ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Clash of Clans ™

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12

computera13
11-05-2015, 20:44
بعد از 4 ماه بازی وضعیت چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jamal9
11-05-2015, 20:59
زمانی که تاون هالم پنج بود این مساله رو تست کردم می خواستم ساختمونش رو آپگرید کنم توش گوبلین داشت آپگرید میشد . ساختمون رو زدم آپگرید متوقف شد بعد از آپگرید ساختمون ادامه تحقیقات ادامه یافت
تو ویکیش هم در این مورد دقیقا همین موضوع رو نوشته

منم گفتم که باید تایم سرباز قبل از ساختمون تموم بشه!
سه بار من و دوستام امتحان کردیم و زمان اپگریت لابراتوری سرباز هم ارتقا داد!
احتمالا واسه شما تایم نیرو بیشتر بوده واسه همین نشده!

jamal9
11-05-2015, 21:04

تنها جای خوبت دیواراته که خوب بالا بردی ! ولی خوب مپت با هوگ سه یا چهارم پودر میشه که دیورات تاثیری نداره برا اتک هوگ!
دفاعیات خیلی ضعیفه،خیلی عجله کردی برای بالا بردن تان هال!
ایر دیفنس هم که لول دوعه! با دراگ یا بالنم پودر میشی خوشگل!
تو حمله هم بخای یه تان هال نه رو بزنی نمیتونی! نه هوگت بالاعه نه گالم داری نه چیزه دیگه!
کلا از زندگی نا امیدت کردم:n02: ولی واقعیته ...

Ali*Reza
11-05-2015, 21:07
نخیر عزیز متوفق نمیشه
من چندین بار تست کردم و متوقف نشد
ولی سعی کردم همیشه جوری برنامه ریزی کنم که وقتی لابراتوری رو میذارم تایم نیرویی که واسه اپگریت گذاشتم کمتر از خوده ساختمون باشه!

درسته ، متوقف نميشه.

Armin.Computer
11-05-2015, 23:11
این مشکل از قبل از عید بوده و هست!
دوستان میگن بخاطر تایم اوت و سیستم جدید فیلترینگ هست که مثلا هوشمنده اما نیست ...

من پینگ گوگل رو گرفتم
اصلا تایم اوت نداشتم

migmig3000
11-05-2015, 23:25
ممنون
منم با دراگ حمله کردم
کنارش هم اینا بودن
البته بگم که من لول 1 دارم و هیچ آپگریدی نکردم
چون دراگ و مینیون هر دو Any target هستن پس فایده ای نداره که با هم ترکیب بشن. شما از ترکیب دراگ و لاواهوند و یا از ترکیب بالون مینیون و لاواهوند استفاده کنید نتیجه خیلی بهتری داره.اگرم مینیون و لاواهوند رو ارتقا ندادید همون دراگ رو به تنهایی استفاده کنید.

Rossin
12-05-2015, 11:21

راستیتش شما فقط تان هال اپ کردی و یکم به دیوار رسیدی!
اصلی ترین دیفنسات اپ نیست اصلی ترین نیروهات و ...
بازیتو پاک کن از اول بازی کن :n02:

گولم پکات کو پس؟دراگ3؟هوگ 5؟ و مهترین لذت تان هال 9 بعد از کوعین جاینت 6 ؟:n09:

سعی کنید بازی رو با لول نیروها برای خودتون لذت بخش کنید نه اپ تان هال
موفق باشید:n16:

J4ck
14-05-2015, 08:31
از وقتی اومدم TH9 یکبار هم تو سرچ ها به زیر TH8 برنخوردم تو لیگ سیلور
حدود یک هفته است اومدم TH9 قبل از اون به هر تاون هالی با هر لولی بر میخوردم برای فارم
مگه میشه همچین چیزی؟ :n04:

ویرایش: الان اینقدر برای تست سرچ زدم تا به تاون 7 خوردم
ولی خب بهرحال خیلی خیلی خیـــــلی کم شده تاون زیر 8 برای من
البته فکر کنم اینجوری بهتره برای TH9 چون درصد خیلی کمی میبره از تاون های زیر 8

مهندس الهه
14-05-2015, 10:32
ما هم حدود یه هفته پیش همین مشکلو داشتیم و چهار روز هم گرفتار بودیم ..
ورژن جدید رو از گوگل پلی دانلود کن درست میشه
ورژن فعلی رو حذف کن و مستقیما از گوگل پلی دانلود کن ...

کلش رو پاک کردم و دوباره از رو همون فایلی که داشتم نصب کردم
دیتاش رو هم پاک کردم
که درست شد

jamal9
14-05-2015, 11:44
از وقتی اومدم TH9 یکبار هم تو سرچ ها به زیر TH8 برنخوردم تو لیگ سیلور
حدود یک هفته است اومدم TH9 قبل از اون به هر تاون هالی با هر لولی بر میخوردم برای فارم
مگه میشه همچین چیزی؟ :n04:

ویرایش: الان اینقدر برای تست سرچ زدم تا به تاون 7 خوردم
ولی خب بهرحال خیلی خیلی خیـــــلی کم شده تاون زیر 8 برای من
البته فکر کنم اینجوری بهتره برای TH9 چون درصد خیلی کمی میبره از تاون های زیر 8

اره همینطوره ...
تان هال پایین تر خیلی کم میاره ..از اپدیت جدید اینجوری شد

J4ck
14-05-2015, 12:25
اره همینطوره ...
تان هال پایین تر خیلی کم میاره ..از اپدیت جدید اینجوری شد

تاون هال چندی؟

jamal9
14-05-2015, 16:07
تاون هال چندی؟

تان هال نه
از صوب منم دقت کردم اصلا تاحالا هفت نیاورده
فقط هشت و نه و ده میاره! اکثرا هم هشت میاره بعدش نه و ده کمتر از این دوتاا

constant_boy23
14-05-2015, 23:32
دوستان تا حالا موردی دیده شده که کسی کلش رو تموم کرده باشه به معنای واقعی ؟ :n29:
یعنی دیگه اپدیتی براش نمونده باشه ....اصلا میشه همچین چیزی؟

Ali*Reza
15-05-2015, 00:19
دوستان تا حالا موردی دیده شده که کسی کلش رو تموم کرده باشه به معنای واقعی ؟ :n29:

بله،تعدادشون کم هم نيست ! کافيه يک نگاهى به تاپ پليرها بندازين.

SamGun
15-05-2015, 00:36

تو تاپ ها که برید میبینید 5 کارگر بیکار گاها منابع تا خر خره پر چون چیزی برای آپ نیست

و انقدر جم وجود داره که تا آپدیت میاد بلافاصله فول میشه

Public Enemy
15-05-2015, 00:38
اصلا کسی هست که بدون خرید جم رفته باشه تا آخر بازی ؟

SamGun
15-05-2015, 00:49
اصلا کسی هست که بدون خرید جم رفته باشه تا آخر بازی ؟

اره چرا نشه

قلق بازی رو بلد باشه کسی بدون جم میشه رفت تا ته

J4ck
15-05-2015, 07:36
در صورت فول آپ شدن، هدف و انگیزه ای وجود داره برای ادامه بازی؟ الان نبرد برای تاپ پلیر شدن و بالا بردن کاپ ها شدت داره بین فول آپ ها یا نه؟

saeed ssd
16-05-2015, 09:45
درود
دوستان من تازه رفتم تان هفت در مورد غارت دارک اکسیر سوال داشتم
اولا بهترین بازه کاپ برای غارت دارک چیه؟یعنی کاپم روی چه حدودی باشه بهتره
بعد ترکیب نیروها چه طوری باشه؟من تا الان فقط از بربر و آرچر استفاده می کردم که برای لوت اکسیر و گلد جواب می داد واسه دارک هم میشه یا نه باید از استراتژی دیگه ای استفاده کنم
(چند ساعت دیگه دریل و مخزن دارک اوکی میشه دارم از الان خودم رو آماده میکنم:n02:)
ممنون میشم اگه تجربه دیگه ای هم در این مورد دارید بیان کنید:n40:

jamal9
16-05-2015, 11:14
درود
دوستان من تازه رفتم تان هفت در مورد غارت دارک اکسیر سوال داشتم
اولا بهترین بازه کاپ برای غارت دارک چیه؟یعنی کاپم روی چه حدودی باشه بهتره
بعد ترکیب نیروها چه طوری باشه؟من تا الان فقط از بربر و آرچر استفاده می کردم که برای لوت اکسیر و گلد جواب می داد واسه دارک هم میشه یا نه باید از استراتژی دیگه ای استفاده کنم
(چند ساعت دیگه دریل و مخزن دارک اوکی میشه دارم از الان خودم رو آماده میکنم:n02:)
ممنون میشم اگه تجربه دیگه ای هم در این مورد دارید بیان کنید:n40:

سلام
در مورد دارک بگم که هرچقد کاپتون بیشتر باشه بهتره! چون مپای قوی تر میاره که خب مپای قوی هم دارکشون بیشتره!
اگه میتونی بین 1600 تا 1800 برسونی کاپتو و همونجا هم بمونی پر از دارکه! هم لوت زیاده هم دریل های پر! هر اتک حداقل هشتصدتا دارک میتونی جمع کنی! با زدن دریل های لول سه یا چهار! لول شیشم گیرت بیاد دوتاش حدود سه هزارتا یا بیشتر دارک میده!
من الان بدون زحمت هر روز حداقل 20 هزارتا جمع میکنم اونم بدون اینکه خودم متوجه بشم و هدفم دارک نیست! فقط باید کاپت بالا باشه!
یه ترفند دیگه هم هست که با اسپل لایت رو روی مخزن های پر میندازی که اونم نزدیک هزارتا دارک میشه دزدید هر بار!
اما بهترین کار همینه که کاپتو بالا ببری و دریل های پر رو بزنی!

saeed ssd
16-05-2015, 12:14
سلام
در مورد دارک بگم که هرچقد کاپتون بیشتر باشه بهتره! چون مپای قوی تر میاره که خب مپای قوی هم دارکشون بیشتره!
اگه میتونی بین 1600 تا 1800 برسونی کاپتو و همونجا هم بمونی پر از دارکه! هم لوت زیاده هم دریل های پر! هر اتک حداقل هشتصدتا دارک میتونی جمع کنی! با زدن دریل های لول سه یا چهار! لول شیشم گیرت بیاد دوتاش حدود سه هزارتا یا بیشتر دارک میده!
من الان بدون زحمت هر روز حداقل 20 هزارتا جمع میکنم اونم بدون اینکه خودم متوجه بشم و هدفم دارک نیست! فقط باید کاپت بالا باشه!
یه ترفند دیگه هم هست که با اسپل لایت رو روی مخزن های پر میندازی که اونم نزدیک هزارتا دارک میشه دزدید هر بار!
اما بهترین کار همینه که کاپتو بالا ببری و دریل های پر رو بزنی!
مرسی دوست عزيز
والا این چند روزه که تان داشت آپ می شد من مخازنم پر بود کار خاصی هم نداشتم گفتم برم کریستال جمش رو بگیرم:n02:
ولی این مپهایی که من دیدم واقعا سخت بود بعید می دونم بتونم کاپ رو همین حدود نگه دارم
به هر حال بازم ممنون تست می کنم ببینم می تونم لوت بزنم یا نه اگه نشد که میرم کاپهای پایین تر
:n16:

J4ck
17-05-2015, 08:54
تو گلوبال دیدم یکی میخواست اکانت بفروشه خریدار میگفت شماره اکانتت رو بده تا ببینم چقدر جم داری!
چجوری میشه فهمید یه اکانت چقدر جم داره؟

J4ck
17-05-2015, 09:04
زمانی که تاون هالم پنج بود این مساله رو تست کردم می خواستم ساختمونش رو آپگرید کنم توش گوبلین داشت آپگرید میشد . ساختمون رو زدم آپگرید متوقف شد بعد از آپگرید ساختمون ادامه تحقیقات ادامه یافت
تو ویکیش هم در این مورد دقیقا همین موضوع رو نوشته

تحقیقات در زمان اپگرید ساختمان ادامه پیدا میکنه ولی یک باگ وجود داره که نمیدونم چرا درستش نمیکنند به این صورته که بعد از اتمام ارتقا ساختمان، زمان تحقیقات رو دقیقا همان زمانی میاره که شروع به ارتقا ساختمان کردی! در حالیکه این زمانی که داره نشون میده درست نیست و تحقیقات خیلی زودتر تموم خواهد شد! این اشتباه باعث میشه که فکر کنید ارتقا سرباز در زمان ارتقا ساختمان وجود نداره.
خودمم نفهمیدم چی گفتم ولی دوبار این قضیه رو تجربیدم :n02:

arming900
17-05-2015, 10:15
تحقیقات در زمان اپگرید ساختمان ادامه پیدا میکنه ولی یک باگ وجود داره که نمیدونم چرا درستش نمیکنند به این صورته که بعد از اتمام ارتقا ساختمان، زمان تحقیقات رو دقیقا همان زمانی میاره که شروع به ارتقا ساختمان کردی! در حالیکه این زمانی که داره نشون میده درست نیست و تحقیقات خیلی زودتر تموم خواهد شد! این اشتباه باعث میشه که فکر کنید ارتقا سرباز در زمان ارتقا ساختمان وجود نداره.

در این حالت زمان آپگرید سرباز بیشتر میشه ! همیشه باید سربازی رو آپ کنید که زمانش کم باشه

PLAΨMID
17-05-2015, 21:48
سلام
از امروز عصر کلش از کار افتاده و لود نمیشه . هر کاری کردم فایده نداره . بقیه دوستان مشکلی ندارند ؟
با تشکر . . .

armin_punisher6
17-05-2015, 21:50
سلام
از امروز عصر کلش از کار افتاده و لود نمیشه . هر کاری کردم فایده نداره . بقیه دوستان مشکلی ندارند ؟
با تشکر . . .

خیر من همین الان دارم بازی میکنم.

PLAΨMID
17-05-2015, 22:08
عجیبه ، بازی رو که از صفر شروع میکنی مشکلی نداره . ولی به محض اینکه با اکانت گوگلت سینک میشی هنگ میکنه . هم تبلتم این مشکل پیدا کرده هم گوشیم . برادرم هم دقیقا همینجوری شده .
هر چی هست به اکانت گوگل و شرکت مخابرات اصفهان ربط داره !!!

مهندس الهه
17-05-2015, 23:51
من یه چیزی متوجه شده ام
نمیدونم شاید هم توهم باشه !

من هروقت زیادی رو بازی باشم و آفلاین نشم و بهم حمله نشه یهو علامت آنت وای فای میاد و بازی لود میشه و در همین 5-10 ثانیه که بازی لود میشه میرم میبنم بهم حمله شده
فکر میکنم بازی از عمد از بازی میندازتم بیرون
چند بار این اتفاق واسم افتاده
از عدم مشکل اینترنت و وایرلس و این چیزا هم مطئن هستم

SamGun
18-05-2015, 01:23
من یه چیزی متوجه شده ام
نمیدونم شاید هم توهم باشه !

من هروقت زیادی رو بازی باشم و آفلاین نشم و بهم حمله نشه یهو علامت آنت وای فای میاد و بازی لود میشه و در همین 5-10 ثانیه که بازی لود میشه میرم میبنم بهم حمله شده
فکر میکنم بازی از عمد از بازی میندازتم بیرون
چند بار این اتفاق واسم افتاده
از عدم مشکل اینترنت و وایرلس و این چیزا هم مطئن هستم

بازی که اتومات کیک داره

یعنی فکر میکنم بعد از 12 یا 15 ساعت دائم انلاین بودن مینویسه شما به استراحت نیاز دارید و برای 15 دقیقه به زودی از بازی کیک میشید :دی

و دقیقا هم بعدش بهتون اتک میزنن . یعنی سرور اکانت شمارو از لیست Random خارج میکنه و تو لیست سرچ قرار میده

charlize
18-05-2015, 02:09
بازی که اتومات کیک داره

یعنی فکر میکنم بعد از 12 یا 15 ساعت دائم انلاین بودن مینویسه شما به استراحت نیاز دارید و برای 15 دقیقه به زودی از بازی کیک میشید :دی

و دقیقا هم بعدش بهتون اتک میزنن . یعنی سرور اکانت شمارو از لیست Random خارج میکنه و تو لیست سرچ قرار میده

این هشت ساعت بود
از آپدیت جدید، شده 6 ساعت!
6 ساعت پشت سر هم آنلاین باشید، از بازی انوماتیک بیرون انداخته میشید...

EHSANRF
18-05-2015, 02:17
امروز دوتا اتک وارم از بازی پریدم بیرون نمیدونم چرا:n28:

jamal9
18-05-2015, 07:31
عجیبه ، بازی رو که از صفر شروع میکنی مشکلی نداره . ولی به محض اینکه با اکانت گوگلت سینک میشی هنگ میکنه . هم تبلتم این مشکل پیدا کرده هم گوشیم . برادرم هم دقیقا همینجوری شده .
هر چی هست به اکانت گوگل و شرکت مخابرات اصفهان ربط داره !!!

این مشکل رو من و خیلیای دیگه هم بعد از اپدیت داشتیم!
شما این بازیتون رو حذف کن ،دیتارو هم پاک کن!
بعد برو مستقیم از گوگل پلی دانلود و نصب کن و ایملتم بزن! به احتمال 99 درصد بالا میاد
هیچ ربطی به اینترنت و گوگل نداره!
به بازی ربط داره که یه سری باگ داره! شما کاری که گفتم رو بکن درست میشه!

jamal9
18-05-2015, 07:38
مرسی دوست عزيز
والا این چند روزه که تان داشت آپ می شد من مخازنم پر بود کار خاصی هم نداشتم گفتم برم کریستال جمش رو بگیرم:n02:
ولی این مپهایی که من دیدم واقعا سخت بود بعید می دونم بتونم کاپ رو همین حدود نگه دارم
به هر حال بازم ممنون تست می کنم ببینم می تونم لوت بزنم یا نه اگه نشد که میرم کاپهای پایین تر

خب منم نمیگم که شما اون مپارو بزنین! میگم تو این ریج کاپ یه سری مپا هستن که دریل پر دارن! شما اونا رو بزن! اشکال نداره منفی بگیری! باز زدن تان هال های بیرون دوباره میتونه کاتو بالا بیاری! ولی لازم نیست بری کریستال ! گلد یک هم خوبه !
ولی خب حق میدم بهت! ولی کم کم راهشو یاد میگیری ....

PLAΨMID
18-05-2015, 08:38
این مشکل رو من و خیلیای دیگه هم بعد از اپدیت داشتیم!
شما این بازیتون رو حذف کن ،دیتارو هم پاک کن!
بعد برو مستقیم از گوگل پلی دانلود و نصب کن و ایملتم بزن! به احتمال 99 درصد بالا میاد
هیچ ربطی به اینترنت و گوگل نداره!
به بازی ربط داره که یه سری باگ داره! شما کاری که گفتم رو بکن درست میشه!
پیغام زیبای this item isnt available in your country نمایش داده میشه .
شما با چی دانلود می کنی ؟

maziyarkhani
18-05-2015, 10:16
دوستان تا 2 روز پیش xmod بخوبی کار میکرد . الان آخرین ورژن برنامه و مود رو نصب کردم ولی بازی اصلا اجرا نمیشه و صفحه سیاه میاد . باید حتما برنامه رو حذف کنم تا اجرا بشه . شما چنین مشکلی ندارید ؟

maziyarkhani
18-05-2015, 10:20

بله کاملا درسته من برام پیش اومد.

migmig3000
18-05-2015, 17:26
دوستانی که با ایکس مود صفحه سیاه میاد یا کلا بازیشون مشکل داره آخرین نسخه بازی رو از گوگل پلی دانلود کنن:

برای دانلود از گوگل پلی هم لینک بالا رو با این سایت جنریت کنید:

jamal9
18-05-2015, 18:29
پیغام زیبای this item isnt available in your country نمایش داده میشه .
شما با چی دانلود می کنی ؟

شما باید دیتای گوگل پلی رو پاک کنین اول! بعد باید فیلتر شکن رو فعال کنین و دانلود کنین! منم بدون فیلتر شکن وقتی سرچ میکنم اصلا نمیاره!

amir-king1
18-05-2015, 23:53
لینک اخرین ورژن ایکس مودو بزارین لطفا

migmig3000
19-05-2015, 01:20
لینک اخرین ورژن ایکس مودو بزارین لطفا

از سایت اصلیش میتونید دانلود کنید:

Amir-Rainman
20-05-2015, 17:02
دوستان این ماجرای خرید جم رایگان و اینچیزا واقعیه؟ کار میکنه؟ کسی امتحان کرده؟

maziyarkhani
21-05-2015, 20:56
ممنون مشکل xmod با نصب آخرین نسخه حل شد

armin_punisher6
21-05-2015, 21:12
تازگیا با xmod وقتی میخوام تو وار تست بزنم نیروهای کستل حریف رو نشون نمیده!

SamGun
22-05-2015, 02:48
تازگیا با xmod وقتی میخوام تو وار تست بزنم نیروهای کستل حریف رو نشون نمیده!

آخرین آپدیت کلی بازی تغییراتی رو تو روند بازی داشته که در حال حاضر ایکس مود قادر به شناسایی تمام اجزا برای اتک نیست من جمله نیرو های کستل

برای همین اکیس مود به صورت مجازی به شما امکانه اینو میده که نیرو های دلخواه رو توی کستل حریف بزارید و زمان حمله تست کنید که چطوری اتک پیش میره

omid.v
22-05-2015, 10:45
دوستان این ماجرای خرید جم رایگان و اینچیزا واقعیه؟ کار میکنه؟ کسی امتحان کرده؟
به هیچ وجه هیچ جم رایگانی به کسی داده نمیشه اصلا حتی خیلی از کار برای ایرانی بلد نیستن که خرید جم بازی رو فعال کنن که با گیفت کارت خرید کنن و اکانت خودشون رو میدن دست سایتها که اصلا کار واقا اشتباهیه و نمیشه اعتماد کرد و باید در اقل خودت بخری بعد فکر میکنی جم رایگان میدن؟؟
حتما یا تو پستای الکی لاین دیدی که اگه شیر کنی جم بهت میدیم یا بعضی سایت ها و نرم افزار ها که ازت میخاد جیمیل و پسورد بدی که روستات رو میدزدن دیدی
دوست منم جیمیل و پسورد رو داده بود به یه کسی سه روز وقت صرف کردم تا تونستم بازی شو پس بگیرم و رو یه جیمیل جدید سیوش کنم[emoji53]

reza4024
22-05-2015, 20:40
دوستان xmode باعث بن شدن پروفایل نمیشه؟

omid.v
22-05-2015, 22:47
دوستان xmode باعث بن شدن پروفایل نمیشه؟
نه من خودم الان حدود چهار ماهه دارمش چیزی نشده

omid.v
22-05-2015, 22:48
چرامن هر کامنتی میزارم پاک میشه؟

reza4024
22-05-2015, 23:38
گوشی باید روت باشه حتما؟

SamGun
23-05-2015, 00:08
گوشی باید روت باشه حتما؟
بعله برای اندروید باید روت شده باشه و برای اپل باید جیلبریک شده

arming900
27-05-2015, 20:12
این ایکس مود اون جمله مجازیش برای من درسته ولی اون قسمت نیروی بی نهایت اصلا غیر فعاله چه توی وار چه اتک معمولی اخرین آپدیت هم هست هم بازی هم مود

کسی این مشکل رو نداره؟

SamGun
28-05-2015, 00:06
این ایکس مود اون جمله مجازیش برای من درسته ولی اون قسمت نیروی بی نهایت اصلا غیر فعاله چه توی وار چه اتک معمولی اخرین آپدیت هم هست هم بازی هم مود

کسی این مشکل رو نداره؟

روی اندروید ؟

کدوم ورژن ؟ برای من 2.6.3 هست این گزینه رو نداره

arming900
28-05-2015, 10:08
روی اندروید ؟

کدوم ورژن ؟ برای من 2.6.3 هست این گزینه رو نداره

بله اندروید

آخرین ورژنه کلا بعد از آپدیت بازی این گزینه اضافه شده که با هر نیرویی که بخوای میتونی حمله کنی درجا هم ساخته میشه و نامحدود برای تست ترکیب سربازها عالیه

ولی غیر فعاله برای من :n27:

Lord VøľĐęmÕřţ
28-05-2015, 10:41
بله اندروید

آخرین ورژنه کلا بعد از آپدیت بازی این گزینه اضافه شده که با هر نیرویی که بخوای میتونی حمله کنی درجا هم ساخته میشه و نامحدود برای تست ترکیب سربازها عالیه

ولی غیر فعاله برای من :n27:
سلام کلا تو این نسخه جدید کلش (7.1.1) ایکس مود یه سری از کارایی هاشو از دست داده مثلا سربازای توی کستلو نشون نمیده و ...
باید منتظر نسخه جدید ایکس مود بشیم شاید درست بشه:n26:

arming900
28-05-2015, 11:00
سلام کلا تو این نسخه جدید کلش (7.1.1) ایکس مود یه سری از کارایی هاشو از دست داده مثلا سربازای توی کستلو نشون نمیده و ...
باید منتظر نسخه جدید ایکس مود بشیم شاید درست بشه:n26:

با آپدیت بازی کلا از کار افتاد

توی ایکس مود باید خودتون نیروی کلن کستل رو هرچی میخواین پر کنید (کلن حریف) تله هارو هم که با گذاشتن اولین نیرو پدیدار میشن

Lord VøľĐęmÕřţ
28-05-2015, 11:11
این اپدیت جدیدی که اومد که هزینه و زمان بالون و هوگ رایدر نصف شد. این دائمیه یا مثل اون موقع که بربر و دراگ زمانشون پنج برابر کم شد موقتیه؟

arming900
28-05-2015, 11:43
این اپدیت جدیدی که اومد که هزینه و زمان بالون و هوگ رایدر نصف شد. این دائمیه یا مثل اون موقع که بربر و دراگ زمانشون پنج برابر کم شد موقتیه؟

آپدیت نبود طرح بود چند روزی هست برداشته شده :n29: هیچکدوم دائمی نیستن خیالت راحت

victor021
28-05-2015, 20:15
دوستان با 3g همش علامت وای فای میاد.حالا سوالم اینه چطور DNS اینترنت سیمکارت رو تغییر بدم؟

Rhodes
28-05-2015, 20:19
دوستان كجا ميتونم اكانتم رو بفروشم؟ قبلا توي پرشيان تولز ميشد ولي الان زده ممنوعه.چي كار كنم؟

Sent from my iPad using Tapatalk

behnood1367
29-05-2015, 09:07
من از وقتی اومدم تون هال 9 نمیتونم اتک بزنم هه قوی هستن.عادت به دزدی داشتم .حالا بازیم کلا استپ شده نمیتونم پول جمع کنم.چیکار کنم؟

همه xbow دارن .inferno دارن . بدجور گیر کردم تون هال 8 که بودم خیلی راحت اتک میزدم الان نمیدونم چیکار کنم

saeed ssd
29-05-2015, 09:34
من از وقتی اومدم تون هال 9 نمیتونم اتک بزنم هه قوی هستن.عادت به دزدی داشتم .حالا بازیم کلا استپ شده نمیتونم پول جمع کنم.چیکار کنم؟

همه xbow دارن .inferno دارن . بدجور گیر کردم تون هال 8 که بودم خیلی راحت اتک میزدم الان نمیدونم چیکار کنم
شاید کاپ رو زیاد بردی بالا
طبق این لینک بهترین محدوده کاپ برای تان 9 و برای فارمینگ گلد یک هست تست کنید
Best Ranges for Farming in Clash of Clans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omid.v
29-05-2015, 10:11

یا به قول دوست بالایی کاپت بالا هست اما اصلا وقتی هال تاونت اپ میشه دیگه افراد خیلی ضعیف برات نمیاد منم قبلا خونه هفت بودم واسم خونه شیش زیاد میومد اما رفتم خونه هشت دیگه خیلی کم شد و اولش یکم سخت بود واسم ولی یکم که نیرو هام اپ شد دوباره خوب شد

Lord VøľĐęmÕřţ
29-05-2015, 10:58

کاپ بالا فقط مال لول بالای 150 خوبه شماها بیاین سیلور مثل چی که بگم لوت داره یعنی نه گلد نه کریستال به پاش نمیرش پنج تا مپ که سرچ کنی بقیه همش بالای سیصد تا میاره خیلی خفنه :n33:

a.g g.a
29-05-2015, 13:18
سلام

اینم از قلعه من

زیاد بازی نمی کنم این چند روزا امتحان دارم،به نظرتون تون هالم که هشت شد چیارو اول بزنم ارتقا ؟

این یکی هم قلعه داداشمه تازه تونشو هشت کرده !

چه طورن ؟

به نظرتون توی سه ماه تعطیلی که بیشتر آنلاین میشم میتونم بیام کلن بچه های انجمن ؟

داداشمم که همش آنلاینه !!

ممنون :n16:

saeed ssd
29-05-2015, 15:53
سلام

اینم از قلعه من

زیاد بازی نمی کنم این چند روزا امتحان دارم،به نظرتون تون هالم که هشت شد چیارو اول بزنم ارتقا ؟

چه طورن ؟

به نظرتون توی سه ماه تعطیلی که بیشتر آنلاین میشم میتونم بیام کلن بچه های انجمن ؟

درود
من الان اگه جای شما بودم تو این مدتی که تان آپ میشه لوت میزدم اول دیوارها رو آپ می کردم همچنین کینک رو به لول پنج می رسوندم حالا چون شما وقت نداری زیاد ایراد نداره
در مورد اینکه اول چیا رو آپ کنی این رو بخون با دلیل توضیح داده
Upgrade Order Guide for Buildings ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lord VøľĐęmÕřţ
30-05-2015, 09:39
سلام

اینم از قلعه من

چه طورن ؟

من هم هم لول شما هستم ولی هنوز نمیخوام تاونمو ببرم هشت
کینگم چهاره و داره پنج میشه
پنجاه تا دیوار 7 دارم و هنوز 100 تا دیوار 6 دارم که باید هفت بشه
و...
فک کنم تا وقتی که تاونمو ببرم هشت لولم هفتاد بشه:n26:

NOR-1
30-05-2015, 23:36
تا وقتی تا اخرین دیوار ماکسیمم اپ نکردین اصلا تاون نبرین بالا من خرییت کردم lvl 60 رفتم تاون 9 از اون موقع دیگه نمیشه هیچی اپ کرد هم منابع زیاد میبرن هم نمیشه جمع کرد

NOR-1
30-05-2015, 23:39
بیشترین طلا که تونستم جمع کنم 3 میلیون بوده که ماهی یه بار واسه دفایی 2.5 خرج میکنم

Lord VøľĐęmÕřţ
31-05-2015, 12:13
تا وقتی تا اخرین دیوار ماکسیمم اپ نکردین اصلا تاون نبرین بالا من خرییت کردم lvl 60 رفتم تاون 9 از اون موقع دیگه نمیشه هیچی اپ کرد هم منابع زیاد میبرن هم نمیشه جمع کرد
خخخخخخ خیلی عجله کردی داداش من لول 65 شدم تاون هفت هنوزم یه عالمه چیز واسه اپگرید دارم:n02:

ArashMiniStar
31-05-2015, 12:19
چه خبره من لول 82 ام هنوز تو فکر تاون 9 نیفتادم الان 8 ام

pedram-007
31-05-2015, 12:54
سلام دوستان
من تاونم رو تازه هفت کردم و الان موندم چطور دارک جمع کنم؟
خیلی سخته و اصلا نمیشه خوب جمع کرد با حمله خیلی سخته!
همه چیزمم تا ته اپگرید بوده واسه تاونه شش و الان هفت شدم

armin_punisher6
31-05-2015, 12:58
سلام دوستان

خودم دو تا راه خوب استفاده میکنم که با این روش دارک خوبی گیرم میاد.در حدی که الان گولمم لول 4 شده.
1.کاپتون رو به 2600 برسونین.اینطوری هر اتکی که ببرین 500 تا بهتون میده.حتی تاون هال هم بزنین کفایت میکنه.
2.باید 3 تا اسپل آبی همیشه داشته باشین و کسایی که میبینین دارک زیادی دارن هر سه تا رو به مخزن دارکش بزنین.(البته حرکت کثیفیه :n02: )

pedram-007
31-05-2015, 20:03
خودم دو تا راه خوب استفاده میکنم که با این روش دارک خوبی گیرم میاد.در حدی که الان گولمم لول 4 شده.
1.کاپتون رو به 2600 برسونین.اینطوری هر اتکی که ببرین 500 تا بهتون میده.حتی تاون هال هم بزنین کفایت میکنه.
2.باید 3 تا اسپل آبی همیشه داشته باشین و کسایی که میبینین دارک زیادی دارن هر سه تا رو به مخزن دارکش بزنین.(البته حرکت کثیفیه :n02: )

روش اول خوبه ولی منی که لولم ۵۰ هست در مقابل حریفام له له میشم :n04:

armin_punisher6
31-05-2015, 21:28
روش اول خوبه ولی منی که لولم ۵۰ هست در مقابل حریفام له له میشم :n04:

اینو در نظر بگیرین که تاون 7 هستین حریف های ضعیف تری بهتون حمله میکنن و اگه هم تاون بالاتر حمله کنه منابع کمتری گیرش میاد.روش دوم هم خیلی عالیه.بعضی روزا حتی 10000 تا دارک میگیرم.البته اسپل آبیه من لول 5 و 4 تا اسپل دارم.

ArashMiniStar
01-06-2015, 13:50
سلام دوستان
کاپت رو ببر رو گلد
رو مخزنای دارک اسپیل ابی بزن
بالاتر نبر ک پدرت در میاد از سکه و اکسیر میفتی

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Lord VøľĐęmÕřţ
01-06-2015, 14:40
کاپت رو ببر رو گلد

خب معلومه هر کی بخواد برای کینگ و کویین دارک جمع کنه حتما از گلد و اکسیر میوفته پس اول یه عالمه اکسیر جمع کنید و فقط برین تو نخ دارک الکسیر توی لیگ های بالاتر هم فقط یه تاون هال بیرون بزنید بسته به لیگتون خوب دارک میده

ArashMiniStar
01-06-2015, 14:59
خب معلومه هر کی بخواد برای کینگ و کویین دارک جمع کنه حتما از گلد و اکسیر میوفته پس اول یه عالمه اکسیر جمع کنید و فقط برین تو نخ دارک الکسیر توی لیگ های بالاتر هم فقط یه تاون هال بیرون بزنید بسته به لیگتون خوب دارک میده
عزیز من این چ حرفیه
پولم ک جمع کنه بربر کینگ مثلا بخره برای اپگرید ب لولای بالاتر و همچین اپگرید نیرو های دارکی در لابراتوری نیاز ب دارک زیادی بازم داره نمیتونه ک از همه چی بزنه ب دارک برسه
تو همون گلد هم دارک هست هم منابع دیگه
ی حرفا میزنی!

NEED FOR PC
01-06-2015, 17:27
متاسفانه/خوشبختانه بعد از 3 ماه ترک دوباره بازگشتم :n27:

omid.v
01-06-2015, 17:43
اینم اپدیت ایکس مود همین الان یهویی

hp722
02-06-2015, 09:39
دوستان من برنامه BlueStacks روی لپ تاپ ریختم و کلش رو بازی میکنم.یه ماهی میشه بدون مشکل اجراش میکردم تا دیروز که سرعت بازی اومده پایین.سربازا با سرعت پایین حرکت میکنند و کلا لک میزنه بازی.مشکل از کجاست؟ BlueStacks پاک و دوباره نصب کنم حل میشه؟
hayyan71

pedram-007
02-06-2015, 11:51
کاپت رو ببر رو گلد

بعد اونوقت شما چه ترکیب نیرویی رو پیشنهاد میکنید؟
از اونجایی که هیچ دیدی نسبت به اکثر بیس هایی که تو گلد پیدا میشه!

saeed ssd
02-06-2015, 13:26
دوستان من برنامه BlueStacks روی لپ تاپ ریختم و کلش رو بازی میکنم.یه ماهی میشه بدون مشکل اجراش میکردم تا دیروز که سرعت بازی اومده پایین.سربازا با سرعت پایین حرکت میکنند و کلا لک میزنه بازی.مشکل از کجاست؟ BlueStacks پاک و دوباره نصب کنم حل میشه؟
@hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين مورد برای من زمانی پیش میاد که نرم افزارهای دیگه ای مثل کروم روی سیستم باز هستن و باعث میشن رم زیاد درگیر بشه
سعی کنید نرم افزارهای دیگه رو ببندید تا فضای رم آزاد بشه
یه مورد دیگه هم اینکه سعی کنید از این شبیه ساز استفاده نکنید چون هم کیفیت تصویر خوبی واسه بازی نداره هم از cpu و رم به شدت کار میکشه
من بعد از تست چند شبیه ساز به Windroye رسیدم هم بازی رو به صورت HD نمایش میده که خیلی باحاله هم یه مقدار از سخت افزار کمتر کار میکشه و کلا یه پروسه تو سیستم بیشتر ایجاد نمیکنه مثل BlueStacks نیست شونصدتا پروسس و ... تو سیستم ایجاد میکنه
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نسخه 269 گیگی بهتر و کاملتره

hp722
02-06-2015, 13:32
اين مورد برای من زمانی پیش میاد که نرم افزارهای دیگه ای مثل کروم روی سیستم باز هستن و باعث میشن رم زیاد درگیر بشه
سعی کنید نرم افزارهای دیگه رو ببندید تا فضای رم آزاد بشه
یه مورد دیگه هم اینکه سعی کنید از این شبیه ساز استفاده نکنید چون هم کیفیت تصویر خوبی واسه بازی نداره هم از cpu و رم به شدت کار میکشه
من بعد از تست چند شبیه ساز به Windroye رسیدم هم بازی رو به صورت HD نمایش میده که خیلی باحاله هم یه مقدار از سخت افزار کمتر کار میکشه و کلا یه پروسه تو سیستم بیشتر ایجاد نمیکنه مثل BlueStacks نیست شونصدتا پروسس و ... تو سیستم ایجاد میکنه
نسخه 269 گیگی بهتر و کاملتره

ممنونم سعید عزیز.این برنامه رو تست میکنم

دقیقا خیلی خیلی کار میکشه از cpu.من بتلفیلد4 رو بازی میکردم اینجوری فن لپ تاپ کار میکرد و داغ میشد و وقتی کلش هم بازی میکنم همینطور میشه

فقط اینکه برای اجرای کلش روی BlueStacks شونصدتا برنامه دیگه ریختم تا اجرا بشه از جمله گوگل پلی سرویس و گوگل پلاس و...برای اینکه بتونم لوگین کنم به اکانت گوگل ام.برای این برنامه هم باید همینکارا رو کرد برای لوگین شدن؟

saeed ssd
02-06-2015, 13:44
بعد اونوقت شما چه ترکیب نیرویی رو پیشنهاد میکنید؟
از اونجایی که هیچ دیدی نسبت به اکثر بیس هایی که تو گلد پیدا میشه!
من تعجب میکنم اون دوستمون به شما میگه کاپت رو ببر رو 2600!!!!!
اولا شما تا به 2600 برسی معذرت می خوام ولی رسما دهنت سر...س میشه
دوما به هیچ عنوان نمی تونی لوت بزنی در حالی که شما تازه رفتی تان هفت و نیاز شدید به گلد و اکسیر برای آپ کردن دفنس ها و نیرو ها داری
سوما به محض اینکه از بازی خارج بشی مپت باخاک یکسان میشه
من خودم چند هفتس رفتم تان هفت تا کریستال هم رفتم اینا رو از رو تجربه گفتم
اما در مورد دارک اکسیر
اگه چند صفحه قبل رو بخونی من خودم از دوستان در این مورد سوال کردم به عنوان کسی که الان کینگش رو داره میبره لول سه و حدود پنجاه هزار دارک زده راهنمایی میکنم
لوت دارک زدن خیلی سخته و باید خیلی صبور باشی و در هر اتک بین 300 تا 500 دارک می تونی جمع کنی در بهترین حالت 800 که خیلی سخته پس باید خیلی صبور باشی
نیروهات رو هر چه سریع تر به لول چهار برسون آرچر بربر و جیانت در اولویت باشه
من از وقتی اینا رو لول چهار کردم خیلی راحتتر لوت میرنم
کاپت رو بیار پایین بین 850 تا 1000 توی این محدوده dead base های زیادی هست که هم لوت گلد و اکسیر خیلی خوبی دارن
هم معمولا دریلهای لول سه یا بالاتر دارن که اگه بتونی دو تا دریل لول سه بزنی به راحتی 800 تا دارک میده
مپهای با تان هفت که بین 300 تا 500 دارک دارن رو می تونی بزنی مخصوصا اونایی که دارن یه مورتار رو آپ میکنن رو حتما بزن
در مورد ترکیب هم من از این ترکیب استفاده کردم جواب داده
60 درصد آرچر 40 درصد بربر 8 تا 10 جیانت سه اسپل هیل
موفق باشی

saeed ssd
02-06-2015, 13:47
ممنونم سعید عزیز.این برنامه رو تست میکنم

دقیقا خیلی خیلی کار میکشه از cpu.من بتلفیلد4 رو بازی میکردم اینجوری فن لپ تاپ کار میکرد و داغ میشد و وقتی کلش هم بازی میکنم همینطور میشه

فقط اینکه برای اجرای کلش روی BlueStacks شونصدتا برنامه دیگه ریختم تا اجرا بشه از جمله گوگل پلی سرویس و گوگل پلاس و...برای اینکه بتونم لوگین کنم به اکانت گوگل ام.برای این برنامه هم باید همینکارا رو کرد برای لوگین شدن؟
خواهش میکنم
نه این همه اون برنامه ها رو خودش نصب داره و روت شده هم هست
فقط تا جایی که یادم میاد آخرین نسخه برنامه رو که نصب کردم و بعد بازی رو نصب کردم وقتی وارد بازی شدم پیغام اومد که شما از نسخه قدیمی گوگل پلی سرویس استفاده میکنید که منم از همونجا چیز شکن رو روشن کردم و نسخه جدید از گوگل پلی دانلود و نصب شد

hp722
02-06-2015, 13:49
نه این همه اون برنامه ها رو خودش نصب داره و روت شده هم هست
فقط تا جایی که یادم میاد آخرین نسخه رو که نصب کردم وقتی وارد بازی شدم پیغام اومد که شما از نسخه قدیمی گوگل پلی سرویس استفاده میکنید که منم از همونا چیز شکن رو روشن کردم و نسخه جدید از گوگل پلی دانلود و نصب شد

پس با این تفاسیر کمتر از cpu کار میکشه و دیگه مشکل لگ زدن ندارم.حتما تست اش میکنم
ممنون:n16:

Public Enemy
02-06-2015, 13:56
Hp جان کاش مشخصات سیستمت رو می گفتی .

به طور کلی در صورتی که سیستمتون زیاد قوی نباشه یا تعداد برنانه ها زیاد باشن شبیه ساز ها کند عمل می کنند . مخصوصا ورژن های قبلی blustacks که فقط از یک هسته پردازنده و ماکزیمم 768 مگابایت رم استفاده می کرده و در صورتی که پردازنده زیاد قوی نبوده و یا پروسس های زیادی باز بودن تاثیر می زاشته .
در ضمن تا اونجا که یادمه bluestacks قبل از عید play games و سایر نرم افزار های مورد نیاز برای اجرای بازی ها رو به خودش اضافه کرده . بعد از ورژن 0.9.17 هم ماکزیمم رم تا 2گیگابایت افزایش پیدا کرده و پشتیبانی از چندین هسته نیز اضافه شده . نسخه قبلی bluestacks چند بوده ؟ اخرین نسخه ارایه شده bluestacks :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hp722
02-06-2015, 14:07
Hp جان کاش مشخصات سیستمت رو می گفتی .

به طور کلی در صورتی که سیستمتون زیاد قوی نباشه یا تعداد برنانه ها زیاد باشن شبیه ساز ها کند عمل می کنند . مخصوصا ورژن های قبلی blustacks که فقط از یک هسته پردازنده و ماکزیمم 768 مگابایت رم استفاده می کرده و در صورتی که پردازنده زیاد قوی نبوده و یا پروسس های زیادی باز بودن تاثیر می زاشته .
در ضمن تا اونجا که یادمه bluestacks قبل از عید play games و سایر نرم افزار های مورد نیاز برای اجرای بازی ها رو به خودش اضافه کرده . بعد از ورژن 0.9.17 هم ماکزیمم رم تا 2گیگابایت افزایش پیدا کرده و پشتیبانی از چندین هسته نیز اضافه شده . نسخه قبلی bluestacks چند بوده ؟ اخرین نسخه ارایه شده bluestacks :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حیان عزیز نسخه ی من v0.8.12 هست و سی پی یو دو هسته ای 2.30گیگاهرتز و رم 4گیگ.این نسخه ای که شما لینک دادید باید بالاتر باشه درسته؟

برنامه زیاد دارم رو سیستم ولی جز چندتاشون نمیذارم بالا بیان وقتی سیستم روشن میشه

Public Enemy
02-06-2015, 14:16
حیان عزیز نسخه ی من v0.8.12 هست و سی پی یو دو هسته ای 2.30گیگاهرتز و رم 4گیگ.این نسخه ای که شما لینک دادید باید بالاتر باشه درسته؟

برنامه زیاد دارم رو سیستم ولی جز چندتاشون نمیذارم بالا بیان وقتی سیستم روشن میشه

رو یه سیستم با رم 2 و پردازنده 2.8 گیگاهرتزی دو هسته ای که قبلا تست کرده بودم clash of clans به کندی اجرا می شد

hp722
02-06-2015, 14:47
رو یه سیستم با رم 2 و پردازنده 2.8 گیگاهرتزی دو هسته ای که قبلا تست کرده بودم clash of clans به کندی اجرا می شد

مورچه چیه کله پاچه اش چی باشه من بتلفیلد4 رو راحت اجرا کردم و تمومش کردم حالا کلش چیه که بخواد بازی دربیاره!!!

البته تا دیروز من مشکلی نداشتم یکدفعه دیشب اینطور شده.باز هم نسخه ی جدید برنامه و هم برنامه ای که سعید عزیز پیشنهاد کرد رو تست میکنم ببینم جواب میده یا نه

erfan.it
02-06-2015, 16:38
مورچه چیه کله پاچه اش چی باشه من بتلفیلد4 رو راحت اجرا کردم و تمومش کردم حالا کلش چیه که بخواد بازی دربیاره!!!

البته تا دیروز من مشکلی نداشتم یکدفعه دیشب اینطور شده.باز هم نسخه ی جدید برنامه و هم برنامه ای که سعید عزیز پیشنهاد کرد رو تست میکنم ببینم جواب میده یا نه

از نسخه ی جدید bluestacks استفاده کن ،،، خیلی سرعتت بهتر میشه .!!

Abolfazl-Star
02-06-2015, 16:50
بنده هم بازی میکنم اکانتم لول 100 هست تاون هال 9 هستم و همه سربازام در این تاون هال مکسه
هرکسی سوالی داشت من در خدمتم :d

pedram-007
02-06-2015, 17:48
من تعجب میکنم اون دوستمون به شما میگه کاپت رو ببر رو 2600!!!!!
اولا شما تا به 2600 برسی معذرت می خوام ولی رسما دهنت سر...س میشه
دوما به هیچ عنوان نمی تونی لوت بزنی در حالی که شما تازه رفتی تان هفت و نیاز شدید به گلد و اکسیر برای آپ کردن دفنس ها و نیرو ها داری
سوما به محض اینکه از بازی خارج بشی مپت باخاک یکسان میشه
من خودم چند هفتس رفتم تان هفت تا کریستال هم رفتم اینا رو از رو تجربه گفتم
اما در مورد دارک اکسیر
اگه چند صفحه قبل رو بخونی من خودم از دوستان در این مورد سوال کردم به عنوان کسی که الان کینگش رو داره میبره لول سه و حدود پنجاه هزار دارک زده راهنمایی میکنم
لوت دارک زدن خیلی سخته و باید خیلی صبور باشی و در هر اتک بین 300 تا 500 دارک می تونی جمع کنی در بهترین حالت 800 که خیلی سخته پس باید خیلی صبور باشی
نیروهات رو هر چه سریع تر به لول چهار برسون آرچر بربر و جیانت در اولویت باشه
من از وقتی اینا رو لول چهار کردم خیلی راحتتر لوت میرنم
کاپت رو بیار پایین بین 850 تا 1000 توی این محدوده dead base های زیادی هست که هم لوت گلد و اکسیر خیلی خوبی دارن
هم معمولا دریلهای لول سه یا بالاتر دارن که اگه بتونی دو تا دریل لول سه بزنی به راحتی 800 تا دارک میده
مپهای با تان هفت که بین 300 تا 500 دارک دارن رو می تونی بزنی مخصوصا اونایی که دارن یه مورتار رو آپ میکنن رو حتما بزن
در مورد ترکیب هم من از این ترکیب استفاده کردم جواب داده
60 درصد آرچر 40 درصد بربر 8 تا 10 جیانت سه اسپل هیل
موفق باشی

ممنون از راهنماییتون
ولی یه تضادی من پیدا کردم با متن شما!
اونم اینکه من کاپم تا دیروز ۹۵۰ بود ولی نیومده از بازی بیرون یکی بهم اتک میداد!
الان تو سیلور ۱ دارم تازه یه ذره نفس میکشم!
به مپی هم برخورد نکردم که دریلش لول ۳ باشه و دو سه تا داشته باشه! (یا شایدم شانس ندارم)

Abolfazl-Star
02-06-2015, 18:20
برای جمع کردن دارک بهترین لیگ .. لیگ سه کریستال هست
من دیروز تو دو ساعتی که سرباز خونمو بوست کرده بودم بیش از 3.5 میلیون سکه و اکسیر جمع کردم + تقریبا 10 هزارتا دارک ....

انتخاب با خودتون

Rhodes
02-06-2015, 19:43
براي دارك بريد كريستال دو و سه! ديروز جمعا حدود 50 هزار دارك زدم.ولي براي گلد و اكسير بريد گلد يك

Abolfazl-Star
02-06-2015, 19:58
براي دارك بريد كريستال دو و سه! ديروز جمعا حدود 50 هزار دارك زدم.ولي براي گلد و اكسير بريد گلد يك

لول چندی شما ? :D

Rhodes
02-06-2015, 20:01
لول چندی شما ? :D

لول 105 تاون هال 9 كاملا فول

Abolfazl-Star
02-06-2015, 20:43
لول 105 تاون هال 9 كاملا فول

برای من فقط هایدن تسلا ها و ایر دیفنس ها مکس نشدن

hp722
02-06-2015, 21:00
برنامه Windroye رو نصب کردم که ارور داد و بیخیالش شدم و نسخه جدید BlueStacks رو ریختم سرعت شد اتـــــــــــــــــــــم

ممنونم دوستان
@saeed ssd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) @hayyan71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Public Enemy
02-06-2015, 21:02
برنامه Windroye رو نصب کردم که ارور داد و بیخیالش شدم و نسخه جدید BlueStacks رو ریختم سرعت شد اتـــــــــــــــــــــم

ممنونم دوستام
saeed ssd hayyan71
این نکته رو فراموش کردم که سایر شبیه ساز ها به جز bluestacks ( مانندamd duos , windroye ,genymotion,andy ) نیاز به intel virtualization technology دارند که در پردازنده های قدیمی پشتیبانی نمی شوند ( اگر اشتباه نکنم این قابلیت در خانواده core i معرفی شد )

hp722
02-06-2015, 21:08
این نکته رو فراموش کردم که سایر شبیه ساز ها به جز bluestacks ( مانندamd duos , windroye ,genymotion,andy ) نیاز به intel virtualization technology دارند که در پردازنده های قدیمی پشتیبانی نمی شوند ( اگر اشتباه نکنم این قابلیت در خانواده core i معرفی شد )

نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزد

arminba
02-06-2015, 21:43
بچه ها ایا هک واقی برای این بازی بیرون اومده یا من تازه شروع کردم لول 36 هستم

hp722
02-06-2015, 22:27
بچه ها ایا هک واقی برای این بازی بیرون اومده یا من تازه شروع کردم لول 36 هستم

والا زمانی که لول من 20اینا بود یه پک ه...ک تو نت اومد برای فروش و منم اون موقع بدجور اعتیاد کلش داشتم اونو خریدم ولی هیچی نشد و حتی شنیدم بعضی از دوستان رو بن کردند.الان لول ام 41 هست و فهمیدم لذت بازی به اینه که خودت مرحله به مرحله با انتظار جلو بری و البته به شخصه 70ت خرج بازی کردم

hp722
03-06-2015, 00:48
من نسخه ی جدید BlueStacks که حیان گفت نصب کردم و بازی بدون لگ بالا میاد و به برنامه ام اکانت گوگل ام رو شناسوندم و دهکده ام بالا اومد و توی بازی که میخوام اکانت گوگل ام رو فعال کنم این ارور رو میده:

وقتی install رو میزنم میگه این گزینه برای کشور شما در دسترس نیست.قندشکن رو فعال کردم و دوباره این راهو رفتم و دوباره گفت برای کشور شما در دسترس نیست.بصورت جدا google play games رو که آخرین نسخه اش 3.0.11 هست دانلود و نصب کردم(چون رو لپ تاپ اجرا میکنم و گوشی نیست نمیدونستم کدومو بگیرم و نسخه ی universal رو گرفتم) و ولی بازم این ارور رو میده.باید چه کرد؟
hayyan71

Public Enemy
03-06-2015, 01:41
نه برنامه که نصب شد و تو شروع برنامه ام ازم خواست برم توی bios و یچیزی رو تغییر بدم تا سرعتش عالی بشه.برای اجرای بازی مشکل داشت که has stopped میزد

اون چیزی که ازتون خواسته فعال کنین intel virtualization technology بوده . احتمالا توی بایوس به همین نام دیدینش یا مخفف نوشته intel vt-x یا مشابهش .

به هر حال برگردیم سر اصل مطلب .

من نسخه ی جدید BlueStacks که حیان گفت نصب کردم و بازی بدون لگ بالا میاد و به برنامه ام اکانت گوگل ام رو شناسوندم و دهکده ام بالا اومد و توی بازی که میخوام اکانت گوگل ام رو فعال کنم این ارور رو میده:

وقتی install رو میزنم میگه این گزینه برای کشور شما در دسترس نیست.قندشکن رو فعال کردم و دوباره این راهو رفتم و دوباره گفت برای کشور شما در دسترس نیست.بصورت جدا google play games رو که آخرین نسخه اش 3.0.11 هست دانلود و نصب کردم(چون رو لپ تاپ اجرا میکنم و گوشی نیست نمیدونستم کدومو بگیرم و نسخه ی universal رو گرفتم) و ولی بازم این ارور رو میده.باید چه کرد؟
hayyan71
راه راحت ترش اینه که نرم افزاری مثل بازار نصب و google play game رو از اونجا دانلود کنین .
اما برای اینکه گوگل متوجه نشه شما کدوم کشور هستین باید از نرم افزار هایی استفاده کنین که کل ترافیک سیستم رو منتقل کنه به منطقه مورد نظر .

hp722
03-06-2015, 09:46
راه راحت ترش اینه که نرم افزاری مثل بازار نصب و google play game رو از اونجا دانلود کنین .
اما برای اینکه گوگل متوجه نشه شما کدوم کشور هستین باید از نرم افزار هایی استفاده کنین که کل ترافیک سیستم رو منتقل کنه به منطقه مورد نظر .

جالبه من همین نسخه رو جدا گرفته بودم و نصب کردم جواب نداد ولی از طریق بازار دانلود و نصب شد مشکل رفع شد.ممنون حیان جان:n16:

saeed ssd
03-06-2015, 12:43
ممنون از راهنماییتون
ولی یه تضادی من پیدا کردم با متن شما!
اونم اینکه من کاپم تا دیروز ۹۵۰ بود ولی نیومده از بازی بیرون یکی بهم اتک میداد!
الان تو سیلور ۱ دارم تازه یه ذره نفس میکشم!
به مپی هم برخورد نکردم که دریلش لول ۳ باشه و دو سه تا داشته باشه! (یا شایدم شانس ندارم)
خواهش میکنم
والا من برای من که اینجوری بوده تا به حال هر چی کاپ کمتر بوده احتمال اینکه سه بشی کمتره و افراد ضعیف تری بهت اتک میدن
البته زیاد به این مورد توجه نکنید چون به هر حال یکی پیدا میشه شما رو میزنه کاریش نمیشه کرد:n02:
در مورد دریل هم تو پست قبل هم گفتم باید صبور باشی و بگردی اینجور موارد کمه ولی هست
این یه نمونه که همین چند دقیقه پیش دو تا دریل لول سه داشت من زدم خیلی راحت 800 تا دارک داد(حالا حواسم نبود یکی از دریلها رو کامل نزدم)

saeed_136915
03-06-2015, 19:45
یعنی بدشانس تر از من هم هست؟ :n02:

Abolfazl-Star
03-06-2015, 20:21
یه اتک معمولی تو لیگ 3 کریستال :p:)

ehsannirvana
03-06-2015, 23:36
یه اتک معمولی تو لیگ 3 کریستال :p:)

نوش جونت برادر
اما تان هال چندی؟!

Abolfazl-Star
03-06-2015, 23:48
نوش جونت برادر
اما تان هال چندی؟!
ممنون .
تان هال 9 هستم . لول 100

ehsannirvana
03-06-2015, 23:56
ممنون .
تان هال 9 هستم . لول 100
حدس زدم
این لوتا تو تان ده خیلی کم پیش میاد اونم تو اون لیگ!
به هر حال نوش جان دادا
بمون تان نه کامل(دیوار کینگ و کویین و نیروهات) فول کن بعد بیا ده که ده لوت... :n21:
:n06:

Abolfazl-Star
04-06-2015, 00:01
حدس زدم
این لوتا تو تان ده خیلی کم پیش میاد اونم تو اون لیگ!
به هر حال نوش جان دادا
بمون تان نه کامل(دیوار کینگ و کویین و نیروهات) فول کن بعد بیا ده که ده لوت... :n21:
:n06:
اره همین فکر رو دارم ...

شما لول چندی ?

ehsannirvana
04-06-2015, 00:08
اره همین فکر رو دارم ...

شما لول چندی ?

بهترین فکر رو داری رفیق :n01:
لول 130 تان ده(متاسفانه،چون کلی دیوار مونده بود رفتم 10) :n15:

Abolfazl-Star
04-06-2015, 00:15
بهترین فکر رو داری رفیق :n01:
لول 130 تان ده(متاسفانه،چون کلی دیوار مونده بود رفتم 10) :n15:
عب نداره یواش یواش اپ کن :D

Abolfazl-Star
04-06-2015, 08:38
بچه ها یه عکس از بیس تون بزارید ببینیم چجوریه

saeed ssd
04-06-2015, 09:21
درود
بیس بنده بعد از حدود دو ماه بازی کردن
چه طوره؟:n02:

Lord VøľĐęmÕřţ
04-06-2015, 09:38
یعنی بدشانس تر از من هم هست؟ :n02:

خخخخخ حتما تاونشو نزدی داداش

Lord VøľĐęmÕřţ
04-06-2015, 09:41
درود
درود برتو خیلی خوب دیواراتو اپ کردی من هم دورو بر تو ام ولی دیوارام یکمی کمتر از شما اپه
در ضمن رو ایر دفنسا بیشتر کار کن که تو تاون هشت بدرتت میخوره
:n33:

Abolfazl-Star
04-06-2015, 09:50
درود
بیست خوبه نسبت به تان هالت همینجوری پیش بری قوی میشی :D

Abolfazl-Star
04-06-2015, 10:02
بچه ها شما از کدوم ورژن بلو رو کامپیوتر استفاده میکنید و کدوم ورژن گوگل پلی?

من هر کاری کردم نتونستم ورژن درست گوگل پلی برای اون بلو پیدا کنم

اگه دارید لینک جفتشو بزارید دان کنم

Public Enemy
04-06-2015, 10:22
عزیزان به نظرم بهتره مسایل مربوط به bluestacks تو تاپیک مخصوص خودش پیگیری بشه :n16:

saeed ssd
04-06-2015, 10:22
درود برتو خیلی خوب دیواراتو اپ کردی من هم دورو بر تو ام ولی دیوارام یکمی کمتر از شما اپه
در ضمن رو ایر دفنسا بیشتر کار کن که تو تاون هشت بدرتت میخوره
:n33:
دهنم صاف شد تا این دیوارها آپ شدن خیلی سخته خدایی و صبر و تحمل زیادی می خواد:n34:
حتما آپ می کنم من کلا قبل از اینکه تان رو آپ کنم همه دفنس ها رو ماکس میکنم

بیست خوبه نسبت به تان هالت همینجوری پیش بری قوی میشی :D
مرسی نظر لطفتونه:n02:

بچه ها شما از کدوم ورژن بلو رو کامپیوتر استفاده میکنید و کدوم ورژن گوگل پلی?

من هر کاری کردم نتونستم ورژن درست گوگل پلی برای اون بلو پیدا کنم

اگه دارید لینک جفتشو بزارید دان کنم
یه بار گوگل پلی رو آنیستال کن بعد با چیز شکن مستقیم از گوگل پلی استور دان کن خودش نسخه متناسب با گوشی یا حالا شبیه ساز رو دانلود و نصب میکنه
ولی شدیدا توصیه میکنم شبیه ساز Windroye رو تست کنید از هر نظر بهتر از بلو هستش
صفحه قبل لینکش رو گذاشتم

Abolfazl-Star
04-06-2015, 11:18
درست شد :n02:

saeed ssd
04-06-2015, 12:31
درست شد :n02:

به به ایولا کارت درسته:n39:
چه جالب شما هم هنوز کارگر پنجم رو آزاد نکردی:n02:
من بد جور رفتم تو فکر کارگر پنجم به نظرت میشه تا مستر رفت و جمش رو گرفت
من تا کریستال رفتم با بدبختی هر چی تان بیرون بود رو زدم(حالا مگه تان بیرون پیدا میشد)جمش رو گرفتم و کارگر چهارم رو آزاد کردم
حالا میترسم شروع کنم واسه رفتن به مستر اون کاپهای بالا تان بیرون پیدا نشه:23:

Abolfazl-Star
04-06-2015, 12:37
من تا کریستال رفتم با بدبختی هر چی تان بیرون بود رو زدم(حالا مگه تان بیرون پیدا میشد)جمش رو گرفتم و کارگر چهارم رو آزاد کردم

ممنون عزیز :n02:

من خیلی جم صرف بوست و از این چیزا کردم وگرنه خیلی وقت پیش میتونستم کارگر پنجمم رو بگیرم

منم هنوز مستر نرفتم اگه برم حله :n09:

تو مستر اصلا تان هال بیرون نمیبینی مگه اینکه با یه ترکیب خوب بری لااقل 50%درصد بزنیش :n02:

Milad4171
04-06-2015, 12:39
سلام.
واسه مستر رفتن نمیشه مثل کریستال تان هال بیرون پیدا کرد. این تجربه منه. واسه کریستان همینجوریش سخت پیدا میشه .به نظرم بهتره زمانی واسه مستر برید که خیلی منابع نداشته باشید ! واسه رفتن به مستر میشه تو حداکثر دو روز بهش رسید
+
به نظر من کارگر پنجم بدرد نمیخوره !
تو لول های بالا اونقدر منابع جمع نمیشه که بشه در آن واحد 5 تا آپدیت داشته باشی مگه اینکه خوره ی بازی باشی و هر روز دو ملیون حداقل غارت کنی !

Abolfazl-Star
04-06-2015, 12:42
سلام.
واسه مستر رفتن نمیشه مثل کریستال تان هال بیرون پیدا کرد. این تجربه منه. واسه کریستان همینجوریش سخت پیدا میشه .به نظرم بهتره زمانی واسه مستر برید که خیلی منابع نداشته باشید ! واسه رفتن به مستر میشه تو حداکثر دو روز بهش رسید
+
تو لول های بالا اونقدر منابع جمع نمیشه که بشه در آن واحد 5 تا آپدیت داشته باشی مگه اینکه خوره ی بازی باشی و هر روز دو ملیون حداقل غارت کنی !

سلام
آقا میلاد شما لول چندی ؟ یا یه عکسی از بیست بزار

Milad4171
04-06-2015, 12:46
سلام
آقا میلاد شما لول چندی ؟ یا یه عکسی از بیست بزار
من لولم 85هستش. فول آپ تان هال هشت هستم ! ( غیر از دیوارها که باید همه رو مشکی کنم و آپدیت لول 2 گولم و لول 4 هاگ رایدر )
البته من الان خیلی بازی نمیکنم. آپ اکسیر ندارم واسه همین استوریج و کالکتور اکسیرم فوله !
فعلا منتظر هستم که آپدیت مینیون به لول 4 تموم بشه و گولم رو بدم بعد تان هال رو ببرم 9

saeed ssd
04-06-2015, 12:49
ممنون عزیز :n02:

من خیلی جم صرف بوست و از این چیزا کردم وگرنه خیلی وقت پیش میتونستم کارگر پنجمم رو بگیرم

منم هنوز مستر نرفتم اگه برم حله :n09:

تو مستر اصلا تان هال بیرون نمیبینی مگه اینکه با یه ترکیب خوب بری لااقل 50%درصد بزنیش :n02:

سلام.
+
خیلی ممنون دوستان:n40:
خوب شد اینجا پرسیدم و بیخود خودم رو اذیت نکردم واسه مستر همینجور کم کم جم ها رو جمع میکنم تا به 2000 برسه بهتره

sam03
04-06-2015, 14:00
برای دارک سرچ کنید اونایی که دو هزار به بالا دارن رو پیدا کنید مخزن دارک رو با رعد بزنید راحت میتونید جمع کنید و کینگ اپ کنید من خودم اینجوری جمع میکنم دارک رو و دوستامم همینطور موفق باشید

ehsannirvana
04-06-2015, 14:26
اینم بیس من :n01:

hp722
04-06-2015, 14:37
قبل از اتک نمیشه فهمید طرف تو کستل اش نیرو داره یا نه؟

Abolfazl-Star
04-06-2015, 15:44
اینم بیس من :n01:

عالیه

ولی چرا کاپت پایینه ؟ :n02:

قبل از اتک نمیشه فهمید طرف تو کستل اش نیرو داره یا نه؟

نه متاسفانه نمیشه فهمید

ehsannirvana
04-06-2015, 16:57
عالیه

ولی چرا کاپت پایینه ؟ :n02:

ممنونم رفیق :n40:
بخاطر اینکه تان ده ،بعد از آخرین آپدیت بازی فقط تو این کاپ لوت درست حسابی پیدا میشه کرد.

arming900
04-06-2015, 20:52
ممنونم رفیق :n40:
بخاطر اینکه تان ده ،بعد از آخرین آپدیت بازی فقط تو این کاپ لوت درست حسابی پیدا میشه کرد.

:n27: این چه حرفیه اخه

الکی حرف درست میکنید،کریستال دو برای تاوون ده بهترین جاس

Abolfazl-Star
04-06-2015, 21:09

من خودم به شخصه تو لیگ های پایین لوت خوب گیر آوردم ولی نه همیشه :n09:

کریستال 3 همینجور لوت ریخته :n02:

ehsannirvana
04-06-2015, 21:15

دوست عزيز خيلي ببخشيد اما به اين موضوع فكر نكردي كه لابد همه اون ليگايي كه شما ميگي رفتم و از سر ديوانگي نيست كه سيلور موندم :/
ضمناً محض اطلاع لوت زدن تو همه تان هال ها دو مدل داره، يكي نيرو ساختن براي رسيدن به قلب بيس حريفه و زدن مخازنش،يكي هم فقط بربر آرچر ميزنه مثل من كالكتور ميزنه
اونجايي كه شما اشاره كردي براي نوع اول فارمينگ مناسبه
موفق باشيد :)

پ.ن : هرگز ديگران رو احمق نشمريد.

SoroushRanger
04-06-2015, 21:22
دوستان کلش باز برای اینکه زود زود بهتون جم باکس بده هر دفعه که داد ، بزارین تا درخت مرختای مپ به 40 تا برسه بعد اول درختا رو بزنید بعدش جم باکسو،دو سه روز بعد زدن جم باکسه یه جم باکسه دیگه بهتون میده:n01:
نمیدونم میدونستین یا نه ولی گفتم بگم شاید بکارتون بیاد:n01:

Abolfazl-Star
04-06-2015, 21:27
دوستان کلش باز برای اینکه زود زود بهتون جم باکس بده هر دفعه که داد ، بزارین تا درخت مرختای مپ به 40 تا برسه بعد اول درختا رو بزنید بعدش جم باکسو،دو سه روز بعد زدن جم باکسه یه جم باکسه دیگه بهتون میده:n01:

بیایید همگی با هم شایعه سازی نکنیم :n05:

این قضیه جم باکس توسط خود تیم سوپرسل و به صورت برنامه ریزی شدس که میده

mohammad20014
04-06-2015, 21:47
بیایید همگی با هم شایعه سازی نکنیم :n05:

این قضیه جم باکس توسط خود تیم سوپرسل و به صورت برنامه ریزی شدس که میده

سلام به همگی

آقا من کاملا با شما موافقم.

saeed ssd
04-06-2015, 23:37
دوست عزيز خيلي ببخشيد اما به اين موضوع فكر نكردي كه لابد همه اون ليگايي كه شما ميگي رفتم و از سر ديوانگي نيست كه سيلور موندم :/
ضمناً محض اطلاع لوت زدن تو همه تان هال ها دو مدل داره، يكي نيرو ساختن براي رسيدن به قلب بيس حريفه و زدن مخازنش،يكي هم فقط بربر آرچر ميزنه مثل من كالكتور ميزنه

شدیدا تایید میشه واقعا لوتهایی که تو کاپهای پایین هست بی نظیره به راحتی و با زدن کالکتورها میشه لوت زد
من تان هفت هستم الان حدود 90 میلیون گلد زدم دیوارها هم تقریبا همه رو رسوندم به لول هفت
در حالی که تو کلنمون چند نفر تان هشت داریم هنوز 60 میلیون گلد نزدن دیوارها هم همه صورتی
چرا چون اقا واسه کلاس گذاشتن رفته کریستال

خخخخخ یه بنده خدایی یه جای دیگه هم مشابه همین حرف رو زده بود
میگفت درختای کاج رو نزنید بعد از یه مدت که بمونه تبدیل به درخت کریسمس میشه و با زدن هر کدوم 100 تا جم میده:n08:
نکنید آقا این کار رو نکنید شایعه سازی نکنید خواهشا

SamGun
05-06-2015, 02:50
ما یه ریزش نیرو داشتیم تو کلن بعد الان دوباره به لطف همه اومدیم بالا

نزدیک خط تاپ بودیم که یهو دیدیم لوت پایین پره

مجبور شدم شل بگیرم به خاطر پیشرفت همه برن پایین ولی برای حفظ کلن خودمو چند نفر تو کریستال و مستر و چمپیون موندیم :دی

jamal9
05-06-2015, 09:00
سلام
من از دیروز صبج استارت چمپیون رو زدم! الان کاپم 2850 هست ..ایشالا تا فردا یا پس فردا میرسم چمپیون ...اتک هم با گولم میزنم ..ولی یخورده طول میکشه و رو اعصابه ...

واسه اون دوستانی که بقیه بچه هارو از رفتن به مستر منصرف کردن باید عرض کنم که شما خیلی مستر رو سخت گرفتین ! مستر چیزی نیست !
من وقتی تان هالم هفت بود رسیدم مستر! تو چهار روز! با یه اکانت دیگه که هالم تازه هشت شده بود تو دو روز رسیدم!
الان با این اکانت تان هال نه هم تو هشت ساعت رسیدم! البته باراکس هارو بوست کردم! یکی دوبار!
ولی میخام بگم که حتی تا چمپیون و بالاتر از اونم تان هال یبرون پیدا میشه اما خییییلی بیش از حد کمه!
اما تا مستر راحت میشه با زدن هال رسید! من و خیلی از بچه ها تو تان هال هفت به مستر رسیدیم!
فقط همیشه کمپتون پر باشه ! تان هال هایی که مشکوک هستن و کنارشون فضای خالی هست به احتمال بالا تسلا لول هفتو هشت هست که لازمه کمپتون فول باشه تا با زحمت بزنین!
اسپل هیل بسازین همیشه! هال هایی که کنارشون دفاعی زیاده رو هم به هیچ وجه نزنین! چون اگه منفی بگیرین زحمت یکی دو ساعتتون به هدر میره!
موفق باشین ...

hp722
05-06-2015, 09:47
عزیزان من تانهالم دورش دیواره و دفاعی.کنار تانهالم آرچر تاور گذاشته بود و حالا اونو برداشتم گذاشتم بیرون و کنارش خالیه.دارم کنارش هیدن تسلا میسازم.الان دوتا حمله بمن شده و توی هردو نیروهاش رو دقیقا توی همون جای خالی که داره هیدن تسلا ساخته میشه خالی کردن.مگه میشه داخل دیوار طرف بتونه نیرو خالی کنه؟

osta_ali
05-06-2015, 10:50
عزیزان من تانهالم دورش دیواره و دفاعی.کنار تانهالم آرچر تاور گذاشته بود و حالا اونو برداشتم گذاشتم بیرون و کنارش خالیه.دارم کنارش هیدن تسلا میسازم.الان دوتا حمله بمن شده و توی هردو نیروهاش رو دقیقا توی همون جای خالی که داره هیدن تسلا ساخته میشه خالی کردن.مگه میشه داخل دیوار طرف بتونه نیرو خالی کنه؟

چرا که نه!
اگه داخل دیوارا فضای خالی گذاشته باشی راحت میشه اونجا نیروها رو ریخت.

mohammad20014
05-06-2015, 11:43

بله هر جا از مپ شما که به اندازه ی یک مربع 1*1 خالی باشه طرف می تونه همه چی بریزه...

mohammad20014
05-06-2015, 11:45
ببخشد بهترین جا برای گذاشتن ذخایر DARK کجاست؟

Abolfazl-Star
05-06-2015, 11:47
ببخشد بهترین جا برای گذاشتن ذخایر DARK کجاست؟
اگه لول بالا هستین و دارک زیاد جمع میکنید بهتره بزارید تو قلب (مرکز) بیس تون تا کمتر ازتون غارت بشه

jamal9
05-06-2015, 11:50
در واقع باید بگم بمب ها و تسلا و تله ها فضا رو پر نمیکنن!و تو مپت اگه جای خالی باشه و اونجا تسلا یا بمب بذاری بازم دشمن حمله کنه میتونه اونجا نیرو خالی کنه! چون اصلا اونجا فضاش پر نشده!
برای اینکه تسلا بذاری یه فضایی رو پیدا کن که 2x2 باشه ینی اون مکعب های کوچیک تو مپت مساحتش چهارتا باشه ! هر دیوار یا هر وسیله ای بغی از مساحتی که اشغال میکنن یه مکعب کنارشون هم اشغال مکینن! پس شما باید دیوار یا وسایلو چوری بچینی که یه فضای خالی 2x2 درست کنی و تسلا رو اونجا بذاری! جاینت بمب هم همینطور! بقیه ی تله ها و بمبا فقط یه مکعب اشغال میکنن!
امیدوارم واضح توضیح داده باشم!

Lord VøľĐęmÕřţ
05-06-2015, 12:10
سلام
من از دیروز صبج استارت چمپیون رو زدم! الان کاپم 2850 هست ..ایشالا تا فردا یا پس فردا میرسم چمپیون ...اتک هم با گولم میزنم ..ولی یخورده طول میکشه و رو اعصابه ...

واسه اون دوستانی که بقیه بچه هارو از رفتن به مستر منصرف کردن باید عرض کنم که شما خیلی مستر رو سخت گرفتین ! مستر چیزی نیست !
من وقتی تان هالم هفت بود رسیدم مستر! تو چهار روز! با یه اکانت دیگه که هالم تازه هشت شده بود تو دو روز رسیدم!
الان با این اکانت تان هال نه هم تو هشت ساعت رسیدم! البته باراکس هارو بوست کردم! یکی دوبار!
ولی میخام بگم که حتی تا چمپیون و بالاتر از اونم تان هال یبرون پیدا میشه اما خییییلی بیش از حد کمه!
اما تا مستر راحت میشه با زدن هال رسید! من و خیلی از بچه ها تو تان هال هفت به مستر رسیدیم!
فقط همیشه کمپتون پر باشه ! تان هال هایی که مشکوک هستن و کنارشون فضای خالی هست به احتمال بالا تسلا لول هفتو هشت هست که لازمه کمپتون فول باشه تا با زحمت بزنین!
اسپل هیل بسازین همیشه! هال هایی که کنارشون دفاعی زیاده رو هم به هیچ وجه نزنین! چون اگه منفی بگیرین زحمت یکی دو ساعتتون به هدر میره!
موفق باشین ...
میدونین چیه اگه لولتون بالاست و شما میخواین برین چمپیون و اگه هایدن تسلا لولا بالا دارین تاونتونو بزارین کنار مپ و دورشو حبابی هایدش تسلا لول بالا بزاریبن خیلی خوب کاپتون میره بالا بمبو اینجور چیزا هم بزارین

arming900
05-06-2015, 12:35

عجب

حرفی میزنید بی مدرک،یعنی توی کریستال دو کلکتر پر وجود نداره؟ اصلا تجربه نداری اینو میگی مطمئن باش
نقل قول :

بعد از آخرین آپدیت بازی فقط تو این کاپ لوت درست حسابی پیدا میشه کرد.

هیچوقت از چیزی مطمئن نیستید با تاکید نگید من اینو میگم نمیگم لوت خوب نیست

برداشت شما بوده من اینو نگفتم

arming900
05-06-2015, 12:40
شدیدا تایید میشه واقعا لوتهایی که تو کاپهای پایین هست بی نظیره به راحتی و با زدن کالکتورها میشه لوت زد
من تان هفت هستم الان حدود 90 میلیون گلد زدم دیوارها هم تقریبا همه رو رسوندم به لول هفت
در حالی که تو کلنمون چند نفر تان هشت داریم هنوز 60 میلیون گلد نزدن دیوارها هم همه صورتی
چرا چون اقا واسه کلاس گذاشتن رفته کریستال

بحـٍث تاوون ده هست که اصلا با هفت و هشت خیلی فرقشه :n26: مقایسه اشتباه نکنید

mohammad20014
05-06-2015, 13:19
بحـٍث تاوون ده هست که اصلا با هفت و هشت خیلی فرقشه :n26: مقایسه اشتباه نکنید

آنچنان فرقی هم ندارن

تفاوت اصلی برای تاون هال 11 هست...

:n10:

mohammad20014
05-06-2015, 13:23
کینگ لول 35 رو کجا بذارم بهتره؟

1.کنار تاون هال:n23:
2.کنار آرمی کمپ:n22:
3.کنار گلد ماین:n02:
4. کنار کلن کستل:n04:

jamal9
05-06-2015, 13:58
میدونین چیه اگه لولتون بالاست و شما میخواین برین چمپیون و اگه هایدن تسلا لولا بالا دارین تاونتونو بزارین کنار مپ و دورشو حبابی هایدش تسلا لول بالا بزاریبن خیلی خوب کاپتون میره بالا بمبو اینجور چیزا هم بزارین

اینو امتحان نکردم!
اما مپم چون قویه با خیال راحت از بازی میام بیرن! تاحالا حداقل صدتا کاپ مثبت گرفتم از دیروز صوب تا الان! دیوارام هم همه 9 هست چندتا هم 10 که تازه شروع کردم به اپ ...
با ریونج هم خیلی خوب میشه کاپ جمع کرد!

paket
05-06-2015, 15:34
بهترین راه واسه بدست اوردن جم چیه جم مجانی

Sent from my iPhone using Tapatalk

behnood1367
05-06-2015, 15:50
بهترین راه واسه بدست اوردن جم چیه جم مجانی

Sent from my iPhone using Tapatalk

منتظر بشید تا درخت ها و علف هرزهای زمین در بیاد بعد بچینیدشون تا جم بگیرید.

جم مجانی اصلا وجود نداره. تازه مجانی که سهله من والا گیفت کارت هم خریدم بعد که دکمه خرید جم رو زدم پول رو کم کرد جم نداد. اصلا خرید جم هم خطرناکه باید کسی که بلده بدی بخره . وگرنه پولت رو هم میگیره جم هم نمیده.

از من که 40 دلار خورد این بازی.حرومش باشه .100 بار هم نامه زدم به clash میگن پولی نرسیده زمان ترنسکشن و خرید هیچ پولی نرسیده به ما.

فقط باید بدی کسی که بلده بخره قبلا خریده و موفق بوده

saeidrezay
05-06-2015, 17:00
بعضا به اکانت های میام اتک بدم میبینم که دور تا دور مپ پر جعبه کادو هست اینا چین چرا به من نداد

saeidrezay
05-06-2015, 17:05
منتظر بشید تا درخت ها و علف هرزهای زمین در بیاد بعد بچینیدشون تا جم بگیرید.

جم مجانی اصلا وجود نداره. تازه مجانی که سهله من والا گیفت کارت هم خریدم بعد که دکمه خرید جم رو زدم پول رو کم کرد جم نداد. اصلا خرید جم هم خطرناکه باید کسی که بلده بدی بخره . وگرنه پولت رو هم میگیره جم هم نمیده.

از من که 40 دلار خورد این بازی.حرومش باشه .100 بار هم نامه زدم به clash میگن پولی نرسیده زمان ترنسکشن و خرید هیچ پولی نرسیده به ما.

فقط باید بدی کسی که بلده بخره قبلا خریده و موفق بوده
به خاطر تحریم گوگل اگه هر لحظه متوجه بشه که شما از ایران دارید خرید میکنید خرید شما خراب میشه
باید خیلی ریز کاری ها رو رعایت کنید در کل به سایت های خرید جم اعتماد کنید بهتر البته در صورتی که کامل مطمئن نیستید توان خرید دارید

jamal9
05-06-2015, 17:07
بعضا به اکانت های میام اتک بدم میبینم که دور تا دور مپ پر جعبه کادو هست اینا چین چرا به من نداد

حتما تازه بازی رو شروع کردی
اون کادو ها ماله آپدیت کریسمس هستش ...وقتی بزنی روش اکسیر هدیه میده ...

Lord VøľĐęmÕřţ
05-06-2015, 17:29
عزیزم اونا مال کریسمس 2015 هستش که توی اخرای سال 2014 با درخت کریسمس براشون توی مپ میاد
شما هم که فک میکنم تازه شروع کردی اواخر سال 2015 یعنی یه 6 ماه دیگه ای درخت کریسمس و از اون جعبه ها که توی هر کدوم پنج هزار تا الکسیره میده خیلی هم بدرد نمیخوره ها

Iman-Emperatour
05-06-2015, 18:11
سلام دوستان

تاون هالم من 7 و لول 60
من قبلا یه تاون هال 3 داشتم با لول پایین (دقیق یادم نیست)

هر وقت روی گزینه ACHievements (تصویر صورت زنه) که لیست چیزهایی که کمپلت کردم رو نشون میده زیر همین تصویر لیست یه دکمه سبز رنگ بنام ACHievements وجود داره هر وقت کلیک میکنم میخواد وارد حساب کاربری من بشه ولی قبلش یه سوال میکنه میگه میخوای همون کلن تاپن هال 3 رو لود کنم؟ من میخوام همین تاون هال 7 الانم با این اکانته مچ بشه چیکار کنم؟

-----------

یه سوال دیگه میخوام پشتیبانی بگیرم از این سیو تاون هال 7 الانم و گوشی رو رامشو تغییر بدم و سیوهام میپره چیکار کنم پشتیبان میخام بگیرم از جدیدترین سیو بازیم؟

jamal9
06-06-2015, 06:33
سلام دوستان

تاون هالم من 7 و لول 60
من قبلا یه تاون هال 3 داشتم با لول پایین (دقیق یادم نیست)

هر وقت روی گزینه ACHievements (تصویر صورت زنه) که لیست چیزهایی که کمپلت کردم رو نشون میده زیر همین تصویر لیست یه دکمه سبز رنگ بنام ACHievements وجود داره هر وقت کلیک میکنم میخواد وارد حساب کاربری من بشه ولی قبلش یه سوال میکنه میگه میخوای همون کلن تاپن هال 3 رو لود کنم؟ من میخوام همین تاون هال 7 الانم با این اکانته مچ بشه چیکار کنم؟

-----------

یه سوال دیگه میخوام پشتیبانی بگیرم از این سیو تاون هال 7 الانم و گوشی رو رامشو تغییر بدم و سیوهام میپره چیکار کنم پشتیبان میخام بگیرم از جدیدترین سیو بازیم؟
سلام
شما باید یه ایمیل دیگه بسازین برای اینیکی اکانتتون! بعد از داخل خوده بازی تو تنظیمات یا تنظیمات خوده گوشی قسمت جساب ها ایمیلتون رو بزنین! بعد داخل بازی از همون قسمت تنظیمات و google sign in ایمیل جدید رو انتخاب کنین تا این تان هال هفتتون تو ایمیل جدید ذخیره بشه!
اونجور که من فهمیدم از ایمیلی که به گوشی زدی برای سیو اونیکی که تان هالش سه هست استفاده کردی، واسه همین بقول خودتون وقتی رو دکمه سبز میزنین بازی قبلیتون لود میشه! باید این بازیتون رو تو یه ایمیل جدید سینک کنین!

jamal9
06-06-2015, 12:11
بلاخره بعد از دو روز و چند ساعت رسیدم چمپیون :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

poria-m
06-06-2015, 12:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مبارکه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Armin.Computer
06-06-2015, 12:30

چه منابع داری :دی

jamal9
06-06-2015, 13:08
مبارکه.

سلامت باشی :n02:
البته همه ی جم هارو زده رو لابراتور ...بخاطر جم رفته بود ...لوت که تو گلد یک زیاده ...

jamal9
06-06-2015, 13:09
چه منابع داری :دی

قابل شمارو نداره:n02:
البته الان همشو واس ارتقا دیوار دادم ،دارم ده میکنم دیوارامو ...

Armin.Computer
06-06-2015, 14:35
قابل شمارو نداره:n02:
البته الان همشو واس ارتقا دیوار دادم ،دارم ده میکنم دیوارامو ...
مرسی :دی
میگم شما از چه تاکتیکی واسه لوت استفاده می کنید؟؟؟؟

hp722
06-06-2015, 17:31
دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟

و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟

jamal9
06-06-2015, 17:49
مرسی :دی
میگم شما از چه تاکتیکی واسه لوت استفاده می کنید؟؟؟؟

من معمولا با ارچر بربر میزنم ...معدنای پر رو میزنم ،بعضی وقتها تان هال هشتم دیدم مخازنش پر باشه با همون ارچر بربر صد درصد میزنمش!
اسل هم چهار تا هیل میبرم معمولا!
کاپ هم بین 1750 تا 1900 متغییره! تا کریستال میرم بعد میارم پایین دوباره بالا میره! تو این رنج کاپ هم دارک زیاده هم گلد و اکسیر!
چون مغازه هم دارم معمولا آنلاین هستم ...

jamal9
06-06-2015, 17:52
دوستان بهترین جا برای قرار گیری کینگ بربر کجاست؟من تانهالم و منابعم تقریبا وسطه و دور تا دورش دفاعی کشیدم با دیوار.کدوم سمت دفاعیا بذارم خوبه؟

و اینکه بهترین روش برای لوت چیه؟
اولا باید بگم که تا جایی که میتونی مخزن هارو پخش بذار تا یکی پنجاه درصد میزنه نتونه کل منابعتو ببره! اینجوری اتک هم کمتر میزنن بهت!
معمولا کینگ رو نزدیک مخزن دارک بذاری بهتره! توی وار هم نزدیک یکی از هوازن ها بذاری خوبه!
البته یه کار هم مبشه کرد ،اینکه کینگو نزدیک کلن کاستل بذاری و کاستلت هم هیلر بگیری! اونوقت وقتی بهت حمله بشه هیلر به کینگ جون میده و خلی دیرتر میمیره!

Iman-Emperatour
06-06-2015, 18:43
سلام
شما باید یه ایمیل دیگه بسازین برای اینیکی اکانتتون! بعد از داخل خوده بازی تو تنظیمات یا تنظیمات خوده گوشی قسمت جساب ها ایمیلتون رو بزنین! بعد داخل بازی از همون قسمت تنظیمات و google sign in ایمیل جدید رو انتخاب کنین تا این تان هال هفتتون تو ایمیل جدید ذخیره بشه!
اونجور که من فهمیدم از ایمیلی که به گوشی زدی برای سیو اونیکی که تان هالش سه هست استفاده کردی، واسه همین بقول خودتون وقتی رو دکمه سبز میزنین بازی قبلیتون لود میشه! باید این بازیتون رو تو یه ایمیل جدید سینک کنین!
مرسی جمال جان...
نمیشه اون تاون هال 3 که قدیمیه پاکش کنم از روی همین جیمیلم؟
طریقه سینک کردن تاون جدیده (تاون هفتم) بجای اون تاون قدیمی (تاون سه) رو بهم میگی..میترسم بزنم خراب کنم این همه زحمت کشیدم رو تاون هفتم:n16:

jamal9
06-06-2015, 19:31
مرسی جمال جان...
نمیشه اون تاون هال 3 که قدیمیه پاکش کنم از روی همین جیمیلم؟
طریقه سینک کردن تاون جدیده (تاون هفتم) بجای اون تاون قدیمی (تاون سه) رو بهم میگی..میترسم بزنم خراب کنم این همه زحمت کشیدم رو تاون هفتم:n16:

خواهش میکنم
نه نمیشه ایمیل رو از بازی حذف کرد! فقط با ایمیل دادن و نامه نگاری به شرکت سوپرسل امکان داره بشه با بهونه هایی ایمیل رو غوض کرد که اونم اصلا 99 درصد مطمئنم اینکارو براتون انجام نمیدن!
کاری نداره، شما اول بید برین یه ایمیل از طریق سایت gmail.com بسازین! یا اینکه از خود گوشی برین تو تنظیمات! بعد حساب هارو انتخاب کنین! بعدش افزودن حساب! بعد گوگل رو انتخاب کنین و دیگه بقیه ش رو فک کنم خودتون بدونین! حساب رو که باز کردی برو داخل بازی ! از قسمت تنظیمات بازی بزن رو گوگل پلاس که قرمز رنگه! حالا ایمیل جدیدت رو انتخاب کن و اوکی رو بزن! یه لودینگ میاد و اسمتون بالای بازی نمایش داده میشه! اون ایکون هم باید سبز بشه بعد از اون! اگه قرمز بود از بازی برین بیرون و دوباره بازی رو باز کنین تا سبز بشه! کلا اگه اسمتون که تو جی میل هرچی گذاشتین بالای بازی براتون بیاد یعنی اینکه با موفقیت سینک شده! اون ایکون گوگل هم سبز میشه!

Armin.Computer
07-06-2015, 18:47
من معمولا با ارچر بربر میزنم ...معدنای پر رو میزنم ،بعضی وقتها تان هال هشتم دیدم مخازنش پر باشه با همون ارچر بربر صد درصد میزنمش!
اسل هم چهار تا هیل میبرم معمولا!
کاپ هم بین 1750 تا 1900 متغییره! تا کریستال میرم بعد میارم پایین دوباره بالا میره! تو این رنج کاپ هم دارک زیاده هم گلد و اکسیر!
چون مغازه هم دارم معمولا آنلاین هستم ...

منم با آرچر بربر لول 5 می رم واسه لوت
اسپل ببرم دیگه نمی صرفه

Iman-Emperatour
07-06-2015, 20:35
خواهش میکنم
نه نمیشه ایمیل رو از بازی حذف کرد! فقط با ایمیل دادن و نامه نگاری به شرکت سوپرسل امکان داره بشه با بهونه هایی ایمیل رو غوض کرد که اونم اصلا 99 درصد مطمئنم اینکارو براتون انجام نمیدن!
کاری نداره، شما اول بید برین یه ایمیل از طریق سایت gmail.com بسازین! یا اینکه از خود گوشی برین تو تنظیمات! بعد حساب هارو انتخاب کنین! بعدش افزودن حساب! بعد گوگل رو انتخاب کنین و دیگه بقیه ش رو فک کنم خودتون بدونین! حساب رو که باز کردی برو داخل بازی ! از قسمت تنظیمات بازی بزن رو گوگل پلاس که قرمز رنگه! حالا ایمیل جدیدت رو انتخاب کن و اوکی رو بزن! یه لودینگ میاد و اسمتون بالای بازی نمایش داده میشه! اون ایکون هم باید سبز بشه بعد از اون! اگه قرمز بود از بازی برین بیرون و دوباره بازی رو باز کنین تا سبز بشه! کلا اگه اسمتون که تو جی میل هرچی گذاشتین بالای بازی براتون بیاد یعنی اینکه با موفقیت سینک شده! اون ایکون گوگل هم سبز میشه!
مرسی جمال...با یه جیمیل جدید سینک کردم بازیو
اگه پاک بشه بازی یا از دسترس خارج بشه با وارد شدن این این جیمیل بازی از همین جای که میخوام میاره؟

Abolfazl-Star
07-06-2015, 20:49
مرسی جمال...با یه جیمیل جدید سینک کردم بازیو
اگه پاک بشه بازی یا از دسترس خارج بشه با وارد شدن این این جیمیل بازی از همین جای که میخوام میاره؟
اگه کانکتش کرده باشی از ادامه ش میاره

amir-king1
07-06-2015, 23:11
دوستان من هر کاری میکنم ایکس مود برام کار نمیکنه
کلش ورژن7.65.5
ایکس مود ورژن 2.0.1

Abolfazl-Star
07-06-2015, 23:17
کلش ورژن7.65.5
ایکس مود ورژن 2.0.1
برای منم کار نمیکنه نمیدونم چرا

Lord VøľĐęmÕřţ
08-06-2015, 08:56
کلش ورژن7.65.5
ایکس مود ورژن 2.0.1
تو ورژن جدید کلش کلا ایکس مود کارایشو از دست داده شاید تو ورژن جدید ایکس مود درست بشه

osta_ali
08-06-2015, 12:50
تو ورژن جدید کلش کلا ایکس مود کارایشو از دست داده شاید تو ورژن جدید ایکس مود درست بشه

برا من كه داره به خوبي كار ميكنه.البته بعضي وقتا از كار ميوفته كه با خاموش روشن كردن گوشي درست ميشه.

armin_punisher6
08-06-2015, 14:06

من رو آیفون خیلی راحت استفاده میکنم.

amir-king1
08-06-2015, 23:57
توی فیسبوک ایکس مود هم بعضی ها گفتن براشون کار میکنه و بعضی ها هم با همون ارور چهار گزینه ای مواجه شدن

amir-king1
08-06-2015, 23:59
فکر کنم ورژن جدید ایکس مود روی اندروید مشکل داره

constant_boy23
09-06-2015, 14:28
به شما هم توی 4 روز دو تا جم باکس داد ایا ؟ : l:n36:

jamal9
10-06-2015, 12:54

همچین چیزی امکان نداره
مگه اینکه شما براتون یه جم باکس اومده باشه ،بعد حالا ممکنه ندیده باشین یا اینکه خودتون دست نزدین و چند روزی تو مپتون مونده ،بممکنه دو هفته یا ده روز مونده باشه تو مپتون ،بعد که برداشتی چهار روز بعدش یکی دیگه اومده ....
زمانشو دقیق نمیدونم اما فک کنم تقریبا هر دو هفته یه بار میاد ...

constant_boy23
10-06-2015, 14:21
همچین چیزی امکان نداره
مگه اینکه شما براتون یه جم باکس اومده باشه ،بعد حالا ممکنه ندیده باشین یا اینکه خودتون دست نزدین و چند روزی تو مپتون مونده ،بممکنه دو هفته یا ده روز مونده باشه تو مپتون ،بعد که برداشتی چهار روز بعدش یکی دیگه اومده ....
زمانشو دقیق نمیدونم اما فک کنم تقریبا هر دو هفته یه بار میاد ...

شما یه جوری مطمعن حرف میزنید انگار خودتون توی سوپرسل کار میکنید :n02:
من تازه کارگر چهارم رو گرفتم در نتیجه جم هام کمه و حواسم بهش هست ...و کاملا مطمعنم تو این 4 روز 2 تا جم باکس زدم .
این دو تا جم باکس هم دو طرف کاملا مخالف در اومده که مطمعن باشم همون نیست ...
در کل به دوستانی که تا یه حرف عجیب میبینن میگن شایعه پراکنی نکنید بگم که شاید بعضی وقتا واسه بعضی ها اتفاقای خاصی بیفته توی بازی ....

Ali*Reza
10-06-2015, 14:32

برای من که شخصا تا حالا نشده. همونطور که دوستمون گفتن برای من هم حدودا 10 تا 12 روز یکبار جم باکس داده شده. ( دقیق چک نکردم تا حالا که چند روزه )

راستی یه چند وقتیه در لیگ سیلور ( بخصوص سیلور یک ) لوت و مپهای خاموش به شدت زیاد پیدا میشه. حداقل برای من که اینطور بوده :n10:

Zaghan_13
10-06-2015, 18:02
امیدوارم تکراری نباشه اما ی سری سایتا حک کلش رو گذاشتنو با قیمت 5تومن میفروشن
کسی تاحالا گرفته؟میخوام ببینم واقعیه یا نه....

اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jamal9
10-06-2015, 21:05
شما یه جوری مطمعن حرف میزنید انگار خودتون توی سوپرسل کار میکنید :n02:
من تازه کارگر چهارم رو گرفتم در نتیجه جم هام کمه و حواسم بهش هست ...و کاملا مطمعنم تو این 4 روز 2 تا جم باکس زدم .
این دو تا جم باکس هم دو طرف کاملا مخالف در اومده که مطمعن باشم همون نیست ...
در کل به دوستانی که تا یه حرف عجیب میبینن میگن شایعه پراکنی نکنید بگم که شاید بعضی وقتا واسه بعضی ها اتفاقای خاصی بیفته توی بازی ....

دوست عزیز من نزدیک یه ساله دارم بازی می کنم و بخام نخام به صورت تجربی زمان در اومدن جم باکس دستم میاد!
تا حالا برای من یا بچه ها ی کلن پیش نیومده این اتفاق! و چون دوره ی مشخصی هم داره امکان این اتفاق خیلی کمه!
برای من فقط یه بار بعد از اینکه جم باکس رو برداشتم یه روز بعدش یکی دیکه دقیقا همونجا برام اومد! واسه اینکه ان جم باکس قبلی دو هفته ای دست نخورده مونده بود ...برای شما هم احتمالا همین اتفاق افتاده ....اگه هم نیفتاده نوش جونت

saeed ssd
10-06-2015, 21:12
بله برای من اتفاق افتاده دقیقا یکی دو هفته پیش بود مثلا شنبه یه جم باکس داد که زدم روز بعدش هم یکی دیگه
چیز غیر طبیعی نیست
هر دو هفته یه جم باکس میده حالا ممکنه واسه شما پشت سر هم بیافته
تو این مطلب هم آمار جم دادن های بازی رو نوشته انتهای مطلب هم نوشته
Normally, we have a Gem Box (25 Gems) every 2 weeks

jamal9
10-06-2015, 21:12

اینم لینکش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز چیزی به نام هک برای این بازی وجود نداره، این بازی روی سرور اجرا میشه و مثل بازی های افلاین نیست که بشه هکش کرد!
اگه هم حتی هک بشه زود شناسایی مبشه و کاربر بن میشه ...
پس دنبال اینجور چیزا نرید کلا
البته منم وقتی تازه شروع کردم دوست داشتم یه عالمه جم رایگان بدست بیارم و هی دائم تو گوگل سرچ میکردم ولی بعدا فهمیدم که نه اینطوریا نیست و نمیشه ...

saeed ssd
10-06-2015, 21:18

صد درصد کلاهبرداریه یعنی حتی یک درصد هم شک نکنید
یه سری نسخه های بازی هست که همه چی نامحدوده ولی توی سرورهای دیگه ای هستن و سرورهای خود بازی نیست احتمالا از اینا باشه که فایده هم نداره
برای مثال این یه نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرورهای سوپرسل امنیت فوق العاده بالایی دارن اگرم کسی بتونه هک کنه به سرعت متوجه میشن و طرف رو بن میکنن گول این سایتهای ایرانی رو نخورین که اکثرا کلاهبردارن

pedram-007
11-06-2015, 12:53
سلام
قبل از رفتن به تاون هشت لازمه که همه دیوارا هفت بشن یا نه؟!
یعنی دیوار رو چقد تو اولویت بزارم و بعد تاون رو اپگرید کنم؟
ممنون

Amir-Rainman
11-06-2015, 13:37
سلام

دوستان اکانت کلش دوستم از دیروز بالا نمیاد! اون قسمت لودینگش پر میشه ولی بالا نمیاد، اینترنتشم مشکلی نداره، مشکل از چی میتونه باشه؟؟

فقط امروز رفت یه اکانت دیگه با همون جیمیلش ساخت، اکانت جدیده بالا میاد، ولی قبلی هنوز بالا نمیاد.

با فیـ****شکن هم امتحان کرد ، درست نشد

computera13
11-06-2015, 18:27
نقشه خوب برای حفظ منابع و همینطور برای دفاع برای town hall 9 سراغ دارید؟

poria-m
11-06-2015, 22:56
سلام
ممنون
بله خیلی لازمه.تمام سعیتون رو بکنید که قبل از تموم شدن ساخت تاون 8 تمام دیوار هاتون هفت بشه.

Armin.Computer
11-06-2015, 23:23
این عکس آنتن دیگه خیلی آزار دهنده هست

armin_punisher6
11-06-2015, 23:39

واقعا خیلی رو مخه.

osta_ali
12-06-2015, 11:41

مخصوصا توی وار!!
من خیلی الکی چند تا از اتک های وارم رو به همین خاطر باختم .کسی راه حلی نداره؟(البته به جز هیتلر شکن چون اونم همیشه جواب نمیده)

jamal9
12-06-2015, 11:46
سلام دوستان اکانت کلش دوستم از دیروز بالا نمیاد! اون قسمت لودینگش پر میشه ولی بالا نمیاد، اینترنتشم مشکلی نداره، مشکل از چی میتونه باشه؟؟ فقط امروز رفت یه اکانت دیگه با همون جیمیلش ساخت، اکانت جدیده بالا میاد، ولی قبلی هنوز بالا نمیاد. با فیـ****شکن هم امتحان کرد ، درست نشد سلام مشکل از نسخه ی بازی هست که مشکل داره،چند روز پیش دوباره به بعضی کاراکتر ها حساس شده و اکانت بعضی دوستان وارد بازی نمیشه! شما بازیتون رو باید حذف کنین و جدیدترین نسخه رو از گوگل پلی نصب کنید،مشکلتون به همین سادگی حل میشه!

jamal9
12-06-2015, 11:47
مخصوصا توی وار!!
من خیلی الکی چند تا از اتک های وارم رو به همین خاطر باختم .کسی راه حلی نداره؟(البته به جز هیتلر شکن چون اونم همیشه جواب نمیده)
با فیلتر شکن هیچ مشکلی نداره! فقط بعضی وقتها ممکنه خوده فیلترشکن اتصالش قطع بشه که روزی یکی دوبار بیشتر این اتفاق نمیفته!

jamal9
12-06-2015, 11:49
سلام
ممنون
ضروری نیست و بخودتون بستگی داره اما از من میپرسی اره حتما همه رو 7 کن!
دیوار تو اتک های زمینی مهم ترین نقش رو داره! 100 درصد زدن مپایی که دیوارشون بالاس از طریق زمینی کاره هر کسی نیست!

osta_ali
12-06-2015, 11:55

مخصوصا توی وار!!

arming900
12-06-2015, 21:19
راه حل داره

دی ان اس گوگل رو بزنید

8.8.8.8
8.8.4.4

وای وای گوشی رو کانکشن بزنید آپشن رو نشون بده وارد کنید حل میشه

Armin.Computer
13-06-2015, 00:21
راه حل داره

دی ان اس گوگل رو بزنید

8.8.8.8
8.8.4.4

رو مودم ست کنم چی؟؟؟؟؟؟

saeed ssd
13-06-2015, 00:23
راه حل داره

دی ان اس گوگل رو بزنید

8.8.8.8
8.8.4.4

اصلا ربطی به اینا نداره
dns پیش فرض من همیشه همین دوتاس داخل تنظیمات مودم هم ست کردم ولی بازم مشکل پابرجاست
این مشکل دقیقا از عید شروع شد زمانی که قضیه چیلترینگ هوشمند رو راه انداختن:n21:
راه حلش هم همانا استفاده از چیز شکن هست

minime
13-06-2015, 10:43
اصلا ربطی به اینا نداره
dns پیش فرض من همیشه همین دوتاس داخل تنظیمات مودم هم ست کردم ولی بازم مشکل پابرجاست

مشکل فیلترینگ ۱۰۰٪ درسته فقط باید آی پی تغییر کنه

poria-m
13-06-2015, 10:46
سلام.
کسی از آپدیت جدید بازی خبر داره؟
کیه میاد؟چیا اضافه میشه؟

osta_ali
13-06-2015, 12:07
اینم مپ من:

arming900
13-06-2015, 13:38
رو مودم ست کنم چی؟؟؟؟؟؟

اصلا ربطی به اینا نداره

همینجوری نگفتم حتما جواب میده که گفتم

خودم بعد از اخرین آپدیت همش با سایفون میومدم بعد گفتم اینم تست کنم وارد کردم دیدم درست شد

توی مودم نمیخواد توی کانکشن اینترنت وارد کنید من هم توی پی سی زدم درست شد هم تو گوشی

توی نت هم سرچ کنید روش وارد کردنش موجوده اگر بلد نیستید

king_darkness
13-06-2015, 21:15
دو روزه اصلا نمیشه بازی کرد! همش وسط اتک خدا خدا میکنم که قطع نشه! دوتا گوشی دارم با یکیشون حداقل میشه بازی کرد ولی اون یکی کلا تعطیل شده!!
خدا باعث و بانیشو لعنت کنه!

Iman-Emperatour
14-06-2015, 23:49
سیو بازی رو از روی اکانت گوگول چجوری واسه خودم نگه دارم تا پاک نشه؟

پ.ن:میخوام رام گوشی رو عوض کنم حافظه پاک میشه

Abolfazl-Star
15-06-2015, 00:04
سیو بازی رو از روی اکانت گوگول چجوری واسه خودم نگه دارم تا پاک نشه؟

پ.ن:میخوام رام گوشی رو عوض کنم حافظه پاک میشه
اگه شما بازی رو با اکانت جیمیلت سینک کرده باشی مشکلی نیست میتونی انجامش بدی

Iman-Emperatour
15-06-2015, 13:11
اگه شما بازی رو با اکانت جیمیلت سینک کرده باشی مشکلی نیست میتونی انجامش بدی
ممنون
اره روی یه اکانت بازی سیو میشه
با پاک شدن حافظه گوشیم دوباره با همون اکانتم که سینک میکنم از اخرین سیو بازیم میاد یعنی؟

Armin.Computer
15-06-2015, 19:49
ممنون
اره روی یه اکانت بازی سیو میشه
با پاک شدن حافظه گوشیم دوباره با همون اکانتم که سینک میکنم از اخرین سیو بازیم میاد یعنی؟

من خودم کلش رو کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم و اکانت جیمل رو زدم sync شد
بدون مشکل

Thor God
19-06-2015, 13:10
الان درخواست عضویت تو کلن دادم SamGun قبول نکردن :n26:

باید معرفی می کردم به عنوان یوزر p30world ؟

reza4024
20-06-2015, 02:38
دوستان شبیه سازی اتک وار xmode واقعا دقیق هستش؟ ارزش داره واسش گوشیمو روت کنم؟

migmig3000
20-06-2015, 04:24
دوستان شبیه سازی اتک وار xmode واقعا دقیق هستش؟ ارزش داره واسش گوشیمو روت کنم؟

قبلا خوب بود و دقیق مشخص میکرد ولی الان فکر کنم باید خودتون مشخص کنید که کستل حریف چی باشه که مطمئننا باعث میشه نتیجه ها مثل هم نشه!

ODADO
20-06-2015, 09:35
سلام دوستان.

من الان چندین وار هست هر مپی میذارم اگه آنتی دراگ باشه با گولم پکا سه میزننم!اگر هم آنتی هوگ و گولم باشه ،هوایی سه میکنن!!:n09:
دیگه مپی نمونده که از سایتهای معتبر خارجی و داخلی تست نکرده باشم!
تاون هال من هشت هست،لطف میکنین یه مپی معرفی کنین که حداقل تاون هشتی هایی مثل خودم نتونن سه بزننش؟

jamal9
20-06-2015, 10:00
سلام دوستان.

من الان چندین وار هست هر مپی میذارم اگه آنتی دراگ باشه با گولم پکا سه میزننم!اگر هم آنتی هوگ و گولم باشه ،هوایی سه میکنن!!:n09:
دیگه مپی نمونده که از سایتهای معتبر خارجی و داخلی تست نکرده باشم!
تاون هال من هشت هست،لطف میکنین یه مپی معرفی کنین که حداقل تاون هشتی هایی مثل خودم نتونن سه بزننش؟
سلام
شما هر مپی که بذارین اما دیوارات ضعیف باشه باز با گولم سه میشه ..اگه هم کنون و تاور اچر هات هم لول ده نباشن باز ضعیفن و با هوگ میزننت ...
دوتا مپ میذارم برات که 99 درصد وارها دوستاره میزننش و سه نمیشه ...امیدوارم که بدردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);

ODADO
20-06-2015, 10:42
سلام
شما هر مپی که بذارین اما دیوارات ضعیف باشه باز با گولم سه میشه ..اگه هم کنون و تاور اچر هات هم لول ده نباشن باز ضعیفن و با هوگ میزننت ...
دوتا مپ میذارم برات که 99 درصد وارها دوستاره میزننش و سه نمیشه ...امیدوارم که بدردت بخوره
;
;

خیلی خیلی ممنون:n16:تست میکنم نتیجه رو اینجا میذارم البته اگه با تاون هشت ات بدن:)

یه سوال:

من الان اولویتمو بذارم واسه شش کردن ویز تاورها یا اینکه 10 کردن کنون؟مورتارها و ارچر تاور هام شیش و 10 هستن.
اگه بخوام وقت بذارم رو آپ کردن دفاعیات دیوارهامو چی کار کنم؟الان شش هست دیوارام.
در ضمن من الان پکام دو هست گولمم داره دو میشه ولی هوگ یکه!
پکا رو سه کنم یا اینکه هوگو ببرم تا چهار؟

saman123123
20-06-2015, 11:30
هنوزم داره خندم میگیره:n01:

علامت آنتن وسط حساس ترین اتک وار:)با جود تمام تمهیدات از جمله تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان !!قطعی!و در نهایت باخت به خاطر یک امتیاز اختلاف:n29:

باعث و بانیش واقعا ممنون!!!

reza4024
20-06-2015, 13:08
قبلا خوب بود و دقیق مشخص میکرد ولی الان فکر کنم باید خودتون مشخص کنید که کستل حریف چی باشه که مطمئننا باعث میشه نتیجه ها مثل هم نشه!

با توجه به نیروهای کستل شماره های پایین تر و بالاتر میشه فهمید رو به روییت چی تو کستلش داره
حالا xmode واسه پخش شدن نیروها و این حرفا واقعا خوب عمل میکنه؟

هنوزم داره خندم میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علامت آنتن وسط حساس ترین اتک وار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با جود تمام تمهیدات از جمله تغییر دی ان اس و استفاده از وی پی ان !!قطعی!و در نهایت باخت به خاطر یک امتیاز اختلاف

باعث و بانیش واقعا ممنون!!!

منم با وای فای مودم همین مشکلو دارم ولی با نت سیمکارت مشکلی نداره
با نت سیمکارتتون بازی کنین

Armin.Computer
20-06-2015, 19:12
سلام دوستان یک سوال
من حساب کردم در War ها زیاد سودی ندارن
مثلا از هر وار 600 تا الکسیر بنفش میگیری
با توجه به اینکه دراگ من 3 هست و باید بابت هر کدوم 36 تا هزینه کنم
اگر هر اتک رو فول دراگ بزنم نزدیک به 700 تا الکسیر باید مصرف کنم
تازه اگر دونات ندم
نظر شما چیه؟؟؟

Ali*Reza
20-06-2015, 23:09
سلام دوستان یک سوال
من حساب کردم در War ها زیاد سودی ندارن
مثلا از هر وار 600 تا الکسیر بنفش میگیری
با توجه به اینکه دراگ من 3 هست و باید بابت هر کدوم 36 تا هزینه کنم
اگر هر اتک رو فول دراگ بزنم نزدیک به 700 تا الکسیر باید مصرف کنم
تازه اگر دونات ندم
نظر شما چیه؟؟؟

سلام.
اولا فقط اکسیر که بدست نمیارین ، گلد و دارک هم بدست میارین که در ازای اون مقدار اکسیر که خرج میکنین تقریبا ارزششو داره.
ثانیا میتونین باتوجه به مپ طرف مقابلتون صرفا با دراگ اتک ندین و اتکهای متنوعی داشته باشین.
ثالثا با افزایش رتبه و لول کلنتون ، اون مقدار لوتی که بدست میارین هم بیشتر میشه که در کلنهای لول بالا اون مقدار قابل توجه هست.

مهندس الهه
21-06-2015, 01:44
سلام
گوشی رو هرچیکارش کردم گفت به گوگل کانکت نمیشم که نمیشم
میخام ریست فکتوری کنم
و از آنجایی که گوگلم کانکت نیست اگر ریست فکتوری کنم اکانت کلش خواهد پرید !!

سوالم اینه
اگر با تیتانیوم بکاپ از کلش همراه با دیتاش بکاپ بگیرم و بعد ریست فکتوری ، برش گردونم بازی از همونجایی که هستم بالا میاد ؟
کسی تا حالا اینجوری گیر کرده ؟!!

چیکارش کنم این کلشو ؟

اکثر اسناد کاری رو باید با گوگل سینک کنم !

ففف.ممم
21-06-2015, 03:11
به احتمال زیاد بر نمی گرده این نرم افزار فقط برای بازی های آفلاینه

Sent from my HUAWEI Y530-U00 using Tapatalk

softday
21-06-2015, 07:38
اینم مپ ما . انتی جاینت و هوگ هست
تازه تاون هال رو بردم بالا

migmig3000
21-06-2015, 11:11
با توجه به نیروهای کستل شماره های پایین تر و بالاتر میشه فهمید رو به روییت چی تو کستلش داره
حالا xmode واسه پخش شدن نیروها و این حرفا واقعا خوب عمل میکنه؟

آره از این نظر خوبه.

jamal9
21-06-2015, 18:49
خیلی خیلی ممنون:n16:تست میکنم نتیجه رو اینجا میذارم البته اگه با تاون هشت ات بدن:)

یه سوال:

من الان اولویتمو بذارم واسه شش کردن ویز تاورها یا اینکه 10 کردن کنون؟مورتارها و ارچر تاور هام شیش و 10 هستن.
اگه بخوام وقت بذارم رو آپ کردن دفاعیات دیوارهامو چی کار کنم؟الان شش هست دیوارام.
در ضمن من الان پکام دو هست گولمم داره دو میشه ولی هوگ یکه!
پکا رو سه کنم یا اینکه هوگو ببرم تا چهار؟

خواهش میکنم
اولا بنظرم قبل از کنون ها تاور ارچر هارو ده میکردین بهتر بود! چون وقتی با دراگ اتک بزنن یا کلا تاور ارچر هم هوایی میزنه و هم زمینی پس اولویت با تاور ارچر هست!
اما در مورد ویز تاور و ارچ تاور اول باید بپرسم که شما براتون اتک معمولی مهمه یا وار؟ اگه وار مهمه تاور ارچر بالا ببر ،اگه نه ویزارد! البته هیچوقت سه تا تاور ویزارد رو با هم نذار ،یکی یکی بذار که وقتی اتک میزنن زیاد ضعیف نشی! ولی اگه اتک معمولی و منابع مهمه ویزارد رو بذار! برای اتک ارچر بربر تاور ویزارد خیلی خوبه ...
شما خیلی کم خرج دیوارات کردی! دیوارات اگه هشت باشه خیلی عالی میشه! اگه هشت باشه عمرا با گولم سه نمیشه! دیوار خیلی مهمه! حتی وقتی دفاعیاتم ضعیف باشه اما دیوارات خفن باشن کسی نمیتونه به راحتی بزنتت!
شما اگه تان هال هشت رو دارین ماکس میشین و کم کم میرین سمت تان هال نه از من میشنوی اصلا هوگ رو دست نزن!
گولم رو دو کن و پکا هم سه! با گولم دو و پکا سه بری هال نه خیلی جلو میفتی! تان هال نه با هوگ پنج هم سه نمیشه! اگه یه مقدار قوی باشه سه نمیشه! حتی اگه ضعیف هم باشه اگه کویین و کینگ وسظ باشه ممکنه فقط تان هال رو نزنی و یه ستاره بشه با 99 درصد تخریب! (این قصه خیلی زیاد پیش میاد)
پس با این توضیحات وقتتو بذار روی گولم و پکا و اسلاتو هم پنج کن! مینیون رو هم چهار بکنی خوبه! تان هال نه به بعد با لاوا هوند لول دو و مینیون پنج راحت هال نه رو میشه سه کرد! البته کاستل یه لاوا لول سه بگیری خیلی بهتره!
حالا وقت داشتی میتونی بعد از اونا هوگ هم بالا ببری ! ولی هوگ برای تان هال هشت و اوایل تان هال نه خوبه! بعدش دیگه بلا استفاده میشه! از تان هال نه متوسظ رو به ماکس به بعد فقط اتک گولم و بالن ! بقیه هیچی!

pedram-007
21-06-2015, 19:27
سلام دوستان
در مورد اپگرید کینگ و نیروهای دارک سوالی داشتم!
به نظرتون واجبه که قبل از اپگرید تاون هال به لول ۸ من نیروهای دارکمو همشونو اپگرید کنم و بعد برم؟ همینطور در مورد کینگ!
ممنون

jamal9
21-06-2015, 23:22
سلام دوستان
در مورد اپگرید کینگ و نیروهای دارک سوالی داشتم!
به نظرتون واجبه که قبل از اپگرید تاون هال به لول ۸ من نیروهای دارکمو همشونو اپگرید کنم و بعد برم؟ همینطور در مورد کینگ!
ممنون

سلام
چیزی که هست اینه که شما مجبور نیستین!
اما اگه کینگ لول پنج بشه و هوگ و مینیون هم لول دو بشن خیلی جلو میفتین! مخصوصا کینگ که اگه لول پنج نباشه اصلا تو اتک ها نمیشه کنترلش کرد از نظر من!
بهرحال اگه وقت دارین برای ماکس شدن تان هال هفت خوبه که اپگر ید بکنین ! ولی بصرفه نیست که فقط بخاطر اپگریت نیرو تان هالتونو بالا نبرید

poria-m
22-06-2015, 10:34
این لیگ چمپیون چیه دیگه؟دوروزه شروع کردم برسم بهش الانم مستر یک هستم.هرچی خدا خدا میکنم که بهم حمله کنن نمیکنن.نمیدونم چرا.راه حلی دارین بشه زود رسید؟

maziyarkhani
22-06-2015, 11:38
دوستان من تازه بالنونم لول 6 شده و لاوا هم آزاد شده . تا حالا تو وار حمله با بالون نداشتم. استراتژی حمله با لاوا + بالون + 4 تا اسپل ریج رو میشه توضیح بدید ؟

saeed ssd
22-06-2015, 12:52
دوستان من تازه بالنونم لول 6 شده و لاوا هم آزاد شده . تا حالا تو وار حمله با بالون نداشتم. استراتژی حمله با لاوا + بالون + 4 تا اسپل ریج رو میشه توضیح بدید ؟
استراتژی حمله Penta Lava Loon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

saman123123
22-06-2015, 20:13
سلام،لطفا کمک کنین این مپ رو با چه روشی میشه سه کرد؟زمینی و هوایی هر کدوم که ممکنه.

نیروهای من برای اتک هوایی :دراگ3
اتک زمینی:پکا و گولم یک،ویز5

J@viD
22-06-2015, 21:57
با سه اسپل آبی ضد هواییه تنهارو بزن.
دراگونارو از سمت چپ کینگ پخش بریز پشتشونم بالون 6 بریز به سمت ضد هوایی که احتمال میدی دراگونا نزنن.
اینجوری سه میشه منتها تسلط تو اتک از تکنیک خیلی مهمتره.

مهندس الهه
23-06-2015, 02:22
لطفا یه مپ وار یه یه فارمینگ واسه th7 بدین به من
بهترین مپی که سراغ دارید
مرسی

poria-m
23-06-2015, 14:28
سلام.
من بالاخره بعد از سه روز بدون بوست کردن تونستم به چمپیون برسم.
چه حالی داره:دی
البته زیاد آسون نبود و وقت میخواست که تونستم.

jamal9
23-06-2015, 21:44
سلام.
من بالاخره بعد از سه روز بدون بوست کردن تونستم به چمپیون برسم.
چه حالی داره:دی
البته زیاد آسون نبود و وقت میخواست که تونستم.

مبارکه:n02:
من فقط دو بار بوست کردم!
دوروزه هم رسیدم !
با چی اتک زدی؟
من که با گولم زدم

poria-m
23-06-2015, 23:26
مبارکه:n02:
من فقط دو بار بوست کردم!
دوروزه هم رسیدم !
با چی اتک زدی؟
من که با گولم زدم
سلام.ممنون.
من دوبار بوست زدم برای اسپل های وارم چون خیلی میکشید ودس شدن.البته اگه وار نبود 2 روزه میرسیدم.ولی شد سه روز.
اتک هامم جاینت و ارچر:دی

jamal9
26-06-2015, 10:45
sneak peeks!
قراره یکی دوروزه دیگه اپدیت بیاد!
تبریک:n02:

Abolfazl-Star
26-06-2015, 10:55
sneak peeks!
قراره یکی دوروزه دیگه اپدیت بیاد!
تبریک:n02:
حالا چی هست این ?. سوپرسل هم درست توضیح نداده

saeidrezay
26-06-2015, 11:02
ولی خودمون هستیم
خیلی باحال ایکس مود رو از راه به در کرد
البته همین که گفتم الان رو گوشی من کار میکنه ولی من رو خیلی از گوشی رو تلاش کردم نشد اکثر آپدیت ها رو هم برای همین داده بودن

J@viD
26-06-2015, 12:04
دیشب لوت عالی بود.

poria-m
26-06-2015, 13:47
اپدیت بعد چیا اضافه میشه؟کسی خبری داره؟

jamal9
26-06-2015, 14:29
حالا چی هست این ?. سوپرسل هم درست توضیح نداده

sneak peeks یه دوره ی یکی دوروزه هستش که تو این تایم اخبار اپدیت جدید رو منتشر میکنه سوپرسل!

jamal9
26-06-2015, 14:31
اپدیت بعد چیا اضافه میشه؟کسی خبری داره؟

تو این یکی دوروز یکی یکی اخبار اپدیت چدید منتشر میشه،ولی فعلا چیزی اعلام نشده ...