بندرعباس هستم و از اینترنت خونه استفاده می کنم. برای تست هم اینترنت دو سه تا خدمات دهنده رو امتحان کردم هیچکدوم مشکلی نداشتند

osta_ali
05-04-2015, 11:09
جالبه اینجا هرکی میاد این مشکل رو داره جز من !

البته من بندرعباس هستم و از اینترنت خونه استفاده می کنم. برای تست هم اینترنت دو سه تا خدمات دهنده رو امتحان کردم هیچکدوم مشکلی نداشتند

اتفاقا من هم بندر عباس هستم ولي شديدا از اين مشكل رنج ميبرم!!
هم با مودم خونه هم با اينترنت ايرانسل

sajad-tnt
05-04-2015, 12:27
خیلی عجیبه ... برای منم این مشکل وجود داره ...
حتی دیگه الان توی آخر لودینگ گیر میکنه و داخل بازی نمیشه ولی وقتی با سنگرشکن میرم, بدون مشکل کار میکنه و علامت وای فای هم نمیاد!!...
دوستان بنظر بنده به احتمال زیاد دارن سرورهای این بازی رو مسدود (فیلتر) میکنن!! ...
چون اگه مشکل ازطرف سوپرسل باشه پس چرا با سنگرشکن بدون مشکل هست؟!.
ببخشید دوست عزیزم @Spaniuly ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ,بیزحمت امکانش هست به سوپرسل یدونه ایمیل بدید که این مشکل از چه قرار هست؟!
من یکم زبان انگلیسیم لکنت داره با Google Translate هم متن زیاد جالب نمیشه:n02:...
.
.
مـوفق باشــید.

Public Enemy
05-04-2015, 12:33
اتفاقا من هم بندر عباس هستم ولي شديدا از اين مشكل رنج ميبرم!!
هم با مودم خونه هم با اينترنت ايرانسل

از دیشت با الان اینترنت مخابرات ، شاتل و مبین نت رو تست کردم اصلا مشکل نداشت .
همچنین اینترنت همراه اول دیشت باهاش کلش من و برادرم جداگانه بازی کردیم اصلا مشکلی نبود . البته چون اینترنت رو شیر کرده بودیم زمان سرچ برای اتک چند ثانیه بیشتر طول میکشید

osta_ali
05-04-2015, 20:54
همچنین اینترنت همراه اول دیشت باهاش کلش من و برادرم جداگانه بازی کردیم اصلا مشکلی نبود . البته چون اینترنت رو شیر کرده بودیم زمان سرچ برای اتک چند ثانیه بیشتر طول میکشید

نمیدونم والا
من خودم مبین نت دارم ولی مشکل سیگنال همچنان باقیه البته امروز عصر یه مقداری بهتر شده.فقط بقول دوستمون با قند شکن راحت کار میکنه.

SamGun
05-04-2015, 22:34
دوستانی که مشکل دارن لطف کنن روی سرور های دیگه ی بازی امتحان کنن ببینن مشکلشون حل میشه یا خیر

بنده سرور رو روی ترکیه گذاشتم مشکل برطرف شده تا الان .

البته منظور از سرور همون زبان بازی هست اما در واقع هم تغییر زبان هست و هم سرور بازی .

jamal9
06-04-2015, 08:22

داداشه من خب همون اولش که مشخص نمیکنه ...
واسه من بعضی وقتها اصلا مشکل نداره!مثلا یه ساعت مشکل نداره! بعد شروع میکنه ...بعد دوباره نیم ساعت درست میشه و دوباره اذیت میکنه!
اینجور نیست که پنج دقیقه تست کنی و جواب بگیری! من با هرچی فک کنی تست کردم بازم مشکل داشت!
دوستان هم میگن ممکنه از سوپر سل باشه،ام امن میگم امکانش صفره! چون اگه سروراشون مشکل داشت خیلی زود درستش میکردن!
هرچی هست از ایران نت ایرانه!

kiar
06-04-2015, 09:00
منم از مخابرات اینترنت گرفتم هم 3G همراه اول دارم با هردوش مشکل دارم البته فقط کلش نیست کلا نت مشکل پیدا کرده برای من خیلی از نرم افزار ها مثل وایبر و لاین و اینستگرام هم مشکل پیدا کرده!!!

---------------------------------------------------

>>>> لطفا یه مپ خوب واسه تاون 9 معرفی کنید .....

jamal9
06-04-2015, 09:32
منم از مخابرات اینترنت گرفتم هم 3G همراه اول دارم با هردوش مشکل دارم البته فقط کلش نیست کلا نت مشکل پیدا کرده برای من خیلی از نرم افزار ها مثل وایبر و لاین و اینستگرام هم مشکل پیدا کرده!!!

---------------------------------------------------

>>>> لطفا یه مپ خوب واسه تاون 9 معرفی کنید .....

بجز کلش ، لاین رو چک نکردم اما وایبر هم اره راس میگی پیام ها دیر میره با اینکه نت مشکلی نداره! من تو وبگردی و دانلود مشکلی ندارم!
معلوم نیست چه خبره:n13:

jamal9
06-04-2015, 09:35
اقا کسی کلن نمیخاد :n02:
IR.KINGS پرچم سفید و سبز
#P8RGUPJ8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ba maram
06-04-2015, 10:36
دوستان جنگ بین قبایل هم توی این بازی هست ؟
اگه هست چطوری و به چه نحویه
مختصر بیانتون کفایت می کنه
:n12:

jamal9
06-04-2015, 11:22
دوستان جنگ بین قبایل هم توی این بازی هست ؟
اگه هست چطوری و به چه نحویه
مختصر بیانتون کفایت می کنه
:n12:
اره هست،در کل کلن وار مهم ترین و هیجان انگیز ترین قسمتشه! اگه وار نباشه کسل کننده میشه بازی!
نمیدونم چجوری توضیح بدم! بری داخل یه کلن متوجه میشی!
ولی کلی بخابم بگم لیدر یا کولیدر وقتی وار رو استارت میکنه میتونه تعیین کنه که وار چند نفره باشه، از ده نفره شروع میشه تا پنجاه نفر!
وقتی وار استارت میخوره چند دقیقه طول میکشه که کلن مقابل رو پیدا کنه،معمولا کلنایی که بهم میخورن هم سطح افراد داخلشون باهم یکسانه!
وقتی کلن رو پیدا کرد یک روز زمان اماده سازی هستش بعد از اون وار شروع میشه! هرکسی دوتا اتک داره که با توجه به قانون کلن (اکثرا اتک اول روبرو) اتکشونو میدن!
وار از اپدیت جدید به اینور اکس پی هم میده که مثل لول اکانت ،لول کلن هم بالا میره!
بازم میگم بری داخل کلن و ببینی خیلی بهتر متوجه میشی ..شنیدن کی بود مانند دیدن!

ba maram
06-04-2015, 12:13
ممنون رفیق
میشه بگی از کجا باید شروع کنم ؟
لول 48 هستم

jamal9
06-04-2015, 15:30
ممنون رفیق
میشه بگی از کجا باید شروع کنم ؟
لول 48 هستم

بیا کلن ما خودم میذارمت تو وار
اسمش IR.KINGS پرچم سفید وسبز

Public Enemy
06-04-2015, 17:29
داداشه من خب همون اولش که مشخص نمیکنه ...
واسه من بعضی وقتها اصلا مشکل نداره!مثلا یه ساعت مشکل نداره! بعد شروع میکنه ...بعد دوباره نیم ساعت درست میشه و دوباره اذیت میکنه!
اینجور نیست که پنج دقیقه تست کنی و جواب بگیری! من با هرچی فک کنی تست کردم بازم مشکل داشت!
دوستان هم میگن ممکنه از سوپر سل باشه،ام امن میگم امکانش صفره! چون اگه سروراشون مشکل داشت خیلی زود درستش میکردن!
هرچی هست از ایران نت ایرانه!

شاتل روکه یه هفت هشت ساعتی تست کردم !

مخابران هم دو ساعتی تست کردم .

اون دو تا هم در حد یک ربع .

به هر حال الانم تقریبا یک ساعته دارم تو یه منطقه محروم ! با اینترنت edge بازی می کنم فقط آرم آنتن دو سه بار واسه چند ثانیه ظاهر شده اما خبری از قطعی نیست

JIGSA
06-04-2015, 17:45
مشکل از سیستم پیلترینگ جدید هستش.
من از ISP خودم پرسیدم گفتن که مشکل تا یه هفته آینده درست میشه.
من یه گیم آنلاین رو گوشی دارم که پینگ سرورش رو گرفتم

تو 5 ساعت 20% Packet Lost داره
:n03:

jamal9
06-04-2015, 17:52
شاتل روکه یه هفت هشت ساعتی تست کردم !

مخابران هم دو ساعتی تست کردم .

اون دو تا هم در حد یک ربع .

به هر حال الانم تقریبا یک ساعته دارم تو یه منطقه محروم ! با اینترنت edge بازی می کنم فقط آرم آنتن دو سه بار واسه چند ثانیه ظاهر شده اما خبری از قطعی نیست

نمیدونم شاید از شانستونه
ولی من از هرکی میپرسم این مشکلو داره،حالا از هر سرویس دهنده ای که باشه
من فقط امروز نتم قط شد مجبور شدم یه ساعتی از ایرانسل استفاده کنم!تو این یه ساعت ایرانسل خوب بود و مشکلی پیدا نکردم ...
بهرحال امیدوارم که درست بشه زودتر

dj77
06-04-2015, 20:06
لعنت به این فیلترینگ که کلش هم زده ترکونده از حدود 1ساعت پیش بدون فیلتر شکن باز نمیشه بازی!!!:n27:

ArashMiniStar
06-04-2015, 20:22
همش علامت انتن میاد

Killzone2
06-04-2015, 20:33
پس این مشکلات پینگ و تایم اوت همگانیه؟
من که کلش رو با نت سیم کارت بازی میکنم واقعا خود نت سیم کارت رو به موت شده!
داخل بازی هم همش انتن قطع میشه و مسخره شده.

پینگ اینترنت من الان زیر 300 نیست اصلا!

victor021
06-04-2015, 22:47
وای همین الان 500k لوت گیر اوردم ازینا که همه منابع رو میذارن یه گوشه که خیر برسونن تا اومدم بزنم یهو علامت وایفای اومد قطع شد.
یعنی میخواستم گوشیو بکوبم به دیوار.اه

ba maram
07-04-2015, 00:21
من توی یه کلن جدید اومدم دوستان(ایرانی)
و در همون ابتدا خود راهنمایی بازی (اون دختره که به انگلیسی توضیح داد بازی رو) اومد و توضیحاتی داد و من یه چیزایی رو گرفتم چیه
اما الان نمی دونم باید چی کار کنم:n13:
کلا کلن ما ۱۳ نفر هست که توی جنگی که با تیم دشمن داریم ۱۰ تاشون گویا شرکت کردن(به تعداد ۱۰ کاربر با اسم هاشون توی زمین ما هستن)
و توی info کلن دشمن به فارسی نوشته:
رک ها بر اساس درخواست پر شود(((رک یعنی چی ؟))))
حضور در وار الزامی بوده(((اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟ آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟))))
اتک اول خانه ی روبرویی(((اول کی به کی حمله می کنه ؟ ما یا اونا؟؟ به چه نحوی هست !‌۱۰ به ۱۰ به جون هم می افتن؟؟؟))))
دوم با نظر لیدر و کولیدرها و دونات وار فقط آرچر و ویزارد و والکری لول بالا پر شود(((لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟))))
اینا دقیقا یعنی چی ؟
ضمنا اینارو هم نفهمیدم یعنی چی
کولیدرها-دونات وار-ویزارد و والکری

jamal9
07-04-2015, 10:51
من توی یه کلن جدید اومدم دوستان(ایرانی)
و در همون ابتدا خود راهنمایی بازی (اون دختره که به انگلیسی توضیح داد بازی رو) اومد و توضیحاتی داد و من یه چیزایی رو گرفتم چیه
اما الان نمی دونم باید چی کار کنم:n13:
کلا کلن ما ۱۳ نفر هست که توی جنگی که با تیم دشمن داریم ۱۰ تاشون گویا شرکت کردن(به تعداد ۱۰ کاربر با اسم هاشون توی زمین ما هستن)
و توی info کلن دشمن به فارسی نوشته:
رک ها بر اساس درخواست پر شود(((رک یعنی چی ؟))))
حضور در وار الزامی بوده(((اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟ آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟))))
اتک اول خانه ی روبرویی(((اول کی به کی حمله می کنه ؟ ما یا اونا؟؟ به چه نحوی هست !‌۱۰ به ۱۰ به جون هم می افتن؟؟؟))))
دوم با نظر لیدر و کولیدرها و دونات وار فقط آرچر و ویزارد و والکری لول بالا پر شود(((لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟))))
اینا دقیقا یعنی چی ؟
سلام
رک مخفف رکوست هستش request که یعنی درخواست ! یعنی هرکسی درخواست نیرو میکنه میتونه بنویسه که چه نیرویی میخواد! و دوستان اشتباهی نیروی دیگه ای ندن!
منظورش از حضور در وار زدن اتک هستش،بعضیا هستن که تو وار هستن اما اتک نمیزنن! اگه شما داخل وار هستین اسمتون و مپتون داخل همون زمین باید باشه! اگه نیست یعنی تو وار نیستین و اگه تو وار نیستی هیچی ..به شما در واقع ربطی نداره...اگه در وارم باشین معولا هم شماره ی خودت رو باید بزنی! هر نفر دوتا اتک داره که با توجه به قوانین کلن باید یکی رو بزنی! معمولا اتک اول هم شماره ی خودتو ازکلن دشمن میزنی و اتک دوم صبر میکنی تا لیدر یا کولیدر مشخص کنه کدوم رو بزنی!یا اینکه ازشون بپرسی! اگه تو وار هم ببازی تقریبا هیچی از دست نمیدی! در واقع منابعی که از اتک زدن تو وار بدست اووردی رو مقدار کمیش رو بدست میاری! ولی اگه ببرین مقدار نسبتا زیادی منابع بدست میاد!
ببینید بعد از اینکه وار شروع شد فرقی نداره!هرکسی هر وقت خواست میتونه حمله کنه! روبرو هم توضیح دادم که هم شماره ی خودت هست تو وار! ممکنه تو بعضی کلن ها قانونش فرق کنه و بگن پایین تر از شماره ی خودتو بزنی!

در مورد لیدر و کولیدر بگم که اولا نفر اول یا اخر بودن به لیدر بودن یا کولیدر بودن ربطی نداره!تو وار نسبت به لول و لول خونه چیده میشن! تو داخل کلن هم هرکی کاپش بالا باشه بالاتر قرار میگیره، اگه دقت کنی زیر اسم هرکی نوشته مقامشو! داخل کلن یه نفر لیدر هست که خب بالاترین مقامو داره! بعد از اون ها کولیدر ها هستن که در واقع دست راست لیدر محسوب میشن و از لیدر قدر تشون کمتره ،تقریبا هرکاری لیدر میتونه بکنه رو اونا هم میتونن اما بازم میگم لیدر بالاتر از اون هاست! الدر هم به عضوهای معمولی کلن هستن که قدرتشون فقط اوردن نفرات به کلن هست و اینا و قدرت خاصی ندارن! در مقابل لیدر و کولیدرا میتونن وار استارت کنن ! اخرین و ضعیف ترین نفرات تو کلن هم افراد حدید هستن که زیر اسمشون به رنگ قرمز نوشته ممبر !
لیدر >کولیدر >الدر> ممبر به شکلی که گذاشتم هستش و لیدر بالاتر از همه هست! کولیدر بالاتر از الدر و ممبر! و الدر بالاتر از ممبر!

دونات همون درخواست نیرو هستش و داخل وار روی شماره ها که میزنی میتونی به هر شماره نیرو بدی! البته باید داخل وار باشی تا بتونی نیرو بدی! ولی اینکارو فقط کسایی باید بکنن که نیروهاشون لول بالا هستش! این نیروها وقتی کلن دشمن به شماها حمله میکنه یه مقداری کمک میکنه که حریف سخت تر شمارو بزنه! و یبار پر بشه تا اخر وار پابرجا میمونه و نیازی به پر کردن مجدد اون نیست!
ویزارد هفتمین نیرویی هست که آزاد میشه،یه شنل یا سوشرت پوشیده و با اتش و صاعقه حمله میکنه! لولت بالا که بره کم کم اشنا میشی!
والکری هم وقتی باز میشه که خونه هشت باشه و از سربازای دارک باراکس هستش! فعلا برات زوده اما تبر زن هستش! یه زن نارنجی پوش هستش که تبر دستشه و دور خودش میچرخه و میزنه!
معمولا برای دفاع خیلی خوبه و تو حمله زیاد کابردی نیست چون جای ززیادی هم میگیره!
موفق باشی

jamal9
07-04-2015, 10:55
وای همین الان 500k لوت گیر اوردم ازینا که همه منابع رو میذارن یه گوشه که خیر برسونن تا اومدم بزنم یهو علامت وایفای اومد قطع شد.
یعنی میخواستم گوشیو بکوبم به دیوار.اه

خونسرد باش واسه همه پیش اومده این موضوع :n02:
اگه دقت کرده باشین دیگه تو اتکا از بازی نمیپره بیرون! از آپدیت جدیدش این مشکل برطرف شد! قبلا موقع حمله یهو صفحه سیاه میشد و از بازی میپرید بیرون! اما من از اپدیت جدیدش تا اینور یکبارم این مشکل برام پیسش نیومده!
اما قعطی نت و مشکلتو واسه منم اینروزا پیش اومده!
حالا اینکه مشکلی نیست و دست خودت نبوده
من یکی دوبار یه لوت ششصدتایی رو خواسم نبود و نکس زدم! این سوختن داره واقعا:n02: ولی زیاد خودمو سرزنش نمیکنم!حتما قسمت نبوده دیگه :n02:

Amir Hossein
07-04-2015, 10:58
رک یعنی چی ؟
منظورشون همون request هستش... یعنی درخواست نیرو

اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟
قبلش به کو لیدر بگین شما رو تو وار نذاره... فکر هم نکنم اصلا نتونین تو وار برین... 24 ساعت فرصت دارین از حمله هاتون استفاده کنین

آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟
اگه کلا وار رو ببازین اون مقدار جایزه ای که قرار بود برنده بشید رو برنده نمیشید... تقریبا 1/4 اون رو میبرید

لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟
به ترتیب مقام
بله اول لیدر - بعد کو لیدر - بعد الدر

دونات وار همون نیرو هایی که تو کلن کستل برای وار میذارن - ویزارد این هستش Wizard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - والکری هم این هستش Valkyrie ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش: همزمان شد :31:

arming900
07-04-2015, 11:12
منظورشون همون request هستش... یعنی درخواست نیرو

قبلش به کو لیدر بگین شما رو تو وار نذاره... فکر هم نکنم اصلا نتونین تو وار برین... 24 ساعت فرصت دارین از حمله هاتون استفاده کنین

اگه کلا وار رو ببازین اون مقدار جایزه ای که قرار بود برنده بشید رو برنده نمیشید... تقریبا 1/4 اون رو میبرید

به ترتیب مقام
بله اول لیدر - بعد کو لیدر - بعد الدر

دونات وار همون نیرو هایی که تو کلن کستل برای وار میذارن - ویزارد این هستش Wizard ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - والکری هم این هستش Valkyrie ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویرایش: همزمان شد :31:

البته دونیت هست نه دونات دونات کلا یه معنی دیگه س هرجا هم میری میگن دونات :n27:

ba maram
07-04-2015, 11:58
ممنون از عزیزانی که راهمایی می کنن
من تا فرشه یا همون HEALER رفتم جلو اما اسم ویزارد رو در ذهن نداشتم :n09:
یک سوال دیگه دارم
چطور میشه وقتی به یکی حمله می کنم طرف چند تا نیروی دفاعی می ریزه روی سرم و نابود می کنتم
من خودم می تونم ازین نیروها داشته باشم ؟
اگر آره به چه نحوی هست
ضمنا بهترین راه مقابله با این نیروها چی هست
من اخساس می کنم LIGHTING SPELL خوب باشه نظر شما چی هست ؟

Consul 141
07-04-2015, 12:25
یک سوال دیگه دارم
چطور میشه وقتی به یکی حمله می کنم طرف چند تا نیروی دفاعی می ریزه روی سرم و نابود می کنتم
اگر آره به چه نحوی هست

بهترین راه اینه با دو سه تا از نیروهای معمولیت ، نیروهای کمکی ِ دشمن رو به گوشه ی دهکده به دور از تیررس تسلیحات دشمن هدایت کنی و اونجا محاصرشون کنی و با آرچر یا بربر کلکشون رو بکنی :)

برای اینکه بتونی از این نیروهای کمکی استفاده کنی باید به یک کلن ملحق بشی ... نیروهای کمکیت توسط اعضای کلنی که توش عضوی تامین میشه ...

ba maram
07-04-2015, 12:27
مرسی از کجا میشه درخواست داد تا موقع جنگ نیروهای کمکی بفرستن ؟

jamal9
07-04-2015, 12:28
یک سوال دیگه دارم
اگر آره به چه نحوی هست
اگه تو کلن کاستلت نیرو باشه و بهت حمله کنن اون نیرو ها از مپت در مقابل دشمن دفاع میکنن!
اره اسپل لایت هم میشه استفاده کرد!
اما بهترین راه اینه که بکشیشون یه گوشه!جایی که دفاعیای حریف نتونن نیروهاتو بزنن،همونجا دورشون ارچر بزنی و بینشون هم دوتا ویزارد بزنی ! تاکید میکنم که دورش بریزی چون اگه داخل کاستلش ویزارد باشه و ارچراتو یجا بزنی همشون با یه فوت میمیرن :n02:

jamal9
07-04-2015, 12:30
مرسی از کجا میشه درخواست داد تا موقع جنگ نیروهای کمکی بفرستن ؟

اگه داخل کلن باشی بزن روی کلن کاستلت،بعد پایین نوشته رکوست ،اون رو بزن و داخل کادر هر نیرویی میخای بنویس و اوکی کن!
در ضمن بستگی به لول کلن داره که هر چند دقیقه یه بار بتونی رک بدی! معمولا برا کلنای لول دو و سه فعلا پونزده دقیقه هست و اگه کلن لولش بالاتر بره تو ده دقیقه یه بار میتونی درخواست یا همون رک بفرستی

ba maram
07-04-2015, 13:01
آهان ممنونم کلی ازتون
من الان REQUEST دادم
اگر بهم حمله کنن اتوماتیکوار نیروهای دفاعی برای دفاع میان جلو یا باید خودم این کار کنم ؟

Consul 141
07-04-2015, 13:15
آهان ممنونم کلی ازتون
من الان REQUEST دادم
الان نیرو هایی که برام می فرستن مخصوص دفاع هستن ؟؟؟
تو کمپ میان یا جای دیگه ای ؟

هم در حمله و هم در دفاع شرکت میکنن ، توی دفاع به طور اتوماتیک نیروها وارد جنگ میشن ، ولی توی حمله استفاده ازشون اختیاریه ...

mashhadzaferan.ir
07-04-2015, 22:07
سلام دوستان

این سایت مپ های خوبی گذاشته
همه مدل داره
خیلی عالیه من استفاده کردم

ممنون داداش
محشر بود

jamal9
08-04-2015, 20:12
ینی الکی الکی این بازی هم فیلتر شد؟
بدون فیلتر شکن تفریبا کلا نمیشه کار کرد،ولی با فیلتر شکن مشکلی نداره!

ArashMiniStar
09-04-2015, 11:51
دقیقا از اینترنته
الان نصفه اتک همش علامت آنتن میومد قطع میشد از کامپیوتر یه پینگ گرفتم همش تایم اوت میداد لعنت بر باعث و بانیش

JIGSA
09-04-2015, 13:26
بله
اشکال کاملا از اینترنت ایرانه و باید تحمل کرد تا سیستم سعی و خطای آقایون بالاخره جواب بده و مشکل حل بشه.
الان 14 روزه از گیم خودم دور موندم و برای من که داشتم تو 10 نفر اول میجنگیدم خیلی سخته.
مطمعنا الان نفر 100 هم از من جلو زده

Spaniuly
09-04-2015, 15:47
تا روز چهارشنبه بازار کلن وار داغ خواهد بود چون بدست آوردن اکسپرینس پوینت یا همون ایکس پی دوبل میشه و موقعیت خوبی برای اون لیدر هایی هست که می خوان کلنشون رشدس سریع بشه در مورد لول آپ شدن

SamGun
10-04-2015, 00:06
كلن انجمن خاليه به جاي اينور اون ور رفتن بياين كلن رو اباد كنيم

Armin.Computer
10-04-2015, 00:32
سلام
دوستان یکی کمکم کنه
چرا این نرم افزار bluestack با لپ تاپ من مشکل داره
حتی با کامپیوتر هم مشکل داره
صفحه آبی می یاد و هنگ می کنه؟
دلیلش چیه؟

Reza31001
10-04-2015, 10:11
كلن انجمن خاليه به جاي اينور اون ور رفتن بياين كلن رو اباد كنيم
آقا اسم کلن چی بید؟
تازه واردها رو هم راه میدین؟
لول من تازه دو رقمی شده:n02:
البته بگم من اگه بیام داداشمم میارم که اون لولش تازه 3 رقمی شده:n01:

:n02:

sh93
10-04-2015, 10:26
دوستان لول 98 تاون هال 9 دیفنسها و نیروها ماکس. چقد می ارزه اگه بخوام بفروشم ? جایی برای فروش کسی میشناسه?

SamGun
10-04-2015, 10:55
آقا اسم کلن چی بید؟
تازه واردها رو هم راه میدین؟
لول من تازه دو رقمی شده:n02:
البته بگم من اگه بیام داداشمم میارم که اون لولش تازه 3 رقمی شده:n01:

:n02:
رضا جان كلن هميني هست كه تو امضامه
بيا اقا كنار ميايم با هم :دي

Spaniuly
10-04-2015, 12:19
سلام
دوستان یکی کمکم کنه
چرا این نرم افزار bluestack با لپ تاپ من مشکل داره
حتی با کامپیوتر هم مشکل داره
صفحه آبی می یاد و هنگ می کنه؟
دلیلش چیه؟

شما فقط یک راه داری بلو استکز رو مثل یه آشغال بندازی دور و از اندی استفاده کنی... من هم دقیقا مشکل تورو با بلواستکز داشتم و ماه ها منو علاف خودش کرد ولی الان دارم با اندی عشق و حال می کنم

AVB
10-04-2015, 12:44

آقا جا هست منم بیام! لولم 56 ـه! :n02:

AVB
10-04-2015, 12:48
شما فقط یک راه داری بلو استکز رو مثل یه آشغال بندازی دور و از اندی استفاده کنی... من هم دقیقا مشکل تورو با بلواستکز داشتم و ماه ها منو علاف خودش کرد ولی الان دارم با اندی عشق و حال می کنم

لینک از این اندی میدی؟
اگه کنار بلو استکز نصب بشه تداخل ایجاد نمیکنه؟

Reza31001
10-04-2015, 12:58
آقا من کاپ هام کمه:n02:
به صورت موقتی میشه بیارین رو 500 که منم بیام؟!

jamal9
10-04-2015, 13:25

سلام
adelsclan چیشد؟

Armin.Computer
10-04-2015, 13:28

من اصلا مشکلی با اندی ندارم
مشکل من اینه که اندی رو لپ تاپ من جواب نمی ده و ضعیفه
رم 4 هست
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

AVB
11-04-2015, 15:58

سلام

عزیز من اومدم تو بعد کیک شدم توسط یکی از ادمین هاتون!! dr. sandi

:n35:

dj77
11-04-2015, 16:26
من اصلا مشکلی با اندی ندارم
مشکل من اینه که اندی رو لپ تاپ من جواب نمی ده و ضعیفه
رم 4 هست
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

خوبی برادر آرمین؟ :n02:

ایشااله که مشکلتو حل کنه

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آموزش اجرای بازی Clash of Clans روی ویندوز و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بلو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیتشو بگیر حل میشه مشکل

سر بزن به ما اونور بازار :n06:

Armin.Computer
11-04-2015, 19:20
خوبی برادر آرمین؟ :n02:

ایشااله که مشکلتو حل کنه

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آموزش اجرای بازی Clash of Clans روی ویندوز و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بلو هم از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آپدیتشو بگیر حل میشه مشکل

سر بزن به ما اونور بازار :n06:

مرسی رفیق
عالی بود
دیروز یکی بهم پیشنهاد داد این مقاله رو
خوندم
نصب کردم
عالی بوده تا الان و مشکلی ندیدم
bluestacks حتی با دانلودر سایت خودشم مشکل داشتم:n08:

dj77
11-04-2015, 20:16
مرسی رفیق
عالی بود
دیروز یکی بهم پیشنهاد داد این مقاله رو
خوندم
نصب کردم
عالی بوده تا الان و مشکلی ندیدم
bluestacks حتی با دانلودر سایت خودشم مشکل داشتم:n08:

بلو هم مشکلی نداره سایتی هم که حذف شده سافت98 دات آی ار

SamGun
12-04-2015, 12:48
آقا من کاپ هام کمه:n02:
به صورت موقتی میشه بیارین رو 500 که منم بیام؟!

سلام
adelsclan چیشد؟

سلام به همگی دوستان

کلن قبلی رو به خاطر نا معلوم بودن هویت ایرانی بچه ها تغییر دادیم به کلن فعلی و دیگه بعید میدونم عوض بشه

دوستانی که میخوان عضو کلن انجمن بشن خاطرشون باشه که باید حتما در زمان درخواست دادن ذکر کنن از طرف انجمن و بنده هستن .

در صورتی که باز هم موافقت نشد با خوده بنده هماهنگ کنن که باشم .

با سپاس از همه

اگر کلن هم دارید بهترین افرادتون رو بیارید اینور

Reza31001
12-04-2015, 13:47
SamGun
من با تلاش و ممارست بسیار کاپ رو رسوندم به 1000 ولی بعد درخواست بن شدم:n01:
اینه که دیگه درخواست هم نمی تونم بدم:n02:

SamGun
12-04-2015, 13:59
@SamGun ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با تلاش و ممارست بسیار کاپ رو رسوندم به 1000 ولی بعد درخواست بن شدم:n01:
اینه که دیگه درخواست هم نمی تونم بدم:n02:

عه چرا اقا ؟! چرا بن شدی ؟!

Reza31001
12-04-2015, 14:02
عه چرا اقا ؟! چرا بن شدی ؟!
اصلا نیومدم تو
یکی از دوستان درخواستم رو رد کرد(مرلین) بعدشم دیدم بن کرده و نمیتونم درخواست بدم
فکر کنم دیده لولم زیادی پایینه بن کرده دیگه درخواست ندم:n09:

jamal9
12-04-2015, 17:10
اصلا نیومدم تو
یکی از دوستان درخواستم رو رد کرد(مرلین) بعدشم دیدم بن کرده و نمیتونم درخواست بدم
فکر کنم دیده لولم زیادی پایینه بن کرده دیگه درخواست ندم:n09:

بن چیه اقا شلوغش کردی
24 ساعت دیگه بعد از رجکت کردن میتونی دوباره درخواست بدی :n01:

Reza31001
12-04-2015, 17:36
من وارد نیستم برادر:n01:
آخه دوباره درخواست دادم نوشت cant join you have been banned from this clan
گفتم شاید خبری بوده :n02:

SamGun
12-04-2015, 22:23
پست های اضافه و متضاد با قوانین انجمن پاکسازی شدن ...

ادامه بحث از پست بنده به بعد مساوی با اخطار و برخورد هست

لطفا ادامه ندید دوستان

تاپیک رو به بیراهه نکشید

sajad-tnt
13-04-2015, 12:44
سلام ...
دوستان آموزش تصویری و قدم به قدم دریافت گیفت کارت رایگان از برنامه FreeMyApps برای خرید جم در وبلاگ (gem-clash.mihanblog.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) قرار گرفت.
لینک ویدیو در آپارات :
.
.
.
مـوفق باشــید.

jamal9
13-04-2015, 13:34
سلام ...
دوستان آموزش تصویری و قدم به قدم دریافت گیفت کارت رایگان از برنامه FreeMyApps برای خرید جم در وبلاگ (gem-clash.mihanblog.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) قرار گرفت.
لینک ویدیو در آپارات :
.
.
.
مـوفق باشــید.

ای نامرد کجا گذاشتی رفتی :n02:
اگه از من میپرسین این برنامه هارو بیخیال بشین!
من از اپ بونتی استفاده کردم! کلی حجم و وقتم تلف شد اخرشم گیفت کارتم بخاطر استفاده از ای پی های مختلف که همون فیلتر شکنه رجکت شد!
بدون فیلتر شکن هم برنامه ای نمیاره دانلود کنی! بیاره هم چندتا با امتیاز خیلی کم !
بهترین راه برا باز کردن بیلدرها رسیدن به کریستال و مستر هست! چمپیون هم واسه لول پایینا صبر ایوب میخاد ،اخرشم معلوم نیست بتونن برسن!

arming900
13-04-2015, 15:07
سلام ...
لینک ویدیو در آپارات :
.
.
.
مـوفق باشــید.

من از اپ بونتی استفاده کردم! کلی حجم و وقتم تلف شد اخرشم گیفت کارتم بخاطر استفاده از ای پی های مختلف که همون فیلتر شکنه رجکت شد!
بدون فیلتر شکن هم برنامه ای نمیاره دانلود کنی! بیاره هم چندتا با امتیاز خیلی کم !
بهترین راه برا باز کردن بیلدرها رسیدن به کریستال و مستر هست! چمپیون هم واسه لول پایینا صبر ایوب میخاد ،اخرشم معلوم نیست بتونن برسن!

این موردی که گفتن درسته ها حواستون باشه این همه زحمت میکشید آخرش میگه اکانت شما مسدود شد ! حجم که هیچی وقتتون رو هدر ندید

بهترنی برنامه برنامه رسمی خود گوگل هست که با دادن نظر مستقیما اکانت رو شارژ میکنه نه دانلود میخواد نه چیزی ،تا الان 3$ گرفتم

sajad-tnt
13-04-2015, 16:05
سلام داداش جمال عزیز...
آقا خجالتم... خیلی شرمنده, بچه ها رک هارو رو زمین میزاشتن, اگه یادتون باشه منم کاپم رو برای رسیدن به مستر و گرفتن کارگر برده بودم بالا...
و حتما باید کلنم پر میبود وگرنه توی حملاتی که بهم میشد, نابود میشدم عزیز:دی...
///
آره متاسفانه اپ بونتی و باقی نرم افزارها این مشکلات رو داره ولی این (FreeMyApps) به IPهایی که از دانلود میشه کاری نداره ...
چندتا از دوستانم با همین اپ تابحال چندبار گیفت کارت گرفتن و کارگر پنجم رو به راحتی گذاشته اند!!...
باقی جم هارو هم که بعد از انجام اچیومنت ها بدست میارن, واسه خودشون خرج آزمایشگاه میکنن:n02:!!.

sajad-tnt
13-04-2015, 16:11
این موردی که گفتن درسته ها حواستون باشه این همه زحمت میکشید آخرش میگه اکانت شما مسدود شد ! حجم که هیچی وقتتون رو هدر ندید

بهترنی برنامه برنامه رسمی خود گوگل هست که با دادن نظر مستقیما اکانت رو شارژ میکنه نه دانلود میخواد نه چیزی ،تا الان 3$ گرفتم
سلام...
دوست عزیزم من نمیدونم اکانت شما با کدوم نرم افزار مسدود شده ... اما شخصا تابحال ندیدم که اکانت کسی توسط FreeMyApps مسدود شده باشه!!.
ببخشید دوست عزیزم ولی اگه اینطور بود بنده مرض نداشتم که هم وقتم و هم شارژ اینترنتم رو الکی هدر بدم و واسش مطلب و ویدیو آموزشی تهیه کنم!!.
بهرحال هرطور که خودتون صلاح میدونید ... ولی دوستان بنده جلو چشم خودم با سنگرشکن و آی پی های مختلف تونستن چندین بار گیفت کارتشون رو به سادگی بگیرن ...
.
.
.
مـوفق باشــید.

arming900
13-04-2015, 16:33
سلام ...
لینک ویدیو در آپارات :
.
.
.
مـوفق باشــید.

سلام...
دوست عزیزم من نمیدونم اکانت شما با کدوم نرم افزار مسدود شده ... اما شخصا تابحال ندیدم که اکانت کسی توسط FreeMyApps مسدود شده باشه!!.
ببخشید دوست عزیزم ولی اگه اینطور بود بنده مرض نداشتم که هم وقتم و هم شارژ اینترنتم رو الکی هدر بدم و واسش مطلب و ویدیو آموزشی تهیه کنم!!.
بهرحال هرطور که خودتون صلاح میدونید ... ولی دوستان بنده جلو چشم خودم با سنگرشکن و آی پی های مختلف تونستن چندین بار گیفت کارتشون رو به سادگی بگیرن ...
.
.
.
مـوفق باشــید.

سلام

اکانت من نبوده شنیدم از چندین و چندجا،اخه یه مشکلی که این برنامه ها دارن که فکر میکنم قصد و غرضی توش هست امتیازات رو حساب نمیکنه اینه که من خیلی وقته دوره این برنامه ها رو خط کشیدم

منظورم شما نبود کلی گفتم درجریان باشن حالا ممکنه این برنامه زیاد حساس نباشه ولی بقیه رو مطمئنم

dj77
13-04-2015, 18:11
سلام بنده میخواستم دهکدمو لینک کنم دقیقا هم این پیغام رو میده
the current village has already been linked. the linking can be done only once
الان روی دستگاه آیفون هست بازی می خوام انتقال بدم به دستگاه آندروید چیکار کنم با این مشکل من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

dj77
13-04-2015, 18:45
سلام بنده میخواستم دهکدمو لینک کنم دقیقا هم این پیغام رو میده
the current village has already been linked. the linking can be done only once
الان روی دستگاه آیفون هست بازی می خوام انتقال بدم به دستگاه آندروید چیکار کنم با این مشکل من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشکلو حل کردم ممنان از همه دوستان :n10::n02:

Armin.Computer
13-04-2015, 21:56
سلام
آقا من یه مشکل بد دارم
آقا ما می یایم منابع جمع می کنیم
یکی می یاد همش رو می دزده
کاپ من بین 100 تا 1200 متغیره
متاسفانه اصلا بهم روستای خوب معرفی نمی کنه واسه منابع
شما چه جوری منابع جمع می کنید؟؟؟

jamal9
13-04-2015, 22:42

کدوم برنامه؟ معرفی میکنین؟

jamal9
13-04-2015, 22:45
سلام داداش جمال عزیز...
آقا خجالتم... خیلی شرمنده, بچه ها رک هارو رو زمین میزاشتن, اگه یادتون باشه منم کاپم رو برای رسیدن به مستر و گرفتن کارگر برده بودم بالا...
و حتما باید کلنم پر میبود وگرنه توی حملاتی که بهم میشد, نابود میشدم عزیز:دی...
///
آره متاسفانه اپ بونتی و باقی نرم افزارها این مشکلات رو داره ولی این (FreeMyApps) به IPهایی که از دانلود میشه کاری نداره ...
چندتا از دوستانم با همین اپ تابحال چندبار گیفت کارت گرفتن و کارگر پنجم رو به راحتی گذاشته اند!!...
باقی جم هارو هم که بعد از انجام اچیومنت ها بدست میارن, واسه خودشون خرج آزمایشگاه میکنن:n02:!!.
سلام بروی ماهت
اره راس میگی اون موقع تو انجمنم که پست گذاشتم گفتم که کلن خلوت شده اینروزا! الان دوباره نیرو اووردیم نزدیک چهل نفریم رک نداده پر میشه :n02: کلن هم لول چهار شد دو سه روزه!

والا نمیدونم من از این برنامه استفاده نکردم! اما یبار از اپ بونتی استفاده کردم واسه هفت پشتم بسته! کلی حجمم رفت! کلی وقتم رفت! اخرشم ضدحال ضد!

jamal9
13-04-2015, 22:49
سلام
آقا من یه مشکل بد دارم

سلام
لولت چنده؟
معمولا رنج کاپ 1200 و 1300 خوبه برا لوت! ولی بعضی ساعات کلا لوت نمیاره و بیشتر بگردی!
لولت رو به این جهت پرسیدم که تان هال هشت و هفت این کاپی که گفتم خوبه اما تان هال نه باید بین 1600 تا 1800 باشی تا هم دارک و هم لوت پیدا کنی!
موفق باشی

dj77
14-04-2015, 16:12
سلام
آقا من یه مشکل بد دارم

پخ شد ایشالله که ج بگیری

mo.goodarzi
14-04-2015, 17:18
کسی خبر نداره ورژن جدید بازی کی میخواد بیاد ؟؟؟؟

Armin.Computer
14-04-2015, 18:22

سلام
قراره بیاد؟؟؟

سلام
لولت چنده؟
معمولا رنج کاپ 1200 و 1300 خوبه برا لوت! ولی بعضی ساعات کلا لوت نمیاره و بیشتر بگردی!
لولت رو به این جهت پرسیدم که تان هال هشت و هفت این کاپی که گفتم خوبه اما تان هال نه باید بین 1600 تا 1800 باشی تا هم دارک و هم لوت پیدا کنی!
موفق باشی

سلام
تان هال من 8 هست
الان دارم کاپ رو می برم بالا
+
ترکیب واسه حمله چی سراغ دارید؟
هدف: نگرفتن کاپ منفی (اگر منابع زیاد باشه موردی نیست ) + جمع آوری منابع

jamal9
14-04-2015, 19:34
سلام
قراره بیاد؟؟؟

سلام
تان هال من 8 هست
+

برا تان هال هشت بهترین کاپ بین 1300 و 1400 هستش من روزی حداقل 5-6 میلیون جمع میکردم!
کاپ برا چی بالا میبری؟ میخای بری کریستال؟
ترکیب فقط ارچر و بربر! چرا؟ چون هم سریع تره هم هزینه ش کمتره! مهم تر از همه تو این کاپ معدنای پر خیلی زیادن!
برای اینکه منفی هم نگیری همه ی معدنا و وسایل بیرون رو بزنی راحت پنجاه درصد میشه و منفی نمیگیری!
البته برای دارک اکسیر کاپ بین 1600 تا 1800 خیلی خوبه!

jamal9
14-04-2015, 19:37

جایی فعلا خبری نذاشتن اما من حدسم اینه که فوقش تا دو هفته بیاد!:n39:

mo.goodarzi
14-04-2015, 20:08
جایی فعلا خبری نذاشتن اما من حدسم اینه که فوقش تا دو هفته بیاد!:n39:

اره دیگه دوره دو ماهش سر اومده کم کم میخواد بیاد

mo.goodarzi
14-04-2015, 20:14
سلام
قراره بیاد؟؟؟

سلام
تان هال من 8 هست
+

والا من خودم لول 83 هستم تاون هال 9 غول و بربر لول 6
من موقع حمله 8 تا غول 8 تا دیوار شکن و به تعداد مساوی آرچ بربر و گوبلین میبرم

بعضی وقتا یه دهکده هایی بهت میخوره که منابعش مفت گیرت میاد از اون دهکده هایی که معادنش پره و راحت با ارچ یا بربر میتونی بگیری
بعضی وقتا هم معادن پر نیست ولی انبار غنی و خوبی داره واسه همین اینجا غول به کار میاد به غول آرچ بربر راهتو تا انبارا باز میکنی بعدم گوبلین ها رو میفرستی تو این ترکیب نیرو اکسیر کمی مصرف میشه و میتونی همه جور دهکده ایی رو بزنی به قول معروف نه سیخ میسوزه نه کباب :n02::n02:

arming900
15-04-2015, 09:26
کدوم برنامه؟ معرفی میکنین؟

google opinion reward

چون نظر سنجی برای آمریکا هست باید مهاجرت کنید امریکا البته با وی پی ان :n02:

توی نصب هم زبان اسپانیا و امریکا رو با هم بزنید تا سوالات بیشتر باشه

EHSANRF
15-04-2015, 17:43
بچه ها من لول 65 هستم و تان هال 7، به نظرتون موقش هست ارتقا بدم تان هالو؟
تمام دفاع و حمله آپ شدن فقط مخزن ها موندن

ArashMiniStar
15-04-2015, 18:09
بچه ها من لول 65 هستم و تان هال 7، به نظرتون موقش هست ارتقا بدم تان هالو؟
تمام دفاع و حمله آپ شدن فقط مخزن ها موندن
اره بزن حتما

jamal9
15-04-2015, 18:54
google opinion reward

نحوه ی کارش چجوریه و چجوری میشه امتیاز جمع کرد؟ البته من هنوز سرچ نکردم و احتمالا اونجایی که میخام دانلود کنم اموزش هم داده :n02:

saeed_136915
15-04-2015, 19:12
دوستانی که مثل من روی کامپیوتر بازی میکنن اگه با Bluestacks بازی ها رو اجرا میکنن به جاش Droid4X رو هم امتحان کنن... Bluestacks اصلا قابل مقایسه نیست با Droid4X از نظر سرعت... مسخره بازی های Bluestacks مثل تحریم و کرش برنامه ها رو هم نداره.

arming900
15-04-2015, 19:51
نحوه ی کارش چجوریه و چجوری میشه امتیاز جمع کرد؟ البته من هنوز سرچ نکردم و احتمالا اونجایی که میخام دانلود کنم اموزش هم داده :n02:

هیچ کاری نداره هر 24 ساعت یه بار با وی پی ان باز میکنی برنامه رو اگر چیزی باشه میگه که نظر بدی اگر نباشه که هیچی

همون اول یه دلار میده :n02: الان نزدیک 3.5$ گرفتم خوبیش هم اینه که حساب گوگل رو مستقیم شارژ میکنه یعنی به محض جواب دادن یه مقداری اضافه میکنه

بعضی نظرسنجی هاشم امتیازی نداره همون اولش میگه که مایل هستی یا نه که شرکت کنی

عالیه برنامه ش

saeed ssd
15-04-2015, 19:52
دوستانی که مثل من روی کامپیوتر بازی میکنن اگه با Bluestacks بازی ها رو اجرا میکنن به جاش Droid4X رو هم امتحان کنن... Bluestacks اصلا قابل مقایسه نیست با Droid4X از نظر سرعت... مسخره بازی های Bluestacks مثل تحریم و کرش برنامه ها رو هم نداره.
متاسفانه آخرین نسخه Droid4X نسخه بتا هستش که تو سیستم من خیلی باگ داشت
ولی دوستان دیگه خیلی تعریف می کنن از این نرم افزار منم منتظر نسخه نهایی هستم

jamal9
15-04-2015, 21:04
هیچ کاری نداره هر 24 ساعت یه بار با وی پی ان باز میکنی برنامه رو اگر چیزی باشه میگه که نظر بدی اگر نباشه که هیچی

همون اول یه دلار میده :n02: الان نزدیک 3.5$ گرفتم خوبیش هم اینه که حساب گوگل رو مستقیم شارژ میکنه یعنی به محض جواب دادن یه مقداری اضافه میکنه

بعضی نظرسنجی هاشم امتیازی نداره همون اولش میگه که مایل هستی یا نه که شرکت کنی

عالیه برنامه ش
الان من یه دلار دارم :n02:
یکی دوتا سوال بود که الکی گزینه هارو انتخاب کردم و یه دلار داد اخرش!
هر نظرسنجی چقد امتیاز میده؟ نظر سنجی یا سوال نمیدونم بهرحال ...
عه چه خوب شده من ایمیل اصلیمو که به بازی سینکه زدم تو برنامه :n02: ینی برای خرید جم هم مستقیم میشه از داخل بازی خرید ؟ ینی بسته های جم رو که بزنیم میشه گرفت بدون زدن گیفت کارتو اینا؟ میدونی یا امتحان نکردی هنوز؟

mo.goodarzi
15-04-2015, 22:56
بچه ها یه سری مپ باحال گذاشتم تو این صفحه ببینید بد نیست
اگه دوست داشتید بگید تا بیشتر بزارم

Armin.Computer
15-04-2015, 23:16
والا من خودم لول 83 هستم تاون هال 9 غول و بربر لول 6
من موقع حمله 8 تا غول 8 تا دیوار شکن و به تعداد مساوی آرچ بربر و گوبلین میبرم

بعضی وقتا یه دهکده هایی بهت میخوره که منابعش مفت گیرت میاد از اون دهکده هایی که معادنش پره و راحت با ارچ یا بربر میتونی بگیری
بعضی وقتا هم معادن پر نیست ولی انبار غنی و خوبی داره واسه همین اینجا غول به کار میاد به غول آرچ بربر راهتو تا انبارا باز میکنی بعدم گوبلین ها رو میفرستی تو این ترکیب نیرو اکسیر کمی مصرف میشه و میتونی همه جور دهکده ایی رو بزنی به قول معروف نه سیخ میسوزه نه کباب :n02::n02:

برا تان هال هشت بهترین کاپ بین 1300 و 1400 هستش من روزی حداقل 5-6 میلیون جمع میکردم!
کاپ برا چی بالا میبری؟ میخای بری کریستال؟
ترکیب فقط ارچر و بربر! چرا؟ چون هم سریع تره هم هزینه ش کمتره! مهم تر از همه تو این کاپ معدنای پر خیلی زیادن!
برای اینکه منفی هم نگیری همه ی معدنا و وسایل بیرون رو بزنی راحت پنجاه درصد میشه و منفی نمیگیری!
البته برای دارک اکسیر کاپ بین 1600 تا 1800 خیلی خوبه!

من آرچرم هنوز لول3 هست و تازه آپدیت کردم
ترکیب آرچر و بربر خوبه؟؟؟

Rhodes
15-04-2015, 23:22
چه شما تاون هال يك باشي چه ده براي لوت زدن ارچر و بربر جواب ميده.من تا الان كه تاونم نه هست بدون ارچر و بربر با چيزي لوت نزدم.

Sent from my iPad using Tapatalk

Armin.Computer
15-04-2015, 23:25
چه شما تاون هال يك باشي چه ده براي لوت زدن ارچر و بربر جواب ميده.من تا الان كه تاونم نه هست بدون ارچر و بربر با چيزي لوت نزدم.

Sent from my iPad using Tapatalk

گوبلین چی؟؟؟؟؟

SamGun
16-04-2015, 00:09
استراتژی شما نوع اتک شمارو مشخص میکنه

همگی نیرو ها کار امد هستن اما در لول و سطح و استراتژی مشخص خودشون

همین گابلین که خیلی ها حتی روی سطح 1 نگه داشتن جزو نیرویی هایی بود که من اول آپ میکردم و عامل پیشرفت من بود .

jamal9
16-04-2015, 08:22
گوبلین چی؟؟؟؟؟

ببین هر نیرویی تو یه جا کاربرد داره! و همشونم یه نقطه ضعف و قوت هایی دارن!
مثلا گوبلین واسه معدنای بیرون خیلی خوبه! واسه معدنای داخل هم اگه اسپل هیلر ببری و لول گوبلین حداقل پنج باشه خیلی خوبه! چون با مورتار و اینا نمیره روشون اسپل هیل بزنی جونشون پر میشه و میترکونن! ولی پایین باشه باید با جاینت ات بدی و جاینت کتک بخوره و پشت سرش گوبلین بفرستی!
من خودم بشخصه اتک جاینت هم میزدم اما ارچر و بربر رو ترجیه میدم به همه!
خب دلایل من برای اینکه ات جاینت ندم یکی اینه که اگه اسپل هیل نداشته باشی جاینتات کاره چندانی نمیتونن بکنن!حتی لول شیش! واسه همین باید هیلر هم کنارش بسازی که اونم یه رب وقت میبره! جدای از این حساب که بکنی ات جاینت هزینه ش بیشتر از ارچر و بربر میشه! بعد از اون تایم پر شدن کمپ هم بیشتر از ارچر و بربره!
بنظرم اتک جاینت فقط برا دارک خیلی خوبه! وگرنه واسه منی که روزی 5-6 میلیون باید جمع کنم اتک جاینت بدردم نمیخوره چون هم تایمش زیاد تره هم به اسپل و هیلر متکیه !
ولی ارچر و بربر هم هزینه ش کمتره! هم تایمش کمتره! خیلی هم کاربردیه! ولی ضعفش اینه که باید دنبال معدنای پر بگردی که پیدا بشه ! البته مخزن پر هم با ارچر و بربر و اسپل هیل خیلی راحت در دسترسه!
حالا شما میتونین همه ی ترکیبارو امتحان کنین!
ولی از نظر من و خیلیا ارچر و بربر بهترین ترکیب برای لوته! البته ممکنه برا بعضیا ترکیبای دیگه مفید تر باشه! بستگی به خودت داره!

mo.goodarzi
16-04-2015, 10:58
من آرچرم هنوز لول3 هست و تازه آپدیت کردم
ترکیب آرچر و بربر خوبه؟؟؟

اره . ولی نمیتونی دهکده های قوی رو بزنی ، هر وقت دیدی تاون هال 8 داره و دیفنساش آپدیته در صورتی اتک بده که معدناش پر باشه ، چون رسیدن به مخزن منابع که معمولا توی مرکز دهکده قرار داره کار مشکلیه -
میدونی چه وقتایی معادن طرف پره و چه وقت خالی؟؟

jamal9
16-04-2015, 11:52
google opinion reward

دادا من ثبت نام که کردم این ایمیل اومد برام از گوگل والت
hi
you're receiving this email because we're been unable to verify the information on your google account, during either your recent sign-up or update of your account information. As a result, your account has been temporarily suspended and you're currenly unable to place orders using google wallet.
google wallet powers payments across google services,including google play,youtube and google drive,as well as great care in the protection of our customers' informations and the security of google wallet.
to remove this suspension fill out this form :
to ensure the safety and security of your account and avoid, plase provide the requested documentation.
thank you ............
انگلیسیم بد نیست ... گفته که اطلاعاتم کامل نیست و حسابم رو معلق کردن و باید فرمی که یه لینک داده بهم رو پر کنم تا حسابم از حالت معلق بیرون بیاد!
خب من که شهروند امریکایی نیستم! شما خودت چه اطلاعاتی رو وارد کردین؟

mo.goodarzi
16-04-2015, 12:22
استراژی و آموزش حمله با آرچ و بربر

Rossin
16-04-2015, 13:21
من هیچ وقت نتونستم با بربر ارتباط خوبی برقرار کنم با اینکه همه ازش راضین تنها زمانی که ازش استفاده کردم زیاد وقتی بود که یک هفته ای روی بوست بود و قیمیت ارزون شده بود!
ترکیب همیشگیم 10 تا جاینت 5 + 5 تا جاینتم توی کلن کستل + 90 تا ارچر +6تا والبرکر+40 تا گوبلین و 3 تا هیل اسپل.
سیستمم اینجوریه که اول جاینتا میرن دیفنس رو خراب میکنن بعدش ارچر و کینگ و وقتی راه برای استوریج ها باز شد گوبلین رو میفرستم داخل با یکی هیل که برن خالی کنن!
اینجوری حتی اگه ایکس بو هم داشته باشه من لوت میکنم.
خیلی هم راضی ام

mo.goodarzi
16-04-2015, 13:42
من هیچ وقت نتونستم با بربر ارتباط خوبی برقرار کنم با اینکه همه ازش راضین تنها زمانی که ازش استفاده کردم زیاد وقتی بود که یک هفته ای روی بوست بود و قیمیت ارزون شده بود!
ترکیب همیشگیم 10 تا جاینت 5 + 5 تا جاینتم توی کلن کستل + 90 تا ارچر +6تا والبرکر+40 تا گوبلین و 3 تا هیل اسپل.
سیستمم اینجوریه که اول جاینتا میرن دیفنس رو خراب میکنن بعدش ارچر و کینگ و وقتی راه برای استوریج ها باز شد گوبلین رو میفرستم داخل با یکی هیل که برن خالی کنن!
اینجوری حتی اگه ایکس بو هم داشته باشه من لوت میکنم.
خیلی هم راضی ام

تو این سیستم خیلی هزینه میره بالا و باید از حتما از اسپل استفاده کنی
10*2500 / 25000
90*200 / 18000
6*2500/ 15000
3*25000 / 75000
-------------------------
130000 اکسیر که زیاد به صرفه نیست باید دهکده هایی با لوت زیاد بزنی

Rossin
16-04-2015, 14:06
تو این سیستم خیلی هزینه میره بالا و باید از حتما از اسپل استفاده کنی
10*2500 / 25000
90*200 / 18000
6*2500/ 15000
3*25000 / 75000
-------------------------
130000 اکسیر که زیاد به صرفه نیست باید دهکده هایی با لوت زیاد بزنی

جاینت 2250 و والبرک 3000 اکسیر میخواد.

وقتی میگیم لوت یعنی نباید زیر 200000 هزار گلدو اکسیر بزنیم و خیلی شده که من تا 500000 تا هم زدم! با اینکه الان 1 ساله از این سیستم استفاده میکنم ولی همیشه اکسیرم بیشتر از گلدمه و لابراتورم یه روزم خاموش نبوده!
نه تنها من بلکه اغلب هم کلنی ها توی تان هال 8 از این مدل استفاده میکنیم و همیشه ام راضی هستیم.

mo.goodarzi
16-04-2015, 14:49

وقتی میگیم لوت یعنی نباید زیر 200000 هزار گلدو اکسیر بزنیم و خیلی شده که من تا 500000 تا هم زدم! با اینکه الان 1 ساله از این سیستم استفاده میکنم ولی همیشه اکسیرم بیشتر از گلدمه و لابراتورم یه روزم خاموش نبوده!
نه تنها من بلکه اغلب هم کلنی ها توی تان هال 8 از این مدل استفاده میکنیم و همیشه ام راضی هستیم.

به هر حال هرکی سیستمی رو قبول داره من که حوصله صبر کردن ندارم واسه دهکده ایی که لوت 230000 اکسیر داشته باشه :n37::n37: واسه همین با اون ترکیب میتونم بالای 150تا رو بزنم

Rossin
16-04-2015, 14:55
به هر حال هرکی سیستمی رو قبول داره من که حوصله صبر کردن ندارم واسه دهکده ایی که لوت 230000 اکسیر داشته باشه :n37::n37: واسه همین با اون ترکیب میتونم بالای 150تا رو بزنم

لوت 150هزارتایی به جایی نمیرسه اخه باید چند دهتا اتک بزنید تازه ایا بشه تمام استورج و کالکتورهارو زد یا نه!
با این خرج های زیاد برای دیوار های500000هزار گلدی و اپ 6 میلیونیه پکا با اکسیرو اپ کینگ تا لول 10 و ... وقت زیادی ازتون میگیره برای اپ.بهتره یکبار این ترکیب رو برید و ببینید به چه راحتی مپ هایی با دیفنس فول تان هان 8 رو میزنید و سیصد هزار چهارصد هزار گلد و اکسیر میگیرید!

mo.goodarzi
16-04-2015, 15:02

arming900
16-04-2015, 16:10
دادا من ثبت نام که کردم این ایمیل اومد برام از گوگل والت
hi
you're receiving this email because we're been unable to verify the information on your google account, during either your recent sign-up or update of your account information. As a result, your account has been temporarily suspended and you're currenly unable to place orders using google wallet.
google wallet powers payments across google services,including google play,youtube and google drive,as well as great care in the protection of our customers' informations and the security of google wallet.
to remove this suspension fill out this form :
to ensure the safety and security of your account and avoid, plase provide the requested documentation.
thank you ............
انگلیسیم بد نیست ... گفته که اطلاعاتم کامل نیست و حسابم رو معلق کردن و باید فرمی که یه لینک داده بهم رو پر کنم تا حسابم از حالت معلق بیرون بیاد!
خب من که شهروند امریکایی نیستم! شما خودت چه اطلاعاتی رو وارد کردین؟

عجب اینا چه گیرهایی هستن

البته من از قبل کل اطلاعات رو آمریکایی کرده بودم حتما به خاطر اون بوده مشکلی پیش نیومده

شما با این سایت کمپلت خودتو آمریکایی جا بزن

البته الان دقیقا نمیدونم چی ازت خواسته تا قبول کنن

Reza Azimy_RW
16-04-2015, 22:12
عاغا من یه اکانت لول 65 دارم با قیمت 110 تومن اگه کسی میخاد پیغام خصوصی بده

jamal9
16-04-2015, 22:19
عجب اینا چه گیرهایی هستن

البته من از قبل کل اطلاعات رو آمریکایی کرده بودم حتما به خاطر اون بوده مشکلی پیش نیومده

شما با این سایت کمپلت خودتو آمریکایی جا بزن

البته الان دقیقا نمیدونم چی ازت خواسته تا قبول کنن

کلا همه اطلاعات از قبیل اسمو ادرسو شماره تلفن اینا! زدم اما ایمیل طرفو قبول نکرد! و اینکه اخرش دوتا عکس باید فک کنم اپلود کنم براش!
کلا من بیخیالش شدم ، من هیچ کارم به راحتی درست نمیشه که این بخواد درست بشه! میدونم اگه اینم درست کنم اخرش یه اتفاق دیگه میفته:n02:
من که پنجتا بیلدرم ازاده و نیاز به جم ندارم! بیخیال شدم ...

arming900
16-04-2015, 22:27
کلا همه اطلاعات از قبیل اسمو ادرسو شماره تلفن اینا! زدم اما ایمیل طرفو قبول نکرد! و اینکه اخرش دوتا عکس باید فک کنم اپلود کنم براش!
کلا من بیخیالش شدم ، من هیچ کارم به راحتی درست نمیشه که این بخواد درست بشه! میدونم اگه اینم درست کنم اخرش یه اتفاق دیگه میفته:n02:
من که پنجتا بیلدرم ازاده و نیاز به جم ندارم! بیخیال شدم ...

ایمیل طرف؟ با وان ایمیل کار نداریم فقط اطلاعات کافیه

برای لابراتور خوبه میزنی زودتر تموم میشه:n02:

jamal9
17-04-2015, 08:48
ایمیل طرف؟ با وان ایمیل کار نداریم فقط اطلاعات کافیه

برای لابراتور خوبه میزنی زودتر تموم میشه:n02:
اره این لینکی که دادی ایمیل اینا هم داد دیگه! تو مشخصاتی که گفتم ایمیل هم میخواست! اصلا همه چی میخواد :|
اون که اره ...! ولی خب کاره من درست نمیشه ... دفه ی قبلم با اپ بونتی پنج هزار امتیاز جمع کردم اخرشم گیفت کارتم رجکت شد ..اینهمه زحمت کشیده بودم ..

Rhodes
18-04-2015, 18:51
دوستان عزیز ! رفیق ما روی آیفون 4S بازی رو داره و لولش 113 هست.یه نفری میاد تو اکانتش بدون اجازه و خرابکاری می کنه.چه ایمیلی با چه متنی برای سوپرسل بفرستم که بگه اون رو لاگ اوت کنه یا بنش کنن و دیگه نتونه وارد بشه.

نوشتم براشون که یه نفر همچین کاری میکنه و بی زحمت بازی رو از روی گیم سنتر قبلی پاک کنید و بزارید روی یه جدید.نوشت که انجام شد و از این حرفا ولی بازم اون وارد میشه.
کمک کنید لطفا.

تشکر.

victor021
18-04-2015, 19:23
دوستان این مشکل علامت حل نمیشه؟
دوروزه نتونستم بازی کنم همش این علامت وای فای میاد.
دی ان اس عوض کردم تغییری نکرد.

.:PAR3A:.
18-04-2015, 19:37

ترترشکن بزنید.

arming900
18-04-2015, 20:30

بدون اسکرینشات هم متوجه میشدیم با این وضع نت داغون

افتضاحه وسط اتک چند بار انداخت بیرون تنها راهش هم چیلترکشنه هات اســـپات شیلد،سایـــفون و.... مشکل اینجاس با اینا بازی کردن مصرف حجم هم میره بالا

victor021
19-04-2015, 00:08
بله راهش استفاده از قندشکنه ولی اونم مشکلات خاص خودشو داره.

Rhodes
19-04-2015, 10:38
دوستان عزیز ! رفیق ما روی آیفون 4S بازی رو داره و لولش 113 هست.یه نفری میاد تو اکانتش بدون اجازه و خرابکاری می کنه.چه ایمیلی با چه متنی برای سوپرسل بفرستم که بگه اون رو لاگ اوت کنه یا بنش کنن و دیگه نتونه وارد بشه.

نوشتم براشون که یه نفر همچین کاری میکنه و بی زحمت بازی رو از روی گیم سنتر قبلی پاک کنید و بزارید روی یه جدید.نوشت که انجام شد و از این حرفا ولی بازم اون وارد میشه.
کمک کنید لطفا.

تشکر.

Help me PLS

Amir Hossein
20-04-2015, 09:31
سلام بچه ها... من دیگه حال ندارم بازی کنم... میخواستم بدونم اگه بخوام الان این روستامو رد کنم بره...به اکانت گوگلم که آسیبی نمیزنه؟منظورم اینه که احتیاجی نیس که کل اکانت گوگلمو بدم به طرف؟چجوری میفروشن کلا؟
بعد این که تاون هال لول 9 فووووول آپگرید چقدر میشه قیمتش... با احتساب اینکه تموم دیوار ها لول 9 هستش :31:

ممنون

SamGun
20-04-2015, 11:16
شما باید اکانت رو به کل با ایمیل بدی بره مگر اینکه به صورت مکاتبه با شرکت بتونی اکانت رو انتقال بدی روی ایمیل جدید که معلوم نیست شدنی باشه یا خیر

Armin.Computer
20-04-2015, 12:03
سلام
دوستان من الان کاپم به نزدیکی 1400 رسیده
حالا یه مشکل دارم
نمی تونم منابع بدزدم
خیلی سخت شده
آرچر لول 4 و بربر لول 4
lab هم در حال آپگرید که 3 روز دیگه آمادس
چیکار کنم؟؟؟؟

saeed ssd
20-04-2015, 12:34
سلام
دوستان من الان کاپم به نزدیکی 1400 رسیده
حالا یه مشکل دارم
نمی تونم منابع بدزدم
خیلی سخت شده
آرچر لول 4 و بربر لول 4
lab هم در حال آپگرید که 3 روز دیگه آمادس
چیکار کنم؟؟؟؟
درود
دیگه همینه دیگه شما هرچی کاپهات بالاتر بره باید افراد حرفه ای تر رو بزنی که قاعدتا لوت زدن ازشون سخت تره
بین کاپهای 1000 تا 1300 میشه لوتهای خوبی زد
اگر هم هدفتون از بالا بردن کاپها رسیدن به لیگ گلد هست یه سری ها تان هال رو میذارن گوشه مپ که شیلد براشون فعال بشه
چند تا از اونا رو بزنین می تونین کاپها رو برسونین به 1400 ولی باید بگردی

Armin.Computer
20-04-2015, 18:35
درود
دیگه همینه دیگه شما هرچی کاپهات بالاتر بره باید افراد حرفه ای تر رو بزنی که قاعدتا لوت زدن ازشون سخت تره
بین کاپهای 1000 تا 1300 میشه لوتهای خوبی زد
اگر هم هدفتون از بالا بردن کاپها رسیدن به لیگ گلد هست یه سری ها تان هال رو میذارن گوشه مپ که شیلد براشون فعال بشه
چند تا از اونا رو بزنین می تونین کاپها رو برسونین به 1400 ولی باید بگردی

خودمم تاون هال رو بیرون گذاشتم تا بی خیال منابع بشن :دی
+
لیگ گلد به چه کاری می یاد؟؟؟
خوبه؟؟؟؟

saeed ssd
20-04-2015, 20:53
خودمم تاون هال رو بیرون گذاشتم تا بی خیال منابع بشن :دی
+
لیگ گلد به چه کاری می یاد؟؟؟
خوبه؟؟؟؟
منظورم این لیگهاست
هر چی بری بالاتر سخت تر میشه ولی منابع بیشتری هم هست تو تصویر هم نوشته
تو لیگ گلد هم با هر پیروزی 8000 طلا و اکسیر اضافی بهت میده

Armin.Computer
20-04-2015, 21:13
منظورم این لیگهاست
هر چی بری بالاتر سخت تر میشه ولی منابع بیشتری هم هست تو تصویر هم نوشته
تو لیگ گلد هم با هر پیروزی 8000 طلا و اکسیر اضافی بهت میده

چیکار کنم که برم تو این لیگ ها؟؟؟

saeed ssd
20-04-2015, 21:19
چیکار کنم که برم تو این لیگ ها؟؟؟
شما فکـ کنم مبتدی هستی تو این بازی اینجا رو بخون کامل توضیح داده

Armin.Computer
20-04-2015, 21:22
شما فکـ کنم مبتدی هستی تو این بازی اینجا رو بخون کامل توضیح داده

اینقدر هم مبتدی نیستم :دی
عکس رو درست ندیده بودم
باید کاپم از 1400 بره بالا تا برم تو این لیگ ها (گلد)
درسته؟؟؟

saeed ssd
20-04-2015, 21:56
اینقدر هم مبتدی نیستم :دی
عکس رو درست ندیده بودم
باید کاپم از 1400 بره بالا تا برم تو این لیگ ها (گلد)
درسته؟؟؟
شما الان تو لیگ سیلور هستین(اون عکسی که گذاشتم از چپ دومی)
برای رفتن به لیگ گلد باید به 1400 کاپ برسین

jamal9
21-04-2015, 09:17
واسه من ا امروز صوب تا الان که یه دو ساعتی دارم بازی میکنم علامت وای فای نیومده!
برعکس وقتی با پیلتر بشکن وارد میشم علامتش میاد!
بظاهر درست شده؟ امیدوارم که درست شده باشه ...

jamal9
21-04-2015, 09:39
واسه من ا امروز صوب تا الان که یه دو ساعتی دارم بازی میکنم علامت وای فای نیومده!
برعکس وقتی با پیلتر بشکن وارد میشم علامتش میاد!
بظاهر درست شده؟ امیدوارم که درست شده باشه ...
من حرفمو پس میگیرم :|

only4u-m
21-04-2015, 13:01
خبر جدید از آپدیت بعدی!!!

امکان تغییر نام اکانت از داخل بازی اضافه خواهد شد! :n02:

منبع:
از داخل بازی وارد تنظیمات بشید و help and support رو بزنید، در بخش Hot Topics اولین تاپیک

victor021
21-04-2015, 16:32
خبر جدید از آپدیت بعدی!!!

امکان تغییر نام اکانت از داخل بازی اضافه خواهد شد! :n02:

منبع:
از داخل بازی وارد تنظیمات بشید و help and support رو بزنید، در بخش Hot Topics اولین تاپیک
خیلی عالیه که یعنی همه میتونن عوض کنن اسمشونو؟

jamal9
21-04-2015, 18:08
خیلی عالیه که یعنی همه میتونن عوض کنن اسمشونو؟

اره دیگه همه میتونن!
البته هنوز جزئیاتشو نگفتن چجوری هست! ممکنه پونصد تا جم بخواد برای هر بار عوض کردن اسم! ممکنه رایگان باشه اما فقط یه بار!
اما پونصد جم معقول تر بنظر میاد! شایدم رایگان باشه ...حالا مشخص میشه ...تو اپدیت جدید این قابلیت میاد

mo.goodarzi
21-04-2015, 22:56
اره دیگه همه میتونن!
البته هنوز جزئیاتشو نگفتن چجوری هست! ممکنه پونصد تا جم بخواد برای هر بار عوض کردن اسم! ممکنه رایگان باشه اما فقط یه بار!
اما پونصد جم معقول تر بنظر میاد! شایدم رایگان باشه ...حالا مشخص میشه ...تو اپدیت جدید این قابلیت میاد

دیشب این خبر در اومده بود به نظر من رایگانه حالا یکی دوهفته دیگه که آپدیت بیاد مشخص میشه :n01::n01: