مشاهده نسخه کامل
: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
Farhad 8904
06-12-2011, 16:35
خدا کنه ایرانسل طرح هاشو نامحدود کنه . . . لااقل طرح 30 روزه رو نامحدود کنه
آیا این امکان پذیر هست ؟
شاید به خاطر ورود اپراتور سوم و رقابت با اون این کار رو انجام بده!!!
Eblis 2011
06-12-2011, 16:39
ولی من چشام آب نمیخوره
Farhad 8904
06-12-2011, 16:39
تا کی نمی تونیم بسته جدید خریداری کنیم ؟ کسی میدونه . هیچ اطلاعیه یا خبری هم که رو سایتش نمیذاره . از 2 گیگ ماهانه ، فقط 200 مگ دارم :2:
تا اول جشنواره زمستان بسته ها فعال نخواهند شد.
fanoostalaei
06-12-2011, 21:27
ولی من چشام آب نمیخوره
مجبوره که این کارو بکنه
چون اگه این کارو نکنه همونطور که ایرانسل مشتری های همرا اول رو پروند
رایتل هم مشتری های ایرانسل رو میپرونه
Eblis 2011
06-12-2011, 21:28
مجبوره که این کارو بکنه
این موضوع تا اول زمستان معلوم میشه ؟ ( نامحدود کردن طرح های ایرانسل )
Farhad 8904
06-12-2011, 21:47
این موضوع تا اول زمستان معلوم میشه ؟ ( نامحدود کردن طرح های ایرانسل )
بله دوست عزیز
مجبوره که این کارو بکنه
رايتل نسل مثلاً سوم موبايله اما اگه از اينترنت رايتل شامل شبكه ملي با سرعت دو مگ و شبكه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت در ثانيه هستش و چنانچه از اينترنت رايتل استفاده كنيد بايد پول بيشتري پرداخت كنيد.
من قصد نا اميد كردن شما رو ندارم ولي خداييش دلم نيومد كه اينو نگم
الان هم بسته ها فعال نميشن تا مردم رو از نظر روحي آماده كنند كه كم كم اينترنت ندن و شبكه ملي بشه
Farhad 8904
06-12-2011, 22:21
رايتل نسل مثلاً سوم موبايله اما اگه از اينترنت رايتل شامل شبكه ملي با سرعت دو مگ و شبكه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت در ثانيه هستش و چنانچه از اينترنت رايتل استفاده كنيد بايد پول بيشتري پرداخت كنيد.
من قصد نا اميد كردن شما رو ندارم ولي خداييش دلم نيومد كه اينو نگم
الان هم بسته ها فعال نميشن تا مردم رو از نظر روحي آماده كنند كه كم كم اينترنت ندن و شبكه ملي بشه
دوست عزیز فعال نشدن بسته ها هیچ ربطی به بحث اینترنت ملی نداره!!!
اینترنت ملی ماله موقعی هست که ما از همه لحاظ دیگه تحریم بشیم!!!
fanoostalaei
06-12-2011, 23:16
دوست عزیز فعال نشدن بسته ها هیچ ربطی به بحث اینترنت ملی نداره!!!
اینترنت ملی ماله موقعی هست که ما از همه لحاظ دیگه تحریم بشیم!!!
بله درسته من هم محتاج این اینترنت مسخرشون نیستم
ماهواره ای میتونم بگیرم 10 مگ
:31::31::31:
omid.pari
07-12-2011, 15:22
اون دفعه که با وزیر مخابرات تو اخبار گفتگو کردن گفتش که اینترنت یک مقوله جهانیه و ما نمی تونیم ملیش کنیم ولی سعی می کنیم که شبکه ملی فناوری اطلاعات خودمون رو گسترش بدیم.
یعنی فعلا بی خیال اینترنت ملی شدن
راستی دوستان یه حرف دره گوشی داشتم ( من هر چی چیز شکن دارم همه یه دفعه از کار افتادن مال شما هم این طور شده؟)
Farhad 8904
07-12-2011, 15:40
اون دفعه که با وزیر مخابرات تو اخبار گفتگو کردن گفتش که اینترنت یک مقوله جهانیه و ما نمی تونیم ملیش کنیم ولی سعی می کنیم که شبکه ملی فناوری اطلاعات خودمون رو گسترش بدیم.
یعنی فعلا بی خیال اینترنت ملی شدن
راستی دوستان یه حرف دره گوشی داشتم ( من هر چی چیز شکن دارم همه یه دفعه از کار افتادن مال شما هم این طور شده؟)
اینترنت مگه میشه ملی بشه؟ یعنی ما فقط به سابت های ایرانی دسترسی داشته باشیم اگه این کار رو انجام بدن مساوی هست با نابودی ایران به نظر من!!! توی پست قبلیم هم گفتم اینترنت ملی ماله موقعی هست که از همه جهت تحریم بشیم.
فقط دره گوشت بگم که (خودشون از کار انداختنش و توی بعضی جا ها سرعتش اینقدر پایینه که نمیشه کاری انجام داد)
omid.pari
07-12-2011, 18:32
اینترنت مگه میشه ملی بشه؟ یعنی ما فقط به سابت های ایرانی دسترسی داشته باشیم اگه این کار ور انجام بدن مساوی هست با نابودی ایران به نظر من!!! توی پست قبلیم هم گفتم اینترنت ملی ماله موقعی هست که از همه جهت تحریم بشیم.
فقط دره گوشت بگم که (خودشون از کار انداختنش و توی بعضی جا ها سرعتش اینقدر پایینه که نمیشه کاری انجام داد)
البته اینترنت ملی با نام اینترانت هم تو راهه
ببینیم چه شود
mohammad_smart
09-12-2011, 02:22
تا اول جشنواره زمستان بسته ها فعال نخواهند شد.
امشب من 10 تومن شارژ کردم و بی اطلاع از این مسئله بودم دفعه اول که کد فعالسازیه یک ماهرو زدم فعال نشد و نوشت برای اطلاع از حساب *140*1 بزنید یه چیزه بی ربط چندین بار هم امتحان کردم اوضاع همین بود .اومدم این تاپیک هم خوندم و حسابی نا امید منم تیک عصبی گرفته بودم و هی این کده یه ماهرو وارد میکردم و همون پیغام بی ربط میومد ولی با کمال ناباوری بعد از این که گوشیم خاموش شد (باطریش پکیده) دفعه اول که کدو وارد کردم نوشت شما درخواسته بسته یه ماهه دادین و بعد از پیامک فعال میشه ولی فکر نمیکردم پیامک فعال شدن بیاد که بعد از 30 ثانیه پیامک فعالسازی اومد اومد و نوشت تا تاریخ 10/21 فرصت دارین استفاده کنید حالا نمیدونم باگ بوده یا طرحو باز کردن بد نیست شما هم امتحان کنید اگه مثله من گیر هستین:8::8::8::8::8:
Farhad 8904
09-12-2011, 11:54
امشب من 10 تومن شارژ کردم و بی اطلاع از این مسئله بودم دفعه اول که کد فعالسازیه یک ماهرو زدم فعال نشد و نوشت برای اطلاع از حساب *140*1 بزنید یه چیزه بی ربط چندین بار هم امتحان کردم اوضاع همین بود .اومدم این تاپیک هم خوندم و حسابی نا امید منم تیک عصبی گرفته بودم و هی این کده یه ماهرو وارد میکردم و همون پیغام بی ربط میومد ولی با کمال ناباوری بعد از این که گوشیم خاموش شد (باطریش پکیده) دفعه اول که کدو وارد کردم نوشت شما درخواسته بسته یه ماهه دادین و بعد از پیامک فعال میشه ولی فکر نمیکردم پیامک فعال شدن بیاد که بعد از 30 ثانیه پیامک فعالسازی اومد اومد و نوشت تا تاریخ 10/21 فرصت دارین استفاده کنید حالا نمیدونم باگ بوده یا طرحو باز کردن بد نیست شما هم امتحان کنید اگه مثله من گیر هستین:8::8::8::8::8:
دوستان طرح ها دوباره فعال شدن با همون حجم قبلی البته بصورت موقت تغییرات کلی از اول جشنواره زمستان خواهد بود!
با سلام اقا فرهاد الان هم فعاله؟
کد فعال سازیش چنده؟ 140-3-7-3-1 نیست؟
Farhad 8904
10-12-2011, 22:35
با سلام اقا فرهاد الان هم فعاله؟
کد فعال سازیش چنده؟ 140-3-7-3-1 نیست؟
سلام بله فعاله
1#*7*3*140*
mahsmahs
12-12-2011, 22:09
ایرانسل قبلا در شهر جدید پردیس نزدیک رودهن edge می داد که مدتیه خرابش کرده و شده gprs خیلی کم سرعت و بی کیفیت
Farhad 8904
12-12-2011, 22:33
ایرانسل قبلا در شهر جدید پردیس نزدیک رودهن edge می داد که مدتیه خرابش کرده و شده gprs خیلی کم سرعت و بی کیفیت
احتمالا مقطعی هست و درست میشه شاید شبکه در حال تست هست. با این حال میتونید با 700 تماس بگیرید موضوع رو واستون پیگیری میکنند!
fanoostalaei
15-12-2011, 01:32
ایرانسل تو خونمون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام از تعرفه های جدبد خبری نشد ؟
یا همون طرح یه ماه قدیم رو شارژ کنیم؟
Farhad 8904
19-12-2011, 21:11
با سلام از تعرفه های جدبد خبری نشد ؟
یا همون طرح یه ماه قدیم رو شارژ کنیم؟
سلام فعلا نه ولی تا آخر این هفته اعلام میشه!! به احتمال خیلی زیاد طرح ها تغییر خواهد کرد!!
shaghaiegh2000
20-12-2011, 01:05
جشنواره های اخیر که بیشتر سوگواره بودن تا جشنواره!
بعد این رایتل هم اگه اسمش رو بذارن دروغتل خیلی بیشتر بهش میاد.
راستی من این بسته هزار تومنی روزانه رو فعال کردم سه روزه دارم استفاده میکنم ولی هنوز قطع نشده نکنه بلایی سر ایرانسل اومده باشه.
راستی به احتمال زیاد سوگواره زمستانی ایرانسل از سوم دی شروع میشه البته شب یلدا مودم نیم بها میده.اگه نداد برین دم در خونه ایرانسل اونجا داد و بیداد کنید. والله به من چه؟
دوستان الان تا يكي دو روز ديگه مدت طرحم تموم مي شه حالا به نظر شما امروز طرح رو فعال كنم يا تا موقع جشنواره صبر كنم؟
آخه مي ترسم بازم مثل تابستون يه بلايي سرش بيارن و طرح رو محدودتر كنن
Farhad 8904
20-12-2011, 10:37
دوستان الان تا يكي دو روز ديگه مدت طرحم تموم مي شه حالا به نظر شما امروز طرح رو فعال كنم يا تا موقع جشنواره صبر كنم؟
آخه مي ترسم بازم مثل تابستون يه بلايي سرش بيارن و طرح رو محدودتر كنن
بهتره صبر کنید.
طرحها محدود تر نمی شوند.
amir_naser
21-12-2011, 19:47
سلام بچه ها
بسته های جی پی ار اس در جشنواره زمستان هیچ تغییری نسبت به جشنواره پاییز نداشته و خدا رو شکر این بار حجم بسته ها رو کم نکردند
Farhad 8904
21-12-2011, 20:18
دوستان طرح های مربوط به جشنواره زمستان رو میتونید در اینجا مشاهده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eblis 2011
22-12-2011, 01:54
سلام بچه ها
بسته های جی پی ار اس در جشنواره زمستان هیچ تغییری نسبت به جشنواره پاییز نداشته و خدا رو شکر این بار حجم بسته ها رو کم نکردند
خ ا ک ت و س ر ش و ن
داری خدا رو شکر میکنی که کم نکردن ؟
اینقدر تو دهنشون گذاشتین که کم نکنن و الان خوشحالین :41:
Farhad 8904
22-12-2011, 11:12
خ ا ک ت و س ر ش و ن
داری خدا رو شکر میکنی که کم نکردن ؟
اینقدر تو دهنشون گذاشتین که کم نکنن و الان خوشحالین :41:
دوست عزیز بسته ها قرار بود تغییر کنند حتی تا روز آخر هم بسته ها تغییر کردند ولی ایرانسل منتظر ارائه سیمکارت اعتباری رایتل بود که تنها رقیب ایرانسل فقط در بحث اینرتنت پرسرعت هست اما رایتل هنوز توی تهران مشکل داره و احتمالا تا پایان سال نمیتونه سرویس خوبی بده به همین دلیل تصمیم گرفته شد که طرح های قبلی تا پایان سال دوباره فعال شوند.
Questioner
22-12-2011, 11:23
دوست عزیز بسته ها قرار بود تغییر کنند حتی تا روز آخر هم بسته ها تغییر کردند ........
سلام
تغییرات در چه راستایی بوده، محدودتر شده بود یا قرار بود حجم افزایش پیدا بکنه.
البته من فکر میکن با اومدن رایتل ما شاهد اینترنت بهتری از ایرانسل باشیم..... در کل آینده را روشن میبینم.
Farhad 8904
22-12-2011, 11:38
سلام
تغییرات در چه راستایی بوده، محدودتر شده بود یا قرار بود حجم افزایش پیدا بکنه.
البته من فکر میکن با اومدن رایتل ما شاهد اینترنت بهتری از ایرانسل باشیم..... در کل آینده را روشن میبینم.
محدود تر نشده بودن! تا اونجایی که من فهمیدم به صورتی بوده که یه رقابت بین اینترنت رایتل و ایرانسل بوجود بیاد که مشترک دچار تردید در استفاده بشه!
حتما با اومدن رایتل شاهد تغییرات در برنامه ها و طرح های ایرانسل هستیم. حالا نمیدونم چرا این همراه اول اینقدر ساکته؟؟؟ فکر کنم نمیخواد رقابت کنه!!
fanoostalaei
22-12-2011, 13:01
محدود تر نشده بودن! تا اونجایی که من فهمیدم به صورتی بوده که یه رقابت بین اینترنت رایتل و ایرانسل بوجود بیاد که مشترک دچار تردید در استفاده بشه!
حتما با اومدن رایتل شاهد تغییرات در برنامه ها و طرح های ایرانسل هستیم. حالا نمیدونم چرا این همراه اول اینقدر ساکته؟؟؟ فکر کنم نمیخواد رقابت کنه!!
بابا این همرا اولو ولش کنید
فکر کنم با اومدن رایتل همراه اول بره پی کارش
fanoostalaei
22-12-2011, 13:09
یادش بخیر قبلا ایرانسل نامحدود بود حال میداد
تو ساعت حدود 115 مگ دانلود میکرد
ولی الان محدود کرده
این مرده شور رایتل هم نمیاد بلکه یه فشاری به اینا وارد بشه بلکه دوباره نامحدود کنن و سرعتش زیاد بشه
TimeWarp
23-12-2011, 22:10
چطوریاست ساعت 3 تا 5 صبح سرعت دانلود بین 30 تا 35 نوسان داره و صفحات عین موشک باز میشه ولی تا ساعت میشه 5 و یک دقیقه ، سرعت میشه بین صفر تا پنج کیلوبایت ؟
تا حالا پنج شبه که من دارم این رو تست می کنم . روزا صفحه به زور باز میکنه و سرعت دانلود بین صفر تا 5 کیلوبایت هستش ولی تو اون دو ساعت همه چی عوض میشه !!!!!!!!!!!!
Lord Farshad
23-12-2011, 22:26
شبها سرعت رو میبرند بالا؛ مثلا من وقتی رو گوشی هست؛ فقط شبا میتونم با گوشیم برنامه دانلود کنم ولی خب الان که نت گوشی رو میدم به کامپیوتر؛ وضع بهتره. تو پی سی ورلد که مشکل ندارم :دی و سرعت دانلودم متغیره، بسته به سرور البته؛ با آی دی ام و 16 کانکشن دانلود میکنم :دی مثلا از 5 تا 30 کم و زیاد میشه اما بد باشه میشه رو متوسط 10 و 15 دیگه حساب کرد.
نمیدونم این نکته هم حقیقت داره یا نه ولی یک ماه پیش چون من میدادم به کامپیوتر، دانلودم زیاد بود و واسه همین سرعت دانلودم خیلی بد بود و پدر سگا گاهی صفر اش میکردند.
شهرمون هم اصفهانه. اینو هم بگم :دی شاید ربط داشت.
Farhad 8904
23-12-2011, 23:14
نمیدونم این نکته هم حقیقت داره یا نه ولی یک ماه پیش چون من میدادم به کامپیوتر، دانلودم زیاد بود و واسه همین سرعت دانلودم خیلی بد بود و پدر سگا گاهی صفر اش میکردند.
.
حقیقت نداره اپراتور نمیتونه سرعت شما رو به خاطر این که زیاد دانلود کردی محدود کنه چون شما یک حجم بسته مشخص داری پس میتونی توی 1 روز تمومش کنی و یا در مدت مشخص خودش!!
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
چطوریاست ساعت 3 تا 5 صبح سرعت دانلود بین 30 تا 35 نوسان داره و صفحات عین موشک باز میشه ولی تا ساعت میشه 5 و یک دقیقه ، سرعت میشه بین صفر تا پنج کیلوبایت ؟
تا حالا پنج شبه که من دارم این رو تست می کنم . روزا صفحه به زور باز میکنه و سرعت دانلود بین صفر تا 5 کیلوبایت هستش ولی تو اون دو ساعت همه چی عوض میشه !!!!!!!!!!!!
این مورد ناشی از این هست که در منطقه شما تعداد افرادی که از GPRS استفاده میکنند خیلی زیاد هست. به همین دلیل روز ها شبکه شلوغ میشه و سرعت میاد پایین ولی در شب ها که مشترکین کمتری استفاده می کنند شما پهنای باند بیشتریدر اختیار داری که باعث میشه سرعت زیاد بشه.
Lord Farshad
23-12-2011, 23:53
حقیقت نداره اپراتور نمیتونه سرعت شما رو به خاطر این که زیاد دانلود کردی محدود کنه چون شما یک حجم بسته مشخص داری پس میتونی توی 1 روز تمومش کنی و یا در مدت مشخص خودش!!
درود.
آخه یه بار تو دانشگاه با دوستم امتحان کردیم؛ سرعت من به صفر میرسید حتی (نوسان داشت) ولی اون نه. (گوشی من تازه یعنی بهترهم بود) البته خودم هم رای رو به این میدم که همچین کاری نمیکنند ولی خب این مشکلات همیشه هست دیگه. الان هم مشکل اینه که روز شلوغ تره که خب اینم طبیعیه.
TimeWarp
24-12-2011, 00:56
این مورد ناشی از این هست که در منطقه شما تعداد افرادی که از GPRS استفاده میکنند خیلی زیاد هست. به همین دلیل روز ها شبکه شلوغ میشه و سرعت میاد پایین ولی در شب ها که مشترکین کمتری استفاده می کنند شما پهنای باند بیشتریدر اختیار داری که باعث میشه سرعت زیاد بشه.
فکر می کنم شما اشتباه میکنی عزیز . خونه بنده تنها 6 کیلومتر با مرکز استان فاصله داره ( اتوبان رشت به قزوین ) تعداد خونه وار اطراف ما به اندازه ی انگشتان دست هم نیست و از اونجایی که من اونها رو میشناسم ، فکر نکنم اصلا با اینترنت سر و کار داشته باشن و در روز ازش استفاده کنن . حتی شرکت های isp هم به علت اینکه متقاضی در منطقه ی ما وجود نداره ( و دلایل دیگر ) در اینجا خدمات ADSL ارایه نمیکنن . بعد چطور دقیقا از ساعت 5 صبح تا 3 صبح روز بعد شلوغه و دقیقا همون دو ساعت خلوت میشه ؟؟ :21::18::2:
Farhad 8904
24-12-2011, 13:45
فکر می کنم شما اشتباه میکنی عزیز . خونه بنده تنها 6 کیلومتر با مرکز استان فاصله داره ( اتوبان رشت به قزوین ) تعداد خونه وار اطراف ما به اندازه ی انگشتان دست هم نیست و از اونجایی که من اونها رو میشناسم ، فکر نکنم اصلا با اینترنت سر و کار داشته باشن و در روز ازش استفاده کنن . حتی شرکت های isp هم به علت اینکه متقاضی در منطقه ی ما وجود نداره ( و دلایل دیگر ) در اینجا خدمات ADSL ارایه نمیکنن . بعد چطور دقیقا از ساعت 5 صبح تا 3 صبح روز بعد شلوغه و دقیقا همون دو ساعت خلوت میشه ؟؟ :21::18::2:
حرف شما درسته! این موردی که من گفتم یک قاعده کلی هست و مربوز به شهر های بزرگ.
من از محل سکونت شما اطلاع نداشتم. مشکل شبکه هست شما میتونی با 700 تماس بگیری یک فرم پیگیری واست تکمیل می کنند و منطقه مربوطه رو رسیدگی میکنند.
fanoostalaei
24-12-2011, 17:12
اره بهتره که زنگ
بزنی من هفته پیش اینترنت خطم کار نمیکرد زنگ زدم و یه فرم برام پر کرد و 2 روز بعدش وصل شد
omidsadeghi
24-12-2011, 17:17
یه سؤال:
من موبایل 5220 نوکیا دارم که edge کلاس 32 داره. اگه موبایل به کامپیوتر وصل کنم و مثلا سرعت دانلود 10 باشه ، آیا وقتی مودم usb سیم کارتی بخرم باز هم با همین سرعت دانلود میکنه یا ممکنه فرق کنه؟
میخوام اول با موبایل امتحان کنم بعد اگه خوب بود مودم بخرم.
Farhad 8904
24-12-2011, 17:51
یه سؤال:
من موبایل 5220 نوکیا دارم که edge کلاس 32 داره. اگه موبایل به کامپیوتر وصل کنم و مثلا سرعت دانلود 10 باشه ، آیا وقتی مودم usb سیم کارتی بخرم باز هم با همین سرعت دانلود میکنه یا ممکنه فرق کنه؟
میخوام اول با موبایل امتحان کنم بعد اگه خوب بود مودم بخرم.
نه دوست عزیز تفاوتی در سرعت بین موبایل و مودم (دانگل) وجود نداره.
omid.pari
25-12-2011, 14:26
سلام دوستان
بازم همون محدودیت های اینترنت ایرانسل
ما مثلا منتظر بودیم حجماشو زیاد کنه ولی هیچ
یعنی تا رایتل نیاد این ایرانسل نمیخواد به کاربراش یه حالی بده!!!!!!!!!!!!
کاش این رایتل بیاد به دست ما برسه این سیم کارت ایرانسلمو رو به کلی نیست و نابود میکنم
Farhad 8904
25-12-2011, 15:27
سلام دوستان
بازم همون محدودیت های اینترنت ایرانسل
ما مثلا منتظر بودیم حجماشو زیاد کنه ولی هیچ
یعنی تا رایتل نیاد این ایرانسل نمیخواد به کاربراش یه حالی بده!!!!!!!!!!!!
کاش این رایتل بیاد به دست ما برسه این سیم کارت ایرانسلمو رو به کلی نیست و نابود میکنم
مشکل ما اینه که میخواهیم از GPRS به عنوان ADSL استفاده کنیم خوب معلومه با این فرض 2 GB در ماه خیلی کمه!!!
با ابن سرعتی که رایتل داره تا پایان این انحصار دو ساله اگه بتونه همون تهران و کرج و چند شهر کوچک دیگه رو سرویس بده شاهکار کرده!!! بعد از این دو سال ایرانسل خدمات نسل سوم رو ارائه میکنه!!
archipay
25-12-2011, 16:06
مشکل ما اینه که میخواهیم از GPRS به عنوان ADSL استفاده کنیم خوب معلومه با این فرض 2 GB در ماه خیلی کمه!!!
با ابن سرعتی که رایتل داره تا پایان این انحصار دو ساله اگه بتونه همون تهران و کرج و چند شهر کوچک دیگه رو سرویس بده شاهکار کرده!!! بعد از این دو سال ایرانسل خدمات نسل سوم رو ارائه میکنه!!
آقا فرهاد تورو جون هركي دوسش داري تو با ايرانسل چه نسبتي داري كه اينقدر سنگش رو به سينه ميزني؟ تمام پست هات يه جورايي طرفداري از ايرانسل هستش. من خودم واسه Huawei كار ميكنم كه پيمانكار ايرانسله اگه بدوني اما اينقدر طرفداري ازش نمي كنم مثل شما. الان يه اپراتور مثل اتصالات تو دوبي با يه سيم كارت 7 توماني gprs ميده كه هميشه بين 50-60 كيلو بايت در ثانيه سرعتش هست و بعضاً تا 200 هم ميره اما ما بايد به زعم شما به خاطر اين اينترنت زغالي آشغال از ايرانسل سپاسگذار باشيم. ضمناً به بعضي از دوستان هم بگم من از طريق دوستام تو شستا از حال و احوال رايتل خبر دارم. خدمات اونا هم وقتي ارائه بشه اينقدر گرون هست كه gprs بازها سراغش نرن پس زياد به رايتل هم دل خوش نكنيد.
omid.pari
25-12-2011, 17:06
تنها سرویس ایرانسل که به درد میخوره همون جی پی آر اس شه
بقیه چیزاش که به درد نمیخوره
آورده تو جشنواره زمستانه امکان فرستادن شارژ و اضافه کرده اونم مثلا شاهکار کرده اومده اوله صفحه با خط بولد گذاشته که مثلا امکان خیلی بزرگیه!!!
بابا رایتل هر چقدر گرون باشه دیگه نمیاد 2 گیگ اینترنتو 10 هزار تومن بده و پول زور بگیره
در ضمن اینطور که شماها میگید رایتل گرونه و فلان بهمان اونوقت که دیگه از همون اولش نمیتونه واسه خودش کاربر جمع کنه که چه بماند به بعدش که مثلا مثل ایرانسل بشه.
Farhad 8904
25-12-2011, 19:29
آقا فرهاد تورو جون هركي دوسش داري تو با ايرانسل چه نسبتي داري كه اينقدر سنگش رو به سينه ميزني؟ تمام پست هات يه جورايي طرفداري از ايرانسل هستش. من خودم واسه Huawei كار ميكنم كه پيمانكار ايرانسله اگه بدوني اما اينقدر طرفداري ازش نمي كنم مثل شما. الان يه اپراتور مثل اتصالات تو دوبي با يه سيم كارت 7 توماني gprs ميده كه هميشه بين 50-60 كيلو بايت در ثانيه سرعتش هست و بعضاً تا 200 هم ميره اما ما بايد به زعم شما به خاطر اين اينترنت زغالي آشغال از ايرانسل سپاسگذار باشيم. ضمناً به بعضي از دوستان هم بگم من از طريق دوستام تو شستا از حال و احوال رايتل خبر دارم. خدمات اونا هم وقتي ارائه بشه اينقدر گرون هست كه gprs بازها سراغش نرن پس زياد به رايتل هم دل خوش نكنيد.
دوست عزیز من هیچ نسبتی با ایرانسل ندارم طرفداری هم نمیکنم فقط و فقط نظر خودم و حرف حق رو میگم!! هرکس مختاره ار همراه اول ایرانسل و یا رایتل استفاده کنه!!! تا به الآن باید از بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کرد.
خوب خدمات ایرانسل آشغاله؟؟؟؟ فعلا کدوم اپراتور رو میشناسی که همچین خدماتی بده؟؟؟ شما داری ایران رو با امارات مقایسه میکنی؟؟ گذشته از اینترنت موبایل توی ایران چه شرکت دیگه ای رو میشناسی که قیمت هاش ارزن باشه؟ یا سرویس خوبی بده؟؟ وقتی توی یه کشور قانون محدودیت سرعت بیشتر از 128 وجود داره چه توقعی از اپراتور ها باید داشت؟؟؟ اپراتور ها میخوان افزایش سرعت داشته باشن که میشه همون نسل سوم ولی یه دست های پشت پرده هست که نمیذاره پیشرفت کنند نه فقط اپراتور ها تمام شرکت های ISP
من اینجا سنگ ایرانسل رو به سینه نمیزنم فقط میگم اینجا ایرانه ایرانه!!! نباید با کشور های دیگه مقایسه کرد یعنی اصلا نمیشه مقایسه کرد!!
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
تنها سرویس ایرانسل که به درد میخوره همون جی پی آر اس شه
بقیه چیزاش که به درد نمیخوره
آورده تو جشنواره زمستانه امکان فرستادن شارژ و اضافه کرده اونم مثلا شاهکار کرده اومده اوله صفحه با خط بولد گذاشته که مثلا امکان خیلی بزرگیه!!!
بابا رایتل هر چقدر گرون باشه دیگه نمیاد 2 گیگ اینترنتو 10 هزار تومن بده و پول زور بگیره
در ضمن اینطور که شماها میگید رایتل گرونه و فلان بهمان اونوقت که دیگه از همون اولش نمیتونه واسه خودش کاربر جمع کنه که چه بماند به بعدش که مثلا مثل ایرانسل بشه.
دوست عزیز من نگفتم رایتل گرونه!!!! چون اصلا هنوز هیچی مشخص نیست از تعرفه هاش! به احتمال زیاد اگر رایتل طرح تشویقی اینترنت ارائه کنه که قیمتش از قیمت اپراتور های فعلی کمتر باشه 100% ( ایرانسل و همراه اول) قیمت های خودشون رو برای حفظ مشتری کم میکنند!
در کل اگر حرفی در پست های بالا زدم که باعث ناراحتی دوستان شده معذرت میخوام!!!
امین1356
25-12-2011, 21:25
دوست عزیز به نظر من ایرانسل خیلی خوب داره کار میکنه و از این نکته غافل نباش که تا قبل از اینکه ایرانسل سرویس نامحدود GPRS رو ماهی 10,000 تومن نکرد هیچ کس بخاطر قیمت فضایی اون از GPRS استفاده نمی کرد و همراه اول رو وادار کرد که قیمتهای فضایشو تعدیل کنه (هر چند که GPRS همراه اول در کل تعطیله و حتی ارزش ماهی 1000 تومن هم نداره). به نظر من چون اساس استفاده از GPRS بر روی گوشی موبایل هست حتی 2GB هم خیلی زیاده ولی بعضیا از GPRS انتظار ADSL دارن! من به شخصه چون از GPRS فقط رو iPhone استفاده میکنم (برای مواقعی که بیرون هستم) 2GB خیلی زیاده برام و از ماه آینده طرح x 3 کم مصرف رو اکتیو خواهم کرد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r2%2F%3Fid%3D671)
رایتل که تکلیفش معلومه و مصداق این ضرب المثله: سالی که نکوست از بهارش پیداست!
ایرانسل در حال حاضر کلیه تجهیزاتش 3G رو ساپورت میکنه و حتی تیزر تلویزیونیش هم ساخته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3Dyl8FRPWU9lk)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3DAHdCjJWJNpE)
در خصوص دوبی بنده تجربه 3G رو با شرکت DU داشتم و قیمتشون فضاییه. در بهترین حالت ماهیانه 80 هزار تومن برای 2GB! (اتصالات از DU هم گرونتره):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] obile%2Fspecialoffers%2Fmore-data-wow)
با تشکر
Eblis 2011
25-12-2011, 21:47
این همه دارن سر ما کلاه میذارن و آدم هایی امثال شماها میاین اینجا از ایرانسل و همراه اول و رایتل تعریف و تمجید میکنید
همین شماها هستید که با زدن این حرفا اپراتورها را خوشحال میکنید که آره این مردم ایران اسکلن هرچی بهشون بدین میخرن
واقعا خ ا ک ت و س ر .. .
fanoostalaei
25-12-2011, 22:08
Farhad 8904
25-12-2011, 22:20
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
اینم چند تا تست پینگ با ایرانسل من
نظرتون چیه؟؟؟
وقتی BTS توی خونتون باشه باید هم ping خوب باشه!!!! :31:
این همه دارن سر ما کلاه میذارن و آدم هایی امثال شماها میاین اینجا از ایرانسل و همراه اول و رایتل تعریف و تمجید میکنید
همین شماها هستید که با زدن این حرفا اپراتورها را خوشحال میکنید که آره این مردم ایران اسکلن هرچی بهشون بدین میخرن
واقعا خ ا ک ت و س ر .. .
عزیز دلم چرا شما همه رو مثل خودتون میدونید؟!!
ezdan1990
26-12-2011, 12:07
ادج ایرانسل تو خونه ما بین 29-32 دانلود میکنه اما همراه اول لود هم نمیکنه چه برسه دانلود
اما واقعا نسبت به کشورهای دیگه خیلی عقبیم این رایتل بیاد ببینیم اون چند میگیره
shaghaiegh2000
26-12-2011, 18:52
آقا صلوات بفرستید:31:
Eblis 2011
26-12-2011, 18:58
عزیز دلم چرا شما همه رو مثل خودتون میدونید؟!!
نمیخوام باهات بحث کنم اگه کمی باهوش بودی این حرفو نمیزدی
برو با ایرانسلت حال کن
تمام .
omid.pari
26-12-2011, 19:09
نمیخوام باهات بحث کنم اگه کمی باهوش بودی این حرفو نمیزدی
برو با ایرانسلت حال کن
تمام .
ایشون فکر کنم بیشتر با همراه اول حال میکنن :8:
تمام :31:
:10:
electronic0nt
26-12-2011, 21:59
سلام
بچه ها من الان با gprs ایرانسل اومدم
اما سرعت خیلی کمه
3-5 هست سرعت دانلود
البته نمی دونم شب هم همینطور هست یا نه
با نوکیا 7610 وصل شدم
سرعتش چرا کمه؟
Farhad 8904
26-12-2011, 22:21
سلام
بچه ها من الان با gprs ایرانسل اومدم
اما سرعت خیلی کمه
3-5 هست سرعت دانلود
البته نمی دونم شب هم همینطور هست یا نه
با نوکیا 7610 وصل شدم
سرعتش چرا کمه؟
دوست عزیز نوکبا 7610 شما EDGE ساپورت نمیکنه به همین دلیل سرعت شما کمه!!!
Eblis 2011
26-12-2011, 23:05
ایشون فکر کنم بیشتر با همراه اول حال میکنن :8:
تمام :31:
:10:
نه عزیزم من با هیچ کدوم حال نمیکنم . . . همشون آشغاله
electronic0nt
27-12-2011, 06:21
دوست عزیز نوکبا 7610 شما EDGE ساپورت نمیکنه بههمین دلیل سرعت شما کمه!!!
یعنی هیچ کار نمیشه کر د؟
Farhad 8904
27-12-2011, 09:57
یعنی هیچ کار نمیشه کر د؟
نه باید از یک گوشی دیگه استفاده کنی!!!
electronic0nt
27-12-2011, 20:53
خیلی بد شد !
معمولا با 7 دان می کنم !
javaheri24
27-12-2011, 21:58
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
چند روزیه با اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کردم(تقریبا 5 روز)
از مودم های سیمکارت خور استفاده می کنم و ویندوز 7
اما این چند روز کانکت میشه ولی هیچ صفحه ای لود نمیشه.
بسته 1 ماهه فعال کردم و از لحاظ حجمی و زمانی مشکلی نداره.
و این ارور را نشون میده
the DNS server is not responding
دلیلش و چاره کار چی میتونه باشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
fanoostalaei
29-12-2011, 10:32
اینم پینگ امروز صبح ساعت 11
سلام دوستان
با توجه به قیمت نسبتا بالای مودم های جی اس ام
ارزون ترین گوشی با قابلیت EDGE و کارایی مطلوب به نظر شما چیه ؟
من از نوكيا 2700 كلاسيك استفاده ميكنم
edge واقعاً خوبي داره و گوشي خوبي هستش با بلوتوث هم به كامپيوتر كانكت ميكنم
من از نوكيا 2700 كلاسيك استفاده ميكنم
edge واقعاً خوبي داره و گوشي خوبي هستش با بلوتوث هم به كامپيوتر كانكت ميكنم
خوبه ولی مشکلش اینه که قیمتش دو برابر جی اس ام مودمه :31:
نوكيا 2700 كلاسيك چيزي حدود 80 تومنه. يعني مودمهاي edge چهل هزار تومنه؟ شما هم دنبال گوشي زير 40 تومن هستيد؟
اگه اين مودم ها 40 تومنه ديگه شك نكن و برو بخر
amir_dre
03-01-2012, 08:26
من با برنامه fiield test .واسه سیمبین دکلی که سیگنال دیتاش بهتره رو انتخاب میکنم اینطوری خیلی خوب اصلا نوسان سرعت ندارم
اگه نوکیا دارین بریزین و حالشو ببرین . البته بعضی جاها ذاتا ایرانسل کنده و کاریش نمیشه کرد .
صبح ها سرعت 30 و بعد از ظهر ها کمتره ولی دیگه زیر 10 نمیاد
archipay
03-01-2012, 11:48
دوستان gprs شما هم قطع شده؟ گندشون بزنن با اين اينترنت مزخرف :grrr:
Farhad 8904
03-01-2012, 12:00
دوستان gprs شما هم قطع شده؟ گندشون بزنن با اين اينترنت مزخرف :grrr:
GPRS وصله!! شما کدوم شهر هستی؟؟؟ احتمالا منطقه شما مشکل داره و کلی نیست!! با 700 تماس بگیر آدرس دقیق بهش بده تا رسیدگی کنند!!
archipay
03-01-2012, 13:24
GPRS وصله!! شما کدوم شهر هستی؟؟؟ احتمالا منطقه شما مشکل داره و کلی نیست!! با 700 تماس بگیر آدرس دقیق بهش بده تا رسیدگی کنند!!
هم محل كارم (ميدان گلها - ميدان فاطمي) و هم خونه ( پونك) قطع هستش. تهران البته. 700 هم مي گه مشكل نداريم. جون من اگه آشنا داري سفارش مارو بكن :31:
ويرايش : سيم كارت رو از تبلت انداختم رو گوشي.تنظيمات هم با *140*3*6# گرفتم. DNS failed ميده. اين يعني چي؟
M E H R D A D.
05-01-2012, 20:04
ماله من هم قطع شد وامونده , دیشب ساعت 3 صبح قطع شد تا الان هم وصل نشده:grrr:
M E H R D A D.
05-01-2012, 22:33
کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه ؟
matr!x_2008
05-01-2012, 22:54
برای من وصله ولی سرعت اومده پایین.دیشب 15 تا 20 بود سرعت. ولی الان 8 تا 10!:13:
M E H R D A D.
06-01-2012, 01:21
برای من وصله ولی سرعت اومده پایین.دیشب 15 تا 20 بود سرعت. ولی الان 8 تا 10![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جاهای دیگه هم که گشتم خیلی ها این مشکل رو عینآ دارن تو شهرهای مختلف , افت سرعتشم فکرکنم بخاطر برفا باشه !:5:
از بس ادمهای بیبخاری هستید هر بازی که خواستن سرمون درمیارن .
Farhad 8904
06-01-2012, 10:46
تو جاهای دیگه هم که گشتم خیلی ها این مشکل رو عینآ دارن تو شهرهای مختلف , افت سرعتشم فکرکنم بخاطر برفا باشه !:5:
از بس ادمهای بیبخاری هستید هر بازی که خواستن سرمون درمیارن .
مشکل در اکثر مناطق سراسری هست. در این هفته ارتقای شبکه در دست اقدام بود ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که از فردا به احتمال زیاد برطرف میشه!!
fanoostalaei
06-01-2012, 12:24
من که نه از نظر سرعت و نه از نظر پینگ مشکلی نداشتم
پینگ با گوگل 300 به بالا بود و سرعت هم حداکثر ساپورت گوشیم_30)
Electronic-Arts
06-01-2012, 13:34
منم از دیروز آرم E که مخفف EDGE هست از رو گوشیم رفته و اصلا به اینترنت وصل نمیشه
TimeWarp
06-01-2012, 14:46
کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه ؟
منم از دیروز آرم E که مخفف EDGE هست از رو گوشیم رفته و اصلا به اینترنت وصل نمیشه
همچین بلایی که هنوز بر سر ما نیومده . سرعتم همونی هست که قبلا بود (البته منظورم سرعت در 6 ماهه دوم امسال هست .) تو روز از 8 یا 10 کیلوبایت بالاتر نمیره ولی ساعت 3 تا 6 صبح تا 30 کیلوبایت هم میرسه .:21:
لطفا محل سکونت خودتون هم بگید . بنده شهرستان رشت زندگی می کنم .
Farhad 8904
06-01-2012, 15:36
همچین بلایی که هنوز بر سر ما نیومده . سرعتم همونی هست که قبلا بود (البته منظورم سرعت در 6 ماهه دوم امسال هست .) تو روز از 8 یا 10 کیلوبایت بالاتر نمیره ولی ساعت 3 تا 6 صبح تا 30 کیلوبایت هم میرسه .:21:
لطفا محل سکونت خودتون هم بگید . بنده شهرستان رشت زندگی می کنم .
مشکل بصورت سراسری در اکثر شهر های ایران وجود داره!! تا کنون خبری در این مورد از سوی ایراتسل اعلام نشده!
shaghaiegh2000
07-01-2012, 22:16
مشکل بصورت سراسری در اکثر شهر های ایران وجود داره!! تا کنون خبری در این مورد از سوی ایراتسل اعلام نشده!
در اهواز که قطع نیست ولی سرعت کمی کاهش پیدا کرده و دانلود هم اکثر اوقات نمیشه کرد. احتمالا کم کم باید با اینترنت خداحافظی کنیم آخه قراره اینترنت ملی راه بیفته.
Vahidking.75
07-01-2012, 23:57
خدا وکیلی سرعتم تو روز در مودم همراه اول ( با سیم ایرانسل :دی ) به 20kbs به زور می رسه الان ساعت نزدیک 12 هستش و سرعتم : 2.0 kbs هستش که از دیال آپ هم که 50kbs هست کمتره ، اُق
اینجا سرعتش عالی هستش 25 تا 29
mahsmahs
10-01-2012, 16:48
مشکل در اکثر مناطق سراسری هست. در این هفته ارتقای شبکه در دست اقدام بود ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که از فردا به احتمال زیاد برطرف میشه!!
آخه تبلیغات چی ایرانسل! اگر شما از چیزی خبر داشتی که یکبار قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد میومدی و مطرح می کردی! فقط موظفت کردن هر وقت اینجا مردم از کیفیت پایین ایرانسل به ستوه میان بیای و با بهانه ها واهی روش ماله بکشی! از کجا می دونی از فردا بر طرف می شه؟
Farhad 8904
10-01-2012, 19:05
آخه تبلیغات چی ایرانسل! اگر شما از چیزی خبر داشتی که یکبار قبل از اینکه مشکلی پیش بیاد میومدی و مطرح می کردی! فقط موظفت کردن هر وقط اینجا مردم از کیفیت پایین ایرانسل به ستوه میان بیای و با بهانه ها واهی روش ماله بکشی! از کجا می دونی از فردا بر طرف می شه؟
این صحبت هایی که من کردم همش صحبت های اپراتور ایرانسل بود از خودم چیزی نگفتم!!
دوستان میشه یک مودم سیم کارت خوب با قیمت پایین معرفی کنید .
matr!x_2008
12-01-2012, 19:57
دوستان میشه یک مودم سیم کارت خوب با قیمت پایین معرفی کنید .
دوست عزیز میتونید مودمی که خود p30world تبلیغ میکنه بخری. اینم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت 70 هزار تومان
archipay
28-01-2012, 09:57
دوستان دوباره طرح ها رو قطع كردن؟ الان كه تازه وسط زمستونه؟ خدا بگم .... ولشون كن بابا حال ندارن :31:
پي نوشت : الان درست شد :27:
hoomi_gta
28-01-2012, 15:07
من که از وقتی ADSL با سرعت 512 گرفتم دیگه از سرعت پایین EDGE راحت شدم!! خدایی اگه میتونید بیخیال اینترنت سیمکارت بشین و ADSL بگیرین!! اونم با دانلود نا محدود در شب که بتونید هرچقدر میخواید دانلود کنید!! من تقریبا همون پول و دارم برای 512 میدم که برای ماهیانه ایرانسل میدادم!! ماهی تقریبا برام 12 تومن میفته ولی با دانلود شبانه نا محدود البته 6 ماه 8 گیگ حجم که با اینکه کمه ولی میشه یکاریش کرد! :دی
Farhad 8904
28-01-2012, 15:41
من که از وقتی ADSL با سرعت 512 گرفتم دیگه از سرعت پایین EDGE راحت شدم!! خدایی اگه میتونید بیخیال اینترنت سیمکارت بشین و ADSL بگیرین!! اونم با دانلود نا محدود در شب که بتونید هرچقدر میخواید دانلود کنید!! من تقریبا همون پول و دارم برای 512 میدم که برای ماهیانه ایرانسل میدادم!! ماهی تقریبا برام 12 تومن میفته ولی با دانلود شبانه نا محدود البته 6 ماه 8 گیگ حجم که با اینکه کمه ولی میشه یکاریش کرد! :دی
شما از EDGE انتظار دارید در حد ADSL استفاده کنید؟؟؟ خوب این معلومه EDGE پاسخگوی نیاز شما نیست. EDGE واسه دانلود با حجم های بالا نیست.
hoomi_gta
28-01-2012, 16:06
بحث من اینکه edge و دارن گرون میدن با حجم های پایین دانلود!! با همین قیمتا میشه سرویس خوب adsl گرفت
شما از EDGE انتظار دارید در حد ADSL استفاده کنید؟؟؟ خوب این معلومه EDGE پاسخگوی نیاز شما نیست. EDGE واسه دانلود با حجم های بالا نیست.
تا حالا با خودتون فكر كرديد چرا edge براي استفاده از اينترنت نامحدود نيست؟
وقتي همه بستر لازم فراهمه و از طرفي در دنيا درسته ديگه از edge استفاده نميكنند و از 3g , 4g استفاده ميكنند كه اون هم مشابه edge هستش چرا حالا ما از اين محدوديتهاي كه براي ما گذاشتند نه تنها احساس ناراحتي نميكنيم - بلكه از اين كار هم با دليل آوردن دفاع ميكنيم!
Farhad 8904
29-01-2012, 13:42
تا حالا با خودتون فكر كرديد چرا edge براي استفاده از اينترنت نامحدود نيست؟
وقتي همه بستر لازم فراهمه و از طرفي در دنيا درسته ديگه از edge استفاده نميكنند و از 3g , 4g استفاده ميكنند كه اون هم مشابه edge هستش چرا حالا ما از اين محدوديتهاي كه براي ما گذاشتند نه تنها احساس ناراحتي نميكنيم - بلكه از اين كار هم با دليل آوردن دفاع ميكنيم!
حرف شما درسته!
حالا به نظر شما این تقصیر اپراتور ها هست که نسل سوم رو ارائه نمیدن؟؟؟؟؟
همین اپراتور سوم الان داره نسل سوم با سرعت 128 ارائه میده که چیزی شبیه به طنز هست وقتی آقایون خودشون نمیخوان ما اینترنت با سرعت خوب داشته باشیم هیچ کاری از دست ما بر نمیاد!!! من دفاع نمیکنم ولی فکر کنم هیچ جای دنیا این استفاده ای که ما از EDGE میکنیم رو اونها انجام نمیدن!!!!
مشکل از جای دیگه هست که هممون خوب میدونیم چرا وضع اینترنت اینطوریه!!! 128 رو جای 3G به مردم قالب میکنن! هیچ پیشرفتی هم حاصل نمیشه از اول سرعت واسه کاربران خانگی 128 بوده حالا اگه 4G هم بیاد باز هم همون 128 هست!!
hamed m2m
30-01-2012, 15:29
سلام
پس اين مودم هاي usbبدرد نميخوره؟!!:41:
سلام
پس اين مودم هاي usbبدرد نميخوره؟!!:41:
چطور به اين نتيجه رسيدي؟:18:
meshkiposh2200
03-02-2012, 18:26
دوستان من با dlc بودن خطم کسی بهم adsl نمیده.مجبورم از همین اج ایرانسل (بسته ی ماهانه) استفاده کنم.فقط یه مشکلی دارم اینکه با گوشی سرعت دانلود و وب گردی تقریبا خوبه ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم سرعت وب گردیم افتضاح میشه طوری که اصلا هیچ سایتی را باز نمیکنه ولی دانلود خوبه کسی میتونه مشکل چیه
Masoud-Susa
03-02-2012, 18:28
دوستان من با dlc بودن خطم کسی بهم adsl نمیده.مجبورم از همین اج ایرانسل (بسته ی ماهانه) استفاده کنم.فقط یه مشکلی دارم اینکه با گوشی سرعت دانلود و وب گردی تقریبا خوبه ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم سرعت وب گردیم افتضاح میشه طوری که اصلا هیچ سایتی را باز نمیکنه ولی دانلود خوبه کسی میتونه مشکل چیه
از کــروم استفاده کن....
یـا DNS ها رو عوض کن ..درس میشه...
البته همینجوریش هم پینگ بالایی داره و واسه وبگردی جالب نیست...اما اون کارها رو انجام بدی تاثیر داره و بهتر میشه...:46:
meshkiposh2200
04-02-2012, 00:50
از کــروم استفاده کن....
یـا DNS ها رو عوض کن ..درس میشه...
البته همینجوریش هم پینگ بالایی داره و واسه وبگردی جالب نیست...اما اون کارها رو انجام بدی تاثیر داره و بهتر میشه...:46:
ممنونم از جوابتون.فقط میشه بگید DNS را کجا و چطوری عوض کنم؟
arashlolos
04-02-2012, 09:00
همونطوري كه دوستم گفتن مشكل از dns شما هستش.
اينم لينكش
خوب مطالعه كنيد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان خواستم بدونم سرعت كنوني ايرانسل چقدره؟به 30 ميرسه؟ثابت؟
و اينكه سرويس يك روزش باز هم تا سه روز زمان داره براي استفاده يا يك روزه تموم ميشه؟
اگه يك روزه تموم ميشه 24 ساعت هستش يا مثلا هروقت فعال كني سر ساعت 24 تموم ميشه؟
راستي adsl دارم سرعتشم چه روز و چه شب(كه رايگانه) 273 كيلوبايت هستش.و شبي 5 گيگ دانلود ميكنم.
اما نميخوام 20 تومن بدم واسه اين سرويس!ايرانسل بهتره.استفاده اي ندارم فعلا
Farhad 8904
04-02-2012, 10:54
همونطوري كه دوستم گفتن مشكل از dns شما هستش.
اينم لينكش
خوب مطالعه كنيد
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان خواستم بدونم سرعت كنوني ايرانسل چقدره؟به 30 ميرسه؟ثابت؟
و اينكه سرويس يك روزش باز هم تا سه روز زمان داره براي استفاده يا يك روزه تموم ميشه؟
اگه يك روزه تموم ميشه 24 ساعت هستش يا مثلا هروقت فعال كني سر ساعت 24 تموم ميشه؟
راستي adsl دارم سرعتشم چه روز و چه شب(كه رايگانه) 273 كيلوبايت هستش.و شبي 5 گيگ دانلود ميكنم.
اما نميخوام 20 تومن بدم واسه اين سرويس!ايرانسل بهتره.استفاده اي ندارم فعلا
سرعت هر منطقه با هم فرق میکنه!! بستگی به تعداد کاربر و پهنای باند هر منطقه داره شما قبل از استفاده یه تست بزن اگه خوب بود فعال کن!!!
قبلا بسته های 1 روزه تا 3 روز فعال بودن ولی جدیدا که من بسته فعال کردم اینطوری نیست!!
مثلا شما در ساعت 10:45 امروز صبح بسته1 روزه رو فعال میکنید قاعدتا این بسته باید تا 10:45 صبح روز بعد فعال باشه که اینطور نیست بسته ها رو هر ساعت فعال کنی تا ساعت 24 روز بعد اعتبار داره یعنی تا پایان روز!! اگه دقت کرده باشید در باقیمانده اعتبار مینویسه مثلا این بسته تا تاریخ 16 بهمن اعتبار دارد!!! تا وقتی که 16 بهمن تموم نشه بسته فعاله یعنی تا پایان روز!!
Farhad 8904
04-02-2012, 13:49
سرعت ایرانسل در منطقه ما
fanoostalaei
06-02-2012, 23:10
بسته های جدید ایرانسل:
Farhad 8904
06-02-2012, 23:57
بسته های جدید ایرانسل:
البته فقط در بازه زمانی 12 تا 22 بهمن!!!
اینترنت ایرانسل خیلی افت کرده !
omid.pari
07-02-2012, 20:32
پس بجنبید تا تموم نشده.
ستاد تبلیغاتی ایرانسل
TimeWarp
07-02-2012, 23:28
یه توضیح بدین لطفا . یعنی الان من 20 تومن ( تو همین دو روز باقی مونده ) شارژ کنم واقعا تا یه ماه 4.5 گیگ دارم یا سر کاریه و دو روز دیگه هر چقدر حجم مونده میکشن بالا ؟ یا عین 24 ساعتش خالی بندیه ؟:13:
کد خاصی داره ؟ :20:
سرعت این بسته ها چطوره ؟ عین همین عادیاست یا صفحه رو باز نمیکنه ؟:27:
Farhad 8904
07-02-2012, 23:41
یه توضیح بدین لطفا . یعنی الان من 20 تومن ( تو همین دو روز باقی مونده ) شارژ کنم واقعا تا یه ماه 4.5 گیگ دارم یا سر کاریه و دو روز دیگه هر چقدر حجم مونده میکشن بالا ؟ یا عین 24 ساعتش خالی بندیه ؟:13:
کد خاصی داره ؟ :20:
سرعت این بسته ها چطوره ؟ عین همین عادیاست یا صفحه رو باز نمیکنه ؟:27:
بله دوست عزیز تا 22 بهمن فرصت برای فعال سازی دارید اگه 22 بهمن مثلا 20 تون دادید طرح واسه شما تا یکماه فعال خواهد بود!!
سرعت هیچ ربطی به بسته و طرح تشویقی نداره!! سرعت همونی هست که تا حالا داشتید!! البته الآن تا حدودی سرعت بهتر شده!!
روش فعال سازی به این صورت هست که شما برای فعال کردن هر بسته با توجه به قیمت اون کارت شارژ تهیه میکنید!
برای مثال برای طرح 4.5 گیگ شما یک کارت شارژ 20000 تومنی میخری کدش رو به این صورت وارد میکنی:
#رمز شارژ*145*
amir_dre
08-02-2012, 00:06
الان 1 هفتس سرعت ایرانسل افتضاح شده برا من !!! کرج !!!
سرعت دانلود تو بهترین حالت 14 شب و روز هم نداره وبگردی هم ولیش کن به درد یاهو مسنجر میخوره فقط
به خدا خطم از این خصوصی هاس ای دی اس ال نمیدن وگرنه ...
TimeWarp
10-02-2012, 07:20
بله دوست عزیز تا 22 بهمن فرصت برای فعال سازی دارید اگه 22 بهمن مثلا 20 تون دادید طرح واسه شما تا یکماه فعال خواهد بود!!
سرعت هیچ ربطی به بسته و طرح تشویقی نداره!! سرعت همونی هست که تا حالا داشتید!! البته الآن تا حدودی سرعت بهتر شده!!
روش فعال سازی به این صورت هست که شما برای فعال کردن هر بسته با توجه به قیمت اون کارت شارژ تهیه میکنید!
برای مثال برای طرح 4.5 گیگ شما یک کارت شارژ 20000 تومنی میخری کدش رو به این صورت وارد میکنی:
#رمز شارژ*145*
اس ام اسی که دیروز از طرف ایرانسل در این زمینه برام اومده بود ، توش در مورد شارژ 20 هزار تومن و 4/5 گیگ نیومده بود.آیا ورداشتن یا اومنم هست ؟
راستی شما دوستان که از gprs ایرانسل استفاده می کنید ، این مشکلو دارید . دو سه روزی هست که نمیتونم یاهو میل و هات میل رو باز کنم .در باز کردن دیگر سایت ها مشکلی ندارم .:2:
Farhad 8904
10-02-2012, 10:39
اس ام اسی که دیروز از طرف ایرانسل در این زمینه برام اومده بود ، توش در مورد شارژ 20 هزار تومن و 4/5 گیگ نیومده بود.آیا ورداشتن یا اومنم هست ؟
نه فعلا تا 22 بهمن هست!!
Fate2646
10-02-2012, 22:36
نه فعلا تا 22 بهمن هست!!
کداشم میشه بذارین تو سایت ایرانسل سر زدم اما پیدا نکردم
Farhad 8904
10-02-2012, 23:00
کداشم میشه بذارین تو سایت ایرانسل سر زدم اما پیدا نکردم
#رمز شارژ*145*
به نسبت هزینه بسته مورد نظر کارت شارژ تهیه کنید و بعد با استفاده از این کد بسته برای شما فعال میشه!!
TimeWarp
11-02-2012, 00:40
4.5 گیگ خالی بندی بیش نبود. مال من دقیقا با 20 تومن شد 4 گیگ و 195 مگابایت .:2:
mohammadi_4u
11-02-2012, 08:55
4.5 گیگ خالی بندی بیش نبود. مال من دقیقا با 20 تومن شد 4 گیگ و 195 مگابایت .:2:
دقیقا:41:
دوستان چرا هر شرکتی هرکاری دوست داره میکنه و هیچکس پاسخ نمیده ؟؟
این کلاهبارداری هست خب
یه بنده خداهایی که تو 20:30 نشون داد طلا تقلبی فروختن به صورت تلفنی خب چی بودن؟{کلاهبردار}
این با اون چه فرق داره دوستان:41:
ramin5749
12-02-2012, 00:27
سلام دوستان من یه edge modem philips خریدم تو تنظیمات اپراتور اصلا اسم ایرانسل نیست یا جایی نداره که برم مثلآ home page یا چیزای دیگه رو پر کنم یوزرنیم و پسورد نمیدونم چی وارد کنم(هرچی میدم فرقی نمیکنه) کسی این مودم رو نداشته؟که راهنماییم کنه چه جوری تنظیمش کنم؟
ممنون
ramin5749
12-02-2012, 21:20
لطفآ یکی جواب بده خیلی واجبه
مرسی
arashlolos
14-02-2012, 01:32
اگه ايرانسل قصدش خالي كردن جيب ملت با حقه و كلك باشه
ان شاالله هركدوم از مسئولاش كه اين هدفو داره خدا هرچي بدبختيه رو سرش بياره....
آخه من كه كلكشو نميخوردم نميدونم چطور شد كه طرح 20000 تومنيو فعال كردم اونم چي فقط ماهي 4.5 گيگ!!!!!!!!!
درحالي كه با adsl خودم شبي 5.5 گيگ دانلود دارم.سرعتم دائم 273 كيلوبايت هستش.چه شب و چه روز!!!!
بعد ايرانسل لعنيتي...............:19:
Farhad 8904
14-02-2012, 09:33
اگه ايرانسل قصدش خالي كردن جيب ملت با حقه و كلك باشه
ان شاالله هركدوم از مسئولاش كه اين هدفو داره خدا هرچي بدبختيه رو سرش بياره....
آخه من كه كلكشو نميخوردم نميدونم چطور شد كه طرح 20000 تومنيو فعال كردم اونم چي فقط ماهي 4.5 گيگ!!!!!!!!!
درحالي كه با adsl خودم شبي 5.5 گيگ دانلود دارم.سرعتم دائم 273 كيلوبايت هستش.چه شب و چه روز!!!!
بعد ايرانسل لعنيتي...............:19:
خوب دوست عزیز الان ایرانسل اینجا چه تقصیری داره؟؟؟
شما که ADSL داری چرا طرح فعال کردی؟؟:31:
arashlolos
14-02-2012, 11:01
خوب دوست عزیز الان ایرانسل اینجا چه تقصیری داره؟؟؟
شما که ADSL داری چرا طرح فعال کردی؟؟:31:
تقصيرش اينه كه تبليغاتي كه ميكنه گول ميزنه آدمو.حساب شدست.هدفشون فقط خالي كردن جيب ماهاست.
تو تبليغاتشون جملات و كلماتي مينويسن كه آدمو تحريك ميكنن براي استفاده از امكاناتشون!
من فك كردم واسه ايام دهه فجر ارزون كرده يا اينكه مث اون واايل كه اومده بود رايگان ميخواد بده.نگو كل 20 تومنمو زد به جيب!!! adsl دارم ولي هميشه كه خونه نيستم.
GHOST RECON
15-02-2012, 21:01
تقصيرش اينه كه تبليغاتي كه ميكنه گول ميزنه آدمو.حساب شدست.هدفشون فقط خالي كردن جيب ماهاست.
تو تبليغاتشون جملات و كلماتي مينويسن كه آدمو تحريك ميكنن براي استفاده از امكاناتشون!
من فك كردم واسه ايام دهه فجر ارزون كرده يا اينكه مث اون واايل كه اومده بود رايگان ميخواد بده.نگو كل 20 تومنمو زد به جيب!!! adsl دارم ولي هميشه كه خونه نيستم.
يعني چي ؟؟ خوب اگه ميخواست رايگان بده كه ديگه جلوي 4.5 گيگ نمينوشت قيمت 20000 هزار تومن مينوشت 20000 تومن شارژ كنيد 4.5 گيگ اينترنت هديه بگيريد كه اونم اگه فكر كني ميبيني غير منطقي غير اصولي و غير عقلي هست كه يه اپراتور موبايل بياد 4.5 گيگ اينترنت به كسي هديه بده
GHOST RECON
16-02-2012, 20:10
دوستان ايرانسل اين طرح هاي جديدي كه به مناسبت 22 بهمن واسه gprs گزاشته بود رو الان تو قسمت بسته هاي تشويقي gprs گزاشته يعني هنوز ميشه از اين طرح ها استفاده كرد يا نه ؟؟؟؟؟؟
FC.Barcelona
16-02-2012, 20:44
پینگ چند روزه چقدر افتضاحه :2:
arashlolos
17-02-2012, 15:42
يعني چي ؟؟ خوب اگه ميخواست رايگان بده كه ديگه جلوي 4.5 گيگ نمينوشت قيمت 20000 هزار تومن مينوشت 20000 تومن شارژ كنيد 4.5 گيگ اينترنت هديه بگيريد كه اونم اگه فكر كني ميبيني غير منطقي غير اصولي و غير عقلي هست كه يه اپراتور موبايل بياد 4.5 گيگ اينترنت به كسي هديه بده
حرفت كاملا درسته ولي يه اس تبليغي داد تو اون يجواريي ديگه نوشته شده بود....منم اون روزا حواسم پرت...يهو گرفتم طرحو...
شما يه تماس بگير به 700 ببين چقد تورو منتظر ميزاره واسه گفتن چيزايي كه ميدوني
arashlolos
17-02-2012, 15:49
دوستان ايرانسل اين طرح هاي جديدي كه به مناسبت 22 بهمن واسه gprs گزاشته بود رو الان تو قسمت بسته هاي تشويقي gprs گزاشته يعني هنوز ميشه از اين طرح ها استفاده كرد يا نه ؟؟؟؟؟؟
تا 29 اسفند فرصت داريد استفاده كنيد حتي طرح 20000 تومني رو.
چرا كه تو سايتش تو قسمت طرح زمستان از 1 دي تا 29 اسفند رو اين طرح هارو گذاشته.
جالبه كه اشتباها دوبار اين طرحو اونجا تو يه صفحه اورده!
اينم آدرسش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید</b>
Mr.Mazmamfi
18-02-2012, 01:28
سلام دوستان
آقا میانگین سرعت Edge ایرانسل تو تهران چنده ؟
شهر قم هم کسی آمار داره که سرعتش چجوریه ؟
دمتون گرم .
Farhad 8904
18-02-2012, 09:19
سلام دوستان
آقا میانگین سرعت Edge ایرانسل تو تهران چنده ؟
شهر قم هم کسی آمار داره که سرعتش چجوریه ؟
دمتون گرم .
سرعت هر منظقه و شهر فرق میکنه بستگی به تعداد استفاده کننده در هر منطقه داره!!!
سرعت ایرانسل خوبه و قابل قبول به نظر من!!
arashlolos
18-02-2012, 09:23
ايرانسل تو منطقه ما داغونه.حداكثر سرعتش 20 هستش و اكثرا زير 10 هستش و پينگم افتضاح.
با روزي بيش از 20 گيگ دانلود (نامحدود) چطوره؟:20:
استفاده از باگ يه isp!!!!!!!!:21:
فقط اينكه هاردم جا نداره:19:
FC.Barcelona
18-02-2012, 13:29
الان مشکل سرعت نیست مشکل پینگ هست
Mr.Mazmamfi
18-02-2012, 17:42
سرعت هر منظقه و شهر فرق میکنه بستگی به تعداد استفاده کننده در هر منطقه داره!!!
سرعت ایرانسل خوبه و قابل قبول به نظر من!!
ايرانسل تو منطقه ما داغونه.حداكثر سرعتش 20 هستش و اكثرا زير 10 هستش و پينگم افتضاح.
با روزي بيش از 20 گيگ دانلود (نامحدود) چطوره؟:20:
استفاده از باگ يه isp!!!!!!!!:21:
فقط اينكه هاردم جا نداره:19:
الان مشکل سرعت نیست مشکل پینگ هست
داداشای گلم دمتون گرم .
سرعتش تو مکالمه های صوتیه "یاهو مسنجر " و یا "اسکایپ " چجوریه ؟ (این برام خیلی مهمه ، بیشتر کاربردم همینه ، وگرنه بعید میدونم تو باز کردن سایت ها مشکلی داشته باشم )
اگه تصویری رو جواب بده که همین الان میرم میخرم :18:
تصويري؟! صوتي؟! اونم با ايرانسل
عمراً اگه جواب بده
arashlolos
19-02-2012, 20:18
داداشای گلم دمتون گرم .
سرعتش تو مکالمه های صوتیه "یاهو مسنجر " و یا "اسکایپ " چجوریه ؟ (این برام خیلی مهمه ، بیشتر کاربردم همینه ، وگرنه بعید میدونم تو باز کردن سایت ها مشکلی داشته باشم )
اگه تصویری رو جواب بده که همین الان میرم میخرم :18:
ياهو مسنجر رو اصلا بعيد ميدونم وارد بشه.من كه نميتونم.
مكالمه صوتي و تصويري رو با ايرنسل بيخيال شو. وايمكس بگير ارزونه.ماهي حدودا 17 تومن!
بعدش اينكه ايرانسل مگه چنده؟2000 تومن سيمكارتشه 1000 تومنم پول طرحشه.همين!
ضمن اينكه با پاگرفتن رايتل(اپراتور جديد) و همچنين گذشتن اون دوسال بعد از رايتل ايرانسل وارد 3g ميشه و اونوقت طعم واقعي اينترنت رو يخورده فقط شايد بچشيم!
TimeWarp
21-02-2012, 13:47
به علت همین قطع و وصل شدید دو تا تایپک عین هم شد که مجبورم یکی رو اصلاح کنم ، که همین جا از مدیران عزیز عذر می خوام .
:2:
TimeWarp
21-02-2012, 13:48
پارسال gprs ایرانسل خیلی خوب بود . نامحدود و سرعتم نسبتا عالی . اولین نزولش همون تبدیل نامحدود به 2 گیگ ماهانه بود . بعد عید یعنی امسال سرعت روزانش شد دیال آپ و فقط نصفه شب ( 3 تا 8 صبح ) میشه روش حساب کرد . فکر کنم در سال جدید با این پیشرفت هایی که امسال داشته :2: 2 گیگو بکنن 1 گیگ با قیمت 15 هزار تومن و روزا کلا قطع بشه و نصفه شب هم ، دیال آپ که از اینا بعید نیست .
:2:
IRAN_KING
21-02-2012, 20:14
یادش بخیر همش این تاپیک رو سر می زدم ما هم یک زمانی جی پی ار اسی بودیم !:31::2:
از اون موقع که شهرمون قطع شد و با وصل مجدد کلا سرعت خراب شد دیگه رفتم adsl گرفتم راحتتتتتتتتتت !
فقط می تونم بگم خدا بهتون صبر بده.
fanoostalaei
21-02-2012, 20:25
یادش بخیر همش این تاپیک رو سر می زدم ما هم یک زمانی جی پی ار اسی بودیم !:31::2:
از اون موقع که شهرمون قطع شد و با وصل مجدد کلا سرعت خراب شد دیگه رفتم adsl گرفتم راحتتتتتتتتتت !
فقط می تونم بگم خدا بهتون صبر بده.
دوست عزیز من خودم از بسته های نامحدود ایرانسل از اولین روزی که ارائه شد به مدت 6 ماه استفاده میکردم
که ماه اول خیلی دیسکانکتی داشت(در دقیقه چندین بار)
ولی از ماه دوم به بعد خیلی عالی بود سرعت همیشه بالای 32
دوست عزیز من خودم از بسته های نامحدود ایرانسل از اولین روزی که ارائه شد به مدت 6 ماه استفاده میکردم
که ماه اول خیلی دیسکانکتی داشت(در دقیقه چندین بار)
ولی از ماه دوم به بعد خیلی عالی بود سرعت همیشه بالای 32
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ.....
نه بابا!!
حالا چرا 32؟ مال من كه هميشه 33 كانكتم!
fanoostalaei
22-02-2012, 18:41
حالا چرا 32؟
یعنی چی؟؟
منظور؟
Milad4171
22-02-2012, 19:50
من ديگه از اين سرويس استفاده نميكنم چون پرت هاش پر شده و كلا استفاده از اين سرويس به صورت واقعي ديگه انجام نميشه. نميشه گفت بي جنبه گي كاربرهاست. ميشه گفت از راه ناچاري هست كه به اين سمت كشيده شدن.
80 درصد افراد اين سيستم رو روي كامپيوتر استفاده ميكنن. يه از طريق كابل و گوشي يا از طريق دستگاه هاي گيرنده USB GPRS .
در صورتي كه اين سيستم براي مبايل ساخته شده و بهترين سرعت ممكن با توجه به رزولوشن و فرمت گوشي بهترين حالت ممكن رو بهتون ميده همين سرويس.
اگر اين سرويس به همين روش ادامه پيدا كنه از اپراتور سوم هم نميشه خيلي انتظار داشت.
درضمن قيمت استفاده از اينترنت اپراتور سوم انقدر زياد هست كه شما نتونسن ماهي 5 گيگ دانلود كنين!!!
مطمعن باشين با اين شيوه استفاده در برنامه ي بعدي كه براي اپراتور سوم اجرايي ميشه استفاده از اينترنت گوشي فقط روي سرويس گوشي قابل استفاده است. چون شما حجم استفاده تون در گوشي به دليلي اينكه هر صفحه با توجه به كنترل كننده هاي شبكه در عكس ها و لينك ها هر صفحه رو با كمترين حجم ممكن باز ميكنه كه اين باعث ميشه هزينه ي كمتري واسه كاربر بيفته.
ولي وقتي يكي با اين سرويس بره فيس بوك و كلي عكس و كليپ نگاه كنه هم پهناي باند اين سرويس رو شلوغ ميكنه هم بيش از نيازش استفاده ميكنه .
اگر همه از هر سرويسي با كاركرد پيش فرضش استفاده كنن اين مشكلات پيش نمياد!
من باشم ميگم با ارزون شدن وايمكس بهتره برين دنبال وايكمس و از هر سرويسي رو با توجه به كاربري كه داره استفاده كنيد!
:46:
arashlolos
22-02-2012, 20:55
داداش اين سيستم انتقال ديتايي كه ايرانسل و همراه اول دارن حداكثر سرعتش همينه(32)
اما اپراتور سوم سيستم 3g كه داره ميتونه سرعت هاي بالا هم(از لحاظ فني) ارائه بده.الان بحث رقابت هستش.ايرانسل و همراه اولم به زودي وارد رقابت كه بشن اونوقت هم قيمتا ميتونه بياد پايين و هم سرعتا ميتونه بره بالا.
من با موبايل از ايرانسل استفاده ميكنم و سرعتش بسيار بالاست.درواقع ميشه گفت سرعت اپرا بالاست كه صفحات رو با حجم كم نمايش ميده.حتي جيميل در عرض چن ثانيه باز ميشه.
omid.pari
22-02-2012, 21:39
سلام دوستان
ما هم رفتیم adsl گرفتیم و از شر این جی پی آر اس خلااااااااااااص شدیم. این اواخر هم که هی قطع و وصل میشود و اعصاب خرد کن.
فقط میتونم بهتون بگم الکی دلتون رو خوش نکنید رقابت و فلاااااااااااااااااااان. (حالا اونایی که انتظار میکشن هی منتظر باشن)
اگه رقابتی هم باشه رقابت تو قیمتاس که اون رو هم بالا میبرن نه پایین.
amin2000
24-02-2012, 21:15
help me................
درخواست راهنمایی> مشکل با اینترنت GPRS ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان اساتید من میخوم برای تبلتم از سرویسهای ایرانسل استفاده کنم الان رفتم دیدم دو طرح داره یکی رو نوشته بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر یکی دیگه رو نوشته شارژ ویژه gprs
حالا کدومش رو بگیرم؟ برای سیم اعتباری میخوام!!!!
واقعا نوع فعال سازی تو سرعت فرق میکنه چون تو جداولش دیدم قیمت وحجماش فرق میکنه!!!
Farhad 8904
02-03-2012, 21:48
دوستان اساتید من میخوم برای تبلتم از سرویسهای ایرانسل استفاده کنم الان رفتم دیدم دو طرح داره یکی رو نوشته بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر یکی دیگه رو نوشته شارژ ویژه gprs
حالا کدومش رو بگیرم؟ برای سیم اعتباری میخوام!!!!
واقعا نوع فعال سازی تو سرعت فرق میکنه چون تو جداولش دیدم قیمت وحجماش فرق میکنه!!!
هیچ کدوم از طرح ها هیچ تفاوتی در سرعت ندارند!!!
تفاوت دو بسته در حجم استفاده از اون ها هست اگه به مقابسه بکنی مقدار مصرفی که میتونید در شارژ GPRS داشته باشی بیشتر از بسته های GPRS ایرانسل با سرعت ۲ برابر هست.
reza2pars
05-03-2012, 18:25
سلام
دوستان اگه 2 گیگ ماهانه رو توی یک ماه دانلود نکنم برای ماه بعد نگه میداره یا میپره؟ لطفا سریعتر جواب بدین چون دو روز بیشتر وقت ندارم
Farhad 8904
05-03-2012, 21:59
سلام
دوستان اگه 2 گیگ ماهانه رو توی یک ماه دانلود نکنم برای ماه بعد نگه میداره یا میپره؟ لطفا سریعتر جواب بدین چون دو روز بیشتر وقت ندارم
نه نگه نمیداره
اقا عجب سرعتی داره E ایرانسل . من ابادان هستم که تو محلمون و در خونه سرعت دانلود حدود 20 هست ولی در محل کارم که بیرون شهر هست دانلود بین 30 تا 60هست که عالیه من به شدت راضیم سر کار با تبلت 10.1 سامسونگ خیلی جواب میده حدود اینترنت 512 ADSL میشه !!!!
reza2pars
07-03-2012, 19:29
جریان فعال کردن اینترنت با *145 چیه؟
mr.dengo
07-03-2012, 20:26
اقا اين ايرانسل خيلي دزده
امروز برام اين مسيج رو داد
فعال كردم ديتا رو روي گوشيم كل شارژم پريد
Sent from Tapatalk
سلام
یه سوال داشتم
وقتی طرح یه ماه میزنیم , ساعات هم رایگان داریم؟ یا نه 2گیگ مورد نظر برای تمام ساعاته یه ماهه؟
Farhad 8904
10-03-2012, 20:18
جریان فعال کردن اینترنت با *145 چیه؟
کد 145 شارژ ویژه اینترنت هست که تنوع بیشتری داره و خط شما مستقیم برای اینرتنت شارژ میشه! یعنی شما نیاز نیست کارت شارژ خریداری شده رو اول شارژ کنی بعد در خواست بسته کنی ، با این روش حساب شما مستقیم شارژ میشه!
اقا اين ايرانسل خيلي دزده
امروز برام اين مسيج رو داد
فعال كردم ديتا رو روي گوشيم كل شارژم پريد
Sent from Tapatalk
با 700 تماس بگیر. (یک اشتباه کوچک که قابل حل هست رو لطفا دزدی قلمداد نکنید!)
سلام
یه سوال داشتم
وقتی طرح یه ماه میزنیم , ساعات هم رایگان داریم؟ یا نه 2گیگ مورد نظر برای تمام ساعاته یه ماهه؟
خیر ساعت رایگان نداره بسته مورد نطر بری تمام مدت فعال سازی بسته هست!
barsava2011
11-03-2012, 11:50
سلام
به تازگی اگه قبل ازینکه دوره تموم بشه دوباره بسته هارو فعال کنی هرچقدر از دوره قبلیت مونده باشه به دوره بعد انتقال داده میشه
موفق باشی
TimeWarp
11-03-2012, 21:07
خوب معلوم نشد برای سال آینده می خوان چه تعرفه هایی در نظر بگیرن؟ آیا احتمال داره نامحدودش کنن ؟ ولی من که چشمم آب نمی خوره . بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.:2:
GHOST RECON
13-03-2012, 11:08
بچه ها يه اتفاقي واسه من رخ داده نميدونم بگم دزديه يا بگم حال دادنه
ديشب يه شارژ 2000 تومني گرفتم و با كد 145 حساب gprs ام رو فعال كردم حساب رو كه چك كردم 307200 بود كه ميشه 300 مگ
ولي سرعت دانلود بين 500بايت تا 8 كيلو بايت بود خيلي افتضاح بود من 54 مگ دانلود كردم ديشب ولي الان كه حسابمو چك كردم 305400 هست مگه ميشه ؟
شبانه رو رايگان كردن ؟
از سرعت دزديدن به حجم اضافه كردن ؟
Farhad 8904
13-03-2012, 11:57
بچه ها يه اتفاقي واسه من رخ داده نميدونم بگم دزديه يا بگم حال دادنه
ديشب يه شارژ 2000 تومني گرفتم و با كد 145 حساب gprs ام رو فعال كردم حساب رو كه چك كردم 307200 بود كه ميشه 300 مگ
ولي سرعت دانلود بين 500بايت تا 8 كيلو بايت بود خيلي افتضاح بود من 54 مگ دانلود كردم ديشب ولي الان كه حسابمو چك كردم 305400 هست مگه ميشه ؟
شبانه رو رايگان كردن ؟
از سرعت دزديدن به حجم اضافه كردن ؟
الان مثل اینکه اختلال در شبکه ایرانسل وجود داره من هم 50 مگابایت دارم ولی تا حالا 500 مگابایت رایگان دانلود کردم! شبانه رایگان نداره
TimeWarp
13-03-2012, 14:15
الان مثل اینکه اختلال در شبکه ایرانسل وجود داره من هم 50 مگابایت دارم ولی تا حالا 500 مگابایت رایگان دانلود کردم! شبانه رایگان نداره
خوب معلومه این اختلال عمدیه و اونم برای چیه . 3 شبه ( از شنبه ) از بس سرعت داغونه که هیچی نمیشه دانلود کرد.:2:
حتی 3 تا 7 صبح .:2:
آقا این تعرفه های سال جدید مشخص نشد که چطوریاست؟ همین شکلی می خوان ادامه بدن :19:یا نامحدود میشه:31:
Farhad 8904
13-03-2012, 14:23
خوب معلومه این اختلال عمدیه و اونم برای چیه . 3 شبه ( از شنبه ) از بس سرعت داغونه که هیچی نمیشه دانلود کرد.:2:
حتی 3 تا 7 صبح .:2:
آقا این تعرفه های سال جدید مشخص نشد که چطوریاست؟ همین شکلی می خوان ادامه بدن :19:یا نامحدود میشه:31:
نه فعلا تا 18 فروردین خبری از نا محدود نیست
amir_dre
14-03-2012, 23:36
سرعت ایرانسل کلا خیلی پایین اومده تو این هفته شب و روز هم نداره کلا کن شده همین صفحه رو هم 5 دقیقه گذاشتم تا باز بشه تو داس پینگ میگرم بد نیست ولی سند و ریسیو نمیده
نزدیکای کرج
Farhad 8904
15-03-2012, 00:11
سرعت ایرانسل کلا خیلی پایین اومده تو این هفته شب و روز هم نداره کلا کن شده همین صفحه رو هم 5 دقیقه گذاشتم تا باز بشه تو داس پینگ میگرم بد نیست ولی سند و ریسیو نمیده
نزدیکای کرج
اینجا خدارو شکر خوبه...!!!
fanoostalaei
15-03-2012, 02:10
خوب معلوم نشد برای سال آینده می خوان چه تعرفه هایی در نظر بگیرن؟ آیا احتمال داره نامحدودش کنن ؟ ولی من که چشمم آب نمی خوره . بدتر میشه ولی بهتر نمیشه.:2:
مشخصه این کار رو نمی کنند . توجیه اقتصادی نداره هزینه ای که بابت فرسودگی و ... BTS ها برای دادن اینترنت EDGE یا Gprs صرف میشه جور در نمیاد با این قیمت برای همینه کشورهای دیگه هم به صورت حجمی هست.
TimeWarp
16-03-2012, 14:25
مشخصه این کار رو نمی کنند . توجیه اقتصادی نداره هزینه ای که بابت فرسودگی و ... BTS ها برای دادن اینترنت EDGE یا Gprs صرف میشه جور در نمیاد با این قیمت برای همینه کشورهای دیگه هم به صورت حجمی هست.
اونجا (کشورهای دیگه) بیشتر نقاط سرویس اینترنت پرسرعت یا وایرلس دارن و یا نت م*ا*ه*و*ا*ر*ه* ای :2::19:و مجبور نیستن که برای دانلود و اتصال به نت ، در خونه ی خودشون از gprs استفاده کنند هرچند در این زندان ، ما از gprs استفاده می کنیم و الان تو کشورهای دیگه از 4G استفاده می کنند و 3G رو هم گذاشتن کنار و تو نمایشگاهی که تو اسپانیا بود ( چندی پیش ) سرعت دانلود با 4G اگه اشتباه نکنم 42 مگابایت بر ثانیه بود .:18:
GHOST RECON
16-03-2012, 18:26
آقا خدا بيامرزه پدر مادر اين ايرانسل و با اين اختلال شبكه ش
دمشون گرم ايشالله زنده بمونيم بازم از اين اختلالات ببينيم
همونطور كه ميدونيد 1 هفته هست شبكه خرابه و هرچي از gprs استفاده كني از حسابت كم نميشه ( حداقل برا من كه اينجوريه )
من 2000 تومن دادم يه 300 مگ 3 روزه فعال كردم اتا همين لحظه 1030 مگ كه ميشه 1 گيگ باهاش دانلود داشتم و حسابم هنوز همون 300 مگ هست فقط 5 مگ ازش كم شده
تازه از تاريخ انقضاي بسته هم 2 روز گذشته ولي هنوز فعاله
فقط بديش اينه كه سرعت كمه !!
غول چراغ جادو كه ميگن همين ايرانسله من به همه ي كار هايي كه ميخواستم تو كافي نت واسش 8 هزارتومن پول بدم با 2000 تومن رسيدم
ايرانسل دوستت دارم!!!!!!!!!!!!!!!
fanoostalaei
20-03-2012, 00:46
برای اطلاع دوستان عرض میکنم
پینگ ایرانسل با گوگل تو محله ما که تو سایت انچنان پوششی رو براش مشخص نکرده (پوشش متوسط به پایین)
پینگ با گوگل زیر 150 بود
با اکثر سرور ها تست کردم مثل این مکس نت بود
فقط یکم پینگ داخل زیاد بود
مثلا تو اسپید تست با تهران 45 بود
همونطور كه ميدونيد 1 هفته هست شبكه خرابه و هرچي از gprs استفاده كني از حسابت كم نميشه ( حداقل برا من كه اينجوريه )
من 2000 تومن دادم يه 300 مگ 3 روزه فعال كردم اتا همين لحظه 1030 مگ كه ميشه 1 گيگ باهاش دانلود داشتم و حسابم هنوز همون 300 مگ هست فقط 5 مگ ازش كم شده
غول چراغ جادو كه ميگن همين ايرانسله من به همه ي كار هايي كه ميخواستم تو كافي نت واسش 8 هزارتومن پول بدم با 2000 تومن رسيدم
حالا این وضعیت تا کی هست:13:
FerineFast
21-03-2012, 07:01
نتیجه تست امروز صبح بندر انزلی :
Test Date: Mar 21, 2012 7:52:07 am
Connection Type: Edge
Server: Karaj
Download: 41 kbps
Upload: 17 kbps
Ping: 839 ms
Latitude: 37
Longitude: 49
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
malavan.ehsan
21-03-2012, 13:15
نتیجه تست امروز صبح بندر انزلی :
Test Date: Mar 21, 2012 7:52:07 am
Server: Karaj
Download: 41 kbps
Upload: 17 kbps
Ping: 839 ms
Latitude: 37
Longitude: 49
سلام شما انزلیچی هستی یا مسافرت اومدی؟
اینجا یه منطقه سرعتش هر وقت تست میگیرم زیر 10 دانلودش نمیاد ولی منتطقه خودمون سرعت همینقدر هست که شما تست گذاشتی!!!
FerineFast
22-03-2012, 07:51
نه اومده بودم دیدن آشنایان
اینجا بلوار نماز بود
malavan.ehsan
22-03-2012, 12:38
نه اومده بودم دیدن آشنایان
اینجا بلوار نماز بود
بلوار نماز اگه اول خیابون باشی از دکلی که منطقه ما استفاده میکنه یعنی همون دکلی که من میگم سرعتش جالب نیست!
FerineFast
22-03-2012, 12:48
اینم چمخاله ستاره دریا امروز صبح
Test Date: Mar 22, 2012 8:47:45 am
Server: Tehran
Download: 11.7 kB/s
Upload: 6.5 kB/s
Ping: 546 ms
External IP: 92.42.55.226
Internal IP: 10.7.45.199
Latitude: 37.23583
Longitude: 50.25282
A detailed image for this result can be found here:
و ظهر :
Test Date: Mar 22, 2012 1:39:45 pm
Server: Tehran
Download: 4.7 kB/s
Upload: 4.3 kB/s
Ping: 867 ms
External IP: 92.42.55.218
Internal IP: 10.6.172.113
Latitude: 37.23583
Longitude: 50.25282
A detailed image for this result can be found here:
GHOST RECON
22-03-2012, 15:12
بچه ها من يه بسته جديد فعال كردم وضعيت همچنان ادامه داره حجم كم نميكنه ولي سرعت خيلي پايينه سرعت دانلودم بيشتراز 5 نميشه
fanoostalaei
22-03-2012, 22:37
من که یکی فعال کردم هم از حجم کم میکرد و هم سرعت خوبی داشت
TimeWarp
23-03-2012, 10:20
من که یکی فعال کردم هم از حجم کم میکرد و هم سرعت خوبی داشت
سرعت دانلود کجا خوبه؟ فقط از ساعت 3 صبح تا 9 صبح میشه دانلود کرد.بقیش دیال آپ.فقط روی 2 تا 3 کیلوبایت میچرخه.
mohandes66
23-03-2012, 13:48
:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:
tiger1980
23-03-2012, 17:25
منم شارز gprs گرفتم ولی کم کرد
fanoostalaei
23-03-2012, 22:25
سرعت دانلود کجا خوبه؟ فقط از ساعت 3 صبح تا 9 صبح میشه دانلود کرد.بقیش دیال آپ.فقط روی 2 تا 3 کیلوبایت میچرخه.
من که دروغ ندارم اگه بد باشه میگم بده
ولی وقتی که سرعت دانلود 30 بود چرا بیام بگم بده؟؟؟:31::31:
SonyEricsson
24-03-2012, 13:53
من بسته ندارم و وقتی کار میکنم از شارژ اصلیم کم نمیکنه ولی از شارژ هدیه کم میکنه اونم خیلی کم مثلا برا 10 مگ دانلود 200 تومن کم کرد
TimeWarp
24-03-2012, 18:45
من که دروغ ندارم اگه بد باشه میگم بده
ولی وقتی که سرعت دانلود 30 بود چرا بیام بگم بده؟؟؟:31::31:
پیش بینی بنده به حقیقت پیوست.از امروز صفحه رو هم نمی تونم باز کنم. بعد یک ساعت کلنجار اومدن ، الان موفق شدم این پست رو بدم. به دیال آپ گفته زکی .:2:
fanoostalaei
24-03-2012, 23:52
پیش بینی بنده به حقیقت پیوست.از امروز صفحه رو هم نمی تونم باز کنم. بعد یک ساعت کلنجار اومدن ، الان موفق شدم این پست رو بدم. به دیال آپ گفته زکی .:2:
پینگ من با گوگل حول و حوش 450
و سرعت دانلود بدون بسته افزایشی بین 18 تا 22:31::31:
TimeWarp
25-03-2012, 09:01
پینگ من با گوگل حول و حوش 450
و سرعت دانلود بدون بسته افزایشی بین 18 تا 22:31::31:
یک سالو نیمه دارم ازش استفاده می کنم.اوایل عالی بود. می شد پینگ گرفت. منطقه همون منطقه هست و اطرافیان هم ، از اونجایی که مطمینم نمی دونن gprs چیه اصلا تا ازش استفاده کنن پس تعداد کاربرا زیاد نشده .الان همیشه تایم اوته و سرعتم داغون.
fanoostalaei
25-03-2012, 09:44
یک سالو نیمه دارم ازش استفاده می کنم.اوایل عالی بود. می شد پینگ گرفت. منطقه همون منطقه هست و اطرافیان هم ، از اونجایی که مطمینم نمی دونن gprs چیه اصلا تا ازش استفاده کنن پس تعداد کاربرا زیاد نشده .الان همیشه تایم اوته و سرعتم داغون.
چرا یه adsl نمیگیری خیال خودتو راحت نمیکنی؟
:31::31:
روی موبایل مگه میشه adsl داشت !!!:31::31:
ما روی موبایل داریم .
fanoostalaei
25-03-2012, 21:07
روی موبایل مگه میشه adsl داشت !!!:31::31:
ما روی موبایل داریم .
من فکر کردم مثل خیلی ها به جای ADSL دارین از اج استفاده میکنین
من که روی موبایل برای چت استفاده میکنم راضیم
TimeWarp
27-03-2012, 08:08
6 کیلومتر با مرکز استان فاصله دارم اونوقت هیچ کدوم از شرکت های adsl تو منطقه ی ما خدمات نمیدن.به هر کی میگی باورش نمیشه.:2:
fanoostalaei
27-03-2012, 09:41
6 کیلومتر با مرکز استان فاصله دارم اونوقت هیچ کدوم از شرکت های adsl تو منطقه ی ما خدمات نمیدن.به هر کی میگی باورش نمیشه.:2:
واقعا ؟؟؟؟
کدوم شهر هستید؟
اگه وایمکس پوشش داره از وایمکس استفاده کنید من که از پینگش خیلی راضیم البته تو تبریز من که ازش راضیم با اینکه تو منطقه ما پوشش یکم ضعیف تر از جاهای دیگه شهره ولی با این حال پینگ گوگلش 170 بود:31::31:
aria_electric_fars
27-03-2012, 19:20
سلام
من تو استان بوشهر هستم نزدیک گناوه و جی پی آر اس ایرانسل سرعت دانلودش حدود 5 کیلو هست و نمی دونم واقعا چه کار کنم و حداقل به سرعت 20 تا 30 کیلو نیاز دارم
از کجا بدونم تحت پوشش edge هست یا نه؟؟؟
adsl هم سرعتش همینه و قیمتش هم تازه بیشتره !!!
با تشکر
fanoostalaei
27-03-2012, 20:32
سلام
من تو استان بوشهر هستم نزدیک گناوه و جی پی آر اس ایرانسل سرعت دانلودش حدود 5 کیلو هست و نمی دونم واقعا چه کار کنم و حداقل به سرعت 20 تا 30 کیلو نیاز دارم
از کجا بدونم تحت پوشش edge هست یا نه؟؟؟
adsl هم سرعتش همینه و قیمتش هم تازه بیشتره !!!
با تشکر
اگه موقع وصل شدن تو گوشی علامت E بیاد با اج وصل شدید ولی اگه G بیاد با GPRS وصل شدید که اگه با این حالت وصل بشه تحت پوشش اج نیست
aria_electric_fars
28-03-2012, 15:30
اگه موقع وصل شدن تو گوشی علامت E بیاد با اج وصل شدید ولی اگه G بیاد با GPRS وصل شدید که اگه با این حالت وصل بشه تحت پوشش اج نیست
سلام دوست عزيز
اينو كه مي دونم
الان گوشي E رو نشون مي ده ولي وقتي با گوشي وصل كردم به كامپيوتر و رفتم تو اينترنت ديدم سرعت اينترنت حدود نهايتا 10 كيلو بود و اعصاب خردي
بايد چه كار كرد؟؟؟ مشكل از چيه؟؟؟
با تشكر
malavan.ehsan
28-03-2012, 22:53
سلام دوست عزيز
اينو كه مي دونم
الان گوشي E رو نشون مي ده ولي وقتي با گوشي وصل كردم به كامپيوتر و رفتم تو اينترنت ديدم سرعت اينترنت حدود نهايتا 10 كيلو بود و اعصاب خردي
بايد چه كار كرد؟؟؟ مشكل از چيه؟؟؟
با تشكر
سلام
بستگی به دکل اون منطقه داره همه جا اینطوریه یه جا یه دکل سرعت بالای 20 میده یه جا من رفتم 500 متر بالاتر نزدیک یه دکل دیگه سرعت شد به زور 2 کیلوبایت! کلا سیستم ایرانسل اینطوریه!
aria_electric_fars
29-03-2012, 06:00
سلام
این دکل ایرانسل با جایی که من هستم شاید 200 متر فاصله ش نباشه
واقعا مسخره هست !!!
همه چیزمون مثل ایرانسل هست همشون ول هستن
با تشکر
fanoostalaei
29-03-2012, 09:49
سلام
این دکل ایرانسل با جایی که من هستم شاید 200 متر فاصله ش نباشه
واقعا مسخره هست !!!
همه چیزمون مثل ایرانسل هست همشون ول هستن
با تشکر
سرعت شما بستگی به میزان پهنای باند انتن و تعداد کاربر اون انتن هم بستگی داره:31:
SonyEricsson
29-03-2012, 22:43
بچه ها جریان *145 و مبلغ شارژ اینترنت چیه؟ دوستم 1000 تومن با این کد زد نوشت تا 31/03 میتونی استفاده کنی. ولی خودم زدم نوشت تا 10/01 یعنی 3 روز.
GPRS-Irancell
مازندران - شهر شیرگاه
دانلود بین 3 تا 5 کیلوبایت در ثانیه
با شارژ ویژه GPRS ، شما به میزان خریداری شده اعتبار ویژه GPRS دریافت میکنید. مثلا با شارژ 1000 تومانی برای 150 مگابایت، 150*1024=153600 ریال اعتبار دریافت میکنید که با هر کیلوبایت استفاده 1 ریال کم میکند. و باید در مدت مشخص از آن استفاده کنید.
aria_electric_fars
30-03-2012, 15:38
سلام
اين جريان بسته هاي ويژه چيه؟؟
نوشته روزانه 1000 تومن و يك ماهه 10000 تومان
سرعت تو اين جايي كه من مي خوام وصل بشم و edge هست حدود 5 كيلو يا 6 كيلو نهايتش هست و واقعا سرعتش كمه
راهي يا چاره اي نيست سرعتش برسه به 20 لااقل !!!
اونجايي كه من هستم Adsl حدود 5 كيلو سرعتش هست و ماهي 25000 تومن !!!!
راهي نيست؟؟؟
با تشكر
Farhad 8904
03-04-2012, 21:09
شرق اصفهان EDGE
سرعت دانلود از 32 ~ به 15 ~ برای من رسیده !
یهنی 256 به 125 تبدیل شده !
aria_electric_fars
04-04-2012, 21:18
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم
اين منطقه اي كه اصل كار من هست و قصد استفاده دارم سرعتش دانلود بين 10 تا 25 متغير هست و خيلي خيلي نوسان داره
لازم به ذكر هست كه من با گوشي نوكيا n73 وصل شدم حالا سوالات من:
1- چطوري مي تونم سرعت رو ثابت نگه دارم كه اين قدر نوسان نداشته باشه؟؟؟
2- استفاده از موبايل به عنوان مودم بهتره يا مودم يو اس بي كه سيم كارت مي خوره؟؟؟ كدوم سرعتش بيشتره و بهتره؟؟؟
3- اگر من بيام سه تا سيم كارت ايرانسل همزمان به كامپيوتر وصل كنم آيا سرعت هم به همون ميزان زياد مي شه؟؟؟
با تشكر
porya_spy
04-04-2012, 22:19
دوستان اگه گوشی وصل کنم به کامپیوتر بعد کانکت بشم . کسی دیگه با لپتاپ میتونه به صورت وایرلس وصل بشه ؟! :31: خیلی سرعت بالا 2 نفری هم میخوام وصل بشم :31::27:
FerineFast
04-04-2012, 23:29
بله دوست عزیز میتونن ولی شما باید اینترنت رو Share کنید
یک راه ساده اش استفاده برنامه های سازنده Hotspot است.
توجه کن که اگه می خوای به صورت Wifi شیر کنی باید رو کامپیوتر هم wifi داشته باشی ( مودم - دانگل)
برنامه ی Connectify نمونه از این برنامه هاست.
تاپیک زیر هم کمکت می کنه :
porya_spy
05-04-2012, 11:26
بله دوست عزیز میتونن ولی شما باید اینترنت رو Share کنید
یک راه ساده اش استفاده برنامه های سازنده Hotspot است.
توجه کن که اگه می خوای به صورت Wifi شیر کنی باید رو کامپیوتر هم wifi داشته باشی ( مودم - دانگل)
برنامه ی Connectify نمونه از این برنامه هاست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاپیک زیر هم کمکت می کنه :
دوست عزیز. من منظورم اینه که خودم با کابل وصل بشم . مثلا خواهرم با لپتاپ و وایرلس . بعد اینکه من گوشی با کابل وصل کردم با چه برنامه ای میتونم کانکت بشم ؟
FerineFast
05-04-2012, 21:54
همونطور که گفتم شما بعد از اینکه کامپیوتر رو با کابل به گوشی وصل کردید و به اینترنت متصل شدید میتونید با Connectify کاری کنید که افرد دیگه ای هم با وایرلس (Laptop) به اینترنت وصل بشند.
ولی همونطور که میدونید حتما باید روی کامپیوتر هم به طریقی به یک دستگاه که وایرلس رو ساپورت کنه وصل باشید از جمله کارت وایرلس، انواع مودم و روتر و AP ، یا دانگل USB برای Wifi تا بتونید وایرلس شِیر کنید.
کار با نرم افزار هم بسیار سادست چند دقیقه وقت بزارید آشنا میشید.
برای وصل شدن به اینترنت به وسیله مودم موبایل هم، بسته به مدل موبایلتون فرق می کنه بهترین راه اینه که به تاپیک مربوط به موبایلتون مراجعه کنید.
TimeWarp
07-04-2012, 08:59
این تعرفه های جدید مشخص نشده هنوز؟؟؟:2:
Farhad 8904
07-04-2012, 09:25
این تعرفه های جدید مشخص نشده هنوز؟؟؟:2:
بيا... از بس حرفهاي سياسي زديد و تبادل نظر كرديد اخرش ----- هم شديد!
mamad_it
21-04-2012, 05:09
سلام دوستان
من از gsm به اینترتن متصل می شدم با سیم کارت ایرانسل از دوهفته قبل از عید امسال سرعت دانلود حدودا 30 -20 کیلو بایت بود ولی الان حدوداسرعتی نداره بعضی وقتها هم حتی نمی تونه گوگل رو باز کنه
ی خواستم بدونم سرعت اینترت ایرانسل امده پایین یا gsm مودمم اشکالی پیدا کرده من از طرح های ایرانسل استفاده می کنم .
امین1356
21-04-2012, 18:03
سلام دوستان
من از gsm به اینترتن متصل می شدم با سیم کارت ایرانسل از دوهفته قبل از عید امسال سرعت دانلود حدودا 30 -20 کیلو بایت بود ولی الان حدوداسرعتی نداره بعضی وقتها هم حتی نمی تونه گوگل رو باز کنه
ی خواستم بدونم سرعت اینترت ایرانسل امده پایین یا gsm مودمم اشکالی پیدا کرده من از طرح های ایرانسل استفاده می کنم .
سلام دوست عزیز
منم دقیقا" همین مشکل رو دارم. هم تو تهران تست گرفتم و هم سمنان. از طریق Personal Hotspot گوشی آیفون از روی لب تاپ به GPRS وصل شدم. پینگ یاهو براهه ولی حتی سایت گوگل هم نمیتونه باز کنه! ظاهرا" سرعت خیلی اومده پایین!
(طرح یک ماهه 2GB)
با تشکر
mahsmahs
22-04-2012, 00:06
نوسان سرعت زیادی داری یعنی دقیقه به دقیقه فرق می کنه و هیچوقت نمیشه گفت واقعا خوبه :(
Sent from my XPERIA S
TimeWarp
22-04-2012, 10:34
خوب ، سرانجام بعد یک سال و نیم با gprs بودن ، دو هفته دیگه از دستش راحت میشم. ایرانسل اگر حجمی نمی کرد خیلی خوب بود.سرعتش الان بگیر ، نگیر داره. صبحها از ساعت 3 شب تا 10 ، 11 صبح فیکس رو 28 کیلو هستش و با شیلتر شکن صفحات عین موشک باز میکنه ولی بعد اون به دیال آپ میگه زکی.:31:
ezdan1990
25-04-2012, 01:51
والا نمیدونم شما چجور سرعتتون کمه من با ایرانسل هیچوقت سرعتم زیر 30 نیومده
اینم یکی از بهترین سرعت های دانلود ایرانسل
fanoostalaei
25-04-2012, 10:27
من هم که گاهی اوقات ازش استفاده میکنم سرعتم بالای 30 هست و حداکثر 40 میشه
mahsmahs
25-04-2012, 19:57
من هم نمی دونم چطور سرعت شما اینقدر خوبه :confused: برای من کمتر میشه که سرعتم از ۱۰ـ۱۲ بیشتر بشه :(
Sent from my XPERIA S
دوستان سلام.کسی روی ایرانسل چیز پی انش کار میکنه یا قطعه ؟
fanoostalaei
02-05-2012, 18:01
این سرعت دانلود شما مجازیه
ببینید از دانلود شما 285 کیلوبایت باقی مونده که با تقسیم بر اون 14 ثانیه تایمی که زده سرعت دانلود واقعیه شما حدودا 21 کیلوبایت بر ثانیه در میاد
که اون عکسی که شما گرفتید موقعی بوده که سرعت به طور کاذب بالا رفته
ببینید سرعت دانلود من 130 هست ولی من میتونم کاری کنم که زیاد نشون بده
mahsmahs
14-05-2012, 01:02
امروز شهر جدید پردیس در شرق تهران و نرسیده به رودهن بودم
سرعت اینترنت ایرانسل در حدی بود که بعد از ۱۵ دقیقه هم نمی توانست یک صفحه را لود کند! :41: در اکثر نقاط پردیس از صبح تا شب همینطور بود
malavan.ehsan
28-05-2012, 20:16
دوستان این شارژ ویژه 145 سرعتش هم فرق میکنه؟
Farhad 8904
28-05-2012, 20:30
دوستان این شارژ ویژه 145 سرعتش هم فرق میکنه؟
نه دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره!
فقط نوع بسته فرق میکنه وگرنه شما هر بسته ای رو انتخاب کنید دارید از یک شبکه سیگنال میگیرید و بسته ها تاثیری روی سرعت ندارند!
mahsmahs
01-06-2012, 15:55
پیرو این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که حدود یکماه و نیم پیش ارسال کرده بودم و اعلام کرده بودم که در پردیس و رودهن اینترنت EDGE ایرانسل و همراه اول بیشتر از ۶ ماهه که قطع است یا در موارد نادری که وصله سرعتی داره که غیرقابل استفاده است، اما هفته پیش که دوباره به پردیس رفته بودم از تهران تا خود پردیس (جاجرود، کمرد و پردیس و حتی بعد از پردیس یعنی بومهن و رودهن) اینترنت ایرانسل وصل بود و قابل استفاده بود :) هرچند که از EDGE به GPRS تبدیل شده بود و در ساعت های متوالی سرعت کمی داشت :(
قبلا یعنی یکسال و نیم پیش این محدوده بزرگ که دسترسی مردم به اینترنت از راه های معمول خیلی سخت و گاهی غیر ممکنه در خیلی از این مناطق دارای EDGE بود و سرعت بالای ۲۰KB/S داشت و جای تعجبه که این محدوده بزرگ مورد بی توجهی اپراتورهای موبایل قرار گرفته است.
gombashi
02-06-2012, 16:33
سرعت دانلود ما كه در روز بين ١ تا ٣ كيلوبايت!!و شب ساعت ٢ به بعد بين ٣ تا ٦ متغييره!!و اينترنت adsl هم خيلي سرعتش نصبت به قيمتش كمه اينطور نيست؟اشتراك ١٢٨ و سرعت دانلود در روز بين ١٠ تا ١٤ و شب ١٦ بيشتر نميشه هزينه هم يك ماهه با ترافيك يك گيگ با راه اندازي اوليه ٣٠ هزار تومن!!و براي تمديد يك ماه يك گيگ ١٥ هزار
Howard24
02-06-2012, 23:07
من سـاکــس دارم، راحت کار میکنه .
alireza20202003
21-06-2012, 16:21
اين ايرانسل هيچ منطقی برای قيمت گذاريش داره ؟! واقعا فكر هم ميكنن يعنی ؟!
من برای چك كردن ايميلهام اينترنت ايرانسل رو هميشه رو گوشيم دارم. امروز اينترنت 1 ماهه 200 مگ كه گرفته بودم تموم ميشه و میخواستم برم يك ماهه تير رو بزنم كه گفتم يه سری به سايتش بزنم ، نكته جالب اينه :
و بعدش
خوب با گرفتن سرويس دوم برای 4 هفته شما 4000 تومن ميدين و 300 مگابايت گيرتون مياد و 4 هفته 2 روز از 30 روزه كمتره ! در واقع به جای 5 تومن برای 200 مگ ميتونم 4 تومن برای 300 مگ بدم يا اينكه 5 تومن بدم 375 مگ بگيرم + 5 روزم بيشتر !! حالا اون 100 پيامك و 50 دقيقه مكالمه هم كه ديگه هيچ. خوب اينجاست كه معلوم ميشه اندكی فكر چيز خوبيه !
mahsmahs
23-06-2012, 14:40
اين ايرانسل هيچ منطقی برای قيمت گذاريش داره ؟! واقعا فكر هم ميكنن يعنی ؟!
من برای چك كردن ايميلهام اينترنت ايرانسل رو هميشه رو گوشيم دارم. امروز اينترنت 1 ماهه 200 مگ كه گرفته بودم تموم ميشه و میخواستم برم يك ماهه تير رو بزنم كه گفتم يه سری به سايتش بزنم ، نكته جالب اينه :
و بعدش
خوب با گرفتن سرويس دوم برای 4 هفته شما 4000 تومن ميدين و 300 مگابايت گيرتون مياد و 4 هفته 2 روز از 30 روزه كمتره ! در واقع به جای 5 تومن برای 200 مگ ميتونم 4 تومن برای 300 مگ بدم يا اينكه 5 تومن بدم 375 مگ بگيرم + 5 روزم بيشتر !! حالا اون 100 پيامك و 50 دقيقه مكالمه هم كه ديگه هيچ. خوب اينجاست كه معلوم ميشه اندكی فكر چيز خوبيه !
من ۳ شب پیش همین طرح جدید ایرانسل که در اسکرین شات دوم شما مشخص شده را فعال کردم ولی ۲۰ تا sms رو نداد :41: خیلی بی سر و صاحبه جتی ارزش نداره به پشتیبانی شون زنگ برنم
SaeedEminem2
30-06-2012, 16:23
سلام به اساتید جی پی آر اس و اج
واسه بیرون از خونه و کار با لپ تاپ، می خواستم یه مودم اج بگیرم، اطلاع دقیقی ندارم که چیه و چطوریه
فکر می کنم یه قطعه ی یو اس بی مثل فلش داره که سیم کارت می ره داخلش و به اینترنت وصل می کنه
حالا لطفا راهنمایی کنین که سرعت اج در روز و شب حداکثر تا چند کیلو بایت می رسه، واسه دانلود نمی خوام، فقط وقتی بیرونم واسه وب گردی حداقل تا 20 کیلوبایت داشته باشه
یا اگه می شه با گوشی و بی مودم به لپ تاپ اینترنت داد ؟؟؟ گوشی سامسونگه و هم سیم کارت همراه اول هست و هم ایرانسل
یا اگه با خرید اون مودم می شه سرعت بیشتری داشت یا مارک خاصی از مودم اج، کارکرد بهتری داشته با قیمت لطفا راهنمایی کنین
ممنون
مودم ادج نگير كه اينها همش تبليغ هستش و عملاً غير قابل استفاده هستش.
از همون گوشي مومايلت استفاده كن و با بلوتوث يا كابل وصلش كن به لب تاپ و استفاده كن. اين مودمها آنتن دهي بسيار ضعيفي دارند و نوسان سرعت زياد هستش. اگر هم قصد استفاده از اين مودمها رو داري با كابل بلند بگير كه شايد كمي (دقت كن: كمي) آنتن دهي بهتر بشه
SaeedEminem2
03-07-2012, 09:53
راستش دیشب گرفتم، دی لینک مدل DWM-156 75 تومان
اولش یه کم دردسر داشت اما از چیزی که انتظار داشتم بهتره
منم واسه بیرون از خونه می خوام، یه کم پینگش بالاست اما سرعت دانلودش تا 21 کیلو بایت رفت و وبگردیش هم خیلی خوبه
با گوشی تست کردم هم سرعت خوبی نداشت هم خیلی قطع می شد. تازه گوشی منم با یو اس بی شارژ می شه و این حوری به باتری آسیب می رسید (با بلوتوث به سختی ارتباط برقرار می کرد)
از نکات جالبش این بود که الان لپ تاپم تبدیل به یه تلفن همراه هم شده و زنگ زدن و اس ام اس و ... همه رو داره (ولی خب تنها ایرادش همون آنتن دهی ضیفه که باید ببینم با کابل بهتر می شه یا نه)
ممنون از راهنماییت
alireza20202003
03-07-2012, 09:59
راستش دیشب گرفتم، دی لینک مدل DWM-156 75 تومان
اولش یه کم دردسر داشت اما از چیزی که انتظار داشتم بهتره
منم واسه بیرون از خونه می خوام، یه کم پینگش بالاست اما سرعت دانلودش تا 21 کیلو بایت رفت و وبگردیش هم خیلی خوبه
با گوشی تست کردم هم سرعت خوبی نداشت هم خیلی قطع می شد. تازه گوشی منم با یو اس بی شارژ می شه و این حوری به باتری آسیب می رسید (با بلوتوث به سختی ارتباط برقرار می کرد)
از نکات جالبش این بود که الان لپ تاپم تبدیل به یه تلفن همراه هم شده و زنگ زدن و اس ام اس و ... همه رو داره (ولی خب تنها ایرادش همون آنتن دهی ضیفه که باید ببینم با کابل بهتر می شه یا نه)
ممنون از راهنماییت
مودم خوبی خريدی خوبيش اينه كه ميتونی رايتل هم بندازی توش چون 3G رو هم ساپورت ميكنه. ولی خوب 75 تومن هزينه برای اين اينترنت داغون ايرانسل فايده نداره فك كنم :31:
SaeedEminem2
03-07-2012, 13:42
آره 3G هم ساپورت می کنه اما فکر نمی کنم به این زودی حتی همون رایتل 3G ارائه کنه
تازه مکالمه ی تصویری هم داره، اگه 3G هم بذارن دیگه خدا می دونه قیمت سیم کارتش چفدر می شه
75 واقعا زیاده اما بقیه هم تو همین رنج قیمت بودن
ولی خب سرعت وبگردیش راضی کننده بود، فقط به درد دانلود نمی خوره
Soroush-S
04-07-2012, 19:33
منم چند وقتیه همین DWM-156 گرفتم . به نظرم سرعتش بستگی به مکان داره چون توی خونه سرعتش خیلی پایینه و سرکار که میرم سرعتش بالاست و اکثر مواقع سرعت دانلودش بالای 20 هست .
MRMadadiN
05-07-2012, 06:50
دوستان من یه سوال داشتم
این درسته که سرعت اینترنت ایرانسل از همراه اول بیشتره ؟؟؟؟
Soroush-S
05-07-2012, 09:48
دوستان من یه سوال داشتم
این درسته که سرعت اینترنت ایرانسل از همراه اول بیشتره ؟؟؟؟
اره بیشتره چون ایرانسل اکثرا فناوری EDGE دارن ولی همراه اول بیشتر GPRS هست
تو نمك آبرود ايرانسل سرعتش خيلي پايينه
archipay
10-07-2012, 06:52
الان 2-3 روزه واسه منم وصل نميشه. لعنت بهشون كه واسه يه اينترنت آسغالي بايد چقدر عذاب بكشيم :41:
ashkan8819
10-07-2012, 19:49
چجوري بايد وصل بشم كد داره ؟؟؟
با سلام تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟ دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست ممنون میشم جواب بدین
a.madani
17-07-2012, 08:58
gprs با wimax فرق میکنه وایمکس خیلی گرونتره ولی بهتر از gprs
با سلام تعرفه های gprs تفاوتی نکرده ؟ دوستم وایمکس 512 ایرانسل گرفت 6 ماهه 36 تومن 100 تومن هم پول مودم به نظرتون خوب نیست ممنون میشم جواب بدین
Milad4171
17-07-2012, 12:43
من نميدونم چرا بعضي ها به اشتباه اينترنت GPRS رو واسه كامپيوتر ميدونن. به خدا به كي قسم كه بخاطر همين استفاده ي نادرست (البته ار سر ناچاري ) بود كه ايرانسل و همراه اول تعرفه ها رو محدود كرد. يعني فكرشو نميكرد اين همه راه واسه استفاده GPRS روي سيستم راه اندازي بشه. چرا دروغ بگم خود من 6 ماه از اين سرويس استفاده كردم . ماهي 10 گيگ تا 15 گيگ دانلود داشتم البته نه به اون معني كه بشينم دانلود كنم فقط. ولي خوب چيزهايي كه اوقعا نياز بود از نت بگيرم و ميگرفتم !
الان نصف نصف اون كارا رو هم نميكنم و نميتونم بكنم چون محدود شده .
كلا بستر GPRS روي گوشي مبايله نه كامپيوتر و لپ تاپ و تبلت. حالا تبلتي كه سيم كارت بخوره خوب ميشه يه جور مبايل اون مشكل نداره بخاطر رزولوشن نسبتاً نرمالش!. ولي به طور كلي اين سرورس واسه ي كار با كامپيورت نيست .
درسته كه اين تاپيك راهنمايي در مورد اين سرويس در بخش سرويس هاي اينترنت هست ولي خوب اگه استفاده به صورت نرمال انجام ميشد الان اينطور نميشد.
مطمعناً اگه همون ديال آپ هم كسي ميتونست زياد استفاده دانلود كنه اونم محدود ميكردم. شما رو نميدونم ولي من بيشتر و بزرگترين فايلي كه با ديال آپ دانلود كردم 40مگابايت بود كه دموي يه برنامه ي طراحي بود!
تعرفه تغيير كرده. حجم هاي استفاده كمتر شده. ديگه تا اون حد جواب نميده.
يكي از دلايل سوت و كور شدن اين تاپيك همين محدود شدنش اونم در حد 800 مگ در هفته و 2/5 گيگ در ماهه!!!! كه هيچي نيست!!!
amin2000
01-08-2012, 19:04
اسپید تست ایرنسل
SevenCity
08-08-2012, 12:48
میگه متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید!
رمز شارژو به 145 هم که دیگه نمیشه فرستاد
حالا اگر من یه بسته واسه 145 بگیرم این شارژ اصلی چی میشه؟
اول از اون استفاده میکنه یا این gprs؟
tiger1980
09-08-2012, 12:58
دو سه روزه سرعت ایرانسل از 2 کیلو بایت بالاتر نمیاد:41:
mahsmahs
09-08-2012, 16:02
دو سه روزه سرعت ایرانسل از 2 کیلو بایت بالاتر نمیاد:41:
شهر و منطقه تون؟
tiger1980
09-08-2012, 21:53
تهران زندگی میکنم
دیگه دیال آپ به صرفه تر از ایرانسله باید قیدشو زد
tiger1980
10-08-2012, 13:25
امروز رفتم تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم نتایجش:
ping =1265 ms
0.06 mbps = download speed
0.01 mbps = upload speed
ببخشید سرعت من به کیلو بایت چقدر میشه؟
Soroush-S
15-08-2012, 14:21
دوستان امروز چرا سرعت اینقدر افت کرده ؟
tiger1980
15-08-2012, 20:59
فکر کنم به دلیل تحریمهای امریکا باشه
aminrafael3
22-08-2012, 18:01
بابا لعنت به ایرانسل حتی صفحه هم باز نمیکنه
tiger1980
29-08-2012, 19:31
تو روحت ایرانسل
تا چند وقته پیش خیلی سرعتش آشغال بود.اما به نظر میرسه که الان سرعتش تو منطقه ما بهتر شده.طوری که این بهبود سرعت در باز کردن صفحات مشهوده.هرچند که فکر نمیکنم فاصله با بی تی اس نزدیک باشه
SHAHAB-P30
01-09-2012, 08:22
میگم من هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم
فایلهایی که حجمش یکم زیاده مثلا بیشتر از 250 کیلو
مشکل ازکیه
vahidreza2007
01-09-2012, 18:52
سلام دوستان
به علت اسباب کشی به خونه جدید و قرار گرفتن تلفن اونجا رو فیبر نوری عملا امکان استفاده از ای دی اس ال رو از دست دادم :( و تنها راه پیش روم یا مبین نت بود یا وایمکس ایرانسل یا استفاده از همین سرویس اینترنت موبایل ایرانسل
دو مورد اول با توجه به اینکه مودم وایرلس مبین نت و ایرانسل خیلی گرون هستش و اینکه سرویس هاشون هم نسبت به ای دی اس ال گرون هستش تصمیم گرفتم از اینترنت موبایل ایرانسل استفاده کنم
قصد دارم یکی از این مودم هایی که سیم کارت می خوره و به کامپیوتر وصل میشه بگیرم و به این صورت از اینترنت استفاده کنم
حالا اینکه اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟ چی ها لازمه برای این کار ؟ چجوری باید راه اندازیش کنم ؟ نوع سیم کارت باید چطور باشه دایمی و اعتباری که فرقی نمیکنه ؟ مراحل وصل شدن به اینترنت رو با این شرایط اگه به صورت کلی برام توضیح بدین ممنون میشم
ممنون میشم مرحله به مرحله توضیح بدین چون تو این نوع از اینترنت تا حالا تجربه ای نداشتم !
vahidreza2007
02-09-2012, 14:23
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.