مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 3
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Killzone2
28-09-2011, 11:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
moh3en_sh
28-09-2011, 13:50
میگم توجه کردین روی Xp جواب نمیده . فکر کنم اولین بازی باشه که Xp رو به کل سپورت نمیکنه .
فک کنم Just Cause هم XP رو ساپورت نمیکرد
Sam Fisher 11
28-09-2011, 14:30
3.6 گیگ
oh my gosh!!!!
چه خبره...نسخه ps3هم همین قدره بتاش؟
اینجوری باشه که باس کل حجممو بدم: دی
تازه چون از بعد بتای آنچارت دیگه نرفتم حتما کلی هم آپدیت داره...
Gamemaster
28-09-2011, 14:43
فردا برای Ps3 میاد میگیرم بد میام میگم:31:
Killzone2
28-09-2011, 14:52
یک سری تصاویر جدید از نسخه بتا که یه سری در صفحه قبل قرار گرفت این تصاویر هم جدید قرار گرفته...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed System
29-09-2011, 10:39
دوستان تهران مرحله چندمه؟
چه قدر باید بازی کنیم تا برسیم به تهران؟
clickestan
29-09-2011, 10:42
جدا؟
مگه تهرانم داره؟
داستانش چیه؟
Mool Tee
29-09-2011, 10:44
جدا؟
مگه تهرانم داره؟
داستانش چیه؟
داستانشو نمی دونم ولی تهران داره!:21:
clickestan
29-09-2011, 10:46
داستانشو نمی دونم ولی تهران داره!
آخه من صفحه اول رو خوندم دیدم نوشته فقط دم مرز ایران عراق و تهران نداره
Killzone2
29-09-2011, 11:03
آخه من صفحه اول رو خوندم دیدم نوشته فقط دم مرز ایران عراق و تهران نداره
تو پست اول اینطوری نوشته شده :
مرحله هایی از بازی هم که تایید شده Paris, Tehran و New York هستند
داستان هم درباره نیرو هایی به اسم PLR که شورشی هستند تو تهران هست عزیز کجا فقط توشته مرز ایران و عراق؟!
این موارد هم تو پست اول موجود است.:20:
clickestan
29-09-2011, 11:09
تمام تمرکز DICE بر روی ایجاد یک اثر به یاد ماندی برای 3 Battlefield است. یک سری از قسمت های داستان بازی به نمایش در آمده است که گفته شده در سال 2014 نیرو های شورشی ایرانی با نام خلاصه PLR در حال جنگیدن بین مرز های ایران و عراق هستند و شما به عنوان شخصیت اصلی بازی با نام گروهبان Henry "Buck" Blackburn بازی میکنید که عضو نیروهای ایالت متحده امریکا در مرز نزدیک این دو کشور مستقر است.
حالا بی خیال:11:
همین که خیالم راحت شد تو تهرانم هست دیگه صبرم سر اومده برای بازی کردن:27:
Killzone2
29-09-2011, 11:13
حالا بی خیال:11:
همین که خیالم راحت شد تو تهرانم هست دیگه صبرم سر اومده برای بازی کردن:27:
تمام تمرکز DICE بر روی ایجاد یک اثر به یاد ماندی برای 3 Battlefield است. یک سری از قسمت های داستان بازی به نمایش در آمده است که گفته شده در سال 2014 نیرو های شورشی ایرانی با نام خلاصه PLR در حال جنگیدن بین مرز های ایران و عراق هستند و شما به عنوان شخصیت اصلی بازی با نام گروهبان Henry "Buck" Blackburn بازی میکنید که عضو نیروهای ایالت متحده امریکا در مرز نزدیک این دو کشور مستقر است.
این قسمت رو که شما مشخص کردی مربوط میشه به جایی که بازی تو کردستان عراق اتفاق میافته و این درگیری بین مرز ایران و عراق هست و همینطوری مرحله ای هم در تهران هست...
:11:
ببخشید اگر قدیمی هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
marmolak kocholo
29-09-2011, 14:42
دوستان یه توضیحی در مورد این تحریم ایران بهتون بگم، یه عده این قضیه رو خیلی بزرگش کردن و بدون هیچ تحقیقی دارن پیش میبرنش.
EA یه شرکت خیلی بزرگی هست که به چند قسمت تقسیم شده، چند وقت پیش یک نرم افزار به اسم Origin رو ساخت و با امید پیشی گرفتن از Steam داره اون رو هر روز ارتقا میده، شما هم اگه بخواید بازی رو به صورت دیجیتالی دریافت کنید فعلا تنها راهش استفاده از اوریجین هست، حالا یه عده اومدن گفتن اوریجین ایران رو تحریم کرده و این مسئله رو ربطش دادن به مولتی پلیر بازی(!) در صورتی که فکر نمی کنم هیچ ربطی به هم داشته باشن! همون طور که می دونید استیم هم از این طرف هیلتر شده، ولی دلیل بر این نمیشه که ما نمی تونیم از مولتی کانتر یا پورتال 2 استفاده کنیم!! جدا از این که من به راحتی می تونم از اویجین دانلود کنم ولی فقط قسمت Store رو نمیشه دید و صفحه اصلی رو! استیم هم در واقع به همین صورته، قسمت فروشگاه هیلتره ولی شما می تونید هم از بازی های آنلاین خود والو استفاده هم آپدیت هارو از سرور استیم دانلود کنید! از طرفی میبینیم که هنوز سرورهای EA برای ایران بازه و مشکلی با آنلاین بازی کردنش وجود نداره و تمام ایرانیا می تونن به راحتی آنلاین بازی کنن! در صورتی که اگه ایران تحریم میشد این سرورها هم باید بسته میشدن! پس این قضیه کاملا منتفی ـه از نظر من!
حالا اگه شما یه منبع معتبری که گفته باشه بتلفیلد برای فلان کشورها بسته شده من حرف شمارو قبول می کنم، ولی تا اون موقع باید صبر کرد تا بازی بیاد و همه چیز مشخص بشه.
این پست رو برای اطلاع رسانی به دوستانی که در این مورد سوال داشتن و پیغام خصوصی داده بودن گذاشتم.
دوستان من ویدئی مقایسه بین کنسولها و PC رو دیدم، باید بگم که بین 360 و PS3 ، تفاوت کیفیت بافتها شدیدا به نفع PS3 است،
ولی از نظر نورپردازی 360 واقعا بهتره! ولی یه نکته اینجا به چشم میخوره و اونم اینکه بازی رو PS3 خیلی افت فریم داره و لگ میزنه!
در مورد PC هم که چیزی نگم بهتره، چون دیگه وضعش معلومه! :31:
Mool Tee
29-09-2011, 15:18
دوستان یه توضیحی در مورد این تحریم ایران بهتون بگم، یه عده این قضیه رو خیلی بزرگش کردن و بدون هیچ تحقیقی دارن پیش میبرنش.
EA یه شرکت خیلی بزرگی هست که به چند قسمت تقسیم شده، چند وقت پیش یک نرم افزار به اسم Origin رو ساخت و با امید پیشی گرفتن از Steam داره اون رو هر روز ارتقا میده، شما هم اگه بخواید بازی رو به صورت دیجیتالی دریافت کنید فعلا تنها راهش استفاده از اوریجین هست، حالا یه عده اومدن گفتن اوریجین ایران رو تحریم کرده و این مسئله رو ربطش دادن به مولتی پلیر بازی(!) در صورتی که فکر نمی کنم هیچ ربطی به هم داشته باشن! همون طور که می دونید استیم هم از این طرف هیلتر شده، ولی دلیل بر این نمیشه که ما نمی تونیم از مولتی کانتر یا پورتال 2 استفاده کنیم!! جدا از این که من به راحتی می تونم از اویجین دانلود کنم ولی فقط قسمت Store رو نمیشه دید و صفحه اصلی رو! استیم هم در واقع به همین صورته، قسمت فروشگاه هیلتره ولی شما می تونید هم از بازی های آنلاین خود والو استفاده هم آپدیت هارو از سرور استیم دانلود کنید! از طرفی میبینیم که هنوز سرورهای EA برای ایران بازه و مشکلی با آنلاین بازی کردنش وجود نداره و تمام ایرانیا می تونن به راحتی آنلاین بازی کنن! در صورتی که اگه ایران تحریم میشد این سرورها هم باید بسته میشدن! پس این قضیه کاملا منتفی ـه از نظر من!
حالا اگه شما یه منبع معتبری که گفته باشه بتلفیلد برای فلان کشورها بسته شده من حرف شمارو قبول می کنم، ولی تا اون موقع باید صبر کرد تا بازی بیاد و همه چیز مشخص بشه.
این پست رو برای اطلاع رسانی به دوستانی که در این مورد سوال داشتن و پیغام خصوصی داده بودن گذاشتم.
کاملا درسته!باهاتون موافقم:40::40:
Gamemaster
29-09-2011, 15:22
دوستان من ویدئی مقایسه بین کنسولها و PC رو دیدم، باید بگم که بین 360 و PS3 ، تفاوت کیفیت بافتها شدیدا به نفع PS3 است،
ولی از نظر نورپردازی 360 واقعا بهتره! ولی یه نکته اینجا به چشم میخوره و اونم اینکه بازی رو PS3 خیلی افت فریم داره و لگ میزنه!
در مورد PC هم که چیزی نگم بهتره، چون دیگه وضعش معلومه! :31:
میشه اونویدئی مقایسه که گفتی رو بدی
Mool Tee
29-09-2011, 15:31
بفرما
اگه قیلتره
میشه اونویدئی مقایسه که گفتی رو بدی
اینم یه لینک مستقیم دیگه از خودم از ویدئوی مقایسه کنسولها:
halflife g
29-09-2011, 19:41
دوستانی که میخوان بتا رو واسه کنسول دانلود کنن نکنن اینکارو......:31:چرا؟؟؟
برای اینکه حجم بتا برای دانلود از طریق کنسول کم باشه کلا از سر و ته کیفیت زده شده و از لحاظ تکسچز و اینا از نسخه 2 اش رو کنسول کم کیفیت تر... .
در نتیجه واسه کنسول منتظر نسخه نهایی باشن بهتر که کیفیت گرافیکی به مراتب بهتری داره ولی برای pc کسی تو دانلودش دریغ نکنه چون حجمش زیاده و از هیچ چیش نزدن:31:
.
.
.
marmolak kocholo
29-09-2011, 19:47
دوستانی که میخوان بتا رو واسه کنسول دانلود کنن نکنن اینکارو......:31:چرا؟؟؟
برای اینکه حجم بتا برای دانلود از طریق کنسول کم باشه کلا از سر و ته کیفیت زده شده و از لحاظ تکسچز و اینا از نسخه 2 اش رو کنسول کم کیفیت تر... .
در نتیجه واسه کنسول منتظر نسخه نهایی باشن بهتر که کیفیت گرافیکی به مراتب بهتری داره ولی برای pc کسی تو دانلودش دریغ نکنه چون حجمش زیاده و از هیچ چیش نزدن:31:
.
.
.
اتفاقاً مراد جان از خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــیلی چیزاش زدن !! همون طور که دایس گفته گرافیک نهایی با نسخه بتا خیلی فرق خواهد کرد!
در ضمن فراموش نشه بخش مولتی پلیر بازی طبیعتاً از نظر گرافیکی با سینگل پلیر تفاوت خواهد داشت!
راستی، زیاد دلتو به نسخه کنسولی این بازی خوش نکن :31:
halflife g
29-09-2011, 23:29
اتفاقاً مراد جان از خــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــیلی چیزاش زدن !! همون طور که دایس گفته گرافیک نهایی با نسخه بتا خیلی فرق خواهد کرد!
در ضمن فراموش نشه بخش مولتی پلیر بازی طبیعتاً از نظر گرافیکی با سینگل پلیر تفاوت خواهد داشت!
راستی، زیاد دلتو به نسخه کنسولی این بازی خوش نکن :31:
والا نسخه کنسولی که هیچ من کلا به خود بازی و همچنین رقیبش دل خوش نکردم:31:چه برسه به گرافیکشون(که قابل بحث کلا)
+
در مورد بتا هم معمولا گرافیک نسخه بتا خیلی فرقی با نسخه نهایی نداره...ولی تو این بازی مثه اینکه برعکس و سازنده گفته زیاد فرق خواهند داشت...... .
.
.
.
Killzone2
30-09-2011, 13:59
لیست اسلحه هایی که تایید شد در زیر مشاهده میکنید! (لیست معرفی کامل اسلحه ها در پست اول موجود است در این جا هم به لیست کلی اشاره شده و اینکه یه چند تا از اسلحه ها تایید نشده بود که در بازی حضور دارند یا نه که در این جا مشخص هست)
لیست کامل اسلحه های تایید شده...
Assault rifles
M16A4
M416
G3
Ak74M
AN94
KH2002
AEK971
F2000
ASVAL
Carbines
M4A1
G36C
AKS74U
SCAR H
A-91
SG553LB
Light machine guns
M249
M60
M27 IAR
M240
RPK
Pecheneg
Type88
Sniper rifles
MK11
SVD
SV98
M98B
M40A5
M82A3
M39
SKS
Sub Machine guns
P90
P90TR
MP7
UMP-45
PDR
PP2000
Shotguns
870 MCS
M1014
USAS-12
Saiga 20K
DAO-12
Rocket launchers
AT4
SMAW
RPG-7
Javelin
FIM-92 Stinger
SA-18 IGLA
Pistols
M9
M93R
MP443
MP412
Glock 17
Glock 18
M1911
T44
Misc
M67 Hand grenades
M18 Smoke grenades
C4 explosives
M15 Anti tank mine
Claymore mine
60MM Mortar
M320 40mm launcher with grenades/smoke/shotgun
M26 MASS with shotgun/Flechettes/frag round/solid slugs
منبع :
Gamemaster
30-09-2011, 15:43
منم از psn گرفتم بهجم 1.17g
محیط خوب کار شده مخصوصا نرپردازیش عالی بود
ب نظر من این سری هم نمیتونی COD رو بزنه جلو ...
امیدوارم ساند ترک هاشم خوب باشه ،ساندترک های COD واقعا محشره
sima_6600
02-10-2011, 14:48
ب نظر من این سری هم نمیتونی COD رو بزنه جلو ...
امیدوارم ساند ترک هاشم خوب باشه ،ساندترک های COD واقعا محشره
من خودم Fan COD هستم خوب اول این که فقط GamePlaye این بازی میارزه به COD :31:.واقعان عالی کار شده یکم مکشل داره که در نسخه Full برطرف میشه یا براش پتچ میدن اما کلا سری Cod رو من به خاطر سینماتیک بودنش دوست دارم مخصوصا Cod4 رو.و نمیشه گفت Cod از Bf بهتره باید بمونیم تا منتشر بشن بعد با هم مقایسه کنیم به صورت عادلانه.:10:
من خودم Fan COD هستم خوب اول این که فقط GamePlaye این بازی میارزه به COD :31:.واقعان عالی کار شده یکم مکشل داره که در نسخه Full برطرف میشه یا براش پتچ میدن اما کلا سری Cod رو من به خاطر سینماتیک بودنش دوست دارم مخصوصا Cod4 رو.و نمیشه گفت Cod از Bf بهتره باید بمونیم تا منتشر بشن بعد با هم مقایسه کنیم به صورت عادلانه.:10:
اره واسه نظر دادن زوده ولی ساند ترک چیزیه ک نباید ب سادگی ازش گزشت ! مثه یه خاطره میمونه از بازی !
Killzone2
04-10-2011, 18:28
ویدئو جدید
Battlefield 3 beta jet fighter footage
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBattlefield 3 beta Caspian Border vid
marmolak kocholo
07-10-2011, 17:33
چندتا شات جدید از بخش تک نفره بازی منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mool Tee
07-10-2011, 17:39
عجب گرافیکی دهن وا مونده هنوز:18::18:یکی بیاد ببندش
M A X I M U M
07-10-2011, 19:20
فکر نکنم کمتر از GTX560 بتونه تمام جزئیات بازی رو به نمایش بذاره
Leon-117
11-10-2011, 14:21
مپ های بخش مولتی پلیر بازی:
Operation Metro
Caspian Border
Operation Firestorm
Grand Bazaar
Kharg Island
Tehran Highway
Siene Crossing
Nosharh Crossing
Damavand Peak
این مپ ها هم مربوط میشن به Back to Karkand:
Strike At Karkand
Gulf of Oman
Wake Island
Sharqi Peninsula
پ.ن:اون مپ هایی که قرمز شدن توی ایران هستن..........
میتوان به مناطقی مانند ساحل دریای خزر (کاسپین) ، بازار بزرگ (احتمالا در ایران) ، جزیره خارک (ایران) ،بزرگراه تهران ، قله دماوند اشاره کرد.
البته یکی از گزینه ها اگر در منبع مربوط با اشتباه تایپی بوده باشد ممکن است نوشهر در شمال ایران باشد.
منبع:بازی سنتر
منبع اصلی:
Mool Tee
11-10-2011, 15:02
ای چه حالی بده چقد تو ایرانه آخخخخخخخخخ جون:42::42::3::35:
knight_72
11-10-2011, 15:12
بی صبرانه منتظر انتشار بازیم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Killzone2
12-10-2011, 12:00
ویدئو جدید البته شاید تو صفحه های قبل قرار داده شده باشه ولی جدید هست! : دی
Battlefield 3 destruction gameplay
Mool Tee
12-10-2011, 14:47
دستت درد نکنه تکراری نبود :31: :46:
سلام
امروز نمایشگاه رسانه های دیجیتال بودم،اولا باید بگم آشغالترین نمایشگاهی بود که تابحال دیدم
دوما در مورد بازی battlefield 3 چه چیزایی که نمیگفت
هی میگفت ضد ایران و اسلام و .............هی میگفت حمله میکنن به تهرانو و باعث میشه جوانان ما.............
دیدم داره شرو ور زیاد میگه پاشدم اومدم خونه:31:
چه باگ زشتی داره تو این فیلم .هنوز هواپیماه به دکل بر خورد نکرده منفجر میشه.فککنم این بازی پراز باگ باشه .اما واقعا بازی جذابی هست
Mool Tee
12-10-2011, 23:19
چه باگ زشتی داره تو این فیلم .هنوز هواپیماه به دکل بر خورد نکرده منفجر میشه.فککنم این بازی پراز باگ باشه .اما واقعا بازی جذابی هست
عزیزم دکل خودش داره میفته هواپیمایه می یاد از زیرش بره می خوره بهش:46:
عزیزم دکل خودش داره میفته هواپیمایه می یاد از زیرش بره می خوره بهش:46:
خوب هنوز نخورده به دکل منفجر میشه.شما یه بار دیگه فیلمو ببین متوجه میشی:20:
Mool Tee
12-10-2011, 23:31
خوب هنوز نخورده به دکل منفجر میشه.شما یه بار دیگه فیلمو ببین متوجه میشی:20:
یکم زود منفجر میشه ولی این ها باگ های تو دمو هست احتملا تو نسخه اصلی حل میشه:27:
Sam Fisher 11
13-10-2011, 01:54
Battlefield 3 360, PS3 console mod
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e
بازار بزرگ (احتمالا در ایران)
وقتی تو گول میزنی Grand Bazaar دوتا بازار میاد یکی تو استانبول یکی هم همین بازار تهران خودمون...با توجه به این ویدئویی که تو همین مپه:
باید بازار تهران باشه چون کرکره مغازه هاش و خوده بازار اصلا شبیه بازار استانبول نیست. نوشته ها روی دیوارها هم همه فارسی بنظر میان و تابلوی سبزی هم که توی خیابونه روش فارسی نوشته.
پ.ن: خدا بخیر کنه...با این اوضاعی که داره پیش میره میترسم بازی بازی(بر وزن شوخی شوخی) جدی بشه...موقع بازی یادتون باشه نخندید که بعدش گریس: دی ;)
Battlelog Interview
Battlelog Interview HD
Killzone2
13-10-2011, 12:05
Battlefield 3 billboards invade Hollywood
این ویدئو هم که یورو منتشر کرده جالب هست...
The EGTV Show: The Making Of Battlefield 3
سلام
امروز نمایشگاه رسانه های دیجیتال بودم،اولا باید بگم آشغالترین نمایشگاهی بود که تابحال دیدم
دوما در مورد بازی battlefield 3 چه چیزایی که نمیگفت
هی میگفت ضد ایران و اسلام و .............هی میگفت حمله میکنن به تهرانو و باعث میشه جوانان ما.............
دیدم داره شرو ور زیاد میگه پاشدم اومدم خونه:31:
خوب شد گفتی
میخواستم برم
نمیرم دیگه.
Return to Battle Interview
Return to Battle Interview HD
Killzone2
13-10-2011, 23:57
Battlefield 3 Tehran Highway, Damavand Peak screenshots
DICE در خبری که منتشر کرد نقشه های موجود در بازی را نشان داد که از جمله این نقشه ها Operation Firestorm , Tehran Highway و Damavand Peak بود که تصاویری از این نقشه ها البته از محیط ها منتشر کرده و همینطور یه معرفی از این نقشه ها هم منتشر کرده.
Tehran Highway: در این نقشه که بیشتر در محیط های خارج از شهر و تاریک و نواحی اطراف اتفاق میافتد و نقشه از قسمت های مختلفی تشکیل شده که شامل مبارزات و استفاده از وسایل نقلیه هست.
Damavand Peak: این قسمت هم در نزدیکی منطقه تهران هست که به عنوان بزرگترین و جالب ترین از لحاظ مقیاس و طراحی در Battlefield 3 هست و ماموریت شما 500M بالاتر از محل مشخص شده آغاز میشود.
Operation Firestorm: این نقشه هم یکی از نقشه های با کیفیت Battlefield 3 هست که شامل منطقه گسترده با مقیاس بالای صحرا و گرد و خاک هست که در آن از تعداد زیادی از وسایل نقلیه هم استفاده میشود.
تصاویر منتشر شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :
bf3blog
Mool Tee
13-10-2011, 23:58
حذف شود. .. .. ..
ای نامرد من اول شروع کردم این کارو بکنم عکسارو بزارم:46:
AlexMercer
14-10-2011, 00:07
اقا با این گندی که زده شد حالا چه ایران توطئه کرده تو امریکا بمب بزاره یا امریکا توطئه داره میکنه که به این بهونه به ایران حمله کنه فکر کنم چند ماه دیگه هممون به صورت زنده و با گرافیک باور نکردنی هممون battlefield3 رو بازی کنیم بدون نیاز به نصب روی کامپیوتر
amir raya
14-10-2011, 00:36
تازه رایگانم هست!!!!
majid322
14-10-2011, 00:38
تا این بازی بیاد ما جون به لب شدیم ..
خیلی منتظرشم میخوام با کرایسیس مقایسش کنم ببینم چی باسه گفتن داره...
armardeh
14-10-2011, 01:58
ديدن(ميدونن) ايران موشك پوشك زياد داره (زياده شو كه ميدونيد صادراتيه)! په ه اين موضوع هم لحاظ كردن:27:
لينك عكس در پستاي قبلي هست.
sima_6600
14-10-2011, 11:52
اقا با این گندی که زده شد حالا چه ایران توطئه کرده تو امریکا بمب بزاره یا امریکا توطئه داره میکنه که به این بهونه به ایران حمله کنه فکر کنم چند ماه دیگه هممون به صورت زنده و با گرافیک باور نکردنی هممون battlefield3 رو بازی کنیم بدون نیاز به نصب روی کامپیوتر
اره ولی مدش یک جوری که فقط یک جون داری روی Impossible Very Very Hard هست و بای یک تیر هم میمیری :31:.پس باید Pro باشی تا بتونی تمومش کنی:31::10:
امیدوارم همینطور که رو گرافیکش کار شده رو گیم پلی ش هم کار کرده باشن ...
Mool Tee
14-10-2011, 12:17
امیدوارم همینطور که رو گرافیکش کار شده رو گیم پلی ش هم کار کرده باشن ...
شما نگران نباش این بازی می خواد cod رو برکنار کنه اگه رو گیم پلی کار نکنه که خاک:27:
Killzone2
14-10-2011, 14:54
سری جدید از لیست سلحه ها نمایش داده شد که شامل چند گروه جدید rocket launchers و equipment and gadgets و weapon attachments هست.
rocket launchers
در Battlefield 3 شما برای انفجار و تخریب و همینطور از بین بردن وسایل نقلیه از انواع rocket launchers استفاده میکنید که در لیست زیر آن ها را مشاهده میکنید :
RPG-7
این اسلحه برای اولین بار در سال 1961 معرفی شد که مدت بسیاری است که از آن استفاده میشود که در جنگ ویتنام نیز از این اسلحه استفاده شده است و بعد از مدتی با تغییراتی روی این سلاح با آوردن پشتیبانی از از موشک ها و کلاهک های مختلف است که این سلاح در جبهه روسی ها قرار دارد.
SMAW
اسلحه SMAW یا به صورت کامل آن Shoulder-Launched Multipurpose Assault Weapon یک اسلحه موشک انداز برای از بین بردن هدف های مشخص شده دشمن طراحی شده است که در وسایل نقلیه جنگی به عنوان راکت انفجار کاربرد دارد و این سلاحج اولین حضور خود را در Battlefield 3 دارد.
AT4
موشک انداز AT4 توسط سوئد ساخته شده است که اولین بار در سال 1980 معرفی شده است که در جنگ های مختلف از آن استفاده میشود که در ارتش ایالت متحده به عنوان راکت اصلی در از بین بردن هدف مشخص شده کاربرد دارد و این اسلحه در پاناما و عراق و افغانستان استفاده میشود و نکته جالب توجه این است که بیش از 500.000 از این سلاح تولید شده است.AT4 در Battlefield 2 و Bad Company 2 حضور داشت و اینبار در Battlefield 3 نیز حضور دارد.
Javelin
این اسلحه به عنوان نیزه پرتابی شناخته میشود که به عنوان ضد حمل موشکی در تانک کاربرد دارد و در سال 1996 معرفی شده است که کاربرد آن به این صورت است که روی هدف قفل میشود و بعد از بررسی هدف به سمت هدف مورد نظر هدایت و منفجر میشود. این سلاح نیز برای اولین بار در Battlefield 3 حضور خواهد داشت.
FIM-92 Stinger
این سلاح در سال 1970 ساخته شد و در سال 1981 وارد ارتش های کشور های مختلف شد که از این سلاح در سراسر جهان استفاده میشود.
SA-18 IGLA
این سلاح همتای سلاح روسی هست که در سال 1983 تولید شده و در سراسر جهان از آن استفاده میشود.
equipment and gadgets
این گروه از اسلحه ها در تریلر های جدید Battlefield 3 به نمایش در امد که در اینجا لیست کامل ایت اسلحه ها موجود است :
Grenades / Mines / Explosives
M67 hand grenade
M18 smoke grenade
Claymore anti-personnel mine
M15 anti-tank mine
C4 explosives
Tools
Medkit (Assault class)
Defibrillators (Assault)
Ammo pack (Support)
Welding tool (Engineer)
Motion sensor (Recon)
SOFLAM laser designator / marker (Recon)
M224 60mm Mortar
این اسلحه در Battlefield 3 موجود است.
M26 MASS
اسلحه M26 MASS به عنوان یک اسلحه با لوازم جانبی که شامل نارنجک انداز و سایر موارد است.
M320 launcher
اسلحه M320 launcher به عنوان پرتاب کننده نارنجک است که از نارجک های 40mm پشتیبانی میکند که حالت شات گان در هنگام شلیک دارد.
EOD Bot
رباتی در بازی که در بخش مولتی پلیر هم وجود دارد که وسایل نقلیه را تعمیر میکند و البته کارایی بییشتر هم دارد.
MAV Micro UAV
weapon attachments
در Battlefield 3 بسیاری از لوازم جانبی در کنار سلاح ها وجود دارد و یک سری هم در DLC بازی وجود دارند که در اینجا لیست کامل آن ها را مشاهده میکنید :
Sights/optics
ACOG 4X
این وسیله به عنوان قابلیت زوم بر روی اسلحه ها کاربر دارد که 4X zoom دارد که موقعیت دشمن رو دقیق نشان میدهد.
Ballistic sight, 12X
این وسیله 12X زوم میکند که برای اسلحه های sniper rifles مناسب است.
لیست زیر هم دیگر لوازم موجود در بازی است که بر روی اسلحه ها کاربرد دارد :
Reflex RDS
IRNV Infrared sight
PKS-07, 7X
M145, 3.4X
PSO-1, 4X
HOLO Holographic sight
PKA-S, Holographic
KOBRA, RDS
PK-A, 3.4X
Under barrel attachments
Foregrip
M320 Grenade launcher
Bipod
Tactical light
Laser sight
Barrel attachments
Heavy barrel
Suppressor
Flash suppressor
Other attachments
Extended mag
این اطلاعات به پست اول اظافه میشود...
تهیه و ترجمه مطالب توسط سهیل (Killzone2)
منبع :
bf3blog
یکی بگه چطور میتونم نسخه limited edition اورجینال برای xbox360 رو بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
SA.JJ.AD
14-10-2011, 20:52
DICE در خبری تائید کرد که بازی شوتر اول شخص آن ها که بسیاری منتظر عرضه ی آن هستند و تا به اینجا نمایش های خوبی نیز داشته است، تنها در نسخه ی PC میتواند به صورت 3D اجرا شود.
این خبر توسط یکی از فن های بازی و در توئیتر از یکی از مسئولان شرکت DICE به نام Johan Andersson پرسیده شده بود. این طرفدار بازی از آقای Andersson سوال کرده بودند:
آیا قابلیت 3D بازی برای تمامی پلتفرم ها هست؟
که جناب Andersson در پاسخ به او، بسیار کوتاه و مختصر گفتند:
نه؛ تنها برای PC.
بازی Battlefield 3 در تاریخ 25 اکتبر در US و در 28 همان ماه در UK منتشر خواهد شد.
Mool Tee
14-10-2011, 20:56
آخ جـــــــــــــــــونـــــ ــــــــــــــــــــــــ چه حالی بده راستی عینکای 3D Nvidia چنده؟
این bf داره دهن کنسول ها رو ص ا ف می کنه بابا بهشون رحم کنه یکم
Killzone2
15-10-2011, 11:53
DICE به معرفی یک سری دیگر از معرفی نقشه های بخش چند نفره بازی اشاره کرد که به شرح زیر است :
Nosharh Canals : این قسمت از نقشه در ایران است منطقه ای است که از بیشتر وسایل نقلیه استفاده میشود از جمله تانک ها و ماشین ها و APC ها استفاده میشود.
Seine Crossing : این نقشه در پاریس است که به دو بخش تقسیم میشود که شامل مبارزه در مناطق با هر وسیله نقلیه است و در مناطقی هم با مکان های متراکم وجود دارد.
Kharg Island : این جزیره هم جزیره خارک در ایران وجود دارد که در آن باید کنترل جزیره و محافظت از آن را انجام دهید.
Grand Bazaar : قسمتی از تهران که مناطق زیاد بزرگ نیست و جنگ های روبرو انجام میشود.
Caspian Border : این نقشه که در نسخه بتا هم موجود بود که در آن از جت و هلیکوپتر هم استفاده میشود و البته تانک ها هم حضور دارند و منطقه مقیاس بالایی دارد.
تصاویر منتشر شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
bf3blog
Ali_softcenter
15-10-2011, 12:06
Kharg Island : این جزیره هم جزیره خارک در ایران وجود دارد که در آن باید کنترل جزیره و محافظت از آن را انجام دهید.
یعنی چی؟ یعنی آمریکا خارک رو اشغال کرده باید حفظش کنیم؟ :دی استغفرالله :31:
Killzone2
15-10-2011, 15:24
یعنی چی؟ یعنی آمریکا خارک رو اشغال کرده باید حفظش کنیم؟ :دی استغفرالله :31:
یعنی چی؟ : دی نیرو های PLR منطقه رو گرفتن شما که نیرو آمریکا هستین باید جلو اون ها رو بگیرین بعد اینکه این نقشه تو مپ مولتی پلیر هم هست که گروهی به شما حمله میکنه باید از اون قسمت حفاظت کنید!
AlexMercer
15-10-2011, 15:26
یک مپ هم تو کرج میزاشتند دیگه.
یک دونه هم طرفای بیت لیدری میزاشتند خیلی خوب میشد!
don mohsen
15-10-2011, 15:44
حذف شود...
Mool Tee
15-10-2011, 16:04
واقعا که... عجب آدمای چیزی هستند این امریکایی ها...
کم مونده ,ببخشید , ناموس من و شما رو تو بازی شبیه سازی کنند...عجب سیاست کثیفی! حمله مجازی!!!
مگه اسمش بازی نیست؟؟نه بگو مگه اسمش بازی نیست.مثلا یه فیلمو ببینی مثلا 2012 یعنی حقیقت داره نه این بازیه حالا تو تهران باشه چیزی از ما کم میشه؟شما می خوای شهر افغانستان رو بسازه بعد بگه این ایرانه؟:13: شما تو یه بازی مثلا COD اون مرحله برزیل می زدین می کشتین پس اوناهم بیان مثه ایران بگن این بازی ضد ایرانه ضد اسلامه؟
don mohsen
15-10-2011, 16:07
نه شما درست میگی.ببخشید جاش نبود بگم یه دفعه عصبانی شدم...
واقعا غیر قابل تحمله...بازم مرسی دادادش.روشن کردی مارو...استدلال درستی نداشتم...
Mool Tee
15-10-2011, 16:11
نه شما درست میگی.ببخشید جاش نبود بگم یه دفعه عصبانی شدم...
واقعا غیر قابل تحمله...بازم مرسی دادادش.روشن کردی مارو...استدلال درستی نداشتم...
خواهش می کنم عزیزم بعضیا مثله شما خیلی رو این قضیه تهرانو ایرانو اینا حساسن :46:شاید این بازی یکم سیاسی باشه ولی نه در این حد که مثلا بخواد آمریکا ایرانو تهدید کنه یا مثلا ایران آمریکارو تهدید کنه نمی خوام بحث به سیاست بکشه ولی خوب دیگه شما خودت تصمیم بگیر.من که از بازی لذت میبرم و اصلا مهم نیست تو تهرانه شما می تونی خیلی گیر به این بازی بدی بگی اینجاش که مثلا شبیه تهران نیستو با فرض اینکه بازی تو تهران نیست بازی کنی.
starpars
15-10-2011, 19:34
ميگم اين قسمتايي كه تو ايرانه فقط توي مولتي پلير بازيه يا تو سينگل پليرم هست؟
amiredge
15-10-2011, 19:39
ميگم اين قسمتايي كه تو ايرانه فقط توي مولتي پلير بازيه يا تو سينگل پليرم هست؟
تو سينگل پلير هم هست و يكي از مراحل بازيه.
AlexMercer
16-10-2011, 04:48
اقا کاور بازی عوض شد.
amiredge
16-10-2011, 08:37
اقا کاور بازی عوض شد.
واقعي نيست.
بيشتر به كرايسيس ميخوره تا بتل.
manuelcalavera
16-10-2011, 09:35
من موندم کسی که Mass Effect رو نمیشناسه واسه چی اصن میره دنبال ِ کاور های بازی
sima_6600
16-10-2011, 10:18
اقا کاور بازی عوض شد.
دوست من یگم دقت کن بعد مطلب رو بزار باید بگی این هم کاور mass effect + Bf3 :31:Fake
واقعي نيست.
بيشتر به كرايسيس ميخوره تا بتل.
جانم چی چی Crysis بابا نابقه این کاپیتان شپرد در mass effect هست:31:
Killzone2
16-10-2011, 10:34
یک سری تصاویر جدید از Operation Firestorm که درباره جزئیات این منطقه میشه به محیط های کویر که در کنار پالایشگاه ها اتفاق میافتد اشاره کرد که بیشتر وسایل نقلیه از جمله ماشین ها , جت ها , تانک ها نیز در این نقشه وجود دارد که این نقشه رو حالت های Rush , Squad Deathmatch , Team Deathmatch و Conquest در Battlefield 3 وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amiredge
16-10-2011, 10:51
جانم چی چی Crysis بابا نابقه این کاپیتان شپرد در mass effect هست:31:[/QUOTE]
ببخشيد من mass effect رو بازي نكردم.لباسش رو ديدم،كمي مثل كرايسيس بود.
AlexMercer
16-10-2011, 15:04
دوستان نزنید بابا. من به شوخی گذاشتم فقط یادم رفت علامت شوخی رو بزارم!
pouya_1631
18-10-2011, 20:49
می خواستم ببینم cod امسال موفق تر هست یا بتل ??????????:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati
Mool Tee
18-10-2011, 20:56
می خواستم ببینم cod امسال موفق تر هست یا بتل ??????????:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati
مگه بازی اومده:18:
pouya_1631
18-10-2011, 20:57
اطلاعات معتبر منتشر شده از مولتی پلیر بازی:
1-بازی حداکثر از 64 بازیکن پشتیبانی میکنه!نسخه کنسولی هم از 24 نفر!
2-بازی چهار تا KITداره: Assault-Support-Engineer-Recon
3-در میدان نبرد3 کیت Assaultدو تا انتخاب داره: می تونه GLبه سلاح وصل کنه یا از جعبه کمک های اولیه و REVIVEاستفاده کنه!
4-سرعت گیم پلی بازی بعضی اوقات حس CALL OF DUTYرا به شما میده!
5-کیت Reocnاز C4هم استفاده می کنه و کیت Supportهم وظیفه پخش مهمات را به اعضای تیم داره!
6-زمانی که شما یک M-COMرا شارژ می کنید C4که گذاشتید روی M-COMنشان داده میشه و زمانی تیم مدافع M-COMرا DEFUSEمیکنه C4از روی M-COMمحو میشه!
7-کشتن یک نفر 100 امتیاز داره و HEADSHOTهم 10 امتیاز و KILLASSISTهم30 امتیاز!200 امتیاز هم برای شارژM-COMو 200 امتیاز هم برای نابودکردن M-COM!
8-در بتلفیلد3 DogTagها شخصی سازی شده و DogTagشما با افراد دیگه می تونه فرق کنه!
9-همچنان 3D Spottingدر بازی وجود داره اما برای Spotکردن دشمنان شما احتیاج به دقت بیشتری داری نسبت به BC2!
10-در مولتی پلیر بازی BF3 همان 3 مود قبلی (Conquest, Rush and Team Deathmatch) فعلا تأیید
شده اند.
11-بازیکن ها وقتی میمیرند میتوانند انتخاب کنند که کسی بتواند آنها را زنده کند یا نه (در سری های قبل بازیکن ها وقتی شخصی را زنده میکردند آنها مجبور بودند بازی کنند ولی در BF3 میتوان اتخاب کرد که بعد از مردن کسی بتواند شما را زنده کند یا نه)
12-سه حالت شلیک کردن:Automatic, Single shot, Burst اضافه شده.
13-نارنجک و KNIFEهم در بتلفیلد3 مانند یک اسلحه قابل انتخاب هستند همانند BF2 و شما می توانید انها را در دستانتان حمل کنید و مثلا برای کشتن یک فرد با چاغو باید ابتدا چاغو را به جای اسلحه انتخاب کنید!
14-در SQUAD مثل قبل 4 نفر میتوانند عضو باشند ولی از آن 4 نفر یک نفر هم به عنوان لیدرSQUAD انتخاب میشه! (انتخاب لیدر SQUADبر اساس نسخه ALPHAبصورت تصادفی بودش. )
15-پیشتیبانی از MODبرای بتلفیلد3 وجود نخواهد داشت!
16-در مولتی پلیر بازی اسلحه های برای دو تیم متفاوت می باشد!یعنی اسلحه های تیم USدر تیم RUSوجود ندارد و برعکسش!البته بعضی اسلحه ها در دو تیم مشترک می باشد!
17برای شلیک کردن با Sniperشما احتیاج به نفس عمیق خواهید داشت و در غیر اینصورت دوربین Sniperلرزش خواهد داشت و شلیک کردن دشوار خواهد کرد! در مجموع شلیک کردن با Sniperواقعی تر و سخت تر از bc2شده است!
18-حالت COMMO ROSE برای بازی تایید شده.
19-پلتفورم PC دارای INGAME-SERVER BROWSER نخواهد بود اما در کنسول خواهد داشت.
20- به استثنای نقشه های BACK TO KARKAND بازی با 9 نقشه لانچ خواهد شد.
21- در نسخه PC رابطه بین بتل لاگ و بازی با ALT-TAB طراحی شده و در بازی هیچگونه لودینگ منو و لودینگ سکرین و... وجود نداره و مستقیم وارد بازی میشه.
22- نسخه PC دارای تنظیمات کیفیتی ULTRA خواهد بود.
23-مود هاردکور در بازی وجود خواهد داشت.
24-تنظیمات سرباز پیاده نظام نیز در بازی وجود خواهد داشت.
25-حالت COMMO ROSE برای بازی تایید شده.
26-در نوع حالت 3D SPOTTING تجدید نظر شده و به راحتی بر روی هر سرباز به نمایش در نمی آید.
27- موشن سنسور ها برگشتن! اما قابلیت پرتاب به اطراف رو ندارن. باید یه جا کار گذاشته بشن.
28-از EOD BOT میتوان برای خنثی کردن مین،تعمیر وسایل،و ARM کردن MCOM ها استفاده کرد.
29- پلیر های یک جوخه یا SQUAD میتوانند روی همدیگر ریسپاون شوند! نه تنها SQUAD LEADER فقط!
30-کیل-کام وجود دارد!. هواپیماهای جنگنده تا ازتفاع 1 کیلومتری میتوانند اوج بگیرند.
31- جت ها فقط در مود کانکوئست وجود دارند.
32- سرعت نواخت گلوله ها در اسلحه های مختلف متفاوت هست!
33-اسلحه ها مخصوص جناح های متفاوت بازی هستن (روسی،ایرانی،آمریکایی..) ولی با بالا بردن رنک میتوانید اونهارو باز کنید.
34-سایلنسر اسلحه ها برای تمام آنها در دسترس خواهند بود!
35-اسلحه های آزولت با دوربین های با قدرت زوم بالا و تابانیدن رد دوت روی نشانه تایید شدن.
36- کلی مور در بازی وجود دارد و میتونید اونرو در جای مورد نظر بذارید.
37- وسایل تا زمانی که غیر فعال میشن سلامیت احیا کننده خواهند داشت!!!
38-بتلفیلد3 در ابتدا با 9 نقشه عرضه خواهد شد!افرادی هم که نسخه LIMITED EDITIONرا پیش خرید کردن 4 تا نقشه اضافی که رایگان هستش می گیرن که روی هم میشه 13 تا نقشه!
39-یک حالت جدید به سرور براوزر اضافه شده (SERVER BROWSER ) برای سرورهایی است که infantry only هستند، یعنی در این سرورها هیچگونه وسیله ای وجود ندارد و بازی فقط به صورت GUN TO GUN اجرا خواهد شد.
40-در مد RUSHهم می توانید از Jetاستفاده کنید!:21::21:
mInI_ClockEr
18-10-2011, 22:36
امضا؟ ت منو کشته
:40::40::40:
mpirayesh
19-10-2011, 01:39
راستی دوستان کی قراره بیاد
call of duty چطور
pouya_1631
19-10-2011, 19:27
امضا؟ ت منو کشته
:40::40::40:
:24::24::24::24: بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلـــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه
تریلری جدید از قسمت مولتی پلیر بازی:
دانلود ار آپلودباز (66 مگ):
لینک یوتیوب:
این میهن دانلود هم فکر کنم فهمید نسخش مشکل داره از صفحه اول برداشت بازی رو توی قسمت بازی های اکشن هم که میری وقتی میخوای بری توی ادامه مطلب و دانلود نمیره و صفحه اول میاد :31:
دانلود تریلر بالا با حجم 152MB کیفیت HD
smallfrank
20-10-2011, 09:08
این Trailer که گذاشتین مال نسخه PCــه بازیه ؟
Mool Tee
20-10-2011, 10:29
من اگه بتونم میرم شرکت dice بازی رو میگیرم همین الان چیکار کنیم نمیشه صبر کرد برای بازی کردن bf مخصوصن تک نفرش ته گرافیکه
soheilnouri
20-10-2011, 11:33
این بازی واسه ایکس باکس کی میاد؟ابدیت lt 2 میخاد؟
hasanoooooooo
20-10-2011, 11:37
این بازی واسه ایکس باکس کی میاد؟ابدیت lt 2 میخاد؟
داداش روز 25 ام همین ماه یعنی 5 روز دیگه بازی برای بقیه کنسولها میاد.....
فکرکنم تا 5 روز دیگه هم خبری از کرک نباشه! :19:
واقعا این تریلرارو میبینم یه جورایی برتری رو به BF3 میدم.
ینی امسال پایانی بر سلطه COD خواهد بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Killzone2
20-10-2011, 14:45
Dice جزئیاتی از بخش بتا بازی منتشر کرده که نکته جالب در این مورد این هست که بیش از 8 میلیون بازیکن نسخه بتا را تست کردند.
8,125,310 players participated in the beta
1.5 billion kills
47 billion shots were fired
21 million M-COM stations were destroyed
19 million dog tags were taken
…and more
منبع :
تصاویر جدید که مربوط به نسخه Xbox 360 هست :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده تصاویر با سایز اصلی به لینک زیر مراجعه کنید :
Killzone2
20-10-2011, 14:55
Battlefield 3 Back To Karkand weapons
لیست اسلحه هایی که در DLC Back to Karkand وجود دارد به شرح زیر است :
MP5
PP-19
L96A1
L85
FAMAS
Type 88
Jackhammer
MG36
Type 95
Type 97
منبع :
bf3blog
امروز رفتم پیش یکی از بچه ها که تو کار کنسول و بازی کنسول هستش گفتم بتلفیلد گفت ممنوعه دیشب اومدن مغازم گفتن ببینیم مغزه رو پلمپ میکنیم 200 تومان هم جریمه نقدی 3 ماه حبس:18:
Mool Tee
20-10-2011, 15:31
امروز رفتم پیش یکی از بچه ها که تو کار کنسول و بازی کنسول هستش گفتم بتلفیلد گفت ممنوعه دیشب اومدن مغازم گفتن ببینیم مغزه رو پلمپ میکنیم 200 تومان هم جریمه نقدی 3 ماه حبس:18:
بگو اینجا ایرانه اینجا چیزی عجیب نیست :13:
هر کاری کنن ما که آخرش بازی رو می خریم
خیلی بازی های دیگه اینطوری بوده ولی.....................
Killzone2
20-10-2011, 16:35
برای GTA IV هم میگفتن هر کی بیاره حبس داره با جریمه بالا خیلی هم بیشتر از این ممنوع بودن GTA رو روش تاکید داشتند ولی چطوری شد همه IV رو بازی کردن؟ کسی هم جریمه نداد؟ اگر هم کسی از مغازه دار ها این حرف رو میزنه از خودش گفته چون میخواد فقط پول بیشتر بگیره چیزی مثل GTA IV که اینقدر گفتن ممنوع و از این موارد که بازی رو اول که اومد برای PC بالای 10 تومن میدادن این دیگه معلومه چی هست.... بعد اینکه این همه افراد از تورنت و اینا بازی رو گرفتن دیگه هر کی به چند نفر بازی رو بده پخش میشه فروشنده ها هم میارن ولی با قیمت بالا...
+
در کل با این حرفا فقط هدف گرفتن پول بیشتر هست این DICE هم خوب شد گفت بازی تو تهران هست این فروشنده ها هم پول اظافه میگیرن...:31:
بازی رو هم همه میگیرن ولی دانلود کنید بهتره تا از این افراد که میخوان با یک مشت حرف که از خودشون گفتن فقط پول بیشتر بگیرن !!!:13:
برای GTA IV هم میگفتن هر کی بیاره حبس داره با جریمه بالا خیلی هم بیشتر از این ممنوع بودن GTA رو روش تاکید داشتند ولی چطوری شد همه IV رو بازی کردن؟ کسی هم جریمه نداد؟ اگر هم کسی از مغازه دار ها این حرف رو میزنه از خودش گفته چون میخواد فقط پول بیشتر بگیره چیزی مثل GTA IV که اینقدر گفتن ممنوع و از این موارد که بازی رو اول که اومد برای PC بالای 10 تومن میدادن این دیگه معلومه چی هست.... بعد اینکه این همه افراد از تورنت و اینا بازی رو گرفتن دیگه هر کی به چند نفر بازی رو بده پخش میشه فروشنده ها هم میارن ولی با قیمت بالا...
+
در کل با این حرفا فقط هدف گرفتن پول بیشتر هست این DICE هم خوب شد گفت بازی تو تهران هست این فروشنده ها هم پول اظافه میگیرن...:31:
بازی رو هم همه میگیرن ولی دانلود کنید بهتره تا از این افراد که میخوان با یک مشت حرف که از خودشون گفتن فقط پول بیشتر بگیرن !!!:13:
آره تایید میکنم ،ولی واسه خیلیا امکان دانلود وجود نداره مثه من ! چون واقعا حجمش زیاده!
hasanoooooooo
20-10-2011, 16:48
+
اصلا این جو هارو خودمون درست میکنیم... بزایرید کرک بزی بیاد اونوقت حتی سر چهار راه ها هم بساتشو پهن میکنن... این همه فیلم قاچاق میشه ضد ای ران پس چرا جلوشونو نمییگیرن؟ درسته توی نمایشگاه رسنانه های دیجیتال تبیلغات وسیعی مبنی بر ضد ایرانی بودن شد ولی بدرک این حرفا همش کشک هست. گذشت زمان که ملت از ین حرفها میترسیدن الان دیگه فروشنده ها گرگ بارون دیده شدن. ایین مغازه نیار اون یکی میاره. اون یکی نیاره. اون یکی میاره. حتی ممکنه قسمتهای تهران بازی رو شرکتها حذف کنن! و بعد وارد بازار کنن! اینا چیز جدیدی نیست! در کل سرعتتون اگه بالای 50 هست برید تو کار دانلود.
این فرانسویا چقدر شرافتمندانه با موضوع کنار اومدن............
Mool Tee
20-10-2011, 17:25
من سرعتت دانلودم از 30 بالاتر نمیره مگه دیونم 8 روز بزارم دانلود بشه همون پول برقی واسه دانلود این میزاری از پول بازی بیشتره
اینا همش شایعست به سی دی فروشی خفن بزرگی که اینجا هست هم گیم نتته هم کافی نت هم همچی هست پس به این باید گیر بدن زنگ زدم گفت اینا شایعست 2 شنبه هفته دیگه بیا بزی رو بگیر عکسشم بزرگ زده رو شیشه مغازه
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
+
کاملا تائید میشه.بازیه gta iv رو من مثال زده بودم بازی قبل از اینکه بیاد میگفتن ممنوعه بدجوره و ...... همون روزی که اومد همه بازی رو داشتن و گیری هم به فروشندها ندادن.حالا اگه دوست شما بیاد به شما بگه منو تهدید کردن باید قبول کنی؟اون به فکر منفعت خودشه بعد که بازی اومد به شما با قیمت اصلی بفروشه که بگه من چقدر لطف کردم در حقت با قیمت بالا بهت ندادم
MJ assassins creed
20-10-2011, 18:30
+
سهیل به شدت حرفت تایید میشه.من تو قم زنگ زدم به یه مغازه تو پاساژ گنجینه گفت هنوز نیاوردیم هفته دیگه زنگ بزن بیا بگیر.یه مشت حرف چرت تحویل مردم میدن مگه مواد مخدر که سه ماه حبس بدن؟می خوان پول زیادی بگیرن.
شرکت ها هم میدن بیرون به صورت پکیج ببین من کی میگم.
kumarbaz
20-10-2011, 18:43
حتی ممکنه قسمتهای تهران بازی رو شرکتها حذف کنن! و بعد وارد بازار کنن! اینا چیز جدیدی نیست!
داداش تو کلا عصبی نشی بهتره! شما یکی اسم ببر که بازیو کات کردن بعد وارد بازار کردن:18:
بیخیال باووو، تو دیگه کشتی منو :9:
Mool Tee
20-10-2011, 19:11
سهیل به شدت حرفت تایید میشه.من تو قم زنگ زدم به یه مغازه تو پاساژ گنجینه گفت هنوز نیاوردیم هفته دیگه زنگ بزن بیا بگیر.یه مشت حرف چرت تحویل مردم میدن مگه مواد مخدر که سه ماه حبس بدن؟می خوان پول زیادی بگیرن.
شرکت ها هم میدن بیرون به صورت پکیج ببین من کی میگم.
اینکه جمله من شد:31:
راس میگی:8:
دیگه سهیل جون حرف منطقی رو زدو رفت هممنون از اون الگو گرفتیم هه هه
:31:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
اصلا این جو هارو خودمون درست میکنیم... بزایرید کرک بزی بیاد اونوقت حتی سر چهار راه ها هم بساتشو پهن میکنن... این همه فیلم قاچاق میشه ضد ای ران پس چرا جلوشونو نمییگیرن؟ درسته توی نمایشگاه رسنانه های دیجیتال تبیلغات وسیعی مبنی بر ضد ایرانی بودن شد ولی بدرک این حرفا همش کشک هست. گذشت زمان که ملت از ین حرفها میترسیدن الان دیگه فروشنده ها گرگ بارون دیده شدن. ایین مغازه نیار اون یکی میاره. اون یکی نیاره. اون یکی میاره. حتی ممکنه قسمتهای تهران بازی رو شرکتها حذف کنن! و بعد وارد بازار کنن! اینا چیز جدیدی نیست! در کل سرعتتون اگه بالای 50 هست برید تو کار دانلود.
این فرانسویا چقدر شرافتمندانه با موضوع کنار اومدن............
بابا تو دیگه قاط زدی:31:.تو کدوم بازی تا حالا تیکه ای رو زدن؟دوستمون هم پرسید:20:
hasanoooooooo
20-10-2011, 19:26
اینکه جمله من شد:31:
راس میگی:8:
دیگه سهیل جون حرف منطقی رو زدو رفت هممنون از اون الگو گرفتیم هه هه
:31:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
بابا تو دیگه قاط زدی:31:.تو کدوم بازی تا حالا تیکه ای رو زدن؟دوستمون هم پرسید:20:
عزیزم بیا اینم لینک بازریهایی که تو دنیا سانسور شده به دست مشتری رسیدن!
دوستانی که sims رو هم تو مملکت خخودمون بازی کردن میدونن که ایران کجاشو سانسور کرده:2:
اگر هم دنبال لیست بقیه بازیها هستی یک سرچ کن! این چند پیج اخر همش شده همین. نه خبری از بازی نه هیچی
همین gta هم یادمه اول که اومده بود ملت استرالیا یا جای دیگه شاکی بودن . خبرش همه جا بود. ! حالا اگه فکر میکنی که این اتفاق تو ایران ممکن نیست بیفته دیگه خودت میدونی!
اصلا بحث ما این نیست. من میگم انقدر این مساله رو بزرگ نکنید . بازی بلاخره همه جا دست ملت میرسه.
من خودم سرعت دانلودم بد نیست و این بازی رو میخوام دانلود کنم... اجازه بدید کرک بیاد همین p30 خودمون بازی رو میزاره برای فروش...
الان یکی دیگه میاد میگه رفیقم فلان جا گفت اگه بیاریم فلان بیسار....
Mool Tee
20-10-2011, 19:57
روز 25 oct:میری cd فروشی میگی آقا بتلفیلد 3 رو می خوام میگه باشه ولی ممنوعه ها چون ممنوعه بهت 10 هزار تومن می دم تو هم که داری از شوق بازی کردنش میمیری میگی باشه به جای 10 تومن 100 تومن میدی هیچ ممنوعیتیهم در کار نیست و همه سی دی فروشی ها اینو شایعه رو درست کردن.برو دوستان سیستم (اسم سی دی فروشی ) gta iv و لایبرتی سیتی رو گذاشته اونجا واسه xbox پس اونم بیان بگیرن 3 ماه بندازن تو زندان چون ممنوعه
a.salireza
20-10-2011, 20:07
یه چیزی من این وسط باید بگم !
رفیقه من که مشکل نداره بیاد بهم بگه بازی ممنوع شده و جمعش کردن که بعد گرونتر بهم بده ! چون من هر دفعه بازیاشو با همون قیمتی که واس خودش در میاد میبرم
صنفه بازی فروشانه شیراز هم همه با هم هماهنگ نکردن که به یه شهر دروغ بگن که بازیو گرونتر بفروشن !
هی میان بازیو با GTA IV مقایسه میکنن . GTA ماله 3 سال پیشه ، و اونموقع ESRA و سازمان نظارت بر بازیهای رایانه ای یا نبودن یا تازه شروع به کار کرده بودن ! GTA هم رسما نمیومد تو تهران ماموریت انجام بده
حالا من فقط این وسط موندم دروغ گفتن من یا بقیه ی بچه ها که از شیرازن (میتونین بقیه سایتا رو هم چک کنید) چه سودی واسمون داره .
در ضمن یکی لطف کنه نحوه ی هماهنگیه کلیه ی فروشندگان رو هم توضیح بده !
Mool Tee
20-10-2011, 20:44
یه چیزی من این وسط باید بگم !
رفیقه من که مشکل نداره بیاد بهم بگه بازی ممنوع شده و جمعش کردن که بعد گرونتر بهم بده ! چون من هر دفعه بازیاشو با همون قیمتی که واس خودش در میاد میبرم
صنفه بازی فروشانه شیراز هم همه با هم هماهنگ نکردن که به یه شهر دروغ بگن که بازیو گرونتر بفروشن !
هی میان بازیو با GTA IV مقایسه میکنن . GTA ماله 3 سال پیشه ، و اونموقع ESRA و سازمان نظارت بر بازیهای رایانه ای یا نبودن یا تازه شروع به کار کرده بودن ! GTA هم رسما نمیومد تو تهران ماموریت انجام بده
حالا من فقط این وسط موندم دروغ گفتن من یا بقیه ی بچه ها که از شیرازن (میتونین بقیه سایتا رو هم چک کنید) چه سودی واسمون داره .
در ضمن یکی لطف کنه نحوه ی هماهنگیه کلیه ی فروشندگان رو هم توضیح بده !
لازم نیست هماهنگ کنن خودشون گرون میفروشن دیگه سی دی فروشا بلدن تا یه بازی ممنوع شد اونو گرون بفروشن دوست گلم
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
آقا میشه یه سایتی بهم بگین ازش bf3 رو بخرم
بابا چه آشوبی به پا شد با این جمله ما :31:
به جان خودم یکی از این بچه های کنسول فروش به ما اینو گفت ما هم فقط اینجا اطلاع رسانی کردیم همین :46:
من که خودم بازی رو چند روزه دانلود کردم و نصب هم کردم منتظر کرک هستم :21:
این بحث هم تموم کنید ایشالا که همه جا میاره و همه هم بازی میکنن
آقا میشه یه سایتی بهم بگین ازش bf3 رو بخرم
اینجا که نمیشه گذاشت برات توی پیغام خصوصی میذارم:46:
Mool Tee
20-10-2011, 22:24
من یه سایتی می خوام که همین بازی که شما دانلود و نصب کردید رو برام بفرسته اورجینال نمی خوام.میهن دانلود نباشه
من یه سایتی می خوام که همین بازی که شما دانلود و نصب کردید رو برام بفرسته اورجینال نمی خوام.میهن دانلود نباشه
خب اینجوری که هنوز هیچ جا برای فروش نذاشته تا کرک هم نشه هیچ جا نمیذاره:46:
manreza71
20-10-2011, 23:05
من الان تو پی .سی .دی رفتم
کدوم نسخه رو بگیرم
نسخه CloneDVD Unpacked Multi9
یا
دانلود نسخه CloneDVD
havas_1980
20-10-2011, 23:10
مجموعا 376 پست که همگی مربوط بود به مباحث آلفا و بتای بازی + مشکلاتش, منتقل شد به آدرس زیر:
:)
بابا چه آشوبی به پا شد با این جمله ما :31:
به جان خودم یکی از این بچه های کنسول فروش به ما اینو گفت ما هم فقط اینجا اطلاع رسانی کردیم همین :46:
من که خودم بازی رو چند روزه دانلود کردم و نصب هم کردم منتظر کرک هستم :21:
این بحث هم تموم کنید ایشالا که همه جا میاره و همه هم بازی میکنن
فوقش بازی رو بخوان گرون بدن الان نمی خریم یا میایم از برو بچی که دانلود کردن میخریم ، یا با هر سرعتی شده دانلود میکنیمش فقط یکمی باید صبور بود ، مگه ما پی سی بازا نبودیم واسه کرک AC II یک ماه صبر کردیم حالا واسه این بازی یه جور دیگه صبر میکنیم . اگه با سرعت 16 KB /s اینترنت 128 بشینم دانلودش کنم عمرا بالاش بالای 3000 تومن پول بدم هرچند من واسه بازی هایی که تا حالا خریدم هر دی وی دی 500 بیشتر ندادم .
من الان تو پی .سی .دی رفتم
کدوم نسخه رو بگیرم
نسخه CloneDVD Unpacked Multi9
یا
دانلود نسخه CloneDVD
خب معلومه دیگه نسخه CloneDVD Unpacked Multi9:46:
مگه بازی کرکش اومد که منتقل شد؟:46:
وختی بازیی انتقال داده میشه ب ادم هزار تا پیام خصوصی میاد!!! این دیگه چ وضشه ؟؟
حالا مگه کرکش اومده؟
havas_1980
20-10-2011, 23:42
مگه بازی کرکش اومد که منتقل شد؟
بار اول نیست امید جان!... قبلا هم داشتیم که اگه لینکای بازی بیاد تاپیک منتقل میشد.
به هر حال تاپیک مشکلات نصب و اجرا هم روی کار اومده که بعد از اومدن کرکش, پستهای اولش حذف میشه.
وختی بازیی انتقال داده میشه ب ادم هزار تا پیام خصوصی میاد!!! این دیگه چ وضشه ؟؟
حالا مگه کرکش اومده؟- منتقل کردن پست ها و نه منتقل کردن یک تاپیک مساویه با ارسال پیغام خصوصی برای صاحبان پست ها...
- جوابش تو همین پست.
AMIR.KIK
20-10-2011, 23:43
حال آدم رو میگیره این پیام خصوصی ها
Mool Tee
20-10-2011, 23:46
واسه من 78 پیغام خصوصی اومده ای وایییییییییییییییییییی
amirpers
21-10-2011, 00:41
دوستان خیلی وقتها که یه بازی ضد ایران میومد همه در موردش صحبت می کردند و تحریم می کردنش و ... اما چرا در مورد این بازی هیچ کس هیچی نمیگه ؟
بار اول نیست امید جان!... قبلا هم داشتیم که اگه لینکای بازی بیاد تاپیک منتقل میشد.
به هر حال تاپیک مشکلات نصب و اجرا هم روی کار اومده که بعد از اومدن کرکش, پستهای اولش حذف میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- منتقل کردن پست ها و نه منتقل کردن یک تاپیک مساویه با ارسال پیغام خصوصی برای صاحبان پست ها...
- جوابش تو همین پست.
اخه فرستادن پیام خصوصی لزومی نداره
hasanoooooooo
21-10-2011, 01:23
دوستان خیلی وقتها که یه بازی ضد ایران میومد همه در موردش صحبت می کردند و تحریم می کردنش و ... اما چرا در مورد این بازی هیچ کس هیچی نمیگه ؟
داداش بازی ضد ایران نیست... لوکیشن بازی توی فرانسه . تهران و نیویورک و... اتفاق میفته پس بازی ضد امریکا هم هست؟ حالا هر کسی نظری داره.... اما من طبق فتوای خودم بازی رو ایشالا بازی میکنم!
SA.JJ.AD
21-10-2011, 02:37
اخه فرستادن پیام خصوصی لزومی نداره
عزیز اون پیغام ها رو . مدیران این تالار به شما نامه ندادن که دارید اینو میگید:31: اگه فکر میکنید مشکلی هست تو بخش پیشنهادها و انتقادات فروم با مدیریت فروم مطرح کنید :20:اما فکر نمیکنم این یه ایراد باشه !! خیلی هم خوبه تا کاربر بفهمه پستش منتقل شده و به کجا منتقل شده !! اون دوستمون هم که گفتن براشون 78 تا نامه اومده هم دیگه از مورد های نادر هستن که تو تاپیک یه بازی که منتشر نشده 78 عدد پست ارسالی داشته باشن !! :31:
عزیز اون پیغام ها رو . مدیران این تالار به شما نامه ندادن که دارید اینو میگید:31: اگه فکر میکنید مشکلی هست تو بخش پیشنهادها و انتقادات فروم با مدیریت فروم مطرح کنید :20:اما فکر نمیکنم این یه ایراد باشه !! خیلی هم خوبه تا کاربر بفهمه پستش منتقل شده و به کجا منتقل شده !! اون دوستمون هم که گفتن براشون 78 تا نامه اومده هم دیگه از مورد های نادر هستن که تو تاپیک یه بازی که منتشر نشده 78 عدد پست ارسالی داشته باشن !! :31:
خوب خودمون میدونیم انتقال داده شده دیگه :31:
عزيزان ايا اين بازي شبيه بازي IGI هست ؟
عزيزان ايا اين بازي شبيه بازي IGI هست ؟
نه ! این کجا و آن کجا!
10:46: دقیقه اول بازی Battlefield 3 نسخه PS3 منتشر شد . ( خطر Spoiler ):46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oG5SKe5vAXFvw1rCB7TOXUjTpUJ
Spoiler Warning .
چند روز مانده به انتشار جهانی بازی زیبای Battlefield 3 ، امروز یک ویدئوی بسیار زیبا از 10 دقیقه اول این بازی منتشر شد و همگان به حیرت در اورد . این ویدئوی 10 دقیقه ای که از روی کنسول PS3 گرفته شده است نویدگر یک بازی زیبا را میدهد .
در نگاه اول به این ویدئو ، شاهد ان هستیم که داستان بازی در منهتن یعنی در شهر New York امریکا رخ میدهد در اولین صحنه شما از نگاه شخصیت بازی میبینید وی در حال فرار در ایستگاه مترو میباشد و بعد از پریدن از روی یک پل به رو سقف یک قطار در حال حرکت میپرد .
چیزی که در این میان دیده میشود این است شخصیت مذکور بعد از سینه خیز رفتن بر روی ترن ، میبینیم وی دستبندی بر دست دارد که نشان میدهد وی یا از دست پلیس ها فرار میکرده و یا از زندان ( البته درست معلوم نیست ) شخصیت بازی بعد از شکستن پنجره قطار باعث مجروح شدن شخصی میشود و بعد افتادن ان شخص کارکتر بازی به برداشتن سلاح وی میکند و شما در اینجا با دو نفر ناشناس که به سمت شما تیر اندازی میکنند طرف هستید و در جلوتر معلوم میشود این قطار به دست گروه و یا اشخاصی که ماسکی بر صورت دارند گرفته شده است و داستان شما از اینجا اغاز میشود ....
DOWNLOAD
virus2009
21-10-2011, 14:25
اگه Skidrow نتونست multiplayer رو کرک کنه با نرم افزار هایی مثل Tunngle و Gameranger میشه بازی کرد دیگه ...؟؟؟
Mool Tee
21-10-2011, 14:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oG5SKe5vAXFvw1rCB7TOXUjTpUJ
Spoiler Warning .
چند روز مانده به انتشار جهانی بازی زیبای Battlefield 3 ، امروز یک ویدئوی بسیار زیبا از 10 دقیقه اول این بازی منتشر شد و همگان به حیرت در اورد . این ویدئوی 10 دقیقه ای که از روی کنسول PS3 گرفته شده است نویدگر یک بازی زیبا را میدهد .
در نگاه اول به این ویدئو ، شاهد ان هستیم که داستان بازی در منهتن یعنی در شهر New York امریکا رخ میدهد در اولین صحنه شما از نگاه شخصیت بازی میبینید وی در حال فرار در ایستگاه مترو میباشد و بعد از پریدن از روی یک پل به رو سقف یک قطار در حال حرکت میپرد .
چیزی که در این میان دیده میشود این است شخصیت مذکور بعد از سینه خیز رفتن بر روی ترن ، میبینیم وی دستبندی بر دست دارد که نشان میدهد وی یا از دست پلیس ها فرار میکرده و یا از زندان ( البته درست معلوم نیست ) شخصیت بازی بعد از شکستن پنجره قطار باعث مجروح شدن شخصی میشود و بعد افتادن ان شخص کارکتر بازی به برداشتن سلاح وی میکند و شما در اینجا با دو نفر ناشناس که به سمت شما تیر اندازی میکنند طرف هستید و در جلوتر معلوم میشود این قطار به دست گروه و یا اشخاصی که ماسکی بر صورت دارند گرفته شده است و داستان شما از اینجا اغاز میشود ....
DOWNLOAD
میشه آپلودش کنی من چیز پی ان ندارم:41:
hasanoooooooo
21-10-2011, 15:00
اگه Skidrow نتونست multiplayer رو کرک کنه با نرم افزار هایی مثل Tunngle و Gameranger میشه بازی کرد دیگه ...؟؟؟
داداش شما اجازه بده باز بیاد... ولی بعید میدونم این نرم افزارها که شما گفتید بیشتر بدرد fifa , pes میخوره... من به شخصه فکر نمیکنم بشه!
میشه آپلودش کنی من چیز پی ان ندارم:41:
باشه آپلودش میکنم توی مدیافایر برای اونایی که نمیتونن دانلود کنن:46:
sirchicco
21-10-2011, 15:42
برنامه تلویزیونی کانال 5 شبکه انگلستان به اسم Gadget Show تصمیم به ساخت یک FPS Simulator با هزینه 650.000$ گرفته که تجربه حضور فیزیکی به معنای واقعی در محیط جنگ رو شبیه سازی می کنه!
چند مورد از خصوصیات این شبیه ساز:
1- آماده شده برای یک مرحله از بازی Battlefield 3
2- وجود یک صفحه 4x9 متر به عنوان صفحه نمایش
3- یک تردمیل به صورت دایره برای شبیه سازی راه رفتن بازیکن در جهات مختلف
4- 10 دوربین ثبت حرکت اینفرارد و یک سنسور تعبیه شده روی اسلحه برای شبیه سازی جهتی که نشونه گیری می کنید
5- یک Kinect -- شده برای کنترل پرش ها و نشستن های بازیکن
6- وجود 12 اسلحه پینت بال برای شبیه سازی تیر خوردن بازیکن
دانلود ویدئو 1 دقیقه ای ( حجم 7.4MB)
ترجمه : خودم
منبع :
Spoiler Warning .
DOWNLOAD
این ویدیو آپ شد پست بالا رو دیگه دیر دیدم:31:
173 مگ
و 69 مگ
خب منم قرار بود آپلود کنم توی مدیافایر آپلود کردم براتون:46:
amirpers
21-10-2011, 16:29
داداش بازی ضد ایران نیست... لوکیشن بازی توی فرانسه . تهران و نیویورک و... اتفاق میفته پس بازی ضد امریکا هم هست؟ حالا هر کسی نظری داره.... اما من طبق فتوای خودم بازی رو ایشالا بازی میکنم!
ممنون دوست من
من داستان بازی رو نمی دونم اما احساس می کنم این دلیل بر این نباشه که بازی ضد ایران نباشه.
خب اگه تو نیوورک اتفاق می افته به خاطر اینه که آمریکا همیشه خودش رو کشوری می دونه که از تروریسم آسیب دیده. این گفته خودشونه. پس این حق رو برای خودشون قائلند که به کشوری مثل ایران هم حمله کنند.(همون اتفاقی که در واقعیت برای عراق و افغانستان افتاد).
البته من هدفم از این حرفها این نیست که بگم بازی بدیه که بر عکس فکر می کنم بسیار بازی خوبی هم باشه.
hasanoooooooo
21-10-2011, 16:52
ممنون دوست من
من داستان بازی رو نمی دونم اما احساس می کنم این دلیل بر این نباشه که بازی ضد ایران نباشه.
خب اگه تو نیوورک اتفاق می افته به خاطر اینه که آمریکا همیشه خودش رو کشوری می دونه که از تروریسم آسیب دیده. این گفته خودشونه. پس این حق رو برای خودشون قائلند که به کشوری مثل ایران هم حمله کنند.(همون اتفاقی که در واقعیت برای عراق و افغانستان افتاد).
البته من هدفم از این حرفها این نیست که بگم بازی بدیه که بر عکس فکر می کنم بسیار بازی خوبی هم باشه.
درسته من هم خودم قبول دارم حرفای شمارو ولی چه میشه کرد؟ بعد از 5 سال انتظار....
این مساله دیگه بیش از اندازه لوث شده.... توی فیلماشون وجدیدا هم بازیهاشونن..:13:
اگه سیستمم نمیکشید بازیرو تحریمش میکردم:27:
Mool Tee
21-10-2011, 17:59
من یه چیزی بگم قضیه این ممنوع شدن و ... اینا تموم بشه کاملا هم منطقیه.کدوم بازی بوده که شما بخواید اونو بازی کنید ولی به دستتون نرسید باشه؟بجز بازی های مضخرف که تو اینترنت هم دانلودش نیست.
marmolak kocholo
21-10-2011, 18:15
Launch Trailer بازی هم ریلیز شده، خیلی قشنگه به همه توصیه می کنم دانلودش کنید!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابتدای تریلر هم به زبان فارسی حرف میزنه (بدون هیچ لهجه ای ) D:
Mool Tee
21-10-2011, 18:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابتدای تریلر هم به زبان فارسی حرف میزنه (بدون هیچ لهجه ای ) D:
ای بابا همین الان اون یکی رو دانلود کردم.لطفا یکی اینو آپ کنه:31:توروخدا
ای بابا همین الان اون یکی رو دانلود کردم.لطفا یکی اینو آپ کنه:31:توروخدا
دانلود با حجم 66 مگ:
جالب بود، مخصوصا دو سه کلمه ای که فارسی میگه...
حس بازی رو خوب به گیمر منتقل میکنه...
اوووووووووووووووووو 66 مگ ؟ بیا اقا 10 مگیش رو بگیر حالشو ببر
راستی اگه لینک خراب بود بهم بگین
در مورد تریلر هیچی نمیتونم بگم جز : WOW!
خودتون باید ببینید تا متوجه بشید...
AlexMercer
21-10-2011, 18:51
اقا بازی یکم که نه کلا سیاسیه. YOU CAME TO OUR COUNTRY TO MURDER US
!
Persian_Gun's
21-10-2011, 18:52
سلام بچه ها...
من دیروز این بازی رو خریدم و بدونه هیچ مشکلی دارم بازی میکنم..میخواستم ببینم این بازی مگه کرک لازم داره که بعضی از دوستان منتظره کرک هستند پس من چرا بدونه کرک دارم بازی میکنم!!؟
xeNociDe
21-10-2011, 18:54
یعنی ما باید اینو بازی کنیم ؟ :دی
خیلی محشر بود ، در حد 3 کلمه : نمیتونم صبر کنم !
AlexMercer
21-10-2011, 18:56
سلام بچه ها...
من دیروز این بازی رو خریدم و بدونه هیچ مشکلی دارم بازی میکنم..میخواستم ببینم این بازی مگه کرک لازم داره که بعضی از دوستان منتظره کرک هستند پس من چرا بدونه کرک دارم بازی میکنم!!؟
داداش عکس بزار از بازی
دیگه 99 درصد مطمئنم ک cod رو میزنه !
معرکس پسر!
MILAD2799
21-10-2011, 19:07
ولی نامردا اوله تریلره مارو تروریست کردن . اون ایرانیه هم لباس نیروی دریایی داشت فک کنم که گفت ما تروریست هستیم
ولی نامردا اوله تریلره مارو تروریست کردن . اون ایرانیه هم لباس نیروی دریایی داشت فک کنم که گفت ما تروریست هستیم
اره گف ما تروریست هسیم شما اومدید کشور ما ک مارو ب قتل برسونید
Persian_Gun's
21-10-2011, 19:10
داداش عکس بزار از بازی
اوه اوه!عجب سوتی ای دادم!!
الان که حرف های بچه ها منو به شک انداخت جلد بازی رو نگاه کردم دیدم اصلا battlefield3 نیست!
Battlefield Bad Company 2 هست!
من میگم چرا این بازی انقد معمولیه!اونجوری که ازش تعریف میکنن نیست!
به هر حال شرمنده!:11:
سلام بچه ها...
کجا خریدی؟ چه جوری خریدی ؟
نقل و قول شونده تکذیب کرد :31:
havas_1980
21-10-2011, 19:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابتدای تریلر هم به زبان فارسی حرف میزنه (بدون هیچ لهجه ای ) D:چیزی که موقع معرفی بازی خیلی بهش خرده گرفته میشد نادیده گرفتن موزیک اصلی بازیهای این سری بود که خوشبختانه تو این تریلر وجود داره و خیلی خوبم مدرنیزه شده... محشره... واقعا صبر کردن برای انتشار بازی با دیدن این تریلر عملا صفر میشه!!
اون مقدمه 10 دقیقه ای هم واقعا جالب بود. مشخص میشه که روایت داستان مانند Black OPS هست و کاراکتر بازی به اسم گروهبان بلک بورن, که تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده است, تحت بازجویی CIA به شرح ماموریت هایی که در اون بوده میپردازه. بازجو عنوان میکنه که قراره یه برنامه تروریستی در نیویورک انجام بشه و ما هم متوجه میشیم که اون برنامه قراره همین امروز رخ بده و داستان بعدش ما رو میبره به 9 ماه قبل تو کردستان عراق...
amir raya
21-10-2011, 19:39
اگه میشه این حرفایی که مامور cia هه با ما زد رو خط به خط ترجمه کنید. حرفای خودمونم همینطور
marmolak kocholo
21-10-2011, 19:42
اول تریلر این جمله رو میگه:
Shame! you come to our country to murder us! yet, We are Trrorist?l
ترجمه:
شرم آوره! به کشور ما اومدید تا مارو قتل و آم کنید! حالا ما تروریست ـیم؟
-------
واقعا فوق العاده بود تریلر !! فوق العاده !!!
4 روز تا انتشار بازی مونده، دیگه نمی تونم تحمل کنم :| !!
AlexMercer
21-10-2011, 19:43
اقا این مرده که اول بازی میاد و دو سستاره روی سردوشش داره درجه سروان داره و لباس نیروی زمینی ارتش رو پوشیده(لباس مورد استفاده در مراسم رسمی و دیدارها....) کاش حداقل به سپاه گیر میدادند که تحریم هم هست . این یعنی ارتش ایران هم جزو تروریست هاست و این یعنی که ارتش که نیروی بی طرف یک کشوره و از حق مردم دفاع میکنه هم تروریسته و به طور کلی کل کردم تروریستند.
marmolak kocholo
21-10-2011, 20:00
اون اول تریلر، کاری که در حال انجامه یعنی:
گذاشتن یه دوربین جلوی گروگان و یک یا چند نفر بقل گروگان که می خوان حرف بزنن جلوی دوربین
دقیقاً حرکت عرب ها و کارایی هست که طالبان و القاعده موقعی که یه سرباز امریکایی رو اسیر می کنن انجام میدن! ( و بعدش سرشو می برن!! )
ولی ایرانیا هیچ وقت از این کارا نکردن و نمی کنن...
AMIR REZAs
21-10-2011, 20:03
واقعا هم خوش حال شدم واسه پیشرفت صنعت بازی سازی هم ناراحت شدم واسه .....
amiredge
21-10-2011, 20:05
كاور بازي براي pc رو از لينك زير دان كنيد(مخصوص پرينت).
arashpr9
21-10-2011, 20:12
چیزی که موقع معرفی بازی خیلی بهش خرده گرفته میشد نادیده گرفتن موزیک اصلی بازیهای این سری بود که خوشبختانه تو این تریلر وجود داره و خیلی خوبم مدرنیزه شده... محشره... واقعا صبر کردن برای انتشار بازی با دیدن این تریلر عملا صفر میشه!!
اون مقدمه 10 دقیقه ای هم واقعا جالب بود. مشخص میشه که روایت داستان مانند Black OPS هست و کاراکتر بازی به اسم گروهبان بلک بورن, که تفنگدار نیروی دریایی ایالات متحده است, تحت بازجویی CIA به شرح ماموریت هایی که در اون بوده میپردازه. بازجو عنوان میکنه که قراره یه برنامه تروریستی در نیویورک انجام بشه و ما هم متوجه میشیم که اون برنامه قراره همین امروز رخ بده و داستان بعدش ما رو میبره به 9 ماه قبل تو کردستان عراق...
ایول خیلی با حرفت موافقم در مورد موسیقی
این برنامه نویسان dice هم بازی رو تو چه جاهای خفن و استراتژیک گذاشتن ( کردستان عراق , تهران , پاریس , ... )
Mool Tee
21-10-2011, 20:14
عجب تریلری بود دارم میمیرم که بازی کنم. واییییی خداااااااااااااااااا:18:
پایانی بر سلطه ی cod
كاور بازي براي pc رو از لينك زير دان كنيد(مخصوص پرينت).
فقط حیف که کاور روسیه!
پایانی بر سلطه ی cod
99درصد :YEAH
baloteli
21-10-2011, 20:26
در مورد تریلر هیچی نمیتونم بگم جز : WOW!
خودتون باید ببینید تا متوجه بشید...
خوب که چی مثلا چیرو نشون میده:5:
خوب که چی مثلا چیرو نشون میده:5:
چیو نشون نمیده ؟ ازون حرفا بودا:18:
بابا یکی این تریلر آخری رو با کیفیت بالا و لینک مستقیم بزاره ما هم دانلود کنیم! :31:
بابا یکی این تریلر آخری رو با کیفیت بالا و لینک مستقیم بزاره ما هم دانلود کنیم! :31:
Download WMV 159.26 MB 1920x1080
havas_1980
21-10-2011, 21:21
بفرمایین... Launch Trailer HD | Size: 44.5MB
Download WMV 159.26 MB 1920x1080
دوستمون تریلر HD لانچ بازی رو درخواست کرده بود نه چند نفره رو...
majid322
21-10-2011, 21:26
بابا دمشون گرم عجب بازی صد در صد زده رو دست کرایسیس از لحاظ گرافیک...
از لحاظ گیم پلی که دیگه هیچ...
راستی این قسمت فارسیش خیلی جالب بود...
خیلی خوب دوبله شده بود ...
اماده ای بجنب :31:
arashpr9
21-10-2011, 21:32
اوووووووووووووووووو 66 مگ ؟ بیا اقا 10 مگیش رو بگیر حالشو ببر
راستی اگه لینک خراب بود بهم بگین
داداش لینک خرابه من که 66 مگی رو دان مرده بودم ولی الان نمیدونم چیکارش کردم :27:
اینو واسم بزار ( به بار میخواستیم یه تریلر به دوستمون نشون بدیم ضایع شدیم :21: )
ALI&SOAP
21-10-2011, 21:33
نتونستم تحمل کنم با سرعت 34 کیلوبیت رفتم توکار دانلود روزا با کامپیوتر دانلود میکنم شب موقع خواب هم با موبایل
(این است هنر ایرانی:31:)
الان نسخه ٣٦٠ اومده؟؟؟
نه برای 360 هم نیومده هنوز:41:
AlexMercer
21-10-2011, 21:51
جالبه شخصیت منفی بازی که اسمش سلیمان هست یک ایرانیه و قصد بمباران نیو یورک رو داره.
در مرحله اول که تو کردستان عراقه یکی از سربازا میگه اگر ما مشکلمون با PLR هست الان باید ایران میبودیم نه عراق . یک جوری داره میگه منشا این درگیری ها ایرانه و ایران گروه های اشوب طلب منطقه رو هدایت میکنه. از اون طرف هم که یک درجه دار ارتش ایران یک سرباز امریکایی رو گرفته و داره پیام میده به امریکایی ها. کل بازی سیاسیه
ALI&SOAP
21-10-2011, 21:54
ببخشید دوستان الان قیمت نسخه 360 چقدره؟(اصل)
میخوام برا ذوستم بخرم:41::31:
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
جالبه شخصیت منفی بازی که اسمش سلیمان هست یک ایرانیه و قصد بمباران نیو یورک رو داره.
در مرحله اول که تو کردستان عراقه یکی از سربازا میگه اگر ما مشکلمون با PLR هست الان باید ایران میبودیم نه عراق . یک جوری داره میگه منشا این درگیری ها ایرانه و ایران گروه های اشوب طلب منطقه رو هدایت میکنه. از اون طرف هم که یک درجه دار ارتش ایران یک سرباز امریکایی رو گرفته و داره پیام میده به امریکایی ها. کل بازی سیاسیه
بابا تو هم گیر دادی به سیاسی بودن بابا بازی رو کوفتمون نکن:31:
BF3 Limited PAL 84000 T
BF3 Limited NTSC J 84000 T
BF3 Limited NTSC U/C 88000 T
واااااااااااااااااای خدای من . عجب گرافیکی :18: . عجب بازی ای . چرا برا 360 نمیاد پس:19: ؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم ، چرا این سایت های فروش بازی هم مسخره بازی در آوردن ؟؟؟ " اطلاعیه: فروشگاه ه----گ بازی B.A.T.T.L.E.F.I.E.L.D.3 را عرضه نخواهد کرد ، لطفا سوال نفرمایید. " یعنی چی ؟؟؟ واقعا که برا بعضی ها متاسفم . :13:
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
BF3 Limited PAL 84000 T
BF3 Limited NTSC J 84000 T
BF3 Limited NTSC U/C 88000 T
داداش حالا که قیمت دستته ، آدرس هم بده . پیام خ بده . ممنون .
Hojjat07
21-10-2011, 22:29
این بازی نافرم سیاسی توصیه می کنم زیاد رو این قضیه مانور ندین
بیاین مثلا بگیم چه نور پردازی قشنگی یا چه تکسچر های باکیفیتی داره این بازی
عجب چیزایی قشنگی داره این بازی ...:31:
Mool Tee
21-10-2011, 22:36
بیخیال . تو چرا انقدر گیر میدی.بازی سیاسی باشه حال میده:5:
بابا یه چند روز صبر کنید دیگه 1 سال صبر کردید 4 روزم روش حالا مگه چیه.Ali & Soap جان شما این دانلود رو بزاری 8 روز طول میکشه پس وایسی بخری بهتره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ALI&SOAP
21-10-2011, 22:45
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
بابا تو هم گیر دادی به سیاسی بودن بابا بازی رو کوفتمون نکن:31:
حرفمو پس میگیرم سیاسی باشه حال بیشتری داره :31::31::31:
وای دارم میمیرم نمیتونم تحمل کنم:22::26:
انصافا یکی از بهترین تریلرهایی بود که تابحال دیده بودم. واقعا عالی کار شده بود.
شدیدا در انتظار این بازیم!
music boy
21-10-2011, 23:31
تایید میکنم, فایلها پسورد گذاری شده هستن .
داداش لینک خرابه من که 66 مگی رو دان مرده بودم ولی الان نمیدونم چیکارش کردم :27:
اینو واسم بزار ( به بار میخواستیم یه تریلر به دوستمون نشون بدیم ضایع شدیم :21: )
بیا اقا این لینک پلایر دانلودش . کنارش هم دانلود داره 10 مگ دانلود کن
این بازی نافرم سیاسی توصیه می کنم زیاد رو این قضیه مانور ندین
بیاین مثلا بگیم چه نور پردازی قشنگی یا چه تکسچر های باکیفیتی داره این بازی
عجب چیزایی قشنگی داره این بازی ...:31:
چه هواپیمای قشنگی چه تفنگای باحالی !!!:31:
AlexMercer
21-10-2011, 23:38
خوب به معرفی گروه PLR میپردازیم .
PLR مخفف کلمه People's Liberation and Resistance هست که به معنی ازادی و ایستادگی مردمی هست که گروهی نظامی شورشی در بعضی از مناطق جهان هستند.
این گروه عملیاتش رو در سلیمانیه عراق و دشت کویر ایران انجام میده و در مقابل نیروهای روسی و امریکایی ایستادگی میکنه و با این دو گروه در نبرده. همچنین اونها قصد دارن که شهر پاریس در فرانسه رو بمباران کنند.(پس مراحلی هم که توی فرانسه و امریکا هست هم مقابله با نیروی های PLR هست که قصد عملیات مخرب در این منطقه رو دارند.)
منبع
آخ جون ...
بلاخره بعد از یه عمری اینا ایران رو آدم حساب کردن.
یه بازی واسه ما ساختن ...
دمشون گرم :40:
من فقط میترسم وقتی بازی بیاد گیر نیاد !
آخ جون ...
بلاخره بعد از یه عمری اینا ایران رو آدم حساب کردن.
یه بازی واسه ما ساختن ...
دمشون گرم :40:
من فقط میترسم وقتی بازی بیاد گیر نیاد !
نه بابا گیر میاد ،ممکنه با چن روز تاخیر!
اقا این مرده که اول بازی میاد و دو سستاره روی سردوشش داره درجه سروان داره و لباس نیروی زمینی ارتش رو پوشیده(لباس مورد استفاده در مراسم رسمی و دیدارها....) کاش حداقل به سپاه گیر میدادند که تحریم هم هست . این یعنی ارتش ایران هم جزو تروریست هاست و این یعنی که ارتش که نیروی بی طرف یک کشوره و از حق مردم دفاع میکنه هم تروریسته و به طور کلی کل کردم تروریستند.
لباس ستاد کل نیروهای مسلحه.لباس فیروزآبادی ریس ستاد کل نیروهای مسلح.به سپاهم گیر دادن همون نیرویی که باهاش میجنگن.plrیا همون بسیج خودمون نیروهای مردمی.
اینطور که من شنیدم این بازی فروشش تو ایران ممنوع شده بخاطر مرحله فتح تهران...
مواظب باشید موقع خرید دستگیر نشید:31:
masoud93
22-10-2011, 12:27
بازی رو برا xbox 360 تو اراک اوردن :31:
الان فروشگاه SMS داد که بیاید بخرید :5:
dashmojtaba
22-10-2011, 12:41
بچه ها به نظرتون میشه مثل کال اف 6 اینم برای آنلاینش یه ترفندی درست کرد ؟
الان یکساله کال اف انلاین میزنم اگر بتلفیلدم اینجوره برم بخرم
mehdi30nema
22-10-2011, 12:44
بازی رو برا xbox 360 تو اراک اوردن :31:
الان فروشگاه SMS داد که بیاید بخرید :5:
هنوز هیچ سایت معتبری ( مثل ABGX ) خبر از لیک بازی ندادن ، بعد چه جوریه که تو اراک بازی رو عرضه کردن ؟
اینجا ها لینک دانلود بازی رو برای 360 گذاشتن :46:
Mostafa NBA
22-10-2011, 13:02
بازی توسط سایت رسمی ABGX هم تایید شد دیگههههههههههههههه :31:
Battlefield.3.RF.XBOX360-XGP
بلاخره انتظار ها به پایان رسید.
بابا مهم واسه PC ،
این بازی نسخه PC بیشتر حال میده!
هنوز هیچ سایت معتبری ( مثل ABGX ) خبر از لیک بازی ندادن ، بعد چه جوریه که تو اراک بازی رو عرضه کردن ؟
لو که رفته
اینها
david071
22-10-2011, 13:25
امپول و قرص غیرت موجوده . تعداد محدوده بشتابید.
شما غیرتت رو جای دیگه خرج کن نه سر یک بازی.
این یک نصیحت برادرانه:
اینم از نسخه ایکس باکس
کسی تو تهران بازی رو خریده؟؟
هر کجا میری میگن ما نمیاریمش
گویا قضیه خیلی جدی شده
هیچ کجا نمیارن.تمام سرورهایی هم که برای دانلود گذاشتند بهش حمله کردن و سرعت دانلودو 3k کردن
میگن اگه کسی بازیو بخره و ببینن دستش 1 سال حبس داره.
چی شده ......................................
یه سوال این لینک هایی که این سایت واسه دانلود گذاشته سالمه؟
آخه چرا از خودتون حرف در میارین والا من هرجا رفتم خندیدن گفتن کدوم ادمی همچین حرفی زده تازه رو شیشه مغازه هم عکس bf 3 رو زدن که بزودی :|
بعد شما میاین از خودتون حرف در میارین ؟
واقعا که
عزیزان زیاد زور نزنید یا باید دانلود کنید و یا از یک جایی غیر قانونی و زیر میزی بگیرید...
عمرا حتی فکر نکنم تو سایتهای آپلود ایرانی بزارن...:8:
بازی خیلی از قسمتهاش تو ایران هستش وقتی به ایران حمله کردن, پس امکان نداره قانونی بشه...
شما فکر کنید بخاطر mw اول چندین شرکت رو تعطیل کردن بخاطر اینکه توش کشورهای روسیه و عراق رو بد نشون داده بود... این چی میشه پس؟:13:
Mool Tee
22-10-2011, 14:52
سایت میهن دانلود هم کلن دانلود رو برداشت.بدبخت شدیم بازی گیرمون نمیاد
hasanoooooooo
22-10-2011, 14:59
داداش بیخیال بزار این کرک لعنتی بیاد بعد شما از خود سایت p30 بخر.....:10:
نه بابا خیلیا دانلود کردن فقط منتظر کرک هستن ،از بچه های این سایتم چن نفری هسن
گیر میاد
HOOSEIN 105
22-10-2011, 15:06
ما از اول یادمونه که هر بازی میومد میگفتند دیگه گیر نمیاد...
یکم منطقی فکر کنید.مگه جز اطلاعات فوق سری کشوره که گیر نیاد...
تو این کشور فیلمهای ... ممنوعه .ولی کسی که دنبالش باشه نیم ساعتم وقتشو نمیگیره.پس نگران نباشید.بازی یه روز بعده کرک شدن پر میشه....
ALI&SOAP
22-10-2011, 15:06
نه بابا خیلیا دانلود کردن فقط منتظر کرک هستن ،از بچه های این سایتم چن نفری هسن
گیر میاد
آره من الان دارم از p30day دانلود میکنم
داداش بیخیال بزار این کرک لعنتی بیاد بعد شما از خود سایت p30 بخر.....:10:
عزیز بعید میدونم که p30 برا فروش بزاره...
گویا قضیه خیلی جدی شده
هیچ کجا نمیارن.تمام سرورهایی هم که برای دانلود گذاشتند بهش حمله کردن و سرعت دانلودو 3k کردن
چرا شایعه پراکنی میکنید؟1سال حبس:18:یعنی چی؟جرات اینکارو ندارن.اگه فروشش واقعا ممنوع شده باشه نشون دهنده کم ظرفیتیشونه همین بس.
hasanoooooooo
22-10-2011, 15:21
[QUOTE=plsboy;6566939] عزیز بعید میدونم که p30 برا فروش بزاره...[/QUOTE
اره منم همین فکر رو میکنم! ولی خب خیلی سایتهای فروش بازی هستن که میفروشن... :13:
Hojjat07
22-10-2011, 15:33
دوستان ریلکس باشید...
این قدر گمانه زنی نکنید
با این صحبت ها که نصفشون هم تخیلی فقط کار رو خراب تر میکنید
Mool Tee
22-10-2011, 15:45
چرا شایعه پراکنی میکنید؟1سال حبس:18:یعنی چی؟جرات اینکارو ندارن.اگه فروشش واقعا ممنوع شده باشه نشون دهنده کم ظرفیتیشونه همین بس.
منظور شما از هیچ کجا کجاست؟وقتی بازی نیموده خوب معلومه می گن نداریم.شما یه بازی رو بگو ممنوع شده باشه دست کسی نباشه اگه قراره بازی ممنوع بشه دسته کسی نباشه یه مثال بزن
SIMON137
22-10-2011, 15:46
یه چند وقت صبر کنید ، جی تی ای با اون همه تفاسیرش هم همین داستانارو داشت ولی خب الان کاملا اوکی هست.
گویا قضیه خیلی جدی شده
جو دادن دور هم لذت ببرین :دی
نه عزیز این چیزا نیست. بذار یه مدت بگذره اوکی میشه
وقتی کرک نشده،مغازه بازی رو نمی فروشن.
منظور شما از هیچ کجا کجاست؟وقتی بازی نیموده خوب معلومه می گن نداریم.شما یه بازی رو بگو ممنوع شده باشه دست کسی نباشه اگه قراره بازی ممنوع بشه دسته کسی نباشه یه مثال بزن
با من هستید؟من کی گفتم هیچ کجا بازی نیومده یا فروش نداره؟
یه سوال این لینک هایی که این سایت واسه دانلود گذاشته سالمه؟
آره رفیق سالمه...دارم دانلود میکنم
Mool Tee
22-10-2011, 16:25
با من هستید؟من کی گفتم هیچ کجا بازی نیومده یا فروش نداره؟
نه عزیز با شما نیستم:46:
MOHAMMAD2010
22-10-2011, 16:32
الان من که این چند صفحه آخرو خوندم یه سوال برام پیش اومده :
هنوز کسی نتونسته این بازی رو بخره و اجرا کنه که همه دارن سر چیزای انحرافی بحث میکنن ؟ یا اینکه چیزای انحرافی رو بیشتر دوست دارن !؟
من هم تقاضا میکنم یه مقدار از ارسال پست های با بار کم، پرهیز کنید، تعداد صفحات تاپیک واقعا زیاد شده...:13:
به نظرم در این تاپیک بیشتر به بحث های در مورد خود بازی( نه نحوه خرید و ...! ) و مسائل مربوط بهش پرداخته بشه، خیلی بهتره...:10:
پیروز باشید.
به نظرم در این تاپیک بیشتر به بحث های در مورد خود بازی( نه نحوه خرید و ...! ) و مسائل مربوط بهش پرداخته بشه، خیلی بهتره...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره شما زیاد خودش رو اذیت نکنی چون بحث خرید یکم بو میده و
+ ... هست
Mool Tee
22-10-2011, 18:25
دوستان کلک ایرانی رو حال کنید.کسانی که واسشون پیام دادن راضی هستن؟
kamran987456
22-10-2011, 18:46
حالا چرا همه گیر دادن به این موضوع حمله به ایران ؟!؟!؟!
مسئله کاملا شخصیه
کسی که دوست داره به ایران حمله کنه بشینه بازی کنه
کسی که دوست نداره بازی نکنه
دیگه لزومی نداره که تو هر صفحه از تایپک 5 بار این قضیه تکرار بشه !
vahidgame
22-10-2011, 18:51
به اندازه کافی حساسیت روی این بازی وجود داره
این بحث هایی در مورد بازی که سیاسی هستن رو خواهشا به وجود نیارید تا برای فروم و همین طور برای خودتون مشکلی پیش نیاد...
این جور بحث ها هیچ فایده ای ندارن و هیچ وقت هم ادامه پیدا نمی کنن و بهتره در مورد خود بازی صحبت کنید تا مسائل حاشیه ای...
MJ assassins creed
22-10-2011, 18:56
آقا من یه فکری دارم برای کسانی که میخوان بازی کنن ولی تو ایران نجنگند.
میگم کسانی که بازی میکنن فکر نکنم بیشتر از یکی دو مرحله تو ایران باشه فوقش سه تاست.
کسانی که مرحله ایران رو رفتند سیوشون رو بزارن بقیه دانلود کنند و یه جوری مرحله ایران رو اسکیپ کنند.
هنوز که نیومده حالا بزار بیاد بعد.
SA.JJ.AD
22-10-2011, 19:02
دوستانی که عجله داشتن تحویل بگیرن :دی
Mool Tee
22-10-2011, 19:04
دوستانی که عجله داشتن تحویل بگیرن :دی
see?نباید دانلود می کردین
SA.JJ.AD
22-10-2011, 19:08
بر اساس گفته های یک کاربر از سایت GameFAQs، بافت های HD بازی Battlefield 3 نیاز به 1.5 گیگابایت فضای خالی بر روی هارد XBOX 360 دارند.
تا به حال نخستین آپدیتی که برای بازی منتشر شده است، 167 مگابایت حجم و دومین آپدیت نیز 4 مگابایت حجم داشته اند. همچنین برای اثبات این حرف تصویری نیز منتشر شده است که میتوانید آن را در زیر ببینید:
Battlefield 3 سه شنبه ی این هفته برای PC, Xbox360 و PS3 منتشر خواهد شد.
Masoud King
22-10-2011, 20:07
فکر کنم وحید ناظر انجمن بازی فارسی نوشته!
پس رعایت کنید
ممنون
Arrowtic
22-10-2011, 20:40
مشخصه سایتا نمیارن چون راحت شناسایی میشن درضمن نباید انتظار داشت بگه بــعله پنهان میفروشیم :31:
مغازه ها قاچاقی میارن!
مشخصه سایتا نمیارن چون راحت شناسایی میشن درضمن نباید انتظار داشت بگه بــعله پنهان میفروشیم :31:
مغازه ها قاچاقی میارن!
یعنی چی به خاطر اینکه یه پوزیشن ایران داره اینقدر ممنوعه؟؟؟:18:
Killzone2
22-10-2011, 20:45
DICE با این دمو لانچ کلا نشون داد کیفیت چی هست! واقعا شاهکار و خیلی عالی برای این عنوان خوب نیست واقعا شاهکار فوق عالی با ریتم زیبا و شاهکاری واقعا عالی بهتره! این که اینقدر رو لهجه ها خوب کار کردن نشون میده تیم دایس چقدر رو جزئیات توجه داشته و این که صدا گذاری بازی طبق حرف خودش واقعا شاهکار هست و تم و استایل گرافیک واقعا با اون افکت های نور واقعا شاهکار هست.صحنه های سینمایی بازی بی شباهت به فیلم های هالیود نیست واقعا شاهکار کارگردانی شده و اینکه چهره های رو خوب کار کردن و نشون میده بازی شخصیت پردازی خوبی داره که یک عنوان اول شخص خوب باید این رو داشته باشه!
این که تو بازی از تانک و ماشین ها و جت اون هم تو بخش چند نفره میشه استفاده کرد خودش میشه یک کالکشن بزرگ برای یک عنوان اول شخص کامل که واقعا شاهکار هست! این همه تبلیغ های دایس واقعا درخور این بازی هست اون جت اوردن تو نمایشگاه واقعا برای همین شاهکار بود!!! در کل میشه گفت با این دمو لانچ بازی منفجر کرد! : دی
مغازه ها قاچاقی میارن!
دقیقا درسته . من همین امروز ولیعصر بودم . از چندتا مغازه پرسیدم که میارید یا نه ، که گفتن :46: آره !
matin_vv
22-10-2011, 22:45
دوستان این آهنگی که پس زمینه تریلر جدید بازی هست رو کسی داره آپلود کنه؟ خیلی تم قشنگی داره.
Saeed System
22-10-2011, 22:53
دوستان نویسنده و کارگردان بازی کیه؟
خیلی دوست دارم بدونم بازی به این قوی از لحاظ داستان و گرافیک و گیم پلی رو چه کسی نوشته و کارگردانی کرده:11:
bahman.pdf
22-10-2011, 23:05
سلام
من تو کار پخش بازی هستم ، اگه موضوع خیلی حساسه و
به ریسکش نمی ارزه قید شو بزنم!!
هوم؟؟
سلام
من تو کار پخش بازی هستم ، اگه موضوع خیلی حساسه و
به ریسکش نمی ارزه قید شو بزنم!!
هوم؟؟
نه بابا خزعبل میگن
هیچی نیست
کلی هم فروش داره
از دست ندی
شاید اولش گیر باشه
اینم از فایل صوتیه لانچ تریلر بازی (4mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتما دانلود کنید ،اون ساند ترک بازی خیلی بهتر مشخص میشه !
havas_1980
23-10-2011, 01:05
دوستان نویسنده و کارگردان بازی کیه؟
خیلی دوست دارم بدونم بازی به این قوی از لحاظ داستان و گرافیک و گیم پلی رو چه کسی نوشته و کارگردانی کرده
آدریان ورشینین (Adrian Vershinin) یکی از نویسنده های Battlefield 3 هست با کارنامه زیر:
Medal of Honor , محصول 2010
Battlefield: Bad Company 2 , محصول 2010
Bad Company 2: Vietnam, محصول 2010
Black, محصول 2006
Need for Speed: Most Wanted, محصول 2005
Need for Speed: Underground 2, محصول 2004
مایکل سیکر (Mikael Säker) هم دیگر نویسنده بازیه که قبلش در بازیهای زیر - که همگی محصول استدیوی سوئدی Starbreeze هستن - شرکت داشته:
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, محصول 2007
The Darkness, محصول 2007
The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, محصول 2004
البته مطمئنا باید ملتفت باشین که DICE هم مانند Starbreeze یه شرکت سوئدیه.
تام کیگان (Tom Keegan) هم کارگردان آمریکایی این بازیه که از سال 98 با اومدن به استدیوی Vivendi وارد عرصه بازیسازی شده. هر سه عنوانی که مایکل سیکر نویسندگی اونها رو بر عهده داشته مواردی هستند که کیگان کارگردان اونا هم بوده. در کارنامه کیگان کارگردانی این عناوین معروف زیر رو هم می بینیم:
Call of Duty 3, محصول 2006
Prototype, محصول 2009
amiredge
23-10-2011, 10:43
بازي ديروز واسه ايكس باكس اومده بود.
amiredge
23-10-2011, 10:51
اينا همه كه ميگن بازي رو جمع ميكنند چرته.امروز رفتم ي پاساژ تو شهرمون كه فقط مخصوص dvd و كامپيوتر و .... است.
طرف در مغازش ي پوستر بتلفيلد نصب كرده بود كه 4 متر بود و زيرش نوشته بود بازي به زودي ميرسه.
اگه بخوان گير بدن تا الان اون رو جمع كرده بودند.پس نگران نباشيد.
این چند روز اول ممکنه نشه بازی رو گیر آورد ولی همین که آبا از آسیاب بیافته همه جا میارن من که نگران این نیستم که بازی بدستم نرسه چون اطمینان کامل دارم که میرسه . بابا یکم بیاید درمورد خود بازی بنویسید یه عکسی یه تریلری چیزی تعریفی تمجیدی نقطه ضعفی .
این چند روز اول ممکنه نشه بازی رو گیر آورد ولی همین که آبا از آسیاب بیافته همه جا میارن من که نگران این نیستم که بازی بدستم نرسه چون اطمینان کامل دارم که میرسه . بابا یکم بیاید درمورد خود بازی بنویسید یه عکسی یه تریلری چیزی تعریفی تمجیدی نقطه ضعفی .
حامد جان هنوز هیچ کس نتونسته بازی کنه بازی رو و حتی نتوسته مرحله اول رو ببینه چه جوریه چه برسه بخوان بازی رو نقد هم بکنن:31:
هنوز بازی کرک نداره :41:
حامد جان هنوز هیچ کس نتونسته بازی کنه بازی رو و حتی نتوسته مرحله اول رو ببینه چه جوریه چه برسه بخوان بازی رو نقد هم بکنن:31:
هنوز بازی کرک نداره :41:
منظورم این بود که دوستان کلا بحث مجاز یا غیر مجاز بودنش و اینکه گیر میاد یا نمیاد رو بیخیال بشن ، آخرش که همه بازی میکنن انشاءالله به امید خدا :31:.
Official Battlefield 3 - TV Launch Trailer
یکی از کامنتا تو یوتیوب::31:
M= Money, W= Waster, 3= for the Third time
بازي ديروز واسه ايكس باكس اومده بود.
دوست عزیز شما مطمئنی که بازی اومده؟
masoud93
23-10-2011, 12:59
دوست عزیز شما مطمئنی که بازی اومده؟
آره ، من دارم الان بازیش میکنم ...
راستی ، تاپیک مهم شود ...
Official Battlefield 3 - TV Launch Trailer
IS IT REAL ? OR IS IT BATTLEFIELD 3
:18::18::18:
یه لحظه فکر کردم دارم فیلم سینمایی میبینم بعد که چشمامو مالیدم دیدم نه بازیه:31:
پیشنهاد من: حتما حتما ببینید
یعنی کل بدنم دون دون شد........این دمو بود یا بازیم اینطوره؟؟؟ اخر زمون شده فک کنم..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.