ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Battlefield 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14

kaspi
18-11-2011, 17:23
دوستان کسی سیو بازی رو بصورت هارد سراغ داره؟
اخه من بصورت ایزی بازی رو تموم کردم و حالا اگه بخام یه مرحله که خوشم اومد رو رو بصورت هارد بازی کنم باید از اول تمام مراحل رو برم که دیگه حالشو ندارم

gamepro
18-11-2011, 18:12
سلام بر اساتید گیم
من این بازی رو نصب کردم مدل کارت گرافیک من Quadro FX 4500 هست اما موقع که میخوام بازی رو اجرا کنم این ایرور رو میده لطفاً راهنمایم کنید................

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر راهی هست راهنمایم کنید.................

با تشکر.:11:

عزیز اپدیت جدید کارت گرافیکت رو دانلود کن و بریز درست میشه و میره تو بازی

M o h a m m @ d
18-11-2011, 18:39
بنظرتون این سیستم من بازی را میکشه
Cpu:aMD X2 255
M.b:asrock 880 ddr3
Vga:Gainward GT240 1 g
Ram:patriot 2g 1333

Rasoul2142
18-11-2011, 19:17
Nvidia یه درایور بتا 285.79 واسه بازی داده بیرون که به قول خودشون یه سری از مشکلات بازی ازجمله درهم بودن سایه ها رو حل میکنه دارم دانلودش میکنم کسی امتحانش کرده ببینه درست میشه یا نه ؟
سلام
من درایور جدید رو گرفتم و تست کردم .
واقعا تاثیر داره .
پیشنهاد می کنم حتما بگیرید خیلی بازی روون میشه .

---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------

آره رفیق اجرا میشه .
ولی حتما همین درایور جدید رو دان کن که اذیت نشی .

sepehr_x50
18-11-2011, 19:19
سلام. کسی سیو بازی تا قبل از مرحله ای که سوار هواپیمای جنگنده میشیمو داره ؟!

SA.JJ.AD
18-11-2011, 21:00
بالاخره ما هم با تاخیر فراوان چند شب پیش بازیو تموم کردیم :20:
.
نیاز به توضیح خاصی نیست چون گفتنی هارو دوستان قبلا گفتن :31::10:

+

امتیازم به بازی :

گیم پلی : 7.5 / 10
صدا : 10 / 10
داستان : 7 / 10
گرافیک : 9 / 10
+
8.5

در مجموع واقعا بازی فوق العاده ای بود همونطور که انتظار داشتم و با وجود مشکلاتی که داشت خیلی پیشرفت داشت :8: ! و اکتیویژن باید مراقب باشه ! چرا که رقیب جدی و خطرناکی در نسخه های بعدی خواهد داشت ! :20::11:

ehsssssan
18-11-2011, 21:27
فوق العاده مزخرفه بچه ها برید کال 8 رو بازی کنید من اینو تمومیدم بعد کال رو شروع کردم اصلا قابل مقایسه نیستن مخصوصا تو گیم پلی

E Z I O
19-11-2011, 10:34
فوق العاده مزخرفه بچه ها برید کال 8 رو بازی کنید من اینو تمومیدم بعد کال رو شروع کردم اصلا قابل مقایسه نیستن مخصوصا تو گیم پلی
شما دیگه خیلی این بازی را کشیدی پایین!

فوق العاده مزخرفه؟!!! Cod که همون گیم پلی همیشگی خودشو داشت همه چیزش تکراری بود هیچ چیز جدیدی نداشت باز BF3 هر چی که نداشت یه گرافیک ناب داشت که وقتی بازی میکنی لذت میبری و ارزش چند بار بازی کردن را داره!!!

kaspi
19-11-2011, 10:39

فوق العاده مزخرفه؟!!! Cod که همون گیم پلی همیشگی خودشو داشت همه چیزش تکراری بود هیچ چیز جدیدی نداشت باز BF3 هر چی که نداشت یه گرافیک ناب داشت که وقتی بازی میکنی لذت میبری و ارزش چند بار بازی کردن را داره!!!

ينظر منم خيلي عالي بود:20:

Переклад не
19-11-2011, 10:47
دوست عزیز شما نسخه ای از cod نام ببرید که گرافیک و صداگذاریش تونسته کمی نزدیک به btf3 بشه

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

اگه ویندوزت 7 هستش رمت خیلی کمه با مشکل مواجه میشی

$360$
19-11-2011, 11:09

:18:ارزش چند بار بازی کردنو داره؟!!!...بیخیال بابا...از بازی فقط بوی سیاست بلند میشه...بازی که هدفش چیز دیگه ای هست بازی نمیشه به نظر من....

hamed30
19-11-2011, 11:26

شدیدا موافقم .
من با BF3 یه جنگ واقعی رو حس کردم مخصوصا رو Hard گیم پلی بازی رو هم به گیم پلی COD ترجیح میدم ، نور پردازی و صداگذاری بازی هم فوق العاده است .

dark-sky
19-11-2011, 11:30
عجب شاهکاری بود من تا حالا چهار بار از اول تا اخرش رفتم . پنج بار دیگه جا داره.
اینا انقدر که می گن بازی ضد ایرانیه چون سواد درس حسابی ندارن نمی فهمن برادرا! تروریست اصلی روسیه تو بازی و ایران به رهبری فرخ فقط حمال روس هاست و ایران هیچ غلطی نتونسته بکنه به جز اینکه برای سلیمان روس کار کنه .

hamed30
19-11-2011, 11:32
:18:ارزش چند بار بازی کردنو داره؟!!!...بیخیال بابا...از بازی فقط بوی سیاست بلند میشه...بازی که هدفش چیز دیگه ای هست بازی نمیشه به نظر من....
خب دوست عزیز فکر میکنید COD سیاسی نیست فکر میکنید بی هدف ساخته شده من چیزی از سیاست سرم نمیشه و نمیخوام بشه ولی مطمئنم اونم سیاسیه و بی هدف ساخته نشده فقط اونجا طرف حساب روس ها هستن اینجا ماییم + روس ها .

pishoolii
19-11-2011, 12:12
به طور جد میگم!، واقعا بازی بازی مزخرفی بود!!! در مقابل MOH و COd هیچ حرفی واسه گفتن نداشت!!

حتی حاضر نشدن یه تحقیق کوچولو راجع به این مملکت انجام بدن و بعد این دری وری رو یسازن! توی کشورای عربی سربازا فارسی صحبت می کنن! و توی تهران اسم تمام برج ها و نوشته های روی در و دریوار عربی نوشته شده!!!

به نظرم این بازی از لحاظ گیم هیچ چیز خاصی نداره، والا ماکه گرافیک خاصی رو هم ازش ندیدیم نمیدونم چرا دوستان هی میگن این بازی عنده گرافیکه!

BF3 فقط و فقط توو یه چیز موفق بوده، اونم رسیدن به اهداف سیاسیشه، چون کاملا تونست توو کل دنیا چیزی که میخوان رو برای مردم جا بندازن و عادیش کنن، اونم چیزی نیست جز حمله به ایران!....

$360$
19-11-2011, 12:27
به طور جد میگم!، واقعا بازی بازی مزخرفی بود!!! در مقابل MOH و COd هیچ حرفی واسه گفتن نداشت!!

حتی حاضر نشدن یه تحقیق کوچولو راجع به این مملکت انجام بدن و بعد این دری وری رو یسازن! توی کشورای عربی سربازا فارسی صحبت می کنن! و توی تهران اسم تمام برج ها و نوشته های روی در و دریوار عربی نوشته شده!!!

به نظرم این بازی از لحاظ گیم هیچ چیز خاصی نداره، والا ماکه گرافیک خاصی رو هم ازش ندیدیم نمیدونم چرا دوستان هی میگن این بازی عنده گرافیکه!

BF3 فقط و فقط توو یه چیز موفق بوده، اونم رسیدن به اهداف سیاسیشه، چون کاملا تونست توو کل دنیا چیزی که میخوان رو برای مردم جا بندازن و عادیش کنن، اونم چیزی نیست جز حمله به ایران!....
دقیقا باهات موافقم دوست من...اینا هیچ اطلاعی از ایران و ایرانی ندارن اومدن بازی بر ضد ما ساختن...کلا امریکاییا دیگه عادتشون شده تو بازی ها زور نمایی کنن.چرا فقط تو دنیای مجازی به ما حمله میکنن؟!تو دنیای واقعی چرا حمله نمیکنن؟!!معلومه دیگه.چون از ما میترسن...چون میدونن ایران حسین فهمیده زیاد داره...فقط خواستن کشورای دیگرو بر علیه ما در بیارن...در ضمن گرافیکشم بالاس چون باید حداقل از این راه طرفداراشو برای رسیدن به اهداف این بازی جمع میکرد...همون هدفی که شما بهش اشاره کردی

majid322
19-11-2011, 12:33
لطفا دوباره این بحث دموده رو اینجا توی تاپیک بتل راه نندازید خیلی واضح مشخصه که خیلی ها سعی در خراب کردن
این بازی و حتی تاپیک اون رو دارن..
هر کسی ازاده نظر خودش رو بگه ولی نه اینکه خصومت شخصیش رو بیان کنه
توی تمام دنیا و همه ی سایتهای نقد بازی این بازی رو یکی از بهترین بازی ها دوسنتن حالا اقایون بدون هیچ اساس و مدرک
و علمی نسبت به بازی و همینجور از سر لج بودن با بازی و بدون نقد کردن اون و حتی بیان کردن مشکل اون بازی رو مسخره و
سیاسی تلقی میکنن..

این تاپیک اصلا به سیاست مربوط نمیشه و فقط مربوط به تبادل نظر و نقد این بازیه و جای این حرفا نیست..

نمونه کامل یک فن و تعصب نسبت به بازی رو میشه در شما دید..

$360$
19-11-2011, 12:36
خب دوست عزیز فکر میکنید COD سیاسی نیست فکر میکنید بی هدف ساخته شده من چیزی از سیاست سرم نمیشه و نمیخوام بشه ولی مطمئنم اونم سیاسیه و بی هدف ساخته نشده فقط اونجا طرف حساب روس ها هستن اینجا ماییم + روس ها .
اخه میدونی چیه دوست عزیز...بحث codباbf3 کاملا فرق داره...بحث ایران با روس هم کاملا فرق داره...یعنی ما با روس ها در یه سطحیم؟!bf3 اومده در کمال ترس این بازیرو ساخته که فقط فشار روانی روی ایران به خصوص قشر گیمر ایران وارد کنه...اینا فقط این بازیرو ساختن تا من و شما رو به جون هم بندازن...اونا همینو میخواستن

$360$
19-11-2011, 12:47
لطفا دوباره این بحث دموده رو اینجا توی تاپیک بتل راه نندازید خیلی واضح مشخصه که خیلی ها سعی در خراب کردن
این بازی و حتی تاپیک اون رو دارن..
هر کسی ازاده نظر خودش رو بگه ولی نه اینکه خصومت شخصیش رو بیان کنه
توی تمام دنیا و همه ی سایتهای نقد بازی این بازی رو یکی از بهترین بازی ها دوسنتن حالا اقایون بدون هیچ اساس و مدرک
و علمی نسبت به بازی و همینجور از سر لج بودن با بازی و بدون نقد کردن اون و حتی بیان کردن مشکل اون بازی رو مسخره و
سیاسی تلقی میکنن..

این تاپیک اصلا به سیاست مربوط نمیشه و فقط مربوط به تبادل نظر و نقد این بازیه و جای این حرفا نیست..

داداش بنده نه از روی تعصب نطر میدم نه با این بازی لج دارم(خدمتت عرض کنم که یکی از طرفدارای جدیه این بازی هستم).به نطر میاد خودتون نسبت به این بازی از روی فن بازی نطر میدید...همین که میگید بازی سیاسی نیست مشخصه که...............

kamran987456
19-11-2011, 13:04
.چرا فقط تو دنیای مجازی به ما حمله میکنن؟!تو دنیای واقعی چرا حمله نمیکنن؟!!معلومه دیگه.چون از ما میترسن...چون میدونن ایران حسین فهمیده زیاد داره...
عجببببببببببببببببببببب!!!!

hamed30
19-11-2011, 13:20

والا ماکه گرافیک خاصی رو هم ازش ندیدیم نمیدونم چرا دوستان هی میگن این بازی عنده گرافیکه!
نمیگم گرافیک شاخی داره ولی شما این مقایسه بین این بازی و COD MW3 رو ببین :

$360$
19-11-2011, 13:21
ما که از بازی چیزی حالیمون نمیشه و به قول شما از روی تعصب نطر میدیم بد نیست اینو ببینید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SA.JJ.AD
19-11-2011, 16:06
ما که از بازی چیزی حالیمون نمیشه و به قول شما از روی تعصب نطر میدیم بد نیست اینو ببینید

ای بابا باز لینک کلیپ این برادر رو که گذاشتید :16:خیلی باحاله ! نسخه ی انگلیسیشه ! حتما ببینید دوستان و به عمق توهم پی ببرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jack426
19-11-2011, 17:13
ای بابا باز لینک کلیپ این برادر رو که گذاشتید :16:خیلی باحاله ! نسخه ی انگلیسیشه ! حتما ببینید دوستان و به عمق توهم پی ببرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چی بگم تو فروم ea چه بد و بیراه ها که بهمون نگفتن
یه نمونه :31:

Iran will be invaded before they get nuclear weapons, and the region will be a better place for it.
Dictators with nuclear weapons have never been a good idea.

طرف عکس گذاشته میگه واقعا دردناک بود

یوتیوب

This review is so fucking stupid it is frustrating to watch. It's just sensationalized bullshit over meaningless details.
By the way the Iranian Navy is a fu*cking joke.

"gamplay is in most cases like a simulated war having no exciting moments"...
WTF???, that IS what is exciting about it!
MAD IRANINAN IS MAD!!
DERP!

minime
19-11-2011, 17:39

جسارتا شما بیا یکم در مورد "گیم پلی" واسه ما توضیح بده اصلا این "گیم پلی" که میگی چی هست ؟ :5:

A.M.D.D.E.V.I.L
19-11-2011, 18:12
ایرانی ها که .... آمریکا یی ها هم با یک گیم نظرشون راجع به ایران عوض نمیشه ، بازی بازیه مزخرفیه من به محض این که تمومش کردم پاکیدمش کلا هیچ جذابیتی نداشت انصافا حتی اگه به جای ایرانی ها توی بازی روس ها رو در نظر بگیریم (به طور فرضی)
بازم اصلا بی محتواس (چه دشمنا ایرانی باشن و چه هر کجایی ) بازیه بی ارزشی بود

Переклад не
19-11-2011, 18:19
نمیدونم چی بگم تو فروم ea چه بد و بیراه ها که بهمون نگفتن
یه نمونه :31:

Iran will be invaded before they get nuclear weapons, and the region will be a better place for it.
Dictators with nuclear weapons have never been a good idea.

طرف عکس گذاشته میگه واقعا دردناک بود

یوتیوب

This review is so fucking stupid it is frustrating to watch. It's just sensationalized bullshit over meaningless details.
By the way the Iranian Navy is a fu*cking joke.

"gamplay is in most cases like a simulated war having no exciting moments"...
WTF???, that IS what is exciting about it!
MAD IRANINAN IS MAD!!
DERP!
به به چه ادبی چه نزاکتی بنازم به این بافرهنگی .انصافا رعایت کردن فرهنگ سایت یعنی همین دیگه
شما حالا بیایین فکر کنید این کسی که این نظر رو داده چه عتیقه ایه

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

آها یادم رفت بگم این بروبچه های ea خودشون یه پا کارشناس مسائل سیاسی هستن
معمولا این چنین نوشته ها همیشه از طرف خودی ها نوشته میشه

saminem
19-11-2011, 18:20
بهترین بازی بود که تا الان تمامش کردم...

بسیار بازی زیبایی هست و فوق العاده جذاب

r4004
19-11-2011, 19:00
من ماندم چطور بعضیهاbattlefield با mw3 مقایسه میکنند
تو بازی mw3 مثل مور ملخ دشمن میزیزند سرت و واقعا غیره طبیعی هست در حالی که تو battlefield خیلی به واقعیت نزدیکتر هست
گرافیک mw3 اشغال به معنی تمام هست در کل با mw2 تغییری نکرده

BBNHFAK
19-11-2011, 20:01
من ماندم چطور بعضیهاbattlefield با mw3 مقایسه میکنند
تو بازی mw3 مثل مور ملخ دشمن میزیزند سرت و واقعا غیره طبیعی هست در حالی که تو battlefield خیلی به واقعیت نزدیکتر هست
کلا سری MW فقط اکشن هست و اصلا به واقعیت نزدیک نیست در حالی که battlefield در هر قسمت به واقعیت خیلی نزدیکتره اما اکشن MW رو نداره
در ضمن MW3 و MW2 از یک موتور استفاده میکنن پس تعجبی نداره که فرق چندانی نداشته باشن

havas_1980
19-11-2011, 20:11
من لذت میبرم که یه کلمه مقایسه حد وسط پیدا نمیشه تو صحبت ها...
اکثرا یاد گرفتن که بگن یا 20 یا صفر! بین این دو رو هم در نظر بگیرین.

نمیشد گفت گرافیکش متوسطه؟

SIMON137
19-11-2011, 20:13
گاها گیم پلی کاد رو بیشتر می پسندند نسبت به این بازی ، در اون گیم پلی به نظرم نوعی خشکی و خاص احساس میشه و در گیم پلی بتل نوعی نرم بودن. به عبارتی نرمیش بیشتر از کاد هست.

قطعا اگر شما با سیستمی معمولی و نه عالی ، این بازی رو انجام بدی ، فریم پایینی میگیرید و این امر مستقیما در نحوه برداشت شما از گیم پلی موثر هست ، به جای گیم پلی روان با یک گیم پلی بسیار خسته کننده رو به رو خواهید بود.

اگر بخوام دسته بندی کنم شاید سینگل کاد رو بهتر از این ببینم و در مولتی هم کاد برام جذاب هست در صورت پینگ پایین و همین این بازی ولی خب به علت سیستم بهتر مالتی ، بتل رو ترجیح میدم ولی شخصا از کاد لذت بیشتری بردم به همون علتی که ذکر کردم. بعضا در کاد صحنه ها تکراری میشه که این مورد رو در بتل کمتر می بینیم.

از لحاظ گرافیکی به صورت کلی ، در مجموع شبیه به هم هستند و حرکت ها بسیار زیبا طراحی شده ولی خب در ریز جزئیات گاها بتل موفق تر بوده اونم تنها در شرایطی که سیستم بسیار قوی داشته باشید ، با این حساب کاد رو بهتر می بینم

xero.1992
19-11-2011, 21:38
دوستان من تویه اون مرحله که تو تهرانه، که ماشین جلویه راهو گرفته پیاده میشن بعد RPG میزنن گیر کردم، یعنی بازی گیر کرده! بعد از این قسمت باید دنباله لیدرتون برید پشت آسفالتا بعد دیگه همینجوری یارو نشسته هیچ کاری هم نمی کنه دستوری هم نمیده کاری هم نیست که من بخوام بکنم... راهنمایی ؟

نکته: قبلا یه بار اینطور شد که دوباره Load کردم درست شد و ادامه پیدا کرد ولی این قسمت با Load دوباره هم درست نشد...

em0fab0y
19-11-2011, 21:43
دوستان من تویه اون مرحله که تو تهرانه، که ماشین جلویه راهو گرفته پیاده میشن بعد RPG میزنن گیر کردم، یعنی بازی گیر کرده! بعد از این قسمت باید دنباله لیدرتون برید پشت آسفالتا بعد دیگه همینجوری یارو نشسته هیچ کاری هم نمی کنه دستوری هم نمیده کاری هم نیست که من بخوام بکنم... راهنمایی ؟

نکته: قبلا یه بار اینطور شد که دوباره Load کردم درست شد و ادامه پیدا کرد ولی این قسمت با Load دوباره هم درست نشد...

خیلی واضحه که مشکل از کزکه ....
سعی کنین از کرک Reloaded استفاده کنین.

xero.1992
19-11-2011, 21:46
خیلی واضحه که مشکل از کزکه ....
سعی کنین از کرک Reloaded استفاده کنین.

اولین فکری که کردم همین بود، اما کرک هم Reloaded هست.

em0fab0y
19-11-2011, 21:53
اولین فکری که کردم همین بود، اما کرک هم Reloaded هست.

اگر از طریق فایل های موجود در Main Folder متوجه شدین که کرک Reloaded هست اگر کرک رو ندارین سعی کنین دانلود کنین و دوباره بریزین ...
باید حل شه و نمی تونه مشکل دیگه ای داشته باشه ...
البته این رو هم بدونین مشکلات و باگ های بازی در هر سیستم و بسته به نوع وبندوز و Config به چند حالت مختلف پیش می آد و این می تونه یکی از اون موارد باشه....

Kamyar_AnathemA
19-11-2011, 22:34
من رفتم این بازیو از سایت p30day دانلود کردم
نوشته بود نسخه معتبر ریلودد و من هم همونو دانلود کردم البته از خود سایت نه
از لینک هایی که از مدیافایر بود دانلود کردم
حالا که دانلود کردم میبینم اون نسخه ای هست که نیاز به نصب نداره
الانم بازی درست اجرا نمیشه و کلیک که میکنم رو فابل اجرایی چند بار صفحه سیاه و سفید میشه و تو بازی هم که میره فول اسکرین نمیشه
وارد هر منوی هم که میخوام بشم چند باز صفحه سیاه و سفید میشه
تو بازی میره اما چون فول اسکرین نیست گوشه های بازی دیده نیمشه که تفنگت چیه و چقدر تیر داری و ...
گرافیکم 6770 هست 2 گیگ DDR5
4 تا هم رم DDR3 دارم
چیکار کنم ؟
هر وقت از این سایت چیزی دانلود کردم مشکل داشت

neon_91
20-11-2011, 01:26
دوستان امکان این است که اصلا بشه این بازیو گیر آورد چون گفتن که اگه مغازه ای بازی رو ببینن مجوز کار لغو و طرفو زندانی میکنن پس باید بی خیال شد؟

xero.1992
20-11-2011, 02:18
من رفتم این بازیو از سایت p30day دانلود کردم
نوشته بود نسخه معتبر ریلودد و من هم همونو دانلود کردم البته از خود سایت نه
از لینک هایی که از مدیافایر بود دانلود کردم
حالا که دانلود کردم میبینم اون نسخه ای هست که نیاز به نصب نداره
الانم بازی درست اجرا نمیشه و کلیک که میکنم رو فابل اجرایی چند بار صفحه سیاه و سفید میشه و تو بازی هم که میره فول اسکرین نمیشه
وارد هر منوی هم که میخوام بشم چند باز صفحه سیاه و سفید میشه
تو بازی میره اما چون فول اسکرین نیست گوشه های بازی دیده نیمشه که تفنگت چیه و چقدر تیر داری و ...
گرافیکم 6770 هست 2 گیگ DDR5
4 تا هم رم DDR3 دارم
چیکار کنم ؟
هر وقت از این سایت چیزی دانلود کردم مشکل داشت

احتمال زیاد باید بیخیال این نسخه شی، کلا از این سایت های Cheap دانلود نکن بهترین سایتی که تا حالا تو ارائه بازی دیدم sibdownload بوده ( تبلیغ نشه :31: )

HORROR
20-11-2011, 02:18
سلام
نسخه 360 بازی رو خوب ساختن از لحاظ گرافیک تو این دستگاه خوب ظاهر شده؟

ظمنا ما هر وقت اومدیم اینورا دعوا هست!:31: ...عزیزان به طرز فکر دیگران احترام بگزارید.:11:

شرمنده چند وقتیه نبودم:11:

aha2012
20-11-2011, 02:49
سلام
نسخه 360 بازی رو خوب ساختن از لحاظ گرافیک تو این دستگاه خوب ظاهر شده؟

ظمنا ما هر وقت اومدیم اینورا دعوا هست!:31: ...عزیزان به طرز فکر دیگران احترام بگزارید.:11:

شرمنده چند وقتیه نبودم:11:
به سلام خوبی؟کجا بودی:20::31:کم پیدایی:20::31:
آره بازی رو 360 به نظرم خیلی خوب ظاهر شده.ارزش داره بازیش کنی.:20:

lahij_web
20-11-2011, 09:10
اووووو ! چهـ فازیـ گرفتینـ شما روی Batt و Cod !!! ... ! منم خودم عاشق سری های اول Cod م ... بیخیال ! یکی به این پست های Fight اضافه نشه بهتره!!!
...

گفتن که اگه مغازه ای بازی رو ببینن مجوز کار لغو و طرفو زندانی میکنن پس باید بی خیال شد؟
داداشم چن روز پیش آورد و نصبش کردم یه دوتا مرحله رفتم حالــ نداد زیاد بهم ! ... خوبهـ نگرفتن بچه رو تو راه !!!
...
راستی گرافیک چند میخواد مگه من با HP4530 گرافیـــک 1G که رو یه گرافیک اینتل هم سوییچ داره ( بالعکس ) نصبش کردم . بدون افت کیفیت بازی رو دارم ولی موقع شروع بازی و عوض شدن مرحله صفحه مشکی میشه و باید یبار برگردی تو ویندوز و دوباره پنجره بازی رو ببینی تا بیاد .. ضمنا FullScreen هم نیست .. چرا !؟!؟

vivabarca
20-11-2011, 10:27
قیمت مناسبش چنده ؟

dihav1359
20-11-2011, 11:13
آقا تو مرحله ایی که تو تهران ار پی جی از بالای پل شلیک میکنند و تانکر منفجر میشود بعد فرمانده میگوید که دنبالش بروم و زیر پل مینشیند و هیچ کاری نمیکند هر چی هم دشمن را میکشم باز اضافه میشود باید چی کار کنم گیر کردم

ممنون

hamed30
20-11-2011, 11:13
ولی خب در ریز جزئیات گاها بتل موفق تر بوده اونم تنها در شرایطی که سیستم بسیار قوی داشته باشید ، با این حساب کاد رو بهتر می بینم
فکر نمیکنم این به سیستم بالایی احتیاج داشته باشه :

sourena
20-11-2011, 13:35
آخه من نمیدونم چه سودی داره براتون این بحثها؟

من جفتشون رو هم بازی کردم و خوشم اومد ....

هدف از بازی کردن سرگرمــی هستش! (کمی هم آموزش) ....

چــرا اعصاب خودتون رو سر این چیزای بی خود خرد میکنید؟ حالا cod بهتره یا BF ! چه فرقی به حال من و شما داره؟

بیخیال ... روی ماه همدیگرو ببوسیـد :46:

hoomi_gta
20-11-2011, 14:29
خوب بازی تموم شد. خیلی بازی هیجانی و روند بازی هم خوب بود. کلا نمیشد زیاد ازش دور موند :دی. البته داستانش خیلی شیر تو شیر بود باگ هم کم نداشت! غیب شدن جسدا تو ذوغ میزد . اسلحه ها را هم خوب نساخته
بودن فرق زیادی با هم نداشتن!! ولی در کل فاز داد

em0fab0y
20-11-2011, 14:29
راستی بچه هانظر سنجی جدید GameSpot که از طریق T.w.i.t.t.e.r انجام می شه رو دیدین....
BattleField 3 از هر لحاظ که فکر کنین MW3 رو شکست داده...
اختلاف Twitt تا الان بیش از 9 هزاره....
دقت کنین سایت فوق معتبر GameSpot این نطر سنجی رو داره انجام می ده ....

camry
20-11-2011, 14:55
راستی بچه هانظر سنجی جدید GameSpot که از طریق T.w.i.t.t.e.r انجام می شه رو دیدین....
BattleField 3 از هر لحاظ که فکر کنین MW3 رو شکست داده...
اختلاف Twitt تا الان بیش از 9 هزاره....
دقت کنین سایت فوق معتبر GameSpot این نطر سنجی رو داره انجام می ده ....خوب خوشبختانه گیم اسپات به bf3 و cod یه نمره داده تا کسی ناراحت نشه :دی

خدا رو شکر آدم عقده ای همه جای دنیا هست شما اگر امتیازای گیم اسپات (فوق معتبر (( جالب بود :5: )) ) رو نگاه کنین می بینین که همه این طرفدارای bf3 به cod نمره 1 دادن :31:
حالا نمیشه گفت مصاحباشون و امتیازاشون درست باشه از کجا معلوم قبل مصاحبه یا نظرسنجی یا هرچی یه پول نذاشتن کف دست گیم اسپاتو بگن حواست باشه ما پول بیشتری دادیما :دی

زمانی که cod بازی میزد bf کجا بود ؟!!

ولی حقیقت اینه که هر دو زحمت خودشون رو واسه بازی کشیدن cod رو همه به خاطر خر تو خر بودنش میشناسن + بخش آنلاینش

bf3 که امسال خودشو خوب رو کرده از لحاظ طبیعی و گرافیکش واقعا عالیه اما لذتی که از بازی کردن با cod میبریم خیلی بیشتر ار bf3 هست و هیچ وقت این بازی به پای cod تو این زمینه نمیرسه

em0fab0y
20-11-2011, 15:35
خوب خوشبختانه گیم اسپات به bf3 و cod یه نمره داده تا کسی ناراحت نشه :دی

خدا رو شکر آدم عقده ای همه جای دنیا هست شما اگر امتیازای گیم اسپات (فوق معتبر (( جالب بود :5: )) ) رو نگاه کنین می بینین که همه این طرفدارای bf3 به cod نمره 1 دادن :31:
حالا نمیشه گفت مصاحباشون و امتیازاشون درست باشه از کجا معلوم قبل مصاحبه یا نظرسنجی یا هرچی یه پول نذاشتن کف دست گیم اسپاتو بگن حواست باشه ما پول بیشتری دادیما :دی

زمانی که cod بازی میزد bf کجا بود ؟!!

ولی حقیقت اینه که هر دو زحمت خودشون رو واسه بازی کشیدن cod رو همه به خاطر خر تو خر بودنش میشناسن + بخش آنلاینش

bf3 که امسال خودشو خوب رو کرده از لحاظ طبیعی و گرافیکش واقعا عالیه اما لذتی که از بازی کردن با cod میبریم خیلی بیشتر ار bf3 هست و هیچ وقت این بازی به پای cod تو این زمینه نمیرسه

خداروشکر شما گفتی وگرنه من نمی دونستم....
خودت داری جواب خودتو می دی...
خیلی واضحه فن های Battlefield به توییت های MW3 منفی و فن های MW3 به توییت های Battlefield منفی دادن...تا جایی که وقتی اختلاف امتیاز رو ببینین متوجه می شین بالا 10000 توییت هست و....
اصلا فقط می شه از روی رای هاشون متوجه شد که یرنده شده نه این که نظر سنجی به صورت آنلاین و لحظه ای کرده باشن....
عزیز برادر نظر سنجی تو تویتر بوده نه تو خوده GameSpot !!! چرا آخه:41:
این حرف ها هم دیگه قدیمی شد یه زمان Cod فلان بود ....
همین که Battlefield تو چند نسخه کار Cod رو یکسره کرده و خواهدکرد خودش کلی امتیازه و قدرت و عظمت Dice رو می رسونه....
ضمنا این رو هم بگم بر خلاف تصور خیلی از فن های تعصبی Cod هیچ تعصب خاصی روی Battle ندارم و فقط اون چیزی رو که واقعیت داره و همه هم خوب می دونن می گم....
سزی های مختلف Cod رو هم بازی کردم و نمی تونم بعضی ویژگی های خوبش رو انکار کنم اما اگر تصور کنین که می تونه جلوی Battlefield وایسه کاملا در اشتباهین....
به هیج عنوان هم معیار رو فروش بازی قرار ندین چون خیلی چیزا فروش بالایی داره اما دلیل بر برتر بودن نمی شه....
من تو پست های قبلی هم عرض کردم فن های Cod بسیار پر تعصب و فوق العاده تفکر خشکی نسبت به بقیه بازی هم رده Cod دارن و نمی تونن ببینن بازی بالاتر از اون وجود داره....
ضمنا مساله دیگه ای هم که باعث فروش Cod شده گیم پلی فوق العاده ساده و بچگانه اون هست و این که جوجه گیمر ها اصلا حاضر نیستن کوپکترین تغییری در سبک و گیم پلی بازی ببینن و همون بازی احمقانه سابق رو می پسندن...
پس اصلا تعجب نکنبن که Activision پنج سال هست تغییری در این سری نداده و اون رو با همون حالت تکراری و همیشگی ارائه می کنه....

halflife g
20-11-2011, 15:42
واقعا بحث سنگینه:31: .......امیدوارم دوستان بحث رو با همین هیجان و شدت ادامه بدن و لحظه ای از ارمانهاشون عقب نکشن....
.
.
.

Aria1997
20-11-2011, 15:49
این بحث تموم بشو نیست ؟؟؟؟ 2 هفته میشه که نمیام تو این تاپیک .... :13:

Переклад не
20-11-2011, 16:35
خداروشکر شما گفتی وگرنه من نمی دونستم....
خودت داری جواب خودتو می دی...
خیلی واضحه فن های Battlefield به توییت های MW3 منفی و فن های MW3 به توییت های Battlefield منفی دادن...تا جایی که وقتی اختلاف امتیاز رو ببینین متوجه می شین بالا 10000 توییت هست و....
اصلا فقط می شه از روی رای هاشون متوجه شد که یرنده شده نه این که نظر سنجی به صورت آنلاین و لحظه ای کرده باشن....
عزیز برادر نظر سنجی تو تویتر بوده نه تو خوده GameSpot !!! چرا آخه:41:
این حرف ها هم دیگه قدیمی شد یه زمان Cod فلان بود ....
همین که Battlefield تو چند نسخه کار Cod رو یکسره کرده و خواهدکرد خودش کلی امتیازه و قدرت و عظمت Dice رو می رسونه....
ضمنا این رو هم بگم بر خلاف تصور خیلی از فن های تعصبی Cod هیچ تعصب خاصی روی Battle ندارم و فقط اون چیزی رو که واقعیت داره و همه هم خوب می دونن می گم....
سزی های مختلف Cod رو هم بازی کردم و نمی تونم بعضی ویژگی های خوبش رو انکار کنم اما اگر تصور کنین که می تونه جلوی Battlefield وایسه کاملا در اشتباهین....
به هیج عنوان هم معیار رو فروش بازی قرار ندین چون خیلی چیزا فروش بالایی داره اما دلیل بر برتر بودن نمی شه....
من تو پست های قبلی هم عرض کردم فن های Cod بسیار پر تعصب و فوق العاده تفکر خشکی نسبت به بقیه بازی هم رده Cod دارن و نمی تونن ببینن بازی بالاتر از اون وجود داره....
ضمنا مساله دیگه ای هم که باعث فروش Cod شده گیم پلی فوق العاده ساده و بچگانه اون هست و این که جوجه گیمر ها اصلا حاضر نیستن کوپکترین تغییری در سبک و گیم پلی بازی ببینن و همون بازی احمقانه سابق رو می پسندن...
پس اصلا تعجب نکنبن که Activision پنج سال هست تغییری در این سری نداده و اون رو با همون حالت تکراری و همیشگی ارائه می کنه....

اگه الان به جای اینا یکم فکرتو به درس و مرس میدادی الان یه بازیساز بودی و ما گیمرهات نه نقاد مفتی

kurosh08
20-11-2011, 19:13
اصلاً شما بگین امتیاز BF3 توی گیم اسپات 10 از 10
امتیاز COD MW3 باشه 2 از 10
این حرفا چه فایده ای داره؟؟؟؟
من MW3 رو بازی میکنم و باهاش حال میکنم و از همه نظر فوق العاده ست. دیگه کی به این امتیازا و کل کل کردنای الکی اهمیت میده؟:20:

Saeed System
20-11-2011, 20:22
من امروز بازی رو گرفتم ساعت 4 بعدظهر ...تا الان 4 ساعت به کوب بازی کردم ..خیلی توپه..آخرشه... نورپردازی بازی و

صداگذاریش منو کشته..بی نهایت حال میده....یعنی اینقدر بازی توپه که من دهنمو میبندم و میرم بازی رو ادامه بدم...

mw3 رو هم 2 بار تا آخرش رفتم ...اونم قشنگ بود اینم قشنگی خودش رو داره...هر 2 شون قشنگن و توپ

afshin-434
20-11-2011, 23:35
جالب این جاست وقتی من بازی MW3 رو توی تاپیکش نقد میکنم بعد از ۵ دقیقه پستام پاک میشن ولی اونا میان BF3 رو نقد میکنن ازشون تقدیر هم میشه!
کلا تو هیچ جا عدالتی وجود نداره:45:

Aria1997
20-11-2011, 23:49
جالب این جاست وقتی من بازی MW3 رو توی تاپیکش نقد میکنم بعد از ۵ دقیقه پستام پاک میشن ولی اونا میان BF3 رو نقد میکنن ازشون تقدیر هم میشه!
کلا تو هیچ جا عدالتی وجود نداره:45:

آخی عزیزم گریه نکن !!!!
پس چرا پستای من هیچ وقت پاک نمیشه ؟؟؟ :13::31:

shahabprince
21-11-2011, 00:02
میگم بچه ها یه مرحله ی mw3 که تو پاریس هست و برج ایفر رو با خاک یکسان میکنیم این فرانسوی ها بازی رو تو کشورشون ممنوع نکردند
حالا یه مرحله ی بتلفیلد تو تهرانه بیا و ببین......
این بی جنبگی فقط و فقط تو ایرانه:13:

HORROR
21-11-2011, 01:31
به سلام خوبی؟کجا بودی:20::31:کم پیدایی:20::31:
آره بازی رو 360 به نظرم خیلی خوب ظاهر شده.ارزش داره بازیش کنی.:20:

من چاکرتم .:11: همین دورو ورا بودیم:20: امیدوارم گیر ندن به این پستم ولی چون با مرامی نوشتم:40::40::40::11:
بازی رو یه dvd عرضه شده؟

dark-sky
21-11-2011, 11:40
انلاین می خوام بازی کنم ولی کسی رو نمی شناسم باهاش کواپ بزنم . :2: یه تاپیک جدا برای مولتی بزارین لطفا. برای پیسی نه کنسول!

---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

میگم بچه ها یه مرحله ی mw3 که تو پاریس هست و برج ایفر رو با خاک یکسان میکنیم این فرانسوی ها بازی رو تو کشورشون ممنوع نکردند
حالا یه مرحله ی بتلفیلد تو تهرانه بیا و ببین......
این بی جنبگی فقط و فقط تو ایرانه:13:

اقا پاریس چیه . امریکاییه مافوق خودشو با تیر میزنه بعدم بازجوهای امریکاییو با چک و لگد میزنه ولی هیچ کس اعتراض نمی کنه . واقعا فرهنگ دارن ها !!

majid322
21-11-2011, 12:01
بعضی از بچه ها میگن که چرا توی همه جا ایرانی صحبت میشه و این یه ایراده یا چرا پلاکا توی همه جا ایرانیه ...
خب دلیلش خیلی واضحه تو این بازی میخواد نشون بده که ایرانیها تروریستن و همه جا رو تحت کنترل خودشون گرفتن و در همه جای
دنیا حضور دارن و میخوان اقدام تروریستی انجام بدن..
پس این یه ایراد نیست و جزوی از داستانه بازیه :46:

این همین الان به ذهنم رسید
دوباره نیاید تاپیک رو به سیاست بکشید :31:
فقط نقد بازی!!

camry
21-11-2011, 12:02
مثل اینکه فراموش کردین دشمنی آمریکا رو با ما
اروپا که دوست صمیمی آمریکاست خوب پس مگه مرض دارن بیان بازیو ممنوع کنن
اما واسه ما فرق می کنه
آمریکا هر جوریه با بازیم که شده می خواد زهرشو رو ایران بریزه حالا هی بگین ایرانیا بی جنبه ان و برید bf3 بازی کنید :41:

shahramcat
21-11-2011, 12:25
سلام

دوستان قضیه این karkland چی هست که قرار تو دسامبر بیاد ؟

ممنون

xero.1992
21-11-2011, 13:38
یعنی تا تاپیک قفل نشه شماها ول کن نیستید...
یعتی جنبه هیچی رو نداریم، تو تاپیک های خارجی بازی در مورد چی بحث می کنن مارو نگا اینجا داریم در مورده چی بحث می کنیم فتوا می دیم...

بخدا روسیه ای ها که کلا توبازی یا حمله می کنن یا تروریستند این کارایی که ما می کنیم رو نمی کنن مردمش، کاش تو کارای مهمتر یه خودی از خودمون نشون می دادیم

Переклад не
21-11-2011, 14:35
راستی تو این بازیا هر چیم که ایرانیارو وحشی و تروریست نشون بدن باز گیمرا باورشون نمیشه و میگن تسلیحات ایران یک لطیفه است:دی
ایرانو چه به بمب
بذار اینطوری فکر کنن
راستی بچه ها میتونید بازیو بدون تیراندازی پیش برید؟
یعنی مثلا با خنجر حساب دشمنارو برسید

یه کلیب گذاشتم از مرحله ایه که داریم میریم سراغ کافارو .ببینید حتما.این نفر دومی که مرم سراغش اولش با لگد و در رفتن میخواد از زیر چاقو فلنگو ببنده اما...:دی
راستی نفر آخیه خواستم برگرده از پش بهش خنجر نزنم .برگشت خودمو کشت.تو قسمت آخرم با چاقو میرم سراغ تانک:دی
فقط نمیدونم چرا برای من حالت هارد غیر فعاله.الان این رو حالت نرمال هستش:

hamed30
21-11-2011, 14:48
سلام

دوستان قضیه این karkland چی هست که قرار تو دسامبر بیاد ؟

ممنون
یه dlc شامل مپ و اسلحه و وسیله نقلیه که مربوط به battlefield 2 هست که واسه BF3 دوباره ساخته شده (remade) .
یه نگاه به اینجا بندازین :

dark-sky
21-11-2011, 15:55
کاش اکتیویژین از خواب پنج ساله بیدار بشه با همت مضاعف یه بازی توپ با موضوع ایران طراحی کنه . :5:

AlexMercer
21-11-2011, 20:12
یعنی تا تاپیک قفل نشه شماها ول کن نیستید...
یعتی جنبه هیچی رو نداریم، تو تاپیک های خارجی بازی در مورد چی بحث می کنن مارو نگا اینجا داریم در مورده چی بحث می کنیم فتوا می دیم...

بخدا روسیه ای ها که کلا توبازی یا حمله می کنن یا تروریستند این کارایی که ما می کنیم رو نمی کنن مردمش، کاش تو کارای مهمتر یه خودی از خودمون نشون می دادیم

داداش برای یادآوری بد نیست بدونی بیشتر هکر ها و کرکر های بازی ها و برنامه ها روسی هستند و اینطوری به این صنعت ضربه میزنن. پس اونا هم جواب این حمله ها به روسیه رو در پخش کردن کرک میدن.

فروم خارجی بحث چی میکنند؟ نه اینکه بعضی مواقع به ریش ما ایرانیا میخندن؟ نه اینکه توی کامنتاشون گفتن (خوبه توی یه بازی میشه ایرانیای کثیف رو کشت!) من نمیگم وطن پرستم من خودم هم بازی انجام دادم ولی یکم با چشم بازی نگاه کنید که چه قدر توهین شد تو بازی به ایرانی جماعت

camry
22-11-2011, 20:42
کاش اکتیویژین از خواب پنج ساله بیدار بشه با همت مضاعف یه بازی توپ با موضوع ایران طراحی کنه .

خوب خودست داری میبینی mw3 برترین و پر فروش ترین بازی شناخته شده و امسال با فروش 750 میلیونیش ترکوند بعد میگی خواب 5 ساله ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31:

majid322
22-11-2011, 20:57
خوب خودست داری میبینی mw3 برترین و پر فروش ترین بازی شناخته شده و امسال با فروش 750 میلیونیش ترکوند بعد میگی خواب 5 ساله ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این فروش خوب فقط بخاطر cod های سری قبل بود مگرنه اگه همه میدوسنتن این نسخه اینجوریه هیچ کس نمیخرید...
بازی کاملا تکرار mw2 بود...

AlexMercer
22-11-2011, 22:03
کاش اکتیویژین از خواب پنج ساله بیدار بشه با همت مضاعف یه بازی توپ با موضوع ایران طراحی کنه . :5:

چه خوشتون میاد دم به دم به ایران حمله کنن.:46:

Spaniuly
22-11-2011, 23:33
چه عجب تو یه مورد هوای ایرانی ها رو داشته بازی
این تیکه رو دقت کردید:

دوست نداشتم وارد این بحث بشم ولی خوب بازی غرق در حرف و حدیث سیاسی هست که به ایران مربوط میشه کافیه کمی دقت کنید اونوقت می فهمید این بازی یه بازی ضد ایرانی نیست بلکه بر ضد ... دیگه خودتون می دونید! وقتی هم سلیمان و هم البشیر هر دو اسامی کاملا عربی رو یدک می کشن دیگه این گویای همه چیز هست فاروق البشیر یک ایرانی هست توی بازی ولی ایرانی بودنش رو باور کنیم یا اسمش رو؟ این نشون میده سلیمان و البشیر هر ملیتی رو که توی بازی دارن اصولا یک عرب الاصل هستند و این خیلی چیزا رو متفاوت می کنه چیزی که بهش دقت نمیشه!

متاسفم نمی خواستم چنین بحثی بکنم ولی... بهتره در مورد مسائل کمی عمیق باشیم و بدونیم که واقعا چی هستیم و کی هستیم و چرا به اینجا رسیدیم... کافیه یک مرور کنیم به مسائل ریز وقتی شما یک سریال رو نگاه می کنید که محصول وطن هست و می بینیند شخصیت های شرور اصیل ترین اسامی ایرانی رو دارن و همه شخصیت های مثبتش اسم های عربی و غیر ایرانی الاصل دارن متوجه میشید که جریانات بازی هم جوابی در این راستاست.

در مورد گیم متاسفانه من از گرافیکش محروم موندم چون هارد ایکس باکس ندارم و نتونستم HD Content رو از دیسک دوم نصب کنم برای نصب HD Content حتما باید هارد ایکس باکس باشه روی فلش ریخته نمیشه به هر حال گیم پلی هم بد نبود اما خوب به عنوان یک بازی اول شخص واقعا خوب هست. من البته با چیزی که توی ذهنم بود مواجه نشدم ولی تجربه خوبی هست بازی کردن این بازی علاقه ای به نقد کردن بازی ندارم چون ادعای زیادی توی بتلفیلد ندارم و ممکنه گفته هام مورد قبول و سنجیده نباشن.

اچیومنت های بازی بعضا خیلی جالب و چالش برانگیز هستن و باعث میشن آدم به بعضی چیزا که اولش دقت نمی کنه بعدا دقت کنه مثلا توی مرحله آپرایزینگ Uprising دو تا اچیومنت میشه گرفت که اینا باعث میشن به چیزهایی دقت کنیم مثلا یه جا هست که از یه قسمت برجسته میاییم پاین اون پاین یه سری سرباز جمع شدن شما یکی از روش هایی که می تونید اونها رو بکشید هل دادن ماشینی هست که در لبه اون قسمت پرتگاه مانند قرار داره همین قضیه رو شما اگه بدونید و با این روش بکشید 25 تا اچیومنت داره در حالیکه از کناره ها ممکنه حرکت کنید و اون قسمت رو پاک سازی کنید بدون اینکه متوجه اون ماشین بشید یا کمی جلو تر توی همین مرحله یه جا هست از داخل یه اتوبوس رد میشید بعد پیاده شدن از اتوبوس جلوتر دو تا سرباز زیر آوار می مونن اگه شما قبل اینکه زیر آوار بمونن یه نارنجک بندازید و بکشید اچیومنت می گیرید در کل بازی چالش برانگیز جذابی بود

موفق و گیمر باشید دوستان:10:

golmohammadi
23-11-2011, 01:52
سلام
اخرش منم بازیو خریدم و امشب اجراش کردم
بازی گرافیک خیره کننده ای داره
و من با این سیستم قوی ام باز هم افت فریم داشتم
من حداکثر تنظیمات بازیش میکنم و 42 فریم میگیرم
ولی بعضا 30 فریم میده و حتی تا 18 فریم هم میاد
البته بماند که برنامه های دیگری در سیستم باز بوده

در مورد کنترل
یکی از دوستان گفته بود نشانه گیری سرعتش زیاده
منم خودم نیز سنسیویتی موس را کمتر کردم
ولی بازم یه جوریه
در بازی فیر اخری نیز یه چنین مشکلی وجود داشت
فعلا چند دقیقه بیشتر بازی نکردم
بماند برای فردا ببینم چجوریاست ...

hoomi_gta
23-11-2011, 11:38
تو این بازی خیلی به جزئیات گرافیکی دقت شده مثلا تو bt3 از نردبون بالا رفتن خیلی طبیعی تر از cod هستش. توی cod هنوز به سبک بازی های قدیمی مثلا از زمان half life 1 از نردبون بالا میره ولی تو این بازی خیلی طبیعی و واقعی است. ولی زحمت نکشیدن که یکم بیشتر تحقیق کنن راجع به بازیشون. مثلا جلوی بانک شهری پرچم عراق و میبینی! یا فروشگاه هایی که اکثرا اسامی عراقی دارن یا حتی یونیفورم ها! کلا اگه یکم بیشتر تحقیق میکردن بازی جذاب تری میشد

aristocrat
23-11-2011, 12:20
خیلی معذرت میخوام یعنی سازنده های بازی سوژه هاشون رو تعطیل کنند که به ما برنخوره؟ اگر هم فرض کنیم که محتویات این بازی بر علیه ایرانیان هست و به عمد اینکارو کردند و قصد تحقیر ما رو داشتند خودتون میدونید مشکل از کجاست و چرا این بازی ها رو بر علیه ما می سازند. تقصیر رو گردن این بازی نندازید برید سراغ عمو محمود و رفقاء :whistle:

hamed30
23-11-2011, 12:27
تو این بازی خیلی به جزئیات گرافیکی دقت شده مثلا تو bt3 از نردبون بالا رفتن خیلی طبیعی تر از cod هستش. توی cod هنوز به سبک بازی های قدیمی مثلا از زمان half life 1 از نردبون بالا میره ولی تو این بازی خیلی طبیعی و واقعی است. ولی زحمت نکشیدن که یکم بیشتر تحقیق کنن راجع به بازیشون. مثلا جلوی بانک شهری پرچم عراق و میبینی! یا فروشگاه هایی که اکثرا اسامی عراقی دارن یا حتی یونیفورم ها! کلا اگه یکم بیشتر تحقیق میکردن بازی جذاب تری میشد
غیر از نردبون خیلی جاهای دیگه همینطوریه مثل پردین از رو موانع ، بازکردن در ، سوار ماشین یا تانک شدن و ...
شاید میخواستن بیشتر عربا رو تروریست نشون بدن تا ماها رو .

aram24
23-11-2011, 13:37
بازيهاي بتلفيلد جزابيتش توي شبكه بازي كردنه بتلفيد سه شورش رو دراورده نميشه توش lan بازي كرد :41::2:هنوز بتلفيد 2 از 3 سرتره گرافيكش بخوره تو سرشون .
بتلفيلد 2 رو ميشه راحت مولتي پلير بازي كرد ولي اين رو تركوندن

zeelog
23-11-2011, 14:58
داستان بازی 180 درجه با اونیکه اینجا اشاره شده فرق داره کاش یکم به دیالوگهای بازی توجه میکردید
یک بار دیگه هم پست زدم داستان رو توضیح دادم ولی پاکش کردند حالا اگه این یکی پستم رو هم پاک کنید
دیگه مشکوک میشم به این ادمینها!!!

jb.NY
23-11-2011, 21:33
دوستان چجوری میشه کلید ها رو تغییر داد ؟ صفحه key bindings خالیه
چقدر اینا فشای رکیک میدن، آدم یکی کنارش باشه خجالت میکشه بازی کنه:31:
گرافیک بازی از مدرن وار سر تره ولی همونطور که همه میدونید اکشن سری MW یه چیز دیگست
هیجانی که کال آو به آدم میده خیلی بشتره

dark-sky
23-11-2011, 21:53
من یه جا خوابیدم زیر تانک با نار نجک منفجرش کنم .تانکه منو منفجر کرد .
یه نمه دقت می کردن سربازای ایرانی لباسشون به اون شیکی نیست که یه شلوار گله گشاده با یه جفت پوتین از جنس لاستیک ماشین. یکیم تفنگها ی ایرانیا خیلی پیشرفته هست. یه کلاشی - تیرکمون مگسی چیزی براشون می ساختن کفایت می کرد.

persian33
23-11-2011, 22:01
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. بازی هم تو سایتها نگاه کردم دیدم تقریبا 14 گیگ هست اما مال من تقریبا 12 گیگ هست. وسط بازی هم هی میپره بیرون. یعنی آخرش بازی رو انداختند بهم؟!

jb.NY
23-11-2011, 23:23
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. بازی هم تو سایتها نگاه کردم دیدم تقریبا 14 گیگ هست اما مال من تقریبا 12 گیگ هست. وسط بازی هم هی میپره بیرون. یعنی آخرش بازی رو انداختند بهم؟!

من که بازیم 10 گیگه چی بگم :31:
البته من تا الان (مرحله سوم چهارمم تقریبا) مشکل کرش کردن نداشتم

CRIS Joon CR7
24-11-2011, 17:52
بازی رو رو کامپیوتر کردم البته فقط چیزی حدود 4 ساعتشو
اون چیزی که انتظار داشتم نبود
Cod MW3 خیلی بهتر بود
دقیقا برعکس چیزی که قبل از ریلیز شون داشتم
ولی گرافیکش اصلا خوب نیست خیره کننده است:31:
در کل خوب بود من بش 8 میدم
چرا تیر میزنی خون نمیاد ازشون:31:
اصلا شهره شبیه تهران نبود

jb.NY
24-11-2011, 18:07
بازی رو رو کامپیوتر کردم البته فقط چیزی حدود 4 ساعتشو
اون چیزی که انتظار داشتم نبود
Cod MW3 خیلی بهتر بود
دقیقا برعکس چیزی که قبل از ریلیز شون داشتم
ولی گرافیکش اصلا خوب نیست خیره کننده است:31:
در کل خوب بود من بش 8 میدم
چرا تیر میزنی خون نمیاد ازشون:31:
اصلا شهره شبیه تهران نبود

فقط فحشاشون شبیه فحشای ما بود:31:
جملات درستیم به کار نمیبردن ایرانیا، مثلا وسط جنگ صدا میومد " من میرم پایین!"
کلا جالب بود، کلی خندیدیم

majid322
24-11-2011, 18:08
در یک کلام بگم که توی bf3 یه جنگ واقعی رو میشد حس کرد از نظر من بهترین fps هست.

SA.JJ.AD
24-11-2011, 18:49
بعضی دوستان زیادی دیگه گیر میدن به شبیه نبودن تهران به واقعیت یا مثلا فلان جا عربی نوشته شده و پرچمو اینا ...
.
خوب بازی برا ایرانی ها ساخته نشده که عزیزان :20:برا اون کشور هایی که ساختن و بازارشونم اونجاهاست خیلی هم فوق العاده شبیه سازی کردن محیط و شهر رو !! 1 درصد بازار رو هم ما تشکیل نمیدیم !! باور کتید هستن کسایی تو کشور های اروپایی که اصلا فکرشو نمیکنن ایران گیمر داشته باشه :27::31: پس با این اوصاف نباید انتظار چندانی داشته باشیم :27:تا همین قدر دقت به جزئیاتشونم عجیب بوده !!
.
ضمنا تو بازی های دیگه و مراحلشون که تو شهر ها و کشور هایی غیر از ایران هم هست اگه خودتون ساکنشون بودید متوجه تفاوت ها میشدید !! در کل زیاد حساسیت نشونندید به این مسائل :27:

jb.NY
24-11-2011, 19:06

یعنی کسی بجز من مشکل با کلید نداره؟

alil1369
24-11-2011, 19:12
تمومش کردم ! ولی اخرش چرت تموم شد ! :دی
الان میخوام برم MW3 رو نصب کنم

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

حالا هرکی میخواد حس جنگ و نبرد واقعی بهش دست بده رو اکسترم بازی کنه و fire asist رو خاموش کنه !

You & I
24-11-2011, 19:16
منم الان نصب كردم بازي كردم و خيلي خيلي گرافيكش ضايععه !
اصلا باهاش حال نكردم !
نظر شما چيه ؟
:13:

aha2012
24-11-2011, 19:57
منم الان نصب كردم بازي كردم و خيلي خيلي گرافيكش ضايععه !
اصلا باهاش حال نكردم !
نظر شما چيه ؟
:13:
نظر ما دقیقا خلاف نظر شماست
گرافیکش واقعا خوبه.مخصوصا اگه بخوای با cod مقایسه کنی
احتمالا سیستمت ضعیف نیست؟؟یا بازی ای که گرفتی نسخه ی بیخودی نبوده؟:20::5:

You & I
24-11-2011, 20:01
نظر ما دقیقا خلاف نظر شماست
گرافیکش واقعا خوبه.مخصوصا اگه بخوای با cod مقایسه کنی
احتمالا سیستمت ضعیف نیست؟؟یا بازی ای که گرفتی نسخه ی بیخودی نبوده؟:20::5:
شايدم شما راس بگيد !
ولي من يه كم كيفيتشو اوردم پايين !
شايدم مال اون باشه اخه خيلي سنگينه !
ميشه منو راهنمايي كنيد ؟؟

pishoolii
24-11-2011, 20:02
دوستان یه سوال!
مرحله ای که وارد تهران میشی، همون اولش باید دوتا سنگر رو با نارنجک منفجر کنیم، سنگر دوم که منفجر میشه بعدش باید چی کار کرد؟! هر سمتی که میخوای بری نا جمب میخوری ذرتی یکی میزنه می کشتت! :|

eblisandenzo
24-11-2011, 20:55
سلام دوستان ! من هم بعد از مدت ها بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم! اما یه مشکل !

نخندینا! :31:

من همون اولش تو قطار که میگه space بزن مشکل دارم! چه کار کنم ! ؟:11:

majid322
24-11-2011, 20:58
سلام دوستان ! من هم بعد از مدت ها بازی رو نصب کردم و دارم بازی میکنم! اما یه مشکل !

نخندینا!

من همون اولش تو قطار که میگه space بزن مشکل دارم! چه کار کنم ! ؟

نه عزیز چرا بخندیم :31:

اونجا باید مرتب پشت سر هم space بزنی خیلی هم نباید پشت هم باشه با فاصله ی خیلی کم از هم بزن..
چند بار بری دستت میاد راحته

jb.NY
24-11-2011, 21:14
دوستان یه سوال!
مرحله ای که وارد تهران میشی، همون اولش باید دوتا سنگر رو با نارنجک منفجر کنیم، سنگر دوم که منفجر میشه بعدش باید چی کار کرد؟! هر سمتی که میخوای بری نا جمب میخوری ذرتی یکی میزنه می کشتت! :|

فکر کنم بدونم کجا رو میگی، سنگر اولو که ترکوندی صبر کن تا بروبچ سنگر دومو بریزن بهم، چون رو حالت هارد سخت میتونی خودتو برسونی زیرش
سمت راست سنگر دوم یه ساختمونه که باید بریزین اون تو و پاکسازیش کنین، دقت کنی یه علامت میبینی که جهت ساختمونو نشون میده

Hapoofesgeli
24-11-2011, 22:08
سلام
دوستان اون قسمت که تو ویلا هستیم،یه سربازه اسلحه میکشه میگه که اگه اونو بکشی کلی آدم میمیره و اینا...بعد سربازه میاد و میگه بشینین(اگه درست یادم باشه)...
چیکار باید باید کرد؟نه میتونیم جلو بریم و نه عقب...تیر هم که نمیشه زد.نمیشه هم نشت و خوابید.دقیقا باید تو این وضع چیکار کرد؟ :دی هی میاد میکشه میره...

Layken
24-11-2011, 22:47
سلام
دوستان اینو شانسی دیدم...حتما حتما ببینید دانلود کنید ببینید فقط ببینید و در موردش بحث نکنید..:31:
نمی دونم تا حالا گذاشتین یا نه ولی من الان دیدم

majid322
24-11-2011, 22:50
سلام
دوستان اینو شانسی دیدم...حتما حتما ببینید دانلود کنید ببینید فقط ببینید و در موردش بحث نکنید..

ای بابا این ماله یه ماه پیشه یه بارم من گذاشتم بچه ها یه عالمه به سمتم حمله ور شدن مثل سربازا تو mw3 :31:

SA.JJ.AD
24-11-2011, 23:01
سلام
دوستان اینو شانسی دیدم...حتما حتما ببینید دانلود کنید ببینید فقط ببینید و در موردش بحث نکنید..:31:

ای بابا این ماله یه ماه پیشه یه بارم من گذاشتم بچه ها یه عالمه به سمتم حمله ور شدن مثل سربازا تو mw3 :31:

ای بابا بازم این کلیپه معروف :18: ؟!
:16::16::16::16::16:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jb.NY
24-11-2011, 23:04

همونیه که ایرانیا درست کردن؟ طرف گیر میده چرا همه چیز از چپ به راست میرن و این حرفا ؟ :31:

Layken
24-11-2011, 23:10
من اون موقع ندیدم گفتم بیخیال یهو اینو دیدم می خواستم بزنه بره که اون حرف اولش منو نگه داشت همشو دیدم :31:
پس قبلا رو همین بحث بود پس خوبه که هر چی بود تموم شده رفته :31:
ولی پسر عجب تلاشی نشستن نقد کردن

pishoolii
24-11-2011, 23:13
فکر کنم بدونم کجا رو میگی، سنگر اولو که ترکوندی صبر کن تا بروبچ سنگر دومو بریزن بهم، چون رو حالت هارد سخت میتونی خودتو برسونی زیرش
سمت راست سنگر دوم یه ساختمونه که باید بریزین اون تو و پاکسازیش کنین، دقت کنی یه علامت میبینی که جهت ساختمونو نشون میده

آخه مشکل سره اینه که وقتی سنگر دوم منفجر میشه سی ثانیه بعدش همه ی سربازا هم می میرن! جایی رو پیدا نمی کنم که برم سمت اوون ساختمونه! نمیدونم بازی که گیرم اوومده باگ داره یا من راهه رفتنو پیدا نمی کنم!؟!

CRIS Joon CR7
25-11-2011, 00:07
آخه مشکل سره اینه که وقتی سنگر دوم منفجر میشه سی ثانیه بعدش همه ی سربازا هم می میرن! جایی رو پیدا نمی کنم که برم سمت اوون ساختمونه! نمیدونم بازی که گیرم اوومده باگ داره یا من راهه رفتنو پیدا نمی کنم!؟!
اگه برات مقدوره کرک رو عوض کن
چون من بین دوستام شنیدم چیزای عجیبی تو بازی واسشون اتفاق افتاده
کرک رو عوض کردن درست شده :27:

Amin_h240
25-11-2011, 00:37
دوستان بازی بالا نمیاد یعنی زمانی که میخواد لود کنه PC هنک میکنه

jb.NY
25-11-2011, 11:31

شاید راهو اشتباه میری، شایدم به قول دوستمون کرکت مشکل داره
اینو ببین، الان روبروی مقر دوم دشمنم، سمت چپش اون یارو رو میبینی داره میاد سمتم؟ از اون طرف میری بالا

این نمای داخلیه سنگره، ساختمونی که قراره بری اونجا با علامت نشون داده شده

در اخر باید بری اینتو:

بچه ها با تایپ "screenshot.render" تو کنسول، میتونید عکس بگیرید از بازی

CRIS Joon CR7
25-11-2011, 11:58
بچه ها با تایپ "screenshot.render" تو کنسول، میتونید عکس بگیرید از بازی[/QUOTE]
چی چی این عکس گرفتن رو بیشتر توضیح میدی
منظورت از کنسول چیه؟
یعنی با 360 هم میشه
فقط این بازی؟:18:

CRIS Joon CR7
25-11-2011, 12:05
گرفتم منظور از کنسول زدن دکمه که بالای TAB هستش :27:
مرسی از راهنماییت:21:

black.assassin
25-11-2011, 12:33
من اون موقع ندیدم گفتم بیخیال یهو اینو دیدم می خواستم بزنه بره که اون حرف اولش منو نگه داشت همشو دیدم :31:
پس قبلا رو همین بحث بود پس خوبه که هر چی بود تموم شده رفته :31:
ولی پسر عجب تلاشی نشستن نقد کردن

برا شما کجاش جالب بود ؟؟؟ منم دیدم بعضی حرفاش جای فکر داره واقعا.

jb.NY
25-11-2011, 12:59
برا شما کجاش جالب بود ؟؟؟ منم دیدم بعضی حرفاش جای فکر داره واقعا.

آقا ما که نفهمیدیم، همون نقد مهدی فنایی رو میگید؟
اگه اونه که واقعا مزخرف بود، رنگ زرد در راست، قرمز درچپ
گیر داده که حرکت ماشین ها تو کل بازی از راست به چپه، با اینکه خودشون دارن صحنه ای رو نشون میدن که ماشینا از چپ به راست میرن
نقد کردنم بلد نیستیم :2:

majid322
25-11-2011, 13:04
اره همونه نقد نیستش که تخیلاتشو بیان کرده :27:

Hapoofesgeli
25-11-2011, 13:08
سلام
دوستان اون قسمت که تو ویلا هستیم،یه سربازه اسلحه میکشه میگه که اگه اونو بکشی کلی آدم میمیره و اینا...بعد سربازه میاد و میگه بشینین(اگه درست یادم باشه)...
چیکار باید باید کرد؟نه میتونیم جلو بریم و نه عقب...تیر هم که نمیشه زد.نمیشه هم نشت و خوابید.دقیقا باید تو این وضع چیکار کرد؟ :دی هی میاد میکشه میره...

یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
اسکرین شات بذارم؟

Amin_h240
25-11-2011, 14:18
سلام من اون قسمت اول که میره تو هواپیما میشنه گیر کردم ؟ میگه یک دستوری باید بنویسیم نمیدونم چکار کنم گیر کردم

T_rex
25-11-2011, 14:22
من یه تیکه از بازیو دیدم
اینا یعنی ایرانین و بازی توی ایرانه ولی وقتی به ماشینها دقت میکنی میبینی تاکسیهای عراق هستن . معلوم میشه به جزئیات توجه نکردن

majid322
25-11-2011, 14:29
من یه تیکه از بازیو دیدم
اینا یعنی ایرانین و بازی توی ایرانه ولی وقتی به ماشینها دقت میکنی میبینی تاکسیهای عراق هستن . معلوم میشه به جزئیات توجه نکردن

بارها در این مورد توی این تاپیک بحث شده مشکل این نیست که به جزییات توجه نشده ..
یک سری سیاستها هست که تا به عمق بازی توجه نشه نمیشه بهش پی برد.

CRIS Joon CR7
25-11-2011, 15:00
من یه تیکه از بازیو دیدم
تو رو خدا بحث های بازی به ایران شبیه نیست و تابلو ها شبیه نیستن :2: و ... تموم کنید:41:
یه چی ساختن دیگه :8:

xero.1992
25-11-2011, 15:42
از بچه ها اگر کسی بازی رو Normal رفته ( نه Easy ) ، لطف کنه Save بازی رو بزاره، Save من ایراد داره بازی گیر کرده...

Amin_h240
25-11-2011, 15:49
اولین بار که وارد تهران میشه که میره از دیوار رد میشه تفنگهای من خودشونه تیرندازی میکنن موسمم ایراد نداره چکار کنم ؟ توروخدا جواب بدین

Kamyar_AnathemA
25-11-2011, 17:19
سلام
من 2 بار این بازیو دانلود کردم از 2 جا اما نمیدونم چرا اینجوریه
بازی بعد از اکسترکت کردن فایلی که بخواد بازیو نصب کنه نداره
من نسخه نصب شده دانلود نمیکنم اما این داخلش یک فایل کرک هست که کپی میکنی بعد روش کلیک میکنی میره تو بازی اما فول اسکرین نیست و نمیشه بازی کرد چون صفحه کامل نیست و 4 طرف صفحه دیده نمیشه

وارد بازی هم که میخواد بشه اول 5-6 بار صفجه سیاه و سفید میشه بعد میره تو بازی و تو منوی گرافیک هم همین سیاه سفید شدن میاد

حجم بازی 13.5 گیگ هست اما وقتی کامل اکسترکت میشه 15.5 میشه حجمش
سی پی یو core i7 2670 2.2
رم 4 ddr
گرافیک 6770m 2 gb ddr5

چیکار کنم ؟

kalagame
25-11-2011, 18:03
سلام-من تا دو روز پیش بازی رو به خوبی اجرا میکردم-ولی دو روز پیش که میخواستم اجرا کنم هم تو بخش تک نفره هم آنلاین صفحه سیاه میاد-بررسی کردم دیدم مشکل از فایل زبان انگلیسیه وقتی پاکش کردم درست میشد-ولی من از روسی خوشم نمیاد-قبلا با انگلیسی بالا میومد-خواهش میکنم کمک کنید؟

alone_son
25-11-2011, 18:12
سلام
من دیروز بازی را گرفتم :31: آخه سرم شلوغ بود
ولی الان یک مشکلی دارم نصبش می کنم اجرا نمیشه اینم اررورش:

میدونم اینا نباید اینجا مطرح می کردم اما چون زودتر جواب می دهید گفتم اینجا بگم
راستی اینم بگم که directx را نصب کردم ولی بازم ارور میده
لطفا کمک کنید رفقاااااااااااااااااااااا اااااااااااا:40:

mo_ho
25-11-2011, 18:15
سلام

یعنی کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟
اسکرین شات بذارم؟

سلام
فکر کنم همونجا کنار استخر رو می گی که اگه اونجاست باید اون یارو رو که میاد میگه بشین و تسلیم شو رو تا میاد بکشی.بعد از اینکه میاد هم تیر زدن آزاد میشه و قبل از اینکه اون بکشتت باید بکشیش!

majid322
25-11-2011, 18:15
سلام
من دیروز بازی را گرفتم آخه سرم شلوغ بود
ولی الان یک مشکلی دارم نصبش می کنم اجرا نمیشه اینم اررورش:

میدونم اینا نباید اینجا مطرح می کردم اما چون زودتر جواب می دهید گفتم اینجا بگم
راستی اینم بگم که directx را نصب کردم ولی بازم ارور میده
لطفا کمک کنید رفقاااااااااااااااااااااا اااااااااااا

دوستان به خدا این بازی تاپیک مشکلات داره :31:

این بازی فقط روی سون و ویستا قابل اجراست.

kalagame
25-11-2011, 18:50
سلام-من تا دو روز پیش بازی رو به خوبی اجرا میکردم-ولی دو روز پیش که میخواستم اجرا کنم هم تو بخش تک نفره هم آنلاین صفحه سیاه میاد-بررسی کردم دیدم مشکل از فایل زبان انگلیسیه وقتی پاکش کردم درست میشد-ولی من از روسی خوشم نمیاد-قبلا با انگلیسی بالا میومد-خواهش میکنم کمک کنید؟

jb.NY
25-11-2011, 20:47
چقدر آخرش بی احساس تموم شد، ب ف 2 قشنگتر تموم شد تا این :13:
بریم همون مدرن وار خودمونو بزنیم:8:

golmohammadi
25-11-2011, 20:50
دوستان یه سوال!
سلام
شما از سمت چپ به سرعت برو
وقتی اون قسمتی که راستت یک سنگ هست فوری دراز بکش تا قایم بشی نزننت
بعد از سمت چپ پشت دیوار چند تا سرباز خودی میاد و ادامه بازی ....

شاید راهو اشتباه میری، شایدم به قول دوستمون کرکت مشکل داره
اینو ببین، الان روبروی مقر دوم دشمنم، سمت چپش اون یارو رو میبینی داره میاد سمتم؟ از اون طرف میری بالا

این نمای داخلیه سنگره، ساختمونی که قراره بری اونجا با علامت نشون داده شده

در اخر باید بری اینتو:

بچه ها با تایپ "screenshot.render" تو کنسول، میتونید عکس بگیرید از بازی
سلام
جالب بود
ولی کی حال داره انقدر تایپ کنه ؟
خدا برکت بده با فراپس

golmohammadi
25-11-2011, 21:05
خب من چند مرحله ای رفتم جلو
حس میکنم در یک جنگ واقعی هستم
اون قسمت که نبرد هوایی داشتیم خیلی عالی بود
مخصوصا که کنترل جنگنده دست ما نبود و ما فقط باید دشمنان را نابود میکردیم
صدا گذاری خوب یداره
من امروز تونستم صدای اسپیکرها را کمی بیارم بالا و کمی باس بدم
دیدم گیم خیلی حال میده
اونجاهایی هم که سربازها فهش فارسی میدند جالب بود
خب دوستان دقت کنید جنگ هست و بزن بکش هست
توی جنگ فهش دادن اشکالی نداره که
بعضیها نقد کردند بده و ...
خب کسی نیست بگه تو جنگ سرباز به دشمن میاد میگه سلام عزیزم حاظری بکشمت ؟
فقط میتونم بگم چه حالی میکنند این خارجیها که همه گیمها انگلیسی هستند

گرافیک بازی واقعا خیره کننده هست
داخل بازی وقتی چهره افراد را ببینی حس میکنی یک فیلم هست نه گیم
خیلی واقعی طراحی شده اند
در ضمن خیلیها نمیتونند گرافیک اصلی بازی را ببنند
فقط اینو میتونم بگم که من با سیستمم در کرایسیس 2 در اخرین تنظیمات گرافیکی 45 فریم گرفتم
ولی در این بازی 42 فریم
تازه در کرایسیس افت فریم نداشتم
ولی در این افت فریم تا 30 و حتی تا 19 را دیده ام
درسته گرافیک بازی عالیه ولی مصرف بازی هم زیاده
پس اونایی که سیستمشون کال اف دیوتی را بزور میکشه ممکنه اینجا گیر کنند(یعنی حتما)

jb.NY
25-11-2011, 21:19
گرافیک بازی واقعا خیره کننده هست
داخل بازی وقتی چهره افراد را ببینی حس میکنی یک فیلم هست نه گیم
خیلی واقعی طراحی شده اند
در ضمن خیلیها نمیتونند گرافیک اصلی بازی را ببنند
فقط اینو میتونم بگم که من با سیستمم در کرایسیس 2 در اخرین تنظیمات گرافیکی 45 فریم گرفتم
ولی در این بازی 42 فریم
تازه در کرایسیس افت فریم نداشتم
ولی در این افت فریم تا 30 و حتی تا 19 را دیده ام
درسته گرافیک بازی عالیه ولی مصرف بازی هم زیاده
پس اونایی که سیستمشون کال اف دیوتی را بزور میکشه ممکنه اینجا گیر کنند(یعنی حتما)

منم دقیقا با مرحله نبرد هواییش خیلی حال کردم، البته رو هارد بود پدرم در اومد تا بردم
گرافیک بازی واقعا عالی بود، جای حرف نداشت
اما نمیدونم چیه این بتل فیلد کمه که بازیش به دلم نمیشینه
سری مدرن وار یه حال و هوای دیگه ای داره، با شخصیتاش اخت میشی، احساسات آدمو تحریک میکنه :31:

sht1987
25-11-2011, 21:53
اینم نقد داستانی و محتوایی بازی از نگاه سایت دنیای بازی

gilase_tanha
25-11-2011, 22:21
دوستان عزيز كسي اگه اين بازي رو داره واسم پ خ كنه . مثل اينكه تو شهر ما گير نياد .

farhad_s5
25-11-2011, 23:42
تو تهران از کجا میشه بازی رو تهیه کرد؟! نیست اصلاً!!!!

xero.1992
26-11-2011, 02:07
از بچه ها اگر کسی بازی رو Normal رفته ( نه Easy ) ، لطف کنه Save بازی رو بزاره، Save من ایراد داره بازی گیر کرده...

ای بابا یعنی هیچکس بازی رو تموم نکرده اینجا ؟!! آقا ما نصفه هم قبول داریم....

jb.NY
26-11-2011, 09:07
ای بابا یعنی هیچکس بازی رو تموم نکرده اینجا ؟!! آقا ما نصفه هم قبول داریم....

من دارم ولی رو هارد رفتم، میخوای آپ کنم واست

hamed30
26-11-2011, 13:39
رو هارد اگه یه مرحله رو دوباره بری فکرکنم بشه درجه سختی رو تغییر داد .

jb.NY
26-11-2011, 14:01
رو هارد اگه یه مرحله رو دوباره بری فکرکنم بشه درجه سختی رو تغییر داد .

آره، کلا فرقی نداره، از قسمت انتخاب مراحل میتونی انتخاب کنی درجه سختیرو

golmohammadi
26-11-2011, 14:13
منم دقیقا با مرحله نبرد هواییش خیلی حال کردم، البته رو هارد بود پدرم در اومد تا بردم
گرافیک بازی واقعا عالی بود، جای حرف نداشت
اما نمیدونم چیه این بتل فیلد کمه که بازیش به دلم نمیشینه
سری مدرن وار یه حال و هوای دیگه ای داره، با شخصیتاش اخت میشی، احساسات آدمو تحریک میکنه :31:

من رو هارد بازی میکنم
اره خیلی سخته
ولی یه قلق داره اگه اونو بدست بیاری راحته
من بعد از نابودی دومین جنگنده فهمیدم
فکر کنم شما تا اخرش اون قلق را پیدا نکردی
برا همین خیلی سخت بوده برات

در مورد کال اف
همه میدونند بازیها سلیقه ای هستند
من 3 مرحله کال اف دیوتی مدرن وارفر 3 را رفتم
ولی جذابیت چندانی برام نداشت
خیلی قاطی پاتیه معلوم نیست کی به کیه
تا اینکه بازی ایراد داره وارد مرحله 4 نشد و موندش
ولی بتل فیلد 3 خیلی حال میده بهم
اولا درجه سختی بالایی داره و خوب باید حواس ادمی جمع باشه
و گرافیک بسیار زیاد به همراه صداگذاری حرفه ای
که حس جنگ طبیعی به ادم میده
من تو شهر دقت میکردم ترانسفورماتور را که خیلی خوب طراحی شده

در کل هم بتل فیلد و هم کالاو هردو گیمهای خوبی هستند
اینو در نظر بگیرید که بازی بالای 40 دلاری را 4 تا 10 تومن نهایتش میخریم بازی میکنیم
شاید هم مفت چون ممکنه از دوستان کپی کنیم:31:

jb.NY
26-11-2011, 14:53
من رو هارد بازی میکنم
اره خیلی سخته
ولی یه قلق داره اگه اونو بدست بیاری راحته
من بعد از نابودی دومین جنگنده فهمیدم
فکر کنم شما تا اخرش اون قلق را پیدا نکردی
برا همین خیلی سخت بوده برات

نه، قلقشو فهمیده بودم، با راکت که میخواستم بزنمشون تا روشون قفل میکردم مشعلای حرارتیشونو آزاد میکردن، باید صبر میکردم تا مشعلا تموم بشن و بعد شلیک کنم
برعکس از نظر من بتلفیلد بی سروته بود و آدم نمیفهمید کی به کیه، هوش مصنوعیش به نظر من پایین بود، دشمن بد سنگر میگرفت (البته مدرن وار 3 هم تو سنگر گرفتن دشمن یکمی عیب و ایراد داشت ولی بتل فیلد خیلی ضایع بود)
یکی از باگ هاش، مثلا اون مرحله بود که رسیده بودیم به اون اتاقی که سر یارو رو بریده بودن؟ ما تو اتاق بودیم و از اونطرف دشمن میومد، همرو کشتم بعد دیدم دیگه هیچکی نمیاد ولی رفیقم همینجوری روبری در خشکش زده، رفتم جلو دیدم آخرین دشمن روبروی رفیقم وایستاده داره نگاش میکنه! نه اون اینو میزد نه این اونو! از این صحنه ها زیاد دیدم
یا یه مشکل دیگه از نظر من، اینکه صدای اصلحه هاش مثل بتل فیلد 2 جذاب و طبیعی نبود، همشون یه تن صدا داشتن
یه خوبی که سری مدرن وار داره، اینه که داستان بازی، ادامه روایت قبلیه، شخصیتها آشنان، میدونی هدف کیه و چیه
کلا امتیاز من به مدرن وار 3 از 10 9 ئه، به بلتم 7.5 میدم :31:
نوکر Activision و infinity ward هم هستم با این بازیای باحالشون :tongue:

007saeed
26-11-2011, 15:49
با سلام بر دوستان
آقا من تازه بازیا شروع کردم.اون اولش که از قطار میپره بیرون
و میزنه SPACE من هر بار میزنم بعد 3دفعه میفته میمیره.
باید چکارش کنم؟

jb.NY
26-11-2011, 16:03
با سلام بر دوستان
آقا من تازه بازیا شروع کردم.اون اولش که از قطار میپره بیرون
و میزنه SPACE من هر بار میزنم بعد 3دفعه میفته میمیره.
باید چکارش کنم؟

باید پشت سر هم اسپیس رو بزنی، پشت سر هم بزن تا خودشو بکشه بالای قطار

reza207
26-11-2011, 21:55
تو بازی من صدا به صدا میشه و بازی میگیره چکار کتنم؟

jb.NY
26-11-2011, 22:06
تو بازی من صدا به صدا میشه و بازی میگیره چکار کتنم؟

یعنی یه صدا چندبار تکرار مشه؟ چند تا از اطرافیای من سیستمشون یه خورده ضعیفه، واسه اونا هم صدا تو صدا میشد، فک کنم مربوط به سییستمت باشه

reza207
26-11-2011, 22:10
core 2 رم 4 گیگ مشکل از اوناس؟

jb.NY
26-11-2011, 22:23
core 2 رم 4 گیگ مشکل از اوناس؟

من بر این اساس گفتم ممکنه از سیستمت باشه چون منو چند تا از دوستام از روی یه بازی نصب کردیم هممون، اونایی که سیستمشون ضعیفتر بود صداها در هم میشد
حالا ممکنه مشکل شما از خود بازیت باشه
البته گرافیکتو نگفتی، ممکنه گرافیکت ضعیف باشه

reza207
26-11-2011, 22:27
گرافیک 9500

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

سیستم شما چی هست؟

shahin_mp3
26-11-2011, 23:51
مولتیش کرک شده ؟

jb.NY
27-11-2011, 00:18
گرافیک 9500

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

سیستم شما چی هست؟

خب، احتمالا گرافیکت جواب میکنه، چون cpu و رمت خوبه
منم رم 2 ، cpu E5300, با گرافیک Radeon HD 5670
هرچند که کارت گرافیک نقشش در صدای بازی به اندازه سی پی یو نیست و پردازش اصلی روی صداها رو سی پی یو انجام میده، اما فکر میکنم چون گرافیکتون نمیتونه بازی رو خوب اجرا کنه، بین صدا ها تداخل ایجاد میشه

xero.1992
27-11-2011, 00:33

ممنون دادا، لطف کن آپ کن...
آخه می خواستم اول نرمال برم بعد هارد، به خاطره همین گفتم نرمال..

jb.NY
27-11-2011, 08:39
ممنون دادا، لطف کن آپ کن...
آخه می خواستم اول نرمال برم بعد هارد، به خاطره همین گفتم نرمال..

بفرمیو!:31:

...

Gilopa
27-11-2011, 14:00
دوستان من از همون اول وارد ایران میشم ؟ مرحله اول بازی مگه تو تهرانه ؟ آخه پلاک ماشینا همه به فارسی هستند . رو بعضی مغازه ها نوشته به فارسی . رو بعضیها هم به عربی . اگه ایرانه چرا پرچم عراق رو گذاشته

xero.1992
27-11-2011, 14:14
دوستان من از همون اول وارد ایران میشم ؟ مرحله اول بازی مگه تو تهرانه ؟ آخه پلاک ماشینا همه به فارسی هستند . رو بعضی مغازه ها نوشته به فارسی . رو بعضیها هم به عربی . اگه ایرانه چرا پرچم عراق رو گذاشته

نه، کلا 1 مرحله هست که تو تهرانه اونم مرحله 4 یا 5 هست... اگه توجه کنی قبل از شروع هر level میگه ماموریتشون کجاست

hoomi_gta
27-11-2011, 14:21
من به سیستم قدیمیم با این بازی ایمان اوردم دوباره! :دی هرچند گرافیکش و جدیدا آپگرید کردم
MB: ASUS P5B
CPU: Intel Core2Due 2.3 Ghz
Ram: 4 GB DDR2
Graphic: Giga GTS 450 1 GB DDR 5
Hard: 500

بازی را با تنظیمات HIGH بدون کمترین مشکلی اجرا کرد البته خیلی وقته تمومش کردم گذاشتمش کنار :دی

راستی یچیز باحال براتون بگم. یکی از دوستام براحتی هر چه تمام تر روی XP اجراش کرد!!

hamed30
27-11-2011, 15:07
نه، کلا 1 مرحله هست که تو تهرانه اونم مرحله 4 یا 5 هست... اگه توجه کنی قبل از شروع هر level میگه ماموریتشون کجاست
فکر میکنم یک مرحله بیشتر باشه یکی تو خود تهرانه ، یکی اطراف تهرانه (مرحله تانک) ، یکی هم که مرحله جنگنده ها که تو خلیج فارس هست به سمت تهران:31: کلا بازی مربوط به ایرانه نه کشور دیگه ای .

xero.1992
27-11-2011, 15:46
فکر میکنم یک مرحله بیشتر باشه یکی تو خود تهرانه ، یکی اطراف تهرانه (مرحله تانک) ، یکی هم که مرحله جنگنده ها که تو خلیج فارس هست به سمت تهران:31: کلا بازی مربوط به ایرانه نه کشور دیگه ای .

آره از یه مرحله بیشتره، من حواسم نبود...

---

کسی اینجا اون 2 گیگ فایل texture رو گرفته ؟ تاثیرش چقدر محسوسه ؟

majid322
27-11-2011, 21:10
موس بتلفیلد: :20:

قیمت : 69.99 دلار

Aria1997
27-11-2011, 21:11

آخه خدا وکیلی حیف نیست آدم پول اینجور چیزارو بده !!!! :13:

mjorh
27-11-2011, 22:23

من داشته باشم میدم ...بی ذوق نباش آریا :31::31:

majid322
27-11-2011, 22:28
آخه خدا وکیلی حیف نیست آدم پول اینجور چیزارو بده !!!!

اریا جون شما دیگه چرا؟
این موس به دلیل لیبلش نیست که این قیمته بلکه به خاطر کیفیتش و مخصوص گیم بودنشه.
راستی من خواستم فقط بگم یه همچین موسی هست نمیدونستم بچه ها اینقدر عصبی میشن. :27:

Killzone2
27-11-2011, 22:41
این ها فقط برای ماوس نیست یک پک کامل هست که شرکت Razer یکی از حرفه ای های تولید کننده ماوس و کیبورد که با EA یک سری پک رو درست کردن که شامل :

یک کیبورد blackwidow
ماوس imperator
یک ماوس پد با کنترلر مخصوص بازی و البته یک جایزه هم کنارش یک کاور و کیف iphone 4 میدن!

این اطلاعات رو هم تو bf3blog میتونید مشاهده کنید برای پیش فروش بازی هم قرار داده بودن و البته جدا هم میفروشن.

در کل چیز جالبی هست و اینکه برای بازی اول شخص و با کیفیت مثل BF3 خوبه...:20:

mjorh
28-11-2011, 00:04
این ها فقط برای ماوس نیست یک پک کامل هست که شرکت Razer یکی از حرفه ای های تولید کننده ماوس و کیبورد که با EA یک سری پک رو درست کردن که شامل :

یک کیبورد blackwidow
ماوس imperator
یک ماوس پد با کنترلر مخصوص بازی و البته یک جایزه هم کنارش یک کاور و کیف iphone 4 میدن!

این اطلاعات رو هم تو bf3blog میتونید مشاهده کنید برای پیش فروش بازی هم قرار داده بودن و البته جدا هم میفروشن.

تو ایران میشه گیر اورد ؟

Aria1997
28-11-2011, 00:52

یک کیبورد blackwidow
ماوس imperator

بله درسته توی فروشگاه های اینجا هستش و دقیقا 69 یورو :18:

من دیدم یه آرم مخصوصی هم روشه که وقتی به سیستم وصل کنید روشن میشه

درکل منظور من این هستش که لیبل بتلفیلد روی ماوس اصلا قشنگ نیست !!! :10:

shahin_mp3
28-11-2011, 01:24
تو ایران میشه گیر اورد ؟

اگه باشه که من می گیرم خیلی حال کردم باهاش :31:

minime
28-11-2011, 09:36
مولتیش کرک شده ؟

نه , و نخواهد شد ایندفعه دنگ و فنگش خیلی زیاده.

---------- Post added at 09:36 AM ---------- Previous post was at 09:35 AM ----------

به به ! قیمتش هم خوبه واسه یه موس حرفه ای بازی! باشه من هم میخرم.

golmohammadi
28-11-2011, 12:30

یه جوری حرف میزنی مثل اینکه به غیر از بتل فیلد نمیشه بازی دیگری کرد با این موس
معلومه ارزششو داره
تعجب من از پست شما نیست بلکه از تنکهای پست شما هستش :18:

soheilnouri
28-11-2011, 15:08
اقا اون مرحله ایی که سلیمان میاد طرفمون و اون یار ما که رو ماشین افتاده رو میکشه بعد سلیمان میاد طرفم...اون دکمه های دایره و ار دو میاد و میزنم اما بازم میمیرم....کمک کنید

shahin_mp3
28-11-2011, 15:47
اقا اون مرحله ایی که سلیمان میاد طرفمون و اون یار ما که رو ماشین افتاده رو میکشه بعد سلیمان میاد طرفم...اون دکمه های دایره و ار دو میاد و میزنم اما بازم میمیرم....کمک کنید

منظورت همون جایی که داری فرار می کنیه با ماشین

منم اونجا دنگ و فنگ داشتم اصلا هیچی نمی گفت بعد چند دست درست شد

Aria1997
28-11-2011, 15:53
یه جوری حرف میزنی مثل اینکه به غیر از بتل فیلد نمیشه بازی دیگری کرد با این موس
معلومه ارزششو داره
تعجب من از پست شما نیست بلکه از تنکهای پست شما هستش :18:

داداش !!!

ماها که مثل شما بچه پول دار نیستیم بریم موس 70 دلاری بخریم !!!!

پ.ن : در پست بعدیم هم گفتم لیبل بتلفیلد روی موس اصلا قشنگ نیست تابلوئه که کوچیک شده !!!!

golmohammadi
28-11-2011, 18:45
داداش !!!

ماها که مثل شما بچه پول دار نیستیم بریم موس 70 دلاری بخریم !!!!

پ.ن : در پست بعدیم هم گفتم لیبل بتلفیلد روی موس اصلا قشنگ نیست تابلوئه که کوچیک شده !!!!

مگه ما مایه دار هستیم؟
موس خودم یه موس متوسط هست به اسم x7
با کیبورد معمولی میشه 55 تومن
که خب ارزششو داره یه 100 تومنی هزینه بشه و چیز خفنی گرفت
بعدشم همیشه چیزهای خفن گرونند :41:
حالا بگذریم

mafr07
29-11-2011, 00:27
دوستان میشه بگین این بازی چی داره که تو هیچ مغازه ای پیدا نمیشه و میگن ممنوعه

EXXTREME
29-11-2011, 00:32
دوستان میشه بگین این بازی چی داره که تو هیچ مغازه ای پیدا نمیشه و میگن ممنوعه
حمله به ایران.

mafr07
29-11-2011, 00:47
حمله به ایران.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی

ali_disslove
29-11-2011, 01:08
سلام

من رسیدم به اونجا که با ماشینو تانک داری تو صحراهای کنار تهران میری

چه قدر دیگه از بازی مونده ؟

من زیاد با بازی حال نکردم خداییش مالی نبود-یعنی بودا قشنگم بود اما چون من خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتمو یه غولی ازش تو ذهنم ساخته بودم شاید اون قدرا به دلم ننشست

حالا چند درصد از بازی رو رفتم؟

3Dmajid
29-11-2011, 10:42
میشه یکم بیشتر توضیح بدی

توضیح نمیخواد دیگه :20:
به تهران حمله میکنن، میخوان یکیو پیدا کنن 50000 نیرو میفرستن تو تهران به خاطر اون :31:
البته بعدش به شمال ایرانم یه سری میزنن :46:

hamed30
29-11-2011, 11:24
من زیاد با بازی حال نکردم خداییش مالی نبود-یعنی بودا قشنگم بود اما چون من خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتمو یه غولی ازش تو ذهنم ساخته بودم شاید اون قدرا به دلم ننشست

حالا چند درصد از بازی رو رفتم؟
بالاخره بود یا نبود :31:
شما دیگه چه انتظاری از یه بازی با موضوع جنگ داشتید که تو بازی نبود ؟
به نظر من تنها مشکل بازی یه سری باگ های گرافیکی بود نه چیز دیگه.

من مرحله عملیات گیوتین (حمله به تهران ) رو رو easy بازی کردم 5 دقیقه ای تموم شد رو hard رفتم یه 30 40 دقیقه ای طول کشید حالا کسایی که میگن بازی زود تموم میشه بهتره رو هارد بازی کنن .

3Dmajid
29-11-2011, 11:31

من مرحله عملیات گیوتین (حمله به تهران ) رو رو easy بازی کردم 5 دقیقه ای تموم شد رو hard رفتم یه 30 40 دقیقه ای طول کشید حالا کسایی که میگن بازی زود تموم میشه بهتره رو هارد بازی کنن .

موافقم ... رو هارد بازی خیلی باحال تر میشه.
بعضی جاهاشو 10بار بازی کردم تا بتونم رد کنم :31:

ali_disslove
29-11-2011, 11:56

نه چیز خاصی نباید داشته باشه اما اون هیجانو ترسو فشارو به من وارد نکرد نمیدونم شایدم تکراری شده این سبک حالا mw3 رو گرفتم این تموم شه ببینم اون چطوره بد شانسی حالا درسو کار نمگذاره درست بازی کنیم

حالا نگفتید با تانک توی تهرانم چه قدر دیگه از بازی مونده؟؟؟

3Dmajid
29-11-2011, 12:00
نصفشو رفتی.
نصفش مونده :46:

3Dmajid
29-11-2011, 12:01
نصفشو رفتی.
نصفش مونده :46:

hamed30
29-11-2011, 12:54
این پک توسعه Back to Karkand قراره تو December عرضه بشه فقط من نفهمیدم مربوط به بخش تکنفره هست یا مولتی و آنلاین و از اینجور چیزا ؟!
کسی اطلاعات دقیقی گیر آورد ما رو هم بی خبر نذاره .

تو توضیحاتش گفته یه سری نقشه ، اسلحه و وسیله نقلیه از BF2 رو ساختن واسه BF3 .
لیست اسلحه ها :

MP5 TYPE97
PP-19 TYPE95
L85A2 MG36
FAMAS Jackhammer
TYPE88
L96A1

وسایل نقلیه :

F35B Fighter Jet
BTR-90 Infantry Vehicle
DPV Fast Transport Vehicle

نقشه ها :

Strike at Karkand
Wake Island
Gulf of Oman
Sharqi Peninsula

minime
29-11-2011, 13:32
این پک توسعه Back to Karkand قراره تو December عرضه بشه فقط من نفهمیدم مربوط به بخش تکنفره هست یا مولتی و آنلاین و از اینجور چیزا ؟!
کسی اطلاعات دقیقی گیر آورد ما رو هم بی خبر نذاره .

مربوط به بخش مولتی هست.
این هم فقط واسه کسائی هست که پیش خرید کرده بودن , یعنی نسخه لیمیتد رو داشته باشن.

hoomi_gta
29-11-2011, 15:09
به سرم زده بازی و دوباره روی لول هارد برم! دفعه پیش نرمال تموم کردم. کلا لول هارد یه حال دیگه ای داره!

SA.JJ.AD
29-11-2011, 15:18
به سرم زده بازی و دوباره روی لول هارد برم! دفعه پیش نرمال تموم کردم. کلا لول هارد یه حال دیگه ای داره!
حتما اینکارو کنید !! تو حالت هارد لذتش خیلی بیشتره :20:من خودم رو نرمال بهم زیاد حال نداده بود اما رو هارد جیگرم حال اومد :31:

SA.JJ.AD
29-11-2011, 15:23
عکس العمل EA در برابر ممنوعیت بتل فیلد ۳ در ایران

گویا وقتی که خبر ممنوعیت خودجوش (:27:) بتل فیلد ۳ به گوش ناشر بازی رسیده خود را از تک و تا نیانداخته و ابراز خرسندی کرده است.

EA به اینداستری گیمیرز گفته: «از آن جا که بتل فیلد ۳ برای فروش در ایران وجود ندارد، ما امیدواریم که این ممنوعیت فقط باعث شود که نسخه های غیرقانونی به دست مصرف کننده ها نرسد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AP9
29-11-2011, 15:25
بازی خوب بود ولی فقط تو گرافیک تو بقیه موارد به گرد پای کال هم نمی رسه

HOOSEIN 105
29-11-2011, 16:19
خیال کرده ...
نسخه غیر قانونی به دست بچه ها نرسه؟؟
من که تا جایی که تونستم بازی رو بخش کردم.خوشبختانه مغازه هم نداشتم که پلمپ کنن.
تو ولیعصر یه جا بازی رو میفروخت باور کنید انگار صف نونوایی بودش.ولی بعد چند وقت که داشتم از اونجا رد میشدم دیدن مغازه رو پلمپ کردن.

SA.JJ.AD
29-11-2011, 16:55
خیال کرده ...
تو ولیعصر یه جا بازی رو میفروخت باور کنید انگار صف نونوایی بودش.ولی بعد چند وقت که داشتم از اونجا رد میشدم دیدن مغازه رو پلمپ کردن.

عزیز به کنایه گفتن !! وگرنه نیاز نیست شما خوشحالی کنی که پخش کردی :31:
+
چه 5 ملیون نسخه پخش شه چه 1 دونه هم به دست کسی نرسه تو این مملکت !! 100 دلار هم تو جیب EA نمیره :46:

3Dmajid
29-11-2011, 16:59
عکس العمل EA در برابر ممنوعیت بتل فیلد ۳ در ایران

گویا وقتی که خبر ممنوعیت خودجوش (:27:) بتل فیلد ۳ به گوش ناشر بازی رسیده خود را از تک و تا نیانداخته و ابراز خرسندی کرده است.

EA به اینداستری گیمیرز گفته: «از آن جا که بتل فیلد ۳ برای فروش در ایران وجود ندارد، ما امیدواریم که این ممنوعیت فقط باعث شود که نسخه های غیرقانونی به دست مصرف کننده ها نرسد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیدی آخرش آبرومونو جلو EA بردن :45:

majid322
29-11-2011, 17:56
من این خبر رو امروز سبح دیدم میخواستم بزارم ولی گفتم جنگ و دعوا میشه :31:
اخه توی کامنتها خیلی ها شاکی بودن نمیدونم برا چی :31:

ولی کلا به نظرم ea نمیدونه تو ایران چه خبره مگرنه این حرفو نمیزد :27:

اینم منبع اصلی:

neon_91
29-11-2011, 22:27
خیال کرده ...

خیلی جالبه پلمپ کردن؟:18:
مثل اینکه اونجایی که ما زندگی می کنیم با کل ایران فرق میکنه چون اینجا این بازی به آسونی پیدا میشه هیچ اتفاقی هم نمیفته.تازه من وقتی رفتم بازیو ازش بگیرم بهش گفتم که بازیو با کاور بهم بده:31: چون اینجوری حالش بیشتره:21:

golmohammadi
30-11-2011, 01:00
سلام
یه چند تا اسکرین شات از بتل فیلد 3 داشتم

در این عکس که قبلا دوستان گفته بودند
یه راه برای ترکمنستان وجود داره
طراحان بازی انقدر ای کیو نیستند چنین اشتباهیی کنند
پس خدا میدونه هدف از این تابلو چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین فرودگاه را پس و پیش نوشتند
آخرش مردیم و یه جا ندیدیم این مشکلات فونت فارسی درست بشه
EA هم بی بهره نمونده از این مشکلات
اما سوال اینجاست که چرا بعضی جاها درست نوشته شده و بعضی جاها پس و پیش بازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در اینجا به ارامی چاقو را کرد تو حلقش کیف کردم :

این مرحله خیلی حال داد
البته لذتش در هارد هست نه در درجه راحت
با ارامش از اون بالا همه را هد شات کن :31:

اینجا داشتیم با چتر میومدیم پایین
چقدر قشنگ طراحی شده بود
خیلی کیف کردم :

در اینجا گرافیک جنگل نشون میده هنوز چند پله از کرایسیس پایینتر هست :

کسی میدونه این آراز کجاست ؟
همون آراز خودمونه درسته ؟ یا جای دیگه هست ؟

در این دو عکس مشخصه گرافیک بازی خیلی خوبه
اینجا روسیه هست
اینجا بازی خیلی شیرین میشه
من موندم چرا بعضیها میگند بتل فیلد 3 حال نمیده ؟

انصافا نور پردازی را ببینید چقدر عالی کار شده روش
مثل اینکه داری با چشمهای خودت میبینی

خب حالا در مورد اون حرف دوستان که میگفتند هوش مصنوعی دشمنان ضعیفه
من تا اینجا که بازی کردم فقط در یک مورد دیدم سرباز اومد جلوم و منو ندید و منم زدمش
تازه اینم زمانی بود که من دراز کشیده بودم تو یه اتاق مانند و تاریک هم بود(زمانی که البشیر را حمل میکردیم)
و هیچ جا ندیدم هوش مصنوعی دشمنان ضعیف باشه
در ضمن در این بازی اکثرا دشمنان در فواصلی دورتر هستند
و معمولا از اونجا هم تو درجه هارد اگه یک یا دو ثانیه شل باشی میزنند

و یک ایراد بازی زمانی که دوستمون کمپو بود اگه اشتباه نکنم داشت البشیر را رو کولش میبرد
در این موقع اول باید البشیر را میبرد منم حواشو داشتم و دشمنان را میزدم
ایرادش اینجا بود که من قایم میشدم و اینم البشیر را میبرد در این حین هر چی تیر بهش میزدند نمیخورد
و فقط تیرها به من اصابت میکرد ....

khorh
30-11-2011, 13:50
دوستان من در این مرحله گیر کردم.یعنی فکر کنم باگ داره.تو مرحله kaffarov همونی که اولش با چتر میپریم پایین. یه جاش هست با دونفر روسی سواره پاترول هستیم بعد بهمون شلیک میکنن وقتی از ماشین پیاده میشیم.ماشین رو هواست بعد از چند ثانیه نیروهای دشمن غیب میشن!

aristocrat
30-11-2011, 14:50

اگه مراقب باشند مغازه هیچکس پلمپ نمیشه. من از یه مغازه توی انقلاب میخرم وقتی میگم فلان بازی رو میخوام میره بازی ها رو از توی انبارش در میاره. EA هم خیال کرده بازی ممنوع هست وگرنه همه الان دارن توی ایران بازی میکنند :31:

golmohammadi
30-11-2011, 14:56
دوستان من در این مرحله گیر کردم.یعنی فکر کنم باگ داره.تو مرحله kaffarov همونی که اولش با چتر میپریم پایین. یه جاش هست با دونفر روسی سواره پاترول هستیم بعد بهمون شلیک میکنن وقتی از ماشین پیاده میشیم.ماشین رو هواست بعد از چند ثانیه نیروهای دشمن غیب میشن!
چنین مشکلی نداشتیم
باگ هم نیست
بلکه نسخه مال شما احتمالا ایراد داره
این مرحله را از اول باز یکن
و یا از اخرین چک پوینت تست کن
اگه درست نشد مجبوری از یک سیو دیگه بازی را تموم کنی
به هر حال خواستی سیو را میتونم بدم

خب دوستان دیشب بازیو تمومش کردم

khorh
30-11-2011, 15:32
چنین مشکلی نداشتیم
باگ هم نیست
بلکه نسخه مال شما احتمالا ایراد داره
این مرحله را از اول باز یکن
و یا از اخرین چک پوینت تست کن
اگه درست نشد مجبوری از یک سیو دیگه بازی را تموم کنی
به هر حال خواستی سیو را میتونم بدم

خب دوستان دیشب بازیو تمومش کردم

اگه بتونی یه سیو دیگه بهم بدی ممنون میشم

mehraboun1985
30-11-2011, 16:53
من مشکل پبدا کردم.
دبروز بازی رو خریدم.4تا دیسکه.نیاز به کرک و ... هم نداشت خودش همه چیش ردیف بود.فقط موقع نصب چندتا ارور داد که ignore کردم.
دیشب هم بازی رو تا وسطهای مرحله kaffarov! رفتم و دیگه خوابم گرفت.
الان هرکاری میکنم اصلا بازی رو برام باز نمیکنه:45: یه صفحه سیاه میاد که تا ماس رو کلیک میکنم از صفحه میاد بیرون و یه اروری مینویسه که در عرض کمتر از ثانیه غیب میشه و من نمیتونم بخونم که چی مینویسه

از دیشب هم کامپیوتر روشن بوده و نه ری استارت شده که اتفاقی بیافته نه برنامه ای نصب کردم نه تغییری دادم نه هیچی.
کسی میتونه کمکم کنه؟ من میخوام بقیشم بازی کنم.

البته اینم بگم که بازی یک ناامیدی به تمام معنا بود.:41: این همه تعریف و انتظار و بگرد پیدا کن و ...... خورد تو ذوقم.
به نظرم نه هیجان داشت نه خیلی ماموریتهاش خاص بود. اون سری bad company 2 رو که بازی میکردم خییییلی بهم چسبید و خیلی بازیش کردم. این رو فکر نکنم دیگه برم سراغش.همین 1 بار بسشه.داستانش و مراحلش سهت نیست. تنها چیزی که تا الان یکم سخت بود اون مرحله ای که البشیر زخمی رو باید نجات بدی، وقتی که کلی دشمن!! از درهای خروجی! وارد میشن بود که اونم فهمیدم کجا برم وایسم که نمیرم و حل شد.بقیش خیلی آسون بود:19:

البته محلهای هر مرحله اش خیلی با جزئیات بود و خوب بود. من هم زیاد مثل بقیه به باگها دقت نکردم برای همین از این ایرادها نمیگیرم.(هرچند منم بعضی جاها هی رو هوا وایمیسادم یا گیر میکردم) ولی در کل از این نظر بد نبود.

یه چیز دیگه هم بپرسم. توی بازی MAP داره؟ من هی میرم گم میشم و راههای عوضی میرم.هرکاری هم کردم نتونستم نقشه پیدا کنم. فقط گوشه سمت چپ یه چیزی داره مثل قطب نما.فقط نشون میده الان رو به شمالم یا جنوب یا .... و اگه 360 رو بچرخم ممکنه یه جا با علامت ! نشون بده که باید برم برسم به اونجا. ولی نقشه و اینها ندیدم. آیا همینطوریه؟بازی اینطوری طراحی شده؟ یا اینکه من نتونستم پیداش کنم؟ یا دکمش رو غیر فعال کردم؟چجوریه این؟

aha2012
30-11-2011, 20:58
برو اینجا و کرک بازیو پیدا کن و دان کنو بریز ببین درست میشه یا نه؟
gf.wiretarget.com

mehraboun1985
01-12-2011, 00:08
برو اینجا و کرک بازیو پیدا کن و دان کنو بریز ببین درست میشه یا نه؟
gf.wiretarget.com

نشد. اونها رو هم ریختم نشد. پیشنهاد دیگه ای ندارید؟

من مشکل پبدا کردم.
دبروز بازی رو خریدم.4تا دیسکه.نیاز به کرک و ... هم نداشت خودش همه چیش ردیف بود.فقط موقع نصب چندتا ارور داد که ignore کردم.
دیشب هم بازی رو تا وسطهای مرحله kaffarov! رفتم و دیگه خوابم گرفت.
الان هرکاری میکنم اصلا بازی رو برام باز نمیکنه:45: یه صفحه سیاه میاد که تا ماس رو کلیک میکنم از صفحه میاد بیرون و یه اروری مینویسه که در عرض کمتر از ثانیه غیب میشه و من نمیتونم بخونم که چی مینویسه

از دیشب هم کامپیوتر روشن بوده و نه ری استارت شده که اتفاقی بیافته نه برنامه ای نصب کردم نه تغییری دادم نه هیچی.
کسی میتونه کمکم کنه؟ من میخوام بقیشم بازی کنم.

یه چیز دیگه هم بپرسم. توی بازی MAP داره؟ من هی میرم گم میشم و راههای عوضی میرم.هرکاری هم کردم نتونستم نقشه پیدا کنم. فقط گوشه سمت چپ یه چیزی داره مثل قطب نما.فقط نشون میده الان رو به شمالم یا جنوب یا .... و اگه 360 رو بچرخم ممکنه یه جا با علامت ! نشون بده که باید برم برسم به اونجا. ولی نقشه و اینها ندیدم. آیا همینطوریه؟بازی اینطوری طراحی شده؟ یا اینکه من نتونستم پیداش کنم؟ یا دکمش رو غیر فعال کردم؟چجوریه این؟
الان برای COD MW3 هم به یه مشکل خوردم و از بازی میافتم بیرون و هی پیغام میده که disc read error . اگه کسی میدونه اون برای چیه ممنون میشم جواب اون پست رو هم بده

ممکنه مشکل از سیستم من باشه؟ چرا هر 2 بازی ارور میده؟ البته مشکلشون یکی نیست
ممکنه اون مغازه ای که هر 2 بازی رو ازش خریدم، نسخه هاش ایراد داشته باشه؟

من 20 روز دیگه امتحان دارم:9: و باز باید از ایران برم یه جای دیگه واسه امتحان 4 ساعته. باذوق تمام این بازیها رو گرفتم که وسط درسها وقت استراحت بازی کنم، حال کنم. الان همش اعصابم به هم ریخته واسه ارور اینها. میخوام بازی کنم. :37:همفکری کنید با من شاید شد هم نمره امتحانم رو بیارم و هم بازی کنم

B.3.S.T
01-12-2011, 02:09

mh.mahmoudi68
01-12-2011, 10:07
سلام من بازی را او اوایل نصب کردم و بازی کردم
اما حالا که ویندوز عوض کردم نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد
هر دو کرک ریلودد و رازور را هم امتحان کردم
بازی تو پرکسس تکس منیجر هست اما بالا نمیاد

Layken
01-12-2011, 14:10
دوستان لطفا مشکلات خودشون رو در تاپیک مربوطه مطرح کنن

مشکلات نصب و اجرا - Battlefield 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sam Fisher 11
01-12-2011, 14:59
از دوستان کسی لینک آپدیت HD واسه 360رو نداره؟

Ssarshar
01-12-2011, 15:46
دوستان من اون مرحله اي رو كه بايد دنبال capture بره رو گير كردم ي كم كه ميدوم سريع پيغام ميده mission failed - he scaped

Aria1997
01-12-2011, 16:45

اینو من تو تاپیک والپیپر بازی ها گزاشته بودم :20:

:11:

golmohammadi
01-12-2011, 21:04
اگه بتونی یه سیو دیگه بهم بدی ممنون میشم

بفرما
فقط یادت باشه فایل ستینگ را کپی نکن
چون این رو هر سیستم فرق داره
البته مهم هم نیست نهایتش یه بار دیگه تنظیم میکنی
سیو کامل بازی بتل فیلد 3 روی درجه سختی هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza207
02-12-2011, 00:30
بفرما
سیو کامل بازی بتل فیلد 3 روی درجه سختی هارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرمنده داداش شما میدونین مشکل صدای من از چی میتونه باشه؟ شما با چه سیستمی بازی رو اجرا کردین؟ تو پی سی من بازی با اون کیفیتی که شما تموم کردین اجرا میشه وای نمیدونم چرا صداش صدا به صدا میره فقط تو این بازی اینطوری هست بازی رو تو low هم همه چیرو میزارم باز هم اون مشکل صدا رو دارم اینم بگم که بازی رو بدون صدا تموم کردم ولی چیز به خصوصی از بازی نفهمیدم

اینم بگم که بازی خودش روان میره ولی صداش مشکل داره

ممنون میشم کسی راهنمایی کنه که ما هم با صدا بازی رو تموم کنیم:11:

ezio29
02-12-2011, 00:35
من تو همین تاپیک یه فیلم گرفتم از یه بچه ها که روش درست کردن مشکل صدا رو توضیح داده بود
البته من اونوقت بازی رو تموم کرده بودم و این فیلمو همین طوری گرفتم
شما هم یه سرچی بزن پیداش میکنی

reza207
02-12-2011, 00:43
میشه صفحه تایپک یا شماره پستشو بدی اخه حوصله گشتن 300 صفحه رو ندارم

ezio29
02-12-2011, 01:05
فهمیدم
شما باید بازی رو اجر کنی
بعدش بدون اینکه بازی رو ببندی وارد تسک منیجر بشی و روی پروسه "bf3" کلیک راست کنی
و گزینه "Set Affinity" رو بزنی
و از پنجره ای که باز میشه تیک "آل پروسسور" رو برداری و تیک "CPU 0" رو بزنی
و تمام

reza207
02-12-2011, 03:51
من اونی که گفتی رو ندارم

B U L U T
02-12-2011, 11:53
من اونی که گفتی رو ندارم

الت+كنترل+دليت رو بزن
بعد برگه دوم رو برو پيداش كن

ezio29
02-12-2011, 12:15
آقا شما اول باید طبق گفته دوستمون تسک منجیر رو باز کنی
بعدش از اون تب های بالا تب "پروسس" رو انتخاب کنی
و بعدم بقیه راهنمایی رو انجام بدی

reza207
02-12-2011, 12:44
آقا شما اول باید طبق گفته دوستمون تسک منجیر رو باز کنی
بعدش از اون تب های بالا تب "پروسس" رو انتخاب کنی
و بعدم بقیه راهنمایی رو انجام بدی

اقا مشکل به این راحتی حل شد یعنی کار کرد دمتون گرم :26:

Sam Fisher 11
02-12-2011, 15:31
این بازی مگه تاپیک مشکلات نسخه پی سی نداره؟! هر چی پسته راجبه به پیسیه...
یه سوال کنسولی میکنی گم میشه لای پستای مشکلات نصب و ...

ویرایش:
مشکل آپدیتم حلید جسمش.

aban366
02-12-2011, 19:53
سلام
اقا این حالت نشستن که با دکمه C هستش رو باید فشار بدی تا نشسته بمونه و اگه ول کنی دیگه بلند میشه
مثل کال او نیست که یه بار بزنی بشینه و دیگه تا دوبار نزنی بلند نمیشه
ایا راهی داره که بشه با یه بار زدن دکمه طرف بشینه و بلند نشه تا دوباره بزنی بعد بلند بشه؟
ممنونم و دمتون گرم

aban366
02-12-2011, 19:59
بفرما
سلام
این که فایلی هستش که فقط setting توش هست و سیوی نمیبینم
فقط یه پوشه داره که اسمش setting هستش

soliman
02-12-2011, 20:11
دوستان من تو اون مرحله بعد از تهران که روسیه باشه گیر کردم . همون قسمتی که بعد از پارکینگ یه گاز پخش میشه و باید ماسک یزنم و یه یارو هم همراهمه. اونجا میرسم یه جایی که باید برم پشت بام و علامت یه در رو نشون میده که وقتی میرم کنارش هیچ اتفاقی نمی افته و اون مردی که همراهمه اصلا با من نمیاد و همون پایین کمین میکنه .ایا این یه باگه و یا باید کار خاصی رو انجام بدم.

golmohammadi
02-12-2011, 20:55
سلام
این که فایلی هستش که فقط setting توش هست و سیوی نمیبینم
فقط یه پوشه داره که اسمش setting هستش
مسیر سیو بازی کجا بود ؟
یادم رفته

دوستان من تو اون مرحله بعد از تهران که روسیه باشه گیر کردم . همون قسمتی که بعد از پارکینگ یه گاز پخش میشه و باید ماسک یزنم و یه یارو هم همراهمه. اونجا میرسم یه جایی که باید برم پشت بام و علامت یه در رو نشون میده که وقتی میرم کنارش هیچ اتفاقی نمی افته و اون مردی که همراهمه اصلا با من نمیاد و همون پایین کمین میکنه .ایا این یه باگه و یا باید کار خاصی رو انجام بدم.

اگه اونجایی که من فکرشو میکنم باید سمت راست یک پارک هست
4 تا چراغ داره
چراغها را بزنی تا تاریک بشه
بعدشم افراد خودی از هلیکوپتر میاند پیاده میشند و ادامه گیم ...
اگه اینجا نیت شات بذار

Eblis 2011
02-12-2011, 22:38
واسم بازی اینقدر ریپ میزنه که تا حالا 2 مرحلشو بیشتر نرفتم
حوصلشو ندارم اما cod رو تموم کردم

soliman
03-12-2011, 00:01
مسیر سیو بازی کجا بود ؟
یادم رفته

اگه اونجایی که من فکرشو میکنم باید سمت راست یک پارک هست
4 تا چراغ داره
چراغها را بزنی تا تاریک بشه
بعدشم افراد خودی از هلیکوپتر میاند پیاده میشند و ادامه گیم ...
اگه اینجا نیت شات بذار

ممنون دوست عزیز فکر کنم باگ بودش چون مشغول گرفتن شات از اون قسمت بودم دیدم یارو همراه یه نفر دیگه اومد پیشم و تونستم در رو باز کنم.

MeHRAn_4S
03-12-2011, 00:33
داداشا از کجا میشه نسخه کامل این بازیو تهیه کرد؟

Переклад не
03-12-2011, 07:13
سلام
اقا این حالت نشستن که با دکمه C هستش رو باید فشار بدی تا نشسته بمونه و اگه ول کنی دیگه بلند میشه
مثل کال او نیست که یه بار بزنی بشینه و دیگه تا دوبار نزنی بلند نمیشه
ایا راهی داره که بشه با یه بار زدن دکمه طرف بشینه و بلند نشه تا دوباره بزنی بعد بلند بشه؟
ممنونم و دمتون گرم

کلید x رو بزن

saeedsh7j
03-12-2011, 11:34
بازيش فوق العاده زيباس هم صداگزاري و هم گرافيك فقط چيزي كه تو ذوق ميزنه اتيشيه كه اسلحه مياد بيرون چرا اينقدر افتضاحه؟؟؟ ياد بازي هاي 10 سال پيش ميفتي؟ پچي واشه بازي نيومده؟

mjorh
03-12-2011, 12:16
بازيش فوق العاده زيباس هم صداگزاري و هم گرافيك فقط چيزي كه تو ذوق ميزنه اتيشيه كه اسلحه مياد بيرون چرا اينقدر افتضاحه؟؟؟ ياد بازي هاي 10 سال پيش ميفتي؟ پچي واشه بازي نيومده؟
آره منم با اون مشکل داشتم....نه نیومده

pori.ya
03-12-2011, 12:22
بازی گرافیکش خیلی خوب بود به هیچ وجه افت فریم نداشتم اما تو MW3 خیلی جاهای بازی افت فریم داشتم ولی در کل بازی خوبی بود ای کاش به جای حمله به ایران که هنوز رخ نداده انشالا هم که هیچ وقت رخ نمیده حمله هایی آمریکا به عراق ، افغانستان ، لیبی یا حتی کشتن بن لادن رو به بازی میکشیدن بهتر بود

Ssarshar
03-12-2011, 13:35
آقا اون مرحله اي كه تو پاريس هست و بايد دنبال capture بدويم رو مو موندم خواهشا راهنمايي كنيد چون تا ميدوم مينويسه he escaped mission failed

pori.ya
03-12-2011, 14:06
آقا اون مرحله اي كه تو پاريس هست و بايد دنبال capture بدويم رو مو موندم خواهشا راهنمايي كنيد چون تا ميدوم مينويسه he escaped mission failed

اونجا باید بدویی سریع برسی به یه ماشین که سوارش بشی و بتونی بیفتی دنبال طرف:31:

Переклад не
03-12-2011, 15:06

اتفاقا آتیشی که از اسلحه بیرون میاد خیلی واقعی و عالیه
شما تا حالا چنتا fps بازی کردید؟

mjorh
03-12-2011, 16:22
اتفاقا آتیشی که از اسلحه بیرون میاد خیلی واقعی و عالیه
شما تا حالا چنتا fps بازی کردید؟
اما فک نمیکنم اینطور باشه...من خودم زیاد ب این موضوع دقت نکردم نمیتونم نظر خوبی بدم اما احساس کردم تو این بازی طبیعی نیس(آتیشی ک موقع شلیک دیده میشه)

ck98
03-12-2011, 20:04
اما فک نمیکنم اینطور باشه...من خودم زیاد ب این موضوع دقت نکردم نمیتونم نظر خوبی بدم اما احساس کردم تو این بازی طبیعی نیس(آتیشی ک موقع شلیک دیده میشه)

اتفاقا اتیشش افتضاحه . مثل کارتون میمونه شما برو مدرن 3 رو بازی کن به اون میگن لگد و اتیش

milad_takjoo
03-12-2011, 20:10
ازی گرافیکش خیلی خوب بود به هیچ وجه افت فریم نداشتم اما تو MW3 خیلی جاهای بازی افت فریم داشتم

اتفاقا من تو mw3 اصلا افت فریم نداشتم ولی اصلا نمیتونم این رو بازی کنم..اینقد لگ میزنه...

pori.ya
03-12-2011, 20:30
اتفاقا من تو mw3 اصلا افت فریم نداشتم ولی اصلا نمیتونم این رو بازی کنم..اینقد لگ میزنه...

نمیدونم شاید مشکل من از کرکش بوده
لپ تاپ من مشخصاتش اینه هر دو تا بازی رو روی گرافیک ultra بازی کردم
Cpu: core i7
Ram: 8gb DDR3
Graphic: Geforce GT540 m 2gb

Ssarshar
03-12-2011, 21:39
اونجا باید بدویی سریع برسی به یه ماشین که سوارش بشی و بتونی بیفتی دنبال طرف:31:

ممنون از جوابت اما از اون سه تا ماشین ( ون - شاسی بلند - پلیس ) کدومو باید سوار شم ؟؟

درضمن نزدیک هر ماشینی میرم علامتی مبنی بر سوار شدن نمیده !

شاید مال ما باگ داره !

mjorh
03-12-2011, 21:53
اتفاقا اتیشش افتضاحه . مثل کارتون میمونه شما برو مدرن 3 رو بازی کن به اون میگن لگد و اتیش
مادرن وارفیر 3 بازی کردم....تو این مورد اون بهتره اما در کل نه

pori.ya
03-12-2011, 22:03
ممنون از جوابت اما از اون سه تا ماشین ( ون - شاسی بلند - پلیس ) کدومو باید سوار شم ؟؟

درضمن نزدیک هر ماشینی میرم علامتی مبنی بر سوار شدن نمیده !

شاید مال ما باگ داره !

ون رو باید سوار بشی از دور هم در رو زرد رنگ نشون میده اینتر رو میزنی میری تو و میفتی دنبال طرف

Ssarshar
03-12-2011, 22:14
ون رو باید سوار بشی از دور هم در رو زرد رنگ نشون میده اینتر رو میزنی میری تو و میفتی دنبال طرف

من نسخه ی کنسولی رو دارم ... هر وقت میخواستم سوار شم خودش آلارم میداد با حرف b

اما الان هیچ جوره نمیشه سوار ون شد :13: ...

akalove
03-12-2011, 22:31
با سلام خدمت اساتید محترم
من مبتدیم اگه میشه کمکم کنید... اونجایی که با دوتا روس هستم تو فرانسه یکیو باید تعقیب کنم تا میفتم دنبال یارو میزنه mission failed , he escaped باید چیکار کنم؟! خواهشآ یکی لطف کنه کمک کنه...
با تشکر

ali_disslove
03-12-2011, 23:52
من رسیدم اینجا که هواپیما بمب میندازه 2 تا رفیقا من آتیش میگیرند (همون جا که هواپیما رو میزنم)

بعد دیگه صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد -کسی این مشکلو داره ؟نکنه بازی تموم شد ؟اگه نه چه قدر دیگه از بازی مونده؟؟؟

hamed30
04-12-2011, 11:19
با سلام خدمت اساتید محترم
من مبتدیم اگه میشه کمکم کنید... اونجایی که با دوتا روس هستم تو فرانسه یکیو باید تعقیب کنم تا میفتم دنبال یارو میزنه mission failed , he escaped باید چیکار کنم؟! خواهشآ یکی لطف کنه کمک کنه...
با تشکر
هر جا که اون دو نفر دیگه رفتن توهم برو لازم نیست خودت تنهایی بری دنبالش .

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

من رسیدم اینجا که هواپیما بمب میندازه 2 تا رفیقا من آتیش میگیرند (همون جا که هواپیما رو میزنم)

بعد دیگه صفحه سیاه میشه و چیزی نمیاد -کسی این مشکلو داره ؟نکنه بازی تموم شد ؟اگه نه چه قدر دیگه از بازی مونده؟؟؟
تموم که نشده هنوز یکی دو مرحله ای فکر کنم مونده .

Ssarshar
04-12-2011, 14:09

فکر کنم شما اصلا این مرحله رو رد نکردیا !

یکیشون که با سرعت خیلی بیشتر میره دنبال هدف که بهش نمیرسیم ... یکیشونم ناپدید میشه ...

minime
04-12-2011, 16:02
فکر کنم شما اصلا این مرحله رو رد نکردیا !

یکیشون که با سرعت خیلی بیشتر میره دنبال هدف که بهش نمیرسیم ... یکیشونم ناپدید میشه ...

احتمالا شما داری Uncharted بازی میکنی فک کردی بتلفیلده...

bhrouza
04-12-2011, 16:38
با سلام :
کسی مشکل فریز شدن بازی رو داره ؟ به چه شکل میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟
( توی هر مرحله بعد از 5 دقیقه بازی تصویر ثابت میشه و فقط با ctrl+alt+ del میتونم خارج بشم )
ram :4
cpu : AMD- x3 455 processor
vga : gigabyte hd 4550 1gb ddr3

mjorh
04-12-2011, 17:01
با سلام :
( توی هر مرحله بعد از 5 دقیقه بازی تصویر ثابت میشه و فقط با ctrl+alt+ del میتونم خارج بشم )
هیچ راهی نداره....جز آندرکلاک کردن ! من با همون فریز یه رب یه رب ....تمومش کردم!:31:

Ssarshar
04-12-2011, 17:10
احتمالا شما داری Uncharted بازی میکنی فک کردی بتلفیلده...

چه بهتر بود که ما رو راهنمایی میفرمودید بجای تیکه پرانی ...

جالب این که همین سوال رو که پرسیدم دو نفر متناقض جواب دادند ...

یکی میگفت باید سوار ون بشم ... یکی دیگه میگفت باید برم دنیال دو نفر همراهم ... ( درحالیکه اون دو نفر از کنار ون رد میشن ):27:

playstation 3
04-12-2011, 17:31
با سلام :

پچ جدید رو همراه کرک نصب کن+درایور گرافیک رو آپدیت کن
در ضمن گرافیکت برای این بازی خیلی ضعیفه بر خلاف بقیه ی قطعات که خوبه

shahin_mp3
04-12-2011, 18:00
هیچ راهی نداره....جز آندرکلاک کردن ! من با همون فریز یه رب یه رب ....تمومش کردم!:31:

ایول داره :31:

لا مصب انقدر گرافیک داره ادم حال می کنه :27:

Sam Fisher 11
04-12-2011, 18:33
خدایا این بازی چقد باگ داشت... روی مدال سال پیش و black opsرو سفید کرده بود: دی

اما انصافا عجب گرافیک نازی داشت...فکر نمیکردم نصب اون پک HD اینقدر گرافیک بازی رو ارتقا بده. یه جاهایی دهن آدم وا میموند. افکت ها و جلوه های نوری خیلی زیبا کار شده بودن که حس مستند گونه به بازی داده بودن. اما مثل بازی مدال افکت دید در شبش خیلی بچه گانه به نظر میرسید و من نمیدونم شبیه سازیه یه دید در شب چرا برای Diceیی ها اینقدر مشکله!!! کاری که سازنده های cod چارسال پیش به نحو احسنت انجام دادن.

داستانش هم کلیشه و مقوا بود: دی و تاثیر سری CoD بخصوص Black ops روی داستان سراهای بازی محسوس بود. اما روایت خوبی داشت... روند بازی هم خوب بود و به خوبی در انتهای بازی هیجان و سرعت به بازی تزریق شد.

گیم پلی هم خیلی شبیه به مدال آخری بود و به نظرم اسم بازی رو میذاشتن مدال 2 بهتر بود تا بتل سه...

مراحل هواپیمایی و گراد دادن و تانکش به لحاظ بصری و حس واقعی بودن نقص نداشتن اما هیجان یه بازی شوتر سینمایی رو هم نداشتن.
اما مراحل تیراندازیه بازی هم سخت بودنشون حال داد هم شلوغ و پر زد و خورد بودنشون. تخریب پذیری هم عالی بود و خیلی چیزها نابود میشدن و هرجایی نمیشد سنگر بگیری...
---
یه تفاوت دشمن ها توی این بازی و مدال سال قبل و سری cod اینه که دشمن ها انیمیشن جالبی واسه مردن ندارن و خیلی حال نمیکنی از کشتن دشمن بجز از نزدیک با وینچستر چون مثلا در cod بسته به جایی که به بدن دشمن تیر میزنی هم خون میزنه بیرون هم بدن طرف واکنش مناسبی نشون میده در پرت شدن یا افتادن. اما یه تفاوت دیگه اینه که توی این بازی دشمنا زیاد به تو نزدیک نبودن و دیدن و کشتنشون به آسونی بازی cod نیست و بعضی وقتها خیلی باید دقت کنی طرفو پیدا کنی و بزنیش و یه ایده جالب هم انداختن نور چراغ قوه هاشون توی چشمت بود که باعث سخت نشونه گیری کردن میشد که اینم از نکات مثبتش بود. در کل بخش کمپین بتل بیشتر شبیه یه شبیه سازه تا یه بازی شوتر سینمایی.
---

صداگذاری بازی معرکه بود و خیلی باش حال کردم. هم موزیک ها شاه بودن هم صداهای محیطی و اسلحه ها و وسایل نقلیه. فقط تنها ایرادش صداهای دشمنا بود که خیلی وقتها جملات بی ربطی میگفتن و مثلا طرف میگفت من میرم بالا یا من میرم پایین در صورتی که اون محل نه بالایی داش نه پایینی: دی .
در کل باید اگفت به dice چون همیشه بازی هاش صداگذاری عالی داشتن. با هدست بازی کردن این بازی یا بهره گیری از یه سیستم صوتی استاندارد باعث میشه خیلی بیشتر توی جو بازی قرار بگیری و لذت وافری از نبردها ببری. ریزترین صداها مثل ریختن پوکه ها روی زمین یا صدای لباس سربازها و پوتین هاشون و... همه به وضوح و به موقع شنیده میشه.

یه ایراد بزرگ بازی هم عربی نوشتن سر در بعضی خیلی از مغازه ها در تهران بود که حرکت خیلی زشتی بود و از EA بعید نیست که این حرکتش عمدی بوده باشه. نوشته ها هم خیلی هاشون از چپ به راست و جدا بود اما از اونجایی که این بازیو واس ما نمیسازن و مخاطب اکثر فیلمها و بازی ها غربی ها هستن این مسئله مهم نیست. مثل این میمونه که توی یه بازی نوشته های چینی یا ژاپنی رو اشتباه بنویسن که خب خیلی ها اصلا نمیفهمن و اهمیتی نمیدن.

---
از باگ هاش باس بیشتر بگم: دی
از بدترین باگ هاش یکی جا موندنم پشت در بود! یه سری درو باس میکوبیدن با هم رد میشدیم خودشون از در رد شدن من موندم پشت در بعد یه دقیقه که دیگه میخواستم دوباره از چکپوینت بیام دوباره یکی از یارام از در رد شد بعد درو کوبید باز شد : دی

تو مرحله تانک هم بعد از نابودی مین ها به فاصله ی 5متر از تانکم علامت زدن دکمه B برای سوار شدن به تانک نمایان میشد که دیگه اندش بود. سوار تانک که میشد چون تانک توی جای خودش نبود کلی اینور اونور میکرد تا آخرم گیر میکرد میموند. دوبار از چکپوینت اومدم تا آخرم با سلام صلوات درومد چون بازم سرجاش نبود: دی

دیر یا زود دادن اچیومنت مراحل هم از ضایع کاریای سازنده های بازی بود که نشون میده بازی خیلی عجله ای آماده شده. بعضی وقتها با آغاز مرحله ی جدید اچیو ماموریت قبلی داده میشد بعضی وقتها هم جلوتر از تموم شدن ماموریت و سیاه شدن تصویر.

باگ کلا خیلی داشت و بعضی جاها آبجکتیو رو دیر میداد و سردرگمت میکرد یا چیزهای دیگه....
----

در کل بازی خوبی بود و کمپینش به نظرم 8 از 10 مناسبش باشه

akalove
04-12-2011, 20:18

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------

تموم که نشده هنوز یکی دو مرحله ای فکر کنم مونده .

دوست عزیز ممنون از راهنمائیت ولی اینجوری که شما میگی نیست!! اولآ که دو نفر نیست یه نفر شده چون یکیشون با آرپیچی کشته شده!! دومآ من دنبال یارم میرم ولی بعد 1 دقیقه میزنه mission failed, he escaped ... خواهشآ کسی که بازی کرده کمکم کنه..
با تشکر

bhrouza
04-12-2011, 21:38
پچ جدید رو همراه کرک نصب کن+درایور گرافیک رو آپدیت کن
در ضمن گرافیکت برای این بازی خیلی ضعیفه بر خلاف بقیه ی قطعات که خوبه

ممنون دوستِ عزیز
لطفا اگه پچ یا آدرسش رو داری بده.
mjorh
04-12-2011, 22:43
آقای sam fisher نقد خیلی خوبی بود ..مرسی...اما این باگ های زیادی ک میگین ب نظرم مشکل از نسخه هاس...آخه واسه من خیلی کم باگ داش...

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

ایول داره :31:

لا مصب انقدر گرافیک داره ادم حال می کنه :27:
دیگه آدم (مخصوصا یه گیمر) ب بازی علاقه داشه باشه هرجوره شده بازیش میکنه !

Переклад не
04-12-2011, 22:50
لا مصب انقدر گرافیک داره ادم حال می کنه
من بیشتر به خاطر صدا گذاریش بازی میکنم

Amir Hossein
05-12-2011, 00:33
سلام
یه خورده کنجکاو شدم
این پک HD چیه؟
میشه لینکشو بذارین؟؟؟

B.3.S.T
05-12-2011, 02:34
دیر یا زود دادن اچیومنت مراحل هم از ضایع کاریای سازنده های بازی بود که نشون میده بازی خیلی عجله ای آماده شده.

انصافآ این رو منم موافقم!
البته بازی سنگین بوده چه ساخت انیمیشن هاش چه صداگذاری و طراحی آبجکت ها و مراحلش...ولی باز دلیلی نداشت با این عجله و یه سری باگ ها که لطمه زد به عنوان BF3 .

این باگ های زیادی ک میگین ب نظرم مشکل از نسخه هاس...آخه واسه من خیلی کم باگ داش...

واسه من 2 قسمت باگ مشاهده شد:(البته حرفت درسته و نسخه ها تفاوت دارن)
-مرحله ای که با راننده روسی داریم تو شهر حرکت می کنیم(متآسفانه بعد از 3 بار رستارت چکپوینت کردن طرف مشاهده شد!)
-یجا هم که زیر یه پل داشتیم میرفتیم این رفیقمون میرفت تو کاور بعد دیگه حرکت نمی کرد!(اینم با رستارت حل شد)