مشاهده نسخه کامل
: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
KING_DESIGNER
26-07-2010, 20:01
King جان نمیخوام پای بچه ها درد بگیره :31:
من که نمیخوام با گوشی وصل شم اگه این سرویس تو کرمانشاه هم برقرار باشه میخوام دانگل بخرم :8:
تو میگی اگه E رو گوشیت باشه سرویس تو منظقه شما برقراره خب ماله من اینطور نیست یعنی سرویس EDGE برقراره نیست:41:
اون مورد اولت رو متوجه نشدم پای کدوم بچه درد گرفته ؟:31:
اگر E نباشه و حرف G رو نشون بده یعنی اینکه نیست دیگه
گوشیت چیه ؟ شاید هم خطها وصل باشه و گوشی شما ساپورت نکنه به گوشی شما بستگی داره
اگر G باشه یعنی نهات سرعتت 7-8کیلو بر ثانیه است که میشه هر دقیقه 500 کیلوبایت !! دالنود کنی ! که مفت نمی ارزه بهتره اول تحقیق خوب بکنی ببینی هست یا نیست با یه گوشی خوب امتحان کن . و وصل کن به سیستم ببین چقدر سرعت میده
تاکید میکنم با سیستم امتحان کن امکانات سیستم از گوشی بیشتره .!
در مورد EDGE و GPRS هم مطلقا با فروشنده ها بحث نکن هرگوشی خواستی بیا به خودم بگو بهت میگم چی بخری تو فقط مدل رو بهشون بده و قیمتشو بگیر..:20:
امروز تاپیک رو ترکوندین !!
:31:
چشم بقیه ی تاپینگ ها بترکه :31:
KING_DESIGNER
26-07-2010, 21:28
چشم بقیه ی تاپینگ ها بترکه :31:
دوباره گفت تاپینگ ..:13: :31:
ما با بقیه کاری نداریم اون هم دوست ما هستند .:8:
هرچند که خودشون غیر از این فکر میکنند متاسفانه طرز فکر یه عده ای اینجوریه داداش:46:
hadi_pakniyat
26-07-2010, 22:04
بالاخره در این 51 صفحه به نتیجه ای درباره لپ تاپ هایی که سیمکارت میخورند رسیدید
من تا صفحه 15 رفتم چشام در اومد
لطفا نتیجه رو در پست اول بزارید ( از چه برنامه ای استفاده کنیم , مراحل کار چیه و ...)
Dell Vostro 1500
KING_DESIGNER
26-07-2010, 22:52
بالاخره در این 51 صفحه به نتیجه ای درباره لپ تاپ هایی که سیمکارت میخورند رسیدید
من تا صفحه 15 رفتم چشام در اومد
لطفا نتیجه رو در پست اول بزارید ( از چه برنامه ای استفاده کنیم , مراحل کار چیه و ...)
Dell Vostro 1500
متاسفانه 20 تا پست هم در پیغام خصوصی رد و بدیل کردیم ولی نتیجه ای نداد جز اینکه برید به نمایندگی
اگر این لپتاپ رو داشتم سه سوته دخلشو در میاوردم :21:
حیف که دستم بهش نمیرسه وگرنه خیلی سخت نیست بالاخره یه چیزی هست که کمپانی به عنوان امکانات لپتاپ گذاشته و پولشو گرفته فقط هم مدل شما نیست پستهای قبل از همین پست من رو ببینید ( یکی دو پست قبل) یکی دیگه از دوستان هم یه مدل لپتاپ دل داره که همین وضعیت رو داره
متاسفانه از وقتی که این کمپانی خودشو به ایرلند فروخت ! دیگه جنس درست حسابی بیرون نداده :13:
من یه دونه پنتیوم 2 امریکای شو دارم که عهد بوق خریدمش ولی از مال همتون جلوتره :27::27::27:
سیم کارت نداره ولی ویندوز ایکس پی نصب کردم روی این لیپ تاپ یه دونه هم پورت USB داره :27: این همه دردسری که شماها دارین نداره ...ها ها ها ها :31::27::20::8: با گوشیم وصل میشه و هیچ مشکلی هم نداره :31: فقط لامصب HD ساپورت نمیکنه :31:
ولی چشم داداش اگر خبری شد حتما در پست اول میزارم
من همیشه نکاتی که مهم باشه یا با فونت قرمز و درشت تر از بقیه میزنم یا اینکه اگر خیلی خیلی حیاتی باشه در پست اول میزنم و خبر درجش رو در تاپیک میزنم اگر دقت کنید من در تمام تاپیکهایی که خودم زدم این کار رو انجام میدهم.
فقط باید یه جوونمرد پیا بشه بره نمایندگی و این طلسم رو بکشنه
متاسفانه خودم نه این لپتاپ رو داشتم نه این امکاناتشو از نزدیک دیدم مثل بقیه سرچ میکنم و تحقیقات سایتها معتبر رو میخونم با تجربیات خودم تطبیق میدم و نتیجه مییگرم شکر خدا هم تا حالا مشکلی نداشتیم و هرچی گفتیم درست از اب در اومده
ولی این یه مورد رو چون دسترسی بهش نداشتم نتوسنتم کاری کنم . ... متاسفانه راهی هم جز ازمون و خطا نیست که من این مورد رو برای دوستان و حتی شما پیشنهاد نمیکنم چون معلوم نیست به کجاهاش دست بزنین و فردا بگین کینگ گفته دستتون رو بکنین توی پریز ما هم کردیم توی پریز !!! :31: پس این یه مورد از مسئولیت من خارجه ! . و من هیچ توصیه ای نمیکنم که خودتون هم باهاش کاری انجام بدید در پست قبلی هم گفتم که این وسیله all in one هستش و درسته که یک کامپیوتر هست ولی تمامی قطعاتش از بحث سیستم خارجه و متخصصای خودشو میخواد
چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ سخت افزاری من توصیه میکنم به هیچ وجه نه بازش کنید نه اینکه انگولکش کنید !
ببرید نمایندگی ( تاکید میکنم دست تعمیرکار ندید چون اصلا نمیدونه سیم کارت چیه تا چه برسه به EDGe ) هم پلمپ گارانیتش رو خراب میکنه هم اینکه ممکنه از فرط فضولی چندتا قطعه اضافی !!! از داخلش بیرون بکشه و اخرش هم یه فاکتور چندصدهزارتومنی براتون بکشه.
پس دادشا بیخیالش بشی بهتره .
به فکرنماندگی باش
فعلا :20:
khoshshaans
26-07-2010, 22:55
خوب سلام بر دوستان عزیز
استاد کینگ عزیز با معرفی 2700 ساعت 9رسیدم میدون ولیعصر و دیگه فکر کنم علاالدین تعطیل بود نرفتم اونجا
قیمت گرفتن ای 250 را بین 59 تا 65 بدون کابل می گفتند نهایتا 2700 بدون گارانتی با یک کابل خریم 88 تومان که 4 تومانش کابله رم یک گیگ داره و 25 مگ هم داخلی خودش ساخت رومکانیه ولی باتریش چینیه شاید عوض کرده !
اما نتیجه تستم کانکشنی که می سازه 460 کیلو بیته
با ایرانسل وصل شدم بالای 13 نرفت خیلی هم نوسان داشت و اکثر روی 5 نی چرخید
با همراه اول دایمی وصل شدم تقریبا ثابته و روی 13 تا 15 می چرخه
در کل همراه اول واسه من از ایرانسل ثبات و سرعت بهتری داره
از هر دو تا شون 1000 تومانی خریدم
ولی می ترسم که برم همراه اول دایمی یکدفعه قبض سنگین بیاره واسم
باتری خیلی گرم شده
از راهنمایی همه ممنون
دوربینش هم 2 مگ هست و کیفیتش بد نیست
می خواستم سیمبین 6 بخرم ولی همه بالای 150 بودند فعلا با این سر کنیم ببینیم چی می شه
واسه کسایی که دیال اپ دارند خیلی بهتره به نظرم از نظر هزینه خیلی خیلی به صرفه تره سرعتش هم الان برای من در خد 128 هستش سوالی داشتید در خدمتم و از راهنمایی همه مخصوصا کینگ عزیز ممنونم
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
خوب سلام بر دوستان عزیز
استاد کینگ عزیز با معرفی 2700 ساعت 9رسیدم میدون ولیعصر و دیگه فکر کنم علاالدین تعطیل بود نرفتم اونجا
قیمت گرفتن ای 250 را بین 59 تا 65 بدون کابل می گفتند نهایتا 2700 بدون گارانتی با یک کابل خریم 88 تومان که 4 تومانش کابله رم یک گیگ داره و 25 مگ هم داخلی خودش ساخت رومکانیه ولی باتریش چینیه شاید عوض کرده !
باتری خیلی گرم شده
از راهنمایی همه ممنون
می خواستم سیمبین 6 بخرم ولی همه بالای 150 بودند فعلا با این سر کنیم ببینیم چی می شه
واسه کسایی که دیال اپ دارند خیلی بهتره به نظرم از نظر هزینه خیلی خیلی به صرفه تره سرعتش هم الان برای من در خد 128 هستش سوالی داشتید در خدمتم و از راهنمایی همه مخصوصا کینگ عزیز ممنونم
Mehrdad092000
26-07-2010, 22:58
دیدمش که توضیح دادم !
همونیه که صفحه کلیدش برمیرده یه لولا داره که میتونی به صفحه کلید پخش اهنگ دسترسی پیدا کنی
تو هم اخر عمری رفتی موبایل بخری ، دمپایی بهت انداختن :31:
یه کابل بخر سوکتش رو هم بده تعمیرک نند بشین حالشو ببر
در ضمن گوشی من خیلی هم توی بورس نیست e251 ولی کلاسش 32 !!!
مهربون !
وقتی ایکن میاد دیگه ربطی به کانکشن نداره یه کانکشن بساز با مشخصاتی که در پست اول دادم
و کانکت بشو کاری نداره که .
با همون نرم افزاری که داده شده میتونی در پست دوم این تاپیک یه توضیح جامع دادم که در مورد نرم افزارهای پی سی سوئیت هست البته فرقی ندارند مال همه گوشیها شبیه به هم هستش قسمت نتورک رو پیدا کنید و ولاسلام ...
نه دیگه هرچی بگیری از اعتبارت کم میشه ....آخه مهربون پس اون بسته رو واسه چی فعال میکنی :31::13: اینم سئوال بود پرسیدی ؟ :31:
بیشتین سرعت رو خودم تجربیدم که حدود 45 کیلو بوده ولی ناپایدار یواش یواش سرعتش میاد پایین ولی از 20 کمتر نمیشه ! و تا 30 هم بصورت رندوم میره بالا و میاد پایین که خودتون هم میدونین این به خاطر ویارلس بودن این سرویس هست.
در سایت ایرانسل این لینک رو چک کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا یعنی کجا ؟:31:
اینجا رو ببین
ابهرو میگم
الان egr داره؟
KING_DESIGNER
26-07-2010, 23:22
خوب سلام بر دوستان عزیز
باتری خیلی گرم شده
از راهنمایی همه ممنون
به به اقا مبارکه :11:
طبق این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کلاسش هم 32 هست و با توجه به قیمت و قیافه واقعا چیز تمیزیه و از گوشی سامسونگه قشنگتره . اخه اون سامسونگه هم دخترونه است این رویه اش کربنی هستش خود منم اگر مخواستم انتخاب کنم این مدل شما رو برمیداشتم یادم باشه به بچه ها هم از این به بعد اینو معرفی کنم اخه خوشگلتره انتخابت خوب بود داداش
ولی از لحاظ قیافه در برابر سامسونگه حرف نداره خدایی :31: دوربنیش هم که از سامسونگه بهتره در کل چیز خوبیه
در مورد گارانتی هم خیالت تخت من این همه مدته با گارانتی خریدم هیچ خیری ندیدم :31::13:
خراب هم شد فدای سرت بندازش دور یکی دیگه بخر ولی از من به تو نصیحت نه تعمیر کن نه جنس گرون بخر ! چون گارانتی در ایران معنا نداره اگر گرون بخری خراب بشه کل پولت رو بیرون ریختی اگر هم ارزون بخری و ببری تعمیر به اندازه پول گوشی تا خر خره تیغت میزنه
متاسفانه موبایل فروشها شاه دزد بازارند و تعمیرکاها هم شریک و نوچه همونها هستند.
نصف بیشترشون هم مالخر و توی کار گوشی دزدی هستند
پس نباید به این دسته اعتماد کنی . همون بهتر هم که پول اضافی برای گارانتی ندادی
همین گوشی خوبیه ایشالا صد سال واست کار کنه
در مورد باطری هم خیالت تخت همه باطریهای توی بازار چینیه مال منم چینیه مال بقیه اعضای خونه و شانا و همه کسایی که موبایلشون رو باز کردم چینی بوده مگر انیکه مال کس دیگه ای فرق کنه که من تا حالا ندیدم اگر بوده که بازم مهم نیست چون برای من مشکلی پیش نیومده
تیو علاالدین هم داشتم رد میشدم دیدم یه جا زده باطری چینیمیده 2 تومن 3 تا خریدم و شارژ نگهش داشتم برایوقتی میرم کوه ! :31:
در مورد سرعتت هم باید بگم که چندجا توی خونه امتحان و از سرورهای مختلف دانلود کن که میدونی سرعتشون بالاست !!!! به اون هاستی که ازش فایلم یگیری خیلی بستگی داره
مثلا سرویس free رپیدشیر با پرمیومش فرق میکنه !!! پس از یه جا لینک مستقیم دانلود کن و ببین داستان چیه ! اگر سرعتت همین بود که ایرانسل میده دیگه کاریش نیمشه کرد
اگر هم واقعا همراه اول بهتر انتن میده که دیگه همونو استفاده کن مهم نیست که ایرانسل بهتره یا همراه اول
مهم اینه که شما دسترسی داشته باشی حالا میخواد ایرانسل باشه و یا میخواد همراه اول باشه میخواد هرکی باشه مهم سرعت بالا در قیمت برابر هست که شما با همراه اول هم به این کیفیت میرسی
قیمت هم که یکسانه پس عاقلانه اش همون همراه اوله برو توی تاپیک DNS مهرداد و اون نرم افزار رو دانلود کیفیت وبگردیت هم بهتر میشه خلاصه مطالبش اونجا هست بخونی یاد میگیری .
ضمنا روی این سیستم 24 ساعت زیاد باز نکن یه خورده کار کن و سریع یک ماهه رو فعال کن
وقتی که کامل چک کردی و خونه رو گشتی و بهترین نقطه رو پیدا کردی سرویست رو فعال کن شاید ایرانسل توی یه اتاق دیگه بهتر انتن بده .
در ضمن نمیدونم چه چیزیه که وسط اتاقها یعنی زیر لامپ !!! دقیقا مرکز اتاق از همه جای خونه ها بیشتر انتن میده چندبار این مسله رو تست کردم شما هم تست کنین متوجه میشین !
وقتی که کامل مطمئن شدی سرویستو فعال کن و دیگه استفاده کن.
در ضمن 100 البته از دایال آپ بهتره چون هزینه ای برای انلاین بودن نمیگیره دایال اپ از وقتی روشن بشی تا دیسی بشی یه فاکتور 2-3 تومنی میفرسته در خونه ات اون هم باری دو ساعت کار کرد مفید که نصفش میپره !
سی دی نرم افزار و اینها رو ردیف داری دیگه ؟ مشکلی نداری ؟ اموزش نوکیا رو هم در پست دوم همین تاپیک هست مشکلی داشتی با اون جلو برو !
خلاصه مبارکت باشه فعلا ! سئوالی داشتی بپرس
ابهرو میگم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالان egr داره؟
به سمت زنجان و ازناب اصلا سرویس ارتباط تلفنی ایرانسل عرضه نمیشه چه برسه به اینترنت .!
شما با گوشی خوب که کلاس 32 داشته باشه یه تست بگیر ! اگر ایکن E اومد که مشکلی نیتس اگر نه که حتما GPRS هستش و نهایت سرعتت تا 6-7 هستش !
شـیـفــو
27-07-2010, 00:51
من با i8000 که وصل شدم win 6.5 بود به این صورت بود : تو منوی استارت, internet sharing رو انتخاب کن.بعد اونجا میتونی با کابل یا بلوتوث وصل بشی.با این روش دیگه نرم افزار نمی خواد
منو استارت گوشي ؟
نداره همچين گزينه اي
بعد از اتضال گوشي به كامپيوتر برنامه اكتيو سينك خود به خود بالا مياد كه فقط از طريق اونم ميشه درايو c خوده گوشي رو ديد نه تو مودم هاي كامپيوتر چيزي اضافه نميشه
:2:
دوباره گفت تاپینگ ..:13: :31:
ما با بقیه کاری نداریم اون هم دوست ما هستند .:8:
هرچند که خودشون غیر از این فکر میکنند متاسفانه طرز فکر یه عده ای اینجوریه داداش:46:
می دونم topic یعنی موضوع ولی با تاپینگ بیشتر حال می کنم :31:
mohammad_87
27-07-2010, 01:38
خوب وودافون معتبره میشه روی این یک قلم حساب باز کرد اگر با این قیمت 50-60 سراغ داری خدا خیرت بده بزن اینجا بچه ها برن بخرن چون همچین قیمتی واقعا مفته.
در مورد چینی بودن هم شک نکن . ببین عزیز دیگه با این نیروی کار ارزون کسی نمیره توی المان اینها رو بزنه توی همون چین میزنند
ولی کیفیتشون با همفرق میکنه و ججنس بد و خوب داره.
به سلامتی پس اگر به دستت رسید یه خبری هم به ما بده ببینیم چه دانگلی میخری.
در مورد این قطعی با همراه اول هم تست کن شاید وضعیت میلاد رو تو هم داشته باشی مال میلاد هم ایرانسله ولی میگه ههمراه اول بهتر انتن میده و سرعتش بیشتره
در مورد اینکه e میره دوبار برایم ن اتفاق افتاده ممکنه امواج کم میرسه واقعا نمیدونم . ولی موردی از گوشی شا نیست چون که سیم در سر راه نیست که بگم نویز داری یا چیز دیگری علتش رو باید از توی انتن موبیال سر کوچه بررسی کرد.
اون رو توی سایتهای خارجی دیدم.تو ایران که این چیزا پیدا نمیشه.اینم قیمتهای دیگه:
ایشا... اگه این آشنامون بتونه یه دونه درست حسابی برام پیدا کنه،مشخصاتشو میگم.
برای من ایرانسل خیلی بهتره.توی یه پست اینو ظهر گفته بودم که برای من همراه اول در بهترین شرایط روی 13-14 میره.ولی ایرانسل معمولیش رو این رنجه و مواقعی مثل الآن که نصفه شبه متوسط 20 تا میدانلوده.فقط دوتا بدی داره:1.همون قطع و وصلی.که البته باید اون dns رو هم امتحان کنم.2.اکثر اوقات g کانکت میشه(ایرانسل) و هی باید ریکانکت کنم تا e بشه.فکر کنم دوتا دکله.نمی دونم!!
تست ایرانسل و همراه اول هم در شرایط برابر انجام دادم.پس من دور همراه اول رو خط کشیدم.:20:
به به اقا مبارکه :11:
طبق این لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کلاسش هم 32 هست و با توجه به قیمت و قیافه واقعا چیز تمیزیه و از گوشی سامسونگه قشنگتره . اخه اون سامسونگه هم دخترونه است این رویه اش کربنی هستش خود منم اگر مخواستم انتخاب کنم این مدل شما رو برمیداشتم یادم باشه به بچه ها هم از این به بعد اینو معرفی کنم اخه خوشگلتره انتخابت خوب بود داداش
ولی از لحاظ قیافه در برابر سامسونگه حرف نداره خدایی :31: دوربنیش هم که از سامسونگه بهتره در کل چیز خوبیه
آقا خیلی جالبه!اینجا رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین گوشی رو زده ادج کلاس 10 حالا gsm معتبرتره یا gsmarena :31:
ضمنا 2730 هم ادج 32 هستش.تو همون رنج قیمته.از 2700 بهتره چون 3g رو هم ساپورت میکنه(برای اپراتور سوم خوبه-آینده نگر باشید):
KING_DESIGNER
27-07-2010, 02:09
منو استارت گوشي ؟
نداره همچين گزينه اي
بعد از اتضال گوشي به كامپيوتر برنامه اكتيو سينك خود به خود بالا مياد كه فقط از طريق اونم ميشه درايو c خوده گوشي رو ديد نه تو مودم هاي كامپيوتر چيزي اضافه نميشه
منظورم همون منوی پاپ اپ هستش که میاد و سئوال میکنه
همیشه بعد از اتصال کیبل من دیدم که این منو میاد بالا .
منظوره من همون بود
اون رو توی سایتهای خارجی دیدم.تو ایران که این چیزا پیدا نمیشه.اینم قیمتهای دیگه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایشا... اگه این آشنامون بتونه یه دونه درست حسابی برام پیدا کنه،مشخصاتشو میگم.
برای من ایرانسل خیلی بهتره.توی یه پست اینو ظهر گفته بودم که برای من همراه اول در بهترین شرایط روی 13-14 میره.ولی ایرانسل معمولیش رو این رنجه و مواقعی مثل الآن که نصفه شبه متوسط 20 تا میدانلوده.فقط دوتا بدی داره:1.همون قطع و وصلی.که البته باید اون dns رو هم امتحان کنم.2.اکثر اوقات g کانکت میشه(ایرانسل) و هی باید ریکانکت کنم تا e بشه.فکر کنم دوتا دکله.نمی دونم!!
تست ایرانسل و همراه اول هم در شرایط برابر انجام دادم.پس من دور همراه اول رو خط کشیدم.:20:
آقا خیلی جالبه!اینجا رو ببینید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین گوشی رو زده ادج کلاس 10 حالا gsm معتبرتره یا gsmarena :31:
ضمنا 2730 هم ادج 32 هستش.تو همون رنج قیمته.از 2700 بهتره چون 3g رو هم ساپورت میکنه(برای اپراتور سوم خوبه-آینده نگر باشید):
خوب من سایت ایرانی رو معتبر نمیدونم و برای همین از سایت رسم نوکیا متوجه شدم که ایشون درست خریدند و کلاسش 32 هست اون مدل 2730 هم چیز ردیفی بود ولی یه قیافه 2700 نمیشه
این لینک 2700 هست که داخلش اطلاعات مربوط به ادجه کلاس 32 درج شده
و اینم لینک مسخضات گوشی 2730
ولی این 2730 از لحاظ 3G جلوتره که البته برای من بازم فرقی نداره من اگه بودم 2700 رو ولو برای قیافه میرفتم خدایی شیکه نسبت به قیمتش !
داداش اون قطعی وصلی مال انتنه بگرد توی خونتون یه نقطه ثابت پیدا کن باید بتونی این کار رو بکنی سرعتت هم بیشتر میشه . این مال مسافت دور انتن هم ممکنه باشه ! ربطی به دستگاه و کابل و گوشیتون نداره تنظیمات استاندارده ! دیگه چیز بیشتری نداره جر همون قضیه DNS
Mehrdad092000
27-07-2010, 06:33
به سمت زنجان و ازناب اصلا سرویس ارتباط تلفنی ایرانسل عرضه نمیشه چه برسه به اینترنت .!
شما با گوشی خوب که کلاس 32 داشته باشه یه تست بگیر ! اگر ایکن E اومد که مشکلی نیتس اگر نه که حتما GPRS هستش و نهایت سرعتت تا 6-7 هستش !
من ابهرم
علامت e نمیاد
من تست کردم با 5800 و n97 که کلاسشون 32 هستش و هم n79 کلاس 12و هم کلاسn91 همشون سرعتشون یکی هستش 21 تا ثابته بیشتر نمیره بعضی وقتا هم میره 25 اما ثابت رو 21 هستش
KING_DESIGNER
27-07-2010, 07:11
من ابهرم
علامت e نمیاد
من تست کردم با 5800 و n97 که کلاسشون 32 هستش و هم n79 کلاس 12و هم کلاسn91 همشون سرعتشون یکی هستش 21 تا ثابته بیشتر نمیره بعضی وقتا هم میره 25 اما ثابت رو 21 هستش
سلام عیدت مبارک !
خوب نیاد مگه به e هست توی هرگوشی علامت ها متفاوته حتما نباید که E باشه ! :31:
خوب عزیز خود منم که زیر دکل هستم همین مقداری که شما میگیری رو میگیرم.
برو خدا رو شکر کن پستهای قبلی رو ندیدی دوستان میگن که نهایت تا 5 کیلو بیشتر نمیگیره !
شما دقیقا عالی داری میگیری !
بیشتر از اون نمیشه انگولکش نکن که در میره.
در ضمن ماکزیمم دریافت کلاسها خیلی بیشتر از 25 هستش ولی خوب وقتی که کلاس پایین رو بگیری در یک منطقه بد هم باشی اونجا خودشو نشون میده و دقیق کلاس 32 تمام پهنای باند رو پر میکنه ولی کلاس ده دیگه سقف داره و بیشتر از مقدارش نمیگیره . پس راحت بشین حالشو ببر
khoshshaans
27-07-2010, 09:20
خوب دوستان امروز من ساعت 10 کانکت شدم سرعت تا 30 هم رفت الان بین 15 تا 20 هست در ایرانسل
همراه اول دیشب اخرهاش ریپ زد
فکر کنم دیشب که ایرانسل جواب نمی داد یا فنچهای ایرانسل داشتند با هم گپ عاشققانه نصف شبی می زدند و یا خوره دانلود نزدیکم هست
الان که ایرانسل خوبه
این سیستم گوش شیطان کر هم به دیال اپ هزار براب شرف داره هم به ای دی اس ال شرف داره و بعد از تست اول تو خریدش شک نکنید
از استاد کینگ بابت معرفی این سیستم خیلی خیلی ممنونم خیر روز افزون ببینی تازه هم کلی هزینه من را تو اینترنت کم کرد هم سرعت هم اعصاب البته کلی تنبلی کردم کاش زودتر می رفتم چون گوشی فعلیم اینترنت نداشت تازه مشکل بچه براردم حل شد جون دیال اپ هزینه شدیدی می اندخت اون با سرعت 30 35 هم دانلود کرده
2730 چنده محمد به نظرتون برم فردا صبح گوشیو عوض می کنه؟
البته الان فکر کردم هم از نظر اخلاقی درست نیست گوشی دو روز کار کرده را عوض کنم هم این که تا اسفند که نسل سوم بیاد که قول اینها قول نیست هم این که بعید می دونم 3 جی از وایمکس و ای دی اسل ارزونتر باشه چون اونها همه ورشکست می شن و من باور نمی کنم سه جی ارزونتر از وایمکس باشه و رقبای قوی همجون مخابرات و ایرانسل بذارن 3 جی بازار پرسود اینترنت را از دست اونها در بیاره
ضمنا تا اون وقت حتما گوشیهای سیمبیان دار 6 ارزونتر می شن که بشه از نرم افزار انت فایندر استفاده کرد پس بچسبیم به همین 2700 عزیز ساخت رومانی تو این وانفسای گوشیهای چینی
راستش الان یادم اومد توی حی اس ام ارنا از 2700 توی نظرات تعریف کرده بودند و از 2730 بد گفته بودند شاید ناخوداگاه تاثیر گذاشت تو روانم موقع خرید :)
دوستان در رفتن از دیال اپ و خای ای دی اس ال به ادچ شگ نکنید
باز هم ممنون دیزانر عزیز
KING_DESIGNER
27-07-2010, 09:38
خوب دوستان امروز من ساعت 10 کانکت شدم سرعت تا 30 هم رفت الان بین 15 تا 20 هست در ایرانسل
همراه اول دیشب اخرهاش ریپ زد
فکر کنم دیشب که ایرانسل جواب نمی داد یا فنچهای ایرانسل داشتند با هم گپ عاشققانه نصف شبی می زدند و یا خوره دانلود نزدیکم هست
الان که ایرانسل خوبه
این سیستم گوش شیطان کر هم به دیال اپ هزار براب شرف داره هم به ای دی اس ال شرف داره و بعد از تست اول تو خریدش شک نکنید
از استاد کینگ بابت معرفی این سیستم خیلی خیلی ممنونم خیر روز افزون ببینی تازه هم کلی هزینه من را تو اینترنت کم کرد هم سرعت هم اعصاب البته کلی تنبلی کردم کاش زودتر می رفتم چون گوشی فعلیم اینترنت نداشت تازه مشکل بچه براردم حل شد جون دیال اپ هزینه شدیدی می اندخت اون با سرعت 30 35 هم دانلود کرده
2730 چنده محمد به نظرتون برم فردا صبح گوشیو عوض می کنه؟
البته الان فکر کردم هم از نظر اخلاقی درست نیست گوشی دو روز کار کرده را عوض کنم هم این که تا اسفند که نسل سوم بیاد که قول اینها قول نیست هم این که بعید می دونم 3 جی از وایمکس و ای دی اسل ارزونتر باشه چون اونها همه ورشکست می شن و من باور نمی کنم سه جی ارزونتر از وایمکس باشه و رقبای قوی همجون مخابرات و ایرانسل بذارن 3 جی بازار پرسود اینترنت را از دست اونها در بیاره
ضمنا تا اون وقت حتما گوشیهای سیمبیان دار 6 ارزونتر می شن که بشه از نرم افزار انت فایندر استفاده کرد پس بچسبیم به همین 2700 عزیز ساخت رومانی تو این وانفسای گوشیهای چینی
راستش الان یادم اومد توی حی اس ام ارنا از 2700 توی نظرات تعریف کرده بودند و از 2730 بد گفته بودند شاید ناخوداگاه تاثیر گذاشت تو روانم موقع خرید :)
دوستان در رفتن از دیال اپ و خای ای دی اس ال به ادچ شگ نکنید
باز هم ممنون دیزانر عزیز
خوب که این طور به سلامتی
اصلا اسم تعویض گوشی رو نیار تا بهت بگم
گویا اینها یه غلطی کردند توش موندند میگن سرویس 3G رو نمیخوایم بیاریم چون که وایمکس رو در همه جا فعال کردیم این سرویس 3G فقط سرعت اینترنتش بیشتره که وقتی وایمکس باشه بیخودی هزینه نکنیم و نسل 4 رو بیاریم
البته اگر این هم بشه باز خوبه پس همین گوشی رو نگه دار در ضمن جنس فروخته شده هم عوض نمیشه حتی شما دوست عزیز !
در ضمن داداش کاری نکردم . شرمنده نکن :46:
ضمنا اگر اون جمله BOLd شده در متن بالا رو برایم ترجمه کنی ممنون میشم . منظورت اینه که از dialup & ADSL به EDGE شک نکنیم ؟ پس اون کلمه اولش چیه ؟ :31:
خوب که این طور به سلامتی
اصلا اسم تعویض گوشی رو نیار تا بهت بگم
گویا اینها یه غلطی کردند توش موندند میگن سرویس 3G رو نمیخوایم بیاریم چون که وایمکس رو در همه جا فعال کردیم این سرویس 3G فقط سرعت اینترنتش بیشتره که وقتی وایمکس باشه بیخودی هزینه نکنیم و نسل 4 رو بیاریم
البته اگر این هم بشه باز خوبه پس همین گوشی رو نگه دار در ضمن جنس فروخته شده هم عوض نمیشه حتی شما دوست عزیز !
در ضمن داداش کاری نکردم . شرمنده نکن :46:
ضمنا اگر اون جمله BOLd شده در متن بالا رو برایم ترجمه کنی ممنون میشم . منظورت اینه که از dialup & ADSL به EDGE شک نکنیم ؟ پس اون کلمه اولش چیه ؟ :31:
خای = گیج :31::31:
hadi_pakniyat
27-07-2010, 14:38
من با مشخصات زیر با کامپیوتر معمولی وصل شدم
بسته روزانه رو خریدم که یه تستی داشته باشم
همین الان هم دارم با Edge این پست رو می نویسم
سرعت دانلود فوق العاده است گاهی به 25 KB/s هم میرسه و از 13 KB/s کمتر نمیشه
ولی سرعت لود صفحات پایینه
جالب اینجاست که وقتی از ------ استفاده می کنم سرعت لود صفحات بیشتر میشه در حالیکه در ADSL برعکسه
ولی باطری موبایل داغ میکنه
لطفا یک مودم GPRS با قیمت مناسب و آدرس معرفی کنید ( بالای 50 تومن نباشه بهتره)
با این اوضاع اگه مودم درست و حسابی گیر بیاد ADSL اصلا ارزش نداره
Mobile Model : Samsung i900 Omnia
Connection Type : USB
Operator : Irancell
Type: Edge
Maximum Speed 25 KB/s
Minimum Speed : 13 KB/s
A.M.D.D.E.V.I.L
27-07-2010, 14:43
یک خبر خوش
البته شاید بعضی ها تون میدونید
نرم افزار C.p0r0xy روی edge کار میکنه
hadi_pakniyat
27-07-2010, 14:45
این FasTun عجب چیزیه
سرعت لود صفحات فوق العده شده ( 2ثانیه ای این صفحه لود شد)
حالا مشکل لود شدن صفحات هم حل شد
hadi_pakniyat
27-07-2010, 14:59
جالب اینجاست که وقتی از ------ استفاده می کنم سرعت لود صفحات بیشتر میشه در حالیکه در ADSL برعکسه
Maximum Speed 25 KB/s
الان یه 10 دقیقه ای هست که سرعتش از 22 KB/s پایین نمیاد
واقعا این ایرانسل شگفت انگیزه
hadi_pakniyat
27-07-2010, 15:06
اینم سرعت استثنایی که الان دارم
30 KB/s
ثابت هم هست
فکر کنم سرعت Edge شکست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 373335
KING_DESIGNER
27-07-2010, 16:28
Maximum Speed 25 KB/s
اگر باطریش ترکید ناراحت نشیا
ولی برای ما یه لحظه داغ میکنه بعدش ولرم میشه و خنک !:27:
به چیپست مودم دستگاهت داره فشار میاد ازن میشنوی گوشی نازتو فدای 3 کیلو بیشتر نکن برو مثل شیر از بازار یه 2700 بگیر که این رفیقمون khoshshans خریده راضی بوده همش 80 تومنه
سیم کارت دانگل زیر 70 پیدا نمیکنی 3-4 پست بالاتر پستهای اقای محمد رو بخون ببین چی نوشته پست شماره یک رو هم بخون ببین من چی نوشتم حتما کمکت میکنه.
در ضمن نظرتون در مورد این که نسبت به ADSL برتری داره درسته .! البته منوط به این که شما بتونین سرعت 512 حدود 15 تومن داشته باشید اونوقت ADSL بهتره حتی اگه 5-10 تومن گرونتر باشه چون این تایخرها کمتر میشه. صفحات بهتر باز میشه
یک خبر خوش
البته شاید بعضی ها تون میدونید
نرم افزار C.p0r0xy روی edge کار میکنه
اینم یه تمشک مال تو :11:
این FasTun عجب چیزیه
سرعت لود صفحات فوق العده شده ( 2ثانیه ای این صفحه لود شد)
حالا مشکل لود شدن صفحات هم حل شد
با مرورگر اپرا هم میشه ! فقط اون نیست !
الان یه 10 دقیقه ای هست که سرعتش از 22 KB/s پایین نمیاد
واقعا این ایرانسل شگفت انگیزه
نوش جونت :27:
اینم سرعت استثنایی که الان دارم
30 KB/s
ثابت هم هست
فکر کنم سرعت Edge شکست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 373335
اگر ثابت باشه رکورد زدی ولی اگر پایین و بالا بره ازشی ناره چون من 45 کیلو رو هم داشتم برای 5 ثانیه !:27:
hadi_pakniyat
27-07-2010, 17:21
رکورد 30 که گفتم ثابت بود
لحظه ای که رکورد بالای 150 داشتم که تا اومدم Screen Shot بگیرم شد 102 KB/s :31:
با مدرک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد کینگ ببین با این دانگل کار می کنه ؟ اگه کار کنه همه می خرن .:26:
سلام
لطفا آموزش اتصال گوشیهای پاکت پی سی برای استفاده از edge بزارید.
khoshshaans
27-07-2010, 17:50
:)) والله یادم نیست استاد کینگ دیشب خواب بودم نوشتم از رفتن از دیال و ای دی اسل به ادج شک نکنید
اره گوشی را عوض نمی کنم الان تو سایت دیدم 2730 96 تومانه یک کابل هم بخری میشه 100
فعلا که دمش گرمه فقط دو تا سوال
1- ایا وقتی به اینترنت وصلیم دیگه نمیشه تماس تلفنی با سیم کارت گرفت؟
2- من این دی اس ان dsn ها گفتید پیدا نکردم میشه بگید کجاست؟
3- این ایرانسب و همراه اول استفاده کننده از شیلتر شکن را می گیرند یا نه؟ من شنیدم ای دی اس ال مخابرات یک عده را گرفته بود و بعد با تهدید ولشون کرده بود
4ممنون از استاد کینگ دوستان خوره اینترنت اصلا از رفتن از دیال به ادج شک نکنید که مثل من پشیمون میشید که دیر اقدام کردید
ضمنان 128 ای دی اس ال هم همیشه 12 تا نمیده
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
مال دی ان اس را پیدا کردم
KING_DESIGNER
27-07-2010, 18:59
استاد کینگ ببین با این دانگل کار می کنه ؟ اگه کار کنه همه می خرن .:26:
:31::13: بچه رو ببین چه ذوق مرگ شده !
اون یک دستگاهه که قفل سیم کارت رو باز میکنه
چیپست موبایل و ارتباط نداره ! فقط میتونی دفترچه تلفنت رو ببینی و پیامکهاتو نگاه کنی :31:
تماس بی تماس !:31:
سلام
لطفا آموزش اتصال گوشیهای پاکت پی سی برای استفاده از edge بزارید.
این مورد رو بچه های که پاکت پی سی دارند باید لطف کنند . من ندارم اگه داشتم حتما میذاشتم ولی این روش زیر رو امتحان کنید بلکه جواب داد.
ولی خیلی سخت نیست فقط کافیه که کابل رو وصل کنید و از منوی پاپ آپی ککه باز میشه گزینه مودم رو فعال کنید همین !
ک کانکشن توی ویندوز بسازید و شماره اتصال رو ستاره نودوهشت مربع قرار بدید و کار میکنه !
:)) والله یادم نیست استاد کینگ دیشب خواب بودم نوشتم از رفتن از دیال و ای دی اسل به ادج شک نکنید
اره گوشی را عوض نمی کنم الان تو سایت دیدم 2730 96 تومانه یک کابل هم بخری میشه 100
فعلا که دمش گرمه فقط دو تا سوال
1- ایا وقتی به اینترنت وصلیم دیگه نمیشه تماس تلفنی با سیم کارت گرفت؟
2- من این دی اس ان dsn ها گفتید پیدا نکردم میشه بگید کجاست؟
3- این ایرانسب و همراه اول استفاده کننده از شیلتر شکن را می گیرند یا نه؟ من شنیدم ای دی اس ال مخابرات یک عده را گرفته بود و بعد با تهدید ولشون کرده بود
4ممنون از استاد کینگ دوستان خوره اینترنت اصلا از رفتن از دیال به ادج شک نکنید که مثل من پشیمون میشید که دیر اقدام کردید
ضمنان 128 ای دی اس ال هم همیشه 12 تا نمیده
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------
مال دی ان اس را پیدا کردم
سلام
گوشی 2730 روی مرزه آخ وقتی 3G نیومده خریدنش ارزشی نداره . کار اینها هم که معلوم ینست شب میخوابن صبح یه چیز میگن
1-گوشی با گوشی فرق میکنه کاری نداره یه امتحان بکن ببین میشه یا نه
2-خودت پیداش کردی که هییچی
3-قیلتر شکن کار میکنه ولی سرعتش کمه من از پوق استفاده میکنم و نمیشه متاسفانه بچه ها میگن چیز پی ان هم کار نمیکنه..اونی که شما میگی من نشنیدم .
4 - خواهش داداش
Milad4171
27-07-2010, 23:32
سلام.
چطوری یا نه دوستان باحال این بخش مخصوصا کینگ بزرگ!!!
اول از همه بگم که ایرانسل کوفتی اینجا رو یعنی فروم رو باز نمیکرد.
من امروز یک تعرفه ی یک روزه همراه اول رو فعال کردم...
چی بگم؟؟ چی دوست دارین بگم؟
من امروز واسه تست 2 تا فیل دانلود کردم و رسیوم بیین 35 تا 45 بود.
حدودا 40 هم میچرخید.
البته پایینتر هم میاومد تا 17 ولی دیگه پایین 17 نیومد!!!
امروز دیگه از شر ارور های مسخره از سرعت پایین ایرانسل خلاص شدم. و واقعا میشه گفت یکی از مهمترین مسائل همونطور که کینگ بزرگ گفت نزدیکی به دکل و ساپورت اون منطقه هست!!!
خوب دوستان سوالی داشتن بگم
در ضمن واسه ی کانکت شدن با همراه اول( نمیدونم قبل گفته شده یا نه) باید در قسمت اسم شرکت mcinet رو بزنین!!!
KING_DESIGNER
27-07-2010, 23:38
سلام.
چطوری یا نه دوستان باحال این بخش مخصوصا کینگ بزرگ!!!
اول از همه بگم که ایرانسل کوفتی اینجا رو یعنی فروم رو باز نمیکرد.
من امروز یک تعرفه ی یک روزه همراه اول رو فعال کردم...
چی بگم؟؟ چی دوست دارین بگم؟
من امروز واسه تست 2 تا فیل دانلود کردم و رسیوم بیین 35 تا 45 بود.
حدودا 40 هم میچرخید.
البته پایینتر هم میاومد تا 17 ولی دیگه پایین 17 نیومد!!!
امروز دیگه از شر ارور های مسخره از سرعت پایین ایرانسل خلاص شدم. و واقعا میشه گفت یکی از مهمترین مسائل همونطور که کینگ بزرگ گفت نزدیکی به دکل و ساپورت اون منطقه هست!!!
خوب دوستان سوالی داشتن بگم
در ضمن واسه ی کانکت شدن با همراه اول( نمیدونم قبل گفته شده یا نه) باید در قسمت اسم شرکت mcinet رو بزنین!!!
به سلامتی .
حالشو ببر
بی زحمت بکو بنداز روی دانلود یه 10 گیگ دانلود کن ببین اوضاع چه جوریه
نتیجه رو هم در داخل تایک خودش بزار تداخل فرکانس پیش نیاد :31:
Mehrdad092000
28-07-2010, 02:26
سلام عیدت مبارک !
خوب نیاد مگه به e هست توی هرگوشی علامت ها متفاوته حتما نباید که E باشه ! :31:
خوب عزیز خود منم که زیر دکل هستم همین مقداری که شما میگیری رو میگیرم.
برو خدا رو شکر کن پستهای قبلی رو ندیدی دوستان میگن که نهایت تا 5 کیلو بیشتر نمیگیره !
شما دقیقا عالی داری میگیری !
بیشتر از اون نمیشه انگولکش نکن که در میره.
در ضمن ماکزیمم دریافت کلاسها خیلی بیشتر از 25 هستش ولی خوب وقتی که کلاس پایین رو بگیری در یک منطقه بد هم باشی اونجا خودشو نشون میده و دقیق کلاس 32 تمام پهنای باند رو پر میکنه ولی کلاس ده دیگه سقف داره و بیشتر از مقدارش نمیگیره . پس راحت بشین حالشو ببر
ممنون دوست من عید توم مبارک
ok پس خوب میگیرم
بازم ممنون
سلام
حداکثر سرعت دانلود سرویس EDGE چنده؟
سرویس EDGE سرویس 1 روزه و 30 روزه داره؟
سلام
حداکثر سرعت پژو روآ :2: تقسیم بر 4.375 :31:
Milad4171
28-07-2010, 11:33
سلام
در بهترین حالت حداکثر 43 بوده برای من
اگه پست اول رو مطالعه بفرمایی تعرفه ها و قیمتش نوشته شده!
electrobaghery
28-07-2010, 16:23
با سلام
در صورت امکان یک ping بگیرید و نتیجه را اعلام بفرمایید . آیا برای وبگردی سرعت باز کردن صفحات خوب است ؟ یا فقط برای دانلود کردن مناسب است ؟
با تشکر
KING_DESIGNER
29-07-2010, 16:43
خبر داغ دارم
امروز رفتم جمهوری اون انتنی که گفتم قضیه اش ok هست
میخوام بگردم ببین سایتی چیزی داره یا نه
افزایش برد میده چه جورم ارتفاعش1.5 متره !!! مستقیم میره توی گوشی.
ولی دهنم سرویس شد اصلا نمیشه توی جنوب شهر رانندگی کنی.
بزودی پست یک به روز میشه حالا یا امشب یا فردا
KING_DESIGNER
29-07-2010, 17:19
سرعت EDGE هم 450 و خورده ای هست که خوردش مهم نیست ولی حدود 512 است دیگه
من یه هفته پیش که داشتمش سرعتم از 20 کمتر نیمشد در حالی که با ADSL تا 14 تا میرفتیم ولی ADSL نهایت به درد وبگردی میخوره این EDGE لامصب پینگش زیاده و اذیت میکنه ولی برایدانلود حرف نداره.:8:
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
تایادم نرفته اینو اینجا ویزارم بدا ویرایش میکنم
قیمتش 21 یا 23 تومن بود مغازش هم طبقه 5 پاساژ علاادین توی جمهوری هستش
پلاک 531 یا 535 دقیق یادم نیست کنار راه پله هست دقیقا از پله که میری بالا کنارشه. ( پله معمولی رو میگم نه برقی )
دوتا از این انتنها رو داشت ولی اگه بخواید براتون میاره دیگه
کلی براندازش کردم و فهمیدم چی به چیه تا بعدا که پست یک رو ویرایش کنم و مفصل توضیح بدم. :20:
Milad4171
29-07-2010, 17:21
اقا تبریک... بازگشت غرور آمیزتو حسابی تبریک میگم
فکر کنم اون آنتها رو دیدم
توی دهاتمون که بودم اون اولا( دانشگاه) موبایل خیلی خوب آنتن نمیداد. مخصوصا طرف دانشگاه که روی قله بود تفریبا
یادمه همه دهاتیا روی مبایلشون یه آنتن داشتن که یه جورایی بهش وصل کرده بودن!! دقت نکردم ولی زور چپونی نبود..
اگه عکس هم میتونی ازش بگیر ببینم همینه!؟
اگه باشه که بدجوری مخشون کار میکرده. من که اصلا به فکرش نبودم!!!!
KING_DESIGNER
29-07-2010, 17:29
اقا تبریک... بازگشت غرور آمیزتو حسابی تبریک میگم
فکر کنم اون آنتها رو دیدم
توی دهاتمون که بودم اون اولا( دانشگاه) موبایل خیلی خوب آنتن نمیداد. مخصوصا طرف دانشگاه که روی قله بود تفریبا
یادمه همه دهاتیا روی مبایلشون یه آنتن داشتن که یه جورایی بهش وصل کرده بودن!! دقت نکردم ولی زور چپونی نبود..
اگه عکس هم میتونی ازش بگیر ببینم همینه!؟
اگه باشه که بدجوری مخشون کار میکرده. من که اصلا به فکرش نبودم!!!!
هه هه چه باحال بازگشت غرور آمیز :31:
اره داداش برای نقطه کور استفاده میشه . یارو میگفت خطها رو پ=ر میکنه .حالا بزار سر فرصت ولی دنبال عکسش میگردم میزارم.
در اخر هم دمت گرم خیلی اقایی:10:
omid.7128
29-07-2010, 17:30
منتظر آنتن هستیم البته قبلش بگیر بخواب
من یه adsl 128 دارم میتونم یه ایرانسل هم باهاش قاطی کنم سرعتشون با هم جمع بشه؟ البته تا یه مدت پیش edge اینجا نبود حالا تست میکنم ببینم چجوری شده
KING_DESIGNER
29-07-2010, 17:35
منتظر آنتن هستیم البته قبلش بگیر بخواب
من یه adsl 128 دارم میتونم یه ایرانسل هم باهاش قاطی کنم سرعتشون با هم جمع بشه؟ البته تا یه مدت پیش edge اینجا نبود حالا تست میکنم ببینم چجوری شده
با ویندوز نمیشه
سیستمعامل لینوکس رو باید نصب کنی یه برنامه برای این کار هست
چون توی لینوکس مباحث شبکه به نسبتویندوز فعلی شما ببشتر مطرح شده.
چشم داداش ولی بد جوری گیج خوابم :13:
در ضمن یادم رفت بگم کینگ جان تو پست اول قیمت های ایرانسل رو بروز کن :
omid.7128
29-07-2010, 19:29
حدودا 1 مگ دانلود کردم ، سرعتش خوب بود 15 تا 16 ؛ یه لینوکس پیدا کردم ubuntu دارم دانلود میکنم ؛ تا الان لینوکس ندیدم ، کارمو که راه میندازه ( مخلوط کردن دو تا اینترنت و میگم) ؟سخت که نیست ؟
KING_DESIGNER
29-07-2010, 19:55
حدودا 1 مگ دانلود کردم ، سرعتش خوب بود 15 تا 16 ؛ یه لینوکس پیدا کردم ubuntu دارم دانلود میکنم ؛ تا الان لینوکس ندیدم ، کارمو که راه میندازه ( مخلوط کردن دو تا اینترنت و میگم) ؟سخت که نیست ؟
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::3 1::31::31::31:
اگه ساده بود که زیر دست همه بود .
:31::20:
KING_DESIGNER
29-07-2010, 21:12
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:
دوستانی که مشکل انتن دهی دارند و انتن موبایلشون ضعیفه
پست یک به روز شد :
معرفی انتنهای اکسترنال قابل استفاده در موبایل
به همراه شکل وقیمت و ادرس فروشنده.
راه حلی برای تمامی کسانی که با پوشش ضعیف شبکه روبرو هستند.
(در پست یک با رنگ مشکی به این موضوع اشاره شده است )
بدلیل نیاز مبرم به اینترنت موبایل یه دونه از این یو اس بی مودم ها گرفتم
مودم 25 دلاری رو 70000 تومن خریدم!!!!! مملکته ما داربم ؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینک مشخصات
جالب اینجاست وقتی میخواستم بخرم دو تا قیمت بهم داد
یکی 85 تومن میگفت، voice call هم داره و اون یکی 70 بدون voice call
اون 85 تومنیه فقط یه هندزفری 500 تومنی اضافه تر داشت
از اونجایی که همونجوریش هم به اندازه کافی تو پاچم رفته بود همون 70 تومنی رو خریدم ولی وقتی که استفاده کردم دیدم اینم همون قابلیت رو داره!!! هم اس ام اس میفرسته هم میشه باهاش تماس گرفت!
همینجوری بی حساب کتاب واسه خودشون قیمت میذارن، بیچاره ملت!
saeid127
29-07-2010, 21:51
یکی از دوستام برای دانلود میخواد از این سرویس استفاده بکنه.ارزونترین گوشی که eDGE 12 رو داشته باشه چیه؟(دست دوم)
با توجه به اون چیزی که من توی این تاپیک خوندم کمترین سرعت 5 و بیشترین 40 کیلوبایت بر ثانیه بود.درسته؟
کلا برای دانلود مناسب هست؟
KING_DESIGNER
29-07-2010, 22:21
اینم لینک مشخصات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب اینجاست وقتی میخواستم بخرم دو تا قیمت بهم داد
از اونجایی که همونجوریش هم به اندازه کافی تو پاچم رفته بود همون 70 تومنی رو خریدم ولی وقتی که استفاده کردم دیدم اینم همون قابلیت رو داره!!! هم اس ام اس میفرسته هم میشه باهاش تماس گرفت!
1ماهه این تاپیک رو زدم میومدی راهنماییت میکردیم جنس خوب برداری
معلومه همشون هندفری میخوره
عسکهای توی تاپیک منو نگاه کنی میبین
فوقش هم نخوره
این که بدون کامپیوتر کار نمیکنه درسته ؟
میتونی یک گوشی بخری که برای اسکایپ ساتفاده میشه قمیتش 25 تومنه و Usb هستش شاید با اونبشه وگرنه در حالت کلی با تنظیم کارت صداتون میتونید با هدست کامپیوتر به همه جا زنگ بنزید.
این که غصه نداره برایش ناراحت میشی.
این وسیله اسمش سیم کارت دانگله شبیه سازه موبایله دیگه همه چی داره باید تبونه از همه امکانات سیم کرات بهره ببره.
همین دیگه
یکی از دوستام برای دانلود میخواد از این سرویس استفاده بکنه.ارزونترین گوشی که eDGE 12 رو داشته باشه چیه؟(دست دوم)
با توجه به اون چیزی که من توی این تاپیک خوندم کمترین سرعت 5 و بیشترین 40 کیلوبایت بر ثانیه بود.درسته؟
کلا برای دانلود مناسب هست؟
E250 دس دوم امروز زیاد توی بازار بود ریخته مثه سگ .
بفرستش جمهوری یکی بخره
اها اصفهانی از مرکز موبیال فروشی نزدکتون برید نگاه کنید
eDGE این گوشی کلاسش 32 هست
قیمتش هم حدود 40-50 تومندر میاد برای آکبندش دست دومش رو نمیدونم برو ببین اگر دست دوم و نو یک قیمت بودند نو رو بخر که عاقلانه تر هست.
ضمنا گوشی 2700 هم چیز باحالیست که 88 تومن دوستمون در پستهای باالا خریدند
ولی جیگریهههههههههههههههههههه هه
رویه اشکربنی و برق میزنه که من عاشقشم
و کلاس EDGE هم 32 هستش که بیشترین پهنای باند رو میده دروبینش هم 2 مگ از این بهتر چی میخوای ؟
خیر برای من سرعتم از 20 کمتر نشده تا 45 هم رفته ولی ثابت بین 20 تا 28 هستش برای من برای بقیه معلم نیست قبلل از تهیه گوشی حتما منطقه محل سکونت رو چک کنین و ببینن که ایا EDGE ساپورت میشه یا نه با ی گوشی که کلاسش حتما 32 باشه که کل پهنای باند رو بگیرید
این مدل سرویسفقط مال دانلوده به درد وبگردی زیا نیمخوره ولی دانلود میکه مشتی !
alil1369
29-07-2010, 23:00
لپ تاپ دل دوست من همین قابلیت رو داره ، میشه بگی چطوری تنظیمش کنم یا از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
مصرفش بالاس و وبگردی میکنه اونم با دایل اپ که هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه !
چقدر سرعت پایین ، چقدر پول تلفن ، چقدر پول کارت !!! اخه خدارو خوش نمیاد !! نه جونه من میاد ؟؟
saeid127
29-07-2010, 23:10
E250 دس دوم امروز زیاد توی بازار بود ریخته مثه سگ .
بفرستش جمهوری یکی بخره
اها اصفهانی از مرکز موبیال فروشی نزدکتون برید نگاه کنید
eDGE این گوشی کلاسش 32 هست
قیمتش هم حدود 40-50 تومندر میاد برای آکبندش دست دومش رو نمیدونم برو ببین اگر دست دوم و نو یک قیمت بودند نو رو بخر که عاقلانه تر هست.
ضمنا گوشی 2700 هم چیز باحالیست که 88 تومن دوستمون در پستهای باالا خریدند
ولی جیگریهههههههههههههههههههه هه
رویه اشکربنی و برق میزنه که من عاشقشم
و کلاس EDGE هم 32 هستش که بیشترین پهنای باند رو میده دروبینش هم 2 مگ از این بهتر چی میخوای ؟
خیر برای من سرعتم از 20 کمتر نشده تا 45 هم رفته ولی ثابت بین 20 تا 28 هستش برای من برای بقیه معلم نیست قبلل از تهیه گوشی حتما منطقه محل سکونت رو چک کنین و ببینن که ایا EDGE ساپورت میشه یا نه با ی گوشی که کلاسش حتما 32 باشه که کل پهنای باند رو بگیرید
این مدل سرویسفقط مال دانلوده به درد وبگردی زیا نیمخوره ولی دانلود میکه مشتی !
ممنون دوست عزیز.
این دو مدلی که معرفی کردی خوبه.ولی e250 فکر نکنم کلاس 32 باشه (توی gsmarena که نزده).
اون هم فقط برای دانلود میخواد. یک adsl از مخابرات داره که سرعتش توی روز در حد 2Mb بر ثانیه است ولی متاسفانه دانلود رایگان نداره.
یک سوال دیگه اینکه با گوشی مشکل پیدا نمیکنه که دائم در حال دانلود باشه؟
اگر قرار 70000 بده بهتر نیست یک دانگل مثل همین که دوستمون توی چند پست بالا داشت رو بگیره؟
در مورد تست هم حتما با گوشی خودش که 5800 هست تست میکنه.
KING_DESIGNER
29-07-2010, 23:39
لپ تاپ دل دوست من همین قابلیت رو داره ، میشه بگی چطوری تنظیمش کنم یا از چه برنامه ای استفاده کنم ؟
مصرفش بالاس و وبگردی میکنه اونم با دایل اپ که هر 10 دقیقه یه بار دیسکانکت میشه !
چقدر سرعت پایین ، چقدر پول تلفن ، چقدر پول کارت !!! اخه خدارو خوش نمیاد !! نه جونه من میاد ؟؟
متاسفانه لپتاپ دل مشکل داره باید برید نمایندگی .
من یه روز تمام روی این لپتاپهای مسخره دل وقت گذاشتم ولی بی فایده بود.
لپتاپ میلادی خیلی سریع سیمکارت و قورت داد و کانکت شد ولی یه دونه دل نیدیدم که این قابلیت رو داشته باشه.
باد ببرید نمایندگی بپرسید و یه هیچ عنوان اجازه تعمیر ندید چون مشکل نرم افزاری فقط داره
همچنین به دست تعمیرکا نسپ=ارید چجون اصلا نمیدونه سیم کارت چیه چه برسه به EDGE
ممنون دوست عزیز.
این دو مدلی که معرفی کردی خوبه.ولی e250 فکر نکنم کلاس 32 باشه (توی gsmarena که نزده).
اون هم فقط برای دانلود میخواد. یک adsl از مخابرات داره که سرعتش توی روز در حد 2Mb بر ثانیه است ولی متاسفانه دانلود رایگان نداره.
یک سوال دیگه اینکه با گوشی مشکل پیدا نمیکنه که دائم در حال دانلود باشه؟
اگر قرار 70000 بده بهتر نیست یک دانگل مثل همین که دوستمون توی چند پست بالا داشت رو بگیره؟
در مورد تست هم حتما با گوشی خودش که 5800 هست تست میکنه.
درسته اشتباه از من بود شما مدل 251 مال خودمو بگیر که دوربین VGA دارهو 32 مگ حافظه خالی تا دو گیگ هم رم مییگره که 1 گیگ انداختم روی این
ضمنا کلاسش هم 322 هست قیمتش هم حدود 70-80 تومنه
که اگر بخوای دست دوم اینم میتونی بگیری
ولی هیچ اون مدل ک2700 نوکیا نمیشه که قشنگتر از اینه کلاسش هم 32 هست
اگر هم شکلی برای بعدها نداره دانگل بهتره ولیکیفیت ارتباط رو بهتر میکنه
اگربعدا برای فروش به مشک نمیخوری دانگل بخر ولی این گشوی رو هرجا ببری دیگه گوشیه و میشه کار کرد بازم میل خودتونه این تصمیم گیری تا وقتی که قیمت دانگل ازاد نشه از نظر من به عهده کاربرر باشه بهتره چون که قیمت جفتشون یکیهست هر کدوم هم معایب و مزایای خوبی دارند
دیگه انتخاب با کاربره.
درضمن دانگل ارزونتر هم هست میلادی بود فکر کنم یکی گفت 50 تومن دیده
کمتر بود و مارک خوبی داشت مثل وودافون بخرید مشکلی نداره
ولی ترجیحا سراغ متفرقه نرید.
حالا اول تست کن ببین همه چی اوکی هست:8:
ضمنا اگه خودش گوشی داره نیازی نیست گوشی بخره :5: مگر اینکه دیگه خیلی خوره دانلود باشه که اون بحثش جداست
در ضمن این اصفهان مخابرات لارژی داره ها :31: خداوکیلی مدیرش باید اصفهانی اصیل باشه ...اصل اسفهون.:31:
اخه کجای کشور اینقدر دندون گرد بازی در میارن برای اینرتنت:13:
ما الان 128 کیلو رو نامحدود گرفتیم 10 تومن ماه به ماه هم قبض میاد نوشته اینترنت 19800 و خورده ای تومن که تو بگو 20 تومن
ولی ارزش داره
باور کن دیگه حال اینکه بگه اخطار شارژتون تموم شده نداریم.:19:
ایشالا برای اونجا هم درست بیشد..شما غوصه نخور:27: :31: ..:10:
mohammad_87
30-07-2010, 01:00
اینم لینک مشخصات
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب اینجاست وقتی میخواستم بخرم دو تا قیمت بهم داد
از پاساژ رضا گرفتی؟اون هم دقیقا همین رو میداد با همین قیمت.ولی عزیزم ضرر کردی چون فقط edge رو ساپورت میکنه و نسل بعدی هرموقع که بیاد برات کارآیی نداره.
کینگ جان اون دانگلها با مارکهای معتبری مثل وودافون رو من نتونستم تو ایران پیدا کنم.اگه کسی بتونه اینترنتی از سایتهای خارجی خرید کنه خیلی بنفعش میشه.چون هم با قیمت جهانی میخره و هم مارکش معتبره.البته اگه گمرکی مثل گمرک اتومبیل بهش نخوره!!در غیر اینصورت من پیشنهاد میکنم که تا ورود اپراتور سوم یه جوری صبر کنن(کسانی که دنبال خرید دانگل هستن)و یا گوشی بگیرن.چون اپراتور سوم با هر نسلی که بیاد مجبور میشه این دانگلهارو وارد کنه.
بازم یه سوال از جناب کینگ:این آنتنهایی که برای تقویت آنتن دهی معرفی کردی،آیا برای تقویت شبکه هم کاربرد میتونه داشته باشه؟مثلا من آنتن گوشیم فوله(هر دو اپراتور) ولی مکالمات منطقه زیاده!آیا با استفاده از اینها میتونم استفاده بهتری از پهنای باند داشته باشم؟؟(با اینکه میدونم میگی ربطی نداره بازم پرسیدم:31:)
omid.7128
30-07-2010, 02:06
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::3 1::31::31::31:
اگه ساده بود که زیر دست همه بود .
:31::20:
مرسی از امیدی که دادید:31:
یه چیز دیگه ، تو ویندوز نمیشه با دانلود منیجر یا هر چیزی دیگه ور رفت که دو تا فایل دانلود کنه اولی با adsl دومی با edge ؟
شـیـفــو
30-07-2010, 02:21
من تهران ميدان حسن اباد با N70 بيشتر از 5 نشد سرعتم
OMNIA I900 هم كه تعطيله كانكشن نميشه ساخت باهاش
miladddd
30-07-2010, 10:38
سلام
تا حالا نمیدونستم این سرویس چیه، تازه فهمیدم
نیاز به راهنمایی دارم
من یه 6220c دارم که edge 32 داره ولی نمیدونم جای آنتن اکسترنال داره یا نه
نیاز مبرم هم به اینترنت پرسرعت دارم
تنها جایی هم که میتونم اینترنت پرسرعت تعیه کنم به خاطر فیبر نوری بودن خط تلفنم مبین نت هست
حالا شما چه پیشنهادی دارین که edge ایرانسل رو دنبال کنم یا وایمکس مبین نت رو
compund security
30-07-2010, 12:07
سلام
نیاز به راهنمایی دارم
تنها جایی هم که میتونم اینترنت پرسرعت تعیه کنم به خاطر فیبر نوری بودن خط تلفنم مبین نت هست
1000در 100 EDGE ایرانسل فقط از فعال شدن بسته و بودن EDGE در منطقه خودتون اطمینان حاصل کن
joe_satriani
30-07-2010, 12:49
با سلام
منم روي آيفون نتونستم باهاش كانكت شم متاسفانه!!!!!!!!!!!
من يك روزش رو فعال كردم اما هنوز با گذشت سه چهار روز هنوز قطع نشده اشتراكم
روي گوشي ديگه ( نوكيا امتحان ميكنم جواب ميده فقط روي آيفون درست نيست ) :41:
Mehrdad092000
30-07-2010, 12:50
انتن اکترنال هم داریم مگه ؟
چنده
چه قابلیتی داره؟
انتن اکترنال هم داریم مگه ؟
چنده
چه قابلیتی داره؟
برو پست 1 . پست 1 توسط دوست عزیزمان استاد کینگ بروز شد .
masud-000000
30-07-2010, 13:11
king عزیز من نظرم عوض شد..از امروز صبح تقریبا سرعت من دو برابر شد ... یعنی الان راحت تو 20-22 میچرخه :31:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته پینگش همچنان بالای 700 هست
king عزیز من نظرم عوض شد..از امروز صبح تقریبا سرعت من دو برابر شد ... یعنی الان راحت تو 20-22 میچرخه :31:
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
البته پینگش همچنان بالای 700 هست
می تونم بپرسم چیکار کردی ؟
از پاساژ رضا گرفتی؟اون هم دقیقا همین رو میداد با همین قیمت.ولی عزیزم ضرر کردی چون فقط edge رو ساپورت میکنه و نسل بعدی هرموقع که بیاد برات کارآیی نداره.
آره از پاساژ دزد ها گرفتم
میدونستم که 3g نداره
ایشالا 100 سال دیگه که 3g اومد یه دانگل 3g ساپورت هم میخرم
masud-000000
30-07-2010, 13:38
می تونم بپرسم چیکار کردی ؟
هیچی ...کار خاصی نکردم...شب خوابیدم..صبح پا شدم طبق معمول دانلود فایل هایی که از دانلود دیشبم مونده رو ادامه بدم...که دیدم سرعتم 2 برابر شده!!!تا الان هم همینطوره و کاشکی همینطور هم بمونه...(البته من با برنامه btsfield به آنتنی که بیشترین سرعت رو داره وصل میشم):11:
هیچی ...کار خاصی نکردم...شب خوابیدم..صبح پا شدم طبق معمول دانلود فایل هایی که از دانلود دیشبم مونده رو ادامه بدم...که دیدم سرعتم 2 برابر شده!!!تا الان هم همینطوره و کاشکی همینطور هم بمونه...(البته من با برنامه btsfield به آنتنی که بیشترین سرعت رو داره وصل میشم):11:
لطفا این برنامه رو تو این تاپیک بگذار .:11:
masud-000000
30-07-2010, 15:18
لطفا این برنامه رو تو این تاپیک بگذار .:11:
بفرمایید:11:
فقط تو گوشی های نوکیا S60 V3 نصب میشه.
hadi_pakniyat
30-07-2010, 15:19
من تهران ميدان حسن اباد با N70 بيشتر از 5 نشد سرعتم
OMNIA I900 هم كه تعطيله كانكشن نميشه ساخت باهاش
اومنیا که نیازی به کانکشن نداره
از Internet Sharing گوشی استفاده کن
نیازی به چیزی جز نصب درایور گوشی نداری که اونم داخل CD خود گوشی هست
hadi_pakniyat
30-07-2010, 15:33
قیمت دقیق نوکیا 2700 Classic چنده :
گوشی شاپ که زده 92000 تومن
کسانی که از این گوشی استفاده کردن از سرعت و کیفیت اتصال هنگام استفاده در کامپیوتر بگن
KING_DESIGNER
30-07-2010, 16:06
سلام کینگ جان.این چند روز فقط میتونستم بیام یه سر بزنم.بن شدنتو دیدم!!خط خطی شده بودی:31:.و مشکلت با اون آیدی رو بارها دیده بودم.توی تستها دیده بودم که هرکی یه چیزی میذاشت سریع میگفت دروغ میگی فلانی چلانی...متاسفانه چنین اشخاصی هنوز در انجمنهای مختلف همین سایت هستن.بگذریم...
کینگ جان اون دانگلها با مارکهای معتبری مثل وودافون رو من نتونستم تو ایران پیدا کنم.اگه کسی بتونه اینترنتی از سایتهای خارجی خرید کنه خیلی بنفعش میشه.چون هم با قیمت جهانی میخره و هم مارکش معتبره.البته اگه گمرکی مثل گمرک اتومبیل بهش نخوره!!در غیر اینصورت من پیشنهاد میکنم که تا ورود اپراتور سوم یه جوری صبر کنن(کسانی که دنبال خرید دانگل هستن)و یا گوشی بگیرن.چون اپراتور سوم با هر نسلی که بیاد مجبور میشه این دانگلهارو وارد کنه.
بازم یه سوال از جناب کینگ:این آنتنهایی که برای تقویت آنتن دهی معرفی کردی،آیا برای تقویت شبکه هم کاربرد میتونه داشته باشه؟مثلا من آنتن گوشیم فوله(هر دو اپراتور) ولی مکالمات منطقه زیاده!آیا با استفاده از اینها میتونم استفاده بهتری از پهنای باند داشته باشم؟؟(با اینکه میدونم میگی ربطی نداره بازم پرسیدم:31:)
1- لطف داری عزیز منم خوشحالم که عدالت رعایت شد. از همکاری مدیران هم متشکرم.
2-اینترنتی فقط اقای حسینی میتونه خرید کنه و وارد میکنه (لین کامپیوتر) که اونم یه مقدار جزیی حدود 50 تا 100 توم نبسته به جنس سود روی جنس میکشه که مثلا جنس 12دلاری رو 60 تومن وارد میکنه اگر برات میصرفه بگو بیاره.
3- انتنهیی که در پست یک معرفی شده فقط برای نقطه کور هستش .اگر سرعت اینرتنتتون روی 5 ثابت هست ! یعنی سرویس EDGE نداری 20 تا از اون انتنهای اکترنال هم تهیه کنی فایده ای ...... نداره ..:27:
اقا کینگ بن شده بودی چه با حال بود 5 دقیقه بعد دوباره درست شد بازگشت پر سوالت را تبریک و تسلیت میگویم:31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1:
من رفتم نمایندگی دل بهش گفتم گفت تا حالا چند نفر در این باره زنگ زدن (اوضاع مشکوکه:21::21::21::21::21:) گفت تو ایران مسدوده چی چی بهش بگم بفهمه راستی ما قراره تهران بیایم اونجا نمایندگی ها سرشون میشه اینا رو لپتابم رو ببرم اونجا درستش کنن درست میشه:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
1- مرسی.
2- دیدی گفتم اوضاع این لپتاپ قمر در عقربه ؟ دیدی ؟
باید بفرستیش تهران یه روز وقت بزار لپتاپت درست شد برگرد خونه دیگه.
در ضمن حرفش هم زر مفت بوده ما چیزی به عنوان مسدود شدن و این خیمه شب بازیها و دل دزدیها رو نداریم
بهش بگو جنس فروختیم پول گارانتی هم گرفتی باید درست بشه
اگر دیدی واقعا حرفش نامیزونه و چرت میه 124 در خدمت شماست.با کارسناش که کارشناسه کمامپیتر هست صحبت کن بگو این قطعه روی لپتاپم کار نمیکنه نمایندگی هم زیر بار نمیره و بهش بگو اصلا خرابه .. وقتی بگی خرابه و کار نمیکنه 124 بیشتر مشکوک میشه و جنس رو حرا محسوب میکنه و ننه نمایندگی رو استاد میکنه :31:
البته بگم خراب نیست روش داره که باید اون پورت رو فعال کنه حالا یا ممکنه سخت افزاری باشه و قابشو باز کنه و تعمیرش کنه ممکن هم هست توی بایاش دست کاریک نه من که نمیدونم باید خودشون که متخصص هستند تصمیم بگیرند
اگر هم نشد فدای سرت کارت PCMCI هست که میری بغل لپتاپت ( سمت چپ بالای و گوشه رو نگاه کنی میبینی یه خشابی هست که خالیه -جای کشو مانندی داره) برای این کارتهای هم سیمکارت دانگل هست که انتن هم داره از اون مدلها یا این USB رو میتوین تهیه کنی .
دیگه شانس باید بسازی
مرسی از امیدی که دادید:31:
یه چیز دیگه ، تو ویندوز نمیشه با دانلود منیجر یا هر چیزی دیگه ور رفت که دو تا فایل دانلود کنه اولی با adsl دومی با edge ؟
نوچ :27: اگه میشد که هممون غمی نداشتیم
نصف اینهایی که توی این تاپیک اومدن به امید 3 تومن و سرعت 512 نامحدود شکمشون رو تاید زدن :31:
سلام
نیاز به راهنمایی دارم
زحمت بکش 1000 تومن خرج کن و سرویس ک روزه رو فعال کن ببین اگر سرعتت از 20 کمتر نمیشه عقل سلیم میگه همین EDGE خوبه
وقتی هم که بسته های افزایشی EDGE تموم شد برو سراغ وایمکس تا اون موقع هم قیمت وایمکس کمتر شده
در واقع شما توی این مدت موج سواری میکنی با قمیتهای پایین الان 512 که 10 تومن باشه و نامحدود باشه کجا میدن ؟ :27:
با سلام
منم روي آيفون نتونستم باهاش كانكت شم متاسفانه!!!!!!!!!!!
من يك روزش رو فعال كردم اما هنوز با گذشت سه چهار روز هنوز قطع نشده اشتراكم
روي گوشي ديگه ( نوكيا امتحان ميكنم جواب ميده فقط روي آيفون درست نيست ) :41:
:13:ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا
چقدر شارز توی اون گوشی داری ؟
سریع منتقلش کن توی یه گوشی دیگه
اون کنتورش یه لحظه قاط رده حساب نکرده ولی یهو ازت کم میکنه خیلی سریع حسابتو بریز توی یه گوشی دیگه
یه کدی هست که توی سایتش هست کد رو میزنی بعدش شماره تلفن طرفکه ایرنسلهست وارد میکنی و از اعتبار توی وارد حساب اون میکنه سریع این کار رو بکن وگرنه همه اعتبارت رو ایرانسل میگیره.
اگر هم که خطت دائمی هست به فکر فروش خونه باش که دیگه خوش به حال ایرانسل شده یه وکیل هم شده مییگره ولی همه پولشو از حلقومت بیرون میکشه :27::31:
قیمت دقیق نوکیا 2700 Classic چنده :
گوشی شاپ که زده 92000 تومن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسانی که از این گوشی استفاده کردن از سرعت و کیفیت اتصال هنگام استفاده در کامپیوتر بگن
معلومه تا حالا ازاینترنت خریدی نکردیسایتها همیشه 10-20 تومن بالاترا ز بازار میزارن
دسوتمون از ولیعصر بازار ایرانیان خریده بود 88 تومن با کابل و رم و ...
برو پاسژ علاالدین طبقه ششم دور و بر 60 تومن میتوین پیدا کنی.
hadi_pakniyat
30-07-2010, 16:51
یک شرکت فروش مودم :
به نظرتون کدوم مدل بهتره ؟
امین1356
30-07-2010, 16:54
با سلام خدمت همه دوستان
خواستم چند مورد رو به اطلاع دوستان برسونم:
1. در خصوص نت بوک و یا نوت بوکهایی که ورودی سیم کارت دارن (معمولا" ورودی سیم کارت آنها با در آوردن باطری مشخص هست) به این نکته توجه داشته باشن که صرف وجود این ورودی کافی نبوده و میبایست کارت 3G/EDGE/GPRS (شبیه کارت وایرلس) هم بر روی نوت بوک نصب شده باشه ولی اغلب این کارت آپشنال بوده و بصورت پیش فرض نصب نیست. چنانچه این کارت نصب شده باشه باید در Device Manager دیتکت شده باشه.
2. همانطوریکه احتمالا" اطلاع دارید جهت اتصال به --- دو پروتکل مختلف وجود داره که از دو پورت مختلف نیز استفاده می کنند:
1.2: پروتکل PPTP که از پورت 1723 TCP استفاده میکنه (این پروتکل در حال حاضر در سرویس های GPRS، EDGE و وایمکس ایرانسل بسته هست).
2.2: پروتکل L2TP که از پورت 1701 UDP استفاده میکنه (این پروتکل در حال حاضر در سرویس های GPRS، EDGE و وایمکس ایرانسل بازه).
در نتیجه دوستانی که میخوان از --- بر روی یکی از سرویسهای ایرانسل استفاده کنن باید سرور --- ی رو انتخاب کنن که از پروتکل L2TP هم پشتیبانی کنه.
با تشکر
jamshidjap
30-07-2010, 17:53
1.نسخه جاوا رو نداري ؟
2. گوشي سيمبين براي استفاده از اين برنامه بايد ه.ک بشه ؟
KING_DESIGNER
30-07-2010, 18:01
یک شرکت فروش مودم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظرتون کدوم مدل بهتره ؟
این از اونهاست که به قیمت خون پدر بفروشه:13:
بفرما
این دو مدل هرکدوم رو که گرفتی بپرس کلاس eDGE چنده اگه نگفت نگیر.
اگه کلاسش 32 بود بگیر زیر این بود قبول نکن.
قیمش هم دیگه نهایت تا 70 اگه بیشتر بود ولش کن . هرچند که میگه چیپستش مال فیلیپسه ولی بازم مشکوکه.
بچه ها متفرقه گرفتند مثل ماه داره کار میکنه.
بازم هرجور که خودت تصمیم داری عمل کن این نظرم بود.
لطفا تو یه جای دیگه آپلود کن و بده در ضمن اگه جاوا باشه عالیه .
masud-000000
30-07-2010, 18:19
1.نسخه جاوا رو نداري ؟
2. گوشي سيمبين براي استفاده از اين برنامه بايد ه.ک بشه ؟
لطفا تو یه جای دیگه آپلود کن و بده در ضمن اگه جاوا باشه عالیه .
نسخه جاوا این برنامه وجود نداره...میتونید فایل رو ساین کنید و یا گوشی رو ه.ک..
اینم لینک مستقیم همین برنامه:
KING_DESIGNER
30-07-2010, 19:14
پست شماره 1 به روز شد
لینک نرم افزار تغییر انتن BTS برای گوشیهای سیمبین 3
دسترسی بیشتر و سرعت بهتر با این برنامه
این برنامه تست شده
باتشکر از مسعود و بقیه دوستان
jamshidjap
30-07-2010, 19:57
آقا ... استفاده از اين برنامه غير قانوني نباشه ... فردا مخابرات نياد خر ( kher ) آدمو بگيره ...
راستي اين برنامه روي همراه اول هم جواب ميده ؟
KING_DESIGNER
30-07-2010, 20:51
آقا ... استفاده از اين برنامه غير قانوني نباشه ... فردا مخابرات نياد خر ( kher ) آدمو بگيره ...
راستي اين برنامه روي همراه اول هم جواب ميده ؟
داداش صفر کیلومتری یا ما رو گرفتی ؟ :31:
به مخابرات چه ؟
ربطی به همراه اول یا مخابرات یا اطلاعات چه میدونم استانداری و اینها نداره
یه برنامه است که اسکن میکنه همین کار رو گوشی شما اتوماتیک انجام میده و به نزدیک ترین انتنی که سیم کارت بهش بخوره وصل میشه حالا این برنامه این کار رو از حالت اتوماتیک در میاره دستی این کار رو میکنه
میگه من گشتم 4 تا انتن پیدا کردم به کدومش وصل بشیم خود موبایل ( تاکید میکنم خود موبایلتون ) بصورت اتوماتیک نزدیکترین رو پیشنهاد میده
ولی شما با این برنامه میتونی بری مورد 5 ویا 6 انتی که پیدا کرده وصل بشی
چیزی نداره که ترسیدی ! :31:
چه روی ایرانسل چه ترکسل چه انسل روی هرچی که فکر کنی جواب میده
فقط باید سیم کارت توی دستگاه باشه و انتنی که اونو ساپورت میکنه در اطراف باشه
مثلا سیم کارت ترکیه رویش بندازی توقع نداشت ه باش از تهران برات سرچ بزنه تا پیدا کنه :2:
مال هرجایی که هست مال اونجا رو پیدا میکنه
البته من باهاش کار نکردم ولی سیستمش همینه که بهت گفتم.
hadi_pakniyat
30-07-2010, 21:00
کسی تنظیمات GPRS همراه اول رو برای سامسونگ i900 Omnia داره
هرکاری می کنم وصل نمیشه (منطقه تحت پوششه)
KING_DESIGNER
30-07-2010, 21:02
کسی تنظیمات GPRS همراه اول رو برای سامسونگ i900 Omnia داره
هرکاری می کنم وصل نمیشه (منطقه تحت پوششه)
hadi_pakniyat
30-07-2010, 21:25
جریان زیر از چه قراره :
اگه مطالب زیر صحت داره بریم سراغ همراه اول
بسته دروغین نامحدود ایرانسل کلاه بردار بزرگ
سلام دوستان
مطلبی که الان دارم میگم تجربه شخصی منه که 1 هفته هم پیگیرش بودم تا ببینم به کجاختم میشه
ایرانسل فقط برای کل انداختن با همراه اول یه بسته دروغین نامحدود رو ارائه داده.
من شنبه گذشته بسته شبانه نامحدود رو برای تست فعال کردم . بعد از چند روز استفاده صبح روز پنج شنبه همون هفته (یعنی هفته قبل ) بسته من بصورت غیر فعال در امد و از شارژم کم می کرد تا همین امروز .
من یکهفته پیگیری کردم و چند بار پرونده تشکیل دادم ولی تنها جوابی که شنیدم این بود : شما بیش از حد مجاز استفاده کردید
جالبه بدونید من نهایتا تا روزی 700 مگ دانلود داشتم نه بیشتر .شاید کمتر هم شده باشه . حالا این 4 روز دانلود مگه چقدر شده !( خیلی جا ها دیدم دوستان میگن تا 1 گیگ فقط میشه در روز دانلود کرد و این مقدار محدودیت هست دربسته نامحدود..جای تعجب داره که من حتی این مقدار در روز هم استفاده نکردم !)
و جالبتر اینکه وقتی اول از اپراتور می پرسم جی پی ار اس نامحدود رو تعریف کن میگه یه زمانی داره و هر حجمی استفاده کردید و در اخر که از بخش فنی می پرسه که جواب مشکل منو بده .. میگه نامحدوده ولی شمابیش از حد مجاز استفاده کردید و وقتی هم بهش میگم این حد چقدره جوابی نداره و حتی تعریف نامحدود رو نمی دونه !.( الان که کدچک کردن مدت اعتبار رو می زنم هنوز 19 روز از بسته من مونده ولی به گفته اپراتور محدودیت حجمی من در بسته نامحدود حجمی تموم شده ) هرچقدر هم گفتم منو به یه مسئول وصل کن باهاش صحبت کنم فایده نداشت
در کل برای من که یک کلاهبرداری و دروغ از اب در امد این ایرانسل... من از اول.. همراه اول استفاده کردم ولی به خاطر تعریف دوستان رفتم سراغ ایرانسل .. تو مدتی که از همراه اول استفاده می کردم حجم دانلودیم خیلی بیشتر از این 4 روز بود. درسته که سرعتش کمی کمتره.
البته من نمی دونم تو بسته ماهانه 24 ساعت حجم دانلود چقدر میشه ..
فقط اینو گفتم که دوستان دیگه اشتباه منو تکرار نکنن .. بسته نامحدود ایرانسل یه دروغ و کلاهبرداری بیشتر نیست .. یا شایدم من خیلی بد شانس بود.!
اگه کسی دیگه هم این مشکلو داره لطفا بگه.
هدف فقط اطلاع رسانی بود دوستان .. من نه سمت همراه اول هستم نه ایرانسل .
موفق باشید
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
نمیشه وصل نمیشه :41:
به نظرم بهتره از اینترنت کم سرعت جدا بشیم . چون زمان دانلود زیادی می بره . چند ماه دیگه که این یارانه ها رو برداشتن نمی تونیم کامپیوتر یا لپتابمون رو همین جوری واسه دانلود بگذاریم روشن بمونه . من می خوام 4 ماه دیگه adsl یک مگ بگیرم . العان 512 دارم ولی 1 مگ بستن . خوب اگه 1 مگ بگیرم احتمالا یه 1.5 می بندن . شاید به فکر اینترنت بشقابی افتادم .
KING_DESIGNER
30-07-2010, 21:55
جریان زیر از چه قراره :
اگه مطالب زیر صحت داره بریم سراغ همراه اول
نمیشه وصل نمیشه :41:
اگر مدرکی داره میشه باور کرد وگرنه نوچ !
ببین چه مشکلی داره مگه میشه اخه ؟
تنظیمات رو صفر کارخونه ای بکن ولی قبلش از پیامکهای گوی و برنامه های نصب شده یه پشتیبان بگیر بریز روی مموری کارتت.
به نظرم بهتره از اینترنت کم سرعت جدا بشیم . چون زمان دانلود زیادی می بره . چند ماه دیگه که این یارانه ها رو برداشتن نمی تونیم کامپیوتر یا لپتابمون رو همین جوری واسه دانلود بگذاریم روشن بمونه . من می خوام 4 ماه دیگه adsl یک مگ بگیرم . العان 512 دارم ولی 1 مگ بستن . خوب اگه 1 مگ بگیرم احتمالا یه 1.5 می بندن . شاید به فکر اینترنت بشقابی افتادم .
1 مگ هم بکنی چه فایده ای داره اگه حجمی باشه که شبانه اش رایگانه تاثیری نداره.
1 مگ هم بکنی چه فایده ای داره اگه حجمی باشه که شبانه اش رایگانه تاثیری نداره.
آره . شبانه رایگانه و سرعتش اصلا کم نمیشه . در ضمن بشقابی چطوره ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟:11:
KING_DESIGNER
31-07-2010, 00:58
آره . شبانه رایگانه و سرعتش اصلا کم نمیشه . در ضمن بشقابی چطوره ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟:11:
برای بشقابی که ارزونترینش 512 هست که 35 تومن مایه اش هست
برای اون شبانه هم بگم توی شب نرخ سرعتت فقی نمیکنه باید از خودشون بپرسی بگی من 1 مگ میگیرم شبونه ام هم همینه یا نه ؟
KING_DESIGNER
31-07-2010, 01:08
برای بشقابی که ارزونترینش 512 هست که 35 تومن مایه اش هست
برای اون شبانه هم بگم توی شب نرخ سرعتت فقی نمیکنه باید از خودشون بپرسی بگی من 1 مگ میگیرم شبونه ام هم همینه یا نه ؟
miladddd
31-07-2010, 09:47
1000در 100 EDGE ایرانسل فقط از فعال شدن بسته و بودن EDGE در منطقه خودتون اطمینان حاصل کن
وقتی با gprs وصل میشم یک علامت E نشون میده
همونه دیگه؟!
اگه راه دیگه ای داره بگید لطفا
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
زحمت بکش 1000 تومن خرج کن و سرویس ک روزه رو فعال کن ببین اگر سرعتت از 20 کمتر نمیشه عقل سلیم میگه همین EDGE خوبه
وقتی هم که بسته های افزایشی EDGE تموم شد برو سراغ وایمکس تا اون موقع هم قیمت وایمکس کمتر شده
در واقع شما توی این مدت موج سواری میکنی با قمیتهای پایین الان 512 که 10 تومن باشه و نامحدود باشه کجا میدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
KING_DESIGNER
31-07-2010, 10:27
وقتی با gprs وصل میشم یک علامت E نشون میده
همونه دیگه؟!
اگه راه دیگه ای داره بگید لطفا
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
دوست عزیز من نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
اگه میشه راهنمایی کنید
اره دیگه گوشیت هم که مشخصه EDGE ساپورت میکنه
باید بری پست یک رو بخونی هرجاش مشسکل داشتی بگو یادت میدم.
miladddd
31-07-2010, 11:08
اره دیگه گوشیت هم که مشخصه EDGE ساپورت میکنه
باید بری پست یک رو بخونی هرجاش مشسکل داشتی بگو یادت میدم.
خیلی ممنون
پس با این حساب یه سری سوال دارم
1- اگه زیاد از گوشی استفاده کنم نمیترکه؟!
2- gprs ایرانسل خیلی گرونه، با هر صفحه ای که باز میشه 100 تومن کم میشه از اعتبارم، چه راهی واسش وجود داره؟
3- از چه نرم افزاری استفاده کنم که سرعت دانلود گوشی رو بفهمم
KING_DESIGNER
31-07-2010, 11:41
خیلی ممنون
پس با این حساب یه سری سوال دارم
1- اگه زیاد از گوشی استفاده کنم نمیترکه؟!
2- gprs ایرانسل خیلی گرونه، با هر صفحه ای که باز میشه 100 تومن کم میشه از اعتبارم، چه راهی واسش وجود داره؟
3- فعلا همینا!
1- باطری یکی از موبایلهای بچه ها همین ماه پیش رفت پیش خدا
2 - مهندس ! اگه میخواستم سرویس حجمی معرفی کنم که باید در این تاپیک رو گل میگرفتم !:13:
این سرویس نامحدود حجمی هست ! و از لحاظ زمانی محدود است !
اونی که تو استفاده میکنی سرویس حجمیه !
برو یکی از بسته ها رو فعال کن اینقدر جیب ایرانسل رو با برکت نکن
یک ماه نامدود ده تومن
یک ماه شبانه نامحدود + 5شنبه جمعه 24 ساعته رایگان میده 3 تومن
یک و یک شب 24 ساعت همش 1000 تومن
یک هفته 4 تومن
همینها
غیر از این حجمی حساب میشه که دیگه بابای پولدار و یه گنج قارون نیاز داره
برو فعلا با همینها خوش باش
miladddd
31-07-2010, 11:58
3- از چه نرم افزاری استفاده کنم که سرعت دانلود گوشی رو بفهمم
اینم زحمت بکشی گل کاشتی
miladddd
31-07-2010, 13:23
من رفتم بسته هزار تومنی 24 ساعته اعتباری رو گرفتم
پیامک فعال سازی هم واسم اومد، الان یک ساعت گذشته انگار نه انگار هنوز از اعتبارم کم میشه!
چکار کنم؟
hadi_pakniyat
31-07-2010, 14:25
اگر مدرکی داره میشه باور کرد وگرنه نوچ !
آخه یه 100 نفری قضیه رو تایید کردند (با قانون اجماع ثابت میشه :21:)
منبع : سایت موبایلستان
به گفته اپراتور محدودیت حجمی من در بسته نامحدود حجمی تموم شده
دوست من هم دیشب به من زنگ زد و گفت پس از یک هفته طرح نامحدود شبانه دیدم 2000 تومان شارژم کم شده!! و طرح به پایان رسیده..گفت زنگ زدم و اپراتور به من گفته شما بیش از حد مجاز دانلود داشته اید!!! منم گفتم مگه شما اسم طرح رو نا محدود نذاشته ایییید؟؟؟ اون خانوم هم گفت این طرح یه طرح افزایشی هست که شما 3000 تومان میدهید برای gprs و ما 73000 تومان شارژ میکنیم..شما بیش از حد مجاز استفاده کرده اید و این جوری برای شرکت صرف نداره که کاملا نامحدود کنه!!!!
این هم از مملکت ما
منم 1 روزه زدم دقیقا" سر 1 گیگ دیگه کانکت نمی شد..
دزدی تو اینجا شاخ و دم نداره
یه سفره پهنه هرکی قدرت داره میخوره من یا مای بدبخت بیچاره هم وضعمون اینه ..
منم پشیمون شدم ...
اینجوری که من محاسبه کردم تقریبا توی بسته شبانه 30 روزه .کلا یه چیزی بین 3 الی 4 گیگ فقط می شه کلادانلود کرد نه بیشتر.!
کلا این سیستمی که الان راه انداختن بیشتر بدرد وب گردی میخوره و دانلود های کوچیک و کم .
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . نامحدود! شبانه فعال کردم و تقریبا دو سه هفته ای استفاده کردم هر شب تقریبا 300 مگ دان داشتم . پنج شنبه و جمعه دوبرابر اون .
ولی یهوی بدون هیچ اخطاری دیدم اعتبار صفر شد و دیگه هر چی استفاده می کنم اعتبار کم میکنه . 5 ، 6 بار هم با شماره 700 تماس گرفتم و مشکلمو گفتم هر بار هم یه ربع کامل براشون توضیح دادم ولی باز وضع همونجوریه
بدبختی هم اینجاست که اون روز اول هول شدم و واسه دو ماه فعالش کردم و فقط سه هفته ازش استفاده کردم یعنی پول 60 روز رو دادم ولی 20 روز استفاده کردم
واسه منم دقیقا همین مشکل بوجود اومده ولی خیلی بدتر از شما ها من ایرانسلم دائمیه همون 5شنبه اول با اینکه من فقط 70 مگ دان کردم نزدیک به 15 هزار تومن به حسابم اضافه شد تا الان که دو هفته ای از ما جرا میگذره هنوز ایرانسل جواب درستی بهم نداده هر بار به 700 زنگ می زنم و 15 دقیقه ای براشوون توضیح می دم می گن تا 48 ساعت دیگه درست میشه ولی ما که چیزی ندیدیم .......
لعنت به هر چی آدم شارلاتان و دزده
بازم بگم :18:
hadi_pakniyat
31-07-2010, 17:07
چند گوشی نوکیای ارزان (حدود 50 تومن) دارای GPRS :
Nokia 2720 fold
Nokia 2330 classic
Nokia 2680 slide
Nokia 2600 classic
Nokia 2220 slide
من با شرکت نیکان ارتباط تماس گرفتم و گفتن فقط مودم Edge دارن و 3G بزودی وارد میکنند
مودم Edge رو هم میده 85000 تومن
نظرتون چیه ؟
KING_DESIGNER
31-07-2010, 18:55
اینم زحمت بکشی گل کاشتی
برای این مورد من نرم افزاری ندیدم
کافیه یه فایل یک مگ رو دانلود کنید
و بصورت دستی حساب کنین
مثلا فایل 1.8 مگی رو دانلود میکنین و بعد تایم بگیرین خوب مثلا توی یک دقیقه این دانلود میشه
درسته ؟
یک دقیقه یعنی 60 ثانیه (واحد شمارش برحسب کیلو بر ثانیه هست)
یک و هشت مگ هم یعنی 1800 کیلو تقسم بر 60 ثانیه میکنی میشه هر ثانیه 30 کیلو دانلود که تقریبا میشه گفت اینترنت این شخص با سرعت 250 کیلو بر ثانیه هستش
چون 30 رو ضربدر 8 کنیم میشه 240 کیلو بر ثاینه !
جا افتاد ؟:20:
من رفتم بسته هزار تومنی 24 ساعته اعتباری رو گرفتم
پیامک فعال سازی هم واسم اومد، الان یک ساعت گذشته انگار نه انگار هنوز از اعتبارم کم میشه!
چکار کنم؟
عزیز خوب حتما شده
تقصیر من ینست به خدا :19::31:
ولی من که سرویس 3 تومنی رو فعال کردم مشکلی نداشتم
یه مقداردیگه هم صبر کن
سیم کارت رو در بیار بنداز نمیدونم والا همچین چیزی رو من ندیدم
اگه میدیدم دهن ایرانسل رو ماست مالی میکردم :21:
آخه یه 100 نفری قضیه رو تایید کردند (با قانون اجماع ثابت میشه :21:)
منبع : سایت موبایلس
بازم بگم :18:
دوست عزیز
اگه دقت میکردین و وقت میزاشتین منم راه حل این رو گفته بودم !:20: تقصیر من چیه که شماها حرف گوش نمیدین
در این جور مواقع کافیه اعتباری داخل گوشی ندزارین تا به شکست بخوره
معلمه اگر اعتبار داشته باشه ازش کم میشه
وقتی اعتباری نباشه دیگه چیزی کم نمیکنه
وقتی هم که سر سرویسها ادا در میاره میرید یک سرویس دیگه تهیه میکنید به همین راحتی :20:
چند گوشی نوکیای ارزان (حدود 50 تومن) دارای GPRS :
Nokia 2720 fold
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia 2330 classic
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia 2680 slide
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia 2600 classic
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia 2220 slide
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن با شرکت نیکان ارتباط تماس گرفتم و گفتن فقط مودم Edge دارن و 3G بزودی وارد میکنند
مودم Edge رو هم میده 85000 تومن
نظرتون چیه ؟
مرسی.
در مورد مودم من پیشنهاد میکنم خودتون تصمیم بگیرید. من بودم گوشی رو انتخاب میکردم چون امیدی به موندگاری این سرویس و همچنین اومدن سرویس نسل سه نیست !
ولی مودم هم کیفیتش از گوشی بهتره
این مورد دیگه سلیقه ای هست تا اینکه من نظرمو بگم
ولی به هرحال من ترجیح میدم یه گوشی مفت اخر این سرویسها دستم بیفته تا یه سیم کارت دانگلی که به در هیچی نمیخوره
گشوی رو حدقال میشه ابش کرد :21:
mohammad_87
31-07-2010, 21:07
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادعای این یکی که رد میشه.چون نمیشه دوا طرح رو باهم فعال کرد.وقتی داری از یه طرح استفاده میکنی و درخواست دوباره بدی برات اس میاد که نمیتونید دو طرح باهم فعال کنید و بعدا امتحان کنید.در همراه اول هم با درخواست طرح جدید،طرح قبلی لغو میشه.پس اصلا نمیشه یکباذه دوتا طرح رو باهم پرداخت کرد.
-----------------------------
کینگ جان.من منظورم درباره اون آنتنها این بود:من روزها به سختی می تونم edge کانکت بشم.یعنی هی gprs کانکت میشه و چندین بار ریکانکت میکنم تا بشه edge .گاهی هم که edge به g تبدیل میشه!دانلودم روی edge در غروب(چون روز نیستم که امتحان کنم)زیاد بالا نمیره.گهگاهی تا 15 میره ولی اکثرا زیر 10 هست.اما از حدود ساعت 12-1 شب تا 8-9 صبح که ترافیک کمتره،با اولین اتصال e کانکت میشه و سرعتم هم راحت روی 20-25 میره.لحظه ای بالاتر هم میره اما متوسط 18-20 میگیره(کلاس 10)
حالا با این اوصاف این آنتن میتونه کمکی به من بکنه؟
ضمنا این سرعتها برای ایرانسل بود.با همراه اول همیشه e کانکت هستم اما پینگ و دانلودش افتضاحه.
miladddd
31-07-2010, 22:47
جناب king این گوشی ها که گفتین فکر نکنم edge کلاس 32 داشته باشن، با این حال به نظرتون میارزن؟
چون من با 6220 که کار کردم هر 3 ساعت یکبار شارژش تمومه! سرعت دانلودم هم حدود 13 هست، از هیچی بهتره!
به نظرتون خطری گوشیمو تهدید میکنه اگه مثلا هر روز شارژ بشه؟
hastor111
31-07-2010, 23:14
سلام دوستان
یه برنامه دیدم گفتم شاید به کارتون بیاد
موبایلتونو مودم وایرلس می کنه
KING_DESIGNER
31-07-2010, 23:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدادعای این یکی که رد میشه.چون نمیشه دوا طرح رو باهم فعال کرد.وقتی داری از یه طرح استفاده میکنی و درخواست دوباره بدی برات اس میاد که نمیتونید دو طرح باهم فعال کنید و بعدا امتحان کنید.در همراه اول هم با درخواست طرح جدید،طرح قبلی لغو میشه.پس اصلا نمیشه یکباذه دوتا طرح رو باهم پرداخت کرد.
-----------------------------
کینگ جان.من منظورم درباره اون آنتنها این بود:من روزها به سختی می تونم edge کانکت بشم.یعنی هی gprs کانکت میشه و چندین بار ریکانکت میکنم تا بشه edge .گاهی هم که edge به g تبدیل میشه!دانلودم روی edge در غروب(چون روز نیستم که امتحان کنم)زیاد بالا نمیره.گهگاهی تا 15 میره ولی اکثرا زیر 10 هست.اما از حدود ساعت 12-1 شب تا 8-9 صبح که ترافیک کمتره،با اولین اتصال e کانکت میشه و سرعتم هم راحت روی 20-25 میره.لحظه ای بالاتر هم میره اما متوسط 18-20 میگیره(کلاس 10)
حالا با این اوصاف این آنتن میتونه کمکی به من بکنه؟
ضمنا این سرعتها برای ایرانسل بود.با همراه اول همیشه e کانکت هستم اما پینگ و دانلودش افتضاحه.
:31: اصلا دقت کردی چی نوشته ؟ :31:
کسی تا حالا برای 3 ماهه فعال کرده ؟ مگه میشه بیشتر از یک ماه فعال کرد ؟ :46:
جناب king این گوشی ها که گفتین فکر نکنم edge کلاس 32 داشته باشن، با این حال به نظرتون میارزن؟
چون من با 6220 که کار کردم هر 3 ساعت یکبار شارژش تمومه! سرعت دانلودم هم حدود 13 هست، از هیچی بهتره!
به نظرتون خطری گوشیمو تهدید میکنه اگه مثلا هر روز شارژ بشه؟
کدوم گوشی ؟
من فقط 2700 و E251 رو قبول دارم که کلاس 32 دارند اون لیست قبلی رو اون دوستمون گفتند من تحقیق نکردم فقط برای این که چندتا گوشیمعرفی کردند از زحمتشون تشکر کردم همین .
بهتره برای گوشی یه دونه باطری زاپاس بخری و باطری زاپاس رو استفاده کنید
و باطری اصلی رو شارژ ارژ کنید و نگهداری کنید .
و هر هفته یک بار جایشون رو عوض کنید. در این صورت مشکلی نمیاد
ولی باری استفاده از اون زاپاس جدیده استفاده کن چون مال یکی ترکیده.
سلام دوستان
یه برنامه دیدم گفتم شاید به کارتون بیاد
موبایلتونو مودم وایرلس می کنه
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا؟ :18:
mohammad_87
01-08-2010, 00:33
چی رو چی نوشتم؟اون که قاطی پاتی شده بود نقل قول بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم همین رو میگم نهایتا میشه تا یکماه فعال کرد.اما یکی گفته بود من دوتا یکماهه یکجا فعال کردم پولم رو هم خورده.بلد نیستن خالی ببندن...:31:
اون قضیه آنتن چی شد؟میتونه مشکل من رو حل کنه یا دوباره توضیح بدم؟؟:46:
KING_DESIGNER
01-08-2010, 03:21
چی رو چی نوشتم؟اون که قاطی پاتی شده بود نقل قول بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم همین رو میگم نهایتا میشه تا یکماه فعال کرد.اما یکی گفته بود من دوتا یکماهه یکجا فعال کردم پولم رو هم خورده.بلد نیستن خالی ببندن...:31:
اون قضیه آنتن چی شد؟میتونه مشکل من رو حل کنه یا دوباره توضیح بدم؟؟:46:
والا وزیر گفته جایی که ارتباطات سوتی در اولویت باشه ما پهنایباند رو به سوت میدیم و از اینرتنت کم میکنیم
شاید مشکل تو هم همین باشه
و ممکن هم هست دوتا انتن داشته باشی که وقتی جاتو تغییر میدی به اونی که بهتره وصل میشی
دقیق نیمتونم نظر بدم
د همین حد فقط.
چون که میگی در یه ساعت E هست و در ساعت دیگه G میاد
اینم دو تا دلیل بیشتر از اینی که گفتم نداره
مشکل تو نیست
مشکل اون انتنهاست
اول باید بری زیر پوشش انتنهای اطرافت چک کنیببینی کدومشون بهتر انتن میده
هرکدوم که بهتر بود همونجا چادر بزن :31: و حتما گزینه دوم درسته
ولی اگر رفتی و انتنهای اطراف رو چک کردیو مشکل پابرجا بود بدون که یه جای کار میلنگه و اون هم چیزی نیست جز گفته وزیر راه دیگه ای نداره. چون مشکل تو نیست
اگه واقعا یکی از انتنهای اظطراف خوب انتن میده حتما اون انتن اکسترنال رو تهیه کن
Milad4171
01-08-2010, 09:19
دوستانی که در مورد کم کردن اعتبار بخاطر دانلود بالا گفته بودن یه چیزی بگم
کینگ میدونه که من دانلودم بالاست!!
البته الان بخاطر کم بودن سرعت ایرانسل نسبت به همراه اول رفتم همراه اول ولی در کل وقتی از ایرانسل سرویس گرفتم دقیقا ماهی 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم.
البته 2 ماه فقط فعال بود که مال اول حدودا 3 گیگ ماه دوم هم 3 گیگ و خورده ای بود و هیچ مشکلی نداشتم
و بعید میدونم بیش از 4 گیگ هم بشه. یعنی شدنش میشه ولی خوب باید دائم الاتصال باشی!!!
و کلا این قضیه رو من تایید نمیکنم. دوستتون چقدر دانلود کرده؟؟
و البته قبول دارم که یه حدی داره!!!! ولی خوب مشخص شده هست و ما نمیدونم...
ولی این نامحدود بودن همیشه خالی بندی نیست.
دوست من اینترنت وایرلس گرفته تا الان حدودا 15 گیگ دانلود کرده!!! توی 2 ماه!!
سرعتش هم خوبه حدودا 80
هنوزم داره این کار رو ادامه میده!!!!
کینگ جان اون مدل مودم واسه این سیم کارت ها کدوم خوبه و قیمتش تو بازار چنده ؟
ممنون
KING_DESIGNER
01-08-2010, 10:24
والا اگه بتونی پیدا کنی بی شک dlink
اگر هم توی بازار پیدا نکردی باید بگم از بقیه مارکها اطلاعی ندارم
همشون مفرقه است
ولی اون دیینک از بنی همه اینها بهتره
پستهای قبلی در مورد یه شرکتی دوستان لینک گذاشته بودند( همین 3 پ-4 پست اخر نوشته های منو بخون پیداش میکنی نوشتمپدرسوخته است )
اون توی دانگلهاش میگه چیپست فیلیپس کار گذاشته که بازم پدرمادر دار تره نسبت به این بقیه دانگلها
چون همشون متفرقه هستند
بازم هرجوری که خودت تصمیم میگیری من که نظرمو گفتم.
omid.7128
02-08-2010, 00:55
البته الان بخاطر کم بودن سرعت ایرانسل نسبت به همراه اول رفتم همراه اول ولی در کل وقتی از ایرانسل سرویس گرفتم دقیقا ماهی 3 یا 4 گیگ دانلود داشتم.
البته 2 ماه فقط فعال بود که مال اول حدودا 3 گیگ ماه دوم هم 3 گیگ و خورده ای بود و هیچ مشکلی نداشتم
و بعید میدونم بیش از 4 گیگ هم بشه. یعنی شدنش میشه ولی خوب باید دائم الاتصال باشی!!!
سرعتش هم خوبه حدودا 80
والا تو این موبایلستان واسه چند نفر این مشکل پیش اومده که سرویس یه ماهه گرفتن ولی بعد که دانلود کردن سرویس و قطع کردند! البته استفاده شون یکم با شما فرق میکنه:27: روزی 1 گیگ باهاش دانلود کرده اونا هم قطعش کردند:21:
بعضی ها هم میگن 10 گیگ که دانلود کنی قطعش میکنند:21:
در کل ایرانسل چیزیو نامحدود نمیده، تو تبصره های وایمکسش هم بود
اولین بسته ی 24 ساعته ام رو که گرفتم بعد از پیغام فعال سازیش و کم کردن 1000 تومن شروع به استفاده کردم ولی بعد از یک ساعت دیدم 2000 تومن کم کرده:31: بستهه بعد از 5 ساعت فعال شد ولی پیغامشو همون لحظه داد، ولی دیگه اینجوری نشد
KING_DESIGNER
02-08-2010, 01:14
والا تو این موبایلستان واسه چند نفر این مشکل پیش اومده که سرویس یه ماهه گرفتن ولی بعد که دانلود کردن سرویس و قطع کردند! البته استفاده شون یکم با شما فرق میکنه:27: روزی 1 گیگ باهاش دانلود کرده اونا هم قطعش کردند:21:
بعضی ها هم میگن 10 گیگ که دانلود کنی قطعش میکنند:21:
در کل ایرانسل چیزیو نامحدود نمیده، تو تبصره های وایمکسش هم بود
اولین بسته ی 24 ساعته ام رو که گرفتم بعد از پیغام فعال سازیش و کم کردن 1000 تومن شروع به استفاده کردم ولی بعد از یک ساعت دیدم 2000 تومن کم کرده:31: بستهه بعد از 5 ساعت فعال شد ولی پیغامشو همون لحظه داد، ولی دیگه اینجوری نشد
حاجی حالا مثلا فکر کردی ما اینجا تبلیغ ایرانسل رو میکنیم :31:
والا این حرف رو از دیروز مرتب دارم میشنوم که ایرانسل بده
ولی یه سئوال
دوستی که در پلور زندگی میکنند رو دیدی ؟:20:
همین 2-3 پست قبل
نوشته که من اینجا هییچ دسترسی ندارم
یه رفیقی هم دارم که توی مرز پاکستان زندگی میکنه دولت فخیمه هم که بهشون رسیدگی نمیکنه
به نظرت از این سرویس نمیشه یعنی استفاده ای کرد ؟
والا ما اینجا هدفمون وبگردیه
با سرعت بالا !:5:
این سرویس این امکان رو میده و اتفاقا دانلودش از وبگردیش بهتره
ولی موضوع سر اینه که چه استفاده ای بخوای بکنی
اگر قرار باشه فول بزاری رو دانلود و تخته گاز بری ممکنه این چیزایی که هم شما میگید پیش بیاد بالاخره هرچیز مفتی بی حکمت نیست
(منم دارم یواش یواش مشکوک میشم اگر اینجوری باشه که اینرتنت حجمی داره میده):21:
ولی بازم به صرفه است .
برای کسی که هیچی نداره نه وایمکس نه دایال آپ نه یک طرفه نه دو طرفه در کل میصرفه :20:
شما راه بهتری داری تاپیک بزن بسم الله خودم اولین نفری هستم که ازت تشکر میکنم:20:
فقط باید توی این شرایط باشه
( هزینه ماهیانه اش از 10 تومن بیشتر نشه ! چون ایرانسل داره همچین سرویسی میده + سرعتش افت نداشته باشه و به خوبی ایرانسل باشه بهتر هم باشه که چه بهتر+ دسترسی برای همه با استفاده از یک گوشی و نهایت خرید یک مودم تا 70 تومن باشه حالا ده تومن بالاتر پایینتر فراهم باشه نه اینکه مودمش خدا تومن باشه مثلا مودم انتقال از بستر برق حدود 250 تومن هستش ) اگر همچین سرویسی سراغ داری من یکی ازت ممنون هم میشم واگر نیست لطف کن تاپیک ما رو هم خراب نکن قربون دستت.:31::27:
ولی یه سئوال
همین 2-3 پست قبل
یه رفیقی هم دارم که توی مرز پاکستان زندگی میکنه دولت فخیمه هم که بهشون رسیدگی نمیکنه
اگر قرار باشه فول بزاری رو دانلود و تخته گاز بری ممکنه این چیزایی که هم شما میگید پیش بیاد بالاخره هرچیز مفتی بی حکمت نیست
ولی بازم به صرفه است .
برای کسی که هیچی نداره نه وایمکس نه دایال آپ نه یک طرفه نه دو طرفه در کل میصرفه :20:
شما راه بهتری داری تاپیک بزن بسم الله خودم اولین نفری هستم که ازت تشکر میکنم:20:
( هزینه ماهیانه اش از 10 تومن بیشتر نشه ! چون ایرانسل داره همچین سرویسی میده + سرعتش افت نداشته باشه و به خوبی ایرانسل باشه بهتر هم باشه که چه بهتر+ دسترسی برای همه با استفاده از یک گوشی و نهایت خرید یک مودم تا 70 تومن باشه حالا ده تومن بالاتر پایینتر فراهم باشه نه اینکه مودمش خدا تومن باشه مثلا مودم انتقال از بستر برق حدود 250 تومن هستش ) اگر همچین سرویسی سراغ داری من یکی ازت ممنون هم میشم واگر نیست لطف کن تاپیک ما رو هم خراب نکن قربون دستت.:31::27:
روی هم رفته سرویس خوبیه . ماهی حدود 10 گیگ اونم با سرعت 2برابر دیال آپ ( برای من ) با 10 تومن عالیه . :20: یادمه وقتی دیال آپ داشتم سر هر دو ماه از سکته می مردم . قبض 60 - 70 تومنی که میومد پدرم در میومد . تا اینکه adsl گرفتم و راحتم . این سرویس هم برای وبگردیه نه دانلود . دانلودر ها بهتره برن سرعت بالای 1 مگ بگیرن براشون بهتره .
KING_DESIGNER
02-08-2010, 01:28
روی هم رفته سرویس خوبیه . ماهی حدود 10 گیگ اونم با سرعت 2برابر دیال آپ ( برای من ) با 10 تومن عالیه . :20: یادمه وقتی دیال آپ داشتم سر هر دو ماه از سکته می مردم . قبض 60 - 70 تومنی که میومد پدرم در میومد . تا اینکه adsl گرفتم و راحتم . این سرویس هم برای وبگردیه نه دانلود . دانلودر ها بهتره برن سرعت بالای 1 مگ بگیرن براشون بهتره .
قبض من هم تا الان 3.5 میلیون :5: برای 10 سال:8:
miladddd
02-08-2010, 09:50
:31: اصلا دقت کردی چی نوشته ؟ :31:
کسی تا حالا برای 3 ماهه فعال کرده ؟ مگه میشه بیشتر از یک ماه فعال کرد ؟ :46:
کدوم گوشی ؟
من فقط 2700 و E251 رو قبول دارم که کلاس 32 دارند اون لیست قبلی رو اون دوستمون گفتند من تحقیق نکردم فقط برای این که چندتا گوشیمعرفی کردند از زحمتشون تشکر کردم همین .
بهتره برای گوشی یه دونه باطری زاپاس بخری و باطری زاپاس رو استفاده کنید
و هر هفته یک بار جایشون رو عوض کنید. در این صورت مشکلی نمیاد
ولی باری استفاده از اون زاپاس جدیده استفاده کن چون مال یکی ترکیده.
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااا؟ :18:
جناب کینگ یعنی تنها جایی که از گوشی آسیب میبینه همین باطریش هست؟
با این حساب منیه باطری دیگه میگیرم و میندازم رو گوشیم وبیشتر با اون میرم برا اینترنت، اصلیرو نکه میدارم واسه کارای دیگه
نفهمیدم چی شد!
باطری اطلی رو شارژ کنم و نگه دارم یا بدون شارژ نگه دارم؟!
KING_DESIGNER
02-08-2010, 10:24
جناب کینگ یعنی تنها جایی که از گوشی آسیب میبینه همین باطریش هست؟
با این حساب منیه باطری دیگه میگیرم و میندازم رو گوشیم وبیشتر با اون میرم برا اینترنت، اصلیرو نکه میدارم واسه کارای دیگه
نفهمیدم چی شد!
باطری اطلی رو شارژ کنم و نگه دارم یا بدون شارژ نگه دارم؟!
سلام
دقیقا منظورمو درست گرفتی ولی این که باطری رو پر کنی رو متوجه نشدی
بین من میگم یه باطری چینی بخر که ارزون باشه - سنگ بترکه 4 تومن بیشتر نمیشه - بخر و بنداز روی این گوشی و باطری اصلشو شارژ کن و نگهدار !
برای لپتاپها که باطریهاشون با باطریهای که دیدید فرق میکنه یه روشی هست که ازز سلولهای باطری نگهداری میکنه و حافه داخلی باطری لپتاپ رو نگه میداره از همین نوع باطری لپ تاپ هم من نشنیدم که در موبایل استفاده میشه !
پس یعنی همون سلولهای داخل باطری لپتاپ هم داخل این هست ! ولی شاید کوکتر !
خیلی خلاصه بگم اگر بخواید باطری رو در درازمدت استفاده نکنید علما و تعمیرکارا میگن که باید شارژ کامل بشه البته باری لپتاپ گفتند
وچونجنس این دو باطری یکی هست من پیشنهاد میکنم که اینم شارژ شده نگهداری کنید
من خودم باطری رو بدون شارژ تیو کشوی میزم گذاشته بودم و الان بعد یه مدت که گردگیری میکردم متوجه شدم که باد کرده و ورق الومینویمی رویش پف کرده نزدیکه بترکه.
به هرحال این موارد هم هست در ضمن من جای شما باشم هفته ای یه بار اون باطری رو عوض میکنم که خراب نشه و یه 24 ساعت روی گوشی میزارم
اینجوری هم میشه !
در مورد بقیه قطعات که خراب میشوند : چیپست خود دستگاه هست که ممکنه بسوزه. چون کار این موبایل ففقط صحبت کردن هست و شما ازش به عنوان مودم استفاده میکنی.
بچه ها میگن ال سیدش هم مشکل پیش میاد که البته اینو بعید میدونم چو ن ربطی نداره
ولی خوب دیگه چو نود آید صد نیز پیش ماست :27:.
موفق باشی.
electrobaghery
02-08-2010, 10:44
سرعتش هم خوبه حدودا 80
با عرض سلام
شاید نباید این سوال را اینجا پرسید ولی من مدتی است که قصد گرفتن اینترنت پرسرعت را دارم . در منطقه ما فقط وایرلس و احیانا وایمکس پوشش می دهند . و من دنبال سرویسی پایدارتر و با سر عت بالاتر می باشم . شما گفته اید که دوستتان وایرلس دارد و با سرعت 80 کیلو دانلود می کند در صورت امکان بفرمایید دوست شما وایرلس با چه پهنای باندی گرفته است و آیا از این سرویس راضی است .
و در نهایت از دوستان اگر کسی از وایرلس استفاده کرده آیا می توان این سرویس را از لحاظ پایداری و سرعت بهتر از وایمکس دانست ؟
من قصد گرفتن وایرلس از شرکتی دارم که 128 نامحدود ip باز را 45000 تومان می دهد . آیا می توان این سرویس را بهتر از وایمکس با همین پهنای باند دانست؟
از جناب آقای king نیز در خواست دارم که نظر خود را بفرمایند . متشکرم .
KING_DESIGNER
02-08-2010, 11:06
با عرض سلام
شاید نباید این سوال را اینجا پرسید ولی من مدتی است که قصد گرفتن اینترنت پرسرعت را دارم . در منطقه ما فقط وایرلس و احیانا وایمکس پوشش می دهند . و من دنبال سرویسی پایدارتر و با سر عت بالاتر می باشم . شما گفته اید که دوستتان وایرلس دارد و با سرعت 80 کیلو دانلود می کند در صورت امکان بفرمایید دوست شما وایرلس با چه پهنای باندی گرفته است و آیا از این سرویس راضی است .
و در نهایت از دوستان اگر کسی از وایرلس استفاده کرده آیا می توان این سرویس را از لحاظ پایداری و سرعت بهتر از وایمکس دانست ؟
من قصد گرفتن وایرلس از شرکتی دارم که 128 نامحدود ip باز را 45000 تومان می دهد . آیا می توان این سرویس را بهتر از وایمکس با همین پهنای باند دانست؟
من با وایرلس کار کردم با وایمکس کار نکردم .
و هیچ نظری روی چیزی که کار نکردم نمیتونم بدهم.
فقط بهتون یه پیشنهاد میکنم !
طرف چیزی که تازه وارد شده مثل وایمکس مبین نت نرید
الان هم از بچه های ایرانسل بپرسید 99درصدشون از ایرانسل هم ناراضیهستند
پس وایمکس رو نمیتونیم به شما پینشهاد کنیم
شما دو راه دارید یا از هیمن سرویس EDGE استفاده کنید یا اینکه از وایرلس استفاده کنید به شرط سرعت خوب !
خوب این نظر و البته پیشنهاد من هست.:20:
با عرض سلام
من وايرلس داشتم از اين نانو استيشن ها كه 190 تومان با كابل كشي برام آب خورد. سرويس 512 مثلا نامحدود از يك شركت به قول خودش معتبر الان كندم انداختم كنار انباري خونه.
گول اين وايرلس ها را نخوريد.
الان 2 سرويس وايمكس ايرانسل دارم 2 مگ و 512 ك هردو تا توي اين يك ماهه در 2 نقطه تهران عالي بودند و يكبار به مدت نيم ساعت قطعي داشت با دانلود منيجر سرويس 2 مگ من 250 دانلود ميدهد و 512 خانه من 65 دانلود ميدهد .
من به شخصه خيلي راضيم .
KING_DESIGNER
02-08-2010, 13:19
برای استفاده از وایمکس من ایرانسل رو با توجه به نظرسنجی هایی که کردم و در تاپیکم ( وایمکس ایرانسل ) گذاشتم تایید نمیکنم
چنانچه قصد استفاده دارید به نظرم مبین نت رو تحقیق کنید اگر خوب بود از مبین نت بگیرید چون ایرانسل امتحانش رو به بدی پس داده اکثریت واقعا ناراضی هستند.
electrobaghery
02-08-2010, 16:14
جناب king با تشکر از لطف شما .
شما فرمودید که با وایرلس کار کرده اید . آیا شرکتهای وایرلس نیز پهنای باند را با سرعت بیشتر ارائه می دهند ؟ مانند شرکتهای adsl که مثلا یکی از دوستان در جایی گفته بودند که اینترنت 128 داشتند و با سرعت 70 دانلود می کردند .
و یک سوال دیگر آیا شما با شرکت راهبرد صنعت سپهر آشنایی دارید که با چه کیفیتی وایرلس ارائه می دهد؟
چون در تبلیغات این شرکت از ارائه کیفیت بالاتر نام برده است
سلام.
اولین پستم هست. کار جالبی باید باشه . باید کامل مطالعه کنم.
ولی برای اولین سوال. بهترین گوشی برای این کار چیه؟ میشه زیر 50 تومن تهیه کرد یا نه؟
KING_DESIGNER
02-08-2010, 16:52
ببین عزیز اگر سرویست حجمی باشه مطمئنا یه مقدار سرویس رو بالاتر میبننند
ولی اگر سرویستون نامحدود هست سرعتون real هست
بعضی وقتها در مورد اول هم دیده شده که سرعت رو real بستند مثل ADSL
داستانش هم اینه که سرعت حجمی رو بیشتر میبندند چون عملا میدونند طرف مثلا تا 3 گیگ بیشتر جا نداره حالا اگه سرعت بیشتر بهش بدهند مشکلی پیش نمیاد اگر هم کمتر بدهند مشکلی پیش نمیا اینها به ظرفیت قاتبل حمل نگاهخ مکنند و نه به دروازه ورود !!
هرچقدر استفادتون بیشتر باشه باید بیشتر پول بدید ولی اگر سرویس محدود بگیرید سرعت رو بالاتر میبندند چون میخواهند که سریعتر حجمتون تمو مبشه و شما برید دوباره حجم بخرید.
این روال سیاست شرکتهاست.
اون شکرت رو هم نیمشناسم متاسفانه
ضمنا من یه مدت خیلی کوتاه در یک دانشگاه دور افتاده در شهرستان این سرویس رو امتحان کردم
بیشتر هم کاربر بودم تا مسئولش و زیاد از اتصالاتش سر در نمیارم چون سخت افزارهای مخصوص خودش رو داره .
از دوستانی که در داتک هستند سوال بپرسید بهتون کمک میکنند.
موفق باشید.
omid.7128
02-08-2010, 17:36
ولی یه سئوال
همین 2-3 پست قبل
ولی بازم به صرفه است .
:27::27::27:
والامن نگفتم سرویسش بده اتفاقا به 10 تومن خیلی هم می ارزه، adsl خودم هم دو روزه قطع شده الان دارم از همین استفاده میکنم، بچه ها گفتن قطعش میکنن، منم گفتم برای هر کسی قطعش نمیکنن با سه چهار گیگ دانلود قطعش نمیکنند ، این اتفاق واسه کسی افتاده که روزی یه گیگ دانلود کرده:21:
ولی اینو مطمعنم که هیچ چیزیو نامحدود نمیده:19:
KING_DESIGNER
02-08-2010, 17:41
:27::27::27:
والامن نگفتم سرویسش بده اتفاقا به 10 تومن خیلی هم می ارزه، adsl خودم هم دو روزه قطع شده الان دارم از همین استفاده میکنم، بچه ها گفتن قطعش میکنن، منم گفتم برای هر کسی قطعش نمیکنن با سه چهار گیگ دانلود قطعش نمیکنند ، این اتفاق واسه کسی افتاده که روزی یه گیگ دانلود کرده:21:
ولی اینو مطمعنم که هیچ چیزیو نامحدود نمیده:19:
سلام
حالا بزار جناب وزیر اقا تقی خان فرمودند که 20 مگ میخوان برای خونه ها سیم کشی کنند
خبرشو امروز زده
بزار بیاد ببینیم چه غلطی میخواد بکنه.
اون سرویهسا راه بیفته دیگه دکان ایراسنل تخته است.خیالت تخت.
Milad4171
02-08-2010, 19:08
البته این قضیه ربط بسیار زیادی به اینترنت ملی داره!!!
همونی که مربوط به سایتهایی هست که سرورشون و هاستشون داخل ایرانه!!
و شنیده بودم که فقط این سایتها رو پوشش میده( همون سرعت خدایی که گفتی اعلام کردن) البته من قبلا شنیده بودم الان رو دقیق نمیدونم!!!
فعلا که این روش خیلی خوب و مناسب و کارآمدو پورتابله!!:31:
omid.7128
02-08-2010, 19:26
سلام
حالا بزار جناب وزیر اقا تقی خان فرمودند که 20 مگ میخوان برای خونه ها سیم کشی کنند
خبرشو امروز زده
:18::18::18:
20 مگ :18: لینک خبر رو میتونی بذاری؟
یه چیز دیگه ، چیز چیز ان رو ایرانسل جواب میده؟ مال من ارور 619 میده
a connection to the remote computer could not established, so the port ... closed
mohammad_87
02-08-2010, 19:52
سلام
خبرشو امروز زده
خدا کنه اینجوری باشه.ولی یه چیزی ته دلم داد میزنه:عمرا:31:
و شنیده بودم که فقط این سایتها رو پوشش میده( همون سرعت خدایی که گفتی اعلام کردن) البته من قبلا شنیده بودم الان رو دقیق نمیدونم!!!
خوب پس معلوم قضیه چیه.حالا که اکثر سایتهای داخلی رو مجبور کردن برن رو دامنه ir حالا این کاررو میکنن تا قیلترینگ راحتتر بشه.یعنی اینجوری کل دنیا منهای ایران قیلتر میشه.اونوقت بجای اینترنشنال نتورک باید بگیم ایران نتورک.یعنی internet میشه irnet فکر کنم توی این کار جزو اولینها باشیم(بعد کره شمالی میشیم دوم)این است عصر تکنولوژی مدرن با افکار عصر هجری...:31::31::31:
linkinkurd
02-08-2010, 20:00
دوستان من دارم با سرعتی بین 21 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم(در ساعاتی که خط شلوغه تا 17 پایین میاد). البته یه هفته اس مشغولم و خوشبختانه همینجوری برام مونده. لازم بذکره که باید با fieldtest برم روی یه دکل بخصوص تا این سرعت رو بگیرم. واقعا خیلی راضیم و امیدوارم محدودش نکنن. 10 تومن خیلی مفته. اینجا adsl 128 نامحدود رو میدن ماهی 30 تومن.
================================================== ==============
حالا یه سوال فنی- این همه شارژ و دشارژ شدن باتری با این سرویس- باعث خرابی خود گوشی و یا باتری نمیشه؟ من 24 ساعته دارم دانلود میکنم...
پاینده ایرانسل.
درست شفاف سازی نکردن . ولی گفتن که تا 3 سال دیگه تا دم خونه ی تمام شهر نشین ها فیبر می کشن که می تونیم در این موقع اینترنت با سرعت 20 مگ بدیم . سرویس ویدیو آنلاین و ..... جزو این سرویس ها می باشد و اصلا نترسین سایت های خارجی رو نمی بندن . فقط سایت های ایرانی رو میارن داخل ایران ( روی سرور ایران ) . همین !
mohammad_87
02-08-2010, 20:39
درست شفاف سازی نکردن . ولی گفتن که تا 3 سال دیگه تا دم خونه ی تمام شهر نشین ها فیبر می کشن که می تونیم در این موقع اینترنت با سرعت 20 مگ بدیم . سرویس ویدیو آنلاین و ..... جزو این سرویس ها می باشد و اصلا نترسین سایت های خارجی رو نمی بندن . فقط سایت های ایرانی رو میارن داخل ایران ( روی سرور ایران ) . همین !
دقیقا مشکل همینجاست.الان برخی مناطق که آزمایشی فیبر شدن مشکل اینترنت پرسرعت دارن.وگرنه چرا الان در این مناطق نمیدن؟چون فعلا امکانتش رو ندارن.من الان خطم فیبره میخوام برم اگه بشه دوباره کابل مسی کنن:31:فیبر نوری دکوری،نمی خوایم...نمی خوایم...:19:
اومدن یه سری مناطق رو فیبر نوری کردن تا از امکانات پیشرفته این سیستم بشه استفاده کردد.بعد رفتن دنبال امکاناتش.مثلا برای adsl یه سری کارتهای مخصوص(اسمش رو نمیدونم)باید در پستهای مخابراتی نصب بشه.رفتن اون رو بگیرن جنس آلمانیش رو پیداکردن دیدن گرونه.گفتن برو بابا تا چین هست غمی نیست.فله ای این کارتهای چینی رو گرفتن.امتحان که کردن دیدن درست کار نمیکنه و یه کلاه گشاد افتاده رو سرشون.برگشتن دوباره کارتهای آلمانی رو بخرن دیدن بخاطر قطعنامه های مختلف و رنگارنگ نمیتونن بخرن.حالا این وسط کاربرایی که مثل موش آزمایشگاهی به دایل آپ تبعید شده بودن رو باید دست به سر میکردن که جمله معروف "دوماه دیگه حل میشه"رو به تصویب رسوندن.
این خلاصه ماجرای 2-3 سال گشته بود.حالا مثل اینکه چین پیشرفت کرده و مطابق با تکنولوژی داره اون کارتها رو میزنه.به هر حال ما که از خدامونه یه کم طعم پیشرفت رو بچشیم.:20:
------------------------------------------------------------------------------
من نقشه محل دقیق دکلهای ایرانسل و همراه اول رو میخوام.مخصوصا ایرانسل.برای تهران.کسی میونه کمکی کنه؟؟
KING_DESIGNER
03-08-2010, 02:15
:18::18::18:
20 مگ :18: لینک خبر رو میتونی بذاری؟
یه چیز دیگه ، چیز چیز ان رو ایرانسل جواب میده؟ مال من ارور 619 میده
a connection to the remote computer could not established, so the port ... closed
توی تابناک هنوز لینکش باید باشه
توی گوگل بنویس اینرتنت بیست مگ ایران لینکهای خبری رو نشون میده
2- اون چیز پی ان برای ایرانسل بسته است ! ( چه خبره دیگه هم خدا رو میخواین هم خرما :27::31: )
خدا کنه اینجوری باشه.ولی یه چیزی ته دلم داد میزنه:عمرا:31:
منم که گفتم نمیشه
خوب پس معلوم قضیه چیه.حالا که اکثر سایتهای داخلی رو مجبور کردن برن رو دامنه ir حالا این کاررو میکنن تا قیلترینگ راحتتر بشه.یعنی اینجوری کل دنیا منهای ایران قیلتر میشه.اونوقت بجای اینترنشنال نتورک باید بگیم ایران نتورک.یعنی internet میشه irnet فکر کنم توی این کار جزو اولینها باشیم(بعد کره شمالی میشیم دوم)این است عصر تکنولوژی مدرن با افکار عصر هجری...:31::31::31:
اره دیگه ! تازه فهمیدی ؟
دومین های جدید رو حال کن از همین الان برایش صبت نام کردند.
دوستان من دارم با سرعتی بین 21 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم(در ساعاتی که خط شلوغه تا 17 پایین میاد). البته یه هفته اس مشغولم و خوشبختانه همینجوری برام مونده. لازم بذکره که باید با fieldtest برم روی یه دکل بخصوص تا این سرعت رو بگیرم. واقعا خیلی راضیم و امیدوارم محدودش نکنن. 10 تومن خیلی مفته. اینجا adsl 128 نامحدود رو میدن ماهی 30 تومن.
================================================== ==============
حالا یه سوال فنی- این همه شارژ و دشارژ شدن باتری با این سرویس- باعث خرابی خود گوشی و یا باتری نمیشه؟ من 24 ساعته دارم دانلود میکنم...
پاینده ایرانسل.
خدا رو شکر که به درت میخوره. کدوم شهری ؟
در مورد اسیبها در پست یک مفصل نوشتم
اره دقیقا همینه
دقیقا مشکل همینجاست.الان برخی مناطق که آزمایشی فیبر شدن مشکل اینترنت پرسرعت دارن.وگرنه چرا الان در این مناطق نمیدن؟چون فعلا امکانتش رو ندارن.من الان خطم فیبره میخوام برم اگه بشه دوباره کابل مسی کنن:31:فیبر نوری دکوری،نمی خوایم...نمی خوایم...:19:
اومدن یه سری مناطق رو فیبر نوری کردن تا از امکانات پیشرفته این سیستم بشه استفاده کردد.بعد رفتن دنبال امکاناتش.مثلا برای adsl یه سری کارتهای مخصوص(اسمش رو نمیدونم)باید در پستهای مخابراتی نصب بشه.رفتن اون رو بگیرن جنس آلمانیش رو پیداکردن دیدن گرونه.گفتن برو بابا تا چین هست غمی نیست.فله ای این کارتهای چینی رو گرفتن.امتحان که کردن دیدن درست کار نمیکنه و یه کلاه گشاد افتاده رو سرشون.برگشتن دوباره کارتهای آلمانی رو بخرن دیدن بخاطر قطعنامه های مختلف و رنگارنگ نمیتونن بخرن.حالا این وسط کاربرایی که مثل موش آزمایشگاهی به دایل آپ تبعید شده بودن رو باید دست به سر میکردن که جمله معروف "دوماه دیگه حل میشه"رو به تصویب رسوندن.
این خلاصه ماجرای 2-3 سال گشته بود.حالا مثل اینکه چین پیشرفت کرده و مطابق با تکنولوژی داره اون کارتها رو میزنه.به هر حال ما که از خدامونه یه کم طعم پیشرفت رو بچشیم.:20:
------------------------------------------------------------------------------
من نقشه محل دقیق دکلهای ایرانسل و همراه اول رو میخوام.مخصوصا ایرانسل.برای تهران.کسی میونه کمکی کنه؟؟
نقشه رو به تو نمیدن که!:31::27:
Milad4171
03-08-2010, 12:06
عجب بحثی راه افتاد... حالا نگران نباشین. تا اینا بخوان چیزی رو به بهره برداری برسونن!!!! ما مردیم!!!
پس الان لذتشو ببرین!!!
عجب بحثی راه افتاد... حالا نگران نباشین. تا اینا بخوان چیزی رو به بهره برداری برسونن!!!! ما مردیم!!!
پس الان لذتشو ببرین!!!
چرا اینقدر بدبینی ؟ بابا یکم خوش بین باش . :31:
اینا از وقتی ADSL متداول شد بین مردم همش دارن میگن ما پهنای باندمون رو میبریم بالا، قیمتامون رو میاریم پایین، الان پهنای باندمون کافیه و ...
ما که تو این مدت هیچی از بالاتر رفتن سرعت ندیدیم هیچی، بجاش همش سرعتمون پایین تره اومده و سرویسمون ناپایدارتر شده.
درحال حاضر فناوری WiMax بصورت بیسیم پهنای باند 40 مگابیت بر ثانیه رو در اختیار کاربرا میذاره که با بروزرسانی استاندارد IEEE 802.16m که به زودی ارائه میشه انتظار میره سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه بصورت ثابت در اختیار کاربران قرار بگیره.
اینا همش حرفه، اگر میخواستن اینترنت با سرعت بالا به مردم بدن همین الانشم میتونن از بستر WiMax اینکارو بکنن، دیگه هم بهونه اینکه تجهیزات تلفن قدیمیه و بودجه نداریم همش حرفه.
دلتون رو به حرفای وزیر خوش نکنید. اولین بار نیست این حرفا رو میشنویم.
ایشون محدودیت 128Kb/s رو بردارن، سرعت 20 مگابیت پیشکش
اینا از وقتی ADSL متداول شد بین مردم همش دارن میگن ما پهنای باندمون رو میبریم بالا، قیمتامون رو میاریم پایین، الان پهنای باندمون کافیه و ...
ما که تو این مدت هیچی از بالاتر رفتن سرعت ندیدیم هیچی، بجاش همش سرعتمون پایین تره اومده و سرویسمون ناپایدارتر شده.
درحال حاضر فناوری WiMax بصورت بیسیم پهنای باند 40 مگابیت بر ثانیه رو در اختیار کاربرا میذاره که با بروزرسانی استاندارد IEEE 802.16m که به زودی ارائه میشه انتظار میره سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه بصورت ثابت در اختیار کاربران قرار بگیره.
اینا همش حرفه، اگر میخواستن اینترنت با سرعت بالا به مردم بدن همین الانشم میتونن از بستر WiMax اینکارو بکنن، دیگه هم بهونه اینکه تجهیزات تلفن قدیمیه و بودجه نداریم همش حرفه.
دلتون رو به حرفای وزیر خوش نکنید. اولین بار نیست این حرفا رو میشنویم.
ایشون محدودیت 128Kb/s رو بردارن، سرعت 20 مگابیت پیشکش
چه محدودیت 128 . من العان کاربر خانگی هستم 512 خریدم . :27: تا 2 مگ هم می دن . :31:
behnam-k
03-08-2010, 18:05
سلام KING
نرم افزار FieldTest برای سونی اریکسون نیست این نرم افزار که گذاشتی برای نوکیا کار میکنه :41:
KING_DESIGNER
03-08-2010, 19:00
چه محدودیت 128 . من العان کاربر خانگی هستم 512 خریدم . :27: تا 2 مگ هم می دن . :31:
بیا بچه خودش داره اعترف میکنه
پس معلوم میشه وزیر ZER فرمودند
سلام KING
نرم افزار FieldTest برای سونی اریکسون نیست این نرم افزار که گذاشتی برای نوکیا کار میکنه :41:
:13:هی ما بگیم چه فایده
سونی اریکوسن اصلا سیسم عامل نداره که بخوای اینو روش نصب کنی
.
ولی باید ورژن جاوای این برنامه همباشه
آخه چیز خاصی نداره که اینقدر مهمش کردند با سیمبین برایش برنامه ساتند
حال ندارم بگردم پیدا کنم:19::41: توی فروممون دعوا شده تا این دعوا رو تموم کنم ببینم وضعیتمون چی میشه اونوقت به اینجا هم میرسم
خیلی خسته ام یه لیوان آب یخ:13:
خیلی خسته ام یه لیوان آب یخ:13:
آب یخ چیه . برات دلستر می ریزم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا بچه خودش داره اعترف میکنه
پس معلوم میشه وزیر ZER فرمودند
وزیر چیکار کنه وقتی که تو قانون است . البته خیلی ها رعایتش نمی کنن . اصلا این طرف ها فکر نکنم isp ها چیزی در مورد محدودیت 128 برای کاربران خانگی بدونن . حتی اگه می خوای بیا پهنای باند 20 مگ بگیر . اگه چیزی گفتن . :31: خیلی هم کیف می کنن که 5 میلیون و اندی ماهی به جیبشون می ریزی . :27: :11::11::11::11::11: یه مقاله از تابناک بگذارم کیف کنین . البته فکر کنم قدیمیه .
ایران، گرانترین اینترنت جهان
«دنياي اقتصاد» در گزارشي نوشت: اين روزها ديگر فناوري ارتباطات و ميزان استفاده از كاربردهاي مختلف آن به يكي از مهمترين و موثرترين شاخصهاي توسعه انساني در جهان تبديل شده است. دليل را هم بايد در سرعت پيشرفت اين صنعت، بخشهاي وابسته به آن و البته ميزان نفوذ آن در زندگي روزمره جستوجو كرد. اين پيشرفت هم مانند هر تغيير جديد ديگري هزينههايي دارد كه علاقهمندان به آن بايد آن را بپردازند.
اين همان موضوعي است كه در كشورهاي پيشرفته و توسعه يافته دنيا پذيرفته شده و به تدريج به تعادل رسيده است تا جايي كه ديگر براي آنها پرداخت هزينه براي اتصال به شبكه جهاني اينترنت شكل يك معضل جدي را پيدا نميكند. شايد اين به همان علتي است كه چنين كشورهايي خيلي زودتر از كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه راه پيشرفت و توسعه را در پيش گرفتهاند و سعي دارند با سرعت بيشتري هم آن را ادامه بدهند.
در مقابل، اما كشورهاي در حال توسعه هنوز هم براي اتصال به شبكه اينترنت كه در واقع يك نياز اوليه در عصر ارتباطات محسوب شده و سادهترين كاربرد فناوري اطلاعات است، با مشكلات مختلفي روبهرو هستند كه شايد مهمترين آنها به خصوص در كشور ما قيمت و هزينه استفاده از اين فناوري است.
با اين همه اما موضوع وقتي پيچيدهتر ميشود كه يك مقايسه ساده نشان ميدهد قيمت اينترنت در ايران حتي نسبت به كشورهايي با زيرساخت و توسعه يافتگي مشابه هم بالاتر بوده و به عبارت ديگر كاربران ايراني براي اتصال به اينترنت شرايط سختتري نسبت به كاربران اين كشورها دارند.
قرار نيست درباره موضوعي تكراري بگوييم. قيمت بالاي اينترنت در ايران هر چند موضوع جديدي نبوده و نيست، اما مقايسه اين قيمتها با قيمت خدمات مشابه در كشورهاي ديگر گاهي ميتواند نقش يك تلنگر را به خوبي ايفا كند.
درست به همين دليل هم قيمت اينترنت در چند كشور به عنوان نمونه در اين مطلب با هم مقايسه شدهاند؛ كشورهايي كه معيار انتخاب آنها در بعضي موارد شرايط مشابه و در موارد ديگر به عنوان الگوي مناسب بوده است كه آنها را در زير ميخوانيم:
هند
هندوستان در واقع يك نمونه مناسب از كشورهايي است كه در سالهاي اخير مسير توسعه را با سرعت خوبي طي ميكند.
بر اساس آخرين آمار تعداد كاربران اينترنت در اين كشور به 13 ميليون و 54هزار نفر ميرسد كه از اين ميان در حدود 4ميليون و 73هزار نفر از آنها به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند. در اين كشور حدود 8 شركت بزرگ ارائه دهنده خدمات اينترنت سعي دارند تا اينترنتي با سرعت 256 كيلوبيت يا بيشتر را در اختيار كاربران اين كشور قرار بدهند.
با اين حال شركت BHARAT SANCHAR NIGAM يا BSNL اصليترين ISP در سرتاسر اين كشور به حساب ميآيد. اين شركت در حال حاضر اينترنتي با سرعت 256 كيلوبيت در هر ثانيه را با قيمتي متغير از 2500 تا 5000 روپيه (50 تا 100دلار) براي هر ماه در اختيار كاربرانش ميگذارد. اين در حالي است كه اين قيمتها بعد از دو سال استفاده براي هر كاربر تا 20درصد هم كاهش پيدا ميكند. البته بهتر است بدانيد كه به اين مبلغ مقداري مالیات هم اضافه ميشود كه بر اساس نوع طرح مورد استفاده متغير است.
قطر
در اين كشور كوچك هرچند شركت تلكام قطر يا Q-Tel از سال 1998 بزرگترين شركت ارتباطي به حساب ميآيد، اما آنقدر فعال بوده كه توانسته است در سال 2008 در فهرست 20 شركت ارتباطي بزرگ دنيا قرار بگيرد. اين كشور در حدود 80هزار نفر كاربر اينترنت دارد كه حدود 30هزار نفر از آنها كاربران اينترنت پر سرعت هستند.
اين شركت از سال 2002 خدمات اينترنت پر سرعت را براي كاربران اين كشور ارائه كرده است و در حال حاضر براي استفاده يك ماهه از اينترنت با سرعت يك مگابيت هزينهاي برابر 55دلار از كاربرانش دريافت ميكند.
كاربران قطري همچنين براي استفاده از اينترنتي با سرعتهاي 4،2 و 8 مگابيت در هر ثانيه بايد به ترتيب 110،83 و 164دلار در هر ماه بپردازند.
اماراتمتحده عربي
يكي از كشورهاي همسايه آبي ايران كه در دهه اخير رشد قابلتوجهي را در زمينه ارتباطي و اقتصادي تجربه كرده است تا جايي كه اين كشور در حال حاضر يكي از كشورهاي پيشرفته از نظر فناوري ارتباطات در منطقه به حساب ميآيد. در اين كشور هم شركتهاي ISP مختلفي به ارائه خدمات اينترنت براي كاربران مشغولند اما در ميان آنها بيشترين كاربران اينترنت پرسرعت از خدمات دو شركت DU و اتصالات استفاده ميكنند.
شركت DU كه 40درصد از مالكيت آن در اختيار دولت امارات است، اين روزها اينترنت پرسرعت با سرعتهاي 512 كيلوبيت، 1، 2، 8، 16 و 24 مگابيت را به ترتيب با قيمتهاي 5، 68، 95، 123، 149 و 204دلار براي هر ماه در اختيار كاربرانش قرار ميدهد.
اين در حالي است كه كاربراني كه از خدمات شركت اتصالات بهره ميبرند بايد به طور متوسط براي اشتراك ماهانه اينترنت با سرعت يك مگابيت مبلغي برابر 50دلار بپردازند.
پاكستان
در كشور همسايه شرقي ما هم گويا اوضاع چندان هم بد نيست. كاربران پاكستاني در حال حاضر ميتوانند از خدمات حدود 6 شركت خدمات دهنده اينترنت بهره ببرند. با اين همه شركت PTCL فعالترين شركت در اين زمينه است كه به بيش از 167 شهر ارائه خدمات ميكند. كاربران اين شركت ميتوانند از اينترنت پر سرعتي با سرعتهاي 2،1 و 4 مگابيت به ترتيب با قيمتهاي 5/24، 41 و 102دلار استفاده كنند.
انگلستان
اين كشور كه در دسته كشورهاي توسعه يافته در زمينه فناوري ارتباطات قرار ميگيرد، فضاي رقابتي خوبي را در بازار اينترنت خود به وجود آورده است.
درست به همين دليل هم هست كه تعداد شركتهاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي در اين كشور هر روز در حال افزايش است. به اين ترتيب كاربران انگليسي انتخابهاي متفاوتي در اختيار دارند و ميتوانند انتخاب مناسب با نيازشان را راحتتر انجام بدهند.
در حال حاضر؛ اما بيشترين كاربران اينترنت پر سرعت در اين كشور از خدمات دو شركت BT و Vrigin Media استفاده ميكنند.
با اين اوصاف اين روزها كاربران انگليسي براي استفاده از اينترنت با سرعت20 مگابيت براي هر ماه 16دلار به شركت O2 ميپردازند، در حالي كه براي اينترنت 10 مگابیتی مبلغ 2/8دلار به شركت Vrigin Media ميپردازند. شركت BT، اما براي اينترنت با سرعت 8 مگابيت در هر ماه 75/12دلار از كاربرانش دريافت ميكند. با اين حال شركت AOL گويا ارزانترين قيمتها را دارد و براي يك ماه استفاده از اينترنت يك مگابيتي از كاربرانش مبلغ 8دلار دريافت ميكند.
آمريكا
يكي از پيشرفتهترين كشورهاي جهان اگرچه اين روزها درگير بحران اقتصادي بيسابقهاي است، اما همچنان كاربرانش جزو طرفداران پر و پا قرص استفاده از اينترنت هستند. تا جايي كه حتي همان يك چهارم جمعيت اين كشور كه درآمدي كمتر از 3هزار دلار در ماه دارند هم از اينترنت و كاربريهاي آن دست نميكشند.
در اين كشور اگرچه معمولا جديدترين تكنولوژيها زودتر از ديگر كشورها ميرسند، اما هنوز هم 41درصد كاربران اينترنت آن به استفاده از اينترنت از طريق كابل تمايل دارند. با همين اوصاف هم هست كه تعداد ISPهاي اين كشور بسيار بيشتر از انگشتان هر دو دست است تا آنجا كه بر اساس آخرين آمار در سال 2009 بيش از دو سوم كاربران اين كشور از خدمات بيش از يك شركت استفاده ميكنند. اين آمارها نشان ميدهند كه كاربران اين كشور به طور متوسط براي استفاده از اينترنت هوشمند ماهانه 38دلار ميپردازند و براي استفاده از اينترنت با سرعت بالاي 24 مگابيت به طور متوسط 39دلار در هر ماه بايد بپردازند. اين تحقيق نشان ميدهد با وجود افزايش فشارهاي مالي اما همچنان تعداد كاربران اينترنت پر سرعت در اين كشور در حال افزايش است.
... و بالاخره ايران
معضل قيمت بالاي اينترنت در ايران به عقيده بسياري از كارشناسان و تحليلگران در واقع يكي از موثرترين موانع براي افزايش ضريب نفوذ اينترنت در كشور ما به حساب ميآيد كه متاسفانه همچنان هم راهحلي عملي براي آن ارائه نشده است. اين در حالي است كه ديگر در اين سالها انواع مختلفي از تحليلها درباره عوامل افزايش بالا بودن اينترنت در كشور ارائه شده است كه بيشترين آنها مربوط به حضور پر رنگ بخش دولتي در عرصههاي مختلف توزيع و عرضه اينترنت است كه به ايجاد بازاري غيررقابتي كمك ميكند.
با اين همه اما كاربران اينترنت در داخل كشور هنوز هم براي استفاده از اينترنتي با سرعت ناچيز و لاكپشتي بايد مبالغ قابلتوجهي را بپردازند كه حتي با كشورهاي همسايه هم قابلمقايسه نيستند؛ به عنوان نمونه اين روزها يك كاربر ايراني براي دسترسي با اينترنتي با سرعت يك مگابيت كه سرعت نه چندان بالايي در جهان به حساب ميآيد هم بايد مبلغي در حدود 450هزار تومان (چيزي در حدود 448دلار) در هر ماه بپردازد كه طبيعتا براي كاربران ايراني با شرايط اقتصادي موجود آنقدر زياد هست كه تنها عده بسيار كمي بتوانند از آن بهرهمند بشوند.
اين در حالي است كه حتي اگر كاربران ايراني بخواهند به اينترنت كم سرعتتري هم خودشان را راضي كنند بايد براي اينترنت 256 مبلغي در حدود 40هزار تومان (در حدود 38دلار) براي هر ماه بپردازند.
mohammad_87
03-08-2010, 23:43
اره دیگه ! تازه فهمیدی ؟
دومین های جدید رو حال کن از همین الان برایش صبت نام کردند.
-------------------------------
نقشه رو به تو نمیدن که!:31::27:
اون چی بود.دایرکت شد یه جا دیگه.از خودت نوشته بودی....:31:.
حالا دقیقش نشد نقشه حدودی محل دکلهارو میخوام.جدا راهی نیست برای دسترسی به نقشه جغرافیایی(و نه فنی)دکلها؟؟!!:13:
linkinkurd
04-08-2010, 01:57
خدا رو شکر که به درت میخوره. کدوم شهری ؟کردستان- سقز.
داریم با یکی از دوستان یک دیتابیس از آنتن های مختلف شهر تهیه میکنیم. مثلا اینکه تو هر خیابون بهترین آنتن کدومه واسه این سرویس...
aminpost
04-08-2010, 14:54
دوستان آیا مودم های سایت زیر قابل استفاده هستن ؟
یعنی با سیم ما کار میکنن یه وقت فقط میکروسیم نخورن ؟
آیا سایت خارجی بهتری میشناسید با قیمت کمتر !!
در ضمن هزینه پست همچین چیزی به نظر شما چقدر در میاد ؟
linkinkurd
04-08-2010, 16:22
اگه قراره استفاده از edge به گوشی صدمه بزنه- پس چرا اصلا این امکان توی گوشی ها تعبیه میشه؟
اصلا آیا بطور علمی و رسمی ازطرف سازنده ها این موضوع تایید شده؟
اگه قراره استفاده از edge به گوشی صدمه بزنه- پس چرا اصلا این امکان توی گوشی ها تعبیه میشه؟
از ادیج اگه زیاد استفاده نکنی هیچ صدمه ای نمی زنه . اگه به صورت مداوم و چندین ساعت استفاده کنی و فرصت نفس کشیدن به گوشی ندی باتری گرم می کنه و احتمال ترکیدن زیاده . چون هم از دریافت استفاده می کنه و هم از ارسال و هم ارسال و دریافت به کامپیوتر . :27:
linkinkurd
04-08-2010, 21:50
بله متاسفانه من همونجوری استفاده میکنم ازش! تا ببینیم چی میشه... n73 گوشی خوب و تراکتوری هست.
دوستان خواهشا کسی نمیدونه چطور میشه با اینترنت ایرانسل چیز چیز ان استفاده کرد؟
KING_DESIGNER
05-08-2010, 01:35
خوب من امروز یه 24 ساعتی توی جاده بودم رفتم سمت ارومیه و تا زه برگشتم خیلی هم خسته ام. رانندگی توی این گردنه ها و...فقط دو ساعت خواستیم وصل بشیم ببینیم اوضاع اینجا در چه حالیه اصلا دریغ از یه خط انتن :13:
وزیر چیکار کنه وقتی که تو قانون است . البته خیلی ها رعایتش نمی کنن . اصلا این طرف ها فکر نکنم isp ها چیزی در مورد محدودیت 128 برای کاربران خانگی بدونن . حتی اگه می خوای بیا پهنای باند 20 مگ بگیر . اگه چیزی گفتن . :31: خیلی هم کیف می کنن که 5 میلیون و اندی ماهی به جیبشون می ریزی . :27: :11::11::11::11::11: یه مقاله از تابناک بگذارم کیف کنین . البته فکر کنم قدیمیه .
اره بابا ولی قضیه مربوط به رسمیت بخشیدن به این موضوع و گفته وزیره که مجری قانون هست .
مملکت خر2 خر که میگن همینه دیگه
اون چی بود.دایرکت شد یه جا دیگه.از خودت نوشته بودی....:31:.
حالا دقیقش نشد نقشه حدودی محل دکلهارو میخوام.جدا راهی نیست برای دسترسی به نقشه جغرافیایی(و نه فنی)دکلها؟؟!!:13:
پروفسور :25: اون دامین رو RESERVE کرده بودند ! من کی گفتم اون فعاله ؟
وقتی که اینترنت ایران رو به کل بخواهند جمع کنند دامنه ملی هم میاد وسط
الان اسم تمامی بازیگرا
خیر اندیش - پیروزفر- شفیعی جم و ... رو رزرو کردند ولی سایت که ندارند !
کردستان- سقز.
داریم با یکی از دوستان یک دیتابیس از آنتن های مختلف شهر تهیه میکنیم. مثلا اینکه تو هر خیابون بهترین آنتن کدومه واسه این سرویس...
بیکاری ؟پاشو برو گردکان بچین !:27::15:
فوقش هم همه انتنها رو پیدا کردین میخواین لیستشو بفروشین ؟ :31::13: مگه چقدر این سرویس موندگاره ؟ نهایتش تا اخر تابستون
بشین استفادت رو بکن و خوش باش داداش
معلومه که تایید شده مگه یارو دیوانه است یه آپشن روی گوشی بزاره ولی مصرف کننده استفاده نکنه ؟
این امکان هست برای چک میل ویا یک وبگردی کوچیک موقعی که به سیستم دسترسی نداری
مثلا 8 ساعت در روز هم کار کنی مشکلی برایش پیش نمیاد
ولی دوستان مسل دارند پاشون رو از روی دانلود بر ندارند و یه ضرب دانلود میکنند
حالا اینکه وقتی ارتباط از داخل خود گوشی برقرار بشه فقط با مرورگر روی گوشی کار میکنند و استفاده استانداردش هم همینه
.اگر میبنیید به جای مودم یمشه از این وسیله استفاده کرد این برای اون مهندس راه سازی بدبخت هست که توی کوه و کمر مشغول فعالیت هستش و برا ارسال عکسها به دفتر فنی از این مودمش استفاده مکنه
وگرنه که برای استفاده روزمره این موبایل کاربردی نخواهد داشت !
:27:
از ادیج اگه زیاد استفاده نکنی هیچ صدمه ای نمی زنه . اگه به صورت مداوم و چندین ساعت استفاده کنی و فرصت نفس کشیدن به گوشی ندی باتری گرم می کنه و احتمال ترکیدن زیاده . چون هم از دریافت استفاده می کنه و هم از ارسال و هم ارسال و دریافت به کامپیوتر . :27:
:46:ایشون هم که جواب درست رو داد:27:
بله متاسفانه من همونجوری استفاده میکنم ازش! تا ببینیم چی میشه... n73 گوشی خوب و تراکتوری هست.
دوستان خواهشا کسی نمیدونه چطور میشه با اینترنت ایرانسل چیز چیز ان استفاده کرد؟
به خدا اون موبایله نه تراکتور !!! :19:
پورت چیز پی ان هم بسته شده زور نزن برای ما کار نکرد !:13:
تو مرز بانه از این سیمکارت دانگلهای توی پست یک نیاوردند ؟:27: به جای اون دیتابیس انتن جمع کردن پاشو برو یه خیری به این جماعت برسون.:27::21:
masoud65
05-08-2010, 01:41
با سلام
من نمیتونم بیشتر از 10 دقیقه دانلود داشته باشم بعد این مدت قطع میشه کانکشن وصله ولی رسیو ندارم
گوشیم 3250 منطقمون edge سابورت میکنه انتنمم فوله bts هم سرکوچمونه به نظرتون چه کنم؟
yahoo id:masoudflasher
pooyahacker
05-08-2010, 14:36
بچه ها من قبلا که وصل میشدم سرعت رو میزد 460 ولی امروز که وصل شدم زد 150 !! قضیه چیه ؟!
KING_DESIGNER
05-08-2010, 15:13
بچه ها من قبلا که وصل میشدم سرعت رو میزد 460 ولی امروز که وصل شدم زد 150 !! قضیه چیه ؟!
همیشه شعبون یه روز هم رمضون
خوب من که گفتم تضمینی نداده
ممکنه edge شما پریده باشسه عزیز چون این چیزی که میگی سرعتش کمه
در حد gprs شدی
pooyahacker
05-08-2010, 17:07
همیشه شعبون یه روز هم رمضون
خوب من که گفتم تضمینی نداده
ممکنه edge شما پریده باشسه عزیز چون این چیزی که میگی سرعتش کمه
در حد gprs شدی
الان هم شد 115 !!
واسه شما درسته ؟
یعنی این قسمتی که ما هستیم EDGE اش از کار افتاده ؟!
Mahdi.p30
05-08-2010, 18:43
الان هم شد 115 !!
واسه شما درسته ؟
چه ربطی داره؟
اون 115 سرعت اتصال بین گوشی و سیستم برای اون کانکشنه
اصلا شما بذارش روی 921600 Kbps
pooyahacker
05-08-2010, 21:04
چه ربطی داره؟
متوجه نشدم !
تا دیروز این سرعت 460 بود یهو امروز شد 115 ! من که کاریش نکردم !
منظورتون اینه که این سرعت رو میتونیم تغییر بدیم ؟! خب چه جوری ؟ :20:
farhad07
05-08-2010, 21:15
با سلام
دوستان من یه 1 ماهه ی نامحدود گرفتم از کامپیوتر استفاده میکنم ولی وقتی یه فایل 100 مگ رو میزارم دانلود میام میبینم وسطش ارتباط قطع شده اولا که میزاشتم دانلود امکان نداشت قطع بشه اما الان نمیدونم چرا قطع میشه دوستان میتونه از Usb یا سیمکارت باشه ؟
Mahdi.p30
05-08-2010, 21:16
متوجه نشدم !
خب 115 دیفالتش هست
شما روی کانکشن مربوط به گوشیتون راست کلیک و بعدش گزینه properties رو انتخاب کنید ، مودم مربوط به گوشیتون رو انتخاب کنید و configure رو بزنید ، maximum speed رو روی 921600 بذارید
ضمنا این عدد سرعت اینترنت شما نیست
behrad59
05-08-2010, 22:04
سلام به دوستان.آقا من این edge ام رو وصل کردم تا 1 ساعت اول دانلودش خوب بود (سرعت بین 20تا 30)ولی بعد یه مدت وسط دانلود سرعت یهو 0 میشه و تو دانلود منیجر میزنه سرور دانلود رو پیدا نمیکنه.برای این که درست شه باید یه DC شم بعد دوباره کانکت شم.ولی بازم بعد 5 دقیقه همونجوری میشه!!!مشکل چیه دوستان؟؟؟آیا راح حلی واسش هست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!
esfehanei
05-08-2010, 22:19
راهی هست بفهمم منطقمون ادج داره یا نه؟بدون سیمکارت (فعلا ایرانسل نگرفتم)
برای همراه اول اینجا ادج نداره ولی ایرانسل رونمیدونم
Mahdi.p30
05-08-2010, 22:24
راهی هست بفهمم منطقمون ادج داره یا نه؟بدون سیمکارت (فعلا ایرانسل نگرفتم)
برای همراه اول اینجا ادج نداره ولی ایرانسل رونمیدونم
با همون سیمکارتی که داری ، شبکه ها رو سرچ کن ، از بین اونا IR 35 رو انتخاب کن ، ببین E روی گوشیت میاد یا نه
pooyahacker
05-08-2010, 22:57
سلام به دوستان.آقا من این edge ام رو وصل کردم تا 1 ساعت اول دانلودش خوب بود (سرعت بین 20تا 30)ولی بعد یه مدت وسط دانلود سرعت یهو 0 میشه و تو دانلود منیجر میزنه سرور دانلود رو پیدا نمیکنه.برای این که درست شه باید یه DC شم بعد دوباره کانکت شم.ولی بازم بعد 5 دقیقه همونجوری میشه!!!مشکل چیه دوستان؟؟؟آیا راح حلی واسش هست؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!!!
من وقتی دارم از رپیدباز استفاده میکنم یه همچین مشکلی واسم پیش میاد ... ولی در بقیه موارد نه !
behrad59
05-08-2010, 23:06
من وقتی دارم از رپیدباز استفاده میکنم یه همچین مشکلی واسم پیش میاد ... ولی در بقیه موارد نه !
نه من موقعی که از لینک های مستقیم هم استفاده میکنم این مشکل برام هست...کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟؟؟؟؟:19:
masoud65
06-08-2010, 02:13
با سلام
لطفا اعلام کنید بیشترین زمان دانلودتون چقدر بوده و چه حجمی؟
اخه واسه من وسطش قطع میشه
KING_DESIGNER
06-08-2010, 03:14
الان هم شد 115 !!
واسه شما درسته ؟
سرعت دانلودت چقدره ؟ کلاس گوشیت چنده ؟( از پست اول بخون در قسمت GSMarena.com میتونیبری کلاسشو ببینی )
چه ربطی داره؟
گویا سرعت ایشون واقعا کم شده داداش
متوجه نشدم !
تغییر سرعتش رو کاری نداشته باش سرعت دانلودتو بگو.
با سلام
دوستان من یه 1 ماهه ی نامحدود گرفتم از کامپیوتر استفاده میکنم ولی وقتی یه فایل 100 مگ رو میزارم دانلود میام میبینم وسطش ارتباط قطع شده اولا که میزاشتم دانلود امکان نداشت قطع بشه اما الان نمیدونم چرا قطع میشه دوستان میتونه از Usb یا سیمکارت باشه ؟
والا ایرانسل قطعی نداشت با توجه به زیاد شدن این پستها مثل شما و نفرات بعد ( در پایین) احتمالا امروز قطعی ها زیاد شده . من که سرویسش رو قطع کردم ولی همچین مشکلی رو نداشتم.
مورد قبلی رو بخون( جواب بالا)
مورد قبلی رو بخون( جواب بالا)
نه من موقعی که از لینک های مستقیم هم استفاده میکنم این مشکل برام هست...کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟؟؟؟؟:19:
مورد قبلی( جواب بالا )
با سلام
لطفا اعلام کنید بیشترین زمان دانلودتون چقدر بوده و چه حجمی؟
اخه واسه من وسطش قطع میشه
جوابتون رو در بالا دادم
ظاهرا امروز اینجوری شده چون 10 نفر اعتراض کردند پس احتمالش هست امروز خبری باشه وگرنه که من داشتم و مشکلی نداشت خیلی هم عالی بود.:20:
miladddd
06-08-2010, 17:34
سلام
من متوسط میتونم با سرعت 13 دانلود کنم، بعضی وقتا تا 20 بالا میره ولی بعضی اوقات هم مثل یک دایل آپ مسخره میشه
یه سوال
در فاصله یک کیلومتری(شایدم کمتر) خونمون چرخ زدم، سرعت بعضی جاها میانگین 25 بود
منم فرکانسشو برداشتم و وقتی اومدم خونه به همین نرم افزار که اینجا معرفی شده دادم، ولی یا اصلا نمیتونست به دکل وصل بشه یا اینکه سرعتش خیلی پایین بود، به نظرتون باید چکار کنم
KING_DESIGNER
06-08-2010, 17:43
سلام
من متوسط میتونم با سرعت 13 دانلود کنم، بعضی وقتا تا 20 بالا میره ولی بعضی اوقات هم مثل یک دایل آپ مسخره میشه
یه سوال
در فاصله یک کیلومتری(شایدم کمتر) خونمون چرخ زدم، سرعت بعضی جاها میانگین 25 بود
منم فرکانسشو برداشتم و وقتی اومدم خونه به همین نرم افزار که اینجا معرفی شده دادم، ولی یا اصلا نمیتونست به دکل وصل بشه یا اینکه سرعتش خیلی پایین بود، به نظرتون باید چکار کنم
هیچی .
اگه میتونی برو از اون انتنهایی که در پست اول اشاره کردم تهیه کن و گوشی رو تقوت کن
انتن اکسترنال
David Jones
06-08-2010, 21:31
سلام.سیم کارت دانگل ها رو هم میشه با آنتن تقویت کرد ؟ یا اینکه قدرت دریافت سیگنال تو این دانگل ها بالاست و نیازی به آنتن و تقویت سیگنال نداره ؟
KING_DESIGNER
06-08-2010, 21:48
سلام.سیم کارت دانگل ها رو هم میشه با آنتن تقویت کرد ؟ یا اینکه قدرت دریافت سیگنال تو این دانگل ها بالاست و نیازی به آنتن و تقویت سیگنال نداره ؟
1- اجازه بدید این مورد رو هم برم بررسی کنم
اتفاقا همچین قصدی رو دارم ولی تعمیرکار متبحر نمیشناسم که بتونه منو راهنمایی کنه
و به احتمال زیاد هم نداشته باشه و باید دانگل رو بازر کرد و این انتن رو لحیم کرد .
باید اول مشورت کنم.
2-در مورد این سئوال هم با توجه به تست این محصول که علی انجام داده بود میگفت در شرایط مساوی 2 کیلو بیشتر میگیره .:5: وگرنه کارردشون شبیه به همه.
موفق باشید
سلام
من گوشی ان 79 دارم و بسته ی ایرانسل دارم ولی سرعتم هنوز 5 کیلوبایت هستش بعضی اوقات هم به بایت هم میرسه که دگه اعصابم و داغون میکنه !!!!!:41:
اگه تو این روشی که گفتین EGDE میتونم سرعت اینترنت را بالا ببرم ممنون میشم اگه بگین !!!
من یه تازه کارم :31: اگه میشه راهنمایی کنید !
مرسی
mmasoudd
07-08-2010, 10:35
سلام به همه دوستان
من گوشیم نوکیا 6630 هستش و سرویس شبانه ایرانسل رو فعال کردم.
از نظر سرعت مشکلی ندارو حداقل سرعت دانلودم روی 10k هستش البته بیشتر مواقع دور و بر 20k دانلود دارم.
اما یه مشکلی دارم که اینترنتم زیاد disconnect می شه!!!! مثلاً 1 ساعت دانلود می کنه بعداً میام می بینم dc شده:41:
نمی دونم چطور باید این مشکل رو حل کنم.
ضمناً دانلودر من IDM هستش و گزینه redial اتوماتیکش رو هم فعال کردم اما وقتی می خواد اتوماتیک کانکت بشه روی پنجره ورود یوزرنیم و پسورد منتظر میمونه که روی dial کلیک کنم.؟!؟!؟ آخه آخه جی پی آر اس که یوزر نیم و پسورد نداره!!!!1
تو رو خدا اگه کسی می دونه بگه که من باید چیکار کنم!
KING_DESIGNER
07-08-2010, 13:45
سلام
من گوشی ان 79 دارم و بسته ی ایرانسل دارم ولی سرعتم هنوز 5 کیلوبایت هستش بعضی اوقات هم به بایت هم میرسه که دگه اعصابم و داغون میکنه !!!!!:41:
اگه تو این روشی که گفتین EGDE میتونم سرعت اینترنت را بالا ببرم ممنون میشم اگه بگین !!!
من یه تازه کارم :31: اگه میشه راهنمایی کنید !
مرسی
احتمالا هنوز این سرویس برای محل شما فعال نشده عزیز
سلام به همه دوستان
من گوشیم نوکیا 6630 هستش و سرویس شبانه ایرانسل رو فعال کردم.
از نظر سرعت مشکلی ندارو حداقل سرعت دانلودم روی 10k هستش البته بیشتر مواقع دور و بر 20k دانلود دارم.
اما یه مشکلی دارم که اینترنتم زیاد disconnect می شه!!!! مثلاً 1 ساعت دانلود می کنه بعداً میام می بینم dc شده:41:
نمی دونم چطور باید این مشکل رو حل کنم.
ضمناً دانلودر من IDM هستش و گزینه redial اتوماتیکش رو هم فعال کردم اما وقتی می خواد اتوماتیک کانکت بشه روی پنجره ورود یوزرنیم و پسورد منتظر میمونه که روی dial کلیک کنم.؟!؟!؟ آخه آخه جی پی آر اس که یوزر نیم و پسورد نداره!!!!1
تو رو خدا اگه کسی می دونه بگه که من باید چیکار کنم!
شما 2تا محل سیستم رو عوض کنید جای دیگه تست کنین
mmasoudd
07-08-2010, 13:57
شما 2تا محل سیستم رو عوض کنید جای دیگه تست کنین
یعنی کابل گوشی رو بلندتر کنم و گوشی رو جای دیگه بزارم؟؟
آنتن گوشی همیشه تا آخر پر هستش!!
نمیشه اتوماتیک بعد از DC خودش کانکت کنه؟؟؟
KING_DESIGNER
07-08-2010, 14:14
یعنی کابل گوشی رو بلندتر کنم و گوشی رو جای دیگه بزارم؟؟
آنتن گوشی همیشه تا آخر پر هستش!!
نمیشه اتوماتیک بعد از DC خودش کانکت کنه؟؟؟ اگه انتن داری که هیچی برو تاپیک مهرداد بهترین dns
با یه شماره جدید اقدام کن
از این مشکلات نداشتیم که:13:
شرمنده من امروز کیبورد ندارم با مصیبت با ماوس تایپ میکننم:11:
farhad07
07-08-2010, 20:31
دوستان کسی بلد نیست خودش اتوماتیک کانکت بشه یعنی راهی نداره ؟
KING_DESIGNER
07-08-2010, 20:54
دوستان کسی بلد نیست خودش اتوماتیک کانکت بشه یعنی راهی نداره ؟
چرا
روی کانکشن کلیک راست کن
گزیه پروپرتیز
داخلش یه قسمت برای redial داره
ezzat5700
07-08-2010, 23:04
من از هرکی میپرسم میگه بعد از 5 الی 10 دقیقه دانلود dc میشم(تو شهرهای مختلف).اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده چون جوابگوی این همه کاربر نیست دیگه باید جمعش کنن.البته سرعت اینترنت کل کشور هم کم شده یه مقدار تو این چند روز
ezzat5700
07-08-2010, 23:11
البته امکان داره این اتفاق برای اونایی که بسته یک ماهه رو انتخاب کردن اتفاق بیفته چون میخوان حجم دانلود مارو کم کنن(من خودم وقتی میبینم که زیاد dc میشم فایل حجیم دانلود نمیکنم)
سلام دوستان
می خواستم بدونم سیم کارت دانگل با قیمت کمتر سراغ ندارید؟ اینایی که تو پست اول معرفی شده خیلی گرونه.
راستش تو شهر ما دو تا ISP وجود داره که قیمت سرویس ADSL شون 30 و 40 هزار تومان هست برای 128 کیلوبیت.
این مساله باعث شده تا روی سرویس GPRS به عنوان یه گزینه حساب کنم ولی یکی از نقطه ضعف هاش همین قیمت سیم کارت دانگل هست. تقریبا به اندازه 3 برابر مودم ADSL قیمت داره.
KING_DESIGNER
08-08-2010, 08:14
من از هرکی میپرسم میگه بعد از 5 الی 10 دقیقه دانلود dc میشم(تو شهرهای مختلف).اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده چون جوابگوی این همه کاربر نیست دیگه باید جمعش کنن.البته سرعت اینترنت کل کشور هم کم شده یه مقدار تو این چند روز
البته امکان داره این اتفاق برای اونایی که بسته یک ماهه رو انتخاب کردن اتفاق بیفته چون میخوان حجم دانلود مارو کم کنن(من خودم وقتی میبینم که زیاد dc میشم فایل حجیم دانلود نمیکنم)
یک طرفه پیش قاضی نرو
باید دید مقطعیست یا گذرا این سرویس بهترین سرویس برای بقیه دوستان من جمله این دوست پایینیست:20:
سلام دوستان
می خواستم بدونم سیم کارت دانگل با قیمت کمتر سراغ ندارید؟ اینایی که تو پست اول معرفی شده خیلی گرونه.
راستش تو شهر ما دو تا ISP وجود داره که قیمت سرویس ADSL شون 30 و 40 هزار تومان هست برای 128 کیلوبیت.
این مساله باعث شده تا روی سرویس GPRS به عنوان یه گزینه حساب کنم ولی یکی از نقطه ضعف هاش همین قیمت سیم کارت دانگل هست. تقریبا به اندازه 3 برابر مودم ADSL قیمت داره.
کمه کمش 60 تومنه بچه ها پرسیدند
با یه موبایل e251 samsungدست دوم کار کن 30-40 تومنه
کمه کمش 60 تومنه بچه ها پرسیدند
با یه موبایل e251 samsungدست دوم کار کن 30-40 تومنه ممنونم دوست عزیز.
60 تومان قیمت مارک چینی هست یا ...
فقط احتمال داره چون شهر ما زیاد بزرگ نیست سرویس EDGE وجود نداشته باشه؟ در این صورت ارزش داره استفاده کنم؟ با توجه به اینکه الان دارم از دایل آپ استفاده می کنم و چون مصرفم زیاده کلی هزینه می کنم.
در ضمن سرویس ADSL هم با شرایطی که گفتم وجود داره.
برای برقراری ارتباط باید از موبایل به عنوان مودم استفاده کنید خوب این هم دچار زحمات و خساراتی در آینده خواهد شد. (من جمله سوختن باطری و اصطهلاک قطعات داخلی و تضعیف قوه انتن دهی دستگاه و...)
آقای King Designer من نمیدونم این حرفو رو چه استنادی میگی
اشکالم به صحبت شما رو اینجوری مطرح میکنم:
اگه خود گوشی به اینترنت EDGE وصل باشه مشکلی براش در طولانی مدت پیش میاد؟
من که فکر نمیکنم.اگه پیش میخواست بیاد در کشورهای پیشرفته که این سرویسها مورد استفاده ی روازانه و طولانی افراده حتماً گزارش میشد دیگه.درسته?؟
حالا ما تنها کاری که میکنیم اینه که این سروریش رو از گوشی به روی pc یا لپتاپ منتقل میکنیم.فقط همین.پس چرا باید یهو فشار بیاد رو گوشی?؟
KING_DESIGNER
08-08-2010, 11:50
ممنونم دوست عزیز.
60 تومان قیمت مارک چینی هست یا ...
فقط احتمال داره چون شهر ما زیاد بزرگ نیست سرویس EDGE وجود نداشته باشه؟ در این صورت ارزش داره استفاده کنم؟ با توجه به اینکه الان دارم از دایل آپ استفاده می کنم و چون مصرفم زیاده کلی هزینه می کنم.
در ضمن سرویس ADSL هم با شرایطی که گفتم وجود داره.
:20:خواهش میکنم
دیگه وقتی دیلینک 100 قیمتش باشه و اون کیفیت رو بده از 60 تومنی چقدر انتظار داری؟
من میگم موبایل چون اگه فردا این سرویس تموم شد یه دانگل رو دستت نمونه
ولی موبایل رو اگه سالم نگه داشته باشی خودت میتنی استفاده کنی یا به نام در حد اک بندازیش به یک ادم خوبی:31:
قبل از هر اقدامی یک گوشی با کلاس 32 گیر بیارید و در محل مورد استفاده مورد تست قرار بدیدوبایک سرویس 1 شبانه روز یا 3تومنی یک ماه شبانه تست کنید و اگه خوب بود بعداگوشی سرویس یک ماهه ایرانسل بخرید:20:
موفق باشی
omid.7128
08-08-2010, 18:02
حاجی KING_DESIGNER من ubuntu نصبیدم، اون برنامه ای که گفتی چیه؟ (واسه مخلوط کردن adsl و gprs)
KING_DESIGNER
08-08-2010, 18:19
حاجی KING_DESIGNER من ubuntu نصبیدم، اون برنامه ای که گفتی چیه؟ (واسه مخلوط کردن adsl و gprs)
:20:قبلا در این مورد اینجا بحثشو کردم
نگاه کنید
oghyanoos
09-08-2010, 00:22
سلام کینگ جان. من از ۱ تیر دارم از gprs ایرانسل ماهانه استفاده میکنم. چون شهرمون edge نداره ، سرعت دانلودم ۴ یا ۵ بود اما الان چند روزی میشه که شده ۷ یا ۸.:20:
KING_DESIGNER
09-08-2010, 00:38
سلام کینگ جان. من از ۱ تیر دارم از gprs ایرانسل ماهانه استفاده میکنم. چون شهرمون edge نداره ، سرعت دانلودم ۴ یا ۵ بود اما الان چند روزی میشه که شده ۷ یا ۸.:20:
:20:بهش میگن امداد غیبی
با یه گوشی کلاس 32 تست کن چند نقطه رو تست کن بیشتر هم باید بشه:27:تا حداقل 15 جا داری:27:
Milad4171
09-08-2010, 01:02
گوشی من که داره داغون میشه. یه گوشی نوکیا قیمت کردم 30 تومن. الان گوشی های EDGE دار پر شده و تقریبا تمام گوشیهای جدید و ابتدایی این سیستم رو ساپورت میکنن.
حالا من موندم.
گوشی ای که این سیستم رو داره ولی حافظه نداره کابل واسه اتصال به کامپیوتر رو داره؟ من بعدید میدونم.
یه گوشی تاشو سامسونگ دیدم حدودا 25 تومن. ولی بعید میدونم بشه به سیتم وصلش کرد چون فقط 4 مگابایت مموری داره!؟
میشه؟
سلام
دوستان الان یه گوشی نوکیا 2600 کلاسیک دستمه که gprs و edge رو ساپورت می کنه. الان از کجا بفهمم که سرویس edge تو محل ما فعاله یا نه؟
راستی تو مشخصات گوشی نوشته که EDGE Yes, Downlink only . این یعنی چی؟
اقا من ادرس یک سایت فروش این مودمای EDGE رو پیدا کردم که از 3G هم پشتیبانی میکنند گفتم شما رو هم بی بهره نزارم
اقای کینگ لطفا این ادرس رو به پست اول هم در صورت تمایل اضافه کنید
ادرس :
اینکه رو ویندوز 64 بیتی نصب نمیشه:13:
KING_DESIGNER
09-08-2010, 09:03
گوشی من که داره داغون میشه. یه گوشی نوکیا قیمت کردم 30 تومن. الان گوشی های EDGE دار پر شده و تقریبا تمام گوشیهای جدید و ابتدایی این سیستم رو ساپورت میکنن.
حالا من موندم.
گوشی ای که این سیستم رو داره ولی حافظه نداره کابل واسه اتصال به کامپیوتر رو داره؟ من بعدید میدونم.
یه گوشی تاشو سامسونگ دیدم حدودا 25 تومن. ولی بعید میدونم بشه به سیتم وصلش کرد چون فقط 4 مگابایت مموری داره!؟
میشه؟
به قیمت و تاشو بودن و میزان حافظه نیست به کلاس گوشی ربط داره
سلام
دوستان الان یه گوشی نوکیا 2600 کلاسیک دستمه که gprs و edge رو ساپورت می کنه. الان از کجا بفهمم که سرویس edge تو محل ما فعاله یا نه؟
راستی تو مشخصات گوشی نوشته که EDGE Yes, Downlink only . این یعنی چی؟
کلاس6 هستش یادمه گفتم32!
اقا من ادرس یک سایت فروش این مودمای EDGE رو پیدا کردم که از 3G هم پشتیبانی میکنند گفتم شما رو هم بی بهره نزارم
ادرس :
به هیچ عنوان تبلیغ جای غیرمعتبر رو نکنید
یکی از دوستان قصد خرید داره اگه برایش ارسالذکردند ادرس اونجا رو میزارم.
اتفاقا مدلهای ارزونی هم داره 24 سلعت امانت میگیرم اگه خوب بود سفارش میکنم
خودتون هم میدونین که سرعت سرویسم از همتون بالاتره:27:
اگه اوکی بود ادرسش رو میزارم وگرنه که هیچی:20:
کلاس6 هستش یادمه گفتم32!
فعلا فقط این رو دارم. یعنی به درد نمی خوره؟ فقط برای تست می خوام. می خوام ببینم سرویس EDGE تو محلمون فعال هست یا نه؟
oghyanoos
09-08-2010, 13:00
ادرس :
قیمت این مودم ها چنده؟ خودت خریدی؟
دوستان من بسته یک روزه رو فعال کردم ولی گفت که باید منتظر SMS تائید بمونی. الان یک و نیم ساعته منتظرم.
چقدر طول می کشه؟
یکبار هم منتظر نموندم در عرض 7-8 دقیقه 2000 تومان رو کوفت کرد.
دوستان من بسته یک روزه رو فعال کردم ولی گفت که باید منتظر SMS تائید بمونی. الان یک و نیم ساعته منتظرم.
چقدر طول می کشه؟
یکبار هم منتظر نموندم در عرض 7-8 دقیقه 2000 تومان رو کوفت کرد.
please wait :27:
please wait :27:
چقدر از همینی که گفتی؟:31:
compund security
09-08-2010, 15:11
قیمت این مودم ها چنده؟ خودت خریدی؟
راستشو بخوای خودم نخریدم تبلیغشو دیدم گفتم بزارم قیمتشم زنگ بزنی بهت میگن
به هیچ عنوان تبلیغ جای غیرمعتبر رو نکنید
یکی از دوستان قصد خرید داره اگه برایش ارسالذکردند ادرس اونجا رو میزارم.
اتفاقا مدلهای ارزونی هم داره 24 سلعت امانت میگیرم اگه خوب بود سفارش میکنم
خودتون هم میدونین که سرعت سرویسم از همتون بالاتره:27:
اگه اوکی بود ادرسش رو میزارم وگرنه که هیچی:20:
خوب تو ذوق بچه زدی
چقدر از همینی که گفتی؟:31:
واسه من تا فرستادم فعال شد . حالا یه دو سه سالی صبر کن ببین اگه فعال نشد بهشون زنگ بزن . :31:
واسه من تا فرستادم فعال شد . حالا یه دو سه سالی صبر کن ببین اگه فعال نشد بهشون زنگ بزن . :31:
از شوخی بگذریم، به طور متوسط چقدر طول می کشه این پیام رو بفرسته؟ پیام های بی مصرف رو که همون لحظه می فرسته. می گم این ها هم راه پدر سوختگی و مادر جن... رو از این آفریقایی های %$^$%*%&%&*% خوب یاد گرفتن ها.
لطف می کنید اموزش laptop هم بزارید برای 3g
با ایرانسل
کمک کنید.من لپتاپم 3g داره با at&t تو امریکا هم فعال بوده و سیم at&t روشه.می خوام ببینم با irancell چگونه به اینترنت وصل شم
کمک کنید.من لپتاپم 3g داره با at&t تو امریکا هم فعال بوده و سیم at&t روشه.می خوام ببینم با irancell چگونه به اینترنت وصل شم
شما لپ تاپت رو بزار تو قوطیش سالم بمونه سال 1400 که 3G میاد به دردت بخوره. آخه جیگر اینجا آمریکاست؟
الان چند ساعته منتظرم یه تا پیام بفرسته میمون.
هم پول آدم رو می گیرن هم سوارش می شن.
میگم فونت نمره 7 هم بودا :13:
لپتاپت وایو هسته?؟
اگه وایو هستش باید برنامه شو عوض کنی اونوقت میتونی کانکت شی
تو انجمن لپتاپ مطرح کن دقیقتر راهنماییت میکنن[/SIZE]
oghyanoos
09-08-2010, 17:09
من که 3بار دادم، 1 دقیقه بعدش sms اومد.!
من که 3بار دادم، 1 دقیقه بعدش sms اومد.!
برای من که نمیاد. مشکلم رو به کی بگم؟
فقط دفعه پیش که 2000 تومان اعتبار رو خورد چند لحظه بعدش پیام داد که اعتبار شما برای اینکار کافی نیست. شارژ کنید و دوباره سعی کنید. این کار رو کردم ولی هنوز خبری نشده. احتمالا می خواد یکبار دیگه هم آزاد حساب کنه بعد ... . پدر سوخته.
KING_DESIGNER
09-08-2010, 17:42
فعلا فقط این رو دارم. یعنی به درد نمی خوره؟ فقط برای تست می خوام. می خوام ببینم سرویس EDGE تو محلمون فعال هست یا نه؟
توقع داری زوری بگم اره ؟
باید با یک موبایل درست حسابی امتحان کنی
ضمنا روی سیستم نه با خود موبیال
راستشو بخوای خودم نخریدم تبلیغشو دیدم گفتم بزارم قیمتشم زنگ بزنی بهت میگن
خوب تو ذوق بچه زدی
ای جانننننننننننننننننن :31::11:
از شوخی بگذریم، به طور متوسط چقدر طول می کشه این پیام رو بفرسته؟ پیام های بی مصرف رو که همون لحظه می فرسته. می گم این ها هم راه پدر سوختگی و مادر جن... رو از این آفریقایی های %$^$%*%&%&*% خوب یاد گرفتن ها.
برای من 2 دقیقه طول کشید
ما فقط فوجیتسو رو دیدیم که با این قضیه مشکلی نداشته بقیه گویا مشکل دارند.
regularuser
09-08-2010, 19:25
حذف شود .................................
بالاخره این پیام کذایی رو فرستاد. از گوشی Nokia 6500 استفاده می کنم. سرعت لود صفحات از دایل آپ کمی بهتره. در حد 7-8 کیلوبایت ولی سرعت دانلود افتضاحه (دانلود فایلی با پسوند zip یا exe ).
مشکل از چی می تونه باشه؟ در ضمن رو گوشی علامت E ثبت کرده. این یعنی اینکه EDGE فعاله؟
ممنون
KING_DESIGNER
09-08-2010, 20:05
سوال فوری از king designer عزیز
می خوام یه e250i بخرم . دو تا سوال : e250i با e250 چه تفاوتی داره؟ موقعی که e250 را به کامپیوتر وصل می کنی آیا بعد از یه مدت طولانی شارژش تموم نمیشه و خاموش نمی کنه؟
ممنون از پاسخ فوری شما :11:
250 قدیمیه
چرا مال منو نمیگیری ؟ 251
هم قیافش بهتره هم جدیدتره هم مشکلات نصب برنامه هاش که باید با کابل نصب کنی کمتره.
فقط پلایر 250 یه اکولایزر داره همین ! :31::13:
ولی مال ما سرعت کلاسش 32 هستش که اخرشه
و در نهایت اگر بودجه ات میرسه بزار تا اخر هفته من یک مدل از این دانگلها به دستم میرسه و بعد از عمری دل و روده شو خالی میکنم ببینم چیه اگه به صرفه بود میگم از اینها بگیری.
خلاصه دانگل به نظرم بهتره فقط باید بزاری من تست کنم ببینم اوضاعش در چه وضعیه.
و درنهایت هرجور که خودت دوست داری تصمیم بگیر.
نظر من اینه.
گفتی شارژ یادم رفت بگم
شارژ پر میکنه در حد تیم ملی !!!!
خیالت تخت مشکلی پیش نمیاد ولی خوب بهت گفتم ممکنه بعد از ده روز هم کل موبایلت به فنا بره
شاید هم بعد از دوماه معلوم نمیکنه
یکی از بچه ها توی پستهای قبلی نوشته باطریش ترکیده
فکر اینجاهاش هم بکن.
فعلا
و
بالاخره این پیام کذایی رو فرستاد. از گوشی Nokia 6500 استفاده می کنم. سرعت لود صفحات از دایل آپ کمی بهتره. در حد 7-8 کیلوبایت ولی سرعت دانلود افتضاحه (دانلود فایلی با پسوند zip یا exe ).
مشکل از چی می تونه باشه؟ در ضمن رو گوشی علامت E ثبت کرده. این یعنی اینکه EDGE فعاله؟
ممنوندادا با همراه اول هم امتحان کردی ؟
گوشی خوبی داری ولی این سرعتت در حد GPrs هست نه EDGE
با گوشی برو تا سر کوچه زیر یه انتن موبایل وایسا ببین کیفیتش تغییری میکنه یا نه
در ضمن با همراه اول هم یه تست بزن ممکنه تو هم مشکل میلادی رو داشته باشی
یه ماهه ایرانسل رو فعال کرده بود همراه اول برایش جواب میداد.
یکی دیگه از بچه ها هم همینجوری شده بود.
در کل اگر سرعتتون کمه این راهها رو باید انتخاب کنید
اینم طبق تجربه به دست اومده
موفق باشی عزیز.
دادا با همراه اول هم امتحان کردی ؟
گوشی خوبی داری ولی این سرعتت در حد GPrs هست نه EDGE
با گوشی برو تا سر کوچه زیر یه انتن موبایل وایسا ببین کیفیتش تغییری میکنه یا نه
در ضمن با همراه اول هم یه تست بزن ممکنه تو هم مشکل میلادی رو داشته باشی
یه ماهه ایرانسل رو فعال کرده بود همراه اول برایش جواب میداد.
یکی دیگه از بچه ها هم همینجوری شده بود.
در کل اگر سرعتتون کمه این راهها رو باید انتخاب کنید
اینم طبق تجربه به دست اومده
موفق باشی عزیز.
از لطفتون ممنونم دوست عزیز.
متاسفانه همراه اول تو شهر ما سرویس نمی ده.
همین الان که دارم این پست رو ارسال می کنم سرعت گاها تا 13-14 هم بالا می ره. سرعت دانلود هم خیلی بهتر شده ولی عالی نیست. اونطور که شما و دوستان دیگه می گید تا 25 هم بالا میره.
احتمالا ترافیک شبکه زیاده. چند ساعت دیگه امتحان می کنم و دوباره نتیجه رو می گم.
KING_DESIGNER
09-08-2010, 20:43
از لطفتون ممنونم دوست عزیز.
متاسفانه همراه اول تو شهر ما سرویس نمی ده.
همین الان که دارم این پست رو ارسال می کنم سرعت گاها تا 13-14 هم بالا می ره. سرعت دانلود هم خیلی بهتر شده ولی عالی نیست. اونطور که شما و دوستان دیگه می گید تا 25 هم بالا میره.
احتمالا ترافیک شبکه زیاده. چند ساعت دیگه امتحان می کنم و دوباره نتیجه رو می گم.
پس تو از اون مدل موقتی ها هستی
توی همین تاپیک بگرد 2-3 نفر هم وضعیت مشابه شما رو دارند
میلاد هم همینجوری بود .
موقع شبها سرعتش بهتر میشد.
این به خاطر صحبت کردن هستش
وزیر اینو گفته میگه جایی که اولویت با صحبت کردن باشه و پهنای باند کم باشه مجبوریم سرعت اینترنت رو کم کنیم و به صحبت بدیم.
دیگه به فکر یک مودم باش یا یک موبایل
ولی ترجیحا اگر به فکر مودم خوب باشی بزاری من یه تستهایی دارم که تا فردا پس فردا این مودم به دست ممیرسه و ته توی قضیه رو در میارم ببینم چه برندی هست و چه خواصی داره و قیمت و ... رو دربیارم ببینم به صرفه باشه توضیحشو میدم.
فعلا
بچه ها من سرعتم بد نیست معمولا روی 19 هست تا 16 17 هم می ره ولی بعضی وقتا صبح های جمعه میره رو 40 48 خیلی حال می ده
مشکلی که دارم همه چی قیلتره فقط مونده سایت صدا سیما رو هم شیلتر کنن
اگه شیلتر کشی سراغ دارید که می تونه فایل های فلش را به صورت استریم نشون بده (زنده حوصله ی دانلود ندارم) برام پیام خصوصی کنید ممنون
KING_DESIGNER
09-08-2010, 21:08
بچه ها من سرعتم بد نیست معمولا روی 19 هست تا 16 17 هم می ره ولی بعضی وقتا صبح های جمعه میره رو 40 48 خیلی حال می ده
مشکلی که دارم همه چی قیلتره فقط مونده سایت صدا سیما رو هم شیلتر کنن
اگه شیلتر کشی سراغ دارید که می تونه فایل های فلش را به صورت استریم نشون بده (زنده حوصله ی دانلود ندارم) برام پیام خصوصی کنید ممنون
قیلتر سراسریه و ربطی به اینجا نداره عزیز ضمنا این سرویس به عل پینگ بالا خوب نمیتونه وب های قیلتر شده رو باز کنه
موفق باشی
پس تو از اون مدل موقتی ها هستی
توی همین تاپیک بگرد 2-3 نفر هم وضعیت مشابه شما رو دارند
میلاد هم همینجوری بود .
موقع شبها سرعتش بهتر میشد.
این به خاطر صحبت کردن هستش
وزیر اینو گفته میگه جایی که اولویت با صحبت کردن باشه و پهنای باند کم باشه مجبوریم سرعت اینترنت رو کم کنیم و به صحبت بدیم.
دیگه به فکر یک مودم باش یا یک موبایل
ولی ترجیحا اگر به فکر مودم خوب باشی بزاری من یه تستهایی دارم که تا فردا پس فردا این مودم به دست ممیرسه و ته توی قضیه رو در میارم ببینم چه برندی هست و چه خواصی داره و قیمت و ... رو دربیارم ببینم به صرفه باشه توضیحشو میدم.
فعلا
خودم هم به همین نتیجه دارم می رسم. همین الان داره از مگاآپلود با 16 کیلوبایت دانلود می کنه. سایت های مختلف هم در نتیجه کار تاثیر دارن.
در مورد مودم هم ممنون می شم کمکم کنید چون الان دو تا گوشی دستمه که هر دوتا مال برادرمه. می خوام بهش پس بدم. البته یکی نوکیا 2600 هست که زیاد پیشرفته نیست. تستش نکردم ولی ظاهرا EDGE رو هم ساپورت می کنه. ولی این 6500 کارایی خوبی داره.
راستی این گوشی خیلی گرم می شه. باطریش نترکه یه موقع بریم هوا. دی
KING_DESIGNER
09-08-2010, 22:57
خودم هم به همین نتیجه دارم می رسم. همین الان داره از مگاآپلود با 16 کیلوبایت دانلود می کنه. سایت های مختلف هم در نتیجه کار تاثیر دارن.
در مورد مودم هم ممنون می شم کمکم کنید چون الان دو تا گوشی دستمه که هر دوتا مال برادرمه. می خوام بهش پس بدم. البته یکی نوکیا 2600 هست که زیاد پیشرفته نیست. تستش نکردم ولی ظاهرا EDGE رو هم ساپورت می کنه. ولی این 6500 کارایی خوبی داره.
راستی این گوشی خیلی گرم می شه. باطریش نترکه یه موقع بریم هوا. دی
من که بهت گفتم :27: وضعیت بچه ها از چند حالت بیشتر نیست
یکیش نگران کننده است = 45 کیلو بر ثانیه که یکی میگفت یه شرب اینجوری دانلود میکنه صبحها
یکیش خوش خیمه = سرویس بنده از 30 کمتر نمیشه
یکیش علی اللهیه = سرویس میلاد
یکیش هم امداد غیبیه :31:
یکیش هم بامبولک بازیه که مل شما و سایر دوستانه که شل کن سفت کن داره و معلوم نیست که کی برقرار میشه
من پستهای تک تک بچه ها رو کنترل میکنم
و موردی ببینم به خاطر میسپارم که در گزارش بعدی بررسی کنم
و همون موقع که گفتی سرعتت اینقدره به ذهنم رسید که شب بهتر هم میشه
.
به هرحال برای مودم باید صبر کنید تا این دوستم بیاره بعدا ادرسشو میدم و میزنم توی پست اول.
اونم یه وسیله مثل بقیه وسیله ها ولی خوب اصولی تره.
فعلا
ایرانسل مرد. کلا آنتن دهی قطع شد.:13:معلوم نیست کی درست بشه.
حالا به من خسارت می دن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KING_DESIGNER
10-08-2010, 02:14
ایرانسل مرد. کلا آنتن دهی قطع شد.:13:معلوم نیست کی درست بشه.
حالا به من خسارت می دن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برمیگرده:27:
منطقه ات داداش منطقه ات داغونه
:13:
ezzat5700
10-08-2010, 07:45
سلام کینگ جان.ببین ترکیدن باتری گوشی خیلی خطرناکه؟ تا شعاع چند متری بهمون میتونه صدمه بزنه؟؟؟ صداش در چه حده؟!!!
برمیگرده:27:
منطقه ات داداش منطقه ات داغونه
برگشته ذلیل مرده. الان سرعتم 22 کیلوبایته. کلا از سرویس دایل آپ خیلی به صرفه تره.
من هر دوره فقط حدود 80 هزار تومان پول تلفن می دم یعنی ماهیانه 40 هزار تومان. البته از این خط فقط برای اینترنت استفاده می کنم. هزینه کارت اینترنت هم اضافه کنی می شه چیزی حدود 60 هزار تومان.:13:
joe_satriani
10-08-2010, 10:36
سلام کینگ جان.ببین ترکیدن باتری گوشی خیلی خطرناکه؟ تا شعاع چند متری بهمون میتونه صدمه بزنه؟؟؟ صداش در چه حده؟!!!
با سلام
در حدی هست که اگه بهت نزدیک باشه، و چسیبده باشه منجر به خسارت خیلی زیاد جانی میشه و اگه ازت فاصله داشته باشه بهت آسیب جانی بازم میرسه
مثه اینه که یه ترقه ترکیده باشه :31:
البته بسته به گوشی و نوع باطریش و اینا هم داره
کلا خطرناکه
موفق باشید.
KING_DESIGNER
10-08-2010, 10:40
والا تا حالا نترکوندیم ببینیم چه جوریه
ایشالا چهارشنه سوری امسال یه تست میزنیم ببینیم مرگ و میر داره یا نه :31:
برگشته ذلیل مرده. الان سرعتم 22 کیلوبایته. کلا از سرویس دایل آپ خیلی به صرفه تره.
من هر دوره فقط حدود 80 هزار تومان پول تلفن می دم یعنی ماهیانه 40 هزار تومان. البته از این خط فقط برای اینترنت استفاده می کنم. هزینه کارت اینترنت هم اضافه کنی می شه چیزی حدود 60 هزار تومان.:13:
اها :27: حالا شد
تو هم مثل مایی داداش منم 2 تومنی روی این دایال آپ ضرر دارم البته برای 7-8 سال هستش تا اینکه ای دس اس ال رو دیدیم
بشین حالشو ببر :27:
با سلام
در حدی هست که اگه بهت نزدیک باشه، و چسیبده باشه منجر به خسارت خیلی زیاد جانی میشه و اگه ازت فاصله داشته باشه بهت آسیب جانی بازم میرسه
مثه اینه که یه ترقه ترکیده باشه :31:
البته بسته به گوشی و نوع باطریش و اینا هم داره
کلا خطرناکه
موفق باشید.
نه بابا دیگه چه خبره دور باطریه یه فویل المینیومه دیگه مگه بمبه :31: مثل یه تیکه مرغ لای فویل می مونه وقتی هم بترکه پودر میشه ..چی میشه مگه ؟
باطری دوستم دیشب پوکیده بود البته از شب تا صبح داشته دان می کرده
باطریش تهش در اومده بود ی چیزایی مثل روغن سوخته زده بود بیرون حالا رفته باطری بخره ببینه گوشی سالمه یا نه
البته گوشیش 3110 بود
نترسید هیچ خطری نداره
KING_DESIGNER
10-08-2010, 13:34
باطری دوستم دیشب پوکیده بود البته از شب تا صبح داشته دان می کرده
باطریش تهش در اومده بود ی چیزایی مثل روغن سوخته زده بود بیرون حالا رفته باطری بخره ببینه گوشی سالمه یا نه
البته گوشیش 3110 بود
نترسید هیچ خطری نداره
تنها راهش استفاده از باطریهای چینی برای کاهش مرگ و میر و خسارت هست
یا اینکه دانگل بخرید
برای فردا یه نتیجه رو در یه تاپیک جدا میزم.
فعلا
نه بابا دیگه چه خبره دور باطریه یه فویل المینیومه دیگه مگه بمبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل یه تیکه مرغ لای فویل می مونه وقتی هم بترکه پودر میشه ..چی میشه مگه ؟
یه بار تو اخبار دیدم انفجار باطری یه گوشی نوکیا باعث قطع شدن دست یه دختر چینی شده. این جریانش چی بوده پس؟
فقط مشکلی که الان دارم اینه که سرعت کانکشن رو 115 ثبت می کنه. در حالی که قبل از اینکه چند ساعت پوشش آنتن قطع بشه این میزان 468 بود. این می تونه تو کیفیت سرویس تاثیر گذار باشه؟
عمدا که محدود نکردن؟
Fate2646
10-08-2010, 14:04
برای لینکه زیاد به گوشی فشار نیاد و خراب نشه چه مدت رمانیرو برای استفاده پیشنهاد میکنید ؟
گوشی من e65 هست
KING_DESIGNER
10-08-2010, 14:08
یه بار تو اخبار دیدم انفجار باطری یه گوشی نوکیا باعث قطع شدن دست یه دختر چینی شده. این جریانش چی بوده پس؟
فقط مشکلی که الان دارم اینه که سرعت کانکشن رو 115 ثبت می کنه. در حالی که قبل از اینکه چند ساعت پوشش آنتن قطع بشه این میزان 468 بود. این می تونه تو کیفیت سرویس تاثیر گذار باشه؟
عمدا که محدود نکردن؟
منم دیدم ازا ین اخبارها بگویند
ولی قطعی دست رو دیگه نشنید بودم
متاسفانه از موبایل استفاده کردن این مشکل رو هم داره. ولی خوب ارزونتر در میاد
ولی ریسک مرگ هم داره دیگه :31: کم کم کارمون رسید به بهشت زهرا :31:
اون 115 چیزی نیست سرعت دانلودتو نگاه کن ببین از 20 متر میشه یا نه
نه بابا عمدا محدود نمیشه این به خاطر زر زدن همسایه های محترم با موبایل هست
البته اگه وزیر حرفش درست باشه.
برای لینکه زیاد به گوشی فشار نیاد و خراب نشه چه مدت رمانیرو برای استفاده پیشنهاد میکنید ؟
گوشی من e65 هست
من 6 ساعت هم کار کردم 10 ساعت هم کار کردم ولی مدت تنفس هم به گوشی دادم
یعنی گوشی رو خاموش میکردم
بعد از 4 ساعت دوباره روز از نو روزی از نو
اگه وبگردی کنین مشکلی پیش نمیاد
Fate2646
10-08-2010, 14:19
یه گوشی خوب برای این کار که قیمتشم ارزون باشه یا بشه دسته دوشم پیدا کرد میشه معرفی کنین چون من گوشیم کلاس 10 و حداکثر سرعتم 13 هست
KING_DESIGNER
10-08-2010, 15:22
یه گوشی خوب برای این کار که قیمتشم ارزون باشه یا بشه دسته دوشم پیدا کرد میشه معرفی کنین چون من گوشیم کلاس 10 و حداکثر سرعتم 13 هست
از گوشی ای 251 استفاده کن
e 251 samsung
قیمش هم حدود 80 اینهاست کلاسش 32
Electronic-Arts
10-08-2010, 19:27
از گوشی ای 251 استفاده کن
e 251 samsung
قیمش هم حدود 80 اینهاست کلاسش 32
من هم از موبایل استفاده مبکنم ولی یه سوال پیش اومد اونم این که اگر قرار باشه 80 تومن به گوشی بدیم چرا دانگل نخریم؟
oghyanoos
10-08-2010, 19:49
خوب تا زمانی که گوشی داغ نکرده که منفجر نمیشه!؟؟؟
اگه جلوی کولر باشه و همیشه خنک، خوبه ؟؟
.:DJ HADI:.
10-08-2010, 20:33
این EDGE روی همراه اول هست؟؟؟
سرعت ایرانسل افتضاحه بابا.همون ایرانشل بیشتر بهش میاد
تا 460kbps جا داره ولی ببین چه وضعیه
یه دانگل یا همون درستش EDGE Modem گرفتم 95 تومن.همونی که رایان صبا داره
در اصل مدلش اینه
king net-kg860ui
درایور 64 بیتی داره ولی رو ویندوز7 64 بیتی که درست حسابی نصب نشد پیغام میده درایورش ساین نشده!!!!! انگار که گوشیه که باید ساین شه! چه مسخره.مجبورم 32 بیت بریزم
اون عکسای بالا رو یه xp هستش
من هم از موبایل استفاده مبکنم ولی یه سوال پیش اومد اونم این که اگر قرار باشه 80 تومن به گوشی بدیم چرا دانگل نخریم؟
خیلی ساده است . گوشی رو می تونی بعد از مصرف آب کنی ولی به هیچ وجه دانگل رو نمی تونی آب کنی . بعد از اتمام طرح تابستانه دانگل به هیچ دردت نمی خوره . :11:
KING_DESIGNER
10-08-2010, 23:00
اگر واقعا مصمم هستی که دانگل بگیری باید بزاری من یه سری تست رو فردا انجام بدم ببینم اوضاع چطوریه
ضمنا روی دانگل تاثیرش بیشتره.
اگر ok بود به شما هم توصیه میکنم که تهیه کنید.:20:
خوب تا زمانی که گوشی داغ نکرده که منفجر نمیشه!؟؟؟
اگه جلوی کولر باشه و همیشه خنک، خوبه ؟؟
به کوار و شوفاژ ربطی نداره
گوشی در حال کار هست و بیشتر از نیازش داره کار میکنه
مطمئن باش خطرناکه
مثل چی ؟
پردازنده های سیستم رو که اورکلاک میکنند داغ میکنه از عمرش کاسته میشه
این مصیتها هم همراه گوشی هست.
ولی وقتی از دانگل استفاده کنید همه اینها نصف میشه و خوب چیزی که برای کاری ساخته شده کار میکنه و به نحو شایسته هم کار میکنه.
این EDGE روی همراه اول هست؟؟؟
بعله ولی نه به خوبی ایرانسل فقط در حد 2 درصد جواب میده
الان میلاد توی این تاپیک ایراسنل داشت و راضی نبود کوچ کرد به همراه اول و خیلی خوب هم داره حال میکنه ولی برعکس کل این تاپیک با همراه اول مشکل دارند و راضی نیستند.
خیلی ساده است . گوشی رو می تونی بعد از مصرف آب کنی ولی به هیچ وجه دانگل رو نمی تونی آب کنی . بعد از اتمام طرح تابستانه دانگل به هیچ دردت نمی خوره . :11:
اینم میشه :31:
oghyanoos
10-08-2010, 23:44
دانگل هم الان بدرد میخوره هم پس فردا که سیم کارت های 3g اومد.:20:
ezzat5700
11-08-2010, 08:46
3G نمیاد داره کنسل میشه :31:
KING_DESIGNER
11-08-2010, 10:00
دانگل هم الان بدرد میخوره هم پس فردا که سیم کارت های 3g اومد.:20:
3G نمیاد داره کنسل میشه :31:
والا تو اومدن این یه مورد من مشکوکم
ببینید سابقه درخشان مخابرات به همه نشون اده که زد و بند حرف اول رو میزنه
شرکت اتصالات برنده اپراتور سوم شد بهش گفتند این خارجیه و دزده و فلانه و...
یکی نیست بگه از اول چرا به مناقصه راهش دادید ؟
یعنی احتمال ندادید که برنده میشه ؟
وقتی این مسخره بازیها هست
به هرحف امروزشون هم نمیشه اعتماد کرد
پس به نظر من حدود شصت درصد احتمالش هست که بیاد
چون مجلس میگه 4G نسل جدیده اون رو باید جایگزین کنیم
ولی مطمئن باشید این طرح هم ماست مالی میشه و همین 3g رو به ملت میدن
کدوم تکنولوژی ما همگام با اروپا پیش میره که 4G که الان در اروا استفاده میشه رو وارد ایران کنند ؟
به نظرم بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید
موفق باشید.:20:
خیلی ساده است . گوشی رو می تونی بعد از مصرف آب کنی ولی به هیچ وجه دانگل رو نمی تونی آب کنی . بعد از اتمام طرح تابستانه دانگل به هیچ دردت نمی خوره . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-مگه این سرویس فقط تا پایان تابستون ادامه داره ؟!
2- میشه شخصی محبت کنه و همین الان از اسپید تست اسکرین شات بزاره ؟
3-روی گوشی من شکل یه انتن هستش ! یک مثلث که از وسطش یه خط اومده پایین !!! ایا در منطقه ی ما وصل هست ؟ ( گوشیم : n95 8gb )
1-مگه این سرویس فقط تا پایان تابستون ادامه داره ؟!
( گوشیم : n95 8gb )
این طرح تابستانه است و معلوم نیست بعد از تابستان ادامه داشته باشه . :11:
oghyanoos
11-08-2010, 13:13
ادامه داره 100%. مخصوصا که با همراه اول در رقابته! مگه میشه مشتری هاشو از دست بده! من میگم از این هم ارزون تر میشه gprs
من با نوکیا ان 73 یه شب تا صبح دانلود کردم و هیچی نشد :دی
1 ماه ای دی اس ال به خاطر آی اس پی قطع بود ، دائم با گوشی تو نت بودم
سرعت دانلود من هم با ایرانسل دوروبر 28 هست
Electronic-Arts
11-08-2010, 16:18
والا تو اومدن این یه مورد من مشکوکم
ببینید سابقه درخشان مخابرات به همه نشون اده که زد و بند حرف اول رو میزنه
شرکت اتصالات برنده اپراتور سوم شد بهش گفتند این خارجیه و دزده و فلانه و...
یکی نیست بگه از اول چرا به مناقصه راهش دادید ؟
یعنی احتمال ندادید که برنده میشه ؟
وقتی این مسخره بازیها هست
به هرحف امروزشون هم نمیشه اعتماد کرد
پس به نظر من حدود شصت درصد احتمالش هست که بیاد
چون مجلس میگه 4G نسل جدیده اون رو باید جایگزین کنیم
ولی مطمئن باشید این طرح هم ماست مالی میشه و همین 3g رو به ملت میدن
کدوم تکنولوژی ما همگام با اروپا پیش میره که 4G که الان در اروا استفاده میشه رو وارد ایران کنند ؟
به نظرم بهتره عاقلانه تصمیم بگیرید
موفق باشید.:20:
اتفاقا خبر نداری اصلش چیه چند وقت پیش اپراتور ترک سل(turk-cell) با مخابرات قرار داد بست که بیاد توی ایران 3G رو راه اندازی کنه بعد اینا هم گفتن باشه بیا تجهیزات رو راه بنداز بعد از حدود 2 3 ماه که اومد دکل های 3G رو در تمام ایران نصب کرد تا اومد ره اندازی کنه مخابرات گفت که مجوزت لغو شده و نمیتونی راه اندازی کنی و تمام دکل ها رو هم بدون دادن هیچ پولی بالا کشیدن و رئیس ترک سل هم گفت که دیگه با ایران همکاری نخواهد داشت و دیگه تحت هیچ عنوانی توی ایران سرمایه گذاری نمیکنه. این بود جریان 3G وگرنه اینا دلشون به حال من و تو نسوخته که بیان 3G بدن تازه اگر هم بدن نهایت 3.6 مگابیت میدن که بخوای همونو هم بگیری میگن بیا ماهانه 600 700 تومن بریز تو جیب ما تا بهت همینو بدیم تازه اگر بدون محدویت بدن
oghyanoos
11-08-2010, 16:19
من که هر شب میخوابم گوشیم رو میزارم رو دانلود تا صبح که بیدار میشم:20:(دانلود از طریق خود گوشی)
تا حالا هم چیزیش نشده:31:
گوشیم p990 سلطان:46:
Mahdi.p30
11-08-2010, 16:50
اتفاقا خبر نداری اصلش چیه چند وقت پیش اپراتور ترک سل(turk-cell) با مخابرات قرار داد بست که بیاد توی ایران 3G رو راه اندازی کنه بعد اینا هم گفتن باشه بیا تجهیزات رو راه بنداز بعد از حدود 2 3 ماه که اومد دکل های 3G رو در تمام ایران نصب کرد تا اومد ره اندازی کنه مخابرات گفت که مجوزت لغو شده و نمیتونی راه اندازی کنی و تمام دکل ها رو هم بدون دادن هیچ پولی بالا کشیدن و رئیس ترک سل هم گفت که دیگه با ایران همکاری نخواهد داشت و دیگه تحت هیچ عنوانی توی ایران سرمایه گذاری نمیکنه. این بود جریان 3G وگرنه اینا دلشون به حال من و تو نسوخته که بیان 3G بدن تازه اگر هم بدن نهایت 3.6 مگابیت میدن که بخوای همونو هم بگیری میگن بیا ماهانه 600 700 تومن بریز تو جیب ما تا بهت همینو بدیم تازه اگر بدون محدویت بدن
برادر مگه دکل نصب کردن توی کل ایران به این راحتیه که 2 3 ماه طول بکشه؟؟
قضیه ترک سل فکر می کنم یه چیزی تو مایه های قضیه اتصالات باشه که اول توی مناقصه اپراتور دوم (یا مناقصه تالیا ، دقیقا یادم نیست) برنده شد و بعدا باطل کردن!!
ضمن اینکه اون زمان هنوز جی پی آر اس هم به ایران نیومده بود ، چه برسه به 3G که اصلا بحثش نبود
بعدشم طبق قانون من در اوردی خودشون ، تا 2 سال بعد از به وجود اومدن اپراتور سوم ، هیچکدوم از اپراتورهای اول و دوم حق ارتقا به 3G رو ندارن
من با نوکیا ان 73 یه شب تا صبح دانلود کردم و هیچی نشد :دی
1 ماه ای دی اس ال به خاطر آی اس پی قطع بود ، دائم با گوشی تو نت بودم
سرعت دانلود من هم با ایرانسل دوروبر 28 هست
مگه قرار بوده اتفاقی برای گوشی بیفته؟؟:19:
Electronic-Arts
11-08-2010, 17:29
برادر مگه دکل نصب کردن توی کل ایران به این راحتیه که 2 3 ماه طول بکشه؟؟
قضیه ترک سل فکر می کنم یه چیزی تو مایه های قضیه اتصالات باشه که اول توی مناقصه اپراتور دوم (یا مناقصه تالیا ، دقیقا یادم نیست) برنده شد و بعدا باطل کردن!!
ضمن اینکه اون زمان هنوز جی پی آر اس هم به ایران نیومده بود ، چه برسه به 3G که اصلا بحثش نبود
بعدشم طبق قانون من در اوردی خودشون ، تا 2 سال بعد از به وجود اومدن اپراتور سوم ، هیچکدوم از اپراتورهای اول و دوم حق ارتقا به 3G رو ندارن
مگه قرار بوده اتفاقی برای گوشی بیفته؟؟:19:
برادر خبرهای پشت پرده رو نمیدونی:21:
من امروز یک روزش رو راه انداختم
سرعت از این مزخرف تر من ندیده بودم !
بالای 13 نرفت !
با همین صبانت میسوزیم و میسازیم
برادر خبرهای پشت پرده رو نمیدونی:21:
برادر
شما از پشت پرده ها خبر داری:21:
معلوم میشه خیلی ناقلایی برادر:34:
ما که از جلوی پرده ها هم خبر نداریم تا چه رسد به پشت پرده :23:
parisasasa
11-08-2010, 19:49
راه حل برای کلید کردن روی دکلی که سرعت اینترنت روش بیشتره
افزایش سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بوسیله نرم افزار Field Test و آموزش آن در این تاپیک :
ezzat5700
12-08-2010, 10:32
فروم mtnclub.ir رفت رو هوا :21:
اینم لینک عکس که خودم شخصا گرفتم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخاک تو سرشون که soon رو soin نوشتن :31:
اینم یه عکس دیگه
راه حل برای کلید کردن روی دکلی که سرعت اینترنت روش بیشتره
افزایش سرعت اینترنت ایرانسل و همراه اول بوسیله نرم افزار Field Test و آموزش آن در این تاپیک :
اون فقط برای گوشیه
برای دانگل چیزی داری?؟
حالا اینکار چند درصد تآثیر داره?؟
فکر نمیکنی اگه شخص حرکت کنه یا در حال حرکت باشه اینکار وضع را بدتر میکنه?؟
چون رو یه دکل دیگه فوکوس کرده در حالیکه ممکنه به یه دکل دیگه نزدیک شه
pooyahacker
12-08-2010, 13:26
من از دیروز نمیتونم وصل بشم ... همش این ارور رو میده :
Failed to connect to the network ! One touch access could not connect to the selected device.
مشکل از ایرانسله یا گوشی من ؟!
hamed1024
12-08-2010, 18:14
سلام من گوشی سونی اریکسون t715 دارم که وقتی اطلاعاتشا در اوردم متوجه شدم edge class 10و gprs class 10را پشتیبانی می کنه اما سرعت دانلود من به طور متوسط 6کیلوبایت هست،صفحه اول این تاپیک را خوندم و برنامهfield test 9.2 به همراه اموزش را هم دانلود کردم اما حالا من نمی دونم اصلا چه طور وارد این برنامه بشم؟!! چون اصلا این فایل فایل اجرایی نیست و فرمتSISXداره حالا من چه طور باید ازش استفاده کنم اونا باید کجا بریزم رو گوشی ازش استفاده کنم یا نه روی کامپیوتر؟! یه سری سرچ کردم و چیزایی راجب به ساین کردن این نوع فایل ها پیدا کردم اما چیزی متوجه نشدم خواهشا کمکم کنید،تو اون راهنمایی که دانلود کردم عکسهایی از برنامه به همراه توضیح هست اما مشکل من اینه که چه طور به اون صفحات برنامه برسم
با توجه با توضیحاتی که دادم و مدل گوشیم به نظر شما این گوشی از لحاظ استفاده از ادگ چه طور هست خوبه یا نه؟حد اکثر سرعتی که می تونم بگیرم چنده؟
گوشی هایی که ادگ با کلاس 32دارن اونا حداکثر سرعت دانلودشون چنده؟
شاید در 24 ساعت حدود 6-7ساعت از گوشی واسه اتصال به نت استفاده کنم هر دفعه هم که کانکت شم یکی دو ساعت استفاده می کنم ...... وقتی مثلا 1ساعت گوشی به کام وصل باشه یکم گوشی داغ می کنه البته ناگفته نماند که وقتی به یو اس پی وصل می کنم خود به خود شروع به شارژ شدن هم می کنه که شاید به خاطر این باشه که باتری داغ می کنه و گوشی هم یکم داغ می شه به هر حال می خواستم ببینم با توجه به توضیحاتی که دادم اگه بخوام از بسته های ماهانه ایرانسل واسه اینترنت استفاده کنم(الان یک ماهانه فعال کردم)ایا گوشی دچار مشکل می شه؟
با تشکر
KING_DESIGNER
12-08-2010, 19:09
من از دیروز نمیتونم وصل بشم ... همش این ارور رو میده :
Failed to connect to the network ! One touch access could not connect to the selected device.
مشکل از ایرانسله یا گوشی من ؟!
ببین علامت e هست ؟
توی دیوایس مینجر نگاه کن ببین گوشی رو به عنوان مودم یمشناسه یا نه
یک کانکشن جدید بساز
سلام من گوشی سونی اریکسون t715 دارم که وقتی اطلاعاتشا در اوردم متوجه شدم edge class 10و gprs class 10را پشتیبانی می کنه اما سرعت دانلود من به طور متوسط 6کیلوبایت هست،صفحه اول این تاپیک را خوندم و برنامهfield test 9.2 به همراه اموزش را هم دانلود کردم اما حالا من نمی دونم اصلا چه طور وارد این برنامه بشم؟!! چون اصلا این فایل فایل اجرایی نیست و فرمتSISXداره حالا من چه طور باید ازش استفاده کنم اونا باید کجا بریزم رو گوشی ازش استفاده کنم یا نه روی کامپیوتر؟! یه سری سرچ کردم و چیزایی راجب به ساین کردن این نوع فایل ها پیدا کردم اما چیزی متوجه نشدم خواهشا کمکم کنید،تو اون راهنمایی که دانلود کردم عکسهایی از برنامه به همراه توضیح هست اما مشکل من اینه که چه طور به اون صفحات برنامه برسم
با توجه با توضیحاتی که دادم و مدل گوشیم به نظر شما این گوشی از لحاظ استفاده از ادگ چه طور هست خوبه یا نه؟حد اکثر سرعتی که می تونم بگیرم چنده؟
گوشی هایی که ادگ با کلاس 32دارن اونا حداکثر سرعت دانلودشون چنده؟
شاید در 24 ساعت حدود 6-7ساعت از گوشی واسه اتصال به نت استفاده کنم هر دفعه هم که کانکت شم یکی دو ساعت استفاده می کنم ...... وقتی مثلا 1ساعت گوشی به کام وصل باشه یکم گوشی داغ می کنه البته ناگفته نماند که وقتی به یو اس پی وصل می کنم خود به خود شروع به شارژ شدن هم می کنه که شاید به خاطر این باشه که باتری داغ می کنه و گوشی هم یکم داغ می شه به هر حال می خواستم ببینم با توجه به توضیحاتی که دادم اگه بخوام از بسته های ماهانه ایرانسل واسه اینترنت استفاده کنم(الان یک ماهانه فعال کردم)ایا گوشی دچار مشکل می شه؟
با تشکر
اول از همه اینکه احتمالش اینکه EDGE در منطقه شما باشه بعیده و خوب وقتی eDGE نباشه از GPRs استفاده میکنه که سرعتش همونیه که گفتی
اون برنامه هم باری گوشی شمنا ساخته نشده
گوشی شما جاوا هست و اون فایل مخصوص گوشی سیمبین هستش پس نمستونی ازش استفاده کنی
فقط یه راه داری صبر کنی این سرویس فعال بشه
در مورد داغ کردن باطری هم مفصل توضیح دادیم
چیزیش نیمشه ولی در بعضی وموارد ترکیده
موفق باشی
سلام دوستان . واقعاً خیلی فروم باحالی دارین . من کل اینترنت رو گشتم تا این مطلب رو پیدا کنم البته قبل از خوندن این مطلب خودم این کارو کردم فقط یه مشکلی دارم :
من وقتی یه حجم خاصی (حدود 2.5 گیگ) دانلود میکنم اینترنتم از کار میوفته . در حالی که ایرانسل گفته این بسته ها نامحدوده. ( من از نامحدود شبانه استفاده میکنم) راستش دوبار این مشکل برام پیش اومد. کسی هست که این مشکل منو داشته باشه؟
شـیـفــو
12-08-2010, 19:58
سلام دوستان . واقعاً خیلی فروم باحالی دارین . من کل اینترنت رو گشتم تا این مطلب رو پیدا کنم البته قبل از خوندن این مطلب خودم این کارو کردم فقط یه مشکلی دارم :
من وقتی یه حجم خاصی (حدود 2.5 گیگ) دانلود میکنم اینترنتم از کار میوفته . در حالی که ایرانسل گفته این بسته ها نامحدوده. ( من از نامحدود شبانه استفاده میکنم) راستش دوبار این مشکل برام پیش اومد. کسی هست که این مشکل منو داشته باشه؟
اره اين مشكل وجود داره درسته
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
راستي سرعت من با گوشي چيني K900 همين تلويزيون دارا ممكنه اسمش بعضا چيزه ديگه باشه ولي به 9 ميرسه حتي چند شب پيش عدد 27 رو هم ديدم يعني چي ؟ يعني اين گوشي EDGE داره ؟ آخه روش فقط آرم G هست
بعد يه چيزي با سرعت 9 متوسط نميدونم چرا صفحه خيلي بد باز ميشه
يادمه دايال آپ چند سال پيش داشتم سرعتش به 4 حداكثر ميرسد الانو نميدونم دايال چطوره وضعش ولي اين ايرانسلا خوبه
حالا چرا صفحه اينقدر بد باز ميشه ولي سرعت دانلودش خوبه ؟ اينم بگم دانلودو متوقف ميكنمم باز صفحه بد باز ميشه
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
راستي سرعت من با گوشي چيني K900 همين تلويزيون دارا ممكنه اسمش بعضا چيزه ديگه باشه ولي به 9 ميرسه حتي چند شب پيش عدد 27 رو هم ديدم يعني چي ؟ يعني اين گوشي EDGE داره ؟ آخه روش فقط آرم G هست
يادمه دايال آپ چند سال پيش داشتم سرعتش به 4 حداكثر ميرسد الانو نميدونم دايال چطوره وضعش ولي اين ايرانسلا خوبه
حالا چرا صفحه اينقدر بد باز ميشه ولي سرعت دانلودش خوبه ؟ اينم بگم دانلودو متوقف ميكنمم باز صفحه بد باز ميشه
hamed1024
12-08-2010, 20:02
سلام
من خمینی شهر اصفهان هستم کنار خط چینهای انتن من علامتEرا دارم خوب این نشون می ده که من ارم ازedgeاستفاده می کنم:
1-حالا شما راهی را بگین که بتونن سرعتم را بیشتر کنم برنامه یا چیزی که بتونم انتن ها را تغییر بدم یا هر کاری که کمک کنه؟
همراه اول چه طوره از لحاظ سرعت ممکن با همراه اول سرعت بیشتر داشته باشم؟
2-gsmچیه؟
3-من وقتی می رم تو جدول مشخصات گوشیم یه مورد هست به نام"اینترنت بی سیم(wi-fi)" که نوشته ندارد این قابلیت چیه؟
4-می شه ادرس تاپیکی که در مورد تریکیدن گوشی توضیح داده شده بدین؟
5-شنیدم استفاده از gprsتششعاتی داره که برای سلامتی مضر هست ایا این فقط در مورد همراه اول هست یا برای ایرانسل هم صدق می کنه؟و ایا وایمکس هم این مشکل را داره؟
KING_DESIGNER
12-08-2010, 20:29
چند نفر هم اومدن اینو گفتند ولی ما که ندیدیم
بچه های اینجا همچین چیزی رو نگفتن ولی بعضا دیده شده چند نفر گفتند که عضو ثابت این تاپیک هم نیستند
پس نمیتونم تایید کنم چون برای من همچین مشکلی یپش نیومده بود.
اره اين مشكل وجود داره درسته
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
برو سایت gsmarena.com چک کن ببین eDGE داره یا نه اگه داشت که هیچی اگه هم نداشت که دیگه سونی اریکسون شرمنده !! :20:
صفحات با دانلود فایلها فرق دارند
اون فایله این وب سایته از زمین تا اسمون فرق دارند
صفحات در مروگر ترجمه میشوند ولی فایلها بصورت مستقیم دانلود میشوند
یه مقدار زمان برای این تغییرات لازم هست
سلام
من خمینی شهر اصفهان هستم کنار خط چینهای انتن من علامتEرا دارم خوب این نشون می ده که من ارم ازedgeاستفاده می کنم:
1-حالا شما راهی را بگین که بتونن سرعتم را بیشتر کنم برنامه یا چیزی که بتونم انتن ها را تغییر بدم یا هر کاری که کمک کنه؟
همراه اول چه طوره از لحاظ سرعت ممکن با همراه اول سرعت بیشتر داشته باشم؟
2-gsmچیه؟
3-من وقتی می رم تو جدول مشخصات گوشیم یه مورد هست به نام"اینترنت بی سیم(wi-fi)" که نوشته ندارد این قابلیت چیه؟
4-می شه ادرس تاپیکی که در مورد تریکیدن گوشی توضیح داده شده بدین؟
5-شنیدم استفاده از gprsتششعاتی داره که برای سلامتی مضر هست ایا این فقط در مورد همراه اول هست یا برای ایرانسل هم صدق می کنه؟و ایا وایمکس هم این مشکل را داره؟
1- در پست اول همه چی هست
2- یه استاندارده که شکور به کشور فرق میکنه
3-اینترنت وای فای هستش بصورت وایرلس میتوین به یک شبکه وایرلس مثل مودم وایرلس دار وصل بشی و از اینتتش استفاده کنی
4- توی همین تاپیک بگردی 2 مورد اشاره شده
5-زر مفت فرمودن . فقط یه استاندارد sar هست که نباید از یه مقدار بیشتر باشه و در دفترچه همراه گوشی شما در این مورد به اون شااره شده
کلیه گوشی های ساخت ده سال قبل به این ور این استاندارد رو مجبورند رعای کنند تادر بازارهای جهنی عرضه شوند.
تموم شد و رفت
شـیـفــو
12-08-2010, 20:38
برو سایت gsmarena.com چک کن ببین eDGE داره یا نه اگه داشت که هیچی اگه هم نداشت که دیگه سونی اریکسون شرمنده !! :20:
بابا چيني هست اين سايت كه چيزي نميده در موردش
منظورم از روي سرعتي كه نشون ميده ميشه گفت EDGE داره ؟ چون ميگم سرعتم متوسط روي 9 هست ولي گاهي 12 رو ميبينيم چند شب پيش هم چند ثانيه 27 ميديدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.