مشاهده نسخه کامل
: Clash of Clans ™
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
Armin.Computer
21-04-2015, 23:29
سلام
امروز یه تغییر اساسی در نقشه روستا دادم
ببینم چه جوره :دی
اره دیگه همه میتونن!
البته هنوز جزئیاتشو نگفتن چجوری هست! ممکنه پونصد تا جم بخواد برای هر بار عوض کردن اسم! ممکنه رایگان باشه اما فقط یه بار!
اما پونصد جم معقول تر بنظر میاد! شایدم رایگان باشه ...حالا مشخص میشه ...تو اپدیت جدید این قابلیت میاد
ای بابا ، ما خودمونو کشتیم و کلی نامه نگاری کردیم تا قبول کنن عوض کنن:n02:
البته هنوز عوض نکردن !!
ای بابا ، ما خودمونو کشتیم و کلی نامه نگاری کردیم تا قبول کنن عوض کنن:n02:
البته هنوز عوض نکردن !!
عوض نمیکنن اونجوری! من خواستم چند بار عوض کنم اصن هرچی بگی حرف خودشونو میزنن! کلا اتوماتیکه فک کنم :|
B3NYAMIN
25-04-2015, 22:25
میگما من یه مشکل :| دارم .سرعت نت من بالاست تقریبا رو 480 میره اسپیدولی تو بازی اون علامت آنتن میاد که نت نیست.گویا پینگ بالاست.چیکار کنم؟ :((
میگما من یه مشکل :| دارم .سرعت نت من بالاست تقریبا رو 480 میره اسپیدولی تو بازی اون علامت آنتن میاد که نت نیست.گویا پینگ بالاست.چیکار کنم؟ :((
مشکل عمومیه دوست عزیز
مواردی هست که میتونید تست کنید برای درست شدنش :
1) زمانی که گوشی اتوماتیک Screen Lock میشه بازی رو کامل ببندید و دوباره Run کنید .
2) از ISP های دیگه و یا نت گوشی استفاده کنید
3) از فـیــلـــتـــــ ر شکن استفاده کنید
B3NYAMIN
25-04-2015, 23:40
از 4g ایرانسل مجبورم استفاده کنم .
اینم شد اینترنت آخه میدن به ما -_-:n34::n41:
از 4g ایرانسل مجبورم استفاده کنم .
اینم شد اینترنت آخه میدن به ما -_-:n34::n41:
مشکل از اینترنت ورودی به کشور نیست
مشکل از دستکاری های شرکت مخابرات و زیر ساخت پس از ورود اینترنت به کشوره
نمیدونم چرا اما با نت سیم کارت اصلا مشکلی نداره!
ولی adsl حتما باد شیلتر بشکن استفاده کنی!
انگار درست شدنی هم نیست!
shayan0o21
26-04-2015, 20:43
سلام بچه ها
یه سوال
گوشی من نوت 3 اندروید 5 هست
میخوام xmod رو نصب کنم همه چی رو انجام میدم ولی روی علامت x که میزنم ارور میده
چیکار کنم برای حل این مشکل؟
سلام بچه ها
یه سوال
گوشی من نوت 3 اندروید 5 هست
میخوام xmod رو نصب کنم همه چی رو انجام میدم ولی روی علامت x که میزنم ارور میده
چیکار کنم برای حل این مشکل؟
جدیدا این مشکل برای اندرویدی ها پیش اومده منم خودم اندروید ندارم که تست کنم
از Error یه عکس بگیرید و ضمیمه کنید تا ببینم راه حلی میشه براش پیدا کرد
یا مشکل از نا هماهنگی Plugin با ورژن Android هست یا شاید تو مراحل نصب و اجرا مشکلی هست
osta_ali
27-04-2015, 19:32
نمیدونم چرا اما با نت سیم کارت اصلا مشکلی نداره!
ولی adsl حتما باد شیلتر بشکن استفاده کنی!
انگار درست شدنی هم نیست!
برا من هم نت گوشی هم نت خونه خرابه.با هیتلر شکن خوب میشه ولی بعضی وقتا همون هم کار نمیکنه!!!
سلام دوستان
بازی رو روی یک جیمیل سینگ کرده بودم، جیمیل رو تو خود بازی وصل شدم و ساختم، بازی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم هر چی جیمیل رو میزنم پسوردش رو قبول نمیکنه، موقه ساخت جیمیل تنها چیزی که برای مواقع ضروری و ریکاوری ازم خواستن یک ایمیل بود که بهش دادم حالا که پسوردش رو نمیدونم میخوام ریکاوری کنم سوال هایی میپرسه که من هیچ کدوم رو نمیدونم مثل آخرین باری ک بهش وصل بودم ، چهار نرم افزار گوگلی که با اون حساب ازش استفاده میکردم و چند سوال دیگه ، تنها استفاده ای که از این جیمیل کردم برای بازی بود. حالا روستامو از دست دادم و نمیدونم باید چکارش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
تو خود بازی توی قسمت ساپورت بازی Lost Village رو زدم اما کنسلش کردم اگه بشه با این روش بازی رو برگردوند اگه مشکلی دوباره پیش بیاد فکر نکنم دیگه بشه برش گردوند چون باز پسورد جیمیل رو ندارم بنظرتون رهش چیه میشه از سوپر سل درخواست بدم روی یک جیمیل دیگه سینگ کنم؟
با تشکر
Armin.Computer
27-04-2015, 23:48
امروز آخر کینگ بربر رو ساختم
عالیه:n01:
sepadl71
28-04-2015, 07:50
سلام دوستان،
لطفا" یه سری هم به تاپیک زیر بزنین :
هک و کرک بازی Clash Of Clans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون
سلام دوستان
بازی رو روی یک جیمیل سینگ کرده بودم، جیمیل رو تو خود بازی وصل شدم و ساختم، بازی رو حذف کردم و دوباره نصب کردم هر چی جیمیل رو میزنم پسوردش رو قبول نمیکنه، موقه ساخت جیمیل تنها چیزی که برای مواقع ضروری و ریکاوری ازم خواستن یک ایمیل بود که بهش دادم حالا که پسوردش رو نمیدونم میخوام ریکاوری کنم سوال هایی میپرسه که من هیچ کدوم رو نمیدونم مثل آخرین باری ک بهش وصل بودم ، چهار نرم افزار گوگلی که با اون حساب ازش استفاده میکردم و چند سوال دیگه ، تنها استفاده ای که از این جیمیل کردم برای بازی بود. حالا روستامو از دست دادم و نمیدونم باید چکارش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
تو خود بازی توی قسمت ساپورت بازی Lost Village رو زدم اما کنسلش کردم اگه بشه با این روش بازی رو برگردوند اگه مشکلی دوباره پیش بیاد فکر نکنم دیگه بشه برش گردوند چون باز پسورد جیمیل رو ندارم بنظرتون رهش چیه میشه از سوپر سل درخواست بدم روی یک جیمیل دیگه سینگ کنم؟
با تشکر
سلام
ینی رمزی که زده بودی یادت نیست؟
خب اون سوالارو راحت میتونی جواب بدی فقط یکم اروم باش راهنماییت میکنم!
اول ازت میپرسه که اخرین رمزی که بیاد داری چی بود! اگه میدونی بنویس و اگه نمیدونی گزینه بیاد ندارم رو بزن!
بعد صقحه بعد سوالایی که میپرسه تو قسمت اینکه اخرین باری که وارد شدی همون روزی که بازی رو حذف کردی رو بزن! برو یه تقویم پیدا کن و تاریخ میلیادی رو بنویس!
بعد میپرسه که ایمیل رو ساختی! فکر کن و سعی کن یادت بیاد کی ساختیش تقریبا! تاریخشو بزن!
بعد چهارتا سرویسی که استفاده کردی هم ایمیل یا اندروید رو بزن و همون تاریخ حذف کردن بازی رو بزن!
کاری نداره و اگه تاریخ هارو درست وارد کنی میتونی یه رمز دیگه بذاری برای خودت! من برای چند نفر که رمزشونو یادشون رفته بود اینجوری ریست کردم رمزشونو و یه رمز دیگه وارد کردم! با دقت بزن ایشالا موفق میشی
سلام
ینی رمزی که زده بودی یادت نیست؟
خب اون سوالارو راحت میتونی جواب بدی فقط یکم اروم باش راهنماییت میکنم!
اول ازت میپرسه که اخرین رمزی که بیاد داری چی بود! اگه میدونی بنویس و اگه نمیدونی گزینه بیاد ندارم رو بزن!
بعد صقحه بعد سوالایی که میپرسه تو قسمت اینکه اخرین باری که وارد شدی همون روزی که بازی رو حذف کردی رو بزن! برو یه تقویم پیدا کن و تاریخ میلیادی رو بنویس!
بعد میپرسه که ایمیل رو ساختی! فکر کن و سعی کن یادت بیاد کی ساختیش تقریبا! تاریخشو بزن!
بعد چهارتا سرویسی که استفاده کردی هم ایمیل یا اندروید رو بزن و همون تاریخ حذف کردن بازی رو بزن!
کاری نداره و اگه تاریخ هارو درست وارد کنی میتونی یه رمز دیگه بذاری برای خودت! من برای چند نفر که رمزشونو یادشون رفته بود اینجوری ریست کردم رمزشونو و یه رمز دیگه وارد کردم! با دقت بزن ایشالا موفق میشی
ممنون دوست عزیز، همه این کار ها رو کرده بودم هیچ فایده ای نداشت. خوشبختانه مشکلم حل شد و رمزو تغییر دادم اینجا میگم برای کسانی که ممکنه این مشکل براشون پیش بیاد.
اگه موقع ساخت فقط ایمیل برای ریکاوری دادین و حالا با این سوال ها روبرو شدین نمیخواد این مراحل رو انجام بدین. توی صفحه ورود به جیمیل اونقدر رمز رو برنید من تقریبا 15 باری زدم که یهو خودش رفت به یک صفحه و ایمیل ریکاوری رو ازم خواست منم اون ایمیل رو زدم و لینک تغییر پسورد به اون ایمیل اومد، رمز رو تغییر دادم و مشکلم حل شد.
موفق باشید.
sina0008
28-04-2015, 18:12
دلايل جذابيت بازي کلش اف کلنز
بازي بسيار جذاب و استراتژيک کلش اف کلنز بسياري از علاقه مندان به بازي هاي آنلاين را به خود جذب کرده است و در سرتاسر دنيا اين بازي دوست داران زيادي دارد. اين بازي توسط کمپاني سوپرسل براي دو سيستم عامل اندرويد و IOS عرضه شده است. جذابيت اين بازي از اين جهت هست که بازي سه حالت را براي شما فراهم کرده است. حالت اول شما مي توانيد يک سري از مراحل از پيش تعيين شده را مثل هر بازي کلاسيک ديگري انجام دهيد. در حالت دوم همچنين شما مي توانيد به افراد ديگر مثل خودتان حمله کنيد و از اين طريق طلا، اکسير و کاپ به شما تعلق مي گيرد. در حالت سوم که بسيار جذابت تر است شما بايد عضو يک گروه يا همان کلن بشويد تا بتوانيد بازي گروهي را با دوستان و هم کلني هاي خود انجام دهيد.
دليل محبوبيت اين بازي از جهت سربازهاي جذابي هست که توسط شرکت سازنده ساخته شده است. انواع سربازها عبارتند از بربرين يا شمشير زن، آرچر يا همان تيرانداز، گوبلين که به دزد معروف هست و يا سرباز جاينت که در حملات بسيار نقش مهمي دارد. يکي از امکانات بازي لابراتوار هست که شما در آن مي توانيد سربازان قدرتمند تري تربيت کنيد بدين صورت که با پرداخت اکسير و صرف مدت زمان معين سربازهاي تربيت شده در سربازخانه قدرتمند تر مي شوند. همچنين کارگر که وظيفه ساخت وساز را دارد. نحوه بازي طوري هست که شما براي اضافه کردن کارگر يا سرعت بخشيدن به ساخت و ساز نياز به جم يا الماس خواهيد داشت. بسياري از دوستان و طرفداران براي سرعت بخشيدن به پيشرفت خود در بازي اقدام به خريد جم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مي کنند. شرکت سازنده بازي کلش اف کلنز از طريق فروش جم سود کلاني را به دست آورده است. اين گيم يکي از موفق ترين بازي هاي آنلاين مي باشد.
نامحدود يا بيکران بودن بازي شايد يکي از دلايل جذابيت بازي باشد بدين معني که شما هرچقدر هم که بازي کنيد باز هم بازي از شما جلوتر هست و شما مي توانيد به مراحل بالاتر برويد. باز هم مي توانيد قدرت سربازهاي خود را ارتقا دهيد و در حال حاضر نيز در آپديت بعدي بازي شخصيت هاي جديدي به بازي اضافه خواهد شد. خيلي از شايعات مبني بر افزوده شدن کينگ گوبلين به بازي و همچنين تاون هال 11 اين روزها شنيده مي شود. براي اين کار بايد منتظر ماند تا ببينيم شرکت سوپرسل در آپديت جديد چه امکاناتي را به بازي خواهد افزود.
تو فیسبوک بازی این پستو گذاشت :
cooming soon :name change and more
stay for sneak peeks!
همین یکی دو روز اینده اپدیت میاد :n02:
از سایتا که خبری نیست! مثلا داره اخبار ورژن جدید میاد!
یه پست دیگه گذاشت تو فیسبوک :
clan bookmarks! bookmark up to 30 clans,compare and view them easily at any time!
اگه اشتباه نکنم یعنی اینکه میشه تا 30 کلن رو علامت گذاری یا نشان گذاری یا همچین چیزایی کرد!
نمیدونم معنیش چیه دقیق ..باید منتظر بمونیم ببینیم چی هست!
ویرایش: طبق فیلمی که گذاشته تو یوتیوب سی تا کلن رو میشه تو بوکمارک گذاشت تا راحت تر بتونی بهشون دسترسی داشته باشی!
بعنوان مثال من دوستم تو یه کلن دیگه هستش ،من کلن دوستمو میذارم تو قسمت بوکمارک تا هر وقت خواستم نگا کنم مپ دوستمو راحت بتونم دسترسی داشته باشم!
چیزی که من از ویدیو فهمیدم این بود
بازی واسه اپدیت قطع شد همین امرو ز اپدیت میاد
ورژن جدید تا ساعاتی دیگر
قابلیتها اضافه شده:
قابلیت تغییر نام دهکده
قابلیت بوک مارک کردن کلن ها تا 50عدد
victor021
30-04-2015, 12:09
روز به روز کاری میکنن بدتر ادم جذب بازی شه جای دل کندن.:n14::n03:
Public Enemy
30-04-2015, 13:45
مثل اینکه آپدیت جدید اومد
تو پلی استور نوشته air sweeper اضافه شده فقط یک بار میشه نام رو تغییر داد
این ابزار دفاعی جدید باد تولید میکنه و برای دفاع در مقابل بالون ها میباشد.
فقط هم یک بار میشه نام رو تغییر داد.
30 تا کلن رو میشه بوک مارک کرد.
یه قابلیت جدیدی در رابطه با وار اضافه شده نفهمیدم چی بود؟
زود برید تو بازی بازی خلوته اتکای خوبی رو میاره از فرصت استفاده کنید.
charlize
30-04-2015, 14:45
تغییرات زیادی داشتیم که چندتاشون خیلی خوبن...
لیست کامل تغییرات این نسخه:
air sweeper اومده که فقط باد میده! از خون نیروهای حریف کم نمیکنه اما باعث میشه اونا به عقب برگردن...نکته مهم اینه که از چهار جهت بازی، فقط 1 جهت رو میزنن و خودتون باید تنظیم کنید...از تاون هال 6 به بعد هم آنلاک میشه (من تاون 9 هستم، 1 دونه بیشتر نمیشه ساخت)...هرچی هم آپگرید بشه، قدرت عقب روندنش بیشتر میشه
بوکمارک کردن کلن ها اومده که وقتی میخواید چند تا کلن رو به هر دلیلی زیر نظر بگیرید، اونها رو بوکمارک میکنید که بتونید راحت بهشون دسترسی داشته باشید (مثل بوکمارک کردن صفحات اینترنتی)... وقتی تویه هر کلنی میرید، اون بالا سمت راست گزینه بوکمارک هست که با زدن اون، به لیست بوکمارک های شما اضافه میشه...
قبل از حمله کردن، دیگه نیروهاتون رو بهتون نشون میده تا بدونید با چه نیرویی دارید حمله میکنید..هم نیروهای خودتون، هم اسپل ها، هم نیروهای کلن و هم هیروهاتون رو...قابلیت خوبیه چون خیلی وقتها شما حواستون نیست و وقتی وار میزنید، متوجه میشید که نیروهاتون کامل نبودن!
اما از اونطرف قبلا سیستم بازی اینطور بود که 30 ثانیه وقت داشتید تا حمله کنید و میتونستید کنسل کنید اما الان دیگه نمیشه و وقتی وار رو میزنید، باید حتما حمله کنید یا اینکه تسلیم بشید! بقول خود بازی "یا آماده حمله کنید یا پشیمون شید!"
قابلیت تغییر اسم بازی از تاون هال 5 به بعد داده میشه و فقط یکبار میتونید بصورت رایگان اینکار رو انجام بدید...
هرکی تغییری تویه تنظیمات کلن (توضیحات، باز و بسته بودن و...) انجام بده، دیگه تویه قسمت چت نشون میده این موضوع رو و مینویسه چه شخصی اینکار رو کرده (کسایی که لیدر هستن این موضوع خیلی به دردشون میخوره که ببینن کی دستکاری میکنه تنظیمات رو)
اگه ساختمون های دفاعی در حال آپگرید باشن، هم محدوده دفاعیش و هم نوع دفاع (زمینی و هوایی) رو نشون میده و میتونید تنظیم کنید(به چه دردی میخوره معلوم نیست؟!)
نیروهای تهاجمی شما، دیگه مثل قبل دنبال نیروهای دفاعی حریف، نمیرن (مثلا بازی رو ول کنن و برن سمت کینگ و کویین!)
یه باگ هم داشته بازی درباره زمان هایی که دفاعی ها شما، نیرویی که در اتنهای محدودش بود رو نشون میکردن اما شلیک نمیکردن که این موضوع در این نسخه درست شده..
با سلام
این هم نمونه ای از چند اپ جدید بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
victor021
30-04-2015, 19:17
شانس ما اپ کردن دیوار و برداشتن به سختی و با سکه دیوار اپ کردیم حالا دوباره برگشت.
Spaniuly
30-04-2015, 19:26
اون آپ کردن دیوار سطح شش باگ بود خوش به حال هرکی که استفاده کرد ازش چون دقایقی پیش آپدیت شد بازی و برطرف کرد باگ رو یه چیز ناخواسته از سوی سوپرسل بود
victor021
30-04-2015, 19:48
بله الان دیدم،دوستم کلی از دیواراشو لول هفت کرد.
یه باگ اساسی از بازی رو حل کردن که میتونست باعث شکست نا جوانمردانه ی یه کلن بشه !
ما یکی از بچه هارو اجیر کردیم بره یکی رو با دراگ 3 کنه که میشد هم بکنه اما دراگ ها همه از اینوره مپ رفتن اون ور مپ برای زدن نیرو های کلن کستل ما نمیدونستیم بخندیم یا بزنیم بر سرمون :دی
charlize
01-05-2015, 01:04
اول یه نکته درباره پست قبلیم بگم و اونم اینکه جهت حمله Air Sweeper یک چهارم نیست و یک هشتم هست...یعنی هشت جهت داره که باید یکی رو انتخاب کنید!
اما نکته جالب درباره این آپدیت اینکه این آپدیت با انتقاد زیادی همراه بوده!
خیلی ها از این موضوع شاکی هستن که سازندگان بازی فقط به فکر سود مالی خودشون هستند و این آپدیت ها داره فقط حمله کردن رو سخت تر میکنه!
این افراد که تعدادشون هم کم نبوده، میگن چرا بازی مدتهاست در آپدیت هاش نیروی تهاجمی جدید یا قابلیت آپگرید کردن نیروهارو ارائه نمیده؟ یا اینکه اصلا تعداد نیروهارو چرا افزایش نمیده؟
اونا میگن همین الان هم نمیشه یه تاون هال 10 که تغریبا فول شده رو سه ستاره کرد و اضافه کردن یه نیروی دفاعی جدید، فقط کار رو غیر ممکنتر میکنه!
نتیجه اینکه وقتی شما نمیتونی منابع لازم برای ارتقاع ساختمونت رو گیر بیاری، مجبور میشی جم بخری تا کمبود منابع رو جبران بکنی!
همچنین ویکی بازی درباره لول شش Air Sweeper نوشته که "توانایی این رو داره که تعداد بسیار زیادی از بالون ها رو به مدت زمان بسیار طولانی عقب نگ داره" که خب اینجور، حمله کردن خیلی سخت میشه...
همونطور که خیلی از دوستان میدونن، یکی از مهمترین و احتمالا تنها شیوه که میتونی شانسی برای سه کردن تاون 10 داشته باشی، حمله با استفاده از بالون و لاوا هست که الان دیگه با اضافه شدن این آپدیت، اینکار خیلی سخت تر میشه...بالون ها همینجور سرعت پایینی دارن دیگه شما حساب کنید یک نیرو از اون پشت هی این ها رو به عقب پرت کنه!!
کم نبودن بازیهایی که خیلی طرفدار داشتن اما بخاطر تصمیم سازندگانشون در رفتن به سمت بیشتر پولی کردن بازی، خودشون رو نابود کردن..
الان هم خیلی ها (که اتفاقا خیلی هاشون هم جزو قدیمی های بازی هستن)، معتقد هستن این بازی هم داره همون مسیر رو میره و سوپرسل (سازنده بازی) مسیر اشتباهی رو انتخاب کرده...
البته خیلی از همین افراد گفتن فعلا صبر میکنن تا ببینن تاثیر این Air Sweeper ها چقدره؟
ضمنا اگه میخواید لول شش Air Sweeper رو ببینید، کافیه یک سر به نفرات اول بازی بزنید که با استفاده از جِمهاشون، خیلی سریع لولش رو 6 کردن!
+
دوستان از بعد آپدیت کسی مشکلی با تعداد کاپ هایی که موقع حمله کردن میده، نداره؟
اکثر مپ هایی که داره به من نشون میده، اگه 3ستارشون بکنم، زیر 7-8 تا کاپ بهم میده!!
جالب اینکه کلی هم 1 کاپی دیدم!!! فک کن خودت رو بکشی و طرف رو 3 ستاره کنی و آخرش هم 1 کاپ بگیری!:n02:
اول یه نکته درباره پست قبلیم بگم و اونم اینکه جهت حمله Air Sweeper یک چهارم نیست و یک هشتم هست...یعنی هشت جهت داره که باید یکی رو انتخاب کنید!
اما نکته جالب درباره این آپدیت اینکه این آپدیت با انتقاد زیادی همراه بوده!
خیلی ها از این موضوع شاکی هستن که سازندگان بازی فقط به فکر سود مالی خودشون هستند و این آپدیت ها داره فقط حمله کردن رو سخت تر میکنه!
این افراد که تعدادشون هم کم نبوده، میگن چرا بازی مدتهاست در آپدیت هاش نیروی تهاجمی جدید یا قابلیت آپگرید کردن نیروهارو ارائه نمیده؟ یا اینکه اصلا تعداد نیروهارو چرا افزایش نمیده؟
اونا میگن همین الان هم نمیشه یه تاون هال 10 که تغریبا فول شده رو سه ستاره کرد و اضافه کردن یه نیروی دفاعی جدید، فقط کار رو غیر ممکنتر میکنه!
نتیجه اینکه وقتی شما نمیتونی منابع لازم برای ارتقاع ساختمونت رو گیر بیاری، مجبور میشی جم بخری تا کمبود منابع رو جبران بکنی!
همچنین ویکی بازی درباره لول شش Air Sweeper نوشته که "توانایی این رو داره که تعداد بسیار زیادی از بالون ها رو به مدت زمان بسیار طولانی عقب نگ داره" که خب اینجور، حمله کردن خیلی سخت میشه...
همونطور که خیلی از دوستان میدونن، یکی از مهمترین و احتمالا تنها شیوه که میتونی شانسی برای سه کردن تاون 10 داشته باشی، حمله با استفاده از بالون و لاوا هست که الان دیگه با اضافه شدن این آپدیت، اینکار خیلی سخت تر میشه...بالون ها همینجور سرعت پایینی دارن دیگه شما حساب کنید یک نیرو از اون پشت هی این ها رو به عقب پرت کنه!!
کم نبودن بازیهایی که خیلی طرفدار داشتن اما بخاطر تصمیم سازندگانشون در رفتن به سمت بیشتر پولی کردن بازی، خودشون رو نابود کردن..
الان هم خیلی ها (که اتفاقا خیلی هاشون هم جزو قدیمی های بازی هستن)، معتقد هستن این بازی هم داره همون مسیر رو میره و سوپرسل (سازنده بازی) مسیر اشتباهی رو انتخاب کرده...
البته خیلی از همین افراد گفتن فعلا صبر میکنن تا ببینن تاثیر این Air Sweeper ها چقدره؟
ضمنا اگه میخواید لول شش Air Sweeper رو ببینید، کافیه یک سر به نفرات اول بازی بزنید که با استفاده از جِمهاشون، خیلی سریع لولش رو 6 کردن!
+
دوستان از بعد آپدیت کسی مشکلی با تعداد کاپ هایی که موقع حمله کردن میده، نداره؟
اکثر مپ هایی که داره به من نشون میده، اگه 3ستارشون بکنم، زیر 7-8 تا کاپ بهم میده!!
جالب اینکه کلی هم 1 کاپی دیدم!!! فک کن خودت رو بکشی و طرف رو 3 ستاره کنی و آخرش هم 1 کاپ بگیری!:n02:
با حرفاتون موافقم ...بازی رو خیلی سختش کردن!
البته این ایر لول شیش و پنجش خیلی قویه اما لول پایین ترش زیاد نمیتونه عقب بزنه نیروهارو ...
حالا باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه ...
ولی من بشخصه خودم فکر میکنم که بزودی تان هال یازده هم معرفی بشه با نیروهای جدید! البته معلوم نیست سیاست های سوپرسل چیه و تو مغزشون چی میگذره!
در مورد کاپ هم اره ،دوستم مستر وان هستش دیروز دو تا رو زده بود یکی یدونه کاپ داد یکی هم سه تا! اونم تازه صد درصد زده بود! خیلی جالبه!
charlize
01-05-2015, 11:05
با حرفاتون موافقم ...بازی رو خیلی سختش کردن!
البته این ایر لول شیش و پنجش خیلی قویه اما لول پایین ترش زیاد نمیتونه عقب بزنه نیروهارو ...
حالا باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه ...
ولی من بشخصه خودم فکر میکنم که بزودی تان هال یازده هم معرفی بشه با نیروهای جدید! البته معلوم نیست سیاست های سوپرسل چیه و تو مغزشون چی میگذره!
در مورد کاپ هم اره ،دوستم مستر وان هستش دیروز دو تا رو زده بود یکی یدونه کاپ داد یکی هم سه تا! اونم تازه صد درصد زده بود! خیلی جالبه!
تویه فرومشون هر وقت بحث تاون هال 11 میشه، سریع تکذیب میکنن...برنامه نویسی خیلی زیادی رو مطلبه و خیلی چیزهای باید عوض شه برای تاون 11...
در نتیجه یجورایی مثل یک رویا شده تاون 11 و گویا برنامه ای براش نداره سوپرسل...
+
درباره کاپ
من هم مستر 1 هستم و الان بدون شک میگم بازی مشکل پیدا کرده...این مورد رو خیلی های دیگه هم گفتن..
من الان بالای 90 درصد ویلیج هایی که میده زیر 5 تا کاپ میدن برای 3 شدن!!!
جالبه که کار هم نداره طرف در چه سطحیه...من دیشب کلی مورد داشتم از افرادی که 90 درصد فول بودن تویه تاون 10 اما اگه من میخواستم بزنمشون، زیر 5 تا کاپ میگرفتم!
بقیه هم اکثرشون همینجوری...تا دلت بخواد هم 1 کاپی بهم نشون داد!!!
واقعا داره مسخره بازی در میاره سوپرسل...تنها امیدی که ملت داشتن برای داشتن جم رایگان، همین رفتن به سمت چمپیونز بود که اونم اینجوری کردن...
امیدوارم یک فکری بکنه سریعتر...
mojtaba54
01-05-2015, 11:08
سلام به دوستان من اول بازی جم ها رو همه رو خرج کردم و ادامه ی بازی ممکن نبود مجبور شدم بازی رو پاک کنم و اینستال کنم و دو باره بازی رو نصب کردم حالا میخوام دوباره به بازی قبل برنگردم یعنی اگه به هر دلیل خواستم بازی رو پاک کنم از ادامه ی این بازی جدید رو انجام بدهم وقتی در داخل بازی برای سینگ شدن میرم پیغام میده میخواهید اکانت قبلی رو لود کنید. چکار کنم که بازی جدید سینک بشه.و مجبور نشم بازی قبلی رو لود کنم.
راهنمایی کنید.
mojtaba54
01-05-2015, 11:23
یا بهتر بگم چطوری میشه با جیمیل جدید وارد بازی شد.
ehsannirvana
01-05-2015, 14:21
سیستم لوت بازی به نظرم مشکل پیدا کرده
اصلا لوت نمیده...:n37:
سیستم لوت بازی به نظرم مشکل پیدا کرده
اصلا لوت نمیده...:n37:
والا لوت که خوبه مخصوصا توی کریستال و گلد 1 و سیلور 1
بچه های کلن و خودم از صب خیلی خوب لوت زدیم و راضی هستیم!
دیگه همه چیزو به اپدیته ربط ندیم:n09:
پ/ن: اگر به تغییر زبان بازی جهت لوت اعتقاد دارید حتما این کارو انجام بدین چون واقعا جواب میده،مخصوصا برزیل و کره که در تمام لیگ ها عالین
ehsannirvana
01-05-2015, 14:44
والا لوت که خوبه مخصوصا توی کریستال و گلد 1 و سیلور 1
بچه های کلن و خودم از صب خیلی خوب لوت زدیم و راضی هستیم!
دیگه همه چیزو به اپدیته ربط ندیم:n09:
پ/ن: اگر به تغییر زبان بازی جهت لوت اعتقاد دارید حتما این کارو انجام بدین چون واقعا جواب میده،مخصوصا برزیل و کره که در تمام لیگ ها عالین
شما تان چندی؟
شما تان چندی؟
چه طور مگه؟
تان هال 8 هستم البته داره میره برای اپ 9 :n06:
ehsannirvana
01-05-2015, 15:55
چه طور مگه؟
تان هال 8 هستم البته داره میره برای اپ 9 :n06:
خب این موضوعی که گفتم تو تان هال ده خودشو نشون میده
تان 8 و 9 لوت عالیه فقط باید دونست کاپ رو کجا باید ثابت کرد
arming900
01-05-2015, 16:06
منم تاون 10 هستم لول 110
لوت هست ولی مقطعیه دو ساعت فلکه رو باز میزارن پشت هم زمین متروکه میاد بعد میبندن هیچی نمیاره
کریستال2 هستم،ولی جوری هست که کار رو زمین نمیمونه و جور میشه امروز صبح هم خوب بود همرو جارو کردم فول شد فقط دوتا 400 تا پشت هم داد:n10:
کریستال یک هم اصلا خوب نبود رفتم همین دو عالیه
بستگی داره خب
دوستان تان 10 که راضی هستن و اتک های خوبی شیر میکنن
Iman-Emperatour
01-05-2015, 16:54
سلام دوستی دارم که بعد از نصب و اجرایی درست اپدیت جدید دیروز کلش از امروز صبح که بازی رو اجرا کرده؛ هر وقت که با اکانت خودش میخواد سینک بشه تو صفحه لودینگ بازی میاسته و بازی اجرا نمیشه
با سیستم بازی میکنه (نرم افزار شبیه ساز بلو استکس) و به گفته خودش تا حالا چنین مشکله مشابهی نداشته
با یه گوشی اندرویدی هم امتحان کرده و میگه همین لودینگ بازی گیر میکنه
چند بار نرم افزار شبیه سازش و همچنین بازی رو دانلود و پاک و نصب کرده ولی بازم مشکلش حل نشده
-----
میشه از طریق پشتیبانی و یا ایمیل زدن به شرکت کلش از مشکل باخبر بشه؟!
ممنون...
ehsannirvana
01-05-2015, 20:19
منم تاون 10 هستم لول 110
لوت هست ولی مقطعیه دو ساعت فلکه رو باز میزارن پشت هم زمین متروکه میاد بعد میبندن هیچی نمیاره
کریستال2 هستم،ولی جوری هست که کار رو زمین نمیمونه و جور میشه امروز صبح هم خوب بود همرو جارو کردم فول شد فقط دوتا 400 تا پشت هم داد:n10:
کریستال یک هم اصلا خوب نبود رفتم همین دو عالیه
من لول 116 هستم و کریستال 1
پس واسه همینه که اینجوریه
میارم رو کریستال 2 ببینم چطوره
Iman-Emperatour
01-05-2015, 23:06
کسی این مشکل مشابه بعد از این اپدیتو نداره اینجا؟؟؟؟!!!
داره درد میکشه از خماری بی کلشی:n02:
کسی این مشکل مشابه بعد از این اپدیتو نداره اینجا؟؟؟؟!!!
داره درد میکشه از خماری بی کلشی:n02:
از فيلترشكن براي ورود اول استفاده كنيد
Sent from my iPad using Tapatalk
Public Enemy
01-05-2015, 23:59
دوستان روی رام های cyanogenmod این بازی رو تست کردن ؟
نمی دونم چرا با cm 11 برخی object ها تو بازی سیاه هستن . ( مثلا ساختمونا سیاهه زمین معلومه یا برعکس )
با cm 12.1 مشکلی نداره جالبه !
Iman-Emperatour
02-05-2015, 00:37
از فيلترشكن براي ورود اول استفاده كنيد
سلام مرسی از پاسخگویت بابت کلش
میگه:
فیلتر شکن رو کامپیوتر بزنه حله یا باید تو بلواستکس باشه؟
سلام مرسی از پاسخگویت بابت کلش
میگه:
فیلتر شکن رو کامپیوتر بزنه حله یا باید تو بلواستکس باشه؟
فرقي نداره.
دوستان روی رام های cyanogenmod این بازی رو تست کردن ؟
نمی دونم چرا با cm 11 برخی object ها تو بازی سیاه هستن . ( مثلا ساختمونا سیاهه زمین معلومه یا برعکس )
با cm 12.1 مشکلی نداره جالبه !
ۀره رام های سیانوژن و aokp با بازی ها مشکل دارن.منم توی چن تا بازی دیگه مشکل ساه شدن یا تغییر رنگ با لود نشدن رو داشتم.
اقایون کسی مشکل پریدن از بازی رو از دیشب پیدا نکرده؟
برای من و دوستای کلنمون همگی این مشکل از دیشب حدود ساعت یازده پیش اومده!
یعنی کامل لودینگ پر میشه و دهکده رو که میخاد نشون بده بازی سیاه میشه و از بازی میپره بیرون!
با فیلتر شکن و هرچی که به فکرتون میرسه امتحان کردیم !
انگار هم فقط برای کلن ما این اتفاق افتاده!
حالا نمیدونم چیکار کنم! به سوپرسل ایمیل بدم یا یه کار دیگه بکنم ....
نکنه هک شده کلن؟ اخه دیروز یکی تو کلن بود از هک و این چرتو پرتا حرف میزد ...نمیدونم چی شده ..کلافه شدم
به سوپرسل ایمیل دادم و مشکلمون رو گفتم!
خیلی عجیبه اخه یعنی چی شده!
یکی از بچه ها از یکی پرسیده اون گفته که یکی خواسته تو کلن بازی رو هک کنه و سرور فهمیده و بلاک کرده!
نمیدونم چیکار کنم
Immunology
02-05-2015, 09:33
برای ما مشکلی نداره
alishp_king
02-05-2015, 09:54
سلام بر همه
اقا من برای امشب کلن میخواهم کسی کلن خوب داره من بیام الان یه اتحاده در پیت هستم کلن وارش تموم شه میتونم برم یه کلن دیگه اگه کسی هست بگه من بیام ممنون میشم .....
Public Enemy
02-05-2015, 10:27
ۀره رام های سیانوژن و aokp با بازی ها مشکل دارن.منم توی چن تا بازی دیگه مشکل ساه شدن یا تغییر رنگ با لود نشدن رو داشتم.
جالبه برای ما فقط همین clash of clans مشکل داره بقیه بازی ها بدون هیچ مشکلی اجرا میشن حتی بازی هایی که روی رام رسمی اجرا نمیشدن هم دارن اجرا میشن !
سلام بر همه
اقا من برای امشب کلن میخواهم کسی کلن خوب داره من بیام الان یه اتحاده در پیت هستم کلن وارش تموم شه میتونم برم یه کلن دیگه اگه کسی هست بگه من بیام ممنون میشم .....
چند تا ستاره وار داري ؟!
Amir Hossein
02-05-2015, 11:06
سلام بچه ها...
بعد آپدیت کسی با تله ها مشکل نداره؟
من xmode رو آپدیت کردم... مود رو هم رو بازی نصب کردم..
میرم تو بازی مود لود میشه... میزنم تله هارو نشون بده... ولی نیشون نمیده... نه تو وار... نه تو اتک عادی.. :\
کسی ایمیل سوپرسل رو میدونه ادرسشو؟
از داخل اکانت یکی دیگه میفرستم جواب نمیده! از داخل فرومش فرستادم جواب نمیده!
نمیدونم چیکار کنم ! بازی برای هیچکدوم تاز اعضای کلن ما لود نمیشه و میپره بیرون! نمیفهمم
alishp_king
02-05-2015, 11:13
چند تا ستاره وار داري ؟!
سلام بر شما
Public Enemy
02-05-2015, 11:22
سلام بچه ها...
بعد آپدیت کسی با تله ها مشکل نداره؟
من xmode رو آپدیت کردم... مود رو هم رو بازی نصب کردم..
میرم تو بازی مود لود میشه... میزنم تله هارو نشون بده... ولی نیشون نمیده... نه تو وار... نه تو اتک عادی.. :\
یه آپشن جدید گذاشتن که تله هارو معلوم کنه تو خود xmode . فکر کنم گزینه ی hidden traps یا همچین چیزیه . البته برای من رو آخرین ورژن دیگه کار نمی کنه
Amir Hossein
02-05-2015, 11:39
visible trap هستش. خو نکته همینه... اگه با ورژن جدید کار نمیکنه اصلا برا چی گذاشتن؟ :31:
تو وار فکر نکنم با این تکنیک چدید دیگه کلا قابل رویت باشه. ولی تو اتک عادی که دیگه باید بیاد !!!
ArashMiniStar
02-05-2015, 11:54
سلام بر همه
داداش بیا امشب وار میزنیم
Kolahak
یوزرم ArashMiniStar کولیدرم
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ايكس مود نه بمب نشون ميده نه تسلا و نه كسل رو خالي ميكنه! بايد منتظر فيكس باشيم
Public Enemy
02-05-2015, 12:37
visible trap هستش. خو نکته همینه... اگه با ورژن جدید کار نمیکنه اصلا برا چی گذاشتن؟ :31:
تو وار فکر نکنم با این تکنیک چدید دیگه کلا قابل رویت باشه. ولی تو اتک عادی که دیگه باید بیاد !!!
فعلا که اینجا نوشته اگه به 7.65.2 آپگرید کنین ( که من کردم ! ) کار نمی کنه . فقط تو جاهایی که گفته کار می کنه (تو وار نگفته ) و در آخر نوشته فعلا موجود نیست !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amir Hossein
02-05-2015, 13:26
فعلا که اینجا نوشته اگه به 7.65.2 آپگرید کنین ( که من کردم ! ) کار نمی کنه . فقط تو جاهایی که گفته کار می کنه (تو وار نگفته ) و در آخر نوشته فعلا موجود نیست !
همم...
حالا اگه تو سند باکس اتک بدیم تله ها اونجا معلوم میشه؟ یا تو سند باکس هم یه اتک بدون تله داریم؟ آخه میخوام بدونم اگه تله ها معلوم میشه که هوگ بسازم... چون اگه دیده نشه اون همه هوگ رو مجبورم بریزم دور... :31:
این مشکل پریدن از بازی رو کسی از بچه ها فروم نداشته تاحالا؟
منو اعضای کلنم از دیشب ساعت یازده تا الان داخل بازی نمیشه و میپره بیرون! لودینگ پر میشه ولی بعدش صفح سیان میشه و میپره بیرون! قشنگ همه ی اعضای کلن اینطوری شدن! حتی یکی از کشور عراقه و ماله اونم اینجوریه! یعنی مشکل از نت و اینجور چیزا نیست!مشکل ازخوده سروره! نمیدونم چی شده! یا کلن بن شده یا سرور مشکل داره!
تا اونجایی که فهمیدیم فقط این مشکلو ما نداریم! بچه ها یه عکس از کامنت های یه سایت گذاشتن که چند نفر دیگه هم همچین مشکلی داشتن!
منتظرم 24 ساعت بگذره !
ماشالا شما دوستان هم انگار نه انگار اصلا توجه نمیکنین!پرسیده بودم که اگه ایمیل شرکت سوپرسل رو میدونین بهم بدین که مستیما بتونم ایمیل بفر ستم! چون از داخل یه اکانت دیگه فرستادم جوابی نگرفتم! از تو فرومش هم فرستادم باز خبری نشد!
Immunology
02-05-2015, 16:11
این مشکل پریدن از بازی رو کسی از بچه ها فروم نداشته تاحالا؟
منو اعضای کلنم از دیشب ساعت یازده تا الان داخل بازی نمیشه و میپره بیرون! لودینگ پر میشه ولی بعدش صفح سیان میشه و میپره بیرون! قشنگ همه ی اعضای کلن اینطوری شدن! حتی یکی از کشور عراقه و ماله اونم اینجوریه! یعنی مشکل از نت و اینجور چیزا نیست!مشکل ازخوده سروره! نمیدونم چی شده! یا کلن بن شده یا سرور مشکل داره!
تا اونجایی که فهمیدیم فقط این مشکلو ما نداریم! بچه ها یه عکس از کامنت های یه سایت گذاشتن که چند نفر دیگه هم همچین مشکلی داشتن!
منتظرم 24 ساعت بگذره !
ماشالا شما دوستان هم انگار نه انگار اصلا توجه نمیکنین!پرسیده بودم که اگه ایمیل شرکت سوپرسل رو میدونین بهم بدین که مستیما بتونم ایمیل بفر ستم! چون از داخل یه اکانت دیگه فرستادم جوابی نگرفتم! از تو فرومش هم فرستادم باز خبری نشد!
خدا بهتون صبر ایوب عنایت کنه.
منم همین مشکل دارم در کل چهار تا اکانت دارم که 2 تاش تو یه کلن هستن اون 2 تا به هیچ وجه بالا نمیاد اما دو تای دیگه که تو کلن نیستن میاد
منم همین مشکل دارم در کل چهار تا اکانت دارم که 2 تاش تو یه کلن هستن اون 2 تا به هیچ وجه بالا نمیاد اما دو تای دیگه که تو کلن نیستن میاد
مشخص نیست مشکل از بعضی از کلن هاس یا اینکه بخاطر سروره!
خیلی از بچه ها میگن که بن شدیم! ولی اگه بن شده باشیم تو بازی اطلاعیه میاد!
در ضمن ما کاری نکردیم که بن بشیم اصلا!
ما هم همگی تو یه کلنیم و هیچکدوم نتونستیم بریم داخل بازی!
فقط یه نفر از هم کلنی هامون انلاینه! خیلی عجیبه! اونم فکر میکنم گوشیش اپل باشه!
باید منتظر بمونیم و ببینیم چی میشه!
احتمالا سرور های بازی یا هک شده یا خراب شده! بهرحال یه مشکل اساسی پیش اومده!
انشاءالله که مشکل حل بشه مرسی که پاسخگو بودین
سلام دوستان با یه چیزشکن وارد بازی بشین چون بازی اپیدت شده جدیدا اینطور شد یه بار که با اون وارد شدین مشکل به احتمال زیاد حله موفق باشین
سلام دوستان با یه چیزشکن وارد بازی بشین چون بازی اپیدت شده جدیدا اینطور شد یه بار که با اون وارد شدین مشکل به احتمال زیاد حله موفق باشین
ممنون از شما میدونم میخواستی کمک کنی اما باید بگم که تو باغ نیستی برادر!
البته نمیخام بهت بربخوره ها!
من لول صدم! 8 ماهه دارم بازی میکنم و با کلی مشکلات روبرو شدم!
ولی اینی که میگم کلا مشکلیه که دیده نشده!
بافیلتر شکن یا هر کوفت و زهر ماری که به فکرت برسه امتخان کردیم!
دارم میگم یه هم کلنی از عراق داریم اونم مشکل داره! کلا همه ی چهال نفر اعضای کلن تو وایبر گروه داریم! همگی تو ورود مشکل داریم!
تو سایت هم داخل کامنت ها دیدم چند نفر دیگه هم مشکل داشتن!
بازی لود میشه اما وقتی لودینگ پر شد از بازی میپره بیرون!
الان یکی از بچه ها از یه کلن دیگه بود و تا یه ساعت پیش مشکلی نداشت! اونم الان اومد گفت واسه اونم اینجوری شده!
لطفا پست های قبلیمو بخونین! اصلا ربطی به فیلتر شکن نداره! کلا یه چیز دیگه س مشکل! از سرور های بازی که بعضی کلن هارو بلاک کرده! حالا معلوم نیست کار هکر ها هست یا یه چیزه دیگه شده!
Public Enemy
02-05-2015, 17:29
ممنون از شما میدونم میخواستی کمک کنی اما باید بگم که تو باغ نیستی برادر!
البته نمیخام بهت بربخوره ها!
من لول صدم! 8 ماهه دارم بازی میکنم و با کلی مشکلات روبرو شدم!
ولی اینی که میگم کلا مشکلیه که دیده نشده!
بافیلتر شکن یا هر کوفت و زهر ماری که به فکرت برسه امتخان کردیم!
دارم میگم یه هم کلنی از عراق داریم اونم مشکل داره! کلا همه ی چهال نفر اعضای کلن تو وایبر گروه داریم! همگی تو ورود مشکل داریم!
تو سایت هم داخل کامنت ها دیدم چند نفر دیگه هم مشکل داشتن!
بازی لود میشه اما وقتی لودینگ پر شد از بازی میپره بیرون!
الان یکی از بچه ها از یه کلن دیگه بود و تا یه ساعت پیش مشکلی نداشت! اونم الان اومد گفت واسه اونم اینجوری شده!
لطفا پست های قبلیمو بخونین! اصلا ربطی به فیلتر شکن نداره! کلا یه چیز دیگه س مشکل! از سرور های بازی که بعضی کلن هارو بلاک کرده! حالا معلوم نیست کار هکر ها هست یا یه چیزه دیگه شده!
ما که تست می کنیم هیچ مشکلی نیست .
اگه بازی هم بن کنه اخطار دریافت می کنین
اینکه بازی بسته میشه احتمالا مشکل از دستگاهتون یا بازی هستش چون اگر به سرورها وصل نشه هم اخطار دریافت می کنید . یه بار کش بازی رو پاک کنین . اگر بازی به اکانت گوگلتون وصل میشه رو یه دستگاه دیگه امتحان کنین یا دیتای بازی رو پاک کنین
arming900
02-05-2015, 17:34
بعد از آپدیت دوباره یه آپدیت دیگه داد اونو آپدیت کنید شاید درست شد
عزیزان چطور میشه رو سیستم بازی رو ادامه داد؟چون اینطور پیش بره چیزی از باطری گوشی نمیمونه
من یجا خوندم بخوای از رو سیستم ادامه بدی از صفر شروع میشه لول هات
Public Enemy
02-05-2015, 18:05
عزیزان چطور میشه رو سیستم بازی رو ادامه داد؟چون اینطور پیش بره چیزی از باطری گوشی نمیمونه
من یجا خوندم بخوای از رو سیستم ادامه بدی از صفر شروع میشه لول هات
بازی رو متصل کن به اکانت گوگلت و مطمئن شو نوشته connected . یه شبیه ساز نصب کن رو کامپیوترت کلش نصب کن اول کار که زنه میاد صبحت می کنه بالا یه گزینه ی sign in ظاهر میشه . اونو بزنی اکانت گوگلت رو وارد کنی دهکدت میاد
دوستان تمام روشهایی که گفتین تست کردیم از قبل اصلا جواب نمیده من دو تا از اکانتام تو کلن نیستن اونا بالا میاد رو گوشیم ولی این اکانت اصلیم که تو کلنه البته وار هم داریم بالا نمیاد مشکل از کلن هاست
ما که تست می کنیم هیچ مشکلی نیست .
اگه بازی هم بن کنه اخطار دریافت می کنین
اینکه بازی بسته میشه احتمالا مشکل از دستگاهتون یا بازی هستش چون اگر به سرورها وصل نشه هم اخطار دریافت می کنید . یه بار کش بازی رو پاک کنین . اگر بازی به اکانت گوگلتون وصل میشه رو یه دستگاه دیگه امتحان کنین یا دیتای بازی رو پاک کنین
عزیز دل خوشگله من میگم از دستگاه یا مشکل ازما نیست!
قبل از شما هم دیتای بازی رو پاک کردم! بازی از اول شروع میشه و هیچ مشکلی نداره! ایمیل رو انتخاب که میکنم اکانت خودم بالا نمیاد! نمیدونم به چه زبونی بگم!
فقط برای من هم نیست! از دیشب تو وایبر چهل نفر داریم فحش میدیم سوپرسل رو! یکی میاد میگه فیلرشکن یکی یه چیز دیگه میگه!
من تو فروم خود سوپرسل هم رفتم همچین مشکلی مطرح شده بود!
اول خوب بخونین همه پست هایی که گذاشتم رو بعد این حرفای ابتدایی رو بگین! یا اینکه نمیدونین جواب ندین!
+اگه تند حرف زدم تقصیر اعصاب خردمه! شما بدل نگیر!
بعد از آپدیت دوباره یه آپدیت دیگه داد اونو آپدیت کنید شاید درست شد
هم از سایت های ایرانی هم از گوگل پلی ده بار دانلود و تست کردم!
برای خیلیا این مشگل وجود نداره و باور نمیکنن و اخرش میگن فیلتر شکن و این حرفا!
ولی مشکلی نیست که تاحالا دیده شده!
دوستان تمام روشهایی که گفتین تست کردیم از قبل اصلا جواب نمیده من دو تا از اکانتام تو کلن نیستن اونا بالا میاد رو گوشیم ولی این اکانت اصلیم که تو کلنه البته وار هم داریم بالا نمیاد مشکل از کلن هاست
این دوستمون هم همین مشکل رو داره!
جیزی که من فهمیدم اینه که فقط بعضی از کلنا دچار مشکل شدن و هرکسی داخل اون کلن ها هستن نمیتونن داخل بازی بشن!
همین الان من بازی رو از اول شروع کنم خیلی راحت اجرا میشه! ولی اکانتی که داخل کلن های خاصی هستن مشکل ورود دارن!
هیچ فرقی هم نداره که با فیلتر شکن یا بدون فیلتر شکن وارد بشی! حتی از کشور عراق هم داریم تو کلن که اون هم مشکل ورود داره چون اکانتش داخل کلنه!
نمیدونم تونستم یفهمونم یا نه!
اینم اضافه کنم که از دو سه ساعت پیش تکو توک برای من داخل بازی میشه اما علامت وای فای میاد! انگار که داخل بازی نت نداشته باشی و هیچ گاری نمیشه کرد و اخر سر خودت خسته میشی و میای بیرون!هیچ تغییری هم ثبت نمیشه!
alishp_king
02-05-2015, 19:56
سلام بر همه
این مشکلاتی که شما دارید از روز اول ابدیت من دیدم یکی از نشونه هاشم اینه نصفه کلانای که من میشناختم اسمشون تو سرچ کنا دیده نمیشد حتما باید با تکشون سرچ میکردی اگه اسمشون رو میزدی نمیومد.......
این دوستمون هم همین مشکل رو داره!
جیزی که من فهمیدم اینه که فقط بعضی از کلنا دچار مشکل شدن و هرکسی داخل اون کلن ها هستن نمیتونن داخل بازی بشن!
همین الان من بازی رو از اول شروع کنم خیلی راحت اجرا میشه! ولی اکانتی که داخل کلن های خاصی هستن مشکل ورود دارن!
هیچ فرقی هم نداره که با فیلتر شکن یا بدون فیلتر شکن وارد بشی! حتی از کشور عراق هم داریم تو کلن که اون هم مشکل ورود داره چون اکانتش داخل کلنه!
نمیدونم تونستم یفهمونم یا نه!
اینم اضافه کنم که از دو سه ساعت پیش تکو توک برای من داخل بازی میشه اما علامت وای فای میاد! انگار که داخل بازی نت نداشته باشی و هیچ گاری نمیشه کرد و اخر سر خودت خسته میشی و میای بیرون!هیچ تغییری هم ثبت نمیشه!
گرفتاریم داداش دقیقا منم مشکل شما دارم من منتظرم لطفا هر خبری شد من رو بی خبر نذارین من این پست رو دنبال میکنم
گرفتاریم داداش دقیقا منم مشکل شما دارم من منتظرم لطفا هر خبری شد من رو بی خبر نذارین من این پست رو دنبال میکنم
باز خوبه یه همدرد پیدا کردم تو این فروم! بقیه که هرچی بگی حرف خودشونو میزنن!
تا اونجایی که من پیگیر بودم و فهمیدم کساییکه اپل دارن هیچ مشکلی ندارن تو بازی! واسه همین گفتن که لیدر باید بازیشو منتقل کنه تو اپل و بقیه رو کیک کنه! هرکسی بتونه از کلن بیاد بیرون مشکلش حل میشه!
بعدش میشه بگی اسم کلن شما چیه؟ یکی یه چیزی گفته میخام ببینم درسته یا نه ...
باز خوبه یه همدرد پیدا کردم تو این فروم! بقیه که هرچی بگی حرف خودشونو میزنن!
تا اونجایی که من پیگیر بودم و فهمیدم کساییکه اپل دارن هیچ مشکلی ندارن تو بازی! واسه همین گفتن که لیدر باید بازیشو منتقل کنه تو اپل و بقیه رو کیک کنه! هرکسی بتونه از کلن بیاد بیرون مشکلش حل میشه!
بعدش میشه بگی اسم کلن شما چیه؟ یکی یه چیزی گفته میخام ببینم درسته یا نه ...
اسم کلنم star wars سطح 4
یعنی هیچ راه حل دیگه به جز اخراج شدن از کلن نداره؟
اقا برای من دو تا اپدیت اورد از گوگل پلی تو اپدیت اول مشکل نبود ولی از اپدیت دوم اصلا تو کلن نمیره و صفحه سیاده
بازی برای من بالا نمیاد! برای شما هم اینطوری شده از طرفا 12 امشب؟!
بله این مشکل رو همه ما داریم و هنوز راه حلی براش پیدا نشده
اسم کلنم star wars سطح 4
یعنی هیچ راه حل دیگه به جز اخراج شدن از کلن نداره؟
نمیدونم فعلا باید منتظر بمونیم و ببینیم سوپرسل مشکل رو حل میکنه یا نه؟
تا اونجایی که گفته بودن اره تنها راه حل موقتی همینه! با توجه به اینکه همه ی اعضای کلن مشکمل دارن این کار هم عملی نیست! مگه اینکه بتونی بازیو بریزی تو یه گوشی اپل! چون ظاهرا اپلی ها مشکلی ندارن! یه نفر از دوستمون هم تو کلن اپل داره و انلاینه راحت! ولی متاسفانه الدر هست!
ظاهرا درخواست ها کم بوده و به گوش سوپرسل نرسیده! از دوستان خواهش میکنم لطفا به سوپرسل ایمیل بدن و مشکل رو مطرح کنن که زودتر مشکل رو حل کنن!
این اپدیت خیلی مشکل داشت ...
بازی برای من بالا نمیاد! برای شما هم اینطوری شده از طرفا 12 امشب؟!
برای من از جمعه ساعت یازده شب به اینور اینجوریه!
ظاهرا تعداد افرادی که به این مشکل خوردن داره بیشتر و بیشتر میشه ....ولی هنوز هیچ کاری نکرده سوپرسل!
دوستان اعلام کنید کسایی که مشکل دارن روی اندروید هستن یا ios ?!
برای من بالا اومد به نظرتون لفت بدم سریع تا دوباره قفل نشده؟
برای ما اینکارو کردیم باز شد:
به یکی از بچه ها که ایفون داشت گفتیم بره تو کلن فقط نقطه بذاره تا چت بره پایین بعد کلن اومد بالا برای ما
برای ما اینکارو کردیم باز شد:
به یکی از بچه ها که ایفون داشت گفتیم بره تو کلن فقط نقطه بذاره تا چت بره پایین بعد کلن اومد بالا برای ما
برای اندروید هست این مشکل
ای خااااک ...ما هم یه نفر تو کلن داشتیم که ایفون داشت ولی بهش گفتیم که ممبر هارو کیک کنه زورش میمومد! بعدش لفت داد از کلن که نیرو بگیره از کلنای دیگه! کاش لفت نمیداد که ما هم این نقطه رو امتحان میکردیم!
برای اندروید هست این مشکل
ای خااااک ...ما هم یه نفر تو کلن داشتیم که ایفون داشت ولی بهش گفتیم که ممبر هارو کیک کنه زورش میمومد! بعدش لفت داد از کلن که نیرو بگیره از کلنای دیگه! کاش لفت نمیداد که ما هم این نقطه رو امتحان میکردیم!
بله برای آندروید هست.ما ایفون دار داریم صبح اومد نقطه گذاشت که چت ها رفت زیر کلا فقط شد نقطه درست شد الان اومد بالا بازی
فقط اگر درست کردین حواستون باشه دیگه نبای فارسی تایپ کنید یا کارکترهای ماه و ستاره بذارید تو چت کلن
(راهی بود که ما تست زدیم و جواب هم داد.)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حل مشکل وارد نشدن به بازی بعد از آپدیت Clash of Clans (مشکل لودینگ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل وارد نشدن به بازی بعد از آپدیت جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله برای آندروید هست.ما ایفون دار داریم صبح اومد نقطه گذاشت که چت ها رفت زیر کلا فقط شد نقطه درست شد الان اومد بالا بازی
فقط اگر درست کردین حواستون باشه دیگه نبای فارسی تایپ کنید یا کارکترهای ماه و ستاره بذارید تو چت کلن
(راهی بود که ما تست زدیم و جواب هم داد.)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حل مشکل وارد نشدن به بازی بعد از آپدیت Clash of Clans (مشکل لودینگ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه من بعضی وقتها بازی بالا میاد اما علامت وای فای میاد و هرکاری میکنی ثبت نمیشه! شاید توی این دورو بیشت بار لابراتور و کارگر رو گذاشتم اما ثبت نشد!
اما امروز صوب دوبار وارد بازی شد و من دوباره لابراتور و کارگر رو گذاشتم سر کار،تو دلم میگفتم بلاخره شاید تو یکی از اینا اتفاقی ثبت بشه!
که همین هم شد!الان با اکانت یکی دیگه مپمو دیدم در کمال تعجب هم لابراتور روشن بود و داشت کار میرد هم اون یکی کارگرم که رو ایر دفنس گذاشتم که هفت بشه رفته سره کار! خیلی حال کردم! تا سه روز دیگه هم کارگرم بیکار نمیشه!
فقط وارو باخت دادیم که فدای سرمون ...
خوبه که واسه شما مشکل حل شده! ولی این یه مشکلیه که همه دارن!نمیشه که فارسی حرف نزد و اینا!سوپرسل باید یه فکری بکنه به حال ما ....
واسه من بعضی وقتها بازی بالا میاد اما علامت وای فای میاد و هرکاری میکنی ثبت نمیشه! شاید توی این دورو بیشت بار لابراتور و کارگر رو گذاشتم اما ثبت نشد!
اما امروز صوب دوبار وارد بازی شد و من دوباره لابراتور و کارگر رو گذاشتم سر کار،تو دلم میگفتم بلاخره شاید تو یکی از اینا اتفاقی ثبت بشه!
که همین هم شد!الان با اکانت یکی دیگه مپمو دیدم در کمال تعجب هم لابراتور روشن بود و داشت کار میرد هم اون یکی کارگرم که رو ایر دفنس گذاشتم که هفت بشه رفته سره کار! خیلی حال کردم! تا سه روز دیگه هم کارگرم بیکار نمیشه!
فقط وارو باخت دادیم که فدای سرمون ...
خوبه که واسه شما مشکل حل شده! ولی این یه مشکلیه که همه دارن!نمیشه که فارسی حرف نزد و اینا!سوپرسل باید یه فکری بکنه به حال ما ....
شما یه کاری کن
با فیلترشکن بازیتو باز کن بالا میاد(برای اون علامت آنتن)
بالا هم اومد داخل چت فقط نقطه تایپ کن
درسته ولی فعلا باگ داره این نسخه تا ورژن جدید بیاد...
شما یه کاری کن
با فیلترشکن بازیتو باز کن بالا میاد(برای اون علامت آنتن)
بالا هم اومد داخل چت فقط نقطه تایپ کن
درسته ولی فعلا باگ داره این نسخه تا ورژن جدید بیاد...
خب مشکل اینجاس که چت بالا نمیاد! وگرنه اینکارو میکردم!
تو لینک دومی که گذاشتی داخل سایت کفته که بخاطر تحریم گوگل پلی و این صحبتا ...ولی من فکر نکنم درست باشه! اگه تحریم بود چرا همون لحظه که نصب کردیم این اتفاق نیفتاد؟ صد درصد بخاطر یه مشکل دیگه هستش ...
Public Enemy
03-05-2015, 12:11
یه نکته ای بگم به عنوان راه آخر استفاده کنین چون با توجه به آموزش ها احساس کردم مشکل از همین جریان باشه
اگر دیده باشین google play service ورژن های جدیدش برای هر رزولوشن جداگانه ارایه میشه . مثلا xx.28 برای یه رزولوشن و xx.29 برای یه رزولوشن دیگه و طبق گفته سایت ها اگه طبق رزولوشن دانلود نکنین برخی نرم افزار ها دچار مشکل میشن
مشکل اینجاست که اکثر ماها مارکت ایرانی بازار رو نصب کردیم که بدون توجه به رزولوشن همیشه آخرین نسخه play service از نظر عددی رو دانلود می کنه . چند وقت پیش به خاطر همین اشتباه مجبور شدم یه بازی رو سه بار دانلود کنم که دو گیگ از حجمم تلف شد و هر بار که بازی اجرا میشد یا گوشی روشن میشد بازی و گوگل پلی سرویس کرش می شدند . در نهایت در کمال نا امیدی گوگل پلی سرویس رو پاک کردم و از پلی استور آپدیت کردم و دیدم در کمال تعجب بازی کار کرد .
شما هم اگه گوگل پلی سرویس رو از بازار دانلود کردین حذفش کنین دیتا رو هم پاک کنین ب
از پلی استور آپدیت کنین
شاید به عنوان آخرین راه جواب داد
یه نکته ای بگم به عنوان راه آخر استفاده کنین چون با توجه به آموزش ها احساس کردم مشکل از همین جریان باشه
اگر دیده باشین google play service ورژن های جدیدش برای هر رزولوشن جداگانه ارایه میشه . مثلا xx.28 برای یه رزولوشن و xx.29 برای یه رزولوشن دیگه و طبق گفته سایت ها اگه طبق رزولوشن دانلود نکنین برخی نرم افزار ها دچار مشکل میشن
مشکل اینجاست که اکثر ماها مارکت ایرانی بازار رو نصب کردیم که بدون توجه به رزولوشن همیشه آخرین نسخه play service از نظر عددی رو دانلود می کنه . چند وقت پیش به خاطر همین اشتباه مجبور شدم یه بازی رو سه بار دانلود کنم که دو گیگ از حجمم تلف شد و هر بار که بازی اجرا میشد یا گوشی روشن میشد بازی و گوگل پلی سرویس کرش می شدند . در نهایت در کمال نا امیدی گوگل پلی سرویس رو پاک کردم و از پلی استور آپدیت کردم و دیدم در کمال تعجب بازی کار کرد .
شما هم اگه گوگل پلی سرویس رو از بازار دانلود کردین حذفش کنین دیتا رو هم پاک کنین ب
از پلی استور آپدیت کنین
شاید به عنوان آخرین راه جواب داد
من اصلا بازار رو قبول ندارم و همه ی برنامه هامو مستقیما از خود گوگل پلی اپدیت میکنم!
اگه خوب حرفامو متوجه شده باشی من گفتم که وقتی دیتای بازی رو پاک میکنم و بازی اول اول اجرا میشه هیچ مشکلی نداره ...پس یعنی اینکه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نیست! فقط وقتی با اکانتی که تو کلنه میخام کانکت بشم میپره بیرون!در غیر اینصورت راحت اجرا میشه!
مشکل از سرورها هست یا بعضی کلن ها نمیدونم!بهرحال یه مشکلی هست که سوپرسل فکر کنم اطلاع هم نداره حتی!
خب مشکل اینجاس که چت بالا نمیاد! وگرنه اینکارو میکردم!
تو لینک دومی که گذاشتی داخل سایت کفته که بخاطر تحریم گوگل پلی و این صحبتا ...ولی من فکر نکنم درست باشه! اگه تحریم بود چرا همون لحظه که نصب کردیم این اتفاق نیفتاد؟ صد درصد بخاطر یه مشکل دیگه هستش ...
این ورژن باگ داره
با اینترنت گوشی درست جواب نمیده فیلتر شکن با adsl وصل شو
از سایفون استفاده کن
چت رو پاک کنی مشکل حل میشه نقطه بذار فقط
اگر هم آیفونی ندارید توی کلن سریعتر فقط لفت بده چون احتمال داره بازیت دیگه بالا نیاد...
Public Enemy
03-05-2015, 13:12
من اصلا بازار رو قبول ندارم و همه ی برنامه هامو مستقیما از خود گوگل پلی اپدیت میکنم!
اگه خوب حرفامو متوجه شده باشی من گفتم که وقتی دیتای بازی رو پاک میکنم و بازی اول اول اجرا میشه هیچ مشکلی نداره ...پس یعنی اینکه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری نیست! فقط وقتی با اکانتی که تو کلنه میخام کانکت بشم میپره بیرون!در غیر اینصورت راحت اجرا میشه!
مشکل از سرورها هست یا بعضی کلن ها نمیدونم!بهرحال یه مشکلی هست که سوپرسل فکر کنم اطلاع هم نداره حتی!
به هر حال اگر مطالب موجود در اینترنت رو مطالعه کرده باشین متوجه میشین این مشکل رو یه جورایی ربط دادند به google play service و بنده هم تجربه خودم رو گفتم . ضمن اینکه بازی در هنگام اتصال به اکانت باید از google play service استفاده کنه اما در صورتی که این نرم افزار وجود نداشته باشه یا بسیار قدیمی باشه clash باز هم اجرا میشه فقط در هنگام انتخاب اتصال به اکانت گوگل به شما اخطار میده که گوگل پلی سرویس آپدیت نیست چکش کنین .
شما گفتین بعضی وقتا بالا میاد پس مشکل از اینترنت شماست . قطعا ایرانی ها نیستند که این بازی رو انجام می دند و از بین این همه کلش باز تو سراسر دنیا ممکنه یه مشکل مشترک وجود داشته باشه . اگر واقعا مشکل وجود داشت قطعا کاربران بسیاری گزارش می دادند و supercell بی خیر نمی موند
اگر مشکل از سرور ها بود پس دوستانی که ios دارند هم باید درگیر این مشکل می بودند .
برای این جریان تایپ فارسی لطفا یکی از دوستانی که کلنشون این مشکل رو داره آدرس کلنشونو بده من بیام اونجا هم تست کنم من که امروز چند تا کلن مختلف رفتم هیچ مشکلی نبود
این ورژن باگ داره
با اینترنت گوشی درست جواب نمیده فیلتر شکن با adsl وصل شو
از سایفون استفاده کن
چت رو پاک کنی مشکل حل میشه نقطه بذار فقط
اگر هم آیفونی ندارید توی کلن سریعتر فقط لفت بده چون احتمال داره بازیت دیگه بالا نیاد...
هم با ای دل اس ال هم با نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بی فیلتر شکن امتحان میکنم دو روزه نمیشه!
مشکل اینجاس که اصلا بازی نه قسمت پیاما نه قسمت وار و نه چت ها باز نمیشه!فقط بعد از هر صد بار یه بارش داخل بازی میشه و فقط علامت وای فای میاد!
نه بابا دیگه بالا نیاد جیه ،حتما یه راه حلی پیدا میشه،یا اینکه سوپرسل یکاری میکنه،نمیشه که اینهمه اکانت بپره ...
فروش اکانت لول 100
5 بیلدر
300 جم.
تمام نیرو ها ازاد شدن و بیشترشون تو این تونهال اپ شدن
کف قیمت رو 450 هزار گذاشتم
name clan: tehran molan
name accont:وحید
09190044831
wats and viber
به هر حال اگر مطالب موجود در اینترنت رو مطالعه کرده باشین متوجه میشین این مشکل رو یه جورایی ربط دادند به google play service و بنده هم تجربه خودم رو گفتم . ضمن اینکه بازی در هنگام اتصال به اکانت باید از google play service استفاده کنه اما در صورتی که این نرم افزار وجود نداشته باشه یا بسیار قدیمی باشه clash باز هم اجرا میشه فقط در هنگام انتخاب اتصال به اکانت گوگل به شما اخطار میده که گوگل پلی سرویس آپدیت نیست چکش کنین .
شما گفتین بعضی وقتا بالا میاد پس مشکل از اینترنت شماست . قطعا ایرانی ها نیستند که این بازی رو انجام می دند و از بین این همه کلش باز تو سراسر دنیا ممکنه یه مشکل مشترک وجود داشته باشه . اگر واقعا مشکل وجود داشت قطعا کاربران بسیاری گزارش می دادند و supercell بی خیر نمی موند
اگر مشکل از سرور ها بود پس دوستانی که ios دارند هم باید درگیر این مشکل می بودند .
برای این جریان تایپ فارسی لطفا یکی از دوستانی که کلنشون این مشکل رو داره آدرس کلنشونو بده من بیام اونجا هم تست کنم من که امروز چند تا کلن مختلف رفتم هیچ مشکلی نبود
بله حرف شما غیر منطقی هم نیست اما گوگل پلی سرویس من به اخرین نسخه یعنی 7.3.29 اپدیت هست و مشکلی نداره!
منظورم از بعضی وقتها هر 100-200 بار یه بار هست چون دم به دقیقه دارم میزنم شاید درست بشه!
من هم با اینترنت تری جی که سرعتش حدود 500 هست هم با ای دی اس ال چک کردم! نمیشه ...واقعا موندم مشکل از چیه!
اگه مسکل از اینترنت هم که بود خوده شما نمیتونستین وارد بشین ...
من هنوز هم فکر میکنم که مشکل از بعضی کلن ها هستش که به دلایل نامعلوم بلاک شدن و اجازه ورود داده نمیشه با اعضاشون!
با توجه به اینکه ایفونی که این مشکلو ندارن باز موضوع پیچیده تر میشه ...
خدا کنه زودتر درست بشه ...
Public Enemy
03-05-2015, 14:29
خوب مجبور شدم خودم تست کنم !
طبق نظر خود play store ورژن سازگار با گوشی من آخرش 34 داره و طبق نظر بازار محترم ! آخرین ورژن قابل آپگرید ورژن 38 هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوگل پلی استور رو به ورژنی که بازار گفت آپگرید کردم
پس از ری استارت گوشی کلش رو اجرا کردم
از 7 بار تست بازی 4 بار روی آخر loading گیر کرد و جلوتر نرفت ( تقریبا یکی در میون وارد کلش میشد و نمیشد )
پس از حذف دیتای کلش و احیای مجدد روستا دیگه بدون مشکل بالا اومد
نمی تونم صد در صد بگم که مشکل از google play service هستش اما این گیر کردن روی لودینگ آخرش کمی مشکوک بود چون اصلا پیش نیومده بود . ضمن اینکه با آپدیت play store باز دو تا از بازی هام از کار افتادند
mohammad.asghari
03-05-2015, 15:09
دوستان من گوشیمو روت کردم و ایکس مود نصب کرده بودم همه چیز اوکی بود تا وقتی که بازی رو آبدیت کردم،الان ایکس مودم دیگه کار نمیکنه و نه میتونم اتک آزمایشی بزنم و نه کار دیگه؟کسی این مشکلو داشته؟چکار کنم؟
دوستان من گوشیمو روت کردم و ایکس مود نصب کرده بودم همه چیز اوکی بود تا وقتی که بازی رو آبدیت کردم،الان ایکس مودم دیگه کار نمیکنه و نه میتونم اتک آزمایشی بزنم و نه کار دیگه؟کسی این مشکلو داشته؟چکار کنم؟
سلام خوش اومدین
راحل اینه که اخرین نسخه ایکس مود و یا نسخه لایت رو دانلود کنید و اجرا کنید سپس بر روی ایکن کلش کلیک کنید از قسمت پایین بر روی دکمه history بزنید تا لیست براتون بیاد حالا بالاترین اپدیت رو نصب کنید یکبار گوشی ریستارت کنید و از نرم افزارتون نهایت لذت رو ببرید[emoji4]
خوب مجبور شدم خودم تست کنم !
طبق نظر خود play store ورژن سازگار با گوشی من آخرش 34 داره و طبق نظر بازار محترم ! آخرین ورژن قابل آپگرید ورژن 38 هستش
گوگل پلی استور رو به ورژنی که بازار گفت آپگرید کردم
پس از ری استارت گوشی کلش رو اجرا کردم
از 7 بار تست بازی 4 بار روی آخر loading گیر کرد و جلوتر نرفت ( تقریبا یکی در میون وارد کلش میشد و نمیشد )
پس از حذف دیتای کلش و احیای مجدد روستا دیگه بدون مشکل بالا اومد
نمی تونم صد در صد بگم که مشکل از google play service هستش اما این گیر کردن روی لودینگ آخرش کمی مشکوک بود چون اصلا پیش نیومده بود . ضمن اینکه با آپدیت play store باز دو تا از بازی هام از کار افتادند
منم چند نسخه رو الان امتحان کردم اما بازم نشد!
اینو هم بگم که بازی شما و کلن شما ظاهرا مشکلی نداره پس احتمالا با هر ورژنی که باشه نباید مشکلی پیش بیاد براتون!
ولی من کلا مشکل دارم! احتمالا هم از کلن هست!
دیگه باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه اخرش!
دوستان مشکل کلن ما حل شد و الان بازی بالا میاد تا جایی که من در جریانم یکی از بچه ها هرچی اومده نقطه انداخته بالا نیومده کار به جایی کشیده که لیدر مجبور به کیک بعضی از دوستان شده
حالا به طور دقیق از لیدر میپرسم و راه حل رو میام مطرح میکنم
بیخبرتون نمیزارم
erfan.it
03-05-2015, 15:29
.
برای همه این طور شده .
Public Enemy
03-05-2015, 15:29
پس از هر بار آپدیت کلش باید مود ها هم آپدیت بشن . برین تو xmode رو کلش کلیک کنین بزن update mode
فعلا که امروز آپدیت جدیدش اومده با 7.65.2 هم سازگاره تست کردم
دوستان مشکل کلن ما حل شد و الان بازی بالا میاد تا جایی که من در جریانم یکی از بچه ها هرچی اومده نقطه انداخته بالا نیومده کار به جایی کشیده که لیدر مجبور به کیک بعضی از دوستان شده
حالا به طور دقیق از لیدر میپرسم و راه حل رو میام مطرح میکنم
بیخبرتون نمیزارم
ممنون میشم زودتر بیایین و بگین
Public Enemy
03-05-2015, 15:59
منم چند نسخه رو الان امتحان کردم اما بازم نشد!
اینو هم بگم که بازی شما و کلن شما ظاهرا مشکلی نداره پس احتمالا با هر ورژنی که باشه نباید مشکلی پیش بیاد براتون!
ولی من کلا مشکل دارم! احتمالا هم از کلن هست!
دیگه باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه اخرش!
اگر کلنتون بازه یا کسی تو کلن هست آدرس کلن رو بده بیام اونجا هم امتحان کنم
هم با ای دل اس ال هم با نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بی فیلتر شکن امتحان میکنم دو روزه نمیشه!
مشکل اینجاس که اصلا بازی نه قسمت پیاما نه قسمت وار و نه چت ها باز نمیشه!فقط بعد از هر صد بار یه بارش داخل بازی میشه و فقط علامت وای فای میاد!
نه بابا دیگه بالا نیاد جیه ،حتما یه راه حلی پیدا میشه،یا اینکه سوپرسل یکاری میکنه،نمیشه که اینهمه اکانت بپره ...
اگر تمایل داشتید جیمیل و پسورد بدید به بنده درست کنم براتون.
چون اون مشکل آنتی که شما میگی هست برای کانکت نشدن به سرور بازیه..
البته می گم اگر تمایل داشتید بنده در خدمتم
کلن ما درست شد با همو نروشی که خدمتتون عرض کردم فقط کافیه 1نفر تو کلن حتی یه مهمان آیفون داشته باشه همین.
اگر کلنتون بازه یا کسی تو کلن هست آدرس کلن رو بده بیام اونجا هم امتحان کنم
نه متاسفنه مشکل ما هم همینه که یکی از کولیدرها کلنو کلوز کرده و نمیشه کسی وارد بشه!
فقط یه نفر بود که ایفون داشتو میتونست کانکت بشه که اونم لفت داد بخاطر اینکه کسی نبود رک پر کنه!
بهرحال اسم کلنمون IR.KINGS هست پرچم سفید و سبز ،چهلو دو نفرعضو داره و لول چهار هست
M o h a m m @ d
03-05-2015, 16:42
منم اصلا نمیتونم وارد شم اخر لودینگ گیر میکنه
الان یه اکانت دیگه درست کردم برم تو کلن بگم من کیک کنن شاید بتونم بازی بالا بیاد ولی هرچی سرچ میکنم اسم کلن نمیاره ؟
ببینید برای شما میاره TeHRaN fRieNds
اگر تمایل داشتید جیمیل و پسورد بدید به بنده درست کنم براتون.
چون اون مشکل آنتی که شما میگی هست برای کانکت نشدن به سرور بازیه..
البته می گم اگر تمایل داشتید بنده در خدمتم
کلن ما درست شد با همو نروشی که خدمتتون عرض کردم فقط کافیه 1نفر تو کلن حتی یه مهمان آیفون داشته باشه همین.
نه مرسی
من با 6 تا گوشی دیگه تست کردم! مشکل از گوشی یا نت نیست!
اگه مشکل از گوشی یا نت بود دیتا رو که ریست میکردم بازی خیلی راحت از اول اجرا نمیشد!
هرچی هست مشکل از اکانتامونه که داخل کلن هستن!
مشکل ما هم اینه که کلن کلوز هست و کسی نمیتونه جوین بده!
منم اصلا نمیتونم وارد شم اخر لودینگ گیر میکنه
الان یه اکانت دیگه درست کردم برم تو کلن بگم من کیک کنن شاید بتونم بازی بالا بیاد ولی هرچی سرچ میکنم اسم کلن نمیاره ؟
ببینید برای شما میاره TeHRaN fRieNds
پایین تو گزینه های سرچ گزینه اخری رو خاموش بذار ،انلی کلن ای کن جوین رو خاموش کن برات میاره!
M o h a m m @ d
03-05-2015, 17:01
پایین تو گزینه های سرچ گزینه اخری رو خاموش بذار ،انلی کلن ای کن جوین رو خاموش کن برات میاره!
چرا نمیتونم جوین بشم برام غیر فعال؟
چرا نمیتونم جوین بشم برام غیر فعال؟
احتمالا کلن رو کلوز گذاشتن که گزینه جوین نداره!
M o h a m m @ d
03-05-2015, 17:12
احتمالا کلن رو کلوز گذاشتن که گزینه جوین نداره!
نه روی invite only وقتی روی جوین میرنم این اخطار میده
you dont have enough trophies to join this clan
به اندازه وروذی سکه دارم ولی نمیدونم چی باید ارتقا بدم تا اجازه بده .
inceptro
03-05-2015, 17:13
برین NFO کلن حداقل کاپ رو ببینین رو چند تعیین کردن بعد با ارتقا کاپ میتونین جوین بدین.
میگه که کاپ شما پایین تر از مقداریه که تعیین شده! تو همون مشخصات کلن نگاه کن کاپ رو روی چند گذاشتن! مجبوری که کاپتو ببری بالا تا بتونی جوین بدی!
M o h a m m @ d
03-05-2015, 17:23
برین NFO کلن حداقل کاپ رو ببینین رو چند تعیین کردن بعد با ارتقا کاپ میتونین جوین بدین.
1000:n03:
دو روز طول میکشه تا برسم
+
کسی نتونست راه حل پیدا کنه از لودینگ رد بشه؟
Public Enemy
03-05-2015, 17:24
1000:n03:
دو روز طول میکشه تا برسم
+
کسی نتونست راه حل پیدا کنه از لودینگ رد بشه؟
کلن تگ و اسم دهکدت رو بگو من جوین شم بگم کیک کنن
M o h a m m @ d
03-05-2015, 17:37
کلن تگ و اسم دهکدت رو بگو من جوین شم بگم کیک کنن
TeHRaN fRieNds
#8p29l22l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohmmahd
اگه قبول نکرد بگو کاپ ورودی کم کنه زیر 100من بتونم جوین بشم
Public Enemy
03-05-2015, 17:47
نشد !
جالبه چند تا کلنی که invite only هستند رو امتحان کردم همشون ارور میدند unable to join clan at this time please try again later . اما به کلن های باز میشه جوین شد !
آپدیت : بازی رو که یه بار بستم مشکل با سایر کلن ها حل شد اما کلن شما هنوز همون ارور رو میده
نشد !
جالبه چند تا کلنی که invite only هستند رو امتحان کردم همشون ارور میدند unable to join clan at this time please try again later . اما به کلن های باز میشه جوین شد !
آپدیت : بازی رو که یه بار بستم مشکل با سایر کلن ها حل شد اما کلن شما هنوز همون ارور رو میده
دیدی گفتم؟
من هی دارم اصرار میکنم که مشکل از بعضی کلن ها هستش که ما نمیتونیم وارد بازیمون بشیم!
ازاول هم معلوم بود چون همه ی اعضای کلن نمیتونن وارد بشن پس حتما از کلنه !
برخلاف قبل که بعد از اپدیت هی بازی رو قطع میکردن که مشکلات رو جل کنن اینبار فقط یه بار اینکارو کردن! واقعا موندم چیکار کنیم ددیگه ...
Public Enemy
03-05-2015, 18:27
دیدی گفتم؟
من هی دارم اصرار میکنم که مشکل از بعضی کلن ها هستش که ما نمیتونیم وارد بازیمون بشیم!
ازاول هم معلوم بود چون همه ی اعضای کلن نمیتونن وارد بشن پس حتما از کلنه !
برخلاف قبل که بعد از اپدیت هی بازی رو قطع میکردن که مشکلات رو جل کنن اینبار فقط یه بار اینکارو کردن! واقعا موندم چیکار کنیم ددیگه ...
نکته جالب اینجاست تا زمانی که درخواست ورود به کلنشون ندادنم می تونم برم به هر کلنی و بیام بیرون
اما تا با کلن محمد میخوام وارد شم این ارور میاد و دیگه وارد هیچ کلنی نمیشه تا بازی رو ببندم !
نکته جالب اینجاست تا زمانی که درخواست ورود به کلنشون ندادنم می تونم برم به هر کلنی و بیام بیرون
اما تا با کلن محمد میخوام وارد شم این ارور میاد و دیگه وارد هیچ کلنی نمیشه تا بازی رو ببندم !
همین دیگه ...مشکل از بعضی از کلن ها هستش که دچار مشکل شدن ...نمیدونم هنگ کردن یا چیزه دیگه
عجیب تر از اون اینه که چرا سوپرسل هنوز نفهمیده این مشکل رو؟ چرا درستش نمیکنه؟ الان تقریبا دو شبانه روز کامله که بازی نکردم!
واقعا چقد ساپورت سوپرسل ضعیفه ،ینی زیر صفره!
من هم ایمیل میدم هم تو پیج فیسبوکش هم تو فرومش اصلا هیچ جوابی به ادم نمیدن!
فرومشو که چک کردم پر بود از پست هایی با موضوع مشکل ما! یعنی همه این مشکلو دارن! نمیدونم کی اینا میخان بفهمن!
چرا انقد باید پشتیبانیشون ضعیف باشه من نمیفهمم ...چطور با این ساپورت ضعیف بازی انقد محبوب شده هم نمیدونم !
دیگه بازیسازا فقط به فک جیبشونن و دنبال این نیستن که مشتری رو راضی نگهدارن!
نه مرسی
من با 6 تا گوشی دیگه تست کردم! مشکل از گوشی یا نت نیست!
اگه مشکل از گوشی یا نت بود دیتا رو که ریست میکردم بازی خیلی راحت از اول اجرا نمیشد!
هرچی هست مشکل از اکانتامونه که داخل کلن هستن!
مشکل ما هم اینه که کلن کلوز هست و کسی نمیتونه جوین بده!
راه حل داره داشم بازی شما درست بشه
اونم اینکه با استفاده از کد لینک بازی لینکبشه به یه آیفون میاد بالا راحت کارهاتو انجام بده از کلن خارج بشو بعدشم هم روی دستگاه خودت هیچ مشکلی نداره.:n10:
alishp_king
03-05-2015, 19:50
سلام بر همه
یه نکته درباره ابدیت برنامه با گوگل پلی داشتم گفتم شاید کسی سختش باشه و بلد نباشه بگم همه استفاده کنن....
کسایی که سختشونه رو گوشی کوه شکن بزنن و ابدیت کنن از طریق گوگل یه راه بهتر برای ابدیت از اون برنامه هست از سیستم .....
شما اکانت گوگلتون همون جیمیل رو مروگرتون باز کنید بعد وقتی که کوه شکن تو ویندوز باز بود برید تو سایت گوگل پلی بعد برنامه یا بازی مورد نظر رو اینستال کنید ازتون سوال میپرسه که کدوم گوشی رو انتخاب میکند ....
اگه شما جیمیلی که زدی برای وارد شدن رو چند گوشی یا تبلت باشه میاد سوال میپرسه رو کدوم میخواهی نصب کنی .....
اگه سوالو جواب بدی و انتخاب کنی و اگر همون موقع گوشی به اینترنت وصل باشه برنامه به طور خودکار دانلود میشه رو گوشی و نصب میشه بدون کوه شکن و اف سرعت رو گوشی دانلود میشه .....
امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید ....
راه حل داره داشم بازی شما درست بشه
اونم اینکه با استفاده از کد لینک بازی لینکبشه به یه آیفون میاد بالا راحت کارهاتو انجام بده از کلن خارج بشو بعدشم هم روی دستگاه خودت هیچ مشکلی نداره.:n10:
خب عزیزه من برای لینک دادن به یه دستگاه دیگه باید وارد بازی بشه یا نه بلاخره؟
حالا گیریم که بعد از صد بار وارد بازی شد! برای اینکه بزنی روی گزینه لینک ان اوزر دیوایس باید داخل بازی به نت وصل بشه که کد بده!من تست کردم نمیشه!
وقتی داخل بازی که میشد افلاین نبود و علامت وای فای نمی اومد که خودم لفت میدادم یا نقطه میذاشتم یا یه کاری میکردم ...
نمیشه خب ...
حالا گیریم که بعد از صد بار وارد بازی شد! برای اینکه بزنی روی گزینه لینک ان اوزر دیوایس باید داخل بازی به نت وصل بشه که کد بده!من تست کردم نمیشه!
وقتی داخل بازی که میشد افلاین نبود و علامت وای فای نمی اومد که خودم لفت میدادم یا نقطه میذاشتم یا یه کاری میکردم ...
نمیشه خب ...
درسته حرف شما
ولی حرف من اینه که اون علامت آنتن از بازی نیست مربوط به اتصال خودتونه... باید با یه فیلترشکن وصل بشید کل دستگاه یکجا تونل بشه روی ویندوز هم باشه بهتره
درسته حرف شما
ولی حرف من اینه که اون علامت آنتن از بازی نیست مربوط به اتصال خودتونه... باید با یه فیلترشکن وصل بشید کل دستگاه یکجا تونل بشه روی ویندوز هم باشه بهتره
خب منم میگم هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن وضع همینه!
شما این مشکل براتون پیش نیومده وگرنه میفهمیدی من چی میگم ....
از اتصال اینترنت این چرتو پرتا نیست!
کلنی که داخلشم مشکل داره! نه برای من بلکه برای همه اینجوریه! چه خارج و چه داخل کشور! نمیدونم چجوری بگم ....
خب منم میگم هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن وضع همینه!
شما این مشکل براتون پیش نیومده وگرنه میفهمیدی من چی میگم ....
از اتصال اینترنت این چرتو پرتا نیست!
کلنی که داخلشم مشکل داره! نه برای من بلکه برای همه اینجوریه! چه خارج و چه داخل کشور! نمیدونم چجوری بگم ....
اتفاقا دیشب اصلا نمی تونستیم وارد کلنمون بشیم
لود تا آخر میرفت بعد صفحه مشکی میاد چند ثانیه میپره بیرون از بازی ولی بازی خام روی همون دستگاه هیچ مشکلی نداره
بنده که درستش کردیم با بچه های کلن این موضوع رو
دیگه هم کسی توی کلن ما فارسی تایپ نمی کنه یا استیکرز نمی فرسته که دوباره قفل بشه کلن
Public Enemy
03-05-2015, 20:29
نمیشه خب ...
فکر کنم این راه رو تست کردین ولی با شبیه ساز های اندروید مثل bluestacks نیز تست کردین ؟
فکر کنم این راه رو تست کردین ولی با شبیه ساز های اندروید مثل bluestacks نیز تست کردین ؟
اره خودم تو لپ تاپم بلواستکز دارم و تست کردم ،اصلا نمیشه
قبلا به سوپرسل ایمیل میفرستادم جواب میومد حالا ذیگه اونم نمیاد!
خیلی سخته ادم اینجوری بلاتکلیف باشه
سلام
یکی از دوستان ما توی کلن عصری از بازی خارج میشه و بعد که مجدد میخواد وارد بشه بعد از لوگوی اولیه سوپر سل بازیش روی لودینگ هنگ میشه !
اول فکر کردیم مشکل از نته و رفتیم سراغ نت ولی نت مشکلی نداشت و انگار بازی یا گوشیش ایراد داره.
سورس دانلودش هم اونیه که ما همه ازش دانلود کردیم حتی از بازار هم اپدیت مجدد کرد بازیم پاک کرد دوباره ریخت و ... بازم درست نشد!
الان ما دقیقا تا پایان وار 1 ساعت داریم و ایشون نمیتونه بیاد به بازی:n28:
مشکل از کجاست؟کسی میدونه؟
saeed ssd
03-05-2015, 21:22
درود
دوستانی که مشکل ورود به بازی دارن مطالعه کنن
مشکل لودینگ بازی کلش آف کلنز بعد از آپدیت 7.65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان عزیزم مشکلتون حل شد ؟
یه BUG نرم افزاریه بین کلاینت و سرور چیز خاصی نیست . رفع میشه نگران نباشید .
دوستان کلن انجمن روز به روز داره پیشرفت میکنه و فکر میکنم تا اوایل یا نهایت اواخر تابستان ایشالا کلن دوم رو هم خواهیم زد .
پس اگر میخواید تو کلن اول ثابت بمونید زودتر بیاید
در حال حاضر رتبه 180 کشوری رو داریم و برای رسیدن به رتبه زیر 100 راه زیادی نداریم .
============
اینم وضعیت خودم:
دوستان کلن انجمن روز به روز داره پیشرفت میکنه و فکر میکنم تا اوایل یا نهایت اواخر تابستان ایشالا کلن دوم رو هم خواهیم زد .
پس اگر میخواید تو کلن اول ثابت بمونید زودتر بیاید
در حال حاضر رتبه 180 کشوری رو داریم و برای رسیدن به رتبه زیر 100 راه زیادی نداریم .
============
اینم وضعیت خودم:
بله متاسفانه باگ بود
از کلن کیک شد و بازیش بالا اومد ! ایده جالبی بود که توی پستی که بالاتر دوستان داد نوشته بود.
ماشالا کلن انجمن روز به روز داره بهتره میشه بنده هر روزه از پشت درها چک میکنم و واقعا لذت میبرم :n02:
فقط بهتره دوستان تان هان 9 روی دیواراشون خیلی کار کنن چون با این دیوارهای لول 7 هرچی دیفنس فول باشه ولی بازهم قوی نیست بنظرم:n09:
خودم الان دو هفته ای میشه که میتونستم تان هال بزنم به 9 ولی تا دیوارام فول نشه اینکارو نمیکنم خیلی برام سخته ولی لازمه .پیر میشم در نهایت تا این دیوارا 8 بشه:n28:
دوستان من متاسفانه وارد نمیشم هیچ کس هم نیست کیک کنه از داخل کلن شاید هم باشند این اسمم تو کلن هستش ALAL اگر کسی میتو به این لیدرهای ما بگید کیک کنند منو حالا اسم کلن دقت نکردم متاسفانه ولی فکر کنم tondar ... یه چیزی بود:n03: یکی از افراد کلن king javad بود اونهم اگر پیدا کردید بگید ما را کیک کنند
بله متاسفانه باگ بود
از کلن کیک شد و بازیش بالا اومد ! ایده جالبی بود که توی پستی که بالاتر دوستان داد نوشته بود.
ماشالا کلن انجمن روز به روز داره بهتره میشه بنده هر روزه از پشت درها چک میکنم و واقعا لذت میبرم :n02:
فقط بهتره دوستان تان هان 9 روی دیواراشون خیلی کار کنن چون با این دیوارهای لول 7 هرچی دیفنس فول باشه ولی بازهم قوی نیست بنظرم:n09:
خودم الان دو هفته ای میشه که میتونستم تان هال بزنم به 9 ولی تا دیوارام فول نشه اینکارو نمیکنم خیلی برام سخته ولی لازمه .پیر میشم در نهایت تا این دیوارا 8 بشه:n28:
درست میشه این موضوع چون کلا برای ورود افراد به کلن تمام مسائل چک میشه و باید یک مپ استاندارد داشته باشن . در بعضی مواقع مثلا با دادن زمان 2 الی 4 هفته میشه یه مپ رو استاندارد کرد و اون کاربر فعال رو از دست نداد معمولا افراد رو نگه میداریم .
silent mj
04-05-2015, 03:44
سلام دوستان،
من قصد فروش یه اکانت کلش با لول 101 رو دارم ولی نمیدونم باید چیکار کنم و کجا و به کی بفروشم، اگه میشه کمک و راهنمایی کنید
Arrowtic
04-05-2015, 06:01
سلام دوستان،
من قصد فروش یه اکانت کلش با لول 101 رو دارم ولی نمیدونم باید چیکار کنم و کجا و به کی بفروشم، اگه میشه کمک و راهنمایی کنید
سلام .
اگه میخواید تو همین انجمن بفروشید ، از بخش بازارچه باید استفاده کنید :
فقط هر سایتی که انتخاب کردید ، باید خیلی حواستون باشه چون من دوستان زیادی داشتم که سر این بازی سرشون کلاه رفته(چه خریدار چه قروشنده)
تا رفع بشه ما هم پیر شدیم دیگه ...
امروز سومین روزه ...خودت حساب کن چقد سخته این شکلی بشه بازیت!
بدتر از همه اینکه پشتیبانی هم هیچ جوابی نده بهت که لااقل دلت خوش باشه که سوپرسل فهمیده و بزودی مشکلو حل میکنه!
بعضیا میگن که مشکل از فونت فارسی و نمیدون این صحبتا! اگه اینجوری باشه پس فقط برا کلنای ایرانی این مشکل پیش اومده؟ پس با این حساب رسیدگی به این مشکل خیلی دیر یا اصلا شاید رسیدگی نشه ...
من که موندم چه کنم ....
این هم لینک شان در فیس بوک برید بتروکونید شاید تاثیر گذاشت
afshingt
04-05-2015, 07:56
من تازه شروع به بزی کردنش کردم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) واقعا بازی اعتیاد آوریه :n02:
تا رفع بشه ما هم پیر شدیم دیگه ...
امروز سومین روزه ...خودت حساب کن چقد سخته این شکلی بشه بازیت!
بدتر از همه اینکه پشتیبانی هم هیچ جوابی نده بهت که لااقل دلت خوش باشه که سوپرسل فهمیده و بزودی مشکلو حل میکنه!
بعضیا میگن که مشکل از فونت فارسی و نمیدون این صحبتا! اگه اینجوری باشه پس فقط برا کلنای ایرانی این مشکل پیش اومده؟ پس با این حساب رسیدگی به این مشکل خیلی دیر یا اصلا شاید رسیدگی نشه ...
من که موندم چه کنم ....
جمال جان دادهش شما هنوز مشکلت حل نشده؟؟ نا مشکلمون حل شد
راه حلش هم همونه که خودت گفتی ظاهرا تو دیتابیس چت باکس بازی مشکل ulf8 که این مشکل برا حروف سیمبول و فارسی تداخل ایجاد میکنه و کلش هم این مشکل رو به تازگی تو اخرین اپدیت یعنی 7.65.2 حل کرده که دیگه حروف فارسی و عدد برعکس نمیاد تو چت اما کش های دیتابیس ریست نکرده واسه همین برا بعضی از کلنا مشکل ایجاد کرده
که راه حلش هم اینه اینقد نقطه و حروف انگلیسی بزاری تا کل چت های قبلی محو بشه و راه دوم کیک شدن شما از کلن
یه راه سوم دیگه هم هست که یه ایمیل به ساپورت سوپرسل بزنی ازشون بخوای تو رو از کلن خارج کنن
جمال جان دادهش شما هنوز مشکلت حل نشده؟؟ نا مشکلمون حل شد
راه حلش هم همونه که خودت گفتی ظاهرا تو دیتابیس چت باکس بازی مشکل ulf8 که این مشکل برا حروف سیمبول و فارسی تداخل ایجاد میکنه و کلش هم این مشکل رو به تازگی تو اخرین اپدیت یعنی 7.65.2 حل کرده که دیگه حروف فارسی و عدد برعکس نمیاد تو چت اما کش های دیتابیس ریست نکرده واسه همین برا بعضی از کلنا مشکل ایجاد کرده
که راه حلش هم اینه اینقد نقطه و حروف انگلیسی بزاری تا کل چت های قبلی محو بشه و راه دوم کیک شدن شما از کلن
یه راه سوم دیگه هم هست که یه ایمیل به ساپورت سوپرسل بزنی ازشون بخوای تو رو از کلن خارج کنن
نه متاسفانه ....فقط تنها امیدمون یه نفر بود که اونم از کلن لفت داد
حالا من دارم سعی میکنم یه یه نحوی وارد بازی بشم
تا الان دوبار موفق شذم انلاین بشم اما علامت وای فای میاد.البته منظورم دوبار انلاین شذن موفق بوذ و کارگرام که گذاشتم سرکار بعدا که نگاه کردم دیدم رفتن سرکار.
باقی وقتها اگه وارد بشه هم علامت وای فای میاد و نمیشه کاری کرد و تغییرات ثبت نمیشه.اون دوبار هم شانسی تغییرات ثبت شد.
حالا من هربار که وارد میشه دارم سعی میکنم نقطهه بذارم که شاید اتفاقی افتاد
بدبختی ما تو قوانین کلن هم نصف خط فارسی نوشته
حالا ماهم کلی ایمیل ددادیم.تا ببینیم چی میشه
یه باگ هم تا دیشب داشت درست شد امروز
لول کلنمون پنجه
وقتی دونات میدی یه لول بالاتر میده
ولی این سری هرچی دونات وار دادم ( بیست درگ دادم )
همش همون لول شد، امروز صبح دیدم اتوماتیک درست شده :n02:
Spaniuly
04-05-2015, 12:33
سلام راهی هست که بفهمیم تاریخ عضویتمون دقیقا چه روزیه من واقعا یادم نیست کی بود که شروع کردم بازی رو می خوام دقیقا بدونم اکانت رو چه روزی باز کردم
Amir-Rainman
04-05-2015, 12:48
سلام
فک کنم سوالم یکم تکراری باشه، قبلا دیدم که درباره ش بحث میشد ولی چون احتیاجی نداشتم، دنبال نمیکردم
بهترین برنامه برای اجرای کلش روی PC یا لپ تاپ چیه؟ کلا با گوشی نمیخوام بازی کنم البته اندروید 2.3 هست که کلش روش نصب نمیشه
خوب مشکلات آپدیت جدید داره همه جا درج میکنه ساعت به ساعت به تعداد اعتراضات داره اضافه میشه سایت خود سوپر سل یک نگاه بندازید پشتیبانی به هیچ یک از تاپیک ها جواب نمیده
ببخشید لینک میگذارم
سلام راهی هست که بفهمیم تاریخ عضویتمون دقیقا چه روزیه من واقعا یادم نیست کی بود که شروع کردم بازی رو می خوام دقیقا بدونم اکانت رو چه روزی باز کردم
تا جایی که من میدونم همچین امکانی وجود نداره
البته شاید از پشتیبانی بشه پرسید ،البته بنظرم حق بقیه رو نخورین بخاطر این موضع بی ارزش! چون خیلی ها مشکل دارن و باید اول به مشکلات اونا رسیدگی بشه!
سلام
فک کنم سوالم یکم تکراری باشه، قبلا دیدم که درباره ش بحث میشد ولی چون احتیاجی نداشتم، دنبال نمیکردم
بهترین برنامه برای اجرای کلش روی PC یا لپ تاپ چیه؟ کلا با گوشی نمیخوام بازی کنم البته اندروید 2.3 هست که کلش روش نصب نمیشه
سلام
من از بلواستکز استفاده کردم و نسبتا راضی بودم
این نسخه ای که لینکشو میذارم جدیدترین نسخه هست و هیچ مشکلی بابت سینک نداره!من همین امروز دانلود وتستش کردم و با خیال راحت دانلود کنین!
خوب مشکلات آپدیت جدید داره همه جا درج میکنه ساعت به ساعت به تعداد اعتراضات داره اضافه میشه سایت خود سوپر سل یک نگاه بندازید پشتیبانی به هیچ یک از تاپیک ها جواب نمیده
ببخشید لینک میگذارم
اره منم که چک کردم خبر از هیچگونه جوابی از طرف سوپرسل نشده!
برام خیلی عجیبه که چرا جواب نمیده!
قبلا ایمیل که میفرستادم خیلی زود جواب داده میشد اما الان اصلا جوابی داده نمیشه!
نه متاسفانه ....فقط تنها امیدمون یه نفر بود که اونم از کلن لفت داد
حالا من دارم سعی میکنم یه یه نحوی وارد بازی بشم
تا الان دوبار موفق شذم انلاین بشم اما علامت وای فای میاد.البته منظورم دوبار انلاین شذن موفق بوذ و کارگرام که گذاشتم سرکار بعدا که نگاه کردم دیدم رفتن سرکار.
باقی وقتها اگه وارد بشه هم علامت وای فای میاد و نمیشه کاری کرد و تغییرات ثبت نمیشه.اون دوبار هم شانسی تغییرات ثبت شد.
حالا من هربار که وارد میشه دارم سعی میکنم نقطهه بذارم که شاید اتفاقی افتاد
بدبختی ما تو قوانین کلن هم نصف خط فارسی نوشته
حالا ماهم کلی ایمیل ددادیم.تا ببینیم چی میشه
از ISP های دیگه و فیـــلـــت ر شکن و این راه ها استفاده کردی عزیز ؟
والا ما هم قوانین کلنمون فارسیه و بیشتر بچه ها فارسی تایپ میکنن هیچ مشکلی نداشتیم
آرمین جان فقط از طریق پشتیبانی قابل ردیابیه ولی مطمئنا جوابی نمیدن چون سوال مهمی یه نظرشون نیست .
سلام
فعلا BlueStacks بهتر از بقیه جواب داده تا ببینیم در آینده برنامه بهتری معرفی خواهد شد یا خیر
اره منم که چک کردم خبر از هیچگونه جوابی از طرف سوپرسل نشده!
برام خیلی عجیبه که چرا جواب نمیده!
قبلا ایمیل که میفرستادم خیلی زود جواب داده میشد اما الان اصلا جوابی داده نمیشه!
این جواب ندادن ایمیل رو بیاید خودتون رو جای بقیه بزارید !!
شما نگاه کنید زمانی که یک ISP به مشکل قطع دسترسی اینترنت میخوره موج عظیمی از کاربران شروع به تماس با شرکت کرده و حتی 5 دقیقه هم اجازه نمیدن که ببینن مشکل حل خواهد شد یا خیر
شما به این نکته توجه کنید که شرکت سوپر سل یه کمپانی بازی سازیه موبایله که داره به صورت انلاین و جهانی سرویس میده این شرکت چطور میتونه جواب میلیون ها نفر رو بده !؟ واقعا به نظر من غیر منطقی بر خورد میکنید !!
شرکت مشکل رو اول از همه متوجه شده و داره روش کار میکنه حالا چقدر طول بده و در آینده از کمبود ها و اشتباهات عذر خواهی کنه کیفیت خودش رو نشون میده اما مطمئن باشید کسی به ضرر خودش کاری نمیکنه اونا بیشتر از همه ی ما میخوان بازی بی مشکل باشه چون تمام سود آوری شون از این راهه.
از ISP های دیگه و فیـــلـــت ر شکن و این راه ها استفاده کردی عزیز ؟
والا ما هم قوانین کلنمون فارسیه و بیشتر بچه ها فارسی تایپ میکنن هیچ مشکلی نداشتیم
این جواب ندادن ایمیل رو بیاید خودتون رو جای بقیه بزارید !!
شما نگاه کنید زمانی که یک ISP به مشکل قطع دسترسی اینترنت میخوره موج عظیمی از کاربران شروع به تماس با شرکت کرده و حتی 5 دقیقه هم اجازه نمیدن که ببینن مشکل حل خواهد شد یا خیر
شما به این نکته توجه کنید که شرکت سوپر سل یه کمپانی بازی سازیه موبایله که داره به صورت انلاین و جهانی سرویس میده این شرکت چطور میتونه جواب میلیون ها نفر رو بده !؟ واقعا به نظر من غیر منطقی بر خورد میکنید !!
شرکت مشکل رو اول از همه متوجه شده و داره روش کار میکنه حالا چقدر طول بده و در آینده از کمبود ها و اشتباهات عذر خواهی کنه کیفیت خودش رو نشون میده اما مطمئن باشید کسی به ضرر خودش کاری نمیکنه اونا بیشتر از همه ی ما میخوان بازی بی مشکل باشه چون تمام سود آوری شون از این راهه.
بعله هم از نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن تست کردم!
بدون فیلتر شکن و با نت گوشی باز بهتر جواب میده! تا با فیلتر شکن و با ای دی اس ال! چون بعی وقتها هر صد دفه یه بار بصورت افلاین وارد بازی میشه و بعدش میپره بیرون!
اصلا هم غیر منطقی برخورد نمیکنم!
من اصلا انتظار ندارم اگه صد نفر ایمیل دادن تک به تک و در عرض کمتر از یه ساعت جواب بدن!
حداقل انتظارم اینه که از هر 100 ایمیل به یکی از اونا حداکثر تا 24 ساعت جواب داده بشه!
اگه کاربر فعال همین تاپیک باشین و همه ی پست هارو بخونین قبلا یکی هم گفته بود که پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و جای یکاری یکاره دیگه انجام داده بوده! مثل روبات!
اما طبق شواهد هم اینجا هم چندتا سایت و هم فروم خوده شرکت هرجارو که نگاه میکنم هیچ جوابی نمیبینم!
نمیخام سوپرسل رو با شرکتی مثل گوگل مقایسه کنم چون اصلا حتی تصور مقایسه هم خنده داره!
تا جایی که من خوندم سوپرسل تعداد کارمنداش کمتر از حتی صد نفره!
ولی همونطور که خودتونم که گفتین بهتره براشون که یکم قوی تر بشن تو این مورد!
این حرفایی که زدین باعث دل گرمیه ،اینکه گفتین حتما پیگیر این مسائل هستن! اما طبق شواهد و سایتها بنظر میرسه افراد معدودی این مشکل رو دارن و بنظر میرسه که هنوز این مشکل به گوش سوپرسل نرسیده!
بعله هم از نت گوشی هم با فیلتر شکن هم بدون فیلتر شکن تست کردم!
بدون فیلتر شکن و با نت گوشی باز بهتر جواب میده! تا با فیلتر شکن و با ای دی اس ال! چون بعی وقتها هر صد دفه یه بار بصورت افلاین وارد بازی میشه و بعدش میپره بیرون!
اصلا هم غیر منطقی برخورد نمیکنم!
من اصلا انتظار ندارم اگه صد نفر ایمیل دادن تک به تک و در عرض کمتر از یه ساعت جواب بدن!
حداقل انتظارم اینه که از هر 100 ایمیل به یکی از اونا حداکثر تا 24 ساعت جواب داده بشه!
اگه کاربر فعال همین تاپیک باشین و همه ی پست هارو بخونین قبلا یکی هم گفته بود که پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و جای یکاری یکاره دیگه انجام داده بوده! مثل روبات!
اما طبق شواهد هم اینجا هم چندتا سایت و هم فروم خوده شرکت هرجارو که نگاه میکنم هیچ جوابی نمیبینم!
نمیخام سوپرسل رو با شرکتی مثل گوگل مقایسه کنم چون اصلا حتی تصور مقایسه هم خنده داره!
تا جایی که من خوندم سوپرسل تعداد کارمنداش کمتر از حتی صد نفره!
ولی همونطور که خودتونم که گفتین بهتره براشون که یکم قوی تر بشن تو این مورد!
این حرفایی که زدین باعث دل گرمیه ،اینکه گفتین حتما پیگیر این مسائل هستن! اما طبق شواهد و سایتها بنظر میرسه افراد معدودی این مشکل رو دارن و بنظر میرسه که هنوز این مشکل به گوش سوپرسل نرسیده!
این موضوع که شرکت بی خبر هست یک شایعه همیشگی و دروغ محضه و به هیچ عنوان باور نکنید چه برای این شرکت و چه برای تمامی شرکت های دیگه .
تنها این موضوع در اینجا قابل بحث میشه که آیا شرکت مشکل موجود رو به صورت رسمی قبول کرده و در اینجا نیاز به عذر خواهی و حتی جبران داره و یا اینکه شرکت برای جلوگیری از کاهش ارزش سهام و بد بینی کاربران فعلا تصمیم به لاپوشونی و بی جواب گذاشتن مشکلات گرفته .
این موضوع که شرکت بی خبر هست یک شایعه همیشگی و دروغ محضه و به هیچ عنوان باور نکنید چه برای این شرکت و چه برای تمامی شرکت های دیگه .
تنها این موضوع در اینجا قابل بحث میشه که آیا شرکت مشکل موجود رو به صورت رسمی قبول کرده و در اینجا نیاز به عذر خواهی و حتی جبران داره و یا اینکه شرکت برای جلوگیری از کاهش ارزش سهام و بد بینی کاربران فعلا تصمیم به لاپوشونی و بی جواب گذاشتن مشکلات گرفته .
اره بلاخره خودشون برنامه نویسن و صد درصد از مشکلات خبر دارن ...
راه حل اول براشون خیلی بهتر هست ...حالا مشخص نیست شایدم دارن مشکل رو درست میکنن و با یه قطعی سرور مشکل رو حل کنن!
ولی خیلی عجیبه امروز سه روز کامله که اینجوریه! چرا زودتر درست نمیکنن!
امروز تو فیسبوکش که پست جدید گذاشت تو کامنت ها یه عرب هم یه عکس از مشکل لودینگ گذاشته بود ...یعنی برای ایران نیست فقط!
فقط امیدوارم زودتر درستش کنن ...خیلی بده اینجوری
البته از خوش شانسی من وقتایی که داخل بازی میشه تک و توک تغییرات ثبت میشه! بعد از چندین بار سعی و تلاش که تونستم لابراتور و کارگرمو بذارم سرکار ،امروز ظهر ایر سوییپر رو جهتشو عوض کردم! تک و توک که وارد میشه دیدم که جهتش عوض شده!
یعنی اینکه کارگرام بیکار بشن میتونم بذارم سرکار!
البته ایشالا به اونجا نکشه و زودتر مشکل همه درست بشه!
Milad4171
04-05-2015, 21:49
دوستان سلام
شاید باورش سخت باشه
ولی یکی از دوستان من مشکل داشت
اصلا نمیتونست وارد بازی بشه
یعنی تا میرفت تو بازی علامت وای فای می اومد
ولی به قول خودش از کلنی که توش بود خارج که شد مشکلش حل شد
الانم تو یه کلن دیگه هست و به گفته ی خودش دیگه مشکل نداره.
من فکر میکنم یه این مشکل مربوط به یک سری کلن هاست که تو سرچ معمولی پیدا نمیشن. یعنی یه جور حالت مخفی دارن. شاید کلن های ضعیف تر یا کلن های پر جمعیت تر این مشکل رو بیشتر داشته باشن !!
من اینطوری فکر میکنم !!
کسانی که مشکلشون با این قطع شدن نت زیاده یک بار این روش رو امتحان کنن
موقتی کلنشون رو عوض کنن ببین مشکلشون حل میشه یا نه
منم همچنان این مشکل رو دارم ولی با روش های معمولی حل میکنم
یکی از روشهایی که جدیدا پیدا کردم , بازی رو کلا میبندم وای فای تبلت رو خاموش میکنم و دوباره همه رو وصل میکنم درست میشه
دوستان سلام
شاید باورش سخت باشه
ولی یکی از دوستان من مشکل داشت
اصلا نمیتونست وارد بازی بشه
یعنی تا میرفت تو بازی علامت وای فای می اومد
ولی به قول خودش از کلنی که توش بود خارج که شد مشکلش حل شد
الانم تو یه کلن دیگه هست و به گفته ی خودش دیگه مشکل نداره.
من فکر میکنم یه این مشکل مربوط به یک سری کلن هاست که تو سرچ معمولی پیدا نمیشن. یعنی یه جور حالت مخفی دارن. شاید کلن های ضعیف تر یا کلن های پر جمعیت تر این مشکل رو بیشتر داشته باشن !!
من اینطوری فکر میکنم !!
کسانی که مشکلشون با این قطع شدن نت زیاده یک بار این روش رو امتحان کنن
موقتی کلنشون رو عوض کنن ببین مشکلشون حل میشه یا نه
این مشکل قطع شدن نت و اومدن علامت وای فای حدود سه ماه یا بیشتره که وجود داره و چاره ش فیلترشکنه ...
ما مشکلمون اینه که اصلا وارد بازی نمیشه!
از چهلو دو نفری که تو کلن ما هستن فقط من یکی گه گداری میتونم وارد بازی بشم که متاسفانه علامت وای فای میاد!حتی قسمت چت و پیام ها و ایکون وار هم لود نمیشه و خاکستری هست! پس روی کلن هم نمیشه زد تا کلن بالا بیاد و لفت بدیم!چون داخل بازی اصلا نت وجود نداره!
تا جایی که من سرچ کردم و جستچو کردم بخاطر کاراکتر های فارسی و یه سری شکلک ها هست که داخل چت یا قوانین کلن نوشته شده! کسایی که تونستن این شکلک هارو پاک کنن به وسیله ی کسایی که ایفون داشتن ،تونستن وارد بازی بشن!
ولی کسایی مثل ما که اعضای کلنمون ایفون ندارن هنوز نتونستیم وارد بازی بشیم و مشکلمون پابرجاس!
متاسفانه ما هم تو چت جروف فارسی داریم! هم تو قوانین کلن! بدتر از اون تو قوانین از اون شکلک ها هم داری که کاره یکی از کولیدراس که شکلک گذاشته!
منم همچنان این مشکل رو دارم ولی با روش های معمولی حل میکنم
یکی از روشهایی که جدیدا پیدا کردم , بازی رو کلا میبندم وای فای تبلت رو خاموش میکنم و دوباره همه رو وصل میکنم درست میشه
این مشکل خیلی وقته که هست! قبل از عید هم بود و هنوز هم هست!
دلیلشم داخلیه و از نت و پارازیت هایی که عمدا توسط مسئولین انداخته میشه! اگه دقت کرده باشین وایبر هم همین مشکلو داره و مثل سابق سریع نیست!
برای من که با فیلترشکن خیلی راحت حل میشه این مشکل ...
ولی این مشکل جدید خیلی رو اعصابه....
داداش اخری سکته میزنی سر بالا نیومدن بازیت چی شد به پشتیبانی ایمیل زدی ؟؟جوابش اومد؟؟؟
داداش اخری سکته میزنی سر بالا نیومدن بازیت چی شد به پشتیبانی ایمیل زدی ؟؟جوابش اومد؟؟؟
کارمون از سکته گذشت :n02:
نه والا هنوز درست نشده ...
اره خیلی زیاد ایمیل زدم ...خیلیای دیگه هم ایمیل زدن اما هنوز هیچ جوابی ندادن ...
تو فیسبوکشم چرتو پرت میذاره ..پست گذاشته چیزای خنده دار بذارین و فلان و از این دری وریا ...جا اینکارا بیایین مشکل مارو حل کنین:n34:
خبره خوووب
همین الان بازی قطع شد:n02:
ایشالا که بازی درست بشه
وای ینی میشه ؟:n02:
inceptro
05-05-2015, 10:45
5/5/2015
Maintenance break
بازی از دسترس خارج شد.
ارور قطع شد اما هنوز بازی بالا نمیاددددددد:n03::n04:
چه ضدحالی خورد م....
وقتی بازی بخاطر ایر سوییپر قطع شده یعنی اصلا از بودن مشکل لودینگ حتی خبر هم ندارن ....
یعنی چی اخه ...من که نمیفهمم ...دیگه خیلی اعصابم خرد شد ..خیلی
Public Enemy
05-05-2015, 11:27
والا به نظرم برای air sweeper باید یه سری نقاط ضعف بیشتری قرار بدند .
مثلا از اونجا که air sweeper شبیه جارو برقی هستش و جارو برقی با برق کار می کنه که نسبت به جریان برق حساسه ، تاثیر رعد و برق رو روی air sweeper دو برابر کنند و نسبت به wizard لول چهار به بالا نیز خرابی بیشتری داشته باشه
یا یه موجود که تو هوا حرکت می کنه و سریعتر هستش به بازی اضافه کنند
حتی خود سوپرسل هیچ توجهی به مشکل ما نداره
انگار که همچین مشکلی وحود نداره ...ای خدا:n03:
والا به نظرم برای air sweeper باید یه سری نقاط ضعف بیشتری قرار بدند .
مثلا از اونجا که air sweeper شبیه جارو برقی هستش و جارو برقی با برق کار می کنه که نسبت به جریان برق حساسه ، تاثیر رعد و برق رو روی air sweeper دو برابر کنند و نسبت به wizard لول چهار به بالا نیز خرابی بیشتری داشته باشه
یا یه موجود که تو هوا حرکت می کنه و سریعتر هستش به بازی اضافه کنند
Sweeper همینطورش هم کلی ضعف دار هست یکی سرعت شلیک باد هست و دیگری محدود بودن وسعت اون باد . بعد در واقع Sweeper یه دلیل انتخاب برای جهت بخشیدن به شروع اتک شما در تان های بالا مثل 9-10 هستش مخصوصا 10 . یعنی با قرار گیری این دفاعی در جای درست شما رو به فکر وا میداره که از کدوم سمت اتک بهتری میشه زد و این خودش هم وقت کشی هست و هم هیجان بالاتری رو به بازی میده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که این دفاعی برای Town Hall 6 هم اومده راضی نگه داشتن کاربران پایین دست و ترقیب نکردن کاربران به آپگرید های متوالی و بیهوده ی TH هست .
چون عملا بخواید حساب کنید این دفاعی برای زیر تان هال 9 اصلا دفاعی به حساب نمیاد .
Sweeper همینطورش هم کلی ضعف دار هست یکی سرعت شلیک باد هست و دیگری محدود بودن وسعت اون باد . بعد در واقع Sweeper یه دلیل انتخاب برای جهت بخشیدن به شروع اتک شما در تان های بالا مثل 9-10 هستش مخصوصا 10 . یعنی با قرار گیری این دفاعی در جای درست شما رو به فکر وا میداره که از کدوم سمت اتک بهتری میشه زد و این خودش هم وقت کشی هست و هم هیجان بالاتری رو به بازی میده.
من فکر میکنم یکی از دلایلی که این دفاعی برای Town Hall 6 هم اومده راضی نگه داشتن کاربران پایین دست و ترقیب نکردن کاربران به آپگرید های متوالی و بیهوده ی TH هست .
چون عملا بخواید حساب کنید این دفاعی برای زیر تان هال 9 اصلا دفاعی به حساب نمیاد .
ولی برای تان هال هفتو هشتم میتونه خیلی تاثیر گذار باشه!
برای حمله ی دراگ میتونه مشکل ایجاد کنه!
میشه اکانتی رو به کسی داد بدون جیمیل؟
من رفتم تو گوگل پلاس و بازی رو از تنظیماتش دیسکانکت کردم و تیکشو هم زدم بازی پاک شد از گوگل پلاس ولی حالا میخوام رو یک اکانت جدید ببرمش ولی اصلا سیو نمیشه رو اکانت جدید.
چیکار باید کرد در چنین شرایطی؟ یعنی به هیچ عنوان نمیشه بازی رو انتقال داد به جیمیل جدید؟
میشه اکانتی رو به کسی داد بدون جیمیل؟
من رفتم تو گوگل پلاس و بازی رو از تنظیماتش دیسکانکت کردم و تیکشو هم زدم بازی پاک شد از گوگل پلاس ولی حالا میخوام رو یک اکانت جدید ببرمش ولی اصلا سیو نمیشه رو اکانت جدید.
چیکار باید کرد در چنین شرایطی؟ یعنی به هیچ عنوان نمیشه بازی رو انتقال داد به جیمیل جدید؟
از طریق لینک کردن میشه بدون زدن جیمیل بازی رو انتقال داد به یه گوشی دیگه!
ولی خب هر وقت بازی حذف بشه دوباره برای اوردن سیو باید جیمیل زده بشه تا بازی از ادمه بیاد!
ایمیل سیو شده رو هم نمیشه تغییر داد! مگر اینکه به پشتیبانی ایمیل بدی و اونا رو قانع کنی که بعید میدونم بتونی !
saeed ssd
05-05-2015, 16:30
سلام
دوستانی که مشکل ورود به بازی دارن این نسخه رو تست کنن
سلام
دوستانی که مشکل ورود به بازی دارن این نسخه رو تست کنن
من شاید بیشتر از بیست بار دانلود کرده باشم ورژن های مختلف رو!
تا وقتی که مشکل از طریق سرور حل نشه هنوز پابرجاس!
Zaghan_13
05-05-2015, 17:48
دوستان ی سری ب اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزنید ببینین قضیه چیه
زده حک صد در صد و ازین حرفا
کسی تاحالا ازینجا گرفته یا نه
amihosein
05-05-2015, 18:05
دوستان ی سری ب اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بزنید ببینین قضیه چیه
زده حک صد در صد و ازین حرفا
کسی تاحالا ازینجا گرفته یا نه
نداریم،این همون god of gem و FHX و از این برنامه هاس که فقط میشه افلاین اتک زد و هیچ کارایی نداره
وااااااای بچه ها مشکلم حل شد
تو فیسبوک بازی یه عرب پست گذاشنه بود همین مشکل رو،بعد سوپرسل هم پایینش جواب داده بود که جدیدترین نسخه رو از گوگل پلی دانلود کنه و این مشکل رفع شده!
من اولش باور نکردم!
بعدش رفتم از گوگل پلی دانلود کردم و با کمال تعجب دیدم وارد شدددددد :n02:
بعد سریع نطقه گذاشتم و قانون کلن رو هم پاک کردم ..بعد بقیه بچه ها هم تونستن وارد بشن ...
من الان دارم سرچ میزنم :n02:
میرم به بقیه سایتا هم اطلاع رسانی کنم :n02:
نمیدونم الان بخندم یا ناراجت بشم چون هرکی داخل کلن بشه بدون حرفی داره لفت میده از ترسش :n02: :))))))))
البته هرکی که میگم سه چهار نفر شون اینجور کردن ....
وار رو هم 83 به صفر باختیم :n02:
خداروشکر مشکل حل شد ...خیلی خوشحالم .حالا برم پنج میلیون لوت بزنم تا فردا صوب :n02:
Killzone2
05-05-2015, 18:43
مشکل عجیب!!
الان وصل شدم بازی دیدم نوشت یه نفر دیگه از یه دیوایس دیگه به زمین شما وصل شده!! یعنی وصل شدن به اکانت من؟
البته بگم امکانش 0 هست کسی بتونه اکانت یا جیمیل من رو هک کنه
...
اگه link to device کنم به یه گوشی دیگه مشکل برطرف میشه؟
مشکل عجیب!!
الان وصل شدم بازی دیدم نوشت یه نفر دیگه از یه دیوایس دیگه به زمین شما وصل شده!! یعنی وصل شدن به اکانت من؟
البته بگم امکانش 0 هست کسی بتونه اکانت یا جیمیل من رو هک کنه
...
اگه link to device کنم به یه گوشی دیگه مشکل برطرف میشه؟
اره این پیغامو وقتی میده که یکی دیگه به اکانتت وصل شده باشه و داخل بازی بشه ....
اول شما باید رمز جیمیلتون رو عوض کنین ...بعد به سوپرسل ایمیل بدین که بای رو از دستگاه هایی که احتمالا لینک داده شدن حذف کنه ...
Killzone2
05-05-2015, 19:00
اره این پیغامو وقتی میده که یکی دیگه به اکانتت وصل شده باشه و داخل بازی بشه ....
اول شما باید رمز جیمیلتون رو عوض کنین ...بعد به سوپرسل ایمیل بدین که بای رو از دستگاه هایی که احتمالا لینک داده شدن حذف کنه ...
پس یعنی امکان داره کسی به بازی من وصل شده باشه؟
اخه هر جور فکر میکنم امکان نداره! پس رمز جیمیل عوض کنم بعد سوپرسل پیام بدم حله؟
پس یعنی امکان داره کسی به بازی من وصل شده باشه؟
اخه هر جور فکر میکنم امکان نداره! پس رمز جیمیل عوض کنم بعد سوپرسل پیام بدم حله؟
صد درصد یکی وصل شده ،خالا من نمیدونم چجوری
من خودم سه تا اکانت لول بالا دارم با چندتا گوشی هم بازی کردم و میدونم هر وقت این پیغام میده ینی یکی دیکه وارد بازیتون شده ...
اره همین الان رمزتو عوض کن!
بعدشم ایمیل بده،البته وقتی رمزو عوض کنی بقیه دستگاه هایی که ایمیلتو زدن براشون ارور میاد و رمز جدید ازشون میخاد !ولی مطمئن نیستم که بازیشون قطع بشه! یا اگه لینک شده باشه بازیشون قطع نمیشه ...پس برا اطمینان به سوپرسل ایمیل بده!
الان متن دقیقش یادم نیست اما تو سایت ها بود اموزشش...اگه پیدا کردم لینکشو براتون میذارم منتهی الان دارم میرم جایی اومدم میذارم
اگه هم خودتون تونستین پیدا کنین که دیگه هیچی ...
Killzone2
05-05-2015, 19:32
صد درصد یکی وصل شده ،خالا من نمیدونم چجوری
من خودم سه تا اکانت لول بالا دارم با چندتا گوشی هم بازی کردم و میدونم هر وقت این پیغام میده ینی یکی دیکه وارد بازیتون شده ...
اره همین الان رمزتو عوض کن!
بعدشم ایمیل بده،البته وقتی رمزو عوض کنی بقیه دستگاه هایی که ایمیلتو زدن براشون ارور میاد و رمز جدید ازشون میخاد !ولی مطمئن نیستم که بازیشون قطع بشه! یا اگه لینک شده باشه بازیشون قطع نمیشه ...پس برا اطمینان به سوپرسل ایمیل بده!
الان متن دقیقش یادم نیست اما تو سایت ها بود اموزشش...اگه پیدا کردم لینکشو براتون میذارم منتهی الان دارم میرم جایی اومدم میذارم
اگه هم خودتون تونستین پیدا کنین که دیگه هیچی ...
متن رو که جور میکنم فقط از کدوم قسمت تو بازی باید به ساپورت پیام بدم؟اخه پیداش نکردم
متن رو که جور میکنم فقط از کدوم قسمت تو بازی باید به ساپورت پیام بدم؟اخه پیداش نکردم
اینم لینک اموزش :
virus2009
05-05-2015, 19:44
تو همون setting گزینه help and support رو بزن برو قسمت My account مشکل تو گفته شده اونجا، بازش که کردی از بالا گزینه ارسال پیام رو بزن.
سلام دوستان ترفند نیامده؟؟؟
kasra_khan2003
05-05-2015, 20:15
سلام،
اندروید رو نمی دونم اما تو iOS میشه و خودم هم این کار رو کردم. باید برین تو Account خودتون و History of purchases رو نگاه کنین.
سلام دوستان ترفند نیامده؟؟؟
ترفند چی؟
اگه منظورتون گیر کردن تو لودینگ هست چرا اومده،بازی فعلی رو حذف کن و از گوگل پلی نسخه جدید رو دانلود کن حل میشه!من چهار روز نمیتونستم وارد بازی بشم و امروز سوپرسل مشکل رو حل کرد!
mohammad.asghari
06-05-2015, 13:37
سلام دوستان این نرم افزار xmodgames هنوزم کسی باهاش مشکل داره!؟جدیدترین آبدیت رو که همین امروز داد نصب کردم بازم مشکل داره!راه حلی دیگه وجود داره؟
sepadl71
06-05-2015, 14:55
سلام، لطفا در مبحث "هک و کرک بازی Clash Of Clans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" هم شرکت کنین:
هک و کرک بازی Clash Of Clans ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
P30sajjad
06-05-2015, 17:14
هر کی این بازیو داره بیاد یه کلن بزنیم
Armin.Computer
06-05-2015, 23:02
سلام
این کلن که مال p30world هست رو دیدم
میگه زیر لول 70 نیان
من 56 هستم
نمیشه بیام؟؟؟
ArashMiniStar
06-05-2015, 23:17
سلام
میگه زیر لول 70 نیان
من 56 هستم
نمیشه بیام؟؟؟
دادا بیا اینجا خوشحال میشیم :)
Kolahak
سلام
من علامت وایفای اینترنت زیاد برام میاد با اینکه اینترنتم مشکلی نداره شما چی ؟
سلام
من علامت وایفای اینترنت زیاد برام میاد با اینکه اینترنتم مشکلی نداره شما چی ؟
این مشکل از سه ماه پیش هست که برای همه وجود داره
با نت سیم کارت مشکلی نداره ،اما adsl اینجوری میشه ...باید از فیلترشکن استفاده کنی ..با فیلترشکن درست میشه ..
ArashMiniStar
07-05-2015, 11:41
این مشکل از سه ماه پیش هست که برای همه وجود داره
با نت سیم کارت مشکلی نداره ،اما adsl اینجوری میشه ...باید از فیلترشکن استفاده کنی ..با فیلترشکن درست میشه ..
اشکال از تایم اوت اینترنته
Armin.Computer
07-05-2015, 13:57
من بعضی مواقع از بازی که می یام بیرون و دوباره اجرا میکنم خوب میشه
ArashMiniStar
07-05-2015, 14:02
من بعضی مواقع از بازی که می یام بیرون و دوباره اجرا میکنم خوب میشه
اره دیگه چون تایم اوت میده علامت انتن میاد بازیو دوباره میاری اینترنت درست میشه موقتا نمیده
Armin.Computer
07-05-2015, 14:51
اره دیگه چون تایم اوت میده علامت انتن میاد بازیو دوباره میاری اینترنت درست میشه موقتا نمیده
قطع شدن خیلی خیلی بده
فکر کن تو اتک باشی که نت قطع بشه
من بارها این اتفاق واسم افتاده
من تخصصم اینترنت نیست
میشه یکم در مورد تایم اوت توضیج بدی؟
و چرا درستش نمیکنن؟
سلام
میگه زیر لول 70 نیان
من 56 هستم
نمیشه بیام؟؟؟
آرمین جان یکم سریع تر لول رو بیار بالاتر در خدمتت هستیم عزیز . شرایط رو سخت گرفتیم تا کلن خیلی زود به جایی که باید برسه , برسه که بتونیم شعبه دوم کلن رو بزنیم .
من تخصصم اینترنت نیست
میشه یکم در مورد تایم اوت توضیج بدی؟
و چرا درستش نمیکنن؟
زمانی که یک Data Packet یا همون بسته اطلاعاتی از مبدا ارسال بشه و به مقصد نرسه که از مقصد تائیده ی ارسالی به مبدا ارسال بشه Data به خاطر محدودیت زمانی معین Lost میشه که به این موضوع Time Out میگن.
زمانی که یک Data Packet یا همون بسته اطلاعاتی از مبدا ارسال بشه و به مقصد نرسه که از مقصد تائیده ی ارسالی به مبدا ارسال بشه Data به خاطر محدودیت زمانی معین Lost میشه که به این موضوع Time Out میگن.
خب این دلیلش چیه و چرا درستش نمیکنن؟
قبلا میگفتن بخاطر سیستم فیلترینگ جدیده و این حرفا ...
Milad4171
08-05-2015, 11:40
سلام.
همینک وضعیت سرزمین من
sepadl71
08-05-2015, 16:25
خب این دلیلش چیه و چرا درستش نمیکنن؟
قبلا میگفتن بخاطر سیستم فیلترینگ جدیده و این حرفا ...
سلام دوست عزیز،
بذارین با جزئیات کامل بهتون توضیح بدم :
ببینین، یک سری ارتباطات پایدار و یه سری ارتباطات غیر پایدار هستن، یعنی یک سری یک بار وصل میشن و تا پایان کار متصل هستن و فقط یک سری اطلاعات در این بین رد و بدل میشه و اون سری دیگه، تنها وقتی نیاز هست اطلاعات رد و بدل میشه
این موضوع بستگی به نحوه ی برنامه نویسی و عملکرد هر سیستم داره
مثلا" در سیستم معمولی که شما سایت رو باز میکنین، دو نوع پروتوکول HTTP و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، که HTTP اطلاعات رو یکه تیکه ارسال میکنه و از متد های معمولی GET و POST استفاده میکنه، اما در پروتوکول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت جامع در ابتدا از CONNECT استفاده میشه و بعدش عملیات GET و با POST انجام میشه
موضوع اصلی دقیقا" بر سر اینترنت کشور ما هستش و هیچ مشکلی از سرور ها و بازی CLASH OF CLANS نیست؛ و تنها چیزی که هست، فیلترینگ یا کنترل و امثالهم هست
متاسفانه، فیلترینگ نا صحیح و غیر قابل کنترل و بدون تست و بررسی، نتیجش همین میشه؛ نتیجش این میشه که یک سری ارتباطات پایدار، نا پایدار میشن (یعنی اینکه لینک کانکت شده، در یه سری حالت ها دیسکانکت میشه)
شما اگه دقت کنید، این مشکل در برنامه VIBER و برخی دیگر از نرم افزار های ارتباطی هم هست؛ حتی بعضی اوقات شما با آپلود یک فایل هم مشکل دارید (برای من که اینطور هست)
حالا اینجا یک سری پروتوکول ها هستن، که غیر قابل دستکاری و کنترل و مدیریت هستن، و همینطور دیتای ارسالی و دریافتی اونها قابل شناسایی نیست (که میتونند COMPRESS هم داشته باشن و خود برنامه ای که از اون استفاده میکنه، ارسال و دریافت دیتا رو مدیریت و کنترل کنه)
این مشکل تا قبل از عید وجود نداشت، اما از هفته اول و دوم فروردین ماه سال جاری، این فیلترینگ اجرا شد و از اون استفاده شد
بنده حس میکنم که این نوع فیلترینگ (که اسمش رو هوشمند گذاشتن) به یک سری دیتاهایی که رد و بدل میشن حساس میشه، و اگه شک کنه که شما دارین چیزی رو دور میزنین (یا شایدم به دلیل ناخوانا بودن پکت ارسالی)، ارتباط شما رو قطع میکنه
تنها راهی که وجود داره، استفاده از PROTECTION های مختلف (که همه ی ایران به اسم ف.ی..ل...ت....ر.....ش......ک.......ن اونو میشناسن) برای تغییر مسیر ارسال و دریافت و تغییر در بسته های ارسالی و دریافتی هست
امیدوارم مفید بوده باشه
ehsan102
08-05-2015, 17:46
سلام بچه ها
اینجا مپ ایر سوئیپر گذاشتن برای تان هال های 8 و 9 و 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-494
Ali*Reza
08-05-2015, 23:44
به یک کاربر جالب برخورد کردم.
بدون شرح :n02: :
ehsannirvana
08-05-2015, 23:47
این مکس لول بازی هست
و یادمه سایت ign یه مصاحبه باهاش کرده بود...
Spaniuly
09-05-2015, 12:46
آپدیت دیروز رو دانلود کنید اونهایی که دهکده شون لود نمی شد الان با این آپدیت مشکل حل شده
armin_punisher6
09-05-2015, 13:05
اینم زمین من :دی
migmig3000
09-05-2015, 13:52
این احتمالا قبلا لیدر کلن های req & leave بوده چون دونیت یه کلن عادی در حدی نیست که کسی بخواد انقدر دونیت بده که لول 300 بشه!
Spaniuly
09-05-2015, 19:26
تعداد کسانی که لول سیصد هستند کم نیست حالا اینقدر این مسئله رو بزرگ نکنید
یه سوال از حرفه ای ها یه نگاه به شربت تاور بکنید اون مپ آفلاین آخری منظورم مپ گابلین ها هستش به نظرتون با 44 تا بالون مکس لول و کینگ و کوئین لول ده و 4 تا اسپل ابی میشه فول زد؟
دو تا ضد هوایی خفن داره هر کدوم با دو تا اسپل آبی لول پنج از بین می رن یا نه؟
در کل فکر می کنم میشه با این تروپس فول زدش
یه سوال از حرفه ای ها یه نگاه به شربت تاور بکنید اون مپ آفلاین آخری منظورم مپ گابلین ها هستش به نظرتون با 44 تا بالون مکس لول و کینگ و کوئین لول ده و 4 تا اسپل ابی میشه فول زد؟
اینجا کامل آموزش داده چطوری رد کنی
یه سوال هنگامی که سرباز تو آزمایشگاه داره آپ میشه اگه بزنی آزمایشگاه رو آپ کنی متوقف میشه آموزش سرباز؟
Ali*Reza
09-05-2015, 21:22
من با سی و پنج تا Hog لول سه زدمش !
یه سوال هنگامی که سرباز تو آزمایشگاه داره آپ میشه اگه بزنی آزمایشگاه رو آپ کنی متوقف میشه آموزش سرباز؟
خیر متوقف نمیشه.
farshid_titan
09-05-2015, 23:52
هست؟
میشه یک نفر دیگرو جز برندون نشون بدی که لول 300
Spaniuly
10-05-2015, 11:12
هست؟
میشه یک نفر دیگرو جز برندون نشون بدی که لول 300
بله هست خیلی ساده با یه سرچ توسط گوگل می تونی تعدادیشون رو پیدا کنی و ببینی من از چند تاشون هم عکس داشتم ولی پاک کردم یکیشون در لحظه سیصد شدن با دیوارای آبی رنگش عدد سیصد رو وسط مپ در آورده بود و لحظه ای که به سیصد رسیده بود و اون ستاره آبی که توش عدد سیصد رو نوشته ظاهر شده بود اسکرین شات زده بود.
Public Enemy
10-05-2015, 11:55
اینجا کامل آموزش داده چطوری رد کنی
آره متوفق میشه تا اطلاع ثانوی ( تا زمانی که آپگرید ساختمان لابراتوار تموم شه ، آپگرید لابراتوار که تموم شد ، ادامه تحقیقاتشونو انجام میدن )
در کل به LEVEL زیاد اهمیت ندین چون یه عدد نمادینه !
من الان با LEVEL 104 با خیلی ها که 115 یا 120 هستن برابری قدرت دفاعی و نیرو دارم
با هوگ سه هم راحت سه ستاره میشه! حتی اگه بلد نباشی اتک هوگ بدی! سه تا اسپل هیل ببر! فول هوگ برو مثل آبه خوردنه!
چون ایر دیفنس زیاد داره بهتره زمینی بزنی ...
من الان با LEVEL 104 با خیلی ها که 115 یا 120 هستن برابری قدرت دفاعی و نیرو دارم
دقیقا ...منم الان لول 101 ام ..دوستم لول 105 هست اما تو وار ازمن پایین تر قرار میگیره و دفاعیاشم از من پایین تره یخورده ...
یا یکی رو میشناسم با لول 124 ماکسه همه چیش ...یکی رو هم میشناسم لول 127 تازه یه ماهه هاشو ده کرده ...
بشخصه اهمیتی به لول نمیدم
خیلیا بخاطر لول هی در کلنو باز میکنن که دونیت کنن ..من بجای تلف کردن سربازام میرم اتک که پیشرفت کنم ..
لول هم مهمه اما اگه لولت با مپ و نیروهات نخونه ارزشی نداره ...
دقیقا یکی از دوستان من لول 135! هنوز دیواراش 9 هستن و اکثر سربازاش 5 6 فقط یه هوگش ماکسه کینگاشم هنوز به 10 نرسیدن فقط دونات میکنه
اینم وضعیت من بعد از حدود 3 ماه بازی کردن چند روزدیگه میرم تان هال 8 به نظر شما چه چیزایی رو اولویت قرار بدم برای ارتقا؟
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
اینم وضعیت من بعد از حدود 3 ماه بازی کردن چند روزدیگه میرم تان هال 8 به نظر شما چه چیزایی رو اولویت قرار بدم برای ارتقا؟
Sent from my HTC D816h using Tapatalk
تو TH 8 و 9 خیلی آپگرید وجود داره که روی هم نزدیک به 6 تا 10 ماه زمان برای فول شدن لازمه . واقعا خسته کنندس
برای شروع بهتره از Giant و آرچر شروع کنی شما تا نیرو هایی که باهاش لوت میری قوی تر بشه
بعد میتونی روی ویزارد و دراگون و هیلر سرمایه گذاری کنی برای وار
وال بریکر هم یه نیروی همه جانبه هست و تو تمام اتک ها من به شخصه میبرم
برای دفاعی هم سعی کن ابتدا WizardTower و Mortar آپ کنی و ترجیحا فول کنی چون مهمترین دفاعی این TH هستن و بعد از انها Air 6 کن که خیلی کارآمد هست.
بعد از فول کردن Wiz Tower و Mortar میتونی یک کارگر اختصاص بدی به Tesla
Amir-Rainman
10-05-2015, 17:03
با سلام خدمت دوستان اهل فَن
من تازه شروع کردم، لول شیشم :n02:
یه راهنمایی میکنید که چطور ادامه بدم؟ نقشه راهی به من بدین
تا چند ساعت دیگه 2 جمع کننده اکسیر به لول 4 ارتقایدا میکنه، مخزن طلا هم میشه لول 3 ؛ تاون هال رو ببرم رو 3 ؟
با سلام خدمت دوستان اهل فَن
من تازه شروع کردم، لول شیشم :n02:
یه راهنمایی میکنید که چطور ادامه بدم؟ نقشه راهی به من بدین
تا چند ساعت دیگه 2 جمع کننده اکسیر به لول 4 ارتقایدا میکنه، مخزن طلا هم میشه لول 3 ؛ تاون هال رو ببرم رو 3 ؟
سلام روز بخیر شما تان هال رو تا 5 میتونی پشت هم ببری مشکلی نیست اما برای از 5 به 6 بردن بهتره اول کامل آپ کنی و بعد به 6 بری
کم کم بازی دستت میاد خیلی عجله نکن .
سعی کن کسانی رو بزنی که بالای 20 هزار تا منابع دارند.
سلام برای اجرای این بازی باید گوشی داشته باشی یا بر روی مجازی ساز هم اجرا میشه؟
inceptro
10-05-2015, 20:57
سلام برای اجرای این بازی باید گوشی داشته باشی یا بر روی مجازی ساز هم اجرا میشه؟
الزامی به تبلت یا گوشی نیست.میتونید از طریق بلواستکس تو رایانه شخصی هم بازی کنین.
armin_punisher6
10-05-2015, 21:37
الزامی به تبلت یا گوشی نیست.میتونید از طریق بلواستکس تو رایانه شخصی هم بازی کنین.
واسه آِیفون دارا هم میشه رو ویندوز بازی کرد؟
Armin.Computer
10-05-2015, 22:33
سلام
دوستان برای حمله با minioin چه پیشنهادی دارید؟
من حمله کردم
زیاد جالب نبودن
ضعیف بودن
saeed ssd
10-05-2015, 23:49
سلام
من حمله کردم
زیاد جالب نبودن
ضعیف بودن
درود
اینا رو مطالعه کنید
استراژی حمله BARCH و BAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])استراتژی حمله با بالون و مینیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshid_titan
11-05-2015, 00:49
بله هست خیلی ساده با یه سرچ توسط گوگل می تونی تعدادیشون رو پیدا کنی و ببینی من از چند تاشون هم عکس داشتم ولی پاک کردم یکیشون در لحظه سیصد شدن با دیوارای آبی رنگش عدد سیصد رو وسط مپ در آورده بود و لحظه ای که به سیصد رسیده بود و اون ستاره آبی که توش عدد سیصد رو نوشته ظاهر شده بود اسکرین شات زده بود.
من که فک نکنم باشه اونا هم که تو گوگل میگی شما همه سرتاپا فیکه قشنگ داد میزنه تسلاش لول 6 هست بعد لولش 300هست.اره منم موافقم لول اصلا مهم نیس ولی این برندون کاری کرده کارستون که از هرکسی بر نمیاد و نباید ساده ازش گذشت خخ
migmig3000
11-05-2015, 02:33
سلام
من حمله کردم
زیاد جالب نبودن
ضعیف بودن
مینیون باید مکمل بالون استفاده بشه وگرنه اتک رو خراب میکنه چون شما یا باید زمینی حمله کنین یا هوایی که همه تله ها فعال نشن و اتک ترکیبی فقط وقتی پیشنهاد میشه که نیاز باشه یکی از ایردیفنس ها رو زمینی بزنید و از سمت دیگه هوایی حمله کنین.
مهندس الهه
11-05-2015, 17:31
clash ــم موقع باز کردن تو صفحه لودینگ گیر کرد
هی برمیگشت به لوگی سوپرسل و هی لودینگ و . . . .
رو نوار لودینگ مینوشت "downloading content"
فکر کنم میخاست آپگرید بشه
منم چون فایل ورژن جدید رو داشتم از رو فایل نصب و آپگرید کردم
ولی باز هم که بازی رو میخام باز کنم همین پروسه تکرار میشه
صفحه لودینگ و لوگو و صفحه لودینگ و لوگو و . . . .
مشکلش چیه ؟
فکر میکنم با یخ شکن مشکل حل میشه
ولی بدبختی اینجاست که هیچکدوم یخ شکنها کانکت نمیشن . حتی یخ شکن شخصیم
Armin.Computer
11-05-2015, 17:47
مینیون باید مکمل بالون استفاده بشه وگرنه اتک رو خراب میکنه چون شما یا باید زمینی حمله کنین یا هوایی که همه تله ها فعال نشن و اتک ترکیبی فقط وقتی پیشنهاد میشه که نیاز باشه یکی از ایردیفنس ها رو زمینی بزنید و از سمت دیگه هوایی حمله کنین.
ممنون
منم با دراگ حمله کردم
کنارش هم اینا بودن
البته بگم که من لول 1 دارم و هیچ آپگریدی نکردم
تغییرات جدید بازی:
زمان ساخت و هزینه بالون نصف شد .
زمان ساخت و هزینه هاگ نصف شد .
سه ویدیو جذاب و دیدنی تبلیغاتی منتشر شد !
Armin.Computer
11-05-2015, 18:28
امروز علامت وای فای من رو ول نمی کنه
همش می یاد
نمیشه درست بازی کرد
clash ــم موقع باز کردن تو صفحه لودینگ گیر کرد
هی برمیگشت به لوگی سوپرسل و هی لودینگ و . . . .
رو نوار لودینگ مینوشت "downloading content"
فکر کنم میخاست آپگرید بشه
منم چون فایل ورژن جدید رو داشتم از رو فایل نصب و آپگرید کردم
ولی باز هم که بازی رو میخام باز کنم همین پروسه تکرار میشه
صفحه لودینگ و لوگو و صفحه لودینگ و لوگو و . . . .
مشکلش چیه ؟
فکر میکنم با یخ شکن مشکل حل میشه
ولی بدبختی اینجاست که هیچکدوم یخ شکنها کانکت نمیشن . حتی یخ شکن شخصیم
ما هم حدود یه هفته پیش همین مشکلو داشتیم و چهار روز هم گرفتار بودیم ..
ورژن جدید رو از گوگل پلی دانلود کن درست میشه
ورژن فعلی رو حذف کن و مستقیما از گوگل پلی دانلود کن ...
آره متوفق میشه تا اطلاع ثانوی ( تا زمانی که آپگرید ساختمان لابراتوار تموم شه ، آپگرید لابراتوار که تموم شد ، ادامه تحقیقاتشونو انجام میدن )
نخیر عزیز متوفق نمیشه
من چندین بار تست کردم و متوقف نشد
ولی سعی کردم همیشه جوری برنامه ریزی کنم که وقتی لابراتوری رو میذارم تایم نیرویی که واسه اپگریت گذاشتم کمتر از خوده ساختمون باشه!
امروز علامت وای فای من رو ول نمی کنه
همش می یاد
نمیشه درست بازی کرد
این مشکل از قبل از عید بوده و هست!
دوستان میگن بخاطر تایم اوت و سیستم جدید فیلترینگ هست که مثلا هوشمنده اما نیست ...
Public Enemy
11-05-2015, 20:44
نخیر عزیز متوفق نمیشه
من چندین بار تست کردم و متوقف نشد
ولی سعی کردم همیشه جوری برنامه ریزی کنم که وقتی لابراتوری رو میذارم تایم نیرویی که واسه اپگریت گذاشتم کمتر از خوده ساختمون باشه!
زمانی که تاون هالم پنج بود این مساله رو تست کردم می خواستم ساختمونش رو آپگرید کنم توش گوبلین داشت آپگرید میشد . ساختمون رو زدم آپگرید متوقف شد بعد از آپگرید ساختمون ادامه تحقیقات ادامه یافت
تو ویکیش هم در این مورد دقیقا همین موضوع رو نوشته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.