PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Battlefield 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

golmohammadi
05-12-2011, 03:25
خدایا این بازی چقد باگ داشت... روی مدال سال پیش و black opsرو سفید کرده بود: دی
البته این باگهایی که گفتین هیچگدومش سر من نیومد
ولی اون پک را لینکشو بدی بد نمیشه
چون قصد دارم بعدا در وری هارد تمومش کنم
اونم نصب کنم بیشتر حال بده

صدا گذاری هایی که اشاره کردی واقعا بعید بوده
ea بعید بوده چنین کارهایی بکنه
اون نوشته های عربی و تابلوها در تهران و یا پس و پیش بودنشون
و اون راه ترکمنستان که از تهران بود (در اون تابلو)

و کلا میشه گفت نمای کلی شهر تهران خوب بود (وقتی از بالا ساختمون نگاه کنی)
ولی به جزئیات کمتر توجه شده بود
و این یک ایراد هست از نظر ما ایرانیها
البته عربها کیف میکنند
چون وقتی تهران تابلوهاش عربیه میگند ما هم عرب هستیم
همون چیزی که شیخ حسن نصرالله گفته بود میشه

minime
05-12-2011, 10:20
از باگ هاش باس بیشتر بگم: دی
از بدترین باگ هاش یکی جا موندنم ...

با تشکر از نقدی که با حوصله نوشتی
من با نسخه اصلی هیچکدوم از این مشکلاتی که نوشتی رو نداشتم , احتمالا ایراد از نسخه ک ر ک شده بازی بوده.

Переклад не
05-12-2011, 10:28
مهمترین و ضایعترین باگی که داره یکی اینه که وقتی سینه خیز میره و به زمین نگاه میکنی، وقتی دیگه از حرکت باز می ایسته دستا و تفنگش میرن تو زمین
همچنین با کاراکترهای دیگه فصله رو رعایت نمیکنه .مثلا میره تو صورت montez و بقیه و بازی از جالب بودن میوفته

mjorh
05-12-2011, 11:50
مهمترین و ضایعترین باگی که داره یکی اینه که وقتی سینه خیز میره و به زمین نگاه میکنی، وقتی دیگه از حرکت باز می ایسته دستا و تفنگش میرن تو زمین
همچنین با کاراکترهای دیگه فصله رو رعایت نمیکنه .مثلا میره تو صورت montez و بقیه و بازی از جالب بودن میوفته
نه تو واسه من همچین مشکلی پیش نیومد....

shahin_mp3
05-12-2011, 11:52
الکی فقط می خوان ایراد بزارن رو بازی :21:

Electronic-Arts
05-12-2011, 12:19
دوستان در هنگام ایراد گرفتن از بازی این دو نکته رو هم در نظر داشته باشید
1-شما برای بازی 5 6 تومن پول دادید و اصلش رو نخریدید که بخواید بگید بازی آشغالی بود 70 80 تومنم به باد رفت
2-این نسخه هایی که استفاده میکنید کرک شده هست و در همین فرآیند کرک چون با کرک کردن به سورس بازی دست میبرید و در حقیقت بازی رو دستکاری میکنید خیلی باگ ها هست که بعد از کرک کردن پیش میاد و برای همه هم یکی نیست

golmohammadi
05-12-2011, 13:20
دوستان در هنگام ایراد گرفتن از بازی این دو نکته رو هم در نظر داشته باشید
1-شما برای بازی 5 6 تومن پول دادید و اصلش رو نخریدید که بخواید بگید بازی آشغالی بود 70 80 تومنم به باد رفت
2-این نسخه هایی که استفاده میکنید کرک شده هست و در همین فرآیند کرک چون با کرک کردن به سورس بازی دست میبرید و در حقیقت بازی رو دستکاری میکنید خیلی باگ ها هست که بعد از کرک کردن پیش میاد و برای همه هم یکی نیست

100% تاید میشه

Alishmas
05-12-2011, 13:53
کدوم نسخه از نسخه های زیر رو دانلود کنم بهتره :

BlackBox 9.3 GB

Reloaded 14.2 GB

Limited Edition Multi11 - Proper 14.5 GB

CloneDVD Unpacked Multi9
10.5 GB

pishoolii
05-12-2011, 15:10
اونجایی که یارو از هلیکوپتر پرت میشه پایین و یه سربازه میاد و با تیر میزنیمش آخره بازیه دوستان؟؟؟!! چه مسخره تموم شد!! :|

mjorh
05-12-2011, 15:27
اونجایی که یارو از هلیکوپتر پرت میشه پایین و یه سربازه میاد و با تیر میزنیمش آخره بازیه دوستان؟؟؟!! چه مسخره تموم شد!! :|
نه بابا ...یه کم مونده تموم شه...

pishoolii
05-12-2011, 17:14
نه بابا ...یه کم مونده تموم شه...

چرا دیگه، بعدش دوباره میام توو همون ویلاهه و با یه نفر صحبت میکنه و بعدش دوباره بازی میاد از اول توو همون قطاره!...

mjorh
05-12-2011, 18:37
چرا دیگه، بعدش دوباره میام توو همون ویلاهه و با یه نفر صحبت میکنه و بعدش دوباره بازی میاد از اول توو همون قطاره!...
باو اون قسمتی ک اول بازی نشون میده درواقع یه فلش فورورد هسش....
این قطاری ک الان میاره اول بازی نی ک ،ادامه ی داستان بازیه ...
ادامه بده

Sam Fisher 11
06-12-2011, 03:09
من 360شو بازی کردم شما شاید منظورت کرک نسخه های پیسیه...ولی کلا باگ اینطوری نیست که همه مشابه ببینن.پارسال من بار اول که black opsرو تموم کردم یه پاگم ندیدم بعد اومدم تو تاپیک دیدم همه از باگاش مینالن اما بار دوم دیدم مثلا هلکوپتر تا گردن رفته تو آسفالت: دی به شانس هم ربط داره...اسمش روشه دیگه باگ حساب کتاب که نداره. وقتی بازیو حسابی تست نکنن و حول حولی بدن متوجه اینا نمیشن تا رفوشون کنن.

چه ربطی داره عزیزم
مگه حتما باید بابت یه چیزی پول داد بشه راجبش نظر داد؟: دی نه که باقیه بازی ها و فیلمها و آلبوم هایی که داریم و ازشون انتقاد میکنیم اصلین...حالا چون این یه بازیه پی سیه اینو میگین؟ ;)

ولی اون پک را لینکشو بدی بد نمیشه
منظورم از پک HD هم همونه که تو دیسک بازیه و تقریبا 1.5 گیگه و در صورت تمایلت میریزتش رو هاردت. یعنی هارد نداشته باشی باید با گرافیک داغونش بسازی...اما اینو که میریزی تکسچرا عالی میشن.

+
بعدم یه مشکل پی سی گیمرای غیرحرفه ای اینه که وقتی یه بازی بصورت انحصاری واسه pc ریلیز میشه یا نسخه پیسیش اصلیه ازش بت میسازن دلیلشم واضحه چون کلا تنوع بازیا کمه واس همین یه بازی نسبتا خوب که میاد چشم رو همه کاستیاش میبندن. مثل وقتی که سونی یه انحصاری رو ps3 میده فناش از اون بازی یه بت گنده میسازن تا کاستیهای کنسولو پشتش مخفی کنن.

hosseincode2008
06-12-2011, 10:42
بعدم یه مشکل پی سی گیمرای غیرحرفه ای اینه که وقتی یه بازی بصورت انحصاری واسه pc ریلیز میشه یا نسخه پیسیش اصلیه ازش بت میسازن دلیلشم واضحه چون کلا تنوع بازیا کمه واس همین یه بازی نسبتا خوب که میاد چشم رو همه کاستیاش میبندن. مثل وقتی که سونی یه انحصاری رو ps3 میده فناش از اون بازی یه بت گنده میسازن تا کاستیهای کنسولو پشتش مخفی کنن.
و فقط گيمرهاي غيرحرفه اي x360 اينكارو نميكنن؟

XENON24
06-12-2011, 11:27
من این بازیو یه هفته ای میشه گرفتم از رفیقم..بازی ردیفیه...کل بازی یه طرف او صندوق صدقات ها یه طرف ..:دی:دی:دیمن که یه لحظه بازی ول کردم!!!!!!:31:

ashk1377
06-12-2011, 11:42
آره قبول دارم Battlefield بازی قشنگی بود
ولی خدا وکیلی C.O.D MW3 یه خورده بهتر بود

h!tman
06-12-2011, 11:45
من این بازیو یه هفته ای میشه گرفتم از رفیقم..بازی ردیفیه...کل بازی یه طرف او صندوق صدقات ها یه طرف ..:دی:دی:دیمن که یه لحظه بازی ول کردم!!!!!!:31:

من بازی رو استاپ کردم به بابام نشون دادم
فقط نزدیک نرفتم یک خورده آتش سنگین بود
پلاک ها رو بگو
ایران 11=))

hosseincode2008
07-12-2011, 17:06
خب خدارو شکر پای ناظرای دیگه هم اینجا باز شد ولی نمیدونم چرا فقط پست های مارو دیدن و چشمشون رو به اینهمه پست های مشکلات بستن؟ نکنه وظیفه ی اونا نیست؟ شما میدونین چرا؟

Sam Fisher 11
07-12-2011, 18:47
و فقط گيمرهاي غيرحرفه اي x360 اينكارو نميكنن؟
نه: دی دلیلش هم تنوع بازی های با کیفیته...یه ایکس باکس باز وقتی میبینه عناوین انحصاری سونی با عناوین مولتیه 360نمیتونن رقابت کنن خب دلیلی واسه چشم داشتن به پلتفرم های دیگه نداره و راحت از بازیهای 360 ایراد میگیره: دی

خب خدارو شکر پای ناظرای دیگه هم اینجا باز شد ولی نمیدونم چرا فقط پست های مارو دیدن و چشمشون رو به اینهمه پست های مشکلات بستن؟ نکنه وظیفه ی اونا نیست؟ شما میدونین چرا؟
ناظرای این انجمن خیلی باحالن: دی
چندتاشون که اصلا بازیو بوسیدن گذاشتن کنار نمونش مسعود و مگی که خودم اضافشون کردم: دی
چندتاشون هم حاشیه سازن خودشون و اصلا تو فکر مرتب سازیه انجمن نیستن که البته باز چون اهل بازین اقلن به دسته اول ترجیحشون میدم: دی ;)

NeORiN
07-12-2011, 18:55
کسی در جریان نیست ؟>

یکی ازین دوتا

BlackBox 9.3 GB
یا
Reloaded 14.2 GB

دوتاش کرک شدس

Layken
07-12-2011, 19:11
خب خدارو شکر پای ناظرای دیگه هم اینجا باز شد ولی نمیدونم چرا فقط پست های مارو دیدن و چشمشون رو به اینهمه پست های مشکلات بستن؟ نکنه وظیفه ی اونا نیست؟ شما میدونین چرا؟حسین از اول داشتم بحثارو میدیدم احساس کردم که اگر روندو ادامه بدید باعث ایجاد کدورت میشه و بحث دراز میشه

مباحث مشکلات هم انقدر زیاده که از یک طرف داریم می پاکیم ولی باز هست

دست رو دلم نزار که خونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مجید جان قربون دل خونیت برم :31:
منتظر کدوم بازی هستید یعنی چی..؟ 1000000 تا بازی هست که یکی میتونه بگه منتظرشم بعد شما فقط به تعدای محدود انگشت شمار اشاره کرده بودی
اون تاپیک هایی هم که اشاره کردی دیگه به لطف تفکیک شدن انجمن الان در بخش مابحث متفرقه قرار دارن و اسمش روشه متفرقه
امیدوارم دیگه متوجه شده باشی

یه جوری میگی امیدوارم متوجه شده باشی که انگار خنگمنه اصلا همچین فکری نکن ...
+
در کل ما با قوانین جلو میریم

majid322
07-12-2011, 19:32
مجید جان قربون دل خونیت برم
منتظر کدوم بازی هستید یعنی چی..؟ 1000000 تا بازی هست که یکی میتونه بگه منتظرشم بعد شما فقط به تعدای محدود انگشت شمار اشاره کرده بودی
اون تاپیک هایی هم که اشاره کردی دیگه به لطف تفکیک شدن انجمن الان در بخش مابحث متفرقه قرار دارن و اسمش روشه متفرقه
امیدوارم دیگه متوجه شده باشی

یه جوری میگی امیدوارم متوجه شده باشی که انگار خنگم :دی

موضوع اون تاپیک هم اینطور بود که یه سری بازیهای معروف نظرسنجی بودن و همشون توی 30 تا نظر سنجی جا
نمیشدن ولی من توی پست اول ذکر کردم که بازی هایی که تو لیست هست رو میتونید نا مببرید.

فقط تاپیک من اضافی بود پاک شد ؟ :دی
اون موقع که تاپیک من پاک شد موردهای اینچنینی زیاد بود ولی اون موقع هم به کارشون ادامه دادن!!!

در کل من حرفم اینه که یکم با دقت بیشتری پستها پاک بشه...

STON-COLD
08-12-2011, 00:00
من تو مرحله
Clear apartment block
موندم چه طوری رد کنم؟:41:(تو اپارتمان گیر کردم)

shahin_mp3
08-12-2011, 09:50
مولتیش کرک شد ؟

ali703
08-12-2011, 09:57
یکی ازین دوتا

BlackBox 9.3 GB
یا
Reloaded 14.2 GB

دوتاش کرک شدس
دوست عزیز نسخه BlackBox کلا مخصوص دانلوده، به نظرم BlackBox برای ایرانیا داره کار میکنه و فقط نسخه های فشرده ردیف میکنه برا بازیا، اگه گیم خور هستین و عشق بازی، توسیه میکنم از نسخه کامل بازی کنید چون کیفیت بازی و زبان سرجاشه

vahidgame
08-12-2011, 17:48
هر کاربری اگه انتقادی در مورد این انجمن داره می تونه توی انجمن ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنه که حتما اون جا رسیدگی میشه و این مسائل رو هیچ وقت توی تاپیک بازی ها مطرح نکنید تا تاپیک از موضوع اصلیش خارج نشه...
ممنون : )

STON-COLD
08-12-2011, 18:24
من تو مرحله
Clear apartment block
موندم چه طوری رد کنم؟:41:(تو اپارتمان گیر کردم)
منتظرم:19:

ehsan_update
08-12-2011, 21:25
دوستان راهی هست بشه مثل Battlefield های قیدیمی (ویتنام و اینا...) مولتی پلیرشو تک نفره زد؟! من کف کردم برای پرواز با اون F14 ها!:40:

aban366
09-12-2011, 13:42
سلام
میگم اقا چرا اینقدر محیطها تاریکه و یه دونههای سفیرو جلو چشمم هستش تو بخصوص من که اولشم و تو ایرانم وارد محیطهای تاریک میشی اونقدر تاریکه که هیچی نمیشه دیدش
بازیم با بهترین کیفیت داره برام اجرا میشه
کنتراست مانیتور و بازی رو گذاشتم تو 100 که نهایتشه؟
مشکل از چیزیه یا نه بازی این مشکل رو داره؟

Masoud King
09-12-2011, 16:45
چندتاشون که اصلا بازیو بوسیدن گذاشتن کنار نمونش مسعود و مگی که خودم اضافشون کردم: دی
مجبورم... میفهمی؟
فعلا کارای مهم تری هست ... همه مثه تو بیکار نشستن گوشه خونه
انشا الله بعد پایان ترم به کوری چشم تو هم شده یه کنسولی سر هم میکنم از شر سر کوفت هات خلاص شم
: دی

البته خوبه من جدیدا بازی نمیکنم... وگرنه شاید شاهد ریختن خون ها بودیم : دی

Sam Fisher 11
09-12-2011, 19:32
فعلا کارای مهم تری هست ... همه مثه تو بیکار نشستن گوشه خونه
انشا الله بعد پایان ترم به کوری چشم تو هم شده یه کنسولی سر هم میکنم از شر سر کوفت هات خلاص شم
اوه اوه اوه مثل موبایل خریدن و صب تا شب باش نت گردی کردن؟: دی
برو بچه...برو... تو اگه بخر بودی تا حالا خریده بودی...از تیرماه داری هی میپرسی چی بگیرم خوبه: دی

+
یه ایراد بزرگ بازی این غیب شدن دشمناس...آدم یاده بازی های دو نسل پیش میفته...

aban366
09-12-2011, 20:44
سلام
میگم اقا چرا اینقدر محیطها تاریکه و یه دونههای سفیرو جلو چشمم هستش تو بخصوص من که اولشم و تو ایرانم وارد محیطهای تاریک میشی اونقدر تاریکه که هیچی نمیشه دیدش
بازیم با بهترین کیفیت داره برام اجرا میشه
مشکل از چیزیه یا نه بازی این مشکل رو داره؟

??????????

SA.JJ.AD
09-12-2011, 20:47
اقا چرا اینقدر محیطها تاریکه و یه دونههای سفیرو جلو چشمم هستش تو بخصوص من که اولشم و تو ایرانم وارد محیطهای تاریک میشی اونقدر تاریکه که هیچی نمیشه دیدش

خوب عزیز !! میخوای کنتراست رو تا ته بزاری و جایی رو هم ببینی ؟! :27:واسه چی اینکارو کردید اخه ؟! :31:
+
بزارش حالت پیش فرض یعنی وسط ‍‍‍‍!! یا همون 50 !:46:

hamed30
09-12-2011, 22:21
آخر کار اون یارو که از بلک برن بازجویی میکنه میگه سلیمان یکی از ماست یعنی چی چجوری بازی ضد ایرانه که تروریست اصلی از خود آمریکاییهاست ؟

MobinS
09-12-2011, 22:59
بالاخره نسخه ی ایکس باکس این بازی لعنتی رو از کجا میشه گرفت؟ تا دیروز فیلم پ**ن می فروختن دم مغازشون حالا قانون سرشون شده! هیچ جا نمی فروشه اینو! اینترنتی جایی هست؟

shahin_mp3
10-12-2011, 11:39
بالاخره نسخه ی ایکس باکس این بازی لعنتی رو از کجا میشه گرفت؟ تا دیروز فیلم پ**ن می فروختن دم مغازشون حالا قانون سرشون شده! هیچ جا نمی فروشه اینو! اینترنتی جایی هست؟

دیگه نسخه Xbox که ریخته اگه نسخه Pc شو می خواستی یه چیزی

aban366
10-12-2011, 20:05
خوب عزیز !! میخوای کنتراست رو تا ته بزاری و جایی رو هم ببینی ؟! :27:واسه چی اینکارو کردید اخه ؟! :31:
+
بزارش حالت پیش فرض یعنی وسط ‍‍‍‍!! یا همون 50 !:46:

دوست عزیز کنتراست برا این هستش که صفحه رو سفیدتر و روشن تر بکنه و 100 یعنی روشنترین حالت ممکن
با این مانیتور من که واقعا هم خیلی خوب هستش تو مد بازی هم میزارم تنظیمات رو هم باز همون وضعیت هستش
ایا برا شما هم به نسبت بازی های دیگه مثل کالاو جدید تاریکتره این بازی؟

Spaniuly
11-12-2011, 10:19
دیگه نسخه Xbox که ریخته اگه نسخه Pc شو می خواستی یه چیزی

برعکس گفتی ها شاهین جون شهر ما کاملا قضیه برعکسه دی:

منم با مصیبت از آشنا تهیه کردم ولی همچین مالی نبود کلا اگه بگبری دو دیسک بگیر که HD Content رو هم بتونی بریزی گرافیکش خوب باشه... بدون اون کلا بازی گرافیکش در حد کانتر میشه! واقعا مسخره میشه البته داخل پرانتز بگم که واسه ریختن HD Content حتما باید هارد اورجینال داشته باشی...

راستی آتیش پاره شنیدم PS3 خریدی... شایعه اس یا می خوای تکذیب کنی :31:

Alex Fera
11-12-2011, 21:26
تویه تهران که نسخه 360 رو خیرات میکنن،8 تومن تویه پاساژهای ولیعصر و توپخونه ریخته................
نسخه PC هم 15 تومن بود که یکی از دوستان خریده بود..................
خودمم اول نسخه 360 رو گرفتم،ولی چون دستگام 4 گیگ بود نتونستم HD Content رو نصب کنم و حالم گرفته شد،بعد که تعریف MP رو از بچه ها شنیدم رفتم عین یه مرد نسخه اوریج PS3 رو خریدم...................

sourena
12-12-2011, 02:02
برنامه ریزی گیم سازان ایرانی برای 'حمله به تل آویو'

گیم سازان ایرانی می خواهند به تلافی نمایش خیالی حمله نیروهای آمریکایی به ایران،یک بازی رایانه ای با عنوان "حمله به تل آویو" بسازند.

بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای ایران، اعلام کرد
که ساخت این گیم در پاسخ به "بازی اهانت آمیز" بتلفیلد ۳ ساخته
می شود.
بتلفیلد ۳ یک بازی تیراندازی ساخت شرکت آمریکایی EA است که
در بخشی از آن نیروهای آمریکایی به ایران حمله می کنند.
آقای مینایی به خبرگزاری فارس گفته است: "از آنجایی که آمریکا
خود را تحت ولایت اسرائیل قرار داده، بنابراین بازی "حمله به تل آویو"
ساخته خواهد شد، چون حتی بازی حمله به واشنگتن هم به
اندازه حمله به تل آویو آنها را ناراحت نخواهد کرد."
در میان تشدید تشنج اخیر در آنچه جنگ سرد میان آمریکا
و ایران لقب گرفته، این بازی رایانه ای خشم شماری از
مقامها و گیم بازهای ایرانی را برانگیخته است.
فروش این بازی در ایران ممنوع شده است، با این حال
گزارش می شود که نسخه های آن بصورت غیرقانونی
داد و ستد می شود.
همچنین گروهی در ایران یک طومار اینترنتی در اعتراض
به سازندگان این بازی تهیه کرده اند.
بهروز مینایی، رئیس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای، گفته است
که در حاشیه چهارمین نمایشگاه بازیهای رایانه ای در دوبی
به سازندگان بتلفیلد ۳ اعتراض کرده است.
او به خبرگزاری فارس گفت: "واکنش آمریکایی ها این بود که
این مساله صرفا یک بازی و داستان است و نباید زیاد سخت گرفت."
معترضان می گویند هرچند این داستان، تخیلی است،
ولی روی ذهن و قضاوت مخاطبانی که شناخت دقیقی
از ایران ندارند، تاثیر منفی می گذارد.
آنها این بازی رایانه ای را بخشی از جنگ رسانه ای غرب
علیه جمهوری اسلامی توصیف کرده اند.
بازی بتلفیلد ۳ اواخر اکتبر عرضه شد و تاکنون میلیونها نسخه
از آن به فروش رفته است.
ایران در سال ۲۰۰۷ یک بازی رایانه ای ضد آمریکایی دیگر با
عنوان "عملیات ویژه ۸۵: آزادی گروگانها" ساخت.
این بازی تلاش کماندوهای جمهوری اسلامی را برای آزادی
دانشمندان اتمی ایرانی را نشان می دهد که به گروگان گرفته
شده و در عراق و اسرائیل نگهداری می شوند.
آن بازی رایانه ای نیز پاسخی به یک گیم آمریکایی دیگر،
"حمله به ایران"، بود که حمله به تاسیسات اتمی ایران را به تصویر می کشید.

منبع: وبسایت بی . بی . سی

barslona2006
12-12-2011, 02:23
دوستان من بازيرو تو كنسول تموم كردم
الان ميخوام مولتي رو با پي سي بازي كنم اونم به خدا دوستام
الان گرافيك من 8400 جي تي هست:2: بازي اجر ميشه؟ يا نه؟:31:
ممنون

Layken
12-12-2011, 13:30
دوستان من بازيرو تو كنسول تموم كردم
الان ميخوام مولتي رو با پي سي بازي كنم اونم به خدا دوستام
الان گرافيك من 8400 جي تي هست:2: بازي اجر ميشه؟ يا نه؟
ممنون

سلام دوست عزیز این کارت گرافیک تا اونجایی که یادمه 128 BIT هستش و DDr2 هستش
فرکانسش هم پایینه باید بگم اصلا بتلفیلد 2 رو هم اجرا نمیکنه سومش رو بی خیال:31:

shahin_mp3
12-12-2011, 15:41

تهران که اینجوریه که XboX ریخته ولی برای PC نه :31:

HAGBORN
12-12-2011, 23:03
این بازی گرافیکش مثل کال اف دیوتی 8 یا بالا تر از اونه من بتلفیلد 3 رو گیر نیوردم ایا بتلفیلد 2 گرافیک داره یا قشنگ هست

mjorh
12-12-2011, 23:46
این بازی گرافیکش مثل کال اف دیوتی 8 یا بالا تر از اونه من بتلفیلد 3 رو گیر نیوردم ایا بتلفیلد 2 گرافیک داره یا قشنگ هست

این خیلی بالاتره...:46:
از دستش نده !

alpha007
13-12-2011, 23:46
گرافیک بازی واقعا عالیه

minime
14-12-2011, 11:54
پکیج B2K هم اومد , الان مپ های BF2 رو با گرافیک BF3 بازی میکنیم و واقعا عالیه

aminjeddi
14-12-2011, 12:18
بازی با لپ تاپ 1557studio dell با این مشخصات اجرا میشه؟
vga : ati 4570 512 share 1gig
ram 4gig ddr3
cpu core i7:46:

mjorh
15-12-2011, 12:06
بازی با لپ تاپ 1557studio dell با این مشخصات اجرا میشه؟
vga : ati 4570 512 share 1gig
ram 4gig ddr3
cpu core i7:46:
گرافیکتون پایینه....اما امتحانش ضرر نداره :46:

MOHAMMAD2010
15-12-2011, 12:13
یک هفته تو کرمان دنبال این بازیم همه مغازه دارا ، نامردا میگن نداریم !
کسی نمیدونه تو کرمان از کجا پیدا کنم ؟
سایت فروش کسی سراغ نداره که قیمتش ارزون باشه اگه هست تو پیام خصوصی بگین
ممنون

MobinS
15-12-2011, 22:25

منم با مصیبت از آشنا تهیه کردم ولی همچین مالی نبود کلا اگه بگبری دو دیسک بگیر که HD Content رو هم بتونی بریزی گرافیکش خوب باشه... بدون اون کلا بازی گرافیکش در حد کانتر میشه! واقعا مسخره میشه البته داخل پرانتز بگم که واسه ریختن HD Content حتما باید هارد اورجینال داشته باشی...

راستی آتیش پاره شنیدم PS3 خریدی... شایعه اس یا می خوای تکذیب کنی :31:

ای بابا! پس باید بیخیالش بشیم! هیچکی نداره! من هارد ندارم ، رو فلش میشه ریخت؟ بعد چه وطوریاست این اچ دی اش؟ تلویزیون ال سی دی هم ندارما... مانیتورم پی سی ام هم دائما داره ازش استفاده میشه نمی تونم ایکس باکسو وصل کنم... این بدردم می خوره!
اصلا هنوز بازی دستم نیومده دنبال اچ دی کانتنت اش هستم :دی
شایعست ارمین! باور نکن :دی
خبرا چه زود می پیچه! این جا از روستایی که توش زندگی می کنم هم کوچیک تره :دی :دی

Opera-Baz
15-12-2011, 22:37
بچه ها اول بازی تو مترو هست .یارو بمب رو می ترکونه . بعد از یه واگن به واگن دیگه میری . بعد یه تیر میزنه بعد علامت میاد که backspace رو بزن . چطوری اینو رد کنم هرکاری می کنم نمیشه خواهشن بگین .هرچی backspaceرو میزنم نمیشه بعد از مترو پرت میشه بیرون.خواهشن یکی بهم بگه چطوری ردش کنم .

Opera-Baz
15-12-2011, 22:51
بگین دیگه:11:

smohsen
15-12-2011, 22:59
بچه ها اول بازی تو مترو هست .یارو بمب رو می ترکونه . بعد از یه واگن به واگن دیگه میری . بعد یه تیر میزنه بعد علامت میاد که backspace رو بزن . چطوری اینو رد کنم هرکاری می کنم نمیشه خواهشن بگین .هرچی backspaceرو میزنم نمیشه بعد از مترو پرت میشه بیرون.خواهشن یکی بهم بگه چطوری ردش کنم .

space بزن برادر
مدام بزن تا از واگن بره بالا

shahin_mp3
16-12-2011, 20:44
تند تند پشت سر هم بزن

shabnam1986
17-12-2011, 00:54
من اونجا که باید بدوم و دنبال یه نفر برم اونجا که از پله های قطار هوایی بالا میرم یه نفر باهام درگیر میشه که همش منو میکشه چی کار کنم؟

mjorh
17-12-2011, 13:14
BATTLEFIELD3 VS CALL OF DUTY MODERNWARFARE3-IGN RESULTS

(از همین الان میگم بحث را نندازید ،چیزی ک ب عیان هس چه حاجت ب بیان است!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم نتیجه نظر سنجیه سایته ایرانه دی بازی نیوز :

minime
17-12-2011, 16:14
جالبه , MW3 تو لیست نامزدهای بهترین شوتر سال از طرف سایت gamespot هم نیست
الان دقت کردم دیدم کلا تو هیچ کتگوری نامزد نشده! عجیب نیست ؟

mjorh
17-12-2011, 17:25
جالبه , MW3 تو لیست نامزدهای بهترین شوتر سال از طرف سایت gamespot هم نیست
الان دقت کردم دیدم کلا تو هیچ کتگوری نامزد نشده! عجیب نیست ؟

ب خاطر تکراری بودنشه...گیم اسپات ب بازیای تکراری علاقه نداره...انچارتدو با اون عظمتش گزاشته کنار!

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

آخ جــون دعـــوا :دی
:31:
ب نظر من bf3 هرچی باشه دیگه تو کمپین از MW3 پایینتره!
(اما موردای دیگرو قبول دارم)

minime
17-12-2011, 19:49
ب خاطر تکراری بودنشه...گیم اسپات ب بازیای تکراری علاقه نداره...انچارتدو با اون عظمتش گزاشته کنار!

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

:31:
ب نظر من bf3 هرچی باشه دیگه تو کمپین از MW3 پایینتره!
(اما موردای دیگرو قبول دارم)

آنچارتد تو لیست نامزدهای بهترین بازی ادونچر هست.

mjorh
17-12-2011, 20:03
آنچارتد تو لیست نامزدهای بهترین بازی ادونچر هست.

آره ...منظورم بهترین بازیه سال بود...:46:

M E S S I
17-12-2011, 21:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CRIS Joon CR7
17-12-2011, 22:14
برادر چی میشد عکسارو بزاری تو اسپویلر؟:41:
یا مثلا لینکشونو بزاری؟:13:

M E S S I
17-12-2011, 22:23
برادر چی میشد عکسارو بزاری تو اسپویلر؟:41:
یا مثلا لینکشونو بزاری؟:13:
گذاشتمش.:10:

MOHAMMAD2010
18-12-2011, 14:13
بچه ها سایتی برای فروش این بازی سراغ ندارین ؟

Opera-Baz
19-12-2011, 14:35
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم عکشم میزارم . هی میگه E رو بزن بعد هر چی میزنم منو میکشه با یارمو
کمک کنید . 2 روزه اینجای بازی گیر کردم .
بعد یارمو پرت میکنه اونور خودمو یه تیر میزنه میمیرم .

black.assassin
20-12-2011, 00:21
بچه ها من یه جای بازی گیر کردم عکشم میزارم . هی میگه E رو بزن بعد هر چی میزنم منو میکشه با یارمو
کمک کنید . 2 روزه اینجای بازی گیر کردم .

بعد یارمو پرت میکنه اونور خودمو یه تیر میزنه میمیرم .

اگر دیدین یه مرحله جلو نمیره و مشکل داره ریستش کنید مرحله رو. طبیعتا اگه اون دکمه هایی که میگه رو بزنید باید طرف رو له کنید.

soosmar_asl
20-12-2011, 10:58
لطفا یکی راهنمایی کنه که چجوری میشه bf3 رو آنلاین بازی کرد. چون بتلفیلد فقط آنلاینش حال میده single player ضعیفه!

SA.JJ.AD
20-12-2011, 13:47
لطفا یکی راهنمایی کنه که چجوری میشه bf3 رو آنلاین بازی کرد. چون بتلفیلد فقط آنلاینش حال میده single player ضعیفه!

با خریدن نسخه ی اصلی بازی. خرید cd key و ...! :20:حالا حالا ها منتظر کرک شدن و این حرفا نباش که بتلفیلد 2 هنوز بگیر نگیر داره بعد از این همه سال :دی

mjorh
20-12-2011, 22:16
[میدان نبرد ۲۱۴۳ در میدان نبرد ۳

شاید این نشان میدهد یک ادامه از بازی میدان نبرد ۲۱۴۲ در حال ساخت است و این موضوع در عکس در بازی میدان نبرد ۳ مشخص است. بلاگ طرفدارن میدان نبرد از میدان نبرد ۳ میگوید:
در نقشه جدید این بازی با نام Wake Island در روی دیواری شمارگان ۲۱۴۳ حک شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1002x560.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت گفته است که DICE ممکن است این نشان را به عنوان ساخت یک بازی در زمان اینده در جهان نشان داده باشد که عاقبت ادامه بازی میدان نبرد ۲۱۴۲ نیز ساخته خواهد شد. چنان چه در نقشه های میدان نبرد ۲ نیز موضوع مشابهی بود این بازی سال ۲۰۰۶ توسط DICE ساخته شد و در مورد جنگ در اینده دور بوده است زمانی که کره زمین یخبندان میکند و ملت ها به جان هم می افتند.
منبع:

spartaqus
21-12-2011, 12:30
این بازی رو خوب نساختن حالا که مشکل گرافیکش حل شد مشکل موسش شروع شد و قتی موس رو میبری بالا نشونه گیری میاد پایین و برعکس ... عجب بازی مزخرفی
bf 2 واقعا عالی بود ولی این ..

3Dmajid
21-12-2011, 14:15
این بازی رو خوب نساختن حالا که مشکل گرافیکش حل شد مشکل موسش شروع شد و قتی موس رو میبری بالا نشونه گیری میاد پایین و برعکس ... عجب بازی مزخرفی

داداش خیلی تو باحالی :39:
این invert موسه که از تنظیمات بازی قابل تغییره :39:

neon_91
21-12-2011, 15:21
خوب حالا یکی یه حرفی زده شما یگه لازم نیست اینقدر کشش بدید:13:

می تونید برید تو options فکر کنم قسمت control در تنظیمات ماوس تیک inverted mouse رو برمیدارین.دیگه این مشکلو نخواهید داشت.

spartaqus
21-12-2011, 18:28
من تو این مرحله که با snipe هستم گیر کردم همون اولش کی رو باید بزنم؟

حل شد لامپ ها رو باید میزدم پاک کنید پست رو

pouyasony
23-12-2011, 15:05
سلام من با کارت گرافیک gtx 560 و سی پیو corei3 و رم 4 میتونم با گرافیک خوب اینو بازی کنم؟

mahyarSAMSUNG
23-12-2011, 15:52
این که میگن چندتا از مراحلش توی ایران . این بازیه یا کال آف دیوتی 3؟

majid322
23-12-2011, 16:54
همین بازیه... :46:

E Z I O
23-12-2011, 23:50
سلام من با کارت گرافیک gtx 560 و سی پیو corei3 و رم 4 میتونم با گرافیک خوب اینو بازی کنم؟
بله به راحتی!

aminjeddi
24-12-2011, 00:07
گرافیکتون پایینه....اما امتحانش ضرر نداره :46:
کاملا درست گفتی گرافیک پایین بود! یه سوال جدیدتر دارم!:20:
اگه کارت گرافیکم رو UP کنم تا حدود دو گیگ با سایر مشخصاتی که گفتم میشه راحت بازی کرد؟
.................................................. .
بتلفیلد 3 رو که خریدم به طرف گفتم میشه یه بار بازی رو روی سیستم خودت ببینم چجوریه؟ اجرا کرد و دیدم اوه اوه عجب گرافیکی!!! یه چند دقیقه بعد از بازی اومده بود بیرون بتمن آرخام سیتی رو اجرا کرد دیدم بازی جالب اجرا نمیشه انگار سیستمش کم میاورد. خودم قبلا بتمن رو روی سیستم خودم عالی اجرا کرده بودم. خلاصه با خودم گفتم این بابا بتمن به زور رو سیستمش اجرا میشه ولی بتلفیلد راحت اجرا میشه پس حتما سیستم من میترکونه! نگو اون بتمنه خراب بوده به یکی فروخته یارو اومده پس بده داشتن تست میکردن!:31:

mr.reza
24-12-2011, 22:25
دوستان یک مرحله هست باید دنبال یک نفر بکنی ! اونجا که فرار میکنه میره بالای پل !! من بهش رسیدم اما من و میزنه نامرد :دی

E هم میزنم اما باز کتک میخورم ! میشه راهنمایی کنید ؟

hadi h
25-12-2011, 04:26
دوستان من دیروز رفتم و یه کارت gtx 560 ti خریدم !
و بازی رو روش تست کردم !! من قبلایه gt220 داشتم و بازی رو به زور روش اجرا کردم ! ولی خب بهم نچسبید بازی !!!!
ولی حالا با این گرافیک ازی کردم عجب چیزیه ! خیلی حال می ده !
ولی خب من هنوزم می گم گی مپلی فقط کال اف !
اینم چند تا اسکرین ششات از بازی :

این چند تا عکس اول با رزولیشین 1280*1024 هست و تمامی جزیئات و گرافیک ultra:

این چند تا هم با رزولیشین 1600*1200 هستن و تمامی جزیئات و گرافیک ultra :

اینم 640*480 هست و پایین ترین جزئیات و گرافیک Low :

m-530
25-12-2011, 20:05
بسیار عالیه خیلی عالی

بهترین بازی

Dav0od
26-12-2011, 20:30
سلام ...
آقا اونجا که یکی از هم رزم ها کنارت با دوربین به یه جایی نگاه می کنه و خودت هم نقش تک تیرانداز و داری باید چیکار کنی ؟
هیچ هدفی نیست ! همون جا که پائین ساختمون یه پارکینگه ...
ممنون از دوستان

B.3.S.T
26-12-2011, 23:19
سلام ...
آقا اونجا که یکی از هم رزم ها کنارت با دوربین به یه جایی نگاه می کنه و خودت هم نقش تک تیرانداز و داری باید چیکار کنی ؟
هیچ هدفی نیست ! همون جا که پائین ساختمون یه پارکینگه ...
ممنون از دوستان

اونجا باید چراغهای داخل محوطه ی پارکینگ رو بزنی...

soltan_reza
01-01-2012, 08:35
سلام دوستان

من تو این بازی یه جا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم

یه جا هس که Kaffarov کنار استخر افتاده و یه سرباز روسی با من صحبت میکنه که Solomon قراره نیویورک و پاریس رو بترکونه

بعد یه سر باز میاد میگه بخواب رو زمین

اونجا من هر دکمه‌ای که میزنم هیچ عکس العملی‌ نشون نمیده و اون سرباز به من شلیک میکنه

نمیدونم چیکار باید بکنم

ممنون میشم کسی‌ راهنمایی بکنه

B.3.S.T
01-01-2012, 14:57
سلام دوستان

من تو این بازی یه جا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم

یه جا هس که Kaffarov کنار استخر افتاده و یه سرباز روسی با من صحبت میکنه که Solomon قراره نیویورک و پاریس رو بترکونه

بعد یه سر باز میاد میگه بخواب رو زمین

اونجا من هر دکمه‌ای که میزنم هیچ عکس العملی‌ نشون نمیده و اون سرباز به من شلیک میکنه

نمیدونم چیکار باید بکنم

ممنون میشم کسی‌ راهنمایی بکنه

باید همون سرباز که از رفیقاتم هست یهو از پشت میاد رو با تیر بزنی..البته قبل اینکه اون تو رو بزنه ;)

FOURTH RETURN
01-01-2012, 18:20
بازيش چطوره بخرم يا نخرم بازي نصب بشه يا نشه بشه يا نشه؟:31:

dsa dsa
01-01-2012, 18:31
گرافیک بازی خیلی عالیه شاید از MW3هم بلاتر باشه ..

Battle Field 4 هم 2013 می اد :31:

mjorh
01-01-2012, 19:56
خریدنشو ک حتما بخر...البته باس هفت خانه رستمو رد کنی !:31:

soltan_reza
01-01-2012, 20:14
باید همون سرباز که از رفیقاتم هست یهو از پشت میاد رو با تیر بزنی..البته قبل اینکه اون تو رو بزنه ;)

هیچ دکمه ای کار نمیکنه

چند بار سعی‌ کردم ولی‌ عین مجنون‌ها وایساده تکون نمیخوره

shahin_mp3
03-01-2012, 23:27

100 % بخر :31:

wichidika
04-01-2012, 12:15
نقدی بر فضاسازی بازی ویدیویی آمریکا علیه فرمانده سپاه قدس

«میدان نبرد 3» سردار قاسم سلیمانی را هدف گرفته است
خبرگزاری فارس: یک کارشناس بازی‌های ویدئویی به نقد و بررسی بازی‌ ویدئویی "میدان نبرد 3" پرداخته و پرده از برخی از اهداف سیاسی پشت پرده این بازی برداشته، بازی رایانه‌ای ضد ایرانی که خاصا به مقوله سپاه قدس و سردار سلیمانی فرمانده این نیرو پرداخته است.

به گزارش فارس، مدتی است که بازی رایانه‌ای "بتل‌فیلد 3" (میدان نبرد 3) در بازارهای سراسر جهان منتشر شده است. هر چند که نقدهای بسیار زیادی از این بازی منتشر شده اما در این مقاله سعی می‌شود به نکاتی پرداخته شود که در سایر تحلیل‌ها یا بدان اشاره نشده یا مورد بی توجهی قرار گرفته است.

- بازی بتل‌فیلد 3: :4:
بازی «بتل‌فیلد ۳» یا «میدان نبرد ۳» یک بازی ویدئویی اکشن از مجموعه بازی‌های بتل‌فیلد است که توسط شرکت سوئدی DICE تولید و توسط شرکت الکترونیک آرتز برای پلی‌استیشن ۳، ایکس‌باکس ۳۶۰ و ویندوز منتشر شده است.

- داستان بازی:

سال ۲۰۱۴، گروهبان دوم «بلکبرن» از اعضا نیروی دریایی آمریکا به منظور مبارزه و مقابله با عملیات‌های تروریستی گروه نظامی با عنوان " People's Liberation and Resistance " به معنای «گروه آزادی و مقاومت مردمی» که در بازی با عنوان PLR یاد می‌شود به سلیمانیه عراق اعزام می‌شوند. پس از آن گروهبان «بلکبرن» و تیمش برای دستگیری «البشیر» (Al-Bashir) به سمت «تهران» می‌روند. در خزانه بانکی در تهران که مملو از دلارهای آمریکایی است! در می‌یابند که «پی ال آر» به تجهیزات هسته‌ای قابل حمل روسی دست یافته‌اند و اینکه ۲ دستگاه از این تجهیزات مفقود شده است.
«بلکبرن» درخواست پشتیبانی می‌کند و کاروان نظامی «ام ۱ آبرامز» که به وسیله سرجوخه «میلر» برای کمک به گروه «بلکبرن» آمده ولی سرجوخه میلر توسط PLR اسیر می‌شود. و گلوی سرجوخه «میلر» توسط «سلیمان» در یک اقدام تروریستی بسیار شبیه به اقدامات القاعده در مقابل دوربین بریده می‌شود.
طی عملیاتی در تهران البشیر دستگیر می‌شود و در آخرین جملات قبل از مرگ، از قصد سلیمان مبنی بر انفجار دو سلاح هسته‌ای در نیویورک و پاریس سخن به میان می‌آورد.
اما پس از مدتی بمب هسته‌ای در پاریس منفجر می‌شود و 80 هزار نفر کشته می‌شوند؛ و بالاخره پس از درگیری‌های فراوان سلیمان توسط بلکبرن کشته می‌شود و بلکبرن سلاحی را که قرار است در نیویورک منفجر شود در اختیار می‌گیرد.

- «پی ال آر»
بازی‌هایی که اخیرا توسط شرکت‌های معروف و بزرگ علیه جهان اسلام ساخته شده‌اند به منظور انحراف افکار مخاطبین و توجیه اقدامات خود در کنار کدها و نشانه‌های واقعی از نشانه‌های انحرافی و یا دو پهلو نیز استفاده می‌کنند تا اهداف اصلی و واقعی را پشت هدف‌های دم دستی مخفی کنند و یا حتی با قرار دادن چند نماد و نشانه از چند موضوع مختلف در یک نماد یا کاراکتر همزمان به چند موضوع اشاره کنند. یکی از ابهامات در خصوص «گروه آزادی و مقاومت مردمی» است. واقعا نظامیان «پی ال آر» چه کسانی هستند؟ کدها و نشانه‌هایی در بازی باعث شده تا بسیاری فکر کنند این گروه اشاره به پژاک یا حتی منافقین دارد!؟ با بازخوانی نمادهایی از این نظامیان سعی در شناسایی این گروه در عالم واقعیت داریم.

- ملیت نظامیان «پی ال آر»
«پی ال آر» نظامیان ایرانی معرفی شده‌اند، گروه تروریستی که به زبان فارسی صحبت می‌کنند و فحش‌های رکیک آنها به آمریکاییان حاکی از اوج تنفر آنها از نظامیان آمریکایی است. (فرهنگ فحاشی به این گروه نظامی منتسب شده امری است که بیشتر در نظامیان آمریکا دیده می‌شود تا ایرانیان). جالب‌تر اینکه در شهر به اصطلاح سلیمانیه، با افرادی مواجه می‌شوید که به زبان فارسی صحبت می‌کنند و پلاک ماشین‌ها، ایرانی است؛ و البته در یکی از پلاک‌های ماشین‌ها بجای شماره نوشته شده «نشانه تهران». آیا واقعا قابل باور است که این استفاده از این نمادها، توسط آمریکایی‌ها پس از سال‌ها اشغال عراق و حضور نظامی در منطقه، کاملا به صورت اشتباهی و سهوی باشد یا واقعا هدفی در پشت آن نهفته است؟

- منطقه عملیاتی نظامیان «پی ال آر»
نظامیان «پی ال آر» گروهی ایرانی معرفی شده که فعالیت‌های نظامی و تروریستی در داخل و خارج مرزهای ایران از تهران گرفته تا سلیمانیه و پاریس و نیویورک و... دارند. نقطه قابل توجه در مورد اولین عملیات این بازی یعنی عملیات در سلیمانیه عراق این است که هر چند در بازی اعلام می‌شود که شما در سلیمانیه عراق عملیات انجام می‌دهید که تاکید بر این اسم به منظور دیگری گنجانده شده، اما در حقیقت وقتی در ابتدای بازی شما توجیه عملیاتی می‌شوید بالای نقشه عبارت البصره نقش بسته است، یعنی عملیات در شهر بصره انجام می‌شود! رابطه سلیمانیه در شمال عراق با بصره در جنوب عراق چیست. یعنی حتی سازندگان بازی دسترسی به نقشه عراق نداشته‌اند و این اختلاف چند صد کیلومتری می‌تواند تصادفی باشد؟
همانطور که می‌دانید پیروان مسلمان شهر بصره عمدتاً اعضای فرقه شیعه جعفری هستند. (همانند شیعیان ایران) و در حقیقت «پی ال آر» گروه نظامی اسلامی و خاصا پیرو مکتب شیعه هستند و به همین منظور پایگاهشان در عراق را شهر بصره انتخاب کرده‌اند.

- سلاح‌های نظامی «پی ال آر»
در بازی با نظامیان «پی ال آر» متوجه می‌شویم که مسلح به سلاح‌هایی چون کلاشینکف و ژ 3 هستند، سلاح‌هایی که به ترتیب سلاح سازمانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش جمهوری اسلامی ایران است. هر چند شاید این امر را بتوان به بازار سیاه فروش سلاح منتسب کرد چرا که به عنوان مثال سلاح کلاشینکف سلاحی است که در درگیری‌های بسیاری از کشورها از خاورمیانه گرفته تا آفریقا مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما نکته جالب‌تر اینکه یکی دیگر از سلاح‌های این گروه نظامی سلاح خیبر 2002 است. به نظر شما سلاح خیبر ساخت صنایع دفاعی ایران در دست نظامیان گروه «پی ال آر» چه توجیهی دارد؟ آیا هدف از این کار ارتباط دادن تروریسم بین‌المللی با نیروهای نظامی ایران نیست؟ و با توجه به اینکه در زمان حمله به تهران شما با سازمان‌های نظامی ایران چون سپاه و ارتش مواجه نمی‌شوید، بلکه صرفا با «پی ال آر» در گیر می‌شوید، گروهی که به ادوات نظامی چون سلاح‌های سازمانی نظامیان ایران، تانک، بالگرد، هواپیما، خودروهای نظامی و... مجهز هستند آیا برداشت شما غیر از این است که «پی ال آر» نه یک گروهک نظامی تروریستی بلکه در حقیقت سازمان رسمی نیروهای نظامی ایران است؟

- سلیمان کیست؟

کدهای مختلفی در بازی در خصوص سلیمان مطرح می‌شود، کدهای ضد و نقیضی که نیاز به بررسی و پالایش دارد. دوست و متحد «فرخ البشیر» رهبر کودتاچیان اسلامی در ایران، خائن به فرخ البشیر و سوء استفاده از قدرت و سرمایه او به منظور تهیه بمب هسته ای از روس‌ها، مامور نفوذی وزارت امنیت داخلی آمریکا به منظور جاسوسی از البشیر و یا تروریست مسلمان ضد آمریکایی یا ...؟ راستی اگر سلیمان را یک مامور آمریکایی بدانیم: چرا وی پس از سرقت بمب‌های هسته ای آن‌ها را به آمریکا تحویل نداد؟ چرا بمب هسته ای در پاریس منفجر می‌شود؟ چرا گلوی میلر سرباز آمریکایی توسط سلیمان در مقابل دوربین بریده می‌شود؟ چرا سلیمان قصد انفجار بمب هسته‌ای در نیویورک را دارد؟ سلیمان؟ سلیمان!

- گویا همه چیز در این بازی حول شخصیتی به نام سلیمان می‌چرخد

فرد نظامی که محدود به مرزهای جغرافیایی ایران نیست و حوزه عمل او در عراق، فرانسه، آمریکا و ... است و به همین دلیل بسیار سفر می‌کند، شخصی با هوش که حتی توانایی فریب و جلب اعتماد بخشی از نیروهای امنیتی آمریکا داشته، اما در عین حال تفکرات ضد غربی و خاصا ضد آمریکایی دارد و به همین منظور قصد عملیات تروریستی و انفجار بمب هسته ای در آمریکا را دارد و با توجه به اینکه با وجود تمام کوشش‌ها برای مقابله با او، بمب هسته ای را در پاریس منفجر می‌کند بالطبع از قدرت و توانایی‌های بالای مدیریتی و نظامی در سطح بین‌الملل برخوردار است.
شاید شما هم با خواندن توضیحات فوق حدس‌هایی در باره شخصیت سلیمان داشته باشید اما پذیرش این موضوع و حتی در بیان آن تردید کنید به همین منظور موضوع دیگر یعنی تاریخ انتشار بازی را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
بازی با عملیاتی از سلیمانیه عراق شروع می‌شود به منظور از بین بردن گروه اسلام‌گرای شیعه «پی ال آر» که در حقیقت نظامیان ایران بوده و در پایان بازی (تک کاربره) آن با قتل سلیمان در نیویورک و جلوگیری از انفجار بمب هسته‌ای به اتمام می‌رسد. بازی «میدان نبرد ۳» در ۲۵ اکتبر ۲۰۱۱ در آمریکای شمالی، ۲۸ اکتبر ۲۰۱۱ در اروپا و ۲ نوامبر ۲۰۱۱ در ژاپن منتشر شد. راز و ارتباط تاکید بر سلیمان و اوایل ماه نوامبر 2011 در چیست؟ اگر سری به آرشیو اخبار در اینترنت بزنید پی به این راز می‌برید.
رازی که سایت صدای آمریکا نیز بر آن تاکید کرده و ناخواسته آن را فاش می‌کند، این سایت در خبر مربوط به واکنش جوانان ایرانی به این بازی رایانه‌ای را چنین آغاز کرد: «بازی» بتل‌فیلد ۳ در ادامه بازی اینترنتی «بتل‌فیلد 2» هم زمان با آغاز تنش‌ها بین آمریکا و ایران در رابطه با توطئه ترور سفیر عربستان سعودی در واشنگتن منتشر شد.
بله پس از سناریو از پیش طراحی شده ترور سفیر عربستان سعودی در آمریکا، بازی میدان نبرد 3 منتشر و دقیقا پس از آن جنجال رسانه‌ای غرب علیه سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس آغاز شد و خبرگزاری‌ها با انتشار خبری از احتمال ترور وی توسط دولت آمریکا پرده بر داشتند. طبق این خبر «جک کین» فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش آمریکا که در کنگره حضور داشت با اشاره به طرح ترور مقامات ایرانی به ویژه مقامات ارشد سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران، گفت: چرا آنها را به قتل نرسانیم؟ ... چرا ما عامدانه آنها را ترور نکنیم؟ نمی‌گویم که اقدام نظامی انجام دهیم، من پیشنهاد می‌دهم عملیات محرمانه انجام دهیم.
همچنین «رویل مارک گریچ» از کارشناسان موسسه دفاع از دموکراسی اظهار داشت: فکر نمی‌کنم بتوانید بدون به قتل رساندن یکی از آنها، مرعوبشان کنید. قاسم سلیمانی خیلی زیاد سفر می‌کند، بروید او را دستگیر کنید یا به قتل برسانید! آیا هیچ عقل سلیمی باور می‌کند وقوع این اتفاقات با این توالی زمانی می‌تواند کاملا تصادفی و این تحلیل مبتنی بر توهم توطئه باشد؟
در این بازی به نکات دیگر نیز اشاره شده است. یکی از آنها نگهداری از بمب اتمی در خزانه بانکی در پایتخت ایران است. بانکی که در آن اثری از ریال نیست و فقط دلار دیده می‌شود. دلار، تروریسم، بمب هسته ای، بانک ایرانی. بهانه حمایت مالی از نهادهای تروریستی و مجری در فعالیت‌های هسته‌ای که در سابق منجر به تحریم برخی از بانک‌ها شد و اخیرا نیز از یک سو آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در یک اقدام کاملا سیاسی گزارشی علیه فعالیت‌های هسته‌ای ایران منتشر کرد و از سوی دیگر تحریم بانک مرکزی ایران به منظور تضعیف صادرات نفت ایران و منع دستیابی ایران به منابع مالی برای برنامه هسته‌ای و نیز اتهام پول‌شویی توسط بانک مرکزی مطرح شد.
البته نکته اقتصادی دیگر بازی بتل‌فیلد 3 در تهران نمایش صندوق صدقات با دقت و گرافیک بالا به گونه ای که هر مخاطبی متوجه آن می‌شود. نکته قابل توجه در صندوق صدقات این است که روی این صندوق‌ها نمادی از آنارشی (هرج و مرج) حک شده که دلالت بر استفاده از پول این صندوق‌ها برای ایجاد هرج و مرج در سراسر دنیا دارد! به همین دلیل دشمن سعی کرده این سمبل و نماد را در اذهان عمومی دنیا به عنوان منابع مالی تروریست‌ها مطرح کند، آیا در آینده نزدیک یا دور بعد از نهادهای مالی چون بانک‌ها و نهادهای نظامی چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باید منتظر حملات رسانه ای غرب علیه کمیته امداد امام خمینی (ره) باشیم!؟

گزارش از مهدی حق وردی طاقانکی

mjorh
04-01-2012, 12:21
بازم هموطنامون شرو کردن.....!:31:
بابا بی خیال یه بازی بازیش کردیم تموم شد رف...!
هیچ گیمری ب اینجور نشانه ها توجه نمیکنه ....وسط جنگ کی میره رو صندوق صدقاتو بخونه آخه!:31: من خودم اصن صندوقو ندیدیم!

CRIS Joon CR7
04-01-2012, 13:23
خداییش دیگه داریم خیلی مسئله رو گنده میکنیم
هر چی فیلم و بازی و انیمیشن هست توش پره از نشونه های فراماسونی و دجال و آخر و زمان اونوقت اومدیم گیر دادیم به یه بازی
این کوتاه فکری بعضی هارو میرسونه:27:

ck98
04-01-2012, 19:51
میگم ما هم یک بازی بزنیم حمله به NYC هان ؟؟؟؟؟؟؟ :27::27::5::5:

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

بسیار عالیه خیلی عالی

بهترین بازی

موندم اگه کال اف بازی کنی چی بگی

crowe
04-01-2012, 20:01
دوستان اين پچ شماره 2 بازي به حجم 2.5 گيگ كه گره OUTLAWS ريليز كرده ، تاثيري هم در اجراي بازي داره؟

alipsp
04-01-2012, 20:06
بیچاره و بینوا dice و ea
این همه بازی ساختن به همه سوراخهای این جهان هستی انگولک کردن یه بازی هم تو ایران ساختن و این ملت رو بازی دادن
بعده این همه بازی فقط یکیش حمله به ایران بود
ما چی....
4-5 تا بازی پیزوری و آبکی ساختیم همش یا جنگ با آمریکا بود یا با اسرائیل
چرا اینقدر بی جنبه هستیم.چرا
الله اکبر...:31:

mjorh
04-01-2012, 20:52
میگم ما هم یک بازی بزنیم حمله به NYC هان ؟؟؟؟؟؟؟ :27::27::5::5:

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------

موندم اگه کال اف بازی کنی چی بگی

کال آو بازی کنه میگه هیچی ب BF3 نمیرسه!:31:

Microsoft Windows
04-01-2012, 21:13
بازی خیلی مزخرفی بود صدا گذاری در حد صفر صدای ایرانی ها که دو نفر بچه سوسول رو معلوم نیست از کجا پیدا کرده بودن فقط گرافیکش خوب بود به جزییات توجه نکرده بودن مراحلش کم بود و زود تموم شد کلا حال نکردم باهاش.

shahin_mp3
04-01-2012, 23:23
چه گیری دادینا :21:

alpha007
04-01-2012, 23:51
ببینم بازی اونجاییکه دو نفر بعد از تصادف ماشین تو شهر با هم درگیر میشن، دیگه تموم میشه؟
فکر میکردم بهتر از اینا باشه آخرش...

sourena
05-01-2012, 00:10
تموم میــشه!

آخرش رو خیــلی بد تموم کردن متاسفانه!

hno
05-01-2012, 11:01
باسلام و خسته نباشید
همانطور که میدونید برای آنلاین بازی کردن battelfield 2 باید 2 چپ دانلود بشه . یکی 500 مگ که دانلود کردم و دگیری برنامه ای هست که بازش کنی ، میره برای دانلود 1.9 گیگابایت .پچ 1.5

سوال من این هست ، چون من یکشبه نمیتونم دانلودش کنم میخواستم ببینم آیا امکانش هست این فایل رو در چند شب مختلف دانلود کنم ؟ مثلا امشب 800 مگابایت رو دانلود کردم ، فردا شب که بازش کنم ادامش رو میده یا دوباره از اول دانلود میکن ؟ یا لینکی هست که اون رو دانلود کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

mjorh
05-01-2012, 14:56
والپیپر :

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

باسلام و خسته نباشید
همانطور که میدونید برای آنلاین بازی کردن battelfield 2 باید 2 چپ دانلود بشه . یکی 500 مگ که دانلود کردم و دگیری برنامه ای هست که بازش کنی ، میره برای دانلود 1.9 گیگابایت .پچ 1.5

سوال من این هست ، چون من یکشبه نمیتونم دانلودش کنم میخواستم ببینم آیا امکانش هست این فایل رو در چند شب مختلف دانلود کنم ؟ مثلا امشب 800 مگابایت رو دانلود کردم ، فردا شب که بازش کنم ادامش رو میده یا دوباره از اول دانلود میکن ؟ یا لینکی هست که اون رو دانلود کنم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

خب میتونی از نرم افزار دانلود منجر IDM استفاده کنی:46:

hno
05-01-2012, 17:31
والپیپر :

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

خب میتونی از نرم افزار دانلود منجر IDM استفاده کنی:46:

دوست عزیز مشکل این که برنامه رو که باز میکنی ، از داخل خود برنامش شروع به دانلود فایلها میکن که حجمش رو نوشته 1.9 گیگبایت .

آیا کرک 1.5 این بازی به صورت لینک هست که بتونم کل ازن 1.9 گیگابایت رو از یک لینک دانلود کنم ؟

با تشکر

soltan_reza
06-01-2012, 17:26
ببینم بازی اونجاییکه دو نفر بعد از تصادف ماشین تو شهر با هم درگیر میشن، دیگه تموم میشه؟
فکر میکردم بهتر از اینا باشه آخرش...

آره تموم می‌شه

خوب بمب رو گرفتن و خنثاش کردن

چه انتظاری داشتی؟

MaMaD LooTi
06-01-2012, 18:43
با سلام
دوستان من تازه بازی رو خریداری کردم و نصب کردم. اول بازی توی قطار یه مشکل دارم میشه بگید چطور باید رد کنم بازی رو. اونجا که طرف بمب میزاره که واگن رو جدا کنه و باید دکمه
E
رو بزنیم تا از پنجره بیرون بره. بعد که اسپیس میزنم میپره به واگن بعدی مچسبه. طرف از پنجره شلیک میکنه من میوفتم. بعد میگه اسپیس بزن هر چی میزنم بالا نمیره. بعد از سه بار هم میوفتم و میمیره. باید چکار کنم که بتونم وارد قطار بشم دوباره. مرسی اگه راهنمایی کنید.

alpha007
06-01-2012, 19:10
اینم یه آهنگ زیبا از این بازی:

shahin_mp3
06-01-2012, 23:46
با سلام
دوستان من تازه بازی رو خریداری کردم و نصب کردم. اول بازی توی قطار یه مشکل دارم میشه بگید چطور باید رد کنم بازی رو. اونجا که طرف بمب میزاره که واگن رو جدا کنه و باید دکمه
E
رو بزنیم تا از پنجره بیرون بره. بعد که اسپیس میزنم میپره به واگن بعدی مچسبه. طرف از پنجره شلیک میکنه من میوفتم. بعد میگه اسپیس بزن هر چی میزنم بالا نمیره. بعد از سه بار هم میوفتم و میمیره. باید چکار کنم که بتونم وارد قطار بشم دوباره. مرسی اگه راهنمایی کنید.

باید پشت سر هم بزنی اسپیس

CRIS Joon CR7
07-01-2012, 09:26
من که دانلودش نکردم ولی چیز خوبی به نظر میاد مخصوصا
Fix blend into vehicle problem when entering a vehicle in the Campaign:46:
Fixed issue on The Great Destroyer where you could equip a gun before entering the train
این دوتا رو خودم به عینه دیدم:21:

redman
07-01-2012, 15:06
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میتونم این بازی رو واسه xbox تهیه کنم؟

mojtaba57
07-01-2012, 21:34
دوستان لطفا کمک کنید.
من مرحله دوم بازی هستم که به تهران حمله می کنن. تو اون قسمت که از ماشین پیاده می شیم و از یه پل آر پی جی می زنن و تانکر می ترکه. بعد می گه دنبال یه نفر برم و دشمن رو flank کنم. ولی وقتی به اون دو نفر که زیر پل نشستن می رسم هیچ کاری نمی کنن و بازی ادامه پیدا نمی کنه.فکر کنم باگ داره.اگر اینطوره کرکی ازش هست؟

shahin_mp3
07-01-2012, 21:48
دوستان لطفا کمک کنید.
من مرحله دوم بازی هستم که به تهران حمله می کنن. تو اون قسمت که از ماشین پیاده می شیم و از یه پل آر پی جی می زنن و تانکر می ترکه. بعد می گه دنبال یه نفر برم و دشمن رو flank کنم. ولی وقتی به اون دو نفر که زیر پل نشستن می رسم هیچ کاری نمی کنن و بازی ادامه پیدا نمی کنه.فکر کنم باگ داره.اگر اینطوره کرکی ازش هست؟

یعنی چی بازی ادامه پیدا نمی کنه ؟

میاد از بازی بیرون ؟

یا چیزی نمی گه ؟

mojtaba57
07-01-2012, 23:14
یعنی چی بازی ادامه پیدا نمی کنه ؟

میاد از بازی بیرون ؟

یا چیزی نمی گه ؟

از بازی بیرون نمیاد. ولی انگار نمی فهمه من دنبالشم. میرسم به محلی که سرباز آمریکایی هستن و زیر پل نشستن بازی همینطور ادامه میده وهمه هم شلیک میکنن ولی سربازا از جاشون بلند نمیشن که برن جایه دیگه تا من هم باز دنبالشون برم. انگار نمیفهمه دنبالش اومدم چون یه کم ازش دور میشم باز فلش followمیاد.

B.3.S.T
07-01-2012, 23:31
از بازی بیرون نمیاد. ولی انگار نمی فهمه من دنبالشم. میرسم به محلی که سرباز آمریکایی هستن و زیر پل نشستن بازی همینطور ادامه میده وهمه هم شلیک میکنن ولی سربازا از جاشون بلند نمیشن که برن جایه دیگه تا من هم باز دنبالشون برم. انگار نمیفهمه دنبالش اومدم چون یه کم ازش دور میشم باز فلش followمیاد.

restart level کن...
خوردی به سوتیای بازی!!

mojtaba57
08-01-2012, 16:38
restart level کن...
خوردی به سوتیای بازی!!

انجام دادم نشد
.دوستان کسی کرک این بازی رو داره؟

VAMP!RE
08-01-2012, 21:31
انجام دادم نشد
.دوستان کسی کرک این بازی رو داره؟

بفرما اینم کرکش :

konami-pes
08-01-2012, 23:22

از مغازه دیگه:31: درسته ممنوعه ولی اکثرا میفروشن:8:

mrbahram
09-01-2012, 01:17
دوستان لطفا کمک کنید.
فکر کنم از کرک نباشه برا منم همین طور میشه بعد دوسه بار از چک پوینت قبلی لود کنی درست میشه.....

ziba12
09-01-2012, 14:48
بهترین بازی که تو این چند دهه بازی کردم . پس از igi

mojtaba57
09-01-2012, 16:34
فکر کنم از کرک نباشه برا منم همین طور میشه بعد دوسه بار از چک پوینت قبلی لود کنی درست میشه.....

برام درست شد.از پست های قبل سیو کامل یکی از دوستان رو پیدا کردم که کل مراحل باز بود.از تو اون مرحله رو شروع کردم درست شد.
با تشکر از همه بچه ها

shahin_mp3
12-01-2012, 22:08

توپخونه...................

MaMaD LooTi
16-01-2012, 14:08
با سلام.
دوستان مرحله 2دوم باید باشه. جایی که از پشت یه ساختمان بلند من با یکی دیگه از سربازا باید داخل ساختمان بشیم. که من باید قفلک بگیرم یارم بپره و نردبان رو بگیره بعد میفرسته نردبان رو پایین من هم میرم بالا. بعد از یه پنجره باید بپریم داخل. وقتی میریم داخل با یه سرباز یار من درگیر میشه. میگه E بزن . بعد کلیک موس رو نشون میده. هر کاری میکنم اون یارو من رو می کشه. باید چکار کرد اونجا!!!!!!!!!!!

konami-pes
17-01-2012, 09:56
من این بازی رو با برنر مکس و واسه LT3 میخوام اما هیچ جا نداره لطفا یکی سایتی رو معرفی کنه اطمینانی که ازش خرید پستی کنم.مرسی

mjorh
17-01-2012, 20:34
Alan Kertz از تیم سازنده BF3 برای ساخت یک عنوان دیگر جدا شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقای Alan Kertz که طراح گیم پلی عنوان شوتر Battlefield 3 در تیم سازنده این بازی بود از این تیم جدا شده است و دیگر در آن فعالیت ندارد.البته او گفت که از استودیو DICE بیرون نرفته و فقط از تیم سازند Battlefield 3 جدا شده.
.
بر اساس دیگر اطلاعات به دست آمده آقایان Gustav Halling و Tim Kjell جانشین وی در این تیم سازنده خواهند بود.Alan Kertz اکنون به سراغ ساخت دیگر عناوین استودیو DICE رفته است اما هنوز معلوم نیست دقیقا کدام عناوین.
.
حالا شایعات درباره این که وی بر روی کدام بازی کار میکند بسیار زیاد شده اند؛اما احتمال این که وی در حال ساخت قسمت هایی از Mirror`s Edge یا نسخه جدید Battlefield باشد از همه شایعات قوی تر هستند.
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehraboun1985
18-01-2012, 10:30
با سلام.
دوستان مرحله 2دوم باید باشه. جایی که از پشت یه ساختمان بلند من با یکی دیگه از سربازا باید داخل ساختمان بشیم. که من باید قفلک بگیرم یارم بپره و نردبان رو بگیره بعد میفرسته نردبان رو پایین من هم میرم بالا. بعد از یه پنجره باید بپریم داخل. وقتی میریم داخل با یه سرباز یار من درگیر میشه. میگه E بزن . بعد کلیک موس رو نشون میده. هر کاری میکنم اون یارو من رو می کشه. باید چکار کرد اونجا!!!!!!!!!!!
تو بازی این قسمتهاش اعصاب خرد کنه. به جز این مرحله فکر کنم 3 جای دیگه هم هست که میگه یه دکمه ای رو بزن.
برای همه این مدل قسمتها:
دقیقا اون دکمه ای که میگه رو باید بزنید.
مثلا توی این مرحله،اول بهتون میگه که E رو بزنید و باید چندبار پشت سر هم این دکمه رو برنید. بعد یهو نشون میده که دکمه موس رو باید بزنید. اگه حواستون نباشه و مشغول زدن دکمه E باشید و وقتی موس رو نشون میده E رو بزنید(حتی اگه 1 بار زده باشید و بعد فوری ماوس رو کلیک کنید)، میمیرید و دوباره باید بازی کنید.
برای همین باید حواستون باشه.
هر دکمه ای رو که نشون میده،3-4 بار اون رو بزنید و بعد ولش کنید. تا دکمه بعدی رو بهتون بگه. اینطوری میتونید راحت ردش کنید.
(تو قسمتهای بعدیش،3 تا دکمه هست که باید بزنید)

konami-pes
20-01-2012, 11:15
من این بازی رو با برنر مکس و واسه LT3 میخوام اما هیچ جا نداره لطفا یکی سایتی رو معرفی کنه اطمینانی که ازش خرید پستی کنم.مرسی

کسی جواب نداد:41:
من این بازی رو واسه لایوش میخوام کسی سایتی سراغ نداره این بازی رو با امنیت کامل واسه لایو و به صورت برنر مکس داشته باشه؟

IRAN_KING
22-01-2012, 10:48
سلام این بازی روی کنسول چند دیسک هست و دیسک دوم برای چیه ؟!

mjorh
22-01-2012, 11:47
DICE : پچ رفع مشکل چت صوتی Battlefield 3 در راه است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چندی پیش DICE خبر خوبی برای طرفداران Battlefield 3 در کنسول PS3 اعلام کرد. سازنده این بازی از عرضه پچی مبتنی بر رفع مشکل چت صوتی برای کنسول PS3 خبر داد. این مشکل مدت های طولانی است که در انتظار برطرف شدن از سوی دست اندر کاران شرکت سازنده بازی بود اما اقدامی از سوی آنها مشاهده نمی شد. از زمان عرضه نسخه بتای بازی در سپتامبر ۲۰۱۱ طرفداران را منتظر گذاشته بود تا به امروز که اخبار خوشحال کننده ای از سوی آنها به گوش می رسد.
.
.
امروز در فروم Battlefield 3 مدیر تولید DICE آقای Tommy Rydling گفت : ما تمام مشکلات VOIP یا همان [voice over internet protocol] را به طور کامل برطرف کردیم و بازیکنان می توانند به بهترین شکل از آن استفاده کنند.
.
زمان دقیق عرضه این پچ در روزهای آینده توسط DICE اعلام می شود.

shahin_mp3
23-01-2012, 00:33
............................

Spaniuly
23-01-2012, 09:04
دسیک دوم ادامه دیسک اول :31:

ولی یه دیسکی هست که اپدیت کارت گرافیک و.................. توش است :31:
شاهین جان:18:! آپدیت کارت گرافیک دیگه چه صیغه ای هست؟

ایشون پرسیدن برای کنسول و یحتمل هم منظورشون اکس باکس هست... که همون دیسک اول برای کمپین هست و دیسک دوم اصلا ادامه دیسک یکم نیست... دیسک 2 هم محتوی بخش مولتی پلیر و نصب HD Content هست چیزی رو آپدیت نمی کنه کارت گرافیک دیگه چی بود نازل کردی؟

shahin_mp3
23-01-2012, 21:21
ببخشید حواسم نبود :31:

چون خودمم گرفتم برای PC یه دونه بود برای کارت گرافیک :31:

ho0rezam
24-01-2012, 11:29
چرا پست من پاک شد؟؟؟؟؟؟ من نه اسپم دادم نه هیچی!!!!!
مشکلم رو گفتم که تا حالا توی هیچ فرومی ندیدم جوابشو...!!!! دلیل پاک کردم چی بوده؟؟؟؟؟ چرا p30 فقط شده aQoA

من بازی رو نصب کردم.
امااااااا صفحه مشکی چشمک زن میاد، این اتفاق زمانی افتاد که گرافیکم رو آپدیت کردم
Ati Radeon HD 5700

لطفااااااااااااااااا اگه باز دارین لطف میکنیدو این پست بنده رو ترششششش میکنید...قبلش یه زحمت به خودتون بدین و بگین چرا....فقط بلدین ترش کنید.
اگه فک میکنید جواب مشکلم توی فروم هست نه نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با cpu0 هم حل نشد،

CRIS Joon CR7
24-01-2012, 14:33
چرا پست من پاک شد؟؟؟؟؟؟ من نه اسپم دادم نه هیچی!!!!!
مشکلم رو گفتم که تا حالا توی هیچ فرومی ندیدم جوابشو...!!!! دلیل پاک کردم چی بوده؟؟؟؟؟ چرا p30 فقط شده aQoA

من بازی رو نصب کردم.
امااااااا صفحه مشکی چشمک زن میاد، این اتفاق زمانی افتاد که گرافیکم رو آپدیت کردم
Ati Radeon HD 5700

لطفااااااااااااااااا اگه باز دارین لطف میکنیدو این پست بنده رو ترششششش میکنید...قبلش یه زحمت به خودتون بدین و بگین چرا....فقط بلدین ترش کنید.
اگه فک میکنید جواب مشکلم توی فروم هست نه نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با cpu0 هم حل نشد،
خب شما تو بخش مشکلات این بازی پست بدید:11:
هر کی هم پست شما رو پاک کرده کار درستی کرده چون جاش اینجا نبوده:11:

ho0rezam
24-01-2012, 18:51
والا ما اینجا هم توی صفحات کلی سوال دیدیم در مورد مشکلات بازی در هر صورت ممنون (هرچند چند وقته سانسورچی ها ریختن توی p30)

havas_1980
24-01-2012, 19:43
لطفااااااااااااااااا اگه باز دارین لطف میکنیدو این پست بنده رو ترششششش میکنید...قبلش یه زحمت به خودتون بدین و بگین چرا....فقط بلدین ترش کنید.همون موقع که پستتون پاک شده دلیلش هم ذکر شده بود.

دليل: مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موندم چطوری میتونین بگین که دلیل ذکر نشده بود!

pclord
25-01-2012, 01:45
روی الترا بازی کردم تا حالا گرافیکی به این قشنگی ندیده بودم ، بعضی قسمت هاش از بس واقعی بود فکر میکردم فیلم سینمایی هست. حیف که مراحلش زیاد نبود و زود تموم شد.

موفق باشید.

shahin_mp3
25-01-2012, 01:51
روی الترا بازی کردم تا حالا گرافیکی به این قشنگی ندیده بودم ، بعضی قسمت هاش از بس واقعی بود فکر میکردم فیلم سینمایی هست. حیف که مراحلش زیاد نبود و زود تموم شد.

موفق باشید.

اصلا لامصب همون تفنگ و نگاه می کردی حال می کردی

خیلی گرافیک به خصوص صدا گذاریش به من حال داد

rammmy
27-01-2012, 19:31
من این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم.به هر مغازه ای سر میزنم میگن نداریم.غیر مجازه.من واسه کنسول میخوام...ممنون میشم کمک کنید

shahin_mp3
27-01-2012, 23:05
من این بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم.به هر مغازه ای سر میزنم میگن نداریم.غیر مجازه.من واسه کنسول میخوام...ممنون میشم کمک کنید

برای کنسول که ریخته همه جا اگه برای PC بود یه چیزی

توپخونه داره

rammmy
28-01-2012, 09:02
برای کنسول که ریخته همه جا اگه برای PC بود یه چیزی

توپخونه داره

دوست عزیز من ساکن اصفهان هستم..هر مغازه ای رفتم ..گفتن نداریم.غیر مجازه!! حتی از توو جزیره کیش سراغ گرفتم اونجا هم نداشتن!!! حالا اگه میشه راهنمایی کنید..اگه خرید پستی هم باشه ممنون میم!!

clickestan
31-01-2012, 11:34
دوست عزیز من ساکن اصفهان هستم..هر مغازه ای رفتم ..گفتن نداریم.غیر مجازه!! حتی از توو جزیره کیش سراغ گرفتم اونجا هم نداشتن!!! حالا اگه میشه راهنمایی کنید..اگه خرید پستی هم باشه ممنون میم!!

این سوال منم هست برای pc تو اصفهان کسی جایی رو نمیشناسه؟

salar_aziz
01-02-2012, 07:28
و به منم بگین واسه pc تو مشهد از کجا برم بگیرم؟
یارو تا میگی battlefield3 داری مث جنایتکارا باهت رفتار میکنه و میگه نخیر!!
یجا هم رفتم گفت ذوستم داره میارم واست 30 تومن!!

ممنون

camry
01-02-2012, 19:17
خوب دیگه بی دلیل غیر مجاز اعلام کردن ولی سایت های خرید پستی این بازی که زیادن از جمله :

mjorh
02-02-2012, 13:43
B-F-3-ZOMBIE

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] photo%2F8L_kZTDm%2Fb-attle-field_3_zombie_mode-19.html)

konami-pes
04-02-2012, 10:56
واسه آنلاین بازی کردن این بازی نیاز به ردیم کد دارم؟من اورجینال بازی نمیکنم و با دیسک برنرمکس و LT3 میرم لایو

poonel
04-02-2012, 11:56
آقا یکی بگه من اول بازی چطور باید از مرحله مترو رد بشم. الآن گیر کردم تو مترو!

aban366
04-02-2012, 12:30

باید خیلی خیلی سریع E و space رو بزنی تا بتونی بری بالای ترن

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

اقا تو مرحله ایران اونجایی که از یه پنجره کوچیک وارد میشیم دو نفری و یه نفر بهمون حمله میکنه با چاقو و میگه E رو بزن من هر چی میزنم بازم میمیرم؟
موس رو باید چیکار کرد اون زمان یه لحظه عکس موسم میاد و میره نمیفهمم چیکار باید کرد در کنار زدن E?

konami-pes
04-02-2012, 12:42
واسه آنلاین بازی کردن این بازی نیاز به ردیم کد دارم؟من اورجینال بازی نمیکنم و با دیسک برنرمکس و LT3 میرم لایو

یعنی کسی این بازی رو لایو بازی نمیکنه جوابمو بده؟

hellboyhint
04-02-2012, 14:04
این سوال منم هست برای pc تو اصفهان کسی جایی رو نمیشناسه؟
دوست عزیز چرا هست
اتفاقا من از اصفهان تهیه کردم
اگه خواستی بهم Pm بده
:10:

shahin_mp3
04-02-2012, 20:59

باید خیلی خیلی سریع E و space رو بزنی تا بتونی بری بالای ترن

---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------

اقا تو مرحله ایران اونجایی که از یه پنجره کوچیک وارد میشیم دو نفری و یه نفر بهمون حمله میکنه با چاقو و میگه E رو بزن من هر چی میزنم بازم میمیرم؟
موس رو باید چیکار کرد اون زمان یه لحظه عکس موسم میاد و میره نمیفهمم چیکار باید کرد در کنار زدن E?

شما که گفتی با PS3 بازی می کنی

این جوابی هم ایشون گفتند برای PC

چی شد ؟ :13:

aban366
04-02-2012, 22:08

CRIS Joon CR7
06-02-2012, 19:35
من اینو رو PC رفتمش ولی میخوام با 360 هم بازیش کنم بنا به دلا یلی
این واسه 360 یه نسخه داره یعنی همین دو دیسکه که هست همون دو دیسک HD هست؟ یا حتما باید بگم که HD شو میخوام:11:

gta6767
06-02-2012, 19:58
سلام ببخشید هفته س دیگه که dlc می آید همه میتونن استفاده کنن؟

Layken
06-02-2012, 20:22
من اینو رو PC رفتمش ولی میخوام با 360 هم بازیش کنم بنا به دلا یلی
این واسه 360 یه نسخه داره یعنی همین دو دیسکه که هست همون دو دیسک HD هست؟ یا حتما باید بگم که HD شو میخوام:11:

برا 360 رو دو دیسک هستش که یک دیسکش برای نصب همون پچ HD به کار میره و دیسک دیگش برا اجرای بازی

CRIS Joon CR7
06-02-2012, 20:29
برا 360 رو دو دیسک هستش که یک دیسکش برای نصب همون پچ HD به کار میره و دیسک دیگش برا اجرای بازی
بعد من شنیدم اگه بخوای بهترین کیفیت رو بگیری باید بازی رو رو هارد بعد HD رو رو فلش نصب کنی
درسته؟
من فلش حجم بالا ندارم رو 8 هم که نمیشه؟
اصلا واقعیت داره؟:11:

Layken
06-02-2012, 21:01
بعد من شنیدم اگه بخوای بهترین کیفیت رو بگیری باید بازی رو رو هارد بعد HD رو رو فلش نصب کنی
درسته؟
من فلش حجم بالا ندارم رو 8 هم که نمیشه؟
اصلا واقعیت داره؟:11:
نه خب وقتی کنسولت هارد داره دیگه فلش به چه کار میاد مستقیم نصب روی هارد میشه دیگه
اگه هارد نداره تا اونجایی که یادم مونده حجم خود بازی و اون پچش با هم بیشتر از 8 گیگ میشن

poonel
06-02-2012, 21:29

لطفاً یکی راهنمایی کنه.

من با PS3 اینو بازی می کنم.

CRIS Joon CR7
06-02-2012, 23:04
دیسک دوم بازی نصب نمیشه چرا؟
همون پیغامی رو میده که فورزا میداد و نصب نمیشد
همون آشغالی که تو فورزا ریختن تو اینم ریختن حتما
چیکارش کنم؟:13:

Spaniuly
07-02-2012, 01:10
دیسک دوم بازی نصب نمیشه چرا؟
همون پیغامی رو میده که فورزا میداد و نصب نمیشد
همون آشغالی که تو فورزا ریختن تو اینم ریختن حتما
چیکارش کنم؟:13:
محسن جان HD Content این بازی فقط روی هارد نصب میشه فلش نمیشه قبلا هم پرسیده بودن گفته بودم من هم که هارد ندارم محروم موندم از HD Content اگه هارد ایکس باکس داری وصل کن بریز نداری که دیگه بیخیالش شو

CRIS Joon CR7
07-02-2012, 08:29
محسن جان HD Content این بازی فقط روی هارد نصب میشه فلش نمیشه قبلا هم پرسیده بودن گفته بودم من هم که هارد ندارم محروم موندم از HD Content اگه هارد ایکس باکس داری وصل کن بریز نداری که دیگه بیخیالش شو
درور بر شما..........:11:
برادر دیسک مربوط به HD Content نصب میشه ولی دیسکی که واسه Single Player باید نصب کرد که دیگه هنگام بازی درایو فعالیت نداشته باشه نصب نمیشه تا 97 درصد میره و زرت ارور میده و میگه دیسک تو تمیز کن
یه بار دیگه میگم HD Content نصب شده این که مورد داره دیسک خود بازیه
چیکار کنم؟:13:

Spaniuly
07-02-2012, 08:57
درور بر شما..........:11:
برادر دیسک مربوط به HD Content نصب میشه ولی دیسکی که واسه Single Player باید نصب کرد که دیگه هنگام بازی درایو فعالیت نداشته باشه نصب نمیشه تا 97 درصد میره و زرت ارور میده و میگه دیسک تو تمیز کن
یه بار دیگه میگم HD Content نصب شده این که مورد داره دیسک خود بازیه
چیکار کنم؟:13:
آهان فهمیدم... دیسک اصلی و شماره یک روی هارد نمیره... خوب این 2 تا دلیل داره یکی اینکه دیسک بد رایت شده یا روش خش افتاده و دیگه اینکه ممکنه به دلیل همون قضیه مکس بورنر اینا باشه ولی به نظرم ربطی نداره مشکلت اینه که دیسکت یا بد رایت شده یا خش افتاده چون من بتلفیلد رو موقع ال تی 2 روی هارد نصب کردم مشکلی نداشت

CRIS Joon CR7
07-02-2012, 09:07
آهان فهمیدم... دیسک اصلی و شماره یک روی هارد نمیره... خوب این 2 تا دلیل داره یکی اینکه دیسک بد رایت شده یا روش خش افتاده و دیگه اینکه ممکنه به دلیل همون قضیه مکس بورنر اینا باشه ولی به نظرم ربطی نداره مشکلت اینه که دیسکت یا بد رایت شده یا خش افتاده چون من بتلفیلد رو موقع ال تی 2 روی هارد نصب کردم مشکلی نداشت
خب حالا که نصب نمیشه و میخوام از رو درایو بازیش کنم دقیقا چقدر از عمر دستگاه و لنزش کم میشه؟
درایو که کار میکنه خیلی اعصابم میریزه به هم
ولی حالا هیچ راهی نداره نصب شه؟

bad_guy
07-02-2012, 11:00
خب حالا که نصب نمیشه و میخوام از رو درایو بازیش کنم دقیقا چقدر از عمر دستگاه و لنزش کم میشه؟

شما نمیتونی محتوای HD رو بدون هارد و از رو دیسک اجرا کنی،چون محتوای HD تو دیسک 2 هست و دیسک قابل بازی دیسک 1ـه.

CRIS Joon CR7
07-02-2012, 11:54
شما نمیتونی محتوای HD رو بدون هارد و از رو دیسک اجرا کنی،چون محتوای HD تو دیسک 2 هست و دیسک قابل بازی دیسک 1ـه.
چی میفرمایید بابا

( خیلی مودبانه گفتم)
کی گفته نمیتونم چند تا مرحله رفتم کلی هم حال داد اصلا مشکل برطرف شد:20:
در ضمن شما پست های قبلیمو بخونید مشکل چیز دیگری بود:27:

hadififax
07-02-2012, 15:38
سلام
دوستان BF3 من حدود 11 گیگه بدون هیچ کرک خاصی
برای بازی معمولی و گیر نداشتن توی صدا وگیر بازی باید بعد از وارد شدن به داخل بازی از طریق تسک , Set affinity رو از حالت AllProcesses به تیک فقط CPU 0 بازیرو ادامه بدم تا این مشکلش برطرف بشه ...شما هم به این صورت ؟
حالا با این اوصاف و حجم 11 گیگی برای آنلاین بازی کردن bF3 من فقط به دو چیز CDKEY و برنامه ORIGIN نیاز دارم ...؟! یعنی منظورم اینه که باز باید اون آپدیت 4 گیگی رو بگیرم ...؟ چون اینترنت من بدرد دانلود این حجم نمیخوره ... اگه جواب مثبت است لطفا بگید راهی است که چنین نیازی به صورت پست دریافت بشه ...؟
سوال بعدی و درواقع جمع بندی اینه که میخواستم بدونم مگه سیستم بازی که اراوئه داده شده و در این تاپیک عنوان کردید صحیح نیست !؟ پس چرا من با رم 2 گیگ OCZ پردازنده Core2due E7200 و گرافیک ATI 1GIG HD 4670 هنوز به صورت روان حتی با تنظیمات LOW نمیتونم گیم پلی روانی داشته باشم ...!؟ آیا محتویات بازیم کامل نیست ...کرک خاصی باید بریزم...پچ هنوز براش نیومده ...؟؟؟
ممنون

Spaniuly
07-02-2012, 23:02
نه وقتی دیسک خرابه کاریش نمی تونی بکنی ولی برای بازی های خطی نباید دیسک خراب باشه طوری که نتونی نصب کنی چون بلاخره یه جا گیر می کنه و نمی تونی ادامه بدی بازی رو... من تا به حال هر دیسکی که اینجوری بوده رو امتحان کردم یه جا بالاخره گیر میکنه

shahin_mp3
08-02-2012, 02:11
......................

nasrGod
08-02-2012, 09:58
سلام دوستان واسه ايكس باكس دوتا دي وي دي داره
دي وي دي 1 من نصب نميشه تا 46 درصد ارور ميده
ولي دي وي دي 2 كامل نصب ميشه
با توجه به اينكه بازي با دي وي دي 2 انجام ميشه لزومي داره دي وي دي اولم رو عوض كنم
ممنون ميشم راهنمائيم كنيد

CRIS Joon CR7
08-02-2012, 10:45
با توجه به اينكه بازي با دي وي دي 2 انجام ميشه لزومي داره دي وي دي اولم رو عوض كنم
اگه میخوای گرافیک بهتر با کیفیت تکسچر های بهتر و چند تا تغییر دیگه رو داشته باشی دیسک HD Content رو حتما باید نصب کنی ولی جای تعجبه که دیسک HD Content نصب نشده ولی دیسک Single Player نصب شده:18:

pooriya_hp
10-02-2012, 00:20
این مشکل الان برای اکثر بازی های جدید 360 وجود داره !

فورزا4 من هم همینطوری بود که بردم و عوضش کردم .... !!

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

دوستان این دیسک دوم من روی حافظه فلش ( 16 گیگ ) نصب نمیشه ... !

آیا راهی داره که نصب کنم و از hd بهره ببریم ؟؟

چون دستگاه من آرکید هست و هارد همراش نیست !!!

CRIS Joon CR7
10-02-2012, 00:38
این مشکل الان برای اکثر بازی های جدید 360 وجود داره !

فورزا4 من هم همینطوری بود که بردم و عوضش کردم .... !!

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------

دوستان این دیسک دوم من روی حافظه فلش ( 16 گیگ ) نصب نمیشه ... !

آیا راهی داره که نصب کنم و از hd بهره ببریم ؟؟

چون دستگاه من آرکید هست و هارد همراش نیست !!!
فکر نکنم راه دیگه ای باشه نصب HD فقط رو هارد اصلی:19:
تمام:5:

pooriya_hp
10-02-2012, 00:50
به هیچ وجه
تکرار میکنم به هیچ وجه روی فلش نصب نمیشه دیگر پست ندید در این باره
تمام

من پست های قبلی رو خونده بودم و اطلاع داشتم که روی فلش نصب نمیشه !

اما سوال اصلیم این بود که آیا راهی هست ؟ ( به غیر از نصب روی هارد 360 )

ضمنن بهتره که پست افراد رو Edit نکنید ( اون شکلکی که گذاشتید روی خط اول پست من )

و اینکه اجباری نیست که حتما جوابـــــ بدید !

--------------------

موفق باشید

CRIS Joon CR7
10-02-2012, 09:39
من پست های قبلی رو خونده بودم و اطلاع داشتم که روی فلش نصب نمیشه !

اما سوال اصلیم این بود که آیا راهی هست ؟ ( به غیر از نصب روی هارد 360 )

و اینکه اجباری نیست که حتما جوابـــــ بدید !

--------------------

موفق باشید
عزیزم تا جایی که ما میدونیم غیر از هارد اصلی رو حافظه دیگری نمیشه نصب کرد :11:
روش دیگه هم نمیدونم چون نیست :13:
با تشکر:11:

sanup2006
10-02-2012, 15:51
حتماََ نظرتون رو اعلام کنید. ممنون

pooriya_hp
11-02-2012, 18:05
دوستان من اونجایی هستم که سوار جتـــ شدیم ....

بعد از یه سری بمبارون رسیدم به اون قسمتی که یه چیزای نارنجی میاد روی زمین ...

حالا اینجا موندم ، باید چیکار کنم ؟

هرچی اونار رو هدف میگیرم و بمب میفرستم پایین هیچیشون نمیشه :دی

CRIS Joon CR7
11-02-2012, 18:26
دوستان من اونجایی هستم که سوار جتـــ شدیم ....

بعد از یه سری بمبارون رسیدم به اون قسمتی که یه چیزای نارنجی میاد روی زمین ...

حالا اینجا موندم ، باید چیکار کنم ؟

هرچی اونار رو هدف میگیرم و بمب میفرستم پایین هیچیشون نمیشه :دی
Night Vision رو فعال کن جت هایی که میخوان استارت بزنن و بلند شن رو بزن بعد هلیکوپتر هارو نشونه گذاری کن تا بچه ها بزننشون:11:

pooriya_hp
11-02-2012, 18:36
مشکل اینجاست که به غیر از اون نارنجی ااا هیچ چیزه دیگه ی نیست !

اون دوتا جت رو باند + یدونه هلیکوپتر رو هم قبلا زده بودم !!!

CRIS Joon CR7
11-02-2012, 18:47
مشکل اینجاست که به غیر از اون نارنجی ااا هیچ چیزه دیگه ی نیست !

اون دوتا جت رو باند + یدونه هلیکوپتر رو هم قبلا زده بودم !!!
هلی کوپتر ها بیشترن
دقیق یادم نیست
دوبار بازی کردم اینو اصلا اینجاش گیر نکردم:20:
به حرف های فرمانده هم گوش کن دقیق میگه چیکار کن چیکار نکن:11:

pooriya_hp
11-02-2012, 18:49
مشکل من اینجاست که این نارنجی ااا فقط هستن !

به جزء اینا دیگه هیچی نیست !

کسی نیست اینجا رو راهنمایی کنه ؟

Layken
11-02-2012, 22:40
مشکل من اینجاست که این نارنجی ااا فقط هستن !

به جزء اینا دیگه هیچی نیست !

کسی نیست اینجا رو راهنمایی کنه ؟

پوریا تا اونجایی که یادم میادش هدف میگرفتی تا رفقا بزنن قبلش هم باقی جت هایی که می خوان بلند شن رو میزدی اینارو رد کردی..؟

pooriya_hp
12-02-2012, 17:10
آره حامد اینا رو رد کردم ....

----------------------

حالا فردا ، پس فردا یه عکس میزارم ...

pooriya_hp
12-02-2012, 19:59
آره حامد اینا رو رد کردم ....

----------------------

حالا فردا ، پس فردا یه عکس میزارم ...
بچه ها این یه باگـــــــ بود که حل شد !

M0RTEZA_R
13-02-2012, 23:26
من تو کف صدای ایرانیا موندم.کر کر خندس.:31:

ali_n2011
14-02-2012, 00:04
خدایش اینم شد بازی
فقط resident evil به خاطر سوم شخص بون و امکان بازی با گیم پد
اصلا این بازیای اول شخص مثل این و کال آو حال نم ده. اگه امکان سوم شخص داشت باز می شد تحملش کرد.

M0RTEZA_R
14-02-2012, 06:06
کسایی که میخوان با قیمت بالا نگیرن چون نمیارزه

saeedsh7j
14-02-2012, 11:09
من بازی رو رو حالت نرمال تا اخر رفتم الان می خوام با حالت hard برم ولی بستس چی کار کنم باز شه؟

MOHAMMAD2010
15-02-2012, 14:15
آقا این جایی که میخوان وارد بانک بشن - اون یارو نردبونو میندازه ما میریم بالا بعد میپریم تو - یکی میاد با چاقو باید چی کار کنیم ؟ میگه E رو بزن و کدوم کلید موس رو ؟ من هر کار میکنم رد نمیشه !

lovely_killer
15-02-2012, 15:33
آقا این جایی که میخوان وارد بانک بشن - اون یارو نردبونو میندازه ما میریم بالا بعد میپریم تو - یکی میاد با چاقو باید چی کار کنیم ؟ میگه E رو بزن و کدوم کلید موس رو ؟ من هر کار میکنم رد نمیشه !

سلام

تا اونجایی که یادمه راست کلیک بود. :13:اگه میشد بخش های مختلف رو آورد و بازی کرد دقیق بهت میگفتم. ولی کلا شما 3 تا کلید موس رو امتحان کن. فقط یادت باشه وقتی میگه یه کلید رو بزنی خیلی سرعت عمل بالا میخواد.کمتر از 1 ثانیه :31:.شما E رو که زدی.انگشتت رو بذار رو راست کلیک و تند تند کلیک کن که اون لحظه ای که لازمه کلیک کرده باشی(واسه E و بقیه action key ها هم همینطور عمل کن). اگه نشد دفعه بعدی,چپ کلیک و اگه بازم نشد scroll یا همون وسط 2 دکمه ی موس رو بزن.تو بازی 4-5 بار نیاز به این دکمه ها هست.ولی دکمه ی موس همیشه تشخیص دادنش سخته و باید یکی یکی امتحان کنی.موفق باشی :11:

من تو کف صدای ایرانیا موندم.کر کر خندس.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شدید تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به همه پیشنهاد میکنم با هدست بازی رو انجام بدین. خیلی از دوستای من حتی متوجه این صحبت های فارسی نشدن یا میگفتن خیلی واضح نبوده.ولی من که هدست گذاشتم حالشو بردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من بازی رو رو حالت نرمال تا اخر رفتم الان می خوام با حالت hard برم ولی بستس چی کار کنم باز شه؟

من هم بازی رو رو نرمال تموم کردم ولی بعدش hard واسم باز شد و الان رو هارد بازی میکنم. معمولا بعد از قسمت آخر بازی hard باید باز بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیشنهاد میکنم replay missions رو بزنید و قسمت آخر بازی رو یه بار دیگه برید شاید باگی بوده و اینطوری برطرف بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rouzbeh_ziafati
17-02-2012, 13:28
صدای بازی برای شما هم ابنطوریه؟
هر از گاهی قطع میشه
مثلا داری میجنگی همه صداها قطع میشه صدای فحش های ایرانیه میاد دوباره صدا وصل میشه

konami-pes
17-02-2012, 13:57
آقا این بازی چرا اینقدر گرافیکش آشغاله؟! خیلی خیلی پایینه! اگر اون HD اش رو که اول بازی پیغام میده نصب کنیم دیگه مشکل گرافیک حل میشه؟گرافیکش میشه مثل COD بلک اوپس ؟

CRIS Joon CR7
17-02-2012, 14:44
آقا این بازی چرا اینقدر گرافیکش آشغاله؟! خیلی خیلی پایینه! اگر اون HD اش رو که اول بازی پیغام میده نصب کنیم دیگه مشکل گرافیک حل میشه؟گرافیکش میشه مثل COD بلک اوپس ؟
با نصب اون بهتر میشه ولی دیگه به نسخه PC که نمیرسه
بدون HD که دیگه خیلی ضایعه:2:

konami-pes
17-02-2012, 15:32
با نصب اون بهتر میشه ولی دیگه به نسخه PC که نمیرسه
بدون HD که دیگه خیلی ضایعه:2:

یعنی در حد بلک اوپس نسخه کنسولی نمیشه؟انصافا بلک اوپس و COD M3 عالی بودن رو کنسول

MOHAMMAD2010
17-02-2012, 17:11
بچه ها یه جا تو مرحله ARAZ اینا هواپیماهای روسیه رو میبینن - میخواستن بگین روسیه با ایران همدسته ؟

lovely_killer
17-02-2012, 17:54
بچه ها یه جا تو مرحله ARAZ اینا هواپیماهای روسیه رو میبینن - میخواستن بگین روسیه با ایران همدسته ؟

سلام

آره یه جورایی همینه. حالا بری جلوتر مشخص میشه قضیه چی بوده :46:. من نمیگم که مزه ی داستان نره :31:

konami-pes
21-02-2012, 09:21
یعنی در حد بلک اوپس نسخه کنسولی نمیشه؟انصافا بلک اوپس و COD M3 عالی بودن رو کنسول

بازی واقعا قشنگه از لحاظ گیم پلی و داستان بخصوص اینکه حقایق رو در مورد ایران و روسیه کامل نشون میدن. فقط وقتی تهران قشنگمون رو میبینم داره خراب میشه کمی ناراحت میشم:41: ولی باز دمشون گرم:31: یه جای بازی هست سربازه میگه وای عجب شهر بزرگیه تهران.کاشکی این گرافیکشم خوب بود گرافیکش خیلی پایینه نصف گرافیک کال اف دیوتی رو هم نداره!!

CRIS Joon CR7
21-02-2012, 09:39
بازی واقعا قشنگه از لحاظ گیم پلی و داستان بخصوص اینکه حقایق رو در مورد ایران و روسیه کامل نشون میدن. فقط وقتی تهران قشنگمون رو میبینم داره خراب میشه کمی ناراحت میشم:41: ولی باز دمشون گرم:31: یه جای بازی هست سربازه میگه وای عجب شهر بزرگیه تهران.کاشکی این گرافیکشم خوب بود گرافیکش خیلی پایینه نصف گرافیک کال اف دیوتی رو هم نداره!!
من خودم یه بار رو PC با بالاترین جزئیات ممکن و رزولیشن فول اچ دی و فریم ریت 60 بازی کردم آخرش گفتم عجب فیلم قشنگی بود:18:....:5:
ولی رو ایکس باکس یه جاش خیلی ضایع بود اونجا که تو تانکیم و تو کوه های اطراف به ظاهر تهرانیم
دود حاصل از انفجار ها ثابت بود:18: خیلی خورد تو ذوقم:13:
در کل گرافیک اصلی این بازی رو باید رو PC تجربه کرد:21:

shahin_mp3
22-02-2012, 10:44
رو PS3 بزن اون موقع............

majid322
22-02-2012, 12:04
ps3 که ضعیفتر از xbox بوده تو این بازی یه مقایسه بود سرچ کنی پیداش میکنی..

CRIS Joon CR7
22-02-2012, 13:00
رو PS3 بزن اون موقع............

ps3 که ضعیفتر از xbox بوده تو این بازی یه مقایسه بود سرچ کنی پیداش میکنی..
ایشون گفتن رو PS3 بازی کنی اون موقع ....
نگفتن که .... چیه؟:20:
البته من هم منظورشو نفهمیدم:27:
هر چی هست اینه که مسلما کنسول ها فعلا از pc ضعیفترن...

mjorh
22-02-2012, 15:52
بازی رو pc بهترین گرافیکو داشت ...فوق العاد بود!

Hadijooon
25-02-2012, 00:06
سلام
شنیدم بازی شماره 2 اومده که خیلی خفن میشه ! میزنی احم--دی---نژ-----اد میکشی ؟! راسته؟؟؟؟؟

AMIR.KIK
25-02-2012, 02:12
سلام
شنیدم بازی شماره 2 اومده که خیلی خفن میشه ! میزنی احم--دی---نژ-----اد میکشی ؟! راسته؟؟؟؟؟
سلام
بشنو ولی باور نکن :31:

victor021
25-02-2012, 05:23
عجب چيزايي ادم ميشنوه ها

clickestan
26-02-2012, 15:35
بگذریم حالا این solomon که همه رو سرکار گذاشته بود کجایی بود؟

A R E S
26-02-2012, 16:33
بگذریم حالا این solomon که همه رو سرکار گذاشته بود کجایی بود؟
عراقی... و یک عرب بود فاروق البشیر هم مثلا ایرانی بود ولی اسمش گویای این هست که یک ایرانی الاصل نیست... کسی تا به حال از خودش نپرسیده که چرا شخصیت های منفی مثل سلیمان و البشیر اسامی عربی دارن نه ایرانی! اگه کمی تامل کنید خواهید دید این بازی ضذ عربی هست نه ضد ایرانی

resident_evil
26-02-2012, 17:08
عجب آشغالی بود خدایی ای کاش بازی رو نمیگرفتم : دی
نه گرافیک نه گیم پلی نه داستان نه صداگذاری نه هوش مصنوعی نه جذابیت . خلاصه رو کنسول آشغالی ساخته بودن تکرار نشدنی واقعا خسته نباشن : دی

majid322
26-02-2012, 17:56
نه گرافیک نه گیم پلی نه داستان نه صداگذاری نه هوش مصنوعی نه جذابیت . خلاصه رو کنسول آشغالی ساخته بودن تکرار نشدنی واقعا خسته نباشن : دی

اینارو جدی گفتی؟ :18:
حالا میگیم روی کنسول فاکتور گرافیک رو ازش حذف کنیم از لحاظ گیم پلی و صدا گزاری و .. فرقی با پی سی نداشت..
از نظر من یکی از بهترین شوترهایی بود کعه بازی کردم ( مخصوصا از mw3 خیلی بهتر بود. :31:)

mjorh
26-02-2012, 21:52

:18: واقعا ؟
همونطور ک آقا مجید گفتن حالا رو کنسول گرافیکش پایینه ولی موارد دیگه ....به هر حال هر کسی برداشتی داره ،نظر شمام محترمه !:11:

Hadijooon
27-02-2012, 00:08
از لحاظ صدا #1 بود...... با سینمای خانگی پایونیر صدا گرقتم از زندگی لذت بردم:31:

Abolfazl3007
27-02-2012, 02:13
تو کنسول گرافیکش در حد این همه فحش نیست ! احتمالا ایشون روی 360 آرکید بدون هارد بازی کرده این حرفو میزنه ...

resident_evil
27-02-2012, 13:00
تو کنسول گرافیکش در حد این همه فحش نیست ! احتمالا ایشون روی 360 آرکید بدون هارد بازی کرده این حرفو میزنه ...

آره حتما ! شما کنسولت که باعث شده فکر کنی این بازی گرافیک خوبی داره مدلش رو به من بگو ببینم از بچه ها کسی داره یه تستی بزنم !

CRIS Joon CR7
27-02-2012, 15:18
آره حتما ! شما کنسولت که باعث شده فکر کنی این بازی گرافیک خوبی داره مدلش رو به من بگو ببینم از بچه ها کسی داره یه تستی بزنم !
من با نوید موافقم:21:
گرافیک نسخه کنسولی در مقایسه با نسخه PC با بهترین سیستم خب خیلی فرق داره:20:
مسلما PC خیلی قوی تره:8:
چرا سرچیزی رو که همه مون میدونیم و قبول داریم
بحث میکنیم؟
ول کنید دیگه:19:

Sam Fisher 11
27-02-2012, 15:49
هر چی هست اینه که مسلما کنسول ها فعلا از pc ضعیفترن.
من خودمو کشتم نتونستم بعضیارو درست کنم...
عزیز همون زمان هم که تازه ایکس باکس یا پلی تری اومده بودن پی سی میتونستی ببندی که قوی تر باشه. نمیتونی اینطوری بگی چون یه بچه رد میشه فک میکنه هر پیسی بخره میتونه همه بازیهارو روی انده جزییات بازی کنه. پارسال رو بیخیال که ایکس باکس بدون هارد این موقع 250 تومن بود و پلی تری 360 تومن ...حتی الان هم که طرفا 600 700شدن نمیتونی با این پول پی سی ببندی که بتونه بازیهای مولتی پلتفرمی مثل Crysis 2 یا مثلا ME3رو همونطور که روی کنسوله واست پردازش کنه.
خواهشا هیچوقت اینطوری مقایسه نکنید چون باعث به اشتباه انداختن دیگران میشید.

hosiyar
02-03-2012, 22:26
ایهاالناس ... جون من اگه کسی جایی یا سایتی میشناسه که این بازی رو برای xbox روی دیسک BurnerMax میفروشه , خبر بده. مردم از بی آنلاینی !

Spaniuly
06-03-2012, 16:38
ایهاالناس ... جون من اگه کسی جایی یا سایتی میشناسه که این بازی رو برای xbox روی دیسک BurnerMax میفروشه , خبر بده. مردم از بی آنلاینی !
لایو الان اصلا امن نیست اگه تا این حد آنلاین باز هستی به نظرم بهترین کار اینه که بری تو خط اورجینال... اگه دو تا ایکس باکس داشته باشی لینک سیستم کنی شبکه ای هم خیلی حال میده هم این بازی و هم کال آف خیلی امکانات خفنی دارن. اگه برو بکس فامیل ایکس باکس داره شبکه کنید مقابل هم بزنید ببینید چه هیجانی داره

CRIS Joon CR7
06-03-2012, 18:03
لایو الان اصلا امن نیست اگه تا این حد آنلاین باز هستی به نظرم بهترین کار اینه که بری تو خط اورجینال... اگه دو تا ایکس باکس داشته باشی لینک سیستم کنی شبکه ای هم خیلی حال میده هم این بازی و هم کال آف خیلی امکانات خفنی دارن. اگه برو بکس فامیل ایکس باکس داره شبکه کنید مقابل هم بزنید ببینید چه هیجانی داره
درود نبودی یه مدت یا من ندیدمت:31:
داداش من همه که مثل من و تو رو گنج نخوابیدن:27:
طرف با هزار جور وام و قرض الحسنه و پس انداز و صندوق مسجد و ...:31: یه کنسول خریده بعدش میفرمایی یدونه هم بگیر واسه لایو:18:
در ضمن پیشنهاد دومت هم خیلی محشره:8:
خودم تجربه ش کردم
البته این بازی رو نه یه شوتر دیگه
و آخرش از کشت و کشتار مجازی به درگیری شدید فیزیکی انجامید:21:

hosiyar
07-03-2012, 16:34

به به آرمین جون. کجایی نیستی؟ :10:
درضمن. مگه نمیگن این دیسکای burnermax کاملا برای لایو امنه ؟؟!

درود نبودی یه مدت یا من ندیدمت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش من همه که مثل من و تو رو گنج نخوابیدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف با هزار جور وام و قرض الحسنه و پس انداز و صندوق مسجد و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کنسول خریده بعدش میفرمایی یدونه هم بگیر واسه لایو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن پیشنهاد دومت هم خیلی محشره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم تجربه ش کردم
البته این بازی رو نه یه شوتر دیگه
و آخرش از کشت و کشتار مجازی به درگیری شدید فیزیکی انجامید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کریس جون هم کاملا درست میگه ! مگه ما رو گنج نشستیم ؟ :31: :31:

Spaniuly
07-03-2012, 20:16
به به آرمین جون. کجایی نیستی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
درضمن. مگه نمیگن این دیسکای burnermax کاملا برای لایو امنه ؟؟!

امن بود شاید الانم امن باشه اما چه تضمینی هست؟ جنگ نرم افزاری مایکی با c4 تا حالا به این شدت نبود! توی بازه های زمانی طولانی مایکی ضد -- نمی داد به این سرعت... به هر حال این برهه از زمان خیلی ریسکه رفتن به لایو و آنلاین بازی کردن حساسیت مایکی بیش از پیش شده این کاملا مشخص هست

amir_k2m
08-03-2012, 12:32
فکر نکنم شبکه به صورت لن اگه منظورتون همین باشه بشه چون خودم امتحان کردم همش میخواد به لایو وصل بشه.شاید روش شما طور دیگه ایه!اگه لن کردید به ما هم روشش رو بگید البته نسخه ایکس باکس رو.

Spaniuly
08-03-2012, 14:56
فکر نکنم شبکه به صورت لن اگه منظورتون همین باشه بشه چون خودم امتحان کردم همش میخواد به لایو وصل بشه.شاید روش شما طور دیگه ایه!اگه لن کردید به ما هم روشش رو بگید البته نسخه ایکس باکس رو.
البته من لن بتلفیلد 3 رو خودم امتحان نکردم ولی 3-4 روز پیش mw3 رو با داداشم شبکه ای بازی کردیم ولی بتل3 محاله که سیستم لینک رو ساپورت نکنه توی قسمت مولتی پلیر به قسمت سیستم لینک برید

amir_k2m
08-03-2012, 15:18
البته من لن بتلفیلد 3 رو خودم امتحان نکردم ولی 3-4 روز پیش mw3 رو با داداشم شبکه ای بازی کردیم ولی بتل3 محاله که سیستم لینک رو ساپورت نکنه توی قسمت مولتی پلیر به قسمت سیستم لینک برید
مدرن که همه سریهاش میشه اما بتل 3 نه اصلا واسه آفلاین یا لن مولتی نداره بجز مولتی آنلاین اگه میشد که عالی بود من خودم گیم نت دارم اکثر بازیهای ea همش آنلاین اصلا لن نمیزاره توش خیلی بد که توجه نداره به لن.شما اگه پیدا کردی لن بتل 3 رو ما رو هم خبر کن خوشحال میشیم

minime
08-03-2012, 15:57
3 تا DLC جدید برای بازی تا پایان سال میاد که اولیش تو خرداد ماه هست
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

marmolak kocholo
13-03-2012, 15:36

بسته الحاقی جدیدی برای بازی معرفی شده به نام Close Quarters که قراره ماه ژوئن برای بازی منتشر بشه.
تریلری هم از این بسته الحاقی منتشر شده که اسمش، Ziba Tower هست، Ziba Tower در واقع نام یکی از مپ هایی جدیدی است که قراره توسط این بسته به بازی اضافه بشه.
با توجه به تریلر میشه فهمید، در این مپ شاهد مبارزات نزدیک و سخت خواهیم بود...

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan_
14-03-2012, 14:57
سلام
می خواستم بپرسم این بازی رو میشه در شبکه های بازی مثل garena و.... آنلاین بازی کرد؟
چه سرعتی می خواد ؟ 1 مگ میشه؟

ALI&SOAP
23-03-2012, 22:23
ببخشید چه کسایی اینجا بتل رو مولتی میزنند؟؟

VAHID
24-03-2012, 12:50

بسته الحاقی جدیدی برای بازی معرفی شده به نام Close Quarters که قراره ماه ژوئن برای بازی منتشر بشه.
تریلری هم از این بسته الحاقی منتشر شده که اسمش، Ziba Tower هست، Ziba Tower در واقع نام یکی از مپ هایی جدیدی است که قراره توسط این بسته به بازی اضافه بشه.
با توجه به تریلر میشه فهمید، در این مپ شاهد مبارزات نزدیک و سخت خواهیم بود...

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون به خاطر خبر

تریلرشو اگه دارید بزارید؟

marmolak kocholo
27-03-2012, 18:03
ببخشید چه کسایی اینجا بتل رو مولتی میزنند؟؟
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] eld.com%2Fbf3%2Fuser%2FMrS3cr3T%2F)پروفایل بنده هست.
------

ممنون به خاطر خبر

تریلرشو اگه دارید بزارید؟
بفرمایید این لینک ویدئو از گیم اسپات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fbattlefield-3-close-quarters%2Fvideos%2Fziba-tower-battlefield-3-close-quarters-gameplay-video-6365703)

سلام
می خواستم بپرسم این بازی رو میشه در شبکه های بازی مثل garena و.... آنلاین بازی کرد؟
چه سرعتی می خواد ؟ 1 مگ میشه؟
نه عزیز، امکانش نیست.
بستگی به ISP ـتون داره، با 128 هم میشه بازی کرد.

mjorh
27-03-2012, 20:10
Ping ها بالا نیس ؟؟؟ راحت میشه بازی کرد؟

marmolak kocholo
27-03-2012, 20:11
Ping ها بالا نیس ؟؟؟ راحت میشه بازی کرد؟
از نظر پینگ هیچ مشکلی نیست! بعضاً سرورهایی پیدا میشن که پینگشون زیر 150 هست!

Reza Azimy_RW
30-04-2012, 12:03
سلام دوستان
تو اون مرحله که سوار جت میشه بعد با یه دوربین سیاه سفید پایینو نگاه میکنه اول باید چند تا جت و ... رو بزنیم بعد میگه کلید 3 رو بزن تا علامتگذاری کنیم و با جت بمبارون کنن منطقه رو
اول یه هلیکوپتر هست که منفجرش میکنم بعد ماموریت میده Take Out Runner یه همچین چیزی و 5-7 تا نقطه کوچیک روی زمین پیدا میشه که یکیشون حرکت میکنه فک کنم آدم باشند
اونجا من هر چی علامتگذاری میکنمو بمبارون میشه هیچ اطفاقی نمیافته و ماموریت تموم نمیشه
چیکار باید کرد ؟

iraaaaan
10-05-2012, 13:16
سلام کسی میدونه این بازی رو از کجا گیر بیارم هر مغازه ای میرم میگه ممنوعه!
اگه کسی امکان فرستادنش رو داره یا شماره تلفنی چیزی بدین ممنون میشم . من تهران هستم .

H 2 H
10-05-2012, 17:23
سلام کسی میدونه این بازی رو از کجا گیر بیارم هر مغازه ای میرم میگه ممنوعه!
اگه کسی امکان فرستادنش رو داره یا شماره تلفنی چیزی بدین ممنون میشم . من تهران هستم .

منم متاسفانه نمیتونم گیرش بیارم .....کسی داشت مارو بی خبر نذاره

farzan311
25-05-2012, 14:28
دوستان کسی سیو بازی رو اونجایی که از یکی فیلم میگیرند و میشکنندش رو داره؟ البته من جلوتر بودم تا اون جایی که میریم یه نفر که میاد جلو دوربین حرف میزنه رو میگیرم میریم تو هلکوپتر و بعد یه چیزی که قراره اتفاق بیفته رو بهمون میگه و میمیره
من خیلی وقت بازی کردم که ویندوز عوض کردم و سیوش پرید اگه کسی داره بذاره بریم تمومش کنیم:10:

MILAD2799
31-05-2012, 10:52
یک خبر خوش بتل بدکمپانی 2 و بتل 3 سرور ه ک شدن و مثه مادرن 2 امولاتور دارن اونم به کمک اسکید رو . خدا خیرش بده
منبع و طریقه استفاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosiyar
23-06-2012, 15:42

کسی نیست ؟ جاااان من یکی بگه. Battle3 برای xbox روی دیسک burnurmax میخوااااام !
یکی از دوستان سایتی رو معرفی کردن اما فروشگاش گفت نمیدم!

Ebhaam
25-06-2012, 19:49
دوستان این بازی رو از کجا می شه گیر اورد!؟!؟! شماره ای ، سایتی ...
اصلا پیدا نمیشه!:41::42:

hiiva1
03-07-2012, 13:23
سلام من رسیدم به اون مرحله که میگه

secure apartment block
clear apartment block

همه ی دشمنارو کشتم اومدم پشت یک در ساختمان ولی E نمیاد که بخوام درو باز کنم!
جریانش چیه؟

kurosh08
06-07-2012, 15:50
سلام دوستان
تو اون مرحله که سوار جت میشه بعد با یه دوربین سیاه سفید پایینو نگاه میکنه اول باید چند تا جت و ... رو بزنیم بعد میگه کلید 3 رو بزن تا علامتگذاری کنیم و با جت بمبارون کنن منطقه رو
اول یه هلیکوپتر هست که منفجرش میکنم بعد ماموریت میده Take Out Runner یه همچین چیزی و 5-7 تا نقطه کوچیک روی زمین پیدا میشه که یکیشون حرکت میکنه فک کنم آدم باشند
اونجا من هر چی علامتگذاری میکنمو بمبارون میشه هیچ اطفاقی نمیافته و ماموریت تموم نمیشه
چیکار باید کرد ؟

منم به همین مشکل برخوردم.
دوستان کمک....

black.assassin
06-07-2012, 21:32
منم به همین مشکل برخوردم.
دوستان کمک....

تو این بازی اگر به مشکل خوردید مرحله رو ریست کنید. برای من 2 بار این مشکل اتفاق افتاد.

kurosh08
06-07-2012, 22:12
بالاخره خودم مشکل رو کشف و حل کردم:8:
اونقدر توی سایت های خارجی گشتم تا دلیل این مشکل پیداش شد.
این مشکل بیشتر با CPU های دو هسته ای اینتل رخ میده!!!
فقط کافیه بعد از اجرای بازی وارد Task Manger ویندوز بشین و وارد قسمت Processes شده و روی bf3.exe کلیک راست کرده و گزینه set affinity رو انتخاب کنین. حالا تیک CPU 1 رو بردارید. فقط باید CPU 0 تیک دار باشه.
با این کار مشکل گیر کردن دموهای بازی حل میشه (ویدئوها) و از همه مهمتر دیگه با این باگ مواجه نمیشین. اصلاً فکر نمیکردم مشکل باگ به خاطر این باشه.
من حتی مرحله رو ریست نکردم. از همون چک پوینت بازی رو لود کردم. اونجایی که اون ماشین متحرک میاد، چند تا چیز دیگه هم میاد. وقتی اونارو بزنین اون ماشین اصلیه از بین میره (حالا نمیدونم ماشینه یا تانک یا هیلیکوپتر:27:)

kurosh08
09-07-2012, 21:29
دوستان کمک
توی مرحله فرانسه با یک باگ مسخره مواجه شدم (چقدر باگ داره این بازی)

10 بار این مرحله رو ری استارت کردم. ولی این در باز نمیشه.

black.assassin
10-07-2012, 11:09
دوستان کمک
توی مرحله فرانسه با یک باگ مسخره مواجه شدم (چقدر باگ داره این بازی)

10 بار این مرحله رو ری استارت کردم. ولی این در باز نمیشه.

با ری استارت مشکلت حل میشه فقط. باید دوستات باهات بیان بالا. من خودم یک بار اینجا مرحله رو ریست کردم.

kurosh08
10-07-2012, 13:02
با ری استارت مشکلت حل میشه فقط. باید دوستات باهات بیان بالا. من خودم یک بار اینجا مرحله رو ریست کردم.

سلام دوست من
دوستام بیان بالا؟؟؟ منظورت افراد دشمنه!
آخه توی این مرحله اصلاً دوستام وجود ندارن و تنهام.
چند بار این مرحله ری استارت کردم.
حالا بازم مرحله رو از اول ری استارت میکنم ببینم چی میشه...
.....................
ویرایش:
مشکل حل شد. وقتی بازی رو دوباره ری استارت کردم، دوستام توی ماشین ظاهر شدن!!!!!!!!!! و تا آخر مرحله با من بودن!!!!!!!!!!!!!!!
4 بار این مرحله رو تا پیش اون در بسته رفتم. هر 4 بار تنهایی رفتم!!! همیشه با خودم میگفتم راننده این ماشین کجاست:31:

hosein62114
14-07-2012, 00:37
افا میشه منو راهنمای کنید در مرحله سه یا چهار فکر کنم مره سواریک هواپیما میشه ولی هر کاری میکنم پرواز نمیکنه ممنونمیشم راهنمای کنید hosein62114@yahoo

emob0ylove
14-07-2012, 13:46
من نسخه BattleField 3 + Limited + Back To Karkand DLC رو دارم ...
هر کسی خواست P.M بده ...
دقت کنین DLC داره و بتل خالی نیست ....

ali_agha1981
22-07-2012, 22:25
سلام
من این بازی رو تموم کردم ..فقط یه سوال دارم
این بازی مثل نخسه قبل ( BF2)حالت Single Player نداره ؟ یعنی مثل کانتر می شد یه map رو انتخاب کرد و توش بازی کرد و سوار ماشین و هواپیما و.. شد ؟
چون واسه من که توی منو چنین گزینه ای نداره..حتی گزینه multi player هم نداره...

ali_agha1981
23-07-2012, 21:18
سلام
من این بازی رو تموم کردم ..فقط یه سوال دارم
این بازی مثل نخسه قبل ( BF2)حالت Single Player نداره ؟ یعنی مثل کانتر می شد یه map رو انتخاب کرد و توش بازی کرد و سوار ماشین و هواپیما و.. شد ؟
چون واسه من که توی منو چنین گزینه ای نداره..حتی گزینه multi player هم نداره...
لطفا یکی جواب من رو بده...چون میخوام بازی رو پاکش کنم..
یعنی هیچ راهی نیست بشه مثل bf2 یه map انتخاب کرد بازی کرد ؟

IOG
25-07-2012, 13:22
علی آقا! منم دقیقا همین سوال شما رو دارم. بتلفیلد 2 اون حالتش خیلی حال میداد. این که گرافیکشم بالاست دیگه محشر میشه. اگه از دوستان کسی راهی بلده لطف کنه بگه...

IOG
25-07-2012, 13:24
میگم ظاهرا بازیش بگ زیاد داره ها. Bad Company 2 هم برای من خیلی باگ میداد...

آقا من قبلا رو PC یکم بازیش کردم. الان رو Asus n55sl با رم 8 گرافیک 2 و i7 چجوری میتونم بازیش کنم؟ یعنی با چه گرافیکی؟