مشاهده نسخه کامل
: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
سلام ما خواستیم با همراه اول هم یه تستی کنیم
من با ایرانسل مثل هولو وصل میشم ولی همراه اول میزارم تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
subscribe to packet data first
کمک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکل همراه اول تا من کم تر از 200 متر فاصله داره ولی gprs میده!
jetpack2
27-12-2010, 20:19
gprs همراه اول هنوز تو مرکز استانهاست ایرانسل که ادج میده امیدوارم که قیمتاش رو کاهش بده
Alireza-Khan
27-12-2010, 22:10
آقا من ايرانسل دارم ! با گوشي K810 ! ميشه كلي بگيد بايد چيكار كنم تا وصل شم ؟ اصلا سر در نميارم چي به چيه ! ممنون ميشم بطور كلي راهنمايي كنيد ! منتظرم بسيار ! :40::11:
mohammad_87
27-12-2010, 22:16
سلام
در صورتیکه هم گوشی و هم لپتاپ قابلیت wifi داشته باشن میشه از گوشی بعنوان مودم استفاده کرد؟در این صورت و برای استفاده در دراز مدت ممکنه مثل استفاده کابلی به باطری و قسمتهایی از گوشی خساراتی وارد بشه؟در این مورد گوشی جت سامسونگ و لپتاپ سونی رو مدنظر قرار بدید.
سلام دوستان ، سرعت برای من از 4k بالاتر نمیره در صورتیکه هم آنتن فوله و هم EDGE را سابورت میکنه . به نظر شما مشکل چی میتونه باشه با گوشی 5233a که استفاده میکردم همین بود سرعتش و حالا هم که ا ج مودم dlink-156 گرفتم میبینم هیچ فرقی نکرده ...
سلام دوستان ، سرعت برای من از 4k بالاتر نمیره در صورتیکه هم آنتن فوله و هم EDGE را سابورت میکنه . به نظر شما مشکل چی میتونه باشه با گوشی 5233a که استفاده میکردم همین بود سرعتش و حالا هم که ا ج مودم dlink-156 گرفتم میبینم هیچ فرقی نکرده ...
شما حتما با ایرانسل تماس بگیر مشکلت رو بگو !!!
راستی بچه ها کدوم مدل لپ تاپ ها سیم کارت میخوره؟>
راستی بچه ها کدوم مدل لپ تاپ ها سیم کارت میخوره؟>
سلام دوست عزیز ، تماس گرفتم طرف یک طوری با هیجان میگفت ایرانسل داره کاری میکنه ا د ج را رو انتها راه بندازه
میگفت شما صبر کن اگه راه افتاد سرعت شما هم افزایش بیدا میکنه . بهش گفتم مرد مومن 5 ماهه که برای من سابورت میکنه ، بعدش گفت حتما کامل بوشش داده نشده باید صبر کنی .....
راستی یکی از دوستان با نام کاربری Milad99 از این لب تابها داره اگه اشتباه نکنم از محصولات فوجیتسو-زیمنس
وقتی طرح نامحدودش را برداشتند دیگه به درد نمیخوره!َشما الان از چی استفاده میکنید؟
reza8766
28-12-2010, 14:39
وقتی طرح نامحدودش را برداشتند دیگه به درد نمیخوره!َشما الان از چی استفاده میکنید؟
اگه میتونی برو تو خط همراه اول
همچنان نامحدوده
آقا من ايرانسل دارم ! با گوشي K810 ! ميشه كلي بگيد بايد چيكار كنم تا وصل شم ؟ اصلا سر در نميارم چي به چيه ! ممنون ميشم بطور كلي راهنمايي كنيد ! منتظرم بسيار ! :40::11:
شما یه کابل یا bluetooth ردیف کن بعد بعد نرم افزار sc pc suite رو تهیه یا دانلود کن اینم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اتصال گوشی با کامپیوتر تو نرم افزار دنبال connect to internet باش اگه از بلوتوث استفاده کنی میتونی بهترین جای اتاق که بیشترین سرعت یا انتن دهی رو داره انتخاب کنی.:5:
سلام
در صورتیکه هم گوشی و هم لپتاپ قابلیت wifi داشته باشن میشه از گوشی بعنوان مودم استفاده کرد؟در این صورت و برای استفاده در دراز مدت ممکنه مثل استفاده کابلی به باطری و قسمتهایی از گوشی خساراتی وارد بشه؟در این مورد گوشی جت سامسونگ و لپتاپ سونی رو مدنظر قرار بدید.
من قبلا که از gprs استفاده می کردن به دلیل کندی سرعت روزی 10 12 ساعت با گوشی وصل بودن با رابط bluetooth مشکلی هم نبود:3:
مشتی وقتی دیدی با گوشی سرعت خوب نیست چرا پولتو ریختی تو جوب:13:
بابا این اپراتورا که هیچی بارشو نیست:13:
اگه میتونی برو تو خط همراه اول
همچنان نامحدوده
همراه اول اول با اون سرعت نجومی :27: میگن همراه اول واسه تامین این سرعت احتمالا یکی از شاهراه های اینترنت اجاره کرده:26::15:
نامردا یکی به من جواب بده
سلام ما خواستیم با همراه اول هم یه تستی کنیم
من با ایرانسل مثل هولو وصل میشم ولی همراه اول میزارم تو کامپیوتر ارور 734 میده و تو گوشی مینویسه
subscribe to packet data first
کمک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکل همراه اول تا من کم تر از 200 متر فاصله داره ولی gprs میده!:19::19::19::19::19:
hasanoooooooo
28-12-2010, 17:55
داداش ربطی به فاصبه نداره. دکلت edge رو ساپورت نمیکنه........
داداش ربطی به فاصبه نداره. دکلت edge رو ساپورت نمیکنه........
EGDE پیش کش همون gprs هم وصل نمیشه:41:
arman486
28-12-2010, 20:22
سلام دوستان
من يكي از اين دستگاه هايي كه سيم كارت داخلش ميگذاري با يو اس پي وصل به كلمپيوتر ميشه دارم كه برنامه اي كه بصورت اتوران اجرا ميشه چيني هست و هيچي از منوهاش نميفهمم و زبان ديگه هم نداره
امكانش هست برنامه اي براي من بگذاريد كه انگليسي باشه و براي اين نوع مودم ها باشد
با سلام
میشه بفرمایید برای فعال کردن روی e250 چیکار باید کرد ؟
برای فعال کردن باید بریم امور مشتریکین؟چجوری باید فعال کرد؟
من قبلا از ایرانسل استفاده میکردم
mohammad_87
28-12-2010, 21:18
با سلام
میشه بفرمایید برای فعال کردن روی e250 چیکار باید کرد ؟
برای فعال کردن باید بریم امور مشتریکین؟چجوری باید فعال کرد؟
من قبلا از ایرانسل استفاده میکردم
نه همه کارهارو میتونین آنلاین انجام بدین.اول به سایت mci.ir برید.توی لینکهاش بگردین لینک فعال سازی gprs رو برین.اونجا شماره و یه سری اطلاعات رو میدین بعد اس ام اس میاد که فعال شد.حالا میرید به لینک تنظیمات gprs اونجا مدل گوشی رو انتخاب مکنید براتون تنظیمات ارسال میشه.مرحله آخر هم خرید بسته ها هست که در لینک فروش بسته های gprs موجود هست.
imanparsa
28-12-2010, 21:26
نه همه کارهارو میتونین آنلاین انجام بدین.اول به سایت mci.ir برید.توی لینکهاش بگردین لینک فعال سازی gprs رو برین.اونجا شماره و یه سری اطلاعات رو میدین بعد اس ام اس میاد که فعال شد.حالا میرید به لینک تنظیمات gprs اونجا مدل گوشی رو انتخاب مکنید براتون تنظیمات ارسال میشه.مرحله آخر هم خرید بسته ها هست که در لینک فروش بسته های gprs موجود هست.
اگر ممكنه 3تا لينك رو واسه ي ما قرار بديد ممنون:11:
همین کار رو میکنم ولی وصل نمیشه ppl link میده
mohammad_87
29-12-2010, 00:01
اگر ممكنه 3تا لينك رو واسه ي ما قرار بديد ممنون:11:
همین کار رو میکنم ولی وصل نمیشه ppl link میده
اینجا که فروم ایرانسله.توی فروم همراه اول توضیح دادم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mostafa1400
29-12-2010, 01:16
آقا میدونم بی ربطه و یک بحث دیگه براش هست ولی امروز علی بابا تبلیغ مودم edge جدیدشو برام فرستاد طلبه زیاد باشه میزارم. تنها مشکلش اینکه عکساش تو ای میلمه.
ادج ایرانسل در همه جایی که شبکه ایرانسل آنتن میده برقراره؟ سرعت دانلودتون چقدره؟ واقعا محشره؟
mehdii77
29-12-2010, 12:14
سلام آقا کسی نرم افزار گوشی سامسونگ e490 رو داره که بتونم باهاش گوشیمو به کامپیوتر وصل کنم و برم تو نت ؟
مرسی
سلام آقا کسی نرم افزار گوشی سامسونگ e490 رو داره که بتونم باهاش گوشیمو به کامپیوتر وصل کنم و برم تو نت ؟
مرسی
مگه تو سایتش نداره؟؟
reza8766
29-12-2010, 12:43
مرسی
شما پی سی سوئیت رو از توی سی دی که رو گوشی دادن نصب کن بعد کامپیوتر گوشیتو میشناسه
mehdii77
29-12-2010, 16:25
شما پی سی سوئیت رو از توی سی دی که رو گوشی دادن نصب کن بعد کامپیوتر گوشیتو میشناسه
من این نرم افزارئ از روی سی دیه e250 نصب کردم اما گوشیمو نشناخت
بچه ها بسته های نامحدود ایرانسل هنوز هست؟
اگه هست چه جوری فعال میشه؟
reza8766
29-12-2010, 18:31
بچه ها بسته های نامحدود ایرانسل هنوز هست؟
اگه هست چه جوری فعال میشه؟
نامحدود که جمع شد الان حجمی-زمانی شدن
اینجا توضیحات کامل هستش
نامحدود که جمع شد الان حجمی-زمانی شدن
اینجا توضیحات کامل هستش
حیف شد.:13:
این حجمی- زمانی هم که اصلا بدرد نمیخوره.
reza8766
29-12-2010, 19:22
من این نرم افزارئ از روی سی دیه e250 نصب کردم اما گوشیمو نشناخت
احتمالا تو سی دی usb driver یا یه همچین چیزی نیست که نصب کنید
مال منم سامسونگ جته نصب کردم راحت شناخت
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
mohammad_87
29-12-2010, 22:17
سلام
کسی این رو نمی دونه؟
-----------------------------------
سرویسهای جدید ایرانسل چجوری محاسبه میشه؟مثلا همون یکماهه 2.5 گیگ رو اگه بگیرم،دیگه روز و شب فرقی نداره؟بسته به شارژ،برای اکانت مبلغ اضافه میشه و همون تعرفه 1 ریال 7 ریال محاسبه میشه؟لطفا اینو واضح پاسخ بدین.خیلی برام مهمه.
mostafa1400
29-12-2010, 22:39
ببین این بسته هه رو وقتی میگیری مقداریGPRS و نه ریال به حسابت شارژ میشه منتها اشتباها مینویسه فلان مقدار ریال.
Electronic-Arts
29-12-2010, 23:11
نه عزیزم اشتباه نمینویسه ایرانسل اصلا چیزی به اسم مگابایت تو سرویس هاش نداره همش ریالی هست مثلا بسته یک ماه رو که فعال میکنی با ۱۰ تومن اگر حساب GPRS رونگاه کنی ۲۶۴ هزار تومن شارز میشه که میشه هر کیلوبایت ۱ ریال که طرح مصرف آزاد هم کیلوبایتی یک ریال هست یعنی هر گیگ ۱۰۰ هزار تومن به معنای دیگه آخر دزدی
ادج ایرانسل در همه جایی که شبکه ایرانسل آنتن میده برقراره؟ سرعت دانلودتون چقدره؟ واقعا محشره؟
جواب بدین
دیدم چند صفحه گذشته ولی کسی جوابی نداده
reza8766
30-12-2010, 04:56
جواب بدین
دیدم چند صفحه گذشته ولی کسی جوابی نداده
نه لزوما ولی خب اکثرا مثل اینکه دارند البته باید گوشیتونم ساپورت کنه آنتن خوب باشه که در بهترین حالت برای من 29 kB بوده که میشه ساعتی 100 مگ
Mohammad Hosseyn
30-12-2010, 10:20
حیف شد.:13:
این حجمی- زمانی هم که اصلا بدرد نمیخوره.
به نظر من اونقدرا هم بد نشده ...
اخه 2.5 گیگ هم حجم خوبیه ... بجز اینکه با این اینترنت فیلم دانلود کنید که اساسا کار اشتباهیه :31:
سلام..
من دیشب با سرعت 23 وصل میشدم ولی الان سرعت 6 هستش ....نمیدونم مشکل چیه ؟ شما هم همین سرعت رو داریم ؟
مشتی وقتی دیدی با گوشی سرعت خوب نیست چرا پولتو ریختی تو جوب:13:
سلام دوست عزیز ، خدمت شما عرض کنم بنده با همراه اول سرعتم 17 الی 20 کیلو بایته اما همان طور که عرض کردم با ایرانسل بیشتر از 4 کیلوبایت نیست . فقط برای این بیگیر ایرانسل شدم چون بعضی مواقع که یکدوم از این دو تادچار مشکل میشه راحت بشه رو اون یکی سوئیچ کرد که متاسفانه ایرانسل تو منطقه ما خوب بوشش نداره...
mostafa1400
30-12-2010, 15:09
اگر برای شما 2.5 گیگ نمیده زنگ بزن پشتیبانی. برای ما درسته. میتونی توی کنترل حساب اینترنتی هم ببینی اونجا به کیلوبایت نوشته.
من مشكلي كه دارم اينه كه با اينترنت ايرانسل نميتونم چيز پي ان كانكت كنم. ارور 721 ميده. دوستان همچين مشكلي دارند يانه؟ راه حل چيه؟
SASAN-BSE
30-12-2010, 21:09
من مشكلي كه دارم اينه كه با اينترنت ايرانسل نميتونم چيز پي ان كانكت كنم. ارور 721 ميده. دوستان همچين مشكلي دارند يانه؟ راه حل چيه؟
برا من که از همون اول کار میکرد
هیچ مشکلی نداره
به نظر من اونقدرا هم بد نشده ...
اخه 2.5 گیگ هم حجم خوبیه ... بجز اینکه با این اینترنت فیلم دانلود کنید که اساسا کار اشتباهیه :31:
درسته
ولی خوب 2.5 گیگ بهتره یا نامحدود؟:20:
100 درصد نامحدود.:46:
Mohammad Hosseyn
31-12-2010, 12:14
درسته
برا کسی که استفاده نکنه خوب فرقی نداره ... از اون طرف با اینکار افراد کمتری از سرویس استفاده میکنن که در نهایت باعث میشه سرعت بهتر بشه و به نفع اونهاییه که به هر حال میخرن.
مثل حذف سرویس شبانه که خیلی ها اونو میگرفتن و وقتی شب وصل میشدی سرعت افتضاح بود ...
الان سرعت خیلی بهتر شده ...
اینم باید در نظر داشت . :46:
بله درسته. الان سرعت خیلی پایداره . حداقل جایی که من هستم
والا پیش ما که فرق نمیکنه :41: هنوز هم افتضاحه
شبا خوب میشه !!
Milad4171
31-12-2010, 14:20
سرعت خيلي خوب شده. من فكر كنم مشكلي كه ايرانسل داره. احتمالا بخاطر قراردادي هست كه بسته نميتوني سيستم رو كسترش بده. من فكر كردم شايد به حالت اول برگردونه ولي بخاطر اينكه سرويس ايرناسل محدود هست نميتونه كاري واسه ارتقا سيستم بكنه.
-
الان من قبلا با 18 19 دانلود داشتم الان حدودا 28 تا 30
اينم بگم كه اين سرويس حد سرعتش تو ايران برداشته شده. قبلا حد اكثر 40 بود. الان 60 هست!
ولي بعيد ميدونم كسي به 40 هم رسيده باشه!!!
mohammad_87
31-12-2010, 15:24
نه عزیزم اشتباه نمینویسه ایرانسل اصلا چیزی به اسم مگابایت تو سرویس هاش نداره همش ریالی هست مثلا بسته یک ماه رو که فعال میکنی با ۱۰ تومن اگر حساب GPRS رونگاه کنی ۲۶۴ هزار تومن شارز میشه که میشه هر کیلوبایت ۱ ریال که طرح مصرف آزاد هم کیلوبایتی یک ریال هست یعنی هر گیگ ۱۰۰ هزار تومن به معنای دیگه آخر دزدی
حالا یه سوال مهمتر اینکه توی طرح یکماهه دیگه روز و شب فرق نداره همش همون 1 ریال هستش یا روزها 7 ریاله؟
سرعت خيلي خوب شده. من فكر كنم مشكلي كه ايرانسل داره. احتمالا بخاطر قراردادي هست كه بسته نميتوني سيستم رو كسترش بده. من فكر كردم شايد به حالت اول برگردونه ولي بخاطر اينكه سرويس ايرناسل محدود هست نميتونه كاري واسه ارتقا سيستم بكنه.
-
الان من قبلا با 18 19 دانلود داشتم الان حدودا 28 تا 30
اينم بگم كه اين سرويس حد سرعتش تو ايران برداشته شده. قبلا حد اكثر 40 بود. الان 60 هست!
ولي بعيد ميدونم كسي به 40 هم رسيده باشه!!!
جدا اینقدر بهتر شده؟از وقتی سیستم قطع بود من اومدم رو سیستم همراه اول که چون اصلا برام قطعی نداره راضی کننده هست ولی دانلودش متوسط به 10 هم نمیرسه.
محدودیت 2.5 گیگ میشه مصرف کم.اینجوری متوسط مصرف روزانه میشه 83 مکا بایت که کمه.من نمیشینم یه فیلم dvd دان کنم اما اگه محدودیتش بین 7 تا 10 بود عالی میشد.
Tornado2800
31-12-2010, 16:11
سرعت ها در بندر عباس افزایش یافت
سرعت از 20 به 35-40 رسیده
matr!x_2008
31-12-2010, 16:18
امروز سرعت خیلی خوبه! من نهایت سرعتم 12 بود،ولی امروز سرعت رو 23 هست.:46:
ali_agha1981
31-12-2010, 16:31
منم امروز بسته یه روزه 200 مگ فعال کردم سرعتم خوبه ؟حداقل خوبیش اینه قطعی نداره و سرعتش پایداره ...
ولی خوب من دیگه دارم از مخابرات تهران adsl میگیرم و دیگه با ایرانسل نمیام...
mah330xhx
31-12-2010, 21:14
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
الان با EDGE ایرانسل اومدم بالا ، سرعت دانلودم 23-27 کیلوبایته ، خوبه ، گاهی اوقات سرعتم به طور لحظه ای به 40 کیلو بایتم میرسه ، در کل بدک نیست:20:
سلام دوست عزیز ، خدمت شما عرض کنم بنده با همراه اول سرعتم 17 الی 20 کیلو بایته اما همان طور که عرض کردم با ایرانسل بیشتر از 4 کیلوبایت نیست . فقط برای این بیگیر ایرانسل شدم چون بعضی مواقع که یکدوم از این دو تادچار مشکل میشه راحت بشه رو اون یکی سوئیچ کرد که متاسفانه ایرانسل تو منطقه ما خوب بوشش نداره...
بر عکس من همراه اول فاصله 200 متری با انتن gprs فیکس 4.2 ولی ایرانسل 20 تا 30
حالا یه سوال مهمتر اینکه توی طرح یکماهه دیگه روز و شب فرق نداره همش همون 1 ریال هستش یا روزها 7 ریاله؟
دقیقا کیلو بایتی 1 ریال واسه ما هایی که بسته داریم و اون قیمت های روز و شب واسه اونایی که مصرف ازاد دارن:5:
سرعت ها در بندر عباس افزایش یافت
سرعت از 20 به 35-40 رسیده
حال کن :8::10:
منم امروز بسته یه روزه 200 مگ فعال کردم سرعتم خوبه ؟حداقل خوبیش اینه قطعی نداره و سرعتش پایداره ...
ولی خوب من دیگه دارم از مخابرات تهران adsl میگیرم و دیگه با ایرانسل نمیام...
پس خودتو راحت کردی ها؟:31: خیلی از دوستان تو این مددت از دست ایرانسل مصرف قرص اعصابشون بالا رفت:27:
سرعت توی شهرستان خیلی بهتر از تهرانه
mostafa1400
01-01-2011, 00:00
چه خوبیی داره؟ وقتی سرعتت مثلا 40 باشه خب 30 دقیقه دانلود کنی میشه 72000 کیلو بایت. اونوقت بقیه وقتو میخوای چیکار کنی؟ اصلا نمیتونی وبگردیم بکنی. با این حجم دانلود عملا سرعت بیمعنیه.
بزار یک مثال بزنم: قبلا من دانلود میکردم الان بیخیالشم. دلم خوش باشه میتونم 24 ساعته ان لاین باشم؟ یک برنامه دارم که یک کاری رو برام انجام میده و باید حنی الامکان 24 ساعته وصل باشه. مصرفش کمه همش 5-6 مگ در ساعت دریافت میکنه. وقتی راه میفته ابتدا 2-3 مگ باید دانلود کنه. یک حساب بکن 5.5 مگ دریافت +1 مگ ارسال ضربدر 12 ساعت +3 مگ میشه 75 مگ. یعنی حتی با این مقدار مصرف کم هم نصف ساعتها باید سیستمو خاموش کنم و متضرر شوم. یعنی عملا اینخدمات مثل اینکه بگن یک فیل رو تو کمد جا بده. وقتی مجبور باشی و خدمات دیگری نباشد باید چیکار کنی؟ فیله که قویه چیزیش نمیشه تو جر میخوری که میخوای بزور فشارش بدی تو کمد.
ehsan-inventor
01-01-2011, 11:16
درسته
دوستان سلام،مگه این 10 تومن برای یک ماهی که برای ایرانسل میدیم نامحدود نیست؟!
من نه می تونم adsl بگیرم و نه از وایمکس خوشم میاد.
می خوام از این مودم ها بگیرم که سیم کارت روش می خوره و ...
ولی قبلش باید تست کنم که همراه اول بهتره یا ایرانسل(تو منطقه ما)
آیا سرعتی که با موبایل خواهم داشت همون سرعتیه که با مودم دارم یا سرعت مودمم بیشتر می تونه بشه؟
gprs ایرانسل رو چطور میشه فعال کرد؟
ممنونم میشم راهنمایی کنید که این دایال آپ با سرعت 3kbyte/s دانلودش منو پیر کرده !
yasser1680
01-01-2011, 13:52
سلام دوستان چند تا سوال دارم.
من با GPRS ایرانسل بین 1 تا 10 کیلوبایت دانلود کردم. PING هم متوسط روی 500 بود. حالا میخوام از این EDGE-MODEM ها بگیرم.
1.قبل از خرید میخواستم بدونم که سرعت این EDGE نسبت به GPRS چطوره؟ با چند دانلود میکنه؟
2.من استان زنجان هستم آیا EDGE تو این استان ساپورت میشه؟
3. یه مدل 3G مودم خوب معرفی کنید.
mah330xhx
01-01-2011, 16:35
سلام ، ببین دوست عزیز EDGE در هر جایی که ایرانسل آنتن بده سیستمش وجود داره.
دو راه برای استفاده از اون وجود داره :
1- گوشی 2-مودم EDGE
که به نظر من اگه گوشیت EDGE کلاس 32 رو پشتیبانی کنه لزومی نداره بری مودم بخری
کلاس EDGE گوشیت توی جزئیات گوشیت اومده.
وین رونی
01-01-2011, 19:10
آقا یه سوال.وقتی این بسته های ایرانسل هست و میشه اینترنت گوشی را به لپتاپ یا کامپیوتر ربط داد دیگه چه دلیلی داره که از مودم EDGE استفاده بشه؟
چه خوبیی داره؟ وقتی سرعتت مثلا 40 باشه خب 30 دقیقه دانلود کنی میشه 7200 کیلو بایت. اونوقت بقیه وقتو میخوای چیکار کنی؟ .......
شما دوباره تمدید کن که حجم 2 برابر شه دوستان مگه از نرخ isp خبر ندارن با 10 تومن چی میشه مگه مثلا شاتل 128 نامحدود رو 28 هزار میده اونوقت دوستان میخوان ایرانسل با 10تومن سرعت در حدد 200 خوردی کیلو بیتشو نامحدود بده؟!!!!!!!
سلام دوستان چند تا سوال دارم.
من با GPRS ایرانسل بین 1 تا 10 کیلوبایت دانلود کردم. PING هم متوسط روی 500 بود. حالا میخوام از این EDGE-MODEM ها بگیرم.
1.قبل از خرید میخواستم بدونم که سرعت این EDGE نسبت به GPRS چطوره؟ با چند دانلود میکنه؟
2.من استان زنجان هستم آیا EDGE تو این استان ساپورت میشه؟
3. یه مدل 3G مودم خوب معرفی کنید.
اگه میتونی با موبایل تست کن یه وقت تو پاچت نره:27:
آقا یه سوال.وقتی این بسته های ایرانسل هست و میشه اینترنت گوشی را به لپتاپ یا کامپیوتر ربط داد دیگه چه دلیلی داره که از مودم EDGE استفاده بشه؟
واسه share کردن اینترنت بین چندتا سیستم - راحتی - سرعت و کیفیت بیشتر - عدم داشتن مشکلاتی مثل خالی شدن یا خراب شدن باطری و ....
ehsan-inventor
02-01-2011, 10:35
با سیم کارت اعتباری ایرانسل هم میشه کانکت شد؟
کار خاصی برای فعال کردن edge باید انجام داد؟ یه بار دیگه می پرسم این که میگن نا محدوده واقعا نامحدوده؟(بسته یک ماهه نامحدود رو عرض میکنم...)
ممنونم
Mahdi.p30
02-01-2011, 12:34
با سیم کارت اعتباری ایرانسل هم میشه کانکت شد؟
کار خاصی برای فعال کردن edge باید انجام داد؟ یه بار دیگه می پرسم این که میگن نا محدوده واقعا نامحدوده؟(بسته یک ماهه نامحدود رو عرض میکنم...)
ممنونم
با هر نوع سيمكارتي ميشه وصل شد
خير كار خاصي نميخواد انجام بدي ،فقط گوشيت بايد ادج رو ساپورت كنه
بسته نامحدود هم ديگه وجود نداره و بجاش بسته هاي محدود گذاشته شده
SASAN-BSE
02-01-2011, 12:56
ping ش تازگیا خوب شده
برا من شده 270
Tenacious
02-01-2011, 13:17
آقا این سرویس رو تو جشنواره زمستونی هم فعال کردن؟
تو تابستون و پاییز که بود! الانم هست؟ (سیستم نامحدود ماهی 10 تومن)
reza8766
02-01-2011, 13:49
آقا این سرویس رو تو جشنواره زمستونی هم فعال کردن؟
تو تابستون و پاییز که بود! الانم هست؟ (سیستم نامحدود ماهی 10 تومن)
نه بابا دیگه خبری نیست
الان حجمی-زمانی شده
Tenacious
02-01-2011, 14:38
از ایرانسل بعید بود!
همراه اول هنوز برنداشته.
کمممممممممممممکککک
سلام
من Sumsung Omnia lite دارم ولی نمیدونم چرا از طریق کابل اینترنت ایرانسل روی کامپیوتر share نمیشه؟
مجبور شدم از بلوتوث استفاده کنم که اونم سریع باتری گوشی رو خالی می کنه.
فکر کنم مشکل اصلی توی نصب درایور usb هست. چون internet sharing رو روی گوشی تنظیم کردم ولی نمیتونم توی ویندوز کاننکشن بسازم چون اصلا usb رو به عنوان یکی از گزینه ها نشون نمیده فقط مودم خود کامپیوتر هست.
ضمنا new pc studio رو هم از روی سی دی همراه گوشی نصب کردم ولی خبری نیست
کسی میدونه مشکل چیه؟
ممنون میشم یه راهنمایی کنید.
ping ش تازگیا خوب شده
برا من شده 270
نه بابا:6: خوش به حالت واسه من تو بهترین شرایط 490 الی 560 هست
sitesabz
03-01-2011, 15:13
سرعتش واسه من که نسبت به قبل کلی نوسان داره - قبلا کمتر از 25 نمی شد ولی الان اکثرا زیر 15 هست ولی از لحاظ حجم همون 2.5 گیگ راسته . چون من تا 500 مگ گرفتم و همون یک ریال حساب کرده، روزا کار کردم و جمعه یا پنج شنبه هم نبوده
اما خدایی 2.5 گیگ خیلی کم هست - به نظرم 5 میزاشتن باز میشد یه کاریش کرد
M0hsen3D
03-01-2011, 19:45
الان واقعا افتضاح شد قبلا که نامحدود بود زیر 28 کیلو نمیومد , الان شده 8-10 :41:
داره دیگه حالم از این اینترنت ایانسل به هم میخوره:2:
ali_agha1981
03-01-2011, 22:18
الان واقعا افتضاح شد قبلا که نامحدود بود زیر 28 کیلو نمیومد , الان شده 8-10 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
داره دیگه حالم از این اینترنت ایانسل به هم میخوره
اتفاقا تهران برعکس هست از وقتی محدود شده
سرعت پایداره و روی 28 هست و تا حالا هم قطعی نداشته ...
mostafa1400
04-01-2011, 00:18
قطعی نداشته؟ دیروز عصر قطع شد هر چی تلاش کردم تا 2 اینا وصل نشد.
اتفاقا تهران برعکس هست از وقتی محدود شده
سرعت پایداره و روی 28 هست و تا حالا هم قطعی نداشته ...
البته نمیشه اینجوری هم گفت ! منطقه با منطقه فرق داره . من پینگم اومده پایین ! ولی سرعت دانلودم خوبه هنوز !
mostafa1400
04-01-2011, 20:38
کشت ما رو این ایرانسل. البته نسبت به قبل بهتر شده بود. کلا ایرانسل گهگاهی سرویس قطع میشه و باید یک دیال آپ همیشه کنار دستت باشه.
ali_agha1981
05-01-2011, 12:15
کشت ما رو این ایرانسل. البته نسبت به قبل بهتر شده بود. کلا ایرانسل گهگاهی سرویس قطع میشه و باید یک دیال آپ همیشه کنار دستت باشه.
از مخابرات adsl بگیر خیلی بهتره ..
من در شرف گرفتن هستم دیگه بیخیال ایرانسلم...
M0hsen3D
05-01-2011, 13:07
بزارین اپراتور سوم بیاد اونوقت توف هم کف دست ایرانسل نمیندازیم:2:
از 2.5 گیگ من 48 مگش:27:
mah330xhx
05-01-2011, 14:05
راستی اپراتور سوم کی میاد؟ بعید میدونم تعرفه قیمت اینترنت حالاحالا تغیر بکنه:13:
M0hsen3D
05-01-2011, 18:44
راستی اپراتور سوم کی میاد؟ بعید میدونم تعرفه قیمت اینترنت حالاحالا تغیر بکنه:13:
دهه فجر امسال فکر کنم رونمایی شه , فروش سیم کارت هاش هم فکر کنم از اردیبهشت شروع میشه.
این حرف خوبه.:31:خوشمان آمد.
از مخابرات adsl بگیر خیلی بهتره ..
من در شرف گرفتن هستم دیگه بیخیال ایرانسلم...
اره بابا همیشه حداقل 14 کیلو فیکس داری فیکس، نامحدود من دیشب یه سرعت خواص با ایرانسل داشتم وبی بازم میگم سرعت 16 فیکس ارامش بیشتری داره کاش مخابرات همه جای کشور همچین چیزیو میداد:13::5:
راستی واسه دوستی این EDGE رو ردییف کردم با لپ تاپ del 5010 با bluetooth خود سیستم همش ارتباط لپتاپ با موبایل قط میشه روز اول 15min کارکردیم یوهو کلا از device manager پاک شد الان خوبه ولی خیلی وقت ها dc میشه چیکار کنم یه bluetooth plug and play جدا بگیریم وصل کنیم ؟؟؟:19::19:
jomong666
06-01-2011, 13:45
اپراتور سوم هم گلی به سرت نمی زنه
mostafa1400
06-01-2011, 14:07
ماییکه هزینه کردیم و مودم EDGE گرفتیم دوباره نمیتونیم هزینه کنیم بریم ای دی اس ال بگیریم.
اینم یه تست از پینگ تست:
ساعت 8:12 pm
]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر میاد اوضاعش خیلی بهتر شده .مخصوصا jitter.:20:
راستی کسی میدونه چرا ای اس پی رو افرانت نوشته؟
SASAN-BSE
06-01-2011, 23:11
سرعت 3-4 روزه خراب شده !
پینگش برا من 2 هفته پیش اینا حدود 270 بود الان شده 1200 !!!!!
از 2.5 گیگ منم 100 مگ مونده !!
ali_agha1981
07-01-2011, 14:58
سرعت 3-4 روزه خراب شده !
پینگش برا من 2 هفته پیش اینا حدود 270 بود الان شده 1200 !!!!!
از 2.5 گیگ منم 100 مگ مونده !!
این پینگ پینگ که میگن چیه ؟ بالا باشه بهتره یا پایین ؟
من از کجا بفهمم چنده ؟ ایرانسلم..
این پینگ پینگ که میگن چیه ؟ بالا باشه بهتره یا پایین ؟من از کجا بفهمم چنده ؟ ایرانسلم..
دوست عزیز پینگ مدت زمانیه که طول میکشه تا یک بسته ی اطلاعاتی باحجم مشخص از کامپیوترتون آپلود و یابه کامپیوترتون دانلود بشه.هر چی این مدت زمان بر حسب میلی ثانیه کمتر باشه مسلما بهتره.
برای این که بفهمی پینگت چنده برو به:
اینم یه تست از پینگ تست:
ساعت 8:12 pm
]
به نظر میاد اوضاعش خیلی بهتر شده .مخصوصا jitter.:20:
راستی کسی میدونه چرا ای اس پی رو افرانت نوشته؟
وقتی من این تست رو میگیرم ارور میده میگه شاید فایروالت مورد داره فایر وال انتز ویروسو یستم مشکل از چیه؟
mohammad_87
07-01-2011, 19:21
اپراتور سوم هم گلی به سرت نمی زنه
اتفاقا قراره خیلی کارها بکنه چون خصوصیه.ایرانسل خصوصی اومد سیمکارتهای یک میلیون تومانی الان نهایت به 200 هزار رسیده.کلی سیستم جدید وارد بازار مخابرتی کرده.نسل از اون هم بهتره و بهترین سرویسش ارائه اینترنت پرسرعت و سیستم مکالمه تصویریه.اگه قیمتش متعادل باشه دیگه کسی سراغ ایرانسل و همراه اول نمیره.
اما افسوس که داریم منزوی تر میشیم مثلا اگه همون اتصالات میشد متولی اپراتور سوم چی میشد...الان تبلیغاتش تا فوتبالهای اروپایی هم هست.
mostafa1400
08-01-2011, 14:31
از دیشب ایرنسل من قطع شده است.
Leon-117
08-01-2011, 16:19
از دیشب ایرنسل من قطع شده است.
برا من درسته...
+15 مگابايت حجمم مونده بود داشتم دانلود ميكردم اون آخرا ياد حجم افتادم!شانس آوردم وگرنه 4500 تومن شارژ هم هدر ميرفت!
M0hsen3D
08-01-2011, 19:11
من یه بسته 2.5 دیگه فعال کردم فعلا یکم مصرفو میاریم پایین ببینیم چی میشه دیگه!
وقتی اپراتور سوم بیاد سرش جبران میکنیم.:31:
واقعا وبگردی خیلی باحال شده من که کللی حجم زیادی دارم واسه اینکه نسوزه قبل پایان دوره دوباره تمدید میکنم بی افته رو ماه بعد
jomong666
09-01-2011, 14:47
راستی حجمی شده ... قیمتش چه قدره ....سرعتش چه قدره
jomong666
09-01-2011, 14:54
یک عدد ادج مودم با قابلیت 3جی به فروش می رسد .
نو ......80
واسه من از 2.5 گیگ 2.35 مونده تا یه هفته دیگه هم زمانش تموم میشه! کلیم پر استفادم ولی وقتی سرعت نداره آخه چطوری تومومش کنم؟؟؟ سرعت دانلود 2 3 اینا تو روز. شبا نرم سنگین ترم.
پیش من که ایرانسل خوبه :5: الان هم با ایرانسل اوومدم
واسه من از 2.5 گیگ 2.35 مونده تا یه هفته دیگه هم زمانش تموم میشه! کلیم پر استفادم ولی وقتی سرعت نداره آخه چطوری تومومش کنم؟؟؟داداش سرعتت خیلی پایینه!...مدل گوشیت چیه؟
سرعت دانلودت چقدره؟
اگه میتونی یه تست از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبگیر بذار شاید بشه فهمید مشکلت کجاست؟
Milad4171
10-01-2011, 17:32
من امروز يه چيزي متوجه شدم. نميدونم كسي بهش دقت كرده بوده يا نه (حتما دقت كرده بوده)
شما اگر بسته ي 10000 تومني رو فعال كردين و مثلا يك هفته مونده تا تموم بشه ولي تعرفه تومن تموم شده!! اگه يه بسته مثلا يه هفته اي رو فعال كنيد ترافيكش به ترافيك ايني كه الان دارين اضافه ميشه!!!
مثلا اگه كسي 10 تومن و 2.5 گيگي رو فعال كنه و بعدش دوباره 10 تومن ديگه فعال كنه بسته اش 5 گيگ ميشه!!!
قبلا اينطور نبود!!! الان ايرانسل اينطوري كرده.
هرقدر پول بدي آش ميخوري!!! :31:
M0hsen3D
10-01-2011, 17:44
من امروز يه چيزي متوجه شدم. نميدونم كسي بهش دقت كرده بوده يا نه (حتما دقت كرده بوده)
شما اگر بسته ي 10000 تومني رو فعال كردين و مثلا يك هفته مونده تا تموم بشه ولي تعرفه تومن تموم شده!! اگه يه بسته مثلا يه هفته اي رو فعال كنيد ترافيكش به ترافيك ايني كه الان دارين اضافه ميشه!!!
مثلا اگه كسي 10 تومن و 2.5 گيگي رو فعال كنه و بعدش دوباره 10 تومن ديگه فعال كنه بسته اش 5 گيگ ميشه!!!
اره من فهمیده بودم بعد از اینکه بسته 2.5 اولم تموم شد یه 200 مگ فعال کردم حجمش رفت رو سرویس یکماه ای که حجمش تموم شده بود:46:
M0hsen3D
10-01-2011, 17:50
زمان و حجم بسته هایی که فعال میکنی به هم اضافه میشن ,2-3 روز پیش من یه بسته ی 2.5 فعال کردم گفت تا 4 اسفند مهلت داره یعنی زمانه بسته ی یکماهه قبلیم با این بسته جمع شده!:20:
jomong666
10-01-2011, 18:09
راجع به بسته های جدید ایرانسل توضیح میدین .
من یه ادج مودم نو دارم .... 80 ....میدم ...قابلیت 3 جی هم داره
کسی می خواد پی ام بده
آقا من تازگی یه دونه مودم D-LINK DWM-156 خریدم اما وقتی که باهاش کانکت میشم سرعتش پایین هست، منطقه ما edge ساپورت هست قبلا هم با یه edge modem دیگه امتحان کرده بودم سرعتشم رو 20-25 بود ولی حالا با این مودم سرعت نهایتا 10 هست ، اینو هم بگم که بالای نرم افزار کانکشن هم edge را نوشته. میتونید منو راهنمایی کنید؟:13:مودم خرابه یا تنظیمات خاص داره یا ...
Leon-117
10-01-2011, 19:07
اي خدا!بابا 2.5 گيگ خيلي ظلمه!:31:الان يه فيلم دانلود كردم 400 مگ پريد!خو اينجوري بايد هفته اي 2.5 گيگ شارژ كنيم كه!بايد اينترنت رو هم هدفمند كنيم!:31:
+سرويسا ارزونتر شده؟!من يه 800 مگ 2 روز پيش فعال كردم 4000 تومن شارژ كم كرد.
سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده میکنم.
سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه میرسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.
سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.
Ping خط ADSL بنده بنا بر تست از سایتهای معتبر 500 تا 600 میلیثانیه است.
من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خوندهام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلیثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.
اگر سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.
حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیمکارت میخرم ، زیرا استفادهی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز میرسد.
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود:31: با لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ، میارزه بیخیال ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت در ماه بشوم و از EDGE ایرانسل استفاده کنم.
فکر نکنم بیارزه چون الان ایرانسل خیلی وقته که سرویسشو محدود به دانلود+آپلود =2.5 گیگا بایت در ماه کرده.که به دردکسی مانند شما که چیزی حدود 800 مگ در روز دانلود داره و یک دانلودر حرفه ای محسوب میشه نمیخوره. :46:
اشتباه نکن بچسب به همون سرویس ای دی اس ال اینجا چیزی برات نداره.:5:
babak_gww
10-01-2011, 23:14
نه اشتباهه محضه .... هیچوقت ثابت نیست سرعت ، گاها از دیال اپ هم افتضاح تره
Mahdi.p30
11-01-2011, 00:12
سلام دوستان من در حال حاضر از اینترنت ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت استقاده میکنم.
سرعت دانلودم با دانلود منجر IDM حداکثر به 14.5 کیلوبایت در ثانیه میرسد ، یعنی حداکثر ساعتی 50 مگابایت دانلود دارم.
سرعت آپلودم حداکثر 3 کیلوبایت در ثانیه است. یعنی افتضاح ! اگر بخواهم 10 مگابایت PDF و عکس ناقابل به ایمیل ضمیمه کنم باید بیش از یک ساعت معطل بمانم ، آن هم اگر هنگام انتقال فایل اختلالی پیش نیاید.
من وسوسه شدم که سرویس ADSL خود را به سرویس EDGE ایرانسل تغییر بدهم، چون در p30world خوندهام که سرعت دانلود از سرویس EDGE ایرانسل حداقل 20 کیلوبایت است و ping آن 600 میلیثانیه ، که از سرویس ADSL مخابرات من با مشخصات بالا بهتر است.
اگر سرویس EDGE ایرانسل بگیریم ، یک ماهه نامحدود خواهم گرفت که ماهی 10 هزار تومان است درست هم قیمت سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128.
حال سؤالم از شما دوستان و اساتید این است که با این وضعیت و مشخصات اینترنت من، آیا بهتر نیست من از سرویس EDGE ایرانسل استفاده کنم، البته من در صورت استفاده از سرویس EDGE ایرانسل حتماً یک مودم دانگل سیمکارت میخرم ، زیرا استفادهی من از اینترنت طولانی مدت است و گاهی به 20 ساعت در روز میرسد.
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود:31: با لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید ، میارزه بیخیال ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت در ماه بشوم و از EDGE ایرانسل استفاده کنم.
الان كه محدوده كه اصلا بدردت نميخوره ولي زماني هم كه نامحدود بود ، يه دوره تابستان بود كه سرعت تقريبا خوب بود ولي با محدوديت 10 گيگ ، يه دوره هم پاييز كه تقريبا نامحدود بود ولي سرعت پايين و قطعي زياد كه اصولا نميشد دانلود كرد!
ضمن اينكه هيچوقت چنين سرويسي ، سرعت پايداري نداره كه بخواي دائمي ازش استفاده كني
mohammad_87
11-01-2011, 00:21
آقا من تازگی یه دونه مودم D-LINK DWM-156 خریدم اما وقتی که باهاش کانکت میشم سرعتش پایین هست، منطقه ما edge ساپورت هست قبلا هم با یه edge modem دیگه امتحان کرده بودم سرعتشم رو 20-25 بود ولی حالا با این مودم سرعت نهایتا 10 هست ، اینو هم بگم که بالای نرم افزار کانکشن هم edge را نوشته. میتونید منو راهنمایی کنید؟:13:مودم خرابه یا تنظیمات خاص داره یا ...
منم یه مودم گرفتم که سرعتش خیلی افتضاح بود.با گوشی حدود 480 کیلو بیت کانکت میشم با مودم نصف این بود.حتی یه سایت باز نمی کرد.یه راهی که فردا امتحان خواهم کرد اینکه با لپتاپ یا جابجایی کیس،مکانهای مختلف رو امتحان کن اگه سرعت بهتر نشد که مشکل از مودم هست!نودوپنج درصد مودمهای موجود تقلبی و کپی شده هستن.
اي خدا!بابا 2.5 گيگ خيلي ظلمه!:31:الان يه فيلم دانلود كردم 400 مگ پريد!خو اينجوري بايد هفته اي 2.5 گيگ شارژ كنيم كه!بايد اينترنت رو هم هدفمند كنيم!:31:
+سرويسا ارزونتر شده؟!من يه 800 مگ 2 روز پيش فعال كردم 4000 تومن شارژ كم كرد.
اینکه محدود شد خیلی عالی بود.چون قبلا گاهی حتی یه صفحه هم باز نمی کرد به این علت که چهار نفر دیگه نشستن دارن با این سرعت dvd HQ دانلود می کنن!الان عادلانه تر شده.چون محدودیت حجمی شده،مثل isp های adsl برای اینکه زودتر مصرف طرف تموم بشه،سرعت رو بالا بردن.به هر حال اعمال محدودیت خوب بود اما نه در حد 2.5 مثلا 5 بود خوب میشد.
این روش رو می تونید بعنوان روش دوم انتخاب کنید.اگه امکان استفاده از adsl رو دارید هرگز فدای edge نکنید.adsl یک سرویس اختصاصی با بستری امن هست یعنی مطمئن هستی که فلان سرعت رو همیشه دارید.اما edge اصلا و ابدا پایدار نیست و بعنوان یه امکانات اضافه روی خطوط مخابراتی ارائه میشه.
ضمنا حتما قبل از هر اقدامی ابتدا از مطلوب بودن کیفیت edge در منطقه خودتون اطمینان حاصل کنین.
----------------------------------------------------------------------
یه خبر ناامید کننده درباره اپراتور سوم اینکه برای چندمین بار عرضه این سیمکارتها به تعویق افتاد و متولیان جدید این اپراتور پر خرج،امیدوارند که در خرداد 90 سیمکارتها عرضه بشن.
این درحالیست که اگر مسایل سیاسی در مزایده اپراتور سوم دخالت داده نمیشد،این اپراتور الان با سرمایه خارجی و با تکنولوژی روز در حال استفاده بود!!
حالا باید بشینیم تا تامین اجتماعی!به فکر عرضه اونها بیفته...واقعا ما کجا داریم میریم؟
با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟
اقا اینو که تو سایت هم نوشته بود :31:
[QUOTE=بهنازی;5761385]با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟[/QUOTE
200 واسه 24 ساعت استفاده نکی میسوزه مکه اینکه همزمان با بسته دیگه ای باشه حجم به اون اضافه شه:5:
جناب zelda64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیر امدی تموم شد:27::10:
الان 2.5 گیگ اصلا عوض نکن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
matr!x_2008
11-01-2011, 22:35
با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اگه تو سه روز 200 مگابایت استفاده نکنیم آیا مابقیش تو حساب میمونه ؟ییا میسوزه ؟
همش میپره میره هوا!:31:
راستی از دیشبه سرعت واسه من عالی شده.ای کاش ایرانسل طرحای نامحدود رو دوباره و با این سرعت عالی میداد:9:
ali_agha1981
11-01-2011, 22:39
سؤال دوم من از شما دوستان ایناست که سرویس یکماهه نامحدود ایرانسل واقعاً نامحدود است ؟، چون بنده در حال حاضر با سرویس ADSL مخابرات با سرعت 128 کیلوبیت ماهانه نزدیک به 25 گیگ دانلود دارم ، یعنی روزی 16 تا 17 ساعت دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با لپتاپ . اگر سرعت 20 کیلوبایتی EDGE ایرانسل صحت داشته باشم آنوقت دانلود ماهیانهام به 33 گیگ خواهد رسید.
اشتباه نکن .....
من خودم چند ماه دارم از ایرانسل استفاده میکنم و از امروز شدم مشترک ADSL مخابرات ...!!!!
اینترنت ایرانسل یه چیزی در حد افتضاح هست شاید بعضی مواقع 30 هم دانلود کنی ولی بعضی وقتی حتی یک بایت هم دریافت و ارسال نداری ..و از 24 ساعت روز ...خیلی وقت ها ایرانسل قطعی داره....
برعکس شما من از ایرانسل اومدم مخابرات الانم سرعتم همون 15 هست ولی همیشه سرعت یه اندازه هست و قطعی نداره ...و 100 برابر بهتر از ایرانسل هست ..و هیچ وقت یه ارتباط کابلی ADSL رو با یه ارتباط EDGE ایرانسلی مقایسه نکن..
اینجا که هنوز از ADSL خبری نیست !! :(
از این ایرانسل خسته شدم . دانلودش هنگ میکنه ، میره زیره 0 چند مین قطعه !! ای بابا .. این چه وضعیتیه !! چند وقتیه بد ریدههه!!!
ADSL ماهی چقدر دارین میدین ؟ با چه شرایطی؟
Leon-117
12-01-2011, 10:19
اشتباه نکن .....
من خودم چند ماه دارم از ایرانسل استفاده میکنم و از امروز شدم مشترک ADSL مخابرات ...!!!!
اینترنت ایرانسل یه چیزی در حد افتضاح هست شاید بعضی مواقع 30 هم دانلود کنی ولی بعضی وقتی حتی یک بایت هم دریافت و ارسال نداری ..و از 24 ساعت روز ...خیلی وقت ها ایرانسل قطعی داره....
برعکس شما من از ایرانسل اومدم مخابرات الانم سرعتم همون 15 هست ولی همیشه سرعت یه اندازه هست و قطعی نداره ...و 100 برابر بهتر از ایرانسل هست ..و هیچ وقت یه ارتباط کابلی ADSL رو با یه ارتباط EDGE ایرانسلی مقایسه نکن..
كاملا تاييد ميشه.
ماهم كه چسبيديم به اين سرويس از مجبوريه!:41::13:
سلام ....... من بحث هارو خوندم نفهمیدم اخر چه مودمی خوب هست بخریم لطفا هرکی مودم داره در مورد کیفیتش بگه که مطمین بشیم... الان در حال حاظر چه مودمی خوب و به صرفه هست بخریم.... ممنون
yeg86naz
12-01-2011, 19:10
سلام ....... من بحث هارو خوندم نفهمیدم اخر چه مودمی خوب هست بخریم لطفا هرکی مودم داره در مورد کیفیتش بگه که مطمین بشیم... الان در حال حاظر چه مودمی خوب و به صرفه هست بخریم.... ممنون
مودم میخوای چکار با گوشی وصل شو
omid.pari
12-01-2011, 20:58
سلام دوستان
تو تجارت یک اصلی هست به نام اصل وفاداری مشتری و من قبلا از ایرانسل بسیار استفاده کردم و میشه گفت که به این شرکت وفادار بودم ولی وفاداری هم یه حدی داره الان سرعت اینترنت من به قدری کم شده که یه سایت سبک رو هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود. یعنی نه از لحاظ کمیت به درد میخوره نه از لحاظ کیفیت
امیدوارم هر چه زودتر شبکه نسل سوم بیاد و ما رو از ایرانسل خلاص کنه و اگر اونم ارزشی نداشت 100% یه ADSL میگیرم از قدیم گفتن مرگ یک بار شیون یک بار
مودم میخوای چکار با گوشی وصل شو
آقا گوشی رو داغون کنم آخه که چی من مصرفم بالاست:27: :13:....بعدشم من میخوام دوروز دیگه 3Gامد بتونم استفاده کنم دوستان لطفان راهنمایی کنن در مورد مودمها واقعا فرقشون چیه مثلا ای مودمها که همجا تبلیغ میکنه که فیلیپسه .... یا دی لینک ...یا . کدوم رو بخرم؟؟ متشکرم:40::11:
mostafa1400
12-01-2011, 22:29
سلام دوستان
تو تجارت یک اصلی هست به نام اصل وفاداری مشتری و من قبلا از ایرانسل بسیار استفاده کردم و میشه گفت که به این شرکت وفادار بودم ولی وفاداری هم یه حدی داره الان سرعت اینترنت من به قدری کم شده که یه سایت سبک رو هم به زور باز میکنه چه برسه به دانلود. یعنی نه از لحاظ کمیت به درد میخوره نه از لحاظ کیفیت
امیدوارم هر چه زودتر شبکه نسل سوم بیاد و ما رو از ایرانسل خلاص کنه و اگر اونم ارزشی نداشت 100% یه ADSL میگیرم از قدیم گفتن مرگ یک بار شیون یک بار
دولت هر قانونی بخواد برای استخدام میزاره با این استدلال که کارمند وقت استخدام قبول میکنه. نخواست خب اسخدام نشه ما که زورش نکردیم. این وقتی درسته که تنها ارائه دهنده ی استخدام با شرایط دولتی دولت نباشه و گزینه های دیگری هم باشد حالا حکایت ایرانسله. وقتی رقیبی نداشته باشه چرا به فکر حفظ مشتری باشه؟ مشتری کجا بره؟
omid.pari
12-01-2011, 23:50
دولت هر قانونی بخواد برای استخدام میزاره با این استدلال که کارمند وقت استخدام قبول میکنه. نخواست خب اسخدام نشه ما که زورش نکردیم. این وقتی درسته که تنها ارائه دهنده ی استخدام با شرایط دولتی دولت نباشه و گزینه های دیگری هم باشد حالا حکایت ایرانسله. وقتی رقیبی نداشته باشه چرا به فکر حفظ مشتری باشه؟ مشتری کجا بره؟
سلام حق با شماست
شرکتی که نسل سوم رو ارائه میده هم تا 2 سال هیچ رقیبی نخواهد داشت یعنی تو این مدت هر بلایی دلش بخواهد سره مشتریش میاره یعنی به قول معروف هر سازیو بزنه مشتری هم باید با همون برقصه
ولی خوب فعلا اومدن شبکه نسل سوم رو به فال نیک میگیرم امیدواریم حداقل این شرکت مشتری مداری کنه و دلش واسه مشتری حداقل یکم بسوزه
mostafa1400
13-01-2011, 01:08
مشکلی که هست اینکه ما همش عقبیم یعنی همین هم که بیاد اینترنتی که ارائه میکند یا آنچه ما در ان زمان میخواهیم فاصله داره. انتظارات ما هم بروز میشود.
ali_agha1981
13-01-2011, 11:18
آخیییییییش راحت شدم
من از دیروز مشترک adsl مخابرات شدم دیگه از این ایرانسل لعنتی راحت شدم ..
سرعت واقعا خوبه ..اینم تست سرعت من :
نظر بدین
jomong666
13-01-2011, 14:51
من مودم ادج دارم ......اگه خواستی ندا بده .
تازه خریدم
سرعت ایرانسل واقعا" افتضاحه :20: چند روز پیش خوب بود الان در حد افتضاح :20: من هم بسته ی یک ماهه گرفتم :41:
دلتون به #3G خوش نکنید اینجور که معلومه هیچ کاری انجام ندادن و فقط هی مدیر و برکنار می کنن و یکی دگ جاش میارن:31: فکر نکنم تا بهمن سرویس یدن !
jomong666
14-01-2011, 18:00
سرعت ایرانسل واقعا" افتضاحه :20: چند روز پیش خوب بود الان در حد افتضاح :20: من هم بسته ی یک ماهه گرفتم :41:
دلتون به #3G خوش نکنید اینجور که معلومه هیچ کاری انجام ندادن و فقط هی مدیر و برکنار می کنن و یکی دگ جاش میارن:31: فکر نکنم تا بهمن سرویس یدن !
اگه اتصالات کنار زده نمی شد .
در اون صورت تکنولوژی روز وارد میشد . ولی این جوری حرفی برای گفتن نداره
omid.pari
14-01-2011, 19:34
سلام
فکر کنم منظورتون بهمن سال آینده باشه
matr!x_2008
14-01-2011, 21:10
باز سرعت اومده پایین در حد dial-up !:19:
SASAN-BSE
14-01-2011, 21:57
سرعت خیلی پایین اومده !!!!!!! برا بقیه هم همینه؟
Leon-117
14-01-2011, 22:24
برا من تغيير خاصي نداشته...
آره واسه منم به شدت کند شده...
ghasem2020
14-01-2011, 23:04
واسه من الان 30 هستش دانلودش. خیلی خوبه الان. :8:
راستی واسه من که زیاد دانلود نمیکنم این 2/5 گیگ هم خوبه. :46:
siavashsiavash
15-01-2011, 00:40
سلام
دوستان در موبایل برنامه ای مثل idmهست که بشه استفاده کرد؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان .
کسی مودم edge داره که بخواد بفروشه؟؟؟
اگر کسی هست یه پیغام بفرسته یا یه ایمیل.
ممنون.
ms136666@yahoo.com
msalar265
17-01-2011, 00:31
king عزیز با تشکر ایا میتونی یه سایت برای خرید اینترنتی ای مودمهایی که گفتی معرفی کنی؟
jomong666
17-01-2011, 11:14
سلام دوستان .
کسی مودم edge داره که بخواد بفروشه؟؟؟
اگر کسی هست یه پیغام بفرسته یا یه ایمیل.
ممنون.
ms136666@yahoo.com
من می خوام بفروشم .
پی ام بده .
سلام
دوستان در موبایل برنامه ای مثل idmهست که بشه استفاده کرد؟؟؟
با تشکر
هست ولی مثل منجر های کامپیوتری هی لینک عوض نمی کنن که سرعت رو ماکس فیکس بمونه. خیلی از سیستم عامل ها هم واسه اتصال یا خوندنو نوشتن اجازه میگیره که:13:
دوستان من اون موقی نا محدود بود یه چند تا چیز پی n تست رو تست کردم ببینین چقدر راسته؟
down stream با چیزپی .. سپید تست 0.20 قبل چیز پی ان 0.20
ping با چیزپی .. سپید تست 400 فبل پیز پی ان 700
up stream با چیزپی .. سپید تست 0.10 قبل چیز پی ان 0.06
نکته 2 اینه که سرعت دانلودی که download manager نشون میده تقریبا همونیه که نرم افزارایه نت تو ریسیو نشون میدن ولی وقتی چیز پی ان فعال بود نرم افزارای نت تقریبا 2 برابر سرعت دانلودی که دانلود منیجر نشون میدارو نشون میداد :19:
حالا واقعا ریسیو بالا میره نرم افزارا توهم میزنند؟ اگه بالا میره چرا هیچ تغییری تو speedtest.net نشون نمیده ؟اگه بالا میره مثلا compress میشه یا حجم هم به همون اندازه سریع تر مصرف میشه؟!! اخه این EDGE که نمی تونه مداوم سرعت بالای 40 -50 داشته باشه؟!!!
همه میگن پینگ بالا میره پس چرا پینگم پایین امد؟؟!!:14::11::11::11: با تشکر از استادا:46:
سلام
فکر کنم منظورتون بهمن سال آینده باشه
:20:والا اینجوور که معلومه روگولاتوری تا خرداد به اپراتور سوم مهلت داده !:2:
اینا عرضه این کارو ندارن :2:
ای کاش اتصالات بود یا همین زین کویت نه این شرکت درپیتی!:19:
دوستان چیز پی ان من با دیال اپ وصل میشه ولی با EDGE نه!!!! مگه ایرانسل پورت رو بسته؟!!! تو لپتاپ با سون64 بیت و همین موبایلو و همین EDGE وصل میشه؟!!! یعنی desktop من مورد نرم افزاری داره ارور 721
ghasem2020
18-01-2011, 10:50
کلاً مث اینکه سربازای گمنام امام زمان زدن تو کار ترکوندن چیز پی انا داداش.
mostafa1400
18-01-2011, 10:51
تا دو سه روز پیش میشد با وی پی ان وصل شد اما انگاری دو سه روزه بسته شده منم به مشکل خوردم. کلا راه حل مناسبی باری دور زدن فیل الان ندارم.
Leon-117
18-01-2011, 15:59
تا دو سه روز پیش میشد با وی پی ان وصل شد اما انگاری دو سه روزه بسته شده منم به مشکل خوردم. کلا راه حل مناسبی باری دور زدن فیل الان ندارم.
الان بهترين راه حل استفاده از مرورگر AOL هست.تقريبا مثل v--p--n عمل ميكنه.(آي پي رو به آي پي كشور چك تغيير ميده)
ghasem2020
18-01-2011, 16:37
الان بهترين راه حل استفاده از مرورگر AOL هست.تقريبا مثل v--p--n عمل ميكنه.(آي پي رو به آي پي كشور چك تغيير ميده)
میزاریش برای دانلود؟؟؟
Milad4171
18-01-2011, 19:15
استفاده ازاين هميشه هم خوب نيست!! البته الان شركت ها دارن بدجوري با اين سيستم هاي وي پي ان مباره ميكنن
خيلي از ISP ها پورت ها رو ميبندن. بلاك ميكنن!
البته استفاده از اين سيستم كلا كار اشتباهي نيست!! مهم استفاده از اونه. كه درست استفاده بشه!! خيلي از شركت ها حتي ايرانسل داره به مشتركينش وي پي ان ارائه ميده( الانو نميدنم) ولي اين سيستم فقط براي عبور از ----- و رسيدن به سايت هايي كه ----- شدن نيست...
خيلي از شركت هاي بزرگ براي ماملاتشون با شركت هاي ديگه بخاطر اينكه تحريم رو دور بزنن از درگاه يا پورت يه كشور ديگه به سايت اون شركت وصل ميشن!!
ايرانسل كلا اين روزا هم اذيت خودش رو كرده هم حالشو داده. خيلي وقتا از دستش كفري ميشم و خيلي وقتا هم حال ميده بهم!
اين قضيه ي ترافيك محدود هم مساله اي شده!
ولي به نظرم با اين محدوديتي كه كرده عملا خواسته حجم يوزر هاي روي شبكه رو كمتر كنه!
البته چون خود ايرانسل داره وايمكس ارائه ميده وقتي متوجه شده كه خيلي ها واسه كامپويترهاشون دارن اين سيستم رو استفاده ميكنن. مجبروشون ميكنه كه بيان به سمت وايمكس!!!
هم درخواست زياد هست!هم قيمت ها داره معقول تر ميشه!!
فكر كنم حالا كه محدود شده ديگه به حالت نامحدود بر نميگرده
ولي سرعت و كيفيت خوبش رو هنوز داره!
Leon-117
18-01-2011, 19:32
میزاریش برای دانلود؟؟؟
پيغام خصوصي فرستادم.
دوستان اگه خواستن بگن كه پيغام خصوصي بفرستم.
استفاده ازاين هميشه هم خوب نيست!! البته الان شركت ها دارن بدجوري با اين سيستم هاي وي پي ان مباره ميكنن
خيلي از ISP ها پورت ها رو ميبندن. بلاك ميكنن!
البته استفاده از اين سيستم كلا كار اشتباهي نيست!! مهم استفاده از اونه. كه درست استفاده بشه!! خيلي از شركت ها حتي ايرانسل داره به مشتركينش وي پي ان ارائه ميده( الانو نميدنم) ولي اين سيستم فقط براي عبور از ----- و رسيدن به سايت هايي كه ----- شدن نيست...
خيلي از شركت هاي بزرگ براي ماملاتشون با شركت هاي ديگه بخاطر اينكه تحريم رو دور بزنن از درگاه يا پورت يه كشور ديگه به سايت اون شركت وصل ميشن!!
ايرانسل كلا اين روزا هم اذيت خودش رو كرده هم حالشو داده. خيلي وقتا از دستش كفري ميشم و خيلي وقتا هم حال ميده بهم!
اين قضيه ي ترافيك محدود هم مساله اي شده!
ولي به نظرم با اين محدوديتي كه كرده عملا خواسته حجم يوزر هاي روي شبكه رو كمتر كنه!
البته چون خود ايرانسل داره وايمكس ارائه ميده وقتي متوجه شده كه خيلي ها واسه كامپويترهاشون دارن اين سيستم رو استفاده ميكنن. مجبروشون ميكنه كه بيان به سمت وايمكس!!!
هم درخواست زياد هست!هم قيمت ها داره معقول تر ميشه!!
فكر كنم حالا كه محدود شده ديگه به حالت نامحدود بر نميگرده
ولي سرعت و كيفيت خوبش رو هنوز داره!
كاملا درسته!:10:
mostafa1400
18-01-2011, 22:56
وی پی ان مزیتی که داشت این بود که حس نمیکردی تغییری ایجاد شده. اما آ او ال و نرم افزارهای مشابه محدودیتهای در فعالیتت ایجاد میکنم. این آ او ال حجمشم کم نیست.
آقا وی *ان شما مشکل داره .من که مشکلی احساس نمیکنم.حدس میزنم که از چیز چیز ان رایگان استفاده میکنین.خب اگه اینطوریه بذارینش کنار و با خرج سه چهار تومان مسآله رو حل کنین.
mostafa1400
19-01-2011, 14:41
P2TP داری اونم با ای دی اس ال؟
majidbbc
19-01-2011, 16:44
اپراتور نسل سوم بالاخره یه ماه دیگه می یاد
کد: 092
قیمت: 120 هزار تومان
خدا رحم کنه!
SASAN-BSE
19-01-2011, 19:34
اپراتور نسل سوم بالاخره یه ماه دیگه می یاد
کد: 092
قیمت: 120 هزار تومان
خدا رحم کنه!
اگه واقعا سرعت اینترنتش مثله نسل 3 باشه و بدون دزدی اینترنت بفروشن قیمتش خوبه ، حتی بیشتر از این هم میرزه !
اگه واقعا سرعت اینترنتش مثله نسل 3 باشه و بدون دزدی اینترنت بفروشن قیمتش خوبه ، حتی بیشتر از این هم میرزه !
این HSDPA الان چندتا نسل داره که سرعتش میتونه از 1.8 مگابیت بر ثانیه تا 14.0 مگابیت بر ثانیه متغیر باشه.
از اونجایی که اینجا ایرانه احتمالا این فناوری رو با سرعت تئوری 3.6 مگابیت بر ثانیه برای شروع بدن که باید تو بهترین حالت 450 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودش باشه.اما ما با همون 100 کیلو بایت در ثانیه هم راضی هستیم.:31:
ببینیم چی میشه دیگه.البته تا جا بیفته اپراتور سوم و گوشیهای نسل سوم رو ملت بخرن یه سه چهارسالی طول میکشه و فکر کنم تو این مدت باید مهمون همین ایرانسل دله باشیم.
آقا وی *ان شما مشکل داره .من که مشکلی احساس نمیکنم.حدس میزنم که از چیز چیز ان رایگان استفاده میکنین.خب اگه اینطوریه بذارینش کنار و با خرج سه چهار تومان مسآله رو حل کنین.
نه بابا اون این دفعه یه چیز پی -ان 3.5 تومنی واسه یه ماه گرفتم که یه هفته اش بدون استفاده رفت نمی دونم تو لپ تاپ با سون 64 بیت وصل میشه هم افرانت هم ایرانسل یه دفه ساعت 12 شب تو همین سیستم هم ان شد ولی دیگه نه هم p2pt رو تست کردم هم pptp نمیشه تا الان رو اتو ماتیک همش ارور 721 میداد امرور 919 هم داد:31: وینود هم عوض کردم دوتانی وصل میشن بگن سون دارن یا xp یکی دو ماه پیش با موبایل میرفتیم یوتوب الان اونم بستن:19::6:
ghasem2020
20-01-2011, 13:31
وی پی ان واسه منم ارور 721 میده.
ویرایش: وصل شد. :دی اونم این مجانیا. :دی
P2TP داری اونم با ای دی اس ال؟
دوست عزیز منظورت رو متوجه نشدم.:9:
:41: این ایرانسل بدجوری شورش در آورده از موقعی که این بسته های محدود آومده یک هفته ی اول سرعت خوب بود الان بدرد نمی خوره :2:
joe_satriani
21-01-2011, 14:19
وايمكس بهتره يا EDGE?
با سلام
وايمكس خيلي بهتره دوست عزيز
موفق باشيد.
mostafa1400
21-01-2011, 14:30
هر چند روز یکبار این ایرانسل اذیت میکنه. اینا از جون ما چی میخوان خدا؟
هر چند روز یکبار این ایرانسل اذیت میکنه. اینا از جون ما چی میخوان خدا؟
چيكار ميكنن؟
Leon-117
21-01-2011, 16:01
چيكار ميكنن؟
مثلا چند روز سرعت خيلي خوبه ولي يهو سرعت مياد پايي،يا اينكه ديسكانكت شدن كه الان خيلي كمتر شده.
مثلا چند روز سرعت خيلي خوبه ولي يهو سرعت مياد پايي،يا اينكه ديسكانكت شدن كه الان خيلي كمتر شده.
وايمكس دارين يا با سم كارت؟
Leon-117
21-01-2011, 16:58
دوستان تا 1 هفته ديگه براي هميشه با اين ايرانسل(مذخرف)خداحافظي ميكنم!:20:
دوستان شهر ما تا اینکه یه نم نم بارون بیاد آنتن ایرانسل میره ؟؟؟
پیش شما همین مشکل هست ؟؟:41:
Leon-117
21-01-2011, 18:53
دوستان شهر ما تا اینکه یه نم نم بارون بیاد آنتن ایرانسل میره ؟؟؟
پیش شما همین مشکل هست ؟؟:41:
برا من اينطور نيست...
Milad4171
21-01-2011, 19:06
منم اين روزا با ايرانسل و نتش مشكل پيدا كردم. خيلي وقتا توي پينگ گير ميكنه. يعني يهويي صفحه رو باز ميكنه .بعضي وقتا روي باز كردن يه صفحه يك دقيقه هم ممكنه بمونه ولي وقتي شروع به باز كردن بكنه زود باز ميكنه!
ولي در كل هرچقدر هم بد شده باشه نسبت به يكي دو ماه پيش كه همش قطعي داشت خيلي بهتره!!
مهم اينه كه كار رو راه ميندازه. ولي نيميشه به عنوان يه كانكشن امن و سريع ازش استفاده كرد.
به نظر من وايمكس خيلي بهتر هست. چون پهناي باند GPRS واقعا كمه!! خيلي هم كم!
mostafa1400
22-01-2011, 00:28
از وایمکس بچه راضی نبودن. بحثش تو همین تالار هست.
petr-cech
22-01-2011, 00:41
از وایمکس بچه راضی نبودن. بحثش تو همین تالار هست.
ما که از وایمکس راضی هستیم
قبلاً هم از هم همین بسته ها استفاده می کردم
amirkhan_0o0
22-01-2011, 12:23
سلام دوستان
کسی میدونه لینک تعرفه های edge ایرانسل رو از کجامی تونم پیداکنم؟
Milad4171
22-01-2011, 12:49
سلام دوستان
کسی میدونه لینک تعرفه های edge ایرانسل رو از کجامی تونم پیداکنم؟
از اينجا :
تاآخر زمستون هم اعتبار داره
amirkhan_0o0
22-01-2011, 19:05
ممنون آقا میلاد
اونوقت سرویس حجمی نداره؟
اگه داره قیمتش چنده؟
مثلا اگه بخوام 200 مگ رو یه هفته ای استفاده کنم!
SASAN-BSE
22-01-2011, 23:23
سرعت گند خورده :2:
احتمالا مشتریاش بیشتر شده !!!!!
Milad4171
23-01-2011, 00:05
ممنون آقا میلاد
اونوقت سرویس حجمی نداره؟
اگه داره قیمتش چنده؟
مثلا اگه بخوام 200 مگ رو یه هفته ای استفاده کنم!
سرويس حجمي يعني چي؟اينم حجميه ديگه! محدوده!
قيمتش هم هست ديگه 1000 تومن. 4000 تومن . 10000 تومن!
به صرفه هست اول يه روزه رو فعال كنين تست كنين اگه درست بود بعد مثلا يك هفته اي!
mehdi 65
23-01-2011, 01:18
ایرانسل دزدی رو به حد اعلاء رسونده
تا همین چند روز پیش وقتی بسته 1 روزه رو فعال می کردم تو اعلام حساب میزد مثلاً تا تاریخ 89/10/20 مهلت دارید از این اعتبار استفاده کنید، یعنی میشد تا انتهای روز 10/20 ازش استفاده کرد، 3 روز پیش که بسته رو فعال کردم زده بود تا 11/02 ولی وقتی 1 ساعت از 11/02 گذشت بسته با 50 مگ پرید بعد رفت رو حسابم و 2500 از حسابمم پرید.
الان همه شاکین که چرا ایرانسل بسته های نا محدودش رو برداشته، شاید بعضی ها بگن واسشون نصرفیده، دیدن ملت خیلی دانلود می کنن، نا محدود رو برداشتن ولی اصلاً اینطور نیست، وگرنه چرا بسته 200 مگی 1 روزست؟ بعضی ها مثل من 200 مگ تو یه ماه برای موبایل واسشون کافیه. اینا پهنای باند رو خیلی ارزون تر از اینی که دارن به ما میدن میخرن. قضیه فقط سود بیشتره. اینا تا فهمیدن اپراتور سوم (به خاطر تبانی با همراه اول) عرضه سیم کارتاش رو انداخت اونور سال گفتن واسه چی نامحدود بدیم به مردم؟ اونا که مجبورن استفاده کنن، 2.5 گیگ میدیم بهشون همون 10 تومن هم ازشون میگیریم هیچ کاری هم از دستشون بر نمیاد. هیچ نهادی هم نیست بهمون بگه چطور سه ماه پیش می تونستید نا محدود بدید به مردم حالا نمی تونید، اگرم باشه با یه درصد کمی از این پولایی که از ملت دزدیدیم صداش رو خفه می کنیم.
به امید اپراتور سوم هم نباشید هنوز نیومده دغل بازی رو شروع کرده، اونم میشه یکی بدتر از اینا.
من به عنوان کمترین فقط یه نظر دارم
هیچ سرویسی نمیتونه جای وایمکس رو بگیره
اینقدم خودتون رو اذیت نکنین
یبار یه هزینه بکنین بهتر از هر روز نارضایتیو فحاشی به ایرانسله...:D
موفق باشید
mehdi 65
23-01-2011, 10:48
به نظر من فقط ADSL
Leon-117
23-01-2011, 14:25
امروز ADSL من وصل شد.براي هميشه با سرويس بدردنخور ايرانسل خداحافظي كردم.
eeeeeeeee این همه نارضایتی واسه چی ؟ من که از وقتی حجمی شده سرعت دانلود فیکس 27-28 اگه سایت خارجی باشه سرعت ممکه گاهی از 28 به 24 هم برسه:46: ریسیو هم همین 26 تا 28 فقط اگه یه 5 - 6 ساعت شب رایگان داشت خیلی ردیف میشد:31: دوستان بگردید بهترین نقطه با بیشترین انتن دهی رو انتخاب کنید مثلا من از بلوتوث استفاده میکنم و موبایل رو میزارم جاییی که بیشترین انت دهی رو میده با ور کنیین من آواژر دارم که بهش میگم دکل :20: وقتی موبایلو میزارم رو صفحه سومش سرعت رو 11 - 12 ولی وقتی میزارم رو صفحه دومش سرعت 27 - 28 فیکسه :46::8: البته یه چند جای دیگه هم دارم ولی درصد خطای این 0 :33::king:
eeeeeeeee این همه نارضایتی واسه چی ؟ من که از وقتی حجمی شده سرعت دانلود فیکس 27-28 اگه سایت خارجی باشه سرعت ممکه گاهی از 28 به 24 هم برسه:46: ریسیو هم همین 26 تا 28 فقط اگه یه 5 - 6 ساعت شب رایگان داشت خیلی ردیف میشد:31: دوستان بگردید بهترین نقطه با بیشترین انتن دهی رو انتخاب کنید مثلا من از بلوتوث استفاده میکنم و موبایل رو میزارم جاییی که بیشترین انت دهی رو میده با ور کنیین من آواژر دارم که بهش میگم دکل :20: وقتی موبایلو میزارم رو صفحه سومش سرعت رو 11 - 12 ولی وقتی میزارم رو صفحه دومش سرعت 27 - 28 فیکسه :46::8: البته یه چند جای دیگه هم دارم ولی درصد خطای این 0 :33::king:
خالي بند!
من خودم اكثر جاها رو با ايرانسل چك كردم.
هيچ وقت سرعت داوون لود 27 28 فيكس نبوده
تو سه ماهي كه از اين سرويس استفاده ميكنم هر روز داره بدتر ميشه كه بهتر نشده
اینم یک تست از ایرانسل چقدر سرعتش پایین اومده!!
SASAN-BSE
23-01-2011, 21:14
خالي بند!
من خودم اكثر جاها رو با ايرانسل چك كردم.
هيچ وقت سرعت داوون لود 27 28 فيكس نبوده
تو سه ماهي كه از اين سرويس استفاده ميكنم هر روز داره بدتر ميشه كه بهتر نشده
نه درست میگه ! برا من هم اولا حدود 28 تا 30 بود ولی از وقتی که حجمی شد گند خورده بهش ! افتضاح شده
البته الان هم صبحا ساعت 8-9 سرعت میرسه تا 22
omid.pari
23-01-2011, 23:14
منم با بلوتوث وصل میشم و همه جایه خونه رو از زیره زمین تا پشت بوم رو گشتم سرعتم تغییری نکرده. ایرانسل دستگاهی اختراع نکرده که وقتی به جایی رسیدیم که بیشترین آنتن رو داد یه بوقی چیزی بزنه ما گوشیو اونجا بذاریم!!! بلکه سرعت اینترنتمون یه 2 کیلو رفت بالا.
mehdi 65
23-01-2011, 23:26
منم با بلوتوث وصل میشم و همه جایه خونه رو از زیره زمین تا پشت بوم رو گشتم سرعتم تغییری نکرده. ایرانسل دستگاهی اختراع نکرده که وقتی به جایی رسیدیم که بیشترین آنتن رو داد یه بوقی چیزی بزنه ما گوشیو اونجا بذاریم!!! بلکه سرعت اینترنتمون یه 2 کیلو رفت بالا.
وقتی سرویس حجمیه چه فرقی میکنه دو کیلو بایت بالا پایین.
omid.pari
24-01-2011, 01:05
وقتی سرویس حجمیه چه فرقی میکنه دو کیلو بایت بالا پایین.
آره فرقی نمیکنه
ولی حداقل وقتمون یکم ارزش پیدا میکنه.
Milad4171
24-01-2011, 12:03
من چند بار گفتم و بعضي ها هم اينو كاملا ديگه متوجه شدن
سرعت دانلود كاملا بستگي به منطقه و شلوغي خطوط ارتباطي داره!!!
هرچقدر منطقه ي مورد نظر شما شلوغ تر باشه خطوط ارتباطي پهناي باند بيشتري رو استفاده ميكنن و در اين طور ممكه سرعت ارتباطي شما براي اينترنت كمتر بشه.
مثلا شما ميتوني راحت توي پرند يا مثلا فرودگاه از اينترنت استفاد كني چون خبري نيست.
ولي تو بازار بزرگ يا توپخونه يا جاهاي شلوغ سرعت كم و كمتر ميشه. چون ارتباطات مخابراتي بيشتري در اون منطقه وجود داره!!!
و در آخر پهناي باند GPRS مثل سرويس هاي اينترنتي نيست!!
وايمكس و ADSL پهناي باندشون صد برابر بيشتر از GPRS هست.
البته اين كم بودن پهناي باند فقط در ايران هست . چون به طور استاندارد با تكنلوژي نسل دو براي استفاده از سرويس اينترنت GPRS و بهينه شده اون به نام EDGE بايد حداكثر تا 60 كيلو در ثانيه دريافت داشته باشين.
تازه خبر ندارين كه در سرويس همراه اول حتي شما ارسال ( UPload) هم ندارين.
به طور كلي اينجا هركي هركيه!! و كلي با او چيزي كه بايد بايد باشه فاصله داره.
حتي اگه هم نسل 3 بياد محدويت ها خيلي بيشتر خواهد شد .
وقتي ما روي بستر هاي فيبري سرعت بيش از 2 مگ رو نداريم ميخواين روي بستر بي سيم و GPRS سرعت 100 مگ رو پياده كنيم؟؟
عمراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا:31:
starpars
24-01-2011, 14:18
<<*"و خداوند gprs را آفريد تا ايرانسل از فروش آن به ملت ايران روزي حلال كسب نمايد:دي"*>>
<<*"باشد كه adsl دار ها عبرت بگيرند و adsl خود را دو دستي بچسبند"*>>
<<*"راست گفت دوست بزرگ و بلند مرتبه خودم"*>>
samfisher7
24-01-2011, 15:14
من
هم مهاجرت کردم به adsl
ایرانسل خداحافظ
حداقل به اینترنت شبانه ی adslمیتونم دل خوش کنم
به امید نسل3
انشا ا...
illustrator
24-01-2011, 17:47
سرعت ايرانسل خيلي پايينه
حتي پايين تر از دايال اپ
همه مناطق همينطوره
ممكنه ايراد از مودم يا تنظيماتش باشه؟:41:
illustrator
24-01-2011, 17:53
من چند بار گفتم و بعضي ها هم اينو كاملا ديگه متوجه شدن
سرعت دانلود كاملا بستگي به منطقه و شلوغي خطوط ارتباطي داره!!!
هرچقدر منطقه ي مورد نظر شما شلوغ تر باشه خطوط ارتباطي پهناي باند بيشتري رو استفاده ميكنن و در اين طور ممكه سرعت ارتباطي شما براي اينترنت كمتر بشه.
مثلا شما ميتوني راحت توي پرند يا مثلا فرودگاه از اينترنت استفاد كني چون خبري نيست.
ولي تو بازار بزرگ يا توپخونه يا جاهاي شلوغ سرعت كم و كمتر ميشه. چون ارتباطات مخابراتي بيشتري در اون منطقه وجود داره!!!
و در آخر پهناي باند GPRS مثل سرويس هاي اينترنتي نيست!!
وايمكس و ADSL پهناي باندشون صد برابر بيشتر از GPRS هست.
البته اين كم بودن پهناي باند فقط در ايران هست . چون به طور استاندارد با تكنلوژي نسل دو براي استفاده از سرويس اينترنت GPRS و بهينه شده اون به نام EDGE بايد حداكثر تا 60 كيلو در ثانيه دريافت داشته باشين.
تازه خبر ندارين كه در سرويس همراه اول حتي شما ارسال ( UPload) هم ندارين.
به طور كلي اينجا هركي هركيه!! و كلي با او چيزي كه بايد بايد باشه فاصله داره.
حتي اگه هم نسل 3 بياد محدويت ها خيلي بيشتر خواهد شد .
وقتي ما روي بستر هاي فيبري سرعت بيش از 2 مگ رو نداريم ميخواين روي بستر بي سيم و GPRS سرعت 100 مگ رو پياده كنيم؟؟
عمراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا:31:
-------------------------------------------------------------------
پس اگه سرعت براتون مهمه اين سرويس مناسب نيست
بخصوص اگه مثل من اپلود زياد داريد!!
ali gamma
24-01-2011, 19:55
دوستان یه مشکل دارم که پدرم رو دراورده
اگه از اینترنت موبیال یا مودم ادج رو کامپیوتر استفاده کنم بعد از یکی دو هفته سیستم صفحه ابی میده
سرعت ايرانسل خيلي پايينه
حتي پايين تر از دايال اپ
همه مناطق همينطوره
ممكنه ايراد از مودم يا تنظيماتش باشه؟:41:
برا من سرعت رو 24 هستش و آپلود هم روی 8
Milad4171
25-01-2011, 01:40
-------------------------------------------------------------------
پس اگه سرعت براتون مهمه اين سرويس مناسب نيست
بخصوص اگه مثل من اپلود زياد داريد!!
نه عزيز .من نزديك به 8 ماه دارم از اين سرويس استفاده ميكنم. يك ماهه كه ديگه استفاده نميكنم! شبانه همراه اول رو فقط فعال كردم!
من واسه بچه ها گفتم!
چون همه فكر ميكنن وقتي يكي سرعتش پايينه يعني واسه همه همينه!! و برعكس!
دوستان یه مشکل دارم که پدرم رو دراورده
اگه از اینترنت موبیال یا مودم ادج رو کامپیوتر استفاده کنم بعد از یکی دو هفته سیستم صفحه ابی میده
من فكر ميكنم چون Windows Update فعال هست واسه همين ارور ميده حين دانلود.
شما ويندوزت XP هست؟
يه آنتي ويروس خوب هم نصب كن!
Masoud-Susa
25-01-2011, 02:50
گندش بزنن این ایرنسل رو سرعتش افتضاحه...حالا دیگه دزدیاش به کنار....:19:
mohammad_87
25-01-2011, 21:51
منم حرف میلاد جان رو تایید میکنم.خیلی ها هنوز از این سیستم چیزی نمی دونن.شرایط هرکس کاملا با دیگری فرق داره.برای من بیشتر مشکل پینگ هست.
می دونم که چون با امواج هست پینگش نسبت به سرویسهای دیگه بالاست.اما آیا راهی هست که بشه پینگ رو تا جایی که میشه پایین آورد؟
imanparsa
26-01-2011, 18:57
اینترنت رایگان ایرانسل
سلام دوستان
خواهش میکنم به لینکی که میدم برید و ببینید:18:
ترفند رایگان کردن جی پی ار اس ایرانسل است.
لطفا دوستان تست کنن ببینن رایگان میشه جی پی ار اس یا نه ؟
اینک :
Milad4171
26-01-2011, 20:51
اول اينه سايت باز نشد دوم اينكه فكر نكنم همچين الكي هم باشه كه شما ميگي
+
من امروز يه يه روزه رو فعال كردم كه اگه خوب بود يه هفته اي رو فعال كنم.
خوشبختانه تا الان كه دو ساعته آن هستم راضيم كرده. هيچ مشكلي نداشتم خدا رو شكر.
بازم ميگم
كاملا بستگي به منطقه داره!!!
كاملا!
نميتونه يكي 100% بگه ايرانسل مزخرفه!! هر منطقه اي واسه خودش يه ظرفيت و پوششي رو داره.
خوش بختانه توي منطقه ما هم همراه اول هم ايرانسل پوشش خوبي رو دارن.
دوستان کسی میدونه اگه از سیستم استفاده نکنیم و ایرانسل به اینترنت وصل باشه باید سند بشه چیزی یا نه؟؟؟؟؟؟الان برای من هر ثانیه 2کیلوبایت سند میکنه در حالی که چیزی دانلود نمیکنم و مسنجر و بقیه چیزها بسته است...خواهشا کمک
کسی تا حالا تونسته به VپیN وصل شه با ایرانسل
من چند بار وصل شدم ولی الان 3 روزه هیچ رقمه وصل نمیشه ارور 619 میده
کسی تو این 3 روزه تونسته وصل شه؟
Milad4171
27-01-2011, 03:08
کسی تا حالا تونسته به VپیN وصل شه با ایرانسل
کسی تو این 3 روزه تونسته وصل شه؟
من هميشه با وي پي ان وصل ميشم! هيچ مشكلي هم ندارم.
احتمالا از سرور خودشه نه از ايرانسل. اگه پيغام 691 ميده مشكل از خود وي پي ان هستش!!
من كه هيچ مشكلي باهاش نداشتم خداروشكر
سلام دوستان لطف کنید یه تست از سرعت ایرانسل بزارین از منطقتون !
اینم یه تست امروز گرفتم
#Bandar ABBAS
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:06 AM ----------
راستی آخر کسی فهمید این قضیه ی افرانت که توی تست در میاد چیه؟؟
اینم یه تست امروز گرفتم
آقا به جز اسپید تست از پینگ تست هم حتما یه تست بگیر چون اطلاعات خوبی رو میده.
اینهم تستهای من:
با بلوتوٍثه.تهران.این چرا انقدر افتضاحه؟:41:
این قضیه ی افرانت که توی تست در میاد چیه؟؟
ما که پرسیدیم هیشکی جواب نداد. آقا میلاد شما بدادمون برس .میدونی چیه ماجراش؟:42:
پینگش رو برای اولین بار میبینم که انقدر بالائه.سرعت آپلودش هم خیلی پایین اومده.فکر کنم به خاطر آخر هفته هست.
Milad4171
27-01-2011, 11:20
من يكمي تحقيق كردم قضيه افرانت اينه بخاطر پهناي باند بسيار كم ايرانسل و زياد بودن يوزرها ايرانسل اومد يه سري پورت رو از افرانت گرفت و الان شما وقتي با GPRS وصل ميشين شيفت ميشين روي سرور افرانت.
به صورتي ميشه گفت به خاطر كم بودن پورتهاي خود ايرانسل و مشتركين زياد ، اومده از افرانت واسه اينكار كمك گرفته.
چيز مهمي نيست.
البته هنوز بعضي ها هستن كه وقتي تست بگيرن اسم ISP رو ايرانسل ميزنه!!
سرعت آپلود پايين اومده. منم تاييد ميكنم!!! من ديشب 2 بار تست كردم 4 كيلو بود .
با اينكه قبلا 11 12 هم داشتم
فكر كنم آخر هفته هست و شلوغه.
ولي در كل من ديشب مثل قبل ازش راضي نبودم ولي سرعت بين 18 تا 29 متغير بود و بيشتر هم بين 22 تا 25 ميچرخيد!
imanparsa
27-01-2011, 11:57
اینترنت رایگان ایرانسل
سلام دوستان
خواهش میکنم به لینکی که میدم برید و ببینید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid.pari
27-01-2011, 12:30
سلام دوستان
فکر کنم من رکورد سرعت رو با ایرانسل زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سرعتی!!!!!!!!!!!!
راستی اونایی که میگن داریم با سرعت 25 کیلو بایت دانلود میکنیم میشه یه تست با این سایت بگیرند و جوابشو تو این تایپیک بذارند.
فکر کنم من رکورد سرعت رو با ایرانسل زدم
عجب سرعتی!!!!!!!!!!!!
دوست گرامی مدل گوشیت چیه؟
Milad4171
27-01-2011, 18:16
من ديروز كه 2 تومن شارژ كردم واسه يه روزه خيلي خوب استفاده شد ولي امروز ييهو ديدم ديگه چيزي رو باز نميكنه ديدم زده 0 ريال.
حتي اعتبار شگفت انگيزم هم نزده بود.
همون لحظه يه اس ام اس اومد كه تعرفه 24 ساعته شما تا ساعت 24 امشب(همين امشب)اعتبار دارد.
گفتم بابا كو اعتبار؟؟اعتبار منم كه خوردي جيگر:31:
حتي نتونستم زنگ بزنم به 140
امروز رفتم شارژ كردم 5 تومن.
زدم ببينم چقدر شارژ كرد. ديدم زده 5454 و 450 تومن اعتبار شگفت انگيز
من اينجوري بودم:18:
تازه بعدش تست كردم اينترنت هم رفت اعتبارم هم كم نكرد
اين ايرانسل بدجوري داره سوتي ميده. اونم در حد بوندسگيلا!!:31:
Leon-117
27-01-2011, 19:27
اینترنت رایگان ایرانسل
سلام دوستان
خواهش میکنم به لینکی که میدم برید و ببینید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلنا كار ميكرد الان نميشه.تقريبا مرداد-شهريور و قبل از اين 2 ماه ميشد،اينجوري بود كه اگه مثلا 500 تومن شارژ داشتي ازش كم ميكرد ولي وقتي رسيد به 50 ريال ديگه كم نميكرد.
omid.pari
27-01-2011, 22:33
دوست گرامی مدل گوشیت چیه؟
سلام
گوشی من W810
عیب و ایراد از گوشی من نیست من با این گوشی تویه همین منطقه قدیما با سرعت 20 کیلوبایت هم دانلود داشتم ولی الانه دیگه وضع سرعتمو میبینید دیگه.
من یه بسته 1 ماهه خریدم جالبه بدونید 1 گیگ مونده واسه 8 روز دیگه خیلی با این سرعت بتونم استفاده کنم 600 یا 700 مگابایت بتونم استفاده کنم فکرکنم 200 یا 300 مگابایتم بپره.
انقدر دارم حرص میکشم این دیگه آخرین بسته 1 ماهه ایرانسل من خواهد بود.
Milad4171
27-01-2011, 23:47
گوشی من W810
عیب و ایراد از گوشی من نیست من با این گوشی تویه همین منطقه قدیما با سرعت 20 کیلوبایت هم دانلود داشتم ولی الانه دیگه وضع سرعتمو میبینید دیگه.
من یه بسته 1 ماهه خریدم جالبه بدونید 1 گیگ مونده واسه 8 روز دیگه خیلی با این سرعت بتونم استفاده کنم 600 یا 700 مگابایت بتونم استفاده کنم فکرکنم 200 یا 300 مگابایتم بپره.
انقدر دارم حرص میکشم این دیگه آخرین بسته 1 ماهه ایرانسل من خواهد بود.
چند روزه سرعت كم شده؟؟
معمولا ايرانسل يه سري كارا رو بدون هماهنگي انجام ميده شايد در حال آپگريت كردن آنتن هاي منطقه هستن و بهينه اش ميكنن!!
واسه همين ممكنه شما وصل بشين به يه دكل دورتر و سرعت كمتري رو ازش بگيري!!
ghasem2020
28-01-2011, 00:01
سرعت منم چن روزه بد شده. نوسان خیلی زیاد داره.
به خصوص تو پیج وا کردن که پدر آدمو بعضی وقتا در میاره.
ولی خوب دانلودش بیشتر وقتا خوب هستش. نمیدونم مشکل از چیه!!
imanparsa
28-01-2011, 00:06
قبلنا كار ميكرد الان نميشه.تقريبا مرداد-شهريور و قبل از اين 2 ماه ميشد،اينجوري بود كه اگه مثلا 500 تومن شارژ داشتي ازش كم ميكرد ولي وقتي رسيد به 50 ريال ديگه كم نميكرد.
يعني الان اثلا نميشه ازش استفااده كرد؟
دوست من يكم توضيح بديد.ممنون
ali_agha1981
28-01-2011, 00:48
سلام بروبچ
اینترنت ایرانسل چه خبر...؟ ما که زدیم تو کار مخابرات 128 گرفتیم..حداقل نامحدود لاک پشتی دانلود داریم
ایرانسل که شل کن..سفت..کن راه انداخته...همش رو اعصاب..
پیشنهاد میکنم کسایی که پوشش مخابرات دارن ..حتما بگیرن..نامحدود و حداقل اینکه سرعتت ثابته..
عیب و ایراد از گوشی من نیست
سلام دوست عزیز.گوشیتون ادج کلاس 10 داره که تئوری حداکثر تا 236 کیلوبیت بر ثانیه رو ساپورت میکنه .یعنی نصف کلاس 32 ادج.
بنابراین به نظر من بخشی(نه همه) از افت سرعتتون برمیگرده به گوشی.
omid.pari
28-01-2011, 15:33
سلام دوست عزیز.گوشیتون ادج کلاس 10 داره که تئوری حداکثر تا 236 کیلوبیت بر ثانیه رو ساپورت میکنه .یعنی نصف کلاس 32 ادج.
بنابراین به نظر من بخشی(نه همه) از افت سرعتتون برمیگرده به گوشی.
سلام
فکر نکنم زیاد به گوشیم مربوط باشه آخه قبلا با این گوشی تا 18 کیلو بایت هم دانلود کردم
دیروز سرعت وحشتناک پایین بود برید صفحه قبل پینگ من رو ببینید فکر کنم به خاطره افرانت بود این افرانت هر چی بود سرعتش خیلی پایین بود امروز ISP خوده ایرانسل بود سرعتم بهتر شده این عکس رو نگاه کنید.
راستی دوستان اینجا نوشته 0.18 مگابایت بر ثانیه معنیش چیه؟یعنی سرعت دانلود من 180 کیلو بایت بر ثانیه است؟
پس چرا سرعت دانلود من 4تا8 کیلوبایته؟
سلام
فکر نکنم زیاد به گوشیم مربوط باشه آخه قبلا با این گوشی تا 18 کیلو بایت هم دانلود کردم
دیروز سرعت وحشتناک پایین بود برید صفحه قبل پینگ من رو ببینید فکر کنم به خاطره افرانت بود این افرانت هر چی بود سرعتش خیلی پایین بود امروز ISP خوده ایرانسل بود سرعتم بهتر شده این عکس رو نگاه کنید.
راستی دوستان اینجا نوشته 0.18 مگابایت بر ثانیه معنیش چیه؟یعنی سرعت دانلود من 180 کیلو بایت بر ثانیه است؟
پس چرا سرعت دانلود من 4تا8 کیلوبایته؟
به نظرم به گوشیتون مربوط هست چون ادج کلاس 32 به صورت تئوری تا 480 کیلوبیت برثانیه ریسیو داره اما کلاس 10 حداکثر ریسیوش 236 کیلوبیت برثانیه هستش.مگر اینکه ایرانسل پهنای باند خودش رو بیاره پایین تا تفاوت کلاس ادج معلوم نشه.
من نوکیا 5230 دارم و تا 30 کیلو بایت هم به صورت پایدار دانلود داشتم.ضمنا:
Mb/s=megabit per second
MB/s=megabyte per second
شما 180 کیلوبیت بر ثانیه سرعت دانلودتونه.یعنی 180/8=22.5 کیلوبایت بر ثانیه.
این مقدار ثابت نیست و دقیقه به دقیقه تغییر میکنه به هر حال ایرانسله دیگه.:31:
اینم تست من امروز:
سرعتمم با idm الان 20 کیلو بایت هستش!!!!
کسی میدونه چرا اینجوریه؟
omid.pari
28-01-2011, 17:51
اینم تست من امروز:
سرعتمم با idm الان 20 کیلو بایت هستش!!!!
کسی میدونه چرا اینجوریه؟
چه جالب
سرعت دانلود و آپلود و پینگ شما از من پایینتره اونوقت من اینجا زجر میکشم تا با سرعت 5 کیلوبایت دانلود کنم در حالی که شما اونجا داری با سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنی!!!!!!
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه بگین رمز جدید بسته 1 ماهه شبانه نا محدود چیه ؟
mehdiyas2008
28-01-2011, 20:09
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه بگین رمز جدید بسته 1 ماهه شبانه نا محدود چیه ؟
بسته نامحدود دیگه ارائه نمایشه !! :19:
jomong666
28-01-2011, 20:45
مودم ادج به فروش میرسد .
قیمت :50
هر کی خواست پی ام بده .
SASAN-BSE
28-01-2011, 22:31
خیلی جالبه ! سرعت باز کردن صفحات افتضاحه در حد دیال آپ ولی دانلودش حدود 25
سلام دوستان اینجا کسی از مودم usb استفاده کرده به نظرتون چجوریاس ؟ایرانسل به مناسبت دهه فجر قیمتها رو نصف کرده شاید برم یکی بگیرم .بعد اینا داخلش سیمکارت میخوره؟
omid.pari
29-01-2011, 12:37
سلام دوستان اینجا کسی از مودم usb استفاده کرده به نظرتون چجوریاس ؟ایرانسل به مناسبت دهه فجر قیمتها رو نصف کرده شاید برم یکی بگیرم .بعد اینا داخلش سیمکارت میخوره؟
سلام
من استفاده نکردم ولی الان که دارم با گوشی به اینترنت ایرانسل وصل میشم سرعت خیلی پایینه اگه من جایه شما بودم فعلا دست نگه می داشتم اونیو رو هم میگی usb وایمکس که قیمتش نصف شده.
کلا ایرانسل خیلی داره گرانفروشی میکنه نگاه کنید ببینید قبلا قیمت این مودم های وایمکس رو چقدر گرون میداده الان داره به یک بهونه ای قمتهاش رو نصف میکنه که شاید مشتری واسه وایمکش زیاد بشه.(الهی از گلوت پایین نره)
منم حرف میلاد جان رو تایید میکنم.خیلی ها هنوز از این سیستم چیزی نمی دونن.شرایط هرکس کاملا با دیگری فرق داره.برای من بیشتر مشکل پینگ هست.
می دونم که چون با امواج هست پینگش نسبت به سرویسهای دیگه بالاست.اما آیا راهی هست که بشه پینگ رو تا جایی که میشه پایین آورد؟
این سه سایت واسه پایین اوردن پینگه :21:برین ببینین چه طوره نتیجه رو به ما بگین:31:
QUOTE=aligsm;5805595]کسی تا حالا تونسته به VپیN وصل شه با ایرانسل
کسی تو این 3 روزه تونسته وصل شه؟[/QUOTE]
ویندوز شما چیه؟
راستی آخر کسی فهمید این قضیه ی افرانت که توی تست در میاد چیه؟؟
سرور افرانت نزدیکه سرور ایرانسله احتمالن هر وقت کم میاره میگه افرانت بیا کمک:31:
من يكمي تحقيق كردم قضيه افرانت اينه بخاطر پهناي باند بسيار كم ايرانسل و زياد بودن يوزرها ايرانسل اومد يه سري پورت رو از افرانت گرفت و الان شما وقتي با GPRS وصل ميشين شيفت ميشين روي سرور افرانت.
به صورتي ميشه گفت به خاطر كم بودن پورتهاي خود ايرانسل و مشتركين زياد ، اومده از افرانت واسه اينكار كمك گرفته.
چيز مهمي نيست.
البته هنوز بعضي ها هستن كه وقتي تست بگيرن اسم ISP رو ايرانسل ميزنه!!
سرعت آپلود پايين اومده. منم تاييد ميكنم!!! من ديشب 2 بار تست كردم 4 كيلو بود .
با اينكه قبلا 11 12 هم داشتم
فكر كنم آخر هفته هست و شلوغه.
ولي در كل من ديشب مثل قبل ازش راضي نبودم ولي سرعت بين 18 تا 29 متغير بود و بيشتر هم بين 22 تا 25 ميچرخيد!
eeeeeee درست حدسیدم:31:
سلام دوستان
فکر کنم من رکورد سرعت رو با ایرانسل زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سرعتی!!!!!!!!!!!!
راستی اونایی که میگن داریم با سرعت 25 کیلو بایت دانلود میکنیم میشه یه تست با این سایت بگیرند و جوابشو تو این تایپیک بذارند.
شما احتمالا به با gprs وصل میشین نه با edge کنار گوشی E میاد G جی پی ار اس 48 کلیوبیت همینه :10:
اين ايرانسل بدجوري داره سوتي ميده. اونم در حد بوندسگيلا!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شانس شما واسه ما که به موقع پول میگیره :15:
omid.pari
30-01-2011, 12:37
شما احتمالا به با gprs وصل میشین نه با edge کنار گوشی E میاد G جی پی ار اس 48 کلیوبیت همینه :10:
حرف E میاد.
ashkan_mc
30-01-2011, 14:45
دوستان درود ...
من برای یه بنده خدایی میخوام اطلاعات بگیرم ... ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ...
این سرویس رو میخواد با گوشی 6600 slide برقرار کنه ... کسی در مورد این گوشی اطلاعات داره ؟؟؟ این گوشی با کابل usb به کامپیوتر وصل میشه ... ولی آیا میشه EDGE رو هم با کامپیوتر share کرد ؟؟؟ اگه میشه چطوریه ؟؟؟
با سپاس
pedram_sad
30-01-2011, 16:33
دوستان يكي ميخواد براي شركت از اين مودم هاي edge بگيره
اين مودم ها چطورين ؟
معتبرن ؟
يكي ميده 60 تومان ؟
بعدش سرعت و هزينه اين Edge براي ايرانسل چطورياست ؟
مي ارزه براي يك شركت و اون همه كارمند ؟
ظاهرا قطعي و افت سرعت هم زياد داره
دوستان يكي ميخواد براي شركت از اين مودم هاي edge بگيره
اين مودم ها چطورين ؟
معتبرن ؟
يكي ميده 60 تومان ؟
بعدش سرعت و هزينه اين Edge براي ايرانسل چطورياست ؟
مي ارزه براي يك شركت و اون همه كارمند ؟
ظاهرا قطعي و افت سرعت هم زياد داره
اصلا نمی صرفه. تقریبا مثل دیال آپ می مونه فقط سرعت دانلودش بیشتره. اونم نه خیلی.
پینگش زیاد خوب نیست و صفحه باز کردن وقت می بره. قطع و وصلی هم داره.
برای شرکت همون ADSL بهتر از بقیه است اگر نمی تونن مثل این گردن کلفت ها پورت اختصاصی بخرن :31:
meisam_629
30-01-2011, 21:03
این HSDPA الان چندتا نسل داره که سرعتش میتونه از 1.8 مگابیت بر ثانیه تا 14.0 مگابیت بر ثانیه متغیر باشه.
از اونجایی که اینجا ایرانه احتمالا این فناوری رو با سرعت تئوری 3.6 مگابیت بر ثانیه برای شروع بدن که باید تو بهترین حالت 450 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودش باشه.اما ما با همون 100 کیلو بایت در ثانیه هم راضی هستیم.:31:
ببینیم چی میشه دیگه.البته تا جا بیفته اپراتور سوم و گوشیهای نسل سوم رو ملت بخرن یه سه چهارسالی طول میکشه و فکر کنم تو این مدت باید مهمون همین ایرانسل دله باشیم.
البته فکر می کنم که گوشی های نسل سوم الان تو کشور جا افتادن. یه سوالی: اسم اپراتور سوم چیه؟؟ با همراه اول کار می کنه یا خودش مستقله؟؟ دکلاشو زده (منظورم آنتناشه)؟؟ البته من مطمئنم که از این سرعتا مثل 100 هیچ خبری نیست. بابا نا سلامتی دانشگاه ما با اون همه عظمتش سرعت دانلودش 100 است. اون وقت انتظار دارین بیان یه همچین سرعتیو رو بستر بی سیم پیاده سازی کنند؟؟:41:
می دونین دوستان. وقتی این جا در مورد سرعت تئوری اینترنت بحث میشه یه نکته را در نظر داشته باشید:
ایرانی ها در سرعت اینترنت، تئوریسین های خوبی نیستند!!!! سرعت تئوری با سرعت عملی پر توفیق دارد...:27::27:
دوستان درود ...
من برای یه بنده خدایی میخوام اطلاعات بگیرم ... ممنون میشم من رو راهنمایی کنید ...
این سرویس رو میخواد با گوشی 6600 slide برقرار کنه ... کسی در مورد این گوشی اطلاعات داره ؟؟؟ این گوشی با کابل usb به کامپیوتر وصل میشه ... ولی آیا میشه EDGE رو هم با کامپیوتر share کرد ؟؟؟ اگه میشه چطوریه ؟؟؟
با سپاس
پینگ خیلی بده اگه share بشه دیگه اصلا فایده نداره
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
ین سه سایت واسه پایین اوردن پینگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برین ببینین چه طوره نتیجه رو به ما بگین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کد:
نقل قول:
کد:
نقل قول:
کد:
meisam_629
30-01-2011, 21:37
اتفاقا من تف میندازم ولی تو صورتش نه کف دستش!!!!
Captain_Nemo
30-01-2011, 23:15
دو سه روزه که اصلاً وصل نميشه! يا اگه وصل ميشه بزور 100 کيلوبايت دانلود ميکنه؟!!
من تو خيابون دولت از ايرانسل استفاده می کنم. ساير دوستان هم تو اين محدوده اين مشکل رو دارند؟
اسم اپراتور سوم چیه؟؟ با همراه اول کار می کنه یا خودش مستقله؟؟ دکلاشو زده (منظورم آنتناشه)؟؟تامین تله کام وابسته به سازمان تامین اجتماعی(اشتباهی).:31:
چون ماهیتش بر اساس نسل سوم هستش و همراه اول هم هنوز تو کف نسل 2.75(یا همون ادج) هست به نظرم نمیاد که دکلاشون یکسان باشن.اگه یکسان باشن که به قول دوستان دوزار هم نمیرزه.:27:
تجهیزاتش رو تا اونجا که من میدونم "بخشی از اون ها رو خریده و بقیه رو در سال آینده میخواد بخره البته مطمئن نیستم دوستان اگه اطلاعات بیشتر و تکمیلی دارن تو همین تاپیک بذارن".
البته من مطمئنم که از این سرعتا مثل 100 هیچ خبری نیستخب انقدر نامید نباشین. من مینیمم سرعت ر وگفتم اینه. اگه 1.8 مگابیت بر ثانیه هم پیاده سازی کنن (پایینتر از این اصلا تحت استاندارد HSDPA ,3G نیستش) باید 200 کیلو بایت بر ثانیه دانلود داشته باشه.خود این تامین تله کام هم گفته که قراره پروتکل HSDPA رو پیاده سازی کنه پس با تمام این اوصاف و با توجه به تمام کمبودها (و البته مسایلی از قبیل اینجا ایرانه)
حداقل 100 کیلو بایت بر ثانیه دانلود رو خواهیم داشت به سادگی.
اما...بحثی که پیش میاد سر قیمتشه که چقدر باشه و میتونه نقطه ضعف همیشگی یعنی گران بودن بیش از حد اینترنت تو این مملکت مانع از دسترسی بشه .:13:
من هم گفتم سه چهار سال طول میکشه تا جا بیفته و ارزان بشه و طرحایی مثل طرح نامحدود نسل سوم فعال بشه تا همه بتونن استفاده کنن.
:19:..........!!!!! یکی نیست به این ایرانسل بگه آقا یکم سرعتتو بهتر کن !!
اینم یه تست!!!
ghasem2020
02-02-2011, 20:10
سرعت پيج وا كردن خيلي اومده پايين. آدمو ديوونه ميكنه بعضي وقتها.
Milad4171
02-02-2011, 21:19
سرعت پيج وا كردن خيلي اومده پايين. آدمو ديوونه ميكنه بعضي وقتها.
آره سرعتش اومده پایین. ولی از طرفی چون کیلوبایتی هست و ساعتی نیست بیخود کیلوبایت کم میکنه .
من هنوز دو روز مونده یه هفته ام تموم بشه 10 تومن تو حساب اینترنتم مونده و باز حساب خودمم 0 شده!!
بازم خوبه
اونی که دائمی دارن اگه نفهمن آخر ماه چه بلایی که سرشون نمیاد.
من توصیه میکنم اینترنت همراه اول هم یه تستی بکنید!! شاید تو منطقه ی شما خوب جواب بده. بهتر از ایرانسل!!
واسه من که زیر 20 نمی اومد!
ghasem2020
02-02-2011, 23:09
آخه جالبيش اينجاس كه دانلودم زير 25 نمياد ولي پيج وا كردن بيشتر وقتا اعصاب واسه آدم نميزاره.
همراه اولم فك كنم بميرمم سراغش نرم...
SASAN-BSE
02-02-2011, 23:42
آخه جالبيش اينجاس كه دانلودم زير 25 نمياد ولي پيج وا كردن بيشتر وقتا اعصاب واسه آدم نميزاره.
همراه اولم فك كنم بميرمم سراغش نرم...
اره دقیقا ! سرعت دانلودش خوبه حتی تا 30 هم میاد
ولی نمیدونم چرا صفحه هارو اینجوری باز میکنه !
ما هم مجبوریم فعلا از این استفاده کنیم:2:
omid.7128
03-02-2011, 00:13
از ایرانسلی ها کسی میتونه به چیز پی ان وصل شه؟
هی ارور 619 میده، یادم میاد قبلا میشد
از ایرانسلی ها کسی میتونه به چیز پی ان وصل شه؟
هی ارور 619 میده، یادم میاد قبلا میشد
به خاطر اینکه باید از طریق l2tp وصل بشید...اگه خواستید تو خصوصی بگید با قیمت مناسب میتونم جور کنم براتون..
saeed_136915
03-02-2011, 18:36
چجوري ميشه فهميد گوشيمون edge داره يا نه ؟من n86 دارم .
اکثر گوشی های جدید EDGE رو ساپورت میکنه گوشی شما هم EDGE داره
joe_satriani
03-02-2011, 19:55
چجوري ميشه فهميد گوشيمون edge داره يا نه ؟من n86 دارم .
با سلام
edge رو گوشي شما ساپورت ميكنه و مشخصاتش هم Class 32, 296 kbps مي باشد
موفق باشيد.
arashlolos
04-02-2011, 16:17
البته فکر می کنم که گوشی های نسل سوم الان تو کشور جا افتادن. یه سوالی: اسم اپراتور سوم چیه؟؟ با همراه اول کار می کنه یا خودش مستقله؟؟ دکلاشو زده (منظورم آنتناشه)؟؟ البته من مطمئنم که از این سرعتا مثل 100 هیچ خبری نیست. بابا نا سلامتی دانشگاه ما با اون همه عظمتش سرعت دانلودش 100 است. اون وقت انتظار دارین بیان یه همچین سرعتیو رو بستر بی سیم پیاده سازی کنند؟؟:41:
می دونین دوستان. وقتی این جا در مورد سرعت تئوری اینترنت بحث میشه یه نکته را در نظر داشته باشید:
ایرانی ها در سرعت اینترنت، تئوریسین های خوبی نیستند!!!! سرعت تئوری با سرعت عملی پر توفیق دارد...:27::27:
سلام دوستااااااااااان اونایی که اینقد انتقاد میکنید!!
من دارم با روح بزرگ آریاییم اینارو مینویسم....اینو من نوشتم....
اپراتور سوم چون نسل سوم هستش صوت واسش مثل پیامک میمونه.کار اصلیش انتقال دیتاست.قرار بود بهمن آزمایشی شاید 1000 تا سیمکارت بده.ولی احتمالا باید تا اردیبهشت صبر کنید.اونم نه همه.اونایی که تو مرکز استانا هستن.تا 4 سال کل ایرانو پوشش میده(البته من میگم شایدم زودتر).
همراه آخر و ایرانسل گل تا 2 سال اجازه ندارن 3g بیارن(به خاطر پا گرفتن اپراتور جدید) اگه پروانه میدادن که ایرانسل میترکوند.نگاه کنید 2 سال دیگه یادتون میارم ایرانسل چیکار میکنه:27:
راستی واقعا نمیدونم چرا ایرانسل سرعتشو الان کم کرده؟یا مشکل فنی خودشونه که بعد درست میشه(که بعیده اینطوری باشه) یا دلیل سیاسی داره(دهه فجر و اطلاعات و ...!) یا به احتمال زیاد واسه وایمکسش اینطوری میکنه که اونو بفروشه!!
یا اینکه میخواد حرصمونو در بیاره و بگه بیشتر قدرشو بدونید!:31:
arashlolos
04-02-2011, 16:33
راستی من سرعت ایرانسلم تو یه منطقه دور از شهر 32 (حداکثر) و 20 (حداقل) بود ولی الان کن شده که دلیلاشو گفتم.
در ضمن نمیدونم چرا بچه ها اینقد از عدم وجود سرعت های بالا گله میکنن؟؟؟!!!
من تو دانشگامون سرعتش داءم 128 کیلو هستش. تازه اینقد سیستم هست که گاهی از 2 تاش استفاده میکنم!
جمعا میشه 250 کیلو!!!
اکه بجه ها کم باشن سرعتش بالاتر هم میره .بعد از امتحانا که خلوت بود (همین پری روز) تنها بودم با سرعت 490 کیلو دانلود کردم یه مستند 1.2 گیگی و دوتا 400 مگی.به همین راحتی.
تازه یه جا دیگه تو رشت هست که سرعتش 900 کیلو(حدود 1 مگ)بود
من که هرچی میخوام از بیرون رایگان دانلود میکنم خونه هم ایرانسل دارم:20:
سلام .
دوست ، من هم گوشی سامسونگ مدل E250 دارم و بوسیله بولوتوث وکامپیوتر به اینترنت ایرانسل وصل هستم و حرف E هم کنار آنتن گوشیم هست.
البته من pc souit رونصب نکرم ، چون اصلا cd نصب رو ندارم.
وبا همون بلوتوث کانکت میشم ، ولی سرعت اینترنت من اصلا از 115kb بیشتر نمیشه!!!
حالا لطفا راهنمایی کنید که من باید چه کار کنم که سرعت اینترنتم زیاد بشه؟
یعنی edge وافعی !
خیلی ممنون
jomong666
05-02-2011, 00:01
حالا با چه سرعتی دان میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی ادج مودم خواست پ . خ . بده 60 میدم .
muhammad65
05-02-2011, 03:07
کسی اینو تست کرده...؟ ارزونه و به نظر بد نمیاد... smartnet edge modem !
داشتم تو گوگل سرچ میکردم در مورد یه کابلی به یه سایت تبلیغاتی رسیدم تبلیغ لینک بالا توش بود :
به طور اتفاقی این تبلیغ رو دیدم... این عکسش که طرف شماره ـشم نوشته :
" فراتر از تکنولوژی: DIAL-UP,ADSL,Wimax,Wireless " ـش منو کشته... :27:
Update: به نظر میاد طرف کلاهبرداره... به پست پایین مراجعه کنین
muhammad65
05-02-2011, 10:39
یه سرچی زدم در مورد این smartnet از این قیمت وبلاگی که بالا لینکشو دادم (17,900) هست تا 75,000 تومن...!!! :
اینم مدل کلاهبرداریش... به نظر میاد همون بالاییه...! حالا یا واقعاً کلاهبرداره یا کامنتای بلاگ زیر همه سر رقابتن...! شماره موبایلش یکیه (09388923688)...
:18:
تازه اون لینک پست بالاییه یه CD ـیم داره...!!
اینایی که از چین میارن این آت و آشغالا رو همه رو دونه ای 10-20 دلارم به زور خریدن بعد اینطور رقابت راه انداختن سر کلاه گذاشتن سر ملت...
چقدر یعنی طرف میخواد سر یه مودم EDGE که کل ساختش 5 دلارم درنیومده (احتمالاً کارخونه سازنده نهایتاً 10-15 دلار میفروشه) بخوره...؟!!!!
همه این مودمایی که تو بازارن شدن منبع دزدی و خالی کردن جیب ملت واسه یه جنس 5-دلار-ساخت... کشور بی صاحاب وقتی فقط خمس واردکنندگان و تجار مهم باشه از این بهتر نمیشه...
یعنی هر کی بالای 20-25 دلار واسه این آشغالا پول بده خیـــــلی مخش تاب داره...
3G ـشم نباید بالای 40-50 دلار باشه......
hamed1985
06-02-2011, 12:03
سلام . کسی راجع به این محصول نظری نداره ؟
موبایلشم همش خاموشه
loyalamin
06-02-2011, 14:04
من 65 تومن پول بیزبون رو ریختم به حساب این یارو دو هفته هستش که هیچ خبری نیست از هر 20 تا زنگ هم کمه می زنم فقط یکیو جواب میده میگم می فرستم . به نظرم کلاهبرداری اعتماد نکنید.
09351189950
09351189960
اینا هم شمارشه.
erfan3333
06-02-2011, 15:23
دوستان اصلا نیازی به اون مودم نیست
شما میتونید با کابل گوشی هم اینترنت گوشی رو به کام وصل کنید
الکی هم نیازی به هزینه کردن به اون مودم ها ندارید
IRAN_KING
06-02-2011, 17:34
این رو برای دوستانی میزارم تا گرون نخرن و مطمعن هست ....
مودم ..من ازش نخریدم ولی شنیدم خوبه ....از اون سایت های بی درو پیکر که بهتره !
قیمتشم به نظر من خیلی خوبه .... تازه یک نظارتی هم هست رو این ها .....
IRAN_KING
06-02-2011, 19:00
یک نمونه هست از این ها که خیلی بهتر هم هست در سایت علی بابا (خارجی) هست سایته .....
قیمت رو داشته باش .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jomong666
06-02-2011, 19:33
این رو برای دوستانی میزارم تا گرون نخرن و مطمعن هست ....
مودم ..من ازش نخریدم ولی شنیدم خوبه ....از اون سایت های بی درو پیکر که بهتره !
قیمتشم به نظر من خیلی خوبه .... تازه یک نظارتی هم هست رو این ها .....
من ادج مودم رو از بازار رضا گرفتم . اون یارو هم باهام 85 حساب کرد . ( شهریور 89 بود) . الان که قیمتش پایین تره . (سایت ها 95 میدادن اون موقع)
اگه از این ادج استفاده زیاد میکنین بگیرین ( یعنی دانلود فیلم و....) .اگه نه که نگیرین . (راستی نامحدود شده) :27:
هنوز هم کسی هست با سرعت 40 دان کنه ؟؟؟؟ ( البته اکثرن سرعت ها پایینه)
netfix01
07-02-2011, 10:48
من یه مودم usb edge خریدم روی حساب اینکه هر جایی تو نت نوشته بودند سرعتش خیلی بالاست و منم منطقه امون adsl پوشش نمیده و یه جورایی هم ناچار بودم به این نوع اینترنت روی بیارم اما از دیروز که تحویلش گرفتم داغونم باش!!!! جونم رو بالا آورد تا mail رو باز کنه و همینطور برای عوض کردن yahoo id پدرمو در میاره. سایتها رو بزور باز می کنه فقط گهگاهی دلبخواهی سرعت باز کردن سایتش خوب میشه که اونم امتحان کردم تا یکی دو لینک توی سایت رو باز می کنه برای لینک سوم error میده و باید از اول سایت رو load کنم.
آیا راهی برای اصلاحش هست یا اینکه فقط پولمو دور ریختم؟ :41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.