مشاهده نسخه کامل
: Battlefield 3
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
تریلر شماره 3 اومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو کثافت!!! تو تریلر هست.:31:
این با حال ترین تریلر بود به نظر من!
Battlefield 3 Fault Line Episode III: Get that Wire Cut
HD 720P
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSD
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHD 1080P
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلر بعدی 12 دقیقه است و 17 april میاد.
عزیز این لینک HD قیلتر هست میشه یه لینک دیگه بذاری؟:46:
Senator_Offline
31-03-2011, 00:09
بفرما ولی حجمش زیاد تر از اولیه هست
153 مگ
Leon-117
31-03-2011, 08:01
عزیز این لینک HD قیلتر هست میشه یه لینک دیگه بذاری؟از اين آدرس استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/u/0/DsHIHxYXeLs
+
در كل براي لينك هاي youtube اول آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد كنيد.
Killzone2
31-03-2011, 09:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق خبری که DICE منتشر کرده است بخش تک نفره Battlefield 3 به مدت 12 ساعت طول میکشد.همچنین گفته شد بیشتر افراد عموما به بخش چند نفره توجه نشان میدهند اما زیاد به بخش تک نفره اهمیت نمیدهند برای همین ما با ایجاد قرار دادن بازیباز در مدت بیشتر در بخش تک نفره یکی از دلالیل اصلی خرید بازی بخش تک نفره باشد.Battlefield 3 در پاییز 2011 برای سه پلتفرم PS3, 360 و PC منتشر میشود.
همچنین ویدئو گیم پلی بازی منتشر شده است که دوستان قرار دادند.
منبع:
amir raya
31-03-2011, 16:09
نه. خوشم اومد. گرافیک مامانی داره. من کل تایپیکو نخوندم. میشه بگید بازی چند نفری از طریق lan امکان پذیره یا نه؟
یه سوال دیگه. تریلر بعدی 17 اپریل میاد؟
به نکات ریز بازی دقت کنین خیلی خفن بیده لامسب....
اینجا تیر و خمپاره و موشک کلآ هر چی اصابت می کرد آسفالتتتتتتتتتتتتتتت آه خدا عجب گرافیکی داره این!ببینید اینجوری عین واقعیت سوراخ میشد اونم نه یک اندازه!
Davood_titan
01-04-2011, 16:57
آخرین دمویی که دیدم واقعا عالی بود مخصوصا یه جا هلیکوپتر میاد بالا سرش تیر بار میزنه همه ی پوکه ها میریزه زمین که تو هیچ بازیی این جوری شو ندیده بودم :8:
mohammad_twe
01-04-2011, 23:35
گرافیک محیط و تخریب پذیری واقعا بالاست , اما هنوز صورت کاراکتر ها بی روحه و کلا رو جزئیات کاراکتر بازم کار نکردن ..
Alex Fera
08-04-2011, 18:36
گرافیک محیط و تخریب پذیری واقعا بالاست , اما هنوز صورت کاراکتر ها بی روحه و کلا رو جزئیات کاراکتر بازم کار نکردن ..
آره راست میگی،گوشه ی لباشون پایینه........
عین عملیا شدن:31:
ALI&SOAP
08-04-2011, 18:49
اولین باره که با میبینم با cod مقایسه نشده واقعا ممنونم که شما این اشتباه رو نکردین:20:
starpars
08-04-2011, 20:26
انفجار روي پل توي تريلر خيلي تو ذوق ميزنه:
بهتره این قدر از گرافیک بازی بهانه نگیرید چون تمام این تریلر های از نسخه PRE ALPHA بازی گرفته شده ...
گرافیک این بازی NEXT GEN خواهد بود که وقتی بازی رو میبینید فکتون میوفته !:31: بهتره این عکس ها رو ببینید تا بیشتر متوجه بشید ...:46:
marmolak kocholo
08-04-2011, 21:25
بچه ها این عکسارو ببینید:
این در مورد سیستم نجات هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم در مورد تخریب پذیری :
عجب گرافیکی داره!
مثل این که یه رقیب برای Crysis 2 پیدا شد:21:
عجب گرافیکی داره!
مثل این که یه رقیب برای Crysis 2 پیدا شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه دو تاش واسه EA نیس ؟ چرا رقیب ؟!
مگه دو تاش واسه EA نیس ؟ چرا رقیب ؟!
چه ربطی به EA داره این وسط؟
Crysis ماله Crytek هست و Battlefield ماله Dice .
EA فقط ناشره این وسط.
مثله اینکه یک کتاب شما بنویسی بعد ناشرش مثلا آستان قدس باشه بعد یکی دیگه یک کتاب مینویسه اونم ناشرش آستانه قدسه پس هر 2 تا کتاب ماله یک نویسنده ان؟ ( چه مثال چرتی بودا خودمونیم :دی )
در ضمن Crytek یک کمپانیه جدا هست.
Killzone2
08-04-2011, 23:02
بعد از کار های EA و DICE تعجب آور است که اگر بگوییم Battlefield 3 عنوان خوبی نیست و این که سیستم مورد نیاز این عنوان برای PC چیست و چگونه بر روی کنسول های فعلی با این قدرت تفکیک پذیری انجام میشود جای بحث دارد که باید دید چگونه این عنوان پیشرفت میکند همانطور که دیدید EA تاکنون یک سری تریلر به نمایش گذاشته است که قدرت تخریب پذیری و سبک مبارزات را نشان میدهد که قسمتی از آن در GDC به نمایش در آمد و داستان بازی در مرز بین ایران و عراق که در سال 2014 به وقوع میپیوندد در میان خرابه ها و موشک ها دنبال میشود.
نکات جالب و دقیقی هست که میتوان به آن اشاره کرد از جمله افکت صدا گذاری و اسلحه ها انعکاس انفجار ها در فضای باز از نمونه های پیشرفت در بازی هست و تکنیک های مختلف هر کدام شگفت انگیز است.در نسخه نمایشی که به نمایش در آمده مشاهده کردید که پس از پیش روی و جنگ با شورشیان از طبقه دوم ساختمانی شورشیان با آر پی جی به سمت شما نشانه گرفتند و شلیک کردند که باعث انفجار شد و همینطور نجات یاران خود که با تیر خوردن یکی از آنان شما باید او را به جایی امن میبردید.
در قسمتی دیگر شما باید بمبی را خنثی میکردید که در این میان شخصی پشت سر شما ظاهر شد و درگیری رخ داد که شما با ضربات مختلف شخص مقابل را از پای در آوردید و در همین لحظه سیم بعدی را قطع کردید و به ادامه راه پرداختید.در ساختمان ها درگیری های مختلفی را شاهد خواهید بود از جمله تک تیر انداز ها که به سوی شما شلیک میکنند و باید آن ها را از بین ببرید.
Battlefield 3 ریتم بسیار عالی در مبارزات دارد که کشتار و هرج و مرج قسمتی دیگر از آن است در نسخه های نمایشی وسایل نقلیه و سلاح ها با دقت طراحی شده اند و صدا ها تفکیک شده بگونه ای که هر کدام به شما حس واقعی بودن را القا میکند.شما در قسمتی باید به هلیکوپتر مهاجم که شامل تیراندازی هم هست آسیب برسانید که صدا های تیر های رگبار از طرفی و فریاد هرزمان شما از طرفی دیگر به جذابیت بازی می افزاید و بعد از آن زلزله ای رخ میدهد که آسفالت ترک خورده و شما به روی زمین می افتید که فروپاشی ساختمانها هم بی نظیر بود.
Frostbite 2 موتور بازی به خوبی قدرت های خود را ثابت کرده است که جنبه های گوناگون آن زیبایی خاصی به بازی بخشیده است.بخشی از جذابیت بازی در قسمت تکنفره است که شامل 12 ساعت میشود و همراه با بخش چند نفره زیبایی را دو چندان میکند و جنبه های مختلفی را در بخش تک نفره میتوانید بیابید.
مسوالان EA به یک سری موارد از جمله وسایل نقلیه شاره کردند که گفته شد ترکیب خوبی از وسایل نقلیه با سلاح ها خواهیم داشت و درباره بخش چند نفره نیز گفته شد که پلتفرم PC قابلیت 64 بازیکن را دارد که در نمایشگاه ها و کنفرانس های آتی بیشتر درباره جزئیات آن بحث خواهد شد.
Battlefield 3 برای سه پلتفرم PC,PS3و Xbox 360 در پاییز 2011 منتشر میشود.
Images
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
VG247
مثل این که یه رقیب برای Crysis 2 پیدا شد
ترررررررررررررررررررررر به معنای واقعی گرافیک crysis 2 در مقابل این چیزی که من تو دموها که تازه نهایی هم نیست دارم میبینم!:27:
عجب گرافیکی داره!
ترسناکه گرافیکش!:دی
کنسول دارها جلو ال سی دی42 ال ای دی با سینمای خانگی صدای 5 چانله ,تو بازی این حس بهتون دست میده که واقعآ خودتونین تو میدون جنگ هستین!:دی
زلزله ای رخ میدهد که آسفالت ترک خورده و شما به روی زمین می افتید که فرپاشی ساختمانها هم بی نظیر بود.
البته سهیل جان زلزله نبود...داخل ساختمان بمب گذاری شده بود فکر کنم که موج انفجارش آسفالت رو ترک داد.
اگر زلزله بود خیلی هندی بازی میشد دیگه!:دی
Killzone2
08-04-2011, 23:40
البته سهیل جان زلزله نبود...داخل ساختمان بمب گذاری شده بود فکر کنم که موج انفجارش آسفالت رو ترک داد.
اگر زلزله بود خیلی هندی بازی میشد دیگه!:دی
وحید! دی:
نه زلزله هست ناشی از انفجار بمب زیر زمینی که موجی ایجاد میشه و ساختمان هم فرو میریزه باعث تخریب قسمتی از منطقه میشه!
این مطلب نیز میگه:
The demo ends as a massive earthquake ruptures the ground and a huge ripple of cracked tarmac sends the soldier flying from his mounted gun, as building all around begin a slow, inevitable collapse
ترررررررررررررررررررررر به معنای واقعی گرافیک crysis 2 در مقابل این چیزی که من تو دموها که تازه نهایی هم نیست دارم میبینم!
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه... چون 2 Crysis هم در برخی فاکتور های گرافیکی خیلی قوی عمل کرده...
sima_6600
09-04-2011, 09:49
هنوز چیزی نشده این بازی رو با Crysis2 مقایسه میکنید لووووووووووووووووول بابا بازی منتشر میشه میبینید اصلا هم در حد Crysis 2 نیست و نخواهد بود
وحید! دی:
نه زلزله هست ناشی از انفجار بمب زیر زمینی که موجی ایجاد میشه و ساختمان هم فرو میریزه باعث تخریب قسمتی از منطقه میشه!
جونم! : دی
ای بابا سهیل حالا بمب که زیر و رو نداره دیگه..!:دی باشه همون که تو میگی:tongue:
ولی تو تریلرها چیزی که زیاد دیده میشه همین صحنه های تخریب ساختمانهای بزرگ و مرتفعه که واقعآ فاز بالایی میده!
نمیدونم تخریب پذیری و فیزیک بازی به اندازه ای هست که با یک تانک بیوفتی به جون یک ساختمان شانسی به پایه هاش شلیک کنی بعد کاملآ تخریب بشه!: دی
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه... چون 2 Crysis هم در برخی فاکتور های گرافیکی خیلی قوی عمل کرده...
کرایسیس2 به نظرم رنگ بندی محیطش خیلی عالی بود..کلآ بازی سبکش طوری بود که به یک همچین رنگبندی نیاز داشت.البته انصافآ گرافیکش فوق العاده بود
کرایسیس2 به نظرم رنگ بندی محیطش خیلی عالی بود..کلآ بازی سبکش طوری بود که به یک همچین رنگبندی نیاز داشت.البته انصافآ گرافیکش فوق العاده بود
به طور دقیق تر: نور پردازی بسیار دقیق و داینامیک.
هر نوری رنگ خودش رو داشت و هر محیطی بسته به نور های تابیده شده رنگ آمیزی میشد.
چه ربطی به EA داره این وسط؟
Crysis ماله Crytek هست و Battlefield ماله Dice .
EA فقط ناشره این وسط.
مثله اینکه یک کتاب شما بنویسی بعد ناشرش مثلا آستان قدس باشه بعد یکی دیگه یک کتاب مینویسه اونم ناشرش آستانه قدسه پس هر 2 تا کتاب ماله یک نویسنده ان؟ ( چه مثال چرتی بودا خودمونیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
در ضمن Crytek یک کمپانیه جدا هست.
گفتم شاید ربطی داشته باشه :20: خب فروشش یعنی واسه EA هیچ فرقی نداره ؟
عجب مثالایی میزنیو :31:
مگه Crytek اسم انجینش نبود ؟ :18::31: اسم شرکتشم هس ؟ :11::31::20:
pooriya_hp
09-04-2011, 19:13
والا من خودم همین موضوع نشر و این حرفا رو گیج شده بودم ... (( البته با اون مثال فوق العده همه چی روشن شد :31: ))
گذشته از شوخی Crytek یا DICE استدیو برای ساخت هستند و EA inc میاد اینها رو نشر میکنه !!
فکر کنم همین باشه !! :31:
Reza Azimy_RW
09-04-2011, 19:35
گفتم شاید ربطی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب فروشش یعنی واسه EA هیچ فرقی نداره ؟
سلام . فروشش برایه سازنده فرقی نداره ! یعنی Ctytek
مگه Crytek اسم انجینش نبود ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسم شرکتشم هس ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم انجین هم CryEngine 3 هست !
کرایتک اسم شرکته یا همون کمپانی سازنده بازی..انجین نام موتوری هستش که با اون کرایتیک بازی رو ساخته..
silent-assassin
09-04-2011, 19:36
انجینش اسمش CryEngine هست
اسم شرکت Crytek هست
ممنون ...
انجینی که باهاش بتل فیلد 3 رو میسازن اسمش چیه ؟ :20:
vahidgame
09-04-2011, 20:08
ممنون ...
انجینی که باهاش بتل فیلد 3 رو میسازن اسمش چیه ؟
موتور Frostbite 2.0
که نسبت به موتور Frostbite 1.5 که برای Battlefield: Bad Company 2 استفاده شده بود پیشرفت خیلی زیاده داشته
Tomas Angelos
12-04-2011, 23:40
سلام دوستان
تاریخ دقیق بازی معلوم شود؟
ممنون:11:
سلام دوستان
تاریخ دقیق بازی معلوم شود؟
موفق باشید:11:
vahidgame
14-04-2011, 17:13
چند خبر جدید از بازی اومده نمی دونم چرا کسی اشاره نکرده! من خیلی کوتاه اشاره می کنم:
1- در مصاحبه که با DICE شده اشاره کردن که Battlefield 3 بزرگترین و بهترین و زیباترین شماره از این سری بازی هستش و همین طور گفتن که تمرکز زیادی روی نسخه پی سی دارن
مصاحبه جالبیه و در مورد نسخه پی سی هم حرفای جالبی زده شده. مصاحبه کامل و یه سری عکس رو می تونید اینجا ببینید:
2- بازی بزرگترین Map کل تاریخ بازی های شرکت DICE رو خواهد داشت و همین طور که قبلا گفته شده توی پی سی 64 پلیر رو ساپورت می کنه
3- اما آخرین خبر که جالبه. سازنده های بازی می خواستن بازی رو برای نسل بعدی کنسول یعنی Xbox 720 و PS4 بسازن اما حالا که در اصل یه بازی نسل بعد کنسول برای این نسل کنسول ساخته میشه یه سری محدودیت ها وجود داره. موقعی که بازی آنونس شد همه رو به خاطر کیفیت گرافیکی فوق العاده خودش متعجب کرد ولی همون موقع این سوال برای همه بوده که آیا این کیفیت گرافیکی می تونه برای سخت افزار غیر پی سی جور بشه یا نه؟! جواب اینه که حداقل برای این نسل کنسول امکان پذیر نیست و خصوصیاتی که موتور Frostbite 2 داره برای چند سال آینده و نسل بعدی کنسول طراحی شده و برای اون امکان پذیره...
همچنین اشاره شده که با این شرایطی که هست و همین طور با این رقبا امکان داره بازی بهترین گرافیک کنسولی حال حاضر رو نداشته باشه
پ.ن: اولا فکر کنم این DICE محبوبیتش برای پی سی داره خیلی بالا میره! :دی
دوما کی بود می گفت همین کیفیت که توی عکس ها و تریلر ها هست برای کنسول هم هست؟! حسین سم فیشر خودمون بود نه؟ :دی
جدای از شوخی من اصلا کاری به این بحث هایی که در مورد پی سی و کنسول میشه ندارم. فقط اینو می دونم که از اول هم مشخص بود این کیفیت گرافیکی که از بازی نمایش داده شده برای این نسل کنسول غیر ممکنه که اجرا بشه و بالاخره اونا هر کاری هم بتونن بکنن دیگه معجزه که نمی تونن بکنن! اینم یه چیز منطقیه چون سخت افزار اون با این موتور گرافیکی فوق العاده سازگار نیست و نمی تونه قابلیت های اونو ارائه بده....
خواستم فقط به اینا اشاره بشه و هر کسی نظری داره می تونه بده ولی خواهشا اینو به بحث مقایسه پی سی و کنسول ربط ندید!....
sima_6600
14-04-2011, 18:28
وحید چیکار کردی زدی همه رو ترکوندی که :31:.اشکال نداره برادران کنسول داره غصه نخورین خودم کاری میکنم گرافیک بازی رو کنسول زیاد تر شه از پی سی:31:.در کل به خاطر این که این بازی کرک نمیشه قسمت مولییش پی سی باز ها رو مجبور به خرید کرده و این که کلا الان اگه بگیم 90% تحولات به خاطر PC باز ها بوده درست گفتیم.در کل اقا Map بازی قرار گسترده بشه واییییییییییییییییییییییی یییییییییی 1 Snip M95 بدن به بنده :31:.چی میشه.
جالب بود کلآ صحبتهای سازنده های بازی!بلاخره کنسول هم دردسرهای خودشو داره...
mohammad_twe
14-04-2011, 23:27
کنسول هم دردسرهای خودشو داره...
همینطور خواص خاص خودش هم داره :دی مثل LA.NOIR , GearS , Gt , Forza , Metal Gear :دی
این پستت پر از دردسر بودا وحید جون :دی
اما من موندم یعنی این گرافیکی که میخوان بدن از کریسیس هم بالاتره ؟ اینطور که معلومه انگار روی PC هم کریسیس رو میخواد بخوره که اینطوری گفتن !
AMIR.KIK
14-04-2011, 23:43
کی تا پاییز 2011 صبر کنه تا اون وقت نصف جون میشیم که
sima_6600
15-04-2011, 11:08
پاییز هم میاد چشم به هم بزنی میبینی داری بازی میکینی:31:.در کل اقا بهتره دیگه بحث کنسول و pc نکنیم دعوا میشه بهتره در باره قابلیت های بازی بحث بشه نه چیز دیگه.مثلا این که گفتن 64 پلیر برای مالتی :27:.که دیگه ترکونده.یا ان که بزگ ترین مپ اگر BFBC2 رو انلاین بازی کرده باشید میفهمید که مپ بازی های خیلی بزرگ تر از MW2 یا کلا این سبک بازی هاست حالا ببین دیگه چقد بزرگه که این جور میشه و یک چیز جالب این که الگوریت نت بازی بسیار پیشرفته نوشته شده و من این یکی رو خیلی قبول دارم.وقتی من با پینگ 290 بدون لگ بازی میکنم معنیش قدرت بالای برنامه نویس بوده:10:
Killzone2
15-04-2011, 11:31
چند خبر جدید از بازی اومده نمی دونم چرا کسی اشاره نکرده! من خیلی کوتاه اشاره می کنم:
همون بهتر که اشاره نکنی دی:
به این مطلب اشاره شده بود. دی:
.................................................. .................................................. ..................................
DICE توسعه دهنده Battlefield 3 درباره انجین Frostbite 2.0 گفت و درباره اجرای این بازی بر روی کنسول ها و قابلیت های جدید و منحصر به فرد Battlefield 3 نیز اشاره کرد.Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3 به CVG گفت : Battlefield 3 در کنسول های Xbox 360 و PS3 با توجه به مشکلاتی که داریم در یک حد خاصی میتواند اجرا شود.Bach همچنین گفت ما برای نسل کنسول ها خود را آماده میکنیم و من فکر میکنم Battlefield 3 قدرت های خود را به خوبی نشان میدهد ولی با توجه به سیستم انجین Frostbite 2.0 از جمله انیمیشن های دیدنی و افکت ها و موارد مختلف همه این ها برای نسل بعد خود را نشان میدهند و ما به دنبال آن چیزی نیستیم که امروز داریم بلکه نسل بعد کنسول ها هدف ما است.این که Battlefield 3 بر روی PC بسیار عالی اجرا میشود مشکلی نیست و کنسول هست که کمی مشکل ساز است البته من دوست ندارم نگران این موضوع باشم چون تمام تکنیک ها را برای بهترین کیفیت روی کنسول به کار گرفته ایم.Patrick Bach همچنین یک مصاحبه ای با GamePlanet داشت که اشاره کرد برخی از موارد فوق العاده به خصوص صدا گذاری در Battlefield 3 به بهترین شکل وجود خواهد داشت.
یک خبر جالب هم درباره ویدئو گیم پلی 12 دقیقه ای Battlefield 3 که گویا برای باز کردن این ویدئو نیاز به 1,000,000 طرفدار و عضو در فیس بوک است برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.
در ضمن یک مصاحبه کامل هم با Patrick Bach هست که قرار میدم.
marmolak kocholo
15-04-2011, 17:29
سلام بچه ها،
تریلر جدید بازی رو از لینک زیر نگاه کنید تا اون تریلر 12 دقیقه ای آماده بشه :31:
در مورد اون تریلر 12 دقیقه باید بگم اگه به 1 میلیون LiKe نرسه باید تا سه شنبه صبر کنیم!! پس برید سریع همتون لایک بزنید که سریع تر این ویدئو رو ببینیم!
Masoud King
15-04-2011, 17:53
خیلی جالبه تو یه جا کنترل هواپیمای جنگی رو هم گویا داریم...
Killzone2
15-04-2011, 22:43
Battlefield 3: Interview with Patrick Bach
Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3
مصاحبه ای با Patrick Bach تهیه کننده Battlefield 3
Gameplanet : این عنوان همانند بیشتر شوتر های اول شخص دیگر است؟
Patrick Bach : هم بله و هم خیر. همیشه رقابت در سبکی که از محبوبیت خاصی برخوردار است وجود دارد که این رقابت با عنوان های دیگر بسیار زیاد است.یک مصرف کننده باید روی چه چیزی تمرکز کند؟بنا بر همین محبوبیت هم مهم است و افراد زیادی هستند که بیشتر وقط خود را صرف بازی های مختلف میکنند که اگر اشتباه انتخاب کنند ممکن است وقت خود را تلف کنند.
Gameplanet : در میان شوتر های اول شخص مشکلات Battlefield 3 چیست؟
Patrick Bach : من نمی گویم کار ما بی نقص است و بلکه اشکالات هم دارد ولی من بطور کل فکر میکنم که یک عنوان باید یک تجربه بسیار خوب را برای بازیباز به ثمر برساند حال در سبک شوتر اول شخص که طرفداران زیادی دارد.این که یک عنوان چگونه روایت شود مهم نیست بلکه سایر عناصر همانند گرافیک و صداگذاری و سایر موارد باید آنقدر برای بازیباز سرگرم کننده باشد که هدف بازیباز فقط شلیک کردن به یک سری دشمن و رفتن به ادامه ماموریت نباشد و باید به عمق آن توجه کند که این خود یک راه کار و کلید هست.
Gameplanet : ناشر Battlefield 3 که EA هست در رسانه ها جنجالی را برای این شوتر اول شخص ایجاد کرده و وعده های فراوانی را داده است و که از جمله تبلیغاتی این چنین میتوان Bulletstorm and Medal of Honorرا نام برد آیا از Battlefield 3 نیز همانطور انتظار میرود؟
Patrick Bach : ما این عنوان را با یک اختلاف و تفاوت داریم میسازیم و و این اختلاف و تفاوت قابل سرزنش نیست!(میخندد) این که تمرکز را فقط به یک قسمت معطوف کینم اشتباه است و باید دید کلی را وسیع تر از این موارد گسترش داد.
Gameplanet : بخش تک نفره Battlefield 3 چگونه تجربه ای خواهد بود؟
Patrick Bach : من به تمامی جزئیات دقیقا اشاره نمیکنم ولی فقط این را خاط نشان میکنم که هدف ما که برای بازیباز یک تجربه مهیج و جالب را در بخش تک نفره بوجود آوریم حال این میتواند توسط داستان باشد و هم توسط گیم پلی بازی و من این طور به شما می گویم که ترکیب این دو عنصر (داستان و گیم پلی) ترکیب بسیار خوبی در بخش تک نفره خواهد بود.
Gameplanet : در بخش چند نفره در مقایسه با Bad Company 2 چقدر پیشرفت داشته اید؟
Patrick Bach : این که چقدر پیشرفت داشته ایم نمیشود درباره این موضوع بحث کرد ولی Bad Company 2 بخصوص در بخش چند نفره عنوان بدی نبود و ما حتی بسیاری از انتخاب ها را برای طرح قسمتی از بخش چند نفره از Bad Company 2 که قسمتی از آن شامل خود نقشه های Bad Company 2 نیز میشود البته یک سری موارد در Bad Company 2 حذف شده بود که در Battlefield 2 وجود داشت نبود که حال آن ها را در این شماره قرار دادیم که بسیاری از موارد مهم آن باز گشته اند و همینطور یک سری موارد جدید تر که به جذاب شدن بخش تک نفره و چند نفره Battlefield 3 می افزاید.
Gameplanet : چه مدتی است که انجین Frostbite 2.0در دست توسعه بوده است؟
Patrick Bach : بیشتر از سه سال است که روی ساخت آن کار میشود! که آنچه را که ما روی آن کار کرده ایم حال میتوانید بسیاری از پیشرفت ها را در آن ببینید و در بسیاری از موارد توانایی های بسیاری در بوجود آوردن مناطق وسیع تر به ما داده است Frostbite 1 برای اولین بار برای Bad Company ساخته شد که در واقع یک جهش به جلو برای استودیو DICE بود که موتوری با قابلیت های فراوان که باعث شد بازی برای کنسول ها ساخته شود و بعد از آن PC نیز به این قسمت اظافه شد و همینطور این انجین چندین بار برنامه ریزی شد تا ما به هدف مطلوب خود برای بهتر کردن بازی ها دست پیدا کردیم.
Gameplanet : کیفیت انیمیشن ها از نظر سطح چگونه است و همینطور در بخش مولتی پلیر هم همچنین انیمیشن هایی وجود دارد؟
Patrick Bach : ما در تلاش هستیم تا بتوانیم شخصیت ها را بصورت واقعی جلوه دهیم تا مردم فقط آن را به عنوان یک کاراکتر معمولی نگاه نکنند بلکه به آن همانند یک شخصیت واقعی به آن نگاه کنند که این موارد در دوبخش چند نفره و تک نفره وجود دارد.
Gameplanet : تا اینجا صدا گذاری ها بسیار خیره کننده و واقعی هستند آیا میتوان همین کارهای فوقالعاده را واقعا تجربه کرد؟
Patrick Bach : صدا گذاری کلا در سری Battlefield مهم بوده است زیرا صدا ها جنگ را واقعی تر میکنند مواردی بسیار در صداگذاری Bad Company 2 بود که عالی شده بود و حالا در Battlefield 3 بهتر از ان چه که فکرش را میکنید میتوانید با صداگذاری بازی چه در جنگ و چه در مکان های مختلف شگفت زده شوید که ما قطعا شما را با یک صدا گذاری منحصر به فرد روبرو خواهیم کرد.
Gameplanet : روند توسعه بازی تا کجا پیش رفته است؟
Patrick Bach : من نمیتوانم بگویم کجای کار هستیم چون یک سری موارد هنوز تکمیل نیست و دارد روی آن کار میشد و تا مطمئن نشویم هیچ پاسخی در این زمینه نمیدهم.
Gameplanet : بخش تک نفره تا چه حد برای بازیباز کشش دارد و همینطور بخش چند نفره چقر میتواند جذاب باشد؟
Patrick Bach : ما یک تیم بزرگ بازیسازی هستیم و همه برای بهتر بودن تلاش میکنیم ما در حال حاضر تلاش زیادی برای زیبا جلوه دادن بخش تک نفره میکنیم و کارمان را طوری پیش میبریم که از تجربه این عنوان راضی خواهید بود.
Gameplanet : چه صحبتی برای هواداران دارید؟
Patrick Bach : ما نمیتوانیم به هواداران در حال حاضر چیزی بگوییم ولی آن ها شاهد مد ها بسیار زیبا در بخش تک نفره و همینطور داستان پر کشش تر نسبت به قبل خواهند بود.
منبع:
Gameplanet
همینطور خواص خاص خودش هم داره :31: مثل LA.NOIR , GearS , Gt , Forza , Metal Gear :31:
هنوز پرچم sc2 بالاست!این bf3 هم بالاتر میبرش:31:
تریلر جدید بازی رو از لینک زیر نگاه کنید تا اون تریلر 12 دقیقه ای آماده بشه
خواهش میشه یک لینک مستقیم بزارین واسه ما داغ دیده های چیز_پی_ان که سرمون کلاه رفته!:دی TNX
دلم آب شد ... :41:
کی حال داره تا پاییز صبر کنه :31:
marmolak kocholo
15-04-2011, 23:07
خواهش میشه یک لینک مستقیم بزارین واسه ما داغ دیده های چیز_پی_ان که سرمون کلاه رفته!:دی TNX
بفرمایید:
لینک دانلود تریلر:
TNX
وحید جان....منظورت starcraft 2 هستش..؟؟؟.(بازی انحصاری ..!!!ا در این که استارکرافت دو عالی هستش شکی نیست...بازی انحصاری pc و بسیار لایق برترین ها....
ولی به نظرت بد نیست که یه بازی مولتی بیاد پرچم ببره بالا.....این حرفت حتی طرفداران Pc رو هم ناراحت میکنه..(از جمله خود من) اون بازی هایی که محمد گفتش...برای این بود که بگه کنسول هم اینارو د رانحصار داره...نگفته که مولتی هستش ..و پرچم داره...
(starcraft 2 قابل مقایسه نیست..همانطور که بازی های انحصاری دیگه قابل مقایسه نیست)
وحید جان....منظورت starcraft 2 هستش..؟؟؟.(بازی انحصاری ..!!!ا در این که استارکرافت دو عالی هستش شکی نیست...بازی انحصاری pc و بسیار لایق برترین ها....
ولی به نظرت بد نیست که یه بازی مولتی بیاد پرچم ببره بالا.....این حرفت حتی طرفداران Pc رو هم ناراحت میکنه..(از جمله خود من) اون بازی هایی که محمد گفتش...برای این بود که بگه کنسول هم اینارو د رانحصار داره...نگفته که مولتی هستش ..و پرچم داره...
(starcraft 2 قابل مقایسه نیست..همانطور که بازی های انحصاری دیگه قابل مقایسه نیست)
حامد جان اشتباه منظوره منو گرفتی!داشتم با محمد سر یه موضوع خودش میدونه چیه بحث می کردم:دی
این بحث مقایسه نشه خیلی بهتره ..ما که داریم شوخی می کنیم ولی یکی ندونه میاد 4تا تیکه میندازه جو بهم میریزه
امان از دست این ممد....:31:
Sam Fisher 11
16-04-2011, 04:51
دوما کی بود می گفت همین کیفیت که توی عکس ها و تریلر ها هست برای کنسول هم هست؟! حسین سم فیشر خودمون بود نه؟
بابا اینا همه بازار گرمیه... پسرم تو چرا خام میشی؟ : دی
اینا میخوان شما جوونا پولای عیدی که به سختی و با مشقت فراروان بدست آوردین رو خرج یه سری قطعات گرون قیمت کنین و بعدم که دیدین تفاوت محسوسی وجود نداره با یه پچ دایرکت ایکس 13 صدای اعتراضات به حق شما رو خاموش کنن! تازه بعدش یه سری گیمر جیره خوره انویدیارو رو میریزن تو خیابونا که شعارایی مثل " ای کنسول بازه دیوونه...لبه هارو ببین چه نرمه " یا " تکسچر با کیفیت...فقط فقط رو پی سی " بدن...
بعد اونوقت خوده تو میری تو خیابون داد میزنی: " پول مارو دزدیدن...دارن باهاش قر میدن" " یی اِی یی اِی...شصت و چهار پلیرت کو؟ "
-
حالا جدا از شوخی اگر واقعا به عمد گرافیک کنسول رو پایین تر قرار بدن من یکی که یه سر میرن پیش وحید تمومش میکنم ;)
+
تریلره باحالی بود...تانکو هواپیماش خیلی ریل میزد...
من یکی اگه بخوام این بازیو رو پی سیم برم باید اون صحنه که بعد از انفجار یه ساختمون قلپی داره میفته زمین دوربینو بدم یه سمته دیگه چون پی سیم تحمل دیدن چنین صحنه هایی رو نداره...یادش بخیر سر graw1 این ترفند جواب میداد: دی
SA.JJ.AD
16-04-2011, 07:04
وای که عجب تریلری بود این اخریه ! مخصوصا از اونجا که ریتمش شروع میشه :31:من یکی که واقعا به وجد اومدم !! :26: !! خارق العادست !!:40: !! cod فعلی رو شکست خورده میبینم تا اینجای کار !! :13:... تریلر هاش که واقعا رو مغز راه میره :40:
واقعا عالی بود!:5: این تریلر کوتاه آخری بسیار زیبا ادیت شده بود و حسابی حال کردم!:31: البته چیزی زیاد تر از تریلر های قبلی به نمایش نگذاشت ولی خوب بود!(مخصوصا چند ثانیه آخرش که ساختمونه خراب شد و زمین ترک خورد)
چند صفحه پیش گفتم :
مثل این که یه رقیب برای Crysis 2 پیدا شد
ولی الآن میگم که قطعا یک رقیب برای Crysis 2 پیدا شد!
البته فقط بحث گرافیک نیست در کل به نظر میاد گیمش زیبا باشه...
در رابطه با Engine Frostbite 2 هم دارم یه تحقیقاتی انجام میدم... این عکس رو ببینید (از Wikipedia):
یه تکنیک هست به اسم Radiosty که در این گیم استفاده شده...
این هم حاصل این تکنیک در Frostbite:
پس آماده یک گیم عالی + گرافیک بسیار عالی باشید!
موفق باشید!
دوستان شاید این تریلر رو دیده باشید ! فکر میکنم تو ایران باشه اینجور که من دیدم :
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
اگه موفق به دانلود نشدین باید عضو بشین !
Senator_Offline
16-04-2011, 17:47
The 12 minute gameplay trailer for Battlefield 3 has been released
این هم لینک دانلود تریلر 12 دقیقه از گیم پلی تقدیم به تمام طرفداران این بازی انقلابی!!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلود مسقیم با حجم 1.77 گیگ!!!:18::18:
hormozan m
16-04-2011, 18:00
قیلتره شده؟:41:
سلام اگر لینک گیم اسپات بدبد براتون روی 4shared آپلود میکنم!:46:
Senator_Offline
16-04-2011, 18:02
این تازه از تو تنور در اومده :31:
لینک جدید اومد میذارم!
لينك مستقيم تريلر 12 دقيقه اي با حجم 245 مگ .
خدا بخواد HD دیگه؟ :31:
ای بابا ... این همه ایران ایران میکردن این بود ... آخه اینجا کجاش شبیه ایرانه :31:
هتل فندق دیگه کجاس ؟!! :31:
برادران ایرانیم که شیش تیغ کرده بودن. :11:
ای بابا ... این همه ایران ایران میکردن این بود ... آخه اینجا کجاش شبیه ایرانه :31:
هتل فندق دیگه کجاس ؟!! :31:
برادران ایرانیم که شیش تیغ کرده بودن. :11:
دوست گرامی تا حالا توی هیچ تریلری ایران رو نشون نداده!
اگه دقت کنید اونجا کردستان عراقه و اول تریلر هم می نویسه! :5:
دوست گرامی تا حالا توی هیچ تریلری ایران رو نشون نداده!
اگه دقت کنید اونجا کردستان عراقه و اول تریلر هم می نویسه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول تریلر یه ایران مینویسه ... البته فکر کنم مینویسه تو مرزهای ایران :20:
Davood_titan
16-04-2011, 20:58
بچه ها یکی کم حجمش کنه ما هم ببینیم
hassanshaikhi
16-04-2011, 21:21
360P , 480P , 72P HD
اول تریلر یه ایران مینویسه ... البته فکر کنم مینویسه تو مرزهای ایران :20:
دقیقا می نویسه مرز ایران و عراق!
sima_6600
16-04-2011, 22:51
اقااااااااااااااااااااااا اااااا یا خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا :18:.شوکه شدم این صحنه ها رو دیدم این که هنوز نسخه تکمیلی بازی نیست دیگه نسخه تکمیلی چی میشه خدا میدونه جیزی که مشخص بود این بود که نسخه pc بازی بود.اقا هیچ بازی همچین فیزیک و تخریبی نداره و نخواهد داشت:18:.I Love You DICE:40:.
parviz85
16-04-2011, 23:09
این 12 دقیقه مجموع کل 4 تریلر هست؟
لینک دانلود مسقیم با حجم 1.77 گیگ!!!
دستشون درد نکنه:20:
میگم اندازه یک بازی حجم تریلر یک بازی!: دی
خود بازی چند تا dvd باشه خدا میدونه!
parviz85
16-04-2011, 23:14
پس هواپیما و تانک هم میرانیم :)
Saeed System
16-04-2011, 23:19
دوستان چنتا اسکرین شات از تریلر جدید میزارید ممنون میشم :11:
از راندن هواپیما و تانک هم بزارید.:11:
Killzone2
16-04-2011, 23:39
دوست عزیز به پست اول مراجعه نمایید عکس ها و تریلر جدید قرار داده شده و همینطور تصاویر جدید چند صفحه قبل نیز موجود است.
موفق باشید.
SA.JJ.AD
17-04-2011, 00:53
منم سوالل این دوستمونو دارم !! :20: ؟! همونا هستن ؟! یا کلا یه چیز دیگست ؟! :31:
havas_1980
17-04-2011, 01:02
منم سوالل این دوستمونو دارم !! :20: ؟! همونا هستن ؟! یا کلا یه چیز دیگست ؟! :31:مجموع اون سه تا اپیزود Fault Line هست اما تکمیلتره.
با اینکه بازی هنوز در مراحل ساخته، ولی شدیدا از هر نظر قوی عمل کرده!
صدا گذاری و گرافیک حرفی برای گفتن باقی نمیذاره، انصافا گیم پلی بازی هم خیلی نفس گیره!
این دموی آخر واقعا عالیه، پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش!
من خودم کشته مرده صحنه ای شدم که کاراکتر به بالا نگاه میکنه و باران پوکه های مسلسل هلی کوپتر داره میریزه پایین، صحنه واقعا حماسی است.
من که یاد فیلم " سقوط شاهین سیاه " افتادم!
تو تریلر یه جاهایی هوش مصنوعی شوت میزنه انگار!طرف انگار نه انگارش که داره بهش تیر میخوره!خدا کنه اینا رو درست کنن زمان عرضه بازی...
اون ایرانیه هم کلآ شبیه افغانیاست تا ایرانی!4 تا ریش و سبیل میزاشتن بهتر بود : دی
ولی در کل بازی واقعآ پروفشنال همه ی قسمتهاش ساخته شده.فعلآ فقط منتظرم یک تریلر از مرحله تهران ببینم!
تریلرهایی که تو ایران هست رو لطفاً لینک یوتیو ب بذارین مرسی
hormozan m
17-04-2011, 16:34
من تریلر 1.7 GB رو دانلود کردم عجب کیفیتی داره تریلره!!!:18: بازیشم که دیگه نیاز به تعریف نداره!:10:
Alex merccer
17-04-2011, 19:37
توی باکس شات بازی چند تا هواپیما هم اون بالا هست.فقط سوار هلی کوپتر می شه یا هواپیما هم داره؟:11:
Masoud King
17-04-2011, 21:47
توی باکس شات بازی چند تا هواپیما هم اون بالا هست.فقط سوار هلی کوپتر می شه یا هواپیما هم داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ویدئو یه جا نشون داد که هواپیما رو داشت کنترل می کرد
این بازی شبیه بازی igi هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
sirchicco
17-04-2011, 21:51
آقا کسی لینک این ویدئو 12 دقیقه ایی رو از Gamespot نداره؟!!
ali fars
17-04-2011, 21:53
به نظرم این بازی رو پیسی می ترکونه و اگه از دایرکس 11 پشتیا نی کنه دیگه بقیعه حرفی برای گفتن نداره منتظرم تا این بازی بیاد
Alireza.M67
17-04-2011, 22:05
این بازی شبیه بازی igi هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اون توی مایه های مخفی کاری بود
این بیشتر شبیه بازی Call of duty ه .
آقا کسی لینک این ویدئو 12 دقیقه ایی رو از Gamespot نداره؟!!
صفحه ی قبل 5-6تا لینک مستقیم هست...
sirchicco
18-04-2011, 01:09
صفحه ی قبل 5-6تا لینک مستقیم هست...
آره اونارو دیدم یکیشون که 1.77 گیگ بود که به کامپیوتر ما نمی سازه!!!!:31:
اون 245 مگابایتی هم که امتحان کردم از یک سرور یا نهایتا 2 سرور به صورت همزمان بیشتر دانلود نمی کرد (IDM) واسه همین سرعت روی 14 تا 18 کیلوبایت بود که چیزی حدود 8 ساعت طول می کشید دانلود شه!!
اگه کسی از دوستان امکانش هست واسش همین 245 مگابایتی رو یه جایی مثل Uploadfa آپلود کنه!
یه لینک از مدیافایر بود واسه سایزای 360 420 720 که من هر کار کردم نتونستم لینک 420 رو در بیارم، اگه دوستان همین لینک 420P شو به من بدن خودم یه فکری به حالش می کنم!
چقدر حرف زدم!:40:
اون 245 مگابایتی هم که امتحان کردم از یک سرور یا نهایتا 2 سرور به صورت همزمان بیشتر دانلود نمی کرد (IDM) واسه همین سرعت روی 14 تا 18 کیلوبایت بود که چیزی حدود 8 ساعت طول می کشید دانلود شه!!
آره دیگه خب اینم حرفیه ولی چاره ای نیست فعلآ :دی
منم 1 ساعت فیکس طول کشید تا دان شد ولی ارزششو داشت.
sirchicco
18-04-2011, 04:35
بالاخره بعد از 3 ساعت دانلود شد!!
hoomi_gta
18-04-2011, 15:08
عجب تریلر توهمی!! اونجا که با آر پی جی هتل و میترکونه تهش بود. افکت های محیطی تو این بازی به اوج رسیده! اما فکر کنم سیستم خفن بخواد برای اجرا.
دوستان به جز مدیافایر (که چیزتره) جای دیگه ای این تریلر 1.7 گیگی رو میشه گیر اورد؟
silent-assassin
18-04-2011, 18:19
سلام
میگم قبل تریلر 12 دقیقه ای یه لینک دیگه هم گذاشتید
اون چیه؟
تو همین 12 دقیقه ای هست که سوار تانک و هواپیما میشیم؟
لینک hd از gametrailers نیست؟
marmolak kocholo
18-04-2011, 20:46
بچه ها این لینک تریلر 12 دقیقه ای تو کیفیت های مختلف از سایت gamespot
Senator_Offline
18-04-2011, 21:41
چقدر لفت دادن gametrailers تازه گذاشت.:13:
دانلود تریلر 12 دقیقه ای
پ.ن:یا خدا تریلر 1.77 گیگ رو دان کردم full hd یا بیت ریت 21 مگ لپ تاپم داشت منفجر میشد چه کیفیتی!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Battlefield 3
18-04-2011, 21:44
من دانلود کردم 6 ساعت طول کشید ولی ارزششو داشت
Battlefield 3
19-04-2011, 12:36
حداقل سیستم مورد نیاز بازی:
Intel Processor
-
Core 2 Duo E7300 2.66GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMD Processor
-
Athlon II X2 255 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nvidia Graphics Card
-
GeForce GTX 260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ATI Graphics Card
-
Radeon HD 4870 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAM (Memory)
-
4 GB
Hard Disk Space
-
11 GB
Direct X
-
11
sirchicco
19-04-2011, 23:47
4GB رم!!!!!
بیخیال:41:
SA.JJ.AD
20-04-2011, 06:59
4GB رم!!!!!
بیخیال:41:
فعلا زیاد جدی نگیر اینارو !! :hmm:
sima_6600
20-04-2011, 08:17
حداقل سیستم مورد نیاز بازی:
Intel Processor
-
Core 2 Duo E7300 2.66GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
AMD Processor
-
Athlon II X2 255 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nvidia Graphics Card
-
GeForce GTX 260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ATI Graphics Card
-
Radeon HD 4870 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
RAM (Memory)
-
4 GB
Hard Disk Space
-
11 GB
Direct X
-
11
:39::39::39:جوک سال 2011 بود دیگه.اخه همچین سیستمی به راحتی میتونه Crysis 2 رو اجرا کنه اخه چه به برسه به این بازی درسته فیزیک قوی داره اما به هیچ وجه از لحاظ گرافیکی قابلقیاس نیستن:10:.و اما مهم تر از همه این 4 گیگ رم :18:.تاحالا هیچ بازی 2 گیگ بیشتر نخواسته این هم شوخی باحالی بود :10:.در کل تا خود DICE تاید نکرده همش چرنده:10:
این چند روز سرعت اینترنتم خراب بود (8Kb/s دانلود:18:) و نتونستم دمو 12 Min رو نگاه کنم... ولی امروز بالاخره دانلودش کردم!:20:
خوب دمو که معلومه تکمیل شده ی تریلر های قبلی هست و به خاطر همین کمی تکراریه... ولی خوبه و میشه روش حساب کرد.
گرافیک بازی عالیه! ولی اون طور نیست که منتظر یک انقلاب یا تحول باشیم... مثل Crysis 2 هست که قویترین گرافیک رو داشت ولی آن چنان خارق العاده نبود! اما نسبت به عناوین دیگه شاهکاره! مخصوصا تخریب پذیری+ فیزیک+ نور و سایه ها...
البته شاید هنوز همون نسخه کامل نشده هست و شاید بعدا قویترم بشه!
گیم پلی هم خوبه و کاملا سری MW رو هدف گرفته!
جنگ ها سریع شروع میشن و روندی مناسب دارن.
سیستم تیر اندازی هم ظاهرا دلنشین هست (بر خلاف MoH) و حس تیراندازی رو به خوبی منتقل میکنه.
(او یارو "کثافت" هم عجب کتکی خورد!:31::21:)
صداگذاری هم عالیه و مخصوصا افکت ها خوب کار شدن.
امیدوارم موزیک زیبایی هم داشته باشه... این جا که زیاد شنیده نمیشد.
چیزی که برای من (و مطمئنا بسیاری از دوستان) مهمه مرحله های تهران هست ...واقعا منتظرم ببینم تهران رو چه شکلی در آوردن!:8::40: امیدوارم واقعا تهران باشه و مثل شهر های عراق و ... نساخته باشن!
موفق باشید.
March1987
20-04-2011, 09:51
:39::39::39:جوک سال 2011 بود دیگه.اخه همچین سیستمی به راحتی میتونه Crysis 2 رو اجرا کنه اخه چه به برسه به این بازی درسته فیزیک قوی داره اما به هیچ وجه از لحاظ گرافیکی قابلقیاس نیستن:10:.و اما مهم تر از همه این 4 گیگ رم :18:.تاحالا هیچ بازی 2 گیگ بیشتر نخواسته این هم شوخی باحالی بود :10:.در کل تا خود DICE تاید نکرده همش چرنده:10:
حق با شماست , همچین حداقل سیستمی خیلی ها رو از خرید بازی نا امید میکنه , با همچین حداقلی به هیچ وجه نمیتونه با نفوذ و سایه سنگین cod مبارزه کنه , شما در نظر بگیر سری بازی های COD به راحتی روی سیستم های مختلف اجرا میشه و دقیقا بهمین دلیل مشتری زیادی داره .
:18::18::18:یعنی چی؟
ati 4870 تازه اونم حداقلش است؟یعنی مثلا میشه با اون کارت گرافیک بازیو رو تنظیمات کم با فریم کم اجرا کرد.چون گفته حداقل سیستم مورد نیاز.اونوقت recommended هم باید احتمالا 5970 باشه:18:
ایجوری میخواد با cod رقابت کنه:41:
havas_1980
20-04-2011, 11:27
حداقل سیستم مورد نیاز بازی
از طرف سازنده ها هیچ صحبتی نشده... لطفا خبر رو درست بدین. یه ماه پیش هم همین قضیه تو این تاپیک بودش!!
چند تا سایت اومدن آنالیز کردن که چی میتونه باشه سیستم مورد نیاز بازی...حدسیاته! :thumbsdow
:18::18::18:یعنی چی؟
ati 4870 تازه اونم حداقلش است؟یعنی مثلا میشه با اون کارت گرافیک بازیو رو تنظیمات کم با فریم کم اجرا کرد.چون گفته حداقل سیستم مورد نیاز.اونوقت recommended هم باید احتمالا 5970 باشه:18:
ایجوری میخواد با cod رقابت کنه:41:
دوست عزیز این دوستمون که مشخصات گذاشته نه منبعی واسه سیستم مورد نیاز بازی داره نه با عقل و منطق جور در میاد این مشخصات!پس...کلآ پست ایشون رو جدی نگیرید تا اطلاعات دقیق از منابع معتبر ببینید که فکر نکنم تا ماه آینده مشخص بشه...
Battlefield 3
20-04-2011, 12:30
دوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
vahidgame
20-04-2011, 14:54
دوستان این سیستم پیش بینی شدس فکر کنم مثل کرایسیس 2 باشه
خب این اشتباهه دیگه! از این پیش بینی ها زیاد میاد باید صبر کرد یکی دو ماهه مونده به انتشار بازی سیستم مورد نیاز اعلام میشه
همین یه پست بی مورد باعث میشه که یه سری پست داده بشه که پای یه قضیه دیگه وسط بیاد که اصلا ربطی هم به این تاپیک نداشت و به خاطر همین الکی یه صفحه تاپیک جلو میره! خواهشا رعایت کنید و سرنوشت این تاپیک مقدس رو مثل تاپیک بعضی بازی ها دچار نکنید که 300 صفحه میرن جلو ولی یه ذره بار فنی ندارن! سعی کنید اینجا مسائل فنی رو مطرح کنید و به جای اینکه بازیو با یه بازی کوچیکتر مقایسه کنید فقط در مورد همین بازی پست بدین....
Battlefield 3
20-04-2011, 15:06
دوستان راستی اگه بخوای گرافیک یک گیگ بزاری بید رمت DDR3 باشه؟
resident_evil
20-04-2011, 18:15
اون تریلر 10 دقیقه ای رو از لایو دان کردم دیدم هرچند بیشترش تکراری بود اما واقعا ارزش بارها دیدن داره . خیلی عالی درست کردن . کاری ندارم میتونه بهترین گرافیک باشه یا نه اما بدون شک واقعی ترین گرافیک خواهد بود . کاملا حس جنگ واقعی رو منتقل میکنه حتی تو همین تریلرها . بدون شک یه شاهکار به تمام معنا خواهد بود .
الان یکیو دیدم شبکه هفت اومده بود، مثلا کارشناس گیم بود :38:
خیلی جالبه که بعد از این همه بازی جدید و قشنگ تر که جای بحث بیشتری داره ... هنوزم گیر دادن به سام ماجراجو که چقد نکته ی انحرافی داره اگه بازی کنید کافر میشید :31:
حالا کاری به این ندارم ... یه نکته ای داشت که یه کم به این بازی ربط داره.
میگفت کشورایی مثل آمریکا که میخوان با یه کشور بجنگن مثلا لبنان، قبلش میان بازیشو میدن بیرون تا افکار رو به سمت هدف خودشون بکشن ...
بنابراین آماده ی جنگ آمریکا و ایران باشید سال 2014 :31::20:
گفتم بگم که آماده باشید تا اون موقع شاید میدان نبردمون دیگه مجازی نباشه :27:
sirchicco
22-04-2011, 03:38
!!!BUG
از یه همچین بازیی یه همچین باگی واقعا جای بحث داره، هرچند Pre-Alpha باشه!!
SA3EDLORD
22-04-2011, 08:18
بنابراین آماده ی جنگ آمریکا و ایران باشید سال 2014
منتظر جنگ جهانی باید باشیم نه یه جنگ بین دو کشور!
Leon-117
22-04-2011, 08:25
خودتون دارین میگین Pre-Alpha.تا تاریخ انتشار زمان زیادی مونده،حتما این مشکلات حل میشن...
معمولآ تریلر بازیها که نمایش داده میشه اونم اگر با تاریخ منتشر شدنش فاصله زیاد داشته باشه یه سری از این مشکلات دیده میشه و چیز جدیدی نیست.مهم نسخه اصلی و نهایی بازی هست.
یعنی توی این بازی باید ایرانی ها رو هم بکشیم؟!
Leon-117
22-04-2011, 18:40
یعنی توی این بازی باید ایرانی ها رو هم بکشیم؟!
معلوم نیست....
milad_takjoo
22-04-2011, 19:45
کسی لینک فیلم از بازی تو تهران رو نداره؟
میگم حالا راسته که میگن ایرانی ها رو مثل عربها نشون دادن؟چندجا اینطور خوندم....
ولی من میگم این یک سیاست از طرف EA هست برای انتقام:دی....چون زدیم پدرشون رو با کپی برداری در آوردیم اینطور میخوان تلافی کنن:دی
البته جوانان ایرانی هم بیکار نخواهند نشست با دستان قدرتمند خود بازی را کپی کرده:دی و اینکار از صدتا فحش بدتر خواهد بود:دی
میگم حالا راسته که میگن ایرانی ها رو مثل عربها نشون دادن؟چندجا اینطور خوندم....
خیر! تریلر های نمایش داده شده در ایران نبودن کلا...
اولا این واسه دوستانی که هنوز تریلر های 12 دقیق ه ای رو دانلود نکردن .
با حجم 36 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز کی تا حالا توی ایران این ساختمون های بلند هست ؟ اینا هم خواستن یه چیز بسازن که بگن ما هم اره . . ول کنین .همینش خوبه که عرضه نداشتن بیان تحقیق کنن ایران چه جوریه بسه . اون تریلری که از ایران هم نشون داد هم ایران بنود بسه .من می خوام بدونم از کی تا به حال توی ایران اینجور ماشین ها پیدا میشه ؟
همینش خوبه که عرضه نداشتن بیان تحقیق کنن ایران چه جوریه بسه .تو تریلرهایی که تا بحال نمایش داده شده هنوز نمایی از تهران رو نشون نداده که شما داری زود قضاوت می کنی:eh:
sima_6600
23-04-2011, 14:45
دوستان یک چیزی برای من سوال شده این که هنوز حدود 50% از کل سیستم ها WINDOWS XP دارن و این که هنوز خیلی ها گرافیک قدرت مندی برای بازی با DX10 ندارن پس روی چه حسابی DICE همچین ریسک بزرگی کرده که بازی رو برای DX10 و DX11 منتشر میکنه و کلا 9 رو بیخیال شدن و یا شاید انفدر موتور بازی بهینه شده که به حداقل سیستم میتونه اجرا بشه نظر شما چیه :31:
دوستان یک چیزی برای من سوال شده این که هنوز حدود 50% از کل سیستم ها WINDOWS XP دارن و این که هنوز خیلی ها گرافیک قدرت مندی برای بازی با DX10 ندارن پس روی چه حسابی DICE همچین ریسک بزرگی کرده که بازی رو برای DX10 و DX11 منتشر میکنه و کلا 9 رو بیخیال شدن و یا شاید انفدر موتور بازی بهینه شده که به حداقل سیستم میتونه اجرا بشه نظر شما چیه همون کاری رو که با Just Cause 2 کردن دیگه! احتمالا دیدن با DX9 نمیتونن زیاد قوی جلو برن...
دادا سیما بابا ملت (گیمراش) دیگه الان سون تو قلعه طاعون هم اومده و گرافیک های آنبرد هم از 2 - 3 سال پیش دیگه dx10 شدن ..... حداقل اونور که اینطوره .....
Masoud King
24-04-2011, 09:46
دو اسکن جدید از پیش نمایش بازی»
Bobby Sands
24-04-2011, 13:21
تو این تریلر 12 دقیقه ای بازی آخرش میگه
All units this net, be advised a catastrophic earthquake event in Iran is affecting all operational capability in the Iran/Iraq region
خدا بخیر کنه! یعنی یه زلزله میاد تو ایران کل منطقه کن فیکون میشه! :18:
Bobby Sands
24-04-2011, 13:40
آقا یه سوتی تو این تریلره دیدم .
البته چون انتظار من با دیدن این تریلر از این بازی رفته بالا ، بنظرم سوتی اومد ، ولی اگه بازیه دیگه ای بود شاید خیلی هم طبیعی می بود :31:
تو اون قسمتی که میرن رو پشت بوم اون تک تیر اندازه رو بزنن. اگه دقت کرده باشین روی دوش سرجوخه یک دونه راکت اندازه AT-4 هست ، که همونو میده به شما که شما باهاش بزنین. اما وقتی اونو میده به شما از پشتش که نگاه میکنین میبینین دوباره یه دونه راکت اندازه دیگه هم داره . یعنی یه دونه یهو میشه دوتا!!
گفتم شاید این اصلا سوتی برای یه بازی بحساب نیاد اما بنظرم برای یک همچین بازیی با این درجه واقعیت و گرافیک باید به این چیزا هم دقت کنن :20:
نظر شما چیه؟
البته چون انتظار من با دیدن این تریلر از این بازی رفته بالا ، بنظرم سوتی اومد ، ولی اگه بازیه دیگه ای بود شاید خیلی هم طبیعی می بود :31:
تو اون قسمتی که میرن رو پشت بوم اون تک تیر اندازه رو بزنن. اگه دقت کرده باشین روی دوش سرجوخه یک دونه راکت اندازه AT-4 هست ، که همونو میده به شما که شما باهاش بزنین. اما وقتی اونو میده به شما از پشتش که نگاه میکنین میبینین دوباره یه دونه راکت اندازه دیگه هم داره . یعنی یه دونه یهو میشه دوتا!!
گفتم شاید این اصلا سوتی برای یه بازی بحساب نیاد اما بنظرم برای یک همچین بازیی با این درجه واقعیت و گرافیک باید به این چیزا هم دقت کنن :20:
نظر شما چیه؟
درست میگی.اولش یه دونه داشت ولی وقتی به طرف میخواد بده دو تا میشه که اون یکی اونور کوله پشتیشه
درست میگی.اولش یه دونه داشت ولی وقتی به طرف میخواد بده دو تا میشه که اون یکی اونور کوله پشتیشه
نظر شما چیه؟
سوتی کدومه برادر!
اشتباه میکنین
اگه منظورتون این صحنه هستش باید یکم دقت کنین:
با یکم دقت میتونین سر اون یکی راکت انداز رو ببینین
بروبچه ای تیم رو دست کم گرفتینا! :31:
شرمنده عکسا کم کیفیت بود !
SA.JJ.AD
24-04-2011, 15:21
نظر شما چیه؟
درسته !! :13: من که به شخصه متوجه نشده بودم !!:31:
سوتی کدومه برادر!
اشتباه میکنین
اگه منظورتون این صحنه هستش باید یکم دقت کنین:
با یکم دقت میتونین سر اون یکی راکت انداز رو ببینین
بروبچه ای تیم رو دست کم گرفتینا! :31:
شرمنده عکسا کم کیفیت بود !
دوست عزیز یه بار اون تریلرو از اول ببینید متوجه منظور این دوستمون میشید !! :31:اصلا از اون در که میان بیرون 1کی داره !! و اونجا که داره سینه خیز میره هم یکی داره اما اینجا که میرسن میشه 2 تا :13::31:
درسته !! :13: من که به شخصه متوجه نشده بودم !! افرین :31:
دوست عزیز یه بار اون تریلرو از اول ببینید متوجه منظور این دوستمون میشید !! :31:اصلا از اون در که میان بیرون 1کی داره !! و اونجا که داره سینه خیز میره هم یکی داره اما اینجا که میرسن میشه 2 تا :13::31:
ای بابا،اومدم سوتی بچه ها رو بگیرم، خودم سوتی دادم:tongue:
آره درسته، اولش یه دونه داره بعد میشه دوتا
ای بابا،اومدم سوتی بچه ها رو بگیرم، خودم سوتی دادم:tongue:
آره درسته، اولش یه دونه داره بعد میشه دوتا
با یه کم دقت میتونی سر اون یکی راکت اندازو نبینی:20:
SIMON137
25-04-2011, 01:31
تو این تریلره یه جاییش بود به نظرم فارسی حرف زد ، درسته ؟
بستگی داره ایران رو چطور در بازی گنجونده باشه ، هدف بد باشه میریم تو کار کرک و تبلیغات ضد ، خوب باشه ، مثل نسخه های قبلیش اورجینال می گیرم :دی
hoomi_gta
25-04-2011, 08:20
یعنی با dx9 اجرا نمیشه بازی؟ باید برم کارت گرافیک بخرم :(
vahidgame
25-04-2011, 12:06
یعنی با dx9 اجرا نمیشه بازی؟ باید برم کارت گرافیک بخرم :(
بله فقط از dx10 و dx11 پشتیبانی می کنه
روی ویندوز xp هم اجرا نمیشه
hoomi_gta
25-04-2011, 12:39
یکباره بگن باید بریم کنسول بخریم دیگه! کلی دپ شدم
havas_1980
25-04-2011, 20:43
حدودا 50 تا پست رو مجبور شدم پاک کنم. از بحث تحریم - که کاملا بیمعنیه تو مملکت ما - بگیرین تا اینجای کار. البته یه بحث 6 پسته هم سر تریلر بود که ایرادی بهش وارد ندیدم. هر چی باشه بحثی بودش اما اگه از 6 پست میزد بالاتر اره, بقیه اش پاک میشد. کسی نمیگه بحث نکنین. بحث بکنین ولی دیگه یه اعتدالی در حرفاتون باشه و بحث رو خیلی به حاشیه ها نکشونین. در حدی صحبت بکنین که جای صحبت در اون مورد وجود داشته باشه. چیزی که نتیجه داشته باشه. اظهار نظر سیاسی هم توش نباشه. حالا چه میخواد مثبت باشه و چه منفی...
در این بین تعدادی از دوستان اصلا توجهی به اطلاعاتی که از بازی منتشر میشه ندارن و فقط سطحی از رو این موارد رد میشن و مواردی غیر واقعی رو بیان میکنن و غرق در شایعات میشن. در این تاپیک هم صحبتش تا به اینجای کار زیاد بود... اما مثلا خیلی من خیلی خوشم اومد که کسی میاد قشنگ نگاه دقیق میندازه که آره زلزله ایی تو ایران باعث اون اتفاق میشه... جای تشویق داره... نقطه مقابلش اینه که طرف میگه خاک تو سرشون که ایران رو اینطوری نشون دادن!! دیگه خیلی تابلو بود که تو این تریلر ایران رو نشون نداد!... ای کاش دوستان دقت بیشتری داشته باشن در این موارد.
مرسی!
mohammad_twe
25-04-2011, 23:49
وجود اسلحه خیبر ساخت ایران در بازی!
باید منتظر جت هایی هم که ایران استفاده میکنه تو بازی باشیم , همینطور موشک های زمین به زمین !
البته این اسلحه که ساخت کشور هست یه جورایی تقلید از اسلحه های روسی هست !
SIMON137
25-04-2011, 23:52
دوستان توی دقیقه 1:50 تریلر ، به نظرم یه صدایی میگه "آقا ، چه اتفاقی افتاده" ؟ :دی آیا توهم زده ام ؟ :دی
به نظرم گرافیک مطلوب و گیم پلی نرمی داره
hormozan m
26-04-2011, 00:03
دوستان توی دقیقه 1:50 تریلر ، به نظرم یه صدایی میگه "آقا ، چه اتفاقی افتاده" ؟ :دی آیا توهم زده ام ؟ :دی
به نظرم گرافیک مطلوب و گیم پلی نرمی داره
نه توهم نزدی درسته !:31:
یک چیز جالب آخر تریلر قبل از زلزله که میره پشت تیربار ماشینه ! وقتی تیر میزنه تیر های تیر باره تکون نمیخوره!:27:
درسته میگه!!! چه نکاتی که از این تریلر 12 دقیقه ای معلوم نشد:31:
سلام
چشام گرد شد 39 صفحه رو خوندم یه جا.ولی حال داد مخصوصا عکس اولو که دیدم حال کردم با طرح لباسشون اخه لباس منم تو ارتش از همین طرحه. به اون دوستمونم که گفت لباس ارتش ایران له هس بگم که انگار ندیدی لباسای جدیدو که 3 ساله داره توی تیپ های بوشهرو بندر استفاده میشه ببینی دهنت اب میفته.
میگم این قضیه زلزله چیه ؟ از خودتون در اوردین یا راسته؟
یعنی تهران زلزله میاد و تروریستا میریزن تهرانو میگیرن و ارتش امریکا میاد کمک؟
ولی احتمالا یه عملیات مخفی بیشتر نباشه توی تهران.
راستی در مورد سیستم فک کنم هر سیستمی کرایسیسو بکشه اینو هم میکشه دیگه.(هم سطحن گرافیک این دو بازی. نیس؟)
راستی در مورد سیستم فک کنم هر سیستمی کرایسیسو بکشه اینو هم میکشه دیگه.(هم سطحن گرافیک این دو بازی. نیس؟)
هیچ دلیلی نداره که هر سیستمی که کرایسیس 2 رو اجرا کرده این بازی رو هم اجرا کنه به دلیل اینکه موتور گرافیکیه بازیها با هم بسیار متفاوت از هم هستن.شاید واقع بین باشیم CryEngine 3 در برابر Frostbite 2 کمی ضعیفتر به نظر بیاد!البته بهتره تا زمان عرضه ی بازی صبر کنیم و ببینیم واقعآ این گرافیکی که تو تریلرها نشون داده میشه تا چه حد به واقعیت نزدیکه!
alil1369
27-04-2011, 13:58
چطوری میشه ورژن کارت رو چک کرد که کدوم ورژن رو ساپورت میکنه ! Direct X 10 یا 11 ؟؟؟؟؟؟
SA.JJ.AD
27-04-2011, 14:15
چطوری میشه ورژن کارت رو چک کرد که کدوم ورژن رو ساپورت میکنه ! Direct X 10 یا 11 ؟؟؟؟؟؟
از مشخصات کارتتون دیگه !!:31:
.
در غیر اینصورت :
در run تایپ کنید : Dxdiag
و
بعدش وقتی به تب display برید میتونید ببیینید که از کدوم ورژن ساپورت میکنه و سایر مشخصات ... !! :46:
alil1369
27-04-2011, 15:35
مرسی DirectX 11 بود
marmolak kocholo
27-04-2011, 19:21
بچه ها می خوام برای بالاتر بردن سطح تاپیک و شروع بحث های نسبتا تخصصی یک سری مطلب بزارم که شامل اسلحه ها، وسایل نقلیه، کلاس های بازی و ... میشه!
تمام مطالب هم برگرفته از وبلاگ BF3blog هست.
تو اولین پست می خوام در مورد سلاح های داخل بازی صحبت کنیم که خودش به چند دسته ی اسنایپ، کلت، ماشین گان ها، شات گان ها و ... هست.
باید اینو هم اضافه کنم هیچ اطلاعاتی در مورد سلاح های بازی داده نشده و سلاح های زیر فقط از روی احتمالات و با توجه به نسخه های قبلی گذاشته شده
--------------
Battlefield 3 Assault Rifles
طبق گفته ی این وبلاگ احتمال میره این دسته از سلاح ها بیشترشون از نسخه های قبلی بتلفیلد باشن البته بدون شک با اضافات...
M16A2
همون طور که می دونید این سلاح از بعد بتلفیلد 2 وارد این سری شد که اسلحه ی پیشفرض هم حساب میومد.
HK 416
اسلحه ی بعدی HK 416 هست که انتظار میره به جای US M4 و M16 برای نیروهای امریکایی قرار بگیره، این
این اسحله در BC1 و BC2 هم بود و احتمال زیاد میره که در BF3 هم شاهد این اسلحه باشیم
قابل ذکر هست که این اسلحه در سراسر دنیا برای جایگزینی M16/M4 استفاده میشه
FN2000
FN2000 اسلحه است که در BF2 قابل آنلاک شدن بود و انتظار میره که در این نسخه هم یکی از اسلحه ها قابل آنلاک باشه، این اسلحه ساخت بلژیک هست که در بسیاری از کشورهای اروپایی استفاده میشه.
Steyr Aug
اسلحه ی Steyr Aug اولین بازی در BC1 و BC2 وارد این سری شد و شایعه شده یکی از اسلحه ی اصلی تو این کلاس خواهد بود یا حداقل یکی از سلاح های قابل آنلاک.
این اسحه ساخت کشور اتریش هست و در سراسر دنیا در حال استفاده است
AEK-971
این اسلحه که نوع جدید AK-47 است سلاح اصلی ارتش روسیه محسوب میشه و در نسخه های BF2, BC1, BC2 شاهد این اسلحه بودیم، همچنین انتظار میره این اسلحه، سلاح اصلی نیروهای مخالف تو بازی باشه(روسیه و/یا کشورهای خاورمیانه)
امیدوارم مطالب مفید بوده باشه قسمت بعدی در مورد سلاح های اسنایپ خواهد بود...
marmolak kocholo
27-04-2011, 19:53
تو پست قبلی در مورد سلاح های Assault صحبت شد و همون طور که گفتم تو این پست می خوام در مورد سلاح های Snipe بحث کنیم...
--------------------
Battlefield 3 Sniper Rifles
این نوع سلاح ها شامل تفنگ هایی می باشند که هم اکنون در ارتش های مختلف سراسر دنیا در حال استفاده هستند!
M24
اولین اسلحه M24 هست که برای اولین بار BF2 و به دنبال اون در BC1 و BC2 وارد بازی شد و انتظار میره سلاح اصلی تک تیراندازهای آمریکایی در بازی BF3 باشه.
M24 حدود 20 سال هست که سلاح اصلی اسنایپرهای ارتش آمریکا محسوب میشه
M95
M95 اسلحه ی تک تیرانداز با کالیبر بالا هستش که برای مسافت های زیاد و نفوذ به زره استفاده میشه
در بسیاری از سری های BF شاهد این سلاح بودیم و در این نسخه نیز جزو سلاح های بازشدنی در بازی خواهد بود
Type 88
Type 88 یک سلاح نیمه اتوماتیک ساخت چین هست که در سال 1988 توسط چینی ها معرفی شد و تا به الآن نیز از این سلاح استفاده می شود.
این اسلحه در چند نسخه ی BF گذاشته شده بود و قراره در این نسخه نیز شاهد این سلاح باشیم.
SV 98
اسلحه ی SV 88 مخفف Snaiperskaya Vintovka ساخت کشور روسیه در سال 1998 معرفی شد و سلاح اصلی تک تیراندازان روسی هست، در دو نسخه ی BC1 و BC2 شاهد این اسلحه بودیم و انتظار میره این اسلحه در BF3 هم حضور داشته باشه.
این قسمت هم به پایان رسید، قسمت بعدی در مورد سلاح های ماشین گان خواهد بود.
marmolak kocholo
28-04-2011, 21:14
سلام دوستان عزیز قسمت سوم رو می خوام شروع کنم که در مورد ماشین گان هست امیدوارم مطالب تا به الان مفید بوده باشه(در ضمن ممنون بابت تشکرها)
Battlefield 3 Machine Guns
M249
سلاح M249 که با نام (SAW (Squad Automatic Weapon هم شناخته میشه، میشه گفت جزو ماشین گان های سبک محصوب میشه که در سال 1984 معرفی شد و تا الآن نیز سلاح اصلی سری لایت ماشین گان ها در ارتش آمریکا هست و قراره اونو در BF3 ببینیم!
PKM
سلاح معروف و روسی PKM که در سال 1960 معرفی شد به طور گسترده ای در جهان مورد استفاده قرار گرفت و هنوز هم ارتش روسیه از این اسلحه استفاده می کنه، این سلاح انتظار میره جزو سلاح های
(LMG (Light Machine Guns در نیروهای خاورمیانه یا/و روسیه در BattleField 3 باشه.
Type 88 LMG
Type 88 LMG که با نام QJY 88 هم شناخته میشه ساخ کشور چین هست که در سال 1988 معرفی شد و تا امروز نیز کشورهای مختلف در حال استفاده از این سلاح هستند. Type 88 LMG تو چند قسمت از سری Battlefield بود و دوباره نیز قرار هست در BF3 قرار داده بشه.
MG36
MG36 لایت ماشین گانی هست که بر پایه ی سلاح معروف G36 که در رده ی سلاح های assault قرار داره، ساخته شده که بیشتر در درگیری های سنگین و برای افزایش تخریب با دقت بالا به کار میره.
این سلاح در BF:BC2 وجود داشته و انتظار میره جزو سلاح های بازشدنی در BF3 قرار داده بشه...
خوب این قسمت هم به پایان رسید، قسمت بعدی در مورد ساب ماشین گان ها(SMGs) خواهد بود.
--------------
بچه ها یه چیزی، اصلا مربوط به تاپیک نمیشه.
در مورد این "نخستین نمایشگاه بازی های رایانه ای" لازم نیست تاپیکی برای اطلاع رسانی زده بشه؟ من امروز از صبح اونجا بودم و تقریبا الانا رسیدم(قراره تو این 5 روز کلا اونجا چادر بزنیم:31:)، چندتا از رفقا هم اونجا قرفه دارن:31: سوالی، چیزی در این مورد بود تو پروفایل یا به صورت پیغام خصوصی با من در میون بزارید، یا بگید یه تاپیکی درست کنیم...
گفتم شاید خواستید برخی موارد دیگشو از روی منبع بخونید .......
marmolak kocholo
28-04-2011, 22:40
گفتم شاید خواستید برخی موارد دیگشو از روی منبع بخونید .......
اتفاقا همین الان هومان گفت لینک رو هم بزارم اومدم بزارم دیدم....،(با توجه به این که من پست تو پست اول هم گفته بودم...) کلا تلپاتی داریدااا....(چه جالب!!)
خوب دوستان ادامه می دیم، این پست در مورد سلاح های ساب ماشین گان میشه.
Battlefield 3 SMGs Guns
تنوع این سری از سلاح ها از لحاظ محبوبیت نسب به سایر اسلحه ها بیشتره و انتظار میره سلاح های این نسخه بر پایه ی سلاح های معروف نسخه ی قبل باشه...
UMP-45
UMP-45 که مخفف "Universal Machine Pistol" ساخت کشور آلمان می باشد که به طور گسترده به عنوان یک ساب ماشین گان در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت، که جزو سلاح های محبوب نیروهای پلیس و ضد تروریست نیز به حساب میاد. این اسلحه تو نسخه ی های مختلف BF وجود داشته و ما در BF3 هم شاهد آن خواهیم بود.
AKS 74U
AKS 74U برپایه ی AK-47 با لوله ای کوتاه تر و فیزیک کوچکتر ساخته شده که جزو سلاح اصلی از دسته ی carbine در بین نیروهای ویژه ی روسیه هست. این سلاح اولین بار در BF2 و در ادامه برای دو نسخه ی سری BC وارد بازی شد و در BF3 نیز جزو سلاح های اصلی نیروهای روسی یا/و خاورمیانه است.
FN SCAR-L
سلاح FN SCAR-L ،اسلحه ی کم صدا و کاملا خودکاری هست که اولین بار در نیروهای ویژه در بازی BF2 وارد این سری شد و در ادامه نیز ما در دو نسخه ی BC شاهد این اسلحه بودیم و انتظار میره در BF3 هم این اسلحه رو ببینیم.
UZI
سلاح معروف UZI، ساخت کشور اسرائیل معرفی شده در سال 1950، یکی از محبوب ترین اسلحه ها بین هر دو گروه جنایتکاران و مجریان قانون در سراسر دنیا به حساب میاد، این اسلحه به عنوان یک سلاح بازشدنی در چند نسخه ی BF وجود داشت و انتظار میره که شاهد اون تو این نسخه هم باشیم...
این قسمت هم به پایان رسید، امیدوارم تا به اینجا خسته نشده باشید، سعی می کنم سلاح های کلت و شات گان رو تو یک پست بدم که بعد وارد بحث شیرین وسایل نقلیه از جمله تانک و جت و هلیکوپنر و ... تو بازی بشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
hosein ati
29-04-2011, 21:33
سلام لطفا بگید چند روز به انتشار رسمی بازی مونده؟
ببخشید اگه سرچ نکردم.
سلام
کسی لینک تریلر 1.07 گیگی Battlefield 3 که 12 دقیقه هست رو نداره؟
سلام
کسی لینک تریلر 1.07 گیگی Battlefield 3 که 12 دقیقه هست رو نداره؟
لینک دانلود مسقیم با حجم 1.77 گیگ!!!
SA.JJ.AD
03-05-2011, 16:42
3 تا والپیپر زیبا از این بازی :8:
با رزولیشن : 1920.1080
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:20:
Senator_Offline
08-05-2011, 11:11
پ.ن :دوستان شرمنده :11:خبر رو کامل نخونده بودم سیستم زیر سیستم پیشنهادی است هنوز به صورت رسمی اعلام نشده.
taghdirrr
08-05-2011, 11:23
اونقدرا هم سیستم بالایی نمیخاد.
البته بستگی داره با چه جزیاتی بازی کنیم.
اکثرا سیستم پیشنهادی رو برای رزولیشن 720p قرار میدن.
FOURTH RETURN
08-05-2011, 12:56
این بازی اومده؟
hoomi_gta
08-05-2011, 13:01
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or AMD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ATI card.
پس روی Directx 10 هم اجرا میشه؟
پس روی Directx 10 هم اجرا میشه؟
بله...اجرا میشه
CATALONIA
08-05-2011, 16:37
اون چيزي كه در سايت بالا اعلام شده سيستم قطعي بازي نيست .. فقط سيستم پيشنهادي است !
Battlefield 3
08-05-2011, 18:40
پ.ن :دوستان شرمنده :11:خبر رو کامل نخونده بودم سیستم زیر سیستم پیشنهادی است هنوز به صورت رسمی اعلام نشده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این سیستمی هست که خوده DICE گفته
سلام
این سیستم شبیه به سیستم مورد نیاز کرایسیس 2 هست که! نیست؟
البته من هنوز اعتقاد دارم با هرچی کرایسیس 2 رو تونستی بازی کنی با همون سیستم هم میشه این بازی رو رفت.
hoomi_gta
10-05-2011, 12:40
به نظرتون راهی پیدا میشه که روی ایکس پی هم اجرا بشه؟
Big-Boss
10-05-2011, 13:14
از کارهای این EA کسی سر در نمیاره.
این همه هزینه و کیفیت بالا برای Battlefield خرج میکنه ولی حاضر نیست IP محبوب MOH رو یه تکون اساسی بده،کی به کیه همین رو اسمش بزاره MOH NextGen بده بیرون.
Big-Boss
10-05-2011, 13:14
این همه هزینه و کیفیت بالا برای Battlefield خرج میکنه ولی حاضر نیست IP محبوب MOH رو یه تکون اساسی بده،کی به کیه همین رو اسمش بزاره MOH NextGen بده بیرون.
مگه کشکه :31: بتل فیلد از مدال خیلی قشنگتر و پر طرفدار تره واسه همین بیشتر ساپورتش میکنه.
مطمئنن اگر MOH بعدی در کار باشه خیلی بهتر از شماره قبلش میاد.این رویه تو گیم و شرکتهاشون همیشه بوده(البته استثناء هم هست که پس رفت داشته)ولی EA کارش درسته به نظرم...
pooriya_hp
10-05-2011, 15:32
MOH که شاهکار بود ...
واقعا بازی زیبایی هست !!
یادش بخیر تو ps1 :41:
MOH اولین بازی تو سبک FPS بود ، نه ؟
----------
بچه ها این bf3 امکان داره با update جدید x360 عرضه بشه ؟
SA.JJ.AD
10-05-2011, 15:44
مگه کشکه :31: بتل فیلد از مدال خیلی قشنگتر و پر طرفدار تره واسه همین بیشتر ساپورتش میکنه.
اون موقع که moh داشت سروری میکرد تو سبکش - اصلا cod و bf اسسمشونم کسی نشنیده بود :13:حالا برا ما یلی شدن این تازه وارد ها :31:
.
یادش بخیر که moh 1.2 و یه بازی اول شخص شبیه ساز دیگه رو تو یه سی دی فشرده کرده بودن رو تهیه کرده بودم :31: و اون مرحله ی اخر مسخره که سگ ها rpg میزدن :18::hmm:
+
:27:
منم با moh خاطراتی داشتم.یادش بخیر.
ولی الان واقعا از بازی هایی مثل cod عقب مونده
ALI&SOAP
12-05-2011, 22:03
سلام با این سیستم می تونم اجراش کنم:
cpu dual-core E5300 2.60ghz
vga:9500 gt 1gb
ram:2gb
directx:11
SA.JJ.AD
12-05-2011, 22:50
سلام با این سیستم می تونم اجراش کنم:
اینو در نظر داشته باشید که کارت 9500 نهایتا از دایرایکس 10.1 پشتیبانی میکنه :31:
pooriya_hp
12-05-2011, 22:57
برای اجرای بازی در حالت High قطعا با افت فریم مواجه میشید !!
-------
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )
ALI&SOAP
13-05-2011, 12:00
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )[/QUOTE]
مگه اشکالی داره ؟ (برا سیستم من bit-64 خوب نیس؟)
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
چیکار کنم افت فریم کم بشه؟
SA.JJ.AD
13-05-2011, 15:04
اما شما چرا روی این سیستم ویندوز 64بیتی نصب کرده اید ؟ ( از عزیزان معذرت میخوام بدلیل سوال انحرافی )
مگه اشکالی داره ؟ (برا سیستم من bit-64 خوب نیس؟)
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
چیکار کنم افت فریم کم بشه؟[/QUOTE]
دوست عزیز شما یه سر به تالار سخت افزار بزن . اینجا جاش نیست :10:فقط اینو بگم که برا استفاده ی درست وحسابی از ویندوز 64 بیتی ! حداقلش باید 4 گیگ رم داشته باشید !!
.
برای حل مشکل افت فریم هم راهی به جز ارتقای سخت افزاری ندارید :20:
ALI&SOAP
13-05-2011, 15:53
برا استفاده ی درست وحسابی از ویندوز 64 بیتی ! حداقلش باید 4 گیگ رم داشته باشید
.
برای حل مشکل افت فریم هم راهی به جز ارتقای سخت افزاری ندارید :20:[/QUOTE]
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم :31::31:)
ALI&SOAP
13-05-2011, 19:48
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم :31::31:)[/QUOTE]
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رو medium میتونم خوب اجراش کنم؟(البته اگه بودجه لب تاپ جور بشه که این سیستمو پرت میزنم :31::31:)
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
آره روی medium جواب میده
vahidgame
16-05-2011, 04:07
یه سایت لیست وسایل نقلیه بازی رو با عکس گذاشته خیلی جالبه حتما ببینید:
چون عکس زیاد داره دیگه دونه دونه اینجا نذاشتم که شلوغ نشه و اونایی که نمی خوان نبینن...
عکس اون وسایل نقلیه توی دنیای واقعی هم گذاشته شده که اینم جالبه
Hamid Hamid
16-05-2011, 09:41
چقدر Vehicle و هواپيما و هلي كوپتر داره !! يعني اينا رو ما همه رو سوار ميشيم؟
دستشون درد نكنه ... خيلي تنوع گذاشتن تو بازي ... همه اينا رو در نظر بگيريد + حضور در تهران !! : دي
mohammad_twe
16-05-2011, 11:42
DICE به دنباله دوبلرهای فارس برای BF3
male actors with strong acting ability and credits in Film, TV and Theatre,” for the roles of American Marines 20-35, Russian Special Agents 25-40, and Persian/Farsi Speakers 35-60.
Dice دونبال 35 تا 60 نفر سخنگو ( دوبلر؟ ) فارسی برای بازی BF3 میگرده .
همینطور دارن از MOTION CAPTURE هم تو بازی استفاده میکنن.
منبع :
----------------------
اماتور هام میتونن برن؟؟
از همه تست میگیرن ..
SA3EDLORD
16-05-2011, 11:47
اماتور هام میتونن برن؟؟
Davood_titan
16-05-2011, 11:59
[QUOTE=mohammad_twe;6100251]
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------
تو امریکا که افراد فارسی زبان زیاده
[QUOTE=mohammad_twe;6100251]
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید----------------------
تو امریکا که افراد فارسی زبان زیاده
DICE استودیو بازی سازی از سوئد هست !
SIMON137
16-05-2011, 13:31
مشخص نکرده این تعداد مرد هستن زن هستن چجوریاس ؟
اگه پول بلیط در بیاد بریم. جدا!
ALI&SOAP
16-05-2011, 15:25
خدا کنه از دوبلرای حرفه ای استفاده کنن ولی بعیید می دونم :41:
amaranth_silent
16-05-2011, 18:19
امروز صحنه هایی از تریلر بازیو دیدم باید بگم .......معذرت میخوام.... ......شم ریزان بود:18:
Little Sparrow
16-05-2011, 18:25
دوستان یه مپ مولتی پلیر تو تهران داره یا اینکه یه مرحله Singleplayer جدا تو تهران داره؟
amaranth_silent
16-05-2011, 18:29
احتمالا باید جای تروریستهای محترم صحبت کنید :27:
SA3EDLORD
16-05-2011, 18:33
اخه اینا از دوبله به ایرانی چی میفهمن؟
مگه اون یارو که تست میگیره ایرانی باشه..........فکر کنم!
جدی جدی خیلی خوبه!
ای کاش از طریق آنلاین تست بگیرن . اون موقع 10000 نفر میرن تست میدم . صدای هر کی خشن تر بود و به فرمانده ای تروریستی چیزی میخورد و انتخاب میکرد.
نمیشه اینو یه طوری به dice بگیم ؟ :دی
pooriya_hp
16-05-2011, 19:07
اخه اینا از دوبله به ایرانی چی میفهمن؟
مگه اون یارو که تست میگیره ایرانی باشه..........فکر کنم!
اگه شخص دوبله کننده ایرانی باشه واقعا عالی میشه ، که به احتمال زیاد ایرانی هم هست !!
ولی به احتمال زیاد فقط چند تکه فارسی صحبت می کنند !!
Little Sparrow
16-05-2011, 19:21
دوستان یه مپ مولتی پلیر تو تهران داره یا اینکه یه مرحله Singleplayer جدا تو تهران داره؟
دوستان؟نمیدانید؟
SIMON137
16-05-2011, 19:29
اگه شخص دوبله کننده ایرانی باشه واقعا عالی میشه ، که به احتمال زیاد ایرانی هم هست !!
ولی به احتمال زیاد فقط چند تکه فارسی صحبت می کنند !!
حداقل 20 نفر می خوان ، 20 نفر برای چند تکه ؟ :دی
ای کاش از طریق آنلاین تست بگیرن . اون موقع 10000 نفر میرن تست میدم . صدای هر کی خشن تر بود و به فرمانده ای تروریستی چیزی میخورد و انتخاب میکرد.
نمیشه اینو یه طوری به dice بگیم ؟ :دی
فقط که که صدا نیست! اون واسه عهد بوق بود که صدا می زاشتن! حالا طرز حرکت صورت و لب ها هم با موشن کپچر هاشون می گیرن.
احتمالا دوبلر افغانی بیارن
amaranth_silent
16-05-2011, 20:09
فقط که که صدا نیست! اون واسه عهد بوق بود که صدا می زاشتن! حالا طرز حرکت صورت و لب ها هم با موشن کپچر هاشون می گیرن.
حالا چرا از افغانستان؟؟؟
چون دوبلر ایرانی که نمیره اونور آب که. اگرم بره دوبلر نیست! نمونش این همه فیلم های دوبله شده.
ALI&SOAP
16-05-2011, 20:52
اونطور که افتضاح میشه مث moh 2010:41:
راست میگید حواسم به این نبود.
به نظرم از دوبلرای gem و pmc استفاده کنند . مخصوصا pmc دوبلراش خیلی حرفه این. مثل فارسی 1 مضخرف و بی احساس دوبله نمیکنند . آدم باید توی جنگ احساس داشته باشه
میگم حالا به جای دوبلر از دولبر استفاده نکنند خوبه :دی
حالا چرا گیر دادین به دوبلرای این بازی .ازخود بازی خبر جدیدی منتشر نشده؟
Little Sparrow
17-05-2011, 08:49
هرکی الان پرسیده بود 100 نفری ریخته بودین جواب میدادین.ما یه بار یه سوال پرسیدیم.
حالا چرا از افغانستان؟؟؟
چون ارزون تره و موجودتر
Alex Fera
18-05-2011, 13:14
خوب حالا چرا میزنی حتما پستت رو بچه ها ندیدن...........
توی Singleplayer مرحله جدا داره توی تهران...........
ALI&SOAP
21-05-2011, 11:37
خبر جدیدی از بازی نیومده؟
دیگه این قدر این تریلرا رو نگا کردم دیونه شدم
p30worldapm
21-05-2011, 23:09
کسی می دونه داستانش چیه؟ اینا چرا اومدن تو ایران؟ کجاییند؟ آمریکاییند؟ آمریکایی ها بی خود کردن اومدن تو ایران!:angry: می خوان چی کار کنن؟ بی خود می کنن می خوان تهران رو بگیرن!
March1987
21-05-2011, 23:44
کسی می دونه داستانش چیه؟ اینا چرا اومدن تو ایران؟ کجاییند؟ آمریکاییند؟ آمریکایی ها بی خود کردن اومدن تو ایران!:angry: می خوان چی کار کنن؟ بی خود می کنن می خوان تهران رو بگیرن!
متاسفم اما ناراحتی شما هیچ تاثیری نداره , شما نگاه کن بیشتر بازیهای اکشن شبیه این پهنه جغرافیایی وسیعی دارند اروپا , آفریقا و مخصوصا روسیه ( آیا روسیه این بازیها رو تحریم میکنه ؟ ) اما من ندیدم کسی مثل ایرانیها دچار جو گیری خط و نشون بکشه .
sima_6600
22-05-2011, 07:06
متاسفم اما ناراحتی شما هیچ تاثیری نداره , شما نگاه کن بیشتر بازیهای اکشن شبیه این پهنه جغرافیایی وسیعی دارند اروپا , آفریقا و مخصوصا روسیه ( آیا روسیه این بازیها رو تحریم میکنه ؟ ) اما من ندیدم کسی مثل ایرانیها دچار جو گیری خط و نشون بکشه .
دمت گرم :10:.اره ایرانی جماعت فقط بدون دلیل دفاع میکنه حتی اگه حق با ما هم نباشه باز میگه مرغ یک پا داره:31:.فعلا که داستان بازی مشخص نیست اما هر چی هست تو بازی ایران نقش اساسی داره و فک کنم فته گر باشه:31:.اما در کل من با جنگ واقعی زیاد حال نمیکنم چون ادم های زیادی میمیرن اما مجازی باشه مشکلی نیست :31:.
SA3EDLORD
22-05-2011, 08:28
اره ایرانی جماعت فقط بدون دلیل دفاع میکنه حتی اگه حق با ما هم نباشه باز میگه مرغ یک پا داره
طبیعیه..............بخاطر مسائل سیاسی بین ایران و امریکا و اینکه هر روز یه چیز میشنویم .......درسته که دروغه ولی خودش یه حس بدی میده به ادم.....دست خودمون نیست!
Killzone2
22-05-2011, 08:47
دوستان خواهشا یه نکته ای رو رعایت کنین!
یک سری بحث های انحرافی اینجا زیاد شده متاسفانه که باعث شده خیلی از دوستان نتونن اطلاعات بازی رو بدست بیارن و یا میان یک سری تصویر و ویدئو از بازی ببینن با این نوع گفتگو ها مواجه میشن که جالب نیست این که قسمتی از لوکیشن بازی تو ایران هست چند صفحه ای درباره اش بحث فراوان شده بود و حتی منجر به پاک شدن بسیاری از پست ها گردید که تعدادی از دوستان هم اعتراض کردند سر این قضیه که چرا به یک مبحث های بیخود گیر میدن پس از شما دوستان گرامی و محترم درخواست دارم تا بحث هایی که نتیجه ای نداره یا برای تاپیک مفید نیست رو کنار بذارن و این مسائل ایران و ... دیگه بحث نکنید که بشود خبری قرار داد.
خودتون توجه بکنید تو هر 6 صفحه یک خبر مفید هست و بقیه هیچ! این کمی باعث میشه تا بحث حاشیه ای پیش بیاد و همچنین از مدیریت و ناظرین درخواست دارم تا پست های بی مورد رو پاک کنن که موجب بی نظمی در تاپیک نشه! حتی خیلی از دوستان هم این نکته رو بهش اشاره کرده بودند گویا باز هم این بحث ها هست بنابر این توجه بیشتری کنید.
ممنون از توجه تمامی دوستان :11:
Killzone2
22-05-2011, 11:02
اطلاعاتی از تمامی سری Battlefield
Battlefield series logo
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
Battlefield 1942
سازنده : Digital Illusions CE
انجین : Refractor Engine
پلتفرم : Windows, Macintosh
تاریخ انتشار : September 10, 2002
عنوان Battlefield 1942 اولین بار در 10 سپتامبر 2002 منتشر شد و با ایجاد گیم پلی متنوع و سلاح های گرم و سرد بازیکنان را به مبارزه طلبید.این عنوان یکی از عنواین شوتر اول شخصی بود که نوعی جدید شوتر را وارد دنیای گیم کرد که در آن شما با گروه خود یا به تنهایی به جنگ با دشمنان میپرداختید.
شماره های دیگری هم که مربوط به همین شماره هست به شرح زیر است :
Battlefield 1942: The Road to Rome
3 Battlefield: 1942: Secret Weapons of WWII
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
Battlefield Vietnam
سازنده : Digital Illusions Canada
طراح : Armando "AJ" Marini
انجین : Refractor Engine
پلتفرم : Microsoft Windows
تاریخ انتشار : March 14, 2004
در این شماره که در سال 2004 منتشر شد انجین بازی اصلاح شده بود یک سری موارد و جزئیات به آن اظافه شده بود و همچنین سلاح های جدید تر در بازی هم به آن اظافه شده بود.در بازی شما باید از تاکتیک های پیاده نظام استفاده کنید که کار را در مبارزات سخت میکرد.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
Battlefield 2
سازنده : Digital Illusions CE
انجین : Refractor 2
تاریخ انتشار : June 21, 2005
حالت ها : Single-player, Multiplayer, Conquest, Co-op
در این شماره بخش چند نفره آن بیشتر مورد توجه بود و همینطور بخش تک نفره آن به عنوان حالت داستانی در بازی گنجانده شده بود که پیش روی در هر دو حالت نیاز به همکاری تیمی و استفاده از نقشه بود.در حالت چند نفره به بازیکن اجازه داده میشود تا گروه خود را انتخاب کند.
عناوین دیگری که منتشر شده است به شرح زیر است :
Battlefield 2: Special Forces
Battlefield 2: Modern Combat
Battlefield 2: Euro Forces
Battlefield 2: Armored Fury
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
Battlefield: 2142
سازنده : Digital Illusions CE (DICE Stockholm)
انجین : Refractor 2
پلتفرم : Microsoft Windows, Mac OS X
تاریخ انتشار : October 17, 2006
حالت ها : Single-player, multiplayer
در این شماره دو حات گیم پلی وجود داشت که به صورت آنلاین و چند نفره که گسترده تر و پیشرفته تر شده بود حالت تک نفره هم با هوش مصنوعی تقریبا بهبود یافته میتوانستید به مبارزه بپردازید.بخش چند نفره شامل چهار گروه است : Assault و Recon و Engineer و Support هست.
شماره های دیگری که در این سری منتشر شده است :
Battlefield: 2142: Northern Strike
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
Battlefield: Bad Company
سازنده : EA Digital Illusions CE
طراحان : Patrick Bach Tobias Falk
انجین : Frostbite Engine
پلتفرم : PlayStation 3, Xbox 360
تاریخ انتشار : June 23, 2008
در این شماره به بعد پیشرفت های قابل توجه در بازی ایجاد شد پیشرفت هایی که در تمامی جوانب توانست موفق شود از جمله حالت داستانی آن و بخش چند نفره که خیلی بهتر شده بود که امکانات در بازی زیاد تر شده بود و همینطور انجین جدید بازی هم پیشرفت دیگر در بازی بود که باعث شد محیط هایی با مقیاس بیشر و تخریب پذیری و محیط های خیره کننده بوجود بیاورد.
در این شماره بیشتر به حالت تیمی تکیه دارد و شما با دشمنان که هوش مصنوعی آن ها را کنترل میکند روبرو میشوید که پیشرفته شده اند و همینطور انهدام خودرو ها و خانه ها با سلاح های انفجاری بخش دیگزی از لذت در این شماره است که برای کنسول های نسل جدید ساخته شد و موجب شد تا بتوانند جزئیات بیشتری را خلق کنند و وجود Patrick Bach Tobias Falk هم در بازی بی تاثیر نبود و با طراحی های خوب آن ها عنوانی موفق تبدیل شد.
شماره های دیگری که منتشر شده است :
Battlefield: Heroes
سازنده : EA Digital Illusions CE Easy Studios
انجین : Refractor 2 Engine
تاریخ انتشار : June 25, 2009
رسانه : Free download
Battlefield 1943
انجین : Frostbite Engine
پلتفرم : Xbox 360 (XBLA), PlayStation 3 (PSN)
تاریخ انتشار :
Xbox Live Arcade : July 8, 2009
PlayStation Network : July 9, 2009
حالت ها : Online multiplayer
رسانه : قابل دانلود
این شماره هم مانند Battlefield: Bad Company از انجین جدید استفاده کرده که همان قابلیت ها را به صورت شگرفی ایجاد کرده است و همینطور انفجار ها دیدنی تر شده و تیم ها دارای هماهنگی بیشتر در بخش آنلاین هستند.چهار نوع وسیله نقلیه در محیط وجود دارد که عبارتند از : fighter, tank, jeep و landing craft هستند.از این وسایل و سلاح های مختلف برای نابودی بیشتر افراد استفاده میشود و همچنین سلاح های مختلف که در محیط وجود دارد دسترسی به مهمات و همه موارد باعث جذابیت بازی میشود.
Battlefield: Bad Company 2
انجین : Frostbite 1.5
پلتفرم : Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, iOS
تاریخ اتشار :
Microsoft Windows , Xbox 360
March 2, 2010
March 4, 2010
March 5, 2010
March 11, 2010
PlayStation 3
March 2, 2010
March 5, 2010
March 11, 2010
iOS
December 16, 2010
در شماره دوم از Bad Company انجین بازی ورژن جدید خود را ارائه داد و محیط ها بسیار زیبا تر و وسیع تری بوجود آمد و اکثر محیط قابلیت تخریب داشت که در نوع خود دیدنی است و همینطور داستان همان چهار نفر است که به دنبال آن بخش چند نفره باز هم شاهد نوع آوری هست که باعث بوجود آمدن خیلی از گزینه ها شد.سلاح ها با قابلیت های شلیک خود کار و ... به تنوع بازی کمک میکنن و البته این شماره برای PC هم عرضه شد که واقعا خوب روی آن کار شده است.فیزیک تخریب پذیری پیشرفته باعث شده است تا شما در هیچ جایی امکان کاور گرفتن نداشته باشید و باید به طور مداوم جای خود را عوض کنید و همینطور دشمنان به شلیک های مداوم خود باعث میشود تا شما عکسالعمل بهتری از خود نشان بدهید.
سری های دیگر منتشر شده در همین سال :
Battlefield: Bad Company 2: Vietnam
Battlefield Online
سازنده : EA Digital Illusions CE Easy Studios
انجین : Refractor 2 Engine
حالت ها : Online Conquest
تاریخ انتشار : April 4, 2011
رسانه : Free download
Battlefield 3
ناشر : Electronic Arts
سری : Battlefield
موتور : Frostbite 2.0
پلتفرم : Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
تاریخ انتشار : Fall 2011
عنوان جدید از سری Battlefield توسط DICE در حال ساخت است و حالا این شماره با نام Battlefield 3 موفقیت دیگر برای این سری بازی است.طبق گفته سازندگان Battlefield 3 رقیب اصلی برای عنوان اکتیویژِن یعنی Call of Duty است و گفته اند این بازی در کنار Battlefield 3 تنها نخواهد ماند و یکی از عنوان های برتر شوتر اول شخص را ارائه خواهند داد که برای سه پلتفرم PC, 360, the PlayStation 3 در پاییز امسال منتشر میشود و اشاره به نکته مهمی شد که بخش چند نفره بازی گسترده تر شده است که اطلاعات کامل تر را در کنفرانس ها بعدی اعلام میشود.در جزئیات اولیه از بازی درباره موتور بازی اشاره شد و در باره کارایی ها و قدرت های آن بحث شد و حال اعلام شد بهترین تجربه گرافیک و سینمایی را در Battlefield 3 تجربه نمایید موتور Frostbite 2 با ایجاد امکانات آب و هوایی واقعی تر و همچنین تخریب گسترده و همه جانبه شما را به سمت خود جلب میکند که تفکیک جزئیات با وضوح باور نکردنی از قابلیت های آن است شما خراب کردن یک ساختمان بلند را با یک دیوار کوچک را احساس خواهید کرد و مقیاس های این موتور در بازی شرایطی را بوجود آورده تا بتوانید کاملا شگفت زده شوید.انیمیشن ها و کیفیت بافت ها افزایش چشمگیری نسبت به شماره های قبل داشته است که مدل ها و شخصیت های بازی هر کدام به بهترین شکل ممکن طراحی شده اند و از جنبه های سینماتیک و شبیه سازی هم در بالاترین کیفیت ممکن است.این موتور بمدت دوسال روی آن کار شده و از جنبه های گوناگون ارتقا یافته است.نورپردازی و رندر کردن آن هم در نوع خود جالب است و شاهد نورپردازی هایی کاملا واقعی و هنرمندانه خواهید بود و کیفیت چند ضلعی ها به مراتب از قبل بهتر شده است.
باز هم باید شاهد مد های چند نفره و تک نفره زیبای بازی باشیم که از پیشرفت های زیادی در این مد ها داشته است.سیستم های جدید در بازی وجود دارد از جمله آن کمک به یاران خود و بردن ان ها به جاهای امن که جالب میباشد همچنین قدرت تخریب در بازی با Frostbite2.0 engine وجود دارد.مرحله هایی از بازی هم که تایید شده Paris, Tehran و New York هستند و عراق هم به این لیست اظافه شده است و جذابیت بازی بسیار زیاد است جنگ در مناطقی نظیر این ها نشان میدهد شما باید خود را برای یک مبارزه و سفر به مناطق مختلف آماده کنید.
ترجمه و تالیف تمامی مطالب توسط سهیل (kilzone 2)
Killzone2
22-05-2011, 17:15
مطالبی که در صفحه قبل قرار داداه بودم تحت عنوان(اطلاعات کامل از سری Battlefield)در پست دوم قرار گرفت.
با تشکر فراوان از هومان عزیز(havas_1980)که لطف کرد پست دوم را رزرو کرده تا بتونم اطلاعات تکمیلی را در اون قسمت قرار بدم.
Killzone2
23-05-2011, 16:28
EA اعلام کرد بسته Battlefield 3 Physical Warfare در دسترس خواهد بود در صورتی که بازی را پیش خرید کنید.از ویژگی های این بسته وجود Back to Kirkland که از چهار نقشه برای فن ها و علاقه مندان به Battlefield 3 تشکیل شده است.این بسته بدون هیچ هزینه اظافی میتوانید دریافت کنید در صورتی که Battlefield 3 را پیش خرید کنید که گفته شده به صورت محدود عرضه خواهد شد.Battlefield 3 در پاییز 2011 برای سه پلتفرم PS3, 360 و PC منتشر میشود.
منبع:
واقعا این حرکت ( پیش خرید) وسیله ی خیلی خوب و فرهنگی هست برای مبارزه با کرکینگ.
sima_6600
24-05-2011, 13:20
واقعا این حرکت ( پیش خرید) وسیله ی خیلی خوب و فرهنگی هست برای مبارزه با کرکینگ.
اره اما خدایش باید یکم قیمت پیش خرید رو کم کنن پول ملت 3 ماه میخوابه
Killzone2
25-05-2011, 16:55
لیستی از سلاح های موجود در بازی و ماشین ها که در زیر آن ها را مشاهده میکنید.
Battlefield 3 vehicles
در این قسمت به معرفی وسایل نقلیه و جنگی موجود در بازی پرداخته میشود.
Battlefield 3 tanks
وجود تانک ها در Battlefiel 3 یکی از بخش های تشکیل دهنده بازی هست که تانک هایی که مربوط به نیروهای آمریکایی میشود شامل M1 Abrams و T-90 است.تانک M1 Abrams یک جنگنده در سال 1980 معرفی شده که این تانک در Battlefield 3 با ایجاد یک سری تغییرات وجود دارد.تانک در سال 1995 معرفی شده که این نوع تانک در بیشتر جنگ ها کاربرد دارد و همینطور در Bad Company 1 و 2 نیز وجود داشته است.
M1 Abrams
T-90
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
Battlefield 3 APCs
APC ها مخفف جمله Armored Personnel Carrier است که در تمامی سری یتلفیلد به گونه ای حضور داشته است که وجود این جنگده ها هم تایید شده است.
Bradley Fighting Vehicle
Bradley Fighting Vehicle که به عنوان M3A3 هم شناخته میشود که از مشخصات آن میتوان به 30mm main gun و a secondary .50 caliber machine gun اشاره کرد که میتواند 6 سرباز و 4 شخص دیگر را به همراه راننده و توپچی در خود جای بدهد.
BMD-3
BMD-3 توسط روسیه ساخته شده است که از جمله وسایل نقلیه جنگی مهمی به شمار می آید که بصورت گسترده در روسیه و هند و پاکستان از آن استفاده میشود.
LAV 25
LAV 25 هشت چرخ دارد و در سال 1983 برای ارتش ایالت متحده آمریکا به عنوان یک وسیله نقیله زرهی و همینطور حمل و نقل افراد که قادر به حمل 9 سرباز و 6 خدمه کارکنان آن است این وسیله یکی از سریعترین APC های موجود در جهان است که سرعتی معادل 60 کیلومتر در ساعت است و همینطور یک تفنگ 25 میلی متری با دو مسلسل 7.62 میلیمتر دارد.
9K22 Tunguska
9K22 Tunguska روسی یه عنوان ضد هوایی و وسیله نقلیه که در Battlefield 2 حضور پیدا کرد که در چندین کشور از آن استفاده میشود.
BMP-2 هم یکی دیگر از وسایل موجود است که شامل چهار سرباز و یک راننده و یک توپچی است.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
Battlefield 3 helicopters
هلیکوپتر ها بخشی دیگر از مبارزات در Battlefield 3 است که شامل هلیکوپتر های اصلی ایالت متحده و آپاچی است.
AH64 Apache
AH64 Apache که در سال 1975 معرفی شده است که جزو هلیکوپتر های اصلی نیروی آمریکا است این هلیکوپتر هم یکی دیگر از وسایل نقلیه در بخش هلیکوتر ها است که در Battlefield 3 وجود آن تایید شده است.
Mil MI28
Mil MI28 روسی همتای آپاچی AH64 است که در سال 1996 در ارتش روسیه استفاده شد که در کشورهای دیگر هم از این وسیله استفاده میشود.
UH60 Black Hawk
UH60 Black Hawk یک وسیله حمل و نقل اصلی نظامی نیروهای ایالت متحده است که برای Bf3 نیز تایید شده است در این هلیکوپتر 5 سرباز با خلبان و دو کمک خلبان جای میگیرد.
Mil MI24
Mil MI24 یکی از محبوب ترین های روسیه است که به عنوان وسیله ای پرکاربرد از آن استفاده میشود.
Kamrov KA-60
Kamrov KA-60 یکی از هلیکوپتر های روسیه بوده که در سال 1998 به عنوان هلیکوپتری برای شناسایی هدف ها معرفی شد که برای حمل نقل هوایی و حمله به مناطق مختلف از آن استفاده میشود که این هلیکوپتر با یک رادیوی الکتریکی مجهز شده است.
UH-1Y Super Huey
UH-1Y Super Huey یکی از هلیکوپتر هایی هست که اولین بار در همین شماه بتلفیلد مورد استفاده قرار میگیرد.
MH-6 Little Bird
MH-6 Little Bird به عنوان یک بالگرد چند کاره کاربرد دارد.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
Battlefield 3 Jets
وجود جت جنگنده هم از موارد دیگری است که در Battlefield 3 وجود آن کاملا تایید شده است که تاکنون 2 جت در بازی مشاهده شده است.
F/A 18 Super Hornet
F/A 18 Super Hornet ساخت آمریکا و در سال 1983 معرفی شده است که این جت در تریلر های به نمایش در آمده نشان داده شده است.
F16 Fighting Falcon
F16 Fighting Falcon یکی از برترین جنگنده های هوایی هست 1978 معرفی شده است که جالب توجه است که به 25 کشور جهان صادر میشود. نکته جالب تر این است که در هیچ یک از سری بتلفیلد وجود نداشته و برای اولین بار در Battlefield 3 حضور خواهد داشت.
یک سری دیگر از اطلاعات هم در حال آمده کردن هستم که قرار بدم از جمله نقشه های موجود در بازی و سلاح های موجود در بازی که قرار میدم.
این اطلاعات و سایر اطلاعاتی که قرار خواهم داد در پست دوم قرار خواهد گرفت.
تهیه و ترجمه و گرد آوری مطالب توسط سهیل (Kilzone 2)
Killzone2
25-05-2011, 20:55
Battlefield 3 weapons
در این بخش تمامی سلاح های موجود در بازی که وجود آن ها تایید شده است قرار دارد.اینکه سلاح ها چه میتواند باشد با توجه به تریلر ها و خبر های منتشر شده از سوی سازندگان سلاح های مختلفی در بازی وجود دارد.
Battlefield 3 Assault Rifles
وجود اسلحه های گوناگون به طور گسترده در Battlefield 3 موجود است که شامل بسیار از سلاح ها که در شماره های قبل مشاهده کرده بودید به صورت بهتری در این شماره نیز وجود دارد.اسلحه هایی که در Battlefield 3 وجود دارد شامل چند گروه است که در اینجا به آن ها اشاره میشود.
M16A2
M16A2 در بیشتر سری Battlefield حضور داشته است که در Battlefield 3 نیز حضور دارد.
HK 416
HK 416 به عنوان یکی از سلاح های مهم در نیروی نظامی ایالت متحده است که این سلاح در سراسر جهان جای خود را با یک سری سلاح های دیگر عوض کرده است.این اسلحه در Bad Company 1 و 2 وجود داشته است که در Battlefield 3 نیز وجود دارد.
FN2000
FN2000 این سلاح در بسیاری از کشور ها استفاده میشود و انتظار میرود که این سلاح در Battlefield 3 حضور داشته باشد(وجود این اسلحه در بازی قطعی نیست).
Steyr Aug
Steyr Aug این سلاح در اتریش ساخته شده است و در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.این اسلحه در Bad Company 2 و Bad Company 2 وجود داشت که گفته شده یکی دیگر از سلاح های موجود در Battlefield 3 است.
AEK-971
AEK-971 این اسلحه مدل ارتقاء یافته دو مدل AK-47 و AEK-971 است که در Battlefield 2 حضور داشته که انتظار میرود در این شماره نیز حضور داشته باشد(وجود این اسلحه در بازی قطعی نیست).
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
Battlefield 3 Sniper Rifles
این گروه از اسلحه ها در این شماره بسیار پرکاربرد خواهد بود به خصوص در مبارزه از راه دور و جنگ های منطقه ای که بسیار خوب از عهده کار بر می آید.
M24
M24 تفنگ تک تیر انداز اصلی ارتش ایالت متحده امریکا است و بیش از چندین سال است که از آن استفاده میشود که در Battlefield 2, Bad Company 1 & 2 نیز وجود داشته است که یکی از اسلحه های اصلی در Battlefield 3 خواهد بود.
M95
M95 یک اسلحه پر قدرت با نفوز بالا در بدن تاثیر بدی از جمله از بین رفتن شخص در اثر شدت ضربه توسط گلوله شلیک شده ار این اسلحه است که در Bf3 نیز وجود دارد.
Type 88
Type 88 یک تک تیر انداز نیمه اتوماتیک است که در سال 1988 معرفی شد که در شماره های قبلی بتلفیلد وجود داشته و این بار در Bf3 نیز وجود دارد.
SV 98
SV 98 این اسلحه توسط روسیه ساخته شده است که در Bad Company 1 و 2 وجود داشته است و انتظار میرود که در Battlefield 3 نیز وجود داشته باشد(وجود این اسلحه قطعی نیست).
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
Battlefield 3 Machine Guns
در این قسمت بسیاری از اسلحه های سری قبلی در این شماره نیز وجود دارد.
M249
M249 تیربار مانند که سلاحی اتوماتیک است از اسلحه های مهم نیروی ارتشی ایالت متحده آمریکا است و معرفی آن در سال 1984 بوده است که این سلاح در Battlefield 3 وجود دارد.
PKM
PKM اسلحه ای ساخت روسیه است و در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد و همینطور در خودمت ارتش روسیه است این اسلحه در Battlefield 3 وجود دارد.
Type 88 LMG
Type 88 LMG سلاحی با قدرت مناسب که با نام QJY 88 هم شناخته میشود و در سال 1988 معرفی شد که در Bf3 نیز وجود دارد.
MG36
MG36 یک تیر بار با تمامی امکانات است که برای نابود کردن وسایل نقلیه کاربرد دارد تا دشمان و همینطور از دقت مناسبی برخوردار است این اسلحه در Bad Company 1 and 2 وجود داشته است و انتظار میرود که در Bf3 نیز وجود داشته باشد(وجود این اسلحه در بازی قطعی نیست).
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ
Battlefield 3 SMGs and Carbines
این گروه در بازی هم از اهمیت زیادی برخوردار است و از جمله آن ها که از اسلحه های محبوب در سری قبل بود میتوان نام برد.
UMP-45
UMP-45 ساخت آلمان است که UMP مخفف جمله Universal Machine Pistol است و بطور گسترده در جنگ ها از آن استفاده میشود و در میان پلیس های نیروهای ضد ترور بسیار محبوب است که دلیل آن حمل آسان و سرعت عمل بالای آن است این اسلحه در Bf3 نیز وجود دارد.
AKS 74U
AKS 74U بر اساس مدل AK-47 ساخته شده است و کوتاه تر و سبک تر است که بیشتر در نیروهای ویژه روسیه مورد استفاده قرار میگیرد.این اسلحه در BF2 و 1و2 Bad Company وجود داشت که در این شماره هم وجود دارد.
FN SCAR-L
FN SCAR-L اسلحه ای تمام اتوماتیک با لوله ای کوتاه که در نیروهای ویژه و ضربت کاربرد دارد که انتظار میرود در Battlefield 3 هم وجود داشته باشد(وجود این اسلحه در بازی قطعی نیست).
UZI
UZI اسلحه ای محبوب در میان نیروهای ویژه است که در سال 1950 معرفی شد که به عنوان برجسته ترین سلاح ها شناخته شد که در Battlefield 3 بسیار پرکابرد خواهد بود.
Battlefield 3 Shotguns
در مبارزات نزدیک در bf3 مناسب ترین سلاح ها برای بیشترین نابودی سری شات گان ها هست.
Remington 870
Remington 870 اسلحه ای پرکاربرد در نیرو های ایالت متحده آمریکا است و اولین بار در سال 1950 معرفی شد و بعد از تغییراتی در آن به شکل امروزی در آمد این اسلحه یکی از اصلی ترین اسلحه ها در Battlefield 3 خواهد بود.
Saiga 12
Saiga 12 توسط روسیه ساخته شده و سلاحی نیمه اتوماتیک است و در Bad Company 1 و 2 وجود داشت و انتظار میرود که در Bf3 هم وجود داشته باشد(وجود این سلاح در بازی قطعی نیست).
SPAS-12
SPAS-12 اسلحه ای ایتالیایی است که عمدتا در ایالت متحده استفاده میشود.این اسلحه در Bf3 وجود خواهد داشت.
USAS 12
USAS 12 در اصل ساخت کره است و تمام اتوماتیک است که در سال 1980 در ارتش کره جنوبی معرفی شد و از آن موقع در ارتش های مختلف جهان نیز حضور داشت که این اسلحه در Bf3 وجود خواهد داشت.
DAO 12
DAO 12 سلاحی است که در آفریقای جنوبی ساخته شده است و نیمه خودکار است که در Battlefield 3 وجود دارد البته در صورتی که بازی را پیش خرید کنید در بسته Back to Karkand وجود خواهد داشت.
Battlefield 3 Pistols
در Battlefield 3 شما شاهد بسیاری از انواع گوناگون اسلحه دستی هستید که قسمتی از آن ها که وجود شان در بازی تایید شده است در این جا معرفی شده است.
Beretta M9
Beretta M9 تپانچه ای نیمه اتوماتیک است که در ارتش ایلت متحده امریکا کاربرد دارد و در سال 1990 معرفی شد و در تمامی بازی های مدرن سری Battlefield حضور داشته است که این اسلحه هم یکی از اسلحه های اصلی در Battlefield 3 است.
MP-443 Grach
MP-443 Grach اسلحه ای جدید روسی که در سال 2003 معرفی شد که از جمله پرکاربرد ترین اسلحه کمری ارتش روسیه و ادارات پلیس است این اسلحه اولین بار در Bad Company 1 و 2 معرفی شد و در Battlefield 3 نیز وجود خواهد داشت.
Beretta 93R
Beretta 93R در سال 1970 معرفی شده است که در Battlefield 3 به عنوان اسلحه پرکاربرد وجود خواهد داشت.
M1911
M1911 از اسلحه های قدیمی به شمار میرود که در سال 1911 معرفی شده است و نمونه های پیشرفته آن در ارتش ایالت متحده آمریکا از جمله محبوب ترین سلاح ها است که در Battlefield 3 هم وجود خواهد داشت.
این اطلاعات به پست اول اظافه شد......
در ضمن یک سری اطلاعات به همراه تصاویر جدید هم در پست اول قرار خواهد گرفت که در صورت آماده شدن قرار میدم.
منبع:
bf3blog
Dice چند عکس از بازی را منتشر کرد: (2 تا کلا:دی)
Dice دو عدد عکس از مپ های Gulf Of Oman (خلیج عمان) و Sharqi Peninsula (شبه جزیره شرقی) را از مپ پک Back to Karkland ریلیز کرد.
این 2 مپ در مپ پک Back to Karkland وجود دارند و با Pre-order کردن Battlefield3 ، در هنگام ریلیز این مپ پک نیز بصورت رایگان برای آن دسته که بازی رو از پیش خریداری کرده اند،وجود دارد.
در صورت پیش خرید نکردن این بازی،شما مجبور به دانلود و خرید از محیط Steam,psn و live برای استفاده از این مپ پک هستید.
منبع:
VG247.COM
VG247.IR (coming soon)
Killzone2
27-05-2011, 15:40
به تازگی یلاگ bf3blog سیستم مورد نیاز Battlefield 3 را اعلام کرده است در زیر سیستم مورد نیاز را مشاهده مینمایید.
Minimum requirements for Battlefield 3
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version
Recommended system requirements for Battlefield 3
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
یک سری تصاویر جدید از بازی که منتشر شده است :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اطلاعات به پست اول اظافه شد .....
PWNED یکی از برنامه هایش را به BF3 اختصاص داده است.
PWNED ،اسپیشال و ویدیو اخیرش را به بررسی BF3 و تمامی مواردی که درباره ی بازی باید بدانید،پرداخته است که تماشای این ویدیو خالی از لطف نیست...
در این Special سعی شده است تا به موتور بازی (Frostbite2) و مپ پک Back to Karkland توجه خاصی گردد.
همچنین در این Special شاهد:
گفتگو با Niklas Fegreaus ،دیزاینر اصلی مپ پک Back to Karkand درباره ی Karkand در BF2.
گفتگو با David Spinnier، یکی از طراح های اصلی مپ های BF2،درباره ی مپ های این بازی و مپ پک ذکر شده.
Alan Kertz، طراح اصلی دیزاین اسلحه ها،درباره ی Physical Warfare Pack توضیحاتی را ارائه خواهد کرد.
همینطور کارگردان بازی،Lars Gustavsson شما را به یک تور رایگان از سری و مراحل تولید بازی های BF دعوت میکند و درباره ی تاریخچه ی این بازی توضیحات کاملی را میدهد.
لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم برای دانلود: 101 مگابایت
منبع:
: دی
arsenalmom
28-05-2011, 09:27
دوستان اون تریلر 1.77 گیگی پسوند ویدئویی چی هست؟
من بی صبرانه منتظرم تا این بازی پخش بشه
Killzone2
04-06-2011, 12:30
DICE در خبری اعلام کرد که جزئیاتی از بخش تک نفره و چند نفره Battlefield 3 در نمایشگاه E3 را نشان میدهد. همینطور نقشه ای جدید که گفته شده است در بازی وجود دارد با نام Operation Métro است که جزئیات این نقشه نیز در نمایشگاه E3 نشان داده میشود.
منبع:
ALI&SOAP
04-06-2011, 13:56
بابا یکی این تریلر 12 دقیقه ای رو کم حجم کنه ما دیال آپی ها نگا کنیم ممنون:20:
بابا یکی این تریلر 12 دقیقه ای رو کم حجم کنه ما دیال آپی ها نگا کنیم ممنون:20:
عزیز حجم تریلر خیلی بالاست با این حال من برای شما و دوستان دیال آپی تبدیلش کردم باز هم فکر می کنم 40 مگ برای شما زیاد باشه!اگر به همین راضی هستین من آخر شب میزارم که آپ بشه...
ALI&SOAP
05-06-2011, 11:10
عزیز حجم تریلر خیلی بالاست با این حال من برای شما و دوستان دیال آپی تبدیلش کردم باز هم فکر می کنم 40 مگ برای شما زیاد باشه!اگر به همین راضی هستین من آخر شب میزارم که آپ بشه...
بابا دمت گرم 40 عالیه من با دیال آپ 52 مگم دان کردم:20::42:
vahidgame
07-06-2011, 04:08
در مورد این نمایش بازی توی e3 نمی دونم چی میشه گفت واقعا هر چی بگیم کم گفتیم :دی
خیلی فوق العاده بود یعنی شاهکار به تمام معنا... الان میشه گفت که توی سبک خودش امسال هیچ رقیبی نداره!
گرافیک و فیزیک بازی واقعا بی نظریه آدم جنگ رو به واقعی ترین شکل در وجودش حس می کنه!
این موتور جدید بازی کلا دنیای بازی رو متحول می کنه خیلی فوق العاده ست!
به امید خدا روی همه ی سیستمها با همین جزئیات جواب میده : دی
این چیزی که من دیدم تصورش برای این نسل بازیهای کامپیوتری خیلی فراتر رفته!
فعلآ زیباترین تریلری و نمایشی که دیدم مربوط به BF3 هست.
تریلر مولتی پلیر e3 Operation Metro
کیفیت HD
SIMON137
07-06-2011, 10:10
این بازی هم مثل سری قبل بتا عرضه خواهد شد که مولتیش رو تست کنیم ؟
amir_k2m
07-06-2011, 10:22
به نظرم 100% رو دست CODW3 بلند میشه از نظر گرافیکی و از اونجایی که تریلر CODW3 دیدم در مقابل B3 کم میاره آخه CODW3 از موتوره تقویت شده خودش داره بهره میبره اما باید دید از نظر داستانی کدوم یک از هم برتری دارن چون CODW3 همیشه به داستانش هیجان خاصی میده که آدمو میخ کوب میکنه که از پایه بازی پا نشی
این بازی هم مثل سری قبل بتا عرضه خواهد شد که مولتیش رو تست کنیم ؟
اره ریلیز میشه ولی بتا کدش رو به راحتی به کسی نمیدن ...:31:
به نظرم 100% رو دست CODW3 بلند میشه از نظر گرافیکی و از اونجایی که تریلر CODW3 دیدم در مقابل B3 کم میاره آخه CODW3 از موتوره تقویت شده خودش داره بهره میبره اما باید دید از نظر داستانی کدوم یک از هم برتری دارن چون CODW3 همیشه به داستانش هیجان خاصی میده که آدمو میخ کوب میکنه که از پایه بازی پا نشی
از لحاظ گرافیکی که BF3 بازی MW3 رو سوسک میکنه از بقیه جهات هم BF3 برتره (گیم پلی واقعی تر صداگذاری فوق العاده و ... )
گیم پلی COD کلا تکراری شده هر سال همون گیم پلی با یک مقدار تغییرات ...
داستان COD اصلا جالب نیست به نظر من فقط Presentation یا روایت داستان خوبه ...
امسال هم که مدیران اصلی اینفینتی وارد نیستند که دیگه هیچ ...
Minimum System Requirements
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
RAM: 2GB
Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card.
Graphics card memory: 512 MB
Recommended System Requirements
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
RAM: 4GB
Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, GeForce GTX 460, Radeon Radeon HD 6850
Graphics card memory: 1 GB
منبع:vg247
Big-Boss
07-06-2011, 14:19
منم با شما موافقم اکتیوژن داره مسیر گیتار هیرو رو با COD هم طی میکنه.
اونقدر تکرار بشه که دیگه هیچ کسی رقبت نداشته باشه.
امیدوارم درست بگیره بجای آب و رنگ یه تغییر بنیادی بده مثلا تو سرورهای ضعیفش و آنلاین نامید کننده اش.
Mool Tee
07-06-2011, 16:12
از لحاظ گرافیکی که BF3 بازی MW3 رو سوسک میکنه از بقیه جهات هم BF3 برتره (گیم پلی واقعی تر صداگذاری فوق العاده و ... )
گیم پلی COD کلا تکراری شده هر سال همون گیم پلی با یک مقدار تغییرات ...
داستان COD اصلا جالب نیست به نظر من فقط Presentation یا روایت داستان خوبه ...
امسال هم که مدیران اصلی اینفینتی وارد نیستند که دیگه هیچ ...
ولی می دونی به نظر من b3 نمی تونه رو دست COD بزنه. MW سابقه ی خیلی خوبی داره. یادتون وقتی MW1 اومد چه غوغایی به پا کرد.بازی که آخه فقط به گرافیک نیست. اصلا بگو بدترین بازی دنیا رو با گرافیک واقعی بسازن تو باهاش حال می کنی(B3 رو نمی گما) من خودم منتظره b3 هستم
saeed_cpu_full
07-06-2011, 18:07
توی تریلر E3 یه باگ خیلی افتضاح داشت ... موقعی که تانک ها به بیس دشمن میرسن سمت چپ تصویر یه دفعه یه تانک ظاهر میشه !!
pedram_sad
07-06-2011, 18:34
جالبه که سیستم پیسنهادی در قسمت recommended اش دقیقا چیزیه که من دارم
اما اون چیزی که من دیدم رو گنده تر از این ها هم به شدت کم میاره
مگر این که واقعا موتورش از نظر performance خوف باشه
vahidgame
07-06-2011, 22:19
نمی دونم می دونید یا نه که تاریخ انتشار بازی هم رسما توی E3 اعلام شد
بازی 25 اکتبر منتشر میشه یعنی تقریبا دو هفته زودتر از MW3 ...
نمی دونم می دونید یا نه که تاریخ انتشار بازی هم رسما توی E3 اعلام شد
بازی 25 اکتبر منتشر میشه یعنی تقریبا دو هفته زودتر از MW3 ...
عجیبه من دقت نکردم..!من فکر می کردم حتمآ بعد از MW3 منتشر میشه!خیلی عالی شد...
واقعآ رقابت بین این دو دیدنی تر شد..
Killzone2
07-06-2011, 22:47
یک سری تصاویر جدید از بازی منتشر شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پیش نمایش جدید مربوط به E3 هم دارم ترجمه میکنم و قرار میدم این پیش نمایش شامل دو بخش تک نفره و چند نفره را توضیح میدهد و به جزئیات آن اشاره میکند.
این چه حرفیه دوستان؟ الان،همین الان،تعداد نفرات آنلاین تو BF BC2 که من رفتم دیدم،دقیقا 80237 نفر بود،COD: BO حدود 120000 بود،خب،چرا راه دور بریم، COD :MW2 ،فکر کنم 80000 نفر بود،خب.....MW2 قدیمی شده،ولی چرا اندازه BF BC2 هست؟ من یه چیزی رو ایمان دارم،من شاید یه فن بوی باشم برای COD، اما از BF بدم نمیاد،یه سری هستن(که شاید از فن های BF هم بیشتر باشن) که هیچ وقت،از این بازی حتی اگر بد ترین بازی تاریخ هم علام بشه،خسته نمیشن....BF3 هرجور میخواد باشه،این برمیگرده به سیاست واقعا اشتباه Activision، در 4 سال 4 بازی داد بیرون،ولی مثلا bungie در حدود 6 سال،2 بازی...و همینطور dice....در حدود 3 سال،اینو داره میده بیرون....activision هی میاد سازنده رو عوض میکنه،ولی اگه اینجوری نبود،مطمئنا از این که هست بهتر میشد....
بگذریم،حس کردم تو این تاپیک داره به cod توهین میشه،اومدم بگم من همه جوره پشت cod هستم....توهین نکنین:دی:دی
دوستان پیشنهاد میکنم حتما تریلر جدید این بازی یعنی Battlefield 3 Thunder Run Tank Gameplay رو ببینین!
فقط می تونم بگم خارق العاده اس، 8 دقیقه گیم پلی از مرحله جنگیدن با تانک اونم توی "دشت کویر" ایران!
این هم لینک مستقیم دانلود نسخه 1080p :
واقعا MW3 در مقابل این بازی حرفی برای گفتن نداره! :5:
sima_6600
08-06-2011, 07:51
دوستان پیشنهاد میکنم حتما تریلر جدید این بازی یعنی Battlefield 3 Thunder Run Tank Gameplay رو ببینین!
فقط می تونم بگم خارق العاده اس، 8 دقیقه گیم پلی از مرحله جنگیدن با تانک اونم توی "دشت کویر" ایران!
این هم لینک مستقیم دانلود نسخه 1080p :
واقعا MW3 در مقابل این بازی حرفی برای گفتن نداره! :5:
به به به این میگن بازی واقعا امسال حرفی برای گفتن نخواهد داشت MW3 من که فن mw بودم و هستم میگم این بازی میتواند mw3 رو بیچاره کنه:31:
Mool Tee
08-06-2011, 08:27
به به به این میگن بازی واقعا امسال حرفی برای گفتن نخواهد داشت MW3 من که فن mw بودم و هستم میگم این بازی میتواند mw3 رو بیچاره کنه:31:
عزیز شما به این حرف خودت اعتماد داری. اگه قرار بود این بازی مدرن وارفیر زیر پاش بذاره و باهم رقابت می کنن
چرا COD MW2 با B2 رقابت نکردن.من نمی دونم این Battle field کی آشوب به پا کرده که این دومیش باشه اوه اوه تازه بخواد رو دست cod هم بزنه همتون می دونید که cod بهترین بازی fps هست.من نمی دونم شما از چیه battlefield خوشتون اومده.cod 1 که mw رو میگما که دنیا رو منفجر کرد خودتون می دونید mw2 که پر فروش ترین بازی سال شد خوب اینو چی میگی بعد به من بگو battlefield چه موفقیتی داشته. نه بگو دیگه که شما می گی رو دست cod می زنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! من واقعا در تعجبم. یه توضیح بده به من. مطمئنا الان میگی گرافیکش بیشتره نمی دونم فیزیکش خوبه. آره منم بلدم یه بازی با گرافیک واقعی بسازم هی به این منتقدا نشون بدم دهنشون آب بیفته بگن omg چه بازی توپی وقتی اومد بهش 10 میدیم. معلومه cod گرافیکش رو به مردم نشون نمیده تا وقتی بازی کردن انگشت به دهن بمونن.چی شد تا قبل از این هیچکی عکس battlefield رو رو آواتارش نذاشته بود حالا همه کشته مرده ی b3 شدن؟؟؟:13: فکر می کنید داستان و اون لذتی که mw3 داره b3 داره. فکر کنم ففط اینجا gap با من هم نظر باشه اصولا همه تو عمرشون بازی FPS بازی نکردن بعد این Battlefield دیدن تازه فهمیدن FPS یعنی چی!!!!!!!!!:2:
الان شما برو از یه مثلا فردی که بازی هالیش نی عذر می خوام (کارگر افغانی) بپرس COD رو میشناسی اگه نگفت آره بعد ازش بپرس Bf چی ؟ میگه ها!!!!!
اعصاب آدمو خورد می کنن. انگار bf بهترین بازی جهان بوده 500000 طرفدار داشته
Big-Boss
08-06-2011, 09:04
عزیز شما به این حرف خودت اعتماد داری. اگه قرار بود این بازی مدرن وارفیر زیر پاش بذاره و باهم رقابت می کنن
چرا COD MW2 با B2 رقابت نکردن.من نمی دونم این Battle field کی آشوب به پا کرده که این دومیش باشه اوه اوه تازه بخواد رو دست cod هم بزنه همتون می دونید که cod بهترین بازی fps هست.من نمی دونم شما از چیه battlefield خوشتون اومده.cod 1 که mw رو میگما که دنیا رو منفجر کرد خودتون می دونید mw2 که پر فروش ترین بازی سال شد خوب اینو چی میگی بعد به من بگو battlefield چه موفقیتی داشته. نه بگو دیگه که شما می گی رو دست cod می زنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! من واقعا در تعجبم. یه توضیح بده به من. مطمئنا الان میگی گرافیکش بیشتره نمی دونم فیزیکش خوبه. آره منم بلدم یه بازی با گرافیک واقعی بسازم هی به این منتقدا نشون بدم دهنشون آب بیفته بگن omg چه بازی توپی وقتی اومد بهش 10 میدیم. معلومه cod گرافیکش رو به مردم نشون نمیده تا وقتی بازی کردن انگشت به دهن بمونن.چی شد تا قبل از این هیچکی عکس battlefield رو رو آواتارش نذاشته بود حالا همه کشته مرده ی b3 شدن؟؟؟:13: فکر می کنید داستان و اون لذتی که mw3 داره b3 داره. فکر کنم ففط اینجا gap با من هم نظر باشه اصولا همه تو عمرشون بازی FPS بازی نکردن بعد این Battlefield دیدن تازه فهمیدن FPS یعنی چی!!!!!!!!!:2:
الان شما برو از یه مثلا فردی که بازی هالیش نی عذر می خوام (کارگر افغانی) بپرس COD رو میشناسی اگه نگفت آره بعد ازش بپرس Bf چی ؟ میگه ها!!!!!
خودت یه پیشفرضی رو صحیح قرار میدی بعد بر مبنای اون کلی هم قضاوت میکنی lol.
من میگم بهترین HALO هست حالا چیکار میکنی؟بقیه پاراگراف رو خط میزنی؟
COD در نهایت میشه گفت روایت خوبی داره.در زمینه گیم پلی بازی کن چیزی بیشتر از عروسک خیمه شب بازی سازندگان نیست.
پ.ن:
بازم که تویی!آواتارت رو عوض کردی نشناختم :دی
Mool Tee
08-06-2011, 09:11
خودت یه پیشفرضی رو صحیح قرار میدی بعد بر مبنای اون کلی هم قضاوت میکنی lol.
من میگم بهترین HALO هست حالا چیکار میکنی؟بقیه پاراگراف رو خط میزنی؟
COD در نهایت میشه گفت روایت خوبی داره.در زمینه گیم پلی بازی کن چیزی بیشتر از عروسک خیمه شب بازی سازندگان نیست.
پ.ن:
بازم که تویی!آواتارت رو عوض کردی نشناختم :دی
عزیز شما چرا بحث رو عوض می کنی بحث در مورد این دو بازیه(cod vs bf) منم تو تاپیک مثلا pes بگم این Dead SpACE مسخرس به فرض مثال
شما می تونی این بحثت رو (halo ) تو تاپیک مخصوص هالو مطرح کنی! وقتی بحث اینه در مورد این بحث می کنم. بعدشم این دو بازی خیلی بهم شباهت دارن!اصلا halo هیچ شباهتی به این دو بازی نداره شما هم حرفایی می زنیا!!!!:13:(الان دوباره قاطی می کنی فحش می دی:46:)
عزیز با من دشمنی داری!!!:46:
متاسفانه نظرتون سراسر تعصب کورکورانه روی نام یک بازیه و هیچ دلیل قانع کننده ای درش نیست، Battlefield همیشه یکی از بهترین های این سبک بوده و جزو قدیمی ترین ها، حالا چون شما نمی شناختینش که دلیل بد بودنش نیست.
در اینکه MW1 عالی بود هیچ شکی نیست، ولی باید قبول کرد که MW2 به خوبی MW1 نبود و بیشتر فروش خوبش رو مدیون خاطره عالی MW1 است.
همین قضیه الان برای MW3 پیش اومده، این بازی توی این زمان شدیدا داره از رقباش عقب میافته، درسته همه چیز گرافیک نیست ولی چیز کمی هم نیست. بهترین قسمت سری MW گیم پلی نفس گیر و زیباشه، خوب وقتی یه بازی جدید مثل Battlefield بتونه همون زیبایی و نفس گیری گیم پلی رو با بهترین جلوه های تصویری و گرافیکی + فیزیک خارق العاده ترکیب کنه، مطمئنا جایی برای قدرت نمایی رقیبش یعنی MW نمیذاره!
Mool Tee
08-06-2011, 09:18
متاسفانه نظرتون سراسر تعصب کورکورانه روی نام یک بازیه و هیچ دلیل قانع کننده ای درش نیست، Battlefield همیشه یکی از بهترین های این سبک بوده و جزو قدیمی ترین ها، حالا چون شما نمی شناختینش که دلیل بد بودنش نیست.
در اینکه MW1 عالی بود هیچ شکی نیست، ولی باید قبول کرد که MW2 به خوبی MW1 نبود و بیشتر فروش خوبش رو مدیون خاطره عالی MW1 است.
همین قضیه الان برای MW3 پیش اومده، این بازی توی این زمان شدیدا داره از رقباش عقب میافته، درسته همه چیز گرافیک نیست ولی چیز کمی هم نیست. بهترین قسمت سری MW گیم پلی نفس گیر و زیباشه، خوب وقتی یه بازی جدید مثل Battlefield بتونه همون زیبایی و نفس گیری گیم پلی رو با بهترین جلوه های تصویری و گرافیکی + فیزیک خارق العاده ترکیب کنه، مطمئنا جایی برای قدرت نمایی رقیبش یعنی MW نمیذاره!
عزیز شما مگه این(زیبایی و نفس گیری گیم پلی رو با بهترین جلوه های تصویری و گرافیکی + فیزیک خارق العاده) رو مطمئنی که دارا هست. چون با دوتا گیم پلی خفن گرافیک نشونتون داده فهمیدین خیلی خیلی قشنگه مگه بازی کردینش!!!؟؟؟؟؟ من هم از موقعی که اولین بازی bf اومد می شناختمش! آره cod بره هزار نوع بازی بزنه یه دونه استراتژِک یدونه.... معلومه می تونه 100 از هر کدوم بسازه این نمیشه سابقه که!!!!
عزیز شما مگه این(زیبایی و نفس گیری گیم پلی رو با بهترین جلوه های تصویری و گرافیکی + فیزیک خارق العاده) رو مطمئنی که دارا هست. چون با دوتا گیم پلی خفن گرافیک نشونتون داده فهمیدین خیلی خیلی قشنگه مگه بازی کردینش!!!؟؟؟؟؟ من هم از موقعی که اولین بازی bf اومد می شناختمش! آره cod بره هزار نوع بازی بزنه یه دونه استراتژِک یدونه.... معلومه می تونه 100 از هر کدوم بسازه این نمیشه سابقه که!!!!
شما خودت داری جواب خودتو میدی، مگه شما خودت MW3 رو بازی کردین که میگین از BF3 بهتره؟ :31:
نه، هم من و هم شما و هم دیگر دوستان با توجه به چیزهایی که از گیم پلی هر دو بازی دیدیم داریم نظر میدیم، و با توجه به این دیده ها فعلا BF3 از هر نظر بهتر عمل کرده! :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.