ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Battlefield 3

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

NIMA 36
04-11-2011, 21:37
این یکی خیلی جالبه !! ترجمه ی Only رو به فارسی نوشته فقط و بقیه شو عربی نوشته :39:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داداش این کلش عربیه.فقط هم عربیه دیگه.

3Dmajid
04-11-2011, 21:50
داداش این کلش عربیه.فقط هم عربیه دیگه.

واقعا ؟
حدس میزدم ضایع شم :31:

shahin_mp3
04-11-2011, 22:00
واقعا ؟
حدس میزدم ضایع شم :31:

ولش كن

ولي عكسات باحال بود

منم از ديشب دارم بازي مي كنم رو Ps3 :31:

3Dmajid
04-11-2011, 22:04
ولش كن

ولي عكسات باحال بود

منم از ديشب دارم بازي مي كنم رو Ps3

عکسای جدیدم اضافه شد :31:

hamed30
04-11-2011, 22:12
یکی اینو ترجمه کنه :27:
[SPOILER="تخت فضا برای مسلمان در نزدیکی برج :دی"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:34::16::16::16::16::16::16::16::34:

شاخ به سرمان سبز شد و از خنده روده بر شدیم .

shahin_mp3
04-11-2011, 22:14
عکسای جدیدم اضافه شد :31:

پس شمال هم رفتي :31:

تو اين عكس بالايي هم شماره ايرانسل داده :31:

onlysat
04-11-2011, 22:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 52Bdoin%252Bhim%252Bso%252Byou%252Bcan_8759d4_2680 464.jpg

onlysat
04-11-2011, 22:49
راجع به زلزله ای که در ایران اتفاق افتاده در گیم پلی بازی متوجه شده اید ؟! اصلا زلزله ای در ایران اتفاق افتاده ؟؟ در سایتی خواندم اگر Multi بازی کنید میتونید زلزله های با کمک ارتش آمریکا ایجاد کنید و عده ای رو نابود کنید - یعنی زلزله مجازی

H M R 0 0 7
04-11-2011, 23:08
راجع به زلزله ای که در ایران اتفاق افتاده در گیم پلی بازی متوجه شده اید ؟! اصلا زلزله ای در ایران اتفاق افتاده ؟؟ در سایتی خواندم اگر Multi بازی کنید میتونید زلزله های با کمک ارتش آمریکا ایجاد کنید و عده ای رو نابود کنید - یعنی زلزله مجازی

هارپ رو میگی؟

Erfan.
04-11-2011, 23:10

آخر مرحله 2 بازی یعنی Operation Swordbreaker با زلزله همراه است...

amirpers
04-11-2011, 23:14
دوست عزیز شما باید هدف های سفید رنگ رو بزنی - اگه رو حالت زوم هستی بیا روی زوم دورتر و هر چی هدف سفید تر از بقیه زمین هست بزن

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------

3dmajid عزیز خیلی سوتی های دیگه دادن - روی صندوق صدقات نوشته کمک به سالمندان - شهر پر از مغازه های با اسم عربی هستش

یعنی اون هدف رنگی (سبز رنگ) که داره حرکت می کنه رو نباید بزنیم ؟

sam_sali
04-11-2011, 23:15
عزیز من شایعه درست نکنید!
در ضمن مرحله ای که زلزله میشه تو عراقه!!!!

3Dmajid
04-11-2011, 23:20
بچه ها بازی شما هم این تیکه ش این سوتی رو داشت ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یکی لطف کنه بگه چه جوری میشه آنلاین بازی کرد ؟

ezio29
04-11-2011, 23:33
من هم با ایشون موافقم

اصلا هدفشون این هست که فقط جوونا سرگرم بشن و داستان و اینا فقط برای سرگرمی هست ، برای همین میلیاردی هزینه می کنن تا ما سرگرم بشیم

اصلا خانم کلینتون گفتش می خواد به جوانای ما هم بها بده و سفارت خونه مجازی درست کنه که ما حال کنیم و لذت ببریم و کار رو برای ما راحت کنه که فشار رومون نباشه.

مشکل اینه که اکثرا نمی تونن درک کنن که اینا واقعا دلسوز هستن که اینکار رو می کنن و با تمام وجود به جوانان ما علاقه دارند :46:

اونوقت نیست جونهای خودشون مردن!!!حالا اومدن دل به حال جونهای ما میسوزونن
به خاطر همینم از جیب مردم خودش میزنه تا جونهای ما سرحال و شاداب باشن

hp722
04-11-2011, 23:37
بازی رو چـــــــــــــند خریـــــــــــدیـــــــــ ــــــد؟؟؟

alihashtaad
05-11-2011, 00:12
دوستانی که معتقدن این بازی جنگ روانیه واز این چیزا
اصلاٌ بازیو نخرن ونقد نکنن وبه بازی گیر الکی ندن
بذارین بقیه از بازی لذت ببرن

Electronic-Arts
05-11-2011, 00:16
بازی رو چـــــــــــــند خریـــــــــــدیـــــــــ ــــــد؟؟؟
3 هزار میلیارد تومن

A.N.A.P
05-11-2011, 00:26
دوستان یه سوال کردم جواب ندادید . یک پیغام که وقتی میری تو بازی میده بهت میگه یه فایل 1.5 گیگی باید باشه واسه Co-op و مالتی چیه ؟ Yes میزنم میگه Disc رو وارد کن ! نسخه کنسول !

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

3 هزار میلیارد تومن

باید اختلاص کنی ؟

hp722
05-11-2011, 00:30
بابا کردن تو پاچه ی من
اینجا سر گردنه س
پاشدم رفتم انقلاب.کمتر از 20 یا 25ت نبود.هرکی ام میگفتم چه خبره میگفت تو میخوای جریمه اش رو بدی؟

با هزار مصیبت 10ت خریدم

اونم رو سیستمم بالا نیومد

yuzarsiff
05-11-2011, 00:33
کسی تا حالا تونسته روی ultra بدون مشکل بازی کنه ؟
بازیش باگ زیاد داره ...
با هوش مصنوعی هم تا اینجا اصلا حال نکردم ...

bad_guy
05-11-2011, 00:34
دوستان یه سوال کردم جواب ندادید . یک پیغام که وقتی میری تو بازی میده بهت میگه یه فایل 1.5 گیگی باید باشه واسه Co-op و مالتی چیه ؟ Yes میزنم میگه Disc رو وارد کن ! نسخه کنسول !

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

باید اختلاص کنی ؟

بازی رو ایکس باکس 360 دو دیسکه دیسک دوم رو هم اینستال میکنه رو هارد.

pro2
05-11-2011, 00:34
سلام
مثله اینکه بازی قابلیت شبکه lan رو نداره

ولی این سایت یه پچ گذاشته که انگار این قابلیتو اضافه میکنه

اینو نتونستم دانلود کنم کسی این پچ رو توییه سایت های دیگه دیده ؟

اگه کسی تونس دانلود کنه اینجا بزاره

Electronic-Arts
05-11-2011, 00:36
باید اختلاص کنی ؟
دمت گرم دقیقا زدی به هدف

بابا کردن تو پاچه ی من
اینجا سر گردنه س
پاشدم رفتم انقلاب.کمتر از 20 یا 25ت نبود.هرکی ام میگفتم چه خبره میگفت تو میخوای جریمه اش رو بدی؟

با هزار مصیبت 10ت خریدم

خوب دانلود میکردید به صرفه تر هم بود

ezio29
05-11-2011, 00:37

فایل 1.5 گیگی ماله پک HD بازی هستش
باید رو هارد کنسول نصبش کنی تا بهترین کیفیت رو داشته باشه

3Dmajid
05-11-2011, 00:37
بابا کردن تو پاچه ی من
اینجا سر گردنه س

با هزار مصیبت 10ت خریدم

شماها چه پولایی دارید !! :18:
حیف نیست آدم تو ایران واسه یه بازی 10 تومن بده ؟
اگه میگفتی 80تومن رفتی ارجینالشو از شرکت خریدی حالم میکردم ولی بازی های کپی شده ی تو ایران هزارتومنم نمی ارزه !
جریمه و این شر و ورا همه شایعه س ... اینا میخوان بازی رو بفروشن با قیمت زیاد چون میدونن فروشش خوبه.
وقتی بازی غیر مجازه یعنی تکثیر نمیشه ... همین !!
حبس و ضربه شلاق و اینا همه ش چرت و پرته باور نکنین.
من که مفتی بازی رو گرفتم :27:

بازیش باگ زیاد داره ...
من رو آلترا بازی میکنم ولی هر چند ساعت یکبار ممکنه یه جا هنگ کنه بازی و بیاد بیرون !!
هوش مصنوعی دشمنا خیلی خوبه با اینکه بعضی جاها سوتیم میدن.

ezio29
05-11-2011, 00:38
سلام
مثله اینکه بازی قابلیت شبکه lan رو نداره

ولی این سایت یه پچ گذاشته که انگار این قابلیتو اضافه میکنه

اینو نتونستم دانلود کنم کسی این پچ رو توییه سایت های دیگه دیده ؟

اگه کسی تونس دانلود کنه اینجا بزاره

عزیز تو کامنت بعدی یکی گفته لینکش مشکل داره
پس نمیشه کاریش کرد

Battlefield 3 - LAN Problem Fix Tutorial

This is a tutorial on how to fix eventual issues with LAN on Battlefield 3. More detailed description below.

2nd commentary by LaMMGaming starring wallabaja10, localinl, naddegbg and Immortaz. After many disappointments from this games serversystem, we decided to take initiative ourselves, and for us this worked, and hopefully it will for you too.

Description:

1. Press windows icon in bottom left corner. Type "services.msc" without the " in the search bar.
2. Scroll down to UPnP Device Host. Stop it. Go to SSDP Discovery, stop that one too. Close that window.
3. Back to windows icon. Type "cmd" inte the search bar. A black screen will appear. In that screen, write "ipconfig". Lots of numbers will appear. Look what numbers connect to the "Standard gateway" and write the in youre internet browser.
4. You may need to log into your router. Refer to your router manual if you don't know your password or ID. Log in.
5. Find the UPnP settings in the router and make sure you turn it OFF!
6. Save the settings, log out of youre router. You should know be able to play BF3 in a LAN!

P.S Make sure you have an up to date antivirus and the latest version of PunkBuster.

pro2
05-11-2011, 00:48
عزیز تو کامنت بعدی یکی گفته لینکش مشکل داره
پس نمیشه کاریش کرد

اگه اون کامنت تو اون سایتی که دادمو میگی که اونو خودم نوشتم ( البته با google translate :31: )

این متن انگلیسی که نوشتی رو ترجمه کن ( یه فیلم هم با این عنوان تو youtube بود )

اگه این کارایی که تو متن گفته انجام بشه میشه آفلاین lan بازی کرد ؟

mjorh
05-11-2011, 00:54
بازیش باگ زیاد داره ...
من رو ULTRA بتموم کردم ولی باگ انچنانیی نداشت خیلی کم بود ....اما هر 15 دقه هنگ میکرد..

ezio29
05-11-2011, 01:02
گفتم نکنه خودت باشیا:31:
من خدمونی میگم که سریع بفهمی:
1-استارت ویندوز رو باز میکنی و توی قسمت سرچش اینو مینویسی»»services.msc
2-از توی سرویس ها این دو تا سرویس رو پیدا میکنی و هردو رو استاپ میکنی»»UPnP Device Host و SSDP Discovery
3-پنجره سرویس رو میبندی و دوباره توی قسمت سرچ استارت اینو مینویسی:cmd و بعدش توی cmd این عبارت رو مینویسی»»ipconfig
4-توی نوشته ها میگردی دنبال این»»Standard gateway و عددش رو تو قسمت آدرس بار مرورگرت میزنی (فکر کنم منظورش همون 192.168.1.1 باشه) و وارد تنظیمات روترت میشی
5-از توی تنظیمات این قسمت رو پیدا میکنی و اونو off میکنی»»UPnP
6-همه چی رو سیو میکنی و از بازی لذت میبری
نکته:
از آخرین نسخه برنامه PunkBuster سازگار با بازی بتل 3 استفاده کن

pro2
05-11-2011, 01:09
2-از توی سرویس ها این دو تا سرویس رو پیدا میکنی و هردو رو استاپ میکنی»»UPnP Device Host و SSDP Discovery
3-پنجره سرویس رو میبندی و دوباره توی قسمت سرچ استارت اینو مینویسی:cms و بعدش توی cms این عبارت رو مینویسی»»ipconfig
4-توی نوشته ها میگردی دنبال این»»Standard gateway و عددش رو تو قسمت آدرس بار مرورگرت میزنی (فکر کنم منظورش همون 192.168.1.1 باشه) و وارد تنظیمات روترت میشی
نکته:

این نکته که گفتی برای چی هست ؟

و بعد اگه این کارا رو انجام بدم میشه lan بازی کرد ؟ ( آفلاین ، میخوام دو پی سی رو وصل کنم به هم و مولتی پلیر بازی کنم . میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

TAEL
05-11-2011, 01:15
3-پنجره سرویس رو میبندی و دوباره توی قسمت سرچ استارت اینو مینویسی:cms و بعدش توی cms این عبارت رو مینویسی»»ipconfig
نکته:
البته به جای cms باید بنویسن cmd . :)

ezio29
05-11-2011, 01:16
نمی دونم
من هر چی نوشته بودو ترجمه کردم
نکته رو هم نوشته بود
در ضمن میدونم لن بازی کردن یعنی چی
ولی شدن و نشدنش رو دیگه نمیدونم
البته من خودم دلم میخواد که بشه
چون میخوام تو گیم نت دوستم اجراش کنم

3Dmajid
05-11-2011, 01:20
به به چه جای با صفایی :40::11::20::31: :

اینم دو اتفاق جالب در بازی بتل فیلد 3، شاید بشه بهش گفت باگ !! :10: :

pro2
05-11-2011, 01:21
نمی دونم
من هر چی نوشته بودو ترجمه کردم
نکته رو هم نوشته بود
در ضمن میدونم لن بازی کردن یعنی چی
ولی شدن و نشدنش رو دیگه نمیدونم
البته من خودم دلم میخواد که بشه
چون میخوام تو گیم نت دوستم اجراش کنم

میدونم میدونی:31:توضیخات بود

اگه شد به پ.خ بده چون خودش که زیاد حال نداد خداقل بشینیم مولتی بازی کنیم ....

amirpers
05-11-2011, 02:14
دوستان من اینجا چکار کنم ؟ این دو تا جنبنده رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی جوری هدف رو تنظیم می کنم که بخوره بهشون ، باز هم از بین نمیرند.
من اون کوچیک رو می زنم اما اونی که می چرخه نمیشه.
صفحات قبل رو هم خوندم و دکمه 3 و 2 و 1 رو هم زدم اما نمیشه. خیلی اعصاب خورد کنه. اگه راه دیگه ای نداره ، کسی سیو بعد این رو نداره ؟

onlysat
05-11-2011, 10:29
دوستان من اینجا چکار کنم ؟ این دو تا جنبنده رو چه جوری باید زد ؟ هر کاری می کنم نمیشه. حتی جوری هدف رو تنظیم می کنم که بخوره بهشون ، باز هم از بین نمیرند.

من اون کوچیک رو می زنم اما اونی که می چرخه نمیشه.
صفحات قبل رو هم خوندم و دکمه 3 و 2 و 1 رو هم زدم اما نمیشه. خیلی اعصاب خورد کنه. اگه راه دیگه ای نداره ، کسی سیو بعد این رو نداره ؟

این از سیو خودم

---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

باید دقیق بری رو نشونه هایی که هست طبق راهنمایی تفنگ عوض کنی و بزنی هدف ها رو
و ..
سیو را هم بریز توی My documents - documents

dihav1359
05-11-2011, 10:52
بچه های شیراز

کسی این بازی را دارد به ما هم برساند ثواب داره به خدا:2:

sansa
05-11-2011, 10:59
اين صحنه مثل بازي اي جي اي 2 ميمونه

به جرات ميتونم بگم بهترين بازي در سبك IGI همينه

aron110
05-11-2011, 11:15
من بازی روو تو لب تاپ ریختم بازی روو میکشه ولی وسط بازی گیر میکنه کسی میدونه چرا

graphic 1g 460gt
intel R core i7-2630Qm
ram 4

3Dmajid
05-11-2011, 11:23
خب، منم بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم بازی خیلی کوتاه تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم :38: و این همه انتظار برای همچین بازی کوتاهی اصلا نمی ارزید :47:
حالا شروع به نقد کوتاهی در مورد این بازی میکنیم و سپس خداحافظی با این بازی و این تاپیک :31: :

گرافیک :
از اون جایی که بتل فیلد 2 در زمان خودش با مقایسه با بازی های هم رده ی خودش گرافیک خارق العاده ای داشت و تا مدت ها (تا قبل از کرایسیس 2) خفن ترین گرافیک بازی اول شخص PC محسوب میشد، انتظار میرفت که این بار بتل فیلد 3 هم این موفقیت رو تکرار کنه و با یه گرافیک خیره کننده ای به بازار بیاد تا با بازی های هم رده ی خودش رقابت کنه.
اما این اتفاق نیفتاد !! بازی گرافیک خیلی خوبی داشت ولی اتفاق تازه ای در صنعت گیم سازی نبود و این نشون میده که سازنده های Frostbite باید تلاش های زیادی رو کنن تا انجینشون قابل رقابت با انجینی مثل Cry Engine 3 باشه.:27:

گیم پلی :
متاسفانه هنگام بازی کردن به باگ های زیادی برمیخوریم که البته شاید کمتر تو روند بازی به چشم بیاد ولی به هر حال بی توجهی سازنده هارو نسبت به ساخت بازی نشون میده. گیم پلی بازی نسبت به نسخه ی قبلی بهتر و طبیعی تر شده. دید اول شخص خیلی خوب طراحی شده و این احساس به شما دست میده که دقیقا دارید از نمای چشم یک نفر بازی رو دنبال میکنید ! :11:

صداگذاری :
یکی از نکته های عالی این بازی صداگذاری اونه. دقیقا مثل نسخه ی قبلی در این نسخه هم شاهد صداگذاری خیلی خوبی هستیم. تو لیست صداگذاران این بازی کسی که ایرانی باشه نمیبینیم ! به احتمال زیاد حرف های فارسی که بین تروریستا تو بعضی از مراحل رد و بدل میشه کار خودشونه :21: یه نکته ی جالب صداگذاری این بود که وقتی ال-بشیر که ایرانیه انگلیسی حرف میزد، جوری بود که دقیقا احساس میکردی یه آدم ایرانی داره انگلیسی حرف میزنه ! :31:

داستان :
روایت داستان خیلی تقلیدی بود باید یه فکر بهتر براش میکردن ! نمیدونم چرا تو این زمینه تصمیم گرفتن مثل نسخه ی قبلی رقیب خودشون یعنی Call Of Duty : Black Ops عمل کنن ! خود داستان و بهانه برای حمله به تهران و کشورهای دیگه هم زیاد دلچسب نبود و به قول گیم اسپات "داستان احمقانه"ای داشت :27:

هوش مصنوعی :
هوش مصنوعی یارهای خودمون نسبت به نسخه ی قبلی بهتر شده و الان باهوش تر شدن ! هوش مصنوعی دشمنا توی ایران هم خیلی بهتر نسبت به جاهای دیگه بود. اما بازم نکاتی دیده میشه که جز ضعف های هوش مصنوعی حساب میشه. مثلا شما نزدیک دشمنی ولی اون اصلا شما رو نمیبینه !! یا این که خیلی دیر عکس العمل نشون میده :18:

طراحی مراحل و صحنه ها :
طراحان مرحله های این بازی واقعا شاهکار کردن. تمام صحنه ها با جزئیات طراحی شده با اینکه حتی گیمر شاید توجهی به اونا نکنه. صحنه های خلوت توی بازی کمتر دیده میشه و هر جایی رو با جزئیات شلوغ پلوغ کردن :10:
بهترین پارتیکل ها (آتیش،مه،دود،بارون و... ) رو توی این بازی دیدم مخصوصا آتیشش که خیلی طبیعی بود !
تنها ایرادی که میشه از طراحی مراحل و جزئیات گرفت نوشته های عربی توی تهران و بی معنی بودن نوشته های فارسی بود! اگه اینو درست میکردن تهران دیگه واقعا خود تهران میشد :31:

مروری بر باگ های بازی :

از یه طرف سبکی بازی و لود سریع و بهینه سازی خوب بازی رو میشه جز نقاط قوتش حساب کرد. اما از یه طرف هم بازی با تنظیمات Ultra ممکنه هر نیم ساعت یا یه ساعت با هنگ کردن رو به رو بشه و مجبور بشید بازی رو قطع کنید و از اول بازی کنید که این نشون دهنده ی ضعف انجین بازیه :13:
در بعضی جاها مدل ها و تکسچر ها وقتی پلایر بهش نگاه نمیکنه از صحنه حذف میشن تا پردازش بازی بهتر بشه ولی در بعضی مواقع انگار سازنده ها به این مسئله بی توجهی کردن و وقتی پلایر رو به روی یک مدل یا تکسچر قرار داره و یه کم میره اون ور تر اون مدل ها و تکسچر ها غیب میشن. البته خیلی کم این دیده میشه :27:
در بعضی مواقع شاهد هنگ کردن دوستانمون سر جای خودشون هستیم !! :18:
اینجور موقع ها دو اتفاق ممکنه بیفته، یا همونجوری هنگ میکنه سر جاش :31: یا اینکه به هوش میاد و به کارش ادامه میده :11:
ایراد های هوش مصنوعی هم که در بالا گفته شد.
یک سری خودم با یه باگ خیلی جالب رو به رو شدم که متاسفانه نشد ازش فیلم بگیرم. توی صحنه های اکشن بازی که میگه دکمه ی E رو بزن، من دکمه ی E رو دیر زدم و بنابراین پیغام Mission Failed ظاهر شد !! اما بازی هنوز ادامه داشت ! یعنی بازم اون پایین گفت E رو بزن و من این بار این دکمه رو زدم و همینجوری که صفحه سیاه سفید بود و این پیغام روی صفحه بود من داشتم با طرف مبارزه میکردم :27: تا اینکه بازی تموم شد و از لود قبلی اومد.

و این هم یه باگ جالب دیگه که فیلمشو گرفتم !!
اینجا دقت کنید در حین مبارزه پلایر از دو تا دستاش استفاده میکنه و هیچ تفنگی دستش نیست !! ولی اگه دکمه ی چپ موس رو بزنید صدای تیر اندازی میاد و میتونید تیر بزنید :18: !
عکس زیر رو ببینید تا بهتر متوجه منظورم بشید :

پلایر از دو تا دستاش داره استفاده میکنه واسه مبارزه ولی شما میتونید تیر بزنید :18:

از این جا میتونید فیلمشو دانلود کنید :

اینم پستی که قبلا زده بودم و عکس های بازی توش بود برای کساییکه میخوان ببینن :

توی این پست هم عکس داره و دو تا فیلم از باگ هایی که ذکر شد ! :

خب ... دیگه خیلی زیاد حرف زدم ببخشید :10:
موفق باشید :11::10::20:

sansa
05-11-2011, 12:05
دوستاني كه در هنگام بازي گير ميكنه كرك روتلند رو نصب كنن

kamran987456
05-11-2011, 12:36
از اون جایی که بتل فیلد 2 در زمان خودش با مقایسه با بازی های هم رده ی خودش گرافیک خارق العاده ای داشت و تا مدت ها (تا قبل از کرایسیس 2) خفن ترین گرافیک بازی اول شخص PC محسوب میشد
این چمله یعنی چی ؟:19::18::19::18:
من تا اونجاشو فهمیدم که بتلفیلد 2 تو زمان خودش گرافیک بالایی داشت (2005)
ولی چطور تا قبل از کرایسس 2 خفن ترین گرافیک رو داشت ؟
یعنی cod 2 -cod3 -cod 4-cod 5-cod6- cod 7 و همین کرایسس 1 گرافیکشون از بتلفیلد 2 کمتر بود ؟:18:

onlysat
05-11-2011, 13:03
این چمله یعنی چی ؟:19::18::19::18:
یعنی cod 2 -cod3 -cod 4-cod 5-cod6- cod 7 و همین کرایسس 1 گرافیکشون از بتلفیلد 2 کمتر بود ؟:18:

نه ... بتلفیلد 2 گرافیک خوبی داشت ولی به نظرم نه در حدی بشه گفت خفن یا عالی یا هر اسم دیگه ای که بشه گفت سرآمد بازیهای دیگه حتی در زمان خودش بود ...

mjorh
05-11-2011, 13:13
دوستاني كه در هنگام بازي گير ميكنه كرك روتلند رو نصب كنن
کرک چی؟؟؟؟

siavashjal
05-11-2011, 14:27
من نسخه xbox بازی می کنم. چه جوری میشه فهمید بازی از هارد اجرا میشه؟ البته الان سیوها روی هارد ذخیره میشه و اون 1.5 گیگابایت مربوط به HD هم روی هارد ذخیره شده. این یعنی بازی از روی هارد اجرا میشه؟

من این سوال رو صفحه قبل پرسیده بودم کسی نیست جواب بده؟

بالاخره کسی نیست این سوال رو جواب بده. به جای این که این قدر به بازی گیر بدید به اشکلات ملت جواب بدید.

vegas
05-11-2011, 14:41
بالاخره کسی نیست این سوال رو جواب بده. به جای این که این قدر به بازی گیر بدید به اشکلات ملت جواب بدید.
اگه اون پک 1.5 گیگابایت مربوط به Texture روی هارد ذخیره شده باشه از روی هارد اجرا میشه ...:46:

anti-military
05-11-2011, 15:03
منم بازی رو گرفتم . به نظرم واقعا عالیه . تا اینجا که بازی کردم نظرم رو میگم !

من رو بالاترین تنظیمات بازی دارم میکنم

گرافیک 9.5
گیم پلی 9.5
داستان ( هنوز تموم نکردم اما تا اینجا به نظرم خیلی جالب بوده داستانش )
روند پیشروی بازی ( تا اینجا 9.5 )

یه موضوع جالب اینکه ایرانی ها واقعا جالب حرف میزنن و خیلی خوشم اومد . انواع و اقسام دیالوگ هارو میگن
مثلا . بمیر لامصب . آمریکایی های لامصب . بکشیدش لعنتی رو . می کشمت لامصب لامصب . گای*دمت .
اونجا رو بزنید اون پشته و ... ( خیلی با حس و طبیعی میگن دیالوگ های فارسیو )

در کل امتیاز من تا اواسط بازی به نسخه PC و بالاترین تنظیمات گرافیکی 9.5 هستش

البته این رو هم بدونید من شدیدا سخت گیرم تو بازی و هر بازی نمیتونه واسم جالب باشه
حتی به نظرم Black Ops هم بازی خیلی قوی نبود و امتیاز 8 بهش دادم . اما این نسخه بتل فیلد واقعا سینمایی و جالب شده ...

امتیازم به MW 1 = 9.8
امتیازم به MW 2 = 9.5
امتیازم به Black Ops = 8
امتیازم به battle field 3 = 9.5

robert
05-11-2011, 15:27
منم بازی رو گرفتم . به نظرم واقعا عالیه . تا اینجا که بازی کردم نظرم رو میگم !

من رو بالاترین تنظیمات بازی دارم میکنم

گرافیک 9.5
گیم پلی 9.5
داستان ( هنوز تموم نکردم اما تا اینجا به نظرم خیلی جالب بوده داستانش )
روند پیشروی بازی ( تا اینجا 9.5 )

یه موضوع جالب اینکه ایرانی ها واقعا جالب حرف میزنن و خیلی خوشم اومد . انواع و اقسام دیالوگ هارو میگن
مثلا . بمیر لامصب . آمریکایی های لامصب . بکشیدش لعنتی رو . می کشمت لامصب لامصب . گای*دمت .
اونجا رو بزنید اون پشته و ... ( خیلی با حس و طبیعی میگن دیالوگ های فارسیو )

در کل امتیاز من تا اواسط بازی به نسخه PC و بالاترین تنظیمات گرافیکی 9.5 هستش

البته این رو هم بدونید من شدیدا سخت گیرم تو بازی و هر بازی نمیتونه واسم جالب باشه
حتی به نظرم Black Ops هم بازی خیلی قوی نبود و امتیاز 8 بهش دادم . اما این نسخه بتل فیلد واقعا سینمایی و جالب شده ...

امتیازم به MW 1 = 9.8
امتیازم به MW 2 = 9.5
امتیازم به Black Ops = 8
امتیازم به battle field 3 = 9.5

از کجا خریدید...؟؟:20:

kane32
05-11-2011, 16:09
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید صدای بازی تو سیستم من کمی گیر داره و بد اجرا میشه لطفا اخرین پچ یا کرکی که این چیزارو اصلاح میکنرو بگید

amirpers
05-11-2011, 16:24
این سیو منه. پدرم دراومد و نتونستم این مرحله زدن جنبنده های فرودگاه رو رد کنم. امیدوارم یه مرد پیدا بشه و این سیو من رو یه Save بره جلو و این قسمت رو رد کنه.
مرسی :

اصلاحیه ::::: بالاخره خودم ردش کردم.
ممنون

A.N.A.P
05-11-2011, 16:36
فایل 1.5 گیگی ماله پک HD بازی هستش
باید رو هارد کنسول نصبش کنی تا بهترین کیفیت رو داشته باشه

واسه من یه دیسک بیشتر نبود . الان لینکی آدرسی چیزی دارید واسه دانلود ؟

A.N.A.P
05-11-2011, 16:39
واقعا بدون قصد و غرض بگم یکی از پر باگ ترین بازی هایی بود که کردم !

Leon-117
05-11-2011, 17:06
واسه من یه دیسک بیشتر نبود . الان لینکی آدرسی چیزی دارید واسه دانلود ؟
باید کل دیسک اول رو دانلودکنید(حدود 8 گیگ)تا بتونید HD Texture pack رو نصب کنید...........

mjorh
05-11-2011, 17:20
اما من برعکس !!!!!!!!!!!!!!!!

messiTNT_2011
05-11-2011, 17:31
دوستان کسی نیست باز رو تا آخر رفته باشه و سیوش و به ما بده ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

anti-military
05-11-2011, 17:47

والا منکه تا اینجا هیچ باگی ندیدم ...

3Dmajid
05-11-2011, 18:07
این چمله یعنی چی ؟
یعنی cod 2 -cod3 -cod 4-cod 5-cod6- cod 7 و همین کرایسس 1 گرافیکشون از بتلفیلد 2 کمتر بود ؟

دوست عزیز منظور من Battle Field Bad Company 2 بود که سال 2010 اومد !

ck98
05-11-2011, 18:08
دوستان کسی نیست باز رو تا آخر رفته باشه و سیوش و به ما بده ؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

من دارم میخوای اپلود کنم تا اخرش رفتم

3Dmajid
05-11-2011, 18:15
دوستان کسی نیست باز رو تا آخر رفته باشه و سیوش و به ما بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

بگیرش :11: :

Hamed DC
05-11-2011, 18:22
سلام.
بالاخره تهران رو گرفتند رو رفتند به سمت شمال و ....
منتظر بقیه عکسها باشین...

ck98
05-11-2011, 18:27
بفرمایید اینم سیو کامل بازی

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------

اقایون تشکر یادتون نره

amiredge
05-11-2011, 18:50
ي خبر بد واسه طرفداران cod.طبق نظر سنجي gamespot به عنوان جنگ جهاني سوم بتلفيلد با اختلاف فاحشي بالاتر از cod قرار داره.

ck98
05-11-2011, 18:54
من اینو قبول ندارم . البته تا حدی . تو این سری بتل ما شاهد گرافیک بالاتری نبودیم و یا حتی شاهد داستانی هم نبودیم ولی بعضی پیشرفت هایی نسبت به کال اف داشته ولی بازم کال اف یک چیز دیگست من این بازی رو با کال اف مدرن 1 مقایسه میکنم

amirpers
05-11-2011, 19:08
خب نمی خوام بحث رو سیاسی کنم. اما اول این بازی رو میدن بیرون و بعدش هم که اسرائیل اعلام می کنه که جنگ با ایران نزدیکه و مانور برگزار می کنه.
همه سایتهای خبری رو نگاه بندازید میبینید که تهدید کرده.
این هم از عملیات بتلفیلد 3 در تهران...

Erfan.
05-11-2011, 19:15
یکی از فرنچایز های مطرح در سبک First Person Shooter سری بازی Battlefield هست که تا قبل از سری Bad Company در میان گیمر هایی که اهل Multiplayer نیستند تقریبا شناخته شده نبود، و در مقابلِ فرنچایز محبوب؛ Call of Duty حرف چندانی برای گفتن نداشت کما این که از بخش Multiplaer قدرتمندی بهره میبرد و طرفداران مخصوص خودش را داشت.
ولی Dice با عرضه Bad Company 2 نشان داد که در بخش داستانی نیز حرف هایی برای گفتن دارد و میتوان انتظار دنباله ای قدرتمند از سری Battlefield در هر دو زمینه، داستانی و مولتی پلیر را داشت.
با معرفی Battlefield 3 ، شایعه های بسیار زیادی در زمینه های مختلف مطرح شد... از وجود مراحل داخل ایران گرفته، تا داشتن گرافیک بسیار قدرتمند و ...
رقابت مستقیم و جنجالی قبل از عرضه بازی با Modern Warfare 3 که حتی به شرکت تولید کننده 2 بازی نیز کشیده شد، تقریبا تا به حال نظیر نداشته بود؛ و با تبلیغات فراوانی که برای Battlefield 3 صورت گرفته بود، سطح انتظار طرفداران بازی را بسیار بالا برده، و همگان انتظار یک گیم درجه 1 را از Dice داشتند.
سر انجام BF3 منتشر شد و در ادامه به بررسی بازی از جهان مختلف خواهیم پرداخت.

نکته: من هنوز Multiplayer این گیم رو تجربه نکردم، و بررسی تماما به Single Player بازی مربوط است، بعدا بررسی بخش Multiplayer رو خواهم نوشت (البته فقط در مورد گیم پلی :دی )

شرکت سازنده: Dice
ناشر: Electronics Arts
انجین: Frostbite 2
تاریح انتشار: October 25, 2011 در آمریکا
سبک: شوتر اول شخص

گیــــم پــلی

روند گیم پلی بازی به COD نزدیک شده، و گیم پلی حالت خطی پیدا کرده که البته ضعف محسوب نمیشود... چون آن قدر صحنه های سینمایی زیبا و Set Piece های هوشمندانه وجود دارد که واقعا قابل رقابت با MW است.
تنوع مراحل نیز بسیار عالی هست و یک مرحله مسئولیت شلیک از هواپیمای F18 و مرحله کنترل تانک تنوع خوبی به مراحل بازی میدهند، و جالب است که هر دو این مراحل به بهترین شکل ممکن طراحی شده اند و جزو مرحله های عالی کل گیم به حساب می آیند.

نور آفتاب و بازتاب آن از روی اسلحه مثال زدنیست

یکی از اصلی ترین ارکان یک بازی شوتر، لذت بردن از تیراندازی و کنترل روان بازی است. با شروع بازی، از نوع تیراندازی آن شوکه شدم، که البته به خاطر عادت نداشتن به سیستم آن است و با گذر زمان این مشکل رفع خواهد شد، البته هنوز به نظرم MW از این نظر به BF3 ارجحیت دارد و این یک نکته مثبت به نفع MW3 هست.
تعداد اسلحه های بازی بسیار مناسب است و کلکسیونی از سلاح های متفاوت در اختیار بازیباز هست و و کار با اکثر سلاح ها دلنشین و مناسب است.
میرسیم به باگ ها... که زیاد نیستند ولی به هر حال وجود آن ها غیر قابل انکار است و امیدواریم با عرضه آپدیت ها، این مشکل بر طرف بشود.

گـــــرافــــیـــــک

یکی از مهم ترین نکاتی که از تریلر های بازی برداشت میشد، گرافیک دیداری-تکنیکی بسیار قدرمند بازی بود.

گرافیک بازی در کل بسیار قدرتمند و زیباست... تکستچر ها واقعا با کیفیت و زیبا هستند، بعضی تکستچر ها واقعا بی نظیر هستند...

از نظر سایه پردازی نیز بازی بسیار قدرتمند و زیباست، سایه های کاملا Dynamic و با کیفیت در بازی خودنمایی میکنند، Ambient Occlusion بازی نیز بسیار بسیار قوی کار شده(HBAO)، و نیم سایه ها و تاریکی ها در طبیعی ترین حالت ممکن قرار دارند.

تکنیک Globall Illumination استفاده شده در بازی به اسم Radiosty نیز بازی رو بیشتر و بیشتر به واقعیت نزدیک کرده، این تکنیک باعث میشود که نور ها و رنگ های مختلف در محیط بر آبجکت های مختلف تاثیر بگذارند، و جزو مهم ترین قابلیت های این بازی به شمار می آید.

Radiosty در تصویر

اثر Radiosty در بازی

همون طور که مشاهده میکنید، اثر رنگ قرمز زمین بر محیط و سایه های نرم تر و واقعی تر از اثرات استفاده از این تکنیک هست.

استفاده از Lens Flare بسیار زیبا که از تریلر های بازی نیز معلوم بود، گیم را از نظر دیداری واقعا زیبا کرده، نگاه کردن به خورشید یا نور های دیگر با افکت هایی که به وجود می آید، هیچ گاه خسته کننده نیست.

انیمیشن ها نیز بسیار عالی هستند و ضعف خاصی دیده نمیشه...
محیط ها نیز پر جزییات و خوب طراحی شده اند البته بهتر از این نیز میشد.

حالا به نکات منفی بازی اشاره میکنم:

استفاده نکردن از نور های حجم دار (Volumetric Lights)
از گیمی با این سطح گرافیک انتظار میرفت که حداقل نور خورشید به صورت حجم دار طراحی میشد، یه توضیح کوتاه در مورد نور حجم دار بدم:
وقتی نور به صورت حجم دار باشد، شکافته شدن و گذر اون توسط آبجکت ها قابل مشاهده است که بهترین مثال برای این مورد، گذر نور از کناره شاخه های درختان است...

نور حجم دار دیدنی در 3DMark

تخریب پذیری کم!!!
یکی از مهم ترین نقات قوت گرافیک Bad Company 2 تخریب پذیری عالی اون بود، و همچنین روی تخریب پذیری بسیار بالا در BF3 مانور میداد... ولی نتیجه خیلی جالب نیست، البته تخریب پذیری بازی نسبت به بازی های دیگر بسیار عالی هم هست ولی نسبت به انتظاری که از بازی میرفت مناسب نیست.
در کل، گرافیک بازی نسبت به بازی های روز بسیار عالی هست ولی آن طور که انتظار داشتیم نبود، و از نظر تکنیکی همچنان Crysis 2 با آپدیت DirectX11 فرمانروایی میکند.

داســـتان، شـــخصیت پــــردازی و اتمسفـــر

داستان بازی برای یک گیم اول شخص خوب است ولی باز در این زمینه جلوی MW ها کم میاورد... داستان و شخضیت پردازی درگیر کننده و عالی MW در این گیم اصلا مشاهده نمیشود و اصلا شخصیت ها به یاد ماندنی نیستند...
البته در کل داستان به نوع خود زیباست ولی به هر حال جزو نکات منفی بازی به حساب می آید.
اتمسفر بازی در عوض بسیار عالی کار شده، و حس بودن در یک جنگ واقعی حس میشود، فضا ها بسیار عالی هستند و در این زمینه عیب و ایرادی به بازی وارد نیست.
بعضی لحظات بازی هم بسیار قوی کار شده اند مثلا صحنه ای که باید به Cole شلیک کنیم، واقعا در نوع خود جالب است.
یک ایراد به مرحله های ایران وارد است که برخی تابلو ها و... در ایران به زبان عربی نوشته شده اند، که جای تفکر دارد...

مرحله بانک از جزییات مناسبی برخوردار است، به اسکناس ها دقت کنید

موسیــــقی و صـــداگذاری

بازی از تعداد ترک موسیقی زیادی بهره نمیبرد، اما همان تعداد کم هم در برخی صحنه ها به خوبی خودنمایی میکنند و عظمت بازی را به رخ میکشند.
تم اصلی موسیقی بازی بسیار زیبا و حماسی است که در مراحل مختلف و تریلر ها، بازی رو همراهی میکنند...
از نظر صداگذاری محیط و اسلحه ها بازی ضعف بزرگی ندارد، البته صداگزاری اسلحه ها در MW بهتر صورت گرفته بود ولی شاید در Bf3 حالت طبیعی تری داشته باشد...
در کل صداگزاری از نظر تکنیکی بسیار قدرتمند است مخصوصا اگر با یک سیستم صوتی 5.1 آنرا تجربه کنید.
صدای کاراکتر ها نیز بسیار عالی و سینمایی کار شده، زبان فارسی هم در کل قابل قبول است :دی

طراحی اسلحه های بازی مناسب است ولی برخی اسلحه ها زیاد جالب نیست

نتیجه گیری

Battlefield 3 جزو بهترین بازی های شوتر امسال بود... بازی بسیار خوبی بود و نکات مثبت فراوان داشت... ولی آن طور که از آن انتظار میرفت ظاهر نشد.
با این حال، با وجود ایراداتی که دارد، ارزش بازی کردن بالایی دارد و این ایرادات آن قدر نیستند که کل بازی زیر سوال برود یا به کل آن را کنار بگذاریم، بر عکس یکی از بهترین گیم های امسال هست و جزو کاندید های بهترین شوتر اول شخص سال می باشد.
حالا باید منتظر انتشار MW3 بمانیم و ببینیم که رقیب قدر، چه چیزی برای رو کردن دارد.

گیم پلی:8/10
گرافیک:9/10
موسیقی و صداگذاری:9.5/10
داستان، شخصیت پردازی و اتمسفر: 7/10
نظر نهایی: 8.5/10

Review By: Erfan

پیروز باشید.

3Dmajid
05-11-2011, 19:30
خیلی نقد خوبی بود ممنون :11:
من دارم یه بار دیگه از اول بازی میکنم ایندفعه روی هارد. خیلی سخت شده ولی حال میده.
گرافیک بازی روی Ultra بود ولی یه گزینه ش خاموش بود که الان دیدم و روشن کردم خیلی خیلی بهتر شد از قبل :20:

و اما چند تا عکس جدید و جالب از بازی :31: :

واااای ... واااای ... سازنده های بازی چقد بی ادب بودن :16: به تابلوی رو به رو دقت کنید :38: :

یادشون رفته واسه قلیون رو صندلی فیزیک بسازن فک کردن من نمیفهمم :27: :

اگه گفتید چه جوری رفتم تو این جعبه :21: :

شرکت بازرگانی محمد و محمد :39: :

mjorh
05-11-2011, 19:58
بابا اون child care ! مراقبت از بچه ها

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

وایییییی آخریه خیلی باحاله....

anti-military
05-11-2011, 20:08
تقریبا رسیدم آخرهای بازی . امتیازهای جدید رو به این صورت میدم ...

گرافیک 9.8 ( گرافیک رو بالاترین تنظیمات رو PC به نظرم خیلی خیلی خیلی بهتر از کرایسیس 2 هست )
صداگذاری 10
گیم پلی 9.5
روند پیش روی بازی 9.5

الان دیگه مطمئن شدم 100 در 100 اون سایت هایی که امتیاز پایین دادن فن Call of Duty بودن
البته سری Call of Duty مخصوصا MW هم واقعا خیلی عالیه اما این نسخه از بتل فیلد هم بی نظیره ...
هر سایتی امتیاز زیر 9 به بازی بده واقعا بی معرفتی کرده . چون خیلی رو بازی کار کردن

Battlefield 3 جزو بهترین بازی های شوتر امسال بود... بازی بسیار خوبی بود و نکات مثبت فراوان داشت... ولی آن طور که از آن انتظار میرفت ظاهر نشد.

کی گفته اونطور که باید ظاهر نشد ؟ یه بازی اسم ببر که تو این سبک بهتر از BF3 باشه ...

3Dmajid
05-11-2011, 20:10
بابا اون child care ! مراقبت از بچه ها

میدونم بابا !!
من که نگفتم نوشته چیز بچه :31:
ولی خب به جاییکه معنیشو بنویسه همونو به عربی نوشته ما هم که فکرمون منحرف. ... :31:

یه عکس دیگه :31: :

سینه خیز در هوا :31: :

hesam_q&q
05-11-2011, 21:11
سلام دوستان من خیلی دنبال نسخه ارجینال این بازی گشتم ولی پیدا نشد اگه کسی میتونه واسم پیدا کنه بی زحمت پیام بده

kane32
05-11-2011, 21:17
دوستان خواهش میکنم راهنماییم کنید صدای بازی تو سیستم من کمی گیر داره و بد اجرا میشه لطفا اخرین پچ یا کرکی که این چیزارو اصلاح میکنرو بگید

دوستان یاری کنید

reza_212t
05-11-2011, 21:49
این مرحله night shift چه غلطی باید کرد ؟ :D

3Dmajid
05-11-2011, 21:51

اون که تابلوعه !
با اسنایپ باید دشمنا رو بزنی.
سرعت عمل توش مهمه.
سریع پیدا کن دشمنا کجان :31:

messiTNT_2011
05-11-2011, 21:57

اگه اولش رو میگی که باید با اسنایپ چراغ های پارکینگ رو بزنی و به قول دوستمون خیلی باید سرعت عملت زیاد باشه :20:

Killzone2
05-11-2011, 22:04
کی گفته اونطور که باید ظاهر نشد ؟ یه بازی اسم ببر که تو این سبک بهتر از BF3 باشه ...
اگر به تبلیغات دایس و اونطور که درباره داستان بازی گفته بود توجه میکردی باید خیلی بهتر از این ها بود... بتلیفد 3 هم از چه نظر بهتر از بقیه هست؟ گرافیک و البته مولتی پلیر شاهکار که هیچ عنوانی کیفیت این بخش رو نداره ولی این دو مورد برای بهتر بودن هست؟MW و سری COD به طور کل میتونه بهتر باشه البته این رو هم در نظر بگیرید که اگر MW رو با بتلیفید در نظر بگیریم یا BO هر دو از داستان خوب و بهتر در بخش تک نفره نسبت به بتلفیلد برخوردار هستن و اینکه گیم پلی خیلی خوبی هم داره البته نه اینکه بتلیفد گیم پلی خوبی نداشته باشه اینطور نیست منظروم این هست که کیفیت کلی بالاتری نسبت به بتلفیلد داره و البته بتلیفد بخش چند نفره شاهکار و بهتر رو نسبت به MW داره!

این طور موارد با توجه به نظر مخاطب هست یکی بتلیفید رو شاهکار میدونه یکی هم سری COD رو و نمیشه واقعا گفت کدوم بهتره هر کدوم کیفیت خودش رو داره ولی به نظر من هر دو شاهکار هستن.

حرف عرفان عزیز هم در آخر همین تبلیغات دایس بود که اینطور هم انتظار میرفت نیست یعنی داستان خیلی بهتر از عنوان های اول شخص و همینطور دیگر موارد که میشد بهتر هم باشه.
بعد اینکه یک نقد هست دیدگاه یک نفر دیگه اینطور برداشت کردن داره؟ شما نقد رو گذاشتی باید ایراد گرفت چرا این رو گفتی؟ نظر هر کسی برای خودش قابل احترام هست و چیزی هم که عرفان جان گفت هم قابل احترام و هم منطقی هست!

messiTNT_2011
05-11-2011, 22:09
دوستان یه سوال .؟؟ سیستمی که BF3 رو خیلی خوب جواب داده به نظرتون MW3 رو ساپورت میکنه ؟:31:

mjorh
05-11-2011, 22:18
دوستان یه سوال .؟؟ سیستمی که BF3 رو خیلی خوب جواب داده به نظرتون MW3 رو ساپورت میکنه ؟:31:
mw3 رو میخوره !

anti-military
05-11-2011, 22:27
اگر به تبلیغات دایس و اونطور که درباره داستان بازی گفته بود توجه میکردی باید خیلی بهتر از این ها بود... بتلیفد 3 هم از چه نظر بهتر از بقیه هست؟ گرافیک و البته مولتی پلیر شاهکار که هیچ عنوانی کیفیت این بخش رو نداره ولی این دو مورد برای بهتر بودن هست؟MW و سری COD به طور کل میتونه بهتر باشه البته این رو هم در نظر بگیرید که اگر MW رو با بتلیفید در نظر بگیریم یا BO هر دو از داستان خوب و بهتر در بخش تک نفره نسبت به بتلفیلد برخوردار هستن و اینکه گیم پلی خیلی خوبی هم داره البته نه اینکه بتلیفد گیم پلی خوبی نداشته باشه اینطور نیست منظروم این هست که کیفیت کلی بالاتری نسبت به بتلفیلد داره و البته بتلیفد بخش چند نفره شاهکار و بهتر رو نسبت به MW داره!

این طور موارد با توجه به نظر مخاطب هست یکی بتلیفید رو شاهکار میدونه یکی هم سری COD رو و نمیشه واقعا گفت کدوم بهتره هر کدوم کیفیت خودش رو داره ولی به نظر من هر دو شاهکار هستن.

حرف عرفان عزیز هم در آخر همین تبلیغات دایس بود که اینطور هم انتظار میرفت نیست یعنی داستان خیلی بهتر از عنوان های اول شخص و همینطور دیگر موارد که میشد بهتر هم باشه.
بعد اینکه یک نقد هست دیدگاه یک نفر دیگه اینطور برداشت کردن داره؟ شما نقد رو گذاشتی باید ایراد گرفت چرا این رو گفتی؟ نظر هر کسی برای خودش قابل احترام هست و چیزی هم که عرفان جان گفت هم قابل احترام و هم منطقی هست!

من خودم سری های قبلی بتل فیلد رو اصلا قابل مقایسه نمیدونستم با سری cod . همیشه هم طرفدار cod هستم اما این نسخه از بتل فیلد واقعا فرق کرده و دیگه مثل قبل نیست
تو این نسخه به نظرم گیم پلی بهتر از مدرن وار شده و گرافیکش هم که واقعا عالیه
داستان بازی و ورند پیش روی بازی هم من نمیدونم چرا میگید قوی نیست ؟ به نظر من خیلی جالب بوده و در حد عالی

طرفدارهای cod چون احساس میکنن این بازی رقیب MW هست ممکنه با یه دید بدی بهش نگاه کن و در حال بازی توقعشون بره بالا . ولی من فن هیچ کدوم نیستم و هر بازی بهتر باشه میرم سمت اون

BF 3 هم نشون داد واقعا روش کار شده و خیلی بیشتر از اون چیزی که ازش انتظار داشتم شد ...

Killzone2
05-11-2011, 22:36
من خودم سری های قبلی بتل فیلد رو اصلا قابل مقایسه نمیدونستم با سری cod . همیشه هم طرفدار cod هستم اما این نسخه از بتل فیلد واقعا فرق کرده و دیگه مثل قبل نیست
تو این نسخه به نظرم گیم پلی بهتر از مدرن وار شده و گرافیکش هم که واقعا عالیه
داستان بازی و ورند پیش روی بازی هم من نمیدونم چرا میگید قوی نیست ؟ به نظر من خیلی جالب بوده و در حد عالی

طرفدارهای cod چون احساس میکنن این بازی رقیب MW هست ممکنه با یه دید بدی بهش نگاه کن و در حال بازی توقعشون بره بالا . ولی من فن هیچ کدوم نیستم و هر بازی بهتر باشه میرم سمت اون

BF 3 هم نشون داد واقعا روش کار شده و خیلی بیشتر از اون چیزی که ازش انتظار داشتم شد ...
همینطور که من هم اشاره کردم گرافیک واقعا شاهکار و البته این مورد رو هم باید گفت که این رو هم اشاره کردم بخش چند نفره واقعا شاهکار حتی نسبت به بد کمپانی هم خیلی بهتر شده و در کل عنوانی هم نیست اینطور با کیفیت باشه تو بخش چند نفره...

گیم پلی از چه نظر بهتر از COD ؟ نمیشه گفت واقعا بهتر بود اگر هم گفته بشه شبیه به هم هست این هم زیاد درست به نظر نمیرسه در کل گیم پلی COD خاص خودش هست و گیم پلی بتلیفد هم برای خودش که مخاطب میتونه از هر دو یا فقط یکی که بیشتر باهاش ارتباط برقرار میکنه لذت میبره.

این مورد رو هم گفتم دیگه! دایس رو این مورد تبلیغ زیاد داشت که باعث میشه با یک شاهکار در داستان روبرو باشیم که اونطور باید نبود ولی نگفتم که خوب نیست خیلی خوب بود ولی اونطور که میشد باشه نیست و اینکه در کل داستان MW رو در نظر بگیرید نسبت به شخصیت پردازی و دیگر موارد بهتر هست.

dihav1359
05-11-2011, 23:10
کسی شیراز این بازی را داره

hamid_zoro70
05-11-2011, 23:25
دوستان من تو این مرحله گیر کردم و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

online_amin
05-11-2011, 23:29
من از باران دانلود گرفتم. ولی بعد از نصب و کپی آپدیت و کرک و فایلهای اضافی, وقتی روی فایل اصلی بازی کلیک میکنم هیچی باز نمیشه.

از تو Task manager هم که نگاه میکنم میبینم bf3.exe در حال اجرا هست و فقط 6 مگابایت از رم رو به خودش اختصاص داده و روی همون 6 ثابت مونده.

چی کار کنم؟

اگر هم کرک نکنم و همینطوری بازی رو اجرا کنم گیر میده که origin رو نصب نکردی.

sourena
05-11-2011, 23:52
دوستان من تو این مرحله گیر کردم و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم

باید C رو بزنی .... هواپیماهایی که میخواد بلند بشه رو ببینی!

من عکست رو کامل نتونستم باز کنم ... سرعتم کمه!

shahin_mp3
06-11-2011, 00:11
دوستان من تو این مرحله گیر کردم و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دهنه مارو اين مرحله سرويس كرد الان تو اين هواپيما دقيق كجاشي چون خودش اين تو چند قسمته حالا اين جوري كه معلومه زوم مي كني رو اين زرد وقتي كه لاك كرد شايدم نكرد نشونه مي گيري سريع مي زني

hamid_zoro70
06-11-2011, 00:19
دهنه مارو اين مرحله سرويس كرد الان تو اين هواپيما دقيق كجاشي چون خودش اين تو چند قسمته حالا اين جوري كه معلومه زوم مي كني رو اين زرد وقتي كه لاك كرد شايدم نكرد نشونه مي گيري سريع مي زني

هر کاریش میکنم زده نمیشه لاک هم نمیکنه

hamid_zoro70
06-11-2011, 00:27
باید C رو بزنی .... هواپیماهایی که میخواد بلند بشه رو ببینی!

من عکست رو کامل نتونستم باز کنم ... سرعتم کمه!

اینی که شما میگید ماله یکم قبل از اینجاست اکه عکسو ببینید متوجه میشید

3Dmajid
06-11-2011, 00:29

این مرحله که کاملا واضحه باید چیکار کنی ! :18:
من موندم چرا گیر کردی :18:

black.assassin
06-11-2011, 00:37
هر کاریش میکنم زده نمیشه لاک هم نمیکنه

ادمای روی زمینو بزن.

shahin_mp3
06-11-2011, 00:41

يه هواپيما بود ضرتي بلند مي شد خلاصه سرويس كرد ديشب داشتم بازي مي كردم كه ردش كردم :31:

hamid_zoro70
06-11-2011, 00:42

شما که میدونید بگید خوب

3Dmajid
06-11-2011, 00:46
يه هواپيما بود ضرتي بلند مي شد خلاصه سرويس كرد ديشب داشتم بازي مي كردم كه ردش كردم
آخه من دقیقا نفهمیدم کجاش گیر کردی.
اتفاقا چند ساعت پیش ردش کردم.
یه سری باید چند تا ساختمون رو منفجر کنی.
بعدش چندتا ماشین و آدم و هلی کوپتر.
بعدش یه سری هواپیماها قبل از بلند شدنشون به زمین.
اصلا چیز خاصی نداشت که بخوای توش گیر کنی ! :31:

shahin_mp3
06-11-2011, 00:50
آخه من دقیقا نفهمیدم کجاش گیر کردی.
اتفاقا چند ساعت پیش ردش کردم.
یه سری باید چند تا ساختمون رو منفجر کنی.
بعدش چندتا ماشین و آدم و هلی کوپتر.
بعدش یه سری هواپیماها قبل از بلند شدنشون به زمین.
اصلا چیز خاصی نداشت که بخوای توش گیر کنی ! :31:

من كه ردش كردم اينا رو به اوني بگو كه گير كرده :31:

3Dmajid
06-11-2011, 00:51
من كه ردش كردم اينا رو به اوني بگو كه گير كرده

اشتباه نقل قول کردم :31:

shahin_mp3
06-11-2011, 00:55
ولي بازيش خيلي فاز ميده :31: چه قدر فحش ميدن :31:

3Dmajid
06-11-2011, 01:01
ولي بازيش خيلي فاز ميده چه قدر فحش ميدن

اگه فحش دوست داری یه پیغام خصوصی بت بدم تامینت کنم :27:

A.N.A.P
06-11-2011, 02:10
والا منکه تا اینجا هیچ باگی ندیدم ...

باو اصلا صفحات قبل رو دیدی ؟ من خودم اگه رو PC بازی میکردم حتما واست عکس میذاشتم .
جدا از این حرفا این یار های من بطور عالی نقش بوق رو ایفا میکنن . دشمن هم که درصد خطای تیرش زیر 0.005 هست !

mafaman2003
06-11-2011, 04:31
من از باران دانلود گرفتم. ولی بعد از نصب و کپی آپدیت و کرک و فایلهای اضافی, وقتی روی فایل اصلی بازی کلیک میکنم هیچی باز نمیشه.

از تو Task manager هم که نگاه میکنم میبینم bf3.exe در حال اجرا هست و فقط 6 مگابایت از رم رو به خودش اختصاص داده و روی همون 6 ثابت مونده.

چی کار کنم؟

حجم فایل bf3.exe تو فولدر بازی چنده اگه اونم 6 مگ باشه کرکت مشکل داره کرک سالمو دانلود کن

ali gamma
06-11-2011, 05:41
منم بازی رو تموم کردم. گرافیک خیلی خولی داشت ولی عالی نبود. تو کیفیت 900*1400 و ultra با یه پرازنده 5200 و گرافیک 5770 و 2 گیگ رم عین اب خوردن 40 فریم میداد. اینکه کمتر از یه 580 نمیشه بازی کرد همش سرکاری بود.

کلا بازی خوبی بود اما بعضی جاها خیلی حوصله تو یر سر میبرد مث مرحله تانک و جنگنده. داستانشم خیلی احمقانه بود.

در ضمن بازی رو هر کسی خواست یه قیمت نازل بش میدم. خواستید پی ام کنید:31:

hamed30
06-11-2011, 08:56
باو اصلا صفحات قبل رو دیدی ؟ من خودم اگه رو PC بازی میکردم حتما واست عکس میذاشتم .
جدا از این حرفا این یار های من بطور عالی نقش بوق رو ایفا میکنن . دشمن هم که درصد خطای تیرش زیر 0.005 هست !
این جوریا هم که شما میگید نیست دیگه بابا اون بد بختا هم خوب کار میکنن یه جا خود من تا اومدم دشمنو پیدا کنم هم تیمی هام زدن آبکشش کردن .
راستی چرا وقتی کارت گرافیکم رو آپدیت میکنم بدتر میشه بجای اینکه بهتر بشه با ورژن 280 انویدیا روون تره تا 285 ؟

online_amin
06-11-2011, 08:57

چی کار کنم؟

ممنونم از این سیل عظیم جوابها...

hamed30
06-11-2011, 09:34
ممنونم از این سیل عظیم جوابها...
منظورتون از کپی آپدیت و فایل های اضافی چیه ؟
اسم پوشه اصلی بازی یعنی جایی که فایل های بازی و فایل اجرایی(کرک) توش هست رو به BF3 تغییر دادید ؟
ویندوزتون XP که نیست ؟
حداقل سیستم مورد نیاز بازی رو دارید ؟
یه کرک دیگه دانلود و امتحان کنید .
واسه من تو پوشه کرک یه فایل بود بنام bf3.exe همون رو کپی کردم ، اسم پوشه محل نصب بازی رو هم bf3 کردم و بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد .

3Dmajid
06-11-2011, 10:13
آخرشم کسی نگفت چطوری آنلاین باید بازی کرد ؟
منوی مولتی پلایرش آنلاینه یعنی چی ؟ :41:

TAEL
06-11-2011, 10:50
آخرشم کسی نگفت چطوری آنلاین باید بازی کرد ؟
منوی مولتی پلایرش آنلاینه یعنی چی ؟ :41:
باید CD-Key بخری دوست عزیز.

ezio29
06-11-2011, 11:01

چی کار کنم؟

باید حروف TM رو از آخر پوشه ای که توش بازی رو نصب کردی برداری

3Dmajid
06-11-2011, 11:13
باید CD-Key بخری دوست عزیز.
قیمتش چنده ؟
لن نمیشه بازی کرد ؟

wichidika
06-11-2011, 11:44
بررسی کامل بازی ویدئویی سیاسی آمریکا
کاربرد بازی "بتل‌فیلد3" برای زمینه سازی تهاجم‌های نظامی آمریکا و اسرائیل
خبرگزاری فارس: یک پایگاه تحلیلی در گزارشی ضمن تعبیر محتوای بازی «بتل‌فیلد 3» (Battlefield 3) به دریچه‌ای به جنگ جهانی سوم، جدیدترین محصول شرکت تولید بازی‌های ویدئویی هنرهای الکترونیک را نوعی اعلان آمادگی آمریکا برای حمله به ایران می‌داند.

به گزارش فارس، پایگاه تحلیلی «امریکا هایجکد»، با بررسی ابعاد مختلف بازی ویدئویی «بتل‌فیلد 3»، به امکان وجود ارتباطاتی ظریف در سناریوی این بازی و سیاست‌های آینده نزدیک غرب می‌پردازد. در بخش نبرد تک‌نفره این بازی شخصیت اول داستان، گروهبانی آمریکایی است که به همراه ارتش آمریکا به ایران حمله می‌کند و در نبردی در مقابل نیروهای روس درصدد است تا مانع از انجام یک عملیات تروریستی هسته‌ای در نیویورک شود.

* طرح داستانی بخش نبرد تک‌نفره این بازی در پس جریان بازی مخفی و کم‌رنگ شده است

بعد از بازی «ارواح» نسخه 2001 مجموعه بازی‌های “Tom Clancy’s Ghost Recon”، که در قالب طرح یک نبرد (که به شکلی دقیق حمله گرجستان به اوستیای جنوبی را با پشتیبانی نیروهای ناتو در سال 2008، پیش‌بینی کرده بود) تک‌نفره منتشر شد، «بتل‌فیلد 3»، جدیدترین و مهم‌ترین بازی ویدئویی تیرانداز اول شخص است که از طرف شرکت EA روانه بازار می‌شود. «بتل‌فیلد 3» از آخرین دستاورد دنیای موتورهای گرافیکی، یعنی Frostbite 2 بهره می‌برد، که به مدد آن صحنه‌ها و کاراکترهای بازی بسیار واقعی به نظر می‌رسند. نکته‌ای که در مورد این بازی توجه را به شدت به خود جلب میکند، این است که هیچ یک از منتقدان اهمیتی به سناریوی بخش نبرد تک‌نفره این بازی ندادند، و در عوض غالبا ترجیح دادند که بخش اعظم مقالات خود را به جذابیت و نفس‌گیر بودن جزئیات گرافیکی منفجر کردن کاراکتر سایر بازیکن‌ها در حالت همکاری (co-op) و بخش چندنفره اختصاص دهند. حتی «کریس واترز» منتقد ویدئویی وب‌سایت معتبری مانند Gamespot.com نیز در طول شرح 5 دقیقه‌ای خود بر بازی، اشاره‌ای به ماهیت ارتش‌هایی که شما می‌توانید در حالت همکاری یا بخش چندنفره به لباسشان درآمده و در جبهه آنها بجنگید، نکرد. در داستان بخش چندنفره بازی، ائتلاف اقیانوس آرام آسیا، که تحت رهبری روسیه قرار دارد، از طریق فرانسه به اروپا یورش می‌برد و درگیر نبردی زمینی با سربازان ناتو و نیروهای آمریکایی در خاک این کشور می‌شود. به عبارت ساده‌تر، این بخش از بازی تصویری از جنگ جهانی سوم را ترسیم می‌کند. اما مقاله حاضر بر روی خط روایی بخش نبرد تک‌نفره بازی «بتل‌فیلد 3» متمرکز شده است. داستان که در طول بازی و توسط بازیکن به سختی محسوس و قابل دریافت است، با شیوه‌ای منفصل و خارج از جریان بازی، و با محوریت فلش‌بک‌های ذهنی کاراکتر اصلی و بازگویی خاطرات او از زمانی که تحت بازجویی نیروهای وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS) قرار گرفته بود، روایت می‌شود. در حقیقت، کاراکتر دو بازجوی DHS به شکلی فعال و نیرومند، و به طور پیوسته ارتباط کاراکتر اصلی، و به تبع شما به عنوان بازیکن را با فضای بازی قطع می‌کنند.

* سلیمان یک تروریست ایرانی است که با یک انفجار هسته‌ای جان 80 هزار انسان بی‌گناه را می‌گیرد

کاراکتر اصلی، شخصی به نام بلکبرن (Blackburn)، گروهبان نیروی تفنگداران دریایی آمریکا است، که شما را به عنوان بازیکن، در طول بازی و در تلاش و جست‌وجو برای دستگیری یک مامور گروه آزادی و مقاومت مردمی (People's Liberation and Resistance یا به اختصار PLR) ایرانی به نام سلیمان با خود همراه می‌کند. سلیمان دو چمدان هسته‌ای روسی را با خود حمل می‌کند و درصدد است که آنها را در پاریس و نیویورک منفجر کند. به تدریج و در طول بازی متوجه می‌شوید که تفنگداران آمریکایی برای محافظت و تامین امنیت اهداف اطلاعاتی راهبردی، رهبری و اجرای چندین عملیات سری و کوچک مقیاس نظامی را برای حمله به شهرهای مختلف ایران در دستور کار خود قرار داده است. کاراکتری که شما ایفای نقشش را در بازی به عهده گرفته‌اید، در جریان یکی از این عملیات‌ها قرار می‌گیرد. عملیاتی که در طی آن قرار است 50 هزار نیروی تفنگدار آمریکایی به تهران حمله کنند تا بتوانند بی آنکه حساسیت کسی را برانگیزند، به دنبال مامور دوجانبه روس‌ها، یا همان سلیمان که یک تروریست نابغه است، بگردند. در طی همین ماموریت، شما متوجه این نکته می‌شوید که سلیمان در حقیقت هر 3 چمدان هسته‌ای را به دست آورده که یکی از آنها هنوز در ایران است؛ و شما آن را درست در کنار دو نقشه از دو شهر پاریس و نیویورک پیدا می‌کنید. اندکی بعد مطلع می‌شوید که انفجاری اتمی در پاریس رخ داده است. بله! درست متوجه شدید. چمدان هسته‌ای در پاریس منفجر می‌شود و 80 هزار نفر کشته می‌شوند.

* بازیکن در موقعیتی قرار می‌گیرد که مجبور به کشتن هم‌رزم خود می‌شود

در پاسخ به این فاجعه، آمریکا با تمام قدرت به ایران حمله می‌کند، و در ماموریت بعد شما در نقش یک راننده تانک، به همراه یک گردان کامل تانک، به عنوان بخشی از یورش‌های سه‌گانه هوایی، زمینی و دریایی، به ایران حمله‌ور می‌شوید. در همین حین گروهبان بلکبرن ناامیدانه تلاش می‌کند تا بتواند پیش از انفجار سومین چمدان در نیویورک، سلیمان، رهبر PLR را به دام اندازد. با فرود ده‌ها هزار چترباز روس که به سرتاسر ایران گسیل شده و از پشتیبانی جنگنده‌های میگ روسی در آسمان و تانک‌ها در روی زمین برخوردار بودند، عرصه نبرد در ایران، برای نیروهای آمریکایی بدل به جنگی تمام عیار می‌شود. در نهایت گروهبان بلکبرن موفق می‌شود که جلوی وقوع انفجار اتمی در نیویورک را بگیرد. اما این مهم تنها زمانی اتفاق می‌افتد که شما به عنوان بازیکن، وادار شده‌اید به هم‌رزم تفنگدار خود شلیک کنید و با کشتن او مانع اجرای سناریوی به اصطلاح «مرگ میلیون‌ها نفر» شوید و همینطور احتمال رخ دادن انبوهی از ویرانی‌ها فاجعه‌آمیز در سرتاسر جهان را به دست نیروهای اهریمنی، از بین ببرید.

* تاریخ عرضه این بازی در بازارهای جهانی با مقاصد خاص سیاسی صورت گرفته است

مساله هولناک در این بازی آنجا نهفته است که روشی که آنها برای روایت منفصل و فلش‌بک‌گونه داستان برگزیده‌اند، حضور و نقش شخصیت‌های وزارت امنیت داخلی آمریکا را از ابتدا تا انتها، کمرنگ کرده و به حاشیه می‌راند به گونه‌ای که بازیکن به کلی از این حقیقت غافل می‌ماند که بازیگر داستانی است در مورد جنگ با روسیه، در خاک ایران، و حول محور سلاح‌های اتمی که قرار است کل مغرب‌زمین را نابود کند. این بازی در تاریخ 25 اکتبر 2011 منتشر شده است، درست زمانی که اسرائیل آشکارا به پروژه حمله به ایران، چراغ سبز نشان داده است، و پس از غلبه بر لیبی، انبوهی از سربازان آماده به خدمت در کویت مستقر شده‌اند. به علاوه، چهره‌های شاخص آمریکایی اعلام کرده‌اند که در حال تدارک تهاجم نظامی وسیعی در نوامبر آینده و در منطقه خاورمیانه و نزدیک، شامل ایران، سوریه و پاکستان هستند.

* امروزه بازی‌های رایانه‌ای، با قدرت اثربخشی چند برابر، جای فیلم‌های تبلیغاتی را گرفته‌اند

به احتمال زیاد آن دسته از مخاطبان این متن که اهل بازی‌های رایانه‌ای با کامپیوترهای شخصی یا کنسول‌ها (Xbox) نیستند، متوجه نخواهند شد که امروزه دیگر مدت‌هاست که از تاریخ مصرف فیلم‌ها، به عنوان محصولات پرطرفدار و اثرگذار گذشته است. درست به همان صورت که اینترنت باعث به حاشیه راندن تلویزیون و شیوه ارتباطی غیرتعاملی‌اش شد، بازی‌های رایانه‌ای نیز فیلم‌های سینمایی را کنار زدند. زیرا شما در حین انجام یک بازی رایانه‌ای، دیگر فقط تماشاچی صرف نیستید، بلکه شما بدل به قهرمان خواهید شد؛ و بسیاری از بازی‌های امروزی دارای داستان‌هایی هستند که به واسطه تصمیمات شما در حین بازی، تعریف و بازسازی می‌شود؛ و حال مساله این است که به همان شکل که فیلم‌های سینمایی گامی موثر در جهت پیشبرد امکان کنترل و جهت‌دهی به افکار عمومی و به تبع ترسیم دورنمایی از آینده بودند، بازی‌های رایانه‌ای با سرعتی با رشد نمایی در راه نیل به همین اهداف پیش می‌روند. تمام این دنیای مجازی ساخته شده است تا بگویند که چه تصمیمی برای آینده اتخاذ کرده‌اند، و به شما اجازه دهند تا شخصا قدم به آینده مورد نظر آنها بگذارید و آن را تجربه کنید. [مثلا می‌توان از بازی‌های Fallout یا Rage و به ویژه نسخه اصلی Deus Ex یاد کرد (Deus Ex در واقع یک بازی ضد ایلومیناتی است، که آینده را با خوش‌بینی و اهداف و تمایلات خیر بازنمایی می‌کند).]

* نبرد غرب با ایران در جریان بازی به شکل نبردی ابدی و ازلی میان خیر و شر ترسیم می‌شود

بتل‌فیلد 3، با روایت داستان به صورتی پیکاسویی، موجب جدا افتادگی ذهن و انحراف تمرکز بازیکن از محتوای داستان می‌شود، و به تبع در ذهن بازیکن یک «ناهماهنگی شناختی» ایجاد می‌کند. یعنی حمله به ایران، انفجار هسته‌ای در پاریس، و طبیعتا آغاز مخاصمات با روسیه، میلیون‌ها پسر جوان را در سرتاسر دنیا بدل به ماشین‌هایی خواهد کرد که در خود تمایلی قوی برای درگیر شدن در جنگی احساس می‌کنند که در آن، تصویرهای گنگ و مبهم ذهنیشان، نام ایران [Iran] و عراق [Iraq] را در هم ادغام و به عنوان دشمنی واحد معرفی خواهد کرد؛ به گونه‌ای که به تدریج باور خواهند کرد که آنها همیشه در حال جنگ با ایران بوده‌اند؛ و از آن هولناک‌تر اینکه، این جنگ برای آنها رنگ و بوی تفریح و خوش‌گذرانی خواهد داشت. در حقیقت، اگر شما مشغول این بازی شوید، یا حتی فقط ویدئو کلیپ‌های مربوط به عملیات‌ها را تماشا کنید، متوجه خواهید شد که آنها چطور به آرامی و بی‌سر و صدا هر حمله جدید به ایران و وسعت گرفتن دامنه برخوردها را طوری به نمایش می‌گذارند که مرحله به مرحله، گسترش یافته و به تدریج آنقدر بزرگ و وخیم می‌شود که در نهایت به یک جنگ جهانی بدل می‌شود، به صورتی که انگار از همان ابتدا به همین شکل بوده و چنین وسعت نبردی در برابر این دشمنان، کاملا طبیعی و منطقی به نظر می‌رسد. در طرح این داستان، هیچگاه به چگونگی یا حتی مبدأی بر شکل گیری روند مخاصمات اشاره نشده است؛ و در حقیقت، با این ترفند به بازیکن القا می‌شود که انگار ما [آمریکایی‌ها] در عمل و تا جایی که شما [بازیکن] می‌توانید به خاطر آورید، همواره در حال جنگ با ایران بوده‌ایم. این بازی با امتیازات و توانمندی‌هایی کامل، و با استفاده از آخرین و مدرن‌ترین موتور گرافیکی، در قامت بهترین بازی موجود حال حاضر در سبک خودش، طراحی و به بازار عرضه شده است. حمایت «مجتمع صنعتی نظامی»، با تطبیق طرح داستان این بازی با روایت مورد تاییدشان از تاریخ، از وقایع گذشته گرفته تا پیش‌بینی‌های آینده، همراه بوده و به تبع باعث شده است که جبهه آنان در طول بازی، نه تنها از منظر حقانیت که به شکل مضحکی از بعد اخلاقی نیز مورد تایید قرار گیرد.

* پیش‌بینی‌های موجود در این بازی، قابل اعتماد و در حقیقت بیانگر تمایلات سیاسی غرب است

مختصر اینکه، اگر می‌خواهید تصویری از آغاز جنگ جهانی سوم داشته باشید، به درستی می‌توانید به قدرت پیشگویی این بازی اعتماد کنید. زیرا بازی‌های ویدئویی تولید «مجتمع نظامی صنعتی»، تا به امروز همیشه به خوبی از عهده پیش‌بینی آینده برآمده‌اند. وقتی منتظر ورود این بازی به بازار بودم، احساس می‌کردم که اتفاق شومی در شرف وقوع است، و حالا آگاهی از طرح کلی داستان، بیش از پیش به نگرانی‌هایم دامن می‌زند. نمی‌توانم تصور کنم که مردم ایران پس از تماشای میلیون‌ها آمریکایی که با شادی و لذت، در فضای مجازی سه‌بعدی حاصل از یک موتور گرافیکی نیرومند، در حال ویران کردن پایتخت باستانی‌شان هستند، چه احساسی نسبت به غرب پیدا خواهند کرد.

بخش نبرد تک‌نفره شامل قسمت های زیر می‌شود :
ماموریت 4 - شکار
تهران را بمباران کنید، با حملات هوایی، فرودگاه تهران و اهریمنان ایرانی را در پایتختشان نابود کنید (پیش از انفجار اتمی در پاریس)

ماموریت 5 - عملیات گیوتین
شما یکی از 50 هزار نیروی تفنگدار دریایی آمریکا هستید که با تجهیزات زره‌پوش و تفوق هوایی، برای دستگیری سلیمان به تهران حمله می‌کنند. در طول این ماموریت شما نمی‌توانید سلیمان را دستگیر کنید اما یکی از سه چمدان هسته‌ای را پیدا می‌کنید و متوجه می‌شوید که دو چمدان دیگر از آنجا به جای دیگری منتقل شده‌اند (پیش از انفجار اتمی در پاریس).

ماموریت 6 - رفقا
انفجار هسته‌ای در پاریس

ماموریت 7 - غرش رعدها
ادامه داستان بازجویی، 80 هزار پاریسی کشته شدند، تانک‌ها به ایران حمله می‌کنند

ماموریت 10 - سنگ و سختی
درگیری تفنگداران آمریکایی با پیاده‌نظام روسیه در ایران

ماموریت 11 - کافاروف
جایی که طراحان بازی، بازیکن را مجبور می‌کنند که به هم‌رزم خود شلیک کرده و او را بکشد، وگرنه سناریوی «مرگ میلیون‌ها نفر» به اجرا در خواهد آمد

در پایان، نیویورک از نابودی توسط چمدان هسته‌ای نجات می‌یابد. اما جنگ با روسیه و ایران همچنان ادامه دارد.

* تا کنون 5 میلیون نسخه از این بازی به فروش رسیده و 5 میلیون نسخه دیگر در بازار موجود است

لازم به ذکر است چند روز پیش شرکت EA اعلام کرد که 10 میلیون نسخه از بازی «بتل‌فیلد 3» را روانه بازار کرده است، اما همانطور که می‌دانیم از «روانه بازار شدن» تا «به فروش رفتن» فاصله زیادی وجود دارد، و بسیاری هنوز علاقه‌مند بودن که از آمار دقیق فروش این بازی اطلاع حاصل کنند. EA بالاخره این موضوع را فاش کرد: 5 میلیون نسخه؛ که این تعداد، با احتساب 3 میلیون نسخه پیش‌فروش شده بازی اعلام شده است. با این حال EA هنوز آماری از تعداد نسخه‌هایی که برای سیستم‌های شخصی به فروش رفته، منتشر نکرده است. «بتل‌فیلد 3»، دقیقا یک هفته پیش وارد بازار آمریکا شد. EA همچنین اعلام کرد که تا کنون 17 عنوان محصول، تحت نام و امتیاز تجاری «بتل‌فیلد» منتشر شده که در مجموع 50 میلیون واحد از این محصولات به فروش رسیده است.

تصویری از صحنه ای از بازی در تهران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصویری از صحنه ای از بازی در تهران

3Dmajid
06-11-2011, 11:48
کاربرد بازی "بتل‌فیلد3" برای زمینه سازی تهاجم‌های نظامی آمریکا و اسرائیل

ای بابا ... دوباره شروع شد :13:

خبرگزاری فارس:

این که همش خالی بندیه :21:

تا کنون 5 میلیون نسخه

50میلیون نه 5 میلیون !

Saeed System
06-11-2011, 11:52
قیمتش چنده ؟
لن نمیشه بازی کرد ؟

تو گوگل سرچ کن ( cd-key بازی ) سایتهایی که میفروشن میان..

آخه آدرس اینجا بزاریم ...تذکر میدن که تبلیغه

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

قیمتش چنده ؟
لن نمیشه بازی کرد ؟

راستی یه چیزهایی رو یادم رفت بگم شرمنده :11:

برای آنلاین نسخه 5 dvd رو داشته باشی خیلی جلوتری از لحاظ زمان..

بعد origin رو که کدی که خریدی رو توش فعال کردی یه لحظه بزن دانلود بشه بازی...بعدبزار تا 1% دان کنه

که پوشه بازی ساخته بشه تو دایرکتوری اوریجین بعد بازی لیمیتد ادیشن خودتو کپی کن توش بعد بزن

ادامه آپدیت بزار فول آپدیت کنه بازی رو که حتی بازیت یه dll 5 کیلوبایتی هم کم نداشته باشه بعد برو

تو بازی قسمت مولتی پلیر و حالیشو ببر.

3Dmajid
06-11-2011, 11:56
تو گوگل سرچ کن ( cd-key بازی ) سایتهایی که میفروشن میان..

آخه آدرس اینجا بزاریم ...تذکر میدن که تبلیغه

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

راستی یه چیزهایی رو یادم رفت بگم شرمنده :11:

برای آنلاین نسخه 5 dvd رو داشته باشی خیلی جلوتری از لحاظ زمان..

بعد origin رو که کدی که خریدی رو توش فعال کردی یه لحظه بزن دانلود بشه بازی...بعدبزار تا 1% دان کنه

که پوشه بازی ساخته بشه تو دایرکتوری اوریجین بعد بازی لیمیتد ادیشن خودتو کپی کن توش بعد بزن

ادامه آپدیت بزار فول آپدیت کنه بازی رو که حتی بازیت یه dll 5 کیلوبایتی هم کم نداشته باشه بعد برو

تو بازی قسمت مولتی پلیر و حالیشو ببر.

نسخه 5 دی وی دی چه فرقی با نسخه ی 3 دی وی دی داره ؟
یعنی واسه مولتی پلایر و لن بازی کردن نسخه جدا دادن ؟ :18::31:

Saeed System
06-11-2011, 12:03
نسخه 5 دی وی دی چه فرقی با نسخه ی 3 دی وی دی داره ؟
یعنی واسه مولتی پلایر و لن بازی کردن نسخه جدا دادن ؟ :18::31:

نسخه 3 dvd فقط میشه سینگل زد باهاش و تو اریجین هم کپی کنی حجم خیلی بیشتری آپدیت میشه

تا کامل بشه..

ولی نسخه 5 dvd کاملتره و فایلهای قسمت مولتی پلیر رو هم داره و تو اریجین کمتر نیاز به زمان داره..

starn
06-11-2011, 14:35
دوستان یک مشکلی دارم نمی دونم کسی تا به حال باهاش برخوره یا نه
من واردبازی می شم ( با انواع تنظیمات گارفیکی هم تست کردم ولی فرقی نکرده از low گرفته تا high ) وقتی وارد بازی میشم همون مرحل اول وقتی از بالای قطار میری داخل کابین که اسلحه کلت رو برمیداری دمو تموم میشه باید خودت بازی کنی تصویر دوربینم شروع به چرخیدن میکنه یعنی دوربین قاطی میکنه اصلا نمشه بازی کرد و (مثل اینکه موس رو خیلی خلی سری هی دور خودت بچرخونی)
کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
بازی رو روی سیستم دیگه ای تست کردم مشکلی نداشته روی لپ تاپ با 4 گیگ رم و گرافیک انویدیا gt540 1gig تست کردم روی لب تاپ دوستاین مشکل رو داره آخرین درایور گرافیکی انویدیا رو همنصب کردم

ck98
06-11-2011, 16:05
شاید ایراد از وینوزت یا اپدیت درایور هات باشه

jr07
06-11-2011, 16:19
من واردبازی می شم ( با انواع تنظیمات گارفیکی هم تست کردم ولی فرقی نکرده از low گرفته تا high ) وقتی وارد بازی میشم همون مرحل اول وقتی از بالای قطار میری داخل کابین که اسلحه کلت رو برمیداری دمو تموم میشه باید خودت بازی کنی تصویر دوربینم شروع به چرخیدن میکنه یعنی دوربین قاطی میکنه اصلا نمشه بازی کرد و (مثل اینکه موس رو خیلی خلی سری هی دور خودت بچرخونی)
کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
بازی رو روی سیستم دیگه ای تست کردم مشکلی نداشته روی لپ تاپ با 4 گیگ رم و گرافیک انویدیا gt540 1gig تست کردم روی لب تاپ دوستاین مشکل رو داره آخرین درایور گرافیکی انویدیا رو همنصب کردم
پست اصلاح شد
مشکل از کرک نبود چون رو یه سیستم دیگه اجرا شده
لطفا این پست منو پاک کنید

king_darkness
06-11-2011, 16:27
کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟

به سیستم joystick وصل کردی ؟
اگه آره کابلش رو بکن درست میشه
من این مشکل رو با بازی های دیگه داشتم اینجوری جواب گرفتم یه امتحان بکن شاید عمل کرد

hamed30
06-11-2011, 16:47
کسی میدونه مشکل از چی؟؟؟
من بعد از آپدیت کارت گرافیکم به یه مشکلی شبیه به مشکل شما برخوردم کارت گرافیکم هم انویدیاست برشگردوندم به ورژن قبلش درست شد .
ورژن قبلیش 280 بود جدیدش 285

I Gangster
06-11-2011, 17:41
سلام
من هرچی این بازی رو نصب میکنم اخطار میده !
میگه غیر مجازه می ارزه واسش ویندوزمو عوض کنم یا ویندوز 7 نصب کنم ؟
ها
؟ممنون

sourena
06-11-2011, 18:40
بکس ... یه مشکلی دارم!

اونجا که با رفیقش فرار میکنه ... میپره روی سقف ترن .... بعدش صفحه سیاه میمونه ....

اون پایین لودینگ داره چشمک میزنه .... ولی کلیک که میکنم شلیک میکنه ! ولی صفحه همچنان سیــاه :(

mehdiporbaba
06-11-2011, 18:43
سلام
دوستان هرکی این بازی رو داره یا می دونه تو تهران از کجا میشه گیر اورد تو پیغام خصوصی یه ندایی به من بده از خجالتش در میام

anti-military
06-11-2011, 19:21
سلام
من هرچی این بازی رو نصب میکنم اخطار میده !
میگه غیر مجازه می ارزه واسش ویندوزمو عوض کنم یا ویندوز 7 نصب کنم ؟
ها
؟ممنون

ارزش که حتما داره . اما اگه سیستمت قوی هست ! وگرنه گرافیک این بازی یه حالتی داره که
حتما باید رو تنظیمات بالا باشه وگرنه یه جوری میشه ... اما رو تنظیمات بالا مثل فیلم سینمایی میشه

black.assassin
06-11-2011, 19:31
بازی فقط روی 7 و ویستا قابل نصب هست.

دوستان هر جا دیدین بازی توهمیه ماموریتی نیست به مشکل برخوردین تنها راهش ریستارت کردن مرحلس من تو مرحله پاریس از همون دموی اول که سوار ماشینیم راننده رو به کل نداشتم و فرمون داشت همینجوری می چرخید ریست کردم مرحله رو اینبار دیما هم نبود. یه بار سیستم رو کلا ریست کردم دوباره مرحله رو هم ریست کردم درست شد :دی

starn
06-11-2011, 19:35
به سیستم joystick وصل کردی ؟
اگه آره کابلش رو بکن درست میشه
من این مشکل رو با بازی های دیگه داشتم اینجوری جواب گرفتم یه امتحان بکن شاید عمل کرد

خیر joystick به سیستم وصل نیست

ورژن های قبلی درایور رو هم ندارم ؟؟؟
مگه میشه با درایور جدید اجرا نشه بعد با درایور قدیمی کار کنه؟؟؟
======
بعد ار ویرایش :
یه بار شانسی موس که خودش می چرخید مردم درست دوربینش بعد یهوی باز همونجور شد

aron110
06-11-2011, 19:48
یه جا هست که sniper میشه و یه آدم پشت یه پنجره هست که باید اونو کشت ...ولی من هرچی میزنم نمیمیره یعنی تیر بهش نمیخوره روش خاصی داره یا فقط با shift باید نفس روو حبث کرد و شلیک کرد...؟

3Dmajid
06-11-2011, 19:53
یه جا هست که sniper میشه و یه آدم پشت یه پنجره هست که باید اونو کشت ...ولی من هرچی میزنم نمیمیره یعنی تیر بهش نمیخوره روش خاصی داره یا فقط با shift باید نفس روو حبث کرد و شلیک کرد...؟

میشه اسم مرحله رو بگی ؟ :20:
من که همچین مشکلی نداشتم.

kazem3300
06-11-2011, 20:10

این پست رو بخون مشکلت حل میشه!
بازم ممنون از pclord که با راهنماییش کشکل من حل کرد!

ck98
06-11-2011, 20:19
این پست رو بخون مشکلت حل میشه!
بازم ممنون از pclord که با راهنماییش کشکل من حل کرد!

دوست عزیز تو این مرحله باید وقتی که موشکت حاضر شد و شلیک کردی نشونه رو روی همون جایی که میخوای بزنی نگه داری یعنی نشانه موس رو روی همون جسم متمرکز کنی نباید شلیک که کردی بری اینور اونور

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

اگه مرحلهی عراق رو میگی همون اولا باید با ار پی جی بزنی وگرنه اسم مرحله رو بگو بهت میگم

gotgada
06-11-2011, 20:30
سلام یکی ام به من کمک کنه
تو مرحله ی بعد از هوا پیما که اولین مرحله تو تهرانه بعد که آر پی جی میخوره به ما و از بالای پل هم دارن شلیک میکنن
دوستان فالو میده ولی وقتی میرم کنارشون هیچی نمیشه
چی کار کنم؟

hoomi_gta
06-11-2011, 21:04
دوستان من تو این مرحله گیر کردمر و هر کاری میکنم زده نمیشه چیکار باید کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم اینجا گیر کرده بودم چکپوینت و از اول رفتم درست شد فکر کنم باگ بازیه اصلا این نقطه که حرکت میکنه و نباید بزنی برای من دفعه دوم یه تارگت ثابت اومد زدم درست شد

L u K e !
06-11-2011, 21:54
این بازی رو از کجا می شه خرید یا دانلود کرد ؟
فکر کنم باید بی خیال خریدن شد
می گن جریمه داره

3Dmajid
06-11-2011, 21:59
این بازی رو از کجا می شه خرید یا دانلود کرد ؟
فکر کنم باید بی خیال خریدن شد
می گن جریمه داره

نه این حرفا الکیه.
اگه گفت جریمه داره بدون میخواد بت گرون بفروشه !!

Oracle_Eldorado
06-11-2011, 22:34
دوستان آخر بازی چی شد ؟
فقط solomon دستگیر شد و بمب منفجر نشد ؟
بر خلاف مرحله ی آخر که جذاب شده بود ، آخر بازی خیلی مسخره تموم شد .

Ali_softcenter
06-11-2011, 22:35
خب بازی رو تموم کردم! با همه هنگ ها و ..ش! با کارت های 560TI مشکل داشت..

گرافیک و گیم پلی بازی عالی بود...از سری بازی های کد خیلی بهتر بود..من همه سری های کد رو بازی کرده بودم ولی تا به حال بتلفیلد بازی نکرده بودم..

به جرات میتونم بگم بیشتر حال کردم...

عیب های بازی از نظر من :

خیلی کوتاه بود! آخرش در نیویورک اصلا انتظار نداشتم تموم بشه!

سازندگان بازی واقعا احمق بودن! یعنی در عصر اطلاعات و اینترنت و...اینا 4 تا چیز راجع به ایران و تهران و نتونسته بودن پیدا کنن که با واقعیت جور در بیاد!

در تهران..شما بانک شهری رو می دیدی..هتل تهران و برج میلاد! همه چیزایی که از تهران میتونستن در بیارن همین 3 تا بود! ...بعد کنارش 4 تا مغازه با تابلو های عربی! بعد دوباره یه پاساژ که توش مغازه ها تابلو ها فارسی بود! دوباره روی درب ها عربی نوشته بود در کنار انگلیسی! یعنی سازمندگان بازی واقعا به خودشون زحمت ندادن یه کم تحقیق کنن بفهمن فارس با عرب یکی نیست! و توی تهران عربی زبون مرسومی نیست که تابلو مغازه ها و همین طور روی درب ها عربی نوشته باشه!حتی هتل ها هم اسم عربی داشتن! اون مرحله روی پشت بوم که باید چراغ ها رو بزنی به اسم ساختمونا نگاه کنید! حتی داروخانه ها! العلاج!
بعد از طرف دیگه همه جای بازی دشمنای شما فارسی حرف میزدن! حتی توی کردستان عراق!
فقط فکر کنم یه قسمت بازی روسی هم حرف میزدن دشمنا..(فکر کنم)

بعد میخواستم نشون بدن تروریست ها فارسی زبان هستن...از اون ور شما همش اسامی عربی میدیدی..فرخ البشیر! اگه فرخه دیگه البشیرش چیه! این آقای فرخ البشیر مثل بلبل فارسی حرف میزد بعد فامیلیش عربی بود! آخر نفهمیدیم اینا ایرانی هستن یا نیستن! اگه هستن و فارسی حرف میزنن..پس اون ال چسبیده به فامیلیش دیگه چه کوفتیه!

سلیمان ! :13:

با این که اولش گفت مردم این کشور دشمنای ما نیستن..ولی در کل فقط به نظر من میخواست این کلمه ایران و زبان فارسی رو توی ذهن مردم دنیا جا بندازه و توی ذهن ها بمونه که در این کشور تروریست وجود داره...شما همه جای بازی کلمه ایران ..نقشه ایران ..تهران و..رو میدیدی و میشنیدی! توی شهر خبری از ملت نبود! البته چرا مردمی که مرده بودن!!!

بعد اون آخر بازی رو اعصاب بود...یعنی چی الان sPACE رو بزن! بعد e رو بزن! بعد ماوس رو بزن!

مسخره کردن..خب مثل ادم یه دمو نشون بده..دیگه 1 ثانیه دیر تر ماوس رو بزنی طرف میمیره! اینقدر بدم میاد از این جور بازی ساختن..

Aria1997
06-11-2011, 22:44

گرافیک و گیم پلی بازی عالی بود...از سری بازی های کد خیلی بهتر بود..من همه سری های کد رو بازی کرده بودم ولی تا به حال بتلفیلد بازی نکرده بودم..

عیب های بازی از نظر من :

سازندگان بازی واقعا احمق بودن! یعنی در عصر اطلاعات و اینترنت و...اینا 4 تا چیز راجع به ایران و تهران و نتونسته بودن پیدا کنن که با واقعیت جور در بیاد!

در تهران..شما بانک شهری رو می دیدی...بعد کنارش 4 تا مغازه با تابلو های عربی! بعد دوباره یه پاساژ که توش مغازه ها تابلو ها فارسی بود! دوباره روی درب ها عربی نوشته بود در کنار انگلیسی! یعنی سازمندگان بازی واقعا به خودشون زحمت ندادن یه کم تحقیق کنن بفهمن فارس با عرب یکی نیست! و توی تهران عربی زبون مرسومی نیست که تابلو مغازه ها و همین طور روی درب ها عربی نوشته باشه!

بعد میخواستم نشون بدن تروریست ها فارسی زبان هستن...از اون ور شما همش اسامی عربی میدیدی..فرخ البشیر! اگه فرخه دیگه البشیرش چیه! این آقای فرخ البشیر مثل بلبل فارسی حرف میزد بعد فامیلیش عربی بود! آخر نفهمیدیم اینا ایرانی هستن یا نیستن! اگه هستن و فارسی حرف میزنن..پس اون ال چسبیده به فامیلیش دیگه چه کوفتیه!

با این که اولش گفت مردم این کشور دشمنای ما نیستن..ولی در کل فقط به نظر من میخواست این کلمه ایران و زبان فارسی رو توی ذهن مردم دنیا جا بندازه و توی ذهن ها بمونه که در این کشور تروریست وجود داره...شما همه جای بازی کلمه ایران ..نقشه ایران ..تهران و..رو میدیدی و میشنیدی! توی شهر خبری از ملت نبود! البته چرا مردمی که مرده بودن!!!

آقا به خدا ما تروریست نیستیم به کی‌ بگم ؟؟؟
چرا تو این کشور آزاد به من میگن تو ایرانی‌ هستی‌ بمب اتم داری تو تروریستی ؟؟
چرا ؟

Hashem 289
06-11-2011, 22:48

Erfan.
06-11-2011, 22:53

عیب های بازی از نظر من :

در تهران..شما بانک شهری رو می دیدی..هتل تهران و برج میلاد! همه چیزایی که از تهران میتونستن در بیارن همین 3 تا بود! ...بعد کنارش 4 تا مغازه با تابلو های عربی! بعد دوباره یه پاساژ که توش مغازه ها تابلو ها فارسی بود! دوباره روی درب ها عربی نوشته بود در کنار انگلیسی! یعنی سازمندگان بازی واقعا به خودشون زحمت ندادن یه کم تحقیق کنن بفهمن فارس با عرب یکی نیست! و توی تهران عربی زبون مرسومی نیست که تابلو مغازه ها و همین طور روی درب ها عربی نوشته باشه!حتی هتل ها هم اسم عربی داشتن! اون مرحله روی پشت بوم که باید چراغ ها رو بزنی به اسم ساختمونا نگاه کنید! حتی داروخانه ها! العلاج!

بعد اون آخر بازی رو اعصاب بود...یعنی چی الان sPACE رو بزن! بعد e رو بزن! بعد ماوس رو بزن!

مسخره کردن..خب مثل ادم یه دمو نشون بده..دیگه 1 ثانیه دیر تر ماوس رو بزنی طرف میمیره! اینقدر بدم میاد از این جور بازی ساختن..

دوست عزیز باهاتون در کل موافقم ولی دو خط آخر که بولد کردم!!! :18:

به این میگن Quick Time Event ، و در کل کارش همینه که یه صحنه به جای این که دموی این گیم باشه، و شما چند تا حرکت تکراری ببینی، با فشار دادن چند دکمه هم در روند بازی تاثیر داشته باشی، هم تاثیر داستان و صحنه بسیار بیشتر بشه...

الآن با فشار 4 تا دکمه حس و حال بازی بهتر منتقل میشه...

از این QTE هم در بازی ها فراوان هست... از GOW گرفته تا MW و ...

پیروز باشید.

sourena
06-11-2011, 23:00
بــچه ها ....

من هنوز بعد از اینکه میپرم روی ترن مشکل دارم ....

سیاه میشه همه چی :(

تیر میزنه .... کاری نمیکنه!

shahin_mp3
06-11-2011, 23:02
اگه فحش دوست داری یه پیغام خصوصی بت بدم تامینت کنم :27:

منظور ؟ :21:

من مي گم چه قدر فحش ميدن!!!!!!!!!!!!!!! :21:

اون وقت چي ميگي ؟ :21:

mjorh
06-11-2011, 23:26
چرا این بازی با GTX560TI مشکل داره؟؟؟؟ واقعا نمیتونم درک کنم!

mf.designing
06-11-2011, 23:32
دوستان لینک خرید از فروشگاه آنلاین بدید ، ممنون میشم

ehsan_
06-11-2011, 23:39
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :19::19:
الان 3 روزه دنبال این بازیم
توی اصفهان پیدا نمیشه ! البته منظورم نسخه معمولی هست
یکی واسه خودش شایعه درست کرده اگه بگیرن 5 سال حبس ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یکی میگه شر داره ما اصلا نمیاریم !

2 تا پیدا کردم می گن با پک 25 تومن:18:
کپی 15 تومن :18:

اصفهانی های عزیز هر کی بازی رو گرفته یه پیغام به من بده:20:

basketball
06-11-2011, 23:43
سر شب رفتم بازی رو بگیرم، گفت اگر میخوای برم از جاش برات بیارم...:27:

گفتم بابا مواد که نمیخوای بیاری، یک بازی هست دیگه ...چرا اینقدر شلوغ میکنید

خلاصه آخرش نخریدم میگفت 8 تومن، ولی بازم صبر میکنم تا هم قیمت بیاد پایین، هم به مشکل شرعی برنخوریم

ELSIN
06-11-2011, 23:48
لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه :18:
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند :31:

eblisandenzo
06-11-2011, 23:50
دوستان سلام ! من این بازی رو اصلا بازی نکردم ! پیدا هم که نمیشه ! به نظرتون یه مدت دیگه که آبها از آسیاب افتاد پیدا میشه ؟

اگه قرار باشه تو موارد زیر به بازی نمره بدین چند میدین ! آخه میخوام یه بازی رو شروع کنم و نمیدونم چی رو شروع کنم ! از هر بازی هم خوشم نمیاد ! دوست دارم قبل از شروع بازی نظر افرادی که تمومش کردن رو بدونم !

گرافیک
گیم پلی
صدا
داستان بازی

mehdi_nin
06-11-2011, 23:52
گرافیک 10/10
گیم پلی 9/10
صدا 10/10
داستان بازی 7/10

eblisandenzo
06-11-2011, 23:58
من کارت gtx 460 دارم ! میکشه بازی رو ؟

ehsan_
06-11-2011, 23:58
لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه :18:
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند :31:
منم از این چیزا شنیدم

ولی اخه پلیس که نمی تونه بلافاصله حبس ببره
باید بفرسته دادگاه تو دادگاه حبس براش ببرن !خودش کلی طول می کشه
یکی هست که حتی فیل م-س -تهجن میفروشه ولی این بازی نیورده !:27: میگه ریسکش بیشتره
عجب فیلمی سرمون در اوردن این بازاریا:41:

ELSIN
07-11-2011, 00:05
منم از این چیزا شنیدم

ولی اخه پلیس که نمی تونه بلافاصله حبس ببره
باید بفرسته دادگاه تو دادگاه حبس براش ببرن !خودش کلی طول می کشه
یکی هست که حتی فیل م-س -تهجن میفروشه ولی این بازی نیورده !:27: میگه ریسکش بیشتره
عجب فیلمی سرمون در اوردن این بازاریا:41:

بلاخره هیچی نباشه مغازش پلمپ بود با یه قفل کنده ، کارشم خیلی خوب بود من همش از اون خرید میکردم :31:
اره دقیقا همین جوره برای اینا خطر این بازی بیشتر از اون فیلماس

sourena
07-11-2011, 00:08
بلاخره هیچی نباشه مغازش پلمپ بود با یه قفل کنده ، کارشم خیلی خوب بود من همش از اون خرید میکردم :31:

از فروشگاه پایتخت بخر ... از اون هم بهتره!

واحدد 44 !

قبلا یه پسرکی بود ... شریک اونا بود .... الان رفته خودش اون مغازه رو زده :دی

5شنبه که مغازش رو پلمپ کردن من اونجا بودم :دی برادران ارزشی و لرزشی بودن :27:

+

دوستان همچنان من مشکل دارم با صفحه سیاه!

anti-military
خوب از فروشگاه های اینترنتی یا از بچه هایی که بازی رو میفروشن و از طریق پست میفرستن بخرید

eblisandenzo

مغازه تو بازار رضا بوده >؟

ELSIN
07-11-2011, 00:25
از فروشگاه پایتخت بخر ... از اون هم بهتره!

واحدد 44 !

قبلا یه پسرکی بود ... شریک اونا بود .... الان رفته خودش اون مغازه رو زده :دی

5شنبه که مغازش رو پلمپ کردن من اونجا بودم :دی برادران ارزشی و لرزشی بودن :27:

+

دوستان همچنان من مشکل دارم با صفحه سیاه!

ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
پس دقیقا برای همین بازی بستندش یا چیزه دیگه هم بوده
اره دیدمش مغازه بزرگی هم داشت :31:
البته عرزشی نه ارزشی :27::21:

مغازه تو بازار رضا بوده >؟

نه بازار ایران نزدیک خوده میدونه و کارش CD و DVD هست و البته کت و شروار و چینی مینی هم داره :31:

hamed30
07-11-2011, 00:37
دوستان کسی این مشکل رو تو بازی داره ؟
سایه ها درهم و برهمه نقطه نقطست بعضی وقتا یه سری خط و خطوط وسط تصویر میاد کارت گرافیکم رو آپدیت هم کردم درست نشد .
کارت گرافیکم اینه gigabyte nvidia gt220 چیکار کنم ؟ پچی چیزی نیست ؟

3Dmajid
07-11-2011, 01:25
لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند

بی خیال :18:
بابا این حرفا مگه شایعه نبود ؟ :18:
یعنی واقعا جریمه ش حبسه ؟ :18:
جان من جو نده ... اگه خالی میبندی بگو :31:
کم کم دارم میترسم ! نکنه چند روز دیگه بریزن تو خونه ها جای دیش ماهواره بتل فیلد 3 رو جمع کنن :31:

عه ... حال بازی به همین بود که :31:

به این میگن Quick Time Event ، و در کل کارش همینه که یه صحنه به جای این که دموی این گیم باشه، و شما چند تا حرکت تکراری ببینی، با فشار دادن چند دکمه هم در روند بازی تاثیر داشته باشی، هم تاثیر داستان و صحنه بسیار بیشتر بشه...

الآن با فشار 4 تا دکمه حس و حال بازی بهتر منتقل میشه...

از این QTE هم در بازی ها فراوان هست... از GOW گرفته تا MW و ...

ولی هیچ کدومشون تو این زمینه به پای Fahrenheit نمیرسن !
نمیدونم بازی کردی یا نه.
یادش بخیر واقعا تک بود بازیش.
اینجور موقع هاش چند تا کلید رو با هم و به ترتیب باید میزدی.
کلیدای جهتی بودن با کلیدای جهتی ماشین حساب :31:
توی هر صحنه باید چند تاشو به ترتیب میزدی خیلی حال میداد.
یه جوریم ساخته بودن دقیقا جو خود صحنه ای که داری میبینی بهت میداد :10:
اینم اگه اینجوری میکردن خیلی بهتر بود.
فقط میگه space رو بزن ! خب این که کاری نداره دو سه تا دکمه دیگه م اضافه میکردن :27:

sht1987
07-11-2011, 01:46
بالاخره بازی بعد یه هفته به دستم رسید.:8:واقعا بازی توپیه.هر کی بازی نکرده زودتری بگیرتش و حالش ببره:5:فقط داستانش چیز جالبی نیست:31: و در انتها عمرا به پای سری Call of Duty نمیرسه مخصوصا MW.

3Dmajid
07-11-2011, 02:01
برای دومین بار بازی رو تا آخرش رفتم البته ایندفعه روی هارد :20:
خیلی بیشتر از قبل حال داد.
واقعا بازی خوبی بود :40:
برای آخرین بار چندتا عکس از این بازی میزارم هر کی خواست ببینه :11: :

][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداحافظ بتل فیلد 3 :37:
خیلی حال دادی دمت گرم :45:
دو سه روزی مارو از کارو زندگی انداختی ولی بازم دمت گرم :37:
خدافظ ... :44:

anti-military
07-11-2011, 02:04
مجید جان شما که رو این تنظیمات گرافیکی بازی میکنی عکس نزار آبروی بازی رو بردی که :31:

sourena
07-11-2011, 02:12
مجیــد دمت گرم عکس گذاشتی :دی

مال من بعد از اینجا که میپره رو قطار سیاه میــشه :(

ELSIN
07-11-2011, 02:14
بی خیال :18:
بابا این حرفا مگه شایعه نبود ؟ :18:
یعنی واقعا جریمه ش حبسه ؟ :18:
جان من جو نده ... اگه خالی میبندی بگو :31:
کم کم دارم میترسم ! نکنه چند روز دیگه بریزن تو خونه ها جای دیش ماهواره بتل فیلد 3 رو جمع کنن :31:

نه خدایی همینه
دیدی که sourena ادرس و شماره مغازه رو هم گفت
بعید نیست این جا هم کاملا تحت نظر باشه :21: البته بگم من ندارما چون اصلا pc ـیم نمیکشه ، بخدا :31::31::31:

hasanoooooooo
07-11-2011, 02:26
تمومش کردم. بازی خوبی بود. دمشون هم گرم که به ما حجوم اوردن ! ایشالا به زودی شاهد سری بعدی باشیم..!

Ali_softcenter
07-11-2011, 03:02
دوستانی که در مورد Quick Time Event گفتن...

قبول دارم این در خیلی از بازیا هست! حتی توی کد بلک اوپس هم بود..

منظورم اینه که این بتلفیلد دیگه شورش رو در آورد تو اون صحنه آخر...فقط 1 ثانیه وقت داری بزنی..خب مغز ادم 1 ثانیه ای نمیتونه فرمان بده به دست که!:31: تا میزنه E تو باید بدونی E رو از قبل وگرنه قرمز میشه و باختی! خیلی سریع رد میشه!
4 ثانیه وقت بدن حداقل! :31:

یه چیز بگم! من همه سری های کد رو بازی کرده بودم غیر مدرن 2...مدرن 2 رو هم با این گرفته بودم..الان..
بعدش که اینو تموم کردم..مدرن 2 رو نصبیدم..حالم بد شد! :13:چی بود! مسابقه سورتمه سواری بود یه مرحلش! داغون بود!
نه داستانی نه چیزی..

erno69
07-11-2011, 09:39
سایه ها درهم و برهمه نقطه نقطست بعضی وقتا یه سری خط و خطوط وسط تصویر میاد کارت گرافیکم رو آپدیت هم کردم درست نشد .

منم همین مشکل رو دارم ...
کارت گرافیکمم nvidia gts250 ... آپدیت هم کردم حل نشد!

habel1
07-11-2011, 09:55
بچه ها من اينجا گير كردم هر چي به سمت اون نشانه آبي ميرم هيچ اتفاقته..............خواهشا كمك كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed30
07-11-2011, 10:10

رو ویندوز 7 بصورت پیش فرض dx11 نصبه حالا اگه کارت گرافیک من dx11 رو ساپورت نکنه چیکار باید بکنم ؟
کارت گرافیکم nvidia gt220

mjorh
07-11-2011, 10:35
من تاحالا هیچ FPS رو دوبار تموم نکرده بودم ولی این BF3 گیم پلیش یه جوریه ک ادم خسته نمیشه تکراری نمیاد ب ادم ،دو بار رو لول هارد تموم کردم .

Amin4All
07-11-2011, 10:53
سلام.
بعد از اینکه سوار جت میشه همون اوایل بازی.
از تو رادار میگه هواپیما ها رو بزن.اونو که میزنیم.
بعدش یکی از تجهیزات دشمن هی دور میزنه باید دکمه 3 رو زد.
هر جاشو نشونه میگیرم بهش میخوره اما رد نمیشه از اونجا.هواپیما میاد رگبار میبنده اما رد نمیشه!!!؟

jr07
07-11-2011, 11:22
بعد از 4 روز بازی رو رو هارد تموم کردم(روزی 3 ساعت)
نمرات من به بازی:(نظر شخصی خودمه ،نمرات از 10)
گرافیک:10،فوق العاده بود.با این که بعضی جاها یه باگ های داشت،اما گرافیکش اونقدر چشم نواز بود که باید از باگ های اندکش صرف نظر کرد.
گیم پلی:10 یه گیم پلی روان و زیبا
هوش مصنوعی:10 دشمنا همیشه باهوشن و مثل cod نمیشه یه تنه همشونو بکشیم.
داستان: 9 زیاد نو اوری نداشته.طبق معمول یه تروریست پیدا میشه که می خواد دنیا رو به نابودی بکشه و امریکایی ها منجی جهان میشن.البته داستان به همین سادگی نیست و پیچیدگی هایی داره.اما به هر حال اصلش این بود.کاش تو داستان مثل بازی home front نو اوری می شد.
صدا گذاری:10 موسیقی ها و صدای راه رفتن و شلیک و حرف زدن حرف نداشت.
جذابیت:10 واقعا باهاش حال کردم.تمام مرحله هاش فوق العاده بود.مخصوصا اون مرحله تو شمال. مبارزاتش هم پرهیاهو و
فوق العاده جذاب بود.انیمیشن های حرکتی و اینجور چیز ها هم حرف نداشت.
نمره ی کل:9.83 درکل باید بگم که یه شاهکار بود در زمان خودش و من که باهاش خیلی حال کردم.فقط ای کاش رو داستان بازی بیشتر کار می کردن.

3Dmajid
07-11-2011, 11:43
مجید جان شما که رو این تنظیمات گرافیکی بازی میکنی عکس نزار آبروی بازی رو بردی که

آنتی جان من رو تنظیمات Ultra بازی میکنم وگرنه عکس نمیزاشتم :31:
هر کدوم از این عکسا حجم اصلیش حداقل 4مگابایته و Bitmapــه !
واسه اینکه سریع لود شه و همه بتونن ببینن JPG کردم با حجم 50KB ! :31:
خب صد در صد کیفیتش خیلی میاد پایین دیگه :27:
ولی این آخرین عکسایی بود که گذاشتم خیالت راحت :31:

بعید نیست این جا هم کاملا تحت نظر باشه البته بگم من ندارما چون اصلا pc ـیم نمیکشه ، بخدا

منم ندارم !
اصلا کی گفته من بازی کردم.
بتل فیلد چیه اصلا ... :31:

تمومش کردم. بازی خوبی بود. دمشون هم گرم که به ما حجوم اوردن ! ایشالا به زودی شاهد سری بعدی باشیم..!

خدارو شکر این بازی استارت بازی های حمله به ایرانو زد :27:
مطمئنم از این بعد تو بازیاشون یه سری هم به تهران و این ورا میزنن :21:

مال من بعد از اینجا که میپره رو قطار سیاه میــشه :(

چه جالب ... خب چی بگم :31:

mjorh
07-11-2011, 11:47
اره کیفیت عکس های دوسمون بالا بود منظورم اینه ک رو ultra بود

3Dmajid
07-11-2011, 12:04
بچه ها یکی از دوستای من به یه باگ عجیب غریب خورده که کلی خندیدم :16:
کسی این مشکل رو نداره ؟
میگه من همون اولش گیر کردم چه جوری باید ردش کنم !
گفتم کجاش ... میگه همون اول که تو قطاره باید دشمنارو بکشی.
میگم خب تفنگ داری بکش دیگه.
میگه هر چی کلیک میکنم تیر نمیزنه همش اونا منو میکشن :31:
چی کار کنه این بدبخت ؟ :31:

Amir.prs
07-11-2011, 12:22
دوستان میشه یه لینک دانلود سالم برام بزارین ؟ ممنون
حتما سالم و تست شده باشه : دی

Ali_softcenter
07-11-2011, 12:32
بچه ها یکی از دوستای من به یه باگ عجیب غریب خورده که کلی خندیدم :16:
کسی این مشکل رو نداره ؟
میگه من همون اولش گیر کردم چه جوری باید ردش کنم !
گفتم کجاش ... میگه همون اول که تو قطاره باید دشمنارو بکشی.
میگم خب تفنگ داری بکش دیگه.
میگه هر چی کلیک میکنم تیر نمیزنه همش اونا منو میکشن :31:
چی کار کنه این بدبخت ؟ :31:

هیچی!

مشکل از بازی یا کرکش هست..
البته ممکنه باگم باشه...اگه فقط یه بار تست کرده..دوباره از اول بره..

starn
07-11-2011, 12:49
اصلا قصد تبلیغ ندارم این رو هم برای دوستانی مینویستم که بازی رو نتونستن به هر دلیلی تهیه کنن
هر کسی بازی رو میخواد میتونه پیام خصوصی بزنه بنده براش میفرستم ( با قیمت مناسب) حتما خبر دارید که بازی حتی با قیمت 15 هزار هم تو بازر داره فروخته میشه !! به علت این طلبه زیاد داره فروشندگان هم نهایت استفاده رو میکنن از این موقعیت

موفق باشید

mf.designing
07-11-2011, 12:53
از بچه های تاپیک کسی بازی رو از فروشگاه های اینترنتی نخریده ؟! مارم راهنمائی کنید ! رفتم بیرون برا خرید 12 تومن گفتن !!

fouad-pes
07-11-2011, 12:56
آقا این مرحله فرودگاه که باید هواپیما هایی که میخوان take off کنن رو چجوری رد کنم؟
همش هوا ابریه چیزی معلوم نیست. توی کدوم باند هستن؟

golmohammadi
07-11-2011, 13:02
ینی شما میگی اینا اینقد خنگن ک ب همچین موضوعی دقت نکردن ؟؟؟ وختی تا تفنگ ایرونیا درس کردن ینی نمیدونن ایران چجوریه؟؟؟؟؟
از قصد مثه عربا نشون دادن ایرونیارو

چند وقت پیش هم که اون یارو شیخ حسن نصرالله هم رسما گفته بود که ایرانیها(فارسها) همشون عرب هستند
فیلمش با زیرنویس هم در یوتیوب موجوده
ولی همین حقمونه
چرا که ایرانیها (دولت) دستشونو از رو لبنان برنمیدارند

Amin4All
07-11-2011, 13:10
آقا این مرحله فرودگاه که باید هواپیما هایی که میخوان take off کنن رو چجوری رد کنم؟

همش هوا ابریه چیزی معلوم نیست. توی کدوم باند هستن؟
اونجا X یا C بزن معلوم میشه.
بعدش 3 تا هواپیما رو باید بزنی.
من بعد از اون رو گیر کردم.

سلام.
هر جاشو نشونه میگیرم بهش میخوره اما رد نمیشه از اونجا.هواپیما میاد رگبار میبنده اما رد نمیشه!!!؟

؟؟؟

mjorh
07-11-2011, 13:14
چند وقت پیش هم که اون یارو شیخ حسن نصرالله هم رسما گفته بود که ایرانیها(فارسها) همشون عرب هستند
ولی همین حقمونه
منم همینارو میگم ،ولی بچه ها فک میکنن بازیسازا اطلاع نداشتو یه ایراد از بازی میدونن !
باورکنید از همه چیه ایران خبر دارن ،ببینید دیگه تا اسلحه درس کردن!

hoomi_gta
07-11-2011, 13:17
یه چیزی برای من سواله چرا تو مرحله هواپیما میشه 360 درجه سر و چرخوند؟ :31: مگه جغده؟

mjorh
07-11-2011, 13:18
یه چیزی برای من سواله چرا تو مرحله هواپیما میشه 360 درجه سر و چرخوند؟ :31: مگه جغده؟
هاااااا اره راس میگه ،هیش دقت نکرده بودم

Ali_softcenter
07-11-2011, 13:19
ولی همین حقمونه

پستی که کوت کردی کجا بود؟ :31: پاکش کرده؟

milad dante
07-11-2011, 13:19
بچه ها من اينجا گير كردم هر چي به سمت اون نشانه آبي ميرم هيچ اتفاقته..............خواهشا كمك كنيد
منم همین جا گیر کرده بودم یه بار همون مرحله رو ریست کن از اول برو درست میشه

Ali_softcenter
07-11-2011, 13:22
منم همینارو میگم ،ولی بچه ها فک میکنن بازیسازا اطلاع نداشتو یه ایراد از بازی میدونن !

ولی من همچنان فکر میکنم از بی اطلاعی خودشون بوده..

چون اکثرا توی آمریکا فکر میکنن ایرانی ها و عربا یکی هستن..(منظورم مردمشونه)
مدرک هم دارم!

البته خب حدس شما هم برای خودش نظریه ای هست! شادیم حق با شما باشه!

3Dmajid
07-11-2011, 13:25

خب چرا بعضی جاها مث آدم فارسی نوشتن ؟ :31:
رو تابلوها و بازار تهران همه چی فارسیه...ولی خب بعضی چیزام عربی نوشته ن و بعضیام فارسی برعکس.
من که میگم واسشون مهم نبوده، چون عربی و فارسی به هم شبیه ن کسی متوجه نمیشه ! (غیر از ایرانیا)
یا خودشون میدونستن و از قصد نساختن و براشون مهم نبوده یا خودشونم نمیدونستن ! :31:
مطمئن باش توجه کردن به جزئیات بازی مثل اسلحه ها خیلی براشون مهم تره تا تابلو هاو در و دیوار ! واسه همینه که اسلحه های ایرانیارو ساختن.
چون پلایر با اسلحه بیشتر سر و کار داره ولی کاری به تابلوهای این ور اون ور خیابون نداره که :10:

یه چیزی برای من سواله چرا تو مرحله هواپیما میشه 360 درجه سر و چرخوند؟ مگه جغده؟

نه ! اتفاقا نمیشه 360درجه چرخوند.
بیشتر دقت کن متوجه میشی :31:
کله شو تا آخر به سمت راست میتونه بچرخونه و به سمت چپ، مگه تو نمیتونی کله تو تو این دو جهت به عقب برگردونی ؟!
360 نیست که کمتره ! :10:

hoomi_gta
07-11-2011, 13:35
رو تابلوها و بازار تهران همه چی فارسیه...ولی خب بعضی چیزام عربی نوشته ن و بعضیام فارسی برعکس.
من که میگم واسشون مهم نبوده، چون عربی و فارسی به هم شبیه ن کسی متوجه نمیشه ! (غیر از ایرانیا)
یا خودشون میدونستن و از قصد نساختن و براشون مهم نبوده یا خودشونم نمیدونستن ! :31:
مطمئن باش توجه کردن به جزئیات بازی مثل اسلحه ها خیلی براشون مهم تره تا تابلو هاو در و دیوار ! واسه همینه که اسلحه های ایرانیارو ساختن.
چون پلایر با اسلحه بیشتر سر و کار داره ولی کاری به تابلوهای این ور اون ور خیابون نداره که :10:

کله شو تا آخر به سمت راست میتونه بچرخونه و به سمت چپ، مگه تو نمیتونی کله تو تو این دو جهت به عقب برگردونی ؟!
هرچی هست خیلی گردن انعطاف پذیری داره :27: خودت امتحان کن چند ثانیه سرتو اینقدر بچرخونی گردنت تعطیل میشه:31:

3Dmajid
07-11-2011, 14:01
هرچی هست خیلی گردن انعطاف پذیری داره خودت امتحان کن چند ثانیه سرتو اینقدر بچرخونی گردنت تعطیل میشه

پ ن پ میخواستی بگه "آخ گردنم درد گرفت موس و بکن اون ور" :39:

golmohammadi
07-11-2011, 14:08
من حتی یکصدم درصد هم از نمره بازی کم نمیکنم به خاطر این ایرادها

پستی که کوت کردی کجا بود؟ :31: پاکش کرده؟

منظورت چیه ؟

basketball
07-11-2011, 14:24
ایراد از بازی نیست، جنبه های سیاسی غیر مستقیم بازی هست!
مثلا توقع نداشته باشیم یک بچه 14 ساله با یک مرد 24 ساله وقتی این بازی رو میکنند طرز فکر یکسانی داشته باشند

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

به نظر من دلیلی داشته، حالا خیلی موضوع رو پیچیده نمیکنم!
ولی کمپانی به این بزرگی میدونسته مخاطب بازی ایرانیان هم هستند، درسته یا نه؟

3Dmajid
07-11-2011, 14:55
به نظر من دلیلی داشته، حالا خیلی موضوع رو پیچیده نمیکنم!
ولی کمپانی به این بزرگی میدونسته مخاطب بازی ایرانیان هم هستند، درسته یا نه؟

اگه همه نوشته ها عربی بود میگفتیم دلیل داره !
ولی مشکل اینجاس که بعضیاش درست فارسی نوشته شده. بعضیاش عربین و بعضیاش بر عکسن !!
اصلا اگه بخوایم بگیم اینا از ساخت این بازی هدف داشتن میگیم خب درست ...
اینا با داستان بازی خواستن ذهن بقیه رو نسبت به ایرانیا تغییر بدن و بگن ایرانیا تروریستن ! چیزی که همیشه گفتن و براش تبلیغ کردن. این درسته و کاملا واضحه.
ولی این که بعضی نوشته ها فارسی و بعضیا عربی چه هدفی میتونن داشته باشن :31:

یه سری داشتم با یه هلندیه چت میکردم، گفتم بیا اینجا بازیارو ارزون بخر به قیمت 1$ ! خیلی تعجب کرده بود :31:
گفت من دوست دارم بیام ولی مامان بابام نمیزارن. گفتم چرا ؟! گفت آخه میگن اونجا پر تروریسته :39:

mjorh
07-11-2011, 15:15

آره قبول دارم ....

sansa
07-11-2011, 15:19
دوستان بهترین و کاملترین نخسه این بازی چیه که نیازی به دانلود اپدیت و زبان انگلیسی و .. نباشه؟؟؟؟؟

Amir.prs
07-11-2011, 15:21

iCe m@n
07-11-2011, 15:25

دوست عزیز لینکی که توی P30day گذاشته شده سالم هستش من خودم تست کردم تا آخر هم رفتم:46:

3Dmajid
07-11-2011, 15:56
به یاد شهید حسین فهمیده یه ویدئو از این بازی میزارم :20: :

انصافا عجب شجاعتی داشته، تو بازیشم آدم میترسه بره زیر تانک :31:

دفعه ی دوم که بازی کردم متوجه شدم بعضی وقتا هوش مصنوعی بازی تعطیل تعطیله !
مثل تو این ویدئو که راحت از جلو چشم تانکه میری جلو و عین خیالش نیس !
اونم رو حالت هارد که هوش مصنوعی معمولا بهتر و قوی تر میشه :44:

فیزیک بازی هم مثل هوش مصنوعی بعضی وقتا تعطیل میشه :worried: :

اینجا کجای تهرانه که سمت چپ بری میخوری به ترکمنستان :18::16: :

بچه ها کسی میدونه این مغازه کجای بازار تهرانه ؟ بریم انجین Frostbite 2 رو بخریم ازش خودمون بتل فیلد 4 بسازیم به آمریکا حمله کنیم :31: :

Amir.prs
07-11-2011, 16:10
دوست عزیز لینکی که توی P30day گذاشته شده سالم هستش من خودم تست کردم تا آخر هم رفتم:46:
اصلا نیست همچین چیزی

TAEL
07-11-2011, 16:30
اصلا نیست همچین چیزی
این چیه پس؟

jr07
07-11-2011, 16:36
پلاک ماشین و نوشته ها ی عربی روی دیوار رو می گیم که خودشون کردن
اما نوشته های بر عکس تابلو رو چی:
ن ا ر ه ت
یا تو کدوم تابلو نوشته:
ن ا ر ی ا ،،ن ا ر ه ت

Amin4All
07-11-2011, 16:41
سلام.

sansa
07-11-2011, 17:08
بهترين و كاملرين نخسه اين بازي كدومه

..................

دوستان كدوم نخسه رو بدون مشكل بازي ميكنيد .....يه كمكي هم به ما بكنيد ... به خدا ثواب داره

ممنون

sourena
07-11-2011, 17:21
به یاد شهید حسین فهمیده یه ویدئو از این بازی میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

دهنت سرویــــس =)))

آپلودش کردم تو فیس بوکم : ))

iCe m@n
07-11-2011, 17:28
اصلا نیست همچین چیزی

از ترسش برش داشته :31:
مثل بقیه سایت های دیگه که برداشتن بازی رو از ترس قیلتر شدن:27:

TAEL
07-11-2011, 17:33
بهترين و كاملرين نخسه اين بازي كدومه

..................

دوستان كدوم نخسه رو بدون مشكل بازي ميكنيد .....يه كمكي هم به ما بكنيد ... به خدا ثواب داره

ممنون
نسخه RELOADED.

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------

سر جاشه. :)

treason_boys
07-11-2011, 17:55

بر نداشته فقط تو زیر گروه بازی نیست:31: تو گروه متفرقس فک کنم

Hashem 289
07-11-2011, 18:03
چرا این بازی با GTX560TI مشکل داره؟؟؟؟ واقعا نمیتونم درک کنم!

سیستم منم مشکل داشت درایور کارت گرافیک رو به ورژن قبل برگردوندم درست شد یعنی ورژن 280.26

basketball
07-11-2011, 18:05
اگه همه نوشته ها عربی بود میگفتیم دلیل داره !
ولی مشکل اینجاس که بعضیاش درست فارسی نوشته شده. بعضیاش عربین و بعضیاش بر عکسن !!
اصلا اگه بخوایم بگیم اینا از ساخت این بازی هدف داشتن میگیم خب درست ...
اینا با داستان بازی خواستن ذهن بقیه رو نسبت به ایرانیا تغییر بدن و بگن ایرانیا تروریستن ! چیزی که همیشه گفتن و براش تبلیغ کردن. این درسته و کاملا واضحه.
ولی این که بعضی نوشته ها فارسی و بعضیا عربی چه هدفی میتونن داشته باشن :31:

یه سری داشتم با یه هلندیه چت میکردم، گفتم بیا اینجا بازیارو ارزون بخر به قیمت 1$ ! خیلی تعجب کرده بود :31:
گفت من دوست دارم بیام ولی مامان بابام نمیزارن. گفتم چرا ؟! گفت آخه میگن اونجا پر تروریسته :39:
درسته حرف شما، خصوصا کسانی این بازی رو ساختن که مدعی انترناسیونالیسم هستند
برای مثال چیزی که در فیلم 300 دیدیم با تاریخ مغایرت دارد ولی خیلی این فیلم را دیدند و از حقیقت بی خبر هستند

یا بسیاری از آهنگ های گروه لینکین پارک...

gigi_alex
07-11-2011, 18:09
تاپیک مشکلات بازی کجاست ؟

iCe m@n
07-11-2011, 18:16
تاپیک مشکلات بازی کجاست ؟

اینجا هستش

3Dmajid
07-11-2011, 18:35
پلاک ماشین و نوشته ها ی عربی روی دیوار رو می گیم که خودشون کردن
اما نوشته های بر عکس تابلو رو چی:
ن ا ر ه ت
یا تو کدوم تابلو نوشته:
ن ا ر ی ا ،،ن ا ر ه ت

بابا برنامه های اونا کلا با فونت فارسی مشکل داره !
همین الانش مثلا تو فتوشاپ فارسی بخوای بنویسی اینجوری مینویسه مگراینکه me داشته باشی.
اونام me نداشتن حتما اینجوری کردن دیگه :31:
نمیدونم چرا اهمیت ندادن !

من میخوام برم تو فروم dice در مورد این ازشون انتقاد کنم :31:

Amir.prs
07-11-2011, 19:11
دوستان من از پی سی دی میخوام دانلود کنم
نسخه بلک باکس رو بگیرم یا نسخه معتبر

اخه میترسم بلاک باکسش مشکل داشته باشه

کسی هست این جا که با نسخه بلاک باکس دانلود کرده باشه ؟

majid322
07-11-2011, 19:28
یه نقد از بازی که بد نیست دانلود کنید و ببینید...

3Dmajid
07-11-2011, 19:30
یه نقد از بازی که بد نیست دانلود کنید و ببینید...

میشه تو آپارات لینکشو بدی ؟

نقد فنایی که نیس ؟ :31:

Amir.prs
07-11-2011, 19:37
فنایی رو ول کنین

جواب منو بدین

بلک باکس رو دانلود کنم ؟

EngineeR EhsaN
07-11-2011, 19:49
اینم داستان بازی از زبان تابناک ، چه شود :16:

basketball
07-11-2011, 19:58
خب نظرا مختلفه ! شاید با نظرای تو جور در بیاد.
از ایناس که میگه رنگ قرمز تو این بازی نشونه ی بدیه !
رنگ سبز نشونه ی اینه که داری مسلمون میکشی :31:
با هواپیما از بالا خلیج فارس رد میشن یعنی ما به خلیج شما احاطه داریم :31:
از این عقب افتاده ها زیاد داریم تو کشور، اونم در قرن 21
بنده خدا ها یک بازی ساختند، این همه سال به عراق و افغانستان حمله میکردند یک دفعه هم به ایران...
فکر خوبی هم هست یک سکنه دیگه بیان تو ایران زندگی کنند شاید ارزش نفس کشیدن داشته باشند :دی

بیشتر از یک بازی نباید بهش توجه کرد

---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

تو سایت تابناک نوشته:
"آرزوهای بر باد رفته خود را در بازی های کودکانه نمایش میدهند کسانی که ادعای ابرقدرتی دارن بعد از 32 سال جنگ ترور تحریم و خیانت کارشون به بازی سازی کشیده ! "

خواستم بگم تحریم رو خوب اومده نویسنده...
خب حسودی نداره شما هم بسازید، فقط مثل بعضی بازی های ایرانی داستان بازی رو در زمان کریم خان طبق تاریخ تحریف نکنید...

shahin_mp3
07-11-2011, 20:30
خب ما هم بازيو تموم كرديم رو PS3 در عرض چند روز :31: كلا چند ساعت بيشتر نشد :31:

اصلا فكر نمي كني كه بازي داره تموم ميشه داستانش هم كوتاه بود هم اخرش مثل سريال هاي ايراني بود كه سرو تهشو مي زنند

گرافيك بازي فوق العاده بود

تو تهران هم چرخ زديم ولي اينا اصلا نمي فهمن كه اگه تو ايران بود چرا اسم مغازه ها اسم ادم ها يه چيز ديگست همه ي پلاك ها

هم ايران 54 بود :21:

فحش هاشم باحال بود :21:

كلا بازيه خوبي بود حال داد :31:

Amir.prs
07-11-2011, 20:57
اقا نسخه بلاک باکس این بازی سالمه / >؟؟

دانلود کنم ؟

babak2342
07-11-2011, 21:04

Amin4All
07-11-2011, 21:26
سلام.
???

جواب منو بدین

بلک باکس رو دانلود کنم ؟

اره مشکلی نداره.
من از p30day گرفتم.

L u K e !
07-11-2011, 22:46
game play جالبی نداره
باگ هم زیاد داره
بعضی وقت ها دشمن ها رو نشون نمی ده

ehsanyacoza0021
07-11-2011, 23:08
سلام
کسی بازی رو به صورت سه بعدی بازی کرده:5: من justcust و prototype رو سه بعدی بازی کردم ولی بتلفیلد هر کاری کردم سه بعدی نشد:13: در صورتی که تو درایور انویدیا بتلفیلد 3 رو زده بود :18:3d vision read
prototype که سه بعدیش خیلی حال میده مخصوصا وقتی لز بالای برج میپری پایین:33:

SA.JJ.AD
07-11-2011, 23:59
اینم داستان بازی از زبان تابناک ، چه شود :16:

نطرات رو تو اون لینک خوندم واقعا افسوس خوردم به حال خودم و یه مشت اسکل عقب افتاده ی که تو کشورم زندگی میکنن ...!! واقعا که ببینید چیا که نمیگن !:hmm:ادم میمونه بخنده یا گریه کنه :20:

EngineeR EhsaN
07-11-2011, 23:59
game play جالبی نداره
باگ هم زیاد داره
بعضی وقت ها دشمن ها رو نشون نمی ده

تو مرحله آخرش داشتم با یه روح میجنگیدم ... خیلی باحال بود کلی خندیدیم :34:

B.3.S.T
08-11-2011, 00:20
گفتنی است، این بازی در تاریخ 25 اکتبر 2011 منتشر شده است؛ درست زمانی که فشار ها علیه ایران افزایش یافته است و انبوهی از سربازان آماده به خدمت آمریکا در کویت مستقر شده‌اند.

علی (leon), دیدی!:دی
خودشونم میدونن bf3 در دنیای واقعی خیلی نزدیکه...

T.Eftekhari
08-11-2011, 01:17
راسته این بازی تو ایران 6 میلیون جریمه داره ؟

ali_z051
08-11-2011, 08:30
یکی به ما بگه بازی رو از کجا بگیرم ؟؟ کــــَـف کردیم:13:
فروشگاهی چیزی؟

J@viD
08-11-2011, 09:31
یه چیز جالب
دقیقا روبرو هتل فندق
ایشالا که تکراری نیست

3Dmajid
08-11-2011, 12:23
یه چیز جالب
دقیقا روبرو هتل فندق
ایشالا که تکراری نیست

فقط یه عکسش لود میشه.
من نفهمیدم چیش جالبه ؟ :31:

majid322
08-11-2011, 12:26
فقط یه عکسش لود میشه.
من نفهمیدم چیش جالبه ؟

یه کم دقت کن پسر :31:
اون بالا نوشته احمدی نژاد :27:

ehsan_
08-11-2011, 12:34
بچه ها چندتا dvd هست این بازی برای پیسی ؟
یک سایتی هست زده 5 تا دی وی دی 10 تومن

من cod رو ایکس باکس تموم کردم زیاد با گرافیکس حال نکردم
اصلا نمی خوام بتل رو هم روی ایکس باکس بازی کنم !!!

sourena
08-11-2011, 12:36
یه چیز جالب
دقیقا روبرو هتل فندق
ایشالا که تکراری نیست

اینطور که من فهمیدم .... فندق در عربی به معنای هــتل هست :دی اونا هم اسم نداشتن .... اسم اینو گذاشتن :27:

Layken
08-11-2011, 13:15
جنگ و معنای واقعی ان ؟ چه می تواند باشد ایا فقط جدال بین دو انسان هستش یا دو شهر ملت قوم ،طایفه کدام یک ؟ سوالیست که از بدو اغازین بشریت روی این کره خاکی هست اما جوابی نیست چه بسا که همچنان پایدارتر خشنتر و پیشرفته تر داره به روند صعودی خودش ادامه میده دعوای دو نفر و اسیب زدن به همدیگر هم یک نوع جنگ محسوب میشه مثل بین دو ملت یا چندین ملت که اخرش چی ..! ما یا فلان کشور فلان نفر برنده شد و برتریت خودش رو اثبات کرد که چی.؟ جز خرابی ویرانی کشتار چیز دیگری هم مگر دارد ....بعضا در این دنیا افراد ،انسان ها طوری به سوی جنگ پیش میرن که انگار خاله بازیه و حرف هایی بی هدف که باعث میشه نسلیت یک جامعه به هم بخوره و دودمان ها از بین بره ....از بعد از میلاد مسیح تا به حال جم و جور کردند 200 سال کره زمین بدون جنگ بود فقط 200 سال ..!! 10 سال از اون ور 20 سال از این ور جمشون بکنی میشه 200 سال یعنی 1800 سال جنگ بوده کشتار بوده ...چه زیبا میگن که بلای خانمان سوز ...واقعا هم اینطوره ...8 سال تو کشور خودمون در جنوب هنوز هم بعد گذشت دو دهه و هنوز ویرانی هاش باقی مونده هنوز جنوب ما اون جنوب اون اهواز اون خرمشهر نشده به حال هوای قبل جنگ برگردن شاید ظاهر رو بشه درست کرد اما باطن نمیشه مردم اسیب میبینن و نمیشه درستش کرد !!!
همیشه از جنگ نفرت داشتم ...از ستیز نفرت داشتم و بعد این بازی حس غریبی بهم دست داد که چرا باید بشریت و انسان ها بدون هیچ گونه احساس صلح و دوستی با این شرایط با هم روبرو بشن که جای تاسف داره !!

بتلفیلد رو هم تمام کردیم گرافیک خیلی خوبی داشت و لذت بخش بود مراحل داخل کشور ما هم خالی از لطف نبود.

در کل...

گیم پلی : 8.5
موزیک و صدا : 8.5
داستان : 8

گرافیک :
نسخه کنسولی :8.5
نسخه PC هم ..: 9
...
امتیاز کل..:8.8

Aref_2008
08-11-2011, 14:20
حالا من موندم تو این اسکرین شات های حمله به ایران، هیچ جوان غیور و طاغوت شکن پیدا نمیشه...نمیدونم این برادران بسیجی کجا هستند

سلام من بسیجی نیستم ولی اصلا خوش ندارم هم وطنام رو بکشم یعنی واقعا به شما یه حسی دست نمی ده؟
این بازی رو ساختن که حس میهن دوستی رو از شما بگیرند.
همین امریکا بود که داخل 8 سال دفاع مقدس به عراق کمک می کرد و ایستگاه های نفتی ایران رو منفجر می کرد { از نفت ما می ترسند } :46:
اگه امریکا دلسوز ما بود نمی اومد اسم خلیج فارس رو به خلیج ... تبدیل کنه. درست می گم؟
شاید بگید داخل بازی هاشون به افغانستان و عراق هم حمله می کنند ولی این دو کشور رو میشه با ایران مقایسه کرد؟ کشوری مثل افغانستان چقدر از قدمتش می گذره؟ ما ایرانیا چند بار دیگه باید بجنگیم؟

جنگ واقعی هم در پیشه امریکا و فرانسه میان نیروگاه بوشهر رو خراب می کنند رو سر ما می روند خونشون!
دلشون که به حال جوان ها نسوخته از خداشونه روحانی ها رو ما حکومت کنند تا ما پیشرفت نکنیم چون ایران صنعت گرشگری و نفت و خودروسازی قوی داره که میشه ابر قدرت خاورمیانه ...

حالا ووللش...

گرافیک بازی: 9
گیم پلی: 8/5
صدا: 10
داستان:7/5

Amir.prs
08-11-2011, 14:27
اقا نسخه بلاک باکس سالمه ؟

دانلود کنم ؟

arash-king
08-11-2011, 15:37
من چندتا فروشگاه رفتم بهم گفتن فروشش ممنوعه....کسی هست که مثل من این مشکل رو داشته باشه ؟؟

ehsanyacoza0021
08-11-2011, 15:37
سلام:10::7:
کسی جواب مارو نداد اصلا کسی سه بعدی تا حالا بازی کرده:9:
تو این پست آموزش سه بعدی بازی کردن رو گذاشتم ولی من بتلفیلد 2 رو سه بعدی بازی کردم جدا خیلی حال میده:33:

Amir.prs
08-11-2011, 15:40
قبلا گفتم.

چی گفتی ؟

میمیری الان بگی که دانلود کنم یا نه
اینقدر بدم میاد از این جور ادما

TAEL
08-11-2011, 15:45
چی گفتی ؟

میمیری الان بگی که دانلود کنم یا نه
اینقدر بدم میاد از این جور ادما
آره عزیز دل، سالمه. هم بلک باکس سالمه و هم ریلودد.

TAEL
08-11-2011, 16:13
ممنون دوست عزیز
با حدود 80 هزار تومان چه انتخاب هایی میتونم داشته باشم؟
البته به نظرم آدم خیلی باید گیک باشه که به خاطر یه بازی بره کارت گرافیک بخره :44:
اینجا بهتر میتونید تصمیم بگیرید:

mehdiporbaba
08-11-2011, 16:33
اقا TAEL کجایی؟انلاینی اما به پیام خصوصی ها جواب نمیدی،بتلفید 3 بچه ها چی شد؟

TAEL
08-11-2011, 16:37
اقا TAEL کجایی؟انلاینی اما به پیام خصوصی ها جواب نمیدی،بتلفید 3 بچه ها چی شد؟
پی ام هاتو گرفتم عزیز؛ نگران نباش، فردا یا پس فردا میرسه دستت. ;)

hamed30
08-11-2011, 17:40
سلام:10::7:
کسی جواب مارو نداد اصلا کسی سه بعدی تا حالا بازی کرده:9:
تو این پست آموزش سه بعدی بازی کردن رو گذاشتم ولی من بتلفیلد 2 رو سه بعدی بازی کردم جدا خیلی حال میده:33:

من یه جا تو یه فروم خارجی خوندم 3D نمیشه بازی کرد حالا نمی دونم منظورش واسه یه مدل خاص کارت گرافیک بود یا واسه همه .

hamedchtsz
08-11-2011, 19:42
سلام من بسیجی نیستم ولی اصلا خوش ندارم هم وطنام رو بکشم یعنی واقعا به شما یه حسی دست نمی ده؟
همین امریکا بود که داخل 8 سال دفاع مقدس به عراق کمک می کرد و ایستگاه های نفتی ایران رو منفجر می کرد { از نفت ما می ترسند } :46:
اگه امریکا دلسوز ما بود نمی اومد اسم خلیج فارس رو به خلیج ... تبدیل کنه. درست می گم؟
شاید بگید داخل بازی هاشون به افغانستان و عراق هم حمله می کنند ولی این دو کشور رو میشه با ایران مقایسه کرد؟ کشوری مثل افغانستان چقدر از قدمتش می گذره؟ ما ایرانیا چند بار دیگه باید بجنگیم؟

جنگ واقعی هم در پیشه امریکا و فرانسه میان نیروگاه بوشهر رو خراب می کنند رو سر ما می روند خونشون!
دلشون که به حال جوان ها نسوخته از خداشونه روحانی ها رو ما حکومت کنند تا ما پیشرفت نکنیم چون ایران صنعت گرشگری و نفت و خودروسازی قوی داره که میشه ابر قدرت خاورمیانه ...

حالا ووللش...

اتفاقا همین پول نفته که بلای جون مردم ما شده
ضمنا من که خیلی حال می کنم این ب جی هارو به گلوله ببندم

black.assassin
08-11-2011, 20:02
بروبکس یه چیزای باحالی گیر آوردم. شاید حال کردین :دی
داشتم credits رو می دیدم چند تا اسم ایرانی دیدم:

امید غلامی PLR soldier 4 :
کارهایی که انجام داده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکوین نیکو PLR Soldier #2 & Iranian Civilian :
محل اقامت : انگلیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشبلی نیاورانی PLR Soldier #3 :
بیوگرافی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآثار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداود تفویزیان PLR Soldie #1 :
محل اقامت: استکلهم سوئد
فیسبوک :

فقط خواهشا بی جنبه بازی در نیارید برید فیسبوکش چرت و پرت بگین.

mehdy.z
08-11-2011, 20:05
خوب منم بازی رو بعد یه قرن گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتنی ها رو که بچه ها در مورد این بازی گفتن و من فقط اعلام میکنم که بازی از همه لحاظ کاملا عالیه (گرافیک,گیم پلی ,داستان) در کنار همه اینها باید بگم که صدا گذاری بازی هم خیلی خوب کار شده و من تا بحال توی هیچ بازی ندیدم که صدای ابجکت و افکتهای یک بازی رو تا این حد بهش توجه کرده باشند که اگه از حق نگذریم خود این عامل در کنار گرافیک توی reality نشون دادن بازی بسیار تاثیر داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما نکته_ی بسیار بحث برانگیزی که توی این تاپیک بود مسئله_ی فحش دادن ایرانیها بود که بعضی از بچه ها یه جوری قضیه رو گندش کرده بودن که مایی که هنوز بازی رو نگرفته بودیم گفتیم الان جد و آبادمون میاد جلوی چشممون و اساسی سر این قضیه کف فرموده بودیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی کلی فحشهایی که توی بازی من توی این بازی شنیدم این سه تا کلمه بوده:
1-بمیر
2-لامصب
3-یه فحش کاملا عادی که ترجمه شده_ی جمله_ی معروف asshole میباشد که اونور آب به انداره همین کلمه_ی اکبیری اینجا هم فحش به حساب نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم حداقل من یه اشاره ای به این نکته کرده باشم بچه هایی که هنوز بازی رو نگرفتن حداقل از خماری در بیان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه دیگه این بازی با این هایپی که کرده نیاز به تعریف نداره و منم مثل بقیه_ی بچه ها فقط توصیه_ش میکنم که از دستش ندین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

black.assassin
08-11-2011, 20:07
خوب منم بازی رو بعد یه قرن گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتنی ها رو که بچه ها در مورد این بازی گفتن و من فقط اعلام میکنم که بازی از همه لحاظ کاملا عالیه (گرافیک,گیم پلی ,داستان) در کنار همه اینها باید بگم که صدا گذاری بازی هم خیلی خوب کار شده و من تا بحال توی هیچ بازی ندیدم که صدای ابجکت و افکتهای یک بازی رو تا این حد بهش توجه کرده باشند که اگه از حق نگذریم خود این عامل در کنار گرافیک توی reality نشون دادن بازی بسیار تاثیر داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما نکته_ی بسیار بحث برانگیزی که توی این تاپیک بود مسئله_ی فحش دادن ایرانیها بود که بعضی از بچه ها یه جوری قضیه رو گندش کرده بودن که مایی که هنوز بازی رو نگرفته بودیم گفتیم الان جد و آبادمون میاد جلوی چشممون و اساسی سر این قضیه کف فرموده بودیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی کلی فحشهایی که توی بازی من توی این بازی شنیدم این سه تا کلمه بوده:
1-بمیر
2-لامصب
3-یه فحش کاملا عادی که ترجمه شده_ی جمله_ی معروف asshole میباشد که اونور آب به انداره همین کلمه_ی اکبیری اینجا هم فحش به حساب نمیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم حداقل من یه اشاره ای به این نکته کرده باشم بچه هایی که هنوز بازی رو نگرفتن حداقل از خماری در بیان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه دیگه این بازی با این هایپی که کرده نیاز به تعریف نداره و منم مثل بقیه_ی بچه ها فقط توصیه_ش میکنم که از دستش ندین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد فحش دادن نمیدونم چیو معادل asshole قرار دادین ولی یه فحش معادل fuc*k u هم داره.

aristocrat
08-11-2011, 20:31
ببخشید لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشید :31::31::31:

mehdy206
08-11-2011, 20:56
سلام
من این بازی رو تازه رو سیستم خودم ریختم .
همون اول بازی تو قطار بازی گیر میکنه .
چرا

minime
08-11-2011, 21:28

حالا ووللش...

اون سه تا صنعت رو خوب اومدی خدائی که تو هر سه تاش ما ابرقدرتیم.
عراق همونه که 8 سال زدیم و ترکیدیم 3 وجب خاک خودمون رو ازش پس گرفتیم کلی جوون مردم هم که خدا روحشون رو قرین رحمت کنه از دست رفتن. افغانستان هم یه روزی جزو همین ایران بود اندازه خودمون قدمت تاریخی داره و اینکه تو جمله اولت ولی زیادی بود.
در مورد آمریکا و جنگ تحمیلی هم بگم, همینی که الان 11 ساله میخواد نیروگاه بوشهر رو برامون بسازه اصلیترین تامین کننده سلاح و مهمات عراق بود ولی الان باهاش دوستیم و کلی حال میکنیم, هم با اون هم با خود عراق!!!
لپ کلام اینکه سیاست چیز کثیفیه وارد وادیش نشیم بهتره.

بر پایه قسمت مولتی پلیر بازی
گرافیک بازی 10
صدا 10
نقشه ها 8.5 (بعضی نقشه ها یکم کوچیکن)

dark-sky
08-11-2011, 21:50
به پای گرشاسب و لطفعلی خان و علیمردان خان نمی رسه .
حیف که نمیشه وگرنه ارجینال می خریدم تا به ea کمک بشه .

astrix
08-11-2011, 23:51
سلام
آقا منم به بدبختی بازی رو گیر اوردم و خریدم اما یه سری مشکل دارم، این که بازی ینمه دیر لود میکنه و حالت این داره که یه کوچولو دیر لود میشه،چرا:41:
من لپتاپم هم این مشخصات رو داره:
core i 7
ram4gig 1333
vga:nvidia gt320m 1gig ta 3 gig share

نمیدونم چرا اینحوری شده، تاحالا با بازی ها این مشکل رو نداشتم ،حتی rage رو هم بازی کردم مشکلی نبود.
کمک:10:

sourena
09-11-2011, 00:50
بروبکس یه چیزای باحالی گیر آوردم. شاید حال کردین :دی
داشتم credits رو می دیدم چند تا اسم ایرانی دیدم:

امید غلامی PLR soldier 4 :
کارهایی که انجام داده :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکوین نیکو PLR Soldier #2 & Iranian Civilian :
محل اقامت : انگلیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشبلی نیاورانی PLR Soldier #3 :
بیوگرافی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآثار :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدداود تفویزیان PLR Soldie #1 :
محل اقامت: استکلهم سوئد
فیسبوک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط خواهشا بی جنبه بازی در نیارید برید فیسبوکش چرت و پرت بگین.

اینا یک کم کشکوکن .... فعالیتشون تو فیس بوک یه مقداری شک بر انگیــزه!

اد رو بستن .... پیغام رو هم بستن! من که سرچ کردم اینجوری بود برام :46:

دمشون گرم در هر حال! کاش ما هم کاری از دستمون بر می اومد .... میرفتیم کمک :27:

vaghean
09-11-2011, 11:46
1-بمیر
2-لامصب

سلام فكر كنم بازي شما سانسور شده هست يا دقت نمي كني نمي دونم والا :27:
اوني كه شما نوشتين فحش نيستن تاروفن من كاكاي كوچكمو مي كنمش بيرون از اتاق البته تعداد فحش ها زياد نيستن اما 1 2 تاش زشتن