مشاهده نسخه کامل
: Clash of Clans ™
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
اولین خبر رسمی!
دراگون لول پنج ! تو تان هال ده در دسترسه!
که احتمالا لول چهارش تو تان هال نه میشه!
اولین خبر رسمی!
دراگون لول پنج ! تو تان هال ده در دسترسه!
که احتمالا لول چهارش تو تان هال نه میشه!
اوه.
خوب شد لول دراگ اومد.
من که اصلا راضی نیستم لول جدید برای تروپ های دیگه بیاد چون خیلی نزدیکم که همه ی سرباز هارو مکث کنم.
ممنون از خبر.
خبر رسمی دوم: دوتا لیگ بالاتر از چمپیون هم به بازی اضافه میشه!
خبر رسمی دوم: دوتا لیگ بالاتر از چمپیون هم به بازی اضافه میشه!
بله.
دولیگ titan و legend.
البته تایتان و چمپیون از این به بعد بصورت سه لیگ در میان که خیلی خوبه.این دو لیگ جدید بونز بسیار عالی دارن.
Ali*Reza
27-06-2015, 19:25
یه جا هم خوندم توی آپ جدید قراره دارک اسپل فکتوری هم اضافه بشه. البته نمیدونم شایعس یا نه !!!
یه جا هم خوندم توی آپ جدید قراره دارک اسپل فکتوری هم اضافه بشه. البته نمیدونم شایعس یا نه !!!
سلام.
بله و نخیر. :دی.
توی ویدیویی که سوپر سل داده بود یک آیکون جدید بود با شکم اسپل.که با هم میشدن دوتا.حالا بحث اینه که آیا اسپل فکتوری دوم میخواد بیاد یا شایدم دارک اسپل فکتوری باشه.
البته اگه بخوان دوتا اسپل فکتوری معمولی بدن باید یه اسپل جدید اضافه شه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
migmig3000
28-06-2015, 02:01
توی تاون ده تازه از دست حمله های دراگ راحت شده بودیم باز اومدن یه لول اضافه کردن! به جای دراگ باید هوگ رو ارتقاء میدادن چون عملا از تاون نه بلا استفاده میشه
saeed ssd
29-06-2015, 00:21
تو آپدیت جدید ظاهرا سه اسپل جدید هم اظافه شده
3 New Spells: Earthquake, Poison and Haste ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از تان 8 می شه ساختمان اسپل فکتوری جدید رو در اختیار داشت که در تان 8 مجموعا هفت اسپل در تان 9 نه اسپل و تان 10 یازده اسپل جدید به شما میده
Kasra 91
29-06-2015, 08:56
بهترین راه های اتک تو وار تاون هال 10 چیه؟ دیگه با گولم ویز جواب نمیده تسلا و اینفرنو نابود میکنه
migmig3000
29-06-2015, 15:16
بهترین راه های اتک تو وار تاون هال 10 چیه؟ دیگه با گولم ویز جواب نمیده تسلا و اینفرنو نابود میکنه
با گالم ویزارد و پکا به راحتی میشه دو ستاره گرفت شما برای اینفرنو ها دوتا اسپل فریز ببرید.
pedram-007
29-06-2015, 21:26
من تا الان كه تاون هال ٧ هستم تو كاپ بين ١١٥٠ تا ١٢٥٠ تا الان هرچي سرچ ميزدم به من دد مپايي نشون ميداد
كه راحت ميشد با ارچر بربر زدشون ولي الان دو سه روزيه كه ديگه از اين موردا بهم نشون نميده كه تقريبا اخراي تاون
هفت هستم و فقط اپ كردن ديوارام مونده.
دليل خاصي داره؟
migmig3000
30-06-2015, 00:19
من تا الان كه تاون هال ٧ هستم تو كاپ بين ١١٥٠ تا ١٢٥٠ تا الان هرچي سرچ ميزدم به من دد مپايي نشون ميداد
كه راحت ميشد با ارچر بربر زدشون ولي الان دو سه روزيه كه ديگه از اين موردا بهم نشون نميده كه تقريبا اخراي تاون
دليل خاصي داره؟
فقط شما نیستی کلا چند وقتیه لوت کم شده
saeed ssd
30-06-2015, 00:35
دليل خاصي داره؟
حدود یک هفته پیش فکر میکنم بعد از ظهر بود که بازی قطع شد و همه فکر میکردن اپدیت یا تغییر جدیدی قراره اتفاق بیافته که وقتی بازی بالا اومد هیچ تغییر خاصی اتفاق نیافتاده بود
دقیقا از همون روز دیگه dead base پیدا نمیشه فکر میکنم سیاست جدید سوپرسله که منابع کم باشه شما مجبور باشی جم خرج کنی
saeed ssd
30-06-2015, 01:21
در آپدیت جدید اسپل رعد روی مخازن (به خصوص مخزن دارک اکسیر)کوچکترین تاثیری نداره و دیگه نمیشه به این روش دارک زد
این ویدئو رو ببینید هم اسپل جدید رو معرفی کرده هم موردی رو که گفتم بیان کرده
طلسم Earthquake ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArashMiniStar
30-06-2015, 11:58
خیلی بد شد
خصوصا این کسایی ک تازه مخزن دارک میگیرن برای جمع کردن دارک ب مشکل بر میخورن چون ضعیفن زمینایی ک دارک دارنو نمیتونن بزنن
لاقل دارک دریل قوی تر کنن!!! خاک تو سرشون رسماااا
armin_punisher6
30-06-2015, 13:17
آپدیت کی میاد؟
اتفاقا خبیلی هم خوب شد این جریان اسپل
دیگه مفت خوری نمیکنن و غارت ناجوانمردانه :n10:
Ali*Reza
30-06-2015, 18:56
زمان دقیق آپدیت مشخص نیست ولی در ماه July منشر خواهد شد.
عدم تاثیر اسپل رعد روی مخازن بیشتر برای افرادی که تان هفت و یا هشت هستند بد شده. من هم به عنوان یه تان دهی کاملا موافق این قضیه هستم :n02:
+
ویرایش : توی چندتا سایت که نگاه میکردم ظاهرا آپدیت اول July ( فردا ) قراره منتشر بشه.
اتفاقا خبیلی هم خوب شد این جریان اسپل
دیگه مفت خوری نمیکنن و غارت ناجوانمردانه :n10:
ArashMiniStar
30-06-2015, 20:57
من الان تاون حال نه هستم گلد 2 لوت خیلی خوبه مشکل لوت دارین بیاین گلد 2
saeed ssd
30-06-2015, 22:31
ظاهرا آپدیت جدید قراره فردا منتشر بشه
یه سری تغییرات رو می تونید اینجا ببینید
New Clash of Clans Update ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییرات جدید شامل:
1- دارک اسپل جدید :
اسپل عجله / اسپل زمین لرزه /اسپل سم
2- دراگون لول 5
3- یک ایر سویپر دیگر در تاون هال 9
4- اضافه شدن 2 لیگ : titan و legend
5- زمان ساخت اسپل های rage و heal و lighting و jump و freeze تغییر کرده :
اسپل lighting , healing 20 دقیقه
اسپل rage ,freeze ,jump 30 دقیقه
6- امکان قرار دادن ساخت اسپل در صف زمانی که اسپل فکتوری فول باشه
7- اسپل رعد و برق هیچگونه اسیبی به مخزن ها وارد نمیکنه
8- ظاهر پنجره barracks و spell factory تغییر میکنه
9- اضافه شدن ایکون جدید ساخت نیرو بالای ایکون attack
10- برخی پیشرفت های جدید باربارین کینگ و ارچر کویین :
مثلا باربارین کینگ و ارچر کویین دیوار های غیر ضروری رو خراب نمیکنند
دیوار شکن ها باهوش تر شدند و دیوار های غیر ضروری رو خراب نمیکنند.
و ...............:n20:
erfan.it
01-07-2015, 11:21
ورژن جدید داره میاد :)
ArashMiniStar
01-07-2015, 11:43
دوستان من اومدم تاون جال 9.ولی حریفایی که میاد خیلی سخته!! نیرو چی آپ کنم که بتونم بزنم؟
الان بالونم پنجه (داره 6 میشه) هوگ 5 ویزارد 5 آرچر 5 بربر 5 وال بریکر 5 جیانت 5 گولم 1 پکا 1 اسپیل هیل 5 ریج (یادم نیست فقط میدونم بالاترین لول یا سگیه) آبی 4 دراگ 3
واقعا اعصابم امروز خورد شد سر اینکه با گولم پکا ویزارد حمله کردم 1 ستاره هم نشد!!! این هیدن تسلاهای کنار تاون حال دخلمو تو وار آورد!
MCSE MAN
01-07-2015, 12:15
دوستان من اومدم تاون جال 9.ولی حریفایی که میاد خیلی سخته!! نیرو چی آپ کنم که بتونم بزنم؟
الان بالونم پنجه (داره 6 میشه) هوگ 5 ویزارد 5 آرچر 5 بربر 5 وال بریکر 5 جیانت 5 گولم 1 پکا 1 اسپیل هیل 5 ریج (یادم نیست فقط میدونم بالاترین لول یا سگیه) آبی 4 دراگ 3
واقعا اعصابم امروز خورد شد سر اینکه با گولم پکا ویزارد حمله کردم 1 ستاره هم نشد!!! این هیدن تسلاهای کنار تاون حال دخلمو تو وار آورد!
منم تازه اومدم تاون 9. هم لوت کم و سخته و هم اینکه لول بالاها بهت حمله میکنن و با خاک یکسانت میکنن
تو دفاع تا وقتی که x-bow نذاریم و تو حمله هم تا وقتی نیروهامون آپ نشه باید بسوزیم و بسازیم
داشتم اکسیر جمع میکردم برای پکا 3 و تا 4 میلیون رفته بودم. یهو تاونم 9 شد دیگه انقدر زدنم که بیخیال شدم فعلا
دنبال یه نقشه خوب هم هستم واسه تاون 9
منم تازه اومدم تاون 9. هم لوت کم و سخته و هم اینکه لول بالاها بهت حمله میکنن و با خاک یکسانت میکنن
تو دفاع تا وقتی که x-bow نذاریم و تو حمله هم تا وقتی نیروهامون آپ نشه باید بسوزیم و بسازیم
داشتم اکسیر جمع میکردم برای پکا 3 و تا 4 میلیون رفته بودم. یهو تاونم 9 شد دیگه انقدر زدنم که بیخیال شدم فعلا
سلام دوستان گل
خوب با اپ کردن تاون هال لوت کم میشه شما باید فول مکس تاون هال 8 بشین بعد تاون هال رو اپ کنید حالا دیگه کاری نمیشه کرد با xbow لول 1 هم هیچ کاری نمیشه کرد تنها کاری که میتونید بکنید اینه که مخزن دارک نزارین پر بشه و همچنین مخازن سکه و اکسیر
از نبودن لوت هم نگران نباشید بعد چند وقت که تاون هال 9 میشه لوت هم پیدا میشه اولاش اینجوریه
از مپی که قرار دادم در چند صفحه قبل استفاده کنید )
ArashMiniStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:
برا جمع اوری سکه و اکسیر نیاز نیست که حتما با گولم و پکا اتک بدین با ارچر میتونید لوت بزنید
یا اینکه از ترکیب 20 تا جاینت 7 تا دیوار شکن بقیه مینیون استفاده کنید با اسپل heal
برا اتک وار با گولم میتونید میتنوید از ترکیب زیر استفاده کنید :2 تا گلوم 2 تا پکا 7 تا دیوار شکن بقیه ویزارد (البته این ترکیب بیشتر برا اتک تو وار استفاده میشه) (2 تا اسپل rage 2 تا اسپل heal) تو کلن کستل هم پکا
به این صورت که اول 2 تا گولم رو میریزد بعد پیشتش دیوار شکن بعد ویزار ها رو خالی میکنید پشتش بعد هم پکا ها رو .
به این خاطر پکا رو اخر خالی میکنیم چون پکا بیشتر دوست داره بچرخه دوره مپ :n02:
ArashMiniStar
01-07-2015, 12:37
سلام دوستان گل
شما باید فول مکس تاون هال 8 بشین بعد تاون هال رو اپ کنید حالا دیگه کاری نمیشه کرد با xbow لول 1 هم هیچ کاری نمیشه کرد تنها کاری که میتونید بکنید اینه که مخزن دارک نزارین پر بشه و همچنین مخازن سکه و اکسیر
از نبودن لوت هم نگران نباشید بعد چند وقت که تاون هال 9 میشه لوت هم پیدا میشه اولاش اینجوریه
ArashMiniStar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:
برا جمع اوری سکه و اکسیر نیاز نیست که حتما با گولم و پکا اتک بدین با ارچر میتونید لوت بزنید
یا اینکه از ترکیب 20 تا جاینت 7 تا دیوار شکن بقیه مینیون استفاده کنید با اسپل heal
برا اتک وار با گولم میتونید میتنوید از ترکیب زیر استفاده کنید :2 تا گلوم 2 تا پکا 7 تا دیوار شکن بقیه ویزارد (البته این ترکیب بیشتر برا اتک تو وار استفاده میشه) (2 تا اسپل rage 2 تا اسپل heal) تو کلن کستل هم پکا
به این صورت که اول 2 تا گولم رو میریزد بعد پیشتش دیوار شکن بعد ویزار ها رو خالی میکنید پشتش بعد هم پکا ها رو .
اتفاقا من با همین ترکیب شما امروز حمله کردم صفر ستاره شد!!! دلیل اصلیش ک نتونست تاون حال بزنه 4 تا هیدن تسلا دورش بود حریفش نشدم :| نیرو هام هم درست به سمت تاون حال رفتن اول گولم بعد دیوار شکن به موقع زدم بعدش چند تا ویزارد (ک پکا دور نزنه) و در نهایت پکا و کل ویزارد ها
واقعا موندم اشکال از کجاست
تو ایکس مود راحت راحت دو شد ولی این نشد
دو تا هیل بردم ی ریج ی جامپ (جامپ چون نقشه جوری بود اگه نمیبردم میرفتن دور میزدن ب تاون حال نمیرسیدن!! هیچ کاریشم نمیشد کرد 200 بار تست زدم
ضمنا من مشکلم اتک واره ن لوت
ArashMiniStar
01-07-2015, 12:40
داداش کاپ ت چنده؟ مال من رو گلد دو هست لوت زیاده حتما بیارش رو این ک کمتر بزننت
از ترکیب ارچر بربر استفاده کن فقط زمینای مرده با کالکتور معدن پر بزن
تاون حال ت رو بیرون بذار ک شیلد بگیری
ی عکس از نقشه الانت بذار شاید خوب نیست
MCSE MAN
01-07-2015, 12:45
سلام دوستان گل
شما باید فول مکس تاون هال 8 بشین بعد تاون هال رو اپ کنید حالا دیگه کاری نمیشه کرد با xbow لول 1 هم هیچ کاری نمیشه کرد تنها کاری که میتونید بکنید اینه که مخزن دارک نزارین پر بشه و همچنین مخازن سکه و اکسیر
من تقریبا فول مکس بودم و فقط یه تسلام موند تو ساختمونا و دیوارام هم همشون 7
x-bow هم درسته لول یکش قوی نیست ولی خیلی وقتا همین که طرف ببینه x-bow هست با توجه به منابعی که گیرش میاد ممکنه منصرف بشه. مخصوصا اگه هم لول خودم باشه
آپدیت جدیدم که در حال اومدنه
ساختمونا و نیروها رو به ترتیب کدوماشو ارتقا بدیم بهتره؟
amir-king1
01-07-2015, 13:20
اپدیت جدید اومده من دارم از گوگل پلی میگیرمش
کلا گوگل پلی پوکیده
MCSE MAN
01-07-2015, 13:36
داداش کاپ ت چنده؟ مال من رو گلد دو هست لوت زیاده حتما بیارش رو این ک کمتر بزننت
از ترکیب ارچر بربر استفاده کن فقط زمینای مرده با کالکتور معدن پر بزن
تاون حال ت رو بیرون بذار ک شیلد بگیری
ی عکس از نقشه الانت بذار شاید خوب نیست
من گلد 1 بودم که الان اومدم گلد 2
نه مشکل این بود که اکسیر زیاد داشتم واسه 3 کردن پکا واسه همین حمله زیاد میکردن بهم
آخر دیدم نمیشه واسه همین خرجش کردم الان تقریبا اوکی شد
من با گولم و پکا تاون 8 رو سه ستاره یا اگه تقریبا مکس باشه حداقل دو میزنم ولی روی تاون 9 هنوز تست نکردم چون تازه یه روزه شدم 9
باید تسلاها سرگرم گولمت میشدن که پکات از بین نره که حتما اینجوری نشده
constant_boy23
01-07-2015, 13:36
همچنان سخت در انتظاریم یه سایت داخلی دست به کار شه ...والا الان اگه فیلم یا اهنگی بود در صدم ثانیه دست به کار میشدن برا بازدید بیشتر ...
کلش مظلوم واقع شده :n02:
اتفاقا من با همین ترکیب شما امروز حمله کردم صفر ستاره شد!!! دلیل اصلیش ک نتونست تاون حال بزنه 4 تا هیدن تسلا دورش بود حریفش نشدم :| نیرو هام هم درست به سمت تاون حال رفتن اول گولم بعد دیوار شکن به موقع زدم بعدش چند تا ویزارد (ک پکا دور نزنه) و در نهایت پکا و کل ویزارد ها
واقعا موندم اشکال از کجاست
تو ایکس مود راحت راحت دو شد ولی این نشد
دو تا هیل بردم ی ریج ی جامپ (جامپ چون نقشه جوری بود اگه نمیبردم میرفتن دور میزدن ب تاون حال نمیرسیدن!! هیچ کاریشم نمیشد کرد 200 بار تست زدم
ضمنا من مشکلم اتک واره ن لوت
سلام
من فکر کردم گولم و پکاتون حداقل لول 2 هستن شما اگه میخواین با گولم و پکا اتک بدین دیگه حداقل باید لول 2 باشن پس اپدیت کردنشون رو در اولویت بزارین
همچنان سخت در انتظاریم یه سایت داخلی دست به کار شه ...والا الان اگه فیلم یا اهنگی بود در صدم ثانیه دست به کار میشدن برا بازدید بیشتر ...
درود
یه سرچ ساده بزنید میبینید که خیلی وقته گذوشتن من خودم گرفتم :n02::n16:
osta_ali
01-07-2015, 13:44
من گرفتم
دارک اسپل فکتوری رو هم زدم(4 روز ساختنش طول میکشه!)
سرچم نزدید،نزدید:n02:
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بههه بههههه آپدیت جدید تا الان که عالی بوده حالا ببینیم مشکلات و باگ های جدید آیا باز ظهور خواهند کرد یا خیر
اینم از اخرین وضعیت مپ من :
بیس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیرو ها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArashMiniStar
01-07-2015, 16:32
باگ داره
رو top clans بزنی نمیاره بازی میپره بیرون
باگ داره
رو top clans بزنی نمیاره بازی میپره بیرون
نسخه iOS که سالمه کاملا
شما یبار کامل پاک کن دوباره نصب کن
ArashMiniStar
01-07-2015, 17:39
نسخه iOS که سالمه کاملا
شما یبار کامل پاک کن دوباره نصب کن
این اندرویده دوستتمم تست کرد همینطوره
inceptro
01-07-2015, 18:06
من مشکلی ندارم رو اندروید از این لحاظ....
بلاخره پس از 2 روز درگیریه من با گوشی و گوگل سرویس و اینجور چیزا بازی بالا اومد
اپدیت جدید خیلی خوبه دوست دارم محیطش رو:n12:
filter clan chat چیه؟ on و off کردم ولی تغییری حس نکردم!
مشکل نداره
ArashMiniStar
01-07-2015, 20:00
مشکل نداره
الان برای منم درسته اون اولش ک آپ شده بود این مشکل داشتم....
pedram-007
01-07-2015, 22:59
دوستان تو این اپدیت جدید کسی تونسته رنج کاپی که برای تاون ۷ مپای مرده زیادی داره رو پیدا کنه؟
قبلا تو سیلور ۱ پر بود که الان نابود شده! چی بشه یکی پیدا بشه!
بلاخره پس از 2 روز درگیریه من با گوشی و گوگل سرویس و اینجور چیزا بازی بالا اومد
اپدیت جدید خیلی خوبه دوست دارم محیطش رو:n12:
filter clan chat چیه؟ on و off کردم ولی تغییری حس نکردم!
سیمین خانم این گزینه همون فیلتر افعال رکیک در گلوبال هست که در کلن ها تا قبل از آپدیت نبوده و الان قرار داده شده
دوستان تو این اپدیت جدید کسی تونسته رنج کاپی که برای تاون ۷ مپای مرده زیادی داره رو پیدا کنه؟
قبلا تو سیلور ۱ پر بود که الان نابود شده! چی بشه یکی پیدا بشه!
اولش اینطوره باز درست میشه
MCSE MAN
03-07-2015, 23:53
آقا من از وقتی اومدم تاون 9 بدبخت شدم
بعد دو ساعت گشتن به زور میتونیم یکی رو پیدا کنم که روی هم 300 هزارتا لوت بگیرم و تا از بازی میام بیرون هم یه لول بالا میاد میزنه نابودم میکنه
کاپم رو تا 1100 هم آوردم پایین ولی باز اوضاع همونه
نمیذارن آدم منابعش جمع شه که بتونه چیزی ارتقا بده و دفاع کنه
نقشه هم 2-3 تست کردم فایده نکرده
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
ویرایش: همین الان یارو با لول 139 به خاطر 200 هزارتا لوت و 1500 تا دارک بهم حمله کرد و ترکوند!! 3 تا اسپل هم زد ولی آخرش سه نتونست بکنه!! 2 برابر لوتی که گیرش اومده بود رو خرج کرده بود
اینجوری فایده نداره، بهتره بذارم شیلدم فعال بمونه و روزی 2 تا حمله کنم
آپدیت جدید اومد از گوگل پلی استور دانلود کنید
7.165.4
armin_punisher6
04-07-2015, 10:57
بعد دو ساعت گشتن به زور میتونیم یکی رو پیدا کنم که روی هم 300 هزارتا لوت بگیرم و تا از بازی میام بیرون هم یه لول بالا میاد میزنه نابودم میکنه
ویرایش: همین الان یارو با لول 139 به خاطر 200 هزارتا لوت و 1500 تا دارک بهم حمله کرد و ترکوند!! 3 تا اسپل هم زد ولی آخرش سه نتونست بکنه!! 2 برابر لوتی که گیرش اومده بود رو خرج کرده بود
میشه عکس مپتون رو بزارین؟
ArashMiniStar
04-07-2015, 13:49
بذار منم در غمت شریک باشم:n02: نکاه کن بازی الان تازه آپدیت شده همه میان بخاطر همین لوت برای نه فقط شما برای همه افتضاح شده.من ک فعلا دارک برکسمو بوست کردم دارم با هوگ و مینییون اتک میدم !! (30 تا هوگ 4 - 9 تا آرجر و 1 بربر 5 - 25 تا مینیون):n09:اسپیل هم هیل به امید اینکه 6 میلیون جور بشه و جیانت بذارم برای آپ و لابراتوریم از بیکاری در بیاد :n23:
amirkalak6
06-07-2015, 21:46
سلام
دوستان میشه کمک کنید......
آقا من بازی رو داده بودم به کسی پسورد جیمیل رو حالا ازش گرفتم بعد 1ماه الان وقتی میرم تو بازی بیشتر وقتا میزنه یه دستگاه دیگه کانکته به کلش شما.....
من پسورد جیمیلمو با تمام بازگردانیاش عوض کردم ولی بازم نمیشه....!!!!!!!!!
امکانش هست از اکانت فیسبوک استفاده کنه برای کانکت شدن؟؟!!چجوری میتونم اکانت فیسبوک اونو پاک کنم بره خودمو بزنم؟>/؟؟؟
چند راه وجود داره برای کانکت شدن به کلش برای سیوها؟؟؟؟؟؟
ممنون:n35::n35:
سلام دوستان
یکی از دوستان اکانت کلشش رو که خیلی براش زحمت کشیده می خواد بفروشه لطفا لینک بدید تا اون جا اکاینت کلشش رو برای فروش بزارم
اصلا همین جا می تونم بزارم؟
ممنون
maziyarkhani
06-07-2015, 22:43
سلام
دوستان میشه کمک کنید......
آقا من بازی رو داده بودم به کسی پسورد جیمیل رو حالا ازش گرفتم بعد 1ماه الان وقتی میرم تو بازی بیشتر وقتا میزنه یه دستگاه دیگه کانکته به کلش شما.....
من پسورد جیمیلمو با تمام بازگردانیاش عوض کردم ولی بازم نمیشه....!!!!!!!!!
امکانش هست از اکانت فیسبوک استفاده کنه برای کانکت شدن؟؟!!چجوری میتونم اکانت فیسبوک اونو پاک کنم بره خودمو بزنم؟>/؟؟؟
چند راه وجود داره برای کانکت شدن به کلش برای سیوها؟؟؟؟؟؟
ممنون:n35::n35:
روی فیسبوک اکانت ذخیره نمیشه .
تنها راه شما اینه که یه تیکت به سوپرسل بفرستید و عنوان کنید : Somebody is connecting to my village . what should I do ?
بعد یک روز براتون یه پیغام میاد که یسری سوالات ازتون میپرسن مثل کی بازی رو ساختید ؟ در کدوم شهر و کشور و .... که باید جواب بدید
اگه درست باشه یه کد براتون میفرستن که با استفاده از اون اکانت رو گوشی یا تبلت شما قفل میشه و دیگه کسی نمیتونه استفاده کنه .
من خودم اینکار رو انجام دادم و نتیجه گرفتم . فقط امیدوارم که با استفاده از سایت های واسطه جم نخریده باشید چون در غیراینصورت ازتون رسید خرید میخوان که ندارید و عملا هیچکاری نمیشه کرد
سلام دوستان
یکی از دوستان اکانت کلشش رو که خیلی براش زحمت کشیده می خواد بفروشه لطفا لینک بدید تا اون جا اکاینت کلشش رو برای فروش بزارم
اصلا همین جا می تونم بزارم؟
ممنون
سلام
برای فروش برنامه ی کلش استور رو از بازار دانلود کنین و اگهی بذارین داخلش،البته هزینه 3 هزار تومن برای هر آگهی میگیره اما مشتریا زیاد تماس میگیرن برای خرید
میتونین تو برنامه ی دیوار هم بذارین اونم خوبه بازدیدش
سایت شیپور هم هست ...
ولی اکثرا میخوان اول رمز رو بگیرن و بعد پول واریز کنن که 99 درصدشون بعدش پولو واریز نمیکنن!
پسرعموم رمزو داد ولی پولو نریختن! منم پسورد رو ریست کردم چون ایمیلو خودم ساخته بودم!
اما کسی که دزدید همه ی جم ها رو مصرف کرده بود و کارگرارو هم بیکار کرده بود
خلاصه مراقب باش ..اگه ممکنه حضوری بفروش ...وگرنه هیچوقت اولش رمزو نده ...99 درصدشون کلاهبردارن که برای حرید زنگ میزنن ...
دوستانی که برای لوت مشکل دارن توی تان هال نه باید بگم که وقتی تان هالتون تازه نه میشه حدود یه هفته برای پیدا کردن لوت به مشکل میخورین
من وقتی هالم نه شده بود همچین وضعیتی داشتم و از بچه های لول بالاتر پرسیدم که رنج کاپ رو پیدا کنم
رنج کاپ برای تان هال نه 1600 تا 1900 عالیه ...هم گلد و اکسیر و هم دارک ...با ارچر بربر راحت میتونین معدنای پر رو بزنین ..
برای تان هال ده هم همین حدود کاپ خوبه ...البته ممکنه هرکی تو یه جا و یه رنج کاپ راحت تر باشه ...اما من تجربیاتم رو گفتم ...موفق باشین
ArashMiniStar
07-07-2015, 03:18
دوستانی که برای لوت مشکل دارن توی تان هال نه باید بگم که وقتی تان هالتون تازه نه میشه حدود یه هفته برای پیدا کردن لوت به مشکل میخورین
من وقتی هالم نه شده بود همچین وضعیتی داشتم و از بچه های لول بالاتر پرسیدم که رنج کاپ رو پیدا کنم
رنج کاپ برای تان هال نه 1600 تا 1900 عالیه ...هم گلد و اکسیر و هم دارک ...با ارچر بربر راحت میتونین معدنای پر رو بزنین ..
برای تان هال ده هم همین حدود کاپ خوبه ...البته ممکنه هرکی تو یه جا و یه رنج کاپ راحت تر باشه ...اما من تجربیاتم رو گفتم ...موفق باشین
همچین چیزی وجود نداره اگه لوت کم باشه چ تازه تاون اپ کرده باشی چ اخرش بازم مشکلو داری
مثلا الان گه گاهی خوب میشه
من الان گلد دو ام
.:Bardia:.
07-07-2015, 09:11
همچین چیزی وجود نداره اگه لوت کم باشه چ تازه تاون اپ کرده باشی چ اخرش بازم مشکلو داری
من الان گلد دو ام
شاید هیچ دلیل منطقی ای برای اثباتش وجود نداشته باشه ؛ ولی من ، هم بعد از آپگرید TH به 8 و هم به 9 تا 3-4 روز کمبود loot داشتم ولی بعدش درست شد .
osta_ali
07-07-2015, 10:30
شاید هیچ دلیل منطقی ای برای اثباتش وجود نداشته باشه ؛ ولی من ، هم بعد از آپگرید TH به 8 و هم به 9 تا 3-4 روز کمبود loot داشتم ولی بعدش درست شد .
تاييد ميشه برا من هم همين شكلي بود.
من الان گلد دو ام
من تازه کار نیستم عزیز،جوری حرف میزنید انگار خودتون مشکل نداشتین ینی همچین چیزی امکان نداره:n27:
هم خودم هم همه ی افراد کلن این مشکل براشون پیش اومده و برا همه هم پیش میاد
من تا نزدیک یه هفته مجبور شدم با جاینت ات بدم ،منی که فقط با ارچر بربر ات میدم
دو سه نفر از دوستان هم حرفامو تایید کردن ...پس ینی همپین چیزی هست :n26:
حرف ما هم این نیست که گه گاهی لوت خوبه و گه گاهی نیست ...
حرف ما اینه که وقتی تازه تان هالت نه میشه یه چند روزی اصلا معدن پر پیدا نمیشه ...برای منی که تقریبا همیشه انلاینم وزیاد ات میزنم این غیر طبیعی بود چون ممکنه چند ساعت لوت بد بشه ..اما امکان نداره دو سه روز یا بیشتر لوت نباشه اصن! ولی همچین مشکلی رو داشتم موقع اپگریت تان هال،از بچه ها هم میپرسیدم اونا مشکل لوت نداشتن!
ArashMiniStar
07-07-2015, 11:39
من تازه کار نیستم عزیز،جوری حرف میزنید انگار خودتون مشکل نداشتین ینی همچین چیزی امکان نداره:n27:
هم خودم هم همه ی افراد کلن این مشکل براشون پیش اومده و برا همه هم پیش میاد
من تا نزدیک یه هفته مجبور شدم با جاینت ات بدم ،منی که فقط با ارچر بربر ات میدم
دو سه نفر از دوستان هم حرفامو تایید کردن ...پس ینی همپین چیزی هست :n26:
حرف ما هم این نیست که گه گاهی لوت خوبه و گه گاهی نیست ...
حرف ما اینه که وقتی تازه تان هالت نه میشه یه چند روزی اصلا معدن پر پیدا نمیشه ...برای منی که تقریبا همیشه انلاینم وزیاد ات میزنم این غیر طبیعی بود چون ممکنه چند ساعت لوت بد بشه ..اما امکان نداره دو سه روز یا بیشتر لوت نباشه اصن! ولی همچین مشکلی رو داشتم موقع اپگریت تان هال،از بچه ها هم میپرسیدم اونا مشکل لوت نداشتن!
من چند وقته تاون حال 9 رفتم اتفاقا خوب بود اولش با آپدیتی ک اومد گند زده شد بش الانم بگیر نگیر داره ولی اینجوری نیس نباشه دارم پول به دیوارم میدن 1 میلیون 1 میلیون ....
در زمان آپگرید به تان هال 9 و 10 در زیر صفحه ای که باید اخرین گزینه آپگرید برای کسر طلا و شروع آپگرید رو بزنید توضیح داده که لوت به طور دائمی برای تان هال های پایین تر از 8 و برای تان هال 10 پایین تر از 9 کم خواهد شد .
البته موضوع دوم که بی لوت شدن بازی بعد از آپگرید تان هال هم هست کاملا تائید میشه و برای تمامی افراد این موضوع بوده و برای رفع اون نیاز به جابجایی کاپ هست . حال چه بالا یا پایین باید جایگاه خوب رو پیدا کنید.
Thor God
07-07-2015, 13:57
لووت مثل هميشه خوب و عاليه :n26:
ArashMiniStar
07-07-2015, 14:21
لووت مثل هميشه خوب و عاليه :n26:
تاون حال ؟ کاپت چنده؟
B3NYAMIN
07-07-2015, 14:25
آقا چرا ایکس مود جدید میندازه بیرون از بازی ؟
Thor God
07-07-2015, 14:48
تاون حال ؟ کاپت چنده؟
تون 9 کاپ 1750
احتمالا به خاطر آپدیت جدید باشه گرچه من اصلا استفاده نمی کنم.
ArashMiniStar
07-07-2015, 17:11
تون 9 کاپ 1750
احتمالا به خاطر آپدیت جدید باشه گرچه من اصلا استفاده نمی کنم.
منم همینقدره کاپم بدک نی لوت بگیر نگیر داره
migmig3000
07-07-2015, 17:15
مود جدیدش رو نصب کنید.
ArashMiniStar
07-07-2015, 17:21
مود جدیدش رو نصب کنید.
همین مود جدیده ک مشکل داره من جدیده رو نصب کردم مجبور شدم برگردم از هیزتوری به یکی قبلی
ArashMiniStar
07-07-2015, 17:34
مود جدیدش رو نصب کنید.
همین مود جدیده ک مشکل داره من جدیده رو نصب کردم مجبور شدم برگردم از هیزتوری به یکی قبلی
saeed ssd
07-07-2015, 18:31
سلام
یه مدته این علامت آزار دهنده وای فای که وسط صفحه می اومد دیگه نمیاد
ظاهرا حل شده برای من
شما هم تایید می کنید حل شده عایا؟
سلام
ظاهرا حل شده برای من
هنوزم هست گاهی اوقات
reza4024
07-07-2015, 20:10
کلش رو آپدیت کن
یه آپدیت دیگه اومد
Thor God
07-07-2015, 21:01
سلام
ظاهرا حل شده برای من
سلام dns ها رو قرار بديد روي 8.8.8.8 يا 4.2.2.4 مشكا كاملا حل ميشه
Abolfazl-Star
08-07-2015, 13:44
لوت در تاون 9 تو رنج کاپ 2000 تا 2200 عالیه بعد از آپدیت :n02:
ArashMiniStar
08-07-2015, 13:48
لوت در تاون 9 تو رنج کاپ 2000 تا 2200 عالیه بعد از آپدیت :n02:
ببخشید ولی لوت واقعی معدن و کالکتور پر هست ک بتونی بدون خرج زیاد با ارچر بربر بزنی سریع دوباره بسازی نیرو هاتو
وگرنه تو هر رنجی میشه حریف پیدا کرد با نیروهای پر خرج و خصوصا زمان بر مثل لاوا و بالون اتک داد!!
Abolfazl-Star
08-07-2015, 13:50
ببخشید ولی لوت واقعی معدن و کالکتور پر هست ک بتونی بدون خرج زیاد با ارچر بربر بزنی سریع دوباره بسازی نیرو هاتو
وگرنه تو هر رنجی میشه حریف پیدا کرد با نیروهای پر خرج و خصوصا زمان بر مثل لاوا و بالون اتک داد!!
هیچ وقت از این زاویه نگاه نکرده بودم :n02: بله حق با شماست ..
ولی من همیشه با این روش اتک میرم :n26:
Armin.Computer
08-07-2015, 13:55
موافقم
+
دوستان ظاهرا دیگه علامت آنتن نمی یاد
درسته؟؟؟
واسه من که اینجوره
Abolfazl-Star
08-07-2015, 13:57
موافقم
+
درسته؟؟؟
واسه من که اینجوره
برای من میاد ولی خیلی کم شده
ArashMiniStar
08-07-2015, 14:03
موافقم
+
درسته؟؟؟
واسه من که اینجوره
والا من با adsl جدیدم وضعم خیلی خوبه
OMiD.1080p
08-07-2015, 14:35
جــِــم زده بودم روی اسپل فکتوری و سربازخانه ها ... بعد رفتم بیرون و اومدم دیدم اینطوری شده ...
( البته چند بار اینطوری شده و دیدم )
موندم چجوری اینطوری میشه ! ( بعد از این همه مدت هنوز اینو نفهمیدم ! )
ArashMiniStar
08-07-2015, 14:40
جــِــم زده بودم روی اسپل فکتوری و سربازخانه ها ... بعد رفتم بیرون و اومدم دیدم اینطوری شده ...
الان بزنی رو برکس دکمه resume اضافه نشده؟
OMiD.1080p
08-07-2015, 15:50
الان بزنی رو برکس دکمه resume اضافه نشده؟
نه ... بعد که resume رو بزنی ادامه زمان باقی مانده Boots رو میره.
بعدشم کلا resume میره .
نمیدونم بعضی وقت ها میاد این ... خیلی بدرد بخوره .
migmig3000
08-07-2015, 15:57
پس بازی شما آپدیت نیست از گوگل پلی نسخه آخر بازی رو نصب کنید.
وقتی بازی maintenance break یا از دسترس خارج میشه بوست ها متوقف و علامت resume میاد که حق کسایی که جم زدن ضایع نشه!
OMiD.1080p
08-07-2015, 16:11
ولی نه از دسترس خارج شدم و نه maintenance break اومد ...
فقط از بازی خارج شدم و بعد چند دقیقه دوباره برگشتم که اینطور شد
سلام
من که بازیمو امروز فروختم ...پونصد تومن، ارزون فروختم؟ البته مشتری پیدا کردن سخته ...
البته یه اکانت لول 90 هم دارم ..از امروز اونو بازی می کنم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
سلام
من که بازیمو امروز فروختم ...پونصد تومن، ارزون فروختم؟ البته مشتری پیدا کردن سخته ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]);
الاگ که فروختی نمیتونی به جیمیلت یا اکانتت دسترسی داشته باشی ؟
من میخواستم یه اکانتی بخرم ولی همش فک میکنم کسی که ازش میخرم شاید دوباره اکانتو واسه خودش بقاپه!
شک دارم به این خرید فروشا
saeed ssd
09-07-2015, 18:38
من میخواستم یه اکانتی بخرم ولی همش فک میکنم کسی که ازش میخرم شاید دوباره اکانتو واسه خودش بقاپه!
پسورد جیمیل رو همون لحظه باید عوض کنی
ولی اگه طرف بخواد اکانت رو برگردونه مثل آب خوردنه
میل میزنه به سوپرسل میگه اقا میلم رو هک کردن پسورد رو عوض کردن یکی دو تا سوال در مورد زمان ساخت بازی کشور و در مواردی هم رسید جم و... می خواد بعد کار تمومه
خرید و فروش بازی هم کلا ممنوعه و سوپرسل قبول نداره دیگه هیچ کاری نمی تونی کنی
saeed ssd
09-07-2015, 18:41
سلام
والا دست زیاد شده همه دارن می فروشن دیگه خوب فروختی به نظر من
یه سوال حدودا چند وقت رو این اکانت کار کردی شما؟
اصن الان به کسی که فروختم حتی رمزشو عوض نکرده دیوانه! ولی خب من اهل دزدی و اینا نیستم !
ولی باید رمز رو عوض کنی وقتی خریدی!
البته طرف حتی رمزشم عوض کنه من میتونم پسوردمو از گوگل ریکاوری ریست کنم ...چندتا سوال که ارین پسوردت چی بود و کی ایمیل رو ساختی و اخرین بار کی استفاده کردی و اینارو میپرسه و اگه درست جواب بدی رمزشو میتونی عوض کنی و پس بگیری ....کلا بهتره از کسی که بهش اعتماد داری بخری!
والا دست زیاد شده همه دارن می فروشن دیگه خوب فروختی به نظر من
یه سوال حدودا چند وقت رو این اکانت کار کردی شما؟
نمیدونم ...خیلیا میگن ارزون فروختم ...اره قیمت این اکانت حدود یه میلیونه اما کو مشتری؟
والا من هشتصد تومنم مشتری داشتم ولی اینترنتی بودن همشون و خب اون اول میگه رمز بده من میگم تو پول بریز و خلاصه توافق نمیشه کرد ...اعتمادم نمیشه کرد ...
باید ارزون بفروشی تا بخرن ...منم یکی از اشناهای دوستام گفت میخاد بخره و بهش فروختم ...
من تقریبا 9 ماه بازی کردم ...خیلی زحمت کشیده بودم براش ...
از یه طرف ادم میگه حیفه ...از یه طرفم میگم بازی ارزش نداره ...نمیدونم هنوزم دو دلم ....یهویی اتفاق افتاد ...باید زود تصمیم میگرفتم ...
migmig3000
10-07-2015, 04:25
نمیدونم ...خیلیا میگن ارزون فروختم ...اره قیمت این اکانت حدود یه میلیونه اما کو مشتری؟
والا من هشتصد تومنم مشتری داشتم ولی اینترنتی بودن همشون و خب اون اول میگه رمز بده من میگم تو پول بریز و خلاصه توافق نمیشه کرد ...اعتمادم نمیشه کرد ...
باید ارزون بفروشی تا بخرن ...منم یکی از اشناهای دوستام گفت میخاد بخره و بهش فروختم ...
من تقریبا 9 ماه بازی کردم ...خیلی زحمت کشیده بودم براش ...
از یه طرف ادم میگه حیفه ...از یه طرفم میگم بازی ارزش نداره ...نمیدونم هنوزم دو دلم ....یهویی اتفاق افتاد ...باید زود تصمیم میگرفتم ...
طرف به من پیام داده میگه اول رمزو بده چون وقتی رمز رو به من میدی و تو ساین اوت نکرده باشی تو میشی ادمین و من میشم بازدید کننده جیمیل و اگه پولو نریختم راحت میتونی منو از جیمیل کیک کنی:n19:
روند معاملات غیر حضوری اینه که یه سایت معتبر رو واسطه قرار میدن و اگه طرف بهونه آورد مشخصه که کلاهبرداره!
طرف به من پیام داده میگه اول رمزو بده چون وقتی رمز رو به من میدی و تو ساین اوت نکرده باشی تو میشی ادمین و من میشم بازدید کننده جیمیل و اگه پولو نریختم راحت میتونی منو از جیمیل کیک کنی:n19:
روند معاملات غیر حضوری اینه که یه سایت معتبر رو واسطه قرار میدن و اگه طرف بهونه آورد مشخصه که کلاهبرداره!
واسه منم پیش اومده ...بنظرم اینا خودشونو الکی خلق جلوه میدن که رمزو بگیرن ...
من از یکی دیگه هم پرسیدم گفت که دو طرف عکس از کارت ملی و اینا میفرستن بعد نصف پول رو خریدار باید بفرسته و بعد از گرفتن رمز بقیه پولو میفرسته ...اگه پولو نداد یا طرف رمزو نداد هم میشه شکایت کرد ....بهرحال دردسر زیاد داره ...
منم که گرون تر میخواستم بفروشم مشتر ی بود ولی حرف از کارت ملی اینا میزدم کلا میرفت ازش خبری نمیشد ...کلاهبردارن 99 درصدشون ...
OMiD.1080p
10-07-2015, 10:24
دراگـــون رفت واسه لول چهار
چهارده روز دیگه !!! :n04:
ArashMiniStar
10-07-2015, 11:11
بچه ها برای تاون حال نه رو چی برای آگرید و اتک وار کار کنم؟ چ روشی بیشتر به کار میاد؟ چیارو آپ کنم اول؟
لول 90
5 بیلدره
دفاع فول، دیوارها همه لول 7
دراگ3، هوگ4، پکا2، ویز، بالن، جیانت، آرچر 5، بقیه عادی، کینگ 8
چقدر ارزش داره بذارم برا فروش؟
ضمناً ایمیل اصلیم هست، نمیدونم چیکار کنم
Hossein_it
10-07-2015, 12:56
سلام
برای ساین کردن اکانت گوگل توی بازی ارور " خدمات گوگل پلی در گوشی شما موجود نیست " رو دریافت میکنم که بعد از نصب گوگل پلی استور هم حل نمیشه !
لطفا راهنمایی کنید واجبه
Abolfazl-Star
10-07-2015, 13:55
بچه ها برای تاون حال نه رو چی برای آگرید و اتک وار کار کنم؟ چ روشی بیشتر به کار میاد؟ چیارو آپ کنم اول؟
اگه منظورت چیدن نیرو برای اتک وار هست باید بگم روش ( گولم ، پکا ، ویزارد ) عالیه در صورتی که بلد باشی چجور باهاش اتک بری
روش دیگه هم هوایی هست که خوراک خودمه :n02: ( لاوا _ بالون _ مینیون )
------
گولم رو مکس کن اول بعدش پکا و لاوا همینطور به ترتیب تا بقیه نیرو ها این چنای اول اگه لول بالا باشی عالیه
خودم تمام نیرو های دارکم مکسه به جز والکری که نیازی بهش ندارم . همینطور مینیون که دیشب رفت واسه لول 5:n09:
arming900
10-07-2015, 14:01
سلام
برای ساین کردن اکانت گوگل توی بازی ارور " خدمات گوگل پلی در گوشی شما موجود نیست " رو دریافت میکنم که بعد از نصب گوگل پلی استور هم حل نمیشه !
لطفا راهنمایی کنید واجبه
google play service باید نصب کنی از ایرادات زبان فارسی روی گوشی همینه که معلوم نیست چی میگه:n15:
Thor God
10-07-2015, 14:02
برای خرید و فروش میتونید از وبسایت ایسام استفاده کنید.
یه مقداری رو به عنوان کارمزد به رییس سایت پرداخت میکنید اما مطمئن هستید که خرید و فروشتون تضمینی هست.
خیلی ها بودن که خریدار واقعی خودشون رو جلوه دادن اما وقتی حرف از ایسام و وبسایت های واسطه اومد، با دلیل های الکی منصرف شدن.
دوستان من الان با جیمیلی به بازی وصلم . اگه جی میل جدید رو به پلی استور گوگل ساین این کنم و با جیمیل جدید به بازی کانکت شم ، بازی روی این ایمیل جدید سیو میشه یا نه؟
در این صورت چه مساله ایی پیش میاد؟
ArashMiniStar
10-07-2015, 14:52
اگه منظورت چیدن نیرو برای اتک وار هست باید بگم روش ( گولم ، پکا ، ویزارد ) عالیه در صورتی که بلد باشی چجور باهاش اتک بری
روش دیگه هم هوایی هست که خوراک خودمه :n02: ( لاوا _ بالون _ مینیون )
------
گولم رو مکس کن اول بعدش پکا و لاوا همینطور به ترتیب تا بقیه نیرو ها این چنای اول اگه لول بالا باشی عالیه
خودم تمام نیرو های دارکم مکسه به جز والکری که نیازی بهش ندارم . همینطور مینیون که دیشب رفت واسه لول 5:n09:
من الان با بالون 6 خالی با مینیون اتک میدم اصلا هر جور میزنم سه نمیشه این ویزارد تاورا ایردیفنسا پدر میارن
اتکای بالون با لاوا هم دیدم بازم خوب نیس طبیعیه؟ زمینی بیشتر بنظرت جواب میده یا هوایی!؟
چند روز دیگه جیانتم 6 میشه باید تصمیم بگیرم یا زمینی یا هوایی تقویت کنم !
Abolfazl-Star
10-07-2015, 15:25
من الان با بالون 6 خالی با مینیون اتک میدم اصلا هر جور میزنم سه نمیشه این ویزارد تاورا ایردیفنسا پدر میارن
اتکای بالون با لاوا هم دیدم بازم خوب نیس طبیعیه؟ زمینی بیشتر بنظرت جواب میده یا هوایی!؟
چرا اتفاقا اتکای با بالون و لاوا راحت سه میشن بستگی داره چجور نیروهاتو پیاده کنی و اسپل چی ببری
ببین بستگی داره بیس طرف چجور باشه بعد باید تصمیم گرفت بهترین روش براش کدومه
من هر دو روش رو انجام میدم
زمینی اگه نیرو مکسی خیلی با درصد بالا میتونی 3 بکنی
migmig3000
10-07-2015, 18:20
اگه تازه تاون رو نه کردین فعلا هوگ رو مکس کنید و با هوگ اتک برید بعد که قوی تر شدین بنا به سلیقه خودتون با گالم و ویزارد یا بالون و مینیون اتک برین.
maziyarkhani
10-07-2015, 19:47
دوستان من کاپم 2700 هست . بنظرتون با جاینت 6 میشه به چمپیون رسید ؟ لوت خوبی داره ؟
ببینید مهمرین کلید این نوع اتک ، از بین بردن آرچر کویینه . اگه کویینش در کناره های مپ هست ، براحتی میتونید با استفاده از قهرمان از بین ببریدش .
اگه هم در مرکز مپه باید با استفاده از پاپ های لاوا و همچنین استفاده از اسپل ریج از بین ببریدش .
ArashMiniStar
10-07-2015, 19:50
دوستان من کاپم 2700 هست . بنظرتون با جاینت 6 میشه به چمپیون رسید ؟ لوت خوبی داره ؟
ببینید مهمرین کلید این نوع اتک ، از بین بردن آرچر کویینه . اگه کویینش در کناره های مپ هست ، براحتی میتونید با استفاده از قهرمان از بین ببریدش .
اگه هم در مرکز مپه باید با استفاده از پاپ های لاوا و همچنین استفاده از اسپل ریج از بین ببریدش .
آخه این بالونای خنگ نمیان آرچر کویینو بزنن!! اکثرا هم کویین میذارن وسط! وسط هم ک باشه فاتحه میخونه
دوستان هوگ 5 و دراگ 4 برای اتک وار تاون حال نه کارایی داره روش سرمایه گذاری کنم؟
من تازه تاون هال 7 هستم. واسه ارتقاها به ترتیب چه چیزی رو انجام بدم؟
saeed ssd
10-07-2015, 20:59
آخه این بالونای خنگ نمیان آرچر کویینو بزنن!! اکثرا هم کویین میذارن وسط! وسط هم ک باشه فاتحه میخونه
دوستان هوگ 5 و دراگ 4 برای اتک وار تاون حال نه کارایی داره روش سرمایه گذاری کنم؟
نخير این نیروها برای تان 8 خوبه
تان نه رو زمینی بزنید بهتر جواب میده به نظر من
گولم پکا ویز استراتژی خوبیه رو اینا سرمایه گذاری کن به نظر من
من تازه تاون هال 7 هستم. واسه ارتقاها به ترتیب چه چیزی رو انجام بدم؟
اینجا رو مطالعه کنید
Armin.Computer
10-07-2015, 21:09
سلام
از زمانی که این آنتن نارنجی رنگ نمی یاد اصلا کلش واسم خیلی شیرین شده :n19:
خیلی الان لذت بخشه :دی
Abolfazl-Star
10-07-2015, 21:16
بچه ها یه عکس از بیس تون و پروفایلتون بزارید ببینیم چیکاره اید? :دی
اول از همه گولم رو چهار کن
بعدش پکا رو سه کن
ویزاردم که حتما تو تان هال هشت پنجش کردی و گفتن نمیخاد
وال برکر هم همینطور ...
اسپل هیل و ریج هم هردوشون ماکس باشن خیلی خوبه ...
اولای تان هال نه که باشی تو وار روبروتو بخای بزنی خب ایکس بوهاش لول یکن و کلا تاور ارچراش ده و خلاصه زیاد قوی نیستن و میتونی با هوگ چهار یا پنج سه بزنی ..البته خیلی وقتها ممکنه فقط تان هال بمونه و تک ستاره بشه! جلوتر که بری با هوگ بخای بزنی این مشکلو خیلی بهش برمیخوری ..
اگه از من میشنوی از همین الان برو سمت ات گولم ...هم حرفه ای هست و هم اگه بلد باشی سه ستاره میکنی ....حتی اگه بلدم نباشی دو ستاره تضمینه ...
تو وار هم تان هال های نه همشون دوستاره میشن و سه ستاره خیلی بندرت پیش میاد ...البته من بعضی اوقات سه ستاره میکنم که خب بستگی به تجربه داره ...
اتک بالن هم دقیقا مثل هوگ هست بنظرم ...یه دوست دارم تو کلن عشقه اتکه بالنه ...همیشه هم خراب میکنه :n02: کلا بالن اصلا تضمین نیست حتی هوازناش لول شیش هم باشن ...البته باز به مپش بستگی داره
اما چه بری تان هال ده چه تو تان هال نه 95 درصد با گولم میزنن ...چون دوستاره تضمینه همیشه ...
migmig3000
11-07-2015, 01:02
شدنش که میشه ولی بهترین استراتژی برای رسیدن به چمپیون استفاده از بالون و مینیون و پنجاه کردن مپ حریف هست. برای لوت اصلا توصیه نمیشه چون فقط اونایی که فول آپ شدن لوت خوبی دارن که مسلما نمیشه زدشون. برای موندن در چمپیون هم حتما باید دیفنس ها مکس باشه و هیروها بالای 30 باشن وگرنه اصلا نمیتونید منابعی که غارت میکنید رو نگه دارید.
maziyarkhani
11-07-2015, 07:50
شدنش که میشه ولی بهترین استراتژی برای رسیدن به چمپیون استفاده از بالون و مینیون و پنجاه کردن مپ حریف هست. برای لوت اصلا توصیه نمیشه چون فقط اونایی که فول آپ شدن لوت خوبی دارن که مسلما نمیشه زدشون. برای موندن در چمپیون هم حتما باید دیفنس ها مکس باشه و هیروها بالای 30 باشن وگرنه اصلا نمیتونید منابعی که غارت میکنید رو نگه دارید.
تاون گوشه یا تاون هال 8 اصلا برام پیدا نمیشه . کارگرا هم دارن بیکار میشن . با بالون اگه اتک بدم خرج خودشو درمیاره ولی سود آنچنانی نداره .
برای منابع هم تاون رو میزارم گوشه و اکثرا مواقع بین 1 تا 5 کاپ کم میکنه . یکی دو روز دیگه با جاینت امتحان میکنم.
یکی از دوستام تاون هشته و همیشه فول دراگ اتک میده و چون مپ های آسون تری براش میاره ، الان کاپش به 3400 رسیده و مخازنش هم همیشه پره اما برای تاون 9 خیلی سخته
بالون نمیزنش ، مگه اینکه چندتا بالون بیفته روی سر کویین که بعیده . تنها راه استفاده از پاپ های لاواست.
هوگ 5 برای تاون 9 اکثر مواقع سه ستاره نمیشه . مگه اینکه همراهش ویز ببرید و تاون رو هم بزنید تا 2 بشه .
دراگ چهار برای مپی که تاونش دقیقا وسط نیست خوبه . من در وار چند بار با درگ ، 2 ستاره کردم .
من نیروهای زمینیم ضعیفه و بیشتر با بالون لاوا مینیون اتک میدم. و همیشه هم 2 یا 3 ستاره میشه .
777Abbas777
11-07-2015, 11:04
سلام خدمت دوستان
دوستان من رو بازی جیمیل اصلیم سینکه
اگه بخوام زمانی بفروشمش
کاریش میشه کرد؟
سلام
;
ارزون فروختی , ولی همین که به آدم مطمین فروختی ارزش داره.
یا باید ازطریق وبسایت معتبر خرید و فروش کرد یا با آشنای درجه یک.
آخرین وضعیت اینجانب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم پیشرفت بنده در این مدت
migmig3000
11-07-2015, 17:50
تاون گوشه یا تاون هال 8 اصلا برام پیدا نمیشه . کارگرا هم دارن بیکار میشن . با بالون اگه اتک بدم خرج خودشو درمیاره ولی سود آنچنانی نداره .
برای منابع هم تاون رو میزارم گوشه و اکثرا مواقع بین 1 تا 5 کاپ کم میکنه . یکی دو روز دیگه با جاینت امتحان میکنم.
شما اگه به خاطر لوت میخواین برین چمپیون همونطور که گفتم بهتره منصرف بشین چون مپ غیرفعال اصلا پیدا نمیشه و لوت های خوب رو مپ های فول آپ دارن ولی اگه برای گرفتن جم میخواین که بالون و مینیون پیشنهاد میشه و قبل رفتن مخازن رو فول کنید.
این پلیر ها رو هم که میبینید مپ های عجیب میچینن و مخازنشون در دسترسه فقط مواقعیه که آنلاینن و قبل خروج از بازی مپ رو تغییر میدن!
reza4024
12-07-2015, 01:48
دوستان شبیه سازی جز xmod وجود نداره؟ xmod واسه این که چجوری نیروها پخش میشن استفاده میکردم که خوب بود اما گاهی در بازی یه جور دیگه پخش میشدن که امشب با دقت زیاد علتشو فهمیدم
توی وار با xmod یه امتحان کردم و به راحتی سه شد و پنج دراگ اضاف اومد اما توی بازی یه ستاره شد! دقت کردم که چرا گاهی طور دیگه پخش میشن نیروها
توی xmod فقط جای کینگ بربر رو نشون میده و خود کینگ حضور نداره و وقتی اتک وارمو زدم کینگ از جایگاهش دور شده بود و اومده بود نزدیک دراگ ها و دراگ ها به خاطر کینگ پیچیدن و رفتن دنبالش! و همه چی عوض شد
میشه کاری کرد xmod کینگ رو هم نشون بده؟جایگزینی واسه xmod هست؟ فقط واسه اتک وار میخوام
OMiD.1080p
12-07-2015, 10:03
توی وار با xmod یه امتحان کردم و به راحتی سه شد و پنج دراگ اضاف اومد اما توی بازی یه ستاره شد! دقت کردم که چرا گاهی طور دیگه پخش میشن نیروها
توی xmod فقط جای کینگ بربر رو نشون میده و خود کینگ حضور نداره و وقتی اتک وارمو زدم کینگ از جایگاهش دور شده بود و اومده بود نزدیک دراگ ها و دراگ ها به خاطر کینگ پیچیدن و رفتن دنبالش! و همه چی عوض شد
در Xmod وقتی میخوای اتک بزنی به صورت sandbox ( یا همون مجازی که ثبت نشه ) مپ حریف تله ها رو نشون نمیده.
تله ها مثل فنرها , بمب های زمینی و هوایی + هایدن تسلا ها ...
که همینا خودش کلی تاثیر میذاره .
وگرنه باقی موارد درسته و فرقی بین اتک وار اصلی با شبیه ساز نداره
تله ها رو موقعی نشون میده که اتک اصلی رو داری میره ( به صورت Real Time ) نشون میده
جایگزینی واسه xmod هست؟ فقط واسه اتک وار میخوام
نه... جایی که من اطلاع دارم خـــیر
Hossein_Bahal
12-07-2015, 14:48
تو xmod تازگیا واسه من جوری شده که واسه وار وقتی scout رو میزنم به جای اینکه مپ وار طرف رو بیاره مپ معمولی طرف رو میاره .
واسه شماها درسته ؟
OMiD.1080p
12-07-2015, 14:57
تو xmod تازگیا واسه من جوری شده که واسه وار وقتی scout رو میزنم به جای اینکه مپ وار طرف رو بیاره مپ معمولی طرف رو میاره .
واسه شماها درسته ؟
وقتی توی مپ وار میری اینطوری میشه ؟
reza4024
12-07-2015, 16:18
واسه شماها درسته ؟
در preparation day همینجوریه
در Xmod وقتی میخوای اتک بزنی به صورت sandbox ( یا همون مجازی که ثبت نشه ) مپ حریف تله ها رو نشون نمیده.
تله ها مثل فنرها , بمب های زمینی و هوایی + هایدن تسلا ها ...
که همینا خودش کلی تاثیر میذاره .
وگرنه باقی موارد درسته و فرقی بین اتک وار اصلی با شبیه ساز نداره
تله ها رو موقعی نشون میده که اتک اصلی رو داری میره ( به صورت Real Time ) نشون میده
اینو میدونم اما واسه نحوه پخش شدن نیرو زیاد فرقی نمیکنه
اما گاهی کینگ بربر خودش رو نشون نمیده و به خاطر اینکه کینگ در حرکته باعث میشه پخش شدن نیرو هم اشتباه بشه
نمیدونم چرا گاهی کینگ رو نشون نمیده
در preparation day همینجوریه
اینو میدونم اما واسه نحوه پخش شدن نیرو زیاد فرقی نمیکنه
اما گاهی کینگ بربر خودش رو نشون نمیده و به خاطر اینکه کینگ در حرکته باعث میشه پخش شدن نیرو هم اشتباه بشه
نمیدونم چرا گاهی کینگ رو نشون نمیده
نشون ندادن کینگ در زمانی هست که هیرو در حال بازیابی جونش هست و در اتک غایبه .
فعلا با این وضعیت نمیشه از ایکس مود استفاده کرد و بهترین کار برنامه رویزی روی مپ و استفاده از نیرو ها با کمترین ریسکه .
Armin.Computer
12-07-2015, 19:11
سلام
هوگ 3 دارم
چجوری حمله کنم باهاش؟
چی پیشنهاد می دید؟؟
migmig3000
12-07-2015, 19:59
سلام
هوگ 3 دارم
چجوری حمله کنم باهاش؟
چی پیشنهاد می دید؟؟
از اسپل هیل استفاده کنید و قبل حمله حتما کستل حریف هم باید خالی بشه.
OMiD.1080p
12-07-2015, 20:04
سلام
هوگ 3 دارم
چجوری حمله کنم باهاش؟
چی پیشنهاد می دید؟؟
اگر تاون هال 8 داری , سه تا اسپل زرد ( هیل )
اگر هم تاون هال 9 داری چهار تا اسپل زرد
+
28 تا هوگ
10 تا ویزارد
20 تا آرچر
( در صورتــی که کمپ هات 200 تایی باشه )
+
اول کلن کستل رو خالی میکنی ...
بعد هوگ ها رو ول میکنی ...
اسپل هاتو زود نزن
آخرش هم ویزارد ها
سلام
هوگ 3 دارم
چجوری حمله کنم باهاش؟
چی پیشنهاد می دید؟؟
کاملن بستگی به چیدمان مپ حریفت داره ولی همونطور که دوستان گفتن حمله با هوگ رایدر دو تا نکته اساسی داره
1- کلن کستل حریف باید قبل حمله با هوگ رایدر خالی بشه (ترجیحن با استفاده از ارچر و ویزارد)
2- از اسپل هیل و به موقع باید استفاده بشه (اسپل ریج هم در مواقعی که تجمع دفاعی وجود داره کارسازه مثلا یک ریج و بقیه هیل)
اگر مپ حریفت جوری چیده شده باشه که به اصطلاح ضد هوگ باشه (استفاده از فنرها مابین ابزار دفاعی و چیدمان جاینت بمبها دوتایی کنار هم) پیشنهاد میکنم از نیرویی غیر از هوگ استفاده کنی.
ehsan.kay
13-07-2015, 14:06
زنده باد کلش بازان عزیز
منم لول 109 ام و تقریبا توی کلن از اول رهبر بودم
کاپ مناسب واسه لوت به نظرتون کدومه؟
زنده باد کلش بازان عزیز
منم لول 109 ام و تقریبا توی کلن از اول رهبر بودم
کاپ مناسب واسه لوت به نظرتون کدومه؟
در همه کاپها لوت هست , شما با چه تروپی لوت میزنی ؟
ehsan.kay
13-07-2015, 14:23
ارچر معمولا
غیر از اون واسه دارک ممکنه یکم خرج کنم
ارچر معمولا
غیر از اون واسه دارک ممکنه یکم خرج کنم
گلد دو و گلد سه برای ارچر و بربر خوبه
NEED FOR PC
13-07-2015, 14:32
این ورژن جدیدیش چقدر پیچیده شده !
چقدر اسپل های جدید اومده !
آدم نمیدونه با کدوم استراتژی حمله کنه !!
این ورژن جدیدیش چقدر پیچیده شده !
چقدر اسپل های جدید اومده !
آدم نمیدونه با کدوم استراتژی حمله کنه !!
استراتژی تغییر زیادی نکرده بعلاوه حمله با وجود اسپل زهر برای خالی کردن کستل حریف راحت تر شده.
هوش مصنوعی کمی بهبود پیدا کرده که باید بهش عادت کنی , کینگ و کویین کمتر پیش میاد پشت دیوار بمونن و معمولا نزدیکترین تارگت آزاد رو انتخاب میکنن و معمولا تو مپهایی که آبجکت بیرون دیوار زیاد داره شروع میکنن به چرخیدن دور نقشه که باید حواستون باشه.
والبرکر هم خوب شده و فقط مستقیم میره و دیگه اون حرکات عجیب و ازش نمیبینید.
armin_punisher6
13-07-2015, 15:30
اسپلهای جدید به غیر از poison، اون دو تا کارشون چیه؟
YAHYA-PRO
13-07-2015, 16:55
دوستان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده
الان بیشتر از یک هفتس هر چقدر میگردم برای مپی که لوت داشته باشه هیچی گیرم نمیاد . دقیق بگم شاید 5 یا 6 بار لوت بالای 200 گیرم اومده
یکبار اینقدر سرچ زدم که طلا ها تموم شد!!!:n35:
تان هالم هشته و تروفی بالا و پایین هم امتحان کردم همینطوریه
یه اشتباهی که کردم ولی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه این بود که خیلی خیلی زود تان هالم بالا بردم حتی کینگ ازاد نکرده بودم :n02:
.:PAR3A:.
13-07-2015, 17:43
اسپلهای جدید به غیر از poison، اون دو تا کارشون چیه؟
Earthquake Spell مثل لایتنینگ عمل میکنه، تفاوتش اینه که مقدار دمیجش ثابت نیست و درصدی از هیت پوینت ساختمون های تحت تاثیرش کم میکنه. روی دیوار ها هم دمیج 4 برابر میده. و اینکه 1 واحد جا میگیره، در حالی که لایتنینگ 2 واحد میگیره.
Haste Spell هم شبیه Rageــه، با این تفاوت که روی دمیج اثر نمیذاره. سرعتی که به سربازا میده بالاتر از ریج هست و 1 واحد جا میگیره، در حالی که ریج 2 واحده.
الان بیشتر از یک هفتس هر چقدر میگردم برای مپی که لوت داشته باشه هیچی گیرم نمیاد . :n02:
بعد از آخرین آپدیت یکم اوضاع لوت بد شده ولی نه اینقد که شما گفتی
ardeshir n
13-07-2015, 18:49
الان بیشتر از یک هفتس هر چقدر میگردم برای مپی که لوت داشته باشه هیچی گیرم نمیاد . دقیق بگم شاید 5 یا 6 بار لوت بالای 200 گیرم اومده
یه اشتباهی که کردم ولی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه این بود که خیلی خیلی زود تان هالم بالا بردم حتی کینگ ازاد نکرده بودم :n02:
زبان بازی رو به آلمانی تغییر بدید.
Armin.Computer
13-07-2015, 20:20
کاملن بستگی به چیدمان مپ حریفت داره ولی همونطور که دوستان گفتن حمله با هوگ رایدر دو تا نکته اساسی داره
1- کلن کستل حریف باید قبل حمله با هوگ رایدر خالی بشه (ترجیحن با استفاده از ارچر و ویزارد)
2- از اسپل هیل و به موقع باید استفاده بشه (اسپل ریج هم در مواقعی که تجمع دفاعی وجود داره کارسازه مثلا یک ریج و بقیه هیل)
اگر مپ حریفت جوری چیده شده باشه که به اصطلاح ضد هوگ باشه (استفاده از فنرها مابین ابزار دفاعی و چیدمان جاینت بمبها دوتایی کنار هم) پیشنهاد میکنم از نیرویی غیر از هوگ استفاده کنی.
اگر تاون هال 8 داری , سه تا اسپل زرد ( هیل )
اگر هم تاون هال 9 داری چهار تا اسپل زرد
+
28 تا هوگ
10 تا ویزارد
20 تا آرچر
( در صورتــی که کمپ هات 200 تایی باشه )
+
اول کلن کستل رو خالی میکنی ...
بعد هوگ ها رو ول میکنی ...
اسپل هاتو زود نزن
آخرش هم ویزارد ها
از اسپل هیل استفاده کنید و قبل حمله حتما کستل حریف هم باید خالی بشه.
اگر کستل رو خالی کنم
همه رو هوگ بزنم چی؟؟؟؟؟
اگر کستل رو خالی کنم
همه رو هوگ بزنم چی؟؟؟؟؟
اگه تو کلن هستی پیشنهاد میکنم تو وارها ریپلای حمله های هوگ رو با دقت نگاه کن ، کلی نکته دستت میاد.
چون روش خالی کردن هوگ برای هر مپی فرق میکنه
یجا باید خطی بریزی یه جا نقطه ای یه جا از چند نقطه و ...
ArashMiniStar
13-07-2015, 22:03
هوگ تجربه میگه خطی خوب نیس چون پخش میشن علاوه بر این اسپیل بخوای بزنی به جای اینکه همشون هیل بگیرن 3-4 دونش جون میگیره! نکتش تو همینه ک کمتر پخش بشن
وقتی رفتن رو جیانت بمب بدون درنگ اسپیل هیل بزنی.اگه ایکس مود داری ک بهت نشون میده میتونی پیش بینی کنی ک کی میرن
اون نقشه هایی ک جیانت بمباشون کناره همه واقعا معضلیه برای هوگ ...! فقط هم اسپیل هیل مناسبه براش.
Ali*Reza
13-07-2015, 23:48
از زمانیکه اسپل جدید اومده ( منظورم اسپل سم هست ) برای نیروهای دفاعی ای که داخل کلن کستل ( بخصوص در وارها ) میخوایم بزاریم شرایط کاملا عوض شده.
یعنی قبلا در وارها معمولا در کلن کستل برای دفاع از آرچر ، ویز ، ویچ و . . . استفاده میشد ولی الان با اومدن این اسپل شرایط عوض شده،
چون هیت پوینت نیروهایی که گفتم ( آرچر ویز ویچ ) کمه خیلی سریع با اسپل سم از بین میرن. و بهتره که از نیروهایی با هیت پوینت بالاتر استفاده بشه.
دوستانیکه مشکل لوت و پیدا نکردن مپهای غنی دارن پیشنهاد میکنم کاپتون رو کم یا زیاد کنین و مثلا به لیگهای پایینتر یا بالاتر برین و اونجا تست کنین.
مثلا من قبلا یه مدتی توی سیلور یک بودم خیلی خوب بود ولی بعد چند وقت اصلا مپ مناسب پیدا نمیشد ، حالا اومدم کریستال سه و خیلی بهتر از قبل شده.
Zaghan_13
14-07-2015, 01:54
دوستان اگه توی وار ببازیم تکلیف اون لوتی ک جمع کردیم چی میشه؟
ازش کم میشه؟چقد؟
migmig3000
14-07-2015, 04:26
ازش کم میشه؟چقد؟
اگه ببرین لوت رو کامل میگیرید مساوی کنید لوت تقسیم میشه و اگه ببازید هیچ لوتی دریافت نمیکنید.
osta_ali
14-07-2015, 09:06
اگه ببرین لوت رو کامل میگیرید مساوی کنید لوت تقسیم میشه و اگه ببازید هیچ لوتی دریافت نمیکنید.
نه بابا ببازي هم لوت بهت ميده ولي خيلي كم فكر كنم حدود 30 درصد.
OMiD.1080p
14-07-2015, 10:06
یک سوم لوت رو میده اگر ببازید .
erfan.it
14-07-2015, 14:43
یک سوم لوت رو میده اگر ببازید .
.
.
نه فکر کنم یک چهارم لوت رو میده !
دقیقا بخاطر بالا بردن تان هال هستش
شما وقتی تان هالتونو تازه اپپریت میکنین تا چند مدت مشکل لوت دارین ....ولی بعدش درست میشه
پیشنهاد میکنم کاپتون رو بالا یا پایین تر ببرین ...کاپتون رو 1600 تا 1800 ببرین فک میکنم که مشکلتون حل بشه ...
اگه کاپت بالس بیا سیلور یک ...خلاصه تغییر بده کاپتو ...
از نظر من بهترین کاپ برای تان هال هشت و نه بین 1700 تا 1800 هست برای اتک با ارچر بربر
ولی از تعاریفتون باید نیروهاتون خیلی ضعیف باشه کمپتون هم کم ....خدا بهتون صبر بده با این اشتباهی که کردی :n02:
ازش کم میشه؟چقد؟
والا من از 950 هزار لوتی که گرفته بودم وقتی باختیم 225 هزار نسیبم شد ...
حالا حساب کن چند درصد میشه؟ فک کنم حدود 27 درصد ...
وقتی ببری که خب لوت کامل رو میگیری ...مساوی بشه نصف میشه و ببازی هم حدود 25-30 درصد!
14-07-2015, 23:25
ازش کم میشه؟چقد؟
For a Victory you would earn the full War Win bonus. For a Draw you would earn 40% of the war win bonus, and for a Defeat you would earn only 30% of the war win bonus.
در ازای برد 100% لوت رو دریافت میکنید. در صورت تساوی، 40% لوت. در صورت باخت، 30% لوت.
البته با توصیف دوستمون توی پست بالاییه جور در نمیاد. :دی با این حال این معتبرترین مقدار هست.
Savashross
15-07-2015, 03:04
سلام به دوستان عزيز،من تازه رفتم تو تاون هال ٩ دو هفته ميشه،ازوقتي كه رفتم باور كنيد تو اتك يه دونم هال ٨ و واسم پيدا نميكنه هرچي سرج ميكنم هال ٩ و يا ٩ مكس رو واسم پيدا ميكنه كاپم زير ١٢٠٠ هست لطفا راهنماي كنيد ،دو هفتست هنوز نتونستم ٣ميليون اكسير جمع كنم،البته من با ١٢ تا غول و بقيه ارچر و بربر حمله ميكنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
king_darkness
15-07-2015, 09:53
از زمانیکه اسپل جدید اومده ( منظورم اسپل سم هست ) برای نیروهای دفاعی ای که داخل کلن کستل ( بخصوص در وارها ) میخوایم بزاریم شرایط کاملا عوض شده.
یعنی قبلا در وارها معمولا در کلن کستل برای دفاع از آرچر ، ویز ، ویچ و . . . استفاده میشد ولی الان با اومدن این اسپل شرایط عوض شده،
چون هیت پوینت نیروهایی که گفتم ( آرچر ویز ویچ ) کمه خیلی سریع با اسپل سم از بین میرن. و بهتره که از نیروهایی با هیت پوینت بالاتر استفاده بشه.
دوستانیکه مشکل لوت و پیدا نکردن مپهای غنی دارن پیشنهاد میکنم کاپتون رو کم یا زیاد کنین و مثلا به لیگهای پایینتر یا بالاتر برین و اونجا تست کنین.
مثلا من قبلا یه مدتی توی سیلور یک بودم خیلی خوب بود ولی بعد چند وقت اصلا مپ مناسب پیدا نمیشد ، حالا اومدم کریستال سه و خیلی بهتر از قبل شده.
من به نفرات پایین کلن دراگ میدم به دو سه نفر بالا لاوا
سلام به دوستان عزيز،من تازه رفتم تو تاون هال ٩ دو هفته ميشه،ازوقتي كه رفتم باور كنيد تو اتك يه دونم هال ٨ و واسم پيدا نميكنه هرچي سرج ميكنم هال ٩ و يا ٩ مكس رو واسم پيدا ميكنه كاپم زير ١٢٠٠ هست لطفا راهنماي كنيد ،دو هفتست هنوز نتونستم ٣ميليون اكسير جمع كنم،البته من با ١٢ تا غول و بقيه ارچر و بربر حمله ميكنم
کاگتو بیار بالا! من تان هال 9 بودم کریستال خوب لوت میداد
ArashMiniStar
15-07-2015, 11:03
دیشب جیانتم 6 شد عالیه این بشر
16جیانت + 4وال بریکر + 132 تا ارچر میبرم با اسپیل هیل میترکونه لامصب مرگ نداره[emoji14] برکسام هم تقسیم بندی کردم هر کدوم 4 تا جیانت 1 والبریکر 33 ارچر ک کم زیاد نشه :)
آرچر کویین و باربرین کینگ هم مخلوطش کنی ی چیزی میشه اصن ی وضی :|
M o h a m m @ d
15-07-2015, 11:13
اقا میگم چه جوریاست کلن p30world میریم همش ریجکت میکنن:n23::n24:
Armin.Computer
15-07-2015, 11:52
سلام
چند تا اتک دادم با هوگ
خیلی حال میده
حدودا 25-30 تا هوگ می زنم
بقیه رو آرچر
اول با آرچر کلن رو خالی می کنم
بعد هوگ ها رو می فرستم
وقتی دیفنس ها کامل نابود شد
کینگ بربر و آرچر ها رو می فرستم واسه تخریب کامل
روشم خوبه؟؟
راستی اسپل هیل هم می برم
دوستان مدتیه تو کلنی که هستم دونات هامون refresh میشه.یعنی مثلا تا 200اینا که میرسه صفر میشه و دوباره همین رویه ادامه داره.مشکل از کجاست؟
16جیانت + 4وال بریکر + 132 تا ارچر میبرم با اسپیل هیل میترکونه لامصب مرگ نداره[emoji14] برکسام هم تقسیم بندی کردم هر کدوم 4 تا جیانت 1 والبریکر 33 ارچر ک کم زیاد نشه :)
والبریکر بیشتر کنید.هر برکس دو تا و حدود بیست تا هم گوبلین ببرید.این طوری خیلی بهتر نتیجه میده.
دوستان مدتیه تو کلنی که هستم دونات هامون refresh میشه.یعنی مثلا تا 200اینا که میرسه صفر میشه و دوباره همین رویه ادامه داره.مشکل از کجاست؟
برای همه میشه.هر دو هفته تمام دونیت ها و اتک ها ریست میشه.
کاپتو بکش بالا ...برو بالای 1500 ...
برای بار چندم میگم کاپ بین 1600- تا 1800 فوق العاده س ....
king_darkness
15-07-2015, 15:24
جاینت زیاد میبری! تان هال 9 لوت معمولی هم پیدا میشه که با آرچر بربر بزنی
ولی اگه میخوای با همین روش الانت اتک بزنی 10 جاینت کافی بنطرم اچر بربر هم به تعداد برابر ببر! آچر با یدونه اتک مورتال یا ویزارد تاور میمیره و اسپل هیل هم نمیتونه بهش کمک کنه!
OMiD.1080p
15-07-2015, 15:37
سلام
چند تا اتک دادم با هوگ
خیلی حال میده
حدودا 25-30 تا هوگ می زنم
بقیه رو آرچر
اول با آرچر کلن رو خالی می کنم
بعد هوگ ها رو می فرستم
وقتی دیفنس ها کامل نابود شد
کینگ بربر و آرچر ها رو می فرستم واسه تخریب کامل
روشم خوبه؟؟
راستی اسپل هیل هم می برم
اگر کمپ هات دویست تایی هستش
اینطوری برو :
30 تا هوگ
18 تا آرچر
8 تا ویزارد
کمکی هم ویزارد بگیر .
Armin.Computer
15-07-2015, 15:48
اگر کمپ هات دویست تایی هستش
اینطوری برو :
30 تا هوگ
18 تا آرچر
8 تا ویزارد
کمکی هم ویزارد بگیر .
امید ویزارد دیگه واسه چی ببرم؟؟؟
migmig3000
15-07-2015, 15:54
ویزارد برای اتک های عادی پیشنهاد نمیشه البته به جز لیگ های بالا
Armin.Computer
15-07-2015, 16:23
ویزارد برای اتک های عادی پیشنهاد نمیشه البته به جز لیگ های بالا
نه منظورمون اتک وار بود
OMiD.1080p
15-07-2015, 18:41
امید ویزارد دیگه واسه چی ببرم؟؟؟
یک ویزارد به اندازه 10 تا آرچر قدرت داره ( از لحاظ آسیب رساندن به اهداف )
Armin.Computer
16-07-2015, 21:22
یک ویزارد به اندازه 10 تا آرچر قدرت داره ( از لحاظ آسیب رساندن به اهداف )
اکسیر زیادی می خواد
من ارچر رو آخر می برم تا بقیه رو خراب کنه
یعنی امروز شرایطی تو اتک وار پیش اومد که دوس دارم داعش بزنه به دله سوپر سل!!!
همه چی نابود شد دو تا پکا مونده بودن،یه بیلدر یه تاون هال!!!
در کمال ناباوری هر دو پکا درست از جلوی تاون هال دور زدن دیوارا رو شکوندن کل مپو دور زدن رفتن اون گوشه بیلدرو زدن!!!!!!
99 درصد یک استار!!!
از جلوی تاون هال منصرف شدن تاونو نزدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
migmig3000
17-07-2015, 17:14
یعنی امروز شرایطی تو اتک وار پیش اومد که دوس دارم داعش بزنه به دله سوپر سل!!!
همه چی نابود شد دو تا پکا مونده بودن،یه بیلدر یه تاون هال!!!
در کمال ناباوری هر دو پکا درست از جلوی تاون هال دور زدن دیوارا رو شکوندن کل مپو دور زدن رفتن اون گوشه بیلدرو زدن!!!!!!
99 درصد یک استار!!!
از جلوی تاون هال منصرف شدن تاونو نزدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا صبر بده از این گیج بازیا گاهی پیش میاد...
maziyarkhani
17-07-2015, 20:55
دوستان تاون 9 ،شما با چه نیروهایی اتک وار میدید ؟
من همیشه با بالون اتک میدم . بنظرتون لاوا رو 2 کنم یا نیروهای زمینی مثل گولم و پکا رو آپ کنم ؟
ArashMiniStar
17-07-2015, 21:29
من همیشه با بالون اتک میدم . بنظرتون لاوا رو 2 کنم یا نیروهای زمینی مثل گولم و پکا رو آپ کنم ؟
گولگ پکا اگه یک هستن بد نیس اول لاوا اپ کن بعد اونارو
چون زمینی هم تا فول نشن فایده نداره
mohammad_kheyri
17-07-2015, 21:57
دوستان یه مپ 4 کارگره 85 هست .مستر نرفته . 8 فول رو نه هست
کسی بخواد تعویض کنه در خدمتش هستیم .+سر+ (40 گیگ بازی hd )
5 کارگره همین لول .یا بالاتر.تروپسا معمولی 5-6
17-07-2015, 22:31
اول لاوا رو آپ کنین، کواترولاوالون واسه ی 3 ستاره کردن 9 های رو به پایین خیلی خوبه. بعدش برین سراغ زمینی که با یه کم تمرین میتونین 100% 9 ها و 10 های رو به پایینی رو که بهتون میخوره 3 ستاره کنین.
Zaghan_13
18-07-2015, 00:07
دنبال یک مپ خوب واسه وارم
اگ ممکنه مپ خودتون ک داشتین یا دارین و امتحانشو پس داده رو واسم اینجا بذارین
تو نت خیــــــــلی زیاده و مسئله اینه ک من چندان سردرنمیارم یک مپ عالی واسه وار چطوری باس باشه
ممنون میشم ی مپ درست حسابی واسه تان هال 8 فول اینجا قرار بدین
:n16:
چند روز پیش اکانت دوستمو دزدیدن ...
دوستم میخواست 800 بفروشه ...اول رمز رو داده و طرفم پول واریز نکرده ...
پسورد و شماره و ایمیل بازیابی اینارو جوری عوض کرده که من نتونستم پسورد رو ریست کنم!
خیلی عجیبه ! من قبلا ماله چند نفر رو ریست کرده بودم ...اما این اصلا نمیشه ...یارو خیلی کاربلد بوده ...
بنظرتون به پلیس فتا اطلاع بده میتونن کاری بکنن براش؟
به سوپر سل هم ایمیل زدیم اما چون اونی که دزدیده داخل بازیه خودش جواب سوالارو داده ...
amirkalak6
19-07-2015, 08:50
پسورد و شماره و ایمیل بازیابی اینارو جوری عوض کرده که من نتونستم پسورد رو ریست کنم!
خیلی عجیبه ! من قبلا ماله چند نفر رو ریست کرده بودم ...اما این اصلا نمیشه ...یارو خیلی کاربلد بوده ...
به سوپر سل هم ایمیل زدیم اما چون اونی که دزدیده داخل بازیه خودش جواب سوالارو داده ...
پلیس فتا که نمیاد بره شما بازی کلش رو پس بگیره که!
خوب اونم رفته تمام سوالای بازیابی رو عوض کرده کار بلدی نمیخاد که
دیگه رفت بیخیالش بشو بره من 2ماه پیش اینطوری شد دیگه نشد برگردونم سوپرسل و اینام 1000تا پیغام دادم
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
Milad4171
19-07-2015, 09:02
خیر اینطوری نیست . گوگل از لحاظ امنیتی خیلی قوی هستش.
یک با همچین اتفاقی واسه من افتاد. یه سری سوالات جانبی ازم کرد
مثلا پسورد قبلیت چی بوده
یا آخرین بار با چه اسمارت فونی به اکانتت سینک بودی.
البته در بیشتر مواقع اولی رو میپرسه
سوالاتی زیادی د اره من الان یادم نیست ولی یه بار که واسه من پیش اومد پسورد قبلیم رو ازم پرسید.
بعد گفت به اسمارت فونت سینک شو. تمام سوابق رو ثبت میکنه. IP ها رو هم همینطور.
شما باید با گوگل مکاتبه کنی. راه هایی وجود داره که اگر اکانت هک شد بشه بازیابیش کرد.
amirkalak6
19-07-2015, 09:14
مثلا پسورد قبلیت چی بوده
سوالاتی زیادی د اره من الان یادم نیست ولی یه بار که واسه من پیش اومد پسورد قبلیم رو ازم پرسید.
شما باید با گوگل مکاتبه کنی. راه هایی وجود داره که اگر اکانت هک شد بشه بازیابیش کرد.
اسمارت فونت سینک بشو که طرف 12تا گوشی خریده از اون به بعد
بعدم که میپرسه گوشیه قبلیت چیه طرف پسورد جیمیل و داره اونجا 10تا گوشیه قبلیشو زده چیه هکرم میبینه..
پلیس فتا که نمیاد بره شما بازی کلش رو پس بگیره که!
خوب اونم رفته تمام سوالای بازیابی رو عوض کرده کار بلدی نمیخاد که
دیگه رفت بیخیالش بشو بره من 2ماه پیش اینطوری شد دیگه نشد برگردونم سوپرسل و اینام 1000تا پیغام دادم
وقتی میخای پسورد رو ریست کنی اول میپرسه اخرین پسوردی که یادت میاد چیه؟ بعد میپرسه که اخرین بار کی تونستی وارد اکانتت بشی ،بعد میگه کی ساختی،بعد سوالایی مثل از کدوم برنامه های گوگل استفاده کردی و از چه تاریخی و ایمیل بازیابی که اولین بار گذاشتی چی بود ...همه ی اینارو درست جواب میدم اما بازم نمیشه ...اینا تو سوابق اکانت باید بمونه ولی نیست ...دارم میگم قبلا چندین بار با اینکارا پس گرفتم اکانت رو ..اما اینیکی خیلی حرفه ای بوده ..نمیدونم چیکارا کرده ...
پلیس فتا هم میفته دنبال جیمیل نه کلش! شما میگی که ایمیلمو هک کردن ..چرا پیگیری نکنن؟
مثلا پسورد قبلیت چی بوده
اولی رو میپرسه معمولا ...
مکاتبه؟ از کدوم قسمتش؟
من همه ی راه های گوگل ریکاوری رو رفتم اما به نتیجه نرسیدم ...
متاسفانه دوستم هم از اینکارا سردرنمیاره و من دارم دنبالش میفتم ...
Milad4171
19-07-2015, 09:29
اسمارت فونت سینک بشو که طرف 12تا گوشی خریده از اون به بعد
بعدم که میپرسه گوشیه قبلیت چیه طرف پسورد جیمیل و داره اونجا 10تا گوشیه قبلیشو زده چیه هکرم میبینه..
یه سری چیزا قابل تغییر نیست .
مثلا شما وقتی میخوای رمز رو عوض کنی وقتی بیای رمز اولیت رو بذاری مثلا میگه این رمز رو قبلا استفاده کردی. جایی هم نیست که بخوای اون تاریخچه رمز رو پاک کنی . همه چیز در دیتا بیس گوگل ذخیره میشه. اینجوری هم نیست که همه چیز دست خود صاحب اکانت باشه .
مثل تاریخچه اسمارت فون ها - تبلت هایی که به اکانت سینک شده + آی پی هاشون + مک آدرساشون .
یه قسمتی هست به نا م
Support.Google.com
اونجا میتونی همه چیزو بررسی کنی.
دقیقاْجاشو یادم نیست ولی داخل قسمت ساپورت گوگل زیر بخش جیمیل میشه موارد رو کاملا بررسی کرد . اینطوری هم نیست که هیچ راهی نباشه ولی سوالات رو بهرحال باید جواب بدین.
تو قسمت google.com/accounts/recovery فقط یه گزینه هست برای بازبابی ..
ینی منظورم اینه که سوال امنیتی و شماره تلفن قبلی و ایمیل بازیابی قبلی اینارو نمیشه زد ..
فقط کی انلاین بودی اخرین بار،اخرین رمز،و ...اینارو میپرسه ...
راه دیگه ای هم هست برای ریکاوری که اطلاعات دیگه بخواد؟
دوستان air defense لول3 رو میشه با صاعقه ی لول4 زد؟یعنی فقط یه صاعقه بزنی روش داغون بشه؟
inceptro
19-07-2015, 11:35
دوستان air defense لول3 رو میشه با صاعقه ی لول4 زد؟یعنی فقط یه صاعقه بزنی روش داغون بشه؟
هیت پوینت ایر سه 900 هست،قدرت تخریب کلی لایت لول چهار390 هست،پس جواب برای یک صاعقه عملا منفیه.
Armin.Computer
19-07-2015, 12:08
سلام
تا حالا چند بار با هوگ اتک دادم
راضی بودم تقریبا
X-bow رو هوگ خیلی تاثیر گذاره؟
inceptro
19-07-2015, 12:17
سلام
راضی بودم تقریبا
اتک با هوگ برای تاون هشت و تاون نه هایی که جدیدا نه شدن مناسبه ولی برای تاون نهی که مکس هست یا نزدیک به مکس نظیر اونهایی که ایکس سه دارن اصلا توصیه نمیشه.
ایکس یک چندان تاثیری نداره ولی دو و سه در کنار کویین و جاینت بمبهای گرامی شما رو تو اتک هوگی بسیار ناامید خواهد کرد:n01:
سلام
راضی بودم تقریبا
بزرگترین مشکل تو اتک هوگ ارچر کویین هست
بعدشم جاینت بمبهای جفت شده
من دیدم تاون هال نه دفاعی مکس رو با هوگ لول مکس سه کنن ولی سخته و خوش شانسی هم میخاد
X-bow سازه دفاعی قدرتمندی نیست ولی چون بردش زیاده و معمولا مرکز مپ میزارنش مشکل سازه برای رفع این مشکل هم خوبه که هوگها رو بصورت خطی پیاده کنی اون موقع تقریبا X-bow کارایی خودش رو از دست میده.
Armin.Computer
19-07-2015, 16:56
اتک با هوگ برای تاون هشت و تاون نه هایی که جدیدا نه شدن مناسبه ولی برای تاون نهی که مکس هست یا نزدیک به مکس نظیر اونهایی که ایکس سه دارن اصلا توصیه نمیشه.
ایکس یک چندان تاثیری نداره ولی دو و سه در کنار کویین و جاینت بمبهای گرامی شما رو تو اتک هوگی بسیار ناامید خواهد کرد:n01:
پس تو تاون هال های بالا چی پیشنهاد می دید؟؟؟
من دراگم سه هست و هوگ هم 3
بزرگترین مشکل تو اتک هوگ ارچر کویین هست
بعدشم جاینت بمبهای جفت شده
من دیدم تاون هال نه دفاعی مکس رو با هوگ لول مکس سه کنن ولی سخته و خوش شانسی هم میخاد
X-bow سازه دفاعی قدرتمندی نیست ولی چون بردش زیاده و معمولا مرکز مپ میزارنش مشکل سازه برای رفع این مشکل هم خوبه که هوگها رو بصورت خطی پیاده کنی اون موقع تقریبا X-bow کارایی خودش رو از دست میده.
من همیشه روی یه ضلع نقشه خطی پیشاده می کنم
مگه چه جوری دیگه هست؟
migmig3000
19-07-2015, 17:00
من از وقتی تصمیم گرفتم اکانتمو بفروشم بالغ بر پنجاه نفر توی لاین یا تلگرام با هزار بهونه خواستن اول رمز رو بگیرن و وقتی بهشون میگی که با واسطه هایی مثل ایسام معامله کنیم جوری رفتار میکنه که انگار تا حالا اسمشو نشنیده و منم مطمئن شدم که طرف کلاهبرداره!
من همیشه روی یه ضلع نقشه خطی پیشاده می کنم
مگه چه جوری دیگه هست؟
اتک سطح بالا معمولا یا گولم ویزارد هست و یا لاوا بالون
بعضی ها هم هوگهاشون رو سه یا چهارتا گله میکنن میریزن
inceptro
19-07-2015, 17:07
به شخصه ترکیب GoWipe رو در صورتی که تبحر داشته باشین کارآمدترین گزینه میدونم چون دو استار در صورتی که زیاد مهارت نداشته باشین هم تضمینه،که البته اگر جاینت 6 داشته باشین میتونه جایگزینی برای گولم هم باشه.
از تاون نه به بعد ات بالن لاوا رو هم دارین که البته باید لاوای شما دو باشه برای کارآمدی و همینطور کویین حریف در دسترس باشه حدالامکان که بتونین سه بکنین.
دوستان این اکانت رو چند میتونم بفروشم؟
تان 8
5 کارگره
البته لولش داره میشه 90 دیگه
دفاع هم تماماً مکث هست
350 ستاره وار هم داره
اسمشو هم عوض نکردم تاحالا
Armin.Computer
19-07-2015, 19:59
اتک سطح بالا معمولا یا گولم ویزارد هست و یا لاوا بالون
بعضی ها هم هوگهاشون رو سه یا چهارتا گله میکنن میریزن
به شخصه ترکیب GoWipe رو در صورتی که تبحر داشته باشین کارآمدترین گزینه میدونم چون دو استار در صورتی که زیاد مهارت نداشته باشین هم تضمینه،که البته اگر جاینت 6 داشته باشین میتونه جایگزینی برای گولم هم باشه.
از تاون نه به بعد ات بالن لاوا رو هم دارین که البته باید لاوای شما دو باشه برای کارآمدی و همینطور کویین حریف در دسترس باشه حدالامکان که بتونین سه بکنین.
ممنون دوستان
+
2 تا سوال داشتم:
1- به نظرتون بعد از اینکه هوگ ها defense ها رو نابود کردن
گوبلین واسه تخریب کامل نبرم؟؟؟؟
آخه گوبلین سریع هست و نسبت به آرچر قوی تر
2-من یه مشکلی با خالی کردن کلن در هنگام اتک وار دارم
مثلا می خوام با هوگ اتک بزنم
کلن جوری وسط هست که نمیشه راحت دسترسی داشت
یعنی آرچر خالی کنی نمی تونی یا باید آرچر زیاد خالی کنی
به نظرتون بهترین راه واسه خالی کردن چیه؟؟؟
inceptro
19-07-2015, 20:20
ممنون دوستان
+
2 تا سوال داشتم:
1- به نظرتون بعد از اینکه هوگ ها defense ها رو نابود کردن
گوبلین واسه تخریب کامل نبرم؟؟؟؟
آخه گوبلین سریع هست و نسبت به آرچر قوی تر
2-من یه مشکلی با خالی کردن کلن در هنگام اتک وار دارم
مثلا می خوام با هوگ اتک بزنم
کلن جوری وسط هست که نمیشه راحت دسترسی داشت
یعنی آرچر خالی کنی نمی تونی یا باید آرچر زیاد خالی کنی
به نظرتون بهترین راه واسه خالی کردن چیه؟؟؟
تو اتک هوگی همیشه یه دراگ تو کسل یا کمپ ببرین تا اگر مشکلی پیش اومد حداقل تاونو بزنه.
گوبلین سریع هست ولی هم هیت پوینتش خیلی کمه هم قدرت تخریبش،حالا فک کنین چن تا از ترپ ها خنثی نشن،چه اتفاقی میوفته واسه این گوبلینا:n01:
بخش دوم سوالتون:
دقیقا استراتژی حمله که میگن اینجا معنی پیدا میکنه،یعنی اینکه شما باید مپ حریف رو آنالیز کنین و مطابقه مپ اقدام به چینش نیرو واسه ات بکنین(البته بستگی به نیروها و اینکه جقدر دستتون باز هست در این زمینه هم داره)
شما اگر حمله گولمی انجام بدین لزوما نیازی به خالی کردن کسل حریف ندارین،اتک دراگی هم بهمین شکله ولی اتک بالن لاوا و هوگی خالی کردن کسل از الزامات هست.
مثلا تو یک وار یکی از اعضای کلن خواست ات بالن لاوا بده ولی به کسل توجه نکرد،حالا تو کسل چی بود بنظرتون؟دراگ!تو چن ثانیه اول کل بالناش به دیار باقی شتافتن:n09:
حالا اگر کسل حریف جایی از مپ قرار گرفته که یک درصد امکان خالی نشدن باشه نباید از هوگ استفاده کنین.
برد کسل مشخصه،برای خالی کردن کسل باید از نیرویی استفاده کنین که هیت پوینت بالایی داشته باشه تا زود از بین نره وقتی رسید به اون برد،دلیلش هم اینه که اگر نیروهای داخل کسل وار حریف متنوع باشه خالی شدن کسل در چند مرحله انجام میگیره و اگر نیروی شما زود از بین بره ممکنه نصف کسل خالی نشه!
در کل جاینت و هوگ بهترین گزینه برای خالی کردنه کسل هست در حملات زمینی
Armin.Computer
19-07-2015, 20:45
تو اتک هوگی همیشه یه دراگ تو کسل یا کمپ ببرین تا اگر مشکلی پیش اومد حداقل تاونو بزنه.
گوبلین سریع هست ولی هم هیت پوینتش خیلی کمه هم قدرت تخریبش،حالا فک کنین چن تا از ترپ ها خنثی نشن،چه اتفاقی میوفته واسه این گوبلینا:n01:
بخش دوم سوالتون:
دقیقا استراتژی حمله که میگن اینجا معنی پیدا میکنه،یعنی اینکه شما باید مپ حریف رو آنالیز کنین و مطابقه مپ اقدام به چینش نیرو واسه ات بکنین(البته بستگی به نیروها و اینکه جقدر دستتون باز هست در این زمینه هم داره)
شما اگر حمله گولمی انجام بدین لزوما نیازی به خالی کردن کسل حریف ندارین،اتک دراگی هم بهمین شکله ولی اتک بالن لاوا و هوگی خالی کردن کسل از الزامات هست.
مثلا تو یک وار یکی از اعضای کلن خواست ات بالن لاوا بده ولی به کسل توجه نکرد،حالا تو کسل چی بود بنظرتون؟دراگ!تو چن ثانیه اول کل بالناش به دیار باقی شتافتن:n09:
حالا اگر کسل حریف جایی از مپ قرار گرفته که یک درصد امکان خالی نشدن باشه نباید از هوگ استفاده کنین.
برد کسل مشخصه،برای خالی کردن کسل باید از نیرویی استفاده کنین که هیت پوینت بالایی داشته باشه تا زود از بین نره وقتی رسید به اون برد،دلیلش هم اینه که اگر نیروهای داخل کسل وار حریف متنوع باشه خالی شدن کسل در چند مرحله انجام میگیره و اگر نیروی شما زود از بین بره ممکنه نصف کسل خالی نشه!
در کل جاینت و هوگ بهترین گزینه برای خالی کردنه کسل هست در حملات زمینی
من کمپ تا 200 تا جا داره
و کستل هم 20 تا
با این ترکیب برم خوبه؟
30 تا هوگ + 50 تا آرچر ( یا ویزارد)
کستل هم 4 تا جاینت برای خالی کردن کستل حریف
چطوره؟؟؟
inceptro
19-07-2015, 21:12
من کمپ تا 200 تا جا داره
و کستل هم 20 تا
با این ترکیب برم خوبه؟
چطوره؟؟؟
وقتی دارین با هوگ حمله میکنین با توجه به قابلیت پرش از دیواری که داره منطقی نیست واسه خالی کردن کسل جاینت ببریم.برای خالی کردن از خود هوگ استفاده کنین.
این ترکیبها بارها جواب داده با سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنین ولی اکیدا توصیه میکنم دراگ رو حذف نکنین:
35 تا هوگ+6تا ویز+1بربر
کسل دراگ
35 هوگ+25 ارچر
کسل دراگ
35هوگ+یک دراگ+5ارچر
کسل هوگ ترجیحا لول5
من از وقتی تصمیم گرفتم اکانتمو بفروشم بالغ بر پنجاه نفر توی لاین یا تلگرام با هزار بهونه خواستن اول رمز رو بگیرن و وقتی بهشون میگی که با واسطه هایی مثل ایسام معامله کنیم جوری رفتار میکنه که انگار تا حالا اسمشو نشنیده و منم مطمئن شدم که طرف کلاهبرداره!
دقیقا همینطوره ...
من البته گفتم که این اکانت ماله دوستم بود که دزدیدنش ...
خودمم دو هفته پیش اکانت لول 112 تان هال ماکس نه ،دیوارا تماما 9 و 70-80 تا هم ده ،رو 500 تومن فروختم ...البته خضوری ....اینترنتی یه تومنم میخرن اما همونطور که شما گفتین اول رمز میخوان و قصدشون خرید نیست و کلاهبرداری و دزدیه ...
من کمپ تا 200 تا جا داره
و کستل هم 20 تا
با این ترکیب برم خوبه؟
چطوره؟؟؟
من معمولا 30 تا ارچر،بقیه هوگ رو توصیه میکنم
کاستل هم هوگ پنج
برای اتک با هوم هم خداقل باید لول سه باشه ...لول چهار که عالیه ...البته برای تان هال هشت ...
برای خالی کردن کاستل چهارتا جاینتتت؟؟؟ ینی بیست تا ظرفیت؟ نه دوست عزیز...فقط دوتا هوگ لول سه کافیه برای اینکار ...فقط سعی کنین از قسمتی خالی کنین که کنون و تاور ارچر کمتر داشته باشه که هوگا زود نمیرن ...
اتک هوک هم بنظرم فقط وقتی بزن که مپ حریف بسته باشه ..ینی اینکه داخل مپ فضای خالی برای جاینت بمب و تراپ نباشه یا اگه هست خیلی کم باشه ...برای مپ هایی که دوتا جای خالی به اندازه ی دوتا جاینت بمب باشه اصلا هوگ توصیه نمیشه ...
توی تان هال هشت سعی کن روی گولم و پکا هم خساب باز کنی و گولم رو دو کن و پکا هم سه ...اتک گولم برای مپای خیلی باز خیلی عالیه ...ینی دیوارا زیاد درهم نباشن راحت سه میشه ...اگه تو هال هشت هم با گولم اتک نزنی عیب نداره ...وقتی هالت نه شد با پکا سه و گولم دو اگه بلد باشی میشه تان هال نه ماکس رو هم دوستاره زد ...پس خیلی بدردت میخوره ...
واسه رفتن به هال نه هم اصلا عجله نکن ..سعی کن حتی کلکتور هاتم اپ کنی تا نیروهات بالا برن ...دیواراتو هم حتما هشت بکن ...اگه فعال باشی هشت کردن 225 تا دیوار بیشتر از 3 هفته وقت نمیبره اگه یه کارگرو براش بیکار بذاری ....چون وقتی هشت باشه تو هال نه میتونی با اکسیر های اضافی میتونی دیواراتو نه کنی ...
ardeshir n
19-07-2015, 22:24
تان 8
5 کارگره
دفاع هم تماماً مکث هست
350 ستاره وار هم داره
7000000 ریال
migmig3000
19-07-2015, 23:06
تان 8
5 کارگره
دفاع هم تماماً مکث هست
350 ستاره وار هم داره
توی سایت های خرید و فروش با اکانت های مشابه مقایسه کنید قیمت دستتون میاد.
7000000 ریال
هفتصد؟ شوخی میکنی دیگه؟
من اکانت لول 112 رو که ماکس تان هال 9 بود و دیوارام همه ش 9 و 10 بود رو دادم 500 تومن ...
شاید بعضی سایتا قیمت آنچنانی بذارن رو اکانتا ...اما هیچکس با این قیمتا نمیخره ....
اکانت ایشون بیشتر از 200 یا 250 قروش نمیره ...مشتریا فقط وقتی میخرن که بازیو به اصطلاح مفت بفروشی و بگن که مفته بذا بخرمش ...
وگرنه منم میخواستم اکانتمو یه تومن بدم ...ولی مشتری به این قیمت نمیخره ...
اکانت لول 82 رو یکی از بچه ها 150 تومن فروخت ...کلا اونقدرام زیاد گرون نیست اکانتا ...
aliiran2008
20-07-2015, 08:02
من تازه تون را 10 کردم و تو جای که هستم لوت افتضاحه باید کاپ راروچند ببرم؟
مکس لول 9 بودم بعد اپ کردم
برای فروش اکانت چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟
OMiD.1080p
20-07-2015, 12:17
من تازه تون را 10 کردم و تو جای که هستم لوت افتضاحه باید کاپ راروچند ببرم؟
مکس لول 9 بودم بعد اپ کردم
کریستال 1 یا مستر
2500 تا 2700
saeed ssd
20-07-2015, 19:23
ﺣﻞ ﻣﺸﻜﻞ ﺟﻴﻤﻴﻞ ﻭ ﺑﺎﺯﻯ ﻫﻚ ﺷﺪﻩ در ﻛﻠﺶ ﺁﻑ ﻛﻠﻨﺰ ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ﺣﻞ ﻣﺸﻜﻞ ﺟﻴﻤﻴﻞ ﻭ ﺑﺎﺯﻯ ﻫﻚ ﺷﺪﻩ در ﻛﻠﺶ ﺁﻑ ﻛﻠﻨﺰ ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی اما اینکارو هم کرد دوستم ...ولی چون طرفی که دزدیده داخل بازیه به سوپرسل خودش جواب میده و کلا نمیشه کاریش کرد اصلا ...
mohammad_kheyri
21-07-2015, 12:50
مستر که دو روزه میتونی برسی
چقد جم داری؟
با تکمیل کردن پروفایل و کمی صبر راحت میتونی کارگر پنجمتو باز کنی ..
فک نکنم کسی بخواد تعویض کنه!
migmig3000
21-07-2015, 23:38
متاسفانه ریسک تعویض از فروش بیشتره!
mohammad_kheyri
23-07-2015, 14:58
حضوری اقا حضوری.همینجا اکپا بود کی بود یه مدت اکانتش دستم بود .بعد دیگهچشمون سیر شد دادیم به خودش
MƐΛИĪИƓĿƐSS
23-07-2015, 18:45
سلام عزیزان.
من یه روزه این بازی رو ریختم و لول 8 هستم. ( هیچی هم درباره این بازی بلد نیستم،هیچی !:n02:)
میشه کاری کنی که بهت اتک نزنن ؟؟
نامردا هر چی داریم رو میبرن.:n34:
راستی کسی یه 50،60 تا جم نداره به ما بده ؟ آمپرش واسه من اومده رو صفر !!!:n09:
سلام عزیزان.
من یه روزه این بازی رو ریختم و لول 8 هستم. ( هیچی هم درباره این بازی بلد نیستم،هیچی !:n02:)
سلام.تا قبل از لول 40 خیلی راحت لول میده اما بعد از اون دیگه کم کم خیلی دیر به دیر لول میده...
جم هم خرج نکنین جمع کنین برای کارگر...
جم نمیشه به کسی داد قابلیت انتقال نداره...
برای حمله نشدن بهتون باید شیلد بگیری...
برای گرفتن شیلد میتونی تاون هالتو بزاری بیرون میان اونو میزنن یه ستارت میکنن 12ساعت بهت شیلد میده...فقط وقتی شیلد داری نباید اتک بزنی...
Sent from my GT-I9082
ضمنا تا قبل از لول 60 خیلی ارزون میتونی بخری ولی بالاتر از اون گرون میشه...الان لول 50 رو میتونی با 40-50 تومن بخری ولی مواظب مسائل امنیتی باشین...
Sent from my GT-I9082
migmig3000
23-07-2015, 23:34
سلام عزیزان.
چون تازه بازی رو شروع کردین و کل جم ها خرج شده پیشنهاد میکنم بازی رو از اول شروع کنید چون وقتی لولتون بالاتر بره برای خرید کارگر به جم نیاز دارین.
MƐΛИĪИƓĿƐSS
24-07-2015, 00:32
چون تازه بازی رو شروع کردین و کل جم ها خرج شده پیشنهاد میکنم بازی رو از اول شروع کنید چون وقتی لولتون بالاتر بره برای خرید کارگر به جم نیاز دارین.
درسته.اینو کی دیگه هم گفت.
الان 0 عدد جم دارم:n02:
درسته.اینو کی دیگه هم گفت.
الان 0 عدد جم دارم:n02:
منم پیشنهاد میکنم بازی رو پاک کن و از اول شروع کن مشکلی هم نیست تازه شروع کردی راحت لول هشت رو رد میکنی واسه گرفتن کارگر نیاز به جم داری
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
Amir-Rainman
24-07-2015, 08:43
دوستان امکانش هست یه مپ کلن وار تاون 7 مخصوص ضد دراگون برام بزارین ؟:n16:
حالا اگه کلا ضد دراگون نیست، یه چیز خوبی باشه
خودم میگردم ولی مپ راضی کننده ای پیدا نمیکنم
erfan.it
24-07-2015, 11:13
دوستان امکانش هست یه مپ کلن وار تاون 7 مخصوص ضد دراگون برام بزارین ؟:n16:
حالا اگه کلا ضد دراگون نیست، یه چیز خوبی باشه
خودم میگردم ولی مپ راضی کننده ای پیدا نمیکنم
.
.
برای تاون 7 هر مپی بچینی با درگ 2 راحت 3 میشه !
سلام دوستان يه جندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين .براي ساخت يه بازي مثل كلش به جه نرم افزارهاي نيازه؟ بعد از ساخت جطور بايد اين معرفيش كني كجااين بازي انلاينه بايد سرور بخري يا نه مثل صفهات وب ميمونه ؟ درآمد اين بازي ازكجاست از جه طريق براي سازنده اين بازي ميرسه بولش؟ ا
Milad4171
25-07-2015, 19:44
یه عکس جالب گرفتم از کمپ خودم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pg
تازه من زیاد بازی نمیکنم . چون اگه کسی خوره ی بازی باشه نصف این زمان به فول اپ لول ۹ میرسه.
ali_mohandes
26-07-2015, 13:02
سلام
این مپ چند میرزه؟؟؟
MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-07-2015, 14:16
دوستان حجم مصرفی اینترنت این بازی چقدره ؟
من بازی ر رو لپ تاب با نرم افزار شبیه ساز اندروید اجرا میکنم.
حدودا حجم مصرفیم 3 برابر شده !:n35::n35:
یه عکس جالب گرفتم از کمپ خودم.
تازه من زیاد بازی نمیکنم . چون اگه کسی خوره ی بازی باشه نصف این زمان به فول اپ لول ۹ میرسه.
حتما زیاد نرسیدی بازی کنی
من توی 9 ماه ماکس تان هال نه شدم! فقط معدنا مونده بود که اونم بیشتر از یه ماه طول نمیکشه!
دوستان حجم مصرفی اینترنت این بازی چقدره ؟
من بازی ر رو لپ تاب با نرم افزار شبیه ساز اندروید اجرا میکنم.
حدودا حجم مصرفیم 3 برابر شده !:n35::n35:
والا من چون از نت adsl استفاده میکردم متوجه نبودم!
اما دیروز نتم قطع بود و واسه همین مجبور شدم از ایرانسل استفاده کنم ...حدود 80 مگ مصرف کرد! از صوب تا شب البته ...چون من زیاد اتک میزنم ...زیاد سرچ میکنم ...
واقعا چجوری با بسته بازی میکنن بعضیا ..خیلی گرون تموم میشه ...
سلام
این مپ چند میرزه؟؟؟
سلام
حدود صد تومن میتونی مشتری پیدا کنی ....بیشتر نمیارزه چون خیلی ضعیفی ..دیواراتم افتضاح ..شایدم ارزونتر ...
MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-07-2015, 15:00
والا من چون از نت adsl استفاده میکردم متوجه نبودم!
اما دیروز نتم قطع بود و واسه همین مجبور شدم از ایرانسل استفاده کنم ...حدود 80 مگ مصرف کرد! از صوب تا شب البته ...چون من زیاد اتک میزنم ...زیاد سرچ میکنم ...
واقعا چجوری با بسته بازی میکنن بعضیا ..خیلی گرون تموم میشه ...
الان تو 4 روز 1 گیگ از من کم شده.
:n37:
تازه من لول 8 هستم ( بازی رو پاک کردم دوباره ریختم ):n35:
سلام دوستان يه جندتا سوال داشتم ممنون ميشم جواب بدين .براي ساخت يه بازي مثل كلش به جه نرم افزارهاي نيازه؟ بعد از ساخت جطور بايد اين معرفيش كني كجااين بازي انلاينه بايد سرور بخري يا نه مثل صفهات وب ميمونه ؟ درآمد اين بازي ازكجاست از جه طريق براي سازنده اين بازي ميرسه بولش؟ ا
والا در مورد اینکه چجوری ساخته میشه من تخصصی ندارم ...ولی مطمئنا کار یکی دو نفر نیست و کلی زحمت میخواد ..و چندسال تلاش ...مطمئنا سازنده های این بازی هم خیلی تلاش کردن ..خیلی ازمون و خطا کردن و اخر این خروجی رو گرفتن ...خیلی هم خرج داره ...بازی های کامپیوتری که با موتور بازیسازی ساخته میشه که اونو با هزینه های زیاد باید بخری ...احتمالا اینم همینطوریه ...گذشته از اینا صنعت بازی سازی تو ایران خیلی ضعیف تر از اروپا هستش و تازه در حال رشده ...
در امد هم از فروش جم یا الماس داخل بازی بدست میاد ...الان خیلی از بازی ها دانلودش و بازی کردنش رایگانه ...یا بقول معروف فری تو پلی ...اما داخل برنامه اختیاری هست که برای بازی خرج بکنی یا نه ...مثل لاین که میشه شکلک و اینجور چیزا خرید ...
الان تو 4 روز 1 گیگ از من کم شده.
:n37:
تازه من لول 8 هستم ( بازی رو پاک کردم دوباره ریختم ):n35:
مطمئنی تو پی سی فقط همین بازی رو بازی کردی و کاره دیگه ای نکردی؟
ممکنه اپدیت ویندوز فعال باشه و اون دانلود کرده ...
ولی فک نکنم انقد زیاد باشه مصرفش!
MƐΛИĪИƓĿƐSS
26-07-2015, 15:15
مطمئنی تو پی سی فقط همین بازی رو بازی کردی و کاره دیگه ای نکردی؟
ممکنه اپدیت ویندوز فعال باشه و اون دانلود کرده ...
ولی فک نکنم انقد زیاد باشه مصرفش!
نمیدونم والا:n36:
من همش یه برنامه BlueStacks آنلاین نصب کردم با گوگل پلی گیمز.مل دانلود هام همین بوده.
========
راستی الان بهترین استفاده از 500 تا جم چیه ؟
کارگر بخرم یا بذارم بیشتر بشن ؟
ali_mohandes
26-07-2015, 15:44
من همش یه برنامه BlueStacks آنلاین نصب کردم با گوگل پلی گیمز.مل دانلود هام همین بوده.
========
سلام
بهتره از نرم افزارBWmeterاستفاده کنی اون شبیه ساز مصرف اضافی هم داره باید کنترلش کنی چند تا فایل داره که به اینترنت وصل می شن شما فق باید به یکیشون اجازه اتصال به اینتر نت بدی من ا این بازی می کنم 5ساعت بودم یه چیزی حدود20مگ بیشتر تموم نکرد...
بهترین استفاده از جم واسه کارگره
========
احتمالا یه برنامه دیگه داره از نت استفاده میکنه ...کلش فک نکنم انقد مصرف کنه ...
جم فقط و فقط برای خریدن کارگر استفاده کن ..حتی یدونه هم خرج نکن ....وقتی پنحتا کارگرت باز شدن (اوایل تان هال هشت معمولا باز میشه هر پنجتا) بعد از اون میتونی برای بوست کردن باراکس هات و چیزای دیگه استفاده کنی ...ولی قبل از باز شدن کارگرات اصلا استفاده نکن ...
migmig3000
26-07-2015, 18:18
برای کدنویسی اندروید از نرم افزار اکلیپس بیشتر استفاده میشه.
هر مارکت قوانین خودش رو داره مثل کافه بازار , کندو , مایکت , پلازا و ... که اگه اونا رو رعایت کنی App رو منتشر میکنن.
برای بازی آنلاین نیازمند سرور شخصی هستین و با صفحات وب که روی هاست و VPS پیاده میشن متفاوته.
راه درامدش رو هم دوستان گفتن...
osta_ali
27-07-2015, 10:21
يه سوال تقريبا بي ربط:
بچه ها به نظر شما با يه بچه اي كه 700 تا از از جمهاتون رو بباد ميده بايد چيكار كرد؟(البته خدا رو شكر من 5 تا كارگر رو داشتم)
جم هايي كه با زحمت زياد جمع كردم!!!
Meysam Raz
27-07-2015, 10:53
بهترین استفاده از جم ها خرید کارگره
وقتی کارگر نداری بقیه کارا اضافست
5 کارگره که شدی هرچی جم گیرت اومد میتونی نگه داری یا بدی سربازخونه بوست کنی و دیوار بیاری بالا
فقط بوست سربازخونه و نهایتا کینگ و کوئین یا اسپل ساز به صرفه هستش اونم توی ساعات شب که لوت زیاده ، بوست کالکتورها یا خرید وقت آپدیت ها اشتباه محض
سلام خدمت دوستان عزیز.
میدونم تا حالا خیلی از شماها دنبال راه هک جم های Clash Of Clans گشتید ، اما چیزی پیدا نکردید !
امروز یه راه دیگه میخوام بهتون معرفی کنم.
از طریق این راه میوتنید در طول یک هفته 10 دلار درآمد داشته باشید و بعد هم ویزا کارت رایگان دریافت کنید
اول روی لینک زیر کلیک کنید
حالا در صفحه ی باز شده روی گزینه ی Create Free Account کلیک کنید.
در قسمت Username نام کاربری خود را وارد کنید.
در قسمت Password رمز عبور خود را وارد کنید.
در قسمت Email ایمیلی معتبر مال خودتان را وارد کنید.
در قسمت Gender جنسیت خود را انتخاب کنید.
در قسمت Date of Birth تاریخ تولد خود را وارد کنید.
در آخر کد امنیتی را از روی عکس وارد کنید و بر روی گزینه ی Create Free Account کلیک کنید.
بریم سراغ مرحله ی بعد که باید موجودی ویزا کارد خودتون رو افزاریش بدید
وقتی اکانت خودتون رو ساختید توی صفحه ی اول چندتا تبلیغ سفید رنگ هست روی یکی از اونا کلیک کنید(قسمت Surveys)
حالا توی صفحه ی باز شده داخل کادر سفید رنگ اسم یک سایت رو وارد کنید(هر چی باشه فرق نمیکنه)
بعد روی Submit Review کلیک کنید.به یک صفحه جدید هدایت میشوید.سپس روی Home کلیک کنید.
حالا این کار رو برای بقیه ی تبلیغ ها انجام بدید تا همه ی تبلیغ ها پاک بشن
حالا مر حله ی بعد
حالا روی گزینه ی Invite Friends کلیک کنید و لینکی که در این صفحه براتون قرار داده رو برای دوستاتون بدید تا از این طریق بیان و توی سایت ثبت نام کنن،
با هر ثبت نام از طریق لینک شما به موجودی ویزا کارتتون 0.30$ اضافه میشه.
و حالا ساخت ویزا کارت
بعد از این که دوستاتون رو دعوت کردید و موجودی ویزا کارتتون به سقف معمول ($15) رسید بر روی Cash Out در منوی Home کلیک کنید و ویزا کارد خودتون رو صادر کنید.
حالا وارد بازی بشید و با ویزا کارتتون جم رایگان بخرید
با این روش میتونید ویزا کارد های رایگان و جم رایگان بخرید
king_darkness
27-07-2015, 17:38
تان هال 10 بهترین روش لوت چیه؟؟! خوردم به بیابون!
کاپ 2200
کاپ 2200
ارجر بربر
کاپتو بیار پایین
گلد یه یا دو 1700-1800
اگه نتیحه نگرفتی بیا سیلور یک 1300-1400
يه سوال تقريبا بي ربط:
بچه ها به نظر شما با يه بچه اي كه 700 تا از از جمهاتون رو بباد ميده بايد چيكار كرد؟(البته خدا رو شكر من 5 تا كارگر رو داشتم)
جم هايي كه با زحمت زياد جمع كردم!!!
بگیر گوششو بکش بعدشم بوسش کن :n02: بازی ارزش نداره کسی که از بازی سردرنمیاره رو بخاطرش برنجونی ..البته میدونم به شوخی گفتی ..
همونطور که دوستان گفتن بعد از اینکه پنجمین کارگرت بازشد دیگه جم رو بنظرم باید مصرف کرد ..
یا با بوست یا لابراتور ...بقیه موارد زیاد معقول نیست که استفاده بشه ...
من تان هال هشت معمولا تو کاپ 1400 اینا خوب لوت میزدم اما دارک کم بود ...ولی دیگه یادم رفته بود لوت تو تان هال هشت چجوریاس ...
تو تان هال نه کاپم گلد یک بود 1750 تا 1850 لوت فوق العاده بود ..ولی دو سه هفته پیش فروختم اکانتمو ...یه اکانت دیگه دارم که تان هال هشته لول 91 که اونم ماکس شدو تان هالو گذاشتم نه بشه ...
تو کاپ 1750 تا 1850 لوت فوق العاده عالیه ...ینی من تو این دو سه هفته یادم نمیاد بیشتر از دو دقیقه سرج کرده باشم ...شاید کلا ده بار اذیت شدم ...
این عکسا هرکدوم ماله یه روزه و اشتباه نشه و فک نکنین پشت سره هم تو یه روز زدم ...ولی کلا لوت عالیه ....روزی 10-12 میل میزنم ...دیوارام 6 بودن ..تو سه هفته همشونو 8 کردم ..پنجاه تا دیگه مونده که تا سه روز دیگه اونا هم هشت میشه ...
اینم عکسا :
migmig3000
27-07-2015, 20:35
کاپ 2200
من جاینت هوگ و آرچر میبرم خوب جواب میده
Armin.Computer
27-07-2015, 20:44
من تان هال هشت معمولا تو کاپ 1400 اینا خوب لوت میزدم اما دارک کم بود ...ولی دیگه یادم رفته بود لوت تو تان هال هشت چجوریاس ...
تو تان هال نه کاپم گلد یک بود 1750 تا 1850 لوت فوق العاده بود ..ولی دو سه هفته پیش فروختم اکانتمو ...یه اکانت دیگه دارم که تان هال هشته لول 91 که اونم ماکس شدو تان هالو گذاشتم نه بشه ...
تو کاپ 1750 تا 1850 لوت فوق العاده عالیه ...ینی من تو این دو سه هفته یادم نمیاد بیشتر از دو دقیقه سرج کرده باشم ...شاید کلا ده بار اذیت شدم ...
این عکسا هرکدوم ماله یه روزه و اشتباه نشه و فک نکنین پشت سره هم تو یه روز زدم ...ولی کلا لوت عالیه ....روزی 10-12 میل میزنم ...دیوارام 6 بودن ..تو سه هفته همشونو 8 کردم ..پنجاه تا دیگه مونده که تا سه روز دیگه اونا هم هشت میشه ...
اینم عکسا :
;
دوست عزیز چه جوری لوت می زنی؟؟؟
یعنی وقتی به این کاپ برسم منم می تونم مثل شما اینقدر لوت بزنم؟؟؟
منم ارچر و بربر 5 دارم
شما دقیق تر توضیح می دید؟؟؟؟
دوست عزیز چه جوری لوت می زنی؟؟؟
یعنی وقتی به این کاپ برسم منم می تونم مثل شما اینقدر لوت بزنم؟؟؟
منم ارچر و بربر 5 دارم
شما دقیق تر توضیح می دید؟؟؟؟
والا همونطور که مشخصه با ارچر بربر میزنم ...معدن های پر رو...
قبلا میگفتن که زبان بازی رو عوض کنی سرور عوض میشه و فلان ..منم همین فکرو میکردم ...ولی الان دیگه بکل بنظرم واقعیت نداره ...مهم کاپ هستش که باید تنظیم باشه ...
کاپ گلد یک برای هال هشت و نه تا جایی که من میدونم عالیه ...
البته من با ارچر بربر پنج یکم طول کشید که عادت کنم ..اخه ارچر بربرم شیش بود و کمپمم 220 و یکم برام سخت میشد اما الان عادت کردم ...
همونطور که گفتم معدنای پر رو میزنم ..کار خاصی نمیکنم ...
اگه روزی 10-12 میل هم میزنم بخاطر اینه که مغازه دارم و از صوب تا شب بغیر از وعده ی غذا و یه سری کارای دیگه مشغول بازی ام :n02:
Armin.Computer
27-07-2015, 21:47
والا همونطور که مشخصه با ارچر بربر میزنم ...معدن های پر رو...
قبلا میگفتن که زبان بازی رو عوض کنی سرور عوض میشه و فلان ..منم همین فکرو میکردم ...ولی الان دیگه بکل بنظرم واقعیت نداره ...مهم کاپ هستش که باید تنظیم باشه ...
کاپ گلد یک برای هال هشت و نه تا جایی که من میدونم عالیه ...
البته من با ارچر بربر پنج یکم طول کشید که عادت کنم ..اخه ارچر بربرم شیش بود و کمپمم 220 و یکم برام سخت میشد اما الان عادت کردم ...
همونطور که گفتم معدنای پر رو میزنم ..کار خاصی نمیکنم ...
اگه روزی 10-12 میل هم میزنم بخاطر اینه که مغازه دارم و از صوب تا شب بغیر از وعده ی غذا و یه سری کارای دیگه مشغول بازی ام :n02:
یعنی منم به کاپ 1750 تا 1850 برسم با 10 بار سرچ کردم این حجم عظیم لوت می زنم؟؟؟
یعنی منم به کاپ 1750 تا 1850 برسم با 10 بار سرچ کردم این حجم عظیم لوت می زنم؟؟؟
ده بار سرچ که کلا ده پونزده ثانیه بیشتر نمیشه :n02:
کلا زیاد توقعاتو بالا نبر ...گفتم دو دقیقه ...بعضی وقتها بیشتر ...بعضی وقتها سرچ اول میاره حتی ...تو دو دقیقه حداقل میشه پنجاه تا نکس زد ...پس زیاد عجله نکن و صبور باش ...
بعضی مواقع اصلا لوت نمیاره ..ممکنه ده دقیقه سرچ کنی ...تو اینجور مواقع انگار لوت قفل شده ..من معمولا بازی رو میبندم دوباره سرچ میکنم درست میشه ...معمولا با اومدن اولین لوت قفلش باز میشه ...
در مورد این عکسا که هم گذاشتم اینا بهترین لوتاییه که زدم ...ولی معمولا حدود 250 تا 330 اینا میاره و روزی دو سه بار حدود چهارصد تا ...
همون 200 تارو هم زود زود بیاره کارت را میفته ...200 تا لوت خیلی خوبیه ....با ارچر بربر هم که میزنی خرجتم که کمه ...اکسیرم که تو هال هشت کلا اضافیه و سوپرسلم هیچ فکری بحالش نکرده ....
erfan.it
27-07-2015, 22:32
هیچ چیز بد تر از خراب کردن ات وار نیست ! :n35::n14:
اینم یه شات از بیسوم :
king_darkness
28-07-2015, 09:08
ارجر بربر
کاپتو بیار پایین
گلد یه یا دو 1700-1800
اگه نتیحه نگرفتی بیا سیلور یک 1300-1400
دادا تان هال 8 و 9 معلومه تو این رنج لوت میده! ولی اصلا تان هال 10ی پیدا نمیشه تو این رنج!!
من جاینت هوگ و آرچر میبرم خوب جواب میده
فعلا از بالون + لاوا + مینیون استفاده میکنم! یکم اتک زدن باهاش سخته و زمان زیاد + منابع بیشتری میخواد ولی میشه باهاش لوت 400k هم زد!
دادا تان هال 8 و 9 معلومه تو این رنج لوت میده! ولی اصلا تان هال 10ی پیدا نمیشه تو این رنج!!
داداشم منم تان هال 10 رو عرض کردم ...
سیلور یک لوت زیاده ...با ارچر بربر ....گلد دو و یک هم بد نیست ...
حواسم نبود اطلاعات و پسورد جیمیل رو در زمان ساخت ذخیره کنم الان بازی سیو هست و برنامه Gmail اندروید هم لاگینه و میتونم میل بدم و ایمیل بگیرم
ولی میخوام گوشی رو تغییر بدم و هیچ پسورد و اطلاعاتی ندارم تنها چیزی که دارم همین جیمیل اندرویده و حتی تو مرورگرهای اندروید هم نمیتونم لاگین شم چون پسورد ندارم
سعی کردم پسورد ریست کنم ولی اطلاعات رو ندارم و پسورد ریست نمیشه
راهی به نظرتون میرسه؟ اگر نه که دیگه ادامه این اکانت فایده نداره :n14:
ardeshir n
28-07-2015, 13:06
حواسم نبود اطلاعات و پسورد جیمیل رو در زمان ساخت ذخیره کنم الان بازی سیو هست و برنامه Gmail اندروید هم لاگینه و میتونم میل بدم و ایمیل بگیرم
ولی میخوام گوشی رو تغییر بدم و هیچ پسورد و اطلاعاتی ندارم تنها چیزی که دارم همین جیمیل اندرویده و حتی تو مرورگرهای اندروید هم نمیتونم لاگین شم چون پسورد ندارم
یک راه:
وارد تنظیمات داخل بازی شید
سپس help and support
Lost village
I lost my account! Can I get it back?
حالا بالا سمت راست یک علامت + و conversation است.
اونو بزنید.
لول،لول تاون هال و نام خودرا بفرستید.
Sent from my K00E using Tapatalk
pro_translator
28-07-2015, 13:11
یه راهش اینه که شما یه iPad تهیه کنی و از گزینهی Link a Device به iPad وصل شین و از اون اکانت به بازی ادامه بدین...
:n16:
mojtaba182003
28-07-2015, 13:51
یه سوال البته ببخشیدا
این لوت که میگین یعنی چه ؟؟؟ :n02:
یه سوال البته ببخشیدا
این لوت که میگین یعنی چه ؟؟؟ :n02:
اتک زدن برای گرفتن اکسیر و طلا رو میگن لوت اتک
migmig3000
28-07-2015, 14:47
فعلا از بالون + لاوا + مینیون استفاده میکنم! یکم اتک زدن باهاش سخته و زمان زیاد + منابع بیشتری میخواد ولی میشه باهاش لوت 400k هم زد!
مسلما با اتک های پرخرج لوت های خوب هم زده میشه ولی با این ترکیب که گفتم معمولا بین سیصد تا چهار صد لوت میزنم و با جایزه برد لیگ مستر لوت جمعا ممکنه به پونصد هم برسه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.