مشاهده نسخه کامل
: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
سرعت آپلودتون تقریبا چقدره؟
میدونین که خیلی نمیشه دقیق گفت اما با تستهایی که از speedtest.net گرفتم بین 2 تا6 کیلو بایت متغیر بوده...:20:
faghat AMD
26-09-2010, 03:13
سلام دوست عزیز ؛
این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم ! :41:
ممنون.
اکثر مدل های دل جای نصب سیمکارت رو دارن، ولی سخت افزار مربوط بهش به نام wwan card رو ندارن. البته یه بنده خدایی که تعمیرکار بود می گفت لاتیتیودهای مدل بالا این قطعه رو دارن. البته مدل شما رو بعید می دونم. مطمئن نیستم البته. قیمت این قطعه که یه کارت کوچیک داخلیه 110 تومن بود. ولی دانگل یو اس بی هم موجود هست به قیمت 75 تومن. توجه داشته باشید که سرعت کارت داخلی از دانگل یو اس بی بیشتره.
faghat AMD
26-09-2010, 03:36
اینکه میره روی آنتنی که شبکه درست حسابی نداره بخاطر چند مورده:
آنتنهای دیگه ضرفیتش پره و شما شیفت میشی روی آنتن های دیگه. واسه منم پیش میاد. شبا میرم روی یه آنتن مسخره. که وقتی کانکت میشم 5 دقیقه یک بار اینترنت سکته میکنه. سند و رسیو نداره!! بعد یهو قاط میزنه!!!
یااینکه گوشی شما این قابلیت رو نداره که بهترین آنتن رو واسه خودش ست کنه!! معمولا گوشی ها نزدیکترین رو ست میکنن!
منطقه ای که هستین منطقه ی شلوغی هست!و احتمالا واسه شما هم یکی یا دوتا از آنتن ها هنوز بهینه نشدن!!! واسه همین کیفت خوبی ندارن واسه شبکه!!
شما با یه گوشی دیگه هم تست کنید. اگه مشکلی نبود که مشکل از گوشی هست اگه بود مشکل از شلوغی منطقه و شیف شدن روی BTSی که ارسال ودریافت کمتری داره!!
راستش من که 2 ماه ایرانسل داشتم بعدش بخاطر کیفت همراه اول توی منطقه مون رفتم همراه اول!
دوستان که از ایرنسل شاکی هستن ولی من تا امروز شاید هر ماه بالای 12 13 گیگ دانلود داشتم!!!!
مشکلی یا پیغامی یا تهدیدی چیزی هم دریافت نکردم:31::27:
شما میتونین واسه این که تعیین کنید گوشیتون از کدوم آنتن سرویس بگیره از این نرم افزار که تو پست اول دربارش توضیح داده شده استفاده کنید. رو گوشی های سیمبین نصب میشه و کاملا جواب میده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من اومدم دانشگاه تو یکی از توابع های ساری ولی زمانی که رو زمین هستیم E
میده ولی موقعه ای که تو ساختمان هستیم ما طبقه 4 هستیم این جام که سقف ها شیروانی هستش
نمیدونم تاثیر داره یا نه g میده وراهی به نظرتون نمیرسه دوستان که e بشه؟
در ضمن سرعتم وحشتناک پایینه
ممنون دوستان
alimail3248
26-09-2010, 18:01
با سلام به تمامی دوستان
دوستان من اومدم دانشگاه تو یکی از توابع های ساری ولی زمانی که رو زمین هستیم E
میده ولی موقعه ای که تو ساختمان هستیم ما طبقه 4 هستیم این جام که سقف ها شیروانی هستش
نمیدونم تاثیر داره یا نه g میده وراهی به نظرتون نمیرسه دوستان که e بشه؟
در ضمن سرعتم وحشتناک پایینه
ممنون دوستان
با سلام دوست عزیز
دلیل اینکه E به G تبدیل میشه اینه که وقتی میرید 4 از یه انتن دیگه ای استفاده میشه که edge نداره به همین دلیل این علامت ظاهر میشه .........
faghat AMD
26-09-2010, 18:25
شما دوای دردت همون نرم افزاره که گفتم. نصبش کن و آنتن رو خودت انتخاب کن.
jamshidjap
26-09-2010, 19:45
سلام
توي بسته شبانه ، جمعه ها کامل اينترنت فعاله يا مثل روزاي ديگه فقط شبا فعاله
joe_satriani
26-09-2010, 19:52
سلام
توي بسته شبانه ، جمعه ها کامل اينترنت فعاله يا مثل روزاي ديگه فقط شبا فعاله
با سلام
بله دوست عزيز
شامل تمام شبهاي هفته و روزهاي پنجشنبه و جمعه به صورت كامل هست
موفق باشيد.
regularuser
27-09-2010, 08:57
حذف شود .................................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafa1400
27-09-2010, 21:14
آقا یک پرسش فنی: من یک مودم مثل بقیه دارم:
میخوام ببینم میشه تو شیار بغلش آنتن نصب کنم؟ چه آنتی؟ خوب میشه؟
mohsen121
27-09-2010, 21:38
سلام . چرا بسته يك ماه رو نميشه فعال كرد و همش مي گه بعدا امتحان كنيد.
alireza20202003
27-09-2010, 21:42
خوب فعلا فعال نكن چون من دو روز پيش فعال كردم و اس ام اس فعالسازی هم اومد اما همچنان فعال نشده !
miladddd
27-09-2010, 23:16
از دیشب gprs من دوباره قطع شده؟
مال شما هم همینطوره؟
Milad4171
27-09-2010, 23:31
خوب فعلا فعال نكن چون من دو روز پيش فعال كردم و اس ام اس فعالسازی هم اومد اما همچنان فعال نشده !
از دیشب gprs من دوباره قطع شده؟
مال شما هم همینطوره؟
اگر تعرفه فعال نمیشه چه کلا که بعد از ارسال پیام و اینکه اس ام اس فعال سازی نمیاد.
مطمعن بشین سیم کارتتون فعال شده و ثبت نامتون کامله. چون ایرانسل تازگیا شدیدن روی این موضوع گیر میده!!!
hasanoooooooo
28-09-2010, 07:32
محدودیت 120 گیگ شده :18:
دقیقا اول مهر بسته 1 ماهه نامحدود را فعال کردم. همون موقع رفتم از طریق کنترل حساب اینترنتی سایت ایرانسل مقدار حساب ویژه را چک کردم که 25000000 بود . بعد نرم افزار du meter را نصب کردم که میزان اینترنت مصرفی را نشون میده. الان دقیقا 965 مگابایت استفاده کردم . دوباره رفتم حساب ویژه را چک کردم با کمال تعجب دیدم فقط 163000 تا از اون کم شده.
با یه محاسبه ساده متوجه شدم چیزی در حدود 120 گیگ دیگه باید استفاده کنم تا حساب ویژه به صفر برسه.
تایید میشه . فکر کنم واقعا دیگه نامحدود شد . ایرانسل یک تکونی به خودش داد. مصرف من تا این لحظه 16 گیگ .
miladddd
28-09-2010, 09:47
این اطلاعات حساب ویژه رو چجوری میشه چک کرد؟
کجای سایت ایرانسل باید رفت؟
fujitsu.siemens
28-09-2010, 11:20
این اطلاعات حساب ویژه رو چجوری میشه چک کرد؟
کجای سایت ایرانسل باید رفت؟
از توی E-Care
regularuser
28-09-2010, 11:35
mohammad20ali20
28-09-2010, 16:23
اگر تعرفه فعال نمیشه چه کلا که بعد از ارسال پیام و اینکه اس ام اس فعال سازی نمیاد.
مطمعن بشین سیم کارتتون فعال شده و ثبت نامتون کامله. چون ایرانسل تازگیا شدیدن روی این موضوع گیر میده!!!
عجیبه من هم دو روز پيش فعال كردم و اس ام اس فعالسازی هم اومد و ساعت 24 که رفتم از حسابم کم کرد .
حالا تکلیف ما چیه ؟
3 تومان کم کرد برای طرح و دیشب هم که استفاده کردم 2 چوب کم کرد من 3 ماه تابستون رو بدون مشکل استفاده کردم :19:
alireza20202003
28-09-2010, 16:42
عجیبه من هم دو روز پيش فعال كردم و اس ام اس فعالسازی هم اومد و ساعت 24 که رفتم از حسابم کم کرد .
حالا تکلیف ما چیه ؟
3 تومان کم کرد برای طرح و دیشب هم که استفاده کردم 2 چوب کم کرد من 3 ماه تابستون رو بدون مشکل استفاده کردم :19:
دقيقا من هم همين مشكل رو دارم تو تابستون اين مشكل نبود. با پشتيبانی هم كه آدم تماس نگيره سنگينتره . سيمكارتمم هم مشكل فعالسازی نداره .
دوستان عزیز یه سوال دارم
من چند وقتیه که سرعتش اصلاً مناسب نیست
قبلاً با 30 تا می گرفت حالا با 5-6 به زور!!
مشکل از ایرانسل هست؟ یا گوشی من ؟
pedram_sad
28-09-2010, 17:51
پاک شود ....
Milad4171
28-09-2010, 18:13
دوستان عزیز یه سوال دارم
اول اینکه مطمعن بشین چیزی در حال آپدیت شدن نباشه!!!
از خود ایرانسل که نیست. مگه آنتن های محله تون در حال تعمیر شدن باشه!!
احتمالا از گوشی هم میتونه باشه!!!
ولی اولین گزینه آنتن های BTS محله هست که در حال دست کاری شدن یا تعمیر شدن هستن!!!
جای دیگه ای هم تست کنین!!
دوستان عزیز یه سوال دارم
روی صفحه گوشی،موقع کانکت شدن علامت E میاد یا G؟
mostafa1400
29-09-2010, 17:27
آره منم تایید میکنم 1-2 روزه ایرانسل دچار مشکل شده.
regularuser
29-09-2010, 19:14
اول اینکه مطمعن بشین چیزی در حال آپدیت شدن نباشه!!!
از خود ایرانسل که نیست. مگه آنتن های محله تون در حال تعمیر شدن باشه!!
احتمالا از گوشی هم میتونه باشه!!!
ولی اولین گزینه آنتن های BTS محله هست که در حال دست کاری شدن یا تعمیر شدن هستن!!!
جای دیگه ای هم تست کنین!!
*نه چیزی نیست! چک کردم قبلاً ...
*احتمال داره ...
*نه فکر نمی کنم!
*جای دیگه حتما تست می کنم! از یکی از دوستام که در شهرمون منتها یه جا دیگه زندگی می کنه پرسیدم گفت مشکلی نداره و با همون 30 کیلوبایت گرفته!
روی صفحه گوشی،موقع کانکت شدن علامت E میاد یا G؟
E
من از طريق همين تاپيك با اين سرويس اشنا شدم
الان هم با edge كانكت هستم
سرعت خوبه
اما من از گوشي معمولي كه بلوتوث داره استفاده كردم
بلوتوث مودم رو روشن كردم و يه بلوتوث به پورت يو اس پي كامپيوتر زدم و شبكه كردم
گوشي هم مصرف باتريش كمه و همه چيز تا حالاخوبه
ولي يه مشكل كوچيك اينه كه 7 صبح درخواست سرويس نامحدود از ايرانسل دادم- ساعت 3 بعد از ظهر اكتيو شد و يه اس ام اس اومد كه تا ساعت 24 همين امروز بيشتر فرصت ندارم! يعني 9 ساعت بجاي 24 ساعت ميتونم استفاده كنم.
نه همه ش حرف مفته
تا روز بعدشم نا محدود داری!
دوستان عزیز یه سوال دارم
از من هم همین طوره البته بین 10 تا 25 متغیره
براي منم اول 30 بود الان 5 ؛ ؛ايرانسل دزده
hasanoooooooo
01-10-2010, 06:08
حیف که مجبورم وگرنه ایرانسل دزدیه که پشت یک نقاب زرد قایم شده .
reza2pars
01-10-2010, 10:55
سلام سرعت اینترنت Gprs ایرانسل به شدت اومده پایین از 20 تا 25 کیلو بایت دانلود رسیده به 3 تا 4 کیلو بایت :41:، سرعت اینترنت شما هم اومده پایین
از EDGE استفاده میکنین یا GPRS ؟ شاید آنتنی که توی منطقه ی شماست GPRS هستش.
joe_satriani
01-10-2010, 13:06
سلام سرعت اینترنت Gprs ایرانسل به شدت اومده پایین از 20 تا 25 کیلو بایت دانلود رسیده به 3 تا 4 کیلو بایت :41:، سرعت اینترنت شما هم اومده پایین
اين مشكل رو خيلي ها دارن
در همين صفحه اولين كاربر نيز همين و گفته و در صفحات قبل هم هر دوستي همين رو گفته
و من هم همين رو الان ميخوام بگم كه واسه منم زير 3-4 هست
تازه گاهي هم اصلا صفحات رو باز نميكنه
به قول دوستمون به نظر ميرسه آنتها رو از edge به gprs برگردوندن
موفق باشيد.
Milad4171
01-10-2010, 14:14
من طی تحقیقی که توی محله های مختلف انجام دادم به این نیتجه رسیدم این سیتم هم مثل سیستم های دیگه درگیر کم بودن پهنای باند شده
من اینو چند بار گفتم. این سیستم از پهنای باند خیلی خیلی کمی استفاده میکنه. که وقتی شما دارین دانلود میکنین عملا هیچ صفحه ای رو درست نمیتونین باز کنین! البته این موضوع در ایرانه ، چون شما با سیستم 2G باید 300 کیلوبیت واقعی دانلود داشته باشین!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم که تقریبا نسبت به چند ماه گذشته آشنایی خیلی ها به این روش بیشتر شده و خیلی خیلی کسانی که تا اون روز با دیال آپ می اومدن با این روش می ان!!
کم شدن سرعت
بالا رفتن شدید پینگ
مشکل قطعی رسیو که تازگیها توی باز کردن صفحه ها هم کاملا مشخصه
اینا همش دلیلش شلوغ شدن بستر بی سیم GPRS هست!
اینو میتونین مثل هر چیز دیگه ای در نظر بگیرین!!
قبلا یه اتوبانی بوده که راحت میشد توش رفت و آمد کرد.
حالا همه شناختنش و همه شاه راهشون رو اون انتخاب کردن!!
حالا وقتی هر کسی از هر ورودی وارد این اتوبان میشه 2 حال به وجود میاد
کسی که وارد میشه به ترافیک میخوره و مجبوره یکمی بره یکمی وایسه
یا اینکه وارد اتوبان میشه و مجبور با 20 کیلومتر بر ساعت توی اتوبان بره و با خودش بگه اگه از خیابون میرفتم سریع تر میرسیدم!!
تنها راهش هم اینه که بستر GPRS و پهنای باند این سیستم بیشتر بشه!!
متاسفانه کسی فکرش رو نمیکرد کسی به این اندازه از این روش استقبال کنه!!!
یا محدود میشه
یا پهنای باند با توجه به استقبال زیاد مردم هیچ تغییری نمیکنه
من به وضوح می بینم که سرعتم نسبت به اوایل تابستون شدیدا افت کرده
مسنجرم 10 دقیقه یک بار عملا آفلاین میشه
برای باز کردن صفحات بعضی مواقع باید 5 مین صبر کنی که بسته های اطلاعاتی( پکیج ها) از مرکز به موردم گوشی شما برسه که بتونی صفحه رو باز کنی
و
و
و
صبور باشین!!!
و باید دید که راهکاری واسه ی ارتقاء این سیستم در دستور کار ( ایرانسل و همراه اول ) هست یا نه!!
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
دوستان.هر دو اپراتور را امتحان کنین!!! ببینین در محل شما کدوم بهتر جواب میده!!
یه چیز جالب که برای من پیش اومده اینه که قبلا ایرنسل توی محله ما EDGE ساپورت نبود. الان ساپورت میکنه!!
احتمالا از دوره بعدی ایرنسلم رو دوباره فعال میکنم!!:31:
منم یه همچین مشکلی دارم و گوشیم Samsung GT-B3210 Corby txt ـه و یه آیکونی داره کنار آنتنش که با یه E یا G داخل مربع نشون میده که منطقه GPRS ـه یا EDGE...
معمولاً شب از ساعت 2 نصفه شب تا حدود 10 صبح دائم سرعت روی حدود 27 و شبکه روی EDGE ـیه ولی در ساعات دیگه بعضاً GPRS میشه و شبا هم از ساعت 7-8 تا 1-2 نصفه شب کافیه یکم دانلود مداوم کنید تا سرعت از 25-28 بیاد روی 7-8 و گوشی من نشون میده که شبکه شده GPRS...
با برنامه خود سامسونگ وصل بشم ، شبا پشت سر هم قطع میشه ولی اگه با کانکشن خود ویندوز که تنظیم کردم redial کنه بوصلم قطع کمتر میشه و غیره...
در کل به نظر میاد شبکه ایرانسل کشش نداره و در ساعات اوج مصرف می*رینه و خود ایرانسل این سیستم کاهش سرعتو راه انداخته...
من تو اینجاهائم گفتم این مشکلو :
دیشبم کلاً تا صبح هر چقدر قطع کردم منتظر موندم EDGE شد بعد دوباره وصل کردم دوباره بعد یکی دو دقیقه GPRS شد و سرعتش اومد پایین منم بیخیلش شدم گذاشتم دانلود و خوابیدم تا 10 صبح به زور 400 مگ گرفته بود.......
اینم بگم که من مشکلم به خاطر کمبود آنتن و غیره نیست... آنتن فول فوله و همیشه EDGE ولی وقتی شروع کنم دانلود بعضی ساعات میشه GPRS (جدیداً خیلی ساعات!)...
:13:
خوش بختانه برای من هنوز EDGE هست ! ولی پینگم مضخرف شده ! صفحه بخوام باز کنم باید گریه کنم تا باز شه ! 10 برابر بد تر از دایال اپه ولی سرعت دانم 20 ه ! قبلا 30 بود ولی بازم خوبه ! یه بدیه دیگه داره وقتی دانلود میکنم هر چند دقیقه یه بار قطع می شه !
jamshidjap
01-10-2010, 17:44
ايزانسل خراب شده ولي برعکس همراه اول الان سرعتش خوبه ،متوسط روي 25 کيلو ثابته
یه ترفند به ما یاد بدید که موقعی که کانکش دیسکانت میشه اتوماتیک دوباره وصل بشه . به خاطر این می گم که چون یه فایل رو گذاشتم برای دانلود تا چند ساعت بهش سر نمی زنم مطمئن بشم که موقع دیسکانت شدن دوباره وصل می شه و اتوماتیک دوباره دانلود رو ادامه بده
یه ترفند به ما یاد بدید که موقعی که کانکش دیسکانت میشه اتوماتیک دوباره وصل بشه . به خاطر این می گم که چون یه فایل رو گذاشتم برای دانلود تا چند ساعت بهش سر نمی زنم مطمئن بشم که موقع دیسکانت شدن دوباره وصل می شه و اتوماتیک دوباره دانلود رو ادامه بده
اگه کانکشن ویندوزیه برو توی Properties ـش و تب Options و :
Redial attempts: 99
Time between redial attempts: 3 seconds
اینم تیک بزن: Redial if line is dropped
تیک Prompt for name and password, certificate, etc رو هم از اون بالا برداری دیگه ازت یوزر پسورد نمیخواد...
oK کن و تمومه...
اگه با pc suite یا هر چی که اسم برنامه موبایلته وصل بشی redial ـی در کار نخواهد بود ولی معمولاً این برنامه ها یه کانکشن برات میسازن که همونو این کارا رو باهاش بکن و باهاش وصل شو.....
ali gamma
01-10-2010, 18:12
فکر کنم جمعه ها و 5شنبه ها سرعت میاد پایین. احتمالا به علت اینه که بیشتر مردم بسته های سه تومنی فعال میکنن!
Milad4171
01-10-2010, 19:32
دوستان
یه روش برای کسانی که نمیدونن چطوری بدون استفاده از PC Suit یا PC Studio کانکت کنن!! خیلی ساده هست :21:
روش های مختلفی داره ولی بهترین روش و مسخره ( ببخشید) ترین روشش اینه که شما اول یه بار با اون برنامه ها وصل بشین و بعد در حالتی که کاکت هستین برنامه ی PC Suit یا PC Sudio رو ببندین!!
توجه داشته باشین که برنامه ی روی نوار استار ویندوزتون هست ببندین نه که برین End Process کنین!!
وقتی این کار رو انجام بدین برنامه ی بسته میشه ولی مودم شما همچنان آماده به کار هست.
کافیه برین و اون کانکشنی که ساختید رو بزنید و کانکت کنین!!!
همین!!
:31:
فرق زیادی نداره فقط واسه ی کسانی که میخوان یه سری کارا روی کانکشن انجام بدن مثل همون برنامه ای که معرفی شد؛ خیلی بدرد بخور هست!
:46:
amir_naser
02-10-2010, 00:22
سرویس edge ایرانسل خیلی مزخرف شده اصلا به درد نمی خوره هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه برا کانکت شدنم 2 و3 دقیقه زمان میبره
regularuser
02-10-2010, 14:14
Leon-117
02-10-2010, 15:31
سرویس edge ایرانسل خیلی مزخرف شده اصلا به درد نمی خوره هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه برا کانکت شدنم 2 و3 دقیقه زمان میبره
من مشكل افت سرعت ندارم ولي ديشب خيلي ديسكانكت داشت.
joe_satriani
02-10-2010, 16:47
من مشكل افت سرعت ندارم ولي ديشب خيلي ديسكانكت داشت.
با سلام
خوش به حال شما بازم
من كه اصلا نميتونم كانكت شم و كانكت هم كه ميشم هيچي باز نميكنه :31:
Milad4171
02-10-2010, 18:12
با سلام
خوش به حال شما بازم
من كه اصلا نميتونم كانكت شم و كانكت هم كه ميشم هيچي باز نميكنه :31:
آخه چرا؟
ارور میده؟
شما برو Status کاکنشنت رو باز کن ببین Send و recive داری یا نه!
اگه ویندوزت Xp هست ببین دوتا کامپیوترا روشن خاموش میشن یا نه!!
شما هم گویا شانس نداری!!!
البته یه چیزی رو بگم.مدتی هست که سرعت اومده پایین
نمیدونم کیا از همون اول طرح این سیستم رو فعال سازی کردن. اگه کسی باشه و این کارو کرده باشه با من هم عقیده هست که این روش ا اون اولایل هیچ تفاوتی با ADSL 256 نداره!!
برای اینکه باز کردن صفحات راحت تر بشه من Opera رو پیشنهاد میکنم.
بهترین ساعات هم به به نظر من بین ساعات 4 بعد از ظهر و 8 شب بود.
جمعه ها هم فقط قبل از ظهر.
البته بازم بگم به ترافیکی ارتباطی اون محله تون هم ربط داره هااا:46:
سلام.من وقتی گوشیم رو میبرم سره کار که بیرون شهره سرعت دانلودم بین 15 تا 25 هست و کلا من خیلی راضی هستم اما وقتی میام خونه که در مرکز شهر ساکن هستم ..سرعت بین 3 تا 6 میشه!!!!!!!!!!!!!!
گوشیم هم امنیا اچ دی 8910 سامسونگه که هرجا و هر شهری میرم کنار انتن گوشیم همون علامت E میاد و من اصلا گزینه G رو ندیدم تا حالا رو این گوشی !!!!
اون نرم افزار مخصوص پیدا کردن انتن و دکل هم با اینکه گوشیم سیمبین هست برای اینکه نوکیا نیست نصب میشه اما جواب نمیده ؟
oghyanoos
03-10-2010, 15:41
من یه ماهه با بلوتوث 24 ساعته وصلم . نه گوشی و نه بلوتوث خراب نشدن. بلوتوثم را 5 تومن خریدم از این گنده ها که یه آنتن تقلبی داره . قاب بلوتوث را برداشتم و با یه کابل usb جلوی فن پاور آویزونش کردم تا نسوزه . :27: دیگه احتیاجی به pc suite یا pc studio نداره .
شما مدل گوشیت چیه؟
regularuser
03-10-2010, 18:44
Milad4171
03-10-2010, 18:50
دو ماه با k750 وصل بودم . الان با samsung e250i وصل هستم. یه مزیتی که این روش داره میتونی گوشی را هر جای خونه که آنتن دهی قوی هست بگذاری
چطوری؟؟
یعنی با بلوتوث؟
خوب مگه سونی اریکسون بلوتوث نداشت؟
راستی
با K750 چطور بود سرعتت؟
میخوام یه تست بگیرم!:31:
M0hsen3D
03-10-2010, 18:50
eeeeeeee سرعتو دیگه کم کردن پس دیگه ایرانسل کم اورده!کسایی هم که دانگل خریدن باید به اپراتو سوم امیدوار باشن.:20:
regularuser
03-10-2010, 19:04
حذف شود .................................:19:
هنوز طرح تابستانه ایرانسل ادامه داره یا غیر فعال شد؟
هنوز طرح تابستانه ایرانسل ادامه داره یا غیر فعال شد؟
برای پائیز تمدید شد.
amir_naser
04-10-2010, 01:50
پینگ ایرانسل خیلی بالاست اصلا به درد نمی خوره بالای 1200 در حالی که پینگ دایل اپ 500 الی 600 و پینگ ADSL بین 200 الی 300 هستش با این پینگی که ایرانسل داره به درد وب گردی اصلا نمی خوره سرعت دانلود ساعت 3 شب به بعد خوب میشه تا 8 ،9 صبح اونم بین 15 تا 25 KB کلا باید بگم سرویس مزخرفی
Milad4171
04-10-2010, 10:36
پینگ ایرانسل خیلی بالاست اصلا به درد نمی خوره بالای 1200 در حالی که پینگ دایل اپ 500 الی 600 و پینگ ADSL بین 200 الی 300 هستش با این پینگی که ایرانسل داره به درد وب گردی اصلا نمی خوره سرعت دانلود ساعت 3 شب به بعد خوب میشه تا 8 ،9 صبح اونم بین 15 تا 25 KB کلا باید بگم سرویس مزخرفی
این مساله ای که شما میگین ربطی به همه نداره یا سرویسی که میگیرن
همین موضوع رو سرویس های دیگه هم داره
مثل وایمکس
یا ADSL مخابرات
یکی میگه خوبه و عالیه. یکی میگه بدرد نمیخوره.
بدی اونا کاملا بسته گی به خطتون و موقعیتتون داره.
وایمکس برد کمی داره واسیه ی همین هست که برای بعضی ها خیلی قطعی داره یا سرعتش کمه. چون به نزدیک ترین آنتن ، دورن!
همین طور ADSL یه منطقه ای بخاطر کابل کشی درست و اصولی خدمات خوبی رو میتونه روی این خط ارائه بده و مشتریاش رو راضی کنه ولی یه منطقه ای نه!
دقیقا EDGE همینه!
یه جایی خوبه یه جایی بده!
منم گفتم. اون اوایل که من با این سیستم آشنا شدم با ایرانسل می اومدم! حداکثر سرعتم 7 بود! ولی هرگز قطعی نداشتم.
بعدش کم کم دیدم همراه اول روی گوشیم خیلی سریع فیلم های یوتوپ رو باز میکنه. گفتم بذار تست کنم که دیدم واقعا هم درسته.
اون اوایل با همراه اول با سرعت فیکس 35 دانلود داشتم و 25 با تورنت!
ولی خوب کم کم شلوغ شد و این سیستم که دچار کندی شد
ولی هنوزم به نظرم از دیال آپ بهتره.
ممکنه بعضی وقتا صفحه ها با کندی رود میشدن ولی خیلی وقتا صفحات خیلی سریع تر از دیال آپ باز میشن!!
به نظر من کاملا بستگی به منطقه داره!!!
آقا من دارم میرم 1ماه نامحدود رو بگیرم چون بشدت واسه چک کردن ایمیل و وبگردی لازم دارم. زیاد هم دانلود ندارم.
وضعیت سرعت در حالت EDGE چطوره؟؟
آقا من دارم میرم 1ماه نامحدود رو بگیرم چون بشدت واسه چک کردن ایمیل و وبگردی لازم دارم. زیاد هم دانلود ندارم.
وضعیت سرعت در حالت EDGE چطوره؟؟
نسبتاً خوبه.تو بعضی از شهر ها معمولیه و بعضی از شهرها عالیه.
من از این سرویس دارم استفاده میکنم ولی با یاهو واقعا مشکل دارو مسنجر به هیچ عنوان کانکت نمیشه دوستان دیگه مشکلی با یاهو مسنجر ندارن؟؟
من از این سرویس دارم استفاده میکنم ولی با یاهو واقعا مشکل دارو مسنجر به هیچ عنوان کانکت نمیشه دوستان دیگه مشکلی با یاهو مسنجر ندارن؟؟
مسنجر رو احتمالا باید با چیزپی ان باز کنی.
سرعت شما چقدره؟؟
نه.من مشکلی ندارم
سلام
من می خوام برنامه fildtest رو ساین کنم مدل گوشی n79
هستش ولی نمیدونم چیکار کنم
ممنون
Milad4171
04-10-2010, 21:06
برای منم اینطوری هست!
منم فقط فقط با مسنجر مشکل دارم
راه حالش هم تو تاپیک مسنجر یاهو گفته بودم.
بخاطر اینکه سند و رسیو توی این سیستم دقیقا بستگی به رسیو شماست( چون اشتراکی نیست ) باید رسیو داشته باشین که بتونین یاهو رو باز کنین
و چون در خیلی جاها سرعت بین سندو رسیو پایینه ممکنه یاهو باز نشه
حالا راه حلش چیه!
4 تا راه حل داره که آخریش رو دارم روش کار میکنم که چرا واقعا:18:
1- استفاده از مسنجر های قدیمی تر . چون هرچی جدیدتر باشه پلاگین و چرت و پرتهاش زیاده واسه همین رسیو بیشتری رو می طلبه
2- استفاده از سایت هایی که واسه باز کردن مسنجر ها استفاده میشه
مثل
3- استفاده از یاهو مسنجری که توی خود سایت میل یاهو هست!! البته واسه استفاده از اون حتما باید فلش پلیر مکمل مرورگرتون رو نصب کنید که نمایش داده بشه.
به دلیل سبکیش اون پیشنهاد میشه!
4 - استفاده از شیلتر شکن یا چیز چی ان !!!
که من واقعا موندم چه ربطی داره . البته خودم احساس میکنم چون وقتی شما با اونا کانکت میشین یه جورایی سرور مجوره شما رو به سایت متصل نگه داره واسه همین قطعی ندارین یا همیشه سند ورسیو وجود داره.
به هر حال بهترین حالت استفاده همینه
توصیه میشه اصلا از یاهو مسنجره 10 استفاده نکنین . که خیلی مشکل داره.
Milad4171
04-10-2010, 21:18
سلام
من می خوام برنامه fildtest رو ساین کنم مدل گوشی n79
هستش ولی نمیدونم چیکار کنم
ممنون
والا من باهاش کار نکردم ولی یه راهنما هست شاید کمکت کنه
panther99
04-10-2010, 21:24
آقا من که کلا نمیتونم با سیم ایرانسل به اینترنت وصل بشم . وقتی کد *130*3*5# رو هم میدم برای فرستادن تنظیمات اینترنت این پیغام میاد .
روی 2 تا گوشی هم امتحان کردم همینه . طرح بسته 24 ساعته رو هم فعال کردم ولی هنوز هیچی که هیچی !!!!!!!!!! :41:
we are experiencing temporary network difficulties. we apologize for the inconvenience. please try agin later.
کسی میدونه ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Gamexland
04-10-2010, 21:56
آره چیز پی ان باید وصل کنی.البته فقط روش l 2 t p .
یه شرکتی که خیلی قدیمیه من خودم ازش دارم سرعتشم واقعا عالیه
khoshshaans
04-10-2010, 21:58
دوستان اینترنت ایرانسل خیلی افت پیدا کرده سیستم هم همون ادجه من امروز زنگ زدم و ادرسمون را هم گفتم گفتند پیکیری عمومی می کنیم ولی کد پیگیری ندادند حیف این ماه ایرانسلم را فعال کردم
ماه بعد میرم روی همراه اول 15 به بالا نمیده ولی یکروزش را تست کردم باز بهتر از این وضعیت افتضاح ایرانسل بود
سرعت 1 کیلوبیت بر ثانیه دیسکانکت فراروان علما امکان دانلود فایلها را گرفته
ادم میترسه باهاش کار بانکی یا ثبتت نام کنه
در هر صورت ایرانسل گند زد رفت ولی باز واسه دو ماه قبل ممنونشیمپبه نرم باز سرعت را واسه همه بیاره روی 10 یا 15 ولی مطمین و بدون دی سی باز خوبه
شما ها هم تلفن مفت گیر اوردید به 09377000000 زنگ بزنید بعد سریع 0 را بزنید
khoshshaans
04-10-2010, 22:00
ایرانسل وضعیتش خراب شده سرعت کم افتضاح زنگ بزنید اعتراض کنید سیستم هم ادجه و اعییری توش نشده
امکان پس گرفتن پول را هم نگذاشتن که انصراف بادیم
Milad4171
04-10-2010, 22:08
آقا من که کلا نمیتونم با سیم ایرانسل به اینترنت وصل بشم . وقتی کد *130*3*5# رو هم میدم برای فرستادن تنظیمات اینترنت این پیغام میاد .
روی 2 تا گوشی هم امتحان کردم همینه . طرح بسته 24 ساعته رو هم فعال کردم ولی هنوز هیچی که هیچی !!!!!!!!!! :41:
we are experiencing temporary network difficulties. we apologize for the inconvenience. please try agin later.
کسی میدونه ایراد از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اول با گوشی تست کنین. ببینین روی گوشی با برنامه ای مثل اپرا مینی صفحه ای رو باز میکنه؟
اگه توی لود مشکل داره یا ممکنه تنظیمات درست انجام نشده یا سیم کارتتون رو برای GPRS فعال سازی نکردین
دوستان اینترنت ایرانسل خیلی افت پیدا کرده سیستم هم همون ادجه من امروز زنگ زدم و ادرسمون را هم گفتم گفتند پیکیری عمومی می کنیم ولی کد پیگیری ندادند حیف این ماه ایرانسلم را فعال کردم
ماه بعد میرم روی همراه اول 15 به بالا نمیده ولی یکروزش را تست کردم باز بهتر از این وضعیت افتضاح ایرانسل بود
سرعت 1 کیلوبیت بر ثانیه دیسکانکت فراروان علما امکان دانلود فایلها را گرفته
ادم میترسه باهاش کار بانکی یا ثبتت نام کنه
در هر صورت ایرانسل گند زد رفت ولی باز واسه دو ماه قبل ممنونشیمپبه نرم باز سرعت را واسه همه بیاره روی 10 یا 15 ولی مطمین و بدون دی سی باز خوبه
شما ها هم تلفن مفت گیر اوردید به 09377000000 زنگ بزنید بعد سریع 0 را بزنید
منم گفتم دیگه!
ممکنه واسه یکی همراه اول خوب آنتن بده و خیلی خیلی بهتر از ایرنسل باشه!!!
و کم بودن سرعت کاملا بستگی به منطقه داره!
مثلا منم همینطوری هستم
ایرنسل 6 یا 7 رسیو دارم ولی روی همراه اول 25 28
البته روی ایرانسل الان واسه من بهتر شده
Tornado2800
04-10-2010, 22:32
مسنجر رو احتمالا باید با چیزپی ان باز کنی.
سرعت شما چقدره؟؟
با وی پی ان هم این مشکل حل نمیشه
آره چیز پی ان باید وصل کنی.البته فقط روش l 2 t p .
یه شرکتی که خیلی قدیمیه من خودم ازش دارم سرعتشم واقعا عالیه
منم 2ساله از اینجا میگیرم. کیفیت و قیمتش عالیه.
---
منم آخر نفهمیدم از ایرانسل بگیرم یا همراه اول. پس نتیجه اینکه باید به منطقه مورد نظر رفت و تست کرد.
من نمیتونم با گوشی و بلوتوثو کابل به کامپیوتر وصل به اینترنت بشم گوشیم 5530 و درایورشو نرم افزار همراهش ovi suite اخرین ورژنش نصب کرده ولی هر کاری میکنم بعد از چند لطحظه که میخواد کانکت بشه ول میکنه و به حالت اول برمیگرده با خود گوشی میتونم اینترنت برم ولی با این روش نمیشه چرا؟ایا ربطی به ایرانسل داره؟ البته برام از هفته قبل سرعت اومده پایین.من سرویس شبانه دارم
خيلي از دوستان از سرعت پايين و ديلي شكايت دارند.
من خودم هم اين مشكل رو داشتم.
درسته بعضي از ساعت معمولاً بين ده و نيم شب تا 12 شب افت شديد سرعت هست و بخاطر بالا رفتن يوزرهاست. ولي با عوض كردن دي ان اس در كانكشن سرعت بطور محسوس بالاتر ميره
دي ان اس رو اين گذاشتم:
8.8.8.8
8.8.4.4
4.2.2.2
4.2.2.4
اين چهار تا دي ان اس از بقيه به نظر من بهتر بودند
Milad4171
05-10-2010, 18:08
من نمیتونم با گوشی و بلوتوثو کابل به کامپیوتر وصل به اینترنت بشم گوشیم 5530 و درایورشو نرم افزار همراهش ovi suite اخرین ورژنش نصب کرده ولی هر کاری میکنم بعد از چند لطحظه که میخواد کانکت بشه ول میکنه و به حالت اول برمیگرده با خود گوشی میتونم اینترنت برم ولی با این روش نمیشه چرا؟ایا ربطی به ایرانسل داره؟ البته برام از هفته قبل سرعت اومده پایین.من سرویس شبانه دارم
این مشکل دوتا مورد داره
یکی اینکه گوشی شما و تنظیمات GPRS درست نیست. من یه گوشی داشتم به نام الترا واسه ی سامسونگ بود. اون هر کاری کردم نشد به نت وصل بشم . کاشف به عمل اومد که کانکتور این موضوع دچار ایراد بود.
بعضی وقتا هم ایرانسل بازی در میاره و یه روزهایی رو هر کاری میکنی نمیتونی کانکت بشی.
ویرایش:
شما گوشیت رو بگو من کامل واست توضیح میدم چیکار کنی!
مدل و ورژن PC Suit رو هم بگو.
خيلي از دوستان از سرعت پايين و ديلي شكايت دارند.
من خودم هم اين مشكل رو داشتم.
درسته بعضي از ساعت معمولاً بين ده و نيم شب تا 12 شب افت شديد سرعت هست و بخاطر بالا رفتن يوزرهاست. ولي با عوض كردن دي ان اس در كانكشن سرعت بطور محسوس بالاتر ميره
دي ان اس رو اين گذاشتم:
8.8.8.8
8.8.4.4
4.2.2.2
4.2.2.4
اين چهار تا دي ان اس از بقيه به نظر من بهتر بودند
البته این موضوع کاملا بستگی به منطقه داره و حتی DNS یه چیز ثابت نیست که بگیم این برای همه ی موارد در همه جا یه جور انتن میده و یا کیفیت خوبی رو داره
چون سیستم کابلی نیست کامل بستگی به منطقه و فاصله شما با اولین BTS رو داره.
بهتره با اون برنامه ای که دوستمون توی این تاپیک مطرح کرده تست بگرین. واسه من که تغییری حاصل نشد!
بهتر DNS برای مرور صفحات
mostafa1400
06-10-2010, 16:41
بچه ها آیا شما هم مشکل آپلود با این اینترنت رو دارید؟ عملا آپلود یک فایل مثلا 500 کیلو بایتی برای من بیشتر از 10 دقیقه ممکن است طول بکشد یا اصلا نشود.
بچه ها آیا شما هم مشکل آپلود با این اینترنت رو دارید؟ عملا آپلود یک فایل مثلا 500 کیلو بایتی برای من بیشتر از 10 دقیقه ممکن است طول بکشد یا اصلا نشود.
به این علته که سرعت آپلود رو بسیار پائین تنظیم کردن.(خیلی پائین)
reza2pars
08-10-2010, 09:29
سلام من وقتي ميخوام با برنامه خود گوشي برم تو اينترنت ، بروزر ارور time out ميده ولي با اپرا بعد از چند مرتبه وارد اينترنت ميشه مشكل بروزر گوشي چيه؟
Milad4171
08-10-2010, 10:51
کلا اپرا خیلی خوب جواب میده ولی بعضی کد های جاوا رو نمیتونه اجرا کنه!
درکل بروزر هایی که پیشنهاد میشه اپرا با سایز 12 مگ بایت:
و فایرفاکس 4 بتا 6 با سایز 9 مگابایت
بقیه رو تست نکردم ولی با این دوتا سرعت خوبی نسب به فایرفاکس معمولی و IE ,و کروم داشتم!!
reza2pars
08-10-2010, 11:34
ممنون ولی منظور من بروزر گوشی بود خیلی لازم دارم راه بیفته
ای کاش این طرح ایرانسل تو همه جشنواره ها باشه . یعنی ادامه دار باشه .
اینو می گم به خاطر اینکه تو منطقه ما سرعت خیلی عالی داره .
imanparsa
08-10-2010, 13:38
ای کاش این طرح ایرانسل تو همه جشنواره ها باشه . یعنی ادامه دار باشه .
اینو می گم به خاطر اینکه تو منطقه ما سرعت خیلی عالی داره .
دوست عزيز تو منطقه شما چه سرعتي داره؟ گوشيتون چيه ؟ چند كيلو دانلود داريد؟
اقا منم طرح 1ماهه گرفتم درکل خوبه سرعت بین 6تا 30 متغیره
ولی یه مشکل دارم وقتی گوشیمو به لپتاپ وصل میکنم و به نت وصل میشم هیچ سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمیتونم باز کنم مثل Gmail یا اینترنت بانک ها و ... . روی سیستمهای دیگه هم نصبیدم ولی جواب نمیده در صورتی که با مرورگرهای خود گوشی راحت باز میکنه!!
مشکل چیه چون خیلی لازمه که بتونم سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنم.
شـیـفــو
08-10-2010, 13:50
طرح ها چي شده تموم شده ؟
من هر چي الان تو سايت ايرانسل گشتم پيدا نكردمشون
طرح ها چي شده تموم شده ؟
من هر چي الان تو سايت ايرانسل گشتم پيدا نكردمشون
طرح در پائیز هم ادامه داره.
قسمت:
بسته افزایشی GPRS محدود و نامحدود ایرانسل!
imanparsa
08-10-2010, 14:11
دوستان عزيزان و برادران بايد بگم من الان با بلوتوث تست كردم ثانيه اي 12 كيلو بهم ميداد - هر چند من خودم اي دي اس ال دارم -
ولي اينو هم تست كردم
به نظر مياد 12 كيلو خوبه
من خودم با دي اس ال 58 كيلو در ثانيه دان دارم
ولي خوب شاتل 1 شب تا 7 رايگانه كه سرعت به شدت توي اين ساعات افت پيدا ميكنه.
اقا منم طرح 1ماهه گرفتم درکل خوبه سرعت بین 6تا 30 متغیره
ولی یه مشکل دارم وقتی گوشیمو به لپتاپ وصل میکنم و به نت وصل میشم هیچ سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمیتونم باز کنم مثل Gmail یا اینترنت بانک ها و ... . روی سیستمهای دیگه هم نصبیدم ولی جواب نمیده در صورتی که با مرورگرهای خود گوشی راحت باز میکنه!!
مشکل چیه چون خیلی لازمه که بتونم سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنم.
آقا کسی مشکل من رو نداره؟؟
شما وقتی ایرانسل رو به سیستم وصل میکنید میتونید gmail یا سایر سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنید؟؟؟
fujitsu.siemens
08-10-2010, 18:56
شما وقتی ایرانسل رو به سیستم وصل میکنید میتونید gmail یا سایر سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز کنید؟؟؟
من با ایرانسل مشکلی با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و Gmail و ... ندارم. چه روی گوشی چه روی PC
حتی روی گوشی فیس بوک هم به راحتی باز میشه!
M0hsen3D
08-10-2010, 19:29
خوب مشکل از مرورگر هست دیگه باید این مشکل رو در مرورگرتون حل کنید من نه با ie نه با mozilla همچین مشکلی نداشتم.
-------------------------------
الان ایرانسل مشکلی نداره؟ وضعیت چطوره پینگ منظورمه.:20:
imanparsa
08-10-2010, 20:57
سلام
اگر من طرح نامحدود ساعات كم مصرف رو فعال كنم توي ساعت 11 تا 6 صبح چند مگ ميتونم از شبكه بكشم؟؟؟؟؟؟؟؟
تقريبي بگيد دوستان
Milad4171
08-10-2010, 22:26
ممنون ولی منظور من بروزر گوشی بود خیلی لازم دارم راه بیفته
ببخش. هواسم نبود!!
آره. معمولا مرورگر های خود گوشی قاطی پاتی هست. منم با بروزر خود گوشیم ( گوشیم سامسونگ استار هست ) مشکل دارم. تا امروز فقط تونستم یوتوپ باز کنم اونم با ویدجتی که داره نه از طریق بروز .فقط واسه پلی شدن یه لحظه میره تو بروزر بعد دوباره میره تو پلیر واسه نمایش کلیپ.
کلا شما از اپرا مینی استفاده کن . مشکلت حل میشه. نسخه ی فارسیش هم میتونی ازسایت بگیری!!
چون گوشت رو نمیدونم چیه لینک نمیدم. بری تو سایت اپرا خودت متوجه میشی!!
از این آدرس برو:
گوشیت رو پیدا کن و اگه زبان انگلیسی نمیخوای بگرد و تو زبان های آسیایی فارسی رو پیدا کن!
سلام
اگر من طرح نامحدود ساعات كم مصرف رو فعال كنم توي ساعت 11 تا 6 صبح چند مگ ميتونم از شبكه بكشم؟؟؟؟؟؟؟؟
تقريبي بگيد دوستان
در متعادل ترین حالت ساعتی 70 مگابایت. به عبارتی حدودا 400 تا 450 مگابایت.از شب تا صبح.
با افت و خیزی که داره گفتم!!
البته باید دید سرعت در منطقه ی شما چقدره!!
imanparsa
08-10-2010, 23:12
ببخش. هواسم نبود!!
آره. معمولا مرورگر های خود گوشی قاطی پاتی هست. منم با بروزر خود گوشیم ( گوشیم سامسونگ استار هست ) مشکل دارم. تا امروز فقط تونستم یوتوپ باز کنم اونم با ویدجتی که داره نه از طریق بروز .فقط واسه پلی شدن یه لحظه میره تو بروزر بعد دوباره میره تو پلیر واسه نمایش کلیپ.
کلا شما از اپرا مینی استفاده کن . مشکلت حل میشه. نسخه ی فارسیش هم میتونی ازسایت بگیری!!
چون گوشت رو نمیدونم چیه لینک نمیدم. بری تو سایت اپرا خودت متوجه میشی!!
از این آدرس برو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوشیت رو پیدا کن و اگه زبان انگلیسی نمیخوای بگرد و تو زبان های آسیایی فارسی رو پیدا کن!
در متعادل ترین حالت ساعتی 70 مگابایت. به عبارتی حدودا 400 تا 450 مگابایت.از شب تا صبح.
با افت و خیزی که داره گفتم!!
البته باید دید سرعت در منطقه ی شما چقدره!!
با موبايل توي منطقه ما 10 كيلو در ثانيه بيشتر نميده
regularuser
08-10-2010, 23:24
majidbbc
09-10-2010, 00:10
آقایون خانمها
دست یاری به سویتان دراز می کنم
واقعن کسی یه راه حل اساسی واسه ساین این شدن یاهو مسنجر با اینترنت ایرانسل نداره؟
البته بگم ها
من اگه می خواستم پول وی پی ان بدم خب می رفتم ای دی اسل ال می گرفتم
Milad4171
09-10-2010, 01:05
آقایون خانمها
دست یاری به سویتان دراز می کنم
واقعن کسی یه راه حل اساسی واسه ساین این شدن یاهو مسنجر با اینترنت ایرانسل نداره؟
البته بگم ها
من اگه می خواستم پول وی پی ان بدم خب می رفتم ای دی اسل ال می گرفتم
من گفتم که:
راههاش زیاده
یکی استفاده از مسنجر های قدیمی تر
مثلا 8 یا 9
یکی استفاده از مسنجر درون سایت یاهو میل
یکی استفاده از سایت های مسنجر مثل eBuddy.com
استفاده از چیز پی ان
استفاده از مسنجر هایی غیر از یاهو مسنجر ( برای یاهو)
l
imanparsa
09-10-2010, 10:47
سلام
ميلاد جان و دوستان ترو خدا راهنمايي كنيد
ببينيد من الان تست كردم وقتي با وي پي ان ميرم تو اينترنت ثانيه اي 16 كيلو بايت بهم ميده
ولي وقتي بدون وي پي ان و در حالت معمولي ميرم تو اينترنت ثانيه اي 6 كيلو بايت بهم ميده
حالا شما يه روشي رو پيشنهاد كنيد ببينم اگر بخوام بدون وي پي ان برم تو اينترنت و 16 كيلو رو بهم بده بايد چيكار كنم؟؟؟؟
بايد اي پي دستي بدم به سيستم ؟
اثلا چه اي پي بايد بدم به سيستم ؟
و ايا خودتون تستش كرديد اين روش رو؟
راستي دليله اينكه نميتونم هميشه با وي پي ان برم اينه كه وي پي ان من تست است و هر 2 دقيقه 1 بار قطع ميشه.
دوستان راهنمايي كنيد:11:
دیروز خودمون رو چشم زدیم
امروز یا اصلا وصل نمی شه یا وصل هم بشه به زور یه صفحه رو میاره
نمی دونم برای شما هم چنین چیزیه یا اینکه نه فقط برای ما اینطور شده؟
Milad4171
09-10-2010, 13:57
سلام
ميلاد جان و دوستان ترو خدا راهنمايي كنيد
ببينيد من الان تست كردم وقتي با وي پي ان ميرم تو اينترنت ثانيه اي 16 كيلو بايت بهم ميده
ولي وقتي بدون وي پي ان و در حالت معمولي ميرم تو اينترنت ثانيه اي 6 كيلو بايت بهم ميده
حالا شما يه روشي رو پيشنهاد كنيد ببينم اگر بخوام بدون وي پي ان برم تو اينترنت و 16 كيلو رو بهم بده بايد چيكار كنم؟؟؟؟
بايد اي پي دستي بدم به سيستم ؟
اثلا چه اي پي بايد بدم به سيستم ؟
و ايا خودتون تستش كرديد اين روش رو؟
راستي دليله اينكه نميتونم هميشه با وي پي ان برم اينه كه وي پي ان من تست است و هر 2 دقيقه 1 بار قطع ميشه.
دوستان راهنمايي كنيد:11:
بعضی وی پی ان ها روی این سیستم جواب نمیده. من چند تا شرکت (سایت ) رو پیدا کردم فقط یک دونه اش جواب داد بهم!
اونم بخاطر اینه که مدتی هست امنیت اطلاعاتی روی شبکه ی GPRS زیاد شده! واسه ارسال و دریافت یه مدت زمان طول میکشه تا اطلاعات از زیر بخش امنیتی رد بشه!! نمیدونم دقیقا مشکلش چیه! ولی هرچی هست این وی پی ان باعث میشه شما با آی پی که مطلق به یه کشور دیگه هست این قضیه رو دور بزنین و عملا از این دیوار امنیتی رد نشین!!
من شده همین قضیه باز نشدن مسنجر رو با وی پی ان حلش کردم!!!
در حال کشف راه حل های راحت تر هستم!!!:31:
دیروز خودمون رو چشم زدیم
امروز یا اصلا وصل نمی شه یا وصل هم بشه به زور یه صفحه رو میاره
نمی دونم برای شما هم چنین چیزیه یا اینکه نه فقط برای ما اینطور شده؟
من که یه سه روزی هست کلا قطع شدم. یا گوشیم پوکیده یا شبکه ی منطقه ما در حال بازیابی هست. به احتمال زیاد نرم افزاری و مشکل از گوشیم هست.
البته بگم. من قبلا شده بود قطع بشم... یک روز هم رکورد قطعی شبکه رو داشتم!
teraktor2003
10-10-2010, 15:55
سلام
اگه من نخوام گوشی رو به لپ تاپ متصل کنم خشابی هست که سیم کارت رو ساپورت کنه بذاریم داخلش و وصل شیم به نت؟!
اگه هست قیمتش,نوعش و اینکه تهران پیدا می شه یا نه بگین
مرسی.
Milad4171
10-10-2010, 16:30
سلام
اگه من نخوام گوشی رو به لپ تاپ متصل کنم خشابی هست که سیم کارت رو ساپورت کنه بذاریم داخلش و وصل شیم به نت؟!
اگه هست قیمتش,نوعش و اینکه تهران پیدا می شه یا نه بگین
مرسی.
اینجا رو ببین:
دانلگل هایی هست که سیم کارت میخوره و مثل فلش مموری هم هست!
قیمتش هم 70 تومنه حداقل×
برادران و خواهران، مومنین و مومنات کشفی بکردیم بس عظیم و آن این است که اگر چنانچه در حال استفاده از کل پهنای باند EDGE به وسیله کامپیوتر از طریق گوشیمان باشیم اگر فردی نیت کند به ما تماسی داخل کند با پرچم بالای بوق اشغال مواجه میشود... این را خودمان چند باری به مرحله آزمایش نهادیم و بدیدیم که بلی و شبکه پس از اندکی تفکر و تامل بوق اشغال میزند...
کشف دیگرمان این بود که در همان حالت بالا، تماسی اگر برمان گرفته شود علاوه بر بوق اشغال بعضا منجر به قطع اتصال اینترنت شده و حتی بعضا باعث نابودی اتصال USB شده و درنتیجه redial هم ناممکن میگردد و باید وین 7 را ریست بنماییم به کلی (64) چون اتصال dial-up مربوطه خشکش میزند و قطع نمیشود... البته این در مورد گوشی من صادق است و بقیه را نمیدانیم...
Samsung GT-B3210 Corby txt
دقت داشته باشید که تمامی این مشکلات تنها زمانی رخ میدهند که در حال به احتزاز کشیدن کل پهنای باند EDGE هستیم و با 20 اتصال همزمان داریم فایل های استکباریمان را بسته به ساعت روز با سرعتی بین 10-30 تا دانلود مینماییم...
با این وضعیت به نظر میرسد که فعالسازی سرویس رایگان صندوق صوتی ایرانشل برایمان ضرورت میابد تا تماس های مومنین و مومنات را اگر مهمند از دست ندهیم...
حال سوالی از شما مومنین و مومنات حاضر در جبهه های این تاپیک داریم که آیا تا بحال تجربه استفاده از سرویس صندوق صوتی را داشته اید و اگر آری یا اطلاعاتی در این مورد دارید، آیا وقتی که بوق اشغال هم بزند، تماس گیرنده به پیامگیر صندوق صوتی سرور ایرانشل دخول میکند یا فقط این امر در زمانی رخ میدهد که بوق بزند ولی ما در این سوی خطوط مقدم موبایل جواب ندهیم...؟
- اگر هم مشکلی از نظر تایپی و غیره در این پست و پست بالایی این عند المومنین میبینید بدین علت است که در این لحظات ملکوتی این پست ها را داریم با موالمان و با مرورگر Opera mini میدهیم...
و السلام و علیکم و نوکیا 0000 در دهان شیطان بد...
qeshmkids
11-10-2010, 14:03
یه سوال ؟ میشه با ایرانسل از تورنت دانلود کرد ؟
majidbbc
11-10-2010, 14:15
کشف دیگرمان این بود که در همان حالت بالا، تماسی اگر برمان گرفته شود علاوه بر بوق اشغال بعضا منجر به قطع اتصال اینترنت شده و حتی بعضا باعث نابودی اتصال USB شده و درنتیجه redial هم ناممکن میگردد و باید وین 7 را ریست بنماییم به کلی (64) چون اتصال dial-up مربوطه خشکش میزند و قطع نمیشود... البته این در مورد گوشی من صادق است و بقیه را نمیدانیم...
گوشی من نوکیا 5800 هست و ویندوز 7 64بیت و موقع بروز این مشکل فقط کابل گوشی رو یه بار می کشم و دوباره نصب می کنم. ریسارت کردن ویندوز خیلی وقت گیره.
یه سوال ؟ میشه با ایرانسل از تورنت دانلود کرد ؟
میشه مشکل نداره
wichidika
11-10-2010, 17:14
برادران و خواهران، مومنین و مومنات کشفی بکردیم بس عظیم و آن این است که اگر چنانچه در حال استفاده از کل پهنای باند EDGE به وسیله کامپیوتر از طریق گوشیمان باشیم اگر فردی نیت کند به ما تماسی داخل کند با پرچم بالای بوق اشغال مواجه میشود... این را خودمان چند باری به مرحله آزمایش نهادیم و بدیدیم که بلی و شبکه پس از اندکی تفکر و تامل بوق اشغال میزند...
دقت داشته باشید که تمامی این مشکلات تنها زمانی رخ میدهند که در حال به احتزاز کشیدن کل پهنای باند EDGE هستیم و با 20 اتصال همزمان داریم فایل های استکباریمان را بسته به ساعت روز با سرعتی بین 10-30 تا دانلود مینماییم...
حالا نمیشه کاری کرد زمانی که از edge استفاده می کنیم اصلاً بوق اشغال بخورد و قطع نشود؟
Milad4171
11-10-2010, 17:45
و صد البته وقتی از کل پهنای باند استفاده میکنید این مشکل بوجود میاد.:31:
وقتی طرف زنگ میزنه یا اشغال میخوره در بیشتر مواقع هم دیده شده که میگه دستگاه مورد نظر خاموشه!:13:
و البته لازم نیست شما سیستم رو خاموش کنید!
شما این کاری که من میگم بکنین بسی جواب میده!!
1-گوشی رو با کابل وصل کنین
2-ازطریق برنامه ی PC StudiO کانکت کنین و به شبکه وصل بشین
3-بعد برنامه ی PC Stidio روی نوار استارت وجود داره ببندین!
4- بعد برین تو بخش کانکتش هاتون و کانکشنی که برای استفاده از EDGE ساختین رو بزنین و کانکت کنین.
5- هر دفه که در حین اتصال غبر از ریست کردن سیستم مشکلی بربخورین میشه دوباره کانکت کرد و در عرض جیک ثانیه دورباره اتصال رو برقرار کرد.
برای اینکه کسی هم بهتون زنگ نزنه من پروفایل Offline رو تست نکردم. ولی فکر کنم جواب نده. واسه کسی جواب میده استفاده کنه!
یا اون کدی که شماره رو دایورت میکنه به یه شماره دیگه.
اینطوری قبل از اتصال به گوشی طرف شوت میشه یه جا دیگه!
گوشی من نوکیا 5800 هست و ویندوز 7 64بیت و موقع بروز این مشکل فقط کابل گوشی رو یه بار می کشم و دوباره نصب می کنم. ریسارت کردن ویندوز خیلی وقت گیره.
Nokia PC Suite واسه اتصال به موبایل و استفاده از اینترنتش Dial-up کانکشن میسازه...؟
حالا نمیشه کاری کرد زمانی که از edge استفاده می کنیم اصلاً بوق اشغال بخورد و قطع نشود؟
هر گوشی ای متفاوت میتونه باشه... در اینکه اگه تمام پهنای باند رو اشغال کنید برای تماس گیرنده بوق اشغال میزنه که احتمالاً اکثر گوشیا مشترکن ولی در اینکه احیاناً اتصال قطع بشه شاید همه اینطور نباشن... واسه منم این قطع شدنه بیشتر موقعی که شبکه شلوغه و سرعت اینترنت کمه پیش میاد... البته کسی زیاد به من زنگ نمیزنه...!
و صد البته وقتی از کل پهنای باند استفاده میکنید این مشکل بوجود میاد.:31:
وقتی طرف زنگ میزنه یا اشغال میخوره در بیشتر مواقع هم دیده شده که میگه دستگاه مورد نظر خاموشه!:13:
و البته لازم نیست شما سیستم رو خاموش کنید!
شما این کاری که من میگم بکنین بسی جواب میده!!
1-گوشی رو با کابل وصل کنین
2-ازطریق برنامه ی PC StudiO کانکت کنین و به شبکه وصل بشین
3-بعد برنامه ی PC Stidio روی نوار استارت وجود داره ببندین!
4- بعد برین تو بخش کانکتش هاتون و کانکشنی که برای استفاده از EDGE ساختین رو بزنین و کانکت کنین.
5- هر دفه که در حین اتصال غبر از ریست کردن سیستم مشکلی بربخورین میشه دوباره کانکت کرد و در عرض جیک ثانیه دورباره اتصال رو برقرار کرد.
برای اینکه کسی هم بهتون زنگ نزنه من پروفایل Offline رو تست نکردم. ولی فکر کنم جواب نده. واسه کسی جواب میده استفاده کنه!
یا اون کدی که شماره رو دایورت میکنه به یه شماره دیگه.
اینطوری قبل از اتصال به گوشی طرف شوت میشه یه جا دیگه!
Samsung New PC Studio و Motorola Phone Tools واسه استفاده از اینترنت موبایل به ترتیب Dial-up کانکشن میسازن با این شماره ها #99* و #***99* ... البته کار من با سامسونگه...
واسه این قطع شدنا راه حل داره و اونم تنظیم کردن redial if line dropped و گذاشتنش روی 3 ثانیه و 99 تلاشه ولی Samsung New PC Studio اگه کانکشنی که ساخته رو تغییری توش بدین در استارت بعدی تنظیمات کانکشن رو ریست میکنه که اونم راهش راست-کلیک روی کانکشن و Creat Copy ـیه و من تنظیمات علاوه بر redial روش گذاشتم مثل google public dns servers...
در کل از لحاظ اتصال مجدد (در صورت قطع شدن) مشکلی نیست و مشکل برمیگرده به یه مشکل احتمالی در ویندوز 7 (حداقل نسخه 64-بیتیش)...
وقتی تمام پهنای باند در حال مورد عنایت قرار گرفتنه، تماسی گرفته میشه به موبایل و بعضی وقتا (کم پیش میاد) این تماس که البته در واقع نا موفقه و هیچی توی موبایل نشون نمیده که کسی زنگ زده باعث قطع شدن اتصال و از بین رفتن اتصال USB میشه و دیگه خبری از اتصال USB گوشی توی کامپیوتر نیست...
در این حالت که اتصال USB از بین میره، Dial-up connection مربوطه قطع نمیشه و در تصور متصل بودن به سر میبره (البته اینترنتی در کار نیست) و Disconnect کردن اتصال هیچ فایده ای نداره و اتصال و Networking به کلی فریز نسبی میشن...!
حتی ساعت ها منتظر موندم از این وضع دربیاد و اتصال با موفقیت دیسکانکت بشه ولی نمیشه و کلاً گیر سه پیچ میزنه... قطع و وصل کردن گوشی / log off کردن / refersh در سخت افزارای شناخته شده ویندوز و غیره هیچ فایده ای نداره و اتصال USB برنمیگرده و کانکشن های ویندوز 7 همچنان فریز میمونن... تنها راهی که من میبینم در حال حاضر ریست کردن کامپیوتر در مواقعیه که این شرایط پیش میاد... البته ریست کردن واسه من کار زمانبری نیست...
پروفایل Offline ـم فایده نداره چون این پروفایل اصولاً آنتن رو آف میکنه و دیگه EDGE اینایی در کار نخواهد بود.......
qeshmkids
12-10-2010, 12:29
بچه هایی که دانلود میکنن ، ماهیانه چند گیگ و با چه سرعتی میگیرن ؟ راستی 5800 برای edge جواب میده ؟؟
samfisher7
12-10-2010, 18:21
بچه هایی که دانلود میکنن ، ماهیانه چند گیگ و با چه سرعتی میگیرن ؟ راستی 5800 برای edge جواب میده ؟؟
اره edgeبا حد اکثر سرعت رو جواب میده البته بستگی داره تو چه ساعتی از روز کانکت بشی.
من که روزانه تا 150 مگ تونستم دانلود کنم.
شـیـفــو
12-10-2010, 18:45
با این وضعیت به نظر میرسد که فعالسازی سرویس رایگان صندوق صوتی ایرانشل برایمان ضرورت میابد تا تماس های مومنین و مومنات را اگر مهمند از دست ندهیم...
حال سوالی از شما مومنین و مومنات حاضر در جبهه های این تاپیک داریم که آیا تا بحال تجربه استفاده از سرویس صندوق صوتی را داشته اید و اگر آری یا اطلاعاتی در این مورد دارید، آیا وقتی که بوق اشغال هم بزند، تماس گیرنده به پیامگیر صندوق صوتی سرور ایرانشل دخول میکند یا فقط این امر در زمانی رخ میدهد که بوق بزند ولی ما در این سوی خطوط مقدم موبایل جواب ندهیم...؟
- اگر هم مشکلی از نظر تایپی و غیره در این پست و پست بالایی این عند المومنین میبینید بدین علت است که در این لحظات ملکوتی این پست ها را داریم با موالمان و با مرورگر Opera mini میدهیم...
و السلام و علیکم و نوکیا 0000 در دهان شیطان بد...
به به حا ج آقا عندالمومنين
حاجي ماله ما كه اصلا اينطور نيست ممكنه از گوشيت باشه من سامسونگ امنيا دارم تا بهم بزنگن ارتباط ديتا قطع و گوشي زنگ كيخوره
neopersia
13-10-2010, 09:35
اره edgeبا حد اکثر سرعت رو جواب میده البته بستگی داره تو چه ساعتی از روز کانکت بشی.
من که روزانه تا 150 مگ تونستم دانلود کنم.
دوست عزیز معرفی این قبیل نرم افزار ها طبق قوانین فروم ممنوع است!
در ضمن فقط 150 مگ در 1 روز؟! من مشتری یک سریال هستم. وقتی میاد 350 مگ رو 3 ساعت و خورده ای (در حالت خوبش و یه کمی بیشتر اگه کند باشه) با همین ایرانسل دانلود میکنم. چی شده که شما به 150 مگ در یک روز میگید زیاد؟!
برای دوستانی هم که از نرم افزار تونل که ایشون معرفی کرد میخوان استفاده کنند بگم که اصلاً اینطوری که این دوستمون میگه نیست و این نرم افزار (مثل بقیه نرم افزارهای هم رده اون) نه تنها باعث افزایش سرعت نمیشه بلکه افت سرعت هم پیدا میکنه. من از یکی دو سال پیش این نرم افزار رو برای مواقع ضروری استفاده میکردم عصر ها و اول شب اصلاً به حدی میرسه که به زحمت وصل میشه!
Milad4171
13-10-2010, 12:47
در ضمن فقط 150 مگ در 1 روز؟! من مشتری یک سریال هستم. وقتی میاد 350 مگ رو 3 ساعت و خورده ای (در حالت خوبش و یه کمی بیشتر اگه کند باشه) با همین ایرانسل دانلود میکنم. چی شده که شما به 150 مگ در یک روز میگید زیاد؟!
برای دوستانی هم که از نرم افزار تونل که ایشون معرفی کرد میخوان استفاده کنند بگم که اصلاً اینطوری که این دوستمون میگه نیست و این نرم افزار (مثل بقیه نرم افزارهای هم رده اون) نه تنها باعث افزایش سرعت نمیشه بلکه افت سرعت هم پیدا میکنه. من از یکی دو سال پیش این نرم افزار رو برای مواقع ضروری استفاده میکردم عصر ها و اول شب اصلاً به حدی میرسه که به زحمت وصل میشه!
درسته. البته ما مو می بینم و شما پیچش مو!!!:31:
مقصود از معرفی نرم افزار دوستمون فقط جهت ارتقاء کیفیت در این سیستم هست.
و الا چیزی که پره شیلتر شکن!!:27:
ولی خوب اکثر این نوع نرم افزارها کارهای زیادی انجام میدن. مقصود دوستمون همون موضوع بود . رسیدن سرعت بالاتر!
:10:
Leon-117
13-10-2010, 15:12
به طور طبيعي با سرعت 25 تا 30 شما توي 24 ساعت ميتونيد 2 گيگ دانلود كنيد.ولي اگه با گوشي بخاهيد اين كارو انجام بديد رسما پدر گوشي در مياد تازه كلي قطعي داره!من يه روز 750 مگابايت دانلود كردم.
samfisher7
13-10-2010, 16:23
دوست عزیز من منظورم از edge نرم افزار نبود .
منظورم قابلیت گوشی بود.
من بیشترین حدی که تونستن دا کنم رو گفتم و منظورم این نبود که زیاد هست.
اخه برای من در صورت دانلود ،که اگه یه خورده زیاد بشه همش دیس کانکت میشه.
neopersia
14-10-2010, 11:48
دوستان توی این کنترل حساب اینترنتی ایرانسل میشه دید چقدر اینترنت مصرف کردیم؟
من تا حالا بسته شبانه داشتم اما از دو شب پیش دیگه وصل نمیشد. هنوز یک هفته هم مونده تا وقتش تموم بشه. من که ازش راضی بودم تو این مدت و میخوام بسته نامحدود روزانه رو فعال کنم
اما الان که سیمکارت رو شارژ کردم اومدم تست کنم ببینم وصل میشه یا نه (با توجه به اینکه امروز پنجشنبه هست). وصل شد ولی از شارژم کم میکنه
دوستانی که از بسته روزانه استفاده میکنند مشکلی باهاش ندارند؟ یه وقت 10 تومن رو کم نکنه بعد دوباره چند روز دیگه قطع بشه و از شارژم کم کنه (اونم با این ارقام نجومی!)
دوست عزیز من منظورم از edge نرم افزار نبود .
منظورم قابلیت گوشی بود.
من بیشترین حدی که تونستن دا کنم رو گفتم و منظورم این نبود که زیاد هست.
اخه برای من در صورت دانلود ،که اگه یه خورده زیاد بشه همش دیس کانکت میشه.
دوست عزیز برداشت من این بود که شما دارید با استفاده از اون نرم افزار مقدار رو میگید خواستم بگم که دوستان بیخودی روش وقت نزارن! معذرت میخوام ظاهراً بد برداشت کردم
Milad4171
14-10-2010, 13:38
دوستان توی این کنترل حساب اینترنتی ایرانسل میشه دید چقدر اینترنت مصرف کردیم؟
من تا حالا بسته شبانه داشتم اما از دو شب پیش دیگه وصل نمیشد. هنوز یک هفته هم مونده تا وقتش تموم بشه. من که ازش راضی بودم تو این مدت و میخوام بسته نامحدود روزانه رو فعال کنم
اما الان که سیمکارت رو شارژ کردم اومدم تست کنم ببینم وصل میشه یا نه (با توجه به اینکه امروز پنجشنبه هست). وصل شد ولی از شارژم کم میکنه
دوستانی که از بسته روزانه استفاده میکنند مشکلی باهاش ندارند؟ یه وقت 10 تومن رو کم نکنه بعد دوباره چند روز دیگه قطع بشه و از شارژم کم کنه (اونم با این ارقام نجومی!)
خوب اولین موضوعی که باید چک کنین فاصله ی BTS از منطقه تون هست . واسه این کار باید از برنامه ی Google map استفاده کنین که بهتون BTS ی که ازش دارین سرویس میگیرن رو نشون میده!
بله میشه!!
میگه چقدر مصرف کردین و چقدر مونده و اینا!!
اگه وصل نمیشه مطمعنا اختلال شبکه هست. دارن شبکه رو ارتقاء میدن و ممکنه چند روزی قطع بشه. با اینکه من یک هفته ای قطع بودم ولی الان حسابی راضی هستم از این قطعی سرعتم از 20 رسید به 35
اس ام اس فعال سازی اومد؟
فکر نکنم کم کنه ها!!!
شما سیم کارتت فعال باشه و بعد از فرستادن کد پیغام فعال سازی واستون بیاد مشکلی نیست!!
من واقعا واسم عجیبه که چطور این طوری میشه!!
من همراه اول که ی ماهه فعال کردم واسه مشکل اختلال شبکه زنگ زدم پشتیبانی ،؛ میدونست کی فعال کردم. تا کی هست چقدر استفاده کردم!!
البته نامحدود هست ولی خوب واسه اینکه مطمعن بشه که من این بسته رو خریدم رفت تو ریز مصرف!!!
گفت شما توی این یک هفته 800 مگ دانلود داشتین!!
واقعا هم همینطور بود من اون هفته ی اول کاری نکردم زیاد!!
شما روی سیم کارت اعتباری تست کن و بیش از اون اعتبار تو سیم کارتت شارژ نگه ندار. اینطوری دیگه از همه چیز مطمعن میشی!!
من شارژ که کردم 900 تومن تو حسابم موند!!
یک قرون هم کم نکرد تا آخرش!!تازه یه ماهم بیشتر شد فکر کنم یه 30 ساعتی بیشتر از یک ماه شد که فعال بود بستم !!!
neopersia
14-10-2010, 15:34
والا من که خودم سیم کارت ایرانسل استفاده نمیکنم زیاد سر در نمیارم. همینطوری سه چهار تا ایرانسل خانواده تو خونه داریم هر کدومش مال یه نفر که استفاده نمیکنه :دی هر کی هر وقت لازم داشته باشه از اینا استفاده میکنه
من امروز از 130 یوزر و پسورد خدمات اینترنتی رو گرفتم و وارد شدم. اونجا زده بود که سیمکارت فعال هست مشخصات صاحبش هم بود. اما چیزی در مورد بسته های GPRS نتونستم تو اون قسمت پیدا کنم!
در مورد هزینه ها هم مطمئنم که کم میکنه. چون سیمکارت اعتباری هست. تا زمانی که شارژ نداشت با وجود اینکه بسته شبانه فعال بود ولی این دو سه شب تا همین امروز وصل نمیشد. امروز به محض اینکه شارژ کردم وصل شد اما هر چی استفاده میکردم از شارژش کم میکرد
Milad4171
15-10-2010, 11:40
تا حالا پیش نیومده بگم!!!! من هر وقت فعال کردم فعال شده و هیچی هم کم نکرده!!!
شده من با فعلا سازی تعرفه ی 1 روزه اش 1 گیگ دانلود کردم ولی قطع نشدم شارژم کم نکرده!
در مورد بسته های GPRS که توی طرح پاییزه توضیح داده. تو بخش طرح های تشویقی!
کلا همه میگن سیستم ایرانسل خیلی بهتره ( خودمم قبول دارم ) هرکی در منطقه اش ایرانسل خوب جواب میده یه شانس بزرگ رو داره. من همراه اول استفاده میکن ولی خوب هنوز هم 20 دقیقه یک بار قطع میشم!!
قطع یعنی سند و رسیو متوقف میشه باید حتما دوباره کانکت کنم!
aliiiiiii
16-10-2010, 00:07
چقدر سرعت اینترنت ایرانسل افتضاح شوده قبلن با 21 تا 25 دانلود میکردم اما الان به زور با 4 تا 5 دانلود میکنم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ارزش شارژ کردن مجدد رو نداره.
samfisher7
16-10-2010, 13:41
من یه جا شنیدم gprsایرانسل قوانین fair policyداره
واقعیت هست؟
joe_satriani
16-10-2010, 18:56
چقدر سرعت اینترنت ایرانسل افتضاح شوده قبلن با 21 تا 25 دانلود میکردم اما الان به زور با 4 تا 5 دانلود میکنم اگه همینطوری ادامه پیدا کنه ارزش شارژ کردن مجدد رو نداره.
با سلام
من که فعال کردم اما اصلا استفاده نمیکنم
همون روز اول که زدم دیدم اصلا گوگل رو هم باز نمیکنه
دیگه دورش و خط کشیدم
فعلا بدترین سرویس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرم
موفق باشید.
من یه جا شنیدم gprsایرانسل قوانین fair policyداره
واقعیت هست؟
با سلام
بله داره
و قبلا هم داشت و خیلی هم سقفش کم بود
اما الان هم داره اما سقفش بالاس
یکی از دوستان که حساب کرده بود چیزی حدود 120 گیگ هست
موفق باشید.
با سلام
من که فعال کردم اما اصلا استفاده نمیکنم
همون روز اول که زدم دیدم اصلا گوگل رو هم باز نمیکنه
دیگه دورش و خط کشیدم
فعلا بدترین سرویس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرم
موفق باشید.
با سلام
بله داره
و قبلا هم داشت و خیلی هم سقفش کم بود
اما الان هم داره اما سقفش بالاس
یکی از دوستان که حساب کرده بود چیزی حدود 120 گیگ هست
موفق باشید.
البته اينجا يكي از بهترين سرويس حال حاظر دنیای بشری که تاکنون به خودش دیده هست به نظرم
ای بابا این چه وضعشه... ری دن با این سرویس مزخرفشون... واسه چی و به چه دلیل مزخرفی به خودشون اجازه دادن که سرورای یاهو مسنجر رو بلوکه کنن... انقدر پینگش داغونه که چیز پی ان و چیز شکن هیچی کار نمیکنه کارم کنه عین آدم کار نمیکنه...
پس این سرویس *** به چه دردی میخوره......؟؟؟!!!!!! الان انقدر اعصابم داغونه دلم میخواد زنگ بزنم فحشو بکشم به اول و آخر شرکت مزخرفشون...... تمام کارامون رو زمین مونده به امید این سرویس ***** و اعصابمونو به ***** داده....... *********
واقعاً به چه هدفی کاری کردن که SSL اینطور به زور کار کنه و هر چی سایت میخوای لاگین کنی یا بری توشون و به پروتوکل SSL نیاز دارن رو گیر میکنه و نمیره.....
Milad4171
17-10-2010, 00:06
من فردا زنگ میزنم پشتیبانی... چون مسنجر روی گوشی هم 20 دقیقه یک باز قطع میشه!! باید دوباره لاگین کنی!!
آره
قبول دارم
مزخرف شده
مخصوصا یاهو مسنجر که مشکل خیلی هاست!!!
Variable
17-10-2010, 03:23
سلام . من گوشیه سامسونگ ی780 دارم . ولی نمی تونم . تو اون مکانی که می خوام E داشته باشم . به نظر شما باید چه کار کنم. مثلا تا پشت دره خونه سرویس می ده ولی وارد خونه میشم .G میشه . .
وسوال دیگم در مورد خرید ن گوشی سیمبیان 60 ورژن 3 هست .. شما یک گوشی خیلی خیلی ارزون که EDGE کلاس 32 رو هم ساپورت کنه معرفی کنید ..
ممنونم
joe_satriani
17-10-2010, 11:25
سلام . من گوشیه سامسونگ ی780 دارم . ولی نمی تونم . تو اون مکانی که می خوام E داشته باشم . به نظر شما باید چه کار کنم. مثلا تا پشت دره خونه سرویس می ده ولی وارد خونه میشم .G میشه . .
وسوال دیگم در مورد خرید ن گوشی سیمبیان 60 ورژن 3 هست .. شما یک گوشی خیلی خیلی ارزون که EDGE کلاس 32 رو هم ساپورت کنه معرفی کنید ..
ممنونم
با سلام
پس توی اون منطقه که خونتون هست امواج کم هست و نمیتونه پیدا کنه و کانکت شه
فکر نکنم راهی باشه اگه هم هست دوستان راهنمایی کنن دوستمون رو
موفق باشید.
M0hsen3D
17-10-2010, 15:19
امروز بسته یه روزه رو فعال کردم پینگ 540 بود سرعت هم از 20 تا30 متغییر بود کلن این ایرانسل اینجا خوب جواب میده.
samfisher7
17-10-2010, 17:54
اگه محدودیتش 120گیگ هست پس چرا من وقتی از حدودای 70 80 مگ بیشتر دانلود میکنم
همش قطع میشه و سرعتش میاد پایین؟
چــــــــــــــــــــــــ ــرا؟:42:
joe_satriani
17-10-2010, 18:54
اگه محدودیتش 120گیگ هست پس چرا من وقتی از حدودای 70 80 مگ بیشتر دانلود میکنم
همش قطع میشه و سرعتش میاد پایین؟
چــــــــــــــــــــــــ ــرا؟:42:
با سلام
70-80 مگابایت یا گیگابایت؟!!
خوب شاید مشکل از شبکه هست
چون تازگیا به شدت اکثر جاها افت کرده
موفق باشید.
regularuser
17-10-2010, 19:57
M0hsen3D
17-10-2010, 20:04
کشفی کردیم بس عظیم که زبان از گفتنش قاصر است و اذهان از درکش عاجز :27:
اونهایی که بعد از دانلود چند مگابایت اتصالشون قطع میشه یا سرعتشون به ۱ کیلو میرسه باید از پراکسی استفاده کنند . تو گوگل جستجو کنید free prox. بعد اون را در برنامه مدیریت دانلود وارد کنید. مشکل من با این روش حل شد.
مگه virtual private network رو ازمون گرفتن؟ من با همین virtual private network بیشتر مشکلاتم حل میشه:46:
aliiiiiii
17-10-2010, 20:11
اونهایی که بعد از دانلود چند مگابایت اتصالشون قطع میشه یا سرعتشون به ۱ کیلو میرسه باید از پراکسی استفاده کنند . تو گوگل جستجو کنید free prox. بعد اون را در برنامه مدیریت دانلود وارد کنید. مشکل من با این روش حل شد.
بله همینطوره برای من 3 تا 4 روز پیش امتحان کردم دانلودم از 3 تا 4 اومد روی 20-21 !!!!!!
Milad4171
17-10-2010, 20:16
بله بله... هیچ چی مثل وی پی ان نیست!
و دوستمون هم یه چیزی گفت که من نتونستم درست القا کنم:
ی به خودشون اجازه دادن که سرورای یاهو مسنجر رو بلوکه کنن
من فکر میکنم اینا کلا یه بلایی سر مسنجر آوردن. من مسنجر دیگه ای ندارم. کسی اگه با مسنجری غیر یاهو کار کرده و مشکل نداره بیاد بگه!!
من به این نتیجه رسیدم کلا این مشکل روی مسنجر ها اساس این سروس هست!! انگاری!!!!!
سلام من میخواستم بدونم این قابلیت edge بر روی چه مدل گوشیهایی انجام میشه ؟و قیمت سیم کارت دانگل چند هست؟
M0hsen3D
17-10-2010, 20:33
اگه بشه همین پینگ نجومیش رو اورد رو300 عالی میشه دیگه سرعت هم که زیر 25 نمیاد:31:
M0hsen3D
17-10-2010, 20:41
بله بله... هیچ چی مثل وی پی ان نیست!
و دوستمون هم یه چیزی گفت که من نتونستم درست القا کنم:
من فکر میکنم اینا کلا یه بلایی سر مسنجر آوردن. من مسنجر دیگه ای ندارم. کسی اگه با مسنجری غیر یاهو کار کرده و مشکل نداره بیاد بگه!!
من به این نتیجه رسیدم کلا این مشکل روی مسنجر ها اساس این سروس هست!! انگاری!!!!!
مسنجر یاهو برای من هیچ مشکلی نداره بدون وی ..پی..ان تازه!!
Milad4171
17-10-2010, 21:44
سلام من میخواستم بدونم این قابلیت edge بر روی چه مدل گوشیهایی انجام میشه ؟و قیمت سیم کارت دانگل چند هست؟
گوشی هایی که EDGE ساپورت باشه:31:
دانگل هم قیمتش بین 70 تومن تا 90 تومنه!!! بسته به مارک و امکاناتش!
ali_z051
17-10-2010, 21:48
سلام من هم یه مدتی هست که از این EDGE استفاده میکنم اوایل که سرعت افتضاح بود بیشتر از 4kb نمی شد...! بعد به فکر افتادم از گوشی دومم استفاده کنم دیدم به به سرعت بهتر شده 11kb الان با بلوتوث کانکت کردم جای گوشی رو عوض کردم به 36 kb هم رسیده ولی بالا پاین میشه:31: یه نرم افزار هست میشه نزدیکترین انتن رو روی گوشی انتخاب کرد که فقط از اون دکل انتن بگیره کسی اینو نداره ؟ اگه نرم افزارش پیدا شه عالــــیه
10 مگ میخوای آپلود کنی دهن آدمو به **** میده... 60 بار قطع میشه ترنسفر.....
Variable
18-10-2010, 01:25
سلام من هم یه مدتی هست که از این EDGE استفاده میکنم اوایل که سرعت افتضاح بود بیشتر از 4kb نمی شد...! بعد به فکر افتادم از گوشی دومم استفاده کنم دیدم به به سرعت بهتر شده 11kb الان با بلوتوث کانکت کردم جای گوشی رو عوض کردم به 36 kb هم رسیده ولی بالا پاین میشه:31: یه نرم افزار هست میشه نزدیکترین انتن رو روی گوشی انتخاب کرد که فقط از اون دکل انتن بگیره کسی اینو نداره ؟ اگه نرم افزارش پیدا شه عالــــیه
بله خیلی عالی میشه . عالی تر از اون زمانیه که حوصله به خرج بدی واولین صفحه از این تاپیک رو بخونی :8:
soheilsh
18-10-2010, 01:43
خوب اولین موضوعی که باید چک کنین فاصله ی BTS از منطقه تون هست . واسه این کار باید از برنامه ی Google map استفاده کنین که بهتون BTS ی که ازش دارین سرویس میگیرن رو نشون میده!
بله میشه!!
میگه چقدر مصرف کردین و چقدر مونده و اینا!!
اگه وصل نمیشه مطمعنا اختلال شبکه هست. دارن شبکه رو ارتقاء میدن و ممکنه چند روزی قطع بشه. با اینکه من یک هفته ای قطع بودم ولی الان حسابی راضی هستم از این قطعی سرعتم از 20 رسید به 35
اس ام اس فعال سازی اومد؟
فکر نکنم کم کنه ها!!!
شما سیم کارتت فعال باشه و بعد از فرستادن کد پیغام فعال سازی واستون بیاد مشکلی نیست!!
من واقعا واسم عجیبه که چطور این طوری میشه!!
من همراه اول که ی ماهه فعال کردم واسه مشکل اختلال شبکه زنگ زدم پشتیبانی ،؛ میدونست کی فعال کردم. تا کی هست چقدر استفاده کردم!!
البته نامحدود هست ولی خوب واسه اینکه مطمعن بشه که من این بسته رو خریدم رفت تو ریز مصرف!!!
گفت شما توی این یک هفته 800 مگ دانلود داشتین!!
واقعا هم همینطور بود من اون هفته ی اول کاری نکردم زیاد!!
شما روی سیم کارت اعتباری تست کن و بیش از اون اعتبار تو سیم کارتت شارژ نگه ندار. اینطوری دیگه از همه چیز مطمعن میشی!!
من شارژ که کردم 900 تومن تو حسابم موند!!
یک قرون هم کم نکرد تا آخرش!!تازه یه ماهم بیشتر شد فکر کنم یه 30 ساعتی بیشتر از یک ماه شد که فعال بود بستم !!!
سلام ،دوست عزیز امکانش هست بفرمایید که چطور میشه موقعیت BTS رو گوگل مپ دید؟؟؟؟
arasholiver007
18-10-2010, 03:57
سلام من از يواس پي هايEDGE دارم برام از دبي اوردن با سيم كارت ايرانسل راحت وصل ميشم اما با همراه اول نميتونم بايد چيكاركنم؟ در ظمن سيم كارت همراه اول GPRS فعاله اما نميتونم وصل شم در ظمن سرعتم تو روز خيلي كمه اما شب ها خيلي خوبه ايا اين راه كاري داره يا نه؟
majidbbc
18-10-2010, 08:10
دوست عزیز می تونی دقیقن بگین چه کاری انجام می دین؟
Milad4171
18-10-2010, 10:55
سلام ،دوست عزیز امکانش هست بفرمایید که چطور میشه موقعیت BTS رو گوگل مپ دید؟؟؟؟
Google map یه برنامه ای هست که روی گوشی هست. روی تمام گوشی های سامسونگ و بعضی نوکیا ها وجود داره.
واسه پیدا کردن BTS شما روی My location میزنی. نقطه ای که چشمک زن هست اون BTS ی هست که ازش سرورس میگیرن. و محدوده اش هم با دایره ای که دورش هست مشخص میشه. با شعاع 1 کیلومتر.
سلام من از يواس پي هايEDGE دارم برام از دبي اوردن با سيم كارت ايرانسل راحت وصل ميشم اما با همراه اول نميتونم بايد چيكاركنم؟ در ظمن سيم كارت همراه اول GPRS فعاله اما نميتونم وصل شم در ظمن سرعتم تو روز خيلي كمه اما شب ها خيلي خوبه ايا اين راه كاري داره يا نه؟
باید تو بخش تنظیمات همراه اول حتما نام شرکت ( اپراتور) mcinet رو بزنین.
سلام
لپ تاپ من جای سیم کارت داره ولی با اینکه نرم افزار درایورش را نصب کردم اصلا سیم کارت را نمیشناسه.
هم همراه اول و هم ایرانسل امتحان کردم
به نظر شما مشکل چی می تونه باشه و اصلا کسی تا حالا سیم کارت را روی لپ تاپ نصب کرده؟
Milad4171
18-10-2010, 13:20
من نصب کردم. یه یه مدل لپ تاپ به نام FUJITSU M9400 و خیلی هم خوب جواب داد.
اگه نصب نمیشه یا شناسایی نمیشه یعنی سخت افزار داخلی رو نداره. فقط اسلات رو داره
ali_z051
18-10-2010, 14:46
بله خیلی عالی میشه . عالی تر از اون زمانیه که حوصله به خرج بدی واولین صفحه از این تاپیک رو بخونی :8: گوشی من جاوا هست اکه میشه واسه گوشی های جاوا بزارید :19::31:
samfisher7
18-10-2010, 16:03
میشه با استفاده از کامپیوتر تو گوگل مپ موقعیت bts ای که ازش استفاده میشه رو بدست اورد؟
regularuser
18-10-2010, 17:07
alex1020
19-10-2010, 18:30
دوستان سرویس مشکلی نداره ؟
من از ۲ روز پیش نمی تونم به gprs وصل بشم
با ۳ تا گوشی و ۲ تا سیم کارت تست کردم ولی کلا gprs تعطیل بود
ولی gprs مخابرات کار می کنه ( که نکنه بهتره ! )
پشتیبانی هم ۲-۳ بار صعی کردم تماس بگیرم هر دفعه بعد از ۱۰ دقیقه انتظار قطع شده ...
regularuser
19-10-2010, 19:30
حذف شود .................................:31:
maziarzar
19-10-2010, 21:42
ببخشید سرعت دانلود چنده؟
دانلود کردن یه فایل 1مگی چه قدر طول میکشه؟
Milad4171
19-10-2010, 21:53
کمتر از 2 دقیقه
سرعت ها فرق داره!! تا با چه سرعتی دانلود داشته باشی!!
برای منم بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات هم تا 4 یا 5 بالاتر نمیره .این موضوع از دو هفته پیش اینطوری شده قبلا کاملا تا 25 و 30 بود.قطعی هم زیاده.کسی نمیدونه مشکل از کجاست.من بابلم
من تهرانم با worldm موافقم
منم سرعتم اومده رو 4 - 5
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
من تهرانم با worldm موافقم
منم سرعتم اومده رو 4 - 5
Milad4171
20-10-2010, 19:06
دقت کنین.
پورت ها بسته میشه که سرعت دانلود پایین میاد.
اگه حرف منو باور ندارین میتونین تست کنین
برنامه Lime wire رو از سایتش دانلود کنین!!
بعد در بخش سرچ اش یه فایلی به به دلخواه سرچ کنین و بعد دانلود.
می بینین که سرعت شما حداقل از 19 کمتر نمیشه!!
البته این مشکل بعد از مدتی حل میشه... مثلا بعد از یک ساعت یا کمتر یا بیشتر چون کاملا بستگی به منطقه و ترافیک ارتباطی داره.
مثلا دیروز من به سختی تونستم یه فایل 100 مگی رو دانلود کنم امروز یه برنامه ی 300 مگی رو دانلود کردم!! با سرعت ثابت 24
( البته خوب با کمی پایین و بلا اومدن ولی در کل 23-24
ali_a1354
20-10-2010, 22:22
سلام دوستان من ساکن اهوازم با نوکیا n82 به نت وصل میشم و روی لب تاپم استفاده میکنم اما سرعت دانلودم ابتدا 8 وتقریبا بعد از چند دقیقه به 3یا 2 kb میرسه . در صورتی که علامت "e " رو گوشیم دارم . و از edge ایرانسل استفاده میکنم البته بدون برنامه pc suit کانکت میشم .در ضمن من پستهای قبلی رو خوندم که احتمال داره مکالمه در این منطقه زیاد باشه و...ولی تو ساعات مختلف تست کردم تغییری نداشت اگه دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن کمکم کنن ممنون میشم .
majidbbc
21-10-2010, 03:56
سلام دوستان من ساکن اهوازم با نوکیا n82 به نت وصل میشم و روی لب تاپم استفاده میکنم اما سرعت دانلودم ابتدا 8 وتقریبا بعد از چند دقیقه به 3یا 2 kb میرسه . در صورتی که علامت "e " رو گوشیم دارم . و از edge ایرانسل استفاده میکنم البته بدون برنامه pc suit کانکت میشم .در ضمن من پستهای قبلی رو خوندم که احتمال داره مکالمه در این منطقه زیاد باشه و...ولی تو ساعات مختلف تست کردم تغییری نداشت اگه دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارن کمکم کنن ممنون میشم .
می شه بگین منظورتون از «بدون پی سی سوییت کانکت می شم» یعنی چی؟
Milad4171
21-10-2010, 12:24
بله.... میشه بدون PC Suit هم کانکت شد.
کافیه شما یه کانکشن دیال آپی رو شروع به ساختن کنین و اسم کانکشنتون رو MTNirancell بگذارین و بدون یوزر و پسورد و فقط با شماره ای که مشخص هست کانکت بشین. واسه همراه اول هم جای اسم شرکت باید بگذارین Mcinet
همین.
البته اینم بگم
بخاطر اینکه برای شناسایی USB از طریق کابل هر ورودی یه شماره داره ( یعنی Usb های پست کیس مثلا Usb1 , Usb2 و مثلا جلویی ها 3 و 4 و اینطروی هست.
شما همیشه از یه ورودی استفاده کنین چون شناسایی از اون پرت سریعتر انجام میشه..
شما اگه گوگل مپ داری با اون تست کن و ببین از کدوم BTS سرویس میگیری. اگه هم روی گوشیت مشخص میکنه که از چه آنتنی سرویس میگیری، ببین اونجا بهت نزدیک هست یا دوره؟ باید حداقل یک کیلومتر باهات فاصله داشته باشه.
البته اینم بگم. چون برنامه ی گوگل مپ رایگان نیست و پولی هست و یه سری برند ها مثل سامسونگ امتیازش رو خریدن نمیشه جدا نصب کرد. البته من باز میگردم ببینم پیدا میشه یا نه!!
اگر کسی هم پیدا کرد زودتر لطف کنه بگذاره که دیگه جمع برنامه هامون تکمیل بشه!!
کافیه شما یه کانکشن دیال آپی رو شروع به ساختن کنین و اسم کانکشنتون رو MTNirancell بگذارین و بدون یوزر و پسورد و فقط با شماره ای که مشخص هست کانکت بشین.
اون اسم که اهمیتی نداره... کدی که باید به عنوان شماره تلفن وارد بشه در مورد Motorola, Samsung, SE این کار میکنه و نوکیا رو نمیدونم (موتورولا با اینکه تحریمیم به طور کامل برنامه تش ایرانو ساپورت میکنه!) :
البته باید تنظیمات GPRS توی گوشی به درستی انجام گرفته شده باشه (در واقع خود گوشی بتونه بره تو اینترنت) و بعدش انتظار داشته باشید کامپیوترم از اون طریق وصل بشه...
بسیاری از گوشی ها یه قسمتی دارن به اسم Connectivity یا USB Connection و چنین چیزی و دو نوع اتصال به عناوین Mass Storage و Modem (همچین چیزایی) دارن... ولی خیلی از گوشیای دیگه اینو حذف کردن و هر دو نوع اتصال با هم کار میکنن... به هر حال واسه نوع اول باید ابتدا گوشی رو روی حالت مودم گذاشت...
majidbbc
21-10-2010, 14:21
من بعضی وقتا که با Internet download Manager یه فایلی رو دانلود می کنم به صورت لحظه ای سرعت تا 45kb/s می ره بالا قند تو دل آدم آب می شه. کاش می شد همیشه سرعت همونطوری بمونه:31:
ولی معمولن حد نهایت سرعت موقع دانلود حول و حوش 20kb/s می باقی می مونه. گوشی nokia 5800، اتصال از طریق کابل usb محل سکونت: آران و بیدگل، فاصله از محل آنتن حداکثر 60 متر.
اگه بقیه هم تجاربشون رو با جزییات اینجا بگن شاید بشه مشکل بعضی هارو راحتتر حل کرد.
ali_a1354
21-10-2010, 20:39
ممنونم اقا میلاد از راهنمایتون بله حق با شماست فاصلم با bts زیاده باید از خیر edge بگذرم :41:
Milad4171
21-10-2010, 22:33
بسیاری از گوشی ها یه قسمتی دارن به اسم Connectivity یا USB Connection و چنین چیزی و دو نوع اتصال به عناوین Mass Storage و Modem (همچین چیزایی) دارن... ولی خیلی از گوشیای دیگه اینو حذف کردن و هر دو نوع اتصال با هم کار میکنن... به هر حال واسه نوع اول باید ابتدا گوشی رو روی حالت مودم گذاشت...
اگه بود واقعا خوب بود.
میدونی
بعضی وقتا بدون PC Sudioمن به نت وصل میشم. ولی بعضی وقتا خطا میده و عمل نمیکنه.
ولی با ینحال باید چشم امیدمون به 3G هم باشه
امیدوارم تو اون سیستم بخش آپلود درست بشه
هرچی میکشیم از آپلود داغونه
من به این نتیجه رسیدم که یاهو مسنجر هم که برای بعضی ها دچار مشکل شده بخاطر سرعت پایین آپلود هست.
این موضوع توی همراه اول خیلی خیلی شدیدتره تا حدی که من چند بار نتونستم تستم رو با استپید تست بگیرم. تو بخش آخر که آپلود هست گیر میکنه!!
ولی بازم نسبت به کیفیت ( کلا ) ایرانسل جلو تره!!
خطوط ارتباطی توی ایرانسل خلوت تره نسب به همراه اول.
البته بازم بستگی به منطقه داره!!
ali_z051
22-10-2010, 12:29
سلام
دوستان من ماهیانه اکتیو کردم چقدر ترافیک دارم ؟؟؟
Milad4171
22-10-2010, 12:41
خیلی قدر!!:31:
تا حالا خیلی ها گفتن محدودیت داره ولی به شخصه که پدر دانلود GPRS رو آوردم جلو چشمام تا حالا محدودیتی ندیدم.
شما استفاده کن حالشوو ببر...فقط اصراف نکن:31:
واسه دانلود تورنت از ووزه استفاده کن.هم سرعتش بالاست هم خیلی کار باهاش راحت تره. میتونی برنامه اش رو از سایت Vuze.com بگیری
منم دقیقا همین مشکل رو دارم تا قبل مهر سرعتم رو 25 - 30 بود 15 مهر دوباره فعال کردم سرعت از 2 بالاتر نمیره
مشکل از ویندوزم نیست؟ شاید ویروس داشته باشه؟؟
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
منم دقیقا همین مشکل رو دارم تا قبل مهر سرعتم رو 25 - 30 بود 15 مهر دوباره فعال کردم سرعت از 2 بالاتر نمیره
مشکل از ویندوزم نیست؟ شاید ویروس داشته باشه؟؟
میخواهم تجربه خود را برای تمام کسانی که از بسته های نامحدود ایرانسل استفاده میکنند ارئه دهم:
بنده اتفاقا یک بسته gprs ایرانسل به مبلغ ۳۰۰۰ تومان خریداری نمودم.این بسته ۳۰رزه،در مدت ۱۵ روز تمام شد بگو چرا:
چون به ازای خریدن هر بسته معادل همان بسته به ازای آن بپول جهت استفاده از اینترنت به حساب شما واریز میگردد(البته واریز پول دیدنی نیست ).مثلا با خرید این بسته شبانه نامحدود مبلغ حدودا ((۷۴۳۰۰۰ )) هزار تومان به حساب شما واریز میگردد.باتوجه با اینکه هر کیلو بایت ۲ ریال میباشد در حقیقت به ازای۷۴۳۰۰۰۰ هزار ریال=========
۷۴۳۰۰۰۰*۲=۳ گیگ و ۷۱۵ مگابایت میباشد.پس اگر کسی گفته نامحدود یا اشتباه گفته یا می خواسته سر بنده کلاه بذاره اشتباهی یاهر چیز دیگری:18:
دقیقا درست میگی:10: حالا ما اگه یه بسته زود تموم کنیم میشه واسه 15 روز بعدی میشه دوباره بسته گرفت؟ با نامحدود روزانه چند گیگ میشه استفاده داشت؟
samfisher7
22-10-2010, 16:01
سلام
بچه ها یادمه یکی از بچه ها یک نرم افزار تورنت معرفی کرد به اسمlime wireو گفت که با اون سرعت دانلودش از حدودای20 پایینتر نمیاد منم اونو دانلود کردم به شما هم پیشنهاد میکنم دانلودش کنید اینم لینک
اولش باهاش 2 3تا اهنگ 3الی5مگا بایتی دانلود کردم واسه من که سرعت دانلودم با اینترنت دانلود منیجر(idm)تو اون موقع از 12بالاتر نمیرفت با سرعت 20 خوب بود .
بعد رفتم سراغ اینکه یه فایل تقریبا حجیم دانلود کنم رفتم یه انمیشن 200مگا بایتی دانلود کنم اولش تونستم بین ساعتای 7:30تا 9 با هزار بدبختی و قطعی فقط30 مگا بایتشو دانلود کنم.
نصفه شب ساعت 3 گذاشتمش واسه دانلود صبح ساعت 7 7:30 دیدم همش دانلود شده:21:
(قبول دارم زمانش زیاد طول کشیده ولی شاید زودتر دانلود شده بوده من که خواب بودم)
به اونایی که تو روز مشکل دانلود دارن که سرعتشون پایینه پیشنهاد میکنم که شب (2تا2:30به بعد)حتما یه امتحان کنن .توی منطقه ی ما که قبلا هم امتحان کرده بودم تا ساعتای 1 1:30 نصفه شب هم سرعت دانلود بد بود.
دقت کنید اگه خواستید از این استفاده کنید از فایلهایی دانلود کنید که تعداد کاربرایp2pدر حال دانلودش حداقل 3تا باشن تا سرعت خوب داشته باشید
خلاصه پیشنهاد میکنم که این روش را رو امتحان کنید.
با تشکر ازMilad_4171که این نرم افزار رو تو تایپیک معرفی کرد.
dragon-fly
22-10-2010, 16:14
دوستان با اين edge ايرانسل ميشه روزي 100مگ براي وبگردي و دانلوداي كوچيك استفاده كرد ؟
البته با سرعت و پينگي كه شما ميگيد .
Milad4171
22-10-2010, 16:24
فقط دقت کنین.
Lime Wire یه برنامه ی P2P هست. یعنی فقط فایلهایی که مال خودش هست رو به اشتراک میگذاره.
(البته نسخه هایی هم داره که فایلهای تورنت رو پشتیبانی میکنه ولی نسخه ی رایگان این قابلیت رو نداره)
اگه دقت کنین یه برنامه ای رو که امسال دانلود کردین اگه باز سرچ کنین هنوز هم اون رده ی اوله و هیچ برنامه ی مشابه دیگه ای جایگزینش نشده!!!
ولیVuze وutorent ؛ یوتوپ ، کیک اس تورنت و تورنت و خود ووزه و یه سری سایت های دیگه رو ساپورت میکنه!!
البته میتونین فایل تورنتی رو با لایم وایر بگیری ولی خودش نیتونه بازش کنه ( من نتونستم یعنی)
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
دوستان با اين edge ايرانسل ميشه روزي 100مگ براي وبگردي و دانلوداي كوچيك استفاده كرد ؟
البته با سرعت و پينگي كه شما ميگيد .
100 مگابایت رو که صد البته. من 100 مگابایت رو توی یک ساعت و ربع دانلود میکنم .با افت و خیزی که داره. ولی در بهترین حالتی که داشتم 1 ساعته دانلود کردم!!
البته اینم در نظر بگیرین که با دانلود کل پهنای باند شما درگیر میشه و سرعت صفحات وب خیلی کم میشه مگه شما تو دانلود منیجرتون سرعت دانلود رو کم کنین که همه ی پهنای باند اشغال نشه ولی خوب بیتشر طول میکشه که دانلود بشه!!
ali_z051
22-10-2010, 16:32
من یه مشکل دارم...
وقتی که دانلود میکنم یا تو وب مچرخم سرعت 14 تا 21 متغیر هست ولی یهو مببینم سرعت میفته پایین 2kb تا 5kb میشه بعد کلی با گوشی م پی سی ور میرم چتر بار dc میکنم تا خوب میشه !! این مشکلش چی هست ؟
با تشکر.
majidbbc
22-10-2010, 17:51
100 مگابایت رو که صد البته. من 100 مگابایت رو توی یک ساعت و ربع دانلود میکنم .با افت و خیزی که داره. ولی در بهترین حالتی که داشتم 1 ساعته دانلود کردم!!
البته اینم در نظر بگیرین که با دانلود کل پهنای باند شما درگیر میشه و سرعت صفحات وب خیلی کم میشه مگه شما تو دانلود منیجرتون سرعت دانلود رو کم کنین که همه ی پهنای باند اشغال نشه ولی خوب بیتشر طول میکشه که دانلود بشه!!
چه باحالی تو:46:
گوشی ت چیه؟
سرعتت چقدره واسه دانلود؟
با چه نرم افزاری دانلود می کنی؟
با usb وصل می کنی گوشی ت رو؟
چه ساعت هایی اینطوریه؟
محل سکونتت کجاست؟
majidbbc
22-10-2010, 18:07
فکر کنم جمعه ها و 5شنبه ها سرعت میاد پایین. احتمالا به علت اینه که بیشتر مردم بسته های سه تومنی فعال میکنن!
با اون عکسی که شما گذاشتی فکر کنم اگه واسه ایرانسل بفرستی ماکزیمم سرعت رو واسه شما فعال کنه!!!! خیلی مخلصیم علی آقا
من یه مشکل دارم...
وقتی که دانلود میکنم یا تو وب مچرخم سرعت 14 تا 21 متغیر هست ولی یهو مببینم سرعت میفته پایین 2kb تا 5kb میشه بعد کلی با گوشی م پی سی ور میرم چتر بار dc میکنم تا خوب میشه !! این مشکلش چی هست ؟
با تشکر.
سرعت بستگی به آنتنی داره که گوشی بهش وصل میشه! :27: اگه گوشیت symbian دار باشه میتونی یه برنامه نصب کنی و آنتن رو اتخاب کنی! روی گوشیت نام آنتن میاد؟
راه دیگه هم اینه که جایی که گوشیت هست رو عوض کنی و بذاری جایی که به آنتن پرسرعت رو بگیره:27:
ali_z051
22-10-2010, 18:38
نقل قول:
نوشته شده توسط ali_z051
من یه مشکل دارم...
با تشکر.
سرعت بستگی به آنتنی داره که گوشی بهش وصل میشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه گوشیت symbian دار باشه میتونی یه برنامه نصب کنی و آنتن رو اتخاب کنی! روی گوشیت نام آنتن میاد؟
راه دیگه هم اینه که جایی که گوشیت هست رو عوض کنی و بذاری جایی که به آنتن پرسرعت رو بگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حوب خودم میخوام جواب سوال خودم رو بدم..!
این میتونه اشکال از ویندوز هم باشه وقتی که به این مشکل بر خوردیدو با افت سرعت مواجه شدید این کار رو انجام بدید 90% به نتیجه میرسید
[CODE]Strat > Control Panel > Phone And Modem Option > Modem [CODE]
به این قسمت رفته و روی مودم گوشی Properties زده و در سربرگ Diagnostics در قسمت Loggin > Veiw Log باز کنید و کل اطلاعات داخل فایل تکست را پاک کنید و save کنید...
حالا Conect شید با بهترین سرعت اگر دوباره افت سرعت پیدا کردید همین کار رو دباره انجام بدید
موفق باشــید
Milad4171
22-10-2010, 19:13
چه باحالی تو:46:
گوشی ت چیه؟
سرعتت چقدره واسه دانلود؟
با چه نرم افزاری دانلود می کنی؟
با usb وصل می کنی گوشی ت رو؟
چه ساعت هایی اینطوریه؟
محل سکونتت کجاست؟
سرعتم میانگین 25 هست واسه دانلود.
با IDM هم دانلود میکنم
بله با USB هم وصل میشم.
راستش زمانش خیلی فرق داره. بعضی شبها خیلی خوبه.بعد از ظهراا 2 و 3 و اینا هم خوبه.
ولی جمعه ها صبح ها افتضاح شده... بهترین زمانش هم بین ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر جمعه هست که سرعت خوبه!!
تهرانم دیگه:31:
حوب خودم میخوام جواب سوال خودم رو بدم..!
این میتونه اشکال از ویندوز هم باشه وقتی که به این مشکل بر خوردیدو با افت سرعت مواجه شدید این کار رو انجام بدید 90% به نتیجه میرسید
[CODE]Strat > Control Panel > Phone And Modem Option > Modem [CODE]
به این قسمت رفته و روی مودم گوشی Properties زده و در سربرگ Diagnostics در قسمت Loggin > Veiw Log باز کنید و کل اطلاعات داخل فایل تکست را پاک کنید و save کنید...
حالا Conect شید با بهترین سرعت اگر دوباره افت سرعت پیدا کردید همین کار رو دباره انجام بدید
موفق باشــید
من که نفهمیدم!!! اون بخش log که توضیحات کلی مودم رو بهت میگه و فایل هایی رو که دانلود کردی و بیشترین سرعتی رو که داشتی رو.
بهر حال منم تست میکنم نتیجه رو میگم...
ولی بیشتر این موضوع بخاطر پارازیت ها و اختلالاتی مخابراتی هست که روی این فرکانس اتفاق می افته.
من دو سه بار اينجوري(اينترنت موبايل رو كامپيوتر) رو استفاده كردم هربار حدوده يكي دو ساعت...
اما مشكلم اينه كه گوشيم خيلي داغ ميشد(واقعا داغ ميشدا:31:)
شماها اين مشكلو ندارين؟؟
همین الان امتحان کردم
درست نشد
دوستان از کجا باید فهمید تا آنتن چقدر فاصله داریم ؟
تو خونه ی ما که ایرانسل تعطیله.
همراه اول هم یه جاهای خاصی از خونه آنتن داره.
امیدی هست ؟
Milad4171
22-10-2010, 22:04
من دو سه بار اينجوري(اينترنت موبايل رو كامپيوتر) رو استفاده كردم هربار حدوده يكي دو ساعت...
اما مشكلم اينه كه گوشيم خيلي داغ ميشد(واقعا داغ ميشدا:31:)
شماها اين مشكلو ندارين؟؟
گوشی شما چیه؟
گوشی من که تازه سرد تر هم میشه!!!!!!!!!!:31:
ممکنه هست کابلت هم دچار اراد باشه! ولی احتمالش هست که گوشیت واسه این کار یکم ضعیف باشه!!!
دوستان از کجا باید فهمید تا آنتن چقدر فاصله داریم ؟
تو خونه ی ما که ایرانسل تعطیله.
همراه اول هم یه جاهای خاصی از خونه آنتن داره.
امیدی هست ؟
خوب البته ممکنه شما گوشیتون خوب آنتن نده ( واسه مکالمه ) ولی شبکه اش خیلی خوب باشه!!
شما قبل از خریدن تعرف ها واسه همراه اول یه تست کنین ببینین روی گوشی صفحات رو چطور باز میکنه
واسه تست سرعت دانلود ( چون مزیت این سیستم سرعت دانلودش هست ) روشی که من به بچه ها میگم سایت یوتوپ هست.
شما با برنامه ی اپرا مینی وارد سایت یوتوپ میشین و یه کلیپی رو به دلخواه اجرا کنین .اگه کلیپ زود بافر شد یعنی شما میتونین سرعتی بالای 12 رو داشته باشین حداقل. اگه نه پس دیگه باید بیخیال بشین!!! و ایرانسل رو چک کنید.
کلا جفتش رو یه چک کنین ببین کدوم بهتره عمل میکنه توی این سیستم
ali_z051
22-10-2010, 23:10
سرعتم میانگین 25 هست واسه دانلود.
با IDM هم دانلود میکنم
بله با USB هم وصل میشم.
راستش زمانش خیلی فرق داره. بعضی شبها خیلی خوبه.بعد از ظهراا 2 و 3 و اینا هم خوبه.
ولی جمعه ها صبح ها افتضاح شده... بهترین زمانش هم بین ساعت 3 تا 6 بعد از ظهر جمعه هست که سرعت خوبه!!
تهرانم دیگه:31:
من که نفهمیدم!!! اون بخش log که توضیحات کلی مودم رو بهت میگه و فایل هایی رو که دانلود کردی و بیشترین سرعتی رو که داشتی رو.
بهر حال منم تست میکنم نتیجه رو میگم...
ولی بیشتر این موضوع بخاطر پارازیت ها و اختلالاتی مخابراتی هست که روی این فرکانس اتفاق می افته.
اره هرچی داخلش هست رو پاک کن بعد save کن من خودم سرعتم میاد پاین اینکارو میکنم درست میشه :31:
Leon-117
23-10-2010, 14:30
قطعي ها برا من خيلي كمتر شده.مثلا قبلا توي 2 ساعت 4-5 بار قطع ميشد الان هر 2 ساعت شايد 1 بار قطع بشه.
arasholiver007
23-10-2010, 15:30
Google map یه برنامه ای هست که روی گوشی هست. روی تمام گوشی های سامسونگ و بعضی نوکیا ها وجود داره.
واسه پیدا کردن BTS شما روی My location میزنی. نقطه ای که چشمک زن هست اون BTS ی هست که ازش سرورس میگیرن. و محدوده اش هم با دایره ای که دورش هست مشخص میشه. با شعاع 1 کیلومتر.
باید تو بخش تنظیمات همراه اول حتما نام شرکت ( اپراتور) mcinet رو بزنین.
من mcinet رو وارد ميكنم اما بازم نميشه؟؟؟
برای منم امروزو دیروز عالی بوده کامل بالای 20 بوده و قطعی هم کمتر شده دیروز تا حالا 1 گیگ دانلود کردم
امروز سرعت عالی بود !
منم امروز تونستم اینا رو دانلود کنم تا حالا :
2* 99mb
2*30mb
و کلی7 8 مگی دیگه !
کلا حال خوبی داد بعد از پنجشنبه جمعه که واقعا سرعت بد بود !
gnulinux
23-10-2010, 17:52
سلام تو گوشیهای سونی اریکسون موقع دریافت gprs کنار انتن حرف g میاد و موقع دریافت edge مینویسه e
الان مال من دو سه روزه که اون بالا مینویسه g :41:تازه سرعتش خیلی کمتر از gprs هست :37:قبلا دریافت edge داشت سرعتش خیلی خوب بود من یه ماهه نامحدود گرفته بودم که الان داغون شده مال شماها هم همینطوره :13:دزدی چقدر زیاد شده
gnulinux
23-10-2010, 17:58
سرعت بستگی به آنتنی داره که گوشی بهش وصل میشه! :27: اگه گوشیت symbian دار باشه میتونی یه برنامه نصب کنی و آنتن رو اتخاب کنی! روی گوشیت نام آنتن میاد؟
راه دیگه هم اینه که جایی که گوشیت هست رو عوض کنی و بذاری جایی که به آنتن پرسرعت رو بگیره:27:
سلام این نرم افزار واسه جاوا نیست اخه مال من قبلا مینوشت nozarabad b الان شده nozarabad c وسرعت اون طوری شده که بالا نوشتم
سلام
من 5 روز بود که طرح 1 ماهه زده بودم
امروز علاوه بر اینکه طرح خود به خود غیر فعال شده بود شارژم هم تموم کرده بود
1000 تومن شارژ کردم که به 700 زنگ بزنم باورتون نمیشه برام موزیک انتظار گذاشتن تا شارژم تموم شد آخرشم به اپراتور وصل نشدم
لعنت به این ایرانسل دزد
تو روز روشن ازمون دزدی میکنن کسی هم تو این خراب شده نیست به دادمون برسه
سلام
1000 تومن شارژ کردم که به 700 زنگ بزنم باورتون نمیشه برام موزیک انتظار گذاشتن تا شارژم تموم شد آخرشم به اپراتور وصل نشدم
لعنت به این ایرانسل دزد
اشکال نداره ! منم اینجوری برام اتفاق افتاده ! ( این جوری که نه تو مایه های این :) ) من 1 ماهم تموم شد بعد بهم اس ام اس نزد که تموم شده ! بعد منم رفتم 3 4 تومن شارژ رو دانلود کردم ! :دي بعد هی به اینا فحش می دادم تو دلم ! :دي
بعد فردا دیدم شارژ بیشتری برام واریز کردن ! نمی دونم چرا ! ولی 2 بار این جوری برام اتفاق افتاده یه بار هم یه 2 تومنی خریدم نمی دونستم تموم شده تموم شد 2500 برام شارژ کردن !
Milad4171
23-10-2010, 19:40
سلام
لعنت به این ایرانسل دزد
شما با خط ثابت بگیر.
یه سیستم که با 700 بگیری ( به قول خودشون شارژ کم نمیکنه) واسه همینه دیگه. الان همراه اول ادعا کرده که هرکی به 09990 زنگ بزنه شارژ ازش کنم نمیشه. باید قبض که اومد چک کنم!
-----------------------------
ولی به طور کلی قطع شدن سرویس رو باید از خودشون بپرسی. متاسفانه من دو سه بار که زنگ زدم پشتیبانی این GPRS حساب کتاب نداره
بگم میخندیدن
یه باز زنگ زدم وبابت قطع شدن سرویس منطقه مون پی گیری کردم که یه کد ره گیری بهم داد وگفت دوباره زنگ بزنین.
من دوباره زنگ زدم و وصل شدم به یه اپراتور دیگه. میگه پاسدارن که اصلا این سرویس توش فعال نشده که!!!
:18:
گفتم خانوم محترم. من 6 ماهه این سرویس رو میشناسم!!
4 ماهه دارم استفاده میکنم شما چطور نمیدونین این سرویس این منطقه فعالهه؟؟؟
هیچی منو پشت خط نگاه داشت ( تازه Holdi هم نکرد) داشتم میشنیدم که میگه آقا ما تو پاسدارن مشکلی داشتیم؟
...
هیچی بگذریم.
من پس فردا دوباره زنگ زدم شماره ره گیری رو بهش دادم گفت سیستمون دو سه روزه قطع شده :18:
شما با ما در تماس باشین. بعد شماره و آدرس و کوفت و زهرمار رو گرفت ازم و گفت باهاتون تماس میگریم .
که دو روز بعدش خود به خود درست شد!!! منم زنگ نزدم چون اگه میگفتم سرویس راه افتاد طرف با تعجب میگفت: مگه قطع بود؟؟؟؟ :18:
----
کلا حساب کتاباشون داغونه
شما حتما زنگ بزن توضیح بده.
توی سیستم شما فعال هستین. مگه اینکه خود شرکت قطعتون کرده باشه!! پس نگران نباشین
Milad4171
23-10-2010, 19:49
سلام تو گوشیهای سونی اریکسون موقع دریافت gprs کنار انتن حرف g میاد و موقع دریافت edge مینویسه e
الان مال من دو سه روزه که اون بالا مینویسه g :41:تازه سرعتش خیلی کمتر از gprs هست :37:قبلا دریافت edge داشت سرعتش خیلی خوب بود من یه ماهه نامحدود گرفته بودم که الان داغون شده مال شماها هم همینطوره :13:دزدی چقدر زیاد شده
دزدی نیست!
احتمالا آنتن های منطقه ی شما در حال بهینه شدن هست و شما باز شانس آوردین که یه آنتن دیگه ای بوده که شما رو ساپورت کنه!
شما کافیه یه زنگ بزنین( البته نه مثل دوستمون با خط ایرانسل) بعد بگین که من تعرفه فعال کردم و این حرفا.
من واقعا به سونی اریکسون توی بحث GPRS معتقد شدم.
گوشی ببخشی ببخشید ببخشید خر کاریه .ماشالله!!
یادش بخیر یه K850 داشتم بد گوشکوبی بود!!! خیلی باهاش حال میکردم ولی اون موقع زیاد از این سیستم GPRS اطلاعات نداشتم . میرفتم 5 تومن میدادم یک روزه تموم بود!!:41:
شما اونجایی که هستی همه مناطقش رو چک کن!!
اگه نشد بعد زنگ بزن!!
ولی احتمال میدم اون آنتنی که ازش EDGE و اینترنت سرعت بالا میگرفتی ازت دور بوده!! شانس داشتی که روش ست شده بودی!!
new_boys333
24-10-2010, 21:11
بنام خدا
سلام
دوستان قيمت دانگلي كه سيم كارت توش قرار ميگيره چنده؟
ميشه چند مدل معرفي كنيد؟
ازش راضي هستين؟ باطري گوشيم خالي ميشه مي خوام از دانگل استفاده كنم . شما نظرتون در مورد دانگل چيه ؟ اصلا خوب هست يا نه ؟
regularuser
24-10-2010, 22:11
new_boys333
24-10-2010, 22:38
بنام خدا
دوست عزيز گوشي مدام تو شارژ باشه داغون نميشه؟ باطريش مشكلي پيدا نميكنه ( يك وقت منفجر نشه ؟)
بعد چه فرقي داره كه با بلوتوث وصل شم يا با كابل usb ؟ باطري كمتر مصرف ميكنه ؟
ممنون
Milad4171
24-10-2010, 22:41
گوشی سامسونگ استار غیر از ارزونیش توی گوشی های تاچ ، به باطری خفن هم معروف بود که به لطف استفاده از این سرویس در بهترین حالت 3 روز شارژ نگه میداره در صورتی که قبلا یک هفته هم میشد که شارژ نمیکردم!!
بچه ها امروز من زنگ زدم 700 راجب قطع شدن طرح 1 ماهه ازشون سوال کنم
بماند که چقدر معطلم کردن که دو زار بیشتر گیرشون بیاد
من بهش گفتم با لپتاپ استفاده میکردم، حدس بزنید چی گفتن؟
گفت این طرح اسمش اینترنت نامحدود gprs موبایل هست و نباید برای کامپیوتر ازش استفاده کرد و گرنه ما قطعش میکنیم!!!!!!!!!!!
بهش گفتم پس چرا موقعی که 10000 تومن رو بالا میکشید قبلش یه تذکر نمیدین، گفت از این به بعد دیگه در جریان باشید!!!!!!!!!!!
و به همین راحتی 10 تومن هزینه تعرفه+5 تومن شارژ سیم کارتم رو بالا کشیدن
به نظر من به جای طرح 10 تومنی اون 3 تومنی رو فعال کنیم خیلی بهتره تا این دزد ها اگه خواستن مشتری هاشون رو بتیغن کمتر متضرر شیم، و باید از سیم کارتی استفاده کرد که 1 ریال هم توش پول نباشه، چون هر لحظه امکان داره آقا دزده شارژتون رو بخوره
Milad4171
24-10-2010, 23:43
راستش .... نمیدونم ... اونها که فقط جواب گو هستن. کاره ای نیستن!!
فقط حرف شما رو منتقل میکنن.
ولی
به طور کلی...من یادمه تبلیغ های این سرویس رو " اینترنت پرسرعت GPRS " یک ماهه نامحدود!!
خوب
کدوم احمقی 10 هزار تومن میده که روی مبایل دنلود کنه!! خوب... آخه چی میتونه دانلود کنه. غیر از کلیپ های یوتوپ و احیانا چک کردن فیس بوک و تویتر و مای اسپیس و هزار تا کوفت و هزار تا چیز دیگه. هر کاری بکنی به 1 گیگ نمیرسه!! .با توجه به تعرفه های مگابایتی که حساب کنی عمرا این روش در حد اندازه های مبایل باشه. حالا با ارفاق میگیم ویندوز مبایل بازم یه تنوعی داره.
ولی خوب گوشی های معمولی که اینطور نیست/. هست؟
reza8766
24-10-2010, 23:51
سلام
لعنت به این ایرانسل دزد
دوست عزیز منم مشکلی مشابه شما داشتم منتها با این تفاوت که به من کمتر از یک روز اجازه استفاده از بسته نامحدود یه ماهه ام رو دادن بعدشم مث شمبسته ام غیر فعال شد و کلی شارژم سوخت و حسابم صفر شد زنگ زدم پشتیبانی گفت فرم پر کرد گفت 24 ساعته مشکلت حل میشه الان 4 روز شده بارها پیگیری کردم تاحالا نزدیک 7 -8 هزار تومان فقط هزینه زنگ زدن به پشتیبانی کردم مشکلم حل نشده امروزصبحم بعد از نیم ساعت صحبت با پشتیبانی یه فرم دیگه هم واسه واحد شبکه فرستاد که اولویتش مثلا بیشتر شه اما نتیجه ای نداد اگه این دزدی نیست پس اسمش چیه؟
اگه دوستان پایه باشن تاپیکی مخصوص اینگونه کلاهبرداری های ایرانسل در روز روشن، باز بشه
mohammad_87
25-10-2010, 01:10
گفت این طرح اسمش اینترنت نامحدود gprs موبایل هست و نباید برای کامپیوتر ازش استفاده کرد و گرنه ما قطعش میکنیم!!!!!!!!!!!
چه باحال!می خواستی بگی خودتی.بهش میگفتی تو از کجا میفهمی من از گوشی استفاده میکنم یا با کامپیوتر؟:31:اینام حرفهایی میزنن ها.تا میتونین جوابشون رو بدین.اکثرا هیچی از این سیستم ها نمیفهمن.فقط زنگ بزنین بخندین:27:
-------------------------------------
من موافقم.چون وقتی میام اینجا دیگه مجبور نیستم صدتا پست برای این کسر شدنها بخونم.تاپیک میشه فقط برای مشکلات فنی!!و راه حل ها.
اگه یه سیم کارت مخصوص این کار بگیرین و فقط به اندازه طرح،شارژش کنین حتی یک تومان هم از شارژتون کسر نمیشه.یه کمی خودتون زرنگ باشین تا این بلاها سرتون نیاد.
reza8766
25-10-2010, 02:36
اگه یه سیم کارت مخصوص این کار بگیرین و فقط به اندازه طرح،شارژش کنین حتی یک تومان هم از شارژتون کسر نمیشه.یه کمی خودتون زرنگ باشین تا این بلاها سرتون نیاد.
آخه مساله فقط شارژ که نیست طرح زدم 10 هزار تومن اونم بالا کشیدن، ظرف فقط چند ساعت!
اساتید عزیز من یه گوشی s500 دارم با سرعت 28 میتونم باهاش دانلود کنم با کابل هم وصل میشم اما پشت گوشی قسمت آنتن خیلی داغ میکنه مشکل از کجاست؟
بعد ایرانسل از کجا میفهمه که با کامپیوتر وصل شدیم که سرویس رو جمع میکنه؟:41:
mostafa1400
25-10-2010, 11:07
بچه ها میخواید پیگیری کنید بهتره برید به نمایندگی. تو برخی ایستگاههایم مترو هست.
نمیدونم چه مرگی گرفته اج مودمم که وصل نمیشه.
سلام
من از طریق بلوتوث با اج ایرانسل به اینترنت وصل میشم ولی هر چند وقتی مابین اتصال لب تاپ هنگ میکنه کسی علتشو میدونه؟
بعد ایرانسل از کجا میفهمه که با کامپیوتر وصل شدیم که سرویس رو جمع میکنه؟:41:
این طرح یک سقف دانلودی داره اگر از اون فراتر برید سرویس رو قطع می کنند واسه اینکه نمیشه اون حجم رو با گوشی و روی خودش دانلود کرد اپراتور اون حرف رو میزنه وگرنه نمی تونند بفهمند با کامپیوتر دانلود می کنید.
این طرح یک سقف دانلودی داره اگر از اون فراتر برید سرویس رو قطع می کنند واسه اینکه نمیشه اون حجم رو با گوشی و روی خودش دانلود کرد اپراتور اون حرف رو میزنه وگرنه نمی تونند بفهمند با کامپیوتر دانلود می کنید.
ممنون دوست عزیز
میشه مقدار سقف دانلود رو بگین چقدره؟
و اینکه از کجا میشه فهمید چقدر دانلود داشتیم:11:
regularuser
26-10-2010, 02:34
regularuser
26-10-2010, 14:24
شمائم وقتی سایتای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باز میکنید اتصالتون قطع میشه...؟
من تقریباً اکثر وقتا در کل مشکل خاصی نیست به جز شب ساعت 10-12 که قطعیاش زیاد میشه به خاطر شلوغی ولی بیشتر وقتا تا یه پروتوکل ssl بیاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پورت 443) کانکشن قطع میشه...
اعصاب ما رو ... یه سایت بانکی چیزی میخوای باز کنی چند بار قطع و وصل میشه...
Milad4171
26-10-2010, 19:31
آره دیگه. منم مشکل دارم .شاید این سیستم فقط HTTP رو میشناسه و FTP.
من یه مشکل دیگه هم دارم. عملا از هیچ سایت دانلودر شیری نمیتونم فایل دانلود کنم . اونها با توجه به آی پی دانلود رو باز میکنن!
Electronic-Arts
26-10-2010, 20:21
چه باحال!می خواستی بگی خودتی.بهش میگفتی تو از کجا میفهمی من از گوشی استفاده میکنم یا با کامپیوتر؟:31:اینام حرفهایی میزنن ها.تا میتونین جوابشون رو بدین.اکثرا هیچی از این سیستم ها نمیفهمن.فقط زنگ بزنین بخندین:27:
میبخشید ولی اول اطلاعات شبکه تون رو افزایش بدید بعد حرف بزنید بله خیلی هم خوب از روی آی پی میتونن بفهمن با کامپیوتر یا با موبایل وصل میشی همچین هم گاگول نیستند
Milad4171
26-10-2010, 21:16
ببخشید من فضولی میکنم تو بحث :31:
یه نکته هست که من به نتجه اش رسیدم!!
من که با همراه اول الان تست کردم آی پی همیشه یکی هست( واسه ی این سیستم )
مثلا الان آی پی من رو یه آی پی خاص میزنه!! ( همیشه یه عدد مشخصی هست!!
شما میتونین این تست رو در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتست کنید
البته من نمیدونم شهر رو تهران و منطقه رو واسه من اصفهان نشون میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ISP:Information Technology Company (ITC)
Organization:GPRS-CO
Connection:
Proxy:Network Sharing Device
City:Tehran
Region:Esfahan
Country:Iran, Islamic Republic of
شما هم یه تست کنین!!!
البته من روی گوشی این موضوع رو تست نکردم.
اگه روی گوشی آی پی عوض بشه این حرف صحت داره!!!
در غیر این صورت به دلیل اینکه خود هر دو اپراتور آی پی های خاصی رو برای اتصال ( در بخش تنظیمات) مشخص کردن پس با هر آی پی نمیشه به شبکه وصل شد.
حالا بازم باید سر این موضوع بحث کرد تا به نتیجه ی درست رسید!!!
آلان آی پی که برای من توی این سایت میزنه همون آی پی هست که توی تنظیمات گوشی برای شبکه ، قرار داده شده!!!
من یه دو روزی هست هر وقت موبایل را به سیستم میزنم و وصل میشم بعد از چند دقیقه خود به خود اینترنت قطع میشه یعنی دیسکانکت میشه. از شما هم همین طوره؟؟
Variable
27-10-2010, 03:32
سلام
من می خوام بدونم چرا وقتی من روی گوشیم E دارم . ولی باز سرعتم در حد 3 و 4 kB هست .
من یه دو روزی هست هر وقت موبایل را به سیستم میزنم و وصل میشم بعد از چند دقیقه خود به خود اینترنت قطع میشه یعنی دیسکانکت میشه. از شما هم همین طوره؟؟
دقيقا بعد از ساعت ده شب به بعد براي من هم همين طور مي شه كه تند و تند قطع مي شه
reza8766
27-10-2010, 08:37
آقا من یه بسته یک روزه هم واسه امتحان فعال کردم بعد از حدود 3 ساعت شروع کرد به کم کردن از حسابم!
در حالی که هنوز طرحم فعال بود و استعلام میکردم میگفت یک روز مهلت داره اما همچنان از حسابم کم میکرد
زنگ زدم یه فرم پیگیری پر کردم که هنوز خبری نشده
مشکل قبلی هم که مربوط به بسته ماهانه من بود با این که تا الان 6 روز گذشته، رسیدگی نکردن!
آخه من موندم از ایرانسل به کی پناه ببرم
زنگم میزنم میگن تا 24 ساعت دیگه حل میشه
من موندم این 24 ساعت کی تموم میشه!
Milad4171
27-10-2010, 11:21
چرا واسه شما افرانت میزنه؟؟
واسه چند نفر دیگه هم اینطوری بود!!!!!!!!!!!!!!!
+
آقا من یه بسته یک روزه هم واسه امتحان فعال کردم بعد از حدود 3 ساعت شروع کرد به کم کردن از حسابم!
در حالی که هنوز طرحم فعال بود و استعلام میکردم میگفت یک روز مهلت داره اما همچنان از حسابم کم میکرد
زنگ زدم یه فرم پیگیری پر کردم که هنوز خبری نشده
مشکل قبلی هم که مربوط به بسته ماهانه من بود با این که تا الان 6 روز گذشته، رسیدگی نکردن!
آخه من موندم از ایرانسل به کی پناه ببرم
زنگم میزنم میگن تا 24 ساعت دیگه حل میشه
من موندم این 24 ساعت کی تموم میشه!
کلا ایرانسل توی این موضوع خیلی کم کار شده
باید دید اپراتور سوم که میاد کارش درسته یا نه!!
کجای این مملکت رو دیده که پول یه چیزی رو دست حسابی بده و همون اندازه تحویل بگیری؟؟
بازار کلاه برداری و جنس های قلابی پر شده!!
نمانه ی بارزش!!!
من اولین بار یه 5 سال پیش رفتم واسه سیستمم اسپیکر بگیرم سفارش دادم یه اسپیکر میکرولب( همونایی که خیلی ها داشتن اون زمان) بگیرم.
اقا گرفتم دیدم صدای سابش با اسپیکراش هم خونی نداره و کلا صدای افتضاهی داره..کاشف به عمل اومد که میکرولپ بوده نه میکرولب!!!!
تازه این یه نمونه یه کوچولو هست!( مثلا گوشی ی به قول خودشون هنگ کنگی آی فون اپل)
تازی عرصه ی اینترنت هم که تا دلتون بخواد کلاه برداری هست!!!حتی مواد غذایی. سوسیس و کالباس ؛ لبنیات ( خبر ندارین چی میخورین!!!!)
ببخشید.
اسپم شد.!!!
من می خوام بدونم چرا وقتی من روی گوشیم E دارم . ولی باز سرعتم در حد 3 و 4 kB هست .
شما گوشیت چیه؟
با گوشیت با برنامه ی Google Map که الان روی بیشتر گوشی ها ( سونی اریکسون ؛ نوکیا ، سامسونگ ، ال جی ) هست میتونین نزدیک ترین BTS رو در منطقه تون ببینن. ببینین بهتون نزدیکه.
باید حداکثر 1 کیلومتر باهاتون فاصله داشته باشه!!!
دوستان سیمبین دار عزیز
آیا با برنامه ای که میشه رو 1 bts قفل کرد در سرعت خیلی تاثیر داره؟
دقيقا بعد از ساعت ده شب به بعد براي من هم همين طور مي شه كه تند و تند قطع مي شه
از من در طول روز هم همین طوره. کسی دیگه این مشکل را داره؟؟
دوستان سیمبین دار عزیز
آیا با برنامه ای که میشه رو 1 bts قفل کرد در سرعت خیلی تاثیر داره؟
فكر نكنم ولي چون رو يك آنتن قفل ميشه و بين آنتنها بازي نميكنه ميتونه نوسان رو كمتر كنه.
samfisher7
30-10-2010, 15:10
یه راهنمایی میخواستم:
از کجای کنترل حساب اینترنتی میشه فهمید چقد دیگه از حجم دانلود باقی مونده؟
یه راهنمایی میخواستم:
از کجای کنترل حساب اینترنتی میشه فهمید چقد دیگه از حجم دانلود باقی مونده؟
اين سرويس نامحدوده و حجمي نيست كه بگه چقدر از حجمش مونده.
Milad4171
30-10-2010, 16:23
هنوز هم که هنوزه سر این قضیه ی حجم بین علما اختلافه
بعضی ها میگن هست بعضی ها میگن نیست
اونا که میگن نیست چون واقعا محدیدیتی ندیدن
اونایی هم که میگن هست یا به دلایلی ( راست و دروغش پای خودشون ) سرویسشون قطع شده به دلیل استفاده ی بیش از حد.
و یا مثلا شارژشون رو خورده
+
یه اتفاق جالب امروز افتاد که واقعا به این نتیجه رسیدم که ایرناسل = ایران ول:14:
امروز
رفتم بانک که یه شارژ 1000 تومنی بگیرم و تعرفه ی 50 مگابایت رو فعال کنم ببینم سروس تو محله ی ما بهتر شده یا نه!
آقا رفتم شارژ 1000 تومنی رو گرفتم و کدش رو توی گوشیم زدم با تعجب دیدم زده موجودی حساب شما 184320 ریال!:18:
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19: :18:
من کلا 80 ریال یعنی 8 تومن تو حسابم داشتم!!!!!!!!!!:18:
بعد یهو 18400 تومن رفت تو حسابم:15:
-
دروغی هم ندارم که بگم. فقط میتونم بگم از امروز دیگه همش دارم با ایرانسلم صحبت میکنم و اس ام اس میدم!!!
:27:
----
این که میگم ایرانسل حساب کتاب نداره کارش ، واسه اینه
اختلاف به این فجیهی که توی عقل من اصلا نمیگنجه.:blink:
حالا گیرم اشتباهی یک کارت 20 تومنی شارژ شد واسم.
ولی اون بقیه اش چطوری بوده؟؟؟:23:
aliiiiiii
30-10-2010, 18:56
اینترنت ایرانسل واقعا افتضاح شوده تو 5 دقیقه 4/5 بار دیسی میشه:2:
Milad4171
30-10-2010, 19:11
تست من
هم اکنون
Milad4171
30-10-2010, 19:20
اینترنت ایرانسل واقعا افتضاح شوده تو 5 دقیقه 4/5 بار دیسی میشه
تایید میشه . همین الان من بیخود دیسکانکت شدم!!
Leon-117
30-10-2010, 19:39
امروز
رفتم بانک که یه شارژ 1000 تومنی بگیرم و تعرفه ی 50 مگابایت رو فعال کنم ببینم سروس تو محله ی ما بهتر شده یا نه!
آقا رفتم شارژ 1000 تومنی رو گرفتم و کدش رو توی گوشیم زدم با تعجب دیدم زده موجودی حساب شما 184320 ریال!:18:
-
دروغی هم ندارم که بگم. فقط میتونم بگم از امروز دیگه همش دارم با ایرانسلم صحبت میکنم و اس ام اس میدم!!!
----
برا من هم اتفاق افتاده.يه بار 2 تا كارت شارژ 5 هزار تومني با يه 2 تومني خريدم تا طرح يه ماهه فعال كنم.اول 2 تا كارت 5 هزاري رو ريختم به حساب كه همه چيز عادي بود.ولي وقتي كارت شارژ 2هزار تومني رو ريختم شارژم 19500 شد.منم با خودم گفتم اين همه ايرانسل از ما خورد يه بار هم ما از ايرانسل بخوريم!:31:
Milad4171
30-10-2010, 20:50
lمن نمیودنم چرا ISP رو میزنه افرا نت. بچه ها میگذاشتن من تعجب میکردم.
فرد باید زنگ بزنم ببینم قضیه چیه
موندم واقعا واسه همه اینطوری 5 دقیقه یک بار قطع میشه یا فقط بعضی ها!!
میخوام ببینم کلی هست یا فقط مخصوص یه سری مناطق هستش!
alex1020
31-10-2010, 00:38
سرعت که چند روزی میشه افت زیادی کرده ...
به جز قطعی های پیاپی سرعت دانلود هم پایین اومده
نمی دونم این ADSL کی وصل میشه از شر gprs خلاص بشیم ... :\
هنوز هم که هنوزه سر این قضیه ی حجم بین علما اختلافه
بعضی ها میگن هست بعضی ها میگن نیست
اونا که میگن نیست چون واقعا محدیدیتی ندیدن
اونایی هم که میگن هست یا به دلایلی ( راست و دروغش پای خودشون ) سرویسشون قطع شده به دلیل استفاده ی بیش از حد.
و یا مثلا شارژشون رو خورده
+
امروز
-
----
حالا من یه چیزی از همراه اول بگم کف کنی؟
من دو دوره قبض خط 912 ام رو ندادم و قطع شد
روزی که رفتم شارژ کنم دیدم که 100 هزار تومن برام قبض اومده برای چهار ماه
منم رفتم قبضو دادم
بعد از چند هفته از طریق سایت همراه اول رفتم ببینم توی اون دوره چقدر برام پول اومده دیدم که برام زده که 100 هزار تومن از مخابرات بستانکارم:5:
به جای اینکه اپراتور برام بزنه 100 هزارتومن بدهکارم به مخابرات زده بود 100 تومن بستانکار
آقا یک حالی داد.الان چندین ماهه که پول قبض نمیدم.هنوزم که هنوز کمی از اون پول تو حسابم هست اگه باور ندارید عکس بگیرم ببینید که راسته
اصلا نمیدونی چه لذتی داره آدم از مخابرات پول بکنه:27:
arasholiver007
31-10-2010, 05:50
سلام من از مودم هاي usb دارم كه سيم كارت ميخوره با سيم ايرانسل به راحتي كانكت مشم اما با همراه اول مشكل داره حتي gprs رو هم رفتم فعال كردم اما نشد mcinet رو هم قسمت تنظيمات وارد ميكنم اما نميشه؟؟؟؟؟// كمك كنيد
سلام من از مودم هاي usb دارم كه سيم كارت ميخوره با سيم ايرانسل به راحتي كانكت مشم اما با همراه اول مشكل داره حتي gprs رو هم رفتم فعال كردم اما نشد mcinet رو هم قسمت تنظيمات وارد ميكنم اما نميشه؟؟؟؟؟// كمك كنيد
سرعتش چطوريه؟
regularuser
31-10-2010, 09:03
برای منم 2500 خورد با اینکه یک هفته اعتبار داشتم سرعتشونم خیلی بالا پایین داره
به پشتیبانی زنگ نزدم چونکه میدونم جواب درست و حسابی نمیدن.
برای منم 2500 خورد با اینکه یک هفته اعتبار داشتم سرعتشونم خیلی بالا پایین داره
به پشتیبانی زنگ نزدم چونکه میدونم جواب درست و حسابی نمیدن.
بعضیها زنگ زدن و پولشون رو بهشون برگردوندن
كيفيت ايرانسل 20 روز اخير واقعاً افتضاح از ساعت 7 شب عملاٌ قطع ميشه و راه به راه ديسكانكت ميشه
اين موضوع تو تمام كشور صادق هستش و به منطقه هم بستگي نداره
من به دليل كار خاصم كه دائم در مسافذت هستم همه جا اين مشكل بوده
Milad4171
31-10-2010, 10:46
زبونم مو درآورد از بس گفتم از پراکسی استفاده کنید. از من تو حالت معمولی با سرعت 1 الی ۲ کیلوبایت دانلود میشه با ۳ تا ۴ بار قطعی در هر دقیقه اما وقتی از پراکسی استفاده میکنم با سرعت ۶ کیلو بکوب دانلود میکنه بدون قطعی البته منطقه ما gprs معمولی هست اگرنه از ۶ بیشتر میشد.
اینهم پراکسی . هر کدوم که کار میکنه وسرعتش خوبه را سوا کنید :27:
125.163.161.128:8080
124.207.162.88:80
110.139.165.120:3128
41.234.203.92:8080t
125.165.54.198:3128
119.252.172.138:3128
118.97.36.106:22222
118.97.36.106:31282
118.97.41.43:8080
118.98.214.58:3128:3128
125.163.205.214:8080
118.97.234.228:8080
119.30.126.134:80
110.138.236.147:8000
202.83.160.44:8080
111.1.32.149:80
80.92.49.220:8000
202.51.118.172:8080
121.22.46.78:8080
189.8.110.72:8080
190.3.82.147:3128
203.157.165.4:3128
202.57.143.146:8080
189.3.135.98:8080
189.3.101.84:8080
189.85.22.149:8080
110.138.100.51:3128
189.91.185.16:80
59.188.12.151:80
187.45.206.133:3128
118.96.23.14:8080
110.136.186.9:8080
189.8.109.129:8080
202.147.193.195:8080
66.178.17.62:3128
118.97.27.21:3128
184.73.131.27:8080
85.114.120.46:8080
92.60.234.227:8000
110.137.27.96:80
110.137.33.70:80
110.138.208.132:8080
110.137.56.61:8080
80.233.225.180:8080
80.233.212.35:3128
202.51.117.22:8888
41.234.206.44:8080
41.234.203.54:80
41.234.204.178:8080
41.234.207.2:8080
41.234.203.237:8080
41.234.203.239:8080
77.94.32.179:80
69.162.104.39:80
69.162.104.45:80
174.129.105.16:8080
202.74.245.80:8080
202.169.224.113:8080
203.113.119.122:8088
201.248.145.170:3128
202.169.50.94:80
202.201.242.91:3128
203.172.149.214:8080
202.108.5.152:80
202.143.140.250:8080
202.72.220.242:80
200.111.39.220:3128
201.38.240.167:3128
201.6.145.72:3128:3128
202.159.112.105:8080
201.48.214.186:8080
202.159.223.52:3128
201.75.39.204:3128
202.168.237.58:8080
117.103.51.146:3128
211.23.82.90:3128
110.139.180.172:3128
125.163.167.172:3128
222.124.129.46:8080
222.167.72.58:9415
222.167.240.49:9415
110.139.183.229:8080
110.139.181.67:8080
88.199.38.69:8080
201.72.46.155:8080
220.225.75.205:8080
212.117.173.112:3128
213.151.33.58:3128
213.163.97.20:8080
110.138.237.128:8080
110.136.198.106:8080
201.75.33.182:3128
218.252.27.181:9415
218.93.205.228:80
202.86.204.37:3128
123.49.32.229:8080
82.207.112.96:80
189.19.236.41:3128
110.136.168.200:3128
125.167.61.248:8080
116.66.203.22:8080
118.97.36.106:7212
118.97.36.106:9000
118.97.36.106:15321
196.46.186.133:8000
202.63.100.82:8080
125.167.184.207:8080
118.96.228.201:8080
110.136.189.249:8080
118.97.12.2:8080
119.2.41.33:8080
118.97.36.106:4983
41.234.203.14:8080
41.234.206.102:8080
125.162.188.113:8080
118.96.90.213:8080
125.165.105.15:8080
196.202.91.54:8080
122.181.130.139:8081
201.45.231.247:80
202.28.25.40:81
201.144.30.228:8088
203.83.166.121:8080
210.212.90.197:3128
187.87.206.39:8080
190.41.219.72:8080
118.96.110.211:80
118.97.36.106:39
118.97.36.106:372
125.163.220.117:8080
125.167.233.138:80
180.211.93.82:8080
187.48.137.6:3128
188.241.112.201:3128
110.138.210.179:8080
190.202.94.226:80
187.48.137.177:3128
110.137.127.172:8080
196.201.229.142:8080
196.219.126.173:80
201.12.27.182:8080
190.121.135.179:8080
125.163.200.13:8080
125.164.220.48:8080
196.214.92.114:3128
41.234.206.139:8080
79.129.64.50:8080
201.76.211.246:8080
110.138.146.30:8080
118.98.22.162:80
125.162.222.236:3128
202.156.10.9:80
210.57.209.9:80
213.175.108.164:3128
201.86.128.8:3128
202.156.11.12:80
79.129.64.50:80
203.190.116.216:8080
222.124.203.58:3128
196.218.97.16:8080
125.166.65.74:8080
202.150.74.12:3128
58.19.176.201:8080
180.241.136.76:8080
84.242.137.62:8080
189.51.44.2:80
195.39.70.110:3128
95.170.203.124:8080
110.137.92.117:8080
120.50.61.130:8080
118.97.36.106:8080
118.97.41.170:8080
122.183.210.89:8080
125.165.125.163:80
125.163.167.186:80
196.219.126.173:8080
219.246.65.9:8000
110.139.181.55:8080
41.234.204.30:8080
41.234.205.241:8080
41.234.206.35:8080
61.164.109.7:3128
61.167.20.246:80
41.234.206.238:8080
61.7.144.2:3128
118.97.41.227:3128
41.234.202.42:80
41.205.4.247:8080
81.192.100.204:8080
118.98.216.242:8080
210.243.157.250:3128
89.28.64.114:8080
202.51.57.182:8080
110.136.168.200:80
I58.19.176.200:8080
هیچ کدوم از اینها قندشکن نیستند. اصلا ما پراکسیی که قندشکن باشه نداریم. لطفا این پست پاک نشه :11:
یعنی شما میگی اینا من بزنم تو Proxy Server سیستم یا تو گوشی؟؟؟
مشکل اینه بدون هیچ اتفاقی قطع میشه .حالا من تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم!!
بازم ممنون!!:10:
regularuser
31-10-2010, 11:02
Milad4171
31-10-2010, 13:39
فقط در کامپیوتر تنظیم کنید. هر برنامه ای که استفاده میکنید مثل مرورگر و دانلود منیجر و اشتراک فایل
اونی که من استفاده کردم سرعت دانلودم به 11کیلو هم رسید:
آقا من تست کردم تا الان 2 ساعت و خورده ای هست که آنلاین هستم:
Ostad AliReza
31-10-2010, 14:11
زبونم مو درآورد از بس گفتم از پراکسی استفاده کنید. از من تو حالت معمولی با سرعت 1 الی ۲ کیلوبایت دانلود میشه با ۳ تا ۴ بار قطعی در هر دقیقه اما وقتی از پراکسی استفاده میکنم با سرعت ۶ کیلو بکوب دانلود میکنه بدون قطعی البته منطقه ما gprs معمولی هست اگرنه از ۶ بیشتر میشد.
اینهم پراکسی . هر کدوم که کار میکنه وسرعتش خوبه را سوا کنید :27:
125.163.161.128:8080
124.207.162.88:80
110.139.165.120:3128
41.234.203.92:8080t
125.165.54.198:3128
119.252.172.138:3128
118.97.36.106:22222
118.97.36.106:31282
118.97.41.43:8080
118.98.214.58:3128:3128
125.163.205.214:8080
118.97.234.228:8080
119.30.126.134:80
110.138.236.147:8000
202.83.160.44:8080
111.1.32.149:80
80.92.49.220:8000
202.51.118.172:8080
121.22.46.78:8080
189.8.110.72:8080
190.3.82.147:3128
203.157.165.4:3128
202.57.143.146:8080
189.3.135.98:8080
189.3.101.84:8080
189.85.22.149:8080
110.138.100.51:3128
189.91.185.16:80
59.188.12.151:80
187.45.206.133:3128
118.96.23.14:8080
110.136.186.9:8080
189.8.109.129:8080
202.147.193.195:8080
66.178.17.62:3128
118.97.27.21:3128
184.73.131.27:8080
85.114.120.46:8080
92.60.234.227:8000
110.137.27.96:80
110.137.33.70:80
110.138.208.132:8080
110.137.56.61:8080
80.233.225.180:8080
80.233.212.35:3128
202.51.117.22:8888
41.234.206.44:8080
41.234.203.54:80
41.234.204.178:8080
41.234.207.2:8080
41.234.203.237:8080
41.234.203.239:8080
77.94.32.179:80
69.162.104.39:80
69.162.104.45:80
174.129.105.16:8080
202.74.245.80:8080
202.169.224.113:8080
203.113.119.122:8088
201.248.145.170:3128
202.169.50.94:80
202.201.242.91:3128
203.172.149.214:8080
202.108.5.152:80
202.143.140.250:8080
202.72.220.242:80
200.111.39.220:3128
201.38.240.167:3128
201.6.145.72:3128:3128
202.159.112.105:8080
201.48.214.186:8080
202.159.223.52:3128
201.75.39.204:3128
202.168.237.58:8080
117.103.51.146:3128
211.23.82.90:3128
110.139.180.172:3128
125.163.167.172:3128
222.124.129.46:8080
222.167.72.58:9415
222.167.240.49:9415
110.139.183.229:8080
110.139.181.67:8080
88.199.38.69:8080
201.72.46.155:8080
220.225.75.205:8080
212.117.173.112:3128
213.151.33.58:3128
213.163.97.20:8080
110.138.237.128:8080
110.136.198.106:8080
201.75.33.182:3128
218.252.27.181:9415
218.93.205.228:80
202.86.204.37:3128
123.49.32.229:8080
82.207.112.96:80
189.19.236.41:3128
110.136.168.200:3128
125.167.61.248:8080
116.66.203.22:8080
118.97.36.106:7212
118.97.36.106:9000
118.97.36.106:15321
196.46.186.133:8000
202.63.100.82:8080
125.167.184.207:8080
118.96.228.201:8080
118.97.12.2:8080
119.2.41.33:8080
118.97.36.106:4983
41.234.203.14:8080
41.234.206.102:8080
125.162.188.113:8080
125.165.105.15:8080
196.202.91.54:8080
122.181.130.139:8081
201.45.231.247:80
202.28.25.40:81
201.144.30.228:8088
203.83.166.121:8080
210.212.90.197:3128
187.87.206.39:8080
190.41.219.72:8080
118.96.110.211:80
118.97.36.106:39
118.97.36.106:372
125.163.220.117:8080
125.167.233.138:80
180.211.93.82:8080
187.48.137.6:3128
188.241.112.201:3128
110.138.210.179:8080
190.202.94.226:80
187.48.137.177:3128
110.137.127.172:8080
196.201.229.142:8080
196.219.126.173:80
201.12.27.182:8080
190.121.135.179:8080
125.163.200.13:8080
125.164.220.48:8080
196.214.92.114:3128
41.234.206.139:8080
79.129.64.50:8080
201.76.211.246:8080
110.138.146.30:8080
118.98.22.162:80
125.162.222.236:3128
202.156.10.9:80
210.57.209.9:80
213.175.108.164:3128
201.86.128.8:3128
202.156.11.12:80
79.129.64.50:80
203.190.116.216:8080
222.124.203.58:3128
196.218.97.16:8080
125.166.65.74:8080
202.150.74.12:3128
58.19.176.201:8080
180.241.136.76:8080
84.242.137.62:8080
189.51.44.2:80
195.39.70.110:3128
95.170.203.124:8080
110.137.92.117:8080
120.50.61.130:8080
118.97.36.106:8080
118.97.41.170:8080
122.183.210.89:8080
125.165.125.163:80
125.163.167.186:80
196.219.126.173:8080
219.246.65.9:8000
110.139.181.55:8080
41.234.204.30:8080
41.234.205.241:8080
41.234.206.35:8080
61.164.109.7:3128
61.167.20.246:80
41.234.206.238:8080
61.7.144.2:3128
118.97.41.227:3128
41.234.202.42:80
41.205.4.247:8080
81.192.100.204:8080
118.98.216.242:8080
210.243.157.250:3128
89.28.64.114:8080
202.51.57.182:8080
110.136.168.200:80
I58.19.176.200:8080
هیچ کدوم از اینها قندشکن نیستند. اصلا ما پراکسیی که قندشکن باشه نداریم. لطفا این پست پاک نشه :11:
کجا باید اینا رو وارد کنیم/تو کامپیوتر؟!:11:
آقا این ------ ها ایمن هستند؟؟
من که از چیز پی ان استفاده میکنم و خیلی کم پیش میاد که قطع بشه. سرعت هم متغیره. صبح ها تا23 و شبا 10-12
Milad4171
31-10-2010, 16:20
کجا باید اینا رو وارد کنیم/تو کامپیوتر؟
تو بخش تنظیمات شبکه در مرورگر ( بخش Proxy Server)
آقا این ------ ها ایمن هستند؟؟
من که از چیز پی ان استفاده میکنم و خیلی کم پیش میاد که قطع بشه. سرعت هم متغیره. صبح ها تا23 و شبا 10-12
آره
ایمنه
شما از چه وی پی انی استفاده میکنی؟ چون من یه دونه استفاده کردم اصلا روی این جواب نداد
سایتش رو پ.خ کن ببینم میشناسم یا نه!
Ostad AliReza
31-10-2010, 23:16
تو بخش تنظیمات شبکه در مرورگر ( بخش Proxy Server)
!
میشه دقیق بگید کجا؟:11::11:
مثلا کلیک راست/پروپتیزو.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Milad4171
31-10-2010, 23:59
اون کانکشنی که ساختین واسه گوشی یه اسمی داره
شما میرین تو کنترل پنل - INTERNET OPTIONS
تب CONECTIONS
اون کانکشنی که ساختین واسه این مورد رو انتخاب میکنین
تیک Use a proxy server for this connection یا یه چیزی تو این مایه ها رو میزنین که بخش آدرس و پورت روشن بشه
بعد این آدرس و پورت ها رو وارد میکنین
برای اعمال روی فایرفاکس:
روی تب tools کلیک میکنین
Options-advanced
تب NetWork
Setings
Manual proxy رو انتخاب میکنین و همه چیز رو OK میکنین
همین
میتونین اگه از خوب بودن یه پورت مطمعن هستین همون رو توی گوشی تو بخش Network Setings بزنین. جای آی پی آدرس و پورتی که داده اونی که دارین رو بگذارین!
reza8766
01-11-2010, 03:12
بعضیها زنگ زدن و پولشون رو بهشون برگردوندن
کیا؟
پول ما رو که پس ندادن الان 10 12 روزه 1000000 بارم زنگ زدم 2 بار پولمو خوردن فرمم پر کردم چند بار اما هنوز که هنوزه دریغ از جواب! چه برسه به پول
reza8766
01-11-2010, 03:26
بچه ها من طرح یک ماهه زدم بعد از یه کم استفاده (کمتر از 24 ساعت) ایرانسل طرحمو خورد و بعد شروع کرد به قورت دادن شارژم یه طرح یک روزه ام زدم بعد از 2-3 ساعت همین بلا سرش اومد:41: البته من اینا رو قبلا هم اینجا عنوان کردم ولی خواستم تاکید کنم حواستون باشه مدام حسابتونو چک کنید که مثل من تموم شارژتون نره
این ایرانسل کلی از من زده (کوفتش شه) پشتیبانی هم که فقط میگن پیگیری میکنیم ولی ...:13:!
Milad4171
01-11-2010, 11:15
من نمیدونم چرا پول شما هی خورده میشه؟
من دو روز پیش ساعت 6 طرح 24 ساعته رو فعال کردم تا دیشب ساعت 12 کار میکرد
ولی به نظر همراه اول داره بهتر عمل میکنه .من که باز یک ماهه اون رو شارژ کردم!
Milad4171
01-11-2010, 11:35
میشه گفت تنها امتیازی که ایرانسل نصبت به همراه اول داره باز بودن Upload هست!!!
میشه گفت تنها امتیازی که ایرانسل نصبت به همراه اول داره باز بودن Upload هست!!!
راستش من با همراه اول هم تونستم Upload کنم
.
.
.
ولی به سختی:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.