ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Battlefield 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

MASTER OC 7
01-11-2011, 11:23
دوستان لطفا جواب این سوال من را هم بدید....
ممنونم
آره عزیز جواب میده
چرا شما نگران اجرا نشدن بازی روی ویندوز 64 بیتی هستید؟
باید نگران باشید که بازی رو ویندوز 32 بیتی نصب نشه:13:

hossein2009
01-11-2011, 11:24
سلام دوستان کسی اصفهان سراغ دارد کجا میشد گیر اورد من به چندتا بازی فروشا معرف رفتم اما گفت ما دنبال دردسر نیستیم اگه اصفهانی پاکار هست که با هم چند تا بشیم دانلود کنیم همش زیاده برا دانلود!

robert
01-11-2011, 11:34
لینک را برات فرستادم 14.9 گیگ :27:

شما فقط کلمه ی " لینک دانلود " رو فرستادید...!!:31:

خود لینکها رو بفرستید. البته الان مردد موندم این 15 گیگ رو چجوری دانلود کنم.....:13::41:

yashgin128
01-11-2011, 11:52
دوستان این نسخه هایی که تو بعضی از سایت ها واسه دانلود هست اصله دیگه ،اره؟
منظورم اینه که سانسوری توش نیست؟
اصلا نسخه ای هست که توش سانسورباشه؟
از مدیریت عزیز، اگه این پست تکراریه ،عذر میخوام

hossein2009
01-11-2011, 11:54
سلام به دوستان در اصفهان کجا میشد گیر اورد؟

hossein2009
01-11-2011, 11:55
واقعا در اين حد باشه دانلود بكنيد . محل ما كه نسخه pc شو راحت مي خريم ولي XBOX رو گير نياوردن دوستام. اما pc هر كي مي خواد بياد بخره. :31: :27:
كرج - فرديس

این بازی در اصفهان کجا میشد گیر اورد!

dark-sky
01-11-2011, 13:02
:42::27::39::39::39:
نخواستم وارد بحث بشم ولی این دیگه از اون حرفا بود عزیزم اگه باج سبیل امسال شما نبود تا حالا برج بیلاد که هیچ کلاه ...پرچم میکردن
اینا واقعا رو دارن. هرکی از مزایای ... مثل کاهش خدمت و حقوق بیشترو... استفاده (سوئ استفاده)
میکنه باید کلاش بگیره دستش سیگار دست ساز لول کنه. ولی امثال ما که حقمون ضایع شده یا در می ریم. یا خودمو تسلیم میکنم .خیالت راحت.:31:

pclord
01-11-2011, 13:45
این بازی در اصفهان کجا میشد گیر اورد!

اینترنتی خریدش کنی سریعتر بدستت میرسه تا بخوای یه فروشنده تو اصفهان براش پیدا کنید. اگه خواستی بگو آدرس اینترنتی بهت بدم.

anti-military
01-11-2011, 13:54
بازی منم الان رسید . کسی میخواد بگیره پی ام بده که ایدی اونی که به من فروخت رو بهش بدم ...

arashpr9
01-11-2011, 14:11
سلام
یه سایت واسه خرید ( بازی کپی نه ... ) بهم بدید قیمتش هم منصفانه باشه

bazibazar یازی رو از سایتش حذف کرده

hossein2009
01-11-2011, 14:16
سلام دوستان لطف کنند اسم فروشنده را به این Twilight ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_new22@yahoo.com بفرستند!

black.assassin
01-11-2011, 14:19
من كه همون 3 تومن گرفتم ! :دی دوستان key بازي قيمت دارين ؟؟؟ حيف آدم بازي مثل اينو مولتي نزنه. البته منتظر ميمونم تا MW3 هم بياد مولتي اونم ببينم. شايد حرفي واسه گفتن داشت :پی

parsa5564
01-11-2011, 14:20
گرافیک بازی با تنظیمات ویدویی ultra و دایرکت ایکس 11 محشره و واقعا جزئییات به طور کامل نشون داده شده اما به هیچ وجه توی هدف گیر و کار با اسلحه ها و ... به پای call of duty نمیرسه

TAEL
01-11-2011, 15:34
هرکی بتلفیلد 3 رو میخواد واسه PC، پی ام بزنه.

pclord
01-11-2011, 15:39
هرکی بتلفیلد 3 رو میخواد واسه PC، پی ام بزنه.

دوباره اینجا رو فروشگاه نکنید، هر کی میخواد بفروشه تو پیغام خصوصی تبلغ کنه نه اینجا.

hajoo
01-11-2011, 15:48
چه چوری multi player بازی میکنید؟منو که multi نداره

ezio29
01-11-2011, 15:52
دوستان امروز بازی رو بالاخره نصبیدم
رسیدم به اونجایی که بمب رو پیدا میکنن
میخوام اسم جدید این بازی رو بهتون بگم:
Battle of Duty
یعنی بگم کپی CODه کم گفتم
داستان آبکی
گیم پلی الکی
امروز داشتم بازی میکردم یهو ایرانی ها یه فحشی دادن که اگه کسی تو خونه بود کارم تموم بود
چیز های مسخره بازی رو هم تا اینجایی که رفتم براتون میگم:
1-بانک شهری (حال یا این همون بانک شهر یا یه بانک جدید افتتاح شده ولی کسی خبر نداره)
2-پول های تو بانک ایران همش دلاره (فکر کنم واحد پولیم عوض شده ما در جریان نیستیم)
3-بمب هسته ای رو توی بانک نگهداری میکنن (اگه کسی گفت بمب هسته ای رو توی نیروگاه های هسته ای نگهداری میکنن همونجا بزنین تو سرش بعدم بگید اینم مدرکش)
4-جدیدا ایران تانک T-109 تو ارتش گذاشته (معلوم نیست از کجا ولی مهم اینه که گذاشته)
ادامه دارد.....

majid322
01-11-2011, 15:53
شما باید اول CD KEY رو تهیه کنی و وارد کنی بعد منوی مولتی هم میاد :5:

MILIN3M
01-11-2011, 15:58
يه چيز جالب كه فكر كنم خواستن ربطش به دن به كار ايرانيا. يادتونه سالها پيش يه ويدئو اومد كه يه سرباز امريكايي جلو دوربين سر بريدن!!؟ حالا همون مرحله و اينبار فارسي بودن طرف. چه سياستي دارن

Mool Tee
01-11-2011, 16:38
چه چوری multi player بازی میکنید؟منو که multi نداره

ای بابا باز سوال کردن:13:سی دی کی میخواد تا آپدیت بشه

asb_shakhdar
01-11-2011, 16:41
سلام من بعد مرحله هواپیما که با دوربین از هواپیما فرمان اتش میدی گیر کردم . یه نقطه قرمز نشون میده
میگه takr out runner . چیکار کنم؟

majid322
01-11-2011, 16:49
سلام من بعد مرحله هواپیما که با دوربین از هواپیما فرمان اتش میدی گیر کردم . یه نقطه قرمز نشون میده
میگه takr out runner . چیکار کنم؟

اگه اشتباه نکنم باید 3 رو روی کیبورد بزنی و جایی که علامت زده رو بزنی ( اگه 3 نبود 2 و 1 رو امتحان کن)

asb_shakhdar
01-11-2011, 16:59
نه داش مجید زدم اون دایره با خود هواپیما میگرده هیچ اتفاقی نمیوفته

majid322
01-11-2011, 17:12
نه داش مجید زدم اون دایره با خود هواپیما میگرده هیچ اتفاقی نمیوفتهمیتونی یه شات از اون قسمت بزاری؟

آقایانmajid332 وMool Tee و ...

فکر کنم تا اون موقع‌ای که این بازی دموده بشه باید به سوالات تکراریه دوستان پاسخ بدیماینجوری پیش بره باید کارو و زندگی رو ول کنیم :31:

TAEL
01-11-2011, 17:35
دوباره اینجا رو فروشگاه نکنید، هر کی میخواد بفروشه تو پیغام خصوصی تبلغ کنه نه اینجا.

دوست عزیز! من فروشگاه نکردم اینجارو. نه فروشنده ام و نه دنبال کاسبی می گردم چون خودم تو دنیای واقعی شاغل هستم و نیازی به سی دی فروشی ندارم.

اینم که میگم میتونم بفرستم برا دوستان، فقط هزینه رایت و پست رو میگیرم. در واقع هدفم فقط اشتراک گذاری بازی هست. حالا شمام زیاد خودتو ناراحت نکن.

Hojjat07
01-11-2011, 18:12

ali6803
01-11-2011, 18:17
دوستان عزیز من یه جا گیر کردم...اونجا که شب هست و در روی پشت بام یکی از ساختمانهای تهران در حالی که باران میاد و اسنایپر میشیم با یه رفیق دیگم که دوربین دستشه...چی کار کنیم هیچ هدفی نیست . یک روز تمام اینجام هیچکسی نیست که بزنم بپوکونمش!!کمک کمک کمک !!!!

TAEL
01-11-2011, 18:21
دوستان عزیز من یه جا گیر کردم...اونجا که شب هست و در روی پشت بام یکی از ساختمانهای تهران در حالی که باران میاد و اسنایپر میشیم با یه رفیق دیگم که دوربین دستشه...چی کار کنیم هیچ هدفی نیست . یک روز تمام اینجام هیچکسی نیست که بزنم بپوکونمش!!کمک کمک کمک !!!!
چراغ های پارکینگو بزن.

virus2009
01-11-2011, 18:31
همش تبلیغ بود :41:
بازی هم با چیزهایی که تو ترایلرها نشون میدادن کاملا فرق داشت.
کلا کسانی که سیستم آنچنانی ندارند از بازی لذت نمیبرند
باورم نمیشه بعد از این همه تجربه این بازی باید اینقدر باگ داشته باشه
انگار فقط روی قسمت مولتی کار کردن و قسمت سینگل رو همینجوری آب بستن بهش
ولی نکات مثبتش بیشتر از نکات منفیش بود

گرافیک ( برای سیستم من ) 8/10
صداگذاری 9/10
گیم پلی 9.5/10
داستان 8/10

سیستم من :

CPU : Core 2 Duo E7400
VGA : GeForce 9800GT 1G
Ram : 2x 2G DDR3 = 4G

Hojjat07
01-11-2011, 18:37
صدا گذاری بازی بی نظیره -مولتی پلیرش محشره
اگه سینگل نداشت مطمئن بودم امتیاز های بالاتری می گرفت

plsboy
01-11-2011, 18:49
همش تبلیغ بود :41:
بازی هم با چیزهایی که تو ترایلرها نشون میدادن کاملا فرق داشت.
کلا کسانی که سیستم آنچنانی ندارند از بازی لذت نمیبرند
باورم نمیشه بعد از این همه تجربه این بازی باید اینقدر باگ داشته باشه
انگار فقط روی قسمت مولتی کار کردن و قسمت سینگل رو همینجوری آب بستن بهش
ولی نکات مثبتش بیشتر از نکات منفیش بود

گرافیک ( برای سیستم من ) 8/10
صداگذاری 9/10
گیم پلی 9.5/10
داستان 8/10

سیستم من :

CPU : Core 2 Duo E7400
VGA : GeForce 9800GT 1G
Ram : 2x 2G DDR3 = 4G

دوست عزیز اگه بازی رو آب بستن بهش پس شما چجوری بهش نمره داستان رو 8 دادی؟؟؟؟؟؟؟:20:
و اگه بازی اینقدر باگ داره شما چطوری اومدی به گیم پلی 9.5 دادی؟:13:
چندتا از دوستان دیگه هم همینجوری نمره داده بودن... اگه بازی باگ داره اونقدر پس نمره نباید از 6 یا 7 بالاتر بره و اگه داستان اونقدر تکراری یا کپی هستش پس اونم نباید از 5 بالاتر بره...
دوستان یکمی نمرههارو عاقلانه بدید اینجوری نمره بدید که میشه دومین یا سومین بازی first person shooter تاریخ که؟

Davood_titan
01-11-2011, 19:41
اینم یه باگ مسخره
مرحله اخر بازی که با یارو دعوا میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آجر میزنی تو سرش اونجا طرف برای من مشخص نبود داشتم با یه روح میجنگیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم ضربه نهایی با آجر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Davood_titan
01-11-2011, 19:48
الان تمامش کردم :8:
.....
داستانش شبیه black OPS بود :13:
گرافیکش خوب بود مخصوصا چند لحظه با Ultra بازی کردم با انتی انالیز 8x چه فازی داد ای خدا یه سیستم High بفرست :31:
اون قسمت هم که دشمن لیزر مینداختن تو چشمت اون قسمت خیلی جالب بود
سنگر گیریش خوب بود
صدا خوب کار شده بود ولی حیف نسخه PC مورد داشت
اون قسمت هم که اسلحه پایه داشت هر جا میخواستی میشد مثل دوشگا اونم جالب بود
باز هم شاهد مراحل کم بودیم :13:
گیم پلیش هم خوب بود
از این که به ایران حمله کرد خوشم نیومد :13: بلاخره یه ایرانی هستیم :27:
مرحله هوایی اون چیزی که فکر میکردم خوب در نیومد
...
چیزایی دیگه هم بود الان یادم نمیاد

virus2009
01-11-2011, 19:53
دوست عزیز اگه بازی رو آب بستن بهش پس شما چجوری بهش نمره داستان رو 8 دادی؟؟؟؟؟؟؟:20:
و اگه بازی اینقدر باگ داره شما چطوری اومدی به گیم پلی 9.5 دادی؟:13:
چندتا از دوستان دیگه هم همینجوری نمره داده بودن... اگه بازی باگ داره اونقدر پس نمره نباید از 6 یا 7 بالاتر بره و اگه داستان اونقدر تکراری یا کپی هستش پس اونم نباید از 5 بالاتر بره...
دوستان یکمی نمرههارو عاقلانه بدید اینجوری نمره بدید که میشه دومین یا سومین بازی first person shooter تاریخ که؟

منظور من از آب بستن داستان بازی نبود کل بازی بود
گیم پلی هم فکر نمیکنم به باگ ربطی داشته باشه
منظور من ار گیم پلی نحوه بازی هستش ( مثل موقعی هایی که سوار جت یا تانک بازی می کردیم یا نحوه تیر زدن با تفنگ ها )
در مورد گرافیک هم من با این سیستم Crysis 2 رو بازی می کنم گرافیکی که میبینم خیلی بیشتر از Battle هست
شاید بعضی ها که سیستمشون بالاتر از سیستم پیشنهادی هست با نظر من مخالف باشند

plsboy
01-11-2011, 20:36
منظور من از آب بستن داستان بازی نبود کل بازی بود
گیم پلی هم فکر نمیکنم به باگ ربطی داشته باشه
منظور من ار گیم پلی نحوه بازی هستش ( مثل موقعی هایی که سوار جت یا تانک بازی می کردیم یا نحوه تیر زدن با تفنگ ها )
در مورد گرافیک هم من با این سیستم Crysis 2 رو بازی می کنم گرافیکی که میبینم خیلی بیشتر از Battle هست
شاید بعضی ها که سیستمشون بالاتر از سیستم پیشنهادی هست با نظر من مخالف باشند

عزیز باگ که جزء گیم پلی حساب میشه؟:31:
مگه اینکه شما یه فاکتور دیگه حساب کرده باشید؟ که شما چیز دیگه ای نگفتید...
من منظورتون رو نمیگیرم؟:20: "داستان بازی نبود و کل بازی بود"؟ خوب داستان بازی چحوری که جدا از کل بازی میشه؟:20:
واسه گرافیک هم کاملا با حرفتون موافقم که crysis 2 خیلی گرافیک بالاتری داشته...:10:

majid322
01-11-2011, 20:40
واسه گرافیک هم کاملا با حرفتون موافقم که crysis 2 خیلی گرافیک بالاتری داشته...

به نظرم کرایسیس توی جزییات و رفلکشن خیلی قوی بود ولی از لحاظ نورپردازی bf3 واقعا شاهکار کرده بود..

ولی در کل من گرافیک crysis رو بیشتر میپسندم :46:

dark-sky
01-11-2011, 20:40
اینم یه باگ مسخره
مرحله اخر بازی که با یارو دعوا میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آجر میزنی تو سرش اونجا طرف برای من مشخص نبود داشتم با یه روح میجنگیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم ضربه نهایی با آجر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از زحمات دوستان پروفشنال برای اسپویل کردن بازی تشکر می کنم.:18:

Davood_titan
01-11-2011, 20:45
به نظرم کرایسیس توی جزییات و رفلکشن خیلی قوی بود ولی از لحاظ نورپردازی bf3 واقعا شاهکار کرده بود..

ولی در کل من گرافیک crysis رو بیشتر میپسندم :46:

کریسیس موتور گرافیکش یه جوری بود که همه سیستمها میتونستن بازی کنن

ولی هیچی نمیشه ترخیب پذیری battle

alex_love
01-11-2011, 21:06
سلام
دوستان من همین اول بازی گیر کردم !
وقتی از قطار میپره بیرون ، بعد از اینکه اون یارو از داخل قطار بهم شلیک میکنه ، هر چقدر که space رو میزنم ، نمیتونه گیره بالایی رو بگیره و بعد سه بار space زدن میفته
چیکار کنم ؟!

majid322
01-11-2011, 21:15
یه نقد کامل به همراه داستان که زحمتش رو یکی از دوستان در سایتی دیگه انجام داده ( منبع رو ذکر میکنم)

خوب پس از ماه ها انتظار و صبر بالاخره چهارشنبه 4 آبان ماه نسخه ی اصلی بازی بینظیر Battlefield نسخه ی سوم عرضه شد بازی که به گفته ی شرکت سازنده 2 سال برای طراحی game play بازی وقت صرف شده ... منتهی چیزی که این وسط من رو وادار به زدن این تاپیک کرد چیز دیگری بود ... داستانِ بازی ! داستانی که چیزی به جز تخریب ایران و ایرانی به همراه نداشت ! ...
قبل از این که به بحث اصلی به پردازم از همه ی عزیزان چه کسایی که بازی کردند و چه کسانی که اصلا اهل بازی کردند نیستند تقاضا دارم که این متن رو بخوانید به عنوان یک ایرانی !

داستان از اونجائی شروع میشه که شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....
خلاصه ای از داستان کلی بازی رو براتون میگم که متوجه قضایا بشید خودتون ...

قضیه از این قراره که یک گروهک تروریستی ایرانی به نام PLR به سرکردگی solomon (همون سلیمان خودمون ) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی به دنبال پیدا کردن سلیمان کردستان عراق رو زیر و رو میکنند ولی اونجا چیزی گیرشون نمیاد برای همین به تهران حمله میکنند !
در مرحله ی اولِ حمله به تهران شما نقش یک خلبان نیروی هوایی آمریکارو دارید سوار برجت از پایگاه هوایی خود واقع در خلیج فارس به پرواز در میایید و طی مساقتی به آسمان شهر تهران نزدیک میشید در این مرحله شما با جت های ایرانی نبرد تن به تن دارید و پس از غلبه بر اونها فرودگاه مهرآباد رو زیر آتیش خود میگیرید تا دیگر جت های ایرانی نتونند به پرواز در بیان !
پس از حمله ی اولیه به تهران و مستقر شدن در ساختمانی به نام "بانک شهری" به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند که دست راست سلیمانه ولی طی یک نبرد سنگین بسته های خالی بمب ها اتم رو پیدا میکنند و در همون بانک توسط ایرانی ها محاصره میشند ...

طی مراحل بعدی لوکیشن بازی به پاریس تغییر میکنه جائی که سلیمان رفته برای عملیاتی تروریستی اونم از نوعه اتمیش ! در این مرحله شما در نقش یک تیم روسی هستید و نقش Dmitri Mayakovsky (دیما)
رو دارید و سعی بر متوقف ساختن سلیمان که متاسفانه از انجام اینکار باز میمونید و طی این عملیات تروریستی هزاران نفر از مردم پاریس بر اثر حرکت تروریستی ایران میمیرند !
جنگ بالا میگیره و کم کم نیروهای زره ای دو طرف وارد بیابان های اطراف تهران میشند ! جایی که شما در تانک هستید و کم کم با از بین بردن موانع به تهران نزدیک و نزدیک تر میشید و کم کم برج میلاد براتون پدیدار میشه و با همین نیروی زره ای به کمک دوستانتون در بانک میرید اونهارو نجات میدید ولی خودتون گروگان گرفته میشید ! و طی یک حرکت فجیع به قتل میرسید و فیلم این قضیه در اینترنت به دسترس عموم میرسه ...

تا اینجای کار همه تقصیر ها گردن ایرانه ولی شما طی یک عملیات شبانه مخفیگاه فرخ ال بشیر رو پیدا میکنید و هنگام فرار دستگیرش میکنید ولی به شدت مجروح شده و در لحظات آخر عمرش حرف هایی به شما میزنه که شما رو به سمت روسیه و فردی به نام Amir Kaffarov سوق میده ...و خودش میمیره ...
حالا شما در حال رفتن به سمت ویلای امیر در روستاهای گیلان هستید ! که با آتیش سنگین نیروهای روسی مواجه میشید و در بین راه متوقف میشید ...
اینجاست که دوباره همه چیز سویچ میشه و شما به نقش دیما برمیگردید که در گیلان به دنبال امیر هستید پس از این که امیر رو پیدا میکنید بهتون پیشنهاد رشوه میشده و دوباره شما به نقش اصلیتون که گروهبان بلکبرن هست برمیگردید ....
تمام این قضیه هارو بلکبرن در بازجویی داره برای دو بازرس آمریکایی تعریف میکنه من سعی کردم جوری تعریف نکنم که اگر خواستید بازی کنید براتون جذابیت نداشته باشه پس این همه ی ماجرا نیست برای همین دست و پا شکسته بود ! و خیلی چیزهارو نگفتم و...
خوب تا اینجا مقداری از داستان بازی رو براتون تعریف کردم حالا بریم سر نکات فنی ...
اول با یک نقل قول شروع میکنم تا به نظر خودم بپردازم ...

" بازی فوق العاده زیبا و اکشن Battlefield 3 که توسط کمپانی EA Digital Illusions Creative Entertainment آن را ساخته و سپس کمپانی مطرح و قدرتمند Electronic Arts آن را به تازگی برای PC منتشر کرده است ، ۵ سال از انتشار بازی Battlefield 2 می گذرد که این نسخه یکی از زیباترین و هیجان انگیزترین بازی های سال بود حال انتظار ها به پایان رسید و پس از مدت ها انتظار میلیون ها گیمر ، اکنون DICE بار دیگر دست به شگفتی زده و با انتشار نسخه سوم Battlefield مطمئنا میلیون ها گیمر را میخکوب خواهد کرد ، Battlefield 3 با استفاده از تمام تکنولوژی های جدید توسعه یافته توسط DICE ساخته شده است. این نسخه ی جدید دارای موتور گرافیکی Frostbite می باشد که به همین مناسبت نامش Frostbite 2 انتخاب شده است به جرات می توان گفت که به لطف قدرت باور نکردنی موتور گرافیکی DICE این بازی به سرعت رغبای خود را شکست می دهد و خود را در صدر بهترین بازی اکشن اول شخص شلیک کننده قرار خواهد داد ، بازی دارای صحنه ها کاملا واقع گرایانه و حرفه ای است که نظیر آن را در هیچ بازی اکشنی تا به حال ندیده اید ، از همه مهمتر تخریب پذیری فوق العاده بالا و شگفت انگیز بازی است که هر گیمری را محو خود خواهد کرد در این نسخه DICE بیشتر تمرکزش را روی نورپردازی و انیمیشن ها برای ساخت افکت های و صحنه های جذاب قرار داده و برای این کار از تکنولوژی Electronic Arts به نام ANT بهره گرفته که برای بازی های ورزشی مانند FIFA استفاده شده است بازی دارای مراحل سراسر هیجان و فوق العاده است که مطمئنا هر گیمری از آن لذت خواهد برد. DICE تمرکزش را روی نورپردازی و انیمیشن ها برای ساخت افکت های و صحنه های جذاب در Battlefield 3 قرار داده است. برای انیمیشن ها ، DICE از تکنولوژی Electronic Arts به نام ANT استفاده کرده است که برای بازی های ورزشی مانند FIFA استفاده شده است. اما کار این تکنولوژی دقیقا چیست؟ یعنی دیگر ترکیب انیمیشن ها بدون هیچ گونه اشکال کوچکی انجام می پذیرد.برخی از سیستم های گرافیکی بسیار انعطاف ناپذیر هستند ولی ویژگی ترکیب انیمیشن ها در هر زمانی امکان انتقال آنها به یکدیگر را به صورت بسیار روان و سریع را فراهم می کند. انیمیشن ها بسیار تاثیرگذار طراحی شده اند و صحنه های نبرد اول شخص توجه هر کسی را جلب می کند. DICE وقت بسیار زیادی برای مکانیسم جنگی این بازی صرف کرده است.وقتی شما شروع به تیر اندازی می کنید صفحه شروع به لرزیدن می کند و صدای اسلحه بر بلندگوی کامپیوتر شما چیره می شود. مبارزات با اسلحه کاملا واقع گرایانه هستند و متوجه نخواهید شد که صداها ضبط شده می باشند."

کسایی که battlefield bad company 2 رو بازی کرده باشند میدونند که این بازی در زمان خودش حرف اول رو زد و به جرات میتونم بگم که هیچ حرفی برای رغیب اصلی خودش COD black OPS نذاشت شما فکرش رو بکنید که بد کمپانی 2 که اون موتور گرافیکی و ظرافت رو داشت دیگه نسخه جدید این بازی باید چه جوری باشه ! ...

گرافیک بازی به قدری بالاست که انگار نه انگار دارید بازی میکنید به جرات میتونم بگم که هیچی کمتر از فیلم نداره انگار که شما بازیگر یک فیلم هستید و دارید فیلم جنگی فیلم برداری میکنید.آپشن های گرافیکی بازی نیز به شدت بالا و فرا زمینیه که به 4 گروه اصلی LOW MEDIUM HIGH ULTRA و یک حالت اتوماتیک تقسیم میشند ... به جرات دارم میگم که اگر سیستم خودتون رو کمتر از 3 ما گذشته نخریدید و از کانفیگ بالایی برخوردار نیستید نمیتونید حتی با سطح HIGH بازی کنید ... من خودم تا الان کامپیوترم همه بازی ها رو با گرافیک ماکسیمم میتونست اجرا کنه ولی توی این بازی با گرافیک یه چیز بین MEDIUM & HIGH بازی کردم ! خودتون تا ته ماجرا رو بخونید دیگه ...

صدا گذاری بازی فوق العادست وقتی شما در میدان جنگ قرار میگیرید کاملا آدرنالین رو در خونتون احساس میکنید موسیقی بازی در صحنه هایی از بازی به قدری هیجان انگیز و احساسیه که شما کاملا تپش قلب میگیرید یه چیزی تو مایه های در اومدن قلب و این حرف ها ...
و چیزی که این بازی رو از سایر بازی ها متمایز میکنه موتور بازی و گیم پلی اونه ... در صحنه های جنگ که آتیش سنگین دوستان ایرانی رو روی خودتون دارید انگار واقعا توی میدان جنگ هستید تیر هایی که از کنارتون رد میشه رو میبینید و احساس میکنید و هم زمان با این ها فوکوس دیدتون عوض میشه محوطه ی عقب تار میشه و جلوتون واضح از شدت آتیشی که روتونه !
هنگام انفجار ها به طور کاملا زیبایی گوش هاتون صوت میشکه و به غیر از صدای نفس نفس زدن خودتون چیزی نمیشنوید ! انفجار ها به قدری طبیعی کار شده که اگر بگم گرمای آتیش رو توی صورتتون احساس میکنید دروغ نگفتم
بازی به قدری طبیعیه که زبان من از توضیح دادن بیشتر عاجزه و راهی ندارید جز تجربه کردن ...

و اما برسیم به نکات جالب این بازی که وزارت ارشاد رو مجبور کرد جریمه های سنگینی برای فروشندگان و بازی کنندگان این بازی قرار بده از این قرار فروشنده 1 میلیون تومان جریمه نقدی و 6 ماه زندان و گرفتن جواز کسب و کسی که بازی میکنه 450 تومن جریمه نقدی و 3 ماه زندان این قضیه رو یکی از رفیقام که مغازه داره بهم گفت که از طرف وزارت ارشاد براشون بیانیه اومده

توی بازی همه ی ENEMY ها فارسی حرف میزنند ! فرقی نداره لوکیشن کجا هست چه توی مرحله ی اول که توی کردستان عراقه چه مرحه ای که توی پاریسه !
هنگام بازی انواع و اقسام فحش ها به گوشتون میخوره که توسط ایرانی ها گفته میشه که اینجا اونایی که چیز نداره رو میگم مثل آمریکایی های لامصب پدر سگ مادر سگ ...
اگر دقت به اسامی که اون بالا براتون نوشتم کرده باشید میبینید که اسم ها اکثرا 2 رگه هستند مثل فرخ ال بشیر ! امیر کافاروو به نظرم میخواستن با این کارشون بگند که ایرانی ها همگی یک ریشه عربی هم دارند که توی این قضیه بیشتر توی نمای شهر کار کردند ...

توی شهر تهران میبینیم که یک سری از جاها فارسی نوشته شده یک سری جاها عربی مثل مغازه ها پلاک ماشین ها همگی تهران خورده و به صورت بر عکس نوشته شده مثلا "ن ا ر ه ت " حتی توی گیلان !
از یک سری اسم ها برای ساختمون ها انتخاب کردند که من که نفهمیدم از کجا آوردند ! مثل هتل تهران ! بانک شهری ... فکر کنم بیشتر دلیلشون این باشه که خواستند به مخاطب خودشون برسونند که داداش اینجا تهرانه ایرانه ( هممون میدونیم که جووون های آمریکایی خنگ تشریف دارند ) توی همین قضیه توی تابلو های رانندگی خیلی تاکید کردند به طوری که هرچی که تابلوی راهنمایی باشه ( از این سبزا ) عبارت " "ن ا ر ی ا" & "ن ا ر ه ت " به چشم میخوره !

بعضی جاها خیلی ظرافت نشون دادند توی طراحی تهران مثل صندوق صدقات ها ! یا مثل اون شیر جلوی شعبه ی مرکزی بانک ملی ! که فکر کنم توی بازی هم منظورشون از بانک شهری همون بانک ملی باشه !
و خلیی چیز های دیگه که خودتون با چشم باید ببینید ...

چند نمای دیگر از شهر تهران

دوستان عزیزاین متن توسط دوست عزیزمون آقاجواد که در سایتtvcenterفعالیت دارندتهیه وتوزیع شده که نوشتن این متن حدود4ساعت به طول انجامید که درزیرحرفایی از زبان خودش میشنویم

این همه حرف زدم که چی بگم ؟!
دوستان عزیز من حرف من اینه هواستون باشه با کی طرف هستید ! به یک بازی به عظمت بتلفیلد فقط به چشم یک بازی نگاه نکنید پشت این کلی حرف نهفته ست ... من نمیگم بازی نکنید چون اگر کسی به خودم همچین حرفی بزنه عمرا اگه گوش بدم میگم اگر هم بازی میکنید توی بازی ریز بشید ببینید اگه یک جایی میگن ایرانی بمب اتم دزدیده و ... الکی نیست همه ی این ها برای ذهنیت سازیه حالا من به درست و غلطش کاری ندارم ولی این نسل الان آمریکا یا اورپا که داره این بازی رو میکنه خدایی از ایرانی جماعت پیش خودش چی برداشت میکنه ؟؟

خوب اینم از این بتلفیلد 3 هم اومد و در عرض 2 روز تموم شد

نوشتن این مطلب از من یه چیز حدود 4 ساعت وقت گرفت امیدوارم تونسته باشم دیدتون رو در دنیای بازی ها عوض کنم و یه تلنگری به دوستانی که میگند همه ی این ها حرف و توطئه ی ساختگی زده باشم ...

منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TAEL
01-11-2011, 21:22
سلام
دوستان من همین اول بازی گیر کردم !
وقتی از قطار میپره بیرون ، بعد از اینکه اون یارو از داخل قطار بهم شلیک میکنه ، هر چقدر که space رو میزنم ، نمیتونه گیره بالایی رو بگیره و بعد سه بار space زدن میفته
چیکار کنم ؟!
دقیقا همون لحظه که میگه Space بزن، باید بزنی و هی پشت سر هم تند تند بزنی تا از قطار بره بالا و بره رو سقف.

Aria1997
01-11-2011, 21:33
دوستان این آمریکایی‌ها از همین الان این بازی ها‌رو میدن که مغز و ذهن مارو گمراه کنن !!!

راستی‌ من این بازی رو بدون اینکه از کسی‌ کمک بگیرم تموم کردم ..... :31:

kurosh08
01-11-2011, 21:43
:18:گیلان!!!
مگه بازی توی گیلان هم میاد؟؟؟؟
کسائی که بازی کردن که حرفی از گیلان نزدن! فقط تهران بود که!
احتمالاً توی گیلان سربازای وطن فحش های گیلکی میدن:31:

yoones1
01-11-2011, 21:43
اینترنتی خریدش کنی سریعتر بدستت میرسه تا بخوای یه فروشنده تو اصفهان براش پیدا کنید. اگه خواستی بگو آدرس اینترنتی بهت بدم.

سلام دوست عزیز میشه این آدرس اینترنتی را به ما هم بدی، مرسی

plsboy
01-11-2011, 21:47
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

[/COLOR]

البته میزنه گیلاد نه گیلان... که ختنده داره...:41::41::41::31::31::31::31:
و نمیدونن که گیلان شهر یا روستا نیست و یه استان هستش...

Aria1997
01-11-2011, 21:53
برادران بسیجی‌ دوستان بیاید یه بتلفیلد۴ بزنیم حمله کنیم به کاخ سفید !!! :27::31:

anti-military
01-11-2011, 21:55
برادران بسیجی‌ دوستان بیاید یه بتلفیلد۴ بزنیم حمله کنیم به کاخ سفید !!! :27::31:

آره البته بازی رو که ایرانی ها بسازن به تارزان هم بدی میگه عجب چیز مزخرفیه :31:

Aria1997
01-11-2011, 21:59
آره البته بازی رو که ایرانی ها بسازن به تارزان هم بدی میگه عجب چیز مزخرفیه :31:

تارزن دیگه کیه !!!!

مهم اینه که خودمون خوشمون بیاد و آخرش به هدفمون برسیم :31::18::31::31::27::31:

majid322
01-11-2011, 21:59
آره البته بازی رو که ایرانی ها بسازن به تارزان هم بدی میگه عجب چیز مزخرفیه

پس بد نیست یه نگاهی به این تاپیک بندازی تریلر بازی رو هم بگیر...

به نظرم این بازی میتونه خیلی خوب ظاهر بشه....

Jeff hardy M
01-11-2011, 22:05
بازی رو امروز دانلودش تموم شد
با رم 4 و گرافیک 1 جواب نداد :2: واقعا بازی مزخرفیه ...
4 ساعت سر اپدیت کردن درایو گرافیک سرکارم گذاشت هیچ تغییری هم نکرد .
کلا بازی های EA : :2::2::2::2::2::2::2:
فقط COD

majid322
01-11-2011, 22:09
با رم 4 و گرافیک 1 جواب نداد واقعا بازی مزخرفیه ...
کلا بازی های EA :

میدونم احساست چیه من همین چند روز پیش dirt 3 رو نصب کردم بعد یکم بازی کردن کلا بازی رو اومدم بیرون..
گفتم این چه بازیه افتضاجیه یعنی تو اون لحظه حالم ازش بهم میخورد ولی امروز دیروز دوباره بازیش کردم واقعا ازش خوشم وامد..

البته دوست داشتن یا نداشتن یک بازی کاملا سلیقه ایه ولی از لحاظ فنی این بازی یکی از بهترین بازی هاست...

TAEL
01-11-2011, 22:09
این دوستمون اشتباه نوشته. توی بازی Gilad نوشته شده. که البته شمال ایران و مشترک با آذربایجان هست.

Jeff hardy M
01-11-2011, 22:19
با این حال با حالت تیکه تیکه ای یی که اورد میتونم این رو بگم :

- هوش مصنوعی حریف = هویج (حالت نورمال) :27:
- هر کی میکشتم بعد 4 ثانیه ناپدید میشد . :27:
- موقع کشتن هم نمیدونم چی بود از یارو میزد بیرون !! هر چی بود خون نبود چون خیلی مصنوعی بود:31:
- گرافیکش با سایر بازی هایی که تا حالا انجام داده بودم فرق داشت . میتونم بگم خوب بود ولی فکر کنم واسه ULTRA باید ابر کامپیوتر داشته باشی !!! :13:
- تا اون ساختمون "فندق" تیکه تیکه رفتم . تا اونجاش جذابیتی نداشت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ولی با این حال هیچ وقت از بازی های EA به غیر از FIFA راضی نبودم :5:

اینا نظر من بود . پشت سرش مثله دفه قبل 3-4 صفحه باهام کلکل نکنید !!

1navid
01-11-2011, 22:38
چند تا نکته هم من اضافه کنم
1- هوش مصنوعیش خوب بود ولی تو گارد گرفتن ها
2- تعداد دشمناش زیاد بود معلوم نبود از کجا میاند
3- اصلا به تفنگهاش نرسیده بودند یعنی یه مسلسل سبک با یه تیربار فرقی نمی کرد
4- بازی مراحلش کم بود من یک روزه تمومش کردم normal
5- اونقدر هم که می گفتند گرافیک بالا نمی خواست من با 6870 تو رزولیشن 1080 باتنظیمات ultra بدون مشکل بازی کردم
6- صوتی هم تو ساخت و شبیه سازی تهران زیاد داده بودند ( پلاک بر عکس- تکست های جدا جدا )
70 تخریب پذیریش هم قوی نبود فقط بعضی جاهای مخصوص که از قبل تعیین شده بود خراب میشد

hidden1133
01-11-2011, 22:40
منم تمومش کردم ارزش بازی کردنو داشت ولی یک چیزیش بد حالمو گرفت اونم غیب شدن مرده ها بود

J@viD
01-11-2011, 23:09
من دیروز دو تا پست تو این تایپیک گزاشتم که بیخودی پاک شد
دلیلش هم اینه که تحمل شنیدن حقایق و نظرات مخالف خودمون رو نداریم
یه لینک جالب در مورد بازی دیدم گفتم بزارم که بعضی ها یاد بگیرن نظر یک انسان رو تا جایی که توش توهینی به کسی نشده نباید حذف کرد.
حتما نظرهای زیر لینک رو ببینین

تحریم خودجوش بازی Battlefield ۳ توسط ایرانیان!

بازی«میدان نبرد» (Battlefield) که شهر تهران را صحنه نبرد میان ایران و آمریکا ساخته بود با تحریم خودجوش ایرانیان مواجه شد.

شرکت الکترونیک آرتس (Electronic Arts) در جدیدترین شماره از سری بازی‌های «میدان نبرد» (Battlefield) کشور ایران و شهر تهران را تبدیل به صحنه جنگ کرده است و مردم ایران که از ساخت این بازی خشمگینند، در اقدامی خودجوش به تحریم این بازی روی آورده اند.

در این بازی نیروهای آمریکایی که همیشه نقش حامیان صلح و ثبات و حقوق بشر را در فیلم‌ها و بازی‌ها دارند، این بار به خود جرات داده و به جنگ با مردم ایران روی آورده‌اند. این بازی یک بازی تیراندازی اول شخص است و اگر یک ایرانی این بازی را انجام دهد، معنی آن این است که در فضای مجازی اسلحه به دست گرفته و به همراه آمریکایی ها علیه میهن خود و برادران هموطنش می جنگد!

میدان نبرد 3(Battlefield 3) در سایت های خارجی عرضه شده است و معمولاً متعاقباً انتظار می رفت این بازی در فروشگاه ها و سایت های داخلی بازی عرضه شود. امّا نکته جالب ماجرا این است که هیچکدام از این فروشگاه ها این بازی را عرضه نکرده است.

ابتدا از یکی فروشگاه ها شنیدیم که خرید و فروش این بازی مجازات 3 ماه زندان دارد(!) که بیشتر به شایعه می­مانست. فروشگاه دیگری که به فروش بازی می پرداخت دلیل عرضه نکردن این بازی را عِرق ملّی بیان کرد صحبت های متصدی آن فروشگاه به نوعی جالب بود. او اینگونه بیان کرد: «با حکومت و مسئولین کاری ندارم، حمله به ایران غیر قابل قبول است.»
سایت دیگری هم که به نوعی پخش کننده ی اصلی بازی ها محسوب می­شود، در قسمت نخست سایتِ خود نوشت، "B.A.T.T.L.E.F.I.E.L.D.3 را عرضه نخواهد کرد ، لطفا سوال نفرمایید" و در ادامه لیست فروشگاه هایی که این بازی را عرضه نخواهند کرد به انضمام جمله "شما هم به ما بپیوندید" آورده است.

این کارِ سایت ها و فروشگاه های عرضه بازی در تحریم این بازی قابل تقدیر است باشد که مجلات این حوزه هم از نقد این بازی خودداری کنند.

منبع :

Erfan.
01-11-2011, 23:19
با این حال با حالت تیکه تیکه ای یی که اورد میتونم این رو بگم :

- هوش مصنوعی حریف = هویج (حالت نورمال) :27:
- هر کی میکشتم بعد 4 ثانیه ناپدید میشد . :27:
- موقع کشتن هم نمیدونم چی بود از یارو میزد بیرون !! هر چی بود خون نبود چون خیلی مصنوعی بود:31:
- گرافیکش با سایر بازی هایی که تا حالا انجام داده بودم فرق داشت . میتونم بگم خوب بود ولی فکر کنم واسه ULTRA باید ابر کامپیوتر داشته باشی !!! :13:
- تا اون ساختمون "فندق" تیکه تیکه رفتم . تا اونجاش جذابیتی نداشت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ولی با این حال هیچ وقت از بازی های EA به غیر از FIFA راضی نبودم :5:

اینا نظر من بود . پشت سرش مثله دفه قبل 3-4 صفحه باهام کلکل نکنید !!

شما تا ساختمون فندق رفتی بعد این جوری نظر میدی؟؟ :18:

بازی از وسطش اوج میگیره... شما که همون اول بازی هستی...

لااقل بازی رو تموم کنید بعد نظر بدید!

ممنون!

پیروز باشید!

black.assassin
01-11-2011, 23:20
دوستان اینقدر به بازی گیر ندین این بازی برای مولتی پلیر ساخته شده. اصلا هوش مصنوعیش صفر. داخل مولتی هوش مصنوعی لازم نداری. تحریم ؟؟؟؟ :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
یکی نیست به اینا بگه مگه بازی اورجینال میاوردین که بخواین تحریم کنین؟ حتما ea هم به خاطر همین تحریم یه ورشکستگیه 10-20 ساله بهش بخوره. بابا این حرفا رو بیخیال شین. چه طراحی کردن نامردا. از واقعیت قشنگ تر شده برج میلاد :دی
زندانش الکیه ولی جریمه نقدی داره. اما اینم الکیه. جدا از این وقتی ایران 99% بازی های تولیدیش کشتن آمریکایی هاس توقع همچین چیزی دور از انتظار نیست. راستی می خواین روز جمعه بعد از نماز جمعه هم یه راهپیمایی باشکوه راه بندازیم ؟؟؟ :10: :27:

ezio29
01-11-2011, 23:21
یه مورد مسخره دیگه هم که باید بگم اینه:
روی صندوق صدقات نوشته هدیه ای برای نیازمندان
ولی اینجا نوشتن هدیه ای برای سالمندان:27:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black.assassin
01-11-2011, 23:21
با رم 4 و گرافیک 1 جواب نداد :2: واقعا بازی مزخرفیه ...
کلا بازی های EA : :2::2::2::2::2::2::2:
فقط COD

گرافیک 1 داریم تا 1 عزیز.

Jeff hardy M
01-11-2011, 23:28
شما تا ساختمون فندق رفتی بعد این جوری نظر میدی؟؟ :18:

بازی از وسطش اوج میگیره... شما که همون اول بازی هستی...

لااقل بازی رو تموم کنید بعد نظر بدید!

ممنون!

پیروز باشید!
پست قبلیم رو هم میخوندید بد نبود :46:
خوبه خط اخر همین هم نوشته بودم ...
من با cod مقایسه کردم . چون اون از همون لحظه اولش هیجانیه :دی

---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

گرافیک 1 داریم تا 1 عزیز.

Minimum requirements for Battlefield 3

Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3

Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

دوستان اینقدر به بازی گیر ندین این بازی برای مولتی پلیر ساخته شده. اصلا هوش مصنوعیش صفر. داخل مولتی هوش مصنوعی لازم نداری. تحریم ؟؟؟؟ :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
یکی نیست به اینا بگه مگه بازی اورجینال میاوردین که بخواین تحریم کنین؟ حتما ea هم به خاطر همین تحریم یه ورشکستگیه 10-20 ساله بهش بخوره. بابا این حرفا رو بیخیال شین. چه طراحی کردن نامردا. از واقعیت قشنگ تر شده برج میلاد :دی
زندانش الکیه ولی جریمه نقدی داره. اما اینم الکیه. جدا از این وقتی ایران 99% بازی های تولیدیش کشتن آمریکایی هاس توقع همچین چیزی دور از انتظار نیست. راستی می خواین روز جمعه بعد از نماز جمعه هم یه راهپیمایی باشکوه راه بندازیم ؟؟؟ :10: :27:

شروع بحث های تکراری

black.assassin
01-11-2011, 23:31

soccerwave
01-11-2011, 23:31
کسی لینک خرید پستیشو نداره ؟

Jeff hardy M
01-11-2011, 23:38

خوبه گفتم حوصله کلکل ندارم باز ادامه بدید
عزیز نشستم 15 گیگ دانلود کردم اونوقت انتظار داری قبلش سیستمم رو با این چک نکرده باشم ؟؟؟!!!

zeelog
01-11-2011, 23:47
سنباد کشون توش نداره؟

black.assassin
01-11-2011, 23:48
خب چرا ناراحت میشی . عوضش شاید یه چیزی یاد گرفتی. این سایت رو چک کن :

بازی رو انتخاب می کنی و سیستمت رو چک می کنه و میگه که در چه حد می تونی اجراش کنی. فقظ برای استفاده ازش باید جاوا یا activex داشته باشی.

Jeff hardy M
01-11-2011, 23:55
خب چرا ناراحت میشی . عوضش شاید یه چیزی یاد گرفتی. این سایت رو چک کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی رو انتخاب می کنی و سیستمت رو چک می کنه و میگه که در چه حد می تونی اجراش کنی. فقظ برای استفاده ازش باید جاوا یا activex داشته باشی.
نه عزیز بخاطر شما نیست . شاید بخاطر فشار کاریه که یکم کم حوصله شدم . الان از بس که نخوابیدم چشام شده این : :18:
اون سایت رو قبلا رفته بودم کار نکرد . ولی اخرش همین سیستمی لازمه که تو صفحه بک نوشته شده دیگه :20:

death_man
01-11-2011, 23:57
بازی فقط سری های COD حتی داستان و هوش مصنوعی به کار رفته در Black Ops به نظر من از Battlefield بهتر بود
به نظر من هدف اصلی این بازی فقط نشان دادن قدرت گرافیکی و صدا بوده و اینکه حضور آمریکا در ایران نشون بدن . تروریست و عرب نشان دادن ایرانی ها به نسل جوان در جهان. برای سازندگان این بازی داشتن داستان خوب و جدید، استفاده از هوش مصنوعی و ... مهم نبوده. هدف تخریب ایران بوده

این بازی در مقایسه با بازی های هم رده خود، ضعف های زیادی داشت. مثل حذف شدن اجساد از روی زمین، یکسان بودن قدرت تخریب اکثر اسلحه های استفاده شده، تخریب شدن یک دیوار بتنی با یک تیر ولی شکسته شیشه ماشین ها با 2 یا 3 تیر، ملزم نبودن شما در انجام عملیات و کارهای گروهی ( در اکثر بازی ها، مشارکت شما در بازی خیلی بیشتر از میزان مشارکت در این بازی بود) در بازی های سری COD اگه شما به درستی از هم تیمی های خود محافظت نکنید، ممکن است باعث کشته شدن آنها بشوید، ولی در این بازی چندین بار من صبر کردم تا دوستانم حرکت کنند و راه باز کنن بعد من برم جلو و هیچ آسیبی هم به دوستانم وارد نشده بود

black.assassin
02-11-2011, 00:16
بازی فقط سری های COD حتی داستان و هوش مصنوعی به کار رفته در Black Ops به نظر من از Battlefield بهتر بود
به نظر من هدف اصلی این بازی فقط نشان دادن قدرت گرافیکی و صدا بوده و اینکه حضور آمریکا در ایران نشون بدن . تروریست و عرب نشان دادن ایرانی ها به نسل جوان در جهان. برای سازندگان این بازی داشتن داستان خوب و جدید، استفاده از هوش مصنوعی و ... مهم نبوده. هدف تخریب ایران بوده

این بازی در مقایسه با بازی های هم رده خود، ضعف های زیادی داشت. مثل حذف شدن اجساد از روی زمین، یکسان بودن قدرت تخریب اکثر اسلحه های استفاده شده، تخریب شدن یک دیوار بتنی با یک تیر ولی شکسته شیشه ماشین ها با 2 یا 3 تیر، ملزم نبودن شما در انجام عملیات و کارهای گروهی ( در اکثر بازی ها، مشارکت شما در بازی خیلی بیشتر از میزان مشارکت در این بازی بود) در بازی های سری COD اگه شما به درستی از هم تیمی های خود محافظت نکنید، ممکن است باعث کشته شدن آنها بشوید، ولی در این بازی چندین بار من صبر کردم تا دوستانم حرکت کنند و راه باز کنن بعد من برم جلو و هیچ آسیبی هم به دوستانم وارد نشده بود

عزیز دلمی. ببین مولتی پلیر این بازی شاخترین مولتی پلیر cod که روی MW2 بود رو ترکونده. سری قبل بازی بهترین مولتی پلیر سبک شوتر تاریخ رو داشت. من نمیگم سرچ کنی همه جا نوشته. تو این نسخه هم تجهیزات هوایی اضافه شده وای دیگه نگو. چند تا ویدئو ازش ببین. از مولتیش. بعد قضاوت کن.
مقایسم خیلی افتضاحه ولی مثلا با کانتر مقایسش کن. تحت شبکه غولیه واسه خودش اما ... .

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

ولی جدا از اینا اگه روی مولتی map تهران رو انتخاب کنی یه حال دیگه داره. دیگه اون توهینی که میگین رو هم نداره توش :دی

soheilnouri
02-11-2011, 01:21
اقا من اونجا كه بانك شهريه و ايرانيا ز بالاي ساختمون تير ميزنن گير كردم.چكا كنم؟

mehdy206
02-11-2011, 01:27
سلام
من می خوام این بازی رو بخرم
می خوام بدونم با این سیتم می تونم بازی رو اجرا کنم .
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
ATI Radeon HD 4670
2.00 GB RAM
MIN : BIOSTAR Group TP43 HP

با تشکر

pouyapro
02-11-2011, 01:43
اینم یه باگ مسخره

برای منم همینطور بود.کلا باگ زیاد داشت.میخواستم یکی رو بکشم یکدفعه از تو دیوار فرار میکرد.هم تیمیم از دیوار در میومد.پای ملت تو زمین بود.وحشتناک نبود ولی برای بازی با اینهمه تبلیغ و هایپ بد بود.بازی چندین بار بدون دلیل سخت افزاری فریز شد که احتمالا به کرکش برگرده ولی خیلی از گیمرها رو حداقل اینجا به شکلهای مختلف اذیت کرد.
گرافیکشم هرچند خوب بود ولی به نظر من قدرت یک موتور قوی اجرای با گرافیک بالا با حداقل منابعه،به نظر من این بازی به خاطر نور پردازیش بیشتر از اونچه بود نظرها رو به خودش جلب کرد وگرنه قبل از این بازی های با گرافیک بهتر با نیاز سخت افزاری کمتر هم بودند.
از نظر من گیم پلی خیلی خوب و متنوعی داشت وبین FPS ها بعد کال سرامده، ولی MW(و حتی شاید BO) به نظر من به شکل محسوسی بهتره؛و دلیلشهم سرعت بالاترش هست.شاید منطقی نباشه ولی من با اینکه هنوز MW3 عرضه نشده مطمئنم جذاب تر از بتل3 خواهد بود.

---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------

سلام
من می خوام این بازی رو بخرم
می خوام بدونم با این سیتم می تونم بازی رو اجرا کنم .
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
ATI Radeon HD 4670
2.00 GB RAM
MIN : BIOSTAR Group TP43 HP

با تشکر
اجرا که میشه ولی نه خیلی خوب.
اگه اورش بکنی بهتر هم میشه.

minime
02-11-2011, 02:04
تو ولیعصر راحت 8 تومن یا 6 تومن پیدا میشه دوستان.الکی بابت بازی کرک شده 40 تومن پول ندید.با همین پول میتونید نسخه اصلی رو بخرید.

نسخه اصلی PS3 تو بازار تهران همین امروز حدود 180 معامله میشد.

minime
02-11-2011, 02:18

تو قسمت مولتی یه مپ هست به اسم "کانال نوشهر" که در بندر نوشهر اتفاق میوفته.
همینطور در ساحل کاسپین
کوهپایه های البرز و قله دماوند
در جزیره خارک
و ...
شاید منظورشون اون بوده.

pclord
02-11-2011, 02:20
دوستان توجه کنن که اگه بازی براشون روون نیست حتی در حالت Low حتما ویندوزشون رو آپدیت کنن، احتمال 95 درصد درست میشه.
موفق باشید.

minime
02-11-2011, 02:36
این هم یه خبر خوب

Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911
=====================================
Notes
~~~~~
Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA.

This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on
legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play
online.

MILAD2799
02-11-2011, 07:41
Notes

Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA

Install Notes

1. Unpack
2. Copy bf3.exe to your install folder
3. Have fun

Razor 1911 Greetings

EA Trojan - It's in the game...ehm...It was in the game
Release name: Battlefield_3_Multiplayer_Without_Origin_Internal-Razor1911

Size : 38MB

دانلود

به نقل از سایت اسکیدرو

pori.ya
02-11-2011, 08:12
سلام به همه
دوستان با این سیستم میشه بازی رو انجام داد چون من با بازی PES 2012 هم مشکل داشتم و از رو بازی بیرون میومد
CPU: Core i7 2.93 GHz
Ram: 8 GB DDR3
VGA: GT 540M 2048 MB
با تشکر

hadi h
02-11-2011, 08:52
Notes

Install Notes

1. Unpack
3. Have fun

Razor 1911 Greetings

دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نقل از سایت اسکیدرو

این یعنی چی ؟
یعنی میشه آنلاین زد ؟؟؟
بعدشم اگه کرک به درد بخور هست یه جا دیگه آپش کنید ! چون چیلتزه !

ممنون

soheilnouri
02-11-2011, 10:01
تو قسمت مولتی یه مپ هست به اسم "کانال نوشهر" که در بندر نوشهر اتفاق میوفته.
همینطور در ساحل کاسپین
کوهپایه های البرز و قله دماوند
در جزیره خارک
و ...
شاید منظورشون اون بوده.

اينا فقط تو مولتيه؟توضيح ميدين؟

ezio29
02-11-2011, 10:30
آقا یکی بیاد این کرک جدید Razor رو بگه چیه؟
من که هر چی خوندم چیزی ازش سردرنیاوردم
نوشته بدون ارجین ولی من موندم پس چطوری وصل میشه به سرور EA؟؟؟؟؟

soliman
02-11-2011, 10:52
سلام دوستان من یه مشکل دارم و اونم صدای بازیه . نمیدونم چرای صدای بازی هی دوبله میره یعنی اگه من یه تیر شلیک کنم صدای شلیک دوباره تکرار میشه مثل پژواک . با گرافیکش مشکل ندارم ولی نمیدونم صداش چرا اینجوریه؟

manreza71
02-11-2011, 11:12
سلام
من تازه بازی رو گرفتم و الان به این مرحله رسیدم ..اما هر کاری میکنم از این به بعد رد نمیشه !!!
تو اینجا مشکل دارم ...نمیدونم چکار کنم ؟؟؟

majid322
02-11-2011, 11:12
لینک عکسی که گذاشتی خرابه...

pouyapro
02-11-2011, 11:17
نسخه اصلی PS3 تو بازار تهران همین امروز حدود 180 معامله میشد.
اوایل 130 بود حالا که از تب وتاب اولیش افتاده و برا PS3 کرکشم اومده شده 180 ! روزگار عجیبیه.

سلام دوستان من یه مشکل دارم و اونم صدای بازیه . نمیدونم چرای صدای بازی هی دوبله میره یعنی اگه من یه تیر شلیک کنم صدای شلیک دوباره تکرار میشه مثل پژواک . با گرافیکش مشکل ندارم ولی نمیدونم صداش چرا اینجوریه؟
دوست خو ب خیلیها این مشکل رودارند.
کلا برای مشکلاتتوت در زمینه بازی به تاپیک زیر مراجعه کنید.اکثر این مشکلات بارها مطرح شدن و دوستان نظراتشون رو گفتن.اگر با خوندنش مشکلتون حل نشد همونجا پست بدین. :11:
مشکلات نصب و اجرا - Battlefield 3

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

سلام
من تازه بازی رو گرفتم و الان به این مرحله رسیدم ..اما هر کاری میکنم از این به بعد رد نمیشه !!!
اول باید بری روی اون پل تو عکس وقتی مهاجم ها رو کشتی برگرد همینجا و بشین پشت مسلسل رو تفنگ.

majid322
02-11-2011, 11:20
سلام

توی همین عکسی که گذاشتی ( دومی ) برگرد دست راستت پله هاس باید بری پایین...

manreza71
02-11-2011, 11:23
اول باید بری روی اون پل تو عکس وقتی مهاجم ها رو کشتی برگرد همینجا و بشین پشت مسلسل رو تفنگ.
اصلاً وقت نمیده که برسم به پل
یه ثانیه شمار بالا میاره که اگه از ماشین ون دور بشم تا 5 ثانیه بعد میمیرم !!

golmohammadi
02-11-2011, 11:23
سلام
خب حمله به ایران باشه چه عیبی داره ؟
اگه قرار باشه تو گیمها به هیچ کشوری حمله نشه اونوقت باید برن به کرات دیگر
اصلا مفهومی نداره تو هر نسخه به یه جایی حمله میشه
اینا دنبال بهونه هستند و خودشون میترسند

hajoo
02-11-2011, 11:38
ای بابا باز سوال کردن:13:سی دی کی میخواد تا آپدیت بشه
میشه بفرمایید باید چیکار میکردم؟200 صفحه میخوندم؟

majid322
02-11-2011, 11:44
میشه بفرمایید باید چیکار میکردم؟200 صفحه میخوندم؟

شما باید سی دی کی بازی رو بخرید تقریبا 25 تومنه..
توی گوگل سرچ کن خرید ارجینال battlefield 3 سایتهای فروش میان...

sinaxex
02-11-2011, 12:09
دوستان من هم دیروز خریدم بازی رو 2 تا دی وی دی ناین بود
عجب گرافیکی داره بازه بسی کیف کردم

minime
02-11-2011, 12:14
اينا فقط تو مولتيه؟توضيح ميدين؟

این مپ ها فقط تو مولتی هستن.

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------

آقا یکی بیاد این کرک جدید Razor رو بگه چیه؟
من که هر چی خوندم چیزی ازش سردرنیاوردم
نوشته بدون ارجین ولی من موندم پس چطوری وصل میشه به سرور EA؟؟؟؟؟

میگن که نسخه اوریجین حاوی یک تروجان هست , راست یا دروغش به گردن راوی!
رازور یه نسخه bf3.exe داد که ملت خیالشون راحت باشه. یعنی بدون اجرای نرم افزار اوریجین بتونن آنلاین بازی کنن و این به این معنی نیست که بدون سی دی کی بتونی بازی کنی , سی دی کی میخواد فقط لازم نیست برنامه اوریجین رو نصب کنی.

اینم اضافه کنم که این پچ باعث میشه بدون اوریجین بتونی از طریق بتل لاگ آنلاین بازی کنی این یعنی استفاده کمتر از رسورس های کامپیوترت cpu , ram و ...

ezio29
02-11-2011, 12:20
آره دیدم نوشته EA-Trojan ولی باورم نشد
حالا شمام که گفتی مطمئن شدم که درست خوندم
من صبر میکنم ببینم MW3 چیکار میکنه
هر کدوم که بهتر بودن سی دی کی اونو میخرم

SIMON137
02-11-2011, 12:21
دوستان من هم دیروز خریدم بازی رو 2 تا دی وی دی ناین بود
عجب گرافیکی داره بازه بسی کیف کردم

عجب چاپی :دی چند ؟

ما نیز خریدیم :دی

ezio29
02-11-2011, 12:25
راسی
انگار EA میخواد یه تغییراتی روی سرور هاش انجام بده
از 10 دیقه دیگه به مدت 2 ساعت نمیشه بازی کرد
فکر کنم میخوان یه بلایی سر بازیکنای غیر مجاز بیارن

majid322
02-11-2011, 12:27
خیلی بر علیه این بازی حرف زده شد من نمیدونم قصد کسایی که این حرفا رو در مورد این بازی میزنن چیه..
ولی یه نکته ای رو برا اونایی که تازه بازی رو خریدن و میخوان بازی کنم بگم که به این حرفا گوش ندید

این بازی جزو بهرین بازهایی بود که تا به حال بازی کرده بودم...

pouyapro
02-11-2011, 12:31
اصلاً وقت نمیده که برسم به پل
یه ثانیه شمار بالا میاره که اگه از ماشین ون دور بشم تا 5 ثانیه بعد میمیرم !!
اولش باید همونجا کنار ماشینها صبر کنی.هم تیمیهات که رفتن تو هم برو :46:

sinaxex
02-11-2011, 13:41
عجب چاپی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند ؟

ما نیز خریدیم
هر دی وی دی 9 3 هزار تومان به عبارتی بازی 6 تومان

SIMON137
02-11-2011, 13:47
دوستان لطفا برای بحث در مورد اجرای بازی و ... به تاپیک مربوطه بروید :

اینجا جاش نیست ، با تشکر

soheilnouri
02-11-2011, 14:07
تو مرحله ی سوم بازی فک کنم...که وارد یه خیابون تو تهران میشیم که شب هستش....یه ساختمان بلند مانند برج به نام بانک شهری هستش که از طبقات این ساختمون سربازهای دشمن بصورت قارچ گونه وقتی می میرند باز یکی دیگه همونجا زاییده میشه و از بالا به ما شلیک می کنن......compass بازی میگه sucure tha bank و زیرش هم گفته flank the building......من هر سه طرف ساختمان برج مانند میرم یا میمیرم یا اتفاق خاصی نمیوفته...100 تا از سربازا رو هم بکشی باز یک ثانیه دیگه یکی دیگه جاشو میگیره....باید چکا کنم............:41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::

اقا کمک کنید.....بار دهم این سوالو کردم

ali_agha1981
02-11-2011, 14:21
گزارش BBC فارسی از بازی Battlefield 3

بتلفیلد سه، اسم بازی کامپیوتری جدیدی است که در ۳ روز اول ۱۰ میلیون نسخه اش فروخته شده است. بخش هایی از این بازی در تهران، دریای خزر و همین طور کویرهای ایران می گذرد. کمپانی الکترونیک آرتز، ناشر این بازی گفته ، دست کم ۱۰۰ میلیون دلار خرج تبلیغات این بازی خواهد کرد

دانلود »»
با تشکر از mohammad4700

یا این لینک که البته هیلتر هست با چیز P ان برید...

دیدن ویدیو کیفیت خوب ::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیدن ویدیو با کیفیت پایین برای اینترنت کم سرعت :::

mjorh
02-11-2011, 14:24
تو مرحله ی سوم بازی فک کنم...که وارد یه خیابون تو تهران میشیم که شب هستش....یه ساختمان بلند مانند برج به نام بانک شهری هستش که از طبقات این ساختمون سربازهای دشمن بصورت قارچ گونه وقتی می میرند باز یکی دیگه همونجا زاییده میشه و از بالا به ما شلیک می کنن......compass بازی میگه sucure tha bank و زیرش هم گفته flank the building......من هر سه طرف ساختمان برج مانند میرم یا میمیرم یا اتفاق خاصی نمیوفته...100 تا از سربازا رو هم بکشی باز یک ثانیه دیگه یکی دیگه جاشو میگیره....باید چکا کنم............:41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::

اقا کمک کنید.....بار دهم این سوالو کردم

باید یکی از خودیارو دمبال کنی دور بزنی محوطرو بعد از پشت بانک شهری وارد ساختمون شی....

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

بتلفیلد سه، اسم بازی کامپیوتری جدیدی است که در ۳ روز اول ۱۰ میلیون نسخه اش فروخته شده است. بخش هایی از این بازی در تهران، دریای خزر و همین طور کویرهای ایران می گذرد. کمپانی الکترونیک آرتز، ناشر این بازی گفته ، دست کم ۱۰۰ میلیون دلار خرج تبلیغات این بازی خواهد کرد

ویدیو کیفیت خوب ::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویدیو با کیفیت پایین برای اینترنت کم سرعت :::

اینا ک چیلترن!!!!!!!!!!:41:

ali_agha1981
02-11-2011, 15:00
اینا ک چیلترن!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من بگو آخه تو ایران چی چیلتر نیست ؟
هر کاری کردم لینک بدون چیلتر پیدا نکردم..شما از چیز پی ان استفاده کن...

HO3IN-Life
02-11-2011, 15:07

برای دیدن لینک ها نیاز به قند شکن دارید ...اگر کسی میتونه اینو جایی دیگه آپلود بکنه...

دانلود »»

دیدن ویدیو کیفیت خوب ::

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیدن ویدیو با کیفیت پایین برای اینترنت کم سرعت :::

سلام

اینم لینک بدون قند شکن (به قول خودت)!!! :

لینک اول :

SIMON137
02-11-2011, 15:10
آقا اینجوری میگید فردا پس فردا قند شکن رو هم سرچ کنیم چیز تره ها :دی

گزارشی 5 دقیقه ای بود کل حرفشم این بود که بازی هدف خاصی نداره از لحاظ داستانی ( ارواح .. شون :دی )

pouyacapitan
02-11-2011, 16:14
یچه ها تقریبا اوبایه بازیم.
اونجا که شب هست منم تنهام،اولشم اسلحه ندارم.
وقتی که اون بارو رو با چاقو می کشم و اسلحه می گیرم می رسم یک جایی که کلی ادم هست،اونارو چی کار کنم؟
در ضمن از کچا درجه ی سختی بازی رو عوص کنم؟

hajoo
02-11-2011, 17:03
یچه ها تقریبا اوبایه بازیم.
اونجا که شب هست منم تنهام،اولشم اسلحه ندارم.
وقتی که اون بارو رو با چاقو می کشم و اسلحه می گیرم می رسم یک جایی که کلی ادم هست،اونارو چی کار کنم؟

ازشون عکس بگیر.قاب کن بزن تو خونه:31:
خب برادرا رو بکش دیگه

pouyacapitan
02-11-2011, 17:05
ازشون عکس بگیر.قاب کن بزن تو خونه:31:
خب برادرا رو بکش دیگه

فک کردم یک قلقی داره :31:
اقا راهی نداره درجه سختی بازیرو عوض کنم؟
:41:

nois3
02-11-2011, 17:34
چقدر سازنده بازی گیج بود!
این کجاش پرچم ایرانه؟

چنتا مرحله جلوتر کنار هتل تهران هم همین پرچم هست:31:

plsboy
02-11-2011, 17:37
Notes

Install Notes

1. Unpack
3. Have fun

Razor 1911 Greetings

دانلود

به نقل از سایت اسکیدرو

عزیز کار نمیکنه واسه کسایی که سریال ندارن
این فقط واسه اونایی که بازی اوریجینال رو دارن و نمیخوان از origin استفاده کنن...:8:

hamed30
02-11-2011, 17:37
این کجاش پرچم ایرانه؟

حالا فندق چیه باز ؟؟!

majid322
02-11-2011, 17:38
این کجاش پرچم ایرانه؟
چنتا مرحله جلوتر کنار هتل تهران هم همین پرچم هست

عزیزم یکم دقت کن اینجا عراقه نه ایران!! :46:

SIMON137
02-11-2011, 17:41
حالا فندق چیه باز ؟؟!

کلا فکر نمی کنم اینجا ایران باشه چون فندق در عربی یعنی هتل ، اونم که پرچم عراقه

Hojjat07
02-11-2011, 17:42
حالا فندق چیه باز ؟؟!
فندق یعنی هتل
اون مرحله ای هم که عکسش رو گذاشتی دوست من تو کردستان عراق هست

nois3
02-11-2011, 17:42
عزیزم یکم دقت کن اینجا عراقه نه ایران!! :46:
عزیز من تو پست قبلی‌ زیر عکس گفتم که: چنتا مرحله جلو تر کنار هتل تهران هم همین پرچم هست ،من کسیو ندیدم عراقی‌ صحبت کنه فقط ایرانی‌ و انگلیسی‌
پلاک ماشین‌ها هم همه ایرانی‌ هست
۱۰۰% سازنده اشتباه کرده پرچمهارو

Hojjat07
02-11-2011, 17:45
عزیز من تو پست قبلی‌ زیر عکس گفتم که: چنتا مرحله جلو تر کنار هتل تهران هم همین پرچم هست ،من کسیو ندیدم عراقی‌ صحبت کنه فقط ایرانی‌ و انگلیسی‌

خب هتله دیگه هر پرچمی میتونه کنارش باشه :31:
سازنده با قصد ونیّتی که دیگه الان همه میدونن این کار رو کرده

nois3
02-11-2011, 17:49
خب هتله دیگه هر پرچمی میتونه کنارش باشه :31:
عجب
آخه این بازی ربطی‌ به عراق نداره که پرچم مسخره شونو گذاشتن
اول مرحله می‌نویسه (تهران‌ایران) جلو تر میری میبینی‌ جلو هتل پرچم عراق هست:19:

Hojjat07
02-11-2011, 18:11
عجب
آخه این بازی ربطی‌ به عراق نداره که پرچم مسخره شونو گذاشتن
اول مرحله می‌نویسه (تهران‌ایران) جلو تر میری میبینی‌ جلو هتل پرچم عراق هست:19:
بخش سینگل بازی کلا آبکیه
حساسیت به خرج نده

ck98
02-11-2011, 18:23
بازی چقدر کم بود تمومش کردم 4 روزه چرا با این همه سر و صدا انقدر کم بود پس .

تو بازی میری تو ایران میبینی عربی نوشته و پلاک ماشینا بر عکسه سلیمان هم که بلد نیستن تلفظ کنن زحمت کشیدن ولی بد نبود

A.N.A.P
02-11-2011, 19:03
بازی چقدر کم بود تمومش کردم 4 روزه چرا با این همه سر و صدا انقدر کم بود پس .

تو بازی میری تو ایران میبینی عربی نوشته و پلاک ماشینا بر عکسه سلیمان هم که بلد نیستن تلفظ کنن زحمت کشیدن ولی بد نبود

باگ که تا دلت بخواد داره و واقعا باگ های اعصاب خورد کنی هستن !

{sahand}
02-11-2011, 19:09
این کجاش پرچم ایرانه؟

به قول دوستان زیاد حساسیت به خرج ندید.
ایضا به قول یه بنده خدایی تو یه فروم خارجی هر وقت ایرانیا فرق لیتوانی و لتونی رو فهمیدن دنیا هم فرق Iran و Iraq رو می فهمه!
نکته جالب اینه که پرچم مال زمان صدامه و پرچم فعلی این شکلی نیست!

maxhammer
02-11-2011, 19:19
خلاقیت رو چی کار داری ای نبازی در ایران می یاد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ چندتا دی وی دی چند تومن یکی بهم بگه دمتون گرم :21:

ck98
02-11-2011, 19:30
خلاقیت رو چی کار داری ای نبازی در ایران می یاد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ چندتا دی وی دی چند تومن یکی بهم بگه دمتون گرم :21:

دنبالش نگرد بد جوری مجازات تعیین کرده دولت . ولی اگه میخوای باید دست به جیب بشی بالای ده تومن . من خودم 18 تومن گرفتم اگه تونستی دانلود کنی بهتره حالا یکم وایستا سر و صداش میخوابه ارزون میشه . همچین بازی شاخی نیست باید منتظر کال اف خودمون بمونیم

majid322
02-11-2011, 19:31
چه خبره :18:

من بازی رو 6 تومن گرفتم...

HO3IN-Life
02-11-2011, 20:01
سلام

کسی از شما دوستان بازی رو روی ps3 بازی کرده ؟؟؟

MILIN3M
02-11-2011, 20:01
تو پاساژ وليعصر تهران بين شيش تا هشت تومن پيدا ميكنيد

black.assassin
02-11-2011, 20:04
3 تومن گرفتم 3 تا dvd . چه خبره ؟؟؟ بیشتر از 6 تومن ندین.

1navid
02-11-2011, 20:40
8 تومان خریدم از پاساژ ولیعصر
حالا کی میشه مولتیش رو با کرک بازی کرد بدون cd key

A/|\IR
02-11-2011, 20:40
دوستان تو نسخه اصلی که بخوایم انلاین بزنین چیش با این معمولی فرق میکنه؟

majid322
02-11-2011, 20:42
هیچ وقت نمیشه چون سرور ea اجازه ی انلاین بازی کردن بدون سی دی کی رو نمیده...

mosolim
02-11-2011, 20:51
این کجاش پرچم ایرانه؟

دوست عزیز اینجا سلمانیه عراق هست. از شهر های مرزی کردستان عراق اونم پرچم کشور خودشونه باید بزنن دیگه. بعلاوه در این مرحله متوجه این نکته میشیم که دشمنایی که روبرو هستن عربی صحبت نمیکنن و دارن فارسی صحبت میکنن که احتمالا یه گروه تروریستی از ایرانه این دقیقا نکته ای که فرمانده دسته ای که باش حرکت میکنیم تو بیسیم بهش اشاره میکنه.

فکر کنم شما از اونا باشید که فقط میکشید میرید جلو و توجهی به داستان و روند بازی ندارید.

3Dmajid
02-11-2011, 20:58
بلاخره بازی به دست منم رسید و بازی کردم. :27:

بعد از دیدن این همه تبلیغ و تریلر برای این بازی حداقل توقعم این بود که گرافیک بازی حرفی برای گفتن داشته باشه.
ولی اصلا اینطور نیست که ازش تعریف میشه.

نمیدونم چرا عادت ماها همیشه اغراق کردنه !!
اون از شایعات اول بازی که مجازات داره و فلان ...
اونم از تعریف های الکی از گرافیک بازی و ...
همه میگفتن رو سیستم من اصلا بازی اجرا نمیشه ولی الان دارم با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم و اصلا گرافیک خاصی ندیدم !

راستی شرکت ati یه آپدیت مخصوص این بازی داده بود کسی لینکشو داره ؟
اونو نصب کنم شاید گرافیکش بهتر شه :11:

HO3IN-Life
02-11-2011, 21:00
راستی دوستان واسه نسخه ps3 ]م آپدیت hd وجود داره (مثل نسخه xbox 360) ??

gilase_tanha
02-11-2011, 21:01
امروز رفتم بيرون بازي رو بخرم ، طرف ميگفت 3 تا دي وي دي 30 تومن . فكر كنم دانلود كنم بهتر باشه . ولي همه دنبالشن

bad_guy
02-11-2011, 21:13
این قیمت های عجیب و غریب چیه؟! من چند جا رفتم همه داشتند،به همون قیمت های بازی های همیشگی!! :دی
فقط اکثرا NTSC بود چند تا مغازه گشتم تا PAL گیرم اومد.
بهترین مولتی پلیر FPSـه واقعا حرف نداره.

amin666
02-11-2011, 21:43
گرافیکش که انصافا از call of duty بهتره.حتی دموهای mwf3 رو هم دیدم این گرافیکش بهتر بود.چه مشکلی داره گرافیکش مگه؟!

mjorh
02-11-2011, 21:54
Battlefield 3،سریع ترین فروش در تمام بازی های الکترونیک آرتز
– ‬‬
بر اساس آمار و ارقامی که به دست آمده اند، عنوان شوتر اول شخص دایس یعنی Battlefield 3 در طول یک هفته بعد از زمان عرضه اش موفق شده که پنج میلیون نسخه بفروشد و علاوه بر این به عنوان سریع ترین فروش در میان تمام بازی های شرکت الکترونیک آرتز نیز رسید. این بازی در روز نخست 10 میلیون نسخه در سراسر جهان شیپ شد ولی طولی نکشید که فروشگاه های معتبر درخواست دریافت دوباره ی نسخه های این بازی را برای EA فرستادند.
همچنین از دیگر آماری که EA اعلام کرده میتوان به این اشاره کرد که تا کنون گیمر هایی که Battlefield 3 را تجربه کرده اند حدودا 73 میلیون نفر را کشته اند، نزدیک 48 میلیون نفر زنده مانده اند و 67 میلیون ماشین نیز نابود شده اند.

آقای Patrick Soderlund، از مدیران EA نیز بیان کرده است:
“از توکیو تا لس آنجلس و از سیدنی در استرالیا تا لندن، در تعطیلات آخر هفته میلیون ها گیمر که تعدادشان خیلی زیاد است عنوان شوتر ما را تجربه کرده اند.”
لازم به ذکر است که سری بتلفیلد که اولین نسخه از آن با نام Battlefield 1942 در سال 2002 منتشر شد، تا بدین لحظه بیشتر از 50 میلیون نسخه در سراسر جهان فروش داشته اند.
DBAZINEWS

3Dmajid
02-11-2011, 22:14
امروز رفتم بيرون بازي رو بخرم ، طرف ميگفت 3 تا دي وي دي 30 تومن . فكر كنم دانلود كنم بهتر باشه . ولي همه دنبالشن

30تومن :18: چه خبره !!

گرافیکش که انصافا از call of duty بهتره.حتی دموهای mwf3 رو هم دیدم این گرافیکش بهتر بود.چه مشکلی داره گرافیکش مگه؟!

گرافیکش مشکلی نداره !
اتفاقا خیلی هم خوبه.
ولی اصلا چیز خیلی خاصی نیست !!
به جرعت میتونم بگم گرافیک در حد کرایسیس 2 !
من فکر میکردم dice میخواد کاری رو کنه که با battle field 2 کرد.
زمانی که نسخه ی دوم این بازی اومد اولین چیزی که خیلی به چشم میخورد گرافیک بازی بود که هیچ بازی به پاش نمیرسید !
من همین چند روز پیش تا تهش رفتم دوباره و واقعا بازم تو کف گرافیکش بودم !!
ولی نسخه ی سوم از نظر گرافیکی چیز خاصی نیست ...
یعنی مثل نسخه ی دوم نیست که گرافیکش رو نسبت به بازی های زمان حالش ببینی و کف کنی !
یه گرافیک خیلی خوب داره ولی کاملا معمولیه.

xxxj
02-11-2011, 22:25
من بازی 3.5 خریدم چه خبر این همه پول میدید مکانش هم نزدیگک های شکوفه است

shahabprince
02-11-2011, 23:21
گرافیکش مشکلی نداره !
اتفاقا خیلی هم خوبه.
ولی اصلا چیز خیلی خاصی نیست !!
به جرعت میتونم بگم گرافیک در حد کرایسیس 2 !

رو دست cry engine 3 تا حالا چیزی نیومده گرافیک battlefield 3 خیلی اگه زور بزنه میتونه 70 تا 80 درصد مثل کرایسیس 2 باشه و عمرا بهش نمیرسه
دیگه نبینم پشت سر کرایسیس حرف بزنیا:31:

black.assassin
02-11-2011, 23:26
هی نگید اینا فرق عراق و ایران رو نمیدونن. بازی به این بزرگی تیم تحقیقات داره. همه چیو می دونن. اگه نمی دونستن که فرش و صدقه و اینا چین پس ؟؟؟ قسمت اولش که تو کردستان عراقه اون هیچ. در مورد پرچم هم می دونن پرچم ایران چطوریه. ولی بیشتر پرچم عراق دیده میشه. اما داخل بانک دقت کنید پرچم ایران هست :

عکسای بیشتری میذارم بعدا. در مورد حرفهایی که زده میشه از طرف ایرانیا بگم که تو هر بازی این حرفها هست حتی تو همین بازی ها خودشون بدتر از ایناشو میگن. صدا گذاریش که خیلی عالیه. صدای قطره های بارون روی کلاه خیلی قشنگ بود. نه این همش فقط خواستم اینو بگم ببینید چقدر رو جزئیات کار کردن.

asb_shakhdar
02-11-2011, 23:29

اینجا چیکار کنم؟ tack out runner گفته
میشه سیو بعده این مرحله رو برام بزاربد؟

black.assassin
02-11-2011, 23:38
بچه ها کسی سیو کامل داره که قسمت Hard بازی باز باشه ؟
منتظرم بچه ها تمومش کردم ولی میخوام Hard بازی کنم ببینم چطوریه

آره خود بازی هم میگه توی لود کردنش که مردی روی هارد بازی کن :31: منم می خوام روی هارد تجربش کنم. فقط بگم که اگه هارد بازی کنید مثل اینه که یه بازی جدید رو تجربه می کنید. تکراری بودنش اصلا معلوم نخواهد شد.

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجا چیکار کنم؟ tack out runner گفته

آدمای پیاده رو بزن

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------

راستی شخصیت اصلی بد داستان یه تروریست عراقیه. یا بهتره بگیم کرد عراق. به اسم ال بشیر و موضوع اصلیش وجود سلاح های اتمی هست که البته روسی هستن. البته تا اینجا که دیدم

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------

اینم ببینید خیلی باحاله :دی :

asb_shakhdar
02-11-2011, 23:40
همشونو ردم چقدر منتظر بمونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

prong
03-11-2011, 00:06
سلام...من يه جا گير كردم...يه جا هست كه نوشته تهران هتل...از بالاي پل دارن به ما شليك ميكنن...من نميدونم بايد چا كار كنم؟؟؟؟

minime
03-11-2011, 00:13
راستی شخصیت اصلی بد داستان یه تروریست عراقیه. یا بهتره بگیم کرد عراق. به اسم ال بشیر و موضوع اصلیش وجود سلاح های اتمی هست که البته روسی هستن. البته تا اینجا که دیدم

شخصیت بدش که Solomon هست که خودش مامور آمریکائیه!

MASTER OC 7
03-11-2011, 00:14
دوستان یکی اینو ترجمه کنه:18:

battlefield-3-multiplayer-without-origin-internal-crack-only

نگید همونی که من فکر می کنم هست:13:

Maziar_69
03-11-2011, 00:16
بچه ها برای PS3 جایی رو میشناسین داشته باشه؟
یا اگه خودتون دارین بی زحمت پیغام بدین بهم.
یه دنیا ممنونتون میشم بخوام دانلود کنم 2 هفته طول میکشه.

SIMON137
03-11-2011, 00:16
دوستان یکی اینو ترجمه کنه:18:

battlefield-3-multiplayer-without-origin-internal-crack-only

نگید همونی که من فکر می کنم هست:13:
خیر اون نیست ، تیتر زرد توهمیه شما جدی نگیر :46:

MASTER OC 7
03-11-2011, 00:21
ای بابا نا امید شدم
پس این چی هست؟:13:

black.assassin
03-11-2011, 00:28
یعنی اگه نسختون کپی هم باشه می تونین آنلاین بزنین ولی حتما کی داشته باشی باید. یعنی لازم نیست که حتما بازی رو از خود شرکت خریده باشی

LARAMAHDICRAFT
03-11-2011, 01:11
تو مشهد جایی هست که این بازی رو ارزون بدن؟رفتم پرسیدم میگه 10 تومن!!!

mjorh
03-11-2011, 01:23
تمومش کردم ....
یه نقد کوچولو
گیم پلی : واقعا یکی از بهترین گیم پلیایی بود ک تاحالا دیده بودم ولی نقاط ضعفش : هوش مصنوعیش بضی جاها فوق العاده بضی جاها منگ میزد ،ولی رو لول هارد زیاد حس نمشد ...دشمنام یه نمه غیر طبیعی میمردن ! 9.7
گرافیک : نورپردازیش معرکه بود حتی بهتر از کرایسیس ،اما تو محیطای باز در حد انتظار نبود ،بوته ها و درختا تو ذوق ادم میزد ! 9.7
صداگزاری: تو هیچ FPS همچین صداگزاریی ندیده بودم واقعا بی نظیر بود مخصوصا صدای تیرایی ک شلیک میشد ،ادرنالین میزد بالا! نمره ی کامل باس بش داد 10
داستان: یه داستان کلیشه ای داشت ،تو مایه های کال او دوتی ،اینجام دمباله یه سری ادم بودیم ولی مشکلش این بود ک رو کرکترای بازی کار نکرده بودن ،مثلا تو کال او دوتی اسم سربازا هنوزم تو ذهن همه هس ولی تو این بازی....کوتاهم بود
در کل عالی بود 9.5

B.3.S.T
03-11-2011, 01:33
سلام...من يه جا گير كردم...يه جا هست كه نوشته تهران هتل...از بالاي پل دارن به ما شليك ميكنن...من نميدونم بايد چا كار كنم؟؟؟؟

اگر قسمتی از بازی دنبال یارتون رفتین و دیگه اون حرکتی نکرد و هیچ چیز هم با عقل جور در نمیومد تنها راهش restart mission هست.باگه دیگه تو همه ی بازیها هست...

sourena
03-11-2011, 01:42
بررسی کامل بازی ویدئویی سیاسی آمریکا

کاربرد بازی "بتل‌فیلد3" برای زمینه سازی تهاجم‌های نظامی آمریکا و اسرائیل

خبرگزاری فارس: یک پایگاه تحلیلی در گزارشی ضمن تعبیر محتوای بازی «بتل‌فیلد 3» (Battlefield 3) به دریچه‌ای به جنگ جهانی سوم، جدیدترین محصول شرکت تولید بازی‌های ویدئویی هنرهای الکترونیک را نوعی اعلان آمادگی آمریکا برای حمله به ایران می‌داند.

به گزارش فارس، پایگاه تحلیلی «امریکا هایجکد»، با بررسی ابعاد مختلف بازی ویدئویی «بتل‌فیلد 3»، به امکان وجود ارتباطاتی ظریف در سناریوی این بازی و سیاست‌های آینده نزدیک غرب می‌پردازد. در بخش نبرد تک‌نفره این بازی شخصیت اول داستان، گروهبانی آمریکایی است که به همراه ارتش آمریکا به ایران حمله می‌کند و در نبردی در مقابل نیروهای روس درصدد است تا مانع از انجام یک عملیات تروریستی هسته‌ای در نیویورک شود.

* طرح داستانی بخش نبرد تک‌نفره این بازی در پس جریان بازی مخفی و کم‌رنگ شده است

بعد از بازی «ارواح» نسخه 2001 مجموعه بازی‌های “Tom Clancy’s Ghost Recon”، که در قالب طرح یک نبرد (که به شکلی دقیق حمله گرجستان به اوستیای جنوبی را با پشتیبانی نیروهای ناتو در سال 2008، پیش‌بینی کرده بود) تک‌نفره منتشر شد، «بتل‌فیلد 3»، جدیدترین و مهم‌ترین بازی ویدئویی تیرانداز اول شخص است که از طرف شرکت EA روانه بازار می‌شود. «بتل‌فیلد 3» از آخرین دستاورد دنیای موتورهای گرافیکی، یعنی Frostbite 2 بهره می‌برد، که به مدد آن صحنه‌ها و کاراکترهای بازی بسیار واقعی به نظر می‌رسند. نکته‌ای که در مورد این بازی توجه را به شدت به خود جلب میکند، این است که هیچ یک از منتقدان اهمیتی به سناریوی بخش نبرد تک‌نفره این بازی ندادند، و در عوض غالبا ترجیح دادند که بخش اعظم مقالات خود را به جذابیت و نفس‌گیر بودن جزئیات گرافیکی منفجر کردن کاراکتر سایر بازیکن‌ها در حالت همکاری (co-op) و بخش چندنفره اختصاص دهند. حتی «کریس واترز» منتقد ویدئویی وب‌سایت معتبری مانند Gamespot.com نیز در طول شرح 5 دقیقه‌ای خود بر بازی، اشاره‌ای به ماهیت ارتش‌هایی که شما می‌توانید در حالت همکاری یا بخش چندنفره به لباسشان درآمده و در جبهه آنها بجنگید، نکرد. در داستان بخش چندنفره بازی، ائتلاف اقیانوس آرام آسیا، که تحت رهبری روسیه قرار دارد، از طریق فرانسه به اروپا یورش می‌برد و درگیر نبردی زمینی با سربازان ناتو و نیروهای آمریکایی در خاک این کشور می‌شود. به عبارت ساده‌تر، این بخش از بازی تصویری از جنگ جهانی سوم را ترسیم می‌کند. اما مقاله حاضر بر روی خط روایی بخش نبرد تک‌نفره بازی «بتل‌فیلد 3» متمرکز شده است. داستان که در طول بازی و توسط بازیکن به سختی محسوس و قابل دریافت است، با شیوه‌ای منفصل و خارج از جریان بازی، و با محوریت فلش‌بک‌های ذهنی کاراکتر اصلی و بازگویی خاطرات او از زمانی که تحت بازجویی نیروهای وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) قرار گرفته بود، روایت می‌شود. در حقیقت، کاراکتر دو بازجوی DHS به شکلی فعال و نیرومند، و به طور پیوسته ارتباط کاراکتر اصلی، و به تبع شما به عنوان بازیکن را با فضای بازی قطع می‌کنند.

* سلیمان یک تروریست ایرانی است که با یک انفجار هسته‌ای جان 80 هزار انسان بی‌گناه را می‌گیرد

کاراکتر اصلی، شخصی به نام بلکبرن (Blackburn)، گروهبان نیروی تفنگداران دریایی آمریکا است، که شما را به عنوان بازیکن، در طول بازی و در تلاش و جست‌وجو برای دستگیری یک مامور گروه آزادی و مقاومت مردمی (People's Liberation and Resistance یا به اختصار PLR) ایرانی به نام سلیمان با خود همراه می‌کند. سلیمان دو چمدان هسته‌ای روسی را با خود حمل می‌کند و درصدد است که آنها را در پاریس و نیویورک منفجر کند. به تدریج و در طول بازی متوجه می‌شوید که تفنگداران آمریکایی برای محافظت و تامین امنیت اهداف اطلاعاتی راهبردی، رهبری و اجرای چندین عملیات سری و کوچک مقیاس نظامی را برای حمله به شهرهای مختلف ایران در دستور کار خود قرار داده است. کاراکتری که شما ایفای نقشش را در بازی به عهده گرفته‌اید، در جریان یکی از این عملیات‌ها قرار می‌گیرد. عملیاتی که در طی آن قرار است 50 هزار نیروی تفنگدار آمریکایی به تهران حمله کنند تا بتوانند بی آنکه حساسیت کسی را برانگیزند، به دنبال مامور دوجانبه روس‌ها، یا همان سلیمان که یک تروریست نابغه است، بگردند. در طی همین ماموریت، شما متوجه این نکته می‌شوید که سلیمان در حقیقت هر 3 چمدان هسته‌ای را به دست آورده که یکی از آنها هنوز در ایران است؛ و شما آن را درست در کنار دو نقشه از دو شهر پاریس و نیویورک پیدا می‌کنید. اندکی بعد مطلع می‌شوید که انفجاری اتمی در پاریس رخ داده است. بله! درست متوجه شدید. چمدان هسته‌ای در پاریس منفجر می‌شود و 80 هزار نفر کشته می‌شوند.

* بازیکن در موقعیتی قرار می‌گیرد که مجبور به کشتن هم‌رزم خود می‌شود

در پاسخ به این فاجعه، آمریکا با تمام قدرت به ایران حمله می‌کند، و در ماموریت بعد شما در نقش یک راننده تانک، به همراه یک گردان کامل تانک، به عنوان بخشی از یورش‌های سه‌گانه هوایی، زمینی و دریایی، به ایران حمله‌ور می‌شوید. در همین حین گروهبان بلکبرن ناامیدانه تلاش می‌کند تا بتواند پیش از انفجار سومین چمدان در نیویورک، سلیمان، رهبر PLR را به دام اندازد. با فرود ده‌ها هزار چترباز روس که به سرتاسر ایران گسیل شده و از پشتیبانی جنگنده‌های میگ روسی در آسمان و تانک‌ها در روی زمین برخوردار بودند، عرصه نبرد در ایران، برای نیروهای آمریکایی بدل به جنگی تمام عیار می‌شود. در نهایت گروهبان بلکبرن موفق می‌شود که جلوی وقوع انفجار اتمی در نیویورک را بگیرد. اما این مهم تنها زمانی اتفاق می‌افتد که شما به عنوان بازیکن، وادار شده‌اید به هم‌رزم تفنگدار خود شلیک کنید و با کشتن او مانع اجرای سناریوی به اصطلاح «مرگ میلیون‌ها نفر» شوید و همینطور احتمال رخ دادن انبوهی از ویرانی‌ها فاجعه‌آمیز در سرتاسر جهان را به دست نیروهای اهریمنی، از بین ببرید.

* تاریخ عرضه این بازی در بازارهای جهانی با مقاصد خاص سیاسی صورت گرفته است

مساله هولناک در این بازی آنجا نهفته است که روشی که آنها برای روایت منفصل و فلش‌بک‌گونه داستان برگزیده‌اند، حضور و نقش شخصیت‌های وزارت امنیت داخلی آمریکا را از ابتدا تا انتها، کمرنگ کرده و به حاشیه می‌راند به گونه‌ای که بازیکن به کلی از این حقیقت غافل می‌ماند که بازیگر داستانی است در مورد جنگ با روسیه، در خاک ایران، و حول محور سلاح‌های اتمی که قرار است کل مغرب‌زمین را نابود کند. این بازی در تاریخ 25 اکتبر 2011 منتشر شده است، درست زمانی که اسرائیل آشکارا به پروژه حمله به ایران، چراغ سبز نشان داده است، و پس از غلبه بر لیبی، انبوهی از سربازان آماده به خدمت در کویت مستقر شده‌اند. به علاوه، چهره‌های شاخص آمریکایی اعلام کرده‌اند که در حال تدارک تهاجم نظامی وسیعی در نوامبر آینده و در منطقه خاورمیانه و نزدیک، شامل ایران، سوریه و پاکستان هستند.

* امروزه بازی‌های رایانه‌ای، با قدرت اثربخشی چند برابر، جای فیلم‌های تبلیغاتی را گرفته‌اند

به احتمال زیاد آن دسته از مخاطبان این متن که اهل بازی‌های رایانه‌ای با کامپیوترهای شخصی یا کنسول‌ها (Xbox) نیستند، متوجه نخواهند شد که امروزه دیگر مدت‌هاست که از تاریخ مصرف فیلم‌ها، به عنوان محصولات پرطرفدار و اثرگذار گذشته است. درست به همان صورت که اینترنت باعث به حاشیه راندن تلویزیون و شیوه ارتباطی غیرتعاملی‌اش شد، بازی‌های رایانه‌ای نیز فیلم‌های سینمایی را کنار زدند. زیرا شما در حین انجام یک بازی رایانه‌ای، دیگر فقط تماشاچی صرف نیستید، بلکه شما بدل به قهرمان خواهید شد؛ و بسیاری از بازی‌های امروزی دارای داستان‌هایی هستند که به واسطه تصمیمات شما در حین بازی، تعریف و بازسازی می‌شود؛ و حال مساله این است که به همان شکل که فیلم‌های سینمایی گامی موثر در جهت پیشبرد امکان کنترل و جهت‌دهی به افکار عمومی و به تبع ترسیم دورنمایی از آینده بودند، بازی‌های رایانه‌ای با سرعتی با رشد نمایی در راه نیل به همین اهداف پیش می‌روند. تمام این دنیای مجازی ساخته شده است تا بگویند که چه تصمیمی برای آینده اتخاذ کرده‌اند، و به شما اجازه دهند تا شخصا قدم به آینده مورد نظر آنها بگذارید و آن را تجربه کنید. [مثلا می‌توان از بازی‌های Fallout یا Rage و به ویژه نسخه اصلی Deus Ex یاد کرد (Deus Ex در واقع یک بازی ضد ایلومیناتی است، که آینده را با خوش‌بینی و اهداف و تمایلات خیر بازنمایی می‌کند).]

* نبرد غرب با ایران در جریان بازی به شکل نبردی ابدی و ازلی میان خیر و شر ترسیم می‌شود

بتل‌فیلد 3، با روایت داستان به صورتی پیکاسویی، موجب جدا افتادگی ذهن و انحراف تمرکز بازیکن از محتوای داستان می‌شود، و به تبع در ذهن بازیکن یک «ناهماهنگی شناختی» ایجاد می‌کند. یعنی حمله به ایران، انفجار هسته‌ای در پاریس، و طبیعتا آغاز مخاصمات با روسیه، میلیون‌ها پسر جوان را در سرتاسر دنیا بدل به ماشین‌هایی خواهد کرد که در خود تمایلی قوی برای درگیر شدن در جنگی احساس می‌کنند که در آن، تصویرهای گنگ و مبهم ذهنیشان، نام ایران [Iran] و عراق [Iraq] را در هم ادغام و به عنوان دشمنی واحد معرفی خواهد کرد؛ به گونه‌ای که به تدریج باور خواهند کرد که آنها همیشه در حال جنگ با ایران بوده‌اند؛ و از آن هولناک‌تر اینکه، این جنگ برای آنها رنگ و بوی تفریح و خوش‌گذرانی خواهد داشت. در حقیقت، اگر شما مشغول این بازی شوید، یا حتی فقط ویدئو کلیپ‌های مربوط به عملیات‌ها را تماشا کنید، متوجه خواهید شد که آنها چطور به آرامی و بی‌سر و صدا هر حمله جدید به ایران و وسعت گرفتن دامنه برخوردها را طوری به نمایش می‌گذارند که مرحله به مرحله، گسترش یافته و به تدریج آنقدر بزرگ و وخیم می‌شود که در نهایت به یک جنگ جهانی بدل می‌شود، به صورتی که انگار از همان ابتدا به همین شکل بوده و چنین وسعت نبردی در برابر این دشمنان، کاملا طبیعی و منطقی به نظر می‌رسد. در طرح این داستان، هیچگاه به چگونگی یا حتی مبدأی بر شکل گیری روند مخاصمات اشاره نشده است؛ و در حقیقت، با این ترفند به بازیکن القا می‌شود که انگار ما [آمریکایی‌ها] در عمل و تا جایی که شما [بازیکن] می‌توانید به خاطر آورید، همواره در حال جنگ با ایران بوده‌ایم. این بازی با امتیازات و توانمندی‌هایی کامل، و با استفاده از آخرین و مدرن‌ترین موتور گرافیکی، در قامت بهترین بازی موجود حال حاضر در سبک خودش، طراحی و به بازار عرضه شده است. حمایت «مجتمع صنعتی نظامی»، با تطبیق طرح داستان این بازی با روایت مورد تاییدشان از تاریخ، از وقایع گذشته گرفته تا پیش‌بینی‌های آینده، همراه بوده و به تبع باعث شده است که جبهه آنان در طول بازی، نه تنها از منظر حقانیت که به شکل مضحکی از بعد اخلاقی نیز مورد تایید قرار گیرد.

* پیش‌بینی‌های موجود در این بازی، قابل اعتماد و در حقیقت بیانگر تمایلات سیاسی غرب است

مختصر اینکه، اگر می‌خواهید تصویری از آغاز جنگ جهانی سوم داشته باشید، به درستی می‌توانید به قدرت پیشگویی این بازی اعتماد کنید. زیرا بازی‌های ویدئویی تولید «مجتمع نظامی صنعتی»، تا به امروز همیشه به خوبی از عهده پیش‌بینی آینده برآمده‌اند. وقتی منتظر ورود این بازی به بازار بودم، احساس می‌کردم که اتفاق شومی در شرف وقوع است، و حالا آگاهی از طرح کلی داستان، بیش از پیش به نگرانی‌هایم دامن می‌زند. نمی‌توانم تصور کنم که مردم ایران پس از تماشای میلیون‌ها آمریکایی که با شادی و لذت، در فضای مجازی سه‌بعدی حاصل از یک موتور گرافیکی نیرومند، در حال ویران کردن پایتخت باستانی‌شان هستند، چه احساسی نسبت به غرب پیدا خواهند کرد.

بخش نبرد تک‌نفره شامل قسمت های زیر می‌شود :
ماموریت 4 - شکار
تهران را بمباران کنید، با حملات هوایی، فرودگاه تهران و اهریمنان ایرانی را در پایتختشان نابود کنید (پیش از انفجار اتمی در پاریس)

ماموریت 5 - عملیات گیوتین
شما یکی از 50 هزار نیروی تفنگدار دریایی آمریکا هستید که با تجهیزات زره‌پوش و تفوق هوایی، برای دستگیری سلیمان به تهران حمله می‌کنند. در طول این ماموریت شما نمی‌توانید سلیمان را دستگیر کنید اما یکی از سه چمدان هسته‌ای را پیدا می‌کنید و متوجه می‌شوید که دو چمدان دیگر از آنجا به جای دیگری منتقل شده‌اند (پیش از انفجار اتمی در پاریس).

ماموریت 6 - رفقا
انفجار هسته‌ای در پاریس

ماموریت 7 - غرش رعدها
ادامه داستان بازجویی، 80 هزار پاریسی کشته شدند، تانک‌ها به ایران حمله می‌کنند

ماموریت 10 - سنگ و سختی
درگیری تفنگداران آمریکایی با پیاده‌نظام روسیه در ایران

ماموریت 11 - کافاروف
جایی که طراحان بازی، بازیکن را مجبور می‌کنند که به هم‌رزم خود شلیک کرده و او را بکشد، وگرنه سناریوی «مرگ میلیون‌ها نفر» به اجرا در خواهد آمد

در پایان، نیویورک از نابودی توسط چمدان هسته‌ای نجات می‌یابد. اما جنگ با روسیه و ایران همچنان ادامه دارد.

* تا کنون 5 میلیون نسخه از این بازی به فروش رسیده و 5 میلیون نسخه دیگر در بازار موجود است

لازم به ذکر است چند روز پیش شرکت EA اعلام کرد که 10 میلیون نسخه از بازی «بتل‌فیلد 3» را روانه بازار کرده است، اما همانطور که می‌دانیم از «روانه بازار شدن» تا «به فروش رفتن» فاصله زیادی وجود دارد، و بسیاری هنوز علاقه‌مند بودن که از آمار دقیق فروش این بازی اطلاع حاصل کنند. EA بالاخره این موضوع را فاش کرد: 5 میلیون نسخه؛ که این تعداد، با احتساب 3 میلیون نسخه پیش‌فروش شده بازی اعلام شده است. با این حال EA هنوز آماری از تعداد نسخه‌هایی که برای سیستم‌های شخصی به فروش رفته، منتشر نکرده است. «بتل‌فیلد 3»، دقیقا یک هفته پیش وارد بازار آمریکا شد. EA همچنین اعلام کرد که تا کنون 17 عنوان محصول، تحت نام و امتیاز تجاری «بتل‌فیلد» منتشر شده که در مجموع 50 میلیون واحد از این محصولات به فروش رسیده است.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fnewstext.php%3Fnn%3D13900811001089)

:10::31: ان شاالله که تکراری نباشه !

shahin_mp3
03-11-2011, 01:42
چه همه دارن تموم مي كنن مگه مراحلش خيلي كمه :21:

در ضمن دوستان بگن با چه قيمتي اين بازي رو خريدن :31:

اينا رو نگاه براي مردم بازي رو توضيح مي دن كه نخرين اينجوريه

B.3.S.T
03-11-2011, 02:04
اوه تاپیک کلآ سیاسی شد رفــــ... :دی

+
ولی چیزی که حقیقت داره : جنگ واقعی نزدیک است.. ;)

TAEL
03-11-2011, 02:17

+
بابا بیخیال دوست عزیز....! :31:

B.3.S.T
03-11-2011, 02:59
بابا بیخیال دوست عزیز....! :31:

چیرو بیخیال!:دی
حیف که جاش نی اینجا و الی یه چیزایی رو می کردم موهای تنت لاخ لاخ الکتریسیته درش ایجاد بشه!:دی
اخبار داخلی,خارجی,فضایی همرو دنبال کنید آمادگیشو داشته باشید...

TAEL
03-11-2011, 03:06
چیرو بیخیال!:دی
حیف که جاش نی اینجا و الی یه چیزایی رو می کردم موهای تنت لاخ لاخ الکتریسیته درش ایجاد بشه!:دی
اخبار داخلی,خارجی,فضایی همرو دنبال کنید آمادگیشو داشته باشید...
یه بازیه دیگه! انقدر پیچیده نکنین قضیه رو! واسه ایرانیا مهمه، اونور فقط از چندتا کشور اینجا فقط بلدن بگن خاورمیانه. فرق ایران و عراق و افغانستان رو نمیدونن بیچاره ها.

golmohammadi
03-11-2011, 03:14
ای بابا
من هنوز نتونست پیداش کنم
و تو کفش موندم

mjorh
03-11-2011, 10:41

+
اره جنگ واقعی نزدیکه !

SCORPION8
03-11-2011, 11:51
من خریدم 8 تومان از ولیعصر کلا فقط به خاطر گرافیکش خریدم و اصلا کاری ور که در قبال کشورم کردن تایید نمیکنن کلا این آمریکایی ها و غربی ها از ضعفشون در مقابل ایرانه که میخوان اینجوری ایران رو تو اذهان مردم دنیا نشون بدن اینو همه تاریخ دادان میدونن که بی ادب ترین مردم دنیا انگلیسیها و نژاد آنگولساکسون هاهستند ولی تو این بازی ایرانی ها رو فحاش نشون میده و میخوان نشون بدن ایرانی ها وحشی هستند در صورتی که همین اروپا توسط بربرها همون اقوام وحشی فتح شد خداییش جوونای ارتش ما با ایمان ترین و بهترین سربازای دنیا هستند . یه نکته جالب تو بازی که واقعیت داشت اسلحه خیبر kh2002 ایران بود که دوست داشتم تجربش کنم البته ورژن نهاییش نبود . نکته دیگه اینه که به نظر من این تولید کنندگان بازی اطلاعات آخر الزمانی هم از نگاه شیعه داشتند که نشون میده ایرانی ها میان تو عراق چون تو روایات ما هم سپاه خراسانی برای مبارزه با غربی ها و سپاه سفیانی به کمک عراق میاد و اونجا درگیر میشن کلا بازی سیاسی بود فقط گرافیکش حال داد نه چیز دیگش زنده باد ایران هارتلند دنیا به قول بچه ها زیر مایین

mhd1990
03-11-2011, 12:02
من همین الان خریدم 3 تومن 3تا دی وی دی رایتی:31:
الان هم دارم کارت گرافیکمو اپدیت میکنم میگم نمیدونید چرا تو بازی صدا میپیچه؟!!!!!!!!!!!
چقدر بی تربیتن:27:

---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

راستی چرا بی جنبه بازی در میارین همون طور که ما میریم تو خیابون میگیم مرگ بر امریکا باید منتظره همچین جوابی هم از سوی امریکا باشیم

LiverBarca
03-11-2011, 12:12
من دیروز بعد از صبر 2 هفته ای برای نسخه ای ایکس باکسش دیگه نتونستم صبر کنم و رفتم و نسخه pc رو گرفتم و با گرافیک very low:31: در عرض 5-6 ساعت تمومش کردم...
گرافیکو نمیتونم نظر بدم چون با اخرین تنظیمات از پایین بازی کردم!!!:31:
صدا گزاریش عالی بود و گیم پلیش هم خوب بود ولی باگهای خیلی عجیبی تو بازی وجود داشت!!!
نمیدونم چرا میخواستن ایرانیها رو از نژاد عرب نشون بدن و جالبه من 90٪ تابلوهایی که تو ایران دیدم عربی نوشته بودن!!!:18:
خیلیهاشون هم حرف به حرف یا برعکس بود!!!
در کل فک نکنم بتونه mw3 رقابت بکنه!!!
باید نسخه ی ایکس باکسش رو هم گیر بیارم تا بتونم از گرافیک بازی لذت ببرم!!!
وعده ی دیدار:13 ابان!!!:31::27:
کسی شعاری برای این بازی نداره بریم تو خیابونا بگیم؟؟؟:21:

alihashtaad
03-11-2011, 12:31
دوستان تو قم بازار کویتی ها کسی میفروشه ؟؟؟

mjorh
03-11-2011, 12:36
ب نظر من ازین جور بازیا ضد کشورمون بسازن خیلیم خوفه، باعث میشه حداقل یه نمه تو کشور ب فکر صنعت بازی سازی بیفتن!

Senator_Offline
03-11-2011, 12:43
دوستان بازی مولتی پلیر افلاین نداره؟
مثل بتلفیلد 2 نمیشه افلاین تو مپ هاش بازی کرد؟

amir_k2m
03-11-2011, 13:20
دوستان جایی سراغ ندارن خرید اینترنتی کرد این بازی رو؟نسخه 360 با کاور و چاپ لیزری نوع عالی

3Dmajid
03-11-2011, 13:42
من همیشه دوست داشتم تو این بازیای اول شخص وقتی پلایر داره سینه خیز میره رو زمین دستاشم تکون بخوره !
که خوشبختانه یکی به فکر ساخت همچین چیزی افتاد :31:

ولی اینا نمیساختن اینو بهتر بود !!
چون باعث شده سوتی های بازی زیاد بشه.

اول اینکه حرکت سینه خیزش زیاد طبیعی نیست و نسبت به حرکت کردن یه کم کند تره !

و دوم اینکه وقتی سینه خیز میری دستاش تکون میخوره ولی در همون حالت میتونی reload کنی و همینجوری که reload میکنی مثل مار بدون استفاده از دست میره جلو :31:
اینجا رو راحت میتونستن یه کاری کنن وقتی تو این حالت خشاب عوض میکنی نتونی تکون بخوری !
نمیدونم چرا به این جزئیات توجهی نمیشه.

یه سوتی دیگه م ... اینه که در همون حالت راست کلیک کنی که زوم میکنه واسه شلیک کردن ... توی همون حالت هم میشه مثل مار و بدون استفاده از دست این ور اون رفت :27:

خب یا نسازید، یا میسازید فکر همه چاشو بکنید :2:

به نظر من همون امتیاز 8.5 که گیم اسپات بهش داده کاملا حق این بازی بود ... نه بیشتر.:11:

soccerwave
03-11-2011, 14:18
منم خریدم ، ولی اصلا صدای حرف زدن سربازا فارسی نیست(مال ایکس باکسش فارسی حرف میزنن سربازا)
باید چیکار کنم تا سربازای دشمن فارسی حرف بزنن مثل نسخه ی ایکس باکسش ؟

ali6803
03-11-2011, 14:31
منم الان طی 3 روز بازی روزی حدود 1 ساعتو نیم بازی رو تموم کردم که بسیار کوتاه بود .از نظر گرافیک خوب بود ولی اصلا به پای کرایسیس 1و2 نمیرسه به هیچ وجه.

nois3
03-11-2011, 14:41
دوست عزیز اینجا سلمانیه عراق هست. از شهر های مرزی کردستان عراق اونم پرچم کشور خودشونه باید بزنن دیگه. بعلاوه در این مرحله متوجه این نکته میشیم که دشمنایی که روبرو هستن عربی صحبت نمیکنن و دارن فارسی صحبت میکنن که احتمالا یه گروه تروریستی از ایرانه این دقیقا نکته ای که فرمانده دسته ای که باش حرکت میکنیم تو بیسیم بهش اشاره میکنه.

دوست عزیز ممنون

فکر کنم شما از اونا باشید که فقط میکشید میرید جلو و توجهی به داستان و روند بازی ندارید.
بله ما سواد خارجمون اونقدر نیست که صحبتهای که تو بازی می‌شه رو بفهمیم
چندین پست قبل هم سوال کردم که چرا تو عراق ایرانی‌ صحبت می‌کنن,اما کسی‌ به ما جوابی‌ نداد

ezio29
03-11-2011, 14:52
وای وای
نقد میخواین این:

اینقدر قشنگه که اگه 10 بارم ببینین بازم قشنگی داره

ezio29
03-11-2011, 15:10
نقدی که گذاشتمو ببینید
متوجه میشید چرا عربی حرف نمیزنن
کلا خیلی چیزا رو متوجه میشید

B.3.S.T
03-11-2011, 15:25
یه بازیه دیگه! انقدر پیچیده نکنین قضیه رو! واسه ایرانیا مهمه، اونور فقط از چندتا کشور اینجا فقط بلدن بگن خاورمیانه. فرق ایران و عراق و افغانستان رو نمیدونن بیچاره ها.

باوووو ...من یه چیز دیگه دارم میگم شما یه چیز دیگه متوجه میشی!:دی

ali_agha1981
03-11-2011, 15:27
عزیزان توطئه در کار نیست...
من نمیدونم چرا مملکت ما دچار توهم توطئه شده..
مگه تو بازی CALL OF DUTY اینقدر آلمان های نازی رو کشتیم ..یه آلمانی اومد انتقاد بکنه که مثلا بازی CALL OF DUTY ضد آلمانی هست ؟؟ یا مثلا ما توی GTA یک میلیون آدم آمریکایی میکشیم و له میکنیم و زیر میگریم ولی یکی اومد انتقاد کنه چرا مردم دنیا باید این بازی رو بخرن و آمریکایی ها رو بکشن ؟؟
این بازی هم فقط یه بازی کامپیوتری هست از یک شرکت خصوصی به نام EA ...چون ایران یکی از کشور های مهم استراتژیک خاورمیانه هست قسمت های از بازی در ایران و تهران و... هست و هیچ ربطی به ضد ایرانی بودن و از این مسخره بازی ها نداره..بازی های جنگی از سبک های کلیشه ای جنگ جهانی کشیدن بیرون و حالا میخوان با سبک تازه و امروزی بازی های جنگی بسازن که فروشش هم بالا میره..اینم دوباره میذارم گزارش بی بی سی فارسی از بازی BATTLEFIELD 3

ezio29
03-11-2011, 15:42
شما نقدی که گذاشتمو دیدی؟
آخه رفتی گزارش BBC رو گوش میدی؟
طرف فکر کرده کسی که داره گزارشو میبینیه خره
میگیه این بازی هیچ نکته و ربطی به سیاست و ایران نداره!!!!!
آخه این که دیگه این بازی به خاطر یه سری اهداف ساخته شده رو همه میدونن
از یه بچه هم بپرسی میدونه آمریکا بی دلیل پول خرج نمیکنه
اونم یه همچین پولی

nois3
03-11-2011, 15:46

این مرحله که (ایران تهرانه) از بالای تپه برج میلاد هم معلومه ،جلوتر میای باز هم این پرچم عراق رو میبینی‌
نکنه بازم من اشتباه می‌کنم؟!!!
۱کی‌ مارو توجیه کنه

SA.JJ.AD
03-11-2011, 16:12
اونم یه همچین پولی

اصلا هدف شومی پشت ماجراست !! امریکا خون خواره :31: امریکا ... امریکا مرگ بر نیرنگ تو خون بتلفیلد بازان ایرانی میچکد از چنگ تو :16:اینجوری بهتون خوش میگزره ؟!:27:
+
بابا شماها که ایجوری توهم بزنید و به حرفا دامن بزنید دیگه از بالا دستیا چه انتظاری دارید !!:2:
+
این قسمت طرف صحبتم با شما نیست :20::
+
شما هم بسازید !! همین بازی سازان محترم مملکت ما هم در یک حرکت مثلا خود جوش اگه یکم میتونستن یه بازی در حد نسل ps2 بسازن :دی همش تو بازی ها داشتن به امریکا و بقیه حمله میکردن :27:.... همین اینجاست که میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده :20:
+
از همه جالب تر تحریم به اصصلاح خود جوش فروشنده ها هستش :18::31:که واقعا جالبه !! اون همه ترسوندن بد بخت هارو تا نفروشن !! اونوقت یه سری جاها میبینیم زدن در یک حرکت خود جاش تمام ایرانی ها و بازی کننده هاش بازی رو تحریم کردن تا نمیدونم چی چی رو ثابت کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
اخه مرد حسابی ( نوسینده ی یه مطلب مزخرف تو یه وب سایت :2:) فروش بازی کرک شده و یا همون دزدی و فروختن به ملت که دیگه این حرفارو داره !؟! هر وقت تونستیم فقط کمتر از یه درصد تو فروش بازی ها تاثیر داشته باشیم اونوقت این حرفو اجازه داری بزنی !

ali_agha1981
03-11-2011, 16:26
اونم یه همچین پولی باز میگه آمریکا...!!!!
حالا چون شرکت EA یه شرکت آمریکایی هست پس بودجه اش هم دولت آمریکا میده ؟؟؟
اصلا شما فکر کردی این بازی رو یک هفته ای ساختن ؟؟؟ این بازی رو 4 سال پیش کلید زده اند..
یعنی زمانی که حرف جنگ بین ایران و آمریکا فقط یک طنز مسخره بود..
بعدشم به فرض بگیریم اینها میخوان افکار عمومی رو ببرن به سمت حمله به ایران..باید چیکار کنند ؟
باید یه بازی بسازند که بگن حمله به ایران به نفع مردم ایران هست و بدون کوچکترین تخریب و خرابی در مملکت.... مثلا حکومت ایران سقوط میکنه
ولی توی بازی Battlefield 3 دقیقا همه چیز بر عکس هست
به ایران حمله میشه و کل تهران بمباران میشه ..همه کشته میشن...این بدتر باعث میشه افکار عمومی ایران از جنگ بترسه و چه مخالف و چه موافق حاکمیت با هر گونه جنگ با ایران مخالفت خواهند کرد

messiTNT_2011
03-11-2011, 16:30
دوستان بیاین بیرون از اینکه کی میخواد کی رو بکشه:31: بابا این بازی صداش اکوو میشه ایننو بگین چی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

mhd1990
03-11-2011, 16:56
یعنی این همه اساتید نمیدونن اکو صدا واسه چیه؟!!!!
تو یه مرحله هم موندم اونجا که سوار جتی از بالا باید بمب بزنی ولی نمیدونم باید کجارو بزنم :42:

YGhorbani
03-11-2011, 17:04
کسی نمیدونه از اینجا چطوری میشه رد شد؟ اینجا گیر کردم. آیا ایراد از کرک بازی هست؟

ALI&SOAP
03-11-2011, 17:06
وای وای
نقد میخواین این:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینقدر قشنگه که اگه 10 بارم ببینین بازم قشنگی داره

معذت میخوام ولی نقدی مزخرف بیش نبود
این قسمتش واقعا خنده دار بود
plr=pjak:31::31::31::31::31:

این یارو منتقد واقعا ...خل تشریف داره
چهارتا قایق تند رو ایرانی نشان میده میگه خلیج فارس در دست ماست:2::31:
از ریشش و چفیش که معلومه از فداییان رهبر به اصطلاح معظم هست:31::31:
خلاصه نقدی زیرکانه در جهت اهداف مزخرفی بود

ezio29
03-11-2011, 17:22
حالا من نگفتم که همشو قبول کن
من گفتم چند بار ببین و روش فکر کن
حالا این طرف چقدر ریش و پشم داره دیگه به خودش مربوطه
چیکاره هم هست اینم به خودش مربوطه
مهم حرفهایی که میزنه و باید روش فکر کرد

mjorh
03-11-2011, 17:25
معذت میخوام ولی نقدی مزخرف بیش نبود
این قسمتش واقعا خنده دار بود
plr=pjak:31::31::31::31::31:

این یارو منتقد واقعا ...خل تشریف داره
چهارتا قایق تند رو ایرانی نشان میده میگه خلیج فارس در دست ماست:2::31:
از ریشش و چفیش که معلومه از فداییان رهبر به اصطلاح معظم هست:31::31:
خلاصه نقدی زیرکانه در جهت اهداف مزخرفی بود
اره ب نظر من plr منیه pjak نمیتونه بده ،گروه ازادی و مقاومت مردم چ ربطی ب پژاک داره!!!!؟؟؟
گیم پلی بازی ک عالی بود این میگه خسته کننده !
اگه ریشو چفیه نمیزاشت ادم میتونس باور کنه حرفاشو....

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

اما اون رنگ و سمتای چپ و راستش تامل برانگیزن!

ALI&SOAP
03-11-2011, 17:37
رنگ ها به نظر من که معنیه دیگه ای میدن
خودتون خوب دقت کنین میفهمین

اما به نظر من
گرافیک=9.5
گیم پلی=8.2
صداگذاری=8
داستان=9
ارزش بازی=8.7

یه نکته اینه که ضعف اصلی بازی گرافیک بازی هست به طوری که کسایی که سیستم ضعیفی دارن بیشتر از لذت بردن از بازی رنج میبرن تو این مورد باید مثل کرایسیس 2 عمل میکردن که حتی رو ضعیف ترین سیستم هاهم خوب اجرا میشد
2-من تعجب میکنم بعضیا میگن داستان ضعیفه ببخشید ولی شما(منظورم کس خاصی نیست) که این حرف رو میزنی کلا از داستان بازی چیزی میفهمی؟ به نظر اینجور افراد حتما باید امریکا و روسیه درگیر شن تا داستان بازی به دلشون بچسبه(مثال:مدا اف هانر با اون داسنان خوبش همه میکن سطی و آبکی)
3- شخصیت پردازی خوب بود ولی در حد cod نبود

Kamyar_AnathemA
03-11-2011, 18:27
اصلا گوش به این نقد های مغرضانه ندید
اونم از سایت هایی مثل این یا فالس نیوز که وابسته به اینور هستن
البته منظورمم این نیست که اونور راست میگن و پسر پیغمبرن
اما اینور چون نمیتونن یک بازی در این سطح درست کنن که توش آمریکارو بد نشون بدن و بازیشونم فراگیر باشه مجبورن رو بیارن به این جور نقد های صد من یه جوجه (حتی یه غاز هم نمیشه :31: )
بشینید و بازی کنید و برادر های دینیه خودتونو تو بازی بکشین :31: باشد که رستگار شوید :31:

Davood_titan
03-11-2011, 18:59
بچه ها یکی سیو بازی رو بده که Hard باز شده باشه
خیلی فوری

3Dmajid
03-11-2011, 19:10
برادر های دینیه خودتونو تو بازی بکشین باشد که رستگار شوید

تا اونجایی که من میدونم اینا یه گروه تروریستن توی ایران و ربطی به مامورای دولتی و برادران دینی ما نداره !!

من که اصلا احساس نمیکنم دارم ایرانی میکشم !
دقیقا مثل بازی های دیگه هیچ تاثیری رو آدم نمیزاره !
الکی گندش میکنن نمیدونم چرا ! :13:

فحشاشون کاملا طبیعیه ... اولش یه عده اومده بودن اینجا میگفتن فحشای ناجور میده من گفتم حالا چی هست !!
دقیقا همون فحشایی که از زبون خودشون توی بازیا میاد اینجا ترجمه شده و فارسی میگن :31:
پ ن پ میخواستید بهشون تیر بزنید و اونام بگن "قربونت برم که بهم تیر زدی خیلی ممنونم" یا اینکه به جای فحش اسم خدا و پیغمبر رو زبونشون باشه بگن "خدا خودش ببخشدت .. خدا بزنه تو کمرت ..." !!!

خب صد در صد برای نشون دادن تنفر اونا از دشمن و میزان عصبانیتشون باید از فحش دادن و اینجور چیزا استفاده کنن دیگهههههه !
فحشاشونم دقیقا چیزاییه که تو بازی های دیگه مخصوصا GTA زیاد شنیدیم فقط اینجا فارسی میگن !
پس آمریکاییا بیان بگن RockStar خواسته آمریکایی هارو بد دهن جلوه بده ما باید جلوی این بازی رو بگیریم ... :44:

jr07
03-11-2011, 20:01
در battlefield 3 چه بر سر ایران آمد؟؟

داستان از اونجائی شروع میشه که

شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....
قضیه از این قراره که یک گروهک تروریستی ایرانی به نام PLR به سرکردگی solomon (همون سلیمان خودمون ) سه تا بمب اتم از روسیه دزدیدند و قصد اقدام تروریستی دارند یکی در پاریس فرانسه و دیگری در نیویورک آمریکا ... برای همین برادران خیر خواه آمریکایی به دنبال پیدا کردن سلیمان کردستان عراق رو زیر و رو میکنند ولی اونجا چیزی گیرشون نمیاد برای همین به تهران حمله میکنند !
در مرحله ی اولِ حمله به تهران شما نقش یک خلبان نیروی هوایی آمریکارو دارید سوار برجت از پایگاه هوایی خود واقع در خلیج فارس به پرواز در میایید و طی مساقتی به آسمان شهر تهران نزدیک میشید در این مرحله شما با جت های ایرانی نبرد تن به تن دارید و پس از غلبه بر اونها فرودگاه مهرآباد رو زیر آتیش خود میگیرید تا دیگر جت های ایرانی نتونند به پرواز در بیان !
پس از حمله ی اولیه به تهران و مستقر شدن در ساختمانی به نام "بانک شهری" به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند که دست راست سلیمانه ولی طی یک نبرد سنگین بسته های خالی بمب ها اتم رو پیدا میکنند و در همون بانک توسط ایرانی ها محاصره میشند ...
طی مراحل بعدی لوکیشن بازی به پاریس تغییر میکنه جائی که سلیمان رفته برای عملیاتی تروریستی اونم از نوعه اتمیش ! در این مرحله شما در نقش یک تیم روسی هستید و نقش Dmitri Mayakovsky (دیما)
رو دارید و سعی بر متوقف ساختن سلیمان که متاسفانه از انجام اینکار باز میمونید و طی این عملیات تروریستی هزاران نفر از مردم پاریس بر اثر حرکت تروریستی ایران میمیرند !
جنگ بالا میگیره و کم کم نیروهای زره ای دو طرف وارد بیابان های اطراف تهران میشند ! جایی که شما در تانک هستید و کم کم با از بین بردن موانع به تهران نزدیک و نزدیک تر میشید و کم کم برج میلاد براتون پدیدار میشه و با همین نیروی زره ای به کمک دوستانتون در بانک میرید اونهارو نجات میدید ولی خودتون گروگان گرفته میشید ! و طی یک حرکت فجیع به قتل میرسید و فیلم این قضیه در اینترنت به دسترس عموم میرسه ...

تا اینجای کار همه تقصیر ها گردن ایرانه ولی شما طی یک عملیات شبانه مخفیگاه فرخ ال بشیر رو پیدا میکنید و هنگام فرار دستگیرش میکنید ولی به شدت مجروح شده و در لحظات آخر عمرش حرف هایی به شما میزنه که شما رو به سمت روسیه و فردی به نام Amir Kaffarov سوق میده ...و خودش میمیره ...
حالا شما در حال رفتن به سمت ویلای امیر در روستاهای گیلان هستید ! که با آتیش سنگین نیروهای روسی مواجه میشید و در بین راه متوقف میشید ...
اینجاست که دوباره همه چیز سویچ میشه و شما به نقش دیما برمیگردید که در گیلان به دنبال امیر هستید پس از این که امیر رو پیدا میکنید بهتون پیشنهاد رشوه میشده و دوباره شما به نقش اصلیتون که گروهبان بلکبرن هست برمیگردید ....
به هر حال جای شکرش باقیه که خلیج فارس رو نکردن خلیج عرب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jr07
03-11-2011, 20:15
دوستان من تو مرحله ی 4 گیر کردم نمی دونم باید چی رو بزنم(فرودگاه،هواپیما،باند) و چطور نشونه بگیرم که به خطا نره (هواپیما ها درست به جایی که میخوای شلیک نمیکنن.)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خواهشا اگه این مرحله رو رفتید بگید چطوری

Davood_titan
03-11-2011, 20:27
دوستان من تو مرحله ی 4 گیر کردم نمی دونم باید چی رو بزنم(فرودگاه،هواپیما،باند) و چطور نشونه بگیرم که به خطا نره (هواپیما ها درست به جایی که میخوای شلیک نمیکنن.)
[/URL]
خواهشا اگه این مرحله رو رفتید بگید چطوری
[URL][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موقعی که جت ها رو نشانه گرفتی نشانه رو روی جت ها نگه دار نزار نشانه بره طرف دیگه تا بهشون بخوره به همین راحتی :10:

jr07
03-11-2011, 20:29
من موندم تا این حد به جزییات توجه میکنن
اما تو فرانسه و عراق پلاک ماشین ها مال ایرانه(یعنی همشون تهران 54 هست)

Aria1997
03-11-2011, 20:39

داستان از اونجائی شروع میشه که شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....

به هر حال جای شکرش باقیه که خلیج فارس رو نکردن خلیج عرب:18:

فکر کنم یه همچین گزارشی رو آقا مجید گذشته بود :31:

3Dmajid
03-11-2011, 20:56

وای این مرحله ش چقد خسته کننده بود :2:

من موندم تا این حد به جزییات توجه میکنن

کدوم جزئیات :18:
کجا رو صندوق صدقه های ما نوشته "هدیه ای برای سالمندان" !! :27:

bad_guy
03-11-2011, 20:59
...به دنبال فردی به نام Faruk Al-Bashir (فرخ ال بشیر) میگردند

تشکر بابت لو دادن داستان بازی!
در هر صورت اون هم فرخ نیست فاروق درسته.

sourena
03-11-2011, 21:01
کجا رو صندوق صدقه های ما نوشته "هدیه ای برای سالمندان" !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه اونا روشون نشده حقیقت صندوقها رو بنویسن :دی

3Dmajid
03-11-2011, 21:34
نسخه ی من مولتی پلایر نداره و 11 گیگه !
واسه شماهام اینجوریه ؟

HO3IN-Life
03-11-2011, 21:35
کسی هست که بازی رو روی ps3 زده باشه ؟؟؟

nois3
03-11-2011, 22:03
۱کی‌ پرچم عراق که همه‌جا حتی تو ایران هم هست
۱کی‌ پلاک ایرانی‌ رو هر ماشینی:31:
================================
۱ فیلم از بازی دیدم حالت سینه خیزش با بازی من فرق داشت(نمیدونم چرا)

خوب دقت کنید بالای اون هتل پرچمی نیست!
دوستانی که نسخه RELOADED رو دارن یه لطفی‌ می‌کنن در حالت سینه خیز ۱ عکس از بازی بزارن:20:
وسواس دارم:31:

3Dmajid
03-11-2011, 22:26
دوستانی که نسخه RELOADED رو دارن یه لطفی‌ می‌کنن در حالت سینه خیز ۱ عکس از بازی بزارن
وسواس دارم

سینه خیزش همینطوریه دیگه ... مگه واسه تو چه جوریه ؟
چرا گرافیک بازی تو فیلم خیلی بیشتر از واقعیتشه ؟ :31:

جالبه توی تهران تبلیغا به زبون انگلیسی نوشته شدن !!
روی در و دیوار نقش های گرافیتی میبینی ...
رو هتل به انگلیسی نوشته Tehran Hotel و بغلش پرچم عراقه :18:
رو در و دیوار به عربی چیزی نوشته به جای فارسی !
حروفاشون بر عکسن !
نمیدونم چرا اینطوری ساختن ... واقعا براشون کاری نداشت بخوان درست حسابی فارسی بنویسن.
ولی انصافا طراحی صحنه و مرحله ها خیلی خوبه و آدم حس تو تهران بودن بهش دست میده.
عاشق وقتیم که تروریسته میگه "الان پدرتو در میارم لعنتی" :31:

mjorh
03-11-2011, 22:30

حروفاشون بر عکسن !
نمیدونم چرا اینطوری ساختن ... واقعا براشون کاری نداشت بخوان درست حسابی فارسی بنویسن.
اینا هدف داشتن از کنار هم گزاشتن فارسیو عربیه ،میخوان ب دنیا بگن ایرونیا مثه عربا هسن....

EngineeR EhsaN
03-11-2011, 22:36
منم بازی رو امروز تموم کردم ولی اصلا نچسبید!!! هیجان CoD کجا و این کجا :27: به هر حال منم یه جورایی با این خبرهایی که امروز شنیدم احساس میکنم که جنگ واقعی خیلی نزدیکه :41:

mjorh
03-11-2011, 22:38
منم بازی رو امروز تموم کردم ولی اصلا نچسبید!!! هیجان CoD کجا و این کجا :27: به هر حال منم یه جورایی با این خبرهایی که امروز شنیدم احساس میکنم که جنگ واقعی خیلی نزدیکه :41:
آخه شبیه سازی کرده بود ب خاطر همون هیجانش کم شده بود .....
با کال برابری میکنه ...

3Dmajid
03-11-2011, 22:40
اینا هدف داشتن از کنار هم گزاشتن فارسیو عربیه ،میخوان ب دنیا بگن ایرونیا مثه عربا هسن....

واسه اینکه اینو به دنیا بگن کلی راه وجود داره !
چرا باید این کارو کنن که یه سوتی بشه تو بازی ساختنشون.

gta6767
03-11-2011, 22:54

حروفاشون بر عکسن !
از منم یک جور دیگه سینه خیز میره یکی از دستاش را میزاره روی زمین و با تکیه بر اون دستش حرکت میکنه.

nois3
03-11-2011, 23:00

از منم یک جور دیگه سینه خیز میره یکی از دستاش را میزاره روی زمین و با تکیه بر اون دستش حرکت میکنه.
واسه شما چه نسخأی هست؟Reloaded?

3Dmajid
03-11-2011, 23:10

واسه شما چه نسخأی هست؟Reloaded?

راست میگیو ...
واسه منم اینجوری سینه خیز میره :18:
دقت نکرده بودم.

mjorh
03-11-2011, 23:46
واسه اینکه اینو به دنیا بگن کلی راه وجود داره !
چرا باید این کارو کنن که یه سوتی بشه تو بازی ساختنشون.

ینی شما میگی اینا اینقد خنگن ک ب همچین موضوعی دقت نکردن ؟؟؟ وختی تا تفنگ ایرونیا درس کردن ینی نمیدونن ایران چجوریه؟؟؟؟؟
از قصد مثه عربا نشون دادن ایرونیارو

SA3EDLORD
04-11-2011, 00:31
به هر حال منم یه جورایی با این خبرهایی که امروز شنیدم احساس میکنم که جنگ واقعی خیلی نزدیکه
فک نکنم بتونن:10:

ezio29
04-11-2011, 00:43

حروفاشون بر عکسن !

اگه اون نقدی که گذاشتمو میدیدی میفهمیدی
رو مغازه ای که رو به روی ساختمونیه که فرخ البشیر رو میگیرن اینو نوشته:
"سلسله من الزهور" و رو به روشم یه گل 12 پر کشیدن
حالا شما برو فکر کن ببین این سلسله زهور (گل) و گل 12 پر چه کسایی هستن!!
نکته جالبش اینه که اینو توی یه تابلوی سبز نوشته بودن ولی گل هاش سرخ بود
و جالبتر اینکه بغلش یه تابلوی قرمز گذاشته بودن
ضمنا تروریسته اول میگه میام پدرتو در میارم
بعدش تا بیشتر عصبانیش کنی ترجمه فارسی این فحش رو میده بهت:mother f...king

aram24
04-11-2011, 01:37
کسی لینک سالم این بازی رو داره
من یه 35 پارتی رو دانلود کردم پارت 15 و 31 مشکل داره کسی میتونه کمکم کنه
وقتی اکسترک میکنم این فایلا رو پیدا نمیکنه

rld-bf3a.r59
rld-bf3a.r60
rld-bf3a.r61
rld-bf3a.r62
rld-bf3a.r63

Hojjat07
04-11-2011, 10:20

hosiyar
04-11-2011, 10:38
دوستان ، جون هرکی دوست دارین دست بردارید . بازی ایراد خاصی نداره، گیر الکی میدین چرا ؟؟؟ حالا تو ایران پرچم عراق هست، تو پاریس ماشین پلاک تهران هست، و ... ، خب به درک . این چیزا تو روند بازی تاثیری داره ؟ الان شما از بازی به خاطر این چیزا لذت نمی برید ؟ یعنی چی ؟ تا همینش هم که درست کردن خیلی عالیه . مطمئن باشید پاریسی هم که درست کردن شباهت چندانی به پاریس واقعی نداره . فقط برج ایفل. برا چی گیر بیخود میدید ؟ میام تو تاپیک همه به این مسائل حاشیه ای گیر دادن . اعصاب برا آدم نمیزارید ..... !!!!
Let's Enjoy !

Hojjat07
04-11-2011, 10:49
منوی مولتی پلیر بازی آنلاینه
اینم نمونش

uones4u
04-11-2011, 11:00
اینم نمونش

شما کدوم نسخه رو در اختیار دارید میشه لینک بدید...

3Dmajid
04-11-2011, 11:09

من نقدتو دانلود کردم ولی ندیدم کامل !
دوست عزیز ... اون کسی که نقد کرده میاد دید خودش رو راجع به بازی میده. هیچ تضمینی نداره که دید اون درست باشه. این اختیار با شماس که ببینی حرفای اون با منطقت جور در میاد یا نه. حرفاشو قبول کنی یا نکنی.
حالا آقای مهدی فنایی اومده اینو نقد کرده دلیل نمیشه 100% حرفاش درست باشه و همه در مقابل نقد ایشون سر تعظیم فرود بیاریم :31:
از این نقدا من زیاد دیدم، هی یه چیزیو میرن به یه چیزی ربط میدن !
تو نقد بازی، فیلم، موزیک و ... هر چی بگی این چیزا هست !
ما که نباید همه ش حرفای اینو اونو قبول کنیم. :10:
البته من چون اون نقدو کامل ندیدم قضاوت نمیکنم. باید کامل ببینم تا بعد نظر بدم.
اون تروریستم یه جاهایی میگه "پدرتو در میارم بی شرف" من از لحن بی شرفش خوشم اومد باحال میگه :31:
چی کار دارم بعدش چی بم میگه :46:

دوستان ، جون هرکی دوست دارین دست بردارید . بازی ایراد خاصی نداره، گیر الکی میدین چرا ؟؟؟ حالا تو ایران پرچم عراق هست، تو پاریس ماشین پلاک تهران هست، و ... ، خب به درک . این چیزا تو روند بازی تاثیری داره ؟ الان شما از بازی به خاطر این چیزا لذت نمی برید ؟ یعنی چی ؟ تا همینش هم که درست کردن خیلی عالیه . مطمئن باشید پاریسی هم که درست کردن شباهت چندانی به پاریس واقعی نداره . فقط برج ایفل. برا چی گیر بیخود میدید ؟ میام تو تاپیک همه به این مسائل حاشیه ای گیر دادن . اعصاب برا آدم نمیزارید ..... !!!!
Let's Enjoy !

اینا گیر بیخودی نیست.
بستگی داره بازی رو از چه زاویه ای بخوای بررسی کنی.
اگه از نظر گیم پلی بخوای بررسی کنی هیچ وقت نباید بگی خب چون پرچم عراق توی ایرانه پس گیم پلی بازی بده !! ولی اگه بخوای از نظر ساخت جزئیات بازی بررسی کنی صد در صد این جز ضعف های بازی میشه.
درسته این چیزا تو روند بازی تاثیری نداره ولی جز ضعف طراحی جزئیاته.

بیشتر بیشتر توضیح بدی ؟
چه جوری باید آنلاین زد ؟ :11:

Bobby Sands
04-11-2011, 11:17
دوستان ... عزیزان... برادران ... اگر شما اون گزارشی که بی بی سی از این بازی نشون داد و با گیمرهایی که صف کشیده بودن باری رو بخرن مصاحبه کرده بودن رو دیده باشین میفهمین که تو آمریکا و اروپا شاید 90 درصد مردم اصلا ندونن ایران کجاست و فرقی بین فارسی و عربی و یا ایران و عراق قائل نیستن . حالا تو بازی یکی تو عراق فارسی حرف بزنه یا برعکس تو ایران عربی اونا که متوجه این چیزا نمیشن! اصلا هم واسشون مهم نیست که کسی که تو ایران این بازیو میکنه این چیزا رو میفهمه و حالیش میشه ! کلا ما رو داخل آدم حساب نمیکنن که بخوان براشون مهم باشه. اونا کلا یه خاور میانه میشناسن و طبق تبلیغاتی که تو کشوراشون میشه فقط اینو میدونن که جای خطرناکیه و محل پرورش تروریسمه! همین.
پس بیخودی خودتونو سر اینکه اینا سوتیه و چرا به این چیزا فکر نکردن و این چرا پلاک ماشینش اینطوریه و اون چرا تو عراق فارسی حرف میزنه نکنین.
درضمن من روی اولترا بازی کردم و اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. اینو هم بگم که این نظر منه!
یاحق

3Dmajid
04-11-2011, 11:32
حالا تو بازی یکی تو عراق فارسی حرف بزنه یا برعکس تو ایران عربی اونا که متوجه این چیزا نمیشن! اصلا هم واسشون مهم نیست که کسی که تو ایران این بازیو میکنه این چیزا رو میفهمه و حالیش میشه !

کاملا درسته ... این چیزا اصلا به چشم اونا نمیاد.
ولی خب چون بلاخره تهران رو ساختن ما سوتیایی که خودمون متوجه میشیم رو میگیم :31:

درضمن من روی اولترا بازی کردم و اصلا اون چیزی که ازش انتظار میرفت نبود. اینو هم بگم که این نظر منه!
یاحق

منم همینطور ...
نمیگم گرافیکش بده.
ولی خیلی چیز خاصی هم نبود.
من فکر کردم گرافیک bf3 تا چند سال اولین گرافیک بازی pc میشه :27:

havas_1980
04-11-2011, 11:40
Let's Enjoy !اینکه دوستان در مورد بازی قضاوت میکنن و ایرادات اون رو توصیف میکنن چیزی که نمیشه ازش چشم پوشی کرد. کسی هم نمیتونه بگه در این مورد بحثی نکنین. این از این... اما مگه کسی گفت وجود پرچم عراق تو ایران و ماشین پلاک ایران تو فرانسه ارزش گیم پلی رو میاره پایین؟

کاملا درسته ... این چیزا اصلا به چشم اونا نمیاد.
ولی خب چون بلاخره تهران رو ساختن ما سوتیایی که خودمون متوجه میشیم رو میگیم درسته! نقدی که انجام میشه با توجه به درک اون منتقد از ویژگی ها و شرایط ایرانه. کسی که تو آمریکا نشسته و ایران رو از نزدیک ندیده میزنه بازی رو نقد میکنه. مشخصه اون ایراداتی که ما در طراحی محیط می بینیم, در نوشتار ها می بینیم رو نمیبینه بنابراین این جور چیزا امتیاز منفی نداره ولی برای یه منتقد ایرانی داره.

asb_shakhdar
04-11-2011, 11:52

کد:

اینجا چیکار کنم؟ tack out runner گفته
میشه سیو بعد این مرحله رو برام بزارید؟ لطفا

3Dmajid
04-11-2011, 12:27

نقدی رو که گذاشته بودی دیدم :2:
مزخرف ترین نقدی بود که تا حالا دیده بودم :2:
امیدوارم ناراحت نشی بابت حرفم :2:
تا کی میخواید این مزخرفات رو تو مغزتون فرو کنن ؟ :2:

همون اولش که گفت با گرافیک خیره کننده معلوم بود بلد نیست نقد کنه ...
PLR = PJAK :2: چه ربطی داره آخه ...

فحش های بسیار رکیک از زبان ایرانیان .... :2:
آخه شما به من بگید جای فحش چی میزاشتن ؟
مگه تو بازیای دیگه این کارو نمیکنن ؟ مگه خود آمریکاییا،فرانسویا،روسیه ایا فحش نمیدن ؟
چرا فقط ما گیر میدیم به این چیزاااااااا ؟
چرا میخوایم از واقعیت فرار کنیم ؟ مگه ایرانیا بلد نیستن فحش بدن ؟
طرف رفیقشو میبینه بش فحش خار مادر میده جای سلام کردن !! چه برسه به یه گروه تروریست که داره با دشمن مبارزه میکنه.

سازنده ها از نام خلیج فارس استفاده کردن و با هواپیما بالای این خلیج پرواز میکنن و میخوان بگن ما به خلیج فارس شما تسلط کامل داریم :2: چه ربطی داره اینا به هم. :2: پس تو بتل فیلد 2 هم وقتی با هلی کوپتر از اون جنگلا میرفتیم و دشمن میکشتیم میخواستیم بگیم به جنگلشون تسلط کامل داریم ؟ :2:

اون قسمت رنگ بندی که کاملا مزخرف و غیر منطقی بود :2:
مخصوصا اون آخرش که داشت میگفت هنوز هم رنگ قرمز سمت چپه !
همونجا رو نگاه کنی سه تا رنگ قرمز سمت راست میبینی.

اصلا چه دلیلی داره سازنده های بازی واسه رسوندن پیامشون بیان این کارارو کنن که هیچ کسی متوجه پیامشون نشه ؟
خود شما تا قبل از اینکه این نقد رو ببینی به این چیزا توجهی داشتی ؟
اونا واسه پیام رسوندنشون میتونن خیلی واضح حرفشون رو توی دیالوگ ها و داستان بازی بزنن نه اینطوری بگن که هیچ کی چیزی نفهمه !!!! :18:

اون گلی هم که گفتی اصلا شباهتی به یه گل پر پر نداشت ! !
حتما منظورش 12 امامه !
اگه 14 بود میشد چهارده معصوم :27:
اگه 5 تا بود میشد 5 تن :31:

ببخشید ولی واقعا عصبانی شدم به خاطر چرت و پرتایی که این یارو تو مغز جوونا میکنه.
در ضمن نظر من هیچ ربطی به این نداره که ایشون ریش داره یا نه.
ظاهر بین نیستم.

ولی متاسفم که همش دوست داریم از کاه کوه بسازیم. هیچ کشوری به اندازه ی ما اینقد سر یه بازی بی جنبه بازی در نیورد :41:

pouya_1631
04-11-2011, 13:28
من سه تا دی وی دی خریدم از کجا بفهمم که چه نسخه ای هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMIR REZAs
04-11-2011, 13:35
سلام

نقد بازی توسط گیم ایمگ

robert
04-11-2011, 14:00
این بازی هنوز هم تو پاساژ های ولیعصر پیدا میشه...؟؟

em0fab0y
04-11-2011, 14:15
واقعا غیرقابل انتظار بود Dice حساسیت روی رفع باگ های بازی به این عظمت نداشته .....
اصلا نتونستم 20 دقیقه پشت هم بازی کنم به شدت باگ داره و خیلی هنگ می کنه.....
حتی آپدیت رو هم نصب کردم اما فرقی نکرد....
موتوربازی هم برخلاف تمام صحبت های تخصصی و غیر تخصصی که شده فوق العاده نیست و نیاز به سخت افزار خیلی بالایی برای Ultra Setting داره در صورتی Cry Engine 3 به هیچ وجه اینطوری نبود و به راحتی می شد تو High Setting بازی کرد البته برای من فرقی نمی کرد چون با سیستم خیلی بالایی بازی کردم....
گرافیک و گیم پلی هم خوب بود اما اون چیزی نبود که من و کسانی که واسه این بازی انتظار زیادی کشیدن داشتیم ....
در کل بخش Single جذابیت بالایی به اون معنی که تو تصورتون از ش انتظار داشتین نداره و فقط سرگرم کنندس....
اما Multi زمین تا آسمون فرق داره و واقعا فوق العاده کار شده.....

mosolim
04-11-2011, 14:21
سلام

دوستان بیخیال این بحث های سیاسی و این نقد های بیخود بشید. من همین الان دارم کال اف رو بازی میکنم ( که خیلی خیلی قشنگتره این بازیه و این شماره یه جورایی ترکونده و پوزه این بازیو زده ) که توش روسا حمله کردن کل اروپا رو گرفتن و جنگ جهانی سوم راه انداختن ( یه اچیو هم گرفتم نوشته بود wellcome to ww III ) حالا روسا بیان بگن ای چرا اینو ساختین چرا ما رو اینجوری نشون دادید که حتی تو کال اف صحنه های خیلی بدتری هست نسبت به این بازی اونجا عملیات های تروریستی انجام میشه که ادم جگرش اتیش میگیره ( حالا باید برید بازی کنید ببینید ) و خیلی احساسیه جوری که از اون تروریستا که روسی هم هستن متنفر میشی. ولی فکر نکنم واکنش روسا به بازی اینقدر شدید باشه ( البته من تو کشور اونا نیستیم نمی دونم. ) ولی فکر نکنم اینطوری جبهه بگیرن. اونجا هم به جای سلیمان ،ماکاروف داره .

EhsanCPU
04-11-2011, 14:31
سلام
در مورد بحث سیاسی بودن بازی آیا میدونستید که
مهندسین و طراحان و سازندگان بازی Battlefield 3
تحت فشار سیاسی:13:
اقدام به ساخت و طراحی این بازی و همچنین روند داستانی بازی در تهران بوده اند:13:
Down With Politics

pouya_1631
04-11-2011, 14:39
از من سه تا دی وی دی هست من از کجا بفهمم که چه نسخه ای هست

چطوری میتونم drx 11 بازی کنم

لطفا به این 2 سوال پاسخ دهید؟؟؟؟؟؟

Eblis 2011
04-11-2011, 15:05
ولی خدا وکیلی بازی رو خیلی بد ساختن از نظر داستان و گرافیک نظری ندارم اما به خیلی از سیستم ها نمیخوره و خیلی اذیت میکنه واسه اجرا
د لامصبا یه چی بدین بیرون که 4 نفر که سیستم پایین دارن حداقل رو حالت low بتونن بازی کنن :41:

halflife g
04-11-2011, 15:14
میانگین امتیازای بازی به 89 سقوط کرد(نسخه pc اون) البته تعداد نقداش کمه و احتمال بیشتر پایین اومدنش هست........ .

سلام
در مورد بحث سیاسی بودن بازی آیا میدونستید که
مهندسین و طراحان و سازندگان بازی Battlefield 3
تحت فشار سیاسی
اقدام به ساخت و طراحی این بازی و همچنین روند داستانی بازی در تهران بوده اند

نه ما نمیدونیم.ولی شما از کجا میدونین؟؟؟منبع داری واسه حرفت؟؟؟اگه منبع داری ارایه بده ولی اگه حدس میزنی یا احساس می کنی اونوقت منم احساس می کنم الان تو مریخم:31:
منبع.....مدرک لطفا........ .
.
.
.

ezio29
04-11-2011, 15:28
من وقتشو ندرم که برای شما اصول جنگ روانی رو توضیح بدم
ولی اینو بدون که این رنگها و نماد هایی که گذاشتن مطمئنا توجه کسی رو جلب نمیکنه
ولی توی ضمیر ناخودآگاه طرف میمونه و بعد ها فکرش به اون سمت میره
مثلا:شما هر روز یه مسیری رو میری تا به خونتون برسی
حالا اگه هر روز توی این مسیر یه پوستر س....ی ببینی بعد چند روز چشمت عادت میکنه
پس هی نگو به خاطر چی این چیزا رو درست میکنن
ضمنا به هیچ وجهم فکر نکن سازندگان بازی اینقدر احمق بودن که نمیدونستن توی ایران تابلو های مغازه ها به فارسیه نه عربی
چون اگه در بدترین حالت ممکن هم در نظر بگیریم سازندگان بازی میتونن 4 تا سوال از یه توریست آمریکایی در مورد ایران بکنن
ضمنا شما میخوای نقد رو ببین میخوای نبین
مهم نقدی بود که قرار داده شد و یه سری ها هم دیدن و حداقل از داستان آبکی بازی آگاه شدن

BMW.M3_E46
04-11-2011, 15:34
کدوم نسخه بهتره برای دانلود؟
Limited Edition Multi11 - Proper
Reloaded

siavashjal
04-11-2011, 15:41
من نسخه xbox بازی می کنم. چه جوری میشه فهمید بازی از هارد اجرا میشه؟ البته الان سیوها روی هارد ذخیره میشه و اون 1.5 گیگابایت مربوط به HD هم روی هارد ذخیره شده. این یعنی بازی از روی هارد اجرا میشه؟

TAEL
04-11-2011, 15:42
کدوم نسخه بهتره برای دانلود؟
Limited Edition Multi11 - Proper
Reloaded

RELOADED بهتره.

tahoori
04-11-2011, 17:28
این عکس رو ببینید و لذت ببرید.خداییش روی بعضی از چیزا خیلی ریزبینانه عمل کردن

shahin_mp3
04-11-2011, 17:40
این عکس رو ببینید و لذت ببرید.خداییش روی بعضی از چیزا خیلی ریزبینانه عمل کردن

اگه مي خواستن ريز عمل كنند جاي ادامس هايي كه مي چسبونندو مي انداختند :31:

3Dmajid
04-11-2011, 18:54
من وقتشو ندرم که برای شما اصول جنگ روانی رو توضیح بدم
ولی اینو بدون که این رنگها و نماد هایی که گذاشتن مطمئنا توجه کسی رو جلب نمیکنه
ولی توی ضمیر ناخودآگاه طرف میمونه و بعد ها فکرش به اون سمت میره
مثلا:شما هر روز یه مسیری رو میری تا به خونتون برسی
حالا اگه هر روز توی این مسیر یه پوستر س....ی ببینی بعد چند روز چشمت عادت میکنه
پس هی نگو به خاطر چی این چیزا رو درست میکنن
ضمنا به هیچ وجهم فکر نکن سازندگان بازی اینقدر احمق بودن که نمیدونستن توی ایران تابلو های مغازه ها به فارسیه نه عربی
چون اگه در بدترین حالت ممکن هم در نظر بگیریم سازندگان بازی میتونن 4 تا سوال از یه توریست آمریکایی در مورد ایران بکنن
ضمنا شما میخوای نقد رو ببین میخوای نبین
مهم نقدی بود که قرار داده شد و یه سری ها هم دیدن و حداقل از داستان آبکی بازی آگاه شدن

اصول جنگ روانی:27:
داداش من همین چیزا رو بهت میگن که پس فردا زدن بهترین بازیای روز دنیا رو غیر مجاز کردن (که الانم هست) صدات در نیاد و بگی حق با ایناس !! این تبلیغایی که بر علیه گوگل و مایکروسافت و این چیزا میشه واسه جنگ روانی فکر کردی واسه چیه ؟ که پس فردا اینترنت ملی راه بندازن و دیگه دستمون به این سایتا نرسه دهنمونو ببندن و هیچی نتونیم بگیم ... یا یه عده گول حرفاشونو بخورن و بگن آره حق با ایناس باید این سایتا فیلتر شه !!
ضمیر نا خودآگاه انسان مگه اینقدر ضعیفه که با دیدن یه رنگ سبز و قرمز بخواد از راه به در بشه ؟
اصلا یه چیزی میگم شما جواب منو صادقانه بده.
این همه بازی جنگی بازی کردی و اینو اونو کشتی تو بازی الان رو ضمیر نا خودآگاه تو تاثیر گذاشته و به راحتی میتونی بری آدم بکشی ؟ یعنی آدم کشی واست عادی شده ؟
قضیه عادی شدن فقط تو زمینه ی دیدن عکسای ___ نیست.
هر چیزی ممکنه برای شما عادی بشه اگه زیاد باهاش رو به رو بشی ولی اختیارش کاملا با خودته.
اصلا چرا بعد منفی قضیه رو نگاه کنیم، حتی کارهای خوبی مثل نماز خوندن و دعا خوندن هم میتونه واسه آدم عادی بشه و دیگه تاثیر خوبش رو نزاره.
اینا براشون مهم نیست که بخوان زبون فارسی رو توی بازیشون کاملا پیاده سازی کنن چون گیمرهایی که قراره این رو بازی کنن توجهی به حروف وسط خیابون ندارن و براشون مهم نیست فارسیه یا عربیه و با شباهت زیادی که زبان فارسی با عربی داره فرقشو نمیفهمن !!
مثلا عکس زیر رو نگاه کن :
نکنه اینجا هم خواستن رو ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر بزارن ؟
شاید از قصد فارسی رو جدا جدا و بر عکس نوشتن که بگن ایرانیا زندگیشون بر عکسه ! :27:
کاملا مشخصه که حواسشون به این چیزا نبوده ! و اصلا برای همچین بازی مهم نیست چون غیر از ایرانیا کسی به این اشتباه پی نمیبره.
یا توی این عکس که آقای فنایی به طرز عجیب غریبی به یه چیزایی ربطش داده :
حتما متن کاملا بی معنی که اون پایین نوشته شده هم خواسته رو ضمیر ناخودآگاه ما تاثیر بزاره و هر کدوم رمز و راز خاص خودش رو داره :21:
بهتره قبول کنیم هر پروژه ای حتی اگه یه شرکت بزرگ بازی سازی هم روش وقت بزاره ممکنه باگ و مشکلاتی توی طراحی داشته باشه. البته اینا واقعا مشکل حساب نمیشه، چون مهم نیست و به غیر از ایرانیا کسی به این ضعف ها پی نمیبره :27:
امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی. به هر حال هر کسی یه برداشتی داره و من برای هر برداشتی احترام قائلم و نظر خودم رو گفتم. ترجیح میدم بحث دیگه ادامه پیدا نکنه چون مطمئنا کار به جاهای باریک میکشه و بحث تاپیک منحرف میشه و پستا پاک میشه :27: ولی اگه خیلی ضروریه میشه از طریق پیغام خصوصی بحث کرد. :11:

dvd2010
04-11-2011, 19:00

داستان از اونجائی شروع میشه که

شما ناگهان روی یک قطار در حال حرکت سقوط میکنید و پس از مقداری در گیری داستان به هشت ساعت قبل برمیگرده جائی که شما گروهبان Henry Blackburn داره ازتون توسط دو بازرس امریکایی بازجوئی میشه ....

به هر حال جای شکرش باقیه که خلیج فارس رو نکردن خلیج عرب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پس بمب سوم چی شد؟

ezio29
04-11-2011, 19:35
دوستان پس بمب سوم چی شد؟

عزیز
یکیشو که توی بانک پیدا میکنی
یکیشم که توی پاریس میترکه
یکیشم که آخر کار بعد کشتن طرف پیداش میکنی

siavashjal
04-11-2011, 19:48
من نسخه xbox بازی می کنم. چه جوری میشه فهمید بازی از هارد اجرا میشه؟ البته الان سیوها روی هارد ذخیره میشه و اون 1.5 گیگابایت مربوط به HD هم روی هارد ذخیره شده. این یعنی بازی از روی هارد اجرا میشه؟

من این سوال رو صفحه قبل پرسیده بودم کسی نیست جواب بده؟

E Z I O
04-11-2011, 19:50
بچه های اصفهان هرکس بازی را خواست بگه نسخه ریلود را دارم!

siavashjal
04-11-2011, 19:55
به نظر من این که من بخوام در نقش یک نیروی آمریکایی چند تا تروریست رو بکشم هیچ اشکالی نداره. دوستانی که غیرتی شدن بهتره یه نگاهی به ایران امروز ما بکنند و خوب فکر کنند بعد رگ غیرتشون بزنه بالا. چیزای زیادی برای غیرتی شدن وجود داره. نیازی نیست برای یه بازی که هدفش صرفا بازی کردنه این جوری و با این شدت واکنش نشون داد.

به هر حال من که دارم این بازی رو انجام میدم و اتفاقا از بازی لذت می برم. گرافیک، گیم پلی، داستان و کلا بازی خوبیه بدون تعصب.

nois3
04-11-2011, 20:00
۱کی‌ از دوستان گفت با کم کردن حالت گرافیک بازی [دلی یا همون اکو(صدا ۲بار تکرار می‌شه)] از بین میره
اونایی که این مشکل رو دارن یه تست بکنن, شاید جواب داد.:11:

SIMON137
04-11-2011, 20:05
بهتره قبول کنیم هر پروژه ای حتی اگه یه شرکت بزرگ بازی سازی هم روش وقت بزاره ممکنه باگ و مشکلاتی توی طراحی داشته باشه. البته اینا واقعا مشکل حساب نمیشه، چون مهم نیست و به غیر از ایرانیا کسی به این ضعف ها پی نمیبره :27:

من هم با ایشون موافقم

اصلا هدفشون این هست که فقط جوونا سرگرم بشن و داستان و اینا فقط برای سرگرمی هست ، برای همین میلیاردی هزینه می کنن تا ما سرگرم بشیم

اصلا خانم کلینتون گفتش می خواد به جوانای ما هم بها بده و سفارت خونه مجازی درست کنه که ما حال کنیم و لذت ببریم و کار رو برای ما راحت کنه که فشار رومون نباشه.

مشکل اینه که اکثرا نمی تونن درک کنن که اینا واقعا دلسوز هستن که اینکار رو می کنن و با تمام وجود به جوانان ما علاقه دارند :46:

3Dmajid
04-11-2011, 20:44
شهر تهران رو خیلی خوب طراحی کردن، فقط حیف که به فونت ها و نوشته های فارسی توجهی نشده. وگرنه خیلی بیشتر حس میشد که داری تو تهران قدم میزنی :20:
این نما خیلی باحال بود :

یکی اینو ترجمه کنه :27:

این یکی خیلی جالبه !! ترجمه ی Only رو به فارسی نوشته فقط و بقیه شو عربی نوشته :39:

واقعا باید به پارتیکل ساز این بازی تبریک گفت که اینقدر پارتیکل های بازی رو خوب در اورده !! (آتیش،بارون،انفجار،دود و مه و ...)

چه عجب یه جا پیدا شد نوشته هاش فارسی باشه :20:

خیلی وقت بود نرفته بودم شمال :27:

amirpers
04-11-2011, 20:57
دوستان میشه بگید اون مرحله فرودگاه که هواپیما ها و ... ر. میزنیم ، بعد اینکه هلیکوپتر رو میزنیم دو تا جنبنده روی زمین حرکت می کنه که یکیشون رو میزنم ، اما دومی رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی هدف هم جوری تنظیم می کنم که اون رو بزنه اما هواپیماها میان و میزنن ولی اون رو نمی زنن. اعصاب من رو خورد کردن.

onlysat
04-11-2011, 21:36
دوستان میشه بگید اون مرحله فرودگاه که هواپیما ها و ... ر. میزنیم ، بعد اینکه هلیکوپتر رو میزنیم دو تا جنبنده روی زمین حرکت می کنه که یکیشون رو میزنم ، اما دومی رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی هدف هم جوری تنظیم می کنم که اون رو بزنه اما هواپیماها میان و میزنن ولی اون رو نمی زنن. اعصاب من رو خورد کردن.

دوست عزیز شما باید هدف های سفید رنگ رو بزنی - اگه رو حالت زوم هستی بیا روی زوم دورتر و هر چی هدف سفید تر از بقیه زمین هست بزن

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

3dmajid عزیز خیلی سوتی های دیگه دادن - روی صندوق صدقات نوشته کمک به سالمندان - شهر پر از مغازه های با اسم عربی هستش