مشاهده نسخه کامل
: [علوم اجتماعی] چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
من هم دیگه دنبال یه دختر خوب واسه ازدواج هستم اما هرچقدر هم خوب باشه بازم مهریه تو کتم نمیره. دخترهای خارجی هم بستگی به کشورش داره مثلا آمریکا به خاطر فرهنگ بدش قطعا اکثر زنهاشون اخلاقی فاحشه گونه و پسرانه دارن و اون لطافت و زیبایی یه زن کامل رو ندارن. اما کشورهای مثل روسیه و لبنان واقعا خوبه اگه پولداری برو اونجا زن بگیر از نظر قیافه و هیکل هم کلا زن ایرانی همچین مالی نیست :دی
زنهای روسی و لبنانی عالی هستن هم زیبا و خوش هیکل هم اینه مثل زنهای ایرانی از همون اول دنبال حق و حقوق و اینها نیستن.
اما خب همه اینکارها پول میخواد. پول زیاد اگه داری برو. اگه هم نداری از شهرستان ها زن بگیری بهتره فقط تو تهران زن نگیر که به درد شریک زندگی بودن نمیخورن.
ولی زن خارجی هم گرفتی باز برگرد همین ایران. هیچ کجا وطن خود آدم نمیشه مخصوصا اگه وضع مالیت خوبه همین ایران بمون ایران واقعا متفاوت هست با بقیه کشورها. بدی ایران اینه که مردمی که پول ندارن رو سرویس میکنه اما وضعیت مالیت خوب باشه ایران بهترین کشوره. هیچ کشوری مثل ایران با روحیات من و خیلی از ما ایرانی ها سازگار نیست.
اما به هرحال با زن خارجی 100 در 100 موافق هستم زنهای ایرانی همون اول شمشیر رو از رو می بندن که حق و حقوق نداشته اشون رو از حلقومت بکشن بیرون!
Cinema2Cinema
20-10-2019, 19:33
............
italodance
20-10-2019, 22:12
:wac:
:sq_6:
:24:
vahid javani
08-05-2020, 21:23
دوستان یه موضوعی برام مبهم مونده
به فرض ازدواج کردیم و بعد از ۱۰ تا بچه! با استفاده از روش های پیشگیری باز هم بارداری اتفاق افتاد چون تا اونجایی که میدونم هیچکدوم ۱۰۰ درصدی نیست.
بعدش چه اتفاقی میافته؟
سفر به خارج از کشور برای پایان دادن به بارداری با حقوق کارمندی تقریبا غیر ممکنه
داخل کشور هم که غیر قانونیه و ریسک و دردسرش خیلی زیاده
به نظرتون چاره چیست؟
دوستان یه موضوعی برام مبهم مونده
به فرض ازدواج کردیم و بعد از ۱۰ تا بچه! با استفاده از روش های پیشگیری باز هم بارداری اتفاق افتاد چون تا اونجایی که میدونم هیچکدوم ۱۰۰ درصدی نیست.
بعدش چه اتفاقی میافته؟
سفر به خارج از کشور برای پایان دادن به بارداری با حقوق کارمندی تقریبا غیر ممکنه
داخل کشور هم که غیر قانونیه و ریسک و دردسرش خیلی زیاده
به نظرتون چاره چیست؟
حقیقت اینه که مسائل جنسی برای لذت بردن انسان ایجاد نشده و فقط دامی برای اجبار انسان ها و حیوانات به تولید مثل هستش وگرنه مطمئن باش اون بالایی ها فکر لذت تو نبودن :biggrin: تخطی از این قوانین قطعا اختلال و دستبردن تو کار طبیعت و خلقته من توصیه نمیکنم کلا هرچی خودتو سرگرم پول و کار موقعیت اجتماعی کنی و کمتر سراغ این مسائل جنسی دور از عرف بری هم خودتو کوچیک نمی کنی هم بچه دار نمیشی.
vahid javani
08-05-2020, 23:25
حقیقت اینه که مسائل جنسی برای لذت بردن انسان ایجاد نشده و فقط دامی برای اجبار انسان ها و حیوانات به تولید مثل هستش وگرنه مطمئن باش اون بالایی ها فکر لذت تو نبودن :biggrin: تخطی از این قوانین قطعا اختلال و دستبردن تو کار طبیعت و خلقته من توصیه نمیکنم کلا هرچی خودتو سرگرم پول و کار موقعیت اجتماعی کنی و کمتر سراغ این مسائل جنسی دور از عرف بری هم خودتو کوچیک نمی کنی هم بچه دار نمیشی.
نگرفتم چی شد!
یعنی میگی بعد ازدواج رابطه جنسی نداشته باشیم؟!
نگرفتم چی شد!
یعنی میگی بعد ازدواج رابطه جنسی نداشته باشیم؟!
حالت طبیعیش اینه که ازدواج میکنی رابطه جنسی برقرار میکنی دارای فرزند و خانواده میشی. اینکه فقط به چشم لذت بردن بهش نگاه کنی درست نیست و مشکل ساز میشه.
اگه هم از این روند طبیعی خوشت نمیاد کلا سمتش نری بهتره تا دنبال پیشگیری و سقط جنین و این بدبختی ها باشی.
vahid javani
10-05-2020, 16:40
حالت طبیعیش اینه که ازدواج میکنی رابطه جنسی برقرار میکنی دارای فرزند و خانواده میشی.
آخه چندتا؟ بالاخره از یه جایی و تعدادی به بعد دیگه بچه نمیخوایی
navidrezazadeh
03-07-2020, 22:20
دوستان جواب های جالب و البته کاملی دادن نکته ایی که برای خود من جالب هست اینکه بچه های ده 60 خیلی خیلی هستن که هنوز ازدواج نکردن خارج از مشکلاتی که دوستان نام بردن با شون که صحبت میکنی اصلا هیچ تمایلی به ازدواج ندارن خدایی اینم که میگن هرچی سن بالا تر بره ازدواج برای طرف سخت تر میشه یا میگن مشکل پسند تر میشه هم درسته و خودم درکش کردم :biggrin:
بامدادنیکنفس
04-07-2020, 08:09
این دهه 60 ی ها بیشتر تبلیغات اینترنتی سایت هایی مثل تبیان هست.
الان دهه 60 ی ها اکثرا ازدواج کردن بعضی ها زن اول شون را هم طلاق دادن زن دوم هم گرفتن .
navidrezazadeh
05-07-2020, 12:04
این دهه 60 ی ها بیشتر تبلیغات اینترنتی سایت هایی مثل تبیان هست.
الان دهه 60 ی ها اکثرا ازدواج کردن بعضی ها زن اول شون را هم طلاق دادن زن دوم هم گرفتن .
اگر سرشماری ده 60 رو نیگاه کنی فکر کنم بشه با یک سرچ پیدا کرد تعداد متولدینش خیلی بیشتر از ده 70 یا 80 هست جالبش اینکه پدر مادر ها اون زمان که هرچند اخرای جنگ میشه ولی باز جنگه دیگه که خیلی فعال بودن من خودم یادم میاد روی بسته و جعبه دستمال و کبریت و حتی بیسکویت ها مینوشتن بچه کمتر زندگی بهتر ببین دیگه چه وضعی بوده ////نمیگم که ازدواج نکردن ولی اماری که میدن اینو نشون میده که درصد بالایی ازدواج نکردن و هیچ تمایلی با این وضعیت زندگی به ازدواج ندارن:rolleye:
Afshin405
06-07-2020, 03:15
فکر کنم وضعیت قیمت دلار (بالای20تومن)دلیله خوبی باشه واسه ازدواج نکردن :wub:///
بامدادنیکنفس
06-07-2020, 04:15
من خودم خیلی دوس دارم ازدواج کنم از دهک های پایین جامعه هم نیستیم. ولی یکی از شهرستان های کوچیک زندگی میکنیم و مردم کارشون حرف در آوردن باسه بقیه هست و در حد یه شلوار جین را هم تحمل نمیکنن . یعنی انتخابی برام نمونده ازدواج کنم. اون ور شهر هم خاستگاری رفتیم جواب رد دادن بهمون . به قول یکی از آشنایان تو روستای ما طرف باید حتما فارغ التحصیل هوا و فضای شریف باشه زن درست و حسابی بهش بدن.
navidrezazadeh
06-07-2020, 23:49
من خودم خیلی دوس دارم ازدواج کنم از دهک های پایین جامعه هم نیستیم. ولی یکی از شهرستان های کوچیک زندگی میکنیم و مردم کارشون حرف در آوردن باسه بقیه هست و در حد یه شلوار جین را هم تحمل نمیکنن . یعنی انتخابی برام نمونده ازدواج کنم. اون ور شهر هم خاستگاری رفتیم جواب رد دادن بهمون . به قول یکی از آشنایان تو روستای ما طرف باید حتما فارغ التحصیل هوا و فضای شریف باشه زن درست و حسابی بهش بدن.
اقا یک ایول من به شما بگم که چه دل بزرگی داری خدایی بنده تو منطقه خوبی از تهران ساکن هستم پدرم یک زمان از سازمانی که توش کار میکرد بهش زمین دادن هرچند اون زمان بره بیابون بود خودم مزرعه گندم و درخت های توت تو پشت خونمون یادمه الان الان متری 60 میلیون پولشه و پدر من اون زمان 6 قطعه زمین خرید که تو هر کدوم پنج واحد ساخت الان ده واحد دست خودمونه بقیه به فروش رفته خودم هم ماهی 12 میلیون درامد دارم اینارو گفتم که بگم پشتم گرمه البته به پدر ولی باورت میشه اصلا و ابدا فکر ازدواج به ذهنم راه نمیدم سنم هم کم نیست ولی شما دمت گرم تو این وضعیت دل بزرگ و دریایی داری من یکی که پیشت لنگ میندازم بدون هیچ سرافکندگی کار بزرگی عزیز وقتی بنده نمیتونم انجام بدم هرکی بتونه بش میگم دمت گرم:rambo:
بامدادنیکنفس
07-07-2020, 08:07
اقا یک ایول من به شما بگم که چه دل بزرگی داری خدایی بنده تو منطقه خوبی از تهران ساکن هستم پدرم یک زمان از سازمانی که توش کار میکرد بهش زمین دادن هرچند اون زمان بره بیابون بود خودم مزرعه گندم و درخت های توت تو پشت خونمون یادمه الان الان متری 60 میلیون پولشه و پدر من اون زمان 6 قطعه زمین خرید که تو هر کدوم پنج واحد ساخت الان ده واحد دست خودمونه بقیه به فروش رفته خودم هم ماهی 12 میلیون درامد دارم اینارو گفتم که بگم پشتم گرمه البته به پدر ولی باورت میشه اصلا و ابدا فکر ازدواج به ذهنم راه نمیدم سنم هم کم نیست ولی شما دمت گرم تو این وضعیت دل بزرگ و دریایی داری من یکی که پیشت لنگ میندازم بدون هیچ سرافکندگی کار بزرگی عزیز وقتی بنده نمیتونم انجام بدم هرکی بتونه بش میگم دمت گرم:rambo:
استدعا دارم. ما تو شهرستان خودمون خونه داریم . تهران هم خونه داریم . در حال حاضر کسی حاضر نیست با من ازدواج کنه به خاطر مدرک و کار و غیره این چیزایی که مد روز هست. ولی فکرشو میکنم اگه بعد از این یه کس مناسبی هم پیدا بشه من دیگه خودم ازدواج نمیکنم ! یعنی بابای من این همه کار کرده اینا رو خریده بعد به خاطر یه ماه دو ماه هوس بازی به اسم "ازدواج" شرعی آدم بیاد اینا رو بریزه پای یکی دیگه که خودش معلوم نیست قبلا با کی بوده بعدا با کی خواهد بود . که چی بشه ؟ همین سایت هایی که خانوما دور هم جمع میشن برین بخونین ببینین چی نوشتن ! ! از یکی خوششون بیاد پول شون و همه چی شون رو میریزن به پاش . از یکی بدشون بیاد زندگی را براش میکنن جهنم.
وضعیت سیاسی هم این جوری نمیمونه . مهران غفوریان تو یکی از فیلم هاش میگفت شما آقایون که جمع شدید گروهی ازدواج کردید فکر میکنید خیلی زرنگ هستین .. نه آقا نیستید .
donnie yen
07-07-2020, 11:38
.................................................. ...
سلام
خوش به حالتون که اون همه ملک و آپارتمان دارین :biggrin:
و ماهی هم 12 میلیون درآمد :biggrin::rolleye::)
خدا از اینی که هست باز براتون بیشترش کنه :biggrin::laughing::)
ما که 1 میلیون و 200 هزار تومان هم در ماه نمیتونیم در بیاریم :biggrin::sad::)
navidrezazadeh
07-07-2020, 11:56
وای برمن اگر خواسته باشم فخر بفروشم خدا از قلب همه خبر داره اگر کوچکترین منظوری داشته باشم خدا منو خار کنه از گفتن اون مطالب که الان که فکر میکنم میبینم اشتباه بود اینککه فقط بگم مشکل مالی به هیچ عنوان نیست ترو هرکی که قبول دارین منو حلال کنید در اخر اگر شما تهران هستین بنده میتونم کمک کنم که شما هم درامد خوبی داشته باشین اگر تمایل دارین خوشحال میشم کمک کرده باشم........:»
donnie yen
07-07-2020, 14:34
وای برمن اگر خواسته باشم فخر بفروشم خدا از قلب همه خبر داره اگر کوچکترین منظوری داشته باشم خدا منو خار کنه از گفتن اون مطالب که الان که فکر میکنم میبینم اشتباه بود اینککه فقط بگم مشکل مالی به هیچ عنوان نیست ترو هرکی که قبول دارین منو حلال کنید در اخر اگر شما تهران هستین بنده میتونم کمک کنم که شما هم درامد خوبی داشته باشین اگر تمایل دارین خوشحال میشم کمک کرده باشم........:»
...........................................
سلام
جواب شما رو در پیام خصوصی دادم دوست عزیز.
vahid javani
16-07-2020, 08:51
شاید هم gamophobia داریم...
نظرتون چیه؟
- اگر خواستين توليد مثل كنيد ازدواج كنيد - براي فرار از تنهايي اينكارو نكنيد ... :rolleye:
vahid javani
28-11-2020, 20:56
- اگر خواستين توليد مثل كنيد ازدواج كنيد - براي فرار از تنهايي اينكارو نكنيد ... :rolleye:
برای فرار از تنهایی چکار کنیم؟:n13:
FOURTH RETURN
29-05-2022, 09:50
برای فرار از تنهایی چکار کنیم؟:n13:
من که توی طبیعت اصلا احساس تنهایی نمیکنم اتفاقا در اجتماع دوپایان انسان نما هست که احساس تنهایی میکنم
با طبیعت و درختان انس میگیرم درخت میکارم و ازش مراقبت میکنم که لذتی داره که اصلا در جمع دوپایان انسان نما بودن نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.