مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 3
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
ali_agha1981
25-07-2012, 15:25
علی آقا! منم دقیقا همین سوال شما رو دارم. بتلفیلد 2 اون حالتش خیلی حال میداد. این که گرافیکشم بالاست دیگه محشر میشه. اگه از دوستان کسی راهی بلده لطف کنه بگه...
کسی که جواب نداد ولی من تو نت یه سرچ زدم..به نظر میاد حتی این حالت single player هم فقط با خرید اکانت اورجین bf3 ممکن پذیر هست...
یعنی میری تو منوی بازی ~ رو میزنی یه کد رو وارد میکنی بعدش اون گزینه مولتی پلیر و سینگل هم اضافه میشه..
من اگه اکانتش رو بخرم چه کاریه یه دفعه میشینم مولتی پلیر بازی میکنم...ولی چه حاااااالی میده مولتی بازی کردن ...64 نفر آنلاین توی یک map به چه بزرگی..همه چی هم میشه سوار شد...:15:
بازیم آره همه جوره باگ زیاد داره...
سلام دوستان
تو اون مرحله که سوار جت میشه بعد با یه دوربین سیاه سفید پایینو نگاه میکنه اول باید چند تا جت و ... رو بزنیم بعد میگه کلید 3 رو بزن تا علامتگذاری کنیم و با جت بمبارون کنن منطقه رو
اول یه هلیکوپتر هست که منفجرش میکنم بعد ماموریت میده Take Out Runner یه همچین چیزی و 5-7 تا نقطه کوچیک روی زمین پیدا میشه که یکیشون حرکت میکنه فک کنم آدم باشند
اونجا من هر چی علامتگذاری میکنمو بمبارون میشه هیچ اطفاقی نمیافته و ماموریت تموم نمیشه
چیکار باید کرد ؟
من این مرحله رو 4-5 بار ریست کردم درست شد .
آقا این بازی جایی مثل BF2 نداره که مثل آنلاین Flag Capture باشه اما تک نفره بازی کنی؟
آقا این بازی جایی مثل BF2 نداره که مثل آنلاین Flag Capture باشه اما تک نفره بازی کنی؟
نسخه اصلی: نه , آفلاین کلا نمیشه بازی کرد , حتی واسه تک نفره هم باید به اینترنت وصل باشی.
نسخه ک ر ک شده: تک نفره میشه بازی کرد ولی در قالب داستان بازی و حالت دیگه ای نداره.
کسی که جواب نداد ولی من تو نت یه سرچ زدم..به نظر میاد حتی این حالت single player هم فقط با خرید اکانت اورجین bf3 ممکن پذیر هست...
یعنی میری تو منوی بازی ~ رو میزنی یه کد رو وارد میکنی بعدش اون گزینه مولتی پلیر و سینگل هم اضافه میشه..
من اگه اکانتش رو بخرم چه کاریه یه دفعه میشینم مولتی پلیر بازی میکنم...ولی چه حاااااالی میده مولتی بازی کردن ...64 نفر آنلاین توی یک map به چه بزرگی..همه چی هم میشه سوار شد...:15:
بازیم آره همه جوره باگ زیاد داره...
اگه اینترنت خوبی داری یعنی پینگت زیر 300 و پایدار هست حتما بازی رو بخر و آنلاین بازی کن , چیز فوق العادیه هست.
ای بابا من از فلگ کپچر خیلی خوشم میومد... حیف شد...
ali_agha1981
08-08-2012, 20:24
اگه اینترنت خوبی داری یعنی پینگت زیر 300 و پایدار هست حتما بازی رو بخر و آنلاین بازی کن , چیز فوق العادیه هست.
سلام سرعت اینترنت من افتضاح پایینه..آیا با این سرعت میتونم بازی کنم..؟
128 کیلوبایت دارم..
دانلود : 0.13 Mbps
آپلود 0.07 mbps
پینگ : 112
فقط یه سوال ، من باید بازی اورجینال BF3 رو بخرم تا بتونم آنلاین بازی کنم ؟ پس این کد اورجین BT3 که میگن چی هست ؟
پینگت که خوبه. ولی با 128 فک نکنم بشه
YAHYA-PRO
20-08-2012, 20:27
بتلفیلد انتخاب مرحله نداره ؟:18:
من بردمش آخر یکی از مراحل رو دوستم رد کرده میخوام خودمم برمش ولی ظاهرا از اول باید شروع کنم !
من بعد از نصب update 4 razor که همون 1.2 گیگی هست نمیدونم چرا بعد 5 دقیقه بازیم کرش یا هنگ میکنه بعد میاد رو صفحه دسکتاپ
تورو خدا کمک کنید
من به خاطر این آپیدتو نصب کردم که بازی هی لگ میداد
میشه یه جور دیگه این لگ بازیو برطرف کرد
بتلفیلد انتخاب مرحله نداره ؟:18:
من بردمش آخر یکی از مراحل رو دوستم رد کرده میخوام خودمم برمش ولی ظاهرا از اول باید شروع کنم !
چرا داره.من خودم بعضی مرحله هاشو دوباره رفتم.
دوستان من این بازی رو از یکی از دوستان گرفتم حجمش 11.8 GB هس بصورت نصب شده هم هس ولی مقعی که میریم تو بازی صدای بازی بصورت اکو هس یعنی هی تکرار مثلا شلیک میاد ، بعد نفرات دشمن تو بازی بصورت نامرعین چکار کنم دروس شه ؟؟
ALI&SOAP
20-09-2012, 11:23
دوستان من این بازی رو از یکی از دوستان گرفتم حجمش 11.8 GB هس بصورت نصب شده هم هس ولی مقعی که میریم تو بازی صدای بازی بصورت اکو هس یعنی هی تکرار مثلا شلیک میاد ، بعد نفرات دشمن تو بازی بصورت نامرعین چکار کنم دروس شه ؟؟
بعد از این که بازی رو اجرا کردی کوچیکش کن و بعد task manager رو باز کن بعدش بازی رو روی 1 هسته ی cpu ست کن:46:
famile dur !
25-09-2012, 12:39
سلام دوستان عزیز. دوستان کسی لینک دانلود این بازی رو داره؟ :31::5: میخوام گرافیکشو بسنجم:27:
Legacy's
28-09-2012, 16:57
دوستان حرفه ای کمک.
Battlefield 3.v 1.0u4 + 1 DLC.(Electronic Arts).(2011).Repack به حجم 8.5 گیگ ناقابل رو از تورنت دانلود کردم ولی پنجره ی نصبش بزبان روسی هستش!!
چطوری زبانش رو عوض کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Legacy's
29-09-2012, 10:51
دوستان حرفه ای کمک.
Battlefield 3.v 1.0u4 + 1 DLC.(Electronic Arts).(2011).Repack به حجم 8.5 گیگ ناقابل رو از تورنت دانلود کردم ولی پنجره ی نصبش بزبان روسی هستش!!
چطوری زبانش رو عوض کنم؟؟
یعنی هیچکس توی این تاپیک سر در نمیاره؟؟ جالبه!
بهر زحمت نصبش کردیم ولی همه ی منوها و تنظیمتتش روسیه و آدم چیزی سر در نمیاره!
رفتم داخل قطار دیدم تروریستها دارن فارسی صحبت میکنند! ای خدا لعنتت کنه EA ! :39:
نمیدونم این نسخه مخصوص روسیه بوده؟
ولی انصافاً به پای COD نمیرسه از هر جهت.
سلام سرعت اینترنت من افتضاح پایینه..آیا با این سرعت میتونم بازی کنم..؟
128 کیلوبایت دارم..
دانلود : 0.13 Mbps
آپلود 0.07 mbps
پینگ : 112
فقط یه سوال ، من باید بازی اورجینال BF3 رو بخرم تا بتونم آنلاین بازی کنم ؟ پس این کد اورجین BT3 که میگن چی هست ؟
128 کمه براش.
پینگت خیلی خوبه
نه همون سی دی کی رو میخری احتیاج نیست فیزیکال پک بخری
half life2
04-10-2012, 14:44
واقعا خوب بود ممنون عالی بود
famile dur !
09-10-2012, 12:36
دوستان کمک :sq_14:
من بازی رو دانلودش کردم. کرکشم توش بود و انجام دادم. اما وقتی روی آیکون بازی دبل کلیک میکنم هیچ حرکتی انجام نمیده :41: مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟
unname47
09-10-2012, 12:58
درود بر همگی.
واقعا بازی حرفه ای بود خیلی خوشم اومد حالا جدا از مسائل سیاسی از نظر فنی و تکنیکی عالی بود فقط موقعیکه میخوای بازی کنیش باید حواست باشه که کسی خونه نباشه (واسه بعضی صداها :sq_22:)
unname47
09-10-2012, 13:03
دوستان کمک :sq_14:
من بازی رو دانلودش کردم. کرکشم توش بود و انجام دادم. اما وقتی روی آیکون بازی دبل کلیک میکنم هیچ حرکتی انجام نمیده :41: مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟
شما توی پوشه بازی فایل
™ Battlefield 3 رو
پیدا کنید و اونو تغییر نام بدید و
™رو از آخرش پاک کنید. مرسی
famile dur !
09-10-2012, 13:15
شما توی پوشه بازی فایل
™ Battlefield 3
رو
پیدا کنید و اونو تغییر نام بدید و
™رو از آخرش پاک کنید. مرسی
دوست عزیز دمت گرم. حالا لااقل یه واکنشی نشون میده :31: البته قبل از اجرای کرک. واکنششم ظاهرا اینجوریه که میخواد آنلاین یکارایی انجام بده!! اما با انجام کرک بازم هیچ واکنشی نشون نمیده!!! آپدیت گرافیکم دانلود کردم. گرافیکم Geforce 9500 هستش.
unname47
09-10-2012, 14:11
دوست عزیز دمت گرم. حالا لااقل یه واکنشی نشون میده :31: البته قبل از اجرای کرک. واکنششم ظاهرا اینجوریه که میخواد آنلاین یکارایی انجام بده!! اما با انجام کرک بازم هیچ واکنشی نشون نمیده!!! آپدیت گرافیکم دانلود کردم. گرافیکم Geforce 9500 هستش.
خواهش میکنم.
شما بجای اون کرکی که میریزی اینو دانلود کن و بریز ببین چه جوابی میده بهت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
famile dur !
09-10-2012, 14:26
خواهش میکنم.
شما بجای اون کرکی که میریزی اینو دانلود کن و بریز ببین چه جوابی میده بهت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتمش. نشد :45::sq_3: به نظر شما میتونه مشکل از ویندوز باشه؟ تا حالا با این ویندوز ایکس پی که دارم هیچ مشکل نرم افزاری نداشتم.
unname47
09-10-2012, 14:32
دوست عزیز کاش از اول این رو ازت میپرسیدم که ویندوزت چیه؟ روی xp این بازی اجرا نمیشه فقط vista و seVen. البته دیده شده بعضیا روی بعضی نسخه های xp اجرا کردن ولی اغلب با xp مشکل داره. شما میتونی یه seVen در کنار این ویندوزت نصب کنی و بازیو اونجا نصب و اجرا کنی. مرسی
famile dur !
09-10-2012, 14:34
دوست عزیز کاش از اول این رو ازت میپرسیدم که ویندوزت چیه؟ روی xp این بازی اجرا نمیشه فقط vista و seVen. البته دیده شده بعضیا روی بعضی نسخه های xp اجرا کردن ولی اغلب با xp مشکل داره. شما میتونی یه seVen در کنار این ویندوزت نصب کنی و بازیو اونجا نصب و اجرا کنی. مرسی
دمت گرم داداش :10: خب من برم 7 رو نصبش کنم اگه مشکلی بود باز برمیگردم.
famile dur !
10-10-2012, 21:09
آقا ما این بتل رو نصبیدیمش. صداش خیلی مشکل داره. به این صورت که یه صدا چندین مرتبه پخش میشه یا با تأخیر پخش میشه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
amir_n71
10-10-2012, 23:14
آقا ما این بتل رو نصبیدیمش. صداش خیلی مشکل داره. به این صورت که یه صدا چندین مرتبه پخش میشه یا با تأخیر پخش میشه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام فامیل دور!
این بازی اصلا روی اکس پی درست جواب نمیده!
ویندوز 7 براش مناسبه
directx رو نصب کن
مدل مادربردتم بکو تا بگم چه درایور صدایی نصب کنی تا جواب بده برات صداشم درست شه!:sq_25:
unname47
10-10-2012, 23:29
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
درود. شما ابتدا این فیلم آموزشی رو دانلود کن به احتمال زیاد مشکلت بعد از تماشای اون حل میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip
در ضمن حتما
directx 11 رو نصب کن و اگه هنگام بازی با ارور
d3dx11_43 و d3dcompiler_43 مواجه شدی از مسیر c:\windows\system32 اون فایلها رو پیدا کن و توی پوشه بازی copy کن. مرسی
famile dur !
10-10-2012, 23:56
سلام فامیل دور!
این بازی اصلا روی اکس پی درست جواب نمیده!
ویندوز 7 براش مناسبه
directx رو نصب کن
مدل مادربردتم بکو تا بگم چه درایور صدایی نصب کنی تا جواب بده برات صداشم درست شه!:sq_25:
سلام امیر جان. بازی رو روی 7 نصبیدم. البته directx رو هنوز ننصبیدم :31: مدل مادر بردم Asus P5KPL هست اما کلأ از همون اولی که خریدم صدای مادر برد جواب نداد :sq_3: کارتم غیر آنبرده! فکر کنم این باشه PCI C-Media . مدل دقیقشو نمیدونم.
کلأ بازیش خیلی تیک میزنه. در صورتیکه توی Call Of Duty MW3 که فکر کنم گرافیکش از اینم بهتر بود بدون هیچ مشکلی بازی میکردم. دلیلش چی میتونه باشه؟
famile dur !
10-10-2012, 23:57
درود. شما ابتدا این فیلم آموزشی رو دانلود کن به احتمال زیاد مشکلت بعد از تماشای اون حل میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن حتما
directx 11 رو نصب کن و
اگه هنگام بازی با ارور
d3dx11_43 و d3dcompiler_43 مواجه شدی از مسیر c:\windows\system32 اون فایلها رو پیدا کن و توی پوشه بازی copy کن. مرسی
دمت با یه متر میشه یازده متر داداش !!!!!! منظورم این بود که دمت گرم :31:
amir_n71
11-10-2012, 01:23
البته directx رو هنوز ننصبیدم :31:
من موندم پس اصلا چجوری رفتی تو بازی!:sq_6:
مدل مادر بردم Asus P5KPL هست اما کلأ از همون اولی که خریدم صدای مادر برد جواب نداد :sq_3: کارتم غیر آنبرده! فکر کنم این باشه PCI C-Media . مدل دقیقشو نمیدونم.
درایور Realtek HD Audio Driver R2.27 این رو نصب کن احتمالا مشکل کارت صدای مادر بردت حل بشه
مشکل بازی هم از اینکه هم کارت صدای آن بردت فعاله هم غیره آنبرد! نمیدونه از کدوم برا پردازش صداش استفاده کنه!
کارت صدای مادربرد رو غیر فعال کن تست کن ببین میاره
اگه نشد کارت صدای غیر آنبرد رو بردار بعد اون درایوری که گفتم بنصب ببین درست میشه یا نه
در غیره این صورت یه سری کارت صدای پرتابل بیرون میفروشن قیمتش 3-2 تومن هستش! اندازه ی فلشه
یکی بگیر وصل میشه به یو اس بی! بعد کارت صدای خودتو از سیستم جدا کن!
این آخرین روش 100% مشکلت حل میشه!:31:
احتمالا درایور کارت گرافیکتو آپدیت نکردی!
درایور 280 برا انویدیا بهترین درایور برا انجام این بازیه
نصب کن حل میشه!(جدیدتر نصب نکن)
خیلی با شعر امضات حال کردم
دمت گرم:sq_8:
:sq_7:
famile dur !
11-10-2012, 12:17
من موندم پس اصلا چجوری رفتی تو بازی!:sq_6:
به سختی!! شاید خود بازی نصب کرده باشه من خبر ندارم.
درایور Realtek HD Audio Driver R2.27 این رو نصب کن احتمالا مشکل کارت صدای مادر بردت حل بشه
هر کاری بگی کردم. کلأ از همون ابتدای کار صدای مادربردم مشکل داشت.
مشکل بازی هم از اینکه هم کارت صدای آن بردت فعاله هم غیره آنبرد! نمیدونه از کدوم برا پردازش صداش استفاده کنه!
کارت صدای مادربرد رو غیر فعال کن تست کن ببین میاره
برم ببینم چی میشه :sq_25:
احتمالا درایور کارت گرافیکتو آپدیت نکردی!
درایور 280 برا انویدیا بهترین درایور برا انجام این بازیه
نصب کن حل میشه!(جدیدتر نصب نکن)
خیلی با شعر امضات حال کردم
دمت گرم:sq_8:
:sq_7:
میرم دان میکنم حتمأ.
در مورد شعر امضا هم باید بگم : خودمم خیلی حال میکنم باهاش.
و در آخر مرسی از وقتی که گذاشتی :sq_8:
khatarnak121
13-10-2012, 23:32
سلام دوستان
اگه کسی زیر نویس واسه BF3 aftermath axclusive video سراغ داره لطفا برام لینکشو یا خودشو ایمیل کنه
ممنون
mohammadroshan121@gmail.com
market place
17-10-2012, 17:31
سلام دوستان اگه می شه لینک های دانلودشو بزارین یا به emeil هم بفرستین کمک کنننننننننییییییییییییییی یییدددددددددددد :sq_3: اینم emeil ghasem9999@gmail.com
سلام امیر جان. بازی رو روی 7 نصبیدم. البته directx رو هنوز ننصبیدم :31: مدل مادر بردم Asus P5KPL هست اما کلأ از همون اولی که خریدم صدای مادر برد جواب نداد :sq_3: کارتم غیر آنبرده! فکر کنم این باشه PCI C-Media . مدل دقیقشو نمیدونم.
کلأ بازیش خیلی تیک میزنه. در صورتیکه توی Call Of Duty MW3 که فکر کنم گرافیکش از اینم بهتر بود بدون هیچ مشکلی بازی میکردم. دلیلش چی میتونه باشه؟
آقا!! اینو جای دیگه نگیا!
mahyarSAMSUNG
22-10-2012, 12:44
آقا بازی قشنگیه ؟ چقدر تو تهران چرخ میزنه ؟ کلا چند درصد بازی تو تهران ؟
Amir Hossein
27-10-2012, 17:36
سلام
یادش بخیر چقدر اینجا دعوا میکردیم
:31:
آره قشنگه
زیاد نیست اصلا صدای بازیو قطع کنی نمیفهمی تو تهرانی
به نظر من
40-50%
famile dur !
27-10-2012, 21:35
آقا!! اینو جای دیگه نگیا!
:31: قبول دارم ! یعنی اون موقع که اینو گفتم تا تهش نرفته بودم. حالا که تا ته بتل رفتم میفهمم که تفاوت از زمین تا آسمونه :31:
Legacy's
02-11-2012, 12:13
دوست عزیز برخلاف تصور اونایی که ادعا میکردند که فقط بخشی از بازی مربوط به ایرانه، متأسفانه تمام این بازی از اول تا آخرش مربوطه به فتح ایران و اشغال تهرون.
با اینکه روی FHD و کیفیت نسبتاً بالا اجراش میکنم ولی
از لحاظ گرافیک و خط سیر بازی هم نظر شخصیم اینه که خیلی ضعیفه و ناشی از هول هولکی ساختنش به دلیل اغراض سیاسی شون بوده.
حداقل نسبت به cod که خط سیر بازی در قسمتهای مختلف در امتداد همه و از طرفی گرافیک و کنترلهای بهتری داره این اصلاً برام جذاب نیست حتی برای بار اول.
ضمناً من نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
دوست عزیز برخلاف تصور اونایی که ادعا میکردند که فقط بخشی از بازی مربوط به ایرانه، متأسفانه تمام این بازی از اول تا آخرش مربوطه به فتح ایران و اشغال تهرون.
با اینکه روی FHD و کیفیت نسبتاً بالا اجراش میکنم ولی
از لحاظ گرافیک و خط سیر بازی هم نظر شخصیم اینه که خیلی ضعیفه و ناشی از هول هولکی ساختنش به دلیل اغراض سیاسی شون بوده.
حداقل نسبت به cod که خط سیر بازی در قسمتهای مختلف در امتداد همه و از طرفی گرافیک و کنترلهای بهتری داره این اصلاً برام جذاب نیست حتی برای بار اول.
دوست عزیز چرا سیاسی بودن رو ربط میدید ب خود بازی ، اتفاقا بازی خیلی هم عالیه و ب همه توصیه میکنم بازی کنن ، تهرانم خوب شبیه سازی شده و مطمئنم حال میکنید ، از COD MW3 زد جلو چ از نظر تعدد طرفدارا و چ از نظر تکنیکی و بعضی از سایتام ب عنوان بهترین شوتر 2011 انتخاب کردند ! گرافیکش ک شما میگین ضعیفه اصن اینطور نیس ، یکی از بهترین گرافیکای سال 2011 بود ، فقط DX11 اش میتونه برا اثبات گرافیکش کافی باشه !
داستانش نه خوب نبود !
حتما بگیرید ! تقریبا نصف بازی تو تهران بقیشم مربوط ب ایران !
Legacy's
02-11-2012, 17:35
دوست عزیز چرا سیاسی بودن رو ربط میدید ب خود بازی ، اتفاقا بازی خیلی هم عالیه و ب همه توصیه میکنم بازی کنن ، تهرانم خوب شبیه سازی شده و مطمئنم حال میکنید ، از COD MW3 زد جلو چ از نظر تعدد طرفدارا و چ از نظر تکنیکی و بعضی از سایتام ب عنوان بهترین شوتر 2011 انتخاب کردند ! گرافیکش ک شما میگین ضعیفه اصن اینطور نیس ، یکی از بهترین گرافیکای سال 2011 بود ، فقط DX11 اش میتونه برا اثبات گرافیکش کافی باشه !
داستانش نه خوب نبود !
حتما بگیرید ! تقریبا نصف بازی تو تهران بقیشم مربوط ب ایران !
اولاً که شما اگه واقعاً این بازی رو انجام دادید(که شک دارم) بهتر بود اول جواب این سوال رو میدادید:
نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
دوماً نظرات شخصی همه ی افراد محترمه و هیچکس این حق رو نداره که به نظرات دیگران بتازه.
سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها باشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.
چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن انتخاب شه و اسکار!! هم بگیره و سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه! بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون از این اتفاق تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه به این عناوین و القاب.
پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.
ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
نمیدونم توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
؟
دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
سوماً در اینکه سراسر این بازی سیاسی و ضد ایرانی هست دیگه نه بچه ی 7 ساله نه پیرمرد 77 ساله شک ندارند حالا چطور شده شما مخالفید، ضمن احترام به نظر شخصیتون باید بگم خودتون باید بیایید بگید چرا.
فحشهای بسیار رکیک بزبان فارسی داخل این بازی دیگه جای خودش که تا به این تاریخ در یک گیم کاملاً بی سابقه هست و قطعاً میخواد بی فرهنگ بودن ایرانیها رو هم نشون بده!
ضمناً یادت نره خیلیها هستند که فارسی بلدند حرف بزنن یا فارسی تایپ کنند ولی حاضر نیستند سر به تن ایرانی ها نباشه. امیدوارم شما از اونا نباشید.. بهرحال. آرزوی فتح ایران رو مگه توی اینجور بازی ها بتونند برآورده کنند چون در عمل که خوابش رو باید ببینند.
چهارماً صرف اینکه از DX11 پشتیبانی میکنه از کی تا حالا شده دلیل گرافیک بهتر داشتنش؟ نظر جالبی بود.
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
پنجماً اینکه من خاک پای هر ایرانی وطن پرستی هستم.
ششماً جواب سوالم رو هر کی بلده بده و حاشیه زدن به نظرات شخصی همدیگه رو هم تمام کنیم تا تاپیک الکی به حاشیه نره خیلی خیلی بهتره!
یادم نیس راسش وگرنه چ دلیلی داره ک نگم ؟!
اتفاقا فشایی ک داده میشد همشون ب طبیعی تر شدن بازی کمک کرد ، من خودم خیلی ازین فشارو شنیدم خیلی از ایرونیام میگن و خیلی طبیعیه همه جای دنیا میگن ! ینی میخواید بگید ما ایرانیا خیلی موئدبیمو اینا ؟ روراس باشیم با خودمونیم ! فش دادن یه امر طبیعی هسش و روانشناسام تایید میکنن دیگه آدم وقتی عصبانی میشه فش میده واینمیسه ک نگا کنه !
که شک دارم)
بازی کردم نقدشم کردم سرش هزار جور بحث کردم !
دوماً نظرات شخصی افراد محترمه و هیچکس از جمله شما حق نداره به نظرات دیگران بتازه.
منم نظر شخصیمو گفتم ب شمام بی احترامی نکردم !
بله در 98 درصد مواقع بله ! دوست عزیز جدیدترین تکنولوژی هسش ،خب معلومه اگه تو یه گیم باشه باعث پیشرفتش میشه ، نمیدونم این ک خیلی واضحه ! یه گیم مثال بزنید ک DX11 داشته باشه و گرافیکش بد باشه ...
چهارماً حتی اگه بهترین بازی قرن هم انتخاب شه و اسکار!!! رو هم ببره یا سازنده اش برنده ی جایزه ی صلح نوبل شه!!! هم بازم هیچ شخص ایرانی یک اپسیلون هم تعجب نمیکنه! پس دوست عزیز این چیزا رو بریز دور و به چشم خودت اعتماد کن نه این عناوین و القاب رو.
بدون شرح :
آها شما حتمن ازون دس آدمایی هسید ک ب اسکار اضغر فرهادیو فیلم شاهکارشم گیر میدید ! ! !
Legacy's
02-11-2012, 18:11
آها شما حتمن ازون دس آدمایی هسید ک ب اسکار اضغر فرهادیو فیلم شاهکارشم گیر میدید ! ! !
اتفاقاً نه. چون از قبلش فیلم رو دیده بودم. ایشون رو هم آدم درست و وطن پرستی میدونم ولی در اینکه فیلمش در حد اسکار نبود هنوز روی نظرم هستم!
اون حرف رو هم کلی گفتم ربطی به ایشون نداشت.
ضمناً این توی فرهنگ آمریکاییهاست که در هر جمله ای دو سه تا فحش ناموسی میدن و عادیه براشون.
شما و اطرافیانتون رو نمیدونم اما خودم با اینهمه سن و سال هنوز محیطهای کمی در ایران رو دیدم که چپ و راست(مثل توی این بازی)
فحش خوار مادر بهم بدن! یادتون نره اولاً رزمنده های ایرانی هیچوقت چنین تیپ افرادی نبودن چون فحش چه کوچک چه بزرگش در فرهنگشون گناه کبیره بود.
دووماً اصلاً ایرانیها چه مذهبی چه غیرمذهبی ذاتاً اینجوری نیستن!
سوماً EA و سازنده ی بازی اگه میدونست توی ایران برخلاف آمریکا میشه که با حتی یه فحش نسبتاً ساده، مخاطب ازتون
شکایت میکنه و دهها ضربه شلاق(بین 30 تا 70 ضربه! شک از منه) نوش جان میکنید هیچوقت یه همچین دیالوگهای زشتی رو بعنوان روتین بما نسبت نمیداد!
شما فیلمهای ایرانی رو مقایسه کن با هالیوودیش. میبینی توی فیلمهای هالیوودی حتی یه بچه به مادرش فحشهایی مثل بدکاره و.... رو میده ولی اگه توی ایران هم اینطوره والا من هنوز ندیدم!
و همچنان سوالم مربوط به اون مرحله از بازی بی جواب ماند!
marmolak kocholo
02-11-2012, 18:21
دوست عزیز من، Legacy's جان، با توجه به این پست هاتون خیلی مشتاق شدم بدونم شما کلاً رو هم چند درصد از داستان بازی رو فهم کردید! اگه ممکنه یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی بدید و یا به طور خلاصه داستان بازی رو برای ما شرح بدید. ( هرچی که متوجه شدید و درک کردید )
بسیار سپاس گزارم.
Legacy's
02-11-2012, 18:39
دوست عزیز من، Legacy's جان، با توجه به این پست هاتون خیلی مشتاق شدم بدونم شما کلاً رو هم چند درصد از داستان بازی رو فهم کردید! اگه ممکنه یه توضیح مختصر در مورد داستان بازی بدید و یا به طور خلاصه داستان بازی رو برای ما شرح بدید. ( هرچی که متوجه شدید و درک کردید )
بسیار سپاس گزارم.
عزیز دل!
بقول قدما آسیاب به نوبت!
اول سوال زیر که متأسفانه بین این صحبتهای فرعی یک ص عقب افتاد رو اگه بلدید جواب بدید بعد میرسیم به سوالات دیگه. اگرم کسی جوابش رو نمیدونه پست نده تا سوالات واجب تر مربوط به مراحل بازی هی اینجوری بین صفحات گم نشه!
توی این مرحله باید چکار کرد؟ بار دومه که درست اینجا دارم گیر میکنم نمیفهمم چکار باید کرد؟
در جاییکه این فلش هست هیچ چیزی نیست و اتفاقی که سبب جلو رفتن مرحله بشه رخ نمیده!
majid322
02-11-2012, 18:43
عزیز دل!
بقول قدما آسیاب به نوبت!
اول سوال زیر که متأسفانه بین این صحبتهای فرعی یک ص عقب افتاد رو اگه بلدید جواب بدید بعد میرسیم به سوالات دیگه. اگرم کسی جوابش رو نمیدونه پست نده تا سوالات واجب تر مربوط به مراحل بازی هی اینجوری بین صفحات گم نشه!
برو سمت دری که سمت راست تصویر هست...
اتفاقاً نه. چون از قبلش فیلم رو دیده بودم. ایشون رو هم آدم درست و وطن پرستی میدونم ولی در اینکه فیلمش در حد اسکار نبود هنوز روی نظرم هستم!
اون حرف رو هم کلی گفتم ربطی به ایشون نداشت.
ضمناً این توی فرهنگ آمریکاییهاست که در هر جمله ای دو سه تا فحش ناموسی میدن و عادیه براشون.
شما و اطرافیانتون رو نمیدونم اما خودم با اینهمه سن و سال هنوز محیطهای کمی در ایران رو دیدم که چپ و راست(مثل توی این بازی)
فحش خوار مادر بهم بدن! یادتون نره اولاً رزمنده های ایرانی هیچوقت چنین تیپ افرادی نبودن چون فحش چه کوچک چه بزرگش در فرهنگشون گناه کبیره بود.
دووماً اصلاً ایرانیها چه مذهبی چه غیرمذهبی ذاتاً اینجوری نیستن!
سوماً EA و سازنده ی بازی اگه میدونست توی ایران برخلاف آمریکا میشه که با حتی یه فحش نسبتاً ساده، مخاطب ازتون
شکایت میکنه و دهها ضربه شلاق(بین 30 تا 70 ضربه! شک از منه) نوش جان میکنید هیچوقت یه همچین دیالوگهای زشتی رو بعنوان روتین بما نسبت نمیداد!
شما فیلمهای ایرانی رو مقایسه کن با هالیوودیش. میبینی توی فیلمهای هالیوودی حتی یه بچه به مادرش فحشهایی مثل بدکاره و.... رو میده ولی اگه توی ایران هم اینطوره والا من هنوز ندیدم!
درمورد فیلما ، اونجا آزادی هس ! ولی اینجا ....خیلی از بهترین فیلمای ما سر این قضیه مجوز نمیگیرن !
رزمنده های الان با اون زمان 180 درجه فرق دارن !
ذاتا ؟ ذاتا ؟ همه ی آدمارو خدا آفریده عزیز ...شما داری خلقت خدارم زیر سئوال میبری دی!
درضمن اگه اینطور ک شما میگین بود الان BF3 باس بهترین بازی سال میشد ! اونا اصنم اینطور نیسن ک بیان سیاستو قاطی گیم و اینا کنن !
شما یه چرخ تو تهران بزن بعد بیا بحث کنیم ، فرهنگ لغت آدم آپدیت میشه شدید ! دی !
Legacy's
02-11-2012, 19:17
برو سمت دری که سمت راست تصویر هست...
ممنون دوست عزیز ولی چند بار رفتم اتفاق خاصی نیفتاد. یک درب پشتی هم هست که یک سرباز جلوشه اونم بهمین منوال!
هر ترفندی استفاده کردیم نشد!
عجیبه ها.
ممنون دوست عزیز ولی چند بار رفتم اتفاق خاصی نیفتاد. یک درب پشتی هم هست که یک سرباز جلوشه اونم بهمین منوال!
هر ترفندی استفاده کردیم نشد!
عجیبه ها.
آها این فک کنم اون نردبونس ...بانک شهر ! میری پشت ،میتت (سرباز ا )قلاب میگره بعد نردبون میاد پایین بعد میری بالا و ...فک کنم همین باشه !
Legacy's
11-11-2012, 20:34
من اینو امشب تموم کردم. اون گرافیک بالایی که یکی از دوستان گفته بود در آخرشه نفهمیدم دیگه کجاش بود؟!
آخرشم نفهمیدم اون انفجار قطار و تروریستهای ایرانی!!! سکانس مانده به آخر چه ربطی به بمب روسی پایانی داشت.فقط آخرش اینو فهمیدم که سناریست های EA هول هولکی و زورکی سعی کرده بودن ایران و روسیه رو بهم ربط بدن بهم و بعنوان تهدید امنیت ملی خودشون. درست برعکس داستان بسیار منسجم cod.
mohsen_gh1991
19-11-2012, 11:48
سلام دوستان.
کسی لینک دانلود این بازی رو نداره ؟
نسخه بلک باکسشو میخوام.
ممنون
docki_joon
28-11-2012, 04:10
سلام دوستان بازی خور..
من این مرحله گیر کردم...مثل شماها گیم حور نیستم و نمیتونم خیلی روووش زوووم بشم..هرچند که زووم هم میشم باز سر در نمیارم..
میشه کمکم کنید...
کنارم یکی هست و داره با دوربین نگاه میکنه....
منم با یه اسنایپ (درست گفتم..تک تیر) بالای یه پشت بووم هستم...
دیگه نمیدونم چیو باید بزنم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان بازی خور..
من این مرحله گیر کردم...مثل شماها گیم حور نیستم و نمیتونم خیلی روووش زوووم بشم..هرچند که زووم هم میشم باز سر در نمیارم..
میشه کمکم کنید...
کنارم یکی هست و داره با دوربین نگاه میکنه....
منم با یه اسنایپ (درست گفتم..تک تیر) بالای یه پشت بووم هستم...
دیگه نمیدونم چیو باید بزنم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید چند تا چراغ که نورشون زیاده رو بزنی خاموش کنی..دقت کنی میبینی ..نزدیکن
من اینو امشب تموم کردم. اون گرافیک بالایی که یکی از دوستان گفته بود در آخرشه نفهمیدم دیگه کجاش بود؟!
آخرشم نفهمیدم اون انفجار قطار و تروریستهای ایرانی!!! سکانس مانده به آخر چه ربطی به بمب روسی پایانی داشت.فقط آخرش اینو فهمیدم که سناریست های EA هول هولکی و زورکی سعی کرده بودن ایران و روسیه رو بهم ربط بدن بهم و بعنوان تهدید امنیت ملی خودشون. درست برعکس داستان بسیار منسجم cod.
اون دوستی که میگین حتما گفته گرافیک بازی آخرشه یعنی گرافیکش مثلا عالیه .
ولی من اگه اشتباه نکرده باشم آخر بازی شنیدم مامور cia گفت (اونی که بمب گذاشته بود چی بود اسمش) واسه ما کار میکنه .
docki_joon
28-11-2012, 18:02
باید چند تا چراغ که نورشون زیاده رو بزنی خاموش کنی..دقت کنی میبینی ..نزدیکن
دمت گرم ازراهنماییت..
منظورت چراغای خونس دیگه..؟
منتها من ب هچی میزنم انگار نه انگار..؟
بیشتر چراغارو زدم..هیچی نمیشه...
یادت نمیاد کدوم سمت بوود...خستم کرد...
Legacy's
28-11-2012, 18:24
ش
دمت گرم ازراهنماییت..
منظورت چراغای خونس دیگه..؟
منتها من ب هچی میزنم انگار نه انگار..؟
بیشتر چراغارو زدم..هیچی نمیشه...
یادت نمیاد کدوم سمت بوود...خستم کرد...
نه. ببین اگه درست فهمیده باشم همون سکانسی هست که قراره هلیکوپتر خودی تعدادی از نفرات رو پیاده کنه.
یه محوطه ی باز دست راست همون عکسی که گذاشتی وجود داره یه تعداد لامپ توی خیابون هست که باعث میشه هلیکوپتر نتونه راحت نفراتش رو مخفیانه پیاده کنه..
اون لامپ ها که یکیشونم توی همین عکسی که گذاشتی گوشه ی راست پایین دیده میشه باید بزنی همشون رو.
البته فکر کنم بعدش که نفرات رو پیاده کرد باز باید از همون بالا اونا رو پوشش بدی.
کفشهای بازی mirror edge تو dlc بازی battle.field.3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehdi_vsgh
14-12-2012, 11:06
سلام دوستان تو مرحله comrades گیر کردم جاییکه میگه خودتون را به طبقه دوم برسونید!!!
خودم رو میرسونم ولی هیچ اتفاقی اونجا نمی افتاته
بر میگردم پایین همونجایی که اسانسوره یه یارو جلو درش گیر کرده روبروش یه پله هست که اول کار ازش اومدیم بالا....میخوام برگردم پایین ولی یههو گیر میکنه و مجبور میشم که بازی رو ری استارت کنم!!!
چه کنم؟
ali_agha1981
14-12-2012, 11:56
سلام دوستان تو مرحله comrades گیر کردم جاییکه میگه خودتون را به طبقه دوم برسونید!!!
خودم رو میرسونم ولی هیچ اتفاقی اونجا نمی افتاته
بر میگردم پایین همونجایی که اسانسوره یه یارو جلو درش گیر کرده روبروش یه پله هست که اول کار ازش اومدیم بالا....میخوام برگردم پایین ولی یههو گیر میکنه و مجبور میشم که بازی رو ری استارت کنم!!!
چه کنم؟
این باگ بازی هست...وقتی به در میرسی باید دوستات بیان در رو باز کنن..وقتی نیومدن..مرحله رو از check point قبلی دوباره برو درست میشه..یا اگه بازم نشد تونستی مرحله رو از اول برو..درست میشه
mehdi_vsgh
14-12-2012, 21:56
این باگ بازی هست...وقتی به در میرسی باید دوستات بیان در رو باز کنن..وقتی نیومدن..مرحله رو از check point قبلی دوباره برو درست میشه..یا اگه بازم نشد تونستی مرحله رو از اول برو..درست میشه
ممنون دوست عزیز واقعا داشتم ناامید میشدم از این بازی!!
حدس شما کاملا درست بود قبلا که بازی میکردم تک و تنها بودم و اون دو نفر همراهم را اصلا نشون نمیداد تو بازی (حتی اول مرحله که سوار ماشین بودیم هم داخل ماشین فقط خودم بودم و ماشین خودش اتومات داشت حرکت میکرد!!!:دی) الان ریستارت کردم مرحله رو کلا درست شد....
چقدر سختی کشیدم سری قبل اون همه ادمو بکشم تک و تنها1!!!! الان سه سوته ردش کردم....
مممنون!!
mahyarSAMSUNG
16-12-2012, 22:37
من این بازی رو گیر اوردم ولی روی آیکونش کلیک میکنم هیچی نمیاد .. اصلا کرکی هم استفاده نکردم . ایا کرکی هست برای دانلود برام بزارید ؟:n03:
من این بازی رو گیر اوردم ولی روی آیکونش کلیک میکنم هیچی نمیاد .. اصلا کرکی هم استفاده نکردم . ایا کرکی هست برای دانلود برام بزارید ؟:n03:
ویندوزت XP که نیست ؟ حداقل سیستم مورد نیاز رو داری ؟ کارت گرافیکت آپدیته ؟
Legacy's
17-12-2012, 18:37
دوست عزیز این نسخه مشکلات زیادی چه برای اجرا و چه در اجرا داره.
شاید دوستانی که تونستند اجراش کنند باهام موافق نباشند ولی
من که کلاً بیخیالش شدم و حدود 20 گیگ که این بازی رو دانلود کردم+ انواع و اقسام کرک و پچ های بی مصرفش رو انداختم به کنار و بزودی هم پاک میکنم.
animsprite
17-12-2012, 19:09
تو درایوی که نصب کردی تو پوشه بازی ایکون bl3 فقط از همون جا میره تو بازی
mahyarSAMSUNG
18-12-2012, 21:29
دوست عزیز این نسخه مشکلات زیادی چه برای اجرا و چه در اجرا داره.
شاید دوستانی که تونستند اجراش کنند باهام موافق نباشند ولی
من که کلاً بیخیالش شدم و حدود 20 گیگ که این بازی رو دانلود کردم+ انواع و اقسام کرک و پچ های بی مصرفش رو انداختم به کنار و بزودی هم پاک میکنم.
ولی با کمال تعجب اجرا شد ... هرچند ارور کارت گرافیک دادولی بعد اوکی کردن میره تو بازی ... :n04:
ویندوزت XP که نیست ؟ حداقل سیستم مورد نیاز رو داری ؟ کارت گرافیکت آپدیته ؟
نه آقا ایکس پی چیه . اون که منقرض شده .. کارت گرافیکم و 4 5 سال پیش خریدم لامصب هنوز جواب میده 4850 1 گیگ. وقتی روی آیکونش کلیک کردم دیدم ارور داد که ورژن آپدیدت کارت گرافیکم 11.5 و بهتره که از 11.7 به بالا استفاده کنم .. ولی باور کن من کارت گرافیکم آپدیت تر از این حرفاست .. ورژن 12.10 رو دارم .. نمیدونم چرا این ارور رو میده هرچند که وارد بازی میشه ..
ورژن 12.10 با این که کامل و درست دانلود شده ولی نمیدونم چرا زمان نصبش اینقدر سریع تمام میشه ... منو به شک انداخته .. آیا از 12.10 جدید تر نیومده که اونو دانلود کنم ؟ :n03:
تو درایوی که نصب کردی تو پوشه بازی ایکون bl3 فقط از همون جا میره تو بازی
با همون آیکون روی دسکتاپ زدم دوباره درست شد . احتیاجی هم به نصب کرک نداشتم
سومین DLC بازی"AfterMath" هم حدود 5 هفته پیش ریلیز شد و باید بگم روح تازه ای به بازی بخشید
4 مپ جدید که به نظر میاد همشون در ایران هست و واقعا فوق العاده هستن حالا باید منتظر آخرین DLC بازی END GAME باشیم
aluminum
16-05-2013, 14:03
دوستان من میخوام این بازی را دانلود کنم ولی به نظر چند ورژن متفاوت داره؟!!!
یه نسخه لیمیت ادیشن پیدا کردم نمیدونم خوبه یا نه؟!!!
اگر جایی رو میشناسید معرفی کنید تا از اونجا دانلود کنم.لینک مستقیم یا غیر مستقیمش مهم نیست
WACHDOGS
03-09-2013, 14:16
این بازی چند مرحله اس؟ :n13:
این بازی چند مرحله اس؟ :n13:
خب بنیامین جان هارد برای ایکس باکست بخر تا بتونی بازی رو تموم کنی
Meysam Raz
29-05-2014, 21:40
این تاپیک رو از زیر خروارها خاک :n02: میکشم بیرون تا بگم اگر هنوز باخبر نشدید نسخه استاندارد بازی توی اوریجین به صورت رایگان با 9 تا مپ آنلاین باز شده
پیشنهاد میکنم حتما به اکانتتون اضافش کنید :n09:
مدتش محدوده و دوباره پولی میشه
پس بشتابید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
virus2009
30-05-2014, 12:55
من دیروز نیم ساعت گشتم مگه این تاپیک پیدا میشد....
بله اوریجین جدیدا بازی های قدیمی رو giveaway میکنه ( هر هفته یک بازی )
منم بازی رو به اکانتم اضافه کردم ولی خود بازی رو گم کردم :n03:
virus2009
06-06-2014, 15:57
بازی رو پیدا کردم و نصب کردم ، موقع اجرا می خواست 9 گیگ آپدیت دانلود کنه
بعد از کلی گشتن تونستم تورنت کامل بازی رو پیدا کنم و بخش آپدیتش رو بزارم دانلود شه. ( یک هفته طول میکشه :n02:)
Meysam Raz
06-06-2014, 17:36
بعد از کلی گشتن تونستم تورنت کامل بازی رو پیدا کنم و بخش آپدیتش رو بزارم دانلود شه. ( یک هفته طول میکشه :n02:)
همون نسخه کرکی zlo رو که دارن باهاش توی سروراش آنلاین میزنن رو میزاشتی دانلود
من با همون نسخه بازی کردم . با یک مگ مخابرات سه روز طول کشید . انقدر زیاد بود نذر کردم بازی رو به چند نفر توی تهران بدم :n02:
لینک مستقیم از یک سایت ایرانی ( اونم به صورتی که dlc جداست )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم تورنت بازی برای تورنت بازها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سر همین آپدیت ها باید کلی مکافات بکشید. :دي
به نظرم شما بازی ِ کامل و آپدیت شده رو از یکی بگیرید که دیگه مجبور نباشید کلی آپدیت کنید و صد البته به مشکلاتی مثل کانکت نشدن (In odd ways :دی) واسه اجرای بازی بربخورید.
virus2009
07-06-2014, 21:13
سر همین آپدیت ها باید کلی مکافات بکشید. :دي
به نظرم شما بازی ِ کامل و آپدیت شده رو از یکی بگیرید که دیگه مجبور نباشید کلی آپدیت کنید و صد البته به مشکلاتی مثل کانکت نشدن (In odd ways :دی) واسه اجرای بازی بربخورید.
فکر کنم کلا بیخیال شم سنگین ترم ...
فعلا که گذاشتم آپدیتش دانلود بشه ، اگه کسی رو پیدا کنم داشته باشه خوبه ..
بررسی کنید ببینید پینگ در وضعیتی هست که بشه بازی کرد اصلا؟
Meysam Raz
08-06-2014, 08:34
همین الان ( مخابرات تهران )
پنگ بتل لاگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ Zlo
اگر تهرانی پ.خ بده
هیچ وقت بیخیال یه همچین عنوانی نشو. بدجوری ارزششو داره وقت بزاری واسه دانلودش.
کلا یک سال دو سالی هست نت ها همگی پینگشون (میانگین) خیلی نسبت به 4-5 سال پیش بهتر شده؛ البته نوسانات رو هم نمشه نادیده گرفت ولی خب بتلفید رو میشه با پینگ 250 هم حتی راحت بازی کرد (ولی Performance به نسبت میاد پایین)
مثلا من 5 سال پیش پینگم حداقل 350 - 400 بود ولی حالا تا 120 - 180 پایین اومده. در ضمن کاهش دهنده پینگ هم هست که خیلی کمک میکنه برای مواقعی که پینگ بدلیل نوسانات یا هر دلیل دیگه ای میره بالا. حدودا 100 تا 200 ms میتونید پینگ پایینتر بگیرید باهاشون.
virus2009
08-06-2014, 11:16
اگر تهرانی پ.خ بده
نه مشهدم ؛ مرسی ...
هیچ وقت بیخیال یه همچین عنوانی نشو. بدجوری ارزششو داره وقت بزاری واسه دانلودش.
آره لامصب بدجوری مولتیش حال میده.
سید های این تورنته هم خیلی پایینه سرعتش کمه ... :n03:
Killzone2
08-06-2014, 11:30
منم دارم بازی میکنم همون روز که زد رایگان گرفت 3 روزه : دی
پینگ هم بین 120 تا 140 هست برای من تو بازی ( مخابرات نیستم).
آره لامصب بدجوری مولتیش حال میده.
سید های این تورنته هم خیلی پایینه سرعتش کمه ...
سعید از این لینک بگیر نسخه فول BF3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از دوستام اینو دانلود کرده بعد ریخت تو اورجینز یه 90 مگ آپدیت کرد و رفت داخل بازی سرعت سروراش هم خوبه :)
من خودم نسخه لیمیت 15.7 گیگی داشتم حدود 10 گیگ دانلود کرد برام از خود کلاینت سرعتشم خوبه!
کلش اف کلنز لول چندی؟ : دی
virus2009
08-06-2014, 16:54
منم دارم بازی میکنم همون روز که زد رایگان گرفت 3 روزه : دی
پینگ هم بین 120 تا 140 هست برای من تو بازی ( مخابرات نیستم).
سعید از این لینک بگیر نسخه فول BF3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی از دوستام اینو دانلود کرده بعد ریخت تو اورجینز یه 90 مگ آپدیت کرد و رفت داخل بازی سرعت سروراش هم خوبه :)
من خودم نسخه لیمیت 15.7 گیگی داشتم حدود 10 گیگ دانلود کرد برام از خود کلاینت سرعتشم خوبه!
کلش اف کلنز لول چندی؟ : دی
آخه زوره 15 گیگ رو دوباره دانلود کرد وقتی که دارمش ....
فقط همین 8 گیگ آپدیت رو ندارم ، این تورنتی هم که پیدا کردم فایل های آپدیتش رو به صورت جدا میشه دانلود کرد و زیپ نیست ( ورژن بازیش 1147186 هست که ظاهرا آخرین ورژنه )
فعلا که 20 درصدش رفته تا ببینم چی میشه ( موقع امتحانات هم که هست زیاد عجله واسه گرفتنش نیست )
لولم 82 ـه Town hall 9
Clan : IRAN gladiators
Name : Virusman
خودت چی .. ؟؟ بیا پروفایل
Killzone2
08-06-2014, 17:48
آخه زوره 15 گیگ رو دوباره دانلود کرد وقتی که دارمش ....
فقط همین 8 گیگ آپدیت رو ندارم ، این تورنتی هم که پیدا کردم فایل های آپدیتش رو به صورت جدا میشه دانلود کرد و زیپ نیست ( ورژن بازیش 1147186 هست که ظاهرا آخرین ورژنه )
فعلا که 20 درصدش رفته تا ببینم چی میشه ( موقع امتحانات هم که هست زیاد عجله واسه گرفتنش نیست )
لولم 82 ـه Town hall 9
Clan : IRAN gladiators
Name : Virusman
خودت چی .. ؟؟ بیا پروفایل
خب مگه از کلاینت نمیتونی دانلود کنی 8 گیگ رو؟ سرعتش هم خوبه!
خب نه! همون قسمت پایین که فقط DLC ها رو گذاشته آپدیتش همونه... xpack ها... میخوای اونو دانلود کن 8 گیگ جدا هست تو لینکی که دادم...
virus2009
08-06-2014, 20:52
خب مگه از کلاینت نمیتونی دانلود کنی 8 گیگ رو؟ سرعتش هم خوبه!
خب نه! همون قسمت پایین که فقط DLC ها رو گذاشته آپدیتش همونه... xpack ها... میخوای اونو دانلود کن 8 گیگ جدا هست تو لینکی که دادم...
کلاینتش واسه من سرعت حداکثر رو نمیده و تا 60 میره حداکثر تو روز.
این DLC هایی که گذاشته شامل آپدیت ها هم میشه ؟؟؟
باز دانلود کنم نگه باید آپدیت کنی بازی رو دوباره ..
اینا همون DLC های پولی هست ؟؟ میشه بازی کرد یا باید خریدش تو سرور اوریجین ؟
Killzone2
08-06-2014, 21:00
کلاینتش واسه من سرعت حداکثر رو نمیده و تا 60 میره حداکثر تو روز.
این DLC هایی که گذاشته شامل آپدیت ها هم میشه ؟؟؟
باز دانلود کنم نگه باید آپدیت کنی بازی رو دوباره ..
اینا همون DLC های پولی هست ؟؟ میشه بازی کرد یا باید خریدش تو سرور اوریجین ؟
این نسخه ای که هست استاندارد محسوب میشه. همون نسخه ای هست که کلاینت دانلود میکنه!
البته بازم نمیدونم کار کنه یا نه... اگر نسخه 15 گیگی داری اینم کپی کنی روش 24 گیگ اینا میشه بعدش وقتی بزنی اورجینز یه اپدیت کوچیک میخواد و تمام! یکی از دوستان اینکارو کرده
ولی بازم بزن با همون سرعت 60 بره جلو میگیره سریع به نظرم از خودش بگیری بهتره....
Meysam Raz
08-06-2014, 22:22
اون dlc هایی که ( توی لینک من و دوستمون هست ) توی اوریجین به کارت نمیاد
دانلود بکنی و بریزی هم استفاده نمیشه و بازی بدون اونا میاد بالا چون پولیه
برای اوریجین همون نسخه اصلی رو باید بگیری و اجرا کنی که میشه همین نسخه
version 1.6.0.0 (build: 1147186) | Update 9 installed DLC
اون dlc ها فقط توی نسخه کرکی zlo قابل استفادست
Killzone2
09-06-2014, 00:24
اون dlc هایی که ( توی لینک من و دوستمون هست ) توی اوریجین به کارت نمیاد
دانلود بکنی و بریزی هم استفاده نمیشه و بازی بدون اونا میاد بالا چون پولیه
برای اوریجین همون نسخه اصلی رو باید بگیری و اجرا کنی که میشه همین نسخه
version 1.6.0.0 (build: 1147186) | Update 9 installed DLC
اون dlc ها فقط توی نسخه کرکی zlo قابل استفادست
الان که صفحه قبل رو نگاه کردم دیدم شما هم گذاشته بودی همون لینکو دقت نکرده بودم بعد رفتم صفحه قبل دیدم لینک تریلرفا رو شما قبلش گذاشته بودی...
خلاصه به نظرم منم از اورجینز دانلود کنید فول مطمئن تره...
+
الان داشتم بازی میکردم با پینگ 118 راحت با جت چند چاپر رو فرستادم هوا !! : دی
virus2009
09-06-2014, 04:28
اون تورنته رو تو سایت multishare مستقیم کردم الان با سرعت بالا داره دانلود میکنه ( فقط بخش آپدیتش رو 8.8 گیگه )
انشالله که بریزم رو بازی اجرا کنه
Killzone2
12-06-2014, 00:05
چه خبره بتا هاردلاین!!!
پینگشم خوبه البته... سرورها هم شلوغ هست تقریبا اکثرا 32 نفری گذاشتن.
حجمش 6 گیگ ایناس ...
نمایش دمو که ما رو زیاد جذب نکرد....
درضمن فقط only 64 بیت هست نسخه بتا ...
دوستان کسی از قیمت Premium ـه Battlefield 3 خبری نداره و اینکه که چجوری میشه خرید ؟ باید با پوینت خرید یا Redeem Code هم داره ؟
چنتا سایت که قبلا داشتن رو من گشتم مثل اینکه کلا حذفش کردن و حتی "موجود نیست" هم توی سایتاشون نیست.
اگه کسی اطلاع داره لطفا دریغ نکنه.
یه کم دیر شده برای آپدیت شدن توی BF3 ولی خوب بنده نه میتونم BF4 بخرم و نه هم برم سراغ یه FPS آنلاین دیگه ای مثل سری COD که زیاد باهاش حال نمیکنم برم.
Meysam Raz
14-06-2014, 11:15
دوستان کسی از قیمت Premium ـه Battlefield 3 خبری نداره و اینکه که چجوری میشه خرید ؟ باید با پوینت خرید یا Redeem Code هم داره ؟
چنتا سایت که قبلا داشتن رو من گشتم مثل اینکه کلا حذفش کردن و حتی "موجود نیست" هم توی سایتاشون نیست.
اگه کسی اطلاع داره لطفا دریغ نکنه.
یه کم دیر شده برای آپدیت شدن توی BF3 ولی خوب بنده نه میتونم BF4 بخرم و نه هم برم سراغ یه FPS آنلاین دیگه ای مثل سری COD که زیاد باهاش حال نمیکنم برم.
الان که هــک شده شما به فکر خرید اوریج هستی ؟ :n02:
همین نسخه کرکی ZLO رو بگیر بازی کن دیگه
لینکاش هم توی همین یکی دوصفحه آخر هست
الان که هــک شده شما به فکر خرید اوریج هستی ؟ :n02:
همین نسخه کرکی ZLO رو بگیر بازی کن دیگه
لینکاش هم توی همین یکی دوصفحه آخر هست
اورجینال داشتم و فقط خواستم آپدیتش کنم چون یه کم بازی تکراری شده بود واسم. آخه از موقعی که خریدم نزدیک به یک سال و نیمش رو کلا بازی نکردم به دلیل خدمت.
الان که سایت خود بازی رو نگاه کردم دیدم 29.99$ هست که به نظرم نمی صرفه بخرم با این اوضاع مالی...
در ضمن زیاد نمیشه به اون ورژن ها دل بست.
virus2009
14-06-2014, 18:03
آی دیشب شیر فلکه آسیاتک باز مونده بود و با سرعت 600 داشت دانلود میکرد ( 7 گیگ دانلود کردم ) :n02:
آپدیت های تورنت رو ریختم رو بازی ارور داد که فایل های بازی خرابه ، از داخل اوریجین Repair زدم یک 100 مگ دانلود کرد درست شد...
الان یکی دو ساعت بازی کردم پینگم بین 250 - 300 ـه اصلا نمیشه بازی کرد
نرم افزاری سراغ ندارید پینگ رو بیاره پایین تر ؟؟
add me :
ID Origin : Virusman2013
Killzone2
14-06-2014, 21:46
آی دیشب شیر فلکه آسیاتک باز مونده بود و با سرعت 600 داشت دانلود میکرد ( 7 گیگ دانلود کردم ) :n02:
آپدیت های تورنت رو ریختم رو بازی ارور داد که فایل های بازی خرابه ، از داخل اوریجین Repair زدم یک 100 مگ دانلود کرد درست شد...
الان یکی دو ساعت بازی کردم پینگم بین 250 - 300 ـه اصلا نمیشه بازی کرد
نرم افزاری سراغ ندارید پینگ رو بیاره پایین تر ؟؟
add me :
ID Origin : Virusman2013
اگر برات امکانش هست به پشتیبانی سرویس دهنده بگو بزارت تو یه پورت خالی... جایی که خلوت تر باشه! یا isp رو عوض کنه. با نرم افزار اینا تاثیر خاصی نداره....
میانگین پینگ من تو بازی 130 تا 170 هست بالاتر نمیره... شب هم میره روی 100 حتی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.