مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 3
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
marmolak kocholo
28-10-2011, 22:24
خب منم CD-Key بازی رو گرفتم.
کسایی که اوریج گرفتن منو تو اوریجین ادد کتن:
MrS3cr3T
دوستانی که نسخه 360 میخوان برن ولیعصر گیر میاد والا ...
shahin_mp3
28-10-2011, 22:36
سرعت خیلی مهم نیست پینگ مهم هست که پایین باشد که پینگ مخابرات خوب هست البته پینگ مخابرات هم بیشتر برای سرورهای وطنی جواب می دهد برای سرورهای خارجی همگی مشکل داریم.
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
برای بار 10000 نهههههههههههههههههههههههه ههههههه
اينم 10001 انقدر تاپيك زود ميره جلو كه پست ها رو پيدا نمي كني :21:
اخه لامصب ها براي چي اين كارو كردن :21:
dashmojtaba
28-10-2011, 22:38
با کرک شدشم میشه آنلاین زد ؟
majid322
28-10-2011, 22:41
عجب بازی بود :18::18::18::18:
واقعا در مورد این بازی کم لطفی شده بهترین بازی توی سبک اول شخص بود که بازی کردم...
گرافیک عالی ( ولی به کرایسیس نمیرسه)
صداگزاری بی نظریر حتی وقتی از کانال رد میشی صدای تلق تلوقه کانال کاملا به گوش میرسه...
گیک پلی واقع ابی نظیر بازی که ادم رو به سمت خودش میکشونه فکر کنم یکی از دلایلی که دوستان فکر کردن بازی کوتاهه همینه نشستن یه روزه تمومش کردن اینقدر جذابه :31:
در برخی موارد صحنه ها و گرافیکهای فوق العاده ای دیده میشه مثل مرحله ی قطار و مرحله ای که اون ساختمون
سقوط میکنه واقعا عالی کار شده ..
(کم بازی کردم مراحل بعدی رو ندیدم )
من که از بازی لذت بردم حسابی مطمئنم این یه بار سیرم نمیکنه و یه سه چهار باری حتما باید تموشم کنم...
ولی برسیم به نکات صعف بازی..
چیزی که کسی بهش اشاره نکرد این بود که هوش مصنوعیه دشمن ( هموطنای عزیز :31: ) بعضی وقتا خیلی کمه یعنی
خیلی راحت میشه 4 5 نفرشونو کشت ولی بعضی وقتا کشتن یه نفرشو نپدر ادمو در میاره...
شاید به خاطر اینه که من روی نرمال بازی میکنم...
مشکل دیگه که به نظرم زیاد مهم نیست همین محو شدن جسد دشمناست...
من تا به حال مشکل دیگه ای ندیدم اگه بود بازم مینویسم...
fereydoon1
28-10-2011, 23:00
به نظر دوستان این چراغ های توی بازی خیلی اذیت کننده نبود ؟
LiverBarca
28-10-2011, 23:09
دوستان تو مولتی پلیر بازی میشه ایرانیها رو برداشت؟؟؟
اگه بشه مطمئن باشید هیلتر نمیکنن تا از کشورمون دفاع کنیم!!!:دی
تو شهر ما هم از دیروز بازی رو دارن 3 تومن میفروشن(اگه چونه بزنی 2500 هم میده!!!:دی:31::31:)3 dvd هست ولی من چون ویندوزم xp هست بازی رو نخریدم و منتظرم فردا xboxشو برام بیارن...
به نظر دوستان این چراغ های توی بازی خیلی اذیت کننده نبود ؟
یه سری چراغ هستش روی بعضی اسلحه ی دشمنا که آره اون اذیت کنندس!
ولی عجب بازی ایه! خدایی هرکی میگه بازی ضعیفه از یک دید دیگه به این بازی نگاه کرده!
اینجا تبدیل شده به بازار ،خیلی ها هم به نون و نوا رسیدن :31:
+
امار مجموع امتیازات تا به حال..
GameRankings
PC...: 89.56%
Xbox360 : 84.23%
PS3 :85.28%
Metacritic
Pc : 91
Xbox 360 : 83
PS3 : 85
اینجا تبدیل شده به بازار ،خیلی ها هم به نون و نوا رسیدن :31:
+
امار مجموع امتیازات تا به حال..
GameRankings
PC...: 89.56%
Xbox360 : 84.23%
PS3 :85.28%
Metacritic
Pc : 91
Xbox 360 : 83
PS3 : 85
ایول به BF خودمون!
اینMetacriticسایته ؟چیه؟
hasanoooooooo
28-10-2011, 23:47
میانگین امتیاز چند سایت معتبر رو میگن متاکریک.... مثلا یکیشون 9 داده یکی 7 یکی 10 و یکی 4! میانگین اینارو میگیرن!
میانگین امتیاز چند سایت معتبر رو میگن متاکریک.... مثلا یکیشون 9 داده یکی 7 یکی 10 و یکی 4! میانگین اینارو میگیرن!
خب این رنکینگ مهمتر یا متاکریک؟
دوستان من یه سوال دارم بابت co op بازی؟
شما غیر از campaign چیز دیگه ای میبینید؟
ظاهرا بازی 6 مرحله co op داره که من چیزی پیدا نکردم...
یکی از دوستان گفته بود که از اوریجین سریال رو خریده, اوریجین رو چطور باز کرده؟
سایتش رو که باز میکنی ناقص بالا میاد و میزنه که سایت مشکل داره؟
AMIR.KIK
29-10-2011, 00:11
کسانی که بازی رو میخوان به من ایمیل بزنن در 3 dvd بازی کامل و بدون مشکل هست
خودم بازی رو تا آخر بردم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hasanoooooooo
29-10-2011, 00:16
خب این رنکینگ مهمتر یا متاکریک؟
حقیقت متاکریک یجورایی دهن پر کن هست ولی بنظرم نظر خود game spot میتونه ملاک خوبی باشه هر چند که بعضی از نظرات باز هم مغرضانه هست..... نمیدونم اهل فیلم هستید یا نه ولی imdb هم این متاکرکی رو یه مدت هست اظاف کرده! اونم بیخوده!
MASTER OC 7
29-10-2011, 00:18
دوستان بازیخور که بازیو ندارند
بازی را می فروشم
4 دی وی دی نسخه انگلیسی Reloded
همش میشه 3500 تومان:46:
hosein_artist
29-10-2011, 00:42
خب منم CD-Key بازی رو گرفتم.
کسایی که اوریج گرفتن منو تو اوریجین ادد کتن:
MrS3cr3T
داداش ادت کردم الان cd-key من روسی معمولی بود ولی 11 گیگ هست 1 هفته ای طول می کشد تا با شبانه دانلود کنم .شما چه cd-key خریدی منظور چه نسخه ای؟
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
دوستان من یه سوال دارم بابت co op بازی؟
شما غیر از campaign چیز دیگه ای میبینید؟
ظاهرا بازی 6 مرحله co op داره که من چیزی پیدا نکردم...
یکی از دوستان گفته بود که از اوریجین سریال رو خریده, اوریجین رو چطور باز کرده؟
سایتش رو که باز میکنی ناقص بالا میاد و میزنه که سایت مشکل داره؟
قسمت store اورجین با چیز پی ان باز می شود.
حقیقت متاکریک یجورایی دهن پر کن هست ولی بنظرم نظر خود game spot میتونه ملاک خوبی باشه هر چند که بعضی از نظرات باز هم مغرضانه هست..... نمیدونم اهل فیلم هستید یا نه ولی imdb هم این متاکرکی رو یه مدت هست اظاف کرده! اونم بیخوده!
imdb ک خیلی معتبره بابا! ولی یه مدت خبر ندارم چ خبره
97000مشاهده واسه یه بازیه fps فک کنم سابقه نداشته!!! (تو سایت)
don salieri2
29-10-2011, 02:22
آدرس یه فروشگاه اینترنتی رو بدید که از اونجا بگیرم
بازیو میده 6 تومن
AMIR.KIK
29-10-2011, 02:24
بازیو میده 6 تومن
با پول پست تا 10 تومان میره
MASTER OC 7
29-10-2011, 04:34
دوست عزیز اگه می خوای من بهت بازی را میدم 3500 تومان
نسخه اصلی انگلیسی با کرک Reloded
اگه خواستی بهم ایمیل بده یا تو یاهو اد کن
masteroc7@yahoo.com
در ضمن قبل شما چندتا از بچه های همینجا بازیرو ازم خریدن:46:
دوست عزیز اگه می خوای من بهت بازی را میدم 3500 تومان
نسخه اصلی انگلیسی با کرک Reloded
اگه خواستی بهم ایمیل بده یا تو یاهو اد کن
masteroc7@yahoo.com
در ضمن قبل شما چندتا از بچه های همینجا بازیرو ازم خریدن:46:
کدوم شهر ؟
آقا نسخه Reloaded ،BlackBox و بقیه نسخه های منتشر شده این بازی توی سایتp30day هست، درستم کار میکنه. پیشنهاد میکنم حتما نسخه 14gb رو دانلود کنید..
Maziar_69
29-10-2011, 11:49
من بازی رو خریدم.
جالبه که اصلا کرک نداشت. 19 تا پارت زیپ شده بود و فقط آنزیپش کردم و یه راست رفت تو بازی !!!
بچه ها پلاک ماشین ها رو دیدین؟
پلاک های ایران با نمره ایران 54 !
یه سری هم نمره تهران هست...
اونوقت اینا تو عراق چیکار میکنن؟
دوستان در مورد انلاینش یه خورده راهنمایی کنین!
سیدی کی چند بخرم خوبه؟ (که تو پاچمون نره؟!)
اصلا ارزش انلاین زدن رو داره؟
jfjfujfyrfft
29-10-2011, 11:58
file:///C:/Users/AMIR/Desktop/Untitled.jpg این ارورو چیکار کنم کمک کنید :41:
دوستان در مورد انلاینش یه خورده راهنمایی کنین!
سیدی کی چند بخرم خوبه؟ (که تو پاچمون نره؟!)
اصلا ارزش انلاین زدن رو داره؟
بیخیال!! این بازی فقط آنلاینش ارزش داره.
یه گوگل کوچولو بزنی کلی سایت پیدا میکنی که سی دی کی میفروشن.
به امید دیدارت در بازی آنلاین
در کل بازی جالبی بود ولی داستان بازی که خیلی کوتاه بود همش فکر کنم 5 ساعته تموم شد.......
AlexMercer
29-10-2011, 13:36
واقعا از اینکه این بازی رو انجام دادم شرمندم. کاملا بازی سیاسی و کثیفی بود. جالبه تو عراق که هستیم سربازا میگن مردم عراق دشمنمون نیستن plr هست ولی توی ایران چنین حرفی زده نمیشه
.......
کاش سرمایشو داشتیم یک بازی ضد بتلفیلد میساختیم البته نه با داستان های چرتی که الان بازی های ایرانی روش ساخته میشه با یک داستان درست حال بتلقیلد رو میگرفتیم
MASTER OC 7
29-10-2011, 14:17
کدوم شهر ؟
تهرانم عزیز:10:
Scary Feelings
29-10-2011, 14:34
بازیو میده 6 تومن
دوستانی که میخوان دانلود کنن از لینک بالا دانلود کنن , کاملا سالم هست , سرعت دانلودش هم توپه
داداش ادت کردم الان cd-key من روسی معمولی بود ولی 11 گیگ هست 1 هفته ای طول می کشد تا با شبانه دانلود کنم .شما چه cd-key خریدی منظور چه نسخه ای؟
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
قسمت store اورجین با چیز پی ان باز می شود.
عزیز با چیز پی ان هم فرقی نمیکنه!!!
اینجوری باز میشه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosein_artist
29-10-2011, 14:54
عزیز با چیز پی ان هم فرقی نمیکنه!!!
اینجوری باز میشه...
برای من با چیز پی ان راحت باز می شود .بعد هم نگه مستر کارت دارید که می خواهید از اورجین خرید کنید؟اگر می خواهید cd-key battlefield 3 را بخرید که سایتهای ایرانی زیادی هستند راحت خرید کنید.
Big-Boss
29-10-2011, 15:07
واقعا از اینکه این بازی رو انجام دادم شرمندم. کاملا بازی سیاسی و کثیفی بود. جالبه تو عراق که هستیم سربازا میگن مردم عراق دشمنمون نیستن plr هست ولی توی ایران چنین حرفی زده نمیشه
البشیر نماد سد حسن نصرالله هست تو بازی و داداشه نظامیش هم که نماد سپاه ایران.
.......
کاش سرمایشو داشتیم یک بازی ضد بتلفیلد میساختیم البته نه با داستان های چرتی که الان بازی های ایرانی روش ساخته میشه با یک داستان درست حال بتلقیلد رو میگرفتیم
به امید ساخت یک بازی ارزشی با محوریت خط اول مقاومت سوریه!!!
در نقش سربازان بشار اسد
xpهاش هم با کشتن زنان و کودکان بدست میاد،روزی زیر 30 تا هم اگه کسی کشت گیم اور میشه،توبیخ میشه.
مرحله آخرش هم اسنایپ میدن سربازهایی رو که از قتل عام مردم خودداری کنن هدف بگیرید.
pouyasony
29-10-2011, 15:18
بچه ها من واقعا شگفت زده شدم من لپ تاپم گرافیکش 310m 1gb هست با رم 4 امروز وقتی بازیو گرفتم اصلا امید نداشتم که حتی بازی رو لپ تاپم نصب شه ولی وقتی نصب کردم بازیو اجرا کردم رو بالاترین کیفیت بدون هیچ کندی اجرا شد واقعا شگفت زده شدم دلیلشو واقعا نمیدونم
Jeff hardy M
29-10-2011, 15:20
اقا من دارم بازی با حجم 14 گیگ دانلود میکنم RELOADED . این قضیه سی دی کی چیه ؟ من دانلود کنم میتونم انلاین بازی کنم ؟ (256 مخابرات)
و یه نکته جالب یا شایدم عجیب اینکه "میدان آزادی" تو بازی قرار نگرفته . مسخره تر از این نمیشه . چون از برج میلاد هم قدیمی تر و معروف تره
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
بچه ها من واقعا شگفت زده شدم من لپ تاپم گرافیکش 310m 1gb هست با رم 4 امروز وقتی بازیو گرفتم اصلا امید نداشتم که حتی بازی رو لپ تاپم نصب شه ولی وقتی نصب کردم بازیو اجرا کردم رو بالاترین کیفیت بدون هیچ کندی اجرا شد واقعا شگفت زده شدم دلیلشو واقعا نمیدونم
دلیل تعجبت اینه که سیستم مورد نیاز تو صفحه اول رو نخوندی :46:
hosein_artist
29-10-2011, 15:27
دوست گرامی اجرا کردن بازی مهم نیست باید دید چقدر افت فریم دارید.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اقا من دارم بازی با حجم 14 گیگ دانلود میکنم RELOADED . این قضیه سی دی کی چیه ؟ من دانلود کنم میتونم انلاین بازی کنم ؟ (256 مخابرات)
و یه نکته جالب یا شایدم عجیب اینکه "میدان آزادی" تو بازی قرار نگرفته . مسخره تر از این نمیشه . چون از برج میلاد هم قدیمی تر و معروف تره
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
دلیل تعجبت اینه که سیستم مورد نیاز تو صفحه اول رو نخوندی :46:
برای آنلاین بازی کردن نیاز به cd-key هست که آن را باید اگر مسترکارت دارید از خود اورجین بخرید یا اگر مستر کارت ندارید از سایتهای ایرانی برای آنلاین بازی کردن سرعت زیاد مهم نیست پینگ مهم هست که هر چه پایین تر باشد بهتر هست.
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
از دوستان هر کس آیدی اورجین دارد اد کند hosein_artist
Jeff hardy M
29-10-2011, 15:30
برای آنلاین بازی کردن نیاز به cd-key هست که آن را باید اگر مسترکارت دارید از خود اورجین بخرید یا اگر مستر کارت ندارید از سایتهای ایرانی برای آنلاین بازی کردن سرعت زیاد مهم نیست پینگ مهم هست که هر چه پایین تر باشد بهتر هست.
چنده ؟ چجوریه ؟ محدوده ؟ بدون اون نمیشه انلاین بازی کرد ؟
Mool Tee
29-10-2011, 15:44
من نمی دونم شماها چرا انقد به یه بازی گیر میدین بازی به حدی که باید می بود قشنگ بود گرافیکش که حرف نداشت صدا گزاری که ترکونده دیگه فارسی حرف زدن به این قشنگی نورپردازی که حرف نداره دیگه انقد گیر ندین انگار حالا متتظر بازی بودین که خدا ساخته خیلی هم بازی قشنگ هست
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
چنده ؟ چجوریه ؟ محدوده ؟ بدون اون نمیشه انلاین بازی کرد ؟
من الان سرعت دانلودم 30 هست و دارم cod mw2 رو آنلاین بازی میکنم بعدا که سرور های ایرانی هم اومد واسه bf یه فکری می کنم الان حال ندارم سی دی کی بدم بهش آره داشتم می گفتم با پینگ 60 بازی میکنم خیلی هم حال میده از کجا اینترنت گرفتی اگه مخابرات گرفتی حله:46:
من نمی دونم شماها چرا انقد به یه بازی گیر میدین بازی به حدی که باید می بود قشنگ بود گرافیکش که حرف نداشت صدا گزاری که ترکونده دیگه فارسی حرف زدن به این قشنگی نورپردازی که حرف نداره دیگه انقد گیر ندین انگار حالا متتظر بازی بودین که خدا ساخته خیلی هم بازی قشنگ هست
این بحث ها سر Medal of Honor هم بود من که از اون بازی خیلی خوشم اومد مخصوصا نور پردازی و صدا گذاریش
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
من الان سرعت دانلودم 30 هست و دارم cod mw2 رو آنلاین بازی میکنم بعدا که سرور های ایرانی هم اومد واسه bf یه فکری می کنم الان حال ندارم سی دی کی بدم بهش آره داشتم می گفتم با پینگ 60 بازی میکنم خیلی هم حال میده از کجا اینترنت گرفتی اگه مخابرات گرفتی حله:46:
عزیز شما تو سرور ایرانی پینگت 60 هستش که فکر نکن خیلی پایینه...در حقیقت افتضاحه نباید از 2 یا 3 بالاتر باشه...:27:
البته نت ایرانیه دیگه همه همین مشکل رو دارن...:2:
مگه سرور ایرانی واسه BF3 هم پیدا میشه؟:18:
این سرورش که dedicated هستش و فکر نمیکنم تو ایران باشه!:8:
این بحث ها سر Medal of Honor هم بود من که از اون بازی خیلی خوشم اومد مخصوصا نور پردازی و صدا گذاریش
آره سلیقه با سلیقه فرق داره دیگه... اگه اینطوری نبود که شرکتهای بازی ساز زود برشکست میشدن...:8:
Mool Tee
29-10-2011, 16:09
عزیز شما تو سرور ایرانی پینگت 60 هستش که فکر نکن خیلی پایینه...در حقیقت افتضاحه نباید از 2 یا 3 بالاتر باشه...:27:
البته نت ایرانیه دیگه همه همین مشکل رو دارن...:2:
مگه سرور ایرانی واسه BF3 هم پیدا میشه؟:18:
این سرورش که dedicated هستش و فکر نمیکنم تو ایران باشه!:8:
آره سلیقه با سلیقه فرق داره دیگه... اگه اینطوری نبود که شرکتهای بازی ساز زود برشکست میشدن...:8:
60 افتضاحه؟بهترین پینگ 60 هستا:31::46:
pouyasony
29-10-2011, 16:28
از کجا باید بفهمم چقد افت فریم دارم؟
60 افتضاحه؟بهترین پینگ 60 هستا:31::46:
اینم یه ویدیو:
:31::31::31::31::31::46::46::46::46:
armardeh
29-10-2011, 16:47
!:6:
===========
من رفتم وليعصر اونجا پيدا كردم هشت تومن داد. حالا هم دارم نصب ميكنم. راستي نسخه٣٦٠ًرا حت ميشه انلاين زد??
ولی نامرد ها چقدر فحش میدن !!!:27: فحش ناموسی هم میدن!!!!!!!:18:
Mool Tee
29-10-2011, 16:52
ولی نامرد ها چقدر فحش میدن !!!:27: فحش ناموسی هم میدن!!!!!!!:18:
حالش به همونه.طرف با اون صدای خفن: آمریکایی های لامصب همتونو میکشم و ....:41::31::46:
حالش به همونه.طرف با اون صدای خفن: آمریکایی های لامصب همتونو میکشم و ....:41::31::46:
نه بابا صدای ایرانیا خیلی سوسوله ! با امریکاییا مقایسه کن !
تا اينجا به نظرم سايه ها اصلا قشنگ نيستا. بعد نميدونم چرا به دشمن تير ميزني هيچ خوني ازشون نمي پاشه
M A X I M U M
29-10-2011, 17:55
میدونید به نظر من ما بعنوان یه گیمر باید بازی رو بعنوان بازی بهش نگاه کنیم
خود من عاشق کشورم هستم و با این بازی نظرم عوض نمیشه هر چند قصد و هدف از این بازی خراب کردن ایرانی ها در نزد بقیه کشورهاست و بیشتر کسانی که دارن از بازی انتقاد می کنن به همین علته
اگه بخوایم به شکل فقط بازی و فقط بازی بهش نگاه کنم بازی شوتر خوبی بود که اومد و رفت داخل آرشیو
واقعا من به شخصه چیز خاصی ندیدم گرافیکش خوب بود قبول اما داستان خوب نبود و بازی کوتاه بود
در عوض مولتی پلیر خوب و کلی قابلیت هاش چشم نواز بود
بازم فکر نکنم با غول های سبک FPS قابل مقایسه باشه هر چند من فکر می کنم با نظر نهایی گیم اسپات در مورد بازی قافله رو به COD باخته و نسخه بعدی ندای وظیفه میتونه بتلفیلد 3 رو پشت سر بذاره
در اخر هم اعتراف می کنم بازی خوبی بود اما عالی نبود یعنی استحقاق اون همه تعریف و تمجید رو نداشت
MASTER OC 7
29-10-2011, 18:01
دوستانی که بازیرو خریده بودند
امروز بازی ارسال شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت اطلاع بقیه دوستان هم بازی با کرک Reloded نسخه انگلیسی به فروش میرسه
با قیمت 3500 تومان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EngineeR EhsaN
29-10-2011, 18:10
بچهها اگه امکانش هست داستان بازی رو بزارید یا برام پ.خ کنید :11:
اگه میخواین داستان بازیو بگید خواهشا تو اسپویلر
هنوز کسانی هستند که بازیو انجام ندادند
.پس لطفا رعایت کنید
codec_pack
29-10-2011, 19:20
بچه ها کدوم نسخه کامل تر و بهتر هست ؟
RELOADED
LIMITED
؟؟؟؟
Переклад не
29-10-2011, 20:06
من از دانلود سرور شرکت ای دی اس الم دانلود کردم متاسفانه پات 11 خرابه و اصلا درست نمیشه به هیچ عنوان .میخواستم از دوستانی که موفق به دانلود بدون مشکل شدن ، خواهش کنم بهترین سایتی که اینو واسه دانلود گذاشته رو بهم معرفی کنن ( تو پ.خ)
ممنون میشم
خب من امروز بازی رو برا ایکس باکس گرفتم.:8:
گرافیکش اون قد رو ایکس باکس تعریفی نداره البته از call of duty بهتره اما گیم پلیش نصف کال او دیوتی هم نمیشه:5:.هر چقدر به طرف شلیک میکنی ازش خون در نمیاد.با توجه به متای pc 90 و متای اکس باکس 85 اصلا در حد انتظارات نبوده.اصلا بازی هیجان نداره.البته شاید تو اکس باکس به اندازه یه pc قدرتمند حال نده ولی در کل امسال هم ز MW شکست میخوره:41:
عزیزانی که برای تهیه بازی در تهران و شهرستان مشگل دارند پیام خصوصی بدهند کمکشون کنم:46:
BF3 for Xbox 2 dvd REGION FREE PAL
BF3 FOR PC 4DVD
BF3 FOR PS3 2 DVD
dashmojtaba
29-10-2011, 20:25
میگم آیا کسی بازی آنلاین با کرکی کرد !
xeNociDe
29-10-2011, 20:35
یه اسکرین شات از مغازه های این بازی :
EngineeR EhsaN
29-10-2011, 20:37
ما همچنان منتظریم یکی داستان بازی رو پ.خ کنه :13:
messiTNT_2011
29-10-2011, 20:54
آقا راست میگه کلا نمیشه داستان بازی رو بگین همینجا ؟ ما که هنوز در کف های این بازی هستیم و تهیه ننمودیم فعلا برای ما تاخیر خورده :31:
دوستان عزیز من پیغام خصوصی نمیتونم بدم کسانی که بازی رو میخواستن ایدی منو اد کنن
mtvhddvd
دوستان من بالاخره تونستم بازی کنم.
راستی چرا این مالتی پلیر نداشت؟
سلام
تو اون محله که روی پشت بام هستی و هوا بارانی هست باید چکار کرد
WOLF PACK
29-10-2011, 21:10
خب ما هم بازی رو تموم کردیم بازی زیبایی بود ولی داستان کشکی داشت و اصلا معلوم نبود چی هست...
فقط و فقط می خوان بگن که ایران یه تهدید هسته ای برای جهانه همین...
خود بازی که به نظر من گرافیک عالی ای داشت و صداگذاری هم خوب بود.نبرد ها هم به نظر من نفسگیر و گیرا بود و حس جنگ رو به ادم میده.سینگل خیلی کوتاهه و راحت میشه تو چند ساعت تمومش کرد.
من به شخصه از MW3 خیلی بیشتر خوشم اومد.
mInI_ClockEr
29-10-2011, 21:13
با سلام
دوستان ببخشید میخواستم بدونم که بیشترین تنظیمات گرافیکی این بازی این هست که تو عکس هست یا اینکه میشه جزئیات رو بازم بیشتر کرد
آخه با این تنظیمات سیستم من اینقدر فریم میده ببینید
2011-10-29 15 19 - bf3
Frames: 97659 - Time: 2547948ms - Avg: 38.328 - Min: 6 - Max: 63
ولی تو سایتهایی که این بازی رو بررسی کردن وضعیت فریم برای کارت ها اینجوری هست ببینید
ممنون میشم کمک کنید
این هم مشخصات سیستم من هست ویندوز7 ورژن 64 بیتی سرویس پک 1 هست
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE CL8-8-8-21
VGA EVGA GTX560 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+5FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER SUPER FLOWER AMPTAC 750w Bronze
HDD SAMSUNG 320 SATAII + 80 MAXTOR IDE
Mouse Farassoo FLM3180 3200DPI
hosein_artist
29-10-2011, 21:43
میگم آیا کسی بازی آنلاین با کرکی کرد !
کرکی وجود ندارد باید cd-key خرید
samad_sr
29-10-2011, 21:44
[
QUOTE=marmolak kocholo;6581873]شما راحت می تونید تنظیماتش رو بیارید پایین تا بتونید هم رو رزولوشن بالاتر از کنسول و هم رو 60 فریم بازی کنید!
ولی فکر نمی کنم تو اکس باکس چنین چیزی ممکن باشه! هر کاری کنید همون 30 فریم هست! : )
اگه تنظیمات رو بیاریم پایین که گرافیکش میشه مثله ایکباکس که(حتی کمتر)!:31:
والا من با آرکید بازی کردم تمام چیزایی هم که گفتم دیدم!
خوب پس درست حدس زدم بازیه gta iv هم اگه یادتون باشه همینطور بود اگه بازی رو نصب نمیکردی تکسچرها دیر لود می شدن
من که متاسفانه فعلا نتونستم این پچ HD رو نصب کنم! تفاوتشم خیلی زیاده.
حتما نصبش کن تا فرق رو متوجه بشید
HOOSEIN 105
29-10-2011, 21:48
داستان بازی خیلی کوتاه بود.
داستان مشخصی نداشت و اصلا هم جذاب نبود.
خلاصه من یکی که طرفدار اصلی این بازی بودم ازش ناامید شدم.
باگ های زیادی هم داره که گاهی اوقات مجبوری سر اون باگ بازی رو یه بار پاک کنی و دوباره نصب کنی تا از اون مرحله رد شی.
گرافیک بازی خوبه و بهتر از کال افه ولی تو کال شاید گرافیک ضیفتره وولی بازی طبیعی تره.ادما طبیعی تر میمیرن و ...
در کل به نظر من جز گرافیک عالی چیز خاصی نداره.
البته این نظر شخصیه منه و نظر دوستان بسیار محترمه.
با تشکر
AMIR.KIK
29-10-2011, 22:06
کسایی که بازی رو میخوان به من ایمیل بزنن
سلام
تو اون محله که روی پشت بام هستی و هوا بارانی هست باید چکار کرد
سمت راست پایین جایی که ماشین ها پارک شده چند تا چراغ هستش اونا رو باید بزنی:46:
kurosh08
29-10-2011, 22:19
دوستان اگه میشه چند تا عکس دیگه از مرحله تهران بذارین تا حال کنیم.
رامسر تا چند روز دیگه قراره بیارن:31:
PersianLoverMRB
29-10-2011, 22:36
دوستان اگه میشه چند تا عکس دیگه از مرحله تهران بذارین تا حال کنیم.
رامسر تا چند روز دیگه قراره بیارن:31:
حال کنی؟باید گریه کنی :13:
بازیه قشنگیه ولی ایرانیارو خیلی بد نشون دادن.داستانه بازی رو قشنگ نفهمیدم ولی همین کم مونده بود روسا بیان بمبی که ایرانی ها می خوان منفجر کننو از کار بندازن :2:
از کنار همچین محصولاتی نباید راحت رد شد که حتما زمینه سازی برای اینده هستن.
فعلا از مرحله تانک اومدم بیرون.دیگه حال ایرانی کشی نداشتم.
بغض دارم :45:
moh3en_sh
29-10-2011, 22:40
سلام دوستان
مرحله آخر بازی تو قطاره ؟
من بازی رو برای 360 خریدم ،بازی با دیسک یک اجرا نشد بعد دیسک دو رو گذاشتم رفت تو بازی
من تا اونجایی رفتم که یارو رو با سنگ میزنه میکشه:31:
یکی کمک کنه من گیج شدم:19:
شما باید اول دیسک 1 رو نصب کنی
بعدش دیسک 2 رو بذاری و بازی رو شروع کنی
مرحله اولشم تو قطاره نه آخرش
سلام دوستان
من بازی رو برای 360 خریدم ،بازی با دیسک یک اجرا نشد بعد دیسک دو رو گذاشتم رفت تو بازی
دوست عزیز dvd 2 بازی مربوط به مولتی بازی و پک HD هست و dvd1 هم برای سینگل مرحله اول هم تو قطاره
WOLF PACK
29-10-2011, 22:57
دوست عزیز داستانو میخوای اسپویل کنی اسپویلر رو برای همچین مواقعی گذاشتن...
اقا راسته میگن فروشش ممنوع شده؟شایع است یا رسمیه؟
Переклад не
29-10-2011, 23:08
ما که فعلا نتونستیم بازی کنیم.میگن فحش محش فارسی زیاده توش نه؟
amd>intel
29-10-2011, 23:08
يك مسلمون تو غرب تهران اگر داره به من هم برسونه از خجالتش در ميام
majid322
29-10-2011, 23:11
اقا راسته میگن فروشش ممنوع شده؟شایع است یا رسمیه؟
:18::18::18::18::18::18:
عزیزم شما کجای داستانی؟
بازی ممنوع که هست هیچی مغازه ای هم بیاره پلمبه و تا سه ماه حبس داره و خریدارم 450 تومن جریمه نقدی میشه
البته بماند که از قبال همین بعضی ها چه سو استفاد ههای که نکردن :27:
Aria1997
29-10-2011, 23:13
حال کنی؟باید گریه کنی :13:
بازیه قشنگیه ولی ایرانیارو خیلی بد نشون دادن.داستانه بازی رو قشنگ نفهمیدم ولی همین کم مونده بود روسا بیان بمبی که ایرانی ها می خوان منفجر کننو از کار بندازن :2:
از کنار همچین محصولاتی نباید راحت رد شد که حتما زمینه سازی برای اینده هستن.
فعلا از مرحله تانک اومدم بیرون.دیگه حال ایرانی کشی نداشتم.
بغض دارم :45:
آخ گفتی رفیق ... نمیدونی چقدر چهرهٔ ما ایرانیا تو دنیا بد شده :41: البته تقصیر ما نیستش
:10:
از اون اول از بتلفیلد بدم اومد :44:
Judas_Kiss
29-10-2011, 23:20
آقا مرحله اواپیما جنگی که به فرودگاه مهرآباد حمله میکنیم(دنیا رو ببین بالاخره یه روز اومد به کشور خودم حمله کردم:41:)
اونجا یه قسمتش یه سری آدم یه جا وایسادن و یه ماشین هم فکر کنم همینطور دور میزنه که با رنگ روشن مشخص شده .... اونو هر کاری میکنم با دستور به هواپیماها زده نمیشه
چیکار کنم
majid322
29-10-2011, 23:25
3 رو روی کیبوردت بزن بعد اون نقطه رو مشخص کن :46:
Aria1997
29-10-2011, 23:26
آقا مرحله اواپیما جنگی که به فرودگاه مهرآباد حمله میکنیم(دنیا رو ببین بالاخره یه روز اومد به کشور خودم حمله کردم:41:)
اونجا یه قسمتش یه سری آدم یه جا وایسادن و یه ماشین هم فکر کنم همینطور دور میزنه که با رنگ روشن مشخص شده .... اونو هر کاری میکنم با دستور به هواپیماها زده نمیشه
چیکار کنم
میزنه فقط وقتی شلیک کردی باید موس رو رو اون آدمها نگاه داری بعد از چند ثانیه شلیک میکنه !!!!
دوستان بازیخور که بازیو ندارند
بازی را می فروشم
4 دی وی دی نسخه انگلیسی Reloded
همش میشه 3500 تومان:46:
Xbox داری؟!!!قیمت؟ً
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
دوستان تهران برای Xbox360 می خواستم
کسی میفرسته؟!!
Jeff hardy M
29-10-2011, 23:31
آخ گفتی رفیق ... نمیدونی چقدر چهرهٔ ما ایرانیا تو دنیا بد شده :41: البته تقصیر ما نیستش
اشکال نداره . بشین تو انلاینش امری کایی ها رو حذف کن :31:
البته ما که هنوز به بازی دست نیافتیم . طبق این تاپیک حدسی گفتم !! :13:
Aria1997
29-10-2011, 23:35
اشکال نداره . بشین تو انلاینش امری کایی ها رو حذف کن :31:
البته ما که هنوز به بازی دست نیافتیم . طبق این تاپیک حدسی گفتم !! :13:
من که نمیتونم آنلاین بازی کنم چون سیدی کی ندارم
اینجا نمیشه سیدی کی رو به تنهائی خرید باید بازی رو هم بخری ۷۰یورو :31:
بیخیالش فقط MW3 رو عشقه :8::27:
Jeff hardy M
29-10-2011, 23:39
یعنی چی ؟ بازی باید اصل باشه ؟ :18: یه سری از بچه ها تو صفحات قبل بهم گفتن که با 20 تومن هزینه برای خرید سیدی کی بازی رو دارن انلاین بازی میکنن
من خودم سی دی کی MW3 رو میخوام بخرم . باید اصل باشه بازیش ؟ :41:
خب از ایران بخر
مشکلی که نداره
مهم سی دی کی بازی یه
فقط باید یکی تو ایران جور کنی برات بخره
همین
PersianLoverMRB
29-10-2011, 23:44
من طرفدار BF بودم ولی با این بازی به ما ایرانی توهین کردن :19:
اصلا از اسم BF و DICE بدم اومد.امیدوارم COD اینطوری نشه
Aria1997
29-10-2011, 23:57
یعنی چی ؟ بازی باید اصل باشه ؟ :18: یه سری از بچه ها تو صفحات قبل بهم گفتن که با 20 تومن هزینه برای خرید سیدی کی بازی رو دارن انلاین بازی میکنن
من خودم سی دی کی MW3 رو میخوام بخرم . باید اصل باشه بازیش ؟ :41:
تو اینجا آره اما تو ایران نه :31:
تو ایران هر کاری بخوای میتونی بکنی !!!
mInI_ClockEr
30-10-2011, 00:13
[
اگه تنظیمات رو بیاریم پایین که گرافیکش میشه مثله ایکباکس که(حتی کمتر)!:31:
خوب پس درست حدس زدم بازیه gta iv هم اگه یادتون باشه همینطور بود اگه بازی رو نصب نمیکردی تکسچرها دیر لود می شدن
حتما نصبش کن تا فرق رو متوجه بشید
با سلام
این پچ HD که میگن رو باید از کجا دانلود کرد دوستان ظرفیتش چقدر هست؟؟؟
من نسخه RELOAD رو نصب کردم
این نسخه مگه کامل نیست ؟؟؟
چرا هیچ کسی جواب من رو نمیده ؟؟؟
یه سوال دیگه هم پرسیده بودم 3 صفحه قبل بوده ولی هیچکسی جواب نداده ؟؟؟؟:41::41::41:
hosein_artist
30-10-2011, 00:14
تو اینجا آره اما تو ایران نه :31:
تو ایران هر کاری بخوای میتونی بکنی !!!
دوست عزیز هر کجای دنیا باشی می توانید تازه برای شما راحتر هست چون کارت اعتباری دارید این همه سایت روسی هست که داره cd-key این بازی را به قیمت 17 دلار می فروشند.
این رو از کجا دالنود کنم که کامل-سالم-کرک شده باشه؟
shahin_mp3
30-10-2011, 00:23
الان كدوم نسخه سالمه كار مي كنه ؟ :21:
HOOSEIN 105
30-10-2011, 11:20
بازی رو به علت باگ های زیاد و توهین بیش از حد به ایرانی جماعت گذاشتم کنار.
انصافا هنوز وقتی شروع میکنم cod 6 رو میرم واسم جذابیت خاصی داره و دوست دارم ادامش بدم ولی این بازی خیر.داستان مشخصی نداره ولی یه هدف مشخص داره اونم خراب کردن ایران و ایرانی در دنیا...
سلام دوستان
:10::10::10::10::10:
آقا اگه اسپویلر واسه ما کار کرد حالا؟؟؟؟؟؟
Killzone2
30-10-2011, 12:53
Battlefield 3: Back to Karkand screenshots
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and_screens__3.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and_screens__1.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and_screens__6.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and_screens__4.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and_screens__2.jpg.jpg [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and_screens__5.jpg.jpg
samad_sr
30-10-2011, 13:29
دوست عزیز dvd 2 بازی مربوط به مولتی بازی و پک HD هست و dvd1 هم برای سینگل مرحله اول هم تو قطاره
عزیز داری برعکس میگی که dvd2 مال سینگله:46:
و پچhd توی dvd 1 :27:
بچه ها نمیشه اینترنتی خرید این بازیو؟میدونم فروشش ممنوعه,ولی اگه کسی جایی سراغ داره بگه که ما مردیم از خماری...
بچه ها نمیشه اینترنتی خرید این بازیو؟میدونم فروشش ممنوعه,ولی اگه کسی جایی سراغ داره بگه که ما مردیم از خماری...
من دارم. اگه خواستی PM بزن.
به نظر من اصلا باز قشنگي نيست جدا از اينكه به ايران حمله كردن كه اصلا حس خوبي نداشتم. مراحل خيلي علكي تموم ميشن. سايه ها افتضاح. نحوه مردن ادما علكي. بازي خيلي خشگه اصلا حس جنگ و جو گير شدن نداره. به نظر من كال اف ديوتي بلك اباس ازين هم گرافيكش بيشتر بود هم خيليي زيباتر. بازي باگ داره بعضي اوقات دسته رو ول ميكني اروم ميچرخه نشونت يا اروم راه ميره. مراحل فرتي علكي تموم ميشن. كسايي كه ميميرن كمتر از دو ثانيه غيب ميشن. در كل اون تبليغي كه كردن با بازي متفاوته.
behzad_zn
30-10-2011, 15:20
سلام
بچه ها من بازی رو نصب کردم ولی زبانش روسیه!
من روسی بلد نیستم بخدا :دی
چطوری انگلیسیش کنم؟
یه سری چیزای دیگم هست تو دی وی دی 3 اونارو کجا باید بریزم؟
bom_fb2_initfs_win32
به نظر من اصلا باز قشنگي نيست جدا از اينكه به ايران حمله كردن كه اصلا حس خوبي نداشتم. مراحل خيلي علكي تموم ميشن. سايه ها افتضاح. نحوه مردن ادما علكي. بازي خيلي خشگه اصلا حس جنگ و جو گير شدن نداره. به نظر من كال اف ديوتي بلك اباس ازين هم گرافيكش بيشتر بود هم خيليي زيباتر. بازي باگ داره بعضي اوقات دسته رو ول ميكني اروم ميچرخه نشونت يا اروم راه ميره. مراحل فرتي علكي تموم ميشن. كسايي كه ميميرن كمتر از دو ثانيه غيب ميشن. در كل اون تبليغي كه كردن با بازي متفاوته.
هر چي باشه از كا اف ديوتي بهتره:27:
majid322
30-10-2011, 15:43
هیچ کدوم از نقداتون رو قبول ندارم ( البته نظر هر کسی محترمه)
این بازی جزو عالی ترین بازیهایی بود که بازی کردم...
hesam_g59
30-10-2011, 16:03
انصافا هنوز وقتی شروع میکنم cod 6 رو میرم واسم جذابیت خاصی داره و دوست دارم ادامش بدم ولی این بازی خیر.داستان مشخصی نداره ولی یه هدف مشخص داره اونم خراب کردن ایران و ایرانی در دنیا...
دقیقا منم با دوستان موافقم
من کل مراحلش رو رفتم تا ببینم چقدر روو دارن که به ایران و ایرانی توهین کنن... ولی دیدم سنگ پا از اینا کم رو تره
در هر حال.... اصلا منکر زیبا بودن بازی نیستم... مخصوصا جلوه هایی که داره
و مخصوصا تر ... هیجان پرواز با هواپیما از روی عرشه ناو هواپیما بر....
اما اینها باعث نمیشه باگ های مزخرف...سایه های خراب... رفتار و هوش مصنوعی پایین افراد هم تیمی و دشمنها و... رو نادیده بگیریم
اضافه براینها توهین به ایرانیها.. و خراب و بد جلوه دادن فضای ایران ..بدترین جزء این بازی بود ...( آیا ما در تهران بمب اتمی داریم؟؟؟)
شکر خدا..اینو فهمیدم که دانسته های این ها از ایران در حد مرغه
فقط میدونن تو خیابونها صندوق صدقات داریم... پلاک ماشینهامون همه 54 هست... و تهران یه برج میلاد داره.. که اونهم از 10 کیلومتریش هم رد نمیشه تو این بازی
جالب اینجاست که..دوبلور هایی که فارسی صحبت میکردن... متنی رو که به انگلیسی بهشون داده بودند رو..انگار با گوگل ترجمه کرده بودن و میخوندن...
برا مثال... آمریکایی ها.. کلمه رایجی که دارن *fuc هستش... و این معانی زیادی علاوه بر اون معنی تحت اللفظی که همه ما میدونیم داره براشون
مث صحبت کردن ما که بعضا میگیم لعنتی...یا از این دست حرفها... اونها از کلمه فا* استفاده میکنن...بنابراین عینا این کلمه و اجزاش به صورت ترجمه شده به دوبلور فارسی داده شده بود تا همونو اجرا کنه( و نمیدونستن که این حرفها توی کشور ما جزو حرفهای به شدت رکیک هست)
خلاصه کلام... من از این سری بازی بتل 3 خیلی خوشم نیومد.... برعکس ورژن 2 اش که محشر بود و حتی با کال آف برابری میکرد
منتظر میمونم ببینم mw3 چطوریه....:20:
anti-military
30-10-2011, 16:08
اون زمانی که تو 22 بهمن میری تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا میدی پس به دایس هم باید حق بدی که یه سری مراحلش رو در کشوری بیاره که دشمنشه ...
Kamyar_AnathemA
30-10-2011, 16:09
شما گویا این تعارفات سیاسی داخل صدا و سیمای ایران در مورد فرهنگ ایرانیان و ... زیاد روت تاثیر گذاشته
فکر کردی واقعا خیلی با فرهنگیم :31:
تو بازی های دیگه این همه به جاهای دیگه حمله میشه اما مثل ما ایرانیا جوگیر نمیشن
من که اینو بازی نکردم اما دستش درد نکنه هر کسی که این بازیو ساخته
کارشم قابل تحسین و توجیه . دمش گرم :46:
اینقدر باید از این کارها بکنن تا چشم همه باز بشه که الان ایران و ایرانی چه جایگاهی داره تو دنیا و کی باعثشه
از اینکه تعداد کمی مثل شما این بازیو به دلیل توهین بازی نکنن خدشه ای به موفقیت بازی وارد نمیکنه :27:
a.salireza
30-10-2011, 16:22
آقا من همه حرفامو ، امیدمو ، انتظاراتمو ، تعریف و تمجیدمو ، هر حرفی راجع به این بازی زدم همینجا پس میگیرم ... وقعاً واسه Dice و EA متاسفم که همچین سوژه ای واسه بازیشون پیدا کردن ... بازی نیست . تراژدی ضده ایرانیه ! واقعاً نمیفهمم چه سره جنگی دارن با ما که اینور و اونور اینطوری ایرانی جماعت رو زشت میکنن ... ما هم جا اینکه حداقل از خودمون دفاع کنیم ! ، میایم میگیم عب نداره حالا تو یه بازی ایران رو بد نشون دادن . مگه چیه . سیاسیه که هس . ایرانی جماعت رو تروریست و وحشی نشون داده که داده . بازیه دیگه ...
10 میلیون نسخه فروش داشته طبق گفته ی EA . چقد خوب . کمه کم 10 میلیون نفر با نژاده آریایی آشنا شدن ! آشنا که نه . آشناییشون تکمیل شد
بحثه داستان و اینارو هم که بزاریم کنار ، یه مقدار که بیشتر جلو رفتم مشکلاته بازی دستم اومد . واقعاً گل کاشتن . هوش مصنوعی در حده هویج ... تیر هم که میزنم انگار به پشمک تیر زدم . ول میشن رو زمین ...
نظره همه اینجا محترمه ! چه کسایی که از بازی انتقاد میکنن ، چه کسایی که کاری به داستان و توهیناش و اینا ندارن و فقط به عنوانه یه بازی بازی رو انجام میدن ...
دوستمون گفت . شک ندارم تا 2 سال دیگه این وضعیت واسه بیشتره فیلم و بازیا وجود داره . حالا ما هییییی بیایم جمعشون کنیم ...
شرمنده اگه لحنم یه مقدار تند بود . واقعاً بازی اعصاب نذاشت واسم
بنده یگ گیمر حرفه ای هستم و 16 سال گیم بازی کردم تا رسیدم به سبک مورد علاقم منم این بازیو نخواهم خرید و نخواهم بازی کرد این بازی یک توهین بزرگ به من گیمر ایرانی است
hasanoooooooo
30-10-2011, 16:28
دوستان عزیز این بازی درسته که ضد ایرانی هست ولی بنظر من قبل از هر جیزی بازی هست... خواهشا با این حرفها بازی رو خراب نکنید... من خددم هنوز بازی نکردم ولی فکر نمیکنم انقدر که شما زدید تو سر بازی منتقدها زده باشن؟!
دلتون خواست بخرید نخواستید هم نخرید...
اگر خیلی علاقه به ترویج تحریم بازی دارید توی فیس ب وک یک صفحه راه بندازید! بنظر من این حرفها جاش توی این صفحه نمیتونه باشه...
Jeff hardy M
30-10-2011, 16:38
یه سری گفتن که " فقط یه بازیه " ...
ولی همین یه بازی دید خارجی هارو نسبت به ایرانی ها عوض میکنه (خلاصه!!)
بنده یگ گیمر حرفه ای هستم و 16 سال گیم بازی کردم تا رسیدم به سبک مورد علاقم منم این بازیو نخواهم خرید و نخواهم بازی کرد این بازی یک توهین بزرگ به من گیمر ایرانی است
اول که شما میتونی بازی نکنی
2-زمان این بچه بازیها گذشته امسال شما توی فروم درپیتی خواب اندیشه :27::2: خواستن تحریم کنن اما احساس بچگونشون نگذاشت گفتن برای اگاهی از املیات دشمن بازی لازمه
EhsanCPU
30-10-2011, 16:42
Tehran In Battlefield 3
Do not feel
This is only a game
:46:
من کاری به خط داستانی قسمت تک نفره این بازی ندارم که در کجا اتفاق میوفته و موضوعش چیه.
قسمت مولتی این بازی نسبت به BF2 یه سری کاستی هائی داره ولی موتور این بازی یه چیز فوق العاده ای هست , ایکاش فقط BF2 رو برمیداشتن و با این موتور دوباره میدادن به بازار فکر کنم خیلی موفق تر بود.
در قسمت مولتی که فکر کنم 99% فقط به عشق همون بازی رو خریدن یا نصب کردن دو تا تیم آمریکا و روسیه میزنن تو سر و کله هم و کلا هیچ کلمه فارسی نمیشنوی و کسی به ایران و ایرانی توهین نمیکنه.
در مجموع از 10 نمره بهش 7.5 میدم و امیدوارم کمبود های نسخه آنلاین این بازی زودتر برطرف بشه.
Aria1997
30-10-2011, 17:12
بچهها اینجارو ببینید :18::27::31:
Jeff hardy M
30-10-2011, 17:17
بچهها اینجارو ببینید :18::27::31:
چیزتره !!!!!
sir payman
30-10-2011, 17:25
دید خارجیها رو نسبت به ما تغییر میده؟یعنی شما فکر میکنید تا قبل از اومدن این بازی مارو بسیار محترم میدونستن و به محض انجام این بازی فکرشون در مورد ما تغییر میکنه؟خواهشن غیر از دیدن شبکه های 1 تا 6 یه کم مطالعه کن , روزنامه های غیر وابسته رو بخون و از این قبیل کارها
دوست من این بازیها ذهن مردم رو شاید برای مدتی کوتاه درگیر کنه اما دیدشون رو در مورد ما برای همیشه تغییر نمیده این کارهای ما و دولتمردان ما هست که شکلی از ایران رو تو ذهن دنیا میسازه و این بازی هم نتیجه همین شکلی از ایران هست که ما به مردم دنیا نشون دادیم.
majid322
30-10-2011, 17:25
نمیدونم علاقه ی بعضیا به سیاسی کردن این تاپیک چیه؟
دوستان محترم هر کسی نظر و عقیده ی خودش رو داره ما اینجا اصلا نمیخوایم حرف سیاسی بزنیم یا
در مورد اینکه بازی ضد ایرانیه حرف بزنیم ...
در این تاپیک فقط باید به نقد و بررسی بازی پرداخته بشه...
تا چه مدت مدیرا باید مدام تاپیک رو پاکسازی کنن لطفا کمی ملاحضه کنید ...
Jeff hardy M
30-10-2011, 17:37
دید خارجیها رو نسبت به ما تغییر میده؟یعنی شما فکر میکنید تا قبل از اومدن این بازی مارو بسیار محترم میدونستن و به محض انجام این بازی فکرشون در مورد ما تغییر میکنه؟خواهشن غیر از دیدن شبکه های 1 تا 6 یه کم مطالعه کن , روزنامه های غیر وابسته رو بخون و از این قبیل کارها
دوست من این بازیها ذهن مردم رو شاید برای مدتی کوتاه درگیر کنه اما دیدشون رو در مورد ما برای همیشه تغییر نمیده این کارهای ما و دولتمردان ما هست که شکلی از ایران رو تو ذهن دنیا میسازه و این بازی هم نتیجه همین شکلی از ایران هست که ما به مردم دنیا نشون دادیم.
واقعا فکر میکنی هنوز هم کسی هست که فقط 1- 6 نگاه میکنه ؟ نسبت به چیزی که الان هست منظورم بود ...
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
دوستان محترم هر کسی نظر و عقیده ی خودش رو داره ما اینجا اصلا نمیخوایم حرف سیاسی بزنیم یا
نمیشه برای همه ی بازی ها یه شیوه رو نظر گرفت که تاپیک ها همه با هم ست باشن ! نمیدونم چجوری بگم ولی هر بازی هر بازی نیست ... :46:
shahabprince
30-10-2011, 17:39
دوستان یه سایت معتبر واسه خرید بازی معرفی کنید؟
MASTER OC 7
30-10-2011, 17:48
دوستان یه سایت معتبر واسه خرید بازی معرفی کنید؟
سایت می خوای چیکار !!!
من بهت بازیو میدم 3500 تومان:10:
Kamyar_AnathemA
30-10-2011, 18:00
ای شمایی که تو ایران زندگی میکنی و گیمر حرفه ای هستی . از نظر شرکت EA بسیار خوبه که شما این بازیو نخواهی خرید و نخواهی بازی کرد . چون شما قراره باریو بصورت کرک بخری و حق کپی رایت رو رعایت نکنی
از نظر اونا امثال ما که هیچ ارزشی برای اونها قایل نیستیم و از اونا هم با نخریدن نسخه قانونی حمایت نمیکنیم بهتر اصلا بازیشاونو بازی نکنیم
نه صرفا این بازی . بازی های دیگه ای هم در اونا به هیچ کس توهین نمیشه ما کرک شده بازی میکنیم
اما توقع هم داریم که ...:27:
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
چون این بازی سیاسی هست بحث سیاسی پیرامون این بازی هم اجتناب ناپذیره
جالب نیست در مورد این بازی که اینقدر سیاسی هست بیاییم فقط بگیم به به چه گرافیکی . چه هوش مصنوعیه خوبی
چه فحش های باحالی میدن :31:
من تا آخرش رفتم . برا من لگ داره و از این صحبت ها :27:
Jeff hardy M
30-10-2011, 18:01
ای شمایی که تو ایران زندگی میکنی و گیمر حرفه ای هستی . از نظر شرکت EA بسیار خوبه که شما این بازیو نخواهی خرید و نخواهی بازی کرد . چون شما قراره باریو بصورت کرک بخری و حق کپی رایت رو رعایت نکنی
از نظر اونا امثال ما که هیچ ارزشی برای اونها قایل نیستیم و از اونا هم با نخریدن نسخه قانونی حمایت نمیکنیم بهتر اصلا بازیشاونو بازی نکنیم
نه صرفا این بازی . بازی های دیگه ای هم در اونا به هیچ کس توهین نمیشه ما کرک شده بازی میکنیم
اما توقع هم داریم که ...:27:
نمیشه گفت بخاطر اینکه بازی های EA رو کپی میخریم نباید توقع داشته باشیم . چون شرایط طوریه که نمیشه اصل خرید . مگرنه اگه ق کپی رایت وجود داشت همه اصل میخریدن :5: (نظر من)
Kamyar_AnathemA
30-10-2011, 18:13
یعنی چی منظورم در مورد اون چیزیه که الان هست ؟
دیده جهان نسبت به ایران و ایرانی بد هست و بد تر هم خواهذ شد . شما یک سفر خارجی برو و ببین تو کشور های دیگه چطور باهات برخورد میشه
تا پاتو بزاری داخل فرودگاه از همونجا شروع میشه :31: شمارو از یک جای خاص رد میکنن و بقیه از یه جای دیگه میرن
عین این جزامیا :27:
اون کسایی که این بازیو ساختن با بد نشون دادن ایرانی اینو به من و شما میفهمونن که این بازیو با این قصد نساختن که تو ایران فروش خوبی داشته باشه و از اینکه چند نفر بیان و این بازیو تحریم کنن اونا برنن تو سرشون و بگن ورشکست شدیم
این بازی بازار هاش در جایی غیر از ایران هست و در اون بازار ها هیچ وقت تحریم نخواهد شد
برای کشور کپی خوری مثل ایران برای اونا اصلا مهم نیست که تحریم کنن بازیشونو
تاره خوشحال هم میشن از این کارتون :27:
چون بازیشون غیر قانونی بازی نمیکنی:31:
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
نمیشه گفت بخاطر اینکه بازی های EA رو کپی میخریم نباید توقع داشته باشیم . چون شرایط طوریه که نمیشه اصل خرید . مگرنه اگه ق کپی رایت وجود داشت همه اصل میخریدن :5: (نظر من)
اتفاقا میشه گفت :46:
شما وقتی بازیو اصل بخری یعنی از اونا حمایت کردی
اما وقتی اصل نمیخری یعنی زحمات اونارو نادیده میگیری و ازشون حمایت نمیکنی
پس وقتی از کسی حمایت نمیکنی نباید توقع هم ازشون داشته باشی :5:
وضعیت ایران جوری نیست که مردم بتونن بازیه اصل بخرن
کسی که ماهی 500-600 هزار تومان درامد داره نمیاد 100 هزارشو بذه برای بچش بازی بخره
تازه اگر فرض کنیم فقط یک بازی بخواد بخره
Jeff hardy M
30-10-2011, 18:15
یعنی چی منظورم در مورد اون چیزیه که الان هست ؟
دیده جهان نسبت به ایران و ایرانی بد هست و بد تر هم خواهذ شد . شما یک سفر خارجی برو و ببین تو کشور های دیگه چطور باهات برخورد میشه
تا پاتو بزاری داخل فرودگاه از همونجا شروع میشه :31: شمارو از یک جای خاص رد میکنن و بقیه از یه جای دیگه میرن
عین این جزامیا :27:
اون کسایی که این بازیو ساختن با بد نشون دادن ایرانی اینو به من و شما میفهمونن که این بازیو با این قصد نساختن که تو ایران فروش خوبی داشته باشه و از اینکه چند نفر بیان و این بازیو تحریم کنن اونا برنن تو سرشون و بگن ورشکست شدیم
این بازی بازار هاش در جایی غیر از ایران هست و در اون بازار ها هیچ وقت تحریم نخواهد شد
برای کشور کپی خوری مثل ایران برای اونا اصلا مهم نیست که تحریم کنن بازیشونو
تاره خوشحال هم میشن از این کارتون :27:
چون بازیشون غیر قانونی بازی نمیکنی:31:
یعنی بدتر از این چیزی که قبل از انتشار بازی بوده ...
اون دوستمون نظرش این بود که بازی رو برای خودش تحریم کنه . با EA هم کاری نداره که سود داره یا نه ... نظره هر کسی برای خودشه و هیچ ربطی به سود کردن یا نکردن EA نداشت که بحث از اون شروع شد .:19:
در هر حال متاسفانه یا خوشبختانه حوصله بحث سر این بازی رو ندارم . هر کسی نظر خودشو داره . الان هم کلی کار دارم . با اجازه ... :11:
xeNociDe
30-10-2011, 18:19
بـازیو تموم کردیم ، خیلی جالب نبود ، تصور همچین پایان مسخره ای بر داستان مسخره تری دور از انتظار نبود .
فقط میتونم بگـم گرافیک داشت...
منتظریم تا 8 روز دیگه تا MW3 بیـاد !
kurosh08
30-10-2011, 18:22
من قبلاً فکر میکردم که فقط یه مرحله بازی توی تهرانه. اما اینجوری که دوستان تعریف میکنن 90 درصد بازی توی ایرانه:41:
پس بهتر بود سازندگان بازی اسم بازی رو میذاشتن "بتلفیلد 3: حمله به تهران":27:
من با کسائی که میگن این بازی باید تحریم بشه یا بازی نکنیم کاملاً مخالفم.
اتفاقاً ما باید این بازی رو چند بار در حالت های سختی مختلف بازی کنیم تا بتونیم با نحوه مبارزه سربازای آمریکایی و تاکتیک های جنگیشون آشنا بشیم!!:27::27: یه وقت خدای نکرده به کشورمون حمله کردن اونوقت اون صندوق های صدقات رو میگیریم میکنیم توی^&*$:31:
هیچ کس از حمله یه کشور بیگانه به کشورش حمایت نمیکنه. مخصوصاً ما ایرانیا با این تاریخ و فرهنگ کهن. شاید آمریکا بتونه توی یه بازی رایانه ای به ایران حمله کنه ولی در عالم واقعیت چنین کاری نمیتونه کنه. اداره کشور به دست هر حزت و گروهی باشه مهم نیست. مهم اینه که ما عاشق کشورمونیم و وقتش برسه تا پای جون از آب و خاکمون دفاع میکنیم:40:
پس بهتره مسئولان محترم به جای جریمه کردن و ممنوع کردن بازی یه مقداری به فکر مسائل مهم تر بشن:20:
majid322
30-10-2011, 18:22
مدیر جون mw3 اومده فقط کرکش مونده...
مطمئنی؟شرایط چه جوریه که نمیتونید نسخه اصل تهیه کنید؟
Mostafa 3D
30-10-2011, 18:34
من امروز رفتم هی چی گشتم نتونستم خریدنیشو گیر بیارم
هر جا میرفتم میگفتم Battlefield3 یارو میترسید :31:
دوستان مگه این بازی چی داره ؟
از کجا میتونم گیر بیارم
آخه حجمش خیلی زیاده حس دانلود نیست
kamran987456
30-10-2011, 18:38
بالاخره امروز بازی رو گرفتم چون تصمیم داشتم یه روزه تموم کنم باید منتظر بمونم فردا صبح بازیو شروع کنم :31:
اصلا هم برام مهم نیست با چه کسایی چه کسایی رو می کشم !!فقد از دید یه بازی بهش نگاه میکنم ((البته موافق همچین حمله ای به ا ی ر ا ن هستم ))
فقط یکی بگه که این درجه ف ح ش های فارسی داخل بازی در چه حده ؟:31:((مثلا از 1 تا 5 نمرشون چند میشه ))
میخواستم ببینم میشه جلوی برادر و اعضای خانواده هم بازی کرد یا باید تنهایی تا اخرشو برم ؟
بالاخره امروز بازی رو گرفتم چون تصمیم داشتم یه روزه تموم کنم باید منتظر بمونم فردا صبح بازیو شروع کنم :31:
اصلا هم برام مهم نیست با چه کسایی چه کسایی رو می کشم !!فقد از دید یه بازی بهش نگاه میکنم ((البته موافق همچین حمله ای به ا ی ر ا ن هستم ))
فقط یکی بگه که این درجه ف ح ش های فارسی داخل بازی در چه حده ؟:31:((مثلا از 1 تا 5 نمرشون چند میشه ))
میخواستم ببینم میشه جلوی برادر و اعضای خانواده هم بازی کرد یا باید تنهایی تا اخرشو برم ؟
در حد f u c k به زبان فارسی
ببخشید آف تاپیک میزنم
کل اینترنت رو شخم زدم ولی جائی پیداش نکردم اونم Retail DVD!! این سایت نمیدونم از کجا این رو استخراج کرده!
اصلا جلوی خانواده بازی نکن:20:
p30worldapm
30-10-2011, 19:33
تا حالا کسی داستان بازی رو نوشته؟ اصلا داستان داره؟ اینا چرا به ایران حمله کردن؟
اگه تا حالا نوشته نشده یه نفر که بازی رو تموم کرده و زبانش خوبه لطف کنه بیاد یه کاملی یا خلاصه ای از داستان رو بگه.
ممنون.
kamran987456
30-10-2011, 19:46
تا حالا کسی داستان بازی رو نوشته؟ اصلا داستان داره؟ اینا چرا به ایران حمله کردن؟
اگه تا حالا نوشته نشده یه نفر که بازی رو تموم کرده و زبانش خوبه لطف کنه بیاد یه کاملی یا خلاصه ای از داستان رو بگه.
ممنون.
فقط لطفا درون اسپویلر بزارید داستان رو !!!
نمیخوام بازی رو شروع نکرده اخرشو بدونم !!
kurosh08
30-10-2011, 20:11
امروز غروب رفتم مغازه یکی از بچه ها توی رامسر. گفت که شناسنامه تو اینجا بذار!! یک میلیون وثیقه بده!!! من میرم بازی رو واست میارم!!!!!
گفت توی تهرات خیلی از مغازه ها رو پلمپ کردن.
گفت اصلاً دنبالش نباش چون سیاسیه. از اینترنتم به هیچ عنوان خرید نکن چون مشکووووکه:41:
در حین اینکه داشت صحبت میکرد من دهنم بازم مونده بود:19:
........
anti-military
30-10-2011, 20:50
امروز غروب رفتم مغازه یکی از بچه ها توی رامسر. گفت که شناسنامه تو اینجا بذار!! یک میلیون وثیقه بده!!! من میرم بازی رو واست میارم!!!!!
گفت اصلاً دنبالش نباش چون سیاسیه. از اینترنتم به هیچ عنوان خرید نکن چون مشکووووکه:41:
........
طرف اسکول بوده حتما . اگه خواستی بگیری پی ام بده ایدی یه بنده خدایی رو بدم ازش بگیری ...
yuzarsiff
30-10-2011, 20:56
فردا پارت ها کامل دانلود میشه و میرم برای شروع بازی ...
فقط کاش می شد به خیابون پاستور هم حمله کنیم ... :31:
دوستان ماکه بازی رو نداریم ولی راسته میگن اگه این بازی رو داشته باشی جرمه و مجازات داره ؟
phenom200
30-10-2011, 21:08
میشه یکی بگه این شخصیت solomon کی هستش؟
منظورم اینه که هنرپیشه هستش یا تو بازیای دیگه ای بوده؟
SA.JJ.AD
30-10-2011, 21:17
دوستان ماکه بازی رو نداریم ولی راسته میگن اگه این بازی رو داشته باشی جرمه و مجازات داره ؟
درسته غیر مجاز هست و یکم بد پیدا میشه بازی !! و فروشنده ها هم دنبال درد سر نیستن !!
.
اما اینکه یه سری افراد جو گیر شدن و حرف های با کمال احترام مفت و مزخرف و شایعه رو اینور اونور میزنن رو هرگز باور نکنید و فقط از جنبه ی طنز به قضیه نگاه کنید و لذت ببرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! نمیدونم شاید بخاطر کم سنو سال بودن یه سری باشه یا میتونه بقول اون دوستمون بخاطر اسکل و احمق بودنشون باشه که اینطور بحت ها و حرف های طنز رو مطرح میکنن تو یه جای عمومی !! که میتونه توهین به شعور بقیه محسوب شه ... همچنین میتونه از این طرف قضیه باشه که چون فروشنده های گرامی نمیتونن از فروش بالای بازی استفاده کنن و بفروشن این بازی رو واسه همین یه سری شایعات طنز رو مطرح کنن بلکه تخلیه ی شن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میتونه اینطرو هم باشه :27:
+
در کل کار درستی نیست دامن زدن به شایعات و صحبت های بیخود و توهین به شعور بقیه .
خب امروز با هزار زحمت بازیو خریدم نسخه کنسولیش فعلا گیر اومد همینم جای شکر داره
با هزار تا مخفی کاری خودمو رسوندم خونه از زیر چند تا نایلون و مشمبا اوردم بیرون و بازی :20:
تا اینجا...:
اصلا معلوم نیست چی به چیه .!! شروعش دور از انتظار بود انگار تحمیل میکنن
بعد پرچم یه چیزه روی پلاک های اتومبیل ها یه چیزه حرف ها و دیالوگ ها یه چیز دیگه
اگه ترجمه کلمه فاک اینه که اینجا ایرانی ها میگن جای تعجب داره
ولی انصافا بدون لحجه و خوب حرف میزنن و بعد از اون افتضاح POP 4 که فارسی حرف میزدن این خیلی بهم چسبید
و این طور که پیش میره مثل این که داستان هم زود تموم میشه چون سرو هم ماجرا رو زود روی هم اوردن
در مورد گرافیکش هم باید بگم که جز بهترین ها هستش
انمیشن های حرکتی خوبه مخصوصا وقتی سینه خیز راه میریم.
pouyasony
30-10-2011, 21:24
نمیشه تو این بازی یکاری کرد که جونمون زیادتر بشه؟اخه با 2تا تیر میمیره یه جا هست تو همون اول مرحله تهران که جلو یه ساختمون هست روش نوشته گاراژ اونجا گیر کردم اخه ایرانیا زیادن منم 1 نفرم اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sjM8SD_wGpZ06_gQUsKsageuJI
Battlefield 3 ships 10 million ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
EA Dice اعلام کرد که قسمت سوم بتلفیلد 3 10 میلیون نسخه شیپ داشته
این یکی از بهترین فروش های این کمپانی محسوب میشه که احتمال داده شده امار این فروششون نیز بالا باشه
starblue7750
30-10-2011, 21:46
سلام
اساتید یه مشکلی پیش اومده
من الان تو هواپیمام و از بالا دارم شلیک می کنم
بعد یه الارم قرمز میاد که میگه باید اونو از بین ببرم ولی هرچی می زنم لامصب نابود نمیشه
باید چیکار کنم؟
سلام
اساتید یه مشکلی پیش اومده
من الان تو هواپیمام و از بالا دارم شلیک می کنم
بعد یه الارم قرمز میاد که میگه باید اونو از بین ببرم ولی هرچی می زنم لامصب نابود نمیشه
باید چیکار کنم؟
باید X بزنی که امواج بده تا توی رادار دشمن دیده نشی!
p30worldapm
30-10-2011, 22:07
یه چند دقیقه بازی کردم هیچی که از داستان نفهمیدم کلی هم به مکالماتشون خندیدم! هی می رفتن بالا هی میومدن پایین.:16: خیلی بی تربیت بودن.:13:
تا یکی داستان رو می نویسه یه سوال بپرسم.
اون اولش بازی توی اراقه یا ایرانه؟ نوشته ها عربیه ولی فارسی حرف می زنن! بعد اون یارو اول بازی می گه ما توی اراق چی کار می کنیم مگه نباید تو ایران باشیم؟
پس تهران چی بود؟
HOOSEIN 105
30-10-2011, 22:13
شما گویا این تعارفات سیاسی داخل صدا و سیمای ایران در مورد فرهنگ ایرانیان و ... زیاد روت تاثیر گذاشته
فکر کردی واقعا خیلی با فرهنگیم :31:
تو بازی های دیگه این همه به جاهای دیگه حمله میشه اما مثل ما ایرانیا جوگیر نمیشن
من که اینو بازی نکردم اما دستش درد نکنه هر کسی که این بازیو ساخته
کارشم قابل تحسین و توجیه . دمش گرم :46:
اینقدر باید از این کارها بکنن تا چشم همه باز بشه که الان ایران و ایرانی چه جایگاهی داره تو دنیا و کی باعثشه
از اینکه تعداد کمی مثل شما این بازیو به دلیل توهین بازی نکنن خدشه ای به موفقیت بازی وارد نمیکنه :27:
دوست عزیز من کاری به سیاست و اینجور حرفا ندارم.
نمیدونم شاید شما سطح فرهنگی پایینی داری. ولی بهتره بقیه رو با خودتون جمع نبندی...
ایرانی ها هنوز جز با فرهنگترین مردم دنیا هستند.درسته ما تو بعضی مواقع هنوز ضعف داریم (تو رانندگی و ...وخیلی چیزهای الکی )ولی هنوز تو کشورمون غیرت و عفت و پاکی زندس.
چیزی که شاید تو خیلی از کشور های دیگه نیست و وجود هم نداشته.
پس بهتره به دیگر ایرانیا توهین نکنی و همه رو با خودتون یکی نکنی.
اینکه میگی باید اینقدر از این کارها بکنن که بفهمن ایران و ایرانی چه جایگاهی داره .به نظرت چی رو تونستن ثابت کنن؟؟ همین که میبینی ایرانیا رو که تو جنگ همیشه با ذکر نام ....و غیره ظاهر میشن رو اومدن بسیار بد دهن و بدبخت جلوه دادن معلومه که چه قدر صداقت دارن و دلیل برای نشان دادن جایگاه ایرانی.
همچنین بگم نه طرفدار نظام هستم و غیره که بگم به خاطر اون بازی نکردم .نه.من بازی رو به خاطر باگ های زیادی که داره پاک کردم.چون بعد چند مرحله یه باگی به وجود میومدو نمیشد مرحله رو رد کردش.سر همون دیگه خسته شدم ازش.
راستی فتح شدن این بازی و طی کردن پله های ترقی تو این بازی توسط شما هم تاثیری تو محبوبیت این بازی نداره :5:
به نظر من یه بازی بی سروته بود که فقط ما خودمون ایرانیا میفهمیم که قاطی پاتی بود
چیز خاصی هم نداشت ... اون یارو خارجیه که میشینه بازی میکنه چه میفهمه اینا چی هستن فکر میکنن کلا
همش ایرانی بودن...
اینقد درمورد داستان بازی بد نگین ، تو مایه های کال او دوتیه دیگه !
havas_1980
30-10-2011, 22:21
اون اولش بازی توی اراقه یا ایرانه؟ نوشته ها عربیه ولی فارسی حرف می زنن! بعد اون یارو اول بازی می گه ما توی اراق چی کار می کنیم مگه نباید تو ایران باشیم؟
پس تهران چی بود؟- اولش کردستان عراقه. درسته. چون فارسی زبان ها هم اونجا حضور داشتن...
- اون نیروی آمریکایی معتقد بود ریشه اینکه تو کردستان عراق داره حرکاتی و اقتشاشاتی انجام میشه رو باید تو ایران جستجو کرد نه تو عراق, قضیه هم از این قرار بود که واقعا نیروهایی آزادی و مقاومت از ایران کنترل میشن و دستور میگیرن. بنابراین جلوتر هم به تهران حمله میشه.
به نظر من یه بازی بی سروته بود که فقط ما خودمون ایرانیا میفهمیم که قاطی پاتی بود
چیز خاصی هم نداشت ... اون یارو خارجیه که میشینه بازی میکنه چه میفهمه اینا چی هستن فکر میکنن کلا
همش ایرانی بودن...
نه اصلا بی سروته نیس خیلی منطقی جلو میره ،حالا من تموم نکردم .....
:31::31:
یه چند دقیقه بازی کردم هیچی که از داستان نفهمیدم کلی هم به مکالماتشون خندیدم! هی می رفتن بالا هی میومدن پایین.:16: خیلی بی تربیت بودن.:13:
تا یکی داستان رو می نویسه یه سوال بپرسم.
پس تهران چی بود؟
یعنی چی میرن بالا میان پایین :16:
کلی بهش خندیدم :10:
اون زمانی که تو 22 بهمن میری تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا میدی پس به دایس هم باید حق بدی که یه سری مراحلش رو در کشوری بیاره که دشمنشه ...
با این حرف کاملا موافقم
روال بازی مثل Black Ops هست. ولی خب به نظرم نکته ی مثبتش گرافیک خیلی خوبه. البته یه کم هوش مصنوعی ضعیفه.
Mool Tee
30-10-2011, 22:31
روال بازی مثل Black Ops هست. ولی خب به نظرم نکته ی مثبتش گرافیک خیلی خوبه. البته یه کم هوش مصنوعی ضعیفه.
مثل بلک اپس نیست خیلی بهتر از بلک هست..با حرف دومیت موافقم :10::46:
دمت گرم داشتم به این فکر میکردم که نتم داره تمام میشه و نمیتونم این بازی رو دانلود کنم که حال درسته حسابی بهم دادی!!!!!!:11::11::11::11::11::11::11::11::31: :31::31::31::31::31:
آیا این نسخه کامله؟:46::46::46::46::46::46:
بهههه این که دوباره steam هستش!!!!:8:
دمت گرم داشتم به این فکر میکردم که نتم داره تمام میشه و نمیتونم این بازی رو دانلود کنم که حال درسته حسابی بهم دادی!!!!!!:11::11::11::11::11::11::11::11::31: :31::31::31::31::31:
کپی DVD های Retail هست که تو بازار قراره به فروش بره.
devilboys
30-10-2011, 23:07
بچه ها میشه یه نفر بگه چقدر از این بازی توی ایران میگذره؟
من تا الان 5-6 مرحله رفتم که به جز اولیش که کردستان عراق بود و یه تیکه هم که تو پاریس بود، بقیه داخل ایران و مخصوصا تهران هست.
یه چیزی فرو کرده تو پاچت نه اینجور،بد جور
کرکش فوق فوقش 40 مگه
نه 2.2 گیگ
میخواسته پول الکی ازت بگیره این طوری کرده
فایل کرک 32 مگابایت هست.
80% که البته یه خوردشم تو پاریس و نیویورکه
HOOSEIN 105
30-10-2011, 23:11
90 درصد بازی تو ایرانه.
Eblis 2011
30-10-2011, 23:12
دوستان یه سوال : من هنوز بازی رو تهیه نکردم
میشه بگید انتظارات رو برآورده کرد یا نه ؟ قبل و بعد بازی . . .
بهههه این که دوباره steam هستش!!!!:8:
یهو دانلودش نکنیا
این نسخه آشغاله
نسخه ریتل اصلا بدرد نمیخوره
صبر کن ریلیز اسکایدرو رو دانلود کن
your_star
30-10-2011, 23:34
یه چند سال قبل بود بازی conflict نسخه ی 2 هم حمله به ایران داشت(قبل از سال 88).دست اندرکاران محترم هم سینه چاک دادن که ال میکنیم بل میکنیم شکایت میکنیم آتیش میزنیم اعدام باید گردد و از این حرفها.حالا اون بازی نسخه ی 1 اش اینقدر چرت بود هیشکی نگرفت اما اینا تا ممنوعش کردن خیلی ها رفتن اینو گرفتن.من هم اون زمان چون میدونستم چقد چرته نگرفتمش:)
اینم حالا ممنوع کردن من خودم با چشم خودم دیدم الان از هر 10 نفر که میان بازی بخرن 9 نفر اینو میخوان خب همه هم که میدونن استعمار کثیف زده به قلب اسلام تو این بازی :31:از یه پسره پرسیدم خبر داری که به ایرانیا حمله میشه تو این بازی؟برگشت گفت کی گفته هر کی زبان مادریش فارسیه ایرانیه؟تهران اگه زندگی کرده باشی تو دو سال اخیر میفهمی من چی میگم.
p30worldapm
30-10-2011, 23:46
یعنی چی میرن بالا میان پایین :16:
پشت دیوار چند نفر بودن یکیشون داد می زد من الآن می رم بالا بعد بقلیش داد می زد من الآن می رم پایین!
اولش فکر می کردم یه راه پله پشت دیوار هست بعد رفتم جلو دیدم یه زمین صافه صافه اینا هم سر جاشون ایستادن و از رفتن حرف می زنن!:16:
همون جا که با چاقو طرف رو می کشیم دو نفر هم اون جلو هستند.
mrbahram
30-10-2011, 23:55
سلام
بچه بازی کنید چونکه فقط این یه بازیه ولی دیگه از کشور مون بد نگید که هر چی داریم از ایرانه اون بی غیرتایی که این داستانا رو مینویسن واقعا با چشم خودشون ندیدن این چیزارو که فقط اینا جنگ روانی تا مغز مارو به بیراهه ببرن متعصفانه مثل اینکه واقعا بعضیا براشون سجده کردن (این کشور برای ماست حال بگذرد که .... ولی دیگه از اون کثافتا خیلی بهترن)
soheilnouri
31-10-2011, 00:21
من تا الان 5-6 مرحله رفتم که به جز اولیش که کردستان عراق بود و یه تیکه هم که تو پاریس بود، بقیه داخل ایران و مخصوصا تهران هست.
l
کردستان عراق بود اما دقت کردین که بلاک ماشینا بود ایران 54؟تمام ماشینای اون مرحله اول که تو کردستان عراق بود ماشیناش بلاک 54 ایران بود که جالبه بلاکه یزده
از یه پسره پرسیدم خبر داری که به ایرانیا حمله میشه تو این بازی؟برگشت گفت کی گفته هر کی زبان مادریش فارسیه ایرانیه؟تهران اگه زندگی کرده باشی تو دو سال اخیر میفهمی من چی میگم.
رفیق ما نفهمیدیم!!!:31: منظورت چی بود؟؟:31:
l
کردستان عراق بود اما دقت کردین که بلاک ماشینا بود ایران 54؟تمام ماشینای اون مرحله اول که تو کردستان عراق بود ماشیناش بلاک 54 ایران بود که جالبه بلاکه یزده
ماشینای تهرانم 54 بود.
کلا زیاد با اطلاعات کافی صحنه سازی نکردن. رو دیوارا اغلب عربی نوشته شده تو تهران. ولی صندوق صدقه باحال بود!
یهو دانلودش نکنیا
این نسخه آشغاله
نسخه ریتل اصلا بدرد نمیخوره
صبر کن ریلیز اسکایدرو رو دانلود کن
عزیز من دارم دانلود میکنم....:31::31::31:
اگه نمیدونستی, بدون که این نسخه steam هستش که steam همیشه 1 هفته زودتر میزاره واسه دانلود تو سایتش و نسخه کامل هستش فقط کرک نداره...
دقیقا مثل نسخه قبلی MW2 که همین وضعیت واسش پیش اومد و فقط باید بازی رو extract میکردین و کرک اسکیدرو میریختی توش...:31::31::31:
دیسکی که خریدم برای 360 روش نوشتهbattle filde 3 LIMITED این یعنی چی؟
دوستان یعنی به نظر شما دایس اینقدر .... بوده که نمیدونسته پلاک تهران چنده؟
یه دونه فیلم سینمایی های ما رو بشینن نگا کنن کلا تهران رو میفهمن چه شکلیه
یا مثلا تو عراق پلاک ماشینا یه چیز دیگه ست و پلاک 54 ماله یه شهر تو ایرانه؟
یکی بشینه فکر کنه ببینیم این اشتباه ها برای چی بوده
نه اینکه هی یکی میاد میگه بازی بکنین
یکی میاد میگه بازی نکنین
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
عزیز من دارم دانلود میکنم....:31::31::31:
اگه نمیدونستی, بدون که این نسخه steam هستش که steam همیشه 1 هفته زودتر میزاره واسه دانلود تو سایتش و نسخه کامل هستش فقط کرک نداره...
دقیقا مثل نسخه قبلی MW2 که همین وضعیت واسش پیش اومد و فقط باید بازی رو extract میکردین و کرک اسکیدرو میریختی توش...:31::31::31:
حالا یهو تا ته دانلود نکنی بعد اسکایدرو بیاد بگه فقط یه نسخه با کرک ما سازگاره؟
از ما گفتن بود
دوستان یعنی به نظر شما دایس اینقدر .... بوده که نمیدونسته پلاک تهران چنده؟
یه دونه فیلم سینمایی های ما رو بشینن نگا کنن کلا تهران رو میفهمن چه شکلیه
یا مثلا تو عراق پلاک ماشینا یه چیز دیگه ست و پلاک 54 ماله یه شهر تو ایرانه؟
یکی بشینه فکر کنه ببینیم این اشتباه ها برای چی بوده
نه اینکه هی یکی میاد میگه بازی بکنین
یکی میاد میگه بازی نکنین
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
حالا یهو تا ته دانلود نکنی بعد اسکایدرو بیاد بگه فقط یه نسخه با کرک ما سازگاره؟
از ما گفتن بود
عزیزم فکر میکنم اشتباههای خیلی بزرگتری نسیت به پلاک توی بازی وجود داشته که پلاک 54 مثل یه جک واسش میمونه...
من چندتا email زدم و complain کردم هم به EA و هم به یکی از طراحان بازی تو twitter طرف که انگار طرف مارو به ... هم حساب نکرده...
شیطونه میگه یه review بنویسم تو gamespot و جواب ندادن EA و طرف رو بیارم توش...:31:
شاید یه review کامل نوشتم تو gamespot در مورد افتضاحات این بازی در مورد ایران...:31:
البته چند تا از بروبچ بهم گفتن که این fictional هستش و زیاد بهشون پیله نکن. اینه فقط دنبال پولت شما هستن...
نه مطمئن باش که هیچ چیز دیگه ای به این بازی حتی اضافه نخواهد شد... البته map های multi به کنار...
shahin_mp3
31-10-2011, 01:12
الان كدوم نسخه كامل و سالمه ؟ :21:
بچه ها برای مولتی پوینت میخواد یا بدون پوینت میشه بازی کرد؟؟
hosein_artist
31-10-2011, 01:55
بچه ها برای مولتی پوینت میخواد یا بدون پوینت میشه بازی کرد؟؟
فقط cd-key می خواهد:31:
الان كدوم نسخه كامل و سالمه ؟ :21:
RELOADED از همه بهتره.
kamran3dmax
31-10-2011, 08:19
سلام من نسخه ریلود رو دانلود و نصب کردم ولی وقتی کرک [bf3.exe] رو میریزم تو پوشه بازی و روش کلیک میکنم اجرا نمیشه و هیچ عکس العملی نشون نمیده انگار رو هیچی کلیک نمیکنم سیستم هم :
cpu x3 710
vga 9600 ddr3
ram 4gig dd2
با سلام
دوستان من تو این قسمت گیر کردم باید چه کار کنم؟
lavson1361
31-10-2011, 10:15
من یه جای بازی گیر کردم .
توی اون مرحله ای که باید از توی هواپیما از بالا هواپیماهای روی باند رو بزنیم بعدش یه ماشین میاد که همش در حال حرکت توی فرودگاهه که با رنگ نارنجی نشونش میده و باید به هواپیماهای A10 دستور بدیم بزننش ولی همش در حال حرکته نمیشه زدش . هواپیماهای A10 هم نمیتونن درست بزننش و میخوره گوشه کنارش و منفجر نمیشه . چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
lavson1361
31-10-2011, 10:21
با سلام
دوستان من تو این قسمت گیر کردم باید چه کار کنم؟
آقا منم دقیقا همین جا گیر کردم .
یه سری اهداف ثابت هست که به راحتی A10 ها میزننشون ولی یه تارگت متحرک هست که در حال حرکته هر کاری میکنم نمیتونم بزنمش .
Mammad Prince
31-10-2011, 10:33
آقا منم دقیقا همین جا گیر کردم .
یه سری اهداف ثابت هست که به راحتی A10 ها میزننشون ولی یه تارگت متحرک هست که در حال حرکته هر کاری میکنم نمیتونم بزنمش .
شما باید نوع اسلحه ( اسلحه که نمی شه گفت چون فط گرا یا درجه منطقه رو به هواپیماهای دیگر می دهی تا بترکونن !!! ) خود را عوض کنی !
باید ( اگه اشتباه نکنم شماره 3 ( در PC ) رو بزنی تا بری روی مدل سوم اسلحه ها ( !!! )
بعد روی هدف ها کلیک کن تا در یک چشم بر هم زدن پودر شوند !!
همین:31:
lavson1361
31-10-2011, 11:46
شما باید نوع اسلحه ( اسلحه که نمی شه گفت چون فط گرا یا درجه منطقه رو به هواپیماهای دیگر می دهی تا بترکونن !!! ) خود را عوض کنی !
باید ( اگه اشتباه نکنم شماره 3 ( در PC ) رو بزنی تا بری روی مدل سوم اسلحه ها ( !!! )
بعد روی هدف ها کلیک کن تا در یک چشم بر هم زدن پودر شوند !!
همین:31:
آقا دمت گرم ...
مآموریت انجام شد . رفتم مرحله بعد . الان دقیقا زیر برج میلاد دارم هم وطنام رو میکشم :27:
بالاخره گیم رو گرفتم و دارم بازی میکنم... نظرم رو در قالب یه برسی کامل بعدا پست میدم، ولی تا این جا بازی خیلی خوب بوده، از نظر گرافیکی و صدا ها هم عالیه...
ولی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود!
نه گرافیک، نه گیم پلی...
پیروز باشید.
em0fab0y
31-10-2011, 12:28
دوستان اون فروشنده شوتی که من ازش یازی رو گرفتم Limited Edition داده بهم....
نه بخش Online داره و نه Co-Op....
کسانی که بازی رو گرفتن لطفا بگن از چه نسخه ای استفاده می کنن .........
عزیزم فروشنده با معرفت بهت کاملترین نسخه رو داده...:8:
واسه آنلاین و co op باید سریال بازی رو داشته باشی...
بالاخره گیم رو گرفتم و دارم بازی میکنم... نظرم رو در قالب یه برسی کامل بعدا پست میدم، ولی تا این جا بازی خیلی خوب بوده، از نظر گرافیکی و صدا ها هم عالیه...
ولی اصلا اون چیزی که انتظار داشتم نبود!
نه گرافیک، نه گیم پلی...
پیروز باشید.
بالاخره از گرافیک خوشت اومد یا نه؟
جمله ای که نوشتی با هم نمیخونه
baloteli
31-10-2011, 14:03
اره فکر میکنم یک جور اختلال شخصیتی باشه:19:
محل سکونت شما کجاست ؟
منظور من این بود که گرافیک بازی عالیه ولی با اون چیزی که انتظار داشتم فاصله داره... :46:
death_man
31-10-2011, 14:50
سلام دوستان
برای من زبان فارسی نداره
از کجا میتونم زبان فارسی اضافه کنم؟
em0fab0y
31-10-2011, 14:58
محل سکونت شما کجاست ؟
Teh....
اما چه ربطی داره....
اگه می خوای آدرس جایی رو بدی که نسخه کامل می فروشه یا هر چیز دیگه ...باید بگم من بازی رو تموم کردم و نیازی به خرید نسخه کرک شده دیگه ندارم البته به غیر از Original اما نمی دونم چرا تو همین نسخه ای هم که دارم قسمت Online و Co-Op نداره و فقط Campaign....
عالی بود تمام قسمتهای بازی..
در مورد گرافیک بازی که چیزی نمیشه گفت.10/10
گیم پلی هم هر چه بیشتر سعی شده بود طبیعی جلوه کنه و نکته ی مثبتیه.10/9.5
صدا گذاری هم فوق العاده عالی و مخصوصآ دوبلرهای فارسی زبان که دیگه...10/10
داستان بازی تنها نکته منفیش به حساب میاد چون منو تو کات سنس ها یاد یه بازی دیگه انداخت و روایتش یه نمه تکراری بود.8/10
مجموع:9.5/10
بهترین چپتر هم پرواز با f-18 بود که هیجان رو به طرز عالی و بی نظیری ایجاد کرد و به نوعی تجربه ی جدید و فوق العاده ای بود.گرافیک اون لحظه فکر نکنم دیگه تا حداقل یک سال آینده رو دوباره ببینم...واقعآ لذت بردم از این گیم و امیدوارم مولتیش رو هم تجربه کنم به این لذت افزوده بشه.هر چقدر برای سیستمتون خرج کنید ارزشش رو 120% داره..از دست ندید
دوستان لطفا یکی تاپیک MW3 رو هم بزنه... میدونم که اینجا جاش نیست...:11:
من حوصله تایپ کردن ندارم, وگرنه خودم میزدم...:31:
کسی میدونه قضیه این چیه؟
mehrantnt
31-10-2011, 16:34
از دوستان اصفهانی هر کسی خواست من نسخه reloaded را میفروشم با کرک تضمینی
Id : marshaltnt
Bobby Sands
31-10-2011, 16:40
از دوستان كسي نسخه blackbox كه p30day واسه دانلود گذاشته رو دانلود كرده يا نه؟ مشكلي چيزي كه نداره احيانا؟ ميخوام دانلودش كنم. لطفا اگر كسي دانلود كرده به ما هم بگه اگه مشكل داره دانلود نكنم. ممنون
capitan black
31-10-2011, 16:53
متاسفانه من دیروز واسه خرید این بازی رفتم ( شیراز هستم ) و با برخورد عجیب فروشنده ها متوجه شدم طوری که اگه کسی نمیدونست من دنبال چی هستم با برخورد فروشنده فک میکرد دنبال مواد مخدر !!!! هستم...
به هر حال کاملا نایاب هستش...
دوستان اگر کسی در شیراز ادرس خرید اینو داره ممنون میشم پ خ کنه واسم
pouya_1631
31-10-2011, 17:04
از دوستان اصفهانی هر کسی خواست من نسخه reloaded را میفروشم با کرک تضمینی
Id : marshaltnt
آ چندی ؟؟؟؟؟؟ من کل اصفهان را زیرو رو کردم نبود حتی نارسیس هم به من نداد.:41:
hesam_g59
31-10-2011, 17:10
مرسی که نظرات رو بدون اطلاع دادن پاک میکنید.....
چقدر آزادی بیان رو ارج می نهید!!!!!!!!!
starblue7750
31-10-2011, 17:30
گزينه 1 دوست عزيز
از کجای بازی میشه فهمید که کدام نوع هست؟(منظور Reloaded .....)
من اینجا گیر کردم
X رو هم زدم نشد
یکی توضیح بده
ممنون
من اینجا گیر کردم
X رو هم زدم نشد
یکی توضیح بده
ممنون
نسخه RELOADED نیاز به نصب نداره، فقط اکسترکت میکنی و بازی میکنی. Setup و Install و اینا نداره.
lavson1361
31-10-2011, 17:46
من اینجا گیر کردم
X رو هم زدم نشد
یکی توضیح بده
ممنون
ببین دوست عزیز , من اینجا گیر کرده بودم ولی ردش کردم .( یه قلقی داره )
همون موقعی که هواپیماهای شکاری رو که روی باند نشستن میزنی , یه سیو میزنه بعدش ازت میخواد که هلیکوپتری که چند نفر رو که دارن با ماشین وسط فرودگاه به سمتش میرن رو بزنی . شما صبر کن تا خودش روی صفحه بنویسه تا اسلحه ات رو عوض کنی . خیلی شفاف گوشه سمت چپ تصویر مینوسه دکمه شماره 3 رو بزن , بعد که این کار رو کردی هواپیماهای a10 آماده میشن تا با فرمان تو به سمت هلیکوپتر شلیک کنن . شما باید هم هلیکوپتر رو بزنی و هم ماشینای دور و برش رو . هلیکوپتر جایی میشینه که اتومبیها دور و برش هستن . دقیقا با کلیک راست روی هدف (هلیکوپتر ) کلیک کن یادت باشه حتما باید با حالت" زوم " (کلیک راست) این کار رو انجام بدی که هدف به درستی مشخص بشه . بعدش a10 ها میان و همه رو دود میکنن میفرستن هوا . اصلا هم خودت رو درگیر اون ماشینی که توی فرودگاه در حال حرکت هست نکن . اصلا نیاز نیست اونو بزنی . وقتی هلیکوپتر و ماشینهای دور و برش رو بزنی , یه دمو نشون میده که روی باند ناو هواپیمابر میشینی .
همین ...
kamran987456
31-10-2011, 18:04
به نظر من که این بازی اصلا انتظارات رو براورده نکرد !
نه شخصیت پردازی خوب داشت نه داستان و نه ویژِگی های یه شوتر خوب !!
تو سری mw انقدر این نقش های مکمل رو خوب معرفی کردن که ادم تو بازی لحظه شماری میکرد که فرضا بره کاپتان پرایس رو نجات بده
اما تو این بازی فقط خواستا گرافیک رو نشون بدن ! لوکیشن ها هم کاملا مشخصه که واسه این هدف ساخته شدن
فقط گرافیک که بازی نمیشه (هر چند که گرافیک هم اون انتظارات تریلر ها و پیش نمایش های بازی رو براورده نکرد )البته با اینکه خیلی عالی هست ولی انقلابی نبود
تو سال 2008 که کرایسس اومد کلا یه گرافیک نوین رو به بازی ها اورد ولی این bf3 نتونست همون کار رو تکرار کنه
البته بعضی قسمت های بازی هم به شکل واضحی از cod کپی شده بودن !!
البته نظرات شخصی من اینه و نظر دوستان کاملا محترمه :10:
در ضمن طوری گفتین که تو بازی ف ح ش میدن که من فکر کردم الانه که جلوی همه ابروم بره !!:18:
اینها که چیزی نبودن !:31:
Mool Tee
31-10-2011, 18:38
ما هم یه نقدی بکنیم زایه نشیم.
اول از همه گرافیک که خوب همه میدونن عالی و بی نظیر بود 10
دوم داستان که بد و تکراری بود و بلک اوپس هم یه همچین داستانی داشته 8
3سوم صداگذاری که .... 10
گیم پلی هم یه گیم پلی کاملا متفاوت بود و هیچ بازی دارای یه همچین گیم پلی قشنگ و زبیایی نبود 10
فقط یه چیزی این وسط منو آزار میده هوش مصنوعی واقعا بد بود 9
و امتیاز میانگین
9.4
به نظر من بهترین بازی شوتر سال این بازی هست
Mool Tee
31-10-2011, 18:43
Teh....
اما چه ربطی داره....
اگه می خوای آدرس جایی رو بدی که نسخه کامل می فروشه یا هر چیز دیگه ...باید بگم من بازی رو تموم کردم و نیازی به خرید نسخه کرک شده دیگه ندارم البته به غیر از Original اما نمی دونم چرا تو همین نسخه ای هم که دارم قسمت Online و Co-Op نداره و فقط Campaign....
برای 5000000 بار برای آنلاین نیاز به سی دی کی داری و وقتی سی دی کی رو بدی به بازی بازی آپدیت میشه و آنلاینش میاد اختلال داری؟:46::31:
در ضمن طوری گفتین که تو بازی ف ح ش میدن که من فکر کردم الانه که جلوی همه ابروم بره !!:18:
اینها که چیزی نبودن !:31:
یه تعریفی از ف ح ش کن ببینیم چیه
دیگه از این رکیک تر؟؟
كسي نسخه ٣٦٠ انلاين امتحان كرده ؟؟چطوره
starblue7750
31-10-2011, 19:27
ببین دوست عزیز , من اینجا گیر کرده بودم ولی ردش کردم .( یه قلقی داره )
همون موقعی که هواپیماهای شکاری رو که روی باند نشستن میزنی , یه سیو میزنه بعدش ازت میخواد که هلیکوپتری که چند نفر رو که دارن با ماشین وسط فرودگاه به سمتش میرن رو بزنی . شما صبر کن تا خودش روی صفحه بنویسه تا اسلحه ات رو عوض کنی . خیلی شفاف گوشه سمت چپ تصویر مینوسه دکمه شماره 3 رو بزن , بعد که این کار رو کردی هواپیماهای a10 آماده میشن تا با فرمان تو به سمت هلیکوپتر شلیک کنن . شما باید هم هلیکوپتر رو بزنی و هم ماشینای دور و برش رو . هلیکوپتر جایی میشینه که اتومبیها دور و برش هستن . دقیقا با کلیک راست روی هدف (هلیکوپتر ) کلیک کن یادت باشه حتما باید با حالت" زوم " (کلیک راست) این کار رو انجام بدی که هدف به درستی مشخص بشه . بعدش a10 ها میان و همه رو دود میکنن میفرستن هوا . اصلا هم خودت رو درگیر اون ماشینی که توی فرودگاه در حال حرکت هست نکن . اصلا نیاز نیست اونو بزنی . وقتی هلیکوپتر و ماشینهای دور و برش رو بزنی , یه دمو نشون میده که روی باند ناو هواپیمابر میشینی .
همین ...
سلام
ممنون از راهنمایی مفصلتون!
اما...
همه کارای شما رو کردم بعد این آلارم میاد و فقط حرکت میکنه هرچی میزنم نابود نمیشه
فک کنم یه نیم ساعت مونده تا بازی رو تموم کنم
برای هر دو پلتفرم تهیه کردم pc و 360
گرافیک نسخه کنسولی به مراتب پایین هستش این کاملا معلومه ولی بازی
مرحله ای که با جت های جنگنده بودیم گرافیکش عالی بود بیداد میکرد حرف میزد با گیمر مخصوصا که اون ترک های یخ زده روی شیشه ، جنگنده های هم رزم و دیدنشون عالی بود کلا گرافیک عالی هستش اما اونی نبود که فکرشو می کردم در کل اصلا اونی نیست که حتی یک زره تو تصوراتم بود اما در نوع خودش خوب بود
مثلا هیچ وثت اون نورهایی که ذرات رو تو ویدئو ها دیدیم اینجا اون کیفیت رو نداشت چراغ ها ، چراغ های اتومبیل ها حتی بمب هم میزنی همونطور میمونن در حالی که این موضوع خیلی وقت پیشه منسوخ شده
بعضی وقتها یه درخت مثل ستون می مونه بعضی وقتها یک ساختمون به بهترین شکل ممکن منفجر میشه
گیم پلی بازی سردر گم کننده هستش درگیری رو متنوع نگه نمیداره از اینجا رانده از اونجا مانده هستش نمیگم به بهترین وضع ممکن نیست نه انصافا لوکیشن ها و گیم پلی با هم تعریف عالی میدن اما نه اونی باشه که انتظار حتی BC2 رو براورده کنه
یه ایرادی که گیم پلی داشت سریع نبود زیاد گیمر رو معطل میکرد
داستان هم که بحث خاصی نداره اوضاع واقعیمون هم کم از این نداره.
تا یه نقد کلی و پایان بازی فعلا
فک کنم یه نیم ساعت مونده تا بازی رو تموم کنم
برای هر دو پلتفرم تهیه کردم pc و 360
گرافیک نسخه کنسولی به مراتب پایین هستش این کاملا معلومه ولی بازی
مرحله ای که با جت های جنگنده بودیم گرافیکش عالی بود بیداد میکرد حرف میزد با گیمر مخصوصا که اون ترک های یخ زده روی شیشه ، جنگنده های هم رزم و دیدنشون عالی بود کلا گرافیک عالی هستش اما اونی نبود که فکرشو می کردم در کل اصلا اونی نیست که حتی یک زره تو تصوراتم بود اما در نوع خودش خوب بود
مثلا هیچ وثت اون نورهایی که ذرات رو تو ویدئو ها دیدیم اینجا اون کیفیت رو نداشت چراغ ها ، چراغ های اتومبیل ها حتی بمب هم میزنی همونطور میمونن در حالی که این موضوع خیلی وقت پیشه منسوخ شده
بعضی وقتها یه درخت مثل ستون می مونه بعضی وقتها یک ساختمون به بهترین شکل ممکن منفجر میشه
گیم پلی بازی سردر گم کننده هستش درگیری رو متنوع نگه نمیداره از اینجا رانده از اونجا مانده هستش نمیگم به بهترین وضع ممکن نیست نه انصافا لوکیشن ها و گیم پلی با هم تعریف عالی میدن اما نه اونی باشه که انتظار حتی BC2 رو براورده کنه
یه ایرادی که گیم پلی داشت سریع نبود زیاد گیمر رو معطل میکرد
داستان هم که بحث خاصی نداره اوضاع واقعیمون هم کم از این نداره.
تا یه نقد کلی و پایان بازی فعلا
عزیز شما که بازی کردی
به نظرت bf3 میره امسال یا MW3 >??? از همه نظر ؟
mw3 را ندیدم ولی با بازی BF3 میشه یه نظر داد !!
em0fab0y
31-10-2011, 19:52
واقعا اون کسی که پست ها رو پاک می کنه خودش بگه اسمشو چی بزارم که در حدش باشه .....
ا ینها به قدری عقده ای و بدبخت هستن که فورا ID بلاک می کنن اما به اون مدیرای داغون این سایت هشدار می دم بار آخرتون بود نظرات من و دیگران رو بدون کوچکترین دلیل عقلانی پاک کردین ...
........
بستگی به مغازه دار داره بعضی ها اصلا دنبال دردسر نمی گردنند
من 3 نسخه دارم اگر تهرانی بگو برات بفرستم
فروشنده هم نیستما همین 3 تاس فقط
playstation 3
31-10-2011, 19:59
ما که رفتیم بازی رو بگیریم همه جا میگن ممنوعه
اخه یکی نیست بگه بهشون احمقا تو شهری مثل نیشابور که خیلی ها سیستم نمی دونن چیه کی میاد مغازه ی تورو بگرده
death_man
31-10-2011, 19:59
من که زیاد خوشم نیومد
اون چیزیکه در تبلیغات و تصورم بود، نبود
این صحنه برام جالب بود :31:
برای زنده موندن در بازی، باید صدقه بدین:5:
majid322
31-10-2011, 20:04
من که زیاد خوشم نیومد
اون چیزیکه در تبلیغات و تصورم بود، نبود
این صحنه برام جالب بود
از عکسی که گذاشتی معلومه که روی یولترا بازی نکردی
من روی حالت یولترا بازی کردم...
گرافیک عالی
صداگزاری عالی
گیم پلی عالی
داستان متوسط
دیگه از یه بازی چه توقعی باید داشت؟
چند بار اشاره کردیم بازم میگیم
پست های ادرسی ، پست هایی که اسپویلر رعایت نشن حتی در راهنمایی ها پست هایی که درشون اون الفاظ موجود در بازی به وضوح گفته میشه ،در اسرع وقت پاک میشن و کاربرانی که در مواردی همچون اسپویلر دقت نکنن برخورد خواهد شد
واقعا اون کسی که پست ها رو پاک می کنه خودش بگه اسمشو چی بزارم که در حدش باشه .....
ا ینها به قدری عقده ای و بدبخت هستن که فورا ID بلاک می کنن اما به اون مدیرای داغون این سایت هشدار می دم بار آخرتون بود نظرات من و دیگران رو بدون کوچکترین دلیل عقلانی پاک کردین ...
کاربر عزیز این پست پاک شده شما بود..
جدی ؟؟؟ خودت تنهایی گفتی ....؟؟؟؟؟
یعنی فکر کن من ندونم واسه MP سریال می خواد....
اصلا قسمتی واسه Online و Co-Op وجود نداره ....
خواهشن قبل نوشتن کمی تفکر کن و همه رو در سطح خودت فرض نکن.....پس لطفا شما موقع پست دادن به الفاظی که به کار می بری دقت کن بعد دنبال مقصر برای پاک شدنش بگرد
بازم دلیل و مدرک لازم دارین به قسمت انتقادات رجوع کنید
عزیز شما که بازی کردی
به نظرت bf3 میره امسال یا MW3 >??? از همه نظر ؟
mw3 را ندیدم ولی با بازی BF3 میشه یه نظر داد !! خب اوضاع طوریه که باید اونم بازی کنم نمیشه دقیق گفت حتی حدس زد
death_man
31-10-2011, 21:02
از عکسی که گذاشتی معلومه که روی یولترا بازی نکردی
من روی حالت یولترا بازی کردم...
گرافیک عالی
صداگزاری عالی
گیم پلی عالی
داستان متوسط
دیگه از یه بازی چه توقعی باید داشت؟
بازی خوب بود، من cod بیشتر بازی کردم شاید برای همین یکم مشکل داشتم
گرافیک و صدا و گیم پلی خیلی خوب بود، ولی اصلا داستان جالبی نداشت
تجربه پروازش فوق العاده بود
اینجا داشتم رو High بازی می کردم، یعنی high با ultra اینقدر فرق داره؟:20:
[QUOTE=googoosh_mahdi;6590764]کمک کمک کمک لنگم امشب میخوام بازی کنم
کمک
آقا بعد مرحله تانک میگیرنت اسیر میشی بعدش میاد روی پشت بومی که با یکی دیگه هستی کنارتم یکی هست که دوربین داره تو هم دستت یک اسنایپر داری نه میشه از پشت بوم پرید نه هیچ کاره دیگه کرد کسی به اینجا رسیده ؟؟؟
چی کار باید کرد ؟؟؟؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
اونجا چراغ های پارکینگو بزن همه رو تا هلی کوپتر بیاد بشینه.
HO3IN-Life
31-10-2011, 22:31
دوستان
این سیستم برای این بازی کافیه یا ماله ps3 رو دانلود کنم ؟؟؟
ram 2gb
ati 4350
cpu:2.50 ghz dual-core
dark-sky
31-10-2011, 22:46
اقا داستان بازی لو ندین دیگه .چه وضعیه .
*hamedkhatar*
31-10-2011, 22:57
سلام
من اینجا گیر کردم
وقتی شماره 2 رو انتخاب میکنیم باید چکار کنیم؟ چی رو باید بزنیم؟
ممنون
majid322
31-10-2011, 22:59
اینجا باید اون جتایی که توی فرودگاه هستن بزنی قشنگ با رنگ سفید معلومن..
pouyapro
31-10-2011, 23:05
دوستان
این سیستم برای این بازی کافیه یا ماله ps3 رو دانلود کنم ؟؟؟
ram 2gb
ati 4350
cpu:2.50 ghz dual-core
برو توکار PS3، شک هم نکن.
4350؟:2:(شوخی)
EngineeR EhsaN
01-11-2011, 00:06
اورکلاک سی پی یو مشکلی براش پیش نمیاره؟
Hamed DC
01-11-2011, 00:09
گرافيك؟؟؟مگه چي داره كه اينطوريه؟؟رو متوسط هم همينطوره...يعني اين كارت گرافيك كه تا حالا همه بازي ها رو روي آخرين گرافيك آورده نميتونه اين بازي رو با تنظيمات متوسط بياره؟؟؟؟
amd phenom 2 x2 550
geil 4 g ddr3 1333
msi 5770 1g ddr5
900*1600
دوست عزیز،حرف دوست خوبم مجید کاملا درسته.
گرافیک شما هم قدرت آور خوبی داره.
سی پی رو هم چند درصدی اور کنید.
من مشکل کگ داشتم.با آور سی پی یو حل شد.
و در آخر هم باید بگم که این بازی گرافیک فوق العاده ای داره و بار زیادی به GPUتحمیل میکنه.
نباید انتظار زیاد از حدی از این کارت داشت.
اورکلاک سی پی یو مشکلی براش پیش نمیاره؟
اگر کولر خوبی برای سی پی یو بسته باشی ودما رو کنترل کنی،به هیچ وجه.
dark-sky
01-11-2011, 00:33
بدون اینکه داستان لو بره . ایا به ایران ربط داره یانه؟
black.assassin
01-11-2011, 00:55
Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher.
Graphics card memory: 512 MB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950.
Graphics card memory: 1 GB
Sound card: DirectX compatibl sound card
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
خدا رو شكر. كلي انتظارشو كشيديما :31:
دوستاني كه بازي رو گرفتن مشكل نداره كه ؟؟؟ سر اين بازيه rage كلي اعصاب خوردي شد. واسش پچ بيرون نيومده كه خدارو شكر ؟؟؟
hidden1133
01-11-2011, 00:57
در کل بازیش بد نیس به نظرم در حد بلک اوپس بود
گرافیک نمره 9 از 10 میدم
صدا پردازی 9
گیم پلی 8
داستان 6
هوش مصنوعی 5
در مجموع به بازی نمره 8 میدم :19:
Killzone2
01-11-2011, 01:01
میانگین نمرات هم در پلتفرم های مختلف جالب هست :
نسخه PC از 19 نقد 89.21%
نسخه PS3 از 15 نقد 85.17%
نسخه Xbox 360 19 نقد 84.66%
hidden1133
01-11-2011, 01:03
من با لپتاپ دل 5110 کر آی فایو سندی بریج با کابل اچ دی رو ال سی دی 40 سونی با گرافیک high بازی میکنم گرافیکش geforce gt 525 هست که فکر میکردم رو low یا نهایت medium اجرا کنه اما به راحتی رو high بازی کردم چون نخواستم به لپ تاپ زیاد فشار نیاد رو ultra تست نکردم
نتیجه خیلی این مینیمم رو جدی نگیرید
black.assassin
01-11-2011, 01:07
میانگین نمرات هم در پلتفرم های مختلف جالب هست :
نسخه PC از 19 نقد 89.21%
نسخه PS3 از 15 نقد 85.17%
نسخه Xbox 360 19 نقد 84.66%
ديگه دور دور PC شد باز. :10::46:
victor021
01-11-2011, 01:58
امروز از هرجا رفتم بگيرم گفتن ممنوعه و شلاق داره و از اين جور مزخرفات ولي ميدونم كه دارن و فقط واسه مشتريايه شناسشون رو ميكننند،
در ضمن بعضي از دوستان ميان ميگن همه چي عاليه،گرافيك،گيم پلي،...
بعد اخرش ميگن نه حال نكرديم و دور از انتظاراتمون بود
ما كه اخر نفهميديم بعضيا با خودشون چند چندن!
منم تموم کردم. نظر من:
1. گرافیک : 10/10
2. صدا : 10/10
3. هوش مصنوعی : 8/10
4. داستان : 3/10
*hamedkhatar*
01-11-2011, 09:06
بازیه خیلی هیجان انگیزیه
با اینکه روی medium بازی میکنم ولی بعضی جاهاش گرافیکش میترکونه
درضمن من به شخصه از قتل عام کردن هم وطنان عزیزم بسیار لذت بردم
(کلا شوخی)
منم بازی کردم !
از گرافیکش انتظار بیشتری داشتم !!! :27: (به این معنی نیست که خوب نبود ! تبلیغات بازی چیز های دیگری رو نشون میداد:9:)
گیم پلی هم خوب بود ! :40:
صدا هم خوب بود (البته زیاد به صدا توجه نکردم ولی این بار که بازی کردم حتما به اون هم توجه می کنم !)
بهترین مرحلش هم فکر کنم همون جت سواری بود :8::21:
ولی ای کاش ....
یه چیزی بگم حجت رو بر همتون تموم کنم :دی
- دوستان برادران عزیزان , شما رو به همون پرچم سه رنگ مملکتمون قسم میدم این تاپیک رو از اول بخونید , یک سووال سیصد بار تکرار میشه و عین سیصد بار جواب داده میشه (مثال: من تو مرحله فلان گیر کردم چیکار کنم؟) یا (مولتی سی دی کی میخواد از کجا بگیرم) یا (بازی رو هیچ جا ندارن بدبخت شدم) و ...
- این بازی اصلا برای آنلاین ساخته شده , اینقدر در مورد داستان ضعیفش , کوتاه بودنش , هوش مصنوعیش بحث نکنید , گرافیکش به تائید هر ننه قمری که قبولش دارین انصافا خوبه , اون سیستم پیشنهادی رو یه نیگا بنداز , چند تا از ماها نزدیک اون سیستم داریم؟
- پیشنهاد من : حتما سی دی کی بازی رو تهیه کنید و بازی آنلاینش رو تجربه کنید.
در پناه خدا سلامت و شاد باشید
دوستان روی ویندوز 64 بیتی هم اجرا میشه؟
اگه اجرا میشه لطفا بگید با کدوم کرک؟
برای خرید توپ خونه 20 الی 40 تومن میدن
ولیعصر هم بستگی به انصاف داره
20 تا 40 تومن...؟؟
خب آدم میره دانلود میکنه...!!:31:
کسی لینک دانلود درست و حسابی سراغ نداره...؟؟
black.assassin
01-11-2011, 10:57
20 تا 40 تومن...؟؟
واقعا در اين حد باشه دانلود بكنيد . محل ما كه نسخه pc شو راحت مي خريم ولي XBOX رو گير نياوردن دوستام. اما pc هر كي مي خواد بياد بخره. :31: :27:
كرج - فرديس
HOOSEIN 105
01-11-2011, 11:05
تو ولیعصر راحت 8 تومن یا 6 تومن پیدا میشه دوستان.الکی بابت بازی کرک شده 40 تومن پول ندید.با همین پول میتونید نسخه اصلی رو بخرید.
20 تا 40 تومن...؟؟
لینک را برات فرستادم 14.9 گیگ :27:
دوستان روی ویندوز 64 بیتی هم اجرا میشه؟
اگه اجرا میشه لطفا بگید با کدوم کرک؟
دوستان لطفا جواب این سوال من را هم بدید....
ممنونم
Hojjat07
01-11-2011, 11:19
مولتی پلیر این بازی محشره از 7تا الان نفهمیدم چه طوری گذشت
Map هاش بی نظیره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.